Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X48

2011. február 01. 13:25 - Hódos Hajnalka

Megint megvarrtam a macit, ami már egyáltalán nem emlékeztet macira, kész az embervacsora és ki is vasaltam, ragyog a fejem fölött a glória, megérdemlek egy jó összefoglalót. Jerzsi és Gigi csókkal ébred, lábaznak is. Jerzsi mint erőtől duzzadó telivér csődör vágtat át a kerten, aztán olyat tesz, amit később valószínűleg maga is megbán, mint a kutya aki hatot kölykezett, odaszól a Kócosnak. Drága Éva, ma is pozitív vagy. Ne drágázzál, nem kelek fel. Pár perccel később mégis, sok köszönet nincs benne, megkezdi a tajtékzást. Szandikát nem tudod felébreszteni, nekem ugatsz csak folyamatosan?! Kiviszlek azt’ kinn hagylak! Nem, nem olyan hangnemben mondtad, ami pozitív. Azt hitte, hogy vasárnap pihenhet. Amikor Évát látom tombolni, mindig hálás vagyok, hogy nem engedélyezik a szabad fegyverviselést.

A kerti asztalnál veszekednek, Jerzsi azon van kiakadva, hogy a háta mögött olyan szinten kibeszéli őt is meg Gigit is. Meg naív fiúnak hívta. Nekem mondod bazmeg, hogy milyen a kapcsolatunk, meglátjuk milyen lesz! Két órát alszok, én még egyszer sem aludtam a nyugiszobában! Mire felnézek, már benn folytatja az ámokfutást, csapkod is, engem nem lehet hagyni aludni azért, mert más vagyok? Haza lehet menni aludni, ez nem egy alvótábor! Itt az ideje, hogy kivigye a szépfiút. Oli a szobában fekszik Alekosszal, az ilyen megnyilvánulásaiért fogná és belefojtaná Évát a dzsakuba. Anikó is megkapja a magáét, pedig nem Évát kiabál, hanem Bélát. Mi? Elfogyott a kávé? Én a pánikbetegségem óta nem kávézom! Te az elmúlt héten hányszor fordultál pálfordulást? Na ezt most fejezd be és kussoljál, csitítgatja kedvesen Anikó. Olyan van, mint egy napraforgó, hallja, ne aggódjál, hallja, üvölt Éva újra a kertben. Sminkelés közben is dühöng, betelt a pohár. Neki ez volt az utolsó csepp a pohárban. Faszom kivan, én is tudok idegbeteg lenni. De te nem ettől vagy idegbeteg, de, ettől is. Olivér kiröhögi és otthagyja, ahelyett, hogy bevágná a mosókonyhába, a szeme láttára lehúzná a vécén az alapozóját, darabokra törné a szemcerkáját és rázárná az ajtót. A dühroham egyébként nem az alkoholnak, hanem a feszültségnek volt köszönhető. Éva már nem akar vitába bonyolódni, azért nem voltak mostanában konfliktusai mert visszafogta magát, most előjött a régi énje. Azt hiszem, felülbírálom a véleményem a középkori boszorkányüldözésekről.

Szandika szörnyülködik, úristen, mi ez a gusztustalan hányadék? Az egész lakás egy okádék, fúj. Hát nem fogják kiszögelni a kapura a tiszta udvar, rendes ház táblát, az biztos, felvezetésnek viszont ügyes. Levél érkezik, visszakapcsolták az áramot és meglepetés vendég érkezik. Tuti, hogy szakács jön! Keleti Andrea belép, visítás. Nem táncolni fognak, mert Andinak van egy küldetése. Hogy kitakaríttassam veletek a Villát. Éva diszkréten lehájasdisznózza Andit, ezen jót röhögök. Andi jól néz, sajnos nekem nem áll jól a vörös, legalábbis a fodrászom szerint nem, és ő az egyik ember, akinek szót fogadok. A másik a fogorvos. A fürdő majdnem vállalhatatlan, Szandika választhat először. A fürdőszobát fogja kitakarítani énénénÉva segít neki, mert ők szokták. Vasárnap bejön Keleti Andika, imádom, szeretem, és elkezd takaríttatni, morog Szandi. Alekosz felteszi azt a kérdést, amiért én mmkk ütök, milyen jegyben születtél? Bikának tippeli Andit, de nem, ő iker. És milyen a természetes hajszíned, mint a szemöldököd? Alekosz úgy látszik, még nem hallott a szemöldök festéről, azt meg, milyen a csajok eredeti hajszíne, úgy lehet megállapítani, ahogy Alekosz nem fogja. Legalábbis azoknál, akik az ősdzsungel, valamint a leszállópálya fazon hívei.

Olyan szépek lesztek, egész másképp fogjátok magatokat érezni. Szandikát érzékenyen érintette a takarítás, mint a katonaságnál, ráadásul időre! Szerintem az még érzékenyebben érintette, mikor Andi az egészségéért is próbál tenni, csináljuk azt, hogy csak azután cigiztek, miután elmentem. Na, jó, ennyi, gyere Éva. Andi Olivérre is próbál hatni, Olivér egyszer már leszokott a cigiről, de 109 kilóra hízott. A Villában tisztaság illatok kezdenek terjengeni, Olivér, lenne kedved megtanulni vasalni? A tribunus tud! Andi férje három inget használ el egy nap a tánciskolában és ki is vasalja őket. A bejárónő, gondolom. Alekosz szemrevalónak tartja Andreát, de nem kifejezetten mozgatta meg az ő szexuális rendszereit. Szép a feneke, a combja, a derék alatti részei, amit ki is hangsúlyozott. Anikó vasal, Andi leszoktat a cigiről, Alekosz porszívózik, Szandika és Olivér a plédeket próbálják kirázni, kevés sikerrel. Próbáljátok már pár napig fenntartani a rendet! A rendfenntartók vigyorogva búcsúznak, köszönjüüüük.

Feladat, minden lakó szuperhőssé válhat. Anikó nyavalyog, én akartam lenni a Macskanőőőő, de Gigi macskul. Gombi egy hatalmas szív, Éva a testhezálló Ördög szerepben, Anikó a Fekete Özvegy, közösül minden férfivel és utána megöli őket. Olivér a jövőből érkezett Repülő Tehén. S. szerint azért, mert ő benn a Szent Tehén. Szerintem azért, mert a jövőből érkezett Hatalmas Barmon megsértődött volna. Vannak problémák, Giginek a macskanő gönc bevág a nunijába. Szandika nem játszik, nem tudok mit kitalálni, nem tudom, honnan jöttem, Tökölről jöttem a MambóNájtklubból, küldetésem, hogy lehúzzam az embereket. Nyerítve röhögök. Én ebben nem veszek részt Olivér. Menj a picsába! Neked ilyenkor megered az agyad, nekem leblokkol. Anikó harisnyája állat. Anikó úgy ahogy van, állat, nagyon dögös. Olivér szeretne valakit megkérni, hogy a színpadon rágja meg. Anikó vállalja, megrágom. Térdelj le, és húzd el szájjal a csecst. Az tőgy, Olivér. Nekem jobban tetszett volna, ha Olivér megkéri Lacit, hogy fejje meg, de Hofi után szabadon, így se rossz. Alekosz küldetése, hogy minél több nőt megtermékenyítsen a világon, Ethan Hunt szerepét a kijelentés után visszamenőlegesen is megsemmisítik. 

Olivér azért jött, hogy életet adó tejével megfertőzze a lakosságot. Anikó szájába veszi Oli tőgyét, de nem érez semmit. Mert Oli csak viccelt. Éva magát adja, szervusztok szemétládák! Megmérgeztem a férjem, aztán megöltek a sitten, ezért a pokolban vagyok! Azért jött, hogy az összes férfit kicsinálja, kiforgassa őket a vagyonukból. Anikó és Olivér az asztalnál ülnek, Anikó hívná a dzsakuba Olivért, de az úgy érzi hogy kerülgeti valami és nem akar felpumpálódni. Ennek bizonyítékául egy egész csomag százas papírzsebkendőt feldug az orrlyukába. Anikó pornózik. Megfogom a farkad, gyere, ott lóg! Állj négykézlábra és múúzál! Olivér ne pornózzál felkiáltásokkal menekül, Anikó a nyomában, Laci úgy ül a kanapén, mint fagyott kutyaszar a hajnali járdán. Szandika rápirít Olivérre, ha vele fürdesz, mi a faszt vársz? Most mi a bajod? Semmi, csak úgy mondom. Szandi, te normális vagy? Olivérnek van egy gondolata Szandival kapcsolatban, de nem akarja kimondani. A Fekete Özvegy rákérdez, az, hogy szeret? Aha, éreztem csomószor és ez gáz. És ha azt mondaná, hogy szeret? Hülyét kapnék. Ha ez így is van, akkor tartsa meg.

Ez mi a fasz? Iskolatáska, apukám! Visítás. Jó hírünk van, ha hiányoznak a gyermekévek. Holnaptól iskolába fogtok járni. Visítás. Házi feladatot kaptok, végül záróvizsgát tesztek. Visítás. Tökjó, nem? Nagyon jó, vicsorog Olivér. Alekosz előre borítékolja, hogy őt kirúgják, mert részegen megy suliba. Szandika azt hiszi, agyvérzést kap, olyan buta vagyok mint a tök. Anikó örül, jaj, ráírom a füzeteimre a nevem! Jaj de imádom ezt! Alekosz kíváncsi a tanárnőre, röhögés. Szandi osztja Olivért, ha jönne egy ilyen sms, hogy Oli, el vagy szállva nők terén, te eret vágsz. De ez miért ilyen keretek között? Mert nem akarlak szarba taszítani. Szandi most már nem fog hülyéskedni. Oli meg megtartja minden csajjal az öt lépés távolságot és nem lesznek semmilyen ilyen dolgok. Olivérben van egy félsz hogy a cselekedetei bántják-e Enikőt, mert ő hűséges. Szandi, kérdezhetek valamit, őszintén válaszolj. Te néztél rám valaha férfiként? Idebent? Szandika válasz helyett elbújik a köntösébe. És sokszor, rendszeres? Nem sokszor. Menjünk ki cigizni. Kimennek. Mindegy, ne is beszéljünk róla. Csak annyit mondok Olivér, hogy minden viccnek a fele igaz és ez vonatkozik mindenkire. De ez nem igaz. De Szandi úgy tapasztalta az életében, hogy ez igaz. Tényleg az csinálja jól, aki nem szól semmit, én meg mindig szólok bazmeg. Szandika gyorsan és tömören csak azt akarja mondani, hogy nem szerelmes belé, csak egyszer-kétszer volt olyan pillanat, hogy na érti. Száz pillanatból három. De volt. Az a három is volt.

Olivérnek össze kell szedni a gondolatait és a szája is rohad, ezért majd később mondja el Anikónak a gondolatait. Szandika a fürdőben felhívja Anikó figyelmét arra, hogy ne legyen pornózás, mert gondolja el az Enit. Akkor is ha ezek csak poénok, Olivér teljesen kivan. Én nem értek semmit, de ez nem először van így. Anikó szerint Olivérrel felfelé ívelt a barátságuk, ez ezen a ponton tört meg, ezentúl csak arról fognak beszélgetni, milyen az idő. Most izé, az volt a baj, hogy Olivér négykézlábra állt és múzott, vagy mi van? És jól látom, hogy Gigi vigasztalgatja az összezuhant Olivért, hát hova jut a világ?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S-nek köszi a képeket, meg a negyed órás röhögést a Szent Tehénért. :)

 

Címkék: vv4
1062 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.01. 13:34:07

Nem jelent meg az ebédszünetig, mást kellett olvasnom. Egy szenvedés volt a kajaszünet. :)))

Jimbo75 2011.02.01. 13:35:59

Szandika vagyok, Tökölről jöttem a Mambo Night Klubból. Legnagyobb duma ever:))
Ezen befostam:)

Jimbo75 2011.02.01. 13:36:34

Plusz még dobogó is, szemétládák.

flanker 2011.02.01. 13:37:08

Egyébként meg nemtommér mondjátok, hogy az Olivér egy genya punnyadék. Én nem tartom magam különösebben annak, sem visszafogottan, sem lelkesen nem vagyok az, de tegnap, amikor a Puffogó Hajasvipera a tükör előtt 150-re emelte decibeljeinek számát, Olink csak röhögött, én bizony megmondom őszintén, hogy adagoltam volna még a csajt. Addig, amíg rá nem ül a seprűjére és ki enm száguld a nappaliba vitustáncot járni, vagy ámokot futni, vagy berserkké válni... S hanyatt fekve röhögtem volna rajta.

Micsoda egy hárpia - mindenki álljon vigyázba, mert neki rosszul indul minden reggel? Én csapatostul rontanék rá. Arról nem is beszélve, hogy Anikó helyében is a nagy veszekedés közepette én bizony szép nyugodtan odamentem volna a csaphoz, valami edényfélét telieresztek hideg vízzel és nyakon öntöm vele.
Könyörgöm, mondjátok, hogy nektek is megfordult hasonló a fejetekben és nem vagyok segíthetetlen deviáns!!!!!

gastro vazze 2011.02.01. 13:40:18

nekem felállt a pömpölőm a végzetasszonya Anikótól, azért ez nem semmi 35 évesen.:) Már nem szokott felizgatni egy playboy, penthouse meg ilyesmi, szóval, van még remény :)
Szóval Anikó számomra minimum 9-es ....10-ből:)

gastro vazze 2011.02.01. 13:42:40

Hajnibébi, ez megint príma lett, de kihagytad a ziccert: Gigi a macskanő, szeximorciakarok lenni, de úgynézek ki, mint, akinek szarnia kell nézése a háttérből képet kellett volna mellékelni a riska mellé:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:42:58

@flanker: nem vagy deviáns. az a tükör előtti jelenet full gáz volt. :)

Zabkása 2011.02.01. 13:45:38

hajjaj tegnap Anikó kiérdemelte a "DEBASZ" jelzőt, nagyon likeolnám :D tehetségét optikai tuningolva még a riportszobában is kitette, gondoskodva arról, hogy ne maradjon meg semmi abból, amit mond :D

Olivér tehenén jót szakadtam, pláne amikor benyögte Anikó "nem érzek semmit" mondatára h csak viccelt :) meg Gombi mindig a szeretet győz :D hiányoltam, hogy olyan szuperhős legyen, akitől lehet bármit kérni béjbeeeee!

flanker 2011.02.01. 13:45:40

@szédült nőszemély - forza:
Köszönöm, drága, egyre jobban szimpatizállak.
Leszel a barátom?

Rigghead 2011.02.01. 13:45:57

dzsörzé tényleg az új schwarzenegger:

visszajönnék ;)

Rigghead 2011.02.01. 13:47:39

Évának nincs is már kit kivinnie, sztem legközelebb ő marad kint.

Szandika visszalopta magát a szívembe az önkritikáival

Anikó bazmeg de összerakta magát Zsófi óta

többieket sem kell félteni, 2 hónap után azt kell mondanom, h alakul ez

Szólj, ha kell 2011.02.01. 13:50:04

ÚristeNNőő Anikó!
Kár, h. a Béla gyereket nem láttuk, vicces lehetett jamaikaiként, spanglival a kezébe.
Éjszaka leadták valamikor?

iinside 2011.02.01. 13:50:29

Éva nálam a nekifutásból rúgnám gyomron kategória (a tegnapi viselkedés alapján)

Wakka 2011.02.01. 13:51:31

Ez a Szandika kép mindent elmond.S!THX!

gibson 2011.02.01. 13:51:51

@gastro vazze: nekem már riportszobában-nyilatkozó Anikótól is felállt, mondjuk én nálad öt évvel fiatalabb vagyok :)))

Zabkása 2011.02.01. 13:51:57

@Szólj, ha kell: megnéztem a Cool-t de nem adták le

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:52:41

Hajni a poszt frenetikus lett. a nap poénja a Laci úgy ül a kanapén, mint fagyott kutyaszar a hajnali járdán c. szösszenet volt. 5 perce ezen röhögök.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:54:22

@flanker:
jaja, leszek persze. de semmi pornózás!

Rigghead 2011.02.01. 13:55:12

Anikó nem véletlen erősít szerintem...viszont nem ügyetlenül!

Rigghead 2011.02.01. 13:56:27

@Szólj, ha kell: nem kórházba vitték, vagy az máskor volt?

Mourinho már nem a király 2011.02.01. 13:56:36

@szédült nőszemély - forza: háhá :D
Én nem láttam Anikót mert akkor még köpeny volt rajta, lehet jobb is.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2011.02.01. 14:00:40

A kollégákkal kellett ennem, mert nem volt poszt. Most az egyszer megbocsátom!;)

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:00:50

@Zabkása: @Rigghead:
akko' nem értem mé' kell olyannak beöltöztetni őket, amit nem adhatnak le...
vagy csak kikockázva.
viszont tényleg annyit dekkelnek, h. visszaszokom...

joszif 2011.02.01. 14:01:30

Kezd elegem lenni, a műsor első fél órája az ébredésről szól éppen az aktuális bal lábbal kelőről aztán jön a szokásos takarítás. A takarításra még rá is gyúrnak, gombi lesz a felelős csak hogy egész héten lehessen a takarításról műsort csinálni.
Én mondjuk megértem Évát valszeg egész éjjel buliztak Alekék a párbaj után Erzsi meg csinált amit csinált a nyugiban, valószínűleg semmit mert elég gyík ilyen téren. Aztán mert neki jó kedve van úgy dönt ébresztőset játszik és meglepődik ha elküldik a halál f****.
Szépnek nem volt szép de érthető, kiesési esélyei eléggé megnőttek most, bár még hosszú a hét és meglátjuk az rtl hogyan fog szerkeszteni a héten.
Anikót nem csípem de tegnap nagyon összekaparta magát és baromi jól nézett ki.
Keleti Andrea meg no comment... mintha összegyúrták volna benne a laci gigi béci párost. Ha szabadon fogalmazhattak volna akkor a riportban mindenki elküldte volna a halálba.

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:02:00

@Rigghead:
na ezt nem tom pontosan, de sztem visszajött hamar, mert lófaszbajasincsen

Zabkása 2011.02.01. 14:02:06

@Szólj, ha kell: nagyon szar h egy csomó dolog kimarad..... ezt főleg akkor utálom, amikor élőben beszélnek egy vitáról vagy eseményről, amiről nekünk gőzünk sincs.
én meg rászokom :D

Augur 2011.02.01. 14:02:10

azért egy képet az oly dögös Anikóról betehettetek volna.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:03:10

@flanker: Én nem töltögetnék edényt. Tarkónál megfogni a hisztérikát, berántani a fürdőbe-meglepetéstől nem állna ellen- és a képét a folyó hideg víz alá. Aztán vernyoghat. Mert akkor már lesz oka rá.

Most néztem Alekosz tatárjárásos felelését. Julianus a kém! 8)

Szirénke 2011.02.01. 14:05:08

Én már lassan ott tartok, hogy Évának megfognám a haját (csomóban) és annál fogva ráncigálnám ki a kertbe, és nyomnám a fejét a jegesvizes medencébe. És közben azt üvölteném, hogy KUSSOLJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!

flanker 2011.02.01. 14:06:33

@szédült nőszemély - forza:
Sok mindent szeretnék veled csinálni, hidd el, a promózás még sose jutott az eszembe!

flanker 2011.02.01. 14:07:17

@neccharisnyás útonálló: @Szirénke:
Imádlak benneteket!
NEM VAGYOK DEVIÁÁÁÁÁNS!
(De legalábbis nem vagyok egyedül...)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:08:16

@Szirénke: Félős, hogy kiszakad, és a markodban marad a kóc. Tudod, a cigi meg a pia rendesen tönkreteszi azt is.

tizenot 2011.02.01. 14:09:03

"Itt az ideje, hogy kivigye a szépfiút."

Ezmiez? Még ki se választották, már most elkezdi csepegtetni a négyeknek hogy ő biza a leggyengébbet viszi ki, aki ráadásul a másik három spannja?

Lesz itt még öröm meg bódottá' :D Émmá' látom hogy a pánkbeteg kis kócos nemsokára magára marad, kitaszított lesz, oszt' kénytelen lesz alekkel dugiban cekcelni a bennmaradásért.

Hódos Hajnalka 2011.02.01. 14:09:06

@BGy: @pancho_sanza: :)) Jóvanna, elfelejtettem, hogy ma ma van, a kávézással vegyes bamba bámulás közben jutott eszembe, aztán hanyatt-homlok.

Csak szólok, a héten megyek fodrászhoz is :D

gastro vazze 2011.02.01. 14:10:06

@flanker: dehogyis, mióta megy ez a szar, azóta ütném a torzonDerricket:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:10:55

@flanker: Hallod, baszki 1 évig éltem együtt 2 ilyen libával. Egymást hergelték, meg generálták a hülyeséget. Kb. minden második nap ébredtem úgy, hogy meg is teszem. De sokkal nagyobb elégtétel volt, hogy az önuralmamat látva, úgy fostak tőlem, mint a szarógalamb.

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:11:38

@Zabkása:
igen, elég bosszantó. De nem lehet mindenki ertéeles kolléga, h. megmondjuk nekik, mi jó nekünk NÉZŐknek.
Túrós f...t a szerkesztők fülébe!!!
Remélem valamelyik olvassa.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:11:44

@flanker: hát a porhózás nekem sem jutott még eszembe. nem vagyok én olyan lány. meg aztán Erzsim zokonvenné. tudod, nem úgy jönne le.. én meg SSKK nem akarom megbántani.

és hogy ON is legyen kicsit:
@Rigghead: hogyhogy Évának nincs kit kivinnie? szerintem Laci, Jerzsy és Gombáj ellen is visszajönne :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:13:15

@Hódos Hajnalka:
A hajadat bízd csak rám nyugodtan. Sajátomat is én szerelem évek óta, és egész tömeg akarja már irigykedve beleállítani a hátamba a hajsütővast miatta.

Nayime 2011.02.01. 14:14:13

@tizenot: a' még haggyááán!! De mi az, hogy szépfiúúú??? Ki a Jerzy??? Ugyanmááá

flanker 2011.02.01. 14:14:18

@neccharisnyás útonálló:
Most néztem Alekosz tatárjárásos felelését. Julianus a kém!

De most melyik?
A 12?
Vagy aki bejött a hidegről?
Vagy aki szeretett engem?
Vagy aki "shagged" engem?

Lécci legyélmá világosabb!

tizenot 2011.02.01. 14:14:59

@Rigghead: "Évának nincs is már kit kivinnie, sztem legközelebb ő marad kint."

Remélem azt még megélem hogy éva kiviszi erzsit és kinnmarad.
Ezt kérem a szülinapomra :D

Bécinek meg giginek bezzeg nem ugat, hogy kiviszlek azt' kinnhagylak...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:15:03

@Szirénke: Háde kiszabadul és elfut. Hogy mosod meg akkor a képit?
Tudod mit, Majd ott vonulok mögötted, olykor istenesen belerúgok a piától elvizesedett valagába, oszt ha szökne, elkapom.

Szirénke 2011.02.01. 14:15:08

@flanker: egy barátom erre azt mondaná, hogy fogínyen rúgná egy tehénszaros sícipővel :-)

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:15:09

amúgy most minden tiszteletem olivéré, sok szexmentes éjszaka és a manólányka után képes volt ellenállni(nem felállni) Anikónak.

SunnySmile 2011.02.01. 14:16:45

Ó na végre, végre! Már kezdtem megijedni, hogy elmarad a mai napi vv hv adag. :)

Kedvenc jelenetem a tegnapiból, amikor Jerzsi miután megdicsérte Gigi fenekét a macskanő jelmezben, utána közölte Bécivel, hogy olyan a feneke, mint a testvérének. Ezen röhögtem egy ideig. :D

bévé 2011.02.01. 14:16:48

team leaderem erősen nézeget a paraván fölött felhúzott szemöldökkel mi a faszt röhögök. hát ezt:
"Alekosz felteszi azt a kérdést, amiért én mmkk ütök, milyen jegyben születtél?"

ebben is hasonlítunk, Hajni édes.. :)

Szirénke 2011.02.01. 14:16:51

@neccharisnyás útonálló: helyes! jó csapat vagyunk, szavazzuk ki őket

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:17:08

@flanker: Mit szívtál öreg? Adjál nekem is, hátha úgy értem.

flanker 2011.02.01. 14:17:44

@szédült nőszemély - forza:
OFF
Olyan rossz ez, hogy így elbeszélünk egymás emllett...

ON
Jerzy ellen biztos visszajönne, a Gombi fiúban nem vagyok biztos. De nem ártana, ha párszor kimenne, csapolódjék az a pár mobil, ami mögötte áll és támogatja. Nehogy az legyen már, hogy csak egyszer megy ki és tényleg családi vállalkozásban megnyeri...

flanker 2011.02.01. 14:18:47

@Szirénke:
Az "egy barátod" nagyon brutális ember.
Biztos vagy benne, hogy jó társaságban forogsz? :-)

tizenot 2011.02.01. 14:19:15

Évának valszeg amúgy csak annyit kéne mondani kétszer hogy "karikás a szemed", "hű de ráncos a bőröd", mikor reggel felkel és a mentő vinné el...

Nem is értem mr. pszichológiai hadviselés hogy nem szúrta ki ezt a gyenge pontot még eddig.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:19:17

@Szirénke: Szövetség? Kéred a fél sóskiflimet? Loptam hozzá vajkrémet meg mandarint.

Traitor General 2011.02.01. 14:19:39

Lacinak be kell látnia, Anikó nem érte lángol....

Szirénke 2011.02.01. 14:19:42

@flanker: ezt azok után kérdezed, hogy itt hesszelek egész nap? :)

Szaffi B. 2011.02.01. 14:20:13

@Szólj, ha kell: Indítson már valaki egy RTL-Leaks-et, könyörgöm!

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:20:18

@flanker: akkor most tisztázzuk.
most az retek kreál kamuszavazatokat, vagy nincsenek is szavazatok, vagy a családok tolják a kis telefonjaikról a sösömöst, hogy családilag legyen zsé? most akkor mi van.

off: az elbeszélés vicces:) most akkor megyünk Portóba?

Szirénke 2011.02.01. 14:20:26

@neccharisnyás útonálló: de csak ha kenyérvágó késsel kened meg nekem

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:20:59

@tizenot: Ugyeee? Már lassan mindenkiről tudni annyit, amivel sec-perc alatt szét lehetne kapni, ha túlzásba viszi a legénykedést.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:21:44

@bévé: tőlem is kérdezik a kollégáim néha. illetve az egyik az előbb a válla felett hátranézett.

egyből elkezdtem köhögést imitálni, és bőszen gépelni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:21:51

@Szirénke: Félbeharaptam. Nálunk ez a törődés jele.

gastro vazze 2011.02.01. 14:22:33

@neccharisnyás útonálló: én 2.5 évig éltem együtt egy Évaklónnal, ha fotót mutatnék be is szarnátok :)

SunnySmile 2011.02.01. 14:23:46

Mondjuk Szandika "Idebent?" kérdését nem értettem. Miért hol?

Szaffi B. 2011.02.01. 14:24:02

@Traitor General: Lacit is megkörnyékezte, de ő nyuggert játszott inkább, úgyhgy ment Olivérhez. :S

K Tomoceusz 2011.02.01. 14:24:38

Keleti művésznő hivatalos baráti látogatása után le kell vegyem kezem Jerzyről , aki újabb bizonyítékát adta , hogy csőbuzi . Egy huszonéves fiatalember nem ismerheti a férji kötelesség mind a 753 pontját , de az elsőt már tudnia kellene .

Ha b nejünk szervezetében rejtélyes kór lappang , ereje kizárólag evésre és a gokartozásra korlátozódik , emiatt a háztartás úszik , a férj már a bejárati ajtónál feltartóztatja a vendéget , akár élete árán is megakadályozza , hogy az meglássa a kupit .
( a hívatlan vendég elleni határozottabb fellépést lásd 2 . pont )

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:25:16

@SunnySmile: remélem Zsörzé nem azért mond ilyet, mert rágerjedt. Épp elég volt a feltételezés, hogy lehet, h lesz még Gombi-Jerzsy perszanálunió :)

flanker 2011.02.01. 14:25:18

@szédült nőszemély - forza:
>akkor most tisztázzuk.
Phúúú. Előbb-utóbb minden nővel eljön ez a beszélgetés.
No rajta!

>most az retek kreál kamuszavazatokat,
Sok ember szereti ezt a magyarázatot, nincs kizárva. Meg lehet ezt okosan úgy oldani, hogy pár száz, ha kell pár ezer beérkezzen, ha nagy szükség van rá és méghozzá bukásmentesen.

>vagy nincsenek is szavazatok
Mindenképp vannak szavazatok (magyar átlag IQ - komolyan kérdezted???), ha nem is oly számosak, mint szeretnék.

>vagy a családok tolják a kis telefonjaikról a sösömöst, hogy családilag legyen zsé?
Hát ez a felröppent ÖEE (Összeesküvéselmélet) Gombár úrral kapcsolatban. Elvileg meg is érné pár milliót rákölteni, ha 50 milcsi a nyeremény, nem? Ezért szeretném minél többször kint látni - ha játék, legyen harc! :-)

>most akkor mi van.
Nemtom, összehozunk valamit? :-)

off: az elbeszélés vicces:) most akkor megyünk Portóba?
Off:
Légy szíves!

flanker 2011.02.01. 14:26:59

@Szirénke:
Jó duma, igazad van. Előbb kérdeztem, utána gondolkoztam...
Mea culpa.
(De hát akkor meg igen!)

bévé 2011.02.01. 14:27:57

@szédült nőszemély - forza:
há' várjá', nekem még csak utána jött ez:
"Laci úgy ül a kanapén, mint fagyott kutyaszar a hajnali járdán".
ennél a pontnál konkrétan kiszakadt, innentől már nem magyarázom ki az életben, h épp egy vicces emailt olvasgattam. :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:28:07

@flanker: lehet,hogy a szavazatok békésen elketyegnek egy másik szerveren, ahol nem zavarnak be a tervezett képbe. vannak is, meg nincsenek is.

Ok, akkor hozzunk össze valamit! óvszert ne hozz:)

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:28:40

@tizenot:
én emiatt mennék be a villába, de csak fél napra: ennyi idő alatt úgy meg lehetne dolgozni évát, h. rohamot kapna. Tényleg nem értem a többiek miért nem csinálják ki. Jó. h. bármelyikbe több jó érzés szorult mint a lárvába, de akko' is!!!!

tizenot 2011.02.01. 14:28:59

@neccharisnyás útonálló: De én csak az évát akarom látni, ahogy sír és szenved :D

Utolsó reménysugárként sírva, megalázva Alekosz nadrágszíja felé nyúl, de a büszke kannak nem áll fel. Éva kérdően néz alekra, aki halkan, megtörten bevallja neki: "Én se gondoltam volna, de ilyen öreg nőre már nem áll fel. Ja és a szemed is túl karikás..."

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:29:17

@bévé: vagy megláttad az aktuális mutatókat, pénzügyi eredményeket, budgetet. szerintem lehet ez is reális.én néha tényleg felröhögök pár céges dolgon! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:29:44

@Szirénke: Na, már magával is? Hát mit képzeltek, hány lelkem van nekem, hogy lehet 3-5 lelkitársam?

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:30:02

@tizenot: :DD
és még le is lehet csótányozni.

gastro vazze 2011.02.01. 14:31:04

@SunnySmile: hát, odakint híííííres vivametálos vj volt vagy mi.... sosenemláttam :)

Szaffi B. 2011.02.01. 14:31:38

@flanker: vagy rechts, attól függ...

tizenot 2011.02.01. 14:32:52

@bévé: Émmá' beidomítottam mindenkit, ha röhögök mindenki kussol, senki nem kérdez semmit. Esetleg feszülten velem röhögnek, tudják már hogy pótolhatatlan vagyok :D

Szaffi B. 2011.02.01. 14:33:16

@Szólj, ha kell: Nem, sajnos. Csak flanker gyártja ill. tolmácsolja az ösi-eski-elmiket :D
De valaki már kipakolhatna. Julian Assange kell hogy végre szivárogjon a Retek szarja?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:33:47

Mentem is. Én ilyen belterjes, iskolázatlan, kulturbarbadroidokkal nem vagyok hajlandó egy léktérben tartózkodni. Inkább megetetem a zöld állatkát. Mert nektek hála, már éhen fog halni!

SunnySmile 2011.02.01. 14:34:14

@gastro vazze: Óóó hát én erről nem tudtam. Mekkora kultúrbarbár vagyok. Vagy mi. :D

bévé 2011.02.01. 14:34:40

@Ps briganti: ez nem olyan jó, de "ne vedd el Béctől a vajkrémet!"-en beszartam. :D

gastro vazze 2011.02.01. 14:34:57

@Hódos Hajnalka: Évaderrick őrjöngése közben a tükör előtt nem ez hangzott el? : "Ez volt A csepp a pohárban..."

Szaffi B. 2011.02.01. 14:35:29

@neccharisnyás útonálló: Egyel kevesebben vagyunk a nyereményre :DDD

Szirénke 2011.02.01. 14:36:00

@tizenot: Köszönöm, a csukám nevében is :) Én vagyok az ellenpélda a nemrég írt kommentre: van rólam profi kép, és itt vagyok mégis. Mondjuk már akkor sem értettem az összefüggést :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 14:36:35

@Trollseprű 9: Nem. A lelkitársaim tovább jáccanak. Megnyerik, én meg kiterrorizálom belőlük.

tizenot 2011.02.01. 14:36:38

@Szólj, ha kell: Én sokáig azt gondoltam nem lennék képes megütni egy nőt.

Aztán beköltözött az éva.

Hódos Hajnalka 2011.02.01. 14:41:00

@gastro vazze: megnéztem a jegyzeteim, de igen, így mondta, ezt is írtam fel, de emiatt nem nyúkapiszkálok bele a posztba.

flanker 2011.02.01. 14:42:05

@Trollseprű 9:
Kiskegyed nagyon vicces, de ettől nem lettem okosabb! :-(

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:44:36

@tizenot:
tudtátok, h. lehet hatékonyan lecsillapítani azt, aki hisztirohamot kapott? TÉNYLEG zacskót kell húzni a fejére, mert a sok hüppögéstől telítődik a vér oxigénnel és ettől simán beájulhat, vagy rosszabb. ezért dukálna évának egy kis oxigénhiányos környezet.
A medencényi víz valóban jó megoldás

flanker 2011.02.01. 14:44:37

@Trollseprű 9:
Megnéztem "Szólj, ha kell"-es szóváltásodat és most már okosabb vagyok. Aszittem komolyan beszéltél...

gastro vazze 2011.02.01. 14:45:04

@Hódos Hajnalka: nem gond, de nekem is megütötte a fülem, csak innen a megjegyzés - és legalább bebizonyosodott, hogy nem technokolozok, mint Jeszy:)
@neccharisnyás útonálló: na? megmondtam, hogy van hasonlóság...

ilovecooking 2011.02.01. 14:45:05

@Szólj, ha kell:
Mikor a Keleti andi kérdezte a cigiről, vmi nagyon nagy számot mondott arra, h hány éve cigizik, szóval lehet, az érszűkület miatt már fizikailag képtelen lenne rá...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 14:46:26

@Szólj, ha kell: biztos van ebben a módszerben valami, de én két nagy büdös pofont adnék alapból a benti srácok helyében.
Anikó helyében is széttéptem volna a szóváltás alatt. meg a régebbi alatt is, aminek a végén Éva le kis gonosz törpézte. :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.01. 14:47:14

@flanker: Évának igaza van. Normális ember nem veri fel embertársait, csak ha komolyan nyomós oka van rá. Jerzy barom volt. Kész.

Hódos Hajnalka 2011.02.01. 14:48:20

@ilovecooking: erre emlékszem, 20 vagy 22 évet mondott, fel is szaladt a szemöldököm a hátamra, mert most 32.

Hódos Hajnalka 2011.02.01. 14:50:12

Mondjuk, dohányosként annyit hozzáfűznék, hogy én biztos, hogy tarkón vágom Andikát a vasalóval, ha engem próbál ilyen módon arra rávenni, hogy ne gyújtsak rá.
Hadd döntsem már én el, hogy dohányzom-e.

tizenot 2011.02.01. 14:50:34

@Peter_Cs: Ettől még minden köbcenit oxigént, amit felszív, egy nála szimpatikusabb lény elől veszi el (az állat és növényvilágot is beleértve).

gastro vazze 2011.02.01. 14:54:14

@bévé: én a tegnapi: Oli alig kisebb, mint két méter szaroson visitottam:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.01. 14:54:14

@Hódos Hajnalka: Személyes saját döntés nélkül nem lehet leszoktatni senkit semmiről, annak belülről kell jönnie. 4 évig keményen bagóztam, de egyik napról a másikra leszoktam külső behatások nélkül.

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:55:38

@szédült nőszemély - forza:
igen, nekem is kurvára viszketne a tenyerem - még tv-n keresztül is -, de végig az járna a fejembe, h. ezzel csak ő járna jól: helyretenné, engem meg kizárnának.

Szólj, ha kell 2011.02.01. 14:56:52

@Hódos Hajnalka:
nem 28? nem mintha osztana vagy szorozna

vörös áfonya 2011.02.01. 14:57:11

@Peter_Cs: Nekem tegnap az volt az érzésem,mikor Jerzsy felébresztette Évát,hogy ez is valami titkos küldetés volt.Mert tényleg célirányosan csak odament.Nem lehet?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.01. 14:58:23

@tizenot: Miért? Én bírom Évát, legalább nem olyan mulya, mint a többség!

bévé 2011.02.01. 14:58:25

@Hódos Hajnalka: apám is 12 évesen szokott rá vmi kiskatonáknak köszönhetően, na de ő 27 évesen letette vmi epeműtét következtében.
szal ez lehet akár igaz is.
de én inkább úgy hallottam, h 20 (vagy 22?) éves kora óta.

Hódos Hajnalka 2011.02.01. 14:58:44

@Szólj, ha kell: nem, ő mondta, mikor sírt a hintában Eni után, hogy itt vagyok 32 évesen és nem tudom kontrollálni magam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.01. 14:59:26

@vörös áfonya: Ha titkos küldetés, ha nem, akkor tipikusan egy 1 bites találhatta csak ki.

vörös áfonya 2011.02.01. 15:00:24

@Peter_Cs: Mint minden titkos küldetést és egyáltalán.

vörös áfonya 2011.02.01. 15:02:39

@bévé: 22 éve dohányzom,ez volt.Szerintem.

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.01. 15:02:48

borzasztó unalmas volt a tegnapi
áááh
akár a régebbi adásokból is simán összevághatták volna
Évát legszívesebben szájbarúgam volna (á lá Indián)
Jerzinek tökkkéletesen igaza van, ő jönne vissza - hát borzadáyl az a nő! fúúúúbaszki
olivér meg egy puhafatökű, Anikőt soha semmilyen körülmények közt nem ráznám le magamról, ha lovagolni szeretne rajtam

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:05:44

@Szólj, ha kell: jó, ott a pont. erre nem gondoltam, hogy emiatt járna a kizárás.

esetleg valaki olyan pofozkodhatna, aki amúgy is nyíg, hogy haza akar menni. :)
bár ilyen nem nagyon hangzott el már vagy két napja. :D

flanker 2011.02.01. 15:05:58

@Peter_Cs:
Normális ember nem veri fel embertársait, csak ha komolyan nyomós oka van rá
Aha, mindeközben üvölt mindenki fülébe az ébresztőzene, a Hárpia meg azért berág valakire, mert hozzá mer szólni. Ha esetleg láttál más öf-kat meg esetleg reggeli ébresztőket élőben, akkor tudod, hogy nem az első eset.
Arról nem is beszélve, hogy amikor meg mások akarnak aludni, akkor ő még viháncolna, de az persze nem baj.
Ha ennyire nem közös a bioritmusuk, akkor meg költözzön ki a mosókonyhába.
Szóval nem jó duma.

Traitor General 2011.02.01. 15:06:31

Szerintem a legnagyobb vígszínház, szobaszinház, kamaraszínház, operett ez a Zolivér csávó.....

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:07:31

@Hódos Hajnalka:
tényleg-tényleg. az éva 28. bár (értiték: BÁR :))) ő sztem 0 évesen is így nézhetett ki. mármint legalább ekkora bőröndök voltak a szeme alatt

krumplicukor 2011.02.01. 15:08:14

@bévé: Azt mondta, h 22 éve cigizik. Ami igen szép teljesítmény, tekintve h akkor volt, mennyi, 10?

flanker 2011.02.01. 15:08:20

@vörös áfonya:
célirányosan csak odament.
Szandikát is ébresztette, csak annyira málémulya az eszemadta, hogy ezt nem ugatta vissza Évinek, amikor az dumált, hogy csak őneki tud beszólni.

vörös áfonya 2011.02.01. 15:09:19

@flanker: Akkor szelektív volt a látásom:)

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:12:24

@szédült nőszemély - forza:
viszont, ha belegondolok egy-két pofon bele kell, h. férjen, ha már azért nem jár kizárás, hogy néhányan (alekosz, olivér) simán megcsöcsörészik a lányokat.
Ezt próbálnám valamelyik kolléganővel...a villa egy rohadt állam az államban!!! :)

Traitor General 2011.02.01. 15:13:55

@Szólj, ha kell: ebből látszik, hogy rokonságban áll Balóóóóó Györggyel. Nagybázyja pedig mr. Samsonite!

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:14:31

@Szólj, ha kell: a Szandálos őrjöngésről nem is beszélve.

egyébként egy pillanatra szimpatizáltam Szandállal, mikor mondta, hogy az iskolai hét szívás lesz, mert ő buta, mint a tök. ez jófejség, hogy beismeri, így párszemközt :)

pizs (törölt) 2011.02.01. 15:14:43

A tegnapi napban a Szandika volt a legeslegeslegaranyosabb, szégyenlős lett, mikor Olivér rákérdezett: nézett-e rá egyszer is úgy, mint férfira. Tündéri kis nő tud lenni!!! Az az "ártatlan" arc, tegnap!!! Édes.
Anikó meg nagyon szép és színészi tehetsége van meg esze is...

flanker 2011.02.01. 15:17:32

@szédült nőszemély - forza:
ez jófejség, hogy beismeri

Na, azért sok embert nem bolondított volna el akkor sem, ha nem teszi. Nem sok volt benne az információújdonság...
Vagy igen?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 15:19:04

@rekula: nekem is új. de legalább a zene jó.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:22:13

@flanker: nem is az információújdonság volt a lényeg, hanem hogy ő beismeri, hogy sok mindent nem tud. Ildi erre pl képtelen. (Riszpekt Tordas, szeretünk meg minden azé')

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:22:36

@szédült nőszemély - forza:
@bokapiri:
szandikától biztos, h. nem tudod meg pl. Norvégia fővárosát, viszont, amit tud, vagy átélt, ahhoz teljesen korrekten hozzá tud szólni, sőt ilyen izé...érzelmi dolgokban intelligensebb nem egy suttyónál bent.

Kata Marán 2011.02.01. 15:26:30

De későn jutottam a mai adagomhoz!Ti már alaposan benne vagytok a témában. Éva ismét alakított, ő ilyen is tud lenni. Aki eddig nem ismerte, azt hinné, egyébként egy nyugodt, kedves, segítőkész, szorgalmas, derűs teremtés. Gyanítom, kemény idegrendszeri problémái vannak, amit egyre nehezebben tud kordában tartani. Ahogy szívja a cigiket, az is tanulmány.

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:26:41

@szédült nőszemély - forza:
@bokapiri:
szandikától biztosan nem tudod meg pl. Norvégia fővárosát, viszont teljesen korrekt módon képes kifejezni magát, ha olyan dologról van szó amit tud v. átél/t.
Érzelmileg sokkal intelligensebb, mint nem egy benti tuskó.

karolinabeszarova 2011.02.01. 15:27:11

Már bocs, hogy beleugatok, de régebbi vvkben úgy emléxem, hogy az ébresztőre MMKK fel kellett kelniük!Ezért nem értem miért rinyálnak, sztem pont ezért van az ébresztő!De lehet én vagyok a hülye.
Amúgy qrva jók vagytok, figyelek egy ideje és veletek röhögök!:D

flanker 2011.02.01. 15:27:22

@canzone:
Jó reggelt egyeseknek!

(Nagyanyám szokta mondani, hogy "Aki éjszaka úr, legyen úr nappal is!" Hogy szoktam utálni érte szegényt...)

gidabiga 2011.02.01. 15:28:27

sziasztok!

Hajnalka, végre vigyorogtam egy sort, köszönöm! :)

@szédült nőszemély - forza:

úgy váltogatod az avatarodat, hogy nem bírlak követni.
mire az egyiket megszokom, jön egy új :)

Rigghead 2011.02.01. 15:29:49

@Hódos Hajnalka: annyi idős korától bagózik...

flanker 2011.02.01. 15:30:10

@szédült nőszemély - forza:
beismeri, hogy sok mindent nem tud.

Igazad van, meghajtom fejem.
Riszpekt, anyus!
Amúgy nemcsak Ildi, de Évi is ilyen. Felhevült ifegállapotában még azt sem ismerné el, hogy nőből van, nem még hogy hibázhatott. Ezért is javasoltam fentebb a hidroterápiát neki.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:33:12

@gidabiga: gondoltam visszaveszek és deszexualizálódok kicsit.:) Audrey Hepburn kellően finom és nőies, és őzike ehhez a stílushoz.

Rigghead 2011.02.01. 15:36:29

@szédült nőszemély - forza: Évi? Laci ellen? Gombi ellen? Jerzy ellen????

full esélytelen, a nézöknek is elegük van már sztem az állandó idegből, szépen lassan megjelenik az igény a vicces barátságos arcokra, lásd jerzy és gombi

laci pedig lenyomja simán, gondolj csak bele, hány asszony epekedhet ezután a becsületes tisztaszívű fickó után...

évinek annyi esélye maradt, h legközelebb nem nő megy ki, de ez is túl okos logika, és a nézők emiatt nem fognak másra szavazni...

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:37:28

Ja és szandált akkor kedveltem meg, amikor tök őszintén elmesélte, hogy nézett ki éva a kisklippben:
ÍÍÍÍgy kivolt húzva a szemed alatt a karika
LOL

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 15:37:49

@flanker: annyira jó a reggel, hogy ma már dolgoztam is... előtte itt volt KeletiAndi, és kitakarítottuk a lakást...

Traitor General 2011.02.01. 15:38:14

@Rigghead: a retek dönt! Mindig Miden Körülmények Között

Rigghead 2011.02.01. 15:38:32

@Szólj, ha kell: Szandika ráadásul irígylendő önkritikával rendelkezik, a tegnapi két ön-beszólása után ismét kedvenc

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:38:50

@canzone:
keletiandi nálam csak a retyót tisztíthatja :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:39:51

@Rigghead: simán. elég LASSAN jelenik meg az igény a szerethető karakterek iránt. egyelőre a ki a nagyobb állat, a nagyobb showman, kit a legpoénosabb nézni elv működött.

de ha kiesik Éva, akkor örülök veled, és elszívunk egy szivart:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:40:40

@canzone: este küldd már át hozzám pls, be kellene rakni a mosást, és kellene egy alapos porszívózás-felmosás kombó is:)

Rigghead 2011.02.01. 15:40:41

Keleti Andi azért volt jó, h bent volt, mert lehetett látni milyen is a sok prolkó gyerek egy nehézsúlyú celeb mellett...

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:41:07

@Rigghead:
igen, és ami még jó benne, h. utálja évát.
Amúgy szerintetek valaki a bentiek közül kedveli évát??? Jó, alekoszon kívül..

karolinabeszarova 2011.02.01. 15:41:26

Valaki írta, hogy Évát könnyű lenne kicsinálni, sztem olivért is csak ezek ott bent nem merik!elég lenne néhány megjegyzés a kis szerelmére,plusz az ölelgetősképének kicike kis piszkálgatása és sztem ütne. Persze csak ha őszinték az érzelmei.
De genya vagyok! Asszem kiderült, h rühellem szegínyt!

Rigghead 2011.02.01. 15:41:36

@szédült nőszemély - forza: a vicc az persze, itt most kifejezetten Évi idegömléseire gondoltam, elején vicces volt, most már gyilkos...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 15:42:16

@Szólj, ha kell: bakker, itt nem takarított semmit, engem ugráltatott. a cigiről is megpróbált leszoktatni, de mondtam neki, hogy 22 éve nem dohányzom

Traitor General 2011.02.01. 15:42:21

@Rigghead: mindenki magából indul ki.... egészségerdre:-)

Lanois 2011.02.01. 15:43:15

Kövér ez a töritanárnő, mert meg van hízva. Nem lehetne kicserélni?

Rigghead 2011.02.01. 15:43:22

@karolinabeszarova: ha benlennék, második nap eljátszottam volna vele

teljesen jogos, achillesz sarok

Rigghead 2011.02.01. 15:44:10

22 éves korától dohányzik, könyörgöm!
:)

Lanois 2011.02.01. 15:44:18

@szédült nőszemély - forza: egyesek úgy váltogatják az avatarukat, mint mások a zoknit.

Szólj, ha kell 2011.02.01. 15:45:02

@canzone:
nekem is karattyolt ilyesmit, meg, hogy a férje vasalja a SAJÁT!!! ingeit. Én meg mondtam, h. nekem nem a feleségem, szval kuss legyen
ahhh így kell ezekkel bánni, még ha szarul is érzem magam utána egy kicsit

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 15:45:35

@bévé: egyszerűen csak időutazók. minálunk egyszer a helyi szépségverseny végeredményét egy nappal hamarabb jelentette meg a helyi újság :)
@szédült nőszemély - forza: már elment, szólt a gong.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 15:45:47

Sziasztok!:))

Na, tegnap Olivér megint megmutatta, mekkora álszent majom.:DVaj van a fején, hogy ennyire bekanyarodott? Olyan száni, hogy hozzá sem ér egy lányhoz sem, poénból sem...

Vagy: ennyire nincs önbizalma, hogy azért mert poénból rámászott az ankikó, már beparázik, hogy otthagyja az Enikő?:))
Egyik rosszabb verzió, mint a másik.:D

Lanois 2011.02.01. 15:46:00

@bévé: volt hát. úgy le vagy maradva, mint szandika matekból.

Rigghead 2011.02.01. 15:46:13

@Traitor General: volt már itt anális thread, azt is én indítottam :d

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 15:46:49

Ha bent lennék, akkor az évát belökném a hidegzuhany alá reggel. :D:D

Lanois 2011.02.01. 15:47:35

@Lotyó Bridzsida: Szia!
Te vagy itt tulajdonképpen a hogyvolt pritivumenje?

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:48:34

@vörös áfonya: a blúzokat? jaja!
és a fürdőre és vécére is ráférne az optikai tunning.

Traitor General 2011.02.01. 15:50:12

@Rigghead: mint írtam egészségedre :-D

Wakka 2011.02.01. 15:50:18

Én 3 hete is azt mondtam,hogy Alekosz nyeri meg,és Gigit ne bántsátok,kértem. Eddig bejött.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 15:50:39

@Szólj, ha kell: hallod, én is inkább kerültem, nehogy rám osszon még valami feladatot. imádom, szeretem, de idejön kedden, és elkezd takaríttatni? mentem 109 kilóra hízok

Traitor General 2011.02.01. 15:52:33

@Lotyó Bridzsida: katasztrófa ez a csávó. Szerintem simán belemenne ha nem lenne kamera.

mézescsók 2011.02.01. 15:53:04

Azért van egy-két dolog, amit nem értek.

Pl. az, hogy ha ennyien és ennyire utálják Évát, akkor hogy a fenébe kerül mindig vissza? A botrányai miatt? Ki a fenének van kedve mindennap nézegetni egy hisztis nőt? Ez számomra rejtély.

A másik az, hogy mitől tartjátok erősnek Gombit? Mert valamikor beszavazta a családja? A Picurral való (ál)kiborulása óta elvan, mint egy gomba. Szerintem bárki eséllyel jöhetne vissza ellene.

Laci ugyancsak hallatlanul gyenge. Több a szövege, mint a valós tartalom.A háta mögötti erőre utalgatása a pszichikai hadviselés része, ami eddig bejött a kis hülyéknek. Vagy humornak szánta? Ha esetleg többet lengetné a karját és mutogatna, szavaznának rá a jobbikos fiúk, de kétlem, hogy egyrészt néznék a műsort, másrészt, hogy sms-ezők lennének. (Bocs, a politikai utalgatásért, de egyszer már írtam, hogy a gesztusaival nekem enyhén fastizoíd gyanúim vannak vele szemben, viszont most abbahagyon ezt a vonalat örökre).

Tegnap rohadtul kiadtatok többen Bécire. Amúgy mégis miben nem volt igaza? Egy vajkrém valóban piti dolog. De ha azt nézzük, hogy amikor az első megszorításos nap volt és az általatok nagyra tartott négyes megrohanta a kaját, megzabálta a jórészét és ráadásul gusztustalanul ott hagyott mindent, majd még röhögtek is a többieken, akkor jogos volt, hogy elkülönültek kajailag. Sztem Olivér, ha kért volna, bárki adott volna neki. Ehelyett jött a leszarom, abból eszek, amiből akarok. Ebben mi a frenetikusan humoros, amit jó nézni?
És még miben nem volt igaza Bécinek? Azt kellett volna mondania, hogy nem győzni jött? Ezt hajtogatja, amióta bent van! Hogy erősebbnek tartja magát Alekosznál? Azt kellett volna mondania, hogy á, dehogy? Ettől miért nagyképű? Lehet, téved, netán túlértékeli magát, esetleg így taktikázik (szerintem erről van szó egyébként), de mégis, mi a francot kellett volna mondania, hogy ne borítsa ki a nagy négyest? Egyáltalán a nagy négyes miért nem kiborítható?

A Gigi-Jerzy románc alapjában nem érdekel, de tegnap azt olvastam a Velveten, hogy nem volt dugás. Egyébként sem lettem volna rá kiváncsi, de valami lehetett, mert a pasin nem volt gatya, amikor felkelt. Bár tulajdonképpen érdektelen a dolog, esetleg az, hogy lehet biszex is a fazon, és arra sem találtam egyértelmű utalást, hogy meleg lenne. Nem minden "szépfiú" (a fene a castingok gusztusát!) az. És most a Gombi is az, vagy nem, mert az elején rendesen leköcsögözték? A Picurral való lamúr mennyivel hitelesebb, mint a Gigivel való bazsalygás? Főleg, ha beszámítom, hogy az a kétméteres távolságtartás valamilyen szintem mégiscsak megviselte, ez lejött a képernyőről nekem és annyira nem jó színész.

Szandi a fürdőben, mint egy szemérmes szűzlány a rózsaszín köpenye mögött írtózatos volt, taszító. Ha valakinek a saját bevallása szerint 600 pasija -értsd: alkalmi szexpartnere - volt (amit jobban elhiszek, mint Alekosz 100 nőjét, jó ha lehetett neki 10), akkor az ne adja elő a szemérmest, mert nem áll jól neki. Az áll jól, amikor kijelenti, hogy Tökölről jöttem (már jó hely) a Mambo Night Klubból és az a dolgom, hogy lenyúljam a pasikat. Na, ez Ő. Egyébként nem kap semmilyen büntetést azért, hogy általában szabotálja a feladatokat, mert nincs kedve hozzá? Mások kisebb vétségért is kaptak büntetést pl. Olivér és Anikó, ki a fenét érdekelt, hogy suttogtak-e, amikor a senkisem hallotta és amig a retekklub be nem nyögte, nem is tudott róla?

Különben bárki megy ki, a jelenlegi leggyengébbet viszi ki. Eddig Ildikó volt az egyetlen tökös, mert Ő valóban olyasvalakit választott ellenfélül, akiről tudhatta, hogy ugyan a sors kifürkészhetetlen akaratából, de sokan szavaznak rá. Még Oli sem egy nagyon erős pasas. A harmatgyenge és alig ismert Kristóf ellen nagyon kis különbséggel jött vissza, pedig Kristófot a neje nem erősítette szerintem, hanem gyengítette az állandó nyavalygásával, betegségeivel, a múltján és sanyarú gyerekkora miatti nyüglődéseivel.

Lanois 2011.02.01. 15:53:36

@szédült nőszemély - forza: @vörös áfonya: Unom már az állandó tisztaságmániátokat. Mintha másból sem állna a világ. Ha takarítani akartok, akkor menjetek el takarítónak. Ahelyett, hogy kiélveznétek az ittlétetek minden percét. Ehelyett besavanyodva zsémbeltek, mint télisavanyúság a spájzban.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 15:54:46

@Lanois: na majd csak figyeld. vagy betakarítom vagy beszexelem magam a döntőbe!:)

bévé 2011.02.01. 15:56:23

@vörös áfonya: @Lanois: baszki, mindííg. vkinek dolgozni is kell. :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 15:57:33

@Lanois:

:D Hát amennyiben egy 33 éves "Teri Hatcher" type csaj annak számít, akkor yess!:D MMKK!!!:D:D:D

christaylor 2011.02.01. 16:02:01

flanker: hogy fájdítsam a szíved (mert én ennyire gonosz vagyok, érted), elmesélem, hogy most jöttem haza, nagyon klassz volt, kabát nélkül, két órán keresztül.Lefagyott az összes kezem (kesztyűben), de cserébe legalább jól kipirultam és holnapra izomlázam is lesz.

mufuvecske 2011.02.01. 16:04:39

@Peter_Cs: szerintem itt nem Dzsörzi volt a hunyó, már eleve ébresztették őket zenével, nyilván nem véletlenül...

mufuvecske 2011.02.01. 16:06:49

@flanker: mintha összebeszéltünk volna...nem hiába töltöttünk annyi időt együtt a nyugiban...:)))

gidabiga 2011.02.01. 16:07:52

@christaylor:

az én szívemet is fájdítod, nem csak flankerét :(
már megint jön a meleg, esély sincs, hogy újra befagyjon a Balaton :(

Lanois 2011.02.01. 16:08:20

@szédült nőszemély - forza: jó, de akkor ne takard le a kamerákat, ha szabad kérnem.

Rigghead 2011.02.01. 16:08:43

@babyloveyou: gézáim, ti tényleg nem néztek tvt: jerzy rászólt évire a zene közben, h: ma is pozitívan kezded a napot! v vmi ilyesmi, éva erre a 'beszólásra' akadt ki...

gidabiga 2011.02.01. 16:10:18

egyébként Évát én is a hajánál fogva húznám ki a kertbe, amikor ott van a locsolóember, akit megkérnék, hogy addig locsolja hideg vízzel, amíg el nem hallgat és többet nem szólal meg :D
végtelenül türelmes vagyok, de ettől a nőtől futkos a szőr a hátamon :DDD

christaylor 2011.02.01. 16:10:34

@gidabiga: jön a meleg? ú, te ilyen vagányba nyomod, hogy a befagyott Balatonon? ott nem mernék.

Lanois 2011.02.01. 16:12:25

@Lotyó Bridzsida: Akkor a te természetes hajszined sötétbarna e?

mufuvecske 2011.02.01. 16:13:53

@Rigghead: Dzsörzi tök kedvesen szólt, szegény szerencsétlen...nem hiszem hogy rosszat akart...szóval Éva nem csak ezen rágott be, hanem azon hogy őőőőőő 2 órát aludt összesen vagy vmi ilyesmit üvöltött...

Ancilla 2011.02.01. 16:14:14

@mézescsók: Tetszik ez a gondolatmenet!! Minden bekezdésével egyetértek!!!!

Lanois 2011.02.01. 16:14:25

@gidabiga: nekem feláll tőle. a hideg a hátamon.

Holabög Rém 2011.02.01. 16:15:07

@Hódos Hajnalka: Én tuti azt mondtam volna Andicskának: Inkább most játsszunk azt, hogy amikor én dohányzom, te kussolsz. És utána láncdohányzás amíg bent van :)

gidabiga 2011.02.01. 16:15:46

@christaylor:

a Balatonhoz közel nőttem fel, nyaraimat az utolsó tanítási naptól az elsőig a partján töltöttem, nem tehettem meg, hogy félek :D
megtanítottak a nagyok mindenre, vannak szabályok, amiket be kell tartani télen is meg nyáron is és nem árt ismerni a felhőket :DDD

torró 2011.02.01. 16:16:51

Ezt a szennyet tényleg ennyien nézik? Hihetetlen! Emberek annyi jó könyv,vagy DVD-n egy jó film van. Ez a kulturális nívónk? Az agyam ledobja a szíjat!

gidabiga 2011.02.01. 16:17:27

@Lanois:

most már vigyük ki és hagyjuk is kint :)
remélem, a reteknek is ez lesz a célja, ráadásul Szandál is kicsit megroppanna, hátha lesz még kamera lerugdosás :)

Holabög Rém 2011.02.01. 16:17:47

@Lotyó Bridzsida: 33? Teri Hatcher? MMKK jöhet blokkolnám, sunáznám, gongazelejegongavége :)

joszif 2011.02.01. 16:19:19

Attól függetlenül hogy Éva megint okádnivalóan viselkedett, tökéletesen megértem, mert én is utálom ha felkeltenek. Ez kb. olyan mint mikor tudod hogy fel kell kellned szól az óra(esetünkben a zene) de még visszaalszol kicsit, mondjuk 10percet a következő csörgésig(zenéig). Nah ha Jerzy annyira jószándékból akarta volna üdvözölni akkor várt volna még egy kicsit és senkinek semmi baja nem lett volna.

Ilyen szar részt már rég volt a vv4-ben, nagyon kezd lapos lenni ezzal az állandó takarítással meg ébredéssel.

Holabög Rém 2011.02.01. 16:23:53

@torró: Mondjuk azt, hogy este egy órát VV-t nézek, a maradék hármat meg elalvásig olvasással töltöm. Elhinnéd? Akkor meg nem mindegy, hogy mit gondolsz te rólunk? Kiviszlek azt otthagylak, ennyi.

Augur 2011.02.01. 16:26:22

@torró: ki mondta, hogy nézzük? Hajnit olvassuk, aztán kész.

vörös áfonya 2011.02.01. 16:29:41

@torró: Meg takaríthatnánk is,de arra ott van a Keleti Andi.

Lanois 2011.02.01. 16:32:33

@Augur: én már csak a kommenteket olvasom. azt se mindig, mert nem érek rá. dolgom van.
@gidabiga: de te nem tartod ezt egy böszme lépésnek? inkább tegyük F6-ra .@szédült nőszemély - forza: ezért büntetést kaptok mindketten.

Augur 2011.02.01. 16:34:11

@Lanois: nyilván. másnak is. abba meg nemigen kéne belepofázni, hogy ki mivel tölti az idejét.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 16:35:48

@torró:

A kultúrális nívónk, Drága Torró, ott tart, hogy még mindig beokádunk olyan blogokba, amihez állítólag semmi közünk.
Én inkább ezen gondolkodnék el a helyedben. Mármint magadon, érted.:)
Meg azon is, hogy miért érzed szükségét, hogy népnevelj. Mi ezzel a konkrét célod? Kvázi van-e egy nagy "S" betű a mejjeden, hogy asziszed te fogod megmenteni a magyar kultúrális nívót a biztos pustulástól?:))

bévé 2011.02.01. 16:36:31

@torró: "Emberek annyi jó könyv,vagy DVD-n egy jó film van."

csak egy? óó, akkor én eddig vmit nagyon elbasztam, mert szerintem többet is láttam, de akkor azok szarok voltak ezek szerint.

Dr. Dzsásztisz 2011.02.01. 16:37:45

Gigi vitte tegnap a pálmát gerinctelenségből - ez egyértelmű. A többiek hozták a szokott formát, de ez a rinya, aki hetek óta ellenségeskedik Bélával, Lallerrel karöltve a másik geng ellen, ne üljön már oda haverkodni néhány kóbor szavazatért!

gidabiga 2011.02.01. 16:39:06

@Lanois:

akkor én erre E4-et lépek, és többször fordulok pálfordulást :D

Augur 2011.02.01. 16:39:21

@Hannibal22: az is kurván rendben van. nézi, akinek van ideje, nem nézi, akinek nincs. mindenkit szeretünk.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 16:39:23

@torró: vagy olvass vissza néhány hétnyit, és találsz olyan kommenteket, amikben a bloglakó kollégák mindenféle versekről beszélgettek órákon át. van aki ír is.

azt mondom, hogy az megütötte a kulturális színvonalat pöttyet. :) de a sok vers közben kell egy kis agyrelaxáló vv nézés, vagy olvasás.

igényes 2011.02.01. 16:39:44

Ez az Olivér gyerek szerintem egy eléggé mosdatlannak tűnik, testszaga rendesen lehet, a szájszagáról nem is beszélve. Nagyon féltékeny Alekoszra. Gigi, meg Béci jelentéktelen figurák. A bolond Laci még egy humort sem tud benyomni. Anikó egy rafinált roma csajnak tünik. Szandika még fog kavalkádot okozni. A Jerzi meg a másik gyerek annak a nevét nem tudom (rendeske), hát nem tudom mi is van velük.

A vége akkor lesz érdekes, ha marad:

Alekosz, Éva, Szandika, Gigi, Anikó.

bévé 2011.02.01. 16:43:13

@szédült nőszemély - forza: hagyjad má', ő biztos csak művészmozit néz és Kunderát olvas. csak akkor nem értem miafaszt keres az indexen. lehet menni es.hu-ra, bazze.

christaylor 2011.02.01. 16:43:28

@szédült nőszemély - forza: miért lettél apácának öltözött Audrey? tizenot nem dicsérte eleget a bikinis testedet? :)

mézescsók 2011.02.01. 16:44:45

@Lanois: mondd már meg, hogy a többiek - a négyes - mennyiben élvezi ki jobban a villában töltött létet? Mi az a k...a nagy kreativitás, amiben kiélik magukat? Egyet mondj, hogy mennyivel tesznek többet vagy akármit! Igaz, nem lógok egész nap a Vv-n, tehát nem látom őket napközben, ha egyáltalán lehet őket látni. Ami nekem lejön a négyesből az az, hogy Éva és Szandi jóformán egész nap az ágyban döglik (volt olyan, hogy egész nap át sem öltöztek, mert mindig ugyanabban voltak, bár el lehet a műsor vágásának sara is, de el tudom képzelni mindkettőről), vagy cigizik )mindkettő) és iszik (Éva nagyságrendekkel többet). Alekosz általában valamilyen üveggel köt bensőséges ismeretséget és folytonosan hülyeségeket beszél gyakran önmagának ellentmondva, ami nem meglepő, tekintve, hogy ritkán józan. Olivér iszogat, cigizik, összeesküvés elméleteket gyárt, általában leszólja a másik tábort és többnyire igazságtalanul, mert Ő maga lenne a legjobban kiakadva, ha feleannyira genyók lennének hozzá, mint Ő azokhoz. Alkalmanként közel negyvenéves pasi létére óvódás szinten hisztizik szeretett Enikője után.Ki a franc tartott puskát a háta mögött, hogy bemenjen a villába és ha ennyire nehéz, miért marad? Olivérnek innen üzenem, ha valami ennyire nem megy és nehéz, azt nem szabad csinálni! Pánikszerú gyorsasággal húzz el onnan, mert Neked ez a rettenetes szenvedés csak árt.

Szóval kedves monnd egyet, csak egyetlen egyet, hogy mennyivel jobb a négyes és én meghajlok az érveid előtt. De csak este nyolc után, mert most dolgom van. Addig előlegezem neked a bizalmat.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 16:45:05

@bévé: biztos megremegett a keze mikor klikkelt:)
@christaylor: de de, dícsérte. csak megromlott a viszonyunk, és gondoltam új imázzsal jelentkezem.

mézescsók 2011.02.01. 16:46:49

A helyesírási hibákat nincs időm javítani, de így is érthető.
Vale, kedves Lanois.

christaylor 2011.02.01. 16:47:22

@szédült nőszemély - forza: aha, más a haján változtat ilyenkor, neked új avatárod lett.

Denisa Wry (törölt) 2011.02.01. 16:47:43

Nem hiszem hogy a butuska bambácska de egyébként jó gyerek Jerzsi fogja magát kipattan Gigi mellöl és kitalálja hogy most akkor jól felébresztem a többieket.
Egyértelmű hogy ez titkos küldetés volt.
Éva mivel tudja hogy Jerzsi ellen talán van esélye rögtön ugrott is a lehetőségre hogy legyen indoka szegény srácra rakni a jelét. Hányadék, gerinctelen patkány az a nő.(by Évi)
Ekkor hittem el végleg hogy a retek klub igencsak manipulál.

vörös áfonya 2011.02.01. 16:48:02

@bévé: Én is járok művészmoziba,most menjek el?:)

joszif 2011.02.01. 16:48:17

@igényes: Ezt végeredményt elképzelni sem tudom.
Évát tuti kinyomják a következő párbajon, ami szerintem nem jó mert a kirohanásai ellenére is ő az egyetlen lány aki valamit is csinál amiből műsort lehet szerkeszteni(nem csak az ordibálásaiból), talán még a szandika is ide tartozik. Az Anikó 2 hetente egyszer kirakja a mellét azt még kevésnek érzem, legyen minden nap kidoba az a mell aztán a végén még Anikó fan leszek:D.

vörös áfonya 2011.02.01. 16:49:03

@Denisa Wry: Tessék,én is ezt mondtam,hogy titkos küldetés volt!Ugye?Ugye.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 16:49:35

@gidabiga:

Az egészen vicces, ahogy éva üvölt, és mindenki behúzza fülét-farkát és kussol, ahelyett, hogy helyretennék 1 perc alatt.:D
Anikónak mondjuk voltak jó próbálkozásai, de ő sem elég vehemens.
egyértelmű, hogy azért üvölt, mert senki nem rángatja meg.
víz az arcba 2x, atzán mindjárt tudja hány kiló.:D

bévé 2011.02.01. 16:50:50

@vörös áfonya: a hangsúly a csakon volt. :)

joszif 2011.02.01. 16:50:54

@Denisa Wry: nah akkor nem csak nekem volt furcsa ez az egész, olyan természetellenes volt ahogy bemegy a duma is inkább csak ilyen nyögvenyelős valamit mondjak már tipusú volt

Lanois 2011.02.01. 16:52:52

@Augur: én olyat nem is írtam, hogy ki mivel töltse az idejét.

tizenot 2011.02.01. 16:53:52

@Lotyó Bridzsida: Szerintem akkor nem lehet helyrerakni amikor üvölt (anélkül hogy ne szegnél szabályt :D)

Akkor kell odamenni hozzá, amikor közvetlen az üvöltés után van és depibe süllyed és még rátenni egy lapáttal, hogy szar vagy, ronda és idegesítő.

vörös áfonya 2011.02.01. 16:54:24

@bévé: Hirtelen úgy olvastam,hogy a csapon.Mondom mi?:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 16:54:25

@christaylor: legközelebb átváltozok fekete nővé. vagy férfivá. :)

most koccolok, legyetek rosszak jónép!

Lanois 2011.02.01. 16:54:40

@gidabiga: A lúval? Csak vigyázz le ne dobjon.:)

torró 2011.02.01. 16:55:06

Hű- ha!Azt hiszem beletapostam a női lélek közepébe. Vissza vonulok. Nálunk a "zasszony" se,nézi.De volt egy 85 éves nagynéni aki minden percről be tudott számolni:)).Úgy hogy rendbe van akinek ez kikapcsolódás, nem szólom le.Azért tanulságos, mert a más jellegű, vagy más tartalmú posztokon még soha nem ugrottak rám ennyien.:)))).Így se rossz!

christaylor 2011.02.01. 16:55:27

@tizenot: szerintem Évánál nincs megfelelő pillanat erre. ő bármikor képes visszapofázni, az egy dolog, hogy esetleg tök értelmetlen dolgokat, de vele szemben az a lényeg, hogy senki nem nyerhet.

Augur 2011.02.01. 16:56:54

@Lanois: jajj, nem te! a vendég, akinek először ugattam:)

tizenot 2011.02.01. 16:57:47

@szédült nőszemély - forza: Hát ja, nem kellett volna megenni a vajkrémem... Én meg egyek kenyeret vízzel?? Köpöd ki de rögtön!

Amúgy nem rossz ez az új image, határozottan tetszik :D

hazug fidesznyik (törölt) 2011.02.01. 16:58:15

Nemtom, a Gigi az a hosszú hajú spinkó?

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 16:58:39

@tizenot:

igen, az valóban jó pszichóterror neki.:D
vagy csak annyit kell neki mondani, hogy SZEM ALATTI KARIKAAAAAAA!!!!:D:DD

vagy: Te, Éva!
Tudtad, hogy az üvöltéstől karikás lesz a szemed?:D

Lanois 2011.02.01. 16:58:47

@mézescsók: Ezt nekem írtad? Mert szerintem véletlenül elcímezted.

Ancilla 2011.02.01. 17:00:06

@torró: Kedves Torro!
A magam nevében beszélek.
* Én itt pihenem ki a sokszor napi 10-12 órás munkámat, aminek jelentős része nívós könyvekhez kapcsolódik.
* Itt nagyon kellemes vagy néha kevésbé kellemes, de mindenképpen érdekes emberekkel cserélhetem ki a gondolataimat, élvezem a humorukat, megismerhetem a világszemléletüket, vagy csak úgy egyszerűen élvezem a csevegésüket, eszmefuttatásukat és a velük való "beszélgetést".
* A műsor csak annak szenny, aki nem látja meg benne a számára hasznos és igen sok esetben mulattató dolgokat. Az általad szennynek nevezett műsorban is EMBEREK szerepelnek, mint a regényekben, drámákban, filmeken, itt is kavarnak, szeretnek, gyűlölnek, sírnak, nevetnek, mint a regényekben, drámákban, filmeken. Egy okos ember mindenből tud tapasztalatokat leszűrni. Vagy csak merő szórakozásból (mert erre is szükség van) beszélget arról, amit látott, és élvezi azt, hogy mások hogy látják ugyanazt.

Olvass el egy-két Hajnalka-féle írást, lehet, hogy Te is kedvet kapsz megnézni ezt a "szennyet". Ha nem, akkor olvasd továbbra is kizárólag az Othellót (ott is van jó kis kavarás).

mocskosmacska 2011.02.01. 17:00:40

@mézescsók: Lacit kivéve teljesen egyetértek veled. Szandika engem taszít azon a képen, ahol szűzi ellágyulás akar lenni az arcán. Inkább valami enyhe értelmi fogyatékos vigyornak tűnik. Olivér egy picsogó, mindenkire szaró rinyagép, nem vagány. Bécit megértem, hogy tele volt a töke, hogy a nagy négyes mindent eleszik előlük. Szandika meg a legrosszindulatúbb teremtés, akit valaha képernyőre engedtek. Éva legalább pszichiátria eset, de eset, de Szandál egyszerűen csak primitív és gonosz.

Lanois 2011.02.01. 17:00:43

@Augur: Ja a Torrente. Igen, közben rájöttem.:)

christaylor 2011.02.01. 17:01:28

@Ancilla: köszönjük Ancilla, nagyon szépen beszéltél! :)

Holabög Rém 2011.02.01. 17:01:39

@torró: rendbeN van.A -ba, -be, -ban, -ben csapdáját könnyebb elkerülni sok-sok olvasással. A helyesírás tudniillik, nem derül ki "DVD-n egy jó film"-ből se.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 17:01:52

@christaylor:

azzal nagyon könnyű megtörni, ha direkt bántod. megy sírni azonnal az óvóbácsihoz, hogy meghúzták a haját.

tizenot 2011.02.01. 17:02:16

@torró: Tesó, most hogy láttam éva reggeli hisztijét, lehet még szavazni is fogok majd.

Ez már nagyon gáz? :D

kovácszsuzsi 2011.02.01. 17:03:45

@torró: ha rendszeresen járnál ide, hamar rájönnél mi élvezetet találunk benne

tizenot 2011.02.01. 17:04:18

@mocskosmacska: A frankó az lett volna, ha éjszaka kiosonnak, megesznek MINDENT, reggel meg alekosz kijelenti, fehér trikóban, lazán hátradőlve, konyakkal a kezében: "a legjobb az egészben az, hogy nem tudtok tenni ezellen SEMMIT" :DD

hazug fidesznyik (törölt) 2011.02.01. 17:04:54

@mocskosmacska: "Éva legalább pszichiátria eset, de eset, de Szandál egyszerűen csak primitív és gonosz."

Hogy lehet ilyen antimagyar módon más embereket lehordani? Ezért tart itt ez az ország. Különben ki az a Szandika?

gidabiga 2011.02.01. 17:05:27

@Lotyó Bridzsida:

az olyanért nem jár kizárás?
de ha valaki végre beolvasna neki, tán felfogná.
de nem biztos.

@Lanois:

ledobott, pedig ahhoz az egyhez értek :DDD
( frászt, félek a lovaktól :D )

igényes 2011.02.01. 17:05:55

@hazug fidesznyik: Nem egy hazug fidesznyik! Csak gondolom!

Holabög Rém 2011.02.01. 17:06:09

@Ancilla: "Itt nagyon kellemes vagy néha kevésbé kellemes, de mindenképpen érdekes emberekkel cserélhetem ki a gondolataimat, élvezem a humorukat..."

Jajj nemá (elbújik a rózsaszín köntösébe és pirul):)

igényes 2011.02.01. 17:07:14

@joszif: Gondolj bele egy háreme lenne Alekosznak! A hölgyek egymást marnák érte.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.02.01. 17:07:25

Lehet Alifantosz is megkóstolja az OLivér csúnyáját!

A gáz árának januári növekedése után most az áram is 6-7 százalékkal drágul valamennyi háztartásban. A többlet nem a szolgáltatók, hanem az állam bevételeit növeli. A rendeletet semmilyen előzetes bejelentés nem előzte meg.
Az emelés nem csak azért különös, mert korábban az árak szinten tartását ígérték, hanem azért is, mert Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter rendeletét semmilyen előzetes bejelentés nem előzte meg. Az is szokatlan, hogy az áremelés a megjelenése utáni napon már hatályba is lép.

Álszent, simlis, mocskos disznók!

ORBÁN ÉS BANDÁJA TAKARODJ!

tizenot 2011.02.01. 17:07:41

@Holabög Rém: ne pirulj, tutira rám gondolt :D

mocskosmacska 2011.02.01. 17:07:50

@hazug fidesznyik: HÁt, úgy, hogy Szandika primitív és gonosz, úgy.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:07:54

@gidabiga: Nem jár. Csak akkor basznak át a kupola tetjén, ha olyasmit csinálsz, amivel közvetlenül veszélyezteted a másik tepsi épségét. Zsuzsi se ment volna kia, ha marad a narancsnál. A biztit az verte ki, amikor teli üdítős palackkal indult csatába.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 17:08:51

@gidabiga:

gondolkodás nélkül okádik vissza mindenkire, aki be mer neki szólni, teljesen mindegy, hogy jogos-e.
ilyen egy agresszív kismalac. azzal pedig hogy kint hagyott 2 gyengét, még igazolva is láthatja a viselkedését, sajnos.:)) de majd koppanik, ha pl az anikóval megy ki.:D

a vízzel lefröcskölés szerintem nem szabály ellenes. mitől lenne?

mocskosmacska 2011.02.01. 17:09:05

@hazug fidesznyik: Egyébként sajnálom, hogy antimagyar módon Szandika leprimitiveésével hozzájárulok ahhoz, hogy az ország itt tartson, ahol.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:09:36

@A bundázó Debrecen kap orbántól 12 milliárdot !!:
Attól eltekintve,hogy tökigazad van, itten nincsen politizálgatás (csak néha, és akkor is én csinálom:) )

Szal vagy mondd meg, mi a helyes lépés, F6 vagy E5, vagy hesspicsába :)

torró 2011.02.01. 17:09:44

"tizenöt" Az a helyzet hogy a "zasszony" hisztijét idestova negyven éve hallgatom, beleszúrva egy anyós a két lányom ,most már az unokáim is, úgy kösz, de Évike már nem fér bele!:))))

mocskosmacska 2011.02.01. 17:11:20

@tizenot: Én azt nem értem, hogy a négyekre fogyott hatok mi miatt nem eszik meg az alkeszek kajáját délben, mikor azok alszanak, meg nem isszák meg a piájukat. Olyan szép lenne, ha délben Éva és a többi három részeg Lacira, Gigire és Bécire ébred.

gidabiga 2011.02.01. 17:12:05

@Holabög Rém:
@Lotyó Bridzsida:

akkor meg nem értem, miért nem tesz senki semmit.
ennyire bambák?

gastro vazze 2011.02.01. 17:12:13

@joszif: hát te hülye vagy, de minimum buzi! Ez a rész volt unalmas??! Ez?
A hiszti is jó vérnyomásnövelő volt (idegesítő volt) és hát drágalátos Anikó istnnő is vérbőséget okozott! Eddig az egyik legjobb rész volt :). Mondjuk, ha Éva sokkot kapott volna, még jobb lett volna, de ne legyünk kicsinyesek, majd eljön az az idő is ! :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.01. 17:12:19

@A bundázó Debrecen kap orbántól 12 milliárdot !!: Egyetértek!!! Ráadásul a 16 %-os adó is parasztvakítás, ugyanis az adóalap a kereset 127 %-a, ami valójában 21 %-os adó!

gastro vazze 2011.02.01. 17:13:30

@mocskosmacska: a négyekre fogyott hatok öten vannak, ha Évát kell kigolyózni héééé! Jerzy ebben az esetben mmkk Béciékkel lesz!

gidabiga 2011.02.01. 17:14:29

@A bundázó Debrecen kap orbántól 12 milliárdot !!:
@Peter_Cs:

szerintem ezt ne itt.
a bundázóizének ez már legalább a huszadik nickje, gondolom, a többit már letiltották, minden blogba beleköpi az irományát, és most tökmindegy, hogy igaza van vagy nem.

Augur 2011.02.01. 17:14:42

@torró: na apám, te is hoztad az űbersznob görényt, aztán meg olyan az írásképed, hogy a vomitus kerülget. az ismeretlen szó latin, keresd ki. igekötő különírása, kötőszó különírása, stb, stb. ma megengedem, beírhatod te magadnak az egyest.

mocskosmacska 2011.02.01. 17:14:53

@hazug fidesznyik: Ja, bocsi a ki az a Szandika kérdésre nem válaszoltam. Tudod, az a primitív, gonosz és bűnronda női nemi szervekkel rendelkező organizmus a VV4-ből.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 17:15:16

@gidabiga:

ennyire.
ennyire konfliktuskerülő az ember alapból, sajnos.:)
olivér lárvázásakoz ugyanez volt. mindenki ült és hallgatott.
kivéve zsuzsit.:D

igényes 2011.02.01. 17:15:31

Nagy huncutság készül szerintem! A Keleti lánya már volt bent, na most a Fidesz miniszeterektől ki jön be, melyik rokon? Esetleg Selmeczi gabika megy be és kiröhögi őket, hogy nem maradtak az MNYP-ben. Jaj, ez a Selmeczi nem is szólt nekik?

gastro vazze 2011.02.01. 17:15:37

@Holabög Rém: mondjuk, ha talált volna, az lett volna a tuti, de nagyon bénán dob! Képzeld, ha a Görbicz van bent helyette....10-ből 8 tuti homlokra ment volna:)

mocskosmacska 2011.02.01. 17:17:34

@gastro vazze: Öten csak el tudják Éva elől inni a piát. Egy hétig kellene csak megoldaniuk, Éva nem bírná tovább, kimenne. Bár állítólag az alkeszek nagyon cselesek, ha piához akarnak jutni.

igényes 2011.02.01. 17:18:06

Nem tudom igaz a hír, avagy nem? Az MTV is készül egy valóság sóra. Vajon kik lesznek ott?

Holabög Rém 2011.02.01. 17:18:42

@gastro vazze: Na ja. És Görbicz kezében még a narancs is halálos fegyver lett volna :)

0511 2011.02.01. 17:19:17

@mézescsók: "Egyébként nem kap semmilyen büntetést azért, hogy általában szabotálja a feladatokat, mert nincs kedve hozzá?"
Büntetést általában a Négyek Bandája nem kap valamilyen rejtélyes okból kifolyólag. Éva hányszor szabotálta a feladatokat? Következmény semmi. Amikor Olivér nem vette tudomásul az "akkor zabálsz, ha megdolgoztás érte és beosztod a zsét" feladatot, sőt köpködött és felrúgta a széket, vagy amikor ezt meg kellett volna beszélniük leugatott mindenkit és sértődötten félre vonult szintén nem kapott büntetést.

.lll. 2011.02.01. 17:19:34

a következő látogató pákó lesz egy népdalest keretében

a tóta blog,az dupla W,ez pedig a VV/az igazságosztóknak szeretettel/

Tompó 2011.02.01. 17:19:45

@A bundázó Debrecen kap orbántól 12 milliárdot !!: Úgy höbörögsz kolléga mint aki meg van lepve.... ezt vártuk tőlük, meg is kaptuk.... de türelem jön még kutyára jégkorszak....

gidabiga 2011.02.01. 17:20:00

@Peter_Cs:

:D

@Lotyó Bridzsida:

tán magáért még kiáll az ember, de másért már nem nagyon.
pedig olykor megéri.

tizenot 2011.02.01. 17:20:22

@mocskosmacska: Én már azt sem értem minek rendeltek egyáltalán kaját? Rendeljenek sört, úgyse hagyhatja éhezni őket az rtl.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:20:50

@mocskosmacska: Szerintem azzal kezdené, hogy elszopogatná Alekosz arcszeszét. Aztán a többi pasiét. Aztán a többi pasit, különösen Alekoszt, hátha ugyanúgy működik, mint a szoptatós mamáknál az anyatejjel. :D

Holabög Rém 2011.02.01. 17:21:44

@Tompó: jó, jó, de mikor mááá?

Tompó 2011.02.01. 17:21:54

@igényes: biztos valami vallásos izé.... mondjuk... apácashow..

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 17:23:22

@torró: örülök, hogy kérdezel felőlem! Engedtessék meg, hogy felnőtt emberként válaszoljak a hozzászólásodra, nem ugrok rád, mindössze elmesélem neked eszméim lényegét. Írok, olvasok, verselek, olykor színházba járok, sőt, néha filmeket is szoktam nézni. Nem egyet, többet. A műsort decemberben kezdtem nézni, mert érdekelt a műsorszerkesztési elv, a manipulációs technika, elemzem médiaetikai szempontból, és bocsásd meg nekem, de a szereplőket is figyelem. Nem mellesleg Hajni írásai igen jók, és az itt kommentelő kollégák humora zseniális. Ha néha ráérsz, szánj ránk pár percet, öntünk neked irsait és szívesen beszélgetünk veled a nyugiszobában egy-egy általad olvasott versről.

Tompó 2011.02.01. 17:23:42

@Holabög Rém: nemsokára még meg kell várni mire végre leáll az a nyavajás golf áramlat....:)))))

SÜN 2011.02.01. 17:24:32

"A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk."
Imádom az irásaid, de nem tudom kihagyni, hogy bekérdezzem, hogy az ustream logót te pselted rájuk? :D

mocskosmacska 2011.02.01. 17:25:53

@0511: NEkem az furcsa, hogy a négyes bármennyire is pofátlan a 6-2-vel, azok nem adják vissza, nem eszik el a négyes kajáját, nem tesznek hashajtót a borba, pedig béciből simán kinéznék egy ilyen viccet.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:25:55

@Tompó: Az is Nagy Testvér lesz, és szerzetesekről szól majd. Alekosz testvér, meg Olivér testvér küzd ádázul benne a Béci testvérrel, és Laci testvérrel a miseborért, meg a zostyáért. Gigi nővér, meg Jerzsi testvérrel fogja megszegni a 6. parancsolatot. Olivér testvér 7.-et, Alekosz testvér a 9-et, Szandika nővér, Éva nővér, Anikó nővér de úgy álatlában a többi zárdalakó pedig a 2.-at :D

(lehet guglizni kollégák :P)

Holabög Rém 2011.02.01. 17:28:26

eltűnt a kommentem!!! mifaszvanmá??? Ennyire fos vagyok?

mocskosmacska 2011.02.01. 17:28:50

@Holabög Rém: Utánna nekiállna gyümölcsöt erjeszteni a'la sivatagi show.

Tompó 2011.02.01. 17:29:03

@Holabög Rém: Műsorvezetőnek meg felkérik Erdő Peti bácsit, villanővérként pedig Siklósi Beatrix lesz a befutó...

Holabög Rém 2011.02.01. 17:29:20

@mocskosmacska: vagy főzne páleszt csirkéből :)

mocskosmacska 2011.02.01. 17:29:43

Anikó tényleg fantasztikusan jól nézett ki fekete özvegyként. Olivérhez meg illett a tehén jelmez.

gastro vazze 2011.02.01. 17:32:36

Olivérnek mindig ezek a konzervhaverjai mennek a Nekedvalóba?

mocskosmacska 2011.02.01. 17:32:44

@Holabög Rém: Viszont a hashajtó a borába azért nem lenne jó poén, mert úgy vettem észre, hogy a villában csak EGY wc van.

hazug fidesznyik (törölt) 2011.02.01. 17:33:46

Na jó, a Gigi nevű spinét szívesen megdugnám.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:34:31

@mocskosmacska: Miért? Végre lenne valami izgalom :) Újabb konfliktusforrás :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.01. 17:36:08

@canzone: Én is hasonlóan vagyok, főleg az emberi játszmák és a személyiségtípusok felől figyelem.

christaylor 2011.02.01. 17:36:21

@mocskosmacska: kettő, a másik a mosókonyhában van.

vörös áfonya 2011.02.01. 17:37:32

@christaylor: És Laci uralja,mert ő volt katona:)

christaylor 2011.02.01. 17:38:38

@vörös áfonya: így van, de ceruzáért bárki bemehet, akkor is, ha ő éppen trónol. :)

Holabög Rém 2011.02.01. 17:38:45

Namostaztánmá tényleg menjen mindenki a búsbüdösbe. Épp most nézném a tegnapi jelmezversenyes videót, erre mit látok, KITAKARTÁK OLIVÉR TŐGYÉT!!!!

www.valovilag.hu/video/116713

3:44-nél! Most komolyan! Ezek normálisak? :DDD

tizenot 2011.02.01. 17:40:03

@mocskosmacska: mer' azok gyengék.
Ki is hullanak majd, így műkszik az evolúció :D

igényes 2011.02.01. 17:41:17

@Tompó: Apácák, papok és gyermekek! Semjén meg a pécsi gyerek, valami pap.

MTV-1 Valóság Só

gidabiga 2011.02.01. 17:42:49

@Holabög Rém:

tegnap volt belőle egy közel 1 perces bemutató, akkor még nem volt kitakarva, ma megnéztem a videót és én is meglepődtem, hogy wtf?
ha egy filmben tehenet fejnek, ezentúl ott is kitakarják?
ráadásul a kitakarás miatt olyan, mintha Anikó szopna :)))

christaylor 2011.02.01. 17:42:59

@Holabög Rém: pedig tegnap a műsor előtt még nem volt kitakarva,mert én akkor néztem és láttam mindent premier plánban. :)

mocskosmacska 2011.02.01. 17:43:36

@Holabög Rém: Nekünk vicces lenne, de a 6-2+Jerzy csapatnak öngól. Éva bebástyázná magát az egyetlen wc-be egész napra, nehogy foglalt legyen, amikor ő szaladna.

mocskosmacska 2011.02.01. 17:46:44

@christaylor: A producer nem hajtott rá erre a jó kis konflikutsforrás lehetőségre?

0511 2011.02.01. 17:48:08

@mocskosmacska: A piába nehéz lenne bármit is belecsempészni, mert a két alkesz már akkor ráveti magát, amikor beadják az etetőbe. Azt viszont én sem értem miért ennyire bénák a 6-4-ek, ha csak nem a retek manipulál és nem mutatja reakcióikat

Holabög Rém 2011.02.01. 17:49:55

@mocskosmacska: Nekünk vicces lenne. És eddig is tart valójában a mondat :) Elvégre nekünk készül a műsor, nem? :)

0511 2011.02.01. 17:51:26

@mocskosmacska: 3
1 fürdőszoba
2 nappali, ahol Olire rányitott Szandika
3 mosókonyha,

christaylor 2011.02.01. 17:52:05

@mocskosmacska: még nem,de majd most,mivel tudnivaló,hogy úgyis olvassák a hv-t! :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 17:52:08

a nekedvalóban most jönnek a tanarak:)

christaylor 2011.02.01. 17:52:43

A NekedValóban most mutatják be a villalakók tanárait.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:53:11

@christaylor: ezt honnan lehet tudni? :) az órarendből semmi nem valósult meg :)

7vZdhz 2011.02.01. 17:53:59

Hogy miért nem jó a VV-t nézni?Este hazamész az egész napi hajtás után, tisztítod és táplálod a tested és a lelked?Szükséged lenne egy kis csöndre, hogy lenyugodj vagy valamire ami pihentet.Én ebben a műsorban csak nehéz életű, sérült lelkű embereket látok akiket nagyon sajnálok és akiktől nehéz lesz a szívem, mert arra gondolok, hogy mennyi mindenen mentek át és milyen elszántan küzdenek egy esélyért, egy olyan esélyért ami nem biztos, hogy boldoggá teszi őket.

mocskosmacska 2011.02.01. 17:54:14

@0511: IGen, ez az, ami nekem sem megy a fejembe. Béci, Gigi és még Laci sem néz ki olyan tejbetöknek, hogy ezeket a tufaságokat mind lenyeljék. VAlami nem kóser.

Hannibal22 2011.02.01. 17:55:12

@canzone: Gondoltam ,hogy lesz valaki ,aki elhiszi a dumádat:)

christaylor 2011.02.01. 17:55:39

@Holabög Rém: de másból meg igen. példát nem tudok írni, régebbi kommentek közt felelhetőek utalások arra nézve, hogy miket valósítottak meg eddig az itteni javaslatok közül. :)

namkuzu 2011.02.01. 17:56:20

@7vZdhz: igen nehéz lehett ekkora empatának lenni. Próbálj meg inkább röhögni rajtuk, én azt javaslom.

Holabög Rém 2011.02.01. 17:56:28

Azt lehet tudni, hogy miért gyufásdobozvan tartják a cigit? nem fizet a Philip Morris reklámpézt? Szégyelljék magukat! Pedig a Coca Cola hogy kitesz magáért! Tegnap is Balázs mellett volt egy majdnem teli pohár kóla, mellette meg egy majdnem teli üveg. Gond lett volna, ha vissza kell önteni :)

mocskosmacska 2011.02.01. 17:56:50

@Holabög Rém: Istenem de szép látvány is lenne! Éva fosik a wc-n, Olivér meg összeszorított lábakkal próbálja kiordibálni onnan.

2011.02.01. 17:56:54

@gidabiga: csak így lazán kapcsolódva a témához megjegyezném, már a comment blogon is megírtam, egyszer egy délutáni műsorban kifütyülték a szarkómából a szart.
Lehet, 12 éven aluliaknak még szülői felügyelettel sem ajánlott a tehén tőgye. Még rájönnek, hogy onnan van a tej. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 17:57:10

@Hannibal22: ugye kitalálod, hogy mit gondolok most rólad, és nem kell rontanom vele mások lelkét? :)

christaylor 2011.02.01. 17:57:44

A nő, akit Alekosz leötvenesezett, korántsem ötvenes. Olyan 40-42-re tippelném.

tizenot 2011.02.01. 17:58:17

@canzone: Na, ez szép volt, de szerintem nem tartozunk magyarázattal senkinek.

Olyan lehet ez a torro gyerek, mint az ordas tordason, az is jött hogy vers meg színház, oszt' jól láttuk is a kultúrát nyomulni tömött sorokban.

Én szívesebben nézem balekosz nagy bamba fejét, minthogy elolvassak egy verset. Nem teljesen vágom hogy ez miért gáz, de valaki majd biztos elmondja nekem észérvekkel (mer' abból még egyet se hallottam soha).

mocskosmacska 2011.02.01. 17:58:19

@0511: Ezek nagyon el vannak kényeztetve. Mi gyerekkorunkban nagyanyánknál 14-en osztoztunk két wc-n.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 17:59:40

@christaylor:
szerintem meg inkább az ötven felé, de jól néz ki, csalóka ám már negyven felett:)

namkuzu 2011.02.01. 18:00:21

@Holabög Rém: A kóla jelzés értékű, ha kiisszák (eddig 2x) akkor jöhet az új pakett. Szerintem.

Holabög Rém 2011.02.01. 18:00:38

@mocskosmacska: Honnan volt neked ennyi nagyanyád???? :)

christaylor 2011.02.01. 18:02:08

ez a magyartanár szimpatikus nekem.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 18:03:56

@tizenot: köszi, gondoltam, h bejön az őzikeszem;)

persze, h megettem a kaját. a családfenntartónak az a dolga, hogy elmenjen, vadásszon, és odaadja az asszonynak, hogy az megehesse, és táplálja a testét, hogy majd szép utódokat szüljön. a maradék meg a férfié.

na utódra nem gondoltam egyelőre, de a vajkrém finom volt bevallom. tököm kivolt már ezzela a pácsóval, meg a bőrkékkel. az nem kaja szívem.

xy1003 2011.02.01. 18:04:46

@Holabög Rém:
mióta kiszúrtam, én is mindig a colát nézem, hogy fogy-e :D
cigit reklámozni meg manapság már nem szabad, nincs az a pénz (ld. F-1)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 18:05:31

a törin kívül a többi tanár szimpatikus, még a matek is, pedig azoktól mindig rettegtem:)

Holabög Rém 2011.02.01. 18:06:19

@xy1003: deeeee nem az a lényeg, hogy fogye-, hanem hogy a kitöltött mennyiség, meg az üvegben lévő mennyiség nem stimmel. Majd figyeld meg ma este :)
Cigireklámra: ja télleg :)

joszif 2011.02.01. 18:06:21

@Holabög Rém: A cigit semmilyen körülmények közt nem reklmázohatja tv. De Mo.-n még a Cigis bloggot is cenzurázták szóval ne lepődj meg ha nem látsz cigisdobozt sem.

0511 2011.02.01. 18:07:12

@christaylor: úriemberként viselkedett:)

Szaffi B. 2011.02.01. 18:07:50

@flanker: "Megnéztem "Szólj, ha kell"-es szóváltásodat és most már okosabb vagyok. Aszittem komolyan beszéltél... "

Mimimi? Nem vagyok képben :O

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 18:08:16

@tizenot: mindketten a tordasi kultúrkör oszlopos tagjai. művelccségi vetélkedőik közben Alekoszt, a nagy filozófust idézgetik :)

tizenot 2011.02.01. 18:08:30

@szédült nőszemély - forza: Izé, ezzel hogy megettem az összes kaját és neked nem maradt semmi, finoman utalni akartam valamire tudod :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 18:08:50

@Holabög Rém: ne haragudj, de az én idegrendszerem nem erre van berendezve, akkor már inkább konyak. :)

xy1003 2011.02.01. 18:09:22

Egyébként ez a fürdőszobai párbeszéd csak nekem tűnik furcsának:

O: - Néztél rám valaha férfiként?
Sz: - Itt, bent?

???

christaylor 2011.02.01. 18:11:00

@0511: mert azt mondta,hogy egy tanár soha nem mondja senkire,hogy buta?erre gondolsz?

joszif 2011.02.01. 18:11:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Hát itt a tanárok a jó oldalukat fogják mutatni nem ahogy általánosságban szoktak viselkedni.
Az én középiskolás matektanárom menne be azthiszem sírva menekülnének kifele. Vagy az általános sulis énektanár aki kipofozta a gyereket a padból.

Holabög Rém 2011.02.01. 18:12:01

@xy1003: ez nekem is feltűnt, nem kicsit! nagyon!

Hannibal22 2011.02.01. 18:12:12

@xy1003: ez nem furcsa! Pszichológia,érted:) Zavarba jött, ezzel akart időt nyerni..hasonló kínos helyzetben mindenki csinál ilyet,akaratlanul is.

mocskosmacska 2011.02.01. 18:13:42

@xy1003: Ha abból indulunk ki, hogy ezek mind az rtl-esek ismerősei és egy társaságból jöttek, akkor nem furcsa.

0511 2011.02.01. 18:15:07

@christaylor: Nem. Arra, hogy leötvenestez a tanarat. Ekkora nagy bunkót, egy nőnek a korát emlegeti. De azért profilból jól mutat Alkesz feje, nem látszanak elálló fülei

Holabög Rém 2011.02.01. 18:15:56

@Hannibal22: Ja! Asszem Lipcsei Péter nevű szellemileg túltöltekezett focista mondta egyszer egy meccs után. Az volt, hogy már csak a riporter, a kameraman, meg ő álltak a gyep közepén, a tök üres stadionban. A kérdés valami olyan volt, hogy mi a véleménye a mérkőzésről. Lipcsei válasza: mármint nekem? Gondolom ő is időt akart nyerni :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 18:16:21

@joszif:
a középiskolás matektanárunk, azt sosem felejtem, meg régen a lányom ált. matektanárját sem, azt hiszem azoktól is mindenki a kupolán át akarna kimászni

0511 2011.02.01. 18:17:00

@mocskosmacska: 14-en egyszerre nagyinál? Nnnnna, az lehetett az igazi VV

rexter 2011.02.01. 18:17:38

szerintem a tegnapi ÖF volt az egyik legjobb eddig. nem értem miért nem lehet stream :( jó világos, kibukna sok csalás meg simliség, de attól még néznénk!!
nem értem hajnikát sem mit nem ért. egyértelmű: zsófi kiesése miatt anikó uncsizik és bekavar Olivérnél akinek ez nincs igazán ellenére. Mindeközben meg szandika full féltékeny.
Érdekes lesz.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 18:17:54

gondolom sohasem fogja teljesíteni a rötölö azt a vágyam, hogy a lakók óráiból felvett anyagokat valaha is megnézhessem teljes egészében, vágatlanul :( (duzzog, sír, hisztizik)

Holabög Rém 2011.02.01. 18:18:24

Most néztem meg a Szandika leesett a lóról című színdarabot. Hát, rég láttam már ekkora műesést. vagy ezt már kitárgyaltátok korábban,csak lemaradtam róla?

christaylor 2011.02.01. 18:19:07

@0511: jaj, bocs, azt hittem arra írtad, hogy szimpi nekem a magyartanár. :)

ja, hát igen, ebből is látszik egyébként, hogy ezt a feladatot sem veszi komolyan, hogyha még ilyen helyzetben is megengedi magának az ilyesfajta beszólásokat.Ráadásul bzmeg, elmondták nekik, hogy hivatásos tanárok mennek be és ekkora suttyó, hogy ilyeneket mond.Nő és tanár, ez valami olyan dolog, amit kétszeresen is tisztelnie kellene.

Hannibal22 2011.02.01. 18:19:08

@Holabög Rém: :)) Ilyenkor időt kér az agy.
Vagy azért mert buta,vagy azért mert váratlan és kínos a kérdés.

K Tomoceusz 2011.02.01. 18:21:42

@xy1003: O: - Néztél rám valaha férfiként?
Sz: - Itt, bent?

Szandikából kinézem , hogy a fürdőszobára gondolt .
Jobban belegondolva én is ezt mondtam volna rá . Hülye kérdésre hülye válasz .

Hannibal22 2011.02.01. 18:24:10

@canzone: most,hogy mondod,hallod ezért még fizetni is hajlandó lennék.

mocskosmacska 2011.02.01. 18:24:45

@0511: Ingergazdag környezet volt.

torró 2011.02.01. 18:26:33

Köszönöm kedves "Augur" beírtam! Felhívnám szíves figyelmedet arra, ha már nyelvtani elemzéseket szívesen teszel,jelzi hogy bizonyára művelt emberről van szó.Ne rombold le a másik legörényezésével. Nos ez is megér egy egyest!

mocskosmacska 2011.02.01. 18:26:35

Olivért elnézve a tehénjelmezben az jutott az eszembe, hogy ez a választás telitalálat. Az a pasi pont olyan puhány és férfiatlan, mint egy tehén.

tizenot 2011.02.01. 18:29:40

@szédült nőszemély - forza: Gigi drága, én nem fogom a magvaimat elszórni ennyi ember előtt!
Fogyókúrára gondoltam :D

joszif 2011.02.01. 18:29:47

@mocskosmacska:
Oli csak úgy tett mintha nem értené hogy miért kapott tehén jelmezt tőgyekkel amik tejet lövelnek ki magukból ha huzogatják.
Elég nyilvánvaló utalás volt az rtl részéről...

reccs 2011.02.01. 18:31:17

Alekosz arca az iskola bejelentésénél fenomenális volt. Csak akkor szart be ennyire, amikor kijelölték párbajra. :)

joszif 2011.02.01. 18:32:01

@mocskosmacska:
Elég nyilvánvaló utalás volt arra hogy néhány naponta könnyit magán. Nem véletlenül kapott tőgyes jellmezt amiből tej jön.

(nah vajon ha ezt elküldöm látszik majd az a hozzászólásom amit eredetileg írtam?)

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.01. 18:39:07

@reccs: Percekig röhögtünk mi is ezen.

Alekoszban az az egyetlen jó, mikor lehull a 'műmájerként pózolok, mer' olyan szavakat tudok mondani, amit itt úgy sem ért senki, de diszkréten okosnak tűnök tőle', és felbugyog helyette a 'húgecc, szarba csaptak, hogy nem leszek feltűnés nélkül kakis'.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 18:41:57

@tizenot: lekövéreztél Erzsi? :'( nem is ismersz. az értékeimet sem, meg semmit sem. :)

0511 2011.02.01. 18:43:03

www.hir24.hu/szines/209128/vv-olivernek-a-rendorseggel-is-meggyult-a-baja.html
Olivérnek sincs meg az érettségije (mondjuk ezt viselkedése alapján ki is néztem belőle, csak a főorvos papa zavart be egy kicsit)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 18:43:06

@mocskosmacska: bevallom folyton az jutott eszembe, hogy a foltok a kis fején olyanok, mintha sz@rt kentek volna oda. :$

xy1003 2011.02.01. 18:44:56

@K.Tomoceusz:
"Szandikából kinézem , hogy a fürdőszobára gondolt"
na, ez visz mindent:D

Flood 2011.02.01. 18:47:37

Üdv emberek!
Csak 400 komment? Há mi van veletek, kezdenek lemorzsolódni a koca-VVHV-sok? :D

kovácszsuzsi 2011.02.01. 18:50:36

@Flood: későn került ki a poszt, és csak ennyi tellett :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 18:52:43

@Flood:

Hát néha kell pénzt is keresni valakinek, amiből kifizetjük a netet, érted.:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 18:53:53

@Flood: Flood, ez a való világ, a 40+-os posztok világa sajnos. ilyenné vált.kihalt a humor, az alkohol, a viccek, és az offolás.
:)

MegLepke 2011.02.01. 18:57:25

Szervusztok szemétládák!

Az jutott eszembe, hogy Évából úgy is ki lehetne hozni az állatot, amikor így hisztizik, ha valaki leköpné. Oké, nem egy úrinős megoldás: talán valamelyik hímnemű megtehetné. Akkor Évike nekiugrik és kizárják végre.

K Tomoceusz 2011.02.01. 18:58:30

@Flood:

Lanois kollega 8 óráig kapott határidőt , hogy összeszedje érveit és megvédje a négyeket . A többiek titkos küldetésben vannak , felkészülnek , hátha a kollega szava elakad és tudjanak segíteni neki .
Figyeld 20.00-t . Gong az eleje .

christaylor 2011.02.01. 18:59:12

@MegLepke: nem, mert a spanjai lefogják, miközben ugrik.

Szaffi B. 2011.02.01. 19:00:10

Szevasztok antimagyar kultúrbarbárok! Prolik! Pfeeejjj! :)))))

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:01:04

@MegLepke:

:))jóötlet!:))
Csinálok "Köpjük le az Évát!" polót.:D
Mondjuk köpésben nem vagyok túl jó, lehet rám több menne, mint rá.:D

csicserierika 2011.02.01. 19:02:01

@0511: Vannak, akik kilógnak a sorból és akkor mi van? Anikó érettségizett, saját állítás szerint nem volt rossz tanuló. Akkor miért is Oli segített neki elég egyszerű szavak helyesírásában? Hidd el nem az érettségi és a diploma az atyaúristen, hanem, hogy mit tudsz kihozni az életből.

Szaffi B. 2011.02.01. 19:03:49

@torró: szevasz Troll bácsi! Nem szeretünk, menj innen.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.01. 19:04:52

@MegLepke: Nem kell enynire lealjasodni. A bőröndök a szemed alatt vagy karikás a szemed visszafogott hangon is odaütne.
Én egyátalán nem értem, amiért kímélik ennyire. Lassan olyan benyomást kelt, hogy egyszerűen szánalomra sem méltó, mert annyira kis gyenge idegbeteg (és nem az a törtető, erős csipa, akit hirdet).

Amúgy nem értem mi keresnivalója Évikének benn. Jó pillanataiban intelligens, értelmes nő, miért küzd ennyire a celeblétért??

Flood 2011.02.01. 19:06:35

@Lotyó Bridzsida: Ne is mondd! Mostanában már annyi időm sincs melóban, hogy elolvassam a napi kommenttermést. Ráadásul a Nekedvalóra se szoktam hazaérni! Gondolkozok rajta, hogy felmondok :))

Trevlovics 2011.02.01. 19:08:33

jó estét! jöjjön a mai adag iskolatévé.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:08:39

@Sin' Dorei:

Mert nem intelligens és nem értelmes.
Intelligens és értelmes emberek boldogulnak a mátrixban.:)

Flood 2011.02.01. 19:09:11

Óóó, egy Szandika Olivér szerelmespár...be szép is lenne! :DDD

Juhéjj, Balázs! :)

0511 2011.02.01. 19:09:11

@csicserierika: Az egyén szempontjából biztos az a fontos, hogy mit tud kihozni az életből. De engem kevésbé irritál az, hogy valaki nem tud helyesen írni, mint az, amelyik úgy viselkedik, mint egy ősember.

christaylor 2011.02.01. 19:09:14

Ééééééés Balázs! :D
Szeretlek Bali!

christaylor 2011.02.01. 19:09:47

@christaylor: csak a nagypapás kardigánt hagyd otthon,lécci!

xy1003 2011.02.01. 19:10:17

@Trevlovics:
izgalomból lesz bőven - mondá Balázs :)

2011.02.01. 19:11:06

@Trollseprű 9: milyen vagy már! Ő nyitott feléd még a végén zárt falakba ütközik.

Augur 2011.02.01. 19:11:19

nesztek, Anikóban megint lesz egy-két légkör.

MegLepke 2011.02.01. 19:11:47

@canzone: hello tesókám! nem is láttam akkor, hogy még reagáltál, így leléptem köszönés nélkül, azt hittem, nem vagytok már ott.

@christaylor: akkor le kell köpni a spanokat is, és kevesebben maradunk versenyben a nyereményért.:D

@Sin' Dorei: igazad van, ez csak egy alternatíva volt. Nem szoktam köpködni egyébként.:)

Trevlovics 2011.02.01. 19:12:24

van egy ezresem rá, hogy a holnapi posztban laci iskolás gatyájához kötve valahogy szerepelni fog angus young :)

the sandwich maker 2011.02.01. 19:13:12

Imádom Anikó táskáját!!! :D

Egy kérdés: mit is csinált Béci a karjával?

vörös áfonya 2011.02.01. 19:13:55

De ők tulajdonképp most általános iskola 4.osztály vagy gimi?Mert nem tudok rájönni.

christaylor 2011.02.01. 19:13:57

Fehér térdig húzott sportzokni és papucs, felett kék köpeny. Ez így Jerzsi.

fran7 2011.02.01. 19:14:02

De ezt a barna köpenyt már 20 éve sem hordta senki.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 19:14:03

jáájj, ilyen barna köpenye volt a matektanáromnak annak a rémnek ezer éve:D

Flood 2011.02.01. 19:14:25

Anikó brutál aranyos! :DDD

Béci karja meg így kifingott egy kis szkanderozástól?

Trevlovics 2011.02.01. 19:14:58

irodalomtanárbácsira dobnék két-három jelet :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:15:23

@Flood:

Hallodhülyevagy??? Neked dolgoznod kell a munkahelyen??? Az milyen má?:D:D:D
Azonnal gyere el onnan!:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 19:16:02

@vörös áfonya:
elvileg azt mondták általános, csak kicsit keveredik az öltözék, lehet ilyen volt csak a jelmezkölcsönző szponzornak:)

Flood 2011.02.01. 19:16:12

Irodalomtanárok is szoktak ilyen köpenyeket hordani? Nálunk csak a technika-tanároknak volt

vörös áfonya 2011.02.01. 19:18:07

"A helyesírást én másképp értelmezem"by Laci

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:19:58

@Flood:

:)) Pont erre gondoltam. Csak a nyugdíj előtt álló technika tancsinak vót ilyen barna köpenye.:D
A fodrásza meg úgy tűnik meghalt.:D

Flood 2011.02.01. 19:20:09

@Lotyó Bridzsida: Jabaszki! :) Nem tudom, hogy ezek szopatnak, vagy ez tényleg egy ilyen cég? :D

Laci kajakra nem tud 3 prímszámot mondani??? :o

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:20:37

A katarzis az két szó?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.01. 19:20:41

Szandika zseniális, tessék:))
a doktor úr...:)

MegLepke 2011.02.01. 19:20:49

Végre adnak már Szandálnak is kicsi önbecsülést. Önuralmat is kaphatna.

christaylor 2011.02.01. 19:21:08

@Flood: hát hallod, még egyet se, nemhogy hármat! :)

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:21:38

Ha valalmi mondanivalótok van, tiszteljük meg egymást azzal, hogy jelentkeztek.

Trevlovics 2011.02.01. 19:21:40

a történelemtanárnő esküszöm fotosop! nem a saját testén van a feje!

Augur 2011.02.01. 19:21:40

@Mme Chauchat: mér nem tudtad? kata és rzis. ezt nem tudni, pfff

xy1003 2011.02.01. 19:22:27

@Trevlovics:
van egy testtartása, az biztos.
mondjuk, ilyen testtel... :D

fran7 2011.02.01. 19:22:45

Csoportmunka, hogy azt mennyire kedveltem.:(

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:23:11

@Augur: A vármegye vezetője az istván volt

gidabiga 2011.02.01. 19:23:49

@fran7:

hogy az mindig szívás volt! :(

innovation 2011.02.01. 19:23:49

Szegény tanárnő. Bár az sem normális, aki ide tanárnak jelentkezett. Szandika itt sem nromális.

Augur 2011.02.01. 19:24:05

@Mme Chauchat: megalapította az államot, vagy mit?

jörgömös 2011.02.01. 19:24:26

Imi a vadászaton meghalt-ezt nem hiszem el :))
online kellene tolni az összes órát, nagyon szórakoztató

Flood 2011.02.01. 19:24:30

Együtt éltek=egy országban :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:24:41

@vörös áfonya:

Én sem hiszek a kreszben. By Lotyó.:D

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:24:54

@Augur: nem, az mariteri volt. imivel

MegLepke 2011.02.01. 19:25:30

A töritanárnő hangjától még így is falra mászok. Szegény gyerekek.

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:25:47

@jörgömös: én is várnék az onlinére e tekintetben

xy1003 2011.02.01. 19:25:58

"ez egy nagyon agresszív csata volt, én úgy értesültem" - Alekosz :D

fran7 2011.02.01. 19:25:59

Julianus felvette a kapcsolatot a hunokkal. Ezt nem hiszem el.

innovation 2011.02.01. 19:26:15

@MegLepke: Ha gyerekeket tanítana, nem lenne a vv-ben. :)

vörös áfonya 2011.02.01. 19:26:16

Mi most egy táborban vagyunk,mutatkozzatok be!

Augur 2011.02.01. 19:26:17

@Mme Chauchat: és negyedik béla KIRÁLY, jó?!

innovation 2011.02.01. 19:27:15

Hát ez teljesen GYP-s. Mármint Alek! :D:D:D

fran7 2011.02.01. 19:27:32

@gidabiga: De az tanárként is kitolás, mert háromszor annyit kell készülni egy ilyen órára, a tanárnak.

innovation 2011.02.01. 19:27:49

AtyaúristN! Anikóóóóóóóóóóóóóóóóó! (L)

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:28:06

ezek állástalan, pályaelhagyó tanárok. Vagy gyógypedagógusok. Vagy nem...(kétségbeesett smiley)

kovácszsuzsi 2011.02.01. 19:28:35

alekosznak nem tetszik a vörös haj.

christaylor 2011.02.01. 19:29:07

Hábzmeg, megmenekültem, nem kellek Alekosznak, mert a vörös hajú nők neki nem annyira....

MegLepke 2011.02.01. 19:29:23

@vörös áfonya: Lepke vagyok, éjjeli pillangó. Szeretek éjszaka fórumozni.:)

fran7 2011.02.01. 19:29:49

@Mme Chauchat: A matektanár azt mondta, hogy ez az ajándék a részéről a 8.-os osztályának. Mondjuk ezt róla el is hiszem.

christaylor 2011.02.01. 19:30:14

@innovation: aszondta, hogy 5-6. osztályosokat tanít. a töritanárnő.

Augur 2011.02.01. 19:31:25

@Mme Chauchat: praktizálnak ezek, nyugi.

Trevlovics 2011.02.01. 19:31:28

na aki tudja mikor indult, az kiszámolhatja mikor lesz vége, ha február 11 v. 14 (?) a féltáv.

csicserierika 2011.02.01. 19:33:37

@0511: csakhogy a bunkóság nem tanulmányi előmeneteltől függ. Ebben azt hiszem egyetértünk .

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:34:39

@vörös áfonya:

Lotyó vagyok, innen a kerületből. Proli vagyok és az is maradok, de ha nem tetszik, majd kiviszlek azt otthagylak.
Az otthagylak egy szó?

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:37:20

@Mme Chauchat:

ÚristN!
Ott jön NyútN, lóhátN.:D

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:38:37

@vörös áfonya: @Lotyó Bridzsida: igenis tiszteljük meg egymást azzal, hogy jelentkezünk

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 19:38:54

Éva mindig meg tud nyugtatni. A hatására azt érzem, hogy tudok öltözködni.

MegLepke 2011.02.01. 19:39:00

fujjj, muszáj ezeknek gusztustalankodni? Most vacsoráztam basszameg!

xy1003 2011.02.01. 19:39:25

@joszif:
ne igyunk előre:
"A következő napokban még lehetnek technikai problémák, mert jelenleg az új rendszert tesztelése folyik."
meglátjuk. vagy nem :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:39:38

@Mme Chauchat:

Most megyek 3.ba, bár már 13 éves vok. Kicsit későn érek, na. És?
Szeretsz? Igen nem Húzd alá!
:D

Augur 2011.02.01. 19:40:03

Anikó tudja, hogyan pasizzon. hányásig szivatja Olivért.

Flood 2011.02.01. 19:40:07

Fúj de kiba*tt undorító az a tampon!!! (broáf smiley)

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:41:58

Előkerült Gombi. Éppen nyalt.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:41:59

@Mme Chauchat:

Eláztál?:D
Csak vattám van, az is jó?:D:D:D

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:43:03

@Lotyó Bridzsida: igen, beleszorult a poharamba a tampon.

Flood 2011.02.01. 19:44:20

Melyik röhög úgy, mint egy veszett csimpánz?

Jézusom, Éva még ezen is képes hisztit csapni; kibírhatatlan ez a nő!

Augur 2011.02.01. 19:44:46

folyton azon gondolkoztam, ha Szandi és Éva szügyig merül a feladatba, akkor ki röhög visítva?! hát gombár homár, basszátokmeg.

innovation 2011.02.01. 19:45:01

Ezt a kibaszott hülye szőke ribancot kellen már kivágni onnan, mint macskát... Issszonyatosan bassza a bioritmusom! :@

innovation 2011.02.01. 19:45:55

Alpári volt az előző kommentem. Elnézést mindenkitől, de tényleg felmegy a vérnyomásom ettől a ribitől.

vörös áfonya 2011.02.01. 19:46:17

Olivér nem örült a tamponnak,de Lacival megetette a nutellás pelenkát.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:46:21

Ábbin lukkin fóóór frííídam!:D

fran7 2011.02.01. 19:46:49

Hoff és Szandika magol ez egy alternatív valóság.

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:47:05

Sztem a nyalakodós party után víz-elzárás lesz a bünti.

innovation 2011.02.01. 19:47:20

Anikó aranyosodik! :D

Trevlovics 2011.02.01. 19:47:31

éva lehúzta alekosz sörét. ennek már az oviba is lopó volt a jele bazz.

Flood 2011.02.01. 19:47:43

Szandika tényleg tanul! Beírok neki egy pirospontot

Aninál megint vannak bajok :D

christaylor 2011.02.01. 19:47:54

@innovation: de aranyos vagy,hogy elnézést kérsz emiatt! te biztosan vettél korábban illemórákat. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 19:47:55

Anikó pont olyan részeg, mint amilyen én szoktam lenni :)

fran7 2011.02.01. 19:48:08

Anikó hátán az egy elmosódott tetkó?

kovácszsuzsi 2011.02.01. 19:48:15

legalább szandi komolyan veszi

innovation 2011.02.01. 19:48:46

@christaylor: Lebuktam! Megyek szavalni. :)

Flood 2011.02.01. 19:49:51

Imádom a bemakkolt Anikót, 1x egy ilyen állapotában szeretnék vele találkozni :))

Augur 2011.02.01. 19:49:56

Olivér, ezért sülni fogsz, amiért kiszolgáltatod ezt a szerencsétlen kislányt a baltás gyilkosnak.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:50:20

@innovation:

Légyszives írd le 100x, hogy
Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton.

innovation 2011.02.01. 19:50:25

@Flood: Már ketten akarunk így találkozni vele. Egyemmeg! :)

christaylor 2011.02.01. 19:50:44

@canzone: ennyire édesaranyos vagy? :)

innovation 2011.02.01. 19:51:15

@Lotyó Bridzsida: Igenis!
Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton. Megígérem, hogy nem alpáriskodok soha többet kedd este a Hogyvolton.

christaylor 2011.02.01. 19:51:36

@innovation: hárman. pedig én lány vagyok. :)

fran7 2011.02.01. 19:51:57

Az a baj, hogy Anikó olyan, mint egy jó barátom, s ezért nem tűnik nekem aranyosnak részegsége.

joszif 2011.02.01. 19:52:01

kicsit mintha többet ivott volna anikó mint amennyit szokott...

innovation 2011.02.01. 19:52:25

@christaylor: Nem baj, sok jó ember... :)
Hát megzabálom szegény lányt. LL

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:52:36

@innovation: állj a sarokba. Nincs meg a 100

innovation 2011.02.01. 19:53:39

@Lotyó Bridzsida: @Mme Chauchat: Beszabehu! Megszámolta... :D Na megyek büntibe. hüpp

Flood 2011.02.01. 19:54:22

Miafasz?! Már 2 reklámblokk van???

joszif 2011.02.01. 19:54:22

Nah lehet összehozza az Oli-Laci párbajt

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:54:49

@innovation: beszabehubehábefo, várlak a szertárban

randomorszagi 2011.02.01. 19:55:40

Ani kedvenc dala a 4 Non Blondes What's up? Lehet, hogy ő a tökéletes?

Mme Chauchat 2011.02.01. 19:55:44

@Flood: mé? mi panaszkodtunk, h unalmas az öf. Most itt a reklám.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 19:58:33

@stephen dedalus:

Szerintem a Spaceman sokkal jobb szám!:))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 19:58:48

@christaylor: nem mondanám, hogy ez édesaranyos :) de bemutatta minden tipikus jellegzetességemet, amit részegen produkálok - kivéve a kezdeti szakasz agresszivitását (ne érj hozzám, megütlek :D). de aztán anikóra iszom magam :D

0511 2011.02.01. 19:59:31

@csicserierika: egyetétünk, erről nem is volt szó

Dr_utcai_arcos 2011.02.01. 20:00:07

@Flood: melyik röhögött?én voltam b+ :),behallatszott??
@Trevlovics: baazzz,lopó,apám,lopó??meghaltam...@innovation: @christaylor: 4en!Hej,ez volt az eddigi leggonoszabb közvetítés, ezen visítottam!

innovation 2011.02.01. 20:01:38

@utcai_arcos: Eeeeeez egy nagyonottvanaszeren öszefoglaló. Szeressük. Anikóstól, tanárostól, mindenestől. Csak Éva ne lenne... De majd idővel.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 20:02:53

@innovation:

Mennyé vissza a balettba ugrálni!:D
Dehogy számoltam meg.:DD:D

christaylor 2011.02.01. 20:03:04

@canzone: én még józanul produkálom a kezdeti szakaszodat, szóval, aki kivárja, míg eljutok ittasan a laza/jófej/mindenki legjobb barátja részig, azé minden tiszteletem. :)

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:03:18

Én be lettem folyásolva?!

vörös áfonya 2011.02.01. 20:03:26

És igen,ezt vártam!"Be lettem folyásolva!"by Jerzsy

Dr_utcai_arcos 2011.02.01. 20:04:18

@Lotyó Bridzsida: ölembe Bridzsi!izé,karomba...és a Mr.President?mind a kettő sokkal jobb mint az agyonsztarolt Wacap.

Flood 2011.02.01. 20:04:29

1 pluszpont Jerzsínek.

Augur 2011.02.01. 20:05:18

ééés, most ment el nálam a digitévés jel...

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:05:24

@vörös áfonya: Be vagyok folyásolva? Akko kérem, hogy valaki őrizzen ellen és utána fogásoljon meg ki. Vagy lebbezzen fel.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 20:05:33

Szoknyába jöttem, nem nézi meg valaki az alapszínem?:D

jörgömös 2011.02.01. 20:06:38

@Flood: igen, de szépen becsapdázta magát

kovácszsuzsi 2011.02.01. 20:07:05

jé, olinak lenne bátorsága magára vállalni. nem gondoltam volna

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:08:31

@vörös áfonya: mii? beintegrálva? Megreformálva? kiexhumálva?

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 20:09:02

@innovation:

Hát azt majd ÉÉÉÉN megmondom mikó hagylak, jóvan????:D
Különben is bűnhődnöd kell az alpáriskodásért.
Úgyhogy lécci énekeld el a hazám, hazámat az egész osztály előtt még.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 20:09:14

@innovation: lájkolom a lájkodat :)

@christaylor: tesó, nem lehet, hogy a tordasi találkozásunk előtt annyit igyál, hogy mire odaérsz, már kedvesaranyosszeretős legyél? :D

egyébként meg fasszopóköcsögláda az onlinetv, utálom, én rá teszem a jelet!

vörös áfonya 2011.02.01. 20:10:07

Ezek a szexi fehér térdzoknik:)

innovation 2011.02.01. 20:11:18

Anya ébresztgeti a fiát: -Kelj már fel édes fiam, iskolába kell menned!
-De anya, utálok oda menni!
-Mondj 2 okot amiért nem kellene menned?
-Utálnak a gyerekek és a tanárok is!
Most te mondj 2 okot amiért mennem kell!
...-Hát fiam egyrészt 47 éves vagy, másrészt te vagy az igazgató!

Trevlovics 2011.02.01. 20:11:25

már többedszer vettem észre, hogy balázs saját magát fenekeli a vv lappal.

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 20:11:45

@utcai_arcos:

Jóvan, de gyere má a suli mögé, ne lássa má mindenki, hogy izéé, tudod....:D
Különben is: Bros: Will, will I, will I be famous???:D:D

christaylor 2011.02.01. 20:12:13

@canzone: de veletek nem lesz gond, mert titeket imádlak látatlanba is, ez kevésbé szeretős emberekre vonatkozik inkább. olyan átlagismerősökre.
Egyébként de. Tordas ide marha messze van, valamivel el kell ütni az időt a vonaton. :)

innovation 2011.02.01. 20:13:25

@Lotyó Bridzsida: Hádde nem csak én beszélek csúnyán! Nem ér! És be fog jönni anyám meg apám és majd meglássuk! :)
Nem lehetne inkább a SzózLatot?
/Mikor anno tanultuk, három osztályt hívott be a produkciómra a napközis tanárom, mert vmiért így olvastam és így kezdtem el szavalni. Elég nagy szégyen volt anno... :'(/

Lanois 2011.02.01. 20:15:18

Bárcsak a Balázs mindig itt lenne, hogy elmondhassa mi a véleményem. És mi lesz, ha vége lesz a vv-nek? Honnan fogom tudni majd akkor, hogy miről mit gondolok...

Dr_utcai_arcos 2011.02.01. 20:15:23

@Lotyó Bridzsida: ne már :(.Cat among the pidgeons!Na AZ zene volt!Ha feljössz,megmutatom.Ö,meghallgatjuk!Meg van Rick Astley is :D!

christaylor 2011.02.01. 20:15:37

@innovation: mondom én, hogy ari vagy! :D

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:16:02

@innovation: mé, hogy köllött vóna olvasni, he?

innovation 2011.02.01. 20:16:18

@christaylor: Annyira jó ezt hallani! :$ Kérek még... :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 20:16:55

@Flood:

Még a végén elhiszem, hogy van agya az erzsinek, nem csak nagy pömpölője!:D

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:17:16

@Lanois: akk majd késleltetetten fog online menni a Bal lázs, hogy tuggyad a véleményedet. Esetleg a véleményeidet.

Dr_utcai_arcos 2011.02.01. 20:17:42

@christaylor: mifelénk snapszereznek meg magot rágnak, nektek is jó lesz :D! és szigorúan a vonat padlójára kell köpködni a héjat (vagy héját? ly??)!

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:18:40

@Lotyó Bridzsida: perszehogy van agya. A pömpölőjében.

Trevlovics 2011.02.01. 20:19:25

szandika megmondta. olyan esze van!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 20:19:29

@christaylor: ja hát engem is csak azok hoznak ki olyankor a béketűrésemből, akik véletlenül nekem jönnek, hozzám érnek, egy légtérben mernek velem lenni :)
Tordasra megy vonat??? :D

christaylor 2011.02.01. 20:19:52

@innovation: rajtam ne múljék az örömöd! ha leszel még aranyos/kedves, akkor tudatom veled itt mindenki előtt! :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 20:20:20

@canzone: mi ez, már az utat tervezitek? repülő nem megy oda?:o
hol a francban van ez a hely??

Lotyó Bridzsida 2011.02.01. 20:20:48

@Mme Chauchat:

Jóvan, úgy sem IQ teszteket akarok vele megoldani vasárnap délutánonként.:D

Mme Chauchat 2011.02.01. 20:21:21

@canzone: >>a területtől 2,5km-re vagy közvetlen buszjárat Székesfehérvárra, Budapestre). ... Tordas infrastrukturális ellátottsága jó, a ma emberének korszerű<<