Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X47

2011. január 31. 09:30 - Hódos Hajnalka

Kizárt dolog, hogy kétszer ugyanazt a hibát elkövessem, ezért már az összefoglaló kezdetekor tele a kád, kicsivel kevesebb habfürdővel, mint Jerzsiéknél, Balázs ma egész tűrhetően néz ki, ó, megnyugtató ez az állandóság az ébredezés pillanataival. Rögtön utána picsulás, Anikóval. Most megint nekem kell odamenni? Elmegy mellettem. Lacinak elege van a két barátnőből, mit tagadjam, nekem is. Anikó nem érti, miért fordul elő, hogy ennyire másképp látják a dolgokat és Zsófi néha olyan flegma tud lenni! Olivér vigasztalni siet, nagyon sajnálja, hogy így telnek az utolsó napjaik, ha ő lenne ebben a szituban Alekínnyóval, ő odamenne hozzá. Anikó odamenne, de ha meglátja, hogy néz rá Zsófi, elmegy tőle a kedve. Gigi úgy látja, Anikó teljesen kifordult magából, ő ezért nem fog nyitni, hogy utána a sebezhető pontjait kihasználva pofán basszák. Zsófi nyöszörög, Béci biztatja, az utolsó nap, élvezd! Megszeretgeti, Zsófi nyávog, imádlak Béla! Én is, élvezd az utolsó napod!

A lakók játékkonzolt kapnak, hogy történjen végre valami a nyígáson kívül, Laci Szandikával küzd, Alekosz szerint Laci egy küzdőbarbár. Gigi Jerzsivel harcol, Gigi teleszart nadrágja borzasztó, a konzolozás meg olyan látványos és izgalmas volt nekünk, nézőknek, hogy mindjárt összepisilem magam az izgalomtól. Visszaugrunk az időben, mert pénteken történt valami, ami kihatott a tegnapi napra és hogy összeálljon a kép. Olivér a konyhában enni készül, Zsófikirálylány rászól az ajtóból, Oli, az a vajkrém a miénk! Olivér odavágja a kést, bebassza a szekrényajtót, felrúg egy széket, kinyitja az ajtót és kiköp. Így mulat egy magyar úr. Vissza a tegnapba, Laci mutogatja Szandikának a hűtőt, itt a vajkrémünk, a kolbász, a két activia, nekünk megjött a kajánk. És én mi a lófaszt egyek? És hogy lehet, hogy nektek sokkal több kajátok van, mint nekünk? Mert mi beosztottuk, pedig nektek sokkal több pénzetek volt.

A témát gyorsan meglovagolja a stáb, a Villába levél érkezik. A két csapat üljön le, beszéljék meg együtt, hogyan osztották be a dellákat, úgy tudják, történt étellopás is, ezt is beszéljék meg. Olivér felcsattan, szerintem nagyon jól beosztottátok, elnézést, hogy loptam a vajkrémből, további jó spórolást! Duzzogva elvonul a hálóba, a Klán többi tagja már benn döglik. Ez a legnagyobb problémájuk, apukám, röhög Alekosz. Éva sem maradhat ki, jól tetted és jó volt amit mondtál, tetszett! Kit érdekel, szarjuk már le! Egye meg magát és forduljon föl! Kinn Béci leutánozza, hogy viselkedett Olivér. Anikó megszólal, de minek: kevés volt a pénzük. Miért nem állsz át a másik csapatba? Anikó sírni kezd, bevonul a szobába. Mit mondtak? Hogy miért nem állok át. Állj át, állj át! Anikónak olyan elege van, a takaró alatt bőg. Na, ugyanezt csináltad velem az ő hatásukra, a gerinctelen hányadékok hatására, sipít Éva. Gigi kinn értetlenkedik, Anikónak is ez a megoldás, hogy bemegy és velük megvitatja, mi történt. Anikó még mindig sír, de tudjuk, hogy nála ez órákig is eltarthat, teljesen kiakadt és olyanokat mondanak neki! Már csak a Laci számít neki és Zsófit sajnálja a legjobban.

Béci bemegy, szóváltás kerekedik, Olivér önérzete feltámad, kimegy utána, mi az hogy erre vagyunk jók? Várom a klasszikust, mivamivamiva? Miért nem jöttök ki, hogy megbeszéljük? Mert aludni szeretnénk, Anikó meg sír. Oli és Béci összebalhéznak, Olivér szerint Béci ittléte arról szól, hogy a kibaszott szabályokat betartsa és a zacskója tele van már a feszültséggel. Egy kibaszott vajkrémről beszélünk, hallod magad, haver? Bécit nem hallom, mert egyszerre óbégatnak, Béci szerint nem a vajkrémről van szó meg az volt a feladat hogy megbeszéljék és az a vajkrém az ő kajájuk volt, azért egyen kenyeret vízzel, mert Olivér felzabálja a kaját? Szandika jön segíteni óbégatni, előbb Laci kezdi rá, ti négyen egymás kajáját is felzabáljátok egymás elől. De mi nem veszekszünk ezen, ti meg csapaton belül veszekedtek. Szegény Anikó ki van idegileg. És, mit csináljak vele, ordít vissza Béci. Balázs megmagyarázza a balhét, Laci a félelemre manipulál, köszönjük.

Megint lekésem a reklám utáni első perceket, de képtelen voltam a jó meleg vizecskéből kikászálódni, miért nem csodálkozom, hogy Anikó megint bőg? Szandikának. Nem gondolta, hogy ez megcsinálja. Én már a beszédet se akarom mindjárt elmondani! És úgy döntött, hogy nem megy oda. Az is durva, hogy pont ti vagytok itt velem. Az empatikus Szandika empatikusan néz, a jóságos Olivér pedig azt mondja: fordított esetben te is itt lennél velünk. Basszus, még fél óra! A két párbajozó és szónoka vonuljon félre. Zsófi a széken állva gyakorol. Zavarok? Igen, próbálok. Próbálbaszki. És akkor meghallom a Villamesét, kevés hiányzik, hogy őrjöngve ne egyem meg az eddigi jegyzeteket. Alekosz szerint az a beszéd úgy jó, ahogy van, de azért. Az nagyon fontos, hogy a végén a mmkk legyen hangsúlyos. MinDÍG. De az már nem én vagyok, Alekosz. Zsófi beszédjét nem akarom még egyszer hallani, leveszem a hangot. Az idegeimet tovább cincálják, Olivér gyűrűt ad Alekosznak. Vinnyogok. Úgy fogom viselni ezt a gyűrűt, ahogy Olivér barátjához illik! Mivel Anikó és Olivér megszegték a rájuk vonatkozó mikrofonos szabályt, géz és ragtapasz segítségével hozzáragasztják a kezükhöz. Na, hát így tényleg csak a rohadék mikrofonba tudok beszélni.

Balázs megint megmagyarázza, hogy azért nem láttuk Alekosz visszatérését a villába, mert majd beszakította az ajtót, de most megnézhetjük, hogy várták őt vissza. Hogy, hogy, a nevét ordítva, a két liba meg visított, ahogy eddig is. Szandika ordít, nincs miről beszélni! Alek, Alek, gyere, jaj istenem de jó! Izgultatok? Hülye vagy? A Klán örömködése után Alekosz a szobába vonul, na szervusztok, hölgyek, szépek voltatok a képernyőn, Anikó is meg a Gigi is. Kihozza az arcnak azokat a részleteit, amiket itt nem is látunk! Zsófi búcsúja után a Négyek Alekoszt dicsőítik, kérdezgetik a százalékot is, de a hős hárít, nincs aktualitása. Végül kiböki, kurva nagy csönd. Nagyon nagy úr voltál ám. Rendesen látszott az arcom? Lehetett érezni az úriembert? Jól van.

Anikó csendesen elvonul a szobába, sír, hogyne, és nagyon lassan egy nagyon giccses dobozkát simogat a nagyon giccses körmeivel. Úgy érzem, hogy egyedül maradtam, picsog Lacinak. Dehogy. És nem elment világgá. Tudom. Most még jobban megerősödött a barátságotok. Zsófi hagyott a lakóknak búcsúlevelet. Gigi sír, Anikó sír, én legszívesebben kivágnám a tévét az ablakon, Anikónak elege van a búcsúzkodós levelekből, nekem mindenkiből elegem van, legfőképpen ebből az összefoglalóból. Anikónak Zsófi volt a lelki társa, Béci sajnálja a legjobban, hogy elment a KicsiLány. Mivel nem történik az égvilágon semmi, igazmondó hintáznak. Előtte Béci arról tart előadást a Valahányaknak, hogy most rajtuk egy ilyen uralmat akarnak, Anikó meg arról, hogy Béci nagyon megváltozott az utóbbi időben, ő a legnagyobb csalódás számára. Önző, nem érdekli senki. A hintában Béci, Olivér kérdez. Ha Alekkel mennél ki párbajozni, ki jönne vissza? Én. A Klán kiakad rendesen, Szandika szerint Béci be van képzelve. Akkora arca van mint egy lcd tévé. Kár is erről beszélni, lebecsülte az ellenfelet, legyint Alekosz. Éva idegbeteg módon cigizik, a Béci úgy kiesne, mint a pinty! Hogy a Béci nem fogja megnyerni ezt a játékot, olyan biztos, mint ahogy itt állok. Hogy Béci mit mondott Jerzsinek, nem hallottam, mert kimentem a konyhába és loptam magunktól néhány mandarint. Kényelmesen meg is pucolgattam és próbáltam a kezem remegésén enyhíteni. Béci szerint van itt pár ember, aki alacsonyabban áll nála.

Kegyelemdöfésként lejár Gigi és Jerzsi büntetése, Giginek az a feladata, hogy ezt nemtomhogy közölje Jerzsivel. Figyu, tudom, hogy ki vagy fingva, de mit szólnál, ha bemennénk a nyugiba aludni, van kedved? Jerzsi olyan nagy kedvről tesz tanúbizonyságot, mintha a szájsebészetre kéne menni. Persze van kedve meg elgyengül, ha Gigit látja, nem bírom ki, hogy ne bújjak hozzá, ne simogassam. Jerzsi ül a nyugiszobában a földön, a fejét fogja és nem hiszi el. Akarsz még inni, vagy aludjunk? Én eldumálgatok még veled. Aztán Gigi megkegyelmez: még jöhetsz hozzám közelebb. Még jöhetsz hozzám közelebb, hihi. Jerzsi mikor végre beletúrhatott a hajába, magamhoz öleltem és megcsókolhattam, hát az! Jaj, úgy hiányoztál! Nekem is te, hihihi. Függöny, akarom mondani paplan. Csak nekem van elegem, vagy írjam a téli depresszió rovására?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatom, ha éppen vannak. 

Címkék: vv4
1666 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös áfonya 2011.01.31. 09:55:52

"Gigi teleszart nadrágja borzasztó"

:)

badmintonplayer 2011.01.31. 10:02:10

És milyen volt az ajtóbetörés?

vörös áfonya 2011.01.31. 10:03:45

@badmintonplayer: Simán bement,nem is értettem miért spilázzák ezt túl.

Traitor General 2011.01.31. 10:06:56

@vörös áfonya: csak nem képzeled, hogy a reteknél bevallják a hibát? :-)

van-e szándék 2011.01.31. 10:07:01

@badmintonplayer: nem volt.. szimplán lemaradt a stáb az ajtónyitásról

vörös áfonya 2011.01.31. 10:07:38

@Traitor General: Akkor legalább ne mutatták volna meg.

Jimbo75 2011.01.31. 10:11:16

Az a 2 benga feka biztos nem tudta visszafogni a szétgyúrt Alekoszt.

vörös áfonya 2011.01.31. 10:12:00

@Jimbo75: Érdekes,hogy azok is csak kifelé menet kísérik,visszafelé már nem kell védeni:)

Traitor General 2011.01.31. 10:12:38

@vörös áfonya: hát igen... De a reteknél történtek már nagyobb bakik is:-) most olvastam el a pénteki órarandet... Hát visítva kacagtam!!!!

.lll. 2011.01.31. 10:14:04

a szájsebészetes hasonlat üt:DD

Jimbo75 2011.01.31. 10:17:18

@vörös áfonya: Gondolom vissza
kellesz(sic!) menni az illegális építkezésre a Blahára, meg az öltönybérlet is lejárt.

Traitor General 2011.01.31. 10:17:40

@vörös áfonya: nem tudom... de tuti, hogy alkeszkosz rámegy a tanerőre, ha az ellentétes nemhez fog tartozni.....

Mme Chauchat 2011.01.31. 10:19:28

@van-e szándék: lemaradt? utána meg mégsem? csak-csak "meglett" a felvétel...egy agyonkamerázott helyiségből... visszamaradottak ezek...

vörös áfonya 2011.01.31. 10:19:38

@Traitor General: Majd megkérdezi tőle óra után,hogy "Összehozunk valamit?"
:)

badmintonplayer 2011.01.31. 10:21:00

Ezek szerint kifelé nehezebben jutnak ki, mint visszafelé...Valamiért rendszeresen beragad az ajtó kifelé menet.

eduba62 2011.01.31. 10:21:46

Bécit vagy Lacit a célkeresztbe!
(szerdán kiválasztás)

Alapjaiban kell megrendíteni a "hatokat" :-)

Mme Chauchat 2011.01.31. 10:23:03

@vörös áfonya: nem lehet majd hiányozni óráról...:-( "otthon maradt" ŁoŁ

Jimbo75 2011.01.31. 10:24:20

@eduba62:

Remélem kiviszik a patkány olivért, vagy a kazalfejű ribancot.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.31. 10:24:34

Orbán nézed a híreket Egyiptomról ,Tunéziából , Albániából, vagy csak a seggnyalóidra hallgatsz?

Szorul a hurok, nő a nemzeti elégedetlenség a polgárság körében. Takarodj!

g-ko 2011.01.31. 10:24:52

a köszönjük S lemaradt, úgyhogy pótlom.
Köszönjük S.

Meg persze nekek is HH.

eduba62 2011.01.31. 10:26:01

Gombival egyébként mi van?
Már vagy két-három napja nem látni az összefoglalóban.

Így járnak a semlegesek? Teljesen átlátszóvá vált.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:26:22

Na pár dolog az elmúlt napokról:
Az megvolt, mikor a lovardában Éva aszonta, hogy de jó volt kinn lenni a természetben? Neki a fedett lovarda már természetnek számít háháhá

A Laci pszichoterrorja rendesen visszafelé sült el, egyetlen ember rendült meg belé: Zsófi - pontosabban Szandika, és a Szandi híresneves kiborulásától Zsófi

Alekosznak nagy riszpekt, ahogy a párbajon viselte magát, tele van allűrökkel az ürge, de (mondjon bárki bármit) úriemberként viselkedett. Az, hogy még akkor is a csajokkal szemezett, meg a llllegnagyobb dolog. Nem hazudtolta meg önmagát.

olivér nevét a pezsgőlopás, pontosabban nem a lopás, hanem az utána folytatólagosan elkövetett szarszétkenés miatt én már csakis és kizárólag kisbetűkkel fogom ezentúl leírni

Bécinek tényleg el van szállva az arca, és ennek nagy része magyarázható azzal, hogy nyerni jött, de inkább azzal, hogy Alekosz nagy arányú győzelmétől (és egyébként is, eddig mindig a négyek társasága jött vissza bármely párbajról)(mondjuk hurkák ellen, de akkor is) be van szarva és ezzel kompenzál. A srác azért ilyen lassú bexanaxozott tünemény, mert valami hihetetlenül tompa az agya, ahogy mondja, hogy nyugodjál meg (szép lassan, artikulálatlanul) annál igesetítőbb dolog nincs a világon. Agya tompaságára a legjellemzőbb, mikor kinn az Anikó (tán pénteken, vagy szombaton) kiborult a Zsófira, ez a srác meg kiment leosztanii az Anikót, meg magyarázta, hogy nem akar egyikük mellés sem állni - mire Anikó (aki továbbra is IstNNő) nézett rá értetlenül, hogy hát ki a pöcsöm möndta, hogy álljon bárki mellé is.

Gigi se egy nagy emberismerő, valszeg magából indul ki, mikor szegín sirdogáló Anikóról azt képzelte, hogy kibeszéli őket a négyesnek, az amit szerencsétlen naívaZsörzével művel, hát az hányinger, bár a beszólása tetszett, mikor megjött a kórházból, hogy Zsörzi biztos jól érzi magát a lovaglás alatt. Ez a szerelem annyira művi, hogy ihajj. Gondoljatok már bele: szerelmemet elviszik a kórházba, ki tudja visszajön e, búval vagyok baszva, látványosan szenvedek, oszt másnap, mintha mise történt volna, három csajjal elmegyek lovagolni. Ehh

Osztok szorzok baszki, és egyedül az Alekosz a normális a társaságban, remélem az is marad, és nem száll el nagyon az arca

eduba62 2011.01.31. 10:27:26

@Jimbo75: Jól is tennék, mert akkor az "Énző" vagy az "Erőszaki" kinn is maradna :-)

Rigghead 2011.01.31. 10:28:48

Hú béci de beképzelt! Megkérdezték kint hagyná e alekoszt és igennel felelt...azért oliék is csúnyán elszálltak alek sikerétől..

kiváncsi leszek, h a két erős - alek és éva nem fűzi e szorosabbra a kapcsot és távolodik el a két bénábbtól

beacska 2011.01.31. 10:29:30

jöjjön közelebb, jöjjön közelebb, na jöjjön legközelebb...;)))

Jimbo75 2011.01.31. 10:30:43

@eltorzult valóságérzékelés:

Mert mit kellett volna csinálni Dzsörzének? Rituálisan levágni a farkát, mert ha Gigié nem lehet, akkor senkié se legyen? Nyilván kimegy lovagolni három másik csajjal, azért elvileg olyan sokat nincsenek kinn, hogy egy ilyet elszalasszon. Alekosz meg nem úriember, hanem egy frusztrált fasz, akinek nem hogy 100 nője nem volt eddig, de ha 10 összejött a 30valahány éve alatt, akkor már sokat mondok.

eduba62 2011.01.31. 10:32:28

Ja egyébként az "Erőszaki"-ra visszatérve

"Jól levadászták" a négyekeket a hatok.

Négyek: 71%
Hatok: 29%

:-))

beacska 2011.01.31. 10:35:04

én meg aszondom, nem a kanapén kellett volna Anikót szapulni, hanem utánamenni, és ajnározni. Laci-drága jól kihagyta a lehetőséget, hogy bekerüljön Ani bugyijába...najó, nem vagyok vulgáris, kitöltse a szívében a Zsófi által hagyott űrt.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:37:48

@Jimbo75: @Mme Chauchat: szerintem ahogy a párbaj alatt viselkedett az úriemberhez méltó cselekedet volt - én így látom - nem alázott, egyetlen rossz szava sem volt, nem használt ki egyetlen ziccert sem, inkább megvédte a zSófit, a végén meg még ünnepeltette is a kiscsajt, szerintem ha ebbe is beleköt valaki, akkor az menthetetlenül elvakult
@Jimbo75: a Zsörzé meg, amilyen látványosan szenvedett az előtte nap, ahhoz képest mondom, én ha szerelmes vagyok és a szerlemem nincs velem, mert kórházba viszik, ki tudja milyen bajjal, visszajön e, akkor szenvedek és akármivel kecsegtetnek, szarok rá és szenvedek tovább - a kettő: szenvedés majd másnap felszabadult cocakergetés három csaj társaságában üti egymást. pont

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.31. 10:38:58

Alekoszra, mint a legkarakteresebb faszira, "mindig minden körülmények között" 4-5 milliós reklámszerződés várhat a villán kívül...már csak a kérdés, hogy milyen banki terméket reklámozzon?

Trevlovics 2011.01.31. 10:39:14

na már megint fogalomkeveredést érzek, márminthogy béci azért beképzelt, mert azt mondta, hogy szerinte ő nyerne alekosz ellen. bakker, mit mondjon? hogy bárki ellen kiesne? miért ne bízhatna abban, hogy nyer.... ez megint olyan, hogy értem én, hogy valakinek nem szimpatikus ez meg az, rühelli őt és őt, de szerintem ezt meg lehet mondani, nem kell mindenféle fals ideológiát gyártani mögé.
egyébként béci valóban el van szállva magától, de nem azért, mert azt mondta, hogy megverné alekoszt, hanem amiatt amit később mondott valami szintekről, meg hogy ő többek fölött áll. na az valóban nagy baromság.

Mme Chauchat 2011.01.31. 10:39:34

@eduba62: Gombi készül az órákra

Traitor General 2011.01.31. 10:40:07

@beacska: elképzeltem az űrtöltés közben László átváltozik pinkkirálynővé..... csodás,..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.31. 10:40:22

Az Alekosz jelenségről azt gondolom,hogy olyan ő, mint a bazári majom.
Nézni vicces, de otthonra nem kéne.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:41:29

@Lady Alfonzina: örülök, hogy megoszthattam, már napok óta nyomta a bögyömet :D

Trevlovics 2011.01.31. 10:41:35

alekosz szerintem pont olyan egyedi és érdekes figura, mint az első sorozatban volt oki, csak másképp. talán az ő "kultúrbarbár" kiadása lehetne.

Jimbo75 2011.01.31. 10:42:32

@eltorzult valóságérzékelés:

Jaj, hagyjuk már, nem az Ebolát kapta el, hogy azt kelljen mondani, hogy ki tudja visszajön-e...
Az igaz, hogy látványosan szenvedett, de mintha már megmondta volna, hogy "előbb a mise, addig nem dugunk mi se".

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.31. 10:43:00

@eltorzult valóságérzékelés: szerintem mexikói szappanopera forgatókönyv-író vagy. nagyobb összeget tennék rá.
omg!

christaylor 2011.01.31. 10:44:09

"az átjött az úriembernél" én röhögőgörcsöt kaptam tegnap. Bevallom,engem néha szórakoztat Alekosz. :)

Kolkom 2011.01.31. 10:44:23

Bár az Alekoszt, mint villalakót csípem, sokat esett a szemembe, mert a bátorság az nem a kenyere. Egy ilyen vinnyogó cicuskát mert csak kivinni párbajra.
Ha a Laciék jól játszanak eldöntik, hogy a Béci vagy a Laci menjen párbajra és saját csapattársukra szavazva biztosítják, hogy ők válasszanak ellenfelet.
Szerény véleményem szerint P..ciszáj kisasszony legyőzhető, a sebezhető, kiborult embert nem szeretik annyira.
Ha pedig az Isten és a szerkesztők is úgy akarják külön kivonulás nélkül lehet eltávolítani a villából.

Jimbo75 2011.01.31. 10:47:08

@Kolkom:

Hasonlóképpen gondolom Én is, Szandikát Béci szerintem kinn hagyná, akkor kicsit visszavennének a pofájukból a Fantasztikus Négyes tagjai...

tattila 2011.01.31. 10:47:09

@Jimbo75:
Eddig (minusz 4-5 nap) bírtam a kazlat, de azt a seggnyalást, amit művel. Nincs egy önálló gondolata. Amolyan csapatban az erő alapon, ha a klánjából valaki nyit egy témát amivel lehet valakit ócsárolni, akkor felpörög.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:47:15

@Kolkom: az a vinnyogó cicuska szétidegelte Alekot, hogy vigye őt párbajra, sőt a szemébe vágta, hogy gyáva, ha nem őt viszi

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.31. 10:47:18

A négyes titka,hogy a butaságukban, idétlen vicceikben, és a szarkeverésükben az emberek többsége magára ismer. Ezért szimpatizál velük.

Egy normális értékrendű ember kívülről nézve valóban unalmasabb, de jobban becsülöm azt, aki ember tud maradni az söpredék között is, mint aki pár Blikk megjelenésért és Velvet címlapért az anyját is eladja.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:48:30

@tattila: igen - azon kívül hogy igyunk valamit, és jó sokat - nincs sok önálló megnyilvánulása

Mourinho már nem a király 2011.01.31. 10:50:02

B@meg ez olyan rész volt hogy már ordítottam otthon. Minek a tökömnek mutatják még Zsófikát, ha tegnap már kiesett. Mondjuk nem is értem hogy kapott Alekosz 71%-ot, nem mintha Zsófika olyan izé lenne, de ezt a nyomoroncot ki szavazza meg mégis?
Anikó úgy felidegesített, hát miafaszomat sirdogál egész nap.
Olivér is megint nagy tahó volt, én megenném a Klán összes kajáját Béciék helyett, na lássuk akkor mi lesz.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:50:30

@Lady Alfonzina: ott kezdődik, hogy normális értzékrendű ember nem költözik be a villába - szóval, azok akik benn vannak, legalább szórakoztatóak legyenek, amúgy a négyesből egyedül Aleket bírom - bár persze össze nem költöznék vele, sokkal inkább Anikóval

Trevlovics 2011.01.31. 10:51:42

a gigizserzi elemzéseken is látszik,hogy az emberek teljesen szimpátia alapján ítélnek, hiába próbálják megmagyarázni, megideologizálni, objektívnak feltüntetni a véleményüket. ebből jönnek az olyan ítéletek, hogy biztos, hogy nem szerelmes, csak megjátszás van, mert.... és a hülye indokok. valaki tud mutatni olyan felvételt, ahol bármelyikük is mondta, hogy szerelmes a másikba, vagy kinyilvánították, hogy ez egy szerelem? akkor mit is lehet számonkérni? a legtöbben csak végletekben képesek gondolkodni, ez is tipikusan ilyen eset. ez egy kialakulóban levő kapcsolat, annak is az eleje, súlyosbítva azzal, hogy folyamatos kontroll és figyelem alatt vannak. mindketten óvatosak, illetve az látszik, hogy zserzi sokkal kevésbé óvatos, nagyon szeretetéhes a szentem, de alapvetően mindketten félnek, hogy ez most igazi-e, a másiknak van-e kinn valakije úgy egyébként, és amikor nincsenek összezárva akkor is működik-e a dolog. persze az emberek töménytelen menyiségű "jóindulata" ezt kapásból alakítja át hazugsággá, átveréssé, stb... :)

Jimbo75 2011.01.31. 10:51:53

@Lady Alfonzina:

Az lesz a fincsi, amikor esetleg majd egymás ellen kell fordulniuk, akkor hol lesz az a nagy barátság? A párbaj után is lehetett érezni, mikor Alekosz elmondta, hogy 71/29-re verte Zsófit olyan döbbent kuss lett, senki nem gratulált. Gondolom mindenkinek megfordult a fejében, hogy "baszki ez ilyen erős kinn"?
Okés, hogy Zsófikát még a ruhaszárító is lenyomta volna párbajban, de akkor is.

Kekec1 2011.01.31. 10:52:30

Hajni, igen, ez szarabb volt az eddigi sokéves átlagnál, mondhatni kétméteres szar volt, nem csodálom hogy kiakadtál tőle, én is csak félszemmel tudtam nézni és nem is nagyon érdekelt, nyígás, nyávogás, mocskolódás, erre nem vagyok kiváncsi. Szal totál megértelek, is minden tiszteletem, hogy így is megírtad. Kitartás, reméljük még két nap és utána a kiválasztás végre kicsit változtat.

Magóg 2011.01.31. 10:54:20

A hatoknak maguk közül kellene kiválasztani a legerősebbet, őt kellene mindenkinek jelölnie és az így kiválasztott ember végre kivihetné pl. Szandikát, akit vszeg kint is hagyna. (Szandika ellen szerintem simán esélyes lehet Anikó, vagy a szerelmetes játék miatt talán a Gigi-Jerzi páros egyik szereplője is). A lényeg, hogy ne a négyek válasszanak a hatok közül párbajellenfelet, hanem fordítva.

eduba62 2011.01.31. 10:55:15

@Lady Alfonzina:
Teljesen igazad van!

De ebben a műsorban nem a "normális értékrendű" emberek fognak milliókat nyerni, ugyanúgy, mint a való világban sem. :-)

Jim 2011.01.31. 10:56:04

Azért Zsófitól a "belsőséges viszony" az megvolt, nem? Vagy az az előző részben volt? Ja, lehet, mindegy.

mayii_atya 2011.01.31. 10:56:36

ennek mikor lesz már vége?!

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 10:56:38

@Magóg: a hatok már csak ötök, vagyis négy és felek inkább - és ennyi agyuk nincs, még a stratégiailag képzett Lacinak sem (legalábbis nem beszltek még erről) ellentétben olvivérrel, aki már felvetette ezt az opciót

joszif 2011.01.31. 10:57:57

Azért most az Évának nagyon igaza van abban hogy Anikó mit bőg mikor ugyan azt csinálta sőt ő még ugye direkt be is kavart a 4-es szétbomlasztása miatt.
Tipikus a két szék közt a pad alatt találta magát.
A gigiék újra együtt, hát b+ az a pizsama... ha ilyenbe látnám a nőmet egy doboz viagra sem segítene.

vörös áfonya 2011.01.31. 10:58:41

@Jim: Megvolt:)
Nekem rögtön az a jelenet ugrott be a Csillagok háborújából,mikor Lüke Luke feldarabolta a lovat(vagy lényt),hogy ne fázzon:)

Szólj, ha kell 2011.01.31. 10:59:17

Basszus, én én dolgoztam egy ideig egy múzeumban, és ezek a példányok simán fellelhetők voltak.
Alekosz az igazi biztonsági őr: nézzétek ahogy jár, mintha a kiállítási tárgyakat szemlézné és egy erotomán faszfej, aki a gatyájába élvez, ha meglát egy (akármilyen) nőt. Amúgy szexuális zaklatásért nem jár kizárás, csak ha pofán bassza valamelyik csaj?
Éva karakter sztem meg bármilyen munkahelyen megtalálható, az erőszakos, ostoba, mindig hárítós, alkesz picsa.
Anikónak meg milyen hülye szerepet írt már az ertéel! Pedig ennél jobb arc

tizenot 2011.01.31. 10:59:24

@Jimbo75: Én simán minimum 87-13-at mondtam volna, többet senki nem is vitt volna ki :D Mondjuk valszeg aleket ezután se nagyon fogják kivinni.

beacska 2011.01.31. 10:59:27

@Trevlovics: most látom, megint a te posztodra válaszolok, bocs...;)
szóval nekem akkor kezdett gyanús lenni Gigi érzelme, amikor az első kiszavazásnál Éva megjegyzést tett Jerzyre, és BÉCI sértődött be! Szegény J. nem is értette, mire célzott Éva, bezzeg Béci rögtön ugrott! Tudta ő, hogy a húgának nem pálya szegény intézetis, hisz nem véletlen, hogy Győzivel került harasztba...és igen, J. nagyon szeretet éhes, és sajnálom is, hogy belekeveredett Gigi-Béci játékba. De örülök neki, hogy asztalra csapott, látta vki hogy a Hatok megalakulásánál ő is ott volt, ill. bólogatott bőszen????
Jerzy is az éjszaka-ébrenlévők közé tartozik (lsd. előélet), tehát nem véletlen, hogy jobban jön ki a Négyekkel, mint a sógorral (lsd. felébresztési-vita)

eduba62 2011.01.31. 11:00:47

@Magóg: Az úgynevezett "hatoknak" sajnos már semmi esélyük sincs.

Egyrészt már nincsenek hatan csak legjobb esetben is négyen (Anikót elmarják maguktól)

Másrészt annyi eszük nincs, hogy ezt meglépjék, ezt majd a négyen fogják megcsinálni szerdán, és kiviszik az egyik Rácz testvért, vagy Lacit (és kint is hagyják!)
:-)

Szaffi B. 2011.01.31. 11:01:20

Alekosz hogy mondja a magáét a vajkrémlopásnál..amikor meg az ŐŐŐŐŐ pezsgőjét lopták el...

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:01:43

Az Éva karakterhez meg annyit, h. a mindenkori főnökök (rtl) kedvence, mert:
1. Van pofája hallgatózni
2. Ezt minden esetben jelenteni
3. Majd a munkatársai előtt hárítani

Szaffi B. 2011.01.31. 11:03:19

@eduba62: Mér ne lenne esélyük? A Gusztustalan Négyes sem erős. Éva biztos nem, Szandika sem. Maradt kettő. Annyi erős a Hatos-ötös-négyesben is van. (Anikó-Béci)

tattila 2011.01.31. 11:04:06

@Magóg:
Bécit kellene kihívónak megtenniük, aztán kihívhatja Alekot (a védettsége erre is kiterjed?) vagy Olit. Így ő is és a másik tábor is bizonyíthat, hogy most erős-e Béci vagy csak el-e van-e szállva-e.
Béci 2-3 héttel ezelőtt is ugyanezzel az attitűddel rendelkezett, ki is mondta(!!), de akkor nem figyelt fel rá senki, legalábbis nem volt visszhangja.

Kata Marán 2011.01.31. 11:06:32

Alkesz egy szerencsétlen pozőr. Állati előkelőnek tartja a szivarozást, úgy jár kel, mintha lenne valaki. Gyanítom, ilyen luxusban sosem volt még része. Buta kis nimand. Egy úriember sosem kérdezne olyat, hogy átjött-e a figura, ebből is látszik, neki is új a szerep.

joszif 2011.01.31. 11:08:35

Bécit egyáltalán nem tartom erősnek saját maguk fogják a döntőig jutattni azzal hogy nem mernek rárakni vagy kivinni. Beteljesítik a jóslatukat hogy ő tuti döntős. Így biztos az lesz ha érinthetetlennnek hiszik...
Sz.tem Anikó, Jerzy, Gombi jelenleg a leggyengébb láncszem

eduba62 2011.01.31. 11:09:50

@Trollseprű 9: Azért nincs esélyük, mert megpróbálnak "tisztességesen" játszani. Ez nem megy, nem erre vagyunk kiváncsiak.

A négyek akit eddig kivittek, azt kint is hagyták! Ezzel nem kicsit zavarták össze a "tisztességes" játékosokat.

Lehet persze a kazalfejűt is szidni, de emlékezetem szerint mindkétszer 70% körüli eredménnyel jött vissza.
:-)

Kata Marán 2011.01.31. 11:09:58

Béci védelmébe:ugyan, mit kellett volna mondania?Ha hiszel magadban, az fél nyereség.

iinside 2011.01.31. 11:10:36

szerintem adjuk oda az Alekosznak a fődíjat meg a reklámszerződéseket, oszt jó napot!

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 11:10:54

@Trollseprű 9: nem védeni akarom az Akekot, de az azér nem ugynaz, hogy megisszák az egész pezsgőt, vagy kennek pár kenésnyit a vajkrémből

tattila 2011.01.31. 11:11:10

Vitaindítónak: Anikó most hová fog csapódni?

vörös áfonya 2011.01.31. 11:11:11

@Kata Marán: Bárkitől megkérdezték volna ugyanezt,szintén ezt mondja.Szerintem is.

eduba62 2011.01.31. 11:12:25

@Kata Marán: Nem hiszem, hogy pozőr lenne Alek.
Sohasem tagadta, hogy nagyon jól érzi magát a villában, ki sem akar menni, mert ilyen jól még nem volt életében. :-)

dzsop 2011.01.31. 11:13:11

szerintem az igazán undorító az, hogy alkesz és olivér azon röhögtek, mekkora fájdalmat okoznának anikónak, ha alkesz kivinné zsófit (és kint hagyná)... most pedig olivér vigasztalja. jól ki van ez találva...

Trevlovics 2011.01.31. 11:13:16

@beacska: semmi baj. én csak arról beszéltem, hogy mivel szerintem nem lehet tudni valójában mi van, mindenki a saját hozzáállása alapján tulajdonít fontosságot és jelentést bizonyos dolgoknak. ha én azt akarom látni, hogy szerelmesek akkor megtalálom annak a "jeleit" is, ha azt akarom látni, hogy nem is, csak megjátszás az egész (és valamiért ez valahogy gyakoribb, na igen, az emberi természet, hmhm :) ) akkor annak is észreveszem a "jeleit". plusz még amit mondtam, hogy a legtöbben csak végletekben képesek gondolkodni, fekete vagy fehér, 0 vagy 1, igen vagy nem. szerintem ez egy alakuló dolog, ahogy írtam is, kezdeti lépések, nem lehet pontosan ráilleszteni se a 0-ra se az 1-re, mert mindenhol lesz átfedés is meg különbség is. ezért inkább az igaz, hogy ezzel kapcsolatban ítéletet mondani inkább az itélkező hozzáállásáról mond el dolgokat..

Szaffi B. 2011.01.31. 11:14:38

@joszif: Anikót visszaszavaznák a pasik, Bécit a kiscsajok. Tegyük félre a retek szavaz elméletet. Mindketten kinthagynák Évát vagy Szandit. Alekoszt MÉG nem, mert rajta (nem vele!) kurva sokat lehet röhögni, de Olivért nem biztos hogy nem. Mindenkinek tele a töke a Genyolivérrel kint, szerintem ellene is lenne esély. Ilyen eccerűek az emberek.
és nincs már bent olyan nagyon gyenge, a Négyes az összes gagyi szereplőt kivitte és erre verik magukat (Leonidasz, Ildi, Kristóf, Zsófi) ugyanmár!!!

Magóg 2011.01.31. 11:14:42

@tattila: van benne logika, de én a helyükben Szandikát próbálnám kiütni...

eduba62 2011.01.31. 11:15:59

@Kata Marán: Béci megnyilatkozásaiban már az elején lehetett érezni azt, amit csak tegnap mondott ki, hogy Ő "magasabb rendű" a többieknél.

Nem az egészséges önbizalomról van szó.

beacska 2011.01.31. 11:16:12

@Trevlovics: tudod az a baj, hogy már volt előttük nem egy pár (Szabi-Zsanetth pl.), akik erre építettek. EZÉRT maradtak bent sokáig. Tehát elég triviális, hogy most is akad egy pár, aki ezzel próbálkozik. És mivel ők az egyetlen pár, így hááát...

Caddy 2011.01.31. 11:16:22

teleszart nadrág :)
Mik ezek a hatalmas műkörmök, mikor, hogyan????? Nem értem.
Ja és a próbálok felkiáltásnál, és felkiáltottam, próbál bazzeg! MIT??????

Köszi Hajni, ez így hétfő reggelre zseniális volt. :) Kitartás.

joszif 2011.01.31. 11:16:23

@tattila: Én már írtam. Két szék közt a pad alatt. Nem véletlenül mondja az Éva hogy mit rinyál mikor ő múlt héten az Évával csinálta ugyan ezt mint amit most ővele a "barátai"...

Szaffi B. 2011.01.31. 11:17:06

@eltorzult valóságérzékelés: De ugyanaz. Én szívesen adok bárkinek a "vajkrémemből" ha odaröfögi hogy ehetek belőle? Ha szó nélkül belezabál, kiverem a szájából. Ennyi.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:17:35

@eduba62:
mert egy elbaszott biztonsági őr.

Magóg 2011.01.31. 11:18:40

@eduba62: a kapott százalékok alapján nem érdemes találgatni mivel számadatot nem ismerünk, elméletben az is elképzelhető, hogy Zsófi 29%-a mögött sokkal több szavazat van, mint Éva 70%-a mögött.
Nekem a játék szempontjából Béci és Alekosz a legszimpatikusabb, de Olivér kavarása is érdekessé teszi a villát. Mindezen túl egyelőre a szépséges Anikót vagy a talán leginkább önmagát adó Bécit látnám végső győztesnek.

eduba62 2011.01.31. 11:18:43

@Szólj, ha kell: Az még önmagában nem bűn szerintem. :-)

Kata Marán 2011.01.31. 11:18:44

Ha már védő lettem, Laciról is pár szót:semmilyen rejtett agresszió nem tört ki belőle, csak nem az ő nívója ilyen szerencsétlen , elvtelen alakokkal együtt élni. Az agresszió a nyolcosztályosból tört ki, aki megmutatta neki, hogy mit nem csinált az Anikóval. Ha azt mutatta volna be, mit csinált, nem borul meg Laci székestől. Nem vagyok ideges típus, de Alkeszt biztos pofán csaptam volna.

Trevlovics 2011.01.31. 11:19:04

szerintem szandika kiesése hosszú távon nem verné szét úgy a társaságot, mint mondjuk éváé. valamiért azt gondolom, hogy szandikának jobban szüksége van női társaságra maga mellett, mint évának. ha szandika kiesik, hárman simán elvannak magukkal a maradékok.

hex.kelly 2011.01.31. 11:19:34

Milyen szép kontraszt ,hogy Jerzsy-nek egy "aggódós-ölelés"-e 2 napos büntit ért, Olivér meg visszaeső kajatolvajként beszélgetésre "ítéltetett", és nem volt semmi szankció azért, hogy beleszartak ebbe az utasításba.

Olivérnek nem volt igaza, mikor Bécinek azt hajtogatta, hogy miért kell folyton a feladatokkal meg a szabályokkal foglalkozni. Hát azért vannak ott, nem?

Egyébként a szerkesztés meg a műsorvezetők egyre erősebb elfogultságot mutatnak Olivérék csapatával szemben, és ez gáz.

eduba62 2011.01.31. 11:19:46

@Magóg: Anikó gyözelmébe én is belenyugodnék :-)

atyagyatya 2011.01.31. 11:19:49

csak a játék kedvéért: szerintetek a villalakók közül ki melyik pártra szavazott tavaly?
Szerintem
Alekosz: Fidesz
Éva: Fidesz
Olivér: SZDSZ helyett jobb híján LMP
Szandika: ugyabnarra mint a Sanyi
Gigi: MSzP
Béci: MSzp
Laci: Fidesz
Jerzsi: MSzP
Gombi: MDF
Anikó: MSzP

Trevlovics 2011.01.31. 11:20:23

@beacska: na ezt hívják előítéletnek, prekoncepciónak :)

beacska 2011.01.31. 11:20:37

és ahhoz mit szóltok, hogy Olivér már a következő kiszavazásra készülve csinálta a jacuzzis-pezsis bunkóságát? Én tartom, hogy magára akarja húzni a "Hatokat", hogy lépés előnyben legyen, és hogy legalább láthassa a szeretteit, lesz, ami lesz...
Gombiról mag azt gondolom, azóta csendes, amióta megkapta a telefont:
1. bátyó lecseszte
2. (és ez a fő) Picur biztosította, hogy megvárja. Lehet, hogy bántotta vmi, nem jól váltak el, vagy nem úgy, ahogy ő szeretett volna, és bizonytalan volt. De azóta megnyugodott.

joszif 2011.01.31. 11:21:34

@Trollseprű 9: Anikóban még akkor se látok annyit hogy csak a szépsége miatt rányomnának a pasik. A Bécit valesz visszaszavaznák jelenleg bárki ellen de nem lenne 70%-a.
Abban egyetértek ha most Éva megy ki akkor nagyon nehéz lesz neki visszakerülnie 90% hogy bárki ellen kiesik most. Lacit kell a négyesnek erőltetnie egy Oli - Laci prábajhoz.
De ha igazán nagy taktikusok akkor a négyes Gombira löki minden szavazatát mert ő akkor tuti hogy Erzsit vinné ki.
Így mindkét tábor megnyugodhatna :D

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:21:55

@eduba62:
persze :)
igazából lemaradt a poén: nem poz-őr, hanem biz.őr.
huh, de nagyon hétfő van nekem.

beacska 2011.01.31. 11:22:05

@Trevlovics: :) lehet, de ha Gigi szemében is látnám azt, amit a Jerzyében, biztos nem mondanám. Én csak eszköznek látom őt (és értheted szexuális eszköznek is)

eduba62 2011.01.31. 11:23:06

@atyagyatya:
Hogy jön ez ide?

Egyébként pedig kit érdekel?

:-(

kérődzőgiliszta 2011.01.31. 11:24:52

@Magóg: Hát neked se a matek az erősséged! Na meg a logika!
Eriggy, tanulj valamit Béciékkel!
:-)

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:25:30

@atyagyatya:
haha, nekem is ez jutott eszembe múltkor :D
csak annyi különbséggel, h. erzsi, aleKOSZ, gomb nem mentek el szavazni, mert nem tudták, h. van ilyen

van-e szándék 2011.01.31. 11:25:31

@Rigghead: két fillért se adnék az rtl szerkesztési elveiért.. csak az látszik, belőle, hogy ki(ke)t akarnak eláztatni.. hogy mi a valóság, az a legkevésbé sem..

Kata Marán 2011.01.31. 11:25:34

@eduba62: Ok, nem volt szerencsés beszólás, azt viszont már kifejtette, ő nem iszik, nem áskálódik, nem keveri a sz..t, nem lop, stb. Őszintén szólva szimpatikusabb számomra, mint a négyes bármely tagja.

Magóg 2011.01.31. 11:25:34

@joszif: tényleg, a Gombi-Jerzi párossal nem is kalkuláltam. Vajon a négyek figyelnek erre? (Egyébként szerintem ront a játékon, hogy kiválasztás előtt borítékolni kell a kiválasztandó nevét, az utolsókként jelölők miért ne változtathatnának eredeti elképzelésükön az aktuális állás szerint?)

tattila 2011.01.31. 11:27:51

@eduba62:
Szandikáról mondta.
Egy 20 éves, éjszakában dolgozó, plasztikázott (azért említem negatívként, mert Szandálnak ez az egyik értéke) k(hm)-ről vagy (-ról?).
Vele szemben sokan magasabbra helyezik magukat. Béci ráadásul el is ért már valami saját pályáján (magyar bajnok).

eduba62 2011.01.31. 11:28:20

@Magóg: Szerintem pont ez a lényeg, a boritékolás, mert ebből is látszik ki lát az orránál tovább. :-)

Szaffi B. 2011.01.31. 11:28:34

@joszif: Szerintem Béci-Olivér még korai. Anikó minden poll-on toronymagasan vezet (amit én láttam) gondolom a fiúk szavaznak rá. Meg én. :)

Caddy 2011.01.31. 11:29:50

@beacska: Oli egy beépített ember szerintem, ő azt csinálja, amit mondanak neki. Direkt keveri a szart mindig. Csak a balhét csinálja, és azt is nagyon ügyesen. :)

Kata Marán 2011.01.31. 11:30:11

Még valami:Alkesznál mindig említik, hogy imádja a rendet. Mellesleg Olimanónál is elhangzott. Ki látott egyetlen mozdulatot, ami ezt alá is támasztja?

Szaffi B. 2011.01.31. 11:30:45

Szerintem a "Hatos" Bécire rak és kiviszi a boglyát. Kint is hagyja és gennyOliék visszavesznek a pofájukból.

eduba62 2011.01.31. 11:30:55

@tattila:
Erre csak azt tudom mondani, hogy az élet majd megmutatja melyikőjük az "értékesebb".

Azt nem tudtam, hogy a Béci bajnok, miben is?

goumideaumineaux 2011.01.31. 11:31:10

Üdv, démosz!

Úgy érzem ezt meg kell osztanom veletek:
Nyígó Valahányak vs Tolvajahányak.

(Szeretem az értelmetlen kommenteket.)

beacska 2011.01.31. 11:32:14

@Caddy: na ez egyértelmű ;)

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:32:24

@Trollseprű 9:
Ezért mondom, kár, h. ezt az exit-pollt torzítani akarja az rtl azzal, h. ilyen hülye szerepre késztetik a viszonylag értelmesebb Anikót.
Aki csak azért nem A 4 tagja, mert rühelli onnan az évát és undorodik alekosztól

Kata Marán 2011.01.31. 11:32:40

@Caddy: Lehet, hogy nagyon ügyesen, személy szerint hányingerem van tőle.

eduba62 2011.01.31. 11:33:50

@Trollseprű 9: Fentebb már írtam nincs annyi eszük, hogy ezt meglépjék. Belülről ők azért másként látják a viszonyokat.

Bármennyire is öntelt a Béci, ennyi esze azért van szerintem, hogy ebbe nem megy bele (fél).

:-)

beacska 2011.01.31. 11:34:09

@Trollseprű 9: egyrészt eszükbe sem jut, hogy magukra rakjanak, másrészt nem fog Béci "gyáva módon" egy LÁNYRAAAA rakni???? szerintük az az erő, hogy a négyekre tudnak együtt rakni. eddig jutottak.

tattila 2011.01.31. 11:35:22

@eduba62:
A VV főoldalán, ahol szepelőket bemutatják. Ott van Béci adatlapján:

"Profi sport karrier: Tánc – világbajnok 2. hely, magyar bajnok 1. hely (2005)"

Dr. Dzsásztisz 2011.01.31. 11:37:28

Lacinak vagy Bécinek kellene most távozni. Ugyanakkor aki simán kiejtené őket - Alek - most nem nevezhető a derbin. Éva, Oli verhető, bár Bélusnak csak a pofája nagy, hogy kivigye őket. Lacus talán elborul annyira, hogy kivigye vmelyiket. Ha nem, akor marad Jirzsi (helyesen így kell ejteni a nevét) vagy Gombi mint áldozat. Ugyanakkor nem csak Béla fosik, hanem Éva is, aki szintén Jirzsit vinné ki sztem.

Visszatérve, de tényleg csak egy szó erejéig fikára (Zsó-). Alekosz nem gyávaságból vitte ki hanem mert szívből agyonütné a csajt - ahogy én is a kis csoszogó, affektáló, szürcsölő takonygombócot. Minek él az ilyen....

Kata Marán 2011.01.31. 11:37:29

A Boglya mindent elfelejt, azt hiszi, más is. Hogy tud azzal az Oliverrel jóba lenni, aki mindenféle pondrónak, és büdös pofájúnak elmondta?Mi kell ahhoz, /vagy mi hiányzik belőle/, hogy ezzel a fazonnal barátkozzon?Vagy azóta szájvizet iszik pálesz helyett?

csicserierika 2011.01.31. 11:37:59

@Szólj, ha kell: Erotika kiállításon hossteskedni pl valóban előkelőbb. Esetleg meleg pornó lapokon ánuszt mutogatni, ez is klassz. A műköröm építés pedig a szakmák csimborasszója. Most mi a baj? Legalább dolgozott valamit, sőt visszavárja a régi munkáltatója.Ezt azoknak üzenem, akik állandóan élősködéssel vádolják.

joszif 2011.01.31. 11:38:12

@Trollseprű 9: Azért is írtam Laci - Olivért az lenne most aktuális. Minden azon dől el hogy ki választhat.
Kiválasztott esélyes nagyon az Éva nah ő sz.tem Gombit(70%) vagy Jerzyt(30%) fogja vagy ha nagyon felspannolja magát talán a Gigit, attól függetlenül hogy én birom most tuti kieső esélyes ha ő megy párbajozni.
Ha Laci választ akkor Olivér ez 100%. Ha Olivér akkor mostmár valószínű ő is Lacit mert akkor megint nyúlvérű lesz ha nem őt.
Ők hárman az abszolút esélyesek a kiválasztásra.
Ott van még gigi is ő tuti Évát választja ha ő lesz.
Én egy Olivér vs. Lacinak örülnék az lenne izgalmas. Egy újabb hetet nem akarok Évával a középpontban attól függetlenül hogy neki drukkolnék hogy visszamenjen de nem ő menne vissza.

eduba62 2011.01.31. 11:39:20

@tattila: Köszi!

Gratulálok neki innen is! :-)

De hogy ettől magasabb rendű lenne, vagy akárcsak egy plasztikcicát is le kellene néznie nem hiszem.

:-)

Szaffi B. 2011.01.31. 11:41:41

@eduba62: Béci már a múltkor is párbajozni akart. Konkrétan azt mondta, hogy ha most nem tudja kint hagyni az Olivért, akkor a fasznak maradjon itt még x hétig. Ő szeretne nyerni. BTW Béci helyében én is azt feleltem volna a pöffeszkedő négyesnek hogy MMKK én jönnék vissza ellenetek. Már csak azért is, nehogymá' lemenjen mindenki kutyába, vagy ugráljon, mert a Tolvajbanda azt mondja hogy ugorj.

Regös Bendegúz a becsületes nevem 2011.01.31. 11:42:31

na belepofázok mán én is: szerintem a Gigi lesz a kiválasztott és kiviszi az Anikót

vörös áfonya 2011.01.31. 11:43:26

@joszif: Szerintem Alekosz,Olivér és Éva nem mostanában fog kiesni.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:43:26

@csicserierika:
félre érthető voltam, nekem nem ezzel a szakmával van a gondom, hanem ezzel az aberrált állattal. Nekem szimpatikusabb egy olyan ember, akibe érzés is szorult (erzsi) - ha ész nem is sok - függetlenül attól, h. civilbe' mit csinál

mufuvecske 2011.01.31. 11:43:32

Hajni köszi:)

Engem marhára zavar ahogy manipulál az rtl...Most Bécit kezdik el negatív színben feltüntetni...úgyhogy sanszosan ő marad kinn legközelebb..

Szaffi B. 2011.01.31. 11:43:56

@joszif: Oli vs. Laci nem lenne izgalmas. Lacit legalább annyira utálják mint Olit a Zemberek. Ha Olivér kint hagyja Lacit, akkor teljhatalmúnak fogja érezni magát. Mondjuk hosszú távon ezzel ki is ejti magát. Legyen Éva-Gigi, vagy Éva-Anikó
vagy Éva- Béci és vegyenek vissza az arcukból végre.

tizenot 2011.01.31. 11:44:12

@Trollseprű 9: várd meg amikor majd évátó lopnak alkoholt, az lesz az igazi, a legfelsőbb szinteken :D

Regös Bendegúz a becsületes nevem 2011.01.31. 11:44:15

@atyagyatya: A Laci szerintem inkább szoci szimpatizáns

beacska 2011.01.31. 11:45:08

@babyloveyou: nekem eddig sem jött be a Béci, úgyhogy én nem látok változást

Szaffi B. 2011.01.31. 11:45:16

@beacska: Éva nem LÁÁÁNY. Ő egy lárva, tehát kivihető. :DDDD

Szaffi B. 2011.01.31. 11:46:49

@Trevlovics: + 1
és essen ki Éva, ne kelljen mindig fogni a távirányítót, hogy mikor kezd el idegrohamot kapni :)

jörgömös 2011.01.31. 11:47:32

Most nézem az összefoglalót, Éva szájából érdekesen hangzik a gerinctelen hányadékok jelzős szerkezet.

Szaffi B. 2011.01.31. 11:47:36

@vörös áfonya: Éva menni fog kifelé a pitsába, meglátod :)))

eduba62 2011.01.31. 11:50:24

@Trollseprű 9: Nem a Béci válaszával volt a baj, hanem a magyarázkodással utána.

Egyébként pedig igazi árokásók, mert ők kezdték el meghatározni magukat valakikkel szemben. Ők a "hatok" :-)

A négyeken csak "rajtaszáradt" ez az elnevezés, ők nem határozták meg magukat senkivel szemben, őket csak a pia, cigi, buli, poén, barátság "tartotta", tartja össze.

Harcolni, levadászni a hatok szerettek volna (csak nem jött össze)

:-)

Szaffi B. 2011.01.31. 11:50:35

@Regös Bendegúz a becsületes nevem: Ha Gigi lesz a kiválasztott sztem Évát viszi.

Trevlovics 2011.01.31. 11:51:07

@beacska: na pedig pl. ez szerintem elég egyértelműen átjön. még ildikónál próbálták meg párbaj előtti héten 2 vagy 3 napig partiba hozni évával, de aztán látszott, hogy reménytelen a nő és elengedték a kezét. zsófinál már meg sem próbálták. nyilván a szarkavarás, sunyizás nézettség szempontjából jobb, mintha nem történne semmi, elég csak meghallgatni a műsorvezetők összekötő szövegeit néha.

Caddy 2011.01.31. 11:51:12

@Kata Marán: pont ezért van tőle hányingered, nem azt mondtam, hogy nekem szimpatikus, hanem, hogy nagyon szépen bevédi magát mindig. Simán rátolta volna a pezsgős balhét is a jerzsire.

@beacska: a legszebb a Zsuzsi ügy volt, leült az asztalhoz, megkérdezte beleszólhat-e, mondták igen. :) Erre két percen belül Zsuzsi már az odún kívül volt. :D Ennyi.

@Dzsásztisz: így igaz boldogság van én szívemben is, mióta tudom, hogy nem lesz benne a tévében az affektáló barbie hangú királylánynak képzelem magam szaros.

Traitor General 2011.01.31. 11:51:28

nem vettétek észre, hogy az odulakókban fejnként legalább 3 személyiség lakozik? Pál fordulása kutyafüle ahhoz ami bent megy.....

van-e szándék 2011.01.31. 11:51:53

@Trollseprű 9: szimpatizálnám e fejleményt :)

Regös Bendegúz a becsületes nevem 2011.01.31. 11:52:10

@Trollseprű 9: addigra úgy, de úúúúúgy összebalhéznak Anikóval, hogy csak na!

tattila 2011.01.31. 11:53:29

Oli és Éva nálam betette a kaput. Bár inkább Oli, mert neki esze is van.
Így tudnám jellemezni őket:
Geci vagyok, és le is nézem azt, aki ezen felháborodik, ha viszont valaki velem csinálja ezt, akkor meg még jobban felháborodok rajta.
És nemes büntetésként rágalmazom és/vagy kigúnyolom. És ha én vagyok ennek a céltáblája, akkor is felháborodom és nemes büntetésként ...

tizenot 2011.01.31. 11:53:30

@Kata Marán: Egy nem agresszív ember ezt úgy reagálta volna le, hogy miután összevakarja a földről magát annyit mond röhögve hogy tudom hogy nem így akartad, meg különben sem vok cukorból, meghívsz egy piára a nyereménypezsidből, oszt' el van kaszálva :D

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 11:53:31

@Traitor General: ja, egyesegyedül az Alek tartja magát (önmagához mérten persze)

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:53:38

@Trollseprű 9:
Anikó-Éva lenne jó, csak félek azertéel kint hagyná az előbbit.
Amúgy a csatorna rajta van a témán, ha jól láttam ma megint elküldi Anikó évát a bús p...ába. Ismerve a helyzetet tuti nem a lárvának volt igaza.

eduba62 2011.01.31. 11:53:48

@babyloveyou: Ebben azért nagy szerepe van talán Bécinek is nem?

Ha nem beszélne zöldségeket, nem lenne mivel lejáratni.

:-)

Szaffi B. 2011.01.31. 11:55:05

@eduba62: "Nem a Béci válaszával volt a baj, hanem a magyarázkodással utána."

Miért is? nincs nála pondróbb bent. De van. Naugye.

"Egyébként pedig igazi árokásók, mert ők kezdték el meghatározni magukat valakikkel szemben. Ők a "hatok" :-)"

Amit megelőzött pár HÉT gecizés a Négyes részéről.

"ők nem határozták meg magukat senkivel szemben, őket csak a pia, cigi, buli, poén, barátság "tartotta", tartja össze."

Őket az tartja össze, hogy undorító véglények. Éva és Olivért egymást anyázta, lárvázta, Szandik letízcentisfaszúzta Alekoszt, stb, stb.
Ők azt hiszik nagyon bulis másokat alázni, röhögni. Egyelőre a tv nézők értékelik ezt, de nem tudjuk mennyire Oliv alig jött vissza a Kristóf!!!!! párbajról, Éva csupa gyíkot vitt, Szandi még nem is párbajozott.
Alek az egyetlen erős köztük, a röhögés-faktor miatt.

Trevlovics 2011.01.31. 11:55:43

@eduba62: ez nem így van, a négyek előbb "definiálták" magukat, előbb vonultak külön, stb.... a hatok csak az után alakultak meg, mikor a kihíváskor szarkavarást indított a négyes és a kihívás után olivér el is kezdett magyarázkodni, hogy maradjanak egy kicsit mert ő most szeretné megmagyarázni, hogy a kihívás előtti szopatás az direkt volt stb... erre válaszként alakultak meg a hatok. azt se mondanám, hogy a hatokat a barátság tartja össze, a buli az lehet, de tessék észrevenni, hogy ők is ugyanúgy a másik csoport ellenében határozzák meg magukat, róluk beszélnek, őket fikázzák amikor maguk között vannak. nem az esti buliról :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 11:55:45

amúgy most kezd majd érdekes lenni, ahogy elfogynak a hurkák

csicserierika 2011.01.31. 11:56:00

@Szólj, ha kell: Én szétröhögtem magam Alek legjobb pillanatain. Jerzsi aranyos szerintem is, de mi lenne a kisfilmjében a pácsón kívül? Effektíve semmi vicces. Érdekes, hogy senki nem tesz egy fikarcnyi megjegyzést sem Alek gokart győzelméhez, bezzeg mikor Anikó és Béci lavórt tartott a lábával, hát csak úgy izzott a poszt, hogy milyen fasza gyerekek, hát igen kell is ész hozzá.

joszif 2011.01.31. 11:56:34

@Trollseprű 9: Hát ha mindenképpen Éva megy ki akkor ő tuti hogy erősorrenben fog dönteni nem érzelmi alapon szóval szerintem a Béci kilőve, Anikó esélyes főleg ha folytatódik a szájkarate egymás közt. A gigitől szerintem fél. A gombitól is fél mert tudja hogy került be a villába. Van még Jerzsi vele meg nincs nagyon konfilktusa de mellette meg ottvan hogy bármikor lehet valami még Gigivel és az rtl tuti Jerzsit preferálná. Ezért is mondom azt hogy Éva tuti kieső ha prábajozni megy. Ha bontani akarják a négyest akkor Évávra szavaznak. De Éva nélkül meg nem lesz annyira megbontva a 4-es mert hát nem ő a húzó ember benne. Laciék szerintem Olit akarják kipaterolni a négyesből, akkor bomlana fel igazán az a csapat. Mert így maradna az Alek, Éva. Szandika csapódna ide oda. Utánna kigolyóznák Évát is aztán akkor végleg felbomlana a négyes.

mufuvecske 2011.01.31. 11:56:39

@eduba62: nyilván...és ez a felsőbbrendű duma nekem sem jött be, de szerintem az egyik legszerethetőbb figura...vállalja hogy ő nyerni jött, ezt az elejétől fogva mondja...de attól függetlenül megint a jól bejáratott forgatókönyv jön szerintem...

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:57:22

Ja, amúgy olivér is gyűlöli évát, többször mondta will, a nővérnek, hogy önző és mindig hátulról jön.
bár ezt pont ő mondta ahhhh...agyfasz az egész

joszif 2011.01.31. 11:59:10

@joszif: Kérdés van-e annyi eszük hogy több lépést gondolkodnak előre a 5-ök vagy 6-ok vagy csak egy lépést. Ha egy lépést akkor Évára tesznek és a negyből egy erső hármas lesz. Vagy több lépést és Olivért és akkor sanszos hogy a négyesből egy gyenge kettes hármas lesz.

Trevlovics 2011.01.31. 11:59:44

@csicserierika: alekosszal nics semmi bajom, neki is van egy kis gerincproblémája, de közel sem annyi, mint a három társának, ráadásul valóban nagyon szórakoztató, egyedi jelenség, hiába mondják, hogy a nőkkel így meg úgy, hát nyomul igen, de általában csak szóban, és szerintem még csak nem is annyira erőszakos, csak már túlérzékenyek rá. egyedül éva nyakával kapcsolatban feledkezett meg magáról, de abban meg vastagon benne van éva is és az egész megelőző heti biztatása és bátorítása amit a sikeres párbaja érdekében művelt alekosszal

csicserierika 2011.01.31. 11:59:52

@Szólj, ha kell: Erre ne vegyél mérget, mert Anikó már kavart szart eleget, most csak a híg részét issza.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 11:59:53

@csicserierika:
igazad van! Én gratulálok a győzelméhez!
Az a gigi mondta a pezsgős balhé után erzsinek (nem szó szerint), h. lehet ez volt élete legnagyobb sikere és el akarta volna tenni a pezsgőt emlékbe (mé' kellett meginni?).

Szólj, ha kell 2011.01.31. 12:01:11

@csicserierika:
na de egy másik szarkavaróhoz képest (éva) ő még csak egy kiskukta kávéskanállal

tattila 2011.01.31. 12:01:27

@csicserierika:
Most ott ki nyert? Mert azt furcsállom, hogy Béci kőrhátránnyal lett 2?

Szaffi B. 2011.01.31. 12:02:45

@joszif: Én nem vinném Olivért még. Oli most nagy császár, de Éva elvesztése igenis gyengítené. Szandi semmilyen (jellem-gyenge), maradt Alekosz, akinek ki tudja mekkora önbizalma lett most (tippem szerint nagy). Olinak MMKK Alekoszba kell kapaszkodnia és ha Alek elkezdi oltani, nevetségessé válik, csicska lesz, és bárki kint hagyja. Én ezt a forgatókönyvet szimpatizálnám jobban.

tizenot 2011.01.31. 12:02:59

@Trollseprű 9: Béci egyre nagyobb suttyó lesz ahogy megy előre az egész.

Az 100% ha odamenne oliékhoz, hogy igyunk meg egy sört, simán piálnának meg elmulatoznának vele, fordítva viszont nem így lenne. Ez kábé mindent el is mond a két csapatról.

Tele van feszkóval, arcoskodik, játssza a nagy kemény harcost, aki semmitől sem fél, tisztára mint az óvodában. Közben meg csúszik lefele a népszerűségi listán, oli, alek simén kinnhagyná, de szerintem már lassan éva is, meg gigi is.

Califax 2011.01.31. 12:04:34

Potenciális bárbajellenfelek:

Laci - Olivér
Gigi - Szandika
Béci - Alekosz
Anikó - Éva

Szerdán Éva lesz kiválasztva, és "méltó" módon Jerzy-t fogja kihívni.

joszif 2011.01.31. 12:04:44

@Trollseprű 9: Akkor eggyezzünk ki abban hogy legyen a kiválasztott Gombi és vigye ki Jerzsit :D

Trevlovics 2011.01.31. 12:06:33

a jövőre nézve azt látom, hogy ha anikó még egy kicsit tartani tudja ezt az itt is vagyok, ott is vagyok helyzetét akkor a kiválasztás meg a kihívást is megúszhatja most. az exhatos (aki ezzel már csak háromésfeles) biztos, hogy a négyesből választ, a négyesből viszont kinézem, hogy akár a semlegesek közül is.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:06:36

@tizenot: a Laci nagyon beoltotta szegín Bécigyerekt - ez a Laci is bakker, hogy hőbörögte, hogy olyan kinti szavazóhadsereget szervez cófikának, hát látszott - nagy kamu az az ember, valami rohattul nem találja már amúgy itt a helyét

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:07:04

@tizenot: szerintem ezen a hatoskodáson béci veszített a legtöbbet. önmagában eddig nagyon szimpi volt. most meg kénytelen kiállni a többiek mellett, ráadásul rosszul is csinálja, mert anikót már sikerült is elbizonytalanítania

Szaffi B. 2011.01.31. 12:07:04

@tizenot: "Béci egyre nagyobb suttyó lesz ahogy megy előre az egész."

Arra nem gondolsz, hogy tele a töke? Én már sokkal előbb lettem volna suttyó a Gennyekkel szembe...

Trevlovics 2011.01.31. 12:07:30

kiszavazásnál gombira leszek kíváncsi, hogy még tartja-e azt a hülyeséget,hogy neki a jerzsivel van egy meccse :D

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:07:46

@Trevlovics: a négyes önmaguk közül választja ki Olivért, (lesz még rá szavazat az ötösből is) aki kiviszi Jerzsit - meglássátok

Szaffi B. 2011.01.31. 12:07:52

@joszif: Én Éva-Gigit szeretnék :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:09:13

@Trollseprű 9: Én meg csak szimplán egy Anikót (magamnak) :D

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:09:20

@eltorzult valóságérzékelés: szerintem nincs annyi bátorsága olinak, hogy bevállalja

tattila 2011.01.31. 12:10:02

@joszif:
Azt a csapatot Oli fogja össze, sőt ő adja az erőt(!) is a csapatának.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:10:45

@kovácszsuzsi: bizony, ez az elméletem egyetlen gyenge pontja :D

joszif 2011.01.31. 12:11:17

@Trollseprű 9: Ha a gigi esik akkor áldásom rá :D. De ha most a Gigi visszamenne győztesen akkor két Rácz lesz a döntőben szerintem. A bécit amúgy sem merik kihívni ha a gigi visszamegy akkor utánna már őt sem.

Vízválasztó lesz ez a mostani kiválasztás az tuti.

gidabiga 2011.01.31. 12:11:28

@Trollseprű 9:

abból lehet, hogy még Éva jönne vissza, rá viszont az én idegrendszerem nincs berendezkedve :D
szeretném, ha már végre a négyek közül is kint maradna valaki, hátha visszavesznek a nagy arcukból, de tudom, hogy ők generálják a nézettséget.
mondom ezt úgy, hogy mind ellenszenves, aki bent van, de Éva stílusát, hangját nem bírom elviselni.

gastro vazze 2011.01.31. 12:12:39

kezd qrvára elegem lenni a műsorvezetők részrehajlásával.. műsorvezető ne kommentáljon! főleg, hogy egetverő baromságok mellé tudnak odaállni, mint tegnap Balázska az étellopók mellé...

joszif 2011.01.31. 12:13:46

@tattila: ezzel tisztában vagyok azért is írtam ha bontani akarnak de úgy igazából akkor nem Évával kezdik a bontást mert akkor marad egy erős hármas csapat de ha Olivérrel kezdik a bontást akkor vége a négyesnek. Utánna meg már a maradékot kiszórni nem nagy dolog Alekosz kivételével...

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:15:24

@gidabiga: Évár egyre inkább csak a pia érdekli, ha Alek, annakidején nem hozza föl a csajt magányos részegségben fetrengene a sarokban, mindekivel gányban lenne. Amúgy ritka undorítóan önző ez a nő - mikor kivitették velük a kaját, nem szólt az Aleknak (aki aludt) megitták A. pezsgőjét (megint nem szólt Aleknak, Anikó bőgicsélt, mi jut eszébe, há önnmaga - fúj, ocsmány lelkivilága van, de kategóriáját azt hozza (törtető) bár inkább az önző utánfutó jelző jobban illik rá

gidabiga 2011.01.31. 12:15:28

@joszif:

Olivért még bent hagyja a retek, bárki ellen megy ki.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 12:15:34

Béci amúgy hasonló agyi kapacitással rendelkezik (szvsz azvillában lakók közül az értelmesebb fajta), mint olivér, csak nem annyira gennyes.
Például amikor olivér nagy nehezen csak kihozta a balhéból, h: Egy kibaszott vajkrémről beszélünk, hallod magad, haver?
akkor béla okosan: pontosan és te meg úgy viselkedsz emiatt, h. arcoskodsz egy kislánnyal (akit mondjuk ütnék mmkk) és köpködsz. Magyarul: Egy vajkrém miatt..

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:17:28

@joszif: viszont olitól csak úgy tudnak megszabadulni, ha béci, vagy laci bevállalja a kiválasztást. ha olit választják ki, biztos jerzyt fogja kihívni, ellene meg eléggé esélyes

jörgömös 2011.01.31. 12:18:00

@gastro vazze: ja, először kihozta a dologból, hogy mindenkinek igaza van, de azért utána még elhelyezett egy negatív üzenetet Laciról. Anikó büntis szavazásánál, szintén megjegyezte, hogy ő másként szavazott volna.

hex.kelly 2011.01.31. 12:18:18

Ha van esze Laciéknak, akkor kiválasztanak maguk közül valakit, arra tesznek, aki kihív valakit a négy otrombából, így ők döntenék el, hogy ki legyen az a 2, aki párbajozzon.

Kíváncsi leszek, ki meri majd egyszer kihívni Gombit - tudva azt, hogyan szavazódott be a villába. Lehet, hogy nem is Olivér meg Béci a legerősebb, hanem Gombi?

gastro vazze 2011.01.31. 12:19:36

@tizenot: szerintem Bécire egyedül alekosz lenne veszélyes, Oli túlértékelt..
Éva meg mindenképpen kint fog maradni, bárkit hív, najó Erzsi és Gombi talán félhet ellene.....sajnos...

Rigghead 2011.01.31. 12:20:07

@Trollseprű 9: ilyet pollt hol lehet látni? lehet?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:20:37

nem tudjuk azt sem, kinek milyen titkos feladatot adnak. valamelyik régebbi vv-ben volt, hogy a laci nevűnek kötekednie kellett a lányokkal, de azt a nézők is tudták, úgy valahogy érdekesebb volt

joszif 2011.01.31. 12:21:31

@kovácszsuzsi: Nem meri már megtenni hogy nem Lacit viszi ki. Multkor is mindenki le hal vérűzte érte. Ez benne a szép hogy nem választhatna mást mert akkor nagyon megalázná magát. Laci meg ki van már annyira készülve hogy simán bevállalná a párbajt.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:21:58

mondjuk ezek a esélyes, nem esélyes latolgatások azért nem túlságosan relevánsak, mert a párbaj hetén úgy manipulál az ertéel ahogy csak akar, olyan feladatokat oszt, amik egyiknek vagy a másiknak kedveznek stb stb. de amúgy olivér egyáltalán nem szórakoztató ember, és tényleg csak jirzsi ellen lenne valami esélye.

hex.kelly 2011.01.31. 12:22:06

@eltorzult valóságérzékelés: Kár. Mert nem akkor ászok, ha mind pl. Évára teszik a jelet, hanem ha magukra - mert akkor ők mondhatják meg, hogy közülük ki menjen ki...

Szaffi B. 2011.01.31. 12:22:30

@Rigghead: az előző összefoglaló kommentjei közé valaki belinkelte, most nem keresém meg. Meg van egy az SG.hun, meg itt ott, netes újságokban.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:23:08

@kovácszsuzsi: ja ezek a titkos feladatokról mi mér ne mtudunk? nem mi vagyunk a kibaszott közönség? akik kukkonak, és ezért mindent tudnak?

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:23:47

@hex.kelly: erre eddig egyedül az olivér jött rá - kíváncsi vagyok élnek e ezzel

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:23:52

@joszif: oli simán kimagyarázná, miért nem lacit viszi. laci lehet bevállalná, csak még az is gond, hogy ki rakná még rá béci, gigin kívül. nincsenek már annyira jóban

bévé 2011.01.31. 12:24:21

@Kata Marán: ezen én is fennakadtam épp tegnap. nem értem.

tattila 2011.01.31. 12:24:29

@Szólj, ha kell:
Igen. Oli kikéri magának azt, amit előtte maga művelt. Gerinctelen alak.

Szaffi B. 2011.01.31. 12:24:50

@hex.kelly: Erre már rájöttek ők is, volt az egyik kisfilmben.

Trevlovics 2011.01.31. 12:25:36

megint azt lehet olvasni, hogy a hatoknak nincs annyi esze, a négyek majd.... na erre kíváncsi leszek, hogy lesz valójában. a hatok igazából már csak hármak, mert anikót nehéz hova tenni, plusz a négyeknél alekosz kb duplán számít mert egyenlőség esetén ő dönt. viszont a négyeket ismerve meg lehet, hogy jó kis veszekedés lesz belőle, hogy oké, magukra szavaznak, de ki legyen az, éva menj te, bazdmeg olivér menj te én már kétszer voltam, jó akkor menjen szandika, szandika agya erre ledobja a láncot és visít, 6-an fogják le, na ezt szeretném látni és röhögni :)

jörgömös 2011.01.31. 12:26:05

@kovácszsuzsi: eddig tudtommal se Lacinak, se Bécinek nem fordult meg a fejében, hogy saját táboruk rájuk tegye a jelet.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:26:22

@eltorzult valóságérzékelés: pl. a pezsgő megivás, vagy a vaj lopás is lehetett ilyen . vagy a zsófi egyedül alvása, ami felkúrta anikót

hex.kelly 2011.01.31. 12:27:21

@Trollseprű 9: No, akkor hátha... majd meglátjuk :)
Ez egy játék, jó lenne már valami stratégiát is látni azon kívül, hogy "megpróbálom a leggyengébb láncszemet kihívni párbajra, hogy visszajöhessek"

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:27:42

@jörgömös: mikor hatan voltak évára akartak tenni

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:28:14

@Trollseprű 9: akkor erről lemaradtam - hát kíváncsi vagyok -
ki lesz a csapat első számű gladiátora? Laci vagy Béci? Meg tudnak majd egyezni?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:29:36

@eltorzult valóságérzékelés: de még ha meg is egyeznek ketten, kit állítanak még maguk mellé, hogy az illetőre rakjon?

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:30:23

@kovácszsuzsi: igen, Laci hőbörgte hogy és akkor mind a hatan rá szavazunk, és jól kitesszük! :D

kékdelfin 2011.01.31. 12:31:32

@Trevlovics: Ezt most leírtad, rtl elolvassa, és már megy is a forgatókönyv a villába, és ezt fogod látni a tv-ben:)

jörgömös 2011.01.31. 12:31:33

de az lenne a lényeg hogy ők (Laciék)hívjanak ki valakit a másik brigádból. Ha Évára tesznek még nincsenek ki a vízből.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:32:19

@kovácszsuzsi: három fix (és kettő Anikó és Jerzy bizonytalan)jele lenne akkor, az tán elég, ha a négyek nem taktikáznak így, még onnét is beeshet egy-kettő

Trevlovics 2011.01.31. 12:32:54

@Kékdelfin: szerintem ehhez mondjuk pont nem kell forgatókönyvet gyártani, mert egyértelműen illeszkedik a négyes (illetve a három lehetséges) természetéhez, inkább minden más lehetőség lenne unnaturális :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:33:00

@jörgömös: mégis ezt hőbörögte a László a nagy taktikus

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:33:46

@Trevlovics: Alek miket fog majd mosolyogni ezen - konykban ázó szemekkel

Szaffi B. 2011.01.31. 12:33:58

@hex.kelly: szimpatizálom az avatarod, Dr. Reed <3

tizenot 2011.01.31. 12:34:30

@kovácszsuzsi: Jaja, pontosan. Az a gond hogy a hatosban nincs olyan ember, aki képes a többiek vezetésére. A Bécit elismernék vezetőnek, de ő meg nem alkalmas rá, nem olyan típusú ember.

A négyesben ott van oli, akit el tudnak fogadni kvázi vezetőnek és el is fogadja ezt a szerepet, alek, aki egy nagyon erős másodhegedűs, éva, aki csak utánuk megy, de nincs baja ezzel a szereppel és elég erős karakter önmagában. Itt mindenkinek megvan a stabil, bebetonozott és elfogadott helye a hierarchiában. Rááadásul egymást kábé egyenlő erősnek gondolják, így nincs lenézés a csapaton belül sem.

Ezzel szemben a másik oldalon a látható, erős emberek mind magányos harcosok (laci, béci), ők nem érzik jól magukat semmilyen hierarchiában, közösségben. Ráadásul mindketten úgy gondolják hogy ők sokkal jobbak, mint a csapatuk, ez sem segít a csapategységben. Anikónak egy erős vezető kéne, akire érzelmileg támaszkodhat, aki biztonságot adna neki, de ezt a hatokban nem kapja meg, neki sincs helye itt. Ezt pedig - ha nem is ilyen - mindenki érzi, nem érzik jól magukat együtt, folyamatos a feszkó, ráadásul nem a megszokott szerepeket játsszák és így sokszor kerülnek ismeretlen helyzetbe, amit nehezebb jól lereagálni.

Bécire pl. erőltetik a vezető szerepet, mert ugye őt gondolják a legerősebbnek - de neki nagyon természetellenes ez a szerep, így sokszor nem tud vele mit kezdeni és nagyon rosszul jön ki belőle.

No meg szerintem 1 paraszt is, de ez is csak most jön elő, mert a csapata miatt kényelen konfliktusokba keveredni, illetve többet kommunikálni mint előtte :D

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:35:48

@jörgömös: nem, hogy mindahatan Évára teszik, és jól kinnhagyják

Trevlovics 2011.01.31. 12:36:11

@eltorzult valóságérzékelés: laci képes okosan is gondolkodni és jól is látni a dolgokat, de egyáltalán nem képes már kívül maradni úgymond, nagyon hamar fel lehet idegelni és akkor viszont nagyon egyszerűvé válik a gondolkodása

gidabiga 2011.01.31. 12:39:39

nincs ezeknek annyi eszük, hogy maguk közül válasszanak ki valakit.

kékdelfin 2011.01.31. 12:40:31

@Trevlovics: mondjuk teljesen életszerű volt a leírásod (naturális) abbiztos. Csak, hogy ne lőjenek véletlenül mellé a karakterek, bebiztosítja magát a rtl:)

tizenot 2011.01.31. 12:40:40

@gastro vazze: Szerintem béci az idő elteltével egyre gyengébb. Alek simán kinnhagyná, Olival fifty-fifty, éva pedig szerintem is kinnmarad elég hamar, szinte bárki ellen.

Én a hatok helyében évát támadnám, a négyek helyében lacit, aki szerintem rettenetesen gyenge, két-három nyuggeren kívűl ki küldene rá sms-t?? Ráadásul ha kiesik, akkor azonnal felbomlik az ellenpólus.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:41:22

@tizenot: szerdán kiderül, hogy létezik-e egyáltalán valamiféle taktikázás. a mi szempontunkból érdekesebbé tenné az egészet, de tartok tőle, megint érzelmi alapú jel rakosgatás lesz

vörös áfonya 2011.01.31. 12:41:23

@gidabiga: Persze,mert megoldják azzal,hogy ráteszik Évára és kint hagyják:)
Ez a terv.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.31. 12:43:18

Bécinél vajon feltétlen reflex, hogy a karjaival beszéd és levél felolvasása közben hadonászik, mint egy harlemi rapper? Amikor valaki beszél Jerzyhez, hihetetlen, milyen bután, üresen tud nézni. Nem akarom bántani, de én minden mondat után kérnék tőle valami jelzést, hogy érti, mit mondok. :)))

vörös áfonya 2011.01.31. 12:43:22

@kovácszsuzsi: Megmondják ki áll hozzájuk a legtávolabb és ki ette meg a sajtkrémet.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:43:34

@tizenot: csak ugye már nem hatok. max négyek, de most alek dönt egyenlőség esetén

csicserierika 2011.01.31. 12:44:39

@tattila: bocs, most tudok válaszolni. A párbajon Balázs felolvasta a pálya hivatalos állásfoglalását a versenyről. Alek rávert egy kört Bélára, ami ugye a lavortartó győztes egójának nem jött jól, holott Alekosz megmondta előre, hogy ebben jó.

jörgömös 2011.01.31. 12:46:45

@eltorzult valóságérzékelés: akkor elveszítik a taktikai előnyüket, mondom hogy nincs elég eszük

gidabiga 2011.01.31. 12:47:05

@vörös áfonya:

hülyék nem jönnek rá, hogy Éva a leggyengébbnek hitt ellenfelet fogja választani.
pedig már valaki kint hagyhatná azt a libát.

Trevlovics 2011.01.31. 12:47:36

szerintem most laci esik ki, nem érzi benn jól magát, a többiek se érzik benn jól igazán őt, meg valahogy ő az aki legkevésbé illik oda,plusz az rtl jó ideje szépen készíti elő a távozását a műsorvezetők kommentárjaival.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:48:57

@vörös áfonya: esélyes, hogy olit fogják választani. ő meg jerzyt

vörös áfonya 2011.01.31. 12:49:17

@Trevlovics: Plusz még annyi,hogy most már nincs az sem előtérben,hogy ő főzne rájuk.Tehát ki lehet vinni.

tizenot 2011.01.31. 12:49:49

@kovácszsuzsi: Hát ja. Ha csapatverseny lenne én lacit vinném, de mivel egyéni játékról van szó, nem hiszem hogy bárki önként bevállalja, hogy kimegy párbajozni. Éva biztos hogy nem, Alek ugye nem mehet..., marad Oli, kérdés megteszi-e.

Pedig ha laci kikerülne az nagyon jót tenne a belső életnek is, szerintem sok szituációban azért nem harapózik el nagyon a vita, mert lacitól tudatalatt fizikailag félnek és kerülgetik, általában ha laci kioszt valakit, az csöndben elsunnyog :D

Traitor General 2011.01.31. 12:50:14

ha van egy csepp eszük az ötöknek Bécit küldik, ő meg szandált, vagy borzas Katát viszi magával.....

gidabiga 2011.01.31. 12:51:01

@Trevlovics:

bizony, valószínű, hogy a műsorvezetők megkapják a feladatot, hogy kit kell tolni.
birkanép meg nem jön rá, hogy meg van vezetve :D
meg arra sem, hogy nem ő dönt az sms-ével

kovácszsuzsi 2011.01.31. 12:52:29

@tizenot: az talán elképzelhető, hogy a nagyarányú győzelemtől felbátorodik oli, és bevállalja lacit? ha kinn hagyja, az nagy előrelépés lenne neki

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:53:48

@kovácszsuzsi: hát biza, cófika súlyos vereségében Laci is benne volt, ennyit tudott az ő mozgósított hadserege

Trevlovics 2011.01.31. 12:54:52

@Traitor General: milyen ötök? van a négy, van a két semleges, plusz anikó aki csapódik ide-oda, meg a három maradék.

joszif 2011.01.31. 12:55:59

Összebeszélés nélkül Éva a tuti kiválasztott de ráczék dönhetnek Olivér ellen is.

Alekosz: - Anikóra
Éva: - Gigire
Olivér: - Lacira
Gigi: - Éva
Béci: - Éva
Laci: - Olivér
Anikó: - Jerzy?Éva?
Szandika: - Gigi
Gombi: - Jerzy
Jerzy: - Anikó

Összebeszélve(két lehetőség mindkét csapatnál van):

Alekosz: Laci v. Gigi
Éva: Laci v. Gigi
Olivér: Laci v. Gigi
Szandi: Laci v. Gigi

Béci: Oli v. Éva
Gigi: Oli v. Éva
Laci: Oli v. Éva
És itt megbomlik a nagy csapat mert Jerzy ugye végül átált de Évára rábeszélhető lenne de Olira nem. Sanszos hogy leszarja majd mindkét csapatot és ahogy eddig Anikóra tesz.
Anikó aki Évára szintén rábeszélhető lenne de Olira nem biztos, viszont szarban van most a testvérekkel.
Gombi meg pártatlan marad és rak Jerzyre.

Mindenképpen előnyben van a négyes mert összetartóbbak csak kérdés hogy ki meri bevállalni a párbajt mert ha Gigit választják akkor Éva ellen szavaznak. Ha Lacit akkor meg Olivért küldik párbajba. Nyílván mindkettő azon lesz hogy ne neki kelljen párbajozni.

Trevlovics 2011.01.31. 12:58:06

@eltorzult valóságérzékelés: ez megint nem igaz valahol. volt az a nyugiszobás téma erről, meg a pszichológiai hadviselésről, amit fél nap után biztos, hogy leállítottak, mert szandika meg éva nem bírta és ez a többieket is megviselte. utána egész más lett és nem is volt szó róla többet, már zsófi sem akarta az egészet és a többiek is csak a tisztesség végett tartottak ki mellette. pedig nagyon sajnálom, hogy az nem tudott végigmenni, dehát már az is sok volt. kb azóta is akarja kitenni lacit az rtl.

Mme Chauchat 2011.01.31. 12:58:09

@gidabiga: @kovácszsuzsi: sztem is képtelenek a taktikára, hiszen az gondolkodást igényel - ha pedig mégis az lesz, akkor az a retek műve. De ez utóbbi is a kommentekből lopkod.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:58:28

@joszif: mér tenné az Alek az Anikóra? Szerintem Gigre teszi majd

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 12:59:42

@Trevlovics: az biztos, hogy ezzel a Laci a saját erejét próbálta volna letesztelni

joszif 2011.01.31. 13:00:05

Amúgy meg Jerzyt lenne a legkönnyebb kiválasztani a négyesnek ha nem érzelem alapon döntenek mert Gombitól egy jele tudi van ahhoz hozzádobnak 4-et. Jerzy meg Anikót vagy Gombit vinné ki. Így a négyes tuti nem bomlana fel. Kérdés hogy ez megfordul-e a fejükben...

La Pantera 2011.01.31. 13:00:11

Szerintem is genyóság Lacit agresszívnek beállítani, fogadok, hogy Olivér vagy Szandika jóval előbb ütne egy necces helyzetben, mint Laci.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:01:16

@Mme Chauchat: pedig olyan jó elméleteket lehetne gyártani. pl. azért volt a pezsgő megivás, hogy alek tudja egyenlőség esetén olit választani. nehogy a laci kezében legyen az előny

gidabiga 2011.01.31. 13:01:30

@Mme Chauchat:

de a retek a négyeknek fogja sugallni a taktikát, amit innen lop, abban biztosak lehetünk :D
és megint 2 hétig várni kell a párbajra?
nyújtják, mint a rétestésztát, kéthetente van egy öf, ami nézhető, a többi rém unalmas :(
Hajnalkát csodálom, hogy még így bírja :)))

joszif 2011.01.31. 13:02:01

@eltorzult valóságérzékelés: Mert még benne van a tüske valamilyen szinten. Gigit meg szerette.

gidabiga 2011.01.31. 13:02:48

@kovácszsuzsi:

lehetne, ha nem tudnánk, hogy képesek lennének verekedni az alkoholért :D

vörös áfonya 2011.01.31. 13:02:54

@joszif: Ha azt nézed,hogy a tökük televan a négyeknek,hogy mindig ők mennek párbajozni(4-ből 3)akkor logikus lenne.
De mivel Jerzsy szimpatizál velük,nem biztos,hogy rá fognak tenni.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 13:02:59

@La Pantera:
sztem csak abban az esetben ütne az olivér, ha:
a. nő az illető
b. egy gyengébb liliput az illető.
Amúgy teljesen igazad van!

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:03:56

@La Pantera: Leslie az agressziója látszatával a hiányzó önbecsülését pótolja, félelmeit leplezi. Ez onnan is létszik, hogy "forró" helyzetekben ül mint egy tök, csak nyugalomban szájkaratézik.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:04:51

@La Pantera: inkább komikusnak próbálják beállítani. a vajkrémből azért kihozni a hit erő, becsület kombót kicsit vicces. akkor is, ha alapjában igaza volt. főleg annak fényében, hogy kajánál kell bajtársiasság, csapat társam fél napi sírásánál meg nem

csicserierika 2011.01.31. 13:06:26

@gidabiga: arra nem gondolsz, hogy Balázs egyszerűen a saját véleményét mondja? Eléggé önjáró a pasas, nekem az jön le, hogy szarik az egészbe , felkészületlen, figyelmetlen, csak a delláért égeti magát. A bucijé lett volna a műsor, ha nem csinálja a baromságait, és én azt látom Buciban, hogy MMkk felkészült és úgy vezeti mint régen a többi VV-t és szeintem nagyon hálás, hogy mégis kapott feladatot a műsorban, mert ő tényleg szerette ezt csinálni. Legalább Buci vezetése alatt nem érzem magam utolsó bunkónak, hogy nézem ezt a megvetendő realityt. A régi párbajok nem ilyen langyosak voltak, legalább csinálta a hangulatot, mint a 90-es években jártunk Szoboszlóra és a hullám medencénél az úszómester is istenien hergelte a vendégsereget, már azért megérte, hisz most is felemlítem, pedig azóta mennyi minden más történt velem.

K Tomoceusz 2011.01.31. 13:06:42

Már megint át kell írni egy mondást . Aki nem követi el kétszer ugyanazt a hibát , az ezentúl nem John Wayne , hanem Hódos Hajnalka . Mocskosul nehéz naprakész manusnak lenni .
Csodálkozva olvastam a kommentekben , hogy Bécinek mennyi esélye lenne Éva vagy Szandika ellen és ilyen faszán meg olyan frankón meg lehetne bontani a 4est . Ez miből tudható ? Ha jól tudom nézői sms-ekért megy a játék , nem boxmeccs dönt a két párbajozó között , ahol megjósólható a végeredmény . Miből gondolja Béci (vagy Laca) , hogy odakint népszerűek ? Zsófi 29 %-ából , amit kőkeményen felerősített a két legény szavazótábora ? És Bécitől em gyávaság nőt választani ellenfélül csak Alekosztól ? Muszáj röhögni mindkettőjükön amikor elkezdik játszani a nagymenőt .

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:07:28

@gidabiga: ez is csak a taktika része, hogy a többiek gyengének gondolják:DD majd lesz nagy csodálkozás, ha kiderül, hogy nem is bor volt az üvegben, hanem tea

joszif 2011.01.31. 13:08:14

Ez a játék sose szólt és nem is fog a hit-erő-becsületről szóval Laci ezzel akár hányszor kiejti ezeket a szavakat mindig eggyel mélyebbre áss a sírját. Kb. mint Ildikó a sportszeretetével meg hál istennek már nem emlékszem rá hogy mikkel jött.

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:08:35

@kovácszsuzsi: ...így Leslie a leginkább inkongruens személyiség; ami bennünket zavar benne, az éppen ez a hiteltelenség. Egy alkalommal odabökte Olinak, "ha nem itt benn, akk kinn" elintézik... Milyen konfliktus, ami jegelhető? Odakintre? Néhány hónap múlvára? Amikor majd ott lesznek a biztiőr-segítők...? Leslie, anyukafia-légiós.

La Pantera 2011.01.31. 13:08:42

@Mme Chauchat: szerintem egyszerűen a harcművészetes múltjával magyarázható, hogy lenyeli az indulatait, tudja magát kontrollálni. Ismerek pár feketeövest, mind nagyon fegyelmezettek. nem hinném, hogy fél. A bemutatkozó filmjéből kiderül, hogy a pénzre nincs igazán szüksége, inkább csak az önbecsülésén esne csorba, ha valamelyik duplanulla ellen kiesne.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 13:10:26

@csicserierika:
jaja, ott a pont. annyi még, h. balázs sztem sokszor hangsúlyoz úgy, h. kb. összekacsint a nézővel: én tudom, h. te tudod (a néző), hogy mit, miért csinálunk (rl)

joszif 2011.01.31. 13:10:54

@csicserierika: Én is azt szeretem mikor Buci vezeti a műsort.
Balázsban csak azt szeretem ahogy oltja a Bécit mást nemigen. Lilut meg hagyjuk...

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:10:56

@La Pantera: a fegyelmezett fekete-övesek kongruensek: nemcsak a fejlövésnél, hanem a vajkrémnél sem vicsorognak. Laci nem az, csak látta a tévében, hogyan kell. Mit Jersey a széptevést.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:13:22

@Mme Chauchat: a harcművészet nem változtatja meg senki személyiségét. anyuka fia marad fekete övvel is.:D sokszor az az érzésem, őt csak az zavarja, ami személyesen érinti. ha lenne külön kajája, szobája, wc-je nem is érdekelné mi történik

joszif 2011.01.31. 13:15:34

@kovácszsuzsi: hát ez 100%. Ő az igazi anyukák kedvence nem a leonidász. Az rtl nagyon mellé lött a kategorizálással...

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:15:58

@La Pantera: eleve el sem jut a fekete övig, aki alapjában nem ilyen személyiség. aki nem bírja pl. a monotonitást, soha nem lesz jó harcművész

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 13:17:02

@joszif: szerintem Buci úgy vezeti, mintha náci kápó lenne -- amúgy csinálhatnának egy ilyen kápós játékot is, hehe

csicserierika 2011.01.31. 13:17:06

@joszif: Nekem sincs ellenemre, mert általában egyet szeretünk Balázzsal, csak egy kicsit Bucit és védeni szerettem volna, mert hangulaot ő jobban csinálta régebben, vagy csak az idő mindent megszépít? Öregszem?

Büszke_troll 2011.01.31. 13:17:07

A legjobb egy Béci, aki kihívja Olivért lenne.

Ha a négyes szerint nagyon nagy arc Béci, tegyék rá a jelet. Béci pedig, mivel alkoszt nem viheti, vigye a vörös pofájút. És hagyja is kinn.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:17:56

@joszif: és szereti a tojásos nokedlit, ami nem szimpi, mert én nem:)

Büszke_troll 2011.01.31. 13:19:52

@K.Tomoceusz:
azt te is tudod, nem csapatokra szavaznak az idióták, hanem személyekre. Ha olivér, éva, szandika szurkolt volna zsófinak, az a szerencsétlen akkor is kinn marad alkosszal szemben.

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:20:02

@kovácszsuzsi: A harcművészet megváltoztatja a személyiséget (különben mi lenne a funkciója?), de Lesliét nem sikerült. Az, hogy csak magára gondol, eggyel több pszichopata jelenlétéről árulkodik a villában. Nézd a gondolatmeneteit és szövegét: csupa kuszaság...

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:20:16

@Büszke_troll: már miért tennék bécire? annyira nem hülyék, hogy egy ilyen előnyhöz jutassák

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:23:21

@Mme Chauchat: megváltoztatni nem fogja, inkább tanít fegyelmet, precizitást, kitartást ilyesmiket. ha L-nek is tanított ilyesmit, milyen lehetett eredetileg?

beacska 2011.01.31. 13:23:30

@tizenot: lájkollak ;) biztos, hogy csak 15 vagy ?DD

avanivi 2011.01.31. 13:23:31

Hajni, kicsit lemaradtam, mert néha dolgoznom is kell, de utólag még sok-sok boldog szülinapot kivánok Neked.
Változatlanul nagyon jól szórkozom az írásaidon.
Tervezem elolvasni az első hétről írt blogodat is -ha majd egyszer nem lesz ídőhiányom-.
Megyőződésem, hogy nagyban befolyásolod a VV nézettségét +ban

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:24:50

@kovácszsuzsi: igaz! Hát, látjuk, hova jutott...

gidabiga 2011.01.31. 13:25:36

@csicserierika:

miattam akár mondhatja a saját véleményét is, de ha a retek úgy gondolná, hogy kiegyensúlyozott legyen a műsor és a műsorvezetés, akkor rákoppintanának az orrára.
amúgy mint már többször mondtam, nekem tökmindegy, ki esik ki, ezek közül a lények közül egy sincs, akit szívesen megismernék rílben, tehát nincs kedvencem sem.
volt, de kiesett a pikszisből :D

@kovácszsuzsi:

azt azért megnézném, Éva milyen pofát vágna, ha egyszer teát kapna, amikor bort várt :)

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:26:50

@gidabiga: Semmi gond a teával: hagyná megerjedni. Azalatt káromkodna, sírna, arcoskodna.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:28:50

@gidabiga: ma vége van a hét szűk esztendőnek, holnap nézhetjük az összefoglalóban a részegeket

beacska 2011.01.31. 13:29:00

@kovácszsuzsi: igen, én is erre gyanakszom! előre le van zsírozva!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 13:31:31

hejhó! Lehet, hogy ezt már kitárgyaltátok párszor, én viszont lemaradtam róla és kíváncsi vagyok:
Mitől párbaj ez a párbaj a vv-ben, és miért párbajhősök a résztvevők???? Egy párbajban legyen már némi izgalom, küzdjenek meg egymással ők, mondjuk legalább mondják el a saját kortesbeszédüket a stúdióban, ha nem is szavalásban vagy műveltségben mérkőznek meg, de minimum egy nyamvadt feladatot kitalálhatnának nekik! :) Így olyan egysíkú az egész, unalmas, előre kitalálható minden...

gidabiga 2011.01.31. 13:32:10

@Mme Chauchat:

hát, ha a megerjedt teát meg tudná inni, az már mindennek a legalja lenne :)
szagoltam én már olyat, amikor a gyerekem bent hagyta a táskájában a maradék teáját jópár napra :D
öklendezve öntöttem ki a mosogatóba :)

K Tomoceusz 2011.01.31. 13:32:37

@Büszke_troll:

A 71:29 nagyon durva arány akkor is . Laca és Béci bazírozhat a magabiztosságára vagy a nagy eszére 50 %-nál nagyobb esélye egyiküknek sincs a 4ek közül senki ellen . A nézők (szerintem) most már manusvért akarnak látni , a megmaradt 4 csajnak biztonságosnak látszik a február . Olivér viszont most támadható és talán le is győzhető . De csak talán , mert ő a legnagyobb stratéga a bolond haverjával kettesben . Kristófot akkor vitte ki , amikor kellett , a többi párbaj meg sima volt mint az országút . Miért pont most követnének el hibát ?

0511 2011.01.31. 13:38:37

@csicserierika: lehet, hogy Alek rávert egy kört Bécire, de én úgy emléxem, hogy a zászlólebegtető először Bécinél intett be, utána jött Alekosz. Így szerintem a hibát a versenybíró követte el, az eredmény akár meg is óvható

kérődzőgiliszta 2011.01.31. 13:40:19

@joszif:
"Alekosz: Laci v. Gigi"
3 vv és 4 párbaj után megsúgom, Alekox védett!
A játék a stratégiáról (is) szól!
Szabad gondolkodni! Főképp logikusan:-)

beacska 2011.01.31. 13:40:43

kérdés: milyen divat butikot emleget a kislány? nem arról volt szó, hogy 3 éve dolgozik? hol? milyen iskolát végzett?? azt hiszi, csak úgy az ölébe pottyan? látta vki, milyen szuper ruhakompozíciókat kreált magának bent? mert nekem semmi nem tűnt fel! Ez is azt hiszi, kolbászból a kerítés. TANULNI, TANULNI, TANULNI! (oroszosoknak: ucsítszja, ucsítszja, ucsítszja-huhhh, ezt tényleg szarul néz ki)

kérődzőgiliszta 2011.01.31. 13:42:04

@0511:
Sajna, de ez így igaz! Ha Bécit intették le, akkor ő az első!

joszif 2011.01.31. 13:43:09

@kérődzőgiliszta: a jelét rárakhatja bárkire ;)
az csak arról szólt ha összebeszélnek kire rakhatják a jelüket.

csicserierika 2011.01.31. 13:43:23

@0511: Bécit is ez tévesztette meg, de ha adott időn belül valaki többet ment akkor mitől is nem nyerte meg?

csicserierika 2011.01.31. 13:44:13

Nem baj, lavór tartásban világbajnok a gyerek, és ossza be.

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:46:05

@beacska: off:
учитъся...учитъся! учитъся?, ezért most innen, jutalmul, letöltheted:
zsigri.tripod.com/fontboard/cirill.html
on:
Manólány inkább igyon. Az jobban meglátszik, mint a tanulás (l. Évv4i)

kovácszsuzsi 2011.01.31. 13:47:57

@kérődzőgiliszta: volt valami olyasmi, hogy alek hátrábbról indult, és azt belekompenzálták

kérődzőgiliszta 2011.01.31. 13:48:04

@joszif: Bocs, úgy tűnt, mintha a párbaj esélyét latolgattad volna!
De a lúzerek közül miért is Olit vagy Évát hívná ki bárki is, miért nem Szandikát, vagy Gombit?

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:50:58

Nekem is életem legnagyobb eseménye lesz a párbaj. Ha megértem majd.

Traitor General 2011.01.31. 13:53:11

az összeset egyszerre kellene párbajra küldeni... az szép lenne.... oda aztán kellene capo Buci......

tizenot 2011.01.31. 13:53:46

@Mme Chauchat: Az a baj a harcművészetekkel hogy akik nagyon sok időt fektetnek bele, azoknak nem nagyon jut idő másra, így sokszor rettentő egysíkúak lesznek.

Az ilyen emberekkel bármiről beszélsz, állandóan a bunyóra, meg a harcművészetre fogsz kilyukadni, de az biztos hogy legalább áttételesen feljön a keménycsávó téma (pl önfegyelem stb... kapcsán), folyamatosan érzékeltetik, hogy ők a keménycsávók. Lacival is ez a baj szerintem, hogy csak egy erős oldala van, a bunyó, és csak ebben jobb a többieknél. Nem bulizik, nem tud okosan érvelni, nem szép, nem izmos, nem népszerű, énszerintem van neki pár komplexusa, így ahelyett hogy elengedné magát és élvezné a történéseket, minden apró szarságot komoly sérelemnek vesz, és nem tud túllépni rajta, mert az egyetlen dolgot amilye van - a keménycsávó image-t - nagyon sértik ezek a dolgok.

Ha nem vérre menő személyes sértésnek venné azt hogy pl. alek véletlenül fellöke, vagy oli taktikázását (majd kinn megkapjátok, stb...) és nem úgy érezné hogy neki folyamatosan kompenzálnia kell ezeket, akkor simán elvihette volna a "villa bölcs nagyapja" szerepet, amivel rettentő messzire juthatott volna. De így, hogy állandóan próbálja tolni magát előre azzal az egyszem dologgal, amiben valószínűleg tényleg jó, így rettenetesen irritáló és nevetséges.

Erzsi drága pl. nagyon jól csinálja ezt a semleges témát, pedig neki is volt pár csúnya vitája, csak ő nem veszi fel a kesztyűt, lacinak is ezt kellett volna tenni + néha meginni egy sört oliékkal is.

Büszke_troll 2011.01.31. 13:53:50

@K.Tomoceusz:
nyilván, ha az rtl embere vagy, tudhatod kinek milyen esélye van, hiszen ők arra és akkor szavaznak akire és amikor akarnak.
Talán emlékszel kettővel ezelőtt indítottam egy kedvel-utál szavazást.
Az utál szavazáson az első három helyen alkosz, oli, éva van, laci 5., béci 8.

A kedvelem szavazásban alkosz, anikó, béci a sorrend. Éva, oli, szandika csak béci után jönnek.

Ez alapján alkosz simán verné bécit, de a többiek buknának ellene.
.
.
.
Az is igaz, a telefonon szavazók többsége nem netezik, annál ők idiótábbak. Ezért a felmérés sem reprezentatív.

A nézők pedig nem logikusan döntenek, az x-faktorban is kiszavazták gyorsan az összes nőt.

K Tomoceusz 2011.01.31. 13:54:38

@kovácszsuzsi:

Nem érzed át ennek a gokartversenynek a súlyát . Bécink , aki nem bízik senkiben és egész életében csak magára számíthatott most újabb pofont kapott az élettől .

vörike 2011.01.31. 13:55:36

Azt még tudom hellyel-közzel, hogy ki a Balázs, meg buci, de azt már nem, hogy ki a bánat az a Béci, Éva, Gigi, Laci és még egy csomó név. Kik ezek, földönkívüliek? És mi a fenét csinálnak, hogy ennyi ember, vagy csak rövidítsek hozzászóló a drága idejét ezekre pazarolja. Biztosan valami hírességek lehetnek, talán politikusok akik a világot váltsák mostanában, de hogy ennyien szólnak mindenféle "okosságokat", hát azt nem gondoltam......

Hannibal22 2011.01.31. 13:56:10

@tizenot: Akikről te beszélsz azok nem harcművészek!

gidabiga 2011.01.31. 13:56:38

@Traitor General:

álom... :D
golyószóróval a kezükben :)

joszif 2011.01.31. 13:56:49

@kérődzőgiliszta: Mert szét kell szedni a Klánt ahogy mondani szokták és leginkább Oli és Éva van a bögyükben. Bár Évával nem igen gyengítenék meg őket, Oli lenne a hidegvizes zuhany a négyesnek.
Gombi a szürke egér aki a döntőig vagy nagyon sokáig el fog lavírozni azzal hogy sohol sincs, nincs benne a konfliktusokban, de nem annyira jelentéktelen mint mondjuk a zsófi volt.
Szandikára nem tudok mit írni miért nem egyenlőre van nála két nagyobb megosztó személyiség.

Mme Chauchat 2011.01.31. 13:56:57

@tizenot: ...és télleg. Csak a legnagyobbak szerethetők, akik meg is értenek valamit a harcművészetből. Hogy nem arcművészet.

tizenot 2011.01.31. 13:57:17

@beacska: Én csak 1 kilenceske vok :D
A táblázatban amúgy minden terhelő adat bennvan.

Gigim, merre vagy?? Lejárt a büntiiii! :D

0511 2011.01.31. 13:58:14

@csicserierika: Nem arról van szó, hogy ki mennyit futott időn belül, hanem arról, hogy a versenybíró hibázott. Ez pedig szvsz elegendó az óváshoz. Béci helyében kérnék még egy gokartos napot

gidabiga 2011.01.31. 13:58:17

@vörike:

köszönjük az értékes hozzászólásodat, majd szavalj nekünk, légy szíves és mi a kedvenc színed?
ha így jössz, itt zárt falakat találsz majd és senki nem nyit feléd, légy egy kicsit barátságosabb :DDD

K Tomoceusz 2011.01.31. 14:00:34

@Büszke_troll:

Már leírtam párszor mi lesz a következő párbaj , abban nincs szó se Oliról se Béciről . Mint ideépített ember csak 1 lépéssel előzhetem meg a műsort , ha elárulom a végeredményt elveszne a tömény izgalom .

Büszke_troll 2011.01.31. 14:01:08

@vörike:
biztosan agy véglény vagyok amiatt, hogy vv-t nézek.

De annyi eszem van, hogy nem osztom az észt olyan blogban, amelyik témához nem értek, nem érdekel.

Szóval te még utánam vagy. Mi is van a véglény után?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 14:04:13

@K.Tomoceusz: a gokartverseny-élet párhuzamot valóban nem gondoltam át kellően:) szegény béci, még a versenybírók is sújtják.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:05:58

@eltorzult valóságérzékelés:
ezek szerint a VV formátumot már eladta az rtl? Vagy csak nagy humbuk a saját fejlesztés?
Amúgy jó!

kovácszsuzsi 2011.01.31. 14:06:53

@Szólj, ha kell: a formátumot, már az első után eladták

joszif 2011.01.31. 14:07:20

@Szólj, ha kell: eladta, ha jól tudom több országba is...

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:08:19

@kovácszsuzsi:
ahh.. és az ertéelé a jogdíj vagy árpa attiláé? bár ez lehet, h. csak költői kérdés részemről :)

tizenot 2011.01.31. 14:10:25

@HH22: Télleg nem akarok vitát nyitni erről, de mivel magam is érintett voltam jó ideig, láttam pár dolgot. Tipikusan az edzőknél van ez amúgy, akiket a saját klubjukban istenként kezelnek, ezt szokták meg, és ha kirakod őket egy idegen társaságba, akikkel a harcművészet nem egy közös pont, akik nem adják meg neki a - már megszokott - tiszteletet, azt nagyon nehezen kezelik. Egyszerűen egy más szerepben kell helytállniuk, mint amit megszoktak, ez senkinek sem megy könnyen és ők is csak emberek.

gidabiga 2011.01.31. 14:13:23

@Traitor General:

legalább történne valami vérfagyasztóan érdekes :DDD

na jó, ez tényleg erős túlzás volt, de nem kéne ezt elhúzni májusig.
és azt tenném, hogy egyik héten több párbaj is, akár kétnaponta, másik héten meg egy sem.
de ott bent sosem tudnák, hogy mikor lesz.
úgy a nagy görcsösségben lehet, hogy történne végre valami érdekes is :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 14:13:47

@HH22: férjhez mentél a hétvégén, hogy így megváltozott a neved? :D

@Szólj, ha kell: "A ValóVilág magyarországi sikertörténete más országokban is megismétlődött. 2005 őszén indult el Csehországban és Szlovákiában a műsor helyi változata. Csehországban a Prima TV kezdte az első szériát augusztus 15-én, Szlovákiában pedig a JOJ TV szeptember 9-én. A műsor mindkét országban VyVolení címen futott, ami magyarul "Kiválasztott"-at jelent. A magyarországi reality-háború Csehországban és Szlovákiában is megismétlődött, mindkét országban párhuzamosan sugározták a Big Brother helyi változatait is. Viszont ezekben az országokban már az első szériánál eldőlt a verseny, a VV már az első hetekben olyan előnyre tett szert, hogy mindkét országban kiütötte a Big Brothert a főműsoridőből. A VyVoleni első szériájával mindkét országban nézettségi rekordokat döntöttek az azt sugárzó kisebb kereskedelmi televíziók. 2006 elején természetesen elindult a VV2 mindkét országban, a Big Brothert nem indították újra. Bár az első széria sikerét nem sikerült megismételni, de a műsor továbbra is a két csatorna történelmének legsikeresebb projektjének számít. Csehországban 2007 őszén indult a VV harmadik szériája a Prima TV-n, amelynek a VV 1 sikere után új tulajdonosa lett, a Magyarországon a Viasat3-at működtető MTG csoport. Azonban a VyVolení - Novi Hrdinové átlagnézettsége a kezdetektől fogva félmillió volt, ezért kérdéses a folytatás." (forrás: Wikipédia)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 14:14:24

@Szólj, ha kell: hát rohattul úgy néz ki, hogy megvették, csehek, szlovákok, asszem a horvátok is

kovácszsuzsi 2011.01.31. 14:14:29

@tizenot: és már egész alacsony szintű övfokozatnál az a trend, hogy az egyel magasabbat már tisztelni kell. a fiataloknál is megfigyelhető, hogy sokan azt képzelik, hogy máshol is JÁR nekik a tisztelet alapból, nem csak a sportban

tizenot 2011.01.31. 14:15:15

@vörike: Szevasz, ragadj meg egy pohár irsait és helyezd kényelembe magad a nyugiszobában, ez itt a hardcore fanok fóruma :D

Mi piálás és drogozás helyett esténként valóvilággal bomlasszuk az agysejteket :S

csicserierika 2011.01.31. 14:15:15

@0511: szerintem elég volt neki egyszer beégni.

rexter 2011.01.31. 14:15:50

@joszif: logikus amit mondasz h a jerzyre teheten a 4-es jelet, de ebben az esetben nem hiszem h jerzy ne kozuluk valasztana ellenfelet.. bar ha szerencsejuk van akkor gombi is ragaszkodik az osotba elmelehetehez h neki jerzyvel kell parbajozni tehat kap jelet tole, meg esetleg anikotol is, es akkor jerzy valaszthat mast mint a 4-es egyik tagja.

@canzone: teljesen jogos, nevetseges a parbaj rendszere, meg h a parbajozok arra hivatkoznak h "keszulnek a parbajra".. megis mire? arra h leseggelnek a szekbe es valaszolgatnak par hulye kerdesre balazstol? vagy mire? legalabb egy kopapirollo jatekot bedobhatnanak v akarmi.

beacska 2011.01.31. 14:18:39

@Mme Chauchat: спасиба (??) ez is fura

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:18:39

@canzone:
wOw. köszönöm. Szóval mégsem kellett volna kirúgni árpát. Aki olyan sikeres franchise-t hozott létre, ami lenyomja a BB-t több országban is. Ríszpekt. Lenne még helye ebben a hígfos, ötlettelen magyar médiában.

K Tomoceusz 2011.01.31. 14:19:05

@tizenot:

Nagy kedvenceim azok a játékosok , akik a kötelezően megadandó tiszteletről szeretnek kiselőadást tartani . Szegénykéim túl sok börtönös-négeres filmet néztek . És csodálom a többi játékost , hogy ezeket a szövegeket különösebb röhögés nélkül végig tudják hallgatni .

sicccc33 2011.01.31. 14:19:40

Sziasztok! Ha szeretnétek 1.000.000 forintot nyerni azzal, hogy megtippelitek a VV4 befutóit, akkor látogassatok el ide:
www.facebook.com/pages/Dimensionbet/179124772125162?v=app_4949752878&ref=sgm

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.31. 14:20:21

OLIVÉR a gusztustalan, gátlástalan, pökhendi zsidó!

tizenot 2011.01.31. 14:20:42

@0511: Nem teljesen így van, egy ilyen gokartversenyen általában jó sok kört egymásra vernek az emberek, simán benne van hogy alek lekörözte a bécit, aki aztán visszavette a kört és előtte végzett. A zászlót meg nem embernek intik, hanem időre.

A hiba szinte kizárt, hiszen nyomtatásban megkapják minden kör időeredményét, végig lehet szépen követni mi hogy volt.

0511 2011.01.31. 14:20:45

@eltorzult valóságérzékelés: A VV3-ban nálunk is közölték a szavazatok számát, most meg nemes egyszerűséggel csak a százalékokat. Lehet, hogy tényleg igaz az, hogy egy-egy alkalommal jó ha 4 számjegyü a szavazók száma és ezt akarják titkolni.

beacska 2011.01.31. 14:22:11

@kovácszsuzsi: Béci indult előbbről, így a gép csúszásban érzékelte a kört(startnál nem lépte át a vonalat)...úgy kell neki, Lekvár Peti, máskor ne csaljon

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 14:23:36

@rexter: abszolút igazad van, olyan komolyan veszik a "felkészülést", mint ha legalábbis egy olimpiára mennének... :D

@Szólj, ha kell: Árpa véleménye az egészről (kis kutatómunka után ezt is megtaláltam): www.origo.hu/teve/20100902-arpa-attila-szomoru-hogy-az-rtl-eloveszi-a-valo-vilagot.html?

Trevlovics 2011.01.31. 14:24:07

az ertéelnek megúszós az élő műsora, költségkímélő, ezért kevésbé érdekes és kevésbé hangulatos. meg hát érdekli ugyan az embereket, de már kevésbé vonódnak bele, nincs annyi szavazat, nincs annyi néző, nincs annyi marha aki kimegy a hidegbe. azon se csodálkoznék, ha egy negyvenfős bérelt tömeget mozgatnának odakinn, bár a kifele és befele utat se nagyon mutatják, régen 3 percig jöttek, vagy ezer ember ott hujjogott végig, páran okádták a tüzet meg zsonglőrködtek. meg hát maguk a párbajok is eddig nagyon langyosak voltak, nem volt egy igazán éles se, nem mutatnak állást, nem jön szavazat se. nem a nézettségen bukik most, mert szerintem nézik elegen, de szavazatot majd hülye lesz küldeni, ezekre, minek.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 14:24:10

@K.Tomoceusz: laci kint tényleg tiszteletnek örvend a saját köreiben. valamelyik délután a barátai nem is értették, hogy lehet olyan, aki nem szimpatizál vele

vörös áfonya 2011.01.31. 14:25:10

@beacska: Lekvár Peti:)Na,ezen most jót röhögtem:)

joszif 2011.01.31. 14:26:57

@rexter: az a baj ezzel a párbaj rendszerrel hogy nem lehet vele igazán taktikázni. Összebeszélnek hogy ki legyen a kiválasztott akkor sem mennek vele sokra mert akkor is ott van még hogy kiviheti bármelyiket, jelen helyzetben meg sejthető hogy ki kit fog kivinni.
Akkor lehetne igazán taktikázni ha kivennék a nézői szavazatokat a survivor mintájára lehetne valahogy védettséget szerezni és lehetne összebeszélni is. De ugye abból jön a lóvé ugyhogy marad ez a hülye rendszer aminek igazából se füle se farka.

Szaffi B. 2011.01.31. 14:27:36

Én is csináltam egyet, savaznátok lécciléccilécci :DDD

szavazo.net/showpoll.php?id=63165&type=link

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:27:49

@canzone:
köszönöm megint, kedves vagy!
Basszus egyre szimpatikusabb lesz az arc, ebből látszik mennyit süllyedt a kereskedelmi tv-k színvonala. Pedig ő is csak egy egyszerű trash tv-t csinált anno.

K Tomoceusz 2011.01.31. 14:30:16

@kovácszsuzsi:

Ezt én se értem .
Húsz éves lányok nem követik a Laca-tanokat ? Felfoghatatlan . Alekosz is eljuthatott volna már két hónap alatt a sárga övig .

beacska 2011.01.31. 14:31:55

@eltorzult valóságérzékelés: én csak megnéztem, nem hallgattam. mi volt benne a pláne?

Dr. Dzsásztisz 2011.01.31. 14:32:15

@Trevlovics: Laller pszicho terrorja teljesen reflektálódott Alekról. Fölösleges volt csinálnia, mert Alekoszt nem tudja kizökkenteni. Úgy pattant le a dagadék, mint labda a falról....

vörös áfonya 2011.01.31. 14:32:54

@Trollseprű 9: Szinte biztos voltam benne,hogy ez a két név lesz az élen.Várom Bucit harmadiknak:)

Rigghead 2011.01.31. 14:34:05

@joszif: rászavazol az erős csapattagodra, az meg kivisz egy gyenge ellenfelet, nesze neked taktika

kovácszsuzsi 2011.01.31. 14:34:08

@K.Tomoceusz: pedig a mester minden adásban elmondja az alapvető tanokat. mind a hármat. és látod mégsem. ide jutottunk. csak a buli, a röhögés, a lustálkodás

Trevlovics 2011.01.31. 14:36:38

@Dzsásztisz: nem értek egyet veled, ugyanis nem történt meg a terror, csak elkezdődött. ez az amit azóta is nagyon sajnálok, nem győzöm hangsúlyozni. alekosz is borult volna, ha végigmegy, pont ez a lényege az ilyen terrornak, hogy folyamatosan, sokáig és nincs pihenő, nincs kegyelem. alekosz meg már azon is fennakadt, hogy laci rátette a jelet, mér csinálja, olyan jól szórakoznak. szóval nagyon is érdekes lett volna ez, ha tényleg megtörténik, de le kellett lőni mielőtt valójában elkezdődött volna.

joszif 2011.01.31. 14:38:50

@Rigghead: Ez oké nyílván de ehhez kell egy csapattag aki bevállalja ami azért még mindig kockázattal jár. Ezt a bevállalást egyedül Laciból tudnám kinézni. Oli nem annyira fasza gyerek hozzá a Béci nyerni ment nem kockáztatna fölöslegesen. Marad a Laci már csak a hit erő becsület miatt.

szédült nőszemély - forza 2011.01.31. 14:39:34

@joszif: és nem csak lacinál lőttek mellé a kategorizálással, hanem pl Anikónál is.

kellett volna szobanövény kategória is ZSófinak és Gombinak. :)

Hannibal22 2011.01.31. 14:41:05

@tizenot: nem vonom kétségbe az állításod,sőt!
Annyit jegyeztem meg,hogy az én szememben ők "csak" sportolók,akik történetesen küzdősportot választottak és nem az asztaliteniszt.
A harcművész az valami más,több..@canzone:
hallodhülyevagy,felismertél?:)

K Tomoceusz 2011.01.31. 14:41:29

@kovácszsuzsi:

Lacánknak rosszak a tanai . Nincsenek benne olyanok , hogy kössük össze a lepedőket és éjszakánként másszunk ki a kupolán , a személyzet úgyis alszik . Vagy csináljunk az üres üvegekből létrát . Helyette ugrál , csapkodja a levegőt és fujtat .

vörös áfonya 2011.01.31. 14:43:08

@Trollseprű 9: Tudtam én:)Akkor most Lilu jön:)

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:43:59

@Trollseprű 9:
rubin kristófnak már van egy :DDDDDDD

Szaffi B. 2011.01.31. 14:45:57

@vörike: Akkor mifaszt keresel itt? Trollokat? Nincsenek, mind elkotródik innen.

Szaffi B. 2011.01.31. 14:47:06

@Szólj, ha kell: és a locsolóember már kezdhet rettegni :DDDD

joszif 2011.01.31. 14:47:24

Lacinak az a baja hogy nem a katonaságnál van ahol a rang meg az elöljáró az atyaúristen. Ott ugye kötelező behódolni de a való villában arcon is köphetik mert ugyan azon a szinten vannak és ezzel nem tud mit kezdeni, csak akkor tud irányítani ha kötelezően behódolnak neki de itt nem kötelező engedelmeskedni neki. A kinti életben hozzá van szokva hogy ő irányít a saját edzőtermében meg a cégében és ott a vezetői poziciója miatt követik még akkor is ha nem értenek egyet vele. Itt ha nem értenek egyet vele akkor leszarják a véleményét.

Hannibal22 2011.01.31. 14:47:41

@canzone: épp tegnap mondtam,hogy kellene valami feladat amivel rabolhatnának a másik szavazatából x százalékot pl

Egy kollega is megjegyezte,hogy ez így nem párbaj hanem eredményhirdetés.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 14:48:06

@Szólj, ha kell: nincs mit, igazán :)

@HH22: a szép arcod ezer közül is kiviláglik :D

gidabiga 2011.01.31. 14:48:57

@Trollseprű 9:

csak a te kedvedért savaztam :D
de ígérd meg, hogy nem teszed rám a jelet :)))

Hannibal22 2011.01.31. 14:49:40

@Trollseprű 9: Ezt az avatart meg kell dicsérnem,hallod:)

Szaffi B. 2011.01.31. 14:50:04

@gidabiga: Nem teszem, SOHA Semmilyen KK!

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:50:39

@Trollseprű 9:
locsolóember (squirting man?) must die!!!!

gidabiga 2011.01.31. 14:50:58

@canzone:

vessetek a mókusok elé, de én bírom ezt a pasit :DDD

Trevlovics 2011.01.31. 14:52:48

@joszif: jók ezek az elméletek, csak nem tudom honnan erednek. én nem látok minden összefoglalót, voltak olyan részek, amikor laci megpróbált főnökösködni a villalakók felett és nem sikerült? én csupa olyant látok róla, hogy a közösségi élettől elvonul inkább, csendben van, ha egy az egyben beszélget valakivel (pl anikó, vagy múltkor szandika) akkor egész normális, és egyébként meg akkor szól csak, amikor a többiek már arra az asztalra szarnak ahol mindenki eszik, ilyen esetekben viszont képtelen tisztán gondolkodni és kissé elborul. de ez a behódolás dolog meg főnökösködés honnan jött azt nem tudom, ilyent nem láttam.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 14:52:49

@HH22: ha nem is "rablásért", de a nép és saját maguk szórakoztatásáért mehetne valami társas :D

@gidabiga: én is :) míg fiatalabb és sármosabb volt, pláne imádtam :P

tizenot 2011.01.31. 14:52:57

@szédült nőszemély - forza:
GIGIM!! Hát hova tűntél?

Megágyaztam a nyugiszobában, mindenkivel lebeszéltem, senki nem fog bejönni, még a mocskos vajkrémtolvaj sem!! Izé, már csak kis villadella kéne, mert piára nem maradt :S nincs egy százasod? :D

0511 2011.01.31. 14:55:46

Taktikára alkalmasnak nekem csak Laci látszott, de sajnos egymás után hagyja ki a lehetőségeket. Olivér kaja lopása után a megfelelő reakció számomra az lett volna, ha testületileg kiröhögik, amikor csapkodva kirohant köpködni.Vagy Alekoszt, amikor kiderült számára, hogy az "igaz barátok" lenyúlták a pezsgőjét.Ezt az utat kellett volna járniuk, mégpedig úgy, hogy Zsófi, akinek tkp semmi veszteni valója már nem volt, folyamatosan hergelte volna a Négyek Bandáját, csapata pedig megállás nélkül kiröhögte volna őket.Ez a cihológiai hadviselés.

K Tomoceusz 2011.01.31. 14:56:30

@Trollseprű 9:

Így jár , aki felkel a kanapéról .
A kultúrbarbár vetélkedőktől megfájdul a fejük , a fizikai feladattól kiszakad a kezük . Maradnak a moslékosvödrös játékok , abban még egész jók .

Szólj, ha kell 2011.01.31. 14:57:17

@Trollseprű 9:
igen, így pontosabb, de kevésbé vicces :DD
ÚristeNN, még mindig hétfő van!

Hannibal22 2011.01.31. 14:57:38

@canzone: huh,és milyen fergetegeset alakított a hippolytban,bébike:))

K Tomoceusz 2011.01.31. 14:58:18

@0511:

A vajkrémet csak vérrel lehet lemosni .

Szaffi B. 2011.01.31. 14:59:12

@Szólj, ha kell: Csak nekem arról más jut eszembe (fúúj)
A hétfő UNDORÍTÓ szavazzuk ki a 'csába :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 14:59:46

@HH22: bébike, nem néztem meg azt a Hyppolitot, szentségsértésnek tartottam :) egyébként meg kapd be, te lenézed a mi őszinte szerelmünket Attilával :D

Szaffi B. 2011.01.31. 15:00:02

@K.Tomoceusz: Őszintén, mi bajod a Bétsivel? Az hogy cigó?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 15:00:10

@0511: csak a kiröhögéshez, sajnos röhögni kellett volna, az meg nekik nem megy

vörös áfonya 2011.01.31. 15:00:25

@Trollseprű 9: De csak akkor,ha a hétfő aztán kihívja a keddet.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:01:02

@0511:
Na igen, sztem is ez lett volna a járható út. Simán halálra lehetne hergelni őket főleg évát és olivért. Viszont élek a gyanúval, h. ha volt is valami hasonló reakció, csak mi ostbenkó nézők nem lettünk tájékoztatva az rtl által. magyarul kivágták.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:02:42

Holá, Senhorítas y Senhores!

Jórég voltam már, mostanra átrágtam magam a restancián, Hajni, köszi szépen, az utolsó három-négyen megint sírtam, annyira röhögtem!
Kiskirálylány kinnmaradt, a Hatok megoszlottak, Erzsinek nem állt fel, mi minden történik pár nap alatt, ha nem figyel oda az ember rendesen... :D

0511 2011.01.31. 15:02:49

@kovácszsuzsi: lehet, hogy csak mi nem láttuk

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:03:58

@Trollseprű 9: Amúgy szerintem meg a telet szavazzuk ki, mert má' nagyon elegem van belőle! :S

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:05:29

@babyloveyou:
na neeeeeeeeeee!!! komolytalan :DD

K Tomoceusz 2011.01.31. 15:05:36

@Trollseprű 9:

Mi a bajom Bécivel ? Semmi . A bentlévő Ráczok közül magasan ő a legszimpatikusabb .

kovácszsuzsi 2011.01.31. 15:06:12

@0511: valahogy nem tudom elhinni, hogy egy váratlan helyzetre egyszerre tudtak volna reagálni, főleg nevetve

0511 2011.01.31. 15:07:15

@Szólj, ha kell: Nagyon valószínű, hogy így van. Balázs jó néhány beszólásából nekem az jön le, hogy a következő kiszemeltjük Laci.Pedig a paródiák során ügy tünt, hogy mind Lacinak, mind Anikóna van humorérzéke. Szemben a primitív dolgokon jót röhögő Négyek Bandájával. Nem is tudom hogyan tudtak összegereblyézni 4 ilyen hitvány jellemet. Egy vígasztal csak, hogy erre 18 000 másikat kellett kirostálni.

Szaffi B. 2011.01.31. 15:07:20

@K.Tomoceusz: Remélem itt nem magasan én vagyok neked a legszimpatikusabb :)) :PP :DD

Trevlovics 2011.01.31. 15:07:21

@K.Tomoceusz: na akkor ennyit az őszinteségről :)

joszif 2011.01.31. 15:07:58

@Trevlovics: Akkor úgy mondom ikább a behódolás és főnökösködés helyett, hogy nem tud hatni igazán az emberekre és nem tudja elérni náluk, hogy kövessék a nézeteit esetleges taktikáit.
A közzöségtől való elvonulás meg már lehet a következménye hogy van jópár ember akivel egyszerűen nem tud mit kezdeni mert mondhat bármit nem tudja őket meggyőzni mert nem ő van a hierarchia tetején, őket csak főnök beosztott szerepben tudná irányítani pl. egy cégen bellül ahol a beosztott nem ugathatna vissza. A maradék ember akivel egy véleményen szokott lenni pl. a takarításban azok meg annyira jelentéktelenek hogy őket tökmindegy hogy tudja-e befolyásolni mert nem osztanak szoroznak lásd Ildikó, Zsófi akik kiestek, Jerzy átment a másik táborba, Zsófi 2 nap után feladta a hadviselést, Anikót meg egyszerűen saját csapat közösítette ki. Egyszerűen ezek az emberek túl gyengék hogy bármit kezdjen velük. A terrorját sem hajtották végre mert nem bírják a nyomást.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:08:16

@vörös áfonya:
és mivel most hétfő van megengedem magamnak a poént:
A KEDD kortesbeszédét Garfield mondaná

0511 2011.01.31. 15:08:26

@kovácszsuzsi: Nincs itt semmilyen váratlan reagálásról szó. Alekosz is akkor kezdett el röhögni, amikor Olivér beintett.

Rigghead 2011.01.31. 15:10:40

@0511: hát igen, én is ilyen körökért imádkozom, de kezdek lemondani az ilyen mélységű taktikai elemekről...cserébe nézhetem aneszt ahogy egész nap bőg a semmin

Traitor General 2011.01.31. 15:10:56

én már a locsolóembernek drukkolok és kész......

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:11:21

@0511:
igen-igen, barátnőmnek pont múltkor mondtam, az még hagyján, h. ezek milyenek, de milyen lehetett a többi jelentkező (nem azok akiket alapból kizártak, mert tudnak írni-olvasni, ne adj' isten érettségiük van)?

Trevlovics 2011.01.31. 15:11:55

@joszif: kit akart meggyőzni, miről? miben kellett volna követniük? ezeket én nem láttam, azért kérdem.

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:13:52

@Trollseprű 9:
mielőtt ráklikkelnék:
nem a keleti lány, ugye?

Rigghead 2011.01.31. 15:14:02

úbazmeg télleg és még csak most jön a sztárvendéges időszak...áá lehet abbahagyom, nem bírom elviselni mikor nullforintos celebeket is kell ezek mellett nézni..

K Tomoceusz 2011.01.31. 15:14:40

@joszif:

Anikót saját magát közösítette ki . Hatvan centis karmokat növesztett , hogy kelljen mosogatnia , ezzel megszűnt a villatársadalom hasznos tagjának lenni .

Rigghead 2011.01.31. 15:14:49

de rossz kedvem lett most :)

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:15:13

@Szólj, ha kell:
ó b.z meg!
A húga meg börtönbe', Olaszba'
Szerintetek szandika ismeri?

K Tomoceusz 2011.01.31. 15:15:29

@K.Tomoceusz:

pár szó kimaradt , de most már mindegy

joszif 2011.01.31. 15:17:08

@Trevlovics: nem a konkrét példán van a hangsúly hanem úgy általában akár milyen témában. Például most legutóbb hogy ne egyenek a kajájukból. Elvileg adott az erős jelleme a fizikai kiállása egy határozott embert tükröz de mégsem tud ráhatni a bentlakókra.

Szaffi B. 2011.01.31. 15:17:08

@Szólj, ha kell: De, de vicces, nézd meg, Gigi beszól Aleknek :DDD

Ancilla 2011.01.31. 15:18:16

Nem tudom, miért van olyan érzésem, hogy teljesen fölöslegesen füstölgünk itt esélyeken, lehetőségeken, taktikákon. S teljesen fölöslegesen nyomogatják az sms-t a nézők, mert ez az egész már le van játszva. S úgy alakítja az RTL az összevágásokat, az összefoglalókat - jól ismerve mi kell és mi nem kell a jónépnek - hogy az az eredmény jöjjön ki, amit ő akar. Soha nem hozzák nyilvánosságra a szavazatszámokat. Semmi és senki nem hitelesített eddig soha egyetlen szavazást sem. Pedig azért elég nagy itt is a tét, nem egy mixergép a főnyeremény. Ezért is nagyon gyanakvó vagyok, hogy egy ilyen nyeremény odaítélését nem bízzák a nézőkre.
S ezért sajnálom Bécit, aki teljesen jóhiszemű, s ő tényleg nagyon szeretné megnyerni ezt a játékot, mert rá van szorulva. Ezért is vesz annyira komolyan, nem akar hibázni. S az a nagy önbizalmat sugárzó mondata pedig - szerintem - csak a négyek megfélemlítésére szolgált. Ha látjuk vkin, hogy mennyire bízik magában, nem túl jó érzés, ha mi is győzni akarunk.
S azt azért Béci is látja, hogy az RTL részrehajló (pl. ő eddig még semmilyen módon nem vehette fel a barátnőjével a kapcsolatot - ellentétben Olival, aki már kétszer is. (Sőt: háromszor is, mert a legelején már levelet is kaphatott.) Persze Béci is elkezdhetne rinyálni, mint Gombi vagy Oli, de ő nem teszi. Igyekszik hű lenni önmagához.

Nem értem, hogy aki nem szereti, miért nem szereti.

gidabiga 2011.01.31. 15:18:47

@Trollseprű 9:

csak azt a visítás ...
továbbra sem bírja az idegrendszerem :)

Rigghead 2011.01.31. 15:20:18

@Ancilla: túl sok akciófilmet és politikai thrillert néztél, nyugodj meg. az rtl majd promózza bécit is, ideje van rá, nyugi!

christaylor 2011.01.31. 15:20:53

@HH22: ez mi ez így? ez így hogy? kérem vissza hannibált! nem szimpatizállak így. :(

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:21:35

@Ancilla:
mert az emberi butaság olyan, mint a tenger: kimeríthetetlen

gidabiga 2011.01.31. 15:22:09

@Ancilla:

neked rokonaid a Rácz tesók?
félre ne érts, én tisztelem a jóindulatodat, meg hogy mindig kiállsz mellettük, de te szinte csak őket látod :)

Traitor General 2011.01.31. 15:23:07

@Ancilla: aki sms-t küld a reteknek az meg is érdemli. Én nem szeretem a Béla gyereket, mert irritál, miért? Csak...

Szólj, ha kell 2011.01.31. 15:23:18

mi a f...ért kell minden szaron sikítani, nem volt apja-anyja, h. ilyenkor pofánb....a?

christaylor 2011.01.31. 15:23:57

@canzone: megvan az újabb közös pont! :D hát Attila. belé (is) szerelmes voltam,mostanra ez már csak szép emlék maradt,amire mindig szívesen emlékszem vissza.

Szaffi B. 2011.01.31. 15:25:10

@Ancilla: Szerintem azért valamennyire figyelembe veszik a népszerűséget (sms, onlány savazás, ez a fórum :DD, egyéb források) hiszen hogyan tudná, hogy kit szimpatizálnak az emberek? Nem nézek ki belőlük (Retek) ekkora szervezettséget és előre gondolkodást. Manipulálnak és csalnak tiszta sor, de a népszerűséget valahogy mérik. Maguknak, aztán eldöntik mi legyen.

Trevlovics 2011.01.31. 15:26:28

nem néztem meg a videót, de ha az ertéel viszonylatban friss celebnek számító király el norbi megcsókolta anikót, akkor keleti andreának minimum le kéne szopnia alekoszt.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 15:26:36

Vasárnap kijött a karomon egy pötty, rólatok neveztem el :D :D

@Ancilla: nem bántásból mondom, isten látja lelkemet, de: vééégre rájöttél

@christaylor: nekünk már annyi közös pontunk van, hogy meg sem lepődök :)

Traitor General 2011.01.31. 15:26:44

@Trollseprű 9: lehet, hogy itt is van egy beépített retkes?:-) Tisztára, mint egy James Bomd film.....

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:27:33

@Ancilla: És annyira el tudom képzelni, hogy egy párbaj után kérdezi a szerkesztő a technikust: "Józsi, hány hülyénk volt ma? Tizenegyezer-négyszázhuszonhatan szavaztak, Andikám! Bazmeg, nem hiszem el!... Muhahahaaa!!! Még mindig ennyien! Királyok vagyunk!" vagy hasonló...

christaylor 2011.01.31. 15:28:38

@tizenot: nem. :D nem is voltam az.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 15:29:02

@Ancilla: az hogy ki a szimpi, ki nem, nem lehet megmagyarázni. lacival sincs semmi baj, mégsem kedvelem.

K Tomoceusz 2011.01.31. 15:29:50

@Ancilla:

Bécink azért jelentkezett a játékra , mert a nyerhető összeg itt hamarabb megszerezhető , mint odakint . Ha jól emlékszem fele annyi időt mondott . Jóhiszemű rászorult srác , szurkolunk is neki piszkosul . És annak is , hogy jóhiszemű rászorult barárnőjével minél többször dumcsizhasson .

bévé 2011.01.31. 15:29:58

Hajni, egy jó kis Velvet a stylistokról:
velvet.hu/trend/2011/01/31/lilu_2_honapja_ugyanabban_a_csizmaban_vezeti_a_valo_vilagot/

a háromból mondjuk kettőt ismerek. :D

Szaffi B. 2011.01.31. 15:30:05

@kovácszsuzsi: Én így vagyok Gombival, a halálba irritál, hálisten most bekussolt :DD

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2011.01.31. 15:30:12

Szerintetek a Szandika jó nő?

Én direkt csináltam egy szavazást erről a blogomban, és azt látom hogy NEM dugná a nagyközönség!
supracoger.blog.hu/2010/12/14/dugnad_a_kacsaszaju_vv_szandikat

Annyira mű, hogy az már sok!
Még hernádi judit-ra is többen szavaztak igennel, mint rá!

Anikó viszont nagyon jó buxa..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.31. 15:30:56

@Trollseprű 9: Szandika helyett maradhatna, sokkal kellemesebb jelenség. Amúgy meg rájuk fért egy kis mozgás.

Rigghead 2011.01.31. 15:31:09

@joszif: nagyon sokatoknak vannak igen magas elvárásai Lacival szemben, pedig szerintem egyáltalán nem szerepel rosszul. Hogy ő majd leugat, meg befolyásol, meg rendet teremt meg erős jellem? Dehát az első napokban lejött, h ő nagyon nem ilyen típus. Nem alfahím csak ti hiszitek azt, még ő sem...
Azér ügyes testőr lehet még valaki attól, h nem irányítja bent a lakókat, szerintem..

nekem semmi bajom vele, igen szelíd és olykor jó meglátásokkal rendelkező versenyző, ha meg hülyeséget mondana, inkább csendben marad (általában)...
az emelt hangot meg hagyjuk, egyáltalán nem félelmetes, erre most az rtl is gyúr rendesen, jól képbe is hozták, lámlám

K Tomoceusz 2011.01.31. 15:31:55

@Trevlovics:

Megváltoztatom a véleményem .
A játékot Keleti Andreának kell nyernie .

tizenot 2011.01.31. 15:32:26

@christaylor: A krisz az nem olyan férfinév? :D Túl lusta voltam fellapozni a táblázatot, már majdnem akkora erőfeszítés lett volna, mint mondjuk évának mosogatni.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.31. 15:32:58

@Möff CAT: hát nem tom, régen mutatták a darabszámot is, a VV" döntőjében kb 1,2 millióan szavaztak, azokhoz képes szerintem a mostani kismiska

kovácszsuzsi 2011.01.31. 15:34:36

@Trollseprű 9: éva meg hiába látom, hogy önző hisztérika, mégsem megyek falnak tőle, mondhatnám közömbös. pont az a lényeg, hogy mindenkinek más róluk a véleménye

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:35:17

Tényleg, most ezen morfondíroztam, hogy a Gigi-Erzsi leszbiszerelem vissza is üthet, nem gondoljátok?
Erzsi csűri-csavarja, nem csempészi be a lompost, pedig Gigi nagyon rácsúszott a témára, simán mehetett volna minden!

christaylor 2011.01.31. 15:36:01

@tizenot: hát akkor magadra vessél, ha pasinak néztél! :D

neked lehet, hogy olyan férfias, de bennem meg fel sem merült, hogy csak férfinév lehetne.

K Tomoceusz 2011.01.31. 15:36:02

@tizenot:

Walter Matthau óta tudjuk , hogy a Charlie a legszebb női név .

Rigghead 2011.01.31. 15:36:42

@supracoger: szuper a blogod öreg! viszont nincs 18-as választás az elején, így be is perellek mint annak a rendje!

kovácszsuzsi 2011.01.31. 15:37:17

@Möff CAT: erzsinek inkább szeretgetés igénye van, nem szex hiánya. bár fura egy 22 évestől

Rigghead 2011.01.31. 15:37:21

@tizenot: AZ! tökéletes, köszi

Hurri Kán 2011.01.31. 15:38:34

@K.Tomoceusz:
De csak akkor ha a pina kelepel :DDD

KATZE 2011.01.31. 15:39:37

Egy bizonyos. Alekoszt látva mostmár senki és semmi nem tagadhatja, soha és semmilyen körülmények között, h. van magyarországi áldozata a csernobili atomkatasztrófának!

csincsilla72 2011.01.31. 15:40:07

Lenne a pszichológiai hadviselésnek sokkal jobb módja is, felolvashatnának blogbeírásokat az odúlakóknak. Szeretném látni Éva és Alekosz arcát, amint értesülnek róla, hogy az alkoholizmusuk a fő beszédtéma (méghogy Éva táskás szeme, nevetnem kell), vagy Oliboli tolvaj, jóbarátját is kifosztó mancsa.

flanker 2011.01.31. 15:40:17

@Mme Chauchat: @Trevlovics:
...otthon maradt...

Szóval e héten tanulni fogunk. Néhány kifogás, amikkel lehet élni, hogy mégse :

-Megette a házimat a kutyám!
-A bátyám nem hagyott tanulni! (Mindenki használhatja Gigi kivételével!)
-Rengeteg dolgom, intéznivalóm volt! (Kizárólagosan Alekosz számára fenntartva.)
-Bibis lett az ujjam/folyt az orrom/nem tudtam aludni (Oli)
-Elfelejtettem mindent, amit megtanultam, mert egész éjjel Gigivel álmodtam szexuálisat! (Erzsi)
-Elfelejtettem mindent, amit megtanultam, mert egész éjjel Gigivel szexualizáltam! (Sci-fi-Erzsi)
-Nem tudok koncentrálni, úúúúúhúúúúhúúúúgy hiányzik a tüncibünci encimanókirálylányocskám...!!! (Oli)
-A Többiek miatt van az egész! (Mindkét Klán számára, de csak kollektíve)

Most nincs többet kedvem - tessék folytatni!

Hannibal22 2011.01.31. 15:41:05

@christaylor: te meg engem nőnek,szóval egal:)

Traitor General 2011.01.31. 15:42:22

@flanker: Picúrral álmodtam, kékhalált kaptam (Gombi)

christaylor 2011.01.31. 15:42:30

@Hannibal22: az nem is úúúgy volt, mert először férfinak, aztán volt egy megszólalásod, ami miatt nőnek.

de hogy mikre nem emlékszel, pedig ennek már vagy másfél hete is van! :)

vörös áfonya 2011.01.31. 15:43:38

@flanker: "-A bátyám nem hagyott tanulni! (Mindenki használhatja Gigi kivételével!)"
:)

-Nem tudtunk tanulni,mert éhesek voltunk,elfogyott a vajkrém.

flanker 2011.01.31. 15:45:23

@Trevlovics:
Sokszor egyetértek veled, még ha nem is írom le, (főleg beácskával szemben tegnap este), de azért itt egy kicsit vak vagy (vagy nem láttál bizonyos dolgokat):

"szerintem még csak nem is annyira erőszakos, csak már túlérzékenyek rá. egyedül éva nyakával kapcsolatban feledkezett meg magáról"

Túlérzékenyek???
1, Ne feledd el, hogy már több munkahelyről kirúgták volna a verbális zaklatásért is, amit eddig elkövetett
2, Ne feledd el, hogy Gigit a fotózáson kétszer is
lecsöcsörészte, amit az dühös grimaszolással
jutalmazott, ahelyett, hogy jól pofán vágta volna
felháborodottan. Ezért is tudom megérteni, hogy nem kelt Ankió védelmére szilajul, amikor...
3, Anikó combját, méghozzá meglehetősen intimközeli pozícióban kérés, kérdés, felszólítás nélkül elkezdte simogatni
4, Évát bekötözött szemmel jól lefogdosta, mikor az szólt, hogy bizonyos testrészeket hagyjon ki
5, Évát hátulról megfogta a csípőjénél fogva, a tökéhez nyomta és azt mondta: Meg foglak baszni. (Négyes-ötös pont még a nagy Átverés előtt történt!)
6, Éva csöcsét simogatta, mikor szólt, hogy ne nyúljon hozzá.
Stb.
Szóval nem kell arab földön élni ahhoz, hogy az ember lexívesebben elővegye a csuklóleoperáló pallost. Én már megtettem volna, abból talán értene. Mert nagy intellektusa ellenére a szavakból eddig nem sikerült.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 15:45:47

@Lady Alfonzina:
Alekosz primadonna. Adott körülmények között leköti az embert, szórakoztatja, csak a jóisten kíméljen meg attól, hogy tartósan a környezetemben legyen!

KATZE 2011.01.31. 15:46:09

@flanker: Én meleg vagyok, és diszkrimináció, hogy tanulnom kell! (Gombi, Erzsi)

Én zs%dó vagyok, és megsérti az áldozatok emlékét, hogy tanulnom kell (zolivér)

Én róóma raj vagyok, és rásszístá dolog, hogy tanulnom kell ( Béci, Gigi, Gombi)

Trevlovics 2011.01.31. 15:46:45

engem nem érdekel, én nem fogok tanulni, a boney m-be is volt fehér csaj nem?

bévé 2011.01.31. 15:46:55

ha a kétgyermekes családanya Keleti Andival is kikezd ma Alekosz, beszarok-behúgyozok, bazze..

Hurri Kán 2011.01.31. 15:47:59

@flanker:
-Beteg lett a búgócsigám
-Terhes/ledobott a hintalovam
-Salakmotoredzésre kellett mennem

Egyelőre ennyi.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:48:11

@kovácszsuzsi: Nademánemá...
22 éves, nemtom mióta nem volt nővel, az ölébe hullik egy bögre a sivatagban, ez meg csak rinyál...
Na ezért gondolom, hogy visszaüthet, mert még ha tényleg szereti is Gigit, ebből a viselkedésből nem ezt fogja levágni az egységsugarú Blikkolvasó :)

Szaffi B. 2011.01.31. 15:48:19

@bévé: hallodhülyevagy? ÚJ NŐŐŐŐ!

flanker 2011.01.31. 15:49:27

@Trollseprű 9:
Nem is, így pontosan:
Engem LEVETETT a ló! Pedig mikor engem NEM VET LE a lóóóóó! :-)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 15:50:07

@flanker: csak félig passzol ide, de felvetődött bennem, hogy Alekosz felmentést fog kapni minden tanárnál, amikor feleltetéskor ehhez hasonló körmondatokat produkál: "Véleményem szerint az összeadás végeredményét nem lehet ennyire leegyszerűsítve megadni, hiszen lássuk be, hogy a földbolygó ezen részén a számok egy olyan legfelsőbb szintem rezegnek, majdhogynem szimpatizálnak egymás bioritmusával, hogy olyan böszmeség lenne egy skatulyába beszorítani őket, és azt mondani, hogy ennyi meg ennyi, mikor itt lehet nevetni és szórakozni is..."

Hurri Kán 2011.01.31. 15:50:24

@bévé: Pelenkázd magad, pelenkázd :DDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:50:25

@flanker: "Én celeb leszek, nekem nincs szükségem ilyen hülyeségwekre, hogy ki írta a József Attila című verset, haggyámá bazmeg!" (akárki)

Hannibal22 2011.01.31. 15:50:40

@KATZE: hallodhülyevagy,ez nem a náczivadász:)

bévé 2011.01.31. 15:51:13

@Trollseprű 9: hát hallod, ezt ő mondta viccből. de ez az érdi gyökér bazmeg képes rá. :)

Hurri Kán 2011.01.31. 15:53:09

@bévé:
Ja és ha kényes a popód bőre akkor hintőporozd is be :DDD

Szaffi B. 2011.01.31. 15:53:21

- mosogatnom kellett egész délután
- elfogyott az irsai
- megették a májkrémet
- májkrémes lett a leckém, és oli megette
- épp nem értem rá, mert kint sétálgattam a városban
-műkörmösnél voltam
-fodrásznál és szoliban voltam
-Enikőmanólányt hívtam telefonon egész délután

Trevlovics 2011.01.31. 15:54:11

@flanker: oké, lehet, hogy igazad van, én tényleg nem látok mindent, sokszor csak az öf. második felét, valahogy olyan kép alakult ki eddig bennem, hogy alekosz nyomul, de ha rászólnak, akkor utána nem, mármint fizikailag nem, verbálisan valóban nem adja fel, valamiért ilyen hülyének, de alapvetően ártalmatlan hülyének gondolom. évával kapcsolatban meg nem tudtam valahogy hibáztatni, mert éva nagyon keményen bátorította szerintem a párbajig.

KATZE 2011.01.31. 15:54:42

@Hannibal22: igazad van. az első kettő nem is jó annyira, de a harmadik azért igaz egy kicsit...

akkor néhány másik:
-Nyíltseb-fojtogatós-pornó forgatáson voltam, nem volt időm a házira( Gigi)
-Be voltam b%szva tegnap este (Zolivér, Éva, Gombi)
-nőket kukkoltam egy ballonkabátban (Buzikosz)
-vajkrémet kellett készítenem (zolivér)

Szaffi B. 2011.01.31. 15:55:05

- a locsolóemberrel kufircoltam

Hurri Kán 2011.01.31. 15:55:58

-én voltam a locsolóember

Szaffi B. 2011.01.31. 15:56:57

-egész délután a holnapi online adást vettük fel

MegLepke 2011.01.31. 15:57:07

@Trollseprű 9: megtettem hv-polgári kötelességem (szavaztam):)

flanker 2011.01.31. 15:57:17

@canzone:
Ó, nem, szerintem teljesen idetartozik!

"Alekosz felmentést fog kapni"

Gondolj, bele, hogy azért hagyta abba az iskolát, mert nem tetszettek neki a tanarak. Ennyi idő alatt még jobban megrögzült a hülyeségeiben, hisz az anyja-apja (szerencsétlen balféktrollok) nemigen tudnak vele mit kezdeni, nem is igen akarnak. Úgyhogy ki lehetne egy kicsit élezni a dolgot, ha lenne esze a Reteknek.

Arról nem is beszélve, hogy nagy híve vagyok az otthonszülésnek, az oltásmegtagadásnak és az otthontanításnak. Ez utóbbinak Alek sajnos nem a legjobb plakátembere lenne - ő tipikusan azon nyomik közé tartozik, akikre ráfért volna egy kis "szocializáció", vagyis hogy a jock-ok a suliban naponta meggyepálják. Csak m íg rá nem jön, hogy nem ő a világ közepe, nincs olyan, hogy bárkit leoltok dumával, az nem műxik, hogy "az a lexebb az egészben, hogy nem tudsz tenni ellene semmit sem", és hogy egy kicsit legyen már másokra tisztelettel, ha más miatt nem, akkor az ereje miatt...
(Mindig az agyfasz kerülget, ha tíz másodpercnél tovább kell egyszerre foglalkoznom vele...)

Trevlovics 2011.01.31. 15:58:18

nem készültem, mert jól voltam. cserébe kérhetsz bármit

Ancilla 2011.01.31. 15:58:20

@gidabiga: Nem rokonaim a Ráczok, Gigit nem is szeretem. Béci nekem nagyon rokonszenves. Meg Anikó. Ők ketten az egész villából. Meg tudnám magyarázni, hogy miért, de már többször megtettem korábban. Azt tartanám igazságosnak, ha kettejük közül valamelyik nyerne - ha az RTL is úgy akarja. Nagyon rosszul venné ki magát, ha egy link, élősködő, trehány valakinek az ölébe hullana ennyi pénz.

christaylor 2011.01.31. 15:58:30

- épp próbáltam a stylistommal (bármelyikük),
- párbajon voltam (akárki),
- vakbélgyulladással kórházba szállítottak (Gigi),
- születésnapom van (akárki, akinek mostanában lesz),
- neszeztek bzmeg egész éjszaka, nem tudtam aludni (Oli).

Caddy 2011.01.31. 15:58:48

Én még mindig be vagyok képzelve.
Viszont irsai jöhetne lassan,szar ez a nap, vagy valami helyes tanárbácsi. :)

kovácszsuzsi 2011.01.31. 15:59:26

@Möff CAT: mondom, hogy fura nagyon. kivéve, ha meleg. bár 22 évesen szerintem a legyet is kéne röptében. vagy nem?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 15:59:34

@Trevlovics: Oké, de a verbális nyomulás egy egyértelmű NEM után szintén nagyon idegesítő ám!
Nekem volt ilyen haverom, egyszerűen nem vette tudomásul az elutasítást, a csajok rendesen menekültek előle a bulikon, bár ő csak bebaszva nyomatta így, meg csak egy éjszakát kellett menekülni előle, de Ali elől hova bújjanak a szerencsétlen csajok? (már úgy értem, Gigi és Anikó, mert Torzonborz és Paplanszáj nem ebbe a kategóriába tartozik)

KATZE 2011.01.31. 16:00:23

@bévé: ja, Anikót, Lacit, meg a Lufilányt.

Anikó nem vicces, róla annyira nem megy.

Laci:- embereket mentettem meg a mosókonyha rabságából
-fel kellett derítenem az éjszaka a raktárat
- mivanhaggyámá, most másztam vissza a falom, tegnap Dél-Amerikában voltam bevetésen

SZandika: - levetettem a lovat magamról
-Sanyi azt mondta, a zsebtolvajlás és a játékgépezés menőbb, mint a nyelvtan
-plasztikai műtéten voltam, megpróbáltak embert faragni belőlem
-a melleim eltakarták a könyvet, de orálisan szívesen számot adok a tudásomról, hátha még emlékszem valamire 70 nap után

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 16:00:33

@Traitor General: Én a két zöld medenceparti állatkának. Hátha csinálnak kis zöld medenceparti állatkákat, és lesz végre igazi romantika, szerelem és szex ebben a nyomorult luxusakolban.

bévé 2011.01.31. 16:00:37

@flanker: helyeseltem a monológot. :)

christaylor 2011.01.31. 16:00:39

@Ancilla: egyetértek mindenben, nekem is ők ketten a kedvenceim, Béci a favoritom az elejétől kezdve.és még mindig. ha kiesik, megsiratom. Anikót menetközben szerettem meg, most jobban tetszik, mint mikor bement. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 16:02:37

@kovácszsuzsi: Hát igencsak rá kéne repülnie a lehetőségre, ami Gigivel megcsillant előtte, hiszen mindenki ettől van ki a legjobban, hogy nem lehet azzal, akit szeret, még a vérgeci olivér is (hacsak nem trükk az egész), ők meg ott vannak egymásnak, ha ez nem kamu, akkor Erzsi vagy meleg, vagy hülye.

flanker 2011.01.31. 16:02:42

@Trevlovics:
Évával kapcsolatban igaz az utóbbi időben, azért is emeltem ki azt, amikor még közel sem voltak ilyen viszonyban. Viszont a többiek nagyon határozottan (hát, egy idő után leeshetett volna nekik, hogy a szó nem elég határozott...) próbálták leállítani, de nem megy...
Sajnos Éva az az elmekórtani eset (tudom, most bunkó vagyok), amikor valaki szinte magának erőszakolja ki, hogy megerőszakolják.
(Remélhetőleg kint nem így viselkedik a férfiakkal.)

Ancilla 2011.01.31. 16:03:03

@Rigghead: Sem az akciófilmeket, sem a politikai krimiket nem szeretem. Magamtól vagyok ilyen.

Hannibal22 2011.01.31. 16:03:40

@kovácszsuzsi: hallod,már miért lenne fura ha valaki-akárhány évesen-nem akarja,hogy győzike meg valkóesztike kommentálja a dugását a kúltévében?
Majd koitálnak ha kijönnek,érted.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2011.01.31. 16:03:43

@Rigghead: mivel már bepipáltad egyszer hogy felnőtt vagy, ezért nem kérdezi meg újra.
törölj cache-t és úgy próbáld, akkor lesz "felnőtt-e vagy" kérdés!

nekem egyébként volt saját "adult verification" fejlesztve blogomra, de mivel a blog.hu is csinált egyet, kivettem a sajátom. minek kérdezze duplán alapon

kovácszsuzsi 2011.01.31. 16:04:12

@Möff CAT: giginek milyen megalázó lehet, hogy nyomul, nyomul, és semmi

flanker 2011.01.31. 16:05:19

@christaylor:
Sztem te csak maradj a Bécinél, Árpa Attilánál, meg Hannibálnál (most az énekeseket-színészeket nem sorolom fel.)
Anikó már foglalt, sorry vagyok. (Nem is vagyok, csak udvariasságból mondtam.)

Trevlovics 2011.01.31. 16:05:38

@flanker: ha lesz párbaja gigivel vagy anikóval, alekoszra megint szép napok köszöntenek.
egyébként annak idején okinak is leakasztottak valahonnan egy nőt, lehet, hogy alekosznak is kéne

kovácszsuzsi 2011.01.31. 16:05:52

@Hannibal22: építhetnének sátrat, mint egyszer valakik a bb-ben

Ancilla 2011.01.31. 16:07:24

Kiegészítés: És még Jerzy is rokonszenves egy kicsit, őt is a körülményei miatt sajnálom, s ezért rokonszenvezek is vele. A személyiségébe nagyon nehéz belelátni. Egy kicsi kérdőjel van bennem vele kapcsolatban amiatt, ahogy a pletyka szerint bekerült a műsorba. De lehet, hogy ez csak pletyka.

christaylor 2011.01.31. 16:08:04

@flanker: örülök neki, de egyben megrémiszt, hogy ennyire figyelemmel kíséred, hogy kikért is rajongok.

flanker 2011.01.31. 16:08:59

@Trevlovics:
NEM SZABAD!
Sajnálok tőle minden élőlényt, aki nem troll, szörny, bengáli tigris, kardfogú lajhár vagy drótszőrű mammut! Térden állva kérem az országot, ne jutalmazzuk a devianciát! Kell ennek az országnak még több ilyen???

Szaffi B. 2011.01.31. 16:09:00

Az senkinek nem jut eszébe hogy esetleg nem akarnak kamerák keresztüzében ország-világ előtt dugni?

tizenot 2011.01.31. 16:09:38

@Möff CAT: Gigi jól néz ki, nekem teccik a 'zarca, de a nőiesség az kábé nulla benne. Aztán erre rájön még amikor affektálva megszólal, meg ez a trendi, egyedül is megállom a helyem, tökös csaj vok dolog. Havernak jó volna, de lehet én is ikább emmával randiznék :S

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 16:10:37

@flanker:
Nem tudtam tanulni, mert szivárogni kezdett a műgyanta a számból! -Szandika
Ugyanez bevethető élesben, ha nem tudja a kérdésre a választ.

tizenot 2011.01.31. 16:11:04

@kovácszsuzsi: Mer' nem nőies szegénykém :S

csicserierika 2011.01.31. 16:11:05

mi ez a pálfordulás Giginél? Azt mondta, hogy semmi olyat nem tesz, hogy anyucinak kellemetlen lenne, erre felajánlja magát szegény ijedt Jerzsinek, pedig eddig még a fenék tapit sem engedélyezte(ezt az álszentséget nem bírom). Összeesküvés elméletem szerint a kórházban nővérkéktől, v. valakitől kapott fülest, hogy jó lenne Jerzsi vonalon virítani már valamit.

flanker 2011.01.31. 16:11:08

@christaylor:
>örülök neki
Örülök, hogy örülsz.

>de egyben megrémiszt
Ó, te mindig olyan könnyedén rémüldözöl!

>hogy ennyire figyelemmel kíséred, hogy kikért is rajongok.
Ne gondolj bele ennyit, lehet, hogy csak jó a memóriám (főleg, ha gonoszkodásra lehet használni). Hm?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 16:12:23

@Trollseprű 9: sátorépítés? különben meg jerzytől fura ez a szemérem

KATZE 2011.01.31. 16:12:36

@flanker: Egyetértek. Nem igaz, hogy ennyien szavaztak egy ilyen féregre. Hogy nézi a nőket? Mint egy szatír, egy potenciális erőszaktevő. Az ilyent megelőzésből ki kellene kasztráltatni. Az a zavaros, beteg tekintet... Nem lehet mindent az alkoholra fogni, hogy iszik, mint a gödény. Tuti a személyiségzavar, de a pszichopátia sem zárható ki

Trevlovics 2011.01.31. 16:13:41

@csicserierika: belőled is szinte kicsordul a jóindulat :)

flanker 2011.01.31. 16:14:22

@neccharisnyás útonálló:
S ha nem fogadják el, hát véletlenól kirepül a kólásüveg a kezéből és "Megöllek" kiáltással ráveti magát a tanárra. Mertháthogy mire fel is lenne a tanár védettebb állat az öntözőembernél?

velorex apáca 2011.01.31. 16:15:29

bocs ha már volt,

de valaki mesélje el nekem a műköröm anatómia'j'i felépítését,
hogy a pitypangba került a csajok kezére csilli-villi 5 cm-s új köröm, amikor 3-4 napja arról szólt egy cikk,
velvet.hu/celeb/2011/01/20/szandika_szaja_verzik_rozsaszin_mukorme_pedig_eltunt/
szóval kérdezem én, hogy a pitvarba került a csajok ujjaira új "kikaparoma szemedtemocsokdisznó" segédeszköz.

HMM?
tessen mán mondani, kimentek műkörmöshöz?
Esetleg begyött a villába 1 db műkörmös?

A büntetlenül megzabálom a másik kajáját, majd szét köpködöm a villában dologra, most nem térnék ki. pedig az is megérne egy misét.. és sok-sok penitenciát..

flanker 2011.01.31. 16:16:03

@Trevlovics:
Csak várj, míg valami rosszat mondsz Alekra - majd akkor kibújnak az igazi karmok! :-)

kovácszsuzsi 2011.01.31. 16:17:03

@velorex apáca: jár hozzájuk fodrász, körmös, kozmetikus, csak nem beszélhetnek vele.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 16:17:16

@velorex apáca: jár be hozzájuk körmös, csak úgy, mint ahogy fodrász is :(

flanker 2011.01.31. 16:18:05

@velorex apáca:
Anikó műkörmös - miért ne vihetett volna be 10 szett műkörmöt, spéci felszerelést? Nem láttuk a bőröndjeik tartalmát.
Ha meg ez az első, amin szöget szúr, hát akkor...
olvass több HV-t!

flanker 2011.01.31. 16:19:26

@canzone:
De mosmér, rá akart mászni az Anikóra!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 16:19:37

@canzone: én meg nem tudok helyesen írni... sorry :(

csicserierika 2011.01.31. 16:19:43

@Trevlovics: csak gondolkozom. Hajni kihagyta, amikor Gigi a fürdőben mondta vkinek, hogy : Anikóval nem tudom mi van, 90 fokot fordult. Siessenek már azok a tanárok !

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 16:20:11

@Hannibal22: Csak gondolj arra, te kibírnád-e, hogy nem szúrod le az új csajodat még ennyi idő után se :)

@kovácszsuzsi: Igen, ez nagyon gáz lehet

@tizenot: szerintem van benne nőiesség, de csak akkor jön elő, ha megfeledkezik magáról, főleg online lehet ilyent látni, mikor nem ő beszélget, hanem csak figyel egy beszélgetést valami semleges témáról

christaylor 2011.01.31. 16:20:14

@flanker: de lehet,hogy Anikó is benne lenne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.31. 16:21:57

@Mme Chauchat: Ugyanez elmondható arról az idióta Szandálról is. Az is csak akkor akad ki, ha személy szerint őt támadják be. Ha például Évit, a "barátnőjét" bántják, csak áll, mint f@sz a lakodalomban, és kussol.

Laci is csak akkor hőbörög, ha őt magát éri valamilyen sérelem...

csicserierika 2011.01.31. 16:21:58

@flanker: tudom, hogy a listádon vagyok.
Figyelek !

flanker 2011.01.31. 16:23:21

@canzone:
Ezt már régóta tudjuk, most már igazán kár emiatt szabadkozni. Dunce cap a fejedre, irány az első sor! :-)

tizenot 2011.01.31. 16:24:40

@Möff CAT: Hát ja, ezt mondom én is, amikor másokra figyel, csendben ül, és nem szólal meg, akkor talán. De azér' egy ízléses szilikonmellel is rásegítenék a biztonság kedvéért :D

flanker 2011.01.31. 16:25:14

@christaylor:
Ebben reménykedsz? :-)
Most, amikor a legtörékenyebb lelki állapotban leledzik, megtennéd ördögi terved első lépését???
Te csak kihazsnálnád és eldobnád neki pedig egy ilyen (ILYEN!) férfira van szüksége!

flanker 2011.01.31. 16:25:52

@canzone:
Minek is?
Nem tom, először fejben le kell játszanom a lehetőségeket...

bévé 2011.01.31. 16:26:01

@csicserierika: ezt mondta?? LOL. :)
én már hallotam egyébként olyat, aki azt mondta, h 360-at. az is jó.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 16:26:53

@tizenot: Úgy értettem, hogy szerintem csak felvett álca ez a tökös csaj :)

flanker 2011.01.31. 16:27:10

@csicserierika:
Az biztos! És tudom, hogy tudod; tudom, hogy tudod, hogy figyellek... Csak vannak dolgok, amit te még nem tudsz!
Például hogy nekem többfajta listám is van ám!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 16:27:11

@flanker:
Akkor kell elővenni a tanárnak a sokkolópisztolyt. Tudod, ami dróton lövi ki a két elektródát, és 220-at a kis görénybe. Basszus, ez a csaj tényleg cigó vagy csak túl sokat bámulta a Gőzikesót????

christaylor 2011.01.31. 16:28:04

@flanker: mint te?
vagy egy olyan nőre van szüksége,mint én. arra az érzékenységre, empátiára,amit csak én adhatok meg neki.

Mert én egy olyan kihasználós és eldobós valaki vagyok,te már csak tudod. Ezt is. :)

KATZE 2011.01.31. 16:29:03

@neccharisnyás útonálló: Gigire gondolsz?

Amit meg mondasz, az a Teaser nevű sokkolópisztoly. 10000 Volton működik, szinte nulla áramerősséggel. Hatásos kis cucc:)

velorex apáca 2011.01.31. 16:29:25

@flanker:

én kérek elnézést, :-) hogy nem teszek szóvá mindent. :-)

zszsi írja, hogy bejárnak műkörmösök, fodrászok a villába.

szentül meg voltam arról győződve, - már a szandika és a "locsolóember" körüli találgatások kapcsán, - hogy nem érintkezhetnek idegenekkel, ugye akkor arról ment a nagy "beszélgetés" hogy ki látta már a villalakók közül a locsolóembert és ki nem.

az, hogy időnként túl profi mondjuk éva szénakazla, már konstatáltam, de ez a miért ne vihetett volna be műkörömépítő szettet kicsit megviselte az lelkem.

flanker 2011.01.31. 16:32:35

@canzone:
Csak a tehetségemhez méltó módon. Semmi extra, tudod, nem az én stílusom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 16:34:02

@flanker: Áááááá!!!!
@KATZE: Szandálkáról folyik a téma. Tudom, de van abból kicsi kézi, amit csak odadugsz, meg olyan is, amivel messziről lehet nevelni a delikvenst. Utóbbi nagyobb biztonságot jelent a használójának.

KATZE 2011.01.31. 16:37:03

@neccharisnyás útonálló: Szerintem Szandika nem az. CSak az agya, mert ennyire buta ember csak a putriban terem:)

Sanyira nem mernék megesküdni, hogy nem az. A lovat nem tudom:)

flanker 2011.01.31. 16:37:20

@christaylor:
Igen, mint én. (Szerény, de magabiztos szmájli. Az a fajta speciális, ami nem olyan, mint Bécié, ami felháborodást vált ki, hanem a sárm, önbizalom és hitreményszeretet olyan keveredésű foka, ami lefegyverez, barátságot és öröxerelmet szül.)

S ki mondta neked, hogy én nélkülözöm az érzékenységet, empátiát? Rengeteg feleslegem van belőlük, ha tudni akarod. (Lehet, hogy exportálni is fogok belőlük. Én a Villába terveztem, de most küldök majd hajdúbiharmegyevárosba is.)

Skj Joe 2011.01.31. 16:38:21

hát ez a való világ kérem :)

csicserierika 2011.01.31. 16:38:36

@flanker: Most erre három D-t kellene írnom smilival, de nem az én stílusom, így csak vigyorgok a gép előtt

flanker 2011.01.31. 16:39:02

@KATZE:
Teaser... ROTFL!

Taser az, bro...

christaylor 2011.01.31. 16:40:19

@flanker: látom, ma nagyon magabiztos vagy. :)

Mert úgy érzed,hogy szükségem van rá?

Béci mosolya bennem sosem keltett negatív érzéseket,nem helytálló a megfogalmazásod.

flanker 2011.01.31. 16:40:56

@velorex apáca:
>én kérek elnézést, :-)
Ez egyszer elnézzük neked, mink barátságos népek vagyunk errefelé.
Jó helyre jöttél, hamarosan nem fogadunk föl újabb szüzeket, mert az RTL amúgy is lezárja a környéket:
Psszt, mi itt túl sokat tudunk!

flanker 2011.01.31. 16:42:39

@csicserierika:
Légy szíves továbbra is!

flanker 2011.01.31. 16:44:39

@christaylor:
Ne izgulj, nem sokáig vagyok itt jóindulatoskodó magabiztos. Hamarost lelépek és tietek a terep.

Nem is neked, de sok másoknak nem tetszett. (A túl nagy magabiztosság. Az enyém nagy, de nem túl nagy. Olyan kis aranyosan nagy. Pont jó,na.)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 16:46:50

@flanker: vigyázzá' mer' itt könnyen rád rakják ezért a jelet :) én nem, mert igaz barátod vagyok, tudod :)

christaylor 2011.01.31. 16:46:52

@flanker: "aranyosan nagy" :D

Maradj nyugodtan, engem nem zavarsz, más meg biztosan hiányolna. :)

flanker 2011.01.31. 16:47:18

@Möff CAT:
Fejérmegyekösséget levetette a ló a térképről, most Biharmegyevároskösség jön a soron, amíg pimasz, beszólogató nőszemélyzetek onnan kívánják megrontani az én megalapozott hangulatomat. És böszme módon böcsmérlik a képességeimet. (Alaptalanul, habár!)

christaylor 2011.01.31. 16:49:23

@flanker: khm, a gonoszkodás nemcsak a te tereped. :)
Nem kívánok én senkit és semmit megrontani! :)

Szaffi B. 2011.01.31. 16:49:51

@flanker: túl sok teasert nézett :DDDD

flanker 2011.01.31. 16:51:55

@canzone:
Kebelbarát?
Vagy csak mondásbarát?

Amúgy meg pakoljátok a nyamvadt jeletekt, nem félek mert kiviszem mint Gigi a szemetet oszt legfeljebb kint is hagyom. Tudod, mi van...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.31. 16:52:21

Egyébként én komolyan nem bírom megérteni, hogy az RTL miért erőlteti ezt a formátumot, a közvetlen szavazás helyett. Szerintem az ilyesmit úgy érdemes lebonyolítani, hogy szerdán megnyitnák a szavazást, és erről értesítenék a bent lévőket is. Onnantól kezdve mindegyikükre lehetne szavazni jövő hét szombatig, utána lezárnák.

Az utolsó három órában beszélgetne velük a műsorvezető azon a tévén keresztül, időnként mutatnák nekik a fantomképeket a százalékokkal, és a záráskor fordítanák át őket, mint a mostani párbajokon. Az esne ki, aki a legkevesebb szavazatot szerezné, így el lehetne kerülni azt, amit például Anett produkált a VV3-ban. Ő 130 napot töltött a villában, aztán AZ ELSŐ párbaján kiesett...

A végjátékban egyébként is ezt csinálják, az utolsó hárommal, csak lerövidítve. Ebben a formában sokkal több SMS érkezne, és nem utolsósorban a nézők is jobban elhinnék, hogy ők irányítják az eseményeket...

Gondoltam ezt leírom, hátha olvassa az RTL.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 16:54:12

@flanker: olyan őszinte igaz barát, mint Alek és Oli, mint Alek és Éva, mint Frédi és Béni :D

flanker 2011.01.31. 16:55:21

@christaylor:
Igen, aranyosan és arányosan. Remélem, nem probléma.
És tudom, hogy NAGYON sok embernek szereztem NAGYON sok öeömöt és megvidámítottam kicsinyke szívük belsejét, úgyhogy akkor az én időm nem volt itt ben thiábavaló, köldetésem nem volt elvesztegetett...

>khm, a gonoszkodás nemcsak a te tereped. :)
Hm, örömmel hallom! De most ez fenyegetés volt, bvagy ígéret? Akárhogy is, állom elébe(d)!

>Nem kívánok én senkit és semmit megrontani!
Ezen most kissé elgondolkodom...

flanker 2011.01.31. 16:57:24

@Trollseprű 9:
Freudi elszólás, vagy pedig ugyebár egy kis kapirgatás után mindenkinél kiderülnek a turpisságok...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 16:57:52

@flanker: Pedig te nagyon nagy úr vagy, látszik az arcodon...:D

christaylor 2011.01.31. 16:58:10

@flanker: nem,most ez éppen coming out lett volna,merthogy én gonosz vagyok,tehát gonoszkodom.

christaylor 2011.01.31. 16:59:18

@canzone: hallod, itt lennél, vinnélek most induló indiai tánctanfolyamra. :)

flanker 2011.01.31. 17:00:35

@Möff CAT:
Remélem, hogy jól visszaadja a részleteket a plazma...
Lejön az úriemberségem?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:01:41

@KATZE: Én is a viselkedésére értettem. Külseje alapján néger. Ezt már megállapítottuk. Sajna a szoli nem hozza úgy elő, mint a cipőpaszta.

Mikor kezdik azt a délutáni villás elmebetegséget?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:01:51

@flanker: Rettenetes módon, vaze, mingyá' adok egy gyűrűt is!

flanker 2011.01.31. 17:02:55

@christaylor:
Tudtam én, a nagy gonoszság előjött, és még te akarnál magadnak Anikót...

>vinnélek most induló indiai
És flanker? Hm?
És akkor még te beszélsz empátiáról mig mindenféle pszichoizéről???
(Nagyon, nagyon csalódott szmájli. Emberiséghitben csalódott méretű méghozzá.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:03:27

@Möff CAT: Na ne gyűrűzzétek már egymást. Mit képzeltek, hol vagytok? Hermann Ottó Madártani Intézetben?

christaylor 2011.01.31. 17:04:13

@flanker: szerintem most inkább megyek és folytatom az olvasást.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:05:23

@neccharisnyás útonálló: Jó lenne, ha az ittléted arról szólna, hogy a kibaszott szabályokat betartsd, a zacskóm tele van már a feszültséggel! :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 17:05:58

@christaylor: nem táncolok, kizárólag ugrálok, mint zsófika éneklés közben, kizárólag színpad-közelben, kizárólag klubokban és fesztiválokon :D

flanker 2011.01.31. 17:06:11

@neccharisnyás útonálló:
Ne féltékenykedj már!
Neked eleve ott a neccharisnya, tőlem meg ezt ius sajnálod??? Miért kell írígykedni, mikor ünnepelhetnél?

redhaven 2011.01.31. 17:07:28

@King of Shadows: a retek az itteni kommentekből gyúrhatott volna olyan faszányos műsort,hogy csak na.
de nem.
maradnak a szaruknál,mert azt millás lóvéért a kreatívok találták ki.

flanker 2011.01.31. 17:08:04

Na leléptem, dógom van, majd 9 után jövök.
Kulturált szurkolást, izgalmas anyázást, oszt nőjön rátok sok-sok ikúpötty!

christaylor 2011.01.31. 17:08:49

@canzone: azt mindet én is,igen,de ez MÁS. ez kihozná azt a nőies oldalamat,amelyet flanker nem ismer.

Szóval,nekem a kettő megfér együtt, egymás mellett.
Hát akkor mindegy.

redhaven 2011.01.31. 17:08:57

@Trollseprű 9: rájöttél már a férjed kilétére???

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:12:07

@Möff CAT: Szabályok?? Piff! Teszek rájuk. És mint látjátok, én csinálom jól, mert a Villamester még nem koppintott az orromra. Pedig 3 doboz vajkrémet felnyaltam 4 üveg pezsgővel.

@flanker: Én a neccharisnyába beleSZÜLETTEM. Nem adta senki. Én miért nem kapok soha semmit???!!!!

gidabiga 2011.01.31. 17:14:50

@redhaven:

vagy a millás kreatívok innen lopnak és helyettünk bezsebelik a lét :)

Démétér 2011.01.31. 17:15:18

Elnézést, hogy így a közepébe, és biztosan volt is már:
DEMÉR, de miért nem gondolkodik a villában senki két lépésben, a jó ég áldja már meg az egész nyomorú, ostoba társaságot?! Hogy a saját legerősebb emberemre kéne tán szavazni, hogy bent maradjon, és vihesse az ellentáborból a kis gyengéket.

Könyörgöm, valahogy lemásztunk a fáról, és azért valahol ők is Homo Sapiensek!

Kiváncsi leszek - na jó, annyira nem, de majd elolvasom a hogyvoltot - a tanárokra. Ha visszagondolok: valaha volt néhány nagyon remek tanárom, és végül is volt köztük olyan, akinek elég humora volt ahhoz, hogy vállaljon ilyesmit. De mit fognak nekik tanítani? Nem lesz kellemetlen, hogy a szorzótábla sem megy, a nyelvtan katasztrófa, és semmit nem tudnak gyakorlatilag semmiről? Persze, értem én: ez vicces. Egy adásban. A másodikban is, de akkor már kicsit kellemetlenül nevetgél az ember. A harmadiktól azonban kétségbeejtő.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:15:35

@Trollseprű 9:
Basszus, idegállapotba kerülök, mikor meglátom Alkesz lufifejét! Gyors, valaki! Adjon egy kis magnéziumot!

Büszke_troll 2011.01.31. 17:15:57

Én azt nem értem, hogy ugyanazt csinálom, mint Alkosz-
vedelek, modorosan próbálom fűzni a szavakat egymásba, udvariasan udvarlok a hölgyeknek (a cég összes női hölgyének kedvesen felajánlom a sexgép testem),
-ennek ellenére engem uttál mindenki.

Ki érti ezt.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:17:01

@neccharisnyás útonálló: Ezért kell nekem vizet ennem kenyérrel, mer' te ilyeneket csinálsz, meg ruhástól ugrálsz a dzsákudzziba, pedig az különben is 100 della, és különben meg HALLOD MAGAD?
Nem véletlen az se, hogy rád ragasztották a mikrofont, ez az első fázisa a büntetésednek, ha nem szállsz magadba, holnap jön egy 4x12-es Marshall láda a hátadra szíjazva! :D

redhaven 2011.01.31. 17:17:08

@gidabiga: no,hogy süljön ki akkor a szemük.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:17:40

@Démétér: A civilizáció kioltotta az emberekből az egykor akkora evolúciós előnyt jelentő ösztön+racionalitást.

2011.01.31. 17:17:42

@csicserierika: nem kapott. Két biztonsági őr kísérte, még a vizsgálóhelyiségbe is be akartak menni vele, annyira próbálták szeparálni.
Nem kellett. A kutyát sem érdekelte, hogy ki ő, hiába dobálta a haját jobbra-balra, az Istennek sem akarták felismerni.
Elsőkézből való info, nővérem dolgozik ott.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:18:48

@Büszke_troll: Tán mert női hölgyekkel teszed? Férfi hölgyekkel kéne próbálkozni. :DDD

Démétér 2011.01.31. 17:20:10

@neccharisnyás útonálló: Katasztrófa. Felkötöm magam a Relpaxomra. Tényleg.

Előre félek, hogy a matekot - imádom - milyen szintről kezdik nekik oktatni. És onnan hova esnek le.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:20:32

@Möff CAT: Király! Legalább a fületeket-szemeteket kikaparjátok, mikor nekiállok Robert Plant módra vonyítani.

Megy már az a szar a retken?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:21:15

@Démétér: Gondolom onnan, hogy: "Eccereggy azeeeegy, kéccereggy aszkettőőőőő..."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:21:53

@Démétér: Háát... ovisok már 100-ig elszámolnak. Segítség nélkül. Lehet, őket babszemekkel fogják a végén oktatni.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:22:17

már szidják is zsófit

Szaffi B. 2011.01.31. 17:23:21

@neccharisnyás útonálló: vagy melyik szar, a tévében? Azt nem nézem, nálunk most mese megy.

gidabiga 2011.01.31. 17:23:31

@redhaven:

gondolom, elég vastag a bőr a képükön :D

elképzeltem, ahogy összedugják a fejüket, milyen jó ötleteket olvastak a hogyvolt-on, hogy lehetne a műsorba úgy becsempészni, hogy azok a hülyék, akik írták, ne vegyék észre a lopást :D
ezen tanácskoznak napokig :)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:24:58

@Trollseprű 9: És Igeeeen!
Fonatos kiscsaj hasonlít valami kilencvenes évekbeli dance csapat ribijére. Nemtom melyikre.

redhaven 2011.01.31. 17:25:11

villajányok nyugvás jőjjön zaklatott lelketekre.
a Dunán egy német farmról néztem filmet,hát ilyen rusnya tehenészlányt...

Démétér 2011.01.31. 17:25:21

@Möff CAT: Eddig fogják ők is tudni :)
Ma nagyon negatív vagyok. A tegnapi műsor lehangolt, plusz Hajni leírása annyira jól visszaadta újra a hangulatát, hogy szívesen főbe lőném magam, vagy bárkit a villából.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:26:07

@Trollseprű 9: Az a délutáni villásított maunikasót. Ezeknek is csak azért van foguk, mert még fiatalok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:26:59

@gidabiga: Már egy csomó ötletet lenyúltak innen amúgy.

Szaffi B. 2011.01.31. 17:27:11

@gidabiga: Leszarják hogy észrevesszük-e, mi csak nickek vagyunk :))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:27:42

Vazze, ezt a szürke árnyalatai szöveget is mondta már itt valaki!

Büszke_troll 2011.01.31. 17:27:46

@neccharisnyás útonálló:

Ha látnád délceg tartásomat nem irkálnál ije... ilyeneket. Felszolitalak, mint férfi ember a női höllgyet, ne keveredj velem ehhez hasonlatos szituációba, mert kész válaszaim vannak számodra.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:29:10

@Démétér: Bécit ne. Kezdem megkedvelni. ÉS EZ NEM POZITÍV DISZKRIMINÁCIÓ! Olyanom csak a htm-ekkel van.

redhaven 2011.01.31. 17:29:14

@gidabiga: és mekkora arcuk van hozzá.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:29:26

@neccharisnyás útonálló: De bazz, ezen is 10 percet kellett gondolkodni ennek a hulladéknak...:D
Shotgunérett, csakúgy, mint József...

christaylor 2011.01.31. 17:30:17

Oli védelmében elmondom,hogy megnéztem most az előbb az rtl honlapján a Keleti Andis takarítást (van fent belőle vagy 3 perc) és egyedül Olivér mutatkozott be neki, ő mondja meg csak a nevét.
Most kicsit nőtt a szememben.

Viszont Alekosz tényleg ráhajtott még K.A.-ra is! :D

beacska 2011.01.31. 17:30:39

@Trevlovics: hát hogy a kenyeret szépen be kell csomagolni, és hogy minden kés másra való! de ezek a mihasznák szartak rá :)DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:30:49

@Büszke_troll: Ó, írjá még ilyeneket! Teljesen..... kellesz, mucika, na! :D

Démétér 2011.01.31. 17:30:53

A műsor alatt nagyon változik, hogy kit találok érdekesnek. Alekosz eleinte olyanfajta idiótának tűnt, akivel érdekes dolgok fognak történni, ezért jó, ha bent marad. De valahogy... olyan monoton, és többnyire kínos már, mint Ildi volt. Vagy csak én látom így?

Anikó édesen hüppög, de korlátozni kellene a napi sírással tölthető órák számát.

Olivér, Béci, Gigi maradt olyan, amilyennek eleinte tűntek.

Szandikát is máshogy figyelem: olyan kis tirpák, egyszerű parasztlány volt ribancformával, aki mindig vakon is betalált a százas körbe. De már csak butus, hisztérikus, és szörnyű rossz nézni, hogy mindig kiborul...

Démétér 2011.01.31. 17:31:34

@neccharisnyás útonálló: Oké, Béci marad :) Amíg mond néha jókat, ő az egyik, akit el tudok viselni.

redhaven 2011.01.31. 17:32:04

józsef bammeg!
remélem nem óbudáról utaztá oda,mer ez a 3mondat egy buszjegy árát nem érte.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:33:27

@Möff CAT: zsófika olyan szerinte, mint egy igazi barbi baba. királylány ruhában?

beacska 2011.01.31. 17:34:31

@Ancilla: de igen, elkezdett rinyálni, de a fejére húzta a csuklyát(vagy csukját? sose tudom), hogy ne látszódjék a mosolya. gyenge próbálkozás volt. Most meg jön a kezével...Olivér után:"nekem is fáj a kezem, mégsem nyafogok" aztán rájött, hogy jéééé, mégis...(3 nap után...gyengeeee)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:34:58

Ő kinek a nagymamája amúgy?

Barbie baba meg én vagyok. Stipistopi!

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:35:02

ibolya néni félelmetes. ahogy ossza az észt

.lll. 2011.01.31. 17:37:08

ennek a Zsófikának vágja már valaki le a nyelvét

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:37:35

Afro liba tipikus hisztis kamaszpicsa. Valaki képelje már föl, azistenért!

Géportalos Zsófi fan club képviselőit is meghívták, remélem!

MegLepke 2011.01.31. 17:39:24

@neccharisnyás útonálló: nem a 2 Unlimitedben volt ilyesmi csaj?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:39:32

Bakker, tesók fogják egymást székkel püffölni? Jerry Springer sikongatna! :D

csicserierika 2011.01.31. 17:40:16

@beebeer: vizsgálat közben csak nem volt bent a kétajtós szekrény. Egyébként abból indultam ki, hogy a fodrásznál is váltottak pár szót az alkalmazottakkal a lányok.

Hannibal22 2011.01.31. 17:42:04

Ti mi a pékfaszát néztek most??

redhaven 2011.01.31. 17:42:44

@kovácszsuzsi: ibolyanéni most megbünteti a hazát az összes elmaradt orgazmusáért.

Trevlovics 2011.01.31. 17:42:48

@Hannibal22: nekünkvalót. mire jó, ha az ember beteg.

gastro vazze 2011.01.31. 17:43:33

Nem bírtam ezt a Zsófit, de mindent elmond az ellene felszólalókról a kinézetük, beszédstílusuk a mai Nekedvalóban :D vérciki....én nem égetném magam a helyükben, a hínárhajú lány, meg a buzifülű, meg a bambaikrek:)

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:43:41

@redhaven: amiket majd zsófi fog átélni helyette

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:44:53

@gastro vazze: és ibolya néni? ő mellette van, übereli az összes többit

Trevlovics 2011.01.31. 17:45:04

erős a gyanúm, hogy a kinekvalót a bukott jelentkezőkkel töltik meg

2011.01.31. 17:45:31

@csicserierika: vizsgálat közben nem, de akartak, csak az orvos nagyon karakánul kizavarta őket. Ő garantáltan nem nézi a VV-t.
Egyébként "feltűnésmentesen", VV-s autóval érkeztek. Szóval ott nem kapott infót, személyzettől tuti nem, a belük lóg, annyi a melójuk.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:45:59

@Trevlovics: vagy az elmaradt maunika só maradékokkal

Hannibal22 2011.01.31. 17:46:03

jah,köszi! Ott nekem kilengett már a prolimeter! Összefoglaló,belevaló oké, de ez már nekem sok:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:46:09

Ez katasztrófa, wazz, utoljára akkor kínlódtam így, amikor Alekosz-dalokat adtak elő...:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:46:16

@MegLepke: Á, tököm se tudja! Kezdték a fekák -Lauryn Hill egész jól nézett ki vele- azt minden útszéli liba átvette. Csak a "hipózottak" rájöttek, hogy neonzöldben, narancsban is menő. Asszem Emergency House-os bigék közül az egyiknek is volt ilyen.
Brooklyn Bounce megvan?

Trevlovics 2011.01.31. 17:47:42

nem nagyon láttam még a nekedvalót, de most látva én ezt a bentieknek levetíteném. normálisabbja aznap kijönne :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:48:06

Vazze! Gyertek BESZÓLNI A VILLALAKÓKNAK! Istenbizony jelentkezek! :DDD

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:49:11

@Trevlovics: és majd még jönnek a produkciók. az lesz az igazi!

MegLepke 2011.01.31. 17:50:24

De ügyesen alázza Zsófika a fonatost, nagyon teccik!:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:50:47

@MegLepke: Ugye? Derégóta élünk. Zsófika akkor született.

MegLepke 2011.01.31. 17:51:30

A fonatos kislányra ráférne vagy egy pofon vagy egy dugás, mert nagyon ideges.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:52:29

@Möff CAT: mintha nem affektálna annyira. tud rendesen beszélni?

MegLepke 2011.01.31. 17:52:51

@neccharisnyás útonálló: Ace of Base akkor jött be, mikor elmentem először dizsibe.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:52:58

@MegLepke: Pfejj, hány ilyennel volt dolgom életemben! :S

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:53:33

Be kéne szavazni a rasztát soron kívül!
Alekosznak lenne kúrás, mindenki másnak idegbaj, nekünk meg szórakozás, ahogy lépten-nyomon alázzák...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:54:15

@kovácszsuzsi: Jaja, a villában hozta 100%-ra a naivát, itt már normális

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:55:24

@MegLepke: Nyáritábor soundtrack:
BSB-Get Down
Edda végtelenítve. Asszem akkór halt meg Kunos, azért volt leány annyira magába fordulva. Persze kis vakarcsként -szülői feedback híján- még nem értettem meg ilyen volumenű dolgokat.

Trevlovics 2011.01.31. 17:55:49

a fonatosra mingyár rámászik a akkor szagolhatja alulról az ibolyát

2011.01.31. 17:56:00

@Möff CAT: és milyen rosszul áll neki ez a haj! Ehhez az archoz vétek!!!!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:56:27

Zsófi nagyon keményen kottázza a rasztát, kimondottan tetszik a stílusa, ha ilyen lett volna bent is, lehet, nem ő marad kint

MegLepke 2011.01.31. 17:56:38

@Möff CAT: Én Ibolya nénit is beszavaznám, rendet rakna bent hamar.:)

redhaven 2011.01.31. 17:56:51

@Trevlovics: nemmég ibolymama is jelentkezett?

joszif 2011.01.31. 17:57:02

Én megpróbáltam megnézni ezt a neked valót de ez nekem túlságosan monika show abból is a legrosszabb fajta szóval 10 másodperc alatt kapcsoltam ki a tv-t. Nemhogy valami normális riportot csinálnának velük ehelyett a bohóckodás helyett.

christaylor 2011.01.31. 17:57:51

És ha Alekosz azt mondja Zsófinak,hogy "fogd meg a khm, AZT" akkor vajon Zsófi megfogta volna-e?

Ha már a kezét igen.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:58:20

@MegLepke: Úgy is van, Ibolya néni 4 President!!!

kovácszsuzsi 2011.01.31. 17:58:22

@redhaven: ibolya néni tényleg az orgazmusait erőltetné zsófira

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 17:59:09

Hát én nem vagyok normális! Felveszem a darkangelt, csak hogy ezt a xart tovább nézhessem!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 17:59:37

Holy Crap...
Chippendale-show Ibolya néninek...

gastro vazze 2011.01.31. 17:59:49

@neccharisnyás útonálló: lófaszt Laurin Hill, bár ő is, de ájrópában a Tic Tac Toe hozta ezt be :)

MegLepke 2011.01.31. 18:00:04

@neccharisnyás útonálló: ühümm:))

Jajj, csippendél baszki!!

christaylor 2011.01.31. 18:00:05

@neccharisnyás útonálló: pedig Jessica Alba mérföldekkel jobb,mint ez az afrós csaj.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:00:08

@neccharisnyás útonálló: Hajni nagyon komolyan függővé tett minket...
Ez nem büntetendő? :D

Trevlovics 2011.01.31. 18:00:18

nem, ezt most én nem hiszem el. látom, de nem.

Szaffi B. 2011.01.31. 18:04:09

@Hannibal22: Nekem a belevaló is sok(K)

MegLepke 2011.01.31. 18:04:32

Könyörgöm, küldjék be Ibolya nénit 3 napra! Oli-Alekosz-Éva szerintem halál kussban suvickolnák a wc-t meg a fürdőt.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:04:45

@gastro vazze: Télleg! Arra gondoltam én is!
@christaylor: Háde ütni fogják egymást!

Eddig nem is gondoltam bele, mennyi szennyet kell eltűrniük az ilyen meztelen csigáknak.

@Möff CAT: Nem. Mert ha meghülyülünk, az ő erkélye alatt fogunk örjöngeni. :DDD

gidabiga 2011.01.31. 18:05:18

az internal server error kedves édesanyja volt már? :DDD

kovácszsuzsi 2011.01.31. 18:05:57

@Trevlovics: nézd csak nézd! még nincs vége, ennél is lesz lejjebb

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:06:30

Olin kijött a Kapossy-szarkóma, hogy ilyen foltos?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:07:32

@gidabiga: Nekem is baszaxik...:(

Mennyire komoly, hogy az eddig hibátlanul teljesítő blogmotor szétfagy a kommentáradatban, amit Hajni generál...:D:D:D

christaylor 2011.01.31. 18:08:58

@neccharisnyás útonálló: a jövőből visszajött tehenet fogja alakítani valszeg ma este,akinek a tőgyéből aztán Anikó szív egy nagyot. de komolyan!

redhaven 2011.01.31. 18:09:09

szégyellje magát aki ezt az otthonszökevényt képernyőre engedte.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 18:10:02

@Möff CAT: visszavonom, hogy normálisabb lett. nem lett

gidabiga 2011.01.31. 18:10:46

@Möff CAT:

eddig hibátlanul? :D
hol voltál te eddig? :)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:10:50

@kovácszsuzsi: A vitában elég jól teljesített, a többi néma csend...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:10:57

Naa, kit fog lefejezni a chippendale-hóhér? Má megint lemaradtam!

christaylor 2011.01.31. 18:11:36

'aszomba már,mindenki összeköltözik a vv-ben. Éva-Szandál, most meg Anikó-Zsófi.

Hannibal22 2011.01.31. 18:12:24

@Trollseprű 9: Jó,jó de azért mégis csak prolik vagyunk,vagymi.Azt illik néha megnézni.

MegLepke 2011.01.31. 18:13:16

Ez a Barbi valami énekes kislány amúgy?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:13:23

@christaylor: Tudom-tudom. Te az Oli-Alkesz társbérletért izgulsz.

Esse tud artikulálni. Gyönyörű!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:14:13

Hát ez bazmeg... WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

gastro vazze 2011.01.31. 18:14:23

OMFG ez meg miaszentszar?! Zsófisong? 8-O

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:15:14

Asszem a chippendale járt a legjobban. Nem lát semmit a csuklyától.

gastro vazze 2011.01.31. 18:15:15

mondjuk komoly a Zsófing fején az a börgerkinges korona is, meg a zuhanyfüggöny :D

Tompó 2011.01.31. 18:15:18

@neccharisnyás útonálló: na másnak is feltűnt...?? Azt hittem csak a láztól látok foltokat, igaz gyanus volt hogy csak rajta...hihi! Remélem ki hullik gyorsan..

.lll. 2011.01.31. 18:15:24

ó,hogy b@ssza meg Zákheus

christaylor 2011.01.31. 18:15:33

@neccharisnyás útonálló: te azt honnan tudod,hogy otthon Oli nem szokott-e jelmezben takarítani? lehet,hogy Encinek ez jön be.az meg, hogy Anikó mit csinált. Kiütközik már rajta is a hiány,na.

MegLepke: az énekes az erős túlzás.de igen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:16:22

Zsófika hajrá
ZsóFIKA hajrá
Királylááány

christaylor 2011.01.31. 18:17:09

@neccharisnyás útonálló: hallodhülyevagy! Oli-Alkesz,dehogyis! :)

Jerzsi-Béci,az érdekelne!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:17:24

Bazmeg, miért nem vágja le őket már az a kurva hóhér??????

MegLepke 2011.01.31. 18:17:53

Ááááááááááá, elbaszta:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.31. 18:18:08

érzem ahogy pusztulnak az agysejtjeim a nekedvaló hatására, eddig bírtam:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:18:18

Tetszik ez a műsor, tök spontán :D

.lll. 2011.01.31. 18:18:23

Szintiboyt a porondra!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:18:29

@gastro vazze: Kicsi a kassza. eg trehány a gyakornok. Uccsó pillanatban dobta össze.

Majka 2.0 Borz-alom! Hóhér riszál, mintha viadal lenne.

MegLepke 2011.01.31. 18:18:41

@christaylor: nabazmeg, nem vagyok művelt úgy láccik, nem hallottam még róla.:D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.31. 18:19:05

@christaylor:
Oli védelmében mondom, hogy szerintem mindenkinek hangosan köszön, bemutatkozik és kezet csókol, akinek volt már Sztori magazin címlapja!
:))))

Jó estét, mi a helyzet?
Történt valami érdemleges, vagy csak már megint nagyon be vagyok képzelve?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:20:52

@lófő: Az ki volt, akinek zsinóron pattogott egy barbie a nyakában, mikor performanszolt.

MCnek nem volt beállás? Ciki!

christaylor 2011.01.31. 18:20:57

@LadyCarambole: gondolod, hogy most helyezkedik? építi a kapcsolatokat? erre céloztál? :)

MegLepke 2011.01.31. 18:21:06

Hóhért subáznám, ha rajta marad a csuklya, nem kockáztatok.:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:21:15

Ez a csávó legalább jól nyomja!

Tompó 2011.01.31. 18:21:30

@lófő: támogatom, de csak a háttértáncos édesannyjával együtt!!!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.31. 18:21:31

ááááááá, ez szánalmas............

.lll. 2011.01.31. 18:21:56

@neccharisnyás útonálló:

fene tudja,de van egy bp tévés gyűjteményem,majd megnézem

redhaven 2011.01.31. 18:22:07

úgy sarjadnak itt az östehetségek,mint májusi eső után a vetemény...
van itt minden mint a rossz búcsúban.
kefézetlen kirulány
rasztalédy,őt a golf-áramlat sodorta ide (deminek)
rémisztő vénasszony 70 éves fáziskéséssel.
de hol késik a villám?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:22:20

Szerelmi háromszög Paplanszáj, Űrlény és ÚristN között??? Lemaradtam valamiről???

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:22:49

@MegLepke: Engem apám cseszett le múltkor, mikor bambán néztem, hogy ki az a Peller Mariann vagy ki? Érted!

.lll. 2011.01.31. 18:22:52

@Tompó:

az szerintem,a nője volt,az Ilonka

MegLepke 2011.01.31. 18:23:36

@christaylor: Én úgy láttam, hogy Alekosz és Évi is bemutatkozott Andinak.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:23:59

@lófő: a-a, az tényleg az anyja, úgy is voltak kiplakátolva, hogy zene: szintiboy, hangulatfelelős és táncosnő: ilonka...

christaylor 2011.01.31. 18:24:21

@MegLepke: visszanézem mindjárt. de halottad ahogy mondják a nevüket?

MegLepke 2011.01.31. 18:25:23

@neccharisnyás útonálló: Szóval te se vagy művelt! Örülök tesó!:D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.31. 18:26:13

@christaylor:
Hülyevagy, nanáhogy!

Bájdővéj, most elolvastam az iskolai házirendet, kérdésem az volna, hogy a kihegyezett műköröm balesetveszélyes kiegészítőnek minősül-é?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:26:17

@MegLepke: Én vagyok a műveletlen termőföld két lábon járó szobra!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:27:24

@LadyCarambole: Hibajavítót le lehet vele kaparni. Nomeg a padra ragasztott rágót. Szal munkaeszköz.

Tompó 2011.01.31. 18:27:33

@Möff CAT: hangulatfelelős,táncosnő meg még Ilonka is????? uuuu anyám rájöttem incontinenciám van mert ettől bevizeltem nem bírtam tartani....:)))))))))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:28:59

@lófő: Esélyegyenlőség. Süketeknek elmutogatja a szöveget.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:29:36

@lófő: Nagyon kemény, szoktam sokkolni vele én is a környezetem időnként, olvastad a legnépszerűbb kommentet? :D:D:D

christaylor 2011.01.31. 18:30:00

@MegLepke: és tényleg. de rájöttem,hogy az előbb csak Oli bemutatkozásig néztem, mert már jöttem is ide kommentelni, hogy milyen nagyot nőtt most a szememben. pedig ha várok kicsit,tényleg Alekoszt is Évát is hallom bemutatkozni.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 18:33:17

@Hannibal22: áruljad már elfele - vagy itt, vagy a nyugiszobában -, hogy mi a jó fenének cserélgeted te a nevedet? :D

Tompó 2011.01.31. 18:35:14

@lófő: úristen.... hát igen ilyenkor döbben rá az ember, talán nem véletlen hogy itt tart ez az ország ahol tart.....

christaylor 2011.01.31. 18:39:01

@Hannibal22: és ebből is látszik,hogy a lelki társam,hogy megtette rögtön. :)

cserébe adok neki a vajkrémemből,nem kell lopnia.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:39:44

@lófő: Neked tényleg van BpTV gyűjteményed??? Nem lehet azt valahogy lemásolni nekem? :D
Régóta mondogatom, hogy a BpTV archívumát meg kéne őrizni, sehol nem voltak olyan gyöngyszemek, mint ott!

christaylor 2011.01.31. 18:40:42

@canzone: HH22 volt,akkor kértem. De csak akkor.

fran7 2011.01.31. 18:44:27

@lófő: www.youtube.com/watch?v=ro6jT4AnFp0&feature=related , na ez még durva anyag. A nézők meg nyugodtan ülnek.

Hannibal22 2011.01.31. 18:44:58

@canzone: Egyszer. Az első változtatásra az egyetlen lehetséges magyarázat,hogy elvette az eszemet a hiányod.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.31. 18:47:34

@fran7: Igeeen! Ettől kaptam én is agyvérzést, mikor mutatták anno. És basszus ilyen bűrszoknyám van! Csak nekem lehet hátul a sliccelés. És borotválom a lábam.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 18:48:01

@christaylor: azt láttam :)
@Hannibal22: növesztettél volna inkább canzone-pöttyöket, azt még megértettem volna :)

Hannibal22 2011.01.31. 18:50:52

@canzone: bazdmeg,tele vagyok vele:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:53:14

@lófő: Uhhh... Ez nem volt meg...
Sokk...
De az előbb komolyan kérdeztem ám a gyűjteményt!

Szirénke 2011.01.31. 18:55:37

@lófő: jééééééééézusom

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:56:40

@lófő: Hülye blogmotor elkúrta a kommentemet, szóval ez komoly sokk volt, KO Laci nem volt meg...
Amúgy a gyűjteménnyel kapcsolatban komolyan kérdeztem ám, hogy nem tudod-e nekem lemásolni!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 18:58:19

Nabazmeg, most megjelent az első is...
Ehh

.lll. 2011.01.31. 18:59:30

@Möff CAT:

azt hiszem csináltam egy posztot is belőlük,hátha meglelem

Szirénke 2011.01.31. 19:01:50

Ha már személyes kedvencek, akkor nekem ez: www.youtube.com/watch?v=8sKQZWgeaSc

.lll. 2011.01.31. 19:01:52

@Möff CAT:

nagy kár a bp tévéért :D

prolik,akkor most vályúhoz!

gidabiga 2011.01.31. 19:05:37

@Szirénke:
@Möff CAT:
@lófő:

fenomenális :D
ez az igazi hubaz+ kategória :DDD

Albino Vernyul 2011.01.31. 19:07:15

Jerzy.. Jerzy, ha minden igaz volt rendes porno videokban.. Valahol, valaki linkelt egy ilyet.. 3 ferfi kenyeztetett egy holgyet minden formaban, koztuk a hosunk.. Talan azert nem akar Gigivel kamerak elott tul messze menni, mert ezt a kapcsolatot komolyan gondolja.. Csak ugy, kamerak elott nem lenne gond szerintem neki siman taktikabol nemi akcio...

Trevlovics 2011.01.31. 19:08:14

mámegen ez a vajrém, és rohadt intoleránsak folyton báncsák a olivér!
nem tudom, nekem nem ott kezdődik a dolog, hogy vitázunk ezen, hanem mondjuk eszembe nem jutna eleve hozzányúlni a máséhoz. ez a fura!

kovácszsuzsi 2011.01.31. 19:08:44

@Albino vernyul: erről még itt nem volt szó csak a meleg oldalas cuccokról

vörös áfonya 2011.01.31. 19:09:25

Szombatooon?Ezt nem hiszem el.

christaylor 2011.01.31. 19:09:33

BAZMEG, SZOMBATON LESZ KIVÁLASZTÁS CSAK!

Trevlovics 2011.01.31. 19:09:38

aztakúúúrva, szombaton kiválasztás??

vörös áfonya 2011.01.31. 19:10:27

@christaylor: Most akkor megint eltolták egy héttel?Remek.

Trevlovics 2011.01.31. 19:10:38

@kovácszsuzsi: nem néztem végig és ki kellett mennem egy fél órára levegőzni :)

vörös áfonya 2011.01.31. 19:11:44

Olivér boci szemekkel nézett Szandikára:)

kovácszsuzsi 2011.01.31. 19:11:51

@Trevlovics: ne add fel, majd holnap jobban megy

Albino Vernyul 2011.01.31. 19:11:52

Loool..... Meg huzzak a kivalasztas/parbaj szarakodast.... Jaaaaaaaaaaaaj..
De baromsag ez a tanulosdi...

Trevlovics 2011.01.31. 19:12:54

@kovácszsuzsi: holnap asszem inkább befejezem a betegszabit és megyek dolgozni, de ha írsz egy rövid összefoglalót, nagyon megköszönöm :)

gidabiga 2011.01.31. 19:13:41

szombaton azt mondták, hogy szerdán lesz a kiválasztás.

vörös áfonya 2011.01.31. 19:13:54

Éva szépen megmosta a kezét wc után.

Trevlovics 2011.01.31. 19:14:30

zserzinek mindig ilyen éles konfliktusai vannak, hogy szól be az ébredőknek, ki hogy vágja a kenyeret, stb... :)

Kekec1 2011.01.31. 19:15:38

najóóó, szóljatok ha ez a hülye hisztérikus picsa kitakarodott a kamerák 100 méteres sugarából, most kapcsoltam ki, ebből elég volt....

christaylor 2011.01.31. 19:15:49

"azt hittem,hogy pihenhetek ma" by Éva
LOL

Szirénke 2011.01.31. 19:16:18

@christaylor: mégis mi a fenébe fárad ki????

Emanuelle 2011.01.31. 19:16:31

Lehet, hogy Erzsi látens homár, de én már simán szexeltem volna vele Gigi helyében, mit érdekelne, hogy akarja vagy nem, úgyis akarná a szentem ha kezelésbe venném. Gigi béna.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:17:00

Hát gecc, ha erre kelnék egy reggel, tuti fejberúgnám, ha kitesznek érte, ha nem...

vörös áfonya 2011.01.31. 19:17:26

@christaylor: Ez nem egy alvótábor,mindenki aludjon otthon:)

christaylor 2011.01.31. 19:17:48

Jó,tehát ha megtalálják Éva holttestét a jacuzziban lebegve,akkor tudjuk,hogy Olivér volt az.

Trevlovics 2011.01.31. 19:17:54

éva bekattant, mert felkeltették :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:18:03

@Emanuelle: Na de gondold már el, hogy ott zsezsegsz a fickóra, aki elméletileg a pokol tüzén átmenne érted, annyira kíván, azt csak húzódozik, meg puszikamuszika...

Bogi és Burkó 2011.01.31. 19:19:48

szegény Évának csak a vasárnap van a pihenésre. Mer???? a többi napon három műszakban szalag mellett ????

Űdv mindenkinek, majd később még jövök, mert most csak sutyiban nézem,az ember annyira utálja, hogy felmegy a vérnyomása ha itt talál:)

Kekec1 2011.01.31. 19:20:16

jól láttam hogy megint Balázs van: tudjuk hogy Lilu beteg, de Buci?? csak nem kiszavaztuk??? :)))

joszif 2011.01.31. 19:21:18

Olivért vagy Szandikát kéne megszavazni gyerekek!!!!

Emanuelle 2011.01.31. 19:22:00

@Möff CAT: Elméletileg. Na adnék én neki olyan gyakorlatot, hogy növesztene még egy farkat, hogy bírja a strapát:-)

Trevlovics 2011.01.31. 19:23:19

lackó hogy stírölte bandikát :)

fran7 2011.01.31. 19:23:33

Szandika, mint Nyegleo jobbra el.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:24:17

@Emanuelle: Ja, vágom már mit mondasz: Ha a csaj akarja, akkor a nyeles nem tud mit csinálni! :)
Háááát... Ez igaz... :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:25:12

@Emanuelle: Ja és még egy: lehet, hogy Gigi béna, de Erzsi meg akkor egy balfasz!

Emanuelle 2011.01.31. 19:25:43

Alek mindjárt megkéri Keleti Andit, hogy húzza le a bugyiját, hogy megnézze az eredeti hajszínét. Csajozógép:-)

joszif 2011.01.31. 19:27:22

Nah ez Keleti Andrea idegesítőbbb mint a Gigi Laci páros :)

gibson 2011.01.31. 19:28:12

Ki ez a Keleti Andrea, ez valami híres takarítónő, vagy miért pont őt küldték be erre a célra?

vörös áfonya 2011.01.31. 19:28:41

Nem mozgatta meg az én szexuális rendszereimet by Alekosz

Trevlovics 2011.01.31. 19:28:42

nem igazán mozgatta meg a szexuális rendszereimet :)

christaylor 2011.01.31. 19:29:18

2nem mozgatta meg a szexuális fantáziámat"

De mindenki más,aki százszor rosszabb nő,mint K.A, az igen,az megmozgatta.

vörös áfonya 2011.01.31. 19:29:25

@gibson: Szia Gibson,hogy vagy?Rég láttalak:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:29:46

Na, megyek egyet cigizni, K. A. felbaszott... :D:D:D

christaylor 2011.01.31. 19:29:53

@christaylor: akkor rendszereimet. mindegy.

gibson 2011.01.31. 19:30:48

Anikó jópofa, ahogy full sminkben, húszcenti magas, térdig érő strasszos kurvacsizmában takarít. Alekosz meg öltönynadrág-ing-nyakkendő kombóban.

Szirénke 2011.01.31. 19:30:58

Éva tényleg most látta először, hogy hogy kell felhúzni egy ágyneműt?????

gidabiga 2011.01.31. 19:31:55

biztos mondták ALkesznek, ha megmozgatja, levágják a farkát :D
így nem merte bevallani :D

Emanuelle 2011.01.31. 19:33:11

@Szirénke: Éva egy senkiházi, ingyenélő nullajuli. Ja, és tuti alkesz.

joszif 2011.01.31. 19:33:28

egyszerűen fel fogni nem tudom hogy miért mindig az alvásra a rendre élezik ki a műsort sosincs benne egy értelmes párbeszéd sem. Nem hiszem hogy nem beszélgetnek sose értelmes dolgokról amit be lehetne mutatni.
Most egy hétig megint a rend lesz a téma mert az a feladat. Kurvára elegem van már ebből....

Trevlovics 2011.01.31. 19:33:40

egyébként alekosznak valahol tényleg igaza van, rém idegesítő nőnek tűnik ez az andrea, tényleg talán a feneke az egyetlen értékelhető dolog így hirtelen :)

Szirénke 2011.01.31. 19:33:45

@gibson: Táncosnő. De mi, a nézők azt szavaztuk meg, hogy ne táncolni, hanem takarítani menjen be. Mondjuk persze én nem szavaztam...

christaylor 2011.01.31. 19:34:27

@gidabiga: de hát Szandika óta tudjuk,hogy csak 10 centis. azért nem kár. :)

Albino Vernyul 2011.01.31. 19:34:42

Hahahaaaaaaa Andrea tulajdonkeppen Laci, leosztotta a nepet...:)

csudri82 2011.01.31. 19:34:47

Üdv újra itt emberek!

Anikó mennyire kib. jól nézett már ki a riportban, ÚristN!

Éva medencébe ölését pedig abszolút támogatom!

Szirénke 2011.01.31. 19:35:02

@Emanuelle: én mindig azon gondolkozom, hogy az a szerencsétlen Ádám hogy a 'csába tud ezzel a nővel együtt lenni???

Szirénke 2011.01.31. 19:36:24

@joszif: értelmes párbeszéd? Ezt komolyan mondod? Az egész társaság össz IQ-ja nem éri el a 10-et. Egy marék lepkének több esze van, mint ezeknek

Lanois 2011.01.31. 19:36:50

@gidabiga: Neked milyen a természetes hajszined, ugye?

Trevlovics 2011.01.31. 19:36:50

@Szirénke: egyik belevalóban láttam ezt az ádámot, béci hozzá képest egy bespeedezett motolla

vörös áfonya 2011.01.31. 19:37:59

Egyébként ahhoz,hogy kitakarítsanak így, miért kellett a Keleti Andi?

átlátó 2011.01.31. 19:39:04

Én tudom, hogy most baj lesz... de én még nem láttam ebből egy percet se, pedig kaptam egy tévét lomtalításból, sajnos az rtl nem volt benne a fogható csatornákban és én nem az a műszaki beállítottságú egyén vagyok, aki meg fogja keresni, pedig tudok hegeszteni is, meg a blekkenddekkert is ismerem. De mivel két fontos csatornát tudok nézni, az egyik a Hustler, a másik a Mezzo nem nagyon ugrálok, mert van ott is akció elég és nem beszélnek sokat se.

Lanois 2011.01.31. 19:39:10

Gyakrabban is mutathatnák, hogy takarítanak a villalakók. Legalább ezzel is telik az idő.

joszif 2011.01.31. 19:39:14

@Szirénke: online azért voltak érdekes beszélgetések időnként csak mindig ugye kikapcsolták....
nem hiszem hogy csak a takarításról meg az alvásról tudnak műsort csinálni.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 19:40:12

@átlátó: olvass hajnit, az is pont elég

gibson 2011.01.31. 19:40:41

@vörös áfonya: szia Áfonya, köszönöm, jól vagyok, sznóbórdozni voltam pár napig kűfődön, de sajnos, mint minden jónak, ennek is vége lett... Mindegy, legalább újult erővel, kipihenten, Zsófi nélkül nézhetem tovább estéről-estére ezt a szart! :)

christaylor 2011.01.31. 19:41:44

Na most figyeljétek,ahogy Anikó megszívja Oli tőgyét!

vörös áfonya 2011.01.31. 19:42:14

Vajon ezeket a hülye szuperhősös neveket ki találta ki?

Caprica99 2011.01.31. 19:42:18

Megint egy kis bizonyíték, hogy mekkora kamu ez a szavazósdi.
Az online szavazásuk pár percig ment, amíg Gombi közel 60%-os lett, azóta nekem folyton a "database connection is not possible" üzenetet írja ki.

gibson 2011.01.31. 19:42:55

@Szirénke: nekem csak az magas, hogy miért pont őt küldték be, fejből tudnék mondani kb. 100 celebet, aki ennél az Andreánál viccesebb és érdekesebb IS lett volna egyszerre.

gidabiga 2011.01.31. 19:43:43

@Lanois:

eltaláltad, tényleg milyen színű a természetes hajszínem :D
na de milyen is? :)
de hogy jöttél rá abból a hsz-ből? :D

christaylor 2011.01.31. 19:43:59

Ööööö, hát Bécit eddig is szerettem, de most hogy láttam a fenekét....
Mindenesetre ilyen szűk ruhában ő megmozgatta az én szexuális rendszereimet.

zoxó 2011.01.31. 19:45:26

@átlátó: nyugi, én is így vagyok, csak Hustler nélkül. Viszont itt jó a társaság:)).

vörös áfonya 2011.01.31. 19:46:36

Gombi szuperhős papucsban nyomja:)

gidabiga 2011.01.31. 19:47:05

@átlátó:

én sem nézem tévében, néha itt az összefoglaló videókat, ha érdekesnek tűnik.
legalább bele is lehet tekerni :)

fran7 2011.01.31. 19:47:16

Gigi tekintete maga a kedvesség. Anikó meg Drakula felesége.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:47:35

Anikó nagyon komolyan néz ki, úristN...

bévé 2011.01.31. 19:48:04

@gibson: ezzel az egészségnácidkodásával kifejezetten az agyamra ment.

gibson 2011.01.31. 19:49:21

Anikó most frankón rámegy az Olivérre?

venszivar 2011.01.31. 19:50:00

@gibson: Mert van az a pénz,amiért még ő is bevállal ilyen fosságot!Gondol a JÖVŐJÉRE !! IS !Hidd el megéri!

vörös áfonya 2011.01.31. 19:50:06

@gibson: Azért valld be,hogy pozitív hatással van az idegrendszeredre az,hogy visszajöttél közénk:)

Kekec1 2011.01.31. 19:51:05

Szandika meg féltékeny...

Démétér 2011.01.31. 19:51:05

Szandika olyan féltékeny, hogy elgurulok a kárörömtől :)

bévé 2011.01.31. 19:52:10

Anikót Enci helyébe' visszakézből csapnám pofán egy fagyott ponttyal abban a minutumban, mikor kilép onnan.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:52:45

Új összeesküvés-elmélet: Anikó addig smúzol olivérrel, amíg encimanólány berág, dobja a patkányt, olika kikattan, kimegy, a négyesnek annyi... :D

Caprica99 2011.01.31. 19:54:05

Bécinek miért van felkötve a mancsa?

Démétér 2011.01.31. 19:54:18

@bévé: Ne már, ennyitől...

Alekosz teljesen megrettent az iskolától :)

Emanuelle 2011.01.31. 19:54:18

@Szirénke: Good question. Az a pasi, már amennyit láttam belőle nagyságrendekkel jobb pasi, mint amilyen nő Éva.

bévé 2011.01.31. 19:54:52

óó Szandi ezzel az önvallomással visszalopta magát a szívembe

Kekec1 2011.01.31. 19:55:00

@Möff CAT:
ennél eccerűbb szerintem a helyzet (meg Anikó lelkivilága is), nem kell a Bécinek, akkor megy Olivérhez...
Nem tudom eldöntenikit szeretnék a dzsakúba fojtani előbb, évát vagy szandált... nincs olyan hogy szinkron-fojtás?

Trevlovics 2011.01.31. 19:55:04

azért ha genyó vagyok, szerintem szandikának már csak munkakörből adódóan ismerni kéne legalább 3 számot, 2000, 4000, 5000 :)

christaylor 2011.01.31. 19:55:43

"kíváncsi vagyok a tanárnőre"

mér' Alek, és ki mondta, hogy nő lesz?

bévé 2011.01.31. 19:55:52

@Démétér: simán. de nem ennyi lesz ez. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.31. 19:56:34

@Kekec1: ÚristN, akkor nagyot csalódom benne... :S

bévé 2011.01.31. 19:57:41

@gidabiga: "én olyan buta vagyok, mint a tök. de tényleg."
hát nem örült az 1 hét sulinak a lelkem. :)

Caprica99 2011.01.31. 19:57:44

Olivér már mosaxik - ő hűséges egy állatfajta... :D

Démétér 2011.01.31. 19:59:19

@bévé: Csalódnék én Anikóban, Olivér fölé taksáltam, de végül is a villában is benn van... Szóval több mindenre lehet kapható a hírnévért, mint amennyit az én gyomrom bevenne.

Emanuelle 2011.01.31. 19:59:54

@Trevlovics: Ááááállat vagy, trev:-))

Kekec1 2011.01.31. 19:59:55

@Möff CAT:
én akkorát nem, az elején jóban voltak, aztán ha még visszaemlékeztek, akkor "haragudott meg" Olivérre amikor az a szandált választotta már nem is tudom miben, és nem őt. Akkor pártolt át a Béciékhez, de Béci erélyesebb, sőt ki is osztotta most legutóbb, hogy miért nem áll át. Jó szarul esett neki, "kiábrándult" Béciből, közben Olivér vigasztalta, úhygogy most emgint hozzá húz. Ez nem taktika, nem hideg fej, hanem szeretetéhség, szimpátia, stb. (bár azért beküldenék neki egy szemüveet, hogy mégis mit lát a patkányfejűben, és itt most nem csak a külsőre utaltam...)

gidabiga 2011.01.31. 20:01:03

@bévé:

végre egy őszinte mondat :)

Emanuelle 2011.01.31. 20:01:48

Oli?? Fújjj, inkább ezerszer Lacimackó,
mint ez a tetovált, lestrapált barom.
És ezt most komolyan mondom.

Szirénke 2011.01.31. 20:01:49

@gibson: nyilván valamiért őt kellett most sztárolni. Mert amúgy a világon semmit se csinált azon kívül, hogy 2 percenként rájuk szólt, hogy ne cigizzenek. Néha én is rágyújtok, és belobban az agyam, ha rámszólnak...

Caprica99 2011.01.31. 20:03:04

@Kekec1: Pedig Évának tök igaza volt Anikóval kapcsolatban, hogy az utolsó héten többször pártolt át egyik csapattól a másikhoz, mint ahányszor bugyit cserélt.
A kis napraforgó meg szokása szerint elkezdett visítani és toporzékolni!
Anikó ezerszer hisztisebb és kibírhatatlanabb, mint az Éva!

gibson 2011.01.31. 20:03:25

Én Olivér helyében csúnyán megcsinálgatnám Anikót, a depressziója is elmúlna, kanos se lenne, és a nézők szemében is hatalmasat nőne.

Emanuelle 2011.01.31. 20:04:05

@Szirénke: Ebben a szavazásban nem hiszem, hogy taktikázott a retekklub, a hülye nézők szavazták meg a takarítást, szerintem Andi nem tudta, hogy ebben a helyzetben mit csináljon. Én is kínosan éreztem volna magam.

gibson 2011.01.31. 20:04:10

@Szirénke: ezért mondom, ennyi erővel engem vagy téged is beküldhettek volna :)

Trevlovics 2011.01.31. 20:04:26

nem lehet,hogy K.A. csillag születik zsűritag lesz és azért volt bent?

bévé 2011.01.31. 20:04:58

@Démétér: lesznek itt még azért meglepik szerintem. :)

Kekec1 2011.01.31. 20:05:13

@Caprica99:
élek szuvenír jogommal és ezzel nem értek egyet :) amúgy most nem ezt az átállást fejtegettük, hanem hogy mit akar Anikó Olivértől.

Szirénke 2011.01.31. 20:05:29

ez az Alekosz nagggggyonkééééész

Trevlovics 2011.01.31. 20:05:29

alekosz rámegy a tanerőre :D

Emanuelle 2011.01.31. 20:05:50

@gibson: hosszú még a villaélet.
Láttunk már egyet-mást a korábbi VV-kben.

Bakker, most látom Alek alakítását.
Ez a guruló krumplit is megdugná, csóri.
Szerintem simán van otthon gumicsaja.

Traitor General 2011.01.31. 20:06:24

sziasztok! most értem haza! mi történt?

gibson 2011.01.31. 20:06:44

Zsófi lesz a fókuszban, csak szólok!

Szirénke 2011.01.31. 20:06:46

@gibson: bárcsak minket küldtek volna be! mi lettünk volna a 3. csapat, és jól kiszavaztuk volna őket szép sorjában

Kekec1 2011.01.31. 20:07:01

na, Buci mit akar bejelenteni? nem vezet több VV-t?

bévé 2011.01.31. 20:07:26

@Emanuelle: szerintem meg panaszkodtak a takarítók, h mi van odabent.

Caprica99 2011.01.31. 20:07:40

@Kekec1: és miben nem értesz egyet?
Hogy Anikó egy hisztis pics@, aki naponta kétszer váltogatja a csapatát?

gidabiga 2011.01.31. 20:07:47

nem Anikó mesélte, hogy ő frigid?
vagy az a luvnya, akit kidobtak a dobálózásért?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:08:09

@Emanuelle: ezt már viccből csinálta alek, mert várják tőle hogy minden nőnek beszóljon

Szirénke 2011.01.31. 20:08:14

@bévé: de legalább van önkritikája. ezt azért csípem benne

vörös áfonya 2011.01.31. 20:08:50

@gibson: Akkor még utoljára megnézheted.Hátha még a nyelvét is ki fogja dugni:)

bévé 2011.01.31. 20:09:03

@Szirénke: és a fókusz beharangozza a riportot: "Alekosz görög félistenként térhetett vissza a villába".
hogy miafaszvan? mert én ezt nem igazán tudom értelmezni...

Lanois 2011.01.31. 20:09:11

@gidabiga: Vajkrém, nem? De nem tudom biztosan, mert az egyik hozzászólás eltakarta.

Caprica99 2011.01.31. 20:09:35

@Caprica99: ja és hogy mit akar olitól? Ugyanmá!
Nyilván titkos küldetés!
Nagyon leült bent a szerelmi szál!

.lll. 2011.01.31. 20:10:14

Anikó folyat,a balfasz Olivér pedig nem profitál

Szirénke 2011.01.31. 20:10:20

@Kekec1: meg remélem több autót se

Ancilla 2011.01.31. 20:10:25

Anikó nagyon összetett, színes személyiség. Egyszer a végzet asszonya, máskor meg egy aranyos kislány, aki rá akarja írni a nevét a füzeteire. Olyan édesen örült az iskolának!! Ráadásul gyönyörű - még női szemmel nézve is. (Nem hasonlít egy kicsit Gregor Bernadettre?? Főleg ebben a fekete cuccban.)

gibson 2011.01.31. 20:10:38

@vörös áfonya: hátha teázni fog, drukkolok!

bévé 2011.01.31. 20:10:40

@Szirénke: az nincs. én inkább úgy fogalmaznék, h tisztában van a korlátaival.

Traitor General 2011.01.31. 20:11:12

huha..... kérek infót! Eddig melóztam a bányában! Mi történt?

.lll. 2011.01.31. 20:11:53

@gidabiga:

dehogy frigid,már alig várja,hogy valaki jól a hátára vágja,igaza is van,sze szép,takaros fehérnép:D

Lanois 2011.01.31. 20:11:53

@vörös áfonya: Zsófi ma a nekedvalóban megdöntötte a világon 1 műsorban a legtöbbször nyelvkidugás recordját.

Szirénke 2011.01.31. 20:12:00

@bévé: én nem tudom, hogy miért mondják, hogy görög félisten. Ő egy félig görög isten barma

bévé 2011.01.31. 20:13:09

@Ancilla: vígszínház. és még egy suttyó is ráadásul. ahhoz képest, h színésznő vagy mi, épkézláb mondat azért neki sem nagyon hagyja el a száját. irritáló, nyafogó, hisztis picsa ez is.

Ancilla 2011.01.31. 20:13:35

@gidabiga: De igen, Anikó mondta, hogy őt a szex hidegen hagyja. Anikó nagy színésznő!!! Szerintem, ha kijön el fog indulni ezen a vonalon.

gidabiga 2011.01.31. 20:13:46

@Lanois:

most már végleg elvesztettem a fonalat.
mi van a vajkrémmel?
azon kívül, hogy lopják? :)

vörös áfonya 2011.01.31. 20:14:09

@Lanois: Akkor azért választották meg királylánnyá?Értem.

gibson 2011.01.31. 20:14:13

@Traitor General: beküldtek valami híres táncosnőt, aki kidzsuváztatta velük a villát, kb. ez történt az első fél órában, plusz Éva kiakadt valamin (mert Erzsy felébresztette) és mindenkit elküldött a kurva anyjába.
A második részben volt valami hülye feladat, itt ami a lényeg volt, hogy Anikó csúnyán ráment Olivérre, Szandika meg féltékeny lett.

slara 2011.01.31. 20:14:52

@Ancilla: iszol te eleget? :) gregor b-re???? gregor csak szeretné....közelében sincs!

Szirénke 2011.01.31. 20:15:07

Ollllyan, de olllyan kiíváncsi vagyok, hogy bucikának mitől szakadt meg a szíve

vörös áfonya 2011.01.31. 20:16:17

@Szirénke: Jól hallottam,hogy valami kedvencétől kell megválnia?

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:17:07

@Szirénke: én is emiatt kénytelen vagyok nézni a szutyok fókuszt

Szirénke 2011.01.31. 20:17:21

@vörös áfonya: igen, és most rágom a körmöm, hogy mi lehet az

Albino Vernyul 2011.01.31. 20:17:41

Aniko hulyult, megkapta a fekete ozvegy szerepet, belehabarodott a szerepbe, es bolondozott.. Mikor Szandi megmorogta oket, egy pillanatra leeset az alla, aztan abba is hagyta, es elhuzott.. Ha legkozelebb Balazs azt mondja, hogy Oli beleszerelmesedett a zold kutyakba, es bevagnak egy kepet, hogy rajuk nez, el fogjatok hinni..? LOL..

Hannibal22 2011.01.31. 20:18:11

@bévé: végre már valaki,aki nem a picsáját nyalja:)

Lanois 2011.01.31. 20:18:32

@gidabiga: Hajaz a hajad szinére?
@vörös áfonya: Nem, tudom, kicsit össze kell szednem a gondolataimat.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:18:33

@Albino vernyul: mi mindent elhiszünk amit a retek mond nekünk

Szaffi B. 2011.01.31. 20:18:52

Szeretném ha a szerkesztő-asszony kivenné a listáról, a vv kedvenc rublikából Anikót és Lacit.
Köszönöm.

Lanois 2011.01.31. 20:19:43

@Albino vernyul: Minden betüdet aranyba vésetem.

gidabiga 2011.01.31. 20:20:17

@Lanois:

jaaa? már értem :D

szerintem ezek után már te is tudod :DDD

Augur 2011.01.31. 20:20:44

@bévé: csatlakozom Hannibalhoz.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:22:53

@Augur: mindjárt kaptok a fejetekre Ancillától:D

Tompó 2011.01.31. 20:24:14

Na ez az Undoríto alkoholista már a tanárnéninek is bemutatkozott.... gondolja hogy egy ilyen nő is vevő a primitív szövegére??? Még hogy jó hatással van a bioritmusára....Ha tudná mi a bioritmus nem mondana ilyen hülyeségeket. Primitív, analfabéta....

Trevlovics 2011.01.31. 20:24:20

anikó majdnem olyan hisztis, mint amilyen jól néz ki :)

smule 2011.01.31. 20:24:24

De hogy van az, hogy mindig több cola van a pohárban, mint amennyi az üvegből hiányzik???

csicserierika 2011.01.31. 20:24:56

@Trollseprű 9: megvilágosodtál? Köszöntelek

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:25:42

@Tompó: viccből csinálja, mert már elvárják tőle

Traitor General 2011.01.31. 20:25:46

@gibson: anikóra, vagy a Zolivérre?:-)

Augur 2011.01.31. 20:25:49

@kovácszsuzsi: állok elébe:) ezek a női szemmel nézve is dumák a halálom. farizeus.

krumplicukor 2011.01.31. 20:26:11

@Kekec1: Nem tudom, még a műsor elején nekem volt olyan benyomásom, h ha lightosan is, de bejön neki O., de aztán volt egy kis durci, és akkor állt át Bécire.

Jó volt ma az öf., szórakoztató :D

MegLepke 2011.01.31. 20:26:35

Lemaradtam kicsit. Valaki kifejtené, hogy ment rá Anikó Olivérre? Mit csinált? Már csak azt láttam, hogy Szandál nyíg Olinak, a 3 pillanatról.

gidabiga 2011.01.31. 20:27:29

@Trollseprű 9:

létezik még az a lista?
nem tudom megnyitni tegnap óta.

csicserierika 2011.01.31. 20:27:35

@Tompó: A tanárnő tudta, hogy hova jelentkezett, nem hiszem, hogy váratlanul érte. Alek csak hozza amit várunk tőle. Én felröhögtem, pedig már majdnem bealudtam Oli fancsali képétől.

Traitor General 2011.01.31. 20:27:35

@gibson: egyébként köszi az infót!:-)

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:28:35

@MegLepke: hülyéskedtek csak, szandi meg féltékenységében bebeszélte olinak, hogy ez kintiek szemében nem fog jó fényt vetni rá. erre oli megint megzuhant

vörös áfonya 2011.01.31. 20:29:17

@csicserierika: Nézett a boci szemeivel pedig:)

Tompó 2011.01.31. 20:29:22

@kovácszsuzsi: Kiii????? az Rtl???? Én azt várom valaki nagyon durván vágja már pofán, de ugy hogy leszakadjon az alföld méretű arca..

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:29:42

@csicserierika: végre valaki egyet ért velem ebben

Lanois 2011.01.31. 20:30:45

@Trevlovics: Nagyon szép volt a szeme a fürdőben. És ilyen alakokkal összezárva, nem csodálom, ha hisztis.

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:31:03

@Tompó: alekosz tudja már, hogy mit várnak el tőle a nézők, ezért meg is teszi. jelen esetben be kellett szólnia a tanárnőnek

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:31:48

ó csak a csillag születiket nem vállalja. majd balázs

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.31. 20:31:51

Nem tudom, honnan jöttem, Tökölről jöttem, a Mangó Nightclub-ból!

Ezt a mondatot remélem kielemzik nyelvtanórán!

Tompó 2011.01.31. 20:31:55

@csicserierika: Hát lehet hogy nevettél én alig bírtam visszafogni magam hogy nem verjem szét a tv-t, aztán mégsem tettem meg, mert feleszméltem és eszembe jutott, hogy milyen drága volt....:))

Szirénke 2011.01.31. 20:32:13

Közlekedési baleset? Még jó hogy azt nem tették hozzá, hogy "szenvedett". MÁGLYÁRA!!!!

csicserierika 2011.01.31. 20:33:03

@Tompó: Milyen az eredeti hajszíned?

MegLepke 2011.01.31. 20:33:11

@kovácszsuzsi: ja, aszittem már valami nagy dolog történt az utána következő dolgokból ítélve. Köszike!:) Azt azért nem bánom, hogy Éva hisztijéből keveset láttam.:) Már válom a "Beszólok Évának" című nekedvalót, az még érdekes lesz. Remélem, erre kb. 2 hét múlva sor kerül, mert kiesik.

Ancilla 2011.01.31. 20:34:21

@Trollseprű 9: Lacit a kedvencek listájáról? Ma egyáltalán nem is szerepelt.

gibson 2011.01.31. 20:34:54

Freddy Matondo Kongóból :)))))

Trevlovics 2011.01.31. 20:35:52

húha, alekosz visszatérését mutatták, kb 30 ember huhogott ott....

bévé 2011.01.31. 20:36:51

@krumplicukor: ahogy takarítottak 20 percen át, és közben Andika dohányzásellenes kampányba fogott ötpercenként? tövig rágtam a körmöm. :)

bévé 2011.01.31. 20:38:06

@csicserierika: szerintem ott Alekosz finoman arra célzott, h Andika ott lent is vörös-e. de csak nekem esett le. :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.31. 20:39:13

@bévé:
Célzásról aligha beszélhetünk, mikor igazából tudni akarta! :))

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 20:39:58

és mi volt Stohl nagy vallomása?

Tompó 2011.01.31. 20:40:23

@csicserierika: amúgy ősz a hajam kb. 5 éves korom óta, tudod sok stressz megtette magáét(ovi,isi,gimi,fősuli,meló,valóvilág) na meg a kongóból importált testőrök.... beszarás ebben az országban még testőr sincs??? muszáj hegyi gorillákat idehozni, különben is az nem egy védett faj? Úgy tudom a kihalás veszélyezteti őket....:)))

kovácszsuzsi 2011.01.31. 20:40:39

@canzone: nem vállalja a csillag születiket

Trevlovics 2011.01.31. 20:41:26

@canzone: nem vezeti a csillag születiket, és beleevett béci kelkáposztájába éjjel.

K Tomoceusz 2011.01.31. 20:41:49

Nem láttuk Gigi macskanő és Béci macskafiú produkcióját . Ki lett vágva az a jelenet is , ahol Keleti művésznő bejövetelénél Alekosz megkérdi Olivért , te művelt ember vagy drága barátom , ki ez a picsa ?
Láthattuk viszont végre a rosszkislány Anikót , aki remélem először darabokra szedi az Oli-Enikő álompárost és csak utána röhög a manus képébe .
Alekosznak egy pont minusz . Leötvenesezni a láthatóan nem ötvenes tanítónénit mocskos nagy bunkóság .

méjdéj 2011.01.31. 20:42:02

@kovácszsuzsi: Szerintem pedig teljesen spontán csinálta. A vérében van, mint másnak a rosszindulat, neki meg abból nem nagyon jutott.
Tulajdonképpen most találtam benne 1db pozitívumot, amennyiben egy negatív dolog hiányát annak lehet nevezni. Még mindig röhögök a tanár nénis jeleneten :)
Alekosznak hiányzik egy kereke. Nem, nem az, amelyik a többit tartja, de egy elég fontos kerék.

Traitor General 2011.01.31. 20:42:06

huha nagyon lemaradtam....

Lanois 2011.01.31. 20:42:55

@vörös áfonya: Kérdezhetek valamit? Te néztél már rám férfiként?

csicserierika 2011.01.31. 20:43:21

@bévé: Én is vágom, ezért érdeklődtem Tompónál, mert szerettem volna közelebb kerülni hozzá. szmájli

vörös áfonya 2011.01.31. 20:43:48

@Lanois: Figyelj,minden viccnek a fele igaz,én csak ennyit mondok.

Lanois 2011.01.31. 20:44:55

@K.Tomoceusz: Lehet, hogy igazad van és tényleg hatvan felé jár.

csicserierika 2011.01.31. 20:45:41

@Tompó: Én nem használok szmájlit, ezért csak vigyorgok. Így jó?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 20:46:26

@kovácszsuzsi: @Trevlovics: köszönöm a kielégítő tájékoztatást :)

méjdéj 2011.01.31. 20:47:11

@K.Tomoceusz: Nem direkt csinálta, nem képes megtippelni a kort, egyébként tényleg nehéz, én is ötvennek mondanám a hölgyet.

Tompó 2011.01.31. 20:47:50

@csicserierika: és nem sikerült...? pedig elárultam...:))))

gidabiga 2011.01.31. 20:49:00

@Traitor General:

neked is olyan színű az eredeti hajszíned, mint nekem? :D

Lanois 2011.01.31. 20:49:22

@vörös áfonya: Most úgy csinálok, mitha mélyen elgondolkodnék valamin, amit csak én érthetek meg igazán.

Darcylla 2011.01.31. 20:49:59

és Erzsi bókja megvan, amikor megdicsérte Bécit, hogy ugyanolyan se@@e van, mint a húgának:P

Tompó 2011.01.31. 20:50:03

@csicserierika: én is csak azóta használom mióta vki itt rámszólt, ugyanis előtte ezt műveltem: hihihihi és valahogy nem tetszett... de miért nem értem... hihih

Traitor General 2011.01.31. 20:50:57

@gidabiga: nem tudom... én fekete vagyok alapban:-) bár az idő belerakott pár ősz vonalat is:-D

K Tomoceusz 2011.01.31. 20:51:42

@méjdéj:

Lanois és méjdéj tanuló elégtelen . Tanárnők korát , súlyát és cipőméretét nem vesszük szánkra . Ez majdnem olyan fontos szabály , mint a mindig legyél jóban a szakácsnővel .
Nem is értelek titeket . Apátok nem tanított meg benneteket az alapokra ?

Tompó 2011.01.31. 20:51:56

@Darcylla: szakmázott egy kicsit...férfi seggben van tapasztalat.....hihi

Albino Vernyul 2011.01.31. 20:52:55

Ha esetleg nem lattatok volna, Aniko Lacinak is eljatszotta a fekete ozvegyet, de Laci nem ment bele a bolondozasba, inkabb hevert tovabb a pamlagon, akkor kezdett Olival hulyulni, aki vette a lapot..
Az meg nagyon egyszeru, miert van joban most Olival.. Anikonak kell egy ember, egy biztos pont.. Csakhat joban volt Ginaekkal, akik kiestek, kimentek.. Aztan maradt Zsofi, aki megintcsak kiesett.. Raadasul Zsofi az utolso napon sorozatban akasztotta ki, minden ilyen pillanatban Oli ment oda, es istapolta.. Mikor Zsofi kijelentette, hogy Beci, meg Gigi lesznek a segedei, Oli meg ki is terelte kulon, es tomte a fejet.. Mar akkor irtam, hogy Oli ezt direkt csinalja, hogy manipulalja.. Mikozben Laci, ha lehet kimarad a lelkizesbol, Gombi olyan, mintha nem is lenne, Beci beszolt neki, Jerzy foglalt, Gigit viszi Beci/Jerzy paros, Alekoszt/Evat nem szereti, marad Szandika a maga egyszerusegevel.. Erre a meguresedett helyre nyomult be Oli hatso szandekkal.. Most itt tartunk..

vörös áfonya 2011.01.31. 20:53:47

@Lanois: Remélem jó szögből vesz a kamera,a jobb profilod nem olyan előnyös.

the sandwich maker 2011.01.31. 20:55:27

Történt ma valami izgi, megéri megvárnom azt a fél órát, míg betöltenek a vv honlapon a videók, vagy elég lesz a hogyvolt is?

bévé 2011.01.31. 20:57:40

@Tompó: én is. de én azt, h én lehessek az.

K Tomoceusz 2011.01.31. 20:59:19

@Albino vernyul: Aniko Lacinak is eljatszotta a fekete ozvegyet, de Laci nem ment bele a bolondozasba, inkabb hevert

Egyre gyanúsabb nekem ez a Laca . Ha már erre se kezd el bolondulni , nem tudom mire vár . Háromnegyed nyolckor gondoltam először arra , hogy talán Jerzyre .

the sandwich maker 2011.01.31. 21:01:23

@kovácszsuzsi: köszi, éreztem én, amúgy se bírnék még több Gigi-Erzsi vergődést végignézni.

gidabiga 2011.01.31. 21:01:40

@Traitor General:

nem baj, én így szeretem :)
elég sok mindent el tudok intézni emiatt :D
elég egy ártatlan tekintet és utalás a hajszínemre :)))

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 21:01:53

@Liriope: izgibb volt, mint a hétvégi összefoglalók, egy megnézést megér :) főleg akkor, ha pasi vagy :D

bévé 2011.01.31. 21:02:26

@LadyCarambole: ja, de se Olinak se Andinak nem esett le, nem?

méjdéj 2011.01.31. 21:02:33

@K.Tomoceusz: Engem meg, de Alekoszt nem érdeklik az osztályzatok, ezért hagyta abba a nem tudom milyen szakiskolát is.
Őt kizárólag a szexualitás érdekli, ha nagyon kizökkentik, esetleg hajlandó a piáról vagy a szivarokról beszélni. A világ többi része számára láthatatlan.

Lanois 2011.01.31. 21:02:33

@Albino vernyul: Szeretnék számodra felajánlani egy szóvivői állást. Nem kell most válaszolnod, aludj rá egyet. Az anyagiakat majd áfonyával beszéld meg.

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:03:06

@flanker: Szóval e héten tanulni fogunk. Néhány kifogás, amikkel lehet élni, hogy mégse :

-Megette a házimat a kutyám!
-A bátyám nem hagyott tanulni! (Mindenki használhatja Gigi kivételével!)
-Rengeteg dolgom, intéznivalóm volt! (Kizárólagosan Alekosz számára fenntartva.)
-Bibis lett az ujjam/folyt az orrom/nem tudtam aludni (Oli)
-Elfelejtettem mindent, amit megtanultam, mert egész éjjel Gigivel álmodtam szexuálisat! (Erzsi)
-Elfelejtettem mindent, amit megtanultam, mert egész éjjel Gigivel szexualizáltam! (Sci-fi-Erzsi)
-Nem tudok koncentrálni, úúúúúhúúúúhúúúúgy hiányzik a tüncibünci encimanókirálylányocskám...!!! (Oli)
-A Többiek miatt van az egész! (Mindkét Klán számára, de csak kollektíve)
-Az Andi (K) nem mondta el, mi volt tegnap

Traitor General 2011.01.31. 21:03:42

@gidabiga: eszembe se jut utalni a hajszinedre!

Szaffi B. 2011.01.31. 21:03:44

@Ancilla: Tökmindegy, nincs kedvencem többé.

Lanois 2011.01.31. 21:04:07

@K.Tomoceusz: Itt mindenki a szabályokkal jön folyton. Nekem az a szabály, hogy nincsenek szabályok.

Tompó 2011.01.31. 21:04:25

@bévé: mármint mi szeretnél lenni?? kicsit elvesztettem a fonalat...bocs.. szóval?

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:04:27

@Traitor General:

Csóró Béci . Lehet , hogy el is mondta neki , attól ez a világfájdalom .

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:05:05

@beacska: egy apró módosítás: спасибо = most cirill-náci voltam.

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:05:43

Szép jó estét, a kedves tanuló-kartársaknak!

bévé 2011.01.31. 21:06:31

@Tompó: "Én azt várom valaki nagyon durván vágja már pofán, de ugy hogy leszakadjon az alföld méretű arca.."

erre mondatodra reagáltam ezt:
én is. de én azt, h én lehessek az.

the sandwich maker 2011.01.31. 21:07:04

@canzone: azoknál mondjuk nem nehezebb izginek lenni, meg hát sajnos lány vagyok. :D bár ez a K.Tomoceusz által említett Laca-Dzsörzé dolog megmozgatta a fantáziám, lehet ott van az eb elásva. de nekem azok a videók olyan rohadt lassan töltődnek, pedig menő netem van, biztos túl messze vagyok az országtól. :D

gidabiga 2011.01.31. 21:07:07

@Traitor General:

tudom.
nem is azért mondtam :)

bévé 2011.01.31. 21:07:47

@Lanois: te emlegetted itt nemrég a Paranormal Activity-t nemrég?

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:08:36

@méjdéj: Szerintem te is ismered ezt a típust férfiban is és nőben is . Ha ezeket mind agyament pszichomókusnak tekinted te is , akkor jókat szlalomozgathatsz a kőrúton .

Albino Vernyul 2011.01.31. 21:09:45

@bévé: Nemtudom, en pont az ilyen dolgokat szeretem, mivel ezek varatlan dolgok, es nagyon sok dolgot le lehet szurni emberekrol hogy reagalnak, mikent allnak hozza a feladathoz, stb.. Pl. az, ahogy Eva, meg Szandika csodalkozo tekintettel nezte Andreat, hogy kell agyruhat huzni, az kiraly volt.. Az marhara nem tud erdekelni, mikor Oli kifele beszelve a nezoknek eget valakit annak hatamogott, mert tudom, hogy mire megy ki a jatek.. Alekosz ugyan ez.. Sokkal tobb, es valtozatosabb feladat kene, abbol lehet nagyon sok mindent osszeszedni a szereplokrol.. Ez a menjunk egymas idegeire, es aki gecibb, az szorakoztatobb, ez elegge primitiv formaja ennek a tipusu musornak...

Szaffi B. 2011.01.31. 21:10:12

Mér szombaton van kiválasztás és nem szerdán?

csicserierika 2011.01.31. 21:10:57

@Tompó: A hihi valóban eredeti, de felettébb idegesítő. A szmájlit nem utálom, de tőlem idegen, ezért vigyorgok változatlanul

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:11:36

Én nem veszek részt Oli.

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:12:09

@Trollseprű 9:

Mert nem tudnák megírni a csütörtöki házifeladatot .

vörös áfonya 2011.01.31. 21:12:47

@Trollseprű 9: Mert a tanulás elveszi minden energiájukat és nem tudnának gondolkodni ki kit utál vagy áll hozzá legtávolabb.

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:12:48

Mit keresnek rajtam tehéntőgyek?

Tompó 2011.01.31. 21:13:10

@bévé: óóó köszönöm, hogy végre valaki egyetért ezzel, már majdnem hitem vesztettem az emberiségben....

Caddy 2011.01.31. 21:13:55

Zsebre dugott kézzel Keletiandreáznak, miközben a többiek takarítanak. Ezt a két senkiházit. :D

Darcylla 2011.01.31. 21:14:13

@Trollseprű 9: jah, Balázs "eltévesztette".

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:15:27

@Caddy: ...keletiandreáznak, akinek küldetése a takarítás

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:16:21

@Mme Chauchat:

Nem nézed a műsort . Ha jó tőgyet szívsz meg Oli vigyorog és a nyakadba ugrik , ha rosszat , akkor seggét összehúzva elrohan .
Ez egy huncut játék dublőröknél .

Caddy 2011.01.31. 21:17:15

@gidabiga: hát melyik? Alkesz, Oli. :)

@Mme Chauchat: na ja.

Ne szóljatok be ilyen hangnemben, mer kiviszlek benneteket párbajozni, aztán kinn is hagylak titeket. :)

Tompó 2011.01.31. 21:17:49

@csicserierika: dehogyis igy leírva nem....élőben viszont... na úgy tényleg idegesítő a hihi(m) a kollégáim erről tudnának mesélni, nem túl hízelgő módon szerintem.... hihihi

Traitor General 2011.01.31. 21:18:09

@gidabiga: :-) tovább jó fórumozást! olvasok egy kis melnibonét:-)

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:18:39

Te normális vagy, Szandi?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 21:20:33

@Mme Chauchat: folyamatosan pornózok. mert téged zavar? :) nem téged pornózlak :D

Caddy 2011.01.31. 21:20:44

De sajnálom, hogy nem lehet egy két pofont kiosztani ott bent.
Nem lehet ilyenre jelentkezni? Én mennék, Évát úgy megcsapkodnám.

the sandwich maker 2011.01.31. 21:20:46

@canzone:
K.Tomoceusz 2011.01.31. 20:59:19

"Egyre gyanúsabb nekem ez a Laca . Ha már erre se kezd el bolondulni , nem tudom mire vár . Háromnegyed nyolckor gondoltam először arra , hogy talán Jerzyre ."

Szerintem találó. :D A jerzsi eddig is látens homokosnak tűnt nekem.

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:21:28

@canzone: igen zavar. Szeretem Olivért.

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:22:52

@Liriope: Jersey már nem látens, nyílt megjegyzése volt Bréla valagára. Úhogy innentől hivatalos

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 21:23:22

@Liriope: szerintem Laci direkt mondta Anikónak, hogy "most már menj innen", mert már kezdtek látható jelei lenni az izgalmának :D

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:23:58

Részegen megyek iskolába.

vörös áfonya 2011.01.31. 21:24:52

@Mme Chauchat: Én meg az összes füzetre ráírom a nevem.

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:25:17

@Liriope:

Nekem itt már minden zavaros . A fiús lány a lányos fiúval romantikázik , a manusok egymást puszigatják és ölelgetik , a csajok csak egymással villantanak . Nem kell mindig igényesnek lenni . Az a lényeg ,hogy boldogok .

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:25:37

@Traitor General: Köszi. Egyébként én ku*vajó voltam mindenből, Ani. (Azé végeztem itt).

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 21:25:41

@Mme Chauchat: akkor a kedvedért leállok, de te is tartsd a távolságot, Enikő miatt

Traitor General 2011.01.31. 21:27:24

@Mme Chauchat: aha:-) ezt biztos nem értem....

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:28:10

@Traitor General: hoppá! Nem figyeled az öf-t! :O

the sandwich maker 2011.01.31. 21:28:53

@Mme Chauchat: na erről lemaradtam, de akkor legalább egyértelmű. meg hát az az üres tekintet, valahányszor a dzsidzsi próbált rámászni. szegény gyermek...
@canzone: mondjuk ez is egy magyarázat, laci valószínű az az önmegtartóztató típus, hiába, a kaját is milyen precizitással osztja fel.

Augur 2011.01.31. 21:29:09

@Mme Chauchat: mit is mondott pontosan? nem láttam.

Traitor General 2011.01.31. 21:29:51

@Mme Chauchat: hát előfordul.. FÉRFIKÉNT nem figyelhetek mindenre....ez van

Tompó 2011.01.31. 21:30:36

Az iskolásdiban biztos nagyon küzdeni fog Évike mert elvileg ő az inteligens!!!(szándékos az egy l) és nem akar lebőgni,aztán ha veszít(zárovizsga) mindenki mármint a tanárok szemét hányadékok lesznek...

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:30:42

@Liriope: @Augur: "Óooo, Bréla, mennyire hasonlít a segged Gigéhez", broáfff

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:31:50

@vörös áfonya: mint nőként, ha kérhetem
@Traitor General: mint férfiként, ha kérhetem
vagy mintegy

Bogi és Burkó 2011.01.31. 21:32:19

az öf-ból kb két percet láttam, csak szombaton lesz kiválasztás (addig dögunalom? ) ezért asszem én megint inkább filmet nézek. a fegyvernepper most kezdődött a cool-on, még úgysem láttam, de Jared Leto-val kapcsolatban lennének ötleteim.

mindenkinek jóéjt!

Augur 2011.01.31. 21:33:17

@Mme Chauchat: valóban? elvileg egy Olivér-Anikó hancúrért kapcsolnám oda a tévét, de beérem egy Jerzsi-Bélával is.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 21:33:53

@Mme Chauchat: 100-ból 3-szor, a többi alkalommal csak nőként
@Liriope: szerintem is, rangján alulinak tartaná, ha meglátszana rajta, hogy vonzódik Anikóhoz szexuálisan

gidabiga 2011.01.31. 21:34:18

@Traitor General:

férfiként elég, ha egy dologra figyelsz, de arra jól :DDD

jó olvasást!
jó könyv?

Traitor General 2011.01.31. 21:34:32

@Mme Chauchat: jaj lemaradt a szöveg vége by:Alekosz:-)

the sandwich maker 2011.01.31. 21:34:42

@Mme Chauchat: jesszumpepi, már azt se tudom feldolgozni, hogy bent a Béla minden csajnak bejön, de még a dzsörzé is? nekem szar az ízlésem?

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:35:16

Bogi és Burkó véleményére ezentúl érdemes lesz figyelni . A fegyvernepper betyár jó film .

Lanois 2011.01.31. 21:35:24

@bévé: "te emlegetted itt nemrég a Paranormal Activity-t nemrég?"
Igen. Nemrég.:)

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:35:29

@Augur: gombár-jersey-bréla laokoón? broáff

Augur 2011.01.31. 21:36:44

@Mme Chauchat: Laci se maradjon ki. vagy aszexuális a papa?

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:37:13

@Liriope:

A nőknél Béci vezet , a manusoknál Anikó . Nekik vannak a legjobb belső értékeik .

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:37:20

@Liriope: ízlésed nem xar - van az a helyzet, amikor.

Tompó 2011.01.31. 21:37:35

@Augur: Egy Alekosz térdelteti Balázst-ra még sms-t is küldenék megérdemelné már mindkettő... jóccakát mki

Traitor General 2011.01.31. 21:38:08

@gidabiga: kb tízszer olvastam el:-) újdonság nincs de az élmény...:-)

vörös áfonya 2011.01.31. 21:38:26

@Lanois: A nyúl átállt.A delta már nem is érdekelte.

Bogi és Burkó 2011.01.31. 21:38:32

@K.Tomoceusz: köszönöm-köszönöm! (Taps, meghajlás) a héten semmiképp nem rakom rád a jelet.

Flood 2011.01.31. 21:38:40

Uhh, a mai adástól végérvényesen Anikó lett az álomnőm :)

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:39:01

@Augur: pfff. Leslie szekszualitását még ki kell találnom. Sztem még nem volt nővel: nézd meg, amikor egy közelít felé v. L. kerül közelebb némelyikhez. Rosszabb, mint Pszichokosz.

bévé 2011.01.31. 21:39:02

@Lanois: -nemrég. :D
na eszembe jutott akkor, h jééé, ezt nem láttam. letöltöttem, megnéztük. bazmeeeg. :) ez volt tegnap, most jött le a 2.
mit írtál anno róla? :)

Darcylla 2011.01.31. 21:39:10

ahogy elnézem, szinte mindegy, hogy ki kivel, csak hárman legyenek:D

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:40:28

@Bogi és Burkó:

Azt hittem már nézed a filmet .

the sandwich maker 2011.01.31. 21:41:38

@canzone: ja, hát hogy tudna továbbra is értékeket képviselni, ha átadná magát a puszta testi vágynak? László ennél sokkal filozofikusabb és tisztább gondolkodású, szerintem beéri a puszta szellemi táplálékkal is, mit neki holmi szexualitás.

gidabiga 2011.01.31. 21:41:57

@Traitor General:

nekem is van olyan könyv, amit salátára olvastam már, de mégis előveszem újra meg újra :D

Augur 2011.01.31. 21:41:57

@Mme Chauchat: mondom, hogy aszexuális. erőltetem magam, de nem tudom elképzelni dugás közben. vagy ez csak az én hibám?

méjdéj 2011.01.31. 21:42:18

@K.Tomoceusz: Nincs is jobb a megfelelő külső értékekkel rendelkező belső értékeknél. :)

Bogi és Burkó 2011.01.31. 21:42:29

@K.Tomoceusz: szerinted? szívlapáttal kéne ütni, aki a filmközbeni reklámokat kitalálta.
de eddig tetszik

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:43:13

@Augur: ...és télleg. Elképzelhetetlen. Vagy torkára rúgna a nőnek - az a másik eshetőség.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 21:43:40

@Liriope: jógázás közben próbálja magában elnyomni a szexualitást. sikerül is.

méjdéj 2011.01.31. 21:43:48

@Flood: Ezen most meglepődtünk :)

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:44:38

@Liriope:

Ez szép volt . Ha Laca lennék ezt most bekereteztetném és kiraknám az ágyam fölé . Úgy hogy a mama is lássa .

Lanois 2011.01.31. 21:44:40

@bévé: Már nem emlékszem... Tetszett e?

the sandwich maker 2011.01.31. 21:45:22

@K.Tomoceusz: az Anikót még megértem, mert bár folyton picsog, szerintem szép lány, bent meg a nem túl erős mezőnyben tuti, hogy a legszebb. De a Béla? azokkal a vizenyős szemekkel, meg a tátott szájával, valószínű egy gorilla agyába előbb eljutnak az információk, mint az övébe. mondjuk ez valószínű a vakok között a félszemű tipikus esete. de nyilván csak én vagyok túlságosan a fertőben és nem vagyok képes megbecsülni az értékeket, meg a szív diadalát.

Lanois 2011.01.31. 21:45:59

@vörös áfonya: Szerintem csak taktikázik.

the sandwich maker 2011.01.31. 21:47:14

@canzone: na igen, és ha majd meghal, nem fog újjászületni, mert a lelke kikerül a körforgásból és majd csak filozofikusan szemlélődik, meg néha eszmét cserél az értékekről Platónnal.

bévé 2011.01.31. 21:48:18

@Lanois: nem hiszek a szellemesdiben meg semmi, de ez meg volt csinálva szépen, jól :)

vörös áfonya 2011.01.31. 21:49:15

@Lanois: Akkor hatok rá egy szelet vajkrémmel és megírom a háziját.Hm?

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:50:00

Szijjatok, kis nebulók. Megyek vissza a hegyre.

bévé 2011.01.31. 21:50:06

@Liriope: és Anikó agyáról miért nem emlékezünk meg ezen a ponton?

méjdéj 2011.01.31. 21:51:26

Reméljük, a villalakóknak nincs titkos internet hozzáférése. Plíííz. Amen.
Mindenki szégyellje magát egy kicsit! :)

gidabiga 2011.01.31. 21:51:44

@Augur:

őt én sem, mert nem akarom, de volt már, hogy egy pasiról nem tudtam elképzelni, aztán volt hű meg ha meglepetés :DDD

Mme Chauchat 2011.01.31. 21:52:33

@bévé: miér? aztmondta, krvajóvolt mindenből az iskolába. ez igaz lehet, hiszen a vv4-ig vitte, szal. Amúgy ami az agyból hiányzik, az önbizalommal pótolható.

K Tomoceusz 2011.01.31. 21:52:51

@Liriope:

Ilyeneket nem írunk Béciről , mert jön Ancilla és kapunk a fejünkre .
Megpróbálom menteni a menthetőt .
Anikó engem is Gregor Bernadettre emlékeztet , sőt meg vagyok győződve , hogy a kiccsaj rá is játszik a szerepre . Az hogy neki az a rusnya Pittné a kedvence csak rossz duma .

gidabiga 2011.01.31. 21:52:59

@Augur:

őt én sem, mert nem akarom, de volt már, hogy egy pasiról nem tudtam elképzelni, aztán volt hű meg ha meglepetés :DDD

Lanois 2011.01.31. 21:53:12

@bévé: Na majd fogsz. Majd fogsz. Ma éjszaka. Csak figyelj a hangokra.:)
@vörös áfonya: Jó, csak az én vajkrémemhez ne érjen senki. Ez most a legfontosabb.

the sandwich maker 2011.01.31. 21:53:29

@bévé: ha most rosszindulatúskodni akarnék, azt mondanám, hogy a miéről? de én is értékeket képviselek, így csak annyit mondok, ő valószínű szolgaként fog újjászületni, mert hát mégiscsak szét akarta zilálni az Éva és Szandika örök barátságát, ami nem volt valami szép húzás.

Augur 2011.01.31. 21:53:49

@bévé: az a hímeket sem itt, sem máshol nem érdekli. mármint Anikó esetében.

bévé 2011.01.31. 21:54:40

@Lanois: ha tegnap nem volt semmi, ma sem lesz. :) neked tetszett?

Augur 2011.01.31. 21:55:04

@Mme Chauchat: szivem, én azt is megnézném. csak valami aktivitást...

gidabiga 2011.01.31. 21:55:11

@Augur:

őt én sem, mert nem akarom, de volt már, hogy egy pasiról nem tudtam elképzelni, aztán volt hű meg ha meglepetés :DDD

vörös áfonya 2011.01.31. 21:55:45

@Lanois: Akkor csak 20%-át adom neki,talán nem veszed észre.

gidabiga 2011.01.31. 21:56:01

egyszer elég lett volna :D

bévé 2011.01.31. 21:56:47

@Liriope: hát ez az! Anikó szépségét miért Béci mogyorónyi agyával vetjük össze?? nem fair.

the sandwich maker 2011.01.31. 22:01:18

@bévé: igazad van, akkor itt kitérek Béci külsejére, nekem ez a sötét bőr, rövid haj, vastag, csak a gyantázás miatt különálló szemöldök kombó nem jön be, de nem akarom, hogy Ancilla, bárki is legyen ez, jöjjön és bántson, így még hozzáfűzném, hogy ízlések és ficamok, nekem nyilván ficamom van.

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:02:32

@bévé:

Azért Anikó szépségét nem kell annyira túlspilázni . Helyes arcocskája van és deréktól felfelé jól néz ki . Ezzel kész . Olyan görbe lábai vannak , mint Stóhlbucinak és okosabb fenékért se kell sokat kutatni .

bévé 2011.01.31. 22:03:13

@Liriope: nekem sem tetszik, de ettől még egy kaliberűnek tartom Anikóval. amúgy meg, ha már tónusokra utalsz, egy csapat.

Lanois 2011.01.31. 22:04:05

@bévé: Nem vegyél rá mérget.:) Ja, egyszer nézhető kategória.
@vörös áfonya: 20 százalékát? Az annyi mint mmm...basszus matekból nem voltam erős soha...

bévé 2011.01.31. 22:05:03

@K.Tomoceusz: osztom. épp ezt mondom én is. ő a legjobb csaj a villában, vitathatatlanul. ahogy Béci a legjobb pasi is. és egyforma sötétek is.
egyik sem jön be.

bévé 2011.01.31. 22:05:49

@Lanois: ne paráztass má'. :D

Augur 2011.01.31. 22:06:58

@bévé: Anikó szépsége azért téma, mert benne van a varázsdobozban. ha az unokahúgom lenne bent-aki azonos típus, valóban helyes lány, neki a haja is gyönyörű, és nem bőg örökké, viszont hasonlóan játsza az agyát-akkor érte huggyoznának állva a faszik. ez csak ennyi.

the sandwich maker 2011.01.31. 22:07:12

@bévé: egy kaliberűek agyban vagy külsőben?

Flood 2011.01.31. 22:07:45

Viszont ha É benn lesz még a kövi párbaj után is, akkor törlöm a Retket a beállított csatornáim közül

vörös áfonya 2011.01.31. 22:07:51

@Lanois: Várj,gyorsan hozom a számológépet!

Trevlovics 2011.01.31. 22:08:40

@Augur: ja ez csak ennyi, és mégse csak ennyi. mintha azt mondanád, hogy csak azér gazdag, mer nyert a lottón. hát ja, végeredményben nagy különbség :)

bévé 2011.01.31. 22:08:49

@Augur: nem ez volt a lényeg. az összehasonlítás nem volt fair, miszerint Ani szép, Béla meg sötét.

Augur 2011.01.31. 22:09:08

@gidabiga: megbízható szimatom van, ha akarom, akkor simán tudom hallani Laca röfögését, és tachicard hörgését. Jerzsivel.

the sandwich maker 2011.01.31. 22:10:11

@bévé: de Bélának a sötétség kiül a külsejére is, talán ez zavar benne a legjobban, hogy ránézek, és csak úgy sugárzik a mély űr.

bévé 2011.01.31. 22:11:24

@Liriope: persze. Aniból meg süt az értelem. nyilván. :)

MegLepke 2011.01.31. 22:12:04

Na, megtekintettem a jáccós videót a az űrtehénnel meg a fekete özveggyel. Hogy a retkes kóchengeres faszba képzeli Szandál, hogy nem vesz részt a feladatban? Egész nap ott fetrengenek, max a hamutartóig mennek ki. A mai összefoglaló alapján kiosztanék néhány pofont Évikének meg Szandálnak. Vagy csak simán be kellene újra küldeni a locsolósembert.

Augur 2011.01.31. 22:12:08

@Trevlovics: a szépsége adott, kapta, hozta. ha a nézők többsége még nem találkozott hasonló szépséggel, az csak emeli a sanszot Anikónak. viszont aki találkozott, az hadd ne haljon meg tőle.

gidabiga 2011.01.31. 22:12:09

@Augur:

így, hogy mondod, tényleg :D
de én csak arról beszéltem, hogy a látszat néha csal :)

Flood 2011.01.31. 22:12:19

@csudri82: Egy ist'nnő! És a kannái...mértanilag nincs ennél tökéletesebb forma a világon :D

Lanois 2011.01.31. 22:13:08

@bévé: @vörös áfonya: Na hadjatok most már aludni. Holnap suli.:)

Trevlovics 2011.01.31. 22:14:15

@Augur: nem is kért ilyent senki. akinek tetszik, tetszik, akinek nem, annak nem. nem vagyok vele kibékülve teljesen, de nekem tetszik :)

vörös áfonya 2011.01.31. 22:14:18

@Lanois: Basszus és meg sem írtam a házim.

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:15:12

@Flood:

Fura egy ízlésetek van nektek . Rámásznátok egy frigyid tyúkra , Évánkat meg nem büntetnétek naponta háromszor . Nem csoda , hogy a nők röhögnek a manusokon .

Augur 2011.01.31. 22:15:51

@bévé: a lényeg az volt, hogy Anikó szépsége sokkal nagyobb súllyal esik a latba, mivel nő, és tőle ezt várják el. hogy szép legyen.
Bélától, mint férfitől pedig azt, hogy eszes legyen. az, hogy sokaknak bejön, mert koránál fogva sima az arca, fekete a haja, fehér a foga és tiszta a szeme(ami ideális esetben minden 20 évesnek megvan), az csak grátisz lenne az értelme mellé.

the sandwich maker 2011.01.31. 22:18:36

@bévé: de ha ránézek, nem az jut először eszembe, hogy úúúristen, és ez hogy tudja reggelente felvenni a melltartóját?

Trevlovics 2011.01.31. 22:18:50

@K.Tomoceusz: szerintem éva a tied, küzdj meg érte ádámmal esetleg. én büntetném, de csak tűzcsappal, olyan 10-15 méterről.

Augur 2011.01.31. 22:18:50

@Trevlovics: szuverén jogod, ofkorsz. a hangsúly a mindenkori behelyettesíthetőségen volt.

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:19:01

@Augur:

És az eszes szép nő mit vár el a manustól ?

the sandwich maker 2011.01.31. 22:20:02

@Augur: azért azt tegyük hozzá, hogy a média és a felszínes társadalmi szemlélet várja el ezt, mert a végén még felébred a bennem szunnyadó feminista.

Trevlovics 2011.01.31. 22:20:04

@Augur: na, még azt se bánom, ha havonta lecseréljük egy hasonlóra

flanker 2011.01.31. 22:20:22

@K.Tomoceusz:
K.Tomoceusz kommentelő kollega véleményére ezentúl érdemes lesz figyelni. Az Anikó szépségét túlspilázók ellen óvó megfogalmazása betyár jól sikerült.

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:21:49

@Trevlovics:

Legyen . Te eldobod az általam kiválasztott tűzcsapot 10-15 méterre és én - miután lenyomtam Ádámot - háromszor büntetem Évát hátulról egyenes adásban .

Trevlovics 2011.01.31. 22:22:38

@K.Tomoceusz: de a száját valahogy kösd el, mert mérhetetlenül rühellem amikor visít

Bogi és Burkó 2011.01.31. 22:22:53

@K.Tomoceusz: természetesen, hogy önmagát adja és értéket képviseljen.
/mielőtt kérdeznéd: megint reklám. vagyis csak volt/

bévé 2011.01.31. 22:23:12

@Augur: hát ez is egy vélemény. én mindkét nemtől elvárom, h legyen esze. ilyenekkel veszem körül magam.
de persze, értem a mondandódat, csak nem értek vele egyet.

Augur 2011.01.31. 22:25:06

@K.Tomoceusz: dagadó bankszámlát és egy lehetőleg inoperábilist.
@Liriope: ez az évezredes leosztás. a nő szép, a férfi okos. nyilván, hogy ez egy ordas nagy baromság, de ez egy tagadhatatlan össztársadalmi alaptévedés.
@Trevlovics: én sem. a szépség-jelentsen ez a fogalom bármit-élvezete mindenkinek jár.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.01.31. 22:25:52

Jól vagyok, kösz jól vagyok.... nagyon jól vagyok. Biztos meg fog bukni, mert eddig, meg sem szólalt. Gombár fiam, ebből baj lesz. Be hívatják Picurt,külön órára.
Naponta olvaslak. Köszönöm, a hozzászóló villa lakok, is nagyon szuperek.

Augur 2011.01.31. 22:26:49

@bévé: nana, sehol sem írtam, hogy ez az én véleményem. ez a sztereotípia. az én véleményemtől mindkét nem zokogva futna világgá, olyannyira elmarasztaló.

bévé 2011.01.31. 22:27:32

@Liriope: mondjuk nekem Béciről sem ez. :D

Flood 2011.01.31. 22:27:49

@K.Tomoceusz: Büntetném én többször is, de abban neki nem lenne köszönet :)

Büszke_troll 2011.01.31. 22:29:37

"Táborba vagyunk". Táborba, mi? És ez tanít kommunikációt?

"Alekosz vagyok, innen a szomszédbo-ból érkeztem. A fő asztalom és érdeklődési köröm is egybe a nők. Kimmondottan szeretem a vöröshajú ötvenes nőket, ők állnak hozzám a legközelebb. Öö, a tűsarok és a harisnya kimondottan, kifejezetten izgató hatással van a bioritmusomra és az idegrendszeremre is."

Komolyan, van még aki ezt viccesnek találja?

Flood 2011.01.31. 22:29:51

@Augur: Megadhatnád az unokahúgod számát! :P

bévé 2011.01.31. 22:30:09

@Augur: szerintem meg a tinilányok, akik Bécire dobálják majd az sms-eket, sem azt várják tőle, h okos legyen. :)

Flood 2011.01.31. 22:32:10

@Büszke_troll: Ezek a mai összefoglalóban voltak? Mert a honlapon levő videókból nem emléxek ilyenekre; nem raktak fel mindent?

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:32:43

@Augur:

Ilyeneket nekem ne írjál . Ábilisból csak a szemipermét ismerem . Illetve neked köszönhetően most már kettőt . Ebből az egyiket 3 percen belül félő , hogy elfelejtem , de most még értem a lényeget . És mocskosul fel vagyok háborodva , hogy sok sms-t kapjak .

bévé 2011.01.31. 22:32:49

@Büszke_troll: pl. az osztálytársai. fetrengtek, nem láttad? :)

Büszke_troll 2011.01.31. 22:35:05

@Flood:
Most néztem az rtlmoston a mai összefoglalót. Annak a végén volt, holnapi ajánló.

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:35:19

@Büszke_troll:

Ha tudnád mit mondtak a többiek , te is baromi viccesnek találnád .

the sandwich maker 2011.01.31. 22:35:55

@bévé: Bécinek talán az alsógatyájával gyűlik meg a baja, bár az tagadhatatlanul egyszerűbb művelet, mint a melltartó kezelése.
na igen, ha a tinilányok így működnének, akkor a tvájlájt is megérdemelt helyén lenne, egy öreg raktárban a soha el nem adott könyvek között vagy az akciós polcon, az egyet fizet hármat kap tételeknél.

Augur 2011.01.31. 22:36:44

@Flood: már van neki egy majdnem Bélája.
@bévé: a tinilányok nem tartoznak abba a körbe, akik a sztereotípiákat kialakítják. abban az életkorban a külső hordozta, puszta szexuális üzenetek érnek csak célba(lásd Béla vastag szemöldöke pl.).
azt ne felejtsük el, hogy az emberi agy 30 éves korra feljődik ki teljesen.

K Tomoceusz 2011.01.31. 22:41:06

@Augur: hogy az emberi agy 30 éves korra feljődik ki teljesen.

Erre nálam rögtön előugrott Laca , Olivér és Alekosz arcképe . Most már tényleg utánanézek milyen kereső van telepítve ezen a gépen .

Augur 2011.01.31. 22:44:41

@K.Tomoceusz: kifejlődött az nekik is, csak a genetikailag predesztinált mértékben. nem tehetnek róla, na. ilyen a biológia.

bévé 2011.01.31. 22:48:15

@Augur: én nem is mentem ennyire mélyre, csak azt mondtam, h Béci külseje is nyom vmit a latba, amikor népszerűségről beszélünk, ahogy Anikóé is. agyuk meg kb. egyformán mindegy mennyi van, szerintem.

Ancilla 2011.01.31. 23:08:39

Alig teszem ki a lábam egy kis időre innen, máris Bécit ekézik itt egyesek.
Kedves Tomoceusz, köszönöm, hogy a távollétemben kicsit megrendszabályoztad Liriopét (aki új itt, úgy vélem).

Én nem vagyok tinilány, és Béla nem a külseje miatt tetszik - bármennyire is furcsa ezt elhinni -, hanem az egyénisége rokonszenves. Persze, lehet, hogy előjöhet még mégolyan oldala, ami esetleg árnyalja a róla kialakított képemet, de egyelőre nekem ő a favorit.

További szép estét! Még le kell írnom a házimat.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 23:13:33

büszke vagyok rátok, hogy összehoztátok az 1235 hozzászólást, mindenki kap mára egy ötöst, és holnap nem kell felelnetek jutalmul irodalomból :) kivéve azok, akik ma hiányoztak, de nekik ne mondjátok el, hogy mi volt a házi :D

tizenot 2011.01.31. 23:14:17

Most nézem a mai adagot, 1 már biztos, Anikó szürke ruhája élénkítő hatással van a bioritmusomra... :S

Flood 2011.01.31. 23:15:26

@Ancilla: Nyugi, Ancilla, amíg nem vagy itt én vállalom Bétzy és Anikó megvédését ;)

gidabiga 2011.01.31. 23:21:48

@canzone:

ez megnyugtató, ha már nem kell házit írnom holnapra, elvonulok a nyugiszobába.
jóéjt mindenkinek! :D

the sandwich maker 2011.01.31. 23:22:37

@Ancilla: nem köll engemet megrendszabályozni, nem vagyok én cseléd, egyébként meg nem vagyok új, a kezdetektől olvasom a hozzászólásokat, az más kérdés, hogy nem mindig van kedvem másokkal megosztani a véleményemet. Egyébként meg ha valaki az én legnagyobb plátói szerelmemet ekézné, nyilván nem örülnék neki, sőt, de nem hiszem, hogy anyatigris módjára osztanám azt, aki kritizálni merészeli, mert józan emberi ésszel vagyok megáldva, és tudom, hogy sosem fog leborulni a színpadon és megkérni a kezemet, szar az élet, de hát ez van.

ilovecooking 2011.01.31. 23:25:56

Fogalmam sincs, h valaha vki felvette-e már, de szerintem ALEKOSZ=DAVID BRENT!!!
Lehet, távoli, de van hasonlóság! Különösen ahogy a kínosabb helyzetekben (pl. számon kérik rajtuk vmi "velős" mondásnak az értelmét) viselkednek...

Bogi és Burkó 2011.01.31. 23:31:18

@Liriope: nyugi :):):) nem midig szmájlizunk,de itt semmi sem vérkomoly.

@K.Tomoceusz: a film szenzációs volt.

tizenot 2011.01.31. 23:36:19

jajj, az évi erzsinek, kiviszlek azt kinnhagylak, de nagy szája van :D

Bécinek meg giginek bezzeg nem mondogatja :D

flanker 2011.01.31. 23:37:58

@ilovecooking:
Én már hasonlítottam és osztályoztam pillanatokat a David Brent-féle kínossági skálán.
Ezért holnap tíz perccel tovább alhatsz és nem kell takarítanod.
A vajkrém továbbra is tabu mindamellett.

tizenot 2011.01.31. 23:49:13

@canzone: Mivan, mivan, mivan? Kiviszlek, oszt' kinnhagylak!

Oli levarrja ancsit meg szandikát :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.31. 23:52:25

@tizenot: alsó hangon is többen szavaznak rám, mint rád :D
jaééértemmár :) érthetően fogalmazz nekem,nő vagyok bakker :)

MegLepke 2011.02.01. 00:17:05

@canzone: És ne feledd Harcos, hogy az én táborom is melletted áll!:)

tizenot 2011.02.01. 00:18:16

Vazz, itt mindenki nő??

Oké, csak hogy értsd: Oli akaratlanul is megvalósította a férfinyelven csak "lassú víz"-nek hívott csajozós technikát.

Ezt akkor jó alkalmazni, amikor valami zavaró körülmény van jelen, pl. előző kapcsolat, vagy nem teljesen teccel a nőnek, de megfogtad valamivel. A lényege kb. annyi hogy nem csinálsz semmit, kivárod amíg meggyőzi magát, hogy kellesz neki. A legfontosabb dolog, hogy a kibontakozás folyamatát nem szabad ordenáré dolgokkal (pl. fekvehányás), de bepróbálkozással sem elrontani. Szóval csak finoman :S

Oli amúgy kifejezetten alkalmas erre a technikára, mert nem egy klasszikus férfiszépség, így első szóra egy jobb nő valszeg nem ugrik, de vannak férfias tulajdonságai és belső értékei, amik hosszú távon izgató hatással lehetnek bioritmusokra + annak ellenére hogy nem szépségideál, az arca is férfiasan kiélt, egyáltalán nem csúnya.

Remélem ezt most így érted :D

tizenot 2011.02.01. 00:19:22

@MegLepke: Ez már klikkesedés??? Csak mer' akkor én is alakítok egy klikket.

Úgy fogom hívni hogy a hatok, ti meg azzal fogtok kelni hogy ez az utsó napotok!!! Belemászunk az agyatokba, pszichológiai hadviselés lesz itten kérem!

tizenot 2011.02.01. 00:23:18

@tizenot: Az ő ellentetje amúgy gombi, neki a diszkóban köll csajozni, gyorsan megfogni, aztán tápolni hogy megmaradjon.

Erzsiben balance van, rövid és hosszú távon is alkalmas nőket megfogni.

Laci meg alek a balfasz kategória akik meg sehogy sem, se rövid, se hosszú távon.

Kábé így :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 00:25:37

@tizenot: faszom, már a második mondatodnál értettem :DDDD erre nekiállsz itt kifejteni :D azért még szeretlek, igaz barátom vagy, nem teszek rád jelet :)

@MegLepke: ne hívj harcosnak, hercegnő vagyok :P

MegLepke 2011.02.01. 00:28:51

@tizenot: Én meg akkor egyesével kivégezlek!

@canzone: Te most hülye vagy? Ha mondok valamit az a baj, ha nem mondok, az a baj. Mi a jó? Mondd meg!

tizenot 2011.02.01. 00:29:34

@canzone: hmm... Ti így vágjátok hogy mi hogyan, meg mit taktikázunk??
Félszavakból, meg ilyenek????

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 00:30:52

@MegLepke: Lepke, én feladtam, tudom, hogy nem én fogok visszajönni, kijöttek rajtam az anyapöttyök, tudod, hogy ez mit jelent, haza akarok menni, nem fogok itt májkrémen élni

MegLepke 2011.02.01. 00:31:25

@tizenot: És a Béla? Vagy ő már volt korábban csak nem figyeltem? Egyébként az én bioritmusomra egyik villalakó sincs jó hatással.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 00:31:31

@tizenot: pssszt, ezt ne mondd el más pasiknak :)

MegLepke 2011.02.01. 00:37:18

@tizenot: dehoooogy, mi nem tudunk, sőőőőt, nem is sejtünk semmit. Naivák vagyunk, akár Zsófi.:)

@canzone: akkor átadom másnak, hogy mondja el a portás-beszédedet. De ha elmész egyedül maradok brühühűűűűűűű

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 00:45:21

@MegLepke: dehogy maradsz egyedül, rámászhatsz a Lacira és az Olira :D

tizenot 2011.02.01. 00:48:43

@Hannibal22: Ja, valahogy így. De van aki ilyenekre mászik. Csak onnan tudom, hogy én is az vok :DDD

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 00:52:08

@Hannibal22: Béci normális. LAci is, csak merev.
Oli meg ilyen szerelmes állat típus, csak nyerni jött, ezért köcsögösködik.
Alkeszt sajnálom, mert egyszerű, és mégsincs sikere a csajoknál, pedig sztem ez tényleg az egyetlen életcélja.
Jerzsy szerintem normális pasi lehet a ccsaládi előtörténete miatt. nem villog, nem osztja az észt (lehet,hogy nem is sok van:)) talán ő jobban értékeli a csajokat. ettől a Gigis dolog lehet fake, bár szerintem inkább a másik oldalról az, és nem az ő részéről.
Gombi, hát őőőő semmilyen leginkább, de szerintem benne van talán indulatok,valahogy egy ronda veszekedést belőle pl simán kinézek. vagy hogy elnyomja Picurt otthon, mert Picurt asszem nem lehet nehéz:)
remélem, hogy senki nem maradt ki.

és Hanni ez általános komment lett, csak pont a tiédre reflektáltam.:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 00:53:07

@tizenot: nézmá dárling... téged is látni itt?

MegLepke 2011.02.01. 00:53:09

@Hannibal22: Köszönjük Emese!:D

@canzone: közben téged megkoronáznak a nekedvalóban és egy csuklyás csippendél lefejez egy Alekosz-fan lányt.:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 00:53:57

@tizenot: erzsiben balance van. mintha csak én mondtam volna szépen magyarosan :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 00:55:48

@MegLepke: nem utálhatsz ennyire,hogy a nekedvalóba kívánsz?! :) vagy mégis?

Hannibal22 2011.02.01. 00:57:42

@tizenot: hallod,nem mondod,hogy te is nő vagy??

MegLepke 2011.02.01. 00:58:22

@canzone: Dehogy kívánlak, fiúkra izgulok, és csak a Lacira! A vizenyős kék szemére és a pocakjára.:D

tizenot 2011.02.01. 00:58:28

@szédült nőszemély - forza: Szíííja Gigikém, itt várlak már mióta, hát te merre jártál??

Balekosszal láttalak a nyugiszobában, nem leszünk így jóban! :D

tizenot 2011.02.01. 00:59:14

@Hannibal22: Nem olyan nő vagyok, hanem olyan paraszt csávó, mint a béci :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:00:52

@MegLepke: oks, Lacit ezennel neked adtam :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:01:24

@tizenot: hát te merre jártál? vakbélműtéted volt, vagy mi?
még postagalambot se küldtél, te céda. a végén megutállak. jaj nem, mert akkor az azt jelentené, hogy szeretlek is. akkor rád teszem a jelet!

figy, ez a lassú víz teória basszus tényleg egy működő taktika? illetve ez nem is kérdés, tényleg van ilyen. de milyen dögök vagytok ti pasik. :))

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:02:14

@tizenot: nem jó mondat volt...Bécit szeretjük. ne reszkírozd meg, hogy a jelenlevő három nő rádugorjon.
:)

tizenot 2011.02.01. 01:04:38

@szédült nőszemély - forza: Na jó, egye fene. Ugorjatok, nem állok ellen! :D

Hannibal22 2011.02.01. 01:05:32

@tizenot: Értem:)@szédült nőszemély - forza: Tényleg működő és nagyon jól leírta a kollega!

MegLepke 2011.02.01. 01:06:22

@tizenot: Világért sem akarlak bántani és azt se akarom, hogy rám rakd a jeled, de nekem ez icipicit viccesen jött ki:

Hannibal22 2011.02.01. 00:44:43
béci egy köcsög:)

tizenot 2011.02.01. 00:48:43
...én is az vok :DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:07:31

@tizenot: gondolom duzzogva viselnéd csak el a 3 nő támadását :P

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:07:33

@tizenot: felháborító. mindjárt féltékeny leszek Anikóra és Szandikára.
meg félreértek mindent.

most közelebb jössz két méternél, vagy bújjak a macimhoz?

MegLepke 2011.02.01. 01:08:03

@szédült nőszemély - forza: exem így lépett le a másik nőhöz. Évek óta próbálkozott nála többször is... Én ebben nem hiszek, nálam ez a technika nem működött soha.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:08:11

@canzone: nem élné túl a nyugiszobában rendszeresen hozott formánk alapján.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:08:51

@MegLepke: Úrist'n mondtam, hogy Erzsim meleg! :((

tizenot 2011.02.01. 01:10:24

@szédült nőszemély - forza: Háttő, azért nézegettem a mélboxom, de nem jött mél, úgyhogy gondoltam akkor majd jól lassú víz leszek, oszt' majd kapom a szerelmi vallomást mint oli a zuhanyzóban!

Persze lófax se jött, nemhogy mél :D

tizenot 2011.02.01. 01:11:51

@szédült nőszemély - forza: Egy-két kép a mezítelen büszkeségemről ne tévesszen meg!

Meg különben is te meg leszbifilmben szerepeltél. Az jobb???

(amúgy igen, az jobb :D)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:12:28

@szédült nőszemély - forza: fúúúú, mondasz valamit :D ha mindenki a balfasz sztoriját játszaná el vele... :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:12:49

@tizenot: dehogynem ment. nálad van a labda, illetve a narancs:))

a mailboxomon nem jött át a vized béjbe:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:13:34

@tizenot: nekem mondod, hogy jobb? interaktívabb volt, csak khm kicsit hogy is mondjam fájt :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:14:40

@canzone: vagy küldhetnék neki is OLYAN bikinis képet :D

MegLepke 2011.02.01. 01:15:50

@szédült nőszemély - forza: ugyan, az, hogy meleg oldalakon veri a farkát egyedül, az még nem ezt jelenti. Ha viszont Hanni popójára megjegyzést tesz, kezdjünk gyanakodni.:D

tizenot 2011.02.01. 01:16:27

@canzone: Hát nézd, meg lehet győzni, esetleg egy kis pénzmaggal, ha még megkínáltok, akkor mehet a buli :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:16:55

@MegLepke: és tett olyat?
hol van Hanni? és 15? ugye nem mentek be a nyugiszobába?
valaki hozzon egy konyakot, az idegrendszerem nem erre van berendezve

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:17:01

bocs, hülyevagyok, sok volt az irsai, most látom, hogy E/1-ben írtad :D

tizenot 2011.02.01. 01:18:27

@szédült nőszemély - forza: @MegLepke: @canzone:

Hmm, télleg csajok, bikiniben szépségverseny táblázat nem lesz a hogyvolton?? :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:18:39

@canzone: majd ha ír postagalambot, akkor kap képet:)
@tizenot: ez az tigris, kérj tőlük 300.000 dellát, és akkor kiruccanunk Ciprusra telelni!

MegLepke 2011.02.01. 01:18:57

@lupent: És te? Hova tendálódsz szekszuálisan? Mi, ha?

Hannibal22 2011.02.01. 01:19:09

@MegLepke: Ki tett arra megjegyzést?

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:19:45

@tizenot: ha megmutatnánk magunkat, meg kellene, hogy öljünk. :(

maradjunk annyiban, hogy emailben kapsz képet tőlem, a teljes képet meg Tordason nézed meg a vizespólós narancsos szépségverseny keretén belül:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:19:55

összezavarodtam, hogy most ki kivel van, ki kinek fizet, ki hova megy kivel :)

tizenot 2011.02.01. 01:20:17

@szédült nőszemély - forza: Na jó, de arra már válaszoltam meg minden. :D

Ha most megint nekem kéne írnom az már MÁS lenne, érted?
Ehh, adjatok kis magnéziumot gyorsan O.o

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:20:32

@Hannibal22: még nem láttuk. mármint nem azt, hogy ki tett megjegyzést, hanem magát az ojjektumot! :(

tizenot 2011.02.01. 01:21:22

@Hannibal22: Már képzelődnek, beindult a fantáziájuk...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:21:51

@tizenot: egy fenét. írtam, írtál, írtam, aztán elakadtál.
kellene egy fogalmazás óra neked te gyerek:) na majd most, hogy tanítási hét van!

miért, az baj lenne, ha nyitnál felém? nem érted, hogy zárt falakat találtam a hátadon a szőr alatt??

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:22:08

@tizenot: bikiniben szépségverseny a táblázatban? oszt azt hogy? :) Tordason lesz :)

tizenot 2011.02.01. 01:23:30

@szédült nőszemély - forza: Ok, majd én is küldök egyet george clooneyról :D

Amúgy szerintem az egy szép halál lenne, félrevonulunk a szaunában, mindenki levetkőzik, aztán fürtbe fogtok, mint a méhkirálynőt a szolgák és úgy halok meg, meztelen női testek közt, mint ahogy alekosz fog :D

MegLepke 2011.02.01. 01:24:50

Én csak Lacinak vetkőzök! De neki nagyon!:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:25:03

@tizenot: mármint Alekosz álmában? :D

jól van, nekem meg van Sandra Bullockom!;)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:25:50

@MegLepke: :) nem tudtam, hogy ilyen hogy is mondjam, nem szokványos az érdeklődésed:)

tizenot 2011.02.01. 01:26:36

@szédült nőszemély - forza: Most nézem, télleg. Érdekes, pedig itt vártam hogy írj (lerágtam a körmöm + minden), mikor pedig már írtál. Túl sok volt a magnézium úgy láccik.

Oszt' hogy nyissak? E4-F6? :D

tizenot 2011.02.01. 01:28:30

@canzone: no, most előjöttek a régi borivós reflexeim.

És PONT VÉLETLENÜL maradt még egy fél üveg vörösborom hétvégéről :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:29:08

bezony dárling.
én meg itt konyakba fojtottam pontos j-vel a bánatomat. ugye csajok??

azt mondom, hogy az E4 F6 jó lehet. bár ha igazi stratéga vagy, akkor egyből leütsz egy lovagot és ledöntöd a királynőt :D
nem királylány, mer' az Zsófi...:S

tizenot 2011.02.01. 01:29:27

@canzone: Mindenki elküld nekem egy estélyi ruhás, egy bikinis, meg egy félmeztelen képet, azt' én majd összeszerkesztem :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:29:39

@Hannibal22: nem, default setting a hülyeség, ami néhanapján előtör.

és te ittál? nem? nem lehet,hogy kellett volna?:))

MegLepke 2011.02.01. 01:30:27

@tizenot: tudod te miről beszélsz???

Nőszemélyzet, menekülj! Nézd ezt a képet!
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/01/24/clooney_tenyleg_nem_hazasodik_tobbe/

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:31:23

@tizenot: ezt akkor mondod, mikor én mára befejeztem a borozást? te nem akartál velem a jacuzziban együtt borozni?

@Hannibal22: babám, te nagyon belassultál már :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:33:17

én is én is!
www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4

küldeném mindenkinek, aki majd eljön Tordasra, vagy egy belvárosi pubba, és F5-tel nyit a többiek felé:)

tizenot 2011.02.01. 01:33:38

@MegLepke: izé mi a baj ezzel a képpel? Ha nő lennék, nekem bejönne!

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:34:19

@MegLepke: hát ne haragudj, de ez kemény.
asszem 15 nem akar nősülni.. ami nem biztos, hogy baj. vagy már nős:)

Hannibal22 2011.02.01. 01:34:29

@szédült nőszemély - forza: ittam sokat is,ti meg túlságosan pörögtök ma

tizenot 2011.02.01. 01:35:43

@canzone: Hé, de ez nem fog gigim felé ÚGY lejönni?
Csak' mer én hűséges vagyok!!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:35:58

@tizenot: tudsz élni basszus, de legalább bekamuztad az estélyist képet is, bár azt nem fogod semmire sem használni :D
te figyelsz, faszom, MASZ is meg Kispál is :) gyanús vagy te nekem :)
fesztiválozós hangulatot ébresztesz bennem

MegLepke 2011.02.01. 01:36:40

@canzone: kössze a zenét!:)

@tizenot: hát nem egy Laci, maradjunk annyiban!:D

@szédült nőszemély - forza: csak a kép miatt tettem be, egyéb szándékot nem akartam befolyásolni.:)

@Hannibal22: akkor igyál még. Hova tart így a világ?

tizenot 2011.02.01. 01:37:46

@szédült nőszemély - forza: 14 feleségem van, de most keresek egy tizenötödiket, innen a név, jössz? :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:37:47

@tizenot: de úgy jön le. kidobom a végén azt a rohadt ananászt. ja nem, az nálad van!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:38:48

@MegLepke: ne itasd már tovább :)

@tizenot: dehogyis, nekem ott az Ádám(Hanni), ha ő elhagy, semmit nem ért nekem ez a játék :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:39:10

@Hannibal22: végre valami pezsdítő diskurzus itt, az esti kiadásban:))
maradjon velünk!

@tizenot: simán. jó arcok? szeretem a csajos pizsamapartikat!

Hannibal22 2011.02.01. 01:40:30

@canzone: bazmeg ezt megkönnyeztem:)

tizenot 2011.02.01. 01:40:53

@MegLepke: Laci szerintem simán orrbaverné clooneyt, rákényszerítené hogy egész nap takarítson a villában, olyan pszichológiai hadviselés menne hogy csak na :D

Mondjuk aztán a párbajon lehet kiakadna a számláló... :S

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:41:50

keresnem kellene már egy arcot vagy bikinis képet. égek, hogy egyeseknek van itt vizuális identitásuk, én meg egy sün vagyok bazzeg.

MegLepke 2011.02.01. 01:42:28

@canzone: csak egy pohár irsait töltöttem neki, már az is baj? Nem loptam, megkerestem rá a deltát!:D

Jóvanmár, ilyen zenék mennek és ne igyak, mi?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:42:50

@tizenot: hádde köszi :) légpuszi
@Hannibal22: bazmeg, legalább még magadnál vagy, és érted, hogy mit írok, manófiú :D

tizenot 2011.02.01. 01:44:03

@szédült nőszemély - forza: Te legalább cuki vagy émmeg semmi sem vagyok :D
Ne aggódj nem kell kép, majd megisszuk a nyugiszoba előtt alek összes piáját, az segít...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:45:08

@tizenot: hidd el nem kell segítség :p
vagy nekem gondoltad?:))

jó, akkor küldök neked avatarjavaslatot mailben, ok?

Hannibal22 2011.02.01. 01:45:19

@szédült nőszemély - forza: vigyázz a túl csinos, túl bikinis, illetve a túl meztelen képekkel

MegLepke 2011.02.01. 01:45:57

@Hannibal22: ebből a "bazmeg" rész full romcsi volt! Én is ilyenre vágyom majd.:D

@tizenot: biztos. Na de a nagy szerelmemmel ezt nem tenné, Ewan McGregorral. Csak ő tud Lacival versenyezni... *sóhajtós szmájli*

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:46:34

@canzone: engem itass helyette :D aztán majd ringunk együtt a zenékre, mintha a nagyszínpad előtt lennénk

MegLepke 2011.02.01. 01:47:06

@canzone: nah, még nem járt le a kétméteres szar? (a légpuszi matt kérdezem)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:47:47

nekem sem kell több pia, azabaj :) mindenki válogassa ki, hogy melyik mondat szólhat neki :D

tizenot 2011.02.01. 01:48:02

@szédült nőszemély - forza: Csak gondoltam mi is urak leszünk. Kezünkben irsai, kis piknikkosár, felolvasunk egy irodalmi műalkotást, tudod, megadjuk a módját, elvégre egy ország látja :D

Hannibal22 2011.02.01. 01:48:22

@szédült nőszemély - forza: mert vígszínháznak fognak tartani,érted:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:48:38

@MegLepke: 15-nek csak légpuszit küldhetek szédültke és hanni miatt :D

tizenot 2011.02.01. 01:48:54

@Hannibal22: Gigim, ne hallgass erre az emberre, csak meg akarja fúrni a klánt, feszkót akar gerjeszteni :D

MegLepke 2011.02.01. 01:49:55

@canzone:
engem itass helyette :D aztán majd ringunk együtt a zenékre, mintha a nagyszínpad előtt lennénk

Én ezt magamra veszem és felbontom a nyereménypezsgőmet. Bár azt Lacival akartam meginni - mert úgy nekem több marad.:D

Hannibal22 2011.02.01. 01:50:14

@MegLepke: romcsi lélek vagyok alapjáraton is,és ilyen vallomásoktól hallod,úgy hatványozódik mint a szar

tizenot 2011.02.01. 01:50:32

@MegLepke: Ma járt le, ezért alapozunk, a nagy napra. Tudod, most nincsenek pirosbetűs ünnepek, vénasszonyok nyarakor meg szép dolog szülni :DD

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:50:39

gyerekek, megbuktam.. most már nem tudom beállítani az avatart. hogy lehetek ekkora fos kilences?? :'((

MegLepke 2011.02.01. 01:51:16

Én meg nem tartozom senkihez, megalakultam most egyedül. Csapódok és csapongok ide-oda.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:51:44

@tizenot: mondasz majd nekem szép cirkalmas, több sorból álló körmondatokat? meg azt, hogy szereted az 50-es vörösöket?:))

tizenot 2011.02.01. 01:52:19

@Hannibal22: @canzone: @MegLepke:
Gyerekek megjött a szédültkés kép!

Szerencsére nem hallgatott Hannibálra, ezen a képen nem sok ruhát látok :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:52:37

@MegLepke: számító vagy, hallod :)

@Hannibal22: bébike, kedvenc szerelmes dalomat küldöm neked: www.youtube.com/watch?v=aKdluVQ7OnI

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:52:38

@tizenot: ez most nekem szólt, vagy felmelegedtél?:)
Szívem, Hanni nem meleg, rossz ajtót törsz épp be.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:53:37

@Hannibal22: f@szt! ülj be az igazmondó hintába, hadd kérdezzünk ki. :)

tizenot 2011.02.01. 01:53:44

@MegLepke: Majd én megvígasztallak, csak ne ölelj át ÚGY. Nekem csak gigim létezik.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:54:36

@tizenot: pornóztam, jó testem van Gigáj vagyok, mire számítottál?:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:55:32

@tizenot: bizony. a kis Dzsörzék...de szép is lesz. jaccuzziban szeretnék majd szülni. baj?

MegLepke 2011.02.01. 01:55:51

@szédült nőszemély - forza: na ugye, hogy nem megfordult a hierarchia! Együtt uralkodunk innentől.:)

@canzone: nem számítok én már semmi jóra.:D

tizenot 2011.02.01. 01:56:09

@canzone: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

A gimiben hallgattam, sony walkmanről, hosszú haj stb..., ponn hősszerelmes voltam :D

Hannibal22 2011.02.01. 01:56:29

@canzone: bébicukor,hallodhülyevagy,ezt valahol az első bor vége felé,én akartam neked küldeni, de elfelejtettem:))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 01:57:10

@MegLepke: hallod, én kimegyek. vagy zsákot húzok a fejemre. itt nálam sokkal szebb nők vannak, mint ez a szédült nőszemély, hogy legyek én itt így tovább?

Hannibal22 2011.02.01. 01:58:24

@szédült nőszemély - forza: az lenne ma a hab a köpőcsészén,hallod. semmire nem válaszolok ma őszintén:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:58:25

@tizenot: jajstenem értem,hogy tesók vagytok, de rossz hatással van az idegrendszeremre mucika.
na jó, legyen,add egy légsmárt, és nézd meg az avatarodat a postaládádban. küldtem galambot. :)

MegLepke 2011.02.01. 01:58:33

@tizenot: jó, majd nem pornózok. És átgondolom a riportszobában a kapcsolatunkat.

tizenot 2011.02.01. 01:59:27

@szédült nőszemély - forza: Nem számítok émmár semmire, csak egy jó kis alvásra, remélem a kóchajú se fog bezavarni :D Lassan 1-et üt az óra ugyanis...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 01:59:47

@Hannibal22:
kit áll hozzád a legtávolabb és tőled a legközelebb itt a villában?
kit vinnél ki és hagynál kint?
ki ette meg a vajkrém 80%-át?
és hogy hívják a sofőrt?

MegLepke 2011.02.01. 02:00:17

@canzone: Hülyevagy? Te a villába való vagy! Ki idevaló, ha nem te!

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:00:17

@tizenot: Drágám, te a ködös Albionban vagy? 1-et üt? :)

tizenot 2011.02.01. 02:00:32

@szédült nőszemély - forza: galambot?
Nem lesz ez túl perverz így elsőre??

tizenot 2011.02.01. 02:01:31

@szédült nőszemély - forza: Most úgy érzem magam mintha vajkrémet loptam volna és zsófika észrevette volna. Azaz lebuktam. Lebuktam??

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:01:40

@tizenot: akkor baglyot, nal. érted.

hallodhülye vagy, ne legyél olyan, mint Béci:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 02:02:06

@tizenot: ráéreztem :)
@Hannibal22: hallod, hiszem is meg nem is, de úgyse fogtam volna fel, hogy bókolni akarsz vele, faágam :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:02:18

@tizenot: le, remélem nem ismerlek. egy barátom a napokban utazott vissza oda. gyanúúúús vagy nekem :D

tizenot 2011.02.01. 02:04:04

@szédült nőszemély - forza: Ja, te nem is itt vagy? Na, ennyit az összebújásról :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:05:35

@tizenot: ja te nem is repülnél haza hozzám ide ki a villába Budapestre? :((
eh, fake volt ez a románc, egyedül maradtam, és akkorát csalódtam az emberekben.
(épp Anikószerűen sírok szürke, dekoltált felsőben, kicsit elfolyt sminkkel:))

Hannibal22 2011.02.01. 02:07:13

@canzone: ne szívass a faággal mert összeverlek:)

MegLepke 2011.02.01. 02:07:47

Én meg sokat dohányzom. Asszem meghívom Keleti Andit hozzám egy napra.

tizenot 2011.02.01. 02:08:43

@szédült nőszemély - forza: ABBAN a szürke felsőben, ami már anikó maximum B-s mellkörméretét is megháromszorozta?? hmmm :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 02:09:18

@Hannibal22: hallodhülyevagy, te tudnál szívatni engem a faággal, akkor még én voltam a részegebb :) meg a sötét, meg az értetlen

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:10:28

@tizenot: igen, és még anikóbb vagyok benne :D

mondd, h bociszemeid vannak... vagy legalább olyan bocimonoklid és bocijelmezed, mint Olivérnek.:)))

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:10:59

@canzone: gyerekek ti randiztatok már, vagy mi ez az egész?:)

Hannibal22 2011.02.01. 02:11:23

@canzone: hallodhülyevagy,tényleg:) most nekem tűnik értelmetlennek..na majd holnap kiderül. megtudok mindent:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:14:09

@Hannibal22: francokat, nem? vagy korán kezdted?;)
és amúgy akkor mi van?

MegLepke 2011.02.01. 02:14:13

Volt három pillanat a százból, mikor szerelmes voltam belétek. Osszátok el, négyen vagytok!:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 02:15:44

@szédült nőszemély - forza: perszehogy :)
@Hannibal22: hallod, ezt jó hogy most mondod, akkor majd úgy teszek, mintha én mindent értettem volna :D
"a lányom lehetne" mondhatnám, h kapd be, de egyébként tényleg igazad van, és ez milyen jól eső érzés :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:15:44

@MegLepke: ez nemigaz, hogy nekem megint nem jut bazmeg. miért nem tudod beosztani, hogy mindenkinek jusson?:)

tizenot 2011.02.01. 02:16:38

@szédült nőszemély - forza: @Hannibal22: @canzone: @MegLepke: Ja, van bocijelmezem is, van rajta tőőőőőgy is, izé a szádba tudnád venni? :D

---

Na, pont egy órával maradtam fenn tovább mint kellett volna, ez persze mind a ti hibátok.

A főbűnös szédültke, másodrendű vádlottak: meglepke, canzone és hannibál, holnap tárgyalás, majd rögtönítélő bíróság, sok jóra ne számítson egyikőtök sem, kötelet majd szerzünk valahonnan :D

Jóccakát :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:18:22

@tizenot: ez a poén nekem is eszembe jutott, csak nőietlennek ítéltem, de így, hogy te írtad ok:)) szal kapjuk be magyarul. na szép :))

jó éjt dárling. ha jössz haza, hozz már légyszi neszteát és Whittard teát nekem! :)

MegLepke 2011.02.01. 02:18:59

@tizenot: Számba veszem én az egyenként való kivégzésedet holnap! Vagyis ma... Jóccaka!

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:20:21

@Hannibal22: elvek? ELVEK?? im jön még? az értékeiddel meg a kedvenc színeddel fogsz jönni? meg azzal, hogy nem is ismerünk téged?

na nyomjukn egy művelcségi tesztet.
ki volt az a híres sakkozó, aki emlegettek, és mi volt a foglalkozása? :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:21:16

@MegLepke: jaja. tizenöt lesz, ha számba veszed, figyeld meg!

MegLepke 2011.02.01. 02:22:26

@szédült nőszemély - forza: azt tudom, a névrokonom, de nemmondommeeeeg!:D Egyébként ti vagytok hárman, tudod, az a 3 pillanat. A másik kettő ember első este lelki társam lett.:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 02:24:53

@MegLepke: hát de szeretlek lelkitársam, hogy enyém az egyik pillanat :)
@Hannibal22: tudom, pirosra. a szíved. "elvek"?? :P

Hannibal22 2011.02.01. 02:24:55

@szédült nőszemély - forza: vannak nekem olyanok,te viszont teljesen kifordultál magadból mióta a testedet mutogatod nekünk,nem mondom el a kortárs beszédedet,azt jó ha tudod.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:25:51

@MegLepke: ki a névrokon? elvesztettem a fonalat. vagy kötelet. majd 15 hozza holnap a szadomazo izéhez :S

Hannibal22 2011.02.01. 02:26:22

@canzone: most nem arra gondoltam,bébike:) mert most nem szeretlek

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:27:08

@Hannibal22: nem? cserbenhagysz és flankernek kell majd elmondania, vagy valamelyik trollnak?
:(
váltsak át csadoros verzióra??:D

Hannibal22 2011.02.01. 02:27:40

@MegLepke: bazdmeg,ez is megható,hogy erre emlékszel:)

MegLepke 2011.02.01. 02:28:21

@canzone: ezt a kezdetek óta mondom, de nektek nem számítok, mert csak egy fos kilencesnek tartotok. (hüpp-hüpp@szédült

nőszemély - forza: a mélcímemből megtudod.:D

Hannibal22 2011.02.01. 02:29:16

@szédült nőszemély - forza: igen mert olyan oldaladat ismertem meg amiről nem is tudtam,hogy van ilyen oldalad.a szekszuális rendszereimre sem vagy jó hatással:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:30:55

@Hannibal22: ezt most nem mondod? pedig bagarollal vagy mivel kentem be magam tök feketére, hogy úgy nézzek ki, mint a Boney-M egyszemélyben. és akkor belekötsz az oldalaimba? nincsenek oldalaim, de mind fekete:)

Hannibal22 2011.02.01. 02:30:56

@canzone: azt,hogy összezavarod az idegrendszeremet

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 02:32:52

@MegLepke: hallod, miért nem állsz át? :)
@Hannibal22: jóvan, akkor tartsuk a távolságot :)

MegLepke 2011.02.01. 02:33:25

@Hannibal22: @canzone: az elsőt soha nem felejti el az ember - semmiből. Van egy zsepitek?:D

@szédült nőszemély - forza: mér nem te vagy a fehér csaj a boniemből????

Hannibal22 2011.02.01. 02:33:46

@szédült nőszemély - forza: na jó,hozz egy neszteát és egy szivart aztán csüccs ide a yakuziba,megbeszéljük:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:35:14

@Hannibal22: hallodhülyevagy? akkor lebuknék, hogy nem is vagyok fekete!:))
@MegLepke: az Éva a fehér csaj! nekem piros végű, önvédelmi műkörmeim vannak:)

MegLepke 2011.02.01. 02:38:11

@canzone: Miért kéne átállnom? Mingyá bemegyek sírni a többiekhez!:)

@szédült nőszemély - forza: igaz! Azzal lehet mellkasokat kapirgálni meg buzgerálni.:D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:39:12

@MegLepke: hát meg ha megtámadnak, akkor leszeletelem velük:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 02:43:13

@MegLepke: hallod, hozok neked zsepit, más ne lássa, hogy sírsz :)

MegLepke 2011.02.01. 02:43:55

@szédült nőszemély - forza: én elsősorban szemkiszúrásra használnám ilyen esetekben.:)

MegLepke 2011.02.01. 02:44:51

@canzone: köszi tesó éééés: jól vagyok, igen jól vagyok...:)

Hannibal22 2011.02.01. 02:46:16

@MegLepke: inkább sört bontanál vele,hallod:)

MegLepke 2011.02.01. 02:48:07

@Hannibal22: nem iszom sört. Úrinő ilyet nem tesz.:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:48:36

@Hannibal22: mi úrinők vagyunk baszki. nem csinálunk ilyet. minek nézel?
:O

na elmentem aludni innen a villából, puszmák mindenkinek, majd holnap.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 02:49:25

@MegLepke: @Hannibal
na ugye. megmondta Lepke is, hogy azok vagyunk.

MegLepke 2011.02.01. 02:52:09

@szédült nőszemély - forza: lelki társam vagy, ez már látszik.:) Jó éjt!:)

MegLepke 2011.02.01. 02:52:59

@Hannibal22: Csak, ha űrtehén vagy!:D

Hannibal22 2011.02.01. 02:55:41

@MegLepke: az milyen volt már a retektől,hogy azt is kitakarta:)) noormális maaargit??

MegLepke 2011.02.01. 02:56:22

@Hannibal22: canzone tesó lefeküdt? vagy hova dugtad?

MegLepke 2011.02.01. 02:57:52

@Hannibal22: Épp most olvastam a velvet erről szóló cikkét. Nem is értem. Anikó arcát takarták ki. (??????)

Hannibal22 2011.02.01. 02:58:48

@MegLepke: itt van ő,nem olyan antikarakter,hogy köszönés nélkül lelépjen:) Azt én szoktam:)

Hannibal22 2011.02.01. 03:01:14

@MegLepke: értelmezhetetlen lépés,akárhogy is nézem

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 03:01:56

@MegLepke: megvagyok, tesó. kimentem megnézni a locsolóembert

MegLepke 2011.02.01. 03:04:13

Hát megáll az eszem, olyat olvastam a faszbúkon a legújabb udvarlómtól az üzifalán. No de megválaszoltam! És kapja be!

MegLepke 2011.02.01. 03:06:28

@canzone: jóvan, már aggódtam, no.:)

ezt meg nektek:D
www.youtube.com/watch?v=AkpEfTTWsUA

Hannibal22 2011.02.01. 03:10:06

@MegLepke: Köszi,ez jó a bioritmusomnak:)

MegLepke 2011.02.01. 03:10:11

@Hannibal22: megszoktam egy hete, hogy ott van minden este. Erre most olvasom, hogy azt írta, hogy nem kíván virtuális társas érintkezésben részt venni. hát nem is jött ma (tegnap). No én erre beírtam, hogy én ma igen, korlátozottan. Azokkal, akik tegnap kíváncsiak voltak rám.:D

MegLepke 2011.02.01. 03:10:57

@Hannibal22: Ez volt a legnagyobb kedvencem abból az adásból. Imádtam.:)

Hannibal22 2011.02.01. 03:13:25

@canzone: a számból vetted ki a szót,manóka:)

MegLepke 2011.02.01. 03:13:54

@canzone: mentségére szóljon, hogy az üzifalára írta, a tegnapi napra vonatkozóan és mindenkinek. De igen, kapja be akkor is! Mi az, hogy nincs itt, mikor én akarom??? Hát nem? De! Naugye!:D Mert hogy én vagyok Besenyő Mindig Igazam VAn Lepke!:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 03:15:36

@Hannibal22: mint mindig :)
@MegLepke: Besenyő MIV Lepke :D akkor se üzengessen!! :D

Hannibal22 2011.02.01. 03:20:31

@canzone: ilyet meg pláne ne,hol él ez,19.században?:)

MegLepke 2011.02.01. 03:24:12

@canzone: @Hannibal22: Meglássuk a mai napot, mitet reagál. És igen, ez egy lovag. Fél óra alatt megtalált a faszbúkon úgy, hogy csak a keresztnevemet tudta és sejtette, hogy a verses oldal kapcsán valahol felfedtem magam - mint nicket.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 03:26:02

@MegLepke: magánnyomozó lovag testben? :) ejha

Hannibal22 2011.02.01. 03:29:19

@canzone: hallod,most majdnem megöltél:))
@MegLepke: megtalált aztán a lassú víz technikára bízza magát:)

MegLepke 2011.02.01. 03:32:31

@canzone: igen, úgy tűnik.:) Eddig lovagiasan férfias volt ugye...;)

@Hannibal22: ezt nem mondanám.:D Inkább olyan Gombis azonnali.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 03:34:39

@Hannibal22: hallod, vigyázzá', bébike :)
@MegLepke: "Gombis azonnali"? ez nekem olyan romantikus túlzás. vagy inkább szürreális kép :)

MegLepke 2011.02.01. 03:40:36

@canzone: tizenöt barátunk jellemzése alapján. Két napi "barátkozás" után találkozni akart velem.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 03:44:44

@MegLepke: szeretem az ilyeneket :) szórakoztatóak :)

zene nektek
www.youtube.com/watch?v=7Kk-dgcTSwY

MegLepke 2011.02.01. 03:48:06

@Hannibal22: én még nem természetesen.:)
@canzone: szórakoztató, az tény. InteLigens és remek a stílusa. Arra jöttem rá, hogy kevés férfiúnak van stílusa mostanában. Na, neki van.:)

Nos a zenéről: a kislányról nekem az jut eszembe, hogy szegény nemrég elvetélt... Zenét meg köszi.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 03:51:52

@MegLepke: nekem róla mindig ez a dal jut eszembe, és ezen a klipen még mindig őszinte örömmel tudok nevetni :)
www.youtube.com/watch?v=wbRQbjM5VSc
(szomorú, hogy szegény csajt mennyire nem kedveli az élet)

stílusos férfiúkat nekem is dobálhatnál :)

Reterro 2011.02.01. 07:08:29

hát nem tudom mi lesz ebből a műsorból!
Mondjuk, ha ilyen szinten sikerülne bent összehozni valamit, akkor érdemes volna még nézni:

erotikaafilmekben.blog.hu/2011/02/01/melanie_doutey_a_farkas_2004

Szaffi B. 2011.02.01. 08:58:03

@Reterro: szőrös punci, lógó mell :D

gastro vazze 2011.02.01. 09:15:17

uuuuuhhh, tegnap felállt a farkam Anikó végzet asszonyra :)

van-e szándék 2011.02.01. 09:25:20

@Trollseprű 9: az nagyon fontos, hogy a végén a mmkk legyen hangsúlyos.. :)))

egyenes · http://endre-mocska.blog.hu/ 2011.02.01. 09:28:17

kedves Hajni!

max riszpekt a munkásságodért, az összes részt olvastam és fogom is. ellenben néhány észrevétel:
- szandika epic beszólása imigyen szólt: "hiába lesz akkora arcod, mint egy plazmatévé" (bocs, ez nekem _nagyon_ tetszett, de nem lcd tv-t mondott, hanem plazmát
- nem tudom, barátnőd mit csodálkozik Olivér és a humor egy mondatban említésén, ez teljesen normális állapot. persze tényleg kell hozzá egy bizonyos fokú humorkultúra, hogy tessen is neki :P
- a tegnap esti összefoglaló volt messze a legjobb eddig amit láttam, várom a hogyvoltos változatát :)
- és a legfontosabb: NE HASZNÁLJ DŐLT BETŰKET! sokkal bénább így az egész, előtte is _egyértelmű_ volt, hogy mi az idézet és mi a 'körítés', akinek nehéz a felfogása, az inkább ne is olvasson Téged, de kérlek-kérlek válts vissza a sima betűsre, jóval élvezhetőbb volt úgy!

további sok kitartást a bloghoz o/

gastro vazze 2011.02.01. 09:38:33

@egyenes: én meg azt mondom, hogy ne váltson vissza, jobb ez így mindenkinek :P

gastro vazze 2011.02.01. 09:40:52

@jörgömös: pedig már a spermavizsgálaton sem volt elég a szobába kikészített playboy, cica magazin és penthouse , nem vagyok már 16 éves... de ez az Anikó irtószexi volt :) (viszont Gigi mindent elrontott azzal a buta nézéssel a macskanőruhájában)

Szaffi B. 2011.02.01. 09:41:13

@szédült nőszemély - forza: A lassú víz csajozás fogalmát a férfiak találták ki a saját megnyugtatásukra. Mi nők úgy hívjuk, ja te is itt vagy, na jó, kizárólag terápiás céllal flörtölök veled, ha más nincs...
:DDD

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 09:42:58

@Trollseprű 9: :DD látod erre nem is gondoltam. de az ő olvasatukban a lassú víz partot mos a végén célt ér:)
a te olvasatodban meg nem, mert csak terápiás flörtölés az egész. nem?
vagy terápiás szex a vége? :)

Szaffi B. 2011.02.01. 09:44:24

@szédült nőszemély - forza: Lehet az is. A lényeg hogy szerencsétlen pasi azt hiszi ő most nagyon ügyes volt (taps) pedig semmi köze a folyamathoz. Jókor állt jó helyen. :DDDDD

Szaffi B. 2011.02.01. 09:46:24

Anikóból ki vagyok ábrándulva. Olivééééééér?
Bécit és a királyelt még megbocsájtottam, de eeeeez. Lement alpáriba, kár érte, így már az esztétika ritmusom sem érdekel, van még szép lány millió, nem kell pont őt értékeznem.
Még bebaszva se volt, erre (Olivééééééééééér?) nincs pardon.

Szaffi B. 2011.02.01. 09:47:27

Hálisten a férjem nem volt itthon, SSKK nem láthatja Anikót ilyen szexuálköntösben.
:DDDDDDDDDDDDDD

iinside 2011.02.01. 09:51:23

Sziasztok kommentlakók!
most minden hisztijétől meg nyomorától eltekintve, meg kell az Anikónak adni ami az övé: a tegnapi összefoglalóban, abban a fekete özvegy jelmezben, bitang jól nézett ki!

iinside 2011.02.01. 09:52:10

úgy is mondhatnám, hogy tutajos volt :-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 10:22:31

@Lanois: te már megint félrevezeted itt a népet. Haluzol-e?:)
@iinside: egen, sajnos el kell ismerni, hogy jól nézett ki.

vörös áfonya 2011.02.01. 10:23:55

@szédült nőszemély - forza: Bár nem mondta,hogy mi van új,szóval..:)

tizenot 2011.02.01. 10:24:47

@Trollseprű 9: Amiről te beszélsz az a "lebegtetés" nevű női technika, amivel az önbizalomat szoktátok legyezgetni. Természetesen az A-grade csávókat nem lehet lebegtetni.

A lassú vízben az a jó hogy nem is tudjátok hogy vagyunk, csak már amikor a hálóban vergődtök levegő után kapkodva. UTÁNA meg már tökmind1 mi lesz, nagyot már nem égünk :DD

tizenot 2011.02.01. 10:26:55

@iinside: ja kéne egy ilyen anikó otthonra. Mosogathatna, meg locsolhatná a kertet...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 10:29:37

@vörös áfonya: új csaj a nap alatt? új nap? van új tv? :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 10:30:13

@tizenot: de egy gonosz kis törpe vagy Erzsi.:)

tizenot 2011.02.01. 10:33:19

@szédült nőszemély - forza: Á, csak a szám nagy. Anikó simán lebegtetne.
Mos' nézem milyen jó az avatarod, ki ez rajta, Anikó? :D

bévé 2011.02.01. 10:34:05

@egyenes: már ne hari meg, de itt ezt töben kérték, mert vannak, akik csak innen tájékozódnak, mert nem nézik a VV-t. nekik nem volt egyértelmű.

Szaffi B. 2011.02.01. 10:34:20

@tizenot: pffff jujj tiszta pszichoterror ez a férfinépség.
:D

gidabiga 2011.02.01. 10:34:32

@Trollseprű 9:

én egy ilyennek bedőltem :)

Lanois 2011.02.01. 10:36:19

@szédült nőszemély - forza: @vörös áfonya: Nem vezetek félre senkit. Azt akartam írni, hogy van új tolltartóm. Csak közben eszembe jutott, hogy biztos ellopnátok, ha kiderül.

Szaffi B. 2011.02.01. 10:37:34

Lejáratás gépezet beindult. Nem mintha ezt MIND nem tudná már mindenki.
Bezzeg a többi villanyomi milyen kis szendeszűz.
Kezd elegem lenni, nem szeretem ha befolyásolnak/hülyére vesznek.
Megint bojkottálni fogom a vv4-et.

www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html?forum_page_index=4

bévé 2011.02.01. 10:38:32

mi itt vigadunk, a többiek mag a sulipadban rohadnak szegénykék.

Szaffi B. 2011.02.01. 10:41:26

@gidabiga: dehogy dőltél, úgy akartad :DDD

gidabiga 2011.02.01. 10:46:55

@Trollseprű 9:

vajon kivel akarják megnyeretni?

Trollseprű 9 2011.02.01. 10:41:26

naiv voltam, mint egy csitri :)))

Mme Chauchat 2011.02.01. 10:47:55

@gidabiga: gombár ügyvédúrral. sok a peres ügy mostanában

tizenot 2011.02.01. 10:48:10

@Trollseprű 9: Az lesz a poén, ha ezek majd kijönnek és szembesülnek a többiek múltjával.
Erzsi pl. egész konszolidált gyereknek tűnik, gigi nem hiszem hogy számít ilyen ánuszrózsás képekre :S

vörös áfonya 2011.02.01. 10:50:19

@Lanois: Remélem szépen kihegyezted a ceruzáidat.Neved rajta van-e?

Mme Chauchat 2011.02.01. 10:53:03

@tizenot: ... néznek nagyot majd,feltéve, ha előzőleg nem ismerték egymást, elég alaposan.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 10:53:31

@vörös áfonya: igen, tegnap muszáj volt hatnom tizenotre, hogy ne punnyadjon be a nyugiszobázás helyett, így felfedtem kimunkált hasizmaimat:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 10:54:18

@Mme Chauchat: amin nem lepődnénk persze meg. elvégre Alkesz is ismerte Ildit meg az anyukáját. az utóbbinak még a szemébe is tudott nézni.

Mme Chauchat 2011.02.01. 10:55:00

@van-e szándék: Ой! Ты симпатизирован мною! Szép napot az iskolatársaknak is!

Patria 2011.02.01. 10:55:04

Egyre szánalmasabb a retek klubtól, hogy ilyen nyíltan alakítják a műsort. Balázs és a többi műsorvezető "magánvéleménye" helyet mért nem mondják meg, hogy ez egy szappanopera, nem pedig valóságsó. A szerkesztők kiosztják a szerepeket, a bentlakók előadják, aztán a kamu szavazás végén valakit kiraknak. Már annyira pofátlanul és nyíltan belerágják a nézők szájába, hogy kit szeressenek, hogy az egyre szánalmasabb.

Lanois 2011.02.01. 10:56:01

@vörös áfonya: Tolltartóba tollat szoktam rakni. Azt meg nem szoktam kihegyezni.
Talán rajta van talán nincs:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 10:56:15

@tizenot: nem, nem Anikó. te annyi konyakot nyakaltál be tegnap, hogy nem emlékszel semmire?

valahol aranyosak a lebegtethető férfiak. :)

Mme Chauchat 2011.02.01. 10:57:01

@Patria stuck up oafish: ...a bánatról írnánk, ha ez nem így lenne. Köszönnyük retek.

gastro vazze 2011.02.01. 10:59:47

@Lanois: trolltartóm nekem is van! :)

bévé 2011.02.01. 11:04:03

@Trollseprű 9: persze, csak vicceltem. :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:04:54

@Lanois: csak tejterméket és citrusféléket lopunk. :)

vörös áfonya 2011.02.01. 11:05:07

@gastro vazze: De nyugtass meg,hogy nem csak tollat hordasz benne:)

tizenot 2011.02.01. 11:06:31

@szédült nőszemély - forza: De ez nem lehecc te, mert ez így 50*50 pixelben profi fotónak tűnik.
Aki meg profi fotókat csináltat magáról az általában nem kommentel netes fórumon. Legalábbis az én általam mintavett halmazban ez a két tulajdonság eddig együtt nem jelent meg.

(logikám lassan az alekoszi magasságokat verdesi)

Szaffi B. 2011.02.01. 11:06:47

@bévé: Én nem :DDD

@Patria: Már nem nézném rég, ha ez a blog nem lenne.
Szar a retek nagyon. Visszatérek a sorozataimhoz asszem. Criminal minds rulez!

iinside 2011.02.01. 11:07:05

jut eszembe, most hogy kedvenceink suliba járnak, had osszam meg veletek az alábbi gyöngyszemet:

Az oktatás fejlődése napjainkig

Elemi iskola, 1915:
Egy gazda elad egy zsák krumplit 6 koronáért. A termelési költség 4 korona.
Számold ki a hasznot!

Általános iskola, 1950:
A TSZCS beszolgáltat egy zsák burgonyát 20 Ft-ért. A termelési költség 18
Ft 50 fillér. Mennyi a TSZCS haszna az egy zsák burgonyán?

8 osztályos gimnázium, 1990:
Egy agrárközgazdász elad egy adott halmaz subterrain solanum tuberosumot
egy adott halmaz pénzért ( = G). G számossága 50. A G = g elemei számára g
= érvényes. A termelési költségek ( = H ) halmaza 10 elemmel kisebb
számosságú, mint a G halmaza. Számítsa ki a H halmazt, mint a G
részhalmazának a képét, és adja meg az X megoldási halmazt a következő
kérdéshez: Mekkora a nyereséghalmaz számossága? Számológépet nem használhat
a megoldáshoz!

Waldorf-iskola, 1995:
Rajzolj egy zsák krumplit, és énekelj hozzá egy dalt!

Nemzetközi iskola, USA, 2005:
Egy farmer elad egy zsák krumplit 50 dollárért, az előállítási költség 40
dollár, a nyereség 10 dollár. Húzd alá a "krumpli" szót és beszélgess róla
15 más
kultúrkörből származó iskolatársaddal! A fegyverhasználat nem megengedett.

Iskola 2011-ben, az oktatási és helyesírási reform után:
1 agrárgeneticar elad 1 žak grumblit 800 Ft-ért. A termelési költség 700
Ft. A profit 100 Ft. Markírozza meg a grumbli kifejezést és méjlezze el
a megoldást pdf fájlban a következo vebadresszre:
http://www.osztálytanítók@szkúl.ejrop

:-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:11:15

@tizenot: nem én vagyok, valóban. Logikádtól lehidalok, hogy nyaldossa a lábamat a lassú víz :p
de mi van akkor, ha van profi fotós barátom, és ő készít ilyeneket rólam, hogy felrakhassam ide? hm?

Szaffi B. 2011.02.01. 11:11:31

Nevezz meg hat olyan állatot, melynek élőhelye az Északi-sark környéke

- két jegesmedve, [strike]három[/strike] négy fóka.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:14:55

@iinside: és a villás verzió?
A Hatok mandarint rendelnek 120 villadelláért.egy kg mandarin ára 60 villdella, egy darab súlya pedig 20 gramm.
Kérdések: Hány darab mandarint kaptak?Olivér ebből elemel egy darabot, majd kompenzációként a Négyeknek vajkrémet kell adniuk. Mennyi vajkrém kompenzálja a Hatokat a veszteségért, ha a mandarin értékének 10%-át pluszban felszámítják bánatpénznek.
:)

Mme Chauchat 2011.02.01. 11:16:31

@szédült nőszemély - forza: tancinéni, lehet kérdezni? igen?
A vajkrém dobva vagy alapértelmezetten a hűtőben értendő?

Szaffi B. 2011.02.01. 11:16:59

@iinside: :DDDDDD
wladorf iskoláson, meg a 2011-esen vonyítottam :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:17:41

@Mme Chauchat: alapértelmezetten a hűtőben. öö úgy nagyobb a sűrűsége.:)

Mme Chauchat 2011.02.01. 11:19:07

@iinside: >laik> Kellene egy olyan iskola/feladat is, ahol különféle disz-esek tanulnak (írni-olvasni, számolni, beszélni nem tudók), pls.

bévé 2011.02.01. 11:19:46

@tizenot: hát a kép hagyján, de a tükörre faszverés a keményebb. :)

tizenot 2011.02.01. 11:20:10

@szédült nőszemély - forza: Látod, átvertél a képeddel, olyan vagy mint Young G, lopsz, csalsz, hazudsz, gondolom már a rendőrök elől is menekültél!?

Ha lenne, akkor te lennél ördög nóra, ami megint nem jó, mer' ő meg egyáltalán nem teccik, sőt, taszít :(

Mme Chauchat 2011.02.01. 11:20:42

@Trollseprű 9: ...most még inkább loveyou (az "l"-betoldás végett)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:22:35

@tizenot: akinek a feneke közszemlére volt téve, az nekem ne szóljon be Erzsi:) amúgy meg egy este megkeresek 20.000 Ft-ot, szóval nem csoda, hogy a rossz utat választottam. :)

naaa. ne haraguuuuuudj! inkább olvassa mailt és rakj fel végre egy avatart.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:23:28

@gidabiga: látom vannak itt művelt emberek, akik ovlasták a Galaxis utikalauzt:)

Szaffi B. 2011.02.01. 11:29:03

@Mme Chauchat: rosszul írtam, mi? Nem vagyok nagy penge oroszból, de nem adom fel :)

flanker 2011.02.01. 11:30:12

@Trollseprű 9:
Jó volt. :-)
S tulajdonképpen lehet rajtuk mosolyogni, de a válaszok logikája tagadhatatlan!
(Jó, akadt helyesírási hiba, egy plusz -e (dames), egy minusz -y (Malayria) és -l (variclose) de nem tetszik az attitűdöd, hogy eg előre bemagolt és más által ráderőszakolt válaszért te feláldoznád a kreativitást, önállő, szuvenír gondolkodást!)

tizenot 2011.02.01. 11:30:44

@szédült nőszemély - forza: Olvasnék, de nem jön mél. Szeretethiányom is lett egyből, megyek is dolgozni :)

Szaffi B. 2011.02.01. 11:32:42

@flanker: hm. Abszolút szimpatizálom a válaszokat. Imádom őket. Ne prejudikálj itt engem.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:32:49

@tizenot: életem, te milyen email címen nyomulsz? én arra válaszoltam, amiről a múltkor írtál. akkor írj te és kész.

háhogygondolod itt a lebegtetést? engem, aki pasinak még soha nem válaszoltam semmire, még akkor sem, ha élőben találkoztunk. :)

Szaffi B. 2011.02.01. 11:37:47

@flanker: te mirű beszélsz?

"Jó, akadt helyesírási hiba, egy plusz -e (dames), egy minusz -y (Malayria) és -l (variclose)"

Hol van variclose és mi az a Malayria? A dam-ot adom.

flanker 2011.02.01. 11:39:42

@szédült nőszemély - forza:
Na, jó hogy elkaplak téged is!
Köszönöm szépen, hogy az éccaka sötétjében (azt hitted, nem látom, mi?) egy mondatrészben emlegetted a nevem a troll szóval, arról nem is beszélve, hogy a "Ha ló nincs, flanker is jó lesz" attitűdöd szintén jeges tőr volt hamvas szívembe.
Tudod mikor fogok én neked verselni, szavalni, énekelni?
Jól sejted, SSKK a válasz.
.
.
.
.
.
[Csak aztán nehogy kimagyarázd magad és bocsánatot kelljen kérnem tőled, mint Trollseprűtől!]

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 11:39:57

Nincs még HV??
Mindjárt falhoz vágom a tolltartóm, és papírgalacsinokat köpőcsövezek a zöld mágnestáblára!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 11:40:10

Hello Villalakók!
Kemény reggelre ébredtek bent a kis táskások!

A mai fizikaórán Newton törvényeivel fogalkozunk, számoljuk is ki rögtön, hogy mekkora a gravitációs vonzóerő egy 27 éves és egy 20 éves női mellre, ha utóbbi 600 cm3 szilikont tartalmaz?
Ezek után ütköztessük a testeket, és számoljuk ki az erő vektorát, majd ismételjük meg a kísérletet vízben is!

Lanois 2011.02.01. 11:40:29

@szédült nőszemély - forza: "csak tejterméket és citrusféléket lopunk. :)"
Akkor itta meg a pezsgőmet?

flanker 2011.02.01. 11:41:33

@Trollseprű 9:
Oké. nem prejudikállak. (Pedig olyan jó lett volna!)

Oszt azt meg hogy adod, hogy először csípőből lősz, aztán öt perc gondolkodás után visszatérsz a tett színhelyére kérdezni?
(Columbo óta tudhatnád - nem jó taktika...)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 11:41:39

@Lanois:
Biztos almás kölyökpezsi volt, csak magadat okolhatod!

Szaffi B. 2011.02.01. 11:43:18

@flanker: Amúgy magam is lassan vágtam le a "variclose"-t.
very close, bassz, rájöttem :DD
Kávét kell innom.
A Malayriát még mindig nem vágom.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:44:38

@flanker: Hallodhülyevagy? Vissza kellett mennemmegnézni, hogy mi van, nincs nekem fotografikussssssss memórijám :DDD

flanker 2011.02.01. 11:45:10

@Trollseprű 9:

varicose= vary close, it varies in the vicinity
Malaria? A majájok pedig természetesen Maláyriából származnak.

Mint említettem, nem a válaszok igazságtartalmára, hanem kétségbevonhatatlan logikájára és kreativitására voltam prejudikálva.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 11:45:11

@LadyCarambole:
Had püfföljem Ablakzsiráffal Szandikááát!

Szaffi B. 2011.02.01. 11:45:49

@flanker: merthogy én ezt már rág olvastam, te meg most frissen.
Na, bedobok egy kv-t, mert kuszálom itt a betűket.

flanker 2011.02.01. 11:46:04

@Trollseprű 9:
Ne aggódj, a maláj dolog miatt nekem is újra meg kellett nyitnom. (Hogy is volt ez a barom? :-))

Szaffi B. 2011.02.01. 11:46:57

@flanker: jaja. Most:
KV, IQ feltornáz, visszajön, felfogja.

flanker 2011.02.01. 11:50:08

@Trollseprű 9:
KV, IQ feltornáz, visszajön, felfogja.

KV???
Azt hittem, hogy a férjed képe előtt sóhajtoztál az ananászod mellett és az adott neked luminenciát.

Lanois 2011.02.01. 11:51:40

@LadyCarambole: Mindegy, nem haragszom rátok. Csak arra haragudnék, akit szeretek.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:52:35

@Lanois: Éva volt! én nem vagyok alkoholista:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 11:53:53

@Lanois:
Kurvára sajnálom, hogy megittam a pezsgődet, de tényleg! Nagyon finom volt.

vörös áfonya 2011.02.01. 11:54:17

@szédült nőszemély - forza: Mindjárt visszanézzük a videót,te kis gonosz törpe.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:55:02

@Mme Chauchat: Van remény. Mindig szerettem volna tolsztojt ovasni eresetiben. Vagy Dosztojevszijt.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:57:57

@flanker: A férjem este rossz hatással volt a bioritmusomra, ki is szavaztam a hálóból. Ma este visszajöhet, ha hoz ananászt, addig nincs képnézegetés meg sóhajtozás. Újra kell építenem az idegrendszeremet.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:58:50

@neccharisnyás útonálló: Find x, nekem az a kedvencem. Olyan ALekoszos.

Lanois 2011.02.01. 12:00:07

@szédült nőszemély - forza: Akkor mitől szédülsz?:)
@LadyCarambole: Ilyenkor bele tudnálak folytani a dzsakuziba.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:03:13

@flanker: nem tudom már mit mondtam, de SSKK nem gondolnám úgy, ahogy te értelmezted.
biztos vagyok benne, hogy a mondat úgy hangzott: olyan sok mostanában erre a troll, hogy hívnom kell a gáncsnélküli
te vagy nékem a szívem kalácsában a kicsiny mazsola, te:)

és most tessék bocsánatot kérni.:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:04:28

@Lanois: azért szédülök, mert nem hagytok aludni bammeg. mióta bejöttem ide a villába, azóta hajnal kettőkor fekszem le
lassan Samsonite bőröndök lesznek a szemeim alatt.:(
(és tényleg így van mióta hogyvoltozok:))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 12:05:55

@Lanois:
De én komolyan azt hittem, hogy vasárnap aludhatok, erre felkeltesz, meg olyan hangnemben mondod! Röhögjélcsak!

vörös áfonya 2011.02.01. 12:06:04

@szédült nőszemély - forza: Miért?Mi ez?Alvótábor?Aludjon mindenki otthon!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:07:36

@LadyCarambole:
Malájul lesz? Mert mindíg minden körülmények között csak úgy tudom megszámolni a térben a fogatokat.

flanker 2011.02.01. 12:08:22

@Trollseprű 9:
Újra kell építenem az idegrendszeremet.

Hát igen, ez a Malájziás dolog tényleg lassan ment egy kicsit. De sebaj, szép dolog a szerelem, szép a megbocsátás is!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 12:09:00

@neccharisnyás útonálló:
Lehet éppen malájul, de csak ha kéjesen bekapsz egy mandarint!

vörös áfonya 2011.02.01. 12:10:44

"Úgy tűnik, a villallakók egyelőre jól viselik a korán kelést, és még élvezik is a tanítást. Éva kifejezetten brillírozik a villasuliban, Laci viszont az első felelés alkalmával máris beszerzett egy hármast, öt kérdésből csak háromra tudott felelni.

– Mi a paralelogramma? – tette fel a kérdést Szabó Gábor, matematikatanár, amire Laci nem tudott felelni. Persze, ha elég szorgalmas, hiányosságait még behozhatja, hiszen egész héten gőzerővel megy a tanítás és a leckeírás. A nagy kérdés azonban az, hogy a pénteki záróvizsgán ki teljesít majd a legjobban. "

Biztos nem súgtak neki.

christaylor 2011.02.01. 12:11:04

Most meg lefogadom, hogy Hajni akkor teszi ki az új posztot, mikor elmentem korizni. Nem igazodik hozzám, szomorú ez! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:11:11

@LadyCarambole:
Mandarinból a lopottat szeretem. De olyat most nem tudok. Fáj a kezem.

flanker 2011.02.01. 12:14:08

@szédült nőszemély - forza:
nem tudom már mit mondtam, de SSKK nem gondolnám úgy, ahogy te értelmezted.
Tessék:
cserbenhagysz és flankernek kell majd elmondania, vagy valamelyik trollnak?

biztos vagyok benne, hogy a mondat úgy hangzott: olyan sok mostanában erre a troll, hogy hívnom kell a gáncsnélküli te vagy nékem a szívem kalácsában a kicsiny mazsola, te:)
Hát, bár úgy lenne! Ám rettenet, nem ez a valóság, mire szívem kapuját rányitotta a kegyetlen felismerés. Nem tudom, ezek után van-e még helyem itt, hiszen én már csak szánalmas lehetk a szemedben...

>és most tessék bocsánatot kérni.:)
Na jó, ha öledbe hajthatom fejem és meghitten karmolászod a mellszőrzetemet...

Szaffi B. 2011.02.01. 12:15:00

Télleg Évának minek táska, van már neki kettő.

flanker 2011.02.01. 12:15:33

@christaylor:
Héééééé, olyat én is akarok!!!

christaylor 2011.02.01. 12:16:09

@flanker: hajrá akkor! már van korid, mehecc! :)

Szaffi B. 2011.02.01. 12:17:27

Mikor a büdös ReTkeLs kóchengeres faszba lesz élő adás? Májusra?
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Lanois 2011.02.01. 12:18:40

@szédült nőszemély - forza: Senki nem tartott kalasnyikovot a halántékodhoz, hogy hogyvoltozz. Felnőtt ember vagy, te döntöttél így. Akkor vállald a következményeket is.
@LadyCarambole: Karambolka szivem, ma kedd van!

christaylor 2011.02.01. 12:18:51

@Trollseprű 9: Jaj drága, csak nyugi! :)
Nehogy felizgasd már magad ezen. Vegyél be egy magnéziumot, kísérőnek egy felest rá és szard le! :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:19:05

annyit dohányoztok, hogy már nem tudok aludni a köhögésetektől

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:23:08

@Trollseprű 9: De azokon nincsen Gucci embléma. Vagy hellokitty. Vagy harrypotter. Vagy valamelyik random amerikai tinisztár.

tizenot 2011.02.01. 12:23:11

@christaylor: Én ma má' 50 magnéziumot bevettem, és a következőket figyeltem meg magamon:
- még midig nincs kedvem dolgozni
- még mindig nincs új poszt
- még mindig nincs bocitőőőőgy rajtam, amit anikó a szájába vehetne
csupa-csupa rossz dolog.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:25:05

@flanker: gyere, kapsz talpmasszázst. és nem vagy szánalmas. hogy is lehetnél, te, aki ilyen legfelsőbb magasságokban vagy :))

Szaffi B. 2011.02.01. 12:25:57

@christaylor: Már magnézium mérgezésem van. Pezsgőt vagy konyakot kérek. SOKAT.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:26:19

@tizenot:
hidd el, nem vagy egyedül a munkakedv hiányával és a poszttal kapcsolatban.
tőgy: well.. nekünk ún. kannáink legalább vannak, bár utálom ezt a kifejezést:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:27:07

Dobjatok 1 tubus magnéziumot nekem is. Ettől a HVtlanságtól kezdek idegállapotba kerülni. És még csak nem is dohányzom. Hogy kimehetnék puffogva füstöt eregetni.

Szaffi B. 2011.02.01. 12:30:09

@canzone: Csak keletiandrissal, aki nem kövér csaka tévében (Zsófi érdekes, a tévében sem kövér. Hogy van ez?)

flanker 2011.02.01. 12:30:19

@christaylor:
Olyan gonosz kis törpe vagy...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:32:17

@Trollseprű 9: gondolj bele, hogy Zsófika milyen cérna lehet életben. szerintem kétszer kell megnézned, hogy egyáltalán észrevedd.

tizenot 2011.02.01. 12:33:07

@szédült nőszemély - forza: Oszt' azokat is be lehet kapni? :D

Na ide se jövök többet, itt dolgoznék, a világot vinném a hátamon, azt erre elkezdik itt élénkíteni a bioritmusomat :S

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:33:47

@Trollseprű 9: zsófikát bármely oldaláról kapja el a kamera, csak olyan szögletes formákat tud mutatni, mint ha iskolai építőpálcika lenne. de megfogadtam hétvégén, hogy SSKK nem mondok gonoszat villalakókra :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:36:01

@tizenot: kabbe! :) mármint nem úgy.

rideg és távolságtartó leszek veled most már. Olivér és az ananásza közelebb állnak tőlem. Erzsi, te csak fake-elted az egészet, és ettől elszomorodtam. majdnem annyira, mintha nem kapnék rendes kaját, csak pácsósat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:36:22

@tizenot:
*nem figyel, fejbevágja, felsikolt, morog, kést keres a puklira*
Köszke! :)

Szaffi B. 2011.02.01. 12:36:26

@szédült nőszemély - forza: az nem úgy van. A tévé csak bizonyos emberkéket kövérít: Keleti, Liptai, Csala Zsuzsa. A többieket nem. (??)

flanker 2011.02.01. 12:36:50

@szédült nőszemély - forza:
Ó, te! Megbocsátasz? Én is megbocsátok!
Keblemre! Találkozzunk a hetedik szféra magasságában!

Szaffi B. 2011.02.01. 12:37:20

Egyébiránt Keleti Andikáról nekem az jut eszembe hogy csak Danone evés után tud szarni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:37:54

@szédült nőszemély - forza:
Már megint ez a rohadt PÁCSÓ!! Be fogom tiltani ezt a szót a Legfelső Köröknél! Az isten se bírja, hogy mindig cs-vel olvasom!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:38:58

@Trollseprű 9: :D
Gesztesinek inkontinenciája van, de a legjobb - Ferónak nem áll fel!

flanker 2011.02.01. 12:39:47

@szédült nőszemély - forza:
Kebelbarátaimnak dupla adag jár. Amúgy meg kétszer ad, ki gyorsan ad, szóval nesze:
20. :-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:41:07

@Trollseprű 9: azon gondolkodom, hogy mi lesz, ha Tordason majd készítenek riportot, és benne leszünk a tv-ben. akkor celebek leszünk? (megyünk majd a celeb barátnőinkkel, mint Zimány Linda, Bódy Sylvi meg mittomén ki) shoppingolni a Sugárbördbe)

és vajon kövérít majd a tv, mikor leadják a riportot a Fókuszban?

Traitor General 2011.02.01. 12:41:17

@Trollseprű 9: @neccharisnyás útonálló: mi történt? Hajni sztrájkol? Hogy volt hiányom van:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:42:13

HAJNIIIII!!!
Hiperaktív nyomorult leszek a kínzástól. És akor mindenkit ananásszal fogok dobálni. Meg vajkrémmel indiánná festeni. Rizst köpetni Szandálkával a jacuzziba. Meg ilyenek.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:43:33

@flanker: na, megkerestem a mai adagot.
:elégedetten összedörzsöli a kezeit és ruhástól bemászik a dzsakuba.

Szaffi B. 2011.02.01. 12:43:58

@szédült nőszemély - forza: Engem nem kövérít semmi, csak a hízás :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:44:10

@Trollseprű 9:
Tán még ez volt az első celebes reklámok egyike. Nagy hangon mondogatta, hogy a tökmag kivonat mennyire jót tesz.
Urak helyében én Ron Jeremy-nek valahogy jobban hinnék.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:44:10

Hajnit bezárták a tanulószobába, mert nem csinálta meg mára a matekleckéjét.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:44:44

@neccharisnyás útonálló: nyugi már tesó. hallodülyevagy ígérd meg, hogy nem csinálsz már ilyet többet. tökre megijesztettél. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:45:06

@Traitor General: Mi? Az impotencia vagy hogy tájékoztatjuk róla a nagyérdeműt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:46:28

@szédült nőszemély - forza:
Akkor tankoljál fel magnéziumból, mert még csak most kezdődik a Sátántangó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:47:28

@canzone: Körzővel menekülőalagútat ások neki! 8)

tizenot 2011.02.01. 12:50:23

@szédült nőszemély - forza: Hát igen, amíg veszélyben voltam addig kellett a szavazótáborod, mosmá' viszont feljelentelek, az éjjeli kapirgálásokért meg mindenért!

Na, asszem ennyi meló (=nulla) után rámfér egy jó másfél órás ebédszünet, szevasztok :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:54:53

Most megint azt lesz, hogy lelépek, és akkor toppan be Hajni a friss, ropogós HVval. Én meg ettől olyan idegállapotba kerülök. Hál isten nőből vagyok. Már csak egy impotencia hiányozna...

Traitor General 2011.02.01. 12:54:58

@neccharisnyás útonálló: is is:-)hisz a címlap a lényeg, ez a Feró tényleg a nemzet csotányává vállt, de nem abban az értelemben, ahogy ő gondolja.........

flanker 2011.02.01. 12:56:53

@mindenki:
Ne neszezzetek már annyit!
Csámcsogtok, csoszogtok, zörejeztek itt, oszt majd jól nem halljuk, mikor landol a mai poszt a mailboxban...

vörös áfonya 2011.02.01. 12:57:52

@flanker: Beszélj légyszi a mikrofonba,mert nem értem mit mondasz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:59:00

@Traitor General:
Hát én nem szeretném, ha ilyen miatt súgnának össze mögöttem az utcán.
Bár Pataky vs. ufók sztorit überelni.... (és még Gömét is belekeverte)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:59:52

@neccharisnyás útonálló: szabadítsd ki mielőbb, különben lerúgom a kamerákat, és kólát locsolok az ablakra :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:00:31

@vörös áfonya: Mé nincs még hozzácelluxozva a mikrofon a mellkasszőrihez??

Én különben is, nápolyiszacsival zizegek! :P

Traitor General 2011.02.01. 13:01:41

@neccharisnyás útonálló: a hírnév a lényeg... És ha majd megint összejön az öregnek reklámarca lehet a segítő szernek:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:01:51

@canzone: Akkólát ne! Azzal fogjuk hajigálni a villamanót!

flanker 2011.02.01. 13:04:03

@neccharisnyás útonálló:
Mert te is olyan vagy, hogy észrevesed a problémát, de tenni már nem teszel érte, mástól várod a megoldást.
Celluxozd hozzá te!
(Megígérem, nem fogok harapni! (Hacsak te nem kérsz rá...))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:04:35

@vörös áfonya: A mikrofonon?
@Traitor General: Gyurcsóknak se jött be, nemtom mit vár.
Mint vasárnap este. TV bekapcs: bayerzsótika és csurkapapa ül egymással szemben. És okítja a népet. Magamhoz kellett ölelnem a kis zöld medenceparti állatkám, úgy sírtam.

flanker 2011.02.01. 13:04:55

@vörös áfonya:
Nagy kebelem van, elférnek rajta több nőszemélyzetek is...

Szaffi B. 2011.02.01. 13:05:33

@neccharisnyás útonálló: Az a kóla már egy hete nyitva áll a pulton. Pfeeejjjj...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:05:53

@flanker: Ó!
Én nem vagyok OLYAN jány. Mint a zildi, tordas réme. 8)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:09:49

Télleg! Cekcuálkorrepetítort is küldenek be a táskásoknak?

Mourinho már nem a király 2011.02.01. 13:22:41

@neccharisnyás útonálló: baszmeg, ezen most én is besírtam :D

Legyen má összefoglaló, elvonási tüneteim vannak!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 13:24:40

@neccharisnyás útonálló: van elég kóla, csak azt vettem a dellámból

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:30:13

@canzone: De a villamanókat cserélik. Gyorsan amortizálódnak, ha teli kólásüvegek találják őket telibe.

Meg szeretnék martinit is főzni a cuccból.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:33:08

@tizenot: dög. romantikusan kihívtalak a nyugiszobába mikor ki voltál fingva, pedig az izédet vakargattad. vittem macit is, és volt az az szuperromantikus éjszaka, és most ennyi?
hát neked semmi sem szent..:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:35:25

@canzone: Hát ha alkesz a villamanó, akkor belőle. Ha nem, akkor a kóla lesz a ló helyetti szamár.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:37:40

@neccharisnyás útonálló: ő tartja a tantraszex - út a minőségi együttléthez kurzust Olinak?

Szaffi B. 2011.02.01. 13:44:47

Dobjátok el az irsait meg a cigit, rohanjunk visítva a villába, van új poszt!!!!
süti beállítások módosítása