Hogy volt?

VV4 - 4X38

2011. január 22. 10:45 - Hódos Hajnalka

A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz szerint Zsófi nem ütne, belőle nem lehet izgalmas párbajt csinálni. Csak az a baj, ha visszajövök, akkor itt lesz és idegesíteni fog. Ha az a nőszemélyzet itt lesz, igencsak zavaró hatással lesz az idegrendszeremre. Az utóbbi időben szándékosan provokál! Bécit és Gigit viszont elvethetjük. Na bazmeg, akkor következő alkalommal mehetek ki, puffog Éva. Te most magad miatt aggódsz, vagy miattam?

A Klán negyedik tagjának idegeit Anikó tupírozza a hálószobában. Évának van egy szarkavaró stílusa, ő ilyen, ez van. Tudod mit mondott a veszekedésünk után? Azt, hogy ezzel a lánnyal költözzek össze? De ha ezt visszamondod, összeverlek. És egyet kérdezek: miért nincs kinn igazi barátnője, hm? Anikó a riportszobában bevallja, arra ment ki a játék, hogy kiderítse, mennyire bízhat Szandikában és egy kicsit szét akarta robbantani a Négyest. Gonosz vagyok, mosolyog a kamerába. Szandi háborog. Védtem az Évát és ennek ellenére ugyanúgy ugat a hátam mögött! Egyedül fog maradni, mint az ujjam! Szandika csatlakozik a Klán többi tagjához, gyere, körvonalazódott egy döntés. Mi van, felidegesítetted magad? Nem, nem, csak kettős érzelmeim vannak. Alekosz, hagyjál már, nem veled kapcsolatban, a négyesünk vezérel. Olivér nagyot csalódott Évában, még mindig nem az egyenes úton jár, hanem a girbegurba ösvényt tapossa. Éva önző. Szandika bólogat. Ebből a kibaszott párbajból is csak azt nézi, hogy tudna ő jól kijönni, hogy neki eggyel kevesebb riválisa legyen!

A Villalakók a hierarchiának megfelelő öltözéket kapnak. Anikó nem zsákot akart, ő ezt nem veszi fel. Aztán mégis. Olivér és Alekosz teljes sminkben büntetnek, Szandikának nagyon jól áll a paróka, Olivér nevet is ad neki, Madame Pornoá. Szandikának nagyon tetszik a neve, mert olyan Szandis. Kicsit hiányolom a kezekből a tetűkaparót meg a hordozható árnyékszéket a nappali sarkából. Laci az első éjszaka jogával húzza Zsófit, aki inkább a halált választja, mint egy kis ungibungit. Jó, legyen halál, de előtte egy kis ungibungi. Az Uraságok kiszolgáltatják magukat az asztalnál, kérek egy szénsavas ásványvizet! Megfelel, ha szájjal nyitom ki, kérdez vissza Szandika. Béci teljesen átszellemült a beöltözés miatt, a Szolganépet semmibe se vette, rájuk se nézett. Alekosz a középkori fülledt erotika jegyében rákíván Szandikára, simogatja a combját, a lány rászól a bámészkodó Gombira, mi van Gombár Úr? Parasztok ne nézzenek! Olivérhez, aki most éppen Brácsoá, verseket írnak a Középosztály és a Pórnép tagjai, a versek jók, de az igazi meglepetést Alekosz okozza, aki bejelenti, hogy ő maga Napóleon. Vissza a Lipótot, izibe!

Az osztályharc fokozódik, a középkori gyorsétteremben levest kell enni kiskanállal, rizst kötőtűvel és kukoricát úgy, hogy csak szájjal érhetnek hozzá. Éva többször szabályt szeg, de csak megfordítottam! Alekosz feladja a versenyt, mert ő rosszul lesz attól, ha valaki mellette tuszkolja, erőlteti az ételt. Szandika rémisztő, az egész szája tele van rizzsel, néhány szem ki is potyog, borzasztó, pedig holnap rizottót akartam ebédre. A következő feladat célba dobás egy szőrös labdával, konzervdobozokra. Szandika halálosan béna, elismeri, hiába céloz, neki máshova húz a keze. De ennyire? Lovagi torna következik, üljetek lóhátra és próbáljátok az ellenfelet letaszítani. Éva lova Jerzsi, Lacié Gombi lesz. Jerzsi azt tanácsolja Évának, hogy csiklandozza meg Gombit, Alekosz azt, hogy fogja meg Laci lábát, emelje fel és borítsa le a lóról. Laci taktikája a kifárasztáson alapul. A lovagok összecsapnak, Jerzsi fürgébb paripa, mint Gombi. Éva próbálkozik az Alekosz által javasolt borítással, sikertelenül, mi viszont megtudjuk, hogy Éva tangabugyit visel és valószínűleg aznap borotválkozhatott. Éva lezuhan, Jerzsi fájdalmasan nyerít.

Én is, mert a játéknak vége és megint a Klán eszmecseréjét hallgatjuk. Alekosz szerint az lenne Zsófinak a nagy érvágás, ha kivinné Anikót és visszajönne. Húúú! Ezen gondolkodtam egész nap. Ez egy gerilla akció lenne! Elvennél tőle valamit, amit fontosnak tart, és utána nézném, ahogy szenved. Szandi szerint ez undorító. De mi benne az? Az eljárás, az. Zsófi nyűgös, hol van már a királylány? Az dobná fel, ha rajta lenne a másik zöld kendő. Mindjárt össze is pakol és kiül a raktár elé. Annyira félek, hogy nem visz ki, nem tudod elhinni, Laci, hogy mennyire ki akarok menni! Na, kezdődik. Mindjárt ez is ki akar mászni a kupolán, csak a köntöst nehogy benn felejtse a Villában! Zsófi mindent megtesz annak érdekében, hogy Alekosz őt hívja párbajra, ha kell, a fogkeféjével fog vécét pucolni. Nem kellene ilyen drasztikusnak lenni Zsófi. Szerintem untig elég, ha ebédkor mellé ülsz.

A Villalakók koronázzák meg az estét egy felséges vacsorával. A Szolganép nem vehet részt a lakomában, ők az estét a nyugiszobában és a mosókonyhában töltik. Szandika sopánkodik, hát itt nem lehet fogyókúrázni! Éva elcserélné a tálat a konyakért, aztán cseppre kiméri a bort. Neki pia kell, nem kaja. Béci kiakad, Éva megitta a rabszolganépnek járó bort. Igen, Éva megitta, mert tudta, hogy a Gigiék úgyse fognak inni. Olivér is háborog, hogyan lehet, hogy elfogyott a konyak, mikor az Uralkodók nem ittak? Hát hogy? Gigi költői kérdése hasít a levegőbe, ez nem alkoholizmus? Éva ennyit ivott, mutatja, esküszöm. Na jó, egy kicsit spicces lett, hihi. Nem kicsit, nagyon. Még Gigivel is szóba áll, pozitívumokról és negatívumokról beszélgetnek. Gigi szerint kinn barátok is lehetnének, csakhogy. Szandika és Olivér veszett játszadozásba kezd, verekszenek, összefújkálják egymást tejszínhabbal, gyümölcsökkel dobálóznak. Szandi visít, Olivér hurutosan röhög. Laci a hálóban morog, ahogy van egy kis pia, abban a pillanatban állat módjára viselkedünk. Akkor játsszunk vérre, legyen pszichés terror. Ő átmegy agresszívbe. Majd meglátjuk, hogy viselik az új Lázár Lacit. Hatvan nap után eljött a pillanat, mikor elég volt. Juj.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Meglepetés! Mme Chauchat és szédült nőszemély/forza 1000 komment ötlete nyomán, viola narvilly és Nyuladék áldozatos munkájával elkészült a hh-vv kommentelőinek adatlapja. Rendkívül fontos információk, hasznos tudnivalók, őszinte válaszok. Ehun, ni. 

FIGYELEM! Aki szeretné kitölteni a táblázatot, vagy kiegészíteni azt, violával vegye fel a kapcsolatot. 

Címkék: vv4
1572 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2011.01.22. 11:23:27

Azért Éva nagyon keményen nyomja, ha valóbaan megivott 1 üveg konyakot (szinte magába' ogye) plussz még a saját, és a szolgások borát.. nem vágom tényleg. Nekem nem tűnik reálisnak. Az meg végképp nem, hogy hogy az Istenbe bírja illegetni-billegetni magát a tükör előtt folyamatosan. Még a hülye parókáját is egyfolytában turkálja, vagy lehet annyira készen volt, hogy fel sem tűnt neki, hogy az nem a saját haja :)
Hajnikám, ma én is rizottót akartam volt készíteni...! Telepatika!

christaylor 2011.01.22. 11:27:17

Köszönjük mindhármuknak az önfeláldozó munkát! Megszavazok nekik a tordasi találkozón egy öltáncot a csipendél fiútól.

A nagy hoho 2011.01.22. 11:30:53

Ha már a tisztelt szerzőt Hajnalkának hívják, akkor mi ez a háromnegyed tízes kezdés? :-)

christaylor 2011.01.22. 11:32:25

Én fetrengve röhögök az új táblázaton! :D

viola narvilly 2011.01.22. 11:37:05

@ritus_:
Ehhez képest a tegnap du-i vv műsorban ott voltak, s ott azt mondták, hogy most minden rendben.

@christaylor:
Ezért volt letiltva a hozzáférés, ezen ügyködtünk Hajnival :)

Hajnalkám drága, ez a poszt is isteni lett, csak kicsit zavar, hogy a hátamon lévő kobratetoválásról ezentúl mindig Alekosz fog eszembe jutni.

Darcylla 2011.01.22. 11:37:56

"Nem kellene ilyen drasztikusnak lenni Zsófi. Szerintem untig elég, ha ebédkor mellé ülsz." - nekem ma ez a legjobb:D Az epres labelló a drogériában is nagyon ült, fájdalom ez a liba:)

lehet még jelentkezni a táblázat kitöltésére?

viola narvilly 2011.01.22. 11:39:01

@Darcylla:
Persze, nekem küldd üzenetben a válaszaidat.

Dr.Ideges 2011.01.22. 11:44:33

... nekem rövidesen elkészül a kakaspörci, "anyway", Alekosz egy puha pöcs, ha nem a Bécit viszi meccselni.
Ha visszajönne, valszeg megnyeri a játékot - az összefoglalóban egyre többet szerepel ez a bécigyerek, egyre jobban nyomja öt a csatorna, eztán csak erősödhet. Alek meg már sok újat nem tud mutatni.

Sheeva 2011.01.22. 11:48:57

Nagyon köszönöm az új gyors poszt meg a szépséges táblázat! Mindig tudtam, hogy Ti vagytok a lelki társam! :)
A Kobratestű kifejezés szerintem mehet a Világörökségbe! :D

natoth 2011.01.22. 11:51:28

"nem fogtam meg, csak megfordítottam" - ez a nő sskk nem képes beismerni, hogy másnak is lehet igaza rajta kívül

köszi mindenkinek a táblázatot, készítést, töltést, szerkesztést, publikálást - imádok bennetek mindent :)

ilovecooking 2011.01.22. 11:51:35

Csak az én agyamat b*ssza, h barokk jelmezben parádéznak és következetesen (még Lilu is) középkorról hadoválnak? De a csúcs az volt, mikor Éva bejelentette az új jelmezben, h ő maga lesz Marie Antoanette, de Oli leintette, pedig hogy beletrafált! Egy elkényeztetett kis nő, aki mindenkit addig idegesített, míg le nem csapták a fejét...;-D

Sheeva 2011.01.22. 11:53:02

@ritus_: és ez most aktuálisabb a tegnap délutáni Nekedvalónál, mikor épp arról ment a fáma, hogy kibékültek és még a rontást is levették a... khm... na jó, megpróbálom leírni: szerelm... szerelrelelmük... szerszer.. na, arról?

Rozita 2011.01.22. 11:53:24

Kinek van csupán nyolc osztálya a villában? Zsuzsi, Szandika eddig a sorban. Bécitől hallottam egy olyat, hogy nemrég tette le levelezőn és elég nehéz volt, Jerzsi most csinálja, Éva a Bár-os bemutatkozójában még a Corvinusra járt, Alekoszból azért kinézek egy érettségit.

viola narvilly 2011.01.22. 11:54:21

Ha még egyszer táblázatot akarnék csinálni, dobáljatok meg naranccsal!

@Sheeva:
Jól láttam, hogy az a károgó vénasszony belevágott a hajába zsuzsinak? Csak félfüllel voltam a tv-n.

ritus_ 2011.01.22. 11:54:26

@Sheeva: LOL, még rontáslevétel is volt?

christaylor 2011.01.22. 11:56:37

@ritus_: ja, seprűvel ütötték őket.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 11:57:58

először is, még a posztot el se olvastam, de a táblázat már megint nagyot üt! :) ti mind-mind hülyék vagytok, szeretés van nagyon! :)
köszi a tisztelőknek, ma az ő kedvükért lesz hagymás bab az ebéd, és hálám jeléül elintéztem, hogy szépen essen a hó is :)

Sheeva 2011.01.22. 11:58:35

@viola narvilly: én is inkább itt voltam, csak háttérzajnak ment a tévé... fodrászolást nem láttam jól...

Sheeva 2011.01.22. 11:59:24

@christaylor: egyeseket én is úúúgy ütnék seprűvel... hehe, most megvan a jogcímem!

Sheeva 2011.01.22. 12:00:48

@canzone: a hagymásbab jöhet, de nem lehetne, hogy itt pont ne essen a hó? lécci, alszom Veled a nyugiszobában meg neked adom a pácsó adagom is, csak itt ne essen!

christaylor 2011.01.22. 12:01:43

@canzone: felétek hó van, flanker azt írta, hogy náluk MEGINT napsütésesnek indul a nap, nálunk meg nem látni az eget se, de különben tűrhető.

Megvárom a másik jómadarat, aztán lesz itt csikágó, ahogy kívántátok! :)

zoxó 2011.01.22. 12:03:03

Nálunk is süt a nap, de a szomszédban már esik.

ritus_ 2011.01.22. 12:03:08

@christaylor: basszus, hogy ezt nem láttam...

2011.01.22. 12:04:15

@ilovecooking: nekem inkább rokokó, ami túlburjánzott barokk, viszont középkori. Egyszóval mind Lilunak, mind neked mind nekem igazam van. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 12:04:27

tisztelők alatt viola narvilly-t és Nyuladékot értettem, rájöttem, hogy kétértelmű voltam már megint :)szóval: a lelkes munkások :D

@zoxó: itt délen, a napfény városában pl
@Sheeva: na jó, bevarratom a paplant Holle anyóval,de csak feletted

MegLepke 2011.01.22. 12:04:40

ÚrisTN!Nagyon nevettem a táblázaton, köszi csajok! Cserébe a mai borotokat nem iszom meg.:)

Szandika rizsevése nálam is csúcspont volt. Én azt döntöttem el, hogy SSKK nem eszem többé rizst. "Alekosz rákíván Szandikára":DDDDD Teccett a poszt! És nagyon várom az új Lázár Lacit.

AnnaKarenina 2011.01.22. 12:05:35

Az ivással kapcsolatban teszek ide egy (szakmai:) blog hivatkozást, ami érdekes: latensiszakos.blog.hu/2011/01/19/ki_a_villa_alkesze

Érdekes volt Olivér véleménye a kiválasztásról azzal, hogy egyik testvért sem javasolja Alekosznak, holott a "szétbontás" ötlete már megszületett, logika is van benne, így az az érzésem, hogy erősebbnek tartja őket Alekosznál. Éva ezúttal siralmasan eccerű és azonnal lelepleződő taktikát választott.
Amit nem értettem: Anikó valós infót adott-e tovább Szandikának Éváról, vagy nem? Miért költözne össze Szandika és Éva kint? És hova költöznének, Sanyihoz?
Zsófi Kund Abigélos őrülési jelenetei váratlanul értek, pedig az ő Bárczi Benője nem, hogy nem öli meg magát miatta, hanem nagy valószínűséggel kiviszi és ott is hagyja.
Pedig Alekosz bárkit vihetne, visszajönne, mert ő a műsor motorja.

natoth 2011.01.22. 12:05:53

@canzone:
lesz krumplis hal is?

egyébként nekem most van egy olyan érzésem, hogy Alekosz Jerzsit viszi ki.

zoxó 2011.01.22. 12:06:17

@beebeer: rokokó 1700-as évek, messze nem középkori. :))

tgrs 2011.01.22. 12:06:23

De én miért nem tudom megnyitni? Pedig művelt vagyok. Engem itt zárt falak fogadnak.

tgrs 2011.01.22. 12:07:28

@AnnaKarenina: Csak azt nem értem, miért hiszik ők benn, hogy Gigi olyan erős, hogy kiejtené Alekoszt?

viola narvilly 2011.01.22. 12:08:25

@canzone:
Ja, az alja szolganép, mi? :)))

ilovecooking 2011.01.22. 12:08:52

@beebeer: már bocs, de akár 1492-től, akár 1640-től számolod a középkor végét, a 17. vége, 18. század már akkor is újkor (felvilágosodás stb...)

christaylor 2011.01.22. 12:09:00

@MegLepke: mivel már megittad tegnap. a mait is.

Az új Lázár Laci a régi lesz,mert az elején is így kezdte a villalétet,hogy szigorú volt meg félelmetes.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 12:09:34

akkora hóesés azért itt sincs, szállingózik, de már kezd megmaradni. abba is hagyom az időjárás-jelentést, naaa

@christaylor: narancsot meg üveget ne dobáljál majd felém, lécccci, akármekkora csikágó is lesz, jóóóó? én a lelki testvéred vagyok, emlékszel ugye?? kiskutyaszemekkel meredek rád :)

@natoth: perszemár, nem kívánságműsor ez,pórnépnek csak egyféle kaja jut, örülj neki, hogy nem raktam bele páccsót

Sheeva 2011.01.22. 12:10:02

@tgrs: arra gondolnak, hogy Béci támogatói is Gigire szavaznának. szerintem.

viola narvilly 2011.01.22. 12:10:05

Ja, amúgy az éjszakai jómadaraknak üzenem, hogy nem volt háztartási szeksz, mert nem is találkoztam tegnap azzal, akivel lehetett volna :)

Friedmann Juci 2011.01.22. 12:10:59

ma már tuti felveszem, különben zsinórban a harmadikat hagyom ki.
kár, hogy alekosz nem viheti ki évát.

2011.01.22. 12:12:35

@zoxó: basszus, ezt benéztem! :(( Most megyek, hamut szórok a fejemre és közben Amerika felfedezésének dátumát mantrázom előre-hátra billegve.
Még a századot sem találtam el, látjátok milyen könnyű tévedni?

christaylor 2011.01.22. 12:13:21

@canzone: hát figyelj, sorozatgyilkosos sorozatot nézek éppen, ez nem túl kedvező előjel.

meglássuk mi lesz! ha jut nekem is a hagymás baból, akkor tárgyalhatunk.

Friedmann Juci 2011.01.22. 12:13:47

(ha a plusz kérdésekre szeretnék válaszolni..... azt miként is?)

2011.01.22. 12:14:13

@ilovecooking: Mea culpa, mea maxima culpa!
De a rokokó stimt!

AnnaKarenina 2011.01.22. 12:14:33

@tgrs: Gigi a jó lány, ott a párja, gondolom, ilyeneket vesznek számításba. Nem mellesleg ott van az a megfontolásuk, hogy Gigit valamelyik rivális lánynak kell kivinnie, amiben szintén van önzés, hiszen az először szóba jöhető fiú ellenfelekről bent is tudhatják, hogy gyengébbek náluk (Jerzy, Gombi).

natoth 2011.01.22. 12:14:52

@christaylor:
hallod, hülyevagyok, majdnem elfelejtettem. a tegnapi linzerért cserébe egy kis vaníliás kifli:
(((((

viola narvilly 2011.01.22. 12:15:33

@MegLepke:
Remélem neki se volt :D

Na elmegyek éccsanyához és éccsapához, majd délután leszek.
Jót ne halljak!

zoxó 2011.01.22. 12:16:34

@beebeer: 1492. október 12. Légy szíves csak pontosan:))).

christaylor 2011.01.22. 12:16:58

@natoth: te jófej vagy, hogy gondoltál rám!Nem véletlenül választottuk egymást lelki társnak.

Hú, jól megporcukroztad! De nem baj, így szeretem. :)
Köszi, fincsi!

.lll. 2011.01.22. 12:17:35

Alkesz a cirokfejűt viszi ki,kap vagy 73 százalékot,Ildikó pedig elszavalja az anyám tyúkját

christaylor 2011.01.22. 12:18:29

@MegLepke: nyugi, nem mondom el senkinek, mert tudom, hogy akkor összeversz.

Azt még nem is tudják, hogy én meg kiettem az összes meggyes Danonet a hűtőből.

natoth 2011.01.22. 12:18:41

ja, az meg milyenvoltmá, mikor a fél(?)részeg Éva odament Gigihez, hogy "Tudod, mit szeretek benned? Hogy olyan kis szolgalelkű vagy."
és Gigi nem ütötte meg, riszpekt.

ilovecooking 2011.01.22. 12:20:17

@beebeer: azért nem kell túlzásba vinni, a választ az eredeti kérdésre úgyis megkaptam (csak én vagyok olyan hülye, h ezen idegesítem magam...), na léptem.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 12:20:46

@tgrs: Lehet h azért nem tudod megnyitni, mert nincs kedvenc színed. Vannak értékeid egyáltalán? :D

christaylor 2011.01.22. 12:21:42

@Friedmann Juci: a tegnapi poszt utáni kommenteknél többször is bemásolták a plusz kérdéseket. azt kitöltöd, elküldöd violának, aki majd beilleszti a táblázatba. kikeresném neked, de marha lassú a net.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 12:23:14

@viola narvilly: te SSKK nem vagy többé szolganép, a munkádért cserébe azt csinálsz mától,ami jól esik :) DHSZ helyett szerkesztgetni, le a kalapom :D

@christaylor: fúúúúúú, annyi kaja van, hallod, még süti is lesz délután, naaaaa? :)

2011.01.22. 12:23:47

@zoxó: utolsó pillanatban jött az infó, már kelet felé fordítottam az ülőpárnát, térdelő helyzetben kezdtem a mantrának.
De kösz, jól jöhet még valami műveltségi vetélkedőben. :)

MegLepke 2011.01.22. 12:27:51

@christaylor: Dehogy verlek, még naranccsal sem dobálózom. Remélem, ma nem csak szikvizet kapunk.

christaylor 2011.01.22. 12:28:17

@canzone: jól van akkor. Hallod, amúgy téged nem is akartalak bántani, mert tudom, hogy nem te kavarod a szart idebent, hanem hannibál. Ő mozgatja a szálakat. Veled nem lesz csikágó, mert együtt kávézunk meg színházazunk, hát hogy? Bezzeg ő... Nézzen félre egy pillanatra, megiszom az összes borát, a fogkeféjével fogok vécét pucolni aztán meg kiviszem és úgy kint hagyom 79:21 ellenében, hogy csak na.

Milyen süti? :)

christaylor 2011.01.22. 12:29:02

@MegLepke: nem, jobb lesz. 3 napra elzárják a melegvizet.

(És tényleg.)

Szaffi B. 2011.01.22. 12:31:13

@natoth: Szerintem direkt volt. Ha Gigi kiesik a jókislány szerepből és leugatja, az jó Évának. Ha benyeli a szolgalelkűt, és alázkodik, az is jó Évának. Vagy megint túl sok tudatosságot feltételezek Éváról. :O
Hol a táblázat? Én is szeretnék vonyítani rajta...

Szaffi B. 2011.01.22. 12:34:39

Jóvan megvan benne a posztban hülye vagyok.

Augur 2011.01.22. 12:35:28

@viola narvilly: szia, küldtem neked privit, kérlek válaszolj nekem, köszi!

Friedmann Juci 2011.01.22. 12:38:39

vvvváááááá!!!!! úristNN!! most nézem a pálinkafőzést lekvárbóóóóóóól!!! bazzzmmmeg!!!

christaylor 2011.01.22. 12:38:51

@Augur: bocs, hogy belepofázok, de most elment a szüleihez és azt mondta du. lesz csak (vagy este?), csak azért mondom,hogy ha nem ír vissza órákig, akkor ne legyél majd ideges. :)

Szaffi B. 2011.01.22. 12:39:15

ROLI ÜSS! LOOOOOOOOL!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 12:39:34

"kobratestű' + "Szerintem untig elég, ha ebédkor mellé ülsz." hááááháááá :) imádlak, Hajni!

@christaylor: ugye? nekem kint is vannak igazi barátaim, szóval bennem bízhatsz :)
nemtom még, van liszt, tej, tojás, kakaópor, lekvár, pudingpor, sütőpor, valamit majdcsak összehozok :D

Scypio 2011.01.22. 12:40:56

Ma ezzel a fordított sorrenddel AffektZsófi tuti kiakasztja Alekoszt, szerintem ez beteszi neki a kaput és kiviszi.

Pedig stratégiailag jobb lenne a Rácztestvérek-Jerzsi trióból vinni valakit. Talán leginkább Gigit.

Anikó kezd ráérezni a játék ízére, ami feledtébb örvendetes. A nappalosokból ő a legjobb szerintem. Sőt, lehet hogy Alek is érzi eszt, ezért akarja csírájában elfojtani a lányt. Kíváncsi vagyok.

natoth 2011.01.22. 12:43:48

@canzone:
pácsó nincsen?
@Trollseprű 9:
lehet, hogy igazad van, ebbe így nem gondoltam bele

Augur 2011.01.22. 12:45:36

@christaylor: kösszépen! addig is lecsekkoltam a többieket a táblázatban. az a kérdésem, hogy a dolog szülőanyja, a doktornő hogyhogy nem szerepel benne?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 12:46:03

@natoth: csak löncshúskonzervben volt, azt meg mind az exnél hagytam :)

christaylor 2011.01.22. 12:48:43

@Augur: te, ez egy nagyon jó kérdés!

A válaszom pedig Mobil Józsi. Vagy nem is. 1918.

De tényleg, szerintem majd őt kellene megkérdezni erről.

K Tomoceusz 2011.01.22. 12:49:54

Nem tetszik se a poszt , se több komment . Évánkat többen próbálják alkesznek beállítani , ami olyan mint a fehér lovas királyfi jövetele , óriási tévedés .
Évánk titkos küldetése a napi két üveg bor és fél lityi tömény becsókolása , amit maradéktalanul teljesít . Én látom rajta , hogy nem is ízlik neki .

natoth 2011.01.22. 12:50:06

@Scypio:
a tegnapi ajánlóban mutatott vita alapján az is lehet, hogy Jerzsit viszi
szerintem
utalt rá előtte, hogy egy Alekosz-Zsófi párbaj szerinte nem "ütne", meg arról is beszélt, hogy Anikó kihívásával bosszút állhatna Zsófin. ebbe a gondolatmenetbe akkor az is beleférhet, hogy Jerzsi kihívásával bosszút állna Gigin

tgrs 2011.01.22. 12:52:43

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Még azt se tudjátok, mi a kedvenc színem. Se azt, hogy mit képviselek.

rexter 2011.01.22. 12:53:20

nem mukodik a tablazat link nincs semmi alatta.

zoxó 2011.01.22. 12:54:25

@rexter: ctrl+c ctrl+v és kész

.lll. 2011.01.22. 12:56:41

@K.Tomoceusz:

kifelejtetted a küldetésből a napi 3 doboz cigit,habár ez lehet a bónusz

redhaven 2011.01.22. 12:57:25

Alekosz úgy fest abban a parókában,mintha kapálásból esett volna a kamera elé.

tgrs 2011.01.22. 12:57:36

@rexter: Nekem se! Na, nem csak engem nem fogadnak be. Hiába próbálok nyitni. Tudjátok mit, párbajozni akarok és kiesni!

bévé 2011.01.22. 12:58:15

én ma itt röhögtem fel: "Az osztályharc fokozódik". :D
de a tábla nem nyílik.

Scypio 2011.01.22. 12:58:31

@natoth: amit tegnap láttunk, az tegnapelőtt történt, szóval még sok minden befolyásolhatja a döntését. A hierarchiás játékban fent lévők sok figyelmet kapnak, és szerintem Alekosznak semmi nem hiányzik kevésbé, mint Zsófit nézni egész nap.

Jerzsi egyébként nem lenne rossz választás, Gigi is rendesen kiborulna szerintem.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 12:58:43

@K.Tomoceusz: ez világos, magam is furcsállom. csak azért ivott ennyit, és kért még utána is a többiektől, hogy azoknak ne legyen semmi bajuk, hiszen ismeri az alkohol káros hatásait az emberi szervezetre, és meg akarta kímélni a vele egy légtérben élőket

rexter 2011.01.22. 12:58:55

egyebkent meg a musorrol, vissza tert a jo oreg Oliver, akkora szarkavarasokat csinal h orom hallgatni. Ekezi alekoszt h miert gyengitene meg parokat mint pl. Jerzy meg Gigi, mikozben pont o volt aki kivitte Kristofot gina mellol. Vagy folyamatosan azon habroog h Eva miert Gigit javasolja, hogy az csak Evanak jo, mikozben o meg Lacit sugdossa Alekosz fulebe aki Olvier szerint pont a legnagyobb ellensege (marmint Laci Olivernek) . Nevetseges Oliver szerintem, ahogy mindenkivel jopofizik, mindenkivel egyetert, kiveve akkor ha epp szenne akar alazni valakit.

tgrs 2011.01.22. 12:59:44

@Scypio: De most akkor megfordítják a sorrendet vagy se?

mayii_atya 2011.01.22. 13:03:08

az alkesz, valamint nyugtatókon élő Évikéről:

www.storyonline.hu/hirek/vv_eva/30169/

ez nem közvetlen veszélyeztetés drága kolosi úr?!

rabia 2011.01.22. 13:04:02

háj. nekem miért nem megy a táblázat? mert szőke vagyok, és vannak értékeim?

oscar dirlewanger 2011.01.22. 13:05:48

nem vagyok egy nagyon agresszív ember, de ahogy lompos éva cigizik, annyira írritáló, hogy boldogon fejbe rugdosnám vasalt matens bakimmal...amugy gondolom, hogy a "világsztár")))))muhaha talmácsival agyilag egy szinten vannak.

K Tomoceusz 2011.01.22. 13:06:21

@canzone:

Hajlandó vagy elfelejteni , hogy a kancsóban vagy pohában tartott bor szavatossági ideje 8 perc , utána pimpósodni kezd . Különben is a büdös szolgája igyon szikvizet . Évánk bölcsen döntött (magába).

rianna 2011.01.22. 13:06:26

@natoth:
Gigi tartja magát az autoproklamált jókislányos imidzséhez, amelyet rajta kívül senki sem hisz el :)

Szandika tegnap este olyan volt, mint egy exk@urva útszéli fogadósné (ahova a megfáradt utazók betérnek lovat cserélni), aki még mindig kedveskedne vendégeinek, de nem sok sikerrel.

Éva a Veszedelmes viszonyok cselszövő márkinéjára emlékeztetett, persze, inkább csak paródia volt, ahogy spiccesen illegette magát a kamerának..:)

Még két szőke kérdés. 1.Felületesen viszaolvastam a tegnapi eszmecserét, de hogy kell ezt az adatlapot kitölteni?
2. Az avatarba feltöltött kép le lesz-e kicsinyítve, vagy eleve kisebb képet kell választani?

K Tomoceusz 2011.01.22. 13:08:31

@oscar dirlewanger:

Odabent viszonylag olcsón jut cigarettához . Nem lenne magyar , ha nem pöfékelne egész nap .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:09:09

@Sheeva: Pont, hogy akkor átkozták meg őket... :D

Duncan Idaho 2011.01.22. 13:10:14

Amikor Alekosz elkezdte fejtegetni, hogy premier plánból nézhetné Zsófi vergődését Anikó kiejtése miatt, szinte láttam magam előtt, ahogy puszta élvezetből bogarak lábait tépkedi ki, és macskákat rak a mikróba. Eddig jókat vidultam a balfaszságán, de azt egy cseppet sem tartom viccesnek, hogy örömet okozna neki a másik kínzása.

Augur 2011.01.22. 13:10:45

@christaylor: látom rajtam kívül senkinek sem tűnt fel eddig. jól hipnotizél minket.

AlekSza 2011.01.22. 13:11:07

"Alekosz okozza, aki bejelenti, hogy ő maga Napóleon." Elismerést érdemel, hogy a kobratestű szó szerint mondta el (mondhatnám idézte, de idézni a szerző megnevezésével illik) Szenes Iván egykori dalszövegének első sorait, amit valamikor a '70-es évek környékén írt és Koós János adott elő...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 13:11:32

@K.Tomoceusz: jól látod, és ne haragudj, hogy ezt nem vettem észre, bevallom, én se tudtam ilyeneket. sosetöbbetnem öntök pohárba vagy kancsóba bort, vagy gyorsan megiszom

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:11:54

@Rozita: Az előzetesben kérdezte tőle Dzsörzi, hogy mit szólna, ha azt mondaná, "Itt jön Alek, a nyolc általánosával."? Szóval neki is annyi van...

mayii_atya 2011.01.22. 13:12:21

@Trollseprű 9:
de kemény a cikk nem?! végül is ezen a nőn lehetett valami furcsát látni már az elejétől kezdve! erre kiderül, hogy nyugtató nélkül élni sem tud! kemény, s ezek beküldték!
mi lesz a műsorral, ha egyszer kést tart valaki nyakához?!
előre félek, rettegek!

Szaffi B. 2011.01.22. 13:13:20

@oscar dirlewanger: Talmácsi ezerrel tagadja le Évát. Megértem.

UI: Éva a következő BB Évi. Szanaszét fogja szedni a bulvársajtó a cápafogaival, és emberi roncsként végzi. Eleve hátránnyal indul, mint idegbeteg.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:13:40

Ja, csak a jegyzőkönyv kedvéért! Gondolom észrevettétek tegnap, hogy a retekklub lenyúlta innen az "ÚristN" kifejezést...

mayii_atya 2011.01.22. 13:13:50

@King of Shadows:
apropó, tényleg ezeknem is beszélnek az egymás iskolai végzettségéről! vajon miért nem?

Szaffi B. 2011.01.22. 13:15:34

@mayii_atya: Az az igazság, hogy én a Story magazinnak azt sem hiszem el amit kérdez. Viszont. Éva mondta hogy pánikbeteg. Ha arra gyógyszert szed akkor nem ihat. Ha nem szed és piával/cigivel próbálja gyógyítani az nagyon gáz.

Szaffi B. 2011.01.22. 13:18:25

@King of Shadows: Én azt vettem észre, hogy Lilunak nincs szókincse, de ezerrel lenézi a villanyomikat, pedig semmivel nem okosabb náluk.

christaylor 2011.01.22. 13:18:41

@Augur: ez a munkája. hogy mások beszéljenek neki magukról, de róla senki.

De mikor megkérdezted, el is gondolkodtam rajta én is, hogy szerintem te vagy az első, akinek feltűnt.

MegLepke 2011.01.22. 13:19:36

@Trollseprű 9: Tegnap volt cikk a velveten, hogy 24 órás orvosi felügyelet van a villában. Én nem értek a pánikbetegségre szedett gyógyszerekhez, de elvileg orvosok ellenőrzik. Csak tudják, mit csinálnak. Vagy nem.:)

christaylor 2011.01.22. 13:22:27

@rianna: egyik válasz, hogy kontrolcé, kontrolvé, új lapra beilleszt és akkor begyön a táblázat. Második válasz, hogy a tegnapi poszt kommentjeinél többször is be lettek szúrva a kérdések, szépen kitölteni magadnak, aztán elküldeni mélben violának, aki majd intézkedik. A harmadik kérdésre pedig, le lesz kicsinyítve, nekem sem ekkora az eredeti, hanem amekkorát az adatlapomon is látsz.

rianna 2011.01.22. 13:24:53

@christaylor: köszi, te vagy az egyedüli, aki nem néztél 9-esnek :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:27:03

@canzone: És senki sem magyarázta el neki, hogy ezt sokkal egyszerűbben is kivitelezhette volna. Mondjuk titokban beleönti a mosogatóba...

MegLepke 2011.01.22. 13:27:26

Vajon felhívják-e a figyelmüket arra, hogy ma van a magyar kúltúra napja? És egyáltalán bármelyik ott bent tudja-e mi ez és miért? Bezzeg Ildi tudná! Most elképzeltem egy ilyen körkérdést és az arra adott válaszokat.:D

Augur 2011.01.22. 13:29:14

@christaylor: ő a saját pszichiáterének mesél csak-gondolom. nekem feltűnt, mert nagyon szeretem az eszét/is/:)
@Trollseprű 9: ha ez így van, akármennyire rühelli a nőt mindenki, de én sajnálom:(

JanCsi 2011.01.22. 13:30:37

Viola: hogy lehet a táblázatba bejutni?????? :)))

Augur 2011.01.22. 13:31:51

@mayii_atya: a pánikbetegség nem elmebetgség. és kurvaszar:(

oscar dirlewanger 2011.01.22. 13:32:14

@Trollseprű 9: azta begyár kurva életbe, eszerint a picsa csak hazudta, hogy talmácsi nője volt....mondjuk kicsit meg is lepődtem, mert én talmához képest csak egy tróger vagyok, de már szexeltem sokkal job nőkkel, mint évike...

rianna 2011.01.22. 13:32:19

@MegLepke: Ildi nemcsak tudná, hanem elszavalná a Mi a kő túkanyó, kend-et, ami szerintem az egyetlen,a mit kívülről tud :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 13:35:13

@MegLepke: hallodhülyevagy? még elkezdenének sírni, hogy akkor ma van Petőfi halálának évfordulója :)

@Augur: az. pláne ha kicsit alkesz is hozzá mellé az ember(lánya) :S

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:37:04

@mayii_atya: A nyugtatókat nem csodálom. Kilométerekről látszik rajta az Obsessive-compulsive Disorder (bocs, ennek nem tudom a normális magyar megfelelőjét).

Szaffi B. 2011.01.22. 13:37:45

@Augur: Ja, én is sajnálom kicsit. De azért rühellem is persze.
@oscar dirlewanger: Nem lehet tudni, hogy hazudta-e. Talma tagadja, Éva állítja.

Augur 2011.01.22. 13:39:43

@canzone: lehet, hogy a pániktól lett alkesz. de ez nem felmentés, részemről kurván nem szimpatizálom az alkoholizáló nőket. viszont Évát határozottan szánom.

mayii_atya 2011.01.22. 13:40:28

@Augur:
nem változtat a dolgon, beteg és kész!nem szabadott volna beküldeni!hozzátartozik, hogy csak neki vannak mindenkit meglepő kirohanásai!

Szaffi B. 2011.01.22. 13:40:42

@King of Shadows: kényszerbetegség, másnéven obcesszív-kompulzív zavar
Éván viszont semmi jelét nem látom.

christaylor 2011.01.22. 13:41:04

@JanCsi: előtted 3 kommenttel válaszoltam már rá. :)

MegLepke 2011.01.22. 13:43:37

@rianna: 8-9-szer.:)

@canzone: de csak a banda fele! A másik fele szerint Mobil Józsi szülinapja van. Ők ünnepelnének.:)

Augur 2011.01.22. 13:46:39

@mayii_atya: de eléggé változtat. a pánikbeteg nem fog késsel kergetőzni, nem szociopata, csak szorong, és a külvilágra ez nem feltétlenül és mindig vetül ki.

rianna 2011.01.22. 13:46:57

@canzone: ma tette magát sínre az öreg?:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 13:47:00

@Augur: gondolom, plusz az egyik generálja a másikat, és fordítva. kevés ideig testközelből néztem egy ilyet.
ilyen emberből/nőből meg nem kell nagyítóval keresni az országban, van belőlük épp elég, szánalmas vagy nem, ez van: pánikbeteg, depressziós, fejlődő alkesz...

rianna 2011.01.22. 13:50:33

@Augur: ez biztos info, hogy pánikbeteg?
Ismerek egy dühöngő őrültként viselkedő nőszemélyt, aki papíron egészséges.

Augur 2011.01.22. 13:50:55

@canzone: a pánikbeteget ledilisezni erősen korlátozott szellemi képességeket sejtet. az alkoholizmus viszont indokolhatatlan és elfogadhatatlan. Évának egyébként tényleg vannak elvonási tünetei.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:52:14

Ha az a betegsége, amit feljebb írtam (és szerintem az), akkor nem fog. A legrosszabb, ami történhet: szétveri a berendezést, de ahhoz is nagyon sok kellene...

@mayii_atya: De, beszélnek, csak az (többnyire) nem kerül adásba.

@Trollseprű 9: A bentiek is egymást. Például Szandálka kiabálta, hogy "kulturbarbár", pedig ő sem jobb az Ildinél.

Albino Vernyul 2011.01.22. 13:53:02

@Duncan Idaho: Balekosz szocio/pichopata, egyre egyertelmubb.. Szerintem kobor kutyak sincsenek a kornyekukon, mind elassa oket a vasuti toltes ala, Tundi melle...
Hat addig olvasgattalak titeket, mig behuzott az orveny, es regisztraltam.. Udv munkanelkuliek, erteket kepviselok, es versmondok...

chafurin 2011.01.22. 13:53:09

Valaki elárulja nekem, miért híják Lacit Ruszki válogatottnak? És ha már ezt elárulta, azt is elmondhatná, hogy akkor most Anikó amit mondott a szarkavarása közben, azt csak ő találta ki, vagy valóban megtörtént? Nekem nem egyértelmű.

Augur 2011.01.22. 13:53:52

@rianna: dehogy biztos, story-magazin vagy mi a forrás:)
rengeteg őrült van szabadon, kezelés nélkül a világon.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 13:53:59

sziasztok, aki szeretne jó kis vas megyei vírust, amitől lehet fosni-hányni, bealudni, az jelentkezzen nálam

Szaffi B. 2011.01.22. 13:56:35

@canzone: Tegyük helyre már az elmebetegséget meg más fasságokat. A pánikbeteg nem elmebeteg, viszont:
1. Lehet hogy kell gyógyszert szednie (átmenetileg vagy hosszabb ideig)
2. Primitív stratégia, de nagyon gyakori az alkohollal/nikotinnal való visszaélés, ami ideiglenesen feszültségoldó, hosszútávon tönkrerakja az embert.
:((

MegLepke 2011.01.22. 13:57:05

@Albino vernyul: Üdv neked is!:)

@chafurin: ezek engem is érdekelnének.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 13:57:25

@Augur: ki dilisezte le? mert én nem, van rá okom és tapasztalatom, hogy ne tegyem...
számomra tegnap vált egyértelművé, hogy Éva alkoholista, mikor kimondta, holt kokin, szinte remegő kézzel Alek pohara felé nyúlva, hogy "de muszáj"

christaylor 2011.01.22. 13:57:55

@kovácszsuzsi: remélem, ezt így nem egyszerre. az durvus lenne.

jobbulást neked! :)

Szaffi B. 2011.01.22. 13:58:10

3. Tilos a gyógyszerekre inni.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 13:58:44

@chafurin: Anikó kedvesen odaült Szandika ágy mellé, mint egy nővérke és elmondta neki, hogy az Éva már csak ilyen szarkavaró fajta. Szemtől szembe imádnivaló, de ha hátulról jön, mint kóterben a tesó a zuhany alatt, akkor egy alattomos dög. Szandika okosan bólogatott. Anikó meg engedett a lehetőségnek, elejtette azt is, hogy Szandit is ekézi Éva a háta mögött, pl a nagy Anikó-Szandi balhé után azt mondta Éva, hogy "és ezzel fogok én együtt lakni? pfff". Szandika "komolyandetényleg?"-ezett, Anikó sajnálkozva bólogatott, nagyon együttérzően. Aztán befenyítette Szandikát, hogy összeveri, ha ezt elpofázza bárkinek is. Itt kicsit röhögtem, mert ha Szandika ráülne Anikóra, a sz.rt is kipréselné belőle, de Anikó annyira jól hozta a Keresztanyát, hogy Szandinak eszébe sem jutott lázadni, bólogatott és ismételgette, h "akkorezténsenkivelnembeszélemmeg". Anikó meg dolgavégetetten otthagyta, hadd tépelődjön. :D

MegLepke 2011.01.22. 13:59:01

@kovácszsuzsi: kösz nem! neked jobbulást!

Augur 2011.01.22. 13:59:30

@canzone: juj, nem mondtam, hogy ledilisezted!:) béke, testvérem! csak azért írtam, mert tudom, hogy a közfelfogásban egynlőségjel van a két dolog között.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 13:59:57

@Trollseprű 9: Én igen. Állandóan a haját babrálja, folyton sminkelget, rendszeresen rágja a körmeit, dohányzik (ami önmagában is annak a betegségnek tekinthető, bizonyos értelemben). Ezek azok, amik azonnal feltűntek, de ha komolyabban ráállnék, találnék többet is.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 13:59:57

@Augur: @Trollseprű 9: jaaaa, már értem, mire gondoltok! arra volt az válaszom, hogy valaki írta, hogy minek raktak be az rtl-esek ilyen embereket a villába, mint ezek. hát így, hogy nem kell nagyítóval keresni az országban

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:01:41

@christaylor: köszi már jobban vagyok, azért fél szemmel néztem az összefoglalót, poszt után meg képben vagyok

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 14:02:01

Most mit lovagoltok a szavakon? Mintha a villán kívül nem lennének pont ilyen arányban dilisek... :D
Aki normális, az unalmas és mint ilyen, nem eladható. Épp ezért egyik sem normális bent a villában, csak mindnek más a dilije.

Szaffi B. 2011.01.22. 14:02:39

@King of Shadows: Csapassad, ez nem elég a diagnózishoz :DDD

christaylor 2011.01.22. 14:03:11

@canzone: Éva minden nap iszik, amikor csak alkalma adódik rá, ha elékerül egy üveg akármi. És bármit, legyen az konyak vagy bor vagy más.
Lehet, hogy kurvajó, hogy luxuskörülmények közt vannak, azt esznek amit akarnak, meg azt is isznak és ki ne használná ki ezt a helyzetet, de ja, én tudok jópár embert, aki nem, csupán azért mert megteheti. Ez nem jó kifogás, hogy van rá lehetősége, mert ellátják őket mindennel, akkor miért ne tegye.
Attól még nem kellene minden áldott nap elfogyasztania ennyi piát.
Szóval, egyetértek, alkoholista.Vagy legalábbis kezdődő.

rianna 2011.01.22. 14:04:12

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: ezt én sem láttam :)
Nem olyan kis maszületett bárány Anikosz, mint amilyennek látszik

Bogi és Burkó 2011.01.22. 14:04:26

SEGÍCCSÉG!!

Nem enged be a táblázatba, Azt írja unkown-error 147.
Meg tudja fejteni valaki?

Ezek szerint én egy kilences vagyok? Hát hogy legyen így önbizalmam?

Szaffi B. 2011.01.22. 14:04:28

@canzone: Hát igen, plusz aki normális, nem feltétlenül vágyik egy bekamerázott kaptárba és a sztori m címlapjára, behitegetett kéró + korpa kombinációért cserében sem. ;) :P

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:05:28

@christaylor: meg amikor már azt nézegeti, hogy valakinek mennyi jutott, vagy kunyerál a másiktól egy kortyot, több mint gyanús

christaylor 2011.01.22. 14:05:30

@Bogi és Burkó: engem beengedett most. kontrolcé, kontrolvével próbáltad, ugye?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 14:05:59

@rianna: Jah, megmutatja lassan a foga fehérjét, és még el is ismeri. Mondjuk ez az arca még mindig jobb, mint a mindenért rinyálós HP-karakter, amit eddig hozott.
Riportszobában gyónta, h azért csinálta, mert ő "gonosz". Meg mert szét akarja robbantani kicsit ezt a négyest. Ja meg persze hogy bízhat-e Szandibandiban.

Szaffi B. 2011.01.22. 14:06:21

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: "Aztán befenyítette Szandikát, hogy összeveri, ha ezt elpofázza bárkinek is. Itt kicsit röhögtem, mert ha Szandika ráülne Anikóra, a sz.rt is kipréselné belőle, de Anikó annyira jól hozta a Keresztanyát, hogy Szandinak eszébe sem jutott lázadni, bólogatott és ismételgette, h "akkorezténsenkivelnembeszélemmeg"."

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 14:06:27

@MegLepke: @rianna: ti meg dehülyék vagytok, faszom, nem tudom abbahagyni a röhögést :)

christaylor 2011.01.22. 14:07:42

@christaylor: ja, bocsássál meg, nem vettem észre, hogy már nem kell másolgatni, csak kattintani linkre. Akkor nem tudom.Hát így engem sem enged be. :(

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:08:25

@christaylor: a tegnapi link engem beengedett

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 14:10:07

@Augur: béke van, tesó :)

@christaylor: jajaja, attól, mert megkap mindent, amit kér, kajából-piából egyaránt, még nem kéne mindig, mindent MMKK meginni.

@Trollseprű 9: dehogyis, csak a villalétet akarták megtapasztalni, érted? :D

és most bocsássatok meg, pszichológus, pszichiáter és nempék barátaim, de elmegyek szociális életet élni.

Szaffi B. 2011.01.22. 14:10:20

@Albino vernyul: Üdv köztünk! Cuki kis vérnyulad van! :)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:12:48

@zoxó: hülye vagyok tudom, de hogyan kell linket beilleszteni?

christaylor 2011.01.22. 14:12:54

@canzone: nem mondod,hogy neked olyan is van? Másokkal, máshol? :D

rianna 2011.01.22. 14:14:33

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: az állandó sírás -bb olyan aranyosan gonosz, bár ennek megállapítását inkább férfiszemre bíznám...
Én azt várom, hogy a retteklub aktiválja már végre az alvó sejtet, Olivért azaz, mrt utáltam, de egy csomó konfliktust gerjesztett :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 14:14:52

@christaylor: jaja, engem néha kiengednek a villából :)

zoxó 2011.01.22. 14:15:49

@kovácszsuzsi: egyszerűen bemásolod. Alaphelyzetben működik.

Számolj Templár 2011.01.22. 14:17:10

Szép Hajnit!
A dilibogyót azt KELLESZ szedni!
Beszarok, de akkor se megy az avatár!
Nem találom a táblázathoz sem a linket, pedig már a pömpölőm is megtaláltam, és megvizsgáltam!
Szeretnék kibontakozni!

rianna 2011.01.22. 14:17:26

@rianna: kimaradt egy fél mondat, szóval unalmas volt az állandó sírás-rívás

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:17:37

@zoxó: köszke, azt hittem bonyolultabb

Albino Vernyul 2011.01.22. 14:17:58

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Ja, de a riportszobaban is olyan kis edin adta elo, hogy O most gonosz volt.. Egyem a zuzajat...:) Viszont az RTL bedobozolta a dolgot, elobb-utobb majd valamelyik kivalasztasnal bejatszak Evanak.. Lesz ribillio a tyukolban..:)))

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 14:20:22

@rianna: Olivér megmutatta érző, emberi arcát, amin markáns férfikönnyek peregtek, és "úgyhiányzikaszexazénszerelmemmel" kiáltások rázták meg a villát. Aztán megint paraszt lett.

Anikó meg volt a szendeszűz, most meg tiszta Nikita már ez a csaj, basszus. Múltkor leüvöltötte Szandikát, most kavarja a szart és még bőrdzsekije is van. Fekete. Kezdek félni tőle.

Amúgy meg olyan, mintha állandó karakterek lennének a villában, csak mindig más játszaná őket.
Anikó most olyan, mint Éva volt, Olivér olyan, mint Gombi volt, vagy neeeem??? Ha még értékeik is lennének, lehetnének Ildik is, de így sajnos nem.

@zoxó: Thx. :)

rianna 2011.01.22. 14:20:34

@Számolj Templár: profilkép feltöltés, nekem elsőre bejött :)

Én átkopiztam excelbe cakompakk, ha vkinek nem jön be, és elmondja, hogy tudom átküldeni, akkor átküldöm :)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 14:22:32

@Albino vernyul: Szia nyuszi! :D
Sztem nem volt édi, hanem olyan volt, mintha kereszteztük volna Chucky-t és az Omen-es kiscsávót, elvittük volna kisminkelni a hibridet, adtunk volna rá zsákot és az értékeit lenulláztuk volna. :D:D
Szerintem Anikónak még kedvenc színe sincs, olyan gonosz. És még csak nem is hűséges. :D :D :D

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:22:45

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: sorsot húznak, hogy mikor ki lesz, aztán kiértékelik egymást. ez lesz a jövő héten

rianna 2011.01.22. 14:27:16

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Nekem nagyon hiteltelen volt ez az emberi arc. Lehet, hogy nem szerepet játszott, de annyi parasztság után már "nem jött át".

Anikó bőrdzsekije tetszett:))Nem a 9-es vette el az eszét, hogy aztán így üvöltözzön? Vagy az még utána volt? Szerintem csak kinyílt a csipája..

Lehetséges, hogy megírtak néhány karaktert, ennyire futotta, aztán csak váltogatják azóta:)Zsófinak, Ildinek és Lacinak nem jutott semmi.

Számolj Templár 2011.01.22. 14:27:48

@kovácszsuzsi:
Már kovácsom is volt, meg zsuzsim is, de kovácszsuzsim még nem! Akkor ehetek a tenyeredből?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:28:48

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: most majd laci lesz a pszi, el is szólta magát, hogy változtatni fog, és éva fog csoszogni, meg szürcsölni

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 14:29:04

@rianna: Sztem a bőrdzsekis résznél még nem volt 9-es, utána lett az. :D

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:29:50

@Számolj Templár: ez a minimum. a sors keze lebeg felettünk

Albino Vernyul 2011.01.22. 14:30:58

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Szerintem Te kevered Szandikaval.. O tenyleg hasonlit egy hibridhez.. Egy gumino, es egy roman favago keresztezodese..:))

rianna 2011.01.22. 14:31:24

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

nekem már eléggé összefolyik, mi mikor volt. Pedig nem is szoktam annyit inni, mint Éva :)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 14:32:49

@Albino vernyul: Én bírom Szandikát. Főleg ahogy eszik. :D
Meg tanulok tőle káromkodni és mondatszerkeszteni is. :D

Számolj Templár 2011.01.22. 14:34:00

Futom a köröket avatár ügyben...
Mingyá beszólok Évinek, hogy dobjon ki egy dilibogyót!

tgrs 2011.01.22. 14:34:46

@chafurin: Jaaaj, hogy Lacit hívják annak. De jó, nem mertem megkérdezni, mert még valaki azt hihetné, hogy azért nem tudom, mert nem is nézem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 14:34:58

@Trollseprű 9: Most megnéztem a pánikbetegséget, mert azt nem ismerem. Azok NEM hajtanak végre fölösleges mozdulatokat, (részben) öntudatlanul, és NEM követnek "rituálékat" (sminkelés, dohányzás)... :) és persze: :( is.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:35:42

@Számolj Templár: tegnap előtt az avatar azoknak sikerült, akik előtte siránkoztak egy kicsit. csak szólok

christaylor 2011.01.22. 14:35:45

@Számolj Templár: az nem lesz jó, magnézium kell rá! Itt reggel valaki bévét ajánlott a avatár ügyben. bévé pedig járt már itt ma, láttam.

Számolj Templár 2011.01.22. 14:36:27

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:
A legszeretnivalóbb villalakó!
Egyenes mint a 100-as szög!
Szép a halya!
Szép a szálya!
Szép a cickólya!
Meg kell az ijet becsülni!

tgrs 2011.01.22. 14:37:20

@King of Shadows: Kényszeresség. De az betegség? Hol a pszichológusunk??

tgrs 2011.01.22. 14:38:15

@kovácszsuzsi: A Tiéd az micsoda, ha megkérdezhetem?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:40:07

@tgrs: ha a képet kérdezed, egy zöldség-gyümölcs kocka. olyat, amin még hús is lenne nem találtam. nagyban a szélén lila hagyma van, pont azt ettem, mikor csináltam

Számolj Templár 2011.01.22. 14:40:45

Adnák az Urigellernek egy alighasznált citromos frutit, ha mukona!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 14:43:52

@tgrs: Személyiségzavarként tartja nyilván a DSM-IV...

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:44:09

@Számolj Templár: meséld el mi van rajta. xoxó-én egy cuki vizsla kölyök lenne, mindig odaképzelem

Számolj Templár 2011.01.22. 14:45:04

Nem tudom hol tárolják az avát!
Talán ha mondok neki egy verset?

Rozita 2011.01.22. 14:46:24

@King of Shadows: Én is hallottam az előzetest, amiben arról volt szó, hogy Alek leszínésznőzte Gigit, Jerzsi szerint ez nem igaz, ezért kérdezte Alektől, hogy neked hogy esne, ha lenyolcosztályosoznának, tehát akkor ez sem igaz, vagy ezen logika alapján Alek tényeket közöl Gigivel kapcsolatban és azt gondolja Jerzsi, hogy Aleknek sem esne jól ha az igazsággal (ergo a 8 osztályával) szembesítenék...
na jó, kicsit túlgondoltam:)

Bogi és Burkó 2011.01.22. 14:47:00

Sikerült végre megnéznem a táblázatot.
Mindent szeretek mindenkiben.
Mindenki a lelki társam is.

Majd este jövök

dex.ion 2011.01.22. 14:49:43

mit kell ezzel a táblázattal csinálni?

zoxó 2011.01.22. 14:50:20

@kovácszsuzsi: én mindjárt idegállapotba gyövök!!!! Én már napok óta siránkozom itten, oszt semmi.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:50:30

@dex.ion: ki kell tölteni a többiek nagy örömére

Hannibal22 2011.01.22. 14:51:42

ÚristN! 220komment? Szombaton??
Valamit villantani kéne mer' ha így zuhan a nézettség...
kovácszsuzsi kap ma egy csipendélt a többiektől meg az a minimum,hogy meztelenül zuhanyoznak mától.
ne nyisson felém senki,nem vagyok itt.Csók!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 14:52:18

@zoxó: én képzelem mindig a kutyát, főleg, hogy ismertem is egyet, bűn rossz volt

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 14:56:24

@viola narvilly:
szia viola, tegnap este kértem hozzáférést a táblázathoz, de azóta sincs semmi, a poszt végén levő linkre klikkelve, control c-zve szintén semmi.

ha már az első 30-40 ember nemét én kezdtem összegyűjteni, és ez sehol nem lett megemlítve, mint értékem, akkor legalább a véglegeshez hadd férjek már hozzá, vagy összecsomagolok, és kiülök a kapu elé. faszom. és a konyakot is megitták... hogy legyen így hitem?

ennyit látok a linken. légyszi segíts már.

We're sorry.
That is not a valid spreadsheet URL.
Find out more at the Google Docs Help Center

dex.ion 2011.01.22. 14:57:52

@kovácszsuzsi: @Albino vernyul: vmér nem férek hozzá. magas ez nekem. na mindegy.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 14:58:54

@dex.ion: ki vagyunk szavazva.zárt falakat találtuk. ennyi...

Számolj Templár 2011.01.22. 14:59:09

Vixinház az egész vvilág és Gigi benne minden ember!

MegLepke 2011.01.22. 14:59:32

@zoxó: Én csak kétszer próbáltam ma délelőtt, de nem jött össze. Most egy ideig elég is.

christaylor 2011.01.22. 14:59:54

@hannibal22-73: jó,majd szóljál,ha itt leszel, hogy csikágót rendezhessek, ahogy azt kívántátok is az éjszaka.

Augur 2011.01.22. 15:00:37

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nyugizzá', kicsi, viola villán kívül van. majd ha visszajött a disznóvágásról, mailben sírj neki te is és ad nekünk admin-jogot. vagymifasz:)

puszták éhes vándora 2011.01.22. 15:01:01

@canzone: Gondolom Éváról van szó a pánikbegetség kapcsán.
Én voltam pánikbeteg, nagyon jól ismerem a tüneteit, lefolyását, kezelését. Éva N E M pánikbeteg!
Csak egy érv: az igazi pánikbeteg nem mer inni alkoholt!!!!

christaylor 2011.01.22. 15:01:23

Tessék, itt van mindenkinek egy link, ott a táblázat mögötte, vagyis ott kell, hogy legyen mögötte! :)

spreadsheets.google.com/ccc?
key=0ApfhgtncBeHgdHBwTEZLNWFSd2JVdWI3blJBXzdEbkE&hl=en&pli=1&authkey=CLu6oeoP#
gid=1

lobster thermidor 2011.01.22. 15:01:44

@K.Tomoceusz:

Ja...!
Igazad lehet, Éva nem piás.
Nem, nem elvonási tünetei vannak, hanem bizony a kis keze, meg a szájaszéle is csak azért receg folyamatosan, mert ez egy új pilates torna irányzat. Így edz nap mint nap, hogy formába tartsa magát. Az időnkénti fejrángással kísért láncdohányzás csakis erre utal.

Én azért ha a villában lennék, a Pitralonos üveget nagyon elrejteném, bár tudjuk, hogy egy masszív alkesz számára nincs lehetetlen, ha rájön a szomjúság.
Sajnos több ilyet láttam közelről.

Számolj Templár 2011.01.22. 15:02:14

Szerintem ma már nem is menő az avatár! Minden lúzernek van!

dex.ion 2011.01.22. 15:02:25

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nekem tökmindegy, ha nem jár retorziókkal (pl hv olvasási jogának megszűnése), akkor leszarom:)

redhaven 2011.01.22. 15:02:43

jóez a mai nap! lehet követni a kommenteket,és végre a lakókról (is)szólnak.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:02:47

@Augur: de tegnap este már egyszer sírtam neki mailben, és bár nem tudom, hogy hol kellene a választ várnom, nem jön. :( le vagyok én fosva hiába bőgök itt a riportban.

:'((

lobster thermidor 2011.01.22. 15:03:10

@puszták éhes vándora:

De bizony nagyon komolyan pánikba esik, ha elfogy a pia...

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:03:33

@dex.ion: de én látni akarom a táblázatot, mert az egyik keresztanyja vagyok, meg tudnom kell az értékeiteket, hogy értékelhessem őket.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:05:36

@christaylor:

óóóóóó.. kész zokogok. MUKODIK.
hallodhülyevagyimádlak?!! szeretek benned mindent! még azt is, hogy trióban nyomod hanniballal és canzone-val!

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.22. 15:05:45

@viola narvilly: Ha lehet én is szeretném kitölteni a táblázatot, de nem tudok belépni, pedig van google azonosítóm. Hát szóval segítség...

christaylor 2011.01.22. 15:07:22

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: :D Ma szállok ki a dologból, csak ők még nem tudják ezt!

MegLepke 2011.01.22. 15:08:37

@DóraTanár: Írni kell violának, a táblázatot csak ő tudja szerkeszteni. Ő most nincs épp itt, később lesz. Küldd el neki a válaszokat a táblázatban szereplő kérdésekre, ő majd belepöttyinti.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:08:38

@kovácszsuzsi: köszönöm:) közben Christaylor is küldte, és ctrl c -ctrl v-vel megy is

azé' beveszek egy magnéziumot, hogy megnyugodjak.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:08:39

@christaylor: győzött flanker, vagy mi van? egy kis vírus, oszt mindenről lemaradok?

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.22. 15:10:55

@natoth: Évának ez a mondata nálam is kiverte a biztosítékot. Gigi helyébe lecsaptam volna.Egyre jobban idegesít az állandó önigazolása és rikácsolása.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:10:56

@christaylor:
Úristn! és bírni fogod, hogy össze vagytok kint zárva utána is itt a villában? nem érzed majd szánalmasnak őket vagy magad?:)

christaylor 2011.01.22. 15:12:15

Drágáim, lelki társaim, villalakók! Nagyon durvus, hogy senki nem olvassa el az előző 5 kommentet, vagy magát a posztot se, mert akkor nem kérdezné meg minden 2. ember, hogy a link, hol a táblázat, hogy lehet bele írni, stb.

Az elérhető táblázat linkjét legalább háromszor beszúrtuk.

Ha kiakarod tölteni, kérdések a tegnapi poszt kommentjei közt megtalálhatóak, kitöltöd, elküldöd mélben violának, aki majd beírja. Szerkeszteni elvileg senki sem fog tudni benne, tudtommal. Viola most szülőknél van, majd jön, nem válaszol 5 perc múlva.

Egyébként meg píszlávrákenról, csak már kicsit idegesített ez, oszt' majdnem kijött belőlem a Szandika.

Meg gonosz is vagyok.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:14:03

@Trollseprű 9: azért ez kemény volt. a cigányozás meg a kurvázás is.

viszont van benne egy gyöngyszem: engem meg fejezzenek be. :)

MegLepke 2011.01.22. 15:15:29

@christaylor: Inkább belőled jöjjön ki Szandika, mint az ő száján a rizs!

christaylor 2011.01.22. 15:15:47

@kovácszsuzsi: nem, flanker versenyben volt, versenyben van, csak ritkábban jelentkezik.Ha este itt lesz a trió (?) többi tagja, majd elmondom nekik,hogy miért döntöttem így.

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nem tudom még mi lesz, ezért is dugtam el egy üveg konyakot, de erről pszt!A Villanővér pedig biztosított arról, hogy bármikor a rendelkezésemre áll.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.22. 15:17:17

@Rozita: Szerintem tényleg "nyóc" általánosa van, legalábbis az anyja "nem a tanulmányi eredményeire büszke". És ha az a szálloda például kamu volt, Gigi tényleg egy színésznő.

@puszták éhes vándora: Feljebb hasonlóra következtettem én is. :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:17:38

@christaylor:
este hánykor lesz az eksön? nem akarok lemaradni a műsorotokról, mert gonosz vagyok, és unatkozom is it kint a villában.

peti papagáj 2011.01.22. 15:19:37

Hajnalka, legalább maga ne középkorozzon, 17-18. századi ruhák ezek!

MegLepke 2011.01.22. 15:19:58

@Trollseprű 9: Én pedig az alábbi kifejezést tenném magamévá ezennel: "Akkora kurva volt a kinti életben, mint az ólajtó".

christaylor 2011.01.22. 15:20:40

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: én próbálom majd intelligensen elintézni ezt a dolgot, mivel intelligens vagyok. Előtte szavalok nekik egyet, mondjuk Adytól az Elbocsátó szép üzenetet, aztán indoklok.

Időpontot nem tudok, ha mindketten itt lesznek, akkor, de majd beleveszek kovácszsuzsival együtt az üzibe. :)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.22. 15:20:59

@MegLepke: Köszönöm, de magát a táblázatot se látom, mert hibát ír ki, de mostanra már elolvastam a kommenteket és megpróbálom ezt a Ctrl+C Crtl+V megoldást hát menni fog.

redhaven 2011.01.22. 15:23:11

@christaylor: talán azért nem olvassák,mert olybá tűnik ,mintha egy gyorsan forgó gömb lenne amihez nem férsz hozzá,nem is érted a működését.
olyan izirájder öcsémmé vált a dolog:))

47pcc63 2011.01.22. 15:23:23

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Olivér azért neheztel odabent sok emberre, mert nem beszél a magánéletéről. Folyton azt bizonygatja, hogy nem titkol semmit a múltjából és a jelenéből. Tény, hogy nem szégyell például a barátnőjéről, Enikőről mesélni, de azért vannak olyan dolgai, amelyeket elhallgat. Tetoválásai, egyre gyakoribb kirohanásai és egy villabeli megdöbbentő eset – amikor nyugtatóért könyörgött a kamerába – sokat sejtet a múltjáról.

MegLepke 2011.01.22. 15:23:28

@diarrhoea: Meg kell védenem Hajnalkát, ugyanis arra utalhatott, hogy a villabeli embertömeg maga olyan sötét mint a középkor volt - öltsenek bármilyen ruhát is magukra.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:23:37

@christaylor: számítok rád! ha nem leszek este véletlenül ( kiszámíthatatlan vírus ) lelkileg akkor is támogatlak:)

Szaffi B. 2011.01.22. 15:24:00

ÉVÁNAK: :DDDDD

www.youtube.com/watch?v=2ZBtPf7FOoM&feature=related

She keeps Moet et Chandon
In a pretty cabinet
'Let them eat cake' she says
Just like Marie Antoinette
A built-in remedy
For Khrushchev and Kennedy
At anytime an invitation
You can't decline

Számolj Templár 2011.01.22. 15:24:45

A legtöbb embernek van 8 általánosa! Kicsivel kevesebbnek van több is!

47pcc63 2011.01.22. 15:25:27

@MegLepke:
Olivér egy szélhámos a villában és a villán kivüli életben is, csak rá kell nézni a pimasz pofájára az mindent elárul. Egoista, azt érzékelteti mindenkivel, hogy csak ő létezik a világon, és neki van joga mindenhaz.A becsület szót csak hallotta, de fogalma sincs róla, hogy mit jelent. Ki a villából vele, ne egy ilyen szélhámos nyerjen.
A barátnője hiánya csak alibi.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:28:28

@47pcc63: szerintem meg pont az úr-szolga játékból az derült ki, hogy nem aljaskodik. szinte csak masszírt kért a többiektől, pedig nyomhatta volna durvábban is. az meg hogy taktikázik a játék lényege. az arcról megállapítjuk ki milyen-ben meg nem hiszek

Számolj Templár 2011.01.22. 15:29:20

@christaylor:
Én meg elénekelném kórusban a:
Pá, kisaranyom pá c. örökzöldet, és a blogozók kartáncot lejtenének!

47pcc63 2011.01.22. 15:30:37

@kovácszsuzsi: Ez csak bizonyítja , hogy Oliver egy tahó,sírós-fingós művagány!Sírásai és kirohanásai azok elvonási tünetek.Szánalmas amikor előadja, hogy a barátnője hiányzik és azért sír ---más hiányzik neki!!!!!!!!!!!

Számolj Templár 2011.01.22. 15:33:15

@christaylor:
Lelkem társa, Villá lakója, olvassuk bíza, de hibát jelez a rencer!
Kezdem úgy érezni, hogy nem vagyok a rencer kegyeltje! Se az ava tárolót se a táblicskut nem lelem!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:33:53

@47pcc63: az lehet, vagy nem, de a mi szempontunkból érdektelen. a bent töltött idő tettei számítanak csak. különben meg szerintem el vannak ők látva mindennel egyéni igények szerint

Számolj Templár 2011.01.22. 15:35:45

Ellemberger rendezhetnénk egy röpszavazást, hogy Alekox kit hív ki ma este!
A győztest Szandika megeteti rízzsel, szájról-szájra!

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:35:45

@christaylor: egy perced lesz az indoklásra, és kérlek, hogy a nevet csak a végén mondd majd.
gongazeleje gongavége.

christaylor 2011.01.22. 15:36:36

@Számolj Templár: úristn!

spreadsheets.google.com/ccc?
key=0ApfhgtncBeHgdHBwTEZLNWFSd2JVdWI3blJBXzdEbkE&hl=en&pli=1&authkey=CLu6oeoP#
gid=1

47pcc63 2011.01.22. 15:36:54

@kovácszsuzsi:
Csakhogy aki depressziós és antidepresszáns gyógyszert kellene szednie, annál komoly következménye lehet, ha abbahagyja a gyógyszer szedését!!!... Ha orvos felügyeli az villalakókat, annak ezt tudnia kellene... Egyáltalán : nem szabad lett volna depressziós embert beengedni a villában, ahol a bezárt körülmények az egészségesek idegrendszerét is megviselik!...

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:37:15

@47pcc63: volt ilyen, hogy nyugtatóért könyörgött?azt nem láttam.
jesszus.. pánikroham féleség, vagy elvonási tünetek?
hát, ki is nézek belőle pár sötét dolgot.

Számolj Templár 2011.01.22. 15:37:24

Mindenki kopizza ki, írja be a nevét és a szavazatát!
Számolj Templár: Gigi

Szaffi B. 2011.01.22. 15:39:12

@kovácszsuzsi: Annyira nem hülye, tudja hogy az uraskodásnak eccer vége és ő a korpáért/kecóért jött. :S

47pcc63 2011.01.22. 15:39:57

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Szinte mindig látszik, hogy nem egy átlagos idegzetű....! Türelmetlenül félbeszakít, beledumál, hadar..., rengeteget cigarettázik, azt is szenvedélyesen, iszik is, de rendesen...! Pótcselekvés, de aki antidepresszánsokat szedett, aztán meg nem, mintha elvágták volna... ! Látszanak a megvonási tünetek, akárhogy is nézzük ! Nem véletlenül volt már annyi konfliktusa !

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:40:20

@christaylor: a háttérben dúdolhatok majd egy aláfestő számot?
x-nek (nem tudom ki miatt szállsz ki) szeretném küldeni a Goodbye my lover c. számot:)

Szaffi B. 2011.01.22. 15:40:55

@Számolj Templár: Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi. Mindegy kit visz, visszajön.

christaylor 2011.01.22. 15:42:01

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: mivel canzone a lelki társam és együtt költözünk Madridba, így ő marad.

Dúdolhatsz, már kész varietéműsor lesz itt este.

MegLepke 2011.01.22. 15:42:16

@Számolj Templár:
Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi

Szaffi B. 2011.01.22. 15:43:36

Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi
Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi. Mindegy kit visz, visszajön.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:44:43

@47pcc63:
nézd, nem vagyok orvos, se pszichológus, de Olivér furcsasági és idegességi faktor szempontjából egy szinten van Évával.
konfliktus szempontjából egy szinten érzem Alkesszel és Szandikával - elvileg ők nem szednek/tek semmit.

De a másik véglet sem jobb: Béci tényleg úgy nézett ki sokáig, mintha be lenne lőve, és alig tudna beszélni. kb vártam, h két szó között elalszik majd.

amúgy meg nekem mindegy, h ki mit szedett a bentiek közül régebben. most ott vannak, akár szednek valamit, akár nem. ha vki tényleg depressziós, és bevállalja, hogy ott nem kap esetleg gyógyszert, akkor hajrá, az ő döntése.
vagy lehet a retek is sunyi, amiért pont őket válogatta be konfliktusra számítva.
vagy OLivér és ÉVa szimplán ilyenek gyógyszerrel vagy anélkül. akkor sincs semmi.

nem ér annyit ez a műsor, hogy ezen hosszasan érdemes legyen elmélkedni.

Számolj Templár 2011.01.22. 15:45:46

@Trollseprű 9:
Te naggyon gyanus vagy nekem! Nagyon úgy tűnik, nálad az ava tár kulcsa!

47pcc63 2011.01.22. 15:45:59

@Trollseprű 9:
Szerintem nem olyan egyértelmű hogy Alekosz bárkivel szemben győzni tudna. Eléggé elszomorító, hogy sokan neki szurkolnak. Szerintem Alekosz sunyi és bármit megtesz amit az Éva mond neki még azt is, hogy kiviszi a Gigi-t párbajozni. Én is megnézném az Éva fejét ha a Gigi menne vissza!

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:46:23

@Trollseprű 9: szerintem Zsófit viszi. vagy ha kitör belőle a férfi (kacc kacc), akkor Dzsörzét.

rianna 2011.01.22. 15:47:18

Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi
Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi
rianna: Zsófi

Csirkébb ő annál, hogy ne Zsófit vigye ki

Számolj Templár 2011.01.22. 15:48:16

Dramaturgiailag érdekes lenne mi történne akkor, ha pl. 1-2-3 napig nem szólnának be a villába!
Mikor törne ki a pánik?

Szaffi B. 2011.01.22. 15:49:29

@47pcc63: :DDD én is megnézném. Szerintem Alekosz nagyon népszerű idekint.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:50:03

@Trollseprű 9: Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi
Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi. Mindegy kit visz, visszajön.
kovácszsuzsi: zsófi,

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 15:50:31

@47pcc63: ha Zsófit viszi ki, akkor írok emailt a retekklubnak, hogy nyissanak meg egy harmadik számot, amire az "essen ki mindkettő" szavazatokat várják.
már az előző párbajnál is nagy igény lett volna rá

Számolj Templár 2011.01.22. 15:51:08

@rianna:
Ha persze ha az eszére hallgat akkor a Zsófit viszi. De, szvsz titokban még nyomul Évára! És Gigivel kicsit ellentmondana Olinak is, meg stratégiailag is jobb húzás lenne!
Persze a legjobb húzás Oli lenne! De ahhoz szerintem is puhapömpöllő!

Szaffi B. 2011.01.22. 15:51:13

@Számolj Templár: NÁlam bizony, kéne mi?
Indás adatlapod van-e? Ha igen, akkor publikus-e. Ha mind igen, akkor passz.

rianna 2011.01.22. 15:51:40

@47pcc63: alekosz pszihopata, de szórakoztató. Miért lenne baj, ha visszamegy?:)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:52:48

@47pcc63: a hogyvolt kommentelők szempontjából az a lényeg, hogy a leghülyébbek/szórakoztatóak maradjanak bent. ha ez alek, szandi, éva stb akkor ő

47pcc63 2011.01.22. 15:53:15

@rianna: Nem lenne baj,csak Most néztem az élő közvetítést,és Alekosz azt mondta Olinak h. Gigit fogja kivinni.Sajnálom h. így döntött(legalábbis a mai napon),de remélem még ezt 20 szor meggondolja!!Így meglesz már Évának a vágya!!!Csak nehogy pofára essenek,mert hiába is sokan kedvelik Alekoszt,Gigire a Béci,Jerzy rajongói is szavazni fognak.Alekosz!!Tényleg Éva taktikája lesz a veszted....

puszták éhes vándora 2011.01.22. 15:53:38

@lobster thermidor: Nagyonjó a meglátásod, azt viszont alkoholfüggőségnek nevezi a szakirodalom!

Számolj Templár 2011.01.22. 15:54:56

@Trollseprű 9:
Na most kiteregettem múltam összes szennyesét előttetek és mindent üvegre állítottam!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 15:55:44

@Számolj Templár: én ezt már három napőja mondom (mármint, hogy olit) nagy taktikai húzás lenne

Kiss Karolyne 2011.01.22. 15:56:42

Kedves Gyermekeim,
Regota figyelem munkassagotokat, allatok vagytok!!! Hajnalkaba egyenesen szerelmetes vagyok, bar bele meg nem szerettem, talan mert nem voltak kozos akcioink.
Hat Piroska nenjetek ugy dontott veszi a batorsagot es idepotyog neket egy jo kis pletykat az Olikarol amit a minap talalt itt a csodalatos neten, es talan meger egy kis csamcsogast...
Itt mellekelem a linket arrol a nagyszeru sorozatrol ami sajnos (khmmm khmmm) sosem keszult el, de Olikank lett volna az egyik foszereplo.
Kellemes csemegezest, erdemes forgatokonyvet is olvasgatni...stb.

www.zrt-film.eu/index.php?show=info

47pcc63 2011.01.22. 15:57:50

@kovácszsuzsi:
Hát az eszem megáll, ezek már egymás közt leosztják hogy mi fog történni, jó hogy nem azt fejtegetik hogy melyikük nyerje a fődíjat. Korábbi VV-kben azt hiszem nem lehetett így kitárgyalni hogy ki kit vigyen ki. Most se kéne, mert ez olyan mint az a krimi aminek már az elején kidrül hogy ki a gyilkos.

rianna 2011.01.22. 15:58:52

@Számolj Templár: Ennyire ki lenne fulladva a Gigi-Dzsörzi románc? Én azért megnéznék még pár kínos helyzetet :))
Azt meg nem hiszem, hogy annyira nyomulna Évára, hogy a saját villabeli jelenlétét kockáztassa. Ő itt kapott életre, eddig nem volt senki.
Olivért nem írták még ki a forgatókönyvírók, még szükség van rá, bár én tudnám nélkülözni. Az akkorát szólna, ha az édesnégyes egymás ellen fordulna :D
Egy szó mint száz, Zsófi a legesélyesebb, de megválnék Olivértől és Gombitól is.
Ha sokan szavaznak ugyanarra, akkor ki nyer?

47pcc63 2011.01.22. 15:59:57

@Trollseprű 9:
Tegnap éjjel,illetve hajnalban mert akkor már ma volt.

Szaffi B. 2011.01.22. 16:00:59

@Kiss Karolyne:
Simor Olivér:
Filmszerepek:
2009 Nutcracker: The Untold Story
2008 The Secret of Moonacre
2008 Hellboy II
2008 The Boy in the Striped Pyjamas
2008 The Midnight Meat Train
2007 Robin Hood
2007 Eichmann
2007 The Company
2004 Salem’s Lot
Kaszkadőr:
2008 Hellboy II

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hol játszott ezekben? Zárt falak közt?

christaylor 2011.01.22. 16:02:03

@Kiss Karolyne: áááábazmeg, TOKAJI CSABA!

Kiss Károlyné hallodszeretlek, lelki társam vagy te nekem!

Oli nem érdekel belőle! :)

Számolj Templár 2011.01.22. 16:03:45

@kovácszsuzsi:
Szívem egyetlen és első kovácszsuzsija! Miután lelkitársaddá fogadtál és a tenyeredből etetsz, átengedem neked az elsőséget:-)
De, ha visszakeresel a kiválasztás napi blogban, akkor szembesülhetsz a rögvalósággal!

rianna 2011.01.22. 16:04:31

@Kiss Karolyne: ezek szerint vannak elkészült epizódok?

Számolj Templár 2011.01.22. 16:04:53

@rianna:
Kb. ugyanezeket írtam pro és kontra.

47pcc63 2011.01.22. 16:05:20

@MegLepke:
Én is ezen a véleményen vagyok,eddig nem beszélhették meg h. ki kit vigyen ki,így unalmas,ahogy te is írtad.Csodálkozom azokon az embereken, akik még csak most csalódtak Évában?!Akkor eddig mit is néztek?Ő már az elejétől ilyen szemét ,aki kihasználja az emberek" barátságát",érzelmeit,a célja elérése érdekében.Mindenkin átgázol ha érdeke úgy kívánja.Addig kellett neki Alek amíg vissza nem jött győztesen,mert ha nincs neki akkor Alekosz,vesztett volna még Ildivel szemben is. Éva tényleg a barátai hátán akar felkapaszkodni(Alekosz,Olivér,Szandika),nem hiába csak azoknak nyal akiket erősnek hisznek odabent.....De ha legközelebb ismét ő lesz a kiválasztott újra befogja vetni a taktikáját,(könnyekkel),mint eddig is csinálta.Mostanában mért nem sír? Na ő az igazi "vígszínház"!!Meg akik azt mondják h. Éva nem alkoholista?Ezt azok mondják,akik elvetemült rajongói, és nem akarják észrevenni azt h. iszik(nem is keveset)!!Aki nézte a tegnapi összefoglalót remélem már tudatosult benne h. Éva sajnos tényleg alkoholista.Ilyen szinten remegni a piáért? Úgy "keringett" a pia körül ,mint a cápa az áldozata körül.....Képes volt még "lopni is"csak ihasson!!!Azért sajnálom a szüleit,mert hiába is nyilatkozzák azt h. Éva ilyen rendes,olyan aranyos,és h. nem alkesz,...Hát persze h. nem fognak senkit a lányuk,unokájuk...ellen lázítani,de h. magukban mit is gondolnak????

2011.01.22. 16:05:42

Nem tudom, mi ez az adatlap dolog, nem érhető el... gugli dox nem találja...

Kiss Karolyne 2011.01.22. 16:06:54

@rianna: nincsenek sajnos ...ez egy fustbe ment terv....
de van egy remek video reszlet feltoltve a szajtra...sajnos annyi a vizualis elmeny...:)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:07:15

@Számolj Templár: úgy értettem, hogy akkor is neked válaszoltam a felvetésedre, de ketten maradtunk az éterben a véleményünkkel

Szaffi B. 2011.01.22. 16:07:36

Timó elég sokáig volt producertanonc a Barátok Közt-ben: 2006-20007-ig :DDDDDDD

Kiss Karolyne 2011.01.22. 16:08:09

@christaylor: tokaji csaba miert ekkora elmeny neked?

orulok, hogy nem utkoztem zart falakba, hallod, nagyon feltem

MegLepke 2011.01.22. 16:10:03

@47pcc63: Ööööö, én ilyesmikről nem írtam.

Viszont működik az avatárom és tudom, mi volt eddig a gondom!:)

rianna 2011.01.22. 16:11:28

@Kiss Karolyne: azt megnéztem, mindenképpen élmény, hogy Olivér milyen furán fut:)
@Számolj Templár: eszerint leki társak lennénk? :)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:12:02

@Kiss Karolyne: hát ha még verset is mondanál, és a művelcségin is megfelelelnél:)

47pcc63 2011.01.22. 16:12:26

@MegLepke:
Csak egy tényt közöltem!

Számolj Templár 2011.01.22. 16:12:27

@MegLepke:
Ha most nem mondod meg azonnal a tutit, sáros lábammal lépek a potrohodra!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:12:53

@MegLepke: oszd meg a többiekkel az avatar okosságot!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:13:58

@Számolj Templár: á már na! egyet gondolunk. ez a sors, mondom én

christaylor 2011.01.22. 16:14:45

@Kiss Karolyne: Tokaji Csaba földim, plusz a mi "ismeretségünk" nagyon régre eredeztethető vissza, mert 18 éve együtt voltunk városi SZAVALÓversenyen. Sokszor láttam játszani is, meg kicsit szerelmes is voltam belé, plátóian persze.

Na mindegy, csak nosztalgiázok itt. Jó volt újra látni, így hirtelen.

Ne féljél, nincs mitől tartanod, csak legfeljebb majd megdobálnak naranccsal, ha nem tetszik valami.

De ha hozol sütit, úgy biztosíthatnád köztünk igazán a helyed. :)

Számolj Templár 2011.01.22. 16:15:34

@kovácszsuzsi:
Kart karba öltve andalgunk a nirvána felé!

47pcc63 2011.01.22. 16:15:35

@Kiss Karolyne:
Olivér egy szélhámos a villában és a villán kivüli életben is, csak rá kell nézni a pimasz pofájára az mindent elárul. Egoista, azt érzékelteti mindenkivel, hogy csak ő létezik a világon, és neki van joga mindenhaz.A becsület szót csak hallotta, de fogalma sincs róla, hogy mit jelent. Ki a villából vele, ne egy ilyen szélhámos nyerjen.
A barátnője hiánya csak alibi.
Ez csak bizonyítja , hogy Oliver egy tahó,sírós-fingós művagány!Sírásai és kirohanásai azok elvonási tünetek.Szánalmas amikor előadja, hogy a barátnője hiányzik és azért sír ---más hiányzik neki!!!!!!!!!!!

rianna 2011.01.22. 16:16:52

@47pcc63: nem veszed te túl komolyan ezt az egészet? :))

Számolj Templár 2011.01.22. 16:17:15

De ennek a Lepkének kitépem a szárnyát ha nem tesz töredelmes vallomást!
11-esnek fogom hívni!

Számolj Templár 2011.01.22. 16:18:51

@47pcc63:
"más hiányzik neki!!!!!!!!!!!"
pl. két csík Bucival a bárpultról!

47pcc63 2011.01.22. 16:19:51

@Számolj Templár:
Pontosan,azért sárgák a fogai.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:20:00

@Számolj Templár: pedig most tuti visszajönne oli ellen. megyek is bekiabálok neki

potyus 2011.01.22. 16:20:00

Éva a legjobb nő az összes között, ez elvitathatatlan. Ő legalább őszinte, nem taktikázik, ha kell felvállalja a konfliktusokat is.
Olivér keveri a szart, Laci olyan mint a jóságos maci, Szandika, okos, de elfuserált, a többiek meg nekem langyos víz. Beleértve Alekost is. Jellegtelen figura valamennyi.
Vagy Olivér, vagy Éva a végső győztes. Közben meg a sok agyament telefonálgat
rengeteg pénzért.

MegLepke 2011.01.22. 16:20:51

@Számolj Templár: Akkor meggondolom... Aludhatok a kanapén?
Nálam a profilon belül a beállítások menüpontban volt egy olyan fül, hogy indás nickek bekötése. Ott bepipáltam a MegLepkét és azóta láccik.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 16:21:35

@potyus: ezt az őszinte és nem taktikázikot ugye nem gondoltad komolyan?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:21:35

@47pcc63: biztos, már próbálták is régebben együtt. figyelni fogom bucit, miket mond olira

christaylor 2011.01.22. 16:22:21

Lepkécske, számolj már be légy szíves az avatárod beállításáról Számolj Templárnak, hogy neki is lehessen. Köszipuszi!

Kiss Karolyne 2011.01.22. 16:22:23

Mennem kell sajnos, nem tudok itt maradni, pedig jo lenne...de minden amit mondani tudnek ott van...a linben...a sorok kozt...!!!! Kellemes napot nektek, es ne feledkezzetek meg embertarsaidrol, a hitrol, a becsuletrol es adjatok tovabb belatasotok szerint a linket mellyet megosztottam azoknak a HV-VV-seknek is akik most nem lehetnek koztunk.

Kellemes delutant nektek!

lobster thermidor 2011.01.22. 16:23:34

@puszták éhes vándora:

Ezt a témát most nem szántanám mélyebbre, de van még néhány olyan betegség, aminek a jegyeit Éva viselkedése magában hordozza.
Összetettebb dolog ez, a piálás csak egy, az ismérvek közül.

MegLepke 2011.01.22. 16:23:43

@potyus: Én azzal sem értek egyet, hogy a legjobb nő Éva. Én ugyan női szemmel nézem, de ahogy dobálja magát valahogy agresszíven próbál szexi lenni. Persze ez szubjektív dolog.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:23:51

@Kiss Karolyne: gyere máskor is, májusig még sok az idő

christaylor 2011.01.22. 16:24:32

@christaylor: nem mondtam semmit, megelőztél.

MegLepke 2011.01.22. 16:25:07

@christaylor: Közben megtörtént. Tény viszont, hogy a kérésnek eme formáját jobban szimpatizálom, mint a kilátásba helyezett szárnykitépést.:)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:25:32

@lobster thermidor: pedig ez tök érdekes lenne. írj csak

47pcc63 2011.01.22. 16:26:49

@potyus:
.Csodálkozom azokon az embereken, akik még csak most csalódtak Évában?!Akkor eddig mit is néztek?Ő már az elejétől ilyen szemét ,aki kihasználja az emberek" barátságát",érzelmeit,a célja elérése érdekében.Mindenkin átgázol ha érdeke úgy kívánja.Addig kellett neki Alek amíg vissza nem jött győztesen,mert ha nincs neki akkor Alekosz,vesztett volna még Ildivel szemben is. Éva tényleg a barátai hátán akar felkapaszkodni(Alekosz,Olivér,Szandika),nem hiába csak azoknak nyal akiket erősnek hisznek odabent.....De ha legközelebb ismét ő lesz a kiválasztott újra befogja vetni a taktikáját,(könnyekkel),mint eddig is csinálta.Mostanában mért nem sír? Na ő az igazi "vígszínház"!!Meg akik azt mondják h. Éva nem alkoholista?Ezt azok mondják,akik elvetemült rajongói, és nem akarják észrevenni azt h. iszik(nem is keveset)!!Aki nézte a tegnapi összefoglalót remélem már tudatosult benne h. Éva sajnos tényleg alkoholista.Ilyen szinten remegni a piáért? Úgy "keringett" a pia körül ,mint a cápa az áldozata körül.....Képes volt még "lopni is"csak ihasson!!!Azért sajnálom a szüleit,mert hiába is nyilatkozzák azt h. Éva ilyen rendes,olyan aranyos,és h. nem alkesz,...Hát persze h. nem fognak senkit a lányuk,unokájuk...ellen lázítani,de h. magukban mit is gondolnak????

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:28:12

@47pcc63: neked egyébként ki a kedvenced? vagy inkább szerinted ki nyerjen?

47pcc63 2011.01.22. 16:28:38

@kovácszsuzsi:
Hátha Tőle kapta a csíkot.

K Tomoceusz 2011.01.22. 16:30:31

@47pcc63:

Ez most átjött
Évánk ilyen
De amit 10 perce írtál róla az nagy marhaság volt

MegLepke 2011.01.22. 16:30:33

@47pcc63: Ezekkel egyet tudok érteni.

47pcc63 2011.01.22. 16:31:05

@kovácszsuzsi:
Inkább Alekosz,Béci,Anikó,de Te szerinted?

K Tomoceusz 2011.01.22. 16:32:59

@christaylor:

Hol van az a tábázat , amiről folyton beszéltek ?

Számolj Templár 2011.01.22. 16:33:12

@MegLepke:
Na tuttam!
Nekem mér nincs olyan?!

47pcc63 2011.01.22. 16:34:22

@K.Tomoceusz:
Éva nagyobb színésznő mint Gigi.Évát csak a saját céljai vezérlik és ha kell ezért mindenkit átver még Alekoszt is pedig ő állítólag a barátja.Mindenkinek a háta mögött beszél és ő az őszinte. Olivér százszor őszintébb.Éva haza húzhatna már mert nagyon unom már a nyavajgásait meg a hisztijeit.
Éva minősítésére kár pazarolni a szavakat szerintem.

K Tomoceusz 2011.01.22. 16:34:28

Gyors szavazás :
1. gutaütást kap chris kollega
2. nem
3. de

Számolj Templár 2011.01.22. 16:36:34

@MegLepke:
Tuttam, hogy diszkriminálnak itt mert tudok számolni!
Nekem mért nincs olyan?
Na jó, kedves Lepkém, maradhatsz két szárnnyal! De a bebábozódáskor én öröklöm az avatárod!

K Tomoceusz 2011.01.22. 16:36:34

@47pcc63:

Már kétszer volt lehetőséged iszavazni , de nem éltél vele .

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:36:47

@47pcc63: megmondom őszintén én inkább csak nézem, nem idegeskedek rajta. szörnyülködöm, röhögök, figyelgetem a taktikákat akár a TV, akár a játékosok részéről. a hogyvolt miatt kezdtem nézni, és e miatt fogom a továbbiakban is.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 16:37:13

@K.Tomoceusz: ha ivott már Irsait vagy konyakot, akkor nem:)

MegLepke 2011.01.22. 16:38:19

@Számolj Templár: Mid nincs? Indás profilod? Én itt a kommentablak felett kattintottam arra, hogy kérek avatart a hsz-ekhez. Igaz, nekem van indamélem, tán ezért van indás profilom is. Eddig azt se tudtam.:D

Számolj Templár 2011.01.22. 16:39:27

Az a tegnapi jósnő rám rakta a rontást!

47pcc63 2011.01.22. 16:41:42

@kovácszsuzsi:
Én meg tanulmányozom ezt a pórnépet pszichikailag,semmi több.
A véleményemet,meg elteszem magamnak.
Legalább megismerem hogy kik és miért nézik a reteket.

christaylor 2011.01.22. 16:41:43

@K.Tomoceusz: már nem kapok, már kaptam.

mindegy,a kirohanásom óta kétszer is linkelnem kellett, neked is megtettem volna. :)

Szaffi B. 2011.01.22. 16:42:02

@potyus: Szandika okos...na, eddig jutottam :D

Számolj Templár 2011.01.22. 16:42:13

@MegLepke:
Akkora Indás profilom van, hogy majmok csimpaszkodnak rajta! Meg lepkékek is!
Csinálok egy új profilt és majd elárulom nektek, hogy én vagyok a Számolj Templár! És olyan avatárom lesz, hogy Ildi bevesz a szavalókórusba!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:42:53

@christaylor: melletted állok, besegítek link ügyben. IS

47pcc63 2011.01.22. 16:43:08

@Számolj Templár:
Le lehetett volna vetetni.Egy seprővel és huss.

christaylor 2011.01.22. 16:43:44

@kovácszsuzsi: úgy látom kettőnkre hárul a feladat, hogy táblázatkéréskor a segítségükre siessünk.

Ennek folyománya, én úgy döntöttem, hogy mindketten védettséget élvezünk, plusz egy-egy üveg Irsai.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:44:41

@47pcc63: itt a hogyvolton kb. mindenkinek ezek az indokai, mint nekem, nézd meg a táblázatunkat, most linkeltem, és mindent megértesz!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:48:33

@christaylor: de mindenkitől, akinek linkelünk. aztán ha megyek anyámékhoz szszb megyébe megisszuk

christaylor 2011.01.22. 16:51:09

@kovácszsuzsi:hallod, ez naccerű ötlet!

Szóljál, ha erre jársz, kimegyek a vi

Haloványfény · http://halovanyfeny.wordpress.com 2011.01.22. 16:52:25

Írtam egy részletes elemzést a villalakókról, talán ez sok ember számára érdekes lehet.

halovanyfeny.wordpress.com/2011/01/22/valovilag-4/

kovácszsuzsi 2011.01.22. 16:53:18

@christaylor: hallodhülyevagy? persze, hogy szólok. különben meg 30éves koromig ott akartam lakni, ahol te, csak utána jött a távoli messzeség

MegLepke 2011.01.22. 16:59:12

zoxó, avatár ügyben kérdezed?

christaylor 2011.01.22. 17:00:26

@kovácszsuzsi: hát tényleg jól elkeveredtél! Vas megye az marha messze van ide hozzánk, de még SZSZB megyétől is.
Hát ha előbb nem is, de Tordason mindenképp találkozunk. :)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:01:11

@Haloványfény: "Sajnos nekem is van olyan közeli ismerősöm, aki hasonló módon, nem akar vagy éppen nem képes normálisan válaszolni sohasem egy ehhez hasonló kérdésre." kulcsmondat

zoxó 2011.01.22. 17:01:16

na akkor próba n+1

zoxó 2011.01.22. 17:01:50

Juhééééé!!!!
És itt van a kis édes!!!!!

christaylor 2011.01.22. 17:02:57

@zoxó: éljen!!!!!! én mondtam,hogy ne add fel, mert előbb-utóbb mindenkinek lesz.

MegLepke 2011.01.22. 17:04:13

@zoxó: :))) Na hogy sikerült?

Hannibal22 2011.01.22. 17:06:12

@christaylor: figyelem,hogy készíted elő a terepet a gerilla akciódhoz!
nem vagyok még de úgy látom,hogy canzone sincs ,ami fura mert ennyi idő alatt 8-9 szociális életet is élhetett volna.

viola narvilly 2011.01.22. 17:08:10

Üdv mindenkibe!

Elnézést, familiztem, csak most értem haza.

szédült nőszemély:
Bocs, a konyakot nem én ittam meg, s én nem tudtam, hogy a nemeket te kezdted összegyűjteni, én személy szerint köszönöm az ötletet neked is és Mme Chauchat-nak is.
És ha vetnél most egy pillantást Hajni bejegyzésének a végére... :)))

christaylor:
Köszi a részletes tájékoztatót a többieknek :)

MINDENKI:
Azt hittem, hogy tudok email-re szerkesztési jogot adni, de nem, mert azt nem engedi a gugli. Így csak én szerkesztem, mert tegnap valaki trollkodott a táblázaton. Beleírkált olyan szavakat, amiket mi a világ összes faszáért és egy tál pináért sem írnánk le, pl. pina, meg fasz, majd összevissza másolgatta a cellákat, nem kis munkát szerezve ezzel nekem. Ráadásul kétszer.
Tehát ha valaki adatot szeretne módosítani, vagy egyáltalán szeretne belekerülni a táblázatba, írjon egy üzenetet a blog.hu-n keresztül, és ahogy időm engedi (tehát amikor nem itt ökörködök), már viszem is fel a táblázatba az adatokat (Darcyllának üzenem, az övé megjött, mindjárt viszem is fel).
Hogy ne kelljen kiírogatni, hogy mik voltak a kérdések, íme:

avatar
kedvenc színe
magasság
diplomák száma
neme(k)
angol (geci szót tudja/nem tudja)
trágárság
orgazmusok
hangosan szexel-e
mit képvisel
témakör
a pömpölője/vaginája
szereti-e ön ha sáros csizmával átmásznak a fején
kellesz
látott-e már pömpölőt?
ha igen, megfogta-e?
VV kedvenc
szuvenír joga van/nincs/sos evol
szerelmes lett v. beleszeretett?
lelki társa
irritálja a csoszogás?
futkos a hátán a szőr?
tetkó/szilikon/piercing

És most iszom az egészségetekre egy jägert.

christaylor 2011.01.22. 17:08:38

@hannibal22-73: tehát visszaolvastál.

Ettől függetlenül még tartogatok neked számos meglepetést. Még tudok újat mutatni.

christaylor 2011.01.22. 17:10:48

@hannibal22-73: tehát visszaolvastál.

Mindegy, mert tudok még újat mutatni neked. Még számos meglepetést tartogatok.

viola narvilly 2011.01.22. 17:11:18

Na most azt mondja meg nekem valaki, hogy a blogbejegyzés végén lévő linkre kattintva nekem miért nem jön be a tábla, mikor ugyanaz a cím...?
Megbolondulok.

christaylor 2011.01.22. 17:11:24

@christaylor: hát de tudtam bzmeg,hogy mindkettő megjelenik. nyeljen savat a blogmotor!

MegLepke 2011.01.22. 17:12:42

@viola narvilly: Úgy senkinek nem jön be, ahogy láttam. Nekem sem.:D Délelőtt még okés volt.

viola narvilly 2011.01.22. 17:17:45

@MegLepke:
Becsúszott valami gixer, írtam Hajninak.

zoxó 2011.01.22. 17:19:21

@Haloványfény: na, elolvastam. Egy aprócska megjegyzés: ha már valaki nagy közösség előtt lekurváz másokat (okkal vagy ok nélkül, az itt most mindegy), legalább tisztességes helyesírással tegye. A kurva rövid u.

zoxó 2011.01.22. 17:20:40

közönség, bocs.

kérődzőgiliszta 2011.01.22. 17:22:45

Baker, üdv lelki és testi pajtásaim, a való és valótlan világban és a tehetségek szavalókórusában és salsa tánckarában!
Templár újra itt!
Ezen a nicken olyan avatárom van, amilyet csak akarok!
A Templárost diszkriminálja az Inda!
Na ráverek mingyár az ő kis arcára!

Straight 2011.01.22. 17:23:29

Ha Alekosz komolyan gondolja hogy gigit viszi ki akkor majd a csatorna szépen közbeszól és titkos utasításként megkapja hogy a gigi marad. Alekosz a legszórakoztatóbb az egész műsorban gigi meg az utolsó a lányok közül ahol még valami halovány esély van rá hogy élő adásban megdugják, ezenkívül a Gigi Alekosz párbaj két esélyes. Közel sem biztos hogy alekosz lenne a nyerő az ő kiesésével pedig atomjaira hullik a fantastic 4 ami szintén nem kedvez a csatornának mert alekoszék ellentábora csak azért érdekes mert alekoszék úgy viselkednek ahogy.

christaylor 2011.01.22. 17:23:30

@kovácszsuzsi: taníts, mester! olyan jól csinálod, annyira ravaszul. helyes, gyűjtsed az Irsainkat! :D

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:24:10

@kérődzőgiliszta: ebből látszik, mindenre van megoldás

viola narvilly 2011.01.22. 17:24:14

Mennyire láma vagyok. Kétszer egymás után bezártam a tűzrókát.

@kovácszsuzsi:
köszi, de szerkesztőként be tudok lépni :)

Hódos Hajnalka 2011.01.22. 17:24:39

Kérem minden Tesó türelmét a linkkel kapcsolatban és előre is köszönöm!

christaylor 2011.01.22. 17:25:08

@kérődzőgiliszta: a régi neved jobban tetszett. De ha csak névváltoztatás árán lehet avatárod...
Gratulálok egyébként! :)

christaylor 2011.01.22. 17:26:12

@zoxó: juj, én nem mertem neki szólni. van ott még más is és elég sok. :(

MegLepke 2011.01.22. 17:27:16

@kérődzőgiliszta: nah, erre a remek hírre be is dobok egy irsait!:D

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:27:40

@viola narvilly: pedig küzdök egy plusz üveg irsiért. lásd christylor. irigy vagy még velem is, aki a barátod vagyok?:)

kérődzőgiliszta 2011.01.22. 17:28:26

@Straight:
" gigi meg az utolsó a lányok közül ahol még valami halovány esély van rá hogy élő adásban megdugják"
Na, ezt várja a Szalai Annamária, de nagyon!

MegLepke 2011.01.22. 17:28:57

@Haloványfény: az elemzés tetszik nekem, egyet tudok érteni nagyjából. Viszont egy helyesírás-ellenőrző átfuttatása még ráférne.

zoxó 2011.01.22. 17:29:03

@christaylor: tudom, csak nincs nálam a piros tollam. Kifogyott, amikor Schmitt Pali bácsi újévi beszédét javítottam:).

zoxó 2011.01.22. 17:30:02

@viola narvilly: az avataromnál kijavítanád a mostit "végre van"ra? Köszönöm!:))

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 17:30:08

@puszták éhes vándora: bocsika, engem pécéztél ki, de nem én kezdtem a pánikbetegezést :) (faszom, mindig én vagyok a hibás? :D) nem ismerem fel a tüneteit, pánikbeteget csak 3hétig figyeltem testközelből napi rendszerességgel, ő meg simán mert inni, heti 2x-es rendszerességgel, igaz mindig megbánta, ahogy azt illik, de azt állította, hogy attól jobban el tud lazulni
az alkoholizmust könnyebben felismerem, azt 20 évig figyelhettem...

zoxó 2011.01.22. 17:30:35

"végre van"-ra. Ha már elkezdtem grammarnácisodni.

pleb 2011.01.22. 17:30:41

Olivér mekkora szarkeverő. Nem Évával van a baj, hanem vele.

kérődzőgiliszta 2011.01.22. 17:32:46

A Profiból kifogyott az összes Irsai! Bástya eftárs volt! Ez sem rosszabb, de olcsóbb! És vörös:-) Csak nincs rajta tetkó:-(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.22. 17:35:51

"Sajnáljuk.

Az nem egy érvényes táblázat URL-je.

További információt a Google Dokumentumok Súgó Központban talál."
He?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 17:36:20

@christaylor: tesóóóóó, hát imádlak, hogy engem fogsz választani (ez hogy van a villaszabályzat szerint, elmondhatod itt mindenkinek úgy, hogy én is halljam, hogy én maradok, még a kiszavazás előtt?), de vannak neked kint igaz barátaid? ezt fontos tudnom :)

kérődzőgiliszta 2011.01.22. 17:36:48

Ha jól láttam, a szavazósdiba Zsófi ment a levesbe!
Hát lesz egy jó vagy rossz hetünk!
Amit ez az elmebajnok össze fog rinyálni, attól már előre fáj a fejem!
Különben is kerülget a hájegyenegy. Megfőzőm Bástya eftársat!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:37:27

@kérődzőgiliszta: és látod a viola sajnál tőlünk egyet

zoxó 2011.01.22. 17:37:30

@Yooha: én tegnap elmentettem a könyvjelzők közé, azóta működik. Nem felejtettél le valamit a végéről?

viola narvilly 2011.01.22. 17:38:51

@kovácszsuzsi:
ÉS? Tőlem akarsz bort? Naszép, te kihasználsz engem tesó, én nem a bábud vagyok :D

Kicsi szünet, szerkesztek, mingyá jövök.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.22. 17:38:54

@zoxó: Rákattintottam a linkre, semmit nem csináltam a végével. Amúgy tegnap(?) a kommentek között láttam és akkor bejött.

kérődzőgiliszta 2011.01.22. 17:38:55

@kovácszsuzsi:
Na fel is írtam a rosszak közé!
Ha salsa tanulás lesz, rálépek a lábára!

MegLepke 2011.01.22. 17:39:02

@zoxó: írtam violának mélt a nevedben is ez ügyben.:)

haruka 2011.01.22. 17:40:10

csácsumicsá!
megint miről maradtam le? ezek az új kérdések honnan jöttek már? ja és ami fontos. canzone és hannibal voltak-e már szobán?

christaylor 2011.01.22. 17:41:06

@canzone: most én levettem a portot, úgy mondtam el ezt neked, hogy ne hallják, de ha itt lesz hanni, akkor majd a formális keretek között fogjuk lebonyolítani. tudod, gongazeleje, gongavége.

kevés igaz barátom akad kint, remélem, ha kijössz majd tartjuk a kapcsolatot és összeköltözünk. használhatunk majd közös borotvát és kölcsönadom a a pink miniruhámat is. :)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:42:04

@haruka: azt ígérték este lesznek érdekes dolgok

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:44:06

@kérődzőgiliszta: de csak úgy, hogy ne tudja miattam van. jóba akarok maradni vele, de csak a te kedvedért.

zoxó 2011.01.22. 17:45:08

@MegLepke: úgy, ahogy leírtad.:)

Mme Chauchat 2011.01.22. 17:45:41

Akk én most halhatatlan lettem?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.22. 17:46:05

@zoxó: Köszi, ez már működik :) Mennyi hardcore fan van, nem is gondoltam :)

viola narvilly 2011.01.22. 17:48:26

Darcylla, zoxó, Lepke készen van

@kérődzőgiliszta:
Tudod kinek a lábára lépsz te! :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 17:48:43

@hannibal22-73: hallodhülyevagy? a 8-9 szociális élet a napi átlag, de ma hétvége van, érted tesó?

@christaylor: jóvan, hallod, már kezdtem fosni, Vígszínház leszel, de nem. de tudod, az én kinti klánom befogad, jöhetsz majd velünk mindenhova. aztán majd ha kiköltözünk Madridba, etetem a macskádat is, remélem nem fossa le a csini pink ruhánkat

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:49:03

@Mme Chauchat: vót itten minden pszi dolog, vártunk... vártunk aztán nem jöttél

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.22. 17:49:53

Hja, a táblázat linkjében a kérdőjel után van egy felesleges szóköz, azért nem jön be.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:51:04

@viola narvilly: christylor-ral irsait gyűjtünk. egy táblázat link-egy irsai. de te gonosz voltál velünk:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 17:51:23

a többiek meg hozzanak Irsait, mert bezabáltam, és le kéne valamivel öblíteni, és az a rossz hírem, hogy nincs süti, majd holnap lesz, és akik hannival való őszinte kapcsolatunkat megkérdőjelezték a mai nap folyamán, valamint azt gondolják, hogy egymás hátán mászunk fel a fődíjig, azok nem kapnak, vagy az ő szeleteikben hashajtó lesz beledugdosva, úgy 10-20 db fejenként :D

natoth 2011.01.22. 17:53:05

mérhetetlen szeretettel, tisztelettel stb.
családlátogatásból visszatérva a következőket konstatáltam:
"pillanatnyilag" nincs közvetítés (pfff), Zsófinak fejébe szállt a hatalom (ezt majd este látjuk elvileg), és zoxónak végre van avatarja (hurrá)

meg Számolj kolléga elkezdett egy kopizós-tippelős játékot, aminek nem mindenki ismerte föl az értékeit, úgyhogy megpróbálnám újraéleszteni:

Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi
Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi
rianna: Zsófi
natoth: Jerzsi

christaylor 2011.01.22. 17:55:15

@natoth:

Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi
Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi
rianna: Zsófi
natoth: Jerzsi
christaylor: Zsófi vagy Gigi

Mme Chauchat 2011.01.22. 17:55:18

@kovácszsuzsi:
Jó, legyen halál, de előtte egy kis ungibungi,
tegnap szóltam, hogy aktivitásom alábbhagy
de most itt,
mi vót, kellettem volna?
Fontos infó: Hannibált még mindig szeretem

zoxó 2011.01.22. 17:58:20

@viola narvilly: Mit kérsz: Irsait, konyakot vagy narancsot? Neked bármit!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 17:58:33

@Mme Chauchat: vót itt pánikbetegség, alkoholizmus, depresszió, te meg sehol

zoxó 2011.01.22. 17:59:04

Számolj Templár: Gigi
MegLepke: Zsófi
Trollseprű: Zsófi vagy Lionel Messi
rianna: Zsófi
natoth: Jerzsi
Zoxó: Gigi

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:01:50

1-eske élőben csámcsog és csoszog , ha érdekel valakit

zoxó 2011.01.22. 18:03:12

@Mme Chauchat: a lényeg: Éva pánikbeteg vagy sem? Többen azt állítják, hogy szerintük nem, és én is effelé hajlok, bár nem győzöm hangsúlyozni, hogy a műsorból és a videókból egy percet sem láttam, és e nemes hagyományt nem is kívánom megtörni.

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:04:13

@kovácszsuzsi: De annyit tanultatok már, hogy sokat megoldotok nélkülem
de azt megnetuggyam

reggi64 2011.01.22. 18:05:47

@zoxó: sztem nem pánik beteg,inkább alkoholista, bár a tünetek elég jól össze tudnak keveredni

christaylor 2011.01.22. 18:06:33

Hallom Zsófi rágását!!

Viszont Giginek százszor jobban áll a kibontott haj!

viola narvilly 2011.01.22. 18:06:40

@zoxó:
Narancsot tesó. Ha még egyszer ekkora ökörségre vállalkoznék. Félig telt ásványvizes flakon is megteszi.

@MegLepke:
Nagyon szívesen kérlek. Lelki társaknak bármit :)

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:06:49

@zoxó: Nem. Éva sajnos rosszul diagnosztizálja magát (vagy ha kolléga tette, akkor külön sajnos), mert nem pánikbeteg, hanem hiszterikus személyiségzavarban szenved.

flanker 2011.01.22. 18:07:32

Nem is olyan rossz a mai nap, 400+ hsz?

@Hajni:
Vissza a Lipótot, izibe!
Sztem ha lenne bent pia és nőszemélyzet, akkor nagyon nyugodtan el tudna ott lenni. Szövögethetne (világ)hódító nagy terveket és simogathatna vaskos Pornois-czombokat.
(Ha bekamerázná vlki a helységet, még tán szívesebben is nézném onnan...)

Nem kellene ilyen drasztikusnak lenni Zsófi. Szerintem untig elég, ha ebédkor mellé ülsz.
Az biztos! Én már rég kivágtam volna magam mellől, mint macskát híg székletet produkálni.

@Számolj Templár:
Dramaturgiailag érdekes lenne mi történne akkor, ha pl. 1-2-3 napig nem szólnának be a villába!
Ezen már én is gondolkodtam, az a baj, hogy ezt a villát inkább a szabályok irányítják, mint a külső körülmények. (Nem azért nem mennek ki, mert nem lehet, hanem mert nem szabad ÉS tudják büntetni őket.) Nem hiszem, hogy egy-két (papír)falat ne tudnának könnyedén kirúgni, ha
nagyon szorul a hurok. (Például megjátszanának nekik egy Orwell-féle rádiójátékot.) Ha nem lett volna soha kimenetel, ha "légmentesen" le lehetne zárni a helységet (mint pl. a Gödörben), akkor
nagyon hihető és izgi lenne a helyzet. (A Madrapurt vagy A halál útvesztőjét olvastad? A Legyek urát nem is kérdezem... Kedvenc könyveim és több szempontból is komoly tanulságot rejtegetnek.)

@Haloványfény:
A VV-HV 4x25-ös számában 15.11-kor írt megjegyzésemet ha elolvasod, találsz még anyagot, amivel ki tudod egészíteni (vagy módosítani) a cikkedet.
(Ha nem lenne kötelező a név és a cím, írtam volna az oldaladra, így magánba ment pár megjegyzés.)

@christaylor:
You got mail!

zoxó 2011.01.22. 18:08:59

@Mme Chauchat: az miben nyilvánul meg? Része az alkoholizmusra való hajlam is?

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:09:40

@zoxó: Évához még: a hisztrionikus (hisztériás) személyiségzavar az érzelmek folytonos túlfűtöttségével, azok viharos változásával és állandó figyelemfelkeltési törekvéssel jár. Az ilyen embert a tetszeni vágyás és a népszerűség lehetősége hajtja, melynek kivívásához provokatív és szexuálisan kihívó viselkedéstől sem riad vissza. Minden egyszerűbb történetet is színpadiasan és modorosan adnak elő, mindig alkalmazkodva a hallgatóság elvárásaihoz. Hiúak, önzőek, követelőzőek, kényeztetik magukat és nem tudnak meglenni dicséret nélkül.

Figyelemfelkeltési vágyuk öngyilkossági kísérletben is megvalósulhat, de ebben az esetben nem a halálvágy, csak manipulatív szándékok vezérlik őket. Emberi kapcsolataikat tekintve gyakran számolnak be arról, hogy mások intim bizalmasai, miközben az illetőnek egész más definíciója van kapcsolatukról. Partnerkapcsolataikban azok vonzzák őket általában, akik méltatlanul bánnak velük.

De ha ezt visszamondod, összeverlek.

reggi64 2011.01.22. 18:09:46

a hatak ép meg alakulnak az élőben :Gigi,Zsófi,Erzsi,Laci,Béci,Anikó...

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:10:41

@Mme Chauchat: hát én csak a kaját, meg a szexet tudom ajánlani mindenkinek, nekem be szokott válni, meg néha egy jóféle irsai. ezzel nem ingattam meg szakértelmedet?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 18:10:54

irritál a csámcsogás... ha befejezte zsófika az evést, szóljatok, addig meg foglaljátok majd nekem össze h miről dumáltak

christaylor 2011.01.22. 18:11:09

@flanker: tudom, olvastam már. :) Várnám a részleteket, hogy intézkedhessek!Ha megkapom a pontos instrukciókat, arra majd reagálok. :)

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:12:50

@zoxó: az alkoholizmus csupán kompenzáció, mivel a hisztériás személyiségzavarából adódó dolgai kielégületlenek maradnak (jó vicc, követhetetlen a csaj), így azt sem érzi, mi az elég (pl. 1 L konyak...)pff

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:14:05

@kovácszsuzsi: igen, a túlhajszolt nemi élet hiánya sokkal aggasztóbb mint a túlhajszolt nemi élet.

christaylor 2011.01.22. 18:14:14

@canzone: a lényeg, hogy Zsófi épp azt mondta: "hozol be egy csomag rágót? nincs kedvem most így fogat mosni, hogy nincs melegvíz."

Darcylla 2011.01.22. 18:14:28

@christaylor: előbb narancsot cuppogott, aztán almát rágott, qhangosan, jó a portja:))
viszont azt szűrtem le a szaggatott adásból, hogy kettészakadt a társaság, külön konyha, el akarnak válni ágytól-asztaltól:P

kérődzőgiliszta 2011.01.22. 18:14:54

Nem dicsekvésiből, de gondolkodtam!
Azt állapítottam meg, hogy valamennyi retkes kötődése szinte mindenkinek van, legalábbis a pletyuszokból következően! Szinte minden szereplőre sikamlós kis sztorikat lehetne kitalálni. Tehát a Jersey toszik-e Gigin az egy ugyan olyan opció, mint hogy Alekox meghágja Zsófit. Gombitól csak a popperek félhetnek.
Szóval mindenképp valamilyen radikális fordulatnak látom az ő elérkezését!
Ilyen lehet a Béci-Gigi-Jersey trió széccseszése!
Zsófika legfeljebb Alekoxt irritálja!
Tény viszont, hogy őt kóstolgatja leginkább!

zoxó 2011.01.22. 18:15:00

@Mme Chauchat: tehát akkor jó eséllyel Ádám hetente összeveri/megcsalja, vagy mindkettő. Meg is érdemli. Nem tudom, hogy utáljam vagy szánjam.

christaylor 2011.01.22. 18:16:02

@Darcylla: mint egy hörcsög, valamit mindig rág. most rágózik, persze hangosan.

zoxó 2011.01.22. 18:16:51

@christaylor: orális fixációja van. Vagy unatkozik. Vagy mindkettő.

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:17:19

Ez a hat ember biztos rokonszenves , de baromi unalmas . Ugorhatnánk a köcsögökre .

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:18:27

@Mme Chauchat: ez a csoportalakítási kényszer micsoda már? és a cél csak az, hogy szidjuk a másik csapatot? az ugyan azt utáljuk felváltja az ugyan azt szeretjüket? ez megy most élőben. fura

Darcylla 2011.01.22. 18:19:01

Má' kötik a vérszerződést:P

natoth 2011.01.22. 18:19:22

@K.Tomoceusz:
nekem ez most tetszik
nyiladozik a csipájuk

christaylor 2011.01.22. 18:19:30

a fekete usanka az épp aktuális trend a villán belül?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:21:10

@christaylor: én is akarok, nekem csak barna volt

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:21:11

@natoth:
Jerzy és Anikó ezentúl összetart és nem veszik össze a kenyérbélen .
Nem rossz , de hátha jobb téma van görényeknél .

viola narvilly 2011.01.22. 18:21:50

Nem egyszerű ez a klikkesedés ott a vellában.

Ja zoxó, amúgy irtó cuki az avatarod :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 18:23:17

felkeltettétek az érdeklődésemet, és épp azt láttam, hogy Gigi nyitott szájjal rágózik..
de most mi ez a szervezkedés, klikkesedés?

christaylor 2011.01.22. 18:23:22

@kovácszsuzsi: nekem meg fehér, gyerekkoromban. Mindenkinek azt meséltem, hogy nyusziból van. Fekete usanka után Bécitől érdeklődj!

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:23:35

@viola narvilly: még vezért is választanak, vagy mi van?

haruka 2011.01.22. 18:23:48

Most akkor ki van a hatosban, és ki maradt ki? Gombi talán?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:24:30

@christaylor: persze, aztán majd ő lesz a divatdiktátor!

viola narvilly 2011.01.22. 18:25:26

@kovácszsuzsi:

Nem tudom, az elejét nem hallottam, kb. 4 perce kapcsoltam be...

Nesze, pillanatnyilag nincs élő közvetítés

natoth 2011.01.22. 18:25:34

@haruka:
Gombira Anikó mondta, hogy nem akarja bevenni, mert kétszínű és befolyásolható

jörgömös 2011.01.22. 18:25:46

Anikónak hogy kinyílt a csipája :)

reggi64 2011.01.22. 18:25:55

faszom retek is megunta a klikkesedést,vége az élőnek:)

haruka 2011.01.22. 18:27:20

@natoth: köszi, azt nem hallottam, hogy mondta. mondjuk, kicsit igazsága vagyon. és hogyhogy elkezdtek szervezkedni? megunták a nagy négyest, vagy volt valami balhé?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:28:01

@viola narvilly: összeálltak a klán ellen, akció terveket szőttek (amiket úgysem valósítanak meg) aztán úgy értettem hogy béci lesz a vezér. meg volt örök barátság izé is, hogy szólj rám, ha hülye vagyok stb

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:29:38

@natoth:

Ez nem így volt
Amikor Gombi megtudta , hogy a kialakult két tábor egymást fogja kiszavazni , megint átment semlegesbe
Szerintem ez elég nyerő taktika

viola narvilly 2011.01.22. 18:29:46

@kovácszsuzsi:
Köszi. Csak annyit láttam, hogy valami hatukról beszél, meg aztán Olivér veszekedett valamit (pont nem a gépnél voltam), aztán már el is vették az adást.

natoth 2011.01.22. 18:29:47

@haruka:
ezt sajna nem tudom tesó, mikor benyomták az online-t már ment a Bountyzás

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.22. 18:30:37

de kemények lettek a hatok, Anikó eddig nem a négyeseket erősítette?
viszont pillanatnyilag nincs közvetítés:)

jóestét!:)

Rettentően el vagyok tőletek maradva ez már dupla kilences, és a táblázat, gratulálok ehhez a nagy munkához, mindjárt összeszedem magam és kitöltöm:)

natoth 2011.01.22. 18:31:11

@K.Tomoceusz:
erről lemaradtam, köszi
Anikó ettől függetlenül ezt mondta, a többiek meg nagyjából egyetértettek

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:32:02

@kovácszsuzsi: nagyon primitív elvre, a versenyeztetésre alapul a "koncepció", azaz nem az (építő) együttműködésre, ahol létrejöhetnek épeszű produktumok, hanem inkább a beutaltak egyik másik által kioltását provokálják (ami rengeteg negatívumot okoz)

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:32:13

@viola narvilly: oli csak valami cuccért ment be. szerintem azért nincs élő, mert rájöttek, hogy ez jó lesz az összefoglalóba is. bezzeg csoszog-csámcsog ufó nézhető órák hosszat

natoth 2011.01.22. 18:32:40

@viola narvilly:
Olivér belegyalogolt a cselekménybe, a királynő és udvartartása utasította, hogy menjék ki, ő meg szart rája

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:33:13

@natoth:

Eddig ritkán láttam olyat , amivel a két Rácz nem értett egyet . Nagyon szociális család .

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:34:24

Ezt nem hiszitek el:
Majd egymilliárd forintnyi pályázati pénzt nyert el a Genetic Immunity Kft. 2008-ban, a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által kiírt Jedlik Ányos-programban. A győztes pályázati anyag a „Poratka-allergia elleni nanomedicina a kutatástól a klinikai termékig” címet viseli.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:34:38

@Mme Chauchat: ebből is látszik a játékosok primitívsége. a BB-kel együtt 5 folyam alapján kurva jól látszik, hogy kb mi lenne működőképes

haruka 2011.01.22. 18:35:34

@natoth: kösz. holnap biztos mutatják majd az összefoglalóban.

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:35:38

@Mme Chauchat: a vv fogatókönyvet látták?

natoth 2011.01.22. 18:36:35

@kovácszsuzsi:
ezt kifejtenéd lécci? azokat nem nagyon néztem

bévé 2011.01.22. 18:36:54

ELMENT AZ ONLINE, HOGY SZARJON SÜNT AZ ÖSSZES RTL-ES!!

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:37:31

@kovácszsuzsi: Ezek az ápoltak tényleg primitívek, de sajnos intelligens embert is bele lehet vinni ebbe a romboló versenyeztetésbe, ha szerződésében az áll, hogy mindenben részt kell vennie. Ez pedig már több mint manipuláció, ez kényszerítés. Igaz, a két fél (a tévé és az egyéniség, pl, mint Ildi) megegyezésén alapult...Csak nem etikus.

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:39:27

@natoth: mingyá gyün az zertéelles, addig ne akarj hazamenni mindenáron vagy tojással dobálni

bévé 2011.01.22. 18:39:52

vki lenne oly' bátyám és összefoglalná pár mondatban, mi volt ma, mert pont mikor benyomtam az online-t, elment. én meg meglepődtem. :/
szal nyilván megmondták nekik, h ucssókból lesznek az elsők, és ezután mi volt, hogy volt? lécciléccilécci!

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:41:28

@bévé:

Nálam még megy az online .
Béci épp azt mondja a többieknek , fogjunk össze , tegyük félre egyéni érdekeinket és a közjót tartsuk szem elött . Beszélt még valami sokan vagyunk de nem elegent is , de akkor megszakadt .

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:42:13

@natoth: röviden nem az a taktika jött be, hogy beszállok az egyik klikkbe, ami a másikat kiutálja, hangsúlyos szerepet pláne nem vállalok benne, hanem az, hogy megpróbálok mindkét klikk peremén lavírozni. mint gombi kb nagyon röviden

jörgömös 2011.01.22. 18:43:19

Vajon bekerül-e az összefoglalókba hogy hivatalosan is van egy ellentábor a villán belül?

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:46:34

@Mme Chauchat:

Amikor kezdődött ez az egész azt jósoltam , a 14 játékosból lesz 1 borász , 1 pap , 1 focista , 1 gazda , 1 lelkes fidesz aktivista stb csupa rendes ember .
Csak akkor azokról is kiderülne , hogy pont akkora balfaszok , mint a mostaniak .
Azt pedig nem hagyhatjuk.

viola narvilly 2011.01.22. 18:46:47

@kovácszsuzsi: @natoth:

Köcce :)

@bévé:
Te, lehet, hogy már volt, de te megkaptad már az 1000-es meglepetésed?

kovácszsuzsi 2011.01.22. 18:47:01

@Mme Chauchat: értelmes embert is bele lehet vinni a versengésbe az igaz, de hamar átlátja, hogy miről van szó, és próbál vagy beszállni a manipulációba, vagy kivonja magát. bár a villába nem jelentkezne értelmes ember

Szaffi B. 2011.01.22. 18:48:40

@K.Tomoceusz: Pont úgy hangzik, mintha egy politikus mondaná :D

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:49:41

@kovácszsuzsi:

A végső győztesnek 2 nyertes párbajról vissza kell jönnie . Ha Gombi párbaj nélkül akarja kihúzni a végső hármasig , az nem nyertes taktika .

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:49:49

@K.Tomoceusz: igen, emléxem, amit írtál és tényleg szomorú következmény, hogy >akkor azokról is kiderülne , hogy pont akkora balfaszok , mint a mostaniak<

bévé 2011.01.22. 18:50:05

@K.Tomoceusz: na, a legjobbkor akkor.
kösz.

bévé 2011.01.22. 18:50:53

@viola narvilly: írt Hajni, h egy része még beszer. alatt, de ne agódjak, nem vagyok elfelejtve. :)

K Tomoceusz 2011.01.22. 18:50:55

@Trollseprű 9:

Ezért ment el az adás
Nagy karizmából csak egy lehet

natoth 2011.01.22. 18:51:02

@bévé:
most nézegettem a reggeli egyik felvételt, de túl sok érdekes nem volt benne
Jerzsi örülne, ha Alekosz őt vinné, de nem volt képes értelmesen kifejteni, hogy miért, viszont ütős taktikával készül erre az esetre
Zsófi szeret hullahoppozni, Éva pedig lavórban mossa a haját

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:52:27

@kovácszsuzsi: igen. Csk itt nem vonhatja ki magát (szerződésszegés) és valóban, értelmes lény és vv-be jelentkezés az kérem egymást kizáró dolgok.

viola narvilly 2011.01.22. 18:52:55

@bévé:
Egek, mi lehet az?
Lehet, hogy építenek neked egy saját villát, és mi lehetünk majd a villalakók, te meg az uralkodó osztály. És nekünk majd téged kell szolgálnunk.
:D

bévé 2011.01.22. 18:53:04

@natoth: köszi. indán tom1976-tól?

bévé 2011.01.22. 18:54:13

@viola narvilly: az jó lenne :), szétszopatnálak titeket, de nem mondhatom meg, pedig már tudom a jellegét. de nem köves csizma. :)

Mme Chauchat 2011.01.22. 18:55:54

Belehalt a mellplasztikába a pornócsillag
inforadio.hu/hir/bulvar/hir-407931
Szandál, vigyázz

viola narvilly 2011.01.22. 18:57:05

@bévé:
Remélem jól kib.sznak veled és egy életnagyságú alekoszplakátot kapsz, amit kötelezően a hálószobád ajtajára kell ragasztanod (erről természetesen fotót kell küldened)... oszt' majd ott néz téged állandóan azzal a pszichothrillerek sorozatgyilkosait megszégyenítő nézésével :D

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.22. 18:57:30

@viola narvilly: ez a kérdés izgat engem is már egy ideje :-)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 18:57:47

@natoth: Jerzsy-t én még nem hallottam 2 összefüggő, értelmes, összetett mondtatot elmondani, így cseppet sem lep meg, hogy nem tudja megindokolni, minek örül. Csoda, hogy azt tudja, hogy örül. :)))

natoth 2011.01.22. 18:58:25

@bévé:
csakis :)
még most azt nem értem, hogy nem arról volt szó, hogy a kiválasztott sskk nem mondhatja meg konkétan a többieknek, hogy kit visz ki? mert Alekosz nagyon konkrétan mondta Gigit Olivérnek, ha tényleg őt viszi, kap vajon büntit?

viola narvilly 2011.01.22. 18:59:05

@DóraTanár:
Volt egy pöti gixer, már működik.

bévé 2011.01.22. 19:00:04

@natoth: reméljük. bár Éva sem kapott, amiért csalt a játékokban, meg megitta a szolgák piáját. most akkor hogy van ez?

Mme Chauchat 2011.01.22. 19:00:33

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: nem hallottad még ŁengyeŁüŁ ŁoŁ
Wesołych Świąt

bévé 2011.01.22. 19:00:55

@viola narvilly: nem VV-vel kapcs. az ajim, bibibíííííí! :)

natoth 2011.01.22. 19:02:38

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:
"ha engem választ, én annak csak örülhetek. figyelj, ennek megvan a maga folyamata, a maga oka. lehet, hogy kiesek, de lehet hogy nem. tehát ez 50-50."

christaylor 2011.01.22. 19:03:02

@bévé: de kapott, csak te még erről nem tudsz, mert elvileg azt ma adják le, de én elárulom előre, hogy mivel a nagy többség nem tartotta be a szabályokat, ezért az uralkodó, aki akkor még Béci volt, dönthetett és ő 3 napi melegvíz megvonást kért, azért moshatta Éva is valszeg a haját lavórban.

natoth 2011.01.22. 19:03:33

@bévé:
némely állat egyenlőbb a többinél, gondolom

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 19:03:58

@natoth: Tuptipő zavaros, de értem, hogy mmkk 50-50, vagyis akár még lengyelül is tudhat, avagy nem. Éljenek a rejtett értékek.
Kezdem sejteni, hogy miért nincsenek agyrágó bogarak a villában...

Hannibal22 2011.01.22. 19:04:06

Mi a fasz ez az rtlen??

viola narvilly 2011.01.22. 19:04:21

@bévé:
Akkor mégiscsak köves csizma. Most szerzik be a köveket hozzá :D

christaylor 2011.01.22. 19:05:03

@hannibal22-73: nyugodj meg,lesz,csak fél nyolctól.

Albino Vernyul 2011.01.22. 19:05:03

@christaylor: Nana, nyuszikbol nem csinalunk kalpagot, mert megharaplak...:)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.22. 19:06:25

@Albino vernyul: Úgy olvastam, hogy nyuszikból nem csinálunk laptopot. :)))
Már fogalmaztam a kérdést, hogy miért nem... :)))))

christaylor 2011.01.22. 19:06:26

@Albino vernyul: szerintem nem abból volt, de én még kicsi voltam, az usankám meg selymes, azért mondhattam azt.

A kedvencem az emberevő nyúl a Gyalog galoppból. Ő a király! :)

natoth 2011.01.22. 19:06:46

@christaylor:
ezt az éjszakaiban láttad? volt még valami említésre méltó?

christaylor 2011.01.22. 19:07:35

@natoth: nem ott, olvastam valamelyik bulvároldalon.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.22. 19:07:40

@viola narvilly: akkor én nagyon ügyetlen vagyok.... :-( még mindig nem jön be a táblázat... leírod a címet a hülye user (értsd: én) kedvéért? Köszike

Hannibal22 2011.01.22. 19:08:15

@christaylor: "nem a függöny ,hülye kölyök" nekem meg ez:)

rianna 2011.01.22. 19:08:48

mi történik, később van a műsor?

natoth 2011.01.22. 19:09:22

@christaylor:
búvároldalnak olvastam, asszem innom kéne valamit

ha valaki lemaradt a "hatok" alakuló közgyűléséről, tom feltette:
indavideo.hu/video/vv012218001825