Hogy volt?

VV4 - 4X41

2011. január 25. 10:00 - Hódos Hajnalka

Utoljára jó tizenöt évvel ezelőtt, az SZTK várótermében, a székeken láttam ilyen anyagot, mint amit Lilu viselt tegnap kabátka gyanánt, ott arany kárpitos szegekkel próbálták esztétikussá tenni a látványt, a stúdióban mély dekoltázzsal, egyik helyen sem sikerült. A közös vonás az a hisztérikus roham volt, aminek matiné változatát tegnap Szandi adta elő, én sokkal hitelesebb voltam és nem kijutni akartam, ellenkezőleg, be a fogak nagy megmentőjéhez, és azt ordítoztam, hogy szarok rá hogy egészséges, húzza ki, nem bírom tovább. A Hatok a nyugiszobában gyűlnek, Laci ismerteti a stratégáit. Kivégzünk mindenkit egyesével. Béci attól fél, hogy Jerzsi megtörik, ne törj meg! Gondolkodási időt kérek, egy éjszaka! Inkább felétek hajlok, de át kell gondolnom a dolgokat. Anikó értetlenkedik, de hát élő adásban kihirdettük, hogy hatan vagyunk! Jerzsi össze van zavarodva. A Nagy Négyes is elemez, Éva szerint ők abban különböznek, hogy nem egy ember ellen szövetkeznek. Alekosz közbevág, mi természetes szelekció útján jöttünk össze. Mind a hatan rám rakják, nyíg Éva. Ha ezt megcsinálják, olyan sms-eket fognak kapni, hüledezik Alekosz, majd gondolkodóba esik. E-4 a nyitás. Az igazi helyes lépés helyett lépnek egy böszmét, ami pediglen…. F6. Behunyom a szemem és elképzelem, hogy egy napos, virágokkal borított réten sétálok.

Laci tovább folytatja az elemzést. Alekosz gyáva, ez kiderült a kiválasztáskor. Ne te csináld Zsófi, vannak embereid. Az legyen az agyában reggel, délben és este, hogy féljen. Úgy ébredjen fel reggel, hogy úristen, megyek a Zsófival párbajozni! Kikészíteni agyban, ez a pszichológiai hadviselés lényege! Olivér nem hiszi, hogy például Laci rajongói eltapsolnak 315 Ft-ot Zsófira. Szandika még három napot hajlandó itt lenni. Három nap. Aztán ahogy a Gina meg a Zsuzsi kiment, ő is úgy fog kimenni. Erre neki nincs beépítve az idegrendszere, kiköltözik az emelvényre. És mit csinálsz ott, megfagysz? Akár.

A következő képen négyen fogják le Szandikát, és a levegőbe emelve próbálják visszacipelni a Villába, a lány artikulálatlan hangon ordít, aztán Oli szaladgál vele, ölben viszi valahova, Éva remegve sír a háló ajtajában. A következő kép a kertben dohányzó Szandika, a többiek köré gyűlnek, a kazalfejű segít neki sírni, ugye megígéred, hogy nem csinálsz többet ilyet? Jól van, nyugi van most már, feleli Szandika. Aztán Laci ül az ágya mellett, Szandika elmondja neki, hogy ezt hosszú távon nem bírja. Én nem akarok harcolni, ezt a légkört nem fogom tudni elviselni. Laci vigasztalásul közli, hogy neki is elege van. Lilu szerint Szandika kisírta magát és ő megérti. Én viszont nem értem, mi történt valójában. Mit nem fog többé csinálni? Az összeesküvés elméleteket izgatottan várom a kommentekben.

Reggel Zsófi egy szót sem akar a párbajról hallani és Béci, ezt ne. Nem hiányzik, hogy ezt ilyen szinten folytassák és ne szólítsák Harcosnak, kimegy tekerni. Béci szerint nem fog visszajönni, ha így áll a dolgokhoz. Laci szerint Zsófi összerogyott. Ez a sztori még megy négy hónapig. Vagy felkészítjük magunkat idegileg… Ugyanúgy, mint az Ildikó, feladta. Hiába edz naponta kétszer, agyban kell eldönteni, nem testben. A háborúban vannak kényszerű veszteségek, de attól még a háború folytatódik, bölcselkedik Laci. A magát halálra szobabicikliző Zsófit Béci próbálja meggyőzni: ki akarunk állni érted. Úgy, hogy naponta háromszor mondjátok, hogy Harcos? Ki a faszom hívott téged Harcosnak? De ne hívják úgy. Biztatlak, hogy visszagyere bazmeg! De Zsófit akkor se hívják se Harcosnak, se Győztesnek. Majd ő edz meg jógázik meg minden túró és ilyen helyre vissza se vágyik. Hát bazmeg, ez arról szól, hogy együtt legyünk! Zsófi, nagyon gyerekként viselkedsz, sajnálom, hogy nem állhatunk ki melletted. Laci azt látja, hogy leszarja az egészet és nem is akar visszajönni. Zsófit még mindig ne szólítsák Harcosnak. Béci belátja, hogy a vita megmarad ezen a szinten, mondhatnám azt is, hogy Zsófikával olyan beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni, enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. Béci a fürdőbe vonul, Gigi utána megy, ne legyél már idegbeteg! Béci nem az. Gigi is úgy köszönt reggel Zsófinak, hogy szia Győztes, ha nem, nem. Béci idegesen válaszolgat, Gigi nem azért jött be, hogy felidegesítse. Akkor menjél ki. Giginek akkor a faszát bele mindenkibe mosmár. Béci egymagában dünnyög, mindenki sipákol, hogy haza akar menni, akkor én is úgy fogok viselkedni mindenkivel!

Éva már kora reggel idegbeteg, a kis patkány (Zuzu Petals) kiküldte őt a fürdőből, mert egyedül akar zuhanyozni! A Hatok gyűlnek és nem sejtik, hogy nemsokára csak Ötök. Jerzsi rosszul érzi magát, neki a szíve diktál. Azért, mert összeálltunk, de ez így hiteltelen. Gigi megérti, jó, te jóba vagy velük, neked azért nehéz. Anikó szerint akkor az lenne a megoldás, hogy hagyjuk ezt az egészet a francba. Jerzsi neharaguggyatokozik, jaj, dehogyis, ugyan kéhlek! Gigi tiszteletben tartja Jerzsi döntését, de miért nem a megalakuláskor mondta? Anikó nagyon meglepődött és gyáva embernek tartja, mikor elmúlt a veszély, kifarolt. Jerzsi megkönnyebbülten visszatér a Villába, én pártatlan vagyok felkiáltással. Hogyhogy semleges lettél, kérdi Gombi. Közelebb áll hozzám az Alekosz, mint a Zsófi. Legyünk barátok, miközben az Anikóra tettük kétszer a jelet, mi van?! Szandika jajistenem sóhajjal Jerzsi nyakába borul, de veletek se vagyok, vigyorog Jerzsi. És mit szóltak? Laci, Béci és Gigi megértették. Megmondtam Anikónak, hogy ez unnaturális. De pont olyan emberekkel legyek, akik rám rakták a jelet? Leköptem volna magam a tükörben. Szandika olyan mély tiszteletet érez Jerzsi iránt, hogy úgy a helyén van a szíve, hogy mások megirigyelhetnék. Béci hite óriási, ez az Ötös bírja, és ez fix, a Jerzsi nem volt eddig fix. Olivér is lelkes, mi is négyen vagyunk, és ha ők is magukra raknak, az Alek fog dönteni és akkor viszem a Bécit! Hihi, de rám is rakhatnak, akkor viszem az Anikót vagy a Gigit, okoskodik Éva. Fú, most az Anikóra van nagyon berágva.

Szerencsétlenségünkre újra megnézhetjük az Alekosz monológot, mert elkészültek a paródiák. A nézők szavazata alapján Szandikával együtt nézheti meg a pályaműveket. Alekosz röviden vázolja neki, mit fognak látni. Az első produkció felejthető, nekem a második sem tetszik, Szandikának leszakad az állkapcsa és a szívéhez kapkod. A harmadik alkotás hatalmas. Alekoszból jó érzéseket váltott ki, büszke rá és nagyon megtisztelő dolog. A többiek kíváncsiskodnak, Alekosz, hadd meséljem el én! Éva, te úgy voltál megcsinálva!! EKKORA karikák voltak a szemed alá csinálva, fested magad, cigi a szádba meg így vonaglasz… Éva elviharzik. Miért vagy pipa? Aggyámátüzet! Az, hogy szerelem? Nem, azt leszarom. A karika, amiről nem tehetek. De hát az nem is karika, hanem táska! Nem rád haragszom, magamra, hogy mi a fasznak jöttem ide? Ha így nézek ki?! Anyámék is megmondták, hogy mindenki rajtam fog röhögni! Mikor húsz éves lányok vesznek közül én meg egy vén kurva vagyok. Remélem, mindenki felemelte a táblácskát, tíz pont! Szandika szívrohamot kapna, ha neki röfiorrot csinálnának, úgyhogy Évának igaza van. Most mi a baj? A külső zavar, magam zavar. Az, hogy hogy nézek ki. A karikánál nincs rosszabb. Alekosz vigasztalni próbálja, ő ért a nőkhöz. Ezen kiröhögöm magam, hosszú időbe telik. Hát azért figyeltem fel rád, mert egy klassz csaj vagy! Hirtelen eszembe jut, hogy Lacit a háborús veszteségek szöveg után alig láttuk, biztos vagyok benne, hogy már csapdákat állított fel a kertben, fogpiszkálóból fegyvert kovácsolt, a takarítószerekből bombát gyártott, nemsokára megjelenik szakadt, izzadt trikóban és Marion Cobrettinek kell szólítani, uram, irgalmazz!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
1990 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimbo75 2011.01.25. 10:23:54

Új kedvenc számom van, mostantól F6, még a nickemet is át fogom írni, Jimbo75F6-ra.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.25. 10:23:55

"Alekosz gyáva, ez kiderült a kiválasztáskor." Úgy játszik, taktikázik, ahogy akar.
"Én nem akarok harcolni" Akkor miért mentél be?
Ezek hülyék vazze! Vagy engem fertőzött meg túlságosan Sixx a játék valódi oldalával :)

Jimbo75 2011.01.25. 10:25:36

Btw, ez a comment.com blogról van, nem tudom, hogy mi igaz belőle:

escallade 2011.01.24. 23:35:03
Aki kicsit is figyelmesebben végignézi a videót az rájöhet mi történt (bénán lett megvágva). Négyen fogták le miközben valakinek neki akart rontani (nem benti szereplőnek mert mindegyik körülállta, lefogta, bent volt a villában). Miközben lefogták eszelősen ordibál valakinek, talán a "megöllek" kifejezés olvasható le a szájáról. Amikor becipelik Olivér visszapillant erre a valakire, Béci pedig elindul felé. Miután lenyugtatták (valószínű az orvosok ahova Oli vitte ki a karjaiban) Alekosz kint a gangon megkérdezi Bécit "ti még soha nem láttátok?" Béci a fejét csóválja, többen is azt mondják még soha nem látták. Gigi azt mondja (bár elég nehezen vehető ki) "Láttuk már, a virágot öntözi". Szóval valaki valamiért bement a villába és Szandi valamilyen oknál fogva neki akart támadni. Talán felvilágosították róla milyen következménnyel járna számára ha tényleg elhagyná a villát 3 nap múlva???

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.01.25. 10:26:20

Most elolvasom a bejegyzést. :)

És hajrá Alekosz!

MegLepke 2011.01.25. 10:33:39

Nah, egy fos hetes vagyok csak. Most pedig olvasok.:)

vörös áfonya 2011.01.25. 10:34:49

Szépen otthagytatok a másik posztban:)

Lanois 2011.01.25. 10:37:42

Az megvolt nektek, amikor Alkeszt "az igazi helyes lépés helyett lépnek egy böszmét, ami pediglen" után lekapcsolták hirtelen? És kb 5-10 másodpercig tartott, amíg rebootolt?

mocskosmacska 2011.01.25. 10:42:36

Azért ironikus, hogy Szandika még nemrég pszichológushoz akarta küldeni Ildit, aztán most ő - tized annyi bántás hatására, mint amit Ildi kapott - úgy kiborult, hogy pszichológus vigyáz minden lépésre.

Jimbo75 2011.01.25. 10:43:28

@Lanois:

Jó, hát lejátszotta fejben a Karpov-Kaszparov meccseket 1984-től 2000-ig, azért volt az a pár másodperces szünet:)

mocskosmacska 2011.01.25. 10:44:58

Én megértem az Ötöst. Nekem is tele lenne a nemlétező tököm, ha négy mocskos, alkoholista, bunkó, lusta disznó után kellene takarítanom, mosnom, főznöm rájuk és cserébe egy köszönömöt nem kapnék, csak piszkálódást. Mert ez a helyzet.

vörös áfonya 2011.01.25. 10:48:30

@Lanois: Volt egy olyan jelenet is,mikor Béci a riportszobában beszél és kb.kétszer ugrott a kép,mintha összevágáták volna.

vörös áfonya 2011.01.25. 10:49:12

@mocskosmacska: De azt nem tudhatjuk,hogy mi váltotta ki belőle.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:50:35

@Jimbo75:
Minden igyekezetük ellenére világosan hallható a felvételen, pedig nagyon igyekeztek felhúzni a portokat, hogy Szandál és Éva nyöszörgését halljuk csak.

Hát, az állkapcsom leszakad!

mocskosmacska 2011.01.25. 10:51:10

@vörös áfonya: Persze, a teljes történéseket nem láthatjuk, de az biztos, hogy Ildikó többet kapott, mint Szandika, mégis Szandika borult ki. Pont ő, aki másnak pszichológust ajánlgat nagy mellénnyel.

Lanois 2011.01.25. 10:52:04

@mocskosmacska: Az a helyzet, hogy nem tudod mennyi bántást kapott, mert nem közvetítették a kiváltó okot.
Különben pedig nem hiszem, hogy Szandál matinézott, vagy megjátszotta a hisztit. És ezt nem csak mérhetetlen emberismeretemre alapozom, hanem inkább arra, hogy agyon lett vágva a Szandálos rész. Ez annyire gyanús, hogy nagyon.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:52:59

@Lanois:
Igen, mert ez az új csodalépésünk, amivel sakkozóink legyőzhetetlenné válnak! Nem szivároghat ki idő előtt, az unnaturális lenne!

mocskosmacska 2011.01.25. 10:53:09

Azért az Ötösöknek leshetne, hogy Évát és Szandikát nem lenne nehéz kitenni a villából az Olivér féle Zsuzsa trükkel. Vagy lehet, hogy nem gennyládák, csak egyszerűen nem akarják más mocskát takarítani.

vörös áfonya 2011.01.25. 10:53:35

@Lanois:

Pláne,hogy mindenki mindent cáfol,tagad,megvág,úgyhogy valószínű ezt nem is fogjuk megtudni soha.

Lanois 2011.01.25. 10:53:53

@vörös áfonya: Látom már te is kapizsgálod, hogy ez a vv nem más, mint maga a MÁTRIX. Annyira nyilvánvaló.

Rigghead 2011.01.25. 10:55:30

annyira igazam volt, h csak na:

hu-hu.facebook.com/pages/Alekosz-Fan-Club/179817512032909

"2011.01.24 22:55:40Alekosz Fan Club

Alekosz nyerni fog, mindig, minden körülmények között.
Szavazz Alekoszra!!! Vagy ne szavazz Zsó-fikára!"

mocskosmacska 2011.01.25. 10:55:57

@Lanois: Én sem hiszem, hogy megjátszotta, ez benne volt a pakliban. MÁrmint Szandika tipikus fajtája egy társadalmi osztálynak, ahol a problémamegoldás kimerül agresszióban és hisztériában, tehát ez várható volt.
Igen, tényleg nem tudhatjuk, hogy ki mennyi bántást kapott, de az összefoglalók alapján nagyon valószínű hogy Ildi volt nehezebb helyzetbe.

Dr_utcai_arcos 2011.01.25. 10:56:06

@Lanois: Na ott -mint amatőr sakkbajnok- én is nyüszítettem a tv előtt.Nem tudtam elképzelni, hogy fog ebből kijönni -nem is jött.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 10:56:30

@Jimbo75: igaz, ami le van írva ott, érdemes megnézni, meg ezt ajánlom :www.blikk.hu/galeria/Valo_vilag_0124

imádom az összeesküvés elméleteket :)
vajon a virágöntöző fiú sorsa mi lett???

Rigghead 2011.01.25. 10:56:40

a rondán vágott jelenetről nekem is az jutott eszembe, h lehet Szandinak a szabályok szerint lépnie kéne, de mégsem, hiszen akkor mi marad a villában...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:57:25

@Lanois:
A c:c-n írta valaki, hogy korábban Szandál már felhúzta magát a locsolós emberen, konrétan kilátásba helyezte, hogy legközelebb szétbassza a fejét, ha megint beszól neki. Ahogy rekonstruáltuk az eseményeket, valószínűleg az történt, hogy a locsolós ember jött locsolni, beszólt vagy csak szimlán az is elég volt, hogy ott volt, nem tudjuk, de Szander begőzölt és elszállt az ékszíj.

MegLepke 2011.01.25. 11:00:02

Vagy lehet, hogy a locsolóval kiszúrta Szandál száját.

jörgömös 2011.01.25. 11:00:37

Vajon miért került adásba Szandika vergődése? Így csak adalékot ad az összeesküvés elméletekhez, nem lett volna egyszerűbb ha nem kerül adásba és senki nem tud róla?

jörgömös 2011.01.25. 11:02:04

Vajon miért került adásba Szandika vergődése? Így csak adalékot ad az összeesküvés elméletekhez, nem lett volna egyszerűbb ha nem kerül adásba és senki nem tud róla?

vörös áfonya 2011.01.25. 11:02:09

@canzone: Óvakodj a locsolós embertől!

gidabiga 2011.01.25. 11:02:51

Szandál hisztije biztos igazi volt, tán még Éva kétségbeesése is, de amikor vigasztalt, az már az Évaműsor része volt
szerintem :D

smartdrive 2011.01.25. 11:02:59

nők és a harc, ennyi a magyarázat. nincs itt semmi konteo

csudri82 2011.01.25. 11:03:05

@mocskosmacska: Nem működne, mert rájuk szóltak, hogy nem csak azt basszák ki, aki verekszik, hanem azt is, aki annyira felhúzza a másikat, hogy az verekedni akarjon.

Zsófinak, Szandinak és Évának üzenem, hogy aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák.

Köszönöm szépen ennyit akartam mondani, leülök magamtól.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 11:03:08

@Rigghead:
Nagyon cink lenne, ha még egy embert kizárnának, vagy hazaengednének. Gyakorlatilag megbukna a műsor, hiába nőtt a nézettség eddig.

Rigghead 2011.01.25. 11:03:10

@mocskosmacska: jut eszembe koplalnak vagy dőzsölnek a lakók ezen a héten? mire szavaztatok hülyék? :)

christaylor 2011.01.25. 11:03:56

@MegLepke: :D Hajni értékelni fogja az ilyen összeesküvés elméleteket. :)

vörös áfonya 2011.01.25. 11:04:04

@jörgömös: Igen,ezt én sem értem,pláne így,hogy mindenhol más időpontot írnak,hogy ez mikor is történt.

jörgömös 2011.01.25. 11:04:19

Vajon miért került adásba Szandika vergődése? Így csak adalékot ad az összeesküvés elméletekhez, nem lett volna egyszerűbb ha nem kerül adásba és senki nem tud róla?

bévé 2011.01.25. 11:04:42

@Jimbo75:persze, h igaz. nézd meg a tegnapi összefoglalót a VV oldalon, tisztán hallatszik mindez.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 11:04:51

Nincs beépítve erre Szandika idegrendszere :) el kéne küldeni Sz-t egy idegrendszerplasztikára :)

jörgömös 2011.01.25. 11:05:23

a blogmotor meg kapja be

csudri82 2011.01.25. 11:05:33

Ha már a tegnapi Szandika balhén lovagolunk, akkor Éva arckifejezése és Anikó ÚristN ábrázata is bizonyítja, hogy valami durvus dolog volt ott:
www.blikk.hu/data/kepgaleria/Blikk/Valo_vilag_0124/20110122_2025_at_resize_lg.jpg

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 11:06:59

@gidabiga: éva azért esett kétségbe, mert ugye ez aznap este történt, amikor Anikó is kirohant Éva ellen (amikor É gonoszozott) és valószínűleg ez már sok lett nekijje - Feltorlódtak az események aznap számára, és összeroppantották

van-e szándék 2011.01.25. 11:07:27

Amit én ehhez az egészhez hozzáfűznék:

1. d4 e6 2. Nf3 Nf6 3. Bf4 3... b6 4. e3 c5 5. c3 Be7 6. h3 O-O 7. Bd3 cxd4 8. cxd4 Ba6 9.Hc3 Fxd3 10.Vxd3 Hc6 11.a3 9. O-O Bxd3 10. Qxd3 Nc6 11. a3 d5 12... Bd6 13. Rac1 Rc8 14. Bxd6 Qxd6 15. Rc3 Ne7 16. Rfc1 Qb8 17. Ne5 Rxc3 18. Rxc3 Rc8 19. Qc2 Rxc3 20. Qxc3 Qd6 21. b4 Nd7 22. b5 Nb8 23. a4 f6 24. Nd3 a6 25. bxa6 Nxa6 26. a5 bxa5 27. Qxa5

egyelőre, teszem hozzá...
;)

bévé 2011.01.25. 11:08:33

mocskosmacskát kicsit félreértettétek! az Ötös NEM Szandi, hanem a Hatok Jerzsi nélkül. összevissza válaszolgattok a semmire. :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 11:09:13

@csudri82:
Anikó falfehérre sápadt arca üt.
Most már csak ezt az onlány dolgot nem értem, hiszen eddig se ment és eddig se lehetett semmi érdemlegeset megtudni a benti történésekből. Túlképp ha nem lenne, se lenne nagy veszteség, akkor meg minek ez a karbantartós duma?!

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 11:09:24

@utcai_arcos: végül csak kinyögte, és az F6 tényleg böszmeszar válasz az E5re - legalább azt tudjuk, hogy Alek valamilyen szinten tud sakkozni

Lanois 2011.01.25. 11:09:46

@LadyCarambole: Akkor ezért szokta ALkesz mindíg azt mondani, hogy nem ér rá, mert dolga van? A riportban meg forró dróton küldi a lépéseket a Polgár lányoknak.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:10:57

@jörgömös: valamit kellett csinálniuk, és úgy gondolják, hogy a rossz lehetőségek közül ez volt a legjobb
1. Szandit nem engedhetik ki, mert azzal nagy bukást ismernének el, márpedig ugye történt valami, amiért nem nagyon szeretne ő bent lenni tovább
2. ha mégis kiengedik, kell valami alapot találniuk arra, hogy miért akart kijönni a leányzó - erre tökéletes, hogy azért, mert "kisírta magát"
3. meg akarták mutatni, hogy volt egy kis problémája Szandikának, de sírással megoldódott, és most minden heppi - csakhogy elbasták, nem kicsit, ha a hangok nem maradnak bent, még talán hihető lenne a sztori, de így is sántít, pláne Lilu kommentje miatt
ennyi, a többit megtartom magamnak :)

christaylor 2011.01.25. 11:11:19

@eltorzult valóságérzékelés: versenyszerűen sakkozott egyébként. :)

Lanois 2011.01.25. 11:12:28

@LadyCarambole: "A c:c-n írta valaki, hogy korábban Szandál már felhúzta magát a locsolós emberen"
Igen, azt én láttam is online, amikor még volt közvetítés a régi szépidőkben.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 11:12:55

@Lanois:
Ez eléggé nyilvánvaló.
Egyben megfejtettük a "miért is nem takarít Alkeszosz" rejtélyt, miszerint nem azért, mert lustageci, hanem mert ő az agyával szolgálja a nemzetet!

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 11:13:05

amúgy meg Zsófi előtt le a kalappal, még akkor is, ha az agresszor párt végül meggyőzte, de neki legalább leesett, hogy Laca eszközei korántsem tisztességesek, korántsem emberségesek, és hogy azért ácsi, nem kibaszot háborúban vagyunk, és ha esetleg valamilyen csoda folytán mégis ő (mármint Zs jön vissza) milyen lesz már odabent az élet?!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 11:14:29

@mocskosmacska: VÉGRE kimondta valaki ugyanazt, amit én is gondolok arról a szilikonszörnyről! Egyébként számomra ő a legunszimpatikusabb szereplő, és mindig bebizonyítja, hogy mindennél van lejjebb.

Közvetlenül utána meg Laci következik a sorban. Ha már ez utóbbiról van szó ... észrevettétek, hogy ő már megint nem csinált semmit, amikor le kellett fogni?
A többieket képes vagyok szeretni ezért, vagy azért, de a fent említett kettőt, nem.

Kolosi azt mondta, hogy a bentik csak a villanővérrel beszélhetnek, aki (saját bevallása szerint legalábbis) riporter, és nincs SEMMILYEN orvosi végzettsége. Akkor, hogy találkozhatott orvosokkal? Azt hiszem itt újabb kavarodás esete forog fenn.
Egyébként Oli a riportszobába vitte...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:14:55

@eltorzult valóságérzékelés: Éva és Oli faarca, amikor Alek kimondta az F6-ot :D:D:D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 11:15:29

@canzone:
Nem irigylem Lilut, meg a többi műsorvezetőt sem, hogy le kell adniuk ezeket a fülesben kapott instrukciókat, a legnagyobb természetességgel és mintha mindenki kőidióta lenne...mondjuk ennyi pénzért meg tulajdonképp belefér. Nekik.

christaylor 2011.01.25. 11:16:43

@King of Shadows: úgy, hogy azt is tudni lehet, hogy a bentiek 24 órás orvosi felügyelet és megfigyelés alatt állnak, ha bármi is történne. lásd most.

saturnalia 2011.01.25. 11:17:12

@Lanois: Átváltottam Béci üzemmódra, és az egyetlen kérdés, ami kattog az agyamban, hogy miért kell a villába locsolós ember? Mármint mit locsol, amit a villalakók nem tudnak, és egy locsolóember miért szólogat(hat)na be a szerkesztők közül a lakóknak?
Vagy ez a locsolós ember egy kitalált lény lehet, mint Kőhalmiéknál a laposemberke?
De lehet, hogy ez valami fedőnév!
Mindenesetre az az igazán durvus, hogy most ezen gondolkozom:D úristn

tjunior 2011.01.25. 11:18:24

Laci konkrétan pszichopata :), agyára ment a zsír vagy én nem tudom, de a tegnapi kivégzéses monológja után én összevetném a megoldatlan gyilkossági ügyekkel a profilját.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 11:18:59

@vörös áfonya: nem mintha, hanem összevágták, gondolom Béci nyökögött
De amúgymeg, ha már nincs full onlány, oké, fogadjuk el, hogy nincs, a onlapon mér nincsenek vágatlan videók, hosszab, kimaradt jelenetek, (jó néha néha betesznek egyet, de épphogycsak) amiből az eccerű emberke sját maga meg tudná állapítani, hogy ki is az akinek érdemes akár szurkolni is, és ne csak az RTL manipulatív vágásaira legyünk utalva. Pl feltehetnék a Szandika vágatlan kiborulását is, meg sok mindent, a komplett műveltségi vetélkedőt, a hatos, meg a négyes vágatlan gyűlésezését stb, minden érdekes mozzanatot -he, he?

Caddy 2011.01.25. 11:19:16

ÓÓ bazz, de benne vagytok.
Most tudjuk, hogy Szandál miért borult ki, vagy csak találgatunk? :)
Mindenesetre a videót megnézve, ami valóban szarul van összevágva,elég dráma volt, és nem megjátszósnak tűnt.

Rigghead 2011.01.25. 11:19:32

@LadyCarambole: egy bár 2.0 szintű befejezésen telipofával röhögnék

Jimbo75 2011.01.25. 11:20:54

Viszont, ha ennyire tényként kezeljük a locs-pocs embert, akkor már csak azt kellene kideríteni, hogy mivel tudta ennyire felhúzni Szandált:)

vörös áfonya 2011.01.25. 11:21:04

@Rigghead: Annak hogy is lett vége?Hamarabb befejezték?Nem emlékszem.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:21:07

@LadyCarambole: ha bírja a lelkiismeretük... és bírja...

Lanois 2011.01.25. 11:22:20

@saturnalia: :)) Hát szerintem ez a locsolós valódi ember lehet, és a locsolás csak valami ürügy, hogy bemehessen és cseszegethesse a villalakókat. Olyasmi a funkciója, mint egy elektromos ösztökének, tudod?

csudri82 2011.01.25. 11:22:29

@saturnalia: Azért kell locsolós ember, mert a gyepet ápolni kell. Mivel az udvar egy kupolával fedett, így locsolni kell.

Azt ne kérdezd meg, hogy miért nem oldották meg valami automatával...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 11:22:37

@christaylor: Aha, értem. Illetve mégsem, mert akkor még időben észre kéne venniük, hogy itt baj lesz, és meg kéne előzniük az ilyesmiket.

Rigghead 2011.01.25. 11:22:57

@vörös áfonya: sokkal előbb lett vége, teljesen lecsúszott a végére, senki nem nézte, összevissza próbáltak kitalálni valami mentőövet a szerkesztők, de hiába, viszont a teljes szétmálást élőben lehetett nézni :)

jörgömös 2011.01.25. 11:24:27

@canzone: nem tudom, simán megrizikózhatta volna a retek, hogy Sz. megkapja a nyugtató injekciót, egy pszichomókus gyúrja egy kicsit az agyát (vagy a helyét), aztán minden megy tovább.

fran7 2011.01.25. 11:24:28

Eleinte az volt szinte az egyetlen reklám aVV-ben, hogy x cég adja az orvosi felügyeletet. A magyar Biggest looser is nagy felfutást okozott annak a cégnek, ami az orvosi hátteret adta.
Ez nem azt jelenti, hogy orvosi reklám volt Szandika esete. Gombi és Olivér megint jól vizsgázott ők vitték be a házba, Olivér meg az orvoshoz ki. De a legtöbb fiú is ott volt segíteni, de a Laci, nem.

vörös áfonya 2011.01.25. 11:24:35

@csudri82: Én meg azt hittem,hogy az műfű:)

van-e szándék 2011.01.25. 11:24:51

@Jimbo75: talán teltebbek az ajkai és hatalmasabb mellei vannak :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.25. 11:27:15

@van-e szándék: na EZ azért atom durva!!!!d4-re e6???? hol tanultál te sakkozni!?kocsmában :P?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 11:27:58

@fran7: Laciról ezt írtam én is. Ahogy Zsuzsi dühöngését is zsebre vágott kézzel nézte végig. Ezek alapján nem semmi testőr lehet...

van-e szándék 2011.01.25. 11:29:02

@utcai_arcos: aha.. abban, ahol Alkesz élt hónapokig :)))

mocskosmacska 2011.01.25. 11:29:35

@csudri82: Akkor fifikásabbnak kell lenni. MOndjuk Zsófi odamegy Alekoszhoz, hogy "beszéljük meg a problémáinkat". ÉS ilyen bugyuta, én csak ki akarok békülni, értetlenkedő, kedves stílusban felhúzza a pszichopata Alekoszt.

mocskosmacska 2011.01.25. 11:30:30

@Rigghead: Édes, hogy egy külön nekem szóló komment végére odaírod, hogy "mire szavaztok, hülyék?" .HOgy a kérdésre válaszoljak: NEm szoktam szavazni. INgyen sem.

gidabiga 2011.01.25. 11:31:14

@King of Shadows:

vagy csak felismeri a hisztit és tudja kezelni :D

vörös áfonya 2011.01.25. 11:31:17

@King of Shadows: Vagy lehet,hogy azért nem avatkozik bele ilyenekbe,mert fél,hogy a katonai és az őrző-védő reakciói kicsit durvábban jönnek elő és úgy megszorongatja az áldozatát,hogy annak valami baja lesz.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:31:51

@jörgömös: ennek a titka az lehet, amit nem láttunk... majd a locsolósember jön, és elmeséli nekünk :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.25. 11:31:53

@csudri82: automatával??nebasz..így se csinálnak semmit,nyugodtan locsolhatnának.nem olyan nagy ám az a terület.

mocskosmacska 2011.01.25. 11:32:11

@Jimbo75: Nemet mondott neki, amikor Szandálka kufircra invitálta.

Ken Adams79 2011.01.25. 11:32:33

Én még a riportszobás (vagy hogyhívják) jelenetekre lennék kíváncsi. Nem tűnik fel a többieknek, hogy valakit kihívnak oda a csapatból (feladatot adni neki, vagy faggatni)? miért kell kivenni az elemeket a mikrofonból?
Most a kiborulós jelenet után, alekosz már átöltözve, (jóval?) később "nyilatkozik".
Van, amikor előző napi dolgokról beszélnek.

saturnalia 2011.01.25. 11:32:40

@vörös áfonya: Én is úgy tudtam, sőt, szerintem maguk a villalakók is mondogatták, hogy műfű. Meg az sem világos, hogy ha a benti szerelések idejére kiterelik őket az udvarra, és lehúzzák a redőnyt, akkor a kinti locsolás idejére miért ne zárnák be őket.

@Lanois: Ez is egy jó elmélet, de szerintem amilyen a hangulat odabenn, nincs szükség kívülről jövő baszogatásra, egymást is kikészítik rendesen.

Szandika kiborulása meg azért furcsa, mert ő az, akit az Ötös a legkevésbé fúr, sőt, vele teljesen normális hangnemben beszélnek. Szóval tényleg valószínűbb, hogy egy kívülről érkező hatás volt az oka a hisztinek.

Bonyolult ez nekem, nem erre van beépítve az idegrendszerem.

mocskosmacska 2011.01.25. 11:33:54

MIndegyik fiú ott toporgott Szandika körül, lehet, hgoy Laci egyszerűen nem fért oda. VAgy tudta, hgoy az ő látványa csak tovább húzná Szandikát, vannak ott elegen nélküle is.

vörös áfonya 2011.01.25. 11:34:40

@Ken Adams79: Ugye?Az időbeliség..mondom én.

kovácszsuzsi 2011.01.25. 11:35:03

@saturnalia: lehet, hogy csak kicsit piszkálni akarták, mert mostanában nem sokat csinált, csak rosszul sült el

fran7 2011.01.25. 11:37:02

@King of Shadows: Nem is az a baj, ha valaki leblokkol, de ilyenkor a jóindulatnak is ki kellene jönni egy ilyen szétesett emberrel szemben, s valami kis segítséget lehetett volna nyújtani, mert szerintem ez nem egy egyszerű hiszti volt. Ezért nem merte teljesen elhallgatni, eltusolni az esetet a retekklub.

MegLepke 2011.01.25. 11:37:17

Viszont ha locsolós ember miatt történt, akkor azt most kirúgták. Nekem meg nincs épp munkám. Hmm, már küldöm is az önéletrajzom retekéknek.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:37:30

@Ken Adams79: egyszer a Fókuszban meséltek erről, bár nem láttam teljesen, mert anyáméknál voltam, és ő közben dumált hozzám :)
a riportszobába napi rendszerességgel kell bemenniük, hívják őket, vagy ők szólnak, ha valamiről nagyon akarnak beszélni,és akkor bemehetnek
az elemek kivételét is megmagyarázták, de azt tényleg nem hallottam teljesen, hülyeséget meg nem akarok mondani

bévé 2011.01.25. 11:38:41

@vörös áfonya: de mi ezzel a baj? akármikor behívhatják őket kérdezősködni, h erről meg erről mit gondolsz, fejtsd ki, pls.

mocskosmacska 2011.01.25. 11:38:54

@King of Shadows: Mit mondtam ki? Hogy van egy réteg, ami bűnözésből, prostitúcióból, segélyekből és mások lenyúlásából él és Szandikán látszik, hgoy ennek a rétegnek a tagja?

Ken Adams79 2011.01.25. 11:38:54

@canzone:

inkább beszélgettél szüleiddel, mint a Fókuszt és a VV-t nézted?

hova tart a világ...

Toszkana 2011.01.25. 11:39:11

Laci bátyó = RAMBO

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:39:14

@MegLepke: oszt munkatapasztalatod és referenciád van-e? :P

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 11:39:38

@Rigghead:
Azon én is. Úgy tűnik, Éva nem jó ómen, hanem rossz.

fran7 2011.01.25. 11:40:06

@Ken Adams79: Szerintem az egyszerűen egy kibeszélő szoba, ahol egy remélhetőleg pszichológus beszélget velük, s próbálnak nekik segíteni feldolgozni az eseményeket. S csak azt használják fel belőle, ami a játékról szól. Legalábbis reménykedem benne.

Trevlovics 2011.01.25. 11:41:02

lacinak ha lenne esze és bárki is beszólna neki a pszichológiai hadviselés miatt, csak annyit válaszolna vissza, hogy most miért, ő csak őszinte. hiszen ezzel az álszent dumával eddig a legtetvebb dolgokat is el lehetett hárítani magunkról, ugye :)
egyébként én meg igenis kíváncsi lennék erre a hadviselésre, remélem nem csak fellángolás volt a tegnapi összefoglalóban és pár napig mindenképpen nyomatja, végre az ő karaktere is érdekessé válna.

éváról annyit, hogy mikor tegnap megemlítette neki szandika a táskákat (egybéként elég plasztikusan írta le :) ) és kiment és elkezdett csapkodni/dobálni, valaki rákérdezett, hogy a szerelmi szál meg ádám miatt ilyen ideges-e, erre felelte hogy azt leszarom, összevetve egy korábbi nemárannyitazegészjáték mondásával el lehet gondolkodni, hogy ki színésznőz le kit (ettől még persze a másik is lehet az).

bévé 2011.01.25. 11:41:22

még egy gondolat a kertészről: ha már egyszer volt probléma vele, akkor mit keres még mindig ott? nyilván neki is van egy elég szigorú szerződése, h nem szólhat a lakókhoz, pláne beszólni nekik? ezt el tudjátok képzelni? kicsit fura nekem ez azért..

Jimbo75 2011.01.25. 11:41:26

Mondjuk lelki szemeim előtt már látom, ahogy Stan Lee már rajzolja is a "Csodálatos locs-pocs ember" c. képregényt, ahol a főhős leamortizálja Paplanszájt, Kazalfejt, S-modellt és Zépluszolitesót.

Lanois 2011.01.25. 11:41:35

@saturnalia: Najó, akkor elmondom. Igazából nem akartam ezt, de most, hogy látom milyen zavar van itt a fejekben Szandál kiborulásával kapcsolatban, úgy érzem nem szabad tovább magamban tartanom. Szóval a locsolós ember igazából azért szokott bejárni, hogy megcsinálja a villalányokat. Ugye nem gondolta senki, hogy két hónapot bármelyik csaj kibírt volna dugás nélkül. Szandál pedig totál belezúgott a locsolósba, és ilyen eszeveszett hisztérikus rohamot kapott féltékenységében, amikor a locsolós elmondta neki, hogy ő pedig Anikót szereti.

csudri82 2011.01.25. 11:41:46

@vörös áfonya: Én is úgy gondolom, hogy műfű van, de akkor minek a locsolós ember, érted? :D

van-e szándék 2011.01.25. 11:42:12

@fran7: meg például ott adták feladatként Ildinek a talpmasszást és hogy nem mondhatja el senkinek, amit aztán jól megszívott, ahogy tervezték is

vörös áfonya 2011.01.25. 11:42:24

@bévé: Arra írtam,hogy néha nem lehet tudni,hogy melyik napot mikor látod az összefoglalóban.

Rigghead 2011.01.25. 11:44:26

@LadyCarambole: hohoho hogy eddig én nem jutottam el!

@mocskosmacska: én is szeretlek! hisz itt mindenki tökhülye, nem e?

van-e szándék 2011.01.25. 11:44:32

@bévé: lehet, hogy aznap meglepiből Sanyi volt a locspocs, és nem akart szendvicset csinálni neki :)

gidabiga 2011.01.25. 11:45:03

@Lanois:

azt hittem, az lesz a vége, hogy Alekoszt szereti :D
de hát semmi sem az, aminek látszik :)))

Jimbo75 2011.01.25. 11:45:08

Egyébként meg ha Zsófika tökös csaj lenne, akkor most rámászna Alekoszra, aztán álló dákóval otthagyná a paplan alatt, akkor Alek is nekiállna szétverni a villát, mondván, hogy már milyen közel járt a beteljesüléshez:))
Mondjuk nekem sokat kellene fizetni, hogy egy ilyen testre, mint, ami Zsófikának van, akár egy centit is megmozduljon a brácsa, de Aleknak már annyira mindegy, csak nő legyen.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 11:45:13

@fran7:
Jáj, hát te nem olvastad a villanővérrel készített interjúkat?!

MegLepke 2011.01.25. 11:45:33

@canzone: hát műfüvet csak tudok locsolni!:)

Ezt sose értettem, hogy minek iszik kólát, aki nem bírja a szénsavas üdítőt. Folyton rázogatja Szandál is, a kiborulása előtt is rázta.

dozen 2011.01.25. 11:45:39

még egy Alekosz monológ, csak ez horror verzió:
www.youtube.com/watch?v=TQ8M7nL90EQ

bévé 2011.01.25. 11:46:25

@Trevlovics: szerintem ott azt kérdezte tőle, h amiatt aggódik-e, h Ádám mit gondol (mármint a külsejéről, karikák, miegymás kifigurázva), arra mondta, h azt leszarom.. nyilván Ádám látta már őket nem egyszer, egy nőnek általában az a legfontosabb, h ő mit gondol saját magáról.. most ha nekem kéne saját magamról nézni ilyet, és pont az lenne kihangsúlyozva, amit a legjobban utálok magamon, én sem lennék boldog. :)
de lehet, h én értettem félre. :)

vörös áfonya 2011.01.25. 11:48:03

@csudri82: Bár ha így átgondolom,akkor az rtl-nél szeretnek művirágokat locsolgatni,mert a BK-ban is mindig az van.

rexter 2011.01.25. 11:48:06

@Jimbo75: lol :D:D:
óriási volt alekosz bazmeg a sakkozós dolognál, ahogy rágott és gondolkodott fél percig!!! nem normális.

Rigghead 2011.01.25. 11:48:17

@MegLepke: ha van a világon undorító szokás akkor az az, szegény finom kólából erzéketlenül kicsapni a drága szénsavat! minden ember aki magára ismer: igénytelen állat, vegyél kólaszörpöt azt igyad vízzel paraszt! a fikaevés ennél különb..

perszepolisz 2011.01.25. 11:48:42

Az RTl-nek el kéne gondolkoznia azon, hogy hogyan vigye ki Évát a villából, mert ha nem teszik tévétörténelmet látunk. Éva ugyanis szemmel láthatóan orvosi kezelésre szorul, valószínűleg dipoláris depressziós és pánikbeteg. És ezt most teljesen komolyan mondom.

Rigghead 2011.01.25. 11:50:13

@bévé: Éva a sztori szerelmi vallomás oldalát szarta le nagy hangon, a karikákon borult ki (és utána kiscicaként pillogva esedezett kegyelemért a nézőknek a riportszobában)

Mourinho már nem a király 2011.01.25. 11:51:05

Most a két észkombájn csapat, az Ötök meg a Négyek ott gyártják a taktikákat, pedig tök mindegy kit választanak ki, mert az úgyis az ellentáborból visz ki magával valakit. Szóval ez így fölösleges.

Én csak azt szeretném hogy műcsöcs tűnjön el a képből, mert nem bírom nézni.

fran7 2011.01.25. 11:51:09

@Trevlovics: Szerintem ez a táskás szem dolog Éva egyik gyenge pontja. Másrészt többen is mondhatták neki, hogy ez a kinézete lesz a hátránya a szereplésének, s talán attól is félt, hogy a szülei is kinevetik, egy ilyen paródia miatt.
Másrészt Szandika ezt egy poénnak gondolta, mármint a paródiákat vagy pedig tudta, hogy ez egy "megtörtént" eseményeket karikíroz ki? Alekosz nem nagyon mondta meg neki, hogy ezek az ő szavai voltak.

rexter 2011.01.25. 11:52:08

egyébként hová tűnt Zsófika melle??

mocskosmacska 2011.01.25. 11:52:39

@Rigghead: Én is! Én is! Én is szeretem magamat!

bévé 2011.01.25. 11:53:26

@Rigghead: ja, aha, lehet, nem emlékszem. jaaa. mert ott még ezzel kapcsolatban kérdezgették, nem vágták, amit mi már igen, h a karikákk miatt kattant be. igaz, igaz, Iván Ivánovics.

csudri82 2011.01.25. 11:54:01

@bévé: Túlbonyolítjátok! Fogalmam sincs ki kérdezte Évát, de a kérdés arra vonatkozott, hogy az zavarja-e, hogy arról szólnak a videók, hogy Alek beleszeretett. Erre mondta, hogy leszarja. Ennyi...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 11:54:38

@gidabiga: Vagy egyszerűen meg akarja nyerni, és ilyen szempontból neki az csak jó, ha egy ellenfél "soron kívül" kiejti magát.

@vörös áfonya: Tudtommal egy testőrnek (ahogy például egy kommandósnak is) szigorú szabályok szerint kell eljárnia. Tehát nem okozhat indokolatlan mértékű sérülést, még egy fegyveres támadónak sem.:)

@fran7: Erre gondoltam én is. Béci például próbált segíteni, hiába ellentábor, meg minden. Zsófit meg csak én nem láttam sehol a balhé idején?

@mocskosmacska: Azt, hogy Ildit folyamatosan cseszegette, és az mégis bírta. A végén Szandi már össze is akart verekedni vele. Ehhez képest neki nem kellett sok, hogy elszakadjon a cérna...

Jimbo75 2011.01.25. 11:55:06

@fran7:

Jó, de szarul esik az embernek, amikor egy gyenge pontját helyezik előtérbe, Én is mindig szarul érzem magam, amikor szóba kerül a kockás hasizmom, a 48-s bicepszem, és akkor a kobrettiről még nem is esett szó, de annyit mondhatok, hogy a Whitezilla filmekben testdublőrt játszom:))

gidabiga 2011.01.25. 11:55:36

@MegLepke:

a blikk képeken nekem úgy tűnt, mintha az ablak is meg lenne locsolva kólával

jörgömös 2011.01.25. 11:55:43

@fran7: Éva táskáira taktikát lehetne alapozni. Ha valamelyik mókás kedvű a (hatosból) ötösből az egyik éjszaka karikát rajzolna Éva szeme alá, akkor garantált lenne hogy másnap reggel eggyel kevesebben lennének.

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.25. 11:56:13

A tegnapi musor bestofja szamomra, amikor jerzsij a nagyon laza orrhangjan bemondja az "oszintet" a hatosban, majd miutan kimegy, Aniko Giginek:
Jo kis pasid van, hallod!

Hat meg kell enni ezt a kiscsajt, komolyan mondom!
Nem bajai veletlenul? ;)

mama ottmarad 2011.01.25. 11:56:16

Nem tudtok ti semmit! Levél jött: vagy leszoktok a dohányzásról, vagy műveltségi vetélkedő lesz
Csak, aki helyesen ejti ki Weöres Sándor, vagy Sebeők János nevét, mehet bele a jakuzziba.
Zsófi már ekkor feladja, és úgy dönt, kibiciklizi magát, mert otthon nincs se szobakerékpárja, se zöld hajpántja, ami olyan jól áll az arcszínéhez. Ráadásul a bébipapi is elfogyott, amit energia itallal keverve eszik a szép fényes habüstből villával. Be is jelenti Szandinak, hogy vége ennek az étkezésnek.
Szandit már tegnap megviselte, hogy szegény Évának mégis rendet kellett csinálnia a közös disznóólban, és akkor még ez is!
A tetejébe neki kell Alek kezével a combján, konyakgőzben filmet nézni, . Egyszerű, őszinte gondolatmenetére rossz hatást gyakorolnak az évibáb karikái. Ő megmondja, mert őszinte, nem gonosz. Bele is trafál, rendesen. Eközben Laci statáriumot hirdet.
Szandika nem akarja megvárni, amíg róla is készül hasonló paródia, elhatározza, hogy önként leszivatja a száját és a melleit.
Ezt már nem bírják a buckalakók, A és B csapat egyesült erővel fogja le a bőmellű démont, hogy mindezt megakadályozza.
A ReTekKlub úgy dönt, a hármaska és a hatoska (Sz és É) mégis kapja meg az esti gyógyszerét, és rá is gyújthat. Helyette libamájmegvonás lesz, és a pizza futárt se engedik be többet.
Az interneten fals infókat kezdenek terjeszteni, ezalatt gyorsan kicserélik a kamerákat, hogy szürkületben is beleláthassunk mi nézők a szereplők fehérneműjébe, gyomrába, és egyéb, itt nem részletezendő belső szerveibe.
Olivér intelligens harci gázt vetett be, muszáj valamit lépni erre. Így segít be a csatorna, hogy doktor Lázár átvehesse a parancsnokságot. Mert eddig magától nem sikerült neki, hiába tiszteletre méltó (a kora).
Lesznek itt még un naturális jelenetek, kedves kommentezők!
Tököm kivan, megint Évának kedveznek azzal, hogy megígértetik Szandival, nem lesz több ilyen, mert ő annyira megijedt (nem ám azért, mert ez Szandinak árt).

Hajni, a táblácska felemelve, 10 pont a posztért. :)

bévé 2011.01.25. 11:56:16

@csudri82: ok, azóta tisztáztuk, kösz. :)

tattila 2011.01.25. 11:57:27

@King of Shadows:
Ha Szandika körül öten nyüzsögnek, hogy megfékezzék, akkor minek oda egy hatodik. Amilyen széles Laci, el sem fér ott, csak hacsak másik kettőt ki nem tol. Meg más dolog egy hisztériás nőt lefogni, mint egy fegyverest ártalmatlanítani. Utóbbira alkalmas.

Orvos meg a háttérben mindig kell legyen, akivel akkor találkoznak meg beszélnek csak, ha baj van. Erről ír Tölgyesi D. a "A VV4 és az összeesküvés-elmélete" cikkében.

mocskosmacska 2011.01.25. 11:58:09

@jörgömös: Ez 10 pontos ötlet. Komolyan gratulálok.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 11:59:00

@gidabiga: mert köztudott, hogy a kóla jól tisztít, vécét is lehet vele pucolni :)

bévé 2011.01.25. 11:59:00

@King of Shadows: ha jól értem, a legtöbb dolgot Izraelben sajátított el, ott kötelező kivégezni a támadót. :)
többek közt ezért is nem lehet az ország tagja sok mindennek. :)

Bagamoyo 2011.01.25. 11:59:12

Laci egy fos! Pittbullnak pincsi, korelnöknek setét, hangzatos szavak, nulla karakter. ..és még rosszindulatú, féltékeny, gyenge jellem is. Szerintem még a nőkkel is komoly gátlásai vannak..

the sandwich maker 2011.01.25. 11:59:31

Éván szerintem is látszik, hogy pánikbeteg, a tegnapi sipításos zokogása nem sima hiszti volt, én a Csalagútban produkáltam utoljára hasonlót. Ott van még neki pluszban a kezdődő alkoholizmusa is, remélem rendes pszichológus foglalkozik vele.

Ken Adams79 2011.01.25. 11:59:38

és ami még furcsa nekem...bár ennyire még soha nem borultam ki, (vagy nem emléxem rá), de, hogy másnap (vagy valamennyivel később), olyan természetességgel és nyugalommal van a többiek között, mintha mi sem történt volna... oké, ahogy a bölcs mondás tartja, az élet megy tovább, de azért, ha én ennyire kiborulok, lehet, hogy egy ideig, nem akarok emberek között lenni, vagy beszélgetni, vagy mondjuk, ennyire kiborulás esetén, a többiek másnap miért nem beszélnek róla?

the sandwich maker 2011.01.25. 12:00:38

Tölgyessyről jut eszembe, úgy látom ő is feladta.

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.25. 12:01:10

A Lilut meg valaki vagja pofan egy koteg szogesdrottal, de surgosen mert ha nem, a tevet baszom ki legkozelebb vele egyutt, ha meglatom. Egy igazi, elkenyeztetett diszribanc, rosszabb es butabb mint a bentiek egyutt - amit azert nehez uberelni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 12:02:48

@csudri82: Állítólag műpázsit van az udvaron. :)

És, ha a kupola fedett, hogyhogy beesett a hó? Emlékszem, hogy Ani egyszer hóembert épített, lapáttal... :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 12:06:32

@Ken Adams79: egyértelmű (abból is, hogy egy idő után a riportszobába cipelte Oli), hogy kapott nyugtatót, orvosi segítséget, pszichológust a feldolgozásra. gondolom a többiek miatta sem akarnak beszélni róla (Oli mondta is, hogy ne zsongják körül, hagyják békén), valószínűleg a szerkik is rájuk parancsoltak...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.25. 12:06:43

Hajni! Az utolsó mondat Laciról nagyon jó! Fél órát röhögtem rajta. Tényleg egybites a csávó. Vagy csendben ücsörög a széken narancssárga felsőben, vagy bozótharcot nyom a kertben. A kettő között nincs átmenet.

Szaffi B. 2011.01.25. 12:06:48

@canzone: A riportszobában van mikrofon, azért kell kivenni az elemeket a miki-portokból.

Jimbo75 2011.01.25. 12:07:36

@KancsiPista:

Tulajdonképpen ezt visszautasíthatja, hiszen Ő tulajdonképpen a tulajdonképpent csak háromszor mondta el 2 mondatban, így úgy gondolom, hogy tulajdonképpen Ő jó műsorvezető, és ne felejtsük el, hogy mindenről, Mi nézők döntünk. Tulajdonképpen.

Kovács Tomi 2011.01.25. 12:07:54

Houston baj van...

Szandika szétesett, bomlik a 6-os Éva felismerte hogy ronda én ezért adok 10 pontot! Jerzy meg diplomatikuskodik (fujjdecsúnyaszó sicc!)

Houston ismétlem baj van...

A lufika lerugdosta a kamerákat sztoriból mi igaz? Mert akkor elvileg ki kell zárják a játékból..

bévé 2011.01.25. 12:08:33

csak én vettem amúgy Hajni Ford Fairlane-es poénját? :)

Szaffi B. 2011.01.25. 12:09:16

@tattila: és ha Lacira ordította hogy megöllek, azért nem ment oda?
Konspirésön rulez!

MegLepke 2011.01.25. 12:09:21

@King of Shadows: Igen, ezen már én is elgondolkoztam. Nem értünk mi semmit.:D

flanker 2011.01.25. 12:09:41

SÜT A NAP!

És ha már erről van szó, akkor még valami a kis összeesküvés-elméletgyártásainkhoz. Ugye a múltkor vlki felvetett több "bizonyítékot" is, hogy valszeg kijárnak.
Ha valaki két hónapja be van zárva folyamatosan, és teszem azt hetek óta nem látott napot, nem hiszem el, hogy tizeniksz emberből ne lenne csak kettő-három, akinek ne hiányozna. Aki ne akarna kimenni egy kicsit megfürdeni benne. Aki ne ülne ki kigombolt ingben feltöltekezni. Én egyetlen egy embert sem láttam, nem még 2-3-at.
Valaki?

Egyébként meg az összeesküvés elméletek cáfolóinak szoktam mindig feltenni a kérdést, amit most az RTL-nek is fel lehetne:
Ha nincs semmi titkolnivaló, akkor miért dolgoznak éjjel-nappal azon, hogy eltitkolják???

Jimbo75 2011.01.25. 12:10:07

@Kovács Tomi:

Nyilván nem sok, hiszen így ránézésre Szandika 160 cm, a kamerák meg gondolom elég magasan lehetnek, kétlem, hogy fel tudna rúgni úgy egy méterre, már csak azért sem, mert ugrás közben orrbabasznák a szilikonmellei.

mama ottmarad 2011.01.25. 12:11:48

@mama ottmarad: különben a csatorna tehetne valami jót is, és mondjuk nyilvánosan leszoktathatna valakit, a többiek támogatásával, a cigiről. Nem hinném, hogy a gyártó ne adna ingyen nikotin tapaszt ehhez az akcióhoz.

belekotyogok 2011.01.25. 12:12:02

@flanker: talán pont a vasárnapi műsorban mutattak sütkérezőket.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 12:12:04

@flanker: hallod, pont most emlegettelek :) hogy azt mondanád: húzzon ki mindenki D-vitaminért :)

Kovács Tomi 2011.01.25. 12:12:49

@Jimbo75: Pedig már kezdtem reménykedni... Francba...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 12:14:32

@flanker: épeszű ember - ha minimálisan is - átlát ezeken a "minden rendben van"-szövegeken. hát még a pr-esek

saturnalia 2011.01.25. 12:14:50

Éva táskáiról annyit, hogy kis túlzás azt mondania, hogy erről nem tehet... Az egyik barátnőm annál a cégnél dolgozott, ahol a potenciális villalakók egészségi állapotát mérték fel (van-e valamilyen súlyos és/vagy fertőző betegségük), a vizsgálaton pedig az egészségügyis csaj közölte Évával, hogy a szeme alatti karikák valamilyen veseproblémára utalnak, azt kellene kivizsgáltatnia és kezeltetnie. Jellemző, hogy Szandika plasztikás javaslatára jobban ráharapott.:D

Amúgy a barátnőm még Alekoszra emlékezett, megpróbálta felszedni a vizsgálatot végző csajt, és akkor sem csökkent a lelkesedése, amikor közölte vele, hogy férjnél van.:D

fran7 2011.01.25. 12:16:26

Szerintem az RTL-nek most el kellene gondolkozni azon, hogy rövidítik a VV-t, hogy fel tudjanak rendesen készülni a Csillag születikre. Ez lenne a hivatalos indok, míg a valós, hogy ne tegyék teljesen tönkre a bennlevőket, s az olyan botrányt generálhatna, ami a csatorna létét is veszélyeztetné.

Rigghead 2011.01.25. 12:18:06

@flanker: volt napfürdőzés, mutatták, most, mikor jóidő volt(asszem pont évi ült ki többek közt).

jörgömös 2011.01.25. 12:18:22

@fran7: ebben az országban nincs olyan botrány ami a csatorna létét veszélyeztetné.

bévé 2011.01.25. 12:18:55

@Liriope: bizony. és én mennyire osztom, amit utoljára ír:
tolgyessypeterelemez.blog.hu/

mama ottmarad 2011.01.25. 12:18:59

@flanker: a kupola nem zárt, csak egy beton rácsszerkezet (guglin látni), egyik nap Éváék ott napoztak a jaku mellett, egy kicsi napsütötte sarokban. Az más kérdés, hogy ha nappal alszanak, nem látják a napot.

MegLepke 2011.01.25. 12:19:09

@Jimbo75: Nem úgy volt az! Leöntötte kólával a kamerákat. A locsolós emberhez meg hozzávágta a félig tele kólás flakont. Ha már úgy akart kimenni, mint Zsuzsi.

gidabiga 2011.01.25. 12:19:15

@Trollseprű 9:

mért nem elég levenni a mikroportot?

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.25. 12:19:16

A Zuzu Petasos poen nekem is tetszett, bar o okosabb es szebb volt miss mylittlepony-nal...

@Jimbo: tulajdonkeppen nem szolal meg, mar akkor irrital ez a szerencsetlen (lilu). Bar vittek volna dubaiba udvarholgynek meg kislanykoraban...

Maounikadraga, idegallapotba vagyok teljesen ettol a musortol.

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2011.01.25. 12:21:26

"Zsófikával olyan beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni, enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."

"Zuzu! A gitárom!" :)

Jimbo75 2011.01.25. 12:21:49

@MegLepke:

Egyébként meg faszér' kell locsolós emberke? Nem fér bele az egésznapos döglésbe a viráglocsolás?

fran7 2011.01.25. 12:22:12

@jörgömös: Miután leírtam én is túlzásnak éreztem ezt a mondatot. De el tudok képzelni olyan forgatókönyvet, ahol az NMHH a közvélemény teljes egyetértésvel szab ki akkora büntetést az RTL-re, ami kicsit azért megrengetné az anyagi helyzetüket.

MegLepke 2011.01.25. 12:25:11

@Jimbo75: Nem dolgozni mentek ők oda!:D

flanker 2011.01.25. 12:26:54

@canzone: hallod, pont most emlegettelek :)
És erre van bizonyítékom is? Majd mindjárt jól megnézem...

>hogy azt mondanád: húzzon ki mindenki D-vitaminért :)
Mondanám, dehát mi vagyok én, villafőnök?

Amúgy meg mindenkinek köszi az infót napozás-ügyben, meakulpa meg minden.
Attól még nekem büdös Dánia...

Szaffi B. 2011.01.25. 12:26:57

@bévé: igaza van. Viszont ha nem nézi a luxusszálló óta, honnan tudja hogy Szandi kiborult. Ehh...

tattila 2011.01.25. 12:28:57

@Trollseprű 9:
Laci elkezdte pszicho-terror hadviselését.
Kiváló ütemérzékkel mindig azt támadja, annak szól be, aki az adott pillanatban a legsérülékenyebb. Lehet ezért is nem ment csitítani.

mama ottmarad 2011.01.25. 12:29:13

@fran7: ahhoz a hatóságnak az emelt díjas betelefonálós műsorokat kellene megtiltania.

jörgömös 2011.01.25. 12:30:13

@fran7: a "közvélemény" a nézettségi adatok szerint nézi a műsort, valószínűleg nem utálatból. Ha jól tudom voltak már feljelentések a retek ellen, de nem történt semmi. Ha most hirtelen kiszabnának egy 100 millás bírságot, Isten sem mosná le NMHH-ról hogy politikai nyomásra csinálta, és ez most nem hiányzik senkinek amíg az EUval birkózunk médiaügyben.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 12:30:25

@tattila: Azt értem, hogy nem fért hozzá, de szerintem meg sem próbált odamenni (legalábbis az előző ilyennél csak állt, mint f@sz a lakodalomban), és ezért vállalta Alek, és a többi a feladatot.

Azt értem, hogy van ott doki, de akkor meg azonnali hatállyal ki kellett volna hívni Szandált a riportba, már amikor fenyegetőzni kezdett, hogy ő kimegy.

@bévé: Ja! Akkor ezért magyaráz folyton háborúról, meg kivégzésről?

@Ken Adams79: Nálam rendszeresek az olyanok, mint amit Zsuzsitól, és Szanditól láttál, csak durvábbak, és az emberek TÉNYLEG nem beszélnek róla nagyjából másfél óra elteltével. Addig, meg olyan fejet vágnak, mint Ani...

Trevlovics 2011.01.25. 12:31:09

@bévé: korábbi vévékben is járogattak ki az emberek közös programra, annyi igazság van benne, hogy befele általában nem egyénileg kaptak vendéget, hanem mindenki együtt, közösen.

Kovács Tomi 2011.01.25. 12:31:21

Esküszöm kezdem remélni, hogy Zsófika kinthagyja Alekoszt.. Megnézném a táskás fejét de nagyon mikor meglátja az ajtóban a szöszit. Mondjuk azt is utálom mert a nyervogós hangjától kiráz a hideg, ha a csajom lenne már rég gégemetszésen esett volna át.:D

Rigghead 2011.01.25. 12:31:24

@"Őrület Pierre, őrület" <- ezt a fimet mindenki nézze meg, aki még nem! Nem annyira híres mint pl. a tanú, de sztem annál sokkal jobb..igazi hungarian cult
Gothár Péter: Megáll az idő

FlyingKiwi 2011.01.25. 12:31:54

Kis kiegészítés a locs-pocs ember sztorihoz: ha jól vettem le a kommunikációt, a locs-pocs ember most NEM virágot öntözött. Korábban, amikor egyesek már látták, akkor igen, de most nem. (Különben a Gigin kívül más is tudta volna, hogy öntözőember.) Simán beküldtek egy mindenest kintről, hogy bssza fel a Szandál agyát. Árpa Attila ehhez képest bő nyállal bekaphatja...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.25. 12:34:46

A Hatos Különítményből Baljós Ötös lett. Pár nap még és végleg feloszlanak. Anikó Éva keblére borul, mint egy jó szappanoperában:)
Egyébként sem összetartóak, Pszicho Lász háborús szövegeit pedig nem hiszem, hogy sokáig bírják a többiek. Alekos meg konkrétan leszarják a lelki terrornak nevezett hadviselést, amíg van szivar és pia addig boldog:D

Suna bácsi 2011.01.25. 12:36:05

Elmondom hogy volt...
Éppen ügyeletben voltam mint szakápoló, a Doki éppen horpasztott. Dörömbölés a villa ajtón, hogy achtung meg hilfe, mert a parizerszájú idegállapotban van.
Rázom fel a Dokit, mondom: baj van, a kannibálok eszik egymást odabent.
Ez meg kiugrott a pokróc alól ugyanolyan stílusba: "Na a büdöskurv@annyukat ezeknek, most megkapják, b@zmeg!!!"
Betárazta az injekcióstűket, mint iván a katyusát Sztálingrádnál.
Oli kapott 20 köbcenti tiszta alkoholt vénásan, hogy ne remegjen. A parizerszájú kapott 2 nyugtatót a picsája két felibe, meg egyet a szája szélébe. Megörült neki, azt hitte botox.
Az Éva arcidegzsábát kapott, ezért kapott ő is a szeme alatti táskákba egy kis lassítót, hogy az se remegjen mint a strobi. 10 percen belül olyan kuss volt, hogy a Doki beszaladt, hogy nem-e túlinjekciózta a patkányokat.

bévé 2011.01.25. 12:36:45

@Trollseprű 9: a csapból is ez folyik, nemtom, feltűnt-e. :)

Trevlovics 2011.01.25. 12:36:46

@koimbra: nem hiszem, hogy leszarja, sőt, nagyon érdekelne, hogy hogy reagál rá, ha lászló komolyan csinálja a párbajig. sajnos a hiszti miatt valószínűleg ezt nem engedik már neki.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 12:37:09

@flanker: Ken Adams rá a bizonyítékom :)
(Dánia nem kicsit büdös...)

fran7 2011.01.25. 12:37:11

@mama ottmarad: Remélem abból már nem olyan sok bevételük van, s annak a fele is az államé adó, áfa formájában.
@jörgömös: Én valami tényleg komoly és durva esetre gondolok. Laci beveti a Moszadtól tanult trükköket, Szandika késsel ugrik neki valakinek. Éva élőadásban emlegeti a Rácz testvérek származását és komoly verekedés tör ki. Ilyesmire gondoltam, amit már az RTL sem tud elbagatellizálni, sőt elhatárolódnak maguktól.

bévé 2011.01.25. 12:38:11

@King of Shadows: valszeg muszlim merénylőket képzel oda.

tattila 2011.01.25. 12:38:45

Anikó arca is szép tanulmány, nekem viszont Évi annyira félek, hogy átölelem magamat, hogy el tudjam viselni reakciója tetszett igazán.
Vessetek meg, de továbbra is kedvelem (és sajnálom).

Szólj, ha kell 2011.01.25. 12:39:39

@Rigghead:
Igen, az zseniális.
Most jelent meg DVD-n, kurva jó extrákkal (pedig magyar)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 12:41:40

ezt küldöm a benti villalakóknak és a kintieknek egyaránt, különös tekintettek christaylornak :)
www.youtube.com/watch?v=J-B_7QeAwRY

fran7 2011.01.25. 12:41:45

@tattila: Igen az Ildi mellett róla tudod elhinni, hogy egy álmot kergetve ment a VV válogatásra. Szerepelni a médiában, ami Békéscsabáról nézve tényleg nagy dolog, mert hogy így nem a fóliában kell görnyedni.

bévé 2011.01.25. 12:42:19

@Trevlovics: azért nem mindegy. lényegében most úgy állunk, h csak Alekosz és Zsófi nem kapott még semmi ilyesmit, de Oli ma már megint Enikőzhet.. igaz, csak telefonon. nekem ez egy hatalmas WTF.

jörgömös 2011.01.25. 12:43:16

@fran7: ezek durva dolgok, de nem hiszem hogy bármelyik komolyan fenyegetné a csatorna létét. Valószínűleg a műsort hazavágná, kapnának valami büntit és készülhetnének a vv5-re.

bévé 2011.01.25. 12:44:47

@Rigghead: azért itt egy páran ismerjük. :)
szóba is került a "ki a mi vezérünk?
malacpofa!
ki dobja fel?
mindenki!
ki kapja el?
senki!"
:)

mama ottmarad 2011.01.25. 12:44:50

@fran7: de bizony sok van, és nem csak ez az egy telefonos műsoruk van, nézd meg a műsorújságot, és szorozz.

Éva élőben is cigányozott már. Amit nem értem, mire alapoz, és hogy engedhet meg magának.

Van itt olyan lelkes Évi-fan, aki összegyűjtötte a másokra tett választékos jelzőit?

jogaszlany 2011.01.25. 12:46:14

rengeteg hozzászólás van arról, hogy laci miért nem ment szandikát nyugtatni, miért nem segített a becipelésben... de hiszen ott volt! a vv videóján vissza lehet nézni, négyen cipelték be szandált a kertből (oli, alek, gombi és laci), aztán amikor cigizve beszélgettek, akkor is ott volt.

vörös áfonya 2011.01.25. 12:46:22

@bévé: Laci kapott már valami ilyesmit amúgy?Mert én rá sem emlékszem.

Ken Adams79 2011.01.25. 12:46:44

@fran7:

Amig 10ft haszna van a kereskedelmi csatornáknak, addig magasról tesznek arra, kit tesznek tönkre...

Rigghead 2011.01.25. 12:46:55

@bévé: azt mondjuk én sem értettem a hülye nézők mire fel szavazták azt meg olinak, dögunalmas szál, 10szer eljátszották...simán egy fostos levél elég lett volna, úgyis mindkettőt 20 percen keresztül fogják összefoglalni az rtlen

Jimbo75 2011.01.25. 12:47:04

@jörgömös:

Bizony, nyilván bele van kalkulálva az ORTT-s büntetés is a műsor költségvetésébe, felkészültek ezek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.25. 12:47:26

@bévé: Szerintem már azt is megállapította, hogy Zolivér és Szandál (t)errorkarakter... :D

flanker 2011.01.25. 12:48:12

@canzone:
Hm, erről majd megfelelő fórumokon azért szeretnék bővebben.
(Igen - határozottan, letagadhatatlanul, karakteresen érzem!)

Trevlovics 2011.01.25. 12:48:57

pszichológiai hadviselést akarok! félreértés ne essék, laca sem angyal, nem a jó oldal szeplőtelen hírnöke, de elmondom brutálisan.
adott egy kerekesszékes valaki, elviselhetetlen jellemű figura és egyfolytában téged baszogat. mindenért beszól, áskálódik ellened, keresi a gyenge pontjaidat, nem ad kíméletet sosem. előszőr nem veszel tudomást róla, de ettől még jobban felbátorodik, gusztustalan dolgokat művel veled, beleszarik a tenyerébe és becsúsztatja a kajád alá, aztán rákeni a párnádra, közben röhög rajtad stb.... nem bírod tovább, kitolod a kertbe, megpróbálod mindenáron kerülni ahogy csak lehet, nem elég neki, minden eszközt megragadva jön, és neked esik, a családodat, a szeretteidet bántja stb... megtölti az utolsó cseppel a poharat. még ekkor sem ütöd meg, de elkezdesz vele ordítani, minden percben, órában, nap, randa dolgokat, ordítva, nagyon hamar összeomlik és sír, hogy hogy lehet egy kerekesszékessel így bánni.
na, igen, genyó vagyok, de erre vagyok én kíváncsi pl. a mentálisan kerekesszékes évával a főszerepben. :)
(figyelem, a fenti folyamatleírás jelképszerű, nem utal semmiféle megtörtént, vagy meg nem történt valós eseményre)

Futó Lada 2011.01.25. 12:50:37

Szandikának csak rossz hatással volt valami a bioritmusára....lehet hogy az F6 megnyitás után a Alekosz meglepetésére nem a vezér-indiai védelemből indult a villa G6-os csoportja, hanem gyalogáldozatot vállaltak be (Dzsörzé). (Ha Anikó új jersey-blúzban van, akkor Laci kifingatta és megnyúzta az árulót !! ) Zsófi addig biciklizik, míg Laci méretű nem lesz, akkor aztán felborítja Alekoszt kiszavazáskor a stúdióban székestöl- asztalo-stohl ... Végezetül Gombi-Szandika és Jerzsi megalkotja a 3-ak csoportját,és amíg amazok oda-vissza párbajoznak, addig időnként hisztizve bemasíroznak a final four-ba (Oli a 4., de ő nem nyerhet)....

Trevlovics 2011.01.25. 12:50:41

@bévé: igen, de akkor nem arról van szó, hogy most már nem zárt, korábban se volt ilyen értelemben zárt, max most aránytalan.

artdark 2011.01.25. 12:51:32

Én már rejszoltam sajtreszelővel. Nem rossz az, csak azt kell közben képzelni, hogy borostás pinával csinálod.

Szaffi B. 2011.01.25. 12:51:35

@bévé: Béci, Zsófi, Alekosz és Laci nem kapott még semmit. Szandálra sem emlékszem és Jerzsire sem. A többiek meg kapnak ajándék, telefon, emberke bemegy hozzájuk, Oli már 2x is Enikőzhet!!!
Undorító

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 12:52:05

@bévé:
Ez de kemény!
Akkor ez már tényleg a katasztrófa előszelének tűnik, vajon miért érzem úgy, hogy az ertéel innen már csak bukhat?!

Suna bácsi 2011.01.25. 12:52:07

zsóFIKA egy fika jellem... köznyelven szólva takony...

Rigghead 2011.01.25. 12:52:26

@bévé: reméltem, csak aki nem annak akartam nyomatni, h ne hagyjon ki az életéből egy ilyen viszonyítási pontot :)
azt h megjelent dvdn nem tudtam, sokáig nagy balhé volt ebből, h miért nem, de akkor ezekszerint megoldódott, rá is nézek

/on

Trevlovics 2011.01.25. 12:53:06

@artdark: úgy érted, hogy belül borostás?

jogaszlany 2011.01.25. 12:53:36

@Trollseprű 9: illetve béci annyit kapott, hogy a gigi szülinapjára érkezett rokonnal (tesójuk talán?) ő is találkozott.

Suna bácsi 2011.01.25. 12:53:40

@Trollseprű 9: mit gondolsz miért? ha mindenki mindent kapna, akkor mindenki heppi lenne, nem lenne feszkó, meg balhé, nem lenne nézettség. ENNYI

vörös áfonya 2011.01.25. 12:54:07

@Trollseprű 9: A leghatásosabb,hogy sírni kell 2 napig,kiborulni,hogy hogy hiányzik x,y és akkor kap z ember valamit.Vagy ilyenkorra kell időzíteni a születésnapot:)

Suna bácsi 2011.01.25. 12:54:39

jogaszlanyt sunáznám...

fran7 2011.01.25. 12:54:45

Azért nyilván egy 200 milliós büntetés után meggondolná az RTL, hogy mit csinál, vagy sokszor 20 millió után. Nyilván a médiatörvényben ezért vannak ilyen magas összegek, hogy a szerkesztők elgondolkozzanak mit is engedhetnek meg maguknak.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 12:54:57

@flanker: már felénél tartok a levélnek, megkapod :)

Szaffi B. 2011.01.25. 12:55:03

@jogaszlany: Az nem Anikó volt? Gigihez ki ment be, lemaradtam volna? :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.25. 12:55:11

@rexter: megszülethet a következő szállóige:Annyit gondolkozol rajta,mint Alekosz a következő lépésen!!

szépheléna 2011.01.25. 12:55:36

ha volt már, akkor bocsi:
feladták a vv4 elemzését..
tolgyessypeterelemez.blog.hu/

bévé 2011.01.25. 12:56:00

@vörös áfonya: aha, igazad van, többen nem.
@Trollseprű 9: Jerzsi kapott Gigivel kimenőt. a többit nemtom, mert nem nézem az elejétől.
igazából arra gondoltam, h kettejükből vki úgy megy haza, h semmit nem kapott.

jogaszlany 2011.01.25. 12:56:19

@Suna bácsi: bocs, biztos eltévedtem, azt hittem, ez egy vv-blog...

ezso1 2011.01.25. 12:57:06

Éva nem pánikbeteg!
Egyszerűen néha rossz napja van, ilyenkor depis. Nagyon hangulatfüggó a viselkedése.
Lehet, hogy orvosi eset, de köze nincs, a valóban komoly pánikbetegséghez.

Laci eddig türtőztette magát, de igazából egy izraelben kiképzett gyilkológép. Nagyon veszélyes figura.
Semmi keresnivalója a "villában".

Az igazsághintába megkérdeztem volna tőle, hogy ölt-e már embert és hányat?

jogaszlany 2011.01.25. 12:57:43

@Trollseprű 9: gigihez is ment be valaki a szülinapján, és bécivel együtt dumáltak vele.

bévé 2011.01.25. 12:58:32

@Trollseprű 9: Béci is akkor kapott, mert tényleg bement vmi tesó, és akkor Gigi is kettőnél tart,mint Olivér. :S/
ennyit erről.

vörös áfonya 2011.01.25. 12:59:28

@jogaszlany: Hát ez nekem sem rémlik.Persze attól még lehetett ilyen:)

bévé 2011.01.25. 13:04:35

@Trevlovics: kifele mászkálás nem volt, cska befele. szerintem ez a zárt. és magánlátogatások sem voltak, ez is egy elég komoly különbség.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 13:07:39

Azt mondta a reggeliben a csonkoltpici, hogy Alekoszt már idézgetik, paródiák készültek róla, vagyis Ő MÁR LETETT VALAMIT AZ ASZTALRA!

Biztos a cipős lábára gondolt, minden egyéb unnaturális lenne!

fran7 2011.01.25. 13:09:13

@bévé: Nyilván ennek az oka, hogy olyan hosszú időre tervezik a showt, amit lehetetlen külső impulzusok nélkül kibírni, főleg ilyen lelki defektussal rendelkező embereknek. S ha normális emberek kerülnének be, nekik is mennyi lelki problémájuk jönne elő félév bezártság alatt.

bévé 2011.01.25. 13:09:23

@Rigghead: filmmúzeumon szokott is menni. :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 13:10:15

@tattila: egyszer úgy felbassza az agyát, hogy megadja valakinek a hárompontos szívrobbantó ütést

flanker 2011.01.25. 13:16:58

@fran7:
Nyilván ennek az oka, hogy olyan hosszú időre tervezik a showt, amit lehetetlen külső impulzusok nélkül kibírni

Nana, azért ennél jóval kevesebb külső inger nélkül jóval hosszabb időt ki kell bírni pl. katonaságnál, börtönökben. Ott pedig nincs vigasztaló szó, baráti ölelés, piázás, pozitív sms-ek, tánc, buli, móka, kacagás!

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.25. 13:17:32

@fran7: Nem is olyan régen láttam Éváról egy bemutatkozó filmet a Facebook-on, mielőtt a Bár-ban szerepelt volna. Na ott nagyon helyes és csinos volt, nem voltak táskák/bőröndök a szeme alatt. Az a videó két évvel ezelőtt készült. El se hittem, mert szerintem utóbbi két év alatt kb 10-et öregedett.
Talán ha abbahagyná az ivás meg a láncdohányzást, akkor jobban nézne ki és nem kellene aggódni a paródiák miatt. :-)

Jimbo75 2011.01.25. 13:17:50

@flanker:

De a végén nem is kapsz 50 misit:))

Traitor General 2011.01.25. 13:19:58

Ez a laci gyerek egyre gázabb. Kéne neki szólni, hogy nem az isonzónál van és nem hadseregtábornok...
Ez az alak a bandájával együtt a szánalom csinborasszója....

Friedmann Juci 2011.01.25. 13:22:57

hát én még mindig ezen a szandikás dolgon röhögök. locsolófiú vs szandál.
zseniális!!
anikó úristN arca prájszlesz, éva pánikbetegségének a valódi arca félelmetes.

az eddigi VVkben is ennyi ideggyenge ember volt?

artdark 2011.01.25. 13:23:37

Tölgyessynek azért nincs igaza, mert a VV 3 egyes szereplőivel bejáratták Európát.

namkuzu 2011.01.25. 13:23:46

Laci hirtelen László lett a stúdióban, ez biztos nem véletlen.
Alekosz meg hirtelen csak a jó nőket veszi észre?! Idáig pont az ellenkezőjét cicerózta ez a barom.
Évát meg nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyű kihozni a sodrából. Igazi törtető...

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 13:24:05

Szvsz a Riport szobában azért kell kivenni az elemet a mikroportból, hogy más ne hallhassa az ott folyó beszédet.

Nagyon várom, hogy valaki feltárja, mi, vagy ki borította ki Szandikát. Talán, majd Zsófika, ha kiesett, elfecseg egy-két dolgot:-)

Szvsz Szandikát valaki az 6-1-ek közül szembesítette a "kivégzési módszerekre, és szembesült a rögvalósággal, hogy ha őt választják ki, szinte mindenkivel szemben alul maradhat!

Lacipacni bármit is tanult, brutál módon uninteLigens! Az erőszakon, a fenyegetésen kívül semmit sem képes alkalmazni a fegyvertárból!

Jersey vagy mégse annyira Gigit, vagy megjött az esze, vagy súgtak neki.

Gigikén is látszott, mennyire komoly neki Jersey!

Műfű van! Ui. nem érzem a fűszagot és nem hallom a kaszát!

Alekox for president!
:-)

vörös áfonya 2011.01.25. 13:25:41

@Friedmann Juci: Nem volt ennyi ideggyenge,legalábbis én nem emlékszem.
De Lilunak köszönhetően minden nap megtudhatjuk,hogy ez a VV médiatörténeti,egyedülálló,csak ma, csak itt, csak nektek produkció.És ilyen nem volt,nincs is és nem is lesz.

fran7 2011.01.25. 13:28:37

@flanker: Mondjuk azért, amikor a fősulin már 40 napja nem voltam otthon akkor én sem voltam a türelem mintaképe.
De az általad említett helyeken van bizonyos órarend. Tudod mi következik, meddig tart. Van lehetőséged olvasni, írni, valami hobbit űzni. Ezek segítenek. Itt nincs lehetőség erre. Bár most viszonylag keveset olvasok, de olyan helyre nem nagyon mennék el, ahol tiltva van az olvasás.

Friedmann Juci 2011.01.25. 13:28:45

@kérődzőgiliszta: feljebb írták a kiborulás körülményeit

Friedmann Juci 2011.01.25. 13:29:30

@vörös áfonya: sajnálnám, ha nem lenne több ilyen, mert rég volt olyan, hogy napi egy órát fixen röhögtem.

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 13:30:26

Szvsz a Riport szobában azért kell kivenni az elemet a mikroportból, hogy más ne hallhassa az ott folyó beszédet.

Nagyon várom, hogy valaki feltárja, mi, vagy ki borította ki Szandikát. Talán, majd Zsófika, ha kiesett, elfecseg egy-két dolgot:-)

Szvsz Szandikát valaki az 6-1-ek közül szembesítette a "kivégzési módszerekre, és szembesült a rögvalósággal, hogy ha őt választják ki, szinte mindenkivel szemben alul maradhat!

Lacipacni bármit is tanult, brutál módon uninteLigens! Az erőszakon, a fenyegetésen kívül semmit sem képes alkalmazni a fegyvertárból!

Jersey vagy mégse annyira Gigit, vagy megjött az esze, vagy súgtak neki.

Gigikén is látszott, mennyire komoly neki Jersey!

Műfű van! Ui. nem érzem a fűszagot és nem hallom a kaszát! A kertészt Imrének hívják, és élményt gyűjt a legújabb "Fasztalanság" c. regényéhez.

Alekox for president!
:-)

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 13:33:43

Na ez legyütt még eccer!
:-)
@Friedmann Juci:
Olvasgattam:-) De inkább arra lennék kíváncsi, mi történt, nem pedig arra, ki mit gondol:-)

Albino Vernyul 2011.01.25. 13:35:23

@gidabiga: Mert osszegerjednek a mikrofonok, es vagy sipolast, vagy zugast hallanal beszelgetes helyett..

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 13:38:34

@Albino vernyul:
A mikroportok hangját veszi a keverőpult és hallja az egész stáb. A Riportszobában pedig olyan dolgokról esik szó, amit nem biztos, hogy a teljes stábnak hallania kell! Ilyen eccerű:-)

szédült nőszemély - forza 2011.01.25. 13:39:14

Jó reggelt bloglakók!

csak beköszöntem. este valaki tartson nekem felvilágosító kurzust a nap történéseiből. :)

prolibusz 2011.01.25. 13:40:45

A Villanővér -elvileg- az egyetlen kapcsolat a külvilággal. A különálló szobában napi rendszerességgel ún. riportot készít a Villa lakóival. E beszélgetés egyik szakasza, amikor személyes kérések, óhajok is elhangzanak a játékosoktól, illetve mélypontok közelében segítséget is kérhetnek. Ezért vetetik ki velük az elemeket a mikroportokból, hogy meglegyen a pszichológusnál is fennálló diszkréció, hogy tényleg nyíltan és őszintén tudjanak a bennlévők gondjaikról, bajaikról beszélni (betegségek, frusztrációk stb.), és egy rövid időre elfeledhessék, hogy figyelik és hallgatják őket. Ezek mellett valószínűsítem, hogy az ott elhangzottak senki másra nem tartoznak (szerkesztők, hangmérnökök, mi, nézők stb.)

Tölgyessynek néhány elmélete megborult az előző hetekben, szerintem kicsit erőtlennek, hiteltelennek érzi magát a folytatáshoz, ezért kreált ő is egy indokot saját formátumának felrúgására. Közrejátszhat esetleg időhiány is, de szerintem általánosságban nem lőtt igazán mellé, és ha nem is napi rendszerességgel, de vissza fog ő térni.

Szandika balhéját simán, teljes egészében kivághatták volna, fogalmunk nem lenne az egészről, ezért egy percig ne gondolja senki, hogy a botrány nem jön jól a csatornának. Ellenkezőleg!

Azért az általánosan, mindenkire jellemző deviancia szépen, lassan beérik és az egész hajcihő hozza a készítők által elvárt és remélt botrányokat, jeleneteket. Hosszú lesz még ez a négy hónap :)

Mivel a régebbi szériákat nem láttam, azt meg tudja valaki mondani, hogy a döntő két szereplős lesz vagy több (3, 4) versenyző ül majd utolsó alkalommal a stúdióban egyszerre és kapja a szavazatokat?

csicserierika 2011.01.25. 13:41:38

@saturnalia: ez orvosi titoktartás sértés. A kialakult karikák valóban lehetnek vesebetegségtől, v . közrejátszik a genetika is. A már kialakult táskáktól valóban nem fog másképpen megszabadulni, csak plasztikával. Erről nem tehet az Éva , ezért undorító, hogy ezen csámcsog a fél ország. Laci sem tehet róla, hogy úgy néz ki mint az elhízott verébfejű Lajcsika(most kikívánkozott belőlem is a gonosz törpe)

Friedmann Juci 2011.01.25. 13:42:41

@kérődzőgiliszta: megnéztem a videót, ténxleg ezeket mondják. az meg, hogy mi történt, valszeg soha nem fog kiderülni.

Trevlovics 2011.01.25. 13:45:35

@bévé: dehogynem volt, pontosan már sajnos nem emlékszem, de korábbi szériákban is voltak kinn pl fiúk együtt, egész csapat is együtt, emlékszem ordítoztak nekik az emberek és teljesen le voltak ettől döbbenve, leó meg ágica is kapott kinti romantikus vacsorát, stb... nem új dolog ez, csak most nem jutnak konkrétan eszembe mik voltak.

bévé 2011.01.25. 13:47:40

@Trevlovics: ja, rendben. nekem ezek nem ugrottak be.

smule 2011.01.25. 13:47:47

Ez a Laci kb. annyira veszélyes harcos, mint egy uborkaszeletelőgép. Szerintem inkább nevetséges a tohonya malac fejével. Ez a háborús képzelgése meg röhejes.

jogaszlany 2011.01.25. 13:49:40

@Friedmann Juci: igen, én is visszanéztem, tényleg ezeket mondják. Persze ezek a mondatok vonatkozhatnak bármire, pl: ti láttátok már (hogy ilyet csinált, hogy a kólát kilocsolta)? Igen, a füvet szokta vele öntözni :)

smule 2011.01.25. 13:50:14

Érdeklődve várom, Hogy Zsófika mire fogja használni a szababiciklis edzést a kiválasztásom?
Talán teker egyet Alekosszal?

flanker 2011.01.25. 13:50:29

@fran7:
Mondjuk azért, amikor a fősulin már 40 napja nem voltam otthon akkor én sem voltam a türelem mintaképe.

Ez tulképp nem cáfolja, amit mondtam. Hisz a 40 napod jóval eseménydúsabb volt, mert lehet, hogy nem mentél haza, de rengeteg KÜLSŐ inger ért: nemcsak a csoporttársaid, a barátod-barátaid láthattad, hanem kimehettél a városba, olvashattál könyveket, nézhettél tévét és haza is telefonálhattál! Lehet, hogy ingerült voltál és haza akartál menni, de ez sem katonaságnál, sem börtönben nem mindennapi opció, mindössze ennyit mondtam. És ott nem lehet hisztizni, meg kisétálni csak úgy. Az ember összeszorítja a fogát, a lelkét (ha van neki) és kibírja. Itt pedig még nyeremény is ösztönöz, ami semelyik más példánkban nem volt faktor.

De az általad említett helyeken van bizonyos órarend. Tudod mi következik, meddig tart. Ezek segítenek.
Ez mind igaz. De megint csak - ezek az emberek tudták előre, hogy ez lesz ÉS MÉGIS vállalkoztak rá. Ha csak egy kis belső erő lenne bennük (amit már hetekkel előbb leírtam, hogy nagyon könnyen ki lehetett találni, hogy még a magukat erősekben sincs!), akkor önfegyelemmel sokat el lehetne érni. Mindegy, mikor keltenek minket, először elmegyek egy kicsit tornázni. Aztán lezuhanyzok, reggelizek (horribile dictu - megcsinálom magamnak!) Aztán beszélgetek. Aztán játszunk valamit. Aztán sétálok. Stb., stb. A lényeg az, hogy azért, mert EZEK az emberek nem bírják, az nem jelenti azt, hogy nem is lehet kibírni. Mindössze ennyit akartam kihozni az egészből.

Bár most viszonylag keveset olvasok, de olyan helyre nem nagyon mennék el, ahol tiltva van az olvasás.
Ez pl. nekem is a legnehezebb lenne. A zene és az olvasás hiánya komoly érvágás lenne - de éppen ezért bennem nagyon erős lenne a vágy, hogy ezek hiányát valamivel betöltsem! Ne pedig még nagyobb ürességnek adjak helyt.
De persze mi itt, a többdiplomás, többnyelves, többikús blogon másképp gondolkodunk, mint a villában levők...

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.25. 13:51:13

megnéztem a videót, tényleg fel fogom akasztani magam

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.25. 13:53:53

Azért én kihirdetném, hogy jutalom közös mozizás és beküldeném nekik mondjuk azt a videokazit/DVD-t, amit az Átok-ban néztek a kiszemeltek. Majd nézném az arcokat :)

Lanois 2011.01.25. 13:54:00

@ezso1: Hülye vagy? Nem lepődnék meg ha a következő közönségszavazás kérdése az lenne, hogy milyen fegyvert adjunk a villalakóknak?
A. Beretta M9-es kézi pisztolyt hangtompítóval
B. vagy a klasszikus Ak-47-es gépkarabélyt. Szavazzatok online!

vörös áfonya 2011.01.25. 13:54:06

@prolibusz: Én arra emlékszem,hogy ketten voltak a villában,és ott tudták meg,hogy ki nyerte meg.De lehet,hogy nem jól emlékszem,rég volt már.
Tehát nem a stúdióban dőlt el.

Trevlovics 2011.01.25. 13:57:19

azt nem teljesen értem,hogy sok embernél miért elfogadhatóbb a sunyi módon előadott manipulálás, mint a nyílt, szemtől-szembe pszichológiai hadviselés. ez utóbbi miért veri le jobban a biztosítékot? szerintem egyenesebb, mint áskálódni, viszont legalább olyan érdekes tud lenni lélektani szempontból.

jörgömös 2011.01.25. 13:59:46

@Lanois: ez úgy lenne az igazi hogy a két brigád azért játszana egész héten, hogy nyertes kapná a fegyvereket.

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 14:01:23

A kialakult helyzetet úgy hívják: megvonási tünet!
:-)
Kifejthetném bővebben is!
Mindenki kötődik a kinti világhoz. Kinek minél több szeretett személye van kint, annál jobban. Akinek rendezett világa volt odakint, annál jobban.
Ez egyfajta természetes addikció.
A megvonási tünetek multiplikálódtak és szinergizálódtak!

bélabú 2011.01.25. 14:05:18

Tényleg lehet abban valami, hogy bement egy külsős a kertbe. Amit nem értek, hogy miért így vágták meg, hogy benne maradtak az elég egyértelmű jelek?

valovilag.hu/video/115669

07:13
Szandi valakinek üvölt, de ez nyilvánalóan az egyik lakótárs.

07:15
Lásd az előbbit.

07:17
Laci is segít lefogni őt (ezt csak azért írom, mert valaki azt írta, hogy Laci nem segített).

07:19
Olivér arrafelé pillant, amerre Szandi is kiabált, mintha lenne ott valaki.

07:20
Váltás totálképre: Béci meredten néz a kert másik vége felé, miközben tőle 2 méterre kűzdenek Szandival. Majd elindul a kertbe. Miért ment volna oda, egyáltalán miért nem nézte mi történik Szandival, ha nem volt a kertben valami oda nem való dolog?

07:57
Gombi: - Te még nem láttad? Soha?
Szandi: - Nem.
Gigi: - Láttuk már, a virágot öntözi.
Éva (hüppögve): - Ne csinálj ilyet többet.

Éva kérése is arra enged következtetni, hogy Szandi szándékosan csinálta ezt a dühkitörést. Egy "sima" kiborulást nem lehet megígértetni, hogy többet nem fordul elő.

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 14:05:46

A kialakult helyzetet úgy hívják: megvonási tünet!
:-)
Kifejthetném bővebben is!
Mindenki kötődik a kinti világhoz. Kinek minél több szeretett személye van kint, annál jobban. Akinek rendezett világa volt odakint, annál jobban.
Ez egyfajta természetes addikció.
A megvonási tünetek multiplikálódtak és szinergizálódtak!

Dr_utcai_arcos 2011.01.25. 14:07:05

@flanker: Pontosan!MIÉRT VANNAK GYENGÉK! (elferdített idézet :) )

fran7 2011.01.25. 14:07:21

@vörös áfonya: Ja erre emlékszem Szabi mesélte, hogy az volt az egyik legnagyobb élménye a VV1-ben amikor a győzelem után talán 10 percet egyedül tölthetett a villában. S az utolsó napig talán hárman maradtak, de erre nem emlékszem biztosan.@flanker: Erre a focikapus esetét említhetném, akik gyakran 88 percig nem csinálnak semmit,de utána kell védjenek egy hatalmasat. Tudják mire számíthatnak, de erre nem lehet felkészülni. Szerintem a villalakók alapproblémája is ez, hogy tudják mire vállalkoztak, de erre nem lehet felkészülni. S ők láthatóan nem egy elemzős elgondolkozó emberek.

bélabú 2011.01.25. 14:07:48

@bélabú: csak elbasztam... szóval NEM lakótárs

Holabög Rém 2011.01.25. 14:09:57

Azt kérdeztem már a tisztelt társaságtól költőileg, hogy a bentlakásos ápoltak (mármint Béci, meg Laci meg a négyeshatos) mégis mit gondolnak? Vajon a nézők mit szeretnek jobban? Ha történik valami, mondjuk Tajgetosz bekúrva szerelmet vall az ablaknak, Telivér ánuszrózsa mintát csinál zsóFIKA párnájára, vagy ha Gigi takarít, szorgosan porszívózik, Béci beszívott tónusban magában beszél a kanapén, Laci főz finom ebédetvége?? :)

tattila 2011.01.25. 14:11:23

@flanker:
Anno seregben egyszer (sajnos többször is) én voltam az ügyeletes írnok. Épp szombat volt, szóval semmi teendőm nem volt. A parancsnoki épületben a tiszti helységgel (amolyan zárt porta) szemben volt egy szoba, ott kellett dekkolnom, mint rendelkezési állomány, vagy mifene. Szóval semmit nem csinálhattam. Olvashattam (értelmes könyv nem volt), rejtvényt fejthettem, de a kis szobát nem hagyhattam el, beszélgetni sem tudtam senkivel. A végére olyan állapotba kerültem, hogy annál sz@rabbul nem nagyon voltam. Az az ingerszegénység nagyon kemény. Amikor végre elengedtek, bementem a zuhanyzóba (jó volt az akusztika meg a víz is jót tett) és 10 percig ordítottam mindenféle artikulátlan módon, hogy idegileg rendbe jöjjek.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.25. 14:11:39

@Friedmann Juci: "az eddigi VVkben is ennyi ideggyenge ember volt? "

Nem. Viszont az eddigi VV-k jobbak is voltak. Például értelmes feladatokat kaptak, nem olyanokat, amik csak tovább szítják a benti feszültséget.

tattila 2011.01.25. 14:13:05

@flanker:
Anno seregben egyszer (sajnos többször is) én voltam az ügyeletes írnok. Épp szombat volt, szóval semmi teendőm nem volt. A parancsnoki épületben a tiszti helységgel (amolyan zárt porta) szemben volt egy szoba, ott kellett dekkolnom, mint rendelkezési állomány, vagy mifene. Szóval semmit nem csinálhattam. Olvashattam (értelmes könyv nem volt), rejtvényt fejthettem, de a kis szobát nem hagyhattam el, beszélgetni sem tudtam senkivel. A végére olyan állapotba kerültem, hogy annál sz@rabbul nem nagyon voltam. Az az ingerszegénység nagyon kemény. Amikor végre elengedtek, bementem a zuhanyzóba (jó volt az akusztika meg a víz is jót tett) és 10 percig ordítottam mindenféle artikulátlan módon, hogy idegileg rendbe jöjjek.

jogaszlany 2011.01.25. 14:19:08

@bélabú: Nyilván nem lakótársnak ordít szandika, mert akkor azt a balhét leadták volna. De ettől még nem biztos, hogy az egy idegen ember. Nem lehet, hogy az ajtó felé fordul, amelyiken ki akart menni a villából, és oli meg béci is azt nézni, hogy pl. ki van-e nyitva?

Jimbo75 2011.01.25. 14:20:30

Biztos tetszeni fog nekik ebben a helyzetben a megszorítás. Úgyis jó benn a hangulat.

Augur 2011.01.25. 14:20:33

a fenti összeesküvéselméletek bennem azt a kényszerképzetet okozzák, hogy egy idegen lény öntözi a kertet:)) máskülönben mi az riadt fény a szemekben?

vörös áfonya 2011.01.25. 14:20:36

@Holabög Rém:
"Laci főz finom ebédetvége"
Mert helyes munka-és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni:)

Holabög Rém 2011.01.25. 14:20:50

@kérődzőgiliszta: Jó lenne, ha nem külföldiül írnál. Nekem igenis vannak értékeim, de így nem tudok nyitni feléd, hogy te folyton külföldiül nyilvánulsz meg felém. Effektíve vegyél minket emberszámba.

Holabög Rém 2011.01.25. 14:23:22

@vörös áfonya: és tudja és tudja és tudja!!! Tudod mekkorát nőttél most a szememben? Olyan mély tiszteletet érzek most irántad, hogy annyira a helyén van a szíved!:)

vörös áfonya 2011.01.25. 14:26:31

@Holabög Rém: Szerintem alakítsunk egy kettest és mi egy nap háromszor gyűljünk.

Rigghead 2011.01.25. 14:28:16

azabaj, h ez a vv is csak ilyen gerappá, diumvisu, meg bikicsunáj szintű szállóigéket tud kitermelni...pedig milyen zsíros lenne ponyvaregényi magasságokig eljutni...jó, oli néha elég komoly, pl. tegnap az a pofavágás mikor azt elemezte, h a lászló fanok átszavaznak e zsófira. de az nem hagy nyomot senkiben, míg alekosz szaraival már tele a médija

Trevlovics 2011.01.25. 14:29:10

szandikától zserzire vonatkozóan inkább azt kellett volna idézni, amit a riportszobában mondott, hogy "akkora esze van!" :)

vörös áfonya 2011.01.25. 14:30:00

@Rigghead: Mert Alekosz már letett valamit az asztalra,azért:)

van-e szándék 2011.01.25. 14:30:29

@vörös áfonya: a poharat.. hogy inkább üvegből igyon :))

smule 2011.01.25. 14:31:55

@tattila: Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg nem jöttél rendbe.

Holabög Rém 2011.01.25. 14:35:39

@vörös áfonya: hát most, hogy ezt így, élő adásban ki is hirdetted, már nem léphetek ki. Szóval akkor kezdjük el egyesével kicsinálni a többieket. Szerintem kezdjük Hajnival :D Majd írjunk neki ilyen kommenteket, hogy "neked véged van". De nem egyszer, hanem naponta 8-10x. Majd meglátjuk meddig bírja.

van-e szándék 2011.01.25. 14:36:06

@Holabög Rém: bele kell mászni az agyába, ennyi
:D

beacska 2011.01.25. 14:37:34

az előbbi hsz-em egy próba volt, mert már 2-t nem tudtam elküldeni :((

Hajni! Itt az én elméletem: egyszer már volt egy fura jelenet Szandika és Évi közt. Szandi a kertben a falsarokban szűkölt, Évi meg vígasztalta, hogy "ne tedd!" Én már akkor is arra gyanakodtam, hogy valahogyan módot talált az öngyilkosságra...mármint a kísérletére...ne kérdezzétek, hogy a jakuzzi mellett a sarokban hogy tehet kárt magában, de tán a locsolóember tudja. Tegnap Évi arcán valami hasonló rettenetet láttam. Vélemény????

Holabög Rém 2011.01.25. 14:38:47

@beacska: nem rettenet volt, hanem a szó legszorosabb értelmében vett rettegés

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 14:39:17

@beacska: azt a jelenetet se magyarázták meg azóta se

K Tomoceusz 2011.01.25. 14:39:24

Ezt a locsolósembert tiszába kell tenni . Definició következik :

Locsolósembernek hívjuk azt , aki háromszor akkora szerszámmal rendelkezik , mint egy peches átlagférfi .

Tegyük tisztába most Szandikát .
Jenő kollega ( kameraman az hármas üvegablaknál ) már többször inzultálta a lányokat . Jenő kollega szerencsés locsolósember és nem is fél azt használni . Szandika az első 18 élményt poénra vette , a következő 18-on bosszankodott , a 37.-nél kiakadt .

Jenő kollega védemére :
Szerette volna nyilvánosan is bemutetni rejtett és el nem rejtett képességeit az összes értékrendjével együtt , de a vv4 válogatóján kiesett a második fordulóban . Ezt a kategóriát késöbb Olivér nyerte .

Most megint kapni fogok a fejemre , kibeszélem az összes kulisszát . Hogy kevésbé fájjon , árulja el valaki :

Kit visz ki majd párbajozni Olivér ? Anikót vagy Gigit ha rárakják és Bécit ha rámrakják ? Vagy fordítva ?

MegLepke 2011.01.25. 14:39:58

@jogaszlany: nem. Az ajtó, amin kijönnek, tőlük balra volt (Szandálnak balra). A kert közepe felé bámultak mindannyian.

Holabög Rém 2011.01.25. 14:40:02

@van-e szándék: ebből kell erőt kovácsolnunk és péppé zúznunk :)

mézescsók 2011.01.25. 14:40:42

@Trevlovics: egyetértek.
Locsolás: ha nem műfű a fű, télen akkor sem szokták öntözgetni. Esetleg a jeget hízlalták így? Középkori módszer (főleg, ha arra gondolok, hogy egy éjszaka alatt rakták le), de még inkább ez a logikus, nem a fűlocsolás. Egyébként szerinten nem volt ott senki idegen, mert akkor le szokták húzni a redőnyt.
Szandika kiborulása merő "művészkedés", csinálnia kellett már valamit, olyan csendben volt az elmúlt napokban. Azért viszont gratula neki, hogy milyen élethűen elmesélte Évának, milyennek látják, ábrázolják onnan kintről (kazal, seprű haj, fekete karikák, lógó szemtáskák, cigi a szájban, stb.), szinte élvezettel, amitől az persze kapásból kiborult. Szép is a barátság!
Először azt gondoltam, hogy Alekosz azt a levelet magánerőből sohasem hozhatta össze, de most hogy meghallgattam, rájöttem, de. Értelmezhetetlen, részeg zagyvaság az egész.
Aki beteg, az ne piáljon egész nap, hanem forduljon dokihoz. Kizárt, hogy pont az ne lenne, főleg ha Szandit még fogszabályozásra is cipelik.
A megvonás is megfelel egy pszichológiai kisérletnek.

vörös áfonya 2011.01.25. 14:40:50

@Holabög Rém: Mindenkinek az legyen az agyában reggel,délben és este,hogy féljen.Kikészítünk mindenkit agyban,ez a pszichológiai hadviselés lényege!Ledarálunk mindenkit.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 14:41:23

@beacska: ez nekem is eszembe jutott. bár abból a jelenetből csak az látszott világosan, hogy Szandi kicsit bekattant, és ki akart menni. nem hisztiből, nem megjátszásból, akkor komolyan volt lelki mélypontja, nem úgy, mint másoknak.

Szaffi B. 2011.01.25. 14:41:24

@flanker: A katonaságnál és a börtönökben rengeteg az öngyilkosság. Csak mondom.

puszták éhes vándora 2011.01.25. 14:41:29

Nem láttam tegnap az Undormány kiborulását, csak itt olvasok róla. Egészen biztos, hogy valódi volt? Mi ez a "locsolós ember" megközelítés?
Egyébiránt pedig lehetett számítani arra, hogy az idegek felőrlődnek. Szerintem ezt az generálja , hogy látványosan kettévált a "csapat". (bocs 3 felé) Ha spontán történnek az események, akkor Olitól indult el a klikkesedés. Az ő csoportja nehezen viseli, hogy felállt velük szemben a Laci féle csoport. Játszanak, harcolnak ahogy tudnak, ahogy helyesnek találják. Nekem személy szerint egyik sem szimpatikus, ennek ellenére nem bánnám ha Alek maradna kint. Azzal a fiúval valami nagyon nincs rendben. Mellesleg, nagyon átrendezné az erőviszonyokat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 14:41:37

Aaaa, Ford Fairlane!!! Zsírkirály! ikor ébresztő ghyanánt megdörren Hendrix a hangszóróbl, a hajasbabák meg visítva ugranak ki a lepedő alól! :DDDD És csakis Feró szinkronjával. Miért nincs még nekem itt a polcon...?

Szandálról tegnap elmondtam a véleményem. Lehet, télleg bejött egy villamunkás elmesélni neki, mivel is jár a szerződésszegés -esetében külön kitételként biztos ott van az ukrán maffiózóknak való kiadatás- és ettől kattant be. Egyébként meg drága egyetlen babuci ne higgye már, hogy csak ő ordíthatja le a Jóistent meg az összes szenteket a mennyből.

Jersey ugyanolyan gerinctelen hangember, mint a dzsörzésóros gyökerek.

Zsófi idióta. Ahelyett, hogy vidulna a búrája, hogy a Klánon kívüli népek összefogtak nagy valahára, hogy a visszahozásával próbálják beletenni a szart a palacsintába, nyíg. Ha meg annyit edz, mégis miért van olyan röfifeje? Ő is este 11kor áll neki csokit zabálni mogyoróvajjal, mint én tegnap?

De Évuka a kedvenc. Most már akármikor leszek maga alatt, csak felidézem a bábfilmet, meg ahogy "levénkurvázza" magát, picsog a fejéről, mindezt cigivel a szájban, borospohárral a kézben.... á, megyek tüstént youtube-ra, írni a készítőknek valami szívhezszólót ezért a médiatörténeti gyöngyszemért! 8)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 14:43:16

Ja, adatlap. Van egy csomó kérdés, ami még nem volt, mikor töltöttem, de én azért szeretném odaírni. Bele lehet utólag nyúlni? És ki az illetékes? Kinek küldjem a válaszaim?

Holabög Rém 2011.01.25. 14:43:40

@vörös áfonya: éás ha nem bent, akkor majd kint. Ezt én mondom, Holabög Rém!

beacska 2011.01.25. 14:45:41

@canzone: azért is gondoltam rá, mert pl. higgadtan kitalálta a módját, kiment és nekilátott. De vki (Oli?) meglátta, és megpróbálta megakadályozni, de ő makacsul ragaszkodott az elhatározásához (ezért kellett 3 fiú a visszatartásához) és ezért rettegett Évi. NAGYON ijesztő lehet, ha vki kárt akar tenni magában!!!!
És tán ezért reagált így Zsófi is: EZT tényleg senki nem akarhatja....csak tán Lacinak örül kicsit a szíve.

van-e szándék 2011.01.25. 14:46:34

@Holabög Rém: és akkor olyan ideg keletkezik benne, mint a szaaar :D

tattila 2011.01.25. 14:46:54

A zárójeles rész miatt idézek az origo -ról:
"... A teljes lakosságnál a hét legnézettebb műsora a Való Világ szombat esti kihívása volt, ezt a műsorszámot áltagosan 1,93 millióan nézték (ilyen számok mellett májusig is eltarthat a valóságshow negyedik szezonja). ..."

Dr_utcai_arcos 2011.01.25. 14:47:30

@puszták éhes vándora: harcolnak?hát, ez minden csak nem harc.az első adandó alkalommal elmenekülnek a katonák? az biztos is,hogy jó nagy segget csináltak a szájukból ÉLŐ ADÁSSBN!

vörös áfonya 2011.01.25. 14:47:57

@neccharisnyás útonálló: Vannak új kérdések?Ezt én sem tudtam.Valaki nem linkelné be?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 14:47:57

@K.Tomoceusz:
Locsolósember az nem valami pornószínész? Én egy hormontúltengéses digót vizionálok, fuksszal a nyakában, a kigombolt ingén keresztül kiviláglik a dús, fekete mellszőrzete, ahogy Ruby Valentinát kerülgeti a törpebozóttal benőtt terepen -egen, itt forgatták a Winettou-filmeket is, csak akkor még az említett művésznő nem élt- hogy az első sziklafalnál sarokba szorítsa, és gondoskodjon a hőgyike javasolt napi protein beviteléről.
Ez így elég PC volt?

beacska 2011.01.25. 14:48:15

jaaa, és azt gondolom, még kb. 1 hónapig lesz ilyen feszkó a hangulat, aztán már olyan kevesen lesznek, hogy szinte napokig elkerülhetik egymást.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 14:48:25

@beacska: nem tudom, lehet... egyébként a Blikkes képeken az látszik, hogy Gombi ment oda hozzá először, és fogja le a karjainál fogva

Zoxó 2011.01.25. 14:49:31

Jól láttam, hogy Olivér kezén kötés volt, amikor megpróbálták lefogni Szandálkát? (videó: 7:19) Van ennek jelentősége?

flanker 2011.01.25. 14:49:48

@tattila:
Nézd, nekem is vannak történeteim, negatívak és pozitívak, előbbiek többen, még akkor is, ha magam pozitív hősnek bizonyultam bennük. Soxor álltam az előléptetés és a zárka határán - valahogy sikerült mindig elbalanszíroznom. Balhéztam, büntettek, lázadtam, kiszöktem, büntettek, megint lázadtam, stb. Én eüs voltam - ugye az írnok és a hadtápos mellett a másik nagy kiváltság, de szoptam én is eleget. És bár jártam ki időnként a városba, kantinos is voltam, s voltak bent könyveim, súlyzók, magnó, gitár és egy Commodore 128-as, bármikor inkább a villát választanám, minthogy visszamenjek!!!!
Ez talán elárulhat valamit.
Bármilyen megszorításokkal is játszunk majd velük, a több hónap alatt összesen nincsenek annyit "kialázva emberi mivoltukból", mint a seregben egy hét alatt...
(Tudom, voltak játéklaktanyák, én egy 70%-osban lezdtem, aztán bekerültem egy rohadt gyökér helyre, s a rossz véleményem bárki előtt bármikor, azaz MMKK vállalom.)

beacska 2011.01.25. 14:49:51

sajna, nem sokat adhatunk a képekre, mert ugye, csak az van, amit kiadnak...az meg lehet 3 napos is...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.25. 14:49:58

@tattila: "(ilyen számok mellett májusig is eltarthat a valóságshow negyedik szezonja). .."

EltartHAT? Ez érdekes, én azt hittem, hogy mindenképpen addig fog tartani.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 14:50:21

@szépheléna: Természetes szelekció. Kihullott a csíra.
:P

bélabú 2011.01.25. 14:50:37

@puszták éhes vándora: Megpróbáltam összefoglalni 2011.01.25. 14:05:18-kor, görgesd kicsit vissza!

vörös áfonya 2011.01.25. 14:51:06

@neccharisnyás útonálló: Köszönöm szépen.Hoznál egy neszteát is?Köszi:)

christaylor 2011.01.25. 14:51:40

@neccharisnyás útonálló: nem tudsz benne szerkeszteni. violának kell majd küldeni emailben a válaszokat és ő kiegészíti. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 14:52:46

@LadyCarambole: Figyu! Picikének a nagy teljesítménye a ding-dong song, meg a Picikém gúnynév holmi homályos rendszerváltás utáni sorozatból. Ilyen szemszögből Alkesz a testet öltött amerikai álom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 14:54:00

@vörös áfonya: Kultúrbarbár!
@christaylor: Oksa!
@Holabög Rém: Mert nincs varázsceruzád, zúzácska!

Traitor General 2011.01.25. 14:58:30

kiváncsi vagyok mikor lesz a következő tetlegesség.....
Kéne fogadni ki kit üt le/meg :-)

flanker 2011.01.25. 14:59:39

@Trollseprű 9:
A katonaságnál és a börtönökben rengeteg az öngyilkosság. Csak mondom.

Tudom én azt nagyon jól. Megsúgom neked, míg kettesben vagyunk, hogy én magam is meg lettem kísértve. Többször is. De uyge frannel a külső ingerekről beszéltünk és az elzártságról. Szerintem annyi pozitív külső inger éri őket ott bent, hogy semmiképpen nem lenne indokolt ez a nagy pszichodolog. A katonasággal v börtönnel összehasonlítva (utóbbiban nem voltam) a villa egy cserkészpiknik. Márpedig a katonaságból, börtönből - ennél sokkal hosszabb idő után is - jönnek ki emberek kevésbé megzakkanva.
Alma, körte, tudom, meg mindenkinek a saját súlya a legnehezebb - én nem vitatkozok, csak hangosan belemorfondíroztam a levegőbe.

sannya 2011.01.25. 15:01:08

@neccharisnyás útonálló:

eszem f@szom megall,oooouuuu...

:DDD

amugy:joreggelt...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:01:35

@jogaszlany: Lehet bement ET és el akarta vinni? Mert már unják Pataky-t ET Landben?

beacska 2011.01.25. 15:01:50

"Fogom magam és kiköltözök oda az emelvényre" "És mit csinálsz ott? Megfagysz?" "Akár"

Rigghead 2011.01.25. 15:03:17

@Trollseprű 9: ja, katonaságnál főképp azért VOLT sok öngyi kisérlet, h a sok ideggyenge, aki rájött bevonulás után, h elbaszta, hazamehessen..részvétem a kivételeknek

kb. uaez a szitu itt is, vagy nem edződtek még meg ezek a gyerekek odakint, vagy nagyon elbaszták, h bejöttek..

tattila 2011.01.25. 15:05:26

@Kóczy:
Hát ez az!!

Mondjuk ha esik a nézettség, akkor gyorsabban követik egymást majd a kiszavazások. A végén meg egy hármas párbaj lesz.

Talán Tölgyesi írt az utóbbiról: egy külföldi realityben az egyik versenyző átlátta a helyzetet -a hirtelen bejelentett hármas végső kiszavazás mögött nézettség csökkenés áll- és balhézott és emiatt kizárták, ha jól emlékszem.

sannya 2011.01.25. 15:05:28

hun van ez a kitolteni valo???
nem tanalom...
:(((
fel kene kelni???
sskk nem jovok ide kv nelkul tobbe...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:06:37

@Holabög Rém:
Namost, el kell mondani, hogy a nagy átlag egy fullos remegős, görcsös bőgés látványától is úgy be tud rezelni agyilag, hogy még.
De nem vetem el a Szandika- öngyilkossági hajlam teóriát. Tudvalevő, rengeteg ember azért plasztikáztatja magát, mert rém elcseszett az önképe. Nem érzi jól magát a testben, amibe beleszületett. Onnan már csak néhány lépés a "ki akarok menni!" érzés. Nem csodálnám, ha néhányan ide is eljutnának.

van-e szándék 2011.01.25. 15:06:45

@flanker: és hát alapvető különbség, hogy mi nem nyereményért voltunk bezárva, és nem jöhettünk ki bármikor.. a másfél évemből a harmadik hat hónapot egyhuzamban bent töltöttem.. amikor leszereltek, még két hónapig remegett a kezem, mert őrségben voltam, szöktek a társaim, és ha rájuk emeltem volna a fegyvert, másnap hazamehettem volna.. és tudod, elgondolkodtam rajta.. ez viselt meg a legjobban

Rigghead 2011.01.25. 15:07:11

ja, a legfontosabb: a villában csoportosulás legnagyobb vesztese (amit saját magának köszönhet, hisz mi a faszér csoportosul az állatja) Béci, puncit csinált a szájából a fasz

47pcc63 2011.01.25. 15:09:07

@neccharisnyás útonálló:
Kedves VV4 nézők és kritikusok! Elgondolkodtató, hogy a műsor szervezői, a csatorna a nézettség érdekében hagyja, hogy a villalakók idegösszeomlásig idegesítsék, megalázzák egymás. Az az érzésem a megszervezett programok, szituációk, játékok is mind olyanok, amivel az emberi tűrőképességet teszik próbára. Felteszem a költői kérdést: megéri ez a szereplőknek, hogy idegileg tönkre menjenek?! Hogy pszichológust keljen már most alkalmazni? Emlékezzetek BB Éva sorsára! Ez vár a mostani szereplőkre is?!
És még több ezer ember a telefonálásokkal, sms-kel - mert erre van pénz - támogatja a műsort, és a reklámokat!
Egy dolgon gondolkozzatok el: ha a saját magatok lennétek ott - de többet mondok - a gyermekeiteket kellene ott látnotok, így szenvedni... MIT ÉREZNÉTEK???

Szaffi B. 2011.01.25. 15:09:45

@Rigghead: Azért voltak durvák. Mikor az uram (akkor még nem volt az uram, csak a barátom) katona volt, egyik srác fejbelőtte magát az erdőben (határőrség).
:((((

van-e szándék 2011.01.25. 15:10:07

@47pcc63: arról mesélj először, hogy neked milyen értékeid vannak? és hogy ki áll tőled a legközelebb.. :D

Hurri Kán 2011.01.25. 15:10:13

Az elképzelhető hogy valamelyik csoport merényletet hajt végre a másik ellen? Mondjuk hashajtót raknak a kávéjukba. Vagy eldugják Szandika rúzsát, vagy valami ilyesmi?

fran7 2011.01.25. 15:10:47

@flanker: Igazad van nyilván sokkal nehezebb egy seregben lenni, én megúsztam, de olvasom nagyapám naplóját. amit a SZU-ból hazafelé jövet a vonatban írt. Döbbenetes élethelyzet.
Épp ezért megértem a Zsófit, amikor egy órán át nyamog lábosból kajálva, vagy Gombit, aki visszahúzódik mióta beszélt a tesójával és Picurral. De a probléma az, hogy showt várnak el tőlük. Nem elég nekik a túlélésre és a normálisnak maradásra koncentrálni, hanem még mutassanak derűt, vidámságot, játékosságot. S ez nagyon megnehezíti a dolgukat. Éva is csak akkor játszik, ha párbajra készül. Ebből a szempontból ez okos stratégia.

Holabög Rém 2011.01.25. 15:11:41

@neccharisnyás útonálló: az én ceruzámat te csak ne derogáljad le, mert rögtön tudni fogom kire teszek legközelebb. Szal mér nem tok írni? Egy csomó kérdésre nincs válaszom, mert közben a hátam mögött feltettétek őket. Így hogy legyen önbizalmam?

Szaffi B. 2011.01.25. 15:12:02

@47pcc63: Én már többször jeleztem, hogy élőben nem nézem, SSKK. Nem szavazok onlájn és nem küldök sms-t. (Mondjuk azt sohasem küldtem kivéve: vörösiszap)

beacska 2011.01.25. 15:12:17

@47pcc63: hát abban biztos lehetsz, sem engem, sem a gyerekeimet nem fogja ott látni senki sem...;)))
az idegösszeomlásról meg azt gondolom, azt kapják, amit maguk kreálnak. Laci hadviselése nagyon durva, de érdekes látni, mire képes a csordaszellem...

sannya 2011.01.25. 15:14:27

@neccharisnyás útonálló:
Onnek is,de mmkk...

talaltam kalapot,alkalomdtan lengetem...
addig elegedjen meg egy asvanyvizzel...
:)))

On tudja esetleg,hogy merre lelem a kerdoivet,amit ki kellett volna toltenem mar reg a tetovalasaim szamaval???
:D
eldugtak a trodasiak elolem,pedig nyitott kapukat akarok dongetni...

47pcc63 2011.01.25. 15:15:18

@van-e szándék:
Miért te mit nevezel erőszaknak?

ne most 2011.01.25. 15:16:08

Lacinak nem volt konfliktusa senkivel, mégis kikészítené Alekoszt. Miért? Mert szerinte ő abban jó. Szerencse, hogy kínzásokat nem tanult - bár kitudja, lehet az is eszébe jut. Egyesével számolna le velük. Miért? Mert azt úgy kell, igazi romantikus alkat.
Anikónak nem volt konfliktusa senkivel, de szívesen csoportosítana. Büszke arra, hogy bárkinek meg mondja, akkor is, ha nem volt konfliktusa vele. A megmondás abban áll, hogy elmondja minden hazug szemét kétszínű rohadéknak, sőt fel is lökte. Erre ráadásul büszke is ("őszintén megmondom a szemébe").
Béci megjegyezte, hogy Alekosz azt mondta az őszinteség kevés lesz. Sokkal aktívabb, szeretné ha mások is úgy viselkednének, ahogy ő tartja jónak, különben takarodhatnak.
Zsófi ráeszmélt, hogy ő a harcos csicska. Igazi rohadékok a társai, akik
tanácsot adnak, hogyan lehetne még undorítóbb csupán azért, hogy "agyilag kikészítse" a többieket.

Szaffi B. 2011.01.25. 15:16:26

@flanker: Énsem vitatkozni szeretnék, de a katonaság/börtön pont azért jó hasonlat a villához, mert a gyengébb idegrendszerűek bizony bele-bele roppannak. Ugyanaz az ember ki lelkileg kicsit gyengébb, lehet hogy egy matekzseni vagy akármi. Nem kéne ezt bezárósdit erőltetni, kivéve: börtön.
Én már az Anikó-alázásnál is kiakadtam, most végleg. Már fel sem veszem, itt elolvasom és ha nagyon érdekel vmi megnézem a feltöltött videókat. De már nem érdekel nagyon, mert idegesítenek.
Mégiscsak emberek, akármilyenek is.
:(((

szédült nőszemély - forza 2011.01.25. 15:16:52

@47pcc63:
nézd, ha a reteket ez nem zavarja, mert a pénzre hajt, akkor csinálja. és a fejesei nézzenek is a tükörbe, ha megy nekik. pénz és nézettség beszél, ez a média világ ilyen.

a játékosok ezt bevállalták a pénzért/ismertségért, akármiért, tehát vállalják.
szopacs nekik valóban, ha erre idegileg rámennek. a szüleiknek is biztos fáj ezt látni, de a gyerekük bevállalta.
lehet, hogy nem tudta, hogy mit vállal... akkro meg jöjjön ki a villából, mint Gina. elvégre nincsenek oda bezárva.

ha meghurcolják utána meg horrorpornózott, meleg oldalon volt, vagy műszája van, akkor tűrje, mert ő okozta magának.

a blogolók,kommentezők, tvnézők, ha zavarja őket ez az egész, amit leírták, akkor meg ne nézzék, és kész.
ha téged is felháborít, akkor te se nézd/olvasd, zárd ki, és nem makkansz meg tőle te is. (és ezzel nem elzavarnálak innen, csak úgy érzem, hogy te ezen felhúzod magad és megbotránkozol. érdemes magadnak kellemetlen perceket okozni ezzel?)

részemről nem gondolkodom azon, hogy mit éreznék, mert nem jelentkeztem a műsorba, és nem vagyok ott.
és nem megyek el felgyújtani a villát vagy retket, sőt tüntetni sem tervezek azért, mert a média ilyen. :(

flanker 2011.01.25. 15:18:20

@van-e szándék:
és hát alapvető különbség, hogy mi nem nyereményért voltunk bezárva
Így van, ezt én is hangsúlyoztam. Ott az egyetlen kitartásra okot adó dolog a csökkenő napok száma, ami az elején, valljuk meg őszintén, még nem sok reményt ad az embernek. Ha van egy lehetséges nyeremény - főleg ha több is van, hiszen aki ismert akart lenni, az akár tizedik is lehet, mégis megkapja, amit akart -, az óriási lelkierőt, küzdeni váégyást és tudást ad az embernek. Ilyen a seregben nem volt.

>és nem jöhettünk ki bármikor.. a másfél évemből a harmadik hat hónapot egyhuzamban bent töltöttem..
Pontosan.

ha rájuk emeltem volna a fegyvert, másnap hazamehettem volna.. és tudod, elgondolkodtam rajta.. ez viselt meg a legjobban
Pontosan. Állattá akartak minket képezni, mindenkit. Más országokba önként jelentkeztek azok, akiknek affinitásuk van iyesmire, vagy olyan helyzetben vannak, hogy még ez is jobb. Nálunk csak arra volt jó, hogy elvettek kurva sok időt teljesen feleslegesen az életünkből, nem tanultunk semmit sem, viszont a megtörésedre mindannapos volt a harc. Nem sikerült nekik, erre az egyre vagyok büszke, de nagyon sokat szoptam érte.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.25. 15:18:54

@beacska: hámeg mit is mondott Laci, közös erővel legyőzzük őket, ha egyikünk kintmarad, kintmarad ??? WTF nem az a feladat, hogy a klánt legyőzzék, hanem hogy valaki megnyerje ezt a játékot, no altruizmus a csoport javára stb és halivudi önfeláldozás, míg megmentik a gyermekeket és elpusztítják a gonoszt

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:19:41

@47pcc63: Ezt miért nekem címezted? Egyébként szabad akaratukból, a kapzsiság önző vágyának engedve döntöttek úgy, hogy jelentkeznek a műsorba, bevonulnak a házba, ahol egy egész ország fogja látni egy éven keresztül, ahogy evés közben orrot túrnak, illetve a Blikk címlapon közli, kin hány darab anyajegy található.
Felnőtt emberek döntést hoztak, aminek következményei vannak.
Jah, hogy ez egy szellemileg éretlen felnőttekből álló társadalomban nem divat, hisz az a menő, aki ki tud bújni minden alól? Meg tud úszni mindent?

/utolsó gondolatot akinek nem inge, nem veszi magára/

van-e szándék 2011.01.25. 15:20:00

@47pcc63:
erőszaknak az önkéntességet? semmiképpen

még a tegnapiak után is inkább azt gondolom, hogy jócskán megvan vezetve, aki komolynak és igaznak hiszi ezt a műsort

egyebekben e blogban rossz helyen kopogtatsz: a többség csak a blog miatt érdeklődik a műsor iránt

Kovács Tomi 2011.01.25. 15:20:21

@gyvy: alekosz szivarját feldugják a seggébe

Hurri Kán 2011.01.25. 15:20:52

@Kovács Tomi:
Legalább lesz valami szexuális élménye :DD

redhaven 2011.01.25. 15:21:22

@flanker: "böri"közelében sem jártam még,de az biztos,hogy 88 február 26-án bevonultam,és június havában voltam otthon 1napot és 7órát.
és kiképzésen még szaráskor is engedélyt kellett kérni elhagyni a helységet.
nem habzsi-dőzsi/Tulajdonképpenlilu
meg ital
meg tályoggyökér a hűtőben
bizony
kedden,szombaton ezredfürdő,ahol 3perc után elhangzott elvtársak vízköves lesz a hátuk
a stokin este a ruhánk behajtva,ha nem volt elég lapos repült ki a folyosóra,gyakran éjfélig
reggel ébresztő,nem döglöttünk 10-ig
és a másfél év alatt senki nem lett "öngyi"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:21:35

@fran7: Dédapám visszajött a Don-kanyarból. Élve.

Kovács Tomi 2011.01.25. 15:23:03

@gyvy: Szerintem, ha kikerül lesz amúgy is.. Legalábbis remélem Kristóf szájbaba...

Holabög Rém 2011.01.25. 15:23:14

@Trollseprű 9: na, a vörösiszap pont akkora átbaszás volt a jelek szerint, mint a VV4 :(

47pcc63 2011.01.25. 15:23:50

@van-e szándék:
Már felszólitották Magyarországot a médiatörvény megszorításáért, hát ugy érzem nem véletlenül
, amit itt leadnak főműsoridőben az nem semmi, ezért akár a csatoirnát is be kéne tiltani nem kevés időre, főleg a sok okos műsorvezetőt letiltani a képernyőről amiért nem pártatlanok

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:24:20

@Holabög Rém: Mert az egy feltöltött, kitöltött Excel-tábla. Gondolom azért.

Cerkáról szólva. TV6-os reklámot láttátok, mikor felteszi az öltözőszekrénye ajtajára a nője képét? :DDD

van-e szándék 2011.01.25. 15:24:45

@47pcc63: amúgy te honnan tudod, mi megy ebben a műsorban..?

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.25. 15:25:59

szerintem nem locsolóember volt, attól miért félt volna szandika, hanem

MAGDIANYUS SZELLEME!

ugye milyen rémisztően hangzik?

oda zárta a sufniba az ertéelklub, amíg fel nem támasztják a barátokköztben...

artdark 2011.01.25. 15:26:11

Én nem roppantam bele a katonaságba, mert mindig recskáztam (ha éppen nem voltam részeg). Ez nagyon jó feszültségoldó, viszont a villában fiatalemberek tagadják meg önmaguktól, és ez hosszú távon az idegeikre megy. Tudományosan is ki van mutatva, hogy recskázni kell.

Apropó: a tennapi előzetesben vót, hogy Anikó masszírozza, Gigit (vagy fordítva). Ez már előjáték sztem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:26:11

@Trollseprű 9: Mindég azt hiszik, hogy csak azért, mert órákig pofázunk róla, ott gúvadunk minden szombaton a doboz előtt, hogy a fél fizetésünket sms-ben átutaljuk Retekéknek. Komolyan, az emberi naivitás határtalan.

47pcc63 2011.01.25. 15:27:02

@van-e szándék:
Nem tudom, hogy hol olvastam,de nagyon tetszett.
"Hajléktalanokat versenyeztetnek egy szelet kenyérért"

namkuzu 2011.01.25. 15:27:30

bazeg,ha valaki öngyilkos akar lenni, akkor annak nem az a technikája, hogy akkor mostantól nem veszek levegőt. Szandika látott egy tükröt, vagy csak a bent uralkodó hangulattól produkált egy csodálatos fulladásos pánikrohamot. Nem hiszem, hogy különösebb kiváltó ok kéne ahhoz, ha van elég feszkó jön magától, és iszonyat mód tudja generálni magát. Egyszer volt nekem is, és szerintem kb így nézhettem ki, igaz én visítani sem bírtam, úgy be voltam szarva.
Az idegenek eleve a spájzban lennének először.

K Tomoceusz 2011.01.25. 15:28:15

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: a szüleiknek is biztos fáj ezt látni, de a gyerekük bevállalta.
lehet, hogy nem tudta, hogy mit vállal... akkro meg jöjjön ki a

Leonidasz szülei erre megmondták a frankót . Kézenfogva nézik a gyereket a tévé elött , aki olyan oldalt mutat meg magából , amit egyáltalán nem ismernek .

Nem tiltani kéne a 20éveseket ettől a játéktól , hanem tömegével bezavarni .

Hurri Kán 2011.01.25. 15:28:22

@Kovács Tomi:
Milyen Kristóf? Az is játszik?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:28:37

@sannya: Belinkeltem a doksit pár kommenttel korábban. Tán viola nem küld el Alekosz ágyába, ha a fejlécen lévő rubrikákra adott válaszaiddal zaklatod.

MegLepke 2011.01.25. 15:29:20

@Trollseprű 9: Pontosan. Szerintem szisztematikusan alázzák őket egyenként. Anikót, Ildit és valószínűleg most Szandált is. Én el tudom róluk képzelni, hogy látták: Szandál kezd átmenni szobanövénybe, nem igazán csinált mostanában semmit (vihart sem), ezért a "locsolós embert" megbízták, hogy hergelje fel (miközben épp a szokásos feladatát végzi). Leadták a kiborulást, mert kell a botrány, és lehet róla beszélni, boncolgatni - mivel az okot nem mutatták. Ez így eléggé gyomorforgató.

Hódos Hajnalka 2011.01.25. 15:29:22

@neccharisnyás útonálló: ne, de egyszer az életben maradhatnánk végre a témánál, mer mongyuk engem érdekel ez most, köszi.

Holabög Rém 2011.01.25. 15:29:35

@47pcc63: Tegnap, a VV4 után a Dr. csont ment. Tudod miről szólt? Egy röplabda vagy mittomén milyen lánycsapat tagjai szinte egytől egyik teherbe esnek, ugyanattól a sráctól, mert ez lesz köztük a divat. Közben az egyik terhes, tizenéves lányt meggyilkolják. Igen! A kiscsaj és a GYEREK IS meghal.
Gondolom a krimiket is be kellene tiltani. Vagy főműsoridőben mehetne élő közvetítés a miséről, nem? Bár az se jó, mert ott meg Kálvária van, meg keresztre feszítés....

sannya 2011.01.25. 15:30:25

@neccharisnyás útonálló:
oh,grazie mile...
:)
akkor majd megerdeklodom violat,hogy egy jeges teaert vagy szavalatert elfogadja e a valaszaim a felmerult kerdesekre...

Holabög Rém 2011.01.25. 15:30:59

@MegLepke: meg eléggé conspiracy theory szagú :)

fran7 2011.01.25. 15:34:00

@neccharisnyás útonálló: Örülök neki. Nagyapámat az utolsó vonattal fordították vissza a Gulág felé menet. Szerencsések voltak, de azon a vonaton is hullottak az emberek, mint a legyek. Az életnek vannak ilyen szélsőséges helyzetei, s csodálom azokat, akik normálisak maradtak ilyen helyzet után is.
A nagynak tűnő nyeremény ellenére én kezdem sajnálni őket. Nem éri meg ez az összeg. (Gyakran járok Héreg felé, ahol a VV3 győztesnek felajánlott ház állt volna, de szélhámos volt a szponzor így pénzben adták oda Milonak a ház árát. A telkek még mindig beépítetlenül állnak ott, s a kikapart alapban, - ami 30cm mély - áll a víz. Ilyenkor sokat gondolok arra, hogy amit a tv-ben látok az csak látszat és nincs mögötte valóság.)

Hódos Hajnalka 2011.01.25. 15:35:21

Megyek, megnézem a videót még egyszer Szandikáról, mert nagyon érdekel ez a "te láttad már?" jelenet, előtt egy gondolat Éva táskáiról.

Szomorú, hogy mennyire kiakadt, lévén, paródiáról volt szó, annak meg, mint a karikatúrának, pont az a lényege, hogy jellegzetes vonásokat túloznak el.
Évának a haja és a szem alatti táskái ilyen jellegzetes vonások, akár tetszik neki, akár nem.

Sz'al ezen sztem nem hisztizni kellett volna, hanem röhögni egy jót.

Persze nem tesz jót a sminkben alvás, a másnaposság okozta dehidratáltság és a hason alvás sem. Mármint a szemének. Néha a miénknek sem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:38:03

@eltorzult valóságérzékelés: Stratégiailag jó az elgondolás, hogy ha már van 1 kialakult klikk, a kimaradtakból szervezünk egy másikat. Így azokat nem lehet egyenként kiszórni. a kettő összecsap, az erősebb legyűri a másikat -szépen egyenként kiiktatja a tagokat. aztán majd utána ha maguk maradtak, indulhat be az önzőzés, mindenki magára gondol kifúrja a másikat. Addig az ökröcskéknek együtt kellene húzni. Hisz még 11-en vannak bent, nem hárman. Egykéket meg könnyebb likvidálni.

Ezért nem tudom én se, mi lenne, ha bent lennék. Mert lehet, előbb kapcsolna be bennem a dzsungelharcos Rambo mentalitás, ami bár a nézőknek nagyon tetszene, ahogy elkezdeném a népeket örjíteni, mivel mkagamban vagyok, játszi könnyedséggel kiszórnának a többiek. Főleg, hogy valós veszélyt jelentenék rájuk.

Egyébként is idióták, hogy a gyengéket kiszórják az elején. Úgy meg fogja szívni az a végére maradt néhány erősember, mint a torkosborz. Dehát akinek nulla a taktikaérzéke, az így jár.

tattila 2011.01.25. 15:38:24

@47pcc63:
Ki látta "A lovakat lelövik, ugye?"
("They Shoot Horses, Don't They?") filmet?
Vélemény?

Vili bácsi 2011.01.25. 15:38:34

@Gildor Inglorion:

Nana...!
Csak szerényen fiacskám, csak szerényen.
Magdianyus nevét tisztelettel vedd a szádra, mert velem gyűlik meg a bajod.

artdark 2011.01.25. 15:41:06

Én vitatkoznék azzal a megközelítéssel, hogy az "embertelen" feladatok hozzák ki belőlük a rosszabbik énjüket. Egyrészt: embertelen feladatok a villában nincsenek, csak bárgyú játékok, amelyeket ekként is kellene kezelniük. Másfelől a villán kívüli életben sokkal nagyobb a harc, sokkal több a konfrontáció, legfeljebb kevesebb a szemtanú. Mégsem borulunk ki percenként, mert akkor mi lenne velünk, a családunkkal?

Az persze más kérdés, hogy nem is költöznénk be ilyen helyre. Tisztelet a kivételnek, ezek a fiatalok lelki sérültek, önmagukkal toleránsak, de a legkisebb, vélt vagy valós érdeksérelemre azonnal támadnak. nem jó ez.

Recskázni, recskázni, recskázni MMKK.

MegLepke 2011.01.25. 15:41:15

@Holabög Rém: Az, de miután a megaszarban képes voltak megalázni az öreg dudás bácsit - aki úgy tudta, hogy fellépni megy -, én már bármit el tudok képzelni. Tudom, nem az a csatorna, de egykutya.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:41:40

@artdark: A nőknek még jobban, ne félj. Ők még fülsértően sipítozni is bírnak tőle.

Rigghead 2011.01.25. 15:42:34

@Hódos Hajnalka: lenyugodott a dobálódzás után és meglepően humoros, önkritikus volt

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:44:29

@Kovács Tomi: Hát azé 3-4 puskás csendőrnek, náczikokkal megerősítve, nehéz nemet mondani. Az apjának is viaszt öntöttek a fülébe, imígyen "megsüketítve", mert szegénynek bőven elment a kedve a Nagy Háborúban azon a 3-4 frontszakaszon a puskaropogástól.

Szaffi B. 2011.01.25. 15:44:36

@neccharisnyás útonálló: Az én nagyapám is visszajött a Don-kanyarból. Mikor náluk aludtam egyszer hallottam ahogy üvöltve ébred éjjel 3-kor. 70 éves volt akkor. Mesélt is róla. SOHA NE KELLJEN senkinek átélnie egy háborút.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:45:53

@K.Tomoceusz:
Neee!Az agyamat is kikaparnám, ha azt a nyígást kéne 24/7 hallgatnom!

vörös áfonya 2011.01.25. 15:46:00

@tattila: Én láttam és még emlékszem is rá,hogy milyen reakciókat váltott ki belőlem,pedig elég fiatal voltam,mikor utoljára láttam.Napokig azon agyaltam.

ne most 2011.01.25. 15:47:00

@neccharisnyás útonálló: A játékban éppen azért van kihívó és kihívott, hogy ne legyen eredményes a csapatjáték. Aki ezt benn csapatjátéknak fogja fel, az nem képes logikusan gondolkodni.

tattila 2011.01.25. 15:47:02

@Hódos Hajnalka:
A hason alvásról jut eszembe.
Nincs valami kimutatása, észlelése vkinek, hogy ki milyen pózban (oldalt, hason, háton fekve) alszik el?
A lelki erő(tartalék) egyszerűen leolvasható belőle.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:48:24

@Hódos Hajnalka: Most mé én vagyok a gonosz? Priviben meséld el miért vagyok a bögyödben. Légyszi.
Amúgy befejeztem.

vica53nttkc 2011.01.25. 15:48:37

Nem szoktam kommenteket olvasni, sem írni, mert általában rossz indulatuak, nézem a VV-ét és nekem is van véleményem és kedvenceim Éva, Alakosz és Szandika a többiről nem mondok rosszat, mert hidegen hagynak. Csak egy dolog végett lépte be ide, hogy a Blog íróját megdicsérjem, úgy tudom egy hőlgy aki olyan humorral írja szövegét, hogy jobb az élő adásnál és minden nap várom írását, gratulálok. vica

van-e szándék 2011.01.25. 15:49:15

@artdark: ha valami kiboríthatja őket, akkor az az, hogy a maguk által kitalált taktikához és "személyiséghez" igazodva kell élniük, olyan karaktertörténetet kell "mesélniük" következetesen, ami nem feltétlenül fakad a civil énjükből.. ez valóban megterhelő lehet pszichésen

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:50:44

@fran7: Az hagyján, de érted visszajött, csendőrök meg tudták, hogy itthon van, és mint katonaszökevényt kerestették. Meg halálra akarták dolgoztatni a fiát. Büntiből.

Szaffi B. 2011.01.25. 15:50:56

@artdark: "Másfelől a villán kívüli életben sokkal nagyobb a harc, sokkal több a konfrontáció, legfeljebb kevesebb a szemtanú. Mégsem borulunk ki percenként, mert akkor mi lenne velünk, a családunkkal?"

Csakhogy itt kint van kiért miért "harcolni", a szabadidőnket a családunkkal tölthetjük, olvashatunk vagy lehetünk egyedül, stb.
Teljesen más, mint végigversenyezni x hónapot bezárva. Jut eszembe:
Hány m2 jut egy emberre bent?

redhaven 2011.01.25. 15:51:10

kell egy ilyen játékhoz érzelmi intelligencia is
retekék elbaszták,azt hitték kívülről valaki eltér a megszokottól aztán mehet a só
engem meglep ez az amatőr attitűd
de ennél is jobban a szerkesztők impotens húzásai

bévé 2011.01.25. 15:51:46

@Hódos Hajnalka: a hason alvás aszemnek sem? aszittem csak a dekoltázsnak..

artdark 2011.01.25. 15:51:56

@van-e szándék: Nos, pszichésen engem jobban megterhelne, ha pl. nem lenne mit enni adni a gyerekeimnek. És ez legalább elég nyomós érv. De az, hogy valaki karikásnak látja valaki karikás szemét, s ezen dühöngeni... hát, nemtom...

Amúgy tonnaszámra dobálják ki az ételt, akkor is alszanak, amikor más dolgozik, akkor kelnek, amikor valaki munkából jön haza... Mindent meg lehet magyarázni.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 15:51:58

Ej, ez az ertéel már befolyásolni se tud normálisan?!

"Olivér a szívre, az Ötök pedig a megvetésre alapoznak"

Hát nekem ezt már nem tudja bevenni az idegrendszerem!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:52:26

@Vili bácsi: Maga nem csalta meg Magdianyust valami vén bigével? Láttam a Kókuszban! 8)

Hódos Hajnalka 2011.01.25. 15:52:47

@tattila: A hason alvást azért hoztam fel, mert én is úgy alszom. 2-3 évvel ezelőtt észrevettem, hogy reggelente ödémás a szemem, előtte egyáltalán nem volt feltűnő, de én se leszek fiatalabb.
Egyszer aztán megkérdeztem a dokitól, mi a szar ez - nemcsak vesebetegségre, hanem szívproblémákra is utalhat - megkérdezte, hogyan alszom, mondtam, köszönöm, jól. :) Hason alvóknál lelassul, szinte leáll a nyirokkeringés, pangani kezd, ez okozza a reggeli püffedt szemeket, ezt magyarázta. Próbáltam más pózra átszokni, nem megy, maradt az a megoldás, hogy másfél órával korábban kelek, teazacskók a szememre, 10 perc pihi, és akkor kb. emberi kinízésű leszek, mire emberek közé kell mennem. Valamit valamiért.:)

Nemtom megnézni a videjót, natessék.

artdark 2011.01.25. 15:53:14

@Trollseprű 9: De írtam is, hogy mi nem mennénk oda. Őket sem traktorral rángatták be, plusz a nyeremény.

flanker 2011.01.25. 15:53:23

@Trollseprű 9:
Én sem vitatkozni szeretnék
Akkor jó, eddig jól megvoltunk egymással, sztem ez már így is fog maradni. :-)

>de a katonaság/börtön pont azért jó hasonlat a villához, mert a gyengébb idegrendszerűek bizony bele-bele roppannak.

Igaz. De általában az elején következik be, nem akkor, amikor már "vágják a centit". Azért érdekes ez, s erről asszem, hogy már írtam hosszabban, hogy tulképp arra jó, hogy esetleg tükröt tartson sok ember elé (már aki hajlandó belenézni), mert egyáltalán nincsen semmi önismeretük! A szabadságot nem ismerik, csak a szabadosságot. A kötelességet nem, csak a jogokat. A valamit-valamiért és a nincs ingyenebéd koncepciója mintha valamiért elkerülte volna többségüket életükben. Persze ha valaki vetkőzéssel/kurválkodással megkeres napi 10-50 ezret, az soha nem fogja megérteni, miért is válogat az ember ötfajta kukoricakonzerv közül, mert ő csak a Bonduelle-t ismeri. A takarékosságról, a napok és a kolbászok viszonyáról vajmi keveset tudnak.
A baj csak az, hogy nekünk ezt ÉLMÉNYKÉNT, szórakozásképp kínálják, mikor ezeknek az embereknek kellene saját izzadságuk árán, vagy valamilyen fizetős tanfolyamon megtanulniuk ezt. Vagy az életből, miképp legtöbben tesszük, autodidakta módon.

Ugyanaz az ember ki lelkileg kicsit gyengébb, lehet hogy egy matekzseni vagy akármi. Nem kéne ezt bezárósdit erőltetni, kivéve: börtön.
Igen, csak itt önként jelentkezőkről (tolongókról) van szó, akiknek fogalmuk se volt róla, hogy mibe is kerülnek. Mint szarvasok a reflektorfényben. S attól tartok, hogy tanulni sem fognak belőle sokat.

>Mégiscsak emberek, akármilyenek is. :(((
Van Stephen Kingnek egy félelmetes regénye, mely a Valóságsók Legnagyobbika - A Nagy Verseny. Száz jelentkező, akik egy gyalogosversenyre indulnak. Éjjel-nappal, a négymérföldes sebességet MMKK betartva. Ha valaki lelassul vagy letér (asszem ezek az egyetlen szabályok), azok figyelmeztetésben részesülnek. A figyelmeztetés egy órával később elévül, ha tartja a tempót. 3 figyelmeztetés után a versenyző kiesik. Csak itt a kiesés golyó által halált jelent.
És minden évben meg tudják rendezni, sosem marad el a jelentkezők hiánya miatt.
Valami gyökeres probléma lehet az emberiséggel.

Rigghead 2011.01.25. 15:53:44

@Trollseprű 9: igen, én is hallottam őrtoronyban fejszétdurrantásról...
ne feledd, h ezek nagyon markáns történetek és sokáig megmarad az ember fejében, de azért tömegesnek vagy jellemzőnek semmiképp nem mondhatóak. mellettem is volt srác sírógörcsben, megkapirgált ütőerekkel, röhögtem is rajt, h mi baja baszki, hetente otthon voltunk szinte...szóval ehhez kell az adott személy is, aki komolyan vesz egy magyar hadsereg béli szopást és emiatt szétlövi a kobakját..
bátyám is más, mint én, meg is rázta rendesen a hadsereg
egyébként én 94/Kecskemét, az öreg 18 hónaposoknak respecta

namkuzu 2011.01.25. 15:53:45

Viktor Frankl munkássága esetleg mond valakinek valamit? Az egy két dógot megmagyarázhat

Trevlovics 2011.01.25. 15:53:45

@bévé: pontosan azért, mert másnap megerőlteted a szemed (nem hiszed el elsőre) mi lett a dekoltázsoddal

van-e szándék 2011.01.25. 15:53:48

@artdark: nem arra utaltam, hogy elviselhetetlenül car nekik. de még csak nem is akartam vitatni, amit írtál :)

gidabiga 2011.01.25. 15:54:04

@Trollseprű 9:

az én nagypapám is hazajött :D
de őt azért engedték haza, mert már 1 éves volt a lánya és még nem látta.
utána elvitték munkaszolgálatra az oroszok, onnan megszökött és valahonnan a világ végéről hazagyalogolt éjszakánként.
és nem törte meg, de nagyon megkeményítette.

Hódos Hajnalka 2011.01.25. 15:54:38

@neccharisnyás útonálló: dehogy vagy a bögyömben, csak olyan jókat írtok, most megint elmagdianyusozzuk, oszt baszhatjuk :)) tegnap este, ha én lettem volna valamelyik hülyegyerek, ott döglök meg az erdőben, nem tudtam összeszedegetni a morzsákat, amik az utat jelezték :D

artdark 2011.01.25. 15:55:17

@Hódos Hajnalka: A hanyatt alvásnak meg az a veszélye, hogy pl. én amikor csuma részeken ledőlök – hetente 4-5 alkalommal –,másnap mindig azon csodálkozom, hogy nem fulladtam meg a saját okádékomban.

Aludni gyakorlatiasan kell.

Kovács Tomi 2011.01.25. 15:55:19

@gyvy: Már nem már kiesett de amíg bent volt játszott tudod a Gina fickója, akit Alek kóstolgatott...

Amíg melegítettem az ebédem elgondolkodtam kinek, hogy érhet véget ez a játék... Avagy variációk egy vagy több témára:

Szandika: Annyira felhúzza az agyát, hogy kidurran a szája.
Alekosz: Beszól egy rosszat Giginek, Jerzy meg Béci péppé verik.
Olivér: Valami hülye poént kitalál Laci ellen aki ezt nem veszi jó viccnek és össze veri Olivért.
Laci: Megörül totális hadiállapotot hirdet majd a végén öngyilkos merénylőként leugrik a tetőről.
Gombi: Hazatelefonál újra de Picur nem veszi fel ezért kinyírja magát.
Béci: Egy nap elfelejti bevenni a reggeli sanax adagját ettől totálisan kiborul, összeomlik idegileg.
Éva: Egy illuminált este közepén véletlenül felgyújtja a haját leég a feje és a táskái is.
Gigi: Takarítás közben vizes kézzel véletlenül bele nyúl egy konektorba.
Jerzy: Egy játék során egy hétig disznótalpat és orángutántarkót kéne egyen ezt nem teszi meg éhenhal.
Zsófi: Elesik a szobabiciklivel.
Anikó: Rosszul lép az egyik csizmájában kitörik a lába.

Mindenki kiesett megnyerte tordas!

Rigghead 2011.01.25. 15:55:52

@vica53nttkc: rohaggyá meg utolsó zsidó náci kurva!

:d

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:56:13

@ne most: Oké. Igazad van. Csak ha van körülötte egy csapat, az összetartásukból, támogatásukból erőt meríthet a kiválasztott. Ergo nagyobb eséllyel nyeri a párbajt, mint ha csak Ildi lenne Tordasról.

bévé 2011.01.25. 15:56:53

@Hódos Hajnalka: töltsd le azt a fasságot, amit ott ír.

flanker 2011.01.25. 15:56:54

@fran7:
Én például mikor Szolzsenyicint olvasok (meg VH-s túlélőket), mindig elámulok, hogy mi kitartás és életvágy van az emberben. Én egy lankadt pöcs vagyok ahhoz képest, amit emberek kibírtak, a tizedét sem viselném el. Ettől eltekintve a rendíthetetlenség kősziklája vagyok a villalakókhoz képest. :-)

Holabög Rém 2011.01.25. 15:57:03

Azt csak én látom, vagy tényleg így van, hogy Anikónak rommá van gombásodva a körme a lábán? A videón (Szandika kiborul) 4:00 környékén látható

Szaffi B. 2011.01.25. 15:57:13

@artdark: Jaja. mondjuk a kajakidobálás extra undorító, nálunk ilyen nincs, a gyerekeket sem erre nevelem. Ami végképp maradék az kutya-cicakaja lesz. Mondjuk én itthon vagyok, és megtervezem a heti menüt, úgy hogy a maradékokat a legoptimálisabban felhasználjam. Engem a lust-rendetlen 4-es is hihetetlenül irritál, biztos hogy nem főznék takarítanék ilyen patkány bandára.

beacska 2011.01.25. 15:57:15

@Hódos Hajnalka: ne aggódj, szülsz 2-3 gyereket és nuku hasonalvási probléma ;)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 15:59:00

@Hódos Hajnalka: Tudod, nők vagyunk, sokfelé figyelünk. Ergo ide, meg még ahova kell. Csakhát tegnap a foszforeszkáló puccerné olyan élmény volt nekem, békát nem néző egyednek, képtelen voltam elmenni mellette.

artdark 2011.01.25. 15:59:43

@beacska: Ezt nem értem. Nekem is 2 gyerekem van, de semmi gond a hason alvással..

Caddy 2011.01.25. 15:59:57

@Hódos Hajnalka: mert most mindenki újranézi azt a videót és telítődött. :D
Köszönöm a hasonalvásos eszmefuttatást, azt hiszem már én sem változom, szóval ja. Másfél óra reggelente,bár az sem mindig tuti, lehet lassan emelnem kéne a tétet.:)

Lone Starr (törölt) 2011.01.25. 16:00:37

@Trollseprű 9: Fegyveres erőknél eleve gyakoribb az öngyilkosság, azon belül is a (szolgálati) fegyverrel elkövetett. Meg több a férfi is, és ha már kilép valaki, egy férfi, egy fegyveres, egy katona, a módja is férfiasabb pisztollyal, mint a határi erdőszélen bevenni 2 doboz xanaxot. A nemi változó részben magyarázza az öngyilkossági változót, módban, befejezettségben (nem írom, hogy sikerben), plusz kevésbé a fegyver hozzáférhető volta is.

flanker 2011.01.25. 16:00:42

@artdark:
Recskázni, recskázni, recskázni MMKK.

Asszonyod/barátnőd hogy viseli Ars poeticádat?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:00:47

@tattila: Azzal mi van, aki 1 éjszaka alatt 3x vált pózt? Ezért nem tudok ergonomikus párnát szerezni, mert sose úgy ébredek, ahogy lefeküdtem. Tán alvajárok is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:02:13

@van-e szándék: És erre mégis ki kötelezi őket? Benne volt a szerződésben hogyha Éva nem törtet napi 18 órában, a jacuzziba lövik?

beacska 2011.01.25. 16:02:32

@artdark: jaaa, nem is a gyerek miatt :))) csak amikor hömbölödtem a hasamon gyorsan leszoktam róla :)

Hurri Kán 2011.01.25. 16:02:46

@Hódos Hajnalka:
A hason alvás az más szemének nem tesz jót. Mer ha úgy akarom nézni a hason alvó dekoltázsát akkor bandzsa leszek egy idő után vagy szemtengelyferdülést kapok :D

artdark 2011.01.25. 16:03:12

@flanker: asszonyom leszarja, a bnőm meg szereti, amikor egy másik csajjal hentereg, én meg közben jól kiverem a látványra.

Hurri Kán 2011.01.25. 16:03:37

@flanker:
Amíg nem az ő kezével csinálja addig nincs baj :DDD

Trevlovics 2011.01.25. 16:03:38

@Holabög Rém: múltkor én olivérén láttam, mikor a lábát masszírozták. biztos passzolgatják egymásnak.

K Tomoceusz 2011.01.25. 16:03:55

@Rigghead:

Most vagy elájult vagy
tényleg nem olvas kommenteket

Nagy rohadék vagyok , de remélem egyes

gidabiga 2011.01.25. 16:06:11

@Hódos Hajnalka:

ha neked is olyan pici négyzet van, benne színes, még kisebb négyzetekkel, klikk rá, letöltöd a silverlight-ot, egy F5 és már megy is :D

artdark 2011.01.25. 16:06:17

@Holabög Rém: Még mindig jobb, mint ha hüvelygombája lenne, mert akkor sajnos aligha nyalná ki Gigi a hátralévő hetekben

Trevlovics 2011.01.25. 16:06:21

az azért komoly, hogy valaki azért nem olvas kommentet, mert általában rosszindulatúak ÉS éva és szandika a kedvence :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:07:23

@Kovács Tomi: Vehehe!
1 dolog. Szandikának MÁR szivárog a szájából a cucc.

Mikrobi 2011.01.25. 16:07:31

Engem csak az érdekel, hogy ha volt kameralerúgdosás, azt hol lehet megnézni.

Kovács Tomi 2011.01.25. 16:07:51

@Trevlovics: Sokat elárul a kommentelő személyiségéről és annak bonyolultságáról...

Caddy 2011.01.25. 16:09:12

@Trevlovics: :)
A kommentelők mindig rosszindulatúak. Ebben semmi meglepő nincs szerintem. :)

tattila 2011.01.25. 16:09:47

@Rigghead:
Egy emlékezetemben megmaradt véleményt idézek. Egy erdélyi magyar srác megfogalmazta, aki Csaucseszku idején volt kötelezően katona (3 évig?). Szóval a mo-i seregbeli dolgok a kintiekhez képest nagyságrendileg könnyebbek. Nem így mondta, de ez volt a lényege.

dex.ion 2011.01.25. 16:10:46

@neccharisnyás útonálló: Iti biztos nem ment be, mer ő a big brotherben volt anno.

Szaffi B. 2011.01.25. 16:11:01

@flanker: mér mi a baj a recskával? Amelyik nő azt hiszi az ő párja soha nem, az nagyon buta...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:12:39

@dex.ion: Ó-ó. Maga egy valóságsó enciklopédia. Köszönöm!

Szaffi B. 2011.01.25. 16:13:36

@beacska: Mikor terhes voltam (ill. pocakbabát vártam, a születendő csöppséget :DDD) én is leszoktam a hasonalvásról. Azóta is oldalt alszom, méghozzá "stabil oldalfekvésben" :DDD

redhaven 2011.01.25. 16:14:05

lányok-asszonyok ezt a katonaságosdit EFFEKTÍVE csak azért emlegetjük,hogy ne foggyon túlzott mértékben a 100-as zsepi,a könnyeket lehet a férjek-barátok kiborítására tartalékolni.

fran7 2011.01.25. 16:14:31

@tattila: S ráadásul sokakat olyan helyre vittek el, ahol még véletlenül se találkoztak másik magyar emberrel. Én egyszer egy kárpátaljai sráccal beszéltem, akit deszantosnak vittek el Ukrajna másik végébe. Nem szívesen beszélt az élményeiről.

Rigghead 2011.01.25. 16:14:55

@K.Tomoceusz: remélem a válaszértesítésben megkapja! és megmutatja másnak is bizonyítékként!

@tattila: hát, anno apáink azért kaptak még a pofájukba szerintem itthon is..

Holabög Rém 2011.01.25. 16:15:41

@artdark: most mondd már! ha nem nyalhatja ki majd megkorbácsolja. :)

Rigghead 2011.01.25. 16:16:48

télleg Hajni írta? h Lilut úgy világosították be tegnap, h a pirosítójával úgy nézett ki mint az utolsó mohikán?

redhaven 2011.01.25. 16:18:03

Vévának meg tekerjen már be valaki egy mammutfenyőt szívja azt
hátha elszédül tőle vagy 3napra
addig rendezzük a sorokat

2011.01.25. 16:18:42

@tattila: én láttam, nagyon-nagyon régen. Óriási film, de ma nem nézném meg, amúgy is nyomasztó napom volt. :(
Nyilvánvaló a párhuzam korunk és a 32-es világválság, a maratoni táncverseny és a valóságshow szereplőinek reményvesztettsége és kiszolgáltatottsága között....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:19:50

@Rigghead: Sztem Lilunak ugyanolyan alázás, hogy olyan göncökben olyan hajzattal, olyan sminkben kell a nézők elé állnia,mint a villanyomiknak a bentlét. Évuka is megfeledkezne a táskáiról, ha 3 hétig ugyanabban a farmerben kéne műsort vezetnie. Lehet, ki se mossák. Minek. Más ugyse veszi fel.

dex.ion 2011.01.25. 16:19:52

@neccharisnyás útonálló: kurva fiatal lehecc, nekem a nagyapám jött vissza.

tattila 2011.01.25. 16:22:18

@neccharisnyás útonálló:
Azért írtam elalvást és nem alvást.
Lefekvéskor szembesül gondolataival, bizonytalanságával, stb. ha lelkileg erős, akkor háton fekszik, ha bizonytalan, akkor hason.
Seregben az egyik csicskáztató hajlamú kisbaba pózt vett fel. Rögtön lejött nekem, hogy mekkora mű-ember.
De ezt ki lehet olvasni abból is, hogy ki hogy fújja ki a cigifüstöt. Ha fölfelé, akkor magabiztos, ha lefelé, akkor bizonytalan, feszült.

tizenot 2011.01.25. 16:22:46

@vica53nttkc: "Nem szoktam kommenteket olvasni, sem írni, mert általában rossz indulatuak"

Szerintem ne kezdjél itten ujjal mutogatni, mer' én ezt a háborúskodást tovább már nem bírom. 3 nap oszt' majd kimegyek mint a gina, ha ez így megy tovább, az én idegrendszerem erre nincs beépítve!!!!

Gigikém, merre vagy, svájc lettem, mosmileszvelüüünk?

Erzsó

Rigghead 2011.01.25. 16:22:54

@Holabög Rém: hasonlóságot csak te látsz, igen :)

a film amúgy remek

artdark 2011.01.25. 16:22:57

@Trollseprű 9: És ha valamelyik férfi azt gondolja, hogy az ő párja soha...? Szerintem az nagyon beképzelt lehet.

Szaffi B. 2011.01.25. 16:24:20

@redhaven: Direkt írtam a pocakbabát, volt ez itt téma valamikor :DDD

Friedmann Juci 2011.01.25. 16:24:45

nincs itt a kedvenc élősködőm? fel vagyok háborodva!!

Szaffi B. 2011.01.25. 16:24:59

@artdark: :DDDD azért a nők jobban bírják sztem..

Rigghead 2011.01.25. 16:26:02

@artdark:
@Trollseprű 9: nekem még azt is a csajom csinálja helyettem

Kovács Tomi 2011.01.25. 16:27:57

@Holabög Rém: Ha ilyen témában akarsz jó filmet látni akkor:

A Philospohy Of A Knife

4 és fél órás film, hazánkban moziban egyetlen egy alkalommal vetítették le...

artdark 2011.01.25. 16:28:22

@Trollseprű 9: Hát nem tudom. én amikor régebben a párom megleptem különböző vibrikkel, a magam örömére tettem. Aztán mentek az évek, és az ő öröme lett belőle.

Kekec1 2011.01.25. 16:29:29

sziasztok,
képtelenség titeket visszaolvasni, mire valameddig eljutok megint termelődik 200 hsz... :)
A tegnapi videóhoz még:
amikor Béci elindul a kert egy pontja felé, a videón valaki megy előtte! (7:20 és 7:21 határán), valakinek villan a lába a kép bal alsó sarkában, Béci előtt pár méterrel. A fiúk közül ekkor látszik a képen Alek,Gombi,Laci és Olivér amint viszik Szandit, Béci elindul hátra, az ajtóban várja őket Gigi, bent van Jerzsi, Anikó és Zsófi. De akkor ki van Béci előtt? vagy felejtsem el az egészet, mert nem időrendben van vácga vagy kihagytak részeket?

Szaffi B. 2011.01.25. 16:30:38

@artdark: :DDDDDDDDD

Nekem ezek jutottak eszembe már az elején:
Stanfordi börtön kísérlet

hu.wikipedia.org/wiki/Stanfordi_b%C3%B6rt%C3%B6nk%C3%ADs%C3%A9rlet

mayii_atya 2011.01.25. 16:30:58

ezt vártam, hogy rájöjjenek nem egymásért vannak abban a rohadt villában! henem a pézért!
csak így tovább, nyírjátok egymást!!!!!!!!!!

gidabiga 2011.01.25. 16:31:05

@artdark:

lehet, nem recskáznod kellett volna... :DDD

flanker 2011.01.25. 16:32:32

@Trollseprű 9:
>mér mi a baj a recskával? Amelyik nő azt hiszi az ő párja soha nem, az nagyon buta...
Nézd már, most kötexel? :-)

Én ilyet SSKK nem mondtam! Oké, hogy különböző ritmusok, gondok-bajok nem teszik lehetővé, hogy a párok mindig teljesen szinkronban legyenek és egyikük v másikuk (khm, a férfi) gyors és privatizált megoldást válasszon, de azért nem is erről szólt a hsz. Mi is volt artdark mottója?
"Recskázni, recskázni, recskázni MMKK."
Nyilván vicc volt, én is annak szántam a kérdésemet, de ha már itt tartunk - ha egy felnőtt férfi párkapcsolatban MMKK a recskázást választja, akkor ott (ideiglenesen vagy permanensen, de) baj van.
Nálam is volt ilyen, de ha fel van kínálva a lehetőség, akkor... hadd ne mondjak arányokat.

ne most 2011.01.25. 16:32:45

@redhaven: Kemény a katonaszöveg, de tudjuk mindenkit viszonylag könnyen ki lehet készíteni, hogy sírjon.

Rigghead 2011.01.25. 16:35:55

@artdark: :d én még az első fejezetnél tartok

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:36:41

@Trollseprű 9: Ez egy durván jó film.

@ne most: És van különbség a sírás és a komplett agyleolvadás között is.

Szaffi B. 2011.01.25. 16:40:47

@flanker: Nem mondtam hogy MMKK a recskázást válassza az oké, de van olyan pitsa aki ezen kiakad, hogy a ffi néha...magánutakon jár a saját farkával. :D

artdark 2011.01.25. 16:41:32

@Rigghead: felettetek is elmennek az évek, fiam :)

(A bnőmmel amúgy én is)

Rigghead 2011.01.25. 16:42:10

@Trollseprű 9: baszki én erre egyáltalán nem emlékszem, pedig láttam, tehát szar film lehet, ha jól emlékszem valami alapjáratos mondanivalóval..jaa igen das experiment gimiseknek, emlékszek már

flanker 2011.01.25. 16:44:25

@Trollseprű 9:
Pedig tudjátok ám (hm, konkrétan te mesélted, ), hogy a férfiak minden tizedik másodpercben a szexre gondolnak.
Nohát, ha ez tudományos tény, akkor vagy tartsátok velünk az iramot, vagy viseljétek a következményeket!

Szaffi B. 2011.01.25. 16:44:36

@Rigghead: vagy nem jókor jó helyen nézted meg. ;)

Szaffi B. 2011.01.25. 16:45:37

@flanker: :DDDD
Én tartom is, ha nem akkor meg szemet húnyok a recskázás fölött... :DDD

artdark 2011.01.25. 16:45:39

@Trollseprű 9: Ezt nem úgy kell felfogni, hogy már nem kívánja a másikat, hanem úgy, h a változatosság gyönyörködtet. Az is járható út, hogy veled szeretkezés közben a szomszéd lányra gondol. Nem is rossz az... (De ez fordítva is érvényes, amikor pl. az urad rajtad küszködik, te meg közben Jerzyre gondolva csiholod elő magadból az orgazmust. Haha.)

flanker 2011.01.25. 16:45:53

@Trollseprű 9:
Amúgy me VSZ közös tulajdon, miként a kagyló is.

redhaven 2011.01.25. 16:46:48

@ne most: persze,ez így van
hogy ne a legendák közésorolódjon a dolog:Bgyarmatra vonultam be ott voltam kopasz,és a századfürdőn nem volt melegvíz,az ablak kitörve,és hosszanti vályúk szolgáltak ki minket.
borotválkozz meg jeges vízben márc elején.
HÁHÓ villalakók!!!!!
nem 40misiért csináltuk!!!!

flanker 2011.01.25. 16:47:35

@Trollseprű 9:
De csak mert te egy reasonable nőszemélyzet vagy. (Most már tudom, hogy miért csíptelek mindig is.)

beacska 2011.01.25. 16:47:56

@Trollseprű 9: na ugye ugye, hogy ugyeee???;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 16:48:01

@Trollseprű 9: Majd felnő a kishercegnő, nyugi. Ne gyötörd magad rajta.

Szürkefarkas146 2011.01.25. 16:49:32

A katonaság szerintem is sokkal rosszabb ennél, a börtönről nem beszélhetek.

Itt az okozza a bajt, hogy aki kibirná, mivel meglenne a belső békéje (egy-két kirohanás kivételével), azt bent gyengének titulálják és a nézők is kiszavazzák, aki a nézőknek elég jó, az meg pszichiátriai eset.

szédült nőszemély - forza 2011.01.25. 16:50:13

@tizenot:
nem tudom Erzsim. egyelőre másszunk ki a kupolán, mer' én ezt itten mán nem bírom. amúgy legyen Bali. miccólsz? biztos vannak ott szexipari munkák neked is, meg nekem is.
:)

Szaffi B. 2011.01.25. 16:50:29

@artdark: Nem, az nem járható út SSKK. Ha akar, nézhet pornót, kiverheti ha nekem "fáj a fejem" :DD vagy ha úgy szeretné. Másra gondolni undorító. Jerzire meg soha nem gondolnék. :DDD

Rigghead 2011.01.25. 16:51:41

@Trollseprű 9: nemnem, az egy kifejezetten felületes film, valóban a 16-20 as generációnak készülhetett mert nagyon szájbarágós és elnagyolt, idegesített, emlékszem :)

recskázni pedig remek dolog és lehet társaságban is!

a mai off tábor a faszverés és szexuális segédeszközök körül gyűl? mer akkor maradok

Szaffi B. 2011.01.25. 16:52:47

@flanker: :DD én is csíplek MMKK :)

Hurri Kán 2011.01.25. 16:52:55

@Rigghead:

Attól függ kinek a társaságában :DDD

artdark 2011.01.25. 16:53:32

@Trollseprű 9: De ha pornót néz, akkor is másra "gondol" SZVSZ. Én pl. lazán kiverném Anikóra és Gigire, amint egymáséi lesznek a kígyóuborkával, és ebből nem csinálnék titkot a bnőm előtt sem. Csak attól tartok, nem jön ez össze sohamár...

Szaffi B. 2011.01.25. 16:53:39

@Rigghead: Igen, ma faszverős/vibris nap van, a megszorítások előtt :DDD

szédült nőszemély - forza 2011.01.25. 16:53:54

@neccharisnyás útonálló: héjja. ne bujtogasd a pasimat:)) a végén még itthagy helikopter nélkül!
már így sem mehetek két monitornál közelebb hozzá:(

redhaven 2011.01.25. 16:54:26

@redhaven: ui:bgyarmaton 42-en aludtunk egy szobában,siklóson 46-an.150napon kersztül.

Szaffi B. 2011.01.25. 16:55:02

@artdark: Ha pornót néz, az nem másra gondolás, hanem vizuális élmény. Másra gondolni, pl a szomszédra, vagy valami nővérkére, vagy ilyesmi kurva ciki.

lupent 2011.01.25. 16:55:59

Béci nem kapott semmit? Ne vicceljetek már. Vele ott van bent a villában a tesója a nap 24 órájában. Ez sokkal nagyobb támasz, mint az, hogy valaki telefonálhat egyet. Továbbá még találkozhatott egy tesóval Gigi szülinapján.

Hurri Kán 2011.01.25. 16:56:04

@Rigghead:
Van, akinek mindegy, hogy kinek a társaságában? Vagy hogy az ő társaságában más csinálja -é? :DDD

artdark 2011.01.25. 16:58:50

@Trollseprű 9: Mér volna ciki? Szerintem meg természetes emberi kíváncsiság. Az a ciki, ha elmondod a másiknak, kivéve, ha közösen játszotok ilyesmit.

Rigghead 2011.01.25. 16:59:12

@Trollseprű 9: ezt a vizuális élmény dolgot nagyon nehéz ám barátnőknek elmagyarázni (geci féltékenyek a pornóra), az arcra élvezést is majd mind félreérti..

télleg! pornóvillát a népnek!

gidabiga 2011.01.25. 16:59:20

@Trollseprű 9:

szerintem nem :D
bár régen rossz, ha közben másra gondolsz, de ha csak úgy megy... :)

Hurri Kán 2011.01.25. 17:00:28

@Rigghead:
Persze, különösen ha neki kell utána letakarítani a képernyőt :D

artdark 2011.01.25. 17:02:01

@gidabiga: Világos, hogy ciki, ha azt mondod a párodnak: olyan fos vagy az ágyban, hogy közben a barátnődre gondoltam. De vannak szerepjátékok, amikor ez kurvára izgató tud lenni.

Rigghead 2011.01.25. 17:03:33

a seggbebaszásról mi véleményetek? szeressem vagy ne? :d

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:04:27

@Rigghead: attól függ melyik fél akarsz lenni:)

gidabiga 2011.01.25. 17:04:57

@gyvy:

:DDD

@artdark:

sosem mondtam el neki, hogy másra gondoltam közben és én sem kérdeztem meg őt, hogy gondolatban kivel is szexelt tulajdonképpen :)

Szaffi B. 2011.01.25. 17:04:58

@Rigghead: Tudom, én is nehezen fogtam fel, de akkor voltam kb 19. Aztán felfogtam és harmónikus házasságban élek azóta is, ahol a férjnek szabad pornót néznie. mondjuk nem az orrom előtt, de szabad :)))))
Majd ha nem áll fel neki ha én is úgy akarom, elkezdek aggódni :PPPP

Hurri Kán 2011.01.25. 17:06:39

@Rigghead:
Ez több mindentől függhet :D

artdark 2011.01.25. 17:06:45

@Rigghead: Én speciel szeretek seggbe baszni (nőt), de azt nem szeretném, ha engem baszna seggbe valaki.

namkuzu 2011.01.25. 17:07:09

egy kis Battle Royale, az kéne odabe, hamár filmes hasonlatok.
Meg a Highlander. azokban is csak egy maradhat...

artdark 2011.01.25. 17:07:35

@gidabiga: Ezt így kell. Tiszteletben kell tartani a másik érzékenységét.

Rigghead 2011.01.25. 17:08:35

@Trollseprű 9: köszi, ezt lehet beidézem neki

@artdark:
@kovácszsuzsi: nem tökmindegy? mármint a kérdés szempontjából..

redhaven 2011.01.25. 17:09:50

@gidabiga: ezt kurva jó volt olvasni!!!!

gidabiga 2011.01.25. 17:10:13

@Rigghead:

a kérdés szempontjából mindegy :)
ha a másiknak jó, miért ne?
ha neked jó, akkor is miért ne?
de ha nem, akkor hagyni kell.

Augur 2011.01.25. 17:10:38

@kovácszsuzsi: Zsuzsikám, csak lesek!:) emléxem a csukott szemeidre a farokhossz-témánál:D

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:10:45

@Rigghead: te akartad tudni, hogy szeresd-e vagy nem. azt nem kérdezted mi szeretjük-e

sannya 2011.01.25. 17:11:08

na,ez meg miez???
es hun a 18as karika???

es meg en vagyok a kulturbarbara...
:)

no,hozok egy asvanyvizet...az mmkk jol jon...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 17:11:20

@Trollseprű 9: Nem, csak néha sikerül úgy gondolkodnom, mint nekik.

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:11:57

@Augur: megrontottatok na. a sok vonat, katonaság, hús-vér cucc így hatott rám

gidabiga 2011.01.25. 17:12:30

@redhaven:

de ha arra gondolsz, akivel szexelsz éppen, és ő is rád, igazából akkor tud jó lenni :D

Hurri Kán 2011.01.25. 17:13:12

@kovácszsuzsi:
Persze megrontottunk... Tegnapelőtt, meg tegnap meg ma, és holnap és holnapután is arra mész :DDD

Augur 2011.01.25. 17:13:13

@kovácszsuzsi: azt lááátom:DDD de nagyon bírlak:D

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:13:13

@gidabiga: vagy még jobb, ha nem gondolsz semmire

artdark 2011.01.25. 17:14:15

Emlékszem, egyszer, még kamaszkoromban éppen vertem, amikor bejött öreganyám. Nézi a szőnyeget, oszt aszongya: ezmiez, kisfiam?
Mondom neki: takony, mamika.
Nagyi belemártotta az ujját, megszagolta.
- Ez nem takony, kisfiam!

Akkor döbbentem rá, hogy a szekszujális élet nemcsak a fiatalok kiváltsága.

Rigghead 2011.01.25. 17:14:53

@kovácszsuzsi: én pont ezt kérdeztem, csak másképp, rád speciel kiváncsi is vagyok, mert egyből ugrottál, és a neved szép emlékeket ébreszt bennem

tehát fiúklányok, kovácszsuzsi! szeretitek a seggbebaszást művelni?

artdark 2011.01.25. 17:15:04

@gidabiga: Ez orbitális hülyeség. Túl fiatal és naiv vagy.

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:15:12

@gyvy: én már alighanem romlott maradok

redhaven 2011.01.25. 17:15:25

Örzsinek hogy beugrott a tükörre "köpés":))))
egyszerű,de 100X inkább egyszerű legyen ,mint ezek a számító törtető "sír a föld a lépteim alatt" szinten buta szipirtyók.
hajrá Örzsi szarjál az egészre,nagyanyó befőttjével együtt.

Augur 2011.01.25. 17:15:51

@artdark: :@@ maradhatnánk inkább az uborkák és nők témánál?? így vacsi előtt...

Hurri Kán 2011.01.25. 17:16:24

@Rigghead:
Igen! De csak nővel :DDD

Lanois 2011.01.25. 17:16:54

Jajj gyerekek nekem egyre jobban hiányzik az Enikő, mióta a táblázatban vagyok. Sőt most már a Picúrt is nélkülözöm, ami semmi ahoz képest, amit Adri hiánya jelent nekem.:(

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:17:31

@Rigghead: nem válaszolhatok, mert akkor hova lenne lényem titokzatossága:D

Hurri Kán 2011.01.25. 17:17:36

@kovácszsuzsi:
Nem, azt nem lehet. Megjavítunk, hidd el, jó lesz :DDD

@Augur: Uborkák és férfiak? :D

sannya 2011.01.25. 17:17:49

@Lanois:
szuvenir jogod haremet fenntartani,de mit csinalsz ennyi anyossal???
:DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.25. 17:19:10

No feleim! Némi szénhidráttal, állati fehérjével és hegyes erőssel felturbózva szellemem, idegrendszerem, elmesélem mai VVs kalandom.
Mentem a napi sajt(ó)ért. Újságosnál épp a napi Blikk címlapot tárgyalták. Szandika feje böszmére kinagyítva, ahogy épp cipelik. És ott lelkendeztek, micsoda köznapi problémákkal is foglalkozik a VV!
Mi ez, baszki, dokumentumfilm a homo budapesticus életéről?

Igaz, az oroszlánsex is természetfilm manapság.

artdark 2011.01.25. 17:19:14

@Augur: talán nem volt szépirodalmi bölcselet? Ebből novellát lehetne írni!

redhaven 2011.01.25. 17:19:15

@gidabiga: behunyt szemek alatt nem látszik a fény!!!!
ajajj...:))))

kovácszsuzsi 2011.01.25. 17:19:32

@gyvy: én már beláttam, hogy a romlottságnak van egy finom is bája. tetszik nekem

sannya 2011.01.25. 17:19:57

@neccharisnyás útonálló:
pedig az oroszlan(y)ok tudnak azert valamit...
:DD