Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X49

2011. február 02. 11:15 - Hódos Hajnalka

Becsengettek, itt a várva várt és a jó előre beharangozott iskola hét a Villában. Úgy látszik, Szandikának mégis megered az agya, legalábbis ő tűnik eddig a legszorgalmasabbnak, na de haladjunk sorjában. A kis nebulók készülődnek az iskolába. A lányok rakott szoknyácskában, a fiúk térdzokniban, rövidnadrágban. Hátitáskával, kék iskolaköpenyben. Hogy őszinte legyek, az első tanár bácsitól megijedtem. Oli a napos, jelent, az osztály létszáma tíz, de ketten, Jerzsi és Szandika még hiányoznak. Rövidesen megérkeznek a renitensek, lekésték a buszt. Az órai levelezés tilos, juj. Az ijesztő tanár bácsi nemcsak irodalomtanár, hanem kultúrlény is, itt félrenyelek és fuldokolni kezdek, Pötyi abbahagyja a vécépapír guriga atomokra szedését és érdeklődve figyel, jé, a gazdinak nem szokott a szúrós víz fröcskölni az orrából. Szóval a kultúrlény rosszul van a füttystílustól.

Miért játszák negyvenkilenc színházban a Rómó és Júliát? Mert alap Nem, egyébként is, ki mondja meg, mi az alap? Mert érzelmeket okoz. Nem, azért, mert katarzist okoz, ez egyébként görögül van. Az kerül be a művészetek közé, ami katarzist okoz. Ezek szerint nekem esélyem sincs. Mindenkinek választott egy verset amit meg kell tanulni, a házi feladat pedig, miről szól a vers? Ne elemezzék, hanem amiről nekik szól. Lászlónak József Attila Mama c. verse jut, Éva Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba című költeményét kapja elemzésre. Péterfy Bori egyébként 18. sz-i magyar költőnő.

Kicsöngetnek. Lacinak nagyon szimpatikus volt a tanár. Kelemen Zsófia érkezik, a nyelvtant fogja tanítani, a rossz hír, hogy szintfelmérőt kell írni. Laci ennek is örül, mert ő a helyesírást másként értelmezi, és nem figyel oda annyira mint húsz éve. A matek óra feleléssel kezdődik, az első felelőnek dével kezdődik a neve. Dr. Lázár László. Mik azok a prímszámok? Laci nagy nehezen kinyögi, hogy ezek önmagukkal és eggyel oszthatók. Tudnál mondani pár prímszámot? Nem tud. Szandika a következő. Már viszi is az ellenőrzőt, ő megelégszik az egyessel. Nem lehet feladni. Mutasd a körmöd! Nem szeretném, ha a lányok így járnának órára. Hát, ez egyéni probléma, vihog Szandika, de a Tanár Úr megfegyelmezi. Hogyan szorzunk törtet törttel? Számlálót a számlálóval, nevezőt a nevezővel. Akkor ez nyolc tizenötöd? Szandika olyan szinten meglepődött saját magán, hogy! Nem gondolkodott, ott volt a fejében és úgy jött. A töritanárnővel Alekosz próbál jópofizni, összhangban van a sminkje az öltözékével, nagyon tetszik. A tanárnővel azonban nem lehet, az a fajta, aki még a vécén ülve is töritanárnő, tiszteljük meg egymást azzal, hogy jelentkezünk!

Csapatmunka, a középkori magyar történelemből kell kiselőadást tartani. Alekosz irányából negatív hozzáállást érez a tanerő. Ki szeretne kezdeni? Szandi! Istvánt 1000. karácsonyán megkoronázták, vármegyékre osztotta az államot. Vagy mit. István a fiát szerette volna a trónra, de Imi a vadászaton meghalt. Vazul, ő nem tudom kicsoda, neki volt egy fia, elmenekült, aztán a történelem folytatódott tovább. Alekosz következik, a tatárjárásról tart előadást. IV. Béla és Janus barát együtt éltek. Egy országban. Egy Hold alatt. Nem tudom, itt pontosan kataszteri holdra gondol Alekosz, vagy az égitestre. Julianus barát egyszercsak gondolt egyet és elment keletre, hogy információt gyűjtsön a tatárokról. Felvette a kunokkal a kapcsolatot. A Muhi csatának mi lett az eredménye? Hát igen, ez egy nagyon agresszív csata volt, úgy értesültem, sokan meghaltak. IV. Bélával mi történt? Kivégezték. Oli és Gombi a padra borulva röhögnek.

Illemtan és kommunikáció erős felütéssel, egy táborba’ vagyunk. Bemutatkozás. Szandika kezd, ő rúdtáncosnő, hobbija a pénzcsinálás, gyorsan, sokat, minél többet. Jelenleg nincs kapcsolata, úgyhogy jó lenne ha már rátalálna valaki. Kicsi kora óta lovagol. És őt nem dobja le a ló. A Mambónájtklub sajnos nem hangzik el, vártam. Alekosz a szomszédból érkezett, valamilyen úton módon idekerült, fő asztala és érdeklődési területe a nők. Kimondottan szereti a vörös hajú ötvenes nőket, ők állnak hozzá legközelebb. A tűsarkú és a harisnya kimondottan izgató hatással van a bioritmusára és az idegrendszerére is, várja a kérdéseket. A tanárnő szerint kimerítő volt a bemutatkozás, köszönjük.

Lacinak a matektanár tetszett legjobban, Olinak is, meg a nyelvtan tanárnő. Tényleg, mit szólsz a nyelvtantanárnőhöz, lép oda Alekosz. Nem akármilyen színvonalú csaj. Csak mindegyik vörös, pont a vörös az, ami neki nem annyira, de ilyen esetekben el tud ettől tekinteni. A Gólyáknak nem maradhat el a beavatási szertartás, alkossanak két csapatot, fiúk és lányok, remélem, Jerzsi most egyből el tudja dönteni, melyik csapathoz tartozzon. Szandika hát basszuk meg, ezt nem hiszi el. Reggel felkelünk, itt szopjuk a faszt öt órát, utána tanulni kell és akkor még feladat. Na ebben már megint nem fogok részt venni! Éva kiakad, Szandi, ne csináld ezt, mert a csapatnak ártasz. Szandika elvonul, Éva megkezdi a szokásos fortyogást, kivételesen igaza van, de lefogadom, hogy magáért a fortyogás öröméért fortyog. Hát ez, beszarok, akkor menjen haza, ha nem akar részt venni semmilyen feladatban! Ez által én is csinálhatnám azt, hogy más se csinálhatná azt. Ennek a mondatnak az értelmezése az én házi feladatom, nektek. A minibalhé után pár perccel levél érkezik, kedves Szandi, kérünk, vegyél részt te is a játékban, a Villa szabályai rád is vonatkoznak. Gigire sajnos nem vonatkoznak az alapvető almaevési szabályok, de ezt már megszokhattuk. Olinak egy pohár kakaót kell meginni, a segédeszköz egy tampon, mártogatás, szívás. Oli öklendezik, de hősiesen helytáll. Laci feladata könnyű, kanál a szájba, tojás a kanálba, két kör a nappaliban, könnyedén teljesíti. Gombi feladata, hogy hátrakötött kézzel, tejszínhabbal teli tálban keressen meg egy borsót. Éva széken állva, madzagra kötött almát tart, Bécinek bele kell harapnia. A fiúk is ötletesek, az asztal két végére raknak egy-egy csokipudinggal teli tálat, a tálban egy borsó. Szájjal kell megkeresni úgy, hogy Éva és Szandi keze össze van kötve és egymást ide-oda húzzák. Éva a feladat ismertetése utáni első pillanatban változtat a szabályokon, megbeszéli Szandival, hogy várják be egymást. Az elmélet megdől, Szandit lehetetlen arrébb húzni, Éva hisztizik, de nézd meg, hogy kapaszkodik! Új menet, Alekosz jól megcsomózza a kötelet, Szandika új módszert választ, a szájában levő pudingot az asztalra köpi, nem túl elegáns, annál látványosabb megoldás. Végül Olivér megkegyelmez és elárulja, nincs is borsó a tálban. Kifelé menet azon röhög, összebeszéltek, és ennek ellenére megőrültek.

Este Gólyabál, de csak annak, akinek kész a házija. Alekosz táncol, anyám, az a mozgás, és még figurázza is, súlyos estének nézünk elébe! Szandi magol. Éva nem, bontsunk egy pezs… egy bo…egy sört! Megittad a bort is, hüledezik Alekosz. Az egészet felhajtottad? Jaj, ennyi volt benne. Elnézést, ezért adok neked egy puszit. Vagy lehelj rá, esetleg, van, mikor az is elég. Anikó bekarmolt, Alekosz meg van vele elégedve. Ugye már nem engem utálsz a legjobban? Muszáj volt megkérdeznem, nekem nagyon fájt, hogy én állok hozzád a legtávolabb. Én téged imádlak, a legnagyobb igazságainkat a levelezésünkben nyilatkoztattuk ki! Lehet, hogy nekünk leveleznünk kellene! Benne vagyok! Szandi még átnézi az irodalmat. Műnemek. Líra, epika, dráma, hát ez pöpec, a történelem nagyon sok! Alekosz megint komolyan veszi magát, azonnal levelet fogalmaz Anikónak, úgy érzem, nem vagyok közömbös a számodra. Hangosan röhögök, bár kicsit csalódott vagyok, egy szeretsz? Húzd alá, igen, nem levére számítottam. Anikó üvöltve énekel, aztán akadozó nyelvvel arra biztatja Lacit, hogy foglalkozzon apróságokkal, kicsit később sörrel a kezében, iskolaköpenyben próbál meg lazítani. A feltűnésmentesen a zsebébe csempészett levélnek nagyon örül, igaz, először azt hiszi, hogy egy papírzsepi, gyere! Cigizünk? Ja!

Olivér, ez a te hibád volt! Láttam, mit írt, vihog Oli. Elhiszed, hogy ha megölelgeted… de én ölelgetem folyamatosan. Tudod, milyen csodálatos kis világa van. Most rá akarsz beszélni, te hülye? Hát nekem elegem van belőled, ma már ne is szólj hozzám! Sikítva el, ez az én számom, üvöltve éneklés. Hát igen, van annyi alkohol, ami után bárki elhiszi, hogy van hangja, mondjuk én Iggy Poptól a Passengert szoktam óbégatni. A buli egyre felsőbb dimenziókba emelkedik, Gombi a levegőbe szíveket rajzolva ordítja, hogy azok a boldog szép napok, ég veled! Alekosz információra éhesen elvonul a fürdőbe Olival, hú de jó illat van itt, érzed, itt egy nő volt! Alek, imád téged az Ani nagyon, csak nem úgy mint egy férfit! Alekosz összeomlik, de hát mindig ez van, annyira unom már ezt! Nagyon sok lány szeret a társaságomban lenni, jópofának tartják, de nem úgy, mint egy fiút. És ez már annyira unalmas, annyira idegesítő, hogy az valami elképesztő, apukám! Hiába vannak nekem kijelentéseim meg elképzeléseim, elmehetek velük a büdös picsába! Tudnám én, hogy mi a jó, csak hát, látod, mi van. Olivér röhög, én attól tartok, ez az Alekosz gyerek addig nyűglődik, míg tényleg akad egy jóérzésű csaj, aki feláldozza magát, vannak ezek a mártír típusok, mi meg rettegve nézhetjük hétfőnként a Kék fényt. Jaj nekem, Oli a reklám után szervezkedni fog, tudtam én, hogy mára túl sok volt a jóból.

Tudod kivel megyek, Anikó? A Bécivel megyek. Hagyjál a kiválasztással. Pedig be foglak választani a csapatomba. Ne menjél a Bécivel párbajozni. Menj a Jerzsivel, mert akkor visszajössz. Részeg ember mondja meg az igazat, Oli, ez van. Laci és Béci ugyanerről a témáról beszélgetnek a hálóban, mi van most Olivérrel? Laci nem rá akarta rakni a jelet pedig. Az, hogy tegnap is itt rinyázott, hogy rá rakjuk, ez taktika. Olivér a kertben Jerzsit puhítja, az húzódozik. De miért ne az Évára? Jerzsi nem szeretné, ha ráragadna, hogy be lett folyásolva. Olivér attól fél, ha Gigi, Béci és Laci meg Jerzsi is Évára teszi a jelet, akkor neki csak három szavazata lesz. Kifejtem bővebben, hogy mi a csízió, ha van kedved meghallgatni. Jerzsi nem szeretné hallani. Jerzsinek az egyéni véleménye, hogy kire rakja a jelet. Őt ne folyásolja be senki. Olivér kurvára büszke Évára és Alekoszra, hogy semmilyen körülmények között nem tudják őket eltántorítani. Jó, de mi van, ha nem jön vissza ez a farok? Visszajövök, jó? A riportszobával zárunk, Alekosznak kétségei vannak. Olivér hetekkel ezelőtt megkérte őket, hogy tegyék rá a jelet de még nem döntött, mert akkor harcba küldené, a véletlenre bízná, hogy visszajön-e.  

S. az isten.

Akartam meglepetést hozni, de egy html analfabéta kultúrbarbár vagyok. :(

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2011.02.02. 11:27:29

rendelem az ebédet
köszi a gyorsaságot

van-e szándék 2011.02.02. 11:29:21

@vörös áfonya: a legközelebb kerültél tőlem :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.02. 11:32:22

egy napja nem láttam a Valag világot, így az oktatáson sem vettem részt. olyan műveletlennek érzem magam. kiderült már azóta, hogy mikor volt a II. VH, és hogy ki tette magát a sínekre? vagy csak azon lovagoltak, hogy ki a király?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 11:35:32

Haaaaaaajniiiiiii! A Passengerért imáááádlak! Te állsz ma tőlem a legközelebb! :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.02. 11:36:31

Köszi, Hajni! Még ebéd előtt! Lesz mit olvasgatni kanalazgatás közben.

Trila 2011.02.02. 11:37:30

"Az kerül be a művészetek közé, ami katarzist okoz. Ezek szerint nekem esélyem sincs."

Na, ez nem igaz. Súlyos katarzisokat okozol Te nékünk naponta.
Katarzist nem csak a klasszikusok okozhatnak ám. Különben is mi a klasszikus? A maga korában Rómó és Júlia se volt klasszikus, inkább olyan VV féle. Csak a telekom fejletlensége miatt a nézőközönség nem a doboz előtt, hanem a karzaton körbe foglalt helyet.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 11:44:22

@Mme Chauchat: csak férfiakkal pornózok, és Hajnira itt bent még 100-ból egyszer sem néztem férfiként :)

Jimbo75 2011.02.02. 11:45:42

Anikóval szívesen pornóznék, különösen, ha részeg:)

Traitor General 2011.02.02. 11:45:55

sziasztok! Nagyon jó az írásod megint Hajni!

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 11:46:43

Jó étvágyat mindenkinek! :)

@canzone: :D

christaylor 2011.02.02. 11:49:58

Ezzel a tanulással legalább feldobták egy kicsit az összefoglalókat, épp kezdtem nagyon unni őket. Kár viszont, hogy az egyórás adás mindössze 15-20 percét teszi ki a tanításos rész.

Jimbo75 2011.02.02. 11:53:36

@jogaszlany:

Az a nő hülye. Egyszer nem tudott még megjegyzés nélkül megállni egy feladatot sem.

Szólj, ha kell 2011.02.02. 11:54:24

@christaylor:
ennek oka sztem, h. max 15-20 perc lehet egy tanóra. szval még viszonylag hosszan mutatták.
Bár Anikót sajnálom, h. nem láthattam felelés közben, remélem ma!

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 11:54:32

Valaki kérdezte, volt-e éjszaka élő és mi történt, volt, S-től tudom, íme:

Játszottak, hogyan csempésszenek egymás fogkeféjére, cigijére erőspaprikát, párna alá és a tolltartóba tojást, ágyba tusfürdőt, persze Oli keztde, de hamar lebukott és eztán mindenki rákezdte.
Alekosz ült az iskolapadban és verset írt. Kaptak VillaBlikket, Gigi-Béci kapott jó smseket, meg Alek. Éva kapott egy negatívat, ki is borult.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.02. 11:55:04

A térdzokniról, rövid gatyáról, iskolás stílusról nem ugrott be egyik srácról sem Angus?

A magyar tanárra miért kellett barna köpenyt adni? Nálunk a technikatanár mászkált ilyen szaki köpenyben. Egy irodalomtanárhoz a fehér illett volna.

vörös áfonya 2011.02.02. 11:56:53

@BGy: Nálunk a kémia tanár volt mindig barnában.

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 11:57:06

@BGy: :)) nem. Ő utánozhatatlan.

christaylor 2011.02.02. 11:57:17

@BGy: Vagy semmilyen, mert ha jól emlékszem, egyedül csak ő vett fel köpenyt, senki más.

fran7 2011.02.02. 11:59:58

@Trila: Hajni, nehézsége abban, hogy bekerüljön a művészetbe, inkább az, a kérdés, hogy ezen szövegeknek mi a műfaja. Az biztos, hogy epikus és a napló formátumot, ötvözi a hírlapi ismertetéssel, valamint meghatározhatatlan műfaji keverék önvallomással és társadalmi kritikával elegyítve.
Száz szónak is egy a vége: ez inkább műfajteremtő szöveg, aminek Hajni adja meg a meghatározását, szerkezetét és a meghatározó elemeit, telve intertextuális utalásokkal, ahol még maga a médium sem állandó.

tizenot 2011.02.02. 12:02:19

@Mme Chauchat: Nekem külsőre régen tetszett, de annyira önző, idegesítő, "máséban a szálkát" hogy már nagyon utálom.

Szandinak is beszólt hogy nem csinálja a feladatot, de azt már elfelejtette ki miatt nem volt melegvíz, meg ki sminkelt tornázás helyett, estébé.

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:02:39

@fran7: A szöveg bahtyin-i felfogásában e műfaj nem más, mint a dialógusok párbeszéde.

Jimbo75 2011.02.02. 12:03:54

@Mme Chauchat:

Részegen? Nagyon sokat kellene innom hozzá:))) Ha ő a részeg, az meg nem segít rajta:)
Egy klasszikustól kell idéznem:

Yo! Szép, kerek a feneke, szép a melle de...
Csak egy ribanc...

(Mondjuk a mellére nem illik a leírás:D)

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 12:05:25

@Trila: @fran7: nah, elég most már, mert be leszek képzelve! :D

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:05:27

@Jimbo75: jah, nincs rossz nő csak kevés pia. Mint tudjuk. Amúgy mi(k) a döntő különbség(ek) Éva és Ani között?

fran7 2011.02.02. 12:05:28

@Mme Chauchat: A Bahtyin szót értettem és őneki is hasonló jókat kívánok, mint Naom Chomskynak. De az mit jelent, hogy dialógusok párbeszéde?

Nayime 2011.02.02. 12:08:26

@jogaszlany: Hát Éva balkezes, nem lehet, hogy úgy értette, hogy Szandika jobb kezes, és ő az erősebb kezét használhatja?

gastro vazze 2011.02.02. 12:08:56

Hajni szuper lett megent:)
Azt azért nem tudom vettétek-e, de Anikó legalább tudta a vaccgoingonnak a szövegét, legalábbis azt a pár sort, amit énekelt belőle:)
Pedig hányan szoktak buliban bebaszva halandzsázva énekelni, mondjuk az általam kifejezetten gyűlölt: Evribádigózkunkfufájtííííín'-t :D

Jimbo75 2011.02.02. 12:10:02

@Mme Chauchat:

Nekem a fekete hajú nők a gyengéim, szőkéket valamiért nem bírom. Anikónak ráadásul nagyon jó alakja van, plusz jókat tudok nevetni azon, ahogy beszél, különösen, ha valamilyen hatás éri, akkor szenzációs, mint pld. tegnap, részegen aranybogár volt:))

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:10:03

@fran7: há aztat, h a szövegek komonikálnak 1mással, vagymi. Naomi Cambellt üdvözlöm.

jogaszlany 2011.02.02. 12:13:03

@Nayime: wow, hogy milyen belső infókat tudnak egyesek?

Akkor viszont azért hallgatott el Évike, mert rájött, hogy egálban vannak, azaz a jobbkezes Szandika a bal kezét használja, a balkezes Éva meg a jobbat...

Traitor General 2011.02.02. 12:14:28

ez egy nagyon agresszív csata volt, úgy értesültem, sokan meghaltak... Komolyan nem tudom sírjak vagy nevessek.....

Szaffi B. 2011.02.02. 12:14:43

@Mme Chauchat: Én is, határozottan szimpatizálom ezért. :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:15:59

@Jimbo75: @Trollseprű 9: Tordason majd színvallásra késztetünk, realtime

Hurri Kán 2011.02.02. 12:18:50

És Alkesztosz télleg bekóstolta a tanárnénit is :DDD

Szólj, ha kell 2011.02.02. 12:19:33

Ha éva 1000x jobban nézne ki, mint Anikó, de maradna a természete, akkor is Anikó.
évát belülről rothasztja az önzősége.

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:21:08

@Trollseprű 9: fekete haj. nincs, de megoldható.

Szaffi B. 2011.02.02. 12:22:29

Valaki nem vette fel ahogy Jerzsi lengyelül káromkodik. Imádnám megnézni. :))

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:22:53

@Trollseprű 9: Kösz, h szóltál. Egy ideje nem találtam magamat.

Szaffi B. 2011.02.02. 12:23:43

@Mme Chauchat: Én meg eddig az elveszett ikertestvéremet. Szevasz drága! :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:25:22

@Trollseprű 9: nincs meg, csak írott változatban:
Urodził się we wsi Wola Okrzejska w Ziemi Łukowskiej w zubożałej rodzinie szlacheckiej, pieczętującej się herbem Oszyk, po mieczu wywodzącej się z Tatarów osiadłych na Litwie. Jego rodzicami byli Józef Sienkiewicz (1813-1896) i Stefania Sienkiewicz z domu Cieciszowska (1820-1873). Był jednym z sześciorga dzieci (cztery siostry i brat) [3]. Wola Okrzejska należała do babki pisarza, Felicjany Cieciszowskiej. Został ochrzczony w sąsiedniej miejscowości Okrzeja w kościele pw. św. Piotra i Pawła [4], w kościele ufundowanym przez prababkę pisarza. Rodzina z czasem przeniosła się do Grotek, potem do Wygnanowa, Potkanny koło Przytyka, następnie do Grabowców i Wężyczyna, by ostatecznie od roku 1861 zamieszkać w Warszawie. W 1858 roku Sienkiewicz rozpoczął naukę w gimnazjum w Warszawie (rozpoczął ją w jednym z gmachów późniejszego UW, by następnie kontynuować w szkole mieszczącej się w Pałacu Staszica, a zakończył w gimnazjum przy ul. Królewskiej). W tamtym czasie będąc w szkole w roku 1864 zdobył swą pierwszą nagrodę za wypracowanie Mowa Żółkiewskiego do wojska pod Cecorą. W szkole nie uzyskiwał jednak wysokich not, najlepiej szły mu przedmioty humanistyczne. Wskutek trudnej sytuacji materialnej, nie mogąc liczyć na pomoc finansową rodziców, dziewiętnastoletni Sienkiewicz podjął się posady guwernera u rodziny Weyherów w Płońsku. W 1866 r. uzyskał świadectwo dojrzałości. Zgodnie z wolą rodziców zdał na wydział lekarski do Szkoły Głównej w Warszawie, jednak zrezygnował z medycyny i podjął studia prawnicze, by w ostateczności przenieść się na wydział Filologiczno-Historyczny. Zdobył tam gruntowną znajomość literatury i języka staropolskiego. Prawdopodobnie w tym czasie napisał swoją pierwszą niepublikowaną powieść - Ofiara. Pracował także nad swoją pierwszą opublikowaną powieścią - Na marne. Pierwszą próbę literacką podjął jeszcze w 1867 r., gdy napisał wierszowany utwór Sielanka młodości, odrzucony przez Tygodnik Ilustrowany. W 1869 r. debiutował jako dziennikarz. Przegląd Tygodniowy wydrukował jego recenzję sztuki teatralnej, a Tygodnik Ilustrowany zamieścił rozprawkę historyczno-literacką o Mikołaju Sępie Sarzyńskim. Sienkiewicz pisał pod pseudonimem Litwos do Gazety Polskiej oraz Niwy. W 1873 roku objął w Gazecie Polskiej stały felieton Bez tytułu, a w roku 1875 cykl Chwila obecna. Od 1874 roku prowadził dział literacki w Niwie.

Szólj, ha kell 2011.02.02. 12:25:36

Előző összefoglalóban vettem észre, h. Anikónak vannak ... hát hogy is mondjam?..ilyen cigánytetkói, azok kiábrándítottak egy kicsit - nem nagyon!
Miért van egy bajai lánynak belevarrva a karjába, h. Pécs? Testvérváros?

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:26:47

@Szólj, ha kell: nem pécs, pöcs, csak elmosódott

Szaffi B. 2011.02.02. 12:26:53

@Mme Chauchat: Józef Sienkiewicz (1813-1896

:DDDDDDDDD

perszepolisz 2011.02.02. 12:27:05

Jó emlékszem, hogy a régebbi tejivó versenyben olivér azért nem vett részt mert azt mondták, hogy ő tejcukor érzékeny? Most pedig a kakaót megiatta. Vagy rosszul emlékszem és most a szart kavarom, vagy jól emlékszem és akkor újabb bizonyíték, hogy itt valami nem stimmel.

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:28:13

@Trollseprű 9: és a "babki pisarza", az smafu?!

jörgömös 2011.02.02. 12:29:00

Hajni, nekem MMKK katarzist okozol, tehát művészet, amit csinálsz. A házit sajnos, ha agyonvernek se tudom megoldani :(

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:29:07

@perszepolisz: még jó, h a tamponra nem érzékeny.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 12:30:29

@Trollseprű 9: nem vettem fel, de beleszerettem :) nem szerelmes lettem belé, csak beleszerettem :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.02. 12:30:34

@Mme Chauchat: :D

vagy szivecske Pali volt eredetileg, csak szétmentek, és átpécsesítette.

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 12:31:31

@Szólj, ha kell: Anikó csak pár éve lakik Baján, nem tősgyökeres.

Mme Chauchat 2011.02.02. 12:31:45

@Szólj, ha kell:
- Mé, mi a baja magának?
- A szülővárosom.

Szaffi B. 2011.02.02. 12:34:52

Olivér vajon rokona a jegybank elnöknek? :DD

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.02.02. 12:37:31

A végén nehogy Oli összepocsékolja Alkeszoszt a nagy kavarodásban ! :))))

Szólj, ha kell 2011.02.02. 12:40:28

@Hódos Hajnalka:
ezt nem tudtam :(
@jörgömös: hát megkapirgatnám, h. valódi-e

mocskosmacska 2011.02.02. 12:41:42

@BGy: Előszörre nekem is az ugrott be, hogy ez biztos fizika tanár.

vörös áfonya 2011.02.02. 12:42:00

@Trollseprű 9: Lacit a 3.helyen nem szimpatizálom.

Zime 2011.02.02. 12:43:49

Bazeg, Laci, prímszám, doktor! Azúristnit!

Nayime 2011.02.02. 12:44:15

@jogaszlany: Nem belső info, csak láttam már a műsoron belül írni (pl.kiválasztás), de a cigit is asszem balkézben fogja, amikor dohányzik. Amúgy a tegnapi részt nem láttam, csak úgy olvastam a kommentedből, hogy Szandika a jobb kezét használta.

mocskosmacska 2011.02.02. 12:44:40

@perszepolisz: Olivér mindenért picsog, ami egy kicsit is kellemetlen neki. Éppen nem volt kedves tejet inni, ezért kitalálta ezt a hülyeséget.

Nayime 2011.02.02. 12:48:53

@perszepolisz: lehet, hogy valami laktózmentes tejjel keverték a kakaót? Nem tudom, hogy a tejcukor mentes tej-e a laktózmentes, nem értek hozzá ;)))

@Trollseprű 9: Nem lennék meglepődve :D

Szólj, ha kell 2011.02.02. 12:50:28

jól láttam, hogy a tesiórát meg
katyusa ttila fogja tartani?
lesz megint cigiterror

Friedmann Juci 2011.02.02. 12:52:23

@Szólj, ha kell: a cigánytetkó az a börtöntetkó? pécs? hol? melyik karján? nemár. kék is? :D

zsolyo 2011.02.02. 12:53:06

Én már tudom, hogy Alekosz nyeri a játékot.
Ennyi hülyeséget csak ő tud összehordani.Nélküle unalmas lenne az egész.
Anikó nagy volt:-))))

Friedmann Juci 2011.02.02. 12:53:35

@perszepolisz: nem tejcukorérzékeny, csak a tejivó verseny idején épp fosott. mámint szószerint.

gidabiga 2011.02.02. 12:54:04

köszi Hajni, jó volt megint :D

Nayime 2011.02.02. 12:55:46

@Szólj, ha kell: Az egyébként is ráférne a bandára. Nem is értettem igazán, amikor megszorítások voltak, az a cigire miért nem vonatkozott? Abból lenne csak igazán a nagy konfliktus!

mufuvecske 2011.02.02. 13:01:53

Hajni köszi:)

Dzsörzi kapott tőlem egy piros pontot, szerintem korrekt volt, remélem nem tudják megtörni...

Jajj de jó volt ahogy Oli öklendezett...igazi neki való feladat volt...:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 13:03:47

@Nayime: Akkor mindenki tajtékzana és talán egymásnak is esnének fizikálisan is.

locsolóember 2011.02.02. 13:04:43

Anikót blokkolnám.
Részegen.

Szólj, ha kell 2011.02.02. 13:08:21

@Szólj, ha kell:
főleg, a ha face to face beszél a riportszobában
bah..

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.02. 13:08:52

gombi is részeg volt :) nem szíveket, hanem gömböket rajzolt, a szív már túl konkáv volt neki :)

anikó nemgyenge engedékeny ittassága meg nagyon aranyos volt.

azmeg, ahogy laci a háttérben féltékenyen sandított alekoszra, nagyon árulkodó volt... miért nem kezd a kiscsajjal? mindenki jól járna!

Nayime 2011.02.02. 13:09:40

@Peter_Cs: akkor legalább rá lehetne fogni, hogy Való Világ :)

locsolóember 2011.02.02. 13:09:42

@Jimbo75:
"(Mondjuk a mellére nem illik a leírás:D)"
Katarzist okozol. Nekem.
Vagy be akarsz folyásolni.

Holabög Rém 2011.02.02. 13:10:26

@Mme Chauchat: Hát! Évát sunáznám. Anikót meg rettenetesen :)Azért ez különbség, nem?

Holabög Rém 2011.02.02. 13:11:52

megint Internál a Szervererror?

Lanois 2011.02.02. 13:12:30

@gidabiga: Megcsináltad a házit?

Rigghead 2011.02.02. 13:14:49

én ezt kezdem megunni

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 13:15:12

@zsolyo:

Szerintem már az Anikó is sanszos a nyerésre.
Remélem, ha tudatosodik ez benne, akkor jól fogja viselni, és jól fogja magát menedzselni tovább.

locsolóember 2011.02.02. 13:16:06

@Nayime:
Én csinálnék egy 3 napos no cigi, no szesz "feladatot".

Holabög Rém 2011.02.02. 13:16:08

@Trollseprű 9: Ahhháááá! Szóval simán csak bekopizott egy Henryk Sienkiewicz életrajzot lengyelül... Csalóóóó :)

bévé 2011.02.02. 13:16:22

@Hódos Hajnalka: én voltam, dankesőn, akartam csekkolni 10-től, de addgira elbőbiskoltam. :)

gidabiga 2011.02.02. 13:16:51

@Lanois:

majd óra előtt a szünetben megcsinálom.
ki ér rá délután házit írni?

Augur 2011.02.02. 13:17:55

Anikóval, mint potenciális nyertessel az a gond, hogy azt szeretné, hogy mindenki szeresse. ezen a banánhéjon elcsúszhat.

Holabög Rém 2011.02.02. 13:18:28

@Zime: Ja, doktor, persze. Együtt doktoráltak Ildikóval a Tordasi Egyetemen.

vörös áfonya 2011.02.02. 13:18:30

@Lanois: Nem,köszi,tejcukor érzékeny vagyok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 13:20:37

@locsolóember: Világháború lenne belőle! :):):):):

joszif 2011.02.02. 13:21:08

@Hódos Hajnalka: Volt egy olyan is amikor Alekosz meg Oli vitatta meg hogy miért Nagyképű a Béci és kiderült hogy mikor gokártozni voltak akkor a gyártásvezetőtnek valami ilyesmit mondott hogy: Hé górékám gyere má ide mer huggyoznom kell. :D Aztán gyorsan adásszünet lett.
Amúgy a legjobb rész az az volt amikor az Oli meg az Alekosz egy-egy tálba magokat meg vizet raktak és kikészítették az egyik tanárnak szopatásból. Csak az nem derült ki hogy miért tartják azt a tanárt gerlének vagy galambnak... ezért szar az hogy kevés dolog derül ki az öf-ból.

Lanois 2011.02.02. 13:22:03

@vörös áfonya: Nem baj, akkor hozom.
@gidabiga: Jó, akkor majd jelentem a tanárnak, hogy a szünetben írtad, oksa?

bévé 2011.02.02. 13:23:18

@gastro vazze: és akkor ott csak egy betű nem stimmel. :)

viszont remélem mindenki kiábrándult Aniból végre, ahogy meghallotta a bjútiful inglis ekszentyét. :D
elég kínos volt.

joszif 2011.02.02. 13:25:27

@bévé: hát nálam kapásból ' Mute ' volt szóval nem hallottam.

bévé 2011.02.02. 13:26:51

@gastro vazze: mondjuk kíváncsi vagyok, mi lett volna, amikor nem a refrén van. :)

gidabiga 2011.02.02. 13:27:00

@Lanois:

jelentsd nyugodtan, nem bírom én a kötöttségeket, szabályokat

Nayime 2011.02.02. 13:28:58

@Augur: Nálad a pont, a potenciális nyertest kivéve :)

@locsolóember: Ezt én is! :)

@Rigghead: Én már unom. Ezért hetente csak 1-2x nézem, elég a hogyvolt. (néha már az sem, ha nincs kedvem)
Most vettem meg a Csengetett Mylord első négy évadát, szóval az jó lesz VV helyett :D Sokkal mókásabb :))

Lanois 2011.02.02. 13:29:51

@gidabiga: ja, ha nem zavar, akkor nem jelentem.

vörös áfonya 2011.02.02. 13:30:35

@Lanois: Megkereshetnéd benne a borsót.

Szólj, ha kell 2011.02.02. 13:30:45

@bévé:
nekem csak szimpibb lett.
de a prímet az vitte, ahogy sulikezdés előtt cigizett a rózsaszín tatyójával, uniformisban...

Szólj, ha kell 2011.02.02. 13:32:56

@Nayime:
az egyik legviccesebb sorozat és Mabel a legnagyobb!

Augur 2011.02.02. 13:33:33

@Nayime: a kommentelők szerint potenciális. szerintem valamelyik sótlan fasz fog nyerni.

Hannibal22 2011.02.02. 13:34:23

Itt csak bévének van szeme a látásra ,ha anikóról van szó?:)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.02. 13:36:23

alekosz meg hétvégére megduplázza a műveltségét :)

gidabiga 2011.02.02. 13:37:25

@Lanois:

gondoltam, hogy így már nem annyira érdekes

Ps Briganti · http://photoshop-briganti.blog.hu/ 2011.02.02. 13:38:37

Stohl és Lilu hol van mostanában? Jól látom, hogy pár napja csak Balázs vezeti a műsort?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 13:39:43

@bévé: effektíve kiábrándultam belőle. meg magamból is, mert rám ismertem benne :D

Hannibal22 2011.02.02. 13:41:45

@canzone: pedig te nem semmi színvonalú csaj vagy,apukám:)

beacska 2011.02.02. 13:45:21

@beacska: fura, hogy Szandika a "reklámarc" még megcsinálás előtt. Alig ismertem rá...kifejezetten szebb volt. és soványabb...vagy ez nem is ő ? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 13:45:57

@Hannibal22: ha most megsimogatod a karom vagy a lábam, szólok Bécinek :)

joszif 2011.02.02. 13:46:49

@beacska: vékony szájjal szilikon nélkül minusz sok kilóval ezekben a fényekben egész jól néz ki.

gastro vazze 2011.02.02. 13:46:49

@bévé: abszolút nem volt gáz szerintem.....és, ha mellé franciában is legalább hasonló skillje van, akkor akár mehetünk az oltár elé is:)
(érdekes a leendő feleségem nem örül, mikor anikó imádatomat otthon előadom, szerinte egy hülye kis proli a csaj :DDD)

bévé 2011.02.02. 13:49:41

@Hannibal22: ketten maradtunk hát. ja, nem, Augur is velünk van, asszem. :) én nem mondom, h nem jó csaj vagy mi, szeretném a testét a fejem alá pl., de majd nézzük meg 10 év múlva, amikor csak egy hájas cigányasszony lesz, aki 50-nek fog kinézni 32 helyett.
de én odalevést érte nem vágom. de azt nagyon nem.

bévé 2011.02.02. 13:50:25

@canzone: az nagyon szomorú. :)

Nayime 2011.02.02. 13:50:59

@Szólj, ha kell: Szerintem meg Ivy!!! Az esti imái zseniálisak! :D

locsolóember 2011.02.02. 13:51:22

@Ps briganti:
Lilu beteg.
Stól meg alapból az. :)

marianne 2011.02.02. 13:52:16

@Hódos Hajnalka: bocsi, egy személyes: milyen kutyád van?? a wc guriga szaggatás miatt, enyém is imádja, azt hittem ilyen imádni való hülye csak egy van...a katarzis pedig ott van az írásaid végén, ezen nem múlhat a "művészetek közé való bekerülés"...

Hannibal22 2011.02.02. 13:52:20

@canzone: Nem, azért, mert katarzist okozna, ez egyébként görögül van:)

Augur 2011.02.02. 13:53:37

@bévé: veletek vagyok, nyugi. valamelyik nap írtam, hogy Anikó a legjobb csaj-a villában. utóbbin a hangsúly. kint 12 egy tucat. azt is írtam, hogy van egy ugyanilyen típusú rokonom, aki viszont nem cigó :D őt is ezren sunáznák, csak éppen nincs bent a villában, ezért nem róla írnak itt a kommentelő urak.

Szólj, ha kell 2011.02.02. 13:54:02

@Nayime:
csak nem annyira szarkasztikus :))
ezt a személyzetet kéne betenni a villába!

47pcc63 2011.02.02. 13:54:55

@joszif:
Valaki azt írta egy másik fórumon, hogy Szíj Melindának dr. Csernus kellene. A villalakókra is rá kellene engedni őt, a szerepe szerint hangosan ordibáló Olinál és Szandikánál szerintem dr. Csernus még jobban tud üvölteni, szerintem növelné a nézettséget.

K Tomoceusz 2011.02.02. 13:55:11

Mindenki unja a vv-t és helyette Mylordot néz ? És ott ki a legszimpatikusabb ? Kié legyen a sorozat végén a gumigyár , az ültetvény , a rabszolgák és a havi 200 részvény ?

Eddig Mabel vezet .
Most kap egy szavazatot a vén kurva a papagájjal .

De vigyázat ! A végén csak egy maradhat , aki mindent visz .

Hannibal22 2011.02.02. 13:55:17

@bévé: hát ja, látnak két szép lábat,segget,csecset és el is felejtik,hogy miért is indultak el annak idején a boltba:)
Mondjuk én is élnék vele együtt,egy országban,érted.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 13:55:53

@bévé: már sodrom is magamnak a kötelet :)
@Hannibal22: várj, írom, ka-tar-zis. közvetlen az abszolút mérték alá került a matek füzetemben :D

Szólj, ha kell 2011.02.02. 13:57:07

@Augur:
sőt megkockáztatom az EGYETLEN jó nő (kiesettek is ide számítanak)A VILLÁBAN.
Valszeg anikónak soha nem lesz olyan randa, kiélt feje, m. amilyen annak a vv zsuzsinak már most van

bévé 2011.02.02. 13:57:36

@gastro vazze: de gáz volt. :)
és igaza van az asszonykádnak. ez egy kőproli. olyan, mintha azt mondanám, h Béci jó pasi. :D

reccs 2011.02.02. 13:59:04

@K.Tomoceusz:

Jól emlékszem, hogy ott (is) a gzdasági válság volt, "aki" mindent vitt? :)

Augur 2011.02.02. 14:00:23

@Szólj, ha kell: az, hogy valaki mennyire elhasználódott, szakmai kérdés ugye. a bent lévők munkájukból fakadóan hamar leharcolódtak vagy le fognak harcolódni.

K Tomoceusz 2011.02.02. 14:00:49

@Szólj, ha kell:

Azért gyenge pillanataidban Zsuzsit is gerincre vágnád .

beacska 2011.02.02. 14:01:40

@Augur: a műkörmözés nem amortizál annyira

47pcc63 2011.02.02. 14:02:13

@Augur:
Ez a kis genarazzo szökevény még életében nem dolgozott .
Kiváncsi lennék h a nyoc általános iskolája meg-e van?
Maximum a cerkát polirozta a 4xéven felüli férfiaknak.
Hát nagyon göxény.

Patria 2011.02.02. 14:02:30

@Nayime: Inkább Fekete Viperát nézz.

bévé 2011.02.02. 14:02:34

@Augur: jaja, láttam. :) engem is sokan sunáznának pedig nem vagyok Ani type. :D

Augur 2011.02.02. 14:03:26

@beacska: nyilván ez Anikó egyik előnye.
@47pcc63: Szandira gondolsz?

K Tomoceusz 2011.02.02. 14:03:45

@reccs:

Ha kitérsz a feladat elől , sose lesz bebizonyítva , hogy Évánk kibaszott jó szereplője a játéknak .

bévé 2011.02.02. 14:03:48

@joszif: azt jól tetted szerintem.

bévé 2011.02.02. 14:04:50

@Hannibal22: egy hold alatt, úgy érted?

47pcc63 2011.02.02. 14:05:52

@Augur: akárki is nyeri meg egy honapig sem fog tartani a nyeremény..egyikröl sem tudom elképzelni hogy tud pénzel bánni..meg egyszerre ilyen sok meghülyiti az embert.. már látom elöre a cimlapokat...összetörte , elverte, hajléktalan lett..stb
Lehet a Szandi is,meg a 4.-es banda!

Nayime 2011.02.02. 14:06:06

@Szólj, ha kell:

"csak nem annyira szarkasztikus :))" igen, szegény ahhoz is túl ostoba :D

@Patria stuck up oafish: azt nem ismerem!

beacska 2011.02.02. 14:06:58

@47pcc63: 12 hónapig biztosan!!!

bévé 2011.02.02. 14:07:17

@canzone: kösd meg inkább. Éva megtanít hogy kell. :)

Nayime 2011.02.02. 14:07:31

@Patria stuck up oafish: rákeresek a google-ba, kösz a tippet :)

gastro vazze 2011.02.02. 14:08:13

@bévé: férfiszemmel azt kell, hogy mondjam Béci a legjobb pali ott bent, szegény J.Erzsébet a fasorban sincs azzal a szétszteroidozott járomcsontjával :)

Anikó nem proli (nagyon), csak hátrányos környezetben nőtt fel, ki lehetne kupálni, a külső adottságai mondjuk elég jók, és belülről sem romlott:)

47pcc63 2011.02.02. 14:08:43

@bévé: De a légben szálló narancs vagy, fotel egyformán veszélyes tud lenni. Egyikre sincs ráírva, hogy te játékból repülsz, te pedig ártó szándékkal. És amikor a kedvenc Oli, méregből felrúgta a konyhában a széket? És amikor szintén ő hangsúlyozta, hogy nem sok kell neki ahhoz, hogy szétverje a villát?

Szólj, ha kell 2011.02.02. 14:08:53

@K.Tomoceusz:
csak dupla kotonnal :))
de lehet, h. nekem túl sok lenne az a 60 (tudod, ezt még szorozni kell 3-mal) faszi, akikkel eddig ÚGY volt :DD

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.02. 14:08:54

de kinek szurkol Pötyí?

(én Alekoszra tippelek)

Patria 2011.02.02. 14:09:20

@K.Tomoceusz: +1 Henry

@Nayime: Akkor itt az ideje. ;)

Augur 2011.02.02. 14:09:34

@bévé: sommás véleményem az: mindenkit sunáznának...
@47pcc63: meglehet. elég linkóci a banda.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 14:10:21

@Szólj, ha kell: off - Nekem a két kedvencem Cissy és Ivy - on.

47pcc63 2011.02.02. 14:11:25

@Augur: Remélem, hogy megmutatják a tanároknak, hogyan gyalázták őket az éjjel. Amit Olivér és Alekosz művelt, az vérlázító. Amíg csak a villatársakat gyalázták, arra rá lehet fogni, hogy taktika... De amit a tanárokkal műveltek, az aljasság a javából. Ilyen primitív szinten megnyilvánulni - erre születni kell - és ez egyáltalán nem humoros. Ez olyan szinten sértő, hogy nem hagyhatják büntetlenül. Ha elnézik nekik, akkor a Jóisten se mossa le az rtl-ről hogy az egyetértésükkel, netán a biztatáukra történt az egész. Ha pedig így van, akkor az nagyon szomorú.

Patria 2011.02.02. 14:12:06

Való Világot nő még nem nyerte meg, ha jól csalódok, szóval ezt az Anikós lehetőséget most is kizárnám. Vagy Béci fogja megnyerni, vagy Alkeszosz.

47pcc63 2011.02.02. 14:12:10

@Augur: Remélem, hogy megmutatják a tanároknak, hogyan gyalázták őket az éjjel. Amit Olivér és Alekosz művelt, az vérlázító. Amíg csak a villatársakat gyalázták, arra rá lehet fogni, hogy taktika... De amit a tanárokkal műveltek, az aljasság a javából. Ilyen primitív szinten megnyilvánulni - erre születni kell - és ez egyáltalán nem humoros. Ez olyan szinten sértő, hogy nem hagyhatják büntetlenül. Ha elnézik nekik, akkor a Jóisten se mossa le az rtl-ről hogy az egyetértésükkel, netán a biztatáukra történt az egész. Ha pedig így van, akkor az nagyon szomorú.

Augur 2011.02.02. 14:13:30

@47pcc63: nem láttam. ezek szerint hozták a szokásos, mindenkire hányunk-formát.

Hannibal22 2011.02.02. 14:13:54

@47pcc63: milyen aljasságot műveltek?!

47pcc63 2011.02.02. 14:14:40

@Hannibal22: gondolod, hogy van olyan ember aki ezekre áldoz a mai világban 315.-ft-ot? Én nem hiszem. A csatorna meg annyi százalékot tesz a képek alá, amennyit akar. Én már akkor sem hinnék nekik ha nem %-ba, hanem számokba jönne ki az eredmény, mert a mai világban sajnos mindenki azt manipulál amit csak akar! Egy olyan átlag ember, mint te, én, vagy a többi hozzászóló nem tudja ellenőrizni az adatokat, és még meg merem kockáztatni, hogy ha lenne közjegyző, még azt is manipulálnák.

bévé 2011.02.02. 14:14:53

@gastro vazze: ezen nem fogunk összeveszni. :) ő a legjobb pasi, de nem jó pasi. és ennyi. ő is csak hátrányos környezetben nőt fel a szentendrei lakótelepen, nem?
kikupálni? hát.. ahogy mondani szokták, 'you can take the girl out of the country but you can'T take the country out of the girl..' :)

bévé 2011.02.02. 14:15:55

@Augur: lényegében igen. :)

Patria 2011.02.02. 14:17:13

kedvet kaptam a 4 non blonds-hoz...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 14:18:25

@bévé: Avagy senki sem lépheti át a saját árnyékét.

Patria 2011.02.02. 14:18:27

@Patria stuck up oafish: elírtam, de oda se neki, nem járok nyelvtanra.

47pcc63 2011.02.02. 14:18:56

@bévé: Én például a Szandikát nem tudom elképzelni mikor hotdogot eszik.... A virslit nem szereti,mert a Tamás is mondta,mikor együtt cigiztek a Klárival.... Azonkívül a mustárt ist utálja,gondoljunk csak bele,Dzseniferrel történő affér után kiköpte

Szólj, ha kell 2011.02.02. 14:21:00

@Peter_Cs:
Cissy tényleg nagyon ott van

47pcc63 2011.02.02. 14:21:03

@Peter_Cs: Amit tegnap rudtánc bajnok kisasszony elöadott a háromszögröl az valami fantasztikus volt. Simán eltudnám képzelni ezek után az MTA tudományos munkatársaként. Szerintem ott is felfigyeltek rá és nem hagyják elkallódni ezt a tehetséget.

joszif 2011.02.02. 14:22:40

@47pcc63: Ááá a legjobb volt, csak remélni tudom hogy a savanyú társaság nem húzza keresztbe a poént.
Én bentlennék visszaadnék minden sérelmet amit ellenem követtek el a tanárok mert itt ugye szart sem ér a büntetésük ellenben anno a suliban.
Ugyen ez az éjszaka a Gigivel Lacival Bécivel úgy nézett volna ki hogy ülnek a nappaliban maguk elé bámulvas szótlanul... Így viszont szarrá röhögtem magam...

47pcc63 2011.02.02. 14:23:35

@joszif: Való Világ! Abból készítsenek műsort amit ez a cím takar! Keljenek hajnali 3-kor, induljanak el másodállásukat elvégezni, utána menjenek rendes munkahelyükre dolgozni,. Este pedig végezzék el a házimunkát is.A pasik dolgozzanak éjjel,, hetente 4-szer vállaljanak be nappali munkát. Mert nekünk, ez a való világ. Nem irigységből írom, de egy kicsit unalmas a sok semmirekellő, ahogy egymást ****....gatják, piálnak, cigiznek és semmi sem jó nekik. Nem kifogás, hogy nincs tv, óra, stb...Egyre inkább az az érzésem, direkt választották ezeket a salak embereket a műsorba. Amúgy néhány szereplő már "ismert emberként került a műsorba.

Szólj, ha kell 2011.02.02. 14:24:01

ja és Alf Stokes simán lenyomná olivért bármiben (főleg taktikázásban, settenkedésben, szarkavarásban)

Hannibal22 2011.02.02. 14:25:05

@47pcc63: "gondolod, hogy van olyan ember aki ezekre áldoz a mai világban 315.-ft-ot?"

Nem tartod egy kicsit sokra ennek a vidám kis országnak a lakóit?:)

Leszarom az rtl manipulálását (ha egyáltalán csinál ilyet).
Azt kérdeztem,hogy a lakók milyen aljasságot műveltek a tanárokkal.
Alekosz leötvenesezett egy negyvenest..de ez nem aljasság inkább bunkóság. Mást nem láttam.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 14:25:30

napok óta gondolkozom, hogy kire hasonlít Oli feje, és ma rájöttem: az Oroszlánéra az Ózból

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.02. 14:27:11

Alekosz tipikusan ez:
modoros.blog.hu/2010/04/28/olvasoi_rovat_a_szarazbarat
Arról sajna nem szól a fáma, képesek-e idővel tömeggyilkossá fejlődni.

Ma úgy keltem, hogy ha tényleg komoly a Gigi-Erzsi dolog, akkor nagyon drukkolok nekik!

Hajni, valld be, hogy a fiúk iskolai rucijának leírásánál Angus befolyásolt! ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 14:27:56

Alekosz csajozásai: Benkő Dániel 2.0!

K Tomoceusz 2011.02.02. 14:28:24

@Szólj, ha kell:

Alf Stokes villabeli megfelelője Olivér . Ettől persze időnként még nyomkodja magát .

47pcc63 2011.02.02. 14:30:07

@Hannibal22: Ide a rozsdás bökőt, hogy Szandikának haja szála sem görbül - tehet bármit - nemhogy kiteszik a villából. Ezek négyen förtelmes emberek, dögleni az ágyban és állandóan másokat kibeszélni tudnak, egyébként SEMMIT SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT...alekosz már nevetséges az elhasznált gondolataival, üresen kong a feje, mégis talán őt szemelte ki az RTL győztesnek. Ajaj.
Hát aki,már ebbe belekóstolt?
Meg akik bunkók?

47pcc63 2011.02.02. 14:32:10

@K.Tomoceusz: Kezd krimivé válni a villa mese, akció jelenet is lesz?
Csak nem akkor kezdett lázadozni Szandi is, amikor rájött, Évának nem kell tornázni, kötni, Alekosznak is csak egyszer mondták, hogy enyje-bejnye, nem lett rekord, és ha rajta múlik, ki sem jutnak a fiúk bentről? Vagy sejti, nekik mindent lehet, és még a ló is ledobta, netán megfordult a fejében, hogy nem jó helyen horgonyzott le a villatáborban? Hülyeség. Szandinak a haja szála nem görbülhet meg, azt csinálhat, amihez kedve tartja.

Hannibal22 2011.02.02. 14:33:30

@47pcc63: ja,és a pornókban se legyenek óriásfaszú kanok akiket hatan szopnak le:)
Forduljanak csak rá a nőre a takaró alatt ahogy kell és hozzák az 5percet,mer' ugye ez a való világ.
Az akciófilmekből meg az autósüldözéseket hagyhatnák ki,a roninban is mit műveltek,hallod.Olyan a valóságban nem létezik !

flanker 2011.02.02. 14:33:41

@Lotyó Bridzsida:
De jó új munkahelye van már valakinke! Eddig ilyenre nem volt példa, hogy nappal is hv-zünk!
Hm, ilyen nekem is kell! :.-)

vörös áfonya 2011.02.02. 14:35:28

@Lanois: Most egy táborba' vagyunk,bemutatkoznál?

47pcc63 2011.02.02. 14:35:47

@Hannibal22: #
Olivér amúgy nem bírt magával, mert mindenki fogkeféjét, cigarettáját, sőt a wc kilincset és az összes wc-papírt bepaprikázta+ Ezt elmondta Anikónak figyelmeztetésűl, h ne nyúljon a kilincshez és vigyen magával tiszta papírt!
Olikára rájött az 5 perc, ami már több mint 2 hónapja tart!
A többiek nem tudták, így volt aki Anikóra gyanakodott és tettek is ellene!
Anikó most kétlaki életet él, itt sincs, de ott sem!
Mára várja nagyon a jeleket Olivét, de egyre idegesebb lesz, főleg szombatig!
Bár ha tényleg TÉGLA, akkor ma bizonyára megmondják neki, amit persze pletykás vénasszony módjára valami köntörfalazással meg is ond a többieknek!
Sőt a tanárkat is szivatják ketten és elhatározták, h ez egy játék, ha nem tetszik a tanárnak, h ők felállnak óra közben és kimennek bagózni, akkor tesznek rá!
AKI LÁTTA ÉS HALLOTTA, ATTÓL ELNÉZÉST!

Szirénke 2011.02.02. 14:36:21

@47pcc63: nem is kéne sokszor neki, 1 randi a dokival, és még aznap öngyilkos lenne

joszif 2011.02.02. 14:37:17

@47pcc63:
Tökéletesen értem a gondolat menetet mert én is abban a való világban élek, csak azt egy kicsit sem tartom szórakoztatónak pont azért mert nap mint nap szembesül vele az ember.
Van egy neked való műsor amúgy tényleg érdekes a Nat.Geo-n. Nem tudom mi a címe de arról szól hogy a gazdag vagy csak szimplán pénzszóró angolokat visznek a világ különböző országaiba dolgozni fillérekért hogy megtanulják milyen munkával termelődik az a sok drága holmi amit megvesznek.

K Tomoceusz 2011.02.02. 14:37:29

@47pcc63:

Haragszol erre a Szandikára , látom a betűiden . Megpróbálom elintézni az RTL-nél , hogy online-on belül a kettes kameránál Jerzyt és Gigit , a hármasnál Bécit és Lacát nézhesd nonstop .
Sajnos az Anikós kamera fizetős .

47pcc63 2011.02.02. 14:38:44

@K.Tomoceusz: Ha Alkesz tegnap esti bulin jobban nyomult volna Anikora talán meglett volna neki, csak már saját magában sem hisz..Aniko Olira van ugyan izgulva, de ö most visszafogta magát....mindegy Aniko olyan állapotban volt, hogy bárkivel...de hogy ezek a balfék pasik ott álltak mint egy nagy dáko a buliban.... Alek nem veszi észre a rést a pajzson....

Szaffi B. 2011.02.02. 14:39:44

@beacska: ez meg Olivér. modoros.blog.hu/2009/08/02/az_ingyenelo

Állítólag nincs lakása meg semmi. Ehhez képest elég szép helyen lakoznak Manólánnyal (lásd: bemutatkozó film), Oli nem tud spórolni az Manólány feladata, valamint Manólány a "nyugiban" kifejtette, hogy "Apu azt mondta lehetsz a férjem."
Nos, az én apán nem mondta meg ki lehet a férjem, de az anyám se, kurvára nincs beleszólása.
Azoknak van, ahol anyu-apu brutálisan tolja a csemetébe a lóvét befele.

Valamint Olivér mandarint, vajkrémet, és pezsgőt lop másoktól. Ingyenélő. :DDD

bévé 2011.02.02. 14:41:09

@Peter_Cs: avagy kutyából nem lesz szalonna. :)

47pcc63 2011.02.02. 14:41:34

@K.Tomoceusz: Azt amit Olivér csinált megint, felháborít!
Ő is kapott vissza valamennyt, ki is akadt rendesen, majd jött a blikk sms és egy jó éjt levél, mentek is lefeküdni!
"Megint Alfábol felb-tak", mondta Olivér és kivonult a nappaliba Alekosz társaságáben, hol SzUndika, hol Anikó csatlakozott hozzájuk a téma pedig a ma esti kiszavazás volt!
Megfúzte minden Olivér, h rakják rá a jelet, mert "ki akarja vinni és kint is hagyja az ondorító ocsmány c.igó Bécit"!
Alekosz még hezitál, de "majd addig még meglátom és ujra átgondolom" volt a válasza!
Alekosznak Béci ellen az a legnagyobb baja, h állandóan KÁROMKODIK!
Na itt ment ki nálam a biztosíték!
Akkor ők a szentek, a Béciék az ellenség!

K Tomoceusz 2011.02.02. 14:42:21

@47pcc63:

Attól a hülye pajzstól én se láttam Anikó rését .

Szaffi B. 2011.02.02. 14:43:58

@47pcc63: Vigye ki Bécit az UndOlivér, legalább hazamegy a picsába a Manólányhoz.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 14:44:11

itt az uzsonna ideje, mindenki álljon sorba magnéziumért, mellé kaptok egy-egy szelet májkrémes kenyeret menzateával

joszif 2011.02.02. 14:44:43

Amúgy nem adok 1 hetet sem annak hogy Anikó megint besértődik Olira aztán megy majd Bécihez Gigihez panaszkodni és akkor velük lesz majd egy hetet.
Rohadt kétszínű egy csaj...

47pcc63 2011.02.02. 14:45:29

@Trollseprű 9: Olinak persze , hogy bejön Anikó, ki is kezdett vele! Ha nincsenek kamerák, már rég megcsinálta volna.Olivérnek a naiv barátnőjére csak azért van szüksége , hogy nehéz , bulizós éjszaka után legyen kihez mennie!

Szirénke 2011.02.02. 14:46:05

Mondjamá' meg valaki lécci, hogy mit mondott Alek, amikor Oli megkérdezte hogy mit mondana egy hosszú szőke hajú énektanárnak? 5x néztem vissza, de nem hallom :(

47pcc63 2011.02.02. 14:46:11

@Trollseprű 9: Olinak persze , hogy bejön Anikó, ki is kezdett vele! Ha nincsenek kamerák, már rég megcsinálta volna.Olivérnek a naiv barátnőjére csak azért van szüksége , hogy nehéz , bulizós éjszaka után legyen kihez mennie!

Hannibal22 2011.02.02. 14:46:20

@Trollseprű 9: hallodhülyevagy? akkor sírnék

Szaffi B. 2011.02.02. 14:46:36

@47pcc63: és legyen aki vasaljon. Meg eltarCSa.

Szaffi B. 2011.02.02. 14:49:10

@joszif: Dehogy kétszínű, napraforgócska. Viszont jól néz ki, minden pasi sunázná, így jó darabig nem esik ki. Pedig egy csalódás. Nekem leg'ábbis.

47pcc63 2011.02.02. 14:49:32

@joszif: A virsli szájút úgy se küldik haza. Pedig a szája olyan mocskos, hogy egyszerűen ép mondat nem jön ki rajta anélkül, hogy ne keverje bele jó pár szaftos káromkodást. Azt hogy átalussza a napokat már természetesnek tűnt az első naptól kezdve, csodálom, hogy az RTL még csak most vette észre. A négyes bármit csinálhat, nekik mindent szabad, róluk Bazsika is himnuszokat zeng. Ennyire részlehajló műsor azért kevés van!!!!!!!! A Blikk és a Bors hozzászólások általában szidják a négyest. Valahogy mégis a párbaj szavazásoknál magasan nyernek. Ez nevetséges!!!! Ha bárki bújik a másikhoz már nagy betűkkel hozzák INDUL EGY SZERELEM, ha Olivér kikezd valakivel az CSAK EGY KIS ELNÉZHETŐ FLÖRT. Hát nem vicces?? Vajon Enikő is vak?? BIZTOS AZ AKAR LENNI MERT AKKOR NEM FÁJ, HOGY AZ ORRTÚRÓ BARÁTJA MÁS MELLÉT FOGDOSSA A ZUHANY ALATT. Szóval a lényeg az RTL favoritjainak NEM ESIK BÁNTÓDÁSUK. Így a virsliszájú is marad, csak hoztak egy cikket, hogy ne legyen már olyan feltűnő a részlehajlása az RTL-nek.

Szaffi B. 2011.02.02. 14:50:42

@47pcc63: "Alekosznak Béci ellen az a legnagyobb baja, h állandóan KÁROMKODIK!"

Muhaha!

Ezeket hol láttátok különben?

locsolóember 2011.02.02. 14:52:03

@47pcc63:
Írd meg az ertéelnek; vegyék meg tőled ezt a licenszet, s máris tiéd a világ.
Halyrá.

47pcc63 2011.02.02. 14:52:21

@Trollseprű 9: Nem csak az oli, hanem az éva, szandi és alkoholosz sem csinál soha semmit, gondolom otthon is megeszi őket a kosz, szemét, cipőstől mennek ágyba, elszórják a koszos ruhát, ott hagyják maguk után az edényeket, poharakat. Hiába viszi ki a Bécit, hiába megy a sok sms a Bécire, az rtl elrendezi hogy az oli menjen vissza, és ezt még sokat elhiszik, röhej.

Szaffi B. 2011.02.02. 14:53:45

@47pcc63: ááá, ezen nem idegeskedem, essen ki akárki, leszarom.

joszif 2011.02.02. 14:55:17

@47pcc63: abból viszont nem lehet műsort szerkeszteni ahogy a Gigi Béci Laci néha a Jerzy és Gombi viselkedik mert annyira dög unalom hogy mi is csak ülnénk bambán a tv elött ahogy ők szoktak a kanapén.

@Trollseprű 9:
Egyértelmű hogy csak a jó teste tartja bent a villában, ha van esze akkor ezt fokozza majd a későbbiekben.
Évának sokszor jók a meglátásai Anikóval kapcsolatban csak szarul adja elő és hiába van igaza a stílus miatt ellenszenvet szül...

47pcc63 2011.02.02. 14:56:45

@joszif: Érdekes, ezt a "négyest" oli, szandi, éva és alkoholosz, csak figyelmeztetik, már az alkoholoszt is ki kellett volna rúgni amikor Lacit fellökte, a másik 3-ról nem is beszélve, engem nem néz hülyének az rtl mert már egyszerűen nem nézem olyan mocsok, és nagyon kilóg a lóláb, hogy az oli rendezi az egész műsort (azt csinál amit akar), amit előírnak neki, de látom még sokan beveszik ezt a maszlagot, a Balázs meg nyugodtan nevethet, hogy kombinálnak a hozzászólók, ezzel el is intézi az rtl, de nem gondol arra mennyi nézőt veszít, már nem is tudnak beszélni, egyfolytában ki kell sípolni annyi a káromkodás. Ilyen ocsmány VV még nem volt, csak akkor lehetne valamit csinálni, ha körbemegy, hogy ne szavazzanak, úgy is felesleges, csak a pénzeteket lopják.

*azta* 2011.02.02. 14:57:52

@47pcc63:
hűűű! apám! te aztán nagyon kivagy! javaslom, 2 hétig ne nézz, ne olvass, ne hallgass semmi valóvilágot, hátha a kedved majd megjavul. a humorérzékre meg már, úgy tűnik, késő rágyúrni! ;)

Hannibal22 2011.02.02. 14:57:56

@47pcc63: hallod,igazad van!
Egy kérdésem lenne feléd,miért veszed ezt annyira komolyan,hogy képes vagy rajta felhúzni magad?? Szard már le a retket a manipulálásával,részrehajlásával együtt!Próbálj rajta röhögni,ha tudsz.Ennyi! Ha meg rossz hatással van az idegrendszeredre,ne nézd.

MegLepke 2011.02.02. 14:59:03

@47pcc63: nem a szavazatok tartják el a műsort, hanem jó időben leadott reklámok.

47pcc63 2011.02.02. 14:59:25

@Hannibal22: @*azta*: Ez szép,ha igy folytatódik nem sokan maradnak a villában.Talán jobban oda kelett volna figyelni a kiválasztásnál.Nem ártott volna egy pszyhologus véleményzése a jelentkezőkről.Legyen intő példa a szervezők felé az esetleges ujabb műsor készítésénél.Az pedig,hogy ilyen ORDENÁRÉ módon viselkednek a "lakók" jó lenne,ha elgondolkoznának a hasonló korú fiatalok,hogy ez a viselkedési forma milyen hatással lesz további életükre.Ezt szeretnék tovább adni a születendő gyermeiknek is.Hogy tudnak tükörbe nézni! Még nem késő,hiszen ez a generáció fogja vezetni az országunkat.DE ÍGY?
Akkor inkább kivándorlok.

tizenot 2011.02.02. 14:59:28

@Trollseprű 9: A béci simán kinnmarad oli ellen. Teljesen súlytalan ez a csávó, se nem hal, se nem hús, csak a pofákat vágja állandóan.

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:00:09

@47pcc63:

Csak halkan merem megkérdezni .
Ha te lennél bent a villában takartanál inkább vagy Anikó melleit nyomkodnád ?

Szaffi B. 2011.02.02. 15:00:45

Na, akkor ezt most elmentem a kiválasztásig és meglátjuk igazam volt-e.

Szerintem nem lesz (még) Olivér-Béci párharc.
Ők a két "vezér", ha Béci kiesik, a "hatos" széthullik, Laci nem alkalmas vezetőnek, mert a pszichoterrorja után kiakadt Szandika és Éva is rohamot kapott, ekkor a Retek leállította.
Éva-Valaki lesznek a következő páros. Leginkább Éva-Jerzy, de ez nem biztos.
Addig is húzzák az agyunkat az Olivér keveréssel.

Szaffi B. 2011.02.02. 15:01:38

@tizenot: pasi szemmel. A fő szavazóbázis azonban tinilány, vagy iq hiányos egyéb.

Augur 2011.02.02. 15:02:00

@47pcc63: ez csak egy műsor, ne láss bele többet, mint ami.

joszif 2011.02.02. 15:02:21

@47pcc63: tudod hányszor írtam már én is hogy milyen puhapöcs és mindig baja van az olinak a játékokkal?? Rengetegszer...
De a négyesen kívül senkiben nincs semmi amit meg tudnának mutatni mert mindig olyanok akik citromba haraptak.
De hát fölösleges ezt a meddő vitát folytatni mert ugyse fogunk egyet érteni benne.

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:03:47

@Trollseprű 9:

Maradjunk inkább az Oli-Bécinél . Ki vagyok éhezve Gigi fejére , amikor a vörösképű vigyorogva visszamegy .

47pcc63 2011.02.02. 15:03:50

@joszif: Olvasva a hozzászólásokat nem értem, hogy akkor kinek is tetszik a "fosnégyes" ?... csak az RTL szerkesztőinek meg a műsorvezetőknek. He-he. Milyen emberek ezek? Egy szerkesztőnek nem kellene intelligensebbnek lennie? Egyébként a nekedvalóban szemmel látható a négyes támogatóinak értelmi szintnélkülisége...nézhetetlen.

Szaffi B. 2011.02.02. 15:04:40

@K.Tomoceusz: Veled nem tárgyalok, mert rasszista vagy.

47pcc63 2011.02.02. 15:07:25

@K.Tomoceusz: Az is furcsa, hogy nem szabadna megbeszélni kire rakják a jelet, mégis a balázska még dícséri is a négyest a konspirációért, máskor ezért megfenyegették őket hogy kizárják, de hát ez már a VV4, itt mindent szabad, a nézőket meg hülyítik, mintha rajtuk múlna, mikor bennt lebeszélik előre a trógerek, így miért lenne érdekes, ha a reklámját meglátom a VV-nak már át is kapcsolok, már azt sem bírom.

joszif 2011.02.02. 15:07:52

@Trollseprű 9: Ááá, nem fog Olinak összejönni a kiválasztás, Évára fogják rakni a legtöbben :(.
Az Oli - Béci párharc mindenképpen szarul jönne ki a műsor szempontjából. Két megosztó karakter.
Egy Oli - Laci párbaj viszont nem lenne rossz, ott kevesebb a rizikófaktor és nem bomlanának annyira fel a csapatok. Mert ugye azt nagy esélyel Oli nagyerné.

tizenot 2011.02.02. 15:08:16

@Trollseprű 9: Ezért lesz szoros, különben 80-20 lenne :D

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:09:24

@Trollseprű 9:

Ezt már mondtad
Értettem elsőre is
25. alkalommal már Annamária is érteni fogja és küldi a csekket

joszif 2011.02.02. 15:09:37

@47pcc63: Nekem tetszik, csak tudok reális is lenni mikor azt látom hogy Oli megint fájlalja a kezét akkor egy nyafogó lánynak tartom ennyi.

47pcc63 2011.02.02. 15:09:55

@K.Tomoceusz: Én csak azt nem értem hogy az Olivér bármit csinál,(vagyis semmit nem akar Ő sem,megcsinálni!)nyefeg nyafog,örökké mégis Ő az "Atyaisten" a villába!Vigye csak ki a Bécit,remélem ki is esik!A Kristóf is majdnem kinthagyta,nem sok külömbség volt köztük.Hajrá Béci!!!

bévé 2011.02.02. 15:11:15

@Trollseprű 9: és az összetartó kisebbség. de erre nem mernék mérget venni.

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:13:35

@47pcc63:

Miért ne lehetne megbeszélni a jeladást ? A taktikázás megengedett , csak a testvérek közötti ellenszenves . Rácz úr győzködje Jerzyt vagy Gombit .

Szirénke 2011.02.02. 15:13:38

@joszif: Laci hiánya épp úgy nem tűnne fel, mint Zsófufóé vagy Kristófé

MegLepke 2011.02.02. 15:15:05

@Szirénke: Nana! Nekem hiányozna Laci!:D

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:16:00

@Szirénke:

A helyükben én is óvatos lennék
250 millió az sok pénz

Szirénke 2011.02.02. 15:16:18

@MegLepke: Miért, nélküle nem tudnál rendet tartani, vagy a reggeli tornához kell? :)

joszif 2011.02.02. 15:18:38

Ahogy Oli és Alek szokta mondani Laci csak arra jó hogy megalapozza a hangulatot (ahogy kifigurázzák jókedvük lesz)
Kb. ennyi szerepe van Lacinak a villában.

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:21:17

@Szirénke:

És ma fog mondani nekünk 3 prim számot .
Csak nehogy elfelejtse , míg kiér katedrához .

joszif 2011.02.02. 15:25:51

@K.Tomoceusz: érdekes volt hogy végül sikerült tisztázni hogy önmagával és 1-el osztható de példát már nem tudott mondani... lehet csak izgult??

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:30:05

@joszif:

Lacánk max akkor jön izgalomba , ha fellökik székestül . Fegyelmezett ember , jól tud titkot tartani , prim számra példát nem mond akárkinek .

tizenot 2011.02.02. 15:35:53

@Szirénke: Ki kell hogy ábrándítsalak, az ilyen jellegű élő adások mind el van csúsztatva, hogy legyen idő rácsapni a nagy piros gombra, ha valami olyan történik.

A 15 perc valóban kicsit soknak tűnik, de valószínűleg azért ennyi hogy legyen idő dönteni, hogy egy adott szituáció adásba mehet-e vagy sem.

mézescsók 2011.02.02. 15:47:38

@vörös áfonya: senki ne keressea borsót, mert azon én térdelek éppen, ez Lanois büntetése a tegnapiakért.

Anikó lehet győzelemesélyes, ha addig nem viszi ki valaki.Én úgy látom, hogy jelenleg még majdnem bárki visszajöhetne ellene, annak ellenére, hogy kétségtelen, tud színfolt lenni- Már tegnap írtam, hogy sztem az Ildikó kivételével minden kihívó azért jött vissza, mert a nagyon gyengéket vitte ki (Leonidasz, Kristóf), a tordasi nő pedig nagyvadat választott. A bátorság egyébként lehet tiszteletreméltó, de alkalmasint hülye. Az is igaz, hogy Ildikó nehezen talált volna magánál gyengébbet.

Mindenesetre Anikó akkor állhat szerintem a szavazásoknál nagyon jól, ha az un. nagyok kiviszik előle egymást. Egyelőre nem tartom annyira ásznak. Ha iszik - nem ritkán, mert ha alkalmat talál rá, akkor mindig - átlagon felül hülye és undorító, mint minden nő, ha síkrészegre issza magát. Ha pasi így kívánatosnak találja, akkor gratulálok az ízléséhez és a szexkultúrájához. Nem annyira rossz az, ha az ember partnere észnél van és nem dől belőle a piaszag, majd másnap nem rinyál azon, hogy mit is csináltam, jaj, jaj, nem akartam, stb. Ennyit Anikóról.

Hogy Olivér és Alekosz átlag alatti, az nem lepett meg, bár nem láttam az éjszakai dolgaikat. Amit leírtatok, azok viszont az óvodások színvonalán lévő szivatások. Vagy szellemesek voltak? Valamit már megint nem vehettem észre.

Gigi-Béci-Laci unalmassága: hát tegnap vettem magamnak a fáradságot és eléggé mazochista módon megnéztem Zsófit a Blikk interjúban. Mondott valamit, ami azoknak is eszébe juthatna, aki felhőtlenül élvezik és szinvonalasnak tartják Alekosz idiótaságait. A lényege az volt, hogy kintről máshogy jön le minden (mondjuk ez nem újdonság) és Alekosz egy összevágott egy órás műsorban lehet vicces, szellemes, szórakoztató, de nem a nap 24 órájában.
Bezony. És azt még nem is tette hozzá, hogy a csatorna nem elfogulatlan az összefoglalók összevágásánál. Gondolom nem merte.

K Tomoceusz 2011.02.02. 15:55:00

@mézescsók:

Tehát vannak az átlag alattiak , az unalmasak és az átlag alatti unalmasak , akikből az ún. erősek ha kiejtik egymást nyer Anikó .
Tiszta világos beszéd .

gidabiga 2011.02.02. 16:00:56

@tizenot:

szeretnék birtokolni egy nagy, piros gombot :D

csicserierika 2011.02.02. 16:00:56

@mézescsók: Gondolom, azért Alekról vágták a legtöbb anyagot, mert a hatokról nem volt mit. Zsófika eszik? Laci ül? Gigi néz maga elé? Béci áll és néz? Azért nem irigylem a műsorkészítőit sem, bár erre már utalt az Beni gyerek is egy du-i műsorban, hogy a nincsről nincs mit adni.

mézescsók 2011.02.02. 16:15:52

@K.Tomoceusz: ja, bár nem örülnék neki.
@csicserierika: én sem irigylem a szerkesztőket, de azért nem tudtok meggyőzni arról, hogy mindig nem promottálnak valakit/valakiket.

Ken Adams79 2011.02.02. 16:19:04

Sziasztok!

az adáscsúsztatás azóta "divat" - sőt , asszem az amcsiknál kötelező is - amióta a Super bowl szünetében lévő ÉLŐ koncerten lehúzták Janet Jackson melltartóját. (4-5 éve)

azóta is nyögik a pereket a közvetítő csatornák.

azóta minden 2-3 mp csúszásban van.

gastro vazze 2011.02.02. 16:20:24

@Nayime: csak szólok, hogy többet ne is várj 4-nél, mert csak annyi készült ---- sajnos :(
Na megyek Gretna Greenbe, megszöktetem Anit:)

Szaffi B. 2011.02.02. 16:27:09

@Ken Adams79: 2-3 mp nem egyenlő 15 perc

csicserierika 2011.02.02. 16:27:21

@mézescsók: Szerintem is, de lásd be, hogy a nézettségért azt fogják mutogatni, aki csinálja a feszkót, nem aki csak ül és néz maga elé, vagy takarít. Attól herótom van, mikor a kiesett lakók, mint Gina, Kristóf, v most vegyük Zsófitis jönnek ezzel a megkülönböztető dumával, meg hogy mi nem is tudjuk, hogy milyen nagyon rossz ott bent, stb.. Könyörgöm , nagyjából tudták, hogy mit vállalnak, és a régi villalakók (VV1, 2-ből) is nem értik ezt az extra sok sírást, nyávogást, pedig ők , főleg akik az elsőben voltak, na azok sírhattak volna, hogy nem ilyen lovat akartam. Ócska kifogások csak.

Szaffi B. 2011.02.02. 16:28:06

15 perc alatt lehet keresni másik kamerát, ha esetleg a retek által nem favorizáltak viccesek. :(

Szaffi B. 2011.02.02. 16:29:29

@Trollseprű 9: Másik kamera által mutatott más történést. Vagy Lacit ahogy ül, Bécit hogy néz ki a fejéből, stb.

bévé 2011.02.02. 16:32:51

@Trollseprű 9: jajj. akkor én is megszakítom vele a kapcsolatot. :(

kovácszsuzsi 2011.02.02. 16:32:52

@mézescsók: amikor még volt élő, akkor sokszor azt láttuk, hogy zsófi beszélget bécivel, anikóval, közben vagy habüstből, vagy üvegből csámcsogva eszik. nagyon érdekes volt

mocskosmacska 2011.02.02. 16:34:34

@K.Tomoceusz: El tudom képzelni, hogy Laciék szórakoztatóbbak, mint az állandó cigizést, mások leszólását és káromkodást nézni. Csak éppen úgy van összevágva a dolog, hgoy ez ne derüljön ki. Lacinak, ha hagyják néha megnyilvánulni nagyon jó a humora, pl. a stand-upozása kifejezetten poénos volt, szemben Olivér erőlködésével és Alekoszszal, aki nem poénkodott, hanem Ildit sértegette. Meg egymás parodizálásában is Éva, Szandika és Oli volt messze a leggyengébb, már a szánalmas kategória. Ott Anikó és Gombi vitt mindent.

mufuvecske 2011.02.02. 16:37:20

@csicserierika: az egyetlen amit nem tudtak az emberállomány...és szerintem a csapatban elég egy Olivér féle kavarógép, és máris oda a háváj, dizsi, napfény elmélet...szóval én értem...

gastro vazze 2011.02.02. 16:37:58

@mézescsók: Alekosz tipikusan az a tipus, mint amilyen egy bulihaverom: tök jópofa, a szokásostól eltérő dumája van, gátlás nélkül oltja a csajokat, de mégis, a büdös életben nem hívtam még fel, hogy mi van vele, hogy van, nem találkozunk-e, stb... Szóval ott a buliban beállva jókat lehet röhögni rajta, de sokszor inkább kerülöm, mert annyira fárasztó, hogy mindig ugyanazt a műsort adja elő....
Kicsit rosszabul is néz ki, mint Alekosz, nője mégis van, mert az egyik Leroy, meg egy Miami kecó a srácé :DDDD

mufuvecske 2011.02.02. 16:38:37

@mocskosmacska: Laci a kiégett rocker figurát is nagyon jól hozta...:)

Tompó 2011.02.02. 16:39:28

Mi ez a hír hogy Bandikát ki akarják dobni a villából? Még fenyegető levelet is kapott vagy mi? Felvilágosítana vki miért?

kovácszsuzsi 2011.02.02. 16:39:56

@mocskosmacska: meg lehet nézni valaki sztahanovista felrakta az online közvetítéseket, meg vannak akik blogot írtak róla. nem csináltak a többiek semmit. könnyebb ráfogni a vágásra

Szaffi B. 2011.02.02. 16:40:04

@kovácszsuzsi: vagy Laci Golán-fennsíkos sztorijait, amit azonnal leállítottak. Pedig engem érdekelt volna.
Vagy Béci-Gigit röhögni. Majd most nem látjuk őket csak ha épp nem csinálnak semmit. Bezzeg a négyes!! Azok érdekes emberek. Kár, hogy nem a szomszédaim. :OOOOOOOOOOO

kovácszsuzsi 2011.02.02. 16:43:53

@Trollseprű 9: nem gondolnám, hogy érdekesebb emberek, csak a műsor szempontjából mozgalmasabbak. a többieket nem is nagyon lehet megismerni. talán majd ha kevesebben lesznek érdekesebbé válnak

mocskosmacska 2011.02.02. 16:44:18

@kovácszsuzsi: Miért a négyes mit tesz a következőkön kívül:
- cigizés
- mások leszólása
- más cuccai borotvahabbal bekenése
Ez nem érdekes. Még ilyen unalmas alakokat nem láttam. Semmi humor, semmi kreatívság, jó beszólása, csak ki kire rakna jelet, meg ki mekkora kurva lehetett kint.Ja, meg szegény, lúzer Alekosz szólja le a nőket, akik nem feküdtek le neki.

mocskosmacska 2011.02.02. 16:45:16

@kovácszsuzsi: Lehet, hogy többet balhéznak, de ez egy idő után unalmas.

csicserierika 2011.02.02. 16:46:21

@babyloveyou: ilyen típusu ember volt a VV1-ben is, pl . Oki, akit förtelmesen utáltak a konszolidáltabbak, de nem merték párbajra vinni.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 16:49:31

@mocskosmacska: pont most válaszoltam, hogy ők mozgalmasabbak. de a műsornak nem is célja, hogy hétköznapi embereket mutassanak összezárva, abból még ennyit sem tudnának kihozni. nem számítottak a reteknél szerintem arra, hogy gigi-béci takarítani fog, laci ücsörögni stb.az ilyen műsort a konfliktusok éltetik. csak itt még azok is erőltetett gagyik

K Tomoceusz 2011.02.02. 16:49:59

@mocskosmacska:

Csokoládészószos-rángatós-zóldborsókeresős játékban meg ők voltak a jobbak . Azt hogy pl Gigi hol keresett zöldborsót nem tudtuk meg , és nem tudhassuk , hogy ez jó nekünk vagy rossz . Biztos betojtunk volna a röhögéstől , de ez a retekklub megint manipulált .
Olivér sok mindenben gyenge , én nem vagyok egy dublőr szerzet , de egy tamponos kakaót meg tudnék inni . Biztos átlag feletti vagány vagyok .
Mindezek ellenére csípem a srácot .

Gyors utánolvasás .
Jót írtam a cigókról is meg a biboldókról is . Enter .

kovácszsuzsi 2011.02.02. 16:52:13

@K.Tomoceusz: a tv-nek nem az a célja, hogy xy megnyerje, hanem a nézettség fenntartása. ha valaki vicceskedne folyamatosan kizártnak tartom, hogy ne kerülne be az összefoglalóba

mocskosmacska 2011.02.02. 16:54:17

@kovácszsuzsi: Az a baj, hgoy kurva gyengék a feladatok. Kötés meg szobabiciklizés, hát igen. Ha valamivel kreatívabbak lennének pl. írjanak szappanoperát és játsszák el, akkor talán érdekesebb lenne az adás és Laciék és előtérbe kerülnének. A szerkeztőknek az a hibája, hgoy abban a tévedésben vannak, hogy a sex és a balhé, az ami érdekes. Igazuk van abban, hgoy elsőre ez mindenkit érdekel, de egy idő után unalmassá válik.

mocskosmacska 2011.02.02. 16:54:54

@Trollseprű 9: Hát igen. Az végén kiderült, hogy gyenge, mint a harmat.

Szaffi B. 2011.02.02. 16:55:33

@kovácszsuzsi: én néztem az első BB-t és nem emlékszem ennyi szutyok, szarzsák, low-life, alja emberre. Főztek, takarítottak is, mégis volt egy csomó vicces rész benne. Annyi biztosan, hogy 30-40 perc összefoglalóra "fussa" belőle.
Nem emlékszem, hogy ennyit káromkodtak, cigiztek volna, vagy hogy cölöpöt kellett volna beküldeni, mielőtt kitör egy kolera járvány. :((
Idegbetegre sem emlékszem.
A VV-ket bnem láttam, akkoriban este is dolgoztam.

mufuvecske 2011.02.02. 16:55:44

@csicserierika: nekem Oki jó fej volt, az összes hibájával együtt, Oli szerintem meg sem közelíti...pluszban még rosszindulatú is szerintem...meg azt gondolom arra senki nem számított, hogy itt ilyen nagyban és nyíltan megy majd a taktikázás...

Valaki már írta ma, de nekem is úgy rémlik, hogy a régi vv-kben nem volt megengedett a kihívás megbeszélése...

mocskosmacska 2011.02.02. 16:58:01

@K.Tomoceusz: Na, ez a zöldborsókeresési feladat megint a rohadt szórakoztató így tévén keresztül. Az ilyen akkor izgalmas, ha az ember ott van a helyszínen, ő is játszik és van benne pár atmoszféra. NÉzőként megint a dögunalom kategória.

gastro vazze 2011.02.02. 16:59:00

@babyloveyou: melyik Oki? amelyik hagyta a lányát meghalni, szinte le sem szarta?
Amelyik beleszart (szó szerint) a közösségi együttélés szabályaiba? Amelyik teljesen el volt rugaszkodva a valóságtól, ha önértékelésről volt szó? naneeeeee. Oki volt a valóságshowk történetének leghülyébb szereplője, karonfogva BB Öcsivel :D

mocskosmacska 2011.02.02. 17:01:55

@Trollseprű 9: A BB-ben tényleg voltak jó részek. Pl. amikor betettek hozzájuk egy malacot és az egyik lakó (a"szem Roli) írt disznó részére tök spontán egy tényleg poénos albérleti szerződést és felolvasta neki.

mufuvecske 2011.02.02. 17:02:02

@gastro vazze: kijaza BB Öcsi?:)))) Rá nem emlékszem...

Nem vagyunk egyformák...nekem sokkal szerethetőbb karakter volt, mint Oli...kinek hogy...:)

K Tomoceusz 2011.02.02. 17:03:35

@mocskosmacska:

Ez már megint a pap meg a papné . Béci szépen ugrál az alma után , még a spicce szép , a két lány meg unalom .
Nem volt az rossz így se , csak tétet kellett volna adni a játéknak . A győztes pl egyedül ihat meg egy üveg bort . Imádom az elszánt tekintetű Évát.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 17:03:39

@mocskosmacska: én is ezt gondolom, ráadásul a válogatást is elrontották, mert ha szex- balhé vonalra akartak állni, nem jók hozzá az emberek. akkor pártalan, gátlástalan fiúk-lányok kellettek volna, akik viszonylag jól néznek ki. nem ilyeneket kerestek, valószínű nem ez volt a koncepció. csak az nem akar kiderülni, hogy akkor mi. vagy gondolták, majd közben alakul, csak nincs egy normális kreativjuk?

mocskosmacska 2011.02.02. 17:04:29

BB-ben titokban szavazhattak, nem tudták meg a lakók, hogy ki szavazott rájuk. Itt is lehetne egy ilyen kiválasztás. Lehet, hgoy érdekes eredményt hozna.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 17:06:03

@Trollseprű 9: én úgy emlékszem, a vv-ben is érdekesebb feladatok voltak, bár a 3. részét nem nagyon néztem

trillárom 2011.02.02. 17:06:12

Anikó frigid, ezt ő vallotta be. Nem érdekli a szex annyira. Gondolom néhányan visszahoznák az "életbe" a kedves fórumozók közül.

mocskosmacska 2011.02.02. 17:06:48

@kovácszsuzsi: Igen, én is így látom, hogy a szerkeztők betettek pár embert, akiket rá akarnak venni a sexre, de azoknak meg nincsen kedvük hozzá. Kivéve Alekoszt, de ő szegény senkinek sem kell. Így nyögvenyelős az egész.

mocskosmacska 2011.02.02. 17:09:14

@trillárom: Én úgy tudom, hgoy annyit mondott, hogy még nem volt orgazmusa. Most nem akarok szexuálpszichológust játszani, de ez egy ennyi idős lánynál még nem vészes. A nőnek ezt meg kell tanulniuk, nem olyan természetes, mint egy férinál. A frigidség meg azt jelenti, hgy egy nő nem is kívánja a sexet, az nem is érdekli őt. EGy frigid nő nem olvad el Király L. Norbi csókjától.

mocskosmacska 2011.02.02. 17:12:38

@kovácszsuzsi: Meg az az állandó szánalmas ki kivel aludjon a nyugiszobában. Fogják már fel a szerkeztők, hogy mindegy, kik alszanak ott, úgysem lesz sex. Vigyenek be Alekosznak egy prostit, ha ennyire ez kell nekik.

Szaffi B. 2011.02.02. 17:15:30

@mocskosmacska: "EGy frigid nő nem olvad el Király L. Norbi csókjától"

Jujj, én nem vagyok frigid, de a fogas-füles elől elfutnék, nem hogy olvadoznék érte :DDDD

Ken Adams79 2011.02.02. 17:16:57

Miért vannak névre szóló pólóban a szereplők?
Azért, hogy satu részegen is felismerjék 1mást?
vagy azért, hogy Jerzsy is tudja, ki- kicsoda?

mocskosmacska 2011.02.02. 17:17:12

@Trollseprű 9: Oké, oké javítok. Csapó 2!
Egy frigid nő nem olvad el az ő bradpittje csókjától!

kovácszsuzsi 2011.02.02. 17:22:16

@mocskosmacska: meg ezzel a két hetente esik ki valaki időhúzással is csak unalmasabbá teszik. az iskolából sem tudtak 15-20 percnél hosszabb anyagot bevágni, gondolom unalmas volt

csicserierika 2011.02.02. 17:34:36

@Trollseprű 9: hármas döntőben harmadik lett.

Szaffi B. 2011.02.02. 17:48:15

@csicserierika: Ebben a játékban a harmadik ugyanolyan mint a többi vesztes, csak első hely van ;)

Szaffi B. 2011.02.02. 17:49:08

@mocskosmacska: nem tudom, nem ismerem :DD
CSak amit a cikkben írnak róla, azt szimpatizáltam. :)))

K Tomoceusz 2011.02.02. 17:57:13

@kovácszsuzsi:

Lesz ez még unalmasabb is , egyre kevesebben vannak . Titokban kívánom , hogy a Fantasztikus hatosból maradjon bent az utolsó három , azt is , hogy jó sokáig . Egye fene , maradhat semleges is , nem vagyok gonosz legény .
Remélem akkor is lesznek nézettségi adatok .

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 18:02:00

@Trollseprű 9: "Már most érzem a szereplésem hatását a diákjaim körében. Már nem veszik elő a mobiltelefont órán, és amikor megkérdezem tőlük, mi történt, hogy ilyen fegyelmezettek lettek, azt válaszolják: Alekosz is kibírta a 45 percet telefon nélkül."
mintha Alekosznak lenne bent mobilja, pfff...

gidabiga 2011.02.02. 18:06:36

énekórájuk volt már?
arra kíváncsi lennék...

egyébként kerestem a fonal végét, de úgy döntöttem, nem keresem tovább bekapcsolódom itt :D

Ken Adams79 2011.02.02. 18:08:15

@canzone:

A legjobb példaképet választották maguknak...

K Tomoceusz 2011.02.02. 18:09:03

@mocskosmacska: Fogják már fel a szerkeztők, hogy mindegy, kik alszanak ott, úgysem lesz sex.

Mutatva biztos nem .
Érdekes , hogy a megszorítás hetében a játékosok el tudták érni , hogy a cigaretta megmaradjon . Namármost a sok online szünet , a 15 perces késleltetés , a feltűnően kivasalt férfiúi tekintetek néha azért arról árulkodnak , hogy ez a szex téma is megoldott ügy házon belül . Legalább a házaspár prütykölhetett volna egyet , de nem , ezek is a büszke önmegtartóztató magyarok 1%-ból valók . Kint persze szexmániásak , mint a többi 13 .

A hangos többségre való tekintettel el kell mondjam , ez csak a négy görényre érvényes , a Fantasztikus 6os továbbra is rendes , dolgos , önmagát adó ember lebilincselő belső kisugárzással .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 18:21:31

@K.Tomoceusz:
@K.Tomoceusz:
minél több elmarasztalót olvasok a görény négyesről, annál inkább nő bennem a dac, hogy nekem azért is ők jönnek be jobban, hogy nekem mindig széllel szemben kell:))
Azt hozzátenném, hogy már elejétől fogva inkább ők , most már Béla és Gigi mehetne ki, utána nekem nagyjából mindegy azt hiszem, akiket a legkevésbé bírtam nézni, már mind kint vannak.
Anikó mitől olyan csuda édes azt még nem tudom, de figyelek erősen, hátha rájövök.

Hannibal22 2011.02.02. 18:21:43

@canzone: Pfff,bizony. csak remélni merem,hogy ezt nem a tanár nyilatkozta,ez ugye egy retek kreatív agyszüleménye?
A szőr futkosott a hátamon olvasás közben.

K Tomoceusz 2011.02.02. 18:21:58

@kovácszsuzsi:

Vagy bemegy hozzá valaki , vagy ő megy ki , vagy egy villatársával , vagy szólóban , de egy Alekosz típusú embernek ( aki a bengáli tigrist is megmássza ) 70 nap alatt már ki kellett volna készülni .
Jerzy sem véletlenül álmos egész nap , neki valszeg sok feladata van .
Cserébe Olivér eljátsza nekünk hetente kétszer a nagyhalált .

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 18:22:52

@Ken Adams79: nahallod, Alekosznak van a legmenőbb mobilja

mama ottmarad 2011.02.02. 18:23:43

Az én idegrendszeremre jó hatással volt az iskolaköpeny látása. Lehet, hogy kövület vagyok e téren, de nem volt az olyan rossz intézmény - a nylont kivéve. Nekem pl. remek köpenyeim (!) voltak. Az is lehetett csinos, vasalt, még divatos is, és tényleg védte a ruhát. (Már aki hordott alatta.)

Nem figyeltem meg tegnap, de az Éva-félék MMKK kigombolt köpenyben jártak.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 18:24:03

@K.Tomoceusz: ne mond ilyet jerzyről, mindjárt jönnek jól lecsesznek:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 18:24:38

@Hannibal22: a cikk része volt, idézetként megjelölve irodalom tanárbácsitól, de attól még lehet a vv píárosának agyszüleménye

kovácszsuzsi 2011.02.02. 18:29:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: volt egy anikó jellegű munkatársam, bármit megtehetett, mert mindenki szerint cuki volt. amikor meg ketten maradtunk az irodában kijött belőle a mocskos szájú hárpia, de én jókat vigyorogtam a sok hódolón

gidabiga 2011.02.02. 18:29:40

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

jaj Nida, ha lenne bent egy jópasi, kellemes külső és belső bioritmussal, az nekünk is MMKK csuda édes lenne :D
( nekem nem hiszem, de bármi lehet :D )

@mama ottmarad:

tényleg :)
és a suli vécéjében cigiztek :D

Hannibal22 2011.02.02. 18:31:07

@canzone: Tudom,az egész cikkre értettem én is.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 18:33:56

@Hannibal22: jóvanna, a nyavalya se ért már téged, nemhogy én

mama ottmarad 2011.02.02. 18:34:26

@gidabiga: igen, és a hajnalonta gondosan csigákba rendezett sörényük bűzlött, mint a trafik.
(Pedig Fé...a tanár úr megmondta: úrinő nem dohányzik.)

K Tomoceusz 2011.02.02. 18:34:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Anikó kifejezetten jó színésznő , továbbra is tartom , hogy minden mozdulata meg van szerkesztve . Az is , hogy mikor mutatja meg nekünk testecskéjét a zuhanyzóba és mikor nem , az is hogy mikor rúg be és mit alakít olyankor , az is hogy mikor megy át sírósba . Azt is tartom , hogy be fog jutni a legjobb három közé .

Ken Adams79 2011.02.02. 18:36:03

@K.Tomoceusz:

De nem csak Anikón múlik, mit mutat meg, hanem az RTL-en is...

gidabiga 2011.02.02. 18:36:58

@mama ottmarad:

no meg a mi ruhánk, hajunk meg iskolaköpenyünk is, ha pisilni kellett menni.
és mindig a pasikat és a szexuális életüket beszélték ki, de szerintem hazudtak :D

csicserierika 2011.02.02. 18:39:42

@Trollseprű 9: nem is az a lényeg, hanem, hogy nem merték kihívni, pedig sokan rühellték bent,de látod, én most is emlékszem a nevére, míg a többit nem tudnám felsorolni. A músort nagyban ő csinálta a konfliktusaival.

mama ottmarad 2011.02.02. 18:40:22

@gidabiga: nyilván. Mert a teljes igazság kiverte volna a biztosítékot. (Voltak köztük barátnőim) :)

K Tomoceusz 2011.02.02. 18:41:01

@Ken Adams79:

Feltételeztem az egyik kollega állítását , miszerint a csatorna nézettségi adatokra dolgozik .

gidabiga 2011.02.02. 18:42:40

@mama ottmarad:

nekem nem, ők idősebbek voltak, a fiatalabbakat lenézték, a mi évfolyamunkon meg valahogy kimaradt a dohányzás a lányoknál.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 18:43:41

@Ken Adams79: tőled is megkérdezem csendesen, mi lenne a tv célja azzal, hogy az érdekes történéseket nem mutatja meg?

K Tomoceusz 2011.02.02. 18:44:48

@gidabiga:

Most arról írj mit csináltatok helyette !

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 18:45:17

@kovácszsuzsi:
tökéletes leírás:)

@gidabiga:
hááát:))))
de lehet jót tenne a mi bióritmusunknak:)

@K.Tomoceusz:
ahogy mondod, nekem is ilyen érzésem van

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 18:48:48

@gidabiga:
én nem voltam jó kislány, nagyon nem:(
mi csak lányok voltunk az egész iskolában, de az osztálykirándulás az nem sikerült túl nőiesre:))

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 18:50:19

@mama ottmarad:

Nekem volt olyan köpenyem, ami ilyen kötényszerű fodros volt, és volt egy 5-ös az elején.:D

Nekem az tetszett benne, hogy nem kellett magunkat szarul érezni, ha nem a legmárkásabb szerkó volt alatta, merthogy nem látszott.

Ken Adams79 2011.02.02. 18:54:31

@kovácszsuzsi:

Lehet, hogy akiről csak unalmas dolgokat látunk az ÖSSZEFOGLALÓBAN, azok a nap többi részében csinálnak valami érdekeset. Nem egész nap...de valami érdekest.

De, gondolom nagyon nem véletlen, hogy Anikó olyan mély dekoltázzsal ült az elmúlt 2 napban, a riportszobában.
Hívhatták volna kevésbé látványos ruhában is.
Persze, ennek csak örültem.

K Tomoceusz 2011.02.02. 19:00:25

@Ken Adams79:

Ez a riportszobai kirakott csöcsök nekem is feltűntek . És hogy ki volt preparálva a feje . Gyanús nagyon gyanús . Reggel kéne faggatni a csajt csipás elkenődött szemmel . Tuti , hogy Anikó is ezt akarná , de ezek a szervezők mindig bekavarnak .

gidabiga 2011.02.02. 19:00:38

@K.Tomoceusz:

bent az iskolában semmi rosszat, de mihelyt kitettük a lábunkat a kapun, megszűntünk példás diákoknak lenni.
suli után a szomszédos vendéglátóipari egységben találkoztunk, utána meg otthon mindenféle iskolai foglalkozást hazudva jól éreztük magunkat :D
egyébként én jó kislány voltam :DDD

Szaffi B. 2011.02.02. 19:02:25

@Lotyó Bridzsida: A köpeny jó hatással volt a dióritmusunkra...

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:03:19

@K.Tomoceusz:

Én azt gondolom, hogy túl sok agyat feltéleztek egy 21 éves embernek.
21 évesen az ember GYEREK még.
Néhány reakciója, pl hogy sír, mint a záporeső, ha a Zsófi beszól neki, pontosan arra engednek engem következtetni, hogy egyáltalán nem tudja kontrolálni az érzéseit.Megint megjegyzem, hogy hónapokig képtelenség mindig színészkedni. Egyszerűen túl sok energia. Ráadásul visszajelzés nélkül vannak, főleg Anikó.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 19:04:15

@Ken Adams79: de mi az rtl célja azzal, hogy ne mutasson érdekes dolgokat? így is vért izzadnak, hogy összehozzák a 40 percet. teljesen értelmetlen lenne, ha történne valami és DIREKT kihagynák. felépítenek egy k drága projektet, és nem mutatják az érdekes történéseket amit a 6os csinál? azért, hogy nyerjen alekosz pl? értelmetlen lenne

gidabiga 2011.02.02. 19:08:07

@Lotyó Bridzsida:

én is szerettem az iskolaköpenyt, nálunk a fiúköpeny volt divat, amikor már nekünk kellett volna vasalni, azután nejlon :)
alsós koromban volt keményített fehérgalléros köpenyem, de akkor még nem én vasaltam :D

bévé 2011.02.02. 19:08:37

nemtom, nekem nagyon tetszett, ahogy tegnap Oli és Gombi kiröhögték Alekosz miközben felelt.

Flood 2011.02.02. 19:11:56

Anikóóóóóó! :D
Megjöttem :)

Ken Adams79 2011.02.02. 19:12:48

@kovácszsuzsi:

De miért értelmetlen?
Nem biztos, hogy azt akarják, hogy Alekosz nyerjen, lehet, hogy csak pillanatnyilag (a következő kiszavazásig), akarják nyomni Anikót, vagy valakit.
Pl, lehet, hogy Zsófi sem volt ennyire unalmas.
Vagy pl az elmúlt 2-3 részben Laciról meg Gombiról kb 2 szó esett.
48 -72 óra alatt nehogy már egy szalmaszálat ne tegyenek odébb, amit meg lehetne mutatni.

Anikó egyébként 2 nap egymás után is ugyanabban a ruhában volt a riportszobában.
Azaz, vagy 2x ugyan úgy öltözött fel, vagy 2 nap után ment be. (Vagy ne adj Isten, így vágták össze)

szédült nőszemély - forza 2011.02.02. 19:12:59

Balázs megint a régi kóláját issza, amibe Lilu és Stólbuci is beleivott? kaphatna szerencsétlen valami Fanta féleséget is már

Flood 2011.02.02. 19:13:11

Olivér még gyorsan kitereget az osztályteremben :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:14:08

@gidabiga:

Sőt nekem piros köpenyem is volt, szerintem.:)

bévé 2011.02.02. 19:14:46

Anikó elfelejtett hátul fésülködni. na ez a proli.

jörgömös 2011.02.02. 19:16:11

Leszarom, hogy hármas. Anikót akkor is meg kell zabálni.

ritus_ 2011.02.02. 19:16:22

Jóestét!

Nah.... Évike ilyen kultúrbarbár?

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:16:41

Mennyi rohadt sok ÉLETIDŐM elment az iskolára!!!!!

Most esik csak le!:)))
Az ezrelékét sem használom, bakker...

kovácszsuzsi 2011.02.02. 19:17:03

@Ken Adams79: nem logikus, hogy egy nézettségért folyó harcban kihagyjanak olyan történéseket, amelyek változatossá tehetnék az összefoglalót. zsófival is vért izzadtak, mikor alek kihívta, hogy egy hétig legyen főszereplő

Flood 2011.02.02. 19:17:19

Úúúú, hát ezek azért eléggé gyógypéldák, a (nemlétező) 3 éves fiamnak se okoznának gondot.

kovácszsuzsi 2011.02.02. 19:18:43

@Flood: de látod mégis milyen bambán néztek

Flood 2011.02.02. 19:19:47

Tanár úr, elrántunk 1 cigit? :DDD

Hannibal22 2011.02.02. 19:20:01

balázst lecserélhetnék erre a matektanárra

vörös áfonya 2011.02.02. 19:20:20

Legközelebb a törire raknak jelet,mert az távol áll tőlük:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:20:28

@Flood:

Még, jó, hogy MÉH nem létezik az a gyerek, mer' lebikhatná', hogy mégis gond vóna.:D

Augur 2011.02.02. 19:20:31

még megbánom, hogy nem mentem be bazz. mármint tanítani.

gibson 2011.02.02. 19:21:32

A Bélának miért van ez a kendő a nyakába kötve? Lesérült, vagy mi?
Az utóbbi hetekben Olivért is láttam felkötözött kézzel, ha jól emlékszem...

gastro vazze 2011.02.02. 19:22:44

@bévé: a proli csinit kuffantani kb. akkora élvezet, mint egy csini jogtudóst :D

Flood 2011.02.02. 19:22:44

Fújj, a köpőcsöves kis buzikat de utáltam mindig. Legszánalmasabb és gusztustalanabb szórakozás.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.02. 19:23:07

Áááááááááá, Éva balkezes! Elhatárolódom.

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:23:29

Ez egy heterogén társaság.

mama ottmarad 2011.02.02. 19:23:31

@gidabiga: hófehér/ített/, felgombolható, piké anyagból :)

fran7 2011.02.02. 19:24:05

Azért Aleknak van némi igaza, ha gondolat hálót játszunk ennek bele kell férnie.

Flood 2011.02.02. 19:24:34

Éva milyen kis puncsos okostojás, az ilyeneket is utáltam :DDD

gastro vazze 2011.02.02. 19:24:37

szegény Alekosz olyan tanulatlan és buta, hogy a tulok előreköszön neki :)
Éva, meg okoskodik, de neki sincs annyi esze, hogy ilyenkor kicsit visszafogná magát .. (neeeeeeembaaaaj:)))

vörös áfonya 2011.02.02. 19:25:03

@gibson: A szkanderban lesérült utána meg megerőltette.De nem biztos:)

fran7 2011.02.02. 19:25:10

Ezzel a töritanárral az a baj, hogy túl modern akar lenni, de rendtartásban meg elég merev.

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:25:16

@fran7: MMKK bele kell férnie. MindMap

Büszke_troll 2011.02.02. 19:26:41

Az iskolai viselkedésből azért kiderül, ezek a sötét parasztok miért nem vitték semmire.

Csöcsöt mutogatni, faszt lóbálni, erre jók.
A plebsz.

Flood 2011.02.02. 19:26:45

@gibson: sztem még a 2 héttel ezelőtti szkandert nyögik, mind2 arra panaszkodott, ha jól emléxek

gastro vazze 2011.02.02. 19:26:59

@Flood: nana. nyálas galacsinnal igen, nade rízsszemmel! az menő volt:)

Nálunk a legveszélyesebb időszak az osztályban húsvéti rajzórák környékén volt: mindenki hozzon keménytojást megfesteni........aztán szünetben indult a tojáscsata...néha egy-két sérüléssel:)

fran7 2011.02.02. 19:27:55

@Mme Chauchat: Ilyenkor lehet helyre tenni azokat a dolgokat, hogy miért is tanulunk a történelmet.

Flood 2011.02.02. 19:28:43

Tanárverés is lesz vajon? :)

gibson 2011.02.02. 19:29:17

Szal ez még ma így vicces, elsőre nézhető, szódával elmegy, de ha még szombaton is ezt kell nézzük, ahogy ezek itt egyenruhában bohóckodnak, meg felelnek.....

Lanois 2011.02.02. 19:29:52

@vörös áfonya: Mennyi a katarzis belső szögeinek összege?

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:30:48

@fran7: szívemből szóltál, röviden: SZSZ

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:31:20

Tesóm köpőcsövezett órán, a házunkban lakó osztálytársnője meg mondta, hogy "na, neeee" és amikor neeee-t mondta, belerepült a szájába a galacsin, amit a tesóm köpött.:D

Szaffi B. 2011.02.02. 19:31:40

Ez valami baszott unalmas.
A töritanárt ütném amíg mozog.

Lanois 2011.02.02. 19:31:44

@fran7: Szerintem az a baj vele, hogy ellenszenves.

Augur 2011.02.02. 19:34:04

@Trollseprű 9: én ezt a nyelvtannénit is. lófaszjuci.

ritus_ 2011.02.02. 19:34:29

Ez a csaj komolyan tanárnő?

ritus_ 2011.02.02. 19:35:02

@Trollseprű 9: fúúúúúúú, az a nő engem is irritált.

gastro vazze 2011.02.02. 19:36:04

ezt a nyelvtantanárnőt el tudnám képzelni valami jó szadomazo pornóban:) (na ez a fajta haj a proli szvsz)

fran7 2011.02.02. 19:36:23

@Lanois: Azért, amit mondtam megfelelési kényszer nyomja a legújabb módszereket, de nem érti a lényegüket. S mellé elképesztően rideg.

ritus_ 2011.02.02. 19:37:03

Milyen mondattípusok vannak:

- Óhajtó

Alekosz: A vágyak.

Kész, ezen megborultam:D

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:38:18

A megtermékenyítésnél mit csinál? Mi történik? Egyébként biztosan nem írom fel a táblára.

Flood 2011.02.02. 19:38:45

Alek, a csini tanárnőre nem órán kell ráhajtani! :)

Augur 2011.02.02. 19:38:45

@gastro vazze: az egész nő egy p-r-o-l-i. főleg a zárt szájjal beszélés, magyartanár(??)létére...

ritus_ 2011.02.02. 19:39:19

Fúú, most már tudom, mi lesz azokból, akik a suliban kurvára okoskodtak és mindent jobban tudtak órán is mindenkinél...

ritus_ 2011.02.02. 19:39:56

@Augur: igen, elég furán artikulál magyartanár létére.

Augur 2011.02.02. 19:40:09

@Mme Chauchat: engem is elkábított. nem győzöm a speedet tolni mióta látom.

gastro vazze 2011.02.02. 19:40:12

Évának azért odavágnék egy deriválást, akkor szerintem bekussolna:D

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:40:15

@Augur: picsafüst ez, nem tanár. Baszomlelke

gastro vazze 2011.02.02. 19:41:31

manapság nem lehet Crocsban órára menni? Régen klumpában lehetett.....

Augur 2011.02.02. 19:41:51

@ritus_: @Mme Chauchat: össze van varrva a szája két vége. de a haja jóóóóó! (már elfelejtettük a földimet basszátokmeg?!)

Flood 2011.02.02. 19:42:20

@Lotyó Bridzsida: Fuhuhuhúúúj! Na erről beszéltem :DDD

gastro vazze 2011.02.02. 19:42:29

@ritus_: és szépen sem ír mellé...nem baj, jó a segge:)

ritus_ 2011.02.02. 19:42:32

@gastro vazze: igen, szerintem is. Bár lehet, hogy a sinus-cosinus-tangens-cotanges kvartett is elég lenne neki:D

LOL, ezt a csávót fizikatanárnak néztem:)

Flood 2011.02.02. 19:44:55

Ajjj, Ani, a riportszobában azért jobban kitehetted volna az ikreket! :D

ritus_ 2011.02.02. 19:45:12

Anikó is jó:) Aszongya, jó fej az irodalomtanár, mert érdekli mit gondolnak. Hát ez az irodalom lényege, aranyom:) Kétségtelen, hogy az irodalomtanárok egy része nem így tanítja a tárgyat, hanem a főiskolán/egyetemen megtanult véleményt, elemzést mondják el órán, és azt is kérik számon. Szerintem jó tanár lehet ez a csávó.

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:45:18

@Flood:

Ugye, hogy a smárolás mennyivel direktebb?:D

fran7 2011.02.02. 19:46:52

A férfi tesitanárok nálunk alkoholisták voltak, vagy csak lettek.

gastro vazze 2011.02.02. 19:47:30

@ritus_: Hát engem a Csurka Pista sogórnője tanított irodalomra. Rendszerváltás környékén... szóval nem ilyen jó fej volt, mint ez a barnaköpenyes csóka:)

jörgömös 2011.02.02. 19:48:11

@Flood: utána azért megmutatta :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:48:12

miaz, katusati kopaszodik? fake teacher

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:48:43

TORNADRESSZ!::D:D:D

Nekem mindig tök csecse volt, mert balettoztam.:D Nem ilyen unalmas, mint ezeknek.:D

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:48:58

Én egyéni személy vagyok?

Augur 2011.02.02. 19:49:13

@Mme Chauchat: cicamacám, Laci aszonta, hogy egyéni személyek. azmíí?

mocskosmacska 2011.02.02. 19:49:35

@Ken Adams79: A legutóbbi kiválasztás után Olivér és Alekosz azt beszélték, hogy Aleknek rosszul esett, hogy Laci rátett, mert ők hárman milyen jót szoktak baromkodnak együtt. Ebből a hármas viccelődésből miért nem mutattak semmit eddig?

gastro vazze 2011.02.02. 19:50:09

@Lotyó Bridzsida: kűdjé képet! imádom a balettosokat :)

ritus_ 2011.02.02. 19:51:18

@gastro vazze: részvétem. Elég egyhangú óráitok lehettek...

Nekem nagyon jó tanárom volt. Rohadt szigorú (első órán mindjárt egy karót kaptam), de végül nagyon megszerettette velem az irodalmat.

Ken Adams79 2011.02.02. 19:52:20

@mocskosmacska:

Hát, én azt honnan tudjam? :-)

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:52:33

@Augur: olyan, mint Te meg én, csak egybe

gastro vazze 2011.02.02. 19:53:57

ezek szivatások? ezek? lekváros tolltartó? meg ilyenek? áhhhh.

Osztálytársam bátyja rendszeresen szopatta az osztálytársamat: pl. berakott az iskolatáskájába egy üveg sört, az meg jött be suliba, szokás szerint odadobta a táskáját a padra. csatttt.... úszott a terem a sörben/sörszagban:)

Vagy vasalót rakott a párnájába, alulra. kicsit fájt a lefekvés ezután :)

mocskosmacska 2011.02.02. 19:54:06

Alekosztól egyszer valaki megkérdezhetné, hogy elemezze ki, hogy ezt a jó kis csajozási stílusát mennyire érzi megfelelőnek az eddig eredményeket figyelembe véve.

Lanois 2011.02.02. 19:54:08

@vörös áfonya: hát először hozd közös nevezőre, és utána nézd meg, hogy osztható e a szög. fog az menni.

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 19:54:30

@gastro vazze:

Áááá, a szüleim nem fektettek elég hangsúlyt a gyerekkorunk megörökítésére, így se a 8 év balettról, se a 3 év kajakozásról nincsenek fotóim...:(

gastro vazze 2011.02.02. 19:54:56

@Mme Chauchat: kopaszodás = tesztoszteron :)

mocskosmacska 2011.02.02. 19:54:57

@Ken Adams79: Tudom, hogy nem tudod, csak ehhez hasonló témát fejtegettél.

Mme Chauchat 2011.02.02. 19:55:18

@mocskosmacska: győztes csapaton ne változtass

mocskosmacska 2011.02.02. 19:55:38

@Ken Adams79: Tudom, hogy nem tudod, csak ebben a témában fejtegettél te is.

mocskosmacska 2011.02.02. 19:56:24

Kétszer lett elküldve. Bocsi.

gastro vazze 2011.02.02. 19:56:38

@Lotyó Bridzsida: nem a pedomaci vagyok, így jó lesz mostani is, de csak vicceltem:) (általában ennyi balett maradandó nyomot hagy: kacsaállás, izmos vádli-comb, szép tartás)

gastro vazze 2011.02.02. 19:57:44

@mocskosmacska: nem járt a pszf-re, így nem jutott el a Stat.III-ig sem:)

gibson 2011.02.02. 20:00:17

Olivér párbajozni akar, de kivel? Lacival, vagy valamelyik Ráczzal?

mocskosmacska 2011.02.02. 20:01:24

Igen, Olivér ez megint rohadt szellemes volt. Köszönjük.

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 20:02:02

@gastro vazze:

Hát van egy járásom, ha nincs rajtam cipő, igen.:D
Ha van, akkor meg azért.:D:D

Flood 2011.02.02. 20:02:24

Hát ez az Oli milyen egy rosszcsont! :D
De azér a Bétzy is nagy kópé :)

gibson 2011.02.02. 20:03:08

Tolltartót szilvalekvárral telenyomni bazmeg, gratulálok, ez már nyolcévesen sem lett volna poén.
Én Béci helyében ráverném Enikő képére, azt jónapot.

MegLepke 2011.02.02. 20:03:57

Oli ananásza most már többszörösen megérett a szeletelésre.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 20:04:28

kimaradt Jerzsi lengyel káromkodása, kár érte :)

Flood 2011.02.02. 20:04:38

Először azt hittem, Évának a bugyijába nyomta a pirosaranyat :)
El kell ismerni, ezek a csípőspaprikás poénok jók :DDD

gastro vazze 2011.02.02. 20:05:34

@Lotyó Bridzsida: akinek magas a tesztoszteronszintje, az hajlamosabb a kopaszodásra .

vörös áfonya 2011.02.02. 20:05:58

@Lanois: Szerintem írj be egy egyest.Buta vagyok,mint a tök.A körmömet és a papucsomat pedig nem fogom levenni.

gastro vazze 2011.02.02. 20:06:11

@Flood: az jó volt, de a többi (főleg a tolltartós) az béna..

fran7 2011.02.02. 20:06:16

Azért Balázs, ha ezt viccesnek tartja, akkor reméljük legalább mire a fia felnő, addigra ő is. Felesége két gyereket nevelhet.;)

gastro vazze 2011.02.02. 20:09:14

na a holnapi jó lesz:) és most az egyszer igaza lesz Évának, de az a stilus baszki...... Laci, megoldotta:)

MegLepke 2011.02.02. 20:09:34

Látom, véget ért már a megszorítós hét, lehet pazarolni a tojást, lekvárt. Gratula!

christaylor 2011.02.02. 20:09:56

Küldök be Bécinek bugyit. Ja, az nem jó, mert neki van nője.

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 20:10:48

@gastro vazze:

Télleg? Nem tudtam.
És te kopaszodsz?:D

Flood 2011.02.02. 20:11:48

Úristen, Éva! Ez a nő kurvára idegbeteg, nagyon ki kéne már baszni innen.
Amúgy L & É sztem túlreagálták; még csak nem is a saját, személyes cuccukban tettek kárt, rottyon vannak ezek már idegileg.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.02. 20:12:06

Nekem ezek a poénok egy csomó középsulis emléket előhoztak. :) Nálunk is voltak ilyen szivatások. Aztán van, aki ezeket poénra veszi, van aki nem, ez már egyéntől függő.

mocskosmacska 2011.02.02. 20:12:06

A helyükben faragnék az ananászból egy faszt. Enikő képére meg a szája elé rárajzolnék még egyet + egy szövegbuborékot, hogy: "Ne ide, két faszt kérek a seggembe, Kovi azért duplán fizet a forgatáson!"

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:12:29

@Hannibal22: Nah, pont azért jöttem, hogy erre biztassalak benneteket. Esküszöm, elküldöm és mindenkinek a nickjét aláírom :)))

Flood 2011.02.02. 20:13:41

Tényleg, mi volt éjjel az online-on?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.02. 20:13:41

@Flood: Szerintem is túlreagálták. (Bár igaz, hogy velem is úgy van, hogy ha rossz napom van, akkor én sem mindig veszem jó néven, ha megviccelnek.)

Augur 2011.02.02. 20:15:16

savanyújóskák vagytok tik is? azért okádtok tüzet, mert a veres bolond csinálta a sok marhaságot. lazítsatok!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.02. 20:16:53

Szerintem a legjobban Béci fogta fel ezt az egész poénkodást. Ő is hasonlóan megszivatta Olivért. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 20:17:26

@christaylor: mér' akarsz te bugyit küldeni egyáltalán? :)

K Tomoceusz 2011.02.02. 20:17:57

Undorító ez az Olivér . Úgy bánik a többiekkel , mintha az ellenfelei lennének . Egy hányadék .

Remélem a klotyókilincs Gigié lesz .

jörgömös 2011.02.02. 20:18:50

@Flood: ez szívatós rész ment éjfélig, utána blikk, majd elküldték őket aludni. És kiderült hogy Alekosz csak a gyönyörű nőket szokta kinyalni.

0511 2011.02.02. 20:20:20

@Hódos Hajnalka: Nagyon tudom támogatni a levélírást, adtak is egy lehetőséget, hogy lehet nekik beküldeni. Ne fogd magad vissza!De lehet akár egy kollektív üzenet is, adja magát mindenki bele:)

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:20:21

@Hódos Hajnalka: @Hannibal22: ...ha most írnánk, végre a világökörség részese lehetnénk. Esetleg villaérettségi-tétel

K Tomoceusz 2011.02.02. 20:20:30

@Kóczy: A húga megint le fogja baszni . Ezzel most súlyos sms-eket veszíthettek .

christaylor 2011.02.02. 20:20:45

@canzone: mér' hát mit küldjek akkor? fantáziátlan vagyok ma este és csak ennyi tellett tőlem. mert Lacinak meg Aleknak is azt küldtek be, azér'.

joszif 2011.02.02. 20:21:14

Én egyedül az Évás "poént" érzem erősnek mert ott azért tényleg tönkreb***ta a leckét de a toltartó még belefér. Bár hozzá teszem hogy ezek sz.tem már általános iskolában sem poénok.
Viszont online szarrá röhögtem rajta magam. Így összevágva nem volt benne semmi extra.

gibson 2011.02.02. 20:21:31

@Hannibal22: írjunk, de csak úgy általában gondolod, vagy van valami konkrét témád is?

Lotyó Bridzsida 2011.02.02. 20:23:04

@jörgömös:

mármint hogy azokat nyalNÁ, ha hagyNÁK magukat neki, nem?:D

Hannibal22 2011.02.02. 20:23:12

@0511: ha valaki beröffenti a gyújtást,nem lenne hiány az agymenésekben.@Mme Chauchat: Téged mgterm..de ezt nem írom le.

0511 2011.02.02. 20:24:30

@Hannibal22: jobb is lenne egy innen összehozott levélke, mint a vella egész eddigi produktuma

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 20:24:56

@christaylor: akkor küldj Gombinak :)
@joszif: teljesen igaz, így nem volt vicces mindaz, amit este "vágatlanul" élveztem

gibson 2011.02.02. 20:24:57

@gibson: és egyáltalán kiknek akarunk írni, a játékosoknak, vagy az ertéelnek, hogy szar az egész műsor?
Én mindkettőben benne vagyok, aláírok bármit :)

Augur 2011.02.02. 20:25:45

@jörgömös: ja. édes annát az üvegből, max.

joszif 2011.02.02. 20:25:52

@Flood: Évának a leckéjét tette tönkre azért az érthető valamilyen szinten a tolltartó simán poén.

christaylor 2011.02.02. 20:27:00

@canzone: de Gombi meg nem jön be, neki azért nem akarok. meg alacsonyabb is, mint én, érted.

Hannibal22 2011.02.02. 20:27:09

@gibson: A lakóknak lehet írni.

jörgömös 2011.02.02. 20:27:12

@Lotyó Bridzsida: én ezt nem tudhatom :) mindenesetre nem feltételes módot használt

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:27:15

Ki szokott verselni éjszakánként?

gibson 2011.02.02. 20:28:45

@Hannibal22: @Hódos Hajnalka: sms-t eddig is lehetett küldeni nekik, ez most miben más, hogy levelet lehet írni? Milyen célból, témában, stb.? Erről lemaradtam teljesen...

Augur 2011.02.02. 20:29:15

@Hódos Hajnalka: többek között van-e szándék. de attól függ, mennyire akarunk mink beszóni.

krumplicukor 2011.02.02. 20:29:34

@joszif: Ja, a streamen tök jó volt, főként mert jóval több "csínytevés" volt, Béciék részéről is, és láttuk mindenki reakcióját. Egyébként aranyosak voltak nagyon, jó volt a hangulat.

Éva meg...most tényleg, milyen hatalmas feladat lehetett az? Mert amiket láttunk, azok nagyon alapok voltak, Éva meg elvileg okos csaj, nehogy már ez ekkora törtést okozzon nála. Pedig szemmel láthatólag okozott. Ki vannak ezek már készülve teljesen.

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:30:12

@Hódos Hajnalka:
Ha féltem is,
Helyemet megálltam,
Születtem, elvegyültem, kiváltam. (Szandi)

Csak az olvassa versemet
Ki ismer engem és szeret
Kinek szívében elidőz
a tigris és a szelid őz. (Leslie)

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:31:04

@gibson: Félidőnél van a játék, ebből az alkalomból lehet levelet írni a lakóknak. Bejuttatják a villába.

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:31:32

Mióta elmentél
Itt hűvösebb a tej, a sajtár, a balta nyele
Puffanva hull a hasitott fa le
Dermed fehéren, ahogy leesett (Zsófi)

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:32:22

Ifjuságom e zöld vadont
szabadnak hittem és öröknek
Most könnyezve hallgatom
A száraz ágak hogy zörögnek. (Éva)

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:32:32

@Augur: jóvanna, csak egy ötlet volt :)
Gondoltam, tévétörténelmi pillanatot írhatnánk. :D

@Mme Chauchat: :))

Augur 2011.02.02. 20:33:28

@Hódos Hajnalka: írgyunk! de mit? ha elmondjuk mekkora barmok, akkor nem kerül be a levél:(

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:33:48

Flóra! Csináljunk gyereket
Hogy hányjon cigánykereket(Jersey-Gigi)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 20:33:49

@christaylor: Gombi alacsony? egyébként hótmindegy :)

K Tomoceusz 2011.02.02. 20:35:09

A következő részből kiderül Lacánknak van-e sütnivalója ? Itt a remek alkalom , hogy poén szinten begyűjtse az összes fellelhető cigarettát , eldugja és az udvaron nagyokat szippantva élvezze a friss levegőt a lehető legfeltünőbben . És hogy Olivéren kívül más is számít erre és idejében bespájzol , hogy aztán a vén marha képépe röhögjön .

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:35:14

Azt hittem, lágy völgyben vagyok már
Két melled (! érted) óv meg észak s dél felől
A hajnal hasad hajam fürtjiből
S talpamon az alkonyat ragyog! (Ani)

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:35:35

@Mme Chauchat: :D

@Augur: Ha csipkelődő és nem konkrétan barmozó, akkor van rá esély.

Augur 2011.02.02. 20:38:01

@Hódos Hajnalka: hajrá! Te vagy a vezírünk, fogd össze az energiáinkat!

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:38:15

Ki-be ugrál a két szemem, ugy érzem.
Ha megbolondulok, ne bántsatok.
Erős karokkal fogjatok le szépen;
ha majd egész valómmal kancsitok -
ne mutassatok öklöt, úgy se látom.
A semmiből vissza ne rántsatok. (Bréla)

0511 2011.02.02. 20:38:37

@gibson:Talán azért lehet most levelet írni, mert félidőhöz érkezik ez a borzalom

Flood 2011.02.02. 20:38:54

@joszif: Na és ha gallyra ment a házija? Emiatt nem kell évet ismételnie, nem ezen múlik a jövője :D Vagy Éva érzi, h most az 1x talán jobb lehet a többieknél, és ezért kapar ennyire?

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:40:21

@Augur: Mi lenne, ha azt csinálnánk, hogy a holnapi poszt végére kitennék egy felhívást, akinek van kedve, lője el üzenetben a levelét, aztán ezeket zanzásítjuk és mindegyikünk nevében elküldjük, hm?

Augur 2011.02.02. 20:41:47

@Hódos Hajnalka: szerintem jó ötlet!
Többiek, mit szóltok?

joszif 2011.02.02. 20:41:54

@Flood: nyílván ez is benne van...

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:42:26

@Mme Chauchat: sztem ez inkább Laci.

Béla valami ilyen.

Lassan lezárul szemem,
de gyűrűm még csókolom,
a szó nem kenyerem,
Adriennt áhitom.

Hannibal22 2011.02.02. 20:42:42

A fordított szívecske!
Piros mint a koráll,
véred-vágyad színezte,
s hegyes mikor feláll.
A fordított szívecske!

Akár a kamasz Ámor,
ha pökhendi fejét
kidugja ingnyakából,
és csupa büszkeség.
Akár a kamasz Ámor (Alek)

Hannibal22 2011.02.02. 20:44:35

@Hódos Hajnalka: Szerintem meg úgy indulna be igazán az agy,ha látnánk egymásét..mint nemrég az óra ötletek, vagy az adatlap születése.

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:45:19

@Hannibal22: én mindenképpen szeretném látni a tiédet.

csicserierika 2011.02.02. 20:46:47

@Flood: hát igen, a lavór tartásban más a bajnok. Azért az már valami.

Hannibal22 2011.02.02. 20:48:54

@Mme Chauchat: unom már,hogy minden hozzászólásoddal meg akarsz botránkoztatni,én ezt fel nem írom a táblára.

gibson 2011.02.02. 20:48:59

Lehet, hogy csak én vagyok nagyon hülye, de nekem még mindig nem világos, MIT kellene írnunk, az odáig oké, hogy a bentlakóknak. De mit, verset, mesét, véleményt, sztorit? Milyen hosszan?
Zárt falakba ütközöm mindenütt, nyissatok felém, könyörgöm, én ennél értékesebb vagyok, tudom!!!

Augur 2011.02.02. 20:49:04

@Mme Chauchat: és engemet??
ezt neked, csak neked:

És vannak nők - ó legyenek áldottak! -
Akik nekünk az élet bája voltak.
Pillangói a gyászövezte kertnek,
Virágai az eltűnt édeneknek.

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:49:21

@Hannibal22: ebben igazad van, azon gondolkodom, hogyan lehetne ezt megoldani.
gondolj, gondolj!:)

Szaffi B. 2011.02.02. 20:50:27

Sztem villaszlengben kéne írnunk nekik külön-külön buzdító levelet. Na?

gidabiga 2011.02.02. 20:50:33

@Hódos Hajnalka:

jó ötlet!

@Hannibal22:

ez is

de tartok tőle, hogy a legjobb részeket cenzúráznák :D

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:51:25

@Hannibal22: ezmi? felszólító vagy óhajtó?

Szaffi B. 2011.02.02. 20:51:29

Mármint ide írnánk külön-külön.
(A baj csak az, hogy kézzel írottat várnak, naffejű Balázska aszonta.)

Szaffi B. 2011.02.02. 20:52:23

Hajni, a tantárgyakkal mi lett végül?

MegLepke 2011.02.02. 20:52:41

Hajam tökély, testem bomba,
Éva vagyok, a goromba.
Sminktükröm az összes ablak,
kiviszlek és kint is hagylak!

vörös áfonya 2011.02.02. 20:53:01

@Trollseprű 9: Én vállalom,hogy lekörmölöm,borítékba teszem,nyalok rá egy bélyeget és feladom.

gibson 2011.02.02. 20:53:51

Na közben megtaláltam, ösztönző levelet lehet írni, ha valaki elmagyarázza nekem, hogy ez mi a faszt jelent, szívesen írok. Olyasmi, mint a motivációs levél? :)

gidabiga 2011.02.02. 20:54:32

@vörös áfonya:

nem a bélyegre nyalod a levelet? :D

Szaffi B. 2011.02.02. 20:55:13

@gibson: Nem. Hanem: Hajrá Anikó, jó a csöcsöd, imádunk, sunáznánk.
Ilyesmi.

Mme Chauchat 2011.02.02. 20:56:19

Akk marad írás helyett a sírás. Vagy sírásás

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 20:56:52

@gibson: neeem, olyan mint a kortárs beszéd :D

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:57:05

@Trollseprű 9: Igen, igen, nekem is ez az alapötletem. Úgy, ahogy itt szoktunk (szoktatok) egymással beszélgetni!

@gidabiga: Hannibal aszongya, hogy jobb dolgok születnének, ha látnánk egymásét, és gondolom, nem arra gondol, ami nekem egyből eszembe jutott. :))
De ez elég nehezen kivitelezhető, minden ötletet nyitott falakkal várok.

@Augur:
Férfiú, hallgass - könny marja arcom!
Túl ifjúságon, vad táncokon
életem virága hervad,
kesergek sosemvolt álmokon.
De jaj, szívem sikolt,
megy a juve meccs én meg itt írok hülyeségeket :DDDD

Szaffi B. 2011.02.02. 20:58:30

@vörös áfonya: Valamit megpróbálok én is összehozni, aztán majd kifikázzátok és beindul a gyújtás mindenkinél ;)

Pl:

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik.
...

Hannibal22 2011.02.02. 20:58:34

@gibson: Mintha a motivációs levél megtermékenyítene egy kortárs beszédet,érted.
@Mme Chauchat: megelőztek:) Vágyakozó

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 20:59:33

@Trollseprű 9: Ma két órás bénázás után feladtam, különben sosem kerül ki a poszt.
Holnap reggel (korán!) újra nekifutok.

ööö... ha valaki korrepetálna html-ből, megköszönném :)

Flood 2011.02.02. 21:00:42

@MegLepke: Ez nagyon állat! :DDDD

Szaffi B. 2011.02.02. 21:00:52

@Hódos Hajnalka: Biztos van itt web 2-es egyén. Pl Juci, de ő nincs most itt.

fran7 2011.02.02. 21:01:23

Az ösztönző levél valahogy úgy hangozna, hogy igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:02:15

@Augur: Latom, Te megmaradtál nekem, hű társam. Mindég

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:03:09

@Trollseprű 9: és csak az adott személytől eredő szlenget lehetne használni?

Szaffi B. 2011.02.02. 21:03:37

@fran7: "Torres elhagyta a Poolt"

wtf?? Hová ment, a cselszkibe?

gidabiga 2011.02.02. 21:03:53

@Hódos Hajnalka:

vajon mi juthatott eszedbe? :D

talán úgy, hogy aki hozzáír az üzenethez, az előzőt is mindig hozzákopizza és te megadsz egy időpontot, meddig lehet írni és az utolsót menti valaki.

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:04:10

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Faszom.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:04:18

@canzone: Nem tudom, nincs gyújtásom, és az idegrendszerem se épült még be egészen.

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 21:04:36

Á, döntöttem, a holnapi poszt úgy fog kezdődni: Igen, bevégeztetett. Elválok és hozzámegyek S-hez. Akkor is, ha ő nem akarja! :DDD
Ezután belinkelem a Republic együttestől a Leszek a rabszolgád c. számot :))))

Hannibal22 2011.02.02. 21:05:54

@canzone: hát..olit célszerű manófiúként megszólítani,de egyébként ez nem jó ötlet mert így a teljes ildi szlenget ki kellene rekeszteni

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.02. 21:07:41

Gyerekek, ha nekem még egyszer hallanom kell, ahogy Alekosz évődni próbál a nyelvtantanárral, önként és dalolva franciázok, bő nyállal és nyújtózkodó nyelvvel, egy irdatlan nagy medveölő puska csövével. Úgy, hogy közben ujjgyakorlatot végzek a ravaszon. Broáf!

Rájöttem! Én ISMEREM Alekosz fajtáját! Most már biztos! Amikor fejtegette Olivérnek, milyen nők jönnek be neki. Hogy én hány ilyennel találkoztam már... Úristeeeen! És soha, senki sem fog kárpótolni mindazért az önuralomért és kitartásért, amire szükségem volt, hogy sikeresen lekoptassam őket a vérbe, és ne csesszék el az adott estémet.
Bár, talán ha bemehetnék, és idegileg szétkaphatnám Alkeszt... az némi ír lenne a sebre.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:07:54

@Mme Chauchat:

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávárádsz a bátűkbá, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel és a szerelmetek

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:08:06

ennyi tellett egyelőre:

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.

Augur 2011.02.02. 21:08:08

@Hódos Hajnalka: Hajnikám, én jány vagyok!
csak biszex;)

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 21:08:12

@Trollseprű 9: olyan képeket küldött, hogy összepisilem magam!

fran7 2011.02.02. 21:08:55

@Trollseprű 9: Ez még most is fáj nekem nem szívesen beszélek róla, a Dinamo Cselszkijbe igazolt.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:10:08

@fran7: Akkor neked szeretettel: Büdös áruló szeplős szar Torres!!

gibson 2011.02.02. 21:11:01

Hát szerintem mindenképpen alap, hogy összegyűjtjük az összes eddigi mémet, kifejezést, amit tanultunk az elmúlt két hónap alatt - MMKK, szuvenír jog, zárt falak, stb. - és ezeket mind fel kell használni.
Csak az a gond, hogy szereplőkre lebontva eléggé változó, hogy kinek mennyi ilyen van, Anikónak van minimum tíz prájszlessz megnyilvánulása, Erzsynek meg egy sincs. Ildi meg már kiesett.
Ezek után már csak egy jó téma kell, hogy miről írjunk, és valaki, aki megírja - pl. Hajni :) -, és már készen is vagyunk! :)

kovácszsuzsi 2011.02.02. 21:11:17

@canzone:
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned.

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:11:18

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel és a szerelmetek
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:11:23

@canzone: EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓ! Az unnaturális és a szimpatizállak viszont kötelező bele!

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 21:12:13

@Trollseprű 9: @fran7: ezt úgy csináljuk, hogy nem mondjuk ki a nevet, mint a harry potterben. azt kell mondani, hogy tudjukhova.
nem véletlenül égettek a liverpool szurkolók torres mezt.

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:13:44

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel és a szerelmetek
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned.
Faszom.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:13:46

@Hódos Hajnalka: bazzeg míg én Egyiptomra koncentrálódók, a focivilágban áll a bál. :SSSS

Szaffi B. 2011.02.02. 21:15:40

A Gigiset be kéne fejezni

Szaffi B. 2011.02.02. 21:16:16

Kedves Manófiú!

Ennyi.

fran7 2011.02.02. 21:16:43

Kedves Gombi!
Gondolkodj el a menedzseri pályán. Képzeld sikerre vitted már Éliás jr.t két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, Kozsó miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.

fran7 2011.02.02. 21:17:41

@Hódos Hajnalka: De HP nem félt kimondani és én is szemüveges vagyok.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:17:46

Kedves manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de kérünk, maradj még bent a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is. Juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa.

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:17:50

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel és a szerelmetek
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned.
Faszom.
Kedves Gombi!
Gondolkodj el a menedzseri pályán. Képzeld sikerre vitted már Éliás jr.t két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, Kozsó miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.
Faszom.

christaylor 2011.02.02. 21:18:16

Kedves Éva!

Te egy vén kurva vagy (ez úgysem mehet bele, tudom)!
Ha kijössz, megtanítalak sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz.Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra és szeretnénk beszervezni az AA-hoz is.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:20:45

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is.

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:21:46

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel és a szerelmetek
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned.
Faszom.
Kedves Gombi!
Gondolkodj el a menedzseri pályán. Képzeld sikerre vitted már Éliás jr.t két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, Kozsó miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.
Faszom.
Ui.: Gratulélunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék
Kedves manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de kérünk, maradj még bent a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is. Juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa.
Kedves Éva!
Te egy vén kurva vagy (ez úgysem mehet bele, tudom)!
Ha kijössz, megtanítalak sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz.Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra és szeretnénk beszervezni az AA-hoz is.
Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

Szaffi B. 2011.02.02. 21:22:17

pl az ott az elején bálákávárádsz akart lenni. Meg az egész nem olyan jó, kicsit kéne még gyomlálni.

K Tomoceusz 2011.02.02. 21:22:19

38 perc (+-15) múlva online
Adják az égiek , hogy esti oktatás legyen és Alekosz évődni próbáljon a nyelvtantanárral .

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:22:36

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:23:54

@canzone: Tökéletes! A jerzsis kész, szvsz!

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 21:26:17

@Trollseprű 9: ércsünk mink aztat! :D

juj, mennem kell, 2-1 és egyik gólt sem láttam!

írjatok, holnap kirakom azért a felhívást és akkor majd "na, összehozunk valamit?" :DDDD
Óvszert hozzatok! :DDDD

Mme Chauchat 2011.02.02. 21:26:17

Kedves Anikó! És kurva Blogmotor!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel és a szerelmetek
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned.
Faszom.
Kedves Gombi!
Gondolkodj el a menedzseri pályán. Képzeld sikerre vitted már Éliás jr.t két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, Kozsó miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.
Faszom.
Kedves manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de kérünk, maradj még bent a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is. Juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa.
Kedves Éva!
Te egy vén kurva vagy (ez úgysem mehet bele, tudom)!
Ha kijössz, megtanítalak sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz.Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra és szeretnénk beszervezni az AA-hoz is.
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is.

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

0511 2011.02.02. 21:26:33

@christaylor:
Mi az az AA?

Képet lehet neki küldeni a levélben (mondjuk egy Bud Spencert kazal frizurával) hogy látjuk a jövöd?

Szaffi B. 2011.02.02. 21:27:17

Jerzsis, Manófiús tökéletes. :DDD

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.02. 21:27:43

Küldjünk, egy nagy borítékot, és tegyünk bele mi is valami, baromságot.had röhögjenek. Valami szuper ötlet kéne.
Nem levél bombára gondolok,: )) de valami nagyon vicceset.Ötletem, hogy mi az, a nagyon vicces, nincs.
Alekosznak ezeket a szép verseket, mindenképpen.Nagyon hálás lenne érte.
Évekekig, élne a belőle.

K Tomoceusz 2011.02.02. 21:28:05

Történelem házi feladatnak fel lehetne adni nekik is ezt .
urbanista.blog.hu/2011/02/02/nevezzek_e_at_a_moszkva_teret_es_ha_igen_mire

A tér , aminek a nevét meg kéne változtatni tér

beszarás

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 21:28:07

@0511: anonim alkoholisták :DDDD

állatok vagytok, muszáj mennem, del piero szabadrúgáshoz készülődik.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:28:38

Gigishez:

Papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire durvus lenne, ha te esnél ki. Csak felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, az egyik oldalán te, a másikon mi.

Szaffi B. 2011.02.02. 21:29:01

@Hódos Hajnalka: A nyugdíjas otthonban? :DDDDDD

Augur 2011.02.02. 21:30:20

@canzone: és az hol marad, hogy tudjuk hogy ki vagy fingva?

Szaffi B. 2011.02.02. 21:30:27

@Ari11: Szódabikarbóát. és ráírnánk: Anthrax vagy kokó, Anthrax vagy kokó?

0511 2011.02.02. 21:30:37

@Hódos Hajnalka, Trollseprű 9
Köszönöm. Hogy ezt se tudom!!!!!!megártott a sok limonádé

fran7 2011.02.02. 21:30:50

@Trollseprű 9: Az a baj, hogy ezzel a VV szerepléssel nagyon nehéz lenne neki olyan AA csoportot találnia, ahol nem ismerik fel. Ezt hívjuk tragikomédiának.

christaylor 2011.02.02. 21:30:51

Szandibandi!

Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök.
További jótanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő úgyis csak egy vén kurva és különben is mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled.Ha mégis visszamennél a Mambo Night Clubba dolgozni, előtte adj le pár kilót!A rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

Szaffi B. 2011.02.02. 21:31:21

@Ari11: Szódabikarbóát. és ráírnánk: Anthrax vagy kokó, Anthrax vagy kokó?

@canzone: kurvajóvagy Csapassad!

Szaffi B. 2011.02.02. 21:34:44

@canzone: kurvajóvagy Csapassad!

Baszakszik velem a blogmotor és fáradt is vagyok, úgyhogy jó bréjnsztormingot nektek!

fran7 2011.02.02. 21:36:12

@Trollseprű 9: Éva, hol talál olyan AA csoportot Magyarországon, ahol nem ismerik fel?

0511 2011.02.02. 21:36:21

@Hódos Hajnalka, Trollseprű
Ijennics, hol hibát jelez, hol nem megy el amit írtam.
Köszönöm, borzasztó, hogy nem jöttem rá mit jelent az AA, megártott a sok limonádé

fran7 2011.02.02. 21:37:09

@Trollseprű 9: Éva, hol talál olyan AA csoportot Magyarországon, ahol nem ismerik fel?

fran7 2011.02.02. 21:38:23

@fran7: Köszi blogmotor, ma este téged is az RTL-sek működtetnek?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:38:29

@christaylor: te nem lennél túl népszerű odabent a leveleiddel :D

krumplicukor 2011.02.02. 21:38:45

@Mme Chauchat: Ezek nagyon jók, tényleg küldjétek be :D :D Egy próbát megér :)

kovácszsuzsi 2011.02.02. 21:40:56

@canzone: lacinak is légyszíííííí

christaylor 2011.02.02. 21:41:02

@canzone: de legalább látnánk tragédiát, fájdalmat, könnyeket, kiborulást, káromkodást! Hát nem erre vágytok? :)

Nem is a népszerűségre hajtok, elárulom.

Aki meg megérdemli, arról meg tudok ám szépeket is írni.

Semmi olyat nem írtam ráadásul, ami ne lenne igaz! :)

christaylor 2011.02.02. 21:44:26

Kíváncsi vagyok ki készül ki előbb, a blogmotor vagy én.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:44:59

Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, mi szeretjük a szerénységedet, a lassú beszédedet, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet, pozitív hatással vagy a bioritmusunkra.

joszif 2011.02.02. 21:46:24

Szerintem egyszerűbb lenne beküldeni egy fotó montázst vagy karikatúrákat mint ezt a szöveget amit ha cenzúráznának kimerülne a Kedves-nél :D

christaylor 2011.02.02. 21:48:45

@canzone: Mi, kinti női rajongóid igen sokra értékeljük, hogy szeretsz takarítani.

Augur 2011.02.02. 21:49:36

@canzone: @christaylor: csajok, ezt a faszik és én sem fogom aláírni.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.02. 21:50:25

Onnan vettem észre, hogy unalmas lett a műsor, hogy inkább órákig mosok hajat, csak lekéssem.

Kúrják mindet a picsába, győzzön Jirzsi és le van tudva ez is.

joszif 2011.02.02. 21:50:49

@christaylor: el ne higgyétek már hogy otthon is takarít állandóan.

piszok alfréd 2011.02.02. 21:52:54

sziasztok!

én olikának fogalmaztam meg az alábbi remek levélkét:
kedves oli!
Éljél anyáddal vadházasságban!
ja, és a sapkádat le ne vegyed közben...

üdv:
Frédi

christaylor 2011.02.02. 21:53:29

@joszif: nem is gondoltam azt, viszont, ha otthon egyáltalán nem csinálná, akkor itt is szarna rá magasról, mivel azonban nem így van, ezért valószínűleg otthon sem az anyja takarít rájuk éjjel nappal.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:56:03

@Augur: jobbat nem tudtam kitalálni, olyan szürke szegény megnyilvánulásilag :D

fran7 2011.02.02. 21:57:01

@piszok alfréd: Na ezzel azért óvatosan, amúgy is, de ha jól tudom az édesanyja meghalt.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 21:57:36

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, jógázol, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél.

Augur 2011.02.02. 21:59:03

@canzone: féltem, hogy tényleg ennyire kamázzátok ezt a Bécisrácot. rosszabb, mint az aludtej.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:00:35

@Augur: hallod, azt nem mertem beleírni, hogy a Xanaxtól be vagy lassulva, öregem, megkötök egy sálat, mire kimondasz egy mondatot :D

piszok alfréd 2011.02.02. 22:01:04

@fran7:

képzeletem szabadon szárnyal, költői tevékenységem nem tud a realitás ketrecében sínylődni. olika is tekintettel van mindenki érzékeny pontjára, mint én...

Hannibal22 2011.02.02. 22:02:50

@canzone: ebbe prímszámokat kérek:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:06:26

@Hannibal22: faszom, most már dolgozzál te is :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 22:08:06

@joszif: Amit Olivér művelt "csínytevésül", az a halmozottan hátrányos helyzetűek szintje: romboló és embertelen. Éva reakciója természetes. Éva a legjobb bent továbbra is.

Hannibal22 2011.02.02. 22:08:53

@canzone: hallod,vannak itt tehetségesebbek,én nem kontárkodok bele:)max egy- két ötletet mint pl az előbbit

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:09:44

akkor legyünk őszinték:
Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, mi szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 22:12:06

@christaylor: A frusztrációidat ne a mások iránti agresszióval vezesd le, inkább kezeltesd magad!

christaylor 2011.02.02. 22:14:53

@Peter_Cs: köszi, kedves vagy, én is szeretlek!

gibson 2011.02.02. 22:15:16

@canzone: kurvára tetszik minden, amit írtál, le a kalappal! De az átlagnéző számára (a játékosok számára meg pláne) ezek túl magasröptűek, attól félek. Szvsz. esélytelen, hogy ezek közül bármit is is viszontlássunk/halljunk a műsorban. Le kéne butítanod őket kicsit. :)

christaylor 2011.02.02. 22:17:23

@Hannibal22: hagyd. én sem értem. ha viccnek szánta, akkor hol a szmájli, ha meg nem annak, akkor meg nem tudom mi van. de idegenek véleménye nem is nagyon érdekel.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:18:02

@gibson: köszi, erős a gyanúm, hogy a villalakók se értenék az iróniát :)

Hannibal22 2011.02.02. 22:18:08

@gibson: Hogy képzeled a lebutítást?:))Példáznád az egyiken?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:19:54

most hogy bekapcsoltam az online-t: rá kéne vezetni Gigit, hogy NE énekeljen

joszif 2011.02.02. 22:20:11

huh online muszáj volt átkapcsolni a gigre áááááááááááááá

Lanois 2011.02.02. 22:20:12

régi szép idők, mikor még nem volt élő, és a gigi sem énekelt....

Mme Chauchat 2011.02.02. 22:21:30

@piszok alfréd: Remélem, a gyerek már alszik.

Mme Chauchat 2011.02.02. 22:22:03

@krumplicukor: pff, csak a kézírás, az a gond...

jörgömös 2011.02.02. 22:23:46

Én azt hittem Gigi nem iszik.

Lanois 2011.02.02. 22:24:03

na én most vettem le a hangot

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 22:24:21

áááááá Gigi inkább ne énekeljen, ez legalább olyan mint amikor Ildikó szaval

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:25:15

@Lanois: bármilyen úton, de nem rossz a felvetés :)

gibson 2011.02.02. 22:27:08

@Hannibal22: fogalmam sincs, bármit bűn lenne elvenni ezekből a kis remekművekből. Az íráshoz sem vagyok elég kreatív, nemhogy belejavítsak máséba. :) Csak úgy érzem, hogy sok az egész, egy mondaton belül minden szónak külön jelentése, átvitt értelme van, ezt olvasni élvezet, de egy műsorban felolvasva elvész a lényeg.

Albino Vernyul 2011.02.02. 22:28:28

@gibson: Na gyongyviragaim, mi jo tortent ma...?

gibson 2011.02.02. 22:30:11

@Hannibal22: de azért itt egy példa:

"Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, mi szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet"

---helyett---

"Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, HOGY MÁSOK MIT MONDANAK, mi szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet"

Szal valahogy így kéne szerintem.

gibson 2011.02.02. 22:31:57

@Albino vernyul: a villában, itt a fórumon, vagy kint a nagyvilágban? :)

christaylor 2011.02.02. 22:33:26

@gibson: ez így szép, csak ugye pont a lényeg veszik el. de különben neked is igazad van.

De én már meg sem szólalok, mert frusztrált vagyok és rejtetten agresszív.

Augur 2011.02.02. 22:33:42

@gibson: tesóm, ehhez a szarhoz én nem adom a nevem, ez ugye vili?

Flood 2011.02.02. 22:34:08

@canzone: Bécitől még vmikor a show elején volt egy EPIC beszólás; a többiek bebaglyozzák a nem baglyokat, vagy vmi ilyesmi. Amikor azon panaszkodott, hogy ők korábban lefexenek, és az éjjeli baglyoktól nem tudnak aludni, ez rémlik vkinek? :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:36:00

@christaylor: jaj tesó, ne foglalkozz a negatív kritikákkal,mert a probléma túlnyúlik az értékrendszereden :)

pleb 2011.02.02. 22:39:43

Most, hogy Zsófi kiesett, Anikó egyre több időt tölt Olivér, Alekosz társaságában, de már Laci is egyre többet időzik velük. Felbomlani látszik a négyes keménymag. Szandi és Éva között is sztem vége már a ,,nagy barátság", szóval kezd megszűnni a klikkesedés, főleg ha egyre kevesebben lesznek, akkor már nem lesznek klikkek. Sajnos ez elősegíti, hogy Éva 1-2 körön belül kiesik.

Lanois 2011.02.02. 22:40:03

@Flood: mintha ma mondta volna:))

gibson 2011.02.02. 22:40:11

@christaylor: nyilván az itt a legfőbb kérdés, hogy mi a célunk? Hogy minél frappánsabb dolgokat írjunk és jókat röhögjünk itt egymás között, vagy, hogy fel is olvassák, amit írtunk? (Mármint, amit írtak mások, helyettem, úgy értem... :D)
@Augur: neked nem is kell a nevedet adni semmihez, fenti esetben pl. canzone a szerző, én meg a szerkesztő, hogy jössz te a képbe? :))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:40:22

@Flood: valami olyasmi, hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat :)

Flood 2011.02.02. 22:40:22

Dzsidzsi már a Megasztár 8-ra edz?

Augur 2011.02.02. 22:42:05

@gibson: úgy, hogy ez a mink nevében megy majd, ha megy. semmi egyéni partizánakció.

piszok alfréd 2011.02.02. 22:42:20

@Mme Chauchat:

hali!
ja, nagy a csend az emeleten, majd hajnalban úgyis rákezdi...

gibson 2011.02.02. 22:42:35

@pleb: minél több töltelékember esik ki, annál érdekesebb lesz a műsor. Kíváncsi leszek, ki esik ki következőnek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 22:42:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: A Művésznőnek az éneklése katasztrofális nyivákolás! A világból kifut tőle az ember!

Mme Chauchat 2011.02.02. 22:42:50

A rendelőm nyitva, ha kell.

Flood 2011.02.02. 22:43:18

@canzone: @Lanois: Na akkor kerüljön bele ez is. Bélától esetleg tudtok még vmi aranyköpést? Ő kevés orbitális baromságot szokott mondani :( :D

christaylor 2011.02.02. 22:43:41

@gibson: persze, csak azt, hogy szeretünk Anikó/akárki, azt 1500 másik ember is megfogja nekik írni, akkor meg miért pont a miénk kerülne be, ha annyira nincs is benne semmi különleges.
De mondom, értem, amit mondasz, ez így csak nekünk, egymás közt nagyon vicces és eredeti, nekik nem fog leesni (meg be sem kerül hozzájuk).
De okosat én sem tudok javasolni. :(

pleb 2011.02.02. 22:44:24

@gibson: kit értesz töltelékemberek alatt? mert én gombi, jerzyt tartom még annak (finoman megfogalmazva nem viszik előre a cselekményt :D), de a többiek már nem.

Flood 2011.02.02. 22:45:03

@pleb: Az miért sajnos?
Sztem senkinek nem hiányozna, egyedül talán az Ádám szeretné, h minél később kelljen újra találkozni vele.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 22:46:02

@pleb: Kettejük lehetne a két következő áldozat.

gibson 2011.02.02. 22:48:35

@pleb: Gombi, Jerzsy,igen, plusz Anikó, és talán Gigi. A szürke egérkék, akiknek szinte sosincs önálló véleményük. Anikó aranyos, és néha hisztizik, de amúgy teljesen jellegtelen, gyáva, simulékony, Giginek meg az a taktikája, hogy nem kerül konfliktusba senkivel, emiatt viszont nem is sok vizet zavar. Kivéve, amikor teli pofával almát zabál és közben beszél :)

piszok alfréd 2011.02.02. 22:49:40

@Mme Chauchat:

erőszakos kis mókus, nem egyszerű.
amúgy milyen levél készül itt? valami kis csipkelődős vagy keményebb? (nincs türelmem végigolvasni a skicceket...)

Mme Chauchat 2011.02.02. 22:50:04

@pleb: Csak haza tudok beszélni, ez olyasmi, mint Mann Varázshegye..."jótékony koncepciótlanság" és cselekmény-nélküliség jellemzi a valagvellát. Bármely szereplő tetszőlegesen kihagyható, mások beemelhetők és nem történik semmi.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 22:50:21

ha beküldjük/külditek, akkor minden aktív kommentelő neve alatta szerepel majd, ez alap! :) és nem hinném, hogy felolvassák adásban, legfeljebb egy-két nyálas rajongóét, a miénket semmiképp, a fő cél, hogy mi ezen jót szórakozunk itt és most, és talán majd a villalakókban is kavar némi agy- és rekeszizommozgást

@Flood: volt ez a bagolyos, a levél-bélyeg, az "úgy átszellemültem, hogy senkinek nem néztem a szemébe", a "tárgyként nézlek", övé volt a 24-ből 20-at alszotok, a "csak azért doboltam, hogy magamat szórakoztassam" (v ilyesmi). több nem jut eszembe

Flood 2011.02.02. 22:50:41

@christaylor: Miért ne kerülne be? Sztem ha teleírjuk az eddigi aranyköpéseikkel és nem túl sértő, akkor simán bekerülhet és sztem a lakóknak is leesik a nagyja.

Hannibal22 2011.02.02. 22:51:08

@gibson: benne van a pakliban,hogy felolvassák,hidd el:) Ha meg nem,leszarjuk:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 22:53:38

@Peter_Cs:
mire rájöttem, hogy mit énekel, még csak nem is hasonlított, illetve csak egyre jöttem rá, a többire nem:)

@gibson:
ezt jól kikasztráltad, pont a lényeg veszett el:)

gibson 2011.02.02. 22:54:59

@christaylor: ezért lett volna jó, ha pontosabban megfogalmazzák a szerkesztők, hogy mégis milyen levelet várnak tőlünk - van itt jó pár, kreatív, vicces, írói vénával rendelkező emberke, össze lehetett volna ütni valami nagyon frappánsat. Most, jobb híján, csak vaktában lövöldözünk :(

Mme Chauchat 2011.02.02. 22:55:32

@piszok alfréd: ...keményebb, keményebb, de épp az a dilemma, h mi jönne le ebből odabenn? Valszeg, minden szövegünk ellentétesen sülne el, mint ahogy szánjuk.
Amúgy ez a "levél" ellenpróbája lehetne a retek manipulációjának. Ha bejutna: vége az összeesküvés-elméleteknek!

Flood 2011.02.02. 22:56:03

@gibson: Anikó sztem abszolút nem szürke, az utóbbi időben az egyik legszínesebb egyéniség.

Azt viszont nagyon remélem, h Olivérnek nem jön össze a terve, és nem ő lesz a kiválasztott, mert különben nagyon kicsi az esélye, h Éva párbajozzon (és hazamenjen)

christaylor 2011.02.02. 22:56:30

@Flood: halló! nem tőlem indult,hogy nem kerülhet be! én bízom benne,hogy igen. :)

el kell indulni,aztán kiderül minden!

Flood 2011.02.02. 22:57:01

Levél!!! Mindenki itt van? :D

Augur 2011.02.02. 22:57:12

@Mme Chauchat: az a sejtésem, hogy a villalakók agya nem olyan fenyőgyantaszerű, mint a miénk itt, és kurvára nem ismernék meg a szövegeiket, ezért nem is találnák viccesnek(kivéve Alekosz unásig koptatott paneljeit), az helytálló-e?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 22:57:25

@gibson:
ennyit írtak

de a party még különlegesebb lehet, ha Önök is buzdítják a villalakókat néhány kedves sorral.

Írjanak kedvencüknek ösztönző levelet!

Címünk: 1222 Budapest, Nagytétényi u. 45-47.

Albino Vernyul 2011.02.02. 22:57:32

@gibson: Globalisan.. Kit szavaztatok ki, ki itt a szineszno, mikor lesz a vilagvege, ilyesmi...?:)
Apropo, az eloben Eva azon porog egyfolytaban, hogy nem kapta meg a borocskajat...:)

Flood 2011.02.02. 22:58:11

Igazmondó hinta, akkor gondolom most kilövik az online-t

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.02. 22:58:51

@Mme Chauchat:
az arany középút, állítólag az mindig beválik

gibson 2011.02.02. 22:59:06

@Flood: nem szürke, csak éppen nem vezéregyéniség, nincs önálló véleménye, nem veszik komolyan a többiek. Csak akkor vesznek róla tudomást szinte, amikor részegen rámászik valamelyik palira, vagy amikor hisztizik valami faszságért. Én nagyon bírom, ennek ellenére.

jörgömös 2011.02.02. 22:59:41

@Flood: kilőtték egy pillanatra, amikor Éva és Olivér berohantak a szobába

gibson 2011.02.02. 23:01:27

@Albino vernyul: Egyiptomban már lőnek, 270 alatt az euró, hétvégén jön az enyhülés végre. Az összefoglalóban viszont nem történt semmi, ritka unalmas rész volt.

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:01:35

@Augur: MMKK helytálló. Önreflexió híján fogalmuk sincs, mekkora közhelytóbiások... Tovább nőne az önbizalmuk, hogy lám, már idézik is őket. De tényleg...mi a baj azzal, hogy heterogén? Szuvenír? BioRitmus? Folyásolás be? Sokkolás le?vannak ilyen szavak, nem?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 23:02:01

@Albino vernyul: Remélem, Éva még marad. Neki is kijárna a pia, mint a többieknek!
A szürke egerek mehetnének a levesbe.

Augur 2011.02.02. 23:02:55

@Mme Chauchat: akkor szivem, leszel szíves majd erre decensen-ahogy MMKK-figyelmeztetni Hajnit, mielőtt dugánkba dőlnénk.

piszok alfréd 2011.02.02. 23:03:01

@Mme Chauchat:

olivér sapkáját ki ne hagyjátok, ma is gyönyörű volt a villa patkánya alsónadrágban és svájcisapkában, talán még az iskolában se vette le... és belevenném az iroményba bözse eltűnő kockahasát, éva szeme alatt a szatyrokat, szandál fogsorát, alekosz demizsonformáját, béci 30- as pulzusát meg a laciban szunnyadó vulkánt...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:04:42

akkor eddig ennyi:
Mindenkinek: Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Neked drukkolunk, akkor is ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, téli álmot alszik. ÚristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz tőlünk a legtávolabb! Még a kortársbeszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested, ahogy nyitott szájjal almát eszel, és a szerelmetek. Papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire durvus lenne, ha te esnél ki. Csak felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, az egyik oldalán te, a másikon mi.
Faszom.
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Egyéni véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha netán úgy adódna, hogy Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel.
Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is. Faszom.
Kedves Gombi!
Gondolkodj el a menedzseri pályán. Képzeld, sikerre vitted már Éliás jr.t két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, Kozsó miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.
Faszom.
Kedves manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de kérünk, maradj még bent a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is. Juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa.
Faszom.
Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, jógázol, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és tudsz önvédelmet tanúsítani a prímszámokkal szemben.
Faszom.
Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után.
Faszom.
Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit mindig minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon.

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

Éváét és Szandikáét kimoderálták páran, ha küldtök sms-t az emelt díjas számomra, visszaszavazhatjátok :) vagy írtok jobbat, bármelyik helyett. vagy javítjátok bármelyiket. vagy javasoltok. faszom, azt csináltok, amit akartok, szuvenír jogotok :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:04:55

@piszok alfréd: Kérjük tőled a szövegszerű változatot.

gibson 2011.02.02. 23:07:05

@canzone: ha kérhetném, az Anikós részbe fűzd be valahogy az "úgy kellett, mint tanyára a villany" kifejezést is! :)

pleb 2011.02.02. 23:07:15

Anikó azt mondja, hogy olyan emberre fogja tenni a jelet, akire még nem tett. Sztem ez Éva lesz.

christaylor 2011.02.02. 23:08:02

@canzone: páran? Ki volt az PeterCsén kívül, akinek nem tetszett? És miért is nem pontosan? Mert az igazat írtam bele?

Píter 2011.02.02. 23:08:15

Megy az online. Folyton ki-ki vágnak belőle dolgokat. Most éppen igazmondó hinta - kinek mi a véleménye a kiválasztásról és a napokban zajló taktikázástól/taktikázókról...

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:09:08

Drága Barátim és @canzone:
Nos, minthogy a kutya sem kérte az adatlapot és a tantárgylistát, mégis elkészült. Így e nemes hagyomány továbbélését egy közös levél megírásával megpecsételhetjük. Ha nem kell a reteknek, nyaljon szart. Ha meg kell neki, tiszteljen meg azzal, hogy jelentkezik, mielőtt szólni akarna. Szóval írjuk és mennyen a google.doc-ba.

Flood 2011.02.02. 23:09:55

Csak nekem van herótom attól, hogy Alek & Olivér állandóan a nagy barátságukat emlegetik?

Píter 2011.02.02. 23:10:52

@Flood: Hánynom kell tőlük. Kint meg az egészből nem lesz semmi.

jörgömös 2011.02.02. 23:12:00

Nálatok is akad ez a szar?

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:12:12

@Flood: ez olyan, mint hívőnek a templomba járás. Mindig szükség van a megerősítésre.

pleb 2011.02.02. 23:12:48

Én már azt is kinézem, hogy Szandika is Évára tegye a jelet.

piszok alfréd 2011.02.02. 23:12:52

@Mme Chauchat:

álmosan nem dől belőlem a hülyeség, holnapra megpróbálok alkotni valamit...meg aztán amit szívem szerint írnék, azt sosem adnák le...mindenesetre minél nagyobb gyökér az illető, annál inkább genyóznék vele.

Píter 2011.02.02. 23:12:54

@jörgömös: Állandóan akadozik. Amikor meg kivágnak részeket, akkor meg az van, hogy pillanatnyilag a közvetítés szünetel...

Píter 2011.02.02. 23:14:07

@Píter: Hoppá, most is éppen!!! Bazmeg, kivágták!!! Jerzy azt kérdezte, hogy a villaszabályzat nem tiltja-e, hogy befolyásolják a többieket, hogy ki kire szavazzon. És bazdmeg kivágták!!!

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:14:15

@piszok alfréd: ...a gyökérsége folytán meg annál kevésbé értené. Gyökérség яulez!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:14:38

@christaylor: a memóriám ilyen téren korlátozott, fogalmam sincs ki volt :) de én nagy ívből leszarom a véleményét :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:15:06

@Píter: gondolom Jerseyt vágták ki, de a villából. Igenis tilos a latolgatás.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:16:30

@gibson: "Úgy kellene, hogy bent maradj, mint tanyára a villany" :) ennél jobbat nem tudok

christaylor 2011.02.02. 23:16:45

@canzone: tökmindegy, ha leszarod, ha nem, a lényeg az, hogy hiába strapáltam magam, ha az én írásaim nem felelnek meg az itteni erkölcsi normáknak.

A belevalót nézem, matektanár egyre szimpatikusabb.Kezdetben nem tetszett, mint férfi, most már az értékei miatt de.

christaylor 2011.02.02. 23:17:52

canzone: odaát van számodra még feladat, nem sok, csak három válasz. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:18:31

@christaylor: az a fura, hogy a seggbekúrás és a pinázás belefér az erkölcsi normákba

Flood 2011.02.02. 23:19:14

@canzone: Nem rossz, csak hiányolom belőle a tök, érted és hallodhülyevagy kötőszavakat :D
Ez a sok Faszom amúgy mi benne?

Ja és "a nőkkel való emberi normáidat" helyett esetleg a nőszemélyzetekkel való... milyen lenne? :)

Píter 2011.02.02. 23:19:23

Kész, kb 5 percig tudtam nézni. Pedig pont érdekes volt. Most éppen se kép, se hang, csak 1 fehér kocka az adás. Grat!

christaylor 2011.02.02. 23:20:17

@canzone: édesdrágám, bocs az előbbiért, nem szépen szóltam hozzád, nem rád haragszom, remélem tudod! most mantrázom épp, hogy vannakértékeimvannakértékeim!

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:20:24

@Flood: a "Faszom" a refrén. Ill. kötőszó.

Hannibal22 2011.02.02. 23:20:58

@Flood: jaja,de holnapra kialakul ez,sok éleseszű kollega kommentel napközban.

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:21:18

@Mme Chauchat: ...arra az esetre, ha Gigi elénekelné

Augur 2011.02.02. 23:21:26

hát nem jön be az élő, úgyhogy pápá! írjatok levelet, mint Tatjana!

piszok alfréd 2011.02.02. 23:22:18

@Mme Chauchat:

tőmondatok és egyszerű szavak, hogy a túlművelt alekosz is értse...némi utalás a cigire, alkoholra, lopásokra, szarkavarásra...

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:22:21

@Augur: megyek veled. Татяна

Flood 2011.02.02. 23:22:29

@Píter: Jah, farigcsálnak rendesen, 2 percenként megáll a cucc

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:22:37

@Flood: azt azért írtam, mert szó szerint elhangzott az is Alek tárgyalása alatt :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:23:42

@piszok alfréd: nem tudjuk az általa okozott károkat ellensúlyozni, I'm afraid.

Hannibal22 2011.02.02. 23:25:32

@christaylor: Remek:) Végre nem egy nyálas köcsög vagy egy patkány(balázs)mozgatja meg a szekszuális rendszereidet:))

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:26:33

Holnap jubiläumi poszt.

piszok alfréd 2011.02.02. 23:27:15

@Mme Chauchat:

el kell bizonytalanítani a nagyképű fasz brigádját. egyébként kiderült ma, hogy az oli baszott ki mindenkivel? remélem a laci előbb- utóbb pofánvágja...

christaylor 2011.02.02. 23:28:17

@Hannibal22: örülök, hogy megfelelhettem a te ízlésednek! :)

Flood 2011.02.02. 23:28:44

"Így meg megemészted saját magadat"
What????

jörgömös 2011.02.02. 23:31:27

@Flood: és a Gigi féle "megkaptuk ezt a hanyatt genyót"?

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:31:40

@piszok alfréd: éppen ettől hiteltelen Leslie. Nem vághatja pofán, tehát nem fogja pofán vágni. Szájkarate.
"Ki festette kékre a lovamat" - kérdi a cowboy
"Én" - mondja a benga sheriff "mér'?"
"Ja, csak kérdeztem, mer akkor kék lovon megyek haza"
- jutott eszembe.

Píter 2011.02.02. 23:32:46

Hoppá, hoppá! Szandika közölte, hogy ma még semmi házit nem csinált, és holnap az éneken kívül nem kíván semmilyen órán részt venni. Eszméletlen, h soha semminek nincs következménye. Angol BB-ben már szétbüntették volna a társaságot.

Flood 2011.02.02. 23:35:46

@canzone: Jaaa, ok.
De a nőszemélyzetet is tegyük bele vhova, az egyik kedvencem :)

Halljátok, hülyék vagytok? Ezek le akarnak szokni a cigiről! :o

Flood 2011.02.02. 23:36:59

Lol! Szóba került Éva szorulása -> Online OFF :DDD

Píter 2011.02.02. 23:37:43

Milyen ajándékról beszélt Szandika amit most éppen kívágtak?

joszif 2011.02.02. 23:38:23

birom ezt a cenzurázást az online műsorban, mindig akkor lövik ki mikor már tökmindegy, szóval akár mehetne tovább is. Azthittem azért van a 15 perc hogy végre megszűnjenek ezek a f....ságok...

Mme Chauchat 2011.02.02. 23:39:08

Érdekes, az offline közvetítés viszonylag folyamatos. Csk néha szakítja meg, de tényleg csupán néhány percre az online.

piszok alfréd 2011.02.02. 23:39:28

@Mme Chauchat:
úgy ismerem, hogy:

"megszáradt a festék, lehet lakkozni..."

én úgy látom, laca kezd elborulni.vagy csak remélem...

na jó éjt, holnap költünk!

christaylor 2011.02.02. 23:40:20

45 percesek az óráik,most nézem.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:40:54

@Flood: a nőszemélyzet Éváéba kéne, abba bele kell venni feltétlenül a szépség múlandó, a jóság maradandó szöveget is, meg a gonosz törpét :)

Píter 2011.02.02. 23:41:12

Bakker, Szandi lecigányozta Bécit :D pontosabban, h a Sanyi mondta neki, h ezzel a cigány gyerekkel fogsz összejönni bent a villában. xDD

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 23:44:42

Megnéztem a Harry Pottert is, mert még mindig nem tudom elhinni, hogy meghalt a Dumledore, de igen, szóval most nem is ittam és kettőt látok minden kommentből vagy miv van???

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 23:45:42

a dámbldorból kimaradt betű, nézzétek el lécci, most gyorsolvasok vissza.

Flood 2011.02.02. 23:45:52

Húbazmeg, én Szandika röhögését akarom csengőhangban :D

Píter 2011.02.02. 23:46:06

Hoppá,
Éva: Hát én nemegyszer ingyen mentem le a horvát tengerpartra. Pl. Azzal a 3 modell csajjal.
Szandi: Az a Kazinak az ismerőse volt?
OFF PILLANATNYILAG NINCS KÖZVETÍTÉS
Éva: Szandi ne mondjad már, mert még kíváncsiak lesznek a többiek...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.02. 23:47:15

@Píter: Akadozik - túl sok a kulisszatitok?

Hódos Hajnalka 2011.02.02. 23:49:01

mindenki álljon meg, hát nem bírom a tempót :D

Píter 2011.02.02. 23:49:59

Szandi: Olivér egy geci!
Alekosz: Miért?
Szandi: Mer'...
OFF PILLANATNYILAG NINCS KÖZVETÍTÉS
Szandi: Egy ge..
OFF PILLANATNYILAG NINCS KÖZVETÍTÉS

Ancilla 2011.02.02. 23:51:07

@canzone: Hát ez fantasztikus!!! Gratulálok ehhez a stílusbravúrhoz!!!Csak most tudtam egy pillanatra bekukkantani, és annyit röhögtem, míg elolvastam ezt a levelet, hogy attól félek, már le sem tudok menni alfába, pedig elég késő van. Szerintem küldjétek be!!!

jörgömös 2011.02.02. 23:51:55

@Píter: Szandikával nem lehet egyszerű a szerkesztőnek versenyezni. Viszont már azt is tudjuk, hogy nem lehet azt mondani a villában hogy Olivér egy geci.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 23:58:59

@Ancilla: köszike, már zavarba hoztok, de ne csak engem dicsérjetek, mások ötletessége is benne hever ezekben a sorokban :)
hallodhülyevagy, ezt már muszáj beküldeni :)

jörgömös 2011.02.02. 23:59:15

Biorezonancia ??? ez mi a fasz?

Píter 2011.02.03. 00:10:10

Éva Radnóti Színházas élménye:
zizi sráccal/színésszel? +
atom részegen/másnaposan? = censored!

Lanois 2011.02.03. 00:22:38

Anikó verse jó volt.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 00:23:43

"leszophassam a vi..." gratulálok, újabb rejtélye van a vi...-nek :D egyre jobban érdekel :)

jörgömös 2011.02.03. 00:24:17

@Lanois: tényleg jó volt, meglepően jó

Píter 2011.02.03. 00:24:19

Szandi: A legjobb barátom Béci és Laci!
Szandika: Az lesz a versemnek a címe, hogy Olivért kívánom!
Olivér: És ez lesz a vers ...leszopom...
OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL

Píter 2011.02.03. 00:26:38

Olivér cipőjében talál vmit.
Szandi: Nem csak tojás van benne...
Olivér: Tudom, mert kifejted a csöcsödből...
OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL
Olivér: Majd ne csodálkozz ha álmodban emberszarral bekenlek!
Szandika: Én nem beszélek veled. Nekem Béci a barátom. Meg egyébként is, nem látod, hogy én csak a lányokkal beszélek?
Olivér: Jól van, jól van, akkor ez maradjon is így!

gibson 2011.02.03. 00:35:46

Bazeg, fél egy van, és ezeknek a szerencsétleneknek még fullra ki van világítva a hálószoba?

gibson 2011.02.03. 00:36:56

Bréking: Jerzsy az ágyban fekve OLVAS!!!!

gibson 2011.02.03. 00:40:47

Kint a nappaliban zajlik az élet, ezek meg az alvó Évát meg Szandikát mutatják.

Na most meg Éva hirtelen kint dohányzik az Olivérrel.... Érdekes.

Píter 2011.02.03. 00:42:22

Olivér és Éva beszélget.
Éva: Olivér, de tényleg beleköptél?
Olivér: Igen, mert éppen baromira köpnöm, csuláznom kellett.
Éva: De miért köptél bele a-OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 00:42:39

vi... = villamester? villanővér(férfi)? villalocsolóember?

Éva: "fél sör az nekem a fogamra nem elég"

Píter 2011.02.03. 00:45:12

Éva: ,,Hogy ráröpült az Anikó a sörre, és még én vagyok az alkoholista..." XD

gibson 2011.02.03. 00:46:05

Megint ezt a kurva hálószobát mutatják, beszarok.

MegLepke 2011.02.03. 00:46:30

@canzone: locsolóember lesz az, őt becézik így szerintem.

Nektek hogy van élő? Nálam sose vót.:)

gibson 2011.02.03. 00:48:00

@MegLepke: az "élő" erős túlzás, kint megy a hepaj a nappaliban, ezek meg az alvó szandikát mutatják. Meg a szuszogást hallgatjuk.

Hannibal22 2011.02.03. 00:49:05

@gibson: hallodhülyevagy ezt nem hiszem el..miafaszez??

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.03. 00:53:47

@canzone: >>Éva: "fél sör az nekem a fogamra nem elég"<< - Nincs ezzel egyedül.

47pcc63 2011.02.03. 00:53:57

@MegLepke: PILLANYATNYILAG A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL!

Píter 2011.02.03. 00:59:29

Béci: Jó lenne már aludni! Küldhetnének egy levelet, hogy-OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL
Béci (mikrofonba mondja hangosan): Kaphatnánk egy-OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL

MegLepke 2011.02.03. 01:05:31

@gibson: persze, mer' nektek protézisetek vagy mitek van, azér' látjátok!:D

@47pcc63: köszi a tudósítást!:)

MegLepke 2011.02.03. 01:06:19

@Píter: köszike, ez így élvezhetőbb, mintha látnám is. Én elvigyorgok rajta:D

Píter 2011.02.03. 01:10:26

Olivér törölközik a fürdőben, Szandika zargatja.
Szandi: Erre kellettem, hogy csak rádrakjam a jelet??
Olivér: BASSZ SZÁJBA, NEM!!!-OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL

Píter 2011.02.03. 01:15:06

ÚÚ BAZDMEG!!
Olivér+Szandi fürdőszoba
Szandi: Mert a Béci így meg úgy. Ha ő megy párbajra, akkor nem mondta meg kit fog kivinni, de nem téged. Azt mondta, azért mert ott kint a nézők döntik el mi lesz, nem a szerkesztők.
Olivér: AZ IGENÁM, MÉGHOGY NEM A SZERKESZTŐK DÖNTIK EL-OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL

Píter 2011.02.03. 01:17:44

Most amikor Olivér elszólta magát, eltűnt a valovilag.hu és bejött egy nagy fekete rtl logo az oldal közepére egy szürke háttérű weblapon, az rtklub.hu/down webcím alatt.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 01:17:50

bakker, Oli miket oszt Szandinak :D

Píter 2011.02.03. 01:22:34

Éva: Ja, tudod, azzal a 30E Ft-os parfümmel.
Gigi: Ja, igen.
Béci: Éva, te egy 30E Ft-os parfümöt rendeltél?-OFF A KÖZVETÍTÉS SZÜNETEL

jörgömös 2011.02.03. 01:25:50

@Píter: kibújt a szög a zsákból?

Píter 2011.02.03. 01:25:59

Béci: Emlékszem, egyszer volt, hogy elfelejtették lekapcsolni a villanyt és hajnal-OFF A KÖZVETÍTÉS PILLANATNYILAG SZÜNETEL
Béci: Szerintetek elmúlt már éjfél?
Éva: Ó, persze, már régóta.
SUTT. VILLANY LEKAPCSOLVA.
Béci: Visszakapcsolhatom? De tényleg csak egy percre?
Többiek: Persze, nyugodtan.

MegLepke 2011.02.03. 01:28:56

@Píter: ááááááááááááááá!!!!! De durva!:DDDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 01:33:07

a fiúk tusolását miért a párás üvegen keresztül kell mutatni? ;)

47pcc63 2011.02.03. 01:34:32

@canzone:
Te biztos csajból vagy?

47pcc63 2011.02.03. 01:36:15

@canzone: Te biztos csajból vagy?

MegLepke 2011.02.03. 01:37:02

@canzone: te legalább láCC párás üveget, bazd!:)

47pcc63 2011.02.03. 01:39:20

@canzone: Olivér GATYÁBAN FÜRDÖTT mint régen öregapámék!

47pcc63 2011.02.03. 01:40:58

@MegLepke: Jó a hajszárítónak,legalább attól nem lesz párás!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 01:42:44

@47pcc63: egészen biztos. mert baj? :D
nem Olit néztem, annyira nem szimpatizálom az alkatát :)

@MegLepke: látok bazmeg, sokba is került a szemüvegem :)

47pcc63 2011.02.03. 01:45:21

@canzone: Pedig az OFOTÉRT.-ben olcsó,mert levesznek a hivatalos árából annyit,ahány éves vagy % ban!

MegLepke 2011.02.03. 01:47:46

@47pcc63: igen.

@canzone: az nekem is van, de mégsincsen VV adásom.:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 01:49:01

@47pcc63: nem vagyok még olyan öreg, hogy megérné, azabaj

47pcc63 2011.02.03. 01:50:34

@canzone: Ez az Éva meg a Szandika leszbizni akar!

47pcc63 2011.02.03. 01:53:32

@canzone: Nem baj,lehetsz még 99.-éves akkor csak 1% haszna marad az OFOTÉRT.-nek!

MegLepke 2011.02.03. 01:55:17

@canzone: hülyevagy? semmit nem érünk azzal a 20%-kal!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 02:01:02

Gyerekek, lassan megyek aludni. Zárásként itt hagyom a reggeles műszaknak a levélkék jelenlegi verzióját, mindenki mérje fel szemmel, és dobja hozzá az ötleteit! Értettem?

Mindenkinek: Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi, Helyette van földrengés, forradalmak Tunéziában, Egyiptomba, nem játszik Pufot az mr2, Torres elhagyta a Poolt, már Totti se a régi, Gombóc Artúr már nem szereti a csokit, de lesz Dél-Szudán és kísért Magdi anyus a Mátyás téren.

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani mennyire. Neked drukkolunk, akkor is, ha néha bálákávávádsz a betűkbe, és tök sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, csak téli álmot alszik. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortársbeszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellene, hogy bent maradj, mint tanyára a villany.
Faszom.
Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, azt, ahogy nyitott szájjal almát eszel, és a tök őszinte víg(színházos) szerelmeteket is. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi.
Faszom.
Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel. Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is, különösen az eltűnő kockás hasadat.
Faszom.
Kedves Gombi!
Hallod, gondolkodj el a menedzseri pályán, tesó! Képzeld, sikerre vitted már Éliás jr.-t két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, tesó, Kozsó miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.
Faszom.
Kedves manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa.
Faszom.
Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Hallodhülyevagy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, jógázol, ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó vulkánt.
Faszom.
Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek tök úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi tök szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a 30-as pulzusod, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Tök pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után, tesó.
Faszom.
Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit mindég minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra demizson alkatod, ami minden nőszemélyzetet érzéseit leépíti.
Faszom.
Kedves Éva!
Ha kijössz, megtanítunk sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz, hallodhülyevagy, úgy eltűnteti majd a szemed alatti karikákat, mint a szar. Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra, és szeretnénk beszervezni az AA-hoz is, mert a szépség múlandó, a jóság maradandó. Tudjuk, hogy a főzés neked nagyon-nagyon-nagyon szent, ezért már bent elkezdhetnéd írni a saját szakácskönyved, saját receptjeiddel, a tojásos lecsótól a rántott húsig.
Faszom.
Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, benned nem találtunk zárt falakra.
További jótanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő úgyis csak egy vén kurva és különben is mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. Ha mégis visszamennél a Mambo Night Clubba dolgozni, előtte adj le pár kilót! A rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

47pcc63 2011.02.03. 02:08:13

@canzone: Jé ez a Szandi lekési a holnapi buszcsatlakozást!
Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, benned nem találtunk zárt falakra.
További jótanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő úgyis csak egy vén kurva és különben is mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. Ha mégis visszamennél a Mambo Night Clubba dolgozni, előtte adj le pár kilót! A rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

ddevil 2011.02.03. 02:10:59

Hallodhülyevagy, ez kurvajó! :)

MegLepke 2011.02.03. 02:22:50

@canzone: Nah, mostan elolvastam egyben! Vinnyogva röhögtem! Tán én meg még verset is írok mindről, olyan négysorost, mint Éváról és leszarom, kit érdekel.:D

Fejmászós-sáros láb mentes jóccakát neked tesó!

Hannibal22 2011.02.03. 03:48:07

faszom,nem tudok aludni..Az alekoszba picit belenyúltam:

Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit mindég minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával.Alekinnyó!Tudnod kell,hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz! Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra demizson alkatod, ami minden nőszemélyzetet érzéseit leépíti és a szexuális rendszereikre sincs jó hatással.Olyan böszmeség ez mintha F6-ra lépnél,hallodhülyevagy,húzd ki magad és a legfanatikusabb kereszténydemokrata lányokból is előcsalod az ösztönállatot,ez lesz a legnagyobb dolog.A legnagyobb!Akkor megértesz mindent,addig csapassad!

Zárójelben megjegyezném, ha tényleg az a cél,hogy a retek beolvassa akkor sértő dolgokat ne tegyünk bele,pl itt a testalkata helyett célozzatok meg valami mást. No,de nem ugatok bele.
Jó reggelt!

Büszke_troll 2011.02.03. 04:03:50

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

Büszke_troll 2011.02.03. 04:04:42

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

MegLepke 2011.02.03. 04:05:50

Én meg nemtok kommentelni. A kedves blogmotornak üzenném, hogy a drága édesanyja létesítsen közeli kapcsolatot Alekosszal!

Amúgy állat amit írtál.

MegLepke 2011.02.03. 04:10:39

Én meg nemtok kommentelni. A kedves blogmotornak üzenném, hogy a drága édesanyja létesítsen közeli kapcsolatot Alekosszal!

Amúgy állat amit írtál.

Büszke_troll 2011.02.03. 04:13:03

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

Büszke_troll 2011.02.03. 04:13:40

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

christaylor 2011.02.03. 08:14:48

Áhá, át lett kicsit szabva az én részem, hogy mégse legyen olyan, amilyen egyeseknek nem tetszett. Mintha elvesztettem volna egy gyermekemet, de különben tetszik így is. :)

Szaffi B. 2011.02.03. 08:34:33

CSak annyit mondok:

ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLAAAAAAATTTTTTTTTTTT!
:DDDDDDDDDDDDDDD

(Kurvát, picsát, faszomat kiszeditek, lehet hogy beküldik)

Szaffi B. 2011.02.03. 08:35:35

(Laciéba nem lehetne becsempészni az életvilágot, a zárt falak meg többször is van)

van-e szándék 2011.02.03. 08:44:39

@Trollseprű 9: meg hogy lelkileg megütve lenni :)

Lanois 2011.02.03. 08:54:24

A Laci mióta jógázik? Kérem javítani.

gidabiga 2011.02.03. 09:00:19

@canzone:

én az első vv-ben arra emlékszem, hogy semmit nem tudhattak meg, ami kint történik az országban vagy a világban.
szerintem az első bekezdés miatt tuti, hogy nem megy be, vagy azt kiveszik, ha egyáltalán végigolvassák.
úgyhogy lehet, inkább át kéne írni.

van-e szándék 2011.02.03. 09:04:45

@gidabiga: vagy írjuk azt, hogy Ildi filmfőszerepet kapott, Zsófi pedig önálló műsort.. aztán nézzük, melyiket üti meg előbb a guta :)

Lanois 2011.02.03. 09:05:22

@vörös áfonya: Jóreggelt. köszönni ki fog?:)
Tettem a tolltartódba egy tojást. Uppsz, így oda a meglepi.

Lanois 2011.02.03. 09:06:40

@gidabiga: Igazad van. Habár én nem néztem az első vv-t. Ezt se nézem. A posztokat se olvasom.

vörös áfonya 2011.02.03. 09:08:00

@Lanois: Jóreggeltkívánok!Szét fogom vágni a ruhádat!

Denisa Wry (törölt) 2011.02.03. 09:08:26

@canzone:

Gigihez javaslom a 2 méteres szart beleszőni.
Nagyon jó a levél

Lanois 2011.02.03. 09:09:35

Az a baj a levélellel, hogy keverednek benne a stílusok. Ez nem jó így.

vörös áfonya 2011.02.03. 09:12:32

@Lanois: Mert egy gonosz kis törpe vagy,most hogy fogom így megírni a matekházit?

gidabiga 2011.02.03. 09:15:07

@Lanois:

azt még néztem párhuzamosan a BB-vel.
ezt már nem nézem, csak Hajnit olvasok, meg néha egy-egy videóba belelesek :)

@van-e szándék:

hú, az érdekes lenne, Éva megint nem venne levegőt 10 percig, miközben mondja a magáét, amire persze nincs kiképezve az idegrendszerem, de azt megnézném videón, hogy puffognak :DDD

gidabiga 2011.02.03. 09:16:13

@Lanois:

szerintem azzal nincs gond, egy közösség írta, nem egy ember

krumplicukor 2011.02.03. 09:16:23

@gidabiga: Ha be akarjátok küldeni (küldjétek szerintem :) ), akkor szvsz az alábbiakat kellene kihagyni:

a külvilágról szóló rész biztosan nem maradhat benne, az tuti cenzúra, a már kiesettek elképzelt karrierjének vázolását támogatom :)

Aleknál a testtartásra tett utalás sem hiszem, h maradhat, Évánál meg az AA. A vén kurva is kérdéses, mert ugyan ő mondta, viszont annyit nem nézek ki a lelevelek elolvasóiból, h annyit nézik a műsort, mint mi, tehát nem biztos, h emlékezni fognak rá, akkor viszont bukó.

A faszom nyilván nem maradhat:) A többi szerintem rendben van. Illetve nagy valószínűséggel az Elias Jr, és a Kozsó részt sem fogják hagyni, nagyon tartanak mindenféle pertől, és ebbe azért bele lehet kötni, főként az Elias Jr-os részbe.

Lanois 2011.02.03. 09:17:59

@vörös áfonya: A matekházit nem most kell megírni, hanem tegnap kellett volna.

Lanois 2011.02.03. 09:23:50

@gidabiga: "szerintem azzal nincs gond, egy közösség írta, nem egy ember"
A 13 sz-i 48-49-es szabadságharc 12 pontját is közösség írta, mégis egységes a stílusa. De nem ez a gond, hanem megszólítjuk a villanyomikat és az ő szavajárásukban szólunk hozzájuk személy szerint, de Bécihez pl belekeverednek Alekoszos mondatok, vagy Anikós mondatok egy megint másik karakterhez, szóval ez így nem jó.

vörös áfonya 2011.02.03. 09:39:55

@Lanois: Ő az a fiú,aki szíveket rajzol egész nap?Mert akkor nem mondta senki.

gidabiga 2011.02.03. 09:44:21

@Lanois:

értem.

írd át és megnézzük :D

gibson 2011.02.03. 09:44:36

@Lanois: igen, ez a stíluskeveredés nekem is feltűnt, csak az a baj, hogy míg Alekosznak és Anikónak volt minimum 10-15 fergeteges beszólása, Jerzsynek például alig akad.
Plusz, ahogy már tegnap említettem, túlságosan is cizellált, tobbértelmű, bonyolult szoveg ez, ráadásul meglehetősen hosszú, ezért ezer százalék, hogy nem fogják beolvasni nekik.
Amúgy az írás fergetegesen jó a maga nemében.

Lanois 2011.02.03. 09:50:14

@vörös áfonya: Nem, az a Gombi. Te egyáltalán nem vagy képben.
@gidabiga: Nem érek rá. Dolgom van.:)
@gibson: Jerzsi egy aranybánya Te!:) " Be leszek folyásolva, pácsó, effective unnaturális stb."

vörös áfonya 2011.02.03. 09:52:34

@Lanois: Tudtam,hogy ezt fogod írni:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 09:54:43

a testalkatot, testi jellemzőket valóban nem kéne kritizálni, főleg mert buzdító levél írása a feladat.
a stíluskeveredéssel meg az a gond, hogy vannak, akiknek tkp 2 tőmondatban kimerülne a saját levelük, ha csak rá jellemzőeket írnánk (pl Gombi: jól vagyok, add Picúúúúrt),és ha jól megfigyeltétek, már bent is kezdik átvenni egymás szövegeit :)

vörös áfonya 2011.02.03. 09:56:57

@canzone: Az úristN és a minéég minden körülmények között az megy másnál is igen:)
Amúgy nem muszáj szerintem minden emberhez külön írni levelet,nem?Írjunk csak annak,akinél sok mindent fel lehet használni a levélben.

gidabiga 2011.02.03. 09:59:25

@Lanois:

borítékoltam volna :D

the sandwich maker 2011.02.03. 10:05:12

Pont az összefoglalókkor vannak óráim, úgyhogy nagyon el vagyok maradva. Pedig a filmművészet tanárom közölte, hogy imádja a reality-ket, amiket a férje csak "szociális pornográfiának" hív. :D
Na de lehet levelet írni? :D És hogy írhatom meg a Giginek, hogy amint kijön a villából keressen fel egy fül-orr gégészt?

Szaffi B. 2011.02.03. 10:12:06

@Lanois: @gibson: szabad változtatni, csak tessék, csak tessék, pofozgassátok :)))

Lanois 2011.02.03. 10:14:31

@canzone: @vörös áfonya: Ez igaz. De a kevesebb több, ahogy sexpír is mondta. Írjatok csak azoknak, akiknek lehet...a többit úgyis kiszavazzuk seperc alatt.

Lanois 2011.02.03. 10:15:34

@vörös áfonya: @gidabiga: "Tudtam,hogy ezt fogod írni:) borítékoltam volna :D"
Ennyire kiszámítható lennék?:))

Patria 2011.02.03. 10:21:41

Hatalmasan jó a levél. Megnézném a fejüket, mikor olvassák, csak tartok tőle, hogy a retekék nem fogják ebben a formában beengedni. Kár érte.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:24:23

Na, az én javított változatom:

Kedves Villalakók!
Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi,

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani mennyire. Neked drukkolunk, akkor is, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, és tök sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, csak téli álmot alszik. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellene, hogy bent maradj, mint tanyára a villany.

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, azt, ahogy nyitott szájjal almát eszel, és a tök őszinte víg(színházos) szerelmeteket is. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi.

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel. Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is, különösen az eltűnő kockás hasadat.

Kedves Gombi!
Hallod, gondolkodj el a menedzseri pályán, tesó! Képzeld, sikerre vittél már egy énekest két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, tesó, miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban a lógó-tincses, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.

Kedves Manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kecó.

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Hallodhülyevagy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot.

Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek tök úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi tök szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a 30-as pulzusod, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Tök pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után, tesó.

Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit minDÍg minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az, hogy minden nőszemélyzet érzéseidet leépíti. Tudnod kell, hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz!

Kedves Éva!
Ha kijössz, megtanítunk sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz, hallodhülyevagy, úgy eltűnteti majd a szemed alatti karikákat, mint a szar. Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra, mert a szépség múlandó, a jóság maradandó. Tudjuk, hogy a főzés neked nagyon-nagyon-nagyon szent, ezért már bent elkezdhetnéd írni a saját szakácskönyved, saját receptjeiddel, a tojásos lecsótól a rántott húsig.

Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

christaylor 2011.02.03. 10:26:57

@Trollseprű 9: hallodhülyevagy, ez így szuper lett szerintem! Gratula! :D

jörgömös 2011.02.03. 10:27:41

@Trollseprű 9: kurvajó, szerintem kész van

Szaffi B. 2011.02.03. 10:29:07

Az első mondat végén mondjuk pont van, de hallodhülyékvagytok! szerintem is jó lesz így!

:)

christaylor 2011.02.03. 10:29:35

Basszus, ha ez bekerül adásba, remélem valaki rögzíti, hogy Tordason majd újra és újra megnézhessük!

Szaffi B. 2011.02.03. 10:29:57

nemcsak a pont, se ingyen irsai, se jacuzzi.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:30:08

@Trollseprű 9: hallodhülyevagy, imádok benne(D) mindent :) ügyes

Szaffi B. 2011.02.03. 10:30:45

Akkor utolsó (vagy nem):

Kedves Villalakók!
Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, se jacuzzi.

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani mennyire. Neked drukkolunk, akkor is, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, és tök sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, csak téli álmot alszik. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellene, hogy bent maradj, mint tanyára a villany.

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, azt, ahogy nyitott szájjal almát eszel, és a tök őszinte víg(színházos) szerelmeteket is. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi.

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel. Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is, különösen az eltűnő kockás hasadat.

Kedves Gombi!
Hallod, gondolkodj el a menedzseri pályán, tesó! Képzeld, sikerre vittél már egy énekest két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, tesó, miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban a lógó-tincses, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.

Kedves Manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kecó.

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Hallodhülyevagy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot.

Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek tök úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi tök szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a 30-as pulzusod, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Tök pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után, tesó.

Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit minDÍg minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az, hogy minden nőszemélyzet érzéseidet leépíti. Tudnod kell, hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz!

Kedves Éva!
Ha kijössz, megtanítunk sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz, hallodhülyevagy, úgy eltűnteti majd a szemed alatti karikákat, mint a szar. Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra, mert a szépség múlandó, a jóság maradandó. Tudjuk, hogy a főzés neked nagyon-nagyon-nagyon szent, ezért már bent elkezdhetnéd írni a saját szakácskönyved, saját receptjeiddel, a tojásos lecsótól a rántott húsig.

Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

Szaffi B. 2011.02.03. 10:31:40

@canzone: :))))))
Hallodhülyevagy! Mennyit dolgoztatok ezen éjjel? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:33:55

@Trollseprű 9: hülyevagy, fogalmam sincs, röpült az idő :)

bévé 2011.02.03. 10:36:12

@Trollseprű 9: ez mire készült amúgy? :) lemaradtam, és hallod, nem lenne jó hatással az idegrendszeremre, ha most vissza kéne néznem tegnap este 6-tól.

Augur 2011.02.03. 10:37:08

mitől függ, hogy a villalakók kedvest, drágát, vagy semmit sem kapnak a megszólításban?

christaylor 2011.02.03. 10:39:01

@Augur: szerintem semmin nem múlik. Én pl Szandi megszólításánál csak a változatosság miatt nem írtam semmit.

bévé 2011.02.03. 10:40:52

@gastro vazze: ez szerintem így, ebben a formában nem igaz. :)

Lanois 2011.02.03. 10:40:57

@Trollseprű 9: Át lehetne tenni a szuvenír jogot az Anikóhoz valahogy, mert a Lacinál van és az Anikónál meg egyáltalán nem is szerepel. És javaslom, hogy a Lacihoz tegyük be azt, hogy : Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy stb...

christaylor 2011.02.03. 10:41:18

@Augur: az előzőt vagy benyelte a blogmotor vagy kétszer leszek. szóval,szerintem semmin nem múlik. én Szandihoz csak a változatosság kedvéért nem írtam semmit,de pont ezért becézve szólítottam meg.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:41:32

@Augur: semmitől nem függ, csak egyhangú lett volna a csupa kedves v drága. Alekosz csak azért maradt szimplán így, mert ő mindig ilyen felütéssel szólít meg másokat

Augur 2011.02.03. 10:42:22

@christaylor: ja, jó. javaslom az egyforma megszólítást, nehogy azt érezzék, hogy különbséget tesz a levélíró, pedig de.

gibson 2011.02.03. 10:44:40

@Trollseprű 9: és így milyen lenne az Anikós rész:

ANIKÓ 2.0

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, hadgyjd a francba, neked drukkolunk MMKK, pedig még disznót sem őriztünk együtt. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, csak téli álmot alszik.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:45:43

@Augur: nem mind egyforma, sőt, vannak pozitívabbak (Jerzsi különösen) és Éváé elég semmilyen lett, de így jó szerintem. Kicsit változatosabb, mint egységre törekedni és unalmasan seggnyalósra írni.

gibson 2011.02.03. 10:46:46

@gibson: és akkor a SZUVENÍR JOG még mindig nincs benne, basszameg.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:47:32

@gibson: Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, szuvenír jogod, neked drukkolunk ezerrel, pedig még disznót sem őriztünk együtt. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, deviszont téli álmot alszik.

vörös áfonya 2011.02.03. 10:48:40

@gibson: És KirályL-t nem akarjátok beleírni?

gibson 2011.02.03. 10:48:41

ANIKÓ 2.1

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, hadgyjd a francba, SZUVENÍR JOGOD, mi így is neked drukkolunk, pedig még disznót sem őriztünk együtt.
Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy csakegy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, csak téli álmot alszik.

gibson 2011.02.03. 10:49:26

@Trollseprű 9: tökéletes, én is pont így írtam bele végül :)

Szaffi B. 2011.02.03. 10:49:36

Akkor Laci 2.5.6

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot.

Lanois 2011.02.03. 10:50:39

@Trollseprű 9: Olihoz javaslom betenni a tudod-szót párszor a mondatok végén, és úgy lehetne kezdeni, hogy oli beszélhetünk négyszemközt? És az egyik tesó helyett lehetne fater.

Szandibandinál a lót elírtátok, mert helyesen LÚ.

bévé 2011.02.03. 10:50:52

@Lanois: a szuvenír jog nem Éváé? Anikóé a kortárs beszéd.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.03. 10:51:19

@Trollseprű 9:
Ámen. Szerintem Balázs röhögni fog, az tutkó!

(Baszkikáim, mi az, hogy tarts??? A grammarnáci úristNit nekije!)

the sandwich maker 2011.02.03. 10:51:53

Szerintem Éva ettől spontán elolvadna, még vizet se kéne ráönteni, a haja is, a karikái is, meg az alkoholizmusa is meg lett említve. Csóri. :D

Augur 2011.02.03. 10:53:01

@Trollseprű 9: magunknak csináljuk vagy nekik-e?

Szaffi B. 2011.02.03. 10:54:40

@Augur: Nekik.

Kedves Manófiúnk!
Beszélhetünk négyszemközt, fater?
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tudod tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába, tudod, (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, tudod, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kecó, fater.

bévé 2011.02.03. 10:54:57

@Lanois: Sznadinál szerintem a be van képzelve is kéne bele. BÁR MÉG MINDIG NEMTOM MI EZ: :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:55:15

javaslom, hogy továbbiakban az új posztnál folytassuk a javított verziókkal :D

gibson 2011.02.03. 10:56:00

GIGI 2.0

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, bárcsak a nyitott szájjal almaevést s a negyvennégyes férfi gumipapucsot tudnánk feledni!!! Ezeken kívül viszont csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Jerzsy szegény biztos nem élné túl. Mi talán igen.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:57:33

@bévé: Levelet lehet nekik beküldeni.

Lanois 2011.02.03. 10:57:57

@bévé: Én úgy emlékszem Anikó mondta a szuvenír jogot.
Igen a be van képzelve azt hiba lenne kihagyni.
Ez a feladat most, hogy írjunk a villanyyomiknak buzdító levelet. Balázs mondta.

gibson 2011.02.03. 11:00:22

@Trollseprű 9:

Tegnap a Laci panaszkodott az élő adásban, hogy ő azért ilyen tunya dagadt állat, mert nincs benn bokszzsák, és ő csak azzal tudna rendesen edzeni és formába kerülni, szal a végére beszúrtam ezt is:

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot. Küldünk be bokszzsákot is, ha kell, csak valami legyen már végre!

bévé 2011.02.03. 11:03:01

@Trollseprű 9: ja télleg. kézzel!
küldjünk, küüldjünk, dejóóóóóóóóó! :)
és ezt csinálták a többiek éjszaka? kirááály. na nyomás az újba, vannak ötleteim. :D

bévé 2011.02.03. 11:03:59

@Lanois: én nem hallottam mondjuk, de korábbi kommentekben láttam többször felmerülni Áva nevét ezzel kapcsolatban, de Aniról is elhiszem. :)

gibson 2011.02.03. 11:06:38

@bévé: mindketten mondták, Éva először asszem, Anikó másodszor.

gidabiga 2011.02.03. 11:11:57

nagyon jó!

tetszik :D
szerintem így be is megy :D

@Lanois:

igen, hisz pasiból vagy :D

gastro vazze 2011.02.03. 11:46:10

@bévé: namármegmiértnem? a utána következő cigizéskori beszélgetés alatt már van különbség nem mondom, de a szenvedélyesség nem végzettségtől/neveltetéstől függ :)

bévé 2011.02.03. 11:53:15

@gastro vazze: hát most ha belökik a szobába kipeckelt szájjal, és rögtön utána ugyanígy távozik is, akkor mindegy. igaz.
süti beállítások módosítása