Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X53

2011. február 06. 15:00 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló rossz hatással volt a bioritmusomra, ezt tetézte, hogy ma reggel vettem észre, összefogtam két zacskót és elővettem a kis gép lefagyása közben a szüzet is, amit a gondos előkészítés, sütés, maghőmérőzés és ilyenkor szokásos bohóckodás ellenére sikerült cipőtalppá szárítani, és fogalmam sincs, ki fogja a maradék negyed disznót megenni, persze négylábú jelentkező lenne rá. Kíváncsi voltam, a szerkesztőknek lesz-e annyi humora, hogy a vizsga napján a Tinédzser dallal indítsanak, „a szép ruhámba bújok, és pótvizsgázom délután”, sajnos nem volt. Nem akarok fennkölt és patetikus lenni, de eljött ez a pillanat is. Hát akkor gyertek tételt húzni!

Alekosz kezd, a hármas tételt húzza. István államszervező lépései. Pont ez a rész volt, amit nem sikerült átnézni. Istvánnak konkurensei voltak. Ki az? Híres rockoperában is szerepel. Nem láttad az István, a király rockoperát? Nem. Na tessék, fogadni mertem volna, hogy a Te vagy a legszebb álmunk a kedvence. Koppánnyal mi történt? Nem halt meg. Igen, vannak akik Elvis és Hitler halálában is kételkednek. Nekem például szent meggyőződésem, hogy Jim Morrison él. Mi a kantáta? Hát az egy ének. Egy dal. Nem arra gondol? A definícióra gondolok. Az Odúlakók a nyugiszobában izgulnak, egymást bátorítják. Szandika bevallja, hogy ő nem puskázott az érettségin, mert le se rakta, hihihi. Laci szerint nem kell idegeskedni, laza tíz-tizenkét perc alatt. Éva felel, reggel a márciusi ifjak, akik még nem tudták, hogy márciusi ifjak, elindultak a Pilvaxból. Két feles után, tegyük hozzá. A nyugiszobában röhögés, Éva úgy izél, mintha egy komoly egyetemen felvételizne! Jerzsi, mondj egy főnevet! Én, te. Inkább a neved mondd. Ja, Gigi, Béci. Az jó, az én és a te személynévmások. Laci Mamája csak ment és rettegett némán. Aztán megkéri a vizsgabizottságot, hogy kapaszkodjon meg, mert Érik a szőlő. Éva háborog, gyerekek, az Olivér úgy puskázik, mint a huzat! Olivér, mi az a giccs? Túlspilázott ék. Már-már az ízléshatáron kívüli. Szandi, mi a rím? Hát amikor összecsengenek a sorok végén a szavak. Hangok. Hangok, szavak. De még nem vagyunk kész, Tanár Úr, ne kapkodjon! Alekosz elaludt az idegességtől, Aninak izzad a tenyere.

A nehezén túl vagyunk, mi most elvonulunk, összedugjuk a fejünket és megírjuk a bizonyítványokat. Meg is van, foglaljatok helyet. Az irodalom tanár búcsúzik, hiányozni fog neki Éva mindentudása, de bevallja, hogy anyósnak nem szeretné. Hiányozni fog neki Gombi őszinte érzései, nyugalma, László édesanyja iránti mély érzései, Olivér csibészes mosolya, de hálát ad az égnek, hogy gyerekként nem járt az osztályomba. Éva úgy érzi, hogy a csapatot összekovácsolta ez a hét, valóban, ennyit még sosem ordítozott remegve az idegtől, mint most. Ha Anikó még egyszer használja a le a kalappal kifejezést, bemegyek a Villába és egyenként leharapom a körmeit. Aki a legszorgalmasabb volt és a legtöbbet fejlődött, annak jár meglepetés, és ez nem más, mint Anikó. Éva arca tanulmány, na lesz itt mindjárt olyan cirkusz, amilyet még nem baszott Európa! Mondom, kezdi. Idegesít, mert én is szorgalmas voltam, majd kiestem a padból, nem elég, hogy kapja az smseket, hogy milyen gyönyörű, még ezt a díjat is elviszi! Felejthető, ötlettelen és hamis szerenád, Edda Kölyköd voltam átköltve, ebből egyedül a hamis éneklés megengedhető. A bankett alatt Szandi leül a cigarettázó Éva mellé, rá akarok gyújtani. Éva már nyúl is az öngyújtóval, nem neeeem. Szandi rövid tépelődés után rágyújt, ennyi voltam, szevasz, ennyi a kitartásom. Rájöttem, hogy szeretek dohányozni. Éva kifakad, dühöngök belül, tudtam, hogy elveszik ezt a játékot tőlem! Gong, búcsúzkodás. A nebulók kikísérik a tanárokat, visítanak, kórusban ordibálják, tanulni akarunk. Éva meg inni akar, a maradék pezsgőt gyorsan összeöntögeti, felröhögök, remélem, valaki szájpenészes a tanárok közül. Hol van az italom? Laci kiakad, letettem, elfordultam, már nem volt ott!

A bankett után Anikót ünneplik, bocsánat, a jegyek magukért beszélnek! Alekosz, fogd be a szádat! Ani egy karhosszal megelőzte Évát. Éva becsörtet a szobába, Alekosz kárörvendezik, a falat kaparta, hogy nem ő lett az osztályelső. Éva a szobában hisztizik, ő a legszebb, ő a legjobb, én meg már nem vagyok senki! Meg az is rosszul esik, hogy odamegy hozzád, nem azért, mert belém volt szerelmes, picsog Anikónak. Direkt csinálja, mert látja, hogy ugrasz rá, szól oda Jerzsi. Alekosz az ágyban fekvő Anikónak udvarol, a jelenetről nekem az jut eszembe, a bibiliai kígyó, mikor még nem volt kígyó, így nézhetett ki és beszélhetett, mint Alekosz. De szép szemed van, még nem is láttam. Mosolyog a szemed, szép. Ezek a pillák! Ilyen szép sima bőrrel talán még nem is találkoztam. Vuk igen. Bársonyos, selymes. Szép vékony ujjaid vannak, nőiesek és ez a kézfej! Ne hozz zavarba! A világért se! Anikó próbálja meggyőzni Alekoszt, hogy beszélgessen Évával, Alekosz szerint nincs aktualitása. Éva a beszélgetés alatt kinn csapkod a nappaliban. Mi van már megint? Kivan Alekra. Ja, nem baj, nyugszik meg Olivér. Benn Anikó nem akarja, hogy Alekosz megcsókolja, tökéletesen megértem, hagyd abba. Éva Olivérnek hisztizik, kicsit hányok az emberektől! Két napja szarba se vesz, úgy beszél az Anikóhoz, mint velem szokott! És az is fáj, hogy elveszi tőlem a legjobb barátomat! Hányok tőlük, de hát ilyenek az emberek, okádékok! Éva nem szereti, ha betolakodnak a társaságba, főleg olyan, aki lecsótányozta meg elhordott mind a négyünket mindennek. Gondolom, Saulusról, a napraforgóról van szó.

A silent party éktelen visítással kezdődik, próbálom ezt az ellentmondást feloldani magamban. Gombi lehányja magáról a textilt és vad táncba kezd, Alekosz irigykedik. Bemegy egy diszkóba, így elkezd táncolni, neki nincsenek csajozási gondjai, apukám! Velem lennének, ettől a hímringyós mozgástól ledermedek. Meg nem is járok diszkóba. Alekosz kicsit később szakmai szemmel megállapítja, hogy Anikó a legjobb csaj. Meg a legjobb arc, mondja Olivér. Micsoda? Legjobb arc! Mi van? Legjobb arc, ordítja Olivér. Silent party van, na. Anikó, ki az aki neked a legjobban bejön? Na hölgyeim, akkor mondom, mi van. Ilyen és ehhez hasonló kérdések után egyetlenegy dolgot tehetünk. Megköszönjük az italt, felállunk, hátat fordítunk és új hím után nézünk. Ha nincs, hívunk egy taxit. Anikó persze válaszol, Olivér. A választól még az RTL kis gépe is lefagy. (Itt rohantam ki a fagyasztóhoz.) Ilyen ember való hozzám, nem? Hát, vagy olyan, mint én, bizonytalankodik Alekosz. Ezt miért gondolod így? Hagyjál már békén! Mert szerelmes vagyok beléd. Jézusmária, lelépek. Gigi vonaglik, Éva az asztalon táncol a szokásos nősténydög módon, Olivér szeretné, ha ezt Anikó kifejtené. Kimennek.

Csak azt akartam kérdezni, hogy a Bécivel az érzelmeid már el is múltak? Ó, hát az már régen. Felröhögök. Baszki Anikám, tíz éve vagyok férjnél. Hát sok, sok, nem mondom, tudod hányszor múlt már el meg jött vissza? De az nem olyan volt. Mint? Mint most. Mert? Nem akarom kimondani. Mondd el, hogy miért tetszem neked. Olyan fura érzés. Megőrülök érted. Anikó nem következetes, ilyenkor azt szokta mondani, hogy hát imádok benned mindent, nem értem, mi van. Olivér műértetlenkedésbe fog, nem értem, nem vagyok táncos, púpos (?), nagy a belem. Hülyét csinálsz belőlem és megint fájdalmat fogok érezni, főleg, mert tudom, mi a helyzet. Hát akkor be kell menni Anikó, inni egyet és táncolni. Nem bírok magammal, ez a te hibád. Ne legyél már ilyen mufurc! Sikerült hülyét csinálnom magamból, nem szabad játszani más érzéseivel! Oda vagyok érted, de ott van az Enikő, súgja a fülébe Olivér! De akkor miért akarod ezeket hallani? Mert akarom hallani. Teljes realitásvesztésem van benn (=áll a farkam.) Szandi féltékeny és azt akarja, hogy csak vele beszélgessen. Úgy zavar, hogy megölnélek mindkettőtöket. És ha Olivér azt fogja mondani a kiszavazón(?) hogy Anikó áll hozzá a legközelebb, úgy behúz neki, hogy plasztikáztatni kell az orrát. Miután jól megmondta a magáét, smárolni kezd a satu Alekosszal. Olivér és Anikó bemennek a nyugiszobába, újabb hibapont Aninak. Én nem mondom ki. Mi a pálya, mi a szisztéma? Előbb te. Na, hát csinos vagy. Felröhögök. Volt egy pasim, aki nem volt a szavak embere, én meg kb. ennyi voltam, mint Anikó és föttétlen akartam én is hallani. Te sosem mondasz nekem szépet, kezdtem rá, mire rám nézett, és hosszas gondolkodás után azt mondta: BMW525i. Tetszek? Jó csaj vagy, igen. Szeretsz? Enikőt szeretem. Akkor ennyi. De nem ennyi, csak mondjad. Nekem van Enikő. Szerinted én olyan köcsög rohadtláda vagyok, hogy esetleg vonzódom hozzád, ország-világ előtt megalázom őt? Én mindjárt megbolondulok! Anikó akkorát sóhajt, hogy a nyugiszoba fala kileng két centit, aztán a ronda körmével karcolgatja Olivért térgyének kaláccsát. Olivér barátjához fordul vigaszért. Csak egy kis szeretetre vágyom bazmeg! Mázlista vagy, irigykedik Alekosz. Téged akarnak a nők, én meg mehetek az anyám picsájába! Gyönyörű végszó, köszönjük Alek. A következő képen az alkoholos befolyásoltság alatt álló Lakók a riportszobában egy emberként ordítják, alkoholtalkoholt, úgyhogy most nem kapnak, mi szavazhatjuk meg, hány hétig tartson a büntetés.

Kezdődik a kiválasztás, kapcsoljuk a Villát. Olivér éppen Anikó arcát simogatja, aki nagy nehezen kiküszködött az egyik szeméből fél könnycseppet és úgy néz Olivérre, mintha jelenése lenne. Anikó miért sírsz? Nem sírok. Laci sántít, gerincsérvre gyanít, sajnos kiújult, de két-három nap alatt elmúlik. Milyen volt az iskola hét? Lacinak a villa léte alatt ez volt a legjobb program, Anikónak még mindig nincs semmi baja. Éva egyetemre járt, meg a műveltségi vetélkedő is, nagy tudás, csalódott voltam, nem mondhatok mást. Andris megkérdez, ki érzi úgy, hogy benne lesz az első háromban? Laci nem hiszi. Alekosz, értetted a kérdést? Igen, talán benne lesz. Anikó nem hiszi, Éva reménykedik benne. Bélának benne kell, hogy legyen. Olivér ott lesz! Jerzsi nagyon szeretne. Gigi? Hát akkor én leszek a harmadik. Szandi? Hát akkor nekem nem jutott hely, úgyhogy nem. Kezdjünk. Jerzsi és Béci hozzák a táblát, Anikó, akinek semmi baja nincs, a bőröndöt. Elég nehezen nyílt a riportszoba ajtaja, ugye Anikó? Ti is tudjátok, mi történt tegnap. Ja, igen. Szerintem ezen nincs semmi mosolyognivaló. Na jó, erről majd beszélünk később. Béci elmondja, ő a legerősebbel méretné meg magát, ezek Olivér és Alekosz, ha nem lenne jóba, még Lacit is vinné. Lássuk, Éva hogy érezte magát a héten? Éva, aki ma Pumuklinak öltözött takargatja az arcát, jajistenem hát ez borzalmas volt. Igen, itt él még kilenc ember, de hát attól még én nem teszek lakatot a számra. A következő percekben kiderül, hogy Évát egyenesen az imádatig szeretik a többiek, Jerzsi szerint van sötét oldala, de kedveli, Giginek már viccesek a kitörései, Laci nem érti, miért csinálunk a hangyából elefántot. A bolha meg dögöljön meg ott, ahol van. Laci tojásáról van szó, Laci az ételt sajnálta elsősorban mert emberek éheznek és tudja, hogy Olivér csinálta. Szandival mi van? Szandi úgy érzi, ha Olivér nem készíti őt ki idegileg, bírni fogja. Alekosz elgondolkodott azon, hogy Szandi inkább mehetne haza. Béci csak azt mondta, hogy a szerkesztőknek igaza volt, aztán az Alekosz-Béci vita, a rétestészta a fasorba sincs.

Éva a táblánál végre. Olyan emberre rakja a jelet, akit nagyon szeret, nagyon közel áll hozzá, ezt két hete megbeszélték. Szeretné, ha látná, milyen erős a Villában, Olivér. Éva, miért mentél ebbe bele? Mert szeretne megmérkőzni, mindegy, ez egy furcsa döntés volt, ez van. Olivér élete eljött egy vízválasztó periódushoz, ó hogy azt a beszédképtelen úristenit neki! Szeretne megmérkőzni. A Villában Alekosz a legerősebb, de soha a büdös életben nem tenné rá a jelet. A másik erős a Béci, akinek egyik hibája a nagyképűség. Miért akarsz párbajra menni? Muszáj feltankolnom magam. Ez is én vagyok, nem tehetek róla. Sokszor kell tankolnom, hogy égni tudjak. Olivért nem érdeklik a vélemények a taktikájáról, a végén úgyis egy marad. Béci jelöl, erről mindig a kankutyák jutnak eszembe. Akire a jelet rakja, megkapott minden jutalmat és mindig arra panaszkodik, hogy fel legyen töltve. Fogalma sincs, hogy taktikázik-e, már néha nem tudja elhinni azt sem, ami igaznak tűnik. Akire a jelem rakom, nem ő, hanem Anikó. Hát most jól belóbáltál engem, mondja András. Miért Anikó? Mióta kiment a KicsiLány, teljesen máshogy viselkedik, van egy kialakulási folyamat, amire kíváncsi. Szandika olyan emberre rak, akit imád, szeret. Igaz, hogy visszaél a szeretetemmel, de szeretném, hogy ilyen maradjon, Olivér. Ha nem Olivért választottad volna, kire rakod a jelet? Igazából nem tudja, mert mindenkivel kezd visszaépülni a kapcsolata. Gigi gyerekes vagy nem, feldobott egy pénzérmét, Éván és Anikón vacillált. Anikó jött ki. Jerzsi taktikázva teszi a jelet, mert szeretne egy revansot. Ha Évára tenné, őt vinné ki, de ami a nagyobbik ok, lehet, hogy Gigit, úgyhogy Gombi.
Gomi is revansot akar, úgyhogy Jerzsi, fogalmazhatunk úgy, hogy két hülye egy pár.

Lacit az utolsó egy hét eseményei győzték meg. Olivér megpróbálta meggyőzni, elhitte neki amit mond, hogy mindenképpen ki kell mennie, ez az ember Olivér. Anikó, akinek semmi baja, nem ígéri, hogy összefüggően fog beszélni. Semmi baj, a többiek se tudnak kinyögni egy értelmes mondatot, toljad, anya. Vagy veszekszünk a Villában, vagy szeretjük egymást, vagy semleges. Tudom, hogy nem fog rám haragudni, de akire teszi, nem falakat, hanem várat húzott maga köré, bástyákkal, Gombi. Alekosz következik. Pár héttel ezelőtt kialakult egy hierarchikus rend. Egy ilyen hierarchikus rendben csak egyetlenegy uralkodó lehet. Ezzel a jellel harcba szólítom, csatába indítom a barátomat. Pár nap múlva kiderül, hogy ki érdemli meg a tribunus címet, Olivér. Röhögés. Olivér, vedd fel a zöld kendőt. Nem tartasz attól, hogy a nézők körében nem feltétlenül szimpatikus ez? Ez egy játék, mindenki úgy játszik, ahogy tudja, ez egyféleképpen üthet vissza, ha kinn marad. Ha kinn marad, nagyon fog örülni, ha visszajön, annak is. Andris búcsúzik, szeretlek Sanyi! Szeretlek Ádám! Sanyi, szeretlek! Jerzsi és Gombi összeölelkezik, előbb-utóbb összejön! Laci, te egy istenbarma vagy!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S-nek köszönöm!
 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naezjó... 2011.02.06. 15:55:15

''a Te vagy a legszebb álmunk a kedvence''
:)

zoxó 2011.02.06. 16:00:21

Na megnéztem. A BMW525i egy szép ótó.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.06. 16:00:23

Most jut eszembe, hogy Hombár Úr lett a tisztaságfelelős. Ebből miért nem láttunk semmit?

És a Blikk honnan tudja előre, hogy ki, mivel fogja indokolni a jelet?

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/megdobbento-baratai-szavaztak-ki-olivert-2043372/

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 16:08:21

@Hódos Hajnalka: Nem volt ezzel baj. A VV-gal kapcsolatban te is rugalmasan alkalmazhatod a szabályokat. Erre tanít minket ez az egész. :)

mama ottmarad 2011.02.06. 16:09:30

köszi Hajni, most befészkelem magam, és belemerülök ...

biró lóránt 2011.02.06. 16:09:40

Lászlónak vajon hogy lesz ebből harcművészeti vizsga márciusban?

jörgömös 2011.02.06. 16:11:27

A Vuk és a "két hülye egy pár" priceless :)

biró lóránt 2011.02.06. 16:11:34

mivel gombi és jerzy mindig félreszavaz, remekül kivonják magukat a főáramból.
legjobb taktika

joszif 2011.02.06. 16:14:14

@joszif: Mondj valami szép. - Sör

Son of UDT 2011.02.06. 16:32:12

Vuk, kankutyák, BMW, két hülye egy pár.
Priceless.
Kösz!

flooo 2011.02.06. 16:33:45

Gombi olyannyira láthatatlan, h őt már meg sem kérdezte Bucika, a fináléról... És a végén, a nagy láthatatlanságában tényleg azt vesszük észre, megnyerte a főnyereményt...

biró lóránt 2011.02.06. 16:34:10

milyen kemény már, hogy tizenöt éves zenék mentek tegnap a csendes diszkóban

biztos retro buli volt

biró lóránt 2011.02.06. 16:36:25

@flooo: milyen jól észrevetted, tényleg kifelejtette őt András

jörgömös 2011.02.06. 16:38:48

@flooo: a villa bontása közben fognak rájönni, hogy Gombi még bent van és kénytelenek lesznek neki adni a fődíjat.

Zabkása 2011.02.06. 16:39:47

a vicces még az volt, h jerzynél a sötét ellentéte a fehér :D

0511 2011.02.06. 16:49:12

Kiváncsian várom a nyugiszoba betörése miatt kirótt büntetést. Mert ugye büntinek jönnie kell. Számomra ez egyértelműen azt jelentené, hogy Szandika megy haza.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.06. 16:50:39

Mindig jó a poszt, de ha van anyag, amiből dolgozni lehet, akkor meg aztán tényleg elszállunk a hiperűrbe!

"Teljes realitásvesztésem van benn (=áll a farkam"
Nekem ma ez vitte az első helyet. :))

flooo 2011.02.06. 16:50:59

@biró lóránt: de nem csak ő. Mert a játékosok sem szóltak, de még a kollégák sem súgtak Bucinak, h Gombi kimaradt.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 16:53:38

@flooo: Gombi annyira láthatatlan, hogy még ő maga sem vette észre, hogy őt elfelejtette megkérdezni Buci :)

flooo 2011.02.06. 16:54:51

@canzone: én is erre gondoltam :) lehet, h ő egy fekete lyuk??

K Tomoceusz 2011.02.06. 16:57:47

A Kölyköd voltam című dal küzdelem a kommunista rezsim ellen , annak szerenádra használata alkotmányellenes . Oda - és visszamenőleg is . Meddig kell még várni , míg a nép jogos felindulásból felássa sóval retekéket ?

biró lóránt 2011.02.06. 16:58:43

de gombár úrban legalább van vagány becsület
(vagy valami ilyesmit mondott pár hete)

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:00:26

@0511: ez egyértelműen azt jelentené, hogy Szandika megy haza.

Meg azt , hogy Alekosz újra nem jut italhoz egy hétig . Szegénykém ott se volt .

Zabkása 2011.02.06. 17:02:31

@Dentalspeed2011: női szülőegységed most hangosan csuklik

biró lóránt 2011.02.06. 17:03:19

szerintem a 3 hetes szesztilalom kellett volna.

éva utolsó lépése lehetne az őrület felé

jörgömös 2011.02.06. 17:03:59

Még nem tudják hogy szeszmegvonás lesz? Hogy fogják így kérdőjellé inni magukat Alekoszék a párbaj előtt?

Horizont 2011.02.06. 17:05:00

Ebből a műsorból kiveszett minden játék(osság).Ha volt egyáltalán!
Remélem Olivér beáldozza saját magát a nagy taktikájával, meg a mindenáron tankolásra törekvésével:)
Sthol meg átesett a ló túloldalára. Mintha temetésen lenne időnként.Ja és hiteltelen.Mint az RTL klub cakk-pakk!

0511 2011.02.06. 17:07:24

@K.Tomoceusz: Nagyon jó lenne, ha ezt a retek már nem tudná kidumálni és Szandika repülne.

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:09:08

@jörgömös:

Újabb bizonyíték , hogy a két Rácz beépített ember . Csinálják a balhét , aztán Alekoszt büntetik . A vimet meg a felmosóvödröt sose vonják meg Gigitől .

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2011.02.06. 17:09:33

Lemaradtam, mi történt azzal az ajtóval? (Nem nézem csak olvasom, úgyhogy most kéne egy kis súgás)

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:11:31

@0511: Nem kell arra sokat várni . Ha ez a lány kibírja zokszó nélkül a következő két hónapot , madár legyen a két Rácz .

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:13:11

@kuanyin: Berúgta a két Rácz és ordítva elkezdett piát követelni a szerencsétlen kameramantól .

biró lóránt 2011.02.06. 17:14:50

szerintem úgy lehetne feldobni a műsort, hogy a villalakóknak kedd esténként bejelentkezne Bényi Ildikó az Önök kértékkel az M1-ről.

Lehetni kérni a lakóknak például az Akácos út cimű nótát vagy hogy az archivumból szavaljon a Latinovits Zoltán. (ha ez nem jönne be nekik, akkor esetleg a tordasi Ildi)

megcéloznák a nyugdijas korosztályt a még magasabb nézettségért és a köztévének is emelkedne a nézettsége, mert mindkét csatornán egyszerre ez menne

ti néznétek?

Tompó 2011.02.06. 17:16:50

@biró lóránt: NEM!!!! Bényi Ildikó csengő-bongó mézes-mázas hangjától azóta hülyét kapok mióta beolvasta anno (98-ban) az érettségi tételeket........

Hódos Hajnalka 2011.02.06. 17:17:17

@biró lóránt: én szoktam nézni az Önök kértéket, mert szokott lenni a cumicecid-antivakarin-fidibusz balzsi és még mindig röhögök rajta. :D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.06. 17:17:24

Hát, Enikóbébiketündérmanólányka jobban járna vele, ha Olivér kint maradna, mert akkor megúszná a csúfos felszarvazást. Ellenkező esetben végignézheti élőben, ahogy felszarvazzák.
De ennek örömére legalább vszleg Olivér újra depressziós lesz és hosszasan fog társalogni az ananászával, esetleg felhívhatja ismét manófülecskét és elbeszélgethetnek arról, hogy vannak a cicák...

Édesegek....

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.06. 17:19:24

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: hehe, olyannyira empatikussá váltam, hogy szóismételtem, holott számtalan szinonímát tudok a felszarvazásra. Pl. megcsalás, félrelépés. Kéretik ezek vmelyikével beazonosítani az egyik "felszarvazást". :D
Thx.

genevieve 2011.02.06. 17:22:14

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: most jönnek majd a blikk cikkek, hogy enikő meg van zuhanva, és fontolgatja, hogy elhagyja olivért, akit ezért majd nagyon kell sajnálni, lesz riportszobás beszélgetés, pszichomókusok fognak velük tárgyalni, stb, stb, stb.

jörgömös 2011.02.06. 17:23:56

@K.Tomoceusz: kitűnő összeesküvés elmélet. Szegény Alekosz, mi lesz így vele?

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:24:00

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

Péntek reggel 10-12 között kell levarrni Anikót , akkor a manólány macskakaját vásárol a corában .

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:25:55

@jörgömös: Remélem pálinkát főz Ráczékból . Cukor már van a szekrénykéjükben .

Bogi és Burkó 2011.02.06. 17:26:22

Hirdessünk versenyt, ki találja el a holnapi blikk címlapot.

"Enikő bízik párja hűségében"
"meddig állja az ostromot VV Olivér?"

genevieve 2011.02.06. 17:26:32

@K.Tomoceusz: egyébként a manólányos hazatelefonálásról nem készültek vicces videók? megérne pedig az is egy misét:-)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.06. 17:28:05

@genevieve: Ráadásul Anikó is megjárja majd a depresszió mély bugyrait, miután a lelkiismeret furdalása oly mértékeket ölt majd, hogy hagyja magát elcsábítani Alekosznak.
Ebből konfliktushelyzet alakulhat ki Alekosz és Olivér között, ami átmenetileg kihúzza Olivért a gödörből és az egész napos plafonelemzésből, de aztán eszébe jut Enikő megint és heves önutálatba kezd és ananásszá változik.

Enikőmanólányka eközben újabb 9 macskát fogad be, amik mind kandúrok. Olivérnek nevezi el az összeset és egyenként hordja majd őket kasztrálásra az állatorvoshoz.

jörgömös 2011.02.06. 17:28:11

@K.Tomoceusz: csak inni tudja a pálinkát, a főzéséhez hülye. Egyszer megpróbálta lekvárból, fazékban. Menthetetlen.

Albino Vernyul 2011.02.06. 17:28:18

@K.Tomoceusz: Marmint az egesz banda kinyitotta az ajtot, es bekocogtak alkoholt kovetelni.. Ott a fenykep a posztnal.. Amugy legjobban Oli, meg Alekosz szidta az RTL-t...:)

genevieve 2011.02.06. 17:28:32

@Bogi és Burkó: Olivérnek ketté szakad a ....ööö....szive.

Reggeli ébresztőként megkapják Piramistól, a: Ha volna két életem cimű dalt:-)

mama ottmarad 2011.02.06. 17:28:37

@Bogi és Burkó: Olivér hősiesen küzd önnön férfiasságával

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.06. 17:29:50

@K.Tomoceusz: Gyanítom, hogy nem maradna ki az összefoglalóból, amit manólányfülecskebébike minden bizonnyal árgus szemekkel néz, főleg amióta Olivér megfogta Anikó mellét a tus alatt. :D

genevieve 2011.02.06. 17:30:40

@Albino vernyul: azért arra kiváncsi lennék, ha lenne egy 3 hetes pia megvonás, spórolással egybekötve, plussz naponta 8-5-ig dobozokat kellene hajtogatniuk mennyire akarnának a villában maradni:-)

jörgömös 2011.02.06. 17:30:46

@Bogi és Burkó: nincs ostrom, nekem úgy tűnt, hogy Olivér kajtat Anikó után.

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:33:02

@genevieve:

Ua lenne , mint Gombinál . Csak azon lehetne röhögni , hogy a parodisták milyen tetoválásokkal jelennének meg .

.lll. 2011.02.06. 17:33:27

hajrá Hajnika,mingyár félidő:D

genevieve 2011.02.06. 17:34:28

@mama ottmarad: nekik igen, legalább egy kicsit kultúrálódnának:-)

Bogi és Burkó 2011.02.06. 17:36:08

@jörgömös: de szalagcímben az "ostrom" hatásosabb :)
esetleg "kitört a háború Olivér miatt. egymásnak ugrott Éva,Szandika és Anikó"

karolinabeszarova 2011.02.06. 17:36:41

@0511: Hagyjad má miről beszélsz?! Szandit kizártuk(ott ül a kanapén),ja mégsem és "büntetésül" még beszélhetett Sanyival! VICC

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:36:44

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

Szerintem vannak nők , akik ezt a fogom a kezed könnyes szemmel aztán ölelgetjük egymást dolgot is nehezen emésztenék meg . És vannak , akiktől nyugadtan varrogathat Oli odabent . Enikő tudtommal nincs bekamerázva , így nem tudom melyik csoportba tartozik . Azt se , mit csinál a lány ,miközben a papa odabent szenved ?

mama ottmarad 2011.02.06. 17:37:49

@genevieve: vv vö. Tóték, van ebben némi ironikus párhuzam... szerinted értenék? Talán Szandi ráhibázna, ahogy szokott. :-)

mama ottmarad 2011.02.06. 17:39:29

@LadyCarambole: legjobb fordítás, tudsz lengyelül? :D

Albino Vernyul 2011.02.06. 17:39:45

@genevieve: Gombi sziveket ragna a falba, es kiszoknenek rajta:)
Ja tenyleg, most jut eszembe.. Alekosz fura figura minden teren.. Fejbol idezte Ben Hurbol mittudomen melyik jelenet parbeszedet, mikor szerenadot irtak... De a vizsgan I. Isvannal berosalt.. Ki erti ezt...

genevieve 2011.02.06. 17:40:06

@mama ottmarad: azt kell mondanom, hogy sajnos nem hiszem....talán éva értené

biró lóránt 2011.02.06. 17:42:41

olivér enikője, szandika sanyija és gombi picurja esküszöm, hogy nagyobb celebek lesznek, mint a villát megjárt hozzátartozóik

ez igy fog lenni

penna 2011.02.06. 17:42:46

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:
Mióta macskatulajok lettek egyesek, már a vv kapcsán is csak a cicákra asszociálnak...:)).
Off.
Szotty jól vagyon?

genevieve 2011.02.06. 17:43:54

@Albino vernyul: mert csak azzal foglalkozik ami érdekli.
Mondjuk egy érettségi vizsgának pont az lenne a lényege, hogy egy általános alapműveltséget adjon.
Nem kell mindenhez érteni, mindent tudni.
De azt, hogy ki volt I. István, és Koppány vagy uram bocsá, a Hét Vezér...azért azt illik...főleg ha valaki ennyit néz filmeket (Magyar Vándor pl.)

mama ottmarad 2011.02.06. 17:44:30

@Albino vernyul: dvd műveltsége van Nem láttad a riportfilmet a lakásában? Gyűjti a kedvenc filmjeit.
Kedvenc film idézetből a gyerekem is doktorálna.

redhaven 2011.02.06. 17:44:55

@biró lóránt: Alfonzó ványadt bácsiját mmkk.
amikor meglátom Csomós Marit (még meg sem szólal)már röhögök.
zseniális!!!

karolinabeszarova 2011.02.06. 17:45:13

@Albino vernyul:1xű ez, István nem érdekli, a Ben Hur meg igen!
Én is tudok filmekből idézni!
Sőt láttam az István a királyt is.De az látszott, hogy nagyon hiányos a tudása vagy a nem tudása...
Ugyanazokat a betanult körmondatokat idézgeti, rohadtul rossz hatással van az idegrendszeremre!

biró lóránt 2011.02.06. 17:46:18

@Albino vernyul: alekosz egy pozőr.

(fogalmam sincs, hogy ez a szó mit jelent, egy művelt haverom mondta)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 17:46:19

@Albino vernyul:
mert az egyik kedvenc filmje, a papája, vagy mamája mondta, mikor bemutatták a lakását:)

penna 2011.02.06. 17:46:36

@redhaven:
Nem Csomós, hanem Szemes Mari volt a művésznő. Ő kötögette a km hosszú sálat. Kovács Zsuzsa pedig a lány, aki a városba vágyott.

tattila 2011.02.06. 17:46:45

Nem tudom volt-e:
"Aki a legszorgalmasabb volt és a legtöbbet fejlődött, annak jár meglepetés, és ez nem más, mint Anikó."
Tehát Anikó lenne az a jutalom. És ki kapja?

K Tomoceusz 2011.02.06. 17:46:51

@genevieve:

A hét vezér ? Álmos Előd Ond Kond Hapci Kuka Töhötöm . Vannak megtévesztő filmek is .

galoooshka 2011.02.06. 17:47:57

Nagyot röhögtem, mikor Stohl közölte a titokszoba-ajtó-berugással kapcsolatban, h. ezen nincs mit mosolyogni...Nagyon hiteles...

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.06. 17:47:58

@penna: Sziaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Nem fogod kitalálni, mit írok éppen... :D

Még egy fél óra és fent lesz. :)
Jól van, de amit most körmölök az felidézi, amikor nem volt jól. :D

Nálatok minden oké?

mama ottmarad 2011.02.06. 17:48:25

@biró lóránt: én úgy tudom, biztonsági őr :-)

genevieve 2011.02.06. 17:49:26

@K.Tomoceusz: ha kitalálom melyik a kakukktojás mi a jutalmam?:-)

joszif 2011.02.06. 17:49:53

@K.Tomoceusz: Az Enikő az a tipus lehet aki mindent megbocsájt és/vagy mindent elhisz neki.

penna 2011.02.06. 17:50:31

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:
Jaja, minden oké :)). Épp callanetics után vagyok és a testem építése után levezetésként most a szellememet pallérozom a hogyvolton :)).
De sok képet is tegyél fel, plíííz!!!

mama ottmarad 2011.02.06. 17:52:16

@penna: nem vagyok közönségszervező, és érdekemben sem áll: pont ilyen jó a Szerelmes hal (Csehov) a Magyar Színházban. Off voltam, bocs.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.02.06. 17:52:38

@penna: Oké, akkor ma extra adag képet posztolok. :D

Albino Vernyul 2011.02.06. 17:53:34

@karolinabeszarova: Jo nepek, ezt ertem, de ha van agykapacitasa ilyeneket hulyesegeket megjegyezni, akkor az alapkeszsege megvan ahhoz, hogy mast is megtudjon.. Erre Koppanynal bebukik.. Fura..
K.Tom, a 8. titkos torzs vezeret, Torppapat kihagytad...:)

mama ottmarad 2011.02.06. 17:53:43

@prof. Perselus Piton: ühüm, még az 52-ben említettem, nekem is tetszett.

redhaven 2011.02.06. 17:54:42

hírdetés:eladó kézzel koppasztott fokhagymás párolt macska ananásszal+egy csapodár rőttszakállú herélt.
óccsón megszámítom.
villabeli delnők kíméljenek.
alekoszné manólányka.

biró lóránt 2011.02.06. 17:55:36

lassan a fél ország lakott már pár napot a 4 évad alatt a való villában, csak Stohl András nem.

Vajon néha nem vágyik be oda?

redhaven 2011.02.06. 17:57:15

@penna: persze!
a születésnap másállapotba tett a legfelsőbb szinteken.
hatalmas színésznő volt!!!!
milyen kár,hogy hamar elment...

Kata Marán 2011.02.06. 18:00:32

Alkesz alig járt iskolába, de volt pár kedvenc fimje. Azokat sokszor megnézte, a tetszetős mondásokat betanulta. Ezekkel operál, ettől érthetetlen az összes megnyilvánulása. Témához egyáltalán nem illő hülyeségeket mond, attól érezte a magyar tanár is, hogy kaotikus a pali.

joszif 2011.02.06. 18:00:51

@biró lóránt: néhány hónap mulva azt fogja kívánni bárcsak a villába lenne bezárva nem máshova....

Kata Marán 2011.02.06. 18:01:59

Olyan, mint egy beszélő robot, csak a sok piálás nem illik az elképzeléshez

karolinabeszarova 2011.02.06. 18:04:03

@Albino vernyul: Lehet,hogy esze van de igénye nincs rá! Szerintem.Ez lehet a problem vele!
Nem tudom de engem kiakaszt az oda nem illő faszságaival!
Viszont tegnap ő volt az egyetlen aki nem igazán értett egyet a Szandi maradásával, amikor nyilatkozni kellett!

mama ottmarad 2011.02.06. 18:04:16

@redhaven: dehogy ment el, Szemes Mari itt van velünk, nálunk csészét csészealjban, csak úgy nyújunk át, ahogyan ő :))

Kata Marán 2011.02.06. 18:04:22

Lefogadom, a szivaros úriember pózt is tükör előtt próbálta betanulni. Ezért kérdezte a kiválasztásnál, átjött az úriember?Hát egyáltalán nem.

traff 2011.02.06. 18:05:30

Gigi mé' volt köntösben aztán meg hipp-hopp sminkben "élőben"?

redhaven 2011.02.06. 18:11:50

@mama ottmarad: Igazad vagyon!!!!
Drága Ember volt!!!
annyiszor megröhögtetett...:))))

bévé 2011.02.06. 18:13:45

@jörgömös: nem merik megcsinálni, ha a párbaj után nincs pia. egészen véletlenül kicsit rövidebb lesz ez az egy hét...

biró lóránt 2011.02.06. 18:14:02

@traff: biztos a reklám alatt gyorsan összeszedte magát

jörgömös 2011.02.06. 18:19:57

@bévé: ezt most nem egészen értem :)

biró lóránt 2011.02.06. 18:21:13

mivel február van és közeleg az Oscar-dij kiosztás, kéne egy Villa-Oscar gála is.

Lehetnének ilyen kategóriák:

Legjobb szinésznő: gigi
Legjobb mellékszereplő: locsolóember
Legjobb speciális effektek: ahogyan évát képernyőképessé sminkelik

meg egyéb idétlen kategóriák

sakraf8 2011.02.06. 18:22:03

@biró lóránt: Ha Hajni hogyvoltozná akkor olvasnám;)

0511 2011.02.06. 18:23:31

@karolinabeszarova: Tévedés:)) Sanyi beszélt Szandikával és utána rögtön tudta, hogy rá kell gerjednie Olivérre

mama ottmarad 2011.02.06. 18:28:17

@biró lóránt: legjobb hangeffekt Gombi (egyik reggel a hálóban akkorát púzott, mint ide Lacháza)

karolinabeszarova 2011.02.06. 18:30:58

legjobb forgatókönyv:RTL- prolivér

bévé 2011.02.06. 18:31:37

@jörgömös: csak azt mondom, h a köcsög rtl-nek megint az volt az érdeke, h csak 1 hétig legyen alkoholmegvonás (mert ugye gyakrabban van izgalom, ha pia is van), ezért megint nem a nép akarata érvényesült a 3 héttel a szavazáskor. :(
viszont ugye akkor, teszem azt, ma kezdődik az egy hét, mert tegnap erről Andris még nem tett említést, de szerintem azt is lecsalják 6 napra, mert nem merik megcsinálni, h nem adnak nekik inni a párbaj után.

jörgömös 2011.02.06. 18:35:13

@bévé: így már értem. A gittegylet még a párbaj előtt akar inni, ha jól emlékszem.

Mme Chauchat 2011.02.06. 18:35:54

Nem tom, régen voltam ált. isk-ás (ne dicsekedjünk...)de, most már annak a végén is van vmi érettségi vizsga?

redhaven 2011.02.06. 18:38:38

@biró lóránt: a legnagyobb harcos,terhes kategóriában.
100celsius fokos nézés ala/Befőttke
a legnagyobb görbület sómennél.
hogyan kúrjuk által ananászlányt észrevétlenül négymillió gúvadt szem jelenlétében.
mingyá elhajtalak benneteket lengyelül a halálfaszára kategóriában.
hamarost az Opera színpadára lépek Lammermoori Baukó Luciaként/a legjobb debüt.
sírok-rívok,de a nunim se tuggya mi a bajom.
versenyt mekegek a bakkecskével/éljen a szívbőljövő kacaj kat.

biró lóránt 2011.02.06. 18:39:38

még több kategória:

legtúlértékeltebb szereplő: olivér, béci és laci megosztva

legjobb kaszkadőr (vagy dublőr): olivér

legjobb akciójelenet: alekosz és zsuzsi megosztva

legjobb szexjelenet: nem volt

legjobb maszti jelenet: jerzy (állitólag a luxusszálloda vécéjében segitett magán, miközben a hálószobában várta őt lady gigi)

redhaven 2011.02.06. 18:40:29

@mama ottmarad: jóhogy meg nem gyulladt a nézésétől.
még elégett volna a párnaciha.

Mme Chauchat 2011.02.06. 18:41:01

@prof. Perselus Piton: Jó reggelt, még a múltkor küldte 1 kolléga, csk akkor már nem voltál:
www.klonok.com/page/17/

redhaven 2011.02.06. 18:43:03

@biró lóránt: ezen utolsó mondatbéli információ nem lep meg.
éljenek az emlékek!!!

biró lóránt 2011.02.06. 18:43:31

@redhaven: a te kategóriáid valahogy viccesebbek

Mme Chauchat 2011.02.06. 18:45:45

@joszif: Enikő eljegyzési ajándékként agyátültetést kapott, csk nincs meg még a donor.

sakraf8 2011.02.06. 18:46:28

legnagyobb kérdőjel :Alekosz

Mme Chauchat 2011.02.06. 18:47:11

@prof. Perselus Piton: még ennél is? megvagy! És ez így fog lenni!

Mme Chauchat 2011.02.06. 18:49:15

@biró lóránt:
a lllegnagyobb dolog: Alekosz szerelme

Flood 2011.02.06. 18:52:35

Gondolataim a tegnappal kapcsolatban:

- Sajnos mostanában azokban csalódok, akiket bírok (Béci & Anikó)
Nem értem, hogy a tesók miért Anikóra tették a jelüket, eddig azt hittem, hogy Laci után kb. vele vannak a legjobb viszonyban; biztos, hogy van bent olyan, akit sokkal kevésbé kedvelnek. Nem örülnék neki, ha ők rosszban lennének.

- Anikót se értem at utóbbi időben, ép ésszel nem tudom felfogni, hogy belezúgott Olivérbe. Oké, hogy bezártság meg szeretethiány van, és kedves volt mostanában hozzá, de könyörgöm, pont a vörösképűbe? (Férfiként) egy nők számára vonzó tulajdonságot nem tudnék mondani, ami megvan benne; pláne egy ilyen nőnek. Rejtély.

- Reménykedtem benne, hogy Éva végre hazatakarodik végre, de úgy tűnik még legalább hetekig bent fogja rontani a levegőt. Én komolyan nem értem, hogy a lakók hogy tudnak vele együtt élni, nekem az a napi 5 perc hisztije is sok már, amit rendszeresen bevágnak az összefoglalóba.

- Ha Olivér Bécit viszi ki, félek, hogy kinn is hagyja, mivel a Retek tutira őt fogja tolni (illetve ha számít az sms-ezők véleménye, akkor is O. az esélyesebb, mert sztem az a réteg, amelyik sms-t küld, ő rá kíváncsi a továbbiakban). Reméltem, h később lesz ez a párbaj, mert akkor talán B nyerhetne (ha csak nem akarja a Retek megnyeretni az egész banzájt a O.-val)

Összességében egyre szarabb ez a műsor, engem már nem szórakoztat :/

penna 2011.02.06. 18:53:32

@karolinabeszarova:
Legjobb BIOdíszlet:Gombi :D

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 18:54:22

@Mme Chauchat: Alkeszosz és a kukac a Men in Blackből nagyon ott van...vagy ott van leszve :-))

biró lóránt 2011.02.06. 18:54:47

@Flood: anikó végre nullára irta magát nálad?
(ha nem tévedek, akkor te neki szurkoltál eddig erősen)

karolinabeszarova 2011.02.06. 18:57:41

Ez az Anikó dolog fura,mert nekem először tök semleges volt.utána kezdtem kedvelni, most meg kezdem rühellni.Azon gondolkodtam ez mitől van és rájöttem, télleg forog mint a napraforgó!

Mme Chauchat 2011.02.06. 18:57:57

@prof. Perselus Piton:
Látom, hogy figyelsz. Látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed akkor is. Mindent tudok.

Hannibal22 2011.02.06. 18:59:39

legjobb vágás: trixi

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 19:00:34

@Mme Chauchat: és még csak el sem pirulok bámulás közben...

Flood 2011.02.06. 19:00:48

@Flood: Ja és még annyit, hogy az ananász helyében én a párbajon kitenném Olivér szűrét; egyértelmű, hogy csak a kamerának játssza a hűségest, de egyre nehezebben megy már neki. Ha meg mégis tényleg az Enikővel akar maradni, akkor meg ne babusgassa meg jópofizzon az Anikónak, mert sztem ezzel csak mindkét csajnak árt (még ha közben az önbizalmának jól is esik)

raszkov 2011.02.06. 19:01:48

Hajnika szerintem eléggé félreérted Anikót. "nagy nehezen kipréselt egy könnycseppet.." ja meg nagy nehezen remegett a keze meg full kész volt az egész élő műsor alatt. ja tudom, színészkedik. oscar dijat akkor neki!!

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:02:21

@Flood: Tökkkéletesen átérzem az érzéseidet, és hidd el, csak te érted teszek mindent. Senki másért. A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken.

raszkov 2011.02.06. 19:03:25

egyebkent béci dumaja tok jo volt a kiszavazo fal előtt, de az h anikora tette a jelet, radasul utana a lófejű húga is, az szerintem nagyon alja volt. Béci eseélyes lenne akár nyerni is, ha nem lenne benn vele az ostoba sunyi Gigi huga.

Kata Marán 2011.02.06. 19:04:32

Nem lehet, hogy Anikó csak taktikázik?Könnyes szemmel mondta Bécinek, majd megérti, hogy miért csavarodott rá a Rókaképűre. Lehet, hogy szét akarja robbantani a négyeket?A Kócfejű és Szundika eléggé ki vannak akadva. Alkesz is csak irigykedik, hogy a haver bejön Anikónak.

Bogi és Burkó 2011.02.06. 19:04:33

nem. ilyen ronda ruha nincs. a legfelsőbb szinteken sem.

joszif 2011.02.06. 19:04:57

Huh Lilu mit kap holnap a ruhájáért Hajnitól, viszont a haja az jó lett.

Flood 2011.02.06. 19:05:08

@Mme Chauchat: Áh, rajtam már nem tudsz :)

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:05:40

Ha kell, mindennap hátba váglak, hogy jobban érezd magadat.

joszif 2011.02.06. 19:06:24

b.... meg 100 cm-en azok a körmök büntettek.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.06. 19:06:38

Szerintem is Olivér Bécit viszi ki, és szerintem nem igazán izgatja, hogy visszamegy-e vagy sem.

Flood 2011.02.06. 19:08:33

@biró lóránt: Hát ha nem is nullára, de nagyot zuhant a listámon. De azért még talán bírom

Bogi és Burkó 2011.02.06. 19:08:44

édesanyám már 15 éves koromban megtanította, hogy ne aludjak sminkben, mert kuvagyorsan ronda lesz a bőröm.

2011.02.06. 19:09:21

Oliver folyamatosan szeretethiányról panaszkodik, ebben az esetben talán Alek barátjához kellene tapadni hátulról, nem Anikóhoz nem?
A szex és a szeretethiány azért nem azonos fogalmak. Nálam.

genevieve 2011.02.06. 19:09:23

menjen már a picsába olivér

2,5 hónapja nem volt szex és kész van....

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:10:36

Lassan szerelmes vagyok már még a tujába is.

redhaven 2011.02.06. 19:10:51

@Bogi és Burkó: lilut szolíd ötvenesnek öltöztették.
lehet elcsórta ezt a fülsőt a nagyi naftalinosából.

Flood 2011.02.06. 19:11:45

Milyen tapló szokás már ruhában jaccuzizni!

nattydread88 2011.02.06. 19:12:12

Anikó "lassan a tujába is szerelmes" akkor nemsokára én jövök:D

genevieve 2011.02.06. 19:12:26

na, alekosznak van egy normális világos pillanata?:-)

Flood 2011.02.06. 19:13:04

@Kata Marán: Hát ennek a forgatókönyvnek én örülnék legjobban :)

Bogi és Burkó 2011.02.06. 19:14:12

@redhaven: máramennyiben a nagyi is szeretett nagyecsedi vásáros romasszonynak öltözni :)

na, manójányka már túl van a szepukkun

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.06. 19:14:14

Alekosz hol élt eddig, hogy az István a királyt nem látta, hallotta? Bár ez a kisebbik bűn, mert az, hogy nem is tudja, mikor élt és ki volt a "konkurenciája" az keményebb. És ezeknek van szavazati joga!!!!!!!

redhaven 2011.02.06. 19:14:28

örzsém,a párzómozdulatokat giguskán tessék mímelni.
ne a kanapét gyalázd.

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:14:50

Neked mit jelent az, hogy szerelem?

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:15:38

@redhaven: ...mi van, ha gombár feküdt alatta?

nattydread88 2011.02.06. 19:15:52

Olivér mintha megpróbálná ledumálni magát Anikóról, csak nekem tűnik úgy?

Flood 2011.02.06. 19:18:33

Fú de ronda gyerek ez az Olivér!

Jelenlevő hölgyek!!!
Most komolyan, mondjátok már el légyszí, hogy mi vonzó van benne egy nő számára?
Attól félek, egyre kevésbé értem a nőket...

redhaven 2011.02.06. 19:18:46

@Mme Chauchat: ejnyemá...ezek a mélylélektani elemzések.

joszif 2011.02.06. 19:19:09

Én nem bírom az Anikót de ha elöttem lett volna úgy mint ahogy a jakuzziban nézett ki és csak annyit kellene mondanom neki hogy szeretlek és rámugrik akkor leszartam volna az Enikőt...

redhaven 2011.02.06. 19:20:56

@Bogi és Burkó: hihetetlen fosruhákat aggatnak rá.
én a helyibe sztájlisztszemet kaparnák.

Pacman 2011.02.06. 19:21:17

Jó estét!

Ennek a Prolivérnek az Enikőjével azért nem cserélnék! :)

Albino Vernyul 2011.02.06. 19:22:09

Az a gubanc, hogy lehet nem szeretni ezert Anikot, de folyamatosan Oli provokalja a helyzetet.. Beszelgeteseket, olelgeteseket, felrehivasokat.. Oli macskat jatszik, Aniko meg az egeret...

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:22:13

@Flood:
1. el lehet venni másik nőtől (ragadozó effektus)
2. lehet gyűjteni a trófeák számát

Flood 2011.02.06. 19:22:38

Jeee, jön a mai Éva-hiszti, hú de hiányzott már

the sandwich maker 2011.02.06. 19:24:04

@Flood: én Olivért egy rendkívül csúnya férfinak tartom és még értékei sincsenek. Ha két hónapig össze lennék zárva azokkal, akkor se fanyalodnék rá, fél év után se, soha. Fúj.
@joszif: volt egy kameraállás, amiből annyira szép volt az arca. Bár gondolom a férfi nézők figyelmét inkább az keltette fel, hogy mintha némileg kicsi lenne rá a fürdőruhája.

gidabiga 2011.02.06. 19:24:16

jóestét!

ma már nem tudom nézni, közvetítetek?
közben visszaolvasok :D

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:25:24

@gidabiga: hali, nem érdekes, azt írd ide, mire lehet jó prolivér 1 nőnek

Flood 2011.02.06. 19:25:28

@nattydread88: Hát nekem nem úgy tűnik.
Ha nem akar tőle semmit, ne firtassa az érzéseit, ne simogassa az arcát meg ne bókoljon neki. Kurvára kerüljék el egymást pár napig, ha nem akarnak összejönni, mert ebből a szituból máshogy nem lehet kijönni.

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 19:25:37

jut eszembe...a tegnapi piaösszeöntögetős jelenet után Baukó-apuka vajon meri még mondani, hogy Éva nem szokott inni?

Bogi és Burkó 2011.02.06. 19:25:54

@Flood: nem jó pasi. de bennt a választék ugyebár..

Egyébként most én is úgy látom, hogy inkább Oli provokál.

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:27:30

Itt mindenki színt játszik.

nattydread88 2011.02.06. 19:27:45

Alekosz egy isten, legmagasabb szinteken szopassa Évát:D

gidabiga 2011.02.06. 19:28:06

@Mme Chauchat:

hiába gondolkodom, nem jöttem rá.
csak azt tudom, hogy nekem nem kéne.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 19:28:40

@Flood: a magasságán kívül az égvilágon semmi. viszont mennyi taszító :)

Flood 2011.02.06. 19:28:46

@gidabiga: Éva hisztizik és sajnáltatja magát, amiért nem ő kapta a legjobb tanuló címet (és közben teleszórja a lakást a hajával)

nattydread88 2011.02.06. 19:29:21

@Flood: utólag rájöttem, h hülyén fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy Anit akarja lebeszélni magáról. A dzsakuban jött ezzel a sokan csak hiszik h szerelmesek dumával. Furcsa volt mindenesetre.

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 19:29:24

ja és hány napot adunk, míg Éva "véletlen" összetöri az Anikó kameráját?

viola narvilly 2011.02.06. 19:29:41

Kb. 49 évvel vagyok mögöttetek lemaradva... de most épp van gép is előttem és tv is a hátam mögött... hogy ez az Éva milyen mérhetetlenül irigy... ugyanakkor milyen szánalmas is.

ritus_ 2011.02.06. 19:29:43

Jóestét!

Beszarok ezen a hisztis hp-n...

ritus_ 2011.02.06. 19:30:31

@nattydread88: jah, az nekem is tetszett:))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:31:09

a forgatókönyvíró felköthetné már a gatyáját, vígszínház ez az egész:)

Friedmann Juci 2011.02.06. 19:31:19

felmentsük e az alkohoistát egy napra a büntetés alól, és ihasson e EGYEDÜL?

zseniális:DD

joszif 2011.02.06. 19:31:45

nah mostmár nem értek semmit azthittem a prábjon lévő büntetés alol akarják felmenteni?
De mért pont az Éva és mire fel kapná a pezsgőt.
De mentsük fel arra szavazok még ha nem is értem miről van szó.

viola narvilly 2011.02.06. 19:32:01

@Mme Chauchat:
pfffruttyplottyklöccs - ez a meló.
De a héten már jobb volt, mint a múlt héten.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:32:14

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy Anikó sokkalsokkal jobban irritál mint Éva:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.06. 19:32:32

Gigi eljátszotta a megértő barinőt, majd este rátette a jelet az Anikóra???

rianna 2011.02.06. 19:32:33

Lilu eddig is hadart? Én csak tegnap vettem észre, de rendkívül zavaró hatással van az idegrendszeremre. Mint aki gyorsan túl akar lenni rajta. Ezt csak tetézi a kínaipiacos ruha és az a szörnyű haj.

Lone Starr (törölt) 2011.02.06. 19:32:47

Kedves tőlünk, hogy a ValóVilág számára ingyenes piackutatási adatokat adunk, mivel itt őszintén kommentelhetünk. Ez még jobb is nekik, mint a saját hamisított szavazásaik, mert ott ugyan a kimenetel a kezükben van, itt viszont olvasni is tudó célközönségük reakcióit tesztelhetik.

Flood 2011.02.06. 19:32:48

Uhh, ezek a bejátszások közti felkonfok mennyire bénák már! Ki írja ezeket?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.06. 19:33:09

@Friedmann Juci: Így már értem a napi kérdést. :)
Fel fogják menteni...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:33:51

@viola narvilly:

szia, ezer éve nem voltál, éppen ma gondoltam mi lehet:)
látom kicsit pozitívabb:)

joszif 2011.02.06. 19:34:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Én is így vagyok vele.
Én tényleg sajnálom évát hogy nem ő nyert mert tényleg így van a való életben is hogy aki állandóan hozza a jó szintet azt leszarják aki meg felfejlődik a híg fosból kemény szarrá azt meg díjazzák. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:34:35

@jörgömös:
dr:)
az Éván nevetek, Anikón ökölbe szorul a gyomrom:))

nattydread88 2011.02.06. 19:34:48

Bazmeg milyen undorító volt, ahogy Oli beleszívott az odanyújtott cigibe. ÁÁÁ

the sandwich maker 2011.02.06. 19:34:48

@Lotyó Bridzsida: úgy, úgy. de nem ő, hanem a kétszázas döntött.

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 19:35:06

kérdés,kérdés,kérdéééss..mikor veszik már észre,hogy Buci alkalmatlan műsorvezetésre?mit lehet csinálni a semmin kívül Anikó körmeivel? csak nekem gusztustalan hogy a Ráczék -pénzfeldobás bazki...- már megint tök véletlenül ugyan arra tették a jelet?mit lehet csinálni, hogy Éva ne velem egy időben ünnepelje a születésnapját :S?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:35:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
de helyesen:)

@joszif:
ez is így van, pedig ezt még végig sem gondoltam

villanat- nyugiszoba 2011.02.06. 19:35:36

Ne adjunk inni Évának. Ba...a csak szét az ideg. Annyira zavaró hatással van az idegrendszeremre, h azt a legfelsőbb szintekkel sem tudom kifejezni. Na monnyuk most Anikó is kezd mínuszba szaladni.

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:36:04

@utcai_arcos: a villa azonnali kiürítése. Nyugodtabban kommentelnénk.

ritus_ 2011.02.06. 19:36:12

Na bazzeg a tyúkól ezen a lúzeren fog összeveszni?

Olivér nem találja a balanszt:D LOL

viola narvilly 2011.02.06. 19:36:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Mindig volt valami, ami miatt nem értem ide, most próbálom elolvasni a heti termést... a melóban talán rendeződnek a dolgok...
Amúgy jól tévedek, hogy Anikó immáron a 3. férfiemberért van oda?

gidabiga 2011.02.06. 19:37:04

@Flood:

az nem újság, hogy ő hisztizik :)

@viola narvilly:

szia!
jó, hogy megint itt vagy :)

@Friedmann Juci:

ez most kérdés?
komolyan?

redhaven 2011.02.06. 19:37:43

@viola narvilly: nincs az a használat hiányától bepenészedett csik ló amely ezt a lehetetlen viselkedést megmagyarázná vévának

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:37:54

Gyöngéden ölelj át és ringass szerelem! Hadd mondom halkan el, ne hallja senkisem. A nagyvilág te vagy nekem, Karodba bújva már a célhoz érkezem (by kordagyuribá)

ritus_ 2011.02.06. 19:37:59

az ertéel szíve dobog a nagy ölelgetős jelenetben? Ez az Olivér tényleg egy nagy játékos...

Ilyet még soha nem mondtam nőnek, amit most neked...

Bazzeg, Eninek sem?

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 19:38:00

@Flood: és milyen undorító,hogy ilyen olyan nyálszar zenéket vágnak a beszélgetések alá -pl a jakuzi alatt, mintha az a kibaszott zene ott is szólna amikor olyan nagyokat pillognak egymásra,hát köszönöm,kurvára nem.dögöljön meg a szerkesztő egy két napra nyugodtan!

Friedmann Juci 2011.02.06. 19:38:07

@gidabiga: nem pont így de igen:D

behányok olivértől. valaki üsse meg!

viola narvilly 2011.02.06. 19:38:17

@gidabiga:
Csak félfüllel :)
A másikkal olvasom a Heti Hajnit :)

Augur 2011.02.06. 19:38:18

hölgyeim! csak egy kérdés: elmesélitek nekem, hogy mi az oka, hogy a villalányok Olivért tartják az alfahímnek? +1: Anikó bírj a mazót?

Hannibal22 2011.02.06. 19:38:30

ez mekkora büdös patkány:))

gidabiga 2011.02.06. 19:38:48

@viola narvilly:

ja, már, ha ezeket férfiembernek lehet nevezni
nálam máshol kezdődik a férfi :)

Flood 2011.02.06. 19:38:57

Anikó nem egy észkombájn, úgy látom szeret házhoz menni a pofonért

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:39:02

@viola narvilly:
jól tévedsz:)

gondoltam, hogy a meló, és reménykedtem, hogy nem rosszabb lett a helyzet.

Kivétel 2011.02.06. 19:39:46

@Flood: Évával kapcsolatban egyetértek!!! Amikor beszél, lassan el kell, hogy kapcsoljam, nézhetetlenül irritáló!!!

villanat- nyugiszoba 2011.02.06. 19:39:53

Fél centire a csaj arcától nyitott szájjal rágózik. Undorittó ez a pasi.

Friedmann Juci 2011.02.06. 19:39:54

szerencsétlen anikó! ébreggggyééé már feeel!!!!:DD

lilu hallotta, ahogy anikó szíve összetörik.

gidabiga 2011.02.06. 19:40:16

@villanat:

sőt, még a cigit is el kéne tőle venni :D

nem sok maradna a kulipintyóból :)

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:40:18

@Augur: @Hannibal22: Szerelmeim, ez a zertéell rendelése, óhhh, nyugodj, szív

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 19:40:31

Anikó pont az aminek gondoltam még a legelején

genevieve 2011.02.06. 19:40:31

lehetett hallani, hogy anikó szive összetörik? pffff

ritus_ 2011.02.06. 19:40:34

@Flood: igen, nagyon úgy néz ki.

christaylor 2011.02.06. 19:40:41

Ábzmeg,pont mikor a legizgalmasabb,akkor nincs net,hogy kommentelhessek,hát nem igaz!

the sandwich maker 2011.02.06. 19:40:42

"ha egy picit figyeltek, még azt is lehetett hallani, ahogy Anikó szíve összetörik" ez a legszarabb közhely, amit itt el lehetett lőni, és igen, Lilu ellőtte.

Friedmann Juci 2011.02.06. 19:40:46

olivér, mikor berohan ANIkó után, hangosan asszondja neki, hogy ENI ne!

muhhaaahhaaaa

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.06. 19:41:36

Köcsög rohadtláda LOL
Már megint a Kazinczy-díjra gyúrtak.

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 19:41:59

Olivér nem csúnya...csak a szép nem ilyen :-))

ritus_ 2011.02.06. 19:42:06

@Friedmann Juci: jah, ezen is megborultam:))

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 19:42:09

milyen jó kis műsírásroham!ilyenkor -tapasztalat- nagyon jól jön az arc közepére irányított 1,5-2 liter hideg víz egy flakonból locsolva.garrrantált azonalli hatáss!

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:42:21

@genevieve: @Friedmann Juci: @ritus_:
A megtört szív szindróma nem más, mint a szív ideiglenes betegsége olyan stresszhelyzet hatására, mint például valamely szerettünk elvesztése. Sokan, akik ebben a betegségben szenvednek, hirtelen mellkasi fájdalmakra panaszkodnak, s azt hiszik, szívinfarktusuk van. Ezeket a tüneteket a stresszhelyzetre válaszul termelődő hormonok okozzák.

Pacman 2011.02.06. 19:42:31

@Friedmann Juci:

Azt hittem, csak én hallottam félre! :)

christaylor 2011.02.06. 19:42:34

@Friedmann Juci: én most nem tudtam eldönteni,hogy tényleg ezt mondja-e. de mondom hát ezt csak nem,úgyhogy módosítottam magamban "el innen!"-re

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.06. 19:43:21

Olivér inkább Jerzyre indult be, olyan furcsán méregeti mostanában.

genevieve 2011.02.06. 19:43:26

úgy látom béci már csak akkor nyerhet ha ő is rámozdul anikóra

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:43:36

@Hannibal22:
Ahhoz, hogy ezt az érzelmi világot, ezt a gazdagságot felszínre lehessen hozni, ami van, ahhoz egy olyan kompatibilis lény kell, mint te!

redhaven 2011.02.06. 19:43:41

@Mme Chauchat: küldjünk már a csávóknak leteperint,mert a jányok kárt tesznek magukban.

ritus_ 2011.02.06. 19:43:49

@Augur: fogalmam sincs. Szerintem is nagyon gáz...

Viszont az is igaz, hogy nem voltam sehová két-három hónapig bezárva meghatározott emberekkel. Fene tudja, ez mit hoz ki az emberből.. vagy a forgatókönyvíróból...:)

viola narvilly 2011.02.06. 19:44:22

@redhaven:
Próbálok felfedezni valami értéket benne, de egyszerűen nem megy...

@gidabiga:
Jó, nem akartam azt írni, hogy hím
:D

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Volt itt nálam a héten minden, mint a bucsuban (igen, direkt rövid u-val)... és valahogy sosem értem ide, most olvasom a 47-est.

Madár Fokker 2011.02.06. 19:44:43

Lehet, hogy kicsit sokat olvasgattam a konteo blogot mostanában, de az alábbi forgatókönyvek fordultak meg a fejemben:

1. Olivér kiválasztja Bécit, ahogy sokan várják.

2. Éva megkapja az üveg piáját. Egyedül megissza, nem ad belőle senkinek. Ezzel konfliktust gerjeszt a négyesen belül, Olivér bepöccen és őt viszi ki.

3. Olivér kiviszi Anikót, hogy mutassa Manólánynak és a közönségnek, hogy ő milyen hűséges és csak egyikőjüknek van hely bent. Ezzel kintről számíthatna némi szimpátiára.

4. Vagy lép egy böszmét. Mondjuk F6... és valaki mást visz ki.

genevieve 2011.02.06. 19:44:44

@Mme Chauchat: aham, akkor azért vonult be a szobába ani szivére tett kézzel...

rianna 2011.02.06. 19:45:00

@Liriope: egyáltalán nem kellene kommentálniuk a történteket, de ez a szájbarágással párosuló szívbemarkolás azért már sok :)

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:45:00

@redhaven: Antivakarinnal kombinálva jelentős eredményeket lehet elérni. Azonban mellékhatása a múlhatatlan hátviszketés.

viola narvilly 2011.02.06. 19:45:13

És ha már a 47-est olvasom, íródik benne, hogy itt a kolbász. Volt tegnap valaki mangalica fesztiválon? Bibi, én voltam. Vettem is mangalica - szarvas kolbászt. Najó, szüleimnek, mert én nem szeretem a kolbászt :D

gidabiga 2011.02.06. 19:45:33

@prof. Perselus Piton:

vagy másik verzió:
nem szép, de csúnya :)

még ha csak a külsejével lenne gond...

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:46:26

@genevieve: ani? vagy eni? Aneni? Enani?

ritus_ 2011.02.06. 19:46:38

@Mme Chauchat: átéltem már én is ilyet.

De nem Olivér hatására:))

redhaven 2011.02.06. 19:47:30

@Mme Chauchat: kicsi rúdoncseppel orvosoljuk:)))

genevieve 2011.02.06. 19:47:38

valami van a levegőben....influenza bameg!

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 19:47:40

a MÚLT héten Lilu b+,a MÚLT héten?ez a nő valóban ennyire hülye?

gidabiga 2011.02.06. 19:48:08

@viola narvilly:

a fenébe, azt el is felejtettem.
én szeretem a kolbászt, feltéve, ha nem lóból van

Flood 2011.02.06. 19:48:11

@Mme Chauchat: @Liriope: @Bogi és Burkó: @canzone: @gidabiga: Köszönöm, visszaadtátok a nőkbe vetett hitem :)

Augur 2011.02.06. 19:48:17

@Mme Chauchat: @ritus_: köszönöm. ez most jólesett. még ha csak részben hiszem is. ezekből a cicákból kinézem, hogy a veres bolond érdekessé válhat terráriumi körülmények között...

Albino Vernyul 2011.02.06. 19:49:00

@Augur: Szandinak, es Anikonak is kell egy biztos pont.. Oli direkt rajatszik erre, es mikor meg vannak valamiert zuhanva, akkor eljatsza a jobaratot, ezzel manipulalja oket.. Anikot Zsofi kikerulese kozepette kezdte el behalozni.. Csak kicsit tulszaladt Anikonal a tervezet.. Most viszont Oli mint a huseg mintapeldanya lep ki a dologbol a parbaj elott... Ugyes fiu...

ritus_ 2011.02.06. 19:49:20

@Mme Chauchat: nem is olyan rég:) ez van amikor az ember talál valami értékeset. És van olyan hülye, hogy elereszti. Pontosabban elmarja maga mellől, mert nem elég az, amit nyújtani tud.

2011.02.06. 19:49:21

@Flood: nyugi, részemről (mint nő) inkább a tuja, mint Olivér, sőt még a műfű is izgatóbb.

gidabiga 2011.02.06. 19:49:30

@prof. Perselus Piton:

ja, hogy internetes savazás, hogy kapjon-e a ribanc piát?
az úgyis mindegy, az lesz, amit a retek akar

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:49:39

@Flood:
Semmit sem tudsz. Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog.

zoxó 2011.02.06. 19:50:09

Az Index címlapján a HH a Darwin-díj feliratú dobozkában lapul ma:))))

the sandwich maker 2011.02.06. 19:50:20

Most így belegondolva, nekem általában a csúnyák jönnek be. És Olivér még így se.

Éváról meg, én általában sajnálom csórit, de a faszom annyira idegesít, hogy mindig csak helyesel az aktuális domináns félnek mint egy papagáj.

ritus_ 2011.02.06. 19:50:27

@gidabiga: én addig nem adnék neki, amíg ki nem jön. Cigit sem. Kíváncsi lennék az elvonási tünetekre.

Flood 2011.02.06. 19:50:45

Aleknek ki a stylistja? Sztem nagyon gyorsan adja vissza a diplomáját, mert röhejes ahogy a csávó öltözködik :)

gidabiga 2011.02.06. 19:51:17

@beebeer:

engem speciel a villában csak a zöld állatkák sorsa érdekel :D

jól nézne ki egy olyan a kertben :)

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:51:45

@ritus_: :O...hát miért vagyunk saját magunk ellenségei? Jobb úgy, ha rossz?

viola narvilly 2011.02.06. 19:51:47

@gidabiga:
Cimbi vett sima mangalica kolbászt, abból egy harapásnyit kóstoltam, kifejezetten finom volt (de nekem ennyi kolbász egy évre elég is), amit anyuéknak vettem, nem tudom, milyen, mert még nem kóstolták meg.
Vettünk még kecskesajtot aranyárban, meg ún. királyi marcipánt. Mondtam kedvesnek, hogy egyet választhat, mert az ára is királyi...:D (najó, nem egyet vettem neki)

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 19:51:50

Ki fogad velem,hogy R.Béla a kikerülését követően fél éven belül börtönbe fog kerülni?

villanat- nyugiszoba 2011.02.06. 19:52:24

Ti sem tudjátok elérni a netes szavazást? Így egyszerű lesz a döntés retekéknek.

Kivétel 2011.02.06. 19:52:56

@Augur: Erre én is kíváncsi lennék... ugyanis úgy külsőleg, mint emberileg valami szörnyű az ember.... szerintem

Flood 2011.02.06. 19:53:08

Ani mintha kicsit szopóágra került volna az utóbbi időben :DDD

gidabiga 2011.02.06. 19:53:15

@viola narvilly:

hogy a kecskesajt mért olyan drága, nem is értem, de én is nagyon szeretem.

Augur 2011.02.06. 19:53:44

@Albino vernyul: hát igen. ez egy ilyen buli. mindenki mindenkit manipulál, csak a csajok rosszabbul bírják.

rianna 2011.02.06. 19:53:45

@Flood: a velveten írták, hogy mindenkit a saját stílusa szerint öltöztetnek, azért nem kap Alek rappercuccokoat pl. :)

ritus_ 2011.02.06. 19:54:16

@Mme Chauchat: nem... csak az a szar, hogy utólag jön rá az ember, és már késő. De remélem, hogy tanultam belőle. De hogy ezt mikorra fogom megemészteni, nem tudom. Lehet, hogy soha.

villanat- nyugiszoba 2011.02.06. 19:54:59

Nem vagyunk a legközelebb egymáshoz...-) Éjjen rácsszínház új aranyköpése.-)

2011.02.06. 19:55:03

@gidabiga: simán beszerezhető szerintem, én mindenképpen üzekedő pózba állítanám, had örüljenek a szomszédok.

dwr 2011.02.06. 19:55:14

Konteo n+1 :
Miből gondoljátok, hogy Olivér Enikője valóban a frankó barátnője a "rókaképűnek", nem csak a forgatókönyv része? Pl milyen jó lesz -ha szükséges, mert esik a nézőszám- egy Anikó Vs Szandika catfight.A győztesre meg már mászathatják is rá Olivért. Érdeklődés garantált,RTL boldog. Az egész kezd azokra a kártyás kaladjátékokra hasonlítani amelyek a 90-es években voltak divatosak.
Gyökérrendszer módjára burjánzik a történet,a tuti fontos, történetet befolyásoló lapokat -amelyek ott vannak a talonban- bármikor be lehet dobni, a történet folyásának iránya rögtön változik.A kártyákat meg ez a Rubin? gyerek keveri. Vélemény?

Démétér 2011.02.06. 19:55:33

Szandi salátát evett csokoládéfagylalttal?!

tizenot 2011.02.06. 19:55:44

@Flood: Ha mindenki én lennék, Olinak már nem lenne enikője, évának meg már régesrég nem lenne ádámja.

----

Oli egyelőre fürdik az önbizalomnövelő szituációkban, ezért keresi őket folyamatosan + próbálja felmérni hogyha rámenne anira vajon viszonzást kapna-e.

Valószínűleg ő is az ősi bölcsesség birtokában van és tudja, hogy az hogy egy nő kijelent valamit az általában nem úgy van, a koituszig soha semmi nem biztos :D
(utána meg minden elromlik, a kevés kivételből lesz a so-called szerelem :DD)

No meg gyanakszik is egy kicsit, nem igazán akarja elhinni magáról hogy télleg bejön két csajnak is, gondolom nem akar három szék közt a földre esni. (amúgy nem lehet hogy ezek valami titkos feladatok a csajoknak, hogy mittomén szerelmet kell vallaniuk Olinak? Csak hogy történjen vmi a műsorban...)

Mme Chauchat 2011.02.06. 19:55:59

@ritus_: muszáj, h mielőbb megemészd (megtanuld), mert a következőnél ugyanazt a hibát fogod elkövetni. Újabb próbát fogsz kapni, ugyanis.

zsok 2011.02.06. 19:56:01

Tudjátok mit: adjuk meg Évikének az alkoholt. Fetrengjen egyedül a hányásában, míg a többiek cöcöcö-zve kerülgetik a fürdő padlójánál ÉS ezt adják le adásban.
Alkesz és a többi meg még emiatt is jobban utálja és irigykedni fog rá néhány csepp szesz miatt.

ritus_ 2011.02.06. 19:56:01

@rianna: pedig megnézném vastag fuksszal és térdig lelógó segges gatyával a Kobratestűt:D

ritus_ 2011.02.06. 19:56:57

@Mme Chauchat: igen, tudom, hogy addig futom a köröket, amíg meg nem tanulom a leckét. Igyekszem tanulni belőle.

Démétér 2011.02.06. 19:57:27

Anikó hisztérikus pánikrohamot kap egy kiválasztásnál. Komolyan mondom, messze hisztérikusabb, mint Éva, csak nem olyan hangos.

Ha lett volna báránykája, biztos meghalt volna - hadd plagizáljak.

Nem létezik, hogy valaki ennyi ríjon már! Túlműködnek a könnymirigyei.

Démétér 2011.02.06. 19:58:18

@genevieve: Köszi. Tényleg. A gondolat is borzasztó volt.

Flood 2011.02.06. 19:58:32

Szandi mi a faszé rázza ki a szénsavat a kólából?

redhaven 2011.02.06. 19:58:32

laci apó terhesgondozásra ment gombival?
vagy kismamacipőért ugrott ki a cobinyh-conyhőre?

viola narvilly 2011.02.06. 19:58:50

@gidabiga:
Öh, ez, amit vettünk kecskesajt ez nekem túl erős, de kedvesnek ízlett, azért vettem meg, meg vettem fetát, illetve cimbiék vettek ordát, és abból kaptunk. Azt találtam ki, hogy akkor mondjuk holnap a vacsora sajtocskák lesz és alma.
Amúgy tényleg horroráron voltak a sajtok, de úgy voltam vele, hogy életemben nem voltam még ilyen fesztiválon, nem is sűrűn járok ilyen helyekre, most letudtam másfél-két hónapnyi szórakozást :)
Tegnap fürdőzni szerettünk volna elmenni, de kedves pénteki mosogatása után az orvosi ügyeleten kötöttünk ki, így fürödni már nem tudtunk menni.

Augur 2011.02.06. 19:58:58

@Kivétel: annyira "érdekfeszítő" ez a történet, h hajlok arra, amit az okosabbak mondanak. unaloműzés nekünk az rtl-től.

tattila 2011.02.06. 19:59:26

Anikó a Kriály L. Norbi válaszlevele feletti sírásakor modta önmagára csodálkozva, hogy hogy égette magát a szerelmes levelével, ő, sőt Ő, aki egy SMS-re sem válaszol.
Most meg szegény ismét szerelmes lett.
Remélem mihamarabb túllesz rajta.
Oli meg elmehet a búsba, hogy provokálta.

Bogi és Burkó 2011.02.06. 19:59:32

mi volt a nagy hiszti tárgya?
lemaradtam, mert micimackót meséltem

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 20:00:04

@gidabiga: csak a vásáron volt drága -ami az ingyenessége miatt egy kalap sz@rt sem ért-egyébként ahol én vettem a múltkor, ott -akkor- 3 fajta volt 2400/kilo áron.

Lone Starr (törölt) 2011.02.06. 20:00:31

Igen, Eni volt, akit mondott! Ironikus helyzet.

ritus_ 2011.02.06. 20:00:46

na kap a kazalfejű piát. ki gondolta volna...

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 20:00:52

megint elcsalták...beszarás...

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 20:01:59

@villanat: én majdnem utsó pillanatig láttam az állást és 57% volt a nem...aztán lezárták és 36 lett belőle

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:02:14

@ritus_: menni fog, nincs kétség

zsok 2011.02.06. 20:02:18

@Flood: mert úgy finom szerintem is. van cukormentes kóla. van koffeinmentes kóla. nekem szénsavmentes kóla kellene.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.06. 20:02:33

baszok vegigolvasni
mivel foleghogy eltemben nem lattam VV-t, foleg a szuz erdekelne amit elovettel, meg akartam kozolni, hogy a malackarajon tobbeknek elvonasi tunetei vannak az eltunesed vegett, nameg latom neked is mert kajaval kezdted a posztot,
sorry de en ott abba is hagytam

Büszke_troll 2011.02.06. 20:02:56

Csirkeláb kisasszony nagy művésznő. Vígszínház.

Egy női alekosz.

Lone Starr (törölt) 2011.02.06. 20:05:27

Szerintem se igazi barinő ez az Eni. Így már nem is akkora az elszólás, pont ezért. És ebben az esetben nem is érdemes a műsorvezetőknek felhívni rá a figyelmet - csak összezavarnák vele a szegény kis nézőket.
Ez a fontos, hogy Enit mondott, 2 adásban 4x hallhattuk, és se Buci, se Lilu "nem hallotta".

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:05:27

@Flood: ki akarja csapatni belőle a cukrot

gidabiga 2011.02.06. 20:05:37

jó lenne, ha legalább minden második frissítéskor kapnék kommentablakot, mert mire a blogmotor úgy gondolja, hogy nekem is kijár, elfelejtem, amit írni akarok :D

Flood 2011.02.06. 20:05:37

@Mme Chauchat: Hallod, te betanultad Balekosz monológját szóról-szóra? :D

Kivlov 2011.02.06. 20:07:45

Hajrá Oli!!! "Harcra fel, győzni kell!!!" :P

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:08:14

@gidabiga: bocs, de azt szavaztuk meg (csalással), hogy csupán hébe-hóba kapj kommentablakot. Mégegyszer bocs.

joszif 2011.02.06. 20:08:15

Olivér kitaktikázza magát a villából nagyon hülye volt hogy magára tetette a jeleket. Azáltal hogy a Béci visszakerül kizárt dolog hogy a döntőn kívül fog még párbajozni. Most egy Jerzy Gombi kellett volna. Túl hamar lesz megbontva a hierarchia a villában...

Lasombra 2011.02.06. 20:08:44

ha nincs itt forgatókönyv, és nem csalja el az RTL az egész játékot, hogy szerepeket ad, akkor Olivér tényleg az ember és a féreg közti hiányzó láncszem:

- a faszért nem hagyja már békén szegény Anikót. totál ki van a csaj (mondjuk a saját butasága miatt, de ez mindegy), de ő meg rájár, hogy folyamatosan kenegesse az egóját. ha lenne benne valami csírája a gerincnek, akkor az elején tisztázza, hogy mi a szitu, és nem hagyja idáig fajulni a dolgokat. amit művel bicskanyitogató.

- Lilu hiába mentegeti, hogy kihallatszik a stúdióba, hogy mekkorákat dobog a köcsög szíve, a helyzet az, hogy ez az ember önző. CSAK magára gondol. hogy neki milyen rossz bent (nem rossz, ő beszélt legtöbbet a nőjével), hogy mennyire hiányzik neki a szex (hat faszi van bent, Alekon kívül egyik sem vergődik emiatt), meg hogy micsoda belső feszültség van őbenne (lásson már ki a vörheny pofája mögül és vessen pl egy pillantást Anikóra. aztán Szandira is esetleg.)

na megint felhúztam magam. :) asszem ha kijön egyszer, megyek fan találkozóra, és tarkón csapom egy sarokcsiszolóval, csak a miheztartás végett.

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:08:57

csakúgy szólok, hogy reviczky lett al pacino új szinkronhangja, és borzasztó.

egyébként remélem béci kinnhagyja a rákba olivért.

csicserierika 2011.02.06. 20:09:23

@Démétér: pácsót evett dobozból. Én egyébként egy hétig kerülni fogok minden emberi érintkezést, akkor csömöröm lett ebből az Oli Ani showból.
Valaki erősítsen meg benne, hogy Anitól most egy olyan műhisztériás rohamot láttunk, hogy a legfelsőbb szinteken tudom csak emlegetni. Száánaloom.

Dr_utcai_arcos 2011.02.06. 20:09:54

@hagyma: hidd el,sokkal jobb itt mint a Homár ;)!

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:09:58

@joszif: Anit viszi ki, oszt nagyot kufircolnak. Vagy azonnal feleségül veszi.

gidabiga 2011.02.06. 20:10:19

@Mme Chauchat:

hát, ha erre savaztatok, akkor kénytelen leszek rátok tenni a jelet, kivinni titeket és kint hagyni :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.06. 20:10:36

@Hódos Hajnalka:
en tok nyuugodt vagyok, csak varom a super bowlt, meg a hamburgeremet
amugy szoktalak olvasni, de ma ez nekem tenyleg hosszu
teket izi

Kivlov 2011.02.06. 20:11:24

@joszif:
lehetséges.
ezért kellett volna Aleknak a múltkor kivinnie bélukát.
de hátha az Alek hívek benntartják Olinnyót is. (+ most már az Ani hívek is)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 20:11:31

Bécinek kezd leesni úgy látom, hogy esetlegesen párbajra megy, és reményeim szerint kint is marad

Albino Vernyul 2011.02.06. 20:11:44

Ja, amugy Aniko, meg Oli aztan kimentek cigizni, azt mondta utoljara 5 eves koraban hisztizett igy, Olit kerdezgette mit mondott a kivalasztasnal, mert nem emlekezett, es kerlelte, hogy Ot vigye ki.. Oli meg megetette, ha O esik ki, akkor csak Alekoszban bizzon...

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:12:17

@Lasombra: A miheztartás elkerülése végett, Tordason lesz a találkozó. A komment-csapat ott fogja nézni a döntőt. Te mit tudsz hozni? Irsai? Szavalat? Valami más érték?

gidabiga 2011.02.06. 20:12:18

@redhaven:

Micimackóval?
biztos? :D

bár a gyerekek valamiért szeretik, de csak a disney-s változatot

rianna 2011.02.06. 20:12:22

@ritus_: érdekes lenne egyszer egy ilyen feladat, mindenki jelenítsen meg egy számára idegen szubkultúrát

ritus_ 2011.02.06. 20:13:12

@rianna: hát az biztos, hogy jókat röhögnénk:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.06. 20:13:39

@utcai_arcos:
hat a homar leult
de az en bajom tenyleg az, hogy sosem lattam ezeket a musorokat
mar itt eltem es megneztem videon 1 perc amikor Majka dugott
azota semmi, igy nem tudom mirol van szo
es itt sem nezem a reality showkat
nnem erdekel
hha nem Hajni irna errol a szarrol sosem kattintottam volna ide

christaylor 2011.02.06. 20:13:47

@Friedmann Juci: nemáááár! én nagyon szeretem Reviczkyt,de ez így nem lesz jó.....

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:14:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: nos, ha mű, akk biztosan lesz katarzis is, azt mondta a magyartanár

gidabiga 2011.02.06. 20:15:20

@Albino vernyul:

ez a hímnemű egyed egy vérgeci :D
( és én nem szoktam csúnyán beszélni, de rá nincs más szó )

joszif 2011.02.06. 20:15:49

@Friedmann Juci: wtf reviczky, uramisten.... reviczky?????
@hagyma: Ma este én is Super Bowlt nézek online helyett :D
@Kivlov: Igen, neki kellett volna akkor Bélát és onnantól kezdve hátradőlhettek volna...

gidabiga 2011.02.06. 20:16:29

@rianna:

szerinted tudják, mi az a szubkultúra?

Bogi és Burkó 2011.02.06. 20:17:08

@Mme Chauchat: ne köss már bele :) még nem is ismerjük. asse tudjuk, mi a kedvenc színe :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 20:17:41

@Mme Chauchat:
remélem igazat mondott, mert nagyon nagy szükségem lenne már egy jó kis katarzisra

csicserierika 2011.02.06. 20:17:48

@gidabiga: Anikó meg korlátolt, ha nem lát át rajta, vagy direkt húzza Olit, vagy ennyi észt ne feltételezzek róla?

==T== 2011.02.06. 20:17:58

A tanárok szerintem köcsögök voltak amikor Anikót díjazták, megértem Évát, az vesse rá az első követ, aki szereti, ha igazságtalanság éri őket.

Flood 2011.02.06. 20:18:49

@prof. Perselus Piton: Viccesek ezek a szavazások, én már le se szarom őket, mert egyértelműen bebizonyosodott, h manipulálják őket. És ha ilyen jelentéktelen kérdésekben se dönthetnek csak a nézők, akkor mi lehet a párbajokkal...

Lasombra 2011.02.06. 20:19:09

@Mme Chauchat: mármint ezen kívül? :)
www.metabogep.hu/metabo/machines/metabo/w20-230.jpg

viszek még egy vajkrémet, az úgyis érték bent.

Tompó 2011.02.06. 20:19:14

legközelebbi összefoglalóra magam mellé készítek egy lavórt, ne a szőnyegre okádjak ettől az undorító, csúszómászó, gerinctelen, féreg, vörösképű rabbitól....

Albino Vernyul 2011.02.06. 20:19:25

@csicserierika: Nem volt mu.. Ez a csaj vonza a szopoagat... Nehez minden katyut megtalalni, de neki sikerul, ha veletlenul elkerulne, meg belerangatjak..

redhaven 2011.02.06. 20:19:26

@gidabiga: biztos.
ilyen csesznye hennyegést szörnyű hallgatni.
anika+sandyka is rászolgált már valami keményebbre.

Bogi és Burkó 2011.02.06. 20:19:43

@gidabiga: nézd, micimackó érzelmileg lényegesen összetettebb és érettebb személyiség, mint a villalakók.

zoxó 2011.02.06. 20:20:02

@Friedmann Juci: Végvári sajnos már nem lehet :((.

gidabiga 2011.02.06. 20:20:13

@redhaven:

most mért, nem? :D
vagy meglepődtél?

@Mme Chauchat:

azt talán.

@csicserierika:

szerintem ennyi észt ne feltételezz :)

Augur 2011.02.06. 20:21:52

@Friedmann Juci: az a baj, h Reviczky Rob De Niro hangja basszus. két idolom ugyanazon a hangon, pfff:S

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:21:58

@Lasombra: jóvan, de elemeset hozz (mármint metabót), mert nemtom, tordason mihelyzet az árammal (a tanyán)

redhaven 2011.02.06. 20:22:50

@gidabiga: még az hideg is kirázott:)))

gidabiga 2011.02.06. 20:25:21

@redhaven:

én ma nem láttam, úgyhogy mindenképpen neked adok igazat :)

@Bogi és Burkó:

az igaz...
pár évig én is azt olvastam esténként, néha kaptam engedélyt a csúcsforgalom tesz-vesz városban-ra is, mert ott lehetett keresni minden oldalon a bogit :)
nem mondom, hogy nem tudtam kívülről ezeket a könyveket :D

Büszke_troll 2011.02.06. 20:25:40

Nem értem miért mindenki a verespofájút basztatja.
Csirkelábú pontosan tudta, hogy ott van enikő. Ahogy béci esetében is tudott a barátnőről. Kavarós, műhisztis picsa.

gidabiga 2011.02.06. 20:26:04

@redhaven:

tudom, vizuális típus vagy :)

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:26:07

@Augur: többek közt ezért IS kell mindent eredeti hangon nézni.

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 20:26:32

offolok kicsit...

van még olyan, hogy tv szerelő vagy ma már újat vesz az ember, ha halódik a készülék?

redhaven 2011.02.06. 20:26:55

@zoxó: milyen csodálatos hangja volt a természetfilmeknél!
szersén gyula is OK

Lasombra 2011.02.06. 20:27:10

@Mme Chauchat: nem kell áram. elem se. nehéz. éles. a többit megoldom.

amúgy a tordasi kocsma nem tudom fel van-e készülve ennyi emberre. vagy Ildinek szóltatok, hogy intézzen helyet?

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:27:27

@prof. Perselus Piton: igen. én új tévészerelőt szoktam venni.

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 20:27:42

@Friedmann Juci: egyetértek...nekem is hülyébbnél hülyébb magyar hangokat adnak :-))

joszif 2011.02.06. 20:28:06

@==T==: Nem vagy egyedül lásd ezt a hozzászólásomat---> @joszif:

gidabiga 2011.02.06. 20:28:27

@prof. Perselus Piton:

nálunk vidéken van.
de egy kütyü ára, bármi is legyen az, tízezernél kezdődik.
egy próbát azért talán megér.

Albino Vernyul 2011.02.06. 20:28:41

@Tompó: Johet a ciganyozas, aztan gorogozes, polakozas, szlovakozas, es ilyesmi.. Akkor mar fussuk le a kort...

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 20:28:48

@Mme Chauchat: ne bántogasd az idegrendszeremet :-))

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:28:51

@Lasombra: Ildit mindeni ismeri ott. A focipálya is a miénk lehet. A busz megáll a posta előtt 6.45-kor.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.06. 20:29:07

@Hódos Hajnalka: meg is ertem
sose jottem volna a hogy voltra ha nem szolnak a malackarajon hogy itt tobzodsz
/es eddig el is olvastalak, de a mai hosszu:)/
nekem
majd holnap megtudom mashonnan leszoptak-e Olivert vagy nem

Augur 2011.02.06. 20:29:22

@Friedmann Juci: há'jó'van, baszki, 87-ben itt a Keresztapát eredetiben?! hooogy?;)

gidabiga 2011.02.06. 20:29:45

@redhaven:

nem hiba az, milyen jó, hogy magadban is tudsz szórakozni :D

.lll. 2011.02.06. 20:29:48

@hagyma:

Mary kiherél,ha itt talál a HV-on:D

hó elment?

Flood 2011.02.06. 20:31:03

Az a lakatlan szigetes feladat totál be se került az öf.-ba? Tegnap este nem néztem az online-t, de azér kíváncsi lettem volna rá, ha már megemlítettétek

csicserierika 2011.02.06. 20:31:19

Alekoszt csípni nem menő,de vállalom.
MMKK őszinte, és most Olinak is jó tanácsot adott, nem jött ki rajta a péniszirigység, de mikor rájön, akkor is van öniróniája. Meglehetősen jól látja magát kívülről, csak hát istenkém nem adja fel és újra és újra körbejárja a lányokat. Szerintem ártalmatlan.
Évát pedig jól kezeli, még szívatja is.

rianna 2011.02.06. 20:32:18

@gidabiga: majd alekosz elmagyarázza nekik, mint ahogy a kultúrbarbárral tette

Lasombra 2011.02.06. 20:33:27

@Büszke_troll: ja, Anikó tudta, Olivér nem. neki van vesztenivalója, ő a hős szerelmes, neki kellett volna a sarkára állnia. már ha nem helyezné saját magát mindenki elé.
plusz Anikónak jobb mellei vannak, mint Szmörének. :)
még kérdés?

artdark 2011.02.06. 20:33:33

Sziasztok, szia Augur (holnap már télleg írok egy hosszút Neked:))

Ahogy én látom:

Anikó egy elkeseredett boldogságkereső, tele érzésekkel, amelyekhez testi vágyak nem kapcsolódnak. Lételeme a csábítás (külső tulajdonságaival tisztában van), de a szerelemveszélyt sem képes kikerülni. Inkább emocionális, semmint észlény. Tulképpen sajnálni lehet - én sajnálom is. (Olivér miatt meg különösen, de ez más kérdés.)

Olivér egy patkány - nemcsak külsőleg, hanem a szarkavarásával is. Azaz, létszükséglete a show-nak. Inkább nem mennék bele, hogy miért játssza a hűségest - én nem játszanám a helyében, főleg, ha Anikó lenne az alany (nagyon mekkúrnám), igaz, sorsom e téren még nem kényszerített kamerák közé, így nem tudom, hasonló szituban valójában hogyan cselekednék.

A Ráczok: egy ideje már nem jelentenek csalódást számomra, a megtévesztés pár hete véget ért. A mostani jelrakásukat nem lehet kidumálni.

Örülök, hogy a négyek bandája is szakad, barátságot nem lehet jópofizásra építeni, főleg nem jellemgyenge emberek között.

Ha nem változik nagymértékben a mostani helyzet, a kiszavazásra Oli helyében Gigit vinném. El a legokosabb, leglogikusabb és legbiztonságosabb döntés szerintem. Ezzel is azt illusztrálom, hogy már nem hiszek az Anikó-Gigi összeborulásban.)

Csakhogy mintha az RTL arra készülne, hogy nyújtani kell a műsort, mert várhatóan valaki még idő előtt távozik. Épp ezért szerintem nem a jövő héten lesz a párbaj (négy nap amúgy is kevés az sms-ek maximálására), hanem egy héttel később. Még kétszer megcsinálják, és máűúr utol is érték magukat, ha hirtelen meg kellene válniuk vkitől.

Egyelőre ennyi. (Megjegyzés: abszolút kedvencem nincs a villában, ezt mindig a körülmények váltják ki belőlem. Pillanatnyilag Anikó jön be. Abszolút ellenszenves viszont mindenekelőtt Éva, aztán Szandi, a két homár, időnként Olivér, és mostanság a Ráczok. Laci pillanatnyilag elmegy, Alkesz pedig Alkesz, ő maga.)

rianna 2011.02.06. 20:33:33

@gidabiga: majd alekosz elmagyarázza nekik, mint ahogy a kultúrbarbárral tette

prof. Perselus Piton 2011.02.06. 20:34:01

@gidabiga: akkor remélem, nálunk vidéken is van, bár tv szerelőre nem ad találatot a gugli...biztosan valami cégnév kell majd...

Lanois 2011.02.06. 20:34:25

@Flood: Az nem, mert azt a Béci nyerte a fiúk közül.

2011.02.06. 20:35:09

@Büszke_troll: tényleg kavarós, műhisztis tipikus HP Anikó, biztos valaki mondta neki, hogy jól áll neki ha szenved, ezért minden alkalmat megragad, hogy szenvedhessen egy kicsit.
Azért arra kíváncsi lennék, ha tényleg összejönne a nász Olivérrel, vajon meddig tartana a kapcsolat. Anikó tipikusan az a hülye picsa, aki egy reggel felébred és ránéz a mellette fekvőre: ÚristN, én ebbe az alakba szerettem bele?

gidabiga 2011.02.06. 20:35:28

@Mme Chauchat:

hallodhülyevagy, 6:45-kor?
olyankor még beszélem rá magamat, hogy az első kávéig eljussak, ami azért fontos, hogy megtaláljam a másodikat :D

Albino Vernyul 2011.02.06. 20:36:19

@Büszke_troll: Mert nem Aniko kezdemenyezett.. Oli utotte a vasat, huzta ki belole mi a helyzet.. Es ahelyett, hogy rovidre zarta volna azonnal, folyamatosan generalta az egyre szarabb helyzeteket.. Tan ezert Olit basztatjuk...:)

Bogi és Burkó 2011.02.06. 20:36:46

@gidabiga: lelki társam :)
én ma már túlvagyok egy tesz-vesz dvd-n. végigaludtam. szeencsére nem buktam le.

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:36:49

@csicserierika: egyáltalán nem látja magát jó kívülről, ugyanis fogalma sincs, hogy igazából mennyire ostoba és primitív.

joszif 2011.02.06. 20:37:18

@hagyma: Mondjuk se Eagles se Colts nincs a döntőben ugyhogy én csak egy nagyon jó meccset szeretnék.
(annak viszont örülök hogy a patriots sincs ott :D )

gidabiga 2011.02.06. 20:37:41

elveszett egy hsz-em, a legnagyobb baj, hogy nem tudom, mit írtam benne.

Büszke_troll 2011.02.06. 20:38:56

@Lasombra:
jó csöcse van, és?
a lelke sötét.

2011.02.06. 20:39:19

@artdark: "A Ráczok: egy ideje már nem jelentenek csalódást számomra, a megtévesztés pár hete véget ért. A mostani jelrakásukat nem lehet kidumálni."
Már megbocsáss, nem imádott Anikód volt az, aki két hete még forradalmi hevülettel vezérelte a négyek bandája elleni harcot? Izzította a hangulatot rendesen.
Most meg kibe is "szerelmes"? Ha ez nem magyarázza meg a kiválasztását, akkor mi?

Flood 2011.02.06. 20:39:52

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Érvelj már egy kicsit Oli mellett légyszí, mert el nem tudom képzelni, hogy 1 O-B párbajból miért lenne jobb, ha O menne vissza

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.06. 20:40:49

@lófő: nem ellensege sajat maganak
ho elm,ent de hideg van
@joszif:
minden SB jo
/annak en is mert most nem tudnam kinek drukkoljak, igy GO Packers
de hajni mindjart kibasz mint macskajat kakilni, igy lelepek magamtol/

csicserierika 2011.02.06. 20:41:15

@Friedmann Juci: A nőkhöz való viszonyának a sikertelenségeit elemezgette párszor, és egyet tudtam vele érteni. Saját szuvenír vélemyényem

gidabiga 2011.02.06. 20:41:41

@Mme Chauchat:

az más :D
olyankor már a dzskuzzit keresem, kár, hogy itthon nincs.

@Bogi és Burkó:

tesz-vesz dvd?
arról nem is hallottam.
már kinőttek belőle, de azért néha a Kicsi belenéz és megkeresi a bogit nosztalgiából :D

K Tomoceusz 2011.02.06. 20:43:12

Éva egyedül issza meg a pezsgőt vagy a társaival ? Ez egy kérdés ? Hány slukkra issza ki az üvegből a riportszobában ? Az RTL a tárgyilagosságot még hírből sem ismeri .

Lasombra 2011.02.06. 20:43:18

@Büszke_troll: a lelke a tied lehet. :)
Olinak mije van?

Mme Chauchat 2011.02.06. 20:43:24

@gidabiga: na. abban van az elveszett hsz-od

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:43:26

egyszerűen nem értem, hogy miért ne "játszhatna össze" a testvérpár. miért zavar ez bárkit is?

artdark 2011.02.06. 20:44:02

@beebeer: Én is látom, hogy Anikó kapkod, de ez nem indok arra, hogy a Ráczok - persze teljesen véletlenül, minden konfliktusmentesség dacára, álságos dumával - megjelöljék. Ezek szerint Évával szívesebben időznek? Ugyan.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 20:44:06

@Flood:
Miért kéne érvelnem, annyi nem elég , hogy nekem speciel Olival semmi bajom, Bécit meg nem bírom ?

Hódos Hajnalka 2011.02.06. 20:44:23

@beebeer: ezzel mondjuk én majd' minden reggel így vagyok :DDDDDDDDD

redhaven 2011.02.06. 20:45:41

@gidabiga: mi ez a szétszórtság Kedves?
nemtán oli megbabonálkodott digitális jelen keresztül.
merakkor énis kűdök jelet annak a piszkafa vévának.

Sliders 2011.02.06. 20:46:18

Ugye azt ti sem kajáljátok be, hogy Anikó szerelmes Olivérbe?

Egyik napról a másikra? Éva mondta meg jól, hogy múlt héten még lófasztól kezdve mindent mondott Anikó Olira.

Anikó egy lelki idegroncs. Nem azért mert a villába vannak 2 hónapja. Egy normális ember ennyit nem bőg egy évben összesen mint Anikó együtt egy nap alatt.

És ne feledjük, hogy a csaj profi színész. Tényleg az. Annyira jól előadja magát. Zseniális alakítás. De hogy nem szerelmes Olivérbe az fix. Max egy patronra kell, de akkor Enikő ugrott, és vagy Anikó be akarja szopatni vagy nemtom de az fix hogy ebből Oli nem fog kijönni jól.

Anikó sokszor megjátssza magát, a síros szende kislányt máskor meg ölni tudna. Én ennek nem dőlök be.

Jahh pont most lett szerelmes Oliba, mikor már rezeg a léc, be kell nyalni a főszereplőnek ha nem akarja hogy idő előtt kiessen. Ügyes. Ugye ezt a szart nem hiszitek el. Mert ha igen minden nő orrotoknál fogva meg tud akkor vezetni titeket.

artdark 2011.02.06. 20:46:48

@Friedmann Juci: senkit nem zavar, legalábbis innen, kintről, de odabent taktikailag célszerű lenne szétszedni őket.

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:47:22

@Sliders: hű, babám sürgősen könnyíts magadon.

joszif 2011.02.06. 20:47:38

@hagyma: még egy utolsó gondolat.
nem lesznek cheerleaderek pedig ilyenkor sokkal többször látni őket :(

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 20:47:52

azért Anika is nagyon okos lány, egyből azt kérdi: "szeretsz?" ááá, el sem hiszem, én meg azt hittem nálam hülyébb nőci nincs. és mégis van...

.lll. 2011.02.06. 20:47:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

veled vagyok,én se bírom Bélust,mongyuk Oli se a szívem csücske,de ő egy szerethető lecsúszott dzsentri vigéc

Flood 2011.02.06. 20:48:26

@Lanois: Na, akkor beindult a Retek részéről a kampány?

Bogi és Burkó 2011.02.06. 20:48:50

@Friedmann Juci: én sem értem. mint ahogy azt sem, miért elképzelhetetlen, hogy nem beszélik meg és mégis ugyanarra az emberre raknak,

artdark 2011.02.06. 20:49:19

@Sliders: Logikus, amit mondasz, de én ennyi tudatosságot nem nézek ki belőle. Tartom, hogy szerencsétlen boldogságkereső, a fasz nem érdekli, csak az érzelmi függőség. Ami hamar kialakul benne, sokszor indokolatlannak tűnő módon (végül is nő), de oly hamar meg is szakadhat (végül is nő).

Sliders 2011.02.06. 20:49:40

Anikó egy prosti cica. egyszer itt egyszer ott. Ráczokat meg tudom érteni hogy Őt jelölték. Zsófi addig volt tuti míg bent volt, mikor Anikó megérezte hogy cumi lesz Zsófival elkezdett átállni és elhagyta a süllyedő hajót.

Remélem Anikó kiesik a picsába. Rohadt szarkeverő és ha így folytatja szegény Olinak az lesz a párbaján hogy enikó be fog neki mutatni.

Zuzimama 2011.02.06. 20:50:24

@prof. Perselus Piton: van még tévészerelő, de lehet, hogy jobban jársz egy újjal. :D

ON
Nálam fordítva működött a dolog, először itt olvastam a blogbejegyzéseket, és csak most kezdtem el belenézni az adásba is. Hajni leírása hozta meg a kedvemet a VV-hez, bár együltő helyemben nem tudok végignézni egy egész összefoglalót, az kicsit gejl lenne.

Kérdésem: ki a csirkelábú?

OFF: Bogit mi is keressük mind a mai napig a Tesz Vesz városban. :D

redhaven 2011.02.06. 20:50:32

@Sliders: a nőkolyan kirafináltak,hogy az mán borzasztó.
elégha elszopogatnak csúcsos ajkakkal egy kínjában érett januári spanyol epret,aztán az ananász már nem is kelendő.

Augur 2011.02.06. 20:51:06

@Sliders: ennyire nem érti a szakmát a kislány. totál dilettáns.

tattila 2011.02.06. 20:51:55

@canzone:
Az első kérdése a "Teccem?" volt.

csicserierika 2011.02.06. 20:52:09

@Sliders: teljesen igazat szóltál. Az a hüppögős sírás meg akkora hisztéria volt, hogy csak na. Évát kezdem bírni. Jól kiüvölti magát és kész. Lehet, hogy hasonlítok rá? Jeleket csak a jövő héten lehet rám dobálni.

gidabiga 2011.02.06. 20:52:28

@Lanois:
@Mme Chauchat:

már megvan, Mme-nak címzett reklamálós hsz volt a hajnali érkezés miatt, amiről kiderül, hogy nem is hajnali :D

@redhaven:

brrrrr, még a feltételezés is broáf! :D
vannak ilyen napjaim, nézd el nekem :D

Augur 2011.02.06. 20:52:45

@Sliders: dehogy prosti, jézusom. találkoztál már prostilelkű nővel?

artdark 2011.02.06. 20:52:46

@Augur: Sztem is, ld. fentebb.

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:52:49

@canzone: :DDDDD ééédes. hát ő azt akarja, hogy szeressék. persze, hogy ezt kérdezi. és te? te szereccc?

Flood 2011.02.06. 20:53:38

@Friedmann Juci: Hát ja; a négyes megbeszélheti előre, hogy kire szavaznak, de a testvéreknek nem szabadna ugyanarra szavazniuk?
Mondjuk tökre nem értettem, hogy miért Anikóra tettek, nem csodálom, h ledöbbent rajta szegény csaj. Amúgy azt a párbeszédet mutatták, amit Gigi említett, hogy megbeszélték a kiválasztás előtt Anival a problémájukat? Az még lehet segítette volna a tisztánlátást.

Sliders 2011.02.06. 20:54:09

@artdark: Szerintem eddig Anikó nagyon is tudatos. Nagyon jó színész.

A csaj jó cucc, tuti kint csomó faszi rá veri. Gondolod hogy ezzel nincs tisztában és egy középkorú faszival leáll csevegni.

Szerintem Ő nagyon is tudatosan játszik. A tét nagy és a Nőket a pénz megvezeti sokszor. Gondolod hogyha szeretet hiánya lenne Olihoz menne? Ennél a Béci is jobb pálya aki mellesleg tetszett is neki, de most már nem. Ha meg bizsereg ott lent, akkor lehet Szandika is megoldja vagy Éva :d

artdark 2011.02.06. 20:54:44

@csicserierika: Akkor rád teszem a jelet. Éva sok. Még egy elmebeteg férfinak is, aki csak a pinamértéket ismeri. Komolyan, inkább a húsz éve halott szomszédasszonyomba nyomnám a brét, mint őbelé.

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:54:57

@Sliders: cicamóki. egyelőre olivér dörzsizi oda anikóhoz. anikó csak egy szeretetéhes KISLÁNY. nagyon átverhettek téged mostanában tündérkém, mert igencsak haragszol a nőkre:))

Friedmann Juci 2011.02.06. 20:55:50

@Flood: gondolom azért teték rá, mert elég csapongó a kislány. egyébként meg tökmindegy. végül úgyis mindenkit ki kell ejteni.

Sliders 2011.02.06. 20:56:23

@Augur: A pprostit most nem úgy értettem mint az útszélieket, de elég fura nem, hogy múlt héten még Oli halálát kívánta aztán hirtelen elkezdett váltani. Nem fura ez kicsit? Csak úgy egyből?

Nekem Oli helyében gyanús lenne. Szerintem ha ez így megy tovább Olinak nem lesz jó a párbajon látni Enikőt.

artdark 2011.02.06. 20:56:33

@Sliders: 1. Én már túl vagyok a középkorú faszi-koron, ezért nem adok igazat Neked:)

Jó színész, ha komédiázni kell. Ez nem az. Ez dráma, amibe belelovallta magát.

A farok nem érdekli, régen az ilyenre mondták, h szűzkurva.

1000-szeres szeretethiánya van.

tattila 2011.02.06. 20:56:57

@artdark:
Azt hiszem ráleltél az Anikó rejtély megoldására.
A Ráczékben is azért csakódott, mert barátainak tartja (tartotta?) őket - biztonságra, szeretetre vágyik.
Olihoz annak alfa pozíciója vonzza.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 20:57:29

@tattila: bocsi, igazad van.
@Friedmann Juci: persze :) és milyen jól esett volna a kis lelkének, ha azt válaszolja, hogy: igen, a legfelsőbb szinteken szerelmes vagyok beléd, csak te még ezt nem tudod :D

tattila 2011.02.06. 20:57:34

@Mme Chauchat:
Hát ez meg milyen kérdés?

Flood 2011.02.06. 20:57:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Csak őszintén kíváncsi lettem volna, h vkinek miért szimpatikus az Olivér, de így OK. Én mondjuk tök ellentétesen ítélem meg őket, de ízlések & pofonok, ahogy a bölcsek mondják :)

.lll. 2011.02.06. 20:57:43

Olivér légy ember a kurvaanyádat!
Ha megpakolod rendesen Anit és Szandát,akkor dobunk rád vagy 85210 esemest!

kérem olvassa bé Búcibá!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 20:59:00

@Sliders: és ne felejtsük el, hogy Liluka előre szólt, hogy a napokban Anikó érzelmei Oli felé fognak fordulni. Teljessssen véletlenül ráérzett :)

Lanois 2011.02.06. 20:59:31

@Flood: Hülye vagy? Már akkor beindult, mikor még Oli ki se lett jelölve. Buci már az előtt oltogatta Bécit.

Flood 2011.02.06. 20:59:32

@canzone: Hát még mindig jobb, mintha azzal kezdte volna, hogy Elveszel feleségül? :DD

Kekec1 2011.02.06. 20:59:39

@nattydread88: szerintem olipatkány egy jó mentésget keres... mondogatja anikónak, hogy szerinte nem is szerelmes belé, csak bebeszéli, neki különben is ott az ananász. Ezt mondja, hogy meglegyen az alibi, mert közben ölelgeti, húzza rendesen. Aztán ha majd Anikó jól ráugrik mert elveszíti az önkontrolját, akkor mondhatja hogy ő bezzeg ártatlan, ő megpróbálta elmondani, lerázni. Balázs már ezt próbálta a fejünkbe verni pár napja, beindult az agymosás, ez a forgatókönyv :)

gidabiga 2011.02.06. 20:59:44

@Mme Chauchat:

nem, dzsakuzzi nem lett azóta sem, az irsai mellett, a pezsgő mögött találtam meg :)

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:00:06

@Flood:

A Béci egy tapló , a húga dettó . Hogy csak egy példát mondjak . Egy sikeres párbajról visszajött kollegának akkor is illik gratulálni , ha netán azt utáljuk mint a szart . Többet nem merek , mert Ancilla a közelben lehet .

csicserierika 2011.02.06. 21:00:21

Elég szemléletes tudsz lenni. Eleinte engem is idegesítettÉva, de mostanában inkább komikus, és felvállalja azt is ha irigy, v. ha ég a bele a piáért. Nekem sem lenne barátnőm az tuti, de több közös témám lenne, mint bármelyik másik lánnyal bent.

47pcc63 2011.02.06. 21:00:28

@Flood: Mert nagyon oda van Enikőért és Ő a mentsvára,az egész szituból ez megy le!

Augur 2011.02.06. 21:00:46

@artdark: @Sliders: Anikó kiszolgáltatott, de nem a gaz férfiaknak, hanem teljes mértékben önmagának. hamvas életkorából és nemének esendőségéből eredően arra vágyik, hogy mindenki elfogadja és szeresse. majd rájön, hogy azt nem lehet elérni. teljes prostituálódással és feloldódással sem. egyelőre a folyamat rajtkockájában topog, Olivér jó nagy pofon lesz neki, de legalább elindítja a kiábrándulás kívánatos és törvényszerű útján. tudatos színészkedés előfeltétele magas szellemi nívó és kibaszottul jó emberismeret. illetve a mimikri képessége. ezek közül egyik sincs jelen Anikóban. ő csak egy kiscsaj, nem a femme fatale.

csicserierika 2011.02.06. 21:01:43

Bocsi az előbbi Artdarknak szólt@artdark:

Lanois 2011.02.06. 21:02:20

@Friedmann Juci: Ha mindenki kiesik, akkor ki fog nyerni???

Augur 2011.02.06. 21:02:42

@Sliders: lelkileg prostituált, ez így igaz. a nők sokszor keverednek ilyen helyzetbe.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 21:03:08

@Flood: akkor Oli egyenesen a riportszobán keresztül menekült volna kifelé az ő Enijéhez ijedtében :D

@Friedmann Juci: nemtom, talán a szerdai v csütörtöki adás végén szólta el magát egy pöppet

artdark 2011.02.06. 21:03:14

Megpróbálom megfejteni az Olivér-rejtélyt is. Saját tapasztalat, hogy a nőknél az első látásra ítélő hajlamot tartó együttlét esetén felváltja vmi megmagyarázhatatlan szimpátia. Ami alapulhat azon, hogy felfedez vélt vagy valós értékeket a másikban, felnéz rá (pl az ismeretei miatt), stb. nem mindig a külső a fontos. és régi igazság az is, hogy a nők eszejárásán nem lehet kiigazodni.

tattila 2011.02.06. 21:03:26

@Mme Chauchat:
Ez meg milyen pálya?
Jó, elismerem, jó csaj vagy :)

Lanois 2011.02.06. 21:03:52

@K.Tomoceusz: Oli is tapló. Ezek mind azok.

Sliders 2011.02.06. 21:04:07

@Friedmann Juci: Olivér megmondta neki hogy eddig és ne tovább. Erre Anikó: Utállak. Érzelmi zsarolás.
Vagyis ezzel azt akarja, hogy foglalkozz, menj utána.

Amúgy kedves Juci, nem hagytak ott mostanában és nem utálom a nőket. De volt már dolgom olyan hölggyel aki a semmiből nagyon elkezdett nyomulni rám és az már nekem rég gyanús, főleg ha egy csinos nőről van szó aki bárkit megkaphatna.

Ráadásul szegény Alekosznak milyen rossz lehet hogy Olival Szandika és Alekosz is szexelne, de vele nem. Szóval szegény Alek a bulin biztos nem érezte magát túl jól.

Olivér érzelmes ember alá írom. Az éjszakai online műsorból kiderül és tényleg szereti Alekoszt mint barátot. De mivel Olit kedvvelem nem nézem jó szemmel hogy Olinak Anikó miatt a magánélete zátonyra futhat.

genevieve 2011.02.06. 21:04:11

@Flood: ezt én se értem, olivér megbeszélheti a többiekkel, sőt kérheti, hogy rá tegyék a jelet ettől ügyes fiu, a rácz testvérek meg sunyik mert ugyan úgy rakják a jelet?

és igen, a villában ilyesmin múlik, sőt a tényleg való világban is, ha egy velem egy csapatban játszó, sőt főkolompos ember hirtelen a másik csapattal kezd összejárni, barátkozni, láthatóan velük van akkor bizony bennem megrendül a bizalom és úgy gondolom becsapott, és rá is tenném a "jelem".

artdark 2011.02.06. 21:05:11

@Augur: Külsőre igenis ff, amúgy télleg kislány. lesz pofon Olitól, de gyanítom, volt már mástól is, és mégse tanult. A pillanatra rendezkedett be. Én nem kertelnék, ha találkoznék vele. megmondanám, h csak dugásra kell, és - ismerve frigiditását - azért, h nekem jó legyen. Baj?

Kekec1 2011.02.06. 21:05:30

valaki emlékszik még az első kiválasztás környékén, kivel volt baja Giginek, hogy csúnyákat mondott a Béci barátnőjéről? tiszta véletlenül nem az Anikó volt az?...

artdark 2011.02.06. 21:05:55

@csicserierika: felvállalja... szerinted mit tudna tenni?

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:06:38

@Kekec1:

Rossz a forgatókönyv ? Nem találok olyan bejegyzést , hogy valakinek ez vagy az a kiesett hiányzik . Az Oli-Anikó rész kényszerítheti Bécinket válaszcsapásra . Remélem rámozdul Évára vagy Gombira . Aztán a néző gondolkozhat , melyik folytatást szeretné nézni .

ne most 2011.02.06. 21:06:40

Ha Szandikának bejön Oli, akkor Anikó is bepróbálkozik. Pánikrohamot kap, ha nem ő van a középpontban. Olcsó.
Bécit egy dolog érdekli, hogy ő a legjobb. Kevéssé romantikus, de mindig az az érzésem, hogy hazudik mikor megszólal, pedig nem is beszélnek össze Gigivel. Gigi szintén baromi romantikus. Arra is tud figyelni Erzsi hány méterre van tőle.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 21:06:48

@Hannibal22: hanem?
amúgy ne szólj be, nem tudok aludni, egyedül vagyok itt az ágyban. lassan a tujába is szerelmes leszek, bazmeg

csicserierika 2011.02.06. 21:07:00

@Augur: ha 16 éves lenne, akkor lehetne hamvasságról beszélni. Hány pofont akar még? Mer két hónap alatt láttunk egy párat. Ennyire nincs benne tartás? A gyenge nő dumától kivagyok, az a legveszélyesebb állatfaj . Szerintem.

Lanois 2011.02.06. 21:07:29

@Kekec1: Az a Zsuzsi volt. Tudod, aki béna a kidobósban.

Augur 2011.02.06. 21:07:37

@artdark: a külsőről nem ugattam. az más lapra tartozik. fiatalka még, nála bízhatunk abban, hogy a katarzis kilendíti a nőt a kijárt pályáról. vagy nem. felőlem cserkeld be, de hívjatok meg! én kurvára nem vagyok frigid.

artdark 2011.02.06. 21:07:39

@genevieve: itt csak arról van szó(azzal együtt, hogy a négyek néhány tagját nagyon utálom), hogy ők vállalják, a Ráczok meg tagadják.

Hannibal22 2011.02.06. 21:08:20

@canzone: majd pont egy összeesküvés-elmélet hívőnek fogok magyarázni,faszom:)

artdark 2011.02.06. 21:08:38

@Augur: látatlanban is megy a meghívó, legfeljebb szellemi orgia lesz. Kihívás lennél nekem.

47pcc63 2011.02.06. 21:09:36

@canzone: Olivér nagyon szereti Enikőt???????????????????? Röhög rajta az égész ország! Ekkora baromságot..........................

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.06. 21:10:16

Várjuk ki a végét, megpakolja még Oli Anikót !

redhaven 2011.02.06. 21:10:41

@canzone: lilunak véletlenül a 3 nappal későbbi forgatókőnyvet adták a kezébe.

Friedmann Juci 2011.02.06. 21:10:43

@Sliders: "De volt már dolgom olyan hölggyel aki a semmiből nagyon elkezdett nyomulni rám és az már nekem rég gyanús, főleg ha egy csinos nőről van szó aki bárkit megkaphatna."

édesem, fő az önbizalom.

olivérnek csakis akkor mehet tönkre a párkapcsolata, ha ő is belemegy a játékba. tudod, ez két embertől függ. anikó nyomulhat, ha olivér nem enged. ha meg olivér enged, az nem anikó hibája.
(ha azt mondod, hogyha olivér megfekteti anikót, és arról is anikó tehet ajd, mert nyomult, akkor vinnyogva foglak kinevetni:DDD)

47pcc63 2011.02.06. 21:10:49

@Lanois: Olivér nagyon szereti Enikőt???????????????????? Röhög rajta az égész ország! Ekkora baromságot..........................

Sliders 2011.02.06. 21:11:10

@K.Tomoceusz: Én meg azt látnám szívesen hogy Gombi a látens buzi :) rámozdulna Lacira vagy Jerzsyre, esetleg Alekoszra.

Valaki nem tudja véletlen a nyelvtan tanárnő nevét :) az a nő tényleg nagyon cukorfalat volt :)

Kolkom 2011.02.06. 21:11:29

Vettem a fáradtságot és írtam egy levelet a Villalakóknak. S mivel abban nem vagyok biztos, hogy nekik átadják ezért itt megosztanám.

Drága és szeretet Alattvalóim a Haza Oltárán Küzdő és Szenvedő Végvári Villalakók !

Nehéz és keserű szívvel írom levelemet, remélem ebben a viharos történelmi helyzetben ezt a levelet megkapjátok, bár az országban eluralkodott ármányságok és a mindenhol felbukkanó ellenséges erők a hírvivők dolgát nagyon megnehezítik.
Pedig az ország vigyázó tekintete, mindennap feszült figyelemmel követi hősies küzdelmeteket a gaz ellenséggel. Akinek csak az a fontos, hogy az életetekben egyre több kihívást, feladatot és feszültséget hozzon.
Sajnos, nem tudunk több ellátmányt bejuttatni a villába, naponta ostromoljuk több szekérnyi borral és élelemmel a villa falait, de olyan erős ellenállásba ütközünk, hogy a segítség nem tud eljutni hozzátok.
De imával és sms-sel támogatjuk szerény végvári villátokat.
Engedjétek meg, hogy néhány biztató szóval erőt és hitet adjunk.
Érzelmeiteket fel ne adjátok, de az vesse rátok itt kint az első követ, aki egy szép női szemnek ellent tud állni és nem tesz meg mindent, hogy erény övének kulcsát megszerezze. De viselkedjünk tisztességesen ha már a kulcs meg van nyissuk ki a zárat.
Figyeljétek vezéreiteket, mert kémeink szerint köztük lehet egy áruló, aki folyton-folyvást ármánykodik.
Figyelő szemetek vessétek a Villa hangjára, erőt és bölcsességet sugároz, bár nem túl kiművelt a geometriában, irodalomban és a históriában, de az életet ismeri és szavait mindig megfontolja.
Türelmetek legyen mindent meghaladó azokkal a szegény párákkal akik, nehezen viselik a küzdelmet és időnként felakarják adni a harcot illetve titeket is ellenségnek tekintenek.
Érzelmi viharaik ne bontsák meg egységeteket.
Ne feledkezzünk meg azokról a harcosokról sem akik név és arc nélkül küzdenek, mint tudjuk egy harci szekér minden darabja szükséges ahhoz, hogy működjön, de mégse soroljuk fel az összes darabját. Lehet, hogy a harcban néhány része elveszik, néhány tönkre megy, de amíg az ellent lehet vele támadni a szekér értékes marad.
De vannak köztetek néma Hősök, kik bátran küzdenek, segítséget nem kérnek csak folytatják végnélküli ostromukat, bár lehet, hogy lesz köztük aki túl éli a csatát, de lesz aki hősi halált hal, róluk hősi emlékművel megemlékszünk.
Küzdjetek! Az Isten és a nép veletek!
Küzdelmetek nemes, most megmutathatjuk, hogy milyen erősek és tiszteletre méltóak vagyunk, ha egységet és erőt sugárzunk.

Nemes és Mindenben Fölöttetek Álló Királyotok, aki a Nép és Saját Maga Által Uralkodik Rajtatok.

Hannibal22 2011.02.06. 21:11:33

@47pcc63: ne törődj vele,nem tud a csaj semmit:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 21:11:55

@Hannibal22: :DDDDDDD
@47pcc63: énénén egy szóval sem mondtam, hogy szereti az Enikőt :D

artdark 2011.02.06. 21:12:07

Kezdem tisztelni Olivért, remélem, a minőségi csere mellett dönt. (Engem meg megesz a sárga takony.)

.lll. 2011.02.06. 21:12:25

@Kekec1:

az zsuzsi volt,a hajigálós

artdark 2011.02.06. 21:12:55

@Kolkom: még ilyen fasságot, a megszólítás után nem folytattam.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:13:44

@Lanois:

Oli nem csinál titkot abból , hogy egy görény , ezt a nézők nagyjából 100%-a el is hiszi neki . Bélánk eljátsza nekünk a jósrácot , ezt 37.9% szopja be . Felmérésem reprezentatív , az elöbb ütöttem a hasamra .

47pcc63 2011.02.06. 21:13:47

@artdark: Olivér nagyon szereti Enikőt???????????????????? Röhög rajta az égész ország! Ekkora baromságot..........................

Flood 2011.02.06. 21:13:48

@Augur: Uhh, ittam a szavaid, Alekosznak nincsenek ilyen szép vélemény-kinyilatkoztatásai :) Ráadásul a hozzászólásodnak köszönhetően megtudtam mi a mimikri, ezért külön köszönet ;)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 21:14:02

@redhaven: vagy ráömlött a kóla a forgatókönyvre, amitől összeragadtak a lapok.

artdark 2011.02.06. 21:14:22

@47pcc63: Nem a szerelemre gondoltam, hanem a pinára.

gidabiga 2011.02.06. 21:14:44

@redhaven:

olyan szívesen írnék én is egy napra forgatókönyvet, de engem nem kérnek meg rá

Augur 2011.02.06. 21:14:48

@csicserierika: hamvas a húszéves, nyugi. objektíven mondom: sejtszinten él. van egy olyan nőtípus, aki furcsán érzéketlen ha a nőiségéről van szó. bőg ugyan, és szenved, de nem azért, amiért valójában kéne. ha leműtené valaki a hályogot a szeméről, belehalna.

ne most 2011.02.06. 21:15:03

@wwwkonyvlinehu: Anikó nem akarja odatartani Olinak. Ha Oli rámozdulna, alulról megrúgná.

Augur 2011.02.06. 21:15:51

@Flood: gyere hozzám továbbképzésre. de az Alekosz hasonlatért eltördelem a lábaidat.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:16:22

@Sliders:

A nyelvtan tanárnő beépített ember volt . A négyes számú kameraman nővére . B. Irén , jelenleg férjezettlen .

Lanois 2011.02.06. 21:17:10

@47pcc63: Én ilyet nem mondtam. Szerintem ezt másnak akartad írni....

artdark 2011.02.06. 21:17:31

@Augur: merhogy még emlékszem azokra az időkre, amikor nem voltam impotens, és most jó érzésekkel tölt el, hogy másért is szerethetnek a nők.

.lll. 2011.02.06. 21:17:41

én egy Ani-Gigi ketfájtra szívesen beneveznék/olvasod szerkesztő??/

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 21:17:43

@Sliders:
Én is így gondolom, és én nő vagyok:)

@lófő:
abban biztos voltam, hogy te értesz:))
hisz téged is bírlak:DD

@Flood:
Akkor bővebben, az elején Éva nagyon idegesített, de aztán valahogy úgy alakult, mint a bentieknél, már csak nevetek rajta, vagy néha sajnálom, de különösebben nem zavar.
Alekoszt is csípem, egyszerűen ennyi kell oda mert ugye ez egy tévéműsor, és azért valljuk be, nem rossz amit csinál a show szempontjából.
Olivér kb. ugyanez, nem csinált még olyat amin felhúztam volna magam, és igen bizonyos határok közt tetszik amit csinál.
Szandika mostanában kezd nekem kicsit sok lenni, lehet nem lett volna baj, ha mégsem marad.
Anikót kb. egy hétig bírtam,talán a múlthéten, egyáltalán nem tetszik ahogy játszik, Évának igazat adok abban amit megfogalmazott róla.
Én soha nem láttam benne az ártatlan kis édest.
Szerintem kőkemény színészkedés amit előad.
Gigi, Béci egyáltalán nem tetszik amit csinálnak, ha őket kéne nézni az összefoglalókban, hát baromi unalmas lenne, amúgy meg alamuszi macska vagy nyúl nagyot ugrik.
Egyetlen őszinte pillanatot nem láttam tőlük, nekik ez a taktikájuk, a kivárás.
Jerzy bajom nincs vele.
Gombi mintha ott sem lenne.
Lacitól többet vártam, nagyon ő sem nyilvánul meg, szintén kivár.

Azt hiszem nem hagytam ki senkit.

Sliders 2011.02.06. 21:17:48

@K.Tomoceusz: Ez most komoly infó vagy csak viccelődsz?

B. Irén? :D

artdark 2011.02.06. 21:18:18

@K.Tomoceusz: Én ettől függetlenül csiszolnám.

redhaven 2011.02.06. 21:18:27

@Kolkom: jó ez,csak artnak hiányzik az elejéről 400db puni,meg a nyíló ánuszrózsát is kamázza a költésekben.

tattila 2011.02.06. 21:19:00

Oli annyit és olyan látványosan semmint mélyen szenved benn, így a nyíg jobb szó rá, mint a többiek (Anikó, Gombi, Szanda vezetésével) együtt. És ő lenne a vagány!?
Ahogy babusgatja a csajokat, inkább a rosszkislány ff kategóriája vagy nem is tudom.
Anikó meg a naiva kategóriába illik.

Kekec1 2011.02.06. 21:19:31

@K.Tomoceusz:
erre:
"Aztán a néző gondolkozhat , melyik folytatást szeretné nézni ".

egyetlen ellenvetésem van csak, egyáltalán nem hiszem hogy a nézőknek bármiféle beleszólása lenne a párbajok kimenetelébe, hiszek a forgatókönyvben. Azt nem állítom, hogy a retek percre pontosan előre megírt mindent, ahhoz túl rosszak színésznek a villalakók, de azt igenis hiszem, hogy a következő egy-két lépést, kiesést stb megtervezik, a párbajokról való visszajutást egészen biztosan. Ha én retek lennék én se bíznám ezt a nézői "szeszélyre" :) Elhiszem, hogy Anikó érzelmei valódiak, részben a saját, részben a környezetemben szerzett tapasztalatok alapján meg is értem őt teljes mértékben, azt is hogy miért egyszer egyik egyszer másik alfahímbe "szerelmes". Igazából tökmindegy minek definiáljuk az érzést, ő megéli ezeket, ráadásul van egy hatalmas adag drámára való hajlam és önsajnálat is benne. Olivérnek is tetszik, ezt is simán elhiszem, X év az asszonka után, aki ráadásul szépségben fényévekre van Anikótól, + a szexhiány, + Anikó fekete-özvegyezése, "pornózása, csecsszopása... (kb akkor kezdődött ez a szál). Vinné is meg nem is, a szája mond egy dolgot, a testbeszéde mást, ha Anikó leitatná és leteperné ahogy Papucs tervezte, simán lenne szex. Azt nem hiszem hogy a retek ezeket előre meg tudta tervezni, ahhoz télleg Oscar díjasok kellenek, de ezekre a dolgokra alapozba azért bőven belenyúl az eseményekbe, lásd pl tegnap esti játék, ami sajnos a mai összefoglalóba nem került bele, ki kit vinne magával fajfentartani...
Persze mindez a szuvenír véleményem :)

redhaven 2011.02.06. 21:19:54

@K.Tomoceusz: nem létezik,hogy ilyen minőségi anyag parlagon heverjen.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:20:17

@artdark:

Impotenci kollega mit csinálnál ? Csiszolnád ? Ha görcsbe áll egykori derekam a röhögéstől , azért te leszel a felelős .

Lanois 2011.02.06. 21:20:40

@K.Tomoceusz: Nyilván mindenki játszik odabenn. Béci a jófiút. Oli meg azt, hogy mennyire szerelmes az Enikőbe, ami elképzelhetetlen, hiszen mi is láttuk már Enikőt.

Augur 2011.02.06. 21:20:50

@artdark: kac-kac. nekem az agyam a legérzékenyebb erógén zónám.

artdark 2011.02.06. 21:20:59

@K.Tomoceusz: hát... nyalni még tudok tán... ha összeszedem magam.

Trevlovics 2011.02.06. 21:21:37

a legnagyobb só szerintem gombi és jerzsi most. az összefoglalókban látszik, hogy tök jól elvannak néha, mikor buli van, együtt nyomják a táncot stb... és kiválasztáskor meg emberkednek ezzel a hülye dumával. mire? :D

artdark 2011.02.06. 21:21:42

@Augur: akkor agyonbaszhatlak?:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 21:21:51

Hajni BMW-s történetéről jutott eszembe:egy szintén nagyon szűkszavú haveromra ugyanígy neheztelt a nője,merthogy sohasem mondd neki szép dolgokat, legalább egyszer mondhatna csak 3-at, és ő már attól boldog lenne. erre a fiatalember kis gondolkodás után kinyögte: sör, sör, p.na :)

ne most 2011.02.06. 21:22:04

@Kekec1: "ki kit vinne magával fajfentartani." Béci Gigit vitte volna elsőre, mondtam hogy romantikus.

artdark 2011.02.06. 21:22:28

@Trevlovics: mert rájöttek, hogy ez a leglogikusabb lépés részükről. Abszolút konfrontációmentes. Igazuk van.

genevieve 2011.02.06. 21:22:31

alekosznak pl. jót tenne, ha kikerülne mellőle oli, egészen normális bohóc is lehetne belöle.
egyébként mindig oli bátorítja mikor a csajokról van szó, az a birka meg elhiszi és megy az éppen aktuális kiszemelthez, pár napja még arra buzdította alekoszt, hogy írjon leveleket aninak, anit meg arra, hogy szeretgesse meg alekoszt.

Kekec1 2011.02.06. 21:22:45

@lófő: akkor viszont én emlékszem rosszul, hogy Anikó is régebbről ismeri már Bécit? vagy csak most valamelyik bulin szeretett bele, nem valami régebbi érzelmet "melegített fel" alkohol hatása alatt? Vagy mindenki ismert mindenkit? :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 21:22:50

@Flood:
az még lemaradt, hogy ha húsz évvel fiatalabb lennék, lehet máshogy látnám, de az élet megtanított már az emberekkel kapcsolatban, hogy ne higgyek a látszatnak, az igazság nem mindig a felszín.
Volt idő jó sokáig mikor olyan voltam mint Ancilla, senkiről semmi rosszat nem bírtam volna feltételezni, no, ez már elmúlt.

Traitor General 2011.02.06. 21:23:06

üdv mindenkinek! most értem haza:-) mi jó/rossz/érdekes/unalmas történt ma?

artdark 2011.02.06. 21:23:30

@ne most: bizonyos kultúrkörökben ez természetes.

Trevlovics 2011.02.06. 21:23:47

@artdark: igen, ezt értem, és valahol okos lépés is, csak a körülmények ilyetén való alakítása miatt számomra teljességgel röhejes :)

47pcc63 2011.02.06. 21:24:10

@Lanois: Sajnos most kap majd egy üveg pezsgőt a kenderkóc. De azért az nem semmi, hogy az utolsó pillanatig nyomtam a szavazatokat arra, hogy ne kapjon, és az utolsó szavazatomkor 54-46 volt az arány a nemek javára, utána már nem lehetett szavazni. Retek meg utána kiírja a képernyőre, hogy 64%-ot kapott az, hogy kapjon az idegroncs egy üveg pezsgőt. Total hülyének néznek mindenkit, ez már szégyenletes. Bármit írni, bármit tenni is felesleges, népbutítás van itt semmi más.

Sliders 2011.02.06. 21:24:28

Tegnap Az Online adásban este kiderült, hogy Jerzy és Olivér szerepeltek egy filmben. Olivér statiszta volt Jerzy meg franc tudja mi de valami nagy filmrendezőt emlegettek. Tehát onnan már ismerték egymást.

.lll. 2011.02.06. 21:24:36

@Augur:

még a végén valaki agyonb@sz
én kérek elnézést:D

ne most 2011.02.06. 21:24:56

@genevieve: Alekosznak kell valaki akivel beszélgethet. Nem szeret gyúrni, igy nincs más partner a villában. A csajok meg nem fogadják maguk közé, kicsi a melle.

Traitor General 2011.02.06. 21:24:57

@gidabiga: szia! megmutattam a sith tesóknak a vonat-lépegetőt! Többen istencsászári rangot kínálnak Neked:-)

Augur 2011.02.06. 21:25:15

@artdark: és hol marad a félórás előjáték? Veres Pali bácsi is megmondta.

Sliders 2011.02.06. 21:25:32

@K.Tomoceusz: Bocs hogy ezzel csesztetlek de most tényleg a 4-es számu kamera man nővére volt a nyelvtan tanárnő vagy csak vicceltél? Szabad tudni a teljes nevét, hogy rá lehessen keresni? :)

Kekec1 2011.02.06. 21:25:50

@Sliders: a végén tényleg kiderül hogy mindenki mindenkit :) vagy mindenki mindenkivel:)

Augur 2011.02.06. 21:25:56

@lófő: cica már lelőtték:) csak nem képezeled, hogy véletlenül dobok magas labdát?

redhaven 2011.02.06. 21:26:25

@Traitor General: rettenet hisztikről csúsztál le.

Flood 2011.02.06. 21:27:07

Kicsit emlékeztet ez az Oli-Ani affér a Zsuzsi-Leonidaszosra. Emlékszünk ott mi lett a srácnak a kinti kapcsolatával?

Trevlovics 2011.02.06. 21:27:15

egyébként továbbra sem hiszem el,hogy olivér bécit hívja ki. azt majd csak akkor, ha ráköti a kendőt.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:27:20

@Kekec1:

Jó volt (lesz) az a hajótöröttes játék . Anikó levezetése , hogy kit vinne magával baromira tetszett . Éváé is , Alekoszé is .

Az Oli-Ani-Eni háromszöghöz nem értek , már a neveken is muszáj röhögni . Mint Éván is , akit esetleg elhagy Ádám . Az szar lenne . A mai válságos világban hol kap egy Éva egy új Ádámot ?

artdark 2011.02.06. 21:27:34

@Augur: Én még ott tartok, hogy Pali bácsi szerint egy lány teherbe eshet egy olyan ágyban, ahol előtte mások szeretkeztek. Csak nem az ágytól.

tattila 2011.02.06. 21:28:52

@Trevlovics:
Amig a klánok háborúskodása közben nincs rajtuk a célkereszt, addig nincsenek veszélyben. És nem is akarnak célkeresztet magukon. A saját játékukat játszák, ami egyikükre sem veszélyes.

artdark 2011.02.06. 21:28:59

@Trevlovics: tartom, hogy pillanatnyilag Gigi kihívása lenne a legcélszerűbb és legokosabb döntés.

gidabiga 2011.02.06. 21:29:36

@Traitor General:

hú, de jó, imádom a sith tesóidat! :D

akkor ezt még neked, nekik:

filmdroid.blog.hu/2011/02/05/milyen_munkad_lenne_a_star_wars_vilagaban?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=twitter&utm_campaign=blhshare

@redhaven:

hisztizett valaki?
fel sem tűnt :D
ma elég magasan van a tűrőképességem határa :D

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:29:43

@Sliders:

Hány B.Irén beépített nyelvtan tanárnő van a facebookon ? Én elsőre megtaláltam .

47pcc63 2011.02.06. 21:30:19

@artdark: Egyetlen módon mehetne vissza Olivér.
Ha Anikót hívja párbajra.
Ha van benne becsület, megteszi.
Ha nem...hát mehet a lecsóba.
lúzer

ne most 2011.02.06. 21:30:31

@artdark: Oli nem párbajozik nővel, soha semmilyen körülmények között, ha rajta múlik.

Trevlovics 2011.02.06. 21:30:43

@Flood: azért a leonidász behízelgő modorban és önmarketingben sehol nincs olivérhez. szerintem ha anikó leszopja valamelyik este, olivér a riportszobában 5 perc alatt kimagyarázza enikőnek, hogy beküldött levél alapján volt feladat és majdnem elhányta magát közben és ő igazából egy áldozat. és ebből az első lehet, hogy igaz is lenne :)

genevieve 2011.02.06. 21:30:45

@ne most: mikor nem pozőrködik vannak teljesen normális megnyilvánulásai is.
egyébként pont a legutóbbi anikó simogatásnál jutott eszembe, hogy valóban nem hajtotta el ani sem, akkor meg miért ne csinálná?
de bécinek is igaza volt, hogy az a nő akit idegesit alekosz, vagy nem akarja, hogy simogassa, az rövid úton lerendezi és elküldi a francba, vérmérséklet szerint.

Kekec1 2011.02.06. 21:31:02

@Flood: Zsuzsi kiütötte a nyeregből egy flakonnal :)

@K.Tomoceusz: nekem is, bár Alekoszé ledöbbentett, ha télleg komolyan gondolja Ezt sose fogjuk megtudni :)

Trevlovics 2011.02.06. 21:32:01

@artdark: lehet, ezt nem tudom, mindenesetre ki tudná dumálni azzal, hogy ő nem gyáva csak így még nagyobb fájdalmat tud okozni bécinek :)

artdark 2011.02.06. 21:32:23

@47pcc63: ha később lenne a kiválasztás, talán így is lenne. Vagy ha szerdáig vmi nagy-nagy balhé nem lesz köztük. Egyébként sztem Gigit kéne, ha scak utóbbi addig nem jön össze Anikóval, és jól ki nem nyalják egymást. beh szép is lenne...! Én meg kiverném rájuk, aztán a bnőmre, aztán főzetnék az asszonnyal egy jó kávét.

redhaven 2011.02.06. 21:32:25

@Sliders:egyszer statisztáltam én is,csoda,hogy nem adtak statiszta oszit érte,fel kellett venni valami molyette lovagit.
na az öltöztető(160cm) mondta nekem: gyere te kis cukorborsó.

gidabiga 2011.02.06. 21:32:27

@artdark:

a jó öreg Pali bácsi :D
miatta olvastuk az IM-et :)

Augur 2011.02.06. 21:32:52

@artdark: :D nagyfasz volt az öreg, kétségtelen.

Hannibal22 2011.02.06. 21:33:14

@Trevlovics: Azt is szépen megmagyarázza majd,hogy miért nem Bélára teszi a kendőt.

Flood 2011.02.06. 21:33:48

@Friedmann Juci: Pontosan, Ha Olinak fontos lenne a kinti kapcsolata, úgy kellett volna lepattintania Anikót, ahogy Béci tette anno. Nem ott ölelgetni, meg simogatni, meg faggatni, h mit eszik rajta, és napokig húzni az orra előtt a mézesmadzagot. Ha meg ez is taktika volt Oli részéről, akkor szomorodjon meg, gusztustalan ahogy mások érzelmeivel játszik. (Ha esetleg Ani részéről víxínház ez az egész, akkor én már nem tudok mit szólni, nekem ez már magas :))

genevieve 2011.02.06. 21:33:48

@Trevlovics: én sem, az általa leggyengébbnek gondolt személyt fogja kiválasztani, aztán majd jól megmagyarázza, hogy miért:-)

artdark 2011.02.06. 21:34:13

@gidabiga: a Magyar Ifjúságba írt.

redhaven 2011.02.06. 21:34:20

@gidabiga: ani szenvedett egy vékony sort.
mosmá orvosért szalajtok...:)

47pcc63 2011.02.06. 21:34:22

@artdark: Maximálisan egyetértek vele, a számból vette ki a szót. Anikó, a bajai roma-csaj jól kiszúrt vele, szétszedte a 4-es brigádot és ujjai közé csavarta Olivért. Ha igaz, ha nem, jól megkeverte a pasit, kint Enikőnek - valóban - ilyen ürgére nem érdemes várni.

47pcc63 2011.02.06. 21:35:50

@Flood: Maximálisan egyetértek vele, a számból vette ki a szót. Anikó, a bajai roma-csaj jól kiszúrt vele, szétszedte a 4-es brigádot és ujjai közé csavarta Olivért. Ha igaz, ha nem, jól megkeverte a pasit, kint Enikőnek - valóban - ilyen ürgére nem érdemes várni.

Friedmann Juci 2011.02.06. 21:36:11

@Flood: anikó nem játsza meg magát, ő ilyen butus. olivért eleinte bírtam, mert nem lehetett megállni, hogy ne nevessen az ember azon, ahogy röhög, de eza bezártság kihozta belőle a mérhetetlen faszt. kínos, hogy ezt hozza ki belőlem ez a műsor, de szeretném látni, ahogy a párbajon kiesik, és az ő enikője a nézőtérről vigyorogva mutatja neki a középső ujját.

ne most 2011.02.06. 21:36:15

@Flood: Na de Anikó azért sokkal jobb nő, az ilyet nem pattintja le az ember, ha úgy néz ki mint Oli vagy Alekosz.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:37:15

@Kekec1:

Alekosz komolyan gondolta . Bár azt a Gigis részt nehéz elhinni , elképzelni meg egyszerűen rettenetes .

Traitor General 2011.02.06. 21:38:10

@gidabiga: köszi! de már megvan:-) a gesztus a lényeg:-)

artdark 2011.02.06. 21:38:15

@ne most: nem a faszt, repiből nem szabad idiótát tartani. Sokba kerül, ráadásul frigid is. Minden jó nőt un valaki, éppen az ilyenek miatt.

47pcc63 2011.02.06. 21:38:20

@Friedmann Juci: A bajai - fekete - csaj magával rántotta Olivért ezzel a kígyós magatartásával, s lehet, hogy nem is igaz a szerelmessége, csak - mint említette - ő majd szétszedi a 4-es tagokat. Sikerült neki rendesen! Nincs benne női büszkeség! Olivér pontosan a hűségével volt szimpatikus minden néző számára, de most ezt eljátszotta......nem ő megy vissza a villába, ahogy már a virsli-szájú Szandika is említette ma!

tattila 2011.02.06. 21:38:25

@genevieve:
Simogatásra van szüksége.
Alekosz közelségére is, barátság, biztonság, humor, egyedi meglátások, stb. Csak ne az Alek símogassa, de legalábbis ne menjen ennél tovább.

Sliders 2011.02.06. 21:39:00

@K.Tomoceusz: Te Én kerestem FaceBookon úgy hogy

B. Irén

Meg nyelvtan tanárnő de nem jött ki. Nem tudsz nekem valami linket adni? Azért kérdem, mert speciel facebookon nemtudom van e összetett keresés de én nem találom de meg szeretném találni :)

Trevlovics 2011.02.06. 21:39:44

és most úgy lesz, hogy szerda kihívás, szombat párbaj? mert az utóbbi kettőnél hagyott 1 hetet az rtl kihívás után karakterépítésre, így viszont csak 3 nap lesz, intenzívebben kell csinálni, az meg feltűnőbb lehet :)

redhaven 2011.02.06. 21:41:11

örzse+gigu a múlt héten sem reszeltek?
vagy a retek örök légpusszancsokra ítélte őket?
ma a lányka szerelmetes párnak titulálta magukat.
örzsemeg jót kacarászott az axiómán.

Trevlovics 2011.02.06. 21:41:12

anikó jó csaj, de nem való olyan faszinak, akinek van lelkiismerete.

gidabiga 2011.02.06. 21:41:23

@artdark:

akkor MI, ugyanazok a betűk, csak fordítva, ennyi idő után már nem mindegy? :D

@redhaven:

ja, hogy a villában volt hiszti? :)
azt hittem, a kommentelők hisztiztek
nem kell orvos, majd kialszom :D

@Traitor General:

nekem a bounty hunter jött ki :D

artdark 2011.02.06. 21:42:14

@Trevlovics: De igen, csak nem azért. ne legyél már földhözragadt...:(

genevieve 2011.02.06. 21:42:24

@tattila: jajj már ezek a hülye dumák:-)
simogatásra van szüksége, blabla, bla
könyörgöm ez már a 4 széria, tudták mire vállalkoznak.... ha ennyire nem bírnak magukkal maradjanak otthon az asszony szoknyája mellett.
megjegyzem bécinek is van kint barátnője, lacinak nem tudom, de mégse csinálja ezt a műhisztit az ölelgetés miatt.
ja és egy baráti ölelés, és egy szexuális tartalmú ölelés között elég nagy különbség van.

Friedmann Juci 2011.02.06. 21:42:41

@Hannibal22: nagyon szeretlek, de ezt most lécci.. :D
buta vagyok, mint anikó. magyaráztra szorulok. tudom, teljesen unnaturális.

Traitor General 2011.02.06. 21:42:54

@gidabiga: :-) jó éjt! holnap korán van reggel:-)

gidabiga 2011.02.06. 21:43:12

@redhaven:

hiába is várjátok, nem lesz bent szex :D
legfeljebb légszex, de abban sem vagyok biztos :D

Trevlovics 2011.02.06. 21:43:20

@artdark: akinek van, az nem tudja megcsinálni szerintem, hogy csak azért.

genevieve 2011.02.06. 21:43:29

@Sliders: szivatnak Béla ...stop....:-D

artdark 2011.02.06. 21:43:39

@genevieve: Gyere, mutasd má meg nekem is, mert nővel az első változatot nem ismerem.

Flood 2011.02.06. 21:44:10

@redhaven: Egy ilyen testet egész nap üzemeltetni kellene? :DDD

redhaven 2011.02.06. 21:45:30

@gidabiga: biztos az alvás az áfium a problémára?:)))

Trevlovics 2011.02.06. 21:45:38

@artdark: szerintem nem, de ha magad miatt tiltakozol, akkor felőlem lehetsz te a kivétel, aki meg tudná és mégis van neki :)

Sliders 2011.02.06. 21:46:02

@artdark:
Nem, szeretném megismerni. Am eskü komolyan vettem. Azért be kell vallani nagyon helyes nő volt. Mikor az ember akar valamit, akkor képes elhinni azt is ami nem igaz :)

Flood 2011.02.06. 21:46:11

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Kösz, ez így már kellően részletes volt :)

Hannibal22 2011.02.06. 21:46:15

@Friedmann Juci: telefonálásukra gondoltam:- cicák,hogy vannak,bébikemanólányka?
-jól vannak,itt vannak mellettem,bébike:)

47pcc63 2011.02.06. 21:46:32

@Flood: Olivér egy farka által irányított szánalmas nulla, aki persze be van tojva, hogy Enikő nehogy dobja idekinn...bebiztosítaná magának a kényelmes életet benn is, kinn is. Számító, csak most elszámította magát a kisribivel.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:46:42

@gidabiga:
hiába is várjátok, nem lesz bent szex

Hiányoztál pozitív gondolkodás órán . A következő eset kizárást von maga után .

tattila 2011.02.06. 21:46:59

@genevieve:
Laci nőszerzés reményében ment be.
Na nem a benti készletből, hanem hogy ismert legyen és könnyabben menjenek az ismerkedései. A munkája miatt nehezen tud időt szakítani az hosszabb ismerkedésre.
Egyébként szerintem Lacinak Anikó(-típusa) nagyon bejön. Amikor lehetősége van rá, akkor finoman próbálkozik.

genevieve 2011.02.06. 21:47:03

@artdark: sose ölted még anyádat, testvéredet, öcséd/bátyád feleségét, hugát
feleséged nőrokonait
vigasztalásképpen, vagy nagy öröm hatására?

Trevlovics 2011.02.06. 21:48:03

@genevieve: ez elírás, vagy nálatok tényleg így örülnek?

genevieve 2011.02.06. 21:48:35

bocsánat:D
ÖLELTED:-D

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:49:07

@47pcc63:

Hajrá farkuk által irányított szánalmas nullák ! Vesszenek a fatökűek !

redhaven 2011.02.06. 21:49:32

@gidabiga: légszex az mi?
repül a mag ki tudja merre???
most laci pocakbővülése tűnik olybá, minha egy összekoitált lepedővel került volna közelebbi kapcsolatba.

Friedmann Juci 2011.02.06. 21:50:01

@Hannibal22: hű.. nehezen, de felfogtam.
egyébként a cicákos telefonálást megmosolyogtam.

redhaven 2011.02.06. 21:50:35

@Flood: illő lenne beüzemelni:))

gidabiga 2011.02.06. 21:50:56

@redhaven:

:P
mi más? :D

@K.Tomoceusz:

de szigorú vagy velem.
a szigorúság nem tesz jót a bioritmusomnak, már veszem is be a magnéziumot :DDD

redhaven 2011.02.06. 21:51:24

@redhaven: laci kohordja a villa összes bűnét.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:52:38

@tattila:

Laca finoman próbálkozik ? Ez mikor volt ? Amikor ledugda a nyelvét Zsófinak ? Csórikám annyira le lett oltva , már arra sem reagál , ha sült Anikók potyognak az ölébe .

Friedmann Juci 2011.02.06. 21:53:03

ha van légpuszi, meg légszex, akkor légcsoki is van?

gidabiga 2011.02.06. 21:53:05

@redhaven:

ha van légpuszi, mért ne lehetne légszex is? :D

még gondolkodom a technikáján :)))

redhaven 2011.02.06. 21:53:35

@Hannibal22: a cicák a hűtőben pihennek.
te is odakerülsz bébyke,csak gyere ki.

tattila 2011.02.06. 21:53:46

@genevieve:
A fürdőben volt egy Oli Ani beszélgetés, Oli elmondta sokadszor, hogy milyen szeretethiányos, stb. A vége egy ölelés (hátsímogatásos, úgy 30mp-es) lett. Aztán Oli észbe kapott (megijedt/nag ynehezen legyőzte elemi ösztönét), bontotta az ölelést és kimenekült.
Anika (a dög) csábosan, mosolyogva, hogy most rajtakaptalak, álnaívan rákérdezett :
A: - Most, hova mész?
O: - Out from here.
Ezzel Oli is beismerte.

Augur 2011.02.06. 21:53:57

@gidabiga: basszus, pedig ezért nézem.

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:54:39

@gidabiga:

Lesz szex ez tuti . Ha Oli mégse Bécit visz párbajozni , Alekosz még szerda este megdugja bosszúból .

gidabiga 2011.02.06. 21:54:47

@K.Tomoceusz:

még nem láttam próbálkozni, de féltékenyen nézni igen.

@Friedmann Juci:

SSKK nem lehet egy csoki légcsoki :D

genevieve 2011.02.06. 21:55:28

@tattila: ó a kis ártatlan lélek a fürdőben ölelgeti a nőt:-)

Friedmann Juci 2011.02.06. 21:55:40

@gidabiga: a picsába.
légpofon van. azt a macskáim jól tolják.

Augur 2011.02.06. 21:56:59

@genevieve: ez az ölelgetős módi az imperialista filmek sara. meg vagytok rontva teljesen:)

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:57:10

@tattila:

Nyálas pöcs volt Olivér , vagányok tízezrei pirultak a tévé elött .

47pcc63 2011.02.06. 21:58:04

@K.Tomoceusz: az hol van olyat nem is látok..

K Tomoceusz 2011.02.06. 21:59:20

@gidabiga: Lacánk jó srác . Bent van 70valahány napja és még csak félig hülyült meg . Minden negyvenes manus büszke rá .

genevieve 2011.02.06. 21:59:38

@Augur: én tuti nem:-)
nem birom az ilyesmit:)

47pcc63 2011.02.06. 22:00:00

@Friedmann Juci: Hölgyek kérek tippeket miként mossa meg itt-ott testrészét Annuska a rotációs kapáival ./ jó nem rotál , de kapa / pl. a fülét , hogy finom legyek , és ha a változatosság gyönyörködtet alapon Rejszoli a kezébe adja a ...azt , akkor mit tud kezdeni ?

tattila 2011.02.06. 22:01:09

@K.Tomoceusz:
Hát az elején aktívabb volt.
Mostanában inkább csak ha spontán mód a helyzet úgy alakul. Ani nem is vesz észre.

K Tomoceusz 2011.02.06. 22:01:18

@47pcc63: Picit elbambultam . Mi van hol ?

genevieve 2011.02.06. 22:02:49

@47pcc63: ezt még egyszer, lassan, hogy olyan hülyék is megértsék mint én:-)

K Tomoceusz 2011.02.06. 22:03:40

@tattila: Ani nem is vesz észre.

Egy nagy hordót , aki félálomban az anyjához beszél ? Nem tudom . Nekem feltűnne .

47pcc63 2011.02.06. 22:06:08

@K.Tomoceusz: Más téma. A szavazásról is meg van a véleményem. A mai kérdés az volt hogy feloldják e a szesz tilalmat holnap,mert a bozótfejü alkoholistának szülinapja lesz(kapjon egy üveg pezsgőt)folyamatos frissítés közben emelkedett a nem szavazatok száma,az utolsó percben 57,2% volt a nem.Fél perc múlva a tv-ben eredményt hírdettek és láss csodát a nézők(szavazók)döntése értelmében(64% igen)bozótfejű pezsgőt kaphat és vedelhet. Gyorsan változott az eredmény. Ezért érdemes szavazni,főleg sms-t küldeni (emelt díjjal) Totál hülyének nézik a nézőket. Undormány az egész.

Flood 2011.02.06. 22:06:47

@47pcc63: Szerintem te néha összekevered a 'Válasz erre' gombokat. Lehet, az zavar meg, h mindegyik ugyanúgy néz ki :D

tattila 2011.02.06. 22:08:14

@Friedmann Juci:
Az "Alekosz lecserélte Évát Anikóra" (0205 szombati) videó végén.

gidabiga 2011.02.06. 22:08:34

@beebeer:

hogy öreg az túlzás, hisz még csak 29 múltam, de kár érte.
nyugodjon békében.

K Tomoceusz 2011.02.06. 22:09:17

@47pcc63: Ehhez sem értek . Azt hittem eddig , a neten kell pötyögtetni az igeneket vagy a nemeket lefagyásig . Az sms-ről most hallok először .

mama ottmarad 2011.02.06. 22:09:19

@Friedmann Juci: sőt, ha nem működnének együtt, akkor milyen felháborodás lenne.

Trevlovics 2011.02.06. 22:10:57

@tattila: az eg elég szoros ölelés volt én is megjegyeztem, mert arra gondoltam, hogy olinak ott felállhatott a pöcse :)

genevieve 2011.02.06. 22:11:05

@Augur: használja a körmök helyett a.....a fantáziádra bízom:-)

Friedmann Juci 2011.02.06. 22:11:45

@47pcc63: ennyire még nem voltak hosszú körmeim (majdnem ekkora volt, de nem vagyok rá büszke) és töksimán lehet vele segget törölni, és pinát öblíteni is.

csicserierika 2011.02.06. 22:11:46

de szeretném, ha Éva nem adna senkinek a pezsgőből. Remélem megtalálja a módját valami dumával és benyakalja egyből. Amúgy már kezdem csípni annyira komikus tud lenni.

47pcc63 2011.02.06. 22:12:40

@K.Tomoceusz: Az sms.-t csak az emelt díjas szavazásra kell érteni! Oké!

Augur 2011.02.06. 22:13:44

@genevieve: köszi, de én csak lefordítottam, ami a kollégát foglalkoztatja feszt.

Trevlovics 2011.02.06. 22:14:10

@csicserierika: senkinek nem fog adni, neki nem kell ehhez dumát találni, alaptermészete ilyen. ha nagyon rámennek majd védekezik azzal, hogy ti meg elloptátok a piros pontjaim.

Friedmann Juci 2011.02.06. 22:14:11

@csicserierika: óóó igen!!! támogassuk éva alkoholizmusát. öröm lenne nézni, ahogy remegve nyalja le egy kocsma pultjáról a szmötyit:D

47pcc63 2011.02.06. 22:16:20

@Friedmann Juci: Visszaolvastam a kommenteket. Agyam eldobom ,kurvák és alkoholisták miatt egymást kóstolgatni. Okosabb enged. Hagyd Nóniusz. Jól látod. Faxa Bcsabának csak ez a szeszkazán Évi jut mint híresség. Pedig vacak a híre itt is. Ő az aki inkább hírhedt mint híres. Amúgy tényleg szeszkós ,bent még inkább visszafogott is ezen. De a többi sem különb,az a Szundika... Atya ég azt hogy izéli meg az 53 éves pasija? Csak hátulról ,vagy zacskó a fejére ,vagy hogy? Épkézláb ff bottal nem piszkálná meg. Nóni ,ha valakinek ez a buli ,hogy ezeket bámulja.... Ha ennyire futja az életéből.. Háttttttttttt,igencsak ingerszegény lehet a saját kis Való Világa.

mézescsók 2011.02.06. 22:16:48

Én meg csak ülök itt és bambán olvaslak benneteket: mit néztem én, mert semmi olyasmit nem láttam, amit Ti. Igaz, élőben nem láttam az adást - perceket talán -, de miután elolvastam a hsz-ket, sajnos megnéztem.
Ki beszél itt szerelemről, érzelmekről?

Olivér? Enikő iránt? Tudom, hogy mindenki más intenzítással éli meg az érzelmeit, de higyjétek el: egy harmincvalahány éves ember nem zokogja tele a kamerát pármillió ember előtt ványadt banánt szorongatva a halllálllosssan nagy szerelméről. Abszolút hiteltelen volt a kezdetektől fogva, de akkor még csak azt hittem, hogy símán hülye.

Anikó? Tolj elé egy pasit és beleesik, ami aztán remek alkalmat ad neki arra, hogy telebömböljön pár csomag zsepit (nem a papírgyárak szponzorálják a műsort egyébként, mert ha nem, akkor még nem késő!), hogy pátyolgassák kicsit, mert olyan szeretethiányos szegény. Kiélheti végre színészi képességeit - helyzetjáték ez neki, nem más. A villában nem Gigi a színésznő, hanem Anikó, ezt illene észrevenni.

Szandi? Saját bevallása szerint is a pasikból élt. 600 bevallott kuncsaft után egyszercsak hirtelen nagyon szerelmes és féltékeny lesz?
Most a cél az, hogyha már a Gigi-Jerzy páros képtelen összehozni egy normális dugást (egyébként a fene se kiváncsi rá), akkor muszáj valamit kitalálni: olyan snassz, hogy a külföldi valóságshowkban mindig történik egy és más. Hát hol itt a magyar virtus???

Ez szappanopera a javából, a baj az, hogy szar a forgatókönyvíró és megérdemelne már régen egy orrbavágást!

Ja, és a játékosok akár naponta is laposra verhetik egymást, innen már nem küldenek ki senkit. Ez a tétel Zsuzsával ki lett pipálva.

tattila 2011.02.06. 22:17:04

@Trevlovics:
Egy ilyen eset után biztos nem tudnék nyugodtan aludni.

mézescsók 2011.02.06. 22:17:54

A banán az ananász. De ványadt.

Friedmann Juci 2011.02.06. 22:19:02

jah, egyébként anikó drága ma be is vallotta, hogy lassa már a tujába is szerelmes.

csicserierika 2011.02.06. 22:19:34

@Trevlovics: legszebb ajándék amit kaphat. Már előre röhögök a reakcióján, remélem nem okoz csalódást.

47pcc63 2011.02.06. 22:21:15

@mézescsók: sajnos most kap majd egy üveg pezsgőt a kenderkóc. De azért az nem semmi, hogy az utolsó pillanatig nyomtam a szavazatokat arra, hogy ne kapjon, és az utolsó szavazatomkor 54-46 volt az arány a nemek javára, utána már nem lehetett szavazni. Retek meg utána kiírja a képernyőre, hogy 64%-ot kapott az, hogy kapjon az idegroncs egy üveg pezsgőt. Total hülyének néznek mindenkit, ez már szégyenletes. Bármit írni, bármit tenni is felesleges, népbutítás van itt semmi más.

gidabiga 2011.02.06. 22:21:47

@mézescsók:

ványadt ványatovics vinyov :D

Ancilla 2011.02.06. 22:23:15

@K.Tomoceusz: Az, hogy nem gratuláltak, még nem taplóság - nagyon várták vissza Zsófit, és el voltak keseredve. Egyébként nekem nem lenne szükségem formális gratulációra. Azt vagy őszintén teszi az ember, vagy sehogy. (Továbbá nem mutatták végig a jelenetet - nem tudhatjuk biztosan, mi történt.)

A mai adás közben én végig arra gondoltam, hogy a szegény Nyuszika mit érezhet, miközben nézi. Azt ne vonjátok kétségbe, hogy valóban a barátnője-e. Az Olivér barátai is nyilatkozták, hogy Enikőbe nagyon szerelmes Olivér. Én ezt nem hinném, hogy taktikai okokból kitalálta volna, hiszen sokkal ütősebb lett volna pl. benn a villában szerelmi bonyodalmakba keveredni, mint állandóan picsogni nyuszika után.

Anikót nem értem. Olyan gyorsan változnak az érzelmei, mint az áprilisi időjárás. (Igaz, a bemutatkozó filmjében vagy a beszavazóján (?) azt mondta, hogy őt egy férfi addig érdekli, míg meg nem kapja.) Ilyen érzelmi alkat, úgy látszik. Viszont a kézremegést nem hiszem, hogy el lehet játszani. Én figyeltem a kezét a kiválasztáskor is - remegett rendesen. Alig bírta ki egyébként - majd szétpattant belülről, az látszott. S ezt követte az a hisztériás roham, amikor Olivér Eni! felkiáltással (freudi elszólás)rohant utána, és teljesen úgy takarított el mindenkit a közeléből, mint akinek egyedüli joga megvigasztalni, átölelni őt.

Anikó nem buta egyáltalán. Valóban akkor történt egy pálfordulás, amikor Zsófi készült a párbajra, s rájött, hogy reménytelen a bennmaradása. Akkor kezdett el Olivérékhez csapódni. Zsófi mondta is neki, hogy át is mehet, ha úgy gondolja. (Előtte persze ő méltatlankodott, hogy Jerzy miért lép ki a hatosból.)

Béciéket megértem - nyilván mi sok mindent nem látunk abból, ami ott történik. Béci szavaiból én megértettem, mi a baja vele. Az meg, hogy a testvérével egyformán jelölnek, nem sért sem szabályt, sem erkölcsöt. Miét ne érthetnének egyet? Tilos?Sokkal visszatetszőbb az, hogy a négyes három tagja a saját barátját jelöli meg - miközben Olivér kijelenti, hogy neki Alekosz a barátja, és soha a büdös életben nem rakná rá a jele. Nos, akkor etikus vagy nem etikus barátra jelet tenni?

Abban bízom, hogy ha Olivér kimegy, odakinn Enikő mozgósít mindenkit, hogy ne szavazzanak rá - ha meg akarja menteni a kapcsolatukat. Én már ezt sem tudnám lenyelni, amit eddig láttam.

Kekec1 2011.02.06. 22:23:22

nézi valaki rajtam kívűl az onlinet?

tizenot 2011.02.06. 22:23:24

@47pcc63: ezt má' valszeg elbaszta...

tattila 2011.02.06. 22:23:27

@csicserierika:
Oli kéne, hogy akcóba lépjen, hogy mindekit (minusz Évi) meghívva a dzsakuban közösen elfogyasszák.
Na akkor milyen lenne Évike feje :)

Trevlovics 2011.02.06. 22:23:29

ha én lennék a tv2. indítanék gyorsan egy big brothert sanyival, enikővel, laci mamájával, picúrral, tündével, stb... üzengessenek egymásnak intercsatornálisan bazmeg.

47pcc63 2011.02.06. 22:23:35

@K.Tomoceusz: Az sms.-t az emelt díjas szavazásokra kell érteni! Oké!

mama ottmarad 2011.02.06. 22:24:40

Ani körmeit egyenesen fülpucolásra építették ki. Csak az a veszélye, hogy esetleg túlszalad. Ezért kidolgoztak egy módszert: kezébe veszi a fogkeféjét, az ujjbegyét érintve a sörtékhez, és ily módon közelíti meg a fülkagylót.
Hogy sokszor nem jól sikerül, azt onnan látni, milyen gyakran zsíros a haja.
A fülhallgatós buli is azért volt, mert Anink mindenkinek fület akart tisztítani, mint titkos feladat.

2011.02.06. 22:24:57

@Trevlovics: ez mekkora ötlet vazze!

beacska 2011.02.06. 22:25:36

@Kekec1: nem, a Zsuzsi volt az. ismerték egymást

mama ottmarad 2011.02.06. 22:26:12

@Trevlovics: bizarr ötlet. Emezeknek pedig nem szólnának róla.

47pcc63 2011.02.06. 22:26:23

@K.Tomoceusz: Az sms.-t emelt díjas szavazásra kell érteni! Oké!

csicserierika 2011.02.06. 22:27:10

@47pcc63: ez burkolt életmentés az rtl részéről. Nem kockáztatnának meg egy örjöngő Évát, inkább megelőzik a bajt egy kis szesszel. Ne félj, nem fog megártani neki.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.06. 22:28:43

@Trevlovics:
Ez mekkora kurvajó ötlet! Abból igazi alázás lenne, mi meg követelhetnénk Ildit a csapatba!

csicserierika 2011.02.06. 22:29:06

@tattila: azt talán soha ne tudjuk meg, nagyon csúnya dolgok történnének akkor.

tattila 2011.02.06. 22:31:37

@Ancilla:
Ani kézremegéséhez:
Volt onlájnban (tkp. indavideóra feltett napi sorozatrészek egyikében) egy rövid rész, amikor halkan magának mondta, szobából kiindulás kozben, hogy gyógyszer és 30 perc alatt megoldódik. Nem tudom pontosan idézni. Elég maga alatt volt, az látszott rajta. Persze nem gondolta komolyan, de önvígasznak is rossz volt hallani.

beacska 2011.02.06. 22:39:14

Alek élőben:"sajnos a mi ízlésünk messze meghaladja az adottságainkat, és ebbe a hálóba kerültünk" mondja Szandikának, aki bólogat hozzá. amúgy a szerelemről beszélnek, nem másról :)))

47pcc63 2011.02.06. 22:39:41

@csicserierika: Pedig jó műsor lehetne belőle!.én alig várom,hogy belezavarodjon kenderkóc a pia hiányába!:

Kekec1 2011.02.06. 22:39:59

Alekosz Szandikának:
"Mi hasonlóak vagyunk, mert az ízlésünk meghaladja az adottságainkat. Míg más megelégszik a saját szintjével mi hajszoljuk a mégjobbat"
Értékelem az önkritikát :)

mama ottmarad 2011.02.06. 22:40:25

@csicserierika: tiszta sor, egy alkoholbeteg ne kapna italt a születésnapján, főleg, hogy az elmúlt héten annyira szorgalmas volt, gonoszság volna.
Helikoptert amúgy se kaphat.

47pcc63 2011.02.06. 22:40:43

@csicserierika: Pedig jó műsor lehetne belőle!.én alig várom,hogy belezavarodjon kenderkóc a pia hiányába!:

mama ottmarad 2011.02.06. 22:41:54

@csicserierika: tiszta sor, ha egy alkoholbeteg nem kapna italt a születésnapján, főleg, hogy az elmúlt héten annyira szorgalmas volt, gonoszság volna.
Helikoptert amúgy se kaphat. Csak azt nem értem, minek feltenni ilyet szavazásra?

Kekec1 2011.02.06. 22:44:01

na, el is szállt a szerver magasabb dimenziókba ekkora önismerettől :)

Szirénke 2011.02.06. 22:44:13

Indítsunk szavazást, hogy Oli meddig tart ki, ha Ani tovább ostromolja. Sztem ha szex nem is lesz, de smárolni tutira fognak, és utána napokig hallgathatjuk Oli sirámját (mit tettem a szerelmemmel) a nyugiszobában. Már persze ha megússza a párbajt...

Ancilla 2011.02.06. 22:44:56

Nem vagyok pszichológus, de ha egy 32 éves embernek állandó szeretethiánya meg simogatáshiánya van két hónap után, s ettől ennyire szenved, ott valami nagyon megrekedt gyerekkorban. Fa Nándor a világot körbehajózta egyetlen simogatás nélkül.

47pcc63 2011.02.06. 22:46:21

@mama ottmarad: Láttam ONLINE-ban azt a jelenetet, amikor bementek a riportszobába és kérték az alkoholt!
Nem volt olyan félelmetes!
Majd jött a tegnap este és ezt bejátszották és kérték a nézőket, h szavazzanak!
Figyelemmel kísértem a szavazást, no meg persze én is küldtem jópárat és először az 1 hét vezetett minimálisan, de rövid időn belül megfordúlt az állás, (a 2 hét 1,7%-al stabilan állt!) Mielőtt az eredményt kihirdették volna, akkor is a 3 hét vezetett 53-54 %-al és láss csodát, mire kihírdették maradt az egy hét!
Zsörtölődtem magamban, de megkaptam a választ szinte azonnal!
Ujra beolvasta a Stohl Buci, h a kedves nézők írjanak névreszóló levelet a villa lakóinak, mert 11.-én féltávhoz érkezik a műsor!
HÁT PERSZE AZT MEG NEM LEHET ALKOHOL NÉLKÜL ÜNNEPELNI!
Akkor miért tesznek fel ilyen kérdéseket!?
Az ONLINE szavazásnak egy előnye van, h ingyenes, sms-t nem küldenék rájuk, mert nincs ablakon kidobandó 315 Ft.-om!
Gondolom ezzel más is van így!
==================================================
NEM SZERETNÉK AZ ANIKÓ HARAGOSA LENNI, AHOGY KIOSZT MINDENKIT AZT TANÍTANI KÉNE AZ ISKOLÁBAN!
MÉG MEGÉRHETJÜK, H ENIKŐT IS LEÜVÖLTI!
LASSAN ÉVA 2 LESZ BELŐLE!
ŐT KÉNE PÁRBAJRA HÍVNI, OLIVÉRNEK MEGOLDÓDNA A PROBLÉMÁJA, ITT A VÁLASZTÓVÍZ!
ANIKÓ vs ENIKŐ !!!!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 22:46:55

mi online-ban ez a bemószerolás?

Kekec1 2011.02.06. 22:47:33

Amúgy Szandika meg Alekosz mit műveltek? Simogatták egymás szeretetközpontját? (??) Valaki hallotta ezt a részt?

csicserierika 2011.02.06. 22:49:05

@Kekec1: Én is írtam jóóval előbb, hogy Aleknak van önkritikája, de letoltak. Olinak is jót akart, hogy válasszon, mert nem lesz jó vége, szerintem ez baráti gesztus volt, és nem akarta egyiktől sem eltántorítani, csak tegye egyértelművé, hogy kit választ, mert ez az állapot cseppet sem szimpi. Ha Oli egyértelművé tenné , csak akko lesz esélye visszajönni.

gidabiga 2011.02.06. 22:49:17

@47pcc63:

jójó, de ne kiabálj, az én idegrendszerem nincs erre berendezkedve

@canzone:

nekem nagyon szaggat, a felét nem hallom

gidabiga 2011.02.06. 22:50:13

jött megint egy levél, hogy - pillanatnyilag nincs közvetítés

47pcc63 2011.02.06. 22:50:35

@Kekec1: Fa Nándor a világot körbehajózta egyetlen simogatás nélkül.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 22:51:26

@gidabiga: csak az előbb kapcsoltam be, de azt vontam le belőle, hogy a stáb behívja őket a riportba, és vallani kell, hogy a silent discós estén kik voltak a felbújtók az alkohol követelésben, meg ha jól értem, nekik kell bűnlajstromot írni egymásról és büntetést kitalálni :)

jörgömös 2011.02.06. 22:51:55

@canzone: az a játék lényege, hogy Lacinak ki kell nyomoznia, hogy ki milyen szabálysértést követett el péntek éjszaka, és most kihallgatja őket.

Ancilla 2011.02.06. 22:52:21

Egyébként furcsa emberek vannak ott benn. Ma Éván gondolkodtam el: Egyszer olyan, mint egy fúria, máskor meg olyan, mint egy kisgyerek. Az ellopott piros pontjaiért való hisztizés, vagy a matekfüzetén ejtett folt miatti ordibálás (Hogy fogom megmutatni a házimat?!!),illetve az osztályelső szerep Anikótól való elirigylése kifejezetten gyerekes volt (Neki az ellenőrzőjében hármasa és négyese is volt, igaz, nekem is volt hármasom...)
A vele kapcsolatos ellenérzéseim majdnem elolvadtak, miközben ezt néztem.

Kekec1 2011.02.06. 22:53:06

@47pcc63: mert nem volt vele Szandika, hogy simogassa a szeretetközpontját :) Vagy lehet, hogy pont ezért, úgy volt, hogy ő lesz az utitársa és pont ezért pánikszerűen menekült a kikötőből :)

0511 2011.02.06. 22:53:19

@artdark: "Csakhogy mintha az RTL arra készülne, hogy nyújtani kell a műsort, mert várhatóan valaki még idő előtt távozik."

Készülhet is, mert szesz követelés okán a nyugiszobába való behatolással kollektíven szabályt sértettek, ami ez esetben Szandikának az a bizonyos utolsó alkalom, ami után már ki fogják zárni. Vagy most sem és kap még még még lehetőséget

jörgömös 2011.02.06. 22:54:43

@gidabiga: mondjuk megint szemét a retek, mert mindent mutatnak csak magát a játék lényegét nem.

gidabiga 2011.02.06. 22:55:58

@jörgömös:

ez nem meglepő, mondj egy példát, amikor a retek bármiben a lényeget mutatta

gidabiga 2011.02.06. 22:58:12

könyörgök, Gigi ne énekeljen
rossz hatással van a bioritmusomra :D

és továbbra is a zöld állatkáknak drukkolok :)

jörgömös 2011.02.06. 22:58:16

@gidabiga: ne kérj tőlem lehetetlent! esetleg lehozom neked a csillagokat

gidabiga 2011.02.06. 23:02:11

@jörgömös:

az MMKK jó hatással lenne a bioritmusomra, idegrendszeremre és még a magnézium adagomat sem kellene bevennem :D

duke64 2011.02.06. 23:02:50

Két dolog fix,1. hogy a Föld forog,2. hogy nincs online közvetítés!
Szerettem volna többször bekukkantani,de 100-ból 98-szor nem sikerül.

Friedmann Juci 2011.02.06. 23:04:58

úristN! ilyet még nem láttam: "a közvetítés hamarosan folytatódik"

Nikkelbolha 2011.02.06. 23:06:16

Ha az emberek nem is, legalább a műanyag kutyák üzekednek:

m.blog.hu/ni/nikkelbolha/uzekednek.jpg

mama ottmarad 2011.02.06. 23:09:13

@Ancilla: hagyjuk ezeket a magányos földkerülő, hegymászó, óceánt átevező, őserdőkutató magányosokat, mert ezek mind magukat szeretik a legjobban, külön kaszt.
A teljesítménynek tisztelet, de a családjuknak részvét.

Kekec1 2011.02.06. 23:09:49

@beacska:
látsz valami logikát a vágásokban? mert nekem még nem sikerült semmit se felfedezni...

Virágék 2011.02.06. 23:10:05

Hellosztok!
Szerintem Gombi egy melegház, ahogy beszél, meg ahogy riszál itt online, az csúcs!

mama ottmarad 2011.02.06. 23:11:33

@duke64: nekem csak azt írja ki, hogy kapcsolódás folyamatban ... kb. 168 órája.

beacska 2011.02.06. 23:12:14

@Kekec1: szerintem kivételesen élőben megy, és próbálnak érdekeset elcsípni

beacska 2011.02.06. 23:14:03

de észrevettétek, hogy este 10-kor mindig kapnak vmi érdekesnek tűnő feladatot? nekünk csinálják?

Kekec1 2011.02.06. 23:14:13

@beacska: akkor meg minek vágnak bele egy-egy amúgy érdekes, tök semlegesnek tűnő mondat közepébe? sose fogom megérteni a reteklogikát

Virágék 2011.02.06. 23:14:35

Na meg hetek óta azon gondolkodom, hogy a csajok hogyan tartják rendben az őserdőt?
Bikiniben borotválják?
Vagy jár be hozzájuk nunusfodrász?

beacska 2011.02.06. 23:15:48

@Virágék: jár be hozzájuk vki...

beacska 2011.02.06. 23:16:57

Gombi mit hoz le a foszlányokról...beszarok, ez miket tud! haláli

Lasombra 2011.02.06. 23:18:58

azt már megfejtettük, hogy a 4x53-as részhez miért 4x54 van az url-ben? árulást sejtek. egy rész eltűnt? a hiányzó 53-asban dughatta meg Gombi Olivért, hogy ne legyen szeretethiánya. mostanában gyanúsan somolyog...

jörgömös 2011.02.06. 23:20:19

@gidabiga: ez az én bioritmusomra is jó hatással lenne, mmkk :)

Friedmann Juci 2011.02.06. 23:20:43

@Lasombra: gondolom hajni először elírta, aztán rájött, hogy nemjó, és átírta a címet, de utána meg már a rohadék url nem változik.
egyébként gombi sosem dugná meg olivért. ellenben fordítva...

Kekec1 2011.02.06. 23:26:11

haa gombi még egyszer elmondja, hogy ő az alkoholtol nem látott semmit, kiutalok neki egy szemüveget:) döntsék már el, hogy most akkor kevés volt az alkohol és nem tudtak bebaszni, vagy annyi volt, hogy már nem is láttak? :)

Lasombra 2011.02.06. 23:31:04

@Friedmann Juci: oké, Gombi ennél feljebb áll. mindenesetre én úgy értelmezem a vörös vagány megnyilvánulásait, hogy ő inkább a befogadó szerepet érzi közelebb magához. a B-terv Szandika lenne egy strap-on cuccossal, természetesen bosszúból szárazon.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.06. 23:32:02

@47pcc63: Jobb, hogy feloldották a szesztilalmat a manipulált szavazásoktól függetlenül.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.06. 23:34:25

@47pcc63: Azt már nem viselné el az idegrendszerem.

mama ottmarad 2011.02.06. 23:35:56

@Peter_Cs: csak holnapra, 1 üveg pezsgő erejéig, az Éva születésnapja miatt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.06. 23:39:29

@gidabiga: Ha kivezéreltem volna Gigi hangját a hangszóróra, akkor a még a macskám is a világból kifutott volna!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.06. 23:41:15

Amúgy az ajtóbetörés elegendő szesz kiosztásával elkerülhető lett volna.

jörgömös 2011.02.06. 23:45:23

@Peter_Cs: Szandika kirúgásával lett volna elkerülhető az ajtófeltörés.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 23:45:47

"a bájostalanság közönye tűnik fel" :)

mama ottmarad 2011.02.06. 23:46:48

@Peter_Cs: akkor bocs, félreértettelek.

jörgömös 2011.02.06. 23:48:25

85 kilogramm- ez lesz az emlékeztető szó, csak hogy tudjátok

mama ottmarad 2011.02.06. 23:58:31

@jörgömös: erről jut eszembe, egyik sem tűnt őszintének, mikor Stohl megkérdezte, hogy van-e valakinek kifogása.
Éva túl gyorsan válaszolt, Oli bólogatott, Béci védekezett, a többi meg hallgatott, mint szar a fűben.

0511 2011.02.07. 00:00:11

@jörgömös: az ajtóbetörés után megdepláne húzhatna haza Szandika, végül is felhasználta utolsó bónuszát, amit 1-2 nappal ezelött kapott. Eddig tartott igérete arra, hogy betartja a villa szabályzatát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.07. 00:03:24

Évát sokmindenben meg tudom érteni és együtt érzek vele: szar érzés egy társaságban úgy kívülállóvá válni, miközben hányadék emberkék ugyanannak a társaságnak a sztárjai lesznek.

mama ottmarad 2011.02.07. 00:05:34

@0511: sajnos, ez tényleg így van.
De holnapra átírják a szabályokat, és újfent maradhat.

rianna 2011.02.07. 00:06:33

Egyszer maradok en is fenn, aztan olyan unalmas az elo.

0511 2011.02.07. 00:09:02

@mama ottmarad: Igen, de késöbb, amikor elfogyot az arra a napra engedélyezett 2 üveg pia rögtön máskép látták a világot és hajtogatták bizony, hogy ez igazságtalan megoldás volt.Oli és Alek filozófált azon, hogy ha nem kapnak megfelelö lőrét, akkor ők sem fognak másnap felkelni, mint Szandika tette eddig. És ők hergelték fel a többieket is, hogy menjenek szeszt követelni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.07. 00:09:26

@mama ottmarad: "Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek."

0511 2011.02.07. 00:13:58

@mama ottmarad: az már hanyadik szabálymódosítás lesz akkor? kizárólag Szandika kedvéért!!

Flood 2011.02.07. 00:16:52

Anikó négykézláb....beindult a fantáziám :DDD

rianna 2011.02.07. 00:18:21

@Flood: epp ezt akartam irni, hogy a fiuknak ez tetszeni fog:)

jörgömös 2011.02.07. 00:20:51

@Flood: azt figyelted, amikor Anikó felolvasta a feladatát, Olivér azt mondta hogy akkor én is négykézláb megyek majd utánad, erre Alekosz valami olyat osztott, hogy így majd Olivérnek térben jobb belátása lesz a feladatba.

krumplicukor 2011.02.07. 00:21:47

@jörgömös: Alek mondta, h akkor ő megy megy utána, Oli meg ezen röhögött.

47pcc63 2011.02.07. 00:24:24

@krumplicukor: Ilyenkor megerősített szerkesztői gárda figyel minden egyes szót, momentumot, és azonnal szakítják és vágják a közvetítést.

mama ottmarad 2011.02.07. 00:24:37

Nem jön be ez a vacak nekem ... akkor inkább alszom. Jó éjt kukkolók :)

jörgömös 2011.02.07. 00:30:27

Olivér milyen büntit kapott? Nem láttam mert akadt az adás.

47pcc63 2011.02.07. 00:31:46

@mama ottmarad: Pedig most is négykézláb mászik Anikó,Olivér meg punnyad!

47pcc63 2011.02.07. 00:32:43

@jörgömös: Kiváncsi vagyok rá,mert most kapcsolódtam be!

47pcc63 2011.02.07. 00:38:00

@jörgömös: aki meg birja, legyenszives irja, hogy mi tortenik!!!
koszi :-)

jörgömös 2011.02.07. 00:39:28

@47pcc63: most nincs stream, előtte Alekosz biciklizett

47pcc63 2011.02.07. 00:43:16

@jörgömös: Köszi,de mi a feladat mert látom Béci nyomozónak van öltözve.

47pcc63 2011.02.07. 00:45:15

@jörgömös: gazából jelenleg Szandikát mutatják,hogy teszi a semmit,hallani,hogy kinn józ beszélgetnek,csak azt nem mutatják.
Úgy látom Gigi és Anikó ismét jól elvannak egymással.

rianna 2011.02.07. 00:45:33

@47pcc63: Mindenki büntetést kap. Laci a főbüntetész. A lakók írják össze a büntetéseket, amiket aztán kisorsolnak. Laci megtagadhatja a hajvágásos büntetéseket. Anikó négykézláb mászkált, ő már befejezte.Alekosz biciklizik, az előbb már megtett 3 km-t, nem 9-sel.
Éva azt írta, h valaki 4 napot aludjon a szaunában.
Gombi, Szandi és mégvalaki azon röhögtek, hogy megkérdezik Évától, hogy szeret-e izzadni.

Közben 100szor megszakadt, ennyit tudok.

47pcc63 2011.02.07. 00:48:40

@rianna: Köszi,csak a kiváncsiság kedvéért,a feladatot a Dika meg fogja csinálni?

rianna 2011.02.07. 00:49:08

Most blikket olvasnak. Mindenkit dicsérnek, még évát is.

rianna 2011.02.07. 00:50:32

@47pcc63: nem láttam, csak azt hogy heverészett, meg röhécselt Éva kapcsán

47pcc63 2011.02.07. 00:53:56

@rianna: Már megint feladat lehet,csa most abban a pillban elment a stream. Egyébként köszi.

47pcc63 2011.02.07. 00:56:12

Nagyjából mindenkiről érkeznek sms-ek,viszont a négyes ismét többet kapott...természetesen pozitívat.
Azt nem tudom mennyire etikus,hogy megírták Olivérnek,h. ne Bécit hívja ki,mert kétséges a párbaj kimenetele...

47pcc63 2011.02.07. 01:07:01

Most a két "leszbi" együtt olvassa a Blikk et.

Pacman 2011.02.07. 01:10:52

Most Gigi a leszbikus élményeit meséli Jerzynek? Négy lány, egy fiú.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.07. 01:19:00

@rianna: Jó volt így látni Évát. Alekosz kapta a legviccesebb sms-t.

pápülápádón 2011.02.07. 01:23:55

Estét!

A kezdetektől olvasom a hv-t és nézem a vv-t, 1 diplomám van, munkanélküli vagyok, a kedvenc színem a bordó. Nem vagyok az a kommentelős fajta, de volt valami az előbb az online-ban, amit nem említettetek, pedig szerintem egy igazi gyöngyszem volt, így hát regisztráltam, hogy megosszam veletek, ha esetleg nem figyeltetek fel rá.

Éva húzta ki a büntetését a játékban. 100 km-t tekerjen a szobabiciklin egyhuzamban. Nem fogadták el, mert hát ez lehetetlen. Húz másikat. 4 órán keresztül üljön a budiban, nem mehet ki, csak a fürdőbe, ha másnak van dolga, utána vissza kell mennie a szarszagba. (Oli remek ötlete...) Nos, Évike ezt sem vállalta, mert ő pánikbeteg. Azaz nem is azért, hanem "azért, mert... hogy hívják ezt?... bezártságos komplexusom van!" :D:D:D

Édes Istenem, bár én is olyan művelt és okos lennék, mint ez a nő, és olyan szépen tudnék beszélni és fogalmazni... :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.07. 01:35:05

@pápülápádón: Az elutasított büntetések idiótaságok!

gangesz76 2011.02.07. 01:46:27

"a serpenyőnek két mérlege van..."by Szandika:)

gangesz76 2011.02.07. 01:59:24

Ja, amúgy nőnemű vagyok, kedvenc színem nincs,sem óriás méretű férfipapucsom, mmkk olvaslak Benneteket mert kedvező hatással vagytok a bioritmusomra és le akartam írni még hogy mi történt ma az online adásban, de kb. 1 perc múlva nem lesz netem, úgyhogy esetleg reggel ha lesz rá igény...Jó éjt!

joszif 2011.02.07. 02:02:28

super bowlt nézek, valaki összefoglalná a ma este történteket néhány mondatban?

jörgömös 2011.02.07. 02:16:09

Sztenderre raktál mint egy geci Simsont-mondta Szandi Olivérnek.

jörgömös 2011.02.07. 02:18:11

nem kötöm a tokmány orrodra-szintén Szandi Olivérnek

Kőkeményen osztja Olivért :)

jörgömös 2011.02.07. 02:19:47

Szandika egy Istennő!!!

Albino Vernyul 2011.02.07. 02:31:22

Huhuuu, Szandi felporgott, mint egy Simson, puffogtatja Oli fejet, es Becit akarna tamogatni.. Alekosz is jol leirta elotte Olit.. Bela jo gyerek, el lehetne vele lenni, de kommunikacioban, taktikazasban, ossze-vissza variacioban Alekosznak jobban tetszik egyelore Oli, a sakkozo lenye miatt... Durvul a helyzet..

Albino Vernyul 2011.02.07. 02:33:34

Simor KibaszottVer, a'la Szandika... LOL..

jörgömös 2011.02.07. 02:35:44

Olivérre rá lehetne számolni.

Albino Vernyul 2011.02.07. 02:45:46

Oli addig sutogette a pecsenyejet a 2 lannyal, mig a fejere egett a projekt...

Albino Vernyul 2011.02.07. 03:07:56

Huhu, kitort a feltekenyseg a Szandi/Eva parosbol Aniko iranyaba... Elvannak...

Nagymedve 2011.02.07. 07:44:21

Oli legalább küzd a biztonságos netért...felfedezték és kiengedték a reklámfilmforgatásra,de jó!

www.youtube.com/watch?v=e4vWzP1OYMI

Gempacsöki boborján 2011.02.07. 07:55:07

oliver kint fog maradni,mert a nézők közül a szerelmi háromszög valamelyikébe biztosan beleképzeli magát a néző és véget akar majd vetni a szenvedésnek.ezért fog kiesni olivér.

traff 2011.02.07. 08:15:21

Amikor Éva a legutóbbi párbaj végén csókolózott a pasasával, akkor nem az volt, hogy az lesz a bünti, hogy szülinapon nem kap ajándékot?Ahhoz képest jól áll ez a kérdés, hogy mit kapjon a szülinapra, pláne az, hogy kivételezett legyen-e a szesztilalomnál.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 08:25:59

@traff:
Az lett akkor a büntetése, hogy nem megy hozzá látogató.
Az ajándék videó üzenet lesz,arra lehetett szavazni.

traff 2011.02.07. 08:29:21

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Aha, köszi.
Szavazzatok: megosztja a többiekkel a pezsit?:DDD

zolika78 2011.02.07. 08:42:47

Azért az elég "érdekes" volt, hogy Buci műsorvezetésével lehetett arról online szavazni, hogy a bentlakók hány hétig ne kapjanak alkoholt... Buci meg szendén mondogatta, hogy ha rajta múlna, nagyon sokáig nem kapnának...
Lehetett volna annyi esze az rtlklubnak, hogy ilyen kérdést Balázs tesz fel. Bucitól erősen álszentség.
Legszívesebben arról szavaztam volna, hogy Buci élete végéig ne kapjon alkoholt...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.02.07. 08:48:06

Ez az alekosz gyerek egy fíreg. Nem írdemli meg, hogy lílegezzen. Levegőt. :D

Lanois 2011.02.07. 09:36:24

@traff: Évának az volt a büntetése, hogy nem látogathatja meg Ádám Évát a paradicsomban, akarommondani a villában. Hanem csak videóüzenetet kaphat tőle, vagy levelet. Különben is ki vagy te? És mit akarsz? Egy csomó új arc jött ide be mostanában, pedig mi már régebben itt vagyunk. Azt se tudom, hogy ti mit képviseltek? Neked van egyáltalán kedvenc színed?

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2011.02.07. 09:37:30

Én csak egyen akadtam ki... 826 komment???? Te jó ég, ez tényleg ennyire jó?

beacska 2011.02.07. 09:50:59

@0511: én nem láttam Szandikát a képeken, és saját bevallása szerint sem volt ott

lobster thermidor 2011.02.07. 09:51:22

Az meg hogyan van, hogy a Stólbuci elegánsan túllépett azon, hogy Olivér az első adódó alkalommal megszegte a bagózás elhagyására vonatkozó ígéretét?

Persze a művész úr érintettsége miatt igencsak elnéző az ilyen ügyekben. Bár ami az alkoholmegvonás időtartamát illeti, kissé kétlelkűen nyilatkozott meg.

lobster thermidor 2011.02.07. 09:55:02

@traff:

Ó, hogyne...!
Ő csak azt szereti megosztani, ami nem az övé.

Lanois 2011.02.07. 09:56:55

@lobster thermidor: Vagyis, ha Buci szigorú az alkohollal kapcsolatban az a baj, ha elnéző a cigivel kapcsolatban az a baj.

beacska 2011.02.07. 09:58:12

@Nagymedve: ez még a villa előtt volt. beszélt is róla, kb. az első héten. kösz, hogy betetted, már kíváncsi voltam rá ;)

beacska 2011.02.07. 10:00:11

@0511: ezt te láttad? mert tegnap mindenki azt mondta, hogy Béci volt a főkolompos (ő is ezt mondta), meg Gigi is ott van a képen. ...és megint a Rácz-testvérek és a prédikált víz

traff 2011.02.07. 10:01:31

@Lanois: kék
Mé ne jöhetnék ide, tán belépő van?

MegLepke 2011.02.07. 10:06:32

Itt neszeztek bazmeg, nem lehet aludni! Tegnap nem láttam az összefoglalót, látom, nem sok mindenről maradtam le.

van-e szándék 2011.02.07. 10:08:30

@MegLepke: volt nagy sírás-rívás és fogaknak csikorgatása

Lanois 2011.02.07. 10:09:48

@traff: Ha kék, akkor jöhetsz. Azzal nincs gond.

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:10:22

@Lanois: Most volt bent Olinál a körzeti orvos . Elégedett volt az általános egészségi állapotával . Betartja az elöírásait , kevesebbet dohányzik , alig iszik , a baszásról teljesen leszokott . Életuntságára kapott bogyókat .

beacska 2011.02.07. 10:10:29

valaki kérdezte tegnap, kik voltak a tanárok, végre megtaláltam:

www.valovilag.hu/cikk/354333

Albino Vernyul 2011.02.07. 10:10:37

@beacska: Huztak oket... A fokolompos Oli, Alekosz, es Beci volt, de a tobbinek se kellett meghivo...

Lanois 2011.02.07. 10:12:46

@MegLepke: Jajj de jó, végre egy ismerős pillangó. Szóval Anikó megdöntötte saját egy összefoglalóban a villában legtöbbet síró lakó recordját.

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:13:28

@MegLepke: Nem tudod Laca kit vinne a lakatlan szigetre a másik nemből és nem fúrja az oldalad a kiváncsiság ? Te Zsófinak nézel minket !

beacska 2011.02.07. 10:15:03

@Albino vernyul: te láttad ezt? mert tegnap amíg várták, hogy rájuk kerüljön a sor, nem ezt mondták.

Amúgy, ha Béci TÉNYLEG benne volt, az a gyanúm, hogy rádöbbent, ha ő megy párbajozni, kénytelen rosszalkodni, mert különben neki satu. Hogy miért kezdett el pl. hirtelen látványosan erősíteni?? azt hiszi, megint szkanderban kell lenyomnia Olit?

Albino Vernyul 2011.02.07. 10:16:32

Meg annyit az ejjelrol, hogy Alekosz akire Oli bizna Anikot, ejjel a 2 feltekeny viragszallal egyutt poenkodott Anikorol, es raragasztott valami HD-s gunynevet.. Aztan szerelmes levelet irt Evanak, Szandi rakerdezett, szerelmes-e bele, eloszor igent mondott, aztan hossza fejtegetesbe fogott hogy megse, de megis, a fene tudja.. Ezutan Szandi jott, Olival kapcsolatban (ekkor elvettek a kepet), de ugy szurtem le nem, es kielemeztek a tobbi ferfit a valyoghazban, melyik miert nem..

MegLepke 2011.02.07. 10:16:40

@van-e szándék:@Lanois: olvastam a kommenteket, igen.:) Ezt jó, hogy nem láttam, bár Hajni megírja remélem, hamarosan élvezhetőbben, mintha néztem volna.

@K.Tomoceusz: Évát, nem? Nézd, de legalább nem ildizek le senkit.

beacska 2011.02.07. 10:16:51

@K.Tomoceusz: Laci nem vett részt a játékban, bent hevert.
de később azzal vigasztalta a fos 9-est, akit MEGINT senki nem választott ki, hogy biztosan őt mondta volna (na persze)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.07. 10:16:52

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
szia Szöszi:)
nem, nem jó, sőt szar, de dumcsizni jó, hisz tudod:)
a hogyvolt miatt kezdődött, aztán rácuppantam én is, pedig mindennap azt mondom ennyi volt nem többet, de ugye a függőség:)

beacska 2011.02.07. 10:19:40

@beacska: ja bocs, nem láttam, hogy Bécit is odaírtad. Mert őt faggatta Olivér, hogy "nem volt ott feltörés, még csak nem is szorult, ugye?"

Albino Vernyul 2011.02.07. 10:21:19

@beacska: Lattam.. Ment a huzas, ki kire mit fogott ra, illetve ki kit kopott be...:) Az akkori ejszakai mokabol itelve, Ok harman vittek a primet.. Illetve aztan Alekosz magabol a cselekmenybol azthiszem mar kimaradt.. Ott Beci, meg Oli volt a meghatarozo...

beacska 2011.02.07. 10:21:40

@Albino vernyul: én tegnap azt láttam, hogy Alekosz és Szandika megbeszélték, hogy leápolják egymás szeretetközpontját (bármi legyen is az), mert a múltkor is milyen jó volt...

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:23:21

@beacska: Mi az , hogy nem vett részt a játékban ? Ki kell zárni az ilyet .

iinside 2011.02.07. 10:23:47

Sziasztok!
Nem tudom a mai postban a Hajni meg fog e emlékezni a tegnap esti összefoglalóban Lilu által bemutatott ruhakölteményről.
De nekem az Ocean's eleven jutott róla eszembe, mikor az utolsó jelenetben Mr. Daniel Ocean alias George Cloney jön ki a börtönből, és Brad Pitty várja kint valami minősíthetetlen ingben, és ekkor hangzik el az örökbecsű mondat:
- ..egy vak kecske sem venne fel ilyen inget..
na ez jutott eszembe tegnap este a Liluról :)

beacska 2011.02.07. 10:25:16

@K.Tomoceusz: neki megengedték, benne volt a levélben. de szerintem kagylózott

Trevlovics 2011.02.07. 10:25:43

az egész villát áthatja a gombi és jerzsi között feszülő ősi, antagonisztikus ellentét. ezt a robbanásig feszült helyzetet nehéz lehet már tartani, elég egy apró szikra.
(majd amikor az általuk áhított párbajom ülnek egymás mellett és rosszat kell mondani a másikról, és nem tudnak, sőt hát ők tulajdonképpen szeretik egymást akkor a műsorvezető helyében megkérdezném olivér stílusban, hogy akkor mégis mi a jó retkes, náthás, elbaszott fasznak ültök most itt)
illetve ami még ide tartozik:
lengyel magyar két jó barát,
éva issza meg a borát

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:26:12

@Lanois: Egy elit kommandósnál nem normális , hogy 40 évesen még valóságsókban kell mutogatnia magát . Már rég nyugdíjban kéne lennie .

Albino Vernyul 2011.02.07. 10:28:07

@beacska: Alekosznak van valami masszirozos trukkje.. A gerincnel a 2 lapocka kozt trukkozott tegnap Szandival, aki el volt ajulva tole, Eva eloszor nem akarta, vegul neki is megmutatta Alekosz, de "nem ereztek" semmit... Ezutan jott valami ideologia ra, hogy csak akkor mukodik, ha az alany befogado, meg ilyesmik Alek stilusban..

Trevlovics 2011.02.07. 10:28:57

@K.Tomoceusz: ööö hát pont azért. ha negyven évesen nyugdíjba kéne menned és előtte a rejtőzködés volt a lételemed ,akkor ki akarsz próbálni valami nagyon mást és elmész egy valóságsóba. mer már nyugdíjas vagy és megteheted.

beacska 2011.02.07. 10:29:42

@Albino vernyul: ezt a trükköt megmutathatná a férjemnek ;)

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:32:25

@beacska: Sérvvel nem lehet megmondani kit vinne magával ? Ha az lett volna a feladat , hogy 4 órán keresztül ugráljanak egymás hátán , még megérteném , hogy felmentést kap .

Mit csinál Laca , ha afrikai bevetésen újul ki a sérve ? A védenivaló borogatja óránként háromezerért ?

Trevlovics 2011.02.07. 10:32:49

@beacska: csak akkor tudja neki megmutatni, ha a férjed befogadó alekoszra. ha befogadó rá, akkor meg már mindegy, megszívtad.

Trevlovics 2011.02.07. 10:33:42

@K.Tomoceusz: döntsd mán el, hogy nyugdíjas, vagy nem

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:35:40

@Trevlovics: Ez így nem jó . Laca míg szerepel , a mama otthon ellumpolja a nyugdíját .

Albino Vernyul 2011.02.07. 10:37:25

@Trevlovics: Sanos ez igy van.. Ha meg megis bekuldened a villaba tanulmanyutra, Aniko beleszerelmesedik, es duplan rosszul jarsz...:)

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:37:58

@Trevlovics: Feketenyugdíjas . Erre tudnék sok példát mondani , de nem teszem . Reméljük mondja más 15 órakor élő egyenes adásban .

K Tomoceusz 2011.02.07. 10:39:28

@Albino vernyul:

Ha jól olvastam , Laca a 4. legesélyesebb játékos a győzelemre . Szegény Jerzyt és Bélát nem szereti senki .

Trevlovics 2011.02.07. 10:42:19

jerzsi még akár nyerhetne is, mer egy csendes, jószívű gyerek. meghúzhatja magát a végéig, ott meg már nem a gecikre szavaznak általában, mer úgyis vége a műsornak. az egész az ertéeltől függ, ugyanis jerzsi.... hát nem nagyon okos, és ha erre rámennek és megmutatják, akkor a nagyon okos nézők fölényeskedő öntudattal kiejthetik valamelyik párbaján.

bévé 2011.02.07. 10:58:19

@Augur: hamvas a húszéves, nyugi. objektíven mondom: sejtszinten él. van egy olyan nőtípus, aki furcsán érzéketlen ha a nőiségéről van szó. bőg ugyan, és szenved, de nem azért, amiért valójában kéne. ha leműtené valaki a hályogot a szeméről, belehalna.

tizenot 2011.02.07. 10:58:51

@Trevlovics: Erzsóval mindössze annyi a gond, hogy egyre ramatyabbul néz ki ahogy jön fel a zsír és megy le a barnaság...

Nem egy szép gyerek alapból, de legalább szimpi.

traff 2011.02.07. 11:03:09

@tizenot: ja, egyre inkább olyan mint egy büfli pattanásos pörsenő kamasz bak.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:12:53

tegnap beflasheltem, hogy Oli képes most eljátszani a világi nagy gerincest, és a nyeremény érdekében lepattintja anikót.
majd a játék végén, megpróbál enikővel maradni, de nem fog tudni a gatyájában maradni és szépen megrontja a kapcsolatot, hogy összejöhessen anikóval.
ez az összeesküvés elméletem.:D

bévé 2011.02.07. 11:19:21

@Ancilla: hát anyukája meghalt gyerekkorában (most nemtom, h beteg volt-e vagy öngyilkos lett).

Trevlovics 2011.02.07. 11:24:38

@Lotyó Bridzsida: sajnos a műsorban mutatott jellemét megismerve nekem is az a véleményem, hogy ha addig ki nem ábrándul belőle anikó (és azért olivér próbálja ezt valahol elkerülni és lebegtetni a dolgot), ha vége lesz a kamerás villalétnek, a manócska kevésbé lesz majd erkölcsös enikő tekintetében :)

Trevlovics 2011.02.07. 11:31:21

szinte látom is magam előtt a jelenetet, mikor kiderül és többen felelősségre vonják, hogy hogy tehette ezt azok után a szövegek és rinyálások után enikővel kapcsolatban. "hát csak egy fél órás kis dugásról beszélünk, hallod magad haver?!" :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:33:45

@Trevlovics:

remélhetőleg addigra kiábrándul belőle, de sajnos nagyon csábító tud lenni a tiltott gyümölcs, főleg ilyen fiatalon.
és főleg úgy, hogy közben megy a simi, izé, ölelé, odavagyokérted, stb.
kvázi Oli életbentartja a vonzódást (hiszen ő is őszintén vonzódik), és nem zárja le végleg, úgy, mint ahogy a Béci csinálta.
Ő mondta, hogy foglalt vagyok, azt jóvan.

Trevlovics 2011.02.07. 11:37:13

egyébként alekosz annyival rosszabb, mint olivér, hogy ő meg semmiképp se? vagy itt inkább azon múlik, hogy alekosz nagyon akarná és ez nem jön be? lehet, hogy alekosz eredményesebb lenne, ha felvenne egy közömbösséget, elérhetetlenséget mutató stílust, egy olyan áttitűdöt, hogy őt a női nem valójában soha semmivel nem tudja megfogni.

47pcc63 2011.02.07. 11:40:43

@Lotyó Bridzsida: Béci már elkezdte a párbajt, jól beolvasott az Olivérnek. Ezt azért is jól tette, mert végre valaki tükröt tart elé..Aztán az is lehet, hogy nagy kínjában végül is nem Bécit fogja kihívni.. Egy élvezkedő puhány ez az Olivér, valójában egy önimádó valaki, aki még egy érzelmi kapcsolatot is csak potyázásra használ "szeretetéhségre" panaszkodva..! Tulajdonképpen most mutatkozott be igazán Enikőnek is!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:41:19

@Trevlovics:

nem.
alekosz annyira "puhatestű", hogy még a beteg nők is menekülnek előle.
van egy ilyen taszító kisugárzása.
csak azok a nők hagyják magukat neki, akiknek már minden mindegy.
anikó messze nem ez a fajta. szeret szenvedni, az oké, de nem mindegy neki, hogy alma, vagy körte.
a lacira se röpült rá.

47pcc63 2011.02.07. 11:44:30

@Trevlovics: MOST MUTASSA MEG OLIVÉR MENNYIRE TAKTKUS!
RAGYOGÓ ALKALOM A PÁRBAJ!
Bár általa esett ki Zsuzsi, majd Kristóf és Gina, Ő választott a két lány közül, így ment Ildikó is!
Tehát az eredmény nem csekély, és szombaton meglehet neki az 5.-ik, persze csak akkor ha Anikót viszi!
Ha Bécit, akkor már necces az eset, mert Béci első naptól odatette magát mindenben, míg Olivér is mindenben, de kihúzta magát!
Jól jellemezte önmagát a riportszobában, hogy ő egy nyávogós, hisztis pasi, akit csak Enikője tud megfegyelmezni úgy, h ő azt észre sem veszi!
TEGYE EZT MOST ENIKŐÉRT!
Visszatérve még egy rövidke időre Bécire, mindenki bevállalta a kutyusoktól kezdve mindent, de ki csinálta? BÉCI!
Zokszó nélkül csinál mindent, mert gyorsabban múlik az idő, minthogy kint cigiznek és kibeszélnek mindenkit, majd mikor bemennek nem tudják hogy nyaljanak, h az általuk elkészített kajából ugyanúgy (ha nem jobban) részesüljenek!
==================================================
A ma esti összefoglalót nézza aki teheti, mert nemcsak az előzetese volt érdekes, hanem az éjszakai feladat is, kíváncsian várom mennyit adnak le belőle, majd pedig a nagy !-es szakadása a szaunában!
Olivér tangózott, SZAUNA és HÁLÓ között, mert nem tudott dönteni, Anikó, vagy a hármas, de nem lövöm le a poént!

Trevlovics 2011.02.07. 11:45:10

@Lotyó Bridzsida: a lacival szerintem néha kacérkodik, csak nem elég érdekes figura neki. huszonévesen még nem az érett negyvenesek megbízhatósága és nyugalma :) imponál neki. ha laci jobban nyüzsögne, főnökösködne, irányítana, akkor szerintem rá is rárepülne :)

fran7 2011.02.07. 11:45:28

@47pcc63: Olivér most nem fogja kihívni Bécit, kivéve ha a retek közli vele, hogy úgyis bent tartják.
Kihívott lesz (szerintem): Gombi, Jerzsy, Gigi. 80/10/10 arányban.

Trevlovics 2011.02.07. 11:46:59

@47pcc63: na azért ne emeljük már ennyire a mennybe bécit se. kezdem azt hinni, hogy hasonlóan elvakultan elfogult vagy béci mellett, mint pl. tomoceusz és beácska ellene :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:48:30

@47pcc63:

Figylej, én erre azért nem tudok mit mondani, mert az emberek 90% az érzelmi kapcsolatait potyázásra használja a való életben is.:)
Most őszintén nézd végig a kapcsolataidat és ŐSZINTÉN gondold át, hogy mikor nem voltak totálisan tiszták a szándékaid. Persze ehhez jó nagy adag önismeret is szükséges, mert még magunkhoz sem vagyunk őszinték sokszor.

Én inkább azt látom, hogy Olivér ilyen kapcsolatfüggő.
2 hónapot sem bír ki anélkül, hogy nem szívjon valakiből energiát.
Képtelen magával lenni, mert alapból nem szereti magát, ezért kell más, aki szereti őt. Így vannak/maradnak a sok emberek is benne a szar kapcsolatokban.:)

Trevlovics 2011.02.07. 11:50:23

szerintem sem fogja kihívni bécit, ahogy mondtam, csak akkor hiszem el, ha ráteszi a kendőt. viszont ezzel meg azt a maradék kis hitelét is eljátszaná, és ha béci kemény, akkor bealázza a sárga földig utána és lesz is benne némi igaza(kivéve ha lacit választja helyette)

47pcc63 2011.02.07. 11:51:10

@Lotyó Bridzsida: gen, bár a műsort nem nézem, csak olvasni szoktam utána. Joliet reggel mondta, hogy Béci leoltja a mai adásban Olivért, ezért megnézem. (Egy ilyet még én sem bírok kihagyni.)
Igen, Anikó hatalmas játékos, és kajakra elhiteti mindenkivel, hogy lebecsüljék. Baromi jól csinálja. Azt olvastam, hogy a tanulmányi versenyt is megnyerte. Tehát: mindig lenézik, hiszik, hogy üres fejű, és mégis mindig meglepetést csinál. Folyamatosan. Az egyetlen olyan versenyző, ha így tetszik, meseszereplő, akit nem lehet kiszámítani. Még csak kikövetkeztetni sem, hogy mit-miért csinál. Csak az eredményt látni. Ügyességi feladatok: amikor színészkedni kellett, még a villalakók maguk is ledöbbentek a játékán. Állóképesség: lenyomta Lacit, Bécit a táltartásban. Neki volt egyedül bátorsága összefogni Olivérék ellen. Játékszellem: megtalálta bent a saját fegyverét, a külsejét. Igen, hiszem, hogy Anikó nagyon is tudatos, sok pontos csaj, aki nyerni akar. Hihetetlenül makacs, aki hamarabb felismeri bent a járhatóbb, győzelem felé vezető utat, mint bárki már a villában. És ehhez még párbajoznia sem kellett. Egyszerűen taktikus, és a nők közül a legjobb játékos a villában.

Trevlovics 2011.02.07. 11:51:14

inkább az érdekelne egyébként, ha olivér nem bécit viszi, hogy számol el ezzel a szövetségeseinek, akiktől direkt ezért kérte a jelet. éva több napos rohamot kap, ha kivisz előle egy gyengébbet :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:51:15

@Trevlovics:

szerintem a lacit viszi.
a bécit nem meri még.

mama ottmarad 2011.02.07. 11:51:49

@Nagymedve: ezért érdemes volt, nagyon jóóó

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 11:53:33

@fran7: Gombival lehet hogy igazad van. Majd megmagyarázza, hogy mindkettőjüknek kell a benzin.

Tuti nem a Bécit viszi, valami gyengust, akit kint is hagy.

Vihetné Évát!

Két cirkuszoló majom sok egy villába!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:55:45

@47pcc63:

Az, hogy van IQ-ja anikónak szerintem nem jelenti azt, hogy EQ-ja is van.
Szerintem egyáltalán nem tudatos, amit csinál, csak alapból van egy ilyen kis normális igazságérzete.
Azok alapján, amit a pasikkal produkál, sajnos azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem okos, sem nem taktikus. Csak repül arra, amerre a szél fújja. 21 évesen egyáltalán nem ésszel él az ember, hanem ösztönből. Főleg ilyen körülmények között.:)
Szerintem.:)

47pcc63 2011.02.07. 11:56:13

@Lotyó Bridzsida: Inkább három "nagyobb arcú" játékos, mint egy neandervölgyi, aki az "agyonimádott barátnőjét is porig alázta". Régen Enikőnek oltárt állított az ágyánál, azzal mi van? Folyamatosan a lányon keresztül próbálta bemesélni a nézőknek az emberibb oldalát. Esküvőt ígért neki, szerelmet, hűséget. A csatorna kivételét élvezte. Találkozhattak, telefonálhattak. És ez most mind ment a lecsóba, lehúzta a rötyón.
Hajrá Béci!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:57:22

@Trevlovics:

Figyi így 3X-en sem érdekes figura a Laci nekem, pedig már én is szeretem a nyugit, és rühellem a brazil szappanoperázós kapcsolatokat...:)

mama ottmarad 2011.02.07. 11:58:02

@mama ottmarad: amúgy 2010. májusában készült, ott van a video alatt.
www.youtube.com/watch?v=e4vWzP1OYMI

Azóta Oli mintha öregedett volna...

47pcc63 2011.02.07. 11:59:24

@Lotyó Bridzsida: Szerintem????????????
Szerintem??????????
Szerintem???????? Mi ez a köbön?
Hogy halmozod a szerintem szót,nem untat ez Téged? Inkább három "nagyobb arcú" játékos, mint egy neandervölgyi, aki az "agyonimádott barátnőjét is porig alázta". Régen Enikőnek oltárt állított az ágyánál, azzal mi van? Folyamatosan a lányon keresztül próbálta bemesélni a nézőknek az emberibb oldalát. Esküvőt ígért neki, szerelmet, hűséget. A csatorna kivételét élvezte. Találkozhattak, telefonálhattak. És ez most mind ment a lecsóba, lehúzta a rötyón.
Hajrá Béci!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 11:59:38

@47pcc63:

még csak várjál.:)
még előadhatja a nagy visszavonulást természetesen azért, mert őőőő mekkkkora jellem, és kitart az enikő mellett --->ezzel visszafordítva az ellenefordulókat.:)

47pcc63 2011.02.07. 12:03:02

@mama ottmarad: Tudjátok h mit nem értek..hogy a búbánatban lehet Éva szülinapja a héten,ha ő valójában 1983.11.30-án született??????
érdekes...........
starity.hu/sztarok/bauko-eva/

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 12:04:06

@Lotyó Bridzsida: meg is teszi a párbaj előtt és a védettsége alatt majd rárepül Anira...
Aztán jön a duma, hogy végig Enci manólányra gondoltam közben, és a párbajon a szemével engedélyt adott rá...

gibson 2011.02.07. 12:04:49

@Lotyó Bridzsida:

"Én inkább azt látom, hogy Olivér ilyen kapcsolatfüggő.
2 hónapot sem bír ki anélkül, hogy nem szívjon valakiből energiát.
Képtelen magával lenni, mert alapból nem szereti magát, ezért kell más, aki szereti őt."

Ez egy tökéletes jellemzés. Ez a csávó egy igazi energiavámpír, akinek folyamatos visszaigazolásra van szüksége a környezetétől, a barátaitól, hogy ő a legjobb, a legszebb, a legviccesebb, stb. Csak, amíg ezt megkapja, képes normálisan viselkedni, amint ez alábbhagy, depressziós lesz, fásult, ideges - ahogy láthattuk is pár hete, amikor Alekosz meg Éva turbékoltak, őt meg hanyagolták.
Most, hogy Alekosszal megint jóban van, plusz Anikó meg Szandika is bele vannak zúgva, újra tele van energiával, jópofázik, vigyorog, stb.

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 12:04:50

@47pcc63:
szeritem téged untat, szerintem.:D
de akkor ne beszélgessünk szerintem.:D

47pcc63 2011.02.07. 12:06:46

@Lotyó Bridzsida: Egy nő ne ajánlja fel magát soha egy férfinek. Sem akkor ha van párja, sem akkor, ha nincs. Ráadásul Anikó kb. egy hónap alatt már a harmadik férfinak vall szerelmet. Egyik ujságban viszont azt olvastam, hogy nem igen adja könnyen a szívét. Mi lenne, ha még könnyen is adná. Ami Olivért illeti, remélem a barátnője szóba sem áll vele többet, hisz egyértelmű, hogy a drága Olivér provokálja a lányokat. Ha egyetlen férfi lenne a földön akkor sem érdekelne. Rosszul vagyok az ösztönös, szexmániás viselkedésétől. Minek ment be, ha tudta, hogy nem birja ki napi 4 akció nélkül. Röhej. Ezt a palit kellett volna elküldeni katonának, no majd ott sirhatott volna, hogy lemerültek az elemei, a tartalékai. A világban gyerekek halnak éhen, halnak meg betegségben, ők meg jódolgukban nem tudják mit csináljanak

fran7 2011.02.07. 12:08:24

@I'm a lady, can you save Me?: Szerintem azt fogja mondani, hogy azért Gombi, mert nem akarja a feszültséget fokozni a villában.
Gigi és Jerzsy azért esélyes, mert sejti, hogy így tud megszabadulni egy nagyon erős szövetségtől. Jerzsy és Béci nem nagyon fognának össze. Jerzsy és Gigi meg ha magára marad akkor sokkal erősebb lesz a kapcsolatuk, de Béci felügyelete nélkül Gigi nagyon másképp viselkedne.

gibson 2011.02.07. 12:10:30

"Minek ment be, ha tudta, hogy nem birja ki napi 4 akció nélkül."

Igen, ezen már én is sokat gondolkodtam. És Laci, Béci meg Jerzsy miért nem sírnak állandóan, hogy "hiányzik a szerelmem", meg hogy mennyire kanosak, miközben Gombi meg Olivér nonsztop erről panaszkodnak?

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 12:10:44

@gibson:

nagyon jól látod.:)

kedvencem volt, mikor az Alekosz (meglepő módon!!!) közölte vele, hogy el kellene döntenie, hogy mit akar, anit vagy enit, és akkor Oli tisztára kiakadt, leverd egy ücsisdobozt az asztalról, és elküldte a kurvaanyjába az Alekoszt, mert IGAZA VOLT!:))
Alekosz szembesítette azzal, amit csinál, és nem tetszett neki, nagyon nem.:D mert végig sem gondolta, csak bájolgott az anival, meg fürdött a "fényben" egészen odáig.

És akkor had szóljon Tiborom gondolata ide:
"szilánkos menyország, folyékony torz tükör, szentjánosbogarak fényében tündököl":))))

van-e szándék 2011.02.07. 12:11:07

@47pcc63: mer a Rubin így álmodta meg.. a Sanyival.. mit nem értesz ezen?

47pcc63 2011.02.07. 12:11:26

@fran7: Én meg azt remélem, Béci megy vissza, és Évával folytatja majd.
Egyébként valóban így van; Gombi sem mászik senkire, Béci is tartja magát. Az ő taktikájukba nem fér bele az, hogy tönkrevágjuk a családot otthont, más utat választottak a nyeremény felé.
Pápá Olivér, hajrá Béci!

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 12:15:16

@Lotyó Bridzsida: Ez tényleg így volt!

Ennél jobban már csak az dühít, hogy Évike minden eseménykor először körülnéz, ki hogyan reagál és ennek fényében utána ő a leghangosabb... lásd mikor Szandikát kizárták, kapkodta össze-vissza fejét és utána ő üvöltött legjobban...

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 12:17:05

@I'm a lady, can you save Me?:

szerintem már végiggondolta, hogy ha kikezd az anival, akkor elköszönhet a nyereménytől.
simán végig fogja mártírkodni szerintem a játékot így.
ráadásul sokkal izgibb csak így húzgálni az ani haját, hogy jajjnemlehetdemegőrülökérted, mint őszintén kimutatni és nyomatni a dolgot.
ez egy olyan NEM, ami gyakorlatilga TALÁN.

47pcc63 2011.02.07. 12:17:36

@van-e szándék: elhiszem, sőt, egyet is értek, de ha belegondolsz, a csatorna is kaphatott a fejére rendesen. A tanáralázás kicsaphatta másoknál is a biztosítékot, erre nincs mentségük, nézettség ide vagy oda. Itt írtátok, hogy mit műveltek Olivérék a tanárok háta mögött, hogyan vágta haza Laci idegeit megint, aztán a csatorna híradója arról számol be, hogy kölykök erőszakoskodnak egy emberrel...(Nem írom le, szerintem mindenki pontosan tudja, mire szeretnék itt utalni.) Az ő négy tökéjük igenis hatással van az emberekre (nézd csak itt szét, milyen balhék szoktak lenni), kiváltképp a kamaszokra. És azt sugallták, hogy büntetlenül lehet garázdálkodni, mi több, ez szórakoztató. Ez már felelősség, és ennyire nem hülye a csatorna vezetősége sem. Ha helyre szeretnék állítani a bizalmat, és pénzt akarnak, akkor látványosan bevisznek vagy két közjegyzőt a párbajra. A nézettségük Olivérék kiesésével is helyben marad, sőt, csak eztán fog igazán megugrani. Tudod, hány haverom van, akik nem bírják (!) nézni a négyes miatt a műsort? Arról nem beszélve, hogy ki tudja, mit hoz ki a négyeske felszívódása a műsorból. Atom biztos az átrendeződés lehetősége bent, akkor kezdődik majd el csak igazán az álarcok lehullása.

szédült nőszemély - forza 2011.02.07. 12:17:40

@iinside: azt én is néztem. nem voltak rá szavaim. azok a színek, az a minta, az a fazon. annyira stúdióidegen volt, hogy olyan nincs is. várom, hogy ráadjanak valami retró papucsállatkamintás nejlonpongyolát is már, meg egy cuki takarítónős fűzős cipőt. :)

fran7 2011.02.07. 12:18:49

@47pcc63: Azt azért ne feledd, hogy mi próbálunk a ráció és egy kevés érzelmi behatás alapján dönteni. De a döntést a kereskedelmi tv hozza meg a bevételeit figyelembe véve.

47pcc63 2011.02.07. 12:21:03

@fran7: Enikőnek nem Anikóra kéne haragudni, hisz Anikó 1 független lány azzal kever akivel akar és aki engedi. Lehet, hogy az orrtúrónál ez csak taktika, de ezzel a sárba taposta Enikőt és a saját "hűségét" is. Bárhogy is taktikázhatott volna, de ne úgy, hogy azzal a kint lévő barátnőjét megalázza. Bécire lehet mondani azt, hogy c....y, lehet mondani, hogy taktikázik, A TAKTIKÁJA SZIMPATIKUS, AZ Ő TAKTIKÁJA MÉG NEM SÉRTETT MEG OLYAN EMBEREKET, AKIK KÖZEL ÁLLNAK HOZZÁ!!! Orrtúróról, alkoholfüggő Éváról, a bamba kérdőjel Alkeszről ugyan ez nem mondható el!! Hajrá Béci, bár félő, hogy az RTL szokás szerint közbeszól!!

genevieve 2011.02.07. 12:22:20

nem azt játssza most el olivér amit majka is anno?
majd szépen beküldik hozzá enikőt a párbaj előtt és minden szép lesz....

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 12:24:12

@47pcc63: szerintem eddig senki sem állította, hogy manólány Anikóra fog haragudni. A vak is látja, hogy Oligarcha provokálja.
@Lotyó Bridzsida: egyetértek! gusztustalan

Albino Vernyul 2011.02.07. 12:24:28

@47pcc63: 2 honap alatt.. A Beci dolog ugy derult ki, hogy beittak, akkor kottyintotta el.. A Kiraly fele ize, az csak ilyen rajongas szintu dolog volt, a csatorna eroltette, hogy hatha tobb is lehet belole, lasd. irj levelet projekt.. Oli meg gyak. kivallatta, ha nem kergeti oda-vissza vegig a villan, lehet, hogy ma se tudnank, hogy mi az abra....

tizenot 2011.02.07. 12:24:47

@Lotyó Bridzsida: Hát ez a szembesítés már elkésett kicsit, szerintem az enikőnél már tutkóra kibaszta a biztosítékot, ennél megalázóbb a világon nincs egy nőnek, hogy a riválisának azt mondod hogy gyönyörű vagy, közben meg az arcát simogatod és úgy nézel rá mint valami istennőre. Nem lepődnék meg, ha eni nem lenne ott a párbajon, én a helyében tutira minden kapcsolatot megszakítanék olival, ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba.

Oli amúgy simán a földre fog esni két csaj között, anikó teljesen kiszámíthatatlan, mégha össze is jönne neki, akkor se tartana semeddig sem. De nagy a gyanúm, hogy amint oli beadná a derekát, az anikó visszakozna, neki a dráma meg a szenvedés kell, nem egy párkapcsolat. Ez amúgy teljesen rendben is van 20 évesen :D

van-e szándék 2011.02.07. 12:26:17

@47pcc63: a VV oldalról gyorsan levették Éva CV-jéből a hónapot és a napot :DDDD

47pcc63 2011.02.07. 12:28:16

@genevieve: Most olvastam...Enikő nem volt soha egyetemista,ezt Olika egyik statiszta társa írta...csak pultos,de Oli féltékenysége miatt ott kellett hagynia..Olika meg csak egyszerű fénydublőr volt...ez azt jelenti,hogy amíg a színész pihen,addig valaki beáll abba a pózba helyette,és beállítják a fényeket!

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 12:29:32

@Albino vernyul: A Bécibe azért volt "szerelmes", mert Bélánk jó fej volt vele, és pátyolgatta..
Király L. valóban csak a retek műve volt.
Olikánk vigasztalta a "kicsi lány" kiesése, ill. balhéjuk ürügyén.
Ha legközelebb a zöld állatkán sírja ki magát, abba is szerelmes lesz...

tizenot 2011.02.07. 12:29:36

@47pcc63: Hallodhülyevagy? Háhogyafaszba ne haragudna? :D
A rivális az rivális MMKK, akkor is ha nem ő kezdte, kábé kanál vízben.

Ráadásul encike egy büdös hangot nem tud beleszólni, igazi tehetetlenség feeling, gondolom mindkettőt imádja most :S

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 12:30:16

@tizenot:

nagyjából, ha én lennék az enikő, akkor már összepakoltam volna a cuccát, és kibasztam volna az ajtó elé.:))

nem szakítanék meg minden kapcsolatot, csak simán szakítanék, visszatánci nélkül.

van-e szándék 2011.02.07. 12:30:27

@tizenot: még az is lehet (bár kétséges, de hátha mégse olyan buta), hogy szándékosan akarta előcsalogatni az Oli-féle farbát... Volt egy megjegyzése arra, hogy ha Gigi és Béci tudná, mit miért csinál, megértenék őt

47pcc63 2011.02.07. 12:30:42

@van-e szándék: Tényleg!!!!!! Nov. 30. Mi a franc?!!!

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 12:32:19

@I'm a lady, can you save Me?:

Éva konkrétan egy érzelmi retardált.
Kb kiscsoportos szinten van, és képtelen normálisan reagálni semmilyen ingerre.:D

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 12:33:21

@van-e szándék: ige, és egyszer azt is kifejtette, hogy ő most rossz kislány lesz és szétrobbantja a 4-eket. Lehet erről még nem tett le.

van-e szándék 2011.02.07. 12:33:26

@47pcc63: már csak Jerzyé van fent hónappal

tizenot 2011.02.07. 12:33:54

@van-e szándék: Valahogy tökre el tudnám képzelni, hogy anikó és szandi is megkapta titkos feladatnak, hogy mennyen rá olira :S

tizenot 2011.02.07. 12:34:59

@Lotyó Bridzsida: Izé... a kettő között van valami különbség? :D

47pcc63 2011.02.07. 12:35:33

Néztem az éjjeli közvetítést. A négyes nagyon oszlóban van, Szandi kibukott, hogy Olivér teljesen mellőzte egy hétig, és ő csak arra kellett, hogy a jelet rárakja. Azt mondta, Bécit fogja visszavárni. Mondjuk a szavazásig még meglesz fűzve :) Alekosz elmondta, Bécinek sokszor van igaza, csak nem tudja elmondani, mert mindig le van hurrogva, Olivér nem engedi szóhoz jutni, mert nem tud úgy kommunikálni, mint Oli, de ettől még sokszor mond igaz dolgokat. Anikó jól bekavart a négyes egyetértésébe. Valahogy nem az a hangulat jött le, mint amit az összefoglalókban látunk. Enikő? Hát ő egye meg amit főzött ( ahogy Szandi mondta az este Olivérnek). Én soha nem engedném be a párom egy ilyen helyre. Ha nagyon menni szeretne, akkor mehetne, de úgy, hogy én szakítanék. Milyen érzés esténként azt látni, hogy eleped Anikóért? Ja , és lehet azt bebeszélni, hogy a szeretethiánytól van, jaa....Ott a többi pasi is, valahogy egyet sem látok egy banánnal sétálni a nadrágjában, mert nem érdekli őket a bent lévő nők.

Kekec1 2011.02.07. 12:36:17

@I'm a lady, can you save Me?: nem, a tuja van soron, meg is mondta :)

amúgy szépjóreggeltmindenkinek, most látom, hogy a tegnap éjszakai remekműveim elvesztek a téridő felsőbb dimenzióiban és egy másik posthoz kerültek :) tanulságos volt a tegnapi vagdalt.

Kekec1 2011.02.07. 12:38:23

@47pcc63: már egy ideje érlelem a kérdést :) szabad megkérdezni mennyi idős vagy?

47pcc63 2011.02.07. 12:38:30

@Lotyó Bridzsida: Enikö,hagyd a francba Olit, hajts rá Sebeök Jánosra hidd el ö nem fog igy viselkedni veled a tenyerén fog hordozni:-))))

van-e szándék 2011.02.07. 12:40:08

@47pcc63: én Alekoszt javaslom.. vagy a Sanyit :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.07. 12:40:12

@tizenot:

:)) igen, az, hogy normálisnak is lehet maradni attól még, hogy csalódtam valakiben.:D
de persze nincs jelentősége jelen pillanatban.:D

47pcc63 2011.02.07. 12:43:02

@Kekec1: Miért érdekel? Csak figyeljétek meg, ha a barlanglakó Oli kimegy, a többiek is ki fognak nyílni végre. Be vannak tojva a szájától. Ugyanez a helyzet alkesz Évával is. A nagy pofájuk elnyom mindent és mindenkit.
Enikő meg ne szóljon egy szót sem, ismerte (állítólag) a fasziját, tudta, hogy szexmániás, erre beküldi fél évre lotyók közé! Mire gondolt?

Kekec1 2011.02.07. 12:44:02

@47pcc63: puszta kiváncsiság, semmi több.

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.07. 12:45:10

@Kekec1: úristen, akkor a tuja és a zöld állatkák vérre fognak menni... :)

mama ottmarad 2011.02.07. 12:50:40

@47pcc63: benne van a szabályzatban, mindenkinek akkor van a szülinapja, amikor a rötölö mondja, mit nem értesz ezen?
A tévedés kockázatával.

47pcc63 2011.02.07. 12:54:45

@mama ottmarad: valotlan világ! melyik oldalon tálal ki oli haverja? amugy elég gáz, pont a "vagány"(inkább kisány v gyökér kategoria nálam) sir állandoan a nöjéért. érdekes a többiek pont nem..... szánalmas, nem tudom az eniköje is mit eszik rajta, de legalább a szépségükben összeillenek :D
amugymeg laci meg gombi nehezen esik ki, nekik azért vannak haverjai (pont zsuzsi mesélt még egyik éjjel amig bent volt gombi kinti hátteréröl olinak, h oli kint meg fogja szivni a pelenkás szivatását)
nameg mien gáz a tiszta kamu volt (gigiék a szállodában...)
meg éva kitörö c..nyozása még régebben :D cska a jutubos felvételen láttam... kész röhely... nameg azok is akiknek olyan emberek szimpatikusak akik hazugsággal és másokon átgázolássalprobálnak nyerni. szerintem az ilyen emberek undoritoak. és ennyiben valo valo világ, h kint is sok az ilyen undorito hazug "ember"

beacska 2011.02.07. 12:56:35

hali! mennem kell, de gyorsan leírom az én elméletemet:
szerintem Olivér rájött, hogy Anikó szívében ki lehet tölteni az űrt, amit Zsófi hagyott maga után (én ezt Lacinak javasoltam anno, de a dereka miatt ő belassult). Ahogy számolgatta a jeleket, Évára 3-at számolt (Béci, Gigi, Laci), magára is 3-at, de akart még +1-et biztosítéknak. Ezért fűzte a Jerzyt, de ő kerek perec elküldte. Ki maradt? Anikó és Gombi. Először Anikó űrjével próbálkozott, ami be is jött neki!!! És Ani azért sírdogált, mert ennek ellenére SEM volt hajlandó rátenni. Túllőtt a célon. Most már próbál visszakozni, de a szálka ott maradt, hátha jóljön még plusz egy jel vmikor.

és szerintem ki fogja hívni Bécit, már 4 hete hajtogatja, hogy szét kell őket robbantani, nem hátrál meg. Mennyit nyafogott a múltkor is: "nekem ne mondd többet, hogy ne vigyem a kaját, mert látod, puhapöcsnek tartanak!" Még egyszer nem éli túl...

47pcc63 2011.02.07. 13:01:23

@beacska: Inkább három "nagyobb arcú" játékos, mint egy neandervölgyi, aki az "agyonimádott barátnőjét is porig alázta". Régen Enikőnek oltárt állított az ágyánál, azzal mi van? Folyamatosan a lányon keresztül próbálta bemesélni a nézőknek az emberibb oldalát. Esküvőt ígért neki, szerelmet, hűséget. A csatorna kivételét élvezte. Találkozhattak, telefonálhattak. És ez most mind ment a lecsóba, lehúzta a rötyón.
Hajrá Béci!

lobster thermidor 2011.02.07. 13:14:13

@Lanois:

Én ezt leegyszerűsítem: össze-vissza beszél.

beacska 2011.02.07. 13:16:23

@47pcc63: egyrészt nem láttam se csókot, se szexet. másészt, szerinted, ha elviszi a fődíjat Enikő nem omlik a karjába?

47pcc63 2011.02.07. 13:20:53

@beacska: Most már a másikk új oldalon vagyok.Inkább három "nagyobb arcú" játékos, mint egy neandervölgyi, aki az "agyonimádott barátnőjét is porig alázta". Régen Enikőnek oltárt állított az ágyánál, azzal mi van? Folyamatosan a lányon keresztül próbálta bemesélni a nézőknek az emberibb oldalát. Esküvőt ígért neki, szerelmet, hűséget. A csatorna kivételét élvezte. Találkozhattak, telefonálhattak. És ez most mind ment a lecsóba, lehúzta a rötyón.
Hajrá Béci!

beacska 2011.02.07. 13:24:58

és azon nem gondolkodtatok el, Gigi miért éppen a szavazás előtt ült le beszélgetni Anikóval? Egy hete nem szóltak egymáshoz, és véletlenül éppen a jelölés előtt adta alá a nemlétező lovat. Látta ő már, hogy Szandi és Éva hogy fortyog, gondolta, hátradől, és nézi röhögve, hogy vesznek össze...méghogy "Olivér fél a saját érzéseitől, titkolja, de látszik, odavan Anikóért…" röhej.

forexfelix 2011.02.07. 19:16:36

Na az rtl elfelejtette kikockázni Laci himbilimbijét a zuhanyzás alatt. Most akkor az elég ha kiírják, hogy termék megjelenítés látható? :)

Szaffi B. 2011.02.07. 22:38:05

Szevasztok Prolik!
Kiduzzogtam magamat :)))

mama ottmarad 2011.02.08. 11:26:18

Muhaaa állat az avatarod
Eni-Trolli, hiányoztál a csapatból - az olvasóknak is :)

Szaffi B. 2011.02.08. 15:57:38

@mama ottmarad: :DDD Már lecseréltem, iszonyú hatással volt a bioritmusomra :DD
süti beállítások módosítása