Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X45

2011. január 29. 12:00 - Hódos Hajnalka

Ha nem a barátnőmmel néztem volna az összefoglalót, nem tűnt volna fel, hogy Éva lila pamut zoknit visel a tűsarkújához, és nem születtek volna jobbnál jobb gondolatok arról, hova rohan Szandika. Neki is Anikó a kedvence és azon is egyszerre szisszentünk fel, hogy Andris zakója megint két számmal nagyobb vállban, mint kellene. Éva, Szandi, Anikó és Jerzsi lovagolni megy, korán kelnek, Éva sminkel és az alkalomhoz illően tűsarkű lakkcsizmában és szövetkabátban indul neki a kalandnak. A Tordas táblánál röhögés a mikrobuszban, Éva felsikolt, na én erre nem jövök többet, majd természetképek. Madarak szállnak, őzike legelészik.

A Lakókat reggelivel várják, zabáljunk be gyerekek, mert otthon nincs kaja! Szandika egy mozdulattal szétszedi az ülőgarnitúrát, úgy is van. Szandika egyébként kicsi kora óta lovagol, lovak közt nőtt fel, az apja most is tart lovakat. Jerzsi szegény, mint majom a köszörűkövön, még véletlenül sem találja meg a ritmust a lóval, Éva elviháncolgat, Anikónak szép a testtartása, ő is évekig lovagolt. Szandika még véletlenül sem hallgat a lányra, aki kéri, jöjjön vissza a többiekhez, a ló megugrik, a Plasztikcica meg akkorát esik, mint az ólajtó. Jerzsi megijed, ledobta a Szandit! Pont az esés pillanatát látta és azt hitte, baja esett. Nem, csak beindult a gyújtás, most a hisztié. Eltakart arccal, hüppögve ered neki, mindenki ismer, mindenki tudja, hogy lovagolok! Aztán rohanni kezd a vakvilágba, az operatőr körülbelül ugyanolyan edzett lehet, mint Olivér, legalábbis a lihegésből ítélve, Jerzsi és Éva is futnak a hisztigép után. Mekkorát röhögnék, ha még esne is egy hatalmasat. Vagy az operatőr. Jerzsi elkapja, Szandika visít, én meg azt hittem, hogy valami baja van, pedig csak bolond a lelkem!

A Villában csendes az élet, Olivérnek a hat kilométer tekeréstől olyan izomláz van a seggében, de olyan! Nem is tudja, mi lesz a seggével. Gigi érkezik a Villába, volt ultrahang, mellkasi röntgen, vérvétel és kapott egy csomó gyógyszert. Reméli, Jerzsi jól érzi magát. A lovardába állatszállító érkezik, Szandi szerint kiscocák. Én remélem, hogy kan vaddisznók, kiéheztetve. Csak ez mangalica, ez harap. A feladatuk, hogy a malacok nyakába kötött szalagok közül minél többet megszerezzenek, ezeket dellára válthatják. Természetesen visítva, rohanvást megindulnak a megrettent malacok felé, szegény kis állatok azt sem tudják, merre meneküljenek, Anikó igeeeen csatakiáltással megszerzi az első szalagját, Éva visít, ott is van még egy, azon a kis szaroson! Andris behallózik a Villába, lehetőleg ne káromkodjatok! Nincs bocsánat! Gombi éppen okádik. Igyekezzetek. Barátnőm szerint kéne szólni Andrisnak, hogy ez nem a Tűzvonalban, aztán értetlenül nézünk mindketten, Anikó és Olivér sugdolózás miatt büntetést kapnak. Nem, én se láttam, mikor és hol sutyorogtak. Visszavonásig a riportszobában levő kézi mikrofonba kell beszélniük és ha megszegik rettenetesen súlyos büntetésre számíthatnak.

Játék, az otthon maradt lakóknak a beszámolók alapján elő kell adni, mi történhetett a lovardában. Könnyű dolguk van, mert Anikó elmesélte nekik, hogy nagyon durvus volt gyerekek, és annyi ló volt! Meg kutyahelyek! Szandika elpanaszolja, hogy leesett a lóról. Ledobott, mint a szar, úgy megszégyenültem! Zsófi a stúdióból kapcsolja a helyszínt, Olivér a riporter, aki Jerzsinek (Gombi) tenne fel kérdéseket, de az csak sír, hol a Gigi? A Gigi jól van? Alekoszra igazán remek feladat jutott, ő a ló. Úgy látom, vemhes. Gigi (Anikó) örül neki, úristn, ez egy ló, úristn! Várjatok, mert sír a Dika! Igen, Szandika betakarózott a pléddel és alatta picsog. Ne vedd le ezt rólam légyszi! Hát azért, mert leesett a lóról! Ani, ne most. De ne most! Ne sírj már, Dika, ezen már túl vagyunk! Olivér idegesen rágyújt, miért sír a Szandi, mikor kimehetett lovagolni? Éva részletesen elmeséli neki a történteket. Gondolom, húzta le a hangulatot. Hát azért ott nem tudta. Felesleges neki minden, semminek sem tud örülni. Olivér nagyon szereti Szandikát, de van egy-két tulajdonsága, ami egyből kiveri nála a biztosítékot és helyre kell, hogy tegye. De ledobott a ló Olivér! Tudod, milyen égő volt? De Szandimandi, ez miért lett volna égő? Mert engem nem dob le a ló!És a te hibádból? Félig-meddig mert figyelmetlen voltam, bazmeg, ha ezt a Sanyi meglátja! Én ebben vagyok a legjobb, ez olyan, mintha te csődöt mondanál humorba’! Én azon röhögök, mit fog szólni a Sanyi, a barátnőm azon, hogy Olivér és a humor egy mondaton belül szerepelt. Szandinak abból is elege van, hogy mindenkinek meg akar felelni.

Jerzsi légvallomást intéz Gigihez a nyugiszobában, fú olyan sokkban voltam drágám, olyan sokkban! Szabad a csók, fütty! A szerelmesek egymás karjaiba hullnak, megint kapunk büntetést, úgyhogy ezt használjuk ki! A csókolózás alatt barátnőm kifejti, hogy Giginek jó a teste, de az arcvonásai durvák és a haja borzalmas. Én bólogatok és kipihenem idegileg a lovas sztorit, egy unicummal. Gigi és Jerzsi büntetését két nappal meghosszabbítja a kegyetlen stáb. Készülnek a kortárs beszédek, Alekosz csapata a nyugiszobába vonul, Jerzsi is velük tart. Zsófi azt szeretné, ha arról szólna a kampány, hogy igazából nem is tudja, miről szól a kampány. Mi lenne, ha az lenne a szlogen, hogy az ész a fontos, nem a haj? Béci egy elemi erővel feltörő húbazmeggel elveti az ötletet, mi visítunk. Szandika a hálóben fekszik, Éva nem megy be többet hozzá, nem jössz? Nem mén, Olivér nagyon haragszik rá. Önző módon a saját problémáival van elfoglalva. Zsófi gondolkodik, igen, jól hallotta mindenki. Alekosz csapatának megvan a szlogenje: mindig, minden körülmények között, a másik csapat igen nyögvenyelősen halad a munkával, te most mit csinálsz Kicsilány? A kampányomat. Légyszi kicsit ne fügyülj, hogy ne rontsam el, amíg átírom! Csak két percet kérek, nem tudok beszédet írni úgy, hogy nincs csönd. Jó, akkor Zsófi bemegy a szobába. Gigi megérti, Béci nem, mondhatok valamit? Nem. Zsófi, kicsit vegyél vissza!

Újabb levél érkezik, a két csapat vonuljon félre és állítsa össze a rendelését. Rendeljünk csirkét meg rizst és azt meg lehet melegíteni. Laci attól tart, hogy megcsinálják a kaját és valaki megeszi a felét. Anikó felcsattan, ebben a csapatban mindenki annyira okos, és senki nem hallgat a másikra! Mi van veled, nem ismerek rád, úgy viselkedsz mint egy hülye! De most mit idegeskedsz? Volt A meg B variáció, választhatod az Alekoszt is! Anikó aranyos, ahelyett, hogy addig ütné Zsófi fejét az asztalba, míg mozog, inkább könyököl, aztán Bécinek panaszkodik. Olyan oldala jött ki, hogy nem is tudom hova tenni, ő akarta, hogy kiválasszák! Béci szerint mindketten gyerekesen viselkedtek, megérti mindkettejüket, de nem fog egyikük pártjára sem állni. Nem is kell, csak elmondtam, ami bánt. Ha minden igaz, Zsófi utolsó nyígását láthatjuk, mondjuk azt csőstől. A nézők döntése alapján Zsófi és Alekosz a nyugiszobában töltik együtt az éjszakát. Zsófi kiborul, és ha megszegem, akkor mi van? Alekoszon, mintha egy gombot nyomtak volna le, elkezdi a szokásos na, összehozunk valamit szöveget. Zsófi nyöszörög, még két napot vagyok itt, biztos vele fogom tölteni! Egy olyan emberrel, akit a hátam közepére kívánok! Amúgy is mindenki tök külön van, most már egymás kajájához sem lehet nyúlni. Elég valószínű, hogy megyek haza szombat este. Jerzsi félhangosan odaszól, ez a játék nem habostorta.

Zsófi megint nyavalyog, nem akarja, hogy holnap mindenki miatta kapjon büntetést, Éva és kit érdekel Zsófizik, Gig szerint, ha ez nem fér bele Zsófi erkölcseibe, akkor ez van. Alekosz cipőt pucol és vitába száll Gigivel, hogy az ne keverje bele az erkölcsöt, de nem érdekel mert megjöttek a többiek és mindenki az ünnepeltet keresi, én vagyok az, bibibíí, hol a szülinapos, itt vagyoooooook, harrmincnegyedik! Délután még huszonhét voltál. Rohan az idő!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám, ha lennének.

Mindenki örüljön, hogy S. küldi őket, és istenítse is. Én is azt teszem. 

Címkék: vv4
1094 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mama ottmarad 2011.01.30. 00:48:22

@MegLepke: Nekem a Buborék buborék, de csak itt csak neked egy ide illő Varró Dániel remek:
sms#6
hogy mondjam el milyen nagyon szeretlek én ha bakker
nem áll rendelkezésre csak 160 karakter

mama ottmarad 2011.01.30. 00:51:38

@Olikincs: ezért értékeljük Hajni munkásságát első osztályúra. Első osztájúra.

mama ottmarad 2011.01.30. 01:00:01

@kérődzőgiliszta: nincs itt hatos, kb egy percig volt. Aztán sorban lelépett mindenki, a látszólag maradók is csak azért mondták Zsófit, mert Alek ellen vannak. Olyan volt ez, mint a való életben a választások, valaki ellen szólt a voksuk. A vicces, hogy Jerzy után Zsófi volt a második, aki tulajdonképpen kilépett belőle. Egy stabil szövetség van, a testvéreké. A négyes ugyan már hetes, de több benne a bizonytalan, bármikor az oroszlánok elé dobható áldozat. Mint a két szépfiú, Éva, és Szandál is. Sőt, Oli is kikezdhető, már ha nem beépített, mint ahogy sokan állítják. Laci totál egyedül volt és amradt. Anikó talán ügyesen taktikázik.

mama ottmarad 2011.01.30. 01:08:01

@MegLepke: én is köszönöm neked a szép verset.
Hátamon a púpom.
Megbékélnék vele,
Ha tudnám biztosan,
Hogy én vagyok a TEVE.

MegLepke 2011.01.30. 01:11:25

@mama ottmarad: kapsz még egyet. Gombóc Artúrosat.:)

A csokihóhér dala

Ej, ti bűnös csokik!
Gyertek csak közelebb!
Most legyetek bátrak,
Ahogy megjelenek!

Nagy, komplett talpammal
Felétek csattogok.
Így hallassátok hát
Édeskés hangotok!

Ropogósak vagytok?
Nugátok? Nápolyik?
Nagy vagány töltöttek?
Most melyik hova bújik?

Gyön a csokihóhér!
Ez a tény álladék.
Szájam katlanában
Már gyűlik a nyáladék.

Hamm. - Mondja egy hang.
Talán az enyimé?
Találja ki bárki,
A csokit lenyelim-é?

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 01:16:44

Bakker, elszállt a postom:-(
@mama ottmarad:
Pont erről írtam!
Oliék elkezdik leszalámizni Ráczékat!
Anikó is bész@rt, rájött, hogy vagy ő, vagy Gigi a következő szelet.

mama ottmarad 2011.01.30. 01:17:52

Valamit nem értek, valamiről megint lemaradhattam. Ha Anikó nem ment ki Zsófival a nyugiba éjszakára, mit keresett Éva helyén a Szandi mellett? Hová lett Éva, vérvételen vagy gombátlanításon volt? Vagy Szandesz hagyta ott a közös ágyat a piaszag miatt, és foglalta el a megüresedett ágyat? Mert a sötétben Szandinak panaszkodott az Anikó, az tisztán kivehető volt. De hogy melyik éjjel, az sosem fog kiderülni.

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 01:19:30

Jersey a két bites agyával is felfogta, hogy az első célpont ő lesz a Ráczék ellenni offenzívában!

mama ottmarad 2011.01.30. 01:19:56

@MegLepke: köszönöm ... most muszáj egy falatot, csak egyetlen falatocskát ...

mama ottmarad 2011.01.30. 01:23:15

@kérődzőgiliszta: a zöld kendőtől infarktust kapott, még tart a hatása. Meg nem is szertette a kis nyákos békakirálylányt.

mama ottmarad 2011.01.30. 01:29:50

@mama ottmarad: Csokinász az avaron

Két nagy mohó csoki
egymásra rádobva,
egymásra rádobva,

olvadós máz-nyákot
csuszpájzoz egymásba,
csuszpájzoz egymásba,

- flotty és flötty - vonaglik
az olvadék nyúlvadtan,
az olvadék nyúlvadtan,

egymásba átbarnul
meleg-kéj-ragacsban,
meleg-kéj-ragacsban.

Egyre totymékosabb-
lögymösebb a behnye.
…A csokikat egyébként
egy párocska feledte

maga alatt sajnos,
miközben a kertben
minimum
smároltak.

(szét offoltuk a posztot)

MegLepke 2011.01.30. 01:37:11

@mama ottmarad: :DDDD Király! (nem L. Norbi!!!!) Szét szoktuk ilyentájt...:)

MegLepke 2011.01.30. 01:37:47

@mama ottmarad: igen, köszi.:) Ha lehet, marcipánból.:)

mama ottmarad 2011.01.30. 01:37:55

elöl hagyom, ha kérnél, jó?
Most mehetek megint fogat mosni. Akkor már le is fekszem, csak lusta voltam a fotelből kikecmeregni. Jó éjt. Boborján altasson :)))

mama ottmarad 2011.01.30. 01:40:00

Marcipános nincs, ez 97%-os, belga, és narancsos.

MegLepke 2011.01.30. 01:42:27

@mama ottmarad: :))) Köszi! Jó lesz a belga is! Jóccaka!:)

mama ottmarad 2011.01.30. 01:44:03

Azóta is a Dolák-Salyn röhögök. A bábszínházban az előttem ülő apuka a kicsi fiával nem értette, hova keveredett, és miért röhög a néni a háta mögött olyan nagyon, Én nem tehetek róla, ezeken visítok, sokan meg nem értik... velük álmodjunk szépeket :)
NPá pá

Kazatel 2011.01.30. 04:57:08

Az volt már, hogy a borsonline-on elöbb volt kint a végeredmény 71-29, hogy a párbaj véget ért volna.
Az ottani kommentekből -amíg nem szedik le- még látszik.

www.borsonline.hu/news.php?alekosz-kiutotte-zsofit-a-villabol-&op&hid=38305

LuluBelle 2011.01.30. 08:22:08

érdekes, hogy ezek ott bent milyen hamar elfelejtik a sértéseket... Olivér a múltkor még gonoszozta Anikót, Anikó ordított Évával, most meg itt napraforog... Alekosz legjobb barátozza ezt a patkány Olivért, aki megitta a pezsgőjét.

Én befejeztem a VV4 nézését egy időre. Nekem fura, hogy a gerinctelen patkány stílus a nyerő és hogy az RTL ezt preferálja. Majd újranézem, ha olivér távozik. Lehet, hogy már nem nézem többet a vv4-t? :)

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.01.30. 09:19:50

Nnna. Eltelt a harmadik (?) hónap is, kezd kialakulni a véleményem.
1) Éva egy gerinctelen alkoholista. Gyakorlatilag lemegy kutyába a piáért: Mikor Alekoszék visszajöttek a gokartból, egyből odasomfordált hozzá, és az volt az első kérdése, nem bontják-e fel a pezsgőt. Szánalmassá a hangnem és az arcjátéka tette: nem volt rajta mosoly, a hangjából pedig sütött a könyörgés.
Tornádóhoz hasonlóan kavarja a szart mindenki körül, de ha előveszik, annyi esze nincs, h okosan hárítson, olyan szinten hazudtolja meg magát, h az sem hisz neki, aki ott se' volt. Ahogy a pasikat húzza odabent, egy rhibansznak is a becsületére válna. A legirritálóbb személyiség, a real életben már pofán b*sztam volna egy drótkefével.
2) Az rtl vagy ennyire szomjazza a balhét, vagy ennyire nincs képzelőereje (gondolom, az előbbi), de hónapokra valódi kihívások és feladatok nélkül magára hagyni ennyi embert összezárva, nem műsorszerkesztés, hanem beleszarás. Nekem folyton a BB-k jutnak eszembe, ahol mindig volt mit mutatni, mert nem csak látszat-feladatokat kaptak (öltözz Boney-M-nek, gratulálok rtl); ott mindennap rendelniük kellett a kaját, ott a cigi és pia is pénzbe került, nem az volt, h amit kimondtak, megkapták. Ott a villamester feladat nem abban merült ki, h nyitogatta a bőröndöket. Ha büntetés, akkor cigimegvonás pld. Kicsit keményebb és érdekesebb volt. Szerintem szereplők kiválasztásában a tv2 anno sokkal tehetségesebb volt. Idézzetek valamit Indiántól (whothefuckis???), és idézzetek BB Zsanettól, vagy Renátótól. Az a szerencséjük, h van nekik itt ez az Alekosz. Nélküle gyakorlatilag anyázásból és vandálkodásból állna az egész. Folytatom, most éhes vagyok.

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.01.30. 09:34:36

Szereplőkiválasztás folyt.:
Nagy mellé volt Laci, Gigi, Gombi, Jerzy, Leonidasz és Zsófi. Annyira unalmasak és inaktívak, h akkor sem érzékelhető a jelenlétük, ha épp őket mutatják. Bécinek a fogkrémjébe tuti, lónyugtatót kevernek. Benne legalább a nevetése érdekes. A Gombinak is adhatnának feladatot, mert ő is érdekes lenne, csak nem tud magával mit kezdeni.
3) Nem kellene erőltetni a Gigi-Jerzy vonalat, mert teljesen hiteltelenül hozzák a szerelmespárt. Ráadásul Jerzy annyira meleg, h akkor sem hinnék neki, ha élő adásban megdugná a Gigit.
4) Engem irritál az a részrehajlás és befolyásolás, amit a három műsorvezető produkál. Kapar, nagyon kapar az rtl, h az aktívabb szereplők maradjanak benn. Nyilván. Csak ezt sokkal finomabban, intelligensebben kellene. A négyesnek gyakorlatilag bármit szabad, olyan dolgokat engednek meg nekik, amiért mások büntetést kapnak. Ez nekem rohadtul csípi a szemem. Befolyásolják a műsor menetét okosabban, vagy csináljanak inkább szappanoperát.

Azt hiszem, egyelőre ennyi. Kéremkapcsoljaki.
:)

ritus_ 2011.01.30. 09:56:41

Jóreggelt!

Gáz, hogy reggel tízkor Dallast nézek? Asszem megkezdődött a szellemi leépülésem...

Na szóval, sixx is megírta, hogy a bors mennyire jól informált egy "szaklap"...

comment.blog.hu/2011/01/30/a_bors_elore_tudta_a_valo_vilag_parbaj_vegeredmenyet

vörös áfonya 2011.01.30. 10:02:41

@ritus_: Dehogy gáz,én Garfield-et néztem:)

krumplicukor 2011.01.30. 10:32:44

@LuluBelle: Szerintem nagyon sokan azt felejtik el, miközben nézik ezt a műsort, hogy bizony idekint is pont ugyanígy viselkedünk, csak nem tűnik fel, egyrészt mert általában hosszabb idő telik el a reakciók között, és mert kevesebben tudnak róla, nem annyira koncentrált az egész, mint a VV-ben.

Igen, van h nem tetszik az amit a barátnőd csinál, meg is mondod neki, van, h még be is sértődtök egymásra, de aztán megbeszélitek és rájöttök, h mekkora hülyeség volt az egész. Hétköznapi beszélgetéseink nagy részét az teszi ki, h éppen mi van a másikkal, illetve a harmadikkal, aki épp ott sincsen, és ezt nem tartjuk pletykának, mert végülis csak azt akarjuk tudni,h mi van másokkal. Totál részegen megisszuk a másik pezsgőjét, és amikor látjuk, h gáz van, akkor letagadjuk, majd észhez térünk később, és bevalljuk, h ja, valóban. És azokat az embereket akiket szeretünk, azoknak is látjuk a hibáit.

Őszinte leszek, én eddig egyik villalókótól sem láttam olyat, amióta nézem, ami ne lett volna felvállalható, ami ne lett volna emberi, és ami ne lett volna teljesen természetes. Olyan, ami miatt el kellene ítélni. Egyikőjüknél sem.

Egyébként én nagyon élveztem a tegnapi összefoglalót, a bulizós társaságot, Alek kiakadását (amiben csak részben volt egyébként igaza), azt ahogy utána kavartak, Gigi hátsó ügyködését (az is szép volt :)) ), Éva árulkodását, Béciék kibeszélős, Oli letagadom-majd beismerem produkcióját.

És ami a következő párbajt illeti: megnéznék egy Oli-Lacit.

viola narvilly 2011.01.30. 10:37:45

@krumplicukor:

Öh, tarts prűdnek, maradinak, meg minden ilyesminek, de számomra nem természetes és hétköznapi az, hogy valaki kurva volt (Gina - bár tiszteletreméltó, hogy felvállalta), hogy valaki a punettijét simogatva szerepel fényképen a neten (Éva), hogy valaki a farkát simogatva szerepel fényképen a neten (Erzsi - de lehet, hogy video is van, nem tudom), ésatöbbi.

viola narvilly 2011.01.30. 10:38:30

@ritus_:
Én a retken a mesékre voltam kapcsolva :)
Úgyhogy nem gáz :)

viola narvilly 2011.01.30. 10:39:43

@viola narvilly:
Na, bevágták a pofámba Zagiba Zoltánt. Most kapcsolom ki a tévét.

krumplicukor 2011.01.30. 10:47:49

@viola narvilly: Lehet h nem voltam érthető, én kifejezetten arra gondoltam, amit benn a villában mutatnak, ahogyan ott viselkednek. Nem arról, h mik voltak előtte. Az egy teljesen más történet, nem erről írtam.

vörös áfonya 2011.01.30. 10:49:19

@Lanois: Megkaptad Hajnitól mélben előre?

LuluBelle 2011.01.30. 10:51:54

@krumplicukor:
értelek, ugyanakkor - mint mindenki más is - magamból indulok ki. én soha nem vettem el a másét, és valószínűsítem, hogy ez után sem fogom, még részegen sem...
olivér csupaszseggel párnára ülése számomra elitélendő, nekem ez valahogy nem természetes. Olivérrel az a baj, hogy egy gerinctelen suttyó patkány, ő nem véletlenül tagadta le, illetve kente másokra a dolgot, hanem másokat akart kínos helyzetbe hozni, röhögni akart másokon. a csináljunk valamit buliból és Olivér viselkedése között ég és föld a különbség, ő rosszindulatból teszi, de említheném Évát is, ő is ilyen jellemtelen ember.
Igen, látom azok hibáját, akiket szeretek, de szándékosan nem bántom meg őket, és bizony, nem beszélek a hátuk mögött olyat, amit ne vállalnék vele szembe. (Éva mikor Szandikát beszélte ki, tagadta, majd utána, hogy de nem úgy volt stb stb...)
Tudom, a villában nincsenek barátságok, inkább csak érdekközösségek. (Anikó, aki éppen azt kedveli, aki az érdekét szolgálja).. Valószínűleg ezek az emberek a való életben SSKK nem barátkoznának egymással. A való életben Olivér porig alázná és csicskáztatná Alekoszt, de Éva sem méltatná egy pillantásra sem. Igen, játék, mindegyik nyerni akar és mindegyiknek megvan a saját taktikája, csak kezdenek a valódi jellemek is előjönni.

viola narvilly 2011.01.30. 10:53:50

@krumplicukor:
Ja, akkor félreértettelek.
De nekem időnként az sem természetes, ami ott történik - bár az is igaz, hogy soha nem voltam összezárva senkivel így.

vörös áfonya 2011.01.30. 10:54:28

@Lanois: Átpasszolnád?És akkor elsőzhetek.

Lanois 2011.01.30. 11:00:21

@vörös áfonya: nem kaptam rá felhatalmazást.

krumplicukor 2011.01.30. 11:00:35

@LuluBelle: Valószínűleg én vagyok elnézőbb, talán. Pl. Olit nem tartom rosszindulatúnak, csak elég sok észt kapott, márpedig az ilyen emberek ritkán szoktak szimpatikusak lenni. Hosszabb idő kell, h megismerd őket. De nekem ő az a kategória, akinek jó a barátjának lenni, mertha két évig nem beszéltek, és egyszer csak felhívod hajnalban, h leállt a kocsid, és jöjjön el érted, jönne.

Anikót eleinte butusnak tartottam, azt hiszem nem volt igazam, nem az. Szerintem vannak olyanok, akiket tényleg kedvel a villában, de azok nem a jelenlegi csapata között vannak.

Gigi is egyre jobb, az a csaj szemrebbenés nélkül olt, meg irányítgat, szerintem jobban csinálja mint Olivér. Kevésbé feltűnően, szóval jobban.

Éva szerintem meg egyszerűen ilyen, egyáltalán nem tartom rosszindulatúnak, elég őszinte csaj, csak nagy a szája, és imád pletykálkodni. És nem veszi észre, ha éppen nagyon átvágják a palákon.

Az Oli-Alek kapcsolatban meg szerintem nem Oli az, aki irányít...

vörös áfonya 2011.01.30. 11:04:12

@Lanois: Akkor várok(csalódottan elkullog).

LuluBelle 2011.01.30. 11:08:48

@krumplicukor:
Én inkább azt mondanám, hogy Olivért az a kategória, akinek ne akarj az ellensége lenni.
Anikó nekem sokáig nagy kedvenc volt, de ez a pálfordulása nem tetszett. Azt megértem, hogy a savanyúékkal sem akar lenni, bár talán Laci meg Zsófi volt az, aki lehúzta a kezdeti 6-ost, majd 5öst...

Valószínűleg nekem azért nem tetszik Oli-Éva viselkedése, mert én teljesen más vagyok és nem tudok azonosulni velük, én mást tartok poénosnak, mint ők.
Alekosz is jobban kiteljesedne, de talán még Szandika is, a többiekről ne is beszéljünk, ha Olivér hazamenne onnan. Nem biztos, hogy unalmas lenne nélküle.

Ami miatt viszont nekem elegem lett belőlük, az a RTL részrehajlása, manipulálása. Tudom, a nézettség a fontos.

ritus_ 2011.01.30. 11:10:40

@viola narvilly: :))) nálam még mindig a Dállász megy. Vasárnap reggeli megamaraton:))) Ez a Dzsoki olyan mint Olivér. Egy tetűláda.

viola narvilly 2011.01.30. 11:12:03

@ritus_:
Áh, Dzsoki jobb :)
Én kilőttem a tv-t, mert Zagiba Zoltántól és a pénztalizmánoktól nagyon viszket a tenyerem...

ritus_ 2011.01.30. 11:16:02

OFF

kezeket fel, aki érezte tegnap a földrengést.

ON

viola narvilly 2011.01.30. 11:20:46

@ritus_:
A jósolós ember a tv-ben. Aki ad pénztalizmánt. Meg kell mondanod, mikor születtél és mi a keresztneved, és este ki kell raknod a konyhába papírpénzt, amire ráküldi a pénztalizmánt.

ritus_ 2011.01.30. 11:22:22

@viola narvilly: besz*rok. Ilyen is van? És kilép a testéből, majd megjelenik a konyhaasztalon, és lenyúlja a lóvét, mi? :)))

viola narvilly 2011.01.30. 11:25:35

@vörös áfonya:
@ritus_:
Nem tudom pontosan hogy történik, de múltkor hallottam a tv-t, valaki betelefonált, és elmondta, hogy azt a pénzt, amire a pénztalizmánt küldték, elköltötte :D
Akkor mondta ez a Zagiba, hogy az baj, akkor új pénzt kell kirakni és arra újra elküldi a pénztalizmánt.
LOL

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.30. 11:25:47

@ritus_: én éreztem. de azt hittem, hogy egy nagyobb kocsi dübörgött el az utcán, vagy hangrobbanás.

ritus_ 2011.01.30. 11:26:53

@Gildor Inglorion: woow. Nem tudom milyen lehet, azért kérdezem. Itt semmit sem lehetett érezni belőle (jó, mondjuk messze is vagyunk)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.30. 11:27:07

azért az sem volt semmi, amikor alekosz a zsófivalalvás végén elkezdte énekelni az éjjel érkezemet :)

viola narvilly 2011.01.30. 11:27:47

@Gildor Inglorion:
Te Gildor, én lógok neked tankönyvekkel.
Dobj már egy üzenetet légyszi, elküldöm postán, mert a pofámról lesül a bőr, hogy nem adtam vissza a könyveidet.
(a szú vagyok)

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 11:30:31

@ritus_: és legalább ugyanannyit iszik mindkettő. az egész Ewing család alkesz kb. állandóan ittak minden részben és minden jelenetben:)

Lanois 2011.01.30. 11:31:06

@Szirénke: A internet nevü világhálón.

viola narvilly 2011.01.30. 11:31:37

@ritus_:
Szerintem vicces :D
Szokott lenni rontáslevétel, meg pénztalizmán, meg kiskutyafasza is karikákra vágva.
De mostanában állandóan ez a Zagiba van, és már hányok tőle.
Október tájékán volt, épp valami nő volt a műsoradó, általában egészségi állapotot kérdeztek az emberek. Minden másodiknak azt mondta, hogy lát egy kis megfázást. Hát ezt október-novemberben nehéz lehet látni baszki.

viola narvilly 2011.01.30. 11:34:35

Gondolkodtam, hogy mit egyek ma.
Van lefagyasztva egy kis karaj.
Szerintetek mit csináljak belőle, rántott húst? :D

ritus_ 2011.01.30. 11:37:22

@szédült nőszemély - forza: ja, tudom, egyik haveromék így szilvesztereztek. Megnéztek egy részt a Dállászból, és amikor Júingék ittak, ők is bedöntöttek egy felest. Állítólag nem bírták végignézni a részt:))))

Meg volt valami pihentagyú, aki megszámolta, mennyit isznak egy részben. Állítólag a legtöbb 86 volt:D

ritus_ 2011.01.30. 11:38:27

@viola narvilly: én azon borulok meg, amikor felhívják ezeket, hogy mondjanak valamit az anyagi helyzetükről vagy egészségi állapotukról. Bakker, nézz bele a pénztárcádba vagy menjél orvoshoz...:))

krumplicukor 2011.01.30. 11:38:31

@LuluBelle: Szerintem nem hajlanak részre, csak a többiek nem csinálnak semmit sem. Mármint a csendes, hátulról támadok kavarósok ;) :) Laci magánszáma azért elég nagy teret kapott, bár jobb lett volna, ha nem ;) :)

vörös áfonya 2011.01.30. 11:38:49

@ritus_: Ott száraz a levegő,mindig fúj a szél,kiszáradnak szegények,na:)

ritus_ 2011.01.30. 11:39:06

@viola narvilly: igen, de vigyázz, le ne csússzon a panír, és szigorúan hideg olajba tedd bele. Közben fogyassz el egy üveg bort és szívj el egy doboz cigit:))

ritus_ 2011.01.30. 11:39:32

@vörös áfonya: ez a rohadt globális felmelegedés... eszembe sem jutott, hogy ez az oka:))

ritus_ 2011.01.30. 11:40:01

@vörös áfonya: ez a rohadt globális felmelegedés... eszembe sem jutott, hogy ez az oka:))

viola narvilly 2011.01.30. 11:40:23

@vörös áfonya:
Ja, azt semmiképp nem is tettem volna :))

Pénteken jól kitaláltam, hogy a hétvégén székelykáposzta lesz, mert egy kiló lapockám van lefagyasztva, de aztán úgy döntöttem, hogy jövő héten csinálom meg, akkor jönnek haza szülők nyaralásból, viszek át nekik, éhen ne haljanak, mikor hazaérnek :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 11:40:24

@ritus_: beszéltük itt a blogban régebben, hogy ezt a játékot a valag világgal is el lehet játszani! amikor Éva iszik, te is iszol. sőt, valaki ki is próbálta talán.:)

viola narvilly 2011.01.30. 11:42:27

@ritus_:
Jáháháj, igen, ezen szoktam morogni, hogy szeretnék tudni valamit az egészségi állapotomról. Én olyan vagyok, mint a nyögdíjas vénasszonyok, simán visszabeszélek a tv-nek és ilyenkor rendszerint közlöm is, hogy menj el baszki az orvoshoz :DDD

Én tudok rántott húst csinálni, de mindig lejön a panír :DDDD

viola narvilly 2011.01.30. 11:43:28

@szédült nőszemély - forza:
Őh, azt tudok, de sózni hogy kell? Középen? :D

vörös áfonya 2011.01.30. 11:43:35

@viola narvilly: Biztos mert nem jó arányban kevered össze a tojást a morzsával:)

viola narvilly 2011.01.30. 11:46:21

@vörös áfonya:
A csodába, erre ne is gondoltam :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 11:47:50

@viola narvilly: sózni szigorúan csak a közepét kell. aztán panír, két ujjal csinálva, aztán pedig szigorúan hideg olajban kell sütni.

más: nem találom az új posztot:(

viola narvilly 2011.01.30. 11:49:58

@szédült nőszemély - forza:
Köszönöm a segítséget :)

Én sem találom, meg szerintem más se.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 11:53:48

@vörös áfonya: de feljebb valamelyik kolléga már beharangozta. :o

addig elmegyek a dzsakuba. ruhástól, cipőben!

vörös áfonya 2011.01.30. 11:55:31

@szédült nőszemély - forza: Igen,de ő a beépített ember,azért élvez előnyöket.

Ha ruhástól mész,akkor eldugom a pezsgőt,amit nyertem:)

ritus_ 2011.01.30. 11:55:55

@szédült nőszemély - forza: edzettnek kell lenni hozzá, az biztos:)

viola narvilly 2011.01.30. 11:57:35

@szédült nőszemély - forza:
Mer' képzeleg.
Hajni biztos lement a piacra rántotthúsnak valót venni :)

Szaffi B. 2011.01.30. 11:58:16

Nagy Alekosz

Kedvenc filmbeli karakter(ek): Gentleman, Rocky, Rambo, Antony Hopins a Bárányok hallgatnak című filmben

Hannibal Lecter...mér'nem csodálkozom?
:DDD

Ancilla 2011.01.30. 12:02:07

@krumplicukor: Szerintem meginni engedély nélkül más pezsgőjét - szemétség. Egy barátnak még a KÖZÖS pezsgőből is hagyunk, ha éppen alszik, nemhogy a sajátjából. Ilyen barátoktól, munkatársaktól, mint Oli mentsen meg sz Isten.
Éva pedig a legaljasabb fajtából való: hallgatózik, és utána rohan árulkodni. Szeretnél ilyen munkatársnőt???
Ha ilyeneknek ismerted meg az embereket, ha ilyenekkel vagy körülvéve, nagyon sajnállak.

viola narvilly 2011.01.30. 12:02:14

@Trollseprű 9:
Mosmér?
Lehetne még Hasfelmetsző Jack, Drakula, Dr. Jekyll, Frankenstein is :)))
utóbbi hármat épp a múltkor olvastam :D

Elkezdtem összeszedni, hogy erre a tökkirály új munkahelyemre mit kell bevigyek. Holnap úgy megyek be, mint egy málhás szamár.
Olyan szappan van a mosdóban.... nagyon értékes lehet, mert ahogy elnézem az állapotát, ezt még Kolombusz is használhatta.

viola narvilly 2011.01.30. 12:05:33

@Ancilla:
Ezek ún. 2in1 barátok, ha ilyen barátod van, ellenségre már nincs szükséged.

Albino Vernyul 2011.01.30. 12:11:36

A rantotthust az elen kell sozni.. Ejnye, ezt se tudjatok..?:)

viola narvilly 2011.01.30. 12:14:58

Bakker, megtaláltam az úttörő tagsági igazolványom :DDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.30. 12:17:39

@szédült nőszemély - forza: ezt a játékot régen a Dallas közben volt szokás játszani, de a vályogban tényleg messze többet tintáznak per óra, mint ott - ami nem kis szó ;)

viola narvilly 2011.01.30. 12:19:23

@nyuszómuszó:
Mi egyszer "gyűrűkuráztunk". Ahányszor Frodót mutatták, ittunk. Néhány kör után unkább csak beledugtuk a nyelvünket az italba, mert detox lett volna a vége.
Meg asszem "trójáztunk" is. Amikor 500 főnél nagyobb sereget mutattak, ittunk.

krumplicukor 2011.01.30. 12:19:40

@Ancilla: Ja, be voltak nyomva. És megitták a pezsgőt. Miközben a tulajdonosa szintén benyomva elkóborolt és ahogy ez szokott lenni, elaludt. Míg a többiek tovább szórakoztak. Tényleg nem voltatok még házibulin? ;) :)

Nincs más ingerük csak az, ami a másikkal van. Nincsen TV, nincsen könyv, nincsen net. Csak és kizárólag egymással tudnak foglalkozni. Ennek az eredményét látjuk, nincsen más szórakozásuk, mint megbeszélni,kibeszélni,átbeszélni, félre se lehet vonulni. Sokszor éreztem pl Olinál, h egy-egy akciót (pl. a legutóbbi bíróságis játéknál) azért talál ki, mert egész egyszerűen unatkozik. De a többieknél is éreztem hasonlót, pl. a mostani Alek "kiborulásnál" is, történt legalább valami. Egyébként szerintem rettenetes lehet, mert mint ugye tudjuk, nincs nagyobb pokol, mint a másik ember ;)

Albino Vernyul 2011.01.30. 12:24:23

@viola narvilly: Ezt a mai idokben ne nagyon emlegesd..:)

viola narvilly 2011.01.30. 12:27:49

@Albino vernyul:
Miiicsodaaa? Még az MHSZ Lövészklubos tagságim is megtaláltam :D

Ancilla 2011.01.30. 12:40:24

@krumplicukor: Én meg úgy gondolom, hogy az ilyen extrém helyzetek mindenkiből azt hozzák ki, ami egyébként is benne van. Érdekes módon nem mindenki csinálja azt, amit Olivér és Éva. "Nincs Tv, nincs könyv, nincs net" - írod. 50 éve még sehol sem volt, mégis tudtak az emberek egymással normálisan kommunikálni, sőt pletykálkodni is a kiskapuban. De a szórakoztató pletykálkodás és a rosszindulatú kavarás között van különbség.
Egyébként lehetne a következőket csinálni:
*rendet rakni a hálószobának nevezett kupiban
*kicsit munkaigényesebb ennivalókat elkészíteni (amikor nem delláért kell venni az alapanyagot)
*kitakarítani mindennap
*megcsinálni a frizurájukat (mindennap)
*futni
*edzeni a biciklin és egyéb alkalmatosságokon
*kitalálni eszközt nem igénylő társasjátékokat (pl. activity, szójátékok))
*énekelni

Egyszóval: tevékenykedni. Ahogyan azt már Voltaire is leírta. a munka távol tartja tőlünk a három roszat: a bűnt, az unalmat és a szükséget. Nem hiszem, hogy egy akkora helyen nincs mit csinálni mindig. S szinte csak Bécit és Gigit látom tevékenykedni - gúnyolják is őket érte eleget, pedig nagyon sokat segít a helyzet elviselésében.
*ékménybeszámolókat tartani egymásnak

Ancilla 2011.01.30. 12:46:39

Bocsánat: könyv volt 50 éve is, de az emberek jelentős részének nem tartozott hozzá (ma meg még kevésbé tartozik hozzá) a mindennapi tevékenységéhez az olvasás.

viola narvilly 2011.01.30. 12:49:13

@Ancilla:
Azt én is írtam már, hogy nem hiszem el, hogy ha van tolluk és papírjuk, akkor nem tudnának activity feladatokat kitalálni. Mindenki felír hármat, és mondjuk a sajátja által felírtban nem játszhat.

viola narvilly 2011.01.30. 12:50:27

@viola narvilly:
általa felírtban, nem tudok fogalmazni

krumplicukor 2011.01.30. 12:55:59

@Ancilla: Te is tudod, h teljesen más az, h 50 éve nem volt internet, mint az, h össze vagy zárva 100 m2-ren 10 + x emberrel. Nyilván azért látjuk ezt másként, mert én sem Olit, sem Évát nem tartom alapvetően rosszindulatúnak, csak ők más típusú emberek, viszont pl. szerintem Gigiben van belőle jócskán. Csak ő ezt nem veri nagydobra. Azt meg már elég régóta mondjuk, h Gigiék takarítása, Laci főzése valójában pótcselekvés. Amit egyébként rögtön az elejétől kisajátítottak maguknak, a többi meg csináljon azt, amit akar. Amíg volt stream, addig azért láthattuk, h bicikliznek, meg próbálják magukat lefoglalni (nyilván ezek nem kerülnek be az öf-be), és egy időben játszottak játékokat is. De már két hónap eltelt, ennyi idő alatt megunták ezeket. És túl sok segítséget az rtl-től nem kapnak, nincsenek normális feladatok, amikor meg vannak, azok arra vannak kihegyezve, h még jobban egymás ellen forduljanak. A két csapat kialakulásáért és a szembenállásért elsődlegesen és főként az rtl tehetett.

mufuvecske 2011.01.30. 13:01:48

@Ancilla:
*megcsinálni a frizurájukat (mindennap)

Én is épp ezen gondolkodtam tegnap, szerintem a régebbi VV-kben mindig figyeltek arra a csajok, hogy jól nézzenek ki, nem csak akkor amikor tudták hogy élő adás lesz...
Zsófika milyen brutálisan csapzottnak nézett ki amikor Buci bejelentkezett a mikrofonos büntit megmondani...
süti beállítások módosítása