Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X49

2011. február 02. 11:15 - Hódos Hajnalka

Becsengettek, itt a várva várt és a jó előre beharangozott iskola hét a Villában. Úgy látszik, Szandikának mégis megered az agya, legalábbis ő tűnik eddig a legszorgalmasabbnak, na de haladjunk sorjában. A kis nebulók készülődnek az iskolába. A lányok rakott szoknyácskában, a fiúk térdzokniban, rövidnadrágban. Hátitáskával, kék iskolaköpenyben. Hogy őszinte legyek, az első tanár bácsitól megijedtem. Oli a napos, jelent, az osztály létszáma tíz, de ketten, Jerzsi és Szandika még hiányoznak. Rövidesen megérkeznek a renitensek, lekésték a buszt. Az órai levelezés tilos, juj. Az ijesztő tanár bácsi nemcsak irodalomtanár, hanem kultúrlény is, itt félrenyelek és fuldokolni kezdek, Pötyi abbahagyja a vécépapír guriga atomokra szedését és érdeklődve figyel, jé, a gazdinak nem szokott a szúrós víz fröcskölni az orrából. Szóval a kultúrlény rosszul van a füttystílustól.

Miért játszák negyvenkilenc színházban a Rómó és Júliát? Mert alap Nem, egyébként is, ki mondja meg, mi az alap? Mert érzelmeket okoz. Nem, azért, mert katarzist okoz, ez egyébként görögül van. Az kerül be a művészetek közé, ami katarzist okoz. Ezek szerint nekem esélyem sincs. Mindenkinek választott egy verset amit meg kell tanulni, a házi feladat pedig, miről szól a vers? Ne elemezzék, hanem amiről nekik szól. Lászlónak József Attila Mama c. verse jut, Éva Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba című költeményét kapja elemzésre. Péterfy Bori egyébként 18. sz-i magyar költőnő.

Kicsöngetnek. Lacinak nagyon szimpatikus volt a tanár. Kelemen Zsófia érkezik, a nyelvtant fogja tanítani, a rossz hír, hogy szintfelmérőt kell írni. Laci ennek is örül, mert ő a helyesírást másként értelmezi, és nem figyel oda annyira mint húsz éve. A matek óra feleléssel kezdődik, az első felelőnek dével kezdődik a neve. Dr. Lázár László. Mik azok a prímszámok? Laci nagy nehezen kinyögi, hogy ezek önmagukkal és eggyel oszthatók. Tudnál mondani pár prímszámot? Nem tud. Szandika a következő. Már viszi is az ellenőrzőt, ő megelégszik az egyessel. Nem lehet feladni. Mutasd a körmöd! Nem szeretném, ha a lányok így járnának órára. Hát, ez egyéni probléma, vihog Szandika, de a Tanár Úr megfegyelmezi. Hogyan szorzunk törtet törttel? Számlálót a számlálóval, nevezőt a nevezővel. Akkor ez nyolc tizenötöd? Szandika olyan szinten meglepődött saját magán, hogy! Nem gondolkodott, ott volt a fejében és úgy jött. A töritanárnővel Alekosz próbál jópofizni, összhangban van a sminkje az öltözékével, nagyon tetszik. A tanárnővel azonban nem lehet, az a fajta, aki még a vécén ülve is töritanárnő, tiszteljük meg egymást azzal, hogy jelentkezünk!

Csapatmunka, a középkori magyar történelemből kell kiselőadást tartani. Alekosz irányából negatív hozzáállást érez a tanerő. Ki szeretne kezdeni? Szandi! Istvánt 1000. karácsonyán megkoronázták, vármegyékre osztotta az államot. Vagy mit. István a fiát szerette volna a trónra, de Imi a vadászaton meghalt. Vazul, ő nem tudom kicsoda, neki volt egy fia, elmenekült, aztán a történelem folytatódott tovább. Alekosz következik, a tatárjárásról tart előadást. IV. Béla és Janus barát együtt éltek. Egy országban. Egy Hold alatt. Nem tudom, itt pontosan kataszteri holdra gondol Alekosz, vagy az égitestre. Julianus barát egyszercsak gondolt egyet és elment keletre, hogy információt gyűjtsön a tatárokról. Felvette a kunokkal a kapcsolatot. A Muhi csatának mi lett az eredménye? Hát igen, ez egy nagyon agresszív csata volt, úgy értesültem, sokan meghaltak. IV. Bélával mi történt? Kivégezték. Oli és Gombi a padra borulva röhögnek.

Illemtan és kommunikáció erős felütéssel, egy táborba’ vagyunk. Bemutatkozás. Szandika kezd, ő rúdtáncosnő, hobbija a pénzcsinálás, gyorsan, sokat, minél többet. Jelenleg nincs kapcsolata, úgyhogy jó lenne ha már rátalálna valaki. Kicsi kora óta lovagol. És őt nem dobja le a ló. A Mambónájtklub sajnos nem hangzik el, vártam. Alekosz a szomszédból érkezett, valamilyen úton módon idekerült, fő asztala és érdeklődési területe a nők. Kimondottan szereti a vörös hajú ötvenes nőket, ők állnak hozzá legközelebb. A tűsarkú és a harisnya kimondottan izgató hatással van a bioritmusára és az idegrendszerére is, várja a kérdéseket. A tanárnő szerint kimerítő volt a bemutatkozás, köszönjük.

Lacinak a matektanár tetszett legjobban, Olinak is, meg a nyelvtan tanárnő. Tényleg, mit szólsz a nyelvtantanárnőhöz, lép oda Alekosz. Nem akármilyen színvonalú csaj. Csak mindegyik vörös, pont a vörös az, ami neki nem annyira, de ilyen esetekben el tud ettől tekinteni. A Gólyáknak nem maradhat el a beavatási szertartás, alkossanak két csapatot, fiúk és lányok, remélem, Jerzsi most egyből el tudja dönteni, melyik csapathoz tartozzon. Szandika hát basszuk meg, ezt nem hiszi el. Reggel felkelünk, itt szopjuk a faszt öt órát, utána tanulni kell és akkor még feladat. Na ebben már megint nem fogok részt venni! Éva kiakad, Szandi, ne csináld ezt, mert a csapatnak ártasz. Szandika elvonul, Éva megkezdi a szokásos fortyogást, kivételesen igaza van, de lefogadom, hogy magáért a fortyogás öröméért fortyog. Hát ez, beszarok, akkor menjen haza, ha nem akar részt venni semmilyen feladatban! Ez által én is csinálhatnám azt, hogy más se csinálhatná azt. Ennek a mondatnak az értelmezése az én házi feladatom, nektek. A minibalhé után pár perccel levél érkezik, kedves Szandi, kérünk, vegyél részt te is a játékban, a Villa szabályai rád is vonatkoznak. Gigire sajnos nem vonatkoznak az alapvető almaevési szabályok, de ezt már megszokhattuk. Olinak egy pohár kakaót kell meginni, a segédeszköz egy tampon, mártogatás, szívás. Oli öklendezik, de hősiesen helytáll. Laci feladata könnyű, kanál a szájba, tojás a kanálba, két kör a nappaliban, könnyedén teljesíti. Gombi feladata, hogy hátrakötött kézzel, tejszínhabbal teli tálban keressen meg egy borsót. Éva széken állva, madzagra kötött almát tart, Bécinek bele kell harapnia. A fiúk is ötletesek, az asztal két végére raknak egy-egy csokipudinggal teli tálat, a tálban egy borsó. Szájjal kell megkeresni úgy, hogy Éva és Szandi keze össze van kötve és egymást ide-oda húzzák. Éva a feladat ismertetése utáni első pillanatban változtat a szabályokon, megbeszéli Szandival, hogy várják be egymást. Az elmélet megdől, Szandit lehetetlen arrébb húzni, Éva hisztizik, de nézd meg, hogy kapaszkodik! Új menet, Alekosz jól megcsomózza a kötelet, Szandika új módszert választ, a szájában levő pudingot az asztalra köpi, nem túl elegáns, annál látványosabb megoldás. Végül Olivér megkegyelmez és elárulja, nincs is borsó a tálban. Kifelé menet azon röhög, összebeszéltek, és ennek ellenére megőrültek.

Este Gólyabál, de csak annak, akinek kész a házija. Alekosz táncol, anyám, az a mozgás, és még figurázza is, súlyos estének nézünk elébe! Szandi magol. Éva nem, bontsunk egy pezs… egy bo…egy sört! Megittad a bort is, hüledezik Alekosz. Az egészet felhajtottad? Jaj, ennyi volt benne. Elnézést, ezért adok neked egy puszit. Vagy lehelj rá, esetleg, van, mikor az is elég. Anikó bekarmolt, Alekosz meg van vele elégedve. Ugye már nem engem utálsz a legjobban? Muszáj volt megkérdeznem, nekem nagyon fájt, hogy én állok hozzád a legtávolabb. Én téged imádlak, a legnagyobb igazságainkat a levelezésünkben nyilatkoztattuk ki! Lehet, hogy nekünk leveleznünk kellene! Benne vagyok! Szandi még átnézi az irodalmat. Műnemek. Líra, epika, dráma, hát ez pöpec, a történelem nagyon sok! Alekosz megint komolyan veszi magát, azonnal levelet fogalmaz Anikónak, úgy érzem, nem vagyok közömbös a számodra. Hangosan röhögök, bár kicsit csalódott vagyok, egy szeretsz? Húzd alá, igen, nem levére számítottam. Anikó üvöltve énekel, aztán akadozó nyelvvel arra biztatja Lacit, hogy foglalkozzon apróságokkal, kicsit később sörrel a kezében, iskolaköpenyben próbál meg lazítani. A feltűnésmentesen a zsebébe csempészett levélnek nagyon örül, igaz, először azt hiszi, hogy egy papírzsepi, gyere! Cigizünk? Ja!

Olivér, ez a te hibád volt! Láttam, mit írt, vihog Oli. Elhiszed, hogy ha megölelgeted… de én ölelgetem folyamatosan. Tudod, milyen csodálatos kis világa van. Most rá akarsz beszélni, te hülye? Hát nekem elegem van belőled, ma már ne is szólj hozzám! Sikítva el, ez az én számom, üvöltve éneklés. Hát igen, van annyi alkohol, ami után bárki elhiszi, hogy van hangja, mondjuk én Iggy Poptól a Passengert szoktam óbégatni. A buli egyre felsőbb dimenziókba emelkedik, Gombi a levegőbe szíveket rajzolva ordítja, hogy azok a boldog szép napok, ég veled! Alekosz információra éhesen elvonul a fürdőbe Olival, hú de jó illat van itt, érzed, itt egy nő volt! Alek, imád téged az Ani nagyon, csak nem úgy mint egy férfit! Alekosz összeomlik, de hát mindig ez van, annyira unom már ezt! Nagyon sok lány szeret a társaságomban lenni, jópofának tartják, de nem úgy, mint egy fiút. És ez már annyira unalmas, annyira idegesítő, hogy az valami elképesztő, apukám! Hiába vannak nekem kijelentéseim meg elképzeléseim, elmehetek velük a büdös picsába! Tudnám én, hogy mi a jó, csak hát, látod, mi van. Olivér röhög, én attól tartok, ez az Alekosz gyerek addig nyűglődik, míg tényleg akad egy jóérzésű csaj, aki feláldozza magát, vannak ezek a mártír típusok, mi meg rettegve nézhetjük hétfőnként a Kék fényt. Jaj nekem, Oli a reklám után szervezkedni fog, tudtam én, hogy mára túl sok volt a jóból.

Tudod kivel megyek, Anikó? A Bécivel megyek. Hagyjál a kiválasztással. Pedig be foglak választani a csapatomba. Ne menjél a Bécivel párbajozni. Menj a Jerzsivel, mert akkor visszajössz. Részeg ember mondja meg az igazat, Oli, ez van. Laci és Béci ugyanerről a témáról beszélgetnek a hálóban, mi van most Olivérrel? Laci nem rá akarta rakni a jelet pedig. Az, hogy tegnap is itt rinyázott, hogy rá rakjuk, ez taktika. Olivér a kertben Jerzsit puhítja, az húzódozik. De miért ne az Évára? Jerzsi nem szeretné, ha ráragadna, hogy be lett folyásolva. Olivér attól fél, ha Gigi, Béci és Laci meg Jerzsi is Évára teszi a jelet, akkor neki csak három szavazata lesz. Kifejtem bővebben, hogy mi a csízió, ha van kedved meghallgatni. Jerzsi nem szeretné hallani. Jerzsinek az egyéni véleménye, hogy kire rakja a jelet. Őt ne folyásolja be senki. Olivér kurvára büszke Évára és Alekoszra, hogy semmilyen körülmények között nem tudják őket eltántorítani. Jó, de mi van, ha nem jön vissza ez a farok? Visszajövök, jó? A riportszobával zárunk, Alekosznak kétségei vannak. Olivér hetekkel ezelőtt megkérte őket, hogy tegyék rá a jelet de még nem döntött, mert akkor harcba küldené, a véletlenre bízná, hogy visszajön-e.  

S. az isten.

Akartam meglepetést hozni, de egy html analfabéta kultúrbarbár vagyok. :(

 

Címkék: vv4
944 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Büszke_troll 2011.02.03. 04:03:50

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

Büszke_troll 2011.02.03. 04:04:42

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

MegLepke 2011.02.03. 04:05:50

Én meg nemtok kommentelni. A kedves blogmotornak üzenném, hogy a drága édesanyja létesítsen közeli kapcsolatot Alekosszal!

Amúgy állat amit írtál.

MegLepke 2011.02.03. 04:10:39

Én meg nemtok kommentelni. A kedves blogmotornak üzenném, hogy a drága édesanyja létesítsen közeli kapcsolatot Alekosszal!

Amúgy állat amit írtál.

Büszke_troll 2011.02.03. 04:13:03

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

Büszke_troll 2011.02.03. 04:13:40

Ezen a levélen konkrétan beszartam. :)

Kár hogy ez így, ebben a formában soha nem kerül be a villába. :(

christaylor 2011.02.03. 08:14:48

Áhá, át lett kicsit szabva az én részem, hogy mégse legyen olyan, amilyen egyeseknek nem tetszett. Mintha elvesztettem volna egy gyermekemet, de különben tetszik így is. :)

Szaffi B. 2011.02.03. 08:34:33

CSak annyit mondok:

ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLAAAAAAATTTTTTTTTTTT!
:DDDDDDDDDDDDDDD

(Kurvát, picsát, faszomat kiszeditek, lehet hogy beküldik)

Szaffi B. 2011.02.03. 08:35:35

(Laciéba nem lehetne becsempészni az életvilágot, a zárt falak meg többször is van)

van-e szándék 2011.02.03. 08:44:39

@Trollseprű 9: meg hogy lelkileg megütve lenni :)

Lanois 2011.02.03. 08:54:24

A Laci mióta jógázik? Kérem javítani.

gidabiga 2011.02.03. 09:00:19

@canzone:

én az első vv-ben arra emlékszem, hogy semmit nem tudhattak meg, ami kint történik az országban vagy a világban.
szerintem az első bekezdés miatt tuti, hogy nem megy be, vagy azt kiveszik, ha egyáltalán végigolvassák.
úgyhogy lehet, inkább át kéne írni.

van-e szándék 2011.02.03. 09:04:45

@gidabiga: vagy írjuk azt, hogy Ildi filmfőszerepet kapott, Zsófi pedig önálló műsort.. aztán nézzük, melyiket üti meg előbb a guta :)

Lanois 2011.02.03. 09:05:22

@vörös áfonya: Jóreggelt. köszönni ki fog?:)
Tettem a tolltartódba egy tojást. Uppsz, így oda a meglepi.

Lanois 2011.02.03. 09:06:40

@gidabiga: Igazad van. Habár én nem néztem az első vv-t. Ezt se nézem. A posztokat se olvasom.

vörös áfonya 2011.02.03. 09:08:00

@Lanois: Jóreggeltkívánok!Szét fogom vágni a ruhádat!

Denisa Wry (törölt) 2011.02.03. 09:08:26

@canzone:

Gigihez javaslom a 2 méteres szart beleszőni.
Nagyon jó a levél

Lanois 2011.02.03. 09:09:35

Az a baj a levélellel, hogy keverednek benne a stílusok. Ez nem jó így.

vörös áfonya 2011.02.03. 09:12:32

@Lanois: Mert egy gonosz kis törpe vagy,most hogy fogom így megírni a matekházit?

gidabiga 2011.02.03. 09:15:07

@Lanois:

azt még néztem párhuzamosan a BB-vel.
ezt már nem nézem, csak Hajnit olvasok, meg néha egy-egy videóba belelesek :)

@van-e szándék:

hú, az érdekes lenne, Éva megint nem venne levegőt 10 percig, miközben mondja a magáét, amire persze nincs kiképezve az idegrendszerem, de azt megnézném videón, hogy puffognak :DDD

gidabiga 2011.02.03. 09:16:13

@Lanois:

szerintem azzal nincs gond, egy közösség írta, nem egy ember

krumplicukor 2011.02.03. 09:16:23

@gidabiga: Ha be akarjátok küldeni (küldjétek szerintem :) ), akkor szvsz az alábbiakat kellene kihagyni:

a külvilágról szóló rész biztosan nem maradhat benne, az tuti cenzúra, a már kiesettek elképzelt karrierjének vázolását támogatom :)

Aleknál a testtartásra tett utalás sem hiszem, h maradhat, Évánál meg az AA. A vén kurva is kérdéses, mert ugyan ő mondta, viszont annyit nem nézek ki a lelevelek elolvasóiból, h annyit nézik a műsort, mint mi, tehát nem biztos, h emlékezni fognak rá, akkor viszont bukó.

A faszom nyilván nem maradhat:) A többi szerintem rendben van. Illetve nagy valószínűséggel az Elias Jr, és a Kozsó részt sem fogják hagyni, nagyon tartanak mindenféle pertől, és ebbe azért bele lehet kötni, főként az Elias Jr-os részbe.

Lanois 2011.02.03. 09:17:59

@vörös áfonya: A matekházit nem most kell megírni, hanem tegnap kellett volna.

Lanois 2011.02.03. 09:23:50

@gidabiga: "szerintem azzal nincs gond, egy közösség írta, nem egy ember"
A 13 sz-i 48-49-es szabadságharc 12 pontját is közösség írta, mégis egységes a stílusa. De nem ez a gond, hanem megszólítjuk a villanyomikat és az ő szavajárásukban szólunk hozzájuk személy szerint, de Bécihez pl belekeverednek Alekoszos mondatok, vagy Anikós mondatok egy megint másik karakterhez, szóval ez így nem jó.

vörös áfonya 2011.02.03. 09:39:55

@Lanois: Ő az a fiú,aki szíveket rajzol egész nap?Mert akkor nem mondta senki.

gidabiga 2011.02.03. 09:44:21

@Lanois:

értem.

írd át és megnézzük :D

gibson 2011.02.03. 09:44:36

@Lanois: igen, ez a stíluskeveredés nekem is feltűnt, csak az a baj, hogy míg Alekosznak és Anikónak volt minimum 10-15 fergeteges beszólása, Jerzsynek például alig akad.
Plusz, ahogy már tegnap említettem, túlságosan is cizellált, tobbértelmű, bonyolult szoveg ez, ráadásul meglehetősen hosszú, ezért ezer százalék, hogy nem fogják beolvasni nekik.
Amúgy az írás fergetegesen jó a maga nemében.

Lanois 2011.02.03. 09:50:14

@vörös áfonya: Nem, az a Gombi. Te egyáltalán nem vagy képben.
@gidabiga: Nem érek rá. Dolgom van.:)
@gibson: Jerzsi egy aranybánya Te!:) " Be leszek folyásolva, pácsó, effective unnaturális stb."

vörös áfonya 2011.02.03. 09:52:34

@Lanois: Tudtam,hogy ezt fogod írni:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 09:54:43

a testalkatot, testi jellemzőket valóban nem kéne kritizálni, főleg mert buzdító levél írása a feladat.
a stíluskeveredéssel meg az a gond, hogy vannak, akiknek tkp 2 tőmondatban kimerülne a saját levelük, ha csak rá jellemzőeket írnánk (pl Gombi: jól vagyok, add Picúúúúrt),és ha jól megfigyeltétek, már bent is kezdik átvenni egymás szövegeit :)

vörös áfonya 2011.02.03. 09:56:57

@canzone: Az úristN és a minéég minden körülmények között az megy másnál is igen:)
Amúgy nem muszáj szerintem minden emberhez külön írni levelet,nem?Írjunk csak annak,akinél sok mindent fel lehet használni a levélben.

gidabiga 2011.02.03. 09:59:25

@Lanois:

borítékoltam volna :D

the sandwich maker 2011.02.03. 10:05:12

Pont az összefoglalókkor vannak óráim, úgyhogy nagyon el vagyok maradva. Pedig a filmművészet tanárom közölte, hogy imádja a reality-ket, amiket a férje csak "szociális pornográfiának" hív. :D
Na de lehet levelet írni? :D És hogy írhatom meg a Giginek, hogy amint kijön a villából keressen fel egy fül-orr gégészt?

Szaffi B. 2011.02.03. 10:12:06

@Lanois: @gibson: szabad változtatni, csak tessék, csak tessék, pofozgassátok :)))

Lanois 2011.02.03. 10:14:31

@canzone: @vörös áfonya: Ez igaz. De a kevesebb több, ahogy sexpír is mondta. Írjatok csak azoknak, akiknek lehet...a többit úgyis kiszavazzuk seperc alatt.

Lanois 2011.02.03. 10:15:34

@vörös áfonya: @gidabiga: "Tudtam,hogy ezt fogod írni:) borítékoltam volna :D"
Ennyire kiszámítható lennék?:))

Patria 2011.02.03. 10:21:41

Hatalmasan jó a levél. Megnézném a fejüket, mikor olvassák, csak tartok tőle, hogy a retekék nem fogják ebben a formában beengedni. Kár érte.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:24:23

Na, az én javított változatom:

Kedves Villalakók!
Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, jacuzzi,

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani mennyire. Neked drukkolunk, akkor is, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, és tök sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, csak téli álmot alszik. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellene, hogy bent maradj, mint tanyára a villany.

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, azt, ahogy nyitott szájjal almát eszel, és a tök őszinte víg(színházos) szerelmeteket is. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi.

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel. Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is, különösen az eltűnő kockás hasadat.

Kedves Gombi!
Hallod, gondolkodj el a menedzseri pályán, tesó! Képzeld, sikerre vittél már egy énekest két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, tesó, miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban a lógó-tincses, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.

Kedves Manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kecó.

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Hallodhülyevagy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot.

Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek tök úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi tök szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a 30-as pulzusod, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Tök pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után, tesó.

Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit minDÍg minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az, hogy minden nőszemélyzet érzéseidet leépíti. Tudnod kell, hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz!

Kedves Éva!
Ha kijössz, megtanítunk sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz, hallodhülyevagy, úgy eltűnteti majd a szemed alatti karikákat, mint a szar. Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra, mert a szépség múlandó, a jóság maradandó. Tudjuk, hogy a főzés neked nagyon-nagyon-nagyon szent, ezért már bent elkezdhetnéd írni a saját szakácskönyved, saját receptjeiddel, a tojásos lecsótól a rántott húsig.

Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

christaylor 2011.02.03. 10:26:57

@Trollseprű 9: hallodhülyevagy, ez így szuper lett szerintem! Gratula! :D

jörgömös 2011.02.03. 10:27:41

@Trollseprű 9: kurvajó, szerintem kész van

Szaffi B. 2011.02.03. 10:29:07

Az első mondat végén mondjuk pont van, de hallodhülyékvagytok! szerintem is jó lesz így!

:)

christaylor 2011.02.03. 10:29:35

Basszus, ha ez bekerül adásba, remélem valaki rögzíti, hogy Tordason majd újra és újra megnézhessük!

Szaffi B. 2011.02.03. 10:29:57

nemcsak a pont, se ingyen irsai, se jacuzzi.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:30:08

@Trollseprű 9: hallodhülyevagy, imádok benne(D) mindent :) ügyes

Szaffi B. 2011.02.03. 10:30:45

Akkor utolsó (vagy nem):

Kedves Villalakók!
Igyekezzetek bent maradni, mert itt kint nincs ingyen kóla, se ingyen irsai, se jacuzzi.

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani mennyire. Neked drukkolunk, akkor is, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, és tök sajnáljuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, nem halt meg, csak téli álmot alszik. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellene, hogy bent maradj, mint tanyára a villany.

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, azt, ahogy nyitott szájjal almát eszel, és a tök őszinte víg(színházos) szerelmeteket is. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi.

Drága Jerzsi!
Mi itt páran kint a villán belül be vagyunk folyásolva általad, te állsz tőlünk a legközelebb. Véleményünk szerint hatalmas szíved és őszinte megnyilvánulásaid révén sokra viheted még az életben, és ha Éva rád rakja a jelet, kivisz és kint hagy, mert reggel felébresztetted, mi várunk, hogy megismertessünk a magyar nyelv és a kommunikáció szépségeivel. Megígérjük, hogy soha többet nem kell PÁCSÓT enned, az effektíve unnaturális lenne a személyedre nézve, hisz mi szimpatizálunk téged, és felmértünk szemmel is, különösen az eltűnő kockás hasadat.

Kedves Gombi!
Hallod, gondolkodj el a menedzseri pályán, tesó! Képzeld, sikerre vittél már egy énekest két taktust énekelve összesen tőle, azóta is ebből él. (Kérj tőle százalékot) De szereztél ellenséget is, tesó, miattad már nem a szeretet nagykövete hazánkban a lógó-tincses, és tervezi a rajzolt szívecskéket levédetni, mielőtt kijössz a villából és tönkreteszed az üzletét.

Kedves Manófiúnk!
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kecó.

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Hallodhülyevagy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot.

Kedves Béci!
Ne foglalkozz azzal, hogy kint a villán belül egyesek tök úgy ragasztják a jelzőket, mint levelet a bélyegre, és hogy a bagolyok bebagolyozzák a nem bagolyokat, mert mi tök szeretjük a szerénységedet, a gyors beszédedet, a 30-as pulzusod, a nőkkel való emberi normáidat, az átszellemültségedet. Tök pozitív hatással lenne a bioritmusunkra, ha eszperente verset írnál nekünk fél kézzel, miközben a másik kezeddel Alekoszt lekörözve megnyered a gokartversenyt 3 perces királyságod után, tesó.

Alekosz!
Kellemetlen helyzetbe kényszerítesz minket azzal, hogy egyetlen levélbe sűrítsük mindazt, amit minDÍg minden körülmények között nyújtasz nekünk csodálatos elméd megcsillogtatásával. Folyamatosan elemezzük az alakulásokat, de nem tudjuk eldönteni, hogy szerelmesek vagyunk beléd vagy csak beléd szerettünk, esetleg a jelenséged zavarja-e az idegrendszerünket, amitől a szőr futkos a hátunkon. Kimondottan rossz hatással van viszont a bioritmusunkra az, hogy minden nőszemélyzet érzéseidet leépíti. Tudnod kell, hogy a javadat akarjuk a legfelsőbb szinteken Mindent érted teszünk. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz!

Kedves Éva!
Ha kijössz, megtanítunk sminkelni, az első fejezet az alapozás technikája lesz, hallodhülyevagy, úgy eltűnteti majd a szemed alatti karikákat, mint a szar. Jelenleg gyűjtést szervezünk neked fodrászra, mert a szépség múlandó, a jóság maradandó. Tudjuk, hogy a főzés neked nagyon-nagyon-nagyon szent, ezért már bent elkezdhetnéd írni a saját szakácskönyved, saját receptjeiddel, a tojásos lecsótól a rántott húsig.

Szandibandi!
Javasoljuk neked, hogy a következő plasztikai műtétedre szánt pénzt inkább tanulásra költsd, hisz, mint kiderült, nem vagy te olyan buta, mint a tök. Mi látjuk az értékeidet, tudjuk a kedvenc színed, és úgy érezzük, hogy be van építve rád az idegrendszerünk.
További jó tanács, hogy ne költözz össze az Évával, mivel ő mindent összehajaz, ráadásul még a piádat is ellopja előled. A kólából ne rázd ki a szénsavat mert szörp lesz belőle és ló is ledob miatta, a rózsaszín szőrös mamuszodtól meg szabadulj meg sürgősen!

Ui.: Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Tántiék

Szaffi B. 2011.02.03. 10:31:40

@canzone: :))))))
Hallodhülyevagy! Mennyit dolgoztatok ezen éjjel? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:33:55

@Trollseprű 9: hülyevagy, fogalmam sincs, röpült az idő :)

bévé 2011.02.03. 10:36:12

@Trollseprű 9: ez mire készült amúgy? :) lemaradtam, és hallod, nem lenne jó hatással az idegrendszeremre, ha most vissza kéne néznem tegnap este 6-tól.

Augur 2011.02.03. 10:37:08

mitől függ, hogy a villalakók kedvest, drágát, vagy semmit sem kapnak a megszólításban?

christaylor 2011.02.03. 10:39:01

@Augur: szerintem semmin nem múlik. Én pl Szandi megszólításánál csak a változatosság miatt nem írtam semmit.

bévé 2011.02.03. 10:40:52

@gastro vazze: ez szerintem így, ebben a formában nem igaz. :)

Lanois 2011.02.03. 10:40:57

@Trollseprű 9: Át lehetne tenni a szuvenír jogot az Anikóhoz valahogy, mert a Lacinál van és az Anikónál meg egyáltalán nem is szerepel. És javaslom, hogy a Lacihoz tegyük be azt, hogy : Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy stb...

christaylor 2011.02.03. 10:41:18

@Augur: az előzőt vagy benyelte a blogmotor vagy kétszer leszek. szóval,szerintem semmin nem múlik. én Szandihoz csak a változatosság kedvéért nem írtam semmit,de pont ezért becézve szólítottam meg.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:41:32

@Augur: semmitől nem függ, csak egyhangú lett volna a csupa kedves v drága. Alekosz csak azért maradt szimplán így, mert ő mindig ilyen felütéssel szólít meg másokat

Augur 2011.02.03. 10:42:22

@christaylor: ja, jó. javaslom az egyforma megszólítást, nehogy azt érezzék, hogy különbséget tesz a levélíró, pedig de.

gibson 2011.02.03. 10:44:40

@Trollseprű 9: és így milyen lenne az Anikós rész:

ANIKÓ 2.0

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, hadgyjd a francba, neked drukkolunk MMKK, pedig még disznót sem őriztünk együtt. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, csak téli álmot alszik.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:45:43

@Augur: nem mind egyforma, sőt, vannak pozitívabbak (Jerzsi különösen) és Éváé elég semmilyen lett, de így jó szerintem. Kicsit változatosabb, mint egységre törekedni és unalmasan seggnyalósra írni.

gibson 2011.02.03. 10:46:46

@gibson: és akkor a SZUVENÍR JOG még mindig nincs benne, basszameg.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:47:32

@gibson: Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, szuvenír jogod, neked drukkolunk ezerrel, pedig még disznót sem őriztünk együtt. Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy egy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, deviszont téli álmot alszik.

vörös áfonya 2011.02.03. 10:48:40

@gibson: És KirályL-t nem akarjátok beleírni?

gibson 2011.02.03. 10:48:41

ANIKÓ 2.1

Kedves Anikó!
Hallodhülyevagy? Mindent imádunk benned! Szavakkal el se tudjuk mondani, mennyire! Minket még az sem zavar, ha néha bálákávárádsz a betűkbe, hadgyjd a francba, SZUVENÍR JOGOD, mi így is neked drukkolunk, pedig még disznót sem őriztünk együtt.
Hallod, úristN, nehogy azt hidd, hogy csakegy fos 9-esnek tartunk, és hogy te állsz hozzánk a legtávolabb! Még a kortárs beszédedet is megírjuk, ha ridegtartáson leszel! Úgy kellesz te a villába nekünk, mint tanyára a villany.
Ja, és tökre sajnáltuk a mókusodat, de most tudtuk meg a jó hírt, hogy nem halt meg, csak téli álmot alszik.

gibson 2011.02.03. 10:49:26

@Trollseprű 9: tökéletes, én is pont így írtam bele végül :)

Szaffi B. 2011.02.03. 10:49:36

Akkor Laci 2.5.6

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot.

Lanois 2011.02.03. 10:50:39

@Trollseprű 9: Olihoz javaslom betenni a tudod-szót párszor a mondatok végén, és úgy lehetne kezdeni, hogy oli beszélhetünk négyszemközt? És az egyik tesó helyett lehetne fater.

Szandibandinál a lót elírtátok, mert helyesen LÚ.

bévé 2011.02.03. 10:50:52

@Lanois: a szuvenír jog nem Éváé? Anikóé a kortárs beszéd.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.03. 10:51:19

@Trollseprű 9:
Ámen. Szerintem Balázs röhögni fog, az tutkó!

(Baszkikáim, mi az, hogy tarts??? A grammarnáci úristNit nekije!)

the sandwich maker 2011.02.03. 10:51:53

Szerintem Éva ettől spontán elolvadna, még vizet se kéne ráönteni, a haja is, a karikái is, meg az alkoholizmusa is meg lett említve. Csóri. :D

Augur 2011.02.03. 10:53:01

@Trollseprű 9: magunknak csináljuk vagy nekik-e?

Szaffi B. 2011.02.03. 10:54:40

@Augur: Nekik.

Kedves Manófiúnk!
Beszélhetünk négyszemközt, fater?
Tudjuk, hogy hiányzik már nagyon a szerelmed, a nyuszikád, az asszonykád, napi 8-9-szer, és tesó, megdöbbentően halljuk, hogy ki szeretnél menni párbajozni, de maradj a kulipintyóban, tudod tesó, a cicák jól vannak nélküled is, érted?! Húzd a szemedbe a svájcisapkád, juss el öt perc alatt alfába, tudod, (ha gondolod, a verseny ¾-énél küldünk be neked agykontrollos anyagokat), és maradj is ott, tarts tááávolsááágot, tudod, vagy foglald el magad egy kis kézimunkaszakkör keretében, és tiéd lesz a korpa és a kecó, fater.

bévé 2011.02.03. 10:54:57

@Lanois: Sznadinál szerintem a be van képzelve is kéne bele. BÁR MÉG MINDIG NEMTOM MI EZ: :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.03. 10:55:15

javaslom, hogy továbbiakban az új posztnál folytassuk a javított verziókkal :D

gibson 2011.02.03. 10:56:00

GIGI 2.0

Drága Gigi!
Imádjuk a tested szemmel feldolgozni, Te kis feszes Pocahontas, bárcsak a nyitott szájjal almaevést s a negyvennégyes férfi gumipapucsot tudnánk feledni!!! Ezeken kívül viszont csak tök felemelkedő pozíciójú jelzőkkel tudunk téged jellemezni, kétlapos nyitott könyv vagy nekünk, érted, az egyik oldalán te, a másikon mi. Hallod, papírnyomdai írószerrel nem tudjuk elmondani, mennyire tök durvus lenne, ha te esnél ki. Jerzsy szegény biztos nem élné túl. Mi talán igen.

Szaffi B. 2011.02.03. 10:57:33

@bévé: Levelet lehet nekik beküldeni.

Lanois 2011.02.03. 10:57:57

@bévé: Én úgy emlékszem Anikó mondta a szuvenír jogot.
Igen a be van képzelve azt hiba lenne kihagyni.
Ez a feladat most, hogy írjunk a villanyyomiknak buzdító levelet. Balázs mondta.

gibson 2011.02.03. 11:00:22

@Trollseprű 9:

Tegnap a Laci panaszkodott az élő adásban, hogy ő azért ilyen tunya dagadt állat, mert nincs benn bokszzsák, és ő csak azzal tudna rendesen edzeni és formába kerülni, szal a végére beszúrtam ezt is:

Drága Laci!
Nyitunk feléd is, reméljük, nem találunk zárt falakat a hit és becsület egén. Ami a lényeg a lényeg, ez egy olyan történet, hogy, mi soha semmilyen körülmények között nem másznánk át a fejeden hajnali háromkor sáros csizmával, pedig szuvenír jogunk, érted. Hierarchiánk legtetején állsz, őszinte csodálattal nézzük, ahogy békünt szeletelsz, és ahogy önvédelmet tudsz tanúsítani a prímszámokkal szemben, és várjuk, hogy eljöjj végre te, Dr. Lázár László, aki eddig a pszichológiai hadviselés mögött rejtőztél, és megmutasd a benned szunnyadó életvilágot. Küldünk be bokszzsákot is, ha kell, csak valami legyen már végre!

bévé 2011.02.03. 11:03:01

@Trollseprű 9: ja télleg. kézzel!
küldjünk, küüldjünk, dejóóóóóóóóó! :)
és ezt csinálták a többiek éjszaka? kirááály. na nyomás az újba, vannak ötleteim. :D

bévé 2011.02.03. 11:03:59

@Lanois: én nem hallottam mondjuk, de korábbi kommentekben láttam többször felmerülni Áva nevét ezzel kapcsolatban, de Aniról is elhiszem. :)

gibson 2011.02.03. 11:06:38

@bévé: mindketten mondták, Éva először asszem, Anikó másodszor.

gidabiga 2011.02.03. 11:11:57

nagyon jó!

tetszik :D
szerintem így be is megy :D

@Lanois:

igen, hisz pasiból vagy :D

gastro vazze 2011.02.03. 11:46:10

@bévé: namármegmiértnem? a utána következő cigizéskori beszélgetés alatt már van különbség nem mondom, de a szenvedélyesség nem végzettségtől/neveltetéstől függ :)

bévé 2011.02.03. 11:53:15

@gastro vazze: hát most ha belökik a szobába kipeckelt szájjal, és rögtön utána ugyanígy távozik is, akkor mindegy. igaz.
süti beállítások módosítása