Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X47

2011. január 31. 09:30 - Hódos Hajnalka

Kizárt dolog, hogy kétszer ugyanazt a hibát elkövessem, ezért már az összefoglaló kezdetekor tele a kád, kicsivel kevesebb habfürdővel, mint Jerzsiéknél, Balázs ma egész tűrhetően néz ki, ó, megnyugtató ez az állandóság az ébredezés pillanataival. Rögtön utána picsulás, Anikóval. Most megint nekem kell odamenni? Elmegy mellettem. Lacinak elege van a két barátnőből, mit tagadjam, nekem is. Anikó nem érti, miért fordul elő, hogy ennyire másképp látják a dolgokat és Zsófi néha olyan flegma tud lenni! Olivér vigasztalni siet, nagyon sajnálja, hogy így telnek az utolsó napjaik, ha ő lenne ebben a szituban Alekínnyóval, ő odamenne hozzá. Anikó odamenne, de ha meglátja, hogy néz rá Zsófi, elmegy tőle a kedve. Gigi úgy látja, Anikó teljesen kifordult magából, ő ezért nem fog nyitni, hogy utána a sebezhető pontjait kihasználva pofán basszák. Zsófi nyöszörög, Béci biztatja, az utolsó nap, élvezd! Megszeretgeti, Zsófi nyávog, imádlak Béla! Én is, élvezd az utolsó napod!

A lakók játékkonzolt kapnak, hogy történjen végre valami a nyígáson kívül, Laci Szandikával küzd, Alekosz szerint Laci egy küzdőbarbár. Gigi Jerzsivel harcol, Gigi teleszart nadrágja borzasztó, a konzolozás meg olyan látványos és izgalmas volt nekünk, nézőknek, hogy mindjárt összepisilem magam az izgalomtól. Visszaugrunk az időben, mert pénteken történt valami, ami kihatott a tegnapi napra és hogy összeálljon a kép. Olivér a konyhában enni készül, Zsófikirálylány rászól az ajtóból, Oli, az a vajkrém a miénk! Olivér odavágja a kést, bebassza a szekrényajtót, felrúg egy széket, kinyitja az ajtót és kiköp. Így mulat egy magyar úr. Vissza a tegnapba, Laci mutogatja Szandikának a hűtőt, itt a vajkrémünk, a kolbász, a két activia, nekünk megjött a kajánk. És én mi a lófaszt egyek? És hogy lehet, hogy nektek sokkal több kajátok van, mint nekünk? Mert mi beosztottuk, pedig nektek sokkal több pénzetek volt.

A témát gyorsan meglovagolja a stáb, a Villába levél érkezik. A két csapat üljön le, beszéljék meg együtt, hogyan osztották be a dellákat, úgy tudják, történt étellopás is, ezt is beszéljék meg. Olivér felcsattan, szerintem nagyon jól beosztottátok, elnézést, hogy loptam a vajkrémből, további jó spórolást! Duzzogva elvonul a hálóba, a Klán többi tagja már benn döglik. Ez a legnagyobb problémájuk, apukám, röhög Alekosz. Éva sem maradhat ki, jól tetted és jó volt amit mondtál, tetszett! Kit érdekel, szarjuk már le! Egye meg magát és forduljon föl! Kinn Béci leutánozza, hogy viselkedett Olivér. Anikó megszólal, de minek: kevés volt a pénzük. Miért nem állsz át a másik csapatba? Anikó sírni kezd, bevonul a szobába. Mit mondtak? Hogy miért nem állok át. Állj át, állj át! Anikónak olyan elege van, a takaró alatt bőg. Na, ugyanezt csináltad velem az ő hatásukra, a gerinctelen hányadékok hatására, sipít Éva. Gigi kinn értetlenkedik, Anikónak is ez a megoldás, hogy bemegy és velük megvitatja, mi történt. Anikó még mindig sír, de tudjuk, hogy nála ez órákig is eltarthat, teljesen kiakadt és olyanokat mondanak neki! Már csak a Laci számít neki és Zsófit sajnálja a legjobban.

Béci bemegy, szóváltás kerekedik, Olivér önérzete feltámad, kimegy utána, mi az hogy erre vagyunk jók? Várom a klasszikust, mivamivamiva? Miért nem jöttök ki, hogy megbeszéljük? Mert aludni szeretnénk, Anikó meg sír. Oli és Béci összebalhéznak, Olivér szerint Béci ittléte arról szól, hogy a kibaszott szabályokat betartsa és a zacskója tele van már a feszültséggel. Egy kibaszott vajkrémről beszélünk, hallod magad, haver? Bécit nem hallom, mert egyszerre óbégatnak, Béci szerint nem a vajkrémről van szó meg az volt a feladat hogy megbeszéljék és az a vajkrém az ő kajájuk volt, azért egyen kenyeret vízzel, mert Olivér felzabálja a kaját? Szandika jön segíteni óbégatni, előbb Laci kezdi rá, ti négyen egymás kajáját is felzabáljátok egymás elől. De mi nem veszekszünk ezen, ti meg csapaton belül veszekedtek. Szegény Anikó ki van idegileg. És, mit csináljak vele, ordít vissza Béci. Balázs megmagyarázza a balhét, Laci a félelemre manipulál, köszönjük.

Megint lekésem a reklám utáni első perceket, de képtelen voltam a jó meleg vizecskéből kikászálódni, miért nem csodálkozom, hogy Anikó megint bőg? Szandikának. Nem gondolta, hogy ez megcsinálja. Én már a beszédet se akarom mindjárt elmondani! És úgy döntött, hogy nem megy oda. Az is durva, hogy pont ti vagytok itt velem. Az empatikus Szandika empatikusan néz, a jóságos Olivér pedig azt mondja: fordított esetben te is itt lennél velünk. Basszus, még fél óra! A két párbajozó és szónoka vonuljon félre. Zsófi a széken állva gyakorol. Zavarok? Igen, próbálok. Próbálbaszki. És akkor meghallom a Villamesét, kevés hiányzik, hogy őrjöngve ne egyem meg az eddigi jegyzeteket. Alekosz szerint az a beszéd úgy jó, ahogy van, de azért. Az nagyon fontos, hogy a végén a mmkk legyen hangsúlyos. MinDÍG. De az már nem én vagyok, Alekosz. Zsófi beszédjét nem akarom még egyszer hallani, leveszem a hangot. Az idegeimet tovább cincálják, Olivér gyűrűt ad Alekosznak. Vinnyogok. Úgy fogom viselni ezt a gyűrűt, ahogy Olivér barátjához illik! Mivel Anikó és Olivér megszegték a rájuk vonatkozó mikrofonos szabályt, géz és ragtapasz segítségével hozzáragasztják a kezükhöz. Na, hát így tényleg csak a rohadék mikrofonba tudok beszélni.

Balázs megint megmagyarázza, hogy azért nem láttuk Alekosz visszatérését a villába, mert majd beszakította az ajtót, de most megnézhetjük, hogy várták őt vissza. Hogy, hogy, a nevét ordítva, a két liba meg visított, ahogy eddig is. Szandika ordít, nincs miről beszélni! Alek, Alek, gyere, jaj istenem de jó! Izgultatok? Hülye vagy? A Klán örömködése után Alekosz a szobába vonul, na szervusztok, hölgyek, szépek voltatok a képernyőn, Anikó is meg a Gigi is. Kihozza az arcnak azokat a részleteit, amiket itt nem is látunk! Zsófi búcsúja után a Négyek Alekoszt dicsőítik, kérdezgetik a százalékot is, de a hős hárít, nincs aktualitása. Végül kiböki, kurva nagy csönd. Nagyon nagy úr voltál ám. Rendesen látszott az arcom? Lehetett érezni az úriembert? Jól van.

Anikó csendesen elvonul a szobába, sír, hogyne, és nagyon lassan egy nagyon giccses dobozkát simogat a nagyon giccses körmeivel. Úgy érzem, hogy egyedül maradtam, picsog Lacinak. Dehogy. És nem elment világgá. Tudom. Most még jobban megerősödött a barátságotok. Zsófi hagyott a lakóknak búcsúlevelet. Gigi sír, Anikó sír, én legszívesebben kivágnám a tévét az ablakon, Anikónak elege van a búcsúzkodós levelekből, nekem mindenkiből elegem van, legfőképpen ebből az összefoglalóból. Anikónak Zsófi volt a lelki társa, Béci sajnálja a legjobban, hogy elment a KicsiLány. Mivel nem történik az égvilágon semmi, igazmondó hintáznak. Előtte Béci arról tart előadást a Valahányaknak, hogy most rajtuk egy ilyen uralmat akarnak, Anikó meg arról, hogy Béci nagyon megváltozott az utóbbi időben, ő a legnagyobb csalódás számára. Önző, nem érdekli senki. A hintában Béci, Olivér kérdez. Ha Alekkel mennél ki párbajozni, ki jönne vissza? Én. A Klán kiakad rendesen, Szandika szerint Béci be van képzelve. Akkora arca van mint egy lcd tévé. Kár is erről beszélni, lebecsülte az ellenfelet, legyint Alekosz. Éva idegbeteg módon cigizik, a Béci úgy kiesne, mint a pinty! Hogy a Béci nem fogja megnyerni ezt a játékot, olyan biztos, mint ahogy itt állok. Hogy Béci mit mondott Jerzsinek, nem hallottam, mert kimentem a konyhába és loptam magunktól néhány mandarint. Kényelmesen meg is pucolgattam és próbáltam a kezem remegésén enyhíteni. Béci szerint van itt pár ember, aki alacsonyabban áll nála.

Kegyelemdöfésként lejár Gigi és Jerzsi büntetése, Giginek az a feladata, hogy ezt nemtomhogy közölje Jerzsivel. Figyu, tudom, hogy ki vagy fingva, de mit szólnál, ha bemennénk a nyugiba aludni, van kedved? Jerzsi olyan nagy kedvről tesz tanúbizonyságot, mintha a szájsebészetre kéne menni. Persze van kedve meg elgyengül, ha Gigit látja, nem bírom ki, hogy ne bújjak hozzá, ne simogassam. Jerzsi ül a nyugiszobában a földön, a fejét fogja és nem hiszi el. Akarsz még inni, vagy aludjunk? Én eldumálgatok még veled. Aztán Gigi megkegyelmez: még jöhetsz hozzám közelebb. Még jöhetsz hozzám közelebb, hihi. Jerzsi mikor végre beletúrhatott a hajába, magamhoz öleltem és megcsókolhattam, hát az! Jaj, úgy hiányoztál! Nekem is te, hihihi. Függöny, akarom mondani paplan. Csak nekem van elegem, vagy írjam a téli depresszió rovására?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatom, ha éppen vannak. 

Címkék: vv4
1666 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flanker 2011.02.01. 11:50:08

@Trollseprű 9:
KV, IQ feltornáz, visszajön, felfogja.

KV???
Azt hittem, hogy a férjed képe előtt sóhajtoztál az ananászod mellett és az adott neked luminenciát.

Lanois 2011.02.01. 11:51:40

@LadyCarambole: Mindegy, nem haragszom rátok. Csak arra haragudnék, akit szeretek.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 11:52:35

@Lanois: Éva volt! én nem vagyok alkoholista:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 11:53:53

@Lanois:
Kurvára sajnálom, hogy megittam a pezsgődet, de tényleg! Nagyon finom volt.

vörös áfonya 2011.02.01. 11:54:17

@szédült nőszemély - forza: Mindjárt visszanézzük a videót,te kis gonosz törpe.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:55:02

@Mme Chauchat: Van remény. Mindig szerettem volna tolsztojt ovasni eresetiben. Vagy Dosztojevszijt.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:57:57

@flanker: A férjem este rossz hatással volt a bioritmusomra, ki is szavaztam a hálóból. Ma este visszajöhet, ha hoz ananászt, addig nincs képnézegetés meg sóhajtozás. Újra kell építenem az idegrendszeremet.

Szaffi B. 2011.02.01. 11:58:50

@neccharisnyás útonálló: Find x, nekem az a kedvencem. Olyan ALekoszos.

Lanois 2011.02.01. 12:00:07

@szédült nőszemély - forza: Akkor mitől szédülsz?:)
@LadyCarambole: Ilyenkor bele tudnálak folytani a dzsakuziba.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:03:13

@flanker: nem tudom már mit mondtam, de SSKK nem gondolnám úgy, ahogy te értelmezted.
biztos vagyok benne, hogy a mondat úgy hangzott: olyan sok mostanában erre a troll, hogy hívnom kell a gáncsnélküli
te vagy nékem a szívem kalácsában a kicsiny mazsola, te:)

és most tessék bocsánatot kérni.:)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:04:28

@Lanois: azért szédülök, mert nem hagytok aludni bammeg. mióta bejöttem ide a villába, azóta hajnal kettőkor fekszem le
lassan Samsonite bőröndök lesznek a szemeim alatt.:(
(és tényleg így van mióta hogyvoltozok:))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 12:05:55

@Lanois:
De én komolyan azt hittem, hogy vasárnap aludhatok, erre felkeltesz, meg olyan hangnemben mondod! Röhögjélcsak!

vörös áfonya 2011.02.01. 12:06:04

@szédült nőszemély - forza: Miért?Mi ez?Alvótábor?Aludjon mindenki otthon!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:07:36

@LadyCarambole:
Malájul lesz? Mert mindíg minden körülmények között csak úgy tudom megszámolni a térben a fogatokat.

flanker 2011.02.01. 12:08:22

@Trollseprű 9:
Újra kell építenem az idegrendszeremet.

Hát igen, ez a Malájziás dolog tényleg lassan ment egy kicsit. De sebaj, szép dolog a szerelem, szép a megbocsátás is!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 12:09:00

@neccharisnyás útonálló:
Lehet éppen malájul, de csak ha kéjesen bekapsz egy mandarint!

vörös áfonya 2011.02.01. 12:10:44

"Úgy tűnik, a villallakók egyelőre jól viselik a korán kelést, és még élvezik is a tanítást. Éva kifejezetten brillírozik a villasuliban, Laci viszont az első felelés alkalmával máris beszerzett egy hármast, öt kérdésből csak háromra tudott felelni.

– Mi a paralelogramma? – tette fel a kérdést Szabó Gábor, matematikatanár, amire Laci nem tudott felelni. Persze, ha elég szorgalmas, hiányosságait még behozhatja, hiszen egész héten gőzerővel megy a tanítás és a leckeírás. A nagy kérdés azonban az, hogy a pénteki záróvizsgán ki teljesít majd a legjobban. "

Biztos nem súgtak neki.

christaylor 2011.02.01. 12:11:04

Most meg lefogadom, hogy Hajni akkor teszi ki az új posztot, mikor elmentem korizni. Nem igazodik hozzám, szomorú ez! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:11:11

@LadyCarambole:
Mandarinból a lopottat szeretem. De olyat most nem tudok. Fáj a kezem.

flanker 2011.02.01. 12:14:08

@szédült nőszemély - forza:
nem tudom már mit mondtam, de SSKK nem gondolnám úgy, ahogy te értelmezted.
Tessék:
cserbenhagysz és flankernek kell majd elmondania, vagy valamelyik trollnak?

biztos vagyok benne, hogy a mondat úgy hangzott: olyan sok mostanában erre a troll, hogy hívnom kell a gáncsnélküli te vagy nékem a szívem kalácsában a kicsiny mazsola, te:)
Hát, bár úgy lenne! Ám rettenet, nem ez a valóság, mire szívem kapuját rányitotta a kegyetlen felismerés. Nem tudom, ezek után van-e még helyem itt, hiszen én már csak szánalmas lehetk a szemedben...

>és most tessék bocsánatot kérni.:)
Na jó, ha öledbe hajthatom fejem és meghitten karmolászod a mellszőrzetemet...

Szaffi B. 2011.02.01. 12:15:00

Télleg Évának minek táska, van már neki kettő.

flanker 2011.02.01. 12:15:33

@christaylor:
Héééééé, olyat én is akarok!!!

christaylor 2011.02.01. 12:16:09

@flanker: hajrá akkor! már van korid, mehecc! :)

Szaffi B. 2011.02.01. 12:17:27

Mikor a büdös ReTkeLs kóchengeres faszba lesz élő adás? Májusra?
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Lanois 2011.02.01. 12:18:40

@szédült nőszemély - forza: Senki nem tartott kalasnyikovot a halántékodhoz, hogy hogyvoltozz. Felnőtt ember vagy, te döntöttél így. Akkor vállald a következményeket is.
@LadyCarambole: Karambolka szivem, ma kedd van!

christaylor 2011.02.01. 12:18:51

@Trollseprű 9: Jaj drága, csak nyugi! :)
Nehogy felizgasd már magad ezen. Vegyél be egy magnéziumot, kísérőnek egy felest rá és szard le! :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:19:05

annyit dohányoztok, hogy már nem tudok aludni a köhögésetektől

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:23:08

@Trollseprű 9: De azokon nincsen Gucci embléma. Vagy hellokitty. Vagy harrypotter. Vagy valamelyik random amerikai tinisztár.

tizenot 2011.02.01. 12:23:11

@christaylor: Én ma má' 50 magnéziumot bevettem, és a következőket figyeltem meg magamon:
- még midig nincs kedvem dolgozni
- még mindig nincs új poszt
- még mindig nincs bocitőőőőgy rajtam, amit anikó a szájába vehetne
csupa-csupa rossz dolog.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:25:05

@flanker: gyere, kapsz talpmasszázst. és nem vagy szánalmas. hogy is lehetnél, te, aki ilyen legfelsőbb magasságokban vagy :))

Szaffi B. 2011.02.01. 12:25:57

@christaylor: Már magnézium mérgezésem van. Pezsgőt vagy konyakot kérek. SOKAT.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:26:19

@tizenot:
hidd el, nem vagy egyedül a munkakedv hiányával és a poszttal kapcsolatban.
tőgy: well.. nekünk ún. kannáink legalább vannak, bár utálom ezt a kifejezést:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:27:07

Dobjatok 1 tubus magnéziumot nekem is. Ettől a HVtlanságtól kezdek idegállapotba kerülni. És még csak nem is dohányzom. Hogy kimehetnék puffogva füstöt eregetni.

Szaffi B. 2011.02.01. 12:30:09

@canzone: Csak keletiandrissal, aki nem kövér csaka tévében (Zsófi érdekes, a tévében sem kövér. Hogy van ez?)

flanker 2011.02.01. 12:30:19

@christaylor:
Olyan gonosz kis törpe vagy...

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:32:17

@Trollseprű 9: gondolj bele, hogy Zsófika milyen cérna lehet életben. szerintem kétszer kell megnézned, hogy egyáltalán észrevedd.

tizenot 2011.02.01. 12:33:07

@szédült nőszemély - forza: Oszt' azokat is be lehet kapni? :D

Na ide se jövök többet, itt dolgoznék, a világot vinném a hátamon, azt erre elkezdik itt élénkíteni a bioritmusomat :S

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:33:47

@Trollseprű 9: zsófikát bármely oldaláról kapja el a kamera, csak olyan szögletes formákat tud mutatni, mint ha iskolai építőpálcika lenne. de megfogadtam hétvégén, hogy SSKK nem mondok gonoszat villalakókra :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:36:01

@tizenot: kabbe! :) mármint nem úgy.

rideg és távolságtartó leszek veled most már. Olivér és az ananásza közelebb állnak tőlem. Erzsi, te csak fake-elted az egészet, és ettől elszomorodtam. majdnem annyira, mintha nem kapnék rendes kaját, csak pácsósat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:36:22

@tizenot:
*nem figyel, fejbevágja, felsikolt, morog, kést keres a puklira*
Köszke! :)

Szaffi B. 2011.02.01. 12:36:26

@szédült nőszemély - forza: az nem úgy van. A tévé csak bizonyos emberkéket kövérít: Keleti, Liptai, Csala Zsuzsa. A többieket nem. (??)

flanker 2011.02.01. 12:36:50

@szédült nőszemély - forza:
Ó, te! Megbocsátasz? Én is megbocsátok!
Keblemre! Találkozzunk a hetedik szféra magasságában!

Szaffi B. 2011.02.01. 12:37:20

Egyébiránt Keleti Andikáról nekem az jut eszembe hogy csak Danone evés után tud szarni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:37:54

@szédült nőszemély - forza:
Már megint ez a rohadt PÁCSÓ!! Be fogom tiltani ezt a szót a Legfelső Köröknél! Az isten se bírja, hogy mindig cs-vel olvasom!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:38:58

@Trollseprű 9: :D
Gesztesinek inkontinenciája van, de a legjobb - Ferónak nem áll fel!

flanker 2011.02.01. 12:39:47

@szédült nőszemély - forza:
Kebelbarátaimnak dupla adag jár. Amúgy meg kétszer ad, ki gyorsan ad, szóval nesze:
20. :-)

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:41:07

@Trollseprű 9: azon gondolkodom, hogy mi lesz, ha Tordason majd készítenek riportot, és benne leszünk a tv-ben. akkor celebek leszünk? (megyünk majd a celeb barátnőinkkel, mint Zimány Linda, Bódy Sylvi meg mittomén ki) shoppingolni a Sugárbördbe)

és vajon kövérít majd a tv, mikor leadják a riportot a Fókuszban?

Traitor General 2011.02.01. 12:41:17

@Trollseprű 9: @neccharisnyás útonálló: mi történt? Hajni sztrájkol? Hogy volt hiányom van:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:42:13

HAJNIIIII!!!
Hiperaktív nyomorult leszek a kínzástól. És akor mindenkit ananásszal fogok dobálni. Meg vajkrémmel indiánná festeni. Rizst köpetni Szandálkával a jacuzziba. Meg ilyenek.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:43:33

@flanker: na, megkerestem a mai adagot.
:elégedetten összedörzsöli a kezeit és ruhástól bemászik a dzsakuba.

Szaffi B. 2011.02.01. 12:43:58

@szédült nőszemély - forza: Engem nem kövérít semmi, csak a hízás :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:44:10

@Trollseprű 9:
Tán még ez volt az első celebes reklámok egyike. Nagy hangon mondogatta, hogy a tökmag kivonat mennyire jót tesz.
Urak helyében én Ron Jeremy-nek valahogy jobban hinnék.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:44:10

Hajnit bezárták a tanulószobába, mert nem csinálta meg mára a matekleckéjét.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 12:44:44

@neccharisnyás útonálló: nyugi már tesó. hallodülyevagy ígérd meg, hogy nem csinálsz már ilyet többet. tökre megijesztettél. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:45:06

@Traitor General: Mi? Az impotencia vagy hogy tájékoztatjuk róla a nagyérdeműt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:46:28

@szédült nőszemély - forza:
Akkor tankoljál fel magnéziumból, mert még csak most kezdődik a Sátántangó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:47:28

@canzone: Körzővel menekülőalagútat ások neki! 8)

tizenot 2011.02.01. 12:50:23

@szédült nőszemély - forza: Hát igen, amíg veszélyben voltam addig kellett a szavazótáborod, mosmá' viszont feljelentelek, az éjjeli kapirgálásokért meg mindenért!

Na, asszem ennyi meló (=nulla) után rámfér egy jó másfél órás ebédszünet, szevasztok :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:54:53

Most megint azt lesz, hogy lelépek, és akkor toppan be Hajni a friss, ropogós HVval. Én meg ettől olyan idegállapotba kerülök. Hál isten nőből vagyok. Már csak egy impotencia hiányozna...

Traitor General 2011.02.01. 12:54:58

@neccharisnyás útonálló: is is:-)hisz a címlap a lényeg, ez a Feró tényleg a nemzet csotányává vállt, de nem abban az értelemben, ahogy ő gondolja.........

flanker 2011.02.01. 12:56:53

@mindenki:
Ne neszezzetek már annyit!
Csámcsogtok, csoszogtok, zörejeztek itt, oszt majd jól nem halljuk, mikor landol a mai poszt a mailboxban...

vörös áfonya 2011.02.01. 12:57:52

@flanker: Beszélj légyszi a mikrofonba,mert nem értem mit mondasz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 12:59:00

@Traitor General:
Hát én nem szeretném, ha ilyen miatt súgnának össze mögöttem az utcán.
Bár Pataky vs. ufók sztorit überelni.... (és még Gömét is belekeverte)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 12:59:52

@neccharisnyás útonálló: szabadítsd ki mielőbb, különben lerúgom a kamerákat, és kólát locsolok az ablakra :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:00:31

@vörös áfonya: Mé nincs még hozzácelluxozva a mikrofon a mellkasszőrihez??

Én különben is, nápolyiszacsival zizegek! :P

Traitor General 2011.02.01. 13:01:41

@neccharisnyás útonálló: a hírnév a lényeg... És ha majd megint összejön az öregnek reklámarca lehet a segítő szernek:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:01:51

@canzone: Akkólát ne! Azzal fogjuk hajigálni a villamanót!

flanker 2011.02.01. 13:04:03

@neccharisnyás útonálló:
Mert te is olyan vagy, hogy észrevesed a problémát, de tenni már nem teszel érte, mástól várod a megoldást.
Celluxozd hozzá te!
(Megígérem, nem fogok harapni! (Hacsak te nem kérsz rá...))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:04:35

@vörös áfonya: A mikrofonon?
@Traitor General: Gyurcsóknak se jött be, nemtom mit vár.
Mint vasárnap este. TV bekapcs: bayerzsótika és csurkapapa ül egymással szemben. És okítja a népet. Magamhoz kellett ölelnem a kis zöld medenceparti állatkám, úgy sírtam.

flanker 2011.02.01. 13:04:55

@vörös áfonya:
Nagy kebelem van, elférnek rajta több nőszemélyzetek is...

Szaffi B. 2011.02.01. 13:05:33

@neccharisnyás útonálló: Az a kóla már egy hete nyitva áll a pulton. Pfeeejjjj...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:05:53

@flanker: Ó!
Én nem vagyok OLYAN jány. Mint a zildi, tordas réme. 8)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:09:49

Télleg! Cekcuálkorrepetítort is küldenek be a táskásoknak?

Mourinho már nem a király 2011.02.01. 13:22:41

@neccharisnyás útonálló: baszmeg, ezen most én is besírtam :D

Legyen má összefoglaló, elvonási tüneteim vannak!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.01. 13:24:40

@neccharisnyás útonálló: van elég kóla, csak azt vettem a dellámból

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:30:13

@canzone: De a villamanókat cserélik. Gyorsan amortizálódnak, ha teli kólásüvegek találják őket telibe.

Meg szeretnék martinit is főzni a cuccból.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:33:08

@tizenot: dög. romantikusan kihívtalak a nyugiszobába mikor ki voltál fingva, pedig az izédet vakargattad. vittem macit is, és volt az az szuperromantikus éjszaka, és most ennyi?
hát neked semmi sem szent..:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.01. 13:35:25

@canzone: Hát ha alkesz a villamanó, akkor belőle. Ha nem, akkor a kóla lesz a ló helyetti szamár.

szédült nőszemély - forza 2011.02.01. 13:37:40

@neccharisnyás útonálló: ő tartja a tantraszex - út a minőségi együttléthez kurzust Olinak?

Szaffi B. 2011.02.01. 13:44:47

Dobjátok el az irsait meg a cigit, rohanjunk visítva a villába, van új poszt!!!!
süti beállítások módosítása