Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X54

2011. február 07. 12:30 - Hódos Hajnalka

Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét képezte a húzós kézikocsi és az összegubancolódott szőrű, levakarhatatlan, az esetek döntő többségében Morzsi névre hallgató keverék kutya is, nem beszélve a kásmír kendőről. Délelőtt fél tizenkettő, ébredeznek a Lakók, Oli gyűrött fejjel siet a kertbe, Alekosz falatozik. Nagy hülyeséget csinálsz. De miért, Alekosz? El kell döntened, mit akarsz. Anikót? Menj már a büdös picsába! Olivér leveri a pillepalackot az asztalról és idegesen rágyújt. Alekosz, nem bírom, szeretetre, intimitásra, szexre vágyom! Dolgozik a férfiasság, mi? Megértelek, barátom, én is érzem. Szexelni akarok, Alek! Én meg egy nyígásmentes összefoglalót.

Olivér a szobában folytatja a panaszkodást, Anikónak. Kimerültek az elemek. Nem tudok aludni, egyedül vagyok az ágyban! Bírd ki, kérlek, a kedvemért. Én is le vagyok rohadva. Úgy nézek ki, mint egy rossz boszorka, lassan szerelmes vagyok a tujába is. Szóval, összeszedjük magunkat, klassz helyen vagyunk! Ha kell, minden nap hátba váglak! De nekem nem hátba vágásra van szükségem! Most erre majdnem mondtam valamit, de az nem hangzott volna túl jól. Még mindig nincs vége, Alekosz és Olivér elvonulnak a nyugiszobába. Neked nagyon összeszedettnek kell lenned! Sokszor nem éri meg kockára tenni az igazi dolgokat valami felszínes miatt. Ez nem az a hely, ahol bármit is el tudsz takarni. Semmit nem tudsz eltakarni! A legjobb, ha egyértelműen kinyilatkoztatod a számodra fontos dolgokat, úgy, hogy azt mindenki megértse. Min-den-ki. Ugye nem kell leírnom, hogy ezt ki mondta kinek?

A dzsaku gőzölgése gondolom a túlfűtött érzelmeket és a parázsló szenvedélyt akarja szimbolizálni, az egymás szótlan bámulása jelenet már nekem kínos. Olivér pólóban gőzölög, Anikó piros bikiniben, sminkben, nyálas zene. Olivér szerint sokan kergetik a szerelemet, és csodálkoznak, hogy nem jön össze. Ezt nem lehet megrendezni, mindig akkor jön, mikor az ember a legkevésbé várja. Neked mit jelent a szerelem? Figyelj, ebbe most ne menjünk bele, hárít Anikó és visszakérdez, neked? Forróság, bizsergés, kívánás, gondoskodás, küldetés hogy a másik boldog legyen. Tisztelet, őszinteség, hűség. Van, aki azt hiszi, szerelmes, de nem az. Neked? Valami ilyesmi. Meg hogy mindig vele akarok lenni.

A Puffogó Vipera kivan Anikóra, Alekosznak panaszkodik egy tál leves mellett. Amint elment a Zsófi, Anikó bejött a körünkbe. Úgy viselkedsz vele, mintha országos cimborák lennétek, bókolsz neki, ez nekem rosszul esik, Meg teljesen belejött a mi kis négyes körünkbe. Egyik pillanatról a másikra. Tegnap is úgy felidegesítettem magam! Amit mondok neki, meg se hallja, válaszolja Alekosz. Két hete még országos cimbora volt a Gigivel meg a Bécivel, most meg egymáshoz sem szólnak. Változnak a viszonyok, bölcselkedik Alek. Levél érkezik a Villába, mivel Anikó lett az osztályelső, ajándéka egy kamera, amit meg is tarthat. Anikó szalad érte a nyugiszobába, Éva kiborul. Fasza! Nekem életemben nem lesz ilyen kamerám! Hát rólam ne csináljon, mert földhöz baszom a kamerát. Anikó benn veszi a többieket, Szandika mosolyogj! Jaaaj, ilyenem lesz? Nem, ez a tiéd! Lehet képet is, mosolyogj! Zsírfank a gép. Éva odalép, Anikó, gratulálok! Nem akarsz egy képet Dikával? De, csak megcsinálom a hajam. Éva berobog a fürdőbe, én egyetemet jártam az Anikó meg, meg…. Tanárnő! Akkor mit kellett neki fejlődni? Magasabb végzettsége van, mint nekem! Szandi és Anikó a szobában vihognak, Szandi látja, hogy Éva minden színt játszik, mert nem ő nyerte meg! Nem voltál elég jó! Aha, Alekosz, hagyjuk már! Neki volt négyese meg hármasa, nekem nem! Ráadásul a barátaimat is kezdi elvenni! Várom még, hogy a múltkor a dömperemet meg a kislapátomat is elvette, de ez nem hangzik el, kár, ide illene. Alekosz bemegy a lányokhoz, a győztes! A győztest illesse babérkoszorú! Anikó csitítja, de a görögbe belebújt az ördög, a kamerával Éva után ered. Én nem merném a helyében rángatni az oroszlán bajszát, Alekosz meri. Nincs kedvem Alekosz, jó? Éva kimegy, Alekosz utána. Hagyjál békén, igaza van a Lacinak, hogy nem értesz az első szóból! Légyszi ne vegyél fel, mert sminkelni szeretnék. Csak egyet! Hagyjál már békén Alekosz! Irigy kutya, bújj a lukba!

Anikó és Gigi a kanapén beszélgetnek. Egyik percben sírok, a másikban nevetek! Hát ilyen a ….. nem, ez nem az! Nem lennék képes tönkretenni. Csak az a gáz, ha a másik fél is érez valamit, mondja Gigi. Nem érez semmit, csak néz. Jaj, dehogy látják kinn, nem vagyunk feltűnőek! A Dika féltékeny, az Éva is, közben kivagyok idegileg! Mi van, ha kinn marad? Egy problémával kevesebb, legyint Anikó. Magadnak azért ne hazudj! Neked próbálok. Itt érzem azt először, hogy egy brazil szappanoperába csöppentem, fel is hívom a mamát, mire számíthatok, nagy Árva angyal rajongó, a Bűvöletet még mindig bővületnek mondja ugyan, de a cselekményben nagyon otthon van. Oli úgy látszik, addig nem jön ki a dzsakuból ma, míg úszóhártyát nem növeszt, Anikó ül előtte egy hokedlin. Milyen benn a hangulat? Feszült. Dika feszült. Szandika leskelődik utánuk, aztán megbeszélnek Alekosszal és Évával. Olivér most már minden problémáját Anikóval beszéli meg, hozzám csak akkor jön, ha a köcsög jelről van szó. Tartalékembernek használ! Igen, igen, helyesel Éva. Anikó a hokedlin könyörög, mondd már! Felöltözöm és átmegyünk a nyugiba. Jó, csak félek attól, amit mondani akarsz. Szandika szerint Olivér nem találja meg a balanszt. Ez neki nem tetszik, mert igénylem a törődést, az Olivért, igen, kimondom, hogy irigylem, ha mással van.

Anikó és Olivér a fürdőszobában, gyere ide. Nem. Nem, nem nem. Gyere ide, ölelj meg engem. A mikroportban egy hátsó szívizomfali infarktusos beteg ultrahangját játsszák be, persze nekünk azt kell hinnünk, ez Olivér szívverése. Hirtelen éktelen nagy csörömpölés hallatszik, ez meg Anikó szíve volt, Lilu is hallotta. A recsegő-ropogó, szakadó hangok meg az én idegeim. Mondanék pár dolgot, ilyet még sosem mondtam nőnek. Na persze. Gyönyörű vagy. Gyönyörű, imádnivaló! De az én boldogságom kinn van és majdnem hülyeséget csináltam, bevallom férfiasan. Szívdöglesztő vagy! Kérlek, ne sírj, Anikó! Persze, hogy sír, meg azt kérdezgeti, aminek semmi értelme, miért csináltad ezt velem? Miért csináltad ezt? Utállak. Utálj. Na ha ezek után egyetlen szót hallok férfi kommentelőktől arról, hogy a Titanic giccses volt, nem állok jót magamért! A kiszavazás szünetében fontos dolgok történtek, például ez is, meg Szandika kiborult Alekoszra, mert azt mondta, talán jobb lenne, ha Szandika hazament volna. Alekosz, tűnj a szemem elől! Most kimegyek, de nem azért, mert mondtad. Olivér és Éva sem érti Alekoszt. Ez ütött a Szandinak, haver. Hát ez nagyon durva volt! Benn Szandika óbégat, a barátom mondja ezt rám? Rosszul esett neki és dühös lett. Alekosz elintézi annyival, kérdeztek és a kérdésre illik válaszolni. De hogy az Alekosz engem bazmeg? Ennyire rühellsz? Ne csinálj nagyobb ügyet belőle, mint amekkora. Csapaton belül genyózol, Alekosz? Köszi, köszi, csak ennyit mondok! Hát ez gyönyörű! Értékelhetelen! Szerintem is, csak én az összefoglalóra gondolok.

Anikó hisztérikus rohamot kap a testvérpár jelei miatt. Hihetetlen számára, tényleg nagyon rossz emberismerő. Akkora pofon volt, hogy hihetetlen! A kert felé tart, sír, aztán rohamot kap, bemegy a szobába és bőg. Olivér és a többiek utána rohannak, Olivér Eni, ne felkiáltással feltépi az ajtót és ölelgeti. Anikó zokog, aztán jól van. Most ez nem hiányzott, ez a rohadt kiválasztás. A kanapén Gigi magyarázkodik, nem volt olyan dolog, ami miatt Szandira rakta volna a jelet. Béci a konyhában pattog, miért, hülyén látom? Nem változtak Anikó mindennapjai? De, bizonytalankodik Szandi. Egy teljesen más Anikót kaptunk, ami nem biztos, hogy rossz. Anikó nagyon kivan, mondja Éva. Pont egy órája beszéltem vele, vallja be Gigi. Anikó a nyugiban kézen fogva Olivérrel. Soha nem raktam volna rájuk, meg se próbáltak megérteni. Tudod, ez végtelenül gusztustalan dolog volt, mondja Olivér. Pénzt dobott fel? Nagyon sok minden fáj most. Nekem is Anikó, legfőképpen a fejem ettől a sok hülyeségtől. Éva és Szandi a szobában fekszik, Béci ugrabugrál. Éva suttog, a Béla fog visszajönni. Szandi bólogat, ő kurvára érzi. De lehet hogy nem is baj, legalább nem leszek ki idegileg. A ValóVilág4ben ez lesz a legerősebb párbaj! A nyugiban szintén ez a téma. Sokkal jobb vagy, mint a Béci, vissza kell jönnöd! Szeretnéd? Igen. Én nem tudom, ki fog visszajönni, az biztos, ha én most nekiindulnék a világnak, biztos hogy nem jönnék vissza. Májusig biztosan. A Körömkönnyek c. filmsorozat epizódját látták, köszönjük, hogy velünk tartottak!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

És S. küldi, én meg örülök. 

Meglepetés! Vörös áfonya megírta a levelet, gyöngy betűkkel, ma postázza, tádám! Izgultok? 

Címkék: vv4
2449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:05:51

@Möff CAT: Én Laci lennék. Má' a doktorátus miatt. Mé? Gombi is, Jersey is mint férfi ment be, közbe' meg...

Maude Lebowski 2011.02.07. 17:06:07

@gangesz76:
A soros tuja gombi,neki kell következni,ez így fog lenni.

gidabiga 2011.02.07. 17:06:10

@Möff CAT:

muszáj benti karaktert választani vagy lehet bármi?

gangesz76 2011.02.07. 17:07:36

@Mme Chauchat: Köszönöm hogy barátodnak neveztél, ez most nagyon jól esett a bioritmusomnak, már nem is vagy többé távol hozzám!Légpuszi:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:07:36

@gidabiga: Elsősorban bentit, ha nagyon nem megy, akkor lehet bármilyet (én sem tudom magam besorolni sehova...)

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:07:50

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ...úristN, nem a profikhoz szóltam. azokhoz, akik nem voltak itt a tanfolyam elején. puxillak

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:08:05

@Holabög Rém:

Jóvan, akkor majd szivass, lécci.
Vagy te átírod a forgatókönyvet és megdugsz?:D

Hannibal22 2011.02.07. 17:09:07

én locsolóember..ha szabad.@canzone: UristN! Mit csináltál magaddal,te nőszemélyzet??

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:09:17

@Lotyó Bridzsida: Hú, wazz, még bent se vagytok, már rá vagy csúszva??? :D:D:D
ÚrisstNN

csincsilla72 2011.02.07. 17:10:14

Alekinnyó nemcsak szociopata, de végtelenul ostoba is. a nőkkel szembeni sikertelenségei azt mutatják, hogy sem a verbális, sem a nonverbális elutasítást nem érti. Az iskolahétig azt gondoltam, szimplán bunkó. Most már látom, hogy egyszerűen buta. Minimális ismeretekkel sem rendelkezik. Aki nem tud hármat kettővel megszorozni, és alap történelmi ismeretekkel sem rendelkezik, arról jobb nem szólni semmit. De az is lehet, hogy egyszerűen elitta az agyát. nem tudom, melyik a rosszabb.
Alekinnyó sokat van mutatva, azért "viszi el" a hátán a showt. Egyszer-kétszer belenéztem az online-közvetítésbe, és leesett az állam.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:10:18

@gangesz76:

Alek esetében úgy látom, hogy mindenféle agyra szüksége volna (IQ-ra is és EQ-ra is), de félek, ő már reménytelen kategória.:)
Jó lesz biztiőrnek.:))

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:10:25

@van-e szándék: Semmit nem tudsz eltakarni! A legjobb, ha egyértelműen kinyilatkoztatod a számodra fontos dolgokat, úgy, hogy azt mindenki megértse. Min-den-ki.

Holabög Rém 2011.02.07. 17:10:44

@Lotyó Bridzsida: az a nyígás mennyiségétől függ :)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:11:23

Sziasztok kispajtások, kezit csókolom, óvónéni :-))

Nálatok megy az élő vagy már nincs is olyan?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:11:38

Én lehetek Éva akár:))

@Mme Chauchat:
jól van, hozom a pezsgőt, akkor mégsem vagyok egy fos kilences:D

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:11:40

@Möff CAT:

Most megyek a körmöshöz boszorkánykörmökért.:D
Nekem mindegy, ki az, csak szivasson, az a lényeg. Mármint hogy totálisan reménytelen legyen.:D

Holabög Rém 2011.02.07. 17:11:47

mééé nem láccik az avatarom???

christaylor 2011.02.07. 17:11:53

Tesó,hát lecserélted te is? Szeretem a kisvakondot, de a szem az te voltál. Olyan avatár nem lehetett volna egyikünknek sem. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:11:55

Nah, Van anikónk, olivérünk, lacink, meg egy ananászunk. Gyerünk, gyerünk, emberek, a lét a tét, hallodhülyékvagytok???

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:12:05

@Hannibal22(Tribunus): nem szeretném, hogy szegény Trevlovics rémüldözzön, ha a szememre néz :D

gangesz76 2011.02.07. 17:12:09

Lehetek Tündi a teknős? De csak ha biztosítotok nekem egy napozókövet is. Mondjuk a tuja tövében.

mama ottmarad 2011.02.07. 17:12:21

@Mme Chauchat: és ehhez párosul, hogy a castingon nyilván azt mondták neki, az a nyerő, aki többet párosodik.
Ennyi biztatás pont elég. A legszomorúbb, hogy sajnálatot vált ki, s közben roppant szórakoztató - így messziről, módjával.

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:12:35

@prof. Perselus Piton: Szerbusz kisfijam. Nálam az offline egész élvezhető. Nem zavarja az online.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:13:19

@Holabög Rém:

konkrétabban, mert így nem értem.
nyígjak sokat, vagy ne?

gidabiga 2011.02.07. 17:13:32

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

te tudod, hogy ki elől bújok, de itt még nem talált meg :D

christaylor 2011.02.07. 17:13:49

@Möff CAT: a Villanővér kívánok lenni,akihez kijöttek beszélni,ha arra van szükség. Bár,ez szerintem a Mme-nak jobban állna,de ha ő Laci akar lenni.... :)

Holabög Rém 2011.02.07. 17:13:52

sokat sokat és akkor majd simogatom az arcod, meg hagyom, hogy karmolászd a pulcsim :)

Trevlovics 2011.02.07. 17:13:55

@canzone: ne fogd rám. csak ha már felmerült az ötlet, gondoltam támogatom.

vörös áfonya 2011.02.07. 17:14:19

@Möff CAT: Én jelentkeztem gyümölcs kategóriában és látom,hogy már az ananász surranópályán befutott.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 17:14:25

Ha jó műsort szeretnénk, akkor mi megyünk be. Megérdemelné az ország, hogy végre egy színvonalas műsort láthasson!

gangesz76 2011.02.07. 17:14:27

@Lotyó Bridzsida: Mindkettő van neki, csak nem a legfelsőbb szinteken:)Inkább valahol a teknősbéka segge alatt.

christaylor 2011.02.07. 17:14:37

@christaylor: nem kijöttek,hanem kijöttök

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 17:15:09

És egyben jelentkeznék a tuja szerepére!

Holabög Rém 2011.02.07. 17:15:16

@vörös áfonya: beszavazunk téged is. Kiderült ugyanis, hogy az ananászra túl sok szavazat érkezett ugyanabból a cserépből.

Hannibal22 2011.02.07. 17:15:37

@canzone: trevlovocs,trevlovics..de a serpenyőnek két mérlege van:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:16:02

@gidabiga:
azt te csak hiszed:))
na jó, biztos nem, nem idegellek:)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:16:04

@Möff CAT: próbálkozni a kutya szokott, meg a retekklub :-P

@Mme Chauchat: Óvónéni kérem, én kislány vagyok...némineműnemi identitászavarral :-))

Holabög Rém 2011.02.07. 17:16:28

@LadyCarambole: nédda! klasszikus lettem! Idéznek a népek :)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:17:09

@vörös áfonya: köszi :-) már nem is lesz délután sosem? pedig ma épp rávettem magam a nézésre...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:17:12

Na, akkor eddigi szereplőink:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős

gidabiga 2011.02.07. 17:17:22

@Möff CAT:

zöld állatka :D

vagy ha az nem lehetek vészhelyzet esetén szétszórt nőszemély kategória :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:17:28

@Mme Chauchat:
Úristn, erre tényleg inni kell, betörök a riportba:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:17:32

@Holabög Rém:

Jó, és majd nézzük egymást órákig a dzakuzziban? Meg beleszívsz a cigimbe is?
Meg legyek nagyon szomorú szemű is mindig és szomorú bociszemekkel szenvedőn nézzelek?

BioritmuS 2011.02.07. 17:17:34

Én lehetnék Oki? Jó nagyokat pukkantgatnék odabenn!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:17:35

mosmán minnndenki bekaphassa :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:18:23

@gidabiga:
melyik ?
akit éppen megcsinál a másik zöld állatka, vagy aki csinál?:DDDD

gidabiga 2011.02.07. 17:18:23

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

tudom :D
remélem, eszébe sem jut, hogy itt keressen :D
el ne áruljatok, mert titeket olvas továbbra is :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:18:44

@Möff CAT: akkor én lehetek Éva? :) ha már Anikó szerepéről már lecsúsztam

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:19:00

@Holabög Rém:

tudok, hogy megőrülök érted.

szerecc?

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:19:18

@Mme Chauchat: majd a nézők megszavazzák :-P

Míg eldöntöm, fiú vagyok-e vagy lány, lehetnék valamelyik zőőőd állatka a kertben? És ha igen,akkor Laci lábai előtt szeretnék heverni :-)))

van-e szándék 2011.02.07. 17:19:27

valaki legyen Enikő is, már csak a feszkó okán :)

Trevlovics 2011.02.07. 17:19:36

@canzone: öö... nem lehetne mégis inkább vissza a szemet?

Holabög Rém 2011.02.07. 17:19:36

@Lotyó Bridzsida: ööö az én boldogságom a twitteren van...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:19:43

Na, akkor eddigi szereplőink:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja

Amúgy megy már, nézzétek vadul! :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:19:44

@Möff CAT: ez, fater, hit és becsület. Nem csináltál elefántot a légyből. Remélem anyukám látja.

Holabög Rém 2011.02.07. 17:20:10

@van-e szándék: te csak ne csinálj nekem programot, jó?

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:20:11

a szandi nem akar lenni senki???

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:20:18

@Möff CAT:
és én?
jelentkeztem Évának, egy jó kiadós üvöltözés lehet helyrebillentené a bioritmusomat:)
parókát meg majd szerzünk olyan bongyort:)

gidabiga 2011.02.07. 17:21:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

ne szőrszálhasogass :D
ha van nőstény, természetesen az :D
mindegy, hogy alul vagy felül :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:21:07

@Trevlovics: bosszúból holnapig így maradok :D

Holabög Rém 2011.02.07. 17:21:07

béci, gigi, meg szandál senki se akar lenni :)
ja és Erzsi, meg gombi se :)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:21:11

@Lotyó Bridzsida: mivel a zőőőd állat elkelt, akkor leszek Szandika...és leheverek Laci lábai elé...

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:21:38

@Holabög Rém:

most nagyon szomorú szemekkel nézlek

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:21:42

Na, akkor eddigi szereplőink:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone---éva
gidabiga---zöld állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D

Trevlovics 2011.02.07. 17:22:17

@canzone: nem lehet.

akik szerepet vállaltak kérem cseréljenek képet :)

Holabög Rém 2011.02.07. 17:22:31

@Lotyó Bridzsida: na jó, akkó gyere, megölellek, aztán egy kicsit elmegyek vécére... :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:23:24

@Holabög Rém:

brühűűűűűűűűű...méééééé csináááááátad ezt veleeeeemmm, hühühűűűűűűű!!!

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:24:28

@Möff CAT: nos, most, h személyesen megszólíttattam, kijelenthetem, hogy fingom sincs, mit kellene eldönteni. Tökkkéletes a leosztás. Ki az az Oki?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:24:50

Na, akkor eddigi szereplőink:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone---éva
gidabiga---zöld állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi

PS: ez már a legalja, ami most megy...:O

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:25:25

@Trevlovics:

hogy kő avatart csinálni?
múltkor csúnyán elbénáztam.

vörös áfonya 2011.02.07. 17:25:47

@prof. Perselus Piton: Szerintem nem lesz már délután,de a többiek elmondása alapján most legalább éjjel van élő.

Augur 2011.02.07. 17:26:01

a nekedvalóban bazijó parókás bácsi van

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:26:05

@Hannibal22(Tribunus):

vigyázz mert te leszel a következő szerelmem!:D

Trevlovics 2011.02.07. 17:26:08

@Lotyó Bridzsida: szívesen segítenék, de nézzed má meg a hozzászólásaim mellett... :)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:26:39

@Möff CAT: fene bánja, leszek éva. lepróbáltam tudok hajat bazgatni, az ordítást meg gyakorlom majd

Trevlovics 2011.02.07. 17:27:58

most nekem el kell mennem, de egy üzenetet átadhatna valaki, ha úgy alakul. két napja vagy mikor láttam, hogy trollseprű valamin eléggé kiakadt, aztán azóta nem is jött/nem is láttam. ha esetleg jönne és valaki látja, ugyan mondja már meg neki kérem szépen, hogy szerintem igaza volt és a kedvencem lett egy hétig. köszönöm.

christaylor 2011.02.07. 17:28:31

@kovácszsuzsi: addig próbálgattál,míg Éva szerepére már jelentkezett más. :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:28:49

@Möff CAT:
ütlek mert nem figyelsz
vagy magamat mert én nem:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:29:17

Na, akkor eddigi szereplőink:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja

canzone ---éva
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---éva

gidabiga---zöld állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi

Wazz mi lesz itt, három éva lesz bent...:O

bévé 2011.02.07. 17:29:37

@Trevlovics: úgy lesz. nem vmi kurucinfós faszra akadt ki?

Mme Chauchat 2011.02.07. 17:30:16

@Möff CAT: miezmá, szakadás? Egyépként mehet több szereposztásban

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:30:27

@Möff CAT: szerintem nagy sóóó lesz, egymás piáját fogjuk lopkodni :P

vörös áfonya 2011.02.07. 17:30:27

@Möff CAT: Az Évák száma unnaturális.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:30:32

@Trevlovics:

:D:D:D na, műszaki zsenik, ha találkoznak.:D

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.02.07. 17:30:37

Rogánt kérik, hogy ne fogadja el Lázár János javaslatát!

Levélben fordult Rogán Antalhoz a Magyar Szélenergia Társaság (MSZET) Lázár János korábbi, a kapcsolt és megújuló energiák átvételi árát érintő tőrvénymódosító javaslata miatt. A szervezet arra kéri a Gazdasági és Informatikai Bizottságot és annak elnökét, hogy ne támogassa, és ne fogadja el Lázár János javaslatát.

Hannibal22 2011.02.07. 17:31:06

@bévé: tényleg,baszki! de ennyire??

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:31:30

@gidabiga:
na Évát lenyúlták, gondoltam akkor én is leszek zöld állat, de azért már mégse legyünk egymáson, úgyhogy én nem játszom brühühüüüü :))

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:32:04

@christaylor: mindig így járok:) lassú vagyok na

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:32:35

@Mme Chauchat: Hát gondolom, a három éva azonnal megalakítja a Hármakat...:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:32:36

@Mme Chauchat:
úristn, ez meg mi lett veled??:)))
elolptak téged is?:)

zoxó 2011.02.07. 17:32:37

Lehetnék Gombi, a biodíszlet? Olyan jól elolvasgatok itt. Igaz, nem ismerem Picúrt, és nőből vagyok.

gidabiga 2011.02.07. 17:32:38

@Möff CAT:

én elleszek a kertben, elég, ha beállítanak egy sarokba, Éva dohányzóhelyétől a legmesszebbre :D
de ha minden igaz, fülem sincs, úgyhogy... :)

gibson 2011.02.07. 17:32:40

@bévé: szerintem úgy általában akadt ki mindenre. Szokott néha ilyet csinálni... :)

Itt közben valami színjátszó-szakkör alakult, amíg nem voltam?

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:33:24

akkor most énSzandika, kihúzom magam a feladatok alól és elmegyek aludni (vacsit csinálni, de az nem lenne Szandikás)

Lanois 2011.02.07. 17:33:52

@Möff CAT: Hahó! Én lehetek a Balázs?

christaylor 2011.02.07. 17:33:53

@Lotyó Bridzsida: figyelj,mondom!

bemész az adatlapodra,fent beállítások,ebben képeim.itt bal fent profilkép feltöltése.feltölt,ment. ennél többet nem tudok,ha ennek ellenére sem megy,akkor nem tudom mi van.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:34:11

három Éva, szuppper:))
egymás piáját lopkodjuk majd:))

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 17:34:48

én is megyek, sírok egyet a sarokban estig.:D

christaylor 2011.02.07. 17:34:52

@gibson: de még beszállhatsz,válassz,hogy kit akarsz alakítani a villából/villában.

Augur 2011.02.07. 17:34:55

@Mme Chauchat: úúristn neee! sírógörcsöm lesz, aztán jöhecc nekem mondogatni, hogy eni, ne!

van-e szándék 2011.02.07. 17:35:09

@prof. Perselus Piton: Szandika, kint jobb lenne? mi várna rád? meg tudod csinálni!!!

gidabiga 2011.02.07. 17:35:13

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

a másik zöld izé legyen inkább hímnemű, a bioritmusom arra van ráállva :D

a 3 Éva érdekes lesz :)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:35:21

@Möff CAT: á egymást (magunkat) sem tudjuk majd elviselni. majd csinálunk kánon ordítást.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:35:22

@gidabiga:
leszoktál a cigiről, vagy mi?
arra már gondolni sem merek, hogy falakat húzogatsz:)

Hannibal22 2011.02.07. 17:35:25

@gibson: pedig nem is Csaba királyfi csillagösvényéről idetévedt turulröptető volt a faszi,csak egy kuruc linket nyomott be. nem faszoskodott

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:36:00

@gidabiga:
visszakaptam Évát, úgyhogy kiadó az állat:)

zoxó 2011.02.07. 17:36:11

@Lotyó Bridzsida: a indás Beállításoknál van olyan fül, hogy Indás nickek bekötése. Ott kell kijelölni, melyik nickedhez akarsz avatart.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:36:22

Na, akkor eddigi szereplőink:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja

canzone ---éva
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---éva

gidabiga---zöld állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet

Szavazzátok meg, hogy maradhat-e 3 éva, ha nem, nida lesz a másik zöld állatka

gidabiga 2011.02.07. 17:36:25

@bévé:

de igen.
nagyon kiakadt, de már visszajöhetne :D

van-e szándék 2011.02.07. 17:38:12

@gidabiga: írjunk neki Villa-levelet, hogy ha kihúzza magát a feladatok alól, akkor kizárjuk, de Sanyi kérésére dönthet, hogy marad-e :)

Lanois 2011.02.07. 17:38:32

Az egyik Éva szerintem lehetne inkább lú.

gidabiga 2011.02.07. 17:38:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

nem, de ha messze vagyok tőle, nem hallom a hangját :D
vagy hiú ábránd?

falak mindig is voltak, volt, akinek sikerült ideiglenesen lebontani, de utána kétszer olyan vastagot húztam :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:39:25

a másik zöld állatnak fiúnak kell lennie:)

gidabiga 2011.02.07. 17:39:43

@van-e szándék:

merthogy te vagy Sanyi :D
írjunk.

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:39:59

@Möff CAT: leszek akkor gigi. de csak ha valaki cuki lesz jerzy

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:40:23

@gidabiga:
hiú ábránd, főleg ha az egyik én vagyok:D

gidabiga 2011.02.07. 17:40:36

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

csak lesz rá jelentkező, ha nem, másik zöld állatkára ráteszem a jelet, kiviszem és kint hagyom :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:41:26

@kovácszsuzsi:
szerintem jó vagy Évának, így már mindjárt megalapíthatjuk a hármak csapatát:)

gibson 2011.02.07. 17:41:37

Én Gombi testvére lehetek? Léccilécci! Otthon fogok dugni a Picúrral, míg a tesó elhozza a fődíjat.

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:41:43

@gidabiga: látod jerzy sem akar lenni senki. majd bánkódunk együtt

beacska 2011.02.07. 17:42:26

@ez a név jelenik meg: :)) ez jó. velem nem kellett volna megszerettetnie, én eljátszottam volna neki a buta szőkét. azt bírják a pasik, ha villoghatnak :DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:42:58

egye fene, leszek Gigi :)
valaki felvállalhatná itt RubinKrist :)

gidabiga 2011.02.07. 17:43:00

@kovácszsuzsi:

jó, de főzni SSKK nem mi fogunk, ezt beszéljük meg előre :D

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:43:16

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: kérünk majd 3 pezsgőt, és egymás háta mögött vedeljük

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:43:18

@gidabiga:
érdekes párbaj lenne két zöld állat meg a Balázs:)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 17:43:39

@van-e szándék: a vacsorát? igen, meg tudom csinálni :-))

külöben meg tecccccek?

gibson 2011.02.07. 17:44:05

@vörös áfonya: inkább akkor Gombár Gibson :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:44:08

Na, a legújabb:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja

canzone ---éva
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva

kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs

Fogynak az évák...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 17:44:27

@kovácszsuzsi:
na ugye, mennyi előny, mindjárt egy pezsgő helyett hármat kapunk:)
amit majd egy ellop:D

van-e szándék 2011.02.07. 17:44:53

@gidabiga:

"Kedves Tollseprű!
Napok óta nem teljesíted Hogyvoltbeli feladataidat. Ezért a stáb úgy döntött, hogy beküldi hozzád Sanyit (a lút), hogy miután kizártunk, magad dönthess a sorsod felől, hogy az hogy fog lenni. Miután MMKK elég közel állsz tőlünk, kapsz egy utolsó utáni esélyt. Ne feledd: itt a lét a tét!"

artdark 2011.02.07. 17:44:56

Lehet, hogy rövidebb lenne ez a blog, ámde olvashatóbb, ha az alábbi kifejezések kevesebbszer szerepelnének úgy a posztban, mint a kommentekben:

nyíg, MMKK, irsai, kiviszlek azt' kint hagylak, tordas, rád teszem a jelet, idegállapot, bioritmus.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:44:58

@gidabiga: egyértelmű, hogy nem. majd főz Mmelaci

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:46:13

@kovácszsuzsi: nabammeg, nagyon egy rugóra jár az agyunk :)
de sskk nem vagyok hajlandó zsófika szerepét elvállalni :)

.lll. 2011.02.07. 17:46:16

@Möff CAT:

én lennék Zsörszé az unnaturális

gibson 2011.02.07. 17:46:26

@van-e szándék: ez jó, csak vigyázz, TRollseprű, nem Tollseprű! :)))

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:47:22

@lófő: remélem cuki vagy, ha már gigi lettem

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 17:47:23

:DDD őrültek!

Nézd má', kicsit kimegyek a vi és mire visszajövök, meg vagyok koronázva, hát nagyon kedves és mi tagadás, már élvezem is a szerepem.

Az meg gondolom a napnál is világosabb, hogy Rubin K. = sixx :DDD

Lanois 2011.02.07. 17:47:36

Remek. Most nem lesz élő, mert lemegyek a postára. De majd, ha visszajöttem, akkor majd kapcsoljuk a villát élőben. Majd gyertek a tv elé.

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:48:28

@canzone: ildin is gondolkodtam, de nem elég hozzá a művelcségem

Kicknick 2011.02.07. 17:49:09

@artdark: szerintem ezért kapni fogsz néhány jelet...

redhaven 2011.02.07. 17:51:16

@Möff CAT: én lennék a rozaszín papucs.
szükség esetén befőttke 100fokos nézését is alakíthatom.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 17:51:18

pukkadjatok meg, én leszek Zsuzsi, és csak habszivaccsal fogok dobálózni :D

gangesz76 2011.02.07. 17:51:25

No most már elteknősödtem, így jó vagyok?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:51:45

@artdark: ne nyígjál, mert rád teszem a jelet, kiviszlek azt' kint hagylak, hogy Tordason ébredsz, egy Irsaival a kezedben!
Olyan idegállapotban vagyok, hogy ezt nem bírja már a bioritmusom!

.lll. 2011.02.07. 17:52:37

bezzeg Buci senkise akar lenni

Hannibal22 2011.02.07. 17:52:41

@Mme Chauchat: lehetek még a tojás (is)Laci(kacsint)izéjében?

redhaven 2011.02.07. 17:52:56

@Mme Chauchat: em milyen kép?
majdnem megihettem.

christaylor 2011.02.07. 17:53:28

Kénytelen voltam MEGINT lecserélni az avatarom,hogy megfeleljek a villanővérnek! Kész szerencse,hogy ilyen is volt a pin up girl-jeim közt! :)

artdark 2011.02.07. 17:53:42

Ha Lotyó Bridzsida télleg olyan jó nő. mint Anikó, akkor ejj, de kinyalnám.

kovácszsuzsi 2011.02.07. 17:54:01

@lófő: majd megyünk a jó kis szállodába

Hannibal22 2011.02.07. 17:54:14

@canzone: hallod,legyél te az összes tanár

artdark 2011.02.07. 17:55:01

@Möff CAT: ezen olyat nevettem. hogy majd' összefostam magam a gyönyörtől.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 17:55:18

Na, a legújabb:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs

Szégyenfalon:

Rubin K. = sixx

.lll. 2011.02.07. 17:55:50

@kovácszsuzsi:

de csak,ha nem púzól belé a jacuzziba

christaylor 2011.02.07. 17:57:16

Fúúú, Béci nője van most a tévében és halljátok,RONDA.

penna 2011.02.07. 17:58:10

@Möff CAT:
Nem tudok visszaolvasni teljesen, de műsorveznek is lehet jelentkezni? Mert, ha igen, én az Andris lennék. Merthogy szeretek szadizni. Meg ilyenek.

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 17:58:31

@Möff CAT: miért van szegény bloggazda szégyenfalon?

christaylor 2011.02.07. 17:59:03

@vörös áfonya: hihi,köszi,gondolom,elsősorban a férfiaknak fog tetszeni! japán csaj nélküli ananász nem volt? :)

fran7 2011.02.07. 17:59:10

Béci nője eléggé Zsuzsi hasonmás. Az ő társaságukban csak ilyen nők lehetnek?

artdark 2011.02.07. 17:59:15

Ezt a műsorvezető csajt nagyon gerincre vetném, meg a Béci csaját is.

zoxó 2011.02.07. 17:59:29

Na akkor én vagyok Gombi. Ez jó lesz.

vörös áfonya 2011.02.07. 18:00:32

@christaylor: Ő kell rá,különben tök snassz:)

gibson 2011.02.07. 18:00:39

@Möff CAT: ha lehet villán kívüli karaktert is választani, akkor szeretnék Gombi bátjya, Ernő lenni, ha nem, akkor pedig a Buci!

Mme Chauchat 2011.02.07. 18:00:56

@fran7: béci nője bécire hasonlít

Maude Lebowski 2011.02.07. 18:01:24

Lennèk ildi,kèsõn csatlakoztam be,hitelesen adnàm elõ a zàrt falakba ütköztemet:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 18:01:39

lassan senkit nem ismerek meg, minden avatar változásnak indult:)

christaylor 2011.02.07. 18:02:01

@vörös áfonya: igaz. először különben,messziről azt hittem,hogy a Stahl Juci az.

.lll. 2011.02.07. 18:02:30

@gibson:

végre egy bátor ember

Béci nője bizti nagy kámaszutrás

kovácszsuzsi 2011.02.07. 18:02:32

@lófő: hogy gondolod! finom vagyok és nőies bameg

penna 2011.02.07. 18:02:44

@gibson:
Óhó, Buci már stoppolva!

redhaven 2011.02.07. 18:05:11

@Möff CAT: jujj de jó!
mekkezdem akadémiai tanulmányaimat a hajdúné által erősített,abszolút piacképes,elvégzése után a szíenen-enbíszi-ébíszi triász által szíros állásokkal bombádzott,akadémiai nagydoktori címmel járó,6x2órás tanfolyamon.
ui:nem érdemli senkise a fődíjat.
csak kolosi péter!
(pééééteeeer....úgy lennék a média robotosa.
most,hogy csontig benyaltam,tán kapok valamit.)

christaylor 2011.02.07. 18:06:05

@kovácszsuzsi: úú, Zsuzsi azért ez nagyon durvus kép ám Gigiről! :D

fran7 2011.02.07. 18:06:16

kapcsolat szakértő szerint Oli és Eni kapcsolata őszinte. Jujj, lehet én nem ismerem az őszinte szó jelentését. Vagy ez valami egész érdekes árnyalata annak.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:06:40

@Hódos Hajnalka: Basszam, rosszul ment ki... Nem oda akartam...
ÁÁáá, sorry, kedves sixx... :(
Máris javítom!!!

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző

kovácszsuzsi 2011.02.07. 18:06:55

@christaylor: lófőnek választottam a szállodába, nehogy úgy járjak, mint gigi

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 18:11:04

@kovácszsuzsi: nagyon színpatikussan nézel ezen a képen, Gigikém :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 18:11:27

Csóró Sixxx, erre aztán nem számított! :DD

kovácszsuzsi 2011.02.07. 18:13:05

@canzone: ja mert nem látszik a bokám, meg a papucsom

gidabiga 2011.02.07. 18:13:43

tavaly május óta ugyanaz volt az avatarom, ma meg már másodszor cseréltem le :D
többet ugye nem kell? :DDD

gidabiga 2011.02.07. 18:14:40

@fran7:

a kapcsolatszakértő olyan lehet, mint a brittudós :D

gibson 2011.02.07. 18:15:41

Mindenki avatárt cserél ma???

gidabiga 2011.02.07. 18:15:49

@lófő:

kovácszsuzsi egy klassz csaj, nem ám kiviszed és kint hagyod, mert megharapom a bokádat :D

gangesz76 2011.02.07. 18:16:21

@LadyCarambole: elhelyezkedhetek a tövednél?

vörös áfonya 2011.02.07. 18:16:25

@gibson: Neked is le kéne cserélni,Gombár Gibson Ernőre.

gidabiga 2011.02.07. 18:16:44

@gibson:

én kezdtem, de akkor még szó sem volt arról, hogy beköltözünk a vi

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 18:19:19

Nektek is feltűnt, hogy sokkal több szereplő van, mint játékos?
Mondjuk én jól választottam, engem nem tudtok kiszavazni!
Biztos nyerő vagyok, akarom mondani nyerő típus!

gibson 2011.02.07. 18:19:28

@gidabiga: @vörös áfonya: nagy nehezen megjegyzem végre mindenkiét, és akkor lecserélitek! :)

christaylor 2011.02.07. 18:19:36

@gidabiga: khm, kijavítanálak, én kezdtem. :)

.lll. 2011.02.07. 18:19:57

@gidabiga:

te a hágó állat vagy,vagy a hágott?:DD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 18:20:06

jaj, ez az éneklés, inkább leviszem a nem zöld állakámat

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 18:20:16

@gangesz76:
Gyere te kis teki, de aztán el ne törd a bizalomtükrömet!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 18:20:29

meg se ismerek más senkit, de legalább tudom, hogy ki kicsoda lesz a vv5-ben :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 18:20:44

@lófő:
ezt kérdeztem én is, de csak annyi volt a válasz, hogy a nőstény:))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:21:17

Ez mekkora...
A bögre nyígja, hogy szerelem, meg hajó, meg szárnyaló, közben megy a felirat, hogy a műsorban termékmegjelenés található... :D

vörös áfonya 2011.02.07. 18:21:28

@gibson: Majd visszacseréljük,ha kiszavazódunk,addig legyél Ernő:)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 18:22:19

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: mert senki nem akart másik állatka lenni, gida választhatott

gangesz76 2011.02.07. 18:22:28

@LadyCarambole: ÁÁÁÁÁÁÁÁ,dehogy, én évszázadokig elücsörgök a kövemen Alekoszról ábrándozva, elvégra naggggyon lassú a bioritmusom.

penna 2011.02.07. 18:23:45

@LadyCarambole:
Engem se tudtok kiszavazni, hacsak úgy nem, hogy mennem kell a böribe...:(((

van-e szándék 2011.02.07. 18:24:06

@gibson: miután senki nem szólt ellene, elküldtem, bízva abban, hogy megvan hozzá a kétharmados támogatottság :)

vörös áfonya 2011.02.07. 18:24:28

@gibson: Áá,Gombár úr,jó,hogy látom.Picúr is ott van?

gibson 2011.02.07. 18:24:51

@van-e szándék: nagyszerű, épp akartam kérdezi, hogy akkor most elkülted-e, vagy mi van!

christaylor 2011.02.07. 18:25:05

@gangesz76: bzmeg, FANTOM TÜNDI! :D :D

Itt senki se normális! :D

gibson 2011.02.07. 18:25:27

@vörös áfonya: itt, és épp a térdemet simogatja! :)

vörös áfonya 2011.02.07. 18:26:06

@christaylor: Én is ezen röhögök már 5 perce:)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 18:26:16

a...ettem, ittam, itt vagyok...adjatok egy cigit, rá kell gyújtanom, mert ilyen fos vagyok, ennyit érek :-))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:26:30

Figyelem, Villalakók!
19:00 órakor lezárom a szavazást, hacsak nem szavazzuk meg, hogy ne zárjuk le a szavazást! :D
Szavazzunk?

Albino Vernyul 2011.02.07. 18:26:52

En atmegyek plusssss nyusziba, legyszives kuldjetek be Anikonak...:)
De lehetek Beci is, de akkor Oli belefullad a jakuzziba, Alekosznak csomot kotok a pompolojere, Eva meg kopasz lesz hirtelen...:)

van-e szándék 2011.02.07. 18:27:10

@penna: Bucin kívül bárkit visszakönyörgök a villába

vörös áfonya 2011.02.07. 18:27:30

@Möff CAT: Kérdezzük meg Sanyit,aztán mehet:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:29:38

Új jelentkező okán:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci

van-e szándék 2011.02.07. 18:29:40

@Möff CAT: ha lezárjátok, ne zárjátok le, de ha nem zárjátok le, akkor zárjátok :D

vörös áfonya 2011.02.07. 18:29:42

@gibson: Nem,én csak egy ananász vagyok:)

gibson 2011.02.07. 18:29:52

@Möff CAT: nyugodtan lezárhatod hétkor, ha később jelentkezik valaki, majd beküldjük a villába valami hülye dumával, mint a Jerzsyt meg az Ildit!

christaylor 2011.02.07. 18:29:56

Hajni,te látod ezt,hogy mindenki még a profilképét is lecseréli a szerephűség kedvéért? :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:32:17

Möff, magamat még nem is aposztrofáltam... :D

gidabiga 2011.02.07. 18:33:11

@christaylor:

bocs, már megint nem figyeltem, biztos azért, mert én egy fos 9-es vagyok :)

@van-e szándék:

remek :D

@kovácszsuzsi:

még mindig nincs másik zöld állatka :(
tényleg fos 9-es vagyok, hogy senkinek sem kellek :DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 18:33:30

@Möff CAT: épp akartalak kérni, hogy legyél már valaki végre

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 18:33:40

:DDD dehogy látom, nem győzöm visszaolvasni a napot.
Most ránéztem Perselusra és elkapott a röhögés, de nagyon.

Nincs se Enikő, se Picúúúr? Szomorú vagyok.

gangesz76 2011.02.07. 18:33:42

@christaylor: köllött valamilyen vezetéknév is:)

christaylor 2011.02.07. 18:34:30

@gidabiga: igen,és ezért éppen azon gondolkodtam,hogy te leszel az első a villalakók közül,akitől megvonom a nyugtatót. :)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 18:36:10

@Hódos Hajnalka: röhögés? mééé? nem teccccek tán? :-P

.lll. 2011.02.07. 18:36:32

szegén Bakács is téliszalámit csórt

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 18:37:03

bemennék a riportba, mert már futkos a szőr a hátamon, vagy kéne egy Leonidasz

gidabiga 2011.02.07. 18:37:41

@christaylor:

nyugtató?
az mi?
hisz meg sem mozdulok egész nap, csak ha visznek :D

gibson 2011.02.07. 18:37:57

@canzone: kapd elő a vibrátort, elvileg hoztál magaddal otthonról!

namkuzu 2011.02.07. 18:38:14

Anikót ha Olivér Enikőnek hívná aktus közben, akkor azzal tulajdonképpen tisztelegne a Szerelme előtt és értéket közvetítene, mint az idióta Üzenet a reklámblokkban, ami lassan tartalmasabb mint a műsor. Milyen világ ez?!

christaylor 2011.02.07. 18:38:39

@gidabiga: ja tényleg,bakker. bocs, MOST én nem figyeltem,hogy te vagy az egyik ződ állatka. kell egy kis idő,míg átállok az új szereplőkre. :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 18:39:21

@gibson: csak szeretnék végre szerelmes lenni egy ronda pasiba, érted

penna 2011.02.07. 18:39:31

Hahó, Villalakók!
Kérem, hogy minél előbb döntsétek el, hogy ki, kinek a bőrébe bújik, mert online vagyunk! Tiszteljük meg az olvasókat azzal, nem tartjuk őket bizonytalanságban a végtelenségig!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:41:38

Na, döntöttem, én leszek a Vajkrém...:D

van-e szándék 2011.02.07. 18:42:12

@lófő: nyilván rosszul takarékoskodott a villadellával

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:42:26

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém

Spéter46 2011.02.07. 18:43:04

Hódos Hajnalka ez kiváló volt.
Gratulálok!!!!

.lll. 2011.02.07. 18:43:31

@van-e szándék:

Oli lehetne a spamja,ő vinné a vajkrémet

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 18:43:38

@kovácszsuzsi:
én mondtam, hogy leszek, ha minden kötél szakad, de én nem voltam jó mert fiút akart:)
meg ugye mivel ismerjük egymást vizuális típus lévén nem nagyon tudtam volna elvonatkoztatni a dologtól, hogy melyikünk van felül:DD

van-e szándék 2011.02.07. 18:44:24

@prof. Perselus Piton: ha végeztél, ne rakd el, hátha más is akar nyalni

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:44:38

@prof. Perselus Piton: Nyöhh... Nem lehet inkább a Lotyó Bridzsida? Érted, ezt nem lehet így kimondani, vagy mondd meg, hányszor néztél rám férfivajkrémként?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:46:18

Amúgy ezt be lehetne írni a Táblázatunkba...:D

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 18:46:22

@van-e szándék: gondolod, hogy hagyok belőle?

@Möff CAT: én már mindenre férfiként nézek :-))

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 18:47:59

Ha még nincs másik zöld állatka, akkor beszállok.
Én az szeretnék lenni, ami gondolatban lila, és csak álcázza magát a zölddel.

Köszönöm. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 18:48:29

@lófő:
te miért nem teszel be egy olyan szexis Dzsörzés avatart:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:50:11

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka

14 perc, hölgyeim és uraim!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 18:50:54

@Möff CAT:
ehhez a nickemhez nem lehet avatart, mert egyszer felmondtam az indát, és nem enged újra regelni:(

@gidabiga:

akkor, két böngészőt kéne használnom,mert két komment között ki-be kéne lépni:)

penna 2011.02.07. 18:51:03

@Möff CAT:
Igen, már töltik a műsorvez. kóláját, tessék lassan gyűlni a tévé köré!

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 18:51:04

@Möff CAT: Pronto, ha kérhetem: "A MÁSIK zöld állatka, aki gondolatban lila".

Ez fontos. :)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 18:52:17

@gidabiga: melyik Évára? vagy nem három van?

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 18:54:06

Juj, nagyon fontos! Villakutya - Pötyi :D

Jön a tavasz, világosítják Erős Antónia haját, bár még mindig úgy néz ki ezzel a vörössel, mint egy rajzfilmfigura.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 18:54:12

@gidabiga: Hallodhülyevagy, az teljesen unnaturális lenne. :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:54:32

Tehát akkor:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila

Hahó, a savazást 9 perc múlva lezárom, utána hiába nyíg a nagyérdemű, csak a Királynő különleges engedélyével csatlakozhat újabb villalakó!!!

gidabiga 2011.02.07. 18:56:07

@prof. Perselus Piton:

akkor legyen mindhárom, de vigyázz, lenyelnek keresztben :D

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

akkor két nőstény zöld állatka, az egyik gondolatban lila, de ígérd meg, hogy SSKK nem mászol rám :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 18:56:18

Tehát akkor:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Pötyi---Villakutya

Hahó, a savazást 8 perc múlva lezárom, utána hiába nyíg a nagyérdemű, csak a Királynő különleges engedélyével csatlakozhat újabb villalakó!!!

Hannibal22 2011.02.07. 18:56:19

Mi az úristN folyik itt?
Ezt a játékot is elvettétek tőlem,hányok tőletek,de ilyenek az emberek,okádékok:)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 18:57:14

@Hannibal22(Tribunus): még lehetsz béci, ha vérnyúl megengedi

gidabiga 2011.02.07. 18:57:26

@lófő:

dzsörzé a hal?
hát, kábé olyan élvezettel nyúlnék hozzá, mint egy halhoz, az már igaz :D

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 18:58:00

lecserélném Sanyit Berlusconira...ahogy így elnézem a híreket :-))

Hannibal22 2011.02.07. 18:59:29

@kovácszsuzsi: hát ez az,a locsolóember vagyok. Arról töltsek fel avatart,faszom.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 18:59:52

@gidabiga: neked úgysem kell hozzányúlnod :D csak békésen állsz kint

artdark 2011.02.07. 19:00:04

Akkora itt a sziporka, hogy nem tudok mit írni. A katonaélményeimről most nem akarok mesélni, mert csak az jut eszembe, amikor a törzsőrmesterem bizonygatta, ő milyen vidám ember, még az anyja temetésén is nevetett.

Pataky Zitát nagyon csinálnám...

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:00:33

@van-e szándék: pont azt :-))) meg a pénztárcádat :-P

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 19:00:38

@gidabiga: Akkor már inkább leszek a villalogó vagy a felkonf zene. :D

kovácszsuzsi 2011.02.07. 19:01:33

@Hannibal22(Tribunus): ja tényleg bocsi te az vagy. látod a kép hiánya már meg is zavart

artdark 2011.02.07. 19:02:39

Nem tudja valaki, hol lehet diaper pornót letölteni?

van-e szándék 2011.02.07. 19:02:41

@prof. Perselus Piton: mondhatnám stílszerűen, hogy lófaszt :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:02:52

Ééééés a savazást lezártam, MOST, hacsak Queen Hajni másképp nem dönt :D

penna 2011.02.07. 19:03:09

Gyerünk a kanapéra, kezdőőőődik!!!!

christaylor 2011.02.07. 19:03:20

A Villanővér szerelmes Balázsba. Előre szólok, hogy Lanois ne lepődjön meg.

Augur 2011.02.07. 19:04:09

mindenki szerepjátékos? szegregálódtok, vagy engem szegregáltok baszki?

christaylor 2011.02.07. 19:05:04

@Möff CAT: akkor meg pláne,ha zöldfűszeres. :)

bévé 2011.02.07. 19:06:06

@artdark: ezt komolyan mondod??? mármint Zitát...

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:06:23

megerőszakolom a zOlivért...

artdark 2011.02.07. 19:06:44

@Augur: én szívesen szegregálnálak!

Flood 2011.02.07. 19:06:55

Na basszátok meg, nem tudok leszakadni erről a szarról :D :/

Anikó ott a dzsaku szélén azért eléggé sunapozitív volt, már kezdtem erős izgalmi állapotba kerülni, csak aztán bevágták Oli fejét...

gidabiga 2011.02.07. 19:07:06

@canzone:

tényleg.

akkor közvetítsetek, mert kint vagyok a vi

és nem látom a műsort.

artdark 2011.02.07. 19:07:25

@bévé: Tüzet oltani a moslékos veder is jó.

Hannibal22 2011.02.07. 19:08:00

köszönöm a segítséget mindenkinek!

gibson 2011.02.07. 19:08:14

Gigi látványa, ahogy mezítláb áll a tábla mellett, smink nélkül, kinyomott hassal, ez mindig üt!

bévé 2011.02.07. 19:08:36

bocs, de tényleg azt mondja, h "Eni, ne!" vki ma említette, h az "el innen!" volt. de nem.

penna 2011.02.07. 19:09:27

Na baxxa meg, ezek szerint ma szabadnapos vagyok...:))). Akkor itthonról nézem a vv-t Ancsikával.

gibson 2011.02.07. 19:10:17

@bévé: te nem játszol, hé?!?

christaylor 2011.02.07. 19:10:50

@penna: de ne igyál Andris,mert úgyis megtudjuk holnap. Tudod, minden nap van szonda a stúdióban.

Augur 2011.02.07. 19:11:25

@artdark: nem bánom, de a diffúzió jobban tetszene.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:11:41

Na, az történt, hogy szóltak, hogy még tart a szavazás, így újabb hahóvillalakó került közétek, kedves hahóvillalakók:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
Pötyi---Villakutya

fran7 2011.02.07. 19:12:07

Azért Lilu nem túlzottan mosolyogna, ha a férje egy más nő ágyához futkosna.

Kekec1 2011.02.07. 19:12:24

látom bevágnak az öf-ba a tegnapi szaunából, nagy izgalommal várom, hogy a teljes (sicc, vagdalt) videó meg az összefoglalós ugyanazt a benyomást kelti-e

Augur 2011.02.07. 19:13:02

@bévé: el innen, ugyanmá...hát hol vagyunk, az egri csillagokban?

artdark 2011.02.07. 19:13:07

Nagyon át tudom érezni Laci helyzetét. Ráadásul én a farkammal is így vagyok.

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:13:17

Gombi megkefélte Lacit :-)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:13:20

Télleg, tudja valaki, hogy Gombi miért volt ma kifestve?

Flood 2011.02.07. 19:13:29

A sulihét azért volt jó, mert akkor legalább korán kellett kelniük, mint egy normál dolgozó embernek.

Gigi alvósruciját szimpatizálom.

Bázz, Gömbi keféli Laci hátát! :DDDD

zoxó 2011.02.07. 19:13:55

Na. azért csak jó srác vagyok én!!

christaylor 2011.02.07. 19:13:58

Ó, Gombibaba de rendi,hogy ennyit segít!

bévé 2011.02.07. 19:14:24

@artdark: juj. ezek szerint nagy a baj, apukám.. :)

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:14:30

@Möff CAT: ma ő volt a nő a villában

Kekec1 2011.02.07. 19:14:32

@Möff CAT: tegnap éjjeli büntetése

artdark 2011.02.07. 19:15:09

@Augur: csak magfúzióval tudok szolgálni.

2011.02.07. 19:15:11

Lacinak rossz hírem van, ez a fájdalom sehol sincs ahhoz, majd mikor ez a sérv eléri a ischialgia ideget. Na, az lesz csak vidám dolog! :)

Pacman 2011.02.07. 19:15:15

@Möff CAT:

Tegnap volt valami játék, aminek a végén egymásnak írtak büntetéseket. Gombi a sajátját húzta. Egész nap smink. :)

fran7 2011.02.07. 19:15:23

Azért most rámentek a 60 feletti nézőközönségre. Nekik ismerős már az, hogy van mikor így kell segíteni másnak vagy akár nekik maguknak.

tizenot 2011.02.07. 19:15:56

@Möff CAT: Möff, szépek a szemeid és selymes a bőröd is, kellemes a tapintása, legszebb vagy, de elárulod mit kell tennem alekoszként?

Vagy a spannom oli, ellop, megesz és kiköp. :D

artdark 2011.02.07. 19:15:59

@Möff CAT: csak azt adhatja, mi lényege

bévé 2011.02.07. 19:16:00

@gibson: nem maradt szerep, vkinek dolgozni is kellett ma, különben ki tartja el itt a sok munkanélkülit, he? :D

amúgy asszem még lehetek Picúúúr és simizhetem a combod. :)

kozlekedo 2011.02.07. 19:16:03

Prolivér megcsalta a gebe luvnyáját az Anikóval, s még csak meg sem dugta.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:16:36

@Flood: Kedves Trixi, sajnálattal tapasztaltuk, hogy nem töltöttél fel magadról avatárt, legyél kedves mihamarabb pótolni a hiányt, különben lesubaruzlak!

Andris

gidabiga 2011.02.07. 19:16:39

@zoxó:

a befőtt megmozdult és kefélt :D

gibson 2011.02.07. 19:16:42

@bévé: erre gondoltam én is!!! :)

gibson 2011.02.07. 19:17:24

Ki az a Trixi? a Béci nője?

ritus_ 2011.02.07. 19:17:36

Jóestét!

Mint gyakorlott ex gerincsérves, teljesen együtt tudok érezni Lacival, de üzenem neki, hogy ez nem úgy működik, hogy csak gondol egyet, és kijön újra:)

Kekec1 2011.02.07. 19:17:49

@zoxó: játék volt, Laci volt a vallatótiszt, a többiek egyenként kellett vallomást tegyenek és egyben büntetés-feladatokat dobáljanak egy urnába, arról az ajtószaggatós lázadásról. A végén Laci ítéletet hozott, a bevalott/rábizonyított bűnök alapján mindenki húzott egy-több feladatot büntetésként.

fran7 2011.02.07. 19:17:59

@Mme Chauchat: IQ felettiek, de nyilván a korra gondoltam.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:18:59

@tizenot: Ööö... Ülj, nézz hülyén, meg beszélj a levegőbe, asszem ennyi, ja meg csússz rá a bögrékre, javaslom Trixit, ő is pszicho...:D:D:D

gibson 2011.02.07. 19:19:12

@Möff CAT: bévé vállalta, hogy lesz Picúúúúúúúúr!

redhaven 2011.02.07. 19:19:21

@Pacman: előtte megcsípte a szélét.
biztos ami biztos.

Kekec1 2011.02.07. 19:19:22

na, figyeljétek évát, hányszor beszél első szám első személyben. Ha erre innánk tutira az öf vége előtt síkrészeg lenne az egész hv banda :)

artdark 2011.02.07. 19:19:39

Na most nyomja mindenki Anikóra! PINA opció nincs???

fran7 2011.02.07. 19:20:07

Én megszavaznám Gombit, de olyan hülye feladatot adna neki a retek, amit nem biztos, hogy kívánnák neki.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:20:57

Szóval akkor:

Tehát akkor:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
Pötyi---Villakutya

tizenot 2011.02.07. 19:21:09

@Mme Chauchat: Laci 1 hátmasszázs? Olyan finom sima a bőröd, úgy hozzáérnék!!

Hannibal22 2011.02.07. 19:21:31

@Kekec1: Csak azt az egy főnevet ismeri

redhaven 2011.02.07. 19:22:36

laci bazz,hogy lesz ebből shaolin-kolostor?
meg 30 db öregapóval való küz(skö)dés?
max ehy himalájai fényfácánnal kell megbírkóznod.

haruka 2011.02.07. 19:22:58

üdv! majd' két hétig nem néztem, csak olvastam a HV-t, mert a bioritmusom összezavarodott, és a lelki békém megőrzése végett inkább kihagytam.
megnézve az elmúlt két összefoglalót, szerintem megint nem fogom sokáig bírni. :)

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:23:10

@tizenot: óooo, vajkrémet használok. Egy csepp békűnnel...attól ilyen.

forexfelix 2011.02.07. 19:23:14

Na az rtl elfelejtette kikockázni Laci himbilimbijét a zuhanyzás alatt. Most akkor az elég ha kiírják, hogy termék megjelenítés látható? :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 19:23:45

@prof. Perselus Piton:

a szemed is levedd az olivérről, öcsisajt!:D

Kekec1 2011.02.07. 19:24:01

@Mme Chauchat: bármikor, amikor a kóc megszólal :)

Trevlovics 2011.02.07. 19:24:03

jó estét, van új poszt!
(höhö)

gibson 2011.02.07. 19:24:22

@forexfelix: ne is mondd, én éppen kajáltam

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:25:43

@Lotyó Bridzsida: megeszlek reggelire...vajkrémmel :-)

forexfelix 2011.02.07. 19:25:46

@gibson: Csak nem gyulai kolbászt? :)

Maude Lebowski 2011.02.07. 19:26:00

Èvàs mögött ki ült kint?az nem is lakò volt vagy csak összezavarodtak a làtàsi rendszereim?

bévé 2011.02.07. 19:26:10

@Augur: hehe, jóvan. de olyanmeggyőző volt.. :) mondjuk jóóó, nem hittem el, direkt ezért füleltem most. :D

tizenot 2011.02.07. 19:27:13

@Trevlovics:
Énszerintem ez megnyilvánulás ebben a formában nem állja meg a helyét. Ismétlem, NEM ÁLL-JA MEG A HE-LYÉZ SSKK...

bévé 2011.02.07. 19:28:56

@forexfelix: télleg?? de jó, h nem néztem oda.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 19:29:30

Bécike mennyire fel van gyorsulva

gidabiga 2011.02.07. 19:29:35

muszáj nevetnem, amikor végignézek az avatarokon :D

@redhaven:

te miért nem vagy rózsaszínű papucs?

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:30:21

@gidabiga: A szeretteiddel viccelődsz, Tesó!

christaylor 2011.02.07. 19:30:59

IMÁDOM BÉCIT! ÍGY,CSUPA NAGYBETŰVEL.

tizenot 2011.02.07. 19:31:06

@gidabiga: Olyan szép vagy amikor nevetsz. Amikor egy nő nevet, az egy férfi számára maga az éden.
Lightos szex ma este a nyugiban????

bévé 2011.02.07. 19:32:15

@Hódos Hajnalka: nagy cucc, b+. én vagyok a látens csaja. :(

gibson 2011.02.07. 19:32:21

Nem tudom, az ertéel mennyire örül annak, hogy az Olivér így előre kijelenti, hogy kit visz ki - feltéve, hogy tényleg azt viszi ki, akit mond, hogy kivisz :)

christaylor 2011.02.07. 19:32:22

@tizenot: hallod,már a zöld állatkákra is rámozdulsz,ennyire kanos vagy? :D

gidabiga 2011.02.07. 19:32:32

@tizenot:

hogyisne!
még a hegyét se, SSKK :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 19:33:16

@prof. Perselus Piton:

kiviszlek, azt kinnhagylak, úgyhogy ne kóstolgass!:D

Kekec1 2011.02.07. 19:33:16

Béci jókat kérdez

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:33:20

@gibson: majd lilubalázsbucirubin helyesbít

gibson 2011.02.07. 19:33:29

@bévé: nem, te az ÉN csajom vagy! Ja, és sürgősen cseréld le az avatarodat!!! :)

gidabiga 2011.02.07. 19:33:45

@christaylor:

azt hiszi, ha nem mozog és nem beszél, az azt jelenti, hogy beleegyezik, pedig nem :)

fran7 2011.02.07. 19:34:35

Éva szerintem most jött rá, hogy Oli nem biztos, hogy az ő szekerét tolja. Játszott a kamerának, játszott a többieknek, de meglepődött.
Oli csak azért nem hívná ki Alekoszt, mert erős. Nem a barátság miatt. Alekosznak is kezdhetnek kattogni a kerekek.

Flood 2011.02.07. 19:34:48

@Möff CAT: Szorri vagyok, kicsit nehezen találtam képet erről a némberről

forexfelix 2011.02.07. 19:34:52

Bécike jól bedugta az ujját Oli nyilt sebébe, és kicsit kéjjel megforgatta benne :)

tizenot 2011.02.07. 19:35:17

@christaylor: Helló villanővér, lenne egy fájó pont a nemiszervemen...

redhaven 2011.02.07. 19:35:29

@gidabiga: mer olyat keresek amiben még nem járt ásóka:))

gidabiga 2011.02.07. 19:35:37

@Flood:

áááááááááá, ez állat! :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:35:51

Olit az zavarja, hogy nem a fa*xa jár Ani fejében

Kekec1 2011.02.07. 19:36:07

most meg olivér forgatja az ujját szandika nyílt sebébe, és fel se fogja.

christaylor 2011.02.07. 19:36:19

@tizenot: akkor most Alekosz megkérlek,hogy fáradj ki a riportszobába. Az elemeket vedd ki!

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 19:36:25

@gidabiga: Tesó, ezt azért még felül kéne vizsgálni, én a másik zöld állat nevében látens tiltakozóakcióba kezdek. Nekem szuvenír értékeim vannak! :D

ritus_ 2011.02.07. 19:36:59

ez a jól éreztem magam a társaságában/élveztem a társaságát szöveg után nem sokkal - az azóta már exemmel - viszonyba is bonyolódtunk... just sayin'...

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:37:00

a Béci a legjobb pasi...érted?

Trevlovics 2011.02.07. 19:37:33

könyörgöm vágjuk össze ezt a kettőt kihívásra: 1- olivér-anikó: gyönyörű vagy stb.... stb... 2. olivér-szandika: neked tetszik az anikó? nem.
:)

Flood 2011.02.07. 19:37:41

@gibson: Ernő!!! Ez most ugye nem komoly?!
Én egy tehetséges és népszerű énekesnő vagyok, ne próbáld beadni nekem, hogy még nem hallottál rólam!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 19:37:52

@fran7:

Alekosznak kerekeeeeek???:D
Eleve paradoxon!:D

bévé 2011.02.07. 19:38:00

@gibson: chill, Ernőkém, dolgozom rajta.

fran7 2011.02.07. 19:38:02

Olivér, végig manipulálja az Enikőt, most van esélye a csajnak kilépni. Reméljük vannak jó barátai. Ezt nő nem érdemelheti, főleg, ha a csávónak házassági tervei vannak. Szandikának azért abban igaza van, hogy barátságnál nem a kinézet számít.

.lll. 2011.02.07. 19:38:06

ez a Béci mekkora agresszív seggfej és ez az Oli mekkora hazug seggfej...

Ildit akarom vissza!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 19:38:07

Béci nagyot nőtt a szememben :) így átlagos ember tempójában beszélve még szerelmes is lettem belé :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:38:32

Szandika komolyan mondom, hogy aranyos így megkattanva...
Olivér meg undorító... Broáf...
Csinálja a vígszínházat...

forexfelix 2011.02.07. 19:38:32

@Kekec1: Szandikának piszok nagy nyílt sebe lehet, abba az öklét is forgathatná :) Oli meg magyarázkodik mert úgy gondolja a tévéből nemigen jött le semmi, mert csak sugdolózott, meg sunyin kacsintgatott :)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 19:38:40

olika kezdi elcseszni a jól felépített taktikáját

gidabiga 2011.02.07. 19:38:46

@redhaven:

esélytelen :D

erről eszembe jutott valami, de inkább nem írom le :D

gibson 2011.02.07. 19:39:04

@bévé: húú, de jó kép, hellóka! ;)

bévé 2011.02.07. 19:39:25

@forexfelix: hihihi. szív Béci. nem érdekel, hány kocsit lopott el.

ritus_ 2011.02.07. 19:39:46

bazzzeg, milyen egóharc folyik már második napja!! :)

Engem kitúrt a helyemről/engem jobban szeretett/velem beszélt meg mindent/elvette tőlem/blablabla....

asztak...va.

Kekec1 2011.02.07. 19:40:10

én egy ilyen magabizonytalan nyávogó, assetudom mivan velem, jaj az érzelmeim, jajj az enikó, jajj de cép az anikó, jajjdeszeretlek szandál faszt új rúgnék tökön páros lábbal, hogy repülne :)

gidabiga 2011.02.07. 19:40:13

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

jó, hát ha neked kell Alekosz, a tied, nem vagyunk mi összenőve :D

ritus_ 2011.02.07. 19:40:26

@fran7: ez a faszi mindenkit manipulál. Szerintem még az ertéelt is.

tizenot 2011.02.07. 19:40:33

@christaylor: Talán kifogyott az elem a vib... ehh mennem kell :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:40:40

Megjött az arab... ööö nő a csacsi megy a vágóhídra...
Szegény...

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 19:40:58

Na. Végre, van történés.:))
Most a Szandit fogja lelárvázni???:D

van-e szándék 2011.02.07. 19:41:22

akarattal vagy sem, Anikó jól szétbaszta a négyest :))

bévé 2011.02.07. 19:41:34

szerintetek kit akar az rtl többet mutatni??

Flood 2011.02.07. 19:41:48

Oli kezéből mintha kezdenének kicsúszni a szálak...

gibson 2011.02.07. 19:41:50

"Úgy érzem magam, mint egy Simson, amit sztenderdre tettek, mert jön a tél!" :)))))))))

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:41:56

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
Pötyi---Villakutya

csak mer elfelejtem...időnként betehetné valaki...a névsort :-P

Maude Lebowski 2011.02.07. 19:42:02

@gidabiga:
màr ilyeneket figyelek inkàbb,ez èrdekesebb
szandika begyùjtòdott,nyìlvàn a locsolòember volt ott

kovácszsuzsi 2011.02.07. 19:42:04

@Kekec1: annyira szeretném, ha anikó direkt szívatta volna ( tudom, kevés az esély rá)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 19:42:34

Mindenki cslódott mindenkiben, de a vajkrémben nem lehet! :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:42:39

@prof. Perselus Piton: vigyázzunk, mert szombaton savazás...

gidabiga 2011.02.07. 19:42:57

közvetítsetek, légyszi, légyszi, légyszííííííí:D

fran7 2011.02.07. 19:43:03

@ritus_: Azt ő csak hiszi. A retek szerintem kezdi beültetni a hintába, s akkor lesz nemulass. Mint a nyúl az atlétika versenyen, aki azt hiszi nyerhet, közbe meg nem.

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:43:13

lidocain blokád...az klassz :-S

forexfelix 2011.02.07. 19:43:16

Oli hülyemód, pánikszerűen lapátolja a szart, mindenki hibás, csak ő nem, a nagy flörtben. Aztán majd a párbajnál rádöbben, mikor kimegy és megnézi Encsit.

Kekec1 2011.02.07. 19:43:56

@forexfelix: szandika olyan amilyen, nem a kedvencem, de tegnap éjjel komolyan megsajnáltam. Lehet csinálni sokmindent, ráfogni hogy játék, taktika, de az érzelmekkel játszani az egyik legundorítóbb, legocsmányabb dolog a szuvenír véleményem szerint. Látszólag a rőttpatkány nem fogja fel, hogy mit tesz szandállal, de a szememben ez nem mentség, mert szandál elmondja neki elég nyíltan mi a baja, és nem fogja fel, mert egyáltalán nem figyel rá, csak magára, jaj enikő, jajj anikózik összevissza.

gidabiga 2011.02.07. 19:44:09

@Möff CAT:

a zöld állatkákban sem :)
lehet szeretni vagy nem szeretni, de csalódni SSKK :D

Traitor General 2011.02.07. 19:44:16

sziasztok! én már nem tudom de, nem tilos megnevezni párbaj előtt kit hívsz ki?????

ritus_ 2011.02.07. 19:44:18

@fran7: majd kiderül vagy beborul:))

ritus_ 2011.02.07. 19:44:52

@Traitor General: de, de a Patkánynak ezért nem jár büntetés.

Kekec1 2011.02.07. 19:45:11

@kovácszsuzsi: szerintem nulla, ez a liba is beleszeretett sajnos.

bévé 2011.02.07. 19:45:47

@gidabiga: Szandi beolvasott Olivérnek, nem is akar vele többé szóba állni. Ani pedig most kotyogta el Évának, h Szandi szerelmes Oliba. Ani Bécire panaszkodik még mindig Évának, és megint bőg bazmeg, mingyá' hozzábaszok vmit a tévéhez, ehh..

gidabiga 2011.02.07. 19:46:18

@Traitor General:

szia!

ez itt az állatfarm, itt mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek

fran7 2011.02.07. 19:46:21

@ritus_: Ahogy nagyapám mondta az idő majd eldönti. Oliról meg az a mondás jutott eszembe, hogy a magabiztosság az az érzés, amit az orrabukás előtti pillanatban érzel.

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:47:10

@fran7: a zén nagyapám azt mondta, mindennek eljön az ideje, mint a szalmakalapnak

Traitor General 2011.02.07. 19:47:11

@ritus_: hát lehetne a retek arca, bár lehet, hogy most fogják leépíteni. Nehéz ezt beismerni, de a Rácz Béla kezd szimpatikussá vállni, persze csak az Olivér konstellációban.....

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 19:47:44

nem bírom követni, ki kicsoda...nem lehetne, hogy mindenki aláírná a kommentjeit? csekélyértelmű vagyok, én vagyok itt a legbutább :-)

bévé 2011.02.07. 19:47:56

Szandi most mondja a tutit Aninak, h Oli egy manipulátor geci, Aniról meg .. most figyeljetek!! ebben a pillanatban derül ki, mennyire egy ostoba, tapasztalatlan liba.

gidabiga 2011.02.07. 19:47:57

@bévé:

itt vagy bőgés van, vagy visítás.
jobb, hogy nem látom tévében, mert biztos, hogy kikapcsolnám

Flood 2011.02.07. 19:47:59

@canzone: Hallod Zsuzska, az avatarod mindent visz! Ránézek és muszáj röhögnöm :DDD

Nekem meg még szoknom kell a sajátomat, eddig még avatarom se volt; ez azért erős váltás :)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 19:48:36

@gidabiga: anikó elárulta szandinak, hogy már a kezdetektől szerelmes oliba

gibson 2011.02.07. 19:49:03

@Flood: nem csak neked kell megszoknod! :)

Traitor General 2011.02.07. 19:49:05

@gidabiga: szia! lájkolom az avatárod :-) kis zöld izé!!! A kedvencem!!!

ritus_ 2011.02.07. 19:49:17

@Traitor General: fenetuggya. Meglássuk...mondá a vak:))) Mindenesetre a felhozatal (Béla király meg Oli) elég silány, sajnos:(( Emberileg értem mindkettőre.

artdark 2011.02.07. 19:49:17

Fene Anikónak az ízlését... Végül is, ha az Oli-Béci párbaj megvalósul, mindenképpen a nézők járnak jól.

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:49:26

Dr. Lázár László vagyok, jelszavam a hit és becsület, momentán telebasztak egy valag lidó kainnal.

Kekec1 2011.02.07. 19:49:59

Anikó bevallotta, hogy amióta bejött tetszik neki Olivét. Teljességgel igazolta az eddigi elméletemet :) pedig nem vagyok se forgatókönyvíró se beépített kommentelő :)

bévé 2011.02.07. 19:50:08

@Mme Chauchat: nekem meg azt mondta, h 'ne nevess korán'.. mondjuk ez a 'ki nevet a végén' régi elnevezése volt, amit nem értettem még túlságosan. de a játékot imádtam.

kovácszsuzsi 2011.02.07. 19:50:44

@Kekec1: de legalább elbaxta a renoméját a "barátainál"

Trevlovics 2011.02.07. 19:50:48

anikónak elnézem a rinyát, ha ezzel az alakításával akár szándék nélkül is közvetve kipöcköli olivért :)

Mme Chauchat 2011.02.07. 19:50:52

@Kekec1: igaz, h vmikor a legelején brélának vallott full szerelmet, dehát tempora mutantur....

Flood 2011.02.07. 19:50:58

@bévé: Az üzekedő zöld állatkákat :)

2011.02.07. 19:51:01

@kovácszsuzsi: meg a Bécibe, meg az X-faktoros srácba, meg a .............

.lll. 2011.02.07. 19:51:21

ezek ellövik a puskaport jó korán,Hajnalka is bezárhatja a bótot március végén

gibson 2011.02.07. 19:51:30

@prof. Perselus Piton: tedd magad sztenderdre inkább!

bévé 2011.02.07. 19:51:43

@gidabiga: nem olyan biztos az. én nevetek. :)

gidabiga 2011.02.07. 19:52:17

@Traitor General:

ha korábban jössz, lehettél volna a párom, sokáig nem volt senki, de aztán lett. :D

@kovácszsuzsi:

pont Szandinak?
és kezdetektől?
ez hülye :D

joszif 2011.02.07. 19:52:50

mi ez a szöveg hogy amióta megismerte wtf???
2 hónapig a Bécin lógott közben 5x elküldte a picsába az Olit. Akkor ez most miről beszél??
A Szandika hihetetlen milyen jól átlátja a helyzetet.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 19:53:23

@Flood: hallod, nekem nagggyon durvus volt szemmel feldolgoznom a tiédet (az avatarod), a sírás és a röhögés kerülget ecccerre :D aggyal meg azt nehéz feldolgozni, hogy férfi létedre lettél Trixi :D

bévé 2011.02.07. 19:53:31

@gibson: jaja, épp kezdtem vágni ki kivel van, erre tessék. :(

Traitor General 2011.02.07. 19:53:50

@ritus_: egyetértek veled, egyik sem szimpatikus, de ez a manipulatív olivér ez nagyon nagyon gáz. A hibáit pedig egyáltalán nem hajlandó beismerni....

Lanois 2011.02.07. 19:54:24

Hahó bloglakók! Gyertek gyertek gyertek!

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 19:54:28

@tizenot: óóóóó édesem, hát felvállaltad az arcod?? ezt nem mondod, hogy pont Balf*sz lettél! :(((

artdark 2011.02.07. 19:54:31

@Augur: Azóta szeretlek, amióta megláttalak. csak nem akartam fasságot csinálni. Most megyek, keresek egy csündes zugot, ahol senki sem lát, és akkorákat rántok rajta, hogy olyan lesz a fitymám, mint a fosztás. (Közben lehet, hogy a végbélnyílásomba dugok valamit, mert az élvezet önmagában még nem szerelem.)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 19:54:59

@beebeer: de látod hülye férfiak elhiszik hogy ők az egyetlen igaziak

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 19:55:08

Ma is bővült a szókincsem, ez egy tujának mindig jól jön!

1. Sztenderdre raktál, mint egy geci Szimpszont, aminek lejárt a nyári szezonja!
2. Ez a te mongol hozzáállásod!

Hosszasan fogjuk ezeket elemezgetni, úgy érzem!

Lanois 2011.02.07. 19:55:17

Melyikőtök érzi magát úgy, mint egy Simson?

gidabiga 2011.02.07. 19:55:34

@Flood:

zöld állatkák nem üzekednek, egyrészt mert az egyik gondolatban lila, másrészt mindkettő hetero nőstény :D

@Mme Chauchat:

no meg király l.-nek írt rószaszínű tollal szerelmes levelet

Kekec1 2011.02.07. 19:55:37

@Mme Chauchat: az csak egy részeg éjszaka volt, emlékseim szerint nem is volt folytatása, másnap alig emlékezett valamire és sűrűn szégyeltemagát.
Én viszont arra emlékszem amikor bejött és dzsakuzziztak Olival, kb akkor kezdődött. Oli biztosította, hogy ő itt a nőkkel semmit, a közelükbe se megy, meg se öleli őket, de ő majd kivétel lesz, ölelgette stb. stb stb. a szimpátia kölcsönös volt . Azért is "haragudott meg" rá, (hintás kirohanás) amiért akkoriban Oli épp szandikával haverkodott inkább, és őt hanyagolta, akkor Anikóvolt féltékeny és így adta tudtára. pont mint most szandika.

Traitor General 2011.02.07. 19:55:46

@gidabiga: így jártam :-) én mindig minden jóról lecsúszok :-)

christaylor 2011.02.07. 19:56:08

@Lanois: korábban,míg nem voltál itt kinyilatkoztattam,hogy a Villanővér szerelmes Balázsba,de ha itt meztelenkedni fogsz,akkor még meggondolom. :)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 19:56:11

@Lanois: Én mindenképpen. Egy kicsit unnaturális módon paradoxonokkal telített érzelmi állapot, de azt hiszem, lejárt a nyári szezonom.

gidabiga 2011.02.07. 19:57:16

@Lanois:

basszus, könnyesre röhögöm magam az avatarodon :DDD

Lanois 2011.02.07. 19:57:23

Hol az arab nő? Nem látom. Szóljatok neki.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 19:58:37

@Lanois:
Kurvára jó vagy, de a mongol hozzáállásodon még van mit csiszolni!

Augur 2011.02.07. 19:59:14

@artdark: csak nehogy a szemedbe menjen. arra külön exkluzív szemcseppet gyártanak, de csak akkor kapod meg, ha befáradsz a járóbeteg ellátásra, és elmeséled a hormonzavaros ügyeletes nővérkének, hogy is vót.

bévé 2011.02.07. 19:59:27

Alek is elég jókat mond, de fura.

ritus_ 2011.02.07. 19:59:45

Alekosz mekkora már!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.07. 20:00:06

@Traitor General: Elvileg de, viszont Zolivérre ez (sem) vonatkozik...

bévé 2011.02.07. 20:00:17

@Lanois: te hol találtad ezt a király képet? hatalmas! :D

kovácszsuzsi 2011.02.07. 20:00:39

@bévé: most teljesen igaza volt aleknak

Traitor General 2011.02.07. 20:00:47

@King of Shadows: arra már semmi, lehet, hogy a Kolosi avatárja :-D

Kekec1 2011.02.07. 20:01:32

Alekosz is meg Szandika is jókat mondanak, oli meg jelen pillanatban nem a fejével gondolkodik hanem farokvezérelt :)

Traitor General 2011.02.07. 20:01:41

HŰJE vagy olivér..... nagyon nagyon

mocskosmacska 2011.02.07. 20:01:43

@prof. Perselus Piton: Én Szandika testnevelésórai nikotinhányát szeretném eljátszani.

2011.02.07. 20:01:54

@Mme Chauchat: meg a zöld állatkákba, meg a muskátliba.... Liba.
Tulajdonképpen megérdemelnék egymást a kinti életben is.

gidabiga 2011.02.07. 20:02:19

@Traitor General:

eddig azt hittem, csak én maradok le minden jóról.
lelkitárs-e vagy? :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:02:29

Most akkor én vagyok az arab nő?:)

bévé 2011.02.07. 20:03:34

most már nem fog Oli segget csinálni a szájából. Béci megy vele. és Oli kint marad.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 20:03:39

Juj, Laci pömpölőjét miért kellett premier plánba az arcunkba tolni?!

ritus_ 2011.02.07. 20:04:24

ezt már hallottuk... valami újat...

Flood 2011.02.07. 20:04:46

@Lanois: Na takaroggyááá! :DDD
Nem tudom, kinek az 5lete volt először az új avatar, de leborulok előtte

Traitor General 2011.02.07. 20:04:47

@gidabiga: simán :-) már egyszer voltam, de onnan is kiestem :-)

redhaven 2011.02.07. 20:04:49

azért olikoszék kiesésével bezárhatná a boltot a retek.
szerintetek ki nézné a tesók+lac+befőttke+örzse,a nagy mongol pusztákhoz hasonlatos izgalmú semmijét?

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:04:53

Hehe, Oli most kap a pofájára. Hogy be van szarva!:D

Hannibal22 2011.02.07. 20:05:03

fura ezt kimondani,de itt alekosz a legkevésbé szociopata!

forexfelix 2011.02.07. 20:05:10

Dika: "Sztenderdre állítottál mint egy Simpsont" , néha jó szövegek buknak ki belőle :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 20:05:13

@Lotyó Bridzsida: van arab nős avatarod, tűhegyes műkörmöd és zokogsz 20 órát 24-ből? ha igen, akkor lehetsz:)

Flood 2011.02.07. 20:05:17

Ma Oli ütközött zárt falakba

Augur 2011.02.07. 20:05:19

Olivér farka kócosabb a sok rejsztól, mint a zéva

kovácszsuzsi 2011.02.07. 20:06:04

@bévé: így lesz. olit elérte a férfiak végzete, feladja az esélyeit a nagy dellára

Traitor General 2011.02.07. 20:06:21

@Flood: remélem be is töri a fejét!

bévé 2011.02.07. 20:06:23

Oli lába alatt forrósodik a talaj. :D

gastro vazze 2011.02.07. 20:06:57

@redhaven: minden a vágón és a szerkesztőkön múlik!

bévé 2011.02.07. 20:06:59

:D:D:D Éva megint magát sajnálja. beszarok. :D

Kekec1 2011.02.07. 20:07:05

a klán összetartásáról láthatunk iskolapéldát :) ja meg éva önzéséről, akinek a legfőbb baja, mint végkövetkeztetésa vita után, hogy jajj a szülinapja :)

van-e szándék 2011.02.07. 20:07:09

jól van, Oli kezd kiborulni.. tarcsa a jóirányt :))

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:07:15

Na! Lilu helyzetértékel!:D
Ha esetleg GYP-sek néznék a műsort, elmondja, hogy mi van.:D

fran7 2011.02.07. 20:07:38

Éva's world: egy főhősnő és mindenki más, aki az ő jólétét és kényelmét szolgálja. Most már biztos senkinek nem ad a pezsgőből.

gidabiga 2011.02.07. 20:07:46

@Traitor General:

én is úgy valahogy :)

@redhaven:

hacsak nem húz a retek 19-re lapot és bevállalják nélküle

christaylor 2011.02.07. 20:07:48

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
Pötyi---Villakutya

van-e szándék 2011.02.07. 20:07:55

na, már Éva is elhitte, hogy nem novemberben született :D

joszif 2011.02.07. 20:08:18

nem tudom miért erőltetik ezt a dumát hogy szandika féltékeny.
Egyáltalán nem az csak látja azt hogy ha nem érezne oli semmit anikó iránt akkor nem csak vele lenne hanem a "4"-es többi tagjával is.

redhaven 2011.02.07. 20:08:33

@Augur: magácska honnan tuggya,hogy a rejsztól miképpen kócosodik a botunk?:)))

gastro vazze 2011.02.07. 20:09:02

Kéne szobrokat gyártani (kisplasztikát) a hahóvillalakókról:
ÉVát tuti, hogy kabátjában az asztalnál ülve jobbkézben a cigit eltartva, és füstötfújó pillanatában kellene megformázni: ez a póz rá a legjellemzőbb....
Szandit meg ágyban fetgrengve, félig betakarva...

Kekec1 2011.02.07. 20:09:07

@Hannibal22(Tribunus): erre mondtam én tegnap éjjel (csak eltévedve, egy régi poszt nyugiszobájában ücsürügve egyedül), hogy Alekosz látja a legtisztábban a dolgokat, a második helyezett tisztánlátó meg Szandika, csak elbassza azzal olinál, hogy folyton a barátságot kéri számon, holott nem az a baja,hanem a féltékenység.

Trevlovics 2011.02.07. 20:09:34

alekosz megint megmutatta, hogy mások ügyeiben nagyon jól eligazodik és nagyon jó meglátásai lehetnének, ha figyelnének rá

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:10:07

@szédült nőszemély - forza:

Biztos én vagyok a retardált, de képtelen vagyok avatart csinálni...:(

bévé 2011.02.07. 20:10:55

király volt az előzetes. :)

gastro vazze 2011.02.07. 20:11:02

@redhaven: az semmi, de meg is vakulunk tőle - állitólag... most is vakon írok:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 20:11:38

@Mme Chauchat:
Súlyosan befolyásolja a nyitvatermő szexusomat!

.lll. 2011.02.07. 20:11:46

MMKK Olit várom,mert ős egy dzsentri vigéc.
Mongyuk,ha Gigi bedobja magát Béláért,akkor korrumpálható bagyok

redhaven 2011.02.07. 20:11:53

@gidabiga: béluka erőtérbe kerülésével szerintem úgy tünnének el a kommentelők innen,mint a nagy bummkor a dínók.
nem Teréz Anyu kalkuttai jótetteit kell itt reinkarnálni.
ez nem az a műsor.

fran7 2011.02.07. 20:11:55

@Lotyó Bridzsida: Csak a GYP-sek is felkiáltanak Lilu, ha már ott vagy miért nem nézed meg az összefoglalót?

bévé 2011.02.07. 20:12:15

@Lotyó Bridzsida: hát az indán állíts be profilképet, na. aztán beállítások, indás nickek betöltése pipa.

artdark 2011.02.07. 20:12:20

Szerintem Olinak érdemes lenne elgondolkodnia Gigin, ha fájdalmat is szeretne okozni Bélának, meg vissza is szeretne jönni (legalább némi eséllyel...)

Trevlovics 2011.02.07. 20:12:45

@joszif: ebben is egyetértek, egyébként lehet, hogy szandika féltékeny IS, de azért ahhoz is volt érkezése, hogy ráébredjen, hogy érzelmi kihasználás folyik a ...... szinteken (kiegészítendő) :)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 20:12:45

@Kekec1: nem tudják olinak rendesen elmagyarázni, hogy az meg is értse, hogy az ő érdekében pofáznak

Lanois 2011.02.07. 20:12:49

@christaylor: Jól gondold meg szerintem is mit mondasz, mert adásban vagyunk.:)

@gidabiga: Ez volt a cél.

.lll. 2011.02.07. 20:13:02

@Lotyó Bridzsida:

add a pinkódat ,a Visáét is és elintézem neked cakk-pakk:D

Traitor General 2011.02.07. 20:13:20

@gidabiga: :-) akko lelkitárs :-) jók ezek az új avatárok, azt hittem elsőre, hogy kiszavazták a régi hv-s csapatot, és az odúlakók elözönlötték a posztot:-)

Flood 2011.02.07. 20:13:36

@Lotyó Bridzsida: Vigyázz, nagyon trükkös a blog.hu! Épeszű ember azt gondolná, hogy a profilbeállításoknál lehet hozzáadni, de nagy nehezen én is megtaláltam, h a hozzászólás mező mellett van az okosság

gangesz76 2011.02.07. 20:13:45

Na jó, engem nem is mutattak, láttátok???!!!Pedig ott voltam, belógtam Alekocskám lábához és sipítoztam ahogy tudtam hogy velem mi lesz, elfelejtett tán???De nem hallotta meg, sőt, majdnem rám taposott, brühühü, megyek vissza a kövemre szomorkodni:(((

zoxó 2011.02.07. 20:13:48

@Lotyó Bridzsida: Olvatad a régebbi válaszomat?
Az indás Beállításoknál van olyan fül, hogy Indás nickek bekötése. Ott kell kijelölni, melyik nickedhez akarsz avatart.

Hannibal22 2011.02.07. 20:13:52

@Kekec1: szandika sem hülye látásból,viszont vele csak az tud együtt élni aki veri:) szociopata

redhaven 2011.02.07. 20:14:08

@gastro vazze: igaz,ami igaz,magam sem látom már olyan élesen a valót!
veres pali'bá!!!!holaz áfium?

Kekec1 2011.02.07. 20:14:11

@kovácszsuzsi: persze hogy nem, amíg farokvezérelt :)

Trevlovics 2011.02.07. 20:14:25

@artdark: akkor viszont gigi kívánságod szerint olivér előtt kinyalhatná anikót, fájdalmat okozva olivérnek, hogy olivér miről marad le, ezt jól kifundáltad :)

christaylor 2011.02.07. 20:14:27

@Lanois: már nem vagyunk adásban. és csak elmondtam,hogy így van,mert szeretném, ha tudnád és holnap,mikor bejössz a stúdióba,keress meg!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:14:38

@Lanois:

jaj, ez nagyon durvus fotó...:D

Augur 2011.02.07. 20:14:50

@redhaven: nem sokkal feljebb artdark úr volt szíves behatóan tájékoztatni.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 20:14:54

@Lotyó Bridzsida: lehet, h nem ez a profi mód, de 3-ból háromszor ment már nekem:
klikkelj a nevedre itt a fórumban, aztán a http-s linkre, az bevisz a profilodba, ahol van egy képek fül, vagy opció vagy mittudoménmi. ott feltöltöd a képet, és klikkelsz egyet a kép alatt bal oldalon, hogy profilképnek állítsa be:)

na gyerünk, töltsd fel egy lotyóbridzsida fotót, de gyorsan:)

Kekec1 2011.02.07. 20:15:54

@Hannibal22(Tribunus): no, ez is tény :) Lehet hogy Sanyi valójában szódás? (... mint szódás a lovát?:) )

artdark 2011.02.07. 20:16:12

Nem szeretnék a homofóboknak muníciót szolgáltatni, de Lacit farba kúrnám.

Lanois 2011.02.07. 20:16:28

@bévé: Az interneten volt rajta.:)

christaylor 2011.02.07. 20:16:33

@gibson: csak közlöm,hogy a nutria a kedvenc állatom 7 éves korom óta.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 20:16:36

@christaylor: hát bammeg, már csak a szobabicikli szerepe a kiadó. de az meg inkább férfiszerep. vagy legyek a kupola?:(

Flood 2011.02.07. 20:16:37

@redhaven: Hát ha Olivér kiejti Bécit, nekem az a párbaj lesz az utsó adás a vv4-ből. (Esetleg Anikó utdna még maradásra bírni, de így nem, h a görényért epekedik)

gidabiga 2011.02.07. 20:16:40

@Lotyó Bridzsida:

letöltesz a netről egy képet, amit szeretnél avatarnak a gépedre.
utána csinálsz egy inda adatlapot, ha még nincs
ha van, képek opció, kép feltöltése
kiválasztod a gépeden a képet, amit akarsz és feltöltöd.
utoljára a kép alatti bal oldali kütyüre kell klikkelni, hogy megjelenjen.
nekem háromszor kellett, mire sikerült.

@redhaven:

jóvanna, én elhiszem, meg nekem tökmindegy és szerintem is Oli kerül vissza, mert nemcsak innen tűnnének el a kommentelők, hanem a tévé elől a nézők is.

Hannibal22 2011.02.07. 20:17:24

@Kekec1: szerintem,biztos,hogy odaver ha kell,és ez esetben ezt elítélni sem tudom.

Trevlovics 2011.02.07. 20:17:55

@gidabiga: szerintem túlbecsülitek olivért, nem a párbaj kapcsán, hanem a nézők érdeklődését tekintve. nekem egyáltalán nem hiányozna.

Lanois 2011.02.07. 20:18:24

@christaylor: Ok, majd kereslek. Bízhatsz bennem.

@Lotyó Bridzsida: Nahát az arab nő!:)

Kekec1 2011.02.07. 20:18:29

@Flood: szerintem olivér ki fog esni. Van egy ilyen megérzésem :) ha bejön, castingolok az új hv-vv listára mint forgatókönyv :)

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 20:18:38

igenis féltékeny vagyok...ne akarjátok megmondani, hogy mit akarok megmondani...na :-))

Augur 2011.02.07. 20:18:39

@Mme Chauchat: mehetek nézni? voyeur vagyok. gyógyítható?

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:18:50

hű, de jó avatarjaitok vannak !
Bévéjét nem ismerem meg :(

christaylor 2011.02.07. 20:19:15

@szédült nőszemély - forza: na és? Flood meg úgy Trixi,hogy férfi.

Lilu még nincs.

artdark 2011.02.07. 20:19:17

Akkora heresérvem lett, hogy folyton félrecsúszik a tangám.

ritus_ 2011.02.07. 20:19:45

istenem:((( szegény Kubica:((

Ps Briganti · http://photoshop-briganti.blog.hu/ 2011.02.07. 20:20:06

Szerintetek kiviszi Olivér, Bécit párbajozni, vagy ez csak egy stratégia megint?

zoxó 2011.02.07. 20:20:30

Ma sem csináltam semmi érdekeset.

artdark 2011.02.07. 20:20:42

@Augur: Végre sikerült letöltenem a fekete kaviár c. filmet. Tepsiből eszik benne a szart. Izgató.

penna 2011.02.07. 20:20:51

Nabaxxameg, a gyerek végigbőgte a vv-t, úgyhogy most totál nem vagyok képben...:((. Csak annyit hallottam Lilutól, hogy holnap én leszek a mvez. Addigra utol kell érnem magamat.

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 20:21:04

Ezt a kva igazmondó hintát úgy vágnám ki a Villából, hogy csak úgy nyekken.

Augur 2011.02.07. 20:21:04

@Mme Chauchat: leszel a dominám? miközben artdark análisan kényeztet, engem üss!

Mme Chauchat 2011.02.07. 20:21:12

@artdark: márcsak a Mélyfog (Teeth) kellene neked

ritus_ 2011.02.07. 20:21:18

@Ps Briganti: szerintem nincs annyi vér a pucájában.

na most kapcsoltam el a tévét a Gyulámtól világgá tudok szaladni...

Kekec1 2011.02.07. 20:21:30

@christaylor: feltételesen jelentkezem, ezzel: @Kekec1:

artdark 2011.02.07. 20:21:33

@Ps Briganti: Igazából ez a kérdés itt senkit nem érdekel.

zoxó 2011.02.07. 20:21:36

@ritus_: a karja lehet, hogy megmarad, de hogy versenyezni tud-e még, az erősen kétséges.

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 20:21:36

Lilu senki nem akar lenni, mert mindenki fél, hogy egy csizmában kell lennie állandóan :-))

gidabiga 2011.02.07. 20:22:25

@Traitor General:

én ahányszor szkrollozok, mindig vigyorgok rajtuk :D
nem tudom, kinek az őrült ötlete volt, de megérdemel érte egy üveg irsait a dzsakuzziban :D

Augur 2011.02.07. 20:23:01

@artdark: a címe gyönyörű allegória. felveszem a harmadikas tananyagba, mint illusztrációt. elküldöd?

bévé 2011.02.07. 20:23:21

@Bogi és Burkó: Picúúúúúúúr vagyok!! :D

ritus_ 2011.02.07. 20:23:22

@zoxó: igen tudom. Remélem, azért felépül teljesen. De most tényleg az a fontos, hogy a normál életben normálisan tudja használni a karját a versenyzés most másodlagos.

Mekkora egy szar nap volt tegnap. Még Gary Moore is... ááááááá...

zoxó 2011.02.07. 20:23:40

@Ps Briganti: szerintem most már muszáj neki, különben segget csinál a szájából, és legközelebb biztos veszít. Remélem, most is.

Lanois 2011.02.07. 20:23:53

@Flood: Azért te is belehúztál bazz:))

csicserierika 2011.02.07. 20:24:13

@Kekec1: én is mindig ezt mondom, de még az ügyeletes pszichomókus is lehurrogott, hogy Alek Pszicho. Szerintem is jól látja, Szandika pedig érzékletesen tudja tálalni a dolgokat.

artdark 2011.02.07. 20:24:41

@Augur: Basszus, ez neked is bejön? Van egy szöges Martensem, direkt erre a célra. De ha elfogadsz egy jó tanácsot: a petárdát úgy dugd a seggedbe, hogy a zsinór pont akkorra égjen el, amikor jön az orgazmus. A robbanás meghatványozza az élményt. Nekem már hat aranyerem semmisült meg az említett eljárással.

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:24:56

én lehetek egy néző? akinek mondjuk piros körme van.

bévé 2011.02.07. 20:24:58

@Hódos Hajnalka: nem is értem. ezzel magukat szórakoztatják? és ki ül bele? akinek épp kedve van?

Mme Chauchat 2011.02.07. 20:25:08

@csicserierika: azér pszichó, mert tudja imitálni a normálisat

redhaven 2011.02.07. 20:25:35

@artdark: légyszíves a műveletet 3d-ben végrehajtani.
aztán ügyes legyél mer lac kettétör mint egy ropit.

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:25:43

@Hódos Hajnalka: miért? én szeretem. már amennyire igazmondó...

szegény Gary Moore
és szegény Kubica- de bízom benne, hogy ő rendbe jön

@Szirénke: lehet.
én hogy lehetnék 0,7 dl-es Irsai?

Traitor General 2011.02.07. 20:25:49

@gidabiga: simán!! nagyon odavág :-)az irsai mellé minimum másfél kiló vajkrém is jár, esetleg 20 kiló mandarinnnnnn

artdark 2011.02.07. 20:26:41

@Augur: Természetesen. Ha érdekel, megvan az Aranyeső és csokoládékupac is. Most vertem ki rá.

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:27:12

@bévé: addapicúúúúúúúúúúrt! :)

kovácszsuzsi 2011.02.07. 20:27:13

@gibson: dehogynem. lófő. már megdumáltuk a szállodai tartózkodásunkat is

christaylor 2011.02.07. 20:27:34

@gibson: erzsi már van lófő személyében.

artdark 2011.02.07. 20:27:58

@Bogi és Burkó: Szegény én.
Lilut rektumon raknám.

gibson 2011.02.07. 20:28:31

@kovácszsuzsi: @christaylor: valóban, csak Zsörzé néven, én meg nem így kerestem rá :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 20:28:31

@Friedmann Juci: ez unfer és unnaturális igazság szerint.

fran7 2011.02.07. 20:28:58

@Hódos Hajnalka: Milyen igazad van. igazmondás a hazugság vályogvillájában? Már a plafonnak is régen rájuk kellett volna szakadni.

Trevlovics 2011.02.07. 20:29:00

én nem iszom többet irsait, az is olivér

Augur 2011.02.07. 20:29:19

@artdark: nekem mondod? sokkal jobb, mint a műtéti eltávolítás. ott aranyosak, előbb kapsz helyi érzéstelenítést: körbeszurkálják a kis rózsát. ha közben a fájdalomtól beszarsz, betudják mellékhatásnak.

Kekec1 2011.02.07. 20:29:45

@csicserierika: nem tudom néha hova tenni, de amikor nem az összefoglalót nézem hanem a vagdaltat, elég más kép jön le. Tudálékos, idegesítő a beszédsílusa, nevezték már itt modorosnak, tudálékosnak, én inkább nem ragasztgatnék jelzőket, az tény, hogy a saját csajozásait elcseszi rendesen, mondjuk ebből az "alapanyagból" válogatva ez azért annyira nem meglepő. De mások dolgait egész jó ki tudja elemezni, megfigyel, következtet, és szerintem általában helyesen.

artdark 2011.02.07. 20:30:13

@Hannibal22(Tribunus): Tudod, ezzel az a baj, hogy Bakács a tévedhetetlenség illúziójával osztja az észt. Pitiáner tolvaj, de még ezt is elbagatellizálja.

Traitor General 2011.02.07. 20:30:34

@Trevlovics: nagyon jó:-) lehet, hogy az Éva is a Zolivérért van oda... csak látens módon

gidabiga 2011.02.07. 20:30:43

@gibson:

erzsi van, Lófő vállalta :)

@Traitor General:

a mandarinból csípj le nekem egy fél kilót, szeretem :D

Kekec1 2011.02.07. 20:31:14

@christaylor: feltételesen jelentkezem, ezzel: @Kekec1:

artdark 2011.02.07. 20:31:16

@Augur: Én nem a fájdalomtól szeretek beszarni, hanem a gyönyörtől. Ez minden nap elő is fordul velem. Meg lehet szokni, nekem sikerült.

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:32:02

@artdark: jézusszentszive! akarsz róla beszélni?

csicserierika 2011.02.07. 20:32:09

@Mme Chauchat: jaj, még mindig itt tartunk? Nem tudsz meggyőzni. Biztos velem van a baj, én akkor is bírom Aleket.

gidabiga 2011.02.07. 20:32:18

@Traitor General:

ez már nekem is eszembe jutott

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:32:19

@Lanois:

Szia, szivi!
Nagyon dögös vagy!:D

Augur 2011.02.07. 20:32:25

@artdark: jegyzetelek: Aranyeső szinekdoché, részleges metafora, Csokoládékupac teljes metafora. bejössz az óráimra tanfelügyelőnek?

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 20:32:35

Én meg a nicket nem tudom egyenlőre átírni, meg elég macerás a két böngésző, főleg, hogy itt meg kicsi a betű alig látom, és nem tudom hol kell nagyítani
micsoda remek avatarok:)

Mme Chauchat 2011.02.07. 20:32:53

@csicserierika: rendicsek...túlléptem, csak óvakodj, ennyi

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 20:33:25

úgy látom, van itt nagyobb barom is, mint Alkeszosz

artdark 2011.02.07. 20:33:28

Sajnos, már jártam úgy, hogy az egyik barátnőm aranyerét csiklónak néztem, és negyedórán keresztül nyalogattam. Amikor vérezni kezdett, még örültem is, hogy menstruál, így nem eshet teherbe.

Flood 2011.02.07. 20:33:46

@bévé: Amúgy hogy ellenőrzik, hogy az igazmondó hintában nem hazudik-e vki?

Traitor General 2011.02.07. 20:34:06

@gidabiga: szerintem vidd ki és hagyd is kinn (mármint a hűtőből, mármint a mandarint :-)

artdark 2011.02.07. 20:34:12

@Augur: Bazmeg, be. Ha kell, demonstrációs eszköznek is.

Szirénke 2011.02.07. 20:34:28

Na lecseréltem a tűsarkúmat. Tordason nem divat

Kekec1 2011.02.07. 20:34:51

@christaylor: áááá, nem ment át rendesen, nincs kedvem visszakeresni, a lényege az volt, hogy szerintem olivér kiesik, ez a megérzésem, amennyiben bejön jelentkezek a listádra mint forgatókönyv :)

Augur 2011.02.07. 20:34:57

@Hannibal22(Tribunus): Bakáts azért baszódjon meg, de sürgősen, mert azt képzeli, hogy mert ő ő, neki járnak privilégiumok. menjen annyába vissza a szalámit maga előtt keresztben tartva.

Traitor General 2011.02.07. 20:34:58

még mindig a régi avatárokat keresem:-)

Trevlovics 2011.02.07. 20:35:18

@Flood: hát úgy, hogy az igazmondó hintában nem lehet hazudni, ez a szabály, és aki megszegi, azt hazaküldik, kivéve ha jön sanyi

gidabiga 2011.02.07. 20:35:21

@nida./gattmacska/pedignemis:

a tied is jó :D
Ctrl+scroll a betűnagyítás :D

gibson 2011.02.07. 20:35:35

@Szirénke: ááááááá, nem kellett volna!!!

Augur 2011.02.07. 20:35:59

@artdark: van ott annyi minden, fel sem tűnik, érted.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 20:36:06

ez az én avatarom nem is látszik, nem jó a kép

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 20:36:11

Valaki hátbavágna, mert nagyon szeretethiányos vagyok...

Lasombra 2011.02.07. 20:36:12

visszaolvasás nélkül beleoffolok a zéterbe, és szakértői véleményt kérnék a törzstagoktól, hogy Olivér vajon megszegte-e a szabályt, amikor faszányosan kerek-perec kijelentette, hogy Bélát viszi ki. merthogy azt mindig hangsúlyozzák a műfogsorvezetők, hogy lebegtetni lehet, talányoskodni szabad, de megnevezni nem.

mi a verdikt?
a. MMKK
b. igen
c. kicsit, de neki szabad ezt is
d. inkább a b.

köszi, megyek meglocsolom a műfüvet.

gidabiga 2011.02.07. 20:36:46

@Traitor General:

nekem ma ezelőtt is egy új avatarom volt, úgyhogy ha visszarendeződünk, akkor sem a szokásos lesz :D

Szirénke 2011.02.07. 20:36:48

@gibson: Most mé' mondod? Add a Picúrt!

Lanois 2011.02.07. 20:38:05

@Lotyó Bridzsida: Köszi bébi! Te is csinos vagy , mint mindig.:)

Flood 2011.02.07. 20:38:53

@Szirénke: Helló hugi! Jó hogy itt vagy, együtt hódíthatjuk meg a pop- és a filmszakmát :D

gibson 2011.02.07. 20:38:56

@Lasombra: én ezért gondolom azt, hogy végül nem a Bélát fogja kivinni. Ez így túl egyértelmű lenne.

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:39:14

@Augur: ezekszerint mi konzervatívak maradunk?

penna 2011.02.07. 20:39:18

@nida./gattmacska/pedignemis:
Keress világosabb képet, Éva, így nem látszik rendesen a rőzséd.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 20:39:18

Na, akkor az új lista:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---szobabicikli vagy kupola
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Pötyi---Villakutya

christaylor 2011.02.07. 20:39:25

@Kekec1: ja,oké.csak ebből annyit láttam,hogy jelentkezem,de hogy ki hova miért.
nem az én listám,csak néha bemásoljuk,hogy tudjuk,hogy ki a másik éppen. :)

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 20:39:25

@artdark: Te, nemtom a többiek hogy vannak vele, de nekem kbszttl ellenszenvesek ezek a szexuális utalásaid, vegyél vissza, vagy verd ki, vagy valami egyéb, rád bízom, de ne kelljen már ezt olvasnom. Ne érts félre, nem vagyok prűd, imádom az agymenést, de ez se nem jópofa, se nem játékos, ez gusztustalan és közönséges.

artdark 2011.02.07. 20:39:36

@Augur: Bélsár (fos), aranyeső (pisa), mint a szexuális élet természetes velejárói. Én egyik sem leszek, csak szolgáltatok.:)

zoxó 2011.02.07. 20:39:41

Mit akarsz te a Picúrtól??????

gibson 2011.02.07. 20:39:43

@bévé: Szirénke beszélni szeretne veled!

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 20:39:51

@gidabiga:
köszi közben sikerült:)
beteszek egy másik képet melyik a jobb?

Traitor General 2011.02.07. 20:39:55

@gidabiga: akkor nem keresem a gonosz lángot.... :-)

zoxó 2011.02.07. 20:40:14

@Möff CAT: szerintem én felismerhető vagyok:)))

christaylor 2011.02.07. 20:40:49

@Hódos Hajnalka: Hajni istennő vagy! Mi nem szóltunk rá,mert hátha azzal is csak adjuk alá a lovat,de már megbeszéltük külön,hogy nagyon nem tetszik,amit beszél! :)

gastro vazze 2011.02.07. 20:41:33

qrva ruszki net, nem streamel jól, bezzeg a torrentet leszedi 20 perc alatt, de még nincs encore-on a mai, viszont 2 óra pluszban van itt... szóval mi a verzió Ani-Béci fronton, miért volt a nagy hirig?

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 20:41:34

@penna:
oké, ez a cigi miatt lett, hajkurkászos nem volt, mindjárt másikat rakok:)

zoxó 2011.02.07. 20:41:42

@christaylor: én szóltam. Amit kaptam, azt nem teszem ki az ablakba.

Szirénke 2011.02.07. 20:41:43

@Flood: Jajj Trixi olyan jó volt a hajad a műsorban! Ugye milyen jó volt a haja?

Kekec1 2011.02.07. 20:42:14

@Hódos Hajnalka: egyetértek :) (hogykell itt lájkolni? ez a "+1" az akar lenni?)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 20:42:44

@Hódos Hajnalka: A Királynőnek igaza van MMKK!!!
Artdark menjen a picsába innét el!
Valaki vigye ki azt' hagyja kint!

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:43:28

nem működik az sms küldés!! hápedig szavazni akarok!!!!!!!
aggódom.

Szirénke 2011.02.07. 20:43:37

@Möff CAT: én lehetnék Béci szívpárnája?

christaylor 2011.02.07. 20:43:55

Most szólok,hogy 21.30-tól A tehetséges Mr. Ripley lesz,nézzétek! Vagy másik jó film,igaz más műfajban az Only you,21.00-től. :)

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:44:05

@Augur: te meg én drága. nem cserélünk avatart.

zoxó 2011.02.07. 20:44:16

@Kekec1: +1, aki helyett írta. De akár lájk is lehet:)

.lll. 2011.02.07. 20:44:30

@artdark:

ez nagyon durvus,ajánld neki a Proctolog kúpot

Augur 2011.02.07. 20:44:36

@artdark: viszek vegyvédelmi ruhát.

artdark 2011.02.07. 20:44:49

@Hódos Hajnalka: Csókolom:)

Egyetértek a gondolatmeneteddel, intelligenciám csekély, kifejezőkészségem silány, itt nyígek. Ne haragudj, Királynő (MMKK), többé nem fordul elő!

Már várom a holnapi posztot, ebédelni sem megyek. (Mentségemre szóljon: az "agyfaszt kapok"-féle népies kitételeid ihlettek meg. Persze, ez is lehet irodalmi egy megfelelően körül ölelő színvonalú kontextusban, akár még egy nő szájából is. Vágod?)

Hannibal22 2011.02.07. 20:44:56

hol van szandika?
Árok partján döglött csiga,
meglocsollak hülye picsa.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 20:45:03

@prof. Perselus Piton:
Én tökre bírom a lovas hasonlataidat, Szandibandi!

@Lasombra:
e., kurvául
...ha már arra jársz, locsolj meg engem is, kérlek!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 20:45:05

Még újabb lista:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---szobabicikli vagy kupola
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Pötyi---Villakutya

Kekec1 2011.02.07. 20:45:05

@Mme Chauchat: ja, azt szerettem volna, és csak mérhetetlen művelcségemmel gondolom, hogy a +1 azt jelenti? :)

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:45:32

Be kell látnom, hogy nem tudok magamnak képet csinálni. Így van ez, ha sokévesen kezd az ember netezni. Majd holnap kérek telefonos segítséget.

artdark 2011.02.07. 20:45:39

@Augur: Most le vagyok baszva, jó leszek. MMKK, hogy másoknak is tetszedjen.

Augur 2011.02.07. 20:45:55

@Friedmann Juci: persze!:) különben sincs már kire lecserélni, de nem is akarnám. jó, hogy Te sem.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 20:45:59

@christaylor: imádok benned mindent, főleg, hogy filmeket ajánlasz :)

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 20:46:45

@christaylor: @zoxó: @Kekec1: nemtok itt lenni a nap 24 órájában, ha ilyen van, írjatok, mindenkinek az az érdeke, hogy jól érezzük magunkat itt, nem vagyok elérhetetlen, üzenjetek nyugodtan és akkor odafigyelek.
Mivel most éppen hímekkel vagyok összezárva ill. csicskáztatva (nem, nem úsztam meg a kbsztt super bowlt, ma ismétlik), most próbálok visszaolvasni és szemet szúrt.
Ne legyetek anyámasszony katonái, mert az hosszú távon senkinek nem jó. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 20:46:52

@Bogi és Burkó: Csak addigra találd ki, hogy te ki vagy! :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 20:46:55

@Kekec1: írd azt: tetszikelem. Röviden: T

Augur 2011.02.07. 20:47:09

@artdark: efeletti keservemben sem bontok irsait. SSKK.

beacska 2011.02.07. 20:47:23

@Maude Lebowski: végigolvastam, hátha vki válaszolt már, de nem. IGEN, ÉN IS ÚGY LÁTTAM, HOGY EGY ISMERETLEN CSAJSZI CIGIZIK OTT!! aztán az Anikó fekete kabátját véltem felfedezni, de nagyon bizonytalan...

valakiiii!!!

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 20:47:31

@Hannibal22(Tribunus): itten vagyok la :-)
lerúglak, ha nem jól locsolsz...

christaylor 2011.02.07. 20:47:34

@canzone: ja, hogy ennyire kitartó hülye vagyok,hogy minden napra van egy vagy két filmem és senki sem nézi?

köszi,tiszta bolond vagy! :D viszontimádlak!

gidabiga 2011.02.07. 20:47:48

@Möff CAT:

még nincs villapszichológus sem.

Traitor General 2011.02.07. 20:47:49

további jó fórumozást :-)

artdark 2011.02.07. 20:48:11

@Szirénke: Lájkold inkább a kétszáznegyvenhatodik jópofa, csöppet sem közönséges és rendkívül izgalmas listát. Ha érted, mire gondolok.

Flood 2011.02.07. 20:48:47

@Hódos Hajnalka: Hajni, a Super Bowl jó! Értem?

christaylor 2011.02.07. 20:48:51

@Hódos Hajnalka: ahogy parancsolod Hajni királynő, írunk felségednek! :D

penna 2011.02.07. 20:49:06

@nida./gattmacska/pedignemis:
Oké, csak igyekezz, mert tudod onlájnban vagyunk :))).

mézescsók 2011.02.07. 20:49:14

@Möff CAT: ki az az Ernő? (Azonkívül, hogy Gibson!) Mármint kinek a bátyja? A testvérek bátyját nem Ferinek hívják?

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:49:29

@Möff CAT: lelkitesó vagy :) pont írni akartam, hogy nyugodtan vagyél fel a listára mint irsais és/ vagy pezsgős üveg

gidabiga 2011.02.07. 20:49:42

@Traitor General:

ne azt keresd :D
majd lehet, később hogy visszatérek hozzá, mert hiányzik :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 20:49:49

most olvastam magamról, hogy profi sport karrierem volt, "városi versenyt nyertem ugrálókötélből 12 évesen", és a legbüszkébb magamra vagyok.

Trevlovics 2011.02.07. 20:49:54

@christaylor: számomra is nagyon hasznosak az ajánlatok, ne hagyd abba! annyi csatorna van ma már minden háztartásban, nálunk is, így kettőt ma is ki tudtam lőni már :)

christaylor 2011.02.07. 20:50:02

@gidabiga: de hát az a villanővér. mert ő nem ám gyógyít,hanem beszélget és meghallgat a műsor szerint.

Hannibal22 2011.02.07. 20:50:52

@prof. Perselus Piton: ne félj,érezni fogod a balanszt:)

zoxó 2011.02.07. 20:51:09

@Hódos Hajnalka: remélem, azért az eredmény meglepi lesz a pasiknak:).

Te szegény:))!

Szirénke 2011.02.07. 20:51:31

@artdark: értem, azt viszont nem, hogy minek pattansz nekem? De mindegy is, tedd rám a jelet oszt jóvan

christaylor 2011.02.07. 20:51:31

@Trevlovics: tehát egyiket sem fogod nézni. szomorú vagyok. nem ilyen célból ajánlgatok jobbnál jobb filmeket. :(

gastro vazze 2011.02.07. 20:52:22

@Flood: nem jó, mertz kiesett a Philadelphia a kutyamániás Vick-el idő előtt:(

zoxó 2011.02.07. 20:52:31

@christaylor: azt hiszem, én a Dan és a szerelem c. filmet fogom választani:)).

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 20:52:35

@artdark: Na akkor tisztázzunk valamit, soha nem tagadtam, hogy hajlamos vagyok a káromkodásra, lehet, hogy ebben a hímsoviniszta és patriarhális világban ez nem elfogadott, de magasról szarok rá.
Amit te csinálsz, az nem káromkodás, hanem szexista, vulgáris, közönséges.
A kettő között van különbség.
Lehet évődni, flörtölni, játékos szexuális utalásokat lenni, ez ellen semmi kifogásom. És lehet visszataszító módon, közönségesen, otromba, tenyérbemászó módon kommentelni, az én ízlésem szerint ez utóbbit képviseled te. Ez volt az első és utolsó figyelmeztetés, vagy megzabolázod a szádat, vagy. Remélem, világos voltam, és nem érdekel a véleményed.

artdark 2011.02.07. 20:52:39

@christaylor: lehet, ha nem itt élnéd a látszatértelmiségiek életét, találnál hasznosabb témát is, amit érdemes megbeszélni. Na mind1, nem az én műkörmöm kopik.

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:52:46

úristN!, én most teljesen összezavarodtam. időt kérek!

Trevlovics 2011.02.07. 20:53:04

@christaylor: ne vedd a szívedre azért, csak vicc volt. a tehetséges mr kripley-t már láttam, nem nagyon izgalmas, only you című filmet meg még akkor se néznék, ha bud spencer és terence hill játszana benne. na talán akkor esetleg mégis.

Lasombra 2011.02.07. 20:53:14

@LadyCarambole: most nézem, nem tehetem meg, mert elvenném Hannibal elől a munkát. a locsolóember olyan, mint a Hegylakó, csak egy maradhat.

én maradok a villalakók kollektív gondolatvilága, ahogy az avatarom is illusztrálja. vagy az online adás legjellemzőbb képkockája. vagy izé.

Szirénke 2011.02.07. 20:53:20

@canzone: Most tényleg erre vagy úgy oda? Én 1. lettem a lengőteke versenyen :)

Hannibal22 2011.02.07. 20:54:02

@christaylor: egyem a szíved ,te látszatértelmiség:))

gidabiga 2011.02.07. 20:54:04

@mézescsók:

Ernő Gombi bátyja :D
@Möff CAT:

szédült nőszemély közben lilu lett :D
@Traitor General:

neked meg jóéjt!

gastro vazze 2011.02.07. 20:55:30

na szépen lassan meg tudom nézegetni az online vidijókat a mairól és azt kell, hogy mondjam Béci szupercool volt a hintában, Szandika meg forgassa meg Oliban a tőrt:D

gibson 2011.02.07. 20:55:53

@Lasombra: szerintem lehetsz még Enikő, az még nem volt, vagy? Többiek?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 20:56:23

@mézescsók: Ernő a gombi bátyja
@Bogi és Burkó: Ezennel az lettél
@artdark: Ez csak a te kedvedért:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---szobabicikli vagy kupola
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Pötyi---Villakutya

Trevlovics 2011.02.07. 20:56:37

@gibson: lehetne esetleg éliás junior :)

zoxó 2011.02.07. 20:56:55

@Szirénke: Há, nagy cucc!! Rám meg a legtöbb szavazat jött a legkevesebb telefonszámról. És ma szépen ki is sminkeltek. Titkos álmom vált valóra. Nem is bánom , hogy a nőmet a tesóm kúrogatja.

Madár Fokker 2011.02.07. 20:57:00

Nem néztétek a Fókuszban Alekosz apját? "A fiam közepes tanuló volt", miközben a kis Alekosz ált. iskolás bizonyítványát lapozgatta. Nem kevés "elégséges" volt bevésve abba a bizonyítványba. Viszont a magatartása mindííg MKK kitűnő volt.

Szirénke 2011.02.07. 20:57:08

@gidabiga: vigyázz mit lájkolsz, mert én az előbb ugyanezért jól megkaptam a magamét artdarktól

Bogi és Burkó 2011.02.07. 20:57:21

@Bogi és Burkó: nem tudom látjátok -e ? és egyedül vazze, tök egyedül csináltam !
imádok mindenkit, mindent nektek köszönhetek. a legfelsőbb szinteken.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 20:57:29

@Hódos Hajnalka: Így beszél egy igazi királynő!!!
Lájk! :D

gibson 2011.02.07. 20:57:40

@mézescsók: Ferineeeek??? Kikérem magamnak. A teljes nevem Gombár - a gibson - Ernő!

Augur 2011.02.07. 20:58:06

most akkor azt mondta Olivér, hogy Bélát viszi ki?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 20:58:12

@Szirénke: még jó, hogy csak utánam kerültél be a villába, mert olyan utálatos vagy, hogy megdobálnálak habszivaccsal :)

Trevlovics 2011.02.07. 20:58:32

@Madár Fokker: hú, én láttam. a magatartás jegyet nem, de a normál tantárgyaktól lefelé mind elégséges volt és közben volt egy jeles :)

artdark 2011.02.07. 20:58:40

@Hódos Hajnalka: Nos, tipikus női válasz. Laza hatalomgyakorlás, mert megteheted.

Nem itt teszek szexuális utalásokat, nem ismerkedni jöttem. Eleinte tetszettek az írásaid, emellett hasznosak is voltak, de - mint tollforgató, Neked is tudnod kell - elfáradtál. Az általános iskolai fogalmazáskészségből nem lehet megélni, viszont nagyon időrabló tevékenység. terep kell, befogadókészség, és komolyan csak gratulálni tudok, hogy megtaláltad. Nem fogom ellopni Tőled a show-t többé, ígérem.

Csak még egy gondolat: a vulgaritás akkor vulgaritás, ha te úgy gondolod? Nekem Zola, neked Winnetou?
Veled szemben engem sem érdekel a véleményed, de simán megvagyok nélküle is.

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:58:42

@Augur: végre van barinőm! szeretlek! BFF!

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:59:14

nem lenne egyszerűbb, ha a neveteket is átírnátok?

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 20:59:15

@penna:
jóvanna:)
még keresek ez sem tökéletes:)

christaylor 2011.02.07. 20:59:26

@Trevlovics: annyira nem vettem,én is csak vicceltem. a t. mr. r.-t nem is az izgalmasságáért kell szeretni.

@artdark: szívem,ha fizetnének sem lenne műkörmöm. továbbá ne aggódj az életem miatt, van, hidd el, nemcsak itt. ahelyett,hogy megsértődsz rám, és beszólsz,inkább gondolkozz el,hogy mindent jól csináltál-e itt a blogon,mert a kommentelők felének tele van a hócipője a gusztustalanabbnál undorítóbb sztorijaiddal.

És akkor most megmondtam,amit már oly régóta szerettem volna. :)

Trevlovics 2011.02.07. 20:59:46

@Augur: nem hallottam, hogy kimondta volna, csak ráutaló magatartást tanúsított. illetve amikor felmerült, hogy nem akkor az jött, hogy akkor elásná magát, stb... de akkor se mondta ki konkrétan (szerintem)

Friedmann Juci 2011.02.07. 20:59:54

@Augur: kimondta, hogy kit visz ki? ezekszerint megszegte a szabályzatot? ezekszerint zárják ki a rákba! vagy érjen véget a műsor.

gidabiga 2011.02.07. 21:00:12

@gastro vazze:

ha nem bufferelne 5 másodpercenként 2 percet, én is nézném...

Szirénke 2011.02.07. 21:00:35

@zoxó: mondjuk olyan jó vagy szívrajzolásban, mint senki

gidabiga 2011.02.07. 21:01:20

@Bogi és Burkó:

ügyes! :D
csak megtanul mindenki avatart csinálni :D

Szirénke 2011.02.07. 21:01:35

@Bogi és Burkó: hallodhülyevagy? mindent szeretünk benned

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 21:01:39

Hát csak újra meg újra be kell tenni :D

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Pötyi---Villakutya

@Szirénke: Hahó, villalakó, kérlek figyelj az avatarodra! :D

Trevlovics 2011.02.07. 21:02:00

@artdark: nekem nincs veled semmi bajom, tőlem nyomhatnál amit akarsz, csak egy megjegyzés erre a kommentre: kritizálni sosem akkor hiteles(ebb), amikor már rosszban vagy az illetővel, hanem amikor még (kvázi) jóban.

christaylor 2011.02.07. 21:02:14

@Möff CAT: hellóhalló, szédült már rég Lilu.

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:02:20

@artdark: úgy sajnálom, hogy nálam régen nem kommenteltél. pedig biztos rettentően élveztem volna.....

Szirénke 2011.02.07. 21:02:23

@canzone: de most hogy már kint vagyunk nem kéne falakba ütközni

christaylor 2011.02.07. 21:02:48

@christaylor: okés,már át is írtad. :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 21:02:49

@Lasombra:
Most összetört a bizalomtükröm, megyek a riportszobába és bemószerollak Rubin K.-nál! Majd ő jól megbüntet egy videókamerával vagy egy helikopteres luxusbaszással, ne félj!

Augur 2011.02.07. 21:03:19

@Friedmann Juci: én is szeretlek! de mi is az a BFF?
@Trevlovics: köszönöm, azt hittem volt ilyen konkrét kijelentés, és lemaradtam róla.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 21:03:25

@artdark: Háhá, ez tipikus pasi-válasz, d szvsz feleslegesen fárasztod magad, Hajni szintjére nem tudsz felkapaszkodni, akárhogy is erőlködsz. :)

Ha meg szerinted ez a szint nem túl magas... nos, az téged pozicionál. Még lejjebb. :)

artdark 2011.02.07. 21:03:40

@christaylor: Akkor már nem éltem hiába. Köszönöm, hogy figyelmeztettél, és hogy priviben ilyen széles körű kapcsolatokat ápolsz. Hiába, megosztó típus vagyok, már gyerekkorom óta.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 21:03:56

@Bogi és Burkó:
már megijedtem, azt hittem azt írod egyedül akarod meginni magad:))

Hannibal22 2011.02.07. 21:04:28

@christaylor: rendben:
Nyírfaágról lóg a takony,
Azzal öntlek én majd nyakon.

Bogi és Burkó 2011.02.07. 21:06:05

@Trevlovics: én is úgy emlékszem, hogy kimondta. de bennem mindig van egy csomó bor :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 21:06:25

Hölgyeim, Uraim, trollt nem etetünk, maximum máglyát gyújtunk alatta! Azt hiszem, pont itt olvastam, tartsuk ehhez magunkat! :)
Bár kurva nehéz, mert ettől a pompás témákat taglaló kommentelőtől bizony kinyílik a bicska az ember zsebében...

gastro vazze 2011.02.07. 21:06:28

@Madár Fokker: és mindezt a gyp-n sikerült elérnie? :)
bár Alekosz tegnap szokatlan józan értékitéletről tett tanubizonyságot...szerintem
@Möff CAT: ez a lista meg wtf? most ilyen szuerepjáték lesz itt? nemááááááár....eddig jó volt olvasni a kommenteket (kivéve mikor ilyen értelmetlenül idézgetett egymásnak néhány ember a villaszlengből - kevesebb néha több, mint tudjuk Gregustanárúrtól is)
--ez csak egyéni vélemény, azért ne állitsatok a kivégzőosztag elé, mint artdarkot (aki nagyot vétett az utolsó szó jogán ...)

Hódos Hajnalka 2011.02.07. 21:07:00

@artdark: A férfihisztire sosem voltam vevő, arra viszont büszke vagyok, hogy személyeskedés nélkül tudom rendezni a vitáimat. És igen, itt az a vulgaritás, amit én annak tartok, mert itt én döntöm el, mikor zárom el a legókockákat meg a homokozó készletet.
Teccik teccik, nem teccik, nem teccik.

Azt meg, hogy elfáradtam-e és általános iskolai szintű-e a fogalmazásom, majd eldönti sixx, a kommentelők, meg a blog látogatottsága, nem te bazmeg.

artdark 2011.02.07. 21:07:30

@Trevlovics: Jóban sose voltam, véleményem azonban eddig is volt, aki fontos számomra, azzal meg is osztottam. Most itt is kibukott, reagálásként az én nagyszerű szösszeneteimet ért észrevételre. Ez így egál, nem?

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Igen, ebben biztos vagyok. Kérlek, írj nekem egy listát, a Te szinteden.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 21:07:49

@gastro vazze: Ez kérlek a Való Világ 5 szereposztása, a mai nap jelentkezőit olvashatod sorban :)

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:07:50

@Augur: bestfriendsforever! mingyá örihari lesz! pedig már majdnem meghívtalak a puncifing bulira.

christaylor 2011.02.07. 21:08:52

@Hannibal22(Tribunus): na,nem bánom,te is bejöhetsz holnap locsolás előtt a rendelőmbe. csak ne feledd,hogy Balázst is várom,úgyhogy előtte egyeztessünk időpontot. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:09:23

@Szirénke: hallodhülyevagy, te csak a BK-ig jutottál, én meg a Pléhboy címlapján szerepeltem :) szintekkel feletted állok, de csak azért nem éreztetem veled, mert most szakítottunk a Leonidasszal, pedig nem is jártunk

Augur 2011.02.07. 21:09:46

kedves felhorgadt hölgyek! megjegyezném, hogy a net nem a valóság, itt álarcban szerepeket és pózokat mozgatunk, de a mozgató mindig valós személy. Karinthy mondta: minden másképpen van.

Kekec1 2011.02.07. 21:09:46

@beacska: visszanéztem, 12:46-nál Nem tudom kinagyítani. Kiez??

gastro vazze 2011.02.07. 21:09:56

@Bogi és Burkó: azon a videon ott fenn a valovillahun, kimondja Oliúr, hogy Bécit viszi, és kint is marad (ezt nem mondta, ezt Béci mondta)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 21:10:10

@artdark: Mihez szeretnél listát? Bevásárláshoz?

Augur 2011.02.07. 21:10:38

@Friedmann Juci: nem kell haragudni, angolt csak a felsőoktatásban tanultam. a latinnal meg itt nem érek semmitse, látom:((

gibson 2011.02.07. 21:11:15

@gastro vazze: mi nem tetszik? Assziszed, azért, mert Moszkvában vagy, csak úgy beszólogathatsz? Vigyázz, mert kiviszlek azt' kinnhagylak! Faszom! :)

artdark 2011.02.07. 21:11:28

@Hódos Hajnalka: Köszönöm, hogy mégis válaszoltál, hisztimentesen, kultúráltan.
Épp mondtam itten vkinek, hogy néha az az érzésem, nem is nekünk írsz, hanem sixx-nek próbálsz valami ismeretlen bizonyítási kényszertől vezérelve...

A kommenteket kb harmincan írják (juk), ezer kommentből ezerötszáz kontrolc+kontrolv.

Hajnalka, kérlek, ne légy ideges, mert az sok posztolót tönkre tett már. Ez olyan, mint a bírói munka: önfegyelmet igényel - kifelé mindenképpen -, különben megette a fene.

Szirénke 2011.02.07. 21:11:53

@canzone: én meg Takáts Nikolas-ba vagyok szerelmes de hallani sem akar rólam. Senkit nem érdekelnek az értékeim?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 21:11:54

@Bogi és Burkó:
Szerintem is kimondta, több volt ez, mint ráutalás!
Persze ha az RTL-t nézzük, akkor lófasz sem volt.

Hannibal22 2011.02.07. 21:12:34

@christaylor: Mindenképp előtte szeretnék

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 21:12:48

"könyörgöm...akasszuk fel"...

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:12:49

@Augur: de most minden undi leszbi témát kizárva, és félresöpörve, én rohadtul szimpatizálok veled, és ki van zárva, hogy effektíve falakat emeljek magunk közé.
(nyugodtan hánytasd meg magad, ha ettől a szövegtől nem jött ki semmi)

Bogi és Burkó 2011.02.07. 21:13:20

@nida./gattmacska/pedignemis: ha megigéred, hogy nem öntögetsz össze mindenféle Kocsis Irmákkal, meg Cimborákkal, akkor ihatsz belőlem

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:13:27

@redhaven: hát mégha tudnád mit is jelent igazándiból.

gastro vazze 2011.02.07. 21:14:04

@prof. Perselus Piton: inkább löjétek a padlóla LE! de dulván!:)

christaylor 2011.02.07. 21:14:56

@Hannibal22(Tribunus): igen,ezt sejtettem. akkor gyere 5-re és elbeszélgetünk egy pohárka Bacardi mellett.

Augur 2011.02.07. 21:15:00

@Friedmann Juci: kijött, köszönöm. de ezért is bírlak nagyon!
@redhaven: ahhoz úgy tapasztaltam, előbb szükséges valami beavatkozás.

Kekec1 2011.02.07. 21:15:13

ha unatkoztok: valaki fejtse meg, ki van a mai összefoglaló videóján 12:46-12:47 környékén.

Lasombra 2011.02.07. 21:15:25

@gibson: persze, hogy engem b...n* Olivér?! most, hogy beköltöztem, meg próbálok közeledni, mindjárt falakba ütköztecc???

@LadyCarambole: na gyere kicsit a titokszobába. súgok valamit. még azt is bevállalom, hogy a kezemre celluxozzanak egy mikrofont. ugye növényeket be lehet vinni oda?

(* ide az aszogasso karaktersor illik.)

.lll. 2011.02.07. 21:15:39

kár összeveszni velem,
kár eldobni a szívem...

redhaven 2011.02.07. 21:16:31

@Friedmann Juci: talán tudom,vagy sejte
m,vagy szeretném tudni.
hallani(ha az,amire gondolok),hallottam már:)))

gidabiga 2011.02.07. 21:17:08

@redhaven:

ezt persze észrevetted :DDD

kínszenvedés ez az öf, nagyon nehezen tölt be, 10 percet már vagy 20 perce nézek.
ér annyit az egész? :)

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:17:12

@LadyCarambole: irígykedsz mi? nem lédi, soha nem tennék ilyet. a sötétzöldségem mellett UNleszbikus is vagyok.

@Möff CAT: kinek mi. sokak szerint a finomfőzelék sem undi, pedig de.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:17:25

@Szirénke: ez az avatar még szebb, mint az előző :)

Hannibal22 2011.02.07. 21:17:27

@christaylor: csak ne legyen realitásvesztésünk,manóka:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 21:17:30

@Hódos Hajnalka: Frankón az az érzésem, hogy Alekosz szerzett odabent egy notebookot netkapcsolattal...

zoxó 2011.02.07. 21:17:58

@Augur: ha ez igaz, hogy minden másképp van, akkor ez az épp most jobbra-balra vagdalkozó úriemberre és az ő híres szexuális kalandjaira nem vet túl jó fényt.

@prof. Perselus Piton: hoznám a kötelet, de azt hiszem, inkább filmet nézek.

De egy pozitívum azért elmondható róla: ő konkrétan és szó szerint kinyalta a barátnője seggét. Egészségére.

Kekec1 2011.02.07. 21:18:26

na mégegyszer hátha FIGYEL valaki:
"ha unatkoztok: valaki fejtse meg, ki van a mai összefoglaló videóján 12:46-12:47 környékén"

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:18:32

@redhaven: nem a puncifing EFFEKTÍV jelenéséről beszélek, hanem a buli témájáről, és szereplőiről.

gidabiga 2011.02.07. 21:19:07

@Kekec1:

ha eljutnék odáig végre, megnézném jól :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 21:19:08

@Lasombra:
Simánszki! De aztán semmi savasító földkezelés, a labdámra nagyon érzékeny vagyok!

mézescsók 2011.02.07. 21:19:27

@gidabiga: @Möff CAT: ha nem írjátok meg, esküszöm, sose esett volna le. Kösz.
@gibson: a Ferit biztos nem vállalod be? Női szemmel jó pasi! Neked meg nem mindegy?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.07. 21:19:35

@Friedmann Juci: Szerintem kevés nyeles fordul el utálkozva két nyalakodó cicától...:)
No offense, csak szuvenír vélemény!

christaylor 2011.02.07. 21:19:55

@Hannibal22(Tribunus): nem lesz, nekem MMKK józannak kell maradnom, mert bármikor szükségük lehet rám a riportban.

Bogi és Burkó 2011.02.07. 21:20:20

@gastro vazze: jajj, de régen láttam már. adtál egy jó ötletet.

zoxó 2011.02.07. 21:20:45

@zoxó: pozitívum idézőjelben:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 21:20:45

@Friedmann Juci:
Tudod, hogy soha a büdös életbe nem vinnélek ki párbajozni!
Meg aztán én is zöld vagyok, effektíve.

redhaven 2011.02.07. 21:21:09

@gidabiga: hogyne vettem volna:)))
szétszórtság a múlté?
avatarjaid mai számából ítélve,valami történhetett!!D.D.D.
mingyá killbill,megbolondít a japán nyelv dallama!

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:21:49

@LadyCarambole: tőlem párbajozhatunk, de én nyerek tesó! :*

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:22:04

unnaturálisnak tartom, hogy nem a szeretet és a béke lengi át a mai hogyvoltot, énénén ezennel elhatárolódom mindentől és mindenkitől, zárt falakat emelek magam köré, ha megjött Leonidasz, szóljatok

gibson 2011.02.07. 21:22:50

@Kekec1: nem olyan könnyű behozni és odatekerni ezt a kurva videót, rajta vagyok, de addig tedd magad sztenderdre télire! :)

Hannibal22 2011.02.07. 21:23:15

@canzone: ilyenek az emberek,okádékok:)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 21:23:30

@canzone: Ne tedd ezt,tesó! Ne legyél svájc a kanapén!! Akarod, hogy rajzoljak neked szivecskéket?

christaylor 2011.02.07. 21:23:43

@canzone: Zsuzsi,akarsz most kijönni a riportszobába beszélni erről?Ha igen,az elemeket vedd ki!

Kekec1 2011.02.07. 21:24:06

@gibson: igenis, értettem, megyek simpsonba :)

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:24:10

@Kekec1: öhm. éva és gigi? vagy arra gondolsz hogy az csak egy gigi-hasonmás?:D

prof. Perselus Piton 2011.02.07. 21:24:12

@zoxó: azzal nincs is hiba, azaz nem is lenne...de szerintem csak álmodta és csak a reakcióinkra szeretett volna farkat verni :-S

gidabiga 2011.02.07. 21:25:27

@Kekec1:

fehér papucsban?
azt hittem először, hogy gigi, de nem az, majd volt egy gyors snitt és eltűnt.
de miért szobapapucs volt a lábán?

Lasombra 2011.02.07. 21:25:34

@LadyCarambole: "a labdámra nagyon érzékeny vagyok! "
ezzel már ketten vagyunk.

én, mint kollektív tudat, SSKK nem ártanék senkinek, legyen akár nyitva- akár zárvatermő.
igazából villajelet sem tehetek senkire, mert mindenkiből van bennem, és magamra tenni meg tilos. de majd kitalálok valamit. vagy megkérdezem Rubin K-t a riportszobában, hogy most ezt így hogy?

Augur 2011.02.07. 21:26:01

@zoxó: nem feltétlenül az igazságtartalomra gondolt Karinthy sem. a nézőpontra. az élet egy prizma. részemről én itt azt sem tudom megérteni, amikor nyálfröcsögve szidnak valakik valakiket. kéne egy kis lazulás, távolságtartás, humor. gondolkodás ösztönök helyett.

gibson 2011.02.07. 21:26:07

Arra gondolsz, amikor Éva dühösen kimegy, és Szandika ott áll kinn, dohányozva, és valaki ül a széken? Mert az a Gigi.

gidabiga 2011.02.07. 21:26:33

@redhaven:

a szétszórtság sosem lesz a múlté, gyárilag az vagyok :D
az avatarváltás más okból volt :D

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:26:57

@gibson: @gidabiga: @Kekec1: először én is azt hittem, hogy gigi, de rövidebb a haja, és valami fura.. meg aztán tényleg hirtelen vágnak, és eltűnik:D

REJTÉLY!!!!!!!:DDDDDDD

gibson 2011.02.07. 21:27:59

@gibson: bááááár, a fasz tudja! Mert van valami a kezében, lehet, hogy a forgatókönyv az? :)

beacska 2011.02.07. 21:28:29

@Kekec1: a Béci beszól videóban? én is megnézem, ha van rá időm, hogy végigfuttassam!!

gidabiga 2011.02.07. 21:28:31

@Bogi és Burkó:

nekem meg nincs tévém :D
egy van a házban, de elvesztettem a harcot a távirányítóért :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:29:15

@Hannibal22(Tribunus): @Gem121 - kispocs.blog.hu/: @christaylor: köszi, gyerekek, kimegyek, beszélek egy kicsit RubinKristóffal, hogy mi erről a műsor hivatalos álláspontja.
chris, addig készíts elő egy kis valeriánát irsaival :)

Kekec1 2011.02.07. 21:29:28

@Friedmann Juci: @gidabiga: @gibson: meg mindenki más, Giginek tűnik, de fura a haja színe meg hossza. Vagy csak egy rossz szög meg fényviszonyok?

gibson 2011.02.07. 21:29:39

És Olivér meg Éva is utánasandítanak! De komoly, ez tényleg nem a Gigi volt, csak kurvára hasonlít! Nem lehet, hogy ő a locsolófiú, csak megpihent?

gidabiga 2011.02.07. 21:30:14

@Friedmann Juci:

de az a fehér szobapapucs!
kozmetikusnál kell olyat a lábra húzni.
@gibson:

valami A5-ös méretű füzetnek vagy lapoknak néz ki

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:30:22

@gibson: ő a súgó, mer' nem tudták megtanulni az aznapi szöveget :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 21:30:59

@canzone: te anya, te teljesen olyan oldaladat mutatod mióta Zsuzsi vagy, amilyen oldalat nem is tudtam, hogy van olyan oldalad.

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:31:09

@Kekec1: @gidabiga: @gibson:
sztem sem gigi. és a papucsis fura.. meg a papírok. lehet, ő a VILLANŐVÉR!!:D

christaylor 2011.02.07. 21:32:45

@canzone: sajnos, nekem mint Villanővérnek nem áll jogomban alkohollal szolgálni, de ha átjössz a másikba,ott, mint chris várni foglak az irsaival! :)

Bogi és Burkó 2011.02.07. 21:32:52

@gidabiga: nekem ma nem kellett harcolni, a kicsi családtagom alszik, a nagy meg nincs itthon :) uralom a házat

viszont most tényleg nézem a filmet, jó éjt mindenkinek!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.07. 21:33:07

@Friedmann Juci:
Ne csináld már tesó, tudod, hogy igaz barátra leltem benned itt, a villában! Meg kapom az sms-ket is, hogy milyen szépen növök meg milyen vicces vagyok, hát SSKK nem vinnélek ki, na!

gidabiga 2011.02.07. 21:33:17

nem tudom, akár lehetett gigi is, mert nem lepődött meg senki, hogy ott ült.
vagy sokszor ott van.
vagy gigi dublőre, amíg ő kimegy a vi :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:33:49

@szédült nőszemély - forza: vígszínházazol itt nekem, eddig is szerettem az irsait meg a majdnemmondtammit (de az nem hangzott volna túl jól), meg most is :)

Friedmann Juci 2011.02.07. 21:34:25

@LadyCarambole: igen, nézőként valóban többre értékelem a növényzetet, mert többe mberséget látok bennük tesó. át tudom érezni az érzéseiket.

(megyek filmezni, csókollak)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 21:35:02

@canzone: pálfordultál és falakat emeltél. a szomszédban van élet? itt még mindig olyan trollszag van. átmegyek amoda.

Kekec1 2011.02.07. 21:35:49

@gidabiga: a locsolóember :) ezért akadt ki Szandika, eddig azt hitte hogy pasi az illető, sokkot kapott mikor megtudta, hogy ez is csaj :))))

gibson 2011.02.07. 21:36:00

Emberek, felhívás, aki megmondja, ki ez a képeken (nem Évára és Szandikára gondolok, hanem a harmadikra), az egy napra mentesül az alkoholtilalom alól, illetve egy általa tetszőlegesen választott emberrel eltölthet egy éjszakát kettesben a nyugiszobában:

kepfeltoltes.hu/view/110207/Pic659_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/110207/Pic660_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/110207/Pic661_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:36:52

@szédült nőszemély - forza: naponta 2x fordulok pálfordulást. gyere, az irsai ki van töltve odaát

gibson 2011.02.07. 21:36:57

Lehet még esetleg Lajos, aki mindig, mindent lát!

Szirénke 2011.02.07. 21:38:00

@gidabiga: de ez Gigi! Miért gondoljátok, hogy nem ő?

zoxó 2011.02.07. 21:38:15

@gibson: Látom a holnapi Blikk-szalagcímet: IDEGEN A VILLÁBAN?!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:38:33

@gibson: fodrász, műkörmös vagy a súgó :)
Yann Tiersent szeretném a nyugiszobába :D

gidabiga 2011.02.07. 21:38:53

@Bogi és Burkó:

én már feladtam, a tévében úgysincs semmi, ha meg filmet akarok nézni, megnézem a gépemen :D

jóéjt neked!

Kekec1 2011.02.07. 21:40:12

Lehet, hogy télleg Gigi, ha nem lennék most lusta, visszapörgetném, hogy összehasonlítsam a ruhákat. :)

zoxó 2011.02.07. 21:40:50

Gigi nem fekete hajú? Mert ha fekete, ha a nap rásüt, akkor sincs ilyen reflexszíne.

gibson 2011.02.07. 21:41:47

@Hannibal22(Tribunus): lehet, hogy Hajni, tényleg, és éppen artdarkot húzza ki a listáról!

redhaven 2011.02.07. 21:42:16

@canzone: ő nem gigi.
súgónak néz ki.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 21:43:23

mivanmivan?
kidobodd a kurva net.

gibson 2011.02.07. 21:43:28

@Szirénke: azért, mert ezután kb. egy másodpercig Olivér arcát mutatják, majd mire visszajön az Évás kép, már senki nem ül ott. Ezután mutatják Olivér és Éva arcát is kozelről, és mindketten somolyogva néznek a távolba, valahová a kertben, mintha épp menne el ott valaki. Tényleg gyanús, nézd meg.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.07. 21:43:38

Egészen biztosan Ildi.
Ezek szerint rájött, hogy jusson át a zárt falakon.

Lanois 2011.02.07. 21:44:00

ez nem a villanővér?

gibson 2011.02.07. 21:44:18

@Lotyó Bridzsida: mert te csak egy kilences vagy. Azért ne kapj rohamot!

zoxó 2011.02.07. 21:45:25

Az nem lehet, hogy a múltkori locsolóemberes sztori után most a retek dobott egy csontot? Csak most jószántából? Mi meg rágjuk.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:45:50

kvára nem Gigi, még a legrosszabb fényviszonyok közt sem lehet ilyen az arca, vagy maszkot húztak a fejére, ami nagyon élethűre sikerült :DDDD
szóval ő a locsolóember barátnője, a súgólány :) viszont ő csendben maradt, napozott, ezért senki nem akarta megverni vagy lelocsolni kólával

Pacman 2011.02.07. 21:46:36

De hiszen ez Enikő! :)

gibson 2011.02.07. 21:48:19

@zoxó: bármi lehetséges. Az is lehet, hogy ő az új Gigi. Mivel a régi nem akart dugni a Jerzsyvel, ezért pár nap múlva kicserélik valakire, aki hajlandó rá, és ezt a valakit most beküldték, hogy addig is szokja a közeget. Épp a forgatókönyvet tanulmányozta szegény, amikor Éva sértődötten kiviharzott rágyújtani, amire senki nem számított. Pedig kellett volna, valljuk be őszintén.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 21:48:28

@gibson:

a faszt, 6-os!!! oké???:D

nagyon sok minden fáj most...

beacska 2011.02.07. 21:49:08

@Kekec1: én figyelek, csak rossz videót nézek!!!NEM TALÁLOM!!! kint vannak az udvaron

Lanois 2011.02.07. 21:50:58

@canzone: @Friedmann Juci: Azt hiszem ez mégis inkább Artúr lesz. A tegnapi nyomozás után kihúzta a saját maga által írt büntetést, amiben az volt, hogy 1 napig nővé kell sminkelnie magát. Így sikerült.

Szirénke 2011.02.07. 21:51:12

@gibson: biztos hogy jót nézek? az első részben amikor kint vannak a kertben?

gidabiga 2011.02.07. 21:51:13

OFF

van egy nagy éjszakai lepke a nappaliban a falon :(
valaki idejöhetne és eltüntethetné, mert én nem merem :D

ON
@beacska:

öf első videó 12:46

Albino Vernyul 2011.02.07. 21:51:38

@Hódos Hajnalka: Hajni, a bioritmusod kicsit tulporgott, ez nem elonyos, mert a magasvernyomas hosszutavon komoly egeszsegugyi gondokat okozhat.. Javaslom, hogy Alekosztol kerj egy szeretet kozpont kezelest...:)
@artdark: Mivel kinevezodtem Becinek, en lettem a holgyek vedelmezoje.. Igaz mind felnott no, es meg tudjak magukat vedeni, de tenyleg vegyel vissza az ultranaturalis sexualis utalasokbol, mert se nem jopofak, se nem szorakoztatoak.. Ha nem erted a dolgot, rad uszitom Gigit, aki a muanyag torocskeivel elintez, vagy almat eszik elotted allo nap, de ha ez se segit, 1 hetig tancol neked Evaval felvaltva....

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 21:51:59

szerintem az a műkörmös.:) most télleg.

Katartikus Élmény 2011.02.07. 21:52:47

Sziasztok! A kezdetektől olvasom a bejegyzéseket, és azt kell mondanom, hogy nagyon jók! Tényleg szórakoztató, vissza is olvastam mindent, amiről véletlenül lemaradtam, és nagyon sokat kacagtam! De most azért ragadtam billentyűzetet, mert nem értem, hogy még vannak olyanok, akiknek Olivér és Anikó szerelme idézőjelben tetszik! Olivérnek van barátja, és én arra gondolok ilyenkor, hogy ha az én feleségem lenne kint, akkor mit érezhetne! Nem szabad, hogy Olivér visszamenjen a Párbaj után, ezzel megmenthetnének a nézők egy ígéretes kapcsolatot!!!!!

gibson 2011.02.07. 21:53:21

@gidabiga: vigyázz, lehet, hogy MegLepke az!

@Albino vernyul: szerintem már ki lett baszarintva innen...

Lanois 2011.02.07. 21:53:53

@Lotyó Bridzsida: Vagyis Anikó? Vagyis te? Ezt el kell hinnem, hisz magad csak felismered.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 21:54:18

@Lanois: balázs, imádok benned mindent, a huncut mosolyodat, a túlmozgásos állapotokat, a vihogásodat, és azt, hogy mindig elmeséled, hogy mit kell látnom :D

@Lotyó Bridzsida: egyetértek

gidabiga 2011.02.07. 21:54:23

vazz, olyan kardigánom van, mint amilyet ma lilura adtak.
most többet fel se vegyem? :D

gibson 2011.02.07. 21:54:45

@Katartikus Élmény: barátjaaaa??? Olivér meleg? Enikő csak kamubarátnő? :)

gidabiga 2011.02.07. 21:55:03

@gibson:

nem kék, sötétbarna :(

haruka 2011.02.07. 21:56:32

@Kekec1: egyértelműen Gigi. Kint ül már akkor is, amikor kapják a levelet a büntiról, a hangra bejön, leül az asztalhoz, és ott ül a kis fehér papucsában, kezében azzal a köteg papírral (sztem villaszabályzat). Aztán mikor egycsapásra eltűnik, akkor egyértelműen meg van vágva a dolog, azért szublimál el egy pillanat alatt. Remélem segítettem. :)

Katartikus Élmény 2011.02.07. 21:56:39

@gibson: Bocsáss meg, természetesen barátnőt szerettem volna írni, csak annyira szétszórt vagyok! Most ittam meg egy liter irsait, és ilyenkor MMKK a figyelmetlenségem győz!
Mentsük meg Olivér párkapcsolatát!
Olyan jó, hogy vagytok, szinte egy nagy család vagyunk így együtt!

Hannibal22 2011.02.07. 21:56:41

@gidabiga: öntsd le kólával,aztán dobj rá egy narancsot

gibson 2011.02.07. 21:57:32

@gidabiga: amúgy megértelek, undorító egy dög a lepke, én sem szeretem. A szárnyuk szép színes - már amelyiknek - de a testük...

Szirénke 2011.02.07. 21:58:24

@gibson: most tényleg lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem az a csaj egyértelműen Gigi. Csak most épp egy szállodai papucs van rajta (biztos a hiperromantikus éjszaka után vitte haza a nájlonszatyrában)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 21:58:37

@Lanois:

nem Én műkörmös, hanem valami kisegítő személyzet. hunnajd vóna ilyen 10 cm-s boszikarmom, ha valaki nem teszi fő, gondolkoggyá, Balika, vagy beléd is szerelmes leszek mosmá!:D

gibson 2011.02.07. 21:58:40

@haruka: nem segítettél, viszont most már gyanús, hogy te is beépített ember vagy!

christaylor 2011.02.07. 21:59:16

@gidabiga: nem szaval verseket? mert akkor tényleg MegLepke lesz. őt meg elég,ha csak megkéred,hogy távozzon! :)

gidabiga 2011.02.07. 21:59:19

@gibson:

egyedüli kivétel MegLepke, őt bírom :D

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:00:16

@Szirénke: Te olyan jó megfigyelő vagy! Én is bizonyos vagyok benne, hogy Gigi! remélem, nem szakad meg a kapcsolata Jerzyvel! Olyan aranyosak együtt, nekem Jerzy a példaképem, mert tud bánni a nőkkel! Bárcsak én is így tudnék!

haruka 2011.02.07. 22:00:22

@gibson: picsába, lelepleztél! nem hiába, az Ernő okos gyerek ám!

christaylor 2011.02.07. 22:01:04

@Lotyó Bridzsida: na,most már elég legyen, hát nem hiszem el! az este folyamán elsőként kijelentettem,hogy a Villanővér szerelmes Balázsba,erre az előbb canzone jelentkezett,most meg már te is erről beszélsz! :D

Albino Vernyul 2011.02.07. 22:01:04

@gibson: Gigi is megmondta, ne strapaljam magam.. Mar egy jo kis konfrontacioba se lehet itt belemenni.. Hogy mutatom igy meg magam, heee...?!

redhaven 2011.02.07. 22:01:50

@Katartikus Élmény: oli lehet,hogy kavar,kibaszik a másikkal,de legalább vannak érzései,élő ember,tud szeretni,megbántódni...stb
és vannak olyanok,akik egymolylepke bábját alakítják.
nagy beleéléssel.
ki nézné őket hetekig??

gidabiga 2011.02.07. 22:01:55

@christaylor:

nem merek neki szólni, mert ha nem MegLepke és bejön a szobámba akkor én hol alszom? :D

Darcylla 2011.02.07. 22:02:05

látom, már az összes jó avatarötlet elkelt:((

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:03:02

@christaylor: hallod, tényleg Lepi lesz az, nekünk meg behazudta, hogy ma nem ér rá itt lenni, közbe' az összefoglalóba ment :)

Maude Lebowski 2011.02.07. 22:03:16

@Kekec1:
akkor jól làttam hogy nem egy villanyomi,mennyi rejtèly,àrmàny,szerelem:)

Augur 2011.02.07. 22:03:22

@Darcylla: nem mindenki váltott. mi lázadunk!

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:03:27

@redhaven: Félreértesz, én is kedvelem Olit, de éppen ezért neki jobb lenne MMKK, ha kiesne, mert a szerelem fontosabb minden főnyereménynél!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:04:10

@Lanois: a szőrös mellkasodról kell leenni, Bazsika? :D

gidabiga 2011.02.07. 22:04:16

és a második részben, amikor Oli ül a hintában, az udvaron van egy fejkendős néni, vagy az csak egy fotó? :D
04:50-nél

Szirénke 2011.02.07. 22:04:22

@Darcylla: sztem Oli ananásza még nem volt. Jesszusom mekkora ötlet! de ok, a tied lehet

Lanois 2011.02.07. 22:04:28

@Lotyó Bridzsida: Azt ti nem tudjátok magatoknak feldugni? Vagy így ráragasztani?

gibson 2011.02.07. 22:04:37

@Darcylla: még lehetsz műfű, jakuzzi, nyugiszoba, szauna, és Enikő!

Hannibal22 2011.02.07. 22:05:26

@canzone: sok volt az irsai,bébi! gidabiga faláról beszélnek:) mérd fel a viszonyokat mielőtt beírsz:)

gibson 2011.02.07. 22:05:31

@Szirénke: hogyne, Vörös áfonya most az ananász!

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:06:02

@Szirénke: nem viccelek! Sajnos eléggé gátlásos vagyok, de szerintem ez még változni fog, mert még csak 20 éves vagyok. Láttam Jerzy fotóit, és nagyon tetszettek. bevallom, kisebb koromban elgondolkodtam, hogy én inkább nő szeretnék lenni, és most, a jerzy fotói láttán ez az érzés megerősödött bennem. Ha nő lennék, ilyen FÉRFIT szertnék, mint Jerzy vagy Gombi, de mivel nem nő vagyok, így olyan szeretnék lenni, mint ŐK!

gidabiga 2011.02.07. 22:06:04

@redhaven:

molylepkét ne emlegesd, légy szíves :D

Szirénke 2011.02.07. 22:06:22

@gibson: de akkor mé' nem látom?

christaylor 2011.02.07. 22:07:18

@Hannibal22(Tribunus): arról beszéltünk,de mivel az nem MegLepke ott és ő meg nincs itt,mert nekünk tegnap azt mondta,hogy dolga van,így canzonenak is igaza van,mert akkor a képeken MegLepke látszik.

gibson 2011.02.07. 22:07:30

@Szirénke: nem tudom, talán mert most nincs itt? :)

beacska 2011.02.07. 22:08:14

@Katartikus Élmény: örülök, hogy nem szeretem az uborkát. mert ha szeretném, akkor megenném, pedig utálom :)

Kekec1 2011.02.07. 22:08:23

@haruka: igen, igazad van. A lila póló meg a fehlr papucs bent is látszik, végül csak visszanéztem a ruhákat. Köszi:)

redhaven 2011.02.07. 22:08:24

@Katartikus Élmény: a szerelem elmúlik.
ami azután következik az lényegesebb.
term szerintem.
2éve vannak együtt,ott nincsen már lángolás.
manólányka ide prüntyőke oda.

Lanois 2011.02.07. 22:08:25

@christaylor: Ő még csak befenyegetett:))

gibson 2011.02.07. 22:08:37

@christaylor: mondjuk ennyi erővel lehetne a képen Trollseprű vagy K.Tomoceusz is :)

Szirénke 2011.02.07. 22:09:11

@gibson: lehet, hogy Tordason van?

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:09:14

@christaylor: Ki az a MegLepke? Ő miért mehetett be? Én írtam az RTL-nek, de azt válaszolták, hoyg senki nem mehet be SSKK!

Darcylla 2011.02.07. 22:09:28

@Szirénke: ananász jó lett volna, de nem akarom, hogy vörös áfonya megrugdosson:)

Flood 2011.02.07. 22:09:43

Visszanéztem, kurvára a Gigi ül ott a széken, nézzétek meg 1-2 perccel előtte a videót, ott is nemgigisen néz ki, ilyen ruhában van és van vmi papír a kezében.

Viszont most nagyon berágtam rátok, mert Éva napi hisztijét újra végig kellett szenvednem, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha legközelebb kiviszek mindenkit, és kint is hagyok!

redhaven 2011.02.07. 22:09:56

@gidabiga: lepke országos haverom!!!
csak mostanság keveset van itt:(((((

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:10:27

@beacska: Ezt nem értem, ne haragudjm Beácska!
@redhaven: én ha egyszer szerelmes lennék valakibe, az a sírig tartana!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 22:10:27

@christaylor:

Dehát én a tujába is szerelmes tudnék lenni, most miért vagy ilyen pipa???

beacska 2011.02.07. 22:10:38

@Flood: elárulnád ki a Trixi? mert így hívják a cicánkat is :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:11:08

@Hannibal22(Tribunus): neked az egész lényed káros és mérgező :D

Hannibal22 2011.02.07. 22:11:17

@christaylor: ezt a játékomat is elveszed,hát köszönöm bazmeg:)

Szirénke 2011.02.07. 22:11:32

@Darcylla: na jó még egy ötlet: lehetnél Zsófufó habüstje :)

beacska 2011.02.07. 22:11:48

@Katartikus Élmény: áááá, csak ez jutott eszembe arról, hogy mi lenne veled, ha nő lennél, de nem vagy az, mert pasi vagy....

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:12:05

@Lanois: Bazsikám, mivel Leonidasz elhagyott, te lettél álmaim pasija (R.K.) után, úgyhogy rólad bárhogy leeszem :) ebből élek :)

gidabiga 2011.02.07. 22:12:21

@redhaven:

akkor gyere érte és vidd haza :D

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:12:26

@Flood: Ezután ha haragszom valakire, azt mondom majd neki: kiviszlek és kint is hagylak! Ez nem sértő, ugyanakkor jelzi az álláspontomat.

Augur 2011.02.07. 22:12:40

@Katartikus Élmény: hát öcsém, a farok sem áll örökké ugyanarra a nőre, de majd meglátod. Olivér már tudja.

Maude Lebowski 2011.02.07. 22:12:56

@Flood:
de Gigi nem cigizik elvileg vagy igen?de vègülis mindegy,csak untam az öföt,inkàbb ezen elmèlkedtem:)

Albino Vernyul 2011.02.07. 22:13:41

Anikoval 6 evest jatszanak.. Alekosz az apja...:) Eva meg a leendo anyja...:)

Darcylla 2011.02.07. 22:13:50

@Szirénke: jó, még mindig jobb, mintha Csoffikafejet kellene hordanom:)

redhaven 2011.02.07. 22:13:51

@Katartikus Élmény: neeem....
a szeretet,az igen.
az elfogadás
a megnyugvás
a szavak nélkül értés.
az igen.
a szerelem kémiája nem tart addig.

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:14:19

@beacska: ja, így már értem, azt hiszem. Én szeretem az uborkát, mert nagyon egészséges növény. De a paradicsomot is szeretem, a kaprot viszont nem. És Olaszban ettem egyszer spárgát is, de az nem volt finom.

gidabiga 2011.02.07. 22:14:40

@Katartikus Élmény:

ha tényleg 20 éves vagy, akkor még hihetsz a mesékben :D

@Maude Lebowski:

nem cigizett a teraszon sem.

christaylor 2011.02.07. 22:15:00

@Lanois: ami késik, nem múlik. Úgy látom sokan leszünk rád Balázskám! :)

@gibson: de Tomoceusz férfi,szóval szerintem ő nem.

@Katartikus Élmény: MegLepke itteni régi ember.

@Lotyó Bridzsida: ja, tényleg,akkor te nem is számítasz igazán,mert nem őszinték az érzéseid. :) szeretheted. :)

@Hannibal22(Tribunus): jó,tudod mit? elmentem aludni,majd ha nem leszek itt, majd visszasírsz még engem!

gibson 2011.02.07. 22:16:01

@christaylor:

"de Tomoceusz férfi"

Honnan tudod? :)

tizenot 2011.02.07. 22:16:24

@canzone: Leonidasszal nem illettetek össze, nem volt meg a közös rezonancia. Neked egy olyan ember kéne, aki egy más DI-MEN-ZIO-BA emel téged, aki megmutatja neked az univerzum csodáit. Mindííííííííg, minden körülmények között. Te egy ilyen lány vagy.
Egy body-to-body masszázshoz lenne kedved???

Hannibal22 2011.02.07. 22:16:30

@canzone: de ha a köcsög jelről van szó,akkor,hallod jössz puncsolni:)

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:16:49

@Augur: @redhaven: Lehet, hogy naiv vagyok, mert nem volt sok barátnőm (igazándiból még egy sem), de ha lesz, az örökké fog tartani!!! És a szerelemben megengedhetetlennek tartom az olyan kifejezéseket, mint fa... stb. csak az igazán kiégett emberek tudnak ilyeneket mondani, mint ti, mert látszik, hogy nem voltatok még igazán boldogok! Vagy csak látszatra.
A SZERELEM ÖRÖK!!!!!

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 22:16:51

@canzone: megyek. már ittam irsait az előbb amúgy. nem kellett volna :D

Flood 2011.02.07. 22:16:56

@Albino vernyul: Ani szerepel? akkor beizzítom a zonlájnt

joszif 2011.02.07. 22:17:08

valaki öntse már nyakon ezt a gombit egy vödör vizzel

Hannibal22 2011.02.07. 22:17:47

@christaylor: menj csak ,te...álértelmiségi:)

Albino Vernyul 2011.02.07. 22:18:28

Gombi befordult, Beci probalja vigasztalni...

Augur 2011.02.07. 22:18:47

@Katartikus Élmény: szerinted Olivér és Enikő kapcsolata örök szerelem lehet? Te bementél volna a villába, ha van kint egy nagy szerelmed?

christaylor 2011.02.07. 22:18:48

@gibson: aha. hát sehonnan.de tán a régi férfi-nő listánkba férfiként lett felvezetve. mondjuk,attól még lehet nő. :)

gidabiga 2011.02.07. 22:18:50

mióta írják ki az onlájnra, hogy csak 18 éven felülieknek?

Hannibal22 2011.02.07. 22:18:53

@Katartikus Élmény: eküszöm,te artdark vagy,hallod:)

Maude Lebowski 2011.02.07. 22:19:29

@gidabiga:
ja:D a làtàsom be' van folyàsolva

Flood 2011.02.07. 22:19:32

@Albino vernyul: Erről jut eszembe, az is kimaradt az öf.-ból, hogy 4kézláb kellett mászkálnia :(
Vagy ezeket a 10 órási feladatokat tényleg csak az online nézők szórakoztatására adják be?

gibson 2011.02.07. 22:20:02

Mióta van onlájn este tízkor???

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:20:23

@Augur: gondoltam már erre, nem nem tudom. De akkor biztosan kitartanék!!!
@Hannibal22(Tribunus): Mi vagyok? Bocs, ezt nem értem!

christaylor 2011.02.07. 22:20:26

@Hannibal22(Tribunus): most erre akartam neked írni,de nem lehet,mert beszólsz megint,meg különben is elmentem aludni az előbb. :)

Darcylla 2011.02.07. 22:20:47

@joszif: Gombi készen van, ezért kellett megnyernie a plusz feladatot :(
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1610359665733&set=o.131933380198943

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 22:20:58

@christaylor:

jóvan, most azért nem kell mindjárt lesajnálni, csak mert nyitott vagyok.:D

christaylor 2011.02.07. 22:21:34

@gibson: megváltozott az adás, most már CSAK este 10-hajnali 5 között van. kb. 1 hete.

gibson 2011.02.07. 22:21:48

Jól hallottam, hogy megszólalt egy kisgyerek, hogy "Ápu", erre kinyomták a közvetítést?

Flood 2011.02.07. 22:21:53

Béciből jó pszichológus lenne, ha nem minden második szavával káromkodna a páciensének :DDD

gidabiga 2011.02.07. 22:22:28

@gibson:

papás-mamást játszanak

gibson 2011.02.07. 22:22:33

@christaylor: na b*meg, nekem meg mér nem szóltatok?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:23:08

@tizenot: hát nem is értem, hogy nem mondta még meg neked egyetlen nő sem itt kint a villán belül, hogy nem szereti a közeledésedet :)
@Hannibal22(Tribunus): te meg sztenderdre raktál, mint egy simsont :)
@szédült nőszemély - forza: nem biztattalak, hogy igyál, remélem nem rám fogod :)

Szirénke 2011.02.07. 22:24:12

@Katartikus Élmény: szívem te szívatsz minket ezzel a dumával? Sacc/kb 30 körül vagyunk mi itt, láttunk már karón varjút, falon pókot, fűben nyuszit.
Ha tényleg az vagy akinek mondod magad, légy erős és szállj le a VV-ről, mert baj lesz...

Flood 2011.02.07. 22:24:14

@Katartikus Élmény: Hú tesa, ezek a gondolatkinyilatkoztatások ugye nem komolyak? Mert nagyon jókat röhögök a hsz.-aidon :D
Ha mégis komolyan gondolod, akkor bocs

redhaven 2011.02.07. 22:24:31

@Katartikus Élmény: jól indítottál,gyengébben folytatod.
miből következtetsz szenes lélekre?
néhány fasz,pina...etc kifejezésből??
zsengénél is zsengébb korodnál fogva addig nem ok ítélkezni,míg az ehhez szükséges tapasztalatok híján vagy.
bizton kergettünk valamennyien ideákat,aztán rájöttünk,hogy olyan nemigen vagyon.

Augur 2011.02.07. 22:24:34

@Katartikus Élmény: az igazi szerelem kibírhat egy ekkora erőpróbát is?

Szirénke 2011.02.07. 22:25:06

@Flood: te a lelki társam vagy, érzem :)

christaylor 2011.02.07. 22:25:29

@gibson: Ernő drága,minden este beszéltünk pedig róla.Akkor vagy nem voltál itt ilyentájban vagy voltál,de nem figyeltél.
Mert vannak,akik közvetítenek nekünk ilyenkor ríltájmban.
Cserébe megbeszélem az R. Kristóffal,hogy kaphass 2 percet az tesóddal.

Szirénke 2011.02.07. 22:25:56

@redhaven: illetve hogy az igazság odaát van :)

beacska 2011.02.07. 22:26:10

élőben kivel beszélget Béci?

Kekec1 2011.02.07. 22:26:15

@gidabiga: reménykednek, hogy egyszercsak aktuális lesz:) (meg aktus is lesz:) )

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 22:26:19

Most nézem mi van a képen az összefoglalóban: éva ki van idegileg borulva.:D
Mé, lehet másképp is kiobrúni?:D

@Katartikus Élmény: EZT MOONDOM ÉN IS!!!:DDD

gibson 2011.02.07. 22:27:02

@christaylor: attól, hogy nem voltam itt (hogy lettem volna, otthon ültem a Picúrral) még privátban megkereshettél volna!

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:27:02

@Augur: nagyobbat is!
Már kezdek nem érteni semmit amúgy.@gibson: @redhaven: @Flood:

Hannibal22 2011.02.07. 22:27:09

@Katartikus Élmény:egyik összesküvés-elméletem..ne törődj vele:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:27:48

nem tudom eldönteni, hogy megetessem-e katartikust, vagy ne...
de elszomorít, hogy kiégett faszomozós majdnem30as nő vagyok... pedig már voltam boldog és szerelmes

jörgömös 2011.02.07. 22:28:18

@beacska: Gombival
de szerintem Gombi már régen alszik

Darcylla 2011.02.07. 22:28:26

@Szirénke: kevés benne a zöldség... némileg:)

Szirénke 2011.02.07. 22:29:18

@canzone: én már el is múltam 30. mondjuk nem sokkal, de el. És faszomozok. Na ééééééééés?

Mme Chauchat 2011.02.07. 22:29:30

@Augur: pontosan ez az én bajom is

christaylor 2011.02.07. 22:29:45

@gibson: ne haragudj,de nekem,mint Villanővérnek csak a villalakók életét,problémáit kell figyelemmel követnem,a hozzátartozókét nem.

(jóvan,ha máskor lesz valami nagyobb változás,majd írok!) :)

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:29:57

Bocsánat, lehet, hogy benéztem valamit, mert új vagyok, de nem igazán értem egyesek hozzászólásait. Nem tudtam, hogy ez zárt körű blog, simán engedett belépni ide is. Ne haragudjatok, ha megbántottam valakit!

tizenot 2011.02.07. 22:30:04

@canzone: Ez egyáltalán nem így van, itt mindenki felnőtt nő, meg tudják magukat védeni, ha nem esne jól nekik a baráti közeledésem. Emellett azt gondolom, az én közeledésem nem lépett túl a barátságos játszadozáson, a testvéri simogatáson és a női test természetes csodálatán, amely oly sokszor ámulatba ejt engem.

Zsuzsi (kis szünet, alekosz mélyen zsuzsi szemébe néz), tudom hogy nem kedvelsz (átkarolja zsuzsi vállát), de úgy gondolom a szavazótáborom támogatásával messzire juthatnál a játékban... (a kéz lecsúszik zsuzsi mellére, majd alekosz kérdőn ránéz zsuzsira)

gibson 2011.02.07. 22:30:34

@canzone: én imádom a majdnem harmincas, kiégett, faszomozós nőket - legfőképpen akkor, amikor épp se nem boldogok, se nem szerelmesek :)

Augur 2011.02.07. 22:30:36

@Mme Chauchat: micsoda édesem? hogy nem igaziak a manókáék?

beacska 2011.02.07. 22:30:38

@jörgömös: én ezt a Bécit nem tudom komolyan venni. (fejcsóva) úgy tűnik, mintha csak mostanában kezdene el a többiekkel foglalkozni. Eddig le se tojta őket

tizenot 2011.02.07. 22:30:38

@christaylor: még mindig fáj, nincs valami kenőcsöd esetleg? :D

beacska 2011.02.07. 22:31:14

mit játszanak ezek? hogy néz ki a Jerzy??? anyáááám

gidabiga 2011.02.07. 22:31:57

ezen most vinnyogok :D
Szandika affektál :D

jörgömös 2011.02.07. 22:32:25

@beacska: ez azért van, mert lassan de biztosan mindenki megkattan

Szirénke 2011.02.07. 22:32:47

@gibson: látod? Gibson imád minket! Jajj de jó ez, asszem megyek is aludni, és szépet fogok álmodni :)

Katartikus Élmény 2011.02.07. 22:33:16

@redhaven: Pl. hogy mit keresnek idegenek a Villában, vagy ez csak duma?

christaylor 2011.02.07. 22:33:17

@tizenot: nagyon jól csinálod tesó,hiteles vagy! :D :D

Flood 2011.02.07. 22:33:42

Bazz, ez a papá-mamás játék! :DDDD Jól játszák :)

gidabiga 2011.02.07. 22:33:53

csípni fog a pisid meg tüsszenteni a puncid :D

@redhaven:

szerintem troll :D

beacska 2011.02.07. 22:33:55

:))) Béci terel. csak a hajtogatásról tud beszélni :))

Mme Chauchat 2011.02.07. 22:34:01

@Augur: persze. Hogy miafaxér megy be, ha annyira happy idekinn. Ja, a kecó meg a zsé. MindÉg elfelejtem

Darcylla 2011.02.07. 22:34:13

namost még egy kérdés, haladóknak: gyagyáznak vég nélkül, mitől 18karikás a kukkolás?

christaylor 2011.02.07. 22:35:42

@tizenot: Alekosz, a gond az,hogy a Villanővér csak a nevében nővér,de hivatalosan az dolga,hogy elbeszélgessen a villalakókkal. és nem az egészségügyi dolgaikról.
de holnapra kérek neked valamit Lovasi főorvostól. vagy kihozunk és akkor egy szakorvosgárda megnézi közelebbről a problémádat.

Augur 2011.02.07. 22:35:59

@Mme Chauchat: máris baromság. ha olyan nagy a szárálám, akkor a kulisszák(lakás, kocsi, marhaságok) nem számítanak. vagy csak én vagyok ilyen carpe diem?

.lll. 2011.02.07. 22:36:07

@Flood:

megdöglök trixiér

redhaven 2011.02.07. 22:36:12

@Katartikus Élmény: az egész hamuka.
csak olvasd a valót,beszélgess velünk.
majd jól elrontunk!:))))
(komolyan ne vedd)

beacska 2011.02.07. 22:36:18

@Darcylla: mert tüszög a puncijuk, azééé

gidabiga 2011.02.07. 22:36:41

@Darcylla:

lehet, hogy Béci megmosdatja Szandált :D

gibson 2011.02.07. 22:37:42

@Darcylla: attól, hogy ha tizenegy után mutatnák, akkor lehetne benne bármit csinálni, káromkodni, baszni, stb., de mivel tíztől van az adásidő, egyszerűbb ezt kiírni az elején, mint: 1) késleltetve adni a képet, és megvágni minden gyanúsnak tűnő jelenetet, 2) összeveszni Szalai Annamáriával. Nekem amúgy élvezhetetlenül szaggat :(

Amúgy mit ábrázol az avatárod?

Mme Chauchat 2011.02.07. 22:37:43

@Katartikus Élmény: Nos.
A szerelem csak Mme és Hannibal között örök.
Semmit sem tudsz. Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog.

tizenot 2011.02.07. 22:38:34

@christaylor: Értem. Nézd, én szívesen beszélgetek egy ilyen csinos hölggyel bármiről, teljesen semleges témákról. Amúgy van barátod? :DDDD

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 22:38:45

@lófő:
azért azt hittem ledobod a gatyót is:DD

beacska 2011.02.07. 22:38:54

egyébként nem szeretem a Bécit, de itt most jó fej nagyon! aranyos

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:38:56

@Katartikus Élmény: nem mondtad el, mi a kedvenc színed, hány diplomád van, munkanélküli vagy-e. amúgy imádok benned mindent, csak én sem értelek téged. de attól még jól meglehetünk egymás mellett.

@Szirénke: :)))

@tizenot: nem tartasz bájostalannak? akkor vissza tudsz hozni a játékba? már úgy megbántam, hogy megdobáltam Olivért, nekem is jár még egy esély :)
@gibson: imádom, ha imádnak :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 22:39:26

@Augur: ez meg a másik. Ideológiagyártó Prolivér

christaylor 2011.02.07. 22:39:48

@tizenot: nincs,de vörös a hajam,az meg nem a te eseted. :)

tizenot 2011.02.07. 22:41:43

@nida./gattmacska/pedignemis: éva, már akartam kérdezni, hogy lehet hogy anikó JOBB TANULÓ LETT MINT TE???
Ugye örülsz a sikerének???

Szaffi B. 2011.02.07. 22:42:20

Szevasztok Prolik
Kiduzzogtam magam, és az előbb el is tévedtem egy poszttal arrrrrébb.
:)))

gidabiga 2011.02.07. 22:42:48

hány gyerek van?
és az összes többi szülő?
vagy eztmostígyhogy? :D

Trevlovics 2011.02.07. 22:43:41

@Trollseprű 9: hahó, azt az üzenetet kell átadjam, hogy amikor felkaptad a vizet vagy mi, csak utólag láttam, és neked volt igazad, legalábbis én úgy gondolom és egy hétig vagy a kedvencem most.

gibson 2011.02.07. 22:43:47

@Trollseprű 9: drága! Megkaptad a levelünket? :)

Flood 2011.02.07. 22:44:23

Halljátok? Gombi bebaszta a WC-ajtót!!! :o

christaylor 2011.02.07. 22:44:24

@Trollseprű 9: szia drága! :) Trevlovics üzeni neked,hogy szerinte neked volt igazad a múltkor és ezért te vagy a kedvence egy hétig. Azt kérte ezt feltétlen adjuk át neked!

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 22:44:38

@tizenot:
Ne kezd te is, mikor már végre lenyugodtam:)
Nálam nem létezik jobb tanuló

beacska 2011.02.07. 22:44:46

csecse-csacsa, nem csecse-csacse, nem csecse-csöcse...:)))

gibson 2011.02.07. 22:44:53

@Trevlovics: bazeg most akartam átadni erre beírod előttem! X(

gidabiga 2011.02.07. 22:45:35

ki dobott meg kit? :D

@lófő:

most te félsz Hajnitól?
gyáva :)

Évát nem csak anyósnak, anyának sem akarnám :D

beacska 2011.02.07. 22:46:24

hát Szandika halálos!

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.07. 22:46:32

@lófő:
na, jó, úgy is tudom mi van benne:)

mindig megijedek mikor meglátom az évás avatart:)
te is fura vagy, a döglött halat már megszoktam:D

Szaffi B. 2011.02.07. 22:46:35

@gibson: Megkaptam a levelet! Együtt írtátok? :)))))

Hallodhülyékvagytok! Hiányoztatok, csak kicsit el kellett mennem a sarokba nyígni, mielőtt rohamom lett volna :DDD

gidabiga 2011.02.07. 22:46:57

@Trollseprű 9:

jó, hogy kiduzzogtad magadat, máskor ne csinálj ilyet, hogy elmész szó nélkül a vi :D

Trevlovics 2011.02.07. 22:47:04

@gibson: bocsánat, csak pont most jöttem én is. viszont az nem volt feltétel, hogy akkor nem lehet átadni, ha már én megtettem :)

gangesz76 2011.02.07. 22:47:08

@Flood: Vajon most hogy fogják értelmezni a szabályokat?:O Lesz retorzió vagy nem?

.lll. 2011.02.07. 22:47:22

@gidabiga:

az avataromon most a hal van vagy Zsörszé?

Szaffi B. 2011.02.07. 22:47:46

@christaylor: egyem a szívit. :))

Van mégegy levél???? Idevele!!!!!Meg hozzatok hozzá egy mentes vizet köszi!

Mme Chauchat 2011.02.07. 22:48:26

@Augur: a villaszabályzat tiltja, hogy konkrétan megnevezzem

Trevlovics 2011.02.07. 22:48:29

@christaylor: köszönöm. tök jó filmeket ajánlasz! :)

beacska 2011.02.07. 22:49:02

nem azt szavaztuk meg, hogy Gombi kapjon egy feladatot? hát kapott!

christaylor 2011.02.07. 22:49:14

@Trollseprű 9: a fiúk majd mingyá' előkerítik neked a levelet,szerintem. :)

többen hiányoltak/hiányoltunk. :)

gibson 2011.02.07. 22:49:30

@Trollseprű 9: a levelet van-e szándék? fogalmazta és írta, én csak bíztattam, hogy küldje el neked privátban!

Mme Chauchat 2011.02.07. 22:49:57

@lófő: egy másik testrészéről könnyebb lenne azonosítani

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 22:50:44

@canzone: rád sohasesemmitse Zsuzsi. kérsz egy narancsot?:)
Leonidászt kölcsönadod? mármint jársz vele még? vagy most mi van..? bejönnek a kölykök.

Hannibal22 2011.02.07. 22:51:13

@gibson: és javítottad a tollseprűt:)

Szaffi B. 2011.02.07. 22:51:14

Jajajajajaaaaa megkaptam, megkaptam, nagyon aranyosak vagytok!
Visszajöttem volna ám levél nélkül is!
Hahhhaaaahhaaaa!

(najónem)

tizenot 2011.02.07. 22:51:39

@lófő: szerintem az ánuszrózsás képed tedd fel inkább erzsó :D

christaylor 2011.02.07. 22:52:15

@Trevlovics: most már rögtön jó filmeket ajánlok,mi? :D

Flood 2011.02.07. 22:53:03

@gidabiga: Pont ez szaladt át nekem is az agyamon; inkább az intézet, minthogy ilyen anyám legyen!

gibson 2011.02.07. 22:53:11

@Trollseprű 9: amúgy jó az avatárod, de sajnos Gombink már van... Enikő még lehetsz, illetve van még egy pár lehetőséged, pl. jakuzzi, műfű, nyugiszoba, stb., keresd a hosszú listákat a kommentek között, hogy ki kicsoda! :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 22:53:16

@Trollseprű 9: úgy el vagy tűnve anya. a nuniblogból is. ekkorát nem pálfordulhattál, hogy már nem is beszélsz velünk.

Flood 2011.02.07. 22:54:13

@beacska: De mi? Az volt a feladata, hogy bassza be a WC-ajtót? :D

Szaffi B. 2011.02.07. 22:54:25

@szédült nőszemély - forza: Nem dehogy! Kicsit kimentem a vi

de már vagyok!
Csöppet kevesebbet, mert beesett pár fordítmányság. :)

Augur 2011.02.07. 22:54:43

@Mme Chauchat: szegény Lacókánk, háttal ülök a tévének, így az öf első negyedében azt játszottam, hogy László vmi egészen másért nyög olyan isteneseket.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 22:55:54

@Trollseprű 9: ja csak a vi? akkor ok. akkor gyere, várunk a dzsakuban!

választhatsz amúgy a kupola, Éva hajhabja és a szobabicikli szerepek között. vagy lehetsz Enikő:)

tizenot 2011.02.07. 22:55:59

@Trollseprű 9: fák, kinnmaradhattál volna, rontod a nemek arányát idebenn, íccse dobják fel a farukat nekem :(

Albino Vernyul 2011.02.07. 22:56:02

@beacska: Nem most kezdte.. Csak nem mutatjak.. Az elo mas........

beacska 2011.02.07. 22:56:02

@Flood: mittudomén.kerüljön előtérbe, és ő ezt bírta kitalálni

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 22:57:16

@Flood: de mutatott rajzolt közben szívet, vagy ez vérkomoly volt?:o

Szaffi B. 2011.02.07. 22:57:30

@tizenot: te ezt nem értheted! Nem tudsz te semmmmit!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:58:23

@szédült nőszemély - forza: szakítottunk, de nem jártunk, mert olyan kisfiú még. a tiéd lehet :)

Szaffi B. 2011.02.07. 22:58:30

@szédült nőszemély - forza: Enikő lennék köszi. A Szegény kis Manólányka.

Kekec1 2011.02.07. 22:58:47

Béci szandi dejó volt:))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 22:59:28

Gombi szerintem csak szívet akart rágni a wc-ajtóba, csak kicsit erősre sikerült

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:00:37

@Trollseprű 9: várjuk az avatart!
itt egy bájos kép:)

Flood 2011.02.07. 23:01:04

@beacska: lol! Nagyon kreatív a srác :DDD

tizenot 2011.02.07. 23:02:00

@szédült nőszemély - forza: élénkítő hatással van a bioritmusomra.

De mér' van tetkója?? :(

Szaffi B. 2011.02.07. 23:03:47

@szédült nőszemély - forza: és ha egy ananászt tennék fel? Má nem oda, hanem képnek?

gidabiga 2011.02.07. 23:03:47

@Augur:

amikor nem néztem, én is :D
@canzone:

hallodhülyevagy, csakis ez lehetett :D
@Flood:

ez a nő még játszani sem tud

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:04:37

@tizenot: ne nézz oda Balekosz:)

de komolyan Alek, neked ez a szóhasználat ez tényleg origi? default setting? vagy csak igyekszel levenni minket a lábunkról?

mármint engem nem, mert férjem van otthon, meg gyerekem meg ilyenek. vagy épp válok? francsetudja.

christaylor 2011.02.07. 23:05:08

Viszont találtam egy régi Olivér képet és itt elég jól nézett ki:

xn--valvilg-mwa2n.com/vv-oliver-es-ami-a-musorbol-kimaradt.html

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:05:10

@Trollseprű 9: sajnálom, Áfonya már lestoppolta. én is ananász akartam lenni, közvetlenül Gigi után:(

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:05:59

@christaylor: az alsó képen?? ott olyan kis cérnavitéz, álmacsó. :S

Kekec1 2011.02.07. 23:07:50

a két nagy humorzsák oli meg alek képtelenek kitalálni bármit is:)

tizenot 2011.02.07. 23:07:52

@szédült nőszemély - forza: Látom nem vagy tisztában a kapcsolataiddal. Egy tantra masszázs szerintem tiszta utat mutatna. Egészen véletlenül értek a tantra masszázshoz...

Megtisztelnél azzal hogy leveszed a felsődet? Ruhában nem lehet masszírozni.

Huhh, de kellemesen nőies formáid vannak.

A melltartót is!

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:08:09

@Trollseprű 9: naaaa Manólányka, ne legyél ideges hallod? gondolj a cicákra:))

Flood 2011.02.07. 23:08:46

Hú, Alek egy igazi antitalentum activity-ben :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 23:09:45

@gibson: Enikő is alien-allűröket mutat

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:10:01

@tizenot: Alek komolyan... nem gáz ez szerinted, hogy már ajánlatot tettél mindenkinek kb? én voltam az utolsó? minek nézel, 9-esnek?
közel állsz tőlem meg minden, meg te vagy a lelki társam, de azért ez mégis csak sok.

(jól hozod a figurát dárling, jelöltetlek Oscarra:))

gibson 2011.02.07. 23:10:08

Amúgy, ha a második belinkelt fotót megnézitek, az Enikő mogott ülő srác srác melegítőjén an 'ENYC" felirat látszik. Ez vajon csak puszta véletlen???

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 23:10:11

@christaylor: a vivatévés képen egész tűrhető

christaylor 2011.02.07. 23:10:34

@tizenot: hallod, én összepisilem magam, annyira röhögök rajtad! :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:10:41

@christaylor: mikor bement, még cuki volt (basszus, ez az alkohol miatt van, hogy ilyet mondtam!! MMKK le fogom tagadni holnap reggel), de most... tohonya lett

tizenot 2011.02.07. 23:10:56

@christaylor: sminkelve, megfelelő világítás mellett én is úgy nézek ki mint hjúdzsekmen...

christaylor 2011.02.07. 23:11:06

@canzone: azon,igen,mondjuk nem is most volt.

gibson 2011.02.07. 23:11:18

@Hódos Hajnalka: Hajni, még mindig nincsen avatárod! Nem tetszettek a képek, amiket csináltam? :(

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 23:12:50

@tizenot: nadebazzeg, ezzel az S-modell alkatoddal hiába sminkelnek :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:13:56

@canzone: most miért mondod ezt? így néz ki egy....átlagférfi. mint ő. aranymetálra lefújva szinte tetszetős!!!

Szaffi B. 2011.02.07. 23:14:30

Na, akkor megyek is a vi

aludni, holnap jövök kicsit többet mint ma :))

'ccakát!

tizenot 2011.02.07. 23:14:54

@christaylor: De miért nevetsz, amikor én a legkomolyabban szólok hozzád (rezzenéstelen arc, csillogó szemek, kis hatásszünet): gyönyörű vagy!

És megkérlek ne nevess ki, soha, semmilyen körülmények között.
Megismétlem: SOHA - SEMMILYEN - KÖRÜLMÉNYEK - KÖZÖTT.

tizenot 2011.02.07. 23:15:28

@canzone: fűzőről hallottál már? :D

Flood 2011.02.07. 23:15:45

Úristn! Anikónak letört a körme!!!

Gombit amúgy miért nem basszák ki a villából? Sokat nem tesz hozzá a show-hoz, kb. mint 1 lefosott kmkő

Szaffi B. 2011.02.07. 23:15:57

@szédült nőszemély - forza: szijjjaa! Hát ez ki ez a kis dögös ott az avatarod helyén. rá kell nagyítanom :D

Ravennes 2011.02.07. 23:16:19

@Augur: A régi séró, a 2 évvel ezelőtti se rossz szerintem. Nekem nagyon bejön.

gibson 2011.02.07. 23:17:22

@Flood: Gombi fogja megnyerni, nem tudtad???

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:18:12

@Trollseprű 9: gigi vagyok. Lilu nem passzolt az identitásomhoz. fizikálisan túl szőke, és szarul öltözik:))

Flood 2011.02.07. 23:18:15

Szegény Jerzsi, mire elolvassa a feladványt, lemegy az idő fele

gibson 2011.02.07. 23:18:39

@tizenot: ugye, hogy ő a Gigi???

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:18:44

@tizenot: mi van, semmi barokkos körmondat? csak ennyi?

Trevlovics 2011.02.07. 23:18:51

höhöhö ez az aktiviti! szandika madarat mutogat meg a talpát, béci: csibetalp, csirketalp, kacsatalp! csirketalp! csibetalp! kacsatalp!. lejár az idő, éva rezignáltan: lúdtalp te hülye
:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:19:27

@gibson: hogy a viharba ne lennék már én, Ernő.
Picur térgyekalácsa hogy van?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 23:19:48

@szédült nőszemély - forza: ne haragudj, nekem mindig jobb palijaim voltak, neki meg a saját szintjén felüli igényei vannak :)
@tizenot: hallodhülyevagy,annyira jól hozod a figurát, hogy bepisilek a röhögéstől, mint Szandika :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:20:44

@Augur: Gigi II.
te miért nem vagy jelmezben Augur?

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:22:15

@canzone: az inkontinencia szomorú dolog, elmehetnél egy reklámba.
figy, nekem az a lényeg, hogy valaki szerezzen egy helikoptert, és takarja le a kamerát. ha ezt tudja nyújtani, akkor jöhet. egyébként édesen tartja azt a lila kendőt... mint egy pincér:)

gibson 2011.02.07. 23:22:54

@szédült nőszemély - forza: de... nem értem... nem vagy ott a listán... vagy?

Augur 2011.02.07. 23:23:18

@Ravennes: pedig szeretném tényleg

christaylor 2011.02.07. 23:23:53

@tizenot: rendben,de most hagyj kérlek magamra egy kicsit, megyek szaunázni.

tizenot 2011.02.07. 23:23:59

@szédült nőszemély - forza: Én szeretem a nőies formákat, szerintem ez legalább B kosár gigkém. De lehet hogy bizonyos márkákból akár C-s is :DD

Flood 2011.02.07. 23:25:02

@gibson: Pföhh! Szeretnéd még sokáig kúrálni Picúúúúrt, mi? :P

Trevlovics 2011.02.07. 23:25:03

jerzsi is dohándzik már ? :(

Ravennes 2011.02.07. 23:25:10

@Augur: Ha nagyon szeretnénk valamit, teljesül. Én is szeretném. Leszel a barátom? A lelki társam? Tudom, hogy megértesz mindent. Szeretem az izzó levegőt. Ezért mentem martinásznak.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 23:25:11

@szédült nőszemély - forza: megyek reklámba, ha vetkőzni kell. csak ahhoz értek.
a lilakendős a tiéd, áldásom rátok, csak a helikopterrel vigyetek engem is egy kört

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:25:14

@tizenot: ne legyél ilyen kaján Erzsó. igenis, hogy C alá:p

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:25:58

@canzone: az a baj, h Zsuzsiról alig tudok basszus valamit. akkor kezdtem nézni a valagot, mikor kirakták a szűrét.
a narancson kívül mit csinált odabent?

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:26:31

@Trevlovics: ma láttam rajta egy tapaszt! szóval már tolhatja egy ideje. vagy azt hiszi, hogy jól áll:)

Augur 2011.02.07. 23:27:14

@szédült nőszemély - forza: mert fáziskésésem van. meg mert lázadok.

bévé 2011.02.07. 23:27:32

@Hannibal22(Tribunus): télleg, azzal mi lett? teljen érthetetlen számomra ez a sztori.. :(

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:27:41

@gibson: a jelmezlistán? személyiséget váltottam. tudod.... ilyen skizofrén napom van. már csak ananász nem voltam kb. :)

Trevlovics 2011.02.07. 23:27:42

@szédült nőszemély - forza: az előbb megszakadt de mintha azt mondta volna, hogy kapott egy hibás elektromos cigit, szóvalakkor csak leszoktató eszköz talán

Kaviárevő felsőezer 2011.02.07. 23:27:47

@szédült nőszemély - forza: karácsony óta nézem csak az eseményeket, szóval fogalmam se nincsen :D

Mme Chauchat 2011.02.07. 23:28:40

@Trevlovics: fogadjunk, h azt is elfüstöli

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:29:22

@Trevlovics: ok, bekapcsoltam, mert kimaradtam itt a mainstreamből.

miért 18-as karikás az online? valami eksön lesz?:o

Kekec1 2011.02.07. 23:29:32

ez ajáték nagyon tetszett, Bécinek vág az esze rendesen, Évának is, csak ő ezt a kis apró pirospontját rögtön semlegesíti is az ordenáré törtető stílusával, Jerzsy meg Szandika qrvajók volta :)

tizenot 2011.02.07. 23:29:41

@christaylor: (utánadsétál)
- Tudod úgy érzem te állsz tőlem a legtávolabb és ez nem jó.

(kis szünet)
- Szeretném..., szeretném a köztünk lévő feszültséget feloldani. Tudod nem értem ezeket az apró jeleket amiket küldözgetsz felém. Szeretnék ezekről beszélni veled, nyugodtan - kettesben..., tárjuk ki a lelkünket egymásnak, TABUK NÉLKÜL. Én készen állok erre.

Amúgy is ÉPPEN szaunázni indultam...

Augur 2011.02.07. 23:29:56

@Ravennes: leszek hát. olvadáspontom 1535°C, úgyhogy tüzelj még.

christaylor 2011.02.07. 23:32:12

@tizenot: akkor majd holnap kijössz a riportszobába és őszintén beszélhetsz nekem az érzéseidről. Most sajnos,lejárt a műszakom, mennem kell, a Villanővér sem dolgozhat állandóan. :)

Ravennes 2011.02.07. 23:34:38

@Augur: Képzeld, ma estefelé ötven percen át tartott az utóbbi hónapok számomra legnagyobb élménye. Hihetetlen, hogy egy hang ennyire képes felpörgetni az embert! Nyugodtan irigyelhetsz!

gidabiga 2011.02.07. 23:34:44

nekem mára elég, jóéjt! :D

Hannibal22 2011.02.07. 23:35:39

@bévé: szalámit lopott,lebukott.Nekem is ennyi érthető a sztoriból:)

tizenot 2011.02.07. 23:36:36

Na akkor kapja be mindenki, karomra teszem elegánsan összehajtott kockás ingem és elhúzok a 'csá-ba aludni én is :D

csősztök, csőlakók

Augur 2011.02.07. 23:37:32

@Ravennes: nocsak. nekem is volt hasonlóban részem. irigyelj Te engem!

christaylor 2011.02.07. 23:38:11

@tizenot: egyfelé megyünk? mert akkor hazakísérhetsz. :)

tizenot 2011.02.07. 23:38:58

@christaylor: Igen, megduglak szívesen!

:DD

gibson 2011.02.07. 23:39:43

@bévé: szerelmem, te inkább ne gondolkozz semmin, ha megkérhetlek, csak mosolyogj szépen a kamerába, amikor hív a Gombi, oké?

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:40:00

@tizenot: Alek, előtte sétálsz velem trottyos sortban a kertben? olyan lenne, mintha a Duna mellett sétálnánk a Lágymányosi és a Petőfi között

christaylor 2011.02.07. 23:40:36

@tizenot: nabzmeg, én csak egy kis romantikára,szép szavakra vágytam,te meg rögtön ajtóstul rontasz a házba. Menjél akkor egyedül!

bévé 2011.02.07. 23:40:51

Éva szerint nem áll jól neki a sima lenyalt haj.

Friedmann Juci 2011.02.07. 23:41:11

kezdem elhanyagolnak érezni magam egyedüli nézőként.

Ravennes 2011.02.07. 23:41:19

@Augur: Éreztél már olyat mostanában, hogy alig várod, hogy keressen a másik? Hogy ne a megszokás tegye rutinná a pillanatot? Szerintem Anikó érezhet hasonlókat mostanában. De én nem adnám oda az érzést Anikónak vagy másnak. Angyal akarok lenni. Csak egy kicsit, még egyszer, sötétedés előtt.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:42:41

@Friedmann Juci: akarsz beköltözni hozzánk ki a villába?

bévé 2011.02.07. 23:42:42

@Hannibal22(Tribunus): jóvan, dehallodhülyevagy, nem fura? aki éhes, és nincs lóvéja, nem egy rúd picket lop bazzeg, hanem fog 100 dellát, és vesz 3 zsömlét és 3 szelet párizsit.

gibson 2011.02.07. 23:43:12

Béci tényleg ennyire komolyan rámegy a Szandikára?

tizenot 2011.02.07. 23:43:18

@christaylor:

"""hmmm, vajon miért vagyok ennyire sikertelen mindig a nőknél??"""

Friedmann Juci 2011.02.07. 23:43:55

@szédült nőszemély - forza: ha nem jár avatarcserével, és megtanítotok, hogy kell puncitmosni fürdőbugyiban, gondolkodás nélkül!!

gibson 2011.02.07. 23:44:46

@bévé: ezt te nem értheted, szerelmem, mondom, ne húzd fel magad ilyesmiken!

Hannibal22 2011.02.07. 23:44:52

@bévé: hülyevagy,teljes realitásvesztése volt:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:45:30

@Friedmann Juci: megmutatjuk. én anélkül már nem is tudok zuhanyozni.
az avatarcsere azért kérdéses. lehetnél villaoperatőr, és akkor maradhat az avatarod. vagy esetleg villapszichológus, aki az elején összeválogatta őket.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:46:28

@tizenot: mosd meg a hátam. de ne gyere közel, mert Erzsi még félreérti.
neked amúgy tényleg van kint bnőd? ha jól hallottam, Tündinek hívják!

Augur 2011.02.07. 23:46:29

@Ravennes: az első ige jelenidőben. teljesen jelenidőben.
Anikónak könnyű. csak kinyújtja a kezét és ott van a veres bolond. rohadjanak meg.
uccsó két mondathoz nincs kommentár.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:47:05

Olivér kinek mondta, hogy lefekteti?:o

gibson 2011.02.07. 23:47:34

Ez most kurva jó. Alekosz és Olivér arról beszélgetnek, hogy a jakuzzi éppen javítás alatt van, de szerelőt még nem láttak, akkor vajon ki javítja? :)

bévé 2011.02.07. 23:48:10

@gibson: gügyögnek bazmeg egymásnak. de jól csinálja Béla.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:48:14

@Friedmann Juci: az-az!

Eni 23 éves lesz? csak? kinéz vagy 30-nak:(

bévé 2011.02.07. 23:48:51

@gibson: és miért? elrontottuk? :D

tizenot 2011.02.07. 23:48:58

@szédült nőszemély - forza: Erzsi??? Csak a külső számít, mi??

Bocs, de most megsértődtem :D
Úgyhogy fogom az ásványvizes palackom és S-kanyarokat leírván a háló felé veszem az irányt.

Jóccak csőlakók :D

gibson 2011.02.07. 23:49:27

@bévé: hát csak már késő ehhez. Olivér szombaton kiviszi, és kinnhaggya.

christaylor 2011.02.07. 23:49:43

@tizenot: jó éjt! holnap akkor várlak a riportban,elemek nélkül.

bévé 2011.02.07. 23:49:45

@Hannibal22(Tribunus): :) hát nem vágom akkor sem. :(

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:50:08

@tizenot: hát meg a pömpölőjét is látta valaki, és azt mondta, hogy impozáns.
na mindegy. figyi, azért te vagy a lelkitársam meg minden.

sweet dreams!

Friedmann Juci 2011.02.07. 23:50:55

@szédült nőszemély - forza: MMMMMIII? 23???
én már azon is ki voltam, hogy olivér a 32 vagy hány évével egy 21 éves kislányal kezd...:))

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:51:48

@Friedmann Juci: ha jól értettem, az előbb azt mondta, h kellene már gyerek neki, mert ő 32, Eni meg 23.

Ravennes 2011.02.07. 23:52:12

@Augur: Az anikósat csak azért tettem bele, hogy ne offoljam szét az egészet, amúgy súlytalan gondolat.

Gondolj arra, hogy az egyik kezedben méz van, a másikban ginzenggyökér. A mézet utálom, a ginzenggyökér meg minek? Tehát dobd el mindkettőt. Az én kezemben sincs semmi. Mindig meleg a kezem.

bévé 2011.02.07. 23:54:40

@gibson: szerintem nemtom, h kinnhagyja-e.

Augur 2011.02.07. 23:55:15

@Ravennes: az anikósra csak azért válaszoltam, mert kinyújtanám a kezem.
Te is?

gibson 2011.02.07. 23:55:49

@bévé: mondom, te csak mosolyogjál szépen, ne gondolkozz! :D

Ravennes 2011.02.07. 23:56:24

@Augur: Jelenidő.
Mit olvasol mostanában?

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 23:58:36

@mindenki: gyerekek, elmegyek aludni lassan én is. vár a nyugiszoba.
jó éjt!:)

Ravennes 2011.02.08. 00:00:30

@Augur: Amit én olvasok, az nem jó Neked. A szerző nevét nálam sárgával jelöli.

bévé 2011.02.08. 00:00:36

@gibson: na megkapták a Bakács-hírt. :(
most tényleg nem vágom, hogy kaphatták meg azt az sms-t, h Oli ne vigye még ki Bécit, mert korai, nem elég erős hozzá. menjenek már a picsába.
most is csak Bécit savazó, és Anikót istenítő sms-eket küldtek be nekik. :/

Augur 2011.02.08. 00:02:09

@Ravennes: csak zavaromban lefutok még egy-két kört.

gibson 2011.02.08. 00:04:30

@bévé: én nem látom az onlájnt sajnos, rohadtul szaggat, úgyhogy abbahagytam nézni.

Ravennes 2011.02.08. 00:07:14

@Augur: Javaslom Mikszáthot. Amikor a szörny köhög, mindig meghal egy tót. De mi lesz, ha egyszer megfázik...?

Most elégedettséget érzek, bár fogytán a cigim. A cigi nálam egy fél agy. Pedig nem lehetek elégedett, mert dolgom van. Tán hibáztathatnék ezért valakit, de aligha überelhetném a Blikkben megjelent sms-eket.

Ez van, "ennyit" dobott a gép. Jó hatással van az adrenalinszintemre. Kösz annak, akit illet.

Volt már, hogy óriásnak érezted magad? Nem rossz állapot.

gibson 2011.02.08. 00:07:31

Leugatták az Éva haját, esemesben? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 00:07:54

@bévé: Pedig Anikó megérett a lezúzásra! Ő az igazi színésznő!

bévé 2011.02.08. 00:08:06

@gibson: hát szarabbul megy, mint a nagy repair előtt, az tény. már amikor megy, persze.

bévé 2011.02.08. 00:08:59

@gibson: nem, asszem Alek ugatja csak le, de folyamatosan. :)

bévé 2011.02.08. 00:09:38

@Peter_Cs: nekem mondod? egyre jobban idegesít az ostoba picsája... :(

Albino Vernyul 2011.02.08. 00:10:44

@Trollseprű 9: Jo, hogy visszajottel... Mar gondokkodtam, hogy felbujtok valakit, hogy hivjon vissza...:)

Augur 2011.02.08. 00:11:48

@Ravennes: szeretem Mikszáthot, nemcsak hivatalból.
az egyik oldalon elégedettség, erő. a másik oldalon elképedés, vigyorgás.
rágyújtunk?

bévé 2011.02.08. 00:12:42

mi ez a faszom szerepjáték, h mindenki vkinek a gyereke, apja, anyja? elég gáz.

gibson 2011.02.08. 00:14:38

@bévé: nemtom mi ez de Anikó kurva idegesítően affektál hozzá.

Ravennes 2011.02.08. 00:15:16

@Augur: Lassan írsz, meg keveset. Ritkán vagyok önző, de most nagyon az vagyok.

Már szívom, még 3 maradt. Mentolos. Hideg, és nem annyira büdös.

Gondoltam valamire. genetikai számtan. Két jó agy, plusz egy kódolt szépség. Rossz ebből nem sülhet ki, ha van igazság a Földön. Elméleti, persze:)

bévé 2011.02.08. 00:15:55

@gibson: hozza a szokásost, nagyon nem is kell játszani.

gibson 2011.02.08. 00:16:01

Annyira, hogy én ki is megyek a vi

Jó éjt mindenkinek!

Augur 2011.02.08. 00:19:41

@Ravennes: izzadó tenyérrel hogyan írjak..
az indukciós elméletek a valóságot írják le. az elmélet nem feltétlenül lufi, ugyanúgy van létjogosultsága.
egy cigim van. megosztom Veled, ha elfogy a Tiéd.

mama ottmarad 2011.02.08. 00:20:57

@gibson: 12.02-nél, és 12.10-nél lehet látni bent, amikor Oli felolvassa a levelet, hogy ebben a kabátban és papucsban ül az asztalnál Gigi, papírlapfélével a kezében.
A kinti fény eléggé megváltoztatja a képet.

Ja, és ultra szuperek voltatok ma. (Egy kivétellel.) Csók belétek!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 00:22:26

most már olyan mint a paprikatv, Alek főz (tejet melegít)

Ehhez hozzácsapnának valami szöveget, mehetne dvd-re...

Ravennes 2011.02.08. 00:25:07

@Augur: Dadog a gépem:)

Hidd el, én is megosztanám, ha nem féltenélek a tüdőráktól:)

Kikopnak innen az emberek, én meg nem vagyok álmos. Nem vagyunk túl szórakoztatóak, szerintem. Pedig én nagyon jól érzem magam.

Három éve szemüveget kell hordanom.

Augur 2011.02.08. 00:28:19

@Ravennes: negligáltak minket már jóval korábban. szórakoztatási indexünk kifelé mínusz nulla. ellenben...
nekem is van szemüvegem. most is rajtam van.
minek aludni, ha végre pezsgő van az erekben vér helyett?

Ravennes 2011.02.08. 00:35:01

@Augur: Nincs annál izgalmasabb, mint amikor két szemüveg összekoccan! (Talán a stampedliket leszámítva.)

Az enyémben vér van. Nagyon forró. Télen is. Csodájára járnak az emberek. A pezsgő csak a főütőeret bolygatja-bizsergeti.

Játsszuk azt, hogy nincsenek nemek. Nemek felettiség van, nietzsche-i magasságokban. Hülyeség, de izgalmas. (Visszaereszkedve, persze, megint minden a helyére kerül.) Intellektuális lebegés, mint ha pálinka váltotta volna ki, csak jobb.

47pcc63 2011.02.08. 00:37:25

@Ravennes: A szemüveg olcsó? Az OFOTÉRT ahány éves vagy annyi %.-ot levon az árából.Jó reklám mi?

Ravennes 2011.02.08. 00:38:59

@47pcc63: Nem olcsó, pedig az enyém nem is hivalkodó. Inkább karcos. Az engedményről eddig nem is tudtam, de most, hogy mondod:)

Augur 2011.02.08. 00:41:09

@Ravennes: játsszuk. tanítsd meg, hogyan vonjam ki a legfőbb princípiumot. a pezsgőt megvetem, a buborékoktól csiklandozott vér vagyok. nem könnyű elemelkednem.

Ravennes 2011.02.08. 00:41:32

Füstöl az egér a frissítéstől. Nem szeretnék most egér lenni, még azzal is számolnia kell, hogy az asztalhoz csapom.

Ravennes 2011.02.08. 00:43:06

@Augur: Szerintem a legjobb úton jársz. majd én összegyűjtöm magamban a buborékot, az esszenciát Rád bízom. Azt hiszem, nem lesz rossz helyen.

47pcc63 2011.02.08. 00:43:48

@Ravennes: Pedig igaz! Próbáld meg ha a tied,nemis hivalkodó,de karcos. Ezért jobb az új. RTL.-REKLÁM.Ebből elegem van,mert amikor elkezdődött a VV.-4 akkor csak egy reklámblokk volt,most 3.-és igy alig látunk valamit az összfolalóból.

Augur 2011.02.08. 00:44:20

@Ravennes: nekem adod? nem sajnálod? ki vagyok én?

Ravennes 2011.02.08. 00:45:19

@Augur: ha Te azt tudnád... egy egész kémialabor sistereg bennem.

47pcc63 2011.02.08. 00:45:38

@Peter_Cs: Akkor nézd hogy cigiznek!

Ravennes 2011.02.08. 00:46:42

@47pcc63: Igen, ez engem is dühít. Néha bosszantó, ha tíz ember egész napi tevékenységéből ennyi érdekeset lehet kihozni. A castingot minősíti.

Augur 2011.02.08. 00:47:44

@Ravennes: most vagy mindig is? szublimáld, és add nekem.

47pcc63 2011.02.08. 00:48:18

@Augur: Hajrá Béci!
Őt is megkörnyékezte a ribi, de ellenállt, mert tényleg szereti a barátnőjét. Olivér viszont a farka után megy, hiába is tagadja. Menjen a lecsóba.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 00:48:33

mivel későn kapcsolodtam befele, áruljátok el lécci, h ki fekszik a háttérben törölközővel letakarva?

Ravennes 2011.02.08. 00:48:44

@Augur: Délután óta főleg. Megpróbálom, de ahhoz radar is kell.

Ravennes 2011.02.08. 00:49:13

@Kacat: Én be sem kapcsolódtam.

47pcc63 2011.02.08. 00:50:09

@Ravennes: Majd a forgatokönyv irok kitalálják a fojtatást hogy hogy legyen. Nem igazán néztem de mikor gigike az az ocska ribanc elszolta magát hogy olyan ciki volt hogy ujra kellett venni a szállodai jelenetet akkor kiderült hogy meg van rendezve!!!!!!!!!!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 00:50:38

@Ravennes: jó, akkor téged lehetséges válaszadóként nem veszlek figyelembe :)

Ravennes 2011.02.08. 00:51:17

@47pcc63: Az annyuk köcsögit! Én meg ezerrel küldözgetem az esemeseket!!!!

Ravennes 2011.02.08. 00:52:05

@Kacat: ha gondolod, fantáziálhatok valamit, szerintem jobb lenne, mint a valódi:)

Augur 2011.02.08. 00:52:19

@Ravennes: ajókurvaéletbe. csernobil semmi hozzám képest.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 00:52:32

@47pcc63: thx, azt még esetleg h mi baja? Kamillával gőzöl?

Ravennes 2011.02.08. 00:53:41

@47pcc63: Mondjuk, az inkább hasonlítana a Caligula hard-változatára...

47pcc63 2011.02.08. 00:53:58

@Kacat: Azt nem látom,mert nincs alatta a tál.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 00:55:48

@47pcc63: hajh, a modern technikát figyelembe véve, lehet az már nem is kell. Biztos ez is valami indukciós cucc lesz, s most jöttek rá, hogy kell használni.:)

47pcc63 2011.02.08. 00:57:44

@Ravennes: Miért van az, hogy a kiválastás óta mindenki itt és más forumokon, sőt a villában is tényként kezeli, hogy Béci lesz a kihívott fél?! Ez már nagyon előre megrendezett gyanús! Jah és a vörös Chuwaka kimondta, hogy kit visz ki!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 00:59:17

@47pcc63: nem mindenki, én pl eddig sem nem hittem benne, s még most is tartom, h nem ezt fogja lépni Olivér.

47pcc63 2011.02.08. 00:59:22

@Augur: Trebron nézem az online közvetítést és valóban nem viseli Alekosz a lila kendőt.

47pcc63 2011.02.08. 01:03:51

@Kacat: Ekkora hülyeséget! Nem volt jó Anikóval mi? Mint egy férfinak? Csak rá kellett volna közelíteni a gatyájára, szerintem figyelt a logarléc rendesen. A többi csak mosakodás Oli részéről. Szerintem szaladt is utána rögtön Emmához az ötcombúhoz.Olivér már azzal is megaláztad Enikődet, ahogy flörtöltél Anikóval egész héten!Béci a legkövetkezetesebb ember a villában

47pcc63 2011.02.08. 01:09:23

@47pcc63: Most se csak a szürke nyakkendőt,de Igaza volt Szandikának, bár azért a féltékenység is beszél belőle! Telivér felhasználta őket, most meg szarik rájuk. Alekosz kitünően átlátja a dolgokat, az orrtúró csak magára haragudhat!

47pcc63 2011.02.08. 01:10:47

@Ravennes: @Kacat: Igaza volt Szandikának, bár azért a féltékenység is beszél belőle! Telivér felhasználta őket, most meg szarik rájuk. Alekosz kitünően átlátja a dolgokat, az orrtúró csak magára haragudhat!

47pcc63 2011.02.08. 01:12:19

@Ravennes: remélem igy is marad a szandika döntése ,és nem befolyásolják ,Olika meg meg érdemli ha nem megy vissza mert egy alpári emberke,Éva hááááát megint meg mutatta milyen kis édes alkoholista.Ha annyira szomjas én nem pezsgöt küldök neki hanem egy hordo páleszt és egy huztára nyelje le !!!!!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 01:14:41

@47pcc63: Azzal, hogy Olivér kikacsingat, testbeszédileg már Anikónak vallott szerelmet, súlyosan megalázta Enikőt.

47pcc63 2011.02.08. 01:18:31

@Peter_Cs: Föl nem tudom fogni, hogy olivér komolyan gondolta amiket ma mondott, Bécinek, Alkesznek és Szandinak. Tagadja, hogy tegnap jól érezte magát Anikóval, mint férfi a nővel. Ő csak barátként tekintett rá: Nevetséges. Nagyon jól beszélt Alekosz, egész szimpatikus lett hirtelenjében. Még a végén kiderül róla, hogy viszonylag normális, de csak akkor, amikor nem a hülye szövegét nyomatja a csajoknak. Olivér meg egye meg amit főzött.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 01:18:36

@Peter_Cs: de ahogy Alek mondaná: Anikóval való kapcsolatának még nincs aktualitása :) Majd ha visszamegy a párbajról (ahol Enikő már nem lesz ott), akkor meglesz az is :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 01:19:36

@47pcc63: Szartúró Arturo saját ganajába esik!

47pcc63 2011.02.08. 01:22:34

@Peter_Cs: Bécinek igaza van,Olivér egy képmutató senkiházi.Szandika is jól beolvasott neki,jól tette.Undorító,ahogy keveri a xart a villában.Mindenkit minősít,miközben ő a legnagyobb mocsok.

Hannibal22 2011.02.08. 01:23:03

@47pcc63: Komolyan nem értelek! Állítod,hogy ez az egész megrendezett,forgatókönyv szerint megy.
Akkor mi értelme azon filóznod,hogy ki a szimpatikus,ki a geci?? Szerepet játszik mind ,vagy mégsem?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 01:26:42

No, olybá tűnik nem Jerzy gőzölt a törölköző alatt, mert más ruhában van most és egészen aktív. Akkor Gombi lehetett.

47pcc63 2011.02.08. 01:27:21

@Hannibal22(Tribunus): Ahhoz képest hogy senki nem nézi a VV4-et, minden idők egyik legtekintélyesebb számát sikerült összehozni. Pedig tudom a java forgatókönyv alapján játszódik. Miből szűrhető ez le? Mert minden nap történik valami, az online közvetítéseket egyből lekapcsolják ha elkezdenek egy feladatról beszélni odabent, szinte 45 másodpercenként. Az első 3 széria normálisabb volt és hihetőbb mint ez.

47pcc63 2011.02.08. 01:29:43

@Kacat: Biztos mert most zöld polóbam majszol vmit,csodálom is lefekvés előőt,akkor olyanok lesznek,mint a disznók.

47pcc63 2011.02.08. 01:32:05

@Hannibal22(Tribunus): Jerzy megbukott a cigi mentes kampányban,már csak Béci van,na többek közt ezért is kell nyernie szombaton.Hajrá Béci!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 01:34:18

@47pcc63: Olivérnek jó lecke lenne, ha Éva vagy Gigi legyőzné feladatokban, párbajban, stb.!

47pcc63 2011.02.08. 01:34:26

.aki nézi most írja meg mit mondott alek miért nem nézi meg a szoba falait???mit mondott rá oli mire mondta az Éva hogy yééé pont megakadtam ALEKOSZ majd ha elhagyom a villát akkor...annyit kaptam el aki tudja írja meg kösz.Éva hajsütőt kapott ajándékba?Meg valami pulcsiról is szó volt.Alekosz próbált neki emberi fejet varázsolni,de Éva nem engedi...

Pacman 2011.02.08. 01:36:20

@47pcc63:

Jerzy nem elektromos cigit szívott?

47pcc63 2011.02.08. 01:40:17

@Peter_Cs: Ezek után az lenne a legjobb ha Olivér kihívná Szandikát:D:D:D Lassan a virsliszájú kezd rájönni, hogy bottal sem nagyon érne hozzá egy pasi sem...elutasítás után meg elkezd vergődni, hogy miért merészel mással is szóba állni...a szája szó szerint nagyobb mint az agya...

47pcc63 2011.02.08. 01:41:33

@Pacman: Abban nincs nikotin,elvégre füstöt sem okád,mint egy régi mozdony.

47pcc63 2011.02.08. 01:43:38

Bár mennyire is fáj Olivér nem fog kiesni,mert beépített ember. Az a feladata,hogy szítsa a kedélyeket a villába.ha kell lázadást indítson,ha kell összetűzéseket indítson el. Teszi mint ezt úgy, hogy a nézőkön kívül senki nem veszi észre, hogy Olivérnek egy önálló gondolata nincs.Kár volt ezt a negyedik szériát beadni,mert fényévekkel távolabb van az eddigi 3 szériával szemben. Ott mindenki az volt, ami a kinti életben. és ez az igazi való világ. Ha filmet akarunk nézni, akkor filmet nézünk, de ez a gané műsor messzi alulmúlja önmagát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 01:46:28

@47pcc63: A játékosok zöme nem az utca embere,hanem másod-harmadosztályú celeb. Az előző valóságshow-kban a játékosok döntő többsége civil volt.

47pcc63 2011.02.08. 01:50:12

Hi!"Mindenki ugy gazdagszik meg ahogy tud".A show musorok belolunk,hiszekenynezokbol elnek,akik fejvesztve kuldozgetik az sms-t.
K...... konnyu bele elni magunkat egy filmbe,show musorba stb.,pont ezt hasznaljak ki!A VV4-t is mi nezok fizetjuk,vagyis azok akik szavazatokat kuldozgetnek.Minden adot es illeteket leszamolva,egy atlagos fan kb.3600 ft,(min:300 ft/sms)nemtudom mennyibe kerul,en meg nem kuldtem,mt nem erdekel,csak nezem.Szoval mondjuk eddig elkoltott egy fan 3600 ft-ot kedvencere, ebbol szerintem tisztan megmarad a show musornak kb2000 ft .Gondolom egy 100000-r fos nezetsege azert akad (aki voksol is),akkor csak az en altalam gondolt minimalis eddig elkoltott atlag osszeget vetitsuk le a 100000-s fore es az 200000000ft amit eddig besoport magaval a musor,(TOLUNK)TOLETEK! En csak az altalam gondolt kis osszeggel szamoltam,szerintem ez ennel joval tobb. Szoval okosan kivan ez talalva,mi fizetunk mindent,a tampontol-a luxus szallodaig,es meg a nyeremenyt,ja meg persze a kituno munkadijjakat! Legalabb akkor beleszolasunk lehessen mar a tortentekbe,amit nyomon is tudunk normalisan kovetni,h mar pedig a nezok szavazatai dontottek. De itt minden bunda,a forgatokonyv meg porog,a penzuk gyarapodik, "TE" meg azert vagy ideges,mt nem az maradtbent akit akartal,ne is torodj avval,h beloled elnek,az nem lenyeg csak az,h ki nyeri meg es ki lesz a vesztes.Megmondom en,a Vv4 musor fog nyerni,te pedig a vesztes,mt elbasztal ugy kb5000-t egy szarra,h eszre sem vetted. :)))

47pcc63 2011.02.08. 01:53:16

@Peter_Cs: Ahogyan a való életben a döntéshozók előre kijelöltek,megszerkesztettek minden mozzanatot.
Az ostoba néző pedig azt hiszi,hogy bármire van ráhatása.
Ez sem egyéb mint "győzikesóó" Arcátlanul promotálják reiszoli,alkoholosz,rapliévi,és szánnivalóka ténykedéseit.
Ők a retek favoritjai,egyenlőbb az egyenlők köz

47pcc63 2011.02.08. 01:56:06

Remélem Olivér kint marad!!!!Az a pasi,már ha egyátalán annak lehet nevezni...a pasik szégyene!!!A csámcsogása pedig egyszerűen gusztustalan,undorító.Ha nekem így belecsámcsogna az arcomba,akkorát kapna,hogy egyesével köpné ki a fogait.Legalább megtisztelné azt akivel beszél azzal,hogy nem kérődzik az arcába!Ez nem vagányság!Olivér sztem a vagányságtól jó messze van!Gigikétől a víz ver, az a csaj rettentően ostoba!Anikó meg....egyszerűen nevetséges...a hangjától - és a sutyorgásától is feláll a hátamon a szőr,nyavalyog,nyekereg és hisztizik...két jó nagy pofon segítene ott egy-két emberen azt hiszem...Csakigazatnak üzenem,hogy ez nem a való világ!!Ez kérlek a néphülyítés!!!És mindíg lesz aki nézi...Tudod:Kenyeret és cirkuszt a népnek!! /Annyi különbséggel,hogy ebben a cirkuszban válogatott bohócok vannak!!!/

Kazatel 2011.02.08. 02:05:19

47pcc63-nek:

Azt jól látod, hogy manipulált az egész műsor, dehát az vesse az RTL-re az első követ, aki egy töbszázmilliós befektetést 15 agyhalottra bízna.
Vagyis ahol kell, ott belenyúlnak a műsorba. Nincs betűhű forgatókönyv, de van sok egyéni instrukció, "feladat", "küldetés", kérés, stb.
Például a párbajok végkimenetelét tekintve is természetesen belenyúlnak.
Az megy vissza akit az RTL akar, de ehhez még csak csalni se kell.
Két dolog kell mindössze:
1, a megfelelően összevágott összefoglalók, a szatelitműsorokban a megfelelő irányelv szerinti műsorösszeállítás, hypolás, szarral bekenés, stb.
ezekben semmi ördöngősség nincs, ez egy szakma, tévéműsorszerkesztés.
mondjuk az Oli - Béci párbaj esetében az a produkció érdeke, és így döntése, hogy Oli menjen vissza, ezt tartják műsorérdeknek.
tehát megtesznek mindent annak érdekében, hogy ezt megalapozzák az RTL megannyi médiafelületén, hogy Oli kapjon több szavazatot.
de ha nem kap többet, akkor sincs gond, mert
2, egy átlagos párbajra pár ezer szavazat érkezik, mondjuk 3500 vs 3200.
ha a vége elött 10 perccel mondjuk Béci vezetne ebben az arányban, akkor beüzemelik az ún. "szerkesztőségi mobilokat". pikk pakk rámegy Olira 800 legális szavazat, és már meg is fordul az állás.
ez kerül a produkciónak kb 800x300, vagyis kb 240ezer forintjába. (aminek a fele visszaszármazik hozzájuk, így megy ez emeltdíjas sms-eknél.)
vagyis 120ezer forintba kerül csalás nélkül, legálisan, hogy Oli menjen vissza. (az erkölcsi minősítéseket, hogy mi csalás, mi nem az most hagyjuk, csak tájékoztatok, nem állást foglalok)
tehát ez a 120ezer forint-még egyszer hangsúlyozom- a több száz milliós költségvetéshez képest elenyésző összeg. ezrelékben mérhető. többe kerül egy hétre a villa közüzeme.
naívság azt gondolni, hogy máshogy történik.
az, hogy speciel Olivér a régi tévés ismerettségei okán jóban van a produkció sok vezetőjével (ide először akartam írni pár nevet, de nem kockáztatok :) ), és így mondhatni belülről segíti a produkciót, szerkeszti, moderálja, gerjeszti, stb a történéseket, eseményeket, csak hab a tortán.
én nem hiszem, hogy most bárkit is visz ki, ő marad kint, de azt se, hogy végül ő nyerné a műsort - úgy túlságosan kilógna a lóláb.
a produkciónak egyelőre a nézettség a fontos, a jól értékesíthető reklámidők, a megfelelő teljesítések. egyrészt teljesen mindegy, hogy a végén majd ki fog nyerni, az a fontos, hogy még 3 hónapig jó ratingeket hozzon a műsor, másrészt hiába profik menedzselik a történteket, ők se tévedhetetlenek.
vannak történetszálak amelyek zsákutcák, forgatókönyvek, melyek gyengék, stb.
próbáld kicsit beleélni magad a műsorkészítők helyzetébe, és mindjárt kevésbbé ellentmondásosan fogsz gondolkodni az egészről.
én megértem, hogy te szurkolóként tekintesz rá, de ez csak egy szórakoztató műsor.
leginkább a pankrációhoz tudnám hasonlítani.
ott is szurkolnak a nézők, de a meccsek eredménye már azelött ismert, hogy a 2 pankrátor a ringbe lépne. persze egy szűk kör számára, a nézők élvezik az ütéseket, rúgásokat, dobásokat, egyszóval a showt.
annakidején, mikor indult az első VV nem véletlen, hogy nem licenszet vásárolt az RTL, hanem saját formátummal állt elő, aminek a lényege kábé az, hogy "bármit lehet".
(hogy a felesleges kérdéseket megelőzzem, elárulom, én is részt vettem 2 korábbi szériában, és más RTL műsorok készítésében is, ennek a VV4-nek az előkészületeiben is, de ezzel kapcsolatban semmilyen kérdés taglalásába ezen a felületen nem fogok belemenni. aki ír emailt, annak igyekszem ott válaszolni. kazatel kukac mailbox pont hu)

47pcc63 2011.02.08. 02:11:44

@Peter_Cs: Picit finomabb megfogalmazásban, de a lényegét tekintve, teljesen egyetértek veled

traff 2011.02.08. 08:27:10

Na, hát csak olvassák a blogot az ertélénél, ugye fölmerült már itt, hogy Gombi csak biodíszlet, észbekapás, onlájn szavazás oszt tessék:www.valovilag.hu/cikk/354965

gastro vazze 2011.02.08. 08:45:10

@Darcylla: még lehetsz a dzsaku:D@Peter_Cs: kicsit olyan, mint a legutóbbi Survivor castingja.

Ezt sixx-től is kérdezném, hogy nem lát-e hasonlóságot a két műsor castingja között?
Ugyanis ott is kilógott a lóláb, mert túl sok californiai szerepelt a műsorban - imho azok mind wannabe szinésznők-szinészek voltak, akik folyamatosan Hollywood környékén legyeskednek, hátha összejön.
Itt meg a nagyrésze tényleg a médijákok birodalmából akar megtollasodni - kivéve Bécit, őt csak a nyeremény érdekli ugye...:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 08:53:13

Hahóvillalakók!
Az éjjel folyamán új hahóvillalakó érkezett közétek, kedves hahóvillalakók, s ez nem más, mint Trollsprű 9---Enikő!!!
olivérnek és anikónak a mai küldetés: Enikőt kicselezve legyenek egymáséi valahol a villa területén!

És akkor a lista:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi vagy Béci
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollsprű 9---Enikő
Pötyi---Villakutya

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 08:54:36

Bár én reggelre kitaláltam, hogy lehetnék mondjuk Zsófufó is, merhogy assincsen még...

christaylor 2011.02.08. 08:56:53

@Möff CAT: te csak maradjál A Vajkrém,azt többen szeretik,mint Zsófiát!

Vagy döntsd el most! Gongazelejegongavége.

vörös áfonya 2011.02.08. 09:04:45

Igazmondó hintánk sincs.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 09:04:56

@christaylor: hallodhülyevagy bazmegennyiidőalatt énnemtudom, vagy igen, vagy nem?
Én csak egy vajkém vagyok, ne stresszelj! :D:D

van-e szándék 2011.02.08. 09:18:06

@Möff CAT: nyugiszobáról nem is beszélve

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 09:20:29

@christaylor: Vajkenésre is használt kenyérvágó kés volt már?

gidabiga 2011.02.08. 09:20:51

jóreggelt!

kicsit fáztam az éjjel, mert megint kint hagytatok az udvaron, de nem baj, én mindent kibírok :)

gibson 2011.02.08. 09:21:40

Se szaunánk, se jakuzzink, se nyugiszobánk, de ezeket már régóta hangoztatom...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 09:21:55

@gidabiga: Engem meg folyamatosan a sötét, hideg hűtőben tartanak, szerintem te jobb helyzetben vagy, legalább nappal felmelegedhetsz kicsit...

van-e szándék 2011.02.08. 09:23:28

hát, ha lehetséges kettős szereposztás, akkor - mivel Sanyi csak ritkán jelenik meg a színen - lehetnék nyugiszoba is :)

gibson 2011.02.08. 09:23:32

Jah de bunkó vagyok, jó reggelt!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 09:24:24

@gidabiga: olyan nagy svunggal indultál ki este, hogy azt hittem, direkt akarsz kint aludni. megfagyni, meg ilyenek. gondoltam nem zavarok. :)

van-e szándék 2011.02.08. 09:24:38

@Möff CAT: de téged legalább kenyérre lehet kenni :)

gibson 2011.02.08. 09:24:43

@van-e szándék: vagy Sanyi a nyugiszobában esetleg? :)

vörös áfonya 2011.02.08. 09:25:59

@gibson: Jó reggelt Gombár Gibson Ernő.Hogy telt az éjszaka Picúrral?:)

vörös áfonya 2011.02.08. 09:27:16

@gidabiga: Engem meg Olivér le sem szar,meg sem locsolt már egy hete,lehet,hogy ki fogok száradni.

gidabiga 2011.02.08. 09:31:09

@szédült nőszemély - forza:

persze, gondoltam, amíg a többiek alszanak, titokban beülök a dzsakuzziba, mert eddig csak néztem, hogy élvezik és még irsaiznak is közben és ki akartam próbálni, mi a jó benne.
de elfelejtettem, hogy elromlott és mire visszaértem a házhoz, ki lettem zárva :D

@vörös áfonya:
majd keresünk neked egy lelkiismeretesebb Olivért :D

haruka 2011.02.08. 09:36:25

@Möff CAT: 'gelt! lehet még jelentkezni a játékba?

gibson 2011.02.08. 09:39:03

@vörös áfonya: jól, köszönöm kérdésed, miközben ő simogatta a combomat,én megszavaztam a neten, hogy Gombit szeretném többször látni a közeljövőben a műsorban! Kellemest a hasznossal, tudod ;)

christaylor 2011.02.08. 09:42:32

@gibson: gondolkoztatok rajta,hogyan adjátok majd be ezt Gombinak,ha kijön a villából?

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 09:45:28

:))
Nagyon tetszik a mai feladat!:D
De kellene nekem a hímem, hogy megbeszéljük a részletek. Majd csak bólogatok, hogy ne halljátok, mit beszélgetünk.:D

gibson 2011.02.08. 09:46:00

@christaylor: beszéltünk erről, igen, de mindketten úgy gondoljuk, hogy Gombi előbb nyerje meg! Ha kiesik, ugye, Picúr azonnal szakít vele egyébként is. Úgyhogy addig nem stresszeljük magunkat ezzel, amíg be nem kerül a végső háromba.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 09:46:24

jó reggel villalakók! napoztam egy kicsit az udvaron, most már jól esne egy kis vajkrémes v májkrémes kenyér kávéval, habüstből

Patria 2011.02.08. 09:48:52

Gombi tegnap nagyot alakított. Tuti le fogja buzizni szegényt pár gyengeelméjű. Tényleg nagyon jó gyerek, milyen rendes volt Lacival. Mintha a családtagja lenne, annyira próbált róla gondoskodni. Gombi most nálam rengeteg piros pontot szerzett.

gidabiga 2011.02.08. 09:49:26

jó nektek, hogy van elfoglaltságotok, engem meg csak kint hagytok a kertben.

viszont most tényleg zöldet játszom, felülök a biciklimre és elindulok a dolgaimra.
majd jövök.

christaylor 2011.02.08. 09:49:41

@canzone: a kávé kenyérrel tunkolva,így gondoltad,igaz? :) 'reggelt!

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 09:50:18

arra gondoltam, hogy régen is sírtam már, úgyhogy azt is tervezem mára.:D

christaylor 2011.02.08. 09:51:36

@Patria stuck up oafish: igen, én már tegnap is dicsértem emiatt. Igazán szimpatikus hozzáállás volt,amit Lacival művelt. :)

.lll. 2011.02.08. 09:52:51

rosszul aludtam,Gigi egész éjjel púzott a bablevestől

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 09:55:07

@vörös áfonya: tudod ez azért van, mert most Anikó a sztár. evvan, te ejtve lettél:))

vörös áfonya 2011.02.08. 09:59:57

@szédült nőszemély - forza: Még jó,hogy nem szó szerint,mert az fájna.

Patria 2011.02.08. 10:06:22

Anikót meg már baromira unom. egész nap rí valami miatt. Vagy Olivér miatt, vagy Béciék miatt, vagy mert bütyök nőtt a lábára, mindegy, csak sírhasson. Sajnáltatja magát egész nap. Bár azért az érdekes, hogy Évának azt mondja, milyen köcsögök Béciék, hogy rárakták a jelet, meg ő soha nem tenne ilyet, ártatlan kis bárány, akit mindenki csak bánt, aztán Lacinak már bevallja, hogy tényleg volt okuk rátenni...

van-e szándék 2011.02.08. 10:07:37

@Patria stuck up oafish: rotációban bömbölnek.. villaszabályzat

Trevlovics 2011.02.08. 10:07:55

@47pcc63: elolvastam a hozzászólásaidat, meg korábban is olvastam. nagyon a szívedre veszed te ezt a dolgot. nem kéne. így már az se oké, ha előhozod, hogy egyes marhák meg esetleg 3-4-5-6 ezer forintot is elköltenek a műsor ideje alatt az egyébként megrendezett dolgokra, kérlek szépen, az semmi ahhoz képest, hogy mennyi idődet elcseszed az idegeskedésre. próbáld lazábban kezelni, aggódom az egészségedért.

tizenot 2011.02.08. 10:10:34

@canzone: Milyen szép így reggel minden nő, karikákkal a szemetek alatt, mély barázdákkal az orcátokon, milyen természetesek, mily gyönyörűek vagytok!!

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a májkrém az én tulajdonomat képezi, de megalkudhatunk az árról (kéjes vigyor) höhö...

Patria 2011.02.08. 10:12:37

@van-e szándék: Erre nem is gondoltam. De hogy mindig neki kelljen sírnia.. Lassan már Olivérnek is megint itt lenne az ideje, már olyan régen sírt...

Viszont Alekosz tényleg nem hülye, be kell látnunk, az a véleményem. Elég világosan átlátja ezt a játékot.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:12:57

@Patria stuck up oafish: és arról nem is beszélve, hogy a körme is letört.

én az elhaló sírós hangjától őrülök már meg.

van-e szándék 2011.02.08. 10:13:25

@Patria stuck up oafish: nem 'tom, nyígás lesz, de Olivér valamit ma nagyon odabasz a falhoz

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 10:13:50

@tizenot: azt mondtad, hogy ronda karikák vannak a szemem alatt??? barázdás az arcom???? ti is hallottátok??? mit képzelsz te magadról? örülj neki, hogy már megreggeliztem, mert hozzád vágnám a kávés habüstöt :)

Jimbo75 2011.02.08. 10:15:00

@tizenot:

Kimaradt a mosástól kivörödött kéz, a csillogó arc, és az összefogdosott szemüveg from Teddy Meldrum.

Hannibal22 2011.02.08. 10:15:41

@Trevlovics: Hihetetlen a faszi!
Már komolyan kezdem azt hinni,hogy egy csetrobot:)
Vagy ő maga a vadász, a viccből ,aki a medvéhez jár naponta.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:15:54

@canzone: te meg mondd neki, hogy olyan gyönyörű az az áramvonalaS, feSS, erőS teSte, mint egy tökéletesen formált S betű.
:)

bévé 2011.02.08. 10:15:55

@van-e szándék: volt ilyen előzetes? vagy ez még az, ami az öf. végén ment?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 10:18:00

@szédült nőszemély - forza: mondtam neki este is, hogy az S-alakú férfiakat itt a villában sem szeretik a nők, de valami fűzőről hadovált nekem :D

gastro vazze 2011.02.08. 10:18:27

@Patria stuck up oafish: Béci is ott volt a gatyahuzásoknál, szóval nem csak Gombi! Sőőőőőt! Béci volt az első aki megkérdezte segitsen e valahogy...:)

Trevlovics 2011.02.08. 10:18:44

@Hannibal22(Tribunus): szerintem nem faszi, legalábbis nem úgy jött le nekem. reméljük jobb belátásra bír és tudja lazábban kezelni ezt az egészet.

van-e szándék 2011.02.08. 10:22:20

@bévé: öf végén meg előzetesben is ment

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:22:24

@canzone: amit nem hord? szerintem csináljuk azt, hogy te hasbavágod, én meg hátba. hátha az jó hatással lesz a szexuális, belső, és alakformáló rendszereire. :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:23:05

@Trevlovics: mindenképp kellene kapnia 100 mg intravénás magnéziumot most azonnal. :)

Trevlovics 2011.02.08. 10:24:32

@Kazatel: én már elhiszek mindent, hogy így megrendezett, úgy manipulált, stb... néha talán ki is lóg a lóláb, amikor közvetve próbálják befolyásolni a nézőket bizonyos dolgok levetítésével, illetve bizonyos dolgok le nem vetítésével.
egy dolgot nem értek csak, amikor a "szerkesztőségi mobilokról" írsz. miért kéne az eredmény ilyen módon mesterségesen megváltoztatniuk? nem az a lényeg, hogy ki a nézettebb? én azért látok összefüggést, a nézők egy bizonyos százaléka szavaz általában, ha valakire több jön, akkor az nem azt jelenti, hogy rá inkább kíváncsiak, őt inkább szeretnék nézni a továbbiakban? miért kéne ebbe belenyúlni? éva esetében szerintem belátható, hogy hiába utálják sokan (megjegyzem jogosan) azért nézni többen akarják, tehát a szavazás nem a szeretetről vagy utálatról szól, hanem pontosan arról, hogy kit akarnak nézni, így ez, minden manipuláció ellenére, egy elég jó visszajelzés, hogy igazuk volt-e vagy tévedtek, de akkor miért kellene az eredménybe belenyúlni?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 10:25:18

@szédült nőszemély - forza: hallod, én bottal nem nyúlnék hozzá :) még ha ő lenne Balázs, vagy esetleg Leonidasz, érted? :D

@van-e szándék: @bévé: Oli a silent disco estéjén vágott egy tányért a falhoz, a mai öf-ben Lacinak kell kinyomozni, kinek milyen vétsége volt aznap este, ezért fogják visszajátszani azt

-Sarq- 2011.02.08. 10:25:44

Tegnapi öf-ban Olivér rendesen égette magát, nyakig tapicskolt abban a szarban, amit megkavart magának. Furcsa, hogy az rtl leadta ezeket. Ha tényleg kegyvesztett lenne náluk Oli, akkor a párbajon olyan összeállítást csinálhatnának róla - szépen kinagyítva az önellentmondásait, sőt, most már hazugságait, - hogy sírva bujdokolna el. Túljátszotta a szerepét, kicsúszott a kezéből a gyeplő, ráadásul ezt nem észleli, inkább vöröslő fejjel ordibál, amikor szembesítik a szarságával. Ha Bécinek nem ilyen korlátozott retorikai képességei lennének, tegnap a padló alá alázhatta volna.

gibson 2011.02.08. 10:25:56

@canzone: a Blikk INFORMÁTORÁNAK úgy RÉMLIK, MINTHA a harmadik osztályt újra járta VOLNA... :)

gibson 2011.02.08. 10:26:40

@bévé: jó reggelt szerelmem! :)

Trevlovics 2011.02.08. 10:29:23

@-Sarq-: a tegnapi összefoglalóban volt egy olyan rész, ahol béci majdnem kitálalt, olivér biztatta is, hogy na mondjad akkor, de béci visszakozott. szerintem észbe kapott, hogy egyrészt nem érdemes sarazni, mert ő is bemocskolódik, másrészt talán az is eszébe jutott, hogy addig meg pláne felesleges míg nem lett kihívva, majd esetleg utána, mikor biztos lesz.

Patria 2011.02.08. 10:29:27

@szédült nőszemély - forza: IIIgen. Ez a suttogós sírás. Futkos tőle a szőr a hátamon és még a hideg is feláll rajta. Viszont kiválasztás után nagyon komolyan bőgött. Mint a gyerekek, mikor már taknyuk-nyáluk egybefolyik és artikulálatlanul üvöltenek. az vicces volt. :)

@van-e szándék: ez az előzetesben volt? Lehet rájött, hogy Enikő tényleg nem fogja megsimogatni a kis fejét ha kijön. Persze ezért nem ő a hibás, hanem a többiek, akik felfújják alaptalanul ezt az Anikós ügyletét.

@gastro vazze: Igen, de mégis csak Gombi volt aki öltöztette, mankója volt. Nem mondom, Béci is rendes volt vele nagyon, de Gombi tényleg olyan természetesnek vette, hogy gondoskodjon róla, mintha az apja lenne. Szeretem az ilyen embereket.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 10:31:03

@gibson: a Blikk informátorai mindent(!!!!) tudnak :DDDD Évike egyszerűen szublimált, ennyi :)
Ernőkém, még mindig megmosolyogtat az avatarod :)

van-e szándék 2011.02.08. 10:31:54

@canzone: én (a lú) vagyok a Blikk informátora :))

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:36:38

@Patria stuck up oafish: amit még nem értek, hogy tegnap reggel még ágyban volt, és Oli odament hozzá nyálaskodni.
és Anikón full smink volt. Odakint a villában bent mindenki sminkben alszik? érezzem magam trének, amiért én viszont este lemosom?

fran7 2011.02.08. 10:37:13

@Trevlovics: Sok oka lehet annak, hogy a retek miért nyúlna bele a szavazás állásába. Pl. valamit megígértek valakinek: Jerzsy, Ildi szerintem jó példa erre ebből a sorozatból. Olinak lehet megígérték hogy benne lesz a 3-ban és csinálnak neki egy olyan karriert, mint Majkának, Leonak. Vagy látják azt, mint Gombinál, hogy valakik pénzt áldoznak valakire, de ki akarják ejteni.

bévé 2011.02.08. 10:37:44

@gibson: ne olyan hangosan, hé! kicsit sokan vagyunk itt...

Trevlovics 2011.02.08. 10:38:37

az jutott eszembe, hogy a blikk informátora entitás olyan, mint az emésztő a tanyán. kerül bele anyag mindenhonnan, de hogy lenyúlni és kotorászni benne valami használhatóért, ez a gazdit is minősíti

gibson 2011.02.08. 10:40:06

@Trevlovics: nem rossz hasonlat :) Annyira kell komolyan venni ezeket, mint a brit tudósokat kb.

zoxó 2011.02.08. 10:40:49

@Patria stuck up oafish: Dicsérjél, még, még, mééééggg!!!!

Trevlovics 2011.02.08. 10:41:40

@gibson: brit tudósok megállapították, hogy a brit tudósok vizsgálatainak és eredményeinek nagy része hülyeség.

gibson 2011.02.08. 10:41:45

@bévé: igazad van sze... Picúrom, csak elragadott a hév, ahogy megláttam a kedves arcocskádat, nem tehetek róla, bocsáss meg kérlek!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 10:42:27

@van-e szándék: rólam semmi rosszat nem mondj majd a Blikknek, lécci :)

Trevlovics 2011.02.08. 10:42:58

@gibson: szegény gombi! rátok lesz állítva 0-24-ben egy blikk informátor!

-Sarq- 2011.02.08. 10:43:20

@Trevlovics:
Az a jobbik megoldás lenne, ha Béci a megfelelő pillanatra tartogatná az adu ászt. De szerintem ő kevés ehhez, mint ahogy tegnap Szandika is sokkal jobban megszégyeníthette volna Olivért, ha képes megfogalmazni a valóban jogos érzéseit (nem a féltékenységet).
Eddig egyedül Anikótól hallottam kb. 2-3-szor, hogy logikusan, összeszedetten és kifejezően tudott letorkollni valakit.

Trevlovics 2011.02.08. 10:45:33

@-Sarq-: szerintem nem kevés, illetve olyan értelemben kevés, hogy lassú. azonnali riposztban nem megy neki szerintem se, de egy-másfél nap alatt összeszedheti. :)

tizenot 2011.02.08. 10:46:21

@canzone: Tudod zsuzsi, én megértem hogy dühös vagy, hiszen értelemszerűen nem örülsz annak hogy szóvá teszem hogy karikás a szemed és mély árkok vannak a szemed alatt, ismétlem (kis szünet): ki-be-ba-szott mély ár-kok, de a legszebb az egészben hogy nem tehetsz ezellen semmit. (elegánsan hátradől és kortyol egyet a kóc pezsgőjéből)

bévé 2011.02.08. 10:46:35

@gibson: jól van, Ernőkém, de most már viselkedj. bármelyik pillanatban felbukkanhat az a bu.. öö kedves kis szerelmem.
:)

tizenot 2011.02.08. 10:48:42

@szédült nőszemély - forza: Feketén-fehéren le van írva a villaszabályzatba hogy ez tilos. A te döntésed, MŰVÉSZNŐ!

Patria 2011.02.08. 10:48:50

@szédült nőszemély - forza: Hopp, ezt én is néztem. Évának csak a szeme szokott kihúzva lenni reggel, először azt hittem azért, mert tetoválva van, de volt már olyan, hogy úgy ébredt, hogy semmi nincs rajta, tehát szimpla igénytelenség. Anikón viszont én is csak most vettem észre, hogy sminkben alszik. Ezt én sem értem, hogy bírják. Reggel milyen combos fekete csipákat szedegethetnek ki a szemükből. :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:50:38

@tizenot: mondtam már, hogy utálom, amikor művésznőzöl? nem vagyok vígszínház. nem is értem, hogy miért mondod mindig ezt.
@Patria stuck up oafish: fúúúj, valóban :) és hogy nem folyik le nekik??

tizenot 2011.02.08. 10:50:39

@christaylor: na ezek az igazi fanok, mi csak kis kezdők vagyunk :(

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 10:51:33

@van-e szándék: köszi tesó :)

@tizenot: mekkora lárva vagy, apukám :)ezt majd kint megbeszéljük, várni fogunk, izé foglak kint, abban biztos lehetsz

bévé 2011.02.08. 10:51:38

@Trevlovics: nekem ez tetszett tegnap:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/bakacstibor-teliszalamit-lopott-2043447/
első bekezdés vége:
"Elkaptam a beszélgetést, és kiderült, hogy egy rúd téliszalámit találtak nála – árulta el olvasó-riporterünk, H. Márta (45), akinek természetesen jár az információért a tízezer forint."
hát bazmeg, és ezt így bele is írják. az milyen?

-Sarq- 2011.02.08. 10:52:18

@Trevlovics: ja, mint egy brontosaurus :). Pedig akkora ziccer lenne Olivért akkor szembesíteni a gyarlóságaival, amikor már vörös a feje és elkezd hápogni...Mert így, hogy esélyt ad neki a "Mondjad! Mondjad!" ordibálására, kicsúszik a kezéből a szitu. Nem szimpatizálok Bécivel, de szurkolok annak, hogy megszégyenítse a főgenyát.

Trevlovics 2011.02.08. 10:53:37

@bévé: hát ez már elég alja, majdnem lentebb van mint szalámit lopni.

Patria 2011.02.08. 10:54:08

@szédült nőszemély - forza: Ez bőrtípus és ceruza függő. nekem sem szokott lefolyni, utálnak is érte sokan. :)

Jut eszembe, pár napig deviáns vagyok és dolgozok kommentelés helyett és máris a villán kívül találom magam? Köcsög retek klub! :(

Trevlovics 2011.02.08. 10:55:32

@Patria stuck up oafish: esetleg lehetnél a tuja, anikó következő hódítása

gibson 2011.02.08. 10:55:50

@bévé: @Trevlovics: Bakács is elmehetne ilyen olvasó-riporternek, és akkor lenne annyi pénze, hogy nem kéne téliszalámit lopnia :)
Ezt a sztorit azóta se értem, szerintem tuti, hogy valami reklámfogás lesz a végén.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 10:55:57

@Patria stuck up oafish: csatlakozom az utálókhoz:p

dehogyis! mi mindig visszavárunk ide. amúgy meg mikor kijelentik, hogy kizártak a játékból, utána úgyis meg szokták kérdezni, hogy akkor most akarsz-e maradni, vagy nem.

gibson 2011.02.08. 10:57:49

@Patria stuck up oafish: vagy lehetsz pl. a riportszoba ajtaja, ha nem zavar, hogy esténként részegen néha feltörnek a tesómék.

-Sarq- 2011.02.08. 10:58:43

@bévé: Jobbak mint a Stasi, országos besúgóhálózatot építettek ki. Ráadásul jobban fizetnek, mint anno a Mónika show.
De vajon hol húzzák meg az információküszöböt? 20 deka szalámiért szívesen elmondom nekik, hogy vásárol Ganxta zoli és Király Viktor a tescoban :)

Trevlovics 2011.02.08. 10:59:42

@gibson: mire gondolsz? a pick csinál egy új terméket? "bakács-szalámi. nem bírod otthagyni!"

Patria 2011.02.08. 11:04:02

@Trevlovics: @szédült nőszemély - forza: @gibson: Nem lehetnék inkább Alekosz trikója? Szó szerint testhezállóbbnak érezném. Minden adásban szerepel, csak nem mindig látszik. :)

Trevlovics 2011.02.08. 11:04:41

egyébként ha egy tízes a besúgás, akkor, ha celeb vagy ismert lennék, saját hálózatot építenék ki, csinálnám a marhaságokaté és felnyomatnám magam. havi 10 alkalom 50-50-ben az 50k eleve. ... bazmeg, rájöttem, hogy miből él kiszel tünde!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:05:34

@Patria stuck up oafish: de lehetsz, és akkor te leszel az, aki a legközelebb áll tőle. micsoda megtiszteltetés!

mosni vajon szokta? vagy több van neki?

Patria 2011.02.08. 11:08:46

@szédült nőszemély - forza: Áh, belőlem csak egy van. Trikó az örök. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.08. 11:09:46

@szédült nőszemély - forza:
@van-e szándék:
@Patria stuck up oafish:

Na, itt a válasz, hogy miért a Kócossal lóg..
Mert neki van olya szaga, ami még az övét is elnyomja..

bévé 2011.02.08. 11:10:41

@gibson: én már tegnap kifejtettem, h nekem nagyon fura ez az egész ügy.

gibson 2011.02.08. 11:11:22

@Trevlovics: inkább arra gondoltam, hogy a Bakács akarja így reklámozni magát, biztos készül valami új műsorral, vagy ilyesmi. Bár a "Bakács-szalámi. Nem bírod otthagyni!" zseniális ötlet, nagy siker lenne szerintem. Én vennék biztosan :)

tizenot 2011.02.08. 11:11:37

@Patria stuck up oafish: Szia trikóm!
Ma úgy döntöttem lekapargatom rólad a felesleges kajamaradékot + zsírt aztán rámegyünk a luvnyákra, ok?

van-e szándék 2011.02.08. 11:14:52

@gibson: azt nem venni kellene, hanem lopni :)

Patria 2011.02.08. 11:15:03

@tizenot: Csináld apukám, asszisztálok, mint a legnagyobb fegyvered. :)

beacska 2011.02.08. 11:19:28

@Kazatel: én már a beszavazónál rájöttem erre, igaz, csak Évánál. A Mátrix óta tudjuk, mi a helyzet a Pirosruhás Nőkkel, első blikkre is azt mondtam: ő megy be. Jobban megnéztem: Jééé, ez a Baukó Éva! nnna, akkor tutira. Utána MINDEN beszavazáson meg tudtam jósolni ki megy be (Gombiékét nem láttam, csak részeket-Jerzyre tippeltem) a bemutatkozó film, ill, a ruha vagy vmi más alapján. Jaaa, nem, egy kivétel volt: a házaspárok, ott a Stonékat mondtam volna, a vörös hajú csajszi miatt...
És az, hogy az Olivér beépített, az onnan látszott, hogy az első időkben mindig ő olvasott fel, és kvázi "tolmácsolta" az utasításokat.

De ezzel nekem nincs semmi bajom, nem kell komolyan venni, hátra kell dőlni és kész.

Jimbo75 2011.02.08. 11:20:45

@-Sarq-:

Igy van, itt emelném ki az Évának odaordított: Kussoljá' bazmeg! überindoklását:)

tizenot 2011.02.08. 11:22:02

Szia, jól látom, te egy ló vagy?
Izé... nőstény vagy??
Nincs kedved kettesben hmmm... szaunázni?

:DD

beacska 2011.02.08. 11:22:12

Kedves RTL-es blogolvasó!

Légyszi, légyszi, légyszi tegyétek fel anetre, ha már nem adjátok le élőben:
-a napi SMS-eket és híreket, amiket kapnak-én nem tudok éjszaka fentmaradni, de szeretném tudni, mi alapján alkotják a bentiek az Én-képüket, és a belső hierarchia-képüket
-a feladatokat, amiket éjszakára kapnak, szintén nem tudom megnézni, de általában olyan aranyosak!!!

köszi!!

tizenot 2011.02.08. 11:22:35

@van-e szándék: Szia, jól látom, te egy ló vagy?
Izé... nőstény vagy??
Nincs kedved kettesben hmmm... szaunázni?

:DD

van-e szándék 2011.02.08. 11:24:21

@tizenot: én a Sanyi, vagyok, baszod alásan, és csak Szandikával szaunázom. ha ő is úgy dönt :)

Trevlovics 2011.02.08. 11:24:55

@beacska: a legtöbbet meg lehetett tippelni elég jó százalékkal már a kisfilmből. mondjuk pont alekoszt nem tudtam, mert ő egy egész normális embernek tűnt a másik két okostojás jelölt mellett :) és azt gondoltam, hogy minden potenciális bejutónál valamilyen szintű eltérést, devianciát kell keresni. ott meg még nem igazán látszott, hogy hát van neki is rendesen.

gibson 2011.02.08. 11:25:16

@tizenot: ő a Sanyi, te hülye! Mondjuk ettől még lehet, hogy elmegy veled szaunázni.. :)

tizenot 2011.02.08. 11:26:36

@van-e szándék: Akkór miért ló a képed? Te is pszicho vagy mint én? :D

Figyu, te jó arcnak tűnsz, megmutizom a kedvenc trikóm. Most feszítek bicepszre, figyelj!!

Patria 2011.02.08. 11:29:55

@tizenot: jelenésem van, hátha sikerül a fejed alá kerülnöm..

van-e szándék 2011.02.08. 11:30:57

@tizenot: figyu.. te új játékos vagy? akkor ne húzz falat közéd..

beacska 2011.02.08. 11:31:16

@Trevlovics: nnna, erre gondoltam én is. Nem kell csalni, elég jól megszerkeszteni az anyagot, vagy vmi egyéb figyelemfelkeltőt elhelyezni...igen, Zsuzsinál pl. látszott a fene nagy "nyomor", amiből jött. "szívszorító" volt ;) Szandika meg egész egyszerűen úgy beszélt, mint aki mindjárt indul be :)) ő már tudta :))

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:33:49

@nyuszómuszó: kócos büdös? ne hülyéskedj. egy világ omlik mindjárt össze bennem. :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:34:25

@tizenot: hol a bicepsz? már látnom kellene valamit? ez izomrángás?

Patria 2011.02.08. 11:42:28

@szédült nőszemély - forza: A hajának biztos van egy bukéja. Pláne, hogy asszem valamelyik részben a test, mire simulok belekente a fikát, amit az orrából kibányászott. ;)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 11:42:36

@tizenot: bicepsz???? ez a sorvadt karocska? bár a poharat tudod vele tartani egész nap :)

tizenot 2011.02.08. 11:44:06

@szédült nőszemély - forza: Jónapot Művésznő, jó hogy jössz, pont egy lóra lenne szükségünk, mutasd csak a fogaid kicsit! :D

Igen, ez már a bicepszem, megfeszített állapotban! 23,4 cm. Lenyűgöző, nem?

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:45:36

@tizenot: hadd harapjak csak bele a lófogaimmal!

almát nem kérsz? épp most hersegtetem és rágom tátott szájjal. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.08. 11:46:18

@szédült nőszemély - forza: jaj neeeeem, bocsibocsi, a cigifüstebn mumifikálódott egerek szagát, amik a hajából potyognak ki, semlegesíti az alkoholgőz fertőtlenítő hatása! ;)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:49:36

@nyuszómuszó: Éva tiszta, mint a hó. belülről is az kell hogy legyen ennyi alkohol után:)

gibson 2011.02.08. 11:51:24

Ó, hogy dögölnél meg, Gigi! :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:52:22

@gibson: az nem én lettem?:$
Ernő, átengedem neked a kétezret, és kapsz 10 perc Gombinétérgye kalácsa tapizást is ingyen.:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:53:01

@gibson: ne szólj be Ernő, mert az én pasim nagyobb és erősebb, mint a te csajod!:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 11:53:27

a többiek kimentek a vi? vagy Hajni királynőt zaklatják az új posztért?

genevieve 2011.02.08. 11:55:02

@canzone: ááá, csak feszt nyomkodják a frissítés gombot:-) hátha.........

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:55:23

@canzone: nem tudom, de nagy a csend
Zsuzsi, olyan szétesettnek tűnsz amúgy ezen a képen. minden ok?

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 11:55:41

úristN.
olivér ignorál engem....most nagyon sok minden fáj nekem...*szomorú nézés*

bévé 2011.02.08. 11:57:43

@Patria stuck up oafish: apropó. Alek este online megint király volt, egyre szimpibb az a gyerek, amikor nem pózol meg nem okos próbál lenni, ő a legkevésbé pszicho. tényleg. szóval az volt, h kaptak blikket, amiben vki megdicsérte Éva sárga pizsijét, ami a k. néző szerint baszott jól áll neki, többet kéne sárgát hordania vagy mi, nem emlékszem pontosan. erre AAlek mondja, h látod, megint nekem van igazam, többet kéne hallgatnod rám. a hajaddal kapcsolatban is. csinálhatnál már vmit vele, mindig ugyanłgy hordod. lelapítja neki így az arca mellé: pl. így lefésülhetnéd, nézd Szandi (vagy Ani, nem emlékszem). aha ,tényleg. na ez ment fél órán át, győzködte, később Szandival együtt. Éva meg tiltakozik folyamatosan, h a hajából nem enged, neki nem áll jól a vasalt meg a sima, ilyen idióta szopottgombóc feje van. ezek meg mondják neki, h de ez sem az igazi. aztán majd ma valahogy megcsinálja neki Szandi mégis, olyasmire, mint mikor a fodrász, amikor kimentek szépítkezni, ebben egyeztek meg végül, mert végül is az is bejött Aleknak.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 11:57:59

@genevieve: :)
@szédült nőszemély - forza: jól vagyok, édesanya, csak Olivér felbszta az idegeimet

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:58:04

azon gondolkodom, hogy más kategóriákat kellett volna a műsor készítőinek kitalálni a vályogvillába.
pl Hisztikirálynő a törtető helyett, meg síráskirálynő (all time winner Anikó)
plasztikkirálynő, ok ez megvan végülis.
a szürkeség királynője - Zsófi stb

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 11:59:24

@canzone: tudod, hogy van a mondás lányom. ha valaki megdob kővel, dobd vissza naranccsal. :)

tizenot 2011.02.08. 12:00:44

@Lotyó Bridzsida: Helyes. Úgyis utálunk mint a szart, mert elvetted a barátunkat, te szörny.

---

Izé, feladatok nem lesznek? Mittomén versírás estébé...??
Vagy vigyetek el gokartozni :D

gibson 2011.02.08. 12:03:12

@szédült nőszemély - forza: és ha valaki megdobna naranccsal, dobj vissza ásványvizes palackkal! :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:03:43

@szédült nőszemély - forza: szerinted mért nincs most itt? a villanővér kint ápolja :D

zoxó 2011.02.08. 12:03:50

Egy másik blogon valaki azt írta, hogy Gombi éjszaka kikészült, és széttört vagy betört egy ajtót, a társai nyugtatták meg. Látta ezt valaki??

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:03:57

@gibson: igen, arra pedig a kívülről az üvegre dobott kóla az adekvát válasz. :)

gibson 2011.02.08. 12:06:17

@zoxó: ezt neked kéne tudni, tesó! :)
Nem törtél össze semmit, csak nagyon durván bebasztad a fürdőszoba ajtaját asszem. De hogy min húztad fel magad, az nem világos nekem sem. Biztos nagyon hiányzik neked a Picúúúr.

bévé 2011.02.08. 12:06:35

@zoxó: :o komoly? én fél 1kor kiléptem, akkor még nem volt ilyen. hol mondták ezt?

zoxó 2011.02.08. 12:10:51

@gibson: tudod, hogy ilyenkor magamon kívül vagyok, és nem tudok semmiről.

@bévé: kb tíz után történhetett. A Gumicukron írta valaki.

Szerintem most sem fogok bekerülni az összefoglalóba. Nem illik a rólam kialakult képbe.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:11:26

@canzone: jólvan Zsuzsi! kár, hogy ezért kizárnak majd téged. de örültem, hogy megismertelek, nagyon nagyon vigyázz magadra, és ígérd meg, hogy kint megvársz, és átutazzuk a Földet, elmegyünk Angliába, Európába, szóval fogj egy taxit, és indulj neki! majd én is jövök.:)

Holabög Rém 2011.02.08. 12:12:43

@Lotyó Bridzsida: Dolgozom Anidrága! Nem ignorállak, dehogyis! Csak nekem kint van a boldogságom (meg a fizetésem is) :)

Holabög Rém 2011.02.08. 12:13:27

@gibson: majd megfürdetem a hóban, az eltereli a figyelmét.

naezjó... 2011.02.08. 12:14:12

Gyerekek, annyira belemelegedtetek a szerepjátékba, hogy már igazi tordasinak érzem magam, nem tudok lassan hozzászólni, mert csak önmagukba zárt játékosokba ütközöm... :(

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:14:39

Holabög Rémnek miért van kalapja? elvesztettem a fonalat. :(

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:15:29

@naezjó?: Ildikém szívem, de jó, hogy itt vagy:) mondd el mi a gondolatod éppen, hadd nyissak feléd!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:15:47

@zoxó: nem láttam, csak azt, hogy utána bevonult az ágyra, Béci vigasztalta, aztán Laci és Béci gondolkodtak, hogy mi lehet Gombival, egész nap ilyen volt, és mit csináljanak vele

@szédült nőszemély - forza: játszod itt a vígszínházat, tudom, hogy utálsz, amiért a bátyád nőjét szidtam :)

gibson 2011.02.08. 12:16:17

@zoxó: tegnap Picúrral meg a nézőkkel megszavaztuk, hogy téged szeretnénk látni többet az összefoglalókban, örülsz?

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:18:11

@canzone: persze, és össze is beszéltünk vele, hogy mindig ugyanarra rakjuk a jelünket. eh, képtelenség. nem taktikázunk.

tényleg.Béci kicsoda?

naezjó... 2011.02.08. 12:18:30

@szédült nőszemély - forza:

Tordas!
Végtelen szeretet és béke
Sokkal zöldebb itt a táj
Sok-sok élmény vár!

De ti képtelenek vagytok nyitulni!!!

Holabög Rém 2011.02.08. 12:19:08

@szédült nőszemély - forza: mert ilyet találtam, de akkor még nem voltam olivér. :)

Goldrush 2011.02.08. 12:19:12

Komolyan mondom, ennyi picsogást rég hallottam... A külföldi valóságshow-kban is ennyi vinnyogás van?

Trevlovics 2011.02.08. 12:19:54

majd az új poszt talán segít a kialakult helyzeten :)

zoxó 2011.02.08. 12:19:54

@gibson: Nemááááá! Én annyira, de annyira jó vagyok biodíszletnek. Néha segítek Lacinak, oszt annyi. Most mért akarsz ebből többet látni???

Holabög Rém 2011.02.08. 12:20:08

@szédült nőszemély - forza: Egyébként meg ez a baj veletek bazmeg! Ha van rajtam kalap akkó az a baj, ha nincs rajtam a kibaszott kalap, akkor meg az. Csak tudnám, hogy mi a büdös, megmeredt kóchengeres faszér olyan fontos ez! :)

Holabög Rém 2011.02.08. 12:21:00

@Trevlovics: Idéznék egy mára már klasszikussá vált nagy formátumú személyiséget: lófasz lesz itt nem poszt :D

christaylor 2011.02.08. 12:22:14

@canzone: nem tudom kit kerestek,de nincs nálam senki, én éppen Kristóffal folytatok megbeszélést, mítingünk van.

És akkor megint,nem azért vagyok nővér,mert egészségügyi problémákkal lehet hozzámfordulni.Idézet:

"A lakók egyetlen kapcsolata a külvilággal a kellemes női hang, aki a riportszobában kérdezgeti őket.A jelöltekkel a kiválasztásuktól kezdve én foglalkozom. Én intézem a velük kapcsolatos dolgokat. Velem beszélhetnek kinnt is, és akkor is, ha a Villába bekerülnek.Esetleg ha valaki nagyon a padlón van, kicsit kiemeljük a szituációból, és elbeszélgetünk vele.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:22:36

@naezjó?: hallodhülyevagy? testületileg odamegyünk döntőt nézni Zalakaros helyett. :)
@Holabög Rém: azé' mert nem ismertelek meg. kerestem azt az oldaladat, amit ismerek, erre egy olyat kellett látnom, amilyen oldalad eddig nem volt.

Trevlovics 2011.02.08. 12:24:19

@Holabög Rém: minden szentnek maga felé hajlik :)

naezjó... 2011.02.08. 12:24:22

@Holabög Rém:
még nem ért vissza Tordasról. Elhúzódik a savazóverseny :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 12:24:41

@tizenot:

Na!
Mert nem csak azt lehet elvenni, aki hagyja magát???:D

naezjó... 2011.02.08. 12:26:17

@szédült nőszemély - forza:
tudom, persze... hogy kizárjatok magamból, mi? hogy nem szégyellitek...

Holabög Rém 2011.02.08. 12:28:17

Anit nem láttátok? Nem mintha érdekelne,csak gondoltam, hátha ölelésre vágyom. Én most kimegyek a nyugiba kajálni, majd jövök. Éva addig hagyjál valami piát nekem is jó?

zoxó 2011.02.08. 12:29:37

Amíg várunk az új posztra, nem akar valaki évértékelő beszédet mondani. Edison legyen benne!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:30:47

@szédült nőszemély - forza: még nincs Béci??? :o

@christaylor: csak azt hittem, nálad nyíg Oli, mert eltaláltam naranccsal, és ezért fáj neki... a lelke is

naezjó... 2011.02.08. 12:31:05

@Holabög Rém:
Anikőt kivitték könnycsatorna feltöltésre. Mintha nem tudnád, vagy ez megint csak taktika? már nem tudom elhinni, h csak kajálni mész TEZSÓ!

Holabög Rém 2011.02.08. 12:31:47

@zoxó: majd Tomoceusz. Neki úgyis testhezálló a rusnya avatarjából ítélve... :)

Trevlovics 2011.02.08. 12:32:10

mondom, az új poszt segíteni fog rajt'

Holabög Rém 2011.02.08. 12:32:42

@naezjó?: Hanem hova? HANEM HOVA? Azt mondd meg!!!
Na jó, utána elmegyek retyóra is rárántani egyet :) szeretethiányom van, na.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:34:38

@canzone: de, megtaláltam közben.
Albínó vérnyúl az, bár én személy szerint hiányolom, hogy nincs róla fent a pisztolyos félpucér avatar!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:35:51

@Holabög Rém: ezen a képen a Zolivér jól néz ki. és kész. kár, hogy ennyire irritáló.

naezjó... 2011.02.08. 12:36:36

@Holabög Rém:
Akkor mitől vagy vizes??? mert megint a jákuzziban vízipólózol, már előre félek melyik kawasaki bukkan fel a víz alól!

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 12:37:23

@Holabög Rém:

se puszi, se ölelés??? *szomorú kiskutyanézés*

:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:38:08

@szédült nőszemély - forza: nahálisten. pont jó, mert még mielőtt kimegyek, rányomulok a Bécire egyszer, persze még Leonidasz előtt. (hogy tényleg így volt-e, azt nem tudom, de a vibrátoraimmal nincs kedvem játszani :D)

Holabög Rém 2011.02.08. 12:39:16

@naezjó?: Mert a zsuzsi vizespalackokkal dobál kintről, a kupolán keresztül.

@Lotyó Bridzsida: na gyere ide! kapirgáld meg a pólóm :)

Holabög Rém 2011.02.08. 12:39:46

*tényleg kimegy kajálni*

naezjó... 2011.02.08. 12:40:46

@canzone:
Minden elismerésem, h a TV(VV) történet legpszihopatább szereplőjét be merted vállalni. Bár tudom, h szerinted ez a jók és a rosszak harca. :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 12:40:54

@Holabög Rém:

az a mai feladatunk, hogy dugnunk kell valahol.:))
szemezünk a jacuzziban egy kicsit?

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:41:16

@canzone: te hoztál be ilyesmit a villába?:o
de hát ezren alszunk egy szobában. Jézusom... én olyan szégyellős vagyok, hogy ilyet nem mernék. én meg Dzsörzével se csináltam, pedig a hotelben voltunk és a kamerát is letakarta. de nem mertem így sem.

Albino Vernyul 2011.02.08. 12:46:02

@szédült nőszemély - forza: Baszd meg en, a faszomba Oli mindig tuldumal, de mar nem hiszek benne bassza meg... Allandoan ki akar menni, aztan megse a kurva eletbe, ki tudja ezt kovetni..

Ui. En elvileg Anikonak bekuldott plussss nyuszi vagyok, de beugrokent anyazhatok Brela helyett.. Majd tanulok uj tragarkodasokat is...:)

naezjó... 2011.02.08. 12:46:10

@szédült nőszemély - forza:
Mert te SSKK nem játszanál szerepet. Mert őszinte vagy, ha nem, akkor nem válaszolsz, egyéb kérdés, majd 4szemközt mindenkivel. Ja a kétszázast visszaadhatnád, Béci is mondta, h ez annyira nem volt jó, legközelebb inkább megint legyen véletlenül.

christaylor 2011.02.08. 12:46:15

@canzone: sajnos,azt kell mondjam,hogy Olivért már napok óta nem láttuk itt a riportban,holott ti mindannyian jól tudjátok,hogy naponta kétszer KÖTELEZŐ kijönnötök beszélni velem.
Éppen erről is folyik a megbeszélés,hogy milyen retorziót kapjon Olivér ezekért a szabályszegésekért.

naezjó... 2011.02.08. 12:48:34

@christaylor:
Látogatás 1 ananászfeldolgozó-üzembe?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:50:13

@naezjó?: ilyen testtel csak bombanőként indulhattam, kicsit heves a természetem, de csak Oli hozta ki belőlem a pszichopatát :)
@szédült nőszemély - forza: jajj ne játszd már az ártatlant, mi ismerjük egymást kintről, te kis álszent, csak a nézők és a többiek nem tudják :) mutatok én pár képet a te Jerzsidnek :D
@christaylor: megmondanád Kristófnak, hogy khm, tudooood ;)

naezjó... 2011.02.08. 12:51:56

@canzone:
persze, és akkor az Oli miatt verekedtél össze minden eddigi pasiddal, mi? te kis Frabató!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:54:02

@naezjó?: persze, mert engem mindig vagy megaláznak, vagy hülyének néznek

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:55:14

@canzone: öö. együtt forgattunk? vagy az Erotika kiállítás? segíts már... nem emlékszem:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 12:56:39

@szédült nőszemély - forza: az erotika kiállításon zsófit kivéve mindenki volt :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:56:39

@Albino vernyul: aham, szóval gyakorlatilag csak egy féltestvérem van itt? még egy egész Bélára se tellett ebben a nyüves villában? csak egy félig nyúl félig Bécire?:(

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 12:57:32

@naezjó?: durvus volt a kétszázas sztori?:(
@canzone: hallodhülye vagy? Zsófi volt a díszletnövény a leszbishow színpad szélén!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 13:01:49

@ne most: gondolod más színe lesz egyszer? :)(te vagy az, Leonidasz? :D)
@szédült nőszemély - forza: hülyevagyok, tényleg, akkor azért volt olyan ismerős :)
@naezjó?: hiába, olyan testtel

Szaffi B. 2011.02.08. 13:02:21

Kibasztam Olivér cuccait be a villába, felvettem videóra.
Most egyeztetünk a retekkel, hogy megkapja a videjót büntiből hogy kimondta a Béla nevét.
Anikó kikaparomaszemedet, már készülnek a műkörmeim, nagyobbak lesznek és élesebbek mint a tiJedid.

christaylor 2011.02.08. 13:04:10

@naezjó?: nem,ennél jobbat találtunk ki neki.

@canzone: Kristóf azt üzeni,hogy minden el van intézve.

naezjó... 2011.02.08. 13:04:19

@szédült nőszemély - forza:
Nem, csak itt annyira nem jött át a hírhedt Rácz őszinteség. Tegnap este sokkal inkább, amikor az online-ban Jerzsy odament hozzád yo8 puszit adni, és olyan kedvesen elhúzódtál, majd a női kézikönyv 3. szabályával búcsúztál:
''Semmi, fáradt vagyok...'' :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 13:06:16

Napsütésest, villalakók!
Melyik debil dobta bele a cserepembe a csikket?! Sajnos lelassult a reflexidőm, mert valaki meglocsolt egy dobozos sörrel!

Albino Vernyul 2011.02.08. 13:06:40

@szédült nőszemély - forza: Gigi, ne itt a tobbiek elott felezz le baszod... Inkabb azt a male sogort rendezd mar le, mielott letepem a pompolojet, hogy nem tud mar velunk egyutt kijelolni a faszba...

Ui. Elhatarolodom magamtol, nyuszisagom csak arra predesztinal, hogy Aniko boven omlo konnyeinek esszenciajat szivjam fel pluss testemmel..

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 13:07:04

@christaylor: köszi :) tudtam, hogy maradhatok :D

hidewatch 2011.02.08. 13:08:20

Hajni, mikor lesz már új poszt? Sztenderre raktad magad, mint egy szimszont a szezon végén.

Szaffi B. 2011.02.08. 13:09:33

Bécinek 15,980 rajongója van a faszbukon.

Ha mind aktív (szavaznak is) Olika repül. Haza hozzám.

naezjó... 2011.02.08. 13:13:19

@Trollseprű 9:
nekem csak 1 kérdés jutott eszembe: Mire fel? Bevallom toradasian, elszörnyedtem, amikor megláttam. De a legkeményebb, h az igazi mulatság a FB-on, h átjárnak a másikOK (ellenfél, Canzone-nak: ellenség) oldalára fikázni. Ez ám az igazi magyar vircsaft!

christaylor 2011.02.08. 13:15:19

@naezjó?: természetesen ezt majd a megfelelő időpontban közölni fogjuk veletek.

@canzone: úgy látszik, Kristófra hatással volt,hogy édesanyád eljött beszélni vele.

Szaffi B. 2011.02.08. 13:18:14

@naezjó?: :DDD Ki jár hová? Oliv fanok Bécit fikázni? Béci fanok Olit fikázni? :DDDDD Ez jóóóó, hadd mászkáljanak... :DD

Nem tudom mire fel, nem az én korosztályom.

Amúgy hajrá Béci! :D

Szaffi B. 2011.02.08. 13:19:00

Najó, eddig voltam Enikő, nem bírom nézni tovább :DDD

mama ottmarad 2011.02.08. 13:19:25

@Kazatel: Kazi komám, de jól beleültél az igazmondó hintába,
ettól újabb összeesküvés elméletem támadt:
Oli kiviszi Bécit, Béci kint marad, és ő lesz a doháníyzás ellenes kampányfigura. Aki ebben a szériában elsőként zsebel be valami igazán haszosat a vv-ből.
Na, milyen? :)

naezjó... 2011.02.08. 13:20:21

@Trollseprű 9:
és mi lesz? kikapcsolod a telefonod?

mama ottmarad 2011.02.08. 13:24:19

@hidewatch: növeszd le a hajad, szúrd ki a szádat - tök helyes vagy így Szandálka!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 13:27:19

@hidewatch: hallod, Szandra, ne plasztikáztasd magad, jó :)
@christaylor: édesanyám? hát tudod te, mi mindent ígérgettem Kristófnak az elmúlt napokban? teszem itt neki a tisztességtelen ajánlatokat, erre csak anyám győzi meg? :D

Szaffi B. 2011.02.08. 13:27:38

@Albino vernyul: aha. Bizos jó, sajnos nem szeretem a rappet. :)

naezjó... 2011.02.08. 13:29:24

@Trollseprű 9:
hát a jelek szerint ők sem :)

Holabög Rém 2011.02.08. 13:31:23

@Lotyó Bridzsida: figyelj! elszívom ezt a cigit, aztán menjünk be a nyugiba. Addig vedd fel a piros bikinidet, én meg hozok türcsit letakarni a kamerákat.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 13:34:04

Sziasztok! Tegnap délután óta nem járok erre és mi minden történik...
bocs ha volt már.. nem bírtam több mint 2000 kommentet visszaolvasni..
Jelentkezen a zöld hinta szerepére: belém ül mindenki :-) és igazat mond

christaylor 2011.02.08. 13:34:54

@canzone: hát figyelj,én csak annyit tudok,hogy tegnapelőtt bejött a stúdióba anyukád,bementek Kristóf irodájába,aztán egy félóráig bent voltak,majd Kristóf kiszólt,hogy akkor írjuk át a szerződésed,mert visszaveszünk.

Traitor General 2011.02.08. 13:35:20

hallóóó hallóóó hogy volt lakók!!! Mikor lesz új poszt?

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:35:51

@naezjó?: nem volt kedvem szexelni. most nem vagyok veszélyben, ilyenkor nem kell nyálas jeleneteket játszani.
tököm kivan már a színházzal.. maradtam volna Győzike mellett. Most lehetnék Beja asszony....

@Albino vernyul: jól van, beszélek Dzsörzével majd. nekem sem tetszik ám, hogy mostanában önállósította magát, és nem engedelmeskedik. be is megyek a nyuggerbe elbeszélgetek vele erről. Azzal kezdődött basszus, hogy kiszállt a Hatokból. akkor kezdett kinyílni a csipája.

christaylor 2011.02.08. 13:36:53

@Holabög Rém: Oli,majd este szeretnénk veled beszélni,itt kint a riportban. Napok óta nem jössz ki beszélni,pedig napi 2 alkalommal kötelező,ezt te is tudod. Komoly retorzióra számíthatsz majd emiatt.

hidewatch 2011.02.08. 13:36:58

@mama ottmarad: köszi! Hát igen, fő a természetesség ugye... csak nekem nem.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 13:38:38

@christaylor: a lényeg,hogy Kristóf belátta, nélkülem nem igazi a show :) megyek is kipakolni a 100 pár cipőmet

hidewatch 2011.02.08. 13:39:12

@canzone: hát a komplexusaim ugye, nem ígérek semmit :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:40:20

@christaylor: villanővér, tekintsenek már el Oli büntetésétől. napi 8-9 alkalommal marcsázik a wc-ben. tudom, mert tegnap rányitottam véletlenül, és ott fogdosta az ananászt is.
na szóval neki nincs ideje riportba menni. Alekosszal esélyt latolgat, aztán marcsa, aztán cigi, marcsa, pia, marcsa, nyugiszobában Anikó hülyítése, marcsa, dzsaku, marcsa. nem lehet ezt megérteni?

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:41:44

@Traitor General: majd ha ezt szétoffoltuk. Hajni nem rakja ki az újat, amíg ez még mozog:)

natoth 2011.02.08. 13:42:18

hogynemvolt...
úristN, imádom az új avatarjaitokat :D

naezjó... 2011.02.08. 13:42:29

@szédült nőszemély - forza:
de hát csak 1 pusziról lett volna szó. Éva anya mondta is, h nem aludhattok 1ütt, láttam ám mennyire tiltakoztál.
off: nem bírok lejönni a Copy Conról, pedig nem is szeretem...

hidewatch 2011.02.08. 13:42:55

@szédült nőszemély - forza: én is ezt mondom. Mondtam is az Olinak, hogy segítek rajta, de nem kellett neki, röhögött, és azt mondta "ott az Eni Szandibandi".

christaylor 2011.02.08. 13:44:19

@szédült nőszemély - forza: Olivér tudta mit vállal mikor bevonult,tisztában volt mindennel. Aláírta a szerződését,kötelezettségei vannak.
Továbbítom a kérésed Kristóf felé,de ne számítson enyhítésre.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:44:21

@naezjó?: aranyos ez a zsörzé, de nekem nem pálya. nincs zséje, és az ánuszrózsás fotók alapján lehet, h meleg is :(

gidabiga 2011.02.08. 13:44:42

én bizony be zöld állatkaként be vagyok záródva a falaim közé, valaki megszánhatna és lebonthatná már végre, hogy mindenki láthassa az értékeimet :D

Traitor General 2011.02.08. 13:45:15

@szédült nőszemély - forza: akkor hajrá :-) zárt falakba akarok ütközni :-D

tizenot 2011.02.08. 13:45:19

@ez a név jelenik meg: "belém ül mindenki :-)"

Ne haragudj, de ilyen szereplőből egy is elég a villában, ez pedig én akarok lenni.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:45:28

@hidewatch: eh, maradj Alekosznál. hadd dugja be legalább a hegyét. annyira ki van már éhezve, hogy szerintem a zöld állatkát is megizéli hamarosan. :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:46:41

@christaylor: aszongyák akkor be volt állva. mit tudta ő, hogy mit ír alá. :) (vannak itt olyanok, akik szerint valamiről épp most jön le, és azért ilyen fura.)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:47:32

@Traitor General: ö elvesztettem a fonalat, de gyere, pattanj le a zárt falaimról:)

tizenot 2011.02.08. 13:47:41

@Trollseprű 9: hinnye, ez meg kicsoda lettél? :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:48:48

@Traitor General: nem akarsz Béci lenni inkább a transformers vagy mi helyett, ami vagy?

nekem csak egy fél nyúlbéla testvér jutott:)

Traitor General 2011.02.08. 13:50:03

@szédült nőszemély - forza: simán... nekem értékeim voltak (csak elhagytam őket) és nem tudom megkeresni, mert csak zárt falak, ajtó sehol....

tizenot 2011.02.08. 13:50:13

@hidewatch: Szia, képzeld a nézők megszavazták, hogy ma meztelenül együtt kell aludnunk a gumiszobában. Én már odakészítettem a pezsgőt és a masszázsolajat is, benn várlak.

hidewatch 2011.02.08. 13:50:27

@szédült nőszemély - forza: Tííííz centi az egész, azon nem nagyon van mit kint marasztalni :)

ne most 2011.02.08. 13:50:46

Béci még nem esett ki? Miért nem látni? Helyes gyerek volt, ha jól emlékszem.

gidabiga 2011.02.08. 13:51:17

@Traitor General:

de siess!
már tudni szeretném, milyen is az élet falak nélkül :D

Holabög Rém 2011.02.08. 13:52:55

@christaylor: figyeljleszarom bazmeg. Meg vagyok rogyva tesó, értsd meg!

hidewatch 2011.02.08. 13:53:03

@tizenot: juj Alek, nem is láttam, hogy itt vagy. Akkor... összehozunk valamit?:D

tizenot 2011.02.08. 13:53:17

@gidabiga: /ha este nem jön össze senki, kijövök hozzád szexe... ehh beszélgetni veled, de psszt ne tudja meg senki/

Traitor General 2011.02.08. 13:53:29

@gidabiga: okéoké (by: Leo Getz :-)) hozom lelki értékeimet amiket fel tudok mutatni: csákány falbontó kalapács :-)

hidewatch 2011.02.08. 13:54:12

@Holabög Rém: figyelj Oli, ha nem bírod, akkor mi a retkes redvás lófasznak jöttél be ide?

Holabög Rém 2011.02.08. 13:55:56

@hidewatch: Kit ölelgetek, meg puszilgatok a legtöbbet azt mondd meg!!

gidabiga 2011.02.08. 13:56:25

@Traitor General:

de ne fájjon :D
miután kibontottál megmutathatod az értékeidet :)))

@tizenot:

Alek, vastag az a fal, ha csak a hegyét akarod, ahogy szoktad, nem jutsz messzire :D
no meg úgy tűnik, elkéstél

ne most 2011.02.08. 13:56:42

@tizenot: Alek, milyen nemü vagy? Azt látom szereted a nőket, de ez kevés a kérdés eldöntéséhez. Gondba vagyok mint Giginél - bár nála ez nem annyira fontos kérdés, mert alkalmazkodó.

tizenot 2011.02.08. 13:57:15

@hidewatch: Nem tudsz te semmit. Amíg nem láttad teljes valójában, nem ízlelted meg férfiasságom édes gyümölcsét, addig ne ítélkezz felettem, nem esik jól. Nem értem hogy hogyan alakult ez így ki közöttünk.

Te amúgy ki vagy?
:D

ne most 2011.02.08. 13:57:37

@Holabög Rém: Kevés férfi ember szól ilyen közvetlenül a farkához.

Traitor General 2011.02.08. 13:58:40

@szédült nőszemély - forza: huha ez most komoly??? Miért pont én????? :-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 13:58:59

@ne most: gyakorlatilag lepasiztál? ezekkel a mellekkel??

hidewatch 2011.02.08. 13:59:00

@tizenot: hát én vagyok az, a Szandi, te! Alek én szeretlek, ezt te is tudod, de a kisujjamat nyújtom és a kezem kell.

Traitor General 2011.02.08. 13:59:54

@gidabiga: nem fog fájni :-D majd a google.hu-n keresek értékeket, amiket mmkk magamra tudok vállalni:-)

Patria 2011.02.08. 14:00:02

@bévé: na, fene a pofáját Alekosznak megint eltakart az ingével.
Szóval igen, én úgy látom, hogy Alekosz baromi tudatosan játszik. Semmit nem tesz anélkül, hogy át ne gondolná. Mindenkit teljesen világosan lát a villában és szerintem tisztában van az erőviszonyokkal is.

Mit gondoltok, Olivér tényleg kimeri hívni Bécit? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy addig még valakivel össze fog veszni baromira, valakivel, aki gyengébb, és "hirtelen felindulásból" inkább őt fogja kivinni. Valamiért az az érzésem, hogy most azért akarta annyira ezt a kendőt, hogy ő választhasson párbaj ellenfelet, és egy hét védettséget szerezzen, mert tudja ő is, hogy már nem olyan biztos a segge, mint eddig volt. És így kevesebbet kockáztat.

ne most 2011.02.08. 14:00:53

@szédült nőszemély - forza: Mellek? hol? Másnak is nő ekkora, attól függően mit eszik.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:01:01

@Traitor General: mert még nincs Béci (csak egy félig nyúl), neked meg nincs villaidentitásod.
:)

tizenot 2011.02.08. 14:01:21

@ne most: (tűnődve elgondolkodik)
Néha magamtól is megkérdezem, ki vagyok én, Nagy Alekosz?
A kérdés nem egyszerű, mert én hiszek abban hogy jóval többek vagyok a testnél amit magad előtt látsz. A testem férfi, a belsőm viszont éteri tisztaság ami mindenkit a legfelsőbb szintre emel. Hagyd hogy téged is a legfölsőbb szintekre emeljelek.
Őőőő.. Most gombold ki a blúzod léccíves!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:01:58

@ne most: most azért mert férfiasabb az ádámcsutkám, kicsit mélyebb hangom van, és kisportolt vagyok, mint egy gepárd?

Traitor General 2011.02.08. 14:02:42

@szédült nőszemély - forza: oké akkor Béla leszek! A HV-ért mindent!!!!

ne most 2011.02.08. 14:03:05

@tizenot: Ez a következő szín Alek. Még mindig kevered?

tizenot 2011.02.08. 14:03:13

@hidewatch: Hé te nem lehecc te, mer' te nem is így nézel ki!!

genevieve 2011.02.08. 14:03:55

asszem keresnem kell nekem is valami cuki avatart:-)
még a végén kimaradok itt a tutiból:-)

hidewatch 2011.02.08. 14:04:32

@Patria stuck up oafish: valami ilyesmi nekem is eszembe jutott, az Oli az ilyen. Szerintem még az is benne van a pakliban, hogy úgy alakítja a dolgokat, hogy úgy tűnjön, mintha más győzné meg, hogy ne a Bécit vigye ki, vagyis ezt is simán kinézném belőle. De mivel szerintem Oli az rtl által irányítgatott karakter, így végülis mindez teljesen lényegtelen, ha ők azt akarják, hogy kivigye a Bécit a villából, akkor meg fogja tenni, a szavazások megbízhatóságát meg mindannyian ismerjük már :)

Patria 2011.02.08. 14:04:39

@hidewatch: @tizenot: pont az előbb láttam egy képet amin ledöbbentem. Alek és Szandi az ágyban is nyalakodtak, nem csak kint a nappaliban fogta meg Szandi a liba nyakát.

gidabiga 2011.02.08. 14:05:40

@Traitor General:

biztos vagyok benne, hogy ahhoz nem kell a gugli.
de ha ott keresel, találj nekem is :D

hidewatch 2011.02.08. 14:05:50

@tizenot: de, csak elmúlt a kisebbségi komplexusom, ettől pedig bebarnult a hajam, kinőtt a szemöldököm, és összement a szám :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:06:24

@ne most: nyugi már. már átoperáltak... nincs ott semmi olyan, aminek nem kellene ott lennie.:)

Traitor General 2011.02.08. 14:07:10

@gidabiga: oké oké:-) avatárt cserélek...
Ki lettem nevezve @szédült nőszemély - forza által :-) próbálkozom az új identitásom képének megjelenítésével:-)

genevieve 2011.02.08. 14:07:16

@hidewatch: nem bécit fogja kivinni, ide a rozsdás bökőt:-)

az indoklás valami ilyesmi lesz,hogy az elmúlt pár napban átrendeződtek a viszonyok és más döntést kellett hoznom, és ezt a játékot ÉN igy játszom, ezért szeretnek:-)

ne most 2011.02.08. 14:07:48

@hidewatch: Miért nem sirsz 9-eske? Ezzel nagyobb sikered van, mint az "én a szemébe mondom, hogy fellökött"-el.

hidewatch 2011.02.08. 14:07:58

@Patria stuck up oafish: ó, ez a Szandi milyen kis tettrekész, amikor durci, és féltékeny :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 14:07:58

@tizenot: mivel női hinta vagyok majd ringatom a fiúkat :-) és főleg a matektanárt!! kivéve prolivért...őt ringassa eniani aki akarja...

de esetleg az illemtanárnő is lennék, errű' még diplomám is van :-)
hűűű de élvezném a tanítást!!

Holabög Rém 2011.02.08. 14:08:12

@hidewatch: jó, akkor várd vissza a Bélát!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:09:13

@genevieve: mi van, ha Anikót viszi ki, hogy ne kelljen a romantikus szerencsétlenkedést csinálni? vagy Gombit, mert az meg úgyis nyíg, hogy nem bírja Picúr nélkül.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 14:09:25

@Patria stuck up oafish:
Anikót hívja ki... simán kitelik tőle...
meg vagyok győződve hogy egyik fiút sem meri kihívni... nem beszélve arról, hogy Béci elkezdte őt rendesen csapatni..és természetesen joggal!

gidabiga 2011.02.08. 14:09:31

@Traitor General:

és a Béci képes falak lebontására? :D
tegnap Gombinál nem sikerült neki.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 14:09:34

@Holabög Rém:

Gyere, megvígasztallak!:))
Szerecc még?

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:09:57

@Traitor General: szólj, ha kell korrepetálás a beállítással kapcsolatban

ne most 2011.02.08. 14:10:23

@genevieve: Béci a párbajon megjelenik a lépcső tetején, leszivja az orrát, jól megigazitja alul a szerszámot két kézzel és ömlenek a szavazatok.

Patria 2011.02.08. 14:10:56

@hidewatch: Szeritem nem érné meg nekik sem, ha a Bécit vinné ki, mert érdekes karakter. És az utóbbi időben egyre nagyobb a szája, gerjeszti a feszültséget, ami pedig a nézettségnek jó tesz. Arról nem is beszélve, hogy szerintem nagyon sokan látják őt a legesélyesebbnek a győzelemre. Érdemesebb lenne nekik is a végére hagyni egy ilyen párbajt. Ha most béci kimegy, akkor nem marad senki, aki felvegye Olivérre a harcot bent. Olivér slepje csak bólogat, a másik brigád meg nem elég dinamikus.

Igen, ez is benne van, hogy Pl. Anikóval rábeszélteti magát, hogy ne Bécit hívja ki..

Holabög Rém 2011.02.08. 14:11:07

Hol van Ani? Nem mintha érdekelne, mert az én boldogságom nem itt bent van, hanem klint a twitteren.

hidewatch 2011.02.08. 14:11:09

@genevieve: igen, az rtl-nek is az az érdeke, ha azokat bent tartja, akiben még van potenciál. Ilyen szempontból (a show szempontjából:)) például simán feláldozható karakter Gombi. Jerzy meg legközelebb :)

genevieve 2011.02.08. 14:11:45

@szédült nőszemély - forza: nem, őt nem fogja:-)

gigi, erzsi, laci sanszosabb
esetleg szandika, az rtl-nek azt a tematikáját nézzük, hogy kit emelnek ki többször egy összefoglaló alatt

Traitor General 2011.02.08. 14:12:12

@gidabiga: biztosíthatlak menni fog:-) csak aképet nem tudom feltölteni

hidewatch 2011.02.08. 14:12:34

@Patria stuck up oafish: valami ilyesmire gondolok én is :)

genevieve 2011.02.08. 14:13:54

főleg, hogy most laci szenved és korábban azt mondta oli, hogy bécit vagy lacit vinné ki
most lenne rá indok, hogy csak segíteni akar lacin:-)

hidewatch 2011.02.08. 14:14:04

@Holabög Rém: régen mindig velem beszélted meg a dolgokat, én beszélek mindenkivel itt bent, te meg állandóan az Anival vagy, most is őt keresed, sztenderre raktál mint egy szimszont.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:14:29

@Traitor General: klikkelj a nevedre mondjuk itt a fórumban, aztán a http-s linkre, ami bevisz az adatlapodtra,és ott van olyan, hogy képek. odafeltöltesz egyet, és a bal alsó sarokban klikkelj a kis ikonra, ami beállítja profilképnek.

10.000 Ft lesz. fizetni nálam lehet. kártyát nem fogadunk el:)

Holabög Rém 2011.02.08. 14:14:56

@Lotyó Bridzsida: Igen. Teccel. Imádnivaló vagy En...ööö...Ani!

tizenot 2011.02.08. 14:15:35

@Holabög Rém: @Lotyó Bridzsida: Apukám, el kéne döntened végre hogy az encit akarod, vagy ezt az anikót. Így csak a szart kavarod magadnak és csak és kííí-zááá-róó-lag magadat okolhatod.
Szandika már a bécit várja vissza és én is a Kristófot.
Na döntsél, apukám!

Traitor General 2011.02.08. 14:15:36

@szédült nőszemély - forza: köszönöm!!! De 2 másodperccel az infód előtt sikerült:-)

hidewatch 2011.02.08. 14:16:10

@Traitor General: téged foglak visszavárni Béci.

Traitor General 2011.02.08. 14:16:17

@szédült nőszemély - forza: szevasz hugi :-) Te nem elönytelen ez a kép?????

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:16:32

@Traitor General: francba. mindegy..egy este alatt megkeresek 20 ezret. :)
vagy az Szandál volt?

Holabög Rém 2011.02.08. 14:16:45

@hidewatch: milyen állandóan??? Egy hete csak, és egyébként is kit ölelgetek, meg puszilgatok itt a legtöbbet, azt mondd meg.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:17:10

@Traitor General: nem, csak kicsit kicsi:( de pisztolyt mindenki látja tesó!

Traitor General 2011.02.08. 14:17:28

@tizenot: @hidewatch: kösz kösz, csak futok egy kört a zsaruk elől:-)

Holabög Rém 2011.02.08. 14:17:55

@tizenot: rád a büdös életben nem raknám a jelet.

gidabiga 2011.02.08. 14:18:14

@Traitor General:

wow!
de szigorú! :D

most féljek tőled, hogy ripityára lősz vagy ez csak a zord külső? :D

Traitor General 2011.02.08. 14:19:03

@gidabiga: heló heló, van kéziágyúúúú ezzel falatbontok :-)

Holabög Rém 2011.02.08. 14:19:35

@gidabiga: ha jól megnézed Műbéla műfotóját, léthatod, hogy a tárban egyetlen lőszer sincs :)

Patria 2011.02.08. 14:19:36

az indoklás is megvan.
Nem akartam Anikónak mégnagyobb fájdalmat okozni azzal, hogy esélyt adok rá, hogy egy újabb barátot veszítsen el itt a villában. Pörfikt.

Egyébként ugye az volt, hogy Anikó már Krisztus óta szerelmes Olivérbe, csak Enikő miatt nem lépett. Vajon ez még Béci előtt volt, vagy Béci és Király L. Norbi között, vagy már Norbi után? Égető kérdés ez.

hidewatch 2011.02.08. 14:19:37

@Traitor General: ja, én is azok elől jöttem ide, tudod, volt az a lehúzós ügyem, de a Kristóf azt mondta elsimítja, ha szexelek valakivel idebent, azért mentem rá az Alekra most.

Traitor General 2011.02.08. 14:19:41

@gidabiga: csak neked csak most!!! Falbontó kéziágyúúúú

tizenot 2011.02.08. 14:20:00

@Holabög Rém: Amikor ezt mondod, előtte általában kiemelsz két dolgot:
1. a barátomnak gondolod magad
2. a legerősebbnek vagyok a villában

Csak nem azért mondod mindig ezeket, mert FÉLSZ tőlem hogy kiviszlek oszt' kinnhagylak?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 14:20:07

@Traitor General: Béla, nagggyon jól nézek ki, hihihiii, hagyd már a fenébe Adrit, itt vagyok én, a villa legjobb nője. azért lehetne másik képed is, mert így nem látlak elég jól :)

Holabög Rém 2011.02.08. 14:20:50

@Patria stuck up oafish: le lehet szállni a csajomr...izé...Aniról!

hidewatch 2011.02.08. 14:21:05

@Patria stuck up oafish: gyönyörű elmélet, szebbet sem tudtam volna alkotni, egy pont oda :) Várom, hogy így lesz-e, már csak egyet kell aludni :)

Traitor General 2011.02.08. 14:21:13

@hidewatch: háát Te tudod.. az az alek az nem férfiii

Traitor General 2011.02.08. 14:22:11

@genevieve: ezt ne én hűséges vagyok.... vár rám aszerelmem, csak tudnám mi a neve:-)

tizenot 2011.02.08. 14:22:11

@canzone: Ronda fej, állandó szövegelés, lottyadt csecsek. Hogy kerültél te be a playboyba??

hidewatch 2011.02.08. 14:23:21

@Holabög Rém: mindig csak az Ani, pedig én szexelni akarok veled.

Traitor General 2011.02.08. 14:23:35

@canzone: mmkk rád fogom tenni a jelet, hogy ilyen csúnyán beszélsz a Zadriról:-)

genevieve 2011.02.08. 14:23:38

@Traitor General: akkor keresnem kell róla egy fényképet és az lesz az avatarom:-)

2 napja volt az éjszakai izében, talán lesz valahol kép róla

Holabög Rém 2011.02.08. 14:23:55

@tizenot: már hogy félnék??? Te vagy az én hűséges fegyverhordozóm és majd kint nagyon jó kis fellépéseket szervezek neked esküvőkön.

Holabög Rém 2011.02.08. 14:24:42

@hidewatch: Te nem szexelni akarsz velem, hanem álmomban leszopni. Az nem ugyanaz. Ani meg nem veszélyes Enire, hisz saját bevallása szerint is frigid.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 14:26:39

@tizenot: hallod apukám, én a testemből élek, táncolok, fitnesz meg minden, nagggyon jól nézek ki, te csak szeretnél ilyen jó nőt, mint én, de soha nem kaphatsz meg, ez beszél belőled.
@Traitor General: ugyan Béci, most rakott vissza a Kristóf a villába, ezért nem szeghetem meg a szabályokat, de tudnék 1-2 dolgot mesélni neked az Adriról, ha tudnád, miket csinál kint a haverjaiddal

hidewatch 2011.02.08. 14:27:04

@Holabög Rém: azt is, mert a barátomnak tartalak, bár tudom, hogy ott az Eni, és ez csak 100 pillanatból 3-szor van így.

Holabög Rém 2011.02.08. 14:27:22

@canzone: "most rakott vissza a Kristóf a villába"

most ez komoly?????????

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:28:17

@Holabög Rém: amúgy is, ha alszol közben, akkor ott sem voltál, és meg sem történt. ez köztudott. ha részeg is vagy, akkor meg pláne.

Patria 2011.02.08. 14:28:23

Szívok egy bagarettát, addig ki ne boruljon senki, mert bánnám, ha lemaradnék róla. Az összefoglalóba úgyse tennék be.

Traitor General 2011.02.08. 14:28:52

@canzone: neeeee mindjárt megint előveszem a kéziágyúúúút :-) hogy lehetsz ilyen......

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:29:56

@Traitor General: micsoda kép, bátyó! :) ez még a gimis időkből van, mi?

hidewatch 2011.02.08. 14:30:13

@Patria stuck up oafish: megyek rázok egy kis light kólát :)

Traitor General 2011.02.08. 14:30:14

@szédült nőszemély - forza: adri.... feltettem tesó egy másik képet.... ha párbajra megyek mégiscsak előnyösebb egy bünbánós kép:-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 14:30:18

@Holabög Rém:

melletted állok, bármi történjék.
megyünk szemezni a jacuzziba?:)))
vagy most meg is csókolsz végre?:D

Traitor General 2011.02.08. 14:30:49

@szédült nőszemély - forza: igen.igen ez kell most. Image-t építek:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 14:32:21

Buenos Días, Senhorítas y Senhores!

Rendkívüli izgalommal adom közre a bővített listát:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria stuck up fish---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
Pötyi---Villakutya

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 14:32:39

@Holabög Rém: na ne ijedj meg, csak itt kint a villán belül a hv-n intézte el nekem chris-villanővér Kristóffal :)

@Traitor General: jajj, így már olyaaaaan édeeeeees vagy, megzabállak :) ne legyél öngyi, kint annyi rajongód van, meg itt vagyok én is :)

Traitor General 2011.02.08. 14:33:01

@gidabiga: kemény vagyok bírom :-) megtépett az élet! Nem sírhatok..... :-)az egész családért én felelek

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:33:12

@Traitor General: Adri helyett hívd nyuszinak, vagy manólánykának. így nem égsz be, ha nem jut eszedbe a neve:)

mindenképp jobb ez a kép. én tuti téged várlak vissza.

tizenot 2011.02.08. 14:33:44

@canzone: Nekem 100 nőm volt, SZÁZ!!!
És kilencvenkilenc jobb volt, mint te, soha nem kellenél!

Őőőő... megmasszíroznád a prosztatám?? :D

gidabiga 2011.02.08. 14:34:51

@Traitor General:

SSKK nem eshetsz ki, mert akkor újraépülnek a zárt falaim :D

hogy kemény vagy, azt látom :D
oszt macskád van-e? :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 14:36:52

@genevieve: Ööö, lehet, lemaradtam, te Adri vagy?

Traitor General 2011.02.08. 14:37:14

@canzone: drágasság egy GYŰRŰ adj erőt!!! :-)

tizenot 2011.02.08. 14:38:25

@Traitor General: Ha kivinnélek, ki jönne vissza kötsög?

genevieve 2011.02.08. 14:40:54

@Möff CAT: hát izé....lehet:-)

kicsit még identitás zavaros vagyok:-)

genevieve 2011.02.08. 14:41:38

@Traitor General: most tudtam meg, hogy hetente 2x3szor szeretkezel, ezt azért fel kéne kicsit javítani:-D

Hannibal22 2011.02.08. 14:41:43

@vörös áfonya: hehe,kapd be a locsolómat,nem mondtam,hogy itt:)

gidabiga 2011.02.08. 14:42:29

@Traitor General:

tényleg?
bírom a kis rágcsálókat, nekünk egy volt, de túlságosan hozzánk nőtt és amikor elpusztult, úgy döntöttem, nem kell több.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 14:43:42

@tizenot: háááháááhááá, menj inkább a tujához, míg Anikó bele nem szeret,addig talán NÁLA van esélyed :)
@Traitor General: hmmm, akkor gyere be a fürdőbe... várjvárj, inkább a nyugiba :)
@Hannibal22(Tribunus): te kártékony vagy, én is megnéztem :D menekülj, mert futkos a szőr a hátamon az ilyen ugratásoktól

vörös áfonya 2011.02.08. 14:43:53

@Hannibal22(Tribunus): Inkább locsolj meg,mert Olivér mindig elfelejti,ahelyett,hogy itt vicceskedsz:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 14:45:15

@Patria Trikoszosz: zártfalú ildi tesvére, énekesnő, táncosnő, komoly értékekkel rendelkező

hidewatch 2011.02.08. 14:46:00

@Möff CAT: hidewatch---Szandika szája

vörös áfonya 2011.02.08. 14:46:19

@Möff CAT: Madonna imitátor-ezt kifelejtetted:)

gidabiga 2011.02.08. 14:46:25

@canzone:

én meg még meg is néztem, pedig előtte 5 perccel jártam az indexen :D
még ez a hülye zöld állatka is bedől a locsolóembernek, még ilyet! :D

Patria 2011.02.08. 14:46:45

na, ezt most kaptam, szóval biztos, hogy nem Bécit hívja ki: www.youtube.com/watch?v=-CVMT3cOw64&feature=player_embedded

Holabög Rém 2011.02.08. 14:47:35

@Lotyó Bridzsida: oké, menjünk a jacuzziba szemezni. Csak előbb menjünk be a hálóba, nyígj egy kicsit, hogy hátulról átölelhesselek és a kameráktól rejtve megcsöcsörészhesselek egy kicsit. Aztán felveszem a pólóm és mehetünk a dzsakuba.

Hannibal22 2011.02.08. 14:47:38

Elszabadítottam a poklot,vagy mivan ,mivan?
Nincs nektek humorotok:)
Meséljek erotikus katona sztorikat?

Patria 2011.02.08. 14:48:00

@Möff CAT: jaaa. télleg.

Alekosz, apukám, szúrnánk?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 14:49:00

@hidewatch: Nemtom, lehetsz-e Szandika szája, mert szandibandink már van és az teljes készlet, szájjal együtt, prof. Perselus Pitonnal kéne egyeztetned, hogy a száját kezelhetjük-e külön egységként!
:D:D:D
Addig is felveszlek a listára feltételes tagként...:D

genevieve 2011.02.08. 14:50:05

@szédült nőszemély - forza: anikót nem hiszem, túl nagy lenne a férfi arány bent
gombit inkább

hidewatch 2011.02.08. 14:50:33

@Möff CAT: először a szemöldöke akartam lenni, de akkor kevesebb lett volna a szerepem :D Nincs valakinek képe Szandika plüssállatáról?:D

bévé 2011.02.08. 14:50:49

@Patria Trikoszosz: mi van rajta? mondd el, pls, nem megy itt ez nekem..

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 14:50:50

Tehát akkor újra :D

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria stuck up fish---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
Pötyi---Villakutya

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 14:50:50

@gidabiga: hallod, most már értem, Szandika miért reagált olyan agresszívan a locsolóemberre :D
@Hannibal22(Tribunus): faszom, menj te a katonasztorikkal a tudodhova, olyan jó, hogy eddig ma még nem volt egy sem :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 14:52:02

@Holabög Rém:

hmmmm...!:D
szerintem a jacuzziban nyúlkálhacc is a víz alatt!:D

tizenot 2011.02.08. 14:52:20

@Patria Trikoszosz: Ezen el kell gondolkoznom. Nem tudom a belső értékei megfelelnek-e az általam elvártnak, össze tudnánk-e hangolódni egy közös frekvenciára.

De téged majd este becsempészlek anikó szennyesébe, micsoda orgia lesz ott neked, használt bugyik meg minden!

Flood 2011.02.08. 14:53:13

@Möff CAT: És ezeken kívül még a haja is tök jó! :)

gidabiga 2011.02.08. 14:54:04

@canzone:

hát még én, mert miközben a műfüvet locsolja, rám is kerül a vízből, attól meg mindig fázom.
még a zárt falakon belül is :D

Béci meg elpártolt, mióta Béci lett? :D
nem bontja a falamat :(

genevieve 2011.02.08. 14:55:52

próbálkozom ezzel az avatar izével, de irtó béna vagyok, valahol eltévesztem a baállításokat:-(

Flood 2011.02.08. 14:56:29

@Patria Trikoszosz: Muhaha! "Ezt most pontosan nem értem, de ne is fejtsük ki szerintem"

Mi ez, ha nem egy beismerés?

Patria 2011.02.08. 14:56:38

@bévé: belevaló. Feszter mondja, hogy azt beszélték, hogy Olivér ki meri e hívni Bécit, vagy valaki mást fog. Lényegében ennyi.

@Flood: Igen, már képben vagyok. :)

@tizenot: Mondjuk az én bioritmusomra zavaró hatással van, de ez nem tudom téged mennyiben érint.
Na, ha összekeversz a használt bugyikkal, az nem lesz jó, még a végén a szennyes kosárban fogok kikötni és akkor mi lesz veled nélkülem? :D

Traitor General 2011.02.08. 14:57:46

@canzone: jövök szaladok:-) a kiválasztó jellel

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 14:58:00

@genevieve: jaj szívem szedd össze magad.... az én bátyám nem járhat ilyen technológiai nyünyővel. mindjárt átirányítom a Zsuzsihoz:))

Szaffi B. 2011.02.08. 14:58:10

www.valovilag.hu/cikk/355021

Mért volt olyan furcsa a szeme? LOL! bazzeg LOL.
Amúgy rumor szerint Ádám szana-szét csajozza magát.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 14:58:59

@hidewatch: Én meg a Vajkrém vagyok, hallodhülyevagy??? :D

gibson 2011.02.08. 15:02:11

@Trollseprű 9:
hát, a hangjából ítélve szerintem nem azért volt furcsa, mert "majdnem sírt" :))))

genevieve 2011.02.08. 15:02:17

bár elég hülye izlése van az én bécimnek csajok terén ahogy látom:-D

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:02:42

@genevieve:

nem csodálom, mert én is vért pisiltem, mire kicseréltem a képet nagyobbra.:))

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:02:44

na..csak megvan az avatarom...

KI VALL ELSŐNEK ??? gyertek.

gibson 2011.02.08. 15:02:54

@genevieve: miezkivagyte, hallodhülyevagy?

Szaffi B. 2011.02.08. 15:03:22

@gibson: a megkönnyebbüléstől, hogy végére ért a betanult szövegnek... LOL

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:03:31

@genevieve: :)
@bévé: Picúr, akartam kérdezni, hogy ezek a szempillák naturálisak-e. szemenként 1/2 kilósnak néznek ki. tiszta Bambi:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:04:11

@gibson:

sírni kell? az az én resszortom!:D

gibson 2011.02.08. 15:04:15

@Lotyó Bridzsida: kicserélhetnéd az avatárod egy pirosbikinis-dzsakus képre, ha kérhetem, elsősorban a mellekre fókuszáljunk!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:05:32

@gidabiga: bújj oda a másik zöld izéhez, melegítsétek egymást :)
@Traitor General: hogy rohadjá' meg, megdobállak :)
@genevieve: Adrikám, szebb vagyok nálad :) ami nem is meglepő, mert engem a Pléhboy is fotózásra hívott :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:06:03

@Lotyó Bridzsida: kibe leszel a legközelebb (tehát két hét múlva) szerelmes itt bent a villában?

Hannibal22 2011.02.08. 15:06:07

@Trollseprű 9: ádám hoax! Nincs ember ,aki ezt a nőt képes volna szeretni. Lehetetlen!Le-he-tet-len!

Traitor General 2011.02.08. 15:06:08

a Zolivér meghekkelte a gépem. Vagyok újra, ki bántja az én édesemkémet?

haruka 2011.02.08. 15:06:09

@Möff CAT: má' kérdeztem délelőtt, de le se szarsz, mert én egy szar kilences vagyok, hogy lehet-e jelentkezni még a játékba? :D

Flood 2011.02.08. 15:06:59

@Trollseprű 9: Pause 1:07-nél! Na most ábrándultam ki Anikóból :DDD

Traitor General 2011.02.08. 15:07:03

@canzone: én nem foglak:-) csak mosolyogok:-)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:07:06

@Trollseprű 9: remélem látni fogjuk mi is Ádámka szemét :D de a kérdésnek inkább úgy kellett volna elhangoznia, hogy miért ilyen furcsa, unőszinte a hangja :DDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:07:34

@ez a név jelenik meg: Szeretném elmondani, hogy mindenkit utálok, belémnyaltok, kiköptök aztán visszabasztok a hideg sötétbe...
Mindenkit kiviszek, mert lelkiállapotba kerültem miattatok, még egy sztenderdre húzott szimszonnak is jobb dolga van...
anikó, bőgj egy kicsit helyettem légyszí!

Traitor General 2011.02.08. 15:08:02

@genevieve: mer'???? hisz érted meg a gyűrűért vagyok oda senki/semmi másárt:-)

hidewatch 2011.02.08. 15:08:09

@Möff CAT: akkor belémjöhetsz, de gyorsan, mert éhes vagyokm nnna! :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:08:33

@gibson:

a még nem volt orgazmusom nem azt jelenti, hogy frigid vagyok.
csak azt, hogy még nem volt orgazmusom.:D

genevieve 2011.02.08. 15:08:52

@gibson: hát bameg a sógornőd

tudod, aki markolászta a combodat:-D

Traitor General 2011.02.08. 15:09:00

@gidabiga: szegényke. én kutyapárti vagyok

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:09:51

@szédült nőszemély - forza:

szerintem sanszos, hogy beleszeretek a balázsba.
neki már gyereke is van, meg nős is, vele jobban tudnék szenvedni.:D

haruka 2011.02.08. 15:10:12

@Möff CAT: félliteres ásványvíz, ha lehet olyat, és néha szívesen eltalálom Olivért, mondjuk a legérzékenyebb pontján.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:10:19

@Lotyó Bridzsida: meg kéne kenni egy kis vajkrémmel, hogy jobb legyen...:D:D:D

gibson 2011.02.08. 15:11:18

@genevieve: de ő nem lehetsz, Picúr már a bévé, és én őt szeretem! Meg aztán nem is hasonlítasz, ő sokkal szebb! :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.08. 15:11:29

Azta! Több, mint 200 hozzászólás! Történt valami rendkívüli tegnap?

hidewatch 2011.02.08. 15:11:32

@ez a név jelenik meg: Én csak azt akarom mondani, hogy jó itt lenni a villába', és jó, hogy ingyen van a szájfény, csak ennyit akartam, szerencsére nincs konfliktusom a villába', bár Oli egyik testrészét megöleltem volna, mert neki is szeretethiánya van, de ennyi.

genevieve 2011.02.08. 15:11:55

@Traitor General: na csak azért:-)

azért rám férne egy kis fodrászkodás,
ez a hátrahúzott haj ultragáz

Traitor General 2011.02.08. 15:12:00

@Lotyó Bridzsida: mer! te ilyen vagy.. hol egy jel? azzonnal rád rakom

gidabiga 2011.02.08. 15:12:09

@Möff CAT:

ezen a listán mindig vigyorgok :)
@canzone:
az is nőstény, ha bújok, akkor az legyen pasi :)

@haruka:

válassz ki egy karaktert, ami még nincs a listán, csinálj új avatart hozzá, ennyi :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:12:22

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
Pötyi---Villakutya

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:12:29

annyira meg vagyok már zavarodva, hogy ki kicsoda,ki vagyok idegileg, annyiradeannyira, hogy most megyek, megdobálom Hajni gépét naranccsal.

gibson 2011.02.08. 15:12:49

@Lotyó Bridzsida: és amikor a Norbi "megcsókolt"? Akkor sem volt orgazmusod, csak tettetted?

genevieve 2011.02.08. 15:13:11

@gibson: óbameg:-D
tényleg azt sem tudom már kivagyok, nagyon kivagyok:-D

na szóval, én vagyok béci szerelme...izé adri????

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:13:21

@Lotyó Bridzsida: jó terv! bár nekem a tuja jobban bejön. kevesebb vele a gond, ott ül kussban, lehet mellette érvényesülni, és elnyomhatod rajta a cigit. :)

Flood 2011.02.08. 15:13:34

@Möff CAT: Te csak ne pampogjál, a 80 %-od már nincs is meg :D

Szaffi B. 2011.02.08. 15:14:00

@canzone: unfrankónak tűnt. Éva gyönyörű vagy a képernyőn LOOOOLL!
Ádámnak szemöveget!

Hannibal22 2011.02.08. 15:14:17

@Möff CAT: hülyevagy,kérj meg valakit,hogy legyen békün

penna 2011.02.08. 15:14:23

@hidewatch:
"megyek rázok egy kis light kólát :)"

Bazmeg, Szandika, máskor evés közben nem foglak olvasni... Kajával a számban röhögtem fel, majdnem megfulladtam!!! Ezért veszélyességi pótlékot kérek azertéeltől!

Traitor General 2011.02.08. 15:14:29

@genevieve: nekem így vagy tökéletes bár a gyűrű is BEJÖN:-)

Traitor General 2011.02.08. 15:15:29

@genevieve: na akkor már tudom a neved:-)

gidabiga 2011.02.08. 15:16:22

@Traitor General:

ha kutya, akkor nagytestű és bumfordi :)
vagy magyar vizsla.
sajnos, nekünk nincs :(

Traitor General 2011.02.08. 15:16:28

@canzone: inkább engem!!!! Hajniét soha!!!

Patria 2011.02.08. 15:16:46

@Trollseprű 9: Enci, neked ki van a képeden? Csak mert Enci ruzsnya, ez a csaj meg jól néz ki.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:17:01

@szédült nőszemély - forza:

nem érted.
én szenvedni szeretek.
a tuja túl csöndes, sosem mond ellen, és sosem pattint le.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:17:58

@Trollseprű 9: Ádám minden mondatát ellentétesen kell értelmezni :)
@penna: te csak örülj, hogy még az ertéelnél vagy :)

Patria 2011.02.08. 15:17:59

@Lotyó Bridzsida: Ez a legjobb beszólások között van.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:18:29

@gibson:

jaj, hát had örüljön az a fiú, csak tetettem. még te is bevetted?:D

Szaffi B. 2011.02.08. 15:18:36

@Patria Trikoszosz: Enci meguntam és dobtam. Depis lettem a képétől :P

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:18:48

@Lotyó Bridzsida: adok tollat, írj Balázsnak egy szerelmes levelet!:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:19:58

@Traitor General: jójó, gondoltam akkor hátha lesz új poszt. mert múltkor is a gépe vacakolt

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:21:25

ha az én tacsijaimat is bevesszük villakutyáknak, akkor meglenne a három.:)

bévé 2011.02.08. 15:21:30

@gibson: :) jaja. azért álljon má' meg a melegfelvonulás! Picúúúr csak egy van, hé.

hidewatch 2011.02.08. 15:21:32

@Trollseprű 9: nem tetszett a kis manólányka?:D:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:21:44

@Trollseprű 9: persze persze. én is én vagyok a képemen:)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:22:34

@hidewatch: nem az, hanem állandóan megijedtem tőle és levert a víz.

Traitor General 2011.02.08. 15:22:42

@Lotyó Bridzsida: nem nem a seriff de nézzé jó mélyen magadba, jó:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:22:49

@Trollseprű 9: Ha Enikő vagy, az ő képét rakd ki :D:D:D

Szaffi B. 2011.02.08. 15:23:15

@szédült nőszemély - forza: naná, nem is feltételeztem hogy nem :PP

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:23:28

@Lotyó Bridzsida:
nekem is van tacsim de SSKK nem tenném ki ilyen stressznek szegényt... ja, és egyedül több agya és rafkója van mint az összesnek ott bent. :-) Na ő pédául tuti mindig őszinte.

Traitor General 2011.02.08. 15:23:39

@canzone: okéoké:-) lehet hogy a kutyája támadta meg a gépet:-)

Patria 2011.02.08. 15:24:19

@Trollseprű 9: Logikus. Elfogadom az indoklást, nincs is több kérdésem. :)

amire válaszoltam.

Traitor General 2011.02.08. 15:24:31

@gidabiga: én mindegyik fajtát szeretem, csak a mini műkutyákat nem:-)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:25:13

@Möff CAT: keresek valami kurvára elmosódott képet akkor :DD

penna 2011.02.08. 15:26:53

@canzone:
"Rossz vagyok, de használhatóóóó" :)))

gibson 2011.02.08. 15:26:53

@Trollseprű 9: nem tartod be a villaszabályokat, rendszeresen kihúzod magad a feladatok alól, ráadásul dührohamaid is vannak. Cöcöcö! Nem lesz ez így jó, első figyelmeztetés!

Szaffi B. 2011.02.08. 15:26:55

DE CSAK MA LESZEK ENCI, holnap lecserélem!

van-e szándék 2011.02.08. 15:28:05

@penna: rossz vagyok, de használt autóóóó

bocs :)

Hannibal22 2011.02.08. 15:28:12

kinyilatkoztatná valaki,hogy enikővel mi a baj? hóttkomolyan

redhaven 2011.02.08. 15:29:00

@Traitor General: @gidabiga: nekünk vizsla volt.
ekkora ribancot mint édikénk még nem láttam.
élt-halt a kóbor kutyákért...
most puli van
kicsi még
okos,és nagyon szép!!!

Szaffi B. 2011.02.08. 15:29:28

ez jó lesz? Megfelel a villaszabályzatnak?

Holabög Rém 2011.02.08. 15:30:27

@Lotyó Bridzsida: rojtosra ázott a valagam, te meg nem jössz dzsakuzni...

penna 2011.02.08. 15:30:31

@Trollseprű 9:
Annak már k.vára mindegy, többet módosítjuk, mint az Alkotmányt :))

gidabiga 2011.02.08. 15:30:52

@ez a név jelenik meg:

ezen tényleg úgy néz ki, mint egy manó, csak a zöld sapka hiányzik a fejéről :D

haruka 2011.02.08. 15:31:44

Na, lecseréltem.
Figyelem, én magam vagyok a termékmegjelenítés!

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:31:55

@Hannibal22(Tribunus): rossz az ízlése :-)
Viccen kívűl: én sajnálom a leányzót

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:31:58

@ez a név jelenik meg:

hát aki bántani meri a tacsijaimat, letöröm a derekát, azt jóvan.:D
amúgy pedig úgyis ember és figylemfüggők, és így legalább a nap minden percében lóghatnának valakin, úgyis erre vágynak.:))

bévé 2011.02.08. 15:33:27

tök jó, a mai öf-ra meg is lesz a poszt.
remélem, Hajni azért jól van.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:33:27

@Trollseprű 9:
befejeztem :-)
manófiú & manólány kép keretben elfogadva avatarnak :-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:33:35

@Holabög Rém:

jaaaajjj!!! *kétségbeesett nézés* megyeeeeeeek!!!:D
nagyon dögös vörös fürdőruciban vagyok!

Patria 2011.02.08. 15:33:37

@Trollseprű 9: most mit röhögsz? nem vagy valami segítőkész. inkább mondd meg a választ. :)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:33:42

@ez a név jelenik meg: Én nem sajnálom magamat, én téptem, szagolom.

Holabög Rém 2011.02.08. 15:34:05

@Trollseprű 9: figyeljé manólányka! kapcsold ki a telód és most ne figyelj ide, jó? :) ha kimegyek elveszlek feleségül.

gidabiga 2011.02.08. 15:34:29

@redhaven:

nekem egy fél bobtail-em volt, a másik fele a húgomé, de ő nevelte ( már amennyire lehetett :D )
nagyon érző egy kutya volt, mindig tudta, kinek van rossz kedve és próbálta vigasztalni :D

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:34:36

@Lotyó Bridzsida:
mondjuk a 24 órás csak alszom és zabálok játék menne az én szálkás tacsimnak is :-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:34:40

trollkodhatnékom van.:))))

nem unjátok még ezt a témát? szerintem már ezer bőrt lehúztatok róla.:( én meg már unom...
nem beszélnétek inkább nemi szervekről? az magasabb szintű kultúra.
szétoffoljátok az egész topicot. és akit tényleg ez a műsor érdekel? ami amúgy szar, és nem is értem, hogy hogy tudtok vazz erről 2000 kommentet írni.

na jó, csak vicc volt. :)

most elkocogok dolgozni, mert lelkiismeretfurdalásom van, hogy ennyit lógok itt veletek a villában.

Holabög Rém 2011.02.08. 15:34:51

@Lotyó Bridzsida: bazdmeg a fürdőrucid. Mutogasd a Balázsnak, jó?

Holabög Rém 2011.02.08. 15:35:41

*ki is megy cigizni (meee leszokott kurvára)*

Traitor General 2011.02.08. 15:35:51

@szédült nőszemély - forza: ne legyen tesó. Egyébként jó hogy mész dolgozni végre, és nem nekem kell támasztékul szolgálni az egész familiának

gidabiga 2011.02.08. 15:36:03

@Traitor General:

már megint új kép?
ennyiszer fordulsz pálfordulást, vagy keresed önmagad? :D
és hogy áll a zárt falam? :)))

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:36:47

@gidabiga:
Ani múltkori kiválasztás utáni "sírását" viszont az én kutyám már nem torelálta volna....

VISZONT!!! lenne valaki végre a villában aki rámászna Alekinnyóra...:-) bármikor....

Traitor General 2011.02.08. 15:37:25

@gidabiga: keresem a legjobb arcomat a párbajra:-) a zárt falat bontom:-) az biztos:-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 15:37:50

@Traitor General: Béla, fogd már be bazmeg a szádat, mert leverem a fejedet.

(bocs, de Gigi néha tényleg leordítja. muszáj hoznom a szerepet:))

bátyó, beszélj lassabban, úgy hitelesebb lesz a figura:)

van-e szándék 2011.02.08. 15:37:57

tiszta idegállapotba vagyok, hogy hol van Hajni és hol a poszt...

Szaffi B. 2011.02.08. 15:38:14

@Holabög Rém: Idefigyelj a retkes büdös 'szomat! Neked semmi nem elég? Ott van az a kurva ananász amibe beépítettünk egy műpinát, mégis ez után a kis fekete lotyó után kajtatsz? Napi 8-9szer, te kis kurafi! Gyere csak ki, meglátod mi lesz!

Traitor General 2011.02.08. 15:38:25

@ez a név jelenik meg: alekoszra ne legyen gondod! Kinnmarad!

redhaven 2011.02.08. 15:38:57

@gidabiga: a vizslához hangosan sem lehetett szólni,mer olyan sértődést levágott,hogy na.
hiszed,nem mikor békítettemmég a fejét is elfordította:)))
a kurva.

Traitor General 2011.02.08. 15:39:28

@szédült nőszemély - forza: jóóó okéé már "beszélni" se szabad, Te meg csukd be a szád ha eszel:-)

hidewatch 2011.02.08. 15:39:50

@penna: Andris, csak óvatosan :) és legyen jobb kedved az összefoglalókban :)

gidabiga 2011.02.08. 15:40:06

@ez a név jelenik meg:

az én bőgésemet tolerálta, de én azért nem bőgtem annyit, mint Ani :DDD

két dolgot nem bírt, a tűsarkú cipőt és a görkorcsolyát. :)
addig nem is görkoriztam, amíg élt

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:41:11

J.Erzsi-t kérem az ölembe!
Lökjed tesó, csak az őszintét a szerelmi 3szögről!

Holabög Rém 2011.02.08. 15:41:32

@Trollseprű 9: hehe. nem megyek. A Béla megy :)Te meg maradhatsz eltűnve.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:42:25

@Möff CAT:

most azé' mer' vajkrém vagy, nem foglak mindenhova kenni!:)))

mégha vazelin vóná...:D

invalidfrequency 2011.02.08. 15:42:47

Kezd végre beindulni a történet, ennek már a diletáns szerkesztők sem szabhatnak gátat :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:42:59

Reméljük, nemsokára megjelenik az új poszt...:S
IstN óvja a Királynőt!

gidabiga 2011.02.08. 15:43:43

@ez a név jelenik meg:

Jerzsi volt ma már?
vagy beült Gombi mellé befőttnek? :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:43:56

@Lotyó Bridzsida: Dededededeeeeeee!!!
Nem kell mindenhova, pl a térdedre vagy a hátadra se, csak a bikinidre! :D

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:44:36

Kinek az igazmondását idézem:

,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendorségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bunözo gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”

gastro vazze 2011.02.08. 15:44:54

Hol a pia? (a mai poszt)

Holabög Rém 2011.02.08. 15:44:56

*elmegy dolgozni, aztán haza, holnap lesz megint *

gidabiga 2011.02.08. 15:45:14

@Möff CAT:

szegény Hajni, nem lehet könnyű ütős dolgokat írni erről a fos 9-es műsorról minden nap :D
gondolom, kell némi ihlet is, az meg jön, amikor jön :D

penna 2011.02.08. 15:46:30

@hidewatch:
A mérhetetlen szeretet és tisztelet már nem is elééég???

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:47:57

@gidabiga: Jaja, és közben a tudat, hogy ezren zsezsegnek az előző napi poszt kommentrészében, várva a mai koncot...:D:D:D

gibson 2011.02.08. 15:50:48

Gyerekek, most már TÉNYLEG van új poszt!

Flood 2011.02.08. 15:51:02

@ez a név jelenik meg: Köpjetek le, de sztem nem olyan randa csaj ez az Enikő.
Nem azt mondom, hogy tetszik, de nagyságrendekkel elviselhetőbb a külseje, mint prOlivérnek.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 15:52:51

@Flood:

Teljesen átlagos kinézetű, pont Olinak való.

gidabiga 2011.02.08. 15:56:10

@gibson:

persze, a zöld állatkának nem hittetek, brühühü :(

hidewatch 2011.02.08. 16:00:23

@penna: ki iránt érzett tisztelet és szeretet? :)
süti beállítások módosítása