Hogy volt?

VV4 - 4X45

2011. január 29. 12:00 - Hódos Hajnalka

Ha nem a barátnőmmel néztem volna az összefoglalót, nem tűnt volna fel, hogy Éva lila pamut zoknit visel a tűsarkújához, és nem születtek volna jobbnál jobb gondolatok arról, hova rohan Szandika. Neki is Anikó a kedvence és azon is egyszerre szisszentünk fel, hogy Andris zakója megint két számmal nagyobb vállban, mint kellene. Éva, Szandi, Anikó és Jerzsi lovagolni megy, korán kelnek, Éva sminkel és az alkalomhoz illően tűsarkű lakkcsizmában és szövetkabátban indul neki a kalandnak. A Tordas táblánál röhögés a mikrobuszban, Éva felsikolt, na én erre nem jövök többet, majd természetképek. Madarak szállnak, őzike legelészik.

A Lakókat reggelivel várják, zabáljunk be gyerekek, mert otthon nincs kaja! Szandika egy mozdulattal szétszedi az ülőgarnitúrát, úgy is van. Szandika egyébként kicsi kora óta lovagol, lovak közt nőtt fel, az apja most is tart lovakat. Jerzsi szegény, mint majom a köszörűkövön, még véletlenül sem találja meg a ritmust a lóval, Éva elviháncolgat, Anikónak szép a testtartása, ő is évekig lovagolt. Szandika még véletlenül sem hallgat a lányra, aki kéri, jöjjön vissza a többiekhez, a ló megugrik, a Plasztikcica meg akkorát esik, mint az ólajtó. Jerzsi megijed, ledobta a Szandit! Pont az esés pillanatát látta és azt hitte, baja esett. Nem, csak beindult a gyújtás, most a hisztié. Eltakart arccal, hüppögve ered neki, mindenki ismer, mindenki tudja, hogy lovagolok! Aztán rohanni kezd a vakvilágba, az operatőr körülbelül ugyanolyan edzett lehet, mint Olivér, legalábbis a lihegésből ítélve, Jerzsi és Éva is futnak a hisztigép után. Mekkorát röhögnék, ha még esne is egy hatalmasat. Vagy az operatőr. Jerzsi elkapja, Szandika visít, én meg azt hittem, hogy valami baja van, pedig csak bolond a lelkem!

A Villában csendes az élet, Olivérnek a hat kilométer tekeréstől olyan izomláz van a seggében, de olyan! Nem is tudja, mi lesz a seggével. Gigi érkezik a Villába, volt ultrahang, mellkasi röntgen, vérvétel és kapott egy csomó gyógyszert. Reméli, Jerzsi jól érzi magát. A lovardába állatszállító érkezik, Szandi szerint kiscocák. Én remélem, hogy kan vaddisznók, kiéheztetve. Csak ez mangalica, ez harap. A feladatuk, hogy a malacok nyakába kötött szalagok közül minél többet megszerezzenek, ezeket dellára válthatják. Természetesen visítva, rohanvást megindulnak a megrettent malacok felé, szegény kis állatok azt sem tudják, merre meneküljenek, Anikó igeeeen csatakiáltással megszerzi az első szalagját, Éva visít, ott is van még egy, azon a kis szaroson! Andris behallózik a Villába, lehetőleg ne káromkodjatok! Nincs bocsánat! Gombi éppen okádik. Igyekezzetek. Barátnőm szerint kéne szólni Andrisnak, hogy ez nem a Tűzvonalban, aztán értetlenül nézünk mindketten, Anikó és Olivér sugdolózás miatt büntetést kapnak. Nem, én se láttam, mikor és hol sutyorogtak. Visszavonásig a riportszobában levő kézi mikrofonba kell beszélniük és ha megszegik rettenetesen súlyos büntetésre számíthatnak.

Játék, az otthon maradt lakóknak a beszámolók alapján elő kell adni, mi történhetett a lovardában. Könnyű dolguk van, mert Anikó elmesélte nekik, hogy nagyon durvus volt gyerekek, és annyi ló volt! Meg kutyahelyek! Szandika elpanaszolja, hogy leesett a lóról. Ledobott, mint a szar, úgy megszégyenültem! Zsófi a stúdióból kapcsolja a helyszínt, Olivér a riporter, aki Jerzsinek (Gombi) tenne fel kérdéseket, de az csak sír, hol a Gigi? A Gigi jól van? Alekoszra igazán remek feladat jutott, ő a ló. Úgy látom, vemhes. Gigi (Anikó) örül neki, úristn, ez egy ló, úristn! Várjatok, mert sír a Dika! Igen, Szandika betakarózott a pléddel és alatta picsog. Ne vedd le ezt rólam légyszi! Hát azért, mert leesett a lóról! Ani, ne most. De ne most! Ne sírj már, Dika, ezen már túl vagyunk! Olivér idegesen rágyújt, miért sír a Szandi, mikor kimehetett lovagolni? Éva részletesen elmeséli neki a történteket. Gondolom, húzta le a hangulatot. Hát azért ott nem tudta. Felesleges neki minden, semminek sem tud örülni. Olivér nagyon szereti Szandikát, de van egy-két tulajdonsága, ami egyből kiveri nála a biztosítékot és helyre kell, hogy tegye. De ledobott a ló Olivér! Tudod, milyen égő volt? De Szandimandi, ez miért lett volna égő? Mert engem nem dob le a ló!És a te hibádból? Félig-meddig mert figyelmetlen voltam, bazmeg, ha ezt a Sanyi meglátja! Én ebben vagyok a legjobb, ez olyan, mintha te csődöt mondanál humorba’! Én azon röhögök, mit fog szólni a Sanyi, a barátnőm azon, hogy Olivér és a humor egy mondaton belül szerepelt. Szandinak abból is elege van, hogy mindenkinek meg akar felelni.

Jerzsi légvallomást intéz Gigihez a nyugiszobában, fú olyan sokkban voltam drágám, olyan sokkban! Szabad a csók, fütty! A szerelmesek egymás karjaiba hullnak, megint kapunk büntetést, úgyhogy ezt használjuk ki! A csókolózás alatt barátnőm kifejti, hogy Giginek jó a teste, de az arcvonásai durvák és a haja borzalmas. Én bólogatok és kipihenem idegileg a lovas sztorit, egy unicummal. Gigi és Jerzsi büntetését két nappal meghosszabbítja a kegyetlen stáb. Készülnek a kortárs beszédek, Alekosz csapata a nyugiszobába vonul, Jerzsi is velük tart. Zsófi azt szeretné, ha arról szólna a kampány, hogy igazából nem is tudja, miről szól a kampány. Mi lenne, ha az lenne a szlogen, hogy az ész a fontos, nem a haj? Béci egy elemi erővel feltörő húbazmeggel elveti az ötletet, mi visítunk. Szandika a hálóben fekszik, Éva nem megy be többet hozzá, nem jössz? Nem mén, Olivér nagyon haragszik rá. Önző módon a saját problémáival van elfoglalva. Zsófi gondolkodik, igen, jól hallotta mindenki. Alekosz csapatának megvan a szlogenje: mindig, minden körülmények között, a másik csapat igen nyögvenyelősen halad a munkával, te most mit csinálsz Kicsilány? A kampányomat. Légyszi kicsit ne fügyülj, hogy ne rontsam el, amíg átírom! Csak két percet kérek, nem tudok beszédet írni úgy, hogy nincs csönd. Jó, akkor Zsófi bemegy a szobába. Gigi megérti, Béci nem, mondhatok valamit? Nem. Zsófi, kicsit vegyél vissza!

Újabb levél érkezik, a két csapat vonuljon félre és állítsa össze a rendelését. Rendeljünk csirkét meg rizst és azt meg lehet melegíteni. Laci attól tart, hogy megcsinálják a kaját és valaki megeszi a felét. Anikó felcsattan, ebben a csapatban mindenki annyira okos, és senki nem hallgat a másikra! Mi van veled, nem ismerek rád, úgy viselkedsz mint egy hülye! De most mit idegeskedsz? Volt A meg B variáció, választhatod az Alekoszt is! Anikó aranyos, ahelyett, hogy addig ütné Zsófi fejét az asztalba, míg mozog, inkább könyököl, aztán Bécinek panaszkodik. Olyan oldala jött ki, hogy nem is tudom hova tenni, ő akarta, hogy kiválasszák! Béci szerint mindketten gyerekesen viselkedtek, megérti mindkettejüket, de nem fog egyikük pártjára sem állni. Nem is kell, csak elmondtam, ami bánt. Ha minden igaz, Zsófi utolsó nyígását láthatjuk, mondjuk azt csőstől. A nézők döntése alapján Zsófi és Alekosz a nyugiszobában töltik együtt az éjszakát. Zsófi kiborul, és ha megszegem, akkor mi van? Alekoszon, mintha egy gombot nyomtak volna le, elkezdi a szokásos na, összehozunk valamit szöveget. Zsófi nyöszörög, még két napot vagyok itt, biztos vele fogom tölteni! Egy olyan emberrel, akit a hátam közepére kívánok! Amúgy is mindenki tök külön van, most már egymás kajájához sem lehet nyúlni. Elég valószínű, hogy megyek haza szombat este. Jerzsi félhangosan odaszól, ez a játék nem habostorta.

Zsófi megint nyavalyog, nem akarja, hogy holnap mindenki miatta kapjon büntetést, Éva és kit érdekel Zsófizik, Gig szerint, ha ez nem fér bele Zsófi erkölcseibe, akkor ez van. Alekosz cipőt pucol és vitába száll Gigivel, hogy az ne keverje bele az erkölcsöt, de nem érdekel mert megjöttek a többiek és mindenki az ünnepeltet keresi, én vagyok az, bibibíí, hol a szülinapos, itt vagyoooooook, harrmincnegyedik! Délután még huszonhét voltál. Rohan az idő!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám, ha lennének.

Mindenki örüljön, hogy S. küldi őket, és istenítse is. Én is azt teszem. 

Címkék: vv4
1094 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.01.29. 12:48:34

A négyes már annyira a könyökömön jön ki, hogy miattuk nem nézem, csak a hogyvoltokat olvasom. NÉgy ennyire bunkó, unalmas, antiszociális, lusta disznót nehéz lehetett találni.

Zabkása 2011.01.29. 12:49:05

igen az első gyökér komment bizonyám ;)

Hajni köszi már úgy vártam h 10 óra meg volt nyitva az oldal és nyomogattam az F5öt :D

mocskosmacska 2011.01.29. 12:52:33

@Zabkása: Köszönöm a gratulációdat.

Lanois 2011.01.29. 12:53:12

@mocskosmacska: Szerintem Hajni meg fog törni. Nem fogja bírni végig csinálni. A műsor olyan szinten unalmas már, hogy még egy párbaj sem hoz lázba senkit, pláne, hogy már hét elején kihirdette az rtl a győztest a szerencsekeréken.

mocskosmacska 2011.01.29. 12:54:44

Szandikát mikor zárják már ki? Le akarta rúgni a kamerát, hisztizet egyet a kertészbácsi miatt, most meg ki akar futni a világból. Meg akarják várni, amit Réz András jósolt a valóságshwokról, hogy: "Ondó már folyt, vér is fog." Szandika esélyes lenne az omen beteljesítésére.

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:56:52

@mocskosmacska: Jersey meg Oli is dobálóztak már, ott mé' nem volt "hagydelavillátmost"?

mocskosmacska 2011.01.29. 12:57:59

@Lanois: Igen, az rtl klub ott hibázta el, hogy azt hiszi, hogy a "balhé" a tuti. Ez alatt meg az értik, hogy az az érdekes, ha valaki káromkodik, balhézik, bunkó, csöcsöket mutogat. Nem veszik észre, hgoy az átlag tvnéző ebbe már belefásult. Mivel mindenki a melleit mutogatja, senkit nem érdekel már Éva lógó bőrcafatai. Ha lenne olyan feladat, amiben a kreativitást kell használni és ezen lenne a műsor hangsúlya, akkor Laci, Anikó, Gombi meg ilyenek előtérbe kerülnének és talán érdekelne is valaki.
Az meg tényleg kérdés, hogy H.Hajni meddig bírja még ezt nézni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 12:59:19

Poszthoz: szerintem Zsófi még a mai, és a holnapi videókban is szerepelni fog. Legalábbis ha abból indulok ki, hogy Zildit is láthattuk a párbaj utáni napon ...

Ez már nem annyira a poszthoz: Azt a szilikonszörnyeteget MIÉRT nem paterolják már ki a jó fr@ncba!?! Tudtommal a villán kívül az első és legfontosabb szabály az, hogy nem lehet elcsámborogni a kísérők nélkül. Most már kibaszottul (Igen! KIBASZOTTUL!!!) idegesít, hogy Szandi (és néhány társa) mindent megtehet, a többieknek meg, jóformán a levegővételhez is külön engedélyt kell kérniük...

Zabkása 2011.01.29. 13:01:54

Szandika nem értem miért sírt, mert leesett a lóról. Egy gördeszkás is eltaknyol kismilliószor deszkázás közben......
amikor az ember lovagolni tanul, az első 3 lecke valamelyike, hogy kell leesni. Mert előfordul!

Mondanom sem kell a Szandika oldalra eldőlős mutatványa nem a hivatalos lóelhagyás vészhelyzetben, szóval max azért sipákolhat h azt elcseszte

Hódos Hajnalka 2011.01.29. 13:03:30

@Zabkása: :)

@Lanois: @mocskosmacska: Asszem, itt valami tévedés van, nem kényszerből nézem.
Nem fogok megtörni, nem fogom abbahagyni, igent mondtam valamire és végig is csinálom.

tgrs 2011.01.29. 13:03:31

Az a baj, hogy nem nézem mostanában és a hogyvolttól sem leszek képben. Kinek volt szülinapja?

Lanois 2011.01.29. 13:03:38

@Mme Chauchat: A Béci is dobott már sapkát. De ezek nem veszélyeztették a villanyomik testi épségét. De ha a félliteres teli flakon szembe találja Olivért, akkor most nem látná többet a Manólánykát.

Albino Vernyul 2011.01.29. 13:03:41

Amugy nem ertem miert akarjatok kirakni Zsofit.. Leglabb van kin rohogni.. Ildit is kimartatok.. Aztan marad nekunk a negy bunko, az ovodai humoraval.. Nem ertem az embereket...:)

MegLepke 2011.01.29. 13:03:46

SzanDika azt hiszi, hogy ő strucc. Elbújik a takaró alá, és mivel ő nem lát senkit, őt se látják. Utoljára azt hiszem, bölcsis koromban játszottam ilyet. A pszichológusoknak kezelésbe kéne már venni végre. Gyanítom, hogy a műsor végére lesz vagy 6-8 BB Évi...

Zabkása 2011.01.29. 13:04:25

@tgrs: senkinek, csak a facebookon 5 ismerősömnek :D
miért lenne?

Hódos Hajnalka 2011.01.29. 13:07:04

@tgrs: nekem és a szövegből egyértelműen ki is derül.

@MegLepke: :))
Én is azt vártam, hogy Szandika kap büntetést.

viola narvilly 2011.01.29. 13:12:07

Alekoszra igazán remek feladat jutott, ő a ló. Úgy látom, vemhes.

Ezen beszartam :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 13:12:47

@mocskosmacska:
mennyire nem vagyunk egyformák, én meg még csak azért nézem mert ott a négyes:))

namkuzu 2011.01.29. 13:13:51

Hogy ez az Olivér mekkora tirpák, ezen még mindig el tudok csodálkozni.
A tanárokat a villába felhívás hogy maradhatott ki a posztból?! Én azon teljesen lehidaltam. Valami rozmáridomár szerintem jobban passzolna hozzájuk

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 13:15:58

@Lanois: Az lehet, viszont a repülő zöld fotel rendesen kiütötte volna Jerzsyt, ha a fejére esik...

0511 2011.01.29. 13:16:06

@tgrs: lehet, hogy Hajni a szülinapos???

Hódos Hajnalka 2011.01.29. 13:16:29

@namkuzu: talán azért, mert az nem is a tegnapi összefoglalóban volt, hanem a tegnapelőttiben.
egyébként abból a posztból is kimaradt, mert ezek a posztok arra koncentrálnak, mi történt és nem arra, mi fog.

Lanois 2011.01.29. 13:18:08

@Hódos Hajnalka: Ez a beszéd harcos!:) Meg tudod csinálni!

0511 2011.01.29. 13:18:29

@Hódos Hajnalka: Istel éltessen!!!Boldog szülinapot

Lanois 2011.01.29. 13:20:59

@King of Shadows: De azt poénból dobta, és nem akart eltalálni vele senkit. Ellentétben Zsuzsival. Tényleg nem látjátok a különbséget, vagy csak vígszínházoztok?

Mme Chauchat 2011.01.29. 13:26:09

@Lanois: ...ezek szerint tehát van poén, ami csak jól sülhet el, van ami csak rosszul - s ezt a zertéel dönti el. Az alekoszos székborítás minden volt, csak nem poén - de muszáj volt maradnia a só végett. Kettős mérce

Trevlovics 2011.01.29. 13:27:07

Akkor kedves HH a jóisten éltessen legalább a VV4 végéig! :) no jó, annál sokkal tovább is :)

A tegnapi részből csak a végét láttam, a szenvedőset (bár lehet, hogy az egész az volt). Tényleg nagyon leült az egész hét, nagyon vontatottnak tűnik, a párbajhelyzet se szoros, egy szolid kivégzésre számítok. Talán jövő szerdán a kiválasztás megmozgatja kicsit őket, de ez a tanáros dolog kétséges számomra, lehet ebben bármi érdekeset mutatni azon kívül,hogy ki segghülye és kiből nem néztünk volna ki annyit? Esetleg az, hogy nem csak a megszokott arcok lesznek benn. De ha marad ez a tempó tőlem akár mehetnek be "sztárvendégek" is, csak valami történjen. Persze tudom, nehéz összehozni, mert minél ingerszegényebb környezet, annál jobban húzva vannak a bentiek idegei, annál inkább sodródnak a határra, csak az ingerszegény környezet meg a külső szemlélőnek viszonylag unalmas.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 13:29:23

@Lanois: Azt értem, de szerintem lényegtelen, hogy szándékosan csinálta-e, ha veszélyes volt a helyzet. :)

Ha elgázol engem egy kocsi, azzal nem vagyok kisegítve, hogy a sofőrnek egyáltalán nem állt szándékában nekem jönni...

Zabkása 2011.01.29. 13:29:35

@Mme Chauchat: a sapkadobálás nem dühből ment és nem is volt veszélyes se fájdalmas, nem vitában durrant. nekem is volt kisgimisként, hogy amikor szerepeltünk és én voltam a bunkó szerepben, még a tanároknak is bemutattam és odaszóltam az egész suli előtt..... mégse kaptam intőt.

az alekoszos széklökősdi meg csak alek nyomisága miatt volt, mert mutatni akarta ugyebár a lökést, de a balfasz pont túl erősen csinálta.

tgrs 2011.01.29. 13:31:33

@Hódos Hajnalka: Ez esetben nagyon boldogat!

Zabkása 2011.01.29. 13:31:48

mellesleg csak nekem tűnt fel az, hogy a lovaglásból kb semmit nem láttunk? csak szandibandi bukását meg anikó mosolyát. aztán már ennyi volt. gokartból is ma látunk egy farolást ami a bemutatóban volt koccanással meg egy gumikereket? utána meg már semmi? :D

méjdéj 2011.01.29. 13:32:06

Érti azt valaki, hogy azt a jacuzzizást, amit már a della rendszer alatt ejtettek meg, miért nem vonják le a pénzükből? Ráadásul, ha jól értettem, az óránként egy ezres.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 13:38:34

@méjdéj: Százas, azt hiszem. Viszont azt is jó volna tudni, hogy ezt fejenként számolják-e?

De, - a kérdésre válaszolva - gondolom azért, amiért a cigit is ingyen kapják (valaki javítson ki, ha azért is fizetniük kell).

Zabkása 2011.01.29. 13:41:31

@King of Shadows: nemhiszem h fejenként, arra nincs elég cash még csak forgalomban se :D

Ancilla 2011.01.29. 13:42:31

@Hódos Hajnalka:
Ezt a dalt küldöm sok szeretettel és köszönettel, hogy még a szülinapodon sem függesztetted föl a kedvünkbe járást:

www.youtube.com/watch?v=bq7_3Hu2KeQ

Utólag is boldog születésnapot kívánok!!!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 13:45:24

@Zabkása: "mutatni akarta ugyebár a lökést, de a balfasz pont túl erősen csinálta. " ugyebár addig löködte, amíg el nem dőlt.

Zabkása 2011.01.29. 13:47:54

@droid_: jó mert közben demonstrálta hogy milyen erősen, és egyre fokozta. Nem direkt volt ez Alek megijedésén látszódik a legjobban! Ha valaki éjjel a sötétben kimegy hugyozni és rálép mondjuk Béci arcára akkor ki kéne vágni, mert arconrúgta?

beacska 2011.01.29. 13:48:39

sziasztok! amúgy én azt nem értem, hogy miért csak 4-en jacuzziznak? Se szauna, se jacu a többieknek. Ezek akkor sem ültek bele, amikor ingyé volt. Otthon naponta van rá lehetőségük, és már kiélték magukat??? Én tutira kihasználnám a helyükben, jobb dolguk úgysincs.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 13:49:07

@Zabkása: El kell engedni az inflációt, csökkenteni az alapkamatot, hitelt kell felvenni Lilutól és lesz. :D
Aztán, ha baj lesz belőle Zsófira kell fogni az egészet, és ki kell szavaztatni.

Corvinus Éva elsajátította az ilyen intézkedések hatékony levezényléshez szükséges alapvető ismereteket.

0511 2011.01.29. 13:49:47

@King of Shadows: Nekem is úgy jött le, hogy a bagó ingyé' van. Ennél nagyobb pofátlanságot nem is tudnának kitalálni a nem dohányszók kárára.
Ha szikrányi tisztesség lenne a retkben (mint ahogy nincs) akkor bizony fizetni kéne a cigiért is. Emeljék meg az apanázst, hogy fussa. Akik meg nem szívnak, a plusz pénzből nyugodtan dőzsölhetnének. De elnézném a tirpák Olivér arcát és a kazalfejűt, ahogy sóvárognának a sör vagy egy pohár bor után

Mme Chauchat 2011.01.29. 13:50:07

@droid_: ahham. ez az. Nem lehet véletlenül háromszor meglökni. És Zsuzsinál is az volt az indok, h. "testi épséget veszélyeztetett". A sapkadobálás nyilván nem, de a szék-fellökés, a fotel, és narancs-dobálás...?

beacska 2011.01.29. 13:50:42

Hajni! bocs, de "kutyahegyek" voltak, és nem helyek...amúgy mindegyám!

MegLepke 2011.01.29. 13:50:46

Komolyan nem értem retekék logikáját. Egy sugdolózásért (amit senki nem látott Bucin kívül) megbüntetnek két embert, de a feladatokból bárki bármikor kihúzhatja magát következmények nélkül. Éva büntetést kap azért, mert odament a családjához a párbajon (holott Balázs rábólintott, mikor megkérdezte), de azért nem kap semmit, ha nem tornázik, mikor mindenkinek kell (és csal is a játékokban). Szandál bátran őrjönghet és kiszaladhat a világból következmények nélkül. Alekosz is elég sok mindenben nem vett részt - főleg az elején. Hát mi van itt?

Zabkása 2011.01.29. 13:50:55

@King of Shadows: Alek mondta is, hogy hitel :D vártam h megjelenik a Providentes csaj :D

beacska 2011.01.29. 13:52:28

@0511: sajnos, egyenlőre mi, nem dohányzók vagyunk kisebbségben, és mi vagyunk a bunkók, ha nem bírjuk a füstöt! Sajna, nálunk családon belül is megy a birkózás, és csak a szeretet tartja bennünk a lelket!

Lanois 2011.01.29. 13:54:32

@King of Shadows: Nincs igazad. Ha valaki szándékosan gázol el valakit az utcán, az más kategória, mintha valaki véletlenül üt el téged.

K Tomoceusz 2011.01.29. 13:55:58

Kortárs beszédek is lesznek ?
Vagy az a szokásos napi csel , amit ki kell szúrni ?
Vagy játék a betűkkel ?
Villanővér használj szmájlikat , mert nem tudjuk mikor viccölsz !

ritus_ 2011.01.29. 13:56:06

Hajni, boldog szülinapot! Éljen a 77-es korosztály:DDD

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 13:56:50

@Zabkása: nem a parttalan vitátokban akarok részt venni, de a fellökés nem véletlen volt, igaz, végül maga is megijedt, hogy sikerült.

MegLepke 2011.01.29. 13:58:50

@beacska: Nos, én mint dohányzó, egyet tudnék érteni azzal, hogy fizessenek a cigiért. A többiekkel szemben valóban tisztességtelen. Ez viszont csak úgy lett volna jól megoldva, ha személyenként kapják a dellákat, nem pedig megy minden a közösbe.

Mme Chauchat 2011.01.29. 13:59:00

@K.Tomoceusz: kortárs-beszédek: attól tartok, nekünk kell megírni...

Zabkása 2011.01.29. 13:59:23

@droid_: szerintem nem bátor az Alek, hogy fellökje a legnagyobb embert, pláne ha direkt megy akkor ugye tudja h kivághatják. persze tévedhetek de most csak próbálok józan ésszel gondolkozni.
én elég aggresszív tudok lenni ha felpöckölnek, de ha bent lennék a kulipintyóban, akkor tuti nem basznék pl falhoz senkit még véletlenül sem mert nem kockáztatok se kizárást, se népszerűségvesztést

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:01:45

@MegLepke:

Mi ezen a büntetés ?
Anikónak és Olivérnek ez egy remek lehetőség poénkodásra , amit ki is fognak használni .
Nem véletlen , hogy nem Jerzy vagy Gigi kapta ezt a feladatot . Elöbbi simán elbambulna napokig is mikrofonnal a kezében , a másik meg úgy eldugná , hogy azt a stáb sose látná viszont .

MegLepke 2011.01.29. 14:02:47

@Zabkása: na de egy akkora darab embert fellökni azért nem kis erőkifejtés lehet. Lökni akart rajta egy nagyot - persze nem akkorát, amekkorára sikerült.

Zabkása 2011.01.29. 14:03:10

@K.Tomoceusz: szerintem is jó lesz, ahogy Olivér ilyen spontán riportokat fog csinálni, ha Anikó meg elemében van és épp nem depis akkor ő is jófej kislány és el tud hülyülni

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 14:03:15

@MegLepke:
így van, én személyenként adtam volna, aztán akik esetleg akarnak össze is dobhatnák.

Mme Chauchat 2011.01.29. 14:04:12

@K.Tomoceusz: igen, és ha benn maradna, akk pl. Zsófi elveszítené a mikrofont. Alekosz és Éva meginná. Gombi belesírna. Leslie lefejelné.

Zabkása 2011.01.29. 14:04:14

@MegLepke: az emberünk ült azon a balfasz kis székecskén, ha pont jó helyen lököd meg kimozdítod a súlypontot és bamm. de mondom nem zárom ki h igazatok van csak én nem tartom józan ésszel valószínűnek

mufuvecske 2011.01.29. 14:04:26

Hajnikám az isten éltessen!Egyébként meg egy hős vagy, szülinapi party után egy ilyen kumma jó hogyvoltot megírni...Nem semmi vagy...:)))

Mondja már meg vki, hogy miért rendelik külön a kaját...azt hittem képben vagyok, de ezek szerint nem teljesen...

mufuvecske 2011.01.29. 14:05:09

@babyloveyou: jah és természetesen S egy isten...köszönjük a képeket!:)

MegLepke 2011.01.29. 14:05:20

@K.Tomoceusz: Te nagyon okos vagy, ebbe a részébe bele sem gondoltam. Valóban. Az a két ember kapta ezt, aki tud is a mikrofonba beszélni - már élvezhetően.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 14:06:01

@Zabkása: én nem merem megtippelni, milyen lennék ennyi (vagy annyi) idő után pártíz négyzetméterre összezárva ezekkel. Alekoszt se a józan esze vezette szerintem, hanem az ideg, és attól ijedt meg, hogy Laci ekkorát taknyolt és valós veszéllyé vált, hogy másodperceken belül leütik.

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:07:08

@Mme Chauchat:
Alekosz és Éva meginná

Azt nem lehet . A megszorítások miatt nincs cukor a spájzban , anélkül meg nem tudnak mikrofonpálinkát főzni .

Zabkása 2011.01.29. 14:08:02

@droid_: én Olivérrel tudok azonosulni, mert szerintem ha szétszedik az idegrendszerét és valaki a való életben nincs jó hatással a bioritmusára ő is könnyen pöccen (sztem), de bent meg max pofát vág ilyenkor. Ő az aki a leginkább játékként fogja fel, ezért is taktikázik és tudja h a korpáért csak akkor mehet ha pórázon tartja magát

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:08:26

@droid_:

Egy 3x3-as szobában jól ellennél Lacával .

Lanois 2011.01.29. 14:10:31

@Mme Chauchat: "...ezek szerint tehát van poén, ami csak jól sülhet el, van ami csak rosszul - s ezt a zertéel dönti el. Az alekoszos székborítás minden volt, csak nem poén - de muszáj volt maradnia a só végett. Kettős mérce"
Nincs szó kettős mércéről. A flakondobálás minden volt, csak nem poén. Az Alekosz pedig egy zseni, ha képes volt úgy fellökni egy terrorelhárítót, hogy az égvilágon nem lett belőle semmi.:) A lényegi különbség, hogy amit Alkesz csinált az véletlen volt, mert nem gondolt bele, hogy mennyire borulékony egy terrorelhárító. Egyszer a Gigi is lelökte a fotelről Lacit...akkor a Gigit is ki kéne zárni?
A Zsuzsi szándékosan, színtiszta gyűlöletből, teljesen egyértelműen pofán akarta baszni az Olivért egy flakonnal. És abszolút nem tudta már kontrolálni az érzelmeit. Más a két szitu. Be kell látnod.

mufuvecske 2011.01.29. 14:11:25

@mocskosmacska: én is azt vártam hogy mocskosul megbüntetik...végülis ez elméletben olyan mintha a villából futott volna ki...

bacsekm 2011.01.29. 14:13:24

Stohl Buci ismét érzékenyéségéről tett tanúbizonyságot, amikor a félholt állapotban lévő Gombit először lecseszte amiért nem jött hamarabb, majd amikor megtudta, hogy szerencsétlen épp hányt, akkor még annyit sem mondott neki, hogy jobbulást te szerencsétlen.

Tényleg azt hiszi a "Tűzvonalban" van!

Zabkása 2011.01.29. 14:13:33

@Lanois: ha a fáccsebúkon lennénk, most lájkoltam volna a kommented

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:14:12

@Lanois:

Rosszul látod .
Ha Alekosz Zsófit löki fel székestül , az nem poén . Ha Lacát, akkor igen .

A haval kezdődő mondatokat meg csak a bunkók írják .
Kicsit örüljenek a népművelők is .

Mme Chauchat 2011.01.29. 14:14:17

@Lanois: ... készséggel. A villaszabályzatban bizonyosan benne van, mikortól veszélyes egy tett a testi épségre, ez lehet a kulcs.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 14:16:35

@0511: Csak arra tudok gondolni, hogy a játék szisztémája miatt van ingyen. Mivel közös kasszán vannak, és Alek kezébe adták a végső döntést, a nemdohányzók járnának rosszul, ha a cigiért is fizetni kéne. Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem fejenként kapják a lóvét...

@Zabkása: De nem kaptak, mert Alek egy hiteltelen alak. Bécinek kellett volna kérnie, ő legalább hitelesen adja elő, hogy be van lassulva. :D

@Lanois: Szerintem az áldozat szempontjából lényegtelen. Véletlenül is meg lehet sebesíteni valakit annyira, hogy kórházba kerüljön, és ez fordítva is igaz. Ha szándékosan oda akarom küldeni az illetőt, nem biztos, hogy sikerülni is fog...

Kata Marán 2011.01.29. 14:16:59

Hajni köszi,izgatottan várom a hv-kat. Alkesz szerencsétlen fordítva van bekötve, nem azt mutatta be Lacinak, hogy lökte meg Anikót, hanem hogyan nem. Végig azt matnrázta:nem így, és nem így, míg szegény fel nem borult.

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:18:29

@Mme Chauchat: A villaszabályzatban bizonyosan benne van, mikortól veszélyes egy tett a testi épségre, ez lehet a

Ezt idézni is tudom a villaszabályzatból :

0-10 és 17-19 között karbantartás mentes napokon tilos az agresszió .

fran7 2011.01.29. 14:18:56

Hajni, boldog születésnapot!
A hogyvolt megerősített abban, hogy bár roppant érdekesek is lehetnek a női beszélgetések, de jobb ha az emberfia, inkább nem tudja, mit és hogyan kommentálnak a hölgyek a hátunk mögött rólunk és másokról. (Gondolom ez fordítva is igaz.)

Trevlovics 2011.01.29. 14:21:35

márpedig itt valóban a szándékosság ténye ÉS a tett maga a kulcs. Alekosz poénkodott, próbálkozgatott, nem akart sérülést okozni és maga az hogy egy széken ülőt meglöksz 3-szor, nem is nekirohanva, csak úgy "karból", nem idegből, az szerintem nulla ahhoz képest, hogy félig teli flakonnal izomból jól láthatóan szándékosan fejmagasságban megküldeni a másikat. az illető egyértelműen fájdalmat, sérülést akart okozni és ehhez mérten választotta meg a cselekedetét is. nem is értem igazából mi itt a kétség tárgya, tiszta, mint a nap, ha nevek nélkül pontosan leírjuk a két esetet, szerintem nincs mit nemhogy vitázni, még elgondolkodni se rajta.

.lll. 2011.01.29. 14:21:49

a szexgép olivér összefosta magát 6 km biciklizéstől,kemény legén mint a fagyott kutyaszar:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 14:21:51

@Lanois: Jó. :)
Akkor Szandált miért nem zárták már ki, mikor ő is "... szándékosan, színtiszta gyűlöletből, teljesen egyértelműen ..." szét akart verni valamit, vagy valakit. "És abszolút nem tudta már kontrolálni az érzelmeit." Ráadásul erős nyugtató kellett a megfékezéséhez, Zsu' viszont magától visszaváltott a normál állapotára.

sakraf8 2011.01.29. 14:22:25

azért szandibandi nyomott egy padlógázt a lovon!
maxiriszpekt Hajni hogy bírod ezt! plusz boldog szülinap utáni napot:)
Minap láttam egy nekedvalóvilág- vagy mit, azt nagyon meghallgatnám Hajnisan!

beacska 2011.01.29. 14:22:33

én nem tudom, lehet, hogy az a baj, hogy nem szoktam másokat csókolózás közben nézni (illendőség, meg ilyesmi), de nekem amikor Jerzy és Gigi csókdossa egymást, mindig az az érzésem, hogy Jerzy a kezével "betakar" hogy ne látszódjék, hogy nem is ér össze a szájuk. Valahogy nagyon bénán tartja a kezét, meg a fejét....

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 14:22:47

@K.Tomoceusz: szerintem ilyen szabály nincs. Ez nem olyan, mint a deviszont.

Btw, az is benne lehet a szabályban, hogy műsorvezetőt nem lehet oltani? Mert én biztos nem hagynám a bucit. Mondjuk direkt szipognék és az orromat törölgetném, ha beszól a villába, azt biztos értené, de nem zárhatnának ki egy ennyire távoli utalás miatt :P

mufuvecske 2011.01.29. 14:23:59

@0511: ráadásul a kólás hűtőt sem pakoltatták ki velük...

Lanois 2011.01.29. 14:24:14

@K.Tomoceusz: Jó ebben van valami.:) De az igazán szellemes poén számomra az, amin mindenki nevet. Alkesz székborításán a bentiek közül nem sokan nevettek, leszámítva a másik görögöt.

Kryshay 2011.01.29. 14:24:24

Szeretsz játszani? A pénzt is szereted? Akkor ugye nem hagynád ki az évtized lehetőségét? Egy új játék, ahol valós pénzt kereshetsz, és csak tőled függ mennyit. Legyél az elsők között Te is!

www.myurl.si/moneygame/

Ancilla 2011.01.29. 14:24:45

Szandika nem is olyan régen nagy önbizalommal jelentette ki, hogy a másik csapat tagjaival szemben ő a humort, a jókedvet képviseli. Most meg a barátjának a kampányában sem volt hajlandó részt venni, csak sírt a takaró alatt egy hülyeség miatt. (A műkorcsolya EB-n néha akkorákat esnek a VILÁGHÍRŰ korcsolyázók, hogy nézni is rossz, aztán felállnak, és folytatják tovább. Pedig ők azért nem egy magyar tanyán korcsolyáznak, és valószínűleg ismerni is többen ismerik őket.) Azért furcsa értékrendje van ennek a Szandikának. Azt nem szégyelli, hogy kinn van mindene, hogy olyan a szája, mint két bantu négernek együttvéve, ezt bezzeg igen.

beacska 2011.01.29. 14:25:08

@lófő: én azért nem szeretek sem szobabiciklizni, sem spinningelni, mert bár lábbal bírnám, de a fenekem, meg a TÉRDEM teljesen szétmegy. Volt egy idő, amikor kitartóan próbálkoztam vele, de aztán hagytam a csudába! (nagy legyintés)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 14:28:37

@Trevlovics: márpedig Alekosz addig nem hagyta volna abba a lökdösést, amíg valami nem történik, az biztos. Hogy ez történt, azt ő se akarta, ez OK.

MegLepke 2011.01.29. 14:28:50

@Ancilla: hehe, pont ilyen kommentet (korcsolyás példa nélkül)írtam tegnap este én is, úgy látom, megint egyetértünk.

méjdéj 2011.01.29. 14:28:56

@King of Shadows: Na, jól összeszedtük, amit nem tudunk :)
A cigarettát meg a csatorna helyében egyáltalán nem fizetném ki a játékosoknak. Azt fizesse a kinti család, barátok stb., a kint erre félretett pénzből.
Alekosz is életében ha kétszer szivarozott előtte, most meg hogy rákapott, mert ingyen leteszik elé, és amúgy is unatkozik.
Tiszta dohány reklám már a műsor.
Eszembe jutott valami, lehet, hogy ezt már rég a dohány cégek szponzorálják. De akkor vajat is? És a zöldhagymát

Dick The Nick 2011.01.29. 14:29:51

Laci, Béla, Anikó, Zsófi, Gigi egy nagy CSICSKA!!! :-)

Trevlovics 2011.01.29. 14:31:01

@beacska: húú igen, meg alekosz arcán is látszik, hogy súgógépről mondja a hülye mondatait, évának a tükörre van írva belülről hogy mit kel csinálni, mert nem is tükör ám, és múltkor mikor volt a izé akkor pont úgy volt a villany, hogy az egész stáb árnyéka látszott a padlón,hogy bent állnak és olivér ananásza valójában papaya, de konzerv, mer az tovább eláll és tegnapelőtt láttam az egyik résznél a háttérben ginát és kristófot egy pillanatra, régi bejátszókból rakják össze az anyagot mindig, már rég lement az egész, felvették amit kellett 2 hét alatt.

Lanois 2011.01.29. 14:31:20

@King of Shadows: Számomra nem tiszta még Szandál ügye. Számos fontos részlet zavaros még. Bizonyítékok meghamisítása, és szemtanúk eltüntetése miatt, az ügyet elnapolom.:)
De ha teszem azt Szandál színtiszta gyűlöletből szét akart verni egy tárgyat, ahogy mondod, és ez a tárgy úgy érezte, hogy testi épsége veszélyeztetve volt, akkor valóban elmondható, hogy a szemét rtl nem áll ki a tágyainak védelmében. Ha pedig a locsolós embert akarta megütni féltékenységi rohamában, akkor se szegett szabályt, mert a locsolóember nem villalakó, akikre a szabályok vonatkoznak.

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:32:37

@Lanois: De az igazán szellemes poén számomra az, amin mindenki nevet. Alkesz székborításán

Megállapíthatjuk , hogy olyan , mint szellemes poén nem létezik .
Menjünk be mi ketten a villába , a te feladatod Zsófi és Gigi egyszerre történő megnevettetése .
Én addig rákötöm a kütyüjeimet a két humorzsákra és mérem mennyire fakad belülről a kacaj .

Ancilla 2011.01.29. 14:32:43

@K.Tomoceusz:"A haval kezdődő mondatokat meg csak a bunkók írják .
Kicsit örüljenek a népművelők is . "

Kénytelen vagyok megcáfolni ezt a tételedet, kedves K. T:! Egy egész kötetet tudnék összegyűjteni olyan versekből, amelyben ha-val kezdődik a mondat. Igazolásul csak egy Weöres Sándor-versike:

Ha majd hatéves leszek
Ibit elveszem feleségül
mercédes kocsit vezetek
Ibi nem ülhet bele
otthun a hele.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 14:36:40

Namost ez az állatos kaland... tudnám miért kell visítva kergetni a disznókat? Be vannak szarva azok maguktól is ezt a díszes kompániát látva.

Szandika meg. Én nemtom mióta lovagol, de hogy úgy zúgott le arról az állatról, mint egy liszteszsák, az hétszentség. Vannak az embernek ilyen alapvető ösztönei, hogy ha érzi, hogy zuhan valahonnan, automatice belecsimpaszkodik kezével-lábával mindenbe: nyeregbe, kötőfékbe, ló nyakába, sörényébe. Na ezt az ösztönt sikerült véglegesen kikapcsolni lovarnőnk agyában. Gondolom az alhasi záróizmok működésének megzavarásával egyidőben. De nem kell szomorkodni. Vannak még ilyen emberek. Pl. aki korcsolyázás közben hasra esik, és az állát(!) zúzza le.

K Tomoceusz 2011.01.29. 14:37:28

@Ancilla:

Ibivel kapcsolatban is igazat adok Weöres Sándornak és a havak kezdődő mondatokkal kapcsolatban is .

Viszont a helyi népművelőknek is illik örömet okozni időnként .

MegLepke 2011.01.29. 14:38:30

@neccharisnyás útonálló: a villában élő női egyedek számos őket ért ingert visítással reagálnak le. Nekem már az lett volna fura, ha épp most nem visítanak.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 14:41:54

@namkuzu: Oroszlánszelidítő Évának?

Röhej, hogy már Retekék is ennyire unják ezeket az arcokat, pedig az elején biztos dörzsölték a tenyerüket, micsoda szerzeteket sikerült beszerezniük.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 14:43:29

@MegLepke: Én általánosságban értettem. Akárhányszor láttam nőket feladatként disznókat üldözni, a humanoidok mindég visítoztak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 14:45:06

@Trevlovics: Kéziben és kosárban például kiállíthatnak, ha véletlenül sérülést okozol valakinek, akkor is, ha egyáltalán nem volt szándékos...

@méjdéj: Én kaját se hordanék be minden mennyiségben, főleg nem azért, hogy a vécébe kenjék, meg dobálózzanak vele. Alkoholt meg főleg nem kapnának csak úgy (én sosem iszok alkoholt, és - tudtommal - még nem haltam bele).
Meg a feladatoknál is meg kellene határozni egy minimális teljesítményt, és ha valaki még azt sem hozza, büntetés járhatna érte. Például Évi összeszedhette volna minden (akarat) erejét, és tarthatta volna azt a deszkát 20 másodpercig...

Hurri Kán 2011.01.29. 14:45:09

@neccharisnyás útonálló:
Az teljesen normális ha az állát zúzza le. Pl. séta közben is simán fejre tudsz esni ha be vagy nyomva és zsebre van dugva a kezed :DDD

@MegLepke: :DDD

Mme Chauchat 2011.01.29. 14:45:34

Az a disznóüldözés casting volt a köv. vv-re.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 14:46:05

@Hódos Hajnalka:
Hajni, így utólag is éltessen a Jóistenke sokáig. Annyi idős vagy, amennyinek lélekben érzed magad, és ezt egy szedett-vedett valóságsó kompánia nem tudja megváltoztatni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 14:48:52

@gyvy: Látod, erre nem gondoltam! Ittasan villamoson lezúzni a tarkódat, meg hasonló hajnali kalandok. Nyugi, férfiismerősök csinálnak ilyet. Én csak kiadom a napiparancsot, hogy "Haza!", és a lábam hazavonszolja a félkómás fejemet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 14:50:58

@méjdéj: De. Morogtak is rajta Anikóék, hogy a Négyes lábáztatása miatt kevesebb a pénzük.

Zabkása 2011.01.29. 14:51:37

@Mme Chauchat: akkor egy operatőr máris kiesett :D

Lanois 2011.01.29. 14:51:57

@K.Tomoceusz: Ne csináld, had legyen már az Anikó az egyik!

Hurri Kán 2011.01.29. 14:52:42

@neccharisnyás útonálló:
Nem, tarkót nem, mert az emberfia általában előre esik :) Fejjel bele egy hóbuckába akár, ha tél van :DDD

méjdéj 2011.01.29. 14:54:17

@King of Shadows: 20 mp-ig? Á, azzal csak összerombolta volna az imidzsét, amit mekkora erőfeszítések árán dolgozott ki, és mennyi ideig.

Le a kalappal előttük. Amiért elviselik egymást. Egyelőre...és még csak egyikük vette igénybe a narancsos segítséget.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 14:54:34

@droid_: a kolumbiai náthát senki nem ismeri vagy ennyire szar poén volt?

Lanois 2011.01.29. 14:57:40

@Ancilla: "Azt nem szégyelli, hogy kinn van mindene,"

Ancilla néha olyan dolgokat tudsz leírni, amik nagyon találóak, de ez most speciel nem az volt.

méjdéj 2011.01.29. 14:59:03

@neccharisnyás útonálló: Akkor ez csak 100 della volt, nem ezer. Így nem olyan feltűnő a hiánya. Kösz

mama ottmarad 2011.01.29. 14:59:41

Ki kell mondjam : A VV-4 h a l o t t .
Hajni, a szülinapodra küldök valamit, amiben van élet, Isten éltessen :)
www.youtube.com/watch?v=7mkLoSqqvq8&feature=related

puszták éhes vándora 2011.01.29. 15:00:13

@namkuzu: Kérlek, Olivér emlegetésével ne sértegetsd a tirpákokkat! Mint az közismert, a tirpákok a felvidékről Nyíregyháza környékére áttelepült tót(szlovák) nemzetiségü népcsoport tagjai.

.lll. 2011.01.29. 15:00:40

disznókat a villában is kergethettek volna,ott van kezdésnek Oli és Laci a két ártány

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 15:00:47

@Lanois: "... De ha teszem azt Szandál színtiszta gyűlöletből szét akart verni egy tárgyat ... , akkor valóban elmondható, hogy a szemét rtl nem áll ki a tágyainak védelmében." A letakart kamerából mekkora balhét is csináltak? Egyébként meg arról cikkeznek, hogy azonnal ki kellett volna zárni, ha sikeresen megrongál valamit, és ettől Zolivér mentette meg.

"Ha pedig a locsolós embert akarta megütni féltékenységi rohamában, akkor se szegett szabályt, mert a locsolóember nem villalakó, akikre a szabályok vonatkoznak." Értem. :) Ha valamelyik egy könyökütéssel beleszáll, mondjuk ... Lilu arcába a párbajon, akkor sem szeg szabályt? Lilu sem villalakó...

@neccharisnyás útonálló: Szandiról mindig az jut eszembe, hogy nem baj, ha beleh*gyozol az úszómedencébe ... , csak NE a partjáról csináld! :D

K Tomoceusz 2011.01.29. 15:02:03

@Lanois:

Anikóhoz artdark kollegát viszem be , egy egészen másfajta titkos küldetéssel .

MegLepke 2011.01.29. 15:03:16

Én most eljátszottam egy VV utáni VV Vacsoracsata képeivel. Ami biztosan lesz:

- Zsófi: mártogatós (szósz üvegben) ropival, chipsszel
- Alekosz: teknős leves, +1 fogadott somelier
- Zsuzsi: narancsos kacsa
- Éva: rántott (kabátos) hús 2 ujjnyi vastag szeletekből, pia eldugva (játék: meg kell keresni)
- Ildi: bélszín szürkemarhából (welcome szavalás)
- Gombi: befőtt

Egyelőre ennyi jutott eszembe.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 15:04:16

@gyvy: Lefejelted a szomszéd gyerkőcök hóemberét? :DDD

jörgömös 2011.01.29. 15:04:54

Az megvan amikor Stohl azt mondja Olivérnek hogy neki tudnia kell a szabályszegésről, hiszen kívülről tudja a szabályzatot?
Egyébként miért sugdolózik Anikó Olivérrel?

méjdéj 2011.01.29. 15:06:39

@droid_: Én nevettem rajta, nem hallottad? :)

méjdéj 2011.01.29. 15:09:15

@MegLepke: Jerzsi: zuzapörkölt álá rózsadomb

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 15:09:24

@méjdéj: köszi, helyreállt az önbecsülésem, most már abbahagyom az F5 nyomkodását is :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 15:10:12

@King of Shadows:
Áltsuliban egy kiugrott-ideszökött ex-SZU banya tanította az úszást. Nádja néni. Ő mondogatta mindig: Nhém bélékákáálni!
:DDD

Szóval a villanyomik egymást nem gyilkolhatják, de a retekklubos munkásokat igen?
KÖVETKEZŐ SZAVAZÁS: KIT ÜSSÖN MEG SZANDIKA?
A, LILUT
B, BUCIT
C, FESZTER
G, GŐZIKE

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 15:11:30

Szandika ámok"lovazása" volt a fénypont! Alányomtak egy tesztoszteronnal teli mént, had szóljon, ami gellert kapott a szilikonszagtól!
Buldog szülinapot Hajni!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 15:11:50

Stohl rászokott a Coke-ra. Tegnap műsor közben 3 deci lecsúszott. Remélem az illetékesek is látták.

MegLepke 2011.01.29. 15:13:52

@méjdéj: igaz!:)
Laci: tojásos nokedli

Lanois 2011.01.29. 15:15:13

@K.Tomoceusz: "Anikóhoz artdark kollegát viszem be , egy egészen másfajta titkos küldetéssel ."

Akkor ok, mert az a másik nickem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 15:18:58

@neccharisnyás útonálló: Aktuálisabb: kit "döntsön meg" Alek?

Lilu
Balázs
Stohl

Traitor General 2011.01.29. 15:19:28

sziasztok! Köszi Hajni vinnyogva röhögtem:-)

méjdéj 2011.01.29. 15:25:10

@kérődzőgiliszta: Vicceltek? Maximum a poharat tudná megdönteni.

Albino Vernyul 2011.01.29. 15:26:36

Szandikanak a sajat onerzeteben sikerult onmagat megsertenie a leesessel.. Mondjuk Te jo vagy abban, hogy az orrodon tudsz porgetni egy fokat.. De csak abban... Mit ad isten, vegre megmutathatod sok-sok ember elott.. Erre leeseik a foka az orrodrol, felkap es o porget teged az orran.. Nos Szandika igy jart...:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 15:28:48

És kire lövöldözzön Jerzsy a "nagyágyúval"? A hotel fala nem ér, azt már szétlőtte!

Lanois 2011.01.29. 15:31:00

@King of Shadows: "Ha valamelyik egy könyökütéssel beleszáll, mondjuk ... Lilu arcába a párbajon, akkor sem szeg szabályt? Lilu sem villalakó..."
Ez már annyira hipotetikus, hogy ezzel az erővel egy Szandál vs Alien atrocitást is mérlegelhetnénk, hogy na vajon akkor ki kéne e tiltani Szandált vagy sem.

"A letakart kamerából mekkora balhét is csináltak? Egyébként meg arról cikkeznek, hogy azonnal ki kellett volna zárni, ha sikeresen megrongál valamit, és ettől Zolivér mentette meg."
Ha neked kellemesebb az a tudat, hogy az RTL beépített embere nem más, mint Szandál, akit annak ellenére, hogy tönkre baszott három 9 milkós kamerát és a locsolóember is nyolc napon túl gyógyul, és akit mindezek ellenére bent tartanak, akkor ám legyen, én nem állok az utadban.

proton1701 2011.01.29. 15:33:22

Dunába lőni mindet és utánaküldeni a rendezőt is....Proli műsor

méjdéj 2011.01.29. 15:34:30

@King of Shadows: Ó, tényleg, hogy felejthettem el eddigi legfontosabb döntését :-)

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 15:34:41

@Albino vernyul:
Szandikának nagyon emberi gesztusai vannak!
És jól lovazik! Csak most épp nem tudott erről a lú!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.29. 15:35:51

@proton1701: köszi hogy ezt megosztottad. De most már siess, kezdődik az Önök kérték!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 15:36:14

@neccharisnyás útonálló:
viszont hatásos reklám, majd elpusztultam egész este egy pohár kóláért, pedig nagyon ritkán szoktam inni:)
sőt most megint

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 15:37:37

azt olvastam az origón, hogy az online adás ha elindul újra, 15 perces késleltetéssel fog működni.

Büszke_troll 2011.01.29. 15:40:35

Szandika lovaglás közben alul szokott lenni, azért is volt szokatlan számára ez a helyzet. Le is esett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 15:43:27

@méjdéj: Hát ezaz. Tán egy moncsicsit. Mert az nem tud arrébb menni és mindig nyitva a szája.

vörös áfonya 2011.01.29. 15:43:48

Arról lemaradtam,hogy tegnap miért külön kellett nekik összeírni,hogy mi legyen a kaja?Nem együtt kapnak pénzt,hanem külön?

Albino Vernyul 2011.01.29. 15:43:58

@Büszke_troll: Meg jo, hogy nem fekudt a lo ala pucsitva, ezen az alapon....

lobster thermidor 2011.01.29. 15:44:42

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Naná, mert ilyen a Való Világ.

Ha valaki kap egy jó nagy nyakast, annak 15 perc múlva kezd el csöngeni a füle.

MegLepke 2011.01.29. 15:45:00

@vörös áfonya: Zsófi csapatra és Alekosz csapatra oszlottak. Csapatonként rendeltek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.29. 15:45:07

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Belsős infokat pofáznak a kis villanyomik, mi? Szopórolleren Retekék.

vörös áfonya 2011.01.29. 15:47:13

@MegLepke: Így már világos,köszi:)

Hajninak pedig utólag is boldog szülinapot:)

Ancilla 2011.01.29. 15:50:46

@Lanois: Mi a problémád ezzel a mondattal? Nincs kinn? (Én a "mindene" alatt a nem túl szemrevaló hátsó fertályát, illetve görögdinnye nagyságú kebleit értettem - hogy megmaradjak a választékos stílusnál, bár Szandikával kapcsolatban akkor lennék stílszerű, ha nem ragaszkodnék ehhez a stílushoz...)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 15:57:33

@Lanois: Az lehet, viszont egy Szandi vs bármelyik másik villalakó már nem annyira. A Zildivel is össze akart verekedni, meg egy jól irányzott rúgással vissza akarta küldeni a folyosóra. A dühöngésével kombinálva nem nehéz kisakkozni, hogy ha bent tartózkodik reális esély van egy verekedésre...

Azt természetesen nem állítom, hogy beépített ember. Azt viszont annál inkább, hogy a Zertéel nem akar még egy játékost elveszíteni, és ezért nagyon sokat megenged a labilisabb idegrendszerrel rendelkezőknek. A kedvezményezettek meg szemrebbenés nélkül vissza is élnek a kivételezett helyzetükkel.

@méjdéj: Amire Laci lépett egy böszmeséget, és azzal akarta kezdeni a meccset, hogy leüti a legközelebbi sötét gyalogot. Pedig először a királynőt (Zsófit) kell eltávolítani...

Lanois 2011.01.29. 15:58:39

@Ancilla: Miért kéne szégyelnie a seggét, vagy a cickóit?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 16:01:16

@neccharisnyás útonálló:
nem, ezt a producer mondta, de nem találom már a cikket

Lanois 2011.01.29. 16:01:38

@King of Shadows: Hidd el nekem, hogyha Szandál bármelyik villalakó testi épségét a Zsuzsihoz hasonlóan veszélyeztetni fogja, akkor ki fogjuk tiltani a villából, ahogy azt Zsuzsival is megtettük.

mama ottmarad 2011.01.29. 16:03:26

@mama ottmarad: de te, Hajni, te jó vagy, csak így tovább... a vemhestől besírtam :)

Ancilla 2011.01.29. 16:04:15

@Lanois: Hááát, nem is tudom. Már az első emberpár is eltakarta magát a paradicsomban, miután evett az almából, és öntudatra ébredt...
Neked szép látvány Szandika bármelyik testrésze is?

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:06:46

Akkor ki akarok menni a riportszobába.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 16:10:32

@Ancilla:
Azt mondta azért szégyelli, mert eddig a lovaglás volt nagyjából az egyetlen az életében amit jól csinált kicsi kora óta, a többi mindenben rossznak érzi magát, külsejét, tehetségét stb, és most abban az egyben is csődöt mondott, ezért borult ki.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 16:10:44

@Lanois: "Megtettük"? MEGTETTÜK?!? TE tartod kézben a szálakat, és minden, ami történt a TE terveidnek megfelelően történt! :D

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:12:26

"Kristóféknál a kaposvári tévézők valószínűleg nagyon megnyomták a szavazatszámot" - and plus US Army from Taszár

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 16:13:33

@Büszke_troll:
Erre nehéz válaszolni, mert igazán olyan nagyon senki nem szimpatikus, a második meg inkább ki idegesít a legjobban lehetne.:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:14:23

Világ prolijai, itt egyesüljetek!

Albino Vernyul 2011.01.29. 16:18:06

@Ancilla: Dehogy takartak, ott nagy paraznalkodasok mentek, csak aztan kesobb valtozott a partdirektiva, es az ezekrol keszult festmenyeken kitakartak a lenyeget..:) Mondjuk Szandika jobb, ha takargatja magat tenyleg..

Lanois 2011.01.29. 16:20:32

@Ancilla: Jól értem a válaszodat?. Azért kellett volna szégyelnie magát Szandálnak, mert a paradicsomban is szóltak Ádáméknak, hogy Hopphopphopp! Hellóbeló nemúgyvanaz! Álljunk csak meg ! Ni, itt e fügefalevél, ez az új trend!

John May R 2011.01.29. 16:29:23

Nem tudom, lehet, hogy csak én őrültem meg, de támadt egy kósza ötletem: lehet, hogy Alek esik ki.

Érv: egyszerűen nagyot szólna. Nagy médiazaja lenne. Ha kint van a villából, Alekosszal lehetne tele a sajtó.

Mit szóltok? Tudom tegnap magam is 99%-ra tippeltem Zsófi kiesését. Lehet, hogy sok Török Gábort olvasok?

Ancilla 2011.01.29. 16:30:09

@Lanois: Na, jó, ne takarja. Úgysem csábít senkit bűnös gondolatokra a látványa szegénykének (de azért erről ő is tehet). Csak hát a kisgyerekek is nézik a VV-t, és nem biztos, hogy jó irányba fordul a pszichoszexuális fejlődésük, ha azt látják, hogy ilyen egy női mell/fenék/ajak/fog/nevetés ...

vörös áfonya 2011.01.29. 16:32:24

@John May R: Én ezt vártam már Éva-Ildi párbajkor is,hogy Éva kiesik és egyből átrendeződnek a viszonyok bent.

méjdéj 2011.01.29. 16:32:26

@Lanois: Gyanús voltál már az elejétől kezdve, fogadjunk, van melletted egy fél üveg kóla. Koka ofkórsz.

vörös áfonya 2011.01.29. 16:33:34

@méjdéj: És ő kezeli a villadeltát is.

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.29. 16:33:43

Azt az Olivért kellene már kivágni mint kotlót fosni, csak a baj van vele :(

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 16:36:01

Lotyó vagyok és PROLI.:D

John May R 2011.01.29. 16:37:41

@Mme Chauchat: Önként megyek, ha nem jön be azért, hogy egyáltalán eszembe juthatott ilyen, ha be jön, akkor meg azért, mert előre láttam a jövőt. :)

@vörös áfonya: Na igen, az is érdekes lenne, hogy mihez kezdene a "Nagy Négyes" Hármasként.

.lll. 2011.01.29. 16:38:29

@Lotyó Bridzsida:

mit lotyogsz összevissza?:D

Lanois 2011.01.29. 16:40:00

@John May R: Alekosz akkor fog ma kiesni, ha ezzel pontosan egyidőben becsönget hozzád két E.T. és afelől érdeklődnek tőled, hogy zuhanyozni szoktál e, vagy inkább fürdeni.

.lll. 2011.01.29. 16:40:05

megyek ártány süldőt űzni,hátha van a dercijén vagy két száz della

slara 2011.01.29. 16:42:05

@John May R: nekem is megfordult a fejemben.....el kell kezdeni az alekosz feleséget keres c. pszichodráma forgatását:)

Ancilla 2011.01.29. 16:42:40

@Mme Chauchat: Köszi!!! Imádom Csernust!! És tkp-en mindig igazat adok neki.

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:42:52

@John May R: Rendben, akk sorszámot kell húznod. Kicsit hosszú a várakozás, de megéri.

Lanois 2011.01.29. 16:43:03

@Ancilla: Azért szoktuk kitenni a 18-as karikát. A Gigiék nagyondurvus hegesztését is csak 11 után muattuk be.

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 16:43:49

@lófő:

Engem ma nagyon kell sajnálni, mert beteg vagyok!:))

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:43:53

@Lanois: ...most voltak itt. Elküldtem őket, utálom, ha a tisztálkodási szokásaimat firtatják.

Lanois 2011.01.29. 16:44:43

@Lotyó Bridzsida: Szia lotyó! Jajj úgy örülök, hogy látlak! Hogy vagy? Jól?

@méjdéj: ofkórsz:))

.lll. 2011.01.29. 16:46:05

@Lotyó Bridzsida:

rendben van,ígérem,hogy nem mászok át a fejeden sáros lábbal:D

méjdéj 2011.01.29. 16:48:14

John May R! Azonnal küldd át a címedet! Tud valaki egy szombaton nyitva tartó jelmezkölcsönzőt?

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 16:49:00

@Lanois:

Naaaa!!!:DD
Megy eeeez!!!:)))
Én is örülök neked, szia!:)))
Nem, sajnos nem vagyok jól...:( Begfáztam...

Lanois 2011.01.29. 16:49:27

@Mme Chauchat: Nebasz! Akkor lehet, hogy most indultak Johnhoz.:)

John May R 2011.01.29. 16:50:13

@slara: HÚÚ, az de nagy lenne. A Delhusa Gjonisat ki is vághatnák a kukába...

@Mme Chauchat: Várok én. Addig olvasgatom VV Zsófi legújabb, még kiadás előtt lévő könyvét, ami "Kulturált étkezés a XXI. században" címmel fog kijönni. A nyomdából csórtam egy példányt, ahol dolgozom. Szerezzek neked is egyet, kedves Mme Chauchat?

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 16:50:14

@lófő:

Igazán kedves vagy, és együttérző, köszi szépen!:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 16:51:37

@Lanois: Ehhez értek, kihozok dolgokat az emberekből. :)
Például majdnem mindenkiből képes vagyok kihozni a Zsuzsit. :D

@John May R: Nem hiszem, hogy Aleket ki mernék ejteni. Zsófi szemmel láthatóan kezd "elGinásodni", és AZ szép baleset lenne, ha a nyertes párbaj után két nappal önként lelécelne...

Lanois 2011.01.29. 16:51:59

@Lotyó Bridzsida: Jajj mérhetetlenül sajnálom, hogy megbetegedtél. Ha akarod küldök egy helikoptert, hogy elvigyen a kórházba egy kivizsgálásra.

Lanois 2011.01.29. 16:54:30

@méjdéj: LOL:D Van egy a Mammut kettőben a -1-en a zenebolt mellett. Siess, nincs sok időd.

Ancilla 2011.01.29. 16:54:42

@Lanois: Szandikát folyamatosan 18-as karika nélkül mutatják.

Én kamaszok között élek, és pontosan tudom, hogyan hat a média rájuk nagyon rossz irányban (beszédstílus, értékrend, viselkedés stb.) Nem baj, ha nézik a tévét, ha interneteznek, a világot nem lehet kizárni az életükből, csak utána legyen egy normális értékrendű - és hiteles! (Cs. I.) - felnőtt, akivel megbeszélhetik,értékelhetik a látottakat. Ezeket a műsorokat is, a filmeket is, mindent.

Büszke_troll 2011.01.29. 16:55:14

@Lanois:
Alkosz a legmegosztóbb személyiség, a szavazásból is látszik.
Ő a legutáltabb és legkedveltebb ember a villában.
Zsófi meg középszar, nem igazán vált ki érzelmeket az emberekből.

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:58:23

@Lanois: csk szótam...A mihez tartás elkerülése végett.

Mme Chauchat 2011.01.29. 16:59:33

@John May R: igényt tartok egy (dísz)példányra.

méjdéj 2011.01.29. 17:00:11

@Büszke_troll: Ez mind szép és jó, de mikor osztod meg velünk a kísérleted eredményeit? :)

Büszke_troll 2011.01.29. 17:00:15

Ja, és hiába utálja az emberek többsége a négyest és kedveli a hatost(?) ötöst(?), nem csapatokra, hanem személyekre szavazunk. (már aki szavaz.)

A csapat csak arra jó, adjon egy kis lelkierőt a párbajozónak, aki ettől jobban érzi magát.

Ancilla 2011.01.29. 17:00:17

@King of Shadows: Az RTL-nek a kinti műsorai számára is biztosítani kell a nézettséget (Neked való, Belevaló). S lassan már unalmassá kezd válni, hogy örkké Leonidászt, Zsuzsit, Kristófot és Ginát hívják be. Alekosz felfrissíteni ezt a gárdát, Zsófika viszont - háááát...

slara 2011.01.29. 17:00:38

@John May R: dühében átírja az örök becsű nika se perimeno alekoszos változatát...jorgosz kirepül belőle :)

méjdéj 2011.01.29. 17:02:08

John May R! A címet, lécci! Jelmez okés.

Büszke_troll 2011.01.29. 17:02:30

@méjdéj:
Bárki aki rámegy és ráklikkel az "eredmény" feliratra láthatja. :)

Kedvel: szavazo.net/showpoll.php?id=63112&type=link

Utál: szavazo.net/showpoll.php?id=63113&type=link

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 17:03:04

@Lanois:

Áh, nagyon kedves vagy, de csak pár nap döglésre van szükségem. Inkább jöjjön ide egy hím és szórakoztasson.:D

slara 2011.01.29. 17:04:01

@Büszke_troll: ez nem igaz h nem vált ki érzelmeket zsófika.....belőlem az állatot hozza ki...rettegett ideg beteg leszek tőle, ha meglátom.... legszívesebben kisollóval vágnám fel az ereimet :)

Büszke_troll 2011.01.29. 17:06:17

@slara:
Na jó, de te már megjártad párszor Tündérhegyet, nem? :))

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 17:10:16

Cső mindnkinek.Kis kiegészítés a székes dologhoz.Azt hiszem, minden titkos-szolgálatnál alap a székes borulás. SEMMI nem lesz az emberrel. Olyan reflexek dolgoznak, amit még kikapcsolni sem tudunk. Abban a pillanatban,hogy hátraesünk, a fejünk automatikusan a mellkasunkhoz szorul.A seregben sokat szórakoztunk ilyennel, khm... gyakrabban tört el a szék mint hogy bajunk lett volna.

.lll. 2011.01.29. 17:11:41

@Büszke_troll:

ezen a szuvenír lotyón mi kedvelni való van vajon?

slara 2011.01.29. 17:12:45

@Büszke_troll: mi az hogy, többször is ! nincs is jobb egy rehabilitációs csoport terápiánál :)

vörös áfonya 2011.01.29. 17:13:01

Amúgy élő adás már sosem lesz?

slara 2011.01.29. 17:14:55

@utcai_arcos: laci feje nem tudott a mellkasához szorulni.... a zsírtoka nem engedte volna,ezért okosan nem is próbálkozott meg vele,inkább felborult :) :)

Lanois 2011.01.29. 17:16:52

@Büszke_troll: Azért többen örülnének Zsófi távozásának, mint Alkeszének szvsz.

Lanois 2011.01.29. 17:18:00

@Lotyó Bridzsida: Erzsi mi? A nagy pömpölőjével?:))

Mme Chauchat 2011.01.29. 17:18:55

@Lanois: C.S.I. = Criminal Scene Investigator - ha így megy tovább a villalét, szükség lesz rája. A rája meg egy hal.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 17:20:52

@Ancilla: Szerintem a Nekedvaló egy másodvonalbeli segédműsor, ami elsősorban azt a célt szolgálja, hogy a "bukott" karakterekből ki lehessen hozni még valamit. Nem véletlenül Gináék és a Tordas kötöttek ki ott...

A Belevaló meg harmadvonalbeli, amibe egy Győzike is elég műsorvezetőnek (Valkó még úgy-ahogy elmegy).
Szerintem a "húzókaraktereket" érdemes a fronton tartani, ameddig csak lehet, tehát a főműsorban, és a "támogató" szereplőket visszavonni a háttérbe, ahol ők is ki tudnak bontakozni. Elég ha azt nézzük, hogy Ginának mekkora arca lett, miután kijött a villából...

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 17:21:35

@Lanois:

Áh, nem gyorsulok olyanokra, akik cejejmesek másba.:)
Mondjuk éppenséggel dughatnánk érzelmek nélkül.:DD De csak holnap, mert ma elég ramatyul vagyok.:D

Lotyó Bridzsida 2011.01.29. 17:23:08

@lófő:

most megint mi a baj a lotyókkal????:D

méjdéj 2011.01.29. 17:23:13

@Büszke_troll: Köszönöm a lustábbak nevében!
Érdekes, utálni kevesebben hajlandók, mint szeretni, ezt mutatja a teszted a kitöltések alapján. Azért ez nagyon jó dolog, bár szöges ellentétben áll azzal a bevált gyakorlattal, hogy az ember hamarabb kimutatja a negatív véleményét, mint a pozitívat.

Lanois 2011.01.29. 17:24:22

@vörös áfonya: Tényleg az lehet.
@Mme Chauchat: Köszi, a ráját nem tudtam.

.lll. 2011.01.29. 17:24:37

@King of Shadows:

Ginának a pofijánal már csak a pecsája nagyobb

Mme Chauchat 2011.01.29. 17:26:04

@slara: ...főként, ha az csoportos szexuálterápia.

Trevlovics 2011.01.29. 17:26:13

@utcai_arcos: színészeknél is van ilyen feladat, nem?
kézilabdával meg kosárlabdával se érdemes összevetni, pláne nem azzal, hogy kiküldik pár percre vagy még akár a meccsre is. a villából kiküldés az eltiltással egyenértékű, az meg mindig együtt jár a szándékossággal. szerintem továbbra is egyértelmű, hogy a kellően veszélyes cselekedet és a szándékosság együtt jelent kiküldést.

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 17:26:28

@kérődzőgiliszta:
Lemaradt a jókívánság!
Kéne egy beöntés! Az mindig segít!
:-)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.29. 17:30:04

Öhhh, akasztják a hóhért, izé, a vemhes lovat!
Megitták a kurvajó barik Alkesz pezsgőjét, mialatt az békésen tentézett!
Ebből botrány lesz! Remélem. :))))

Lanois 2011.01.29. 17:33:50

@Lotyó Bridzsida: Meglátom mit tehetek érted.:D

Mme Chauchat 2011.01.29. 17:33:57

@Lanois: azt tudtad, hogy a a porcos halak (Chondrichthyes) osztályának a rájaalakúak (Rajiformes) rendjébe és a valódi rájafélék (Rajidae) családjába tartozik? Mint Zsófi?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 17:34:41

@lófő: Vagyis ott tárolja azt az energiát, amit a szükséges mennyiségen felül visz be a szervezetébe? :D

Lanois 2011.01.29. 17:35:32

@Lotyó Bridzsida: ":D:D: Ja, az most jól esne!::D:DD
:D:D: Ja, az most jól esne!::D:DD"

Ennyire?:))

.lll. 2011.01.29. 17:38:14

@King of Shadows:

az ilyen némbereknél sose tudni:D

Traitor General 2011.01.29. 17:42:33

vajon megéátjuk ma alekosz titkos szerelmét?

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 17:42:59

@Trevlovics: nemtom,színész nem voltam :).

krumplicukor 2011.01.29. 17:44:18

@LadyCarambole: Á, majd kiabálnak egy jót, azt másnapra elfelejtik. Vagy még hamarabb. De azért nagyon várom már Alek fejét, amikor rájön, h a nagy esti buliban eltűnt a pezsgője :D Ami szemmel láthatólag Nagy, Pezsgőn Túli Jelentőséggel bírt ;) :D

Mme Chauchat 2011.01.29. 17:49:15

@Traitor General: állj rá a kérdésre, titkosszolgálati, vizenyőskékszemű megfigyeléssel a tömegben, pls. Az lesz, akihez Alkesz odamegy engedéllyel/engedély nélkül.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 17:52:24

@lófő: Ennek ellenére én szívesen megverekednék vele (is), mert kíváncsi vagyok rá, hogy milyen a lábmunkája. Meg arra is, hogy izomtól, vagy zsírtól van akkora v@laga...

Traitor General 2011.01.29. 17:59:23

@Mme Chauchat: lehet hogy a kobrát idéző gerincoszlop lesz az árulkodó:-)

Albino Vernyul 2011.01.29. 17:59:49

Gyerekek, szavazzatok ki szegeny Balekoszt, hogy mehessen vegre haza a kocsmajaba, ujabb leitatott noket hazacipelni a 8-10 oras szeanszaira... Tiszta allatkinzas mar, hogy bent nem jut nohoz, meg a vegen elsorvad a pompoloje, oszt akkor mi lesz az emberiseggel..?!?!

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 18:00:44

@Lanois: Beöntésből soha nem elég!
:-)

büdösmackó 2011.01.29. 18:02:17

nem alekosz, hanem alkesz.

Kattrin 2011.01.29. 18:09:44

„kutyahelyek” helyett kutyahegyek
„Szandimandi” helyett Szandibandi
„kortárs beszéd” helyett kortes beszéd

Szaffi B. 2011.01.29. 18:16:37

@Kattrin: kutyahelyek, kortárs beszéd: ezek direkt vannak nem baj? Szandibandit és Szandimandit felváltva használják a villanyomik.
Annyira gáz már ez a sok okos nyelvésznáci (sic!) aki bepillant ide okoskodni :SSSSSSSSSSSSSSSS

Szaffi B. 2011.01.29. 18:18:23

Szevasztok PROLIK!
Mi újság idebent? Alkesz benyomta fOsLIVÉR pezsgőjét? Fordítva? Mű-összevesznek most majd? Mit talált ki mára a retek, hogy nézzük, mer' a párbaj nem tűnik túl izginek... :D

Mme Chauchat 2011.01.29. 18:19:56

@Trollseprű 9: jah, jó. h jössz. Ma későn keltek a trollok.

Traitor General 2011.01.29. 18:20:09

@Trollseprű 9: na én erről a pezsgős projektről lemaradtam....

Traitor General 2011.01.29. 18:30:46

@Trollseprű 9: köszi megnéztem. sokkoló. ez vért kíván! Olivér már ahogy láttam rituális fűrdőt vett bicskázás előtt...

Albino Vernyul 2011.01.29. 18:31:54

Na ezen morogtak paran, hogy az 5-ok miert feltek mindig attol, hogy amit kajat csinalnanak es elraknak masnapra, valamelyik ugyis felzabalna.. Na kerem egymas elol felisszak a cuccost a 4-ek...:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 18:32:50

@Trollseprű 9: Az nyelvtan-náci (grammar nazy)...

Aláírás: egy hipokrita.

Szaffi B. 2011.01.29. 18:34:56

@King of Shadows: Nem, az nem nyelvész-náci, mer' én így akarom, ha nem tetszik dobd rám a jelet :D

Szaffi B. 2011.01.29. 18:36:49

Természetesen megint elbasztam, nem jó fekve gépelgetni :D szóval egy NEM-el kevesebb...

Vagy legyen heJesírás-fasizmus inkább :D

Szaffi B. 2011.01.29. 18:39:21

@Traitor General: Bezony, úgyhogy ma lesz bííííííííííííp.....................................................................................................kóchengeres faszáért kell cirkuszolgatni Alekinnyó, tesó, haver, Manóbariiiiii!

Traitor General 2011.01.29. 18:44:31

@Trollseprű 9: mer' köll és kész!! Szerintem a retek beszólt abolivérnek, hogy dobjon be valami nagyot, ez a barom meg rosszul dekódolta az üzit, és magát vágta be a medencébe:-) 10 perce röhögök ezen a barmon.....

Szaffi B. 2011.01.29. 18:44:56

@Trollseprű 9: eh, ezt is elrontottam, na megyek is pezsgőzöm egyet

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 18:48:20

Éreztétek a földrengést????

Mme Chauchat 2011.01.29. 18:54:01

@kérődzőgiliszta: ajjaj! Többször is má életembe...:p napi 8-9-szer.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 18:54:43

@Trollseprű 9: Jeleket nem dobálok, viszont meg fogod kapni tőlem. Ha nem ma ... akkor majd holnap! Ezt ÉÉÉN, King garantálom! Majd mondani fogom neked, és mondani fogom, és mondani ...
Belemászok az ... az agyadba, oda! :D

Gyorsabban végzek veled, mint a reggelimmel! XD

venszivar 2011.01.29. 18:56:03

@Trollseprű 9: A pixelfotón,a gyagyás "görög" s a "barby" kiscsoportos (vesztes),látható? Vagy csak nyomtál egyet,hogy meglegyen a 111.-egysorosod!?

MegLepke 2011.01.29. 18:56:23

Ti mit néztek és azt hol? Élő nincs. Nekem legalábbis.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 18:56:46

és tényleg azt írják a fészbúkon, hogy földrengés volt...

azt hiszem 4 éve volt szilveszter délután, na azt éreztem lerepültem a kanapéról pedig nem vagyok egy kis darab, mindenki kint állt az utcán olyan hangja volt mintha felrobbant volna valami.

Kekec1 2011.01.29. 18:57:20

gyerekek, földrengés volt vagy a ház van összedőlőben??? pár perce éreztem valamit, mozgott minden.

Kattrin 2011.01.29. 18:57:24

@Trollseprű 9: Ezeknek semmi közük a nyelvtanhoz. Annál inkább a halláshoz. :P Miss Aktív. ;)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 18:57:34

@MegLepke:
a vv honlapján van 2 rövid kis videó, gondolom ma esti előzetes

MegLepke 2011.01.29. 18:57:43

@kérődzőgiliszta: Itt a nagy Budapestbe' nem volt. Most írtak nekem is, hogy itt is volt-e...

Szaffi B. 2011.01.29. 18:59:27

@Kattrin: te ostoba fasz, szerinted hajni olyan hülye, hogy "kortárs" beszédet ír? Én pedig vicceltem, te korlátolt kis troll.

Kekec1 2011.01.29. 18:59:58

@MegLepke:
qrvára Bp-en vagyok... és az 5.en... @Kattrin: most már itt is, jópár perce volt, kimentem szétnéztem, de egyetlen szomszéd se reagált semmit, nem voltak kint, már azt hittem én hallucinálok. De hallucinációnak túl erős és valósághű volt.

Kattrin 2011.01.29. 19:01:14

@Trollseprű 9: Miért vagy ilyen ideges? És miért káromkodsz? Másképp nem tudod elmondani?
Nagy levegő, gép kikapcs, séta a friss levegőn. :) Lazíts. :)

MegLepke 2011.01.29. 19:05:13

@Kekec1: elhiszem, most már mondták, hogy máshol is. Azt hittem, csak Sz.fehérváron volt, mert onnan jött a hír. Itt mindenesetre nálam semmi.

Kekec1 2011.01.29. 19:05:27

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
köszi, megnyugtató hogy nem hallucinálok és nem is a ház dől össze... :) ha földrengés és ismétlődik akkor meg úgyis mindegy :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 19:07:30

@Kekec1:
ha nagy a rengés akkor azt tutira megérzed, lásd mint fentebb írtam, de most elgondolkoztam, hogy lehet azért mégse most menjek fürdeni, de már kint a vizem:D

John May R 2011.01.29. 19:07:39

Állítólag ez lenne a VV4 főcímdalának hosszú version-ja. Csak erős idegzetűeknek!

www.youtube.com/watch?v=--Kr_4B4ZOc&feature=more_related

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 19:07:42

@MegLepke: Én is bp-i vagyok! Panelke, sokadik emelet. Hintázott a kanapé alattam, lengett a csillár, recsegett az ablak.

MegLepke 2011.01.29. 19:09:19

@kérődzőgiliszta: okés, akkor az én kerületem kimaradt. Mindenesetre 4,8-as erősségű volt, azt írják az indexen.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 19:16:11

@MegLepke:
Azt már az epicentrum közelében igen csak megérezhették.

redhaven 2011.01.29. 19:17:17

@MegLepke: kiment alólam a szék.
ilyen mély morajt még nem hallottam.

Lanois 2011.01.29. 19:18:10

Én nem éreztem a földrengést. Ez disznóság!

Traitor General 2011.01.29. 19:20:25

Pécsen még föld se remeg:-)

Szaffi B. 2011.01.29. 19:21:39

@John May R: Nagyon szép kis nő, főleg az arca :)))
mondjuk az nem tetszett, hogy a Zuram aszonta (mikor az előbb volt egy szavzás belinkelve, és kérdeztem) hogy Anikó a kedvence :DDDDD
De azért nem tettem szóvá.

Hannibal22 2011.01.29. 19:21:47

Sötét agymosott prolik vagytok mind! Azonnal kezdődik a szennyshowtok,élvezkedjetek!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 19:22:32

@Traitor General:
Örüljünk neki, hogy nem éreztük, nekem egy életre elég volt a 2006-os:))

Kekec1 2011.01.29. 19:24:32

@Lanois:
szívesen átadnám az emlékét, eléggémegijedtem pedig egyáltalán nem vagyok egy félős visítós hisztizős valaki :) de azért ez ütős élmény volt... sose éreztem még ilyet. Pontosabban egyszer igen, ugyanerre az érzésre ébredtem, hogy esik ki alólam az ágy, akkor azt hittem. hogy álmodtam valamit, de így utólag... lehet akkor is földrengés volt.

John May R 2011.01.29. 19:25:20

@Trollseprű 9: Hát, ha a nicked az te vagy, akkor te sem panaszkodhatsz... :)

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:25:54

Villa-rengés-fokozatok, párbajkor:
Észrevehetetlen
Alig észrevehető
Néhány ember észleli
A legtöbb ember észleli
Felébreszt
Megriaszt, kevés kár
Kisebb épületkárok
Néhány ház összedől
Általános épületkárok
Házak általában összedőlnek
Katasztrófa
A táj megváltozik

Albino Vernyul 2011.01.29. 19:26:27

@John May R: Tenyleg szerencsejatek fuggo...:)

Lanois 2011.01.29. 19:28:22

@Kekec1: Kicsi vígasz, de talán a villában is érezték legalább.

.lll. 2011.01.29. 19:29:50

olyan izgatott az egész ország a párbaj miatt,hogy földrengést okozott

vörös áfonya 2011.01.29. 19:30:18

Sziasztok!Hol volt földrengés?

christaylor 2011.01.29. 19:31:30

@vörös áfonya: az index szerint a Dunántúlon.

.lll. 2011.01.29. 19:32:33

vájjúhoz prolik!

vörös áfonya 2011.01.29. 19:32:57

Lilu elakadt a földrengésben:)Pedig megnéztem volna mit vesz fel.

Kekec1 2011.01.29. 19:33:10

na,apa, kezdőődik :) mázli hogy Balázs van és nem buci :)

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:33:13

Fel vörösök, proletárok!

christaylor 2011.01.29. 19:35:14

@Kekec1: hallod, tudod,hogy örülök neki. :) Balázsnak. Kéne itt Bucit nézni majd 2 órán keresztül,áh.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 19:35:26

@lófő:
te már megint csavarogsz:DD

akkor nézzük:)

Szaffi B. 2011.01.29. 19:35:37

@Mme Chauchat: Fel, ti rabjai a földnek! :DDD

MegLepke 2011.01.29. 19:36:23

Én troli vagyok, nem proli!

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:36:27

@Trollseprű 9: Föl, föl, te éhes proletár

rabia 2011.01.29. 19:37:02

háj. mit is kell mondani ilyenkor? szia, úgy örülök, hogy látlak?

Kekec1 2011.01.29. 19:37:07

Olinak szívlapátot amiért cipőstől ugrik a dzsakúba....

Szaffi B. 2011.01.29. 19:37:17

@Mme Chauchat: a győőőőzelem napjai jőőőőnek

MegLepke 2011.01.29. 19:37:56

Istenem, még a végén kapnak gyógymasszőrt is a nagy sportemberek, ha így haladunk.

Szaffi B. 2011.01.29. 19:39:03

FUCKYEAH PROLETÁROK!!! :DDDD

slara 2011.01.29. 19:39:37

telivérnek ki nyomott be? vagy csak ki van sminkelve?

ritus_ 2011.01.29. 19:39:37

Ezt a puhány bandát! Egész napos gokartozás után a Hungaroringről vezettem haza, Bajára...

rabia 2011.01.29. 19:40:09

a saját tempómban diktálhattam by alekosz

vörös áfonya 2011.01.29. 19:40:29

Na,azért a büfét szépen megtalálták megint.

zoxó 2011.01.29. 19:40:36

Mennyire találok bele, ha Balázs mai öltözetét egy 60-as évekbeli olasz stricihez hasonlítom?

Magyarázat: átmentem a azon a szobán, ahol a tévé megy

rabia 2011.01.29. 19:40:51

a kis zöld állatkák még mindig dugnak...

.lll. 2011.01.29. 19:41:07

baumgartner alaekoszt a forma 1 be!

Traitor General 2011.01.29. 19:41:15

Emerson Alekosz, Michael alekosz:-)

redhaven 2011.01.29. 19:42:17

@MegLepke: nem hullottam szét!
pillanatra zilált lettem:))

Flood 2011.01.29. 19:42:33

Én még a néger Anikót is sunáznám :DD

viola narvilly 2011.01.29. 19:42:50

A Boney M-ben volt fehér csaj?

Traitor General 2011.01.29. 19:43:42

@Mme Chauchat: Lacivá vállt és elment lopni egy kéziágyút:-)

rabia 2011.01.29. 19:43:49

szandika nagyon állat afroamerikaiként :)

vörös áfonya 2011.01.29. 19:43:51

"Hazaérünk,gerincre vágom Évát"Alekosz.

viola narvilly 2011.01.29. 19:43:56

Alekosz mennyire komoly szinten van beb.szva?

Kekec1 2011.01.29. 19:43:59

Alekosz mit ivott hogy nem érzékelt semmit? ilyen gyorsan meg lehet vakulni? :)))

zoxó 2011.01.29. 19:44:26

@viola narvilly: nem.Csak félvér. Vagy mesztic, ha így jobb:))

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:44:38

@viola narvilly: nem volt, de évi nem fogja bekenni magát cipőpasztával

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 19:45:06

@Flood: +1,huh de szétcsúsztak egyébként,azokat az üveges szemeket :)))!

Kekec1 2011.01.29. 19:45:27

ennyit a nagy gerincrevágásról :) egyáltalán tudja Alekosz mi az hogy gerinc??? :))

Traitor General 2011.01.29. 19:46:07

szegény Évi nincs szesz:-)

viola narvilly 2011.01.29. 19:46:09

@zoxó:
Csak azért, mert nekem nem rémlett fehér csaj...

@Mme Chauchat:
Pedig Anikó tök jól nézett ki bagarollal, lehet, Éván épp segített is volna :)

jörgömös 2011.01.29. 19:46:19

Éva: "miért nem erre a programra mentem"
:))

the sandwich maker 2011.01.29. 19:46:51

az Évának azt az alkoholista mindenit, ez már elég durva. Folyton csak a szesz.

Trevlovics 2011.01.29. 19:47:00

Alekosz feje baszki.... :)
éva meg már faszozik, hogy mér nem az alkoholos programra ment.

rabia 2011.01.29. 19:47:25

megették a hagymát by laci

Traitor General 2011.01.29. 19:47:39

jesszus!!!!!! a májkrém 80%-a! Istentelen bűnnn:-)

Flood 2011.01.29. 19:47:44

Szandika kicsit pigmenthiányos, de arcra elég nigga :)

Éva meg, mint egy alkoholista csöves, úgy lejmolja a piát

Trevlovics 2011.01.29. 19:48:05

@jörgömös: pontosabban: faszom, mér nem erre a programra mentem :)

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:48:06

Vazz, a vajkrém 80, értsd nyolcvan százalékát ellopták!

Kekec1 2011.01.29. 19:48:27

itt a súgdolózás

Traitor General 2011.01.29. 19:49:03

gyűjtsünk! Lacinak 80%-os májkrémet Évinek meg hasonkó töménységű szeszt!!!!!!

.lll. 2011.01.29. 19:50:21

Éva:-sokat
ááááááááááááááááááááááááááá

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:50:26

@Traitor General: STROH rum(termékmegjelenítés). Avagy Absinth

Kekec1 2011.01.29. 19:50:27

azt a fejet ahogy tartja a poharát: "sokat!!" ...

fran7 2011.01.29. 19:50:48

@zoxó: azt tudod, hogy kik a zámbók?

vörös áfonya 2011.01.29. 19:51:02

Azért Évának van a legnagyobb pohara:)

Traitor General 2011.01.29. 19:51:09

Alekosz Vettel szeszét farmolják:-) Végre Éva ihat! Éljen! Ez nagyon szánalmas

viola narvilly 2011.01.29. 19:51:25

Anikónak mostanában csinálták a karmai? Akkorák, hogy egy kényeztető mosogatást ezekkel már nem lehetne elvégezni.

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:51:34

@fran7: kínai-néger (pc: afroamerikai)

rabia 2011.01.29. 19:51:34

Éva mosófazékból ivott :)

Trevlovics 2011.01.29. 19:51:57

évabazdmeg akkora pohárba töltött magának, hogy az oktoberfestes nagykorsó csak kis stampli ahhoz képest :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 19:52:06

Anikó kezd egyre szinpatikusabb lenni, pedig még nem is ittam semmit erre a nagy ijedtségre :)!

Flood 2011.01.29. 19:52:23

A 4-esnek ennyi zsetonja van, hogy minden nap jut még dzsakura is? Bár ha a többiek kajáját eszik, könnyű.

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:52:30

Holnap vége a kétméteres szarnak by Gigi

Bogi és Burkó 2011.01.29. 19:52:56

@Mme Chauchat: ne piszkáld! tudod mi munka lehetett megmérni, felszorozni!

Kekec1 2011.01.29. 19:53:16

fúúúúúj, Olivér.......
miért kell nekem mindig vacsi után patkányokat néznem???

vörös áfonya 2011.01.29. 19:53:18

-Hol a pezsgő?
-Meg lett ívva:)

rabia 2011.01.29. 19:53:39

Olivér mekkora egy fos :)

vörös áfonya 2011.01.29. 19:54:10

@rabia: És akkor ezek barátok.Szép.

Kekec1 2011.01.29. 19:54:12

most nem azért de szerintem Olivér bontotta ki!!!!

jörgömös 2011.01.29. 19:54:16

Beszarok, nagyon komoly amit a szesszel művelnek :))

Flood 2011.01.29. 19:54:41

Mekkora lárva ez az Olivér, hogy rákeni Bécire a pezsgőbontást

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 19:55:15

Légyszi, nézzétek meg, a mostani szavazást! Takarítás, és tánctanítás közül lehet választani, de ha a takarításra szavazok, a másik opció jön fel...
Ha a tánctanításra, akkor is az kapja a szavazatot...

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 19:55:18

Ki bontotta ki a pezsgőcskémet???

Traitor General 2011.01.29. 19:55:43

@Flood: egy pondró, gerinctelen. Kivácsi lennék ha vele ezt csinálnák, mi lenne a reakció

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 19:55:47

@rabia: nagyon jól csinálták, csoda hogy Jerzsi nem röhögte el magát :)

Bogi és Burkó 2011.01.29. 19:56:02

jujjj! árulááááááás!
naponta 3 lépéssel távolabb lökik. ez is egy gyöngyszem

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 19:56:25

olivér (ezentúl szigorúan kisbetűvel) egy hazug ocsmány fasz - ahogy a Zsörzére aztán meg a Béci próbálta rákenni, hát ... felfordult az idegállapotom tőle

Kekec1 2011.01.29. 19:56:32

Anikó átáll a négyekhez??? nemár, ekkora csalódás nem lehet... legyen svájc vagy valami de nemár hogy átáll, ő volt a szellemi anyja a hatoknak... meg hogy pofázott mikor Jerzy kivált.

fran7 2011.01.29. 19:56:33

@Mme Chauchat: Én úgy emlékszem tanulmányaimból, hogy fekete-indián keverék, de lehet neked van igazad.

.lll. 2011.01.29. 19:56:37

Oli a király,hogy szarna üvegszilánkot:D

Traitor General 2011.01.29. 19:57:02

@Mme Chauchat: etil alkoholt a drága lomboncosnak

Lanois 2011.01.29. 19:57:38

Éva súlyos alkesz. Annyit mondott Olinak izgatottan, hogy : SOKAT!

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 19:57:39

@eltorzult valóságérzékelés: és ez nevezi magát bartának meg egyenes embernek, ez egy pöcsfasz

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 19:58:12

Na hova lett a lyó kedéj???
Olyanok vagytok mint Lacipacni!

flanker 2011.01.29. 19:58:27

Szevasztok, remélem nem maradtam ki semmi fontosból! (Ha igen, tessék beavatni!)

Anikó és Olivér sugdolózás miatt büntetést kapnak. Nem, én se láttam, mikor és hol sutyorogtak.

Senki sem látta, Oli sem tud róla. Én azon csodálkozom, hogy senkiben nincs annyi igazságérzet, hogy visszaszóljon egyszer Bucinak? Már többször kitárgyaltuk, hogy néha (mondjuk amikor képernyőn van) oltári alpárian tud viselkedni, de szerződést írtak alá a villalakók, hogy ő a főnök és érinthetetlen?
Én Oli helyében visszaszóltam volna: nem sutyorogtam, érthetően beszéltem, ha te nem hallottad, akkor az a te problémád, különben is mutasd meg a bizonyítékot, hadd lássam a felvételt, pörgesd vissza! Ha nem tudod, akkor nem fogadom el a büntetést!
Lehet, hogy csak bennem vágja ki a biztosítékot, de én már legalább ötször beszóltam volna neki...

Kekec1 2011.01.29. 19:58:41

@Lanois:
láttad a fejét ahogy nyújtogatta a poharát? súlyos alkoholista szerintem...

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 19:58:49

Na hova lett a lyó kedéj???
Olyanok vagytok mint Lacipacni!

vörös áfonya 2011.01.29. 19:58:52

@Lanois: Mindezt kétszer nagyobb pohárba,mint a többieknek volt.

joszif 2011.01.29. 19:58:54

Szavazzatok on-line a takarításra!!!! mert egyértelmű hogy az rtl a táncot akarja kihozni

Kekec1 2011.01.29. 19:59:42

@flanker:
ma mutatták a suttogást, a zuhany alatt történt, télleg egy szót se lehetett hallani (legalábbis nekünk nem)

Mme Chauchat 2011.01.29. 19:59:54

@fran7: neeem, te tudod jól (de akk milyen az ázsiai-afro keverék...?!)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 20:00:09

@flanker: olivér meg amúgy egy ocsmány gerinctelen hazug pöcs

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 20:00:29

@flanker:
de , most mutatták, a zuhany alatt sugdolóztak:)

ez egy jó kis összefoglaló:DD

Lanois 2011.01.29. 20:00:37

Azért Erzsi add ide a gigit, a gigit nem adomért már megérte bekapcsolni.:))

Kekec1 2011.01.29. 20:01:08

@eltorzult valóságérzékelés:
patkányfejűtől nem is vártam mást, neki ez a HUMOR...
de ha ezt az eddig fejlett igazságérzettel megáldott Jerzy szó nélkül hagyja, akkor kiesik a kegyeimből...

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 20:01:39

@flanker: de abban igazad van, hogy Buci náci koncentrációs táborban játszódó filmekkel készült a műsorvezetésre

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 20:01:52

@kérődzőgiliszta:
én személy szerint jót vigyorogtam:))
Évának már mekkora pohara volt:D

Traitor General 2011.01.29. 20:02:07

állítsunk össze segélycsomagot!!!! Évának 4 liter tisztaszeszt 8 üveg pitrlont, és egy üveg irsait! Lacinak 1 mázsa hagymát, 20 kiló májkrémet, és egy mandarint

jörgömös 2011.01.29. 20:02:18

@joszif: Rómát se sikerült megszavazni, ezzel is kár erőlködni

rabia 2011.01.29. 20:02:40

erre kell igyak egy kis pezsgőt. lehetőleg fehérboros pohárból.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 20:02:59

@Kekec1: ez nam humor, ez sunyiság, gerinctelenség, és ahogy a Zsörzére kenni, aztán meg Bécire aki a közelben sem volt bazdmeg, mér nem mindjárt az Ildikóra kente, vagy a Bucira

Kekec1 2011.01.29. 20:03:24

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
egyáltalán volt annyi pezsgő hogy az Éva pohara után másnak is jusson? :)

Kekec1 2011.01.29. 20:04:32

na, azért Jerzy, tedd oda magad, van még benned igazságérzet... :)

Mme Chauchat 2011.01.29. 20:04:56

Már ezek is rágcsálnak, csámcsognaaaak!!!!

jörgömös 2011.01.29. 20:05:14

Olivér elkezdte azt a projektet, hogyan kellene megdugni Anikót.

rabia 2011.01.29. 20:05:22

alkesz hogy ki van akadva, hogy ő nem kapott :)

Kekec1 2011.01.29. 20:05:24

@Mme Chauchat:
rágcsálóók :) normáális:)

zoxó 2011.01.29. 20:05:52

@fran7: aha. Indián-néger keverék. De a Boney M-ből nekem nem rémlék. Igaz, mindig is Abbás voltam:)).

Kekec1 2011.01.29. 20:06:05

na, a párbajig Aleknek felnyílik a csipája hogy milyen jó barátai vannak? :)

Bogi és Burkó 2011.01.29. 20:06:37

alekosz is végtelen nagyvonalú. állítóalal a mmkk a legjobb barátjáról van szó. ő meg itt rugózik

Kekec1 2011.01.29. 20:07:02

@Traitor General:
nem, biztos ez is az Alek nyereményéből, mostmondja hogy eldzsakuzták a nyereményét :)))))

Mme Chauchat 2011.01.29. 20:08:07

Tehát. Nagyfokú görénység esetén bocsánatot kell kérni.

fran7 2011.01.29. 20:08:09

@zoxó: Csak próbáltam értéket közvetíteni, nem kötözködni akartam.

viola narvilly 2011.01.29. 20:08:55

Hihhhetetlen, milyen árulkodós ez az Éva. Én szerintem óvoda alsóban csináltam ilyet utoljára, ha valaha csináltam.

Viszont most nem szénakazal a haja. Gondolom, Anikó karmaival egyidőben csinálták.

Bogi és Burkó 2011.01.29. 20:09:02

árulkodó júúúúúdás, nem kap piros tojást! egyszerűen hihetetlen, hogy ezek felnőtt emberek.

Traitor General 2011.01.29. 20:09:15

Éva mily boldog!!! Hallgatóztam halllllllgatóztam:-)

Kekec1 2011.01.29. 20:09:24

kenik Jerzyre bakker... de vágnám pofán Évát...
főleg hogy hazudik mint a vízfolyás, Alek savazta legfőként Olivért, erre ezt is rákeni Bécire meg Gigire és mellékesen hozzáteszi hogy Alek is mondta.
mekkora patkányok bazmeg...
najó kezdem magam felhúzni, kéne egy hidegzuhany... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.29. 20:10:46

@jörgömös: Pedig egyelőre jól áll a szavazás. Mindjárt visszanyomjuk a takarítást 60%-ra...

rabia 2011.01.29. 20:11:13

@viola narvilly: én egyszer csináltam ilyent bosszúból, középiskolában :)

pleb 2011.01.29. 20:11:19

de sunyik ezek a rácz testvérek

viola narvilly 2011.01.29. 20:11:34

@eltorzult valóságérzékelés:
Messze van a tv, én konkrétan azt hittem, hogy csókolóznak...

ritus_ 2011.01.29. 20:11:57

gyönyörű példányai az emberi fajnak... te jó isten...

Trevlovics 2011.01.29. 20:12:04

oli bátyó rendesen szar helyzetbe hozta zsezit mikor tőle várt megerősítést hogy béci bontott. ha bemondja hogy igen béci, akkor ő is kamuzik, ha eg megmondja hogy olivér, akkor olivér telekürtöli a házat, hogy mekkora köcsög a zserzi, csak egy kis vicc lett volna és megmondta volna neki rögtön,hogy ő volt.

joszif 2011.01.29. 20:12:15

@jörgömös: Mondjuk az is igaz. De most talán nem figyelnek majd annyira rá a kiszavazás miatt :D

rabia 2011.01.29. 20:12:33

jerzynek szép szeme van

Ancilla 2011.01.29. 20:12:33

Úgy járt Alekosz a pezsgőjével, mint Nyilas Misi a pakkjával.

Giginek 100%ig igaza van.

viola narvilly 2011.01.29. 20:12:52

@rabia:
Najó, a bosszú az más :)
De ez a nő állandóan ezt csinálja.
Ahogy hall, lát, tapasztal valamit, azonnal megy árulkodni. Bár mintha ezt az apja is mondta volna róla. Mármint azt, hogy a kislány soha semmit nem tartott magában (de, biztos volt, amit igen, csak az más halmazállapotú).

fran7 2011.01.29. 20:12:53

Azért Gigi ezzel a hajjal egész jól néz ki, nem is értem, akkor miért nyomta eddig ezeket a frizurákat.

flanker 2011.01.29. 20:12:55

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: @eltorzult valóságérzékelés: @Kekec1:

Nohát, akkor ebbe jól belenyúltam.
Egyetlen mentségem: nincs tévém! :-)

Jó, akkor ezt a menetet Buci nyerte, de rögtön egyenlítek a következővel: Kapcsolnak élőbe, Oli káromkodva szólítgatja a csürhét, mire :
Buci: Ne káromkodjatok!
Oli: Bocsánat!
Buci: Erre nincs bocsánat!

Szóval továbbra is áll az, hogy már többször is vissza kellett volna szólni neki bármelyik magára valamit is adó lakónak...

Traitor General 2011.01.29. 20:13:49

ja a szívem..... meroggyant a szerelem....

Mme Chauchat 2011.01.29. 20:14:02

@Ancilla: jah, abból volt a csizmakenőcs a fejükre.

viola narvilly 2011.01.29. 20:14:10

Ja, és ha már írunk, most itt bocsánatot kérek mindenkitől a tegnapi hisztiért és riszpekt mindenkinek, hogy tűrtétek.
Téma lezárva.

Kekec1 2011.01.29. 20:14:14

@Trevlovics:
Jerzy akkor azért nem árulkodott,mert nem volt benne biztos, hogy Olivér tényleg nem emlékszik, hogy ő volt-e. Egyem a jóindulatú szívét :) csak az a baj, hogy nagyon naív, simán indulhatott volna ő a naiva kategóriában :) De rosszindulat egy csepp sincs benne, szerencsére.

joszif 2011.01.29. 20:14:32

nah most mondják be ugyhogy most kell rányomulni a Takarításra

zoxó 2011.01.29. 20:14:37

@fran7: nem is annak vettem:). Először bizony Jimmy és agyament családja ugrott be.

Trevlovics 2011.01.29. 20:15:06

na azt megnézem ahogy alekosz rámosolyog keleti andreára és megkérdi, hogy összehozunk valamit?

vörös áfonya 2011.01.29. 20:15:10

De miért pont Keleti Andi és miért pont a takarítás a másik opció.Ezeket a hülyeségeket.

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:15:16

SB már szórja a faszságait."Önöket ismerve biztos a tánc lesz".Az apád f@sza...

viola narvilly 2011.01.29. 20:16:03

@Trevlovics:
Hallodhülyevagy? Én simán kinézem ebből a gyökérből :D

rabia 2011.01.29. 20:16:17

@viola narvilly: igen, ez nagyon gusztustalan. hiányzik neki egy nagy verés valami lfszhoz hasonló trggyal.

MegLepke 2011.01.29. 20:16:37

Istenem, leszaladtam a boltba irsaiért és ennyi minden történt?! Erzsit viszont egyre inkább sziNpatizálom. (grammar-nazyk kedvéért direkt írtam így ezt a szót)

Kekec1 2011.01.29. 20:16:42

azért a nap fénypontja az lesz, hogy nem kell többet ezt a tengerimalacot hallgatni tovább :)

fran7 2011.01.29. 20:17:32

@zoxó: A mi földrajztanárunk sem értette miért nevet az egész osztály, amikor a zámbókról beszél.

Kekec1 2011.01.29. 20:19:34

értem én ezt a ki hol alszik és kivel problémát??? segítség, szőkülök, ki van kivel??

rabia 2011.01.29. 20:19:39

na, most ezt a jelenetet nem értettem kristálytisztán.

Traitor General 2011.01.29. 20:20:09

az olivér és az anikó tökéletes páros lenne

Kekec1 2011.01.29. 20:20:11

@rabia:
jólvan, már ketten szőkülünk :)

jörgömös 2011.01.29. 20:20:33

Olivért összeverték vagy csak szimplán mocskos az arca?

rabia 2011.01.29. 20:20:45

na, még a végén szandika lesz a lelki szemétláda

zoxó 2011.01.29. 20:20:45

@Trevlovics: Azért én megnézném, amint Keleti Andi ránéz Alekoszra, és mély búgó hangon megszólal: Na, összehozunk valamit? és egy-két-hé-négy...
Na, azt megnézném!

Kekec1 2011.01.29. 20:21:36

most kinek nyíg Anikó, Szandikának??? Na, ha valaki akkor Anikó most qrvanagyot esett a szememben.... azon se lepődnék meg ha a párbajról Aleket várja vissza...

pleb 2011.01.29. 20:21:38

anikó kezd ráérezni h gigi és béci elég sunyi :D

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:21:46

"Holnap lesz a nagy napja és ki kell aludnia magát".WTF?Mert?Szkander vagy sör-virsli lesz a bentmaradásért? Úgyis rákennek majd 100 kilo sminket. Nem tudom észrevettétek e, a profilképekhez képes a csajok úgy néznek ki mint a mosott szar,mint a fiúk,mintha tegnap fotóczkodtak volna?

rabia 2011.01.29. 20:21:51

egyelőre a takarítás vezet...

redhaven 2011.01.29. 20:22:03

üveg pezsgőn hisztizni?
ez a félóra semmi volt a retek legolcsóbban előállított félórája...
Véva a lyóhíredet nincs az a szidol ami kifényesítenő.
csak egy súlyos brokesz segítene rajt.
ha.
Béluska két hónapja alakítja a téli álomból 10perce ébredtet.

Ancilla 2011.01.29. 20:22:24

Nem értem Anikót.

viola narvilly 2011.01.29. 20:22:32

@Traitor General: @utcai_arcos: @Bogi és Burkó:
Köszi sokszor.
Kialudtam magam, jézusom, szerintem évek óta nem aludtam akkorát és olyan jól, mint most éjjel (ja, sírás + becherovka segített), de jó volt, hogy kiadhattam magamból a mérget úgy, hogy semmi sem tört itthon össze :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:23:49

@Kekec1: nyugi,az lesz!mi a francért mondaná Zsófit?Alek legalább néha nőnek tekinti,ha embernek nem is.Zsófi meg?

Trevlovics 2011.01.29. 20:24:41

most nem azért, mert biztos úgy van ahogy a villalakók néha mondják, mer egytől egyig mindegyik hihetetlen éles eszű és rendkívül őszinte, de akkor meg miért nem adják le azokat a jeleneteket, amikor anikóhoz nagyon közel kerül gigi meg béci, és utána meg azt amikor ellökik maguktól? látott ilyeneket valaki? vagy most anikó magának gyártja már a magyarázatot hogy miért lenne jobb a másik csapat? tényleg, nem tudom, hogy nem adnak le dolgokat, vagy mi van?

redhaven 2011.01.29. 20:24:58

@vörös áfonya: azér Anderka mer az elmúlt két napban nem hallotta a nevét a MÉDIÁBAN+kell a promó a tánciskolának.

the sandwich maker 2011.01.29. 20:25:58

@utcai_arcos: Bazsi rosszul ismeri a nézőket, mert a takarítás most 73%-on áll, muhaha!

viola narvilly 2011.01.29. 20:26:51

@Traitor General:
Ne röhögj! :)
Igen meglepődtem, mikor az első felébredésemkor fél 7-et mutatott az óra. Ilyen ritkán van.

Most amúgy mi az, amire szavazunk?
Értem, hogy mi és mi közt lehet választani, de mi itt mire szavazunk: :D

LuluBelle 2011.01.29. 20:27:03

remélem leadják Zsófinak még mielőtt kimenne, ahogy Anikó mondja Szandikának, hogy egyre távolabb kerül tőlük...
nekem eddig szimpatikus volt Anikó, de napról napra távolabb kerülök tőle

Trevlovics 2011.01.29. 20:27:50

hát keleti andrea azért nem nagy meglepetés, ugye a csatorna egyik jól bevált arca, táncos műsor, dzsungeles nyertes, reggeli műsort vezetett vagy mi. gondolom nem sok olyan ember van, aki ismert, mégse annyira pákó meg kiszel kategória és hajlandó is bemenni. talán még a csonka pici :)

Kekec1 2011.01.29. 20:28:15

@utcai_arcos:
ez logikus. De akkor mi van ezzel az "élő adásban közöltük, hogy hatan vagyunk" szöveggel?? ő volt a nagy szószólója a hatosnak...

Traitor General 2011.01.29. 20:28:19

ahogy elnéztem Alekosz Button fejét kapott a srác egy lájtos:-) alkesz-mérgezést:-)

Traitor General 2011.01.29. 20:29:38

@viola narvilly: csak mosolyogtam, nem vagyok én ló... hál istennek mert akkor itt tutulna Szandál az ajtó elött.
Én nem szacazok...:-)

Kekec1 2011.01.29. 20:29:48

@eltorzult valóságérzékelés:
végülis... vannak gonosz istennők is :) meg kétszínűek is :)

Trevlovics 2011.01.29. 20:30:28

eleinte anikóval úgy voltam, hogy nagyon szép, de totálisan buta. aztán telt az idő és úgy éreztem nem is annyira buta. egyre jobban tetszett, remélem most nem az jön, hogy egyre inkább nem buta de egyre genyább

Albino Vernyul 2011.01.29. 20:30:44

@pleb: Te nezed a musort, vagy elore megirt szovegkonyvbol dolgozol..? Jelenleg az derult ki megint, hogy a 4-es milyen sulyi, es bunko meg egymas kozott is...

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 20:30:58

@Kekec1: nem azt mondom hogy a ő a jóságos Szűzanya :D

slara 2011.01.29. 20:31:35

zsófi húzza ki magával samsonite bőröndben lacit is!!!!!!!!!!!!!

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:31:53

@Kekec1: emlékszel rá,hogy ez mikor volt?mert már senki.akkor sem volt igaz,amikor meghirdették.fiókba való ötlet volt.vagy kukába.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 20:32:06

@Traitor General: ja, lehet átnevezem magam eltorzult valóságshowérzékelésnek

viola narvilly 2011.01.29. 20:32:18

@Traitor General:
Szacazosz? Mivan? :D
Amúgy ismerjük egymást? Mi a kedvenc színed? Régi ismerős vagy új köntösben, vagy új ember, aki nem talált zárt falakat, de még nem töltött táblázatot?
Bocs, de az elmúlt napokban nagyon lemaradtam az itteni élettől.

viola narvilly 2011.01.29. 20:33:31

Zsófi, hogy érzed magad: Jóóóól, nagyoon jóóól.

Ökölberándul a kezem ettől az affektálástól.

Kekec1 2011.01.29. 20:34:42

Bírom Balázst :)))

rabia 2011.01.29. 20:35:59

rémes, amikor alekosz acélosan néz.

slara 2011.01.29. 20:36:28

@viola narvilly: én a kisollómmal szemezgetek....hol nyiszáljam magam.....és még valaki azt írta h zsófi nem vált ki érzelmeket:) hólapáttal mennék neki:)

rabia 2011.01.29. 20:36:36

mind egyforma a lányok ruhája, milyen unalmas.

Traitor General 2011.01.29. 20:37:08

@viola narvilly: nem tudok írni!!!! Szavazok szócskával küzdöttem:-) Tök új vagyok!! Nem tudom mi ez a táblázatos dolog! Ja és fekete!@eltorzult valóságérzékelés: hehe:-)

viola narvilly 2011.01.29. 20:37:19

@rabia:
Szerintem kb. olyan, mint mikor valaki istentelenül be van b.szva és próbál koncentrálni arra, hogy ami kettő, az valójában egy.

vörös áfonya 2011.01.29. 20:37:23

Olivér meg elcsöpög Alekosznak.

Kekec1 2011.01.29. 20:38:07

Jerzy :))))) Benne leszek a 10-ben :)))

ritus_ 2011.01.29. 20:38:11

nagyon bezabáltam grízestésztából.

Albino Vernyul 2011.01.29. 20:38:40

Gigi jol leosztotta Jerzyt... Kell is neki, mert aztan elkanaszkodik...:)

redhaven 2011.01.29. 20:38:50

@Trevlovics: kicsinálná a retek a lakókat,ha egy buli közepén bedingdongozna...

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:39:02

kövezzetek meg,nekem tetszik Éva.és nem nagyon értettem már délután sem a lógó melleket,nem lógnak azok!

vörös áfonya 2011.01.29. 20:39:38

Ez a kis spot kb hatvanszor volt már.Kissé unalmas.

MegLepke 2011.01.29. 20:39:59

Szandál megint úgy néz ki, mint aki a pornóoszkáron venne át díjat.

Kekec1 2011.01.29. 20:40:12

@utcai_arcos:
tied lehet, megkapod, csak vidd haza minél előbb :))))

vörös áfonya 2011.01.29. 20:40:27

@ritus_: Miből csináltad,grízből és tésztából?:)

redhaven 2011.01.29. 20:40:44

@Traitor General: majd ledobnád,ha nem jól lovagol a beste!
bocs...

viola narvilly 2011.01.29. 20:40:52

@ritus_:
Egészségedre! Csapasd szét egy hp-val.

ritus_ 2011.01.29. 20:41:25

@vörös áfonya: igen, de a hozzá szedett baracklekvárból főztem azért egy kis pálinkát, hogy legyen mivel leöblíteni:))

Kekec1 2011.01.29. 20:41:53

szakmai tapasztalatomra hagyatkozva..... :))))))))) szétröhögöm az agyam :))))))

ritus_ 2011.01.29. 20:42:13

@viola narvilly: köszönöm!!! tudom, lúzer vagyok, de zöld teát ittam hozzá (szétfagytam odakint, most értem haza).

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:42:41

@redhaven: húú,te nagyon hülye vagy :),ezt először elsőre meg se értettem,most meg alig tudok gépelni a röhögéstöl...

Kekec1 2011.01.29. 20:43:17

na, legalább ennyi, nem állt ki Anikó korteskedni

viola narvilly 2011.01.29. 20:44:03

@slara:
SSKK nem bírom az affektálást. Az 5 éves unokahugomra is rászólok, ha nyávog.

@Traitor General:
Na, akkor ha már azt elárultad, hogy fekete, akkor elárulhatnál többet is.
Itt egy táblázat, ezek vagyunk itt mi :))
Itt nincsenek zárt falak.
Ha akarsz bekerülni a nagy HV-VV adatbázisba, szólj!

ritus_ 2011.01.29. 20:44:33

gyorsan változnak a barátságok a vályogban...

slara 2011.01.29. 20:45:04

Anikó készítse ki az ellenőrzőjét,5 ös dicséret !

Traitor General 2011.01.29. 20:45:18

@viola narvilly: persze szívesen szimpatikus a társaság... hol a táblázat?

vörös áfonya 2011.01.29. 20:45:48

Nem tudom ti miért vagytok itt,én valamiért:)Alekosz

Kekec1 2011.01.29. 20:45:54

szép ez a magyar nyelv, a tietekkel szemben :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:46:15

@Traitor General: inkább hazudott volna?karakán kijelentés volt, élő adásban felvállalta,hogy tévedett.

viola narvilly 2011.01.29. 20:46:43

@ritus_:
Odakint? Hol voltál? Odakint a villán belül? :)

vörös áfonya 2011.01.29. 20:46:44

Ő mondja,hogy annyi mindent lehet csinálni és pont ő nem csinált eddig semmit:)

redhaven 2011.01.29. 20:47:38

@utcai_arcos: Sandynak szóljon valaki,hogy véget ért a lovaglás...
vigyenmá lehelletnyi stílt abba az ülésbe.
bakker.
nem slozin ül.

vörös áfonya 2011.01.29. 20:48:12

Ez a kis intermezzo az ajtó előtt nagyon vicces volt:)

Albino Vernyul 2011.01.29. 20:48:54

Rendmanias Alekosz..?????????? LOOOOOOOOOL..

Kekec1 2011.01.29. 20:49:35

:DDDDDD
Évának szőrös a háta? :??? :) erről lemaradtam :)
meg a hónaljborotválásról is :))))

redhaven 2011.01.29. 20:50:41

figyelitek,hogy a technika 20emberből képes nagysándornyi méretű tömeget varázsolni.
lehet magát Merlint kérték föl tanácsadónak.

ritus_ 2011.01.29. 20:50:48

@viola narvilly: igen, én voltam a titokzatos locsolóember. Tőlem borult ki Szandál:DD

rabia 2011.01.29. 20:51:10

sztem nem izgalmas ez a párbaj.

vörös áfonya 2011.01.29. 20:51:30

Ez milyen kedves,hogy Alekosz szülei is favágónak öltöztek:)

Kekec1 2011.01.29. 20:51:49

kééész, bepisiltem a' la' szandika :)))))))) Balázs bakker, ez mindent vitt :))))

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:52:25

@rabia: há még el se kezdődött :O!

rabia 2011.01.29. 20:52:52

balázs nagyon jó : ) (közben a gyerek meg fejreesett)

viola narvilly 2011.01.29. 20:53:06

@Traitor General:
A linket elfelejtettem, de már betettem.
Ha be akarsz kerülni, küldj nekem üzenetet a blogon keresztül, és ezekre válaszolj

Avatar
Haja
Kedvenc színe
Magasság
Diplomák száma
Neme(k)
Angol (geci szót tudja/nem tudja)
(öh, ha nem rég vagy itt, ezt nem biztos, hogy tudod mit jelent, ha nézted a vv-t akkor az és a válaszok alapján kitalálhatod, te mit válaszolj :)
Trágárság
Orgazmusok
Hangosan szexel-e?
Mit képvisel?
Témakör
A pömpölője/vaginája
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
Kellesz
(ezt csak a blogból ismerheted, ha olvasgattad az eddigieket)
Látott-e már pömpölőt?
Ha igen, akkor megfogta-e?
VV kedvence
Szuvenír joga van/nincs/sose volt
Szerelmes lett, vagy beleszeretett?
Lelki társa?
Irritálja a csoszogás?
Futkos a hátán a szőr?
Van a teste díszítve tetoválással/szilikonnal/piercinggel?

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:53:43

Jajj,most jönnek Zsófi legemlékezetesebb pillanatai is??

viola narvilly 2011.01.29. 20:53:45

@ritus_:
Amúgy nagyon lemaradtam a napokban. Most tényleg volt valami locsolóember?

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:54:16

Szeretném megköszönni mindenkiTŐL?? áááááááááá

Bogi és Burkó 2011.01.29. 20:55:28

jézusom! ragályos volt a falhúzás!

ritus_ 2011.01.29. 20:55:40

@viola narvilly: állítólag amikor Szandál kiborult, mintha lett volna ott valaki vagy valami locsolóember vagy mi, pontosan nem követtem le a dolgot...Lehet, hogy Szandál csak valami médium és szellemet látott, vagy megjelent neki Buci hirtelen.:)

Traitor General 2011.01.29. 20:55:54

meghatódtam.....
tud sírni egy mongúúúzzzz

Traitor General 2011.01.29. 20:56:32

@ritus_: egy szál semmiben lovon....

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:56:55

ó,ez az Anikó Zsófi búcsú, hát, ez huh, ez kicsit szívszorító volt.a pasik ilyenkor csak hátbavágják egymást.ezért szeretjük ezeket a piszkos némbereket!

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.29. 20:57:13

aleknak legalább lehetett valamiből búcsúfilmet csinálni

vörös áfonya 2011.01.29. 20:58:31

@viola narvilly: Volt locsolóember,aki meglocsolta a műfüvet és behozta a kólát,ami a Bucié.Így volt.

Flood 2011.01.29. 20:58:45

Csirkemellet azért szeretem, mert azon nem ismered fel, hogy az egy állat :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.01.29. 20:59:31

3 fős szurkolócsapat?ej,ez kicsit eldőltnek tűnik.

ritus_ 2011.01.29. 20:59:39

@vörös áfonya: azt a Buci hagyta ott? Mármint a kólát a pulton?

christaylor 2011.01.29. 20:59:41

Jézusom, ennek a Zsófinak szinte nincs is feneke!

Traitor General 2011.01.29. 20:59:47

zsófi legjobb pilanatai: aha ugrált, evett, oszt gatya

fran7 2011.01.29. 20:59:59

Szerintem Zsófi elbúcsúzása elég korrekt volt erre bevágnak róla egy idióta klipet. Aronoson halkan mosolyog és belül sír.

MegLepke 2011.01.29. 21:00:06

Még én is elmorzsoltam egy könnycseppet az Anival való búcsúján. No de miért nem vágták be a habüstből evését? Igen jellemző pillanatok...

viola narvilly 2011.01.29. 21:00:22

@ritus_:
Tehát túl sokat ivott.

@vörös áfonya:
Ja, hát Buci kólájától én is rosszul lettem volna.

Traitor General 2011.01.29. 21:00:54

zsófiban semmi nőies nincs... és nem ez a legroszabb tulajdonsága

MegLepke 2011.01.29. 21:00:57

@christaylor: és most látom, hogy a lábai között is át lehet köpni.

ritus_ 2011.01.29. 21:01:05

@viola narvilly: áááááá, dehogy:)) bár a fő alkoholista szerintem a kazalfejű...

Trevlovics 2011.01.29. 21:01:30

istenem pedig annyira összeillenének... vagy mondjuk inkább úgy, hogy megérdemelnék egymást? :)