Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X52

2011. február 05. 15:00 - Hódos Hajnalka

A mai posztot szívem összes szeretetével Holabög Rémnek ajánlom, aki miatt nagyon igyekeztem, hogy már reggel kinn legyen a poszt, de a technika ördöge betette a lábát. Így igazzá vált, amit jósolt: "lófasz lesz itt reggel, nem poszt!" :)

Remélem a tegnapi összefoglaló után mindenki elgondolkodott a makarenkói pofon létjogosultságán, én igen. Lilunak vettek a kínaiban egy új farmert meg egy új csizmát is, úgy látom, a fodrásznak még él a szerződése. Éva ordításával kezdjük a napot, a piros pontjait keresi, Alekosz nem érti, miért kell remegni értük. De minek nyúl hozzá, aki hozzányúl? Éva, ne csapjál zajt. Akkor meg ne csináljátok ezt, mert kibaszott unalmas! Te meg ne hisztizz, mert nem áll jól! Leszarom. Alekosz emlékezteti, hogy illemtan óra jön. Én meg figyelmeztetlek, hogy fogd be a pofád! Éva Szandikát kérdezi, ki a fasz dugta el a piros pontjaimat, mert le fogom rombolni a táblát, Olivér letagadja, de leszarom most már! Ki volt az? Nem tudom. Éva hozzáfog a tábla átrendezéséhez, jön Olivér. Évike, tedd vissza légyszíves! Nem teszem vissza. Mi a faszt ordítasz velem, tedd vissza a pontjaimat, mert nem a tiedek! És akkor az enyémek hova tűntek? Kérdezd meg a faszomtuggya kit. Mindenkit megkérdeztem és mindenki szerint te voltál! Ki az a mindenki? Ki volt az aki ezt mondta? Nem mondta senki, de én úgy gondolom. Tedd vissza a pontjaimat, mert nem a tiedek! Tudod, hol vannak a piros pontjaid? A Szandránál.

Éva beront a szobába, Szandika, hol vannak a piros pontjaim? Ott vannak a… De miért nem mondtad meg? Nem érdekel, leköcsögölt az Olivér, összevesztem vele! De nem igaz, hogy te ilyeneken húzod fel magad, tényleg! Olyan vagy, mint egy óvodás! Nem érdekel, de akkor miért nem vállalod be? Miért kell nekem hallgatni az Olivértől, mert te nem bírod felvállalni? Éva kimegy, Alekosz újra emlékezteti, hogy illemtan óra következik, leszarom, Alekosz! Ajaj, Szandikán sikerült beindítani a gyújtást, itt van, itt van, odaadom az enyimét is neked, jó, hogy boldog legyél, mert te semmivel nem tudsz megelégedni, hogy szakadjon ki a szíved, te! Idióta, olyan hülye vagy, mint a segg bazmeg! Szandika visszafekszik az ágyba, Éva a kertben cigizik, végtelen szeretet és béke. Te, nem azt mondta, hogy nem dohányzik mától, kérdi Alekosz Olivért. De.

Remek hangulatban kezdődik a nap ismét, Gigi jelent, az osztály létszáma tíz fő és Szandika ma hiányzik. Hol van Szandika? Alszik, vágja rá Éva. Bocsánat, nem téged kérdeztek, szól rá Alekosz. Nem érdekel. Szandika elaludt, talán fel fog ébredni, foglalja össze a tanárnő, aztán egy unalmas telefonbeszélgetés, Alekosz az ügyfélszolgálatos, Éva az ügyfél, reklamál, mert két hónapja nincs a lakásban áram és szeretné visszaköttetni. Laci a szünetben igazat ad Évának. Hangos voltál, de igazat adok neked, az egésztől már nekem is tele van a hócipőm. Alekosz és Olivér a kertben beszélik meg a történteket, Alekosz szerint van az a szituáció, mikor Éva szemrebbenés nélkül feladja a barátait, bocs, nekem fontosabb a karrierem, ezért odalépek és az arcodba törlöm a lábam! Olivér szerint az a legkeményebb, hogy piros pontokról beszélünk! Szandi az ágyban, levél érkezik, kedves Szandi, kérünk, vegyél részt te is, a szabályok rád is vonatkoznak. Szandi megköszöni és visszafekszik.

Matekóra, jó reggelt, hú, de frissek vagyunk! Hol van Szandika? Otthon maradt. Nem tudjuk, biztos beteg. Éva morog a háttérben. Házi feladat ellenőrzés, Jerzsi a szobában kérleli Szandit, jelenjen meg az órán, ha húsz perc múlva, akkor is, szedje össze magát. Milyen óra van? Matek. A tanár úr nagyon csíp téged. Szandi már idegroncs az iskolától. Jerzsi tisztelettel jelenti a tanár úrnak, hogy reménytelen. Majd mindjárt én is teszek egy próbát, meglátjuk. Szandika, hoztam neked valamit, ezt neked személyesen írtam! Örülnék, ha az óra utolsó öt percére bejönnél. Várlak. Szandi kiment, de megérezte újra az iskola érzést és neeeem. Szandika, neked hányas lett a dolgozatod? Négyes aláaláalá, nagyon jószívű volt a tanár úr, kettes ért. Hozd ki a füzeted, azt is leosztályozom. Ezt nekem írtad? Hogy gyűlölöm? A matekot, nem a tanár urat! Alekosz szerint Szandika sajnáltatta magát. Most Olivér könyörög neki: mi van drága? Semmi. A játék végére idegroncs leszek! Szépen lassan kezdek megbolondulni, napról-napra mindig egy századrészt! Na itt kellett volna először szólni Lacinak, hogy a tegnapi ötletét valósítsák meg. Be a hideg zuhany alá, rá a hideg vizet, hadd szóljon!

A papucsos hol van? Beteg? Hát így is lehet mondani. Mentálisan. Lehet, hogy rosszul éltem meg, de úgy éreztem, hogy szeret itt lenni. Mondd meg neki, ha kicsit összeszedte magát, jöjjön, mert nekem nagyon hiányzik. Oli megmutatja Szandinak a dolgozatát, inspiráló hatás, kaptál egy négyest. Mire, ja? A Papucsos baszik az alkotmányra, döglik tovább. Jerzsi elégtelent kap, mert a tanár úr két mondattal nem tud mit kezdeni. A tanár úr szerint Szandika tele van érzelmekkel, vegyék rá, hogy jöjjön el holnap. Az nagyon gáz, ha bemegyek családlátogatni? Nem! Én a tanár úrnak bevéstem egy piros pontot a nagyon gáz használatáért, az én irodalom tanárom is hihetetlenül jó ember, szeretem, emlékszem, egyszer egy dolgozatomat úgy jellemzett, Hódos, ez egy érzelmi magömlés. Szandi drága, hiányzott a papucsod, te is hiányoztál! Szandika visszapofázik, tanár úr azt írta, hogy a kevesebb néha több, én holnap olyan keveset adok, hogy el se megyek a vizsgára! Ide nézz rám Szandi, holnap jössz! Hallottátok, azt mondta, megyek. Szandikának jólesett a családlátogatás, szerette a tanár urat, olyan édes mint egy mókus! Mint egy Mekk Elek! Te viszont lányom egy tiszteletlen, elviselhetetlen picsa vagy, ha ott lettem volna, úgy megraktalak, mint szódás a lovát! Olivér nem unja, én nagyon, megint könyörgőre fogja: Szandibandi! SzandibandiSzandibani! Szandibandi bőg. Nem akarok Olivééér. Senki se érti meg, miért? Az egésztől herótod van? Ha most kinyílna az ajtó? Itt hagynám a ruháimat! Olivér biztos benne, ha nem a Villában lennének és nem lenne férfi, lekevert volna neki egy pofont. Egyet?

Szandika a kell és a muszáj szót utálja a legjobban, ha meghallja, elszalad. Őt ne szabályozza senki, apám, apám nem szabályoz! Olivér győzködi, ő egész életében rossz döntések láncait hozta meg, szisztematikusan felégetve maga mögött minden lehetőséget. Ha ezt így folytatod és kikerülsz innen, egész életedben bánni fogod. Az őrület határán vagyok, mindjárt fogom magam és belerágok egy szívet a falba. Majd Gombi előrajzolja neki, gondolom. Olivér, ha kell, párbaj útján megy és nem kizáratja magát! Essél ki párbajban, de ne így! Anikónak is sokszor nehezére esik, de ezt vállalta és felnőtt ember. Gigi először úgy volt, hogy menjen haza, kit érdekel? Húzza le a negativizmus a hangulatot!

Szandi megkapja a levelet a kizárásról. Aha, szóval becsmérlő kifejezésekkel illette a munkatársakat is, miért nem hallunk ebből egy szót sem? Anikó bömböl, Szandika vigasztalni próbálja, Éva hangosabban próbál bömbölni, mint Anikó. Ani, ne sírj, kérlek! Nem akarom, hogy kimenjél, dühös vagyok rád! Én is, ordít Éva. Úgy megtépném néha. Hát még mi, Évikém, hát még mi. Úgy fogod bánni, hogy azt nem is hiszed! Cserbenhagytál! Éva beleordítja Szandika arcába, hogy csinálhattad ezt? Gigi be se megy, nem akar sírást hallani, ez így üt! A törvényt el kell fogadnunk, feketén-fehéren le van írva. Na, ki mondta ezt? Benn Éva szeretetből hülyézi a Papucsost, de én nem akarok ezekkel itt lenni, utálom a másik oldalt? (másikokat?) Én már rettentően unom a nyígást, azt se értem, ki mit bőg, Zsuzsi fél óra alatt összepakolt legalább, és kuss volt. Olivér is mérges, életed lehetőségét basztad el, kibaszott pipa vagyok rád, mindjárt belebaszlak egy szatyorba!

Levél érkezik, Szandika, menj a nyugiszobába, juj, jön a Sanyi! Szevasz Szanda! Úristenezés, csimpaszkodás. Nem sírsz, remélem, most! De, hogyne bőgne. Brühühühü, annyi mindenben igazad volt, a hülye pasikban meg hogy nincs kitartásom. Látod, nekem van. Legszívesebben kikapcsolnám a tévét, de írok tovább! Megnyugszol, szívem? Le lehet ülni itt? Gyere. Olyan furcsán viselkedsz, itt a jó kis otthonod! Ennyire soha nem szerettek, mint most, és nem tartasz ki? Miért nem veszel részt a dolgokban? Sanyi, mert itt is iskolába kellett járnom. Először röhögök fel a mai műsor alatt, hihetetlen. És begöndörödött a haja is. Amíg Sanyi és Szandika megbeszélnek, a Lakók levelet kapnak, mivel Szandika nehéz körülmények közül érkezett, megadják neki a lehetőséget, hogy régi jó barátja, Sanyi, beszéljen vele. Ja, hogy ez így megy? Sanyi kemény, mint a bakaszar, na, összeszedted magad, mit ígérsz, mi lesz veled? Ennyi családod sose volt, meg nem is lesz! Nincsen csak! Ha most hazaviszlek, jobb lesz ott? Nem. Csinálni kell, játszani kell, részt kell venni mindenben és nem egész nap aludni! Vársz rám? Persze, ott a ló meg a parasztházam. Alekosz szerint jó, jó, az ember szereti, a barátunk, de nem tudsz rá alapozni és ez veszélyes! Hallod, ez nem gyenge! Megcsinálta magának! Buci bejelentkezik, Szandi marad. Van valami őrangyala, ő mindig kap egy utolsó esélyt. Nagyon hálás, nagyon örül, megpróbálja bebizonyítani, hogy nem linkre lett neki adva ez az utolsó esély. Jerzsinek nem kis kő esett le a szívéről. Nem vagy vele egyedül, haver. Ez az utolsó lehetősége volt, mondja Alekosz. Utolsó utáni. Nincs tovább. Nincs. Még egy nyöszörgés, még egy stábszidás és góhóm. Ez olyan volt, mint egy rossz western film jelenete.

A Papucsosnak este már kutyafasza baja sincs, Olivérrel és Anikóval beszélget. Olivérnek olyan szeretethiánya van, hogy megőrül, basszuk meg! Nekem is! Ha tudnátok, hogy mi dúl bennem, milyen érzések dúlnak bennem! Ha tudnád, hogy bennem milyen érzések dúlnak, Olivér, csak ezt már végképp nem mondom! Hihihi, leszoplak álmodban! Olivér széttárja a kezét, aztán befogja a fülét és ordít. Irigykedek. Menjünk fürdeni, pattan fel Anikó az ágyról. Vagy vécére kell mennem, gyere, kísérj el! Szerelmes vagy belé? Nem, én eleinte viccnek szántam, de négy-öt napja úgy érzem, hogy megfüttyölném. Hülyevaaagy? És ez mennyire komoly? Nem vagyok belé szerelmes, de azért két hónapja itt vagyunk bezárva, huszonnégy órából huszonnégyet, ismerem mint a rossz pénzt, megszépült, az se érdekel, hogy veres a szakálla! Bazmeg, miért nézem ezt??? Mi vitt rá? És kinn mit énekelnek? Kölyköd voltam, ja, ez lesz a szerenád, anyám. Miről beszéltetek, érdeklődik Olivér. Szexelni akarok veled. Neeee, Szandi, neeem. Miért mondtad ezt, tudod hogy nem! Tudom, de veled álmodok, tudod hányszor, úristen. Olivér tiszta képet kapott arról, Szandika miért pornózik meg miért dugja oda a dudáit. Ha nem lenne az Enikő, Szandika leitatta volna Olivért és megerőszakolta volna. Sírok és karmolászom magam. Jóvan. Jóvan, jóvan, kérsz, nyújtja oda Olivér Szandikának a pattogatott kukoricát és éktelenül röhögnek. Én kötelet sodrok. Elmondtad neki, hüledezik Anikó, és mit szólt? Gyere, menjünk már be! Olivér is bemegy a szobába, és mit mondtál? Hogy ő is kíván engem. A faszomat, nem igaz! Mit orkoskodtok, kérdi Jerzsi. Semmi, ma viszonylag szolid napot zárhatok magam mögött, egy ötöst-hatost öregedtem, na, nem gáz. A háttérban Szandika folyamatosan röhög, mintha egy tyúk kotkodácsolna, de ez már meg se kottyan. Én is öregedtem egy ötöst. Tízest. Nem gáz.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

Végül, de nem utolsósorban sok szeretettel nyújtom át Stöki ajándékát, aki ezt a fantasztikus filmet készítette ajándékba. Még egyszer köszönöm, azt külön, hogy beleegyezett abba, bekerüljön a mai posztba! Mindjárt belerágok a falba egy szívet!

 

 

 

Címkék: vv4
1442 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsolyo 2011.02.06. 12:09:17

@Hannibal22: Ez a beszéd:-))

Bent is fakíthatna valamit, attól félek eldől beszéd közben:-)

K Tomoceusz 2011.02.06. 12:12:28

Még mindig az RTL dönti el ki viszi a nyereményt ? Nem mindegy neki ? Ha én RTL lennék , nekem mindegy lenne . Ha Corvin-sétányos befektető lennék , akkor nem lenne mindegy , mert van még eladó lakás és az se mindegy , hogy a már eladott lakások őrzik-e értéküket ? Melyik játékos van jó hatással a négyzetméter árakra , esetleg a kereslet növekedésére ? Rácz család rögtön kiesik , Szandika is . Oli , Alekosz , Jerzy , Gombi és Éva véleményes . A játékot Anikó vagy Laca nyeri .

Hannibal22 2011.02.06. 12:15:58

@zsolyo: Azért kezd élénkülni,már nem úgy fest mint akit egy pótkocsi xanax közül lapátoltak ki.

sicccc33 2011.02.06. 12:17:44

Nyerj 1.000.000 forintot egy ingyenes tippel a VV4 befutóira.
Részletek itt:
www.facebook.com/pages/Dimensionbet/179124772125162?v=app_4949752878&ref=sgm

Albino Vernyul 2011.02.06. 12:19:35

@beebeer: Van egy reszuk, amelyik tenyleg benne van a surujeben, drogterjesztes, amit akarsz, a rap-eles csak mellekallas.. De a tulnyomo tobbsegnel felvett poz.. Ice-T is a szovegekben nagyon durva volt, kozben mara meg pl. rendort jatszott sorozatokban, stb...:)

zsolyo 2011.02.06. 12:21:37

@Hannibal22: :-))) -ez jó:-)

Még mindig nagyon halvány a testvérével együtt, akivel "nem beszélnek "meg semmit.
Engem taszít ez az alakoskodás.
Egyébként a többi is mind sérült, nekem nincs kedvencem, de a Bécit nem szeretem.
Ennyi.
Ja és a Gigit sem.

Albino Vernyul 2011.02.06. 12:26:44

@zsolyo: bossip.files.wordpress.com/2010/07/ice-t-e1279640117881.jpg?w=450&h=538

Szerintem a ficko naponta lelo egy rendort, meg feher terhes anyakat tom kokoval... Vagy nem..?!

Hannibal22 2011.02.06. 12:30:20

@Albino vernyul: Számolom a pénzem a Hammerem előtt,
A forgatáson megkaptam minden fekete nőt,
Méjnsztrím vagyok, bár ándörgrándnak hívnak,
Kosármezben dőlök a falnak.

Egy éjjeli-szekrény lóg a nyakamban,
A kocsim felnijét öntettem aranyba,
De a számba is jutott belőle bőven,
Egy lakás árát elvitt a fogtechnikus tőlem.

Gengszterek, bentlik, hordókban tüzek,
Osztályból nem jártam épen csak tizet,
De a gettóban ez is bőven elég,
Tudom, hogy a H2-ben az étolaj is elég.

Nagyon mélyről jövök, ez is fontos elem,
Ahol én születtem, ottan nincs kegyelem.
Bokáig áll a vér a játszótéren,
És négyszáz halott van minden héten.

Ref.:

Madafaka dzsí madafaka jó,
Fekának lenni, gettóban, jó.

Osztom azt észt a tinédzsereknek,
Bár az Ablak-Zsiráf néha még meglep.
És karrierem csúcsán, ha jól megy talán,
Poszter leszek, egy gyerekszoba falán.

Sitten is voltam ettől vagyok kemény,
De ne add fel brada yo, mert bent is van remény.
Bár bringalopásért nem jár villamos szék,
Fel is mentett rendben, az esküdt szék.

Az én orvosom a doktor DRÉ,
Amit ketten csinálunk, az egy kicsit tré,
Nem tudom meddig tart még a Kánaán,
Egy pár évig elélünk a hatévesek nyakán.

Kultúra, meg stílus, miről beszélsz apám?
Hívjuk inkább iparnak, talán,
Kicsit túlzás lenne a zene fogalom,
Egy órát dolgoztunk egy lemeznyi alapon.

Okosak a refrénjeim "merezmá" művészet,
Fejből nyomom majd az egészet.
Elmondom, hogy fakára el vagyok nyomva,
És a szövegeimet nem bírja a nyomda.

Anyagilag kompenzálok egyet a klipben,
Jól mutatok ebben a faka nagy dzsipben.
Bár a menedzseré lesz a vastagabb szelet,
Hirdetem az igét amíg csak lehet.

ne most 2011.02.06. 12:31:35

Bécinek nem szabadna mozgóképen szerepelnie. A testvérek azok akik, ha odateszik magukat, akkor takarítanak. Ennyire futja. Pedig nem is beszélték meg.

zoxó 2011.02.06. 12:33:13

@gypdb: Tegnap azt írta, kirándulni megy. Lehet, hogy elveszett? Pötyivel együtt????

- Capri - 2011.02.06. 12:41:44

CÍMLAP????

TÖBB SZÁZ KOMMENT?????

mama ottmarad 2011.02.06. 12:43:23

jimcarrey.fan-site.hu/film-truman_show
nekem reality témában ez a kedvencem, és ezt a szintet nem is várom el a retekéktől
de amit eddig nyújtottak, az 10 % az elvárhatóból
csakis Hajni miatt nézem, forevör

gibson 2011.02.06. 12:48:31

@Hannibal22: ez saját szerzemény? Csak mert akkor zseniális!

zoxó 2011.02.06. 12:48:38

@- Capri -: 1358, hogy pontosak legyünk. De volt már 2000 felett is. Miért csodálkozol?

Hannibal22 2011.02.06. 12:50:19

@gibson: Nem,ennyi értékem nincs:)
Pilu szám

gibson 2011.02.06. 12:54:33

@zoxó: úgy érted, 3000 felett is.

jorda 2011.02.06. 12:58:05

Már a kommentek száma alapján is látható,hogy igen nézett,(értékes)műsorról van szó !
Elvégre egy igen népszerű,igaz most börtönbüntetéssel fenyegetett műsorvezető vezeti két gyöngyszemmel egyetemben.

Az elhangzott szövegek,párbeszédek és ocsmány viselkedés alapján azonban(ez hónapok óta így megy)
az új médiahatóságnak javasolható a következő:

Az RTL 500 millió Ft-os büntetést kap a fő műsoridőben folytatott "színvonalas,
fiatal korosztályt negatívan befolyásoló ) műsor sugárzásáért.

A következő lépcső kétmilliárd.

Az utólsó,pedig a frekvencia visszavétele.

Ennek biztosan visszatartó ereje lenne,hiszen pénzbüntetésekkel két,évek óta futó "népszerű"műsor is megszűnt rövid idő alatt.

Akik az "óriási nézettséget"állítják ezzel szemben,azoknak valami mást,társadalmilag sem káros témát,műsort kell kitalálniuk.

Ugyanis a gyerekek és fiatalok a műsorból,az ott szereplő cs....tól veszik a viselkedésmintákat.
Döntő részük nem rendelkezik kialakult értékrenddel és pozitív szülői háttérrel,ami ellensulyozhatná a látottakat.

Lehetsz prosti,kétes multú,zabolátlan viselkedésű,primitív,rondaszájú és bunkó. Ihatsz,cigizhetsz,zabálhatsz,ármánykodhatsz és semmittevéssel hónapokig megengedheted magadnak,hogy ne dolgozz,ne tanúlj.
(Csak a cigizéssel sugárzott ráutaló magatartás önmagában feleslegessé tesz milliárdos dohányzásleszoktató reklámokat.)

Jutalmad mindezért 50 millió lehet!

Ez a minta ma M.országon!
Ez teljesen ellentétes a jelenlegi politika erkölcs,tudás és munkaalapú társadalom megteremtésére tett ígéretével.
Hol a Kereszténydemokraták,az IKSZ és Jobbik tiltakozása,fellépése a csatorna ellen?

A kormány kezében megvan minden olyan eszköz,ami alapján jogszerűen eljárhat.
Amennyiben a jelenlegi jogszabályok ezt nem tennék lehetővé,akkor jogszabályt lehet,kell módosítani.

zoxó 2011.02.06. 13:03:04

@jorda: rajtad kívül senki nem mondta, hogy értékes. Itt meg is akadtam.

zoxó 2011.02.06. 13:04:47

Na, most végig olvastam. Kár volt. Ezt biztos ide szántad?

zoxó 2011.02.06. 13:05:46

Ja, mielőtt máshol is terjesztenéd, javítsd ki a helyesírási hibákat!

Lotyó Bridzsida 2011.02.06. 13:06:24

@jorda:

Figyimá.
Ha nem tetszik, ne nézd.
Ilyen egyszerű.
Legalább a vérnyomásod is rendben marad.

Plusz, ez a magyar valóság.
Ki elől akarok eltakarni?
A gyerekek elől, akiknek ugyanilyen szüleik vannak és maguk is ilyenek lesznek?

Nem tetszik?
Akkor te csináld másképp a tieiddel!

Mégvalami: még az a szerencse, hogy az a töménytelen mennyiségű Helyszínelők, Gyilkos számok, NCIS, meg tököm tudja mi minden, ami non-stop megy, és 200 embert gyilkolnak meg percenként, sokkkkal több értéket képvisel, mint matekórát nézni a VV-ben.:))

zsolyo 2011.02.06. 13:08:55

@jorda:
"Ez a minta ma M.országon!
Ez teljesen ellentétes a jelenlegi politika erkölcs,tudás és munkaalapú társadalom megteremtésére tett ígéretével.
Hol a Kereszténydemokraták,az IKSZ és Jobbik tiltakozása,fellépése a csatorna ellen?"

Ezt a pénz mindig és mindenhol felülírja.
Minden a pénzért történik, nem csak itt, hanem a világon mindenhol. Nem tudtad?

K Tomoceusz 2011.02.06. 13:10:58

@jorda:

Énénénénénén ! Én végigolvastam . Tökre igazad van . Éljen a kormány , le a retekkel !

jörgömös 2011.02.06. 13:13:44

Délután elmegyek egy csipkeverő fórumra trollkodni és kipróbálom, hogy egyesek mit élveznek benne.

JohnHenry 2011.02.06. 13:18:45

1370 komment ehhez a témához??? nem csoda, hogy a politikusok kiröhögik a népet.

zoxó 2011.02.06. 13:22:06

@jörgömös: na, majd adnak neked az öreg nénikék:))))

szédült nőszemély - forza 2011.02.06. 13:23:15

ki is mondta tegnap, hogy mostanában nincsenek itt trollok? úgy érzem az a mondat felhívás volt keringőre.:D

Hannibal22 2011.02.06. 13:24:25

@JohnHenry: Hát igen,ez történik ha netet adunk a proliknak:)

K Tomoceusz 2011.02.06. 13:30:40

@JohnHenry:

Megnéztem az oldaladon a kommenteket . Csupa értelmes ember jár hozzád NB1-es hozzászólásokkal . Te szerencsés ember vagy az itteni művésznő meg peches .

joszif 2011.02.06. 13:30:56

f....ért nem lehet lapozni a kommenteket, az 1500-tól kiakad állandóan a böngésző, ilyen egy szart is csak a magyarok tudnak csinálni, külföldi blogokon meg fórumokon miért lehet lapozni a hozzászólásokat... ááááááá grrrrr

Albino Vernyul 2011.02.06. 13:31:22

Korulneztem Beci videolilag.. Latok egy barati tarsasagot, akik nem lopnak/rabolnak, nem a szart verik a placcon, hanem tancolnak, rapelnek, probalnak kitorni a szarbol.. Kemenyek a szovegek..?! Csak mint a kozeg, amibol jonnek.. Respekt...:

www.youtube.com/watch?v=Lm198t6TDlg&feature=related

www.youtube.com/watch?v=aLJVd-jt9DA&feature=related

K Tomoceusz 2011.02.06. 13:37:36

@Albino vernyul:

Sajnos nem értek a zenéhez , a raphez meg pláne , így muszáj kérdeznem .
Te mennyit fizetnél egy Béci és barátai koncertre , ahol Gigi a vezértáncos ?

Ancilla 2011.02.06. 13:42:50

@naezjó?: Ne ismerem személyesen, kizárólag a VV-ből.

mama ottmarad 2011.02.06. 13:56:48

@jorda: kedves, ha valóban jót akarsz a népnek, olvass figyelmesebben, mert ez a blog egy gúnyirat, egy demokratikus kritika, önszórakoztató élcgyűjtemény a kultúrbarbárok ellen, ám ha lusta vagy végigolvasni, vagy nem is érted amiről beszélünk, akkor menj a Szalaiannamarcsi honlapjára rugózni, szeretettel.

Ancilla 2011.02.06. 13:58:57

@naezjó?:

Elöljáróban annyit, hogy
a) nem szeretem a rap-zenét
b) nem is tartozom ahhoz a korosztályhoz, amelyik szereti
c) nem biztos, hogy csak póz, amiről szólnak azok a szövegek

Hadd idézzek egy nagy klasszikust, akit hasonló szövegéért tanácsolt el Horger professzor a tanári pályáról:

Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.

Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.

Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fű terem
gyönyörűszép szívemen.

Őt is kiszavaznátok???

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:05:14

@Ancilla: Őt is kiszavaznátok???

Ha Anikóra tenné a jelét ?
Mint a vöcsök

mama ottmarad 2011.02.06. 14:06:29

@jörgömös: hallodhülyevaaagy, azok mazochisták, mer verik a csipkét. Biztos bőrruhába vannak, nem kéne aztat betiltani?

Augur 2011.02.06. 14:08:02

@Ancilla: Ancilla, nekem nem válaszolsz:( ezért újra próbálkozom:) miért érzed úgy, hogy Bécit J.A.-val kell egy lapon említened? tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?

Hannibal22 2011.02.06. 14:08:52

@Ancilla: Persze,hogy ki,mert vígszínház,az igazi énjét a Szabad-ötletek jegyzékében láthatod:))

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:09:19

@K.Tomoceusz: Nem jarok koncertre, es elsodlegesen az elektroikus zenet szeretem.. A rap magyarorszagon reteg zene, foleg, ha kemenyebb a szoveg.. Ami annyit jelent, hogy az orszagos zenei tv-kbe, illetve radiokba nem igen lehet bekerulni vele.. Ahogy nezem probaltak par vonulatot, az igazan kemenytol a szolidabb verzioig.. Van jonehany szoveg, ami jol leirja azt az eleterzest, ahonnet jonnek, van ahol felvett a poz, vagy eppen probalnak megfelelni a zenei uzlet kivanalmainak.. Tobb van bennunk, mint ami osszejott...

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:16:01

@Albino vernyul:

Neked könnyű , mert jó a füled . Én is szeretném érteni miről danásznak , de az istennek se megy . Csak úgy tudok különbséget tenni közöttük , melyik rángatózik jobban .

naezjó... 2011.02.06. 14:20:54

@Ancilla:
ezt most nem gondoltad komolyan, ugye? :)

naezjó... 2011.02.06. 14:23:03

@Albino vernyul:
hanem tancolnak, rapelnek, probalnak kitorni a szarbol.. Kemenyek a szovegek..?! Csak mint a kozeg, amibol jonnek.

nálam ez a definíciója a ''placcon szarverésnek'' :)

Ancilla 2011.02.06. 14:24:24

@Hannibal22: @Augur: Isten ments', hogy J. A. művészetét egyenrangúvá tegyem Béci művészetével. Csak azt szerettem volna egy ütős példával szemléltetni, hogy az, ami felháborodást vált ki egyesekből, nem biztos, hogy póz, hogy felvett viselkedés. József Attilánál sem az volt, kedves Hannibál. Olvasd el az életrajzát. Az is őszinte volt, ahogyan ebben a versében lír, s az is, ahogyan a Szabd ötletek-ben.
Csak az előbbi művészi nyelven megfogalmazva, az utóbbi pedig a nyers igazság, ahogy azt az ösztön-én érzi. És az utóbbit már egy beteg ember írta, a verset pedig egy 20 éves, jobb sorsra érdemes, csillogó értelmű, ám nagyon szerencsétlen sorsú, elkeseredett, tehetséges költő.

beacska 2011.02.06. 14:25:49

itt ti tényleg a MAGYAR REPKULTÚRÁRÓL értekeztek? én eddig nem is tudtam, hogy van olyan. Nem is létjogosult nálunk, ezért nem is tud megkapaszkodni, kár is erőltetni (nagy legyintés)

Béci-fanok: légyszi, légyszi, légyszi tegyetek már be hozzáférést arról, hogy milyen díjat(díjakat) is nyert az úr? Mert verbálisan én is egy csomót, és csak szerénységből nem beszélek róla :)

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:25:53

@naezjó?: A placcon szarveres..=Segal...

naezjó... 2011.02.06. 14:28:27

@Albino vernyul:
rendben, ezelőtt fejet kell hajtanom.

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:38:05

@Ancilla:

J.A. nem szerepelt egyik korabali vv-ben sem . Lehet , hogy totál kétszínű volt . Lehet , hogy a falu összes csajávál kikezdett a legmagasabb szinteken . Csak onnan tudhatjuk , hogy jó srác volt , hogy egyetlen fénykép sem maradt utána zöld kendővel a kezén .

joszif 2011.02.06. 14:38:15

Ma sincs Hajnival az Internet istene? Hogyhogy nincs új HV?

Ancilla 2011.02.06. 14:39:25

@jorda: Kedves Jorda! Én is nagyon el vagyok keseredve a médiából ömlő, a fiatalságot rossz irányba befolyásoló, kizárólag a nézettségre tekintettel levő műsorok miatt. De itt jön a már szilárd értékrenddel rendelkező felnőttek, szülők szerepe. Azért kell nekik is nézniük, és a gyerekekkel megbeszélniük ezeket a műsorokat, hogy ne billenjenek félre, hogy ne ezeket a "hősöket" tekintsék mintának, példaképnek, ne az legyen az életcéljuk, hogy celebek lehessenek, vagy, hogy egyszer bekerüljenek a VV-ba.
Megakadályozni nem tudod, hogy nézzék még akkor se, ha otthon nem engeded. Az iskolában erről van szó másnap, a közösségi oldalakon erről (is ) csevegnek, úgy öltözködnek, úgy pózolgatnak, úgy beszélnek, mint ezek a "hősök". A család próbáljon meg ellenpéldát mutatni, s akkor a gyerek meg fogja tudni védeni magát ezektől a hatásoktól. Szórakozik rajtuk, de nem követi. Szerintem elsősorban a szülői nevelésen múlik, hogy milyen hatása lesz ezeknek a műsoroknak.

jörgömös 2011.02.06. 14:40:53

@joszif: Szerintem csak pihen. Megérdemli.

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:43:32

@K.Tomoceusz: Nem tudjuk, ha a regiek ma elnenek, a mai korulmenyek kozott mit tennenek.. De a legtobb (kolto/iro/zeneszerzo/stb), a sajat idejeben, ugyan ugy kilogott a "normal" eletvitelbol, ahogy a mostaniak..

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:46:44

@Ancilla:

Ez durva szöveg volt . Majdnem olyan mint , az alkoholisták alkoholistát nemzenek , a drogosok drogost , a homokosok meg homokost .

Hannibal22 2011.02.06. 14:46:58

@Ancilla: 1,Tudok József Attiláról mindent,amit jelenleg tudni lehet róla (egy kis nagyzolás..na..nem mindent,de elég sokat)
2,Eszemben sem volt "megsérteni" !

Azért írtam,hogy ne vedd már annyira komolyan ezt az egészet,egy hülye játék csak,semmi más!

Ja,és szeretlek:)

mama ottmarad 2011.02.06. 14:50:36

Varánusz blogon jót röhögtem. Szerintem a Hajni is lényegében ugyanezt írta meg, és azért késik a posztja, mert éppen a plágium elkerülésén ügyködik.
Vagy több esze van, mint nekünk, és kiment a levegőre. (Tegnap rengetegen voltak a Városigetben.)

K Tomoceusz 2011.02.06. 14:55:32

@mama ottmarad:

Nem érezhetted jól magad a ligetben mama . Különben ott maradtál volna .

Albino Vernyul 2011.02.06. 14:58:50

@beacska: Olyan nincs, hogy nincs letjogosultsaga.. Csak kis piac vagyunk, egy-egy retegzenenek kicsi a kozensoge ahhoz, hogy igazan eltartsa.. Attol meg letezik, csak nehezen tori at azokat a piac mukodesebol adodo korlatokat, amit egy nagyobb piacon, egy retegzene is kepes jo marketinggel megtenni.. Mondjuk egy nemet piacon, egy retegzenenek van annyi rajongoja, mint a magyaron az ossz. elerheto erdeklodo.. Ezaltal ki tud termelni egy olyan kiadoi hatteret, ami anyagilag biztositja a piacra valo betorest, es fennmaradast.. Bar a videomegosztok, stb. jol betettek ennek, de mas lehetosegeket nyitottak..

biró lóránt 2011.02.06. 15:09:44

sziasztok kommentezők
valaki el tudná mondani 3-4 mondatban, hogy mi történt a hajnali online adásban?
(ha egyáltalán volt online)
előre is köszi

Albino Vernyul 2011.02.06. 15:10:28

Hehehe....
Beci utaloknak himnusz..:

www.youtube.com/watch?v=FS11lNkKv24&feature=related

Es a valasz...:

www.youtube.com/watch?v=FS11lNkKv24&feature=related

Ez a szokott en vagyok a nagyobb hipp-hopp bika, nem Te bikaviadal...:)

gastro vazze 2011.02.06. 15:19:20

Jorda, koppany, zotyo:
Nekem is van pisztolyos kepem, loptam abc-bol fiatal koromban, bunkon leraztam csajokat miutan megkuffantottam oket, sokat cuccozram is, sot meg haveroknak is szereztem... Naes akkor mi van? Most pedig felulok a moszkvai jaratra, mert egy hetre elutazom uzletet kotni, hogy magyar vallalkozok magyar termekeinek eladasarol targyaljak es irjak ala szerzodest..
Es ti 3-an mit tudtok felmutatni a sotet kurucos linkjeiteken, meg a sztereotip irigykedo kommentjeiteken kivul?
Balfaszok....

zoxó 2011.02.06. 15:22:07

Most már egy kicsit aggódom.

christaylor 2011.02.06. 15:24:36

Csak szólok,hogy amíg nem lesz új poszt,addig menjetek,nézzetek Az utolsó akcióhőst,nemsokára kezdődik. :)

gastro vazze 2011.02.06. 15:24:39

Ez Hajni (dohanyzas)poszt leszoktato kampanya, azert nincs meg poszt.. :))
Az rtl villadellaval, Hajni meg igy szivat...:( elvonasi tuneteim is vannak mar. Refresh gomb elromlott mar:)

gastro vazze 2011.02.06. 15:29:02

Hannibal22
Ugyan, csak csintalan, viszont befizetek minden adot cserebe;)

christaylor 2011.02.06. 15:31:46

@biró lóránt: nekem mindegy.

@Hannibal22: hát vannak nekem rossz ötleteim? :)

tizenot 2011.02.06. 15:33:39

@gastro vazze: Ok, mostanáig bírtam, feladom, adjátok fel ti is, hun a poszt? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.06. 15:37:11

Hajni dugába döntötte azt a tervem, hogy nem nézem meg ma a tegnapi összefoglalót, csak az ő posztját olvasom. hát nem . úgyhogy most kénytelen vagyok megnézni :)

genevieve 2011.02.06. 15:37:18

szegény Hajni, biztosan rendesen csuklik:-)

hollario 2011.02.06. 15:41:48

@jorda: Hol a Kereszténydemokraták,az IKSZ és Jobbik tiltakozása,fellépése a csatorna ellen?

Nem érnek rá. Ahogy a hozzád hasonló ilyen álszent senkik szokták, épp titokban pedolfilkodnak, buzulnak, kurváznak, lopnak, csalnak, hazudnak.
(pl. baranyai pap + fél egyház, pécsi püspök, gárdakurva, gárdakapitány szeretővel, stb.)

biró lóránt 2011.02.06. 15:42:34

ez a tegnapi silent disco olyan, mint a fából vaskarika

naezjó... 2011.02.06. 15:45:32

@gastro vazze:
akkor te az a sötét terepjárós biznicccmen lehetsz. Javaslom, ha kiesik, vidd el magaddal Bécit is, tudod, csak azért mert olyan cuki, és a régi önmagadra emlékeztet. :)

mama ottmarad 2011.02.06. 15:53:29

nyugi villalakók, ne évázódjatok már
itt egy idegnyugtató - ha nem adnának a riportszobából

labirintusos-jatekok.333.hu/labor-patkany.html

mama ottmarad 2011.02.06. 16:10:14

új poszt a láthatáron!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.06. 17:15:50

@jorda:
Pont jó ez ma, a politikának, mert magas a nézettség. Addig sem foglalkoznak, azzal mennyit vontak le a bérükből.Nekem, 13000-ezret.Te meg ,itt osztod az erkölcsöt, behányok tőled. Megy a duma, duma, duma,... Odafönt, csak örülnek, hogy a nép ezt bámulja, mintha te nem tudnád !!!
Tünyél el innen, ne rontsd a szórakozásunkat, amiből te húzol hasznot.Áll szent barom.

gastro vazze 2011.02.06. 21:57:38

@naezjó?: no way! :)
sosenem volt terepjáróm, ne sértegess. :)

Úviusz 2011.02.06. 22:33:49

itt miért van ilyen sok hozzászólás?

Flood 2011.02.06. 22:56:06

@Albino vernyul: Húú, ez a freestíle nincs fenn vhol? Érdekelne, a korábbi számai is tetszenek

Flood 2011.02.06. 23:17:38

@Hannibal22: Óriási ez a szöveg, eddig nem ismertem, de beszerzem :)

Kekec1 2011.02.07. 02:17:48

kár hogy ezt senki nem látja, még a végén megkedvelem Alekoszt. ritka emberi és szimpatikus volt az eszmefuttatása, ezt se gondoltam volna, hogy így gondolkodik. Szandi eccerű mint a faék, ráadásul féltékeny mint ááállat:) osztják egymst Olival, aki egyáltalán nem vágja (vagy nem akarja), hogy ez a legtisztább fél-té-keny-ség:) súlyosbítva önbecsülési válsággal a kinézete miatt, amiért a szebb Anikót választotta.

(valaki adjon már egy altatót, nem bírok aludni)

Kekec1 2011.02.07. 02:23:39

ja és okulásként mondom minden pasinak aki ezt nem látja: ha van egy barátnőtök (haveri alapon) aki belétek szeret és féltékenykedik, mint most Oli meg Szandál, NEM az a megoldás, hogy leordítjuk a fejét, mert attól garantáltan oda a barátság is!!! Szandált se szeretem különösebben de most komolyan megsajnáltam.
süti beállítások módosítása