Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X44

2011. január 28. 10:00 - Hódos Hajnalka

Ha azt írom, Balázs a kólához öltözött, azt hiszem, mindenki érti, mire gondoltam és nem is kell többet mondanom. Még a békazöld övről sem. Vitával kezdünk, ahogy közeledünk a párbajhoz, Zsófi hangja olyan felsőbb dimenziókba hasít, ahova követni sem lehet, most éppen nyafog, miért nem lehet úgy, hogy mindenki kap x dellát és ha akarunk főzni valamit, mondjuk bolognai spagettit, akkor beleadunk tízet vagy húszat? Ha ketten-hárman összeállnak, tök jól ki lehet belőle jönni. Alekosz és Olivér a szobában sustorognak, Zsófi érzi, hogy az utolsó napjai vannak itt. Nevetés és leszarod. Alekosz meg se fogja puszilni. Ne is, de úgyis fogod. Persze, te ismersz engem! A Villában megint a szénhidrát győzedelmeskedik, grízes tészta lesz az ebéd, a grízes tésztához egyébként gríz kell meg lekvár. Zsófi részletesen beszámol Alekosznak, hogyan osztották be a 810 dellát és mit rendelnek, Alekosz olyan, mint FerencJóska, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve. Neki egyébként a takarékoskodás az egyik fő asztala, bár ez eddig nem derült ki. 

Levél érkezik, megkezdődik a Tour de Villa. Kétszáz kilométert kell teljesíteni 11 óra alatt, a kilences fokozaton tekerve, valaki mindig üljön a bringán, ha teljesítik, különleges külső program lesz a jutalmuk és 250 della. Laci szerint egy óra alatt alsó hangon 20 km-t lehet tekerni, Éva nyűgösködik, már megint ez a hülye ruha! Szandika reméli, hogy kimosták a ruhát, amit összehugyozott. Anikó hármason szokott tekerni basszuk meg, azt is alig bírja. Olivér kezd, a bringára ráerősített Encivel, már most szar. Másfél perc tekerés után jobban izzad, mint Zinedine Zidane fénykorában, Alekoszt hívja segítségül, valaki váltsa le, kell papír és ceruza is, mert fel kell írni a teljesítményt. Mit kell ezen felírni, aranyhal vagy? Hatig tekerj el. Nem bírok, Alek!

A Kobratestű mozgása a hetvenes évekbeli Balatonon nyaraló ndk-s nyugdíjas turisták őrült száguldását idézi, beszélgessünk, gyere ide. Olivér nem bír megszólalni a másfél perces kimerítő szakasz után, de Alekosznak beszélgetőpartnerre van szüksége. Éva rászánja magát, Alekosz rögtön megtalálja az ideális témát, mikor fekszünk le? Semmikor, gyorsan mondj egy témát, és akkor én beszélek, kifáradsz a beszédtől! Két kilométert tekertem. Érzékeled, mennyire ura vagyok a testemnek? A szexben is azért van ez a nyolc-kilenc óra, mert annyira tudom kontrollálni.

Ajaj, a Lakók elszámolták magukat, 89 dellát vigyenek ki a riportszobába, ennyi a tartozás. Csakhogy nincs egy fityingük sem. Meg étolaj sem, hogy lesz így bundás kenyér? Alekosz tudja, mi a megoldás, ha csak egy kicsi hiányzik: akkor hitelt veszünk fel. Na, mit mondtak? Nem kapunk, máskor figyeljünk oda. Levél érkezik, ha teljesítik a távot, lovagolni vagy gokartozni mehetnek. Az önjelölt Jan Ullrichok egy emberként visítanak, Béci kiakad, hogy lehet így viselkedni? Lázár Vasember László úgy teker, mintha az élete múlna rajta, nem tudom eldönteni, sírjak vagy nevessek, 87 perc alatt 30 km-t teljesített. Eddig ez volt a legjobb feladat, egy közös célért, egy akarattal, mindenki belerakott apait-anyait. Egy a jelszónk, a béke! Anikó rosszul lesz, szédül, kis óbégatás után Béci és Gombi támogatják vissza a Villába, két percet tekertem, hogy lehetek ilyen szar?

A dupla vagy semmi játékról elejéről lemaradok, pedig gyorsabban zuhanyzom, mint ahogy Laci teker, Anikó félőrülten sikoltozik, megvadulva a lehetőségtől, hogy megduplázzák a pénzt. Mindent elveszítenek, Anikó visong Bécinek, mennyit tettetek fel? 418-at! Nem mondod, miért vagytok ilyen szenvedélybetegek? Alekosz dönthet a holnapi kiadásokról, vagyis arról, hogyan osszák be a semmit, mert egyetlen dellájuk sincs. Három kiló kenyér, kilenc májkrém, 20 tojás, egy liter tej, 1 natúr vajkrém, ez 248 della, amit a tekerésért fognak kapni. Zsófi hisztizik, ez egy nagyon vicces játék volt, de már vége lehetne, nem fog így elbúcsúzni, hogy májkrém, sziasztok. Majd anyád csinál kabátos húst hétvégén, anyapöttyös liba! Jé, Éva a biciklin! Nagyon gyorsan tekerd! De tizennyolccal megyek, Ani! Biztos lejtmenetre állította sunyin a szobabiciklit. Zsófi a szobában búcsúzkodik, úgy érzi, a csapat mindent megtett érte, majd a párbajon eldől. Addig szívtam a vérét, mint vámpír a… a…. sikoltozó hölgyeket! Alekosz úriember lesz a párbajon, de ha odateszi magát, ha megsért, ha nem tisztán játszik, hát akkor én is! De ő nem fogja kezdeményezni a tisztátalan játékot. Honnan szed ez ilyen kifejezéseket? Béci azt szeretné, és tudja is, hogy Zsófi fog visszajönni. Zsófi azt hitte, Béci azt mondja neki, azt szeretné, hogy legyen boldog, kicsit később eret akar vágni magán, hogy miért, nem hallottam, mert bevettem egy magnéziumot, hogy megnyugodjak. Zsófi felháborodik, úgy beszéltek velem, mint egy idiótával. Én a kereket is ráhúznám a fejedre, te! Alekosznak jut a megtiszteltetés, hogy a képzeletbeli célszalagot átszakítsa, mindenki örül, Béci is, de leszakad a lába, a feneke, a nyaka elgörbült, de megcsináltuk!

Gigi elhagyja a Villát, valószínűleg vakbele van, kórházba küldik kivizsgálásra. Most meg fogsz halni, hehe? Csak kérdeztem, hogy a fekete ruhát tegyem-e félre? A két méter távolság marad, kérdezi Jerzsi. Ne idegeskedj, jövök mindjárt vissza! Jerzsi nem bírja ki, odamegy, átöleli, kikíséri, megpuszilja. A megható képekbe Béci belerondít, a szemetet vidd má’ ki, ha ott vagy! Jerzsi megőrül érte. Iszonyatosan aggódik. Az űrruhában, egyedül. Laci, a párterapeuta szerint hagyják is békén. Este van, kikinyugalomba, Alekosz, ne neszezz! Nem tudok aludni, miattatok! A Hármak tovább sutyorognak, hát basszátok meg bazmeg! Elmentek mind a hárman most már a büdös picsába! Gyere vissza, Olivér, mert kimegy az álom a szemedből! Ezen jót röhögök. Olivér nem tudja, mi a picsát csináljon. Megyek le alfába és megzavarnak! Alek, persze. Beszél, beszélget a sötétben. Jerzsi felteszi az első értelmes kérdést: neked? Nem. Magában? Nem, diskurál. Alekosz nem érti Olivért, ne csinálj úgy, mintha rendszeresen téged akarna felkelteni mindenki. Senki nem zavar itt téged. Te elbagatellizálod. Most, hogy erről vitázni akarsz, elérsz bármit? Alekosz szerint, ha valaki aludni akar, lefekszik, becsukja a szemét és tíz perc múlva alszik. Olivér Szandikának panaszkodik tovább, ha igazán fontos lennék… de szartok bele a fejembe. Olikám, most mondanék valamit, ha nem te lennél. Én is mondanék valamit Olikám. Ki a frászt érdekel, hogy te nem tudsz dögleni? Ott a nyugiszoba, vagy a medence, vagy húzzál ki a mosókonyhába, ha éppen nem sír ott egyik Rácz tesó se, ott is csönd van.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám. 

Köszönöm S. :)

Címkék: vv4
1313 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabkása 2011.01.28. 10:32:18

jaj már vártam! :) szia Hajni és szia mindenki! :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 10:38:20

Oli nem tud aludni, jaj! Kit érdekel, jaj!

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 10:39:07

Amíg olvastam, valaki megelőzött :-(

Szóval második :-)

Nagyon jó volt Hajni! Nagyon nevettem, a Én a kereket is ráhúznám a fejedre, te! beszóláson, egyébként mélyen egyetértek. Ez a kisliba borzasztó idegesítő!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 10:39:59

Szerintem Dzsörzé még akkor se értett semmit, amikor Telivér ott hagyta, a bambája!

.lll. 2011.01.28. 10:41:45

sok takony ember egy léktérben

vörös áfonya 2011.01.28. 10:44:01

Már nem első,de azért elolvasom:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 10:45:13

Jerzsi és Olivér párbeszéde olyan volt, mint mikor két székely bácsi beszélget :)csak az szórakoztatóbb lett volna

Ken Adams79 2011.01.28. 10:46:52

Fos 7.
Hajni...hiányolom (1 kicsit) a Juve- Roma vonalat a sztoriból

Ken Adams79 2011.01.28. 10:47:32

@Ken Adams79:
Jah...az később volt...sorry

Mme Chauchat 2011.01.28. 10:49:16

Ez a Tv2-től levetett szkafander-öltözet...abszolúte mélypont.

mocskosmacska 2011.01.28. 10:50:23

Laci tekerését nem kellene leszólni. Ha ő nincsen, akkor feladatteljesítés sincsen és szandika sem zúg le a lóról sokak gyönyörűségére.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.28. 10:50:42

"Gigi elhagyja a Villát, valószínűleg vakbele van". Szerintem mindenkinek van :)

Ken Adams79 2011.01.28. 10:51:04

@Mme Chauchat:

RTL-nél? abszolút mélypont??

Mindig van lejjebb...

Mme Chauchat 2011.01.28. 10:54:13

@Ken Adams79: jah, télleg...lefelé nincs határ...

mocskosmacska 2011.01.28. 10:56:24

Nekem nagyon visszatetsző volt, amikor Balázs elkezdett pofázni, hogy Laci milyen unalmas, mert csak tekert, bezzeg a jópofa alekosz, a két kilóméterével közben csajozott is. Ha van, ami unalmas, az az Alekosz nőkhöz való bunbornyák közeledése.

SunnySmile 2011.01.28. 10:57:43

Komolyan mondom, már csak azért megérte elindítani a VV-t, hogy ilyen hogyvoltokat lehessen olvasni. :)

Egyébként most kaptak olajat, vagy nem kaptak olajat?

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 10:58:08

@Zabkása: jaj szia Zabkása! :))

@DóraTanár: Most volt itt anyukám, azt mondta, alig várja, hogy kiessen a kis liba! :))

@Ken Adams79: :)

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:00:33

Van itt valakinek vakbele?

Zabkása 2011.01.28. 11:01:09

@Mme Chauchat: nekem még van :) eladó! :D

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 11:02:16

@Hódos Hajnalka: Mélyen egyetértek Anyukáddal.
Azon kívül komolyan tisztellek, hogy ezt a műsort naponta nézed és le is írod. Általában 5 percet bírok belőle, utána leveszem a hangot, mert nem akarok belevágni vmit a képernyőbe :-)

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:02:51

@Zabkása: Csk kérdem, mer ha szervátültetésre lenne Giginek szüksége, akkor...

goumideaumineaux 2011.01.28. 11:04:53

Boldog születésnapot, Hajni néni!

Köszönet a sok vidám percért.

Írtam levelet Angusnek:

Dear Angus!

Invite Hajni néni to the scene next time you came to Budapest or Hungary and kiss her.
Use these words: "Where is Hajni néni? (pronounce: Hinee nanee)
Both of you will be happy, if you do this.

goumideaumineaux

Az a gond, hogy egyetlen Angust sem ismerek még 50%-ban sem (copyright Strossmayer doktor). Tudom, kultúrbarbár vagyok. :)

Szóval remélem, összejönnek a dolgok Angussel. További minden jót, jó egészséget és várom a többi összefoglalót.

goumid

JimK1rk 2011.01.28. 11:06:00

@DóraTanár: Elsozestol hany centit no a peniszed?
Valoszinuleg roman lehetsz, hiszen ez ott osi szokas!:)

Kicknick 2011.01.28. 11:07:13

@Mme Chauchat: nekem volt..igaz mielőtt kivették nem búcsúzkodtam senkitől, csak görnyedtem előre.

perszepolisz 2011.01.28. 11:08:21

Balázs azt modta, hogy a 200 km-t. 9,5 óra alatt tették meg Ez: óánként 21 km. Laci teljesítménye 30 km 87 perc alatt. Ez óránként: Ez: 20.68 km. Kérdés : Ki nem mond igazat?

Holabög Rém 2011.01.28. 11:08:51

@lófő: léGtér
@mocskosmacska: bumburnyák

Egyébként aggyisten mindenkinek :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 11:09:01

@Mme Chauchat: készítsünk videókat, amiben elmeséljük, miért nekünk kéne adnia a vakbelét. nekem kertes házam nincsen, de szeretném nagyon a vakbelet, sétáltatnám a közeli parkban, csöndes a környék, és már gyerekkorom óta szeretnék egy vakbelet, de a szüleim sose vettek nekem

gidabiga 2011.01.28. 11:09:04

@Mme Chauchat:

irigy vagyok, az enyémet nem adom :D

@JimK1rk:

köszönjük az értékes hozzászólást, most már jöhet a szavalás :D

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 11:09:13

@DóraTanár: Mindent értetek teszek! :)

@SunnySmile: :) köszi.
Az olajat nem figyeltem, vagy nézek, vagy írok, a kettő együtt még nem megy :))

@goumideaumineaux: :D Köszönöm szépen!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.28. 11:09:36

Zsófi szerintem teljesen feladta. Már nem tud gondolkodni az anyapöttyöktől rendesen. Egyre ellenszenvesebb.

Holabög Rém 2011.01.28. 11:10:15

@JimK1rk: Na menj szépen, vedd elő a kifestődet és színezgessél nyereg alatt puhított húst. Vagy játszatok lófejést a haverokkal kint az udvaron.

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:11:05

@Kicknick: nah, de Téged is kamerák vettek közbe'?Ésésés ki kapta a szervet, azt tudod?

Holabög Rém 2011.01.28. 11:11:22

@BGy: nem tud MICSINÁLNI???? :)

Ken Adams79 2011.01.28. 11:11:49

@canzone:

Nekem volt vakbelem, de egy orvosi csoda folytán, már nem vak.
De azért még napszemüvegben jár.

Kicknick 2011.01.28. 11:13:29

@Mme Chauchat: akkor még színes tv sem volt, nemhogy kamera :D
De a szomszédban volt egy kifőzde...talán oda kerülhetett

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 11:14:33

@JimK1rk: Nem látom az összefüggést a hozzászólásom és a tiéd között, de jobb ha nem is keresem. Amit írtál, annak semmi köze a témához. Talán ahhoz szólj inkább hozzá ha már mindenképp íráskényszert érzel.

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:15:55

@Kicknick: mind1, legalább tudod, hogy jó helyen van. És ez megnyugtató. De mi lesz Gigiével?

hex.kelly 2011.01.28. 11:16:24

@goumideaumineaux: Pl. Angus T Jones a (már nem annyira) kis kölök a Két pasi meg egy kicsi c. vígjátéksorozatban ;)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.28. 11:16:54

hát kurvára unalmas volt a tegnapi, egyedül Alekosz "néztem a tájat" mondatán tudtam szórakozni

Holabög Rém 2011.01.28. 11:16:56

@DóraTanár: mondom helyette: Mi mind igénytelen zsidók és cigányok vagyunk, akik ezt a szemetet nézik, és azt se tudják, mi az a MAGYAR kultúra... valamint blablabla...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 11:17:45

@Ken Adams79: zavarja a szemét a fény? és a csoszogás irritálja?
@Mme Chauchat: :))))))))))

bévé 2011.01.28. 11:18:55

@canzone: én két autistát mondtam otthon. :)

Traitor General 2011.01.28. 11:18:58

at ezüstrucit miért kell rájukadni? Nagyon szánalmas. Anikó egy fitnessbajnok:) Lacin nem tudtam sírjak, vagy röhögjek:-)

Holabög Rém 2011.01.28. 11:19:41

@mocskosmacska: tudod, hogy rám mindig számíthatsz. Gyere ide, beszélgessünk :)

mocskosmacska 2011.01.28. 11:19:57

Belegondoltam, hogyha az én fiam viselkedne úgy, mint Alekosz vagy Olivér a villában, én hogy reagálnék. Biztos, hgoy nem nyilatkozgatnék mindenfelé, hogy az én kis fiacskám, milyen udvarias, kedves, mindenkinek segíteni akaró, mint Alekosz mama, hanem otthon gubbasztanék azon merengve, hogy mit rontottam el a nevelésben. Ha meg kiérne az első, amit kapna két pofon lenne.

hex.kelly 2011.01.28. 11:19:58

@Hódos Hajnalka: Köszi a hv-t, jó lett nagyon megint (még képek nélkül sikerült elolvasnom - megvan annak az előnye, ha hogyvoltíró az ember :DDD)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 11:20:14

@Holabög Rém: köszi a fordítást :-) Még nem találkoztam személyesen ilyen típusú hozzászólással, ezért voltam egy kicsit elveszve.

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:20:51

Trollseprű? Nincs? Amúgy, adatlapot a trollnak!

.lll. 2011.01.28. 11:21:33

@Holabög Rém:

te egy kultúrbarbár vagy

Zabkása 2011.01.28. 11:21:52

@mocskosmacska: jó de ott anyuka is dilettáns.....

amit nem értek - az egy dolog h valaki vállalja h bemegy egy villába, nade hogy a családjuk mind elmegy bazári majmot csinálni magukból.... ez is követelmény volt tuti

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:22:32

@mocskosmacska: namost a problémó az, hogy pszichokosz anyu teljesen elégedett. Itt kezdődnek a bajok. Gyerek = tükör

Szaffi B. 2011.01.28. 11:24:10

@JimK1rk: Takarodj innen, te kultúrbarbár, rossz hatással vagy az idegrendszerünkre, vigyél irsait a szittya barátaidnak, hessapicsába

mocskosmacska 2011.01.28. 11:24:36

@Mme Chauchat: Igen, nekem is ez jutott az eszembe, hogy alekosz nem véletlenül lett ilyen, amilyen. Néha rászólhattak volna gyerekkorában, hogy ejnye-bejnye, fiacskám.

Kicknick 2011.01.28. 11:25:00

@Mme Chauchat: bennehagyták...mert közben rájöttek hogy szökni akar, csak apránként. Először a vakbél, aztán a többi :D

Holabög Rém 2011.01.28. 11:25:16

@DóraTanár: Nézd meg az avatarját és minden világossá válik. Ő az a típus, aki nyáron is bakancsban jár, meg fekete egyenruhaszerűségben, loncsos hosszú haja van, meg pinaszőr az állán. Lengeti a kezét és kb 40 kiló, vasággyal együtt. Árpádsávozik, és lehugyozza a saját bokáját, ha meghallja a "magyar történelem" kifejezést, de ha két kérdést tennél fel neki a témában, rögtön mocskos liberálbolsi provokátor lennél, akit nyakig kellett volna beásni az orgoványi erdőben. (a fenti szövegből egyébként a következőkről nincs halvány fingja se: árpádsáv eredet, Árpád zászlajának színe, mit jelent a liberális, mit jelent a bolsi, honnan származnak a kifejezések és mit kell tudni azokról, akik liberálisok illetve blosevikok, a provokátor szó jelentése, hol van Orgovány, kiket ástak be nyakig, kik, és miért, legfőképpen mikor) Ja és azt sem tudja, hogy a pénisz olyan, mint a fasz, csak kisebb :D

Holabög Rém 2011.01.28. 11:25:53

@lófő: jó, akkó tedd rám a jeled, leszarom :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.28. 11:26:00

Zsófinál vajon ezek a fejmozgások és pislogások beszéd közben tanult dolgok, vagy alapból lehet valaki ilyen? Egyszerű lánynak tűnik és ezt nem lehet a korára fogni. Én is voltam 19 éves, de akkor már nem "kiskirályfiként" akartam viselkedni.

Szaffi B. 2011.01.28. 11:26:25

Sztem most nem Jerzsy volt bamba, egyszerűen ki a picsa nem szarja le Olivér picsogását? Én ezt láttam rajta, mifaszvan bazzeg, hülyevagy?

goumideaumineaux 2011.01.28. 11:26:39

@hex.kelly: Baszki, akkor ismerem. Mondjuk, róla nem gondoltam volna. Szerintem előítéletes vagyok és a film alapján ítélek meg embereket.
Köszi az infót.

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:27:19

@mocskosmacska: de hogyan rászólni? A farkas nem szól a farkasnak, mert farkas, a majom nem szól a majomnak, hogy mér majom.

goumideaumineaux 2011.01.28. 11:28:51

@Hódos Hajnalka: Úgy érzem alaposan meg lettem vezetve. :)))

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.28. 11:29:25

@Holabög Rém: jól beszélsz! én még tavalyelőtt vagy azelőtt vagy mikor gondolkodtam, hogy kimegyek a Kossuth térre a szittyákhoz egy bazi nagy vörös zászlóval - hehe - mivel Árpádatyánk zászlaja biza ilyen volt - de aztán letettem róla, mert valószínűleg a sok mélymagyar-szumír-etruszk-hun-kelta ezt valószínűleg nem tudja és esetleg provokátornak gondol (mondjuk joggal) és előőb lesz a seggemben a zászlórúd, mint mielőtt történelemleckét adhatnék nekik

Traitor General 2011.01.28. 11:29:37

na kiváncsi leszek milyen tanár vállalja be, hogy bemegy:-) Nem írigylem...... Lesz kukoricára térdeltetés, esetleg tanárverés?:-)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 11:29:40

@Holabög Rém: KÖSZÖNÖM!!! You made my day! Ez zseniális volt!!!!

Szólj, ha kell 2011.01.28. 11:29:44

@Traitor General:
Lacihoz csak annyit fűznék hozzá:
KILCSI!!! ... bazd meg! :)

.lll. 2011.01.28. 11:30:53

@Holabög Rém:

igazad van tesó,szuvenír jogom rád tenni,de unnaturális lenne.
inkább átmászok a fejeden sáros cipővel:D

mocskosmacska 2011.01.28. 11:31:15

Dicséretes, hogy mindenki gyarapítani akarja a kommentek számát, de szerintem kihagyható lenne a politikai csatározás.

Holabög Rém 2011.01.28. 11:31:23

@eltorzult valóságérzékelés: "egy bazi nagy vörös zászlóval - hehe - mivel Árpádatyánk zászlaja biza ilyen volt" és tuggya és tuggya és tuggya. Nem is tudod mekkorát nőttél most a szememben, hogy ennyire a helyén van a szíved :)

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:31:43

@gidabiga: villadeltáér sem adod a vakbeled?

Szaffi B. 2011.01.28. 11:31:45

@eltorzult valóságérzékelés: ez is jó :DDDDDDDD látom jó napunk lesz ma!
:DDD

van-e szándék 2011.01.28. 11:32:21

'napot!
Hajni, köszi, nagyon jó újfent! :)

Holabög Rém 2011.01.28. 11:32:24

@lófő: az engem nem zavar, de ha meglátlak egy kenyérvágó késsel vajat kenni, akkor (bal kéz mellkas előtt átlósan elhúz) megcsinállaaaaak :)

Traitor General 2011.01.28. 11:32:39

@eltorzult valóságérzékelés: ja menzakaja. Osztályföőnöki, tesíóra. Osztálykirándulás:-)

Szaffi B. 2011.01.28. 11:32:43

@csimbókcsilló: Meg akarta ölni a fecskét is, egyenként, KILL CSÍ!

Holabög Rém 2011.01.28. 11:33:31

@DóraTanár: igazán nincs mit. tegnap egy ilyen mellett ültem a metrón. Csak az nem 40 kiló volt, hanem 140 (szintén katonaalkat) és még büdös is.

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 11:34:29

Remélem, mindenki kivöröszászlózta meg árpádsávozta magát.
Ha még nem, kéretik befejezni.

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 11:35:13

Ja, és nem érdekel, ki kezdte :DDD

bévé 2011.01.28. 11:35:33

Hajni, boldog szülinapot! anyukámnak tegnap volt! :)

Traitor General 2011.01.28. 11:35:38

@Hódos Hajnalka: egyetértés nem kéne politizálni

Szaffi B. 2011.01.28. 11:38:28

Tényleg jó kérdés, hogy ki fogja vállalni a tanárságot.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 11:38:54

@Hódos Hajnalka: jogos és én kérek elnézést, de első ilyen helyzetem volt. (A gyakorlatlan fórumozó átka)
Már tudom, hogy mi a helyes lépés: nem reagálni.

.lll. 2011.01.28. 11:39:58

@Holabög Rém:

ne csináld mert összehugyozom az űrruhát:D

hex.kelly 2011.01.28. 11:40:02

@goumideaumineaux: Jaj, remélem nem volt valami fontos Angus-talanságod, amit most leromboltam :D Én is meglepődtem, mikor rájöttem, hogy Jon Cryer bizony az Alan-t játszó színész neve, szóval Angus marad a kisklapecnek :DDDD

Mme Chauchat 2011.01.28. 11:40:07

@Trollseprű 9: hát, ha nem lesz más, majd én.

Traitor General 2011.01.28. 11:40:10

@Trollseprű 9: valami kelebitásvágy vírussal megfertőzött egyed:-)

.lll. 2011.01.28. 11:42:11

Hajnalka szinte egy napon született Csáusészkuval,nőjjön nagyra/mármint Hajnalka/

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.28. 11:43:29

@Holabög Rém: csak nehogy a kezedbe lehen a kés, kikor elhúzod a kezed a nyakad előtt, a recék komoly roncsolást okoznak

mocskosmacska 2011.01.28. 11:47:35

Az a gyöngyszem tetszett Alekosz mamától legjobban, hogy aztat mondta, hogy az ő fiacskája bent is pont olyan, mint kint ilyen udvarias, tisztelettudó és előzékeny a nőkkel.

jörgömös 2011.01.28. 11:47:39

@DóraTanár: első találkozás egy trollal :)
bele is sétáltál a csapdájába

Szaffi B. 2011.01.28. 11:48:33

@mocskosmacska: Inkább tanította volna meg görögül.

Traitor General 2011.01.28. 11:48:33

@mocskosmacska: minden viszonyítás kérdése, egy Predátorhoz képest biztos:-)

Szaffi B. 2011.01.28. 11:50:17

Senki nem osztja a véleményemet, miszerint Jerzsi le se szarta Olivér inszomniáját?

Traitor General 2011.01.28. 11:50:23

@Trollseprű 9: bár Dart Vader nagyurnál már rezeg az a bizonyos léc:-)

Szaffi B. 2011.01.28. 11:51:37

@Traitor General: Hát, amíg Anakin volt, el bírtam viselni a látványát és a modorát...

solid01 2011.01.28. 11:52:06

1
Köszönjük az írásodat!
2
csipkebokorvessző
3 Laci nélkül megbaszhatta volna magát minden nikotin függő lárva :)
4
Anikó mi volt ez? Alkeszkosz mi volt ez?Éva mi volt ez? Olivér mi volt ez?
5
Olivér meg elmehet a .................ba
amikor ő(k) nem hagy(nak) mást aludni akkor hogy is van ez?
amikor vele csinálják ugyanazt akkor az már micsoda felháborító

"kobratestű" na ez 10 pötty
mondja 8-10 óra, na pont az ilyenek élveznek el 3 perc alatt és dőlnek oldalra aztán jóccakát.

10. Laci a legjobb

Szólj, ha kell 2011.01.28. 11:53:10

@Trollseprű 9:
Sztem erzsi sok mindent leszar.
Csak az egydimenziós hős(szerelmes) szerepére van agyi kapacitása, de azért jólelkű

goumideaumineaux 2011.01.28. 11:53:25

@hex.kelly: :D:D:D Szerencsére nem volt ilyenem, pedig nem rossz ötlet. Lehet, keresek egy másik érdekes nevet, amilyen nevű embert már tényleg nem ismerek. :)

Szaffi B. 2011.01.28. 11:55:02

@csimbókcsilló: Igen. És (éssel nem kezdünk mondatot) szerintem full szerelmes. Remélem nem lesz nagy a kopp, ha esetleg a Művésznő meg mégsem. :((
Nekem szimpi a srác, a lepkeagyával együtt.

Traitor General 2011.01.28. 11:55:31

@Trollseprű 9: nem értette miről beszél Olivér. Hétszentság, nézett, mint borjú az újkapura:) szerintem kékhalált kapott a pácsó-tól:-) s szegényt még nem rakták újra:-)

.lll. 2011.01.28. 11:57:32

Zsörszé nagyon szimpi,sajnos a bűvésznő a leszbi-fojtogatós szexre bukik

mayii_atya 2011.01.28. 11:58:20

olyan jókedvű mindenki a szandál kirohanása óta!
szerintem nem csak ő kapott kedélyjavítókat!

Hurri Kán 2011.01.28. 11:58:25

A dísznövényt a sarokba tényleg lerókázták?

bévé 2011.01.28. 11:59:08

@Trollseprű 9: szerintem a "diskurál" kifejezés megzavarta. onnantól filmszakadás.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.28. 11:59:44

@bévé: hehe, lehet azt hitte valami orvosi kifejezés

bévé 2011.01.28. 12:00:46

@solid01: 9 az én elméletem szerint az ilyennek fel sem áll.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.28. 12:01:14

@gyvy: ezt miből gondolod? mondjuk én bármit el tudok képzelni, és annak az ellenkezőjét is

gidabiga 2011.01.28. 12:02:58

@lófő:

már megint csavarogsz? :P
@bévé:

elmélet vagy tapasztalat? :D

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 12:03:47

Most néztem meg Balázs felhívását, hogy tanárokat keresnek a villalakóknak. Ez komoly? Tényleg rájöttek, hogy jobb ha előbb taníttatják őket egy kicsit mielőtt újabb "műveltségi" vetélkedővel kínozzák a nézőket?
Kíváncsi leszek, hogy fogják-e mutatni majd az összefoglalóban az órákat :-DDDD

Hurri Kán 2011.01.28. 12:04:03

@eltorzult valóságérzékelés:

Hát pálinkásüveggel guggol a tövében az egyik Alfa-holdbázis szökevény :DDD

Szaffi B. 2011.01.28. 12:06:27

@DóraTanár: Ugyan mire tanítják meg őket pár nap alatt? Ez megint valami alázásos műsor lesz, de engem jobban érdekel hogy ki az a tanár, aki ezt elvállalja. Nem tudom elképzelni.

Kekec1 2011.01.28. 12:07:45

@Trollseprű 9:
ha tanár lennék Jerzyt vállalnám, már úgyis kitaláltuk itt többekkel, hogy ha kijön megtanítjuk magyarul :D

Szólj, ha kell 2011.01.28. 12:08:47

Ki kellene próbálni mit csinálnának, ha az ertéel magára hagyná őket max egy hétig. Kapnak egy hétre való kaját piát, de ennyi. Nem reagálnának rájuk, nincs sírószoba, stolhbucililubalázs, Will, a nővér semmi. Csak egy hétig ők.

bévé 2011.01.28. 12:10:17

@gidabiga: kicsit sért a feltételezés, h akár egy pillantásra is méltatok egy Alekoszhoz hasonlót.. szal nem tapasztalat. elmélet. viszont sziklaszilárdan hiszek benne. esetleg annyi eltérést még megengedek, h feláll neki ugyan, de amint meglát egy pinát élőben, még a gatyájába' elcsurran..
a másik tipikus impotens, akinek minden poénja ált. isis szintű ámde szexuális jellegű. van egy ilyen kollégám. szánalmas.

bévé 2011.01.28. 12:11:17

@Trollseprű 9: lesz ilyen lúzer, hidd el.

vörös áfonya 2011.01.28. 12:11:35

@Trollseprű 9: Igen,én is ezen gondolkodtam,hogy jó-e az,ha bemennek tanárok.Mert vagy poénra lesz véve,vagy szétalázzák megint őket.
A tanárok személye meg lehet,hogy már előre le van zsírozva.

Holabög Rém 2011.01.28. 12:12:00

@Hódos Hajnalka: részemről befejezve. (a románozó kispöcs kezdte) :)

Hurri Kán 2011.01.28. 12:12:55

@eltorzult valóságérzékelés:

Mindent értek! Leitatják a vakondot a vakondtúrásba öntött pálinkával, majd amikor előtántorog akkor hirtelen elkapják. Ha néhány összegyűlt, akkor vakondragut főznek, mert kevés a della és az kell dohányra :DDD

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 12:18:24

@Trollseprű 9: Olyan tanár akinek a) vagy kell a pénz; b) vagy kell az ismertség; c) vagy előre le van zsírozva, hogy ki megy be ahogy vörös áfonya kolléga írta.
Egyébként bármennyit is tanulnak csak hasznukra válik.....már ha nem hülyéskedik el az egészet.

gidabiga 2011.01.28. 12:20:28

@bévé:

ráadásul ez a nehezen lerázható típus, egy ilyet még megsérteni sem lehet, mert azt sem fogja fel

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 12:21:56

@bévé:
Azt hiszem, aki a "na, csak a hegyét" mondatod meg meri kockáztatni, az elképesztően remek tapasztalatokkal rendelkezhet a nőkkel!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 12:23:54

Másrészről viszont a vakbél eléggé kellesz, hol tart most a licit?

Holabög Rém 2011.01.28. 12:24:55

@DóraTanár: mostantól nem műveltségi vetélkedőnek hívják majd, hanem feleltetésnek :)

bévé 2011.01.28. 12:25:31

@gidabiga: hát azért elég masszívan küldeneém el a búspicsába, szerintem én tudok olyat, h felfogja.

Szólj, ha kell 2011.01.28. 12:27:45

jut eszembe: a konkurenciánál éppen vesét keresnek az egyik szappan(opera)buborék szereplőnek. Nem nekik kell a szerv?
A vakvese!

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.28. 12:28:42

@Holabög Rém: nem fog megártani nekik :-) amennyi marhaságot összehordanak ott bent....

gidabiga 2011.01.28. 12:30:10

@bévé:

ja, egy jobbegyenes ököllel, mert ez még a pofont is simogatásnak venné :D

Lanois 2011.01.28. 12:30:53

@vörös áfonya: Jó lesz az hidd el nekem, ha bemennek a tanárok. Legalább történik valami, és nem mindig ugyanazok az arcok lesznek benne a tv-ben.

Holabög Rém 2011.01.28. 12:31:56

@csimbókcsilló: tényleg ne haragudj, de harmadszor olvasom úgy a neved, hogy csiklócsimbók :D

Hurri Kán 2011.01.28. 12:32:29

@Holabög Rém:

Mert Freud egy geci, ez van :DDD

Holabög Rém 2011.01.28. 12:32:52

@Lanois: ez lesz a közszolgálati vonal. Még a nézők is tanulnak. Rájuk is ráfér :)

mocskosmacska 2011.01.28. 12:33:11

Basszus, csak ne az legyen, hgoy beküldenek egy kezdő kislányt, akivel Alekosz kikezd és az egész óra abból fog állni, hogy Alekosz próbálkozik a csajjal és megint a halál unalmas négyesé lesz a főszerep.

Holabög Rém 2011.01.28. 12:33:26

@gyvy: nem ismerem az urat. Mikor lehet beszavazni? :)

vörös áfonya 2011.01.28. 12:33:38

@Lanois: Hogy is hihetnék egy olyannak,aki kicsalta az összes pénzem és még békünre sem maradt?:)

És amúgy mi lesz akkor,ha titkos üzengetések meg köpőcsövezések mennek majd az órán?

mocskosmacska 2011.01.28. 12:35:00

Ha már tanár lesz, akkor legyen olyan, aki körmöst adhat és sarokba állíthat.

Szólj, ha kell 2011.01.28. 12:36:09

@Holabög Rém:
ugye-ugye!
Ha alekosz lennél, már meg is akarnál b.... ill. simogatni mer' az jó!

puszták éhes vándora 2011.01.28. 12:37:39

Több olyan játék, v, feladat kellene, ahol valóban le lehetne mérni, hogy ki mire képes, mit bír, mit tud.
Nem hiszem, hogy a tanerők bevonás jó ötlet, bár ki tudja, hogy mit vált ki a bentiekből. Pláne, ha váratlanul éri őket.
Alek továbbra is sűllyed. Egyszer csak megfeneklik!

Holabög Rém 2011.01.28. 12:37:46

@csimbókcsilló: csak a combod, meg a feneked, de azt is csak akkor, ha meglábazod a nyakam. :)

vörös áfonya 2011.01.28. 12:37:50

@mocskosmacska: Meg ha nincs kész a házi,büntetés járna.

Lanois 2011.01.28. 12:40:25

@vörös áfonya: Perelj be.:)
Amúgy dugtunk tegnap? Mert semmire nem emlékszem...kicsi elfogyott az Irsai.
Nem lesz semmi, megnézzük a tv-ben.

Hurri Kán 2011.01.28. 12:40:26

@Holabög Rém:

Ha szobabiciklin letekerted a Bp.-Kazincbarcika távot és közben eszperente nyelven elmondtad a Toldi-trilógiát, akkor :D

K Tomoceusz 2011.01.28. 12:41:11

Volt régen a Gundel Takácsnak egy izraeli sztorija . A körülmetéléssel foglalkozó "bolt" kirakatában órák voltak kirakva , rákérdezett , hogy miért . Miért ? Maga mit rakna ki ?
Így vagyunk Gigivel és a vakbelével . Leesett a lány ph értéke és a fél kigyóuborka nem szívódott fel . A villanővér megpróbálta mágikus kóchengerrel kipiszkáni , de nem sikerült . Ilyenkor marad a kórház . Az eljárást a köznyelv vakbélgyanúnak nevezi .

Olivér letekert 6 kilométere remek teljesítmény . Már hárman vagyunk ( Jefferson D'Arcy a harmadik )akik vallják , ha izzadok és nem élvezem , azt munkának hívom . Arra meg ott van a Laca-Béci-Jerzy hármas .

Holabög Rém 2011.01.28. 12:41:57

@gyvy: az eszperente ugye az, amikor van benne E betű IS :)

Holabög Rém 2011.01.28. 12:45:51

@K.Tomoceusz: ha izzadok és nem élvezem , azt munkának hívom

:DDD ez teccik (az avatarod meg nem!) :)

gidabiga 2011.01.28. 12:47:50

@Lanois:

akkor lehet, hogy megint végignézem a videókat, mert mostanában csak bele-belenéztem, mert az idegrendszerem nem erre van kiképezve :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 12:48:22

@bévé:
Amikor Nagyajak Szandállal maszatoltak, közvetlenül a kisujj és a karkitépés közötti párhuzam plasztikus megjelenítését megelőzően. :)))

vörös áfonya 2011.01.28. 12:51:57

@Lanois: Úriember voltál,pedig még a kamerákat is letakartuk.

Holabög Rém 2011.01.28. 12:53:14

most nézem a videókat. Mi a megmeredt, büdös kóchengeres facér van rajtuk TÉRDVÉDŐ A SZOBABICIKLIN??? Az oké, hogy selejt mindegyik, de ennyire????

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.28. 12:54:25

Ez a tanárbemegy dolog honnan jön? Én ezt nem olvastam. Figyelmetlen voltam?

vörös áfonya 2011.01.28. 12:56:09

@Yooha: Balázs mondta tegnap az összefoglalóban,de csak 1 perc volt az egész,mert csak felhívják a figyelmet,hogy tanárok jelentkezését várják.Így.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 12:56:40

@Holabög Rém:
Pont a térdvédőn akadtál ki?! Kaptak sityakot is, én már csak azt vártam, mikor tűnik fel az üditős ember 5 km-ként, ja azt nem merték, mert akkor Szandál megint lerúgja a kamerákat!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.28. 12:56:57

@vörös áfonya: Ezek szerint ha nem nézem, akkor lemaradhatok valamiről?!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 12:58:13

@vörös áfonya:
Tök jó, Éva végre megint visszatalálhat ahhoz az ellenszenves eminens szerephez, amiért már a suliban is mindenki utálta!

Mme Chauchat 2011.01.28. 12:58:58

Jelentkezem vagy jelentkezek villatanárnak.

Jimbo75 2011.01.28. 12:59:00

Kiváncsi vagyok, mit kap Gigi és Dzsörzé, sztem kezdjék újra a 10 napjukat:))
Amúgyis olyan halálosan nagy szerelemnek néz ki ez a dolog, sztem kibírják:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 12:59:59

@bévé:
Lefekvés előtti imáimban nem győzöm eleget kérni, hogy csak Alkeszosz minipéniszét ne mutassák, csak azt ne!!

suzy q 2011.01.28. 13:00:16

úristn tegnap volt az államvizsgám, és töritanár vagyok. most menjek be a villába tanítani, kockáztatva, hogy én már ebben az életben nem kapok munkát az országban? vagy az iskolaigazgatók nem néznek tévét?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 13:00:54

@Mme Chauchat:
Kircsi vagy, lelkitársunk! Milyen szakos vagy? Remélem irodalom, és szavalnak majd verset!

Hurri Kán 2011.01.28. 13:01:14

@Holabög Rém:
A menetszél miatt nehogy rejumás legyen nekik a térgyük :DDD

@LadyCarambole:
Én meg azt hogy mikor jön a kísérőautó a tartalék szobabiciklikkel a tetején :DDD

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:01:50

@csimbókcsilló: >>magára hagyná őket max egy hétig>> mecsodaaaa? Tanár nélkül?!?!

vörös áfonya 2011.01.28. 13:02:04

@Yooha: Nem maradsz le,mert itt a felkészült kollágák kisegítenek:)

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:02:56

@LadyCarambole: erőszakos, basszakos, lesz itt minden, de főként sexual abuse

Holabög Rém 2011.01.28. 13:03:04

Azt észrevettétek, hogy amikor Anikó rosszul lett, és Béci ment neki segíteni, szolidan megcsöcsörészte? :) (egyébként Anikó lihegésétől simán beindult a fantáziám :))

vörös áfonya 2011.01.28. 13:03:31

@LadyCarambole: Évi állandóan ki fog esni a padból,úgy fog jelentkezni.Persze csak ha évszámokról lesz szó:)

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:04:26

Kellene órarend, amivel bemennék. Milyen tárgyaik legyenek?

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:05:04

@Jimbo75: vakbélgyuszit, azt kapnak.

Augur 2011.01.28. 13:05:50

@Holabög Rém: észre, de Anikó agóniája közben sem feledkezett meg lejjebb tolni a kezét.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.28. 13:06:31

@Holabög Rém:
azért , hogy példát mutassanak, hogy kell szabályosan binyiglizni:)
meg egy jelmezes cég is van a szponzorok között:)

vörös áfonya 2011.01.28. 13:06:40

@Mme Chauchat: Háztartási szakkör a lányoknak.

Büszke_troll 2011.01.28. 13:06:58

Ez lassan tényleg olyan mint a való világ.

Néhányan dolgoznak, küzdenek,
néhány henye here meg élvezi.

Az igazi cigány alekosz, olivér és éva a villában.

Caddy 2011.01.28. 13:07:12

Tanarak az odúban, ez de szép lesz. De tényleg kéne wc-ben cigizés, krétával dobálás, sőt hát a részegen bejárást se felejtsük. :)

Köszi Hajni, Alek volt a legnagyobb. :)

Holabög Rém 2011.01.28. 13:08:01

@Mme Chauchat: mé? csak csajok indulnak be Anikóra?

Lanois 2011.01.28. 13:09:26

@vörös áfonya: Nem tudom mikor lesz ez a tanárosdi, de mivel Zsófi után Évától veszünk érzékeny búcsut, ezért lehet, hogy már csak a tv elött fog kiesni a fotelből.

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:09:48

@Holabög Rém: neem, csk a formális logika szab.szerint godútam

Szólj, ha kell 2011.01.28. 13:10:08

nem, de utoljára 3 évesen kérdezték meg ezt tőlem, amikor még gomba hajam volt :)
Név alapján sose ítélj! :))
Ui: Gabi

Holabög Rém 2011.01.28. 13:11:06

én ezt nem értem. Picsognak a hálóban, Anikó aszongya,hogy Zsófi akkor lesz boldog, ha kint hagyja Alekoszt és visszajön a villába, és nem lesz itt olyan, aki zavarja. Erre Zsófi: vagyis eret vágok magamon. Mi van???? Miért érvágás Zsófinak kint hagyni Annyakínnyót?

Jimbo75 2011.01.28. 13:11:46

@Holabög Rém:

Erre csak egy kultfilmből vett idézettel tudok szolgálni: Egész kúrható lett, Rosen néni:))

Holabög Rém 2011.01.28. 13:11:56

@Mme Chauchat: Nem értem :( Pedig igenis vannak értékeim és művelt vagyok. De ezt most akkor se értem.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2011.01.28. 13:12:09

Azt hallottam hogy Alekosznak köröm nőtt már a pöcsére a kihasználatlanság miatt..

Szaffi B. 2011.01.28. 13:13:32

@LadyCarambole: Éva nem lesz eminens, ő egy évszámgép. Remélem bemegy egy töritanár aki rákérdez némely összefüggésre, vagy Hannibal B. stratégiáira. Akkor kiderül hogy csak memorizálni tud, mint Rainman.

Szólj, ha kell 2011.01.28. 13:15:40

@Mme Chauchat:
Igen, aki miatt nem tudott az ókor másik nagy filozófusa kibontakozni, a méltatlanul elfeledett: Farba-Tosz

Szaffi B. 2011.01.28. 13:18:07

@Mme Chauchat: Legyen: Hogyan szeljünk kenyeret tantárgy
valamint:
-Pszichés betegségek
-Hogyan ismerjünk fel egy paszicho/szociapatát
-Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
-Kultúrbarbárság
-Színészet (:DD)
-Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
-Életvilág
-A mókusok téli alvásának ciklusai

Caddy 2011.01.28. 13:19:35

@Mme Chauchat: Szandika egyetlen kitűnő tárgya lenne. :)

@Trollseprű 9: most finoman leautistáztad? :)

Holabög Rém 2011.01.28. 13:19:44

@Trollseprű 9: + a=o

ha már korrektúrázod magad :)

Szaffi B. 2011.01.28. 13:22:02

@Caddy: Nem, autistának is méltatlan.

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:22:52

@Trollseprű 9: végre, köszönöm.
Továbbá:
>Mindennapi lékterünk
>Anya! nyelvápolás
>Vígszínház-látogatás
>Szavalás
>Dobálózás tárgyakkal
>Ananászgondozás-tan
>Képviselés

Szaffi B. 2011.01.28. 13:25:36

@Mme Chauchat:
Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy (Alekinnyó, Gombócka, stb.)

Lanois 2011.01.28. 13:26:02

@Trollseprű 9: Továbbá:
- Álljunk meg egy szóra! Hogy ejtik villául az Úristent?
(továbbképzés pedagógusoknak)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 13:26:09

@Petar Crni Poparan:

És ezt ki látta?:D:D:D Honnan tujda?:D

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.28. 13:26:18

A villa vagánya Olivér elég puhány. Enikővel is így bírja a tempót?

Szaffi B. 2011.01.28. 13:27:34

@Myta: Enikő már elhagyta, Alekot várja haza, mert ő napi 8 órán át tudja, nem napi 8-9x 1 percig :DDDD

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:27:59

Na, akkor:
- Hogyan szeljünk kenyeret tantárgy
valamint:
-Pszichés betegségek
-Hogyan ismerjünk fel egy pszicho/szociopatát
-Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
-Kultúrbarbárság
-Színészet (:DD)
-Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
-Életvilág
-A mókusok téli alvásának ciklusai
>Mindennapi lékterünk
>Anya! nyelvápolás
>Vígszínház-látogatás
>Szavalás
>Dobálózás tárgyakkal
>Ananászgondozás-tan
>Képviselés
>Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy

Hurri Kán 2011.01.28. 13:28:53

@Trollseprű 9:
Még hogy 8 órán át... Egész nap, nem?

Hogy bepótolja ami eddigi évei alatt kimaradt :)

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:29:39

Na, akkor, VVórarend:
- Hogyan szeljünk kenyeret tantárgy
-Pszichés betegségek
-Hogyan ismerjünk fel egy pszicho/szociopatát
-Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
-Kultúrbarbárság
-Színészet (:DD)
-Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
-Életvilág
-A mókusok téli alvásának ciklusai
>Mindennapi lékterünk
>Anya! nyelvápolás
>Vígszínház-látogatás
>Szavalás
>Dobálózás tárgyakkal
>Ananászgondozás-tan
>Képviselés
>Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy
>- Álljunk meg egy szóra! Hogy ejtik villául az Úristent?
(továbbképzés pedagógusoknak)

Szaffi B. 2011.01.28. 13:30:01

-Hogyan bőgjünk ország-világ szeme láttára semmiségekért
-Műkefélés 5 csillagos szállodában
-Szívrajzolgatás Éliás Jr-al

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 13:30:25

@Hódos Hajnalka: @suzy q: Isten éltesse a szülinapost utólag is, isten éltesse a friss diplomást, világbéke mindenkinek! :)

Szaffi B. 2011.01.28. 13:30:38

-Hogyan ne legyen soha csajunk (oktató: Nagy Alekosz)

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:31:47

Na, akkor, VVórarend, segítségnyújtás céljával vállalkozó tanerőknek (copyleft version)
- Hogyan szeljünk kenyeret tantárgy
-Pszichés betegségek
-Hogyan ismerjünk fel egy pszicho/szociopatát
-Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
-Kultúrbarbárság
-Színészet
-Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
-Életvilág
-A mókusok téli alvásának ciklusai
>Mindennapi lékterünk
>Anya! nyelvápolás
>Vígszínház-látogatás
>Szavalás
>Dobálózás tárgyakkal
>Ananászgondozás-tan
>Képviselés
>Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy
>Álljunk meg egy szóra! Hogy ejtik villául az Úristent?
(továbbképzés pedagógusoknak)
-Hogyan bőgjünk ország-világ szeme láttára semmiségekért
-Műkefélés 5 csillagos szállodában
-Szívrajzolgatás Éliás Jr-al

Viner Spicli 2011.01.28. 13:32:04

Nem hiába Olivér amfetamin függősége itt is kiütközik. Nem véletlenül agresszív, depressziós felváltva... Jön le a cuccról, amihez nem jut hozzá... Önkéntes elvonó!

vörös áfonya 2011.01.28. 13:32:08

@Lanois: Szerintem jövő héten még nem fog kiesni.

Szaffi B. 2011.01.28. 13:33:01

Hajni, Drága Anyánk!
Boldog szülinapot, bontok is egy Irsait! :))

Peremartoni Krisztina (törölt) 2011.01.28. 13:33:09

@Lanois: Nem a körmöt vágta a pimpilimpiről valamelyik este.?

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:33:21

@Viner Spicli: továbbá kielégíthetetlen szexuális vágy...hát ja, ott a pont, collega!

Szaffi B. 2011.01.28. 13:33:50

-Pácsó készítés (alapkurzus)

vörös áfonya 2011.01.28. 13:35:07

@Trollseprű 9: Pálinkafőzés lekvárból(középhaladó)

christaylor 2011.01.28. 13:35:33

Sokat és boldogat Hajninak!

Szaffi B. 2011.01.28. 13:36:15

-Panírozási ismeretek

Na jó abbafejeztem :)

Caddy 2011.01.28. 13:36:26

@Trollseprű 9: anyapötty növesztés (haladóknak)

Szaffi B. 2011.01.28. 13:37:40

Nem bírom abbafejezni!!!

Habüstből étkezés ropival

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:38:17

@Caddy: @Trollseprű 9: ki kell mentenünk, ez már szellemi értéket képvisel

iinside 2011.01.28. 13:38:34

Elalvás 5 perc alatt (Olinak) voltmár?
:-)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 13:40:47

Mesterkurzus Évával: Hogyan bontsunk ki alkoholtartalmú italokat, avagy a dugóhúzó szakszerű használata

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:40:48

a picsába...
ÓRAREND
-Hogyan szeljünk kenyeret tantárgy
-Pszichés betegségek
-Hogyan ismerjünk fel egy pszicho/szociopatát
-Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
-Kultúrbarbárság
-Színészet
-Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
-Életvilág
-A mókusok téli alvásának ciklusai
>Mindennapi lékterünk
>Anya! nyelvápolás
>Vígszínház-látogatás
>Szavalás
>Dobálózás tárgyakkal
>Ananászgondozás-tan
>Képviselés
>Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy
>Álljunk meg egy szóra! Hogy ejtik villául az Úristent?
(továbbképzés pedagógusoknak)
-Hogyan bőgjünk ország-világ szeme láttára semmiségekért
-Műkefélés 5 csillagos szállodában
-Szívrajzolgatás Éliás Jr-al
Pálinkafőzés lekvárból(középhaladó)
-Panírozási ismeretek
-anyapötty növesztés (haladóknak)
-Habüstből étkezés ropival
-Elalvás 5 perc alatt (Olinak)

vörös áfonya 2011.01.28. 13:41:08

@Lanois: Nem tudom,én csak egy áfonya vagyok.

Caddy 2011.01.28. 13:41:42

Kihagytuk a sikítást.:)
Azt mindenképp meg kell tanítani nekik.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 13:42:03

MMKK divatosan, oktató: Atlétás Alekosz

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:42:47

Hittan: napi három ÚrisTn

Lanois 2011.01.28. 13:42:57

@Hódos Hajnalka: Hülye vagy? Az Úristn éltessen sokáig!!!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 13:43:17

Áh, béna vagyok, biztos túl sok mentesvizet ittam...szóval ezeket is tantárgynak, hadd tanuljanak!

Caddy 2011.01.28. 13:43:51

Helyes pohártartás, vendégelőadó Alkeszkosz.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 13:44:22

Hajni tesónak én is boldogot! :))))

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:45:52

@Mme Chauchat: a képviselés alatt a Kortárs beszéd írástechnika előadást és szemináriumot értjük 2 kreditért, vagy az Értékek hiteles képviselése órát Tordasi Ildikóval?

a zöld állatkák fajfenntartó viselkedése gyakorlati óra is kimaradt.

Holabög Rém 2011.01.28. 13:46:56

- Állattan: az ezekolyangonoszok-ok felismerése, életmódjuk tanulmányozása, haladó kurzus: hogyan tartsunk kis gonosz törpét a lakásban

Szaffi B. 2011.01.28. 13:46:59

Bikiniben tusolás (középhaladó)

Holabög Rém 2011.01.28. 13:48:04

- Illemtan: hogyan buzeráljuk beszélgetés közben elegánsan a lábujjszöszöket?

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:48:05

@Caddy: @Trollseprű 9: @LadyCarambole: @szédült nőszemély - forza: basszátok meg, átteszem a punciblogba csak Jucinak kell friss posztot dobnia.

Szaffi B. 2011.01.28. 13:48:25

4-es, vagy 5-ös (kötelezően választható tantárgy)

Traitor General 2011.01.28. 13:48:45

@Mme Chauchat: csámcsogás mélylélektana,pszicho hadviselés, minimális értelem megjelenítése a savószemekben:-)

Holabög Rém 2011.01.28. 13:49:19

Beszédtechnika: hogyan beszéljünk csukott szájjal, lassan (előadó: Ráczúr)

Szaffi B. 2011.01.28. 13:50:18

-Sminkelés zöld nejlontáskából

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:50:22

@szédült nőszemély - forza: Évának pedig a száraz és göndör haj ápolása, az ideális frizurák órát kellene tartani.
ezt követné a "24 órán át tartó tartós smink készítése 2 perc alatt" szeminárium Estee Eva Lauderral.

vörös áfonya 2011.01.28. 13:50:48

@Trollseprű 9: avagy hogy maszatoljuk szét a púdert kézzel

Holabög Rém 2011.01.28. 13:50:51

Háztartási ismeretek: Könnyen gyorsan, valami laktatót (ánkülbensz szósz ropival kisujjal kent tetőből, üvegben tálalva)

Caprica99 2011.01.28. 13:50:57

@Lanois: te vagy a bennfentes, aki ismeri a forgatókönyvet? :)

Mert akkor hass oda lécci - elég unalom van, vegyék el tőlük a cigit pár napra és nézzük, mi lesz ebből!

Mme Chauchat 2011.01.28. 13:51:00

@Traitor General: @Holabög Rém:
- nyelés nyitott szájjal (oktató: Gigi)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.28. 13:51:09

@Trollseprű 9: Aleknak sokáig tart, mert nyugdíjas tempóban nyomja vagy 479 perc a "verbális" monológ mint előjáték ez után nála is csak egy perc a szex :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:52:11

@Traitor General: húbakker,ezt el is felejtettem. pedig a kulturált nyilvános étkezés szabályai óra az kötelezően ajánlott Zsófinak.

a Nobu étterem főpincére tartja majd neki.

christaylor 2011.01.28. 13:52:55

Sokkal szórakoztatóbb lenne a vv, ha a szerkesztők tényleg olvasnák, amiket írok és felhasználnák az ötleteiteket.

K Tomoceusz 2011.01.28. 13:53:06

Sajna csak egy témához értek

Mire jó még a kígyóubi ?
(gasztronómia fakultáció)

Lanois 2011.01.28. 13:53:18

@Caprica99: Meglátom mit tehetek. 480 delta lesz.

Holabög Rém 2011.01.28. 13:53:27

@christaylor: valaki küldje el nekik a linket :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:53:28

sétabiciklizés sportkör Alkeszosszal.

kerékpáros túlélőtúra Lacival

vörös áfonya 2011.01.28. 13:53:58

-Légpuszi eregetés a műfüvön,műviráglocsolás(szabadidős tevékenységek)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:54:21

bevezetés a nőies nevetésbe - Jokerrel

Traitor General 2011.01.28. 13:54:59

@szédült nőszemély - forza: elsősegélynyújtás, extrém biciklis megterhelés után by:anikó:-)

Holabög Rém 2011.01.28. 13:55:13

- locsolóemberek felkutatása zárt redőnyön keresztül

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:55:34

Mondd meg a kedvenc színed, és megmondom ki vagy.
Önismereti tréning Ildivel

K Tomoceusz 2011.01.28. 13:56:28

@Caprica99: elég unalom van, vegyék el tőlük a cigit pár napra és nézzük, mi lesz ebből!

Így is van . A tököm tele van ezzel az ingyenélő bandával . Vegyeük el tőlük és szívjuk el mi .

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:56:35

@Traitor General: alakformálás Anikóval:)

Hogyan küzdjünk meg az inkontinenciával - Szandika önsegítő előadása

Szaffi B. 2011.01.28. 13:56:53

Tordas lékterének megszállása (Lacival)

Holabög Rém 2011.01.28. 13:56:59

@Traitor General: a csöcsörészés, mint életmentő műfogás

Caprica99 2011.01.28. 13:58:24

@Lanois: vedd el a holnapra járó 500-at a lakóktól és egálban is vagyunk - se pénz, se cigi. :)))

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 13:59:35

megfigyelőrendszerek kiiktatása és beüzemelése - műszaki oktatás Jerzsivel.

Holabög Rém 2011.01.28. 13:59:51

- Önvédelmi kurzus
- kézzel mutogatás mellkas előtt
- a híres fenyegető fölétornyosulás, pszichioid nézéssel
- pszichológiai hadviselés messziről odakiabálással
- verbálkungfu, napi 70-80 szabadon választott genya mondat bevetésével
- a valódi katona szimulálása

Szaffi B. 2011.01.28. 13:59:54

Az alkoholizmus és a láncdohányzás hatása a szemkarikákra (felvilágosító kurzus és elrettentés fiataloknak Évával)

Holabög Rém 2011.01.28. 14:01:11

@Mme Chauchat: lehet befejezni a picsogást és folytatni az órarend összeszedését a javaslatok alapján. Gyerünk gyerünk, mert megcsináálllaaaaak!

vörös áfonya 2011.01.28. 14:01:31

@Caprica99: Vigyázz,lanois kicsalja az összes pénzed úgy,hogy észre sem veszed:)

Caprica99 2011.01.28. 14:01:31

@K.Tomoceusz: azért a szerkesztők is elég nagy f@szok.
Azt mondták, csak alapvető tisztálkodási szereket kapnak ingyér.
Ezek szerint a cigivel hajat lehet mosni?
Az italhűtő is állandóan tele van a cukros löttyökkel - vicces, hogy pont a kenyeret kell megvenniük.

Én pont, hogy tejet, kenyeret adnék ingyér, minden mást vegyenek delláért.

Lanois 2011.01.28. 14:01:49

A valódi erő! Felzárkoztató kurzus a lavórtartásról kézzel és lábbal. Vendégelőadó vv Anikó

Caprica99 2011.01.28. 14:02:24

@vörös áfonya: egyelőre a lakók pénzét ajánlgattam neki... :))

vörös áfonya 2011.01.28. 14:02:24

@Caprica99: És még olajat is kaptak végül tegnap,pedig már egy fillérjük sem volt.Bocsánat,deltájuk.

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:03:02

-Hát ti? Jártok iskolába?
-Járunk. Bolond-iskolába.
-Bolond iskola? Nem vagytok ti bolondok!
-Nem mi vagyunk ott bolondok, hanem a tanárok.

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:03:33

választékos káromkodás magyarul haladó szint - szakmai előadó VV Olivér.

Caprica99 2011.01.28. 14:03:54

@vörös áfonya: igen, azt én is néztem, hogy ha nincs olaj, hogy a rákba sütötték meg a bundáskenyeret (mert egyértelműen azt zabáltak)

Traitor General 2011.01.28. 14:04:34

@Holabög Rém: barkács, csináld (meg) magad szakkör (fakultatív 4 kredit) zárt falak lebontása, ütközések elkerülése, Távoktatás TORDASRÓL Ildikó Tanárnénivel

vörös áfonya 2011.01.28. 14:05:12

@szédült nőszemély - forza: Abba ne hagyd,itt röhögök már fél órája:)

ilovecooking 2011.01.28. 14:05:48

@LadyCarambole: Olyan vicces, h néhány random töris kérdésre adott helyes válasszal Évából rögtön eminens lett... Az a vicces összefoglaló a Blikkben a vályoglakók tanulmányairól is csak az ált.iskolát elemezte, a középsulit inkább hanyagolták mindenkinél, így pl. Évánál a gimnáziumi bukás is szépen elsikkadt... eminens...:-D már gimiben is az terjedt róla, h elég balhés és gáz csaj... (Ugyanabba a gimibe jártunk, csak ő pár évfolyammal felettünk volt)

Szaffi B. 2011.01.28. 14:05:56

Szókincsfejlesztés Jerzsivel

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 14:06:34

Szerelmi emlékek puszilgatásának helyes módozatai ananászon, pólón és gyűrűn, fakultásként a légpuszidobálás technikái

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:06:46

@Traitor General: igen!!!! a zárt falak lebontását imádom.

az a "Hatékony kommunikáció, az egyén integrációja a kialakult csoportba" modul része:)

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:07:13

ÓRAREND (ba*zódjon meg, aki kimaradt, hallodhülyevagy)
-Hogyan szeljünk kenyeret tantárgy
-Pszichés betegségek
-Hogyan ismerjünk fel egy pszicho/szociopatát
-Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
-Kultúrbarbárság
-Színészet
-Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
-Életvilág
-A mókusok téli alvásának ciklusai
>Mindennapi lékterünk
>Anya! nyelvápolás
>Vígszínház-látogatás
>Szavalás
>Dobálózás tárgyakkal
>Ananászgondozás-tan
>Képviselés
>Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy
>Álljunk meg egy szóra! Hogy ejtik villául az Úristent?
(továbbképzés pedagógusoknak)
-Hogyan bőgjünk ország-világ szeme láttára semmiségekért
-Műkefélés 5 csillagos szállodában
-Szívrajzolgatás Éliás Jr-al
Pálinkafőzés lekvárból(középhaladó)
-Panírozási ismeretek
-anyapötty növesztés (haladóknak)
-Habüstből étkezés ropival
-Elalvás 5 perc alatt (Olinak)
Az alkoholizmus és a láncdohányzás hatása a szemkarikákra (felvilágosító kurzus és elrettentés fiataloknak Évával)
- Önvédelmi kurzus
- kézzel mutogatás mellkas előtt
- a híres fenyegető fölétornyosulás, pszichioid nézéssel
- pszichológiai hadviselés messziről odakiabálással
- verbálkungfu, napi 70-80 szabadon választott genya mondat bevetésével
- a valódi katona szimulálása
megfigyelőrendszerek kiiktatása és beüzemelése - műszaki oktatás Jerzsivel.
Háztartási ismeretek: Könnyen gyorsan, valami laktatót (ánkülbensz szósz ropival kisujjal kent tetőből, üvegben tálalva)
a száraz és göndör haj ápolása, az ideális frizurák óra
24 órán át tartó tartós smink készítése 2 perc alatt szeminárium Estee Eva Lauderra (szül. Baukó)

christaylor 2011.01.28. 14:07:44

Na, akkor én szépen elkezdem kigyűjteni a tantárgyakat, hogy meglegyenek máskor is! Túl jók, nem szabad veszni hagyni!

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:08:32

Az ananászfetisizmus káros hatásai
Olivérrel

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:08:39

@christaylor: a pit*sába,éppen ideje, köszke ŁoŁ

bévé 2011.01.28. 14:09:08

@Mme Chauchat:
*kortársbeszédírás
*fekvőtámasztan

Szaffi B. 2011.01.28. 14:09:42

-Verbális kommunikáció a szerelemben
-Testbeszéd a szerelemben
-Kultúrközi kommunikáció (Előadók a négyes- és az ötösfogat)
(Előadók: Gigi és Jerzsi)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 14:10:45

@ilovecooking:
Nyilván, hogy fingom sincs a szereplőkről,ugye nem gondoltad, hogy adatlapokat olvasgatok szabadidőmben?! Na jó, Olit ismertem kamaszkoromban, de ennyi, ez is tök véletlen.
Éva karaktere olyan, amiről automatice és asszociatíve ugrik be az eminenskedő szúrkapiszka nekem, aki mellé senki sem akar ülni egyik órán se.

christaylor 2011.01.28. 14:10:54

@Mme Chauchat: majd szóljál, ha kellene, előkapom, bemásolom. :D

Szaffi B. 2011.01.28. 14:10:58

@Trollseprű 9: na, ezt elbasztam, szóval:

-Verbális kommunikáció a szerelemben (Előadók: Gigi és Jerzsi)
-Testbeszéd a szerelemben(Előadók: Gigi és Jerzsi)
-Kultúrközi kommunikáció (Előadók a négyes- és az ötösfogat)

Traitor General 2011.01.28. 14:11:09

@szédült nőszemély - forza: gyógyszerfüggőség. Önismereti tréning

Holabög Rém 2011.01.28. 14:11:26

@christaylor: ezt jól is teszed, mert a @Mme Chauchat nagyon lezseren veszi ezt a feladatot. Én például meg vagyok baszódva, mert kihagyta a Beszédtechnika, az illemtan és az elsősegély órákat.

Lanois 2011.01.28. 14:11:40

Hogyan vegyük hülyére a Tv nézőket? Szeminárium Rubin Kristóffal. Az előadások májusig tartanak, még lehet jelentkezni.

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:12:12

@bévé: halihó!
>rekordkísérletdöntés-tan (emelt szint, angol nyelvű)

vörös áfonya 2011.01.28. 14:12:13

@Holabög Rém: Az enyémek közül is kimaradt pár:)

Traitor General 2011.01.28. 14:12:23

@Holabög Rém: az én óráim is kimaradtak:-( :-D

vörös áfonya 2011.01.28. 14:13:03

@Lanois: Hol kell jelentkezni?Én megyek.

bévé 2011.01.28. 14:13:12

@Mme Chauchat:
- párbeszéd-alapismeretek elsajátítása (Jerzsi-Oli)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:13:26

@christaylor: szeretném kérvényezni, hogy kerüljön be a végleges tanterv a Hogyvolt, kellesz táblázat egyik fülére!

reccs 2011.01.28. 14:13:30

Ananász alapú gyümölcssaláták készítése

Holabög Rém 2011.01.28. 14:14:04

@szédült nőszemély - forza: szeretném kérvényezni, hogy megnézhessem az említett táblázatot

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:14:16

manipuláció és befolyásolás - mesterkurzus Olivérrel

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 14:14:21

Nem tudom, kimaradhat-e egyáltalán a műfű ápolás kólával tantárgy?!

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:14:41

@Traitor General: @vörös áfonya: Kértem mindenkit, hogy baxódjon meg, aki kimaradt. Vagy én búgom meg, az tuti.
Amúgy türelem, állítólag lesz tantárgylista gogledoc...Addig csendes gyűjtögetés! Ezt a csúcson sem szabad abbahagyni.
>>NEMZETI ÖKÖRSÉGVÉDELMI HIVATAL bejegyzése alatt álló szellemi termék!>>

christaylor 2011.01.28. 14:14:42

@szédült nőszemély - forza: nem is hülyeség, csak majd az illetékesnek kellene szólni, az meg gondolom Hajni.

Szaffi B. 2011.01.28. 14:14:47

Erőszakos vélemény-befolyásolás (Előadók Lilu és Balázs)
Hogyan öltözzünk erdei manónak/transzvesztitának/a kólához (Előadók Lilu és Balázs)

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:15:50

Fület a listára, most!
ÖKÖRSÉGVÉDELEM

Lanois 2011.01.28. 14:16:46

@Caprica99: Jó. És mit kapok cserébe?

bévé 2011.01.28. 14:16:57

@Mme Chauchat: hékás!
- beszédtan, hangképzés Henry Higgins-szel (E nem = Á, Anikó)

Szaffi B. 2011.01.28. 14:17:03

Kurvából lesz a legjobb feleség (előadó: Gina, fizetett tapsolók: Kristóf)

Lanois 2011.01.28. 14:18:04

@vörös áfonya: Nálam. 200 delta a foglaló.:)

Traitor General 2011.01.28. 14:18:10

@Mme Chauchat: oki rendben!
Egyén, vagy csoport? Individualizmus fejlesztése. Előadók: A VILLALAKÓK:-)

christaylor 2011.01.28. 14:18:36

Ma mindenki nagyon elemében van, alig győzöm kimásolni! :)

vörös áfonya 2011.01.28. 14:19:01

@Lanois: Anyagiaskodsz itt 2 napja..

Traitor General 2011.01.28. 14:19:35

Az alkohol pozitív hatásai. Alternatív gyógymódok....

Traitor General 2011.01.28. 14:20:18

@christaylor: csodálod? PÉNTEK van végre:-)

Caddy 2011.01.28. 14:20:22

Háztartástan: tésztaételek (az összes)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:20:30

Hogyan legyünk pártatlanok: a Svájcság esszenciája
előadó: Jerzsi

Traitor General 2011.01.28. 14:21:29

Egészségtan! A sohányzás pozitív hatásai az ember fiziológiájára (Szponzorált tantárgy: a világ össze dohánygyára által)

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:22:14

@bévé: @Traitor General: és mindenki:
védelem alá vettem a VV4x4420110128/14:21 reg. számon.
HIVATAL

Traitor General 2011.01.28. 14:22:21

Ki a svájci svájcibb? Összehasonlító történelem óra Jerzy vs. Gombi

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:22:29

vizsgarend:
1.Kultúrbarbárság (történelem, irodalom, szavalás témakörök)
2. Bunkológia (nevetés kurzus)
3. Bódító szerek és alkoholismeret (Irsai borászati kurzus, a Xanas hatásai, amfetaminok stb)
4. Pszichopátia (csúnyán nézés,székhezbeszélés,pszichológiai hadviselés stb)
5. Konyhaművészet (panírozás, csámcsogás, habüst témakörök)
6. Egészségmegőrzés (alvás, sport,lavórtartás)
7.Biológia (ananásztan, műfűgondozás, a recskázás egészségre gyakorolt hatása)
8.Érzelmi élet (színjátszás, sírás, szekálás)

Holabög Rém 2011.01.28. 14:22:39

Na, akkor itten a válaszaim a hiányzó kérdésekre:
VV kedvenc: Tajgetosz, de remélem, nem ő nyer
Szuvenír jog: csak kortárs beszédek esetén
Szerelmes/beleszeretett: 8-10 órán át
lelki társ: a locsolóember
csoszogás: a légpuszi irritál
szőr: csak, ha narancs van a kezemben
tetkó/piercing: hallodhülyevagy? van, de az se az

Kérem 10telettel, hogy valaki vezesse fel a megfelelő helyre

Traitor General 2011.01.28. 14:23:05

@Mme Chauchat: kéne szerezni Okj-s reg.számot:-)

Caprica99 2011.01.28. 14:23:25

@Lanois: hogyhogy mit?
Hát a lenyúlt 500 dellát! :)

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 14:23:32

Á, de hülyék vagytok! :DDD

énisénis!

Testkultúra, avagy hogyan legyünk urai a testünknek - gyakorlati óra Alekosszal
Szexuális felvilágosítás haladóknak, Smárolás, csöcsörészés, veretés - interaktív tantárgy Alekosszal.
Tantrikus szex napi 8-9 alkalommal - gyakorlati óra Olivérrel
A lábmasszázs alapjai - Tordasi Ildikóval

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! :)

Traitor General 2011.01.28. 14:24:16

Fizika óra: légpuszi mozgási törvényei

bévé 2011.01.28. 14:24:20

@christaylor:
- kétségbeesett csajozási kísérletek irritáló mikropéniszűek számára ("na csak a hegyét")

Szaffi B. 2011.01.28. 14:24:21

Összehasonlító nyelvészet: Prefixumok unnaturális használata a magyar és a lengyel nyelvben (Előadó: Jerzsi)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:24:36

intim torna. hogy újra képes legyél napi 8-9 sikeres együttlétre - út a kiegyensúlyozott szexuális élethez
Olivérrel

Holabög Rém 2011.01.28. 14:25:13

- táncoktatás: Salsa (kubai), "namostnemtudommijön" változat

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:25:28

@Traitor General:
Az Ön OKJ és Ökörségvédelmi regisztrációs száma:
VV4x4420110128/14:24
Kérjük, senkinek se adja ki!
Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával.

bévé 2011.01.28. 14:26:12

- nassolás, rágcsálás csukott szájjal

Traitor General 2011.01.28. 14:26:30

csillagászat: a napszél hatása Éva hajára.

Caddy 2011.01.28. 14:26:36

@szédült nőszemély - forza: :D:D:D:D

Hogyan találjunk rá a legjobb barátunkra a villban. A LEGJOBBRA két hónap alatt.

Traitor General 2011.01.28. 14:27:00

@Mme Chauchat: grat grat és mégegyszer grat:-)

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:27:01

@bévé: az csak a teheccséggondozósoknak, faktosan!

Szaffi B. 2011.01.28. 14:27:33

Napi 6 recska vs. napi 6 km tekerés

Traitor General 2011.01.28. 14:27:59

ökológia: Jerzy és Gigi elfojtott perzselő szenvedélyének hatása a globális klimaváltozásra

Traitor General 2011.01.28. 14:28:52

@Trollseprű 9: fakultáció: tekerj recskázva:-)

dex.ion 2011.01.28. 14:29:22

@Traitor General: nem mintha ez az itt kommentelők 90%ának nem lenne kurvára mindegy...

Szaffi B. 2011.01.28. 14:29:29

A hajturkálás unnaturális hatásai mások bioritmusára

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:29:44

Színtan. A rózsaszín megannyi árnyalata világunkban
Zsófi

Holabög Rém 2011.01.28. 14:29:52

- habfürdőkészítés alapfokon

christaylor 2011.01.28. 14:30:23

Rápillantok itt a listámra, hát szerintem már van vagy 50 óra/kurzus/miegyéb. Ha vége,akkor összeszámolom, majd ha valakinek kell,akkor elküldöm vagy bemásolom,csak szóljon! :)

Holabög Rém 2011.01.28. 14:30:51

@szédült nőszemély - forza:

Na, akkor itten a válaszaim a hiányzó kérdésekre:
VV kedvenc: Tajgetosz, de remélem, nem ő nyer
Szuvenír jog: csak kortárs beszédek esetén
Szerelmes/beleszeretett: 8-10 órán át
lelki társ: a locsolóember
csoszogás: a légpuszi irritál
szőr: csak, ha narancs van a kezemben
tetkó/piercing: hallodhülyevagy? van, de az se az

Kérem 10telettel, hogy valaki vezesse fel a megfelelő helyre

Lanois 2011.01.28. 14:31:15

A helyes lépés. - Szeminárium Dr. Nagy Alekosz nemzetközi sakknagymesterrel

christaylor 2011.01.28. 14:31:20

Ja, meg még annyi, hogy itt mindenki idióta! :D :D Bocs! :D

Traitor General 2011.01.28. 14:31:28

Művészettötrénet: a nyolcak hatása Olivér tetoválásaira. Impresszinizmus a mellékhelyiségben

Szaffi B. 2011.01.28. 14:32:07

Unnaturális megjelenés avagy fő a természetesség, de nem nekem! (Előadó: Szandika)

Mme Chauchat 2011.01.28. 14:32:12

Naon efektivek vagytok :D:D:D
Mindenkit sunáznÁk :p
Most azonban elhaladok, menek a reg. hivatalba.
Este kikérdezem a leckét!
Senki se legyen jó!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 14:33:05

Be kell valljam: kurvára röhögök!

Ezért a maradék villadeltámból mindenkit meghívok a dzsakuba! De belepisilni nem ér!

bévé 2011.01.28. 14:33:53

- magyar nyelvtan és irodalom altantárgy:

fogalmazás:
a cukipuni szerelmeslevélírás alapjai álcelebeknek rózsaszín tollal

- telekommunikácó felsőfokon:

kicsinyítőképzősűrítés 2 perces hívásokra történő optimalizálása

Traitor General 2011.01.28. 14:33:56

Biológia: Szimbióta vagy parazita? Szandika és teste bizonyos részei

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:34:37

@Holabög Rém: majd adminisztrálom, de szerintem te is bele tudsz írni. vagy azt nem menti már el?:o

Szaffi B. 2011.01.28. 14:35:02

A hálószoba rendbentartásának egészségkárosító hatásai

Holabög Rém 2011.01.28. 14:35:22

@szédült nőszemély - forza: nem tok beleírni. Zárt falakba ütközöm

Traitor General 2011.01.28. 14:36:14

Idegen nyelv: Eszperantó nyelvoktatás Bélának

Szaffi B. 2011.01.28. 14:36:29

Böszme lépések a sakkban

bévé 2011.01.28. 14:37:22

-inszomniagyógyítás sokkolásos módszerrel, azaz 'neszezzünk hajnalig!'

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:38:13

@Holabög Rém: húha, most már én sem tudok. Akkor vagy viola az illetékes (lánykori nevén viola narvilly), vagy Hajni. elbizonytalanodtam.. hogy lehetek ilyen szar, hogy ezt nem tudom? és remeg a lábam is. lehet, hogy vakbélgyulladás?

Szaffi B. 2011.01.28. 14:38:17

A csillámpóni pszichoterror hatásai az idegrendszer beépítettségére

Holabög Rém 2011.01.28. 14:38:19

- Becézéstan: a macs, a kecs, a fecs, és a bé helyes becézése. Szorgalmi feladat: kreatív szóalkotás, alternatív becenevek bevezetése a magyar nyelvbe (pl. mandulás magzatvizem, tündérborsó, kutyapuni, illetve, manólány, manófiú stb...)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:39:49

@Holabög Rém: de csak semmi veretés! veszi a kamera és nem akarom itt bent.:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 14:39:50

@bévé:
Ne maradhat ki egy külön Petőfi kurzus sem, avagy ki feküdt a sínekre!

Holabög Rém 2011.01.28. 14:41:05

@szédült nőszemély - forza: két dolgot tehetünk
1. letakarom őket egy türcsivel
2. lerugdosod őket

Szaffi B. 2011.01.28. 14:41:29

-Bármely idegen szó helytelen használatának hatásai a népszerűségre (Alek)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 14:41:40

@szédült nőszemély - forza:
Viola az illletékes elvtársnő. Ha jön, hogy fog majd örülni! :DDDD

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:41:48

kézimunka: kötéstechnikák és keresztszemes hímzés
Éva és Alkeszosz

Traitor General 2011.01.28. 14:41:51

szörnytan: kit csapol le az esetek nagyobb százalékában egy VÁMPÍR:-)

Caddy 2011.01.28. 14:42:21

Nem bírlak követni se benneteket. :)
Királylányképző Zsófival

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:43:01

@Holabög Rém: hogyisne! aztán elvonulsz marokmarcsázni a vécébe, és olyan lesz a csempe:)

Szaffi B. 2011.01.28. 14:43:02

A szobanövények bioritmusa (Zsófi)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:43:37

@LadyCarambole: szerintem fel kellene mondania, mert meló mellett ezt nem fogja győzni adminisztrálni

bévé 2011.01.28. 14:43:43

@LadyCarambole: :)

*termékmegjelenítés a Villában - rejtett marketinghúzások figyelemfelkeltő eszközök alkalmazásával

Szaffi B. 2011.01.28. 14:43:44

-A hierarchia szó helyes kiejtése

dex.ion 2011.01.28. 14:44:08

@LadyCarambole: + ki írta a tiszta szívvel c verset...ja ez nem vicces bocs:D

Szaffi B. 2011.01.28. 14:44:28

Megfelelő védőfelszerelés szobabiciklizéshez

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 14:44:46

akármit is szedtek, adjatok nekem is, vagy küldjetek a villanővérrel! :)

Hannibal22 2011.01.28. 14:45:29

Jogi ismeretek: A szuvenír jog fogalma, fajtái, keletkezése, megszűnése.A jogérvényesítés módjai, lehetőségei, eszközei

Traitor General 2011.01.28. 14:45:29

mi a különbség a stratégia és taktika szavak jelentése között

Holabög Rém 2011.01.28. 14:46:04

@Trollseprű 9: Zsófi bioritmusa (előadó: bármely, szabadon választott szobanövény) :)

MegLepke 2011.01.28. 14:46:08

Profi évfordulós köszöntés - avagy tündérnyuszimanólánykádat kizárólag kék szemhéjfestékben köszöntsd és a cicák felől feltétlen érdeklődj.

Caddy 2011.01.28. 14:46:23

@canzone: a neve péntek, nem alvás, karikák a szem alatt. :)

christaylor 2011.01.28. 14:46:55

Szerintem meglesz a 100 is. Kimásolok kettőt, frissítek,lesz helyett öt másik.

MegLepke 2011.01.28. 14:47:56

Háztartási ismeretek: a kenyérvágókés helyes használata

Holabög Rém 2011.01.28. 14:48:03

Hiszteriológia: önálló, ötéves képzés

bévé 2011.01.28. 14:48:46

@hannibal22-73: pont ezt akartam beírni :D

Traitor General 2011.01.28. 14:49:18

@Holabög Rém: abból ezek már kandidálhatnának:-)

Traitor General 2011.01.28. 14:50:07

reformkonyha: kell e: olaj a bundáskenyérhez? vagy bunda? vagy kenyér?

Holabög Rém 2011.01.28. 14:50:30

Televíziós show műsorkészítés: nézettséggyilkos technikák bevezetése a sikeres műsorokba (előadó Laci)

MegLepke 2011.01.28. 14:51:02

Testépítés: a bicepsz, tricepsz erősítése különböző mértékig töltött borospoharakkal és irsais üveggel

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 14:52:04

@Caddy: bazzeg, olyan nekem is van :) valami ütősebb kéne :)

bévé 2011.01.28. 14:52:53

*olvasás - gyakorlati képzés a funkcionális analfabétizmus felszámolása érdekében

Traitor General 2011.01.28. 14:52:57

háztartástan: hogy kezeljük az elektromos főzőlapot

vörös áfonya 2011.01.28. 14:53:54

-A nejlonzacskók alternatív felhasználási módjai(előadó Évi)

MegLepke 2011.01.28. 14:54:28

Numerológia - avagy a 9-es szám önbizalomra gyakorolt hatásai

Caddy 2011.01.28. 14:54:33

Fedezzük fel az alkoholt Évával és Alekosszal.

@canzone: nekem ez is elég, de hát aki éjjel, ugye, most meg ti tartotok ébren. :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:54:41

@bévé: nem is tudom, hogy ezt ki oktassa.. Éva is jó olvasásból, Gigi is, és Jerzsy is.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 14:55:29

Hogyan csillapítsuk mások étvágyát, avagy a hangos evés titkai (prof. dr. Csillámpóni Zsófia, vendégelőadó Rizsevő Szandika)

Traitor General 2011.01.28. 14:55:34

skizofrénia: hányan laknak az agyamban- változatok a lakók kapcsolatrendszerére

christaylor 2011.01.28. 14:56:03

Írjatok már valamit a műkörmökről és a disznóvágásról is. Én most nem vagyok hozzá elég hülye! :)

Holabög Rém 2011.01.28. 14:56:06

Matematika 180 fokos szögben: 6-os, faszt 9-es!

Szaffi B. 2011.01.28. 14:56:17

Egyjegyű számok összeadása számológéppel (haladó kurzus)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 14:58:58

@christaylor: disznóvágás - a klasszikus vidéki értékek/tradíciók megőrzése

és egyben: pálinkafogyasztás mértékkel
Alkesz/Olivér

MegLepke 2011.01.28. 14:59:17

A felrázott kóla ablaktisztító hatásai

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:00:00

@MegLepke: ez a háztartástan modulban lesz a panírozás, takarítás, lecsó órák után

bévé 2011.01.28. 15:00:10

összehasonlító viselkedéskutatás - a zöld és lila kendők viselési variánsainak lélektani okai és hatásai

Traitor General 2011.01.28. 15:00:47

egészségtan: 4 számmal nagyobb papucs fiziológiai hatásai

dex.ion 2011.01.28. 15:01:41

jóvan, sztem egy kicsit már túlpörögtétek a témát:)

Szaffi B. 2011.01.28. 15:01:48

Pálinkás áldomás hagyományos mennyiségének hatványra emelése disznóölésen és annak áldomásos hatásai vs. munka

bévé 2011.01.28. 15:02:36

- a természetes kiválasztódás útján történő önszerveződés alakulása napjainkban

MegLepke 2011.01.28. 15:02:48

@szédült nőszemély - forza: ja, oké:)

@bévé: különórák vehetőek Zsófitól színfelismerés témában

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 15:03:41

Hogyan érhetjük el a szobanövények szintjét a pulzus lelassításának segítségével? (Gombár úr)
Felemelkedő pozíciójú jelzők helyes használata
Angol-magyar, magyar-angol fordítási gyakorlatok, különös tekintettel a geci szó helyes kiejtésére
Flóra és fauna kint a villán belül

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:04:27

XIX. századi harcászat, történelem: az antant, a Négyek és a Hatok kialakulásának körülményei, és a II. világháborúhoz vezető út.

Traitor General 2011.01.28. 15:04:47

kémia: savazási technikák (by:Olivér)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:05:19

a szeretet és szerelem lélektana - társas kapcsolatok legfelsőbb szinteken

christaylor 2011.01.28. 15:06:52

De ha már ilyen szorgalmasan írjátok,én meg másolom,gyűjtöm,akkor legalább kezdjünk is vele valamit! :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:07:00

@szédült nőszemély - forza: XX. századi történelem: a Hatok felbomlása, Svájc függetlenedése. A hidegháború és a pszichológiai hadviselés

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 15:07:19

A munka nemesít, avagy a klotyóba hányás módozatai

Traitor General 2011.01.28. 15:08:04

gyalogsági harcászat repülőgéphordozók ellen by: Laci

Traitor General 2011.01.28. 15:09:10

matematika: több e négy, mint a hat? A számok csodás világa

Traitor General 2011.01.28. 15:10:21

Az Európai Unió jövője: Sváci-Lengyel perszonálunió?

Hannibal22 2011.01.28. 15:10:30

Sakk: Hogyan haladjunk át egy ellenséges gyalog ütésmezején, avagy az F6 titkai és veszélyei.

dex.ion 2011.01.28. 15:11:24

...komolyan nem unjátok még?...:/

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:12:01

@Traitor General:
jajbasszus lefolyt már a sminkem a hülyeségektől. :)
a svájci-lengyel perszonálunió szép megfogalmazása annak, h Gombáj és Dzsörzé egymásra fognak találni?

Traitor General 2011.01.28. 15:12:18

Etika: Vakbél, vagy Jerzy? Egy magányos szende nő vivódásai

zsilkazsilka 2011.01.28. 15:12:51

A májkrém élettani hatásai, különös tekintettel a túlfogyasztás következményeire.

dex.ion 2011.01.28. 15:16:11

@Traitor General: @Trollseprű 9: @szédült nőszemély - forza: jó nektek. sztem már kezd egy kissé erőltetett lenni...

christaylor 2011.01.28. 15:17:51

Majd szóljatok,ha vége és akkor számolom! :)

Szaffi B. 2011.01.28. 15:18:42

-Ki az igazi locsolóember? Előadó: Rubin K.

Hogyan barikádozzuk el magunkat és verjük vissza kölyökkutyák támadásait (Jerzsi)

Traitor General 2011.01.28. 15:18:48

Állatatrtás: kis zöld izék nevelés galoppirozása:-)

Szaffi B. 2011.01.28. 15:19:37

@MegLepke: szavazzuk ki a házasságából a férjét

dex.ion 2011.01.28. 15:20:20

@szédült nőszemély - forza: drága vagy, de még mindig én döntöm el, h mit szeretnék csinálni:))

fordp01 2011.01.28. 15:20:23

@christaylor:
disznóvágás műkörömmel

körömvágás műdisznóval

művágás disznókörömmel

...vatevör

bévé 2011.01.28. 15:22:11

a sváci frank/Euro/USA dollár árfolyamváltozásainak a villadelta valós értékére gyakorolt hatásai

Traitor General 2011.01.28. 15:23:52

Mobiltelefonok helyes használata, idegösszeomlás művészi szintű előadása közben:-)

MegLepke 2011.01.28. 15:25:40

@Trollseprű 9: én beszavaznám akkor magamhoz, mert én szimpatizálom Kristófot. Bár Ginát is - mindennek ellenére.

zsilkazsilka 2011.01.28. 15:25:48

Hogyan tegyük fel ruletre az összes pénzünket egyszerre? És hogyan szerezzünk újabb eljátszandó pénzt, ha már nullára szaladtunk?

Szaffi B. 2011.01.28. 15:26:04

Anatómia: Gigi manduláinak megfigyelése rágózás közben

Szaffi B. 2011.01.28. 15:27:11

@MegLepke: Mi a száma, beszavazom hozzád, hallodhülyevagy 315 deltát simán rászánok :)

Szaffi B. 2011.01.28. 15:28:10

@dex.ion: egy magnéziumot kűggyek, amíg itt lecseng a tantárgyasdi?

Szaffi B. 2011.01.28. 15:28:58

@zsilkazsilka: avagy a szenvedélybetegségek veszélyei

MegLepke 2011.01.28. 15:29:19

@Trollseprű 9: húderendi vagy, köszi! Ezért főzök neked sajtos tésztát.:)

Sliders 2011.01.28. 15:30:00

Azért Anikó komoly volt mikor visongott, meg ugrált a rulett keréknél :D

Nagyon lájkolta a szerencsejátékot. Lehet igazi kis pénzszóró :D

Alkeosznak meg nem simogatnia kellene, hanem jól betenni, aztán máris megfordulnak a szerepek és Anikó fog pitizni egy kis szexért :D

dex.ion 2011.01.28. 15:30:03

@Trollseprű 9: inkább csengesd le a tantárgyasdit mielőbb;)

Szaffi B. 2011.01.28. 15:31:11

@dex.ion: Szeretem magam eldönteni, mit csináljak ;)

dex.ion 2011.01.28. 15:32:09

@Trollseprű 9: jézusom, mennyire hasonlítunk:)

Holabög Rém 2011.01.28. 15:32:18

@dex.ion: fahumorú laciutánzat vagy !!! :)

MegLepke 2011.01.28. 15:34:25

Az órarend felemlegetésének rossz hatása a bioritmusra

dex.ion 2011.01.28. 15:35:29

@Holabög Rém: nem vagyok, sőőőt, még az angol humort is szeretem, ahol egy poént képesek ezerszer elsütni, de ez a téma már akkor sem vicces, ezt be kell látni:) kihoztátok belőle amit ki lehetett, ennyi.

Szaffi B. 2011.01.28. 15:35:51

@Sliders: Mind a 10 centit? Nem lesz az sok Anikónak? LOL

Traitor General 2011.01.28. 15:37:28

ezt a gina dolgot már unom, nagyon-nagyon.

Holabög Rém 2011.01.28. 15:37:31

@dex.ion: akkor már csak össze kell szedni az órarendet, és elküldeni a reteknek :)Hátha Bazsi beolvassa ma este

christaylor 2011.01.28. 15:38:34

Akkor mondanám,hogy eddig mennyit sikerült összeszednetek,elég megdöbbentő eredmény született, 188 darab órát/kurzust/ilyesmit javasoltatok. Lista nálam.

bévé 2011.01.28. 15:38:40

@dex.ion: ezért képes voltál visszakeresni? :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:38:49

a jobb felső sarokban található piros x megnyomásának hatékonysága a zavaró/fárasztó kommentek kiiktatásában.

vörös áfonya 2011.01.28. 15:39:00

@Lanois: Neked nem muszáj rágyújtanod.

Szaffi B. 2011.01.28. 15:39:01

@MegLepke: Köszi, szeretem, egy kis Irsait hozzál mellé azért. :)))

Traitor General 2011.01.28. 15:39:07

@Holabög Rém: ja persze, ettől félek:-) inkább beperelnek minket személéyiségi jogok durva megsértése miatt:-)

dex.ion 2011.01.28. 15:39:28

@bévé: elrabolt vagy 3 mp-et az életemből:)

Holabög Rém 2011.01.28. 15:39:35

@Traitor General: ahhoz az kellene, hogy legyenek személyiségek a műsorban :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:39:36

@Traitor General: mármint mit? hogy a csapból is az folyik egy ideje, hogy kivel volt, kivel nem, és hány politikus kufircolta meg?

Szaffi B. 2011.01.28. 15:41:16

@MegLepke: A scroll-down opció ignorálásának negatív hatása a netes közösség jókedvére

christaylor 2011.01.28. 15:41:24

@Traitor General: így lesz.

@bévé: rá.de én is,hogy összegyűjtöttem nekik. :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:43:12

@Trollseprű 9: :D:D:D
eh, elmegyek sírni a nyugiszobába. faszkivan már, hogy neszeznek, meg puffognak.

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:44:31

@Traitor General: lehet, hogy hanyagolom mostanában az indexet és a velvetet, de nem láttam. ennyire központi téma lett mostanra?:o

hát, várható volt, hogy ha valaki innen kikerül, akkor egyből felkapják valamilyen apropóból. sztem Évánkkal és Havassal is futnak majd egy Fókusz kört később:)

MegLepke 2011.01.28. 15:45:08

@Trollseprű 9: :DDD

@szédült nőszemély - forza: faszt! Most tolerancia órára kell mennünk!:D

Sliders 2011.01.28. 15:46:06

Azt mondjuk én is megnézném, hogy mi történne ha az RTL klub olyan feladatot adna nekik, hogy a nők az őrök és a férfiak a rabok. 1 hétig. A legkisebb kihágást is meg kell torolni és ezalatt az egy hét alatt senki nem szól hozzájuk semmit.
Nagyon kíváncsi lennék rá mi lenne.

Traitor General 2011.01.28. 15:46:58

@szédült nőszemély - forza: a Talmácsival meg Hungaroringes kört:-)
Na mindegy:-)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.28. 15:47:21

@szédült nőszemély - forza: gombi olivérrel egy pár... nézd meg a telefonhívásaikat. a szeretteik csak fotoshop, egymást hívták ők :)

a műfű ápolása és falonjárás: a locsolósember története

dex.ion 2011.01.28. 15:48:17

@Sliders: én vállalnám, de csak ha a nők odabilincselnének a zuhanykabinhoz és megmosdatnának...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 15:48:54

ezt küldeném minden puffogónak, napokra visszamenőleg is :)
www.youtube.com/watch?v=LJRzsnBdbvc

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:49:00

@Traitor General: jaj tényleg, az is volt. aztán benyomják egy Nagy Ő műsorba

Traitor General 2011.01.28. 15:49:21

@MegLepke: a toleranciaórát Toleráns Olivér tartja (lásd Évi és Zsuzanna részvételét, az előző két kurzus hallgatójának eredményes szereplését).

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:49:55

@Gildor Inglorion: Aszondod, hogy Picur Jerzsi volt jelmezben?

helyesen a Locsolóember legendája. színes,szinkronizált amerikai film

Traitor General 2011.01.28. 15:53:25

VV Gina bevallotta, semmit nem bánt meg az életében, sőt, még azt is kijelentette, hogy ha a férje egyszer elhagyja, vagy valami baja lesz, és mondjuk neki kell eltartania a gyereket, visszamegy prostituáltnak.

Ezen már nem tudok sírjak vagy hahozázzak.

Szaffi B. 2011.01.28. 15:55:05

Tegye fel a kezét aki unja a faszik szexuális fantáziáit, mint offtopikot...

goumideaumineaux 2011.01.28. 15:56:12

@christaylor: Bekommentelnéd? dex biztos örülne.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.28. 15:57:33

Alekosz és a tantra.... akartam én ezt tudni?? :S

vörös áfonya 2011.01.28. 15:58:15

@vörös áfonya: Janem,jobb kezes vagyok,akkkor így: \o

dex.ion 2011.01.28. 15:58:15

@goumideaumineaux: ugyanmá, nem azzal van bajom, ha egy hsz-t át kell ugranom (ezt amúgy is automatikusan megteszem mindenhol, ami 10-12 sornál hosszabb, és első pillantásra nincsen benne érdekes hívószó) hanem h má nem tudok hova ugrani, mert csak erről szól az egész:)

MegLepke 2011.01.28. 15:58:29

@Traitor General: Én már csak röhögök rajta, és el sem olvasom a cikket sokszor rendesen, kommentelni meg végképp nem szoktam. Mondjuk általában le is zárják a kedves hsz-ek miatt.:)

@Trollseprű 9: énénén!

@goumideaumineaux: :D

Szaffi B. 2011.01.28. 15:59:36

@dex.ion: Ugorj le egy ásványvízért

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 15:59:43

@Trollseprű 9: jelentkezik
de leengedi a kezét, ha a villaszleng és marhulás bekerül a preferált és tolerált offtopikok közé

Szaffi B. 2011.01.28. 16:00:36

@christaylor: Lécci tedd valahogy közkinccsé! :))

Szaffi B. 2011.01.28. 16:01:20

@dex.ion: Aszontad már mincs hová ugranod...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 16:04:48

@dex.ion: addig olvasgasd a Háború és békét, majd gonggal jelezzük, ha végeztünk :)

MegLepke 2011.01.28. 16:05:18

@Trollseprű 9: úgy látom, humorod nem aratott sikert, így fizetek neked egy különórát 50 deltáért a Négyesekhez. Oktató: Olivér.

dex.ion 2011.01.28. 16:05:55

@canzone: igen, még mindig én vagyok az, aki szereti eldönteni, h mit csinál:)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.28. 16:05:59

észrevettétek, hogy anikó bármibe fog, az bukó?

béci

király el- és kibaszott norbi

tiszavirág hatos

rulett

Traitor General 2011.01.28. 16:06:26

további jó munkát:-) elléptem serezni:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.28. 16:06:30

Végre rájöttem, kire is hasonlít olyan kísértetiesen Alkesz feje. Íme:
www.youtube.com/watch?v=jNk195s4FjY

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:06:47

@Gildor Inglorion: viszont a lavórokhoz kiváló érzéke van, valljuk be:)

christaylor 2011.01.28. 16:07:20

@Trollseprű 9: és hogy drágám? Ha ide bemásolom,akkor engem meglincselnek. Max. ha valakinek igénye van rá,akkor elküldöm emailben,csatolva.

Vagy tényleg másoljam be? Hosszú lesz nagyon.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 16:07:31

@dex.ion: én meg téged szeretlek :) csak segíteni próbáltam :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:07:53

@Traitor General: jó szórakozást. remélem iszol, és nem vezetsz.

a sör és a gépjárművezetés inkompatibilitása

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:08:35

@christaylor: emaiiiiil:) vagy kerüljön be a táblázat egyik fülére!

dex.ion 2011.01.28. 16:08:54

@canzone: sajnálom, h ezt kell mondanom, de ez a szeretet egyoldalú:)

MegLepke 2011.01.28. 16:09:08

Ja, és hepi börzdéj Hajninak! Igen, tudom, ez is volt ma már párszor. Remélem, nem unja még senki.

Szaffi B. 2011.01.28. 16:09:57

@christaylor: ne másold, fő a béka! Email akkor? vagy a punciblogba?

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.28. 16:10:08

@szédült nőszemély - forza:
hú, ezt nem vágom...

viszont szandika és a vadló viszonyát kíváncsian várom. mivel ő volt az, aki a kapott infók alapján legmasszívabb lovas a bandából, kíváncsi vagyok, a többiekkel mit csináltak a lovak.

éva haját tuti leették :)

christaylor 2011.01.28. 16:10:40

@szédült nőszemély - forza: akkor neked megye egy email mindjárt! a táblázatól meg mondom az illetékest kérdezzétek,az meg alighanem viola lesz.

MegLepke 2011.01.28. 16:11:06

@dex.ion: Ugyan már, húzgálod itt a lányok haját mint az oviban. Ki tetszik? Vallj színt! Ne szürkét!

christaylor 2011.01.28. 16:11:15

@Trollseprű 9: oda bemásolom,meg neked is külön emailben megy még.

Szaffi B. 2011.01.28. 16:11:46

@dex.ion: pfff. Nem szimpatizállak, kiviszlek és ott is hagylak. Alkoholista!

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:12:03

@Gildor Inglorion: tudod, volt az a két feladat. egyszer tojásos trutyit kellett fej felett tartani, most meg vizes vajlingot egyensúlyozni hanyatt fekve, deszkán. azokban ügyes volt

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:12:53

@MegLepke: a vallj színt használni fogom. :D:D:D

amúgy meg:
a francba, hogy nyomtam vagy 3 VV-s, releváns kommentet, és nem értékeli a közönség, hogy nem offtopik.

dex.ion 2011.01.28. 16:13:15

@MegLepke: te. imádom a pillangókat, főleg az éjszakaiakat.

dex.ion 2011.01.28. 16:14:01

@canzone: biztos nem lehet könnyű...sajnálom:/

dex.ion 2011.01.28. 16:14:44

@Trollseprű 9: gyere keszeg...pakojjá fel:D

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.28. 16:14:45

@szédült nőszemély - forza: jah, igen. szívós csaj. a biciklizésben is kitartott a végsőkig... ami kevesebb volt mit alekosz strandonintegetős szobabiciklis bemutatója.
én nagyon bírom anikót, de aki ilyen peches, ne legyen rosszkislány :) mindig ráfarag. a lavórtartással, és a mostani gyertyaállással is gyakorlatilag a nagy semmit nyerte meg.

Szaffi B. 2011.01.28. 16:15:30

Tényleg volt már élő mióta karbantartják? VaLYon ma lesz?

dex.ion 2011.01.28. 16:15:46

@Trollseprű 9: und? eddig nem volt probléma?

Szaffi B. 2011.01.28. 16:18:52

@dex.ion: Hallodhülyevagy? Egyenként kivégezlek!

MegLepke 2011.01.28. 16:18:58

@szédült nőszemély - forza: bocs. Lájk!:)

@dex.ion: ízlésórára már nem kell járnod.

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:20:25

@Gildor Inglorion: ok, a bringázás gáz volt.
nem értem, h miért pont ő lett a rosszkislány. lehetett volna inkább Szandál vagy Éva.

dex.ion 2011.01.28. 16:20:26

@MegLepke: megvan a kettes? vagy feljebb taksálod magad?:)

Szaffi B. 2011.01.28. 16:21:18

dex.ionnak szeretettel:
- Háztartási ismeretek: Könnyen gyorsan, valami laktatót (ánkülbensz szósz ropival kisujjal kent tetőből, üvegben tálalva)
- a száraz és göndör haj ápolása, az ideális frizurák óra
- 24 órán át tartó tartós smink készítése 2 perc alatt szeminárium Estee Eva Lauderra (szül. Baukó)
- Az ananászfetisizmus káros hatásai Olivérrel
- *kortársbeszédírás
- *fekvőtámasztan
- Verbális kommunikáció a szerelemben (Előadók: Gigi és Jerzsi)
- Testbeszéd a szerelemben (Előadók: Gigi és Jerzsi)
- Kultúrközi kommunikáció (Előadók a négyes- és az ötösfogat)
- Hogyan vegyük hülyére a Tv nézőket? Szeminárium Rubin Kristóffal.
- manipuláció és befolyásolás - mesterkurzus Olivérrel
- Ananász alapú gyümölcssaláták készítése
- párbeszéd-alapismeretek elsajátítása (Jerzsi-Oli)
- gyógyszerfüggőség. Önismereti tréning
- Kurvából lesz a legjobb feleség (előadó: Gina, fizetett tapsolók: Kristóf)
- beszédtan, hangképzés Henry Higgins-szel (E nem = Á, Anikó)
- Erőszakos vélemény-befolyásolás (Előadók Lilu és Balázs)
- Hogyan öltözzünk erdei manónak/transzvesztitának/a kólához (Előadók Lilu és Balázs)
- Egyén, vagy csoport? Individualizmus fejlesztése. Előadók: A VILLALAKÓK
- rekordkísérletdöntés-tan
- Szerelmi emlékek puszilgatásának helyes módozatai ananászon, pólón és gyűrűn, fakultásként a légpuszidobálás technikái
- Szókincsfejlesztés Jerzsivel
- barkács, csináld (meg) magad szakkör (fakultatív 4 kredit) zárt falak lebontása, ütközések elkerülése, Távoktatás TORDASRÓL Ildikó Tanárnénivel
- választékos káromkodás magyarul haladó szint - szakmai előadó VV Olivér.
- A valódi erő! Felzárkoztató kurzus a lavórtartásról kézzel és lábbal. Vendégelőadó vv Anikó
- Az alkoholizmus és a láncdohányzás hatása a szemkarikákra (felvilágosító kurzus és elrettentés fiataloknak Évával)
- Önvédelmi kurzus
- a híres fenyegető fölétornyosulás, pszichioid nézéssel
- pszichológiai hadviselés messziről odakiabálással
- verbálkungfu, napi 70-80 szabadon választott genya mondat bevetésével
- a valódi katona szimulálása
- megfigyelőrendszerek kiiktatása és beüzemelése - műszaki oktatás Jerzsivel.
- Hogyan küzdjünk meg az inkontinenciával - Szandika önsegítő előadása
- Mondd meg a kedvenc színed, és megmondom ki vagy, Önismereti tréning Ildivel
- elsősegélynyújtás, extrém biciklis megterhelés után by:anikó
- bevezetés a nőies nevetésbe - Jokerrel
- Légpuszi eregetés a műfüvön,műviráglocsolás(szabadidős tevékenységek)
- sétabiciklizés sportkör Alkeszosszal.
- kerékpáros túlélőtúra Lacival
- a kulturált nyilvános étkezés szabályai óra az kötelezően ajánlott Zsófinak, a Nobu étterem főpincére tartja majd neki.
- nyelés nyitott szájjal (oktató: Gigi)
- Háztartási ismeretek: Könnyen gyorsan, valami laktatót (ánkülbensz szósz ropival kisujjal kent tetőből, üvegben tálalva)
- a száraz és göndör haj ápolása, az ideális frizurák óra, előadó:Éva
- "24 órán át tartó tartós smink készítése 2 perc alatt" szeminárium Estee Eva Lauderral.
- Sminkelés zöld nejlontáskából
- Beszédtechnika: hogyan beszéljünk csukott szájjal, lassan (előadó: Ráczúr)
- csámcsogás mélylélektana,pszicho hadviselés, minimális értelem megjelenítése a savószemekben
- Illemtan: hogyan buzeráljuk beszélgetés közben elegánsan a lábujjszöszöket?
- Bikiniben tusolás (középhaladó)
- Állattan: az ezekolyangonoszok-ok felismerése, életmódjuk tanulmányozása, haladó kurzus: hogyan tartsunk kis gonosz törpét a lakásban
- a zöld állatkák fajfenntartó viselkedése gyakorlati óra
- Értékek hiteles képviselése órát Tordasi Ildikóval
- Helyes pohártartás, vendégelőadó Alkeszkosz.
- nassolás, rágcsálás csukott szájjal
- táncoktatás: Salsa (kubai), "namostnemtudommijön" változat
- intim torna. hogy újra képes legyél napi 8-9 sikeres együttlétre - út a kiegyensúlyozott szexuális élethez, Olivérrel
- Összehasonlító nyelvészet: Prefixumok unnaturális használata a magyar és a lengyel nyelvben (Előadó: Jerzsi)
- kétségbeesett csajozási kísérletek irritáló mikropéniszűek számára ("na csak a hegyét")
- Fizika óra: légpuszi mozgási törvényei
- Testkultúra, avagy hogyan legyünk urai a testünknek - gyakorlati óra Alekosszal
- Szexuális felvilágosítás haladóknak, Smárolás, csöcsörészés, veretés - interaktív tantárgy Alekosszal.
- Tantrikus szex napi 8-9 alkalommal - gyakorlati óra Olivérrel
- A lábmasszázs alapjai - Tordasi Ildikóval
- Kultúrbarbárság (történelem, irodalom, szavalás témakörök)
- Bunkológia (nevetés kurzus)
- Bódító szerek és alkoholismeret (Irsai borászati kurzus, a Xanas hatásai, amfetaminok stb)
- Pszichopátia (csúnyán nézés,székhezbeszélés,pszichológiai hadviselés stb)
- Konyhaművészet (panírozás, csámcsogás, habüst témakörök)
- Egészségmegőrzés (alvás, sport,lavórtartás)
- Biológia (ananásztan, műfűgondozás, a recskázás egészségre gyakorolt hatása)
- Érzelmi élet (színjátszás, sírás, szekálás)
- Ki a svájci svájcibb? Összehasonlító történelem óra Jerzy vs. Gombi
- Egészségtan! A sohányzás pozitív hatásai az ember fiziológiájára (Szponzorált tantárgy: a világ össze dohánygyára által)
- Hogyan legyünk pártatlanok: a Svájcság esszenciája, előadó: Jerzsi
- Háztartástan: tésztaételek (az összes)
- Az alkohol pozitív hatásai. Alternatív gyógymódok...
- habfürdőkészítés alapfokon
- Színtan. A rózsaszín megannyi árnyalata világunkban, előadó: Zsófi
- A hajturkálás unnaturális hatásai mások bioritmusára
- A helyes lépés. - Szeminárium Dr. Nagy Alekosz nemzetközi sakknagymesterrel
- ökológia: Jerzy és Gigi elfojtott perzselő szenvedélyének hatása a globális klimaváltozásra
- Napi 6 recska vs. napi 6 km tekerés, fakultáció: tekerj recskázva
- Hogyan találjunk rá a legjobb barátunkra a villban. A LEGJOBBRA két hónap alatt.
- csillagászat: a napszél hatása Éva hajára.
- Művészettötrénet: a nyolcak hatása Olivér tetoválásaira. Impresszinizmus a mellékhelyiségben
- Unnaturális megjelenés avagy fő a természetesség, de nem nekem! (Előadó: Szandika)
- Biológia: Szimbióta vagy parazita? Szandika és teste bizonyos részei
- magyar nyelvtan és irodalom altantárgy:
- fogalmazás:a cukipuni szerelmeslevélírás alapjai álcelebeknek rózsaszín tollal
- telekommunikácó felsőfokon
- kicsinyítőképzősűrítés 2 perces hívásokra történő optimalizálása
- A hálószoba rendbentartásának egészségkárosító hatásai
- Hogyan szeljünk kenyeret?
- Pszichés betegségek
- Hogyan ismerjünk fel egy pszicho/szociapatát
- Miért ne rugdaljuk le a kamerákat
- Kultúrbarbárság
- Színészet
- Hogyan ismerjük fel a beépített embert?
- Életvilág
- A mókusok téli alvásának ciklusai
- Mindennapi lékterünk
- Anya! nyelvápolás
- Vígszínház-látogatás
- Szavalás
- Dobálózás tárgyakkal
- Ananászgondozás-tan
- Képviselés
- Férfiak szájából miért undorító minden becézgetése, különösképpen más férfiaké tantárgy (Alekinnyó, Gombócka, stb.)
- Álljunk meg egy szóra! Hogy ejtik villául az Úristent?
- Hogyan bőgjünk ország-világ szeme láttára semmiségekért
- Műkefélés 5 csillagos szállodában
- Szívrajzolgatás Éliás Jr-al
- Hogyan ne legyen soha csajunk (oktató: Nagy Alekosz)
- Pácsó készítés (alapkurzus)
- Pálinkafőzés lekvárból(középhaladó)
- Panírozási ismeretek
- anyapötty növesztés (haladóknak)
- Habüstből étkezés ropival
- Elalvás 5 perc alatt (Olinak)
- Zárt falak bontása(tesióra)
- Mesterkurzus Évával: Hogyan bontsunk ki alkoholtartalmú italokat, avagy a dugóhúzó szakszerű használata
- MMKK divatosan, oktató: Atlétás Alekosz
- Hittan: napi három ÚrisTn
- Idegen nyelv: Eszperantó nyelvoktatás Bélának
- Böszme lépések a sakkban
- inszomniagyógyítás sokkolásos módszerrel, azaz 'neszezzünk hajnalig!'
- A csillámpóni pszichoterror hatásai az idegrendszer beépítettségére
- Becézéstan: a macs, a kecs, a fecs, és a bé helyes becézése. Szorgalmi feladat: kreatív szóalkotás, alternatív becenevek bevezetése a magyar nyelvbe (pl. mandulás magzatvizem, tündérborsó, kutyapuni, illetve, manólány, manófiú stb...)
- Petőfi kurzus sem, avagy ki feküdt a sínekre!
- Bármely idegen szó helytelen használatának hatásai a népszerűségre (Alek)
- kézimunka: kötéstechnikák és keresztszemes hímzés, előadók: Éva és Alkeszosz
- Királylányképző Zsófival
- A szobanövények bioritmusa (Zsófi)
- *termékmegjelenítés a Villában - rejtett marketinghúzások figyelemfelkeltő eszközök alkalmazásával
- A hierarchia szó helyes kiejtése illetve értelmezése
- Jogi ismeretek: A szuvenír jog fogalma, fajtái, keletkezése, megszűnése.A jogérvényesítés módjai, lehetőségei, eszközei
- Megfelelő védőfelszerelés szobabiciklizéshez
- mi a különbség a stratégia és taktika szavak jelentése között
- Zsófi bioritmusa (előadó: bármely, szabadon választott szobanövény)
- Profi évfordulós köszöntés - avagy tündérnyuszimanólánykádat kizárólag kék szemhéjfestékben köszöntsd és a cicák felől feltétlen érdeklődj.
- Hiszteriológia: önálló, ötéves képzés
- Háztartási ismeretek: a kenyérvágókés helyes használata
- Televíziós show műsorkészítés: nézettséggyilkos technikák bevezetése a sikeres műsorokba (előadó Laci)
- reformkonyha: kell e: olaj a bundáskenyérhez? vagy bunda? vagy kenyér?
- Testépítés: a bicepsz, tricepsz erősítése különböző mértékig töltött borospoharakkal és irsais üveggel
- *olvasás - gyakorlati képzés a funkcionális analfabétizmus felszámolása érdekében
- háztartástan: hogy kezeljük az elektromos főzőlapot
- A nejlonzacskók alternatív felhasználási módjai(előadó Évi)
- Numerológia - avagy a 9-es szám önbizalomra gyakorolt hatásai
- Fedezzük fel az alkoholt Évával és Alekosszal.
- skizofrénia: hányan laknak az agyamban- változatok a lakók kapcsolatrendszerére
- Hogyan csillapítsuk mások étvágyát, avagy a hangos evés titkai (prof. dr. Csillámpóni Zsófia, vendégelőadó Rizsevő Szandika)
- Egyjegyű számok összeadása számológéppel (haladó kurzus)
- Matematika 180 fokos szögben: 6-os, faszt 9-es!
- pálinkafogyasztás mértékkel előadó: Alkesz/Olivér
- A felrázott kóla ablaktisztító hatásai
- disznóvágás - a klasszikus vidéki értékek/tradíciók megőrzése
- összehasonlító viselkedéskutatás - a zöld és lila kendők viselési variánsainak lélektani okai és hatásai
- egészségtan: 4 számmal nagyobb papucs fiziológiai hatásai
- Pálinkás áldomás hagyományos mennyiségének hatványra emelése disznóölésen és annak áldomásos hatásai vs. munka
- a természetes kiválasztódás útján történő önszerveződés alakulása napjainkban
- Hogyan érhetjük el a szobanövények szintjét a pulzus lelassításának segítségével? (Gombár úr)
- Felemelkedő pozíciójú jelzők helyes használata
- Angol-magyar, magyar-angol fordítási gyakorlatok, különös tekintettel a geci szó helyes kiejtésére
- Flóra és fauna kint a villán belül
- XIX. századi harcászat, történelem: az antant, a Négyek és a Hatok kialakulásának körülményei, és a II. világháborúhoz vezető út.
- kémia: savazási technikák (by:Olivér)
- a szeretet és szerelem lélektana - társas kapcsolatok legfelsőbb szinteken
- gyalogsági harcászat repülőgéphordozók ellen by: Laci
- A munka nemesít, avagy a klotyóba hányás módozatai
- XX. századi történelem: a Hatok felbomlása, Svájc függetlenedése. A hidegháború és a pszichológiai hadviselés
- matematika: több e négy, mint a hat? A számok csodás világa
- Az Európai Unió jövője: Sváci-Lengyel perszonálunió?
- Sakk: Hogyan haladjunk át egy ellenséges gyalog ütésmezején, avagy az F6 titkai és veszélyei.
- Etika: Vakbél, vagy Jerzy? Egy magányos szende nő vivódásai
- A májkrém élettani hatásai, különös tekintettel a túlfogyasztás következményeire.
- Állattartás: kis zöld izék nevelése, galoppirozása
- Ki az igazi locsolóember? Előadó: Rubin K.
- Hogyan barikádozzuk el magunkat és verjük vissza kölyökkutyák támadásait (Jerzsi)
- disznóvágás műkörömmel
- körömvágás műdisznóval
- művágás disznókörömmel
- a sváci frank/Euro/USA dollár árfolyamváltozásainak a villadelta valós értékére gyakorolt hatásai
- Mobiltelefonok helyes használata, idegösszeomlás művészi szintű előadása közben
- Anatómia: Gigi manduláinak megfigyelése rágózás közben
- Hogyan tegyük fel ruletre az összes pénzünket egyszerre? És hogyan szerezzünk újabb eljátszandó pénzt, ha már nullára szaladtunk?, avagy a szenvedélybetegségek veszélyei

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.28. 16:21:21

@Trollseprű 9: ne tessék ellaci2.0-sodni! :) neki sem jött be a 'pacal a portás' megjelenéséhez a szuperrambó imázs :(

Lanois 2011.01.28. 16:22:18

@vörös áfonya: Most nem érek rá. Dolgom van.:)

MegLepke 2011.01.28. 16:23:53

@dex.ion: ha adod a Picúúúúrt indulhaCC a hármasért is.

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:24:30

@dex.ion: NEKED nem kell járnod. neked van meg a kettes. sikítva.
diszlexia forog fenn?

christaylor 2011.01.28. 16:25:06

@Trollseprű 9: :D :D :D

Mondhattad volna nekem is,teeeee! Most téged fog utálni érte! :)

dex.ion 2011.01.28. 16:25:28

@MegLepke: nincs nálam:( egyezzünk ki egy kétharmadban....bár ez mostanában nem olyan szerencsés kifejezés.

vörös áfonya 2011.01.28. 16:25:57

@Lanois: Ez egy nagyon böszme lépés volt.

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:26:32

na fiatalok, rossz lett itt a levegő, mentem vissza dolgozni, mert a felbaxott agy árt az egészségnek, egy nick meg nem ér ennyit.

viszonyhallásra next time.

rexter 2011.01.28. 16:26:44

@Gildor Inglorion: nem vettuk eszre, Aniko a tartsd a tojasfost a fejed fole, es tartsd a vizet a labaddal jatekban is elso volt (a masodikban holtversenyben)

eszrevettetek h a nagy negyes barmelyik tagja mindig elsokent esik ki barmelyik jatekbol a legkevesebbet teljesitik mindenben?

dex.ion 2011.01.28. 16:27:02

@szédült nőszemély - forza: mielőtt beszólsz, ugyan olvasd már el, mire reagáltam, és egyből összeáll a kép neked is. na jó, neked nem egyből, de ha egy párszor elolvasod, biztos menni fog egy idő után;)

dex.ion 2011.01.28. 16:28:11

@szédült nőszemély - forza: na vééééégre má. viszlát, viszlát:)

rexter 2011.01.28. 16:28:14

egyebkent azert eszik oliver annyi ananaszt mert eniko csak igy nyeli le?

christaylor 2011.01.28. 16:28:23

@Trollseprű 9: most veszem észre,hogy van,ami kétszer szerepel benne. nem baj,még így van vagy 180 db körül.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.28. 16:32:09

@rexter: mindkettő feltűnt :)
ha laci akkora nagy katona lenne, már rég berobbantotta volna a köztudatba a kúszógép fogalmat - a négyes tagjaival kapcsolatban.

MegLepke 2011.01.28. 16:32:49

@dex.ion: nézd, azért ha kb. 10-en képesek téged félreérteni, talán te is elgondolkodhatnál. Persze, csak ha akarsz, hisz te döntöd el.

Augur 2011.01.28. 16:33:45

@rexter: végre valaki rájött. grat!

Lanois 2011.01.28. 16:34:15

@vörös áfonya: De most tényleg le kell mennem a boltba vásárolni ezt-azt.

Szaffi B. 2011.01.28. 16:35:23

@christaylor: Annál boldogabb vagyok minél jobban utálnak. (by Éva)

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:36:08

Szavazni lehet az ötletekre ?
Szívesen tesztelném Olivér humorérzékét .
1 voks az ananászalapú gyümölcssaláták készítése mellett .

Szaffi B. 2011.01.28. 16:36:34

@Gildor Inglorion: Ne aggódj, nem leszek olyan! :DDD

vörös áfonya 2011.01.28. 16:37:58

@Lanois: Hozol nekem egy írsait?Köszi.Meg egy májkrémet.Megkívántam.

dex.ion 2011.01.28. 16:38:24

@MegLepke:

"dex.ion 2011.01.28. 16:13:15
@MegLepke: te. imádom a pillangókat, főleg az éjszakaiakat."

"MegLepke 2011.01.28. 16:18:58
@dex.ion: ízlésórára már nem kell járnod."

"dex.ion 2011.01.28. 16:20:26
@MegLepke: megvan a kettes? vagy feljebb taksálod magad?:)"

ebből nekem az jött le, h (nekem) megvan a kettes. a kérdés azért van, h feljebb taksálod-e magadat annál, minthogy az én ízlésemre kettest adj.

tartok tőle, h tökfeleslegesen vezettem ezt most le neked, meg a másiknak, még így sem értitek:(

Szaffi B. 2011.01.28. 16:39:38

@rexter: "
eszrevettetek h a nagy negyes barmelyik tagja mindig elsokent esik ki barmelyik jatekbol a legkevesebbet teljesitik mindenben?"

Abszolút. Fantastic Fos.

vörös áfonya 2011.01.28. 16:41:13

@Trollseprű 9: Ha egyáltalán részt vesznek benne.

Lanois 2011.01.28. 16:42:54

@vörös áfonya: Jó, hozok. Majd utána elszámolunk.

Szaffi B. 2011.01.28. 16:43:34

@vörös áfonya: Na, ja ebben főleg a Lárva az élenjáró :SS

vörös áfonya 2011.01.28. 16:44:05

@Lanois: Ruletten megpörgettem amim volt,dupláztam,úgyhogy legyen 2 májkrém.Köszi.Siess vissza.

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:44:21

@Trollseprű 9:

Rosszak a feladatok .
Össze tudnánk szedni játékból is 180-at , amiben a 4 fos társaság nyerne .

Szaffi B. 2011.01.28. 16:45:03

@christaylor: Nem baj, hülyére röhögtem magam rajta! :DDD
Fefájásig fokoztam a röhögést (Alek)

MegLepke 2011.01.28. 16:45:53

@dex.ion: Én nem erre reagáltam az előbb, hanem szédült nőszemélynek írt kommentedre. Utolsó nekem szánt válaszodra szándékosan nem reagáltam, és nem azért, mert nem értettem. Ismerem az iróniát.

Szaffi B. 2011.01.28. 16:47:21

@K.Tomoceusz: Ja, recskázás, dohányzás, merevrészegeskedés, pszichopatáskodás, faszságbeszélés, hisztériaverseny. Ilyesmik. 180 ilyesmi.

Büszke_troll 2011.01.28. 16:48:05

@K.Tomoceusz:
Pl.: ki bírja tovább a döglést a jakuzziban, ivóverseny, esetleg értelmetlen hülye körmondatok kitalálása?

Szaffi B. 2011.01.28. 16:49:16

@Büszke_troll: Ki bírja tovább mosatlan alsóneműben? Ki bírja tovább a mosogatatlant kerülgetni? Ezek sem rosszak...

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:50:06

@dex.ion: tudod így kb 1,5 óra után már nem érdekel, hogy mire reagálsz, vagy mit mondasz. baromira unatkozhatsz, ha ma nem volt jobb dolgod, mint hogy beszólj, nyafogj, és fölényeskedj.

ettől függetlenül az ízlésedet még mindig kettes kategóriába sorolom. mert úgy tetszik, meg mert ezt akarom.

és nem teszek a végére smiley-t a te beszólós kommentjeiddel mintájára, nert semmi vicces nincs benne, és mert kicsit hányingerem támadt ma a közreműködésednek köszönhetően.

neked is szia.

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:51:53

@Trollseprű 9:
Nem kell ilyen durva feladatra gondolni .
Pl melyik csapat tudja tovább nézni a nappali közepén gőzölgő kutyaszart ?

vagy

Melyik csapat a gyengébb idegzetű , aki kiüríti a hamutálat ?

Büszke_troll 2011.01.28. 16:52:29

Esetleg lehetne adni a legggigényesbbben öltöző villalakónak is pár extra villadellát.
Alkosz nagy eséllyel nyerne a roggyasztott fecske gatya atlétatrikó kombóval.

MegLepke 2011.01.28. 16:53:21

@Trollseprű 9: igazi humor verseny - mások kifigurázása minél megalázóbban

Szaffi B. 2011.01.28. 16:53:43

@K.Tomoceusz: Na igen, ebben tuti nyerők lennének.

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:53:58

@Büszke_troll:

Ilyenekben esélyük se lenne ellenem .

Szaffi B. 2011.01.28. 16:54:33

@MegLepke: aztán minél hangosabb hisztizés ha rajtunk csattan

vörös áfonya 2011.01.28. 16:54:43

@Büszke_troll: Vagy Évi az agyonmosott kis alvóbugyijában:)

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:54:58

@MegLepke:

Abban Anikó is nyerhetne .
Ehhez nagyon ért a kiccsaj .

dex.ion 2011.01.28. 16:55:41

@MegLepke:

annyira tudtam h nem fogod megérteni:)))
de én tök jó fej vagyok, figyelj segítek a hsz-okkal:

MegLepke 2011.01.28. 16:32:49

ami reagált erre:

dex.ion 2011.01.28. 16:27:02

ami reagált erre:

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 16:24:30

no, most jön vmi személyeskedés, esetleg sértegetés, vagy pedig

a) a nők szokásához híven elfelejtesz reagálni erre a kommentre
b) keresel vmi kifogást h mégis az én anyám
c) megvárod míg a mai délután brancs, akivel fényesre nyaltátok ma egymás fenekét, nekem ugorjon, és ezzel azt gondold, h igazad van
d) belátod h ebben itt most épp igazam van, és te nézted el.

na, lássuk, kíváncsi vagyok mi lesz a vége:)

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:56:27

@vörös áfonya:

Évánk tapasztalt csaj .
Tudja , hogy a lukas molyrágta bugyingóra is buknak a manusok .
És mennyivel olcsóbb

dex.ion 2011.01.28. 16:57:09

@szédült nőszemély - forza: arra kérlek, mielőtt hánysz, állj a tükör elé!

K Tomoceusz 2011.01.28. 16:59:25

@dex.ion:

Ha összecsaptad volna a két micsodádat és lezárod a szavazást , már nem brekeghetnének marhaságokat .

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 17:00:05

@dex.ion: utolsó feléd intézett hsz-em: szerintem nem elfelejtett reagálni, nem is akart reagálni...

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 17:01:05

Na jó, akkor a veszekedést most kéne abbahagyni.

Másrészt üzenem - akinek inge, vegye magára - hogy amíg én el bírom nézni az offolást a topikban és nem emelek ez ellen kifogást, addig más is legyen szíves tekintettel lenni, ha a kollégák agymenést kapnak. Én viszont attól kapok agyfaszt, ha ide kell jönnöm és valami elbaszott óvónénit kell alakítanom, mint ahogy pl. most is.

Ha nem fejezitek be, lezárom a kommentelést a topikban.

Nem érdekelnek a vélemények.

Hódos Hajnalka 2011.01.28. 17:03:03

topik, basszameg beszélek hülyeségeket, poszt, na.

dex.ion 2011.01.28. 17:03:17

@K.Tomoceusz: ööö, lehet. meg persze legyinthetnék is, de én szeretek kiállni az igazamért, és inkább legyen pár ember, aki hülyének néz, minthogy hosszasan kelljen a marhaságokat hallgatnom. bár valóban jobb szeretnék olyan bir...szóval inkább olyan ember lenni, aki beáll ilyen nyájba bégetni, de nem megy:(
még gyakorlom.

MegLepke 2011.01.28. 17:04:22

@dex.ion: na figyi, az hogy megértem, vagy egyetértek, nem ám ugyanaz. Nem anyázok, mert úrinő vagyok. Sőt, tudok ám egyedül is válaszolni.
Felmerült egy téma, amin többen jól szórakoztak. Neked ez nem tetszett. Hangot adtál neki. Eddig rendben van. Jöttek neked a válaszok sorban, hogy a részt vevők bizony nem óhajtják abbahagyni a témát. Ezek után, te többször is beírtad, hogy márpedig uncsi. Szerinted. És ez a fontos. Toleráns emberek ilyenkor odébb állnak, mert a többség akarata érvényesül - ugyanis ez egy közösség. Te pedig úgy viselkedtél, mintha villamester lennél - pedig nem vagy az.

dex.ion 2011.01.28. 17:05:17

@Hódos Hajnalka:

"Másrészt üzenem - akinek inge, vegye magára - hogy amíg én el bírom nézni az offolást a topikban és nem emelek ez ellen kifogást, addig más is legyen szíves tekintettel lenni, ha a kollégák agymenést kapnak. Én viszont attól kapok agyfaszt, ha ide kell jönnöm és valami elbaszott óvónénit kell alakítanom, mint ahogy pl. most is. "

asszem az óvónéni ismérve, h ilyenkor mindkét félnek kiporolja a nadrágját. hát ez most nem sikerült.
szomorú.

K Tomoceusz 2011.01.28. 17:05:46

@dex.ion:

Most átmegyek sannyába és közvetítek .
A meccs állása 1:1 a 3.percben és bíztatóan játszunk .

Szaffi B. 2011.01.28. 17:06:34

Valaki megérett a kibaszásra innen. Elrontja mások jókedvét, trollkodik és csakazértismondja, mikor szóltak neki hogy kuss van.

MegLepke 2011.01.28. 17:07:06

@Hódos Hajnalka: Bocs, még írtam a választ, mikor már te beírtad. Befejeztem én is.

dex.ion 2011.01.28. 17:08:32

@MegLepke: nem hiszem h odébb kellett volna állnom. ha egyszer szeretném olvasni, akkor nem állok odébb. nem vagyok én semmilyen villamester, és sokkal inkább az zavart, h páran nekiálltak kóstolgatni. mivel kb 2 perc múlva úgyis megvonják tőlem ebben a blogban való kommentelés jogát, így akár le is írhatnám, mimet kóstolgatták volna inkább, de nem hiszem, h le szeretnék süllyedni erre a szintre.

élvezzétek egymás társaságát, egymásnak valók vagytok.
:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.28. 17:11:03

Acsudába! Hála a villanyomiknak, most már rendre cs-vel olvasom a pácoló fűszer nevét. Kínozhatom magam, hogy leszokjak róla, és nehogy hangosan lebőgjek. :/

K Tomoceusz 2011.01.28. 17:12:40

@neccharisnyás útonálló:

Karbantartás miatt a komment szünetel .

K Tomoceusz 2011.01.28. 17:20:03

@neccharisnyás útonálló:

Most csenden kell lenni és önismereti gyakorlatokat végezni . Titkos küldetésbe kaptuk villanővértől .

MegLepke 2011.01.28. 17:20:19

Húúú, Varga Viktor a nekedvalóban. Micsoda egy fess férfipéldány ez.:DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.28. 17:28:37

@K.Tomoceusz:
****agyhullámait Alfa-sávba állítja és zümmögni kezd****

Szaffi B. 2011.01.28. 17:35:28

@K.Tomoceusz: index címlapon vagy haver.

Albino Vernyul 2011.01.28. 17:37:52

Ha mar volt ajanlott film, itt is egy.. :

No Escape [1994] Menekülés Absolomból (Martin Campbell)

avanivi 2011.01.28. 17:41:22

Hajnika !
Közel vagy a szomszéd Laci leszebb mondatához ami a következő:
"Modtam bezmeg, hogy ne bazmeg bezmeg, mer'
rábaszol bazmeg"

Darcylla 2011.01.28. 17:44:07

Ha hatszázzal fentebb megvolt, akkor is: a mai gyöngyszem a kabátos hús, kösz, Hajni:)))

Albino Vernyul 2011.01.28. 17:48:59

Apropo.. Ferfikent nem tudok rajonni, egyes nonemu egyedek mit latnak Alekoszban szerethetonek.. Szemely szerint viszket a tenyerem attol, ahogy nyomul.. Holgyeim, mint a noi lelket elso kezbol ismerok, esetleg nemi felvilagositast tudnatok eszkozolni errol a furcsa termeszeti deffektusrol..?!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 17:52:36

@Albino vernyul: szerintem rossz helyen kopogtatsz ezzel a kérdéssel :) én itt még nem láttam olyan nőt, aki Alekosszal szimpatizált volna :)

MegLepke 2011.01.28. 17:54:13

@Albino vernyul: lásd canzone válasza.:) Én is ennyit tudok erről mondani.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.28. 17:54:14

@Albino vernyul:
Ez olyan, mint Alekosz szavazótábora. Nincs rá bizonyíték, teljesen természetellenes, de állítólag létezik.

Ha tudnám, hogy igazak-e a megérzéseim Alekosz személyiségét illetően, könnyen és kimerítően válaszolnék a kérdésedre. Így, hogy még épkézláb nővel nem találkoztam-csak tvben mutogatják a fangirl-öket- csak azt tudom mondani, hogy BALEKOK.

MegLepke 2011.01.28. 17:57:05

és Alekosz anyukája mennyire zavarban van. Nem való ő ilyen műsorba.

redhaven 2011.01.28. 17:58:41

@MegLepke: baxameg a retek ezt a délutánit,ez a mamito...

flanker 2011.01.28. 18:08:13

Ha Lacinak lettem volna a bringaverseny alatt (vagy én is bent vagyok), akkor utolsónak megint beszálltam volna úgy, hogy egy tizest tekerhessek. Ebben az esetben ugye 40km lenne a nevem mellett. Ennek ellenére úgy időzítettem volna, hogy pont ne legyen meg a 9,5 óra alatt a táv, akár csak pár méter híján is. Ha ezek után valakinek elszállt volna az agya (leghangosabbak valszeg Oli: Tesó, hát most mi a faszt csináltál?, Alek: Hát ez itt elrontja mindenki jó hangulatát, pedig most megalapozhatta volna a napunkat!, stb.), akkor szépen, udvarias-lájtos pszichoterror hangomon közöltem volna, hogy maguknak csinálták, miért mindig más hátán akarnak szórakozni, majd legközelebb jobban kiveszik a közös melóból a részüket.
Az biztos, hogy nem nevelte volna meg őket, de az arcuk és a műbalhéjuk, amikor kiderül, hogy MÉGSE mehetnek gokartozni, amiért nem ők, hanem más dolgozott meg, az priceless lett volna.
Arról nem is beszélve, hogy Laci úgy győzőtt volna, hogy nem hepciáskodik, nem katonáskodik, hanem egy jó geci mókával (ahogy Oli szokott) fogott volna ki pont a geciskedés két nagy mókamesterén...

flanker 2011.01.28. 18:09:06

@canzone:
>én itt még nem láttam olyan nőt, aki Alekosszal szimpatizált volna
Sajnos vannak pedig. Kettőről is tudok.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.28. 18:14:34

Ja igen, ha Laci tekert 30 km-t, a többiek meg csak egy párat, akkor hogy lett meg a 200 km? Ki húzott még bele?

Szaffi B. 2011.01.28. 18:19:50

@Albino vernyul: Nincs ilyen nő. Ha van, akkor én lemondok a nőségről. :PPPP

Albino Vernyul 2011.01.28. 18:21:30

@Yooha: Nem tudjuk ki mennyit tekert ossz.. Laci azt egyszerre takerte le, lehet, hogy meg visszault.. Amugy tippre Beci, Gombi, Jerzy hozott meg komolyabb tavot..

MegLepke 2011.01.28. 18:21:51

@redhaven: igen, és a pornós csaj is rossz hatással volt az idegrendszeremre.

@flanker: ezt nehezen tudom elképzelni. Már hogy vannak ilyen nők.

flanker 2011.01.28. 18:22:37

@Yooha:
Sztem esetleg valamék sportosabb, Gombi v. Jerzsi, amiről nem tudhatunk, mert Oli az 5.7, meg Alek a 2 km-ével nem jeleskedtek.
Amúgy vsz. az RTL kedvezett nekik a távolság kiválasztásánál, s kedvezett nekik a +km-ek becsalásával is. (Mintahogy az ingyencigi, ingyen olaj becsalásával, stb, sztem nem kell sorolnom...)

redhaven 2011.01.28. 18:23:24

@Yooha: hát igen,Ani köbö 150métert,Alek 75centit...
valszeg a szojuzűrállomásra tekertek ha mindig 9 fokozatba tekertek.
na ettől a valaki ÖRÖKRE elhagyja a villát,hangsúlyozva, indulatba tekerem magam.

flanker 2011.01.28. 18:24:59

@Trollseprű 9:
Ha van, akkor én lemondok a nőségről.

Nos, én meg úgy gondoltam, hogy ha van, akkor én meg lemondok a nőkről. De van(nak), így revideálnom kell nézeteimet...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 18:25:23

@flanker: úristn! elsiklottam a kommentjeik felett

Lanois 2011.01.28. 18:26:12

@vörös áfonya: Nagyon örülök, hogy ilyen szerencsés lány vagy. Meg is vettem mindent. Sajnos visszafelé a 2 májkonzerv kiesett a szatyorból és elgurult. Remélem nem haragszol emiatt. Én nagyon röstelltem a dolgot ezért az Irsai segítségét is igénybe vettem, hogy ne legyek szomorkás. Azért a 160 deltát add ide nekem, mert ennyivel tartozol.

Albino Vernyul 2011.01.28. 18:26:41

@Trollseprű 9: Az tul nagy veszteseg lenne..:) Szoval akkor maradjunk abban, a fent emlitett 2 holgy betevedt az evolucios zsakutcba...;)

flanker 2011.01.28. 18:29:02

@canzone:
Még az, hogy te - de mindenki más is!
A megháborodás környékezett, hogy én ugrottam rájuk egyedül...

vörös áfonya 2011.01.28. 18:29:47

@Lanois: Ha most deltát nem említettél volna,még gondolhattam volna azt,hogy egy úriember vagy.De így..

Mme Chauchat 2011.01.28. 18:34:23

Látom...kész a lecke. Milyen jutalmat szeretnétek?

flanker 2011.01.28. 18:35:04

@canzone:
No és mondd csak: a tollam is éles? :-)
Vagy ott még nem tartsz?

Lanois 2011.01.28. 18:35:17

@vörös áfonya: Tegnap a dzsakuban már bebizonyítottam, hogy úriember vagyok. És most is deltát említettem.

Szaffi B. 2011.01.28. 18:36:29

@flanker: Hol vannak? Nők? Alekosz-fanok? Kizárt dolog!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 18:36:47

@flanker: a tollad is éles. olyannyira, hogy emésztenem kell még, megülte a lelkem...

Lanois 2011.01.28. 18:36:51

@Lanois: Vagyis azt akartam mondani, hogy add ide a deltát, amivel tartozol.

vörös áfonya 2011.01.28. 18:37:10

@Lanois: Mit vettél még?Hátha lesz ott valami ehető és kiválthatod a májkrémeket.

Szaffi B. 2011.01.28. 18:38:31

@Albino vernyul: Hacsak nem úgy Alekkínzó rajongók, hogy nem mint férfi, hanem mint közröhej tárgya rajonganak érte...

Mme Chauchat 2011.01.28. 18:43:38

@Albino vernyul: Nincs nő, aki szimpatizálja Pszichokoszt. Csak Oli.

Lanois 2011.01.28. 18:43:51

@vörös áfonya: @Trollseprű 9: Vettem még Milka típusu ChocoGrains-t, de ebből nem adok nektek. Remélem nem gond. Legalább lefogytok kicsit.

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 18:44:42

@Albino vernyul: hát ha van olyan nő, akinek bejön, akkor max arra tudok tippelni, hogy a sok idegen szó, és a cirkalmas körmondatok lehetnek, amik bejönnek azoknak a nőknek, akik a felét nem értik, és nem tudnak ugyanolyan hosszú mondatokat mondani, mint ő. nekik Alkeszosz lehet, hogy okosnak és jó szövegűnek tűnik, és ettől lerepül a bugyijuk.
más ötletem nincs!

vörös áfonya 2011.01.28. 18:44:46

@Lanois: Milkából kizárólag csak a Noisette.A többi számomra nem létezik.

Lanois 2011.01.28. 18:46:44

@vörös áfonya: "A többi számomra nem létezik."
Ezt jól látod.:)

vörös áfonya 2011.01.28. 18:48:34

@Lanois: Úgysem adnál,most mondtad.

Lanois 2011.01.28. 18:48:34

@Mme Chauchat: Volt kettő is aki nem, hogy szimpatizálta a neked valóban, hanem még meg is hegesztette volna Alkeszt.

Szaffi B. 2011.01.28. 18:48:39

@Lanois: Nem szeretem, kend a hajadra. Cserébe nem ihatsz az eldugott irsaiból. Bőőőőőőőő :P

flanker 2011.01.28. 18:49:34

@Trollseprű 9:
És ha bizonyítékkal is szolgálok, akkor mi lesz a jutalmam?
Lehet, hogy nem vagyok mindig érthető és könyen hihető, de nem szoktam csak úgy a világba belebeszélni! :-)

Szaffi B. 2011.01.28. 18:49:48

@Mme Chauchat: Oli az a nő, aki szimpatizálja Alekfost? :DDDD

Mme Chauchat 2011.01.28. 18:49:53

@Lanois: fizetett szimpatizálók, travesztik vagy hermafordítvák

Szaffi B. 2011.01.28. 18:50:50

@flanker: Hihető vagy, nem erről van szó. Na, hol az a bizonyíték? :D

Lanois 2011.01.28. 18:50:52

Na még egy lotyó...

christaylor 2011.01.28. 18:51:07

Biztos, hogy bejön sokaknak, mert csináltak kiírást is, hogy jelentkezzen, aki randizna vele, így mikor kijön a villából, már lesz pár leszervezett randija. Tuti, hogy mostanra már többszázan jelentkeztek. Van ebben az országban annyi nő, akinek érdekes ízlése van.

Lanois 2011.01.28. 18:51:48

@vörös áfonya: Dehogynem adnék. Nem vagyok én olyan. Csak elötte fizesd ki.

flanker 2011.01.28. 18:52:17

@Lotyó Bridzsida:
Keziccsók!
Hogysmint? Hoppá, nem kerestem még elő, amit megígértem, de rajta vagyok, ne félj! Nem hagyom elsikkadni a dolgot, csak mostanában szerencsére nem csak nálatok van élet, ahenm a villán kívül is...
Milyen volt a dolgozóban?

Mme Chauchat 2011.01.28. 18:52:53

@christaylor: ezek küldetéstudatos hülyék, nem nők

Lanois 2011.01.28. 18:53:16

@Trollseprű 9: Te úgy szoktad?
Van én nekem privát irsaim, most hoztam a boltból.

flanker 2011.01.28. 18:54:11

@Trollseprű 9:
Ja, értem! Szóval szolgáljak bizonyítékkal, de a jutalomról eleve tegyek le... Rafkós vagy...
(De a legelső kérdés akkor ezexerint nem aktuális...)

christaylor 2011.01.28. 18:54:28

@Mme Chauchat: hm, és mi is a küldetésük pontosan?

Lanois 2011.01.28. 18:55:04

@Mme Chauchat: Van nem fizetett is köztük, most mondta a Chris is.

Mme Chauchat 2011.01.28. 18:55:35

@christaylor: háthogymajd ők. Ők! mer a többi nő nem ért aligtoszhoz,

flanker 2011.01.28. 18:58:58

@canzone:
Megülte? De remélem, nem rossz értelemben!
Bár ki tudja? Néha abból is jön katarzis.

redhaven 2011.01.28. 18:59:03

@Mme Chauchat: fizetett szimpatizálók,most belenéztem,a "rajongók"fele úgy ült ott mint egy beszart napközis.

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 18:59:28

@flanker:

Képzeld, tök jó!:))
Még a végén megszeretem az új pozim.:))
Úgy látszik jó kislány voltam és az égiek osztottak nekem egyel jobb munkát, mint ami eddig volt. Még a végén maradnok.:D

Viszont akartalak kérdezni a hidro-terápiáról, amiről a múltkor írtál. Van több is? Vagy ezt így hogy?:))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.28. 18:59:35

Hát, vannak olyan nők is, akik sorozatgyilkosokkal leveleznek a böriben, szóval érzek párhuzamot. Ez valami áldozati hajlam lehet...

Ancilla 2011.01.28. 19:00:33

Szép estét!

Hazajövök, és látom, hogy egy délután megírtátok az új Nemzeti Alaptantervet! Gratulálok a szerzőknek!

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:00:35

@Lanois:

Mi a problematikád a lotyókkal???:D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 19:01:16

@flanker: félig pozitív, félig negatív értelemben :) ez most jó homályos, de majd megírom levélben :D

Szaffi B. 2011.01.28. 19:03:40

@flanker: Mi volt a LEGelső kérdés?

Lanois 2011.01.28. 19:04:17

@Lotyó Bridzsida: Semmi. Csak gondoltam üdvözöllek.:)

flanker 2011.01.28. 19:05:07

@Lotyó Bridzsida:
Biztos van tübb :-), de most utána kell néznem, mit is írtam. Mindjárt jövök.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:05:38

@Ancilla: csatlakozz! Az Ökörségvédelmi Alaphoz

flanker 2011.01.28. 19:05:42

@canzone:
Oké. Ha megírod, én elolvasom!

Szaffi B. 2011.01.28. 19:06:04

@Ancilla: Köszönjük szépen! Dolgoztunk vele, be is adjuk a minisztériJumba...

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:06:53

@Lanois:

Üdvözölni úgy szokás, hogy "szia, de örülök, hogy látlak!"
:)) Érted!? Örülni illik a lotyóknak.:DD

rabia 2011.01.28. 19:06:57

na, helló, mindenki.

Szaffi B. 2011.01.28. 19:08:20

Zsófika már csak egyet alszik és mehet haza. Az anyapöttyéhez.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:09:01

@Lotyó Bridzsida: @rabia: "szia, de örülök, hogy látlak!"

rabia 2011.01.28. 19:11:00

"már mindenki tudja, hogy lovagolok" by szandika

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:11:19

Mindenki ismer, mindenki tudja, hogy lovagolok.

christaylor 2011.01.28. 19:11:25

Affene, Szandika megszökik a ma esti műsorban.

Szaffi B. 2011.01.28. 19:11:50

Nézem ÉLŐBEN médiatörténeti pillanat!

the sandwich maker 2011.01.28. 19:12:08

Amúgy ha a Buci még egyszer kimondja azt, hogy "üssék be", én beütöm a fejét. :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:12:13

@Mme Chauchat:

Szia!:)) Én is örülök neked!:))

Albino Vernyul 2011.01.28. 19:12:14

Hahaaaaaaaaa Szandika szokik... Megartottak neki a lovak...:)

rabia 2011.01.28. 19:12:43

az fontos, hogy a lovak lássák, h Éva milyen szépen ki van festve

flanker 2011.01.28. 19:13:07

@Lotyó Bridzsida:
>Üdvözölni úgy szokás, hogy "szia, de örülök, hogy látlak!"
Majdnem pont úgy, ahogy én csináltam, uyge? Ugye?? :-)

Szaffi B. 2011.01.28. 19:13:14

Éva tűsarkúban megy lovagolni :DD

rabia 2011.01.28. 19:14:27

lovak között nőttem fel by szandika

vörös áfonya 2011.01.28. 19:14:28

Az összes kinti élménye közül ez volt a legjobb?Miért?Hányszor mentek ezek ki?

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:14:47

@Mme Chauchat:

Egyszer ültem lovon 2 percre egy kalandparkban.
De most, hogy mondjátok, igazán kipróbálhatnám rendesen is egyszer már.:))

Szaffi B. 2011.01.28. 19:15:14

FRISS LEVEGŐŐŐŐŐ!!! Bahaha láncdohányos ÚristN!

the sandwich maker 2011.01.28. 19:15:28

egyik legnagyobb álmom, hogy legyen saját lovam, amit majd Rocinantének fogok hívni. úgyhogy most átváltok irigybe.

christaylor 2011.01.28. 19:15:29

@vörös áfonya: bzmeg, SZÓ SZERINT ezt a kérdést tettem fel én is az előbb!

flanker 2011.01.28. 19:16:20

@christaylor:
Hé, én miért nem tudom megnézni az új avatarodat nagyban? Ahogy rákattintok, a régit hozza fel! Nem mintha nem tetszene, de azt már láttam...

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:16:24

Szandál lóval teszi meg a 200 km-es távot, 11 óra alatt, efektiv. Majd gyalog folytatja.

vörös áfonya 2011.01.28. 19:17:58

@christaylor: Csak kozmetikusnál voltak eddig,nem?

christaylor 2011.01.28. 19:18:18

@flanker: nem tudom,nekem már az új jön fel nagyban.

christaylor 2011.01.28. 19:19:15

@vörös áfonya: jaja, elvileg igen, nekem is ez ugrott be, hogy helló, hát eddig csak kozmetikusfordásznál voltak, akkor mivan??

vörös áfonya 2011.01.28. 19:19:17

Nagyon helyes feladat mangalicát kergetni,igen András.

Giginek meg most már gyomorproblémái voltak?

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.28. 19:19:21

Ez a vigyázzállásban futás abban a fejfedőben, fantasztikus volt.

rabia 2011.01.28. 19:20:28

Béci miért nem öleli meg a testvérét?

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:21:09

@vörös áfonya: igen, gyomor, emiatt volt mellkasröntgen

fran7 2011.01.28. 19:21:39

Ez állatkínzás.

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:21:49

@rabia:

Én sem ölelgetem a bátáym, pedig imádom. Nincs köztünk testi kontakt szinte soha. Így szoktuk, ennyi.:)

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:21:56

@vörös áfonya: @christaylor: úgy értette: egész életében ez volt a legjobb kintléte

van-e szándék 2011.01.28. 19:23:00

jó estét!

Stohl, hagyd el a stúdiót - MOST!

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:23:08

@fran7:

Szeeeeeegéééények!!! Hogy be lehettek szarva a malacok, hogy 5 marha kergeti őket...:D

rabia 2011.01.28. 19:23:12

@Lotyó Bridzsida: de fura, nekem is bátyám van, de azért megölelem, ha a kórházból jön ki.

christaylor 2011.01.28. 19:23:26

@vörös áfonya: köszi! szeretem a pin-up girl-öket, az előző is az volt meg ez is az.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:23:31

@Lotyó Bridzsida: én a disznómat azér megölelgetem, amikor csak tudom. mellkasröntgen után főleg.

Albino Vernyul 2011.01.28. 19:23:52

Pl. voltak fodrasznal..
Az meg jo volt, Eva fut Szandi utan, es gagogtak a libak....:)

fran7 2011.01.28. 19:24:00

Évából előtört a békési parasztlány, majdnem szimpatikus volt ezzel a disznókergetéssel.

christaylor 2011.01.28. 19:25:41

Jól láttam,hogy egy fekete kesztyűs kéz nyúlt be a résen és tette oda a levelet a ládába?

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:26:27

@rabia:

Ez családi minta. Nálunk nem nagyon volt szokás, hogy tapizzuk egymást. Se a szüleimnél.
Szerencsére ezt a saját kapcsolataimba nem vittem át. Abban tapizom ezerrel.:D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 19:26:45

kezdem elhinni, hogy Jerzsi tényleg szerelmes

slara 2011.01.28. 19:27:22

@rabia: ha kórházból jön ki....ki tudja Gigi őnagysága merre járt

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:28:00

@canzone:

Jerzsi tényleg szerelmes, csak a Gigi tűnik nekem gyanúsnak...

Albino Vernyul 2011.01.28. 19:29:14

Mindegyiknek izomlaza van, nem tudnak megmozdulni...:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 19:29:34

@Lotyó Bridzsida: nem gyanús, tuti nem az... még a kezét is olyan furán eltartotta a sráctól csókolózás közben, ha jól láttam, pedig szerencsétlen úgy bújt volna

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:32:26

@canzone:

Ne legyen igazam, de el tudom képzelni, hogy a Gigi azokra a fiúkra kattanik, akikért jobban kell tepernie. Az Erzsiért nem kell, ő nagyon jól kifejezi a minden módon, hogy odavan.

vörös áfonya 2011.01.28. 19:32:57

Andris megitta a kólát és már keménykedik.

Szaffi B. 2011.01.28. 19:33:04

Káromkodni nem szabad, csak részegen gázolni.

rabia 2011.01.28. 19:33:09

miért ne káromkodjanak? mi ez, zárda?

christaylor 2011.01.28. 19:33:10

Istenem, Bucit páros lábbal rúgnám ki. Ezt a kiképzőtisztet...

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:33:24

@Lotyó Bridzsida: hideg teremtés, nem kattan az senkire

Szaffi B. 2011.01.28. 19:33:48

Remélem a bíró is ezt mondja majd neki: AndrIs, nincs bocsánat ilyenekben.

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:33:49

@Lanois:

Még gyakoroljál egy kicsit.:D

MegLepke 2011.01.28. 19:33:59

Gokarttól nekem is felkavarodott már a gyomrom. Tuti ez a baja Gombinak is.

Olinak mekkora a pofája...

christaylor 2011.01.28. 19:34:14

Nincs bocsánat az ilyesmire, mondja. Szerinte a villalakók kétévesek?

Szaffi B. 2011.01.28. 19:34:58

@rabia: azért mert élőbe vannak nem tudják kisípolni és megy a milliós bünti.

flanker 2011.01.28. 19:35:31

@Lotyó Bridzsida:
Gigi azokra a fiúkra kattanik
És te? :-)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:35:57

@vörös áfonya:

Tényleg, milyen proli azon a könyöklőn a kóla kitöltve, meg az üresüveg....:D

rabia 2011.01.28. 19:36:22

kutyahegyek by anikó

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.28. 19:36:56

Focimeccsre már nem engedik mert felszívja a pályáról a csíkot.

rabia 2011.01.28. 19:36:58

@Trollseprű 9: ja, erre nem gondoltam, krvaélT

the sandwich maker 2011.01.28. 19:37:09

Valaki elárulná nekem, hogy oszlottak fel így két csoportra? Kihagytam pár adást, mindenki odamehetett, ahova akart?

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:37:27

@flanker:

Sajnos volt idő, amikor én is azokra kattantam (a szeretetlenség "ismerős", ha érted mire gondolok). Szerencsére már kigyógyultam ebből.:)

christaylor 2011.01.28. 19:38:56

@Liriope: igen, kétféle nyeremény volt, de mindenki csak az egyiket választhatta ebből. vagy a lovaglást, vagy a gokartozást.

Körbetekerték a Balatont, ami kb. 200 km volt, ezt kellett nekik 11 óra alatt teljesíteni és összejött.

redhaven 2011.01.28. 19:39:18

Vzsófika köbö olyan leharcolt fejjel ült a kanapén,mint aki Vévédzsinával együtt karitatívkodott taszáron.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:40:58

@redhaven: Taszári Karitatíva, ŁoŁ

redhaven 2011.01.28. 19:41:11

@Lotyó Bridzsida: egyetértek!
mint ahogy szarrá manipulálja a retek ezt a műsort is.

rabia 2011.01.28. 19:41:12

ki mondja meg, Anikó milyen dialektusban beszél, mikor izgul?

vörös áfonya 2011.01.28. 19:41:12

Szandika ezzel a pléddel a fején olyan volt,mint E.T:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:41:55

Mer' engem nem dob le a lóóó!:D:D

MegLepke 2011.01.28. 19:42:04

Az égő, ha ledobja a ló, az nem égő, hogy paplanszájjal, lufimellel egy szál tangában szaladgál egy ország szeme láttára... Nagy bajok vannak ezzel a lánnyal.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:42:11

@rabia: efektiv affekta dialektusban

christaylor 2011.01.28. 19:42:18

"szemétláda volt a ló" :D

the sandwich maker 2011.01.28. 19:42:21

@christaylor: köszönöm! ezt a biciklis dolgot kiszűrtem a hogyvoltból, csak már hirtelen azt hittem, hogy Anikó is kivált az Ötökből. :D

redhaven 2011.01.28. 19:43:10

Sandokán úgy rímint akit orgazmus előtt egy pillanatal "dob le a gyík".

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:45:39

Hogy kimenekült a Gigi a smár-szitubúl!:D

rabia 2011.01.28. 19:47:04

@Mme Chauchat: hülyevagyhallod? én komolyan kérdeztem.

Kekec1 2011.01.28. 19:47:17

röhögőgörcsöt kaptam a malackergetésen :))) csak hiányltam hogy nem volt ott a Zsófi-röfi is, egy szalaggal a nyakában...

vörös áfonya 2011.01.28. 19:47:21

Zsófika kész"Nem tudom miről kell kampányolni:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.28. 19:47:55

úristn, sikítófrászt kapok Zsófitól... mit mondott? az ész a fontos...?

rabia 2011.01.28. 19:48:45

gondolkodom,gondolkozzatok ti is by zsófika

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:48:45

a haj a fontos, nem az ész (Ildi)

the sandwich maker 2011.01.28. 19:48:47

"az ész a fontos, nem a harc..." ???
kommentek a többiektől:
úúúristen... *elborult hang*
wtf??? :D

Szaffi B. 2011.01.28. 19:49:22

Ez a mai kurva unalmas, megyek is aludni...Ccakát!

Traitor General 2011.01.28. 19:51:18

üdv:-) testnevelés: Szandáltól lovaglólecke. Ok. még a délutáni hangulatban vagyok:-) befejeztem:-)

redhaven 2011.01.28. 19:51:19

@Lotyó Bridzsida: tudod,ha egy fiatal srác csókolózik a szerelmével,akkor ebben az esetben Örzsén már látható jelei lennének a változásoknak.
konkretice a botjának már le kellett volna verni a kamot.
vagy Gigőke szemit.
vagy annak sülhetne ki a szeme aki a stábból ezt a mirelit lávot erőlteti.

christaylor 2011.01.28. 19:52:10

Figyelitek, hogy volt bent mostanság a fodrászcsapat? :) Lacinak sokkal rövidebb a haja, mint a hét elején volt.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:52:13

@Traitor General: ŁoŁ édes vagy, én is így jöttem ide...:D:D

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.28. 19:53:13

@christaylor: Lehet hogy felvételről megy az egész. Leforgattak két nap alatt egy hétre való anyagot és kész.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:53:36

@christaylor: a lovaglás alatt volt, mer ani úgy jött be, h "jé, volt fodrász?"

fran7 2011.01.28. 19:53:42

Zsófi, ha eddig nem bukta el, akkor most sikerült neki.

Kekec1 2011.01.28. 19:53:55

ha éb Anikó vagy Béci lettem volna kb százszor felálltam volna és otthagytam volna a bús faszba a hülyeségével. pont úgy viselkedik mint Ildi, ugyanolyan kínos is vele lenni...essen ki minél hamarabb

rabia 2011.01.28. 19:54:39

@fran7: igen. az elején még zsófinak szurkoltam, de most már nem, mert minek.

christaylor 2011.01.28. 19:54:48

@Mme Chauchat: aha, erről lemaradtam. köszi!

Kekec1 2011.01.28. 19:55:49

Zsófinak az esélye a nullánál is kevesebb és ezt ő is pontosan érzi

rabia 2011.01.28. 19:56:40

tök külön van vonulva by zsófi

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:57:36

ez a játék nem egy habostorta, virág elvtárs

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 19:57:45

@redhaven:

:)) Jóvan, hát had játszanak a gyerekek szerelmesest.:))

fran7 2011.01.28. 19:57:47

De ha Zsófi tudja, hogy tényleg vége, akkor minek veszett össze az Anival? Ilyenek vagyunk azért - válaszol az értelmes ember bennem.

Dr_utcai_arcos 2011.01.28. 19:58:33

Hű,de aranyos volt Anikó ezzel a locsifecsi beszámolóval, hej de megölelgetném...Imádtam -legalábbis ebben a jelenetben- pont olyan volt mint valaki akit ismerek -őt is megölelgetném. Életem végéig...................

vörös áfonya 2011.01.28. 19:58:56

@fran7: Már ott simogatják egymást.Műmájerek.

Mme Chauchat 2011.01.28. 19:59:53

@utcai_arcos: ne azt öleld, akivel el tudod képzelni, hanem azt, aki nélkül nem tudod elképzelni

MegLepke 2011.01.28. 20:00:04

Ez a retek milyen hülye. Buci itt hangsúlyozza, hogy nem tudják, mikor lesz a párbaj. Ehhez képest Zsófi elmondta vagy hatszor, hogy még van bent két napja. Legalább ne vágnák be a hülyék.

rabia 2011.01.28. 20:02:27

unalmas volt ez a rész, ha nem lettek volna a malacok, nem is lett volna érdemes megnézni.

fran7 2011.01.28. 20:02:32

@vörös áfonya: De mivel Zsófit eddig bujtatták, mikor lettek ennyire "öribarik"? Ez is a tendenciózus szerkesztést mutatja.

Traitor General 2011.01.28. 20:05:16

@Mme Chauchat: kézcsók:-) szintén zenész:-Ű)

K Tomoceusz 2011.01.28. 20:05:59

@MegLepke: Ehhez képest Zsófi elmondta vagy hatszor, hogy még van bent két napja. Legalább ne vágnák be a hülyék.

A locsolósember nem számít külső információnak , lehet hogy ő mondta el Zsófinak . Méghozzá meggyőzően , ezek ott akkor sem indultak volna ma párbajozni , ha Buckónk rájuk parancsol .

joszif 2011.01.28. 20:07:07

Ezután kétségtelen hogy Alekosz fog visszamenni. Ugyan az a helyzet mint Ildikónál egy utnalmas savanyú társaság. Látszik rajtuk hogy nem tudnak mit kitalálni és egymással vesznek össze. Ez a tipikus példája annak amikor nem a barátság miatt van együtt egy társaság....

Hajrá Alek.

kepfeltoltes.hu/110128/nagyalekosz2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

K Tomoceusz 2011.01.28. 20:09:42

@joszif:

Pedig kedd este még mennyi esélye volt Zsófinak ...

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:10:26

@rabia:

Azokat is inkább csak sajnáltam, mint nevettem.
Ha belegondolok, hogy ez az izé májusig fog tartani, depis leszek.:D

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:11:48

@Lotyó Bridzsida: majd legfeljebb eljössz hozzám. Amúgy meg gondojj a tordasi bulira.

Traitor General 2011.01.28. 20:12:30

visszamegy Alekosz (Alek, Alekinyó stb.), majd kiderül, hogy Zsófit Laci védi, mer' a jővőből jött, s Zsófi lesz az anyja az eljövendő szabadságharc vezetőjének, emiatt s csak emiatt Laci kitör, s elveszi Lilu ruháját! Nem is merem folytatni:-)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:14:17

@Mme Chauchat:

:)) Na, arra tényleg kíváncsi leszek, megcsináljuk-e.:D

joszif 2011.01.28. 20:15:33

" A sulihetet minden Villalakónak komolyan kell venni, mert tudásukat és viselkedésüket is értékelni fogják a tanárok. A tananyagok az általános iskola felső tagozatának felelnek majd meg. Vajon ki lesz a hét végére a Villa példás tanulója? "

Általános iskolai tananyag lesz.... Inkább lett volna deriválás és hasonlók, lett volna ám pofavágás közben....

redhaven 2011.01.28. 20:17:09

@Traitor General: mire Alekmamája fölolvassa a hadparancsot,mindenki nyugdíjba megy a vitézek közül.

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:18:25

@joszif:

Ja, függvényanalízis, vagy méginkább operációkutatás!:D
Esetleg egy kis mechanika.:D Milyen nézések lennének?:D
És tényleg ZH-t kellene írniuk, úgyhogy ABDC csoport van, de nem oszlop szerint, hanem mellettem-mögöttem-módszer szerint.:))))

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:19:29

@hannibal22-73:
Őrjít ez a csókos valóság,
Ez a nagy beteljesülés,
Ez a megadás, ez a jóság.

Mikor legtüzesebb az ajkam,
Akkor fagyjon meg a tied,
Taposs és rúgj kacagva rajtam.

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:21:12

@Lotyó Bridzsida: M N P T K válaszok lennének a)b)c)d) helyett, aztán súghatnák egymásnak a megoldásokat.

Traitor General 2011.01.28. 20:22:51

sose értettem a verseket.....

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:22:52

@Lotyó Bridzsida: úgyvan. csak a pofánk. persze, mer fél mindenki a művelcségi kérdésektől

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:24:21

@Traitor General: hanem? mi az értéked? mit képviselsz?

slara 2011.01.28. 20:27:43

nem kéne megvárni a holnapot zsófit most vágnám ki a nagytétényi útra

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:28:30

@Traitor General:

Akkor mi van az életvilágodban, ha nem a versek?:D

Traitor General 2011.01.28. 20:28:41

@slara: mit ártott neked az a szegény út? :-)

slara 2011.01.28. 20:29:49

@Traitor General: hoppá,igazad van ....én ha arra járok,csak bekiabálok h dobjatok ki egy kis cappyt :)

Bogi és Burkó 2011.01.28. 20:31:01

Üdv mindenkinek!

Csak én érzem úgy,hogy egyre lagymatagabb a társaság a villában, majd emgfulladnak az unalomtól?
És savanyodnak. És egyáltalán nem csak a Laci féle csapat.
El sem tudom képzelni, hogy normális nézettségi adatok vannak. És azt sem, hogy mi az rendezői taktika , ami miatt hagyják ilyen lapos csigamászásban bandukolni az eseményeket.

Traitor General 2011.01.28. 20:31:46

@slara: sok dellát probálnak majd rólad leszedni.-)Mivel nekik semmibe nem kerül ezért ez egyértelmü:-)

Ancilla 2011.01.28. 20:32:08

@MegLepke: Így igaz, nagyon is tudják, hogy mikor lesz a párbaj. Amikor ma este Buci bejelentkezett (hogy közölje a sugdolózókkal a büntit), hatásvadász módon azt akarta sejtetni, hogy most lesz a párbaj. Erre hátul valaki (talán Gigi) megszólalt, s valami ilyesmit mondott: - Ne higgyétek el! Csak szívatni akar. Holnap lesz a párbaj!

Trevlovics 2011.01.28. 20:32:47

na csak a végét láttam, mit várunk ettől a tanáros héttől? hogy jé ez milyen hülye, meg jé ez nem is annyira hülye? hát nem tudom, kétségeim vannak előzetesen, jó lesz ez?

Flood 2011.01.28. 20:33:40

@slara: Lol, nem láttam az öf.-t, Zsófika mit alkotott, h megint ilyen népszerű? :)

Traitor General 2011.01.28. 20:35:12

Halihó kinél van meg az óraend? bolter555@gmail -re küldjétek el, ha megoldható. Ritka jókat somolyogtam ma délután:-)

Trevlovics 2011.01.28. 20:35:16

zsófit látva az jutott eszembe, hogy ha ildikó anno nem keménykedik és zsófit hívja ki, akkor lett volna gond itt a blogon (is)

slara 2011.01.28. 20:35:21

@Traitor General: áááá,nem ők válaszolnak,hanem a biztonsági szolgálat...istenem arra lakom ...és az igazságérzet :) :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:35:29

@Mme Chauchat:

Én nagyon félek, ha az agyamat kell használni.:D

Bogi és Burkó 2011.01.28. 20:37:38

@Lotyó Bridzsida:
na, őket ez a veszély nem fenyegeti

slara 2011.01.28. 20:37:53

@Flood: ha holnap megyek a ....nem a reklám helye,de a lidl be,remélem a zebrán tétovázik az anyapöttyeivel :)

christaylor 2011.01.28. 20:38:43

@Traitor General: mindjárt elküldöm akkor neked,jó? :)

Viszont, ha előrébb görgetsz,akkor be is lett ide másolva. iszonyatosan hosszú,hamar megtalálod.

Traitor General 2011.01.28. 20:38:49

@slara: biztonságiszolgálat? akkor még magasabb lesz sz összeg:-)

redhaven 2011.01.28. 20:40:49

@Bogi és Burkó: ha normálisak lennének a nézettségi adatok,meg jönnének az emesék,akkor nem kellene,hogy Stolka fülén folyjon ki a kóla.
ilyen gagyi,szellemnélküli,hervasztó direkt a képedbe tolom, ha visszajön is, attitűdöt keveset láttam.
lassan a budapest tv-be való az egész Anettka csókolomjával pikánsítva.

gidabiga 2011.01.28. 20:41:08

volt valami?
érdemes visszaolvasni?

Traitor General 2011.01.28. 20:41:30

@Kekec1: zsófi hörcsög nem malac, kikérem magamnak:-)

Flood 2011.01.28. 20:42:47

na felpakolták a videókat, megnézem, aztán jövök osztani az észt :)

Bogi és Burkó 2011.01.28. 20:44:02

@redhaven: ez igaz. látom értessz ehhez.
akár nyolc-kilenc órán át is tudod kkontrollálni?

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:46:41

@Mme Chauchat:

:)) Na, jó, igaz. Bármit megtennék, ha az EQ-m is akkora lenne, mint az IQ-m. És ez most komoly.:)

gidabiga 2011.01.28. 20:48:04

@Mme Chauchat:

akkor nem olvasok vissza, bekapcsolódok mostantól :)

@Traitor General:

hú, ez viszont izgalmas :D

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:48:21

@Lotyó Bridzsida: persze, hogy fölénk emelkedj s elhagyj bennünket! h a g y j > ezt hogy kell írni?

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 20:50:17

@Mme Chauchat:

pont így kő.:D
1/2-ed, leülhetsz.:D
ti is észrevettétek annó, hogy az 1/2-ed rosszabb, mint egy 1-es?:D

Lanois 2011.01.28. 20:50:55

Én se szeretek büntetni, de remélem Buci is megkapja, ami jár, mint Anikó.

Traitor General 2011.01.28. 20:51:16

@gidabiga: na jó lehet, hogy a Cia MI6, KGB Moszad stb... stb... töröltette:-)

viola narvilly 2011.01.28. 20:51:39

Viola kinyiffant.
A tetves kis miniführer már reggel negyed 8-kor kiborította. Aztán még a nap folyamán többször.
Még el kéne olvasnia egy hatósági szerződést (itthon bazdmeg, hol máshol), még kéne néhány táblázatsablont gyártania (igen, itthon), de most inkább egy jótákonysági hastáncest plakátját csinálja barátságiból.
Aztán ha vissza tud ide jutni, akkor pótolja az itteni táblázatos hiányosságait.
Bár valaki elküldhetné email-en, hogy ne kelljen böngésznie.

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:52:28

@Kekec1: ÚristN! Ez olivér! szabadon van, mégis?

Dr_utcai_arcos 2011.01.28. 20:52:47

@Mme Chauchat: ha csak rajtam múlna,rajtam nem múlna, de bonyolult dolgok ezek kiskezitcsókolom.

Traitor General 2011.01.28. 20:52:58

@Kekec1: ok... rágcsálóban kiegyezünk?:-)

Bogi és Burkó 2011.01.28. 20:54:37

@viola narvilly: szegény munkásosztály:)

valaki mondja már el, mi ez az órarend v táblázat v miaszösz?

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:55:39

@utcai_arcos: nyugodj meg, kis arcos, rajtad múlik. Hogy nem rajtad múlik? Csak kifogás.

gidabiga 2011.01.28. 20:56:45

@Traitor General:

na szép :P
először felizgatsz, aztán meg lelohasztasz. :)

Mme Chauchat 2011.01.28. 20:57:07

@Bogi és Burkó: segíteni akartunk a villába bejutó tanárnak, mit tanítson. Közben a Nemzeti Ökörségvédelmi Hivatal védelem alá vette a szellemi terméket, ez ügyben futkostam délután, amíg nem voltam itt.

Kekec1 2011.01.28. 20:57:36

@Traitor General:
igen :)
sajnos nem találok olyan képet amin hosszúszőrű malac van szemből, tisztára Zsófi...:)

viola narvilly 2011.01.28. 20:58:03

@Mme Chauchat:
Hálás köszönet.
Analízis címét dobd emailen :), a héten még a hírekről is lemaradtam. Azt is véletlen tudtam meg, hogy ott, ahová szüleim hajnalban utaznak, épp zavargások vannak. Eh.

@Bogi és Burkó:
Nem tudod elképzelni, mekkora egy kis tetű nőnek dolgozom. Úgy kezel minket, kettőnket, mintha a gyp-ből lettünk volna kiutalva nyári munkára. Meg úgy, mintha úgy születtünk volna, hogy tudjuk, hogy kell egy azonnali hatályú felmondást intézni valakinek, meg mintha az egész cég működését már az anyaméhben ismertük volna.

Traitor General 2011.01.28. 20:58:30

@gidabiga: ajajj ebből nem fogok jól kijönni....

gidabiga 2011.01.28. 21:00:08

@Traitor General:

van olyan :D
kicsit még dolgozz rajta :D

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:01:01

@viola narvilly: nm. Analíziscím ment. A Varázshegynél balra fordulj

gidabiga 2011.01.28. 21:03:11

@viola narvilly:

reklamálj anyukádnál :D

majd belejössz, vagy olvassuk a hírekben, hogy Viola hirtelen felindulásból kinyírta a miniführerint :)

Traitor General 2011.01.28. 21:04:15

@gidabiga: nem vagyok Laci:-) Tudom mikor vesztettem, főleg ha csak magamnak köszönhetem:-D

Bogi és Burkó 2011.01.28. 21:05:09

@viola narvilly: jajj, ne érts félre nem beszóni akartam. olvastam, h mit melózol, nem irígyellek. nyugtasd magad azzal, hogy az ilyen kifelé arcos emberek belül a legszerencsétlenebbek. Nekem is új nagyfőnööm van, én is ilyen megnyugtató elméleteket gyártok magamnak.

@Mme Chauchat: én meg lemaradtam a világökörség részéről?

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:06:43

@Bogi és Burkó: mecsodaaaa? lehetetlen, h te ne legyél része! hova menjen?

Flood 2011.01.28. 21:07:41

Ha-ha, Anikónak olyan volt a haja, mint Cameron Diaznak a Keresd a nőt!-ben :DD
De amúgy imádoom a csajt, napról-napra jobban

Traitor General 2011.01.28. 21:08:40

@gidabiga: ennek örülök, s mea culpa maxima mea culpa:-)

Flood 2011.01.28. 21:09:55

Olivérnek attól az alig 6 km-től ilyen izomláza lett? Ez még életében nem sportolt?

Dr_utcai_arcos 2011.01.28. 21:10:37

@Mme Chauchat: jaj,de régen nem hívtak már így, életem felén túl.de higyj nekem, nem olyan könnyű az.tényleg.
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes."

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:11:07

@Flood: seggére panaszkodott, úgyhogy nem tudni pontosan, mi is a baja :p

viola narvilly 2011.01.28. 21:11:34

@gidabiga:
Ma már konkrétan kiesett a számon az a szó, hogy "MEGÖLÖM".
Egy kolléganő látta, hogy robbanásközeli állapotban vagyok, odajött, vállonsimogatott és közölte: nagylevegő, nyugalom.
Ezt ma több kolléganő és kolléga mondta.
Mint kiderült, nem én vagyok az egyetlen, aki nem bírja, sőt, kb. az derült ki, hogy senki sem bírja. Csak én kiszolgáltatott helyzetben vagyok, mert ugye... munkanélküliként lettem kiközvetítve, próbaidőn vagyok, és a nagyfőnök nem annyira kemény, mint ez az alattvalója. Ma már "fenyegetést" kaptunk (érdekes, nem nekem mondta, hanem a másik lánynak), mert én tegnap megkerültem és a nagyfőnöktől kértem segítséget egy ügyben - aki nagyon készségesen segített is.

Amúgy, hogy on is legyek kicsit.
És előre bocs, de egyszerűen nincs lelkierőm visszaolvasni, szóval én jó ötletnek tartom ezt a pénzbeosztásos dolgot (öh, lehet, hogy nekem is ilyenre lenne szükségem). Nem, most nem jövök azzal, hogy milliók éheznek, és ezek túl sokat fogyasztottak, de a mérhetetlen pazarlást jó, hogy kicsit visszafogják.

Flood 2011.01.28. 21:11:43

Amúgy nem úgy volt, h a fiúk mennek gokartozni, csajok meg lovagolni? Jerzy mit keresett a lánycsapatban (és Zsófi mé nem ment)?

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:11:56

@Flood:

Írjál neki szerelmeslevelet, hátha válaszol.:)

Flood 2011.01.28. 21:12:27

@Mme Chauchat: Ja tényleg, lehet Alekkel ápolták a barátságukat :D

Traitor General 2011.01.28. 21:12:31

@Flood: nem védem a savazó Olit, de Anikó ezzel a teljesítménnyel az általános első osztályából sem léphetett volna tovább. Testnevelés egyes:-)

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:13:01

@utcai_arcos: elodázol, halogatsz. közben eltelik az élet. Sakkor, majd azt vádolod?

viola narvilly 2011.01.28. 21:14:23

@Bogi és Burkó:
Jaj, nem értettelek félre, bocs, ha úgy jött le :)
Ma már azzal vígasztaltam magam amiatt, hogy ez azt képzeli, hogy szüleim egy gáton csináltak és anya egy zsilipen szült, hogy megnézném, hogy ő be tudna-e egy szgépen konfigurálni egy adsl modemet (ami amúgy gyerekjáték, de ez egy műszaki antitalentum).

Flood 2011.01.28. 21:14:43

@Lotyó Bridzsida: Ááá, csak elutasítana vmi kamu dumával, pl. hogy most csak a karrierjére akar koncentrálni, meg hogy amúgyis kezd alakulni egy kapcsolata vkivel. Különben is, én csak egy fos 12-es vagyok, mit akarok én tőle? :(
:))

Traitor General 2011.01.28. 21:18:32

@viola narvilly: én 2 éve dolgozom ilyen környezetben. Mosolyigni, átnézni rajta....
Az sokkal eredményesebb hosszú távon...
Két esély vagy ő vagy Te kattansz meg. De ha erős vagy Te jössz ki jobban a dologból:-)

MegLepke 2011.01.28. 21:18:34

@viola narvilly: Kitartááás! Ne feledd, van munkád végre!:)

Bogi és Burkó 2011.01.28. 21:19:12

@Mme Chauchat: hát a tordasi művelődési házba !

Trevlovics 2011.01.28. 21:19:51

@viola narvilly: én adnék neki egy csanszt. ezt pl úgy lehet, hogy az ember direkt elront valamit, amit a másik észrevesz, és kijavítja, így vagy úgy. a hangnemétől függetlenül utána odamész és nagyon hálás vagy és őszintén megköszönöd neki,hogy segített javítani. mer sokszor az ilyen emberek már csak belekövesedtek egy szerepbe és alapvetően normális emberi kapcsolatokra vágynának. ha alkalmat adsz, hogy hasznos legyen és ezt nagyon szépen megköszönöd, akkor utána nem fog baszogatni. ha mégis, akkor menthetetlen, és akkor vagy elmész, vagy nyílt pszichológiai hadviselés! :)

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:20:04

@viola narvilly: Viola! Belőled egy van, a főnökből több.

MegLepke 2011.01.28. 21:20:20

@Flood: Viszont lehet, hogy szívesen látna egyik fellépésén.:)

Traitor General 2011.01.28. 21:21:17

végső megoldás: heavy flammer....

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:21:45

@Flood:

Ne legyél ilyen kishitű, mert megpofozlak.:)
Lehet, hogy pont te vagy neki a Zigazi!

szédült nőszemély - forza 2011.01.28. 21:22:12

@viola narvilly: felírtam neked 500 mg magnéziumot, és tolj egy üveg irsait is nehogy hisztériás rohamod legyen a végén:)

Flood 2011.01.28. 21:23:02

Szerencsétlen disznók, hogy meg lehettek ijedve szegények :)
Szandika meg miért hugyozik be állandóan? 20 éves korban azért már illik szobatisztának lenni, nem?

John May R 2011.01.28. 21:23:22

Ha én most tanácsot adhatnék Anikónak -ami persze nonszensz, de mégis csak az ötlet kedvéért- azt mondanám, hogy Zsófi kiesése után tartson egyenlő távolságot a négyessel és a többiekkel. A négyesen kívül neki lenne a legnagyobb esélye megnyerni a játékot perpillanat.

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:24:12

@Flood: vmit átvághattak nála a plastic surgery során.

Traitor General 2011.01.28. 21:24:57

@gidabiga: huuuu ezt nem reméltem:-) naggggyon kegyes.-)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:25:26

@Flood:

:))))Igaz!:)))
Vagy legalább ne közvetítse same time, hogy "bepisiltem, baaaazmeeeg":D

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:26:51

jaaajj..beteg leszek, a francba!!:((
ködösödik a fejem...:(

Traitor General 2011.01.28. 21:27:05

@John May R: hm.. az a köpönyeg fordítás csimboraszója lenne:-) de nincs kizárva, hogy jó stratégiai lépés lenne

Bogi és Burkó 2011.01.28. 21:27:09

@viola narvilly: vagy képzeld el, hogy soha nem lesz faszija, gonosz büdös vén szatyorként és egyedül fog meghalni és majd a farkaskutyája marcangolja (a'la Bridget Jones)

Flood 2011.01.28. 21:27:19

Anikó úgy mesél, mint egy óvodás a vidámparkban töltött nap után. Egyem meg! :)

Traitor General 2011.01.28. 21:27:47

@Lotyó Bridzsida: kitartás, nekem a tüdőm fáj....

Dr_utcai_arcos 2011.01.28. 21:29:56

@Traitor General: nekem holnap a lábaim a derekam meg a csípőm 25 kilométer után :)!

viola narvilly 2011.01.28. 21:30:06

@Traitor General:
Abban az egyben bízom (hogy feldobja a prakkert), hogy lecseng ez a nagy őrület az elején, s mikor már tudjuk, mit, hová, kinek, minek hol a helye, akkor már nélküle fogjuk csinálni.
Csak rohadtul utálom az igazságtalanságot (már 2. napon felhívták rá a figyelmemet, hogy ez az asszony NEM TÉVEDHET, mert olyan nincs), és ha valaki parancsolgat.
Nagyon szívesen megcsinálok bármit, ha MEGKÉRNEK. De az, hogy odajön, és azt mondja: na, levél.
(Nem bazdmeg, boríték, bélyeg, fa, fű, virág.)
Ez nála azt jelenti, hogy légyszi írj egy levelet ennek és ennek. Csak ezt valamiért képtelen kimondani. Mert én, a munkaügyi központból kiközvetített életképtelen kis picsa a csicskása vagyok szarér-hugyér (2 mérnöki diplomával).

@MegLepke:
Asszem emellett keresni fogok munkát.
Vagy most megígéri a nagyfőnök, hogy istibizti jövőre felvesz mérnöknek, vagy ahogy találok valamit, ami legalább ennyit fizet (na, azt nem nehéz), már megyek is el innen a bánatosfaszba.

@Trevlovics:
Öh, pletykát hallottam arról, hogy azt mondta állítólag, hogy mi meg vagyunk fenyegetve, hogy ha valamit elrontunk, levon a fizetésünkből. Na, azt mondjuk megnézném. Meg az arcát is, mikor a munkaügyi kp-ban és a minisztériumban is felnyomom.
Ez a szutyok, mint ma megtudtam, kb. fél éve van itt, csak neki csókja van, én meg egy csicska vagyok.
"Kért" gépelni egy levelet, legépeltem. Átfirkálta. Szó szerint, amit írt, legépeltem. Újra átfirkálta. Újra szó szerint, amit írt, legépeltem. Amiket pedig leírt, sorszámmal ellátva a fiókomba helyeztem. Bízom benne, hogy eljön az az idő, amikor ezt valakinek bemutathatom.

Na, ne haragudjatok, hogy így rátok offoltam a problémáimat.

redhaven 2011.01.28. 21:30:58

Zsófinak kerestek egy anyapöttyes tehenet,de a tehén közölte,hogy neki nem apadhat el a teje SSKK.
Ezen Pettyeszsófi felrúgózta a teljes kolibri méretű szürkeállományát,és a lukszusban baszta a rezet.

Flood 2011.01.28. 21:32:31

Áh, Szandi se érti a viccet, sír, ahelyett, hogy nevetne rajta

gidabiga 2011.01.28. 21:33:49

@Traitor General:

szerencséd van, ma ilyen napom van :)

@redhaven:

már megint nem értem, lemaradtam valamiről? :)

Traitor General 2011.01.28. 21:34:16

@viola narvilly: semmi baj azzal hogy elmondtad ne viccelj. Szar az ilyen szitu. De nem tuddok mást tanácsolni, mint, hogy mosolyogj, csináld meg ammit kér, és várd azt a pilanatot mikor mások előtt szembesítheted a hibáival. Szorítok Neked!

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:35:05

@Traitor General:

De én soha nem vagyok beteg...:((((

Traitor General 2011.01.28. 21:35:14

@gidabiga: ma az Istenek reám mosolyogtak s kacagtak jókedvükben:-)

Bogi és Burkó 2011.01.28. 21:36:54

@viola narvilly: hajrá viola. nagyon szurkolok neked.

redhaven 2011.01.28. 21:37:09

@gidabiga: valaki felvetette,hogy Soffy bennmaradt a kulipintyóban.
Nemment Sandokánnala hugyolós bulira.

vörös áfonya 2011.01.28. 21:37:51

@viola narvilly: Kitartás,nekem is volt egy hasonló kaliberű főnöknőm.Mindig mindenben neki volt igaza.(persze nem,de azt végigvitte,ha hülyeség volt,ha nem).Mikor negyedszerre is megcsináltatott velem egy olyan munkát,amit szerintem már elsőre is kiválóan megcsináltam,még akkor is azt mondtam neki,hogy oké,rendben van.Az ilyenekkel csak így lehet,igaza van Trevlovicsnak.Pedig majdnem felrobbantam közben.Aztán utóbb kiderült,mikor már nem dolgozott ott,hogy éppenhogyalig ment át az főiskolán is és tök segg hülye volt mindenhez.Az a baj,ha az ilyen egyedek kis hatalmat kapnak,akkor ez van.Csakazért is megmutatom.
Bocs az offért.

gidabiga 2011.01.28. 21:38:58

@redhaven:

mi az a hugyolós buli? :D

@Traitor General:

használd ki, hátha eltart még egy ideig :D

Flood 2011.01.28. 21:39:56

"De remélem, hogy érzékeled, hogy nálam van az aranyszínű..." :DDD Hát imádom! :)

Olivér még egyszer kiejti a száján, hogy Szandi-bandi, esküszöm beküldök neki egy sms-t, amiben azt ecsetelem, hogy hajtok rá az ananászára

Traitor General 2011.01.28. 21:40:20

@Lotyó Bridzsida: egyszer minden véget ér, és egyszer minden elkezdődik... közhelyírási versenyben első vagyok:-)

John May R 2011.01.28. 21:40:45

@Traitor General: Nem hiszem, hogy a köpönyegforgatás csimbrasszója lenne, ha Anikó Zsófi kiesése után, mind a négyestől, mind a Béciéktől egyenlő távolságot tartana, hiszen a négyesből sincs mindenkivel rossz viszonyban. Olivérrel kifejezetten jóban voltak a "Hatos" megalakulása előtt (pár balhét leszámítva).
Egyébként nem is annyira lehetetlen forgatókönyv, hiszen, ha Zsófi kiesik (99%), akkor Ani (hogy a becenevét is előhozzam) elveszíti a legfontosabb kapcsot Béláék bandájához.
Én mondjuk reménykedem benne, hogy így alakul, mert Anikónak őszintén tudnék szurkolni a végén.

viola narvilly 2011.01.28. 21:42:25

@Mme Chauchat:
Ennek a szutyoknak az sem lenne elég, ha ketten lennék :(

@gidabiga:
Olvaslak mindjárt, mert ezzel a plakáttal is lyukra futottam, semmilyen olyan szoftverem nincs, amivel meg tudnám csinálni, ahogy kell... azt majd holnap csinálom.

@Bogi és Burkó:
...né-nek hívják, elvileg van faszija. Bár talán időben lelépett.

@Traitor General:
Ma tologatták az ideiglenes szgépem asztalát. Én mondtam, így álljon, mert sem a nappal szemben nem tudok ülni (se függöny, se semmi, viszont de. a nap odasüt és kiég a retinám), sem annak háttal, mert akkor a monitort nem látom. Bejön, közli, hogy jó, a mi irodánk, rendezzük be magunk (kösz, 33 évesen meg tudom oldani). Számteches anyázik a kábelek miatt. Ez elkezdi átrendezni, én nem hallom, mert beszélek mással. Megkérdezem, hogy gondoltad, mert nem hallottam. Válasz: akkor ne szólj bele! Na itt közöltem, hogy az előbb még azt mondtad, hogy a mi irodánk, úgy rendezzük, ahogy nekünk jó. Ezt más előtt. Na ez újabb mínusz pont a számlámon.

Traitor General 2011.01.28. 21:43:40

@gidabiga: hm.. ettől a választol kék halált kaptam:-)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:44:47

@Traitor General:

Vonuló felhők felett mindig kék az ég.:D

Mme Chauchat 2011.01.28. 21:45:28

@viola narvilly: belőled egy van = védendő. Belőlük sok = szart se érnek. ez járjon a fejedben, ha ütköztök.

Traitor General 2011.01.28. 21:48:02

@viola narvilly: ha elfogatsz egy tanácsot: hallgatni figyelni nem előtérbe kerülni (bocs ez hárommá vált:-) ) nem szabad, hogy ha új vagy felfigyekjenek rád. Nem Te vagy a hibás, ha megmondod a véleményed! De még nem szabad. Tudom ez megalázó emberileg, de akkor se! Ha maradni akarsz akkor be kell állni a sorba... sajna

gidabiga 2011.01.28. 21:48:25

@Traitor General:

nem értek én a számítógépek rendszerhibáihoz, tudod, nő is vagyok meg szőke is :DDD

@vörös áfonya:

majd megtanulom, hogy ne a piros bogyókat keressem :D

Traitor General 2011.01.28. 21:48:50

@Lotyó Bridzsida: így van:-) lehet csak fáradt vagy, nem is beteg!

viola narvilly 2011.01.28. 21:49:58

@Bogi és Burkó:
Hálás köszönet :)

@vörös áfonya:
Ezzel a szutyadékkal viszont az a baj, hogy ha sokadszorra csinálom úgy, ahogy kéri, neki az jön le (és nyilván majd ezt kommunikálja kifelé), hogy ÉN basztam el. Na, ezért is teszek el mindent, amit leír.
Meg még ma lebaszott, hogy ennek az anyagnak 11-kor el kellett volna menni. Mondtam, hogy oké, ezt és ezt csináltuk (és már abban is egyszer megszakított egy azonnali dolog miatt). Ott ültünk kint a kurva titkárságon, látta, hogy a seggünket vakarjuk, de még így is lebaszott, hogy ez az anyag nem ment el 11-kor.
A rohadt szerződést a cég és a minisztérium között tegnap a budin olvastam itthon, este. Kiszúrtam benne fontosat. Ma mondom, hogy ezt OTTHON, ESTE olvastam, ez a rész fontos lehet. Felolvasom neki bazdmeg, kétszer, mert elsőre nem fogja fel azt a 2 mondatot. Majd megkérdezi, hogy igen, és még mi van a szerződésben? Anyádpicsáját, bazdmeg. Mondtam, hogy bocs, de OTTHON, ESTE már nem olvastam tovább.
És megint én vagyok a szar.

@MegLepke:
olvaslak mindjárt

Traitor General 2011.01.28. 21:50:17

@John May R: elvileg Béciért odavan, ennyi.........
Meg Alekosszal az a fellükéses dolgog.. hát nem tudom szíved joga kinek drukkolsz

redhaven 2011.01.28. 21:51:04

@gidabiga: a cihológus monta Sandynak,hogy essé le műre,aztán két napig vesszük azt a műzokit ami mellé felépíttyük az elmúlt húsz "veretes" évedet.
Hát érted...:)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:51:14

@Traitor General:

Eh, fáztam az éjjel, és lusta voltam magamra teríteni még egy takarót. Sanszos, hogy megfáztam, mert az orrom is meglevesesedett...:( Hüpp...:))

Traitor General 2011.01.28. 21:53:02

@gidabiga: na!!! ne játszuk itt a nem értek hozzát:-) várjunk csak újraindítom magam:-)

viola narvilly 2011.01.28. 21:53:08

@Mme Chauchat:
Próbálom ezeket megfogadni, de olyan nehéz.
Ma volt a 4. napom és már elbőgtem magam.

@Traitor General:
Előőőőtérbe? Már nem merek az épületnek abba a részébe semmi, nehogy újabb szart szórjon a nyakamba.
Amúgy jövő héten értekezlet, a nagyfőnök hívja össze, én ott konkrétan meg fogom mondani, hogy akkor jó lenne, ha lefektetnénk a szabályokat.

gidabiga 2011.01.28. 21:53:40

@redhaven:

jaj, még mindig szőke, nem értem :(
biztos, hogy bennem van a hiba? :D

Traitor General 2011.01.28. 21:54:10

@Lotyó Bridzsida: az csakis a fényhiány miatt lehet.. ha nincs napfény támad a leves:-)

viola narvilly 2011.01.28. 21:54:47

abba a részébe semmi

semmi = menni, csak agyilag zokni vagyok :)

vörös áfonya 2011.01.28. 21:54:49

@viola narvilly: Az a baj,hogy ő csak azt látja,hogy lázadsz.Persze te csak magad akarod védeni,meg egy normális emberi kapcsolatot kiépíteni vele,meg elfogadni a helyzetet,de ebből neki csak az jön le,hogy úgysem az lesz,amit te mondasz,hanem az,amit ő.Válts stratégiát,ha normális vagy vele és bólogatsz,akkor majd meglepi(mondjuk az enyémet meg sem hatotta)és talán máshogy áll hozzá.

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:55:25

@viola narvilly:

Bocs, a beleokoskodásért, de munkahelyen azzal szoktak baszkódni, akivel lehet...
Nekem is volt ilyen idióta kolleganőm, mikor ötödször próbált velem baszkódni hasztalanul, mert mindig visszapattintottam ugyanolyan stílusban, amilyenben ő nyomta, akkor rájött, hogy velem nem baszkódhat. Abba is hagyta.:)
Ez erről szól. Hogy védd meg magad az idiótákkal szemben. Hidd el, semmi bajod sem fog származni belőle, ha beszólogatsz, vagy ha lepattintod.
Persze nekem sem jött ez zsigerből, az első visszavágásnál sírtam, mint az ovis ott ahol senki se látott. Aztán megedződtem, a végén meg már csak röhögtem azon, hogy milyen száni az ember.:)

viola narvilly 2011.01.28. 21:55:38

Mme Chauchat, te jóég, miezalista?
Ezzel mit kell csináljak? :D

gidabiga 2011.01.28. 21:56:21

@Traitor General:

és utána gyorsabb leszel? :D

@viola narvilly:

megkérdezted már a miniführerint, hogy mi a kedvenc színe? :)
ha már zárt falakba ütköztél :)

redhaven 2011.01.28. 21:56:30

@Mme Chauchat: nem volt a paripa érzéseivel.
megértem.
amikor maga Éva rémítette mellette a szegény ártányokat.
hát mit vétettek?
tolul föl a kínzó kérdés.

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 21:57:29

@Traitor General:

Megyek is holnap szoliba, meg szaunázni, meg úszni, aztán vasárnap kirándulni.:) Kezdett rajtam eluralkodni a téli depi.
Hacsak ki nem dőlök addig...szipp..:(

Traitor General 2011.01.28. 21:58:12

@gidabiga: :-) ez csak a mobilnettől függ:-)

redhaven 2011.01.28. 21:59:56

@gidabiga: nem baj.
itt van még egy:a ló hátranézett Sandira,majd ezt gondolta.
Nyihaha,ilycsúf ufó még nem gyalázta nemes hátam...
mingyá lehagyítom.
nekünk is vannak jogaink.
még itt hugyolja le a nemes szőrömet.

Flood 2011.01.28. 22:00:06

Zsófi (vihogva): - Lehet az a szlogenem, hogy az ész a fontos, nem a haj?
.
.
Gigi: - Úristen!
Béci: - Aztakurva! Akkor már le is jött, hogy nem is az ész a fontos.

lol :DDD

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:00:09

@viola narvilly: @vörös áfonya: de, gyerekek, a pic*ába, nem jó alapállás a "másik megváltoztatása" című strategy... Magaddal kezdj vmit. Azt írtam: "védendő" vagy, tehát minden zizit úgy nézz, hogyan tudsz ép maradni. Ne védekezz - védj. Ne szabadkozz - szabadulj. Elvégezted a melót? Ha igen, bízz magadban.
A pszichológiai immunitás megőrzése elsődleges.

Traitor General 2011.01.28. 22:00:31

@Lotyó Bridzsida: ilyen program után a leves visszavonul az északi/déli tundrákra:-)

viola narvilly 2011.01.28. 22:01:15

@vörös áfonya:
De nem tudok bólogatni, mert...
Mert kéne csinálnom szgépes munkákat, amihez máig gyakorlatilag nem volt gépünk.
Kéne baszkódni telefonon, amihez nem volt telefonunk.
Kéne ez, kéne az, csak nem tudom, honnan, kitől, ezért én = szar.

@Lotyó Bridzsida:
Az a baj, hogy ez nem kolléganő, hanem "főnök", és már írtam, hogy terjed a pletyka, hogy megfenyegetett minket, a szobatársammal közölte is, hogy "ne kerülgessük a forró kását" (velem mondjuk még nem), de ő az, aki kibaszhat.
Egy munkás nem jelentkezett 3 napja. Nem elérhető. Lehet, hogy tényleg csak egy aljadék szar, de lehet, hogy félkómában fekszik, mert elbaszta egy autó. Rendben, a szerződés x. pontja alapján elküldhető. De hogy már tegnap azonnali hatállyal ki kellett rúgni? És nem, ez nem az én véleményem volt, hanem egy másik "főnöké".

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:01:32

@redhaven: ártányok: mint előző és eljövendő életeit kergette

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:02:32

@viola narvilly: olvasd, lazulj, csatlakozz. OLCS.
Te is a világökörség része lehetsz.

Flood 2011.01.28. 22:04:00

Zsófinak a szövegmásoláshoz néma csönd kell? Rendben van, hogy nem az eszéért szeretjük, de azér ennyire???

viola narvilly 2011.01.28. 22:04:48

@gidabiga:
Csak olyanokat szoktam kérdezni, hogy:
- ezt gépeljem le? (mikor odabasz egy összefirkált lapot egyetlen szó nélkül)
- ezzel mit csináljak? (mikor odabasz egy iratot egyetlen szó nélkül)
- ésatöbbi
Baszatlan büdös vén kurva.
Óh, elnézést.

@Mme Chauchat:
De nem tudom elvégezni a melót, mert mielőtt a végére érnék, 49 másikat basz a nyakamba.
Ja, és állítólag már azt is mondta (érdekes, mert ezt sem nekem), hogy "lehet ám túlórázni is". Bruttó 94 ezerért, nulla forint túlóráért? Hát anyád.

gidabiga 2011.01.28. 22:05:13

@redhaven:

a ló helyében még bele is rúgnék ijedtemben :)

nem szeretnék egy ilyen emberszabásúval rílben találkozni :)

@Traitor General:

gépről működsz?
ez izgi :)))

jörgömös 2011.01.28. 22:05:34

Most értem haza, megéri lehúzni a mai összefoglalót?

Traitor General 2011.01.28. 22:06:24

@Flood: ok. de az "eszén" kívül mondj egy pozitív tulajdonságot ami jellemzi a pink kijjjálányt!

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 22:06:35

@viola narvilly:

Akkor az is lehet, hogy nem lesz kár ezért a melóért, ha elúszna a boszorkány miatt, illetve amiatt, hogy beszólogatsz.:)
ÉS: amit mondanak a kollegák, nyugodtan osszad el 4-el. Saját tapasztalat.:D Mindig ráparáztam arra amit mondtak a többiek, aztán mindig kiderült, hogy a fele sem igaz.:D
Emlékszel arra a játékra, hogy sorban ülünk és az első súg valamit a második fülébe, és az utolsónak már tök más dolog lesz súgva?:D Ez kb ilyen.
Fel a fejjel és csak magaddal foglalkozz.:)

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:07:05

@jörgömös: Szia, nem érdemes. Csak annyi, hogy nem leszel a világökörség része, ha kihagyod. Vannak abban éppen elegen.

vörös áfonya 2011.01.28. 22:07:30

@jörgömös: Ha meg akarod nézni,ahogy Szandika alatt elszaladt a ló,akkor mindenképp:)

Traitor General 2011.01.28. 22:08:11

@gidabiga: nem nem gépről működök:-) de előbb-utóbb ez a csoda is megeshet:-)

viola narvilly 2011.01.28. 22:08:48

@Mme Chauchat:
De ezzel kell valamit csináljak?
Fel kell valahová rögzíteni?

vörös áfonya 2011.01.28. 22:09:09

@Traitor General: Tud anyapöttyöt növeszteni,ami szerintem tök nagy szó:)

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:11:43

@viola narvilly: van egy google doc vhol. most csak offline küldtem. Villa-órarend, a köv. tanáros hétre.

Flood 2011.01.28. 22:12:09

@Traitor General: Hát nekem korábban tetszett, meg sztem aranyos volt, de mióta így kifordult magából, én is hazazavarnám

gidabiga 2011.01.28. 22:12:42

@Traitor General:

akkor nem olyan izgi, viszont jó hír :)

viola narvilly 2011.01.28. 22:13:07

@Lotyó Bridzsida:
A kollégás dolog úgy szokott kinézni, hogy kurvaanyázok, ők azt mondják, nyugi, xanax, leszaromtabletta, tudjuk, nagylevegő, majd lecseng, igen, ilyen, csókja van. Nem paráztatnak a kollégák, csak konkrétan azt mondják, hogy a nőnek fogalma sincs, mit kéne, miért, hova, mivel ekkora kaliberű ilyen munka még soha nem volt itt... és hogy ő is kapkod, ebbe fog, abba fog... gondolom fosik, hogy belebukik (amit majd ránk foghat).

redhaven 2011.01.28. 22:13:30

@Lotyó Bridzsida: viola! soha,de soha nem szabad arra adni amit a kollégák 2nap után mondanak!
amelyik a legjófejebb,az a legnagyobb szarkavaró.
a nagyon sündörgők,a pont úgy gondolomok messzire kerülendők,mert mint a mondás tartja: alamuszi nyuszi partot mos,lassú víz meg nagyot ugrik.

Traitor General 2011.01.28. 22:13:35

@Flood: nekem az első pillanattól ellenszenves volt.. de ez magánvélemény:-)

viola narvilly 2011.01.28. 22:14:36

@Lotyó Bridzsida:
Ja, még ehhez hozzáteszem, hogy mivel munkanélküliként a munkaügyi kp. küldött ki, közfoglalkoztatottként, ha ez úszik, gondolom segélyt sem kapok :(

Traitor General 2011.01.28. 22:14:44

@redhaven: nagy igazságok hagyják el az ujjaid!:-)

jörgömös 2011.01.28. 22:15:17

@Mme Chauchat: legalább valaminek a részese leszek :)
@vörös áfonya: ezt nem hagynám ki a világ minden kincséért sem

Traitor General 2011.01.28. 22:15:21

@gidabiga: bocs ha csalódást okoztam:-)

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:16:05

@jörgömös: feltétlenül! izé, efektiv!

gidabiga 2011.01.28. 22:16:54

@Traitor General:

ó, nemnem, egyáltalán nem :D
jobb szeretem a hús-vér embereket :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 22:17:00

@viola narvilly:

Tartsd magad kívül érzelmileg, mert nagyon belepörgeted magad.
Ez csak meló.:) Megcsinálod, kifizetik.:)
De ha nagyon belelovalod magad, akkor megzakkansz, az meg nem jó.
Menj be, 30-as pulzussal csinálj meg mindent, amit mond, aztán gyere haza.:)

viola narvilly 2011.01.28. 22:18:06

@Mme Chauchat:
Jójó, de lemaradtam tőletek 4 nappal, nekem kell táblázatot csinálnom, azért küldtél anyagot?

Ja, gyerekek, nem tudom, dolgozik-e valaki állami szektorban. Ez őrület, ami itt van. Ennek a cégnek a működése valahol a 90-es évek elején rekedt. Olyan korszerűtlen, hogy az hihetetlen.
Nem tudom, ki hogy és hol dolgozik (vagy dolgozott), de baszki, hogy 2011-ben az anyagrendelést nyomtatott papíron kell rendelni... és mindent 89876 példányban le kell fényelni és küldeni és fűzni... biztos, hogy a papírgyárak nem fognak csődbemenni. Én mondjuk az elrontott gépeléseket, amiket a führerina átjavít, azt elteszem firkapapírnak, de hogy egy tetű számlát 4x kell másolni... számomra ez hihetetlen.

gidabiga 2011.01.28. 22:18:15

@redhaven:

bizony, bizony, igazad van nagyon :D

( basszus, még verseltem is, kezdjek aggódni? :D )

Traitor General 2011.01.28. 22:18:38

@gidabiga: ennek örülök:-) hasonló az ízlésünk...

Traitor General 2011.01.28. 22:20:54

én theatres des vampires-t hallgatok

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:21:18

@viola narvilly: neeem, vki már délelőtt nekiállt a táblának.

viola narvilly 2011.01.28. 22:22:43

@Lotyó Bridzsida:
Tudom, igen, tudom, hogy ezt kéne. De az nem én vagyok. Az igazságtalanságot, a g.ciskedést nem bírom. És igen, ha nekem dec. 31-ig úgy kell itt dolgoznom, hogy nem tudunk úgy kialakítani egy munkamenetet, hogy ez a szutyadék baszatlan vén kurva ne baszogathasson minket 16 percenként, akkor meg fogok zakkanni.
Példa. Kirúgtuk a melóst, aki nem jelent meg. A terület főnökétől tegnap bekértem s.o.s a jelenlétit faxon, mert alá kell támasztanunk, hogy nem volt bent. Ma küldte a faxot. Ez a tetű odaadta az adminisztrátor lánynak (hogy ez alapján kezdheti az elszámolást annak a területnek). Az én faxomat. Nekem nem szólt, hogy megjött a fax (azt sem tudom, hol a készülék), majd jött, hogy ez miért nincs elintézve.

redhaven 2011.01.28. 22:23:43

@Traitor General: kösz:)sokszor megvédett már nemtelen támadásoktól az,hogy értem a munkámat.

christaylor 2011.01.28. 22:23:48

@Mme Chauchat: én összeírtam, kimásoltam, felsoroltam a villatantárgyakat. arról volt szó, hogy esetleg megkérjük violát, hogy csináljon ennek is külön táblázatot, hogy jól nézzen ki. de hát ilyen körülmények mellet én nem tudom, hogy lehet-e ilyet kérni tőle, mert kurva hosszú a lista.

gidabiga 2011.01.28. 22:24:08

@Traitor General:

van valami közös bennünk? :D
de jó! :)

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:24:33

@Flood: jah, köszke! Mikortól nem kezdett értéket képviselni Nálad a Zsófufó?

Traitor General 2011.01.28. 22:25:09

@gidabiga: ezt csak az istenek tudják:-)

redhaven 2011.01.28. 22:25:59

@gidabiga: mán énse tudok mire gondolni...D.

gidabiga 2011.01.28. 22:26:16

@Traitor General:

már megint velük jössz :P

ennyire jóban vagytok? :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 22:26:18

@viola narvilly:

Csak annyit mondok: magaddal baszol ki, ha nem pörgeted le magad róla.
Eldöntheted most, hogy lesz egy okádék fos éved, mert mindenen idegeskedsz, vagy szarsz a farmra, és akkor elviselhető lesz.

viola narvilly 2011.01.28. 22:26:56

@Traitor General:
Próbálom megfogadni amit mondotok, de nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagyok.

És újra elnézést mindenkitől, hogy szanaszét offoltam a posztot... de valakivel ezt meg kell beszélgetnem. Szüleim éjszaka utaznak, nem érnek rám, kedves nincs itt, egyedül vagyok, a legjobb barátnőm hasonlóan szar melón van (együtt végeztük a villamosmérnökit, feltörtünk, mint a talajvíz)... és amúgy a faszkivan.

@Mme Chauchat:
Jajó, akkor csak olvasgatom :)

ne most 2011.01.28. 22:27:26

Nekem mostanában súlyosan unalmas a VV4. Nem tud felizgatni, hogy kerékpároznak vagy kenyeret vajaznak. Mint ha egy váróteremben játszódna a történet.

Traitor General 2011.01.28. 22:27:55

@redhaven: :-) tökéletesen leírtad azt ami nálunk van... nálunk 1 év alatt 8 embert vágtak szét a vigyori kedves emberek:-)

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:28:15

@christaylor: jaja, igaz. respect. aki kéri, megkapja priviben, right?

viola narvilly 2011.01.28. 22:28:17

@Lotyó Bridzsida:
Tudom, köszönöm.

Ti vagytok a lelki társaim.
És baszki, ma este tényleg.

gidabiga 2011.01.28. 22:28:27

@redhaven:

ha te sem, akkor én hogy tudnék? :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 22:28:58

@ne most:

Milyen igaz.:))
Én is csak dumálni jövök ide.:D

fran7 2011.01.28. 22:29:42

@viola narvilly: Te még csak nem is sejted, mennyi papír van felhalmozva az államigazgatás mögött.

jörgömös 2011.01.28. 22:29:46

@viola narvilly: kitartás, amíg nincs jobb, más, addig úsznod kell az árral

redhaven 2011.01.28. 22:29:57

@Traitor General: itt meg Pavarotti énekel az Ernaniból.
olyan szépen,hogy ilyen nincs is.

christaylor 2011.01.28. 22:30:37

@Mme Chauchat: hooogyne. de majd holnap szóljon,mert most vonulok aludni. vagy ha megvan másnak is,akkor lehet bátran most is jelezni.

gidabiga 2011.01.28. 22:30:39

@viola narvilly:

ne hülyéskedj, bármikor :D
hol kapnál ennyi tanácsot, odafigyelést, ha nem itt? :)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 22:30:48

@viola narvilly:

Múltkor én rinyáltam, uh 1:1.
10-ig megyünk!:D

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:31:04

@ne most@: @Lotyó Bridzsida: azé egy Godot-ra várvá-t meg lehetett csinálni... Szal a monotónia még nem baj, de ezek...télleg pfff.

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:32:40

@gidabiga: és nem uccsó sorban: szakértelmet lehet itt kapni!

gidabiga 2011.01.28. 22:33:13

@redhaven:
@Traitor General:

én meg lelket ápolok két hsz között :)

ki nyert? :D

Traitor General 2011.01.28. 22:33:34

pápá mindenkinek! Hív az ágy. További jó beszélgetést

Trevlovics 2011.01.28. 22:34:58

énmá nem is mondok semmit. majd párbaj on lesz. :)

redhaven 2011.01.28. 22:35:33

@Traitor General: össze sem számolom,hogy mennyi fölös energiám ment
hitvány emberekre,akik híján voltak tudásnak,ennek-annak aztán kavartak mindenfelé.
ami a lényeg:nagyon szeretem a munkámat,így ez átsegített"ezen-azon".

Lotyó Bridzsida 2011.01.28. 22:36:57

én is megyek vízszintesbe.
hív a végtelen.:D
bye-bye, evribodri!

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:37:49

@Lotyó Bridzsida: jó eight, holnap gyere bébimanó

viola narvilly 2011.01.28. 22:39:31

@fran7:
Számomra ez mérhetetlenül furcsa. A volt mh-emen is volt papírhalmozás, de azért ott az anyagrendelés (és úgy általában a munka jó nagy része elektronikus úton ment)

@Traitor General: @jörgömös: @gidabiga: @Lotyó Bridzsida:
Köszönöm. Annyira kész vagyok, hogy már bőgök. Na nem Szandika módra toporzékolva... de most jött ki rajtam az egész hét.

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:40:26

@viola narvilly: ...na akk böngészd, az órarendet.

gidabiga 2011.01.28. 22:41:10

@redhaven:

szabad tudni, hogy mi a munkád vagy titok?

redhaven 2011.01.28. 22:38:29

ha nem gyakran kell, akkor nem :)

redhaven 2011.01.28. 22:41:44

@viola narvilly: add ki a feszültséget.
jobban fogsz aludni.

gidabiga 2011.01.28. 22:43:39

@viola narvilly:

nyugodtan bőgj, olykor kell :D

jörgömös 2011.01.28. 22:43:46

@viola narvilly: bőghetsz a vállamon, sajnos nem tudom hogy kell mondani villanyelven

redhaven 2011.01.28. 22:46:43

@gidabiga: gyümölcs vonalon melózok.
fákat nevelgetünk,aztán leszüreteljük a jólmegérdemeltet.
sokat vagyok a természetben(nagyon szeressem),bár most gép mellett pusztulok (nagyon nem szeressem)
szal higgyétek:fantasztikus az amikor májusi-júniusi éjjeleken énekelnek a fülemülék...

jörgömös 2011.01.28. 22:46:58

@viola narvilly: bőghetsz a vállamon, sajnos nem tudom hogy ezt hogy kell mondani villanyelven

vörös áfonya 2011.01.28. 22:47:42

@jörgömös: Ahogy Jerzsynek mondták:
-Ne sírj-Anikó
-De,csak sírj nyugodtan-Gigi
-Akkor sírj-Anikó

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:48:01

@redhaven: az is okés, amikor már májusban köpögnek a rigyók!

jörgömös 2011.01.28. 22:48:28

a blogmotor meg kapja be a hátam

gidabiga 2011.01.28. 22:49:27

@redhaven:

természetet, fülemülét, májusi-júniusi éjjeleket én is imádom, ( nem véletlenül júniusban van a szülinapom :D )de én a számítógépet is :D

vidéki lévén, hét közben, mostanában az a kapcsolatom a külvilággal

flanker 2011.01.28. 22:50:02

@Lotyó Bridzsida:

Fenébe, mindig lekések - Bridzsim, itt vagy még?

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:50:09

@jörgömös: @vörös áfonya: csak léccy, hozz egy zsepit Alekosz, h a többiek ne lássák

viola narvilly 2011.01.28. 22:50:32

@Mme Chauchat:
Böngészem, átnézem.

@redhaven:
Az rámférne, mármint egy jó alvás. Du. ledőltem egy órára, már ezzel a büdös vén kurvával álmodtam. Álmomban az egyik kolléganőtől azt kérdeztem, hogy ez a büdös vén kurva mikor ment el (csak hogy ne az legyen, hogy én korábban mentem el).

@gidabiga:
De már a 4. munkanap után? Faszomba. Óh, pardon.

redhaven 2011.01.28. 22:50:46

@Mme Chauchat: két harkályon röhögök teliszájjal mostanság,már nem félnek,egészen közelről látom a fanyűvő technikájukat.

MegLepke 2011.01.28. 22:51:23

@viola narvilly: írtam neked ez ügyben. Gyanús az a főnök nagyon.:D

Olvasgattam itt, mindenkinek igaza van, viszont én vagyok akkor deviáns típus. Mert ha ilyet tapasztalok, először beteg leszek, aztán flegma, szájhúzogatós, bár be nem szólok. És az állandó basztatás hatására egyre többet hibázok, és utálom az egészet. És akkor kiraknak.:D

viola narvilly 2011.01.28. 22:51:53

@jörgömös:
Úgy, hogy MMKK kitartasz mellettem, és SSKK nem hagyod, hogy összeomoljak :)
Köszönöm

ÚristN, de szánalmas vagyok...

Augur 2011.01.28. 22:52:06

van valami jó a tévében? megöl a péntek esti unalom.

redhaven 2011.01.28. 22:53:20

@Mme Chauchat: azok ébresztenek 4óra környékén:))

Mme Chauchat 2011.01.28. 22:54:08

@redhaven: olyan közel a természetben? szerencsés flótás

viola narvilly 2011.01.28. 22:55:11

@MegLepke:
Válaszoltam :)
Én az első olyan másodperctől kezdve, hogy igazságtalanságot és csicskáztatást, köcsögösködést tapasztalok, pofát vágok, ugatok, morgok, mint a bolhás kutya, anyázok, gyilkosságot emlegetek, ésatöbbi.

jörgömös 2011.01.28. 22:56:12

@viola narvilly: SSKK nem vagy szánalmas, itt a hétvége ereszd ki a gőzt /pihend ki magad, valamelyik segíteni fog

redhaven 2011.01.28. 22:56:41

@viola narvilly: keresd benne azt ami könnyebbé teszi a kapcsolatotokat.
lehet őt is basztatják,vagy sokat csalódott.
nem biztos,hogy hárpia.
én szeretek mindenkinek a szemébe nézni,az is elindít egyfajta kapcsolódást.

Hannibal22 2011.01.28. 23:00:10

@viola narvilly: hogy a kóchengeresbe lennél szánalmas? Harcos!

Augur 2011.01.28. 23:00:16

@vörös áfonya: az már igaz.
@Mme Chauchat: az sokára lesz még, a fene egye meg.
már a zone romanticát hallgatom, az összes kimaradt modoros-posztot elolvastam, 66x meghallgattam a groove armadától a kedvenc zenéimet, eszem, iszom, dohányzom....
nem tudtok valami jó blogot ajánlani?

zaharah 2011.01.28. 23:00:25

@viola narvilly:

Drága Violka!

Ne idegeskedj idióták miatt.
Egy jó sírás meg kell, már Lilu is megmondta, úgyhogy az úgy van.:)

@Mme Chauchat:
Kés/alatt tényleg jó, de a 4. évadnál elkaszáltam, de azt az újat, (6.?) lehet újraindítom, mert szerintem kezd magáhoztérni.

redhaven 2011.01.28. 23:00:34

@Mme Chauchat: jessz!
majd gondolok Rátok amikor megeszem a nicknevemet júl elején!

MegLepke 2011.01.28. 23:00:46

@viola narvilly: Nekem nem jött semmi még.:D Hátha várni kell.:)
Hehe, lelki társam vagy. Utsó m.helyemen ott szakadt el a cérna, mikor a főnök (férfi) olyan dologért baszott le ordítva kb. 10 ember előtt, amiért ő volt a hibás, mert nem adott infot. No de saját cége volt, megtehette. Jobb is, hogy kirúgott, így is 2 hónap után előjött a petefészek gyulladásom. Szóval kis cég is szar, na.

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:01:34

@zaharah: mindenképpen javallom, haver

Flood 2011.01.28. 23:02:26

@Mme Chauchat: Kb. mióta Alkeszra rászavazták a kendőt, azóta túl nagy lett az arca meg csöppet idegbeteg lett. Az ilyen nőket sosem szimpatizáltam

gidabiga 2011.01.28. 23:02:33

@viola narvilly:

a 4.munkanap után.
nyugodtan.
BBB bőghetsz a vállamon :D

@redhaven:

irigyellek :D

mondjuk nem mindenkitől tudnám elviselni, hogy 4 óra körül ébresszen :D

Augur 2011.01.28. 23:03:05

@Mme Chauchat: nincsen édes, de dobhatod, ha van rá kapacitás.

Augur 2011.01.28. 23:03:51

@MegLepke: jó! a muffint úgyis a-tól zé-ig elolvastam már:)

zaharah 2011.01.28. 23:04:43

szegény zsófi!
a 8 éves kicsi lánykámnak nincs szüksége hulla csendre, hogy lemásoljon egy általa megírt(!) szöveget.

tényleg az észa a fontos megahaj:)

Flood 2011.01.28. 23:04:45

@Augur: Szlengblog (ha már modorost olvasol), illetve Dezsőmail (bár régi, de üt)

gidabiga 2011.01.28. 23:05:01

@redhaven:

amikor gyerek voltam, nagymamáméknál volt sokféle őszibarackfa, júliustól szeptemberig folyamatosan volt barack, amit imádtam :D
a kedvencem a szőrös héjú, fehérbélű, nem magvaválós barack volt, amit csak félmeztelenül vagy fürdőruhában lehetett enni, mert mindig végigfolyt a leve a hasamon :D

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:05:11

@Augur: 16:21:18-nál, de megpróbálom dobni

redhaven 2011.01.28. 23:05:38

@gidabiga: aki nem tart rá igényt azt nem ébresztem föl.
pedig májustól szept elejéig ez van.

Augur 2011.01.28. 23:06:12

@Flood: mindkettő megvolt végig, de nagyon köszönöm!:)

Augur 2011.01.28. 23:07:35

@Mme Chauchat: igen azt láttam. akkor nem kell fáradnod. viszont azért írhatsz nekem, te kis édes.

viola narvilly 2011.01.28. 23:07:39

@jörgömös:
Itt a hétvége, kedvest nem látom vasárnapig (és nem láttam szerda óta), szülők elutaznak egy olyan országba, ahol lázongások vannak, legjobb barátnő vidéken lakik.
De holnap lehet, hogy végre eljutok odáig, hogy megcsináljam a székelykáposztát. Jól bezabálok és szétpukkadok :)

@redhaven:
Sajnos egyetlen olyan emberrel nem találkoztam eddig, aki pozitívan tudott volna nyilatkozni erről a nőről.
Sőt, talán én voltam az egyetlen, mert én azt mondtam, hogy lehet, hogy túl sok információt akar egyszerre átadni és ezért kapkod összevissza.
De lehet, hogy hétfőn bemegyek hozzá, és azt mondom, hogy na, akkor most szánj rám fél órát, mondd el a szervezeti felépítést (mert nekem itt dobálóznak Kissnével, Nagynével, Kovácsnével, meg Horváthnével, de ha nem tudom, hogy ki ő, hol van és mi a feladata, akkor nem tudom, hogy x anyagot miért dobom át neki), a működést, a feladatkiosztást, a határidőket, az ezt, az azt, és az amazt (na, erre borítékolom, hogy az lesz a válasza, hogy miért nem olvastam el a hatósági szerződést a minisztérium és a cég között - amit, mint kiderült, ő nem olvasott el).

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:09:08

@Augur: pfff. Hát miről is írjak Neked, Kedves?

redhaven 2011.01.28. 23:10:02

van itt minden.
molyhos,kopasz,fehér,sárgahúsú,kajszi(a hazai és kanadai fajták a világ tetején trónolnak),meggy.
magamis szeretem valamennyit,ajajj...hányszor szaladtam már!

redhaven 2011.01.28. 23:12:04

@viola narvilly: na!!!!! ez a beszéd!!!
ha látja Benned a szándékot csak megmozdul valami!

Augur 2011.01.28. 23:12:08

@Mme Chauchat: ne pfff-ezz nekem, szivem hölgye! egyébként: semmi "olyant" nem akarok, na.
:*

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:13:14

@Augur: a faxba, a pff az órarendnek szólt. Akarj csak olyanokat, na.

MegLepke 2011.01.28. 23:13:20

@Augur: igaz, a muffin cseppet más témákkal szolgál, mint a gumicukor.:D

jörgömös 2011.01.28. 23:14:08

@viola narvilly: ez az, MMKK toljad a székelykáposztát :)

gidabiga 2011.01.28. 23:14:19

@redhaven:

ez így rendben van :D
azért napfelkeltét nézni ébreszthetsz :D
feketén iszom a kávét, cukor nélkül :DDD

redhaven 2011.01.28. 23:10:02

ááááááááááááááááááááá, csorog a nyálam, imádom mindegyiket! :D
( elárulom, hogy nekem még sosem kellett szaladni, de pssszt! :D )

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:15:28

@gidabiga: kutyám van, anyámmal élek, ne legyek kemény?

viola narvilly 2011.01.28. 23:15:40

@hannibal22-73:
Harcos. Voltam a régi helyemen, mert ott ha újítás volt, elmondták, megtanították. Ha nem mondták el, megmondták, hol tudom megnézni. Ha már tudtam, tudtam harcolni. Idiótákkal szemben is. Itt nem mondanak semmit. Csak azt, hogy én idióta vagyok.

@zaharah:
Köszönöm :)

@MegLepke:
Pedig én elküldtem. Ha még egy ideig nem jön válasz tőled, elküldöm újra.
Nekem eddig egy mh-em volt, ott dolgoztam közel 14 évig, most meg van ez a szar.
Ott volt olyan főnököm (nő), aki egyszer beszélt telefonon valakivel és közben lebaszott. Rájött, hogy hülye volt, bocsánatot kért. Akkor megmondtam, hogy lesszíves engem nem mások előtt alázni. Megértette. Nem szerettem, de a végén évek múltán is őt hívtam fel, ha szakmai segítség kellett, mert a szakmában nagyon ott volt (ellentétben a mostanival).

@gidabiga:
Neked is köszönöm.

Ígérem nektek, hogy helyrejövök!

Augur 2011.01.28. 23:16:15

@Mme Chauchat: természetesen még olyanabbakat akarok, de ma nem jött össze semmi. azért lógok itt.
@MegLepke: előző jobban illik a természetemhez;) de a gumicukor hírei baromi jók. száraz samponnal kezeli zsíros haját xy. és minden 2. ladygagás:D

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:16:45

@hannibal22-73:
Ha te nem jöttél vóna,
Ma már tán panaszló szám se szólna
S gúnyolói hivő életeknek
Raknak a koporsóba.

redhaven 2011.01.28. 23:18:03

@gidabiga: cukor az én kávémba sem kell.
kicsi tejszínnel szeretem.
azért szaladok mert nem ismerek mértéket.
meg vagyok győződve róla,hogy mindennap be kell zabálnom két vödör meggyet.
aztán a szelek szárnyán lépdelek.

redhaven 2011.01.28. 23:19:08

@Mme Chauchat: jujj...harcos amazonok közé keveredtem.

viola narvilly 2011.01.28. 23:19:43

@redhaven:
Meglátom, melyik lábammal kelek fel hétfőn reggel.
Bár az ágy elhelyezéséből adódóan csak a jobb lábammal tudok felkelni. Kár, hogy ez a héten egyszer sem jött be.

@jörgömös:
Majd itt pukizok nektek :D

MegLepke 2011.01.28. 23:21:04

@viola narvilly: küttem neked egy másik mélcímet, mert úgy láccik ez szarakodik.

@Augur: én is csak offolni járok oda.:D

gidabiga 2011.01.28. 23:21:21

@redhaven:

jó, hát két vödör meggyhez régen volt szerencsém, pedig azt is nagyon szeretem :DDD
lehet, hogy bele tudnék fulladni, mert ha gyümölcsöt ehetek, semmi más étel nem kell :)
de az igazi az őszibarack :D
meg az eper. :)
meg a kajszibarack :)

én úgy vagyok a gyümölcsökkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval :DDD

Hannibal22 2011.01.28. 23:22:04

@Mme Chauchat: Bús kertben látlak: piros hinta-ágy
Himbálva ringat.
Lankadt virágok könnyes kelyhekkel
Siratják a csókjainkat.

@viola narvilly: Ez is harc,hogy kibírod..csak másféle.

gidabiga 2011.01.28. 23:22:22

@redhaven:

na jó, egy napfelkeltéért kapsz kávét kevés tejszínnel :D

viola narvilly 2011.01.28. 23:22:29

@MegLepke:
Megkaptam köszi, válasz ment.

Augur 2011.01.28. 23:22:41

@MegLepke: megértem:) agybomlasztó női okosságok life.hu-n? kegyetlen!

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:22:57

@hannibal22-73:
Nézz, Drágám, rám szeretve,
Téged találtalak menekedve
S ha van még kedv ez aljas világban:
Te vagy a szívem kedve.

gidabiga 2011.01.28. 23:23:09

@Mme Chauchat:

az nem macska eredetileg? :D
de így is jól hangzik :)))

viola narvilly 2011.01.28. 23:25:33

@hannibal22-73:
Ha kibírom...

Tényleg a lelki társaim vagytok ma és köszönök nektek mindent, hogy bírtátok, hogy x órája szanaszét offoltam a fikusz kis bajaimmal a posztot. És köszönöm nektek.

viola narvilly 2011.01.28. 23:26:48

@redhaven:
Meglássuk, mi lesz hétfőn.

@jörgömös:
Köszönöm, és előre is bocs, ha büdi lesz :)

Na, még a végén megvidámkodok itt tőletek...

Hannibal22 2011.01.28. 23:29:00

@Mme Chauchat: vergődnénk összefolyva
az éjszinnel befestett ágyon.
A legparáznább és a legtisztább
lennék ez éjjel e világon.

redhaven 2011.01.28. 23:29:13

@gidabiga: én is.
förtelmes tételeket tüntetek olyantájt.
mértéket nem ismerve.
nem vagyok válogatós csávó.
mindig az tűnik a legfinomabbnak amelyiket eszem.

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:30:19

@hannibal22-73:
Add kezembe e zárt világ kilincsét,
könnyü kezedet - vár kinn a szabad.
Gyülekező halottaimat intsd szét,
szólj s hízelegjen körül jószavad.

redhaven 2011.01.28. 23:30:42

@viola narvilly: ha a székelykáposzta Veled,kicsoda ellened???

gidabiga 2011.01.28. 23:31:21

@viola narvilly:

légy szíves mosolyogni :)))

@redhaven:

de a következőt is meg kell kóstolni, hátha az finomabb :D

Hannibal22 2011.01.28. 23:33:59

@Mme Chauchat: Ólmos, fekete, dobbantó lábbal
ott táncolok a szíveden.
S nehéz ütemét a mi dalunknak
búkösöntyűimmel kiverem.

viola narvilly 2011.01.28. 23:35:00

@redhaven:
Ez a tetűkurva. De holnap szerencsére csak a székelykáposztát látom majd :)

@gidabiga:
Próbálok. Nehéz. A szanaszét sírt felső szemhéjaim nehezen maradnak a helyükön.
:)

Ja, neked is és Holabög Rém-nek is üzenem, hogy átkönyveltelek titeket a táblázatban.
Aki meg még ki akarja tölteni, vagy módosítani akar, addig tegye, míg nincs hétköznap.

redhaven 2011.01.28. 23:35:32

@gidabiga: így van,ettől nézek olyan kereken,mint egyszeri jányka kit ketymetyüttyenteni visznek:))

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:35:40

@hannibal22-73:
És átkozol majd és gyűlölsz
s a csókjaidat megtetézed...
... A sárkányfejű szigonyos kályha
ropog. Várlak. És... és fütyörészek

Hannibal22 2011.01.28. 23:39:25

@Mme Chauchat: Elhal a zene s a víg teremben
Téli szél zúg s elalusznak a lángok.
Mi táncba kezdünk és sírva, dideregve
Rebbennek szét a boldog mátka-párok

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:41:53

@hannibal22-73:
Annyira szeretlek! S hogy ne legyünk teljesen off-topic:
Nézz, Drágám, kincseimre,
L á z á r o s, szomorú nincseimre
S legyenek neked sötétek, ifjak:
Őszülő tincseimre.

gidabiga 2011.01.28. 23:42:25

@redhaven:

már megint egy idegen szó :DDD
a gyümölcstől is lehet kereken kinézni? :D
én azt tudom, ha sokat eszem belőle, pisilni járok egész nap :D
( ami persze nem feltűnő, mert amúgy is :D )

Hannibal22 2011.01.28. 23:44:16

@Mme Chauchat: Ha szeretlek... Ne adja Isten,
Hogy hazug legyen ez a hit!...
De mért?... Legyen hitvány hazugság,
Elég, hogy engem boldogít.
Ha úgy érzem, hogy most szeretlek,
Haljak meg most, ez üdv alatt, -
Többet ér egy hosszu életnél
Egy álmot nyujtó pillanat!...

redhaven 2011.01.28. 23:49:51

@gidabiga: a jelek szerint Sandika a legnagyobb gyümölcsevő közöttünk:)
márha a csurranóra gondolok.

gidabiga 2011.01.28. 23:50:41

@redhaven:

de én még vissza tudom tartani, MMKK :D

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:51:43

@redhaven: a rizs gyümölcs? Lócitrom?

Hannibal22 2011.01.28. 23:54:33

@Mme Chauchat: Ne facsard a szívem,kedves!

Augur 2011.01.28. 23:56:48

@Mme Chauchat: aszenccségit, hát nem lemaradok a késalattról bazz? másikon néztem igazi plasztikai sebészeket. jó volt.

Mme Chauchat 2011.01.28. 23:57:20

@hannibal22-73:
ehh, így vagyok, én is...
Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen,
Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem!

redhaven 2011.01.28. 23:58:13

@Mme Chauchat: a lába közötti csodák kertjéből csordogáló patakra gondoltam.
azt a rizsest láttam...

gidabiga 2011.01.29. 00:00:46

@redhaven:

szintén jujj :D

@Mme Chauchat:

nem gyümölcs, de vízhajtó :D

redhaven 2011.01.29. 00:05:36

@gidabiga: a líra uralta el a lelkünket estére.
dobok egy hátast ágyamba,mert reggel meló.

MegLepke 2011.01.29. 00:05:40

Már hajnal van, szóval stílusosan jöhet a kedvencem:
"Szájtátva álltam,
s a boldogságtól föl-fölkiabáltam,
az égbe bál van, minden este bál van,
és most világolt föl értelme ennek
a régi, nagy titoknak, hogy a mennynek
tündérei hajnalba hazamennek
fényes körútjain a végtelennek. "

gidabiga 2011.01.29. 00:08:00

@redhaven:

én is elpályázom a nyugiszobába, holnap még vár rám az iskolában némi kézimunka és nem árt, ha közben nem alszom :D

holnap nem leszek netközelben, majd vasárnap este jövök.
jóéjt! :D

Mme Chauchat 2011.01.29. 00:09:17

@hannibal22-73:
ŁoŁ, de télleg... Ne ölj, kínzol! Loveyou

Mme Chauchat 2011.01.29. 00:10:17

@redhaven: a cseresznyéskert legyen Veled!

MegLepke 2011.01.29. 00:11:11

@redhaven: @gidabiga: akkor jóccaka nektek!

@hannibal22-73: reméltem.:)

viola narvilly 2011.01.29. 00:14:11

Akkor gidabiga már nem olvassa a mailem.
Azt írtam neki kb., amit most nektek is.
Akkorákat ásítok, hogy a laptop beférne a számon, így inkább elteszem magam, jó éjszakát nektek és köszönöm, hogy "meghallgattatok".

Augur 2011.01.29. 00:15:22

@Mme Chauchat: na megyek fekve nézni a porn...azaz a késalattot:) jóéjt nektek!

viola narvilly 2011.01.29. 00:15:46

Mer' hülye vagyok. Meg vagyok zizülve.
Lepkének írtam mailt, csak mire ideléptem, azt láttam, gidabiga elköszönt, és összekötöttem a két dolgot.

Mindegy, fos 9-es vagyok. Jójszakát.

Mme Chauchat 2011.01.29. 00:16:25

@Augur: csóxi. Jó, hogy vagy nekem

MegLepke 2011.01.29. 00:32:07

Nah, mindenki kifeküdt? Péntek este van...

kérődzőgiliszta 2011.01.29. 06:25:10

Valaki átcsoszogott a kóchengeremen, és csámcsogott a paplan alatt, pedig már bétánál jártam! Nem lehet itt alunni! Na eszem egy kis májrémes pácsót!
Mindenkit üdvözöl a Simon!

zoxó 2011.01.29. 08:42:47

Jó reggelt!! Mikor lesz poszt?

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 09:52:57

@kérődzőgiliszta: én voltam, hajnal kettőkor. bocsi, bár szerintem, ha valaki aludni akar, akkor az ilyesmire nem ébred fel. szerintem te igazából nem is akartál aludni!:)

Trevlovics 2011.01.29. 10:21:57

itt tessék offolni amíg nincs új poszt, mindenki írja ki magából a személyre szabott vv-s parafrázisait, gyorsan szülessenek meg a megszületőben levő kapcsolatok, jussanak egyezségre vagy vesszenek össze végleg az emberek és az új poszt alatt már tessék koncentrálni!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 11:27:59

úgy látom mindenki a párbajra gyúr :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 11:36:48

@szédült nőszemély - forza:
:DD
a pöttyöket ne felejtsd el róla:)
én azon morfondírozok, hogy miért nem mondtam itthon, hogy ma csak vajas/májrémes kenyér lesz az ebéd:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:03:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az előbb volt a mai párbaj beharangozója a reteken. nem tehetek róla, de mikor elhangzik a "Való világ párbajhősei" kifejezés, akkor mindig forgatom a szemeimet és röhögök. párbajhős? wtf..:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:10:32

Szijjatok, Hősök, Bajnokok!

Traitor General 2011.01.29. 12:16:38

@Mme Chauchat: semmi...odaégettem a gombát:-) a porraloltó fontos felszerelés:-9 Nálad?

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:20:07

@Traitor General: pfff... Nélkülözhetetlen!De a gombás dolgot kezeltetni kell!

Traitor General 2011.01.29. 12:21:35

@Mme Chauchat: oké. elviszem a gombapörkölt maradékát dokihoz:-)
Vajh mikor lesz újabb beszámoló?

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:23:37

Lesz új Pszichiátriai és Neurológiai Intézet. Mire kijönnek a villalakók, lesz hova menniük.

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:31:24

@Traitor General: A jó ég tuggya...Télleg mindenki a vérbajra izé..párbajra gyúr...Trevlovics figyelmeztetett, h még most, itt éljük ki magunkat off és ma legyünk szigorúan on-topicok...Nehéz lesz!

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:33:24

@Mme Chauchat: ne hívj minket így! elegünk van már az egész párbajosdiból és nem akarunk ezzel kelni és feküdni. egy rakás anyapötty jött ki rajtam már emiatt. :( csak haza akarunk menni ma a családunkhoz bundás húst enni

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 12:33:43

@szédült nőszemély - forza:
milyen helyesek lesznek együtt majd meglátod:))

@Traitor General:
múltkor az enyém is szénné égett, először csak a hagyma , újra kezdtem, utána az egész, abból semmi menthető nem maradt:)

@Mme Chauchat:
remek, lesz majd hova menni, ha netán..:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:35:01

@szédült nőszemély - forza: Ma már otthon leszel, kis csoszogi Csillámpóni

Traitor General 2011.01.29. 12:36:57

@Mme Chauchat: erősnek kell lennünk csakis a két gigász brutális a világmindenséget megrengető küzdelmére koncentrálhetunk:-)
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én is így játram most szellőztetés, illetve az ebéd B variánsa: vajas kenyér:-)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:38:56

@Traitor General: a világmindenség felén! Mit felén, nyolcadán! tizenhatodán!

Albino Vernyul 2011.01.29. 12:39:29

Tanuljatok meg fozni.. Nem lehet megrekedni Eviken szintjen, az nem meno..:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:40:02

@Mme Chauchat: csámcsoghatok a rózsaszín Barbie szobámban?:))

Traitor General 2011.01.29. 12:40:44

ellépek romokat takarítani majd jövök:-)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 12:40:55

@Albino vernyul: pontosan. nézzük meg, hogy Traitor tud-e rendesen rántott húst készíteni.
@Traitor: na hogy készítenéd? meséld csak el nekünk!:)

Mme Chauchat 2011.01.29. 12:46:42

@szédült nőszemély - forza: csak akkor, ha könnyek nélkül sírsz közben

MegLepke 2011.01.29. 12:47:17

Hello! Hajni még alszik? Biztos neki is más a bioritmusa.

Albino Vernyul 2011.01.29. 12:50:16

@MegLepke: Biztos egyutt aludt Alekosszal a nyugi szobaban.. 8-10 ora sex, foleg ha Alek csak fekszik kozben, kimerito...:)

MegLepke 2011.01.29. 13:06:18

@Mme Chauchat: Köszike!:)

@Albino vernyul: pedig Alekosz uralja ám a testét!:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.29. 13:10:09

@Traitor General:
na, az a szag az tud még tartós lenni, azt hiszem nekem is ma a B variánssal kellett volna kezdeni:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.29. 14:49:56

@Mme Chauchat: analízisben voltam, most meg rohanok a lovardába
süti beállítások módosítása