Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X51

2011. február 04. 15:30 - Hódos Hajnalka

Köszönöm a türelmet, aki azt írta az előző poszthoz, azért nincs ma még új írás, mert Alekosszal aludtam a nyugiszobában, az kiviszem azt’ kinn hagyom. A mai napon az abszolút kedvencem Laci és sixx névadása: Sándor, a Rúdtáncosokkal Suttogó. Andrisra ma nem fordítok különösebb gondot, helyette betoltam az oldalast a sütőbe és feltettem a húslevest, Gigi is übrikkel indítja a napot, úgy is van, lendületből rábaszni az indukciós lapra a tízliteres fémedényt, jót tesz az neki. Megérkezett a kakaócska. Gombika körmöl, Laci kinyitja a tolltartót és felfedezi a beleütött tojást. Nagy poén. Nagy poén, akkor elkezdek én is poénkodni. Végiöntözi a többiek padján, holmiján a tojást. Szarok rá, majd megtanulja midenki! És aki csinálta, az álljon ide, és mondja a szemembe, vágja a kukába a tolltartót. Te voltál? Te voltál? Te voltál??

Laci végigjárja az Odút, te voltál? Alekoszt megsajnálom, gyanútlanul és mit sem sejtve mosakodik a fürdőben, Laci kivágja az ajtót, te raktál tojást a izémbe? Miután abbahagyom a röhögést, arra gondolok, nehezen ébredő típus vagyok, ha valaki rám rontana kora reggel, nemcsak azt vallanám be, hogy én tettem az izéjébe, hanem azt is, a tojást is én tojtam. Akik a szobában vannak, azok se raktak Laci izéjébe tojást, senki nem volt, jó, játszhatjuk így is. Nem érdekel! A helyzet fokozódik, Jerzsi akad ki, hagyma van a táskámban! Tudjátok mit, szagoljátok, a hagymák gurulnak, Éva felháborodik, dögöljön meg az aki ilyeneket csinál! Megérti Lacit is meg Jerzsit is, de azért ne az ő cuccait csesszék már széjjel. Az összes szar felém röpült, összebaszták a dolgozatát. Akkor vállalja fel, aki csinálta, mert most mindenkinek összebaszták a cuccát és rohadtul nem vicces.

Az irodalom óra fagyos hangulatban indul, Éva a napos, jelent. Összeizélt Laci szaval, József Attila Mama. A vers arról szól, amíg megvan az a szerettünk, akit nagyon szeretünk, addig úgy élünk körülbelül, mintha állandóan ott lenne velünk, ha nincs, mindent megtennénk annak érdekében, hogy velünk legyen, de ez már lehetetlen. Alekosz következik, Bródy Ki nevet a végén. A vers számára a legmagasabb szintű iskolát mutatja be, az élet iskoláját. Embernek maradni az embertelenségben. Mondjuk az Ady, hagyjuk. Mintha arról kellene dönteni, a (májkrémes)kenyeret vagy a vizet vonjuk-e meg magunktól. Ez az érzés számára ismerős, most is különös paradoxonokkal teletűzdelt érzelmi állapotban, csapdában van. Érzi a nyomást, ami rá nehezedik, ne nézd, ha nem akarod, de látnod kell. Azt hiszem, ez egy üzenet nekünk, nézőknek. A Tanár Úr örül, mert megérintette Alekoszt is a dolog. A többieket is, úgy ülnek az iskolapadban, mint akinek nem jutott krumplifőd. Laci még mindig ideges, Laci, nyugodjál le. Nem érdekel! Lesz majd itt olyan délután, úgy meg fogtok utálni, mint a szart. Én vihogok, mert a háttérzene dobpergés, nem, nem szégyellem magam. Bevetem a katonai módszereket, ennyire egyszerű ez a történet. Ez nálunk is így volt, nem érdekelt senkit, hogy ki volt, addig csinálták a szopatást, míg ki nem derült. És, valaki megüt? Alekosz meri a kakaócskát, hát, elképzelhető. És, aztán mi van? Anikó a kertben lapít, mint szar a gazban, az bűn, ha tudtam róla? Olivér gyorsan megnyugtatja, nem. Akkor jó. Az Éva észrevette már a matekfüzetét? Na, azon még ki fog akadni!

Alekosz nem csinált matekházit. Nem volt rá idő, meg nem is értette meg. Miért nem csodálkozom? Béci a törit nem csinálta meg. Éva odaadja a füzetét Alekosznak, az is össze van baszva? Hogy basszátok meg a kurva fütty! Mi van? Rohadjatok szét, komolyan mondom! Hogy fogok ebből tanulni, hogy nézem meg a kibaszott matekházimat? Teátrálisan a földhöz vágja a füzetet és folytatja az ordítást. Hogy baszná meg a száját az, aki tojással összebaszta! Dögölne meg! Ír nekem egy új matekfüzetet! Nézd meg, össze van ragadva, szét se tudom szedni. Ez nem lekvár, kérdezi Laci. Nem, ez tojás vagy nem tudom mi a szar ez! Ha megtudom, hogy ki volt, szétvágom a ruháját! Most ezzel égesselek benneteket, hogy felnőtt ember létetekre ezt csináltátok, meg se merem mondani neki! Na attól én nem félek Évikém.

Sárközi Tanár Úr fogja tanítani nekik az ének órát. Arra gondolt, népdalokat fognak énekelni. Jerzsi kikéredzkedik, mert rájött a szapora, dórémifászólátidó. Ki vállalkozik szóló éneklésére? A fiúk húzódoznak, brummogd el Laci, jön a tavasz úgyis jönnek ki a macik! Hulla szilva. Az ének órának hálistennek vége, hihetetlenül unalmas volt, a házi feladat a ma tanult dalok közül az egyiknek átírni a szövegét. Humorosra. Rosszat sejtek, Gombika az ágyon ül és a Picúúúrt szimbolizáló macit bámulja. Látod Pötyi, a bácsi tud vigyázni a macijára, nem úgy mint te! Mi a baj Gombi? Semmi. (Minden.) Fáj valamid, faggatózik tovább Anikó. Az agyam az idegektől. (he?) Picúúúr miatt vagy ki? Nem bírok már itt lenni. Ajajj, kezdődik, megint nincs benne benzin. Amíg Gombi száguld a gödör alja felé, Alekosz kinn énekelteti Szandit, de ez így nem jó, mert csárdást jársz rá! Go-góba! Go-gót a hulla szilvára, na persze! Gigivel betanulunk egy go-gót, ez lesz a következő prodzsekt! Gombárúúúr, mi a baj? Nagyon hiányzik a szerelmem. Gombi ismét hullámvölgybe került, az otthoniak hiánya és a benti légkör miatt. Éva felfedezi, hogy összefirkálták a táblán, ő is összefirkál mindenkit, engem nemááá.

Alekosz a nyelvtan tanárnő visszautasítását tudomásul vette, ezen már a barátnőm is röhög. Átértékelte a kapcsolatukat. Itt már én is röhögök. Nehéz, mert a vonzalom még mindig megvan. Amikor hátat fordít, a gyönyörűszép hátát figyelné legszívesebben. Megállítjuk a összevagdaltat és visítunk. De hát, ez egy ilyen történet. Nagyon sajnálom, mert tényleg megtetszett. Kávészünet, pletyka, nem hiszem el, hogy a vajas kenyeret tormával elkevert lekvárral eszed, fúj, dehogy kérek. Szandinak ha hisszük, ha nem, eltűnt a pontosjéselipszilonosjés verse. De most komolyan mondom, még fel is olvastam és el-tűnt! Jerzsi jegylyukasztós-bkv-s verset írt, Olivér furulyásat, nem kevés áthallással a dugásra, Béci versét nem hallottam, mert Pötyi élvezi a kertes házat és ugat mint aki beszorult, Alekosz a női bájról írt, a tanárnő ihlette, természetesen. Szerette volna, ha valami átmegy. Olivér felel, elég döcögős, jézusom, hát megtanultam, azért jelentkeztem!

Törióra, szervusztok, gyere Szandikám. Gyere Alekosz, már régen becsöngettek. Nagyvécén voltam. Ma mindenki fostos? Az óra csendjét egy emberes böfögés szakítja át, egészségedre, malacka. Feladat, kinek a bőrébe bújtunk? Én az enyémből ki kezdek, mert unom. Rosszul vagy, Gombi? Olyan rosszul nézel ki. Haza akarok menni. Gombi ismét hullámvölgybe került. Sír is, papírzsepivel törölgeti a könnyeit és eltakarja a szemét. Újabb feladat, ki vagyok én? Szandika jelentkezik. Bécsbe’ élek, nálam szolgálnak a magyar huszárok, szeretem a férfiakat, kicsit dagadt vagyok és ronda és 1848-49-ben biztos hogy éltem. Hát nem, Mária Terézia nem élt akkor és a tanárnő örült volna, ha nem azt az oldalát domborítjuk ki, hogy fehérmájú volt. Mi visítunk, Szandika hisztizik, a tanárnő megkéri, hogy ne használjon ef betűs szavakat. Éva a szünetben Olivért kérdezi, mi van a Gombival? Haza akar menni. Jerzsi utálja ezt a mondatot. Alekosz Lacihoz fordul, mi volt a megoldás? Baromi egyszerű volt, fejben ki lehetett számolni. Ha harminc harcos vannak, annak mennyi a tíz százaléka? Tíz. Három. A húsz százaléka? Kettő. Jaj, hat. Ja, a háromnak? Akkor az mennyi? Kilenc.

Keződik a matematika óra, foglaljunk helyet. Éva kiesik a padból, mutathatok valamit? Megmutatja a füzetet, mondtam, hogy a Kazal nem bírja ki! Gombi, mi van veled? Gombinak nincs kedve semmihez, nem a tanárokkal van baj. Ahogy a tanár mosolygott, átsugárzott rá is és elindította a javuló tendencián. Visítunk, a barátnőm háromszor követeli vissza ezt a mondatot. A tanár bácsi megdicséri Gombit, már háromszor felcsillant a szeme! Anikó vállalkozó kedvű, úgy gondolja, visszafele kell menni, ezért kap egy ötöst. Szandikát viszont nem érdekli a matek, írt is a Tanár Úrnak egy levelet. Felolvashatom? Kedves Tanár úr, köszönöm az erőfeszítéseit, két napig elhittem, hogy szeretem a matekot, de nem fogom soha megszeretni. A férfiakkal kapcsolatban is ezt csinálod, hogy a pozitív dolgokat negatívan reagálod le? Hát van ilyen. De miért adod fel? Szandi, nézzél rám, úgy nézek ki, mint egy matematika-informatika szakos tanár? Nem. De mégis, az önbizalmam megvolt, elkezdtem csinálni és idáig jutottam. Hát ha a tanár úr arra célzott, hogy ő jó pasi, űdóga, nekem nem jön be, de legyen. Ha több önbizalmad lenne, te is jobban nyomulhatnál felfelé. Na, mégis lehet belőlem Margaret Thatcher. Szandi meghálálja a lelki fröccsöt, holnap azt számoljuk ki, eddig mennyi plasztikai műtétem volt és még mennyi lesz! Ebből vonjunk valami komoly egyenletet. Én azt számolnám ki, hány munkaórát dolgozott Szandika a plasztikai műtétjeiért, de én már ilyen rosszmájú vagyok.

A soha véget érni nem akaró összefoglaló következő epizódja a cigizésről szól, a stáb nem nézi jó szemmel a masszív dohányzást, ezért akik vállalják, hogy leszoknak a cigiről, az RTL dohányzásellenes kampányának arcai lehetnek, ez számtani előnnyel jár. Szandi jelentkezik először, ő egy éve dohányzik, nem függő, segítség nélkül is fog menni neki. Béci is jelentkezik, szeretne a kampány arca lenni, ezt tök jó dolog lehet kintről látni. Nekem mondjuk mindegy, mint a szélső háznak, de őszintén gratulálok annak, akinek sikerül. Oli és Éva megpróbálják, de nem garantálnak semmit, Olivér saját magának akar bizonyítani, mert 2005 óta szenved. Jerzsi is le akar szokni, Gigi miatt is, mert a lányt zavarja a füst. Anikó nem vállalja, Alekosz a napi egy szivarjáról semmilyen körülmények között sem mond le. Majd kinn igen, apukám. Béciről sokan azt gondolják, bírni fogja, Anikó egy hetet ad neki. Jerzsi reklámszagú szöveget tol a kertben arról, ő minden egyes szálat bűntudattal szív el.

Este Szandika szíves pizsiben előadja, hogy ő holnap úgysem megy suliba, csak énekórára, mert az utolsó napot ellógja. Laci, akkor közlöm, a táskám háromnegyed egy óta nem lett megmozdítva. Olivér próbálja jobb belátásra bírni. Szandibandi, te szoktál adni a szavamra! Nem. Nem? Jó, de azért elmondom. Nem mondja el, mert Szandibandi befogja a fülét és lálálázik. Laci viccesen megfenyegeti: holnap reggel fél nyolckor felsorakozunk, és kirángatunk az ágyból, beviszünk a zuhany alá és kilenc ember fog téged sikálni! Andris a szokásos vizsgálóbíró arckifejezésével bejelenti, ennek nagyon komoly hozadéka lett, lássuk. Kedves Villalakók! Szandika többször is megszegte a szabályokat, nem jelent meg a mai tanítási napon, majd többször hangoztatta, hogy nem akar részt venni a Villa életében, ezért szükségszerűen kizárjuk. Ma el kell hagyni a Villát, a kizárás részleteiről a további információkat hamarosan megkapjátok. Bőgés, Éva a szokásos idegbeteg kirohanását hozza, hogy csinálhattad ezt? Miért csináltad ezt? Andris tovább komolykodik. Sanyi, a Rúdtáncosokkal Suttogó arra kérte őket, engedjék meg Szandikának azt az utolsó kis szalmaszálat, hogy beszéljen vele. Beszélt. Lássuk. HahóVillalakók, Szandika? Hát ő azt a döntést hozta, hogy marad, és ezután minden feladatból kiveszi a részét. Küzdeni fogok. Mmkk? Mmkk. Zavar valakit a döntés? Dehogyis. Rövid eszmecsere a cigiről, addiktológus érkezik a Villába, aki vállalta, ettől a pillanattól nem gyújthat rá. Évának természetesen most is van hozzáfűznivalója, de Andris nem nyit vitát. Akkor Éva nem vállalja. A gonosz kis törpenapraforgó!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. Amikor van. 

Tudom, az ígértem, hogy a mai poszt első kommentje a Villalakóknak írt levél végleges verziója lesz, ne haragudjatok, de nem fért bele az időmbe. Holnap reggel hozom, poszttal együtt, köszi a megértést.

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gastro vazze 2011.02.05. 13:34:03

ki az, aki mnvb2 néven úgy idézi Hajni írását a Blikk forumba, hogy forrás bezzeg nem jelöl meg?!

@Peter_Cs: teljesen igaza van Zsuzsinak, bár nem volt szimpatikus, nekem sok egy kicsit az a nő (mint Évike), de mivel NEM találta el Oliúrat, így ő sem sértett szabályt, csak, annyira, mint Szandálka...

Maude Lebowski 2011.02.05. 13:36:34

@Peter_Cs:
egyedi elbìràlàs,ez aranyos:DD

vörös áfonya 2011.02.05. 13:36:51

@canzone: A csajosban nincs senki.Te sem:(

K Tomoceusz 2011.02.05. 13:38:45

@Holabög Rém:

Imádnék veled színházba menni . Te néznéd az előadást , én a arcodon a reakciókat . Látom a komoly darabokat szereted , ezért Weöres Sándot Theomachiáját nézzük meg elöször . De ha fel mersz állni az előadás alatt - volt aki megtette - vagy szüntben haza akarsz menni Alekoszt nézni - ezt már többen tették meg - lenyomlak mint levelet a bélyegre .

47pcc63 2011.02.05. 13:39:10

@vörös áfonya: Az rtl előkapta a piros lapot, aztán a sárgát. Sanyival diskuráltak egy kicsit. Végül bölcs döntést hoztak: ha nem tehetjük, amit akarunk, hadd tegyük, amit tudunk. Oszt jó napot minden kedves nézőnek

Ancilla 2011.02.05. 13:39:35

@Peter_Cs: Én már kinőttem a bulizós korból, de amit írtál döbbentes. 3 liter bor fejenként???? Egy éjszaka??? Hát, azt hiszem, hosszú sorban állás lesz hamarosan a májtranszplantációs listán.
S mire emlékszik az ember egy ilyen buli után, miközben egész nap hány?

47pcc63 2011.02.05. 13:41:29

@K.Tomoceusz: Ott ahol témaérzékeny a kamera, újraforgatják a valóságot, nem kell csodálkozni ezen. Amennyit én látok ebből az egészből, azt mondom, hogy a tetkós előbb utóbb ráfázik a sompolygásra, a túlzott önbizalma lesz a veszte. És itt csak egy győztes van. Szerencsére egyik sem olyan karakter, hogy utána létjogosultsága legyen a képernyőn. Illetve csak remélem.

K Tomoceusz 2011.02.05. 13:43:04

@Peter_Cs: Fejenként 3 l bor elmegy simán bulikban. A csatorna szerintem direkt szívatta a bagázst.

A raktárban volt bekészítve nekik egy két hektós hordó tele borral , csak Gigi nem bírta becihölni a többieknek .

rianna 2011.02.05. 13:44:39

sziasztok!

Hálás köszönet az éjszakai jegyzetelőknek, megérdemelnek egy-egy piros pontot. Mára másik hármat kell beosszunk.
Azzal egyetértek, hogy a tekintély oda, szabályok betartása a múlté, de videókat nézve felmerült bennem a kérdés, hogy Olivér tényleg mérges, vagy csak beépített emberként szítja a többieket?

gastro vazze 2011.02.05. 13:46:18

@Ancilla: azért 3 liter (még csak nem is üveg..) bortól rendesen be lehet karmolni. Ha jó a bor, akkor nem lesz másnap - irsaitól persze garantált:)

47pcc63 2011.02.05. 13:46:32

@Ancilla: Who the fuck is Sanyi?
Lezsák Sanyi?
Csányi Sanyi?
Friderikusz Sanyi?
Nagy Sanyi?

Holabög Rém 2011.02.05. 13:46:58

@K.Tomoceusz: én nem megyek veled sehova ilyen rusnya avatarral :)

K Tomoceusz 2011.02.05. 13:47:07

@47pcc63:

Szerintem Olivér és Anikó kifejezetten jól mutatnának a képernyőn , a hangjuk is rendben van . Ha nincs Enikő a közelben mindkettő benyalhatja magát a médiába .

47pcc63 2011.02.05. 13:47:34

@gastro vazze: Who the fuck is Sanyi?
Lezsák Sanyi?
Csányi Sanyi?
Friderikusz Sanyi?
Nagy Sanyi?

47pcc63 2011.02.05. 13:49:24

@rianna: A párbajt Olivér Kristóf ellen csak 54%-46% ra nyerte meg. Ez azt mutatja,hogy Oli nem a tápláléklánc élén helyezkedik el!

Holabög Rém 2011.02.05. 13:49:39

@Ancilla: ne aggódj értük. A mérhetetlen piálás mellett zsinórban bagóznak, úgyhogy ha ki kell venni a fél tüdejüket, legalább lesz hely a májuknak :)

K Tomoceusz 2011.02.05. 13:50:37

@Holabög Rém:

Már megint a könnyebb utat választok . Vannak Odry színpados , Karinthy színházas , Budaörsi Játékszínes ötleteim is , esetleg slágerdarab a Pestiből . Még választhatsz ! Sírva fogsz visszamenni vv-t nézni és nagyon meg leszel elégedve a magyar átlagnéző szellemi szintjével .

Holabög Rém 2011.02.05. 13:51:17

@K.Tomoceusz: Nekem már régen van egy olyan gyanúm, hogy Olivér és Anikó előbb-utóbb egymáséi lesznek.

Holabög Rém 2011.02.05. 13:52:40

@K.Tomoceusz: Szerintem ez nem színházfüggő. Elborult, önmegvalósító szerzők, lilafejű ködlovagok által rendezett darabjait akkor se nézem meg, ha egyenesen a Nemzetiben adják.

Ancilla 2011.02.05. 13:53:28

@K.Tomoceusz: Anikó igen. S ő be is fog kerülni a médiába valahová. Olivér már nem mutat annyira jól. Rajta már azért rendesen meglátszik a nem kevés átbulizott éjszaka. Nagyon kiélt a feje, egy tízessel többnek néz ki, mint ahány éves. A hangja viszont kellemes. De a fegyelmezetlensége, a szabályok nem tűrése miatt nem hiszem, hogy szívesen alkalmaznák.

vörös áfonya 2011.02.05. 13:54:21

@Ancilla: Olivér majd megy a Balázs mellé rádiózni:)

joszif 2011.02.05. 13:56:08

@K.Tomoceusz: Anikónak a teste megvan hozzá hogy vezethessen egy műsort (nem úgy mint annak a Viviennek a nekedvalóból akinek nincs melle de kurva széles a csípője, nem túl dekoratív a csaj) de láthattuk hogy Görög Zita mire ment a külsejével a tv-ben és a Zitának sz.tem még mindig több sütnivalója volt mint Anikónak valaha is lesz és mégis szenvedett a tv-ben.

vörös áfonya 2011.02.05. 13:57:08

@Holabög Rém: Majd a csatorna egy igazságos szavazáson eldönti:)Én rád szavazok.

K Tomoceusz 2011.02.05. 13:58:21

@Holabög Rém:

Ezek amiket említettem , nem újhullámos modern előadások , amiket 25-30 nézőnek adnak elő kis helyeken . Komoly színházi előadások . További előnye ,hogy könnyű jegyet kapni rá , ellentétben az általad említettekre , amire baromi nehéz a hely mérete miatt .

joszif 2011.02.05. 13:58:47

@joszif: Ördög Nóráról meg ne is beszéljünk mert nála még a szépség is kétséges nem hogy a beszéd...

rianna 2011.02.05. 13:59:45

@Ancilla: Anikó legelőször a playboyba fog bekerülni, de biztos bekerül a médiába is:). Éva irigy lesz, mert őt a playboy nem kéri fel, de ilyen betelefonálós játék, délutáni hókusz-pókusz asztrológiás műsorvezetést még elcsíphet. Olinak szerintem már meg van ígérve valami munka, cserébe azért, hogy bement.

@47pcc63: a szavazatokat azért elég rugalmasan kezelik az rtl-nél.

Ancilla 2011.02.05. 14:00:10

A túlzott alkoholfogyasztás következményei

Magyarország az alkoholfogyasztás tekintetében a világon a vezető országok között foglal helyet. Az egy főre jutó abszolút alkoholfogyasztás évente kb. 12 liter. Az alkoholos italokat legális drognak is tekinthetjük, a "kábítószerek" közül mindennapi fogyasztás esetén az egyik legártalmasabb szer. Az elfogyasztott alkohol a gyomorból és a vékonybélből szívódik fel a véráramba, ezen keresztül jut el a májba és a sejtekhez. A májban különböző kémiai reakciók zajlanak le, melynek hatására az alkohol fokozatosan lebomlik, majd a folyamat során keletkező mérgező anyagcseretermékeket (pl. acetaldehid) a máj semlegesíti. Egy óra alatt megközelítőleg 7 gramm alkoholt képes a máj lebontani, és ezáltal a szervezetet megtisztítani. Amikor nagy mennyiségű alkohol kerül a szervezetbe, akkor a máj már nem tudja kellőképpen ellátni méregtelenítő feladatát, és a le nem bontott mérgező anyagok károsítják a májat, a hasnyálmirigyet, az agyat, a szívizomzatot, és más szerveket is.

vörös áfonya 2011.02.05. 14:01:23

@joszif: Azért Ördög Nóra még mindig jobb,mint pl.Lilu vagy Zita volt.
Csak Nórának nem kellett volna levágatnia a haját,mert most rémesen néz ki.

Ancilla 2011.02.05. 14:02:05

Mennyi a napi megengedhető alkoholfogyasztás?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint (a huszadik életévüket betöltött felnőttek részére) az elfogadható alkoholfogyasztás napi mennyiségének felső határa maximum negyven gramm tiszta szesz: a statisztikák szerint az említett mennyiség rendszeres napi fogyasztása 25 év múltán sem okoz alkoholos májkárosodást (40 gramm alkoholt tartalmaz 1 dl whisky, 4 dl bor, kb. 1,5 üveg sör). Ez az érték a felső határ, vagyis nem arról van szó, hogy ennyi lenne a feltétlenül ajánlott, hanem arról, hogy ez még nem hat károsan. Ugyanennyi ideig naponta 40-80 gramm alkohol elfogyasztása már nagy valószínűséggel a máj zsíros elfajulását okozza, vagy alkoholos májgyulladást vált ki. Naponta 80 grammot meghaladó alkoholfogyasztás esetén májzsugor alakulhat ki az esetek 20-30 %-ában (ez naponta 2 dl-nél több whisky, vagy 8 dl bor, vagy 3 üveg sör, illetve az ezt meghaladó mennyiség). Ezt az alkoholmennyiséget igen sokan elérik, és túl is lépik.

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:03:32

@joszif:

Ez is pap meg papné . Túlzás lenne azt mondani , hogy döglök Anikóért , de az a Görög Zita kifejezetten ellenszenves . Na jó . Anikó befekhet hozzám három napra , ha jól főz .

Lanois 2011.02.05. 14:04:18

@rianna: Ha Zalatnay bekerült a playboyba, akkor Éva is bekerülhet. Ő se apáca.

Lanois 2011.02.05. 14:05:04

@vörös áfonya: Neki nincs feltöltve a szája?

gibson 2011.02.05. 14:05:18

@vörös áfonya: Nórika gyönyörű, rövid hajjal is, kikérem magamnak, hogy rémesen nézne ki!

vörös áfonya 2011.02.05. 14:07:29

@gibson: Szerintem pedig rémes,hosszú hajjal egész máshogy nézett ki az arca is.

@Lanois: Nincs.

joszif 2011.02.05. 14:07:59

@vörös áfonya: Rövid hajjal legalább már nem úgy néz ki mint egy túlkoros általános iskolás kislány.
Bár nem is tudnék igazán említésre méltó női műsorvezetőt írni.

vörös áfonya 2011.02.05. 14:10:00

@joszif: Mert most úgy néz ki,mint egy fiatal általános iskolás kisfiú:)

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:10:10

@Ancilla:

Nem figyeltél a szép tanárbácsi matekóráján .

Ha Alekosz napi alkoholadagja egészséges körülmények között 4cl rövid , 1 sör és 2dl bor , akkor negyedikéről ötödikére virradó éjszaka mennyi italt kell berendelnie , hogy a 18 alkoholmentes napot bepótolja ?

gibson 2011.02.05. 14:10:16

Azt viszont nem hiszem el, hogy ezt a szegény kis Anikót senki nem hajlandó rendesen megcsinálgatni, hát nincs ot bent egy normális, heteroszexuális férfi sem, aki magára vállalná a feladatot (Alekoszt most nem számítjuk ide)????
Ahogy Charlie mondta - nagyon találóan - egyszer a Two and a Half Men-ben, ha egy szarvas odaveti magát eléd az erdőben, a kezedbe ad egy megtöltött, kibiztosított vadászpuskát, és a saját fejéhez tartja a csövét, kötelességed lelőni! :)

gibson 2011.02.05. 14:11:50

@vörös áfonya: pont ez a lényeg, annyira szép, különleges arca van, hogy tarkopaszon, meg seggig érő göndör hajjal is jól nézne ki! :)

Holabög Rém 2011.02.05. 14:12:26

@joszif: Nem bizony. Rövid hajjal úgy néz ki, mint egy túlkoros általános iskolás kisfiú, kislány ruhában :)

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:12:31

@gibson:

Anikó nem akarja , hogy megcsinálják . Szórakozik a manusokkal , remélem az Oloivért meg is őrjíti . Utána kiröhögi .

joszif 2011.02.05. 14:13:04

@K.Tomoceusz: azthiszem az utolsó mondatrésszel kizártad még a hajszálnyi lehetőségét is... Aki még a cukrot sem tudja hogy kell megolvasztni attól sokat ne várj. A sexhez való hozzállása kb. az lehet mint az egyik csajank az ismerettségi körömből, hogy mindenki őt akarja mert baromi jól néz ki de mikor sexre kerül a sor akkor mint egy fadarab. Tudván hogy enyhén fridig az Anikó így belőle se sokat nézek ki az ágyban. A jó csajok mindig azt hiszik hogy semmit nem kell csinálniuk az ágyban...

joszif 2011.02.05. 14:13:53

@vörös áfonya: igen ebben is van igazság :D

vörös áfonya 2011.02.05. 14:14:03

@gibson: Azért szerintem egy haj sokat számít.Nem mindenkinek áll jól a rövid haj.Neki sem.

rianna 2011.02.05. 14:14:25

@Lanois: sőt, vén kurva. De szerintem akkor is legfennebb a másik hárommal együtt kerülhet címlapra.

gibson 2011.02.05. 14:15:05

@vörös áfonya: szerintem meg neki pont igen, de ezen nem fogunk összeveszni :)

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 14:16:36

jól van, megy ez, már félig becsináltam a posztot, mondjuk most összeszandiztam magam kétszer is, mert megint nemtok belépni.

mama ottmarad 2011.02.05. 14:18:40

@K.Tomoceusz: kisteremben, ahol én voltam, cipőkanállal se fért volna be több ember.
A bizonyos Acsher féle Három nővér óta (azt sajnos csak tv-ben), nem láttam ilyen jó Csehov előadást.

joszif 2011.02.05. 14:18:48

Minden álszentség nélkül mondom hogy a nők 80%-át be tudnám photoshopolni a playboy-ba. Szvsz nem nagy kunszt úgy kinézni hogy bekerülj, oda máshogy vezet az út nem a szépségen át.

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:18:52

@joszif:

Arra , hogy Anikónk frigidke , csak egy jelzés van , azt mondta . Lehet hinni , lehet nem . Csak annyi biztos , nem véletlen adta a többiek tudtára .

vörös áfonya 2011.02.05. 14:19:19

@gibson: Veled sosem veszekednék,tesó,ne viccelj:)

Hannibal22 2011.02.05. 14:21:04

@gibson: Megerősítem:)
Egyébként mi ez a nick? Gitár,író,színész?

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:22:22

@mama ottmarad:

Nem szeretem a Magyar Színház társulatát . Azt is most tudtam meg tőled , hogy már csak 60 néző fér be oda . Régen még Sinkovitsok játszottak ott , Nemzetinek hívták és nagyobb volt a nézőtér . Akkor voltam ott utoljára .

gibson 2011.02.05. 14:24:14

@vörös áfonya: de most komolyan, nézd meg ezt a képet, és utána mondd azt, hogy nem áll jól neki ez az új imidzs:

static.nana.hu/db/0F/B9/ordog-nora-rovid-haj-uj-frizura-i-d00021FB928faf9f77976.jpg

Nagyon-nagyon kevés nőnek áll jól a rövid haj, ahogy még kevesebb férfinak a hosszú, ez igaz, de pont ezért különleges az a néhány egyed, aki mégis nőies/férfias tud maradni a neméhez nem illő hosszúságú hajjal - ezt de szépen megfogalmaztam :)

gibson 2011.02.05. 14:25:01

@Hannibal22: író, lásd profilkép, nem, nem engem ábrázol! :)

gibson 2011.02.05. 14:26:02

@K.Tomoceusz: akarja ő azt, legfeljebb még nem tudja. Nem tud semmit!

Ancilla 2011.02.05. 14:27:53

@K.Tomoceusz: Ha májból is lehet a 18-szorosát rendelni, ami egy nap alatt feldolgozza, akkor oké a 18x.

Szép volt a tanár bácsi? Nekem Richard Gere az esetem... De még inkább Gregory Peck

Hannibal22 2011.02.05. 14:28:47

@gibson: Köszi,nem tudtam,hogy ez ő!
Nem ismerem,csak mint kultúrbarbár,hallottam róla ezt-azt:)

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:29:02

@Ancilla:

Öreg vagy mint az orszagút
Már nem kell a pipihusi

gibson 2011.02.05. 14:30:42

@joszif: nem rossz, nem rossz - nekem meg ez jutott eszembe a témáról:

www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0

vörös áfonya 2011.02.05. 14:30:46

@gibson: Most,hogy ilyen szépen érveltél,kapsz egy piros pontot(Éváé volt).De a véleményemet még mindig tartom:)

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 14:31:39

@gibson: ez hülyeség, sok nőnek jól állna a rövid haj, csak kevesen merik bevállalni, mert az az általános agymosás, hogy a hosszú haj a nőies.

nekem most pl. három centis :)

vörös áfonya 2011.02.05. 14:32:05

@joszif: Na,ezzel egyetértek.Neki tényleg jobban áll a rövid.

vörös áfonya 2011.02.05. 14:32:53

@Hódos Hajnalka: Nekem is most lett rövid,leszel a lelkitársam?

Hódos Hajnalka 2011.02.05. 14:34:42

@vörös áfonya: nem, most beéváztatom magam, hát nem tudok belelépni! nem és nem!

joszif 2011.02.05. 14:36:21

@gibson: huh ez de nagyon jó és milyen rég hallottam és tényleg jól áll neki is a rövid haj.
A teljesség igénye nélkül még ők jutottak eszembe: Demi Moore, Sharon Ston, Keira Knightley

gibson 2011.02.05. 14:37:29

@Hódos Hajnalka: ok, de neked tudjuk, hogy minden jól áll, te tökéletes vagy!

Ancilla 2011.02.05. 14:37:50

@K.Tomoceusz: Vonzóbbak az érett férfiak. Mert a legnagyobb sexepillel rendelkeznek, a tapasztalattal és a bölcsességgel.

További szép napot Nektek, sajnos, nekem itthon is dolgoznom kell, ennyit szórakozhattam. (És még alkohol sem volt.)

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:38:26

Most nézem az indás videókat .
Még a Jerzy is tudja , mikor van élő adás és mikor lehet nyugodtan dadogni .

mama ottmarad 2011.02.05. 14:38:40

@K.Tomoceusz: ez a Sinkovits Imre terem, a II. emeleten. Valójában a Cenrtál Színház (fergeteges)vendégprodukciója. :)

gidabiga 2011.02.05. 14:41:11

@Hódos Hajnalka:

a bloghu-nak vannak rejtett mélységei, úgysem tudsz olyan szintre lejutni, lazíts inkább, igyál egy pohár irsait vagy pezsgőt és egy óra múlva próbáld újra. :D

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:43:11

@mama ottmarad:

Írás után láttam meg , hogy kistermet mondtál . Próbáltam utólag sztornózni , de kivételesen nem sikerült .

jörgömös 2011.02.05. 14:50:20

@csicserierika: annyi történt, hogy Szandi kint táncolt az asztalnál, Gigi mögé lépett és végig nyalta a nyakát, de rögtön elvették a képet és Anikóékat mutatták.

gibson 2011.02.05. 14:51:47

@reccs: éreztem én, hogy valami kimaradt!

mama ottmarad 2011.02.05. 14:54:05

@joszif: kijelentem, hogy rövid hajhoz értelmes szemek, viszonylag rendes arc kell, és 4-5 hetente egy jó fodrász. Akkor jól áll.
Évának is vághatnának abból a kazalnyiból valami jót, de nem az a fajta, aki megengedi. Pedig fiatalodna pár évet.

K Tomoceusz 2011.02.05. 14:59:00

@jörgömös:

Te már elörébb tartasz a videókban . Kiderült már hogy az aradi tizenhármak közül kinek volt a legnagyobb fasza ?

reccs 2011.02.05. 15:03:14

@gibson: Alap :)

Viszont az volt már, hogy csak a halott blogmotor a jó blogmotor? :)

mama ottmarad 2011.02.05. 15:04:55

@reccs: illetve, kikkel szakadjon le a Szt. Lajos király hídja?
Éva Oli

jörgömös 2011.02.05. 15:06:58

@K.Tomoceusz: a keresett adat nem lesz benne a videókban, legalább is hajnal fél háromig erről nem volt szó

Maude Lebowski 2011.02.05. 15:07:07

@gidabiga:
ìgy màr teljes a kèp èva ügyben,illetve a hisztijeit tekintve.
gondolom bucizik,vagyis
kólàzik ô is,cölöppartik elengedhetetlen kellèke:)

mama ottmarad 2011.02.05. 15:08:46

@Hódos Hajnalka: mert minden unalmas köcsög vasárnapi hobbyblogger ilyenkor teszi fel, hány körmét rágta le a héten milyen rövidre.
Félre az útból, jön a HV, utat a Hajninak!

joszif 2011.02.05. 15:12:28

@K.Tomoceusz: amelyiknek a leghosszabb volt a szakálla :D
Ha jól tudom ez a helyes megfejtés :D

K Tomoceusz 2011.02.05. 15:12:29

@jörgömös:

Nálam Szandika történelmet tanul és a képről ez a jutott eszébe . Most már én is kiváncsi vagyok .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.05. 15:13:28

@gidabiga:

na, innentől nem olvastam tovább, bírom az ilyen cikkeket :S

Egy nevét elhallgató informátor világosított fel bennünket erről részletesebben, aki a lány ismerősének vallja magát

K Tomoceusz 2011.02.05. 15:15:44

@joszif:

Az nem a gyűrűsujj ? Vagy az alkar ? Vagy az orr ? Már a szakáll is ? Holnaptól nem borotválkozom , mindenkit meg akarok téveszteni . Be akarom a nőket folyásolni .

mama ottmarad 2011.02.05. 15:17:29

Sikerült Hajninak bejutni a Mátrixba

Van új poszt! :)))

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.05. 15:27:42

@mama ottmarad:
Piám is van, xanax-om is,Évának nem adok. Csak érd el, hogy fel engedjék már Hajnit.
Látnom kell a levelet, mert már kezd kiakadni a bioritmusom.

gibson 2011.02.05. 15:30:25

@Ari11: hát nem értesz te semmit? Van új poszt, most mondta a mama!!!

mama ottmarad 2011.02.06. 16:06:14

@gibson: van is, valahol az éterben kering :(
süti beállítások módosítása