Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X40

2011. január 24. 10:30 - Hódos Hajnalka

Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba, mit láttam és hallottam. Olivér úgy határozott, beledurrant, beleböfög a nappaliba félmondatokat, és majd meglátja, hogy költik ezt tovább az Odúlakók. Én csak hallani szeretném, de az amúgy kiváló zenétől a saját hangom nem hallom, nemhogy azt, amit a Nagy Manipulátor sutyorog, talán jobb is. Neked ki mondaná a beszédedet? Ha az én nevem mondja, akkor Gombi, válaszol Laci. Annyit mondhatok, Alekosz meglepetést fog okozni. Csinálja itt a paráztatást, mikor ő van a legjobban beparázva! Zsófi Évinek panaszkodik nyekeregve, nem bírom anyáék nélkül, ezért akarok párbajozni! Éva gyorsan el is szalad Oli óvóbácsihoz, és azt mondta a Zsófi, hogy, és akkor mondtam neki, hogy én sem tudok rajta kiigazodni, pedig nekem a barátom, jól tettem?

A további böfögést és durrogtatást bírósági tárgyalás szakítja meg, a vádlott Alekosz. Ez durvusabb lesz, mint a Tizenkét dühös ember. Amivel vádolják, fizikai bántalmazás, szavakkal való rágalmazás, nőkkel való emberi normák megsértésének bűntette, állandó alkoholos befolyásoltság, közösség elleni izgatás. Az első vádló Lázár László. Az ott szemben ülő Nagy Alekosz nagy erejét megsuhintva fellökött engem ott, még a szék is összetört. Szandika tiltakozik, miért végez ön küzdősportokat, ha nem önvédelmet gyakorolni egy adott szituációban? Érkezik Simor Olivér, vietnami veterán, aki együtt szolgált Lacival a seregben. Már ott is agressziót mutatott, és Öböl-háború szindrómában szenved. A vietnami háború egyébként ’13 tavaszán zajlott. Rácz Ildikót, a következő tanút emberi méltóságában sértette meg a vádlott. Rácz Ildikó bólogat, Nagy Alekosz fent említve az én emberi méltóságomból kiforgatott, gúnynevekkel illetve jelzőkkel illetett. Szandika úgy gondolja, a művésznő megnevezés a szó értelméből is fakadóan művészi szintre emeli az adott személyt. De ezt valaki ráragasztotta! De megállja a helyét! Gigi szerint negatívan állja meg a helyét és majd ő eldönti, hogy mi esik nekik hogy és ha megkérem, hogy ne hívjon így, akkor tartsa be.

Baukó bírónő (cigi)szünetet rendel el, Oli kiokosítja. Mindannyian tudjuk, hogy Zsófit fogja kivinni, mindenkiről sokat beszélj, de róla ne, és a végén a Gigit mondd! És miért, mit mondjak? Csak! A tárgyalás folytatódik, úgy kéne ide Torgyán doktor, mint egy falat kenyér. Vagy Petrocelli. Rácz Bélát idegesíti a vádlott nőkhöz való hozzáállása is, és úgy ragasztja a jelzőket, mint a bélyeget a levélre. Anikó, a védőügyvéd rákérdez az állandó alkoholos befolyásoltságra, de Szandika tiltakozik, úgy tudja, Magyarországon nincs szesztilalom. Zsófit is emberi méltóságában sértette meg, háromszor felkeltette egy éjszaka, hogy beszélgessen vele, fogja a kezét, kapargássza, simogassa, buzerálja, mert neki erre van igénye. Szandika szerint a vádlott nem bűnös, az emberek arcára mosolyt csal, elengedhetetlen karakter, nem lenne teljes nélküle ez az egész. Ő jött be elsőnek, ő maradjon a legtovább. A bíróság visszavonul, Oli megint okosítja Évát. Nem nevetheted el magad, mert azonnal megdől az egész! Három főre szűkült azoknak az embereknek a lehetősége, leteszem a tollat és sírok. Aki párbajra megy, az az ember, aki a legművészibb szinten művelte a rosszindulatúságokat. A Művésznő az, Gigi. Aki nem művésznő, szól vissza Gigi, alkoholista!

A tárgyalás után forrnak az indulatok, Gigi fú, de kicsinálja ezt a nőt, Anikó szarik rá, Olivér száját most meg fogja tépni, egyébként is ő befolyásolta végig az Évát. Anikó be is tartja az ígéretét, te befolyásoltad ezt a játékot. Az én nevem mondod, mikor én csak egy vádlóügyvéd vagy miafaszom vagyok?! Bevontál két olyan embert, akiknek köze nincs a dolgokhoz! Vigyen ki téged bazmeg. Olivér kinn röhög, fortyogjon csak benn a pokol, aztán a kihívás után mindenre fényt derítünk. Zsófi uralkodása egyelőre abból áll, hogy azt óbégatja, Ééééééva és ettől visszhangzik a Villa. Éva hova a búbánatba tűnt? Szarik az ágyadra, amit meg kéne csinálni, válaszolja Gigi. Pedig addig nem fekszik le! Zsófi Alekosznak is próbál feladatot adni, de ő nem ér rá, mert dolga van. Ennyire fáj a munka? Szánalmas, esküszöm, hogy egy ennyi idős férfi ne tudjon megfogni egy vödröt! Éva szerint Zsófi teljesen kihasználja az uralkodói jogkörét, élvezi, ha csicskáztathat. Dolgoznál egy kicsit azon, hogy a háló kinézzen valahogy? Alekosz perszehogy, de nem vállalhatná át a Tízes? Tőlem átpasszolhatod, csak egy óra múlva legyen rend. Mégsem a Tízes vállalja át, nahh persze, majd a Főnök elkezd takarítani, mi? Éva, kapd már össze a hálószobát! Most csináltam meg! Zsófi szerint a szoba nincs kitakarítva, csak be van ágyazva.

Olivér azt tanácsolja Évának, a lényeg a porszívózás legyen, meg hogy csapjon zajt. Mikor a többiek pihiszkéznek, Éva elkezdi vinnyogtatni a porszívót, Alekosz és Olivér kinn röhögnek. ZsófiKirálylány felháborodik, hogy lehet valaki ekkora paraszt? Fogja magát, és a szobában szanaszét heverő dolgokat szépen rábassza Éva ágyára, az meg ettől akad ki. Ezek közül semmi nem az enyém! Lényeglátásból újra bevéshetünk egy karót a kazalfejűnek, de jön Olivér óvóbácsi, aki megmutatja, mit csinálna Éva helyében. Letolja a nadrágát, meztelen seggel ráül az Uralkodó ágyára és durrant. Nem félmondatot. Zsófi odamondogat Évának, neked tényleg ennyire fáj a munka? Mit tudsz megemelni? A poharat! De azt nagyon! Kicsit unom már ezt az egészet, de ezen jót röhögök, ez szép volt Zsófi. Éva viszont olyan szinten csalódott Zsófikában, a szeretet meg a barátság, amit érzett iránta, eltűnt, alig várja, hogy eltakarodjon a picsába!

A hiszti a kertben folytatódik tovább, Zsófinak nem az a baja, hogy végig kell játszani ezt az egészet, hanem az, hogy miért vannak ilyenek. Nekem az a bajom, hogy végig kell néznem ezt az egészet. Béci nem érti, az Oli minden szünetben kivitte az Évát és blablablabla. Tiszta idegbeteg, oké, Olivér így jött be, hogy ő így fog játszani. Bécikém, nem rinyálni kéne, ha tudtátok, hogy így jött be, miért hagytátok? A hálóban csoportosulnak a Lakók, megalakulnak a Hatok. Anikó a Gombit nem akarja bevenni, mert egy kétszínű és befolyásolható alak. Vagyis nem kétszínű, ő is úgy értette, hogy csak befolyásolható. És napi kétszer bejelentik, hogy gyűlnek! Még a fürdőben a poharakat is csoportosítani fogják! Magukra főznek, magukra takarítanak. Laci szerint elég volt abból, hogy ezek embereket összeugrasztanak, kibékítenek aztán kijönnek belőle jól. A Négyek a nyugiszobában gyűlnek. Mivan, háborog Éva, tényleg ilyen van, ha ők beszélnek, akkor nem mehetünk be? Gombi is gyűlik, betömörül a saját klikkjébe egyedül a kanapén. Éva kirohan hozzá, te, tényleg volt ilyen mondat, hogy mi nem mehetünk be? Az egyszemélyes Heart-klikk fáradtan bólogat, volt, engem kért meg a Béci hogy szóljak nektek.

A Hatok gyűlnek rendületlenül, mint a benőtt köröm. Anikó szerint az a lényeg, hogy lássák, hogy együtt vagyunk és ne forduljunk egymás ellen! Oli belép, légyszi menj ki! Nem, mert dolgom van! Megcsinálok mindent, kinyalom, szervírozok, de ilyen nincs, hogy menjél ki! Dehogynem, Oli, majd a TordasIldi, aki nem bírta a fényt, majd megmondja, hogy van! Oli maszatol egy kicsit, aztán kimegy. Ebből a jelenetből is látszik, mondja Béci, hogy rosszul esik nekik, ha ők valamiről nem tudnak! Ez volt az első gyűlésünk? Igen, megalakultunk, juj! Én is ilyen lelkes voltam, mikor én is megalakultam hét évesen az unokatesóimmal, a papa épített is nekünk a szőlőlugas alá főhadiszállást. A mi klikkünk kerek két órán keresztül állt fenn, mert álnevet akartunk választani magunknak. Többet is felírtunk, bedobtuk egy dobozba, aztán húztunk. Unokaöcsém felíratta magának a Maszarik nevet, szerencsétlenségére azt húzta ki, mi a halálba röhögtük magunkat, ő meg bőgve rohant haza, de előtte kijelentette, hogy sskk nem játszik velünk többet. Na körülbelül ezt a nyomorúságos véget jósolom a Hatoknak.

Olivér a kiválasztás után hatalmasat durrant a nulláslisztbe, elmondja a többieknek, hogy Alekosz már hetekkel ezelőtt eldöntötte, a Zsófit viszi ki, ami az elmúlt két napban történt, az egy megvezetés volt, egy átverés, a félmondatokból meg összeállt egy konspiráció. Hatalmas a felháborodás, Laci óbégat, annyit sikerült elérni, hogy szétszedtétek a csapatot és ő garantálja, hogy megkapjátok, ha nem itt benn, majd kint! Ez taktika? Ez gusztustalan! Mire volt ez jó? A lányok a kertben balhéznak össze. A mai viselkedésed tette be nálam a kaput! Az kölcsönös ordításból annyit tudok kihámozni, hogy Éva még a saját barátját, Szandikát is kibeszéli a háta mögött, velem ne üvöltsél, te se üvöltsél, én nem üvöltök, mi van, nem hagysz szóhoz jutni? Anikó ordít, te egy kétszínű, szarkavaró, hazudozó senkiházi vagy. Szép volt! Ők is tudják, hogy milyen egy szar vagy! Anikó bevonul, Éva utána ordít, a szépség mulandó, a jóság maradandó, te kis gonosz törpe! Éva mint a jóság szobra. Hát körülbelül annyira, mint amennyire Jerzsi Rodin Gondolkodója. Tudod, ki a kétszínű, ordít Éva. Mire föl, kérdezi Alekosz! Csak úgy! Jól kihozta belőlük az Olivér, valójában ők ezt gondolják! Alekosz nyugtatj a lelkitársát, ők most magukra haragusznak. És a Szandikát is ellenem akarják fordítani! Nem tudják. Benn Anikó tovább ordít Olivérnek, elege van a szarkavarásból, a taktikázásból, konkrétan Évából van elege. Laci nem akar csótányokkal együtt lakni és ha arról van szók, mind a hat Hatok ráteszi a jelet Évára és kinn hagyják. Hát Olivér nagyon sajnálja, szegény Éva még le is lett csótányozva. Szegény, a lárva tényleg sokkal kedvesebb volt. Éva nagyjelenetével zárunk, miért kell engem mindig bántani? Miért ilyen gonoszak? Elegem van, elegehemvahan! Olivér, látod milyenek? Gyűlölöm őket, illetve nem is gyűlölöm, mert csak azt gyűlölöm, akit szeretek! Béci na most kimegy, mert ezt nézni akarja, jó neki, én örülök, hogy vége. A nap leghülyébb kérdése meg, mit kapjon ajándékba Olivér az Encikével való második évfordulójára. Hát még egy ananászt!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

És S., az örök.

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:11:59

@tizenot: erzsim, faj a szivem, de most nem tudom belinkelni a tablazatot eszkozbeli hianyossag miatt.

Ok, Olinak szoltam, kolcsonadta az ananaszt ejszakara.:) most mar nyoghetsz!

Nekem is mas. A szomszedomban valaki beelozott asszem. Vagy ekson van,vagy olnek valakit:o
faxom, hogy nem lehet nyugodtan forumozni sem toluk. Hol a konyak?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 23:12:30

@gibson: az úgy volt, hogy Gombit egyik csapat sem kérte fel játszani (szegény édesen magába is roskadt a kanapén, míg a többiek "gyűltek") ő lett a hírvivő, Jerzsi pedig önként távozott az antantból, és lett semleges :)

tizenot 2011.01.24. 23:12:58

@MegLepke:

hmm

unknown
Error 417

:D

redhaven 2011.01.24. 23:13:32

hogy a picsába lehet tüzes táncot olyan búrával táncolni mintha lenint emelték volna ki a mauzóleumból????

MegLepke 2011.01.24. 23:13:49

@gibson: Gombi ugye nincs benne a Négyesben, és a Hatosok se akarták maguk közé venni, mert befolyásolható. Erzsi meg önként lépett ki, mert hogy néz az ki, hogy nem is kedveli Zsófit, meg Anikóra rakja folyton a jelet oszt bandázik velük. Hát így. Szerintem ők innentől a nappaliban a kanapé két végéről szíveket küldözgetnek majd egymásnak.

gidabiga 2011.01.24. 23:13:50

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:

adást én sem láttam, de erőt vettem magamon és megnéztem a videókat :D
a Gombibefőtt meg redhaven-től van :)))

gidabiga 2011.01.24. 23:14:32

@tizenot:

próbáld meg exploreren, vagy zárj be minden google alkalmazást.

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:15:26

@MegLepke: napokig tarta majd a felzarkoztato kurzusom, de muszaj, kulonben muveletlennek szamitok majd.
Az ok, h nem tudom, h a masodik vh a XIX. szazadban volt, de a fuggetlenekrol es a hatokrol muszaj tudnom.

tizenot 2011.01.24. 23:16:14

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Na ja, most megy a duhajkodás, oszt' reggel meg majd miattuk nem lesz melegvíz, mert alszanak majd torna helyett :S

MegLepke 2011.01.24. 23:16:56

@tizenot: faszom. nekem nyitva van a táblázat és azt linkeltem. Nem értem.

@redhaven: az még egy dolog, de a teste könyörgöm!!! Semmi nem volt benne, csak betanult mozdulatok. Ennél még Éva is szexibb a nulla ritmusérzékével és folyamatos agresszíven szexi testdobálózásával.

@canzone: áááá, hello éjszakai lelki társam!:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:17:00

@tizenot: nem direkt klikk, hanem ctrl c, ctrl v. IE-vel.

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:18:59

@tizenot: bazz. Kiulok az ajto ele becsomagolt boronddel. Vagy elkezdek sminkelni, hogy reggelre kesz legyen a Picasso.
:)

Erzsi, latod nem vagy itten es mostan velem.:)

MegLepke 2011.01.24. 23:19:02

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: az oké, hogy egy vén kurva vagyok (nekem ma ez vitt mindent), de ha benne vagy az én Hatos Brigádomba, akkor MMKK mindenről tájékoztatlak.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 23:20:03

@MegLepke: szevaszka! :) itt voltam ám eddig is, de mire elolvastam mindent, amit ma termeltetek, hallodhülyevagy, sosenem csinálok ilyet többet :) hülyék vagytok!

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:20:28

@MegLepke: de van meg hely a hatosodban? Hanyan vagytok?
vagy mar csak a kilencedik lehetek?

Hannibal22 2011.01.24. 23:21:44

@MegLepke: hallod tesó,vigyázz azért nehogy a verseidebe is bekerüljön egy-egy faszom esetleg köcsögláda:) Ne szokj rá:)

redhaven 2011.01.24. 23:23:09

@MegLepke: lehet a teste kígyó,de ilyen táncevalarepkaszmákomnál lássunk már valami átszellemülést,olyanvolt az arca mint egy halotti maszk.
Évát súlyos sunázásoknak kell alávetnimert kész van.

tizenot 2011.01.24. 23:26:45

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: @MegLepke:
@gidabiga:
Kösztök kilenceskék, sikerült bejutnom a gyönyörök kertjébe, most csámcsogok az adatokon :S

MegLepke 2011.01.24. 23:28:25

@canzone: :) sajna most itt (is) élek, de ezt nem itt vezetném le. Szóval hozzájárultam keményen a kommentek számához, na.:)

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: eddig ketten vagyunk, beférsz.:)

@hannibal22-73: oda SSKK, az egy másik műfaj. Akármilyen hihetetlen - tudok disztingválni (no meg ilyen kifejezéseket:D)

@redhaven: ezzel egyetértek.:)

gibson 2011.01.24. 23:31:49

@tizenot: honnan szerezted "A TÁBLÁZAT"-odat???

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 23:32:50

@MegLepke: hülye vagy, láttam hogy átvetted az irányítást, termelted a kommenteket rendesen, ahogy illik :) addig offolgatsz, míg rád szólnak :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:33:03

@tizenot: 9-es? ENNYIT EREK? legalabb kettes vagyok. Az AIDS teszt eredmenyet a C5 cellaba kernem, a bankkartyad szamat a C7-be, es ne felejtsd el pls a haromjegyu hogyishivjak kodot sem, hogy tudjak vele fizetni.
:)
egyebkent szivesen.

gidabiga 2011.01.24. 23:33:30

@redhaven:

ő már úgy született, öregen, halotti maszkkal az arcán :)

MegLepke 2011.01.24. 23:35:30

@canzone: igen...:D

@gidabiga: ebben van valami.:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:36:02

@MegLepke: szuper. Holnap este jovok gyulni.

Off: valaki ket mondatban el tudja mondani, h mi tortent Moszkvaban? Ha kimegyek a hogyvoltbol mas weboldalra, az eletben nem enged vissza a telom ide. Hallottam, h valami robbantas volt.:(

gidabiga 2011.01.24. 23:38:22

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
állítólag öngyilkos merénylő, a fejét már megtalálták, 34 halott, 168 sérült

gidabiga 2011.01.24. 23:40:39

viszont lassan én is alszom, jóéjt mindenkinek! :D

tizenot 2011.01.24. 23:43:29

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Bankkártyaszám??? Balekosznak nézel? Én erzsi vagyok a szexipari munkás, úgyhogy mindhárom pozitív :DDDDD

Na erzsi L a paplan alá, csak akkor keltsetek fel, ha gigit bántják :D
ÉS NE CSOSZOGJATOK AMÍG ALSZOM!

gidabiga 2011.01.24. 23:46:27

még egyet:
a 23:35:03 -as hsz-t olvassátok el, kíváncsi vagyok, ti láttatok-e ebből valamit.
én nem, de annyira nem is figyeltem.
( én is úgy kaptam, nem saját kútfő :D )
comment.blog.hu/2011/01/24/vv_szandika_kiborult?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 23:52:40

@tizenot: akkor jo ejt Erzso, pusszantas.Gigit nem bantjak, mer' messze van, es messzirol jott ember elmehet a vi...
Vagy hogy is van.:)

skacok,megyek a nyugiszobaba, viszonthallas! Holnap folyt kov. Pöszö

Kekec1 2011.01.24. 23:52:44

újra meg újra bevágják a holnapi beharangozót, és most így sokadjára feltűnt milyen jól van vágva. A társalgás bent kezdődik a hálóban, Béci kérdez, majd bevágják Alekoszt amint továbbpasszolja a kérdést Évának, majd Éva válasza, de ez már kint van a kanapén :) most vagy térugrók, vagy remélem, hogy leadják az egészet, mert ez így mégse annyira az, aminek elsőre tűnt..

zaharah 2011.01.24. 23:53:22

Szegény Szandált egész megsajnáltam.
Valóban hatásvadász volt az összefoglalóban a dolog, és szerintem eléggé megvágták a történteket...

MegLepke 2011.01.24. 23:58:26

@gidabiga: erről a velveten is magyaráz valaki, hogy mindenki mintha egy valakit nézne, aztán Béci még közelebbről is megnézi. Bár lehet, a két kommentelő egy és ugyanaz. No, nekem mindegy egyébként, én rég úgy nézem ezt, mintha Anyátok Közt lenne...

Lanois 2011.01.25. 00:02:12

@vörös áfonya: Letelt az 1 nap, Hogy döntöttél?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 00:14:29

@gidabiga: hülye vagyok, de megnéztem újra. szandi üvöltözését nem értem, rá is keverték a zenét, de tény, hogy néznek egy irányba, amikor pedig már az asztalnál nyugtatják Szandit, akkor tényleg elhangzik a háttérben a virágöntözős párbeszéd

MegLepke 2011.01.25. 00:32:42

@canzone: lásd én kommentemet is erről. Volt ott valami...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 00:44:48

@MegLepke: hülyevagy, pont a te kommented miatt néztem meg újra :)

MegLepke 2011.01.25. 00:54:53

@canzone: hátbazmeg, mer' lelki társam vagy, azér':)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 00:58:07

@MegLepke: hülyevagy, szinte bármit megtennék, amit mondasz :)

MegLepke 2011.01.25. 01:03:09

@hannibal22-73: @canzone: no mer' este van, oszt Kiki (Első Emeletből) már nyugalomba' van.:D <3 nektek.:)

Noh, akkor canzone aztat mondom neked: kapd meg azt, amit a legjobban szeretnél! megteszed?:)

MegLepke 2011.01.25. 01:07:33

@hannibal22-73: jah, neked írtam privi üzenetet csúnya beszéd ügyben, mer'hogy itten leoltottál.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:08:12

hogy a viharba ne, úgy legyen! :) neked is hasonlókat "parancsolok"
lávláv

Hannibal22 2011.01.25. 01:19:18

@MegLepke: Válaszoltam és hallodhülyevagy,nem oltottalak le:)

MegLepke 2011.01.25. 01:22:46

@canzone: <3:)

@hannibal22-73: jóvanjóvanna!:) Hiába olvastalak sokat benneteket, ki kell még ismernem, ki hogy viszonyul hozzám.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:29:19

a "hiteles" forrás:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/osszeomlott-szandika-2042265/

szeretnék belelátni Rubin bácsi fejébe. a többit le se merem írni, mert lassan jönnek értem, és elhallgattatnak

Hannibal22 2011.01.25. 01:35:11

@MegLepke: Alapjáraton is éjjeli lepke vagy?

MegLepke 2011.01.25. 01:36:21

@canzone: Ühümmm... Szerintem itt emberkísérlettel állunk szemben. Direkt figyelték, hogy a semmittevés és a max. luxus (külvilágtól elzárva) mit hoz ki az emberekből. Többet én se merek leírni...

MegLepke 2011.01.25. 01:37:36

@hannibal22-73: Az. Ha dolgozom, akkor éjfélig fent vagyok. Most viszont ez nem áll fent...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:43:04

@MegLepke: még ezt is ajánlanám, aztán tényleg elhúzok:
egy Blikk képgalériából több derül ki, mint egy RTL-es összegfoglalóból??

www.blikk.hu/galeria/Valo_vilag_0124

MegLepke 2011.01.25. 01:46:20

@canzone: Kolosi ennyire hülyének néz mindenkit. ennyi...

Hannibal22 2011.01.25. 01:46:28

@canzone: Megcsinálok mindent, kinyalom, szervírozok, de ilyen nincs,hallod:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:47:43

@MegLepke: de ennyire, basszus?? alsó hangon is mélységesen fel vagyok háborodva

@hannibal22-73: nincs :)

Hannibal22 2011.01.25. 01:48:03

@hannibal22-73: mármint, hogy kelléknek,bábúnak nézz:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:49:05

@hannibal22-73: értelek én, tesó :) értek mindent, belemásztam a fejedbe, mint a többiek a filmben :)

Hannibal22 2011.01.25. 01:49:13

@canzone: A cikket effektíve leszartam,nem arra reagáltam,érted:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:50:57

@hannibal22-73: tudom:) megyek aludni, mert holnap/ma nem tudlak felkészíteni a párbajra, ha nem alszom ki magam :)

Hannibal22 2011.01.25. 01:52:08

@canzone: függő vagy hallod, aludni készülsz de előtte még átrágod magad a blikken:))

MegLepke 2011.01.25. 01:52:41

@canzone: akkor jó éjt! aludj fényben!:D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.25. 01:55:03

@hannibal22-73: felizgatott a téma :) a véres arcod látányától se lennének szebb álmaim, mint a blikktől lesznek :P

@MegLepke: jóéjt! fényben aludni? hallod, azt csak inni szoktam :)

MegLepke 2011.01.25. 01:57:02

@canzone: Mondjam, hogy aludj brében?:D

MegLepke 2011.01.25. 02:09:13

Nah, jóccaka minden utánam betévedőnek és jó reggelt az első x kommentelőnek. Igen, direkt nem határozom meg a számot.:D

zöldszemű álomkóros 2011.01.25. 05:45:57

@MegLepke: Eccóval első valék ?Hol? Ja hogy itt.Most jöttem a picológustól a vella szétzilált. De már oké.Meg nincs meg a lelkitársam.Se.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.25. 07:36:09

Halló, hova lett mindenki? 5 és fél órája mindössze egy hozzászólás, pedig féyes nappal van! Azt lehet tudni hogy mi volt a villában? Aki idegösszeroppan az hazamegy, vagy mi? Gondolom nem játszik tovább ha nem bírja.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.25. 08:13:02

@Yooha: Nem, az idegösszeroppanás nem vezet haza, látod, még én is itt vagyok. Ki kellett volna aludnom magam, hogy lélekben már a párbajra készüljek, ehelyett mindenütt fény volt, így nem lehet aludni, faszombamár. Megyek is sminkelni meg hajat izgatni.

gidabiga 2011.01.25. 08:15:33

jóreggelt! :D

@bévé:

ezt valamiért nem tudom megnézni :(
valami silverlight.exe-t akar velem telepíttetni.
az micsoda? :DDD

zaharah 2011.01.25. 08:31:06

Reggelt!

Repesve várom a tegnap este összefoglalóját Hajni-stílusban. :)))

Friedmann Juci 2011.01.25. 08:38:58

unnaturálisan jóreggelt mindenkinek!

van-e szándék 2011.01.25. 08:40:44

jóreeeeeegelt hogyvoltlakóóóóók! :)

avato 2011.01.25. 09:17:23

sziasztok, Olivér ami dumát lenyomott a kihívás v mi után, hogy két perc, figyeljetek, amit az elmúlt két hétben láttatok, az átverés, megvezetés volt, én ötletem, stb., na, ilyen nem is volt. Vagy Ti láttátok ezt? Mikor volt az, hogy az Olivér a négyeket összegyűjtötte, hogy na most akkor ... mit is akart mekegni, mit csináltak a két hét alatt? Mi volt a konspirációja? Semmi, nem is volt ilyen. Vagy ha mégis, akkor az RTL a legnagyobb szemét, mert ezt egyszer se adták le. Mármint hogy Olivér most kitalálta, hogy mi most a következő két hétben... stb.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.25. 09:19:58

@avato: Ez nekem sem tűnt fel, hogy mi volt a nagy átverés. Éva kedves volt, vagy mi?

avato 2011.01.25. 09:20:20

Ja, igen, bocsi, most újra elkezdtem olvasni a tegnapi öf elejét, Hajni is ugyanezt írja, hogy a Liluval is ez a baj, hogy ő mondja meg, mit láttunk, mármint az Olivér félmondatait, hogy lesi, ki mit reagál. Újra csak az RTL-t ócsárolnám egy kicsit, ezekből miért nem mutattak folyamatosan semmit, tényleg miért a Lilu beszéli belénk egy idő után, hogy Olivér eddig ezt és ezt tette? Mutatták volna akkor ennek a jóembernek a cselekedeteit meg a ...szom elejtett félmondatait.

avato 2011.01.25. 09:22:18

@Yooha: Köszi, még csak az se, hogy É. kedves lett volna. ilyen se volt, föltűnt volna. :)

Darcylla 2011.01.25. 09:36:31

@avato: én egy reggeli "élőben" hallottam, amikor Olivér kiadta a direktívákat, ez volt az a jelenet, amit olyan hangos zenével adtak le az összefoglalóban, hogy nem lehetett érteni.
A lényege az volt, hogy minél több emberrel hitessék el, hogy őt viszi ki Alek párbajozni, az sem baj, ha véletlenül kiforogja a szó, hogy x és y is esélyes, mert az is generálhatja a feszültséget. De a szenzációs Hatos (akkor még nem voltak azok) nem beszélt egymással. Alekosznak mégiscsak vannak villanásai, saját magukra is haragudhattak Laciék, hogy palira vették őket.

Darcylla 2011.01.25. 09:43:46

Párdony, reggel nem lehetett, akkor még nem bírnak beszélni:))

vörös áfonya 2011.01.25. 09:49:11

Jó reggelt minden kedves kommentelőnek!

Lanois 2011.01.25. 09:52:57

@gidabiga: Hallod lehet, hogy valóban ez történt. Emlékszem még régebben beszélt Szandál valakiről a kinti vvdolgozók közül, aki be szokott jönni, és néha beszól a Szandálnak. És ekkor mondta, hogy ha mégegyszer beszól, akkor ő szét fogja baszni, vagy valami hasonló. Pontosan nem emlékszem mit mondott, de lehet, hogy ez a szemét virágöntőző volt a kiborulásának az oka. Dehát egy kis sírástól mindenki megkönnyebbül, ahogy ezt Lilutól megtudhattuk. Köszi Lilu.

vörös áfonya 2011.01.25. 09:54:31

@Lanois: Ez az egész olyan unnaturális.Semleges leszek,és amíg ti itt Ötösfogatoztok,addig főzök egy kis pálinkát lekvárból.
De szerintem még jó is,hogy így időben szólok és akkor nincs belőle balhé.

Nándusz 2011.01.25. 09:59:08

Ma ez a pszichopata Zsófi biztosan egész nap idegelni fogja ezt a naiv(a) Alekoszt!

vörös áfonya 2011.01.25. 09:59:41

@gidabiga: Én csak az időrendiséget nem értem még mindig,mert a cikkek szerint szombaton volt ez a kiborulása Szandikának,namost azt a hétfői adásban adták le,ami elvileg a vasárnapi nap összefoglalója.
Akkor az egész hétfő esti összefoglaló még a szombatot dolgozta fel?Vagy 2 napig ugyanabban a ruhában voltak?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:00:24

@Lanois:
Mi van, már hármas vagy, te kis kilences?!
Amúgy a viráglocsoló valószínűsíthető, azóta nyilván kibaszták, hogy a munkanélküliek táborát erősítse.
Kivi vagyok, mi torténik most, hogy visszanyalt a fagyi.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:02:30

@Lanois:
Mi van, már hármas vagy, te kis kilences?!
Amúgy a viráglocsoló valószínűsíthető, azóta nyilván kibaszták, hogy a munkanélküliek táborát erősítse.
Kivi vagyok, mi torténik most, hogy visszanyalt a fagyi.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:03:09

Na, látom legalább a blogmociban továbbra is megbízhatunk! :))

fran7 2011.01.25. 10:07:25

Lassan átmegy a VV egy túlélési stratégia oktatófilmbe.
Zsófi módszere a belassultság: egy órán át lábosból enni
Gombi: Jól vagyok éneklése, illetve kimaradni mindenből. Erős kinti családi kontroll.
Béci, Gigi. családi kapaszkodás, takarítás.
Anikó: rajongás, majd pofára esés, de el van ezzel egy ideig.
Erzsy: Érzelmek Gigi felé. Nem valós, nem tartós, de mégis valami van. Illuzió inkább.
Oli: ananász, kép, Enikő utáni sírás, kitalált manipulációs feladatok, stb.
Alekosz: pszichopata, de biztonsági őrként ismerős számára az ingerszegénység. Illetve sikertelen nőzések. Ő jól érzi magát itt.
Évi: cigi, pia, csak úgy ne maradjon.
Laci. örül a bennlétnek, mert addig se kell szembe néznie kinti életével, cégeinek dolgaival. Halogatás
Szandika: Ő nem igazán találta ki, ezért borult ki annyira. Amúgy szóharc és közönségesség, de nem elég.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.25. 10:12:53

@vörös áfonya:
A VV napló szerint is hétfőn történt a kiborulás, ami már most erősen sántít. De megoldják majd valahogy, nem félek, a locsolós emberről se fogunk hallani, na mibe?

van-e szándék 2011.01.25. 10:19:20

nem ismerem a szereplőkkel aláíratott szabályzatot, de csodálkoznék, ha a törés-zúzásért alapból nem járna kizárás.. kivéve persze a Gyevi bíró lányát..

vörös áfonya 2011.01.25. 10:20:23

@LadyCarambole: Baltás gyilkos,whiskey-s rabló,locsolós ember,mi jöhet még?

Lanois 2011.01.25. 10:22:36

@LadyCarambole: Hülye vagy? Haladok a korral.:) Annyira gáz, hogy sosincs élő mostmár, hogy az mérhetetlenül kínos.

Lanois 2011.01.25. 10:24:19

@vörös áfonya: Áfonyalekvárból? Mmmmm. Fincsi lesz.:)

gidabiga 2011.01.25. 10:41:56

@vörös áfonya:

azt sajnos én sem, mivel élő nincs, ráadásul én csak az összefoglaló videókat látom, a műsort a tévében nem.

natoth 2011.01.25. 10:43:46

@vörös áfonya:
nálunk a férjem szokta locsolni a növényeket, most akkor kezdjek el gyanakodni?

kérődzőgiliszta 2011.01.25. 11:24:40

@natoth: Ha nem hagyja otthon a locsolóját, akkor azért nekem gyanús lenne!

bévé 2011.01.25. 13:19:02

@gidabiga: nemtom, de nekem is kérte ma, eddig nem. telepítettem, és így meg megy. :)
süti beállítások módosítása