Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X35

2011. január 19. 10:00 - Hódos Hajnalka

Engem különösebben nem zavar, hogy Lilut zöld erdei lénynek sminkelik és öltöztetik, az sem, hogy a fodrász ebből a rém egyszerű bubiból nem tud kihozni semmit, nagy ritkán böngyöröket, de szóljon neki valaki, hogy ne használja a tévétörténelmi pillanat kifejezést, mert tegnap este kétszer is futkározott a szőr a hátamon. Még jó, hogy van ez az istenverte igazmondó hinta, ha nem történik semmi, lehet azon veszekedni, ki mit mondott, a kérdések mindig ugyanazok, ki áll tőled legtávolabb, kire raknád a jelet, ha most lenne kiválasztás.

Szandikától Gigi áll legtávolabb, mert beszél a levegőbe, és ez nekem az elvemmel szemben van. Béci úgy érzi, alaptalanak ezek a vádak a tesójával szemben, Éva szerint lehet, hogy Gigi nem is veszi észre, amit Szandika kifogásol benne. Szandi szerint nem korrekt a többiekkel szemben, hogy ti duplán vagytok itt. Sőt, most már nem is ketten, hárman, szóval ez már egy trió. Lehet itt bármilyen Csikágó, te sosem fogsz összeveszni a Gigivel, mert testvérek vagytok. Béci szerint a négyfős Klán taktikázik, beszél a többiek háta mögött, ő nem csinál ilyet a húgával.

Éva révedezik, a szerelmespár exkluzív estéjéről, azon gondolkodom, mi a lófaszt csinálhatnak ezek? Hát jól érzik egymást, válaszol Szandika. Gigi és Jerzsi a rózsaszirmokkal telehintett ágyban beszélgetnek a semmiről, de azt tele szájjal, aztán a kádban folytatnak a szenvedélyességet abszolút nélkülöző csókolózást. Jerzsi megszegi a VV4 legfontosabb szabályát, letakarja a kamerákat. A Szerelmespár még a barátnőmet is megihlette, aki felháborodva felhívott tegnap és magából kikelve ecsetelte, ha ő másfél-két hónapig vágyakozna valakire (nem pontosan ezekkel a szavakkal), akkor mit csinált volna a lakosztályban, és mennyire foglalkozott volna a kamerákkal, de le se írom, mert még én is belepirultam. Juj, sziasztok, milyen volt? Ó, az ágy rózsaszirmokkal volt lehintve! És a kilátás? Gyönyörű volt! Anikó faggatózik, hát volt ez-az, de most ezt hogy mondjam el? Úgy ahogy volt bazmeg. Jerzsi a fiúknak tart élménybeszámolót, nagyon jó volt a Gigivel kettesben. Úriember voltam. Alekosz azért maszatolt volna egy kicsit a paplan alatt a helyében.

Posta érkezik a villába, Jerzsi büntetést kap a kamerák letakarása miatt, visszavonásig nem mehet két méternél közelebb Gigihez. Nem tudom, ki könnyebbült meg jobban. Lilutól megtudhatjuk, hogy Szandika, aki őszinte, de sokszor keményen fogalmaz, megkérte a többieket, ne mondjanak Giginek semmit a hintában elhangzottakról, mert személyesen szeretné megbeszélni vele. Persze a nappaliban másnap ez a téma, Béci szerint tegnap kitörés volt, nem megbeszélés. Zsófi sutyorog Szandikának, akinél beindul a gyújtás, óbégatni kezd a nappaliban, elmondja valamelyik faszszopó köcsögláda, ki kezdett ugatni a Giginek? Olivér rászól, kérdezd meg az Évát, és állítsd le magad! Szandika visszavág, Olivéééér, Olivéééér, te se vagy különb, szóljon rám az, aki különb! Szandika, hát eszednél legyél, szóba került, mert az Éva szóba hozta! Éva, jelenésed van, gyere, mi ez a kavarás? Éva védekezik a kertben, én csak azt akartam mondani, hogy a táblánál akarod ezt mondani. Béci, Béci te voltál? Te kezdted el mondani? Ki nem volt tisztelettel arra, hogy én alszom?

Anikó érkezik, morog mint a bóhás kutya, ordításra kelek fel bazmeg, fú, mindjárt meg is mondom neki. Arra kelek fel, hogy szidja az atyaúristent is! Én elhiszem, hogy az őszinteségéről híres, de nem kell mindenkit elküldeni a halál retkes faszára! Bazmeg, a barátaira támad rá? Azért az alapvető tiszteletet adja már meg, na most már én nyitom ki a pofámat, de abban nem lesz köszönet, nyomja el a cigit. Mi van? Mi lenne? Jó lenne, ha alapjáratra állítanád a szádat! Némi bazmegolás, fasz és add meg a tiszteletet után látom a Belga együttest, ahogy sírva megtagadják az Egy-két-há dalszövegét és felkérik a két lányt, hogy írják újra, Anikóék ott tartanak, hogy nem őriztek együtt disznót és hogy Szandi magának csinálta a szart, akkor most szagolja! Szandi leszarja, hogy ki mit gondol, neki is van olyan, hogy nem szívesen hallgatja itt a köcsögséget, és mégis hallgatja. Alekosz és Éva a háttérből figyelik az elmélyülten molyolgató Zsófit, ő keverte meg a szart. Ja, megint. Ő a szarkeverő, most nézd meg, ott ül és élvezi a műsort. Jaj, de Zsófi nem akart feszkót, ő csak annyit mondott, hogy Szandi keljen fel és beszéljen a Gigivel, mert Gigiék reggel jöttek haza, Szandika meg sokáig aludt. A két lány el is vonul a nyugiszobába, Gigi elmondja Szandikának, hogy ő nagyon hirtelenharagú, és itt benn próbálja visszafogni magát, ha ideges, akkor elindul valamerre, azt jól látja Szandi, azért, hogy ne törjön ki belőle a hülyeség, mert annak nincs sok értelme. Nem volt elég, Gigit is beültetik a BalhéGenerátorba, tőle Szandika és Alekosz áll legtávolabb. Alekosz értetlenkedve kérdezi, miért én? Mert te vagy az az utóbbi napokban, akivel a legkevesebbet beszélgettem. Ezektől az indokoktól tökön szúrom magam, aki beszélgetni akar, menjen nyugdíjas klubba, ne a Villába. Most Olivér közli a testvérpárral, hogy dupla eséllyel indulnak a fődíjért. A tesók elismerik, aztán Béci hosszan fejtegeti ugyanazt, mint előző nap, ő nem folytat a többiek háta mögött taktikai megbeszéléseket a húgával. Anikó hintázik, nem haragszik Jerzsire, mert az őt vinné ki, mert ő is Jerzsit vinné, Szandinak meg még annyit, hogy nem mindig a barbár stílus a nyerő.

A Klán megbeszéli az eseményeket a hálóban, Oli, hallottad, hogy a Gigi azt mondta, hogy a Szandikára fogja tenni a jelet? Akkora kétszínű ez a Zsófi, mondja Alekosz, de nem értettem, hogy jött ide Zsófi. Te Gigire rakod a jelet? Valószínűleg. Akkor Gigi hármat kap, meg Alekosz is, szóval akkor te mész párbajozni, Szandika. Szandika vigyorogva nyújtózkodik. A Villalakók feladatot kapnak, játsszák el Gigi és Jerzsi überromantikus estéjét. Gombi és Szandika évődve vonulnak az ágy felé, Gombi úgy csinál, mint akinek inába szállt a bátorsága, Szandika mint Gigi kiabál, hát ezért takarítottam ennyit? Majd felkapja először a párnát, aztán a seprűt és ütlegelni kezdi Gombit. A Lakóknak ez nagyon tetszett, szerintem borzalmas volt, főleg Gombi, mint egy rossz ripacs. Éva és Alekosz következik, rövid szerelmes párbeszéd után Alekosz ráveti magát Évára, az visít, próbálja magáról lerugdosni Alekosz puszilgatja a nyakát, Éva még jobban visít, Zsófika szégyenlősen elfordul, hogy óvja szűzi tekintetét az efféle paráznaságtól. Éva dühösen cigizik és elege van. Nem szeretném, ha az Ádám férleértelmezné a dolgokat, érted miről beszélek? Érzékenyen érintett a jelenet, akkor mondd az! Nem fogom kockára tenni, bazmeg! Ez a ti kettőtök dolga, mondja Jerzsi, beszéljétek meg! Hát hiába beszélek! Éva kezdi úgy érezni az elmúlt pár napban, hogy Alekosz szerelmes belé, de nem biztos. De lehet, hogy nem vagy nem tudom.

Olivér elmondja Évának, hogy ha ő ült volna a stúdióban, és a szerelme azt mondja valaki másra, hogy az a lelki társa, ő fogja magát és szó nélkül hazamegy. Éva sírva fakad, ha nem fog megvárni, ez az egész játék nem ér nekem szart se! A nyakcsókolgatást nehezen fogja megbocsátani, mert Alekosz önző módon viselkedett. Már nem értek semmit, lehetséges, jobb is így nekem, boldogok a lelki szegények. Éva próbál Alekosszal beszélni, de az otthagyja, mint Szent Pál az oláhokat. Olivér magyarázza neki, hogy Évának kezd kényelmetlenné válni ez az egész, meg fél, hogy Ádámnak ez hogy jön le. Alekosznak nehéz megállnia a nemtommit mert kibaszottul unom hogy nem történik semmi, csak a parttalan nyígás meg a hülye szövegelés, és most az a bűne, hogy egyik reggel az ember úgy kel fel, hogy máshogy érez? Éva újra próbál beszélni vele. Alekosz szerint Ádámnak az akkor nem esett rosszul, mikor tegnap a nyakamba raktad a lábad és engedted, hogy simogassam a combod? Éva erre a hülye picsák egyetlen helyes válaszát adja: De az nem ugyanaz! Jó, akkor Alekosz megkönnyíti a dolgát, ezentúl nem lesz ölelés, puszi, és közeledés sem. De én szeretlek téged megölelni meg puszit adni, de abban nincs semmi szexuális töltet, á, jó, akkor megint én vagyok az izé! Te há’.

Olivérnek alig maradt vidám pillanata. Tegnap is a mélypontra került és nem tudja feldolgozni a szerelme hiányát. Enikővel kapcsolatban is rossz érzéseim vannak! Ugyan Olivér, úgy szeret téged az a lány, mint eddig senki, vigasztalja Anikó. Hogy jött be ide, hogy néz rád, kicsit össze kell magad lapátolni, mindenkinek van mélypontja! Vegyél be egy magnéziumot, az megnyugtat. Olivérnek borzalmasan hiányzik a szeretkezés Enikővel, ezek olyan dolgok, amikre itt benn nem kaphat orvosságot. Még a sörsekő szegény ananásztulajnak. Alekosz mintha a pár nappal ezelőtti Gombit látná, és ha ő meg tudta csinálni, akkor mindenki meg tudja csinálni. Csak egy normális összefoglalót nem tud csinálni senki, ami pörgős, amiben van cselekmény, esemény, ami odabasz. Jó műsort akarok, hát olyan nagy kérés ez?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, de a képgalériáért felelős ember valószínűleg szabadságon van. Megint.

Címkék: vv4
3177 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme Chauchat 2011.01.19. 18:54:24

@hannibal22-73: De lényegretörő. Megtudnánk, kinek milyen a hozzáállása.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 18:55:23

@Augur:

Ti vagytok a lelki társaim a bajban is.:D
Ha nekem rossz napom van, nektek is az van.:D Együtt is fogunk menstruálni mostantól?:))

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 18:55:33

gyerekek, egy rendkívül érdekes cikkre bukkantam a Alkeszről. remélem, hogy szabad itt linkelni. ha nem, akkor meg sorry.
velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/01/19/alekoszfiktiv/
Alkesz 50-55 kg-os 16-21 éves csajokra bukik. Tündiről nem hangzik el egyértelműen, hogy teknős, vagy sem.:)

Szaffi B. 2011.01.19. 18:55:59

Van geci. Azért mert a sztaki szótárban nincs benne, még van. Mindjárt jövök és kifejtem. Ja, és kabbete gibson. :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 18:56:40

@Mme Chauchat: jaja. szórakoztatóbbak is vagytok! és édes, hogy itt mindenkinek vannak értékei meg kedvenc színe.

Rigghead 2011.01.19. 18:56:50

hazaértem

@rianna: ott a géped előtt!

@viola narvilly: angyalom, ha könyvet írsz, és még ha jó is, akkor nem kell ötforintos állásocskákra pazarolni az energiád, tördeld be, tervezz borítót...
a könyv kiba nagy biznissz, sok más mellett
online könyvesboltot is lehet nyitni, meg könyves blogot indítani és szépen bekúszni a szcénába...
mindezt simán bármiféle kulimeló mellett is

@hannibal22-73:
te ezt akkor biztos jobban látod, de ne vedd el azonnal a kedvét, ki tudja nem e a következő magyar pókermilliomos írogat ide :)

de nem kiabálok a partvonalról

viszont nagyon szívesen viszek bárkinek virágot pusztán kedvességből

na, holnapiban folyatom tovább, sziasztok

gidabiga 2011.01.19. 18:57:01

@Hódos Hajnalka:

hisz te mondtad :DDD

@hannibal22-73:

inkognitóban vagyok, erről az oldalról nem tudnak és remélem, nem is olvassák arra illetéktelenek :D

Lanois 2011.01.19. 18:57:33

@Lotyó Bridzsida: Nem akarod tudni, tesó. Direkt fölkeltem korán reggel, és felmentem a háztetőre, mert gyanús zajt hallottam, tudod? De mire felértem már elrepült a helikopter. És a szivem így kezdett összemenni, mintha egy satuvál nyomnák. Hallod, szerintem én kihívok valakit párbajra és kint hagyom magam...

vörös áfonya 2011.01.19. 18:57:33

@forza 1000 komment:

Lehet itt linkelni,de oda kell írnod legközelebb,hogy Spoiler!

gidabiga 2011.01.19. 18:57:53

@Trollszpré:

benne van a sztaki szótárban :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 18:58:04

@vörös áfonya: bele kell törődnöm, hogy élő adást az életben nem fogok itt látni. végülis egy élő valóságshownál ez nem furcsa. :D

rianna 2011.01.19. 18:58:35

@Rigghead: ezt sejtettem, csak gondoltam vmi konkrétabbat írsz:)

bévé 2011.01.19. 18:59:12

@gidabiga: egy hasonlót ma már én is villantottam erre a kommentre:

Herlock Sholmes 2011.01.19. 11:06:31
Ez valami csodálatos.
Hogy erről a pár növényi szinten élő
fehérjehalmazról még mindig tudsz írni.
Iszol te rendesen?

bévé 2011.01.19. 11:20:47
@Herlock Sholmes: és mi a kedvenc színed? a zöld-fehér tehát?

de nem jött válasz. :( bezárt a falakat, basszé..

Hannibal22 2011.01.19. 19:01:32

@gidabiga: Nem mered önmagad adni,ez szomorú

gidabiga 2011.01.19. 19:01:36

@bévé:

idejönnek zárt falakkal, mi nyitunk, nyitunk, aztán ez a hála :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:02:02

@Augur:

őőő...:D még az is lehet, bakker...meg kellene néznem a naptáram.:D

vörös áfonya 2011.01.19. 19:02:04

Ez a Maggi betűtésztás reklám tök jó:)

Hódos Hajnalka 2011.01.19. 19:02:08

@bévé: Mert Herlock az én internetes hogyismongyam.... szóval mi ketten így prüntyizünk, na.
Úgyhogy csak lassan a testtel. :))

prof. Perselus Piton 2011.01.19. 19:02:21

@Mme Chauchat: na, ez bement :-)))
igazad van...meg a két zőőőőőd parázna állat is a kertben :-)

Hannibal22 2011.01.19. 19:02:55

@bévé: feléd még ma nem nyitottam. Jobban van az arcüreged?

bévé 2011.01.19. 19:03:58

@Hódos Hajnalka: azt tudom még a malacról. de nem mondtad, h vannak kivételek.
szal így csókolgatja a nyakad meg simizi a segged... mindent értek.

gidabiga 2011.01.19. 19:04:51

@hannibal22-73:

csak a cél érdekében :D
egyébként én én vagyok :)
értékekkel, miegymás :)

szavalni nem tudok, de biztos tudom valamivel kompenzálni :D

Augur 2011.01.19. 19:04:52

@Lotyó Bridzsida: király! Hajni ígérte, h beavat a saját bioritmusába! mekkora lenne, ha ő is klubtag lenne:D

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:05:10

NIncs kedve valakinek kifesteni a körmöm?:D
Megmasszíroznám a lábát cserébe, vagy szavalnék.

Hannibal22 2011.01.19. 19:06:30

@Mme Chauchat: no, az a luc-caldwell faszom:)

Hódos Hajnalka 2011.01.19. 19:06:32

@bévé: :DD

Jobbulást!

Juj, kezdődik!

vörös áfonya 2011.01.19. 19:06:33

@Lotyó Bridzsida:

Az enyémet meg valaki lemoshatná.

gidabiga 2011.01.19. 19:06:56

@Hódos Hajnalka:

ááá, prüntyi :D
de rég hallottam ezt a szót :)
pedig subbán anno gyakran megjelent :)
( a régi, szép időkben, amikor összehoztunk 6000 kommentet egy hétvégén :D )

Szaffi B. 2011.01.19. 19:07:15

@gidabiga: Akkor gyorsan felejtsd el amit ott láttál :PPPP

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:07:25

@hannibal22-73: Mindig csak ígérgetsz (=fa*szom)

Hannibal22 2011.01.19. 19:08:03

@gidabiga: Nincs olyan cél ami teljesülne ha nem adod önmagad,érted.Nem érted.Nem tudsz semmit:)

bévé 2011.01.19. 19:08:22

@hannibal22-73: mondtam az arcüreget vagy figyelsz engem vagy mivan? vagy kiderül, h a cégtől vagy vmi csoporttársam. :D
úgy képzeld el, mintha kurvára fájna a fejed, de az arcodon. :) a homlokom a legszarabb. meg a torkom. na de nincs lázam ma legalább. köszi.

figyeltem ám, mi folyik itt egész nap, csaknem volt erőm a gépeléshez nagyon. csak döglöm itt, mint a villalakók. :)

rabia 2011.01.19. 19:08:52

diszkrét kóla-reklám a stúdióban.

prof. Perselus Piton 2011.01.19. 19:09:00

@Mme Chauchat: neeeem...a zőőődek, kint a kertben, a medence mellett :-P

vörös áfonya 2011.01.19. 19:09:25

@rabia:

Azt még Lilu hagyta ott a múltkor.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:09:53

@bévé: Az akkor nem esett rosszul, mikor tegnap a nyakamba raktad a lábad és engedted, hogy simogassam a combod?

viola narvilly 2011.01.19. 19:09:58

@Rigghead:
Nekem az olvasás a hobbim, nem az írás :))

@Lotyó Bridzsida:
Én is szopóágon vagyok.
Tegnap a kedves végleg úgy döntött, hogy belőlem nem kér többet (én egyelőre még a tagadás fázisában vagyok), és a konyhai csaptelepem kezdi megadni magát, meg a mikrom (ajtaja).

acarc 2011.01.19. 19:10:23

Balázs kólázik élő adásban, mekkora fricska. :DD

Szaffi B. 2011.01.19. 19:10:33

Gibson definiáld a gecit légyszíves és mondom a szót.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:10:53

@rabia: Termékmegjelenítés? Olyat a kutyák is csináltak, amikó benn vótak.

Hannibal22 2011.01.19. 19:11:07

@bévé: magasabb dimenziókból figyellek mert értékes vagy!
Mihamarabbi jobbulást!

vörös áfonya 2011.01.19. 19:11:08

@bévé:

Jobbulást!
Tudom milyen szar,mert én is most gyógyultam ki belőle.

basaja 2011.01.19. 19:11:09

Valaki mondja meg,minek a félig kiöntött kóla Balázs mellett?Tegnap Lila mellett is ott volt

Friedmann Juci 2011.01.19. 19:11:25

@rabia: szépen egy szintben van a folyadék az üvegben, és a pohárban.

Augur 2011.01.19. 19:11:25

@Mme Chauchat: jó lesz az nekem, érzem.

ritus_ 2011.01.19. 19:11:36

Anikónak ajánlom a Kilencek c. filmet Ryan Reynolds-szal. Mingyá másképp fogja látni ezt a kilences dolgot:DD

gibson 2011.01.19. 19:12:12

@Trollszpré: mit definiáljak azon, hogy geci? :)

rianna 2011.01.19. 19:12:14

na végre itt a számok megfejtése

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:12:56

@ritus_: A 7-esnek meg a Hetedik c. filmet vagy A hetedik te magad légy-költeményt.

gibson 2011.01.19. 19:13:31

@bévé: mondtad az arcüreget asszem tegnap. Úgyhogy ne parázz, nem vagytok kollégák :)

ritus_ 2011.01.19. 19:14:28

@Mme Chauchat: jah:))) A hetes remélem Alkeszosz lesz, hozzá illene a Hetedik (mármint a sorozatgyilkosra gondolok nem Brad Pittre vagy Morgan Freeman-re).

rianna 2011.01.19. 19:14:31

@viola narvilly: ez a kedves férfi vagy kutya? :)

gibson 2011.01.19. 19:14:33

Ez a játék úgy lenne jópofa, ha sorsolták volna a számokat. És ha mondjuk háromnaponta újrasorsolnának.

Hannibal22 2011.01.19. 19:14:40

Egyik faszszopó köcsögláda sem szólna azér',hogy negyed órája megy az összefoglaló:))

Szaffi B. 2011.01.19. 19:14:41

@gibson: Nem testváladék. Hanem mi? Mit jelent? Definíció, tudod...

Friedmann Juci 2011.01.19. 19:15:13

anikó ridegtartáson van

viola narvilly 2011.01.19. 19:15:14

Ridegtartás, de jó szöveg Anikótól, bár elhiszem, hogy nem esett jól neki... dehát, vállalta, hogy bemegy, ebben benne volt, hogy ilyen is lehet.

viola narvilly 2011.01.19. 19:16:00

@rianna:
Hát most ezen el kell gondolkodnom :D

gibson 2011.01.19. 19:16:11

@Trollszpré: segítek: geci nehéz dolgot kérsz most tőlem! :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:16:13

@hannibal22-73: én a f@szoddal voltam elfoglalva, bocs

ritus_ 2011.01.19. 19:16:51

Béci lett a námbervan???

Szaffi B. 2011.01.19. 19:16:57

@gibson: :DDD baszki ne vicceld el, előadod itt hogy nincs igazam, most meg hülyéskedsz. :D

haruka 2011.01.19. 19:17:20

Anikó: Én azt se értem, hogy mért csak én hőbörgök?
Mert hülye vagy. azért.

Friedmann Juci 2011.01.19. 19:17:30

alekosz első helyre írta anikót. ofkorsz.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:17:31

Hülye pitsa, fordítsd meg! 6-os!

vörös áfonya 2011.01.19. 19:18:11

@Mme Chauchat:

Ezt nem hiszem el,pont ezt akartam írni.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:18:23

@viola narvilly:

Most tesztelem a konvektorom, mert már 2x elaludt egymás után, úh gyanús lett nekem.:D Remélem hamar vége lesz a télnek!:D

A csillagállások szerint elég intenzív fél év következik, úgyhogy mindenki kösse fel a gatyát.:)

gibson 2011.01.19. 19:18:32

@Trollszpré: nem hülyéskedek :) Tényleg, én a gecire, mint szóra, ebben az összefüggésében gondoltam, amikor azt mondtam, hogy nem létezik ilyen. Tehát a melléknévre. Pl. geci nagy, geci kemény, geci szar, geci hosszú, stb.

rianna 2011.01.19. 19:18:48

@gibson: vicces lenne, ha zsüfi csicskáztatná a többit:)

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:18:52

@vörös áfonya: nah. Egy ujjabb lelki társ. Pfff

ritus_ 2011.01.19. 19:19:01

Baszki, Zsófi lázad:)))

basaja 2011.01.19. 19:19:17

Anikó ne picsogj már!

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 19:19:47

mit cirkuszol már ez a tyúk a vécében?

rianna 2011.01.19. 19:19:57

mint egy óvodás, még csücsörít is, ahogy sír :)

gibson 2011.01.19. 19:19:59

Anikó mi a faszt rinyál, nem veszi észre, hogy a Zsófi például nem cirkuszol? Nem az utolsó végülis.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:20:11

Ti engem hányasnak tartotok? Ugye nem 9-esnek?!?!

Szaffi B. 2011.01.19. 19:20:12

Na jó, akkor példák.

Geci nehéz kérdés ez.
Mekkora geci vagy!
Geci van az arcán. (Pardon)

This question is fucking hard.
You're such a scumbag!
She's got cum on her face. (Sorry)

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:20:14

@Mme Chauchat:

Hihetetlen mennyire minuszban vannak, hogy egy ilyen játékon ennyire bekanyarodnak (anikó).:(

viola narvilly 2011.01.19. 19:20:15

@Lotyó Bridzsida:
Azfasza, mert mondják megint a hideget.

vörös áfonya 2011.01.19. 19:20:32

@Mme Chauchat:

Mi ez a pfff a végén?Nem értékelsz?Pedig vannak értékeim.

Flood 2011.01.19. 19:20:38

Anikó de kis cukika, úristn, imádom! :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 19:20:40

@hannibal22-73: tisztelettel voltunk arra, hogy alszol

gibson 2011.01.19. 19:20:45

@rianna: csücsörít is, ja, borzalom!

Szaffi B. 2011.01.19. 19:20:58

@gibson: Zsófi ahhoz is hüje hogy észrevegye h ő az utolsó :DDDD

haruka 2011.01.19. 19:21:07

@rianna: szörnyű. úgy nyíg, mint egy óvodás, tényleg.

tgrs 2011.01.19. 19:21:54

Nem veszi észre Anikó, hogy ez a picsogása miatt van? De csak nem hagyja abba, fejbe lövöm magam...

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 19:22:07

@Mme Chauchat:
dehogyis! legyet hited magadban,nem vagy gyenge!:))

meg fogod nyerni a játékot, mert te vagy a 007-es!

viola narvilly 2011.01.19. 19:22:16

@haruka:
Köszi

És Évából hogyhogy nem bukott ki, hogy Szandika meg 3-as?

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:22:20

@vörös áfonya: Nem, dehogy. Nagyon szeretlek. Én is téged. Csk má nem tom a lelki társaimat számon tartani.

Flood 2011.01.19. 19:22:20

@Mme Chauchat: Te csak egy szaros 12-es vagy, jóindulattal! :P :DDD

Szaffi B. 2011.01.19. 19:22:48

@gibson: Ilyen nincs, hogy nem létezik ilyen. Mindent le lehet fordítani. :))

basaja 2011.01.19. 19:22:52

Anikó,Ön a leggyengébb láncszem?!

viola narvilly 2011.01.19. 19:23:09

@basaja:
Neked is köszi

Ez az Alekoszos masszírozás nekem tetszett :)

gibson 2011.01.19. 19:24:02

@Trollszpré: de ezek szinonimák csak, drágám. Azzal kezdtem, amikor mondtad, hogy van egy tonna szó rá, hogy én nem szinonimára gondoltam, hanem szó szerinti fordításra. Tehát, hogy Éva ezt kérdezte, hogy van-e ilyen szó az angolban, hogy geci, akkor Olivér elvileg helyesen válaszolta, hogy nincs, ugyanis csak szinonimái vannak.

Ilyen formán persze, hogy van egy csomó megoldás, neked ebben teljesen igazad van, csak én nem erre gondoltam.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:24:07

@Flood: Jó, de mekkora skálán?

rianna 2011.01.19. 19:24:50

@haruka: szereti a drága, hogy imádják és sajnálják mert ő olyan ééééédiiii...

viola narvilly 2011.01.19. 19:25:17

@Trollszpré:
Megnéznék egy Éva-Szandika veszekedést emiatt.

Szaffi B. 2011.01.19. 19:25:34

@gibson: Jó, nem vagyok gondolatolvasó. Lényeg: van olyan szó angolul hogy geci. Én így értettem a kérdést és ezt is állítottam.

rianna 2011.01.19. 19:25:40

csodálom, hogy nem toporzékolt:)

rabia 2011.01.19. 19:25:56

Anikót el kellene küldeni Dr. House-hoz, egy kis képzésre.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:26:06

@Mme Chauchat:

Oda kell nagyon figyelni, hogy milyen szituka keveredünk, mert sok felismerésünk lehet azügyben, hogy hol tapogatózunk sötétben saját magunkkal kapcsolatban.
Ha elég bátrak vagyunk, akkor sok korláttól megszbadulhatunk, de ahhoz eléggé komolyan kell tükörbe nézni, ami bizony fájni fog. De csak azt tudjuk kijavítani magunkban, amiről tudomásunk van.:) Szóval lesz dolog.:)

ritus_ 2011.01.19. 19:27:09

@Lotyó Bridzsida: ez nálam már elkezdődött. az újévet mindjárt egy autóbalesettel kezdtem...

Szaffi B. 2011.01.19. 19:27:17

@viola narvilly: Én egy Éva-Szandika verekedést is :DDDD

viola narvilly 2011.01.19. 19:27:33

Balázs nagyon nagy dumát vágott le a hierarchiáról.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:28:06

@Lotyó Bridzsida: Nyilván. Ma pl. Clooney-val találkozom, szal ügyelek a szitukra.

Flood 2011.01.19. 19:28:09

@basaja: Biztos, hogy legyen egy kis termékmegjelölés a műsorban

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 19:28:16

"Gecibe" a tmobilos mobilnettel.Ez is egy példa...

viola narvilly 2011.01.19. 19:28:30

@Trollszpré:
Na, akkor kiraknák mindkettőt :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:28:50

@ritus_:

Húha!
Akkor valamilyen téren rossz úton jársz...
De nem sértültél meg?

Hannibal22 2011.01.19. 19:28:51

@Trollszpré: @gibson: Szimpatizálom,hogy mindketten így kiálltok magatokért órákon át:)

Augur 2011.01.19. 19:29:48

@forza 1000 komment: hát egy az egyben az unokahúgom. a külleme is.

Szaffi B. 2011.01.19. 19:30:18

@hannibal22-73: és hogy nekem van igazam. :D

bévé 2011.01.19. 19:31:02

@gidabiga: ja bazzeg. leolt a Hajni is, érted. én ezt má nem bírom, haza akarok menni.

Szaffi B. 2011.01.19. 19:31:11

@viola narvilly: és ha tömegverekedés lenne? Kiraknának mindenkit és nyerne a zöld állat?

Vivi a veréb 2011.01.19. 19:31:21

Mar elnezest kerek, de a "hunk", illetve a "stud", sot "studmuffin" semmikeppen nem geci, hanem johapsi.

Hannibal, szerintem offolj azzal a ritka mutettel a praxis blogon, nagyon jofej orvosok irdogalnak ott.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:31:32

@Mme Chauchat:

:)) én nyomok valami meditációt, mert totálisan 0-án vagyok...

viola narvilly 2011.01.19. 19:32:57

@Trollszpré:
Attól nem sajnálnám. De melyik? Mert kettő van.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:32:58

@Lotyó Bridzsida: Miben segíthetek? Nekem elmondhatod. Mindketten hallgatunk.

.lll. 2011.01.19. 19:33:14

a 9-es a csatár száma,lásd ronáldó,örvendhetne az a pina

ritus_ 2011.01.19. 19:33:23

@Lotyó Bridzsida: tudom... kaptam egy jó nagy ütést a fejemre, egy napig bent fogtak a kórházban megfigyelésre, de aztán hazaengedtek. Legalább volt egy ideig lila sminkem mindezt ingyéé:)))

Hannibal22 2011.01.19. 19:34:28

@Trollszpré: Abban nem foglalok állást de,hogy az almaszeletelős kommentedért ma megszavazom neked az egyes számot az tuti:)

@Vivi a veréb: Köszi szépen az ötletet,megpróbálom!

artdark 2011.01.19. 19:34:36

Szerintem ez egy köcsög játék az rtl részéről, de

- odabent valszeg tényleg így érződhet az erősorrend

- szerintem kint is hasonlóképpen állnak, még ha ezzel nem is értek egyet

- viszont nem tudom, mit szeretne elérni ezzel éppen a kiválasztás napján a csatorna

Lanois 2011.01.19. 19:34:54

@bévé: ne legyél kilences.)

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:34:56

@ritus_:

:)De legalább remélem elgondolkodsz, hogy hol van a bibi, az életedben?:)
Valamit rosszul gondolsz talán, ha a fejeden sérültél meg. Csak tippelem.:)

W Joe 2011.01.19. 19:35:24

Zsófi sárgaságot kapott, vagy mindig olyan színe szokott lenni mint Simpsonéknak?

ritus_ 2011.01.19. 19:35:36

apropó, azt olvastátok, hogy már 65 panasz van a médiahatóságnál a VV ellen?:)))

Kókuszban meg kiderül, hogy Balázs mé' röhögött tegnap:))

gibson 2011.01.19. 19:35:48

@Trollszpré: (nem vitatkozni akarok, de ha már belementünk, érdekel, hogy ugyanarról beszélünk-e)
Szóval, a lényeg pont az, hogy NINCS pontosan ilyen jelentésű szó az angolban. Van egy nagy csomó szó, amivel lehet helyettesíteni, ez igaz.
Van egyébként egy csomó magyar szó, aminek nem létezik pontos, angol megfelelője, elvégre a magyar nyelvben több, mint háromszor annyi szó van, mint az angolban (ha jól emlékszem, lehet, hogy nem pontos az arány, de most nincs erőm utánanézni).
Angolról magyarra történő fordításnál például pont az a nehéz, hogy megtaláld az angol szóhoz leginkább illő magyar szót, mert egy angol szónak több magyar megfelelője is lehet.

.lll. 2011.01.19. 19:35:55

a kis girnyó cselszövő pedig lázad,remélem összecuccolt már

bévé 2011.01.19. 19:36:05

tyű, Balázs lesz a fókuszban, a tegnapi görcsével... ezek egész estére ide akarnak szögezni minket.

viola narvilly 2011.01.19. 19:36:09

@Trollszpré:
Nahát, akkor egyik se.
Akkor szétosztjuk mi, magunk között :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:36:38

@artdark:

Hát azt, hogy dráma legyen.:D Ha nincs dráma, akkor dögunalom van. Az meg nem érdekel senkit.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:36:58

@artdark: Csupán összezavarni (még jobban) akarják őket és egy kis feszkót generálni (dühös sms-ek a punnyadás miatt), azzal, h semmilyen elveket, szempontokat nem adtak meg a hülyerarchia felállításához.

gibson 2011.01.19. 19:37:11

@hannibal22-73: nem tudom, de ha tovább idegesít, mindjárt elkezdek szavalni! :)

ritus_ 2011.01.19. 19:37:14

@Lotyó Bridzsida: jaja... persze, azóta ezen agyalok, hogy mi nem stimmel. Remélem, egyszer rájövök:))

Szaffi B. 2011.01.19. 19:37:16

@hannibal22-73: :DD
Ne tudd meg, kiderült Bezzegapa hogy szokta. Csutkátalanító eszközzel. Úgyhogy vágnom kellett kis félköröket a cikkekre, mintha. Tiszta hülyét csinálnak belőlem. :DD

natoth 2011.01.19. 19:37:18

@hannibal22-73:
tiszteletben tartottuk, hogy alszol :)

bévé 2011.01.19. 19:37:31

@Mme Chauchat: honnan tudod? te is figyelsz?

artdark 2011.01.19. 19:37:32

ezt a nekedvalós csajt töfném

viola narvilly 2011.01.19. 19:37:41

Áh, művelcségi vetélkedő :D

Augur 2011.01.19. 19:39:20

ilyen Petőfi. gombibaba, aggyál az érzésnek!

ritus_ 2011.01.19. 19:39:34

hogyan lett öngyilkos Petőfi?

Szaffi B. 2011.01.19. 19:39:40

@gibson: "elvégre a magyar nyelvben több, mint háromszor annyi szó van, mint az angolban"
Hagyjuk ezt Gibson nem akarok veszekedni veled. Lávjú.

viola narvilly 2011.01.19. 19:39:45

Esküdj, hogy megkérdezték, hogy MILYEN KIEGYEZÉS!

vörös áfonya 2011.01.19. 19:39:45

Mikor volt a Kiegyezés?
Milyen Kiegyezés?
Kivel egyeztünk ki?

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:39:50

Milyen kiegyezés? Milyen KIEGYEZÉS?!?!

Augur 2011.01.19. 19:39:58

óbazmeg, ezér a kereszténydemokraták kitépik most a hajukat. milyen kiegyezés...wehhehe

rabia 2011.01.19. 19:39:59

jajj, ez nagyon égő, hgy nem tudják, mi az a kiegyezés, és hogy írják Bud Spencert.

ritus_ 2011.01.19. 19:40:06

azt tuti nem tudják, hogy a Nagy Kékséget is Luc Besson rendezte...

haruka 2011.01.19. 19:40:09

azt jól hallottam, hogy "azt mindenki tudja, hogy Petőfi sínre tette magát"???

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:40:10

@ritus_:

Ilyenkor szokott az lenni, hogy kiveri a szemed a baj, csak nem látod.:) NIncs olyan jó barát, akiben megbízol, jól átlátja a dolgaid és őszintén elmondja, hogy szerinte mi lehet a gond?

bévé 2011.01.19. 19:40:10

bud spencert h kell leírni? - Alek

rianna 2011.01.19. 19:40:20

a bád szpenszert hogy kell leírni?:)

rabia 2011.01.19. 19:40:47

kik azok az angol uralkodók? ez lesz a következő...

Hannibal22 2011.01.19. 19:40:51

@natoth: ehh,elpárolgott már a mérgem:)

bévé 2011.01.19. 19:40:58

@viola narvilly: LOL
neked még együttérzésem, korábban olvastam vmi szopóágat..

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:40:58

@Augur: mijenkereszténydemókraták?

Augur 2011.01.19. 19:41:22

ezt muszáj volt most? halálosabbak mint az egy hónapig adagolt arzén a Poirot-ban:((( sírok nagyon

gibson 2011.01.19. 19:41:41

@Trollszpré: ez nem veszekedés, komolyan érdekelne a véleményed. Nem vagyok sértődős, mond nyugodtan!

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:41:57

Az ÁNTSZ az a köjál!
Hol krémes ott rémes
Hol rémes ott köjál
Hol köjál ott krémest nem kajál!

rabia 2011.01.19. 19:42:01

ha ez a kitűnő tanuló, akkor milyenek azok, akik nem tanultak????

ritus_ 2011.01.19. 19:42:03

@Augur: az tuti

@Lotyó Bridzsida: De, szerencsére van egy igen komoly segítségem. Úgyhogy fejtegetjük, de úgyis nekem kell végül rájönnöm:)

bévé 2011.01.19. 19:42:48

@ritus_: pff, asse tudják, mi az a nagy kékség...

gibson 2011.01.19. 19:42:51

@bévé: és a válasz(asszem Lacitól): "bud spAncer" :)

rabia 2011.01.19. 19:43:27

és akkor még szivatják Ildit, hogy nem tudta a II VH-t. jajjj. kell sírjak.

viola narvilly 2011.01.19. 19:43:27

@bévé:
Köszi, visszaszerzem, ha beledöglök is :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:43:28

Ki találta fel a mobiltelefont?

vörös áfonya 2011.01.19. 19:43:33

Ki találta fel a telefont?
Mobil Józsi:)

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 19:43:35

@gibson: öö,hát nekem volt már a kezemben a legteljesebb angol lexikon/szótár -nem egyszerre,ugyanis azt hiszem huszom egynéhány kötet.az angol nyelv most jelenleg kb 1 millió szót tart számon ;)!

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.19. 19:43:55

Olivért ideje lenne már kivágni, mint kotlót fosni. Csak a szart kavarja.

rabia 2011.01.19. 19:44:04

MI az a Dekameron?????

Augur 2011.01.19. 19:44:17

leó-nardó da vinci, istenem babám, hát te élsz???

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:44:36

@Mme Chauchat:

Áh, csak dolgoznom kell sokat és olyat, ami nem érdekel. Borzalmasan leszív, és semmire sincs időm emiatt, és ettől megőrülök. És ez így is fog maradni február végéig.
Úgyhogy meg kellene beszélnem magammal, hogy ne hagyjam, hogy lehúzzon. Kvátzi szarjak a farmra. Remélem jövőhétre összeszedem magam...

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:44:44

Legkisebb póni: pejkó

rianna 2011.01.19. 19:45:36

ezekt a kérdéseket éva találta ki?
nem hiszem el:)

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:45:50

@Augur: Szívem, én is nardót értettem

bévé 2011.01.19. 19:45:59

@viola narvilly: neee. aki menni akar, hadd menjen. én amondó vagyok.

Augur 2011.01.19. 19:46:12

@gibson: Laca süssé békűnt, az megy.

sihaya 2011.01.19. 19:46:17

találós kérdés: a honlapon a videók között Anikó kiakadása miért 18-as karikával látható? én nem veszek valamit észre? :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 19:46:19

@rabia: pontosan. ahogy elnézem a többiek se jobbak.

viszont Bécájtól jófejség volt, mikor mondta, h ő és Olivér sem lett volna jobb ebben a játékban stressz alatt.

gibson 2011.01.19. 19:46:23

@utcai_arcos: én úgy tudom, a magyarban van egymillió, az angolban talán négyszázezer. Az öf végeztével utánajárok ennek, esküszöm.

ritus_ 2011.01.19. 19:46:26

uhhhh, most figyelek... álláshirdetések... MÉDIASZTÁR EZAZZZZZZZ!! :))

rabia 2011.01.19. 19:46:52

Olivérnek egyből elmúlt a depresszió.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:46:59

@Lotyó Bridzsida: Mi elől futottál ebbe a melóba?

rianna 2011.01.19. 19:47:09

milyen kis szerény, ki lesz a médiasztár:)

viola narvilly 2011.01.19. 19:47:25

@bévé:
Most én nem vagyok amondó, amúgy igen.
Most duzzog.

bévé 2011.01.19. 19:47:30

@Mme Chauchat: Gigi: kikkel egyeztünk ki?

Augur 2011.01.19. 19:47:38

@Mme Chauchat: de előtte mondta az exvillalakót, ugye, azért mondta??

rabia 2011.01.19. 19:47:45

depressziója. hatnak rám ezek a folkszvágenek.

ritus_ 2011.01.19. 19:48:18

kész, Gombitól leborulok a kanapéról:))

vörös áfonya 2011.01.19. 19:48:26

De utálom én a bohócokat.

bévé 2011.01.19. 19:48:37

@rianna: és a legszomorúbb, h amúgy az is lesz. :S

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:48:40

Gömbi a színészkirály

Augur 2011.01.19. 19:48:48

gigike a nevetésed, már tönkretetted a növényeimet egyszer vele:O

viola narvilly 2011.01.19. 19:49:08

A doktorátushoz hülye vagyok, mekkora szöveg :D

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:49:24

Baukó Éva vaok. Mo egyik legismertebb wc-snénije.Oli: Kb. hányan szarnak naponta?

Augur 2011.01.19. 19:49:40

Zsófi önmagát adja??:(

rianna 2011.01.19. 19:50:01

@bévé: nyilván, készül erre, szerencsére határozottak voltak a főnökök

Hannibal22 2011.01.19. 19:50:02

körülbelül hányan szarnak az ön wcjébe naponta?:)

gibson 2011.01.19. 19:50:13

Zsófi kurvát alakít, nem látnokot.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:50:25

@Augur: This is not fair, nem kell játszania.

rabia 2011.01.19. 19:51:04

Mitmondott Laci????

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:51:05

@Mme Chauchat:

:) Ez szerintem arról szól, hogy meg kell hoznom azt a döntést véglegesen, hogy ott kell hagyni a melót. Már pörgetem egy ideje ezt, nem csodálom, hogy ez lett a helyzet.
Nem menekülés, hanem döntés meghozatal, hogy már nem akarok így élni. (de mintám csak ilyen életre van, ezért rohadt nehéz most)

ritus_ 2011.01.19. 19:51:13

@gibson: ja, hogy Zsófi volt a látnok? Én is aszittem ő a kurvanéni

Augur 2011.01.19. 19:51:33

nézzétek Lacit! azok a boldog szép napok, jáááááááááááá!

rabia 2011.01.19. 19:51:41

"pogóiskolám van" ez nagyon jó:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 19:51:55

@viola narvilly: kivételesen egyetértek.:)

bármilyen szerep a számra áll :D

viola narvilly 2011.01.19. 19:52:03

Laci is nagyon tetszett :D

rianna 2011.01.19. 19:52:19

@Lotyó Bridzsida: itt majd mindenki munkanélküli, várunk a klubba :)

bévé 2011.01.19. 19:52:42

@gibson: mi vaaan? ezt csak most látom. na szszóval, az angol most érte el az egymilliót, a múlt héten volt róla cikkezés, magyar nemtom mennyi, de a legtöbb szó az angolban van. tény.
és:
5 különböző kifejezést találtam:
geci

jism
jisom
jissom
sodding
spunk

Flood 2011.01.19. 19:52:47

LAciból kijött az igazi énje :D
De mér csak ilyen keveset mutattak belőlük? :(

viola narvilly 2011.01.19. 19:52:54

@forza 1000 komment:
Kivételesen velem, vagy kivételesen abban, hogy Anikó kurvajó? :DD

ritus_ 2011.01.19. 19:53:01

@Lotyó Bridzsida: Nem akarok beleszólni kettőtök beszélgetésébe, de nekem is ilyen lélekölő melóm volt mint Neked. decemberben végre meg sikerült szabadulnom tőle. Belemásztam a rohadt nagy vaksötétbe, mert nem volt más kilátásba, de inkább vállaltam a bizonytalanságot mint azt, hogy ezt csináljam tovább (borzalmasan kikészített már a végére).

rianna 2011.01.19. 19:53:20

@rabia: laci volt a legjobb, ha adnának több feladatot, mindjárt másképp néznénk rá :)

gibson 2011.01.19. 19:53:31

@utcai_arcos: "The Global Language Monitor announced that the English language had crossed the 1,000,000-word threshold on June 10, 2009.[81] The announcement was met with strong scepticism by linguists and lexicographers,[82] though a number of non-specialist reports[83][84] accepted the figure uncritically."
Azért nehogy már a nigériai, speciális technológiai és egyéb szlengeket is ideszámoljuk.

ritus_ 2011.01.19. 19:53:57

@rianna: én is az vagyok:) csatlakoznék, ha lehet:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:54:10

@ritus_:

Tiszta sor, persze.:) Mindenesetre az nagyon jó dolog, hogy gondolkodsz.:) Sokan nem vágják ám, hogy miről szólnak a balesetek.

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:54:17

Leslie anyukája mit fog szólni?!

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 19:54:54

@viola narvilly:
kivételesen azzal, hogy Anikó jó volt:)

Zsófira valaki tegyen egy hangtompítót. ez az állandó sikítozááááááááááááááááááááás :S

viola narvilly 2011.01.19. 19:55:07

@bévé:
Most hagyom, hagy duzzogjon.

rianna 2011.01.19. 19:55:10

@ritus_: én pont így léptem le, csak régebben. Eélg depresszív vagyok emiatt, de itt sok lelki társra találtam :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:55:15

@ritus_: Hogyan regenerálódsz, kompenzálsz?

basaja 2011.01.19. 19:55:31

a szóda hungarikum vazze

ritus_ 2011.01.19. 19:55:53

@Lotyó Bridzsida: igen, tudom:) És valszeg ez valami figyelmeztetés volt, hogy ennyivel megúsztam. Ha pár centivel arrébb történik az ütközés, bele se merek gondolni...
Igyekszem, aztán csak remélni tudom, hogy megyek is vele valamire:)

Augur 2011.01.19. 19:55:53

Gombi minek örül?

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 19:55:58

@viola narvilly: na ilyen lehet ha valójában felszabadul :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 19:56:10

@ritus_:

Ugyanezt tervezem én is, és nekem is december volt a döntéshozatal ideje, de van pár dolog, ami miatt csak nyáron válthatok. Persze full parában vagyok, hogy éhen fogok halni, pedig nem vagyok elveszett gyerek.:)

bévé 2011.01.19. 19:56:11

@viola narvilly: ja, te üldözted el? az más. :)

Szaffi B. 2011.01.19. 19:56:16

@gibson: ez a lényeg: The General Explanations at the beginning of the Oxford English Dictionary states:

The Vocabulary of a widely diffused and highly cultivated living language is not a fixed quantity circumscribed by definite limits... there is absolutely no defining line in any direction: the circle of the English language has a well-defined centre but no discernible circumference.

és ez a magyarban is így van.

Flood 2011.01.19. 19:56:44

Anikó, engem is maszírozz meg, béjbiii!

viola narvilly 2011.01.19. 19:56:46

@forza 1000 komment:
Jajó, már azt hittem, hogy amúgy rosszban vagyunk, és kivételes, hogy velem értesz egyet :D

rianna 2011.01.19. 19:57:24

@ritus_: szívesen látunk:)
(ha van időd, olvasd el a ma délutáni eszmefuttatásokat)
Nő vagy férfi?
Mi a kedvenc színed?

Flood 2011.01.19. 19:57:45

"Van egy leszűkítő helyzet" :D

Augur 2011.01.19. 19:57:46

@Mme Chauchat: Az vagy nekem, mi testnek a kenyér...érted már?

viola narvilly 2011.01.19. 19:57:53

@utcai_arcos:
Tényleg olyan, mint egy szorulásos, aki végre megkönnyebbült :)

@bévé:
Nem, de kösz a feltételezést :))

ritus_ 2011.01.19. 19:58:13

@Lotyó Bridzsida: nyugi, bennem is nyáron született meg a döntés. Egész pontosan júliusban. Nem akartak elengedni. Ment a huzavona hónapokig. De végül csak sikerült. Nem fogsz, nyugi:)) Én sem fogok. Valahogy csak lesz, úgy még nem volt, hogy ne lett volna sehogy (most könnyen dumálok egyébként, mert van pár havi tartalékom szerencsére - többek között ez is a féléves kínlódás eredménye volt).

Mme Chauchat 2011.01.19. 19:58:31

@Trollszpré: The four gangsters are in gentleman Henry's flat. The flat's on the first floor. The flat has a bathroom, two bedrooms and a living-room. Fred and Joe are in the bedroom, now.

rabia 2011.01.19. 19:59:03

Éva is megint elkezdett jót akarni. Nagy gáz lesz még ebből.

ritus_ 2011.01.19. 19:59:09

@rianna: ezek a belépő kérdések? :)) a nickből ítélve egyértelmű a nemem és hát bordó:)))

Augur 2011.01.19. 19:59:40

@viola narvilly: nagyon jó a hasonlat Lacira. biztos sokat ülhet a retyin.

ritus_ 2011.01.19. 20:00:05

@rabia: abból mindig gáz van...

viola narvilly 2011.01.19. 20:00:10

Éva az ilyen 2in1 barát.

Démétér 2011.01.19. 20:00:15

Jaj, délután olvasgattam a kommenteket, elszorult a torkom, de semmi okos nem jutott eszembe. Sok sikert kívánok a munkát keresőknek, és kitartást!

Most egyébként azért jöttem, mert Éva és Alekosz viszonya annyira gusztustalan, hogy inkább bármit csinálok, csak látnom kelljen.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:00:30

@Mme Chauchat:

Mert azt nem tudtam, hogy mit akarok. Csak azt, hogy mit nem.
Most van fél évem arra, hogy gondolkodjak azon, hogy pontosan mit szeretnék.

Augur 2011.01.19. 20:00:37

@Mme Chauchat: látod, hogy a legnagyobbaktól veszek szót, hogy Hozzád méltóvá váljak!

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:01:08

@viola narvilly: Igen. Barát - még ha szar is.

Démétér 2011.01.19. 20:01:09

@Démétér: Látnom NE kelljen. Pardon.
(Freudnak ehhez semmi köze nem volt.)

viola narvilly 2011.01.19. 20:01:11

@forza 1000 komment:
Köszi, te vagy a lelki társam :D

@Augur:
Tényleg az jutott eszembe róla, hogy végre kifingotta magát.

gidabiga 2011.01.19. 20:01:24

kicsit nem vagyok és nem bírlak benneteket követni :D
igaz, a tévét sem nézem, hozzászólni sem nagyon :(

művelcségi vetélkedő van? :)

rianna 2011.01.19. 20:01:25

@ritus_: hát tudomásom szerint eddig mindenki nő, aki belépett, csak azért.
Most hogy mondod:) Én ékezettel olvastam eddig a neved: Rítus, nem tudom miért:)) ezért voltam bizonytalan

rabia 2011.01.19. 20:01:49

Várnom kell az Évára, mert ő lassabban érik be. by Alkesz

gibson 2011.01.19. 20:02:16

Alekoszon Tommy Hilfiger ing van, jól láttam?

Flood 2011.01.19. 20:02:30

@ritus_: Sportokhoz, művészethez milyen a hozzáállásod? :)

ritus_ 2011.01.19. 20:02:43

@Lotyó Bridzsida: még valami melóhoz: kollégák, jó kollektíva miatt se maradj, ha ez a létező egyetlen indokod a maradás/munka mellett. Én életemben nem dolgoztam ilyen jó közegben mint amit most otthagytam, de sajnos nem volt elég ez sem. Nagyon hiányoznak a kollégáim, mert nagyon szeretem őket, de itt volt az idő, el kellett mennem. 31-én volt az utolsó munkanapom és 1-jén történt a baleset. Lehet, hogy épp ezért kaptam "csak" ekkora ütést a fejemre... nem tudom.

viola narvilly 2011.01.19. 20:03:01

@Mme Chauchat:
De ha valakinek ilyen barátja van, nincs szüksége ellenségre.

ritus_ 2011.01.19. 20:03:21

@Flood: 18 évnyi aktív kosárlabdázás, írói véna elég lesz? :)))

tgrs 2011.01.19. 20:03:29

Szandika egyre normálisabban néz ki? Vagy ennyire hozzászoktam?

Démétér 2011.01.19. 20:03:40

@Mme Chauchat: Nézze ezt a kettőt helyettem Freud.

gibson 2011.01.19. 20:03:52

Szandika a maga eccerű módján egész jól elmagyarázta a lényeget Alekosznak.

ritus_ 2011.01.19. 20:04:07

@rianna: ez eszembe sem jutott, hogy rítus is lehetnék:))) görlpóver jessz!!!:DD

Démétér 2011.01.19. 20:04:35

@tgrs: Szerintem hozzászoktál, a külseje változatlanul rémes.
De most például csendes, és magához képest kedves-normális-megértő volt.

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 20:04:54

@viola narvilly:

ha ez a szerencsétlen Alkesz/Éva viszony nem fake, akkor most mint rutinos érzelmi öngyötrő megsajnáltam Alkeszt. de azért továbbra is utálom is:)

ritus_ 2011.01.19. 20:05:00

@gibson: de Alkeszosz tudatáig megint nem ért el a lényeg:))

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:05:18

Mindenhez kettő ember kell?!?!?

viola narvilly 2011.01.19. 20:05:46

Na eddig legalább 10 munkanélkülit számoltam itt össze basszus.

ritus_ 2011.01.19. 20:05:59

most lebuktatok Anikó fanok! Mindenki nyomta az sms-t, mi??? :))

haruka 2011.01.19. 20:06:46

@viola narvilly: bassz... csinálok már egy fészbúk csoportot, annyian vagyunk.

viola narvilly 2011.01.19. 20:07:07

@forza 1000 komment:
Hát én már nem tudom, mit gondoljak erről a valamiről, ami köztük van.

gibson 2011.01.19. 20:07:14

@Trollszpré: van egy javaslatom, mondjuk azt, hogy döntetlen, mégpedig a következőképpen:
A szavak számával kapcsolatban neked van igazad, bár én továbbra is vitatom.
A geci szó angol megfelelőjével kapcsolatban nekem van igazam, bár te továbbra is vitatod.
Oké így? ;)

Lanois 2011.01.19. 20:07:16

Anikó 25, ez kicsit sok, nem baj. Kapdbe Balázs.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:07:20

@ritus_:

:)) Ez tök jó!
Ugyanez van bennem is, csak még nekem is "céltartalékot" kell kicsit képeznem.
Tudom, hogy lesz valahogy, mert amikor nem szűkül le az agyam a mostani munkámra, akkor el kezdek szárnyalni szó szerint.:)) Percenként 25 ötletem van, hogy mivel lehet pénzt csinálni, hova kellene futni.
Aztán megint munka és "leszűkül" az agyam, és akkor megint jön a para...:(

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 20:07:46

@ritus_: pénz PLUSZ jó kollektíva maradhat :)?

gibson 2011.01.19. 20:07:47

@ritus_: nem, nem is fog soha valószínűleg.

viola narvilly 2011.01.19. 20:07:49

@haruka:
én nem vagyok arckönyvön, akkor kihagytok? Pedig én értékes ember vagyok.

Démétér 2011.01.19. 20:08:40

Balázs ezt nemigen látja jól: a nyeréshez elég lesz majd a szimpátia, nem kell erős egyéniségnek lenni. Vagy nem? Egy-egy érdekes embert mindig benntartanak, hogy a párbajok is érdekesek és nézhetőek lesznek, de ez nem zárja ki, hogy az utolsó végül egy szelídebb, csendesebb játékos legyen. Vagy rosszul gondolom?

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:09:28

@Démétér: Milyen az erős egyéniség, I would ask?

ritus_ 2011.01.19. 20:09:34

@Lotyó Bridzsida: akkor Te már előrébb vagy mint én... Én még idáig nem jutottam el, hogy percenként 25 ötletem legyen:)

Démétér 2011.01.19. 20:10:43

@Mme Chauchat: Ha jól értem, ebben a játékban a hangos-hisztérikus-kolerikust hívják így.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:11:01

@Mme Chauchat:

:)) Úgy legyen!:))
Már nagyon várom az új életem!:))
Egyébként már rajzolódnak a körvonalak, legalábbis a MI rajzolódik, csak a HOGYAN-t nem látom, mert annyira más, mint amit eddig csináltam.:)

ritus_ 2011.01.19. 20:11:01

@utcai_arcos: ha jó a munka és ha szereted csinálni, igen. Ha nem, akkor nem. Egészség legyen mindenekelőtt. Nekem az a legfontosabb.

haruka 2011.01.19. 20:11:08

@viola narvilly: akkor csinálunk iwiw, myvip, meg mittomén milyen csoportot is. de csak ha sportember vagy.

bévé 2011.01.19. 20:11:31

@Mme Chauchat: mindenki hozzon még egy embert?

viola narvilly 2011.01.19. 20:12:16

@haruka:
Persze, hogy az vagyok. Iszonyúan jól tudok aludni a F1-en :D

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:12:19

@Lotyó Bridzsida: Minden jót Neked, minden esélyed megvan, szorítok

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 20:12:29

@Mme Chauchat:

A doktornőnek online rendelője van a hogyvolton?

minnyá' megyek, csak sütöm épp a rakott krumplit.

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:13:13

@bévé: Ha az ÚristN velünk, ki ellenünk?

rabia 2011.01.19. 20:13:25

@ritus_: én azon röhögtem, hogy amikor Szandika azt mondta, hogy ehhez két emberben kell kialakuljon, akkor Alkesz azt mondta, de hát bennem kialakult. Nem tudom,melyik részét nem értette a mondatnak.

bévé 2011.01.19. 20:15:10

@Mme Chauchat: most hadd ne mondjam ki a becses nevét.

ritus_ 2011.01.19. 20:15:14

@rabia: igen, jó kérdés:) Szerintem egyiket sem. Nem is hallja meg, mit mondanak neki, csak azokra a szavakra figyel, amelyek őt igazolják.

Balázs most:)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:15:23

@ritus_:

Csak arra gondolj, hogy min jár az eszed, amikor elkalandozol?
Na, ahhoz próbáld kötni, még ha über hihetetlenül is hangzik elsőre.:)

Augur 2011.01.19. 20:15:35

ma lesz az Ildi a BK-ben? aki tegnap lemeradt, mondom Valter jobb létre szenderült.

rabia 2011.01.19. 20:15:43

@Démétér: szerintem nagyon relatív, hogy mi az az erős egyéniség. sztem itt a játékban az az erős, aki bírja a gyűrődést, és ebben Béci tényleg jó.

ritus_ 2011.01.19. 20:16:58

@Lotyó Bridzsida: az úgy nagyjából körvonalazódik, csak nem látom, hogy lesz ebből lóvé:) De ma, pl. autószerelő akartam lenni:)))

viola narvilly 2011.01.19. 20:17:40

@canzone:
Najó, majd nyitok, de meg kell ígérnetek, hogy nem fogok zárt falakat találni :)

@Mme Chauchat:
:DDDD

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:18:53

alig tudtam végigolvasni a délutáni terméseteket

Démétér 2011.01.19. 20:18:59

@rabia: Kellemesen higgadt, és ritkán őrjöng. Ez személy szerint engem végre megnyugtat, csönd van, kímélő.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:19:05

@ritus_:

:D:D Én meg víz és gázszerelő!:D
Ja, és burkoló, valamint villanyszerelő.:D Ezeken járt az agyam.:D

John May R 2011.01.19. 20:19:44

Megmondom az őszintét, skacok, nekem sokkal jobban bejött, mikor 500-600 komment volt, mert kábé mindegyik a vévéről szólt. Most van háromszor annyi hozzászólás és sokkal nehezebb kihámozni a lényeget, ami kábé ugyanannyi.
Sorry, ettől még olvaslak titeket (és néha írok is), csak ez kikívánkozott.

ritus_ 2011.01.19. 20:19:54

@Lotyó Bridzsida: kiráááálysááág! Legalább láccik a munka gyümölcse:DD Mindegyik esetben:DD

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:21:21

@John May R: Napóleon ötféle dologra tudott egyszerre koncentrálni.

rabia 2011.01.19. 20:21:31

@Démétér: nekem azt tetszik benne, hogy tényleg korrekt, és igyekszik magát tartani az "értékeihez". olivér viszont ettől a jétáktól teljesen magához tért, eszerint csak annyi kellett, hogy simogasság meg kicsit az egoját :)

viola narvilly 2011.01.19. 20:21:34

Aszongya Barabás Éva, hogy nőcsábász Alekosz. Ez a férfiszerű valami szerintem az életben még egyetlen nőt nem csábított el.

gibson 2011.01.19. 20:21:44

Mindjárt kezdődik a BK, csak szólok.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:22:27

@ritus_:

Ugye??? És lehetnek elégedett kuncsaftjaim!:D És tuti, hogy nem fogom átverni őket soha.:D Meg inni sem fogok munkaidőben.:D
Akkor te legyél autószerelő én meg leszek gázos.:D Majd egymást hívjuk, ha van valami.:D

gidabiga 2011.01.19. 20:23:06

@ritus_:

én a nyáron klímaszerelő :D

ritus_ 2011.01.19. 20:23:13

@Lotyó Bridzsida: deal done:DDD megegyeztünk:)))

rabia 2011.01.19. 20:23:30

@gibson: ma lesz benne Ildikó, vagy lemaradtam róla?

christaylor 2011.01.19. 20:24:10

@bévé: a Berényi Klaudia tegnap óta halott férje.Ja nem, épp a férje lett volna, mikor meghalt.

gibson 2011.01.19. 20:24:27

@rabia: ma lesz, azért mondom! Egyébként nem jelenteném be, csak úgy :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:24:36

@gibson:

Hurrá, akkor megyek is mosogatni, az legalább nyugtat.:D

Jó éjt mindenkinek!:)

bévé 2011.01.19. 20:25:15

@John May R: akkor most ránkteszed a jelet?

John May R 2011.01.19. 20:25:21

@Mme Chauchat: értelek és nem is az offok ellen vagyok, csak amikor 2-en, 3-an, 4-en beszélgetnek egy-egy soros üzikben, amit, ha érteni akarok vissza kéne olvasnom 500 kommentet, na ez, ami nem jön be leginkább.

@Flood: hogy, mi?

viola narvilly 2011.01.19. 20:25:30

@bévé:
Az életben szerintem a legszebb nevű férfi. Én 96-ban ismertem meg és azóta "szerelmes vagyok a nevébe".
Amúgy ő szokta narrálni a discovery-n a hogyan készült-eket.

John May R 2011.01.19. 20:25:54

@Mme Chauchat: értelek és nem is az offok ellen vagyok, csak amikor 2-en, 3-an, 4-en beszélgetnek egy-egy soros üzikben, amit, ha érteni akarok vissza kéne olvasnom 500 kommentet, na ez, ami nem jön be leginkább.

@Flood: hogy, mi?

bévé 2011.01.19. 20:26:28

@christaylor: az a hosszú, zsíros hajú rosszarcú?

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 20:26:32

@gidabiga:

Na!:D Lesz itt kétkezi csajbanda.:D
Jó lenne egy festő is, egy asztalosról nem is beszélve!:D
Valaki?:D (csak lány!)

viola narvilly 2011.01.19. 20:27:03

@gidabiga:
Férfimeló. Láttam, mikor nyáron a legénykék kifúrták itt a ház oldalát, hogy a kültéri egységhez csatlakoztassák a csatlakoztatnivalót. Nem egyszerű betondarabkát kellett kifúrni egy akkora fúróval, hogy én felemelni sem tudtam volna.

Augur 2011.01.19. 20:27:08

@bévé: pszt, nem mondhatom, mert generálom az offokat, és igaza van annak, akinek nem tetszik a játszótérré válás:)

John May R 2011.01.19. 20:27:16

@bévé: erősen gondolkodom rajta :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:27:26

@John May R: Hát, ez egy közösség. Fehérmegyekösségből, Tordasról. Egy légtérben, érted?

bévé 2011.01.19. 20:28:02

@viola narvilly: ja, aha. hogy mik vannak! :)

gibson 2011.01.19. 20:28:28

@John May R: ha vissza akarod olvasni, valóban zavaró, pláne, hogy sokszor nem is érti az ember, ki melyik kommentre válaszol, hiába van ott, hogy "@XY: LOL", ha XY-nak volt 5 üzenete 3 perc alatt. Én nem is olvasom vissza most már az összeset. Kéne egy offtopik topik esetleg, vagy nemtom.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:28:35

@John May R: ha mégkérdezed eddig miről volt szó valaki összefoglalja

Augur 2011.01.19. 20:28:36

@John May R: offolhatok Flood helyett? léccilécciléccííí

flanker 2011.01.19. 20:28:44

Na, elmentem értelmes dologba vágni az életlen és
értelmetlen fejszémet, de nem jöttem be neki. Úgyhogy visszajöttem hozzátok. Nincs kedvetek a vállamra hajtott fejjel elaludni?
Cserébe kicsit kapirgathatjátok közben a mellkasom...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 20:29:09

@viola narvilly: hisz már a kedvenc színed is tudjuk :)

gibson 2011.01.19. 20:29:14

@Mme Chauchat: és három órákat aludt!

viola narvilly 2011.01.19. 20:29:40

@bévé:
Ha nem látod az arcát, nagyon kellemes a hangja.

gidabiga 2011.01.19. 20:29:41

@viola narvilly:

erős vagyok és keresek még két erős kezet magam mellé :)

ha nem megy, akkor csak a gázzal való feltöltést vállalom :D

viola narvilly 2011.01.19. 20:30:16

@canzone:

Persze, a kék. Janem, a szürke :D

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:30:21

@gibson: hja...Kis lúzer...Mer azt meg minek!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 20:30:49

@flanker: oké, de ne csókolgasd közben a nyakam, mert mit lát majd az Ádám

viola narvilly 2011.01.19. 20:31:29

@gidabiga:
Ha nem kell létrára mászni, akkor én is vállalok valami melót.
Ha összehozzuk, tudunk kamatmentes állami hitelt felvenni, mint regisztrált munkavállalók :D

gidabiga 2011.01.19. 20:31:36

@gibson:

az offtopic topic nem jó, macerás, elveszik a lényeg :(

most viszont mozizás a nagyfiammal, majd benézek később

bévé 2011.01.19. 20:31:43

@John May R: :( nemá! ezér'?
mondjuk igazad van, a kutyának nincs már kedve rajtunk kívül idejönni, de nem olvass vissza, inkább kérdezz, mindent elmondunk még egyszer, megígérjük. :)

gibson 2011.01.19. 20:31:57

Miért kell egy nőnek a hasát pocaknak nevezni, amikor terhes? Ezt soha nem értettem. Előtte-utána has, de közben pocak.

Flood 2011.01.19. 20:32:43

@John May R: Egyetértek, nekem is már túl sok itt a komment, nem kéne azért minden nap 1000 fölé menni

haruka 2011.01.19. 20:32:48

@flanker: lehetsz az Alekoszom, úgyis csak enyém a lakás ma.

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:32:48

@gibson: Ja, és az erős hasizomra már babaruhát válogat.

bévé 2011.01.19. 20:32:59

@viola narvilly: vannak így ezzel egy páran. :)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:33:13

@gibson: meg pocaklakónak a nyomorult gyereket?

gidabiga 2011.01.19. 20:33:25

@viola narvilly:

én mászom létrára, nincs gond :D

csak tudnám, hogy miért kell kétszer frissíteni egy kommentablakért :(

viola narvilly 2011.01.19. 20:34:04

@bévé:
Régen az egyik dohánycég telefonszámán az én hangom mondta be az új számot bibiii :))))

gibson 2011.01.19. 20:34:46

@kovácszsuzsi: ezt hál'istennek nem hallottam még :))

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:34:50

@kovácszsuzsi: Ezt a gügyögés pedagógiájának nevezik. Agyhullámokkal terjed. Tünetei még: "pisilünk","már kijött két fogunk", "már nem kakilunk az ágyba"-féle szövegek.

viola narvilly 2011.01.19. 20:34:54

@kovácszsuzsi:
Parazita. Vagy élősködő.
:DDD

@gidabiga:
Én nem. Itthon is nyígok, mikor ablakotpucolok, 3. fok felett fosok a létrán.

flanker 2011.01.19. 20:35:53

@kovácszsuzsi: @canzone:
Igen, beteg vagyok...! :-)

(A fenekedet? Csupa barátilag?
Most miért ne hozzunk össze valamit?
Csak nem képzeled, hogy megtagadnám ezt a kis örömöt magamtól???)

viola narvilly 2011.01.19. 20:36:41

@kovácszsuzsi:
De én csak a hangom adtam, az arcom nem adtam hozzá. Így aztán híres sem lettem. És a BK-ban sem kaptam szerepet.
Bár egyszer be akartak vinni statisztának. Mondtam, hogy annyit nem tudnak fizetni :D

rianna 2011.01.19. 20:36:51

@viola narvilly: nem mondod, h reggel óta itt vagy?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:37:07

@Mme Chauchat: és ezzel fejlesztjük a gyereket? mitől fosztottam meg a gyerekeimet

Mme Chauchat 2011.01.19. 20:38:06

@kovácszsuzsi: frászt. Hülyítjük. Ha kihagytad, akkor tetted jól.

viola narvilly 2011.01.19. 20:38:06

@rianna:
De. De közben kaját csináltam (hazudtam, kiegészítettem a reggeli maradékot), mosogattam, boltban voltam, ésatöbbi.

flanker 2011.01.19. 20:38:19

@haruka:
lehetsz az Alekoszom, úgyis csak enyém a lakás ma.

Szia Dulcinea!
És ha még bedobnál pár Survivor-epizódot is a mérleg serpenyőjébe, máris indulnék!
(Ma??? Nem heti 3x-ról volt szó???)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:38:34

@viola narvilly: most lehetnél pedig média sztár

viola narvilly 2011.01.19. 20:38:51

@viola narvilly:
hülye vagyok, a tegnapi maradékot

viola narvilly 2011.01.19. 20:39:44

@kovácszsuzsi:
Francosfranc, el kellett volna fogadnom azt a statisztaságot :D
De voltam bent a stúdióban bibibii :D

flanker 2011.01.19. 20:40:13

@flanker:
Dulcinea? Másik show, bocsánat...

haruka 2011.01.19. 20:40:19

@flanker: amúgy 3 napig enyém a kecó, szal a heti 3 még összejöhet :D Survivort meg tőccsed le ügyesen. mondjuk a 8. évadot újranézném, most hogy így belegondolok. le is szedem.

viola narvilly 2011.01.19. 20:40:24

@bévé:
Sajnos nem sikerült nagy karriert befutnom :D

Augur 2011.01.19. 20:40:51

@kovácszsuzsi: nyah, hát nem tudom visszafogni magam, ez kötelező, annak, aki nem ismerte esetleg:
modoros.blog.hu/2009/06/03/modoros_notipusok_az_osanya

flanker 2011.01.19. 20:43:02

@haruka:
amúgy 3 napig enyém a kecó

Miért? Realityben nyerted és vissza kell adni? Az enyém örök...

Survivort meg tőccsed le ügyesen. mondjuk a 8. évadot újranézném, most hogy így belegondolok. le is szedem.

Hm, én még csak az elsőnél járok, de ma megnézem az utsó 5 epit belőle...

Bogi és Burkó 2011.01.19. 20:43:40

Ki lesz ma a kiválasztott?

Gongazeljegongavégecsakegynevetkérek.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 20:43:50

@flanker: tudom, nekem is jó lesz. a lábom a nyakadba rakom, de az nem ugyanaz

haruka 2011.01.19. 20:43:55

@flanker: X faktorban nyertem, azt pénteken hazajön anyám, és vissza kell adni, ja.

haruka 2011.01.19. 20:44:40

@Bogi és Burkó: Zsófika vagy Alekosz szerintem.

flanker 2011.01.19. 20:45:56

@canzone:
De attól még (meg)szimpatizálhatom?

gibson 2011.01.19. 20:46:19

@Augur: a modoros mindig kurva jó, ez is zseniális!
"születendő csöppség" :)))))

Bogi és Burkó 2011.01.19. 20:46:31

@Augur: Ó, azt imádom. Rendszeres időközönként újraolvasom. Asszem megyek is.

flanker 2011.01.19. 20:46:57

@haruka:
Nem baj, akkor a további évadok majd nálam.
Mitől különleges a 8.? Tudom, hogy all-star, de csak a szereplők miatt?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:47:10

@Augur: olvasom őket, de ez kifejezetten jó volt

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:47:47

@viola narvilly: én is akarok celeb lenni!!!!!!

rabia 2011.01.19. 20:48:00

@Mme Chauchat: é következetesen nevén nevezem a dolgokat, és nem gügyögök a gyereknek. most tanul beszélni, lesz majd gáz a bölcsödében, már előre vihogok a sok gügyögős-finomkodós szülőn, ahogy szívbajt kapnak. nem azt mondom, hogy beszéljen csúnyán a gyerek, de ez a pisike-kakika-husika vonal nekem nem jön be.

flanker 2011.01.19. 20:48:07

ITT VOLT LB!

Hol vagy Bridzsi? Elmentél mosogatni?

John May R 2011.01.19. 20:48:40

Na jó, reménytelen eset vagytok, nem értetek meg, meg se kérdeztétek még azt se, mi a kedvenc színem és állandóan falakba ütközöm. :D
De mivel fasza srác vagyok, és nem félek senkitől bévé rád rakom a jelet, hogy miért?, csak!

haruka 2011.01.19. 20:48:40

@flanker: részben. szerintem izgalmas is volt. az volt az első évad, amit végig láttam, lehet, hogy emiatt gondolom így. :)

viola narvilly 2011.01.19. 20:48:44

@kovácszsuzsi:
Állj össze a Zildivel valami standup csapatként :D

flanker 2011.01.19. 20:48:55

@Vivi a veréb:
Mar elnezest kerek, de a "hunk", illetve a "stud", sot "studmuffin" semmikeppen nem geci, hanem johapsi.

Ha elolvasod még egyszer a posztomat (kicsit lassabban, óvatosabban), akkor rájössz, hogy ugyanazt mondjuk...

viola narvilly 2011.01.19. 20:50:10

@rabia:
Unokahugom miatt üzentek a bölcsődéből, hogy nem bánnák, ha nem énekelne Pokolgépet :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 20:50:17

@flanker: hááát ha ennyire érzékeny hatással vagyok a bioritmusodra, akkor meg

Hódos Hajnalka 2011.01.19. 20:50:32

@John May R: @gibson: @bévé: @Flood: A témából adódóan benne volt a pakliban, hogy átcsúsznak a dolgok offtopikba, na meg a kialakult csapat is előbb-utóbb csak elkezd egymással chatelni, de ha úgy alakul a helyzet, majd rendet vágok, ahogy eddig is.

bévé 2011.01.19. 20:50:38

@John May R: kiviszlek a faszomba b+, de nem jössz vissza, azt garantálom!

haruka 2011.01.19. 20:50:56

@John May R: mi csak a javadat akarjuk, a legfelsőbb szinteken. mindent érted teszünk, csak te azt még nem tudod. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 20:51:30

@John May R: mi a kedvenc színed? virágod van-e? szavalni tudsz?

gibson 2011.01.19. 20:51:46

@Augur: én is függő vagyok.
Még egy baromi irritáló dolog ezzel kapcsolatban, amikor ezek a leendő "mamák" telenyomják a facebook és iwiw adatlapjaikat a terhes képeikkel, szigorúan profi fotóssal készítve, a meztelen, "gömbölyű pocakon" rózsaszín masnival, a kép címe a "születendő csöppség" (lehetőleg minél egyedibb) beceneve: Donátka, Hubácska, stb.

viola narvilly 2011.01.19. 20:52:06

Most kórházban vannak a gyerekek. Lehet, hogy most látjuk majd Ildit?

flanker 2011.01.19. 20:52:14

@bévé:
mindenki hozzon még egy embert?

Vagy kettesével küldjünk tagokat az utcákra nyomtatott VV-HV példányokat osztogatni

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:52:32

@rabia: engem is fikáztak érte, aztán meg az oviban nem győzték őket dicsérni, hogy milyen szépen beszélnek. volt olyan, hogy nem is értették a kérdést, pl kérsz iszikét?

Bogi és Burkó 2011.01.19. 20:52:35

@John May R: Én kérdeztem. Valóvilágosat:

Rien ne vá plü?

Szerintem Zsófi

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:53:34

@viola narvilly: a mussolinis szónoklást már úgyis begyakoroltam

bévé 2011.01.19. 20:54:13

jujj ILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

haruka 2011.01.19. 20:54:18

:DDD Most vót Ildi, váááá!

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:54:31

ildi a sztár! láttátok?

gibson 2011.01.19. 20:54:32

@John May R: csinálj lábmasszázs tanfolyamot!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, itt volt Ildiiiiiii!

Ennyi, bazmeg? 2 mondat?

Augur 2011.01.19. 20:54:41

@gibson: uramatyám, ilyenek is vannak? én megakadtam a közhírré tett ultrahangos képeken...nagyon gusztustalan
BAZMEG, HONNAN TUDTAM HOGY ILDI NŐVÉR LESZ????? PÁR NAPJA EZT ÍRTAM, MEGHALOOOK!!!GYORSAN EGY LOTTÓSZELVÉNYT IDE!

viola narvilly 2011.01.19. 20:54:50

@kovácszsuzsi:
Kizártnak tartom, hogy tudod olyan szinten, mint a Zildi.

flanker 2011.01.19. 20:54:54

@canzone:
hááát ha ennyire érzékeny hatással vagyok a bioritmusodra, akkor meg

Elképesztő hatással bírsz a bioritmusomra! Én nem is tudom - szerintem téged még senki ne értett meg ezen a szinten. Tutajos a szemed, de tudod mit? Tutajos a lelked is! Te belülről mozgatod meg a lelkem. A lábsimogatás ennek mindössze külső manifesztációja.

redhaven 2011.01.19. 20:55:08

húú...bazz,az a pislogás....

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 20:55:11

@haruka: ááááááááááá! médiatörténeti pillanat:)

Kekec1 2011.01.19. 20:55:11

váááááá, eltalálták, ez a nekivaló szerep :DDDDDD

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.19. 20:55:13

Áh, féreglyukra futottam, mindegy.
Szóval hatalmas a műveltségi vetélkedő, de vonyítva röhögős a felvételiztetés is! Van anyag rendesen a holnapihoz!

Sajnos élőbe nem tudom nézni, aki látja, mondja már meg, hogy előkerült-e már a klasszik, "én azért teszem rá a jelet, mert már nagyon szenved itt bent, és biztosan örülne, ha hazamehetne" típusú übergeciség. Ez a kedvencem, és már nagyon várom! :))

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:55:34

@viola narvilly: láncfűrésszel gyilkol a télapó végig az utcán! kicsit furán néztek ránk is

Démétér 2011.01.19. 20:55:38

Ildinek nagyszínpad. Gyönyörű volt.

John May R 2011.01.19. 20:56:00

@canzone: kék, nincs, igen.

@haruka: :)

@bévé: ezt, már nem is kommentálom, nem vagyok hajlandó a te szintedre le menni :xD

@Hódos Hajnalka: okéoké :)

Más: Megvolt VV Ildi cameója a BK-ban, azért kicsit illet hozzá :)

bévé 2011.01.19. 20:56:03

@flanker: nem megy a "válasz erré"-d?

flanker 2011.01.19. 20:56:20

@haruka:
Ja, hát így könnyű...
Akkor lehet, hogy nem is te vagy a megfelelő autoritás, akit kérdeznem kell ezügyben.
És a TAR-ról kérdezhetek? :-)

rabia 2011.01.19. 20:56:41

@viola narvilly: @kovácszsuzsi: igazából én az egész gügyögés szükségességét nem értem. de ezzel csak zárt falakat döngetek, tudom, pedig én adok az értékeimre.

mi az az iszike? (nb. én amúgy se értem a pesti szlenget, vidéki vagyok :D)

Hannibal22 2011.01.19. 20:57:15

Még ott vannak a gyerekek,figyeljetek!!

rabia 2011.01.19. 20:57:27

@Démétér: ezek szerint volt már, és én lemaradtam róla??? jaaaaaj, meg kell nézzem neten.

Hódos Hajnalka 2011.01.19. 20:57:53

@LadyCarambole: A BK után lesz a kiválasztás.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 20:57:59

@viola narvilly: ezután a szereplés után én is úgy gondolom, sosem leszek méltó hozzá

viola narvilly 2011.01.19. 20:58:20

@kovácszsuzsi:
:DD
Ez is milyen volt, két és fél évesen, tes_te_men a jel, mely belémégett :DD

Démétér 2011.01.19. 20:58:39

@rabia: Másfél mondata volt, diszkréten rángó felső szemhéjjal. De tényleg nagyon meggyőző volt, megtalálták azt a szerepet és azt a másfél mondatot, amiben szinte hiteles :)

Bogi és Burkó 2011.01.19. 20:59:06

@viola narvilly: A lányom kedvence. Anyazenének hívja, az apja meg bőszen tanítja ördögvillázni.

bévé 2011.01.19. 20:59:10

@hannibal22-73: nem kééépzeled, h még felbukkan??

ritus_ 2011.01.19. 20:59:50

bazz lemaradtam Ildiről. Jó vót? :))

haruka 2011.01.19. 20:59:50

@flanker: sixx szerint is jó az az évad, ha már nekem nem hiszel. :) TAR-ból nem láttam minden évadot, de amit igen, az mind jó volt. na jó, a családi kiadás talán nem.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:00:16

@rabia: anyósom szerint a kérsz inni szinonimája volt. a gyerek meg nézett boldogan, mert azt hitte, valami különlegeset fog kapni. én is vidéki

Kekec1 2011.01.19. 21:00:18

Most komolyan EZ volt az a nagy VALAMI ami kint várja?? elképesztő ez a nő, ha tényleg így gondolta :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 21:00:20

@flanker: ha tudnád, hogy a csókom milyen tutajos. nekem még nem volt olyan, hogy igazán láttak, szerettek. sétálsz velem esténként kézen fogva a füvön?

viola narvilly 2011.01.19. 21:01:03

@rabia:
Iszike gondolom az innivaló.
Nincs gyerekem, nem is akarok. De ha netán mégis lesz, csak egyszer halljam meg, hogy valaki gyügyürészik neki, eltiltom tőle, mint a VV az Erzsit Gigitől.

@kovácszsuzsi:
Ezt én eddig is tudtam.

Hannibal22 2011.01.19. 21:01:22

@bévé: persze! benne van a pakliban,lesz még egy rész

rianna 2011.01.19. 21:01:54

szépen lemaradtam.
jó volt?:)

viola narvilly 2011.01.19. 21:02:51

@Bogi és Burkó:
Hihihiiii, unokahugom még beszélni is alig tudott, mikor hülye bátyám megtanította neki, hogy rákendróóóól (szigorúan ördögvillával), és a hülye rendelt neki I listen to Slayer with my daddy pólót amerikából :D

Hannibal22 2011.01.19. 21:03:16

@canzone: te voltál a kishercegnő és ezzel az avatarral játszod a vígszínházat vagy hülye vagyok már és keverlek valakivel?:)

gibson 2011.01.19. 21:03:45

@rianna: nem volt nehéz lemaradno róla, két mp. volt az egész. Mire felkaptam a fejem az irritáló hangjára, már fordult is el.
Annyi volt az egész, hogy kijott egy szobából, és rászólt három gyerekre, hogy "fejezzék be a hangoskodást!" (vagy valami ilyesmi), aztán fordult is meg, és ennyi.
C S A L Ó D Á S

Augur 2011.01.19. 21:03:56

@ritus_: hát teljesen olyan volt, ahogy megálmodtuk. ugyanaz a házmesternés ripakodás. tökre kivagyok, hííjjj!

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 21:04:04

@ritus_: 10/10!ezt a szerepet neki találták ki,komolyan elhittem,hogy OTT,AKKOR tényleg egy NŐVÉR jelent meg!!

redhaven 2011.01.19. 21:04:15

@Démétér: :))))
jó,hogy odanem szólt valamelyik tini,húzzá vissza az ágyadba hülye fapicsa,múltkor még a vellába láttalak.

ritus_ 2011.01.19. 21:05:07

@Augur: @utcai_arcos: A jóéletbe, és lemaradtam erről a médiatörténeti (jól mondtam?) pillanatról.

flanker 2011.01.19. 21:05:51

@canzone: Tutajos csókjaid hullámai igazi szeretet generálnak bennem. Nem a fűre, de a legelőre, a szivárvány végibe - mit végibe, tetejére is elmegyek veled!

Egyetlen probléma van csak:

Tetszetős álmaiddal csábítgatsz,
talán igazak, talán ámítgatsz.
Jó lenne tudni, hová érkezem
(Pokolba?, Mennybe?) - öledbe hajtva fejem...

Démétér 2011.01.19. 21:05:57

@redhaven: Tényleg :) Vagy visszakérdezhettek volna, hogy "és mi lesz akkor, ha neked elfogy a türelmed? Mi a fasz lesz akkor?!"

rianna 2011.01.19. 21:06:03

@gibson: leszerkesztették a végéről, azt hogy: mert én szavalni akarok?:)
most vége a BK-nak? többet nem látjuk?

ritus_ 2011.01.19. 21:06:30

'csánat: médiatörténelmi:)))

JanCsi 2011.01.19. 21:06:45

Lehet, hogy már kitárgyaltátok (mióta ennyire buzisok hsz lett azóta követhetetlen számomra ez a kommentáradat :(((((((((((( ), de leképzelhető, hogy Ildi úgy kapta ezt a 3 szavas szereplést, hogy ismeri Magdianyus, mivel Fodor Zsóka és Ildike is tordasi?!?!?!

flanker 2011.01.19. 21:07:29

@bévé:
Most miről is van szó?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:07:34

@viola narvilly: volt mikor két gyerekkel 4és 2 mentünk koncertre, utána meg rock kocsmába. az én kétéves lányom volt a sztár.de ez már meg sem mondom milyen régen volt

JanCsi 2011.01.19. 21:07:50

@ritus_: tévétörténetit szokott mondani Lilu, nem?

ritus_ 2011.01.19. 21:08:23

@JanCsi: jah, lehet, nemtom. :)))

haruka 2011.01.19. 21:08:29

@JanCsi: Magdianyus lenyilatkozta, hogy életében nem láttam Ildikét. Ildike viszont már 3 éve feszt jár BK válogatásra. gondolom megszánták, csak kopjon már le.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:09:00

@JanCsi: zsóka néni tagadja ( lehet, csak szégyenli )

gibson 2011.01.19. 21:09:15

@Démétér: :)))
"Azt ne várd meg, Ildikó, amíg nekem fogy el a türelmem!!!" :D

Démétér 2011.01.19. 21:09:17

@JanCsi: A nagyon sok kommentből én mindig az aktuálisan letöltődő, utolsó darabokat olvasom, őszintén szólva. Délután felnéztem: volt valami faszozás, vérpina és munkanélküliség. Vállat vontam, hagytam.

Most rögtön kiválasztás lesz, vagy még BK-znak?

bévé 2011.01.19. 21:09:17

@flanker: ja, rosszra nyomtam, sry vagyok. :)

haruka 2011.01.19. 21:09:41

@haruka: mármint látta, bár én sem láttam Ildikét, csak tévében

Augur 2011.01.19. 21:10:11

@JanCsi: de mondd meg, hogy én honnan tudtam kb 3-5 napja, hogy Ildi nővért fog alakítani?? eskü, nem vagyok bennfentes, de tudtam. sürgősen pszichiáterre van szükségem, hallod Clawdiaaaaaaaaaaa!

gibson 2011.01.19. 21:10:22

@rianna: nem szavalt, de a villában sem végül, úgyhogy ez nem volt meglepő. A BK-nak nincs vége, Ildi színésznői karrierjének van csak vége :)

viola narvilly 2011.01.19. 21:10:35

@kovácszsuzsi:
Namesélj, milyen régen volt? :)

redhaven 2011.01.19. 21:10:37

@JanCsi: az otthonkáját ráadhatta volna.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 21:11:13

@gibson:
lemaradtam :((((
pedig itt megy mellettem a tévé :O

gibson 2011.01.19. 21:11:17

@Augur: lehet, hogy keverted a másik sorozattal, ott mindenki nővér, nem?

pleb 2011.01.19. 21:11:25

jézusom, ildi de szarul színészkedik, annak ellenére, hogy nem vmi nagy a mérce a barátok köztben :D

rianna 2011.01.19. 21:11:43

@gibson: honnan tudod, lehet, hogy átveszi a Jóban rosszban ezt a nagy színészeti értéket :)

redhaven 2011.01.19. 21:11:47

@gibson: mán ez is karrier?vagy ő lett a bk stárja?

gibson 2011.01.19. 21:12:07

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: tévétörténelmi pillanat volt pedig...

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:12:07

@viola narvilly: na jó a fiam 18 éves. de nem lett lelki sérült tőlem. vagy csak még nem látszik?

Augur 2011.01.19. 21:12:31

@Démétér: így leírva télleg olyan fos a délutáni témázgatás:( ugye maradtok kiválasztásra?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 21:12:58

@hannibal22-73: énén, csak gondoltam új oldalamat kell megvillantanom, eltüntettem a kishercegnőt (nehogy beleolvassatok a blogomba :D), oszt még a szemem is megvillantottam, hogy lássátok, hogy látlak titeket

@flanker: várjá' hallodhülyevagy, hát imádok benned mindent. ha ilyen verseket írsz nekem, elalélok itt a mellkasodon

flanker 2011.01.19. 21:13:25

@bévé:
(Megkönnyebbült sóhaj.)
Már aszittem, hogy rosszat tettem, te meg átmentél Ildi nővérbe. Megbocsátottam volna a(z Arcüreg) Gyuszi okán...

Bogi és Burkó 2011.01.19. 21:13:39

@Démétér: még egy BK.

ééééééééééééés megint ildííííííííííí!!!!!
jessssszzzzz.
a sorozatsztár

bévé 2011.01.19. 21:13:44

most megint volt Ildi?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:13:45

@Augur: most méééér mondod? a vérfasz-húsfasz egész érdekes volt

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2011.01.19. 21:13:49

Úristen!

Vévé Ildi már megint.
Micsoda szerep!
Következő szerep remélem vészhelyzet/grace klinika vagy Dr House.

Démétér 2011.01.19. 21:14:24

@Augur: Nem volt az fos, csak egy délutáni kávészünetben nem lehetett bekapcsolódni, reagálni meg nem volt mire :)

Maradnék a kiválasztásra, de valahogy most a Gyilkos elmék végét látom éppen a képernyőn egy sorozatgyilkossal, kezében egy bébivel. Ja, a férjemnél a távirányító.

viola narvilly 2011.01.19. 21:14:25

@kovácszsuzsi:
Te ilyen öreg vagy? :DDD
Bocsbocs, ezerszer :D
Bár, ha belegondolok... ha anyu példáját követtem volna... ej, neki ennyi idősen mint én vagyok, 16 éves fia volt és 10 éves lánya. Ej.

ritus_ 2011.01.19. 21:14:26

@Bogi és Burkó: ez nemigaz, megen' lemaradtam...

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:15:05

@bévé: mi volt? azuram elkapcsolt

Augur 2011.01.19. 21:15:05

@gibson: aztat nem nézem. szerintem beleláttam Ildibe, megláttam az értékeit, a mélységeit, megismertem, nyitottam felé, tudtam, mi a kedvenc színe, tudtam, mit képvisel! és láttam őt! [médium vagyok szerintem, ki írta, hogy üresedés van az Ezo tévében? lehet, hogy lesz munkám! juhéé!]

bévé 2011.01.19. 21:15:32

lemaradtam, pedig csak császárszalonnáért lopakodtam ki a konyhába.

flanker 2011.01.19. 21:15:56

@canzone:
ha ilyen verseket írsz nekem
Írok én neked még különbeket. (Vagy odahamisítom valamék régebbit frissnek. De azért már villantani kell valamit!)

elalélok itt a mellkasodon
Ha kapirgatod még valamelyest...

gibson 2011.01.19. 21:16:17

@Bogi és Burkó: @bévé: basszameg, ezt pont nem láttam! Mit csinált, mit mondott?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:16:31

@viola narvilly: hát látod.. én még őrsvezető és KISZ titkár is voltam

Démétér 2011.01.19. 21:16:42

Most én is lemaradtam! Guszti bácsit a férjem ölébe raktam (ez a macska), és megszerzem a távirányítót most már, mert lemaradok a tévétörténelem nagyjelentőségű pillanatairól.

Hannibal22 2011.01.19. 21:16:50

@canzone: helyes,minden értékedet mutassad csak meg

rianna 2011.01.19. 21:16:54

@ritus_: én is :D
pedig még a reklám alatt sem kapcsoltam el

viola narvilly 2011.01.19. 21:17:02

@gibson:
Valamilyen Balázst szólított, hogy menjen be.

Szirénke 2011.01.19. 21:17:05

Én csak most értem haza, az első BK részt nem láttam. Abban is volt egy ilyen felejthetetlen mondata?

ritus_ 2011.01.19. 21:17:20

@rianna: nekem is megy a tévé, de épp télikabátot nézek a vaterán:DDD

Augur 2011.01.19. 21:18:39

@kovácszsuzsi: hát ez a faszozás kényes úri gyomromnak sok:))
@Démétér: kár, reméltem pedig, hogy összehozunk valamit. ugye tudod, kitől idéztem?:)

viola narvilly 2011.01.19. 21:19:11

@kovácszsuzsi:
Én ahhoz kicsi voltam, mire nagy lettem, megszűnt :)

rianna 2011.01.19. 21:19:29

ő ment el most háttal? (nekem háttal mármint)?

bévé 2011.01.19. 21:19:43

@IV. (Parkoló) Béla: jéé, neked az a nicked, ami itt a kutya neve. bár ő nem parkoló zárójelben.

Hannibal22 2011.01.19. 21:19:48

@bévé: Meg is érdemled ha neked a békün fontosabb

Bogi és Burkó 2011.01.19. 21:19:49

@gibson: ne haragudj,de ezt így nem lehet elmondani. nincsenek rá szavak :)

Démétér 2011.01.19. 21:21:04

@Augur: Nem! Jézusom :) Sőt: ÚristN! Hülyülök. Ki mondta?

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 21:21:41

@flanker:

Kicsit visszajöttem csak most, csak neked.:D
Elmosogattam, imádom tisztán a konyhám.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 21:21:42

@flanker: alélva is tudok ám kapirgálni
azért villantsak, hogy régebbit hazudj újnak? :) meztelenül tusolok, majd nézz az online közvetítésben

@hannibal22-73: már a kedvenc színem is elárultam, sőt :)

Lanois 2011.01.19. 21:24:56

én is meztelenül zuhanyzok már egy ideje.:))

bévé 2011.01.19. 21:25:26

@hannibal22-73: békün über alles. kb. 1200 ccal/cm2, azért azok jobb értékek, mint Ildiéi, neeem?

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 21:25:47

@ritus_: ez aztán az optimizmust!már tavaszit kellene nézni!

flanker 2011.01.19. 21:25:56

@Lotyó Bridzsida:
No és a lelked is tiszta?
Képben vagy a mai nappal, vagy meséljek?

Jól vagy a tegnap esti nyugiszoba után?

Augur 2011.01.19. 21:27:43

@Démétér: Alekosz mindig ezt kérdezi szegény áldozatától, ha be van pörögve, hogy: mit gondolsz? összehozunk valamit? iszonyatos szöveg, legalább a feljössz megnézni a bélyeggyűjteményemettel egyenértékű. megkérdezném tőle, hogy mit ecsém? megírjuk az adóbevallásod? barom...

flanker 2011.01.19. 21:28:19

@canzone:
alélva is tudok ám kapirgálni
Helyes, nagyon helyes. Valamit valamiért - ez így tisztességes.

azért villantsak, hogy régebbit hazudj újnak? :)
Ó, ez csak egy opció a fekete betűs napokra...

meztelenül tusolok
Szóval már levezkőzted a gátlásaidat. Ennek örülök - szívesn! :-)

majd nézz az online közvetítésben
Cím?

rabia 2011.01.19. 21:29:07

ez a szépjóestét mekkora közhely!

YessicaHard 2011.01.19. 21:29:20

Ildi zseniális volt, még,még,még!!!!
Hurrá kiválasztás! Itt van mindenki?

Démétér 2011.01.19. 21:29:27

@Augur: Köszi :) Brrr. Próbálom ezeket a mondatokat kiverni a fejemből.

Visszakapcsoltam a kiválasztásra, végtére is ezt tudnom kell!

Flood 2011.01.19. 21:29:53

Jujjj, kiválasztás! Ti is izgultok? :D

rabia 2011.01.19. 21:30:12

a kóla még mindig ott van, ugyanúgy.

ritus_ 2011.01.19. 21:31:06

@utcai_arcos: ilyenkó óccsó:)))

Jessz, kiválasztás!!

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 21:31:56

@flanker:

Ja, itt beszélgettem a lányokkal mikor ment az adás, de őszintén?:D Má' nem érdekel mi van bent...:)
Csak ti érdekeltek.:D
De tudod mit? Mesélj!:)

Démétér 2011.01.19. 21:32:04

Szandika mutatja a kis ügyes kezével, ahogy Gigi dumál a levegőbe...

Augur 2011.01.19. 21:32:29

@Démétér: igazad van, a végén rádöbbenek, hog beteg lettem ettől a fazontól. sebaj, holnap elmegyek a rossmannba és halálra idegesítem valamelyik hasonlóan belevaló kollégáját:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 21:32:45

@flanker: tudnod kéne a címet, azt hittem, olvasol a gondolataimban :) ha meg nem, akkor villants te is - valamit valamiért. ezért takarítok minden nap? :)

Szirénke 2011.01.19. 21:32:46

Hahó Villalakók! Ittvagytok? Én már laptoppal az ölemben, retekklub bekapcsolva, és várom a kiválasztást. Meg a kommenteket :)

rabia 2011.01.19. 21:32:59

zsófi megint visít. brrr.

Démétér 2011.01.19. 21:34:09

Valami jobb inget vehettek volna a szolganépségnek, szegényeknek ez a lilás árnyalatú műszálas - dzsörzé?! - elég kellemetlen viseletnek tűnik.

Gigi meggyőző, igazán :)

Hannibal22 2011.01.19. 21:34:14

Az "egy ország....benneteket/értetek..stb" mennyire gáz már

viola narvilly 2011.01.19. 21:34:20

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy megszavazták ezt? Dehát nem szavaztuk meg.

rabia 2011.01.19. 21:34:38

figyelitek? az a hányadék rózsaszín blúz, ami anikón volt, most Éván van.

Szirénke 2011.01.19. 21:35:10

Élete legjobb randija. Szegény lány. Ha nem lenne halálosan antipatikus, sajnálnám

Démétér 2011.01.19. 21:35:16

Balázs ne forszírozd, mert röhögőgörcsöt kapsz.

bévé 2011.01.19. 21:35:22

Éván van a kurva ronda rózsaszín csipke, ami múltkor már Anin is cink volt..

viola narvilly 2011.01.19. 21:35:38

@rabia:
Már reggel is egyezkedtek valamit, hogy ki mit vesz fel.

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:35:51

Visítás indul. Mute, csk szólok.

bévé 2011.01.19. 21:35:53

éljen az Ázsia Center!

rianna 2011.01.19. 21:35:57

béci zongoristának néz ki valamilyen elitebb étteremben

gibson 2011.01.19. 21:35:58

Én nem szavaztam meg nekik semmit.

Most megint végig kell ezt nézni, tényleg?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:36:28

@Augur: én is behunytam a szemem. úrinő vagyok

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 21:36:40

huh,Rácz úr cigányprímásnak öltözött???

flanker 2011.01.19. 21:36:58

@canzone:
azt hittem, olvasol a gondolataimban :)

Ha egyszer nem engedsz elég közel magadhoz, most mit csináljak?
Miért kell mindenkivel ezt játszani? Én lecsupaszítom a mellemet, kinyitom a lelkelmet, nyitott könyvként olvashatsz bennem, és akkor te meg átmész Vígszínházba...
Minden előzetes reményeim ellenére nem fogunk mi nagy karriert befutni egymással...

Bye, bye, cruel world

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:37:19

@hannibal22-73: Melyik ország? Kell ott fenn egy ország.

Bogi és Burkó 2011.01.19. 21:37:19

@hannibal22-73: mert helyesen úgy hangozna: egy világ..... benneteket/értetek

gibson 2011.01.19. 21:37:22

Ezt a "te kioldozni szoktad, gondolom" részt most adják harminchatodszor.

rabia 2011.01.19. 21:37:24

honnan tudják, hogy megszavazták nekik?

Flood 2011.01.19. 21:37:24

AztaQ! Én most látom mekkora habkupacot csináltak :DDD

rabia 2011.01.19. 21:37:59

milyen ártatlanság, Balázs???

Augur 2011.01.19. 21:38:23

@kovácszsuzsi: az a baj, hogy én benne voltam valamennyire:( persze csak az elején:)

bévé 2011.01.19. 21:38:26

@viola narvilly: hát akkor neked nem köszöni

rabia 2011.01.19. 21:38:36

nagyon kanosak a villában.

Démétér 2011.01.19. 21:38:40

Alekosznak rögztítettem narancsos lila a feje, fénylik, és hólyag. Szép.

gibson 2011.01.19. 21:38:42

Na Alekoszt, ŐT kiküldeném egy ilyenre.

Flood 2011.01.19. 21:38:50

Alekosz már most is pirul! :D

viola narvilly 2011.01.19. 21:38:57

@Szirénke:
Azért én is elfürödgetnék egy ilyen kis kádban :))

Nyáron hirtelen ötlettől vezérelve kitaláltam, hogy hétvégézni megyünk. Felhívtam a kiszemelt panziót, és közölte a pasi, hogy már csak az a szobájuk szabad, aminek tükrös a fürdőszobája. Hát hú, padlótól plafonig tiszta tükör az egész fal, nagy sarokkád. Hihetetlen jó volt :)
(mindenhol magamat látni azért nem annyira:))

Augur 2011.01.19. 21:38:59

@Mme Chauchat: minden szavad arany!:DDDD

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:39:03

@rabia: Talán a bestial porn általi ártatlanság - arról még nincs public videó

Szirénke 2011.01.19. 21:39:05

@gibson: mi kifejezetten ellenük szavaztunk, de hiába

rianna 2011.01.19. 21:39:13

Gigi milyen őszintén szerelmes:)

rabia 2011.01.19. 21:39:20

légpuszi. ÚristN. by Jerzy

bévé 2011.01.19. 21:39:31

Jerzsi érzi, h feszül a hurok

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 21:39:38

feszül a hurok, by Böbe :D

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:39:58

a 10 napnak jerzy örül, gigi meg közömbös

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:40:06

@Augur: ahham...a fejem meg Tompa.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 21:40:10

@flanker: túl sokat néztem Évát, és azt képzeltem, te vagy az én Alekoszom, ez pedig a titkok kamrája.
na gyere, ölelj meg, hadd adjak egy puszit, te vagy az én lelkitársam

Augur 2011.01.19. 21:40:21

@rianna: és milyen sexuálissan adott csókot dzsörzének a kádban. mindig elámulok, hát ezt így is lehet?

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:40:36

akkó most magyarázza már el nekem valaki, hogy milyen szerepe van a borítékoknak......

Démétér 2011.01.19. 21:41:02

Egy, de egyetlenegy jól öltözött figura nincs bent, de olyan sem, aki jól festene a rá kényszerített izékben. (Na jó, Anikó születetten mutatós, őt nehéz igazán elrontani.)

Szirénke 2011.01.19. 21:41:10

@viola narvilly: és remélem te is pucsítottál még ahhoz is, hogy kihúztad a káddugót (mint Gigi) :)

viola narvilly 2011.01.19. 21:41:21

@rabia:
Hát van léggitár, ezek szerint van légpuszi is.

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:41:29

@Augur: Legalábbis, mi így csinálnánk (by Ildi):p/tennénk. Ill. jobban.

rianna 2011.01.19. 21:42:08

@Augur: @rabia:

ti nem tudtok semmit.:))
Tanuljatok ezektől a fiataloktól, míg megvan az alkalom

Augur 2011.01.19. 21:42:11

@Démétér: ez az igazi hajszíne? mert akkor nagyon jó!

bévé 2011.01.19. 21:42:11

@Démétér: bad make up/self tanning choice

viola narvilly 2011.01.19. 21:42:12

@Szirénke:
Óh, már nem is emlékszem, ez volt életem legjobb hétvégéje és úgy elaléltam, hogy nem emlékszem pontosan, hogy mi történt a kádban :D

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:42:13

@viola narvilly: és hát ezek szerint légdugás is.

Hannibal22 2011.01.19. 21:42:14

@canzone: Óvatosan,egy ország olvassa a hogyvoltot!

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:42:32

zsófin kicsi cuki rózsaszínű masnik

flanker 2011.01.19. 21:42:46

@Lotyó Bridzsida:
Most mit is mondjak neked?
Lecsupaszítottuk lelkeinket egymásnak.
A munkakeresés odüsszeiája az alcíme a mai napnak. Volt itt Laokoón-csoport, Hádész, Küklopsz, meg mindenféle szimbolikus szörnyűségek. Leplek hulltak, könnycseppek csepegtek, esetenként volt már katarzis is, de legtöbben még várnak rá - tudtommal mink is így vagyunk. A sztori még közel sincs lezárva, de a mai rész véget ért...

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:42:46

Alekosz adekvát a fémbőrönddel. Abba rejti áldozatait.

rabia 2011.01.19. 21:42:59

Bécinek nem lett volna szabad hozzányúlni a táblához. Milyen király az ilyen?

Szirénke 2011.01.19. 21:43:00

Na ki lesz a kiválasztott? Várom a tippeket

viola narvilly 2011.01.19. 21:43:15

@Mme Chauchat:
Bakker, majdnem félrenyeltem a kenyeret :D

@Lotyó Bridzsida:
légmell, bár az nem vicces

Augur 2011.01.19. 21:43:29

@Mme Chauchat: ugyannn!
mi?? mármint....mi ketten? drágám, ezerszer jobban csinálnánk ;)

Démétér 2011.01.19. 21:43:33

@bévé: Igazából megnézném, hogy mutatna Alekosz narancslila feje a közös pink csipkepólóval.

gibson 2011.01.19. 21:43:41

@viola narvilly: és ti is széthaboztátok előtte a vizet?

rabia 2011.01.19. 21:43:48

@Lotyó Bridzsida: légtérhajlítók :) láttátok anno a Mounikában?

bévé 2011.01.19. 21:44:12

télleg aszonta Bala, h kioSSZátok?

Flood 2011.01.19. 21:44:33

@Friedmann Juci: Abba kell eldugni a papírt, amire felírják a nevet :)

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:44:46

miért kellenek a borítékok?;(

Kekec1 2011.01.19. 21:45:08

A kiválasztásról jut eszembe, az elmúlt napokban láttam egy külföldi BB kiválasztást. A lakók egyenként kimentek a riportszobába, elmondták hogy kit és miért, ezt adták a stúdióban, de a többi lakónak nem. Közben bevágták mellé annak az arcát akit épp megnevezett a riportszobában lévő. A végén a lakóknak ereményként csak annyit mondtak, hogy ki kapott és ki nem kapott jelet, azt hogy kimennyit azt nem, csak hogy ki az első kettő aki a letöbbet kapta, őket szavazásra bocsátották a tvnézőknek. Nem emlékszem már mennyi ideig lehetett szavazni, de hogy nem aznap este dőlt el, az biztos. Közben meg bent ment a találgatás hogy valyon ki kire tett. Igazi jó fúrás-faragás téma, mehetett az egymásra mutogatás ... :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 21:45:14

@Friedmann Juci: az ekézés után ne tudjanak változtatni.

Szirénke 2011.01.19. 21:45:30

@kovácszsuzsi: sztem is, és Zsófit fogja kivinni. Az előbb láttam, hogy valaki Lacit írta

Számolj Templár 2011.01.19. 21:45:37

Most értem haza! Valaki pöttyintse ide lécci, ki lett kiválasztva!

viola narvilly 2011.01.19. 21:45:38

@gibson:
Nem, mi kulturáltan szórakozunk :D

@Mme Chauchat:
Majdnem szükség volt rá.

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:45:41

@Flood: az oké, de minek, írják fel a nevet, és kiét? tudom, hogy csökött az agyam, de kuvára nem értem ennek a lényegét. bocsánat.

Flood 2011.01.19. 21:45:49

Zsófika milyen élénk mostanában! :D

rianna 2011.01.19. 21:46:10

@Mme Chauchat: alekosz olyan mint valami olasz hitman egy Robert de Niro komédiában

gibson 2011.01.19. 21:46:28

Zsófi extrairritáló.

Kekec1 2011.01.19. 21:46:53

természetesen vajjjjon :DD

rabia 2011.01.19. 21:46:58

gyengélkedem lelkileg. by Olivér. ÚristN.

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:47:05

olivérnek egyre kisebb a szeme.

Augur 2011.01.19. 21:47:09

@rianna: ezért nézem a vv-t egyébként:) a légdugás még új, de ha muszáj, akkor bevezetjük.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:47:12

@Szirénke: én már reggel is ezt mondtam

Szirénke 2011.01.19. 21:47:14

Én kikészülök ettől a hiányzik a szerelmem mondógától. Akkor menj haza ET!

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 21:47:22

@bévé:

LÉGNADRÁG!!!:D::D:D
A vizipóknak volt ilyenje!:D:D:D

Démétér 2011.01.19. 21:47:51

Már megint ismételnek, könyörgöm, hogy lehet valami egyszerre ennyire irritáló és halálunalmas.

gibson 2011.01.19. 21:47:53

@Friedmann Juci: igen, nem a szeme kisebb, az arca püffed egyre jobban fel.

Augur 2011.01.19. 21:47:57

@Flood: gyorsan hűtsétek le, villalakók! irritálja az idegrendszeremet.

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:48:16

@gibson: már megint én vagyok a hibás?!?!?! olyan izék vagytok!

rabia 2011.01.19. 21:48:42

Éva rokona úgy néz ki, mint a "bukott madonna a nagy didikkel"

Démétér 2011.01.19. 21:49:13

@Friedmann Juci: Én például nem vagyok izé. Nekem értékeim vannak.

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 21:49:51

jé,most láttam,hogy az eredmény kihirdetése után,Ildi nővére a levegőbe ugált és tapsolt.akkor ez most hogy?

Számolj Templár 2011.01.19. 21:49:51

@kovácszsuzsi:
jajj nekem, benyomom a gombot és nézem:-)

Augur 2011.01.19. 21:49:58

@Friedmann Juci: hogy utána, ha mást mondanak, bazira meg lehessen őket büntizni! durvus, nem?

Flood 2011.01.19. 21:50:00

@Friedmann Juci: Sztem ezzel akarják elkerülni, nehogy vki hirtelen felindulásból rakjon jelet, pl. mer előtte esetleg a Józsi azért rak Gizire mert büdös a szája, és akkor erre Gizi megorrol, és Józsira dobja a jelét, pedig ő egész héten Ödönre akart tenni.
Gondolom vmi ilyesmi funkciója lehet.

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:50:01

@Démétér: te csak maradj csöndben. mi vagy te, valami műűűvész?!

bévé 2011.01.19. 21:50:23

nekem is feltűnt, h a kis disznószemeivel már alig lát ki a püffedt arcából ez az Oli gyerek.

rabia 2011.01.19. 21:50:27

miért ismétlik meg mindig Balázs mondatát?

Szirénke 2011.01.19. 21:50:31

@Friedmann Juci: azért asszem, hogy ne az legyen, hogy attól teszik függővé, hogy előtte ki tette rá, és ez alapján taktikázzanak. Akit felírt, azt kell mondania, attól függetlenül, hogy ki kit mond a kiválasztáson

kovácszsuzsi 2011.01.19. 21:50:44

@Számolj Templár: ne siess, csomószor látott kisfilmek ideje van

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:50:50

Tudod Balázs, itt folyamatosan történnek dolgok. Ezek más VV-t néznek?? Tényleg kamu

gibson 2011.01.19. 21:50:50

Úristen a nagypofájú kurva anyját, de lealázta Alekoszt.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 21:51:01

@flanker:

Jóvan. Fáj a szemem, naon fári vagyok...:(

Alekosz milyen veres lett!:) vagy csak részeg?:D

rabia 2011.01.19. 21:51:27

ma arra gondoltam, hogy a következő bntetés legyen az, hogy megvonják a cigit.

Flood 2011.01.19. 21:51:40

Éva majd akkor viszonoz érzést, ha megint párbajra megy

rianna 2011.01.19. 21:51:45

@Augur: csak most esett le, de nagyon :D

Démétér 2011.01.19. 21:52:04

@Friedmann Juci: Tudod te, hogy én hány verset tudok?! Nem tudsz te rólam semmit. A kedvenc színemet se.

Ha ezt a huzavonát tovább folytatják, és bemegyek, és leverem Évalekoszt. Ilyen dühítő pár a világirodalomban nincs.

Augur 2011.01.19. 21:52:05

@Friedmann Juci: nyahh! mosmá maradjál, mert irritál a csoszogás:DD

rabia 2011.01.19. 21:52:08

ha nekem valaki azt mondaná, hogy asszonykám, szájbavágnám.

Bogi és Burkó 2011.01.19. 21:52:10

éva most tudta meg, hogy alekosz szerlmes belé.

uramirgalmazzzzz, már megint kihúzza nálam a gyufát ez a jóasszony.

Flood 2011.01.19. 21:52:44

Mekkora vígszínházak ezek az Oli-Alek balhék!

viola narvilly 2011.01.19. 21:52:47

Ha én így borotválkoznék és odajönne ez az Alek osztani, úgy fojtanám meg a borotva kábelével, hogy öröm nézni.

Augur 2011.01.19. 21:52:52

@Démétér: az életvilágodban sincs? hát honnan jössz te? tordasról?

flanker 2011.01.19. 21:52:53

@canzone:
Akkor mégis van remény? Bízzak, bízhatok benne, hogy egyszer eltűnik a köztünk levő bioritmuszavar? Hogy dimenzióink egybehangolódhatnak, hogy lelkünk egykoron majd harmonizál egymással? Hogy leszel nádszálhercegnőm, s feledhetem a szörnyeket? Hogy elmúlik a megaláztatás és helyreáll a világ rendje???

Friedmann Juci 2011.01.19. 21:54:14

@Démétér: tökkkéletessen passzolnak egymáshoz. persze mégiscsak lelkitársak.

@Augur: mostmár elegem van, hogy folyton én vagyok a bűnbak, a faszomba már!

Démétér 2011.01.19. 21:54:20

@Augur: Én Budapestről, én itt vagyok, vásárolgatok, kinyílt a világom, és kiállok magamért.

rabia 2011.01.19. 21:54:28

"elkezdett hiányozni a kinti dolgok" by Alkesz. nehéz ez a magyar nyelvtan.

Augur 2011.01.19. 21:54:36

@kovácszsuzsi: tévedsz, most vannak a soha nem látott részek, és a nagy titkok idejei! és mindjárt váratlanul kiválasztás fog lenniiii

Flood 2011.01.19. 21:54:36

Zsófikát egyedül én bírom a hv-ozók közül? :)

Démétér 2011.01.19. 21:54:53

@Augur: Én Budapestről, én itt vagyok, vásárolgatok, kinyílt a világom, és kiállok magamért.

Augur 2011.01.19. 21:55:23

@Friedmann Juci: @Démétér: lányok, nagyon röhögtettek, pedig ilyen drámai percekben ez szentségtörés!:DDDD

Flood 2011.01.19. 21:56:11

Balázs tuti Zsófira rakná a jelét, ha lenne neki :D

rianna 2011.01.19. 21:56:12

@Flood: szerintem igen.
Mondjuk én nem gyűlölöm, valahol a semleges és a kis utálkozás között helyezkedik el.

Kekec1 2011.01.19. 21:56:27

Olivér egy mondaton belül cáfolja meg önmagát, most akkor döntse el, hogy irigykedik vagy nem irigykedik ?!

bévé 2011.01.19. 21:56:41

@Szirénke: jaja, túlhúzták ma a szolit a lúzer fehér bőrűek, majd ezt narancssárgás tónusú alapozóval igyekeztek palástolni. szerintem.

viola narvilly 2011.01.19. 21:56:46

Hogy ezt a kilökött csámcsogást megint be kellett adni baszki.

Démétér 2011.01.19. 21:56:49

@Démétér: Megduplázott az Internal server error? Kivételez velem, szerintem a belső értékeim miatt.

Az ismétlésekkel az a probléma, hogy négyszer leadnak egy jelenetet eleve hét közben: az előzetesben, az összefoglalóban, az áttekintésben és a másnapi adásban, aztán kibeszéljük párszáz hozzászólásban, és mostanra hullára unom ám.

Augur 2011.01.19. 21:56:51

Alekoszt egy mondatáért szeretem: irritál a csoszogás! szabatosabban Zsófi lényegét senki nem mondta még így ki!

Mme Chauchat 2011.01.19. 21:57:01

@viola narvilly: ilyen krapi esetére Wilkinson Sword zsilettpengét tartanék.

Lotyó Bridzsida 2011.01.19. 21:57:25

@bévé:

még nem.:)

Légbuborék.:)
Léggyakorlat.
Légtér:D

bévé 2011.01.19. 21:57:39

Zsöfi, h élted meg, h csámcsogsz, mint egy zsírdisznó?

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 21:58:03

jó setét estét mindekinek:-))

flanker 2011.01.19. 21:58:10

@Flood:
Felette igen nagy a valószínűsége...

Flood 2011.01.19. 21:58:28

Alek magától nem véleménykinyilatkoztat?

viola narvilly 2011.01.19. 21:58:29

@Mme Chauchat:
Én nem bírom a vért. Maradnék a fojtogatásnál.

rabia 2011.01.19. 21:58:35

persze, azért is zsófi a hibás, hogy Alkesz ekkora tapló. meg lehet kapálni.

flanker 2011.01.19. 21:59:02

@Flood:
Felette igen nagy a valószínűsége...

forexfelix 2011.01.19. 21:59:30

Na asszem érik ma egy ALEK vs Zsófi párbaj :)

Augur 2011.01.19. 21:59:38

@Mme Chauchat: vizuális vagyok baromira, és khm...elalélok a képtől, ahogy pengézed a fószert:)

Szirénke 2011.01.19. 21:59:43

@Flood: igen. De őszintén mit bírsz benne? Ha nem lenne kiválasztás, amikor látjuk a tábla mellett, észre sem vennénk, hogy bent van. Ill halljuk a csámcsogását

viola narvilly 2011.01.19. 21:59:55

@Rókatojás:
Szia!
Megtanultad már a versed, hogy a napokban a délutáni vv műsorban elszavalhasd? :)

Flood 2011.01.19. 21:59:57

Bétzy a vizespoharakkal óriási! :DDD

"Ki vagy te, hogy engem így felébresszél?!" lol

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:00:10

@rabia: a nő azé, aki megműveli.

Szirénke 2011.01.19. 22:00:36

@bévé: Igen ám, de a villában nincs szoli, és elvileg be vannak oda zárva. Hmmm?

Augur 2011.01.19. 22:00:56

@Rókatojás: szia, jó, hogy jössz! hallottad a Zsófikát csámcsogni? hogy bírod?

Bogi és Burkó 2011.01.19. 22:00:59

Az én "véleménykinyilatkoztatásaim"
Jó hogy nem már pápai enciklika

rabia 2011.01.19. 22:01:17

magánszféra a villában. hol él ez?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:01:17

szegény lakók, az én gyerekeim is dobolnak mindenen, ki lehet vele üldözni a lakásból!

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:01:37

@viola narvilly: aligha fogok én verset szavalni bármilyen délutáni műsorban...:-)))
hát mi vagyok én, Ildikó?
viszont tovább fogom írni:-)))

Démétér 2011.01.19. 22:01:44

Szandikának kilyukadt az ajka?!

rabia 2011.01.19. 22:01:56

Szandikának kipukkadt a szája :)

rianna 2011.01.19. 22:02:07

csak nehogy kifollyon a szandi szájából a szilikon:)

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:02:16

Szegény ember kézzel nőz.

Augur 2011.01.19. 22:02:19

@Mme Chauchat: ó Te! szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik...lábad előtt heverek!

gibson 2011.01.19. 22:02:26

@Szirénke: reggel tíztől délután ötig kint vannak, ne felejtsd el. Van idejük beugrani egy 15-20 percre a legközelebbi Solisun-ba a lakótelepen.

viola narvilly 2011.01.19. 22:02:26

Én megcáfolnám azt, hogy 24 órából 16-ot alszunk.
Hát persze, mert 17-et.

bévé 2011.01.19. 22:02:40

Béci mögött Jerzsi mér van lehányva?

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:02:42

@Augur: nanáhogy... az uzsonnázia diszkrét bája:-))

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:02:52

@Rókatojás: flood kérdezteti, hogy bírod-é zsófit?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 22:02:53

@flanker: bioritmusaink egymásra hangolódtak. benned olyan tulajdonságok találhatóak, amelyekre én vágyom. ha a kommentelők megszavazzák, majd együtt alszunk este a nyugiszobában

Démétér 2011.01.19. 22:03:00

Béciről a legrosszabb, ami elmondható, hogy egyszer dobolt üres palackkal meg üvegpoharakkal?
Hát tényleg.
Szörnyeteg.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:03:12

@Szirénke: tudok én keresni is, nem csak költeni:-)))

Flood 2011.01.19. 22:03:15

Balázs, nem kell ennyire az emberek szájába adni a szavakat!

bévé 2011.01.19. 22:03:29

@Flood: én vagyok az, akinél a 4 pohár meg a toll van. :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:03:43

@Augur: heverek, here-verek. Ez a mi dimenziónk.

Augur 2011.01.19. 22:04:04

@Rókatojás: igen, az:DDD
na ezé vannak kasztok indijába például

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:04:31

@rianna: kifolyjék...de nem vok nyelvtan-náci.

Augur 2011.01.19. 22:04:57

@Mme Chauchat: édes, nekem olyan nincs:( kijét verjük?:)

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:05:08

@kovácszsuzsi: én alapvetően szeretem a kapanyeleket... ha nem csámcsognak... :-)))

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 22:05:15

megharapta a száját,csak ki ne folyjon a lyukon az agya...

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:05:41

Herpeszes szájfeltöltés яulez

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:05:56

@Szirénke: hát az értékeimet... ez a fránya amnézia... :-))

bévé 2011.01.19. 22:06:04

@Szirénke: hááát. van szoli. nézz rájuk.

Démétér 2011.01.19. 22:06:10

@utcai_arcos: Lehet, hogy az összefoglaló végére lelappad a szája, és lelóg az álláig...

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:06:21

@Augur: alekosz? jól van csak kérdezem csendben DDD

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:06:28

@Augur: pfff. Keressünk jelentkezőket.

viola narvilly 2011.01.19. 22:06:42

@Augur:
A kötényének a kötője valami pörköltszaftos.

Flood 2011.01.19. 22:06:43

Hú, Anikó de csinos :o

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:07:11

@Augur: jah... zsófi lehetne a soványmalac kaszt anyakirálynője:DDD

viola narvilly 2011.01.19. 22:07:15

Annyira bizarr, ahogy simogatja a száját azzal a zsebkendővel.

bévé 2011.01.19. 22:07:36

@Augur: hát majd meg lehet nézni. :)

Augur 2011.01.19. 22:07:41

@kovácszsuzsi: @Mme Chauchat: remélem kijelölik vagy kihívják. ha két dominát látsz az Alekosz szurkolók között a párbaján, tudd, hogy kik azok...miü vogymuk

rabia 2011.01.19. 22:07:43

SSKK ma már 2x volt.

Démétér 2011.01.19. 22:08:06

@viola narvilly: Ha megnyomja, egy nagy kocsonyahólyag türemkedik elő belőle.

Hannibal22 2011.01.19. 22:08:51

@viola narvilly: ne is mondd,nem győzöm elkapkodni a fejem

viola narvilly 2011.01.19. 22:08:53

@Démétér:
Annyira undorító vagy. Most mindig ez fog eszembe jutni, ha kocsonyát látok.

Augur 2011.01.19. 22:08:54

@viola narvilly: nehéz koordinálni itt magam a könnyeimen át. nagyon pörög a buli, és megsírattok, mint Évát a helikopter!

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:08:58

én már a Jerzy-Alekosz liezont várom... nagyon plasztikus lenne a kép, amin Jerzy éppen segbbepisztolyozi az okostojást:-)))

rabia 2011.01.19. 22:09:02

@Démétér: nem lenne rossz, ha normális arccal isláthatnánk :D én akkor néztem így ki,mikor allergiás voltam (ez most egy l vagy kettő?)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:09:03

@Augur: most már izgulok, hogy őt küldjék

Számolj Templár 2011.01.19. 22:09:52

menstruál a szája Szandikának

Augur 2011.01.19. 22:10:27

@Mme Chauchat: aztat csipázza? ketten együtt talán ennyik vagyunk:DDD vagy ha nagyon sovánka vagy úrnőm, hozhatok cementet a hátamon.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:10:31

@viola narvilly: ünnepélyesen megígérem, hogy folytatni fogom:-)) leginkább a hétvégén lesz rá időm...

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 22:10:37

holnap a belevalóban,Szandikább vagyok Szandikánál,oh my Lord,szerencsére szaunázni fogok azon idő alatt egy Istennővel!

viola narvilly 2011.01.19. 22:10:42

@Augur:
Nembaj, kérdezz, ha tudunk, segítünk. Mer' mi befogadók vagyunk.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:10:58

@Rókatojás: De a segbetosz előtt Alekosz elébb beszélgetést kezdeményezne (a következő személlyel: Jersey), a bioritmusuk állásáról

Augur 2011.01.19. 22:11:33

@Rókatojás: már hízik. és ahogy láttam, nő az orra:)

viola narvilly 2011.01.19. 22:11:38

@Rókatojás:
Ja, csak a hétvégén fejezed be? Nembaj, akkor jövő héten szavalsz :)

YessicaHard 2011.01.19. 22:11:44

Én egyre jobban bírom Anikót. Szerintem tök aranyos és van egyénisége. Vagy ez hülyeség lenne?

Démétér 2011.01.19. 22:11:48

@viola narvilly: Ettől nagyon elszomorodtam, és igazán sajnálom :) Pedig hús talán, és sárgarépa biztosan nem jönne belőle.

@rabia: Pedig olyan helyes kis szív alakú képe volt! Amíg még hasonlított magára. Biztosan kellemetlen érzés.

Flood 2011.01.19. 22:11:58

@Szirénke: Szerintem aranyos, meg hát tetszetős is, én bírom az ilyen kiscsajokat.
Tény, az evési szokásai kicsit furcsák (bár a csámcsogásban azért a közeli mikrofon is ludas lehet), meg keveset szerepel, de sokkal szimpibb, mint az Éva, Ildi, Zsuzsi, Szandika (jó rajta néha legalább lehet röhögni) stb., egyedül talán csak Anikót szimpatizálom jobban.

Számolj Templár 2011.01.19. 22:12:18

Lacinak meg a segge menstruál (az aranyere:-)

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:12:22

SZABÓ LŐRINC

SEMMIÉRT EGÉSZEN

Hogy rettenetes, elhiszem,
de igy igaz.
Ha szeretsz, életed legyen
öngyilkosság, vagy majdnem az.
Mit bánom én, hogy a modernek
vagy a törvény mit követelnek,
bent maga ura, aki rab
volt odakint,
és nem tudok örülni csak
a magam törvénye szerint.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:12:31

@Mme Chauchat: nem a bioritmusuk állna...:-))) vagy ha igen, akkor megértem, hogy miért nem tud semmit sem kezdeni a melegpornós, a horrorleszbipornóssal...

Démétér 2011.01.19. 22:12:58

@YessicaHard: Egyéniség még halványka szerintem, de hát fiatal még, viszont bájos és szépke. És ez igenis fontos :)

Hannibal22 2011.01.19. 22:13:07

@viola narvilly: Önmagukban sem esztétikusak a csalánszopóverseny dobogósai de hogy így nyomogatja ,érted az már hányinger

viola narvilly 2011.01.19. 22:13:17

@Démétér:
Áh, nemár, mindjárt mennem kell imádkozni a nagy fehér fajanszistenhez!
:D

@YessicaHard:
Én is így vagyok ezzel.

Augur 2011.01.19. 22:13:20

@viola narvilly: ezért vagyok köztetek, bízom bennetek MMKK

rabia 2011.01.19. 22:13:34

OFF, most láttam: tudjátok, hogy hívják szíjjgyártó blogját? kormánykerék :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:13:35

@Augur: meg sem éreznél magadon. má súlyilag.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:13:42

@Augur: lepénycafat és krumpliorr:-)))

Számolj Templár 2011.01.19. 22:13:49

mindenki menstruál! Összeért a bioritmusuk!

viola narvilly 2011.01.19. 22:14:22

@Számolj Templár:
Aranyérrel nem viccelődünk!
:D

@hannibal22-73:
Mintha darázscsípés allergia lenne.

Augur 2011.01.19. 22:14:30

@kovácszsuzsi: talán...de nem igazán bízom benne. Zsófi a mai áldozat szerintem.

rabia 2011.01.19. 22:15:03

@Démétér: nagyon. szerintem azért használ csúnya szavakat, mert mindig ideges, a faszomba.

Flood 2011.01.19. 22:15:27

@Flood: Meg például vegyük a sokat szereplő csajokat: Szandika szerepléseiből ha levonnánk azokat a jeleneteket, amikor ordenáré módon káromkodik, illetve Éváéból azokat, amikor vkivel veszexik, akkor is sokat szerepelnének?

Bogi és Burkó 2011.01.19. 22:15:37

@utcai_arcos: Ildivel randizol ?????

@Flood: Ne haragudj meg érte, de szerintem egy affektálós kis majom. Anikó nagyon szép, nekem egyre szimpatikusabb

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:15:51

@Augur: lepénycafat és krumpliorr:-)))

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:16:28

@Flood: vagy ha Zsófufót csak akkor látnánk, amikor nem sminkel/nem csámcsog

Számolj Templár 2011.01.19. 22:16:30

@viola narvilly:
Lehet hogy valamelyik búza keményebben tette oda a kolbászt!

viola narvilly 2011.01.19. 22:16:59

@Augur:
Itt SSKK nem találsz zárt falakat.

Augur 2011.01.19. 22:17:20

@Mme Chauchat: én izmos vagyok, és gyengébb hapsikat is elpaskolok, nyugi.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:17:51

@Augur: jujj de izgulok. az a dominás dolog jó lenne

Augur 2011.01.19. 22:18:20

@Rókatojás: találó. szegény Zsófika:( má sajnálom. az a nagy szívem fog a sírba tenni, tudom:D
@viola narvilly: érzem, és lubickolok ebben

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:18:23

Éva, arra kérlek, h fáradj a táblához.

viola narvilly 2011.01.19. 22:18:31

@Rókatojás:
Nembánom, akkor nézni fogom :)

rabia 2011.01.19. 22:18:44

kint a villán belül. by Éva

bévé 2011.01.19. 22:18:52

kint, a villán belül biztos, Évi.

gibson 2011.01.19. 22:18:53

"kint a villán belül"

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:19:02

kicsit hülyét csinál belőlem az internal server error... van, ami kétszer megy el:-(((

viola narvilly 2011.01.19. 22:19:06

Ő a legnagyobb riválisom.
És kurvára irígy vagyok rá.

Flood 2011.01.19. 22:19:09

Sztem ezek rámennek ma a Ráczokra :S

flanker 2011.01.19. 22:19:28

@canzone:
benned olyan tulajdonságok találhatóak, amelyekre én vágyom.
Én is olyakat vélek felfedezni benned, amit eddig megvont tőlem a rideg mindenség. Már azt hittem, az entrópia hamarabb elvisz, mintsemhogy Lélektársam megtaláljam.

ha a kommentelők megszavazzák...
S mindezek után te a kommentelők együttérzés nélküli, arctalan, színtelen, szagtalan tömegére bíznád sorsunk szövevényesítését?
Mindjárt saját keblemre alélok...

Démétér 2011.01.19. 22:20:17

Francba, Orbánt nézünk hirtelen. Hol a távirányító??!!!

Augur 2011.01.19. 22:20:18

@Mme Chauchat: hajaj, sokat vállaltam ma este, azt hiszem. Te túl nagy falat vagy édesem:) a vers nekem is jött? csavargatod a szívem, ugye tudod?
@kovácszsuzsi: képzelheted Alekosz hogy beijedne tőlünk, hogy aszondja: összehozunk valamit? má csattanna is a dupla ostor a füle mellett:D

haruka 2011.01.19. 22:20:42

Imádom, amikor a tévének mondják a nagymonológot.

viola narvilly 2011.01.19. 22:20:54

@Rókatojás:
Nagy dolog ezt elérni nálam :D

rabia 2011.01.19. 22:21:29

mi nőies abban, hogy valaki kieszi a kenyér belét?

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:21:31

@Augur: jah, akk le vok pattintva? Könnyebb ellenállás felé, hm?

Augur 2011.01.19. 22:21:54

dzsörzé, nincs érzéked a nőkhöz. a szép nő akárhogy ehet, te kis...

Démétér 2011.01.19. 22:21:59

Majd holnap megtudom, ki kire tett :(

Flood 2011.01.19. 22:22:02

@YessicaHard: Nem hülyeség, tök jófej és tényleg aranyos, plusz gyönyörű is a drága

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:22:04

@Augur: szerintem örülne, hogy végre valaki igent mondott

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:22:26

@viola narvilly: meg is hömbölödtem ettől a kegytől:-))

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:22:45

Távolság? Távolság?!? Akk kabbe a faxomat

bévé 2011.01.19. 22:22:45

@Rókatojás:
ki dobja fel?
mindenki?
ki kapja el?
senki!!!

rabia 2011.01.19. 22:22:49

hozzám a legtávolabb. by Anikó

gibson 2011.01.19. 22:23:09

"ő áll hozzám a legtávolabb"

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:23:22

bazmegbazmeg, lemaradtaaaam!

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:23:30

@rabia: tőlem a legközelebb by me

viola narvilly 2011.01.19. 22:23:41

@Rókatojás:
Csak vigyázz, ne hömbölödj nagyon, mert kivágnak a villából. Akarom mondani a BK-ból :D

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:23:49

@Augur: azért tette anikóra, hogy ne húzza ki a gyufát giginél. vagy ez erőltetett?

Augur 2011.01.19. 22:23:54

@Mme Chauchat: nem, csak a kinti (villán kívüli) életemben is nagyot haraptam. de hogy rímekkel imádlak, az smafu, mi?
@Rókatojás: :D alapfilm, csak ne adják le minden okt 23-án

bévé 2011.01.19. 22:24:08

aki a legtávolabb áll hozzám, az Jerzsi - Anikó

Flood 2011.01.19. 22:24:11

@Démétér: Hun megy a Viki? Hát átkapcsolok azon nyomban!

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:24:15

@bévé: látom, nagyjából egyívásuak vagyunk:-))

Számolj Templár 2011.01.19. 22:24:25

Műselyemfijúra rájár a rúd

Augur 2011.01.19. 22:24:33

@kovácszsuzsi: én már semmit sem értek.

bévé 2011.01.19. 22:24:50

@Friedmann Juci: te is a konyhába osontál??

rianna 2011.01.19. 22:24:57

mi van zsófival? ráteszem én a jelem, ha senki nem akarja :)

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:24:59

mé nem tesznek szandikára?

Szirénke 2011.01.19. 22:25:05

gyerekek, még senki nem tett Alkeszra

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:25:18

@Augur:
Hegyes fogakkal mard az ajkam,
Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,
Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.
Harapj, harapj, vagy én haraplak.
PS.:Le*arom a villán kívüli életet.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 22:25:23

@flanker: te is tudod, hogy mi az irónia a mondataimban, és mi nem. remélem, bár nem mindig tűnik úgy.
no de tényleg egy ország olvas minket, szóval ezt ne itt folytassuk, mert Hajninéni kihajít minket innen :)

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:25:33

@bévé: sokkal titokzatosabb helyen voltam.

nem értem alekoszt. nem értem! szótárt!!

bévé 2011.01.19. 22:25:37

@Flood: a hír tv-n, ofkorsz.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:25:49

@viola narvilly: én meg majd kivágom a vágót...:-)) és felrajzszögezem a falra...

sihaya 2011.01.19. 22:25:51

írjátok már meg ki kire, mert nekem nincs tévém és már idegállapotba' vagyok...

Dr_utcai_arcos 2011.01.19. 22:25:54

óh,bssza meg!tudom már, ez a "kurva laza biztonsági őr" testtartás!!!

Flood 2011.01.19. 22:25:54

Bírom ezt a szöveget: Szeretném ha jóban lennénk, ezért rádrakom a jelet :DDD

viola narvilly 2011.01.19. 22:26:31

@Rókatojás:
És legközelebb a Kékfényben láthatunk :D

Démétér 2011.01.19. 22:26:44

@Flood: HírTV volt asszem, de lemeneküldünk, mert őrült kínos. Inkább Gigi. Komolyan.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:27:12

Giginél ebből Jersey lesz - tőle van most a legtávolabb (a bünti miatt)

haruka 2011.01.19. 22:27:16

@sihaya: Olivér Lacira, Dzsörzi Anikóra, Gigi Alekoszra

Flood 2011.01.19. 22:27:21

Dzsidzsi is lehányta a ruháját :)

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:27:23

@Augur: gothár szerintem nem fekszik annyira a zsidesznél...

gibson 2011.01.19. 22:27:32

Más dimenziókban van, persze. A legfelsőbbekben.

Augur 2011.01.19. 22:27:38

@Mme Chauchat: megadom magam, és leomlok előtted, nagyságod leigáz. ha csípőből nyomod, nincs becézés, ami méltó lenne Hozzád!

Démétér 2011.01.19. 22:27:51

Rózaszín szalagockák? Öreg vagyok én.

Szirénke 2011.01.19. 22:28:11

@sihaya: Gigi Alkeszre, Oli Lacira, Anikó Jerzyre, Éva Gigire, Alkesz Gigire, Zsófi Alkeszre

rabia 2011.01.19. 22:28:19

zsófiból kibújt a boszorgánny.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:28:20

Fordítva ülni a kanapéra, az sztem dedós

haruka 2011.01.19. 22:28:21

@sihaya: Zsófi Alekoszra, Gombi Dzsörzire

Augur 2011.01.19. 22:28:28

@Rókatojás: valószínű. csak eddig koptatták szegény filmet.
ui.: Zsófiban is mély nyomot hagyott a csoszogás szó, de nem baj:)

Flood 2011.01.19. 22:28:37

A kis tinilány hogy leoltotta a 30-as úriembert :)

csudri82 2011.01.19. 22:28:39

Zsófikának milyen nagy lett a pofája...liba.

Bogi és Burkó 2011.01.19. 22:28:48

hű, Zsófinak beadtak valamit, hogy ilyen bátor?

Szirénke 2011.01.19. 22:29:04

@Mme Chauchat: fúúú Gigit még jobban szeretném villán kíván látni mint Zsófufót

gibson 2011.01.19. 22:29:10

Fejjjj, akurvaanyád Zsófi!!!!! Nagypofájú kis kurva bazmeg, nem hiszem el.

viola narvilly 2011.01.19. 22:29:12

@Rókatojás:
:D

Ej, Giginek már 3 van, pedig én azt tippeltem, hogy Alek lesz a párbajozó.

rianna 2011.01.19. 22:29:28

@sihaya: giginek mér van 3, de elég nehéz felidéznem, ki kire
zsófinak, a nagy esélyesnek egysem

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:29:30

balázs süket.

@bévé: a riportszobában voltam.

sihaya 2011.01.19. 22:29:30

Erzsi tán büdös hogy ennyi jelet kap? Anikó most, hogy megtudta, nagy a prütykölő, inkább kiszavazza, nehogy neki is szerelmet valljon? :D

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:29:44

@Augur: akk megnyugodtam. Kímélem a komment-társbérlőket off-ilag, így csk annyi, h MMKKSZR és SSKKNFET

Démétér 2011.01.19. 22:30:02

Alekosz mit fog össze csoszogni a jelölésig, jesszus! Sündörög, vöröslik, ajánlatokat tesz, ó, de szép lesz.

Augur 2011.01.19. 22:30:43

@gibson: van egója a ciccának:O

Démétér 2011.01.19. 22:30:49

Alekosz mintha nem tudná kezelni a helyzetet.

Laci jó estét kíván, és sorrendisége van?!

Augur 2011.01.19. 22:31:20

@Mme Chauchat: szétoffoltunk már mindent, remélem nem az lesz a büntetés, hogy 10 napig nem mehetek a közeledbe:(

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:31:22

most akkor a béci hirtelen felindulásból pakolta alekoszra a jelet? mi van akkor a borítékokkal?

gibson 2011.01.19. 22:31:40

Alek menjen ki! Kiviszi a Zsófikát remélem.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:31:40

Milyen érdekes, h pont azokat mutogatják vágóképnek, akire épp a szavazat menni fog?

rabia 2011.01.19. 22:31:45

ááááá. alekosz

gidabiga 2011.01.19. 22:31:51

újra back :D
valami újság? :)
ki esett ki? :)))

rianna 2011.01.19. 22:31:57

@sihaya: alekosz a kiválasztott

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:32:06

mondtuk mi szirénkével, hogy ez lesz

bévé 2011.01.19. 22:32:08

@Démétér: jeeee, alig várom. és az a fej, AZ A FEEEEEJ!!!

haruka 2011.01.19. 22:32:08

Na, csak bejött a tippem. Alekosz meg kiviszi Zsófit vagy Gigit.

csudri82 2011.01.19. 22:32:26

Alek hiába rakta Gigire a jelet, ha van vér a pucájában, akkor Zsófi kiviszi és kint is hagyja a faszba.

Számolj Templár 2011.01.19. 22:32:29

Alekox kinyírja vagy a Gigit, vagy a Zsófit

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:32:34

úristN! csak ne az anikót vigye ki!!!

bévé 2011.01.19. 22:32:39

@Rókatojás: azt nem fidesznek hívják?

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 22:32:47

na, Alkesz megy párbajozni. biztos kiviszi Zsófit, és kint is hagyja. de előtte még tuti lesz drámázás és enyelgés Évával. szeretlektesózás Olivérrel. fujj.:(

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:33:00

Alekoszt perceken belül szátbassza az ideg...

basaja 2011.01.19. 22:33:03

na Alekosz megmutathatja...Profilozók már dolgoznak

haruka 2011.01.19. 22:33:07

@Mme Chauchat: tudják, hogy ki kire fog, mivel leírták névre szóló borítékban.

viola narvilly 2011.01.19. 22:33:16

És igen, Alek nyert 4 szavazattal

Ha valaki nem tudta követni

Éva Gigire tett
Alek Gigire tett
Zsófi Alekre tett
Oli Lacira tett
Laci Alekre tett
Szandi Gigire tett
Anikó Jerzsire tett
Gigi Alekre tett
Béci Alekre tett
Gombi Jerzsire tett
Jerzsi Anikóra tett

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:33:36

milyen önelégült lesz majd alek, amikor visszamegy

forexfelix 2011.01.19. 22:33:37

Na csak bejön a jóslatom ALEK Vs Zsófi? (Ja tegnap este egy papírlapon láttam, ami egy RTL feliratú kisbuszból esett ki :)

Szirénke 2011.01.19. 22:33:58

@Mme Chauchat: ők már tudják a borítékokból

Flood 2011.01.19. 22:34:13

Azért az milyen már, h a hajnalig fenn levők vannak felháborodva, h nem hagyják őket napközben aludni?!
Mondjuk ha lenne rendes munkahelyük, ahova minden reggel be kell járni, akkor talán nem lenne olyan szokatlan nekik ez a szitu.

Démétér 2011.01.19. 22:34:22

@Friedmann Juci: Szerintem Zsófit viszi. Ő nem szívbajos, hogy gyávának tartják majd, ha a leggyengébbet viszi... Némi kognitív disszonancia árán elhiszi, hogy pont Zsófi idegesíti a legjobban.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:34:28

Oli fején a túlhajszolt nemi élet hiánya látszik

flanker 2011.01.19. 22:34:37

@canzone:
Ó, Hajni néni nagyon engedékeny, mióta kérelmét meghallgattuk és 2300 kommentet szültünk...

Irónia az mi? Ismerős - vlmi római istennő?

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 22:34:43

@Mme Chauchat:
hát mert a bőröndben és a borítékban benne vannak a cetlik, h ki-kire szavaz majd, és gondolom azt a jelölés előtt már tudja a retekklub, és nyomja a premier plánt a jelöltekről.

basaja 2011.01.19. 22:34:43

na bakker,a retek megint elhúzza másfél hétig...

Kekec1 2011.01.19. 22:34:52

ennyit a négyesfogat összefogásáról.... állítólag megbeszélték előre hogy mind Gigire tesznek, ehhez képest Olivér rendesen mellészavazott. Pedig ha Alekosz-Gigi 4-4 szavazat akkor Éva választhat és küldheti Gigit...

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:35:04

Alek az Alekoszt fogja vinni, hosszas gondolkodás után

YessicaHard 2011.01.19. 22:35:14

Jaj! Hát Alekosz megy párbajozni! Ugye Zsófit viszi ki? Muszáj lenne. Kint is hagyná. Meg most elég tenyérbemászó volt a kis drága.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:35:41

@Démétér: gigi ellen is ő megy vissza szerintem

rianna 2011.01.19. 22:35:50

remélem, zsófit viszi ki és alkesz jön vissza.

bévé 2011.01.19. 22:36:02

@Rókatojás: és mi történt? vmiről lemaradtam akkor.

Szirénke 2011.01.19. 22:36:04

@forexfelix: na ne, én MMKK meg vagyok róla győződve, hogy nem forgatókönyv szerint megy az egész :)

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:36:06

remélem, Aleknek lesz annyi vér a pucájában, hogy kivigye és kint hagyja szürke laci vitézt, meg az Ő életvilágát...

Démétér 2011.01.19. 22:36:29

Ha Olivér is Gigire tesz, mint a barátai, akkor Giginek is négy jelölése van, és nyilván Éva őt választotta volna. Nem hiszem el, hogy Olivér ezt nem látta át. Szerintem nem bánja, ha Alekosz megy most párbajra, még ha visszajön is belőle.

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:36:34

@Démétér: be fog próbálkozni zsófinál újra, hogy "had rakja be egy kicsit, csak a végét", zsófi elutasítja, és akkor egy mocskos kis picsa lesz, és máris megvan az indok. igen.

mama ottmarad 2011.01.19. 22:36:35

Na, buckalakók, félnetek jó lesz, mert akit Doh Juan kihív, az halott!

rianna 2011.01.19. 22:36:50

@basaja: nem szombaton van a szavazás?

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:36:55

@bévé: nem maradtál le. A Fidesz nyert, kétharmados többséggel

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:37:36

@mama ottmarad: az bizony fémkofferbe' megy ki!

Számolj Templár 2011.01.19. 22:37:50

Ha Alekox egy kicsit taktikázik, akkor most le tudna számolni a legnagyobb ellenféllel, aki szvsz Olibaba. Ha ezt az alkalmat kihagyja, akkor a végén veszíthet! Az Éva-féle liezon érdekessé teszi őt a nézők szemében, tehát most, vagy soha! Ha puhapöcs, akkor rámegy valamelyik harmatos puncira. Ha Évának akar nyalni Gigigre, ha a saját feje után megy, akkor Zsófira!
UFF

gibson 2011.01.19. 22:38:06

@Kekec1: ez így van, de ha van esze Alekosznak, ezt a kis affektáló kurvát viszi ki magával, mármint a Zsófikát. És akkor mindannyian jól jártunk. Ő is, mert győzött, meg mi is, mert nem kell tovább hallgatnunk ezt az irritáló szürcsölést-csámcsogást-affektálást.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:38:31

@bévé: szerintem ezt majd megbeszéljük más fórumokon (kommunikációs csatornákon)...

tényleg szívesen elmondom a véleményemet neked a magyar politikáról (ha érdekel), kit miért, kit miért nem, stb., de nem itt...

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:38:58

@gibson: de lehetnek tartalékai! Tarsolyai, értékei, színei!

viola narvilly 2011.01.19. 22:39:11

@Számolj Templár:
Szerintem Gigit nem meri kivinni, mert sejti, hogy ellene nem jönne vissza.

Démétér 2011.01.19. 22:39:12

@Számolj Templár: Szerintem nem lesz ilyen tökös. Pedig elég érdekes lenne!

lemonkeyface (törölt) 2011.01.19. 22:39:21

Mennyit írtatok URISTN. Nem tudok enynit visszaolvasni.. Kéne like, hogy a vicces-infokat tartalmazo kommenteket kiemeljük :) Alekosz.. hát bárkit visz ki szerintem visszamegy. Remélem Olivért fogja !!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 22:39:43

@flanker: akkor nem kell félni, hogy minden hogyvoltok legkeményebb büntetését kapjuk? :)
már ne is haragudj, de a (római) istennő csak én lehetek, nem irónia :)

rianna 2011.01.19. 22:39:47

@Számolj Templár: ezt nem meri megtenni
Hacsak határozott utasítást nem kap az RTL-től, de ehhez még túl korai lenne

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:39:49

@Friedmann Juci: a kérdés csupán, h. melyik végét!

Augur 2011.01.19. 22:40:24

@gibson: jaj vigye ki, vigye kííí:D

redhaven 2011.01.19. 22:40:44

ezt a Gombikát ki tolja,hogy még bent semmizi a drága időt?
olyan mint a kínjában érett alma.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:40:48

@Számolj Templár: ez érdekes, de van benne igazság. ennél már nem lesz oli gyengébb, és végül is a nyeremény a cél.ráadásul mindenki félne utána tőle, ha nyer a 2-essel szemben

Számolj Templár 2011.01.19. 22:41:10

@viola narvilly:
Szvsz Gigi a második leggyengébb közönség támogatottságú! Zsófika az első.

Trevlovics 2011.01.19. 22:41:12

laci azt mondta, hogy pár hete volt valami buli amin átmászott a fején cipővel és azért... azota nem volt kiválasztás?

basaja 2011.01.19. 22:41:43

@rianna: most szombaton kihívás,akkor valszeg jövő hétvégén lesz a párbaj

gidabiga 2011.01.19. 22:42:10

és most jövő hétvégéig szegény Hajni megint írhat a sok semmiről?
már történhetne valami ott bent végre :)

rianna 2011.01.19. 22:42:10

@MPéter: te is kihasználnád a helyükben.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:42:10

Kik azok a Rácz-tesók?

Démétér 2011.01.19. 22:42:21

@Trevlovics: Hogy néztek rá a többiek: két hete...?! Volt valami két hete...?!

Lanois 2011.01.19. 22:42:24

@YessicaHard: "Én egyre jobban bírom Anikót. Szerintem tök aranyos és van egyénisége. Vagy ez hülyeség lenne?"
Nem hülyeség abszolút.

pleb 2011.01.19. 22:42:47

Egyébként Laci minek megy be 41 évesen? Mért zavarja, ha a többiek buliznak? Nem takarítani, meg tunyulni mentek be oda. Amúgy elvileg feleségkeresés céljából indult a játékba, hát ha eddig nem találta meg a "szerencsést" (inkább szegényt), akk majd pont a villában találná meg. :D főleg ezzel a hozzáállással. Egyébként már a kezdetektől fogva 1 emberre tesznek a ráczokkal, bár volt tán 1 kivétel. Remélem nem Laci nyeri meg.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:42:48

@gidabiga: és mi? Megint szórakoztathatjuk egymást.

mama ottmarad 2011.01.19. 22:42:55

@MPéter: miből gondolod, hogy a tesók közös lakást és fele pénzt akarnak nyerni?

bévé 2011.01.19. 22:43:02

@Rókatojás: nem érdekel amúgy, de a zsidózás, az mi a pék faszáért kell itt? pláne a fidesszel kapcsolatban röhejes, alapjáraton meg simán csak szánalmas.

YessicaHard 2011.01.19. 22:43:22

@Rókatojás: Lacit nem biztos hogy jó ötlet kivinni. Sok "hit és becsület"-es haverja van, azok tolnák az sms-t (szerintem pénzesebbek mint Alek környezete) amíg elkopna az ujjuk. Zsófit takarítsa ki, nagyon megérdemelné a mai "szánalmas" megjegyzése után. Kinek hiszi magát ez a kis szarkeverő kiscsaj? Na mindegy, Alek nem eshet még ki. Nem is fog.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:43:25

@pleb: Leslie-nek külön fődíj lesz: Edit asszony

rianna 2011.01.19. 22:43:38

@basaja: hülye beteg banda !!!
Én azt hittem, most szombaton ki is szavazzák a következőt. Addig mindent 600-szor megismételnek :)

viola narvilly 2011.01.19. 22:43:46

@MPéter:
Miért is? Alek, Éva, és Szandi is ugyanarra az egy személyre szavaztak, és ha valakik, hát ők rendszeresen összebeszélnek.

@Számolj Templár:
Szerintem meg nem. A szavazóközönség kíváncsi a szerelmi izére. De csak szerintem.

gidabiga 2011.01.19. 22:44:03

@Mme Chauchat:

mi legfeljebb offolunk, de Hajni nem offolhat a posztban :)

Kekec1 2011.01.19. 22:44:22

Szerintem Laci indoka semmivel se nevetségesebb mint Olivéré... sőt...

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:44:26

@MPéter: mi a kedvenc színed? fogadjunk, hogy tudom!

gibson 2011.01.19. 22:44:45

Amúgy Béci dumája arról, hogy Alekoszt azért választja, mert a riválisának érzi, elég gyenge volt, nem? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezek előre lebeszélik ketten mindig, hogy kire raknak.

Augur 2011.01.19. 22:44:46

@Trevlovics: valami megerőszakolás is volt! azt senki sem hallotta?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.19. 22:45:04

@Számolj Templár: @gibson: Szerintem Gigit nem meri betámadni, mert mögötte ott van Béci és Jerzsy tábora is, tehát 90%-ig biztos vagyok benne, hogy jövő hét szombaton a kis csaj megy a levesbe.

Ha addig nem változik semmi, a következő körben már ki tudják szavazni Gigit, és akkor valamelyik "nagy barátjának" kell majd bevállalnia a lófejűt.
A "valaki" szerintem Szandál lesz...

viola narvilly 2011.01.19. 22:46:02

@MPéter:
Ahogy az előbb is írtam, a szavazók a kibontakozó "szerelmet" akarják látni.

Hannibal22 2011.01.19. 22:46:14

@gidabiga: Ma lett megbeszélve,hogy offolhat:)

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:46:20

@bévé: biztosan hallottál már a véleménykülönbség fogalmáról... te azt gondolsz erről, amit jónak látsz, én meg egy másik véleményt favorizálok... ez mindennapos...
mindenkinek más-más a szánalmas, eről vitatkozhatnánk évekig, gondolom...
és azért azzal, hogy azt találtam írni, hogy zsidesz, szerintem még nem követtem el a minősített zsidózás esetét, sőt...

YessicaHard 2011.01.19. 22:46:24

@Lanois: Én bírom a kiscsajt. Megvan a magához való esze, ha kell, ki meri nyitni a száját (lásd Szandika konfliktus) és kellőképpen nőies is (sírások, aranyos berúgások, lelkes szerelembeesések). Olyan, mint egy igazi fiatal csaj. Még meg is nyerheti ezt az egészet.

Lanois 2011.01.19. 22:46:31

@YessicaHard: Ja, ha kiviszi Zsófit, márpedig kiviszi, akkor 99-1 százalékban Alkesz jön vissza.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:46:33

@viola narvilly: most már mindenkinek igazat adok. attól, hogy szerintünk erotikátlan jerzy-gigi, sokaknak lehetnek álompár

Számolj Templár 2011.01.19. 22:47:06

A Rácz tandemet Bécivel kellene megbontani!

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:47:06

@Augur: dede! én hallottam! valaki valakit.

Flood 2011.01.19. 22:47:15

@Friedmann Juci: Ja tényleg, most ő azisten, megin végigmegy a csajoknál, és amelyik kikosarazza, azt kihívja :)

K Tomoceusz 2011.01.19. 22:47:26

Éva
Szandika és a
két szépfiú biztonságban van .
A többi hat megkezdheti háromnapos remegését .
Csatlakozom az Olit vagy Rácúrat óhajtó kollegákhoz . Mind a két tapló megérdemelne egy kis fingatást .

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:47:37

@YessicaHard: én mintegy vágyként fogalmaztam meg Laci kivitelét, de reálisan gondolkodva, valóban Zsófi látszik a legreálisabb befutónak...

bévé 2011.01.19. 22:47:45

@mama ottmarad: nem az a lényeg, de nyilván meg beszélték, h feleznek, nem? vki itt mondta, h Szandinak abban igaza van, h "ti duplán vagytok itt", csak nem duplán, hanem mondjuk másfélszeresen.

Kekec1 2011.01.19. 22:48:03

@gibson:
egészen biztosan megbeszélték, de pont ezen agyalok, továbbra se értve Béci logikáját: Alekre teszi mert riválisa (eddig ok) meg bevallja, hogy taktikázik is, fél hogy kiviszi a húgát. Bakker, pont akkor tudja "kivinni" a húgát ha ő a kiválaszott. Vagy abban bíznak, hogy nem Gigit választja majd? vagy nemértem.

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:48:08

@MPéter: áhh. mégsem vagy átlátszó.
valóban. igazad van! mennyire undorító már, hogy testvérek?! a tetejébe ugyanattól az anyától! fúúújjj!!

Lanois 2011.01.19. 22:48:08

@YessicaHard: És, ő a legerősebb. (ezt kihagytad).
Hogy megnyeri e azt nem tudom, de örülnék neki.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.19. 22:48:25

@Trevlovics: Amikor zombi-üzemmódban kergette a Zsófit...

rianna 2011.01.19. 22:48:54

@MPéter: ez itt nem szeretettábor, ha valakinek előnye van, kihasználja.
Béci meg kifejezetten normális mostanában, szerintem te régen láttad utoljára

viola narvilly 2011.01.19. 22:49:09

@kovácszsuzsi:
Én ezt csak tippelem, engem aztán nem érdekel, hogy ők egy pár-e, vagy sem, de szerintem aki szavaz, azok között van, aki egyben akarja látni ezt az álompárt.

@MPéter:
Rendben van, más, én nem is mondtam azt, hogy ugyanolyan. De ha ők hárman szavazhatnak egy emberre, akkor Gigiék ketten miért ne szavazhatnának ugyanarra az egy emberre???

K Tomoceusz 2011.01.19. 22:49:14

@Lanois:

Én Alekosz párti vagyok , de ha Zsófit választja ellene fogok szurkolni .

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.19. 22:49:15

@viola narvilly:
Dánkesön, én például. Körmöm már nincsen, azt remélem tudjátok!

Szóval Alek megy, aki már eldöntötte, hogy Zsófit viszi, és hát tán nem árulok el vele nagy titkot, hogy kint is fogja hagyni.
Szerintetek ez a VV méter ér egy kalap kakit vagy sem? Marketingszempontból nyilván telitalálat már a neve is, de amúgy ezminek kategória vagy van valami értelme is, amire még nem sikerült rájönnöm?!

Augur 2011.01.19. 22:49:53

@Friedmann Juci: baszki, hát nem ez a lényeg? a sáros cipővel fejen átmászás, mi? Laca bátyám, öreg vagy már te ide.

A nagy hoho 2011.01.19. 22:50:10

aleKOSZ most lefagyott, nem véletlenül olyan a tartása mint egy kérdőjel. Szombaton kiválaszt valakit, aztán húzhat a magasabb szintekre, a szerencsétlen imbecillis barma.

K Tomoceusz 2011.01.19. 22:50:23

@viola narvilly:
Mert negyedszerre csinálják .
Az már kissé sokacska .

YessicaHard 2011.01.19. 22:50:38

@Rókatojás: Jogos. Én ma bírtam Lacit mint kivénhedt rockert. Egész jól nyomta, mégis van humora. Az "én találtam ki a pogót" beszóláson még fel is nyerítettem, pedig elég magasan van az ingerküszöböm.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.19. 22:50:47

mennyire gáz, hogy Gigit jelölte, de nem meri majd kivinni, hanem helyette jól megideologizálja, hogy Zsófi csoszogása meeeeennyire nagyon idegesíti, úgyhogy teljesen egyértelmű, hogy ő

Számolj Templár 2011.01.19. 22:51:17

Visszakanyarodva! Alekox nem buta, csak kissé alamuszi. Ha olyan jó stratéga, mint amilyennek gondolom, akkor rámegy Olira! Rosszabb esetben Bécire. Bécit Éván kívűl csak ő tudná kint hagyni!

K Tomoceusz 2011.01.19. 22:51:21

@Augur:

Vén buzi a Laca , de a véres segges sztori után szeressük .

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:51:41

@MPéter: tyű barátom. kevés vagyok én az érvekhez, de fordulhatsz nyugodtan a szerkesztőkhöz, amiért beengedtek egy testvérpárt.
relax bébi!

kovácszsuzsi 2011.01.19. 22:52:00

@Kekec1: rövidtávon gigi megúszta a kiválasztást. ha ő nem rak alekra, éva gigit választotta volna

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.19. 22:52:20

@Friedmann Juci:
Komolyan vártam, amint Nagyajak Szandika megreklamálja a széles plénumnak, hogy milyen egy geci az ertéel, hogy tesókat is beküldött a játékba! :)))

Augur 2011.01.19. 22:52:24

@K.Tomoceusz: hát gyerekek, arról frankón lemaradtam. pedig ez nagy sztori. linket valaki nem tudna nyomni?

bévé 2011.01.19. 22:52:26

@gibson: ezt mondtam én is. csak azt nem mutatja sem az öf., sem az online.

gibson 2011.01.19. 22:52:40

@King of Shadows: bárcsak igazad lenne, és a Zsófit vinné, istentelenül felhúztam magam most ezen a hülye kis picsán :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:52:56

@LadyCarambole: most múlt el nála az érzéstelenítés

Flood 2011.01.19. 22:52:59

@basaja: Híjj vazzeg, ilyen tempóban nyárra se végzünk :/

Számolj Templár 2011.01.19. 22:53:23

Olika pedig elkezdheti Alekoxot savazni Évánál! Na ez hozhat majd érdekes kalandokat!
Ha Alekox beszarik, és Évával lazul a viszonya, akkor Zsófival fut egy biztonsági kűrt!

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:53:24

@LadyCarambole: geci bizony! meg geci, mert nézeti velem ezt a retket! meg azért is, mert nem lehet olyan szép hajam, mint szandinak!!

YessicaHard 2011.01.19. 22:53:35

@Lanois: Nekem Gigi tűnik a legerősebbnek. Ő még nem kapott sírórohamot itt. Jól tűri a támadásokat is. Kiegyensúlyozott, jól kezeli a konfliktusokat is. Ettől persze még Anikót jobban bírom, mert nekem belefér, hogy ő időnként bömböl.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:53:47

@bévé: biztos rövidebb a ciklusa ebben a korban

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:54:09

@YessicaHard: nem láttam, de valahogy én nem tudok egy morzsányi humort sem belegondolni Laci "életvilágába"...
kajakra savanyú jóska...

Hannibal22 2011.01.19. 22:54:26

@MPéter: Az rtl hozta ezt a szabályt,kihasználják akkor kihasználják.A lóbaszó kosarasokat is jogosulatlan előnnyel vádolod?

K Tomoceusz 2011.01.19. 22:54:29

@Augur:

Az indán biztos megvan .
Túl sokat pörgetek ott mostanaban , így nem biztos , de esély van rá .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.19. 22:54:32

@LadyCarambole: szerintem nem számít pozitív irányba, negatívba talán valamivel többet

Ez kattintásszámot mér, és valaki lehet azért is címlapon, mert a retekklub le akarja járatni, Ildiről pl rengeteg nagítv cikk jelent meg, az emberek meg odajártak röhögni, de ettől még nyilván nem tartoitták bent

HA valaki totál érdektelen, mint pl Zsófi, az nyilván eljuthat valameddig, de nyerni nem fog

De pl Erzsy irreális utolsó előttinek, mert csak egy nagyon erős karakter tudja kint hagyni, igaz, ez csak addig érvényes, míg Gigi is a villában van (vagy amíg a nézők le nem tesznek végleg róla, hogy dugni fognak ;))

gibson 2011.01.19. 22:54:44

@Kekec1: talán nem számítottak több Gigi szavazatra, nemtom. Valljuk be őszintén, nekünk sem volt fogalmunk arról, hogy ki kire szavaz, mielőtt elmondták volna, nem?

Számolj Templár 2011.01.19. 22:56:19

@K.Tomoceusz:
Szeresse őt a tordasi rém!
Kezdem azt hinni, hogy a nemzet versmondóját Lacinak nyomták be, de Lacinak a viagrától nem a farkába, hanem a seggébe szökött a vér!

YessicaHard 2011.01.19. 22:56:22

@gibson: Totál egyetértek. Leszánalmasozta ALekoszt, aki hát... nos igen, olyan, amilyen, de legalább egyedi. És eredeti. És furcsa. És különleges. És akár irritáló is. Zsófi egy totálisan nagy nulla. Semmilyen. És a csoszogás-csámcsogás kombó nekem sem kedvencem.

flanker 2011.01.19. 22:56:25

@canzone:
akkor nem kell félni, hogy minden hogyvoltok legkeményebb büntetését kapjuk? :)
Mármint HV-történelmi nagyságú büntire gondolsz? Nem, egyelőre Nagy Testvérnő bársonykesztyűt visel.
(És te?)

no de tényleg egy ország olvas minket, szóval ezt ne itt folytassuk
Ha nem itt - hát hol? :-)

már ne is haragudj, de a (római) istennő csak én lehetek, nem irónia :)
Nos, ha te nem mondod meg, hogy hol érhetlek el, akkor itt az én címem:

H-3535 Olümpia
Orom u. 7x7
Kicsit magasan van, de ez egy (római - hoppá, útlevelet hozzál!) istennő számára nem lehet akadály...

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 22:56:50

én azért bízok egy Alekosz-Laci párbajban...

pocketaces 2011.01.19. 22:56:50

nem úgy volt hogy Uri Geller a kiválasztott? vagy lemaradtam valamiről?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.19. 22:57:21

@gibson: hát, szerintem azért fel lehetett mérni, hogy kik között fog eldőlni

Flood 2011.01.19. 22:57:32

@MPéter: Tyű, neked nagyon bögyödben vannak a Ráczék. 10 éve kicsúfoltak a leányfalui játszótéren, vagy mi ez a nagy ellenszenv? Őszintén érdekel

Szirénke 2011.01.19. 22:57:42

@MPéter: attól válik ez az előny jogosulttá, hogy így is mentek be. Ez egy kategória. Akinek ez nem tetszik, az ne költözzön be

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:58:34

biztosíthatok mindenkit, hogy tévétörténeti! pillanatnak leszünk hamatosan részei.

viola narvilly 2011.01.19. 22:58:53

@LadyCarambole:
Nagyon szívesen :)

@K.Tomoceusz:
Te most ne ezzel foglalkozz. A tegnapiba írtam neked ma reggel, az Androméda törzs volt az a film, amit kerestél.
71-es film, Michael Chrichton írta.
8:20 körül vágnak bele az emberbe, akkor látszik, hogy homokszerű a vére.
www.youtube.com/watch?v=VqOwqXafjcg&feature=related

@MPéter:
És? Hát taktikáznak. Ők is. Attól még nem szar emberek.
Ha ők elmennek, kíváncsi lennék, ki tartja rendben a házat.

Aki lemaradt Ildi BK-s szerepléséről, annak itt egy link, ez a hosszabbik szereplése :D
www.baratok.hu/video/114723

Démétér 2011.01.19. 22:58:54

Milyen érdekes, hogy a négyest vádoljuk legtöbbször klikkesedéssel, és mégsem tudtak egységesen szavazni, szemben a többiekkel.

Friedmann Juci 2011.01.19. 22:59:30

vagy tanúi. esetleg lelkitársai.

Mme Chauchat 2011.01.19. 22:59:55

Persze mások meg helikoptert kapnak

Hannibal22 2011.01.19. 23:00:05

@MPéter: Pontosan!Fel kell mérni és alkalmazkodni ehhez a szituhoz! Ők erről nem tehetnek,én sem tennék máshogy a helyükben csak azért ,h fair legyek.Te igen? Nem hiszem.

gibson 2011.01.19. 23:00:07

@YessicaHard: és mindig indulatból szavaz, azt megfigyelted? A múltkor is megkérdezte tőle, asszem a Buci, hogy Zsófi, ideges vagy kicsit? És most is, remegett a hangja az indulattól, és utána az egész nő (bocsánat: kislány) remegett percekig.
És mindig Alekoszra tesz, pedig szegény, csak a csoszogást említette meg, meg az affektálást, mint rossz tulajdonságot, a csámcsogásról, a szürcsölésről, meg a sunyiságról egy szót nem szólt... :)

Augur 2011.01.19. 23:00:17

@Számolj Templár: sírok, mylord, nagy szöveged van, ment a lájk!:DDD

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:00:28

@MPéter: hidd el nekem, az összes bentlévő ugyanannyira szararc. hisz bent vannak! no.

Démétér 2011.01.19. 23:01:09

@viola narvilly: Jut eszembe: Balázsnak igaza volt abban, hogy a taktikázást és manipulációt nem kell azonnal tagadni, mint egy múlt századi nevelőnőnek a titkos légyottokat, ez a játék erről szól, könyörgöm. Nem ciki, ha manipulálod a többieket: a nyerés eszköze.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:01:16

@Démétér: mert oli elrontotta a játékot, bár ezáltal magával tolt ki. hívja ki őt alek!

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:01:18

@hannibal22-73: Jól beszélsz, kedves, ne félj. Én is féltem, amíg éltem

gidabiga 2011.01.19. 23:01:26

@hannibal22-73:

de azért annyira nem, mint mi :D

ha Gigit választották volna ki, kivitte volna Zsófit, és kint is hagyta volna, szerintem.
Alek nem tudhatja elvileg, kinek mekkora a tábora kint, Zsófit viszi ki.

Démétér 2011.01.19. 23:01:57

@MPéter: Az, hogy a többi béna és nem elég taktikus, még nem a Rácz-tesók hibája.

Flood 2011.01.19. 23:02:08

@MPéter: De most ez szted a tesók hibája vagy a szerkesztőké? Ja és emlékezzünk csak, vmikor még egy házaspár is volt benn...

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:02:08

@viola narvilly:

Figyelmemet nem kerüli el semmi .
Azóta megnéztem az Andromédát is meg a Támadás egy idegen bolygórólt is .
Még meg is köszöntem a tippeket .
Jerzy úriember +1

viola narvilly 2011.01.19. 23:02:14

@MPéter:
Akkor viszont nem értem, mi a bajod.

@Démétér:
Naigen.

gibson 2011.01.19. 23:02:56

@nyuszómuszó: hát nekem nem sikerült, de lehet, hogy akkor te olyan vagy, mint a volt barátnőm, aki a Hatodik Érzék c. film első jelenete után már előre tudta, hogy a Bruce Willis halott - és azóta sem érti, hogy miért voltam annyira lesokkolva a film végén :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:03:11

Bréla meggyőzően ecsetelte, h fogalma sem volt ki alszik, ki nem, amikor dobolni kezdett. Igaz, csak Gigi volt vele a nappaliban...Jellemóriás, bárki bármit is mond!

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:03:24

@kovácszsuzsi:
Vesszen az áruló Oli !
Plusszba vigye a Rácz klánt is .

Démétér 2011.01.19. 23:03:33

@kovácszsuzsi: Nagyon érdekes lenne! Szerintem sajnos nem így lesz, az RTL nem fogja a két nagyágyúja közül az egyiket kiejteni a játék első harmadánál, pedig nem volna rossz.

Szirénke 2011.01.19. 23:04:21

@MPéter: Ebben 100%-ig egyet értünk! Engem is irritálnak

YessicaHard 2011.01.19. 23:04:23

@Rókatojás: Megesküszöm bármire hogy ma jó volt az öreg harcos. Nézd vissza az összefoglalót! Amúgy ez az első dobása, mióta bent van.Annyira komolyan veszi magát meg az egész világot, hogy majd beszarik. Amikor meg megszólal és dőlnek belőle a követhetetlen idiótaságok (életvilág,gondolatátvitel,hit és becsület) akkor sikítok. Meglennék nélküle.

gidabiga 2011.01.19. 23:04:37

tényleg, a versmondólánynak hány mondata volt a barátokköztben? :D

viola narvilly 2011.01.19. 23:04:53

@K.Tomoceusz:
Pedig én csak reggel írtam és nem Andromédát, hanem Androméda törzset.
Mindegy :)

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:05:00

@gidabiga:

Zsófit kezdem megszeretni .
Rengeteg gyűlölet van benne , de csak akkor mondja , ha biztos benne , hogy veszi a kamera .

Flood 2011.01.19. 23:05:30

@Lanois: Ja tényleg, hát volt egyszer egy lavórtartásos verseny is :DD

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:05:56

@K.Tomoceusz: milyen már más játékát elrontani

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:06:11

Ne kötekedjen kollega mert dádá lesz . Tegnap éjszaka óta minden andromédában jó vagyok .

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:06:15

most nézem, a következő párbajnál simán meg lesz a háromezer hozzászólás...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.19. 23:06:21

@gibson: Én majdnem biztos vagyok benne, hogy őt fogja.

Közben eszembe jutott még az is, hogy négy személy gyakorlatilag dominálhatja a kiszavazásokat (Most is küldhették volna Gigit, ha a Zolivér nem renitenskedik. Ha már ő is szóba került: szerintem azt is direkt csinálta, mert félt attól, hogy újra párbajra kell mennie, és ezúttal nem egy Kristóffal).

Ha Ani, Jerzsy és Bömbi továbbra is egymást fogja jelölgetni, és Zsófit kiütik az apaka ... apoka ... alpaka ... szóval ANNAK a "négy lovasa" majd azt küld párbajra, akit akar...

Számolj Templár 2011.01.19. 23:06:31

Kezdem úgy érezni, hogy a retekéknek nincs személyi koncepcója! Tehát adott esetben beáldozzák Olibabát is, akinek szvsz a legnagyobb a személyes beágyazottsága a retkes bandánál.
Az egyedeli koncepció a minél magasabb nézettség! Szeretnék kihúzni addig, amíg a Csillagszületik be nem indul, ill. fel nem fut!

Hannibal22 2011.01.19. 23:06:41

@gidabiga: Nem e?:) Olvastad Hajnit a másik blogon is? Mesterien offolja bármelyik posztját:) Zseniális!

Lanois 2011.01.19. 23:07:26

@Flood: De volt ám.:D
De nem csak emiatt. Egyszer mesélte, hogy többször álmodott olyat, hogy egy krokodilnak szétnyitja a száját, és az nem bírja összezárni.

viola narvilly 2011.01.19. 23:07:38

@K.Tomoceusz:
Jóvanna, csak egyszer kiírtad, hogy Androméda nem nyert. Na.

YessicaHard 2011.01.19. 23:07:41

@gibson: Igen, de hát szegénykém észből nem nagyon tudna szavazni, csak indulatból. Nem egy szellemóriás. Ja és mikor mutatták a zuhanyzását, hát én ugyan csaj vagyok, de ezt azért ne!!!!Anorexia nervosára tippelek.

Szirénke 2011.01.19. 23:08:03

@gibson: Riszpekt. Én percekig nem tudtam megszólalni, amikor leesett a tantusz. Az utolsó utáni percben. Amikor a feleségnek a hidegtől párás volt a lehellete, azt hittem, hogy ő halott. Csak akkor esett le, hogy a pasi, amikor a gyűrű kiesett a nő kezéből. Jujj, most is ráz a hideg

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:08:05

@Lanois: Miért?

Túl sokat beszélek .
Halvány dumsztom sincs most mire kérdezel .

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:08:06

@Friedmann Juci: Köszönöm. Hozzák be. Újra kell tölteni az ajkait.

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:08:51

@Mme Chauchat: láttam én is, hogy lohad egy kicsit, de azt hittem, csak ráharapott.

Démétér 2011.01.19. 23:08:57

@Számolj Templár: Nem hiszem, hogy személy szerint Olivérhez ragaszkodnának, de hosszú távon nem lehet műsort építeni arra, hogy Zsófi meg Anikó nyafog és fésülködik, Gombi és Jerzy szobanövény, Éva iszik és Szandika káromkodik. Kellenek a kavarók.

bévé 2011.01.19. 23:09:08

@MPéter: de figyelj már, mikor jelentkeztek ezek az arcok, tuti el lett magyarázva nekik, milyen új tematika alapján mennek be majd emberek, nyilván elmondták, h lesz házaspár meg testvérpár. így vállalták, kár ezen hőzöngeni most. ez olyan, mint amikor játékon, reggeli tornán hőzöngenek.. értelme nincs. aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák, ennyi. ezt már így kell lejátszani. örüljenek, h a házaspár már nincs, na azoknak tényleg dupla esélye volt, nem másfél.
és ha megbeszélik?? én is megbeszélném a tesómmal, há' haza akarom vinni nyereményt vagy mi.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:09:17

@YessicaHard: lehet, h csak szimplán cahexiás.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:09:27

@YessicaHard: inkább elhiszem neked, mint hogy visszanézzem az összefoglalót:-)))
és igen... merev, mint a karó a seggében... nyilván attól vérzik, nem aranyértől...

Lanois 2011.01.19. 23:10:08

@YessicaHard: "Nekem Gigi tűnik a legerősebbnek. Ő még nem kapott sírórohamot itt. Jól tűri a támadásokat is. Kiegyensúlyozott, jól kezeli a konfliktusokat is. Ettől persze még Anikót jobban bírom, mert nekem belefér, hogy ő időnként bömböl."

Gigi is erős, ez igaz. De azért ő is sírt már, csak letakarta a fejét egy törölközővel. (Bárcsak gyakrabban tenné.)

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:10:09

@Démétér: sanszos, hogy béci, vagy olivér nyeri meg, bár sztem olivér a nyeréstől függetlenül kap egy műsort az rtlnél.

(alekosz meg egy feleségkeresőt)

bévé 2011.01.19. 23:10:28

@hannibal22-73: ezt a hasonlatot a lóbaszó kosarasok nevében kikérem!

YessicaHard 2011.01.19. 23:10:55

Na pajtások elköszönök, nagyon elálmosodtam, ráadásul holnap szolganép vagyok (No.9), mosok, főzök, takarítok. De délután jövök, a holnapi összefoglaló jó lesz, érzem!

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:11:18

@MPéter: egyébként pedig nyugi szívem, ez csak elbaszott gagyi műsor, aminek az a lényege, hogy szörnyűlködj rajta, és nevess. rohadtul lényegtelen, hogy ki van benn, és ki nincs.

viola narvilly 2011.01.19. 23:11:38

@bévé:
Szerintem akármit mondhatunk is, számára a lényeg, hogy ezt a két embert nem akarja ott látni. Csak összevissza beszél előnyökről.

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:11:56

@Lanois: Nekem Gigi tűnik a legerősebbnek

Nekem is
Nem is szeretnék vele összefutni egy sötét sikátorban

Hannibal22 2011.01.19. 23:11:59

@bévé: aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák

Egy ország olvas bévé,figyelj azért oda:)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:12:12

@MPéter: bécitől lenne célszerű megszabadulni, mert ő parancsnokolja gigit

Démétér 2011.01.19. 23:12:34

@Friedmann Juci: Utóbbinak is van esélye :) Kár, hogy elmúlt az emo-divat: a sok wannabe-öngyilkos jelentkezhetett volna egy ilyen hentelős pszichopatás feleségkeresősbe, és aki a végén életben marad, az letérdelhet Alekosz elé.

bévé 2011.01.19. 23:12:46

@Mme Chauchat: hallod, hipnoterápiára is ki vagy képezve?

Lanois 2011.01.19. 23:12:52

@K.Tomoceusz: Azt írtad, hogy Alkesz- Zsófi párbajon Zsófinak szurkolnál. Erre kérdeztem, hogy miért.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:12:59

@hannibal22-73: mit ország, egy nemzet! Egy világ! Egy másvilág!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 23:13:04

@flanker: huh, már féltem, hogy 10 napig csak 2 méteres távolságból pötyöghetek neked a laptopon :)
nincs kesztyűm, eltakarná a bársonyos kacsómat

Ha nem itt - hát hol? :-)
jajjmá', legyél kreatív :)

az oké, hogy itt kint a villán belül ismertél meg,én menjek hozzád? kérd meg a kezem, aztán megmondom a címet, ahova küldheted a helikopter, hogy elvigyen az elnöki lakosztályba :)

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:13:38

az a jó a vv-ben, hogy olyanok játszanak startégiai játékot, akiknek nincs stratégiai érzékük, csak hellyel-közzel...

YessicaHard 2011.01.19. 23:13:41

@Lanois: Igaz! Erről már elfeledkeztem! Na jó, egysze bőgött. Mehetne felőlem is, nem bírom hogy mindig felteszi a lábát az asztalra, amin esznek. Meg a frizuráját sem kultiválom. Na most már tényleg megyek aludni. :) Holnap folyt.köv!

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:13:45

@bévé: Viccelsz? Perszehogy. Én válogattam a VV4 szereplőket.

bévé 2011.01.19. 23:13:55

ki linkelte tegnap a cry baby-t Anikónak, amit most adnak a sírása alatt a Belevalóban? :)

Szirénke 2011.01.19. 23:14:07

@Friedmann Juci: Alekosz feleséget keres. ááááááá :-)))

mama ottmarad 2011.01.19. 23:14:16

@MPéter: Picikét sántít a logikád, mert az én gondolatmenetem szerint nem az a lényeg, hogy ki hogyan, milyen kategóriában, hanyasával került be, hanem az, hogy onnantól egyedül mérettetik meg. Éppen ez ebben az ördögi.

bévé 2011.01.19. 23:14:29

@viola narvilly: ja, akkor minek gépelek ennyit, faszom.

Lanois 2011.01.19. 23:14:30

@K.Tomoceusz: Én a Szandálal vagyok így. Azt hallottad, hogy neki minden rokona és ismerőse smasszer volt?

Flood 2011.01.19. 23:14:33

Úristn, Anikó milyen aranyos, imádok benne mindent (Belevaló)

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:14:43

@Rókatojás: megfeledkeztél Leslie-ről. Ha kijön és olvassa, hát terápiára köll jönnöd hozzám.

Számolj Templár 2011.01.19. 23:14:57

@Démétér:
Kb. egyet értünk!
De vannak váratlan alkalmak, mint ez a mai.
Kétségtelen, hogy manipulálnak, viszont a Jersey a Zsuzsi, az Ildi és a Gina ügy is mutatja, hogy menet közben alakítanak a forgatókönyvön.
Szvsz is dramaturgiailag szükség van Olira! De Oli ebben a formában nem túl izgalmas! Lehet, hogy benyomnak neki is egy timitömis éjszakát a csajával, jutiból. Szvsz Oli erre hajt!

viola narvilly 2011.01.19. 23:15:48

@bévé:
Folyamatosan csak fröcsögi, hogy Ráczék haza, Rácz tesók haza, ésatöbbi változata ugyanennek.

bévé 2011.01.19. 23:16:02

@hannibal22-73: upsz, mázli, h fingjuk nincs, ki vagyok valójában, hacsak nem én vagyok az egyetlen melléküreg-gyulladásos karakter az országban momentán.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:16:27

Anikó sírása már elérhető polifonikus csengőhang formájában

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:16:34

@Mme Chauchat: nem vagyok én olyan dib-dáb embör:-)))

gibson 2011.01.19. 23:17:27

@Szirénke: dettó.
A wesztendben, ahol néztük, szombat este ráadásul, premier után pár nappal, a mozi kb. háromnegyede végigülte a vége-főcímet néma csendben, ilyet azóta sem láttam. Igaz, már nem is járok annyit moziba, mint régen.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:17:29

jaj, Ildikó a belevalóban okoskodik, meg néha közben fényezi magát
Alekosz remélem kint hagyja bárkit is visz ki, lehet Laci most maga alatt vágta a fát, azt hiszem erre ő is rájött a végén.

Démétér 2011.01.19. 23:17:29

@Számolj Templár: Nem akarok dög lenni, de nekem abban nem sok érdekes lenne, ha Oli találkozna a "szerelmemmel".
Viszont tényleg leadott a korábbi játékosságából, ami hátrányára is van a műsornak. Ez igaz.

Szirénke 2011.01.19. 23:17:36

Ildi van a Belevalóban!!!

bévé 2011.01.19. 23:17:38

@MPéter: érdemtelenül? miért? az RTL odatette őket, baszki, nem ők sírták ki, h jaj mi tesók vagyunk, hadd menjünk be ketten, lécciléccilécci!

Augur 2011.01.19. 23:18:05

most már mindig Ildi lesz a vendég mindenhol?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:18:44

ilditől nem lehet megszabadulni,most a bele valóban van

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:18:49

Ildi a vendég itt a blogon.

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:19:15

@Augur: nem. egy idő után műsort is vezet majd, és visszasírjuk, amikor csak vendégként kellett nézni hetente egyszer

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:19:23

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: laci vitéz akkor is igen ideges volt, amikor olivér választott magának párbajtársat... jól láthatóan megkönnyebbült, amikor kristóf neve hangzott el... szerintem most is tiszta para lesz, amikor alekosz választani fog...

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:19:35

@MPéter: mé, látta vki születési anyakönyvi kivonatukat? Na

Démétér 2011.01.19. 23:19:38

@MPéter: Igen. Segítik egymást.
Pfujj. Még ilyet?!
(Pusztuljak el, ha értem, mit kellene ebben rossznak látnom.)

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:19:43

@bévé: de biztosan pedig! sosem tudhatod, kiben bízhatsz. főleg nem ilyen alakoskodókban! testvérek!

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:19:52

@Mme Chauchat: milyen fedőnéven kémkedik itt Ildi Tordasról?

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:19:59

@Lanois:
Béci , Oli , Laca és Gigi ellen neki szurkolok , ha mást választ akkor az ellenfelének . Nem kötelező robbantani , lehet játszani óvatosan , csak akkor átmegyek Szandika fanba .

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:20:21

@MPéter: magyarázd már el nekem, hogy ebből neked milyen károd származik cicu.

bévé 2011.01.19. 23:20:22

jujj betelefonált egy kiscsaj egy Győzimintás kanapéról!

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:20:37

@bévé: tréfálsz? persze. Már látom az aurádat.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:20:53

@Szirénke: élvezze ki a pünkösdi karrierje minden rövid percét...

Augur 2011.01.19. 23:20:59

@forza 1000 komment: nagyon tolják. hol a többi kisavazott? télleg Ildi a legkompatibilisebb?-wááá, már Alekoszul beszélek, bocsánat!

Hannibal22 2011.01.19. 23:21:10

@bévé: most még nincs de májusig hosszú az idő,napról napra egyre jobban nyitsz.Tavaszra a kedvenc színedet is tudni fogják,érted

Darcylla 2011.01.19. 23:21:10

Későn jövőnek csak a csont jut:(
Új mozgalmat hirdetek, tippjáték: mennyi lesz a végső szavazáson itt a kommentek száma?
Grat Hajni, őrület vagy :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:21:32

@Rókatojás:
Igen, úgy volt, de nem tanul úgy látom...
Tőle sokkal többet vártam az elején, nem ezt a kerülök mindent , és csendben parázok.

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:22:04

@MPéter: ebben a műsorban nincsenek érdemek. egyedül csak értékek, amit ildikó képvisel! hányszor mondjam még?

Augur 2011.01.19. 23:22:31

@bévé: pszichológus...legalábbis a kányahangú eszti azt mondta...

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:23:04

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: igen... ahog írtam egyszer, eltünt, mint a zárlatos hologramm...

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:23:36

@Augur: kártyahangút olvastam. az jobban tetszett.

Démétér 2011.01.19. 23:23:36

@Friedmann Juci: Már azok sincsenek, átmentek a BK-ba.

bévé 2011.01.19. 23:23:57

@Friedmann Juci: :) ki a faszom kér a bizalmukból? a zsé kell, a kéró meg a kocsi, oszt jónapot. de nem érti. na mindegy :)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:24:17

ildi, mint leendő celeb milyen komolyan veszi magát

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:24:38

@Mme Chauchat: igzektli.
Ildi hamarosan meghívott psizchológusként lesz a Belevalóban. Most épp elemzi Alekosz és Éva kapcsolatát.

lehet, h hozzá megyek majd terápiára helyetted. :)

bévé 2011.01.19. 23:24:41

@MPéter: jajjmár. akkor RTL haza, nem Rácz-tesók, neeeem?

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:24:42

@bévé: nekem kéne a bizalmad. leszel a lekitársam? dobok egy légpuszit.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:25:04

@csudri82: Ritkán írol. Ja, me figyelsz, azé tán.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:25:47

@MPéter: Arra, hogy testvérek-e valójában.

mama ottmarad 2011.01.19. 23:25:54

@Számolj Templár: szerintem is erre gyúr. Nem lesz mostanában például névnapja? De pl. megmenthetné valamelyik lakó életét is, hogy jutalmat kaphasson. Teszem azt Zsófika félrenyeli a habüstöt, és akkor jő Oli, és pont a megfelelő helyen vágja hátba, hogy kirepül az edény, mint Hófehérke szájából a mérgezett csuma. :)

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:25:55

@bévé: pontosan ez ennek a játéknak a lényege...

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:26:01

@Augur: a lényeg, hogy ne legyen kérdőjelformád.

gondolom Ildit tolja a Retek így, mert nem jött össze a BK állandó szerep.

viola narvilly 2011.01.19. 23:26:05

@Darcylla:
Viccelsz? egész új szerverparkot kell majd beüzemelni :D

bévé 2011.01.19. 23:26:27

@hannibal22-73: ja, jóvan, akkor visszafogom magam, mert most beszartam. véreset.

Démétér 2011.01.19. 23:26:47

@MPéter: Ne is írd le, köszi :) Értem, csak nem értek egyet.

Elmegyek viszont aludni, mert holnap ébredés és szolgaság. Jó éjt!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:26:51

MPéter
én értem amit mondasz:)

@Rókatojás:
egy pillanata volt a zöld polót mikor letépte magáról, ette mit csinál másnap megint rajta, eh...

Ildikó gondolkodott ilyen kis szerepet elvállaljon-e :DD

Számolj Templár 2011.01.19. 23:26:52

Mivel az EU-ban a roma felzárkóztatást nyomunk, nagyon az az érzésem, hogy a Rácz család fog parkettát felszedni a Corvin sétányon!
Nálam Oli, Szandi, Évike, Alekox az uccsó négyes. A legizgalmasabb finálét ez jelentené!
De ha jól megfizetitek, szívesen írok, egy Béci, Gigi, Jersey, Anikó finálét is!
:-)

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:27:05

@forza 1000 komment:
Ildi a BK-t emlegeti... érzem, hogy ez olyan katartikus élmény volt neki, hogy az unokáinak is meséli majd, hogy milyen volt, amikor a nagyi betört a filmszakmába a BK-val.

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:27:07

@mama ottmarad: szeretlek! "zsófika félrenyeli a habüstöt" ! fergeteges!! :DD

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:27:09

@mama ottmarad: habüst яulez, ha Zsófufó lenyeli :DD first LOL

Augur 2011.01.19. 23:27:24

@Friedmann Juci: hát bocs. azt hittem értékeled az értékeimet, de nem ismersz! csináld, csináld, csináááld!(ildi hatása alatt vagyok teljesen o.O)

bévé 2011.01.19. 23:27:28

ez a skype-oló nem te vagy, gibson? :)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:27:30

gondolkodott ildi, hogy elvállalja-e a szánalmas szerepet a bk-ban. jujjj

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:27:42

leszakad a pofám... Ildikó gondolkodott, hogy elvállalja-e ezt a négy-öt mondatos szerepet a Bk-ban...
***** huhh... versmondó lány, gyere ki!!!!

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:28:16

@forza 1000 komment: "lekötelez" mondta Ildi a BK-ban. IsteNm, hányszor próbálhatták...

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:29:18

@MPéter: Nos, így valóban áll a teóriád. Ám túl sok a feltételezés.

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:29:26

@Mme Chauchat: biztos. az a fura arc és szájrángás is betehetett.

gibson 2011.01.19. 23:29:32

@bévé: nem tudom, nem látom sajnos, mi történik, itt nincsen kúltévé :(
Jóképű, magabiztos, megnyerő a faszi?

Augur 2011.01.19. 23:29:51

@forza 1000 komment: dolgozom rajta. ez az életvilágom célja. Laca most mondta, h nem bírja a zalkoholt. és mi az a neonszínű jackey mindig rajta??

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:30:01

@Augur: szerinted is felvesznek a színművészetire, ha jó HANGOSAN mondom fel az anyámtyúkját? persze fejből!!

bévé 2011.01.19. 23:30:05

"én 3 deci bortól vagyok olyan, amilyen te kint voltá' a izébe'" - hol, Laci? kint hol?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.19. 23:30:06

@Friedmann Juci:
Miről beszélsz?! Hókon nyomlak!

(Anikó szeretnék lenni egy másik életemben, mert én is szeretnék bebaszva, bömbölve és mindenhogyan ilyen cuki lenni! Ami most ugye nem vagyok. Hehe.)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:30:08

jé, a Laci már Alekosz seggében :DD

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 23:30:31

@Augur: @forza 1000 komment: pszichológus??? mindjárt felidegelem magam...

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:30:36

@Rókatojás: pfff...megérjük, hogy a jövő héten már műteni fog. Legjobb, ha először magdianyuson gyakorol.

Augur 2011.01.19. 23:30:37

@forza 1000 komment: dolgozom rajta. ez az életvilágom célja. Laca most mondta, h nem bírja a zalkoholt. és mi az a neonszínű jackey mindig rajta??

redhaven 2011.01.19. 23:30:51

@forza 1000 komment: másodperces szerepeknél csak kívételesen ritkán ordít az előadójáról a tehetségtelenség.
most megtörtént.
olyan komolyan vette a szigorú ápolónő szerepét,hogy a szeme majdnemkiugrott a gödréből.

flanker 2011.01.19. 23:31:48

@canzone:
huh, már féltem, hogy 10 napig csak 2 méteres távolságból pötyöghetek neked a laptopon :)
Én is laptopról pötyögök, de nincs itthon két méteres rudam - hogyan érhetném el másképp a billentyűket???

jajjmá', legyél kreatív :)
Ez már felbujtással egyenértékű... Majd jól meglátod!
És eddig meg azt hittem, hogy van köztünk lelki harmónia, most meg folyamatosan felvágsz ezekkel a külföldi szavakkal: irónia, kreatív... Majd jól besokallok és kiakolbólítom szívemből a piedesztálodat és nem írok hozzád több pánegíriszt...

az oké, hogy itt kint a villán belül ismertél meg,én menjek hozzád?
Csak reménykedtem, hogy kiderül: egy helyen lakunk, az Olümposz tetején. Logisztikailag könnyebb lett volna a kapcsolatnak. Nekem sem kellett volna ilyen kakukk meg mindenféle más alakokat felöltenem, stb.

kérd meg a kezem, aztán megmondom a címet,
Jól van Tündém, erre alszok egyet, addig vigyázol a lakásra? :-)

redhaven 2011.01.19. 23:32:07

nem szereti Értékildit a kamera.
Fapicsákat ritkán szeret.

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:32:10

@redhaven: :D
hát itt nem jött össze. de talán a Jóban Rosszbannál van egy kiadó szerep:)

bévé 2011.01.19. 23:32:31

@gibson: ja, te faszi vagy. akkor nem. :D

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:32:50

@Rókatojás: utána a nagyzoló szöveg, hogy élmény volt egy napot forgatni ezzel a stábbal. mint egy profi na

csudri82 2011.01.19. 23:33:17

@Mme Chauchat: Nagyon nem tudok ennyi kommentet követni, plusz némi munkám is volt még, így nem könnyű.

Te elolvasod az összes kommentet vagy szelektálsz valahogy? :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:33:28

@Augur: biztos szaunajakó. vagy foszforeszkál, hogy észrevegyék sötétben, és senki ne lépjek sáros cipővel a fejére.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:33:33

@Augur: Laci retinájába égett, h ő ződ csapat

Hannibal22 2011.01.19. 23:33:43

@canzone: @flanker: Édesapám és édesanyám jut rólatok eszembe:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:33:59

@Augur:
Lehet nem vette észre, hogy Ildikó már nincs ott, és azt hiszi még mindig a zöld csapat tagja, vagy előre készül már Alekosz támogató csapatába:)

Számolj Templár 2011.01.19. 23:34:04

A BK szerkesztője azt nyilatkozta, nem gondolkodnak Ildiben!
Izé anyus vagy kiapicsa, aki Tardosra költözött, meg azt nyilatkozta, azt se tudja ki ez az Ildi.

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:34:04

@Mme Chauchat: mert ő ragaszkodik az elveihez.

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:34:17

azt olvastátok, hogy eddig hatvanöt bejelentés érkezett a vv ellen? a komplett adást kivizsgálja a média hatóság... dolgoznak az ifjú kereszténydemokraták...

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:34:25

@canzone: azt is el tudja játszani az ápolónő mellett. bármit eljátszik, istenadta tehetség. értékekkel ;)

Augur 2011.01.19. 23:34:32

@bévé: mibaj a kányával? jobban illik ehhez a szipirtyóhoz, nem?:D
@Friedmann Juci: inkább tagoljad, és nézz csúnyán: csendben legyetek, ez itt egy kóórházzz! aztán max mész a górnagymáriához:D
@canzone: én már túlestem rajta:D

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:34:42

@csudri82: tul.képp. csak téged olvaslak. Mióta megtudtam, h van itt 1 diplomás is.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:35:07

@csudri82:
mióta ennyi komment lett én sem tudom követni, kommentelni meg tényleg alig:)

gidabiga 2011.01.19. 23:35:22

@mama ottmarad:

vizuális típus vagyok, tudod? :D
majdnem félrenyeltem, ahogy elképzeltem a jelenetet :)))

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:35:45

@Rókatojás: alig győztem mind a 64-et leírni.

bévé 2011.01.19. 23:35:55

@Mme Chauchat: baszod megtört a jéééég :D

gibson 2011.01.19. 23:36:14

@flanker: hasznájjá' már idézőjeleket vagy ferde betűket mint a Hajni, amikor másokat idézel, plíz, így kurva nehéz lesz nyomon követni nekünk, kívülállóknak, hogy ki mit mondott!

redhaven 2011.01.19. 23:36:28

@forza 1000 komment: nemtán végighaknizza ezzel a "tehetséggel"a médiát??
Győzike+a hites asszonykája is nagyon sok volt.

Augur 2011.01.19. 23:36:59

@forza 1000 komment: legalább nem zaklatják agyon a nők. biztos jól szellőzik azazizé, már érted:D

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:37:04

@Augur: pffú, az csúnya betegség lehet. Ne is mondd...

Hannibal22 2011.01.19. 23:37:08

@gibson: lelki társam vagy,épp ezt akartam kérni

csudri82 2011.01.19. 23:37:36

@Mme Chauchat: Ja, hogy 1 diplomás. Mert ugye a többieknek 2 van. Leereszkedsz a középosztályhoz? ;)

Amúgy ha valakit érdekel, itt van Alek csodaingje:
webshop.heavytools.hu/index.php?id=termekek&art_id=192476&nyelv=hun
(át kell váltani a színt az utolsóra, ha csak meglátom, hányok...)

redhaven 2011.01.19. 23:37:38

@Mme Chauchat: a tirannoszaurusz rexet is kihajítanám

Augur 2011.01.19. 23:37:40

@kovácszsuzsi: nagy érzelgős mackó?:D

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:38:02

szeretném, ha előkerülne a villában a "kebelbarát" kifejezés.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:38:26

@Rókatojás: majd ő lesz hamarost a meg nem értett művész

Számolj Templár 2011.01.19. 23:38:36

Szerintem Ildit a 24 óra IX. várja! Ő lesz Jack nője!

Augur 2011.01.19. 23:38:41

@Mme Chauchat: :DDD milyen kisz pejvejz vad!

gidabiga 2011.01.19. 23:38:45

@Mme Chauchat:

sőt, olyan is, akinek nincs :)

viszont itt most alvás, jóéjt!

Flood 2011.01.19. 23:38:48

@bévé: sztem a disznóvágásra gondolt, ott Alek szépen bekarmolt

flanker 2011.01.19. 23:39:07

@hannibal22-73:
Ez egy nagyon tiszteletre és mindenféle jóra méltó érzelem. Tessék rá jól vigyázni.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:39:10

@csudri82: nem egydiplomás, hanem egy diplomás! Mecsoda különbség!

bévé 2011.01.19. 23:39:46

@Augur:
hát jó, csak amikor beszél, mindig kinézek a kertbe, h visszaköltöztek-e a szájbabaszott varjak, érted.

kányánk még nem volt, de végül is egy varjúhangú kányában kiegyezhetünk:
hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Brahmin_k%C3%A1nya_.jpg

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:40:19

@hannibal22-73: már a fiúk is? lelkitárs höhö

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:40:35

@redhaven: simán! ha nem tűnt volna fel, sokan elélnek a médiából tehetség nélkül.:)

attól tartok,hogy lesz ő még műsorvezető valahol. mondjuk a VV5-ben

Flood 2011.01.19. 23:40:38

Mióta napi egymillió komment van, Távolságot?-barátunk is eltűnt?

gidabiga 2011.01.19. 23:40:57

@csudri82:

le is van árazva a felére :)

Számolj Templár 2011.01.19. 23:41:43

Mit szólnátok egy olyan fordulathoz, hogy Buci következő ámokfutós karamboljában Ildi lenne az áldozat????

Rókatojás (törölt) 2011.01.19. 23:42:16

@forza 1000 komment: annál lejjebb már nem mehetne a magyar televíziózás...

csudri82 2011.01.19. 23:42:26

@Mme Chauchat: Te most miért szivatsz? :P

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:42:39

@Augur:
narancsszínű nem rémlik, de ha volt akkor az nem tudom mi:)

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:42:48

@Számolj Templár: megint mehetek a zertéellbe trágyalni, az ötlet jogdíjáért. A faxomba má

bévé 2011.01.19. 23:42:56

@Flood: ja, akkor még nem voltam fan. kösz. aszittem vmi elszólás.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:43:17

@Rókatojás: attól irritáló, hogy hitelesnek hiszi magát

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:43:49

@csudri82: Én szívatok valakit? Látja ezt valaki? Segítség, apukááááááááááááááááám!

redhaven 2011.01.19. 23:43:53

@forza 1000 komment: Uram,őrizz meg...ennyi rosszat el nem követtünk.
elég Lilukávalsúlyosbítva az élmény.

flanker 2011.01.19. 23:43:59

@gibson:
hasznájjá' már idézőjeleket vagy ferde betűket mint a Hajni
Niért? Itt is lehet? Nekünk is? Még senkinél sem láttam. Sima HTML tagekkel?

amikor másokat idézel
Dehát én nem idéztem most senkit sem! Csak ami a szívemen, az volt az ujjam begyein is...

plíz, így kurva nehéz lesz nyomon követni nekünk, kívülállóknak, hogy ki mit mondott!
Haggyámá, én magam nem tudom már, hogy miket mondtam! Miért pont nektek legyen könnyebb????
Elég annyi, hogy minden szigorúan tiszta érzelmek, erkölcs, hit és becsület alapján játszódik a villa színterén. Hivatalos. Ami ennél több, azt vagy beleolvassátok, vagy tényleg megtörténik...

Miért sírsz, mikor nevetni is lehet???

bévé 2011.01.19. 23:44:11

@Számolj Templár: de csak ha cserbenhagyásos is lesz egyben..

csudri82 2011.01.19. 23:44:14

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Rád emlékszem még, te is itt voltál az elején, amikor még simán lehetett követni az eseményeket. Sic transit gloria mundi.

bévé 2011.01.19. 23:44:43

@hannibal22-73: ja, a léleknek nincs neme, hö.

gibson 2011.01.19. 23:44:56

Holnapra kell találjak magamnak valami vicces avatárt, mint a Tomoceusz, mert így elveszek ebbe a nagy tömegbe'.

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:45:03

@flanker: Speciel én veled vagyok. A világban élj, de ne a világból.

Augur 2011.01.19. 23:45:24

@bévé: hihetetlen. és persze nem mi vagyunk a kegyeltek bazz:( a másik meg: nem tudtam, hogy mámeg ornitológussal kell éjfélkor nyelvészkednem, nna!:D tájszó, de ahol mondják, a varjúra értik.

Számolj Templár 2011.01.19. 23:45:26

@bévé:
Be lesz mikrofonozva, és hallgathatjuk utolsó szavait!

Hannibal22 2011.01.19. 23:46:19

@forza 1000 komment: Egy gyilkos elmék epizódba elmenne,mint sorozatgyilkos aki médiában dolgozókat gyilkol,miután sokadjára is kibasszák a próbaflvételekről.

gibson 2011.01.19. 23:46:21

@kovácszsuzsi: itt mindenki lelki társ mindenkivel. Bévé például ma estig azt hitte, nő vagyok.

gibson 2011.01.19. 23:47:03

@flanker: ez mind szép és jó, amit írtál, csak a kurva idézőjeleket felejtetted ki! :)

flanker 2011.01.19. 23:47:08

@kovácszsuzsi:
már a fiúk is? lelkitárs höhö

Nem ér a szent érzelmeken nevetni, belőlük gúnyát űzni, mert a sors még visszaharap! :-)

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:47:10

@gibson: mert nem raktad ki elég jelentőségteljesen a péniszed.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:47:14

@csudri82:
jaja, kilencesek lettünk:D
egyet írok, frissítek, és már azt sem tudom hol vagyok:)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:47:36

@gibson: én meg máig augurról hittem, hogy férfi

Augur 2011.01.19. 23:47:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: volt sajnos. aszittem ment a kukákért. vagy mi.

gibson 2011.01.19. 23:47:52

@Friedmann Juci: nem rossz ötlet egyébként!

Augur 2011.01.19. 23:49:01

@kovácszsuzsi: köszi, ha megengeded, bóknak veszem:D

bévé 2011.01.19. 23:49:20

@gibson: nem értem, mi vicces Tomoceusz avatarjában. :D
neki meg a nevét kéne egyszrűsítenie, mert most konkrétan ctrl+c ctrl+v-vel kellett emlegetnem.

flanker 2011.01.19. 23:49:20

@Flood:
Távolságot?-barátunk is eltűnt

Igen, mert ő egy komoly ember, aki nem beszél hiába.
Mióta ilyen komolyan vesztek mindent, azóta ő is magát.
Amit beszél, azt prédikál.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 23:49:25

@flanker: nincsen hosszú khm ujjacskád v kezed v mittoménmid, amivel pötyöghetnél?

azért használok ilyen "idegen" szavakat, mert diplomás vagyok, próbálok vele fölvágni, hátha én is lehetek pszichológus Ildi mellett. Ha szépen megkérsz, tanítalak v fordítok neked

az Olümposznak magyar irányítószáma van??? mert akkor közelebb lakunk egymáshoz.
Letündézel??? Mindjárt én sértődök meg, és nem fogadom a köszönésed se, nemhogy a leánykérést :)

@hannibal22-73:
vigyázz, mert veled is elkezdek cicázni, aztán majd úgy viselkedsz velem, mint édesapád édesanyáddal :D

@forza 1000 komment: gondolom papírról olvassa v szavalja majd az elemzéseit, rímekbe szedve, standupban

gibson 2011.01.19. 23:49:32

@kovácszsuzsi: róla az elején én is azt hittem! Megtévesztő a nikkje.
Veled ez nem fordulhatna elő :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.19. 23:49:34

@Számolj Templár:
Vagy a titokzatos Tündét? Beküldik a hírt Blikk címplapon, Alekínyja bekattan, és ámokfutni kezd! Máris érdekesebb a műsor! Na?

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:49:43

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én mindig az utolsó pontos idejét nézem. a számok nem csalnak

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:49:47

@hannibal22-73:

teljesen jó! A fórum Madame-ja megy is letárgyalni a Gyilkos elmék producerével.

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:50:31

@canzone: ezt a szavalást most elképzeltem. :S

Friedmann Juci 2011.01.19. 23:50:44

@LadyCarambole: remélem a dunaparton fut ámok.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:50:45

@Augur: úgy látom nem csak én tévedtem. engem meg fiatalabbnak gondoltak

Számolj Templár 2011.01.19. 23:51:32

@LadyCarambole:
Ja! És egy becsempészett láncfűrésszel hosszába kettéfűrészeli magát!

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:51:48

@kovácszsuzsi: meg persze egy fejjel magasabbnak.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:51:55

@Augur:
Én is azt hittem:)
azt hiszem van még egypár ilyen tévedésem:)

biztos ilyen szponzor dzsekik, és lehet , hogy bizonyos beosztásokhoz különböző színek vannak , lehet a villamester narancs:)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:52:14

@gibson: mer én ilyen cicamica vagyok

bévé 2011.01.19. 23:52:36

@Augur: a kánya??? nanebasszámá! nem is hasonlítanak. :D
amúgy fordítva: egy nyelvésszel ornitologizálni. :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:52:56

@Mme Chauchat: jó. a lényeg, hogy a helikopter viszont az enyém

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:53:36

@forza 1000 komment: jah, mások meg helikoptert kapnak

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:53:39

@kovácszsuzsi:
akkor kavarodok teljesen bele még amikor megnézem ki mire válaszolt, na akkor kerülök még érdekes helyekre vissza:)

Hannibal22 2011.01.19. 23:53:49

@forza 1000 komment: Csak rá ne basszunk,ragaszkodni kell hozzá,hogy MMKK toma ildikónak fejérmegyekösségből kell a szerepet játsszani!!

Augur 2011.01.19. 23:54:05

@gibson: drágák vagytok. de nem aug úr, hanem augur, uris, m.=madárjós, jóspap az ókori Rómában. igaz, hogy masculinum a neme, de a rohadt rómaiak idejében még nem voltak nőmozgalmak, micsináljak:D

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:54:06

@Mme Chauchat: megtévesztő volt még a cementes zsák is, de a dominaság helyre tette a dolgokat

K Tomoceusz 2011.01.19. 23:54:18

@gibson:

Jó tanács : A következő csapatépítő tréningen ne mondj olyanokat , hogy a Kovács kollega vagy a Béla szaki . Legyen simán Kovács kollega és Béla szaki ohne a .
Különben nagyon vidékinek fognak nézni a többiek .

Augur 2011.01.19. 23:54:57

@bévé: keblemre sporttárs! aztán mosmá abba is fejeztük, rögtön:D

bévé 2011.01.19. 23:55:15

@gibson: az csak vicc volt, baszod. én már teljesen tanécstalan vagyok mi legyen ezekkel a jelekkel :) :D :P, ha teszek, azt hiszik, komolyan beszélek, ha nem, azt hiszik viccelek és fordítva. az ironizálásról nem is beszélve. az meg kész műveltségi vetélkedő.

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:55:52

@kovácszsuzsi:
a nickeket kellene már színekkel jelölni, mert követhetetlen, hogy ki milyen nemű.

alakulnak itt az évődések - tombol a szenvedély, mint Dzsörzé és Gigi között (ezt muszáj volt említenem), aztán kiderül, hogy valaki pont a rossz homokozóban játszik. :)

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:56:24

@bévé: Nos, tuggyuk, h sosem beszélsz komolyan, de mindig komolyan gondolod.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.19. 23:56:25

@gibson:
ne legyél biztos benne, egyik kedves barátomnak női név nickje van:)
de Zsuzsi biztos nő, mert emlékszem , hogy írta ők a férjével még mindig erotikusabbak annyi sok év után mint a Gigiék:)

flanker 2011.01.19. 23:56:26

@canzone:
Van több hosszú, khm, ujjacskád v kezem meg még mittomén mim is, amivel pötyöghetnék, csak momentán meg vagyok nagyon illetődve és nemtom, hova tettem. Mindjárt felveszem az Írógép-alakomat...

azért használok ilyen "idegen" szavakat, mert diplomás vagyok, próbálok vele fölvágni
És ne tartasz tőle, hogy megfélemlít félelmetes mentál-erőd? Hogy vér-férfiasságom vajként fog olvadozni jellemed ereje alatt?

Ha szépen megkérsz, tanítalak v fordítok neked
Tudok kérni, szeretek is, de úgy gondolom, ez akkor szép, ha kölcsönös. (Miből fordítsz mibe?)

@hannibal22-73:
vigyázz, mert veled is elkezdek cicázni
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! (Felháborodott, megalázott szmájli)

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:57:15

@hannibal22-73:
nyilván. én az Oscar átadón is rá fogom majd tenni a jelem.

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:57:38

@K.Tomoceusz: én is mindig írom a névelőt a nevek elé, aztán szégyenkezve kitörlöm

Kaviárevő felsőezer 2011.01.19. 23:57:50

@forza 1000 komment: bocsesz, nem akartalak rémálmokba kergetni

@hannibal22-73: naugye :)hogy megnyíltam itt neked?! :D

Mme Chauchat 2011.01.19. 23:58:17

@kovácszsuzsi: ne fáradj, A kitörölt bötűk is összegyűlnek vhol a végtelenben.

Augur 2011.01.19. 23:58:20

@kovácszsuzsi: elviszem a cementeszsákot, és nagyot tudok csapni, hapsinak is, ha kell:D

szédült nőszemély - forza 2011.01.19. 23:58:21

@Mme Chauchat:

csak tippelek, hogy mi volt a kérdés.
a válasz vagy sárga, vagy Tordas, vagy nő.

csudri82 2011.01.19. 23:58:25

@Mme Chauchat: -.-

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Én bele is fáradtam mára, úgyhogy mindenki jó éjt.

Gooooo Alek!

Straight 2011.01.19. 23:58:42

Na összejön 300e komment a vv végéig?XD

kovácszsuzsi 2011.01.19. 23:58:50

@forza 1000 komment: és senkinek nem tűnik fel, hogy legalább figyelmeztesse őket.

gibson 2011.01.19. 23:59:09

@K.Tomoceusz: igazad van! (K. = Kedves?)

Hannibal22 2011.01.19. 23:59:11

@canzone: Lassan egy nyitott könyv leszünk ami két lapból áll.Az egyiken te a másikon én!

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:00:03

@csudri82: pá, kis felsőfokúm. Remélem holnap látlak. Látlak!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 00:01:15

@K.Tomoceusz:
Az életben én sem mondom, de rám ragadtak bizonyos szokások pár év kommentelés után, itt próbálok figyelni, de nem mindig sikerül

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:02:11

@hannibal22-73:várjatok canzonenak nem flanker udvarol? vagy?

gibson 2011.01.20. 00:02:13

@bévé: amióta ennyi komment van, én már semmit sem tudok, hogy ki ironizál, és ki nem, vagy, hogy most Dsuang Dszi álmodta a lepkét, a lepke őt, vagy mindhármunkat én?

mama ottmarad 2011.01.20. 00:02:47

@Számolj Templár: mivel nem ismerem őket, nem kívánok vitatkozni, csak rögzíteném, hogy a parkettafelszedéses magatartás feltételezése eléggé alaptalan a szinte legilledelmesebben viselkedő szereplőkkel szemben. Csak azért nem kultúráltat írok, mert a mai műveltségi vetélkedő elszomorító volt - nem is kéne erőltetni ezt a vonalat.

bévé 2011.01.20. 00:02:49

@K.Tomoceusz: és még én vagyok a grammarnáci...
lehet, h erre gondoltál, de ezt pont csak vidéken mondják helyesen.

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:02:57

@gibson: Terápiára van szükséged.

Hannibal22 2011.01.20. 00:03:32

@kovácszsuzsi: gondolod,hogy velem csak játszik??

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:04:51

@hannibal22-73: flanker meg vele, csak még nem tudja

bévé 2011.01.20. 00:04:51

@Augur: pacsi és vissza on. :)

flanker 2011.01.20. 00:05:06

@kovácszsuzsi:
De igen, úgyhogy ki is kérem magamnak!

(Hát nem hallottad világűrbe hasadó jajszavam?)

gibson 2011.01.20. 00:06:21

Tomoceusz kolléga nem nyelvtannáci, csak felhúzta magát, mert viccelődtem a fényképével, ez emberileg teljesen érthető, ne bántsátok!

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:06:26

@flanker: akkor most belekavartam valami gyönyörűbe? jajajj

jörgömös 2011.01.20. 00:06:43

@bévé: összeült az agytröszt :)

Számolj Templár 2011.01.20. 00:06:52

@mama ottmarad:
Na jó:-) Lakja le Szandika!
:-)
!Csak zárójelben jegyzem meg, a nem felszedés pont ugyan olyan prekoncepció!)

flanker 2011.01.20. 00:07:17

@kovácszsuzsi:
flanker nem játszik.
flanker őszinte.

flanker most őszintén fáj...

Te miért vagy ilyen szkeptikus, mikor lehetnél hívő is? :-)

bévé 2011.01.20. 00:07:33

@Mme Chauchat: ez huszadszor is olyan vicces, h felröhögtem. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 00:08:02

@kovácszsuzsi:
több ezer kommentből , hogy pont erre emlékszem :)

@Mme Chauchat:
ha én elkezdik itt úgy írni ahogy szoktam, lenne felhördülés,
lehet azért is ilyen fárasztó:)

úgyhogy mára én is feladom
jóéjt mindenkinek!

bévé 2011.01.20. 00:09:07

várjatok, ugye szerintetek is a 'mama ottmarad' férfi nick?

flanker 2011.01.20. 00:09:22

@kovácszsuzsi:
akkor most belekavartam valami gyönyörűbe? jajajj

Hát igen. És nem akarok én rosszat senkinek, megnyerő nicked miatt neked még kevésbé, de most neked milyen lenne...?

Ti olyan ridegtartásban felnőtt szívűek vagytok.
Komolyan mondom, néha nem értelek benneteket.

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:09:22

@flanker: én nem akartam! (ártatlan pofát vág )én hiszek az őszinteségben

flanker 2011.01.20. 00:09:54

@kovácszsuzsi:
én nem akartam! (ártatlan pofát vág )én hiszek az őszinteségben

Na jó, akkor előző komment sztornó.

jörgömös 2011.01.20. 00:10:00

"Bécit elvetem, mert....öööö... jelenleg nem aktuális" Szerintem meg be vagy szarva.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 00:10:46

@flanker: kezdem már én is elveszíteni a fonalat. Lassan tényleg bealélok, pedig se vers, se semmi. Nem félek, hogy megfélemlítelek, hiszen 9esnek érzem magam, egyszerű pórnépnek (majd megint kint eszek reggel a kertben... ami basszus, tényleg esélyes, mert a nappali-étkezőben délutánig vendégeink vannak :S)
meeeeert mit is kéne kérnem cserébe?

@hannibal22-73: kétlapos könyv? mik nem vannak, és micsoda hasonlat :) az nem baj, hogy a kedvenc színed se tudom?

@kovácszsuzsi: áá, lassan Éva-Alek-mindenmásvillabeli csaj szitu alakul itt ki :)

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:10:57

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az őszinteség még írásban is átjön. ugye-ugye

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:11:06

de most ezek megbeszélhetik, kire raknak? úgy tudtam, nem...(önlájn)

Augur 2011.01.20. 00:11:35

@bévé: nyilván. bár a jeleneten pipisre röhögtem magam, tehát nőknek is tetszhetett éppen:)

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:12:34

@flanker: tanulság: az ártatlan pofa mindig bejön

pleb 2011.01.20. 00:12:47

@jörgömös: érzi, hogy béci erősebb (lehet) a nézők körében. viszont gigi ellen biztos visszamegy.

jörgömös 2011.01.20. 00:13:50

@pleb: szerintem tökmindegy, bent fogják tartani a barmot

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 00:14:47

nem értem, hogy a Fantastik Vier szerint miért gáz gyenge ellenfelet kivinni. elvégre a célja mindenkinek az, hogy visszajöjjön.

vagy azt akarják, h Alkesz kivigyen valaki erősebbet, és kint maradjon??
(én örülnék..)

bévé 2011.01.20. 00:15:15

@Mme Chauchat: hát nem mondhatják ki kerek-perec, h ezt viszem.

flanker 2011.01.20. 00:15:26

@kovácszsuzsi:
Ja, de csak azért, mert elhittem, hogy (leírtaddal összhangban) ártatlan pofit vágtál.
De ha én is oly hitetlen lennék, mint te, nem így állnának a dolgaink.
És ezt elhiheted!

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:16:07

oli beszéli rá zsófira

bévé 2011.01.20. 00:16:09

@gibson: mármint nem húzta fel magát. tutira. szerinte is vicces az avatarja. tudom.

Hannibal22 2011.01.20. 00:17:03

@canzone: Sajnos alekosztól loptam a hasonlatot..Nem zavar mert azért ott még nem tartunk,érted!
Viszont ,hogy nyissak feléd elárulom,hogy ha Mme nem lenne itt küldenék neked egy bódler verset

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:17:12

@flanker: mondom, hogy cicamica vagyok

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:18:55

@bévé: szerintem itt senki nem húzza fel magát. a heti egy troll nem számít

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:19:02

nekem 8-9 vers kell egy éjszaka

Augur 2011.01.20. 00:20:32

@hannibal22-73: küldjed csak. Mme-ot honap bekerítem, hogy menjünk dominacuccba' az Alekosz párbajára. nem reagált pár órája, de nekem most rögeszmém lett:D

jörgömös 2011.01.20. 00:21:05

Laci miért Bamako 13?

gibson 2011.01.20. 00:21:31

@bévé: ugye, hogy szerinte is vicces? Jól van akkor, nem csak én gondolom így.
Sunyi gyerek ám ez (a) Tomoceusz, vigyázni kell vele. Legközelebb rárakok, tuti!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 00:21:52

@hannibal22-73: juj, és én erről a szösszenetről lemaradtam?
küldj Mme Chauchat-nek (-nak??) verset, úgyis egy ország látja :) meg a pékek és nempékek, még én is

flanker 2011.01.20. 00:22:37

@canzone:
kezdem már én is elveszíteni a fonalat. Lassan tényleg bealélok, pedig se vers, se semmi.
No de egyetlen Lélektársam, ha csak ez kell, álljon itt félszeg vallomásom:

Egy idegen város vagy,
az utcáidon sétálok.
Eltévedtem és félek,
hogy haza már nem találok.

Szavak mögé rejtőzöm,
így álcázom a lényeget.
Menekülve titkolom,
mit elmondani nem merek.

Nem venném lelkemre, ha más kebelére alélnál...

meeeeert mit is kéne kérnem cserébe?
Ó, hát azt majd neked kell tudni. Minden kapcsolat (még a rómaiak, meg a zolümposziak is) akkor szép, ha kölcsönös. Ha zajlik az adok-kapok barter-kartell.

Ha - példának okáért - mindent adsz, mindent kérhetsz! :-)

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:22:51

@Augur: muszáj mennetek azt várom. Zsófit viszi alek

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:23:14

@Augur: látlak, de te ezt nem érted

Augur 2011.01.20. 00:24:03

először nézem az onlájnt, bazmeg, nem is hülye az alekosz...le vagyok akadva totál...

Hannibal22 2011.01.20. 00:24:04

Hát jó!
Ájuló keblemet hiába tapogatja,
barátnőm, a kezed; roncs az, dobogni rest:
szétdúlta, tépte rég a nő vad foga, karma.
Megették szivem az állatok; ne keresd.

Palota volt szivem, s a tömeg összeköpdös,
és most itt tombol, öl, iszik és acsarog.
- Tárt kebledről milyen parfőm felhője röpdös!

Lelkek vad ostora, Szépség, te akarod!
Mint ünnep, égsz, ragyogsz: jöjj, óh tűz-szemű zsarnok,
gyújtsd fel a szemetet, mit meghagytak a barmok!

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:25:17

nem győzöm magam ismételni, gombi szánalmas

Hannibal22 2011.01.20. 00:28:17

@Mme Chauchat: Mondod: elájult szíved lakat az ajkadon?
Mondom: sziveddel csókolj s ajkaddal verj agyon!

Augur 2011.01.20. 00:29:17

@kovácszsuzsi: kiba jó lesz:DD
@Mme Chauchat: a hideg futkozik a hátamon komolyan:)

bévé 2011.01.20. 00:29:22

@gibson: csúnyán ette a kenyeret a hátad mögött?

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:29:44

@hannibal22-73:
Mióta elmentél, itt hűvösebb
a sajtár, a tej, a balta nyele,
puffanva hull a hasított fa le
s dermed fehéren, ahogy leesett.
A tompa földön öltözik a szél,
kapkod s kezei meg-megállanak,
leejti kebléről az ágakat,
dühödten hull a törékeny levél.

Ó, azt hittem már, lágy völgyben vagyok,
két melled óv meg észak s dél felől,
a hajnal nyílik hajam fürtjiből
s a talpamon az alkonyat ragyog!...

Soványan űlök, nézem, hogy virítsz,
világ, kóró virágja, messziség.
Kék szirmaidban elhamvad az ég.
A nagy szürkület lassan elborít.

bévé 2011.01.20. 00:30:43

amúgy meg hazamegyek a faszomba, nekem senki nem udvarol. kb. 9. vagyok bazmeg. hát mi ez már? én ilyet nem játszom.

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:32:42

@bévé: te hogy hívod a ziherájsztűt? én gémkapcsolónak

Augur 2011.01.20. 00:33:42

@bévé: én mit szóljak? lírában ömlengenek itt, nekem meg azt írja, nem értem?!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 00:33:55

@flanker: ha tudtam volna eddig, hogy csak kérnem kell,és kapok szép verset... :)
ó, hát mindent adok, tudod te jól, őszintén játszok :)

@hannibal22-73: Mme nevében is köszi, gyönyörületes

Lassan nem csak szavaló, de versíró és -elemző szakkört is indíthatunk itt :D

Hannibal22 2011.01.20. 00:34:01

@Mme Chauchat: oh

leszünk még egyek sebben, lobban, fakó ravatalban!
Leszünk még kocsmaasztalok között penész a falban!

flanker 2011.01.20. 00:34:01

@hannibal22-73:
Én nagyon jól tudom, hogy kitől loptad a hasonlatot.
Mindenkin rajta tartom a szemem!

De felém azért óvatosan nyissál, mert én kevésséBodlerversszeretőférfi vok...
De már most láttam, hogy nyitottál vele a madám felé. Jól van így. :-)

bévé 2011.01.20. 00:35:06

@Mme Chauchat: biztostűnek. menjek terápiára tehát?

Augur 2011.01.20. 00:35:45

@Mme Chauchat: már most a rabod vagyok.

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 00:35:52

@bévé: hidd el, megértelek. látlak. én is pont így érzek.

és most,hogy lekapcsolták az online-t, megyek aludni. remélem, hogy mindenki kussban lesz, és tiszteletben tartja, mert én is kussban leszek és tiszteletben tartom.

jó 8 fórumlakók!

jörgömös 2011.01.20. 00:36:09

Most vajon miért kapcsolták le az onlinet?

bévé 2011.01.20. 00:36:45

@Augur: gyűljünk négybe mi is

Hannibal22 2011.01.20. 00:37:03

@Augur: Most jövök rá,hogy ez leszboszi szerelem.

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:37:10

@forza 1000 komment: ez a hír negatívan befolyásolja a bioritmusomat. stabil emberem vagy itt, habár fáradékony. Jó eight

flanker 2011.01.20. 00:37:13

@bévé:
Először gyűrjed le csúf szinuszitiszed, oszt majd utána (esetleg) te is részesülhetsz,

kovácszsuzsi 2011.01.20. 00:37:14

@flanker: különben meg te canzonenak udvarolsz. ha engem lebaltáztál, mert nem értettem meg felé áradó őszinte érzelmeidet, akkor még 10 percig míg itt vagyok tarts ki mellette

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 00:37:42

@Mme Chauchat: könnybe lábadt a szemem :) az egyik kedvenc versem

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:38:02

@Augur: arabom? Arabs telivér? Mén?

Augur 2011.01.20. 00:38:30

@bévé: gyááá, klánozunk?:D
@hannibal22-73: naná. holnap hozzak Szapphót?

bévé 2011.01.20. 00:38:46

@flanker: hát de pont azalatt kéne, mer' el vagyok különítve.

Mme Chauchat 2011.01.20. 00:39:32

@canzone: köszönöm... nekem ez:
(talán megengedett ily kései órán e szörnyű off)
Talán eltűnök hirtelen,
akár az erdőben a vadnyom.
Elpazaroltam mindenem,
amiről számot kéne adnom.

Már bimbós gyermek-testemet
szem-maró füstön száritottam.
Bánat szedi szét eszemet,
ha megtudom, mire jutottam.

Korán vájta belém fogát
a vágy, mely idegenbe tévedt.
Most rezge megbánás fog át:
várhattam volna még tiz évet.

Dacból se fogtam föl soha
értelmét az anyai szónak.
Majd árva lettem, mostoha
s kiröhögtem az oktatómat.

Ifjúságom, e zöld vadont
szabadnak hittem és öröknek
és most könnyezve hallgatom,
a száraz ágak hogy zörögnek

Augur 2011.01.20. 00:39:32

@Mme Chauchat: nehezen tűröm én a zablát és kengyelt, akárki megmondhassa! de telivér vagyok;)

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 00:41:24

@Mme Chauchat:
én is szimpatizállak, pszichomókus, mert hasonló értékeket képviselünk. hallodhülyevagy? holnap csaphatnánk ebben a pöpec fórumban egy pasizós délutánt. csak találjuk ki, hogy ki milyen nemű a társaságban. :)

adios!

Augur 2011.01.20. 00:42:30

@jörgömös: mert néztük, és elkezdtünk a vv-ről írni a szénné offolás helyett:(

Augur 2011.01.20. 00:43:18

@Mme Chauchat: majd összegyűjtöm:) jó éjt, ha megpihensz!

Hannibal22 2011.01.20. 00:44:45

@bévé: Forró öled tüzét, a csókod, az ajkad
a véremmel én kicserélem.
Föl fogod gyujtani az éjjeleimet
és én a te életedet élem.

Átvetem lelkeden az árnyékomat
és a lelkemen átsütöm a lelked.
Gyönyörű vétkeket csókolok beléd,
hogy vad legyen, mint én a te lelked.

flanker 2011.01.20. 00:46:14

@canzone:
ha tudtam volna eddig, hogy csak kérnem kell,és kapok szép verset... :)
Hát nem látod, nem érzed, nem is sejted, hogy megnyitom neked Univerzumom? Hogy gyönyörködj vörös törpéimben, fehér óriásaimban, gázfelhőimben és fekete lyukamban?

ó, hát mindent adok, tudod te jól, őszintén játszok :)
Oké, akkor erre most egy (SAJNOS) nem saját vers jön, ha mások idézheznek, akkor én is.
Állítólag hatásosan tudom elmondani.

PITYPANG

Kezed felé
kezed, hajad felé
kezed, hajad, szemed felé
kezed, hajad, szemed, szoknyád felé
mit kapkodok ?! - mindegyre kérded,
holbosszús-hangosan, hol fejcsóválva, némán -

Mért nem szelíden simogatva
ahogy szokás, ahogy mások teszik,
miért kapkodva, csillogó szemekkel
és mit nevetek hozzá - szemtelenség !
ilyen csúnyán, fülsértő élesen !
Eh, rögtön itthagysz, vagy kezemreütsz !
Pitypang, ne hagyj itt,
inkább megmondom
megmondom - várj, füledben súgom,
hajtsd félre azt a tincset.

Kezed felé
kezed, hajad felé
kezed, hajad, szemed felé
kezed, hajad, szemed, szoknyád felé
mi kapkod így - hát mégse jut eszedbe ?
Mi kapkod így - még mindig nem tudod ?
Pedig ily bosszús arccal
próbálod elhárítani akkor is
hajad, szemed, szoknyád lefogva.

Porzód felé
Porzód, bibéd felé
porzód, bibéd, szárad felé
porzód, bibéd, szárad, szirmod felé
mi kapkod így, pitypang ? - A szél !
A szél, a szél, a szemtelen bolond szél
vígan visítva bosszúságodon.

Pitypang, mi lesz ?
Ez még csak a szellő
ez még csak kapkod és fütyörész
de én még nem is beszéltem neked a családomról
Hallod-e hé !
Füttyös Zivatar Úr volt az apám -
anyám az a híres arkanzaszi Tájfun,
tölcséres vihar a sógorom -
Pitypangpehely, kavarogtál-e már ziláltan-alélva
felhőbefúró forgószél tetején ?

Jobb lesz, ha nem ütsz a kezemre.

Hannibal22 2011.01.20. 00:46:56

no most ugasson valami fasszopó köcsögláda,hogy kultúrbarbárok vagyunk:)

bévé 2011.01.20. 00:49:46

@hannibal22-73: :D jaja.
amúgy a faszszopó az egyik kedvenc szavam, köszi, h még ezt is benyomtad.

Augur 2011.01.20. 00:51:07

@flanker: Karinthy? beszarás a nagy kan:O

gibson 2011.01.20. 00:51:14

Na, én is elmegyek aludni, versre már nincs erőm, de hadd búcsúzzam a kedvenc limerick-emmel:

"Volt egy gaz nőgyógyász. Gaztette,
hogy ujja helyébe a faszt tette.
- Betudható az asztmámnak,
hogy úgy érzem, mintha basznának?
- szólt a hölgy, kivel a gaz orvos azt tette."

Jóéjt mindenkinek :)

flanker 2011.01.20. 00:52:07

@kovácszsuzsi:
akkor még 10 percig míg itt vagyok tarts ki mellette

Az én érzelmeimnek ez felfoghatatlan időintervallum. Én az örökkévalóságnak "érzek", nem a pillanatoknak.

Hannibal22 2011.01.20. 00:52:14

@bévé: :) Szívesen! Ugye jobb már? nem érzékelsz falakat?zártakat persze

flanker 2011.01.20. 00:53:40

@bévé:
mer' el vagyok különítve.

Akkor meg neked nem vers kell, hanem a vegatáriánus szinuszitiszűző orvosságom. (96 óta nem szedek antibiotikumot.) Azt visziont nem tudok küldeni...

flanker 2011.01.20. 00:55:02

@Augur:
Hát bizony. Örök szerelem nekem apa és fia...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 00:55:18

@flanker: nem. de majd mindent megértek.
"Állítólag hatásosan tudom elmondani." Én elhiszem neked, de vigyázz, mert vvIldi is mondott ilyeneket, és lám, mi lett belőle :)
amúgy mélységes köszönetem, főiskolás verstanórákat idéztél fel vele emlékezetemben

@hannibal22-73: :P nabakker, ilyenkor sajnálom, hogy nincs lájkolási lehetőség, mint a facebook-on :D

bévé 2011.01.20. 00:55:52

@hannibal22-73: nyitott falak, baszod, ahová csak nézek.

flanker 2011.01.20. 00:59:21

@canzone:
nem. de majd mindent megértek.
Igen. Most még nem, de majd egyszer megérted. Majd egyszer...

"Állítólag hatásosan tudom elmondani." Én elhiszem neked, de vigyázz, mert vvIldi is mondott ilyeneket, és lám, mi lett belőle :)
Mi? Médiaceleb! Híres ismertség! Sokak példaképe, még sokabbak kedvence!
Mit is akartál mondani? :-)

amúgy mélységes köszönetem, főiskolás verstanórákat idéztél fel vele emlékezetemben
Hú, nem vagyok benne bizonyos, hogy ezt pozitívumnként kell értenem...

bévé 2011.01.20. 01:00:18

"Így írtok ti"-ből egy 30 éves kedvenc, bakeliten (asszem Márkus mondta):
Kosztolányi Dezső

Mint aki halkan belelépett.

És jönnek távol, ferde illatok
Mint kósza lányok és hideg cselédek
Kiknek bús kontyán angyal andalog
Mint aki halkan belelépett.

Mint aki halkan belelépett
Valamibe... s most tüszköl s fintorog
Mint trombiták és roppant trombonok
S a holdvilágnál szédelegve ferdül
Nehéz boroktól és aranyló sertül
Úgy lépek vissza mostan életembe
Mint kisfiú, ki csendes, csitri, csempe
S látok barnát, kókuszt, koporsót, képet -

Mint aki halkan belelépett.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:00:37

a sok vers után (mert egyedi akarok lenni, már megint a nagyarcúságom) én inkább énekelek nektek:
www.youtube.com/watch?v=v4i6W1DfWbA

Hannibal22 2011.01.20. 01:02:03

@bévé: Csak neked csak most ,mert szimpatizállak

És ott vergődnénk összefolyva
az éjszinnel befestett ágyon.
A legparáznább és a legtisztább
lennék ez éjjel e világon.

flanker 2011.01.20. 01:02:29

@bévé:
Valamék nap volt Szabolcska, most meg ez. Ki tudja, a vvvégéig leadjuk a Karinthy összest.
Tán hannibál mondta, hogy most aztán jöhetnek ide fasszopóköcsögkultúrbarbározni nekünk.
S csakugyan.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:04:21

@flanker: "Mit is akartál mondani? :-)" háthallodhülyevagy? magad felé fordítod mindenemet, amit csak mondani tudok? :) mindjárt 9esnek érzem magam

abszolút pozitívum, ha tudnád...

flanker 2011.01.20. 01:04:56

@canzone:
Lájk!
Majdnem olyan király, mint a Travistől a Britniszpírsz-cover...

bévé 2011.01.20. 01:05:43

@hannibal22-73: jajj, h Szandika ne vegyen a szájára, te!

Augur 2011.01.20. 01:06:31

@flanker: le a kalappal előtted! jó, hogy elfogytak a népek, entellektüelre lehet venni a figurát.

Hannibal22 2011.01.20. 01:08:42

@canzone: Linkelnéd a blogod? Bekukkantanék:)

flanker 2011.01.20. 01:09:22

@canzone:
magad felé fordítod mindenemet, amit csak mondani tudok?
Igyexem, igyexem. S minthogy nem IRL vagyunk, ezért nem tudom, milyen sikerrel, úgyhogy jól jön egy kis feedback. Ha nem jön magától, hát meg kő noszogtatni...

mindjárt 9esnek érzem magam
Á, ne tedd, flankeréknél csak kettő szám van: az egyes meg a kettes. De többnyire csak az egyes.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:09:47

@Augur: "jó, hogy elfogytak a népek, entellektüelre lehet venni a figurát."
deszíp is, hogy nem csak az én szemem csillog jobban ettől :)

bévé 2011.01.20. 01:09:48

@flanker: Hajni meg kibasz minket, mint macskát szarni,

Hannibal22 2011.01.20. 01:09:51

@bévé: faszom sikerült kivernem a fejemből,hogy nyomogatta a száját ...

flanker 2011.01.20. 01:11:42

@Augur:
Egyébként elárulhatnátok, hogy hogy bírjátok!
Mert én este 6.30-kor leszaladtam a boltba meg el vacsizni, vlmikor 8 körül visszajöttem, hogy gyorsan elolvasom amit írtatok, aztán nekilátok írni-fordítani. Azóta is itt esz a fene, harmadannyit nem írtam, mint kellett volna és sehol nem állok semmivel!
Még udvarolni is alig van időm!!!!

Hannibal22 2011.01.20. 01:12:57

@flanker: baszki harmadik napja nem dolgozom:)

flanker 2011.01.20. 01:13:22

@bévé:
Á, mire felébred és észreveszi mi már messze járunk!

Mme Chauchat 2011.01.20. 01:13:33

két elmekórtan vizsga között

Hannibal22 2011.01.20. 01:14:17

@canzone: úgy látom zárt falakat döngetek..

Augur 2011.01.20. 01:14:21

@bévé: Hajnika szeret minket, tudom!
@flanker: van, aki ébrentartson, ha érted, hogy mondom;)...viccen kívül: így jár, aki munkanélküli:)

flanker 2011.01.20. 01:15:25

@hannibal22-73:
Ja. Levelet kellene írnom (FONTOS!), be kell fejeznem két munkát, előadásra kéne készülnöm, kenyeret már nem tudom mióta nem sütöttem, a fordításba bele se kezdtem, s anyáméktól el akartam hozni a korit, hogy a jobb idő örömére majd kinézek a természetbe.
Ki gondolta volna, hogy mindezektől egy antikarakter antientellektüel vv-show fog eltéríteni???????

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:16:12

@flanker: műveletlen vagyok, de pótoltam a Travist. Régen volt a Roy&Ádámnak ugyane dalból jobb feldolgozása, csak koncerteken, na, az ütött igazán (ha megvan vkinek, és elküldi nekem,kap érte helikoptert)

csak egyes van? uralkodó lettem? :D

@hannibal22-73: hogyisne, így is az ország rajtam csámcsog, oszt még linkeljem ide a blogom, a világ elé? :D csak nektek vagyok félig nyitott könyv, kint a villán belül annyira nem akarok az lenni :D

flanker 2011.01.20. 01:16:24

@Augur:
Ja, majd ma is fexek 4.30-kor, mint tegnap...

Hannibal22 2011.01.20. 01:18:10

@flanker: Hát ezt én sem gondoltam volna,hogy egy vv-ről szóló poszt alatt találom eddigi netes történelmem legszellemesebb,legsziporkázóbb kommentjeit,ráadásul ilyen töményen:)

Asse tudom amúgy,hogy mi történik a világban,kivéve persze a villát:)

flanker 2011.01.20. 01:19:09

@canzone:
Travis
Roy&Ádámnak ugyane dalból jobb
JOBB? Majd utánanézek...

csak egyes van? uralkodó lettem? :D
Mostan dagad már szűd büszkeségtől?

Hannibal22 2011.01.20. 01:20:28

@canzone: hát jó,bár nem értem,hogy miért rejtegeted az értékeidet,miért nem vállalod önmagad:)

Kaptál volna a linkért cserébe egy gyönyörű vallomást pedig..

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:24:32

@flanker: jobb volt, emlékeim szerint, mer' ugye élőben tapasztaltam. azóta kerestem már neten, de még nem találtam. sütök neked pizzát cserébe, ha megtalálod :)
dagad-e? az arcomon kis rózsaszín pír, a szemem ragyog, a mosolyt nem tudom letörölni...

@hannibal22-73: azért, mert abból tuti felismerhető vagyok, ha eddig még nem jöttek volna rá az ismerősök, hogy ki lennék :) meg azért, mert megcsillannak benne az értékeim :) most komolyan, te kilinkelnéd ide a sajátod? inkább rejtenéd valami kódba, nem? :D gyönyörű vallomás ide vagy oda (peeerszeee, te is csak hitegetsz, mi? :D)

Mme Chauchat 2011.01.20. 01:25:58

@flanker: de innen már 1:25-kor elmentél!

Augur 2011.01.20. 01:26:09

@flanker: jesszus. bár ma nekem is jó sélyem van rá:S főleg ha lesz onlájn a pöcs oldalon.

Hannibal22 2011.01.20. 01:28:24

@canzone: olyan szégyellnivalónak tartod,hogy ide írsz?:)
Nekem ha lenne ,simán kitenném!
No,holnap még megpróbálkozom elkérni:)
Addig egy kis előleg:

A Dráva villis völgye havas,
rajt két sor lábnyom: te s én...
Járjuk a partot, várjuk a kompot,
tündöklő hajad szememre ontod.
S megfagyunk az álmok ölén.

flanker 2011.01.20. 01:31:10

@Mme Chauchat:
Ezt hogy érted?
Elmentem levélt írni, de itt vagyok én.
És csak reménykedni tudok benne, hogy továbbra sem lesz közvetítés a vellából...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:32:41

@hannibal22-73: a blogon lévő 1-2 dolgomat szégyellem :) egyébként kurva egyszerű: a kishercegnő ugye megvolt utalásként, ékezet nincs benne, plusz nem blog.hu-s, hanem más a vége :D (jó szórakozást mindenkinek a blogomhoz f.szopóköcsögládák, mondanám, ha nem lennék kulturált lány, de az vagyok :D )

Mme Chauchat 2011.01.20. 01:32:57

@flanker: ne félj.többszörös személyiségünkkel majd ide s oda is figyelni tudunk.

Hannibal22 2011.01.20. 01:36:07

@canzone: Az irodalom ereje:) Köszi!

flanker 2011.01.20. 01:37:22

@canzone:
mer' ugye élőben tapasztaltam.
Hát igen, az élő varázsa... :-)

sütök neked pizzát cserébe, ha megtalálod :)
No, az derék lány legyen, aki azt a nadrágot fel tudja kötni! Teljesőrlésűből sajt nélkül? :-) Még én is dolgozom rajta. A tészta nem gond, de a sajt helyettesítése (pizzára egyelőre) megakaszt.
Csábítgassál mással!

dagad-e? az arcomon kis rózsaszín pír, a szemem ragyog, a mosolyt nem tudom letörölni
Szívesen. :-)

flanker 2011.01.20. 01:42:08

@canzone:
a blogon lévő 1-2 dolgomat szégyellem :)
No de akkor azokat le lehet szedni, nemde? Vagy annyira mégse?

Hannibal22 2011.01.20. 01:42:47

@canzone: Ez egy üres blog,bébi:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:43:31

@flanker: ezt bebuktam, nem kicsit :) akkor te kapsz helikoptert, a többiek pizzát :) vagy mit tudom én, de ezt a teljeskiörlésű-sajt nélküli problémakört nem tudnám megoldani :S brassói, rakott krumpli?
megint megéhezek, inkább verseljetek újra

@hannibal22-73: nm :)

Hannibal22 2011.01.20. 01:46:33

@canzone: ehh szórakozol velem,nem szimpatizállak már

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:46:52

@flanker: nem szedünk le semmit. mint ahogy a "mit változtatnál meg a múltadból" kérdésre is az a válasz, hogy semmit, mert a múltam is én vagyok

Hannibal22 2011.01.20. 01:50:05

@canzone: köszi! Visszavonva az előző hsz:)

Augur 2011.01.20. 01:50:37

@Mme Chauchat: na mi van? ahá! szóval elmegyünk lefeküdni, utána meg visszalopózunk az éj leple alatt? figyelek ám!:)

flanker 2011.01.20. 01:52:20

@canzone:
HÉÉÉÉÉ!
Hannibál mióta bébi?
Mit tett ő érted???

flanker 2011.01.20. 01:53:28

@canzone:
Ó, én sok mindent megváltoztatnék a múltamban-ból. Ahogy most is folyamatosan aspirálok jobb embernek lennio, úgy azt is el tudnám fogadni, ha már a múltamban jobb ember lettem volna...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:53:33

@flanker: csak annyit, hogy azt írta "bébi" :) azt is csak azért, mert nincs itt Mme :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 01:55:31

@flanker: ha a múltadban nem lettél volna olyan, amilyen, akkor most sem lennél olyan, amilyen... ez canzone éjjeli bölcsessége, remélem az rtl-esek is olvassák, és mehetek a belevalóba

Hannibal22 2011.01.20. 01:55:58

@flanker: nyugi,nyugi csak lelki társak vagyunk! Igérem,hogy nem engedem a nyakam csókolgatni:) A combját talán megsímogatom de az más érted

flanker 2011.01.20. 01:56:26

@canzone:
A kajakínálatoddal az az egy gond, hogy én erőteljes vega (vegán) vagyok. Nehéz (IGAZÁN) a kedvemre tenni. A tisztesség és udvariasság ürügyén időnként elfogadok dolgokat, de annak mindig megvan a következménye...
Oltári finom vega rakott krumplit lehet csinálni! (Múlt héten volt egy nap, amikor főzős off-napot tartottunk. Kaptam is ezért a fejemre egy csomót. Még bio-náci is voltam! :-) )

flanker 2011.01.20. 01:58:09

@canzone:
Azt én tudom, hogy ő azt írta, mert galád és bepróbálkozott, mikor láthassa, hogy itt dolgok vannak.
De hogy vissza is kapta, az már csalódás...

flanker 2011.01.20. 02:00:13

@canzone:
Hát persze hogy nem: ha a múltamban jobb lettem volna, akkor most arra is nagyobb lenne az esélyem, hogy ebben a pillanatban máris jobb/ügyesebb/továbbfejlesztettebb legyek...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:01:14

@flanker: úúú, rakott krumplit szinte bármi zöldségféle hozzáadásával istenien el lehet készíteni, húsféle nélkül. Többek között ezért imádom, sokféleképpen variálható, olcsó, gyors, finom

bepróbálkozott, hogy megkapja a blog címét. most megkapta, és el is tűnt :D

Hannibal22 2011.01.20. 02:06:47

@canzone: itt vagyok még,flanker féltékenységét is próbáltam csillapitani de nem nyit már felém..

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:08:04

@hannibal22-73: mert nem ismeritek egymás értékeit, azt se tudjátok, mi a másik kedvenc színe :) és csodálkoztok, hogy zárt falakba ütköztök

flanker 2011.01.20. 02:11:22

@canzone: @hannibal22-73:

Nos, ilyen hangulatom van most.
Ez a csávó azelőtt is furcsa zenéket csinált, de 74-ben egy bulin kiesett az ablakból a negyedikről, s deréktól lebénult. Ezt a lemezét (Rock bottom - hisz oda érkezett...) a kórházban írta. Ezért (is) kicsit elborult, de gyönyörű.
Azóta is a progresszív rock egyik igazgyöngye.
Két szám belőle:
(A 3.-ban qrv@ jó fúvós szekció és a 2-3-ban Mike Oldfield gitározik!)

www.youtube.com/watch?v=V4fFsrnC0ZA

www.youtube.com/watch?v=L6K9F_-RhQQ

www.youtube.com/watch?v=a2TUb51oukc

Tudom, hogy sok embernek ez szörnyen hangzik, nem kell mindenkinek szeretni...

Nos, hannibál, elég nyitás ez feléd? :-)

Hannibal22 2011.01.20. 02:11:55

@canzone: Tévedsz! Féltékeny..persze ok nélkül hisz mint írtam SSKK nem engedném,hogy a nyakamba csókolj:)

flanker 2011.01.20. 02:12:32

@canzone:
Melyiken is akarsz vitatkozni? :-)

Hannibal22 2011.01.20. 02:13:44

@flanker: elég! örülök,hogy tisztáztuk ezt a dolgot!:)

flanker 2011.01.20. 02:17:52

@canzone:
Rakott Krumpli felé való nyitásod, előítéletmentes, tiszteletre méltó magatartásod igen hasonlít az én hasonszőrű megnyilvánulásaimra. Mondom, hogy itt van valami kozmikus...

flanker 2011.01.20. 02:21:41

@hannibal22-73:
Na most nézd meg, mit csináltál!
Elüldözted Canzonét!

Vagy hallgatóztok? :-)

Sztem reggel hatkor majd rácsörgünk Hajnira, hogy törölje az utolsó pár száz hsz-t. Annak se örülnék azért, ha itt hármasban megcsinálnánk a háromezrest...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:23:31

@flanker: vannak benne gyönyörű részek, de többnyire elvont nekem ez a zene, így hajnal 2-kor

vita: a múlt megtagadása és társai :) az egy hosszú beszélgetés lenne

a rakott krumplival (és más ételekkel) való kísérletezgetésem régi történet :) senkire nem voltam tisztelettel, csak a hasamra

@hannibal22-73: csak nem Ádám miatt? :D az a kapcsolat már akkor ment a levesbe, mikor lebébiztél :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:27:22

@flanker: nagyonnagyonnagyonszeretni fog minket Hajni :)

Hannibal22 2011.01.20. 02:29:17

@flanker: Szerintem nincs abból probléma.Ha mégis akkor most nyalok egyet Hajninak:) Ti ismeritek az írásait? Én korábban nem de a hh-k hatására rászántam egy éjjelt,hogy elolvassam.Értékes nagyon!

flanker 2011.01.20. 02:29:47

@canzone:
vannak benne gyönyörű részek
Na, hát ez azért nagy dolog így elsőre, legtöbben idáig sem jutnak el.

de többnyire elvont nekem ez a zene, így hajnal 2-kor
Erre is van orvosság...

flanker 2011.01.20. 02:30:58

@hannibal22-73:
Milyen írásokra gondolsz?
A malackarajt ismerem még.

Hannibal22 2011.01.20. 02:32:08

@flanker: Arra gondoltam! Nekem újdonság volt.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:37:40

@hannibal22-73: csak a malackarajba olvastam bele, röstellem
de mesélj

@flanker: köszike, biztos fejlett ízlésem van, az egyéb értékeim mellett
milyen orvosság?

flanker 2011.01.20. 02:40:13

Na jó, akkor itt van két, kevésbé elborult prog-rock.

Ez közelebb áll dallamvilágban, hangzásban, hisz 73-as (73-74 két REMEK éve volt a procknak!), de JÓVAL vidámabb!
www.youtube.com/watch?v=YbqaKyVEFjU

Ez pedig felemelő szép! Nem ez a legjobb változata, de most nem találom.
www.youtube.com/watch?v=WybjHMUTFhM

flanker 2011.01.20. 02:41:28

@canzone:
Hát mondjuk a legegyszerűbb: majd bepróbálkozni egyszer, amikor épp nem hajnali 2 van. :-)

Hannibal22 2011.01.20. 02:41:28

@canzone: én is csak ott olvastam,úgyhogy mesélni nem tudok.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:45:47

@flanker: ez már jóval harmonikusabb dallamvilág, jobb hatással van a bioritmusomra
"bepróbálkozni egyszer, amikor épp nem hajnali 2 van" --> nézzél nyugodtan szőkének :D

@hannibal22-73:
pff, akkor írjál, vagy mutasd a blogod :) nyílj meg :)

Hannibal22 2011.01.20. 02:49:42

@canzone: Blogom niincs és nem is lesz SSKK
Zenében is más értékeket képviselek.
Asse mutatok:)

flanker 2011.01.20. 02:51:17

@canzone:
ez már jóval harmonikusabb dallamvilág, jobb hatással van a bioritmusomra
Ó, sok dolgok vagynak még nekem a tarsolyomban, amik jó hatással vannak az ember lányának a bioritmusára...

"bepróbálkozni egyszer, amikor épp nem hajnali 2 van" --> nézzél nyugodtan szőkének :D
De most miért? Kézenfekvő megoldásnak tűnik...
Különben is: te most épp degradálni, úgyszólván unszimpatizáltatni akarod a világ élőlényeinek egy tetemes és értékes hányadát??? Én eddig nem így ismertelek meg.
Nem is tudom most már...

flanker 2011.01.20. 02:54:24

@hannibal22-73: @canzone:
No mi van, feleim?
Elpilledtetek?
Semmi akció, csupa reakció, az is némi (némi??) spéttel és csökkent lelkesedési együtthatóval.
Hát akkor így lesz végül időm dolgozni?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:55:55

@hannibal22-73: akkor pukkadj meg :) azt se tudod, hogy milyen zenét szeretek, lehet, hogy még tetszene is, de neeem, te neeem :) táááávolságot, faszom :D

@flanker: zavarba hozol és összezavarsz itt teljesen :) bocs a szőkéktől... így jó? :D vagy vezekeljek még?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:57:58

@flanker: ugyan menjé' má' dolgozni, valld be, hogy csak mi zavarunk :) vagy hogy azt akarod, hogy fölkavarjuk itt a port meg az állóvizet, cicamica? :)

Hannibal22 2011.01.20. 02:58:47

@flanker: Egy picit valóban pilledek:)
@canzone: Najó,alap a sex pistols ez MMKK
Aztán meg elég vegyes a dolog..europa kiadó,vhk,neurotic,urh..meg ilyenek és most kezdem szimpatizálni még a dalriadát

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 02:59:02

Tetőről már esővíz folydogál,
egy szürke négyszög: és a messzeség,
fölötte álmos, álmos, nedves ég;
csatorna esője csurgó vízben áll.

Az emeleten vén cseléd dalol,
lent vasalószag, száradó ruhák,
ma kezdődnek a gyárak, iskolák.
Sötét kapukban síró verkli szól.

Távol vizekre köd ereszkedék,
s tompán merednek a mezők felett
levágott törzsek, nedves, barna dongák:

Most vége. Ez volt, az lett volna még
végső esélyem, – elvégeztetett.
És most uram, bocsásd el a te szolgád.

Hannibal22 2011.01.20. 03:00:54

@hannibal22-73: nem távolság ez érted csak nem akarom az oroszlán bajszát húzgálni,érted:) (flanker)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:01:09

@hannibal22-73: akkor én vagyok a harmadik véglet a saját zenei ízlésemmel. de nyitott 2lapos könyv vagyok előttetek, ti már tudhatjátok, hogy nagyjából mit szeretek

Hannibal22 2011.01.20. 03:03:10

@canzone: harmadik véglet,ez kurvajó,bébi:)

flanker 2011.01.20. 03:03:19

@canzone:
zavarba hozol és összezavarsz itt teljesen :)
Nem vagy vele egyedül: Welcome to the club, honey! :-)

>bocs a szőkéktől... így jó?
Tetszik benned, hogy lehet veled vitatkozni, ugyanakkor van benned hajlandóság a hibák beismerésének keserű útjára is rálépni.

vagy vezekeljek még?
Hm, itt már bizonyos mértékű harciasságot vélek felfedezni, ami (bizonyos körülmények között) szintén elnyerheti tetszésemet.

Csakúgy, mint blogod néhány, eddig gyorsan megtekintett része. Beléd böngészek még majd jobban, de nem most, nem itt, nem ilyen körülmények között...

flanker 2011.01.20. 03:05:21

@canzone:
vagy hogy azt akarod, hogy fölkavarjuk itt a port meg az állóvizet, cicamica? :)
Igen, cicám, bizonyos körülmények között, bizonyos személyekkel egy kis porkavarás HATÁROZOTTAN jót tesz az idegrendszeremnek. Vagy azt akarod, hogy ezt letagadjam? Vagy megtagadjam magamtól az egészet???

Hannibal22 2011.01.20. 03:06:32

@flanker: Csakúgy, mint blogod néhány, eddig gyorsan megtekintett része. Beléd böngészek még majd jobban, de nem most, nem itt, nem ilyen körülmények között..

én meg azt hittem,hogy kivételezett vagyok,faszom :)

flanker 2011.01.20. 03:07:24

@canzone:
HÉÉÉ, ezt a szonettet ismerem! :-)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:08:38

@hannibal22-73: akkor is tááááávolság, faszom :)nem raktam a nyakadba a lábom :)úgyhogy se flanker, se Ádám, se Mme nem szólhat egy kva szót se :)

@flanker: hát belefagy az ujjaimba a szó, ha ilyeneket írsz, reakcióképtelen leszek... több színt fedezel fel bennem, mint amennyit én magam felismertem életem során

flanker 2011.01.20. 03:13:07

@canzone:
Ugyan már, nem hiszem, hogy bármelyik is újdonság lett volna. Ha most a gyermeki, ártatlan rácsodálkozás és a kifinomult, rafinált játékosság keverékéről beszélnék, annak sem szabadna meglepnie...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:13:18

@flanker: jó, majd heti néhány alkalommal kihasznállak, és fölkavarom bizonyos személyekkel a port :)
te művelt gyerek vagy, persze hogy felismerted a szonettet

@hannibal22-73: faszom, most lebuktam :D az egyikőtök "kikényszerítette" belőlem, aztán a másik kérte és így tovább, aztán megkaptátok mindketten :D de mindenkitől kikérdezem ám, hogy mit olvasott, meg hogy mikor volt a kiegyezés

flanker 2011.01.20. 03:15:35

@canzone:
De én nem a szonettet, mint műfajt, versformát ismertem fel, hanem EZT A szonettet! Rég olvastam, először csak ismerős volt, az Elvégeztetett-nél ugrott be, hogy honnan is...

flanker 2011.01.20. 03:16:58

@hannibal22-73:
én meg azt hittem,hogy kivételezett vagyok,faszom
Hát, nem minden fenékig tejföl - vagy neked ígérte valaki? :-)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:18:59

@flanker: igazad van, tényleg nem lep meg
tudom, hogy EZT a szonettet ismerted fel, én is úgy értettem, tudom azt is, hogy tudtad, hogy honnan ismerős :D

@hannibal22-73: igen, te kérted, ügyes kisfiú vagy, meg is simogatom a kis fejed :)

Hannibal22 2011.01.20. 03:19:10

@flanker: Tudom,tudom ,hisz korbáccsal vert engemet az élet, s nem voltam Isten választott fia, egy tál lencsémben hányszor ült a féreg, s lábamnak hányszor kellett futnia

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:23:13

@hannibal22-73: na az ilyenekért imádlak MINDKETTŐTÖKET, mert csípőből vágtok ide ilyesmiket (elolvadtam)
csak idiótázzon itt bárki holnap, fúúú, de leosztom

Hannibal22 2011.01.20. 03:24:49

@canzone: Oh de kedves vagy,mi is imádunk!

flanker 2011.01.20. 03:25:16

@hannibal22-73: @canzone:
Szonettre ballada, balladára haiku és akkor már belénk ne kössön (micsoda, hozzánk se szóljon!) senki se!

MEGTÉVEDT ZELÓTA

Sekély tócsákban
buzgón mért keresed az
óceán-mélyet?

Hannibal22 2011.01.20. 03:27:17

nem véletlenül szúrtam ki több száz komment után is,hogy te vagy a kishercegnő,hiába öltöztél át:)
Meglátom én az értéket,érted

Hannibal22 2011.01.20. 03:31:26

A haiku nem a szívem csücske de ez tetszik!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:33:10

@flanker: nem vagyok nagy haiku-párti, de elmegy :)
látom már elment a kedved a munkától :D

@hannibal22-73: no most majdnem azt írtam erre, hogy én is megtaláltam a legcsillogóbbakat, mint a szarka, de nem akarok senkit megsérteni, úgy hogy csak azt írom, hogy ti vagytok tőlem a legközelebb :D

Hannibal22 2011.01.20. 03:33:27

Én elköszönök drága barátaim! Szép álmokat!

flanker 2011.01.20. 03:38:13

@canzone:
No de a deduktív gondolatmeneted viszont nem értem!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:39:06

@flanker: vannak még ezzel így a világegyetemben :)

flanker 2011.01.20. 03:41:15

@canzone:
Már csak ketten maradtunk...
Mit ír elő ilyenkor a villa-etikett?

flanker 2011.01.20. 03:43:57

@canzone:
No és felvilágosítasz, vagy elég galád örömöt okoz neked az, hogy kogníció-teaser vagy?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:48:58

@flanker: azt, hogy lámpaoltás után nem illik hangosan beszélgetve zavarni a többieket :) te vagy a férfi, mondd meg, mi a teendő

felvilágosítanálak, de nem tudom, mely megnyilvánulásomra gondoltál pontosan

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:51:07

@flanker: nem szeret a netem vagymi
szóval:
azt íjra elő, hogy lámpaoltás után nem illik hangos beszélgetéssel zavarni a többieket :) de te vagy a férfi, mondd meg te, h mi a teendő

és nem tudom, melyik megnyilvánulásomra gondoltál

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:52:08

@flanker: nem szeret a netem vagymi
szóval:
azt íjra elő, hogy lámpaoltás után nem illik hangos beszélgetéssel zavarni a többieket :) de te vagy a férfi, mondd meg te, h mi a teendő

és nem tudom, melyik megnyilvánulásomra gondoltál

flanker 2011.01.20. 03:52:51

@canzone:
1, Célzást értem, suttogóra veszem.
Jer közelebb, így ni.
2, Nem mondom, mutatom. Így jó lesz? :-)
3, Arra gondoltam, hogy szerinted már elment a kedvem a munkától, de nem tudom, mi alapján jutottál erre a következtetésre.
4, Én viszont azt dedukálom reakcióid lassúságából, hogy vagy pilledezel, vagy van máshol is elfoglaltságod.
Mindkettőn lehet segíteni, csak tudjam! :-)

flanker 2011.01.20. 03:53:15

@canzone:
1, Célzást értem, suttogóra veszem.
Jer közelebb, így ni.
2, Nem mondom, mutatom. Így jó lesz? :-)
3, Arra gondoltam, hogy szerinted már elment a kedvem a munkától, de nem tudom, mi alapján jutottál erre a következtetésre.
4, Én viszont azt dedukálom reakcióid lassúságából, hogy vagy pilledezel, vagy van máshol is elfoglaltságod.
Mindkettőn lehet segíteni, csak tudjam! :-)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:53:44

@flanker: nem szeret a netem vagymi
szóval:
azt íjra elő, hogy lámpaoltás után nem illik hangos beszélgetéssel zavarni a többieket :) de te vagy a férfi, mondd meg te, h mi a teendő

és nem tudom, melyik megnyilvánulásomra gondoltál

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:54:38

@flanker: nem szeret a netem vagymi
szóval:
azt íjra elő, hogy lámpaoltás után nem illik hangos beszélgetéssel zavarni a többieket :) de te vagy a férfi, mondd meg te, h mi a teendő

és nem tudom, melyik megnyilvánulásomra gondoltál

flanker 2011.01.20. 03:54:45

@canzone:
1, Célzást értem, suttogóra veszem.
Jer közelebb, így ni.
2, Nem mondom, mutatom. Így jó lesz? :-)
3, Arra gondoltam, hogy szerinted már elment a kedvem a munkától, de nem tudom, mi alapján jutottál erre a következtetésre.
4, Én viszont azt dedukálom reakcióid lassulásából, hogy vagy pilledezel, vagy van máshol is elfoglaltságod.
Mindkettőn lehet segíteni, csak tudjam! :-)

flanker 2011.01.20. 03:55:31

@canzone:
1, Célzást értem, suttogóra veszem.
Jer közelebb, így ni.
2, Nem mondom, mutatom. Így jó lesz? :-)
3, Arra gondoltam, hogy szerinted már elment a kedvem a munkától, de nem tudom, mi alapján jutottál erre a következtetésre.
4, Én viszont azt dedukálom reakcióid lassulásából, hogy vagy pilledezel, vagy van máshol is elfoglaltságod.
Mindkettőn lehet segíteni, csak tudjam! :-)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:55:47

@flanker: nem szeret a netem vagymi
szóval:
azt íjra elő, hogy lámpaoltás után nem illik hangos beszélgetéssel zavarni a többieket :) de te vagy a férfi, mondd meg te, h mi a teendő

és nem tudom, melyik megnyilvánulásomra gondoltál

flanker 2011.01.20. 03:56:16

@canzone:
1, Célzást értem, suttogóra veszem.
Jer közelebb, így ni.
2, Nem mondom, mutatom. Így jó lesz? :-)
3, Arra gondoltam, hogy szerinted már elment a kedvem a munkától, de nem tudom, mi alapján jutottál erre a következtetésre.
4, Én viszont azt dedukálom reakcióid lassulásából, hogy vagy pilledezel, vagy van máshol is elfoglaltságod.
Mindkettőn lehet segíteni, csak tudjam! :-)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 03:58:14

@flanker: nem szeret a netem vagymi
szóval:
azt íjra elő, hogy lámpaoltás után nem illik hangos beszélgetéssel zavarni a többieket :) de te vagy a férfi, mondd meg te, h mi a teendő

és nem tudom, melyik megnyilvánulásomra gondoltál

flanker 2011.01.20. 03:58:34

Internal Server Error:
Az anyád vajon hogyan van???????????????????

flanker 2011.01.20. 04:01:14

@canzone:
Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akit szívat.
Lehet, hogy abba kéne fejeznünk, mielőtt komolyabb károkat okozunk és elrontjuk Hajni élete munkáját... :-)

Már így is meg kell kérnünk az utolsó pár száz hsz. törlésére. :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 04:04:42

hehe, ezt szeressük

4. attól pilledtem be most, hogy ez a rakás szar szórakozott, grrr
meg amúgy is
de kíváncsi vagyok, milyen segítségnyújtási forma jutott eszedbe
3. saját magamból indultam ki, nekem már elment volna. igazából meg már nem emlékszem, hogy mire gondoltam akkor :)
1-2. itt vagyok

flanker 2011.01.20. 04:05:32

@canzone:
Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akit szívat.
Lehet, hogy abba kéne fejeznünk, mielőtt komolyabb károkat okozunk és elrontjuk Hajni élete munkáját... :-)

Már így is meg kell kérnünk az utolsó pár száz hsz. törlésére. :D

flanker 2011.01.20. 04:09:47

@canzone:
Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akit szívat.
Lehet, hogy abba kéne fejeznünk, mielőtt komolyabb károkat okozunk és elrontjuk Hajni élete munkáját... :-)

Már így is meg kell kérnünk az utolsó pár száz hsz. törlésére. :D

flanker 2011.01.20. 04:12:40

@canzone:
Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akit szívat.
Lehet, hogy abba kéne fejeznünk, mielőtt komolyabb károkat okozunk és elrontjuk Hajni élete munkáját... :-)

Már így is meg kell kérnünk az utolsó pár száz hsz. törlésére. :D

John May R 2011.01.20. 07:06:05

Kiszavazós tábla, Éva szavazóból Alek szavazó lett:
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_4&stable=0&redirect=no

Kiválasztás után tanácskozik a négyes:
indavideo.hu/video/vv012000000030

Alek Zsófit vinné. Éva: vidd a Gigit.

csudri82 2011.01.20. 07:17:13

@hannibal22-73: Az vagy, nyugodj meg, az vagy! XD

@Mme Chauchat: Szépjóreggelt! ;)

Végigfutva az éjszakai kommenteket úgy látom itt inkább irodalom est volt, pedig valaki írta, hogy éjféltől kivételesen ment az online is. Alek király volt vagy kért egy baltát a riportban és szétaprította a Zsófit?

Mme Chauchat 2011.01.20. 07:49:23

@csudri82: Szépet, s jót Neked, szorgalmas, HR-esem...

Lanois 2011.01.20. 08:00:13

Szerintem ti taktikáztok. Nem? Nekem legalábbis így jön le. Jó. Nincs ezzel semmi baj. Ez egy blog. Lehet taktikázni is. De ti taktikáztok. Nem? De!

Mme Chauchat 2011.01.20. 08:01:47

@Lanois: Kemény mag. Boldog hálaadást Neked is!

gidabiga 2011.01.20. 08:09:11

jóreggelt!

összejött itt az éjjel egy trió? :D

Mme Chauchat 2011.01.20. 08:13:21

@gidabiga: nem korrekt a többiekkel szemben, hogy ti duplán vagytok itt. Sőt, most már nem is ketten, hárman, szóval ez már egy trió

van-e szándék 2011.01.20. 08:27:38

jó reggelt! végre itt, ahol nem néznek kilencesnek

Friedmann Juci 2011.01.20. 08:29:00

a faszomat már, hogy megint mindenki üvölt, meg csinálja itt a fesztivált, az embert meg nem hagyják aludni! kihozzátok belőlem az állatot!

Mme Chauchat 2011.01.20. 08:30:47

Itten senki sincs tisztelettel arra.

van-e szándék 2011.01.20. 08:31:12

@Friedmann Juci: és amikor én akarok aludni és nem hagytok? egy kurva szót se szólok

Mme Chauchat 2011.01.20. 08:34:42

Arra kelek fel, hogy szidja az atyaúristNt is! Én elhiszem, hogy az őszinteségéről híres, de nem kell mindenkit elküldeni a halál retkes faxára! Bazmeg, a barátaira támad rá? Azért az alapvető tiszteletet adja már meg, na most már én nyitom ki a pofámat, de abban nem lesz köszönet. Mi van? Mi lenne? Jó lenne, ha alapjáratra állítanád a szádat!

Friedmann Juci 2011.01.20. 08:35:18

ennél már nem is tudnának unalmasabban aludni.
de lehet, hogy le kéne kötnöm magam valami mással. megyek is fogatmosni.

Friedmann Juci 2011.01.20. 08:36:23

@Mme Chauchat: remélem, nem kell többször a szádba rágnom, hogy nme őriztünk együtt disznót!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.20. 08:37:09

@Mme Chauchat:
Na de disznót őriztetek-e együtt?! Mert az fontosch!

csudri82 2011.01.20. 08:40:53

@Mme Chauchat: Hagyjuk ezt a HR-es dumát Drága, az csak a szakmám, egyetlen percet sem dolgoztam HR-esként. ;)

Mme Chauchat 2011.01.20. 08:45:36

@csudri82: HáeR? Asse' tom, mi az... Akk most mi vagy? Miképpen szabad Tégedet aposztrofálni? Dedikálni? Invokálni? Én egyszerű, kétkezi pszichoanalitikus vaok.

van-e szándék 2011.01.20. 08:45:57

a négyek bandájának tegnapi ötletelése egész érdekes.. ahogy fű alatt próbálják nyírni egymást.. Éva Alkeszszal intéztetné el Gigit, a Paplanszájú Gigivel Évát
Oli meg hátradől :)

Mme Chauchat 2011.01.20. 08:47:33

A reklám után visszajövök és akkor elkezdjük a felkészülést a párbajra.

csudri82 2011.01.20. 08:50:24

@Mme Chauchat: Van nevem, általában úgy szoktak szólítani, a 82-t el lehet hagyni. :P

van-e szándék 2011.01.20. 08:50:46

Éva: "Azzal az indokkal viszed ki {Zsófit}, hogy csoszog?! Fogalmazd inkább úgy, hogy szarkavaró"
:D

csudri82 2011.01.20. 09:04:34

@van-e szándék:
Alekosz és Éva között simán el tudnék képzelni egy ilyen beszélgetést:
- Miért viszed Zsófit párbajra?
- Mert a riportban azt mondták, hogy SSKK nem kaphatok péklapátot.
XD

natoth 2011.01.20. 09:04:57

mérhetetlen szeretettel és tisztelettel köszöntöm a kedves kommentlakókat.
ha valaki lemaradt volna Ildi értékeiről a BK-ben, ímhol:
www.youtube.com/watch?v=ByebQikES50

Friedmann Juci 2011.01.20. 09:13:04

szmúúúúdápörédör

haruka 2011.01.20. 09:17:46

Mi szól? Szintár-Bereczki duó?

csudri82 2011.01.20. 09:21:54

Pillanatnyilag nincs közvetítés.

De meglepődtem...

Friedmann Juci 2011.01.20. 09:22:20

béci kérdezi lacit, aki épp belép a hálóba, hogy hallotta e az első ébresztő zenét.
laci: "ebben a percben érkeztem."
béci: "mér, hol a francba voltál?"
laci: "vi......"

és kikapcsolták.

ejjjj:D

gidabiga 2011.01.20. 09:23:47

@bévé:

nekem még nem :D

hú, de le vagyok lassulva ma :(

bévé 2011.01.20. 09:24:28

@gidabiga: nekem sem. meglepődtem. :)

van-e szándék 2011.01.20. 09:24:34

@Friedmann Juci: na, most törhetjük a fejünket, mif.szom az a "vi".. én ezt nem bírom, én kimegyek!

Friedmann Juci 2011.01.20. 09:25:13

@van-e szándék: virágbolt. esetleg. vagy virgácsot vett.

van-e szándék 2011.01.20. 09:26:13

@Friedmann Juci: vagy viagrát.. hogy rend legyen végre

natoth 2011.01.20. 09:26:45

@Lanois:
vitorlázni
vidámparkban

Friedmann Juci 2011.01.20. 09:26:46

áhh, nem hiszem. minek ment volna vidékre?! virágbolt lesz.

bévé 2011.01.20. 09:27:55

visszajött az online.

van-e szándék 2011.01.20. 09:28:15

vagy vipovtszoba.. csak elharapta a nyelvét

Lanois 2011.01.20. 09:28:37

@natoth: vigyorogni
vígszínházban

iinside 2011.01.20. 09:28:45

@van-e szándék: ej kis butusok: "vi..." = videótéka
vissza kellet vinni a filmet

bévé 2011.01.20. 09:28:54

@Lanois: ok, akkor csak nekem volt új.

Friedmann Juci 2011.01.20. 09:29:01

mennem kell gyerekek. jöttek értem. túl sokat hallottam.

van-e szándék 2011.01.20. 09:29:42

@iinside: amit online-adásként adnak a neten? :)

iinside 2011.01.20. 09:32:51

gigi épp bugyit cserél...elég stresszes így takaró alatt öltözni ahogy nézem@van-e szándék: pontosan :-)

jörgömös 2011.01.20. 09:33:55

Egyszerűbb lenne ha szereznének valami programot, ami bizonyos szavak kimondásakor lekapcsolja a rendszert. Most bent izgul egy szerencsétlen szerkesztő hogy vajon gyorsabb lesz e az ujja a gombon, mint valamelyik játékos szája.

iinside 2011.01.20. 09:34:47

posta jött, rögtön megszűnt az élő adás :D

jörgömös 2011.01.20. 09:36:34

@iinside: most basszák le Lacit, 2 perc múlva visszajön a műsor

bévé 2011.01.20. 09:36:51

visszajött, biztos csak torna.

gidabiga 2011.01.20. 09:38:18

pillanatnyilag nincs közvetítés :(

rianna 2011.01.20. 09:38:23

@natoth: villanyt szerelni Kolosinál, világot megmenteni, villásreggelizni

'reggelt mindenkinek. Remélem más nem aludt rosszul.

natoth 2011.01.20. 09:38:44

lehet, hogy én csak egy szaros kilences vagyok, de az idegeimre mennek ezzel a ki-be kapcsolgatással :/

gibson 2011.01.20. 09:38:58

@flanker: @canzone: @hannibal22-73:
Úgy látom, az éjszaka sikerült 3000 közelébe offolni a kommentek számát, gratulálok, szép munka! :)

gibson 2011.01.20. 09:39:28

@többiek:
Ezt a triót viszont szét kell robbantani sürgősen, ezek után lehet itt bármilyen csikágó, ezek hárman nem fognak egymásra rakni, az szent..

rianna 2011.01.20. 09:42:52

mire bekapcsoltom, sonincs közvetítés:)

bévé 2011.01.20. 09:43:14

@gibson: más a bioritmusuk, ők éjjel élnek, amikor mi alszunk, és fordítva.

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 09:45:06

jó reggelt!
ami itt ment éjszaka, ezt a lármát. itt senki nincs tekintettel arra, hogy mások alszanak? éjjel háromkor kell szavalni meg verset elemezni?
ne várjátok meg, hogy elveszítsem a türelmemet!

az éjszakai műszakosok merre vannak?

haruka 2011.01.20. 09:45:45

@Friedmann Juci: azt mondta, kint voltam a vi...

rianna 2011.01.20. 09:47:44

@forza 1000 komment: még alszanak. 20 órát alszanak a 24-ből, sosem takarítanak, nem főznek...

jörgömös 2011.01.20. 09:48:18

Éva felrakja a maszkot

natoth 2011.01.20. 09:48:21

@haruka:
...a várban, melynek neve...

viola narvilly 2011.01.20. 09:51:53

Pillanatnyilag nincs élő
Aztán van, mutatják a fütyörésző Olit, ahogy pakolászik, meg a kenegető Évát, aztán
Pillanatnyilag nincs élő

Valaki árulja már el nekem, hogy Éva mi a szart keneget ennyit a képére

viola narvilly 2011.01.20. 09:54:05

@van-e szándék:
Az születési rendellenesség nála.

iinside 2011.01.20. 09:54:07

rendcsinálás a zoknis
fiókban Olival című rendkívül érdekfeszítő műsorunkat láthatják
nem hittem volna, hogy valaha ilyesmit fogok nézni...

bévé 2011.01.20. 09:54:10

@rianna: "kint voltam a villából", oszt kész.

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 09:54:22

@rianna:
hozok egy üres vizespalackot, és elkezdek dobolni.

viola narvilly 2011.01.20. 09:57:48

Én ma kihagyom, meg úgy egyébként mindent ma kihagyok.
Ezt Laci mondta?

rianna 2011.01.20. 09:58:36

@forza 1000 komment: ne legyl már köcsögláda:)

melyik rózsaszín köntös a Zsófié? (amelyiket hajni úhy utálja) A mintás?

van-e szándék 2011.01.20. 09:58:54

@forza 1000 komment: akkor te fogsz hozzám a legtávolabb lenni

viola narvilly 2011.01.20. 09:59:38

46-kor indult el nálam az élő, Éva akkor már kencézte magát, ergo minimum 13 perce sminkel.
Baszki, én ennyi idő alatt egy színpadi sminket felteszek.

iinside 2011.01.20. 10:00:18

épp mondani akartam, hogy van akin van szám, van akin nincs, mikor jött a levél, hogy aszámokat viselni kell...most kérdezte Éva, hogy hol volt Laci...nem értettem a választ...valaki?

natoth 2011.01.20. 10:00:28

@bévé:
szandika most megmondta, hol volt, de nem hallottam

bévé 2011.01.20. 10:00:32

na most megint mondták hol volt, csak Szandi motyogott, nem értettem semmit.
biztos beteg, nem?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 10:01:23

@natoth:
az előbb a frász jött rám, kikapcsoltam a monitort, kint pakolok az előszobában , csend, egyszer csak fütyörészés, én, macska ,kutya dermedten meredtünk egymásra, mire leesett, hogy akkor pillanatnyilag van közvetítés:D

Friedmann Juci 2011.01.20. 10:01:39

áááá. sosem tudjátok meg, hol volt laci.
engem is behurcoltak a riportszobába, oszt jó lebasztak. ha elárulom, csak az udvaron ehetek pizzát.

van-e szándék 2011.01.20. 10:01:42

az is lehet, hogy VIlágot látni vitték.. nem a valót, hanem csak azt a kis egyszerűt, ami van

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 10:01:56

@rianna: gőzöm sincs melyik az, de az övé és Szandálé is gáz.

natoth 2011.01.20. 10:03:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
vizualizáltam a jelenetet :D

ha 5-kor visszakapcsolnak (ha), Éva még mindig sminkelni fog?

van-e szándék 2011.01.20. 10:04:57

@natoth: akkor megyünk a riportszobába

rianna 2011.01.20. 10:08:09

@viola narvilly: de nem látszik rajta, hogy két kiló alapozója lenne :)Annyira apránként kenné?

gibson 2011.01.20. 10:09:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: szinte szóról-szóra ugyanez történt meg velem pár napja, csak nem fütyörészés volt, hanem egy pali kezdett hangosan káromkodni a másik szobában, asszem tán a Laci volt.
Annyira megijedtem, hogy egy jó tíz másodpercig tartott, mire rájöttem, mi van :)))

viola narvilly 2011.01.20. 10:15:01

@rianna:
Nem tudom, lehet, hogy valami alapozóval kevert hidratálókrém lehet akkor, de botrányos, hogy ennyi időt foglalkozik a sminkkel. Ahelyett, hogy egyszer megfésülködne, vagy valami frizuraszerűt megpróbálna magának csinálni.

Szirénke 2011.01.20. 10:16:32

Jó reggelt mindenkinek!

haruka 2011.01.20. 10:16:46

@bévé: ja, lehet a villanővérnél volt vagy kinél. vagy villadokinál.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 10:18:49

Ordításra kelek fel bazmeg, fúúú... Jelenésetek van. Minek kell itt dobolni? :)

@gibson: megvan, kire rakom legközelebb a jelet. Szemembe nyalsz, a hátam mögött meg kibeszélsz :) mekkora Vígszínház :D

natoth 2011.01.20. 10:25:03

@viola narvilly:
az a rózsaszín csipkés izé, ami tegnap rajta volt, az nem ugyanaz a rózsaszín csipkés izé, amit Anikó viselt a szülinapján?

viola narvilly 2011.01.20. 10:32:40

@natoth:
De, szerintem igen. És tegnap reggel egyezkedtek is az online-on, hogy ki mit fog felvenni.

gidabiga 2011.01.20. 10:35:17

@haruka:

olyan is van?

ma még nem sikerült élő közvetítést elcsípnem, de nem adom fel :D

én a trióra teszem a jelet, azt lehet? :)

natoth 2011.01.20. 10:36:23

@viola narvilly:
az nekem mindig zavaros, hogy akkor most tudják-e, hogy mikor van kiválasztás meg egyéb happening vagy nem

rianna 2011.01.20. 10:36:51

@viola narvilly: ismerek vki, akinek ugyanilyen haja van, és pl. csak mosáskor fésüli ki. Akinek ilyen sok haja van azt hiszi, hogy az önmagában szép is:))Ez Évánál meg hatványozotton így lehet

natoth 2011.01.20. 10:38:25

@rianna:
én is csak mosásnál fésülöm ki, de nem azért, mert azt hiszem, hogy szép, hanem mert lusta vagyok :)

gidabiga 2011.01.20. 10:40:40

@rianna:

én is csak hajmosáskor fésülködöm :D
pedig nekem egyenes, vékonyszálú hajam van :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 10:40:51

@canzone: én doboltam, mert akkor éppen ez szórakoztatott.
24-ből 20 órát alszotok vazz... amikor én akarok aludni, azt meg nem hagyjátok. meg ami itt megy... Flanker nyakába rakod a lábad és hagyod, hogy simogassa Hannibal combját?

Szaffi B. 2011.01.20. 10:42:06

Azt mondtátok ha valaki jelzi összefoglaljátok mi volt a téma. Szóval: mi volt a téma éjjel? :)))

viola narvilly 2011.01.20. 10:47:22

@natoth:
Hát azt én sem tudom...

@rianna:
Csalóka. Évának nincs sok haja, csak ettől a seprűsödéstől áll úgy, mint egy félnéger mikrofonhaj.
Van egy barátnőm, spirálgöndör hajjal, s mindig azt hittem, hogy milyen problémás a haja és milyen sok. Múltkor náluk vendégeskedtem egy hétvégét, akkor mosta meg, és vizesen láttam, hogy kb. feleannyi haja van, mint nekem, és kiderült, hogy egyáltalán nincs vele gond, reggelente vizes kézzel egy pici zselét elken rajta, hogy ne legyen szénakazal.

rianna 2011.01.20. 10:48:00

@natoth: @gidabiga: :D:D

Régebben én még mosáskor sem fésültem ki, mrt van egy kis gyenge hullám a hajamban, ami a fésüléssel általában kiment. Az eredmény nyilván nem szép hullámos, hanem borzos haj lett.
Amit mondani akartam, és lehet, h kicsit félrement :)), hogy ennyi hajjal többet is kell foglalkozni.

gibson 2011.01.20. 10:49:21

@Trollszpré:
Néhány szóban: kiválasztás, tippek, klippek, versek és klikkek :)

van-e szándék 2011.01.20. 10:49:28

@Trollszpré: bármi is volt, Éva lett lebaszva miatta, Ancsa meg akkor is csak 9. :)

iinside 2011.01.20. 10:51:48

én minden héten letolom nullás géppel oszt jóvan :D

natoth 2011.01.20. 10:53:14

@iinside:
lehet, hogy nekem is azt kéne, bár a férjem nem feltétlenül örülne neki :)

gidabiga 2011.01.20. 10:54:11

@Trollszpré:
@gibson:

no meg kialakult egy trió :D
egymás combját simogatták a nyakukban, ilyesmi :)))

natoth 2011.01.20. 10:54:35

@van-e szándék:
és Zsófi közben hangosan csámcsogott, és mindannyiunknak nagyon hiányzott Enikő

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 10:58:52

@natoth: tegnap Olivér kérdezte a többiektől, hogy hányadika van meg milyen nap, aztán mikor mondták neki, hogy 19-e és szerda, közölte, hogy "ma lesz kiválasztás"

@gidabiga: @forza 1000 komment: ééén nem beszéllek ki titeket a hátatok mögött, mindig megmondom, hogy mit gondolok, a többiek mikor mondták meg, nyitok felétek faszom :) úgyhogy ma szeretnék én főzni, rántott hús jó lesz-e?

rianna 2011.01.20. 10:59:59

Most néztem meg Ildikó tegnap esti szereplését a BK-ben.:)))))))))))))))))
Minősíthetetlen,ennyi erőlködést két mondatban ....

van-e szándék 2011.01.20. 11:00:31

@canzone: ezt rajtad kívül csak egy ember hallotta, de ő már nem él...

bévé 2011.01.20. 11:00:35

@canzone: hát azért már volt párszor szerdán, csak nem volt nehéz rájönnie.

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 11:04:27

@canzone: jó lesz. de ugye tudod, hogy hogy kell készíteni?
meg ne mosd! lejönnek róla a bacik! aztán szórj egy teáskanál sót a közepére, rakd rá a morzsát (nem baj, ha lejön), aztán tedd hideg olajba, és kapcsolj alá.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 11:05:11

@gibson:
:DDDD
ugye milyen hülye érzés:))
az is vicces volt, hogy az állatok pont be voltak indulva, a macs éppen nekifutásból ugrált a kutya hátára, úgyhogy a ledermedésünk még látványos is volt:D

gibson 2011.01.20. 11:05:17

@canzone: az első kettő kiválasztás is szerdán volt, gondolom, innen jött rá.
Vagy olvasta a forgatókönyvben, ez a két lehetőség van. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 11:06:35

@van-e szándék: bakker, kéne keresnem valami jó kis tanúvédelmi programot, mert kicsinálnak
@bévé: nem vádoltam én Olikát semmivel :)
@forza 1000 komment: tudom, de nekem eddig mindig lejött a prézli. segítesz nekem, miből mennyi kell? nem tudom az arányokat, tudod :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 11:08:04

@canzone: nem, mert kikéred a tanácsomat, aztán meg szarsz rá. ez így nekem nem... nekem elveim vannak, meg értékeim, sőt, értékrendem.

És bár állandó szerepem van a BK-ban, mint fikusz a sarokban, azért még tegezhetsz.

bévé 2011.01.20. 11:08:49

most találtam egy ismerősömről terhes fotósorozatot, ma rakta fel facebookra. címe: kis manó bent. :D

van-e szándék 2011.01.20. 11:09:14

nem lehetne, hogy valaki Hajni fülébe doboljon egy vizes palackkal? :)

natoth 2011.01.20. 11:10:00

@rianna:
"Örülünk, hogy az az álma, hogy szerepeljen a sorozatban, és ezt részben már teljesítettük is, de hogy főszerepet kapjon, annak egyelőre nem látjuk a valószínűségét" – nyilatkozta Kalamár Tamás.

vajon miért nem? :)

natoth 2011.01.20. 11:11:18

@van-e szándék:
szerintem 3000 kommentre már csak felébred majd :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 11:12:20

@gibson: vagy épp mutatták a kis ablakban neki a spanok :)
@forza 1000 komment: én szeretnék meghívott pszichológus lenni, te ismered a Magdi anyust, a zEsztit is, segítenél? Ha kimegyünk, muszáj tartanunk ezt a barátságot

van-e szándék 2011.01.20. 11:12:22

@natoth: akkor húzzunk belézzünk :))

viola narvilly 2011.01.20. 11:12:26

Nagyon off.
Nem fogjátok elhinni. A munkaügyi központtól hívtak állásajánlattal.
Rendben, hogy közfoglalkoztatás, és egyelőre határozott idejű, de felhívtak munka miatt. Betojok.

gibson 2011.01.20. 11:13:04

@bévé:
És tudjuk már, mi lesz a születendő csöppség neve? :)))

bévé 2011.01.20. 11:14:29

már kibújt a kis pocaklakó, és Nyikitának hívják, ukrán. :)

gibson 2011.01.20. 11:14:34

@viola narvilly: bévének meg a terhesképes ismerős jött ma be... Telihold volt tegnap, biztos azért van ez, minden valóra válik, amiről beszéltünk. Asszem visszaolvasom mind a háromezer kommentet, hogy miket írtam!

van-e szándék 2011.01.20. 11:16:41

valaki árulja már el végre, hogy azok a költők hogy is vannak??!! Meg hogy ki írta a légyómindalálligot?!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 11:16:55

@viola narvilly:
ez már tényleg a csodák közé tartozik:)
még senkitől sem hallottam, hogy felhívták volna:)

bévé 2011.01.20. 11:17:07

@gibson: és rábukkantam tegnap Ildire is itt a nagy éjszakai Karinthyzásban. 0:57-nél érdekes megfigyelni a kis ikont is bal alul. :) jó szórakozást:
www.youtube.com/watch?v=a7Sd909VoKo

bévé 2011.01.20. 11:18:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ő lesz az, akit a fókuszban mutogatnak, h "felhívták állásajánlattal"!

lemonkeyface (törölt) 2011.01.20. 11:19:26

3000 :DD készen vagytok nagyon.! Alek párbajánál akkor 5ezer lesz. Egyébként tegnap este bekapcsoltam az online.t de megint nem találtam adást.. Ildikó a BK-ban megvan ? :D

Szaffi B. 2011.01.20. 11:20:19

Hát, köszönöm. Okosabb nem lettem, de Alekosz viszi ZsóFIKÁt aki kint is marad mint a szar.

rianna 2011.01.20. 11:21:23

@natoth: itt mindenki nyöszörgött kínjában az este, de hogy ennyire szar legyen, nem gondoltam volna :))
De lehet, hogy mi tévedünk, és ez az értékes színésznő még Hollyowoodban folytatja:)

@viola narvilly: gratulálok. Ettől még a leski társam marads, ugye?

natoth 2011.01.20. 11:21:57

@bévé:
"N. Viola (30+-10), aznap reggel még nem sejtette..."

viola narvilly 2011.01.20. 11:22:10

@van-e szándék:
Meglepődtem, nagyon :)

@gibson:
Remélem kívántál itt nekünk egy nagy tordasi afterpartit :))

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Én sem hallottam még ilyet.
Lehet, hogy hirtelen bejött ez az ajánlat, gyorsan megnézték, hogy ki környékbeli, azok közül szűrték, hogy ki mérnök, s abból kiválasztották az adatok alapján a legokosabbat (ez volnék ugye én:DDD), és gyorsan felhívtak, nehogy a segélyemből éppen Hawaiin múlassam az időt és lemaradjak :D

rianna 2011.01.20. 11:22:26

@rianna:*lelki társam maradsz

van-e szándék 2011.01.20. 11:23:15

@viola narvilly: én csak azon csodálkozom, hogy meg merted osztani velünk, és nem tartottál attól, hogy fake-nek gondoljuk :))

Trevlovics 2011.01.20. 11:23:43

@viola narvilly:
na valljátok be, melyikőtök szórakozott szegénnyel?!

flanker 2011.01.20. 11:24:25

@gibson:
Úgy látom, az éjszaka sikerült 3000 közelébe offolni a kommentek számát, gratulálok, szép munka! :)

Mekkora BAROMÁLLATOK vagytok ti!
Ez minősíthetetlen viselkedés, ide se jövök többet! Nekem a vallásom is tilcsa, hogy napi 800 kommenten felüli oldalakat látogassak! És arra kelni, hogy 3000-et döngettek!

viola narvilly 2011.01.20. 11:25:25

A zannyát, megjött az email, ám ez olyan, hogy ha nem fogadom el, megszüntetik a segélyem. Akkor a mauritiusi utam ugrott... :D

rianna: MMKK az maradok :)

van-e szándék 2011.01.20. 11:26:50

@viola narvilly: azt azért nézd meg, nem ott-e van-e a telephely :)

viola narvilly 2011.01.20. 11:27:14

@van-e szándék:
Egymásról sosem gondoljuk azt, hogy fake az info :)))

@Trevlovics:
Megjött az email a központtó' :D

flanker 2011.01.20. 11:27:26

@forza 1000 komment
Flanker nyakába rakod a lábad és hagyod, hogy simogassa Hannibal combját?
Fúúúújjjjjj!
Azt most már remélem vágod, hogy itt többet sem aludni, sem pihenni nem fogsz! Az lesz a villában az életcélom, hogy mineél kellemetlenebbé tegyem az ittlétedet! A kiválasztásnál sem lesz gondom, mert remélem, azt sejted, hogy vagyok olyan kemény csávó, hogy MMKK rád fogom rakni a jelet!

flanker 2011.01.20. 11:28:32

@Trollszpré
Azt mondtátok ha valaki jelzi összefoglaljátok mi volt a téma. Szóval: mi volt a téma éjjel? :)))
Azt ugye sejted, hogy ezt így nem lehet?
Összefoglalni nem lehet, csak átélni!
Meg kell dolgozni érte!

viola narvilly 2011.01.20. 11:30:37

@van-e szándék:
Eh, sajnos nem. Csak egy Bolgárkertész öböl nevű hely van ott :D

iinside 2011.01.20. 11:32:09

ma nem lesz post?
Hajni?
Valaki?

flanker 2011.01.20. 11:32:15

@bévé:
Azért egy Alek itt labdába sem rúghatna...
KARINTHY A KIRÁLY!

De az a jel, az nagyon ott van.
Nagyon gyanúsan, hogy úgy mondjam...

viola narvilly 2011.01.20. 11:32:39

Munkanélküli társaim, ugye jól tévedek, hogy ha kevesebb bérért akar alkalmazni egy munkáltató, mint amennyi bért megjelöltem a központban minimumként, akkor azt nem vagyok köteles elfogadni?
Csak azért, mert nagyon szigorúan fogalmaz ez a levél.
Ja, hétfőn reggel mindenkit arra kérek, hogy rám gondoljon. De ne úgy, hogy csukoljak tőle :)

van-e szándék 2011.01.20. 11:32:58

@flanker: és Latinovits!
Vígszínház :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 11:32:59

@viola narvilly: na, te se tudsz örülni, minek sírsz, mikor mosolyogni is lehet :)

rianna 2011.01.20. 11:33:21

még kb. 10 komment a 3ezerig

gibson 2011.01.20. 11:33:51

@iinside: szerintem Hajni megvárja, hogy itt összejöjjön a háromezer, és utána lovi csak ki a mai posztot. Én legalábbis így csinálnám.

viola narvilly 2011.01.20. 11:34:05

@viola narvilly:
Nem szóltam. Közben megnéztem, mit írnak a közfoglalkoztatásról.

zoxó 2011.01.20. 11:34:08

Szerintem Hajni arra vár, hogy meglegyen a 3000, utána rakja fel a posztot.
@viola narvilly: Gratulálok.:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 11:34:30

@flanker:
ne keménykedj már... én nem úgy gondoltam. én csak, tudod én éppen, de akkor nem is. szóval a Béci volt! ezt ő mondta.

mondtam már, hogy te vagy a lelki társam, és senki nem állt még ilyen közel hozzám, mint te? te különleges vagy. én itt akarok maradni... nyerni jöttem, bár az, hogy megismertelek már többet ér bármilyen nyereménynél.
:szipog, sír, elérzékenyül

gibson 2011.01.20. 11:34:55

Már csak egy-két komment...

zoxó 2011.01.20. 11:34:56

@gibson: nagy elmék ha találkoznak:D.

vörös áfonya 2011.01.20. 11:35:08

Sziasztok!

Én vagyok a 3000.?

Amúgy van élő adás és van új poszt:)

viola narvilly 2011.01.20. 11:35:19

@zoxó:
Vááárjuk ki a végét :)

flanker 2011.01.20. 11:35:23

Csak néhány kis okostojás szösszenet a Hőseinktől, amit szedegettem. Vannak még de majd később eszembe jutnak. Majd ha ügyesek leszünk (meg ők is), csinálunk nekik külön oldalt a végire..

Kellemetlen helyzetbe kényszerített (Alekosz)
Papírnyomdai írószerrel nem tudnám elmondani (Gigi)
Mindig, minden körülmények között (Balázs!)
MinDÍG, minden körülmények között (Alek)
Ez nekem az elvemmel szemben van (Szandi)
Ki nem volt arra tisztelettel arra (Szandi)
Az én értékrendemben a probléma túlnyúlt (Alek)
Próbálom elódázni (Szandi)
Az építő jellegű kritikám sírásba fakadt (Alek)
Megbüntetésben részesül (Oli)
ő áll hozzám a legtávolabb (Anikó)
Megdöbbentően haallom. (Oli)

bévé 2011.01.20. 11:35:41

@flanker: :) ofkorsz.
hát most mivel gyanúsítasz? h ráraktam a jelet?

zoxó 2011.01.20. 11:36:32

@vörös áfonya: te vagy, de hol a poszt??? Pedig frissítettem.

bévé 2011.01.20. 11:36:42

@viola narvilly: majd megkérdezem hugit, neki hogy volt ez.

natoth 2011.01.20. 11:36:56

@vörös áfonya:
szerintem te nem vagy őszinte :)

gibson 2011.01.20. 11:37:17

@zoxó: csak szívat, azt hiszi, ő itt Olivér, a mókamester.

flanker 2011.01.20. 11:37:46

@bévé:
Én ilyet nem mondtam (még a hátad mögött sem)! De gyanús (vagy...)!

flanker 2011.01.20. 11:40:49

@canzone:
Szia Ildikó!
Akkor ma már nem is beszélünk???

Két nagy kedvenc dimenziókontúli összekötése. Ez egy nagyon magas, egy teljesen MÁS szint.
A legnagyobb dolog!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=eTD8Inh1INc

bévé 2011.01.20. 11:41:23

@flanker: kint, a villán belül?

viola narvilly 2011.01.20. 11:41:56

@bévé:
Köszi, de azóta sajnos találtam valami olyasmit, hogy végzettségtől függetlenül el kell fogadni.

@haruka:
Közfoglalkoztatás 2011: Végzettségtől függetlenül el kell fogadni a közmunkát januártól. Átalakul 2011-től a közfoglalkoztatás rendszere: megszűnik a munkanélküliek rendelkezésre állási támogatása, helyette bérpótló juttatást adnak, melynek feltétele legalább 30 nap munkaviszony és a rendezett lakókörnyezet. A felajánlott munkát a végzettségtől függetlenül el kell majd fogadni.

Jelentős változás elé néz az aktív korú munkanélküliek ellátása, így a segélyezés és a közfoglalkoztatás rendszere is, legalábbis ez derül ki a Nemzeti közfoglalkoztatás 2011 programból. Jövőre már nem finanszírozza az Út a munkához programot a kormány, helyére a Nemzeti Közfoglalkoztatási Program lép.

Az Út a munkához program a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint nem értékteremtő munkára, csak létszámemelésre ösztönzött. Mivel a forrásokat alultervezték, ezért finanszírozhatatlan is volt, és az önkormányzatok nem tudtak színvonalas munkát felkínálni.

flanker 2011.01.20. 11:42:06

@forza 1000 komment:
Most az 1x megbocsátok.
De NEM csinálunk rendszert belőle!

viola narvilly 2011.01.20. 11:42:42

@viola narvilly:
A rendezett lakókörnyezetet hogy a bánatba' ellenőrzik le?

viola narvilly 2011.01.20. 11:44:38

@bévé: @van-e szándék:
Jó, mondjuk legalább nem utcaseprő állást ajánlottak :D

flanker 2011.01.20. 11:44:47

@viola narvilly:
Ajvé!
Akkor a mai kommentelés helyett mehetk a konyhába rendet csinálni.
Trollszpré - nem jössz mosogatni?

gibson 2011.01.20. 11:44:50

@vörös áfonya: és ugyanolyan sértődős is vagy ;)

Szirénke 2011.01.20. 11:45:46

@bévé: ez se rossz, de nálam a Pocaklakó, és a manócska a pocakomban viszi a prímet

van-e szándék 2011.01.20. 11:46:15

@viola narvilly: meg arra figyelj, ne te legyél a 9-es :))

viola narvilly 2011.01.20. 11:46:25

@flanker:
De komolyan, vajon hogy ellenőrzik?
Panelpatkány vagyok, a környezetem olyan, amilyenné a szomszédaim teszik, a lakás meg egyedül rám tartozik.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 11:46:43

@viola narvilly:
jaj, tényleg ezt olvastam már, csak elfelejtettem.
kimennek megnézik? és mi az, hogy lakókörnyezet, az összes minden ami mondjuk a lakótelepen van a ház körül, vagymi?

viola narvilly 2011.01.20. 11:47:22

@van-e szándék:
Próbálok :)
Bár már eleve fél 9-re kell mennem. Gyanús, hogy 9-est akarnak belőlem csinálni :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 11:47:29

@viola narvilly:
köszi, igen látom, lépéshátrányban vagyok

viola narvilly 2011.01.20. 11:48:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Hát én is pont ezt kérdezem. Mert ha családi házam lenne, azt mondanám, oké, nézzék meg, hogy előttem az árkot takarítom-e, a havat a járdán takarítom-e, de az, hogy egy, vagy kétheti mosatlan ruha van, az kire tartozik rajtam kívül?

gibson 2011.01.20. 11:50:01

@viola narvilly: a rendezett lakókörnyezet egy panel esetében nyilván a te lakásodra, meg az ajtód előtti részre vonatkozik, ne legyen ott döglött kutyatetem, lyukas cipő, ilyenek. Gondolom, a rendelkezésnek ez a része elsősorban afromagyar polgártársainkra vonatkozik, hogy ha már kapják a sok segélyt, legalább tartsanak valamennyire rendet maguk körül a putriban. Nem hiszem, hogy egy lakótelep esetében ezt ellenőrizné bárki is.

flanker 2011.01.20. 11:50:11

@viola narvilly:
a lakás meg egyedül rám tartozik...
ezért nyilván azt fogják ellenőrizni, hiszen az a te felelőséged! No meg esetleg a folyosódat, hisz ha a közvetlen környezeted nem tudod kordában tartani, akkor mit várhatnak majd tőled a mun kahelyen?

haruka 2011.01.20. 11:50:56

@viola narvilly: pff. tehát köteles vagy elfogadni 50 forint bruttóért is?

bévé 2011.01.20. 11:52:39

@viola narvilly: akkor? te leszel az ország legjobb vécésnénije? :)

vörös áfonya 2011.01.20. 11:53:33

@bévé:

Pont azt akartam kérdezni,hogy ezek milyen munkák lehetnek?

viola narvilly 2011.01.20. 11:56:14

@gibson: @flanker:
De a lakásomat senki semmilyen alapon nem ellenőrizheti. Szerintem. Vagy nem?
Mindegy, a lépcsőházban egy darab lábtörlőt tartok, közvetlen az ajtóm előtt :), ha meg nagyon be akarnak jönni, hát maximum felajánlom, hogy elmosogathatnak :D

@Szirénke:
Köszi :)

@haruka:
Ezek szering igen.
Amit átküldtek a központból, abban mégcsak az sem volt benne, hogy mi a munka, mi az elvárás.

viola narvilly 2011.01.20. 11:58:29

@bévé:
Elvileg valami építési naplót kell írnom, meg adatszolgáltatást a mittoménkinek... persze lehet, hogy a wc-k építéséről kell írnom :D

natoth 2011.01.20. 11:58:37

@viola narvilly:
tehát mérnökként köteles vagy elfogadni akár egy vécésnéni-állást is, szaré-húgyé (szó szerint)? nekem ez nagyon abszurdnak tűnik :(

haruka 2011.01.20. 11:58:45

@viola narvilly: és úgy kell bemenned, hogy azt se tudod miről van szó?

viola narvilly 2011.01.20. 12:03:13

@natoth:
A bánatos tököm tudja. De olvastad, amit bemásoltam.

@haruka:
Ja, elmondta a néni, hogy melyik cég, két mondatban, hogy mi a munka (fentebb írtam), és hogy milyen végzettség kell (ilyen vagy olyan mérnök), azt kész.

gidabiga 2011.01.20. 12:04:41

@natoth:

ha közmunka, úgy tudom, igen
de vécésnéni állást nem fog kapni mérnökként

natoth 2011.01.20. 12:05:38

@viola narvilly:
szurkolunk majd, hogy meglássák az értékeidet :)

Szaffi B. 2011.01.20. 12:05:58

@flanker: Akkor kiszavazlak innen :DD

haruka 2011.01.20. 12:06:23

@viola narvilly: reméljük a legjobbakat. majd szurkolunk! :)

Szaffi B. 2011.01.20. 12:07:28

@vörös áfonya: Az én férjem már volt közmunkán. Megbüntette a rendőr, amit jogtalannak talált (:D) és nem volt hajlandó kifizetni a büntetést. Mondták hogy leülheti vagy közmunka. Füvet kellett nyírnia végül. :DDD

gibson 2011.01.20. 12:08:23

@viola narvilly: nem hiszem, hogy ellenőriznék, de ha akarják, nyilván megtehetik. De azt elvárhatod, hogy ez egy előre leegyeztetett időpontban történjen, és nyilván fel is veszik veled előtte a kapcsolatot. Tehát szerintem kizárt, hogy pont a vécén ülve törjenek rád ( vagy pl. mi van, ha nem vagy otthon?)!

natoth 2011.01.20. 12:08:24

@gidabiga:
hát ha legalább a végzettséget próbálják figyelembe venni, akkor megnyugodtam

natoth 2011.01.20. 12:10:58

kinek a lábát kell itt megkufircolni, hogy kapjunk egy új posztot?

viola narvilly 2011.01.20. 12:12:29

@gibson:
Nagyon nem tudnának "rámtörni", mert a csengő a szipus szomszéd miatt általában ki van iktatva, kopogni meg nem tudnak a rács miatt. Bár a rendőröknek múltkor sikerült (nem, nem engem kerestek:)

zoxó 2011.01.20. 12:12:48

HAJNIIIIIII! ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!

gidabiga 2011.01.20. 12:13:31

@natoth:

nekem itt azt mondták.
no meg azt is, ha elvállalok valami munkát, legyen az árufeltöltés, vécépucolás, takarítás és abból a munkakörből leszek munkanélküli és kapom a segélyt, utána el kell vállalni azt a munkakört, amit utoljára betöltöttem, úgyhogy abban az esetben, ha nem akarok olyan munkára közvetítve lenni, ne kérjek munkanélküli járulékot

szédült nőszemély - forza 2011.01.20. 12:13:32

@flanker: leszarom, érted? leszarom :)
megyek a kufircszobába. illetve dolgozni!

viola narvilly 2011.01.20. 12:15:52

@gidabiga:
Akkor én valamennyire nyugodt lehetek, ha ezt mondjuk elvállalom és a megnevezése ez?
egyéb ügyintézők (felsőfokú szellemi alkalmazott)

Augur 2011.01.20. 12:16:44

@flanker: nagyon jó!:DDD ezt másold ki, tartsd meg, segítünk bővíteni! Alekéi agybontóak.

flanker 2011.01.20. 12:17:26

@Trollszpré:
Jóvan, akkor van neked is egy, meg nekem is egy. Leszarom.
Egyébként meg nem tartalak nőnek.

flanker 2011.01.20. 12:18:32

@Augur:
Hát, itt van, majd beleírkáljuk a fresseket. Meg átnézegetek időnként régebbi videókat és nagy buzgalommal csemegézek...

natoth 2011.01.20. 12:18:44

@Hódos Hajnalka:
Hajni, teljesítettük a titkos küldetést, megírtuk a 3000 kommentet, most már nyithatnál felénk :)

natoth 2011.01.20. 12:20:15

@viola narvilly:
igen, ezentúl a legfelsőbb szellemi szinteken leszel alkalmazva :)

flanker 2011.01.20. 12:22:38

@Augur:
Alekéi agybontóak.
Ja, persze. Bomlott (bontott) elméből nem nagy ügy ilyeket kirázni...

Trevlovics 2011.01.20. 12:24:00

@natoth: nem azon van a hangsúly, hogy mérnökként vagy köteles elfogadni vécésnéni állást, hanem munkanélküliként. a felajánlott lehetőségeknél persze nyilván figyelembe veszik azt, hogy mi a végzettséged, korábbi tapasztalataid, már csak a hatékonyság elve miatt is, hiszen nem az a cél, hogy olyan feladatot láss el, amit más, alacsonyabb végzettségű munkanélküli is el tud, mert azzal előle veszed el úgymond a lehetőséget. egyéb területen is igaz, hogy aki képes egy új összefüggést felfedezni és levezetni mondjuk a gráfelmélet területén, az ne tanítson gimiben matekot, mert azt mások is meg tudják tenni.

viola narvilly 2011.01.20. 12:24:37

@gidabiga:
Köszi

@natoth:
Hát azt el is vártam. Nekem vannak értékeim! :)

Mennem kell, jó kommentelést mindenkinek!

Augur 2011.01.20. 12:25:14

@flanker: ez igaz. csak az enyémet is bontja közben:D

Szirénke 2011.01.20. 12:26:02

Biztosan én vagyok béna, de hol látjátok, hogy hány komment van?

Trevlovics 2011.01.20. 12:28:46

@Szirénke: blog.hu szolgáltatás, van a posztnak egy 5 jegyű azonosítója, van egy zöld szám (ingyenes), rácsörögsz és bepötyögöd az azonosítót, vagy elküldöd sms-ben. bemondja hány van, illetve visszaküldi sms-ben. most nem tudom fejből a számot, valaki tud segíteni szirénkének?

christaylor 2011.01.20. 12:29:12

@Szirénke: nagyjából ott van kiírva, ahol vége a posztnak, alatt pedig már kezdődnek a kommentek. :)

gibson 2011.01.20. 12:30:34

@Szirénke: egyrészt a poszt alatt, a kommentek felett, másrészt, ha radaron követed, akkor ott a kis kép alatt, nagybetűkkel.

Szirénke 2011.01.20. 12:30:37

@Trevlovics: oh köszi, de asszem ez már túl bonyolult, inkább hiszek nektek :) De mivanmá Hajnival? Elhagyta a villát az éj leple alatt?

vörös áfonya 2011.01.20. 12:31:43

Az tök jó lenne,ha a kommentek mellett is megjelenne,hogy hányadik,nem?
Csak egy észrevétel.

gibson 2011.01.20. 12:35:45

@vörös áfonya: lenne még mit fejleszteni ezen a blog.hu-n, igen. Kommentek sorszáma, "válasz erre" esetében a komment sorszámának vagy dátumának kiírása, lájkolási, ánlájkolási lehetőség, trollok eltüntetése, stb.
Na, ezekre ne számíts az elkövetkezendő pár évben :)

gidabiga 2011.01.20. 12:38:03

@vörös áfonya:
@gibson:

abba a bloghu belezavarodna, hisz azt sem bírja, amit kéne...

vörös áfonya 2011.01.20. 12:40:12

@gibson: @gidabiga:

Igen,egy csomószor dupláz meg eltűnik a komment ablak,meg nem is frissít olyan gyorsan.

bévé 2011.01.20. 12:43:36

hagyjátok má' Hajnit!
amúgy meg legalább tegyen mindenki avatart, már úgy könnyebb lenne követni ki kivel van.

vörös áfonya 2011.01.20. 12:44:44

@bévé:

Ez nem Hajni ellen szól.
Csak a rendszer nem jó.Néha.

Szirénke 2011.01.20. 12:45:17

@bévé: Én most pont ezt csináltam, a szép cipőmről egyből tudom hol kell keresgélni :)

gidabiga 2011.01.20. 12:45:45

@bévé:

ennek Hajnihoz semmi köze.

az internal server error-nak annál inkább :D

gibson 2011.01.20. 12:46:44

@bévé: de hogy a picsába tudsz avatárt felrakni? Már tegnap is próbáltam. Van profilképem az indán, de itt nem jelenik meg.

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:47:18

Ebben is A lekosz keze lehet.

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:51:06

@bévé: bamme má nyóc avatárom fen van aszt a zegyik se nem jelenik meg. Má

Szaffi B. 2011.01.20. 12:51:46

@gibson: csinálni kell ilyn adatlapot, inda.hu-st. Húst :DDD

Szirénke 2011.01.20. 12:52:19

@gibson: Hát ahol a kommentet írod, ott van egy olyan link, hogy avatar hozzáadása, vagy valami ilyesmi. Odakatt, tallózás, és elvileg megjelenik. Nekem legalábbis sikerült

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 12:52:46

@bévé:
én már nem tudok, mert egyszer kiregeltem az indáról ezzel a nickkel, újra meg már nem enged
igaz van más regem is, de azokat nem használom

Szaffi B. 2011.01.20. 12:53:36

@Szirénke: Póbaképpen bejelöltelen inda.hu ismerősnek. Nem baj?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 12:53:37

@gibson:
van ott valahol egy olyan , hogy össze kell kötni a kettőt, és akkor megjelenik

natoth 2011.01.20. 12:54:12

@gibson: @Mme Chauchat:
fura, mert mind a kettőtöknél mutat fotót, mégis azt írja, hogy képek: 0

van "kép feltöltése" és "profilkép feltöltése", mind a kettőt próbáltátok?

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:54:52

Kb. 480 lépésből megvan. Ne kérdezd.

Szaffi B. 2011.01.20. 12:55:14

@Mme Chauchat: Most megjelent egy szék :)

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:55:56

@natoth: köszcsi. Mindenfélét szívesen kipróbálok :p

gibson 2011.01.20. 12:56:51

@Mme Chauchat: nekem ugyanez a bajom. Most közbe' neked már lett.

vörös áfonya 2011.01.20. 12:57:22

Hát jó sok lépés,mire megjelenik ez az avatar.
Látszik vagy csak én látom?

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:57:36

@Trollszpré: There is nothing left to say felirattal? Akkr az nem én vaok.

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:58:33

@vörös áfonya: Nem látszanak, hogy piros bogyók.

Szirénke 2011.01.20. 12:58:34

@Trollszpré: nem gond, bár nem tudom, hogy ezt nekem hol kéne látnom? BTW Te vagy a képen?

flanker 2011.01.20. 12:58:43

@gibson: @bévé:
Én is próbáltam tegnap, felhozta az e-mail nickemet, amit át akartam írni flankerre és aszongya, hogy az már foglalt. Persze hogy az, az enyém, és a hozzátartozó maillel léptem be!
Akkor most mi van?

gibson 2011.01.20. 12:59:21

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: nem találom sehol.
Ez az egész indaGeci úgy szar, ahogy van, videóstul, passostul, fotóstul, mindenestül.

Mme Chauchat 2011.01.20. 13:01:08

@flanker: azt, h foglalt. az van. Te foglalod. Higgyé má neki. Ő nem játszik, hanem őszinte. Őszinte megnyilvánulásai vannak.

Hannibal22 2011.01.20. 13:02:01

@gibson: ne legyél már ildikó!
A feltöltött képeid alatt van egy kis "beállítás profilképnek ikon" tedd rá a jelet és kész. Jó reggelt!

tattila 2011.01.20. 13:02:37

@Friedmann Juci:
Gondolom azért rögzítik előre, hogy ne gondolhassák meg magukat így: "De sunyi hogy rám tett, akkor én meg rá teszek", vagy sokadik/utolsó szavazóként így "akire én tenném, azon nincs jel/kevés jel van, így a szavazatomnak nem lesz hatása, ellenben a két sok szavazatot kapóból az egyiket utálom, a másikat nem, szóval meg kell védenem a barátomat".
Bocs ha volt közben válasz a kérdésre.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:03:05

@gibson:
indanet
profil
beállítások
indás nickek bekötése

Mme Chauchat 2011.01.20. 13:03:26

@hannibal22-73: Nah, látod mán, h tőtögetünk? Ahogy szeretted volna, mon ami

gidabiga 2011.01.20. 13:05:04

@nida.gattmacska/pedignemis:

és most ki-belépsz, attól függően, hogy éppen hol vagy? :D

gibson 2011.01.20. 13:05:20

@hannibal22-73: ez megalázó volt, leildikóztál!

flanker 2011.01.20. 13:05:32

@hannibal22-73:
Ezt most magamra is vehetném, de két okból nem teszem:
1, A kép csatolásával nincsen gond, de a nickemet kéne hozzá megváltoztatni, mert ezt nem engedi!
2, Hajnali négykor lehet, hogy nem álltam a feladatom magaslatán. Mindjárt megnézem megint.
3, Ildikónak nagyon szép avatarja van!

Szirénke 2011.01.20. 13:05:47

@Trollszpré: Ezennel az ismerősömmé fogadtalak :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:05:48

@gidabiga:
nem , csak ezzel tudtam megnézni mit kell csinálni:)

natoth 2011.01.20. 13:06:05

@Mme Chauchat:
ha sokáig nem lesz új poszt, a végén még meghekkeljük a NASA-t is

vörös áfonya 2011.01.20. 13:06:13

@gibson:

Úgy,hogy odamentem,hogy "Akarok avatart a nevem mellé".
Ott megjelent egy kis ablak,ki kellett tölteni,hogy nő vagyok és mi a nevem,aztán Tallózás,kiválasztottam netről egy képet és utána a ÍTovább gombra kattintottam.Aztán kijött egy másik ablak,sok minden ki volt írva,hogy akarom-e hogy lássa más is,meg ilyenek,de ezzel nem sokat foglalkoztam,hanem mentem a Tovább gombra és utána alig tudtam visszajönni ide a blogra.
Elég zagyva lett,szorri.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:06:48

@gidabiga:
valahol van még két nickem, de nem tudom mi volt az emil cím:)

natoth 2011.01.20. 13:07:33

@nida.gattmacska/pedignemis:
te ilyen többszörös személyiség vagy? :)

gibson 2011.01.20. 13:09:06

@vörös áfonya: koszi!

@hannibal22-73: az a baj, hogy van indapassom, meg profilképem is feltöltve, meg van más képem is, ott a kis ikon is alul, hogy beállítás profilképként, de hiába nyomok rá harmadszor, látod, nem történik lófasz se...

Szaffi B. 2011.01.20. 13:09:29

@Szirénke: de jó, leszek a barátod! :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:10:41

@natoth:
nem , csak régen mikor kitiltottak minket a subbáról, akkor csináltam őket, de végül is mindet kitiltották:)

Hannibal22 2011.01.20. 13:11:11

@flanker: ne vedd magadra semmiképp!

@gibson: Hát akkor nem tudom..biztos rossz napod van,ma lehet hogy a prézli is lejönne a húsodról

gibson 2011.01.20. 13:11:15

Viszont találtam egy ilyen témakört, hogy "A Fal". De nem lehet állítani, hogy nyitott legyen-e, vagy zárt.

vörös áfonya 2011.01.20. 13:11:47

@gibson:

Nekem az indás mélcímemen nem volt kép,lehet,hogy azért volt nekem más,nem?

Mme Chauchat 2011.01.20. 13:12:14

Szopóág, bukógalamb...

haruka 2011.01.20. 13:12:21

@gibson: beállításoknaál állítsd át rejtőzködőből nyíltre magad, nemtom az hol van, de valahol a profilban, beállításoknál talán. hátha úgy megjelenik.

gibson 2011.01.20. 13:12:38

@flanker: mindegy, flanker, ha csak mi ketten maradunk kép nélkül, és mindenki másnak lesz profilképe, csak nekünk nem, mi leszünk a különlegesek, és nem ők!

Szirénke 2011.01.20. 13:13:10

@Trollszpré: mármint a lelki társam úgy értetted :)

Szaffi B. 2011.01.20. 13:13:32

@Szirénke: Ha azt mondom igen, elhiszed? ;)

haruka 2011.01.20. 13:14:22

@gibson: na, csak megjelent a képed! :D

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:14:24

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:

kipróbáltam, az eredmény:

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz.

:DDDD

Szaffi B. 2011.01.20. 13:14:25

@gibson: Csak Murinnyó lehet különleges, tik senkik vagytok :DDD

Szirénke 2011.01.20. 13:14:27

@Trollszpré: hát ez attól függ, hogy mit szól hozzá Ádám :)

gidabiga 2011.01.20. 13:14:42

@natoth:

á, csak szokott régen nickszédelegni, de már nem :)
most már olykor zárt falak meg egy légtér :)
de amikor nyit, akkor nem lehet követni :)))

natoth 2011.01.20. 13:14:43

@nida.gattmacska/pedignemis:
:) te is bennevoltál a mindent szétoffoló bandában?

gibson 2011.01.20. 13:14:45

@haruka: na ezt megpróbálom. Remélem, ez nem valami ócska trükk, hogy ezek után felmész az adatlapomra, ellopod a jelszavaimat, és meghekkeled a gépemet!

christaylor 2011.01.20. 13:15:13

@gibson: de már van képed, úgyhogy a különlegesség ugrott. :)

vörös áfonya 2011.01.20. 13:15:19

@gibson:

Sikerült.Örülök.Jól nézel ki:)

8778965 2011.01.20. 13:15:20

@nida.gattmacska/pedignemis:

nem az de, hanem de, többszörös személyiség :D

Hannibal22 2011.01.20. 13:15:46

@gibson: Grat! Már épp mondani akartam,hogy hagyd a picsába a képet és írd át a neved "kilences"-re oszt' jóvan

gibson 2011.01.20. 13:15:53

@haruka: isten vagy, asszem ezt a nyílt profilomnak köszönhetem.
Nyitottál felém, és így én is nyitottam a többiek felé. Na, végre.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:16:29

@natoth:
a mostaniban már nem, a három évvel ezelőttiben igen:)
de a mostani subba tiltott ki, vélemény megfogalmazás miatt:)

gibson 2011.01.20. 13:17:33

@christaylor: vissza is vonom, amit az előbb mondtam, flanker egy lúzer! :)

kovácszsuzsi 2011.01.20. 13:17:41

sziasztok, látom folyt itt munka rendesen

gidabiga 2011.01.20. 13:18:50

@nida.gattmacska/pedignemis:

csak 11-es ne, lécci, lécci, lécciiiiiiii! :D

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:19:15

@gidabiga:
mindjárt átírom a nicket antikarakterre:DD
csak , hogy a zárt falakat ne döngessem hiába:D

8778965 2011.01.20. 13:20:51

méghogy offoló banda :D kifinomult stílusban érdekes témákról informatív kommentekkel eszmét cserélő intelligens társaság. minimum :DD

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:21:05

@gidabiga:
nem, a 11-es a tied:)

@natoth:
annyira nem:)
régvoltszépvolt:)
egyébként nemcsak én, van itt még más is:)

Szaffi B. 2011.01.20. 13:22:17

Akkó' most szavazzunk az avatarokra. A többiek lesznek a szolganép.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:22:32

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:
biztos nem a régiről volt szó, mármint rólunk, mert azt ahogy te megfogalmaztad eszébe sem jutott volna senkinek szétoffoló bandának nevezni:))

gibson 2011.01.20. 13:23:03

@Trollszpré: tényleg, milyen fasza nicknév lenne már az, hogy "The Special One" :)

tattila 2011.01.20. 13:23:46

@Mme Chauchat:
"Milyen érdekes, h pont azokat mutogatják vágóképnek, akire épp a szavazat menni fog?" - a borítékokból tud(hat)ják, vagy késleltetve adják és szerkesztik. De inkább az előbbi.

Szaffi B. 2011.01.20. 13:23:58

@gibson: Nekem az "The Special Five" jobban tetszik :DD

natoth 2011.01.20. 13:25:32

@nida.gattmacska/pedignemis:
na f@sza, akkor ti nem fogjátok egymást jelölni, lehet itt bármilyen csikágó :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.20. 13:26:20

Basszus, a böngészőm kifeküdt a kommetnmennyiségtől, nem látom (ha volt is róla szó) hogy volt-e tegnap a BK-ben VV Ildikó!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 13:26:35

@flanker: mért, te szégyellsz szóba állni egy Ildikóval??? :)

mondtam én, hogy majd egyszer megértem a magasabb dimenziókat is :)

8778965 2011.01.20. 13:26:42

@natoth: de mi külön jöttünk ide, és soha nem volt az, hogy összeültünk sutyorogni, hogy kire tegyük a jelet, jó?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 13:28:39

@natoth:
hát a sok-sok év az összeköt minket, az tény:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 13:29:27

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:
persze sutyorogni sem kell, már félszavak sem kellenek , nyitott könyvek vagyunk egymásnak:)

flanker 2011.01.20. 13:30:15

@gibson:
mindenki másnak lesz profilképe, csak nekünk nem, mi leszünk a különlegesek, és nem ők
Hát ezt moist már benézted, én vagyok egyedül a Különleges...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 13:30:50

@Yooha:
volt, comment.comon fent a videó:)
én is lemaradtam róla olyan nyúlfarknyi volt:)

flanker 2011.01.20. 13:32:06

@gibson:
flanker egy lúzer! :)

Lúzer? Lúúúzer? Lúúúhúúúúzeeeeheeer???
Kapjad te be a !%=>@@{}x@-at!

Különben is, nem tartalak férfinak.

flanker 2011.01.20. 13:34:23

@Trollszpré:
A többiek lesznek a szolganép.
Yeees, Mistress!

flanker 2011.01.20. 13:35:24

@canzone:
No miújs, felébredtünk?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 13:39:14

@flanker: nem, kérlek, nekem dolgaim vannak itt bent a villában, elintéznivalóim :) főztem rátok, mindennap takarítok, és ez a hála?

magatokra hagylak titeket 2 órára, erre fellázadtok és mindenki avatart akar magának? éjjel egyes voltam, most meg felkel a pórnép, és megint kilences leszek?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.20. 13:41:02

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Köszi, megnéztem, hát ez csodálatos, a karaterből feltörő társadalomkritika valami lenyűgöző!

tattila 2011.01.20. 14:05:12

@kovácszsuzsi:
Az szabolcsos VV-ben volt, hogy a szabi ellenes gang mindig kiszavazta szegényt (szar volt neki, egyedül az ellenséges környezetben), ő meg mindig visszajött. Előbb életösztön alapján (semleges) gyengéket, aztán megunta és őket hívta ki és hagyta kinn. Amikor meg a kis csapat kezdett fogyatkozni, akkor ott tanakodtak tanácstalanul, megszeppenve, hogy akkor most hogy szabadulnak meg tőle. Szegények, majdnem megsajnáltam őket, ahogy rájöttek, hogy bent ugyan ők vannak többségben, de kint Szabi az erős.
Most meg Béci a benti sorrend szerint a legerősebb. Minden várat a leggyengébb pontján kell támadni. Szóval a Béci-Gigi-Jerzsi csapatot nem Béci felől kell megbontani. Szerintem viszont közülük épp Béci egyedül is erős (marad). Csak egy szimpatikus és színes valaki tudja kinhagyni (ki lesz az). Vagy bárki, de csak ha épp mélypontja lesz. Eddig viszont jól bírj/ta a bezártságot és a monotonitást. Nem egyszerű. Talán akkor lehet ellene eséllyel fellépni, ha unalmas lesz, mert mondjuk a kis ellenérdekelt csapat mindenkit kiszór mellőle, akivel kapcsolatot tart. És közben a csapat belső surlódásokkal érdekes tud maradni. Egymásra teszik a jelet, a legerősebbre, legszínesebbre és az hívja ki Bécit.

K Tomoceusz 2011.01.20. 14:20:23

@tattila:

Az , hogy Bécink ilyen erős , az a többiek hibája . Már régen kóstólgatniuk kellene a testvérpárt , mondhatni szándékosan provokálni , hogy azok kiessenek negédes szerepükpől . De nem , azok a barmok végignézik , hogyan nyer Rácz család . Ami teljesen megérdemelt lesz , mert nem könnyű 50valahány napot leélni odabent egyetlen őszínte mozdulat nélkül .

Egyébként Alekosz elég színes játékos , hogy kiejtse az egyik Ráczot .
( de ahogy hallom Zsófiban gondolkodik , tehát pont akkora balfasz , mint a többi )

Flood 2011.01.20. 20:31:26

3200 komment?! Há normáális??? :o

Kekec1 2011.01.20. 21:55:11

no, most mi történik? utolsó előtti kommentnek a 14:20-ast látom, utolsónak a 20:31-est, a többi eltűnt magasabb dimenziókban

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 22:15:42

@Kekec1:
nem volt több, mert mindenki az új posztban volt:)
süti beállítások módosítása