Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X52

2011. február 05. 15:00 - Hódos Hajnalka

A mai posztot szívem összes szeretetével Holabög Rémnek ajánlom, aki miatt nagyon igyekeztem, hogy már reggel kinn legyen a poszt, de a technika ördöge betette a lábát. Így igazzá vált, amit jósolt: "lófasz lesz itt reggel, nem poszt!" :)

Remélem a tegnapi összefoglaló után mindenki elgondolkodott a makarenkói pofon létjogosultságán, én igen. Lilunak vettek a kínaiban egy új farmert meg egy új csizmát is, úgy látom, a fodrásznak még él a szerződése. Éva ordításával kezdjük a napot, a piros pontjait keresi, Alekosz nem érti, miért kell remegni értük. De minek nyúl hozzá, aki hozzányúl? Éva, ne csapjál zajt. Akkor meg ne csináljátok ezt, mert kibaszott unalmas! Te meg ne hisztizz, mert nem áll jól! Leszarom. Alekosz emlékezteti, hogy illemtan óra jön. Én meg figyelmeztetlek, hogy fogd be a pofád! Éva Szandikát kérdezi, ki a fasz dugta el a piros pontjaimat, mert le fogom rombolni a táblát, Olivér letagadja, de leszarom most már! Ki volt az? Nem tudom. Éva hozzáfog a tábla átrendezéséhez, jön Olivér. Évike, tedd vissza légyszíves! Nem teszem vissza. Mi a faszt ordítasz velem, tedd vissza a pontjaimat, mert nem a tiedek! És akkor az enyémek hova tűntek? Kérdezd meg a faszomtuggya kit. Mindenkit megkérdeztem és mindenki szerint te voltál! Ki az a mindenki? Ki volt az aki ezt mondta? Nem mondta senki, de én úgy gondolom. Tedd vissza a pontjaimat, mert nem a tiedek! Tudod, hol vannak a piros pontjaid? A Szandránál.

Éva beront a szobába, Szandika, hol vannak a piros pontjaim? Ott vannak a… De miért nem mondtad meg? Nem érdekel, leköcsögölt az Olivér, összevesztem vele! De nem igaz, hogy te ilyeneken húzod fel magad, tényleg! Olyan vagy, mint egy óvodás! Nem érdekel, de akkor miért nem vállalod be? Miért kell nekem hallgatni az Olivértől, mert te nem bírod felvállalni? Éva kimegy, Alekosz újra emlékezteti, hogy illemtan óra következik, leszarom, Alekosz! Ajaj, Szandikán sikerült beindítani a gyújtást, itt van, itt van, odaadom az enyimét is neked, jó, hogy boldog legyél, mert te semmivel nem tudsz megelégedni, hogy szakadjon ki a szíved, te! Idióta, olyan hülye vagy, mint a segg bazmeg! Szandika visszafekszik az ágyba, Éva a kertben cigizik, végtelen szeretet és béke. Te, nem azt mondta, hogy nem dohányzik mától, kérdi Alekosz Olivért. De.

Remek hangulatban kezdődik a nap ismét, Gigi jelent, az osztály létszáma tíz fő és Szandika ma hiányzik. Hol van Szandika? Alszik, vágja rá Éva. Bocsánat, nem téged kérdeztek, szól rá Alekosz. Nem érdekel. Szandika elaludt, talán fel fog ébredni, foglalja össze a tanárnő, aztán egy unalmas telefonbeszélgetés, Alekosz az ügyfélszolgálatos, Éva az ügyfél, reklamál, mert két hónapja nincs a lakásban áram és szeretné visszaköttetni. Laci a szünetben igazat ad Évának. Hangos voltál, de igazat adok neked, az egésztől már nekem is tele van a hócipőm. Alekosz és Olivér a kertben beszélik meg a történteket, Alekosz szerint van az a szituáció, mikor Éva szemrebbenés nélkül feladja a barátait, bocs, nekem fontosabb a karrierem, ezért odalépek és az arcodba törlöm a lábam! Olivér szerint az a legkeményebb, hogy piros pontokról beszélünk! Szandi az ágyban, levél érkezik, kedves Szandi, kérünk, vegyél részt te is, a szabályok rád is vonatkoznak. Szandi megköszöni és visszafekszik.

Matekóra, jó reggelt, hú, de frissek vagyunk! Hol van Szandika? Otthon maradt. Nem tudjuk, biztos beteg. Éva morog a háttérben. Házi feladat ellenőrzés, Jerzsi a szobában kérleli Szandit, jelenjen meg az órán, ha húsz perc múlva, akkor is, szedje össze magát. Milyen óra van? Matek. A tanár úr nagyon csíp téged. Szandi már idegroncs az iskolától. Jerzsi tisztelettel jelenti a tanár úrnak, hogy reménytelen. Majd mindjárt én is teszek egy próbát, meglátjuk. Szandika, hoztam neked valamit, ezt neked személyesen írtam! Örülnék, ha az óra utolsó öt percére bejönnél. Várlak. Szandi kiment, de megérezte újra az iskola érzést és neeeem. Szandika, neked hányas lett a dolgozatod? Négyes aláaláalá, nagyon jószívű volt a tanár úr, kettes ért. Hozd ki a füzeted, azt is leosztályozom. Ezt nekem írtad? Hogy gyűlölöm? A matekot, nem a tanár urat! Alekosz szerint Szandika sajnáltatta magát. Most Olivér könyörög neki: mi van drága? Semmi. A játék végére idegroncs leszek! Szépen lassan kezdek megbolondulni, napról-napra mindig egy századrészt! Na itt kellett volna először szólni Lacinak, hogy a tegnapi ötletét valósítsák meg. Be a hideg zuhany alá, rá a hideg vizet, hadd szóljon!

A papucsos hol van? Beteg? Hát így is lehet mondani. Mentálisan. Lehet, hogy rosszul éltem meg, de úgy éreztem, hogy szeret itt lenni. Mondd meg neki, ha kicsit összeszedte magát, jöjjön, mert nekem nagyon hiányzik. Oli megmutatja Szandinak a dolgozatát, inspiráló hatás, kaptál egy négyest. Mire, ja? A Papucsos baszik az alkotmányra, döglik tovább. Jerzsi elégtelent kap, mert a tanár úr két mondattal nem tud mit kezdeni. A tanár úr szerint Szandika tele van érzelmekkel, vegyék rá, hogy jöjjön el holnap. Az nagyon gáz, ha bemegyek családlátogatni? Nem! Én a tanár úrnak bevéstem egy piros pontot a nagyon gáz használatáért, az én irodalom tanárom is hihetetlenül jó ember, szeretem, emlékszem, egyszer egy dolgozatomat úgy jellemzett, Hódos, ez egy érzelmi magömlés. Szandi drága, hiányzott a papucsod, te is hiányoztál! Szandika visszapofázik, tanár úr azt írta, hogy a kevesebb néha több, én holnap olyan keveset adok, hogy el se megyek a vizsgára! Ide nézz rám Szandi, holnap jössz! Hallottátok, azt mondta, megyek. Szandikának jólesett a családlátogatás, szerette a tanár urat, olyan édes mint egy mókus! Mint egy Mekk Elek! Te viszont lányom egy tiszteletlen, elviselhetetlen picsa vagy, ha ott lettem volna, úgy megraktalak, mint szódás a lovát! Olivér nem unja, én nagyon, megint könyörgőre fogja: Szandibandi! SzandibandiSzandibani! Szandibandi bőg. Nem akarok Olivééér. Senki se érti meg, miért? Az egésztől herótod van? Ha most kinyílna az ajtó? Itt hagynám a ruháimat! Olivér biztos benne, ha nem a Villában lennének és nem lenne férfi, lekevert volna neki egy pofont. Egyet?

Szandika a kell és a muszáj szót utálja a legjobban, ha meghallja, elszalad. Őt ne szabályozza senki, apám, apám nem szabályoz! Olivér győzködi, ő egész életében rossz döntések láncait hozta meg, szisztematikusan felégetve maga mögött minden lehetőséget. Ha ezt így folytatod és kikerülsz innen, egész életedben bánni fogod. Az őrület határán vagyok, mindjárt fogom magam és belerágok egy szívet a falba. Majd Gombi előrajzolja neki, gondolom. Olivér, ha kell, párbaj útján megy és nem kizáratja magát! Essél ki párbajban, de ne így! Anikónak is sokszor nehezére esik, de ezt vállalta és felnőtt ember. Gigi először úgy volt, hogy menjen haza, kit érdekel? Húzza le a negativizmus a hangulatot!

Szandi megkapja a levelet a kizárásról. Aha, szóval becsmérlő kifejezésekkel illette a munkatársakat is, miért nem hallunk ebből egy szót sem? Anikó bömböl, Szandika vigasztalni próbálja, Éva hangosabban próbál bömbölni, mint Anikó. Ani, ne sírj, kérlek! Nem akarom, hogy kimenjél, dühös vagyok rád! Én is, ordít Éva. Úgy megtépném néha. Hát még mi, Évikém, hát még mi. Úgy fogod bánni, hogy azt nem is hiszed! Cserbenhagytál! Éva beleordítja Szandika arcába, hogy csinálhattad ezt? Gigi be se megy, nem akar sírást hallani, ez így üt! A törvényt el kell fogadnunk, feketén-fehéren le van írva. Na, ki mondta ezt? Benn Éva szeretetből hülyézi a Papucsost, de én nem akarok ezekkel itt lenni, utálom a másik oldalt? (másikokat?) Én már rettentően unom a nyígást, azt se értem, ki mit bőg, Zsuzsi fél óra alatt összepakolt legalább, és kuss volt. Olivér is mérges, életed lehetőségét basztad el, kibaszott pipa vagyok rád, mindjárt belebaszlak egy szatyorba!

Levél érkezik, Szandika, menj a nyugiszobába, juj, jön a Sanyi! Szevasz Szanda! Úristenezés, csimpaszkodás. Nem sírsz, remélem, most! De, hogyne bőgne. Brühühühü, annyi mindenben igazad volt, a hülye pasikban meg hogy nincs kitartásom. Látod, nekem van. Legszívesebben kikapcsolnám a tévét, de írok tovább! Megnyugszol, szívem? Le lehet ülni itt? Gyere. Olyan furcsán viselkedsz, itt a jó kis otthonod! Ennyire soha nem szerettek, mint most, és nem tartasz ki? Miért nem veszel részt a dolgokban? Sanyi, mert itt is iskolába kellett járnom. Először röhögök fel a mai műsor alatt, hihetetlen. És begöndörödött a haja is. Amíg Sanyi és Szandika megbeszélnek, a Lakók levelet kapnak, mivel Szandika nehéz körülmények közül érkezett, megadják neki a lehetőséget, hogy régi jó barátja, Sanyi, beszéljen vele. Ja, hogy ez így megy? Sanyi kemény, mint a bakaszar, na, összeszedted magad, mit ígérsz, mi lesz veled? Ennyi családod sose volt, meg nem is lesz! Nincsen csak! Ha most hazaviszlek, jobb lesz ott? Nem. Csinálni kell, játszani kell, részt kell venni mindenben és nem egész nap aludni! Vársz rám? Persze, ott a ló meg a parasztházam. Alekosz szerint jó, jó, az ember szereti, a barátunk, de nem tudsz rá alapozni és ez veszélyes! Hallod, ez nem gyenge! Megcsinálta magának! Buci bejelentkezik, Szandi marad. Van valami őrangyala, ő mindig kap egy utolsó esélyt. Nagyon hálás, nagyon örül, megpróbálja bebizonyítani, hogy nem linkre lett neki adva ez az utolsó esély. Jerzsinek nem kis kő esett le a szívéről. Nem vagy vele egyedül, haver. Ez az utolsó lehetősége volt, mondja Alekosz. Utolsó utáni. Nincs tovább. Nincs. Még egy nyöszörgés, még egy stábszidás és góhóm. Ez olyan volt, mint egy rossz western film jelenete.

A Papucsosnak este már kutyafasza baja sincs, Olivérrel és Anikóval beszélget. Olivérnek olyan szeretethiánya van, hogy megőrül, basszuk meg! Nekem is! Ha tudnátok, hogy mi dúl bennem, milyen érzések dúlnak bennem! Ha tudnád, hogy bennem milyen érzések dúlnak, Olivér, csak ezt már végképp nem mondom! Hihihi, leszoplak álmodban! Olivér széttárja a kezét, aztán befogja a fülét és ordít. Irigykedek. Menjünk fürdeni, pattan fel Anikó az ágyról. Vagy vécére kell mennem, gyere, kísérj el! Szerelmes vagy belé? Nem, én eleinte viccnek szántam, de négy-öt napja úgy érzem, hogy megfüttyölném. Hülyevaaagy? És ez mennyire komoly? Nem vagyok belé szerelmes, de azért két hónapja itt vagyunk bezárva, huszonnégy órából huszonnégyet, ismerem mint a rossz pénzt, megszépült, az se érdekel, hogy veres a szakálla! Bazmeg, miért nézem ezt??? Mi vitt rá? És kinn mit énekelnek? Kölyköd voltam, ja, ez lesz a szerenád, anyám. Miről beszéltetek, érdeklődik Olivér. Szexelni akarok veled. Neeee, Szandi, neeem. Miért mondtad ezt, tudod hogy nem! Tudom, de veled álmodok, tudod hányszor, úristen. Olivér tiszta képet kapott arról, Szandika miért pornózik meg miért dugja oda a dudáit. Ha nem lenne az Enikő, Szandika leitatta volna Olivért és megerőszakolta volna. Sírok és karmolászom magam. Jóvan. Jóvan, jóvan, kérsz, nyújtja oda Olivér Szandikának a pattogatott kukoricát és éktelenül röhögnek. Én kötelet sodrok. Elmondtad neki, hüledezik Anikó, és mit szólt? Gyere, menjünk már be! Olivér is bemegy a szobába, és mit mondtál? Hogy ő is kíván engem. A faszomat, nem igaz! Mit orkoskodtok, kérdi Jerzsi. Semmi, ma viszonylag szolid napot zárhatok magam mögött, egy ötöst-hatost öregedtem, na, nem gáz. A háttérban Szandika folyamatosan röhög, mintha egy tyúk kotkodácsolna, de ez már meg se kottyan. Én is öregedtem egy ötöst. Tízest. Nem gáz.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

Végül, de nem utolsósorban sok szeretettel nyújtom át Stöki ajándékát, aki ezt a fantasztikus filmet készítette ajándékba. Még egyszer köszönöm, azt külön, hogy beleegyezett abba, bekerüljön a mai posztba! Mindjárt belerágok a falba egy szívet!

 

 

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 15:14:15

A LEVÉL VÉGLEGES(?) VERZIÓJA

Kulipintyó Lakók!
Igyekezzetek bent maradni, mert benne van a pakliban, hogy itt kinn még Tordason sincs ingyen kóla, se ingyen cigi, ingyen szivar, ingyen Irsai, se jacuzzi!

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, szuvenír jogod, mi így is neked drukkolunk, pedig még disznót sem őriztünk együtt.
Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy csakegy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, deviszont téli álmot alszik.

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, azt, ahogy fel alá flangálsz melegítőben és nagy fekete gumipapucsban, s közben nyitott szájjal almát eszel. És tök őszinte a vígszínházos szerelmeteket is, de tényleg. Ezeken kívül viszont csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi. Te isteni macskanő, a porcicák réme! Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Jerzsy szegény biztos nem élné túl. Azt pedig mi sem.

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel. Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is, különösen az eltűnő kockás hasadat.

Kedves Gombi!
Hallod, gondolkodj el a menedzseri pályán, tesó! Képzeld, sikerre vittél már egy énekest két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, tesó, miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban a lógó-tincses, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét. Az ország és Picúúúr szeret téged, médiatörténeti pillanat vagy!

Kedves Manófiúnk!
Beszélhetünk négyszemközt, fater?
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tudod tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kégli, fater. Csapassad, tesó!

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot. Küldünk be bokszzsákot is, ha kell, csak legyen már végre valami!

Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek tök úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi tök szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a 30-as pulzusod, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Tök pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, be is lassulnánk tőle, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után, tesó.

Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket, apukám, azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit minDÍg minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával, és az atléta viselésével. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd, vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az, hogy minden nőszemélyzet az érzéseidet leépíti, mikor lép egy böszmét az F6-ra. Fogggalmad sincs, hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz! Ez így fog lenni!

Kedves Éva!
Ha kijössz, megtanítunk sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz, majd a vesztfáliai béke, ez úgy eltűnteti majd a szemed alatti karikákat, mint a szar. Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra, mert a szépség múlandó, a jóság maradandó. Tudjuk, hogy a főzés neked nagyon-nagyon-nagyon szent, ezért már bent a gonosz kis törpék közt elkezdhetnéd írni a saját szakácskönyved, saját receptjeiddel, a tojásos lecsótól a rántott húsig.

Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen! Kérünk, ne gyere ki a villából, nincs sok kiborulásod, csak százból három, de az is volt. Béci szerintünk is nagyon be van képzelve, hogy van pofája a "ki jönne vissza kettőtök közül szerinted?" kérdésre, nem azt a választ adni, hogy Alekosz???

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

christaylor 2011.02.05. 15:21:06

a szerencseszámom? :)

christaylor 2011.02.05. 15:24:21

Szerintem igen fasza lett a levél, maradjon már ez a végleges, felesleges elvenni belőle vagy még hozzátenni. Úgyis annyi kavarodás volt már belőle.
Mehet így.

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 15:24:55

Huhh, gyerekek, ez kemény menet volt, de. tíz óta.
Töltök egy pálinkát, izibe.

Az ajándékot, hogy eltitkoltam, figyeltétek? :))

the sandwich maker 2011.02.05. 15:25:13

én meg csak egy fos 9-es. :(

christaylor 2011.02.05. 15:28:01

@Hódos Hajnalka: ja tényleg, most hogy mondod! hol van?
én bontottam a tiszteletedre egy üveg irsai pezsgőt,megérdemled ennyi kínlódás után. :)

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 15:32:14

@christaylor: néha kétségeim vannak, hogy elolvassátok-e egyáltalán a posztot :DDDD

the sandwich maker 2011.02.05. 15:33:13

"Hódos, ez egy érzelmi magömlés"
na ez basszus a kultúra. :D

gastro vazze 2011.02.05. 15:34:26

"Lakók levelet kapnak, mivel Szandika nehéz körülmények közül érkezett, megadják neki a lehetőséget, hogy régi jó barátja, Sanyi, beszéljen vele"

-- közben mutatták Erzsit, aki egy gúnyos mosollyal nyugtázta az egészet... És akkor mit szóljanak a Rácz tesók meg Zsuzsi?! Hihetetlen egy ocska lett ez a retekklub, pedig úgy emlékszem tudtak ők realityt gyártani!
Hajni ez megint prima lett;)

christaylor 2011.02.05. 15:34:47

@Hódos Hajnalka: hallod, most én vagyok a hülye! ooooolyan igazad van. előbb a komment,aztán a poszt,mert marha hosszú. de ott volt a végén az aji,te csak teszteltél minket,lefogadom. hát,most égek rendesen. :D

joszif 2011.02.05. 15:36:44

"Sanyi kemény, mint a bakaszar" Több ilyet és kevesebb idézetet, Hajrá Hajni jó volt a mai is.

Hannibal22 2011.02.05. 15:36:54

Levélhez: betettem korábban atlétás átírást,akkor úgy tűnt,hogy nem ütközött zárt falakba,de mégsem került be,ezért még egyszer,hátha:)

Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit minDÍg minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az atlétád amiről már-már azt feltételezzük,hogy természetes kiválasztódás útján került rád,ez minden nőszemélyzet érzéseidet leépíti és nincs jó hatással a szexuális rendszereikre sem,ezzel F6-ra léptél,apukám.Cseréld le,az lesz a legnagyobb dolog.A legnagyobb!Tudnod kell, hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz!

gastro vazze 2011.02.05. 15:37:50

Hajni a tegnapelöttit vendégségben nézted vagy beruháztàl felvevős beltérire?! A torrentezés már nagyon elvetemült dolog lenne:)
Csak onnan gondolom, hogy vissza tudtátok tekerni Alkeszt 3x is;)

mama ottmarad 2011.02.05. 15:39:20

@Hódos Hajnalka: dehogyisneeem!
Köszönjük Stökinek! Bekeretezem és save as!

gibson 2011.02.05. 15:40:55

@Hannibal22: felőlem mehet ez a verzió is, de csak, ha a végére odarakod, hogy "Ez így fog lenni!"! :)

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 15:41:31

@christaylor: arra gondoltam, hogy tegnap este óta tartottam a szám és nem szóltam el magam, de így sem rossz! :DDD

@Liriope: ráadásul igaza is volt :) nagyon szeretem egyébként, nem is szakadt meg köztünk a kapcsolat.

@Hannibal22: ez elkerülte a figyelmem, már cseréltem is!

@gastro vazze: az a tegnapi volt és nem itthon néztem. :)

biró lóránt 2011.02.05. 15:41:59

alig várom a tegnapi silence disco buli összefoglalóját

ani meg oli megint nagyot alkotott

mama ottmarad 2011.02.05. 15:42:55

@Hannibal22: igen, ez
"Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az atlétád amiről már-már azt feltételezzük,hogy természetes kiválasztódás útján került rád"

kerüljön még bele, ha lehet. Az atléta kukTÚRtörténeti pillanat.

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 15:43:53

@gastro vazze: basszus, belezavarodtam, igen, az a tegnapelőtti volt, de tegnap néztem meg és nem itthon, na. :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 15:46:17

tökéletes poszt
tökéletes ajándék
tökéletes a levél
:))

csak a piros pontjaimat nyúlta le valaki:)

nagy volt hogy Gömbi előrajzolja a szívet amit Oli kirág a falból:DD

avato 2011.02.05. 15:49:35

"olyan édes, mint egy mókus..." ja, csak el ne vérezzen. mert akkor jön a két zacskóba csomagolás meg a többi, LOL

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.05. 15:53:17

@christaylor:
Nagyon szuper, köszönöm, pont ezeket írtam volna. : )))))))))))))
Hajninak,be csempészünk, cigit, meg piát. +Fül dugót, (Gigi, Béci, Gombi,)
bulizása esetére.
Sőt!!!!!! Nálam már is benne vagy, a legjobb 4-ben. Mi szavazunk rád, a döntőben, ne aggódj. Csak addig, hogy bírod ki? Közöttük ??????

gidabiga 2011.02.05. 15:54:19

@Hódos Hajnalka:

a posztjaid azon kevesek közé tartoznak, amit MMKK elolvasok, sőt, előbb olvasom és utána kommentelek :D
minden elismerésem a tiéd, nekem végignézni sem lenne türelmem, nemhogy még élvezhető összefoglalót írni róla :)

jörgömös 2011.02.05. 15:54:31

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: a pontokat én loptam el, de bírtam őket Hajninak.

biró lóránt 2011.02.05. 15:55:08

szerintem a villalakók még ezen az ártalmatlan levélen is össze fognak veszni
biztos fog majd okozni veszekedéseket, mert a lököttek félreértik

például éva a szeme alatt lévő táskáit vagy hogy fodrászra gyűjtünk neki

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 15:58:13

@jörgömös:

de azok nem a tiedek, azonnal kérem vissza, és most szólsz mikor a visítástól már elment a hangom?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 15:59:57

ha nem küldtök be alkoholt, akkor ma nem írok egy sort se, azt pedig nem preferálnám

jörgömös 2011.02.05. 16:04:04

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ezek csak pontok, miért kell remegni értük?

MegLepke 2011.02.05. 16:05:32

Jéééé, Alekosz jár az operába?:DDDD Jó a mai poszt is!:)

A levelet elolvastam most egyben, hát halálos, nagyon jó, bár én semmit nem tettem hozzá, csak nevetgélek rajta.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 16:06:06

@canzone:
A hűtőben van még egy pohár bor eldugva :)

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 16:09:20

@MegLepke: Na ilyet ne mondj, a versed hatalmas és persze megy a levéllel együtt!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 16:13:58

@jörgömös:
mert az enyém és kész, én stréberkedtem meg értük:)

MegLepke 2011.02.05. 16:14:46

@Hódos Hajnalka: *pirulva megköszöni*:)

@canzone: ez nem ivótábor!:D

Traitor General 2011.02.05. 16:14:58

sziasztok.. megenn jót hahotáztam! Köszi Hajni

joszif 2011.02.05. 16:15:53

@Hódos Hajnalka: Most már csak el kell érni valahogy be is jusson a villába a levél. Szerinted sikerülhet?

hellóka (törölt) 2011.02.05. 16:17:25

Olivér: "két három héttel ezelőttig azt sem tudtam mi az a csinos nő, mert csak az Enit láttam"

videó: indavideo.hu/video/Oliver_ket_harom_hettel_ezelottig_azt_sem_tudtam_mi_az_a_csinos_no_mert_csak_az_enit_lattam

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 16:17:29

@canzone:
persze, csak még elugrok előtte pisilni:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 16:21:58

@MegLepke: nem érdekel, engem ne szabályozzon senki!:)
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: köszi, imádok benned mindent :)

biró lóránt 2011.02.05. 16:28:25

ma este az összefoglalóban legyen ez az online szavazás kérdése:

Ön szerint kivel csalja meg Olivér a barátnőjét, akit a kiköltözés után elvesz feleségül?

A: Szandibandi
B: anikó
C: mindkettő

jörgömös 2011.02.05. 16:29:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: tudodmit? neked adom a saját pontjaimat, oszt legyél boldog

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 16:31:35

Ez a műsor már tényleg annyira nézhetetlen, hogy hiába Hajni 40 tonnás móka-vakolata, felsejlik alóla a komplett élvezhetetlenség.
Most már komolyan, Hajni, bele ne rokkanj.
Videó szuper, Hyppolit nagy kedvenc.

Pólóboltban valaki csináltatott egy "mindííges" pólót. No comment.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.05. 16:32:55

Éva megkívánta Szandikát. Ezt így.
Szóval bekészítettem a hányózacsit az öf mellé, sose lehessen azt tudni!

Maude Lebowski 2011.02.05. 16:36:42

@canzone:
a törvényeket be kell tartani,le van írva feketén-fehéren:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 16:39:14

@Hódos Hajnalka: Kedves Hajni. Stop. a levelet imádtam stop. köszi, hogy konszolidáltad az hozzászólásokat,stop. a poszt is k* jó, és az előző pár is, amit ma sikerült elolvasnom. stop.
imádlak a legfelsőbb szintenek, amiért a VV nézés kínját nap mint nap vállalod értünk. stop.

puszil hű olvasód, Nőszemély.stop.légszivecske.stop.

u.i.: az a baj, hogy vizuális típus vagyok, és látom magam előtt, ahogy téped a hajad, meg karmolod a falat, sírsz, és kötelet fonsz. :) de nem gáz, csak Pötyit ne bántsd SSKK:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 16:40:27

@biró lóránt: B, ha nagyon részegen esik meg a dolog, akkor meg c.

reccs 2011.02.05. 16:40:56

De a legszebb az lenne, ha Oli és Alekosz egymásra fanyalodnának.

biró lóránt 2011.02.05. 16:42:59

nem tudom hogy észre vettétek-e, de mintha egyre kevesebb troll jönne ide arcoskodni

pár hete még rengetegen voltak és rombolták a közösségi szellemet

vagy lehet, hogy csak nekem tűnik úgy

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 16:44:33

@biró lóránt: a múlt héten volt a csúcs, nem? előtte nem volt gáz.

==T== 2011.02.05. 16:45:43

Voltak érdekes dolgok tegnap is.

1 - Oli leoltja Évát amiért a pirospontjai miatt veszekszik, majd 5 percre rá elkezd Oli veszekedni a pirospontjaiért.

2 - Oli viszonylag rövid idő alatt felnyomja Évának Szandikát a pirospontok miatt, majd kint közli Alekkal, hogy Éva bizonyos esetekben gond nélkül feldobná a barátait...

gidabiga 2011.02.05. 16:46:21

szerintetek Olivér Enikője nem fake?
egyre inkább az az érzésem, hogy ez csak vígszínház, nincs ahhoz a nőhöz semmi köze.

biró lóránt 2011.02.05. 16:47:49

@szédült nőszemély - forza: ja, lehet hogy igazad van.

Biztos a trollok már mind rendszeresen nézik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 16:48:56

@Hódos Hajnalka:
A levél pöpec lett.

Mondjátok, hogy aki nem ment át a vizsgán, azt legéppuskázzák. Elégtételként a nyomasztó öfökért.

gidabiga 2011.02.05. 16:49:15

@==T==:

Olivér egy jellem.
vagy az a szerepe :)

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

én ebben a műsorban már azt sem hiszem el, amit kérdeznek :)

biró lóránt 2011.02.05. 16:49:42

az elmúlt 70 nap alapján olivér szerintem nem lehet valami sikeres az életben

biró lóránt 2011.02.05. 16:52:01

tegnap az összefoglaló végén mintha Jerzy azt mondta volna, hogy a felszólitó mondat végén FELSZÓLITÓ JEL van.
még egy aranyköpéssel több

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 16:52:16

@biró lóránt: igen, és ciki lenne a régi nickjükkel visszajönni rajongani:)

Mme Chauchat 2011.02.05. 16:53:08

@gidabiga: Persze. Vígszínház. Enikő...Eszenyi Enikő, nem?

Traitor General 2011.02.05. 16:53:39

@gidabiga: szerintem van egymáshoz közük a felsőbb dimenziókban:-)

naezjó... 2011.02.05. 16:54:12

''A törvényt el kell fogadnunk, feketén-fehéren le van írva. Na, ki mondta ezt?''

Csak nem ''imádokarendőrökelőlmenekülni''
Béchy?

gidabiga 2011.02.05. 16:55:44

@Mme Chauchat:

most, hogy mondod :D

@Traitor General:

az ananász dimenzióiban :D

Ken Adams79 2011.02.05. 16:57:18

@gidabiga:

Nekem Gombi a gyanús!
nem lehet, hogy a csaj a tesója és a Picúúúúúúúr meg az a pasi volt?

jörgömös 2011.02.05. 16:57:27

@gidabiga: egyszer egy nagy író, akinek a művei katarzist okoznak, egyszer ezt írta:

"VÍGszínház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő"

Mme Chauchat 2011.02.05. 16:59:24

@Ken Adams79:
Gombi nem gyanús. Gombi búza. A búzafélék családjából

liliana13 2011.02.05. 17:01:34

Kicsit le vagyok maradva, pár hétig külföldön voltam. Mi ez a levél, tényleg elkülditek a villalakóknak, Hajni?

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 17:03:17

@Ken Adams79: baxus, ez jó gondolat!! és senki nem gyanakodott erre:)

Maude Lebowski 2011.02.05. 17:06:14

@biró lóránt:
az elmúlt 70 nap alapján szerintem egyik sem:D

gidabiga 2011.02.05. 17:10:48

@Ken Adams79:

nekem gyanús az egész műsor :D

@jörgömös:

egy nagy filmben, ami szintén katarzist okozott, azt mondták, hogy az a gyanús, ami nem gyanús.

ebből következtettem ki hogy Oli Enikője senkinek nem volt gyanús, úgyhogy gyanús :D

jörgömös 2011.02.05. 17:14:17

@gidabiga: szerintem egyről beszélünk :)

biró lóránt 2011.02.05. 17:15:37

szerintem jó formábnan vagyunk ma és meglesz a 3000 feletti komment megint

ez igy fog lenni

Duerre 2011.02.05. 17:16:36

A videón jópár csomag macskaalom látszik a villában. Valaki lenne olyan kedves, és megírná miért?

A poszt szuper am, a levél is.

MegLepke 2011.02.05. 17:20:47

@Duerre: Most nevelik őket szobatisztaságra.

Ancilla 2011.02.05. 17:21:29

@Hódos Hajnalka: Hajnalka! Nagyon jó voltál - mint mindig. Érdemes lenne a legvégén az egészet kinyomtatni, beköttetni, és ajándékba odaadni a VV-győztesnek. Egy másik példányt pedig - szakmai anyagként okulásul - az RTL-nek.

A videó telitalálat! Ez is azt bizonyítja, hogy a sokak által oly eredetinek, jópofának tartott Alekosz tulajdonképpen innen-onnan megtanult mondatokat szór szét már két hónapja.

A levél így tökéletes, ahogy van. Nem kellene már rajta változtatni. Már hallom, hogy fognak nevetni rajta a villalakók, illetve Éva hogy ki fog borulni...

További szép estét!!Az erő veletek!

Bogi és Burkó 2011.02.05. 17:21:29

mit mondhatnék. nekem megvan a 15 perc világhír, bekerült a félmondatom a levélbe. nekem bejött az élet a továbbikban csendesen szemlélődök.
/valójában olyan fejgörcsöm van, hogy a szemgolyómon akar kijönni az agyam/
hallodhülyevagymindenkitszeretek!!!!

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 17:24:12

@biró lóránt: mondjuk ehhez mindenkinek ki kellene vennie a részét a dologból, nem csak punnyadni az ágyban. :)

rianna 2011.02.05. 17:25:07

@gidabiga: ez a gyanú bennem is megfogalmazódott már, mióta a lányok udvarolnak olikosznak

jörgömös 2011.02.05. 17:28:18

@Duerre: Szandikának inkonzisztenciája van, neki van kirakva dobozokba a villa több pontján.

Mme Chauchat 2011.02.05. 17:28:24

@Ancilla: :O hogy-hogy? Alekosz nem élt még 1931-ben

gidabiga 2011.02.05. 17:28:47

@jörgömös:

ma kicsit szét vagyok esve, lassú a felfogásom :)

I'm a lady, can you save Me? 2011.02.05. 17:30:26

A levél nagyon állat! Éva tuti, hogy agyvérzést kap tőle, de legalább is eddig ismeretlen hangmagasságokat fog meghódítani a visításával....

Remélem bekerül a műsorba!!!!!

Amúgy a tegnapi internetes szavazás tuti kamu volt nem?

Ha legközelebb ajándék lesz, kérünk egy képet Pötyiről és a Maci teteméről :)

biró lóránt 2011.02.05. 17:34:36

@rianna: olikosz ezen a héten olyan mintegy kiskakas egy olyan baromfiudvarban, ahol rajta kivül csak tyúkok vannak

és közben meg tényleg

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 17:41:19

Hajni, köszi, ez megint zseniális lett, nem értem, hogy ennyi fosból hogyan tudsz ilyen gyöngyszemet faragni!
Minden tiszteletem a tiéd!

Btw ha Anikó rácsúszik Olivérre, akkor ezt a világot már az úristN se tudja megmenteni...

Mme Chauchat 2011.02.05. 17:44:21

@Duerre: A macskaalom levéből kiváló irsai készíthető.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 17:46:34

az lenne az igazi vagányság a stábtól, ha behívnák Hajnit, hogy ő olvassa fel a levelet a villalakóknak :) bár félteném szegénykét Éva haragjától :D

avanivi 2011.02.05. 17:46:43

Látható már, hogy ki fogja megnyerni?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.05. 17:51:50

Szandika megérezte az "iskola érzést" és nem kér belőle. Három nap "iskola érzésbe" beleőrül, idegroncs lesz. Nem semmi! :))))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 17:52:14

@canzone: Majd megvédi a Laci, őneki ez a special abilityje, nem? :D

biró lóránt 2011.02.05. 17:52:42

van itten olyan, aki szerint szandi és éva csókja szexi?

vörös áfonya 2011.02.05. 17:52:54

@BGy: Azért én tegnap nagyon megrángattam volna.Meg is kellett innom egy magnéziumot,úgy felhúztam magam.

redhaven 2011.02.05. 17:53:23

@biró lóránt: tyúkok...ott a jiuj icu harcos is.
majd jól lekaratélyoz ha ilyet mondasz.

redhaven 2011.02.05. 17:55:53

@gidabiga: csá,visszajött az netem(hun járt,nem tudhatom)
Hajninak max elismerés,belenéztem a héten a manipulációba,hát kell ideg nézni.

gidabiga 2011.02.05. 17:57:17

@redhaven:

szia!
rég láttalak

@vörös áfonya:

amióta belenézek a videókba, folyamatosan iszom a magnéziumot, de lehet, hogy inkább konyakot kéne irsaival meg pezsgővel :D
természetesen vizespohárban :D

avanivi 2011.02.05. 17:57:29

@canzone: @Mme Chauchat: Jót röhögtem,
igazatok van.

gidabiga 2011.02.05. 17:58:58

@redhaven:

előbb kaptam választ, mint kérdeztem :D
lelkitárs? :D

ma este tudom nézni, magnéziumhegyek bekészítve :D
kérdés, hogy türelmem lesz-e hozzá.

egyébként mikor kezdődik?

Mme Chauchat 2011.02.05. 17:59:00

@redhaven: tán agyfaszt kapott, oszt elcsámborgott a meggyesbe

hetech 2011.02.05. 17:59:49

@biró lóránt: Csak tegnap(vagy ma?) már szó esett róla és kérdezte valaki, hogy hol van róla felvétel.

gidabiga 2011.02.05. 18:00:21

@Mme Chauchat:

az enyém 2009-es, úgy emlékszem, az jó volt :D
legalábbis borban :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 18:01:06

@Möff CAT: még jó, hogy Laciról szépet írtunk :D

@avanivi: hallodhülyevagy, kérdezz nyugodtan bármit, mi válaszolunk :)

Mme Chauchat 2011.02.05. 18:02:08

@avanivi: Mé? Megnyerhetem.
Úgyis köllene má egy új rendelő. Szaporodnak a kuncsaftok. Tömeges öngyilkosság magnézijummal, alkoholizmus, szexizmus, ideg-kapás, állat-terápia (Pötyi, tyúkok, üzekvő műa. kutyák...) Agyvérzés, fejgörcs...

gidabiga 2011.02.05. 18:04:43

@Mme Chauchat:

májusra mindannyian a pácienseid leszünk :D
még jó, hogy itt ki lehet beszélni a feszkókat :DDD

redhaven 2011.02.05. 18:07:15

@Mme Chauchat:nagy mosoly Magácskának!!!
tuggya a kurvaannya merre vót,ott nem találkoztam vele.
viszont a társaság hihányzott.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 18:08:49

@Mme Chauchat: Akkor én is meg akarom nyerni, kell egy új erősítő, még egy gitár, turnébusz, miazmás...:D:D:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 18:09:04

@gidabiga: és akkor Tordason a Madame rendelni fog? kapunk időpontot meg minden?

gidabiga 2011.02.05. 18:11:46

@szédült nőszemély - forza:

egyre többen vagyunk, kérjünk már most :D

redhaven 2011.02.05. 18:13:56

@gidabiga: mondom,hiányzott az esti röhögés!
sok férfiút a tanári pályára!
Alek meg szívjon gázt!
rendkívül kínos volt nézni a tanárnős vergődését.
tanárnéni helyében lebasztam volna egy csillagos pofont.

biró lóránt 2011.02.05. 18:14:50

ki gondolta volna decemberben hogy a való világ hogyvoltja lesz a legsikeresebb topik ezen a blogon

amihez Hajnalka hozzá nyúl, az arannyá változik

biró lóránt 2011.02.05. 18:16:26

@redhaven: alekosz egy kellemetlen ember

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.05. 18:17:21

Na. Most akkor utálni köll a papucsost?

sélli_ 2011.02.05. 18:17:33

Hajnikám, nagyon koszi, remek az öf, de tényleg lehetne kicsit kevesebb az idézet és több 'Hajni' - a mai 95%ban nem Hajni! :)

Gyerekek, nem akarok kedvetszegni, de a) lehet a levelet be sem adják nekik, b) ezek nem értik a viccet... az amin mi kint sírva röhögünk, nekik fel sem tűnik. A pochahontast senki nem értené Jirzsin kívül, de az is a szita agyával régen elfelejtette. Egyébként Szanikának köztudottan nincs humorérzéke, ezt már vagy 4szer ki is fejtette... vagy csak nem érti :)))

gidabiga 2011.02.05. 18:17:56

@redhaven:

belőled is kihozza az a lény az agressziót?
bár belőlem leginkább Éva hozza ki, pedig normális esetben olyan türelmem van, hogy fát lehet hasogatni a hátamon :D

gidabiga 2011.02.05. 18:20:27

7-kor vagy fél 8-kor kezdődik ma?
nehogy elfelejtsem bekapcsolni a tévét :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 18:20:32

@sélli_: hallod, elég kevés bent az egy főre jutó humorérzék :)

avanivi 2011.02.05. 18:20:43

@Mme Chauchat: A villalakókon túlórázhatnál rendesen, és rajtam is ha még sokáig nézen őket.

jörgömös 2011.02.05. 18:20:55

@szellemnyulszellem: mindenkinek a szuvenír joga hogy utálja vagy nem

salamander 2011.02.05. 18:21:21

Kösz ez brutális, egyben lenyűgöző volt...
Hát alig éltem túl. Nem sok hiányozott a fulladáshoz.

zsok 2011.02.05. 18:22:33

nehogymár senkinél, még említésre méltatásig sem verte ki a biztosítékot az "brühühü és még a hajam is begöndörödött brühühü" szandál(vagyegyébcipőféle) kiborulása. ilyennincs b+, érzelmi intelligenciáról beszéltek. egy amőbának több van, mint ennek a nőnemű lénynek.

sélli_ 2011.02.05. 18:24:44

@canzone: Á, dehogy! A négyes mmkk hangoztatja, hogy ők bezzeg milyen viccesek és egész nap röhögnek, bezzeg a Laci meg a Béci mekkora fapofák.
Olivér például néha fulladásig röhög a saját poénjain... igaz szerintem nem vicces, de Ő remekül mulat rajta :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 18:28:37

@sélli_: ugyanarról beszélünk, csak én árnyaltabban :)

gidabiga 2011.02.05. 18:29:28

@canzone:

konvergál a nullához, vagy leginkább nulla :D

christaylor 2011.02.05. 18:29:37

@vörös áfonya: @gidabiga: én meg most megnéztem nektek biztosra és fél nyolckor kezdődik, 21:40-ig tart majd.

biró lóránt 2011.02.05. 18:33:08

a bámulatosan tükörimádó és jól ápolt, rendmániás oli

micumacuki 2011.02.05. 18:36:04

lecsós tojást készített a drága

beacska 2011.02.05. 18:39:40

@zsok: szerintem viccből mondta, mert elröhögték magukat. ez vmi poén lehetett kettőjük közt.
Én ha néha-néha hisztizek, és már magamból is elegem van, azzal fejezem be:"..és vasárnap lesz hétfő, szombaton meg kedd...brühühűűű"

gidabiga 2011.02.05. 18:40:10

@christaylor:

köszi, imádlak!
és SSKK nem teszem rád a jelet :D

christaylor 2011.02.05. 18:43:58

@gidabiga: jól van akkor,megnyugodtam.ennek örömére nézhessük együtt a kiválasztást a dzsakuból,irsaizva. :)

micumacuki 2011.02.05. 18:44:24

@Duerre: a kutyáknak vitték be a marhák : )))))

yeti-ufo hibrid 2011.02.05. 18:44:39

fúúúúúúúúúúúúj
fújfújfújfújfújfúj
Elképzelni nem tudom, hogyan képes valaki az Olivér véglényt szexuális vágy tárgyának tekinteni. Az a figura Taigetosz-pozitív. (Na jó, a Szandigyerek is öléggé pföjjj...)

Lanois 2011.02.05. 18:46:44

@christaylor: sajnos én nem tudok most, mert itt vagyok a venyigében. viszont jó hír, hogy vettem vajkrémet!

gidabiga 2011.02.05. 18:46:56

@christaylor:

de öntünk a dzsakuba habfürdőt is, ugye? :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 18:47:17

Jóestétkívánok!:)
Mivanmivan?

gidabiga 2011.02.05. 18:47:43

@Lanois:

téged is hívott volna Chris?
nem emlékszem... :)))

biró lóránt 2011.02.05. 18:50:14

@yeti-ufo hibrid: szerintem olivér csak a 20 év körüli butuska kislányok körében menő

kedves kommentelő hölgyek,nektek bejön?

genevieve 2011.02.05. 18:52:31

@biró lóránt: nekem nem:-)
pedig csípem a fiatal srácokat:-)

redhaven 2011.02.05. 18:53:05

@gidabiga: Véva egy katasztrófa,rajta az idő haladtával,csak egy extra lompos segítene.
Bár...lehet,hogy Sandokánt nézte ki egy sikítós gyönyörre.
ki mint tudjuk,Oli pömpölőjét szidolozná peteéréses napjain,
ehhez hozzáadva azt,hogy Sando ajakai kényeztették már Véva bimbajait,a franc se tudja ki mit szeretne...

Lanois 2011.02.05. 18:53:14

@gidabiga: öööö, jó, de ha hívott volna se tudnék menni. említettem is az imént.

@Lotyó Bridzsida: Szia Lotyó! De örülök, hogy hogy vagy? Képzeld el, hogy nem fogod elhinni, de ma lesz a kiválasztás a tv-ben.

christaylor 2011.02.05. 18:53:37

@Lanois: @gidabiga: nem,én sem emlékszem.de jöhetne velünk,de nem ér rá,amúgyse túl nagy a dzsaku,meg én is 120 kg vagyok,épp csak elférünk benne ketten.
habfürdő MMKK jöhet! :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 18:53:48

@biró lóránt:

Igen, kb tényleg jóval a saját kora/szintja alá kellhet választania, hogy "komolyan" vegyék a nők.
Az utolsó faszi lett volna, akit meg akarok dugni. Előbb kattantam volna rá a laci pl, mint rá.
Legelőször Erzsike, natrürlich.:))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.05. 18:54:05

@biró lóránt: van az az alkoholmennyiség, amitől tetszene, mint férfi

Lanois 2011.02.05. 18:54:38

@gidabiga: Különben téged se fog elhívni, mert útálja ha nagy cével írod a nevét,

vörös áfonya 2011.02.05. 18:56:47

@biró lóránt: Nekem sem jön be.Nem néztem rá férkinént 100-ból 3szor sem.

krumplicukor 2011.02.05. 18:57:37

@biró lóránt: Hááát, tulkép igen. De ezt azért nem reklámozom ;) :)

christaylor 2011.02.05. 18:59:44

@Lanois: hallod,jó hogy szóltál,mert észre sem vettem,elhomályosította már a tekintetem az az egy üveg Bacardi.

kis cé,kicsi!

Kekec1 2011.02.05. 19:00:07

@gidabiga:
kicsit lemaradva a téridő felsőbb dimenzióiban, de erre azért még reakcióznék: nekem akkor vált gyanussá, amikor először mutatták Enikőt, amikor bement hozzá, na az volt a vígszinház a javából... nemtomhány hét után sok mindent el tudok képzelni mint természetes reakciót a viszontlátásra, de amit ők előadtak az úgy volt természetes mint szandika szája...

akkor említettem is csak nem reakciózta le senki :)

Bogi és Burkó 2011.02.05. 19:01:22

@biró lóránt: határozottan nem. mert alakoskodó önelégült majom. inkább béci, vagy esetleg laci.

genevieve 2011.02.05. 19:02:36

@Lotyó Bridzsida: erzsike: dettó:-D
De beszélnie kéne hozzám lengyelül:-)

Hannibal22 2011.02.05. 19:03:02

@sélli_: igazad is van,amilyen nagy mókamester,képes volna bepaprikázni a kotont

Kekec1 2011.02.05. 19:04:16

tudna valaki linkeket adni a tegnap esti videókhoz? látom sokmindenről lemaradtam, ezek szerint visszahozták az onlány adásokat?

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:04:35

@Lanois:

Én is örülök neked, szia!:))
Igen, értesültem róla. A rétestészta kutyafasza ehhez a műsorhoz képest, hogy finom legyek és nőies.:))

redhaven 2011.02.05. 19:04:51

@vörös áfonya: köszöntjük Sandykát a fórumon...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 19:05:36

lehet azért mert olyan családból származom, ahol szintén volt valaki aki előszeretettel erős paprikázott, meg szarvasbogárral ijesztgetett, meg műpókkal, gilisztával stb:)

redhaven 2011.02.05. 19:07:18

@Kekec1: ugyammá...
a retek az intim részeket majd fölhasználja az ujrainduló mazsola-és tádé promójához!!!

gidabiga 2011.02.05. 19:08:14

@Lanois:

a tulajdonneveket MMKK nagy betűvel írom, minden mást kicsivel.
és nekem Chris még nem szólt, hogy zavarja, ha szól, onnantól áttérek kis betűre :)

@christaylor:

te is 120? :)
lelkitárs! :)))

@Kekec1:

bocs, hogy akkor nem reakcióztam le, vagy nem figyeltem, vagy nem voltam itt :D

Lanois 2011.02.05. 19:08:31

@Hannibal22: A Béci egyszer be akarta paprikázni az Anikó bugyiját. De Erzsébet azt mondta, hogy elég lesz csak a melltartót. Tudtad?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.05. 19:09:22

Nincs annyi Bacardi,még ha a dzsakut töltenék fel vele akkor sem. Oli, tipikus gusztustalan, koszos ápolatlan, pasi.
Ezért ugrott, a dzsakuba ruhástól,mert meg lepte, a víz.Részegen,össze keverte az ággyal.

gidabiga 2011.02.05. 19:09:24

@redhaven:

állítólag a retek az itt írtakat is felhasználja a műsorhoz :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 19:09:24

@Kekec1:
lemaradt
22-05 között van elvileg, és 15 perces késleltetéssel.

genevieve 2011.02.05. 19:09:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az a baj az ilyen emberekkel, hogy nem tudják hol a határ, szerintük miden jópofa, mulatságos dolog.
Egészen addig amíg velük nem esnek meg ilyen vicces kis történések.....
Oli tipikusan hozza is ezt a formát...

redhaven 2011.02.05. 19:10:30

@genevieve: én Lengyelhonban járva,vasárnap,szóhoz sem jutottam a templomból kitóduló apácák rettentő mennyiségétől!Sziléziában láttam.
egyébként szuper jó emberek a Lengyelek!

gibson 2011.02.05. 19:10:45

Csak nekem undorító, idegesítő, fekete-fehér csíkos a háttér?

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 19:11:25

Köszöntök mindenkit a legfelsőbb szinteken. MMKK igaz barátaim vagytok és mindig számíthattok rám:-) Lassan kezdődik a vizsganapi öf:-) Remélem ma nem raktok rám jelet mert kimegyek és kint maradok.

Hannibal22 2011.02.05. 19:11:37

@Lanois: nem,ezt nem tudtam. Azt hittem ,hogy nekik nem ennyire kifinomult a humorérzékük:)

Lanois 2011.02.05. 19:11:43

@gidabiga: Meggyőződésem, hogy ez csak taktika a részedről.

Flood 2011.02.05. 19:12:20

Ki a fasz vitte el a pirospontjaimat??? :DD

christaylor 2011.02.05. 19:12:34

@gidabiga: hallodhülyevagy,akkor ez így nem lesz jó! mindkettőnknek csak a fele fog beférni a jacuzziba.:)

redhaven 2011.02.05. 19:12:44

@gidabiga:tudod,hogy ezt gyanítottuk már!!!
kérjük utalják a zsét Hajnihoz!!!

christaylor 2011.02.05. 19:13:39

@christaylor: és akkor most szólok,szigorúan kicsivel írom.de emellett imádlakszeretlek,tesó vagy!

Ha naggyal szerettem volna írni,akkor úgy hoztam volna létre a nickem.

vörös áfonya 2011.02.05. 19:15:13

@Flood: Nem tudom miért kell remegned értük.

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:15:21

@Flood:

Csinálok neked másikakat, ha nem kiabálsz.:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 19:15:59

@Flood: most mit sípolsz? ezek csak pirospontok!:)

Lanois 2011.02.05. 19:16:45

@villanat: Szevasz! Én biztos nem rakok rád jelet. Eleve csak a villalakók tehetnek jelet egy másik villalakóra, és a te arcod nem ismerős nekem. Szóval aggodalomra semmi ok.

biró lóránt 2011.02.05. 19:16:52

kéne a villába jerzy meg alekosz miatt lengyel meg görög kisebbségi önkormányzati választás.

ők lennének egyszemélyben az elnök, alelnök, titkár, választók,meg minden
elsikkasztanák az állami támogatást

Szaffi B. 2011.02.05. 19:16:57

@biró lóránt: Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújj SSKK!!!!!

Lanois 2011.02.05. 19:17:58

@Lotyó Bridzsida: És igazából még csak az elején vagyunk.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 19:19:26

@genevieve:
én sem azt mondtam, hogy álmaim pasija, de van ami bejön , van ami nem:)
no, igen volt nálunk is családi botrány a viccekből, de ma már csak jót nevetünk rajta:)

redhaven 2011.02.05. 19:19:27

@Flood: bevallom én követtem el eme háborús bűnt Vévike...
bétettem ide...a brokim mellé.
az is igaz,hogy mióta nem volt 3 napig melegvíz(okt 21-23)azóta nem füröttem.
na te károgó varnyú vedd el.
aki törtet törttel hágat,az mindenre képes...

mama ottmarad 2011.02.05. 19:20:16

@biró lóránt: nem jó, képtelenek lennének hitelesen eljátszani. Ők mindketten tisztaarcú becsületes férfiak, akik vállvetve küzdenek a szórakoztatásunkért.
Ne akarj sci fit.

biró lóránt 2011.02.05. 19:20:41

@Trollseprű 9: miért pont fak ju?
csak azért mert hülye kilencesek vagyunk

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 19:22:48

@hellóka: Irigylem a gondjaikat. 72-ből egy nap nem tudnak bebaszni.

Szaffi B. 2011.02.05. 19:23:59

Olivér kifejtve: férfiatlan, picsogó, ápolatlan, gusztustalan, orrot ujjal túró, mocskosszájú véglény.
Hiába nem ronda, az első megszólaláskor, megmozduláskor Alekosz szintre süllyedt nálam férfiként.

Pedig a férjem testalkatilag, arcberendezésben hasonlít rá. Csak ő nem bőg, ananász-szentélyezik, stb.

gidabiga 2011.02.05. 19:24:10

@redhaven:

remélem, Tordason meghív a zséből bennünket egy vizespohárnyi pezsgőre :)

@christaylor:

hallodhülyevagy, pont annyira vagyok 120 kiló, mint te, a hab alatt nem látszik belőlünk semmi, szerencsére :)

@Lanois:

éééééééén?
taktikázom?
mindjárt iszom egy magnéziumot, olyan ideges lettem ettől :)))

Szaffi B. 2011.02.05. 19:24:46

@biró lóránt: Nem-nem, az a trolloknak szól. Egy időben "ide voltak szokva". :D

christaylor 2011.02.05. 19:25:47

@gidabiga: és honnan tudod,hogy én nem vagyok annyi? :D
pont Aleknak megfelelő vagyok, 16-60 közötti,120 kg.mondott még valamit róluk?nem emlékszem.

Kekec1 2011.02.05. 19:27:02

na, megnéztem a lázadást, mekkora már alekosz amikor leüdítőzi a bort:)

MegLepke 2011.02.05. 19:27:10

@redhaven: helló! már hiányoztak a kommentjeid, amiken mindig jókat mosolygok!:)

A d r y (törölt) 2011.02.05. 19:27:57

Egészségére.Gondolom nem takarítani küldték vissza.

biró lóránt 2011.02.05. 19:28:11

@Trollseprű 9: elijjesztetted őket
(ez pontos jé vagy elipszilon?)

Lanois 2011.02.05. 19:28:50

@gidabiga: Nincs azzal semmi baj, hogy taktikázol. :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:28:50

@Lanois:

Ne is mondd...:D
Szerintem az utolsó 3-at majd úgy kell kikergetni a feka kétajtósszekrényekkel, mert az életben nem akarnak majd kimenni onnan.:D

biró lóránt 2011.02.05. 19:30:55

utolsó gondolat olivérről:
vajon rokker-e
vagy csak junkie
vagy csak nincsenek készen a tetkói

vörös áfonya 2011.02.05. 19:31:02

Mindjárt kezdődik,de izgi:)

redhaven 2011.02.05. 19:31:21

@gidabiga: na,láttam a tordasi üvegszemű szörnyellát valamelyik éccaka.
majd én viszek páleszt.
sajátot.
szilvát+barackot.
aztán szédűhettek...hi-hi-hi
sskk nem használnám ki a pálesz elfogyasztása utáni gyöngeségeteket...

redhaven 2011.02.05. 19:35:18

@MegLepke: kösz gyönyörű kékszárnyú pillangó!!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:35:43

@Lanois:

Kapaszkodni fognak az ajtófélfába, a fekák meg tépik őket kifelé: "TAKARODJATOK MÁR HAZA!!!" "DE NEEEEEEEEEE, ITT AKARUNK MARADNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!.:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 19:38:51

Na, Anikó leszerepelt, bazmeg...
Fujjjjj...

christaylor 2011.02.05. 19:39:03

Ma is lesz Éva-hiszti. Ez a nő hihetetlen.

Flood 2011.02.05. 19:39:18

Anikó bazmeg, beverted a fejed, vagy miafasz van veled??? Pedig már kezdtelek nagyon bírni...

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.05. 19:39:26

Stohl: "-Ugye-ugye mit tesz a bezártság?"

Majd megtudod, baszod!

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 19:39:59

Úrist'n. Anikó azt mondta az előzetesben Olivérnek, hogy megőrül érte?? ez gáz. meg az is, hogy a műsor kezdete óta már a harmadik pasiban imád mindent. (KirályEll, Béci, Oli).. ebből Balekosz lesz is a végén

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 19:40:02

S.O.S....miért nyávog Éva? mit vett el előle Anikó? milyen játékot?

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 19:40:03

Úrist'n. Anikó azt mondta az előzetesben Olivérnek, hogy megőrül érte?? ez gáz. meg az is, hogy a műsor kezdete óta már a harmadik pasiban imád mindent. (KirályEll, Béci, Oli).. ebből Balekosz lesz is a végén

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:40:16

@Lanois:

Majd kapaszkodnak az ajtófélfába, a fekák meg a lábuknál fogva tépik őket kifelé: TAKARODJARTOK HAZA!!!

NEEEEEE, MÉG NEM AKARUNK HAZAMENNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!

:D

the sandwich maker 2011.02.05. 19:41:59

Alekosz itt ásta el magát végleg a szememben. nem látta az István, a királyt? f*szom!!! :D

redhaven 2011.02.05. 19:42:00

jujj...Stólával súlyosbított az este.
na Tolivér...ma este elveszik a vörös idálód...
aztán sirathatod hüntyő-prüntyő-manólánykát...

gibson 2011.02.05. 19:42:33

Töritanárnő: "Koppánnyal mi történt?"
Alekosz: "Nem haaalt meeeg..."

vörös áfonya 2011.02.05. 19:42:45

Alekosz szerintem bármelyik tételt húzta volna,ugyanezt mondja:)

MegLepke 2011.02.05. 19:42:50

Hehe, Alkesz sötétebb, mint gondoltam.:) Nem nézte át az Istvános tételt baszki!!!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:43:20

NA!!!:D:D:D

Szivat a net.:D

Mi ez a buszsofőr egyenruha????

Kekec1 2011.02.05. 19:43:34

úúúúristn, alekosz vizsgája mennyire gázvolt :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 19:43:44

@szédült nőszemély - forza: Majd ha feljön az Anifanklub elnöke, akkor lesz itt sírás-rívás...:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 19:44:28

@szédült nőszemély - forza: Majd ha feljön az Anifanklub elnöke, akkor lesz itt sírás-rívás...:D

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 19:44:28

@Möff CAT: az jóóóóóóóóó :-))) imádom, ha pofára esik...nagyon imádom...pedig végtelen jólelkű és türelmes kislány vagyok :-P

Traitor General 2011.02.05. 19:44:38

áááá Alekosz..... na ő kulturbarbár broáfff

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 19:44:42

Pont azt a tételt húzta István A királlyal kapcsolatban... WÁÁÁÁ.

Anikónál a Király elypszilonnal:-)

Traitor General 2011.02.05. 19:44:49

áááá Alekosz..... na ő kulturbarbár broáfff

Kekec1 2011.02.05. 19:44:51

@Yooha: mi ezen a meglepő? mint tudjuk Elvis is:)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 19:45:12

@szédült nőszemély - forza: Majd ha feljön az Anifanklub elnöke, akkor lesz itt sírás-rívás...:D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:45:29

@Yooha:

Koppány él, és itt dolgozik Újpesten a Burger Kingben, ő szokta adni nekem a Hagyma Karcsim.:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.05. 19:45:59

@szédült nőszemély - forza: Majd ha feljön az Anifanklub elnöke, akkor lesz itt sírás-rívás...:D

Kekec1 2011.02.05. 19:46:02

@Yooha: mi ezen a meglepő? mint tudjuk Elvis is:)))

redhaven 2011.02.05. 19:46:14

@szédült nőszemély - forza: szerintem a flóraszeptes(termékmegjelenítés)ember kormolja ki Anikát,mert ezek a "huszárok" besavanyodtak.
vagy Véva gyorscsapatú nyelvére szorulnak a huncutkák...

christaylor 2011.02.05. 19:46:33

Hiába próbál Laci hangsúlyozni,ez úgy szar,ahogy van.

the sandwich maker 2011.02.05. 19:46:38

"csak ment és rettegett némán" by László :D lol

méjdéj 2011.02.05. 19:46:44

Kedves kommentelő fiúk!
Minden jel arra mutat, hogy nektek is van esélyetek Anikó szerelmének elnyerésére, csupán ki kell várni a sorotokat. Szóval: türelem!

vörös áfonya 2011.02.05. 19:48:12

-Mi az giccs?
-Túlspilázott ék.

Traitor General 2011.02.05. 19:48:12

Olivér büszkeséget látott a tanárok arcán, én csak heveny hányingert véltem felfedezni:-)

Flood 2011.02.05. 19:49:01

Dzsíz'sz, ezek tényleg ennyire hülyék, vag ycsak megjátszák magukat? :o

Flood 2011.02.05. 19:51:03

mekkora köcsögláda ez a blog.hu, már a 2. oltárian vicces kommentem szállt el az éterben :/

gidabiga 2011.02.05. 19:51:22

vacsora over, most éppen reklám, de mostantól nézem :D

@redhaven:

ha tényleg megígéred, hogy nem használod ki, jöhet a pálinka :D

Kekec1 2011.02.05. 19:51:51

lehet hogy Koppány nem halt meg, de a blogmotor igen....

Lanois 2011.02.05. 19:52:11

Ez a Gombár úr nem is vizsgázott.

gidabiga 2011.02.05. 19:52:14

vacsora over, most éppen reklám, de mostantól nézem :D

@redhaven:

ha tényleg megígéred, hogy nem használod ki, jöhet a pálinka :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:52:35

@redhaven:

Milyen gáz már, hogy senki nem akar dugni, vazzeg.:D
Minek válogattak be olyan embereket, akik párkapcsolatban élnek?????:)))

Maude Lebowski 2011.02.05. 19:52:50

Anikò meg pàlfordulàst fordul folyton

redhaven 2011.02.05. 19:53:24

László kérem,kérem!
a mosott ruhák már szarrá száradtak.
még józsej Jolány szedta le őket a pallásról 102 évesen.
itt ropogós jányok várnak a főzőprogramra.

Traitor General 2011.02.05. 19:53:38

a blogmotor bekaphatja a...... kisujjamat!

Traitor General 2011.02.05. 19:54:20

@Lanois: Ő Jól van és kész!!!! :-)

csicserierika 2011.02.05. 19:54:22

Valaki Ani fan homályosítson fel, ha a Király L Norbi a Brad Pittje, akkor Olivér mije?

Lanois 2011.02.05. 19:55:36

@vörös áfonya: De őt mutatták, csak nem láttad mert megint a hajaddal babráltál.:)

@Lotyó Bridzsida: hát az Alkeszt lehet, hogy tényleg úgy kell majd erőszakkal kicibálni a kulipintyóból.:)

redhaven 2011.02.05. 19:55:56

@gidabiga: Isten uccse...
férfi böcsüllet szó...
csak nem képzeled?:-))
nem megy a net,csak nálam?

joszif 2011.02.05. 19:56:00

ezek a tételek olyanok voltak amiket egyszeri átolvasás után simán tuná bárki... aki érettségizett.
De a villalakók 80 százaléka ugye nem rendelkezik ezzel....

Traitor General 2011.02.05. 19:56:25

@csicserierika: nem vagyok ani fan, de olivér maximum Quasimodo lehet

biró lóránt 2011.02.05. 19:56:30

szégyellem bevallani, de anikót a beszavazása óta ütném

kezdettől fogva nem szimpi

viszont ha tartani kellene valamit a fejem fölé kézel vagy lábbal a fagyban, akkor beválasztanám a csapatomba

the sandwich maker 2011.02.05. 19:56:38

@Traitor General: mer ő nem csak értékeket képvisel, de költ is!
az Olivér amúgy is, mint egy Kazinczy, úgy újítja a nyelvet, alig tudom követni. egy mtasnak kéne a nyomában loholnia folyamatosan és jegyzetelni.

Traitor General 2011.02.05. 19:57:14

szandika rejtett értékei!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁ

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 19:57:53

@Flood:

Én is feszt nagyon vicces vagyok, és a blogmotor nem értékeli...:))))

Kekec1 2011.02.05. 19:58:36

@csicserierika: Jack Nicholsonja.

Anyósnak Évát? úúúúúúristn... :)))))
figyeltétek a fejét amikor kimonták Anikó nevét ? :DDD

the sandwich maker 2011.02.05. 19:58:58

Éva feje, Éva feje! pont, mint akik nem kapják meg az oscart!

redhaven 2011.02.05. 19:59:25

édes pofák a tanerők!!!!
ez a matekmátika tanerő legalább megcirógathatta volna Véva serkenő bajuszkáját.

gidabiga 2011.02.05. 19:59:31

ugye nem mondjátok, hogy Anikónak jó lábai vannak? :D
( vagy csak az irigység beszél belőlem? :D )

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:00:03

Azért Olivér sírvaröhögését megértem...:-)

redhaven 2011.02.05. 20:01:14

@Traitor General: Sandy úgy elrejtette az értékeit,hogy senki nem találja őket.
a lovat,mely lehagyította,most engedték ki a klinikáról.

Traitor General 2011.02.05. 20:01:34

szandál, szandál ennyit a nem dohányzunk többet projektről....

gibson 2011.02.05. 20:01:52

Olivér 10 éves kora óta cigizik???

Hű, Éva mekkora egy undorító féreg, hogy nyomta oda a staubot a Szandikának...

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:01:59

@joszif:

Igen, jogos.:)))
De az alekosznak még annyi esze sem volt, hogy legalább most tanult volna, hogy ne égjen be.:))))
jó lesz biztonsági őrnek.:D

redhaven 2011.02.05. 20:02:06

@gidabiga: nálam folyamatos internal server error van.

Démétér 2011.02.05. 20:02:10

Éva pusztuljon már el. Hát nem rávette ezt a szegény hülye libát, hogy rágyújtson?!

Kekec1 2011.02.05. 20:02:24

Jól láttam hogy Éva megint összetöltögetett valamit a poharakból???

Flood 2011.02.05. 20:02:34

közben Éva sunyiban bepuszilja az összes piát (szánalmas ez a nő)

MegLepke 2011.02.05. 20:02:41

Nah, most az egyszer Évát pedig sajnálom. Tegyetek rám jelet, de szerintem megérdemelte volna.

Az i*********faszát visítanak megint már! Kezem a távirányítón folyton!

gidabiga 2011.02.05. 20:02:43

@Traitor General:

az bizony, még jó, hogy nálunk nem volt ilyen, szerintem pár hónap után sírva menekült volna :)

Traitor General 2011.02.05. 20:02:46

Éva zugiszik!!!! Így is kell! Alkoholista

nattydread88 2011.02.05. 20:02:52

kibaszott jó az éva:D

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:03:01

Éva pia összeöntögetése... Anyám de egy féregigénytelengyökéralkoholista.

Madár Fokker 2011.02.05. 20:03:06

Ez f@sza volt, ahogy Éva összeöntötte a pezsgőket, míg a többiek a tanárokat búcsúztatták! :D

gidabiga 2011.02.05. 20:03:55

@redhaven:

ja?
minden második frissítéskor jön a nagyfogú nálam is.

Traitor General 2011.02.05. 20:04:01

A jegyek magukért beszélnek, (alekosz)
Te meg foggbe a stádat (Éva)

Démétér 2011.02.05. 20:04:14

Éva miatt találták ki a törlést, hihetetlen.

Alekosz meg örül, ha valakinek rossz.

Micsoda egy alja csapat ez, máriám.

vörös áfonya 2011.02.05. 20:04:15

@villanat: Résen volt,megtalálta a megfelelő alkalmat:)

the sandwich maker 2011.02.05. 20:04:23

Alekosz milyen jó kis lelki társ, "jó volt látni szenvedni"

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:05:00

Éva érzelmileg kb egy középsőcsoportos szintjén van.

Maude Lebowski 2011.02.05. 20:05:18

èva ùgy lopkodja a piàt,mint màs a piros pontjàt:)

Madár Fokker 2011.02.05. 20:05:34

Na az ertéel elkezdte a héten módszeresen nyírni Évát. Közeleg az utolsó napja! :)

rianna 2011.02.05. 20:05:39

@MegLepke: ez már a második alkalom, hogy sajnálom Évát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet:)

MegLepke 2011.02.05. 20:06:10

fújjjj, Alekosz megsimítaná a bőröm, jobb és bal felső egyese és kettese hiányoznának pillanatokon belül!

genevieve 2011.02.05. 20:06:16

broáfff, most hányok be....alekosz udvarol...

Szaffi B. 2011.02.05. 20:06:31

@csicserierika: A prímszámja :D

KOPPÁNY ÉÉÉÉÉÉL :DDD

LuluBelle 2011.02.05. 20:07:01

és így múlik el a világ, akarom mondani a nagy 4-es dicsősége...

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:07:11

Nah Alekosztól minnyá taccsolok, fel a legmagasabb szintekig. Kiszabadulása után nők ezrei menekülnek el az országból, korra nemre és súlyra tekintet nélkül.

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 20:07:22

ha hozzám úgy hozzámérne Alkeszosz, mint Anikóhoz most, eltörném mindkét kezét, olyan hányadék a pasi...

gidabiga 2011.02.05. 20:07:30

barátnőm sírva rohant el a tévétől, és futkos a szőr a hátán, most magát nyugtatgatja, hogy ő nem hibás, hogy ilyen szarságok mennek a tévében :DDD

MegLepke 2011.02.05. 20:07:41

@rianna: Nekem az első.:) Bár anno, mikor közölte, hogy ez nem egy szeretettábor, kapott tőlem egy piros pontot. Akkor még bírtam.:)

redhaven 2011.02.05. 20:07:54

@villanat: gyerekkoromban a falunkban kapacs juli+betyár rózsi volt az "összeöntős".
nagy gratula a reteknek,hogy meglelte az utódot.
50 évvel fiatalabbat...

Traitor General 2011.02.05. 20:08:26

Én már sajnálom Évát! Elbukta a köztársaségi ösztöndíját, ami egyenes út lenne egy Oxfordi phd-hoz, emellett álmai lelkitársa Alekosz már nem az ő lelkét kísérgeti andalogva térsként a Duna parton...... BROÁF BROÁF BROÁF....

Kekec1 2011.02.05. 20:08:51

könyörögve kérlek titeket, mondjátok, hogy az évapicsa csak megjátsza magát, bármit, csak ne kelljen elhinnem, hogy TÉNNYLEG létezik ilyen undorító példánya az emberiségnek......

Flood 2011.02.05. 20:09:11

@gibson: Ja, kibaszott akaratgyenge, és másokat is magával ránt szennybe. Ahelyett, hogy bíztatta volna, h nehogy má rágyújtson.
Most meg pattog, pedig ő pattintotta le Aleket.

úúú, ezt a hisztis picsát lexívesebben addig ütném, amíg van benne egy csepp vér

gidabiga 2011.02.05. 20:09:15

@rianna:

én nem tudom sajnálni, sorry.

@prof. Perselus Piton:

csak a két kezét? :D

Traitor General 2011.02.05. 20:09:58

Lamour a fürdőben, Encibabakirálynő meg otthon vágja az ereit......

Flood 2011.02.05. 20:10:21

Olinak sztem hirtelen felállt a zászló :DDD

Maude Lebowski 2011.02.05. 20:10:27

@MegLepke:
tesò vagy!:)de nem szimpatizàlom èvàt,csak ez most az õ feladata volt:)
Meg anikòt sem szimpatizàlom,ez a nagy kòchengeres igazsàg:)

gidabiga 2011.02.05. 20:11:22

ezt a visítást továbbra sem bíííííííírom! :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:11:26

@MegLepke:

Szokás szerint nem küldi el a kurvaannyjába az Alekot az Anikó.
SENKI SEM KÜLDI EL SOHA!:D
Ezek érzelmi retaldáltak, az összes, bakker!:D

Kekec1 2011.02.05. 20:11:29

nah, jön nekem is a távirányító nyomorgatás, mi a faxnak kell visítani??? télleg előbb utóbb kivisz és kinthagy a szomszéd, csendháborítás miatt....

Augur 2011.02.05. 20:11:57

beszarnék, ha lenne Anikó-Olivér kufirc.

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:11:59

Éva táncolásától elszáll minden gerjedelmem, ellenben a hűtőből kipattintom a villányi rozét. Sajnos sehol egy Irsai

Flood 2011.02.05. 20:12:02

Uh Gömbi, mint 1 rossz buzi

Aninak viszont vagány a polója

Traitor General 2011.02.05. 20:12:08

legjobb csaj vagy.. szakmai szemmel megállapítom... Szakmai? Biztonságiőri?

gidabiga 2011.02.05. 20:12:13

Alkesz szakmai szemmel megállapítja, hogy Anikó a legjobb csaj :D

rianna 2011.02.05. 20:12:22

@MegLepke: én azért sajnáltam, mert mindenki ellene van. Mint anno sajnáltam Ildit:)

Kekec1 2011.02.05. 20:12:43

? képszakadás vagy csak nálam?

Flood 2011.02.05. 20:12:47

Aaaa yeah, a Retek vágói ma is alkotnak :DDD

the sandwich maker 2011.02.05. 20:12:53

még a végén kiderül, hogy nincs is igaz szerelem, manófiúcska megcsalja az ananászt, még az androgün-elmélet sem igaz, nincsenek lelki társak, mi jön még? laci bebaszcsizik és rámászik szandikára? gombi meg dobja a macit és kikezd jerzsivel? nincsenek is egyszarvúak? mi van itt?

vörös áfonya 2011.02.05. 20:13:04

Ez az rtl egy technikai csőd.

christaylor 2011.02.05. 20:13:09

@Flood: mindenkinek olyan,csak más mintával.

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 20:13:18

@gidabiga: először csak a kezét, igen...aztán, amikor már nem tud védekezni, jönne a többi csontja...aztán a lágy részek...és kiderülne, hogy nem Tündinek kell félnie Alkeszosz darabolós hajlamaitól, hanem Alkeszosznak tőlem :-))

rianna 2011.02.05. 20:13:28

@MegLepke: én azért sajnáltam, mert mindenki ellene van. Mint anno sajnáltam Ildit:)

Albino Vernyul 2011.02.05. 20:13:32

Loooooooool... Eva osszeontogette az italt, mig a tanarokat bucsuztattak, es megitta....:)

Traitor General 2011.02.05. 20:13:37

na már a stúdió is beszart... Szandika szétrugta ezt is.... Vadássza a locsolóembert....

gidabiga 2011.02.05. 20:13:56

@villanat:

melyik villányi borászé? :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:14:00

Ugyan azok a szövegek csapják ki a biztosítékot a közösség tagjainál:-)

Madár Fokker 2011.02.05. 20:14:25

Erről a silent disco-ról a kalóz jutott az eszembe a Kincs, ami nincs-ből :):

www.youtube.com/watch?v=bDq_PZvTqHw

Kekec1 2011.02.05. 20:14:36

@Traitor General: a legszebb az volt, hogy előtte valaki említette Gombit, nem néztem épp a tévét, egy pillanatra azt hittem, hogy alkeszosz neki mondja hogy ő a legjobb nő itt :))))

gibson 2011.02.05. 20:14:44

@Flood: ja, Olivér elég hirtelen hagyta el a fürdőszobát :))

redhaven 2011.02.05. 20:15:20

@Traitor General: manólányka mostanra telerítta a bilit.

Traitor General 2011.02.05. 20:15:40

@Madár Fokker: Nálad a pont! Kincs ami nincs! Bár a kalozók iq bárók az odulakók mellett....

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:15:46

Olivér milyen száni, direkt kierőszakolja a vallomást Anikóból, hogy saját magát tudja fényezni! Annyira szar!

MegLepke 2011.02.05. 20:15:54

@Maude Lebowski: lelki társam vagy, de lehet, hogy a jövő héten már másnak leszek a lelki társa.:D

@Lotyó Bridzsida: de nagyon durván. Nekem is futkosott a szőr a hátamon!:)

@villanat: nálam van chardonnay, kérsz, tesó?:)

gidabiga 2011.02.05. 20:15:57

@villanat:

küldesz egy pohárkával?
ígérem, nem öntöm össze semmivel, de csak vizespoharam van, nem baj? :D

rianna 2011.02.05. 20:16:07

bla bla bla ó bébi
bla bla bla ó bébi
kb ennyit tudnak a bulizók:)

Traitor General 2011.02.05. 20:16:17

@redhaven: vagy kinyírta a macskákat:-)

Traitor General 2011.02.05. 20:16:53

@Kekec1: nézőpont kérdése..... :-D

redhaven 2011.02.05. 20:17:02

@Liriope: itt ma elfolyik a curvák vére.

Flood 2011.02.05. 20:17:11

@christaylor: Ja tényleg, csak a csajoké jobban ég.

Geci, ne hízlaljuk már ennek a vörösképű fasznak a máját! pfff ez még viccnek is rossz

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 20:18:16

Ezt a mostani, alkoholmegvonós szavazást is el fogják csalni?

www.valovilag.hu/szavazas/2261

Madár Fokker 2011.02.05. 20:18:27

Olivér kipróbálta, hogy milyen fogás esik Anikó fején? :D

Kekec1 2011.02.05. 20:18:35

Egyet áruljatok el. Ha ez most nem vjgszinház és forgatókönyv akkor Lilu honnan tudta 3 nappal ezelőtt hogy húúúdenagy meglepetések lesznek az Anikó Oli vonalon?

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:18:54

@MegLepke: Cserébe küldök a rozéból. De semmi öntögetés:-)
@gidabiga: Megy neked is egy vizespohárnyi:-)

Traitor General 2011.02.05. 20:19:03

ezt én már nem értem ami ebbe a Tv-be megy

redhaven 2011.02.05. 20:19:14

@Traitor General: vagy vett egy hawai repjegyet.
lesavazza az összes ananészt.
utóbb meg zsúrfiú szemit.

genevieve 2011.02.05. 20:19:20

de geci ez az olivér

rianna 2011.02.05. 20:19:32

@Lotyó Bridzsida: aláírom, szerencsétlen fasz

gidabiga 2011.02.05. 20:19:47

ez az Olivér ugyanolyan szemét, mint a pasik nagy része, tisztelet a kivételnek :D
persze, a kivételek itt kommentelnek :D

the sandwich maker 2011.02.05. 20:19:53

@Lotyó Bridzsida: mondjuk az én lelkemet ez nem simogatná annyira, tekintve, hogy aninak a király l. norbi a brad pitt.

Démétér 2011.02.05. 20:19:57

Anikó, édes cica, eddig odavolt sírós szerelemmel-szeretettel Béciért, Gináért, Zsófiért, Norbiért, Szandikáért és most Oliért. Két hónap alatt. Nem egy érzelmileg frigid nő.

Flood 2011.02.05. 20:20:00

Hát ez a mai adás 1 kabaré!

MegLepke 2011.02.05. 20:20:05

Sugdolóztak megint, én láttam, bebebeeee! Ezért mit kapnak? És hogy-hogy a retek ezt hallotta a fürdőben a múltkor meg nem? Rejtélyesebb dolgok ezek, mint a Bermuda háromszög baszki!

christaylor 2011.02.05. 20:20:16

Hármasban fogják csinálni,meglátjátok.

gibson 2011.02.05. 20:20:21

Olivér meg Anikó is dohányoznak, akkor már ők sem lehetnek reklámarcok, nem?

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:20:31

Oli önbizalomnövelő tréninget kapott ajiba a retektől.

Augur 2011.02.05. 20:20:41

ha a sátánfiú megkapja Anicskát, sokan telesírják a párnájukat, asszem:D

Kekec1 2011.02.05. 20:20:47

Valaki kérdezte milyennek látjuk női szemmel Olivért. Nekem ezzel a felhúzott pofával való undorító röhögése konkréten egy patkányt juttat eszembe

gidabiga 2011.02.05. 20:20:58

@villanat:

imádlak, köszönöm, és SSKK nem teszem rád a jelet :DDD

the sandwich maker 2011.02.05. 20:21:17

hogy a 'szomba lett az olviér a főcsődör????

Traitor General 2011.02.05. 20:21:21

szandálnak nincs Olivér akkor jöhet az alekosz

Démétér 2011.02.05. 20:21:32

@Flood: Dali festette a forgatókönyvet, valóban.

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:21:33

Alek ma beakaszt a harcsaszájúnak:-) Ez kezd átmenni vadanygaloshozéarmandósba:-)

christaylor 2011.02.05. 20:21:37

FÚÚÚÚÚÚÚJ!Ez ritka gusztustalan volt,amit Szandál Alekkal csinált. és biztos bosszúból amúgy.

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:21:47

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Azt az álszent szemétládát!!!! TUDTAM!!!!:)))
Előadja a hőszserelmest, közben legszivesebben ki se szállna az ágyból az anikóval!!!
Sebaj, majd Encike kamerák előtt sírva megbocsáthat Olikának.:D

MegLepke 2011.02.05. 20:21:52

@villanat: nem-nem, én nem keverek-kavarok!

fujjjj, Szandi csókolta Alkeszt! Rosszat fogok álmodni, piát ide, SOKAT!!!!

jörgömös 2011.02.05. 20:21:55

@gibson: Anikó nem is akart leszokni.

redhaven 2011.02.05. 20:22:09

@Flood: lehányoknak adtak olyan szert a
teába amitől egyszerre támadt peteérésük.
kisavazzák ezek egymást
a gübbedt Aleknek ki sem kell egyenesedni,már a döntőben van.

nattydread88 2011.02.05. 20:22:20

nagyon durván retro, síkirándulás fílingje van a mai adásnak:D

vörös áfonya 2011.02.05. 20:22:26

Ezt nem hiszem el,hogy ezek ezt a párbeszédet komolyan gondolják.
Mekkora egy segg Olivér.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:22:29

@Lotyó Bridzsida: ez olyan köcsögség. semmit nem akarni, kierőszakolni, hogy valamit kimondjon a másik, aztán másnap jól égjen megint szerencsétlen csaj, és el akarjon süllyedni.

méjdéj 2011.02.05. 20:22:31

@Augur: Az hagyján, de Enikő mit csinálna?

Traitor General 2011.02.05. 20:22:33

@genevieve: egyetértek veled, ez egy patkány. Náci tisztként vallat

gidabiga 2011.02.05. 20:22:35

@christaylor:

szerintem Alek megdolgozott érte :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:23:34

@Liriope:

:))) Hát úgy, hogy a többi buzi, meg idióta.:D

MegLepke 2011.02.05. 20:23:44

Ha silent a diszkó, miért szól hangosan a nyugiszobában a zene?

Démétér 2011.02.05. 20:23:49

Kár, hogy Manófiúcska annyira nem vonzó, hogy ember nem hiszi el azt a két nő ugrott rá egyszerre történetet.

jörgömös 2011.02.05. 20:24:14

@Lotyó Bridzsida: egész éjszaka ment Anikó után mint a pincsikutya, nyilván véletlenül

redhaven 2011.02.05. 20:24:23

most szólt a retek,hogy kovi már benn van.
csak 60 éven felülieknek rendez.

the sandwich maker 2011.02.05. 20:24:44

@Lotyó Bridzsida: szigorúan női szemmel: én előbb megerőszakolnám a homierzsit, mint őt. ezért vagyok most összezavarodva. ...

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 20:25:01

félremagyarázzátok Olivért...ő csak fejsimit akar, nem tehet arról, hogy a csajok meg mind dugni :-))

adjatok nekem is valami innivalót, lécciléccilécci

Flood 2011.02.05. 20:25:08

Betörtek a riportba, ki kell zárni mindegyiket a játékból!!!

gidabiga 2011.02.05. 20:25:15

@redhaven:

azokra, akik 29 múltak, nem kell megnézni, ugye? :DDD

jörgömös 2011.02.05. 20:25:44

@MegLepke: Anikó fülese a nyakán van és az hallatszik be a portjába

redhaven 2011.02.05. 20:25:45

@gidabiga: az utósó mondatod nyugtatott meg...:-)

MegLepke 2011.02.05. 20:25:47

Na, aszittem az lesz az online kérdés, hogy kizárjunk-e egyszerre mindenkit.:DDD

Kekec1 2011.02.05. 20:25:55

na, tippeljetek, mit akar a retek? buci C-t akar, muhaha, nem fél hogy rászakad a stúdió?? :)

the sandwich maker 2011.02.05. 20:25:58

ha a 3 hét nyer, akkor Éva megy.

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:26:01

juhéééé. lemaradtam. új szerelmi szál van? ( Ani oli)
eljutottam oda,hogy egy percnél tovább nem bírom nézni. kapcsolgatok Poirotra.

"betörtek a riportszobába " ezt a vészjósló hangot.
"kérjük segítsenek nekünk"
beszabehu

rianna 2011.02.05. 20:26:08

micsoda álszent majom a butzi

Traitor General 2011.02.05. 20:26:10

köcsög Stohl pofázik a szeszmegvonásról???? Farizeus állat....

gibson 2011.02.05. 20:26:12

Egyikre sem szavazok, kapjanak alkoholt MOST!

Fasszopó retekklub, basszák meg!

Flood 2011.02.05. 20:26:15

3 hétre rámegyünk srácok? :) Vagy vajon elég a retekre hagyni, ők is ezt hozzák ki?

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:26:17

Hát lesz itt hazakaraokmenni ha nem kapnak inni.

Démétér 2011.02.05. 20:26:20

Szeretem, hogy Stohl ilyen szigorú az alkohollal meg a cigarettával. Na de havat csak nem vihetnek be nekik?!

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 20:26:28

remélem, 3 hétre szavazunk :-))

vörös áfonya 2011.02.05. 20:26:38

Most akkor már online is lehet beküldeni levelet?Tegnap még csak kézzel írottat vártak.

LuluBelle 2011.02.05. 20:27:03

service unavailable... hát hogy szavazzak a 3 hétre így??? :(

venszivar 2011.02.05. 20:27:17

Buci,pont te pofától?!Adj már nekik egy "kis" pórt IS !Ők legalább most nem vezetnek....

joszif 2011.02.05. 20:27:17

Ezt a fasz kérdést. És úgy csinálnak mintha ők lennének a ma született bárányok aki nem tehetnek róla. Ha ezek után nem lesz lázadozás akkor semmi után

MegLepke 2011.02.05. 20:27:30

@jörgömös: ööööö, akkor sok volt már nekem az irsai ezek szerint. köszi.:D

gidabiga 2011.02.05. 20:27:47

azt mondta a Buci, hogy az összes levél, mind, mind, mind be fognak kerülni a villába, hajrá Áfonya! :DDD

@redhaven:

tudom én, hogy mit szerettek hallani :DDD

gibson 2011.02.05. 20:27:53

Stohlt pedig most utáltam meg végleg, kis álszent, alkoholista, drogos buzi..

nattydread88 2011.02.05. 20:27:56

Buci bazmeg:D nem akarom befolyásolni önöket, de a Cét választanám:D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:28:16

@jörgömös:

És nyilván azért volt a vallomás után olyan feldobott a buliban...

Olivér nem hűséges. Olivér JÁTSZA A HŰSÉGEST. Nagyon nagy különbség.

redhaven 2011.02.05. 20:28:19

Stólka,ez a ki a piát a vellából fohász a te ajakaidról olyan hiteltelen,mintha Teréz Anya emlékezne kónnyes szemmel az elmúlt évek huncutságaira...

Traitor General 2011.02.05. 20:29:42

Nem lesz szesz benn embert ölnek, vagy pálinkát főznek a zöld állatkákból.. Ezt stohlbarmot vonattal gázoltatnám el..elnézést elragadott a hév...

gidabiga 2011.02.05. 20:29:49

áááááá, a prebiotikum serkenti a probiotikumok hatását :D
nem akarok reklámot :)))

56.hope.road 2011.02.05. 20:30:09

@nattydread88:
Ugyan ezt akartam írni !
Közönségkérdés :
Meddig ne kapjanak alkoholt a villalakók?
Stohl: Nem akarom befolyásolni önöket, de én biztosan a "C"-t (cocaine) választanám.
Zseniális, őszinte.

joszif 2011.02.05. 20:30:09

Természetesen az oldal elérhetetlen. Vajon mit fognak kihozni nah vajon mit....
Mocskos egy banda ez az rtl.

Én néztem online és nem volt ott semmi féle betörés!!!

vörös áfonya 2011.02.05. 20:30:13

@gidabiga: De azt mondta Stohl,hogy már lehet beküldeni online is.Akkor most nem értem.Beszélnek össze-vissza.

MegLepke 2011.02.05. 20:30:24

Ugyan, Buci csak végzi a munkáját most. Viszont eléggé izzad, jó, hogy jött a szünet és szippanthatott egy csíkot.

redhaven 2011.02.05. 20:30:31

@Démétér: ha sokat szipognak az ég felé akkor tudjuk.

Lanois 2011.02.05. 20:30:45

Én is akarok villogó pólót!!!

Maude Lebowski 2011.02.05. 20:30:47

@MegLepke:
pàlfordulàst fordulni nem szabàlyellenes:)

vörös áfonya 2011.02.05. 20:30:59

@joszif: Ez ugyanolyan betörés volt,mint Alekosz ajtóbeszakítása.Kb.

2011.02.05. 20:31:24

@gibson: Nahát, én is azért ugrottam most ide, hogy megérdeklődjem, biztos, hogy Buci kerül most bíróság elé ittas vezetés, kábszerhasználat miatt? Vagy valami hasonmás. :)
Eszméletlen volt ez a szöveg, ez az álszent pofa.. Uramatyám!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 20:31:32

@joszif: Ha Stohl azt mondja, Ő a három hetet választaná, akkor azt...

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:31:53

@Liriope:

Homoerzsi számomra azon a ponton szűnt meg férfiként létezni, hogy rákattant semmilyengigire.
Még ha meg is akarnám dugni, nem állna fel neki, mert most csak a gigiért dobog EFFEKTÍV a kicsi szive.

joszif 2011.02.05. 20:32:07

@vörös áfonya: nah jah, hát ha a kilincs lenyomása betörés akkor én már sok helyre betörtem

Traitor General 2011.02.05. 20:33:22

@Bogi és Burkó: vagy kivonják Évából.... ami felgyülemlett benne a 2134 hl irsai elfogyasztása következtében

Traitor General 2011.02.05. 20:33:54

na itt a jellemlovag stohl...BROÁFFFF

rianna 2011.02.05. 20:34:42

Én nem vonnám meg az alkoholt. Erre akarok szavazni

jörgömös 2011.02.05. 20:34:46

@Lotyó Bridzsida: szerintem ha nincs kamera rögtön megdöntötte volna Anikót

Traitor General 2011.02.05. 20:34:59

6-an rátesszük kivisszük és kinnhagyjuk.... by: Laci

Hannibal22 2011.02.05. 20:35:04

@Lotyó Bridzsida: ja,mintha nem tudná a nyomorult!

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:35:26

@Traitor General:

Légyszives írd le 100x, hogy "megígérem, hogy soha többet nem ragad el a hév a hogyvolton szombat este"!

gidabiga 2011.02.05. 20:35:38

@Lanois:

olyan nekem is kell!!! :D

Kekec1 2011.02.05. 20:36:19

ezekketten mámegent micsináltak ott?

2011.02.05. 20:36:32

Mekkora humor lenne Buci tárgyalásán, mondjuk az ügyész feltenné a kérdést:
Hölgyeim, Uraim, tisztelt Bíróság!
Mennyi ideig vegyük ki a forgalomból az itt jelenlévő Stohl Andrást:

a. 3 év
b. 4 év
c. 5 év
Én személy szerint a C. pontot javasolnám.

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:36:33

Nah manólány már a szabadság hídon ücsörög a turul szárnyán.

vörös áfonya 2011.02.05. 20:36:48

@Kekec1: Hopp-hopp,esemény volt a wc-ben:)

Maude Lebowski 2011.02.05. 20:36:53

Arra gondoltam,hogy dr. Làzàr Làszlò,a pszichològiai hadviselès rèszekènt megbìzta Anit hogy derìtse fel az ellensèget ès törje meg a vezèrt:)

the sandwich maker 2011.02.05. 20:36:56

na szerintem most az oli majdnem bepisilt, hogy megtörték az idilljét a fürdőben. szegény manólány, otthon tépkedi a cicák szőrét.

gidabiga 2011.02.05. 20:37:22

@vörös áfonya:

kicsit elvesztettem a fonalat, Canzone-nak szót fogadtam :DDD

Kekec1 2011.02.05. 20:37:46

@Liriope: szegény cicák... állatvédők mitaszondanak erre???

gidabiga 2011.02.05. 20:38:33

@villanat:

ugyan, manólány szerintem fake :D

Augur 2011.02.05. 20:38:34

kedves Anikó rajongók! érdekelne, hogy hogy bírjátok, hogy az idolotokat megmássza az általatok olyannyira utált Olivér?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.05. 20:38:35

Olyan sosincs, hogy valaki pont a wc-n ül amikor gyülekező van?

the sandwich maker 2011.02.05. 20:38:42

@Kekec1: imádom a cicákat, úgyhogy a legjobbakat nekik! manólány, vagdalj inkább ananászt böllérkéssel!

Kekec1 2011.02.05. 20:39:23

évabazzmeg, vigyétek ki és hagyjátok kint, könyörgöm... vagy ha nem akkor akasszuk fel...

Kolkom 2011.02.05. 20:39:23

Retek szervert vagy lenyomták vagy összeomlott

joszif 2011.02.05. 20:39:30

nah vajon hány százalékot hoznak ki így hogy az oldal elérhetetlen tippeket várok :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 20:39:55

@jörgömös:

Anikó pedig sajnos olyan, mint amilyen én voltam régen.
Kattanik a szeretetlenségre, és a problémás kapcsolatokra, amikor borítékolt, hogy szar lesz a vége.
Milyen érdekes, hogy csak olyan pasikra ment rá eddig, akiknél semmi esélye...

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:39:56

Éva járt egyetemre? Melyikre? Minek? Max egy borászati szakközepet nézek ki belőle.

Démétér 2011.02.05. 20:40:12

Látom magam előtt, ahogy egy Moszad kihallgatáson Laci betotyog, hogy "bocs, bocs, csak a gerincsérvem, időnként kiújul".

Traitor General 2011.02.05. 20:40:16

@Lotyó Bridzsida: kész van!!!!:-) ctrlv ctrlc segítetss:-)

Kekec1 2011.02.05. 20:40:25

Értetted a kérdést? :)))))) hangosan felnyerítettem

gidabiga 2011.02.05. 20:40:29

Alekosz, értetted a kérdést? :DDD

rianna 2011.02.05. 20:40:30

@gidabiga: hátha alkoholos befolyásoltság okán végre történik valami

genevieve 2011.02.05. 20:40:32

anikó de meg van zuhanva

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:40:51

Alekosz, értetted a kérdést? :D

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:40:57

@Traitor General: ez a legkézenfekvőbb. hetekig elég lesz.

Anikó már szerelmi depresszióba is esett?

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:41:00

Bocsánat a borászoktól!!!!!

2011.02.05. 20:41:51

@Yooha: volt már ilyen, Gombi hányt éppen.

gidabiga 2011.02.05. 20:42:03

@Kekec1:

egyetértek :D

a kiválasztás szóról mindig a vese működése jut eszembe, hülyevagyok? :)))

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:42:38

hát banyek, olyan ,mintha bekényszerítették volna őket és most géppuskás emberek őrzik a házat, amit nem szabad elhagyni és erőszakkal "nyeretik meg" valakivel a fődíjat.
maaargit, noooormális !?

Maude Lebowski 2011.02.05. 20:43:00

Ananàsz meg rohadjon magàban?

gidabiga 2011.02.05. 20:43:07

@szédült nőszemély - forza:

egyhúr, lelkitárs! :DDD
jössz a dzsakuba? :D
már úszik a habtól a dzsaku környéke :D

Tomato Tomi 2011.02.05. 20:43:50

@joszif:
1 hét lesz, folyamatosan csökken a 3 hetes bünti.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:43:55

@gidabiga: akkor hozz egy üveg pezsgőt, és menjünk!

ez az Anikó Oli vonal most azért kell, hogy Anikó ne essen ki? vagy Oli?
gongazelejegongavége

gidabiga 2011.02.05. 20:43:57

@villanat:

tartok tőle... :D
ugye nem baj? :)))

Traitor General 2011.02.05. 20:44:00

kemény anyagot szívhatott a stohl a szünetben mert össze-vissza beszél

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:44:12

gigi, h kiöltözött ma este:-)

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:44:26

@Traitor General: nincs sok ideje. Király L, Béci már megvolt, de még hátravan Laci, Jerzsi , Gombi. őbeléjük is be - és ki kell szeretnie. Feszített a tempó

Flood 2011.02.05. 20:44:26

@Augur: Hát én lexívesebben kiverném a szart is belőle

Büszke_troll 2011.02.05. 20:44:43

És ha valaki az antialkoholista szerkesztőt akarja kiküldeni?

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 20:44:51

szent ég, az Éva narancsbőre premier plánban :-S

rianna 2011.02.05. 20:44:54

@Augur: 20 éves, szerelmes akar lenni, a villában nem nagyon tud válogatni.

Amúgy szia, rég nem láttalak :)

joszif 2011.02.05. 20:45:17

elég bonyolult egy zárszerkezet áááá de sötét ez az Anikó

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:45:28

valaki tudja, hogy ez a zene micsoda alatta? valaminek a részlete, vagy a retek csinálta ehhez?

joszif 2011.02.05. 20:46:43

húú mennyire erőltetik ezt a betöréses dolgot, mindenki meghökkenve kérdi hogy wtf :D:D:D

the sandwich maker 2011.02.05. 20:46:43

valamelyik kérdezze már meg a bucitól, hogy na és hogy áll a pered baszkikám? jól megy az elvonó?

gibson 2011.02.05. 20:46:48

A kurva anyját ennek a mocskos féreg stólnak, de komolyan, lehányom a tévét.

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:47:07

csak én vagyok hülye, mert kantáros rövidgatyához sskk nem vennék fel magassarkút ?

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:47:20

Ezt a stólbucit jó lenne ha valaki nagyon szájbaütné, mert bicskanyitogató a sturmbanführeres stílusa. Annyira szánalmas tőle. Nagyon be van képzelve.

Traitor General 2011.02.05. 20:47:23

@Bogi és Burkó: aztán még ott van a Locsolóember, stohl - a börtönelött-, és abalázs

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:47:39

@gibson: annyira túljátssza ezt a szerepet. mint valami fegyőr.

Kekec1 2011.02.05. 20:48:14

kitaláltam a frankót: kötelet gerendán átvetni, egyik végére évát másikra bucit kötni, azt hadd törtessenek... és amelyik túléli, azt a mókusok (vagy a hv-kommentelők) elé vetni

gidabiga 2011.02.05. 20:48:37

@Traitor General:

a műfűvet és a zöld állatkákat ki ne hagyd :D

vörös áfonya 2011.02.05. 20:49:06

@szédült nőszemély - forza: Ez a felesleges keménykedése,nem is értem.

Maude Lebowski 2011.02.05. 20:49:10

Ez a buci...,nem kéne ezen nevetni beszólásai,tényleg borzalmas hogy kinyitottak egy ajtót

2011.02.05. 20:49:10

Buci beleragadt Bordás őrnagy szerepébe. Ez van, ha csak úgy kivágnak valakit egy sorozatból a közepe tájékán....

the sandwich maker 2011.02.05. 20:49:13

Béci menti amit nem lehet, a hatos elbukását, fiam, ismét 0 vagy a szememben.

Traitor General 2011.02.05. 20:49:21

@Kekec1: szegény mókusok, szegény Mi:-)

Augur 2011.02.05. 20:49:49

@rianna: én is szia nektek:) itt vagyok, figyelek, olvasok!
@Flood: valahogy gondoltam:) sajnálom Anikót. kiszolgáltatott.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.05. 20:49:50

Táblacipeléssel is megy az idő.

gibson 2011.02.05. 20:50:10

@szédült nőszemély - forza: igen, csak pont tőle, annyira hihetetlenül hiteltelen a dolog...
Mit csinál ilyenkor Balázs? Ő kéne a Lilu meg a stól helyett is, minden nap.

genevieve 2011.02.05. 20:50:16

nem azért de ez a béci gyerek igazán jellemes és őszinte... tényleg nem tudom mi bajuk van vele az embereknek?

Kekec1 2011.02.05. 20:50:22

mekkora összegben fogadtok, hogy a hisztibevágásokat éva azzal a tenyérbenászó jókislányosnak szánt mosolyával fogja kommentálni?

Traitor General 2011.02.05. 20:50:37

@gidabiga: oké oké hibáztam:-) de az állatkáknál gond lesz, szerintem ott az egyik egyed nöstény:-)

joszif 2011.02.05. 20:50:52

Mennyi ideig ne kapjanak alkoholt a Villalakók?
Egy hét 46,1%
Két hét 2,2%
Három hét 51,7%

nagy nehezen bejött az oldal.

Traitor General 2011.02.05. 20:51:18

@Lotyó Bridzsida: köszi:-) jól eldugom nehogy ellopja valaki....

jörgömös 2011.02.05. 20:51:34

@Augur: Anikó egy tündér, ennyit tudok mondani :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:51:38

Éva nem hirtelenharagú, hanem elmebeteg MMKK. Vagy az irsai elvonási tünetek jelentkeznek ilyenkor.

gidabiga 2011.02.05. 20:51:47

@Traitor General:

én már abban sem vagyok biztos :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:51:53

@Kekec1: így utólag 100 K villadellát tennék rá. nyertem ugye?:))

Traitor General 2011.02.05. 20:51:57

DARTH ÉVA :-) Obi van Jersy észrevette a sötét oldalt.......

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.05. 20:52:07

Stohl arra vár, hogy valaki Tordy Géza hangján átölelje és azt mondja: "Nem a te hibád".

rianna 2011.02.05. 20:52:08

@Bogi és Burkó: Nem is láttam, hogy rövidnadrág:) Azt hittem, most jött be a műfűgyomlálásból

political ideology 2011.02.05. 20:52:24

Vicces hogy a drogos alkoholista Stóól próbál papolni ill. hatni az emberekre hogy mennyi ideig ne kapjanak piát a villa lakók....és ha rajta múlna akkor a maximális időpontot kéne hogy kapják.
Hááát bucikám neked is a börtönben kéne rohadnod nem pedig itt papolnod....te féreg.

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:52:24

@Kekec1: nyertél :-)))))

Jajjistenem, hát ez borzasztó! hihihhhhi!
Na, látod édike és mi ezt nézzük 51 napja.

vörös áfonya 2011.02.05. 20:52:31

"A hangyából miért csinálunk elefántot"by Laci

Kekec1 2011.02.05. 20:52:32

mi ez a nagy évaimádat? komolyan visszajön a vacsi....

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:52:54

@gibson: sajnos ez csak a képernyőnek ezen az oldalán tűnik így, nekünk. a retek nem így látja :)

redhaven 2011.02.05. 20:53:01

@Traitor General: rőzsefüstöt inhalált,mer attól kellett tartani,hogy kárt tesz a kólásüvegben.

Traitor General 2011.02.05. 20:53:46

@gidabiga: igaz itt már semmiben sem lehet az ember biztos.... :-) csak abban, hogy betörték az ajtót, vagy nem:-)

gidabiga 2011.02.05. 20:54:11

@Traitor General:

nemár, a sötét oldal sokkal jobb és én nem akarok az idegbeteg Évával egy oldalon lenni

gibson 2011.02.05. 20:54:17

TEVOLTÁL?!?!?!
TEVOLTÁL?!?!?!
TEVOLTÁL?!?!?!
TEVOLTÁL?!?!?!
TEVOLTÁL?!?!?!
TEVOLTÁL?!?!?!
TEVOLTÁL?!?!?!

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 20:54:23

Laci most totyogjon oda, h tevoltáltevoltáltevoltál?

Kekec1 2011.02.05. 20:54:35

ez a "te raktál tojást az izémbe? te voltál? te voltál? jól van, maradjunk ebben a tézisben", ez világklasszis alakítás :DDD nagyon röhögök :)))

rianna 2011.02.05. 20:54:43

először nem láttam, de most jót röhögtem a te tettél tojást az izémbe című eposzon :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 20:54:45

@vörös áfonya: gondolom ezt a szerepet adta neki a retek. tudod, jó zsaru, rossz zsaru. Balázs a jó zsaru :D

a régebbi vv-kben is ilyen volt, nem? ez az állandó szerepe.

redhaven 2011.02.05. 20:54:59

Laci hasát elnézvén erős a gyanú,hogy fölcsípett valami elhullajtott magot.

Traitor General 2011.02.05. 20:55:14

@redhaven: csak egy a gond, hogy vietnámiaktól vette, és valójában marihuána volt

gibson 2011.02.05. 20:56:00

Úúúú de szar duma ez az "emberek éheznek" faszság.
Talán nem kéne elenni annyi kaját az éhező afrikaiak elől, Lacikám :)

gidabiga 2011.02.05. 20:56:14

@redhaven:

kérdés, hogy ki hullajtotta el

MegLepke 2011.02.05. 20:56:33

@gibson: megijedtem tőled, ne csináld!

Traitor General 2011.02.05. 20:57:01

@gidabiga: egyetértek Sith's Forever... Éva csak próbálkozik, de aki kertészgatyához magassarkut vesz fel az BROÁFFFFFF, nem sith......... :-)

Traitor General 2011.02.05. 20:57:45

@gibson: nagyon szar szöveget mondott titkosügynök lászló...

gibson 2011.02.05. 20:58:38

@MegLepke:

TEVOLTÁL?!?!?! :)

A kedvencem, amikor Évának mondja, egy pillanatra úgy tűnik, mindjárt lefejeli :)

Bogi és Burkó 2011.02.05. 20:59:04

Alek úgy tartja a lilakendőt, mint egy pincér.

vörös áfonya 2011.02.05. 20:59:49

@gibson: Éva még el is ugrott előle.Szerintem ő is azt hitte lefejeli Lezli.

redhaven 2011.02.05. 21:00:05

@Traitor General: étterem:
mi ez?cíke.
az?maha
és az? kuta
fújj,azt nem szabad!
akkor cíke.

reccs 2011.02.05. 21:00:17

@gibson: Az ország egy jelentős részét így nevelték, engem is. Soha nem éheztünk, ez lehet, hogy rossz duma, de étellel nem játszunk, nem pazaroljuk, nem dobjuk ki.

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 21:00:30

Gigi papucsa a legfelsőbb szinteken is undorittóóóó

Kekec1 2011.02.05. 21:00:31

naaaaa
vártam hogy a "dehogyis zavar hogy papucs kapott még egy esélyt" után bevágják az utólagos morgolódásokat is, Alekosz, éva meg olivér véleényét!!! úgy lett volna igazságos

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 21:00:45

egyetlen kattintásnyi idő alatt nőtt az egy hét 9%-ot és vezet a 3hét előtt...éééérdekes

Traitor General 2011.02.05. 21:00:45

@gidabiga: nem ám.... maximum jawa, vagy bata a Tantuinon:-) esetleg ewok

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.05. 21:00:46

Egyszer Chuck Norris azt mondta Évának: "Te idegbeteg vagy" Éva azt válaszolta: "Jó, lehet hogy igazad van."

judy7 2011.02.05. 21:01:22

Van annak vmi furcsa bája, amikor Stohl kenetteljesen arról beszél h. lesz következménye a piálásnak... Pont ő? :)Muszáj volt erre a napra őt beosztani? Amikor a kezébenyomták az adásmenetet vajon visszakérdezett: Gyerekek, ez vicc?

Friedmann Juci 2011.02.05. 21:01:40

srácok! valaki! nincs meg valahol az a videó, ahol évike kiborul a matekházija miatt?
naaaggggyonfontos lenne:DDD
köszi :*

Kekec1 2011.02.05. 21:03:26

no, milyen gyorsítót kapott Béci, már majdnem hadar :))
alekoszról meg minden lepereg, hihetetlen ez az ember...

Friedmann Juci 2011.02.05. 21:03:39

@vörös áfonya: dolgoztam/ok, macskázok, shoptam, meg ilyesmik :*

2011.02.05. 21:03:49

A Béci-Gigi konfliktusról a Keresztapa az a jelenete ugrott be, mikor a Don lecseszi Sunnyt, mert közbeugatott a Sollonzoval folytatott tárgyaláson, nem mutatott így egységet a család.
Baj is lett belőle, de mekkora.

genevieve 2011.02.05. 21:03:50

remek, a végén kiderül, hogy itt mindenki szereti a másikat és senkinek nincs problémája senkivel:-D

Traitor General 2011.02.05. 21:04:20

anikó rosszul hazudsz.....

Kekec1 2011.02.05. 21:04:22

mi a baj, mi a baj, megzavarták a wc-ben a bejelentkezéssel :)

Démétér 2011.02.05. 21:04:26

Anikó mit primadonnázik? :)) Majd holnap megtudjuk, gondolom.

redhaven 2011.02.05. 21:04:27

@Traitor General: Gigus a fénykardot is röptében harapná.

Maude Lebowski 2011.02.05. 21:04:51

Béci egy pillanatra gyorsan beszélt,ez nekem villatörténeti pillanat volt:)

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:05:02

Anikó hagyd ezt abba, mer' nyakonváglak!

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:05:10

@Friedmann Juci: szia Juci, nézz már be odaátra is! lassan meg sem ismerünk már. :)

MegLepke 2011.02.05. 21:05:16

@gibson: ezek után SSKK nem leszek veled egy léKtérben!:)

Tomato Tomi 2011.02.05. 21:05:41

@King of Shadows:
Ja, fél másodperc alatt hirtelen 10%-kal megfordult :(

gibson 2011.02.05. 21:05:43

@reccs: nagymamám nyolcvan évvel ezelőtt olyan szegénységben élt, hogy ünnepnap volt, amikor elszopogathatott egy darab kockacukrot, édességként. Ennek ellenére mára gyökeresen megváltozott a világ, aki ma azzal jön nekem, hogy egy tojást poénból összetörni pazarlás, azt sajnos kiröhögöm.

villanat- nyugiszoba 2011.02.05. 21:05:49

@redhaven: Most a papucsot mutatták, de a legendás almazabálásai az én idegrendszeremre is zavaró hatással vannak. A bioritmusom még most is rókázik.

gidabiga 2011.02.05. 21:05:50

@redhaven:

azt hiszem, inkább nem akarom tudni... :D

@Traitor General:

az ewokok legalább jópofák, kár, hogy rossz oldalon állnak :)

Kekec1 2011.02.05. 21:05:57

mit hadovált buci a szavazásról??

Friedmann Juci 2011.02.05. 21:06:53

senki?? senkinek nincs meg évike matekházis videója? :(( nemmáááár

gidabiga 2011.02.05. 21:07:01

@redhaven:

???

nem értem :(
tudod, szőke :D

Augur 2011.02.05. 21:07:36

@Démétér: mert szerelmes a villa donhuanjába. a nők akkor vágnak ilyen mártírarcot, ha azt akrják, hogy megkérdezzék tőlük: ugyan, mi a baj? és ilyenkor lehet síri hangon lehelni, hogy semmi.

venszivar 2011.02.05. 21:08:05

A moszad ügynök gondol a közeli jövőre,lehet,hogy éhezni fog a népe.....

Kekec1 2011.02.05. 21:08:22

@Friedmann Juci:
ha volt összefoglalóban akkor ott vissza tudod keresni, az összes összefoglaló fentvan a VV honlapon

gidabiga 2011.02.05. 21:08:30

@Friedmann Juci:

talán ez?

www.valovilag.hu/video/117213

nem biztos, mert most nem néztem bele

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:08:39

Buci minek firtatja, hogy Anikónak mi baja van? mi is tudjuk, a többiek is tudják, Budi is tudja.
az lenne a cél, hogy Anikó élő adásban elzokogja, hogy brühühüüü szerelmes vagyok a manófiúba?

Traitor General 2011.02.05. 21:09:01

@redhaven: esetleg egy csillagrombolóval is elbánna.

2011.02.05. 21:09:22

Mindent összevetve, szerintem Anikó szeret szenvedni...

prof. Perselus Piton 2011.02.05. 21:09:33

ha belegondolunk,akkor nem engedheti nyerni a 3hetet a retekklub...egy hét alatt is hatalmas balhék lesznek, három alatt meg is ölnék egymást :-D

Traitor General 2011.02.05. 21:10:16

@gidabiga: a birodalmi rohamosztagos a jópofa, az ewok szőrös lázadó:-)

Kekec1 2011.02.05. 21:10:44

fogadóirodát nyitok, várom a téteket, szerintetek ki lesz kiválasztva?

Albino Vernyul 2011.02.05. 21:11:06

Aniko Olival dumalt a WC-ben, mar ott pityergett.. Kisse maga alatt van.. Gondolom Oli ugy dontott, inkabb az ananasszal el lelki eletet.. No persze miutan kihuzta Anikobol a helyzetet szorgos munkaval, aztan mindenkinek eldicsekedett vele, most elegedett magaval..

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:11:50

@Augur: nem a "nők". az éretlen, szeretehiányos, eszetlen mancikák, akik a semmiről azt hiszik szerelem :)

gibson 2011.02.05. 21:12:34

@Kekec1: előbb az odds-okat! :)

Traitor General 2011.02.05. 21:13:38

@Kekec1: buci oda-vissza befutóra....

venszivar 2011.02.05. 21:13:38

@gibson: Pazarlás,de 15db.-ot fel ajánlok a 22 db.-ból.Egy konyakért....

gidabiga 2011.02.05. 21:13:53

@Traitor General:

ha a hátuk is szőrös, akkor nem kellenek és az nagyon valószínű :D
úgyhogy kiestek a pikszisből én meg gyorsan lebeszéltem magamat :DDD

Lanois 2011.02.05. 21:14:01

@Albino vernyul: Én Oli helyében Anikót választanám. És Enikőnek visszaadnám az ananászt, hogy köszi, de nem köszi.:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.05. 21:14:26

Meg mondtam nektek, már két napja,hogy Szandálal akarják, cumiztatni Olit.
Anikónak meg beígértek, egy fotózást, Olinak, + Kemény lóvét. Egyeztettek Enikővel, ő is a pénzt, választotta. Meg a Fellépéseket, cikkeket, az újságban.Persze mind lóvé-ért.
Bele láttam a forgató könyvbe. : )))))
Alek, és Erzsi, undorító pasik.

Démétér 2011.02.05. 21:14:49

Ámulva figyelem azért a farmer kertészsortot fekete magassarkú félcipővel.

gibson 2011.02.05. 21:16:01

@venszivar: én emberenként gondoltam, de mindegy, arra már nincs idő :)
Szerintem Éva megy párbajozni.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:16:07

@prof. Perselus Piton: bizony:)

igen Buci, valóban unjuk már, hogy te beszélsz....

Traitor General 2011.02.05. 21:16:24

@gidabiga: hm megható hűséged a sithek irányába:-) ááááááá... előveszem a tollam ami vérrel fog.. ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne

redhaven 2011.02.05. 21:16:26

@villanat: olyan finoman tud udvarolni is.
pömpölő szeme nem marad szárazon:-)))

gidabiga 2011.02.05. 21:16:54

na, lássuk, ki lesz a nyerő :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:17:06

szeretném ha lássa, hogy látja, hogy lát. hogy lássa :DDDD

gidabiga 2011.02.05. 21:17:52

@Traitor General:

ha toll, akkor MMKK rózsaszínű :D

Friedmann Juci 2011.02.05. 21:18:02

@gidabiga: nem ez :(

@Kekec1: volt az összefoglalóban, de nem találom a buzi honlapon.

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:18:10

@Démétér: mert ez magasabb szinteken divat. nem tudsz te semmit. :)

Tomato Tomi 2011.02.05. 21:19:20

Na jó, ez egy hét lesz.

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 21:19:38

Érdekes, hogy Olivér az egészséges önbizalmat nagyképűségnek veszi.:D

Igaz, mindenki azt utálja a másikban, ami saját magából hiányzik.:))

redhaven 2011.02.05. 21:19:38

@Traitor General: yodából előhozná a vadat.
kenobi mondjuk elbánna vele.
az obi-vannyával:-)

Démétér 2011.02.05. 21:19:42

@Bogi és Burkó: Mert nem mozdulok ki Tordasról. Ott van az életvilágom.

Szeretem, ahogy Olivér azt hiszi, ő a villa esze. Ja, meg most már az alfahím is.

Kekec1 2011.02.05. 21:19:53

@Friedmann Juci: segítek megkeresni a kiválasztás végén

télleg kemény ez a kiválasztás:)) nem hallottam még ezt a tankolás szinonímát a dugásra :))

gidabiga 2011.02.05. 21:20:01

@Friedmann Juci:

bocs, a kiválasztás után majd belenézek a többibe, hátha megtalálom.

vagy itt a tegnapelőtti.
vagy tegnapi?
sosem tudom, bocs.

www.rtlklub.hu/most/musorok/valovilag

Hannibal22 2011.02.05. 21:20:27

bazmeg,stól hülye..ezek a kérdések,el sem hiszem!

Traitor General 2011.02.05. 21:20:41

elég nagy krafttal üzöm az ipart itt benn...... Csak nem elszólta magát ez az uriember....

the sandwich maker 2011.02.05. 21:21:51

jaj ez a Béci, milyen kis édi-bédi gyerek! :D

Traitor General 2011.02.05. 21:22:08

@redhaven: talán egy lépegető megcsinálná a fogsorát

Kekec1 2011.02.05. 21:22:10

na, van itt taktika, csapassátok:)))))

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:22:13

AAAAAAAAndris, ennyire nem lehetsz hülye. Ésdeésdeésde

gibson 2011.02.05. 21:22:22

Olivér-Béci párharc lesz?

Démétér 2011.02.05. 21:22:23

Anikó special skillje, hogy bőg. Nem lehet annyira szép, hogy ezt a picsogást ki lehessen bírni.

gidabiga 2011.02.05. 21:22:35

@redhaven:

te nem a sötét oldalon állsz? :D

Traitor General 2011.02.05. 21:22:52

na elöször emelem meg a kalapom béla előtt ( de akkor sem kedvelem és kész)

vörös áfonya 2011.02.05. 21:23:03

Stohl,te hülye,azt mondtad,hogy az jön,aki kapott jelet.

Kekec1 2011.02.05. 21:23:05

kijazapetra?? a lóóó??

political ideology 2011.02.05. 21:23:29

Fantasztikus ez a cigány béci gyerek a szopnék.hu s testvérével. :D

nagy pofára esés lesz.

christaylor 2011.02.05. 21:23:36

Ezek betanult szöveget mondanak Olival kapcsolatban.

gibson 2011.02.05. 21:24:07

Mekkora lenne már, ha Olivér kint maradna jövő héten? :)

christaylor 2011.02.05. 21:24:25

@vörös áfonya: már elitta az agysejtjeit,mit csodálkozol.

gidabiga 2011.02.05. 21:24:55

@Kekec1:

biztos az egyik kamerawoman :D

Ancilla 2011.02.05. 21:24:56

Béci! Nem csalódtam benned!

Augur 2011.02.05. 21:24:59

@Bogi és Burkó: azért a nők, hidd csak el. ez egy összetevő, a "titkos" fegyverarzenálból:) Anikó kiszolgáltatott, leginkább önmagának van kiszolgáltatva.

christaylor 2011.02.05. 21:25:01

@gibson: te,én ezt úúúgy szeretném,mert amúgyis Béci párti vagyok,de Olinak meg nagy most már az arca.

Kekec1 2011.02.05. 21:25:11

még a végén Anikó megy párbajra.....

gibson 2011.02.05. 21:25:41

Jajj bazmeg, de érdekes, a kétszázas ugyanazt hozta ki, akit Béci választott :)))

the sandwich maker 2011.02.05. 21:25:45

honnan is van ezeknek kétszázasuk? onnan, ahonnan az időt tudják?

Démétér 2011.02.05. 21:25:50

@jörgömös: Extrém elfogultak vagytok :) Néha meghatódom, hogy milyen kis szép, milyen aranyos, aztán feltűnik, hogy hatvan percből ötvenet vinnyog, és legszívesebb hátbaverném. Nem jó ez, én mondom...

Traitor General 2011.02.05. 21:25:51

na ezek a ráczok megint összebeszéltek, na a jerzy gíereknél most elválik az ocsú a búzától.......................................................................................................................

redhaven 2011.02.05. 21:25:56

@gidabiga: olyan sötéten,hogy mindig minden körülményekközött nem találom magam benne

Kekec1 2011.02.05. 21:26:09

na, most hirtelen mindenki bevallja hogy taktikázik....

2011.02.05. 21:27:03

a chippendale fiúknál munkaköri előírás a konfliktuskerülés?

redhaven 2011.02.05. 21:27:12

@gibson: mindkettő oldalán írás volt!

Friedmann Juci 2011.02.05. 21:27:29

@gidabiga: ezeket az rtl-eseket macbookon nemtom megnézni, mer silverlightért könyörög. buzi:))

Démétér 2011.02.05. 21:27:36

Gombi és Jerzy sülthülyék, szegények. Ott a többiek nem mondták még el nekik, hogy ez egy milyen játék?

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:28:04

@Augur: akkor én nem vagyok a "nők". lehet, hogy csak fos kileneces vagyok. és ha megkérdezed mi a baj, ajd könnyes szemmelmondom, hogy semmi :)

Traitor General 2011.02.05. 21:28:25

@gidabiga: ez nagyon jó........ Szuper! 10 pirospont, illetve küldök neked Polgáréktól pár üveg finom villányi rosét:-)

redhaven 2011.02.05. 21:28:49

@beebeer: meg az a lehetetlen nézés amikor táncolt

Démétér 2011.02.05. 21:29:17

Na, csak Olivér megy... Elég bátor lesz Bécit vinni?

Flood 2011.02.05. 21:29:38

Éva nem kap 1 kibaszott jelet se??? Nem hiszem el! :(

Kekec1 2011.02.05. 21:29:38

mámegint jerzsire rak? ez is hülye

2011.02.05. 21:29:54

@redhaven: melyikük tekintetére célzol? Nálam Gombi nézése viszi a prímet.

vörös áfonya 2011.02.05. 21:29:57

Már megint ezek a falak..

Kekec1 2011.02.05. 21:30:11

ja nem, visszavonva

redhaven 2011.02.05. 21:30:22

Anit alighanem meghegedálták az esti szilfhudguiznikefehret-partyn

Démétér 2011.02.05. 21:30:29

Anikó sem nagyon okos... Nem baj: kompenzálja. Meg bőg.

gidabiga 2011.02.05. 21:30:38

@redhaven:

huh, nem kellett csalódnom, kösz :D

@Friedmann Juci:

akkor megkeresem neked kiválasztás után, mert nem tudom, hogy melyik.

@Traitor General:

imádlak, jössz a dzsakuba?
hozhatod a bort :D

venszivar 2011.02.05. 21:30:54

Lacit leszázalékolni!Legyen nyugger "testőr" is,hogy vigyázzon a sok szarkupacra.A mamája otthon síííír.

Augur 2011.02.05. 21:31:04

@Bogi és Burkó: jól van na:) attól, hogy a nők nevű halmazba tartozom, még bazi kritikus vagyok a nememmel.

Kekec1 2011.02.05. 21:31:13

ráteszi anikóra és mivel ő dönt kiküldi anikót???

the sandwich maker 2011.02.05. 21:31:25

Buci úgy gyötri ezt a lányt, mintha ez lenne napjának a fénypontja.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:31:59

Alekosz milyen már. Istenem behányok tőle.
egy, csak egyetlen egy... csatába indítom, tribunusi cím.
fasz.

Albino Vernyul 2011.02.05. 21:32:02

Aniko olyan mint a villamharito, csak O a dramat vonza....

christaylor 2011.02.05. 21:32:17

Jaj, Bécit fogja kivinni,de remélem nem jön vissza!

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:32:37

nem hiszem el, hogy ez a valóság. mondjátok, hogy ez a márix
Ugye Alek nem igazi?

gidabiga 2011.02.05. 21:32:42

@beebeer:

süt belőle az értelem :D

@redhaven:

milyen partin?

ááááááááááá, nem bírom elviselni ezt az Alekoszt, de ezek legalább rájöttek, hogy maguk közül kell választani és az ananászimádó azt választ, akit akar.

Démétér 2011.02.05. 21:33:10

Gyakrabban kellene Stohl szövegébe a szignált beleüvölteni :)

Maude Lebowski 2011.02.05. 21:33:42

Csatába szólítom és harcba küldöm!!!késssz:DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 21:34:21

Bömbi most is Jerzsyre tette a jelet? Még nincs fent a honlapon, tehát egyelőre nem látom.

-Sarq- 2011.02.05. 21:34:37

Bazmeg, most 4 napig garantáltan megint ennek a vörösképűnek az áskálódásait kell néznünk.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.05. 21:35:14

Tényleg, a végén ugye elmondják hogy Alekosz egy színész? Mert ilyen ember NINCS!

Kekec1 2011.02.05. 21:35:18

ha kimegyek és kint maradok nagyon fogok örülni = megyek manólányhoz még mielőtt megerőszakolnak vagy én erőszakolok meg valakit a villában. Ha visszajövök mégjobban fogok örülni = "megvigasztalom" anikót :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:35:20

@gidabiga: van még egyáltalán Ezek és Azok? mármint Hatok, Négyek, Kettek, meg ilyenek?:o

nattydread88 2011.02.05. 21:35:22

ááááááááááá ez kész bazmeg! Buciiii

vörös áfonya 2011.02.05. 21:35:30

Mi van ma itt?Mindenki szét van esve az rtl-nél:)

rianna 2011.02.05. 21:35:30

bármikor is lesz ez szerdán este?

Traitor General 2011.02.05. 21:35:52

@gidabiga: simán kiviszem és kinn is hagyom a bort:-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:36:05

@King of Shadows: igen. ők ketten egy másik játékot játszanak. villa a villában..

Ancilla 2011.02.05. 21:36:16

Anikó ennyire kivan? Remegett a keze. Tényleg szerelmes.

joszif 2011.02.05. 21:36:45

@Liriope: az én fénypontom is az volt pedig nem vagyok oda Béciért

Démétér 2011.02.05. 21:37:09

@szédült nőszemély - forza: Én úgy látom, hogy nincsenek. Érdekes módon a négyes elvileg széthúz, veszekszik, mégis tudnak egyformán szavazni. A másik csapat pedig hullik szétfele. De a négyes pedig annyira utálja magát - és Évát főleg - hogy csoda.

gidabiga 2011.02.05. 21:37:13

@szédült nőszemély - forza:

ezek szerint ezek négyen még vannak.

@Traitor General:

bort nem hagyunk kint SSKK, főleg, ha finom :D

@rianna:

szerintem jövő szombaton.

christaylor 2011.02.05. 21:37:40

@szédült nőszemély - forza: már feloszlottak,ma este mondta Béci. hogy az csak Zsófiért alakult,de már nincs rá szükség.

Démétér 2011.02.05. 21:37:44

@Ancilla: Mindig az. Átlag kéthetente egyszer, halálosan. Csak mindig másba.

gibson 2011.02.05. 21:37:45

Na, csak egy hétig nem kapnak piát? Lehet, hogy ezt nem csalták el kivételesen?

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.05. 21:37:48

@Ancilla: Csak Olira gerjed. Készül az estére.

Traitor General 2011.02.05. 21:37:52

mannciananészenci most darabolja amacskákat....

rianna 2011.02.05. 21:37:57

miféle pozíciót vettek már fel ezek a fal mellett?:)

Flood 2011.02.05. 21:37:57

Picsába, attól félek, h Évát még hetekig el kell viselnünk :(

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:38:07

@Augur: van is miért. Anikó szegény - bármilyen jó nő - nem NŐ. libuska és nagyon esendő. és fingja nincs a pasikról.

the sandwich maker 2011.02.05. 21:38:20

@Ancilla: szerintem ő az a típus, aki csak azt hiszi, hogy szerelmes. annyira az akar lenni, hogy behallucinálja magának.

Traitor General 2011.02.05. 21:38:25

@gidabiga: a jaku mellett, úgy gondoltam:-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:38:26

Anikó, Enikő. végülis majdnem ugyanaz.

jörgömös 2011.02.05. 21:38:28

@vörös áfonya: tegnap kurva nagy buli volt :) szerintem a szerkesztők lenyúlták a villalakók piáját és ők is másnaposok

Ancilla 2011.02.05. 21:38:42

Ne, ezt a vigasztaló jelenetet nézhette szegény Enci.

rianna 2011.02.05. 21:38:53

@gidabiga: ja nem, bucit idéztem, ő mondta, nem volt vessző a mondatban

vörös áfonya 2011.02.05. 21:38:54

Most akkor jól értelmeztem,hogy ONLINE kell beküldeni a levelet?Vagy csak a mai elcseszett műsormenetnek köszönhetően mondtak mást?

Flood 2011.02.05. 21:39:05

Anikót komolyan nem értem :/

2011.02.05. 21:39:07

@Ancilla: szerintem meg túljátssza. Ő nem Olivérbe szerelmes, ezt a helyzetet kedveli, lehet drámázni.
Nem Gigi a Vígszínház szvsz.

Albino Vernyul 2011.02.05. 21:39:23

@Ancilla: Kivan.. Oli a bejelentkezes elott mondta meg neki, hogy az ananaszt valasztotta.. Elegge egyertelmu.. Oli jol tud idoziteni...

the sandwich maker 2011.02.05. 21:39:39

@gibson: pont hogy elcsalták, képzeld el mi lenne, ha ezek 3 hétig nem kapnának piát. ülnének a sarokban és ide-oda hintáznának, Éva meg kimászna a kupolán.

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 21:39:45

fúúúú, de gáz az olivér.

a kurva életbe! az is középső csoportos, ahogy az anikóval őgyeleg is meg nem is...fúj, de utálom az ilyen gerinctelen faszt...
meglát egy jó puncit, aztán már mindjárt nem olyan nagy a láv otthon az asszonnyal. de a másikat sem dugja meg, mert annak meg lehet játszani az elérhetetlent és így lehet nyomni 2345 rész Homok titkait...áááááááá!!!!!

genevieve 2011.02.05. 21:39:48

@Démétér: ja mert szandinak is olivér kell, éva meg nem akart párbajozni, és igy akárki jön vissza a párbajról egy erős ellenfele kiesik.

gastro vazze 2011.02.05. 21:39:55

@beebeer: az pont olyan, mint egy bemákteázott majomé....:)

remélem Oli kiviszi Bécit....és kint marad. Kint majd megkapja az ananászt konzervben:)

LuluBelle 2011.02.05. 21:40:25

remélem, hogy azért akart ennyire kimenni olivér, mert neki már nincs több szerepe a vv4 forgatókönyvében, vagyis az ő neve mellett ez áll: olivér az utcaajtón távozik

Traitor General 2011.02.05. 21:40:26

A stohl vagy be volt tépve, vagy elvonási tünetei vannak

gibson 2011.02.05. 21:40:43

@vörös áfonya: ráadásul azt mondták, az összes levelet beküldik nekik. Úgyhogy nagyon szép gyöngybetűkkel írd a miénket, hogy tényleg el is olvassák bent! :)

Lasombra 2011.02.05. 21:40:46

féreg Olivér pofázik, hogy Béci nagyképű?
meg fel akar töltődni, amikor kb kéthetente trécselhet személyesen meg telefonon a nőjével?!
meg húzza idegileg Szandit is meg Anikót is, hogy szeretethiánya van, meg csak egy kis ölelgetésre meg szeretetre vágyik? aztán amikor szembesítik vele, hogy mit csinál, vagy hisztizik vagy pityereg.

Olivér egy igazi senkiházi gecitartály, akit az ember gyöngyöző kacajjal verne pépessé egy rozsdás franciakulccsal.

remélem, csúnyán megégeti magát, kint marad a csába. bárkit is hív ki. de nincsenek illúzióim, h a könnyebb utat választja-e. Lacit viszi.

aki meg meg is érdemelné, mert hülye, mint a segg. ő magyaráz összefogásról meg taktikáról, és Olivér malmára hajtja a vizet. idióta.

joszif 2011.02.05. 21:40:54

Éva nem kapott jelet :D
Kiváncsi vagyok Olivér lesz-e olyan tökös vagy megint visszavonulót fúj.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 21:42:30

@gibson: Kivételesen ezt is elcsalták. Az egy hét 5 másodperc alatt ugrott 10%-ot...

Lanois 2011.02.05. 21:42:38

Unfair lenne, ha oli nem bécit viszi ki ezek után. Na az legalább izgibb párbaj lenne, mint az eddigiek.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 21:43:02

@beebeer: ott a pont. Anikó a Víxínház. ez az állandó sírás már olyan unalmas. :S

Ancilla 2011.02.05. 21:43:11

@Démétér: Nem gondolod, hogy Béciék nem járatják le magukat ilyen taktikával? Merthogy a kiválasztás lényege az, hogy "kivel nem tudsz többé együtt élni" a villában. Ezt annyiszor hangsúlyozták korábban. S lám, ebben is meg lehetett változtatni a szabályokat. (Ezt a régi VV-sek is mondták, hogy náluk olyan elképzelhetetlen volt, hogy taktikából a barátjukra rakják a jelet). S majd meglátják ezek a barátok, hogy - ha együtt maradnak a döntői - mi lesz.
Undorító most már ez a műsor.

Tomato Tomi 2011.02.05. 21:43:28

@King of Shadows:
Igen és utána a 3 hét szinte nem is moccant.

gidabiga 2011.02.05. 21:43:44

@gastro vazze:

szerintem Béci marad kint.
ha Olivér meri bevállalni.

Tompó 2011.02.05. 21:43:59

A lakóknak miért nem vetítették le a vöröspofájú rabbi szarkavarásait???? Nem baj mi egész héten élvezhetjük, ha a párbajról meg visszamegy(visszafog)nem lehet majd vele bírni, mert még az eddigiektől is nagyobb és vörösebb lesz a pofája...

gibson 2011.02.05. 21:44:31

@King of Shadows: akkor viszont Bucit nem avatták be a végeredménybe? Mert ő a három hétre szavazott, az álszent kis köcsög.

genevieve 2011.02.05. 21:44:36

@joszif: arra én is, de ha mégse bécit viszi ki biztosan meg fogja ideologizálni, hogy miért nem:-)

Lanois 2011.02.05. 21:44:37

@Traitor General: Bucinak tt az ideje megkösszönni, hogy eddig is megtisztelte jelenlétével a műsort, de a továbbiakban nem rabolnánk az idejét.

Démétér 2011.02.05. 21:44:40

@Ancilla: Az undorítóságban egyetértünk, tényleg. De a kiválasztásnak mindegy - számomra - az elvi lényege, a gyakorlati mégiscsak az, hogy a kiválasztott választhat magának párbajellenfelet, vagyis jobb helyzetben van, mint az ellenfele.

2011.02.05. 21:45:20

@redhaven: Gombika tipikusan az a gyerek az osztályból, aki nem túl okos, nem túl erős, viszont nagyon jól viselkedik, hátha akkor meg tud úszni mindent.
Először nagyon irritált a folyamatos brühühüvel, de mára szinte már megkedveltem.
Tuti, hogy nem ő domináns a Picúúúúrral való kapcsolatában.

gidabiga 2011.02.05. 21:45:26

@beebeer:

Gombi nézésénél nem sok okosabb tekintet van, az biztos :D
de hogy én futnék világgá tőle, az is biztos :D

vörös áfonya 2011.02.05. 21:45:34

@gibson: De ha online kell beküldeni,akkor nyilván nem kézzel kell írni,nem?Csak kérdem.

Traitor General 2011.02.05. 21:45:37

@Tompó: visszafog menni biztosak lehetünk benne, sajnos a retek elintézi....

Tompó 2011.02.05. 21:46:00

@Lasombra: szívemből szóltál, de Bécit viszi és vissza is megy....

Augur 2011.02.05. 21:46:21

@Bogi és Burkó: akik kanok itt állították, hogy simán el tudnák viselni Anikó hüppögését rílben is, azok egyszerűen hazudnak, vagy csak nem volt még hosszútávú nőjük:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 21:46:48

@Lanois: Nem lesz benne semmi "izgi", mert Zolivér akárki ellen visszamegy...

@Ancilla: A döntőbe csak hárman jutnak be, tehát egymással is kell majd párbajoznia valamelyik kettőnek...

Traitor General 2011.02.05. 21:47:06

@Lanois: hisz vár rá a fegyház, bár jobban fejlődne a lelke Novoszibirszk mellett egy mélyművelésű tőzegbányában...

joszif 2011.02.05. 21:47:11

@genevieve: ahhoz már olyan vastag bőr kéne neki hogy olyat én el sem tudok képzelni.
A stholt meg nem értem hogy mit nem értett, Évának Szandinak az a jó ha nem rájuk kerül a jel hanem a barátjukra mert akkor nem őket viszik ki párbajozni. Mit nem fognak ezen fel.
Ha bentlennék és lenne egy balek aki bevállalja ezt és tudom róla hogy nem engem visz ki jóhogy támogatom.

Tomato Tomi 2011.02.05. 21:47:28

Röhögnék ha nem Bécit vinné ki.

gidabiga 2011.02.05. 21:47:30

@beebeer:

Picúúúúúúúr szerintem két kapura játszik, Gombi jóképűbb, a bátyja viszont kéznél van :DDD

gibson 2011.02.05. 21:48:03

@vörös áfonya: good point! :) Nemtom hogy kell beküldeni, ezt meg kell tudnunk előtte...

redhaven 2011.02.05. 21:48:20

@Lasombra: addig dobálja magát Oli,míg megfőzik az ananászt.
aztán Sandokán lepippantja.
százból háromszor.
Ani meg bosszúból leereszti a száját.

Démétér 2011.02.05. 21:48:29

@Augur: Nagy valószínűséggel így van, bár ismerek olyat is, aki meg sem hallja a hüppögést... Egyszerűen nem érdekli.

Flood 2011.02.05. 21:48:48

Mennyi az esélye, h O. É-t hívja ki?
(attól félek nem sok :()
Mondjuk sztem B.-t se hívja ki, nincs annyi vér a pucájában

Ancilla 2011.02.05. 21:48:48

Mekkora pofára esés lenne a benti BARÁTOKNAK, akik harcba küldték Olivért, ha nem Olivér jönne vissza!!!! Remélem, a közönség erre a jelenetre és az utána következőkre lesz inkább kíváncsi, mint még több alsó tagozatos szintű Oli-viccre.

Lanois 2011.02.05. 21:48:55

@King of Shadows: Azért fogadnék, hogy a Béci Oli párbaj szorosabb lenne, mint az eddigiek. Nyereménynek két db villogó pólót kérek, mert a Gidabige is akar 1-et.

Tompó 2011.02.05. 21:49:15

@Traitor General: ja ja ,de a végén nem ő nyeri meg csak benntartják addig is csinálja a sót hozza a 2 millás nézettséget, ez a feladata erre szerződöt.... aztán ha kijön az rtl-en, de inkább a cool-on kap valami éjszakai mozis műsort, ami kb. 4 adást fog megélni....

gibson 2011.02.05. 21:49:26

@Augur: szerintem senki nem mondta itt közülünk, hogy Anikó hosszú távon érdekelné :)))

gidabiga 2011.02.05. 21:49:29

@Augur:

vagy nem is volt nőjük :D

vagy nekem volt eddig olyan pasikkal dolgom, akik még 5 perc nyavalygást sem bírtak elviselni :)

Augur 2011.02.05. 21:49:38

@Démétér: szerencsés ember. jó az immunrendszere.

lamb79 2011.02.05. 21:50:11

Szerintem Béla fog kint maradni, és nem is baj. Olivér nem hulye- habár nem is annyira jó taktikus mint amilyennek gondolja magát. ez lenne az elso igazán izgalmas "párbaj" ebben a játékban.
a tippem kb 47-53 Olivér javára.

gidabiga 2011.02.05. 21:50:20

@Lanois:

köszi, te egy tündér vagy, nem is teszem rád a jelet SSKK :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 21:50:22

@Tomato Tomi: Azt néztem én is. Ráadásul "valakik" most is "szavaztak", miközben padlón volt a szerver...

@gibson: Szerintem így akartak kimosakodni a vád alól, hogy a műsorvezető befolyásolja a nézőket...

Démétér 2011.02.05. 21:50:23

@Ancilla: És képzeld, ha Évát vinné!
(Isten bocsássa meg, azt nagyon megnézném.)

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 21:50:24

Igen, ez a vesszőparipám, de abba még nem gondoltatok bele, hogy Stohl András PONTOSAN TUDJA, hogy rajta röhög a fél világ, mikor azt mondja, hogy ő a három hét alkoholtilalmat választaná, mégis vállalja ezt?
Valahol tiszteletreméltó ez a Canossa-járás.

Nem mellesleg Buci megcsinálta a maga hülyeségét, nem is egyszer, bírósági eljárás folyik ellene, majd megkapja a büntetését, az hogy színész és műsorvezető, az a foglalkozása.
Azt hiszem, van az országban egy-két orvos is, aki miatt megnyomorodtak ne adj isten meghaltak emberek, őket sem tiltották el a foglalkozásuktól, úgyhogy nem kell leszedni a Stohlról a keresztvizet.

Másrészt András egy negyvenes pasi, meglehetős élettapasztalattal, nem egy 21 éves kis hülye picsa, aki kétnaponta másba szerelmes és a hét hét napjából négy alkalommal seggrészeg, ami engem nem különösebben zavar, az rtl-t úgy látszik, kezdi, nem feltétlenül az erkölcsök miatt.

redhaven 2011.02.05. 21:51:33

@gidabiga: majdnem meggyulladt piturka térgye míg a bátyó stimulálta a múltkor.
szegény Gombi meg rajzolta a szíveket.
világfaszára.
de lehet előkészült valentin napra.
na allesszmég csuda ha akkor is benn leszen.

Tompó 2011.02.05. 21:51:38

@Ancilla: kedves értsd már meg fikarcnyit sem számít a kedves néző véleménye a párbajnál sem az online "szavazásnál" az lesz amit az rtl akar....

2011.02.05. 21:51:48

@Lotyó Bridzsida: Egyetértek. Az a nagy szerelem, ahol ennyire kell bizonygatni hú de mennyire nagy. Hát nem tudom, ölég színpadias, mintha csak magát győzködné, vagy kifelé akarna bizonygatni.
Ha igazi lenne, az első másodpercben lepattintotta volna Anikót, nem ezt a húzd meg ereszd meg játékot játszotta volna.
Enikő helyében jó helyre tolnám fel azt az ananászt.

Lanois 2011.02.05. 21:51:56

@gidabiga: Számodra mit jelent a szerelem?:)

csicserierika 2011.02.05. 21:52:00

Anikóban semmi tartás. Tök ciki, hogy a harmadik pasi akarja lepattintani. Anikó fanok légyszi egy választ kérek: ha Király L Norbi a Brad Pittje, akkor Oli vajon kije? Hú, de égő így kaparni a pasik után.

Flood 2011.02.05. 21:52:04

A retek mikor szokta feltenni a honlapra cuccot? Meg kéne néznem még 1x, mer skypoltam közben

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 21:52:11

@Lanois: Igen, szerintem is, de borítékolom, hogy Oli nyer. Akkor is visszamehet, ha 51%-ot kap...

mufuvecske 2011.02.05. 21:52:45

Nekem meg az az érzésem támadt ma este, hogy Gombi meg Dzsörzi majd a végén vívják meg a nagy csatát...olyan szépen lavírozgatnak kézenfogva kiválasztásról-kiválasztásra...

Augur 2011.02.05. 21:53:04

@gibson: igen, ez kétségtelen. viszont akinek bőgtek a fülébe mondjuk pár hónapig-évig, az nem biztos, hogy tolerálja ezt az állandó majomkodást. Béci szövege kurvára igaz volt. annyit bőg, hogy már nem lehet komolyan venni. de nyilván ez egyáltalán nem lényeges a sunázás szempontjából:)
@gidabiga: nem csak Neked, hidd el. arc nélkül, tét nélkül mindenki vinné Anikót egy fuvarra. a többi nem érdekes.

Bogi és Burkó 2011.02.05. 21:53:34

@Augur: vagy elég nekik egy felvonulási nő.
Anikónak egyébként az lesz a veszte, hogy a pömpölőzésért sem rajong. ha szeretne pömpikézni+élvezné a szépségét,fiatalságát évekig élhetne ebből a kombinációból.

genevieve 2011.02.05. 21:53:42

@Tomato Tomi: én azon röhögnék, ha oli kint maradna:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 21:54:31

@Flood: Most töltik fel, emiatt akadozik a műsor oldala...

2011.02.05. 21:54:34

@Hódos Hajnalka: te láttad az önirónia gúnyos szikráját Buci szemében?
Én nem, félek, hogy tényleg komolyan ennyire hülyére veszi a népet.
Más kérdés, hogy nem szoktam oltogatni érte, megcsinálta, majd a bíróság eldönti.

the sandwich maker 2011.02.05. 21:54:35

@csicserierika: dézsávüm van, vagy ezt már kérdezted egyszer?

Traitor General 2011.02.05. 21:55:07

@Tompó: párszor feltünik majd fözőműsorban kóser ételköteményeivel....

gidabiga 2011.02.05. 21:55:09

@redhaven:

tartok tőle, ha nem viszi ki Oli a jövő héten, szürkeségében elsompolyog a döntőig.
pedig, nagyon nulla, akár pasi, akár nem :D

@Lanois:

ööö, nem emlékszem.

Tomato Tomi 2011.02.05. 21:55:14

@King of Shadows:
A végén már nem is láttam a százalékokat, szavazni sem tudtam. Viszont az érdekes, hogy egy frissítésnyi idő alatt 8-10%-kot mászott fel az 1 hét.
Szerintem megijedtek hogy három hét alatt vagy nem lesz elég érdekes a műsor, vagy Éva egy hét után kiíratja magát a sorozatból.

gibson 2011.02.05. 21:55:23

@Hódos Hajnalka: stóllal nem az a baj, hogy bekokszolva, részegen vezetett, ettől még talán csak jobban bírom, velem is előfordult már hasonló, bevallom őszintén, bár én nem okoztam karambolt, de senki sem tokéletes, ezt belátom. Ettől még jó színész, és lehet jó ember is. Ami miatt most majdnem hozzábasztam a laptopot a tévéhez, az a viselkedése, ami már eddig is irritált, ez a szigorú, komolykodó, bolhából elefántot csinálunk-stílus. Az meg tényleg kurva álszent dolog, hogy pont ő mondja bele a tévébe ezeket. Nem tudom, nem értem, az ilyen alkalmakra miért nem Balázst hívják például.

Ancilla 2011.02.05. 21:55:39

Az, hogy ki megy vissza, az RTL műsorszerkesztési taktikázásától függ. Attól, hogy a kihívás után hogyan mutatják be Olivért és hogyan mutatják be az ellenfelét. Olivér azért nem annyira népszerű a nézők szemében, mint Alekosz. S a nagy piros pontja, a legendás hűsége most kezd szétolvadozni. Nem hiszem, hogy sokáig fogja bírni Anikó ostromát. És főleg a könnyeit.

Lanois 2011.02.05. 21:55:42

@Hódos Hajnalka: Buci nem jól vezeti a műsort. Nem azért, mert balesetet okozott ittasan. Hanem, mert béna kérdéseket tesz föl, játsza a lazát, miközben nem az. Egyáltalán nem. A három műsorvezető közül messze a leggyengébb. És a 21-évestől rengeteget tanulhatna.

Tomato Tomi 2011.02.05. 21:55:51

@genevieve:
én azon, ha a saját csapatából vinne valakit :)

joszif 2011.02.05. 21:56:29

@csicserierika: esetleg a Di Caprioja :D
de tényleg ciki ahogy kapja a kosarakat, én baromira élvezem végre szarrá szopatnak egy jó nőt, nem csak Alekoszt. Elégtétel a sok beképzelt hülye picsa miatt akik mindig azthiszik hogy ők bármikor bárkit.

pleb 2011.02.05. 21:56:46

Annyira fura, hogy Éva nem védett, és nem kapott egyetlen jelet sem :D

vörös áfonya 2011.02.05. 21:56:52

@Hódos Hajnalka: Hajni,te is hallottad,hogy Buci azt mondta,hogy online várják a leveleket?
Most ez akkor hogy?Simán beküldhetjük akkor,le sem kell írni,beküldeni borítékban?
És nem is 11-ét mondott már,hanem szerdát,az meg 9.

Tompó 2011.02.05. 21:57:10

@Traitor General: jujjj ez olyan antiszemita vóóót.......:)))))))

csuth.tamas · http://maratonom.blog.hu 2011.02.05. 21:57:53

Sziasztok!
Nagyon jók az írások és kommentek is, nagyon szeretem olvasgatni őket! Csak így tovább Mindenki!

A mai összefoglalóból a kedvencem az volt, amikor betörtek a riportba. Azok a vidám fejek :D
Kíváncsi vagyok, Éva fog-e elvonási tüneteket produkálni..

@Ancilla: Remélem tényleg így lesz, látni a hármas fejét minden pénzt megérne. :D

Augur 2011.02.05. 21:57:57

@Bogi és Burkó: hátbezony. aki szeret dugni, az sokat szakíthat, kevésbé Anikószerű adottságokkal is. amennyit bőg, jó úton van afelé, hogy egy száraz szipirtyó legyen.

Tompó 2011.02.05. 21:59:30

most akkor mennyi ideig nem kapnak piát?? lemaradtam

Flood 2011.02.05. 21:59:33

@pleb: Jah, ez legalább akkora rejtély, mint Anikó viselkedése.
Én ha bent lennék, 1 napot nem tudnék eltölteni már ezzel a hp-val, ahogy jönne be narancs már dobálnám is meg vele :)

John May R 2011.02.05. 21:59:44

Anikóban csalódtam az Oli-projekt miatt. Igazából az a gáz, hogy nincs is már kedvencem. Bécit kedveltem az elején, de aztán rájöttem, hogy olyan se hús-se hal kategória.

Azért nagyon valószínű, hogy Olivér megy vissza, ha Bélával párbajozik, mert kábé 10-szer annyit szerepelt az elmúlt héten, mint Béci. A rapper egyszerűen eltűnt, azok a jelenetek is jó pár napja készültek, amiket tőle mutattak.

Nagyon kinéz a mostani állás szerint az Olivér, Alekosz, Éva döntő. Azért ők, mert Szandit kellőképp megutáltatták a nézőkkel, így az utolsó párbajban valószínű ő fog kiesni.

Vélemények?

2011.02.05. 21:59:52

@gidabiga: én egy időben komolyan gondoltam, hogy Picúúúúúr csak egy nekünk felépített karakter, nem létezik, vagyis nem élettársi minőségben.
Valahol azt olvastam, valaki úgy látta, hogy látszik az Ádám-csutkája, annyira figyeltem, hogy én is látni véltem.
Persze ez hülyeség, Picúúúúúúr nő, csak nem Gombié.

Traitor General 2011.02.05. 22:00:04

@csicserierika: nem vagyok fan de szerintem Oli=Quasimodo

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 22:00:08

@Tomato Tomi: Mindig ez van, tegnap is ezt csinálták. És, ami a legviccesebb az egészben: Már VV Anett blogján, és a Szundi "ki nem zárásáról" szóló Blikkes cikk alá is beírták kommentekben. :)

Traitor General 2011.02.05. 22:00:38

@Tompó: nem nem volt, tényszerű az volt

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 22:02:02

@John May R: A "szilikon sapiens" nem fog kiesni, mert jön Sanyi, és visszaküldeti. :D

lamb79 2011.02.05. 22:02:21

@John May R:
majdnem mindennel egyetértek, habár évát nem látom esélyesnek arra hogy a dontoig kihúzza. akkor inkább szandika, a sok picsogás és hulye viselkedés ellenére is. elég sok ember magára ismerhet benne szerintem.

Tompó 2011.02.05. 22:02:25

@Tomato Tomi: ne máán, egy hétig víz nélkül kibírom... mondjuk biztos azért mert ha isznak felszabadultabbak lesznek és csinálják a műsort....rtl döntés

Tomato Tomi 2011.02.05. 22:02:35

@King of Shadows:
Lehet, nekem ez új volt, sosem szavaztam. Most is csak azért, mert kiváncsi lettem volna néhány arckifejezésre a 3 hetes szesztilalom vége felé :D

csicserierika 2011.02.05. 22:02:37

@Liriope: Azt hittem nem ment el. bocsi

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 22:02:39

@gibson: mert ez a MELÓJA, és gondolom, ha a főnököd kiad neked egy feladatot arról, hogy magyarország elmúlt öt évi eperterméséről csinálj kimutatást, te meg allergiás vagy az eperre, gondolom, nem mondod azt, hogy ezt inkább a Mancika csinálja a pénzügyről, mert az eper szó hallatán is viszketni kezdesz, nem?

Engem sokkal jobban idegesít Balázs túllaza túljópofa túlmozgásos hiperaktív műsorvezetése, én tőle érzem úgy, hogy hülyére vagyok véve.
Andrásnak nem ez az első vv-je, néztem a Szombat esti láz c. műsort is, ott nagyon tetszett.
Kiöregedett ebből a szerepből, ennyi. Ettől még nem kell keresztre feszíteni.

the sandwich maker 2011.02.05. 22:03:25

@csicserierika: semmi baj, nem is azért írtam, csak néha meg kell győződnöm róla, hogy nem csak álmodlak-e titeket.

Tompó 2011.02.05. 22:04:12

@John May R: Alekosz, Olivér, Erzsi és a végén Erzsi(az rtl-es vezetők 'babája")elviszi a dellát, lakást, kocsit!!!! Csak figyeljetek...........

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 22:04:30

@vörös áfonya: hallottam, meg is lepődtem, de szerintem maradjunk annál a változatnál, amit megbeszéltünk. Szerdáig úgy is odaér.

Lanois 2011.02.05. 22:04:50

@gidabiga: Kértem neked kavintont.

2011.02.05. 22:04:55

@gibson: Ja, mondjuk engem nem zavarnak a homoszexuálisok, csak azok, akik nyilvánosság előtt heteronak hazudják magukat.
Buci mai produkciója lefordítva a fenti szituációra olyan, mintha egy ismert transzvesztita a melegfelvonuláson tojással dobálná meg a felvonulókat.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:05:22

megy az onlájn is Anikó sír Olivér ül

joszif 2011.02.05. 22:05:30

A jelen lévő férfiakat kérdezem bár nő is lehet... szóval tényleg van olyan ember akinek tetszik ez a fajta műköröm mint ami Anikónak van?

Flood 2011.02.05. 22:05:47

@John May R: Hát ha Éva addig eljut, akkor nekem májusig duplájára emelkedik a vérnyomásom :/

csicserierika 2011.02.05. 22:06:47

Lehet,hogy a sok összeesküvés elmélet ment az agyamra, de mi van, ha Anikó direkt szállt rá Olira, így robbantva a négyest- nekem nem szimpi, ahogy Oli játsza a húzd meg- ereszd meget, miközben állandóan Enikőért picsog, ezért sok szavazatot fog veszíteni .

the sandwich maker 2011.02.05. 22:06:48

@joszif: nekem nincs pömpölőm, de tömör válaszom az, hogy nem.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:07:48

@joszif:
nekem nem, én a kisboltban is mindig megijedek tőle, olyan érzés közelről látni, mintha valami fegyvert néznél:)

gibson 2011.02.05. 22:08:00

@Hódos Hajnalka: attól még, hogy ez a melója, engem irritálhat, nem?
Az meg a másik, hogy nyugodtan mondhatná azt a főnökének, hogy ne haragudj, Kristóf, én ezt nem vállalom be, mert az én számból nem hangzana őszintén. Ahogy a következő Csillag Születik-et is állítólag azért nem vállalta, mert nem tartja helyesnek, hogy egy fiatal tehetségekkel fogalakozó műsorral hozzák kapcsolatba a nevét, amikor heteken belül ítéletet hoznak az ügyében...
Balázs "túllaza túljópofa túlmozgásos hiperaktív műsorvezetése" nekem őszintébbnek hat, mint Buci komolykodó, erőltetett stílusa, ennyi.
Amúgy jó színésznek tartom, és bírom is, mint embert, de itt és most túllőtt a célon szerintem, ha komolyan gondolja, ha színészkedik.

Kata Marán 2011.02.05. 22:08:01

A sunyi Éva ellopta Alkesz piáját, majd kiment a kórushoz tanárokat búcsúztatni. Nem is értem, mitől lettek ilyen marha nagy árkok a szeme alatt. Ja, meg többet kéne cigiznie. Olimanó ármánykodása bejött, -eddig. Tiszta szívből kívánom, hogy maradjon kint. Meg van róla győződve, hogy az erő vele van. Ideje lenne, hogy jól pofára essen.

ne most 2011.02.05. 22:08:03

@joszif: Anikó csak akkor úszott rá Olivérre, mikor látta Szandikánál, hogy biztonságos. Anikó volt már szerelmes Király L. Norbertbe is. Anikó nem akar dugni.

joszif 2011.02.05. 22:08:10

@beebeer: ez kurva jó, gyönyörű hasonlat

aztszem ezzel a jövőben én is élni fogok :D

redhaven 2011.02.05. 22:08:24

@gidabiga: nem a legerősebb karakter.
amolyan bolha effekt

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 22:08:31

Egyébként május elsején lesz a döntő. Ennek van esetleg valamilyen szimbolikus üzenete? :)

gastro vazze 2011.02.05. 22:08:42

Aniko fele huppogest el lehet viselni, az Eva felet nem. Ez tuti...

ne most 2011.02.05. 22:09:03

@Kata Marán: Olitól érdekes a műsor Bécitől nem.

2011.02.05. 22:09:14

@Hódos Hajnalka: Na de Hajni, miért zavar Balázs, végül is hülyére vagyunk véve, nem?
Erősen vágott összefoglalók, ha ők csak a négyes kavarását mutatják, a többiek össze-vissza szakadhatnak, akkor is szürkének látszanak, láttatják őket. Gyakorlatilag statisztái a játéknak, egy olyan játéknak, ahol a szabályok gumiszerűen változnak.
Lehet, hogy ezt ismerte fel Anikó is, ezért küzdi be magát a kiválasztott négyesbe.

Tompó 2011.02.05. 22:09:25

@csicserierika: szerintem is csak kavar az Anikó...volt egy halovány mondata Bécinek hogy ha megkérdezné miért csinálja amit csinál elmondaná és akkor megértené....egyszer már próbálkozott a négyes megbontásával...rafinált ám a csajszi...

the sandwich maker 2011.02.05. 22:10:00

na, van rá sansz, hogy nézzem az onlájnt, rendkívül ígéretes szombat estének nézhetek elébe, mi mást kívánhatna még az ember, már csak néhány pirospontot szeretnék kapni, és teljes az idill.

és Anikó előadja a vigyél ki nagyhalált, tényleg jó színésznőféle.

gibson 2011.02.05. 22:10:08

@joszif: undorító Anikó körme, és félelmetes is egyben. Ha ezzel aktus közben valakit megkarmolna, gondolj bele ...:)

2011.02.05. 22:10:09

@joszif: Ezennel rád ruházom a jogokat! :)

Bogi és Burkó 2011.02.05. 22:10:53

@Hódos Hajnalka: tudod Hajni, én ott leakadtam, hogy miért áll egy színész - sokak által kifejezetten tehetségesnek tartott színész - médiacelebnek. csak a korpa? vagy valami megveszekedett sikerhajhászás?

gidabiga 2011.02.05. 22:11:09

@Lanois:

de csak irsai pezsgővel vagyok hajlandó bevenni :D

redhaven 2011.02.05. 22:11:10

@Taxus: Vévának infúzión keresztül kell már hétfőn reggel adni a szeszkót,mert leordítja a villatetőt.

John May R 2011.02.05. 22:11:22

@Flood: Én már úgy vagyok vele, ahogy Gigi, csak mosolygok rajta. Ez nem azt jelenti, hogy nem őt szavaznám ki elsőként, ha lehetne.

Ha mégis kiesne, amire kétségkívül a legnagyobb esélye van az Oli-Alek-Éva hármasból, akkor valamelyik csendestárs szépfiú (Jerzy vagy Gombi) finálézik.
Hangsúlyozom ez nem szimpátia-rangsorom.

ne most 2011.02.05. 22:11:22

@gibson: Anikónak csak kapaszkodnia kell közben, arra jó a körme.

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:12:04

@Kata Marán:

Teljesen igaza volt Évánknak , hogy felszlopálta mindenki italát . Mit tanultak ezek illemtanórán ? Annyit töltünk ki az üvegből , amennyit meg tudunk inni . A tököm tele van ezekkel a műmájer pohárvédőkkel .

gidabiga 2011.02.05. 22:12:23

@redhaven:

mármint Olivér vagy Béci?
már a saját fonalamat is elvesztettem :DDD

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:13:41

@Peter_Cs:

A balszerencsések szomorúak . Mennyi az esély arra , hogy a Rácz család összes kétszázasa az ő fejére essen ?

Flood 2011.02.05. 22:13:42

Beszarok, megy az onlájn! :o

2011.02.05. 22:14:07

@Bogi és Burkó: "tudod Hajni, én ott leakadtam, hogy miért áll egy színész - sokak által kifejezetten tehetségesnek tartott színész - médiacelebnek. csak a korpa? vagy valami megveszekedett sikerhajhászás?"

PÉNZ.

csicserierika 2011.02.05. 22:14:42

@Tompó: jaja, most kamatoztathatja amatőr színész képességeit. Szomorú, hogy még a hős szerelmes Oli is belefutott a csapdába, de akinek ilyen vörös a képe, hogy jut oda is vér?

Ancilla 2011.02.05. 22:14:52

@Hódos Hajnalka: Balázs engem is idegesít. Főleg az, ahogyan beszél, ahogyan széttördeli szavakra a mondatokat, rossz helyekre rakja a hangsúlyokat. Stohl Andrásnak legalább szép a kiejtése. Nagyon elítélem azért, amit csinált, s Gibsonnal ellentétben én egyáltalán nem bírom jobban ezért (s gondolom, G. se bírná, ha az ő hozzátartozójának rohant volna neki a terepjárójával), de nagyon bízom benne, hogy egy életre okult az esetből, mert nem kis lelkierő kellett ahhoz, hogy elviselje mindazt, ami a baleset után következett, mindezek után még kiállt a közönség elé. Ha ekkora ereje van, talán ahhoz is lesz, hogy többé nem ül be részegen az autójába.

Hannibal22 2011.02.05. 22:15:09

Miért tartjátok valószínűnek,hogy Bélát viszi ki??
Béla elég egyértelmű volt korábban is: ha ő kapja a jelet,olivért viszi!

Szerintem épp azért akarta a manófiú a zöld kendőt,hogy Bélát elkerülje.

Vagy hülye vagyok?

venszivar 2011.02.05. 22:15:31

@Hódos Hajnalka: "Balázs ...túlmozgásos,hiperaktív"Ki tudja miért üti a saját seggét a "kottával"?Izgul?Hajtja az időt?Feszült?Lehet,hogy UNJA MÁR??

jörgömös 2011.02.05. 22:15:57

Szerintem Stohl szimplán utálja azokat akik bent vannak, nem képes spontán, vagy laza lenni a jelenlétükben, ezért felveszi ezt a komoly(?) szerepet.

Tompó 2011.02.05. 22:16:12

beszarás nekem már megint nem indul az online...ebbe már tuti azrtl keze van hogy rohadjanak meg undorító gecik

gidabiga 2011.02.05. 22:16:34

@joszif:

szerintem 2 perc után tépném le :D
ha kibírnám addig :)
ja, és XX vagyok :D

redhaven 2011.02.05. 22:16:53

@gibson: ezzel a karmantyúval nyugodtan szíven döfhet valakit.

Tompó 2011.02.05. 22:17:18

@Hannibal22: mert szerinted kit visz ki?????

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:17:27

@Hannibal22:
Olivér úgy kérte , hogy azért tegyék rá, mert ki akarja vinni Bécit.

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 22:17:28

@Bogi és Burkó: nem forgom menő értelmiségi körökben, de úgy tudom, a színészek nem keresik hülyére magukat. Gondolom, neki is jönnek a sárga csekkek minden hónapban.
Ráadásul ez a fajta szereplés nem áll távol a színészettől.

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:17:52

@Ancilla:

Győzike tényleg jobb lenne , de nem vezethet kora este műsort , olyankor még hakniban van . Talán Bea asszony . Szavazzuk meg és küldjünk levelet !

redhaven 2011.02.05. 22:18:10

@gidabiga: tessék kérem figyelni!
vagymá a dzsakuzzi?
csak a dzsakuzzi????

venszivar 2011.02.05. 22:18:41

@Hannibal22: Zavaros vagy....Bélát kell,hogy kivigye,de én a "hájas,nyugger testőrnek" is örülnék.Vagy zavart vagy.

gidabiga 2011.02.05. 22:18:43

@Ancilla:

Ancilla, ha mindenkiben negyed annyi jóindulat lenne, mint benned, nem itt tartanánk :D

@Hannibal22:

neked is igazad lehet, de nekünk is, akik szerint Bélát viszi ki :D

joszif 2011.02.05. 22:19:22

@Hannibal22: a logikus taktikásás így lenne valóban csak kérdés hogy Oli megint a saját köpése alá ál vagy sem.

gibson 2011.02.05. 22:19:49

"s gondolom, G. se bírná, ha az ő hozzátartozójának rohant volna neki a terepjárójával"

Ez baromi rossz példa, Ancilla, persze, hogy ha anyukámat gázolja el valaki, azt meggyűlölöm egy életre, ettől függetlenül, még sajnálhatok valakit, mint embert, ha elkövet egy hibát, még akkor is, ha annak a hibának esetleg áldozatai is voltak. A kettő nem zárja ki egymást. Nálad lehet, de te az a típus vagy, aki állandóan ítélkezik mások felett.

Kekec1 2011.02.05. 22:20:00

van élő, de minek.... sír mámegint, nem akaromnézni/hallgatni, mert depis leszek én is....

2011.02.05. 22:20:10

@Hódos Hajnalka: A színészettől nem, de a műsorvezetéstől igen.
Bocs ezért, ízlések és pofonok.

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:20:14

@Hódos Hajnalka:

Erről volt műsor . Bucink 80ezret keresett a Katonában , a fóti házának részletei magasabbak voltak . A reggeli jobban fizet . A 80ezer vagy igaz vagy nem , ezt mondta .

gidabiga 2011.02.05. 22:20:21

@redhaven:

én figyelek, de nem mindig sikerül.
még nem ülök a dzsakuban, nem találom a sok habtól.
segítesz megkeresni? :DDD

Bogi és Burkó 2011.02.05. 22:20:29

@beebeer: nem tudom. pénz is nyilván, ezt írtam is. de ahhoz elég lenne, havi két tordasi művházas hakni, meg elnyomni két musicalt a fontos cég partyján. nem olyan mintha eszementen harcolna, hogy lássák-beszéljenek róla-foglalkozzanak vele? miért? minek?

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 22:21:22

@Tompó: nálam megy. anikó szipog, Olivér néz, ingatja a fejét. nagyjából ennyi.ölelgetés van, Anikó simizi Oli hátát vigasztalóan. a f@sz tudja miért. fordítva kellene.
most meg lefagyott.:)

the sandwich maker 2011.02.05. 22:21:24

@gibson: szerintem bekokózva vezetni, majd hívni az asszonyt, hogy vigye el a balhét, már rég nem a hiba kategóriába tartozik, de mindegy.

mufuvecske 2011.02.05. 22:21:30

@joszif: én nőként el sem bírom képzelni, hogy lehet ilyen körmökkel élni...:))) Engem marhára frusztrálna, tuti mindig beleakadna a billentyűzetbe...is...:)))

csicserierika 2011.02.05. 22:22:27

@Ancilla: most értek veled együtt először. Egy tégla kiesett a falból

redhaven 2011.02.05. 22:22:57

@gidabiga: vihetem a h1n1-emet is?
majd eldugom a hab közé:-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 22:23:01

Kűddök be SMS-t:

Olivér! Növessz gerincet!

:D

beacska 2011.02.05. 22:23:18

basszus! mit jelentett ki az előbb Oli élőben???? pont elment az adás :(

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 22:23:27

@Ancilla: @venszivar: Azon túl, hogy azt írtam, idegesít, Balázst tehetséges embernek tartom, neki való a média, látszik, hogy lubickol, jól érzi magát, őszintén gratulálok a sikereihez. Tetszik, mikor valaki megtalálja a helyét a világban, bár ez kissé patetikusnak hangzik :)

Ami a Stohl ügyben zavar, sokszor olyan érzésem van, egyesek kifejezetten sajnálják vele kapcsolatban, hogy már nincsenek nyilvános kivégzések. Igaztalanul lett ő az első számú közellenség, és igen, én is úgy gondolom, hogy nagy lelkierő kell ehhez.

jörgömös 2011.02.05. 22:24:30

ez mai este nem lesz olyan mókás mint a tegnapi volt

Cs@tLós 2011.02.05. 22:24:46

Én nem nézem a vv-t mert igazából baromira nem szimpatikus ez az olivér-éva-alekosz kombó, de láttam pár részt...de a holnapi összefoglaló előzetese kivételesen felkeltette az érdeklődésemet. Aki nézi onlány, esetleg informáljon már, hogy akkor most olivér ráizgult a fekete nagycsöcsű leányzóra? Bocs, neveket nem nagyon tudok...csak eddig folyton picsogott, hogy neki a bnője kell, most meg ölelgeti ezt a leányzót? Aki többet tud, releváljon már plíz :D

joszif 2011.02.05. 22:24:46

@babyloveyou:
Amúgy meg lehet ha az ég világon semmit nem kéne csinálod hónapokig akkor teljesen mindegy mert a semmibe ugye nem tud beleakadni.

Köszönöm mindenki visszajelzését megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül.

Tompó 2011.02.05. 22:24:50

@szédült nőszemély - forza: mer Olivér nem a hátát akarja simizni hanem a suniját...

Flood 2011.02.05. 22:25:18

Tényleg nem értem, miafasz ütött Anikóba, sokkal jobban bírtam, amikor beolvasott a vörösképűnek. Egyedül a bezártság miatti megzakkanás rovására tudom írni az utóbbi pár napját.

Oli meg mi a rákér lóg állandóan Anikóval, meg ölelgeti, ha annyira hűséges akar lenni? Ennek a sok együttlétnek úgyis figi-figi lesz a vége

mama ottmarad 2011.02.05. 22:25:42

Tesókáim, fokozott állapotban vagyok!
Először is kibontok egy irsait, (úristN ez is Olivér), mert Éva összeöntögette és sunyin megitta az enyémet is.
Aztán, mert az ertéelnek a maradék esze is elment, hogy éppen Bucival mondatja ki, és éppen Bucinkó az, aki a legszigorúbb büntetést javasolná. (Na mit kap majd ezért Évától!)
És akkor még a családom is szórakozik, hogy miért van rajtuk fekete színű ballagási tarisznya, emótanfolyamot végeztek?
Na, most hogy ittam egyet, a maradékot elosztom köztetek, és visszaolvasok.

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:25:44

@Peter_Cs:

Rossz a ruhájuk . Engem Buckónk nem zavar , a Balázs meg kifejezetten tetszik . Ez nekik szar kritika , mert morbid ízlésem van .

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 22:25:45

@beebeer: Ebből a műsorból kiöregedett, nekem sem mindig tetszik, amit csinál. Itt. Viszont a Presszó az egyik örök kedvencem marad :)

@K.Tomoceusz: nem tudom, nem láttam ezt a műsort.

Hannibal22 2011.02.05. 22:25:47

@joszif: Simán megteszi,és meg fogja indokolni:)

2011.02.05. 22:26:15

@Bogi és Burkó: ez mondjuk igaz, de szerintem egy kereskedelmi TV-ben nagyságrendekkel többet lehet keresni, mint az izzadságok haknikkal. Bár igazából nem tudom.
Az viszont biztos, hogy a bulvárszereplések a kereskedelmi csatornák velejárói, bármennyire is gusztustalan néha, emlékszem, egy túlélőshow idején Buci már rég ezerrel dugdosta az egyik szereplőt, mikor még a családi idillről jelent meg fotósorozat a Storyban.

Bogi és Burkó 2011.02.05. 22:26:19

@Hódos Hajnalka: na igen, de a kortársai közül sem mindenki adja el magát ilyen helyekre. arról meg már nem is beszélek, hogy mondjuk Bessenyei Feri bácsitól mekkora sallert kapna ezért. nekem szánnivaló, hogy ennyire keresi a fényt.
Nem forogsz menő értelmiségi körökben ???? haloddhülyvagy! Hátmi? Fos kilencesek vagyunk ? van 9245 diplománk, tordasig ér ha egymás mellé rakjuk.
de durvus...

Tompó 2011.02.05. 22:26:35

@Flood: figi-figi????????????:)))))))))) ez DURVUS:)))))))9

joszif 2011.02.05. 22:27:19

@Hódos Hajnalka: Megcsókolhatja az isten lábát hogy még dolgozhat a médiában ami engem egyáltalán nem zavar mert tudom milyen érzés mikor kibasznak a munkahelyről egy olyan dolog miatt aminek köze nincs a munkához csak és kizárólag a magánélet.

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 22:27:30

Olivért egy kicsit bebaszatnánk úgy rámenne az anikóra, hogy öröm lenne nézni.:D
és akkor VÉGRE LENNE SZEX A VILLÁBAN!:D

Kekec1 2011.02.05. 22:27:31

nagyon röhögök :)))) de Alekosz is :) Aszongya Olivér Alekosznak, hogy ha nem jönne vissza egy dolgot ígérjen meg neki, hogy vigáyz Anikóra :)))
kecskére a káposztát :))

jörgömös 2011.02.05. 22:27:43

@Flood: és Alekosz majd gyertyát tart :)

2011.02.05. 22:28:38

@Hódos Hajnalka: félreértesz, színészként én bírom a Bucit, egyszerűen a TV szerepléseit nem szeretem.
Bár a Csillag születik második verziójában, mikor oldottabbnak, lazábbnak mutatták sokkal jobb volt.
Lehet, hogy egyszerűen az a baj, nincs rendező, aki megmondja, Bucikám ez túl merev, ez sok, vegyél vissza. Hiába, színész.

Augur 2011.02.05. 22:29:18

valaki lécci mondja meg, mi megy az élőben. nekem nem akar semmi bejönni:(

redhaven 2011.02.05. 22:29:59

@Cs@tLós: nekem úgy tűnik,hogy szárazan elhálták a nászt.
nem az ana-nászt!!!
a háttérből Sandy is feni a penge ajkait
a pömpölőre.
lesz haddelhadd....
még lehet manólányt is beengedik...

gidabiga 2011.02.05. 22:30:07

@redhaven:

h1n1?
ha hozol pálinkát is jöhetsz, az baktérium- és vírusölő is, nem? :DDD

@Lanois:

azért jó, hogy egyetértünk :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.05. 22:30:08

Olit nyomják vissza, most a játék közepén, míg Béci fel nem ébred. Mert később, már nem tudják el venni tőle a nyerést. Oli, be épített ember, látszik, hogy komoly fizetésért játszik.
Bécit nem írták bele a végső nyertesnek,a forgató könyvbe. Szerintem Lacival nyeretik, meg ha Béci kint marad, be dobja magát, meglátjátok. RTL szerint, meg győz az értelem. Laci személyében.
Erzsi, nagyon gáz, annyira ostoba, bamba, hogy az már fáj. Alekoszal se járatják le magukat.Lány, meg tuti nem nyeri, mert mind bolond, Gigi, meg gyenge agyilag, csak jól bujkál, hogy ne derüljön ki. Szandál, már megint veszélyes, láttátok, azt mondta, nem lesz vele baj, " HA " Oli nem borítja ki.Én most ki küldtem volna...

Friedmann Juci 2011.02.05. 22:30:13

nem tudom, kitől hányjak jobban. olivértől, aki nem lát a faszától, vagy anikótól. bár szegény anikó úristN csak annyira elesett szegény, hogy képes lenne a macskámba is beleszeretni, ha épp úgy áll a hold mondjuk. de tényleg. a következő szerelme alekosz lesz? vagy - sokak örömére - gigi? valaki karolja már fel szegény anit pls!

the sandwich maker 2011.02.05. 22:30:56

@Augur: Anikó picsog a nyugiban, ott ül az Oli meg az Alekosz, taktikázgatnak, hogy ki fogja visszaférni az Olit. oli most kezde megint megkedvelni Don Octavio de Florest, jerzsi meg úgyis a bécit fogja visszavárni. mindeközben az ananász valószínűleg már levetette magát a szekrényről.

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:31:32

@Augur:

Zsuzsi másodfokon nyert , most engedik be a Villába . A többiek még nem látják .

Cs@tLós 2011.02.05. 22:31:37

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Értemén de akkor olivér miért ölelgeti? Komolyan nem kötekedésből kérdem, hanem mer nem értem, hogy mi lett itt. 1 hete még nem láttam semmi ilyesmit a kiszavazósóban+összefoglalóban ami előtte megy.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:32:17

@Augur:
Anikó sír, Olivér vigasztalja, Alekosz is bement hozzájuk, most a jel rakásról beszélnek, Anikó ki van akadva, hogy a Rácz tesók rátették a jelet ilyesmiről folyik a diskurzus

Albino Vernyul 2011.02.05. 22:32:18

@csicserierika: Psszt, Oli jatszik vele, mint macska az egerrel.. Mar Zsofi utolso napjaiban beinditotta projektet, mondtam is...

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 22:33:10

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

még részegen is játsza az "otthon hagytam a szerelmem" színdarabját.
csak a vak nem látja.
szerintem még életében ilyen szép lány nem "udvarolt" neki. pont ez a bibi.
fasz feláll, ész megáll tipikus esete.

Ancilla 2011.02.05. 22:33:25

@gibson: Kedves Gibson! Olvasd el még egyszer, mit írtam Stohl A.-ról! Én azzal a mondatoddal nem értettem egyet, amelyben azt írtad, hogy még jobban bírod attól S. A.-t, hogy betépve beült az autójába. Szerinted ez egy szimpátiaforrás? Én egyáltalán nem bírnék valakit azért jobban, mert veszélyezteti mások életét. Ha ez ítélkezés, akkor vállalom.

Hannibal22 2011.02.05. 22:33:54

@Friedmann Juci: olivértől! Undorító volt,ahogy szinte kikönyörögte a két picsától a vallomást,mintha nem tudta volna..de hallania kellett a nyomorultnak,hogy kenegesse az egóját.

mufuvecske 2011.02.05. 22:33:59

@Friedmann Juci: nekem most Anikó nagyon gáz...ő volt oda a nagy hatos megalakításáért, és 2 hét elteltével meg nyalja Oliék seggét...ő is jól menetel, így egész sokáig el lehet jutni a játékban...

redhaven 2011.02.05. 22:34:10

@gidabiga: sőt! a gátlásokat is öööö...öli.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:34:15

@Cs@tLós:
tegnap esti bulin Anikó mondta Olivérnek, hogy meg van őrülve érte, Olivérnek viszont ananásza van, Anikó elkeseredett, azóta folyton bőg, Olivér meg vigasztalja

Augur 2011.02.05. 22:34:17

@Liriope: @K.Tomoceusz: köszi! reméltem, hogy Olivér nagyban ápolja már Anikót. valami legyen már, szívből röhögnék órákig.

Cs@tLós 2011.02.05. 22:34:25

@redhaven: EjHa!ha itt ilyen szerelmi hatszögek vannak, akkor én is be kell hogy kapcsolódjak a drámába :D majd amikor anikó kikaparja szandika szemét...hejj, az szép jelenet lesz!

gibson 2011.02.05. 22:34:38

@Liriope: ez most kicsit OFF, de egy sztori ezzel kapcsolatban: én is okoztam már közúti balesetet. Tökjózan voltam, éjjel volt, szakadt az eső, és egy hómlessz ott állt az út közepén, a kanyarban. Csak onnan jöttem rá, hogy elgázoltam valakit, hogy elvitte a bal tükrömet. Semmi baja nem lett, hálistennek, egy doboz cigit adtam neki, ő meg visszaadta a tükrömet, és röhögtünk egy jót. De, amikor a bal tükröm elszállt, és én még nem tudtam, hogy kit ütöttem el, és mekkora baja lett, na azt az érzést nem kívánom senkinek. Öt percig ültem az autóban, úgy 500 méterrel távolabb, és remegve, szinte sírva azon gondolkodtam, hogy visszamenjek-e megnézni, hogy mi lett vele, vagy továbbhajtsak, és senki nem tudja meg... Végül visszamentem, de majdnem bepánikoltam én is.
Stólnak nem ez volt az első incidense, ráadásul nem is volt józan, bepánikolt, emberileg teljesen megértem, hogy hívta a feleségét.
Ettől még megérdemli a büntetést, mert egy fasz volt, azt hiszem, ezt ő is elismeri azóta.

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:34:57

@Peter_Cs:

Attól még látszik a feje és hallom a hangját .

jörgömös 2011.02.05. 22:35:16

Olivér kimondta a lényeget: Anikó segítesz nekem a párbajban? kb. ez a lényeg Olivér részéről, persze egy dugás már csak hab lenne a tortán

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 22:35:24

@Bogi és Burkó: mert a kortársak valószínűleg a legkisebb baz megyei faluban hakniznak, csak azt nem látjuk a tévében :D
oppardon, természetesen ez egy elit értelmiségi kör :DDDD

@joszif: reméljük, meg is csókolja. :)

@beebeer: Szerintem meg a laza Balázs és a semmilyen Lilu mellett pont ő kapta a keménykedős szerepet. Legalábbis, ha én lettem volna a rendező, akkor én azt osztottam volna rá. Lilu helyett meg visszahívtam volna Nócit :)

Cs@tLós 2011.02.05. 22:35:50

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Ahaaa, világos.d azért lehet hogy olivér nem fog bírni magával, és akkor bukja a kinti naccerelmet is. Bocs gyerekek, rámjött a kombinálhatnék...

gastro vazze 2011.02.05. 22:36:21

Aniko karmai nem tetszenek, egy esetben azert jol nez ki, amikor szep thai tancosno mozdulattal korbefogja az ember farkat vele:)))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:36:35

@Lotyó Bridzsida:
engem sokkal jobban zavar, amikor valaki olyan pasira nyomul, akiről tudja, hogy van párja, Anikó ezt már három pasival megtette, nekem ez nem fér bele, én ha megtudom, hogy egy pasi foglalt, onnantól kezdve megszűnik a szememben férfiként funkcionálni.

slara 2011.02.05. 22:37:00

Hajni nagyon nagy volt a poszt!!!!!

Friedmann Juci 2011.02.05. 22:37:04

@Hannibal22: igen, az elég hányás volt. a szeme. ahogy látszott, hogy ejj de megbaszná anikót, és ahogy élvezte, ahogy a szerencsétlen kislányból próbálja kihúzni a minél erőteljesebb szavakat, hogy ő mekkora vonzó férfiállat.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:37:22

@Cs@tLós:
egy napja szurkolok az ananásznak,
remélem nem hervad el:)

gibson 2011.02.05. 22:37:38

@Ancilla: én ezt máshogy látom, hozzám emberileg közelebb áll, attól, hogy hibázott, igen. Te meg elítéled és lenézed ezért.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 22:38:08

@Tompó: akkor ne töketlenkedjen. küldje ki az ananászt ajánlott küldeményben, aztán legyen szex, ámen. ezt a melodrámát hetekig nem bírjuk. erre nincs beépítve az idegrendszerünk.márpedig alkohol nélkül a vellában nem lesz keksz.

mama ottmarad 2011.02.05. 22:38:09

@gibson: ő az ördög kígyó képében az édenkertből.
Aa legjobb barátnőjét ő maga fosztja meg a kínálkozó lehetőségtől. Boááá

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 22:38:30

@gibson:

Ejha.Hát mindenesetre remélem kiosztottál magadnak emberségből egy pirospontot?:)

0511 2011.02.05. 22:38:53

Hú, de szörnyűek voltak bizonyítvány osztáskor, olyan zakókat kaptak, mint amit régen a villamoskalauzok hordtak. Bravó retek, megint nagyvonaluak voltatok, mint amikor villalakók által dedikált pólóval jutalmaztatok egy nézőt.

Nem biztos, hogy jó lépés volna, ha Olivért vinné visza a retek. Nagyon felborulna az egyensúly a villában és utána még hetekig unatkozhatnánk, amíg Gombit, Jerzsit, Gigit és Lacit kiutálják.

redhaven 2011.02.05. 22:38:58

@Cs@tLós: azért nő folyamatosan a műkörme.
figyeld csak meg.
lesz itt olyan gabalyodás szívtájékon,hogy maguk sem fogják tudni ki kit lávol.

the sandwich maker 2011.02.05. 22:39:49

@gibson: én viszont azt nem tudom emberileg megérteni, hogy neked nem volt választásod, ha tényleg úgy történt, ahogy leírtad. Bucinak viszont volt, és a helyes választás, amit egy zöld szemesostoros (valaki nyelvtannáci világosítson már fel közben, hogy kell ezt írni, mert szerintem egybe mind hármat, de az olyan hülyén néz ki) is meg tudott volna hozni, az volt, hogy eleve nem ül be a kocsiba a volán mögé. ezután, hogy még pluszban el is akart futni, nálam már csak a hab a tortán.

Friedmann Juci 2011.02.05. 22:40:43

ja, és bazmeg, én többet nem nézek valóvilágot.
én eddig azt hittem, ez a szar nincs rám hatással, csak jókat röhögök rajta, de ma elérték nálam, hogy felbasszam magam ezen az olivér-anikó szálon.
mennyire ciki már, hogy engem ez fel tud idegesíteni? :D

K Tomoceusz 2011.02.05. 22:40:43

@Augur:

Kóczy kollega öt az egyhez adja , hogy Anikó ma le lesz varrva . Aki nem látja az online-t annak tizenhárom a kettőhöz .

Cs@tLós 2011.02.05. 22:41:02

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Az ananász jól bírja, lassan rohad XD bár nem tudom mire vonatkozik itt most pontosan...arra, hogy van nője? Vagy ez a csaj fedőneve? Egyébként kinézem a csávóból, hogy udvaroltat magának, csak lehet hogy elszámolja magát, mint fentebb is említették, hogy ha majd nem bír magával, lehet itt még kavarás :p

slara 2011.02.05. 22:41:55

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: mesélj...te is éltél egy elzárt közösségben hatvan valahány napig?

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 22:42:00

@Friedmann Juci: akarsz róla beszélni? magnéziumot esetleg?

ne most 2011.02.05. 22:42:09

@Hódos Hajnalka: Buci dolgozott szinházban, ahol betanult szöveget betüről betüre, érzésről érzésre kellet visszaadni az előadáson élőben.
Ezért nem olyan laza mint Balázs, aki mindig azt mondta, ami tellett tőle, az sem volt gond ha nem emlékezett semmire, mert legfeljebb felvették még egyszer 10szer.

gidabiga 2011.02.05. 22:42:59

@redhaven:

már megint nem figyeltem, az öli szót kihagytam, bocs :D

szóval egy bizonyos mennyiség nem öli :DDD

Friedmann Juci 2011.02.05. 22:43:24

vvááááá! tényleg megy az online. és én még mindig nézem ezt a szart.

Augur 2011.02.05. 22:43:44

@K.Tomoceusz: baszki, nem tudok itt ülni ezért egész éjjel. pedig de bírnám.

redhaven 2011.02.05. 22:44:29

@gidabiga: annyit iszunk,hogy ölje.
ezt is,azt is:-)))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:44:32

@slara:
ehhez nem kell bezártság, azt hiszem itt kint is láthatsz éppen elég ilyen esetet

Albino Vernyul 2011.02.05. 22:45:25

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Nem nyomult... Oliver sajtolta ki belole tegnap.. Vegigkergette a villan, addig piszkalta folyamatosan, mig ki nem szedte belole.. Raadasul Aniko 1 pohar szesztol mar nem tiszta, annal meg tobb volt benne.. Mint irtam kedves Oli jatszik vele, cel a zsozso...

beacska 2011.02.05. 22:45:33

@Démétér: nem hülyék, csak semlegesek akarnak maradni!

gidabiga 2011.02.05. 22:45:41

@Friedmann Juci:

nyugi :D
loptam pezsgőt, kérsz? :D

slara 2011.02.05. 22:46:08

Olivér taktikázik....Anikóra nyomul....és így vissza kerülhet,aztán Encikének mindent megmagyaráz.....

redhaven 2011.02.05. 22:46:13

@gidabiga: mosmá tessék az ellenőrzőt kihozni.
egy nagy karót bevések.

2011.02.05. 22:46:18

@Hódos Hajnalka: lehet, hogy tényleg ő a rossz zsaru, az is lehet, hogy ő ezért a Bordás őrnagy szerepéhez nyúl vissza. De könyörgöm, ezek a pattogós tőmondatok, ez a hangsúly! Mondd ki a nevet! A nevet kérem! Maradj a táblánál! Ha az következik, hogy Fordulj meg! Kezeket a tarkóra!, nem is csodálkoztam volna, ha még le is lövi őket, talán egy kicsit felszisszenek, ennyi.
Nem hiteles ebben a szerepben Buci. Nekem Balázs "hiperaktivitása" jobban bejön, főleg azért, mert marha nagyokat tud (és mer) magán röhögni.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:46:25

@Cs@tLós:
ja, van igen, és az ananászt otthonról hozta:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 22:46:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

:)
Hát ez a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás kategóriája.
Ahhoz, hogy egy nő rányomuljon egy foglalt faszira, kell a foglalt faszi pozitív visszajelzése is. Akkor is ha a szájával azt mondja, hogy jaaaajjj, deeee neeeeemmmm...a receptoraival meg küldi a pozitív jeleket ezerrel.
Én is voltam ilyen történetbe beleragadva, "mentségemre" legyen mondva, hogy később tudtam csak meg, hogy embernek van otthon valakije. Maradjunk annyiban, hogy nem én kezdeményeztem az ismerkedést. Khm...:(
Szerencsére mostmár sokkal tapasztaltabb és fejlettebb vagyok érzelmileg, így ilyenek már nem találnak meg. 1 perc alatt kiszagolom és zavarom a halál zivatarosára az illetőt, de még bele is rúgok, hogy tudja kivel baszkódjon. De leginkább már nem is vonzom az ilyet egyáltalán, mert megváltozott a "szagom" is.:))

gidabiga 2011.02.05. 22:46:40

@redhaven:

kérdés, hogy utána hogy jutok el a nyugiszobáig :D

slara 2011.02.05. 22:46:47

Olivér taktikázik....Anikóra nyomul....és így vissza kerülhet,aztán Encikének mindent megmagyaráz.....

gibson 2011.02.05. 22:46:57

@Ancilla: @Liriope: valamit rosszul magyaráztam szerintem, félreérthetően, megpróbálom most tisztába tenni: én is elítélem a Stohl-t, azért, amit tett - amikor azt mondtam, hogy jobban bírom ettől, akkor nem úgy értettem, hogy szimpatikus lenne, hanem úgy, hogy emberileg esendőbb lett számomra ettől, és sajnálom. De a jogos büntetését kapja meg ezért! És addig is, ne álszenteskedjen itt nekem a műsorban, hogy mekkora büntetést kapjanak a lakók, mert kértek még két üveg piát a szerkesztőktől...

gidabiga 2011.02.05. 22:47:18

@redhaven:

már megint mit csináltam rosszul?

mufuvecske 2011.02.05. 22:48:06

Szandibandi elkezdte Olit osztani, erre elveszik a hangot...

mama ottmarad 2011.02.05. 22:48:18

@Traitor General: éppen most kötött ejtőernyőt Oli cicáira, rakott rájuk tarisznyát hamuban sült egérkével, és már borotválja is a lábát, mert ma buli lesz valahol...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:48:42

@Albino vernyul:
én másképpen fogtam az adást, pedig néztem, de kár is ezen vitatkozni, főleg ha előre megírt forgatókönyv:)

Friedmann Juci 2011.02.05. 22:49:01

aztán persze az is lehet, hogy ez az egész csak egy egyszerű kis forgatókönyv, és mindenki szépen lejátsza a szerepét a szerződés szerint, és enikő is belement az egészbe cserébe egy kis villadelláért.

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 22:49:07

@slara: Encikének szerintem nem is kell megmagyarázni. lehet, hogy ledumálták még otthon, hogy a zsé a lényeg, és akármi belefér, ha muszáj.

jörgömös 2011.02.05. 22:49:23

@K.Tomoceusz: ha tegnap nem varrta le akkor ma sem fogja. Legnagyobb esély szerintem akkor van dugásra, ha párbajból Olivér jön vissza és utána jelentős mennyiségű szeszt kapnak.

mufuvecske 2011.02.05. 22:49:35

@slara: nem tartom kizártnak...lehet otthon megbeszélték, hogy ha ez az ára annak, hogy játékban maradjon, akkor ez még belefér...

gibson 2011.02.05. 22:49:38

@beebeer: "Ha az következik, hogy Fordulj meg! Kezeket a tarkóra!, nem is csodálkoztam volna, ha még le is lövi őket, talán egy kicsit felszisszenek, ennyi."

Kábé, ja! :)

2011.02.05. 22:49:41

@Liriope: helyesen zöldszemes ostoros, ebben jó vagyok, még olyat is tudok, hogy feketeribizli-kivonat. :)
Biztos kaptam volna egy piros pontot nyelvtanból.

joszif 2011.02.05. 22:49:53

nem tudtok valami megoldást arra hogy ne keljen 15 percenként újra rákattintani az élő adás indítására?

the sandwich maker 2011.02.05. 22:49:55

@gibson: na értem tesó, akkor nem rád fogom tenni a jelemet (csak ha megkérsz rá), lehullottak a falak.

redhaven 2011.02.05. 22:50:04

@gidabiga: az maga lesz a nyugalom.
minek nyugiszoba?
olyan szétszórt teccik lenni.
mióta teccett az atomférfi Gombit táncolni látni.
ahogy nézem Gombit,egy hét,és csak at 5literes befőttesüvegbe fér bele.

forexfelix 2011.02.05. 22:50:11

Na Olivér is megpróbálja eljátszani ezt a szerelem lebegtetős, párbajra készülődéses játékot, gondolja ha ALeknak meg Évának bejött, akkor neki is befog. CSakhogy Alek nem látta éát teljesen a dolgot, beleköpött majdnem a levesébe, mikor azt a dolog elhatárolására hivta fel Oli figyelmét. Oli persze nem mondhatta meg hogy miért csinálja a kamerába, így hát feldúltan távozott, hogyhogy nem kapcsol az ő agyafúrt barátja.

slara 2011.02.05. 22:50:59

@szédült nőszemély - forza: szédültem nálad a pont!!!!!!!!!!!

Ancilla 2011.02.05. 22:51:05

@gibson: Jaj, dehogy nézem le!! Az ítélet és a lenézés között van különbség.Valamint a hiba és a bűn között is. Amit ő csinált, nem hibázás volt, hanem büntetendő cselekmény: mások életének veszélyeztetése. De ha pl. leköpte volna részegen az őt igazoltató rendőrt, az szerintem is inkább a hibaázás kategóriájába tartozna (bár gondolom, azt is bünteti a törvény).

Nem könnyű itt kommentelni. Van, aki túlzottan is jóindulatúnak tart, te meg azt mondod, ítélkezem. Jó, hát akkor rakd rám a jelet legközelebb.

Friedmann Juci 2011.02.05. 22:51:29

éééés.. még mindig ezzel foglalkozom:DD

2011.02.05. 22:51:30

@gibson: de ebben az esetben viszont sokkal érdekesebb lenne a játék, tényleg a lét a tét!
És tudod mit, szerintem legalább ennyien jelentkeznének is rá. Főleg ha a casting megint az esedékes erotika kiállításra korlátozódik.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:53:04

@Lotyó Bridzsida:
na, az aztán az undorító féreg, akiről utólag derül ki,hogy foglalt, annak a képének a végig kaparásához kéne olyan tűköröm:)
jól is teszed, az ilyet taposni kell:))

the sandwich maker 2011.02.05. 22:53:14

@beebeer: köszönet, a zöldszemes ostoros (akkor így) az én keresztem, meg a tanú.

gidabiga 2011.02.05. 22:53:22

@redhaven:

ma kicsit szétszórt vagyok, szó se róla, nálam előfordul az ilyen, remélem, nem baj :D

Gombi, mint atomférfi?
wtf? :D

redhaven 2011.02.05. 22:53:35

@gidabiga: áááá...műxik a titokkihúzó női praktika...

Ancilla 2011.02.05. 22:54:04

@joszif: Nekem egyáltalán be sem indul (pedig régebben simán ment minden). Mitől függ, hogy beindul-e vagy nem? Van itt egy informatikus?

gibson 2011.02.05. 22:54:34

@Ancilla: szerintem kábé ugyanaz a véleményünk, már megpróbáltam kifejteni az álláspontomat egy frissebb kommmentben - tényleg nem könnyű műfaj egyébként, itt komoly dolgokról beszélgetni .
Én úgy gondolom, kicsit gyakran ítélkezel mások felett, az én ízlésemnek te túl "szigorú" vagy, de nem rakom rád a jelemet, mert ennek ellenére - vagy talán éppen ezért- nagyon bírom a hozzászólásaidat!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 22:54:52

kezdek itt a kommentek közt fonalat veszteni...:)
el kezdek visszaolvasni

Cs@tLós 2011.02.05. 22:56:38

@gidabiga: Én is! Írjuk meg a szerkesztőknek, hogy legyen róla szavazás. "Most Önök dönthetik el kedves nézőink, hogy Anikó kikaparja-e Szandika szemét, avagy ne? Lássuk a számokat....ééééés, igen, 99,9%, nem 0,1%. Döntöttek kedves nézők"
Gyönyörűségemben azért elmorzsolnék 1 könycseppet :D

0511 2011.02.05. 22:57:00

@forexfelix: jó észrevétel. Olivér a közönséges stílusával és a primitív vicceivel már kifújt, most megpróbál a 2 lánnyal szórakozni. Nagy kunszt, egy tizessel öregebb náluk.

Maude Lebowski 2011.02.05. 22:57:39

Ami engem is zavar,hogy Anikó tud az ananászról,tudott a béci csajáról,mi faszt akar?persze vannak ilyenek,a szeretnek szenvedni szerelmesen a mi a szarèrt is?de engem mostmàr kifejezetten irritàl,ès ezt most nagyon nyomatèkosan mondtam:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 22:57:55

mikor a riportban az alkohol miatt lázadtak, Éva meglepően szolídan a háttérbe húzódott. akkor ittak előtte, vagy pont hogy nem? nem láttam, hogy mi volt. valaki?

Flood 2011.02.05. 22:58:11

Amúgy nekem tényleg kezd tele lenni a tököm az egész műsorral.

Egyre kevésbé veszi be a gyomrom, hogy itt hetente mindenféle pálfordulások vannak; akivel múlt héten még barátok meg szövetségesek voltunk, azt következő héten már utáljuk, mint a szart; unom az érdekbarátságokat; unom, h van pár játékos, akiket már kifejezetten rühellek és mégis azokat mutogatják állandóan; unom Bucit, Lilut, meg hogy a Belevalóban csak balfaszkodás megy; unom az állandóan offline & szarrá vágott online-t; unom a rojtosra ismételt jeleneteket; unom az időhúzást meg a béna feladatokat; unom a Retek manipulálását és hogy következetesség nélkül tartatják be a szabályokat...még azt a kibaszott kólát is unom már ott a stúdiópulton :D

Komolyan, már ott tartok, hogy szívesebben tanulok, mint hogy ezen idegesítsem magam. Ha nem röhögném könnyesre magam itt minden nap, már le se szarnám az egész VV-t. De sztem már csak napok kérdése, h abszolút leszokjak a nézéséről, és csak ide nézzek be néha. Nem vagyok célközönség, így jártam.

the sandwich maker 2011.02.05. 22:59:52

olivér szeretné paragrafussá inni magát a párbaj előtt, ezt legalább beszopta.

Friedmann Juci 2011.02.05. 23:00:03

@Flood: itt is ugyanez. csak mivel már eddig néztem ezt a fost... így attól tartok, ezután is fogom:S

gidabiga 2011.02.05. 23:00:08

@redhaven:

hááát, nőből vagyok, ne csodálkozz :DDD

@Cs@tLós:

és a retek az utolsó percben megfordítja a szavazás állását 96% nem, 4% igen :D

Ancilla 2011.02.05. 23:00:33

@gibson: Köszi a kritikát. És a kedves szavakat. Megpróbálok ezután kevésbé szigorú lenni.

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 23:00:37

@gibson: én is imádom Ancilla hozzászólásait! :))

@Flood: rólunk le ne szokj! :)

Jóccaka!

MegLepke 2011.02.05. 23:01:19

@Flood: engem ugye még nem unsz manófiúbébike?:D

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 23:01:48

@Ancilla: most válaszoltam gibsonnak, én nagyon megkedveltek a hozzászólásaid alapján, örülök, hogy itt vagy. :)

the sandwich maker 2011.02.05. 23:02:22

@Flood: "unom a négert, unom a sárgát, unom a zsidót és unom az árját." :D
azért ez a műsor már valamit elért, ha valaki inkább tanul, mint hogy nézze. társadalmi kötelesség: pipa

gibson 2011.02.05. 23:03:03

Szerintem Anikónak az a baja, hogy nincs hozzászokva az elutasításhoz. Ő egy jó csaj, valljuk be őszintén, még ha buta is, mint a tök, meg eccerű is, mint az egyszeregy. Ha a való életben felkínálja magát egy palinak, tízből kilenc igent mondana rá szó nélkül, ebben biztos vagyok. Itt bent viszont, a kamerák kereszttüzében, mindenki fél attól hogy mi lenne, ha egy éjszaka után dobni kéne a csajt - attól meg még jobban, hogy járni kell majd vele :)
Szóval lepattintgatja szépen sorban mindenki, ő meg, ahelyett, hogy ebbe belenyugodna, vagy esetleg felfogná, hogy ez miért van így, kezd bepánikolni, és lassan tényleg megdugatja magát az Alekosszal, csak, hogy helyrehozza a sérült önbecsülését.

slara 2011.02.05. 23:03:28

meddig is tartott a nem dohányzunk kampány?....

redhaven 2011.02.05. 23:03:45

@Flood: várjámég!
most kapták a csirkék a csodaszert!
lesz itt olyan harc Oli pömpölőjéért...Sandy,Vévé,Műköröm...
kitör a megahiszti.

gidabiga 2011.02.05. 23:05:04

@Flood:

én ma láttam először a tévében a műsort, most sem az elejétől, olykor egy videót megnézem, de jó itt lenni, Hajni posztjai egyedülállóak, no meg a társaság is :D

Hannibal22 2011.02.05. 23:05:18

@Maude Lebowski: jó ez a nick,szereted a vaginális festészetet?:)

Bogi és Burkó 2011.02.05. 23:05:25

jó éjt mindenkinek.
aztán alvás, nemám silentpartyzunk hajnalig!

Augur 2011.02.05. 23:05:29

Győzőkét megsütném roston. van aki meg bírja nézni a belevalót?!

gidabiga 2011.02.05. 23:05:56

@redhaven:

ez izgalmasnak hangzik...
vér is fog folyni? :D

gibson 2011.02.05. 23:05:59

@Hódos Hajnalka: Ancilla a mi szigorú, de jóindulatú, és mindig igazságos anyukánk.

Ancilla 2011.02.05. 23:06:21

@Flood: Kedves Flood! Kiborultál, mint Szandika. De ne add fel! Ilyen szép nagy családod, mint mi vagyunk, úgy sincs máshol. Ígérd meg, hogy kitartasz. Szeretettel üdvözöl: Sanyi

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 23:07:09

@Ancilla: Attól, hogy sikerül-e konnektelni a szerveroldallal (ami az RTL esetében inkább sz@rveroldalnak látszik). Ha nem jön be, frissíts rá! :)

2011.02.05. 23:08:20

@Liriope: a szentelt vizet és a marihuánát..... :)
OFF:Quimby forever, és minden fórumot megragadok, hogy kinyilatkoztassam, Kis Tibi überpasi. OFF bezár.

gibson 2011.02.05. 23:08:24

@Flood: akkor ezt csak most, csak neked, sok szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=l7bpFWzoyeg

Friedmann Juci 2011.02.05. 23:08:45

dejó, olivér még a fényeket is máshogy látja.

joszif 2011.02.05. 23:08:50

én ezt a linket használom de így nem tudom kinagyítani, viszont nem frissítgeti magát nem kell kattingatni. de kinagyítani valamiért nem lehet.

217.173.42.150/live_stream_2011.swf?reporting=false&stream=rtl_vv4_1_dhk4567s

Ancilla 2011.02.05. 23:08:52

@Hódos Hajnalka: Köszönöm? Hajnalka! Én is Téged. Pedig, ha tudnád, néha milyen lelkiismeret-furdalások közepette ülök itt a laptopom előtt, miközben hegyekben vár rám a munkám...

gidabiga 2011.02.05. 23:09:41

@redhaven:

mire mennénk praktikák nélkül?
legyőznétek bennünket :D

redhaven 2011.02.05. 23:10:09

@gidabiga: én most viszontbiztosítást kötnék oli helyében a cerkájára.
aninak azok a karmantyúk...
sandynak azok az ajkak...
vévának az idegállapota...
lehet,nem is marad belőle semmi+ki is esik olika

szédült nőszemély - forza 2011.02.05. 23:10:23

@Flood: nehogy már csak néha járj ide tesó! ne csinálj ilyet, hallod? szimpatizálunk téged MMKK. kurvára megijehedtehem mohost:'((((

szard le a műsort, éljen a blogos hülyülés. de tanulni azért tanulj, mer' ha megbuksz a művelCSégin a végén, akkor kizárunk.

the sandwich maker 2011.02.05. 23:10:30

@beebeer: megragadnám akkor ezennel én is az alkalmat, igen, Tibor, lennék ma én a tiéd!

2011.02.05. 23:10:43

@Augur: Győzike roston?
Jaj Istenem! Szinte hallom, hogy ég a zsír!

Friedmann Juci 2011.02.05. 23:10:52

najó. szerintem olivér magára erőszakolja a nőjét. eljátsza hogy neki csak az enikő, senki más, és még magának sem meri bevallani. gyengefiúcska.

óbazmeg, rendesen szégyellllem magam, amiért ennyit foglalkozom ezzel.

Flood 2011.02.05. 23:11:22

@MegLepke: Nem, téged még szimpatizállak ;)

redhaven 2011.02.05. 23:11:50

@gidabiga: benneteket soha
semmilyen körülmények között:-))

Cs@tLós 2011.02.05. 23:12:13

@gidabiga: Dehát a reteknek az a jó ha mi nézzük. Mindenki tapadna rá mint takony a zsebkendőbe! Amúgy a múltkor mekkora duma volt már milótól az "üldözi a szimpátiámat" :D azóta szállóige mifelénk:D

2011.02.05. 23:12:24

@Liriope: ebben az esetben Kicsi ország ez kettőnk számára. :)

gidabiga 2011.02.05. 23:12:47

@redhaven:

vizuális típusként, most mindezt elképzeltem, de most jobb lett volna, ha nem látom lelki szemeim előtt :DDD

Maude Lebowski 2011.02.05. 23:12:58

@Hannibal22:
a koituszt?:) most kèszülök a biennàlèra:)

Ancilla 2011.02.05. 23:13:25

@Ancilla: @Hódos Hajnalka: Bocsánat, Hajnalka! Most vettem észre, hogy a "Köszönöm" után kérdőjelet tettem véletlenül. Helyesen: Köszönöm, Hajnalka!

gidabiga 2011.02.05. 23:13:54

@redhaven:

biztos???

hogy miért nem hiszek neked? :DDD

mézescsók 2011.02.05. 23:13:55

@beebeer: nekem személy szerint nagyon tetszett, hogy végre valaki rászólt a lakókra. Egyszerűen képtelenek kimondani egy ép mondatot - nem Jerzyre gondolok, akinek a magyar nem is anyanyelve tulajdonképpen -, ráadásul képtelenek egyértelmű válaszokat adni egyértelmű kérdésekre. Folyamatos duma és mellébeszélés folyik minden bejelentkezéskor. Talán Béci kivétel néha.

Flood 2011.02.05. 23:14:28

@Ancilla: Hát ja, lehet, hogy idegállapotba kerültem és nálam most jött el az a pillanat, hogy haza akarok menni :)

gastro vazze 2011.02.05. 23:14:35

@Maude Lebowski: Bezártság.....nameg vannak az olyan csajok, akik az erős karakterekhez húznak, mintegy felnézve rá: ettől lesz jó a pasi nekik.
Szandika pont ilyen tipus, a bűnözők (erősnek tartott figurák) mellett feszítő ribancok is ilyenek nagyrészt.
Szóval Anikónál a kettő mix-e valósúlt meg, miután a jóképű gyerektől elutasítást kapott, a népszerű-egyéni figurának hitt repedtfazék is visszadobta, most jön Oli:)

beacska 2011.02.05. 23:16:22

halljátok élőben a szigetes feladatot? nnna, erre gondoltam én is: Szandi és Ani azért választották Olivért, mert az ösztön indult el bennük, és a falkavezérrel (akit ők annak tartanak) akarnak "szaporodni" ösztönösen. Erre itt ez a feladat!! de kár, hogy nem egy fél órája írtam ezt be!!!

2011.02.05. 23:16:59

@mézescsók: ez is egy vélemény, bár én már szinte várom, mikor jön el az a pillanat, mikor egy betintázott lakó egyszer csak visszaszól: még te dumálsz, gyökércsávó!

Friedmann Juci 2011.02.05. 23:17:06

egyébként @Hódos Hajnalka: nagyon remélem, hogy meg fogod említeni évike cukroscsíkos kis pólóját a kantáros rövidfarmernacijával, és a fekete körömcipőcskéjével. szenzációs.

redhaven 2011.02.05. 23:17:40

@gidabiga: letörtem.
szegény olinak sem hisztek,hogy csak manócska.
mikor tegnap este hegedülte anikát.

Hannibal22 2011.02.05. 23:17:58

@Maude Lebowski: Imádom ezt a filmet:) Be is teszem.

gidabiga 2011.02.05. 23:18:25

@Flood:

de mi SSKK nem akarjuk, hogy hazamenj.
nem érzed úgy, hogy benne vagy a legjobb háromban? :D

the sandwich maker 2011.02.05. 23:18:44

@beebeer: pedig azt hittem, hogy övé a film és enyém a videó (nagyot koppantam, mikor rájöttem ennek az áthallására), de ha te úgy érzed, hogy ő a lelkitársad, akkor én elhintalógaloppozok.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 23:19:05

@joszif:
érdekes amit linkelté, azon más van mint amit én nézek:))

Kekec1 2011.02.05. 23:19:41

na, kapotak egy remek feladatot :)))

2011.02.05. 23:19:50

@gastro vazze: "miután a jóképű gyerektől elutasítást kapott, a népszerű-egyéni figurának hitt repedtfazék is visszadobta, most jön Oli:)"
ez esetben Lacinak csak ki kell várni a sort, előbb-utóbb Anikó hozzácsapódik, mert neki csapódnia kell valahová, egyedül nem elég erős.

gidabiga 2011.02.05. 23:19:58

@redhaven:

bocsánat, rossz tapasztalat, nem tehetsz róla.
de meggyőzhető vagyok :DDD
azt hiszem :)

Flood 2011.02.05. 23:20:18

@gibson: Hát szerintem ezek után már Alek se lenne presztízsveszteség neki

gidabiga 2011.02.05. 23:20:47

@redhaven:

Oli-manócskát továbbra sem hiszem :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.05. 23:20:48

@Flood:

Mi is hullámzunk érzelmileg, mint a villalakók.:)
Egyébként pedig remélem összeraktad a puzzlét, hogy laci kivételével nem valami nagyágyú emberek mentek be, így nem csoda, ha össze-vissza haverolnak/kavarnak hol ezzel, hol azzal. Az életben ez ugyanígy van, csak itt nagyon töményen jön le.
10 emberből 9 nem őszintén él és nem őszinték a kapcsolatai. De lehet, hogy 100-ból 99 inkább az arány.

Ancilla 2011.02.05. 23:20:52

@mézescsók: Mézescsók! Mi gyakran értünk egyet. Most is ugyanez a véleményem!! (Csak már nem mertem mondani, nehogy még szigorúbbnak tűnjek.)

redhaven 2011.02.05. 23:21:24

@Friedmann Juci: a lila pamutzoknit még fölhúzhatta volna.
az ordításából arra következtetek, 1000-szer megbánta,hogy nem hágatta+ magát alekoszval.

Maude Lebowski 2011.02.05. 23:22:29

@gastro vazze:
persze,nyîlvàn hùz az àltala erõsnek tartott felè,evvel nincs is baj,csak ez az àllandò sîràs,picsogàs,borzalmas

2011.02.05. 23:22:37

@Liriope: Hoppá!
Csak a vágy alattomos sziréna hangja hajt a dögre vad hiéna rajt!

Ez most nem tudom illik-e ide, de annyira büszke vagyok rá, hogy ezt a bonyolult mondatot fejből tudom, muszáj volt elsütnöm. :)

Friedmann Juci 2011.02.05. 23:23:24

@redhaven: kár, hogy a matekházis jelenetet nem vágták be neki, hogy abban a helyzetben is visszanézze magát. ahogy felnőtt nőként ÜÜÜVVÖÖÖLLTTT, hogy a MAATKEHHÁÁÁZIIIM!!!

:DDDD

Flood 2011.02.05. 23:24:02

@gidabiga: Nemtom, mostanában mindig csak szar sms-eket kapok, meg bántanak a gonosz törpék is; hát hogy higyjek így magamban??? Kezdem egy fosnak érezni magam :)

2011.02.05. 23:24:41

@Liriope: "övé a film és enyém a videó (nagyot koppantam, mikor rájöttem ennek az áthallására)"
Basszus! Nekem is most ugrott be a kép. Hááát igen, bonyolult dal ez a Libidó! Mondtam én, überpasi!!!!!

gidabiga 2011.02.05. 23:25:10

@Flood:

hallodhülyevagy? te egy értékes 6-os vagy :D

gastro vazze 2011.02.05. 23:26:25

@Maude Lebowski: jó, hát van neki könnye rendesen, de mondom ez számomra még mindig kibírhatóbb, mint az Éva féle hisztisqrva attitüd! Anifélét meg lehet vigasztalni, öleléssel, szép szóval, miegyéb, míg az Éva féle hisztinél felmegy az emberben a pumpa és:
1. vagy azonnal kib@ssza a nőt az utcára (ruháit az ablakon át utánaküldve)
2. vagy lekever két pofont, ami vagy hat, vagy nem...
3. hallgatja és szép lassan beleőrül...

Mindhárom verzióval próbálkoztam már, de hallgassatok rám, csak az 1. a nyerő MMKK! :)

the sandwich maker 2011.02.05. 23:26:50

@beebeer: igen, ez a költészet. :D
az én kedvencem az, hogy nézem a mennyben a csillag rácsokat, néha előveszem a látcsövem, lesve a szeretkező párokat, csak rázom, csak rázom, csak rázom a ketrecet! (mert mikor először hallgattam ezt a számot naiv lélekkel, komolyan azt hittem, hogy valami más fog következni a rázom után.

Én csak azért jöttem rá, hogy a videó a női befogadó princípium szimbóluma, mert egyszer egy koncerten a Lívius finoman utalt rá. :D

2011.02.05. 23:28:04

@Lotyó Bridzsida: Érdekes, a napokban én meg arra a megállapításra jutottam, ha 15 filozófust zárnának be a villába, pont ezeket a csoportmozgásokat figyelhetnénk meg. Ez nem értelemfüggő, látod még Laci is, akit mondjuk én nem tartok egy lumennek, de mégiscsak kiképzett katona, még ő is áldozatul tud esni egy-egy kavarásnak.

redhaven 2011.02.05. 23:28:30

@Friedmann Juci: az az ordítás már a pömpölő-hiátusból fakadhatott.-)))
30 felé nem ajvékolunk holmi matekházin.
elviselhetetlen picsa.
sandynak is szólhatna valaki,hogy ezt a sűrűmekegés nevetést fejezze abba,mert ökölbe réndul az ember keze tőle.

Maude Lebowski 2011.02.05. 23:28:41

@Hannibal22:
mmkk kedvenc,meg az összes többi coen

gidabiga 2011.02.05. 23:28:52

@beebeer:

gratulálok, én ma már semmilyen bonyolult mondatra nem vagyok képes :D

Kekec1 2011.02.05. 23:29:07

@beebeer: húúúderég hallottam, na most meg is hallgatom :)

MegLepke 2011.02.05. 23:31:00

@Ancilla: én az esetek többségében (sőőőt, közel 100%-ban) egyet szoktam veled érteni, és ezt ki is nyilvánítom. CSak azért mondom most ez, mert már úgyis kámingót-este van.:)

gidabiga 2011.02.05. 23:31:38

@redhaven:

szerintem ez a nő MMKK ajvékolna a matekházi miatt.
akár megkapja a napi szexadagját, akár nem :D

mozifan 2011.02.05. 23:31:41

Abban mennyi van, hogy Olivér Anikót viszi ki és ott hagyja? Ez meg csak egy jól előjátszott taktika? Mivel elmondja többször (és már lassan kötelező elnézni ezt neki...) neki ilyen a játékstratégiája. Az hogy a csajszi meg megvette a játékot... Pár ügyesen vágott videóanyag és a népek többsége ellenségként kezeli a lányt. "oszt" szavaznak. Ja és az, hogy nem a Bécit viszi ki, azt meg annyival levarrja, hogy majd később. Előzőleg Alekosz is biztosra ment...

beacska 2011.02.05. 23:32:10

ez nagyon jó, ahogy Évi indokolja Bécit! és milyen igaza van, ebből is látszik, hogy látja önmagát...

Kekec1 2011.02.05. 23:32:32

@gastro vazze: mindenkinek ki kellett választani egy ellenkező neműt, akit magával vinne fajfentartás céljából egy lakatlan szigetre ha most hirtelen hajótörést szenvednének a villában :)
Alekosz és Szandika kapta a legtöbb jelet. Utána indokolni kellett hogy ki miért választotta azt akit, és miért nem a többit.

MegLepke 2011.02.05. 23:32:42

@gidabiga: mer' megittad az irsaimat a hűtőből bazz!:D

2011.02.05. 23:33:37

@Liriope: nagyon régen hallgattam már az Ékszerelmére-t, pár dal van rajta a futó-listámon, ez pont nem.
Én igazából időben visszafelé hallgatom a Quimbyt, az első dal, ami agyoncsapott a Legyen vörös! volt, a Kilégzés a nagy kedvencem, de mindent beszereztem tőlük, ami fellelhető.

redhaven 2011.02.05. 23:34:30

@gidabiga: akkor kivele a házból.
nem kibírható kategória.
alkesznak meg ott a fater

beacska 2011.02.05. 23:34:43

Ani megint egy fos 9-es lett :(((

gidabiga 2011.02.05. 23:34:48

@mozifan:

majd a héten kiderül, hogy a retek kit akar kiválasztottnak.
valószínűleg azt, akit az elkövetkező pár napban a legnegatívabbnak beállítanak.

gidabiga 2011.02.05. 23:35:57

@MegLepke:

az nem én voltam, én pezsgőt ittam

@redhaven:

vigyük ki, és hagyjuk kint :D

Kekec1 2011.02.05. 23:37:12

@Kekec1: ja és Anikó egyetlen jelet se kapott, ki is van akadva hogy vele senki se akar fajfentartani

beacska 2011.02.05. 23:37:45

@Friedmann Juci: hát azt mondta, mellette nem halna éhen, mert bivajerős, hozná a kaját, vágná a fát, kitakarítaná a barlangot...és tán még sex is lenne, ha nagyon muszáj :) de a többiekkel eldumálná az időt (Olival elveszekedné) és csúnya éhenhalás lenne. Nagyon jó volt...:)))

Maude Lebowski 2011.02.05. 23:37:47

@gastro vazze:
jò,hàt èva...,hm,az õ hisztijeit pròbàlom most kizàrni a gondolataimbòll,mert idegbe jövök,ők egyébként a két véglet,az egyik ámokfut,ha sérelem éri, a másik csak bőg,nyílván anikó elviselhetőbb,meg azèrt kellemesebb làtvànyt is nyùjt:)

gibson 2011.02.05. 23:38:37

A BeleValót nem tudom, ki nézi, de Sanyi a meghívott vendég!

gastro vazze 2011.02.05. 23:38:52

@Peter_Cs: Te miért véded ennyire ezt az Évát? Te vagy Ádám? (csak mert kb. egyedül vagy itt a véredényeddel)
Azt még el is hinném, hogy a külalakja bejön (bár nem tudom a guccitáska a szeme alatt, vagy a szénaboglya, esetleg a kutyafülmell a vonzerő), de el nem tudom képzelni, hogy a nő habitusa vonzó tud lenni valakinek. Okosnak nem mondanám (én úgy tudom, hogy az egyetemet sem végezte el).
a barátaim, akik ismerik őt IRL, azt mondták, hogy bárki megqrhatja, aki már egyszer szerepelt a tv-ben, vagy el tudja hitetni vele, hogy be tudja juttatni a tv-be. Ugyanis neki ez a nagy vágya. De, amikor megkérdezték, hogy mégis mit akar a médiával kezdeni, azt még nem tudja... ez volt a válasz. Mellé meg rettenetesen beképzelt (ez látszik is), abszolút nem tudja, hol a helye...
Mondjuk ugyanezek a haverok mondták Oliról, hogy nem rossza arc és jókat lehet vele bulizni. Erre néztem egy nagyot mondjuk...
Anikó proli kicsit, sirdogál, de csendben , de legalább öröm ránézni:)

Szerintem, ha nem te vagy Ádám, akkor az lehet a gond, hogy soha nem voltál még ilyen Éva kaliberű nővel...

joszif 2011.02.05. 23:39:34

Nah anikónak megy a Frontin :D ehehehe

the sandwich maker 2011.02.05. 23:39:35

@beebeer: nekem is a Legyen vörös az egyik nagy kedvencem, őszi borús délután varjú károgás közben hallgatni nagyon fílinges.

na de Gigikém, neked énekelve kéne kommunikálni, úgy nincs annyira orrhangod.

gibson 2011.02.05. 23:39:53

Sanyi, a lovász :)

2011.02.05. 23:40:22

@gidabiga: Ó, Kis Tibi bonyolult gondolatmenetét hónapokon keresztül gyakoroltam. :))) Erre szoktam futni, ugyanis.
De például tudom a Marseillest is franciául, pedig egy büdös szót sem tudok egyébként, de pl. focivébék idején gyakran el tudtam sütni.

gastro vazze 2011.02.05. 23:41:25

@Kekec1: és ebben pont a két genetikai selejt lett az első?! 8-O

beacska 2011.02.05. 23:41:39

@gastro vazze: szerintem nem égő védeni az Évát. Most is jófej volt. Inkább úgy látom, sikk szidni. Ő az ideális bűnbak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 23:43:04

@gastro vazze: Most olvasom, hogy Ádám egyszer kiszórta Évi ruháit az ablakon... :O

beacska 2011.02.05. 23:43:14

most éppen Szandika és Gigi a melleiket szőrtelenítik :)))

gidabiga 2011.02.05. 23:43:39

@beebeer:

bármennyire is imádom Kiss Tibit, ma már nem menne semmilyen gondolatmenete, kivéve, ha itt ülne velem szemben és úgy fejtegetné :DDD

the sandwich maker 2011.02.05. 23:44:02

@beacska: én reméltem, hogy ezt csak félrehallottam, de akkor nem. :D

Kekec1 2011.02.05. 23:44:39

@gastro vazze: bezony. a legszebb az egészben, hogy Alekosz évára tett (egyedüliként mellesleg), és azzal indokolta, hogy az anyjára emlékezteti, vagy valami ilyesmi, és hogy ilyen génkészletet feltétlenül tovább kell örökíteni. ... Egyetértek, örökítsenek, de csak a szigeten, utána meg el lehet adni a sziget koordinátáit, feltörekvő atom-nagyhatalmaknak, kísérleti robbantás céljából :D

joszif 2011.02.05. 23:45:27

@Kekec1: A béci is évára rakta ha jól emlékszem.

beacska 2011.02.05. 23:45:38

@Liriope: nagyon jók :))) ahogy Jerzy megy sorakozni a pattanásával :))) "nem akarok beállni, csak nézni szeretném. Na, köpd ki a mellbimbóját a szádból..." :)))

the sandwich maker 2011.02.05. 23:46:28

@beacska: jaj fúj, most meg rá is közelítenek arra, ahogy a szandika nyomkodja a hátát? én elmegyek aludni.

Kekec1 2011.02.05. 23:46:38

@joszif: lehet, arról lemaradtam, egyfolytában szaggat, vagy ennyire szarul vágják, nem tudom mi van, néha percekre leáll.

joszif 2011.02.05. 23:46:40

Mondjuk Frontinnal könnyű túlélni a villalétet. Nem tudom miért adnak neki ilyen gyógyszereket, ha nem bírja jöjjön ki.

beacska 2011.02.05. 23:46:44

húúúú, ezekkel a körmökkel pattanást nyomni!! NEKEM fáj!!!

2011.02.05. 23:46:45

@gidabiga: én hagynám fejtegetni, egyszerűen csak innám a szavait. :)
Jaj, ha fiatalabb lennék 10 évvel!!! Akkor sem lenne esélyem Tibornál, biztos infóim vannak, hogy nem gerontofil.
Nincs más hátra, mint gratuláljak Kis Kálmán tanár-költő úrnak, és megköszönjem, hogy ilyen remek fiatalembert hoztak össze az asszonnyal.

Píter 2011.02.05. 23:46:49

Nektek is akad,szaggat ez a szar?

Kekec1 2011.02.05. 23:48:19

@joszif: ez a frontin honnan jön? (jó, tudom a villán kívűlről, de mondták hogy kap ilyet?)

mozifan 2011.02.05. 23:48:23

Az jutott eszembe, hogy vajon ilyen csodá szuperközelieket holnap a vágott műsorban is láthatjuk a gennyes pattanásról ;o))))

beacska 2011.02.05. 23:48:45

észrevettétek, hogy már a nem baglyok is bebaglyosodtak??? MINDENKI fent van, pedig 23.49 van, és nyomják a padot

gidabiga 2011.02.05. 23:49:04

@beebeer:

belefér :)
ha lenne önbizalmam, meg tudnám győzni :DDD

joszif 2011.02.05. 23:50:02

@Kekec1: az előbb említette online

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.05. 23:50:26

@gastro vazze: Ezt Mnvb2 írta a blikken:

"VV Éva botrányos kinti élete
Közel sem a Rómeó és Júliába illő sztori jutott a Life.hu tudomására. A villa Törtető Évájának párkapcsolata a kinti világban ugyanis nem túl felhőtlen. A pár legutóbbi veszekedése odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki Éva ruháit az utcára.
A békéscsabai lány a törtető kategóriában indult, és tipikus fajtája a "felfelé nyal, lefelé tapos" karakterű karrieristának, aki eszközökben nem válogatva tör fölfelé a szamárlétrán.
Egy nevét elhallgató informátor világosított fel bennünket erről részletesebben, aki a lány ismerősének vallja magát. "Éva mindig is próbált beférkőzni a média világába, a saját módszerével: celebpartikra járt, és igyekezett előnyeivel learatni a babérokat. Párja többször elhagyta, hiszen nem vette jó néven, hogy Éva állandóan bulizik, és minden lehetőséget megragad arra, hogy olyan emberekkel ismerkedjen, akik előrébb viszik a "pályán". A legutóbbi vitájuk odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki a ruháit az utcára, és Évának ezután egy barátnőjéhez kellett költöznie a belvárosba" - árulta el az ismeretlen ismerős a Life.hu-nak. Cecília, aki Éva egyetlen puszipajtása és jó barátja a témához csak annyit tudott hozzászólni, hogy a pár tényleg körülbelül kéthetente szakít és békül ki egymással.
Éváról az a hír járja, hogy imád férfit úgy megszerezni, hogy az illetőnek barátnője van, és az esetek többségében kimondottan erre utazik. "Fontosabb, hogy egy másik lánytól megszerezzen valakit, mint maga a hódítás. Szórakozóhelyekre pedig rendszerint nulla forinttal érkezik, hogy mulatozásait gavallér fiatalemberek finanszírozzák" - árulta el a szókimondó lány ismerőse, aki diszkréciónkat kérte.
Éva barátnője közölte, hogy ő is pont ezt teszi: ha egy férfi meghívja őket italra, akkor miért lennének olyan buták, hogy előveszik a bukszájukat. Cecília kicsit rossz néven vette, hogy a névtelen besúgó anyagi dolgokkal hozakodott elő. "Nem értem, hogy miért kell másnak a pénztárcájában turkálni, nem titok, hogy Évának rosszcsaládi háttere van, és nem véletlenül jelentkezett a játékba" - tette hozzá a villalakó lelki támasza, aki már nehezen viseli a sok újságírói megkeresést.
Ha mindez nem lenne elég, a fürtös lány körülbelül két hónapja az igazmondó hintában ült, mikor elmesélte, hogy ő 18-20 éves kora közt megjárta a poklot, és a drogok világát: 42 kilósra fogyott a kábítószer miatt. Úgy tűnik, hogy az anonim ismerős máshogy emlékszik a történtekre: "Ha nem is függő, de alkalmanként szed drogot."
Cecília mindezt "állatságnak", rosszindulatú pletykának tartja, ám mégis szöget ütött a fejünkben, amikor kicsúszott a száján, hogy: "Lehet, hogy egyszer-kétszer fogyasztott kábítószert, de hát ki nem?"
Éva szerelme, Ádám megkeresésünkkor annyit mondott, hogy nem kíván nyilatkozni ez ügyben."

www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas/?cid=2043157&page=2
A 33-as komment.

2011.02.05. 23:50:51

@Liriope: "őszi borús délután varjú károgás közben hallgatni" Nekem ez megvolt futás idején, csak a Nyinával. A trombitaszólónál felnéztem az égre, kicsit megforgott a világ, károgó varjak repkedtek. Tisztára a Szállnak a darvak hangulata. Gondoltam addig hallgatom, amíg a megbillenés elmarad, de nem maradt el.

gastro vazze 2011.02.05. 23:51:54

@beacska: együtt tudnál lakni egy ilyen nővel? akár egy hetet is, kényszerűségből..

Cs@tLós 2011.02.05. 23:52:27

Ejha, fertő a belevalóban...gratula...Sodoma és Gomora elbújhat bakker...undorító. Bocs, de ez förtelem.

beacska 2011.02.05. 23:53:30

@Flood: bocsi, ezt nem veszem, nem vagyok otthon rövidítésekben

Ancilla 2011.02.05. 23:53:32

@MegLepke: Ez természetesen kölcsönös! :)

2011.02.05. 23:53:35

@gidabiga: nem is tudom, kb. 20 éves a barátnője. Ráadásul Tibink konzerválta magát 30-nak. Egyszerűen felháborító, nem ? :)

Kekec1 2011.02.05. 23:53:49

@Cs@tLós: mi történik? leragadtam az onlinenak csúfolt vagdaltnál...

beacska 2011.02.05. 23:54:26

@gastro vazze: nem tudom, engem Gigi számottevően jobban irritál, Zsófikáról nem is beszélve.

gastro vazze 2011.02.05. 23:55:49

@King of Shadows: nos. ezek szerint kiváló informátoraim vannak :)
az a Cecilia nevű barátnő pedig nem más, mint Bernáth Cecilia ex-playmate, de nem ex kurva! (szegény nagyon lekotlott az utóbbi időben sajnos, pedig jó adottságai voltak, bár a feje nekem nem jött be soha)
Madarat tolláról:)

Cs@tLós 2011.02.05. 23:56:05

A múltkori buliról bejátszás, szandika vonaglott, évike meg becsatlakozott, elkezdtek smárolni és együtt vonaglani...na, nekem az ilyentől kifordul a belem, pedig nem vagyok egy őskövület...legalábbis évek számában.

the sandwich maker 2011.02.05. 23:57:07

@beebeer: én úgy hallottam mindig más topmodell külsejű 20 éves barátnője van, szar az élet.
amúgy mindig irigyeltem azokat az embereket, akik szeretnek futni. :D

gastro vazze 2011.02.05. 23:57:35

@beacska: Zsófika engem is, Gigi nekem teljesen közömbös, amennyire bírom a bátyót (itt a Villában, nem tudom, kint milyen)

Flood 2011.02.05. 23:58:10

@beacska: Csak arra próbáltam utalni, hogy ez most komoly, tényleg ezt csinálják? Ezen kicsit ledöbbentem.

Amúgy meg:
lmgtfy.com/?q=WTF
nem árt, ha ismered ;)

gidabiga 2011.02.05. 23:58:21

@beebeer:

az disznóság, hogy 20 éves barátnője van, én is csak 29 múltam és semmi esélyem? :DDD

2011.02.05. 23:58:39

@King of Shadows: én egyszerűen nem értem ezt a lányt, a VVÉvát.
Az én értékrendemben ciki celebnek lenni, ő miért törekszik ennyire közéjük? A közgázra jár, járt, nem tudom biztosan, miért annyira jó Hajdú Péterekkel együtt bulizni?

joszif 2011.02.05. 23:59:26

volt egy baromi nagy vágás a Blikk után...

gidabiga 2011.02.05. 23:59:26

@beacska:

basszus, szőrös a mellük? :D

gastro vazze 2011.02.06. 00:00:40

@gidabiga: jól csinálja...:)@beebeer: soha nem végezte el, járni, bárki járhatott a Közgázra:)

beacska 2011.02.06. 00:01:23

@Flood: hát ez nem volt nagy segítség, bár a Google-t megtanultam kezelni, kösz. Eddig már hallottam róla, de még sosem próbáltam :))
szóval WTF???

2011.02.06. 00:02:22

@Liriope: Na igen, szeretnek futni, de nem biztos, hogy tudnak is. Én például tök szarul futok, most ráadásul hosszú sérülés után lassú vagyok, mint egy lajhár. De jó, nagyon jó érzés.
Én tartós kapcsolatról hallottam Tibivel kapcsolatban, ha nem így lenne, végre egy fekete pontot is bevésnék a neve mellé, egyszerűen irritál az, hogy ilyen szuper pasik nem örökítik a DNS-üket. Kötelezővé tenném. Mondjuk nem magam miatt, nekem már van egy fiam, önzetlenül az ifjabb korosztályra gondolok most.

gastro vazze 2011.02.06. 00:02:28

@Peter_Cs: mondom, szerintem nem tudod mit beszélsz, ha ez a lány neked szimpatikus. Képzeld bele magad, hogy együtt éltek és 2 naponta hisztizik valamiért. menne?

beacska 2011.02.06. 00:02:32

@gidabiga: ki kell ábrándítsalak, mindenkinek van 1-2 szál...sajna, ez van. csak kérdés, hogy odafigyele-e rá az ember lánya

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.06. 00:02:51

@gastro vazze: Azért (is) másoltam ide, mert lehet, hogy ismered azt, aki (állítólag) köpött a Life.hunak. :)

@beebeer: Szerintem ő úgy képzeli el a sztárságot, hogy mond pár épületes b@romságot a kamerába, időnként vetkőzik egyet, és dől a lóvé. Úgy látszik senki sem homályosította fel, hogy ez jó esetben is ideig-óráig működne... :)

beacska 2011.02.06. 00:03:28

@gastro vazze: naaa, azért BÁRKI nem! legyünk reálisak!!!

2011.02.06. 00:03:31

@gidabiga: talán ha ráun a húszévesekre, azért látok én itt még némi esélyt. :)

2011.02.06. 00:05:34

@gastro vazze: csak nem olyan történet ez, mint szülővárosomban, az ismert cigányasszony, aki fennen hirdette, hogy Jájjj, a fijjam Győrnál van a főjiskolláná....
Ja, ott volt kazánfűtő. Segéd.

2011.02.06. 00:07:41

@King of Shadows: jó, mondjuk Kiszel Tündét elnézve komoly eséllyel töltené be az űrt, amit Tüncink nyugdíjazásával keletkezne, de ki akar második Kiszel Tünde lenni?

Flood 2011.02.06. 00:07:49

@beacska: WTF=What The Fuck
De ez a mellszőrtelenítés tényleg komoly? :o

gidabiga 2011.02.06. 00:08:48

@gastro vazze:

ha pasi lennék, én is azt mondanám :D

@beacska:

nem mindenre figyelek, de az feltűnt volna... :D

előbb-utóbb ráun a 20 évesekre, biztos :D

beacska 2011.02.06. 00:10:03

@Flood: most erre tényleg válaszoljak? :D de igen. legfeljebb más nőtársaim hangosan tiltakoznak majd, de több forrásból informálódtam ez ügyben ;D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 00:11:28

@gidabiga:
lehet mert mi gyári szőkék vagyunk azért nincs:)

beacska 2011.02.06. 00:13:17

amúgy a hátfájás nagyon szar, 40 felett nem ritka. Én még nem maradtam meggörnyedve, de néha leszakad a derekam...

Flood 2011.02.06. 00:14:20

@beacska: Ja, ok, csak már megijedtem, hogy gyantával (vagy borotvával) estek neki a mellüknek, mintha chewbacca egyenes ági leszármazottai lennének :)

gidabiga 2011.02.06. 00:15:18

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

lehet, a szőke pihék meg maradhatnak, úgy gondolom :D

beacska 2011.02.06. 00:15:24

@Flood: jaaa, azt nem hiszem :DD de vicces a kép, az biztos :DD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 00:18:49

@beacska:
én maradtam már sokszor, mint a kérdőjel, legutóbb dec 23-án, mondhatom a legjobbkor..

@gidabiga:
így van:)
ennyi mára

jóéjt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.06. 00:20:24

@beebeer: Hát ... Mások véleményét lesz@rja, pénzt könnyen kereshetne vele, és ha már eleget összeszedett alhatna egész nap.

Kíváncsi lennék mit szólna ahhoz, ha megkérdezném tőle, szeretne-e szerepelni egy igazi filmben? Gonosz karaktert jól tudna alakítani... :)

2011.02.06. 00:25:07

@King of Shadows: nekem nincs annyira bajom vele, legalább nem sunyi. A konfliktusokat nyíltan vállalja, nem lapítja végig az időt olyan megúszósan.

gidabiga 2011.02.06. 00:26:05

áááááá, Évának mondták otthon, hogy ne ordibáljon, mert nem látja a fejét, amikor el van torzulva :D
hallgathatott volna rájuk.

gidabiga 2011.02.06. 00:27:59

ennyi elég volt az élőből, meg a mai napból is, jóéjt mindenkinek! :D

2011.02.06. 00:28:23

Na, jól van, elköszönök, az én pacsirta életmódommal nem áll összhangban hogy bagolykodjak itt még sokáig.
Viszlát Hölgyeim, Uraim! Egy élmény volt Önökkel!

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.06. 00:31:13

Szandálnál már egyre komolyabbak az elvonási tünetek, ideje lenne bevinni a pszichiátriára.

naezjó... 2011.02.06. 00:38:38

Anikó nem komoly, fényre húz. Bécinek mennie kell, gyakorlatilag csak az lenne érdekes, amikor visszamegy, oszt annyi. Éva komoly orvosi segítségre szorul. A Ráczok, bár semmi gázt nem csinálnak, lerí róluk, h kvára nem őszinték, és még azt sem adják elő érdekesen.

joszif 2011.02.06. 00:43:12

szerintem ilyen 51-49 lesz vagy ez vagy az de én valamiért Bécit tartom esélyesebbnek. A Béci egyáltalán nem hiányozna Oli meg néha hiányozna de ő se annyira a szívem csücske.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 01:48:43

Most elemzi, h vissza akar jönni (bár mentálisan labilisnak vallja magát)

47pcc63 2011.02.06. 01:52:23

@Kacat: most is ott áll a b.zi a táblánál és az alkoholistával a lehetőségeket mérlegelik!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 01:54:23

érdekes nézni, hogyan gondolkoznak. s érdekes az is hogy nem veszik el a képet. :)

47pcc63 2011.02.06. 01:56:00

@Kacat: Az italmegvonási szavazás is hamis volt! Ma engedte a gép a folyamatos szavazást, amikor kezdődött a kiválasztás, akkor már megfordúlt az eredmény és a 3 hét vezetett elég jól!
De ezt is csak azért tették fel kérdésként, mert a FÉLIDŐ 11.-én lesz, az pedig nem lehet pia nélkül!
OLIVÉR LEHET, H TÚLTAKTIKÁZZA MAGÁT!
Nem lett igazam, mert 22:00-kor elkezdődött az ONLINE adás és a nyugiszobában nyugtatta Olivér Anikót!
Ha fordul a kocka, akkor Anikót viszi ki magával, h ne kerüljön kellemetlen helyzetbe!
Anikó = Alekosz csak lassabban!
Alekosz minden csajra ráröppen Anikó ugyanezt teszi minden fiuval!
Béci, Alekosz és most Olivér!
2-3 nappal ezelőtt még engedte, hogy lassúzzon Alekosszal!
OLIVÉR MENJEN ÉS VÍGASZTALJA MEG ENIKŐT, H NEM TÖRTÉNT SEMMI!
LEHET, H Ő IS OTT NÉZI A SÖTÉT FOLYOSÓN, H MIT MŰVEL A SZERELME!
NAGYON IMPONÁL OLIVÉRNEK A KASZANOVA SZEREP!

ne most 2011.02.06. 01:56:26

Bécinek olyan valóvilág menne a legjobban, ahol a lakok egymás szemébe néznek és az nyer aki később pillant. Nincs sok barátja a villában.
Olivér úgy lehet a legkönnyebben kiejteni, ha ásnak egy gödröt az udvaron és kiírják ne ugorj bele. Reggel ki lehet szedni Olit a gödörből.

ne most 2011.02.06. 01:58:00

@47pcc63: Az ital szponzorok mit szólnának, ha 3 hétig nem lenne pia.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:00:28

@47pcc63: semmit nem korlátoznak ami szponzori pénzt hozhat :)

47pcc63 2011.02.06. 02:01:30

@ne most: Bécit 12 éve ismerem......nincs vele semmi baj, a fél karomat adnám érte...kitartás tesó!!!!!!
Olivér még az elején jó arc volt, de mára már csak egy korcs a Primitív Alekosz és a biszex Éva között....Anikó meg már nem tudja hova tolja a popsiját.... Akkor röhögnék ha a párbajon otthagyná az Enikő az Olit, és a Béci menne vissza :D :D :D De elég az utóbbi is ;)
Peace

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:02:37

amúgy Oli remekül végigverte a taktikáját a népeken, de most vált biztossá, h ő oda vissza akar menni. Ebből fakadóan nem Béci lesz a párbajellenfele.

47pcc63 2011.02.06. 02:06:13

@Kacat: Facebookon Bécinek 15.140 rajongoja van,most arrol beszélnek hogy mindenki legalább 1smst elküld,azonkivül még ott vannak a zenésztársai a 26-os körzet a tánciskolábol a tanitványai,szoval elméletileg ebböl a párbajbol Bécinek kell visszamennie!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:08:15

@47pcc63: nem féltem én Bécit, félre ne érts, egyszerűen azt látom, h Olivér nem meri felvállalni majd a vele való párbajt annak ellenére, h ezt a gondolatot ültette el a többiek fejébe. Most biztosra fog menni.

47pcc63 2011.02.06. 02:12:41

@Kacat: viszont forrón gratulálok a coca colának is, hogy egy ekkora, lassan már nem is titkolt sunyi csalásba torkollt műsorhoz adják a világszerte megbecsült nevüket.
hát, valahol nálam már ez a cég is hitelét vesztette ezzel, és ez meg igy már csak hab a tortán.

47pcc63 2011.02.06. 02:14:54

@Kacat: Persze,,most reggeliznek!

47pcc63 2011.02.06. 02:16:51

@Kacat: miért kedvelem Bécit:
- mert nem sunyi és nem szarkavaró, mint ....,
- mert sokkal hűségesebb barátnőjéhez, mint ....a másik
- kedvezmények (levél, telefon, személyes tali) nélkül is erősebben kitart nője mellett,
- mert úgy gondolja, hogy a szabályok nem azért vannak, hogy felrúgjuk őket
- mert sokkal nagyobb az akaratereje, mint... - a másiknak nincs is
- mert jobban bírja alkohol nélkül, mint a klán.
- ahogy egyik hozzászóló írta: benne megbíznék, viszont a 4-es klán egyik tagjára még 1000Ft-ot sem bíznék rá.
hajrá Béci ! Dobjátok már ki végre az retekklub kedvencét !
Bár ahogy egyik hozzászóló írta, hogy a tegnap esti szavazásnál a Szandikás témánál hogy ugrott meg hirtelen az ellenszavazatok száma, lehet, hogy a retek már tudja a győztest.
Nem lehet rájuk uszítani a fogyasztóvédelmet ? Hiszen a nézők fogyasztók ? Vagy a facebook-on lehetne szervezni olyat, hogy végre legyenek egyenlőek a feltételek. A facebook-ot nem tudják elnyomni, ha összegyűlne pár százezer szavazat, akkor kénytelenek lennének....

47pcc63 2011.02.06. 02:22:35

@ne most: Na ja! Éva összeöntözte a többiek piáját, és azt is megitta. Persze azok után, h a virslit is elkapta egy leszbishowra, mit lehet tőle várni.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:24:46

@47pcc63: sajnos túlbecsülöd a facebook erejét. Főleg úgy h ott arccal is vállalni kell, h ki nézi, s ez nem egy trendi dolog. Az a menő ha nem nézed, viszont fullra naprakész vagy. Szal tippelnék vagy 1000 szavazatra a kezdeményezésre.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:34:37

A: Olivér ki kell vinnünk a táblát.
O: Most?
A: Most.
O: De bazdmeg fáj a kezem!

:)Az élet kemény odabent... :D

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:38:51

Szandika a halakról: ha ezek reggelre felfordulnak -amit nem szeretnék-, egyet felboncolok, hogy lássam hogy milyen a belseje, egyet megszárítok, hogy eltegyem emlékbe, a többiből meg nyakláncot csinálok négyünknek.

:) Zseniális. :)

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.06. 02:45:30

Alek aggódik, hogy Olivér túljátszotta magát, de Olivér reménykedik, h a nézőknek nem fogják rötölösök túlhangsúlyozni azt a részt amikor azért nyávogott mindenkinek h haza akar menni. Alek tanácsára most erre kell ráerősíteni, hogy nem, nem akarsz hazamenni, bent akarsz maradni.

joszif 2011.02.06. 02:45:48

@47pcc63: Minden sértés nélkül mondom de sz.tem Bécinek egy survivor feküdne inkább ott f2f csaták vannak oda kell tennie magát az embernek. Bent a villában nem igen tud azonosulni senkivel. Biztos jobb fej a villán kívül de nem mutatja. Számomra ez így uncsi. Attól függetlenül Oli szarságaiból is elegem van időnként de most este sem lett volna mit nézni ha ezek nem röhögnek kint.

47pcc63 2011.02.06. 02:58:16

@joszif: Engem már az idegesít ahogy egy a csömör Oli nevet. Kérdem én , van olyan ember aki ezen tud nevetni, ezen a csöves , gyerekes poénokon?

47pcc63 2011.02.06. 03:06:49

@joszif: Volt egy mesefilm, a címe nem jut eszembe, de Olivér ugyanúgy nevet, ha jól emlékszem
MARDELL A KUTYA !
Ha ennyi "szabálytalanség" van nem a nézőknél, hanem a VV-nem, akkor meg lehetne tenni, h
NE KÜLDJENEK SMS-T OLIVÉRRE, HÁTHA KINT MARAD!!!!!!!!

47pcc63 2011.02.06. 03:34:28

@Peter_Cs: Pontosan,és nyugodtabb. Ő nem csinál majmot magából.De képzeld el,hogy egy 32.-éves férfinek,serdülőkori agya van,mivel csak általános isiben van ilyen hülye barkochba,ahol a gyerekek szórakoznak egymás csínytevésein,nem a felnőttek!

47pcc63 2011.02.06. 03:40:32

@47pcc63: Egyébként neked hogy tetszik a pofája nevetés közben?Kár hogy nem csimpánzból van,mert tiszta olyan profilja van,csak a keze rövid,a csimpánzé valamivel hosszabb.Pedig a tapsra tudja használni Ő meg semmi másra,mivel bűdös neki a munka!

Kazatel 2011.02.06. 06:31:11

bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=199346#p199346

a 3517es hozzászólást ajánlom mindenki figyelmébe.
mókás.

mufuvecske 2011.02.06. 08:28:14

Jó reggelt!

Éjszaki baglyoktól helyzetjelentést várnék...:)))
Most nem rúgta be senki a riportszoba ajtaját?:)))

traff 2011.02.06. 08:52:09

Tegnap a buci aszonta, hogy MINDEN levél bekerül a villába:))

Gempacsöki boborján 2011.02.06. 09:06:58

Alekosznak kell megnyerni a VV-t,hogy ne haljon meg szűzen,legalább a pénzért tudjon venni egy lotyót.SS

lobster thermidor 2011.02.06. 09:12:17

@traff:

Tegnap a buci nagyon sok baromságot beszélt, nyilván az elvonás teszi.:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.06. 09:50:36

@lobster thermidor: én meg épp azon röhögtem, hogy nesze neked elvonó, hát most is be van lőve! ;)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.06. 09:59:05

Az arcokat nézve egyedül Giginek görbült mosolyra a szája amikor Szandikát kizárták...Gigi is szerelmes lehet Olivérbe?

ritus_ 2011.02.06. 10:00:40

@47pcc63: Téééééééényleg..... :))) Totál úgy röhög.

lobster thermidor 2011.02.06. 10:05:35

@nyuszómuszó:

Na igen...
De a csúcsduma az volt, amikor azt mondta, hogy ő bizony 3 hét alkoholmentes villára szavazna, ha néző lenne.

beacska 2011.02.06. 10:07:44

@joszif: szerintem a Survivor sem menne neki. Ott sem a csepü-lapu-gongyolások győztek, hanem a taktikázók. vhol az is észjáték volt (ahogy, a többséggel ellentétben azt gondolom, ez is az!), úgyhogy ott is csak takarítónak és favágónak kéne...

beacska 2011.02.06. 10:12:35

@christaylor: úristen!! nézni is rossz volt, ahogy riszálta a fenekét. még hallani is véltem, ahogy számol hozzá. nem hinném, hogy ezért bárki is fizet! egynél többször biztosan nem

Szaffi B. 2011.02.06. 10:16:00

@Kazatel: 3336-os hozzászólás:

"Azon gondolkodtam, hogy Olivér egyenlőre remekül készíti elő Alekosznak a döntőt és a Jerzy,Gombi kettős valamelyikének a győzelmet. Amíg ilyen balhékat kreál addig bent fogja tartani az RTL és most azért ha tényleg nem csak a szája jár akkor egy nagy esélyest Bécit kidobhat.
"

Hm, lehet benne valami.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.06. 10:22:29

@lobster thermidor: igen, azt én is szeretem, amikor szigorúra húzott szemöldökkel ecseteli, hogy a szabélyokat biza be kell tartani ;)

Kekec1 2011.02.06. 10:25:01

@Kazatel:
" Persze 2% esélyt látok a bentmaradására, az egyik százalék, hogy megússza a kiválasztást, a másik százalék, hogy összeomlik a szavazatszámláló rendszer a párbaj alatt, és Buci delirálva véletlenül az ő nevét mondja ki, mikor győztest hírdet. Vagy ha Sanyi úgy dönt, hogy ezúttal ne legyen kieső."
:))))

.lll. 2011.02.06. 10:28:18

@christaylor:

és vajon mennyiért szaval???

beacska 2011.02.06. 10:30:35

bírtam, ahogy Béci duzzogva szóvátette Olivérnek: "arra kell a jelet tenni, akivel nem szeretnénk továbbiakban együtt lakni"-"akkor szerinted én csaltam"-"azt nem mondtam, csakhát...."

ez érdekes összecsapás lesz, a szabályokat szigorúan betartók és a lazán értelmezők közt. Remélem, az utóbbi győz, különbséget téve egy játék és a "ValóVilág" közt.

amúgy szerintem, azok kötik magukat a Béci mellett, akik a valóéletben pl.:nem fizetnek parkolódíjat, mert "csak egy pillanatra ugrok ki", meg nem fizetnek adót "ezeknek? ha letudom írni, minek, inkább elköltöm", az ügyeiket "gyorsított eljárással" intéztetik a sógorral.

Olyan jó lenne, ha M.o.-on mindenki ilyen becsületes lenne, mint ahányan szidják Olivért és a Négyeket!!!

mufuvecske 2011.02.06. 10:31:51

@traff: áh ezt nehezen hiszem, szerintem egy szűrésen biztos átmegy, nehogy külső infokhoz jussanak...de jól hangzik...:)))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.06. 10:33:46

@Trollseprű 9:
Hát, én gombár urat elvetném, hiszen már dzsörzé beküldésével is világossá volt, hogy ő nem favoritja a csatornának (és valóban egy halálosan unalmas karakter; dzsörzé is persze, de ugye ez most mindegy, ha a csatornától tolják - hehe)..
Azt gondolom, mihelyt lesz egy relatív gyengébb kiválasztott, az őt fogja kihívni, és jelenleg kb BÁRKI kint is hagyná, az tuti..

.lll. 2011.02.06. 10:34:16

Bécit nem állhatom,mert egy beképzelt seggfej és úgy beszél mintha egy varangy ülne a nyelve alatt.

Olit sem állhatom,mert egy kolerikus fatökű vénlegény és lassan úgy néz ki mint a szétcsúszott Ozzy .

akkor most kinek drukkoljak?

beacska 2011.02.06. 10:35:29

@lófő: senkinek. próbáld meg kivülállóként figyelni az eseményeket ;))

Ancilla 2011.02.06. 10:36:40

Szép napot!
Ezen a felvételen a négyes az rtl-t szidja, meglehetősen nagy önbizalommal.
indavideo.hu/video/vv0205_23
Kb. 8.45-től érdemes nézni.

.lll. 2011.02.06. 10:42:49

@beacska:

inkább hurutos Olit választom:D

@gidabiga:

mér,indulsz a Bp-Bamakón?:D

Augur 2011.02.06. 10:42:53

@47pcc63: bocsánat, de a történeti hűség kedvéért, meg mert az utókor számára helyes infók maradjanak fent a neten, a rajzfilm címe magyarul Flúgos futam(Wacky Races), ahol a főszereplő balfék, Gézengúz Guszti(Dick Dastardly) kutyája és társa MARDEL(Muttley), egy L-el. de különben Olivér valóban úgy röhög. akit érdekel, a mese a Boomerang csatornán megtekinthető:)

Ancilla 2011.02.06. 10:43:29

@beacska: "szerintem, azok kötik magukat a Béci mellett, akik a valóéletben pl.:nem fizetnek parkolódíjat, mert "csak egy pillanatra ugrok ki",

Nagyon-nagyon tévedsz. Én életemben még soha nem blicceltem, soha, egyetlen fillért le nem tagadtam az adómból, ha a pénztáros rosszul adott vissza a saját kárára, visszavittem neki - így neveltek, így élek, így tiszta a lelkiismeretem. S én Béci mellett állok már a kezdetek óta. Nem érzem nagyképűnek, csak őszintének. És nagyon becsülöm a szabálytiszteletét, a megbízhatóságát, az akaraterejét, és mindenben egyetértek @47pcc63 -mal.

gidabiga 2011.02.06. 10:45:08

@lófő:

Budapest-Balatonon indulok délután :D

christaylor 2011.02.06. 10:46:06

@lófő: azt lehet,hogy ingyen is megteszi,csak hogy megcsillanthasson valamit az értékeiből.

gibson 2011.02.06. 10:46:07

@nyuszómuszó: az amúgy zseniális, ahogy a Gombi meg az Erzsy folyton egymásra pakolgatják a jelet, senkitől vagy semmitől nem zavartatva magukat :)

Ancilla 2011.02.06. 10:46:40

@lófő: Arról senki nem tehet, hogy hogyan működnek a beszélőszervei, hogy hogyan képezi a hangokat. Ez nem erkölcsi tulajdonság. Egyébként Bécinek kellemes hangszíne van.

Ancilla 2011.02.06. 10:48:52

@gibson: Igen, ez nekem is tetszik. Senkit sem haragítanak magukra, nem kell állást foglalniuk, ha klikkesedés van, s a végén lehet, hogy tényleg összejön az a revans.

Augur 2011.02.06. 10:49:16

@Ancilla: a világért sem akarok kötekedni veled, csak kérdezem, hogy az embertársainkat mindig erkölcsi tulajdonságaik(??nem igazán értem ezt a jelzős szerkezetet)alapján találjuk szimpatikusnak vagy unszimpatikusnak?

beacska 2011.02.06. 10:50:21

@Ancilla: ezzel én is így vagyok, csak az emberek (és én is) nem azért nézik a VV-t, hogy saját magukat lássák benne. A műsorcím csak egy cím. Valójából nem a saját életedet látod ott, remélem, ez már lejött. Ez egy olyan műsor, ami meg van szerkesztve, meg van vezetve, mert különben DÖGUNALOM lenne. Mint a mi kis hétköznapi életünk is az. Hétfő, meg kedd, meg szerda...aztán jön a Húsvét, majd a nyáriszünet, újra iskaolaév, hurrá-karácsony-szilveszter és megint Húsvét...

naezjó... 2011.02.06. 10:51:12

S én Béci mellett állok már a kezdetek óta. Nem érzem nagyképűnek, csak őszintének. És nagyon becsülöm a szabálytiszteletét, a megbízhatóságát, az akaraterejét, és mindenben egyetértek @47pcc63 -mal.

:)

kicsit nézz utána a neten, én azt mondom. A szabálytiszteletét, lol.

christaylor 2011.02.06. 10:52:01

@beacska: Ancillának igazat adva,nagyon nem értek veled egyet,nem is tudom ,hogy neked honnan jött ez a következtetés,hogy Bécit azok kedvelhetik,akik...

Most azért,mert Béci korábban elkövetett egy-két törvénybe ütköző dolgot,akkor ebből már egyértelműen következik,hogy csak az szimpatizálhat vele,aki maga is követett már el apróbb vétségeket? Frászt!

Béci jó gyerek, nem részletem miért,mert még nem ittam meg a kávémat és az ihlet nem szállt meg,de másik alkalommal szívesen részletezem! :)

Albino Vernyul 2011.02.06. 10:52:30

@Ancilla: Itt adja elo Oli a nagy halalt, hogy unja az egeszet, es O ki akar menni, elege van... Aztan ezt mindenkinek elsirta, erre utalt Beci a kihivasnal.. Az RTL ezt szepen elnyelte mint info..

inmemancsi 2011.02.06. 10:52:31

@beacska: Sziasztok, most akkor én is üdvözlöm a Hajnit és a Kedves Kommenteket Gyártókat, mint olvasó:)
Személy szerint nem drukkolok senkinek, csak annak, hogy azért néha, ha valaki logikátlan baromságot mondana, írna az vegye már észre magát, lehetőleg előbb mint ahogy leírja, kimondja. Kint is. Pld. most, az Olivér biztos nagy adófizető, ja és a barátai és szurkolótábora is azok.

christaylor 2011.02.06. 10:53:56

@christaylor: már írni se tudok rendesen... a kávé az oka mindennek... :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.06. 10:54:14

Igazakat mondtok.

Kvázi azzal nyerik meg a nyomik a Béci elől a VV-t, hogy EFFEKTÍV nyomik és képesek csinálni a cirkuszt.

Béci a maga normálisságával halálosan unalmas 6 hónapon keresztül. Cirkusz kell a népnek, kéremszépen, ármány és szerelem.

Tulajdonképpen egy percig sem csodálkozom, hogy a beteg RTL-nél ez történik. Akkor csodálkoztam volna, ha egy tényleg valós értékekkel rendelkező, kedves, rendes fiú/lány nyeri meg.

Fú, nagyon megvilágosodtam...:D

De ne felejtsük el, hogy ez csak a műsor. A műsor után simán el tudom képzelni, hogy a Béci bárhol bármit megkap majd hosszútávon az életében, míg az Olivért, Évát simán kiröhögik a népek 2 év múlva.

beacska 2011.02.06. 10:56:44

@inmemancsi: óóó. igen...vagyunk a 10 millából jó ha 1 millióan, akik adót fizetünk...

először is, nem írtam olyat, hogy Béci nem fizet adót, csak azt, hogy mielőtt itt mindenki a szabályok szigorú betartásáról papolna, nézzen kicsit magába.

másodszor pedig, nekem nem az őszinteség szobra az, aki azt itt népszerűsített közösségi oldalon pisztollyal pózol. (pózolt, mert már leszedték)

gidabiga 2011.02.06. 10:57:17

@Lotyó Bridzsida:

valós értékekkel rendelkező, kedves, rendes fiú/lány nem jelentkezik ilyen műsorba :D

.lll. 2011.02.06. 10:57:37

@Ancilla:

úgy látom,hogy kár lehagynom a szmájlikat,hajrá Zsörszé!

naezjó... 2011.02.06. 11:00:23

Nem hiszem el, h nem esik le, h Béci azért beszél ennyire lassan, mert ilyen gyorsan tudja átgondolni, h mit mondjon... :)

naezjó... 2011.02.06. 11:01:11

@beacska:

Csak ezt valahogy elfelejtik a két szemöldöke között :)

beacska 2011.02.06. 11:02:39

@christaylor: oké, igazad van, rosszul fogalmaztam: azok között, akik Béci mellet kampányolnak sokan vannak, akik....(és innen indul a gondolatmenetem)

Ancilla 2011.02.06. 11:02:58

@Augur: Az erkölcsi tulajdonságokhoz tartozik pl. az, ahogyan a másik emberrel viselkedsz, ahogyan betartod a törvényeket, ahogyan szereted a családodat, a barátaidat, amilyen lelkiismeretesen végzed a munkádat, hogy nem csalod meg a párodat stb., stb. S vannak olyan tulajdonságok, amelyeket az ember nem a saját akaratából alakított ki (pl. testalkat, szemszín stb.) Ez utóbbiak alapján nem lehet, nem szabad megítélsni az emberi értékeket. Haragszom arra, amikor valakit azért néznek le, csúfolnak, gúnyolna, mert testi fogyatékos, mert kövér, mert szemüveges. Én igyekszem ezektől elvonatkoztatni, amikor egy emberről véleményt alkotok. Nekem Éva sem azért ellenszenves, mert olyan a haja, amilyen vagy karikás a szeme, hanem azért, mert rosszindulatú, önző, kétszínű, és csuklás nélkül gázol át másokon, ha a saját érdekei azt kívánják. Van egy örökletes tulajdonsága, a hirtelen haragúság - erről szintén nem ő tehet, hanem a génjei, ám lehetne azért valamennyire fékezni, hiszen tudatában van. Azt nem mondom, hogy 100%-ig lehet, de az ember azért nyilvánosság előtt nem ordít. Az önfegyelem, az önkontroll már azokhoz a tulajdonságokhoz tartozik, amit én tisztelni tudok.

@beacska: Szeretném, ha azért nem egy olyan ember jutna hozzá ekkora nyereményhez, aki link, csak a szórakozáson jár az esze, aki úgy viselkedik, mint egy alsó tagozatos, akiben semmi kitartás nincs, aki kihúzza magát a feladatok alól, noha tudta, mire vállalkozik, s egy ilyen valószínűleg elherdálná azt a pénz, amit nyer. Nem hinném, hogy a nézők ezt akarják. Hanem azt, hogy jó helyre kerüljön.

.lll. 2011.02.06. 11:04:33

@gidabiga:

igazad van,de annyira feszült vagyok még mindig a kiválasztás miatt,hogy megettem egy kiló magnéziumot:D

gidabiga 2011.02.06. 11:06:59

@lófő:

mostantól inkább gyúrj arra, hogy Oli kit fog kivinni :)
a magnéziumot tartalékold arra :D

Szaffi B. 2011.02.06. 11:07:21

@Ancilla: Szimpatizállak, én is hasonlóan gondolkodom, tesó :)))

Sajnos, sztem Béci repül ha a Prolivér kiválasztja, és a gusztustalan gerinctelen Oli megy vissza.
RTL szempontból Oli veszteség lenne.

naezjó... 2011.02.06. 11:07:45

@Ancilla:
ne haragudj, de te személyesen ismered ezt az embert, vagy csak ez a képernyőn át jött le neked?

Lotyó Bridzsida 2011.02.06. 11:09:08

@gidabiga:

Jó, akkor úgy mondom, hogy a legtöbb értékkel rendelkező (és nem mellesleg, igencsak csinos férfi:)) Béci.

Albino Vernyul 2011.02.06. 11:09:09

@naezjó?: Inkabb meggondolja mit beszel.. A bulin mikor mar beindultak, elkezdett freestyle rappelni a lakokrol.. Sajnos az RTL nem mutatta, mert nem illet bele a koncepcioba..
Ha megbizhato hatved kellene, Becit, vagy Lacit valasztanam MMKK.. A 4-ek eladnanak 2 perc alatt...:)

beacska 2011.02.06. 11:10:05

@Ancilla: szerintem a nézők nagy része (most már óvatos vagyok! ;) ) nem azért szavaz, hogy annak a szimpatikus embernek ott olyan nyeremény hulljon az ölébe fél éves seggvakarásért (bocs), amire neki
1. az életben nem lesz esélye (lsd. havi 1 milla)
2. 10 év gürcölés és svájci frank alapú hitel árán érheti el (lsd. lakás)
3. tán igénye sincs (luxus verda)

szerinted ezt BÁRKI, (és főleg:) MEGÉRDEMLI??? hát nem. van, aki beleszület a tutiba, és van, aki sosem kapja meg. De megérdemelni nem lehet, ill. lehet, de nem fél év alatti semmiért, hanem SZAKMAI elismerésként.

ÉN SENKINEK NEM SZAVAZOM MEG!!!

Szaffi B. 2011.02.06. 11:11:21

@Ancilla: "Szeretném, ha azért nem egy olyan ember jutna hozzá ekkora nyereményhez, aki link, csak a szórakozáson jár az esze, aki úgy viselkedik, mint egy alsó tagozatos, akiben semmi kitartás nincs, aki kihúzza magát a feladatok alól, noha tudta, mire vállalkozik, s egy ilyen valószínűleg elherdálná azt a pénz, amit nyer. Nem hinném, hogy a nézők ezt akarják. Hanem azt, hogy jó helyre kerüljön."

Erre csak akkor lenne esély, ha valameliyk viszonylag normális sokáig meghúzza magát, amíg a nagykutyák kiesegetnek.
Bécinek erre nem sok esélye van, Jerzsinek inkább. Én neki drukkolok, bár nem szimpatizálom őt sem, de inkább ő mint Alek vagy Éva, vagy Szandi, vagy Oli.
Felőlem a Ráczék is vihetnék a pénzt ott is jó helye lenne, szorgalmasak.
Anikó viszonylag jómódú, meg meg is utáltam mióta kiskurvát játszik. :((((
Gombi dettó nem szorul rá a nyereményre.
A többi hulladék.

Maude Lebowski 2011.02.06. 11:14:06

Sziasztok!

Oli is tisztàban van vele szerintem,hogy visszatolja a csatorna,ezèrt is akar kimenni,bàr pofàra esne ananászostul,mndenestül!
Ès szerintem nem bècit viszi,õ a gyõzelemesèlyesek kõzõtt van,a rõtõlõ mèg vàr vele,talàn

Ancilla 2011.02.06. 11:14:44

@naezjó?: Tudom mire gondolsz: a Béci fiatalkori balhéira. A srácok egyébként szeretnek dicsekedni ilyesmivel (nemcsak Béci, hanem általában a srácok - hidd el, nagyon jól ismerem ezt a korosztályt -). Bécinek nehéz gyerekkora volt, bandáztak a lakótelepen, balhéztak. Ami miatt a rendőrök megkergették őket, az volt, hogy az egyik barátjuk apukájának elkötötték az autóját. Ne mondd már, hogy ez annyira nagy vétség egy kamaszfiútól.

S nem bűnözésből él, hanem tánciskolában tanít, táncversenyekre jár - és ha annyira nagyképű lenne, már eldicsekedett volna vele néhányszor. Még egyszer sem hallottuk. Az embert a fiatalkori csínytevései alapján sem szabadna megítélni. A puskával pózolás kb.olyan, mint a kamaszlányok dögöscsaj-pózai a facebookon vagy az iwiwen.

inmemancsi 2011.02.06. 11:15:24

@beacska: Bocs, el kellene olvasni amit írtam, és gondolkodni mielőtt válaszolsz:)) szó sem volt Béci adófizetéséről, Olivért említettem a példád továbbviteleként.
De semmi baj, a VV-ben is folyamatosan ez megy, meg a kint is, osztják a tutit, úgy, hogy nyilvánvaló hülyeség - alapja sincs, összefüggés meg pláne - s mindezt akkora arccal, hogy na, dehát ez a nyerő lsd. Sthol András & RTL

naezjó... 2011.02.06. 11:16:27

@Albino vernyul:

nézd, amit Béci mutatott a villán kívül: Fegyverrel fotózás, legőrültebb dolog: menekültem a rendőrök elöl, Young G mindenkinek odab*szok átlagrapkatona, stb.
Bent pedig előadja a törvénytisztelő polgárt, meg szabályok rulez. Az álszent pornós húgi már csak hab a tortán. Nem az zavar, h mást ad elő, inkább az, h itt egyesek már ott tartanak, h más csak elherdálná a pénzt, míg Béci szeretetotthont építene. aha.

gidabiga 2011.02.06. 11:16:37

amikor Oli megy ki párbajra, viszi a kis bőröndben az ananászt is, vagy az bent marad? :D

Albino Vernyul 2011.02.06. 11:17:14

Azaz igazsag, Oliek hasonloak, mint anno BB Evi volt.. Egyik naprol a masikra elo, buli, riszalas, ha van penz elszorni, ha nincs nyavajogni tarsasag.. Es ahogy BB Evi is pillanatok alatt elszorta a penzt, es meghulyult, ezek is elszornak.. Ha mar valaki meg fogja nyerni, akkor mar olyan nyerje, akinel van esely arra, hogy ebbol a jovo eletet fogja megalapozni..

beacska 2011.02.06. 11:18:03

@inmemancsi: kösz, amit az arcomról írtál, megfogadom és magambaszállok, köszönöm ó nagy szellem!

naezjó... 2011.02.06. 11:18:18

@Ancilla:
Hát nem tudom, nekem a pisztolyos kép, meg a videóklippek, ahol szerintem rendkívül hatékonyan kifejti a világképét, nem tűnik olyan réginek.

Hannibal22 2011.02.06. 11:18:47

@Trollseprű 9: Igen,veszteség lenne!
Oli olyan mint egy használt koton Teréz Anya emlékszobájában,de hallodhülyevagy,Bécit nézzem???

Maude Lebowski 2011.02.06. 11:21:02

@gidabiga:
:DDD
az egèsz szentèlyt ùgy ahogy van,szekrényestől viszi:D

tribeca 2011.02.06. 11:24:06

kíváncsian várom, hogy anikó meg a szandál mikor tépi majd meg egymást azért a rusnya vörös képűért:))

gibson 2011.02.06. 11:24:22

@beacska: nem kötekedésképpen, de egy négymilliós dévút/sevrolét luxusverdának hívni, khm, hogyismondjam, hát erős túlzás :)
Az egyes és a kettes pontban viszont tökigazad van.

Ancilla 2011.02.06. 11:24:25

@beacska: Ebben igazat adok Neked. Csak ha már van egy ilyen lehetőség (amit nem mi, nézők találtunk ki), s valószínűleg az rtl-nek ennél az összegnél jóval nagyobb a haszna a műsorral (tehát valójában "megdolgoznak" érte a bentlakók), akkor azért mégis megszólal az emberben az igazságérzet, hogy olyan ember kapja meg, aki meg is tudná becsülni, illetve, aki rászorul. Az eddigi VV-k során pl. Miló ilyen volt. S talán Szabolcs is. Tehát akkor sem a nagy balhésok nyertek. Ebben bízom, hogy most is így lesz. (Már csak ezért is, mert rengeteg fiatal nézi ezt a műsort. Ne ilyen példát lássanak már, hogy az nyer, aki olyan, mint Olivér vagy Éva vagy - horribile dictu - Szandika.

gibson 2011.02.06. 11:25:38

@naezjó?:
"itt egyesek már ott tartanak, h más csak elherdálná a pénzt, míg Béci szeretetotthont építene"

:)))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.06. 11:28:50

@Ancilla:

hanem olyan aki fegyverrel pózol:DDDD
jó példa a fiatalságnak:)

a kép egyáltalán nem kamaszkori:)

gypdb 2011.02.06. 11:32:03

@gidabiga: Ez nagyon nagy! itt röhögök főzés helyett!

Albino Vernyul 2011.02.06. 11:34:24

@naezjó?: Magyarorszagon az ilyen gengszter rap-es nyomulasok csak mubalhek.. Felvett pozok.. Ha csak ennyi nagy balhet csinaltak, amit meg tudnak emliteni, hogy az egyik gyerek apjanak kocsijaval csamborogtak, meg hasonlok, akkor marha felelmetes egy banda lehetett.. Persze ezeknek a bandazasoknak lehet rossz kimenetele is, amennyire kovetheto, O nem azt az utat valasztotta, ahogy tudott kifele kapaszkodik abbol a vilagbol.. Pl. ahogy Gera is.. A pecsi kabszeres paneles fiatalbol angol bajnoksagban focizo profi lett... Ellentetben Olival, aki orvoscsaladbol jove, jo lehetosegeket kapva, 32 evesen meg mindig ott tart agyilag, mint mikor kieset az iskolapadbol..

gidabiga 2011.02.06. 11:34:47

@tribeca:

azt én is megnézném :D

@gypdb:

főzni amúgy is hülyeség, úgyis megeszik :D
( mondom én, aki minden nap azt teszi :D )

naezjó... 2011.02.06. 11:41:52

@Albino vernyul:
nem érted. Nem érdekel Oli családi háttere, ahogy Bécié sem. Nem azt mondtam, h embert ölt, és ezért fújj, hanem hogy hallgass bele a művészetébe, az a műgengszterkedés neki az önmegvalósítás, ő ezt szeretné-tudja megmutatni magából, ez a világképe. Ami köszönő viszonyban sincs azzal, amit most a tévében előad. A Gera hasonlatot nem értem, ő azért huszonévesen felküzdötte magát akaraterőből, míg Béci fain, mert végül nem csukták le?

Augur 2011.02.06. 11:44:55

@Ancilla: értem. természetesen nem a külső alapján ítélünk, és hasonló blablák, amit, ugye mindketten tudjuk, az emberek-jószívű leszek-1%-a tesz így, a többi csak ezt dumálja. naezjó? nevű kommentelő már nagyjából leírta, amit gondolok. ők ugyanolyan termékek számomra, mint a többi műsorszám, vagy bármi, amit megveszek, fogyasztok, amiért fizetek a kereskedelemben. a részemről semmilyen érzelmet nem kelt bennem egyik villalakó sem. sosem gondolkodtam azon, milyen lenne velük élni, vagy ismerni őket, mit lehet bennük szeretni, tisztelni, nemszeretni. ezért nem is használok semmilyen mércét, főleg nem erkölcsit, velük kapcsolatban.

Szaffi B. 2011.02.06. 11:45:44

@gibson: Béci az egyik offline adásban kifejtette, hogy tánciskolát nyitna. Nem szeretetotthont. Csak mondom.

Mi mennyi hülyeséget csináltuk fiatalon? Csak akkor még nem volt iwiw, meg faszbuk.

zsolyo 2011.02.06. 11:46:32

kuruc.info/r/6/70403/

Azért ez érdekes és elkondolkodtató.Mitől olyan jó ez az unalmas fickó?

Szaffi B. 2011.02.06. 11:48:58

@Hannibal22: Nem tudhatjuk mi lenne ha Végrgeci nem lenne bent, hiszen hétről-hétre meglepődünk. SunAnikót 3 hete még kedvenceim közt tartottam számon.
Lehet hogy többet szerepelne, többet mutatnák, másfajta konfliktusok lennének.

Speciel tök örültem mikor Béce a kiválasztásnál elmondta Olivér Hazaakarokmenni hisztijét, mert az éjjel volt és a Retek naná, hogy nem tette bele az összefoglalóba.

Szaffi B. 2011.02.06. 11:51:33

@zsolyo: NABAZMEG erre vártam. Akkor elmondanám, hogy FaszOlivért meg megkéselték ÁLLÍTÓLAG egy szál cigiért. AHHHHHA! Érdekes engem még nem késeltek meg semmiért, de Olivér biztos kedvesen elmondta, hogy tesó nincs cigim.
Ja és a KURUCINFO akkor még SZEGÉNYOLIVÉRT megkéselték AZ ORKOK cikkeket nyomatott, azóta Olivér JORDÁN pozitív és Zsidógeci lett.

KURUCINFO BAZMEG NEM HISZEM EL HOGY EZZEL JÖSSZ!!!!

2011.02.06. 11:55:49

@gypdb: "Magyarorszagon az ilyen gengszter rap-es nyomulasok csak mubalhek.."
Igazából az amcsiknál is, Ice-T ügyben olvastam egy kint élő és operatőrként dolgozó magyar srác megnyilatkozását, mennyire pozőrök ezek a vad gengszterek, az egyiket elvitték LA-ban helyszínt keresni videoklipphez, kicsit zűrösebb helyszíneken a nagy gansta hasravetette magát a hátsó ülésen és végigfosta az utat.

Szaffi B. 2011.02.06. 11:55:52

@gidabiga: Én már sajnos korábban megnyitottam, meg az Olivéreseket is, de a Kuruccal engem MMKK fel lehet idegesíteni, agyhalott trollok hazug, köpönyegforgató gyülekezete.

zsolyo 2011.02.06. 11:55:55

@Trollseprű 9:

Sajna félreértettél. Senkinek nem érdekel az etnikai hovatartozása NABAZMEG.
Ez egy olyan fotó, amilyet én nem készítetnék magamról, és engedd meg, hogy legyen véleményem az olyan emberről aki így pózol.

koppanyi 2011.02.06. 11:56:42

1320 hozzászólás.
Hát mégis van széleskörű igény efféle szennyre ezen a balkáni szemétdombon.

Mensikov 2011.02.06. 11:57:18

Tegnap ismét jót derültem. Aszongya a részegen balesetet okozó Stohl, reméli az alkoholfogyasztásban a C variáns lesz a megfelelő( 3 hét eltiltás ), bíztatva a szavazókat. Már múltkor is mosolyognivaló volt akkor meg" vezessenek óvatosan".
Nem gáz ez az RTK klubank ?

zsolyo 2011.02.06. 11:57:37

Ja, és semmit sem csinál odabent, csak önmagát fényezi.

Albino Vernyul 2011.02.06. 11:57:50

@zsolyo: Juj, miket olvasol Te... Szerintem a magyar nepmesekkel jobban jarnal...:)

Szaffi B. 2011.02.06. 11:57:50

@zsolyo: Megengedem. Te meg engedd meg hogy a Kurucinfot ne tartsam SZARRA SE.

Traitor General 2011.02.06. 11:58:32

Jó reggelt!!! Nem tudjátok mikor lesz új poszt?

Szaffi B. 2011.02.06. 11:59:30

Ja, és
KIBASZOTT UNALMAS A STÓHL-TÉMA!

gypdb 2011.02.06. 11:59:46

@koppanyi: nekem a következő Hogyvoltra lenne igényem, mert nemsokára lépek. Hajniról semmi hír?

zsolyo 2011.02.06. 12:00:01

@Trollseprű 9: Ne lepődj meg, azonos a véleményünk,de a fotó akkor is fotó. Van ott több is ami érdekes. Gondolom nem ők hamisították.Azért nem kell homokba dugni a fejünket, mert utáljuk a kurucosokat?

Traitor General 2011.02.06. 12:01:26

látom forrnak az indulatok.....

gibson 2011.02.06. 12:02:17

@Trollseprű 9: kár ezen így felhúzni magad, ennél nyugodtabb hangnemben is meg lehet beszélni a dolgokat ;)

Szaffi B. 2011.02.06. 12:02:19

Na gyerekek, én leléptem innen. Nem hiszem el, ordibálok virtuálisan és felidegesítettem magamat. Ennyit nem ér ez a szar műsor.
Jók legyetek!

gidabiga 2011.02.06. 12:04:17

@Trollseprű 9:
én nem szoktam felidegesíteni magamat, annyit nem ér az egész, de SSKK nem nyitom meg :D

zsolyo 2011.02.06. 12:04:52

@Albino vernyul:
Tényleg a butaság boldoggá tesz, amit nem tudunk az nincs.
A népmeséken régen túl vagyok, jó lenne, ha még ott tartanék:-))

Hannibal22 2011.02.06. 12:05:50

@zsolyo: Egy fényképről beszélsz,baszki!
Egy kurva fényképről!
Ráadásul "repper" a gyerek,referencia anyag:)

A kuruc meg kapja be,meg béci is:)

zsolyo 2011.02.06. 12:09:17

@Hannibal22: Ez a beszéd:-))

Bent is fakíthatna valamit, attól félek eldől beszéd közben:-)

K Tomoceusz 2011.02.06. 12:12:28

Még mindig az RTL dönti el ki viszi a nyereményt ? Nem mindegy neki ? Ha én RTL lennék , nekem mindegy lenne . Ha Corvin-sétányos befektető lennék , akkor nem lenne mindegy , mert van még eladó lakás és az se mindegy , hogy a már eladott lakások őrzik-e értéküket ? Melyik játékos van jó hatással a négyzetméter árakra , esetleg a kereslet növekedésére ? Rácz család rögtön kiesik , Szandika is . Oli , Alekosz , Jerzy , Gombi és Éva véleményes . A játékot Anikó vagy Laca nyeri .

Hannibal22 2011.02.06. 12:15:58

@zsolyo: Azért kezd élénkülni,már nem úgy fest mint akit egy pótkocsi xanax közül lapátoltak ki.

sicccc33 2011.02.06. 12:17:44

Nyerj 1.000.000 forintot egy ingyenes tippel a VV4 befutóira.
Részletek itt:
www.facebook.com/pages/Dimensionbet/179124772125162?v=app_4949752878&ref=sgm

Albino Vernyul 2011.02.06. 12:19:35

@beebeer: Van egy reszuk, amelyik tenyleg benne van a surujeben, drogterjesztes, amit akarsz, a rap-eles csak mellekallas.. De a tulnyomo tobbsegnel felvett poz.. Ice-T is a szovegekben nagyon durva volt, kozben mara meg pl. rendort jatszott sorozatokban, stb...:)

zsolyo 2011.02.06. 12:21:37

@Hannibal22: :-))) -ez jó:-)

Még mindig nagyon halvány a testvérével együtt, akivel "nem beszélnek "meg semmit.
Engem taszít ez az alakoskodás.
Egyébként a többi is mind sérült, nekem nincs kedvencem, de a Bécit nem szeretem.
Ennyi.
Ja és a Gigit sem.

Albino Vernyul 2011.02.06. 12:26:44

@zsolyo: bossip.files.wordpress.com/2010/07/ice-t-e1279640117881.jpg?w=450&h=538

Szerintem a ficko naponta lelo egy rendort, meg feher terhes anyakat tom kokoval... Vagy nem..?!

Hannibal22 2011.02.06. 12:30:20

@Albino vernyul: Számolom a pénzem a Hammerem előtt,
A forgatáson megkaptam minden fekete nőt,
Méjnsztrím vagyok, bár ándörgrándnak hívnak,
Kosármezben dőlök a falnak.

Egy éjjeli-szekrény lóg a nyakamban,
A kocsim felnijét öntettem aranyba,
De a számba is jutott belőle bőven,
Egy lakás árát elvitt a fogtechnikus tőlem.

Gengszterek, bentlik, hordókban tüzek,
Osztályból nem jártam épen csak tizet,
De a gettóban ez is bőven elég,
Tudom, hogy a H2-ben az étolaj is elég.

Nagyon mélyről jövök, ez is fontos elem,
Ahol én születtem, ottan nincs kegyelem.
Bokáig áll a vér a játszótéren,
És négyszáz halott van minden héten.

Ref.:

Madafaka dzsí madafaka jó,
Fekának lenni, gettóban, jó.

Osztom azt észt a tinédzsereknek,
Bár az Ablak-Zsiráf néha még meglep.
És karrierem csúcsán, ha jól megy talán,
Poszter leszek, egy gyerekszoba falán.

Sitten is voltam ettől vagyok kemény,
De ne add fel brada yo, mert bent is van remény.
Bár bringalopásért nem jár villamos szék,
Fel is mentett rendben, az esküdt szék.

Az én orvosom a doktor DRÉ,
Amit ketten csinálunk, az egy kicsit tré,
Nem tudom meddig tart még a Kánaán,
Egy pár évig elélünk a hatévesek nyakán.

Kultúra, meg stílus, miről beszélsz apám?
Hívjuk inkább iparnak, talán,
Kicsit túlzás lenne a zene fogalom,
Egy órát dolgoztunk egy lemeznyi alapon.

Okosak a refrénjeim "merezmá" művészet,
Fejből nyomom majd az egészet.
Elmondom, hogy fakára el vagyok nyomva,
És a szövegeimet nem bírja a nyomda.

Anyagilag kompenzálok egyet a klipben,
Jól mutatok ebben a faka nagy dzsipben.
Bár a menedzseré lesz a vastagabb szelet,
Hirdetem az igét amíg csak lehet.

ne most 2011.02.06. 12:31:35

Bécinek nem szabadna mozgóképen szerepelnie. A testvérek azok akik, ha odateszik magukat, akkor takarítanak. Ennyire futja. Pedig nem is beszélték meg.

zoxó 2011.02.06. 12:33:13

@gypdb: Tegnap azt írta, kirándulni megy. Lehet, hogy elveszett? Pötyivel együtt????

- Capri - 2011.02.06. 12:41:44

CÍMLAP????

TÖBB SZÁZ KOMMENT?????

mama ottmarad 2011.02.06. 12:43:23

jimcarrey.fan-site.hu/film-truman_show
nekem reality témában ez a kedvencem, és ezt a szintet nem is várom el a retekéktől
de amit eddig nyújtottak, az 10 % az elvárhatóból
csakis Hajni miatt nézem, forevör

gibson 2011.02.06. 12:48:31

@Hannibal22: ez saját szerzemény? Csak mert akkor zseniális!

zoxó 2011.02.06. 12:48:38

@- Capri -: 1358, hogy pontosak legyünk. De volt már 2000 felett is. Miért csodálkozol?

Hannibal22 2011.02.06. 12:50:19

@gibson: Nem,ennyi értékem nincs:)
Pilu szám

gibson 2011.02.06. 12:54:33

@zoxó: úgy érted, 3000 felett is.

jorda 2011.02.06. 12:58:05

Már a kommentek száma alapján is látható,hogy igen nézett,(értékes)műsorról van szó !
Elvégre egy igen népszerű,igaz most börtönbüntetéssel fenyegetett műsorvezető vezeti két gyöngyszemmel egyetemben.

Az elhangzott szövegek,párbeszédek és ocsmány viselkedés alapján azonban(ez hónapok óta így megy)
az új médiahatóságnak javasolható a következő:

Az RTL 500 millió Ft-os büntetést kap a fő műsoridőben folytatott "színvonalas,
fiatal korosztályt negatívan befolyásoló ) műsor sugárzásáért.

A következő lépcső kétmilliárd.

Az utólsó,pedig a frekvencia visszavétele.

Ennek biztosan visszatartó ereje lenne,hiszen pénzbüntetésekkel két,évek óta futó "népszerű"műsor is megszűnt rövid idő alatt.

Akik az "óriási nézettséget"állítják ezzel szemben,azoknak valami mást,társadalmilag sem káros témát,műsort kell kitalálniuk.

Ugyanis a gyerekek és fiatalok a műsorból,az ott szereplő cs....tól veszik a viselkedésmintákat.
Döntő részük nem rendelkezik kialakult értékrenddel és pozitív szülői háttérrel,ami ellensulyozhatná a látottakat.

Lehetsz prosti,kétes multú,zabolátlan viselkedésű,primitív,rondaszájú és bunkó. Ihatsz,cigizhetsz,zabálhatsz,ármánykodhatsz és semmittevéssel hónapokig megengedheted magadnak,hogy ne dolgozz,ne tanúlj.
(Csak a cigizéssel sugárzott ráutaló magatartás önmagában feleslegessé tesz milliárdos dohányzásleszoktató reklámokat.)

Jutalmad mindezért 50 millió lehet!

Ez a minta ma M.országon!
Ez teljesen ellentétes a jelenlegi politika erkölcs,tudás és munkaalapú társadalom megteremtésére tett ígéretével.
Hol a Kereszténydemokraták,az IKSZ és Jobbik tiltakozása,fellépése a csatorna ellen?

A kormány kezében megvan minden olyan eszköz,ami alapján jogszerűen eljárhat.
Amennyiben a jelenlegi jogszabályok ezt nem tennék lehetővé,akkor jogszabályt lehet,kell módosítani.

zoxó 2011.02.06. 13:03:04

@jorda: rajtad kívül senki nem mondta, hogy értékes. Itt meg is akadtam.

zoxó 2011.02.06. 13:04:47

Na, most végig olvastam. Kár volt. Ezt biztos ide szántad?

zoxó 2011.02.06. 13:05:46

Ja, mielőtt máshol is terjesztenéd, javítsd ki a helyesírási hibákat!

Lotyó Bridzsida 2011.02.06. 13:06:24

@jorda:

Figyimá.
Ha nem tetszik, ne nézd.
Ilyen egyszerű.
Legalább a vérnyomásod is rendben marad.

Plusz, ez a magyar valóság.
Ki elől akarok eltakarni?
A gyerekek elől, akiknek ugyanilyen szüleik vannak és maguk is ilyenek lesznek?

Nem tetszik?
Akkor te csináld másképp a tieiddel!

Mégvalami: még az a szerencse, hogy az a töménytelen mennyiségű Helyszínelők, Gyilkos számok, NCIS, meg tököm tudja mi minden, ami non-stop megy, és 200 embert gyilkolnak meg percenként, sokkkkal több értéket képvisel, mint matekórát nézni a VV-ben.:))

zsolyo 2011.02.06. 13:08:55

@jorda:
"Ez a minta ma M.országon!
Ez teljesen ellentétes a jelenlegi politika erkölcs,tudás és munkaalapú társadalom megteremtésére tett ígéretével.
Hol a Kereszténydemokraták,az IKSZ és Jobbik tiltakozása,fellépése a csatorna ellen?"

Ezt a pénz mindig és mindenhol felülírja.
Minden a pénzért történik, nem csak itt, hanem a világon mindenhol. Nem tudtad?

K Tomoceusz 2011.02.06. 13:10:58

@jorda:

Énénénénénén ! Én végigolvastam . Tökre igazad van . Éljen a kormány , le a retekkel !

jörgömös 2011.02.06. 13:13:44

Délután elmegyek egy csipkeverő fórumra trollkodni és kipróbálom, hogy egyesek mit élveznek benne.

JohnHenry 2011.02.06. 13:18:45

1370 komment ehhez a témához??? nem csoda, hogy a politikusok kiröhögik a népet.

zoxó 2011.02.06. 13:22:06

@jörgömös: na, majd adnak neked az öreg nénikék:))))

szédült nőszemély - forza 2011.02.06. 13:23:15

ki is mondta tegnap, hogy mostanában nincsenek itt trollok? úgy érzem az a mondat felhívás volt keringőre.:D

Hannibal22 2011.02.06. 13:24:25

@JohnHenry: Hát igen,ez történik ha netet adunk a proliknak:)

K Tomoceusz 2011.02.06. 13:30:40

@JohnHenry:

Megnéztem az oldaladon a kommenteket . Csupa értelmes ember jár hozzád NB1-es hozzászólásokkal . Te szerencsés ember vagy az itteni művésznő meg peches .

joszif 2011.02.06. 13:30:56

f....ért nem lehet lapozni a kommenteket, az 1500-tól kiakad állandóan a böngésző, ilyen egy szart is csak a magyarok tudnak csinálni, külföldi blogokon meg fórumokon miért lehet lapozni a hozzászólásokat... ááááááá grrrrr

Albino Vernyul 2011.02.06. 13:31:22

Korulneztem Beci videolilag.. Latok egy barati tarsasagot, akik nem lopnak/rabolnak, nem a szart verik a placcon, hanem tancolnak, rapelnek, probalnak kitorni a szarbol.. Kemenyek a szovegek..?! Csak mint a kozeg, amibol jonnek.. Respekt...:

www.youtube.com/watch?v=Lm198t6TDlg&feature=related

www.youtube.com/watch?v=aLJVd-jt9DA&feature=related

K Tomoceusz 2011.02.06. 13:37:36

@Albino vernyul:

Sajnos nem értek a zenéhez , a raphez meg pláne , így muszáj kérdeznem .
Te mennyit fizetnél egy Béci és barátai koncertre , ahol Gigi a vezértáncos ?

Ancilla 2011.02.06. 13:42:50

@naezjó?: Ne ismerem személyesen, kizárólag a VV-ből.

mama ottmarad 2011.02.06. 13:56:48

@jorda: kedves, ha valóban jót akarsz a népnek, olvass figyelmesebben, mert ez a blog egy gúnyirat, egy demokratikus kritika, önszórakoztató élcgyűjtemény a kultúrbarbárok ellen, ám ha lusta vagy végigolvasni, vagy nem is érted amiről beszélünk, akkor menj a Szalaiannamarcsi honlapjára rugózni, szeretettel.

Ancilla 2011.02.06. 13:58:57

@naezjó?:

Elöljáróban annyit, hogy
a) nem szeretem a rap-zenét
b) nem is tartozom ahhoz a korosztályhoz, amelyik szereti
c) nem biztos, hogy csak póz, amiről szólnak azok a szövegek

Hadd idézzek egy nagy klasszikust, akit hasonló szövegéért tanácsolt el Horger professzor a tanári pályáról:

Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.

Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.

Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fű terem
gyönyörűszép szívemen.

Őt is kiszavaznátok???

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:05:14

@Ancilla: Őt is kiszavaznátok???

Ha Anikóra tenné a jelét ?
Mint a vöcsök

mama ottmarad 2011.02.06. 14:06:29

@jörgömös: hallodhülyevaaagy, azok mazochisták, mer verik a csipkét. Biztos bőrruhába vannak, nem kéne aztat betiltani?

Augur 2011.02.06. 14:08:02

@Ancilla: Ancilla, nekem nem válaszolsz:( ezért újra próbálkozom:) miért érzed úgy, hogy Bécit J.A.-val kell egy lapon említened? tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?

Hannibal22 2011.02.06. 14:08:52

@Ancilla: Persze,hogy ki,mert vígszínház,az igazi énjét a Szabad-ötletek jegyzékében láthatod:))

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:09:19

@K.Tomoceusz: Nem jarok koncertre, es elsodlegesen az elektroikus zenet szeretem.. A rap magyarorszagon reteg zene, foleg, ha kemenyebb a szoveg.. Ami annyit jelent, hogy az orszagos zenei tv-kbe, illetve radiokba nem igen lehet bekerulni vele.. Ahogy nezem probaltak par vonulatot, az igazan kemenytol a szolidabb verzioig.. Van jonehany szoveg, ami jol leirja azt az eleterzest, ahonnet jonnek, van ahol felvett a poz, vagy eppen probalnak megfelelni a zenei uzlet kivanalmainak.. Tobb van bennunk, mint ami osszejott...

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:16:01

@Albino vernyul:

Neked könnyű , mert jó a füled . Én is szeretném érteni miről danásznak , de az istennek se megy . Csak úgy tudok különbséget tenni közöttük , melyik rángatózik jobban .

naezjó... 2011.02.06. 14:20:54

@Ancilla:
ezt most nem gondoltad komolyan, ugye? :)

naezjó... 2011.02.06. 14:23:03

@Albino vernyul:
hanem tancolnak, rapelnek, probalnak kitorni a szarbol.. Kemenyek a szovegek..?! Csak mint a kozeg, amibol jonnek.

nálam ez a definíciója a ''placcon szarverésnek'' :)

Ancilla 2011.02.06. 14:24:24

@Hannibal22: @Augur: Isten ments', hogy J. A. művészetét egyenrangúvá tegyem Béci művészetével. Csak azt szerettem volna egy ütős példával szemléltetni, hogy az, ami felháborodást vált ki egyesekből, nem biztos, hogy póz, hogy felvett viselkedés. József Attilánál sem az volt, kedves Hannibál. Olvasd el az életrajzát. Az is őszinte volt, ahogyan ebben a versében lír, s az is, ahogyan a Szabd ötletek-ben.
Csak az előbbi művészi nyelven megfogalmazva, az utóbbi pedig a nyers igazság, ahogy azt az ösztön-én érzi. És az utóbbit már egy beteg ember írta, a verset pedig egy 20 éves, jobb sorsra érdemes, csillogó értelmű, ám nagyon szerencsétlen sorsú, elkeseredett, tehetséges költő.

beacska 2011.02.06. 14:25:49

itt ti tényleg a MAGYAR REPKULTÚRÁRÓL értekeztek? én eddig nem is tudtam, hogy van olyan. Nem is létjogosult nálunk, ezért nem is tud megkapaszkodni, kár is erőltetni (nagy legyintés)

Béci-fanok: légyszi, légyszi, légyszi tegyetek már be hozzáférést arról, hogy milyen díjat(díjakat) is nyert az úr? Mert verbálisan én is egy csomót, és csak szerénységből nem beszélek róla :)

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:25:53

@naezjó?: A placcon szarveres..=Segal...

naezjó... 2011.02.06. 14:28:27

@Albino vernyul:
rendben, ezelőtt fejet kell hajtanom.

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:38:05

@Ancilla:

J.A. nem szerepelt egyik korabali vv-ben sem . Lehet , hogy totál kétszínű volt . Lehet , hogy a falu összes csajávál kikezdett a legmagasabb szinteken . Csak onnan tudhatjuk , hogy jó srác volt , hogy egyetlen fénykép sem maradt utána zöld kendővel a kezén .

joszif 2011.02.06. 14:38:15

Ma sincs Hajnival az Internet istene? Hogyhogy nincs új HV?

Ancilla 2011.02.06. 14:39:25

@jorda: Kedves Jorda! Én is nagyon el vagyok keseredve a médiából ömlő, a fiatalságot rossz irányba befolyásoló, kizárólag a nézettségre tekintettel levő műsorok miatt. De itt jön a már szilárd értékrenddel rendelkező felnőttek, szülők szerepe. Azért kell nekik is nézniük, és a gyerekekkel megbeszélniük ezeket a műsorokat, hogy ne billenjenek félre, hogy ne ezeket a "hősöket" tekintsék mintának, példaképnek, ne az legyen az életcéljuk, hogy celebek lehessenek, vagy, hogy egyszer bekerüljenek a VV-ba.
Megakadályozni nem tudod, hogy nézzék még akkor se, ha otthon nem engeded. Az iskolában erről van szó másnap, a közösségi oldalakon erről (is ) csevegnek, úgy öltözködnek, úgy pózolgatnak, úgy beszélnek, mint ezek a "hősök". A család próbáljon meg ellenpéldát mutatni, s akkor a gyerek meg fogja tudni védeni magát ezektől a hatásoktól. Szórakozik rajtuk, de nem követi. Szerintem elsősorban a szülői nevelésen múlik, hogy milyen hatása lesz ezeknek a műsoroknak.

jörgömös 2011.02.06. 14:40:53

@joszif: Szerintem csak pihen. Megérdemli.

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:43:32

@K.Tomoceusz: Nem tudjuk, ha a regiek ma elnenek, a mai korulmenyek kozott mit tennenek.. De a legtobb (kolto/iro/zeneszerzo/stb), a sajat idejeben, ugyan ugy kilogott a "normal" eletvitelbol, ahogy a mostaniak..

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:46:44

@Ancilla:

Ez durva szöveg volt . Majdnem olyan mint , az alkoholisták alkoholistát nemzenek , a drogosok drogost , a homokosok meg homokost .

Hannibal22 2011.02.06. 14:46:58

@Ancilla: 1,Tudok József Attiláról mindent,amit jelenleg tudni lehet róla (egy kis nagyzolás..na..nem mindent,de elég sokat)
2,Eszemben sem volt "megsérteni" !

Azért írtam,hogy ne vedd már annyira komolyan ezt az egészet,egy hülye játék csak,semmi más!

Ja,és szeretlek:)

mama ottmarad 2011.02.06. 14:50:36

Varánusz blogon jót röhögtem. Szerintem a Hajni is lényegében ugyanezt írta meg, és azért késik a posztja, mert éppen a plágium elkerülésén ügyködik.
Vagy több esze van, mint nekünk, és kiment a levegőre. (Tegnap rengetegen voltak a Városigetben.)

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:55:32

@mama ottmarad:

Nem érezhetted jól magad a ligetben mama . Különben ott maradtál volna .

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:58:50

@beacska: Olyan nincs, hogy nincs letjogosultsaga.. Csak kis piac vagyunk, egy-egy retegzenenek kicsi a kozensoge ahhoz, hogy igazan eltartsa.. Attol meg letezik, csak nehezen tori at azokat a piac mukodesebol adodo korlatokat, amit egy nagyobb piacon, egy retegzene is kepes jo marketinggel megtenni.. Mondjuk egy nemet piacon, egy retegzenenek van annyi rajongoja, mint a magyaron az ossz. elerheto erdeklodo.. Ezaltal ki tud termelni egy olyan kiadoi hatteret, ami anyagilag biztositja a piacra valo betorest, es fennmaradast.. Bar a videomegosztok, stb. jol betettek ennek, de mas lehetosegeket nyitottak..

biró lóránt 2011.02.06. 15:09:44

sziasztok kommentezők
valaki el tudná mondani 3-4 mondatban, hogy mi történt a hajnali online adásban?
(ha egyáltalán volt online)
előre is köszi

Albino Vernyul 2011.02.06. 15:10:28

Hehehe....
Beci utaloknak himnusz..:

www.youtube.com/watch?v=FS11lNkKv24&feature=related

Es a valasz...:

www.youtube.com/watch?v=FS11lNkKv24&feature=related

Ez a szokott en vagyok a nagyobb hipp-hopp bika, nem Te bikaviadal...:)

gastro vazze 2011.02.06. 15:19:20

Jorda, koppany, zotyo:
Nekem is van pisztolyos kepem, loptam abc-bol fiatal koromban, bunkon leraztam csajokat miutan megkuffantottam oket, sokat cuccozram is, sot meg haveroknak is szereztem... Naes akkor mi van? Most pedig felulok a moszkvai jaratra, mert egy hetre elutazom uzletet kotni, hogy magyar vallalkozok magyar termekeinek eladasarol targyaljak es irjak ala szerzodest..
Es ti 3-an mit tudtok felmutatni a sotet kurucos linkjeiteken, meg a sztereotip irigykedo kommentjeiteken kivul?
Balfaszok....

zoxó 2011.02.06. 15:22:07

Most már egy kicsit aggódom.

christaylor 2011.02.06. 15:24:36

Csak szólok,hogy amíg nem lesz új poszt,addig menjetek,nézzetek Az utolsó akcióhőst,nemsokára kezdődik. :)

gastro vazze 2011.02.06. 15:24:39

Ez Hajni (dohanyzas)poszt leszoktato kampanya, azert nincs meg poszt.. :))
Az rtl villadellaval, Hajni meg igy szivat...:( elvonasi tuneteim is vannak mar. Refresh gomb elromlott mar:)

gastro vazze 2011.02.06. 15:29:02

Hannibal22
Ugyan, csak csintalan, viszont befizetek minden adot cserebe;)

christaylor 2011.02.06. 15:31:46

@biró lóránt: nekem mindegy.

@Hannibal22: hát vannak nekem rossz ötleteim? :)

tizenot 2011.02.06. 15:33:39

@gastro vazze: Ok, mostanáig bírtam, feladom, adjátok fel ti is, hun a poszt? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 15:37:11

Hajni dugába döntötte azt a tervem, hogy nem nézem meg ma a tegnapi összefoglalót, csak az ő posztját olvasom. hát nem . úgyhogy most kénytelen vagyok megnézni :)

genevieve 2011.02.06. 15:37:18

szegény Hajni, biztosan rendesen csuklik:-)

hollario 2011.02.06. 15:41:48

@jorda: Hol a Kereszténydemokraták,az IKSZ és Jobbik tiltakozása,fellépése a csatorna ellen?

Nem érnek rá. Ahogy a hozzád hasonló ilyen álszent senkik szokták, épp titokban pedolfilkodnak, buzulnak, kurváznak, lopnak, csalnak, hazudnak.
(pl. baranyai pap + fél egyház, pécsi püspök, gárdakurva, gárdakapitány szeretővel, stb.)

biró lóránt 2011.02.06. 15:42:34

ez a tegnapi silent disco olyan, mint a fából vaskarika

naezjó... 2011.02.06. 15:45:32

@gastro vazze:
akkor te az a sötét terepjárós biznicccmen lehetsz. Javaslom, ha kiesik, vidd el magaddal Bécit is, tudod, csak azért mert olyan cuki, és a régi önmagadra emlékeztet. :)

mama ottmarad 2011.02.06. 15:53:29

nyugi villalakók, ne évázódjatok már
itt egy idegnyugtató - ha nem adnának a riportszobából

labirintusos-jatekok.333.hu/labor-patkany.html

mama ottmarad 2011.02.06. 16:10:14

új poszt a láthatáron!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.06. 17:15:50

@jorda:
Pont jó ez ma, a politikának, mert magas a nézettség. Addig sem foglalkoznak, azzal mennyit vontak le a bérükből.Nekem, 13000-ezret.Te meg ,itt osztod az erkölcsöt, behányok tőled. Megy a duma, duma, duma,... Odafönt, csak örülnek, hogy a nép ezt bámulja, mintha te nem tudnád !!!
Tünyél el innen, ne rontsd a szórakozásunkat, amiből te húzol hasznot.Áll szent barom.

gastro vazze 2011.02.06. 21:57:38

@naezjó?: no way! :)
sosenem volt terepjáróm, ne sértegess. :)

Úviusz 2011.02.06. 22:33:49

itt miért van ilyen sok hozzászólás?

Flood 2011.02.06. 22:56:06

@Albino vernyul: Húú, ez a freestíle nincs fenn vhol? Érdekelne, a korábbi számai is tetszenek

Flood 2011.02.06. 23:17:38

@Hannibal22: Óriási ez a szöveg, eddig nem ismertem, de beszerzem :)

Kekec1 2011.02.07. 02:17:48

kár hogy ezt senki nem látja, még a végén megkedvelem Alekoszt. ritka emberi és szimpatikus volt az eszmefuttatása, ezt se gondoltam volna, hogy így gondolkodik. Szandi eccerű mint a faék, ráadásul féltékeny mint ááállat:) osztják egymst Olival, aki egyáltalán nem vágja (vagy nem akarja), hogy ez a legtisztább fél-té-keny-ség:) súlyosbítva önbecsülési válsággal a kinézete miatt, amiért a szebb Anikót választotta.

(valaki adjon már egy altatót, nem bírok aludni)

Kekec1 2011.02.07. 02:23:39

ja és okulásként mondom minden pasinak aki ezt nem látja: ha van egy barátnőtök (haveri alapon) aki belétek szeret és féltékenykedik, mint most Oli meg Szandál, NEM az a megoldás, hogy leordítjuk a fejét, mert attól garantáltan oda a barátság is!!! Szandált se szeretem különösebben de most komolyan megsajnáltam.
süti beállítások módosítása