Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X48

2011. február 01. 13:25 - Hódos Hajnalka

Megint megvarrtam a macit, ami már egyáltalán nem emlékeztet macira, kész az embervacsora és ki is vasaltam, ragyog a fejem fölött a glória, megérdemlek egy jó összefoglalót. Jerzsi és Gigi csókkal ébred, lábaznak is. Jerzsi mint erőtől duzzadó telivér csődör vágtat át a kerten, aztán olyat tesz, amit később valószínűleg maga is megbán, mint a kutya aki hatot kölykezett, odaszól a Kócosnak. Drága Éva, ma is pozitív vagy. Ne drágázzál, nem kelek fel. Pár perccel később mégis, sok köszönet nincs benne, megkezdi a tajtékzást. Szandikát nem tudod felébreszteni, nekem ugatsz csak folyamatosan?! Kiviszlek azt’ kinn hagylak! Nem, nem olyan hangnemben mondtad, ami pozitív. Azt hitte, hogy vasárnap pihenhet. Amikor Évát látom tombolni, mindig hálás vagyok, hogy nem engedélyezik a szabad fegyverviselést.

A kerti asztalnál veszekednek, Jerzsi azon van kiakadva, hogy a háta mögött olyan szinten kibeszéli őt is meg Gigit is. Meg naív fiúnak hívta. Nekem mondod bazmeg, hogy milyen a kapcsolatunk, meglátjuk milyen lesz! Két órát alszok, én még egyszer sem aludtam a nyugiszobában! Mire felnézek, már benn folytatja az ámokfutást, csapkod is, engem nem lehet hagyni aludni azért, mert más vagyok? Haza lehet menni aludni, ez nem egy alvótábor! Itt az ideje, hogy kivigye a szépfiút. Oli a szobában fekszik Alekosszal, az ilyen megnyilvánulásaiért fogná és belefojtaná Évát a dzsakuba. Anikó is megkapja a magáét, pedig nem Évát kiabál, hanem Bélát. Mi? Elfogyott a kávé? Én a pánikbetegségem óta nem kávézom! Te az elmúlt héten hányszor fordultál pálfordulást? Na ezt most fejezd be és kussoljál, csitítgatja kedvesen Anikó. Olyan van, mint egy napraforgó, hallja, ne aggódjál, hallja, üvölt Éva újra a kertben. Sminkelés közben is dühöng, betelt a pohár. Neki ez volt az utolsó csepp a pohárban. Faszom kivan, én is tudok idegbeteg lenni. De te nem ettől vagy idegbeteg, de, ettől is. Olivér kiröhögi és otthagyja, ahelyett, hogy bevágná a mosókonyhába, a szeme láttára lehúzná a vécén az alapozóját, darabokra törné a szemcerkáját és rázárná az ajtót. A dühroham egyébként nem az alkoholnak, hanem a feszültségnek volt köszönhető. Éva már nem akar vitába bonyolódni, azért nem voltak mostanában konfliktusai mert visszafogta magát, most előjött a régi énje. Azt hiszem, felülbírálom a véleményem a középkori boszorkányüldözésekről.

Szandika szörnyülködik, úristen, mi ez a gusztustalan hányadék? Az egész lakás egy okádék, fúj. Hát nem fogják kiszögelni a kapura a tiszta udvar, rendes ház táblát, az biztos, felvezetésnek viszont ügyes. Levél érkezik, visszakapcsolták az áramot és meglepetés vendég érkezik. Tuti, hogy szakács jön! Keleti Andrea belép, visítás. Nem táncolni fognak, mert Andinak van egy küldetése. Hogy kitakaríttassam veletek a Villát. Éva diszkréten lehájasdisznózza Andit, ezen jót röhögök. Andi jól néz, sajnos nekem nem áll jól a vörös, legalábbis a fodrászom szerint nem, és ő az egyik ember, akinek szót fogadok. A másik a fogorvos. A fürdő majdnem vállalhatatlan, Szandika választhat először. A fürdőszobát fogja kitakarítani énénénÉva segít neki, mert ők szokták. Vasárnap bejön Keleti Andika, imádom, szeretem, és elkezd takaríttatni, morog Szandi. Alekosz felteszi azt a kérdést, amiért én mmkk ütök, milyen jegyben születtél? Bikának tippeli Andit, de nem, ő iker. És milyen a természetes hajszíned, mint a szemöldököd? Alekosz úgy látszik, még nem hallott a szemöldök festéről, azt meg, milyen a csajok eredeti hajszíne, úgy lehet megállapítani, ahogy Alekosz nem fogja. Legalábbis azoknál, akik az ősdzsungel, valamint a leszállópálya fazon hívei.

Olyan szépek lesztek, egész másképp fogjátok magatokat érezni. Szandikát érzékenyen érintette a takarítás, mint a katonaságnál, ráadásul időre! Szerintem az még érzékenyebben érintette, mikor Andi az egészségéért is próbál tenni, csináljuk azt, hogy csak azután cigiztek, miután elmentem. Na, jó, ennyi, gyere Éva. Andi Olivérre is próbál hatni, Olivér egyszer már leszokott a cigiről, de 109 kilóra hízott. A Villában tisztaság illatok kezdenek terjengeni, Olivér, lenne kedved megtanulni vasalni? A tribunus tud! Andi férje három inget használ el egy nap a tánciskolában és ki is vasalja őket. A bejárónő, gondolom. Alekosz szemrevalónak tartja Andreát, de nem kifejezetten mozgatta meg az ő szexuális rendszereit. Szép a feneke, a combja, a derék alatti részei, amit ki is hangsúlyozott. Anikó vasal, Andi leszoktat a cigiről, Alekosz porszívózik, Szandika és Olivér a plédeket próbálják kirázni, kevés sikerrel. Próbáljátok már pár napig fenntartani a rendet! A rendfenntartók vigyorogva búcsúznak, köszönjüüüük.

Feladat, minden lakó szuperhőssé válhat. Anikó nyavalyog, én akartam lenni a Macskanőőőő, de Gigi macskul. Gombi egy hatalmas szív, Éva a testhezálló Ördög szerepben, Anikó a Fekete Özvegy, közösül minden férfivel és utána megöli őket. Olivér a jövőből érkezett Repülő Tehén. S. szerint azért, mert ő benn a Szent Tehén. Szerintem azért, mert a jövőből érkezett Hatalmas Barmon megsértődött volna. Vannak problémák, Giginek a macskanő gönc bevág a nunijába. Szandika nem játszik, nem tudok mit kitalálni, nem tudom, honnan jöttem, Tökölről jöttem a MambóNájtklubból, küldetésem, hogy lehúzzam az embereket. Nyerítve röhögök. Én ebben nem veszek részt Olivér. Menj a picsába! Neked ilyenkor megered az agyad, nekem leblokkol. Anikó harisnyája állat. Anikó úgy ahogy van, állat, nagyon dögös. Olivér szeretne valakit megkérni, hogy a színpadon rágja meg. Anikó vállalja, megrágom. Térdelj le, és húzd el szájjal a csecst. Az tőgy, Olivér. Nekem jobban tetszett volna, ha Olivér megkéri Lacit, hogy fejje meg, de Hofi után szabadon, így se rossz. Alekosz küldetése, hogy minél több nőt megtermékenyítsen a világon, Ethan Hunt szerepét a kijelentés után visszamenőlegesen is megsemmisítik. 

Olivér azért jött, hogy életet adó tejével megfertőzze a lakosságot. Anikó szájába veszi Oli tőgyét, de nem érez semmit. Mert Oli csak viccelt. Éva magát adja, szervusztok szemétládák! Megmérgeztem a férjem, aztán megöltek a sitten, ezért a pokolban vagyok! Azért jött, hogy az összes férfit kicsinálja, kiforgassa őket a vagyonukból. Anikó és Olivér az asztalnál ülnek, Anikó hívná a dzsakuba Olivért, de az úgy érzi hogy kerülgeti valami és nem akar felpumpálódni. Ennek bizonyítékául egy egész csomag százas papírzsebkendőt feldug az orrlyukába. Anikó pornózik. Megfogom a farkad, gyere, ott lóg! Állj négykézlábra és múúzál! Olivér ne pornózzál felkiáltásokkal menekül, Anikó a nyomában, Laci úgy ül a kanapén, mint fagyott kutyaszar a hajnali járdán. Szandika rápirít Olivérre, ha vele fürdesz, mi a faszt vársz? Most mi a bajod? Semmi, csak úgy mondom. Szandi, te normális vagy? Olivérnek van egy gondolata Szandival kapcsolatban, de nem akarja kimondani. A Fekete Özvegy rákérdez, az, hogy szeret? Aha, éreztem csomószor és ez gáz. És ha azt mondaná, hogy szeret? Hülyét kapnék. Ha ez így is van, akkor tartsa meg.

Ez mi a fasz? Iskolatáska, apukám! Visítás. Jó hírünk van, ha hiányoznak a gyermekévek. Holnaptól iskolába fogtok járni. Visítás. Házi feladatot kaptok, végül záróvizsgát tesztek. Visítás. Tökjó, nem? Nagyon jó, vicsorog Olivér. Alekosz előre borítékolja, hogy őt kirúgják, mert részegen megy suliba. Szandika azt hiszi, agyvérzést kap, olyan buta vagyok mint a tök. Anikó örül, jaj, ráírom a füzeteimre a nevem! Jaj de imádom ezt! Alekosz kíváncsi a tanárnőre, röhögés. Szandi osztja Olivért, ha jönne egy ilyen sms, hogy Oli, el vagy szállva nők terén, te eret vágsz. De ez miért ilyen keretek között? Mert nem akarlak szarba taszítani. Szandi most már nem fog hülyéskedni. Oli meg megtartja minden csajjal az öt lépés távolságot és nem lesznek semmilyen ilyen dolgok. Olivérben van egy félsz hogy a cselekedetei bántják-e Enikőt, mert ő hűséges. Szandi, kérdezhetek valamit, őszintén válaszolj. Te néztél rám valaha férfiként? Idebent? Szandika válasz helyett elbújik a köntösébe. És sokszor, rendszeres? Nem sokszor. Menjünk ki cigizni. Kimennek. Mindegy, ne is beszéljünk róla. Csak annyit mondok Olivér, hogy minden viccnek a fele igaz és ez vonatkozik mindenkire. De ez nem igaz. De Szandi úgy tapasztalta az életében, hogy ez igaz. Tényleg az csinálja jól, aki nem szól semmit, én meg mindig szólok bazmeg. Szandika gyorsan és tömören csak azt akarja mondani, hogy nem szerelmes belé, csak egyszer-kétszer volt olyan pillanat, hogy na érti. Száz pillanatból három. De volt. Az a három is volt.

Olivérnek össze kell szedni a gondolatait és a szája is rohad, ezért majd később mondja el Anikónak a gondolatait. Szandika a fürdőben felhívja Anikó figyelmét arra, hogy ne legyen pornózás, mert gondolja el az Enit. Akkor is ha ezek csak poénok, Olivér teljesen kivan. Én nem értek semmit, de ez nem először van így. Anikó szerint Olivérrel felfelé ívelt a barátságuk, ez ezen a ponton tört meg, ezentúl csak arról fognak beszélgetni, milyen az idő. Most izé, az volt a baj, hogy Olivér négykézlábra állt és múzott, vagy mi van? És jól látom, hogy Gigi vigasztalgatja az összezuhant Olivért, hát hova jut a világ?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S-nek köszi a képeket, meg a negyed órás röhögést a Szent Tehénért. :)

 

Címkék: vv4
1062 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van-e szándék 2011.02.02. 08:13:08

jó reggelt!
azt hiszem, ma lesz a jelölés, és még fogalmam sincs róla, hogy szombatig kell várni.. így egész nap azon töröm a fejem, hogy kire tegyem a jelet - feleslegesen

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:23:55

@van-e szándék: Доброе утро, télleg ne törd a fejed, még estére nem marad belőle az öf-ra

van-e szándék 2011.02.02. 08:27:20

@Mme Chauchat: Доброе утро! Как спалось?

nem törném, ha tudnám, hogy nem ma lesz, de hát nem tudom, mert oly ravaszak ezek a szerkik

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:34:28

@van-e szándék: tökre ravaszak/szok, поэтому еле спалось...

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:35:14

@van-e szándék: tökre ravaszak/szok, поэтому еле спалось...

van-e szándék 2011.02.02. 08:35:45

@Mme Chauchat: szak-szok, szak-szok, nincs egy (della)vasam se

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:38:41

@van-e szándék: maj a mai magyarórán megtanuljuk, szok-e vagy szak. Télleg...oroszórájuk mé' nincs?!

van-e szándék 2011.02.02. 08:42:31

@Mme Chauchat: mert a 'tavaris ucsityelnyica ja kladivaju' pia nélkül nem menne, márpedig ezek tancik szigorúak/ok, órán nincs piálás

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:51:17

@van-e szándék: ez igaz... Ha télleg nincs kintről infójuk, elhitethetnék velük, hogy újra kötelező lett a cirill. Gondolom, nem zavarná őket, csk legyen elég pia. Nyikto nye átszúsztvujet.

van-e szándék 2011.02.02. 08:53:38

@Mme Chauchat: és hogy Metód lett a miniszterelnök :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:55:04

@van-e szándék: milyen miniszterelnök? van pia vagy nincs?

Mme Chauchat 2011.02.02. 08:59:48

@van-e szándék: stílszerűen. Na onnantól lenne érdekes az öf meg a zegész vv4

van-e szándék 2011.02.02. 09:18:06

@Mme Chauchat: úgy látszik, mindenki punnyad.. nem dobolunk egy kicsit?

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:22:42

@van-e szándék: ...pff én is munkával ütöm el az időt...multitasking. Sztem doboljunk...Annyiszor fordult már ezeknek a pálfordulása, hogy az nem igaz.

van-e szándék 2011.02.02. 09:31:49

@Mme Chauchat: ne törődj velük, tőlem te állsz a legközelebb

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:35:45

@van-e szándék: jó, de akkor Te rám teszed a jelet, meg alekosz, az kettő, meg szandi, az három meg én. Akkor kiviszlek téged, és én kinn maradok.

gidabiga 2011.02.02. 09:39:07

jóreggelt!

a dobolásotokkal felébresztettetek, ne csodálkozzatok, ha ma nem leszek pozitív.
meg valaki rálépett a fejemre is a sáros bakancsával, most moshatok hajat is :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:40:23

@gidabiga: Szandikát nem tudod felébreszteni, nekem ugatsz csak folyamatosan?! Kiviszlek azt’ kinn hagylak!

vörös áfonya 2011.02.02. 09:41:39

@gidabiga: Figyelj,ez nem egy alvótábor!:)

iinside 2011.02.02. 09:42:27

Jó reggelt!
Az éjjeli baglyoktól kérdezem: volt online adás? A Balázs valami 10-től reggel 7-ig (?) időintervallumról beszélt ha jól emléxem...

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:43:05

@vörös áfonya: engem nem lehet hagyni aludni azért, mert más vagyok?

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:43:44

@iinside: De te nem ettől vagy idegbeteg, de, ettől is.

vörös áfonya 2011.02.02. 09:45:22

@iinside: 10-05-ig.Állítólag volt élő többször is éjjel,Olivér vagánykodott.Ezt hallottam,mert neszeztek egyfolytában:)

vörös áfonya 2011.02.02. 09:46:15

@Mme Chauchat: Kész a leckéd?Mi a horoszkópod?

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:47:25

@vörös áfonya: Menj a picsába! Neked ilyenkor megered az agyad, nekem leblokkol.

vörös áfonya 2011.02.02. 09:48:44

@Mme Chauchat: Figyelj,megint kihúztad magad a feladat alól,büntetést fogsz kapni.

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:49:38

@vörös áfonya: milyen büntetést? Prímszámokat?

szédült nőszemély - forza 2011.02.02. 09:53:10

@MegLepke: késő, addigra már lefeküdtem mire megetted:)

van-e szándék 2011.02.02. 09:53:29

basszus, melyik barom adott ennyi házit?

Mme Chauchat 2011.02.02. 09:55:47

@vörös áfonya: A paralele..izét mikor kell bevenni? Étkezés előtt vagy után?

tizenot 2011.02.02. 10:14:23

Sziasztok, Tökölről jöttem, a mambó night clubból, küldetésem hogy lehúzzam az embereket. Hun a mai poszt? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 10:16:12

@iinside: volt online, személy szerint éjfél után nem sokkal ráuntam, mikor másodjára szakadt meg a csúsztatott közvetítés, mert puncit emlegettek. amúgy jó nebulók módjára tanult mindenki, házit írtak, és közben Oli, majd lassacskán a többiek is csínyeket eszeltek ki a többiek bosszantására

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:17:04

@tizenot: A mai poszt nem hun, hanem kun. Mint Agresszív IV. Béla

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:20:21

@van-e szándék: nem, aki tüdőgyulladást kapott a csatamezőn.

tizenot 2011.02.02. 10:20:29

@Mme Chauchat: IV Béla, KIRÁLY, tedd hozzá lécci, tiszteld már meg ezzel jó?
Na sorolj fel három primszámot, de íziben!

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:22:33

@tizenot: KiRáLy, primszám, primszám, primszám.

van-e szándék 2011.02.02. 10:22:36

@Mme Chauchat: ja igen.. mert ráfektették a sínekre

gidabiga 2011.02.02. 10:23:37

@Mme Chauchat:
@vörös áfonya:

most megtudjátok, hogy én is tudok idegbeteg lenni :D

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:24:08

@van-e szándék: jah, amikor Magyarországon volt a tanárjárás.

tizenot 2011.02.02. 10:24:34

@Mme Chauchat: Oké, az egyes már megvan! XD

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:25:03

@gidabiga: Ne legyél ideg, menjél a Tanári-Szigetekre nyaralni.

van-e szándék 2011.02.02. 10:26:17

@Mme Chauchat: olyan vagy mint egy tanári madár.. folyton csak ugyanazt hajtogatod,
az origamit

gidabiga 2011.02.02. 10:30:21

@Mme Chauchat:

na jó, nem leszek ideg.
velem lehet beszélni :)
no meg kócos sem vagyok és a hajamat sem igazgatom 5 másodpercenként. :)

van-e szándék 2011.02.02. 10:32:11

@Mme Chauchat: csak prímszám.. vagy a legnagyobb közös többszörös

tizenot 2011.02.02. 10:34:36

@Mme Chauchat: Ez a legmagasabb szintű skálán a legalacsonyabb szintű egyes.

van-e szándék 2011.02.02. 10:35:02

@Mme Chauchat: hétköznap.. szombat sztornó, mert kiválasztás

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:35:59

@tizenot: igen, de hangsúlyozd a végét.

Jimbo75 2011.02.02. 10:36:42

Azt kell mondanom, hogy miután Én egy szaros kilences lettem, így aztán effektíve tartsunk távolságot, tááávolságooot, mert kiviszek mindenkit és kinnhagyom, elképesztő, hogy mennyire ura vagyok a testemnek, de ez azért lehet, mert Tökölröl jöttem a Mango Night Clubból, és ha mást nem is, akkor a Picuuuuurt add ide. Írhatnék mást is, de most pornóznom kell.

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:37:13

@van-e szándék: akk neked mégis van kintről infód...Honnan tudod, h szombat a kiválasztás?

van-e szándék 2011.02.02. 10:38:52

@Mme Chauchat: hát onnan, hogy meg kellett ismé
(pillanatnyilag nincs közvetítés)

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:38:54

@Jimbo75: Én tiszteletben tartom az értékeidet, de tiszteljük meg azzal egymást, hogy jelentkezel, mielőtt szólni akarsz. Vedd le a sapkádat és a körmöd.

Jimbo75 2011.02.02. 10:40:49

@Mme Chauchat:

Ne hari, de így csak egy kultúrbarbár szól a másikhoz.

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:43:53

@Jimbo75: felfelé ívelt a barátságuk, ez ezen a ponton tört meg, ezentúl csak arról fogok beszélgetni, milyen az idő.

Jimbo75 2011.02.02. 10:46:29

@Mme Chauchat:

Akkor nekem rád kellesz tenni a jelemet, mert szeretném, ha ezután jóba' lennénk, és nem Te állnál hozzám a legmesszebb.

van-e szándék 2011.02.02. 10:46:54

szeretnék valakit megkérni, hogy a színpadon rágja meg..

Mme Chauchat 2011.02.02. 10:47:35

@Jimbo75: Nem, nem olyan hangnemben mondtad, ami pozitív.

vörös áfonya 2011.02.02. 10:48:26

@van-e szándék: Én vállalom,de csak ha kitakarják.

tizenot 2011.02.02. 11:01:59

@canzone: Nem jó :(
Bár ha a mester személyesen olvassa fel, bármi is lehet :D

beacska 2011.02.02. 11:02:41

@canzone: fergeteges (fejcsóva) mondjuk így utólag örülök, hogy nekem nem kellett anno verset írnom.

Jimbo75 2011.02.02. 11:04:02

@Mme Chauchat:

Én próbáltam nyitni, de zárt falakba ütköztem.

Mme Chauchat 2011.02.02. 11:05:32

@Jimbo75: nah, jó. Mi a kedvenc színed?

beacska 2011.02.02. 11:06:10

most ezzel a kiválasztás-szombaton dologgal annyit változott, hogy eddig a Kiválasztottnak volt kb. 10 napja a "párbaj"-ig, és a Kihívástól volt 1 hét, és most a Kihívottnak csak 3 napja marad?!!huhhh, ez durva!

Patria 2011.02.02. 11:07:48

srácok, azt tudjátok, hogy Bécinek miért volt bekötve a keze?

beacska 2011.02.02. 11:09:21

@Patria stuck up oafish: mert oly igen nagyon szkandereztek az Olivérrel, hogy nem bírta vmi izom a nagy igyekezetet. Én mondjuk úgy láttam, volt ott csuklózás is, de úgy kell neki. Van egy mondás a szarkáról...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.02. 11:09:51

a mesternek nem áll jól a verselés :)

Mme Chauchat 2011.02.02. 11:09:52

@beacska: kéthetente lesz kiválasztás, háromhetente párbaj, hogy nyújtani tudják a semmit, májusig. Csak mostanra számolta ki Lilu,(emiatt kellett kivennie pár nap szabit)h túl gyors a tempó.

tizenot 2011.02.02. 11:12:41

@beacska: Volt visszavágó? Ki nyert?

Nándusz 2011.02.02. 11:13:41

Szandika a saját szintjén azért megfelelt történelemből.
István király és fia sétálgatnak a palota kertjében és diskurálnak az élet dolgairól.
- Atyám én most mondanék kendnek olyat, amilyet még soha életében nem hallott.
- Lökjed Imike!
- Szélessávú internet.

beacska 2011.02.02. 11:13:44

@Mme Chauchat: hmmm...akkor szombat Kiválasztás, köv. szombat Kihívás és azt köv. szombat Párbaj? jajjj, nem lesz elég támogató az új programokra! nem baj, majd 4 naponta nagytakarítanak!

beacska 2011.02.02. 11:16:34

@tizenot: szerintem nem volt, Béci nyert és ennyi. Amúgy Olivér is mutogatott vmit Béci keze felé, csak nem győzte egyszerre a kettőt. Én is úgy láttam, kifordult csúnyán a csuklójuk, ami szabálytalan. De kicsinységeken nem akadunk ki. Béci hogy gonoszkodott Olivéren, hogy csak nyafog, miért nem ül be a kocsiba, közbe meg, ezek szerint nem véletlenül...De hát, aki legény a gáton! ;)

Jimbo75 2011.02.02. 11:16:39

@Mme Chauchat:

A szürke. A barna. Nem, a kék!!!

Mme Chauchat 2011.02.02. 11:17:05

@Nándusz: na, ebből lettek az intelmek. Elértette, hogy "internet". Szélesszájú intelmek Imre herceghez.

Mme Chauchat 2011.02.02. 11:18:23

@Jimbo75: akk mostmá egyre közelebb állsz tőlem. Néztél má' rám úgy, mint férfire? Itt benn?

tizenot 2011.02.02. 11:19:42

@beacska: Na jó, de a szkander az már nagyon régen volt, béci csak most jött rá hogy fáj a keze?

Mme Chauchat 2011.02.02. 11:21:02

@tizenot: perszehogy most jött rá, h fáj a keze. késleltetett adást ígértek, itt van.

beacska 2011.02.02. 11:22:00

tudoood, kicsit lassú a szentem. :)
gondolta, Giginek bejött a kórház, Olinak a nyafogás és a sírás. Mindent kipróbál, ami másnak már bejött. Amúgy ha ez vmi íngyulladás, akkor elképzelhető, hogy később alakul ki, főleg, ha rádodgemezik kicsit. Megerőltette a húzódást

Jimbo75 2011.02.02. 11:22:54

@Mme Chauchat:

Ne értsd félre a szituációt, gondold el az Enit.

Mme Chauchat 2011.02.02. 11:24:47

@Jimbo75: Eni... ha kimegyek, feleségül veszem.

Jimbo75 2011.02.02. 11:27:51

@Mme Chauchat:

A cicák hogy vannak, bébike?

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.02. 23:33:53

a töri tanár egy álvagány,
karót nyelt Pin@

Inkább olyan dolgokat taníthatnának, amit az ember hasznosítani is tud az életben.

Az évszámokkal nem sokra megyek…

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.02.04. 10:00:27

"odaszól a Kócosnak"

Draga Hajni. Keruljuk a barminemu parhuzam vonasat koztem es Eva kozott. Koszi.
süti beállítások módosítása