Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X34

2011. január 18. 12:00 - Hódos Hajnalka

Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat, cuppog és beszél. Én ettől agyfaszt kapok, ha tévé paprikát ropogtat valaki mellettem, legszívesebben megfojtanám, Alekoszt nem zavarja. Most ki az, akivel nem tudnál együtt élni, mereng bele elgondolkodva az üvegbe, vedd el tőle, vedd el tőle, nem hallod? Nincs olyan. De akkor kire rakod a jelet? Nincs olyan. De irritál a csoszogás, az affektálás, a vígszínház. Ha jelet kell tenni, teszek, hogy intő jelet adjak. El kell gondolkodtatni az embert. Engem elgondolkodtattál, mikor rám raktad a jelet, fröcsögi-cuppogja Zsófi. Tudod, mikor egy komoly beszélgetésem van a Gombár Úrral, miért kell neked közén beúszni, így? Így. Nekem háttal és elkezdtél beszélni a Gombihoz. De ez egy közösség. De ez megalázó dolog volt számomra. 19 éves vagyok (és úgy eszek, mint egy disznó, csak nem röfögök hozzá). Most ne hivatkozz megint a korodra! Zavaró hatással vagy az idegrendszeremre, ez jó? Nem. További jó éjszakát, remélem, reggelre máshogy gondolod a dolgokat, teszi le végre az üveget Zsófi.

Reggel Évának panaszkodik, és ilyeneket mondott! De te tudod, hogy beszél az Olival? Mint a kutyával. Zsófi a bántásokért Alekoszra fogja rakni a jelet. Az Odúban a (zárt) falaknak is füle van, Jerzsi és Olivér is hallottak valamit. Alekosz nem érti, ő egyáltalán nem bántotta meg a Zsófit. Te mész párbajozni most, tudod? Hagyjál már, Olivér, nincs más témád? Többen is rád raknak jelet. Honnan tudod? Mert körbekérdeztem. Zsófi is rád tesz. Jól van, ha Zsófi rámtesz, kimegyek vele. Olivér a riportszobában bevallja, erre a konfliktusra nem tud mit mondani, mert nem látja a miértjét.

Giginek szülinapja van, azt kell hinnünk, hogy a huszonegyedik. Tortát kap, giccsrúzsákkal, ahogy kell. Istenem, jajdeszéééép! Nézd nézd, vévéGigi, beszarok! A barátnőm csinálta! Gigi további ajándékokat is kap, ajajj, kiált fel Anikó, szexuálköntös! A szexuálköntös egyébként egy fekete szúnyogháló rózsaszínű plüssmackószőr anyaggal elszegve, hát szép, na. Jaj, remeg a kezem, mi ez? Jerzsi levele, amiből megtudhatjuk, Gigi jó testben jó lélek. Levél érkezik a Villába, Jerzsi, menj ki a nyugiszobába és az ott található levelet olvasd fel Giginek, négyszemközt. Ma olyan élmény vár rájuk, amit soha nem fognak elfelejteni, romantikus iccakát tölthetnek együtt, egy ötcsillagos szálloda elnöki lakosztályában. Ez vicc? Ez valami vicc? Nem, nem tudok ilyet hazudni, borulnak egymás nyakába a szerelmesek.

Béci belerondít az örömbe, pont most, mikor megvan neki? Hogy ki volt az a kretén, aki kitalálta, hogy a Jerzsit tokától bokáig öltönybe kell öltöztetni, nem tudom, de innen üzenem szeretettel, az elegancia nem kizárólag öltönyt jelent, és akkor szerencsétlen gyerek nem feszengene egész este romantika helyett. Gigi se járt jobban, fekete koktélruha és csirketollas kardigány. Szandika öltözteti Jerzsit, aki el se hiszi. Ne törődj semmivel, úgyis megvan neki, majd kiküszöbölitek valahogy. Fú, úgy érzem magam, mint egy parasztgyerek, mikor nyert a lottón. Elhiszem Jerzsikém, erről beszéltem az előbb. Alekosz odaszól, aztán, ha arra kerül a sor, ne szégyellj levetkőzni! Röhögés. Szandi a kertben úgy be van sózva minden nap, úgy menne valahova, hogy mindjárt elkezd vonyítani! A kipucolkodott szerelmespár teszkós nájlonszatyorral siet, úristen, nem hiszem el, csípjen meg, vigyorog Jerzsi a helikopter láttán.Az Odúban döglés, mi ez? Mi ez? Elsőként Gombi szalad ki, gyertek már ki! Éva felugrik az ágyból, helikopter bazmeg? Jöttek a Laciért, röhögnek. A helikopter a kupola körül köröz, mindenki kinn áll és visítva (lányok), huhogva (fiúk) vigyorogva (mindenki) integet. Gombi és Béci összeölelkeznek, láttad, úúúristen! Ez mekkora fíling lesz a tesódnak!

A kegyetlen ertéel máris kiszabja Évára a büntetést. A párbajon tanúsított viselkedéseddel megszegted a szabályokat, ezért a közelgő születésnapodon nem látogathat meg senki. Amennyiben hasonló szabálysértés történik, a rokonok nem vehetnek részt a párbajon! Éva az utolsó mondatot már nem is hallja, mert bőgve kiviharzik a kertbe, az meg megkapta azt a hülye helikoptert, meg minden! Én nem kaptam itt senkit! Gigike meg mindent megkap bazmeg, elegem van! Meg nincs is szerelem! Tudod mennyire érdekel a szülinapom innentől? Semennyire, leszarom! Más meg helikoptert kap! Béci sajnálja Évát, de a következményeket vállalnia kell, ő nem merte volna ezt megcsinálni. Még Olivér se merte. Éva hisztije után a Lakók azt találgatják, mi történhet Gigivel és Jerzsivel. Alekosz szerint leszállnak, tömeg fogadja őket, virágcsokor, megrohamozzák őket az újságírók, de Szandika lehurrogja, te ezt melyik filmben láttad? Olivér szerint lehet, hogy ez nem ugyanaz a kategória, de ő most ledől és megeszik egy ham-letet.

Gigék megérkeznek, huhúúú, juj juj juj, Gigi visít és dzsíziszezik. Pezsgő, a távolban a Budai vár, boldog születésnapot, Demis Roussos, és akkor még a rózsaszirmokkal telehintett ágyról nem is szóltam egy szót sem. Közben a Villában Éva puffog tovább, ez azért erős az Anikóéhoz képest, ez nem volt szép! Anikó, sajnállak! Nekem elég volt, amit kaptam, örültem neki, nem szabad telhetetlennek lenni! Giginek ez jobban tetszik, mint a Villa, hihihi. Meg kéne nézni a jacuzzit, hogy működik! Hát nem úgy, kis idő alatt sikerül négy köbméter habot előállítani, Gigi toporzékolva röhög, annyi baj legyen, akkor divatbemutató, hát itt a szexuálköntös is. Jerzsi szerencsétlenkedik a combfixszel, aztán Gigi illegeti magát szexuálbojtos-szexuálpompomos együttesben.

Valószínűsítem, hogy nem a lány látványa miatt, de Balázs szétcsúszik és röhögőgörcsöt kap a stúdióban. De itt vagyok, megyünk tovább, dehogy megyünk, megint kitör belőle a röhögés, valamit próbál mondani Alekoszról, hagyd a francba Balázs, ez szórakoztatóbb, én is vele röhögök. Este van, Alekosz Éváék ágyához bújik, Éva lelábazza. Ezek a legjobbak! Szerintem is! Ma feltettek nekem egy kérdést délután. Tudom, hogy szerelmes vagy-e itt a Villában, és azt mondtad, hogy nem. De igen a válasz. Éva felül, ha most azt mondod, hogy szerelmes vagy a Gigibe, akkor én bebutulok. Miért? A beteljesületlen szerelem mindig szebb, mint a beteljesült. Na jó, akkor én most kimegyek cigizni. Alekosz és Szandika röhögnek, kimegyek én is, stuffold tovább, ha visszajött. Szandika teljesíti a feladatot, te, ez jobban ment, mint ahogy gondoltam, azt mondtam neki, hogy tényleg szerelmes vagy a Gigibe és azért nem raksz rá jelet, mert benn akarod tartani a fináléig, hogy csodálhasd! Alekosz orbitális röhögésben tör ki, Szandika a szokásos visításban.

Éva ideges, eldobom, eldobom azt a barátságot, amit felépítettünk, osztja Alekoszt a nappaliban. Egy olyan kegyért harcolsz, amit soha nem kaphatsz meg! De Éva, más a barátság és más a szerelem! Aztán, ki tudja? Gigi odajött hozzám a bulin, a szexuális szokásaimról beszélgettünk, és még kérdezett is! Fú, Alekosz, te egy kultúrbarbár vagy! Tudod mit csinált még? Ezt, így. Megfogta a borospoharat, ivott belőle és direkt felém fordította a rúzsnyomot, úgy adta át a poharat, mintha csókolóztunk volna. Azt várom, Éva mikor kezdi csomókban tépni a haját, de egyelőre még csak a feje rángatózik. Én meg fogok bolondulni! Tudod mit érzek, hogy fontosabb neked, mint én és ez tudod milyen fos érzés? De hát tűz és víz vagytok, te fehér bőrű, világos hajú, meg azért ő 20 éves, te meg 27. Hangosan felröhögök, most, most fog Éva infarktust kapni! Fel is ugrik, tudod mit? Nem is mondok semmit sem, nem is idegesítem magam! Alekosz odalép, hadd adjak egy ölelést! Tudod kit ölelgessél, menj, öleld meg anyát az ötcsillagosba’!

A lakosztályban gyertyafényes vacsora, romantikus vagy? Ühüm, vigyorog Jerzsi. Hihi, Évának biztos az lesz az első kérdése, ha visszamentünk, hogy mennyibe kerül egy lakosztály, árakat néztetek? Ezen viháncolnak egy kicsit, hogy mondják lengyelül, hogy jó étvágyat? Hogyan? Fincsi a vacsi. Szandi milyen tanácsokkal látott el? Ne szégyenlősködjek, tegyem oda magam, húzzak gumit. Hát, sajnos, piros betűs ünnepek vannak. Nálam is, felel Jerzsi, felröhögök. A záró képsorokon fürdés, ölelkezés, csókok a jacuzziban (bikiniben és klotgatyiban persze) aztán Jerzsi egy papírtörlő kendővel vigyorogva letakarja a kamerát, én pedig elhatározom, hogy holnaptól a posztok végére belinkelem a saját menstruációs naptáramat, zölddel kiemelve azokat a napokat, mikor a teherbe esésem a legnagyobb valószínűségű, ha ez ilyen fontos információ, le ne maradjatok semmiről. 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. És S. küldi, rendületlenül. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

christaylor 2011.01.18. 10:21:25

Csak szólok jó előre mindenkinek, hogy Ildi BK-s szereplése holnap lesz megtekinthető a televízióban.

Friedmann Juci 2011.01.18. 10:26:37

te fehérbőrű vagy, és 27. tűzésvíz.

viola narvilly 2011.01.18. 10:26:52

Ismét egy remek írás :)

Na megyek, visszaolvasom az előző estét.

Friedmann Juci 2011.01.18. 10:28:36

fehérbőrű vagy, és 27. tűzésvíz.

dex.ion 2011.01.18. 10:30:25

"Béci belerondít az örömbe, pont most, mikor megvan neki?"

mekkora:D

gibson 2011.01.18. 10:39:46

@christaylor: köszköszkösz, épp kérdezni akartam, hogy mikor adják!

Érdekes, az előbb még 5 komment volt itt, aztán elérhetetlen lett a bejegyzés, és most, hogy megint elérhető, már csak az első két komment látszik. Nemcsak az online adásokban csalnak az ertéelesek, de már ide is elér a kezük???

van-e szándék 2011.01.18. 10:44:33

köszi, Hajni, remek volt megint :)

fran7 2011.01.18. 10:46:12

@christaylor: S ezt is soroljuk a világ megmagyarázhatatlan véletlenjei közé. Hogy pont, akkor esik ki az Ildi, amikor a BK elér a szerepléséig. Tényleg Kalamár és Kolosi egyezett meg.

Mme Chauchat 2011.01.18. 10:52:18

Egyébként, mostantól minden párbajozó végigcsókolhatja a nézőteret, hiszen tudni, milyen bünti jár érte...Oli úr nyeregben van, neki vmikor nyáron lesz a szülcsinapcsija, tehát mehet smárolni.

prolibusz 2011.01.18. 10:53:30

Örülök, hogy más is agyfaszt kap a csámcsogástól

van-e szándék 2011.01.18. 10:54:17

(most akkor látszik-é a komment vagy se nem?)

gibson 2011.01.18. 10:55:20

Behalt a blogmotor...

Mme Chauchat 2011.01.18. 10:58:03

Mármost Pszichokosznak jó lesz kiépíteni vmi kapcsolatot vkivel, mer akk őtet is elrepíthetik vhova, habfürdőzni. Bár neki megfelel a villa.

Mme Chauchat 2011.01.18. 10:59:40

Azé' nem megjeleníthető a kommentek, hogy végre dolgozzunk. Vagy most adják ki könyv alakban, még nem tudni.

Mme Chauchat 2011.01.18. 11:02:14

Mi ez?!?! Jelenleg nincs közvetítés?!

hellóka (törölt) 2011.01.18. 11:27:08

VV Gigi: "Nem tudtunk forgatni, nagyon kamu volt, újraforgatni..." online adásból:

www.youtube.com/watch?v=EI53g4wcnOk

gibson 2011.01.18. 11:34:38

@hellóka: mi ezen az elszólás? Gigi szerintem azt magyarázza, hogy nagy volt a hab, meg kellett várni, míg lemegy, jó, és akkor újra kellett forgatni a jakuzzis jelenetet - ez így is történt, szó szerint. Forgatás volt, kézikamerával, ezt mondta a Balázs is amúgy. Alekosz, vagy ki, a forgatás szó hallatán megkérdezte, hogy "forgatni? voltak ott kamerák?" (vagy valami ilyesmit, érthetetlen sajnos, olyan gyorsan beszél), erre mondta a Gigi, hogy nagy kamu volt.
Szóval ebből a videóból nekem az égegyadta világon semmi új nem derül ki, amit eddig ne tudtunk volna.

mama ottmarad 2011.01.18. 12:04:58

@christaylor: akkor majd a szokott(élvezetes) stílusban meséljétek el, mert nálunk halállal végződne, ha odakapcsolnék. BK+Ildi? Áááá... soha többet nem vehetném kezembe a távirányítót.

christaylor 2011.01.18. 12:13:07

@fran7: ráadásul, még az is megeshet, hogy levetítik bent a villában majd ezt az egy részt, ezzel is újabb okot adva nekik az utálkozásra.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:15:14

@gibson: Csak (egy újabb) bizonyíték a TKE (Többszörös Kamu Elmélet) igazolására, a kétkedők részére.

mama ottmarad 2011.01.18. 12:15:43

@Friedmann Juci: ezen visítottunk!Rájöttél, hogy kamu? akkor itt a kegyelemdöfés, nesze - aztán gondolkozzál, hogy vicc volt-e, ez ült ki Alkeszosz arcára.
Ha pszicho, ha nem, ő a nyerő!

christaylor 2011.01.18. 12:16:15

@mama ottmarad: tuti, hogy még azok is nézni fogják legalább ezt az egy részt, akik egyébként nem néznek ilyesmit (már ha engedik nekik), úgyhogy biztos lesznek majd itt lelkes beszámolók. :)

Jimbo75 2011.01.18. 12:17:31

@gibson:

Így van. Azt eddig is vágta a többség, hogy kamu, megrendezett műsor, félprofi médiás arcokkal:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.18. 12:17:39

Annyiszor lett leírva, hogy megvan neki, hogy szexuálpompono köntös helyett szexuáltamponost olvastam ;D

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:19:06

@nyuszómuszó: ...nekem is voltak efféle accociációim, minthogy kiderült a piros betűs ünnep, pfff

Démétér 2011.01.18. 12:19:20

Balázs az ideális műsorvezető. Na jó, talán nem, de legalább nagyon röhög, amikor valami nagyon röhejes
És nem komolykodik tanítósan, mint Stohl (képtelen vagyok egy ivarérett, felnőtt férfit Bucinak hívni),és kevésbé öltöztetik elképesztően, mint Lilut.

Hajni, nagyon jó a hogyvolt, és annyira mázli, hogy vagy, mert nem bírom figyelni aműsort, mert idegesít. Így viszont lemaradtam a tűzésvíz jelenetről, pedig oly csodás. Csak azt láttam, hogy Évának nagyon vibrál a szája széle a visszafojtott röhögéstől.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.18. 12:21:17

@Démétér: Stohl számomra is az elviselhetetlen kategória

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:21:19

@Démétér: Bal lázs csk akkor röhög, ha megengedik, ne feledjük (TKE)

christaylor 2011.01.18. 12:21:46

@Démétér: tanító? Kiképzőtiszt.
Csak miközben keménynek próbál tűnni, inkább szánalmasnak és idegesítőnek találom.

gibson 2011.01.18. 12:21:47

@fran7: azok a BK részek már előre fel voltak véve, már Ildi beköltözésekor megírta a Blikk, hogy szerepelni fog a sorozatban.

mama ottmarad 2011.01.18. 12:22:14

@prolibusz: helyes definíció Zsófikára: CS e r e sz ny e k u k a c.
Különösebben nem zavar senkit, különösebben nem is gusztustalan, van, akit nem érdekel, van, aki csak kipiszkálja. De senki nem szereti.
Kezdem sajnálni.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:22:59

@gibson: akk talán teljesült az egészmondatos szerepálom...?Persze, ha nem Bertalan szerepére vették fel.

artdark 2011.01.18. 12:24:20

Amióta a szovjet Popov feltalálta a seggbe kúrást, nem akadály a menstruáció. Plusz szopatni is lehetne, ha akkora volna a szerelem, úgyhogy nem értem ezt a nagy távolságtartást.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:24:49

@mama ottmarad: Valaki tudja, mi "evett" Zsófufó?ÚristN, édes-savanyú mártást, bögréjéből,kupakjáról, ropival? Add úristN, hogy ne, ne...neeee

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:25:56

@artdark: vki emlegette a fakanált, mit Gigi kedvenc eszközét. G-pontját.

gibson 2011.01.18. 12:26:01

@Mme Chauchat: soha, írd és mondd, S O H A még egyetlen BK epizódot sem néztem meg elejétől a végéig, de holnap este popcornnal és kólával ülök le a tévé elé, már a Fókusz közben, hogy nehogy lemaradjak egy másodpercről is.

Démétér 2011.01.18. 12:26:12

Hol lefagyunk, hol nem, és akkor most átmentem-e...

@mama ottmarad: A cseresznyekukac eléggé harmonizál a lánnyal, tényleg :)

zildi 2011.01.18. 12:26:51

Ha valaki nézte ma reggel az élő adást akkor tisztán lehetett hallani amikor a Béci azt ecsetelte, hogy a hétvégén tizenéves lányok haltak meg,
és hogy ő biztos megtiltaná a buliba járást és a piálást , ahogy Amerikában is van.
Most akkor kapnak infót kintről vagy nem? megint gáz volt a szitu...
Egyébként a kép a nappaliból egyből a fürdőre váltott,ahol Alek és Dzsörzé tollászkodott. A hang még kicsit maradt, majd lekeverték, és a nappalit a hátralévő 5 percben már nem mutatták.
Az egész VV egy "vígszínház"

szédült nőszemély - forza 2011.01.18. 12:27:06

@Mme Chauchat:
vagy inkáb Zalakaros. vihetné a csaj mellé az anyukáját is. Neki már úgyis be van ígérve:)

Démétér 2011.01.18. 12:27:08

@christaylor: Úgy megsajnáltam azért: visszön műsort vezetni, mert ez itt az ő műfaja, erre mindenki, még a délutáni kezdő fiúcska is sokkal jobb nála...

gastro vazze 2011.01.18. 12:27:23

Keblemre Hajnikám! a parikaropogtatástól, csirkecomb porcogó ropogtatástól, csirkenyakskiszívás hangjától, chipsropogtatástól agyérgörcsöt kapok én is! Tudom, hogy akkor múlik el a szerelem, mikor ez már zavaró a másikban (nem vicc, ez már többször bejött) - mivel addig elnézem neki!:)
Ezért is szól nálam minden kajálásnákl valami háttérhang (zene, tv, whatever).

Egyébként nyírségiektől kérdezem: ott divat a levest szürcsölve enni? mert nyíregyiekkel dolgozom együtt és bazmeg mindegyik szürcsöli a levest én meg játszom a pesti úrifiút és forgatom a szemem közben...:)
na akkor most elolvasom végig a posztot:)

galoooshka 2011.01.18. 12:27:34

annyira jó, hogy eltölthettünk végre egy estét négyesben...
Szakadtunk a röhögéstől és Balázson is, nagyon nagy volt!
Amúgy meg Gigit se látogatta meg senki, Évának nem azt mondták, hogy nem ülhetsz helikopterbe a szülinapodon, nem értem, min megy a para...

fran7 2011.01.18. 12:27:44

@gibson: Ezt én is tudom, de véletlenül ismétlem véletlenül, pont akkor van ez a BK a rész, amikor még csak egy hete esett ki az Ildi, s véletlenül ismétlem véletlenül, húzták olyan sokáig a párbajt, s véletlenül ismétlem véletlenül úgy vitték végig a párbajt, hogy esélye ne legyen az amúgy elviselhetetlen Évával szemben. Véletlenül nem látjuk 2 hete sírni Gombit, aki addig ha meglátott valamit, már bőgött, mint egy tízéves kislány.

szédült nőszemély - forza 2011.01.18. 12:28:01

Zsófi csámcsogása a tegnap esti beszélgetés közben fizikai fájdalmat okozott. még káromkodtam is, miközben néztem.
broáf.

mama ottmarad 2011.01.18. 12:28:06

@Mme Chauchat: az megvan, mikor Erzsi végre megköti azt a fránya masnit, odavet középre egy tekintetet?

gibson 2011.01.18. 12:28:08

@artdark: köztünk maradjon, de dugni is lehet menstruáló nővel, maximum véres lesz a lepedő - úgyhogy ha tényleg tetsze(né)nek egymásnak, ez nem lehet(ne) akadály.

christaylor 2011.01.18. 12:29:20

@gibson: lehet, hogy holnap se fogod végignézni, mert ha Ildi felbukkan már az 5. percben, akkor utána akár állhatsz is fel a tévé elől.Jelzem, hogy 4-5 mondatra kell számítani tőle, saját állítása szerint.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:30:09

@gibson: ...nem kell hozzá sikosítót lopni a rosszmannból, ahol Alekosz a biztiőr.

Straight 2011.01.18. 12:30:41

A szállodás jelenetek megrendezettek voltak de mivel valamit adni kellett erről is és ha csak szimplán beeresztik őket pár rejtett kamerával akkor az egész valószínűleg kimerül a "rendelnek egy pizzát aztán dugnak" történetbe úgyhogy nem is hibáztatom az rtl t ezért.

Amúgy ez milyen büszkeséggel öntheti el a lány szüleit. Milyen sokra vitte a kislányuk. Élő adásban helikopterrel viszik dugni...

christaylor 2011.01.18. 12:30:47

@fran7: lehet, hogy sír ő egész nap, csak most nem ő az érdekes, ezért nem vágják be az összefoglalókba.

artdark 2011.01.18. 12:31:05

@Mme Chauchat: Emlékeimben úgy él, hogy a fakanál túl vékony ahhoz. Bár, ha belegondolok, hogy az egyik volt lány osztálytársam hetedikben mesélte, hogy ceruzával kezdte... Igaz, ez majd' 40 éve volt, lehet, hogy azóta megváltozott a zanatómija...

viola narvilly 2011.01.18. 12:31:25

@gastro vazze:
Hát akkor velem nem ebédelnél. Imádom a levesből a főtt nyakat :))

mocskosmacska 2011.01.18. 12:32:36

Bejött a tippem. Ildi elment, úgyhogy a nagy négyes Alekosz vezetésével kinézte a második leggyengébbet, akit piszkálhatnak és ez most Zsófi lesz. A.-ról mindig az jut az eszembe, hgoy egy totál lúzer, aki itt bent nagymenőnek érzi magát, mert egy pszicho seggfej és két mocskosszájú luvnya összebarátkozott vele és most úgy érzi itt az idő revansot venni a nőkön, akik mindig visszautasították őt.

gastro vazze 2011.01.18. 12:32:36

@viola narvilly: ha szerelmes lennék beléd (magyarul meg akarnálak dugni), akkor azért elnézném neked:)

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:32:48

@artdark: ...zsírkeverő kanál, moslékoskanál. Láttam, mikó disznóvágáson vótak, tudom, mit beszélek.

gibson 2011.01.18. 12:33:12

@fran7: ha most bent lenne az Ildi, és kint az Éva, akkor nem vetítenék le ezt a részt, erre gondolsz? Tehát, hogy az Ildikónak MUSZÁJ effetkíve kint lennie a villából, amikor levetítik az ő közreműködésével készült BK-epizódot? Szerintem tökmindegy a sorozat szempontjából, de egy összeesküvés-hívőnek ezt nyilván hiába mondom :)

mocskosmacska 2011.01.18. 12:33:43

Éváról és Oliról az az érzésem, hogy valami jó érzés nagyon mélyen beléjük szorult. Ha az igaz, akkor mikor lesz nekik elég szandika tömény rosszindulatából?

christaylor 2011.01.18. 12:34:14

@Démétér: igen, Ben nekem is jobbnak tűnik. :)
Stohlt valaki nagyon támogatja hátulról, nem elég,hogy ittasan és bedrogozva vezet, balesetet okoz, majd a helyszínről eltűnik, pluszban még szar és erőltetett a műsorvezetési stílusa, ennek ellenére mégis képernyőn van.

mocskosmacska 2011.01.18. 12:34:24

Zsófi szerintem nem szürkébb, mint a többi, csak nem olyan nagyhangú. A többiek sem nagy egyéniségek, csak folyton hangosan káromkodnak.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:34:43

@forza 1000 komment: Zsófufó mostantól: Cseresznye@ (is)

fran7 2011.01.18. 12:34:53

@christaylor: Igen, de egyesek ezt véletlennek veszik, az nb1-es bundabotrányok óta nem hiszek a véletlenekbe és az évvégi bakiparádékba és abba se hogy a szerkesztési elv része a véletlen a VV-ban. Ez is Edgar Poe hibája, minek írta meg az első krimit.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.01.18. 12:35:00

Ha megvan, akkor nem lehet dugni?? Ezt eddig nem is tudtam...

artdark 2011.01.18. 12:35:09

@gibson: Most, hogy mondod... Egyébként lehet, hogy antipasi vagyok, de számomra annyira volt erotikus Gigi cucca, mint nagyapám, amikor megivott három liter novát, aztán összefosta magát, miközben lekevert öreganyámnak egy lángost.

viola narvilly 2011.01.18. 12:35:49

@christaylor:
"Stohlt valaki nagyon támogatja hátulról, nem elég,hogy ittasan és bedrogozva vezet, balesetet okoz...."

Még buzi is? :DDD

Démétér 2011.01.18. 12:36:43

@mocskosmacska: A többieknek mindenféle hangulataik, kapcsolataik, problémáik, örömeik vannak. Zsófinak azért ilyesmi nemigen adódik. Senkit nem szeret és nem utál nagyon, nem csinál semmi extrát (igaz, azt a többiek sem, ha csak a mértéktelen alkohol- és cigaretta-fogyasztást nem tekintjük extrémnek), nem szellemes, nem bölcs. Még a villa színvonalán sem.

christaylor 2011.01.18. 12:37:04

@viola narvilly: figyelj, már Travoltáról is mondogatják, szóval éppen... :D

Démétér 2011.01.18. 12:37:21

@fran7: Nem Hoffmann volt a Scuderi kisasszonnyal?

gibson 2011.01.18. 12:37:31

@artdark: nekem egy hétköznapi, telefonon rendelhető, százeurós kurvának tűnt abban a kabátban.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:37:42

@gibson: ez tanúk előtt volt, úgyhogy ér. Holnap tízperces bontásban kell beszámolnod a BK-ról. Leülhecc.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.18. 12:38:18

Wáááá, végre a mai adagot is behabzsolhattam! :D

Démétér 2011.01.18. 12:38:52

Tényleg, valaki látta-hallotta Tüncit szavalni?

fran7 2011.01.18. 12:40:03

@gibson: Annyiban vagyok összeesküvés hívő, hogy azt gondolom léteznek összeeküvésekek. Julius Ceasart lehetne erről kérdezni. De ezek annyira pancserek, hogy képtelenek erre is.
S azt gondolom Ildi a BK szereplés miatt kapta meg a második esélyt.

fran7 2011.01.18. 12:41:20

@Démétér: Ha tévedtem Borgesszel együtt tévedtem.

artdark 2011.01.18. 12:41:28

@gibson: A száz euró szerintem kissé túlzó becslés. De tény, hogy nagyon szarul öltöztették fel mindkettőt.

Lehet, hogy konzervatív vagyok (netán öreg koromra türelmesebbé váltam), de nem szeretek menstruáló nővel "szerelmeskedni".

Zsófi pedig nulla. Nem hiányzik sem a bentieknek, sem a nézőknek, ha kiesik. Talán észre sem veszi senki.

viola narvilly 2011.01.18. 12:43:15

@christaylor:
Nem, nem és nem. Travolta nem az. Nem lehet. Nem.
:)

@Démétér:
Nem, de amit Rókatojás írt a másikban, azt valamelyikünknek fel kellene olvasni, vagy szavalni. Mondjuk neki :)

tizenot 2011.01.18. 12:43:22

Annyira láccik szegínyeken hogy rohadtul nem szeretik egymást, giga is úgy mondta a piros betűs ünnepet, hogy majd szétfolyt a megkönnyebbüléstől. A kis megjátszós, hehe. Amúgy ahogy dzsörziről kopik le a szoli egyre ramatyabbul néz ki, szóval nem is csodálom.

Alekosz viszont keményen tolja, szerintem meglesz neki az éva elég hamar. Egy piálós-táncolós mulatság kéne ide, ott lenne egyből nagy egymás nyakába borulás (a kinti barátját már elfelejtheti). Szerintem Alek amúgy taktikából akar most kimenni az egyetlen megmaradt szürke egérrel, azért osztogat mindenkit keményen hogy minél több szavazatot kapjon, aztán meg kivihesse zsófit. Zsófi után már lutri lesz hogy ki jön vissza.

gastro vazze 2011.01.18. 12:44:35

mondjuk az sem lehet véletlen, hogy a bentlévők 80 %-a BAK jegyű és mostanában lesz( van) a szülinapja..,. gondolom így legalább ki tudják tölteni a műsoridőt. Így talán nekem is lett volna esélyem bekerülni, mivel tegnapelőtt volt a szülinapom - és az Anikó is bejön :)))

vörös áfonya 2011.01.18. 12:47:01

Szerintem Lilu állította össze Giginek és Jerzsynek a ruhatárát a randira:)
Pláne ízléses volt a két papírszatyor,amit vittek.

Valaki kérdezte,hogy nyírségiek szürcsölnek-e,nekem volt pasim nyíregyházi és nem szürcsölt senki.
Ellenben mindenhová odamondták a "kellesz" szót,ha kellett ha nem:)

artdark 2011.01.18. 12:47:23

@gastro vazze: Én nyilas vagyok, de az elejéről, úgyhogy rábasztam volna, ha bekerülök. De szívesen lettem volna ajándék Anikónak. (A Zsófi zuhanyozós videója láttán viszont eltöprengtem, hogy nem lenne-e még késő inkább buzinak lennem...)

vörös áfonya 2011.01.18. 12:47:40

@gastro vazze:

Boldog szülinapot így utólag is:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 12:52:23

Hát emberek! Én nem hiszem el, hogy ez a fos már annyira lent van színvonalban, hogy mellette Kiszel hőgyemény az MTA tagjának tűnik.
Ha nem lett volna dekoltálva az a nyamvadt pulcsi, még valami tisztes nagyinak is elmehetett volna. Haja is egész normálisan meg volt csinálva.
Hát a vers az no komment. Ki az isten olyan elborult, hogy a "csajszi" szóra rímként írja a "lába között a barack nem kajszi" sort???!!!! Viszont a jelenlevőknek nem igazán esett le a dolog.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:52:27

@viola narvilly: a Neked/Bele/Valóvillában kellene elSZAVALNI

gastro vazze 2011.01.18. 12:52:38

@vörös áfonya: köszi:)

egyébként rájöttem Zsófi mire emlékeztet.. Olyan a feje, mint a Barba család alakja! :D
alllies.org/blog/wp-content/uploads/2010/12/Barbapapa-II-2.jpg

gastro vazze 2011.01.18. 12:53:28

@artdark: pedig az ilyen Zsófitipusok tolják a legjobban a Bangbros videókban :D

gibson 2011.01.18. 12:54:49

@artdark: nem tudom, te hány éves vagy, én is elmúltam már húsz, de húszévesen, három havi szex- és önkielégítés megvonás után, miután azt a három hónapot az állítólagos szerelmemmel összezárva töltöttem, és sokkal-de-sokkal durvább dolgokra is képes lettem volna, szerintem a kameramen sem lett volna biztonságban :)

vörös áfonya 2011.01.18. 12:54:49

@gastro vazze:

Van némi hasonlóság,aki ott virágot szed sárgában,az tipikusan:)

artdark 2011.01.18. 12:54:53

@gastro vazze: Még a Teenburgba is beleférne...

gastro vazze 2011.01.18. 12:54:55

@vörös áfonya: jaja, az is játszik mindig (kellesz):)

artdark 2011.01.18. 12:56:15

@gibson: 50 vagyok, de egyetértek. Azért is mondtam, hogy lehetséges, hogy az életkorom miatt türelmesebbé váltam?

gastro vazze 2011.01.18. 12:57:47

@artdark: ha nagy a szerelem az elején nem probléma a mikulás, aztán mikor már régebb óta együtt vagy a nőcivel, akkor azért ki tudod várni a többi 25-28 napot:))))

vörös áfonya 2011.01.18. 12:58:42

@gastro vazze:

Ezt így hangzott:
-El kellesz menni a boltba.
Mondom mivan?:)

Meg,hogy "Elmegyünk Marikáéknál.
(lefordítva,"Elmegyünk Marikáékhoz).

viola narvilly 2011.01.18. 12:58:52

@neccharisnyás útonálló:
Kiszelnek is nagy a lexikális tudása, úgyhogy nem csoda, ha ebben a közegben okosnak tűnik.

@Mme Chauchat:
Én is úgy gondoltam, bár nem akarom más kaszával verni a csalánt.

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:58:52

@gastro vazze: várjatok, lehet, h Jersey menstruált.

Lanois 2011.01.18. 12:59:20

@gastro vazze: "egyébként rájöttem Zsófi mire emlékeztet.. Olyan a feje, mint a Barba család alakja! :D"
És akkor azzal a trükkel el is lehetne tüntetni a villából? Nem lenne rossz.:)

Mme Chauchat 2011.01.18. 12:59:33

Pardon. Kihagytam, h. kellesz.

artdark 2011.01.18. 12:59:54

@gastro vazze: Na igen, a kulcsszó a szerelem. Meglátjátok, Gombit is megtolja előbb-utóbb valaki... Szerelemből. Tetszene, ha helikopterrel vinnék őket is Dzsörzével.

vörös áfonya 2011.01.18. 13:00:29

@Mme Chauchat:

Te kérdezted tegnap,hogy mi a levonó?

viola narvilly 2011.01.18. 13:02:14

@vörös áfonya:
Nem tudom már követni, honnan indult, de BAZ megyei ismerőseim rendszerint a kellesz szót használják.

Mikor oda jártam suliba, azt mondtam, írok egy Miskolc - Budapest szótárat.

Nekem akkor a tirhítani szó okozta a legtöbb fejtörést.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.18. 13:02:28

Engem érdekelt volna, Balázs vajon min vonyított. Az érdekesebbnek tűnt, mint maga az összefoglaló.

Remélem ma meghallgathatjuk,hogyan nyögött VV Gigi (ala mai Blikk) az ajtó mögött...:) ("Au Gigi...én..én..szerelmes vagyok beléd...")

A Blikk onlájnon már reggel azon a roppant fontos témán forrtak az indulatok, hogy lehet-e szexelni mikuláskor és az jó-e, meg minden. Roppant izgi volt.

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:02:29

@Lanois: Zsófi@ úgyis kezdi, hogy "hüp-hüp-hüp" már csak a Barba-trükk hiányzik/kellesz

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:03:31

@vörös áfonya: igen, csak nem reagáltam a helyes válaszra. Jutalom: egy hétig kellesz, napi 8-9-szer

gidabiga 2011.01.18. 13:03:44

@christaylor:

annak is kivágták a 4/5-ét, szerintem :)))

mama ottmarad 2011.01.18. 13:04:00

@christaylor: ami ennyi lesz:
Miklós - Mennyit fizetek kisasszony? Ildikó - Passz.
És snitt.

vörös áfonya 2011.01.18. 13:04:06

@viola narvilly:

Az mit jelent?Ritkítani?:)

Amúgy a legelső dolog amit megláttam,mikor Nyíregyre értünk egy kocsma volt,melynek neve:Tirpák Csárda.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.01.18. 13:04:33

Tuti, hogy a szerző nem meri belinkelni a menstruációs naptárát! Ez is az RTL népbutítása! Vagy az Indexé! Vagy az interneté! Hol van ilyenkor a Szalay Annamária, a megáldott irodájában, a szentképekkel? Botrány, én mondom, botrány!

panteon 2011.01.18. 13:05:13

Én most néztem bele először ebbe a fos-ba..
Öcsém ez a Szandika???
Klicskóval verekedett bakker?

Szirénke 2011.01.18. 13:05:24

@gibson: 2 perce ugyanezt mondtam a barátnőmnek :)

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:05:40

@RAMBO: Várjuk, mert "azokon" a napokon gyengédebb kommenteket fogunk írkálni.

vörös áfonya 2011.01.18. 13:05:51

@Mme Chauchat:

Tegnap kellesz megválaszoltam:)

viola narvilly 2011.01.18. 13:06:38

@vörös áfonya:
Eltüntetni, eltakarítani.

Tirhulj innen - kb. takarodj.

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:07:35

@alfonzina, a főnyomi: "Engem érdekelt volna, Balázs vajon min vonyított": ma azt hazudozta a reggeli rádióműsorában, h a vezérlőből nyomtak poénokat a fülére. Ahham.

Szirénke 2011.01.18. 13:07:39

@gastro vazze: én a Hamlet nyikorgó hangjától akadok ki

jörgömös 2011.01.18. 13:08:22

Kezdtek olyanok lenni mint a Villalakók. Kiment Ildi, most már Zsófit ekézitek.

christaylor 2011.01.18. 13:08:29

@mama ottmarad: ismétlem, 4-5 mondat. :)
és nővérke, tehát valami olyasmi lesz, hogy: " nem tudom melyik kórteremben fekszik. nem, azt sem tudom. semmit sem tudok róla.de nekem vannak értékeim."

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:08:31

@vörös áfonya: Láttam, láttam, azé (kellesz) a jutalom. És grat, meg virágok, helikopter, minden.

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:10:14

@jörgömös: Én Ildit is ekézném, de félek, a többiek nem ezt képviselik. Ez pedig egy érték lenne, még ha szürke is. Kellesz

viola narvilly 2011.01.18. 13:11:03

@jörgömös:
Ildit már nem tudjuk, mert nincs ott :)

indexen van egy cikk, hogy vv zsuzsit egyszer megerőszakolták... elment hostessnek valami török faszihoz. nofene.

gidabiga 2011.01.18. 13:11:45

@christaylor:

én nem hiszem a 4-5 mondatot, de majd elmesélitek :D

gastro vazze 2011.01.18. 13:11:58

@vörös áfonya: ott egész faintos a kaja, oda kellesz mennem majd legközelebb, de most messze van az tőlllem! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:13:18

"én pedig elhatározom, hogy holnaptól a posztok végére belinkelem a saját menstruációs naptáramat, zölddel kiemelve azokat a napokat, mikor a teherbe esésem a legnagyobb valószínűségű, ha ez ilyen fontos információ, le ne maradjatok semmiről. "

Édesanya, csak AZT NE!! Már az is bőven elég volt, mikor a Karajon ment a téma, hogy Gasztrolexikonban hüvelyváladék vizsgálatra leltek, azt közben cukorszirup volt.

christaylor 2011.01.18. 13:13:20

@gidabiga: nyugi, mindent megtudsz majd! :D

puszták éhes vándora 2011.01.18. 13:13:21

Van olyan ember, aki nem teszi tönkre KínosAlkeszKinnyó idegeit???

viola narvilly 2011.01.18. 13:14:02

@gidabiga:
Na ez egy jó kérdés, hogy most melyik is... :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.18. 13:14:30

Gyerekek, Telivér egyre tanácstalanabb arca feltűnt nektek is? Kezd kiszorulni az édesnégyesből, amit egyelőre még nem ért, de mintha már feltűnt volna neki.

Zzófi hiányát pedig leginkább a Köntös hiányából fogjuk észrevenni, komolyan, az a darab retinámra égett!

@vörös áfonya:
Hát, a Márk nem lehetett.

Mondjuk a ruha a kínai piacok világát idézte, az öltöny meg egy közepes Kovi pornóét....olyat ugyan még nem láttam, így kénytelen vagyok ez esetben feltételezésekbe bocsátkozni.
A kardigánkabátra még keresem a jelzőket, hiszen egy egyszerre tollas, szőrmés, bojhos és liffegő darabról van szó! Nehéz ez.

vörös áfonya 2011.01.18. 13:15:33

@neccharisnyás útonálló:

Igen,tudom,de nálunk azt,hogy tirpák,rossz értelemben használják.Ott meg ugye nem.

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:15:57

@gidabiga: Ergo Zsuzsinak eszméletvesztéses orgazmusa volt. Utána beúszik az Educatio hirdetése.

mama ottmarad 2011.01.18. 13:15:58

@fran7: tényleg, ez tűnhetett az egyetlen logikus magyarázatnak arra, hogy miért nem egy másik "bombanőt" küldenek be.

viola narvilly 2011.01.18. 13:16:35

@LadyCarambole:
Arról a kabátról nekem azok a régi felmosórongyok jutnak eszembe, mikor még nem volt mop, és felmosófára kellett ezeket a szarokat rátekerni. Jáj, de rühelltem.

christaylor 2011.01.18. 13:16:36

@gidabiga: és a testvérét meg a saját apjuk molesztálta gyerekkorában. a nevelőapjuk meg ivott és verte az anyjukat meg őket. ezek még tegnapi hírek. mondjuk, ha így van (és miért ne lenne?), akkor nagyon sajnálom. :(

gastro vazze 2011.01.18. 13:17:13

@Szirénke: én magától a Hamlettől, mint ételtől:) Főleg, hogy volt egy barátnőm, aki azt tolta 2 éven keresztül szinte (!!)minden nap egy tai-pai tonhalkonzervvel gazdagítva vacsira.. fújbaz+..

vörös áfonya 2011.01.18. 13:17:38

@viola narvilly:

Tényleg arra hasonlított.És azt még kézzel kellett a trutyiból kicsavarni.

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:18:08

@LadyCarambole: "A kardigánkabát egyszerre tollas, szőrmés, bojhos és liffegő darab" - tegnap kiderült a vv4x33-ban, h az mammutszőr.

Jimbo75 2011.01.18. 13:18:27

@vörös áfonya:

Pici off: Nekem Ózdon volt ilyen, mikor rokonoknál nyaraltam, 3 és fél klasszikus:

Szotyi - Makuka
Gyerünk nálunk - Megyünk haza
Megyünk Éváéknál - Megyünk Éváékhoz
és a fertályóra múlva nyit a bolt, Én meg néztem, és az mennyi vazzze?
Nem lehet elfelejteni:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:18:45

@vörös áfonya: Tudom. Közép-mo.-i szleng. Csak én meg különösen figyelek rá, mert vannak ott rokonok.

viola narvilly 2011.01.18. 13:18:50

@vörös áfonya:
Fujfuj. Egyszerűen tényleg az jut eszembe arról a kabátról. Mikor az a rongy már félig szétment a sok hypotól.

gastro vazze 2011.01.18. 13:19:05

@LadyCarambole: az az öltöny csakis az Öltönyházból lehetett, esetleg valami megmaradt VOR -os cucc :) (na kitudja mi a VOR?:)30 év fölöttieknek nemér:)

gibson 2011.01.18. 13:19:37

@LadyCarambole: "az öltöny meg egy közepes Kovi pornóét....olyat ugyan még nem láttam, így kénytelen vagyok ez esetben feltételezésekbe bocsátkozni."
Én láttam, és tökéletes az asszociáció! :)

vörös áfonya 2011.01.18. 13:19:56

@Jimbo75:

A fertályóra az negyed,nem?Nem biztos.

viola narvilly 2011.01.18. 13:20:37

@Jimbo75:
És makukáztál már? :)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:20:56

@gastro vazze: Halkonzervvel???!!!! Broáf! :S
Még úgy a hamlet néhanapján... ha sós hungarocell rágcsálásához van kedvem. Node konzervhallal. Kenyérpótlékként....

vörös áfonya 2011.01.18. 13:21:46

@viola narvilly:

Nyíregyen meg magolnak.Olyan,mint szotyoládét(de hülyén néz ki leírva)nem is ismerték.

mama ottmarad 2011.01.18. 13:23:08

@jörgömös: mert ő nem indulatoskodott hangosan, hogy így az értékei, úgy a műveltsége. Ő csak halkan annyit mond Lacinak, hogy edzeni kell. Majd megeszik valamit. Aztán megint kijelenti, hogy el kéne kezdenie már. De előbb még átrágja magát valamin. Minegy, csak nyálas legyen és hangos.

Caprica99 2011.01.18. 13:23:21

Csak úgy eszembe jutott...
A kamera letakarása véletlenül nem szabályellenes?
Rémlik, hogy vmelyik előző VV-ben főbenjáró vétségnek számított!

Ken Adams79 2011.01.18. 13:24:19

Nem lehet, hogy Alekosz "tűz_és_víz" helyett TÜZESVIZET akart mondani?

a napi 20 óra piálás mellett, nem lennék meglepve

Caprica99 2011.01.18. 13:24:20

@vörös áfonya: mer nem is szotyoládé, hanem szotyola. :D

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:24:44

Vörös Október Ruhagyár. Kellesz. Újra fiatalnak érzem magam. /Октябрь

gidabiga 2011.01.18. 13:25:33

@viola narvilly:
@vörös áfonya:

azt hittem, már elfelejtettem, hogy ilyen is volt, de neeem, tényleg volt :D

@christaylor:

ha tényleg igaz, akkor én is, de lassan ezekből a bulvárhírekből azt sem hiszem el, amit kérdeznek.

viola narvilly 2011.01.18. 13:25:42

@neccharisnyás útonálló:
Párizsival tök finom :))

@vörös áfonya:
Szotyoládé??? Szotyola :)

Régi klasszikus a szőkekóla. De tőlem egyszer egy SzSZB-megyei Tiszaparti kiskocsmában frankón megkérdezte a csaj, hogy szőkekaólát, vagy barnakaólát kérek-e.

Szirénke 2011.01.18. 13:26:15

Linkelje be valaki Kiszel művésznő versmondását, mert én sajna lemaradtam! köszi

gidabiga 2011.01.18. 13:26:42

@neccharisnyás útonálló:

vastagon megkenve vajjal és lekvárral :)
na nem a sós verzió

christaylor 2011.01.18. 13:26:48

@viola narvilly: felénk meg csak simán napra. Naprázni.

vörös áfonya 2011.01.18. 13:26:59

@Caprica99:

Biztos a külső helyszíni forgatásnál nem számít.Csak bent.
De most,hogy ideírtad,tuti bünti lesz:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.18. 13:27:13

@viola narvilly:
Igen-igen, bár nekem még kicsit olyan Frédibénis is!

@Mme Chauchat:
Nohát, én meg a bábolnai csirekfeldolgozóra tippöltem, lehet rosszul?!

@gastro vazze:
Az öltönnyel nem is biztos, hogy baj volt, de az a kigombolt ing! Razsaszínbe, ráadásul. Dzsizász, na!

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:27:27

@Caprica99: Az alsógatyájával takarta le, úgyhogy szabályos. Büntinek meg ott a szálloda/Gigi/helikopter/villa.

Jimbo75 2011.01.18. 13:27:35

@vörös áfonya:

De annyi, később ezt megfejtettük, mert ugye elvileg németül vierteil, szerintem ez alakult át fertállyá:))

viola narvilly 2011.01.18. 13:28:00

@gidabiga:
Ugyehogyugye? Mikor a szanaszét ázott rongyot kellett kivenni a hypós/flóraszeptes gusztustalan trutymákból. A belem kérődzik kifelé a mai napig, ha rágondolok.

viola narvilly 2011.01.18. 13:29:05

@christaylor:
Na, ezt még nem is hallottam.

@LadyCarambole:
Mer' még abból a korból származik :D

gidabiga 2011.01.18. 13:29:39

@viola narvilly:

áldott legyen, aki kitalálta a mop-ot :)))

viola narvilly 2011.01.18. 13:29:48

@vörös áfonya:
Nem hallottam még, csak úgy, hogy szotyola :)

viola narvilly 2011.01.18. 13:30:26

@gidabiga:
Megérdemli a vagyont, amit keresett vele :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:30:46

@viola narvilly: @gidabiga:
Mondom, nálam sós rágcsa kategória. Nulla kalória, nulla laktató hatás. 3 csomagot megennék, ugyanúgy korogna a gyomrom, mint előtte. Max. ráiszok, megdagadnak a rostok, és telinek érzem a gyomrom.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.18. 13:31:28

@Mme Chauchat: egy frászt. a kameramannak szólt ki, hogy ne röhögtesse már, szal más volt az ok.
sztem dzsörzi mondott valami olyat, amin kikattantak, vagy esetleg számunkra nem ismert dolgon poénkodott, amit csak a beksztédzsesek ismertek.:)

mondjuk Gigi premier plános seggét szívesen kihagytam volna.:s

Hannibal22 2011.01.18. 13:32:06

Van itt valaki 30alatt?! Nem úgy tünik és egyben meg is magyarázza,hogy mér'nem tudok leakadni a kommentözönről:)

artdark 2011.01.18. 13:32:21

Nálunk a seregben a tirpákok haragudtak érte, ha a szótárukkal aláztuk őket, mint pl.:
ágasbogas - létra
éjjeli bátor - kutya
lesmester - macska
dörzskendő - törülköző
gyalogfészer - esernyő
magamhoz rángató - gereblye

viola narvilly 2011.01.18. 13:32:45

@neccharisnyás útonálló:
Én rágcsának valami ízletesebbet szeretek azért :)
De mikor fogyóztam (én állat...), akkor napi egy-két szelet ilyet ettem párizsival, sok zöldséggel, és úgy nem rossz.

vörös áfonya 2011.01.18. 13:33:32

@artdark:

Éjjeli bátor!Tényleg:)
És a jégkrém mi volt?Fagyóbot vagy mi.

Mme Chauchat 2011.01.18. 13:34:05

@hannibal22-73: 30 mi alatt? Napi szex? Vers? Kiló? Szotyoládé? Tirpák? Lesmester?

viola narvilly 2011.01.18. 13:34:19

@christaylor:
Gondoltam, hogy ottani környék lehet :)

@hannibal22-73:
Jelentem 30 felett. Hárommal.

@artdark:
Az éjjeli bátor felkergette a lesmestert a bizserge fára

gastro vazze 2011.01.18. 13:34:53

Van valami, ami szembeötlött:
www.indavideo.hu/video/vv011709200940
21:58-nál valami olyasmit mondott a Gigi, hogy a hab a jacuzziban valami nagy kamu volt, majd megszakadt az adás :DDD
Gondolom, hogy poénból valamelyik stábtag telebaszta habfürdővel a kádat és ezért újra kellett venni valami jelenetet?! Mindenestre elmondja a Gigi, hogy senkivel nem találkozhattak, ki nem tehették a lábukat a szobából végig, hátsóbejáraton vitték be őket, stb-stb.. De akkor mi volt a kamu?!

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.18. 13:35:37

Nyugdíjügy: így cselezhető ki a kormány

Hiába szerződik ki a pénztártag, külföldön tovább ketyeg a szolgálati idő: elég bejelenteni magunkat külföldön, és szolgálati éveket szerezhetünk a szabályozásban fellelhető kiskapu miatt – írja a keddi Világgazdaság.

Ezek után érdemes lehet elgondolkozni a magán-nyugdíjpénztárban való maradáson azoknak is, akik jelenleg külföldön dolgoznak, vagy azt tervezik, hogy pályájuk során hoszszabb időn át külföldön szereznek szolgálati időt. A kiskaput persze e nélkül is ki lehet használni: ha például a pénztártag bejelenteti magát alkalmazottként valamelyik uniós vagy más olyan országban, amellyel megállapodásunk van erről, és megfizeti a szükséges járulékokat, további szolgálati éveket szerezhet még akkor is, ha csak a minimálbér után rótta le a közterheket. Amiatt sem kell igazán aggódnia, hogy ablakon kidobott pénz az így külföldre befizetett járulék, hiszen ez után később az adott országból is nyugdíjat kaphat a befizető.

A kormány hiába zárta ki a pénztártagokat a magyarországi tb-ből, ha a tagok külföldön kezdenek dolgozni, más országok társadalombiztosításában továbbra is szerezhetnek szolgálati időt, amelyet itt Magyarországon is figyelembe kell venni – írja a Világgazdaság.

Magyarországnak jó néhány országgal van ilyen megállapodása a nyugdíjakról, elfogadjuk egyebek között az összes uniós országban, az EGT-tagállamokban (Svájc, Norvégia, Izland és Liechtenstein) szerzett éveket, emellett kétoldalú egyezmények alapján a Bosznia-Hercegovinában, a volt szovjet tagállamokban, Jugoszláviában, Horvátországban, Kanadában, Montenegróban és Dél-Koreában ledolgozott évek után is nő az összesített szolgálati idő.

Caprica99 2011.01.18. 13:35:53

@vörös áfonya: ki is találtam, mi legyen a bünti: igenis dugja meg Dzsörzi a Gigi!
Húúúú, de szenvedne mindkettő! :DDDDD

artdark 2011.01.18. 13:36:00

Tényleg...
bizserfa - villanyoszlop

christaylor 2011.01.18. 13:36:16

@viola narvilly: és miből? Az ízes alföldi tájszaúlásomból? :)

Caprica99 2011.01.18. 13:36:23

@Caprica99: GigiT!
Nna, a "t" lemaradt..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:36:33

@hannibal22-73: Nyugtasd magad, én még csak úton vagyok felé.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 13:38:11

@artdark: palóc lesz az, nem tirpák

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:38:46

@viola narvilly:
Na, nekem azt frankón megszerelte a természet. Fogyókúra helyett elég egy tartósan stresszesebb időszak, máris kezdi a szervezetem leégetni rólam a legutoljára felszedett zsírszöveteket.

artdark 2011.01.18. 13:38:46

@Jimbo75: Jogos, bár mondjuk a bizserfa se nagyon témába vágó:)

pofon · http://fityiszt.blog.hu 2011.01.18. 13:39:14

@gastro vazze: hát nézd má meg szegénykéket, hogy feszengenek, valószínűleg többször is felvették a jelenteket, és nem hiszem, hogy nem instruálták őket a szállodában
erre, az ilyenekre mondja, hogy kamu

artdark 2011.01.18. 13:39:45

@kovácszsuzsi: Történetesen palóc vagyok, de errefelé nem így van. Igaz, valszeg a tirpákoknál sem, csak vmi pihentagyú kitalálta.

viola narvilly 2011.01.18. 13:40:27

@christaylor:
Dehülyevagy :)
Onnan, hogy az ország keleti feléből hallani ilyen érdekes kifejezéseket. Amik egyébként, hozzáteszem, nekem sokszor tetszenek.

viola narvilly 2011.01.18. 13:41:20

@neccharisnyás útonálló:
Hát én nem vagyok ilyen alkat.... szó szerint az a ránézek egy pohár vízre és felszedtem két kilót alkat vagyok.

mákosnudli 2011.01.18. 13:41:41

Balázs macskabajszos bakancsán röhögök :D

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.18. 13:42:03

Most akkor valamelyiket megpakolták ?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 13:42:46

drágáim, beszínesítitek a napomat, mondhatni érzékeny hatással vagytok a bioritmusomra :) már nem is érdemes nézni a műsort, csak a hv-t olvasni :)

iinside 2011.01.18. 13:43:22

Hát Béláim, kezdünk beleszürkülni a hétköznapokba, egyre szürkébbek a napi összefoglalók. De ez nem a Hajni hibája, egyszerűen a "szarból várat" esete.
Ki mit gondol: mivel fogják felkavarni az állóvizet e rendezők?
Mert pl ez a két hétig tartó kiválasztás-jelölés-párbaj intervallum sem tett jót a sorozatnak.

christaylor 2011.01.18. 13:44:27

@viola narvilly: nemvagyokhülye, csak nekem, akinek vannak értékei, egyszer azt mondta egy pesti ember, hogy alföldiesen beszélek. Én meg gondoltam magamban, hogy ez lehetetlen, mivel számtalan versmondóversenyt nyertem, tehát igen jól szavalok és többszáz verset tudok, plusz szépkiejtési versenyekre is jártam, vagyis színpadi jelenléttel is rendelkezem. Hát hogy mondhatott nekem ilyet? Mikor még a kedvenc színemet se tudta! :)

Viharszarok 2011.01.18. 13:44:41

@gastro vazze: Csak nem a Vörös Október Ruhagyárra gondol castro elvtárs?? Istenem, aki a mennyben lakozol titokban ( by Hofi ) , bevillanak azok a gyönyörű szép május 1-ék, amikor a VOR-os öltönyben és makkoscipőben énekeltük az Internacionálét:-(( Hmm...Közben a hangszóróból az osztályfőnök elvtárs az épp aktuális Szovjet pártfőtitkár elvtársat méltatta. ( Sűrűn váltották egymást azidőtájt:))
Nah mindegy egy kis kitérő után , valaki tudja, hogy miért nem lehet a másik cikket megnyitni az indexen? A főcím szerint Gigike valami kamuról beszél. Nem tudom megnyitni. Lehet figyelik mán a gépeket is...

viola narvilly 2011.01.18. 13:46:03

@christaylor:
Tökmindegy, biztos a szürke az :D

Geos62 2011.01.18. 13:46:50

@viola narvilly:

Hat Budapest-Miskolc szotarrol nem tudok, de valaki irt egy Lenti-magyar szotart, ami az egykori Lenti laktanya szlengjet dolgozta fel (sas2.elte.hu/bp/lenti.htm). En, minty egykori lenti katona, jot derultem rajta, de attol tartok, hogy a fiatalabbaknak ez mar semmit sem mond.

Hannibal22 2011.01.18. 13:48:13

@christaylor: Majd ha kimozdulsz Berettyóújfalu légteréből mondjuk vásárolni, érted akkor majd nem mondják:)Nem csak naprázni kell a góré előtt egész nap,érted

viola narvilly 2011.01.18. 13:49:45

@Geos62:
Amindenségit, de türelmes volt valaki :)

HTK :DD
Annakidején a cégnél mennyiszer volt szó róla, hogy ha valakinél valami eltűnik, ráHTK-zzák :D

gidabiga 2011.01.18. 13:50:14

@canzone:

én sem nézem, egyrészt egy tévénk van és a távirányítót nem én birtoklom, másrészt az a 10 perc, amit láttam belőle, pont Éva volt, amikor levegővétel nélkül öntömjénezte a maga őszinteségét 10 percen keresztül és az sokk volt :D
viszont hogyvoltfüggő lettem és lassan teljesen képben vagyok :DDD

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.18. 13:50:15

Miskolc és környéke, jösztök megvan?

Amúgy tőzsgyökeres peremkerületi suttyóként emlékszem az első budai házibulimra, ahol minden harmadik szavamról megkérdezték, hogy ez mit jelent. Na, az menő volt! :)))))))

christaylor 2011.01.18. 13:50:46

@viola narvilly: az Ildis részeket elhagyva a többi igaz.Elvileg a bemelegítőt is csak felénk mondják.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:50:57

@iinside: Szerintem azzal már kavarják, hogy Alek+Szandika hülyítik Évát. Szerintem frankón nem abból a célból, hogy, mint Alek mondta"tanítson Évának valamit". (ha meg mégis, ritka érzelmi gyökér, aki szerint embert csakis így lehet nevelni) Éva be fog kattanni. Ők jót röhögnek.... míg rá nem jönnek, mire képes egy végsőkig megalázott, hátbaszúrt, magányos nő.

viola narvilly 2011.01.18. 13:53:22

@LadyCarambole:
Jösztök, barátnőm így mondja (miskolci lány)

@christaylor:
Bemelegítő? Azmiaz?

christaylor 2011.01.18. 13:54:12

@hannibal22-73: Újfalu? :) Megyeszékhelyi vagyok. Debrecenmegyevárosi.
De, jaja, értem, menjek pszichológushoz naprázás helyett. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 13:54:36

@viola narvilly: Jösztök-öt hallottam én is olyantól, akinek köze nincs Miskolchoz.

christaylor 2011.01.18. 13:54:44

@viola narvilly: mackónadrág mackófelsővel. :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.18. 13:55:34

@neccharisnyás útonálló:
Meg kellett volna nézniük a BÁR-os szereplését, és jó előre felkészülniük!

Mondjuk ott is nagyjából ezt a figurát hozta, csak ott kiröhögték a többiek. Itt meg...

Számolj Templár 2011.01.18. 13:55:35

Na azért ha Gigire egy kicsit jobban menne a szerkesztő, ki lennének akadva páran! Ő (is) egy igazi műmájer! Hótsuttyó!
Ahogy a Jersey a homokbányász retekführerek kisköcsögje, úgy ez a Gigike a hetró kisebbség gecitára lehet(ett). Na lehet, hogy a leszbiknél is játszott!
A Zsófika mindig is szánalmas volt. Attól, hogy kapott Alekoxszal két percet a kamera előtt, exponenciálisan felerősödött a primitívsége.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 13:55:47

@gidabiga: már így is a műsor felét láttad abban a 10 percben

Hannibal22 2011.01.18. 13:55:54

@neccharisnyás útonálló: Szerintem meg Évának ez inkább megkönnyebülés,hogy alek "másba szerelmes",csak játssza a picsáját.Akkor fog pofára esni amikor ez az idóta bevallja,hogy csak "nevelni" akarta,érted

viola narvilly 2011.01.18. 13:56:35

@christaylor:
Bakker, erre soha nem jöttem volna rá :))

gastro vazze 2011.01.18. 13:56:55

@gastro vazze: na látom ez másnak is feltünt: emtv.blog.hu
napiszar.com

iinside 2011.01.18. 13:58:06

@neccharisnyás útonálló: ez az Alek-Éva balhé sem kerek nekem, előző este még ott tartottak, hogy akkor majd esténként körbe-körbe sétálnak a füvön, most meg oltja az Alek az Évát...olyan mintha időrendben fel volna cserélve a kettő, nem?

gastro vazze 2011.01.18. 13:58:35

@neccharisnyás útonálló: jösztök lesztek, hoztok esztek!
ez a borsodi meghívó:)

viola narvilly 2011.01.18. 13:58:38

Gyerekek, ez a sós csoki egyre jobban ízlik.
Mondjuk lehet, hogy du. 2-kor már inkább valami ételt kellene magamhozvenni.

@Számolj Templár:
Engem azért érdekelne, hogy Gigi vajon mit gondol, hogy a többiek (akár bent, akár kint) tudják-e, hogy mi az ő előélete?

Caprica99 2011.01.18. 13:58:58

@iinside: muszáj volt húzni az időt, mivel Gina kiment és gondolom, még egy lúzert nem akarták már behozni pluszban.

Számolj Templár 2011.01.18. 13:59:09

A következő izgalmas fordulat akkor várható szvsz, ha Alekox kinthagyta Zsófikát, és Olibabánál egyre messzebbre gurul a gyógyszer! Lassan bőrkeményedés nő a makkjára, és "lelki"társ nélkül marad. Ettől semmi jó nem várható!

puszták éhes vándora 2011.01.18. 14:00:38

A "tirpák"-al kapcsolatban: Úgy tudom, hogy a 17 - 18. sz-ban németajkú lakosságot telepítettek Nyíregyháza környékére - nem svábokat ! -, és valahogyan rajtuk maradt a tirpák elnevezés. A Nyíregyházai kommentelőek ezt biztos jobban tudják.

Más: nagy kamukéró a VV4. Bár, már kezdenek kiütközni a valós ének egyes emberekből, főleg akkor, amikor borul a papirforma (forgatókönyv) és nincs útmutató, hogy hogyan reagáljanak. Ildi lejáratása szisztematikus volt az RTL részéről. Sztem ő az életben ettől jobb. Kíváncsi vagyok, hogy az Undormány Virsliszáju mikor és ki által fog kiesni. Nem védem Évát - nincs is miért -, de gusztustalan volt amit vele művelt az Undormány és a Masszív Alkesz. Lehangoló társaság, a visítozás ellenére is. Az adást megnézem, de jobban várom Hajni mesterművét és a kommenteket, mert poénosak.

van-e szándék 2011.01.18. 14:01:07

az elég szép volt, amikor Gigi tegnap a menstruáció bejelentése után, még a vacsoraasztalnál kijelentette, hogy ez élete legromantikusabb estéje..
spotlámpákkal, operatőrökkel, szerkesztővel... sose legyen neki romantikusabb...

artdark 2011.01.18. 14:01:26

Szerintem a történet hasznára válna, ha valamelyik pasi - akár több is - azt az instrukciót kapná, hogy kúrják már meg Zsófit... vagy ha küldenének neki egy vibrátort, mert szemmel láthatóan kielégítetlen, olyan aggszűzes.

Hannibal22 2011.01.18. 14:01:49

@viola narvilly: Túl van lihegve az az előélet..köze nincs a pornóhoz.

Számolj Templár 2011.01.18. 14:02:38

@viola narvilly:
Hát ilyesmiről senki nem tudhat pontosat, csak aki ott volt:-) Mondjuk Gigi!
:-)))))
Azért azt komálnám, ha Szandika a kamera előtt meginterjúvolná, hogy mond Gigi, te kiket szoptál le a stábból? És akkor számbavennék, hogy ki kit vett szájba!

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.18. 14:03:44

Állítólag Alkeszosz már megprütykölte Évát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:04:04

@gastro vazze: @gidabiga:
Ó, nem. Az az ember sokkal, de sokkal messzebbről jött. Egyébként is eszem már a zúzáját, hogy hogy tud valaki egyszerre ö-zni meg csukott á-zni is 1 dialektuson belül.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:06:17

@viola narvilly: Bent tudják. Na azt, hogy ők tudják-e, hogy kint mindenki tudja még azt is, hányszor pisiltak be éjszakánként kiskorukban.... szóval szerintem itt búvik meg a zürdög a szerkezetben.

Számolj Templár 2011.01.18. 14:07:24

@LEG X:
Talma után és Havas úr előtt:-)
Mellesleg én szeretném még egyszer "megprütykölni"!
Azért előtte egy hétig áztatnám 100C-fokos Domestosba, utána meg egy hétig valami parfümbe, hogy kimenjen belőle a nikotinszag!

artdark 2011.01.18. 14:08:24

A régi szériából Frenki már tuti, hogy odavert volna nekije.

Caprica99 2011.01.18. 14:11:08

@hannibal22-73: el vagy tévedve!
Keresgélj kicsit a neten (még a Velveten is voltak képek az ominózus filmből), de most nincs kedvem pontos linket visszakeresni neked!
A Gigike drága (alias Rácz Ildikó) szadista, véres horror leszbikus pornófilmek főszereplője!

Számolj Templár 2011.01.18. 14:11:49

Tirpák-ügyben itt okosodjatok:
hu.wikipedia.org/wiki/Tirp%C3%A1kok
Azért az egész vv4-nek ez a legégőbb fejezete. Mármint, hogy még egy rendes kofircolás sem volt!

viola narvilly 2011.01.18. 14:13:02

@hannibal22-73:
Azért az én szüleim nem lennének felhőtlenül boldogok, ha olyan videókat látnának rólam a neten, ahol egy panellakás konyhapultján egy retkes harisnyával "fojtogatok" egy lányt egyszál alsóneműben.
És ezek után bent adja a szendeszüzet.

@Számolj Templár:
Ehh, gusztustalan. Nem akarom tudni, hogy ez a nagyajakszájú lány mit művel a szájával evésen kívül. Sőt, inkább az evését sem akarom tudni, mert csámcsog.

@neccharisnyás útonálló:
Ja, ott bent ők már tudják? Le vagyok maradva.

Számolj Templár 2011.01.18. 14:15:12

Ha ennek a Jersey gyereknek rendben lennének a kromoszómái, a hotel kádban úgy lerendezte volna az ünneplős Gigikét, hogy nem győztek volna a cápák és a vámpírok tunkolni!

artdark 2011.01.18. 14:19:01

Én annak drukkolok, h Olivér Alkeszoszra tegye a jelet. Meg hogy valaki dugjon már végre odabent. (De az a valaki NE a Virsliszájú legyen!!!)

Számolj Templár 2011.01.18. 14:19:02

@viola narvilly:
Én megértelek! De ezzel a mentalitással nem Te vagy a célközönség:-)
Hidd el, itt senki sem a kultúrigény kielégítése végett nézi ezt a mocskot, hanem hogy lássa, hol tart ma ez az ország, mit gondolnak az átlag nézőről, mint célközönségről a retkesék!

viola narvilly 2011.01.18. 14:21:04

@Számolj Templár:
De én célközönség akarok lenni :)
Kedves fogalmazta meg a lényeget, ezek a kurva tv-k már nem a szórakoztatásról szólnak, hanem a bevételről. Szavazz, szavazz, szavazz. Hol erre, hol arra. Vagy telefonálj Zagiba Zoltánnak pénztalizmánért. 300 forintért percenként.

Számolj Templár 2011.01.18. 14:22:50

@artdark:
Készítsd el a dugási mátrixot, és szavazzuk meg, kit kivel szeretnénk dugni látni!
(Tutira a Jersey-Gombi tandem vinné a prímet:-)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:23:46

@viola narvilly:
Ne viccelj. Szerintem biztosan megbeszélték egymással, ki mit csinált.

Számolj Templár 2011.01.18. 14:23:52

@viola narvilly:
Akkor húzz át a NetGeora vagy a Mezzora!
:-)

vörös áfonya 2011.01.18. 14:24:12

@viola narvilly:

Az a legszomorúbb,hogy sokan fizetnek is és igen,felhívják Zoltánt,hogy mondja meg mit várhatnak anyagi téren.
És a kézrátételes tv-n keresztüli gyógyításért is fizetnek.
Amíg van,aki ezeket felhívja,lesznek is ilyen műsorok,akik ebből élnek meg.

Számolj Templár 2011.01.18. 14:26:29

@vörös áfonya:
Nehogy már itt ellenkampányt csinálj! Én is abból élek, hogy megmondom a tutit! Akár médián keresztül is!
Fizessenek csak a tudásért!
:-)

artdark 2011.01.18. 14:26:58

Én legszívesebben Anikót szeretném látni dugás közben. Tükörből.

vörös áfonya 2011.01.18. 14:27:21

@Számolj Templár:

Akkor te vagy a kézrátételes ember a tévéből?:)

viola narvilly 2011.01.18. 14:27:59

@neccharisnyás útonálló:
Ja, azt hittem, úgy mondod, hogy már mi, nézők is tudjuk, mert mutatták.

@Számolj Templár:
Igenis, értettem :)
Bár Mezzo-m nem tudom, van-e. Kiválthatom Spektrummal?

@vörös áfonya:
Egyszer olvastam valahol, és ha valamiről, hát erről elhiszem, hogy igaz, hogy egy férfi életét gyakorlatilag megkeserítette ez a szar, mert az anyja felhívta valamelyik ilyen buzit, és az a buzi azt mondta a nőnek, hogy a menyével problémákat lát, az ostobája el is hitte, s azóta savazza a férfi asszonyát, ezzel téve tönkre az életüket.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:29:00

@vörös áfonya: Nekem tetszett, mikor a betelefonáló kérte, hogy az ürge a TVn keresztül vágjon le egy darabot a májából. SK sugallatra. Mert hogy picit nagyobb volt neki a kelleténél.

vörös áfonya 2011.01.18. 14:30:40

@neccharisnyás útonálló:

A pasi olyan mozdulatokat csinált az üres asztal fölött,mintha masszírozna valakit.És közben mondogatta,hogy "Érzem,itt lesznek a problémák":)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:31:07

@viola narvilly:
Na az ilyenekért baxxa valagon az illetőt egy talicska aprómajom. Tönkretenni mások életét, szvsz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:32:00

@vörös áfonya: Várj, néha röhög is. Meg olykor berezonál a mögé vetített háttér.

vörös áfonya 2011.01.18. 14:33:15

@viola narvilly:

Annyi hiszékeny nyugdíjas is van,elviszik őket ilyen ebéddel egybekötött termékbemutatókra,jóvágású,bőbeszédű fiatalemberek meg meggyőzik őket,hogy vegyenek láboskészletet,150ezerért és megveszik.

viola narvilly 2011.01.18. 14:33:45

@neccharisnyás útonálló:
Amúgy épp munkanélküli vagyok, így elég sok álláshirdetést olvasok. Múltkor olvastam, hogy valamelyik ilyen szarba (tán az ezo tv) diszpécsert keresnek. Komolyan mondom, ha nem lennék lusta ilyen faszságokra, pusztán kíváncsiságból megérte volna jelentkezni.

van-e szándék 2011.01.18. 14:33:47

Ildi: ""Nem tévedtem akkorát, nem a XVI. századot mondtam"

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/01/18/vv_ildi/

:D

vörös áfonya 2011.01.18. 14:36:38

@neccharisnyás útonálló:

Vagy azt az embert,aki mindig kifesti magát és rém rondán néz ki:)

Augur 2011.01.18. 14:36:58

@gibson: hát ja. már tegnap megkérdeztem, hogy és akkor mi van, ha piros betűs napok vannak? de mivel senki sem válaszolt, túl öregnek és túl haladó szelleműnek kezdtem itt magam érezni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:37:28

@van-e szándék:
Végülis, valszeg én se tévedek akkorát, ha azt mondom, ez a csaj jó 45 éves, 2 gyerekkel, mert ránézve ennyire tippelném.

viola narvilly 2011.01.18. 14:38:18

@vörös áfonya:
Olvasgattam egy-két ilyen sztorit.
Ha szemérmetlenül gazdag lennék, akkor sem adnék ki ennyi pénzt ilyenekre.

@neccharisnyás útonálló:
Ja, én azt hittem, kiképeznek jóssá :))

gidabiga 2011.01.18. 14:38:26

@Számolj Templár:

én nem akarok Jerzsi-Gombi tandemet látni, ugye nem baj? :)))

Nyuladék 2011.01.18. 14:38:31

@hannibal22-73: Én idén leszek 34 (optimizmus) :)

Szaffi B. 2011.01.18. 14:40:36

@gibson:
"köztünk maradjon, de dugni is lehet menstruáló nővel, maximum véres lesz a lepedő - úgyhogy ha tényleg tetsze(né)nek egymásnak, ez nem lehet(ne) akadály."

Köztünk maradjon, de nem mindenki tud. A szerelmem a kedvesem (:DDDD) olyan injekcióstű és vérfóbiás, hogy kizárt dolog nála. Azt szokta mondani: Ha nő lennék, minden hónapban egy hétig ájultan hevernék. :DDDD

gibson 2011.01.18. 14:40:53

@Augur: én annyira haladó szellemű vagyok, hogy elsőre nem is vágtam le, hogy mire céloz, azt gondoltam, hogy arra, hogy piros betűs ünnepként fogja beírni a naptárba, hogy ma estre végre b*szni fognak! :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:40:56

@viola narvilly:
Jobb helyeken ahhoz születni kell. Elit helyeken meg még bizonyos feltételt is szabnak a születéshez.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.18. 14:40:57

@gastro vazze: én, mint nyíregyházi, tanúsítom, hogy itt is ciki szürcsölni a levest.

Alekoszon tegnap jót szórakoztam. Zseniálisan húzta (stuffolta) Éva agyát. Élveztem a szituációt.

gidabiga 2011.01.18. 14:41:05

@viola narvilly:

szintén munkanélküli, de felénk csak biztosítási ügynököket keresnek :(

Szaffi B. 2011.01.18. 14:41:18

@Nyuladék: én is 30 körüli vagyok :))

vörös áfonya 2011.01.18. 14:41:24

@neccharisnyás útonálló:

Hát a nevét nem tudom(a művészjós nevét természetesen)de valami brutál módon néz ki.Sokáig nem tudtam eldönteni,hogy férfi-e vagy nő.

vörös áfonya 2011.01.18. 14:42:39

@Trollszpré:

Szintén.
De mit jelent,hogy körüli?

flanker 2011.01.18. 14:43:07

.
Nemtom, a tisztelt komment-kollegák közül ki látta a hajnali online-t, de volt benne pár érdekes dolog. A nikotinasztal mellett arról beszélgettek, hogy Oli milyen zenéket hallgat, s hirtelen egy másodpercre elakadt az adás, feketeség, aztán újra kezdi ugyanazt a mondatot. Megint elakad ugyanott, feketeség, s ismét nekilát. Negyedszer is megtörténik ugyanaz, ekkor tudja technikai malőr nélkül befejezni.
Semmi gond nem lenne vele, ha kezdettől fogva tudnánk, hogy 10 másodperccel-egy perccel késlelteti az adást a tévé, hogy a durvább káromkodásokat, szerződésszegő, kínos beszólásokat kijátsszák - dehát tudjuk, hogy erről szó sincs...
.
Nem sokkal később kapnak egy utasítást, aminek a felolvasása előtt megjelenik a "Pillanatnyilag nincs közvetítés" felirat.
ROHADJON RÁTOK AZ ALSÓGATYÁTOK!

Amúgy volt két pozitív dolog is este: Egy ilyen csapatszellem-építő játékot csináltak, ahol vlki beül középre és mindenki elmond róla jót, rosszat. Nem volt rossz, de nagyon hamar jött a "mennyei szózat", hogy most már csak jót mondjanak, rosszat nem kell. (Ha bent lettem volna, akkor kedvenc taktikámmal közöltem volna, hogy " a nem kell, az nem azt jelenti, hogy nem is szabad", tehát akkor a legrosszabb, leggusztustalanabb dolog benned, szivi, az az.........) Eztán már nem volt olyan érdekes, mindenki kinyalta verbálisan mindenkinek. Az azért érdekes volt, hogy Alek halálra dicsérte alamuszi Zsófi Van Winkle kisasszonyt helyes(!), találó(!), frappáns(!) és mély(!) meglátásaiért.

Majd Alek és Oli beszélgetését láthattuk, ahol az Alek vs ACsajok című jeremiáda sokadik replaye ment, időnkénti új elemmel dúsítva. Miután itt is több alkalommal sikítófrász kíséretében szóltam volna bele, ha jelen vagyok, de erre nem volt reális esélyem, ezért frusztrációmban más szórakozás után néztem.

Szóval jó dolog lenne azért ez az online cucc, ha hozzáférhetősége mikronnyival is nagyobb lenne a VVIldikó műveltségének bizonyítékainál.

gibson 2011.01.18. 14:43:32

@Trollszpré: hát, azért ha a KEDVESKÉD három hónapig nem nyúlna se hozzád, se máshoz, se saját magához, lehet, hogy átgondolná a dolgot... Lehet, hogy úgy nézne ki a hálószoba utána, mint a Nyolcadik utas a halál-ban a műtőasztal, miután a kis alien kiugrik a fasziból és elszalad :D

gibson 2011.01.18. 14:45:15

@vörös áfonya: "Szintén.
De mit jelent,hogy körüli?"
Nyilván 38 :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:45:18

@flanker: A seggnyalásból láttam a belevaló után. Épp dzsörzé alfelét polírozták.

Szaffi B. 2011.01.18. 14:45:24

@gibson: Nem állna hozzá máshogy, követelné a manuális/orális/bármilyenmás megoldást.

Szaffi B. 2011.01.18. 14:46:19

@vörös áfonya: A körüli azt jelenti, hogy plusz mínusz egy-kettő, ahogy az érdekeim éppen kívánják :DDD

gibson 2011.01.18. 14:46:56

@flanker: VV Ildi művelt, most nyilatkozta a Velvetnek, nem olvastad???

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/01/18/vv_ildi/

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:47:04

@gibson: Témáról annyit:
"Nem hiszek olyannak, aki 5 napig vérzik és NEM HAL BELE!!!"

viola narvilly 2011.01.18. 14:48:28

@neccharisnyás útonálló:
Na, akkor nem leszek jós. Francba :D

@gidabiga:
Óh, ügynöknek én is már holnap be tudnék állni.
(én azért vagyok szar helyzetben, mert a sulikat munka mellett végeztem, a volt mh-em nem adta meg a lehetőséget, hogy a szakmában bizonyítsak, így van két mérnöki diplomám, amivel a seggemet törölhetem ki (törölhetném, de túl kemény a fedelük)... marad valami más, amivel nincs gond, hát eddig is ezt csináltam, de annak a 80%-a ügynökmeló)

gibson 2011.01.18. 14:48:39

@Trollszpré: hát ez az, Jerzsy nem követelt semmit.

@neccharisnyás útonálló: :)))

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 14:49:29

@gibson: persze, csak nem egy Vágó István. Nyilván ebben az országban csak Vágó tudja, hogy mikor volt a második vh :D

vörös áfonya 2011.01.18. 14:49:39

@Trollszpré:

Ezt én is alkalmazom néha.
Bár tőlem tavaly egy kishölgy elkérte a személyimet,mikor vettem egy doboz cigit.
Elég vicces volt,a kishölgy meg vak.Nyilván.

Augur 2011.01.18. 14:50:23

@vörös áfonya: hajrá szotyoládé, ne törődj a kétkedőkkel:D

Augur 2011.01.18. 14:51:38

@gibson: na jól van akkor. már féltem, hogy valami látens perverz vagyok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:51:42

@viola narvilly:
Mucika, ugye nem törtem össze a lelkivilágod? Ugye neem?

Balekosz mikorra fog végre rendesen megkopaszodni attól a vízzel beállítom a séróm rutintól?

vörös áfonya 2011.01.18. 14:51:46

@Augur:

Én áfonya kellesz akarok lenni:)

gibson 2011.01.18. 14:53:07

Így utólag amúgy már teljesen egyértelmű, hogy miért Ildikót küldték be, sőt, hogy egyáltalán hogy kerülhetett be a top háromba a saját kategóriájában. Nyilván a szerkesztők is tisztában voltak vele, hogy ez tényleg, tényleg ennyire hülye. Bohócnak tökéletes volt, kicsit már sajnálom is, hogy kiesett.

mama ottmarad 2011.01.18. 14:53:41

Ez nem jött be? Nálam még nyitva van, copy:
"Újabb furcsaság a ValóVilág4 háza táján
VV Gigi: "áhh, hallod nagyon kamu volt"
bepötyögve 2011.01.18. 11:20-kor, írta Kíváncsi Fáncsi
Mostanra már az egész internetet körbejárta az a videó, melyben a ValóVilág egyik szereplője, VV Gigi vagy ki a tököm valami hotelből visszatérve meséli élményeit társainak. A videó szerint, melyet állítólag a csatorna mindenhonnan próbál töröltetni, a forgatás "nagyon kamu volt". A kínos mondatok után, pontosabban közben, a közvetítés leállt.

"[...] Föl volt töltve a kád, kurva nagy sarok kád, de ilyen nagyon állat... és hát beüzemeltettük. Akkor úgy ment, mi meg addig nem kapcsoltuk ki [...] vissza mentünk húsz perc múlva, hogy akkor belemegyünk a "dzsákuba" [...] olyan hab volt baszd meg az egész fürdőszoba, hogy nem tudtunk forgatni [...] áhh, hallod nagyon kamu volt. Jó, akkor újra fel..."

Azt már Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Juj.hu-nak a Benkő feleséget keres című műsorral kapcsolatban anno elmondta, hogy az illúzió nem hazugság, de mi van akkor, ha egy olyan televíziós műsorról beszélünk, ami kommunikációjában teljes mértékben arra törekszik, hogy azt valóságnak mutassa be, emelt díjas SMS-ek formájában szavaztatja a nézőkkel, hogy ki kerüljön játékba és ki essen ki belőle, és ha nem olyan eredmény születik, melyre számítottak, akkor magyaráznak egy sort és beküldik a másik, a szavazás szerinti második helyezettet.

Persze nem vagyunk rosszmájúak, ráadásul a gyufát sem szeretnénk kihúzni egy olyan csatornánál, ahol a műsorokban valódi jósok, jövőbe látó médiumok dolgoznak, hiszen nem szeretnénk, ha esetlegesen valamiféle rontást küldenének ránk.

Így meghagyjuk nektek a választás jogát, szavazzatok, szerintetek kamuzik-e az RTL a ValóVilággal kapcsolatban, vagy csak a véletlen műve ez a sok furcsaság.

Szerintetek az RTL Klub manipulálja a ValóVilág4 nézőit?
|
Nem, el sem tudom róluk képzelni!
|
Igen, az egész egy nagy kamu!
|
Igen, de csak ritkán, ha a műsor megkívánja.
|
Egyéb, kommentben leírom.

[eredmények] szavazok

customer surveys"

"
Szerintetek az RTL Klub manipulálja a ValóVilág4 nézőit?
Nem, el sem tudom róluk képzelni! 7% (62)

Igen, az egész egy nagy kamu! 78% (709)

Igen, de csak ritkán, ha a műsor megkívánja. 15% (139)

Egyéb, kommentben leírom. 0% (1)

Összes szavazat: 911 "

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:54:52

@viola narvilly: Húúú! Akkor majd jól a te fogkrémeddel pucolom a fogam, akkurátusan a közepétől nyomva kifelé a cuccot, végiggányolom vele a mosdót, és nem tekerem vissza a kupakot se!

gidabiga 2011.01.18. 14:55:09

@viola narvilly:

ügynöknek születni kell :D
no meg telefonos marketingesnek is, ami még dívik :)
sajnos egyikhez sincs gyomrom, meg tehetségem, úgyhogy várom a rám szabott munkát :)
látod, ha elmentél volna az ezo tévéhez, lehet, hogy már tudnád, hogy kell vuduzni egy jó állásért :DDD

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.18. 14:55:56

@puszták éhes vándora: tényleg rosszul tudod, nem német, hanem szlovák ajkú lakosságot Szarvasról. Tótokat, akiket trpaknak hívtak, csak azt nehéz kiejteni és tirpák lett. Még élnek itt, vannak tirpák napok, stb. Az itt nem szitokszó, csak a művelt pestieknél.

Szaffi B. 2011.01.18. 14:57:27

@vörös áfonya: :DDD Tőlem meg a gázórás, hogy anyukám otthon van-e. Mondjuk ez 4 éve volt, de akkor is :DDD

viola narvilly 2011.01.18. 14:58:34

@neccharisnyás útonálló:
Érzékeny pontomra tapintottál. Rühellem, ha a fogkrémet középen nyomják :D

@gidabiga:
Képtelen volnék emberekre rásózni valami szart, amit tudom, hogy én sem akarnék megvenni.
Lehet, hogy igazad van, és jelentkeznem kellett volna arra a hirdetésre :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 14:59:43

@viola narvilly:
Nőbül vagyok. Má csak tudom, hogy mire kezdi a fajtám fenni a szempillapödőrítőt.

Szaffi B. 2011.01.18. 15:00:07

Jóvan, hagyjuk a kamu retek dolgait, ki nem szarja le ha kamu?
Ellenben küldjünk számokat a bentieknek. Kezdem:
Giginek küldeném: www.youtube.com/watch?v=2EUpeMSiQ8s

Gombinak küldeném:
www.youtube.com/watch?v=oOgv-UuTgac

vörös áfonya 2011.01.18. 15:00:44

@Trollszpré:

Egyébként ahogy a mostani tizen-huszonéves lányok kinéznek,nem is csodálom,hogy nem tudják eldönteni kapásból,hogy az ember ránézésre hány éves.

Számolj Templár 2011.01.18. 15:01:19

@gidabiga:
Akkor csak neked kép a képben a Jersey-Gombi show alatt beeditáljuk, hogy Zsófika kényezteti magát az ő kis vibrijével! Alternatíva: Oli saját tükörképére recskázik a nappaliban!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:04:32

@vörös áfonya:
Ne, lécci, haggyuk ezt a témát! Olyan traumává nőtt pár év alatt bennem, lassan alkoholba fojtom bánatom, a Bikini után szabadon.

Szaffi B. 2011.01.18. 15:06:11

@vörös áfonya: Ráadásul én (is) kihagytam a szarrászoláriumozást, ezáltal pont a koromnak megfelelően néz ki a bőröm. Ma ez már nem számít normálisnak, manapság a normális, ha 10-20 évvel öregebbnek néz ki. :SSS

Szaffi B. 2011.01.18. 15:07:11

@neccharisnyás útonálló: :DDDD
és ezt hogy szeretem amúgy is, nem érdemli meg a kis FikaZsó

Trevlovics 2011.01.18. 15:08:05

már tegnap se igazán értettem, hogy éva most komolyan azon akadt ki, hogy az ő büntetése(!) miért rosszabb, mint gigi jutalma(!) ? mér, fordítva kéne legyen? :)

gidabiga 2011.01.18. 15:08:32

@Számolj Templár:

jaj!

majd inkább elmeséled, jó? :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:09:38

@vörös áfonya:
Cause jersey just got colder..... ez mekkora! Anyáááááám!!!! :DDDD

@christaylor:
Ezt a számot meg alapból bírom.

Zabkása 2011.01.18. 15:10:30

HELÓ MINDENKI!
jelentem visszatértem, csak tegnap tanultam ma meg vizsgáztam :D de hazaértem szóval elolvasom a kommenteket és vagyok :)

vörös áfonya 2011.01.18. 15:11:11

Zsófinak egy jó Rage szám..hát nem tudom megérdemli-e:)

gidabiga 2011.01.18. 15:11:24

@neccharisnyás útonálló:

tiltakozom!
kár belé, ez józene :D

Szaffi B. 2011.01.18. 15:11:37

Jajj de jók a gyerekeim hülyén néznek rám, mit visítok itt :DDD

christaylor 2011.01.18. 15:11:40

@neccharisnyás útonálló: én is, kicsit sajnálom is, túl jó szám ez Évához. :)

vörös áfonya 2011.01.18. 15:13:07

@neccharisnyás útonálló:

Nemár,pont ezt akartam javasolni!Roppant találó:)

christaylor 2011.01.18. 15:13:28

@viola narvilly: :D Kész!

Jó napot kívánok! Nagyajak Szandra vagyok.

Zabkása 2011.01.18. 15:13:42

@vörös áfonya: reméljük jól :) a jófej tanár volt bent, volt amit megtanultam, volt amire jól hazudtam és volt amit súgtak :D bizakodom :)

gidabiga 2011.01.18. 15:14:18

segítség, valaki lopkodja a kommentablakot :(
minden második frissítéskor kerül csak elő

@neccharisnyás útonálló:

inkább :D

Szaffi B. 2011.01.18. 15:14:20

@neccharisnyás útonálló: A Stohlról még a múltkor akartam volna írni, amikor nagyot csodálkozott, hogy hogyan lehet 5x5 méteren sétálni, hogy nemsokára megtudod Buci drága, ne légy oly kiváncsifáncsi...

viola narvilly 2011.01.18. 15:15:11

@christaylor:
Há' de nem?

- Hogy? Nagy Alexandra?
- Nem kérem. Nagyajak Szandra

vörös áfonya 2011.01.18. 15:16:57

Jajj,de jókat röhögtem most:)
Pedig dolgozom.
És sok ember van itt:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:18:02

@Trollszpré:
Úgy jár mint a Hunvald... szépen lefogyik az előzetesben.

rianna 2011.01.18. 15:18:49

Én azt nem szeretem (többek között, nyilván), hogy a családtagok ennyire be vannak vonva mindenbe. Osztják az észt délután a nekedvalóban, bemennek szülinapost köszönteni, stb. Miért kell őket folyton emlékeztetni a kintiekre?

Még néhány rövid reakció: a jösztök itt is használatos, pl lakodalmi rigmus az, h ha jösztök lesztek, ha hoztok, esztek
-én is 30 év köröli vagyok, betweeen jobs (szebben hangzik) és kizárólag biztosítási ügynök, avon ügynök, videochat "szereplo" és hasonló ajánlatok a jellemzőek

haruka 2011.01.18. 15:21:42

Lemaradtam a nagy tájszólásos eszmecseréről. :(
Borsodban mindenhol használják a jösztököt egyébként. Meg makuka, lipityóka, dumó, ezekért mindig ufónak néznek. Mondjuk én meg másokat a dúrni, kotla szavakért pl.

vörös áfonya 2011.01.18. 15:23:06

@neccharisnyás útonálló:

Kamerák előtt a másodikat választaná,amúgy az elsőt:)

flanker 2011.01.18. 15:23:16

@gibson:
Ildi művelt...

Nem tévedtem akkorát, nem a XVI. századot mondtam
Tényleg nem - a XIX. volt az.

...akivel szemben szerintem a legtöbb esélyem lett volna, az Zsófi. De nem akarom lekicsinyíteni, mert lehet, hogy ő a legerősebb

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Nemcsak nem művelt, de semmi realitásérzéke nincs és azt se tudja, hogy mit beszél. Zsófi mint legerősebb??? Ennek a nőnek agyrekedése van... Másrészt ha meg ő a legerősebb, akkor miért nem őt választotta - az MÉG NAGYOBBat szólt volna!!!

Ildi elmondta, semmilyen taktikát nem alkalmazott, és véleménye szerint ezt lehetett is látni a viselkedésén
Persze, hogy nem alkalmazott semmilyet - mert eszébe sem jutott, s ha mégis, nem tudott semmit sem kitalálni.
A viselkedésén meg nem a természetesség látszott, hacsak nem a kínos, kényszeredett, idióta faarcú mosolygás nem alaptermészet nála.

Ildi hozzátette, a kommunikáció, a zene, a tánc, a színpadi jelenlét és megnyilvánulás áll hozzá közel, ezeken a területeken erős
Szent ég, ha ezekben erős, mi lehet a gyenge pontja? Kommunikáció - mikor senkivel nem találta a hangot, még saját csapatát is elidegenítette? A zene, a tánc - mikor úgy mozog, mint egy aligképzett nőimitátor begipszelt nyakkal? A megnyilvánulásairól meg ne is beszéljünk.

és nagyon szeretné, ha ezeket az értékeket valaki meglátná benne, és segítene neki a médiában elhelyezkedni.
Srácok, valaki szerezzen már neki egy állást vlmelyik tévé-rádió titkárnőjeként! Ennél jobbat nem érdemel. Az ország meg megbűnhődte már... nem kell minket tovább büntetni...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:23:39

@gidabiga: Bocs. Frász se igazodik mán ki a h-betűs köztolvajokon.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:24:54

@Trollszpré:
Vazze, gyilkos hasbeszélő fabábuk! Azoktól fosok!

flanker 2011.01.18. 15:26:00

@Trollszpré:
Ellenben küldjünk számokat a bentieknek. Kezdem:
Giginek küldeném:
Te gonosz vagy! (Ez volt a dicséret.)

Most azért tanulj a Mestertől - fel kell kérni Trixit, hogy tanulja meg ezt is és ő adja elő neki! Na, az lenne csak a bünti...

(Amúgy szeretem a változatokat és ez tök jó.)

christaylor 2011.01.18. 15:26:52

@neccharisnyás útonálló: én meg az életre kelt gyerekjátékoktól, ld. Chucky.

viola narvilly 2011.01.18. 15:27:23

@haruka:
Mi a dumó?
És a lipityóka?
Miskolcra jártam suliba, de ezek kimaradtak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:27:58

@flanker: Egen. Mondjuk össze lehetne ereszteni őket a fanjaikkal. Annál nagyobb büntetés nemtom mi lehetne.

Trevlovics 2011.01.18. 15:28:32

zsófikának malacarca van. a teste is egy vézna kis süldő malacé. ezért röfög evés közben.
de hogy valakiről jót is mondjak: anikó nagyon szép. kár, hogy nem okosabb kicsit. a "társadalmi evolúció" elve alapján, ha nem lenne ilyen szép, akkor biztos valamivel okosabb lenne. de akkor meg nem lenne ilyen szép. :)

Szaffi B. 2011.01.18. 15:28:34

@neccharisnyás útonálló: :DDDD Én is :DDD
Meg a porcelánbabáktól. Meg a bohócoktól. Ronald McDonaldtól is, jujjjj! :D

vörös áfonya 2011.01.18. 15:28:41

@viola narvilly:

A lipityóka nem mérleghinta?Bár nálunk libikóka:)

Hannibal22 2011.01.18. 15:29:20

Faszom,tegnapi posztba küldtem.
Akkor ide is:villalányoknak szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=ur47bYPdg4c

haruka 2011.01.18. 15:29:39

@viola narvilly: a dumó a kenyérvég, a lipityóka meg a libikóka, vagy mérleghinta, ki hogy nevezi. egyetemre jártál ide vagy középsuliba?

viola narvilly 2011.01.18. 15:29:48

@vörös áfonya:
Az szerintem is libikóka.
Én a lipityókát valami szesznek tippelem.

vörös áfonya 2011.01.18. 15:29:49

@Trollszpré:

Hú,a bohócokat ki nem állhattam soha.
Azok olyan perverzek,nem?

viola narvilly 2011.01.18. 15:30:24

@haruka:
Na, akkor mégis libikóka :)
Dumó. Sercli :)

Egyetemre.

Szaffi B. 2011.01.18. 15:31:06

@vörös áfonya: De, fújj. Kiszavaznám aki kitalálta a bohócokat, brrrrr.

Zabkása 2011.01.18. 15:31:15

mire végigolvasom a kommenteket elmegy a duma, hol tartotok? :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:31:48

@christaylor: Benne vannak azok is. Nomeg a bohócok.

Killer Clowns from Outer Space - jó film.

gidabiga 2011.01.18. 15:31:57

@Trollszpré:

szintén :D
meg a madárfiókáktól :D

vörös áfonya 2011.01.18. 15:32:52

@Trollszpré:

És abszolút nem is viccesek.Szerintem.

rianna 2011.01.18. 15:33:08

@Trevlovics:
nekem hörcsögnek tetszik, ahogy állandóan rág és a szájában tartogatja a kaját. És meg is hízott, ennél sokkal soványabb volt, leginkább a fején látszik:)

Nyuladék 2011.01.18. 15:34:07

@viola narvilly: a dumó a kenyér vége, a lipityóka pedig a libikóka (mérleghinta)

Már Pesten élek, de Miskolc mellől származom :)

És igen, szoktam mondani, hogy jösztök, kellesz, makuka, levonós, tirhulni, dirgál, stb. :)

Az emberem gyárilag pesti, már hozzá(m)szokott. :)

Azt is szoktam mondani, hogy mancsos - az nálunk ragacsosat jelent.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:34:33

@Trevlovics: Ez baromság, már bocs. Sok csodaszép nő van, rengeteg sütnivalóval.

Zsófimalacnak:
www.youtube.com/watch?v=_KjwRAPVDEY

vörös áfonya 2011.01.18. 15:34:39

@Trollszpré:

A Két paraszt:)Ezt az együttesnevet:)

Nyuladék 2011.01.18. 15:35:42

@rianna: Aham, a férjem szerint is hörcsög, mert olyan, mintha a pofazacskójába gyűjtené a kaját.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:36:34

@Trollszpré: Kerti törpe az porcelán? Mert attól nem félek, viszont nekifutásból rúgnák egy hatalmasat az összesbe. Meg kőtörő kalapáccsal, baseball ütővel aprítanám. Irritálja az idegrendszerem, na!

Rókatojás (törölt) 2011.01.18. 15:37:04

@Nyuladék: szerintem kapanyél, pofazacskóval...

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 15:37:12

Fú, de rosszak vagytok, aszti!

Hát köszönöm, soha nem éreztem még magam ilyen normálisnak 35 évesen, felsőfokú végzettséggel, munkanélküliként, mint itt.

Még a végén teljesen elmúlik miattatok a kisebbrendűségi komplexusom meg a genetikus önbizalomhiányom :DDD

christaylor 2011.01.18. 15:37:20

@neccharisnyás útonálló: fúanyám! Rákerestem, jó lenne, mert 1988-as film, érdekelne,d e már maga a poszter is beszaratós, úgyhogy kihagyom.

vörös áfonya 2011.01.18. 15:37:31

@neccharisnyás útonálló:

Én az Amelie-ben bírtam.Csomó helyen járt,még Moszkvában is:)

Nyuladék 2011.01.18. 15:37:46

@neccharisnyás útonálló: ejnye, már megtanulhattad volna....
helyesen: negatív hatással van a bioritmusodra :)

viola narvilly 2011.01.18. 15:38:15

@Nyuladék:
Ebből a dirgál, amit nem ismerek.

@haruka:
Nem volt meg, de ez jó :D
Imádom egyébként Miskolcot.

Trevlovics 2011.01.18. 15:39:19

@neccharisnyás útonálló: nem kifejezetten a cukrászokra gondoltam. mi a baromság? hogy szerintem anikó okosabb lenne, ha nem lenne ilyen szép? és hogy jön ide a többi nő? az oké, hogy magadban csinálsz egy általánosítást és utána rájössz, hogy az hülyeség, csak azt nem értem.... bár végülis megoszthatod velem is, ja. :)

Nyuladék 2011.01.18. 15:40:46

@viola narvilly: A dirgál azt jelenti, hogyaszongya "korzózik"
Úgy sétál fel és alá, mintha ő valaki lenne, felhúzott orral (nem sértettség, hanem gőg) mászkál, ilyesmi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:40:47

@gidabiga:
Azok csak valami irdatlan csúnyák. Már amelyik nem bundásan jön ki a tojásból. Tátog felfelé, meg vonaglik azzal a görcs kis rózsaszín testével, a szeme hején 2 lila folt, mintha bevertek volna neki, pedig csak vak.
És naná, hogy a dögjeimnek ilyen kölkei vannak. Csak ráadásul azoknak még a garatjuk is csíkos, hogy utti lássa a sötétben, hova kell belehányni a kaját.

viola narvilly 2011.01.18. 15:40:50

@Hódos Hajnalka:
Kb. mind egykorúak vagyunk, többen vagyunk munkanélküliek, nyilván többen is felsőfokú végzettséggel, de ami a legfontosabb, elképesztően normálisak vagyunk mind :)

Szaffi B. 2011.01.18. 15:41:54

@viola narvilly: Én gyesen vagyok = leendő munkanélküli, többi stimmel :D

Trevlovics 2011.01.18. 15:42:00

most támadt egy szörnyű gyanúm.... ugye nem csupa olyan ember beszélget itt, aki jelentkezett, de végül nem került be a villába? :)

Nyuladék 2011.01.18. 15:42:43

@viola narvilly: Egyetértek.
Jól ideszoktam miattatok, hasonszőrű társaim. :)

Hannibal22 2011.01.18. 15:42:46

@viola narvilly: Tökéletes vv célközönség:)

viola narvilly 2011.01.18. 15:42:50

@Nyuladék:
Nem hallottam még, de egész jópofa szó :)

van-e szándék 2011.01.18. 15:42:57

@Trevlovics: de.. ez a pótcasting, ha valaki megint magától jönne ki
:)

Zabkása 2011.01.18. 15:43:47

@Trevlovics: hát én tuti nem :D csak ismerek egy olyat, aki a vv5be akar menni és nem érti meg h világégés :D de mondjuk amilyen buta meg hisztis és csinálja a showt oda is való. Egy iylen Jerzy pasi Éva szindrómával :D

Zabkása 2011.01.18. 15:44:45

@van-e szándék: megint legyen valaki aki csináljaaaaaa, csak félő h ZÁRT falakba fog ütközni ennyi idő után, mert nem tehetünk róla h mi leszünk akik utoljára megyünk be :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:44:48

@christaylor: Tecsőn nincs fent az egész? Mintha látta volna részeket számozással.

flanker 2011.01.18. 15:45:15

@Trevlovics:
anikó nagyon szép. kár, hogy nem okosabb kicsit

Nekem is ő jött be először, de ha Zsófi kimegy, akkor ő lesz a következő kiejtenivalóm. Az első alkalommal még érdekes volt az úristn, de már a másodiktól kezdve egyre idegesítőbb, s most, hogy már Gigi is átvette (a tortás sikítozásnál már másodszor csinálta), a stroke kerülget, ha meghallom.
Arról nem is beszélve, hogy Zsófika után ő a második nagy Csámcsogász. (Nekem ment már rá kapcsolatom is a csámcsogásra, úgyhogy képzelheted...)

viola narvilly 2011.01.18. 15:45:27

@Trollszpré:
gyes = leendő munkanélküli
szörnyű... volt mh-emen is végignéztem, mikor a volt főnököm közölte egy gyesről visszatérni akaró anyuka kapcsán, hogy neki 80-as években végzett villamosmérnök nem kell. Miért bazdmeg, akkor nem ugyanolyan volt egy RLC kör?

@Nyuladék:
Ugyehogy tök normálisak vagyunk? :)))

@hannibal22-73:
Francokat. Nem is nézném azt a sz.rt, ha itt nem olvasnék :)

haruka 2011.01.18. 15:46:11

@viola narvilly: Én is, de még jobban szeretném, ha találnék végre valami munkát, ami nem telefonos ügyfélszolgálat a vodánál...
Szóval én is gyarapítom a diplomás munkanélküliek táborát itt a blogon, juhéjj! Mondjuk nekem még van bő 2,5 évem a harminchoz.

vörös áfonya 2011.01.18. 15:47:06

@neccharisnyás útonálló:

Az Amelie csodálatos életében volt kertitörpe.Arra írtam.
Hogy azt ne verd szét,mert szerettem:)

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 15:47:52

@viola narvilly: Mondjuk én gazellatestű, magas, nyúlánk is vagyok, fenékig érő természetes homokszínű hajjal, mandulavágású zöld szemekkel és tavaly megválasztottak az Év Felesége világverseny győztesévé.
Intelligens vagyok, okos és művelt és mindenhol nyitott falakat találok.

Most meg elmék a Pötyivel a Duna-partra, ahol kézen fogva fogunk sétálni.

rianna 2011.01.18. 15:47:54

@viola narvilly:

nekem kifejezetten jólesik, h ennyi munkanélküli van itt:)
eddig azt hittem, én nemvagyok életrevaló:)

haruka 2011.01.18. 15:48:00

@flanker: volt évfolyamtársaim nagy mondása volt az "Úristn, itt jön nyútn (Newton)lóhátn"! :)

Szaffi B. 2011.01.18. 15:48:21

@flanker: IGEN IGEN! Gigi ELRONTOTTA az ÚristN-t!
Anikót én szeretem, szép is cuki is, és a férjem még nem bámulta annyira hogy megutáljam. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:49:09

@Trevlovics:
Nem kifejezetten Anikó. Hanem alapból, hogy a külső összefüggésben van a beltartalommal. 1 egyedből megbecsülni az egész populációt.... nekem szélesebb körű mintavételre van igényem.

christaylor 2011.01.18. 15:49:27

@rianna: nekem is gyanús volt, hogy ennyi mindenki tud egész nap a munkahelyéről pötyögni munka mellett.

Zabkása 2011.01.18. 15:49:27

én az épp főiskolára járó munkanélküliek táborát gyarapítom ....

gidabiga 2011.01.18. 15:49:54

@Hódos Hajnalka:
@viola narvilly:

én nem érzem magam teljesen normálisnak :D

@hannibal22-73:

tévedés, én nem nézem, én csak hogyvolt függő lettem, mint már írtam feljebb :)))

viola narvilly 2011.01.18. 15:49:59

@haruka:
Nafaszom, te is?
Én 33, két diploma (jó, az egyik csak egy kiegészítő szakmérnöki).
És ja. Elmehetnék bruttó 600 forintos órabérért napi 10 órában adatrögzítőnek, vagy bruttó 120 ezerért telefonos szolgának. Anno egy másik távközlési cégnél azért hagytam ott az ügyfélszolgálati területet (98-ban), mert bevezették ezt a telefonos szart, és azt mondtam, hogy na azt már nem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 15:51:12

@Trevlovics: Kivágtak minket az IQ-nk miatt, mi? Mint ismerős, jelentkezett megasztárra, és azzal küldték el, hogy túl jó a hangja ehhez a műsorhoz.

csudri82 2011.01.18. 15:51:21

Sírok bazmeg olyan jó lett a vége! XD

Rigghead 2011.01.18. 15:51:46

helósztok vvs kartársak!

remek volt a tegnapi rész, teljesen ildimentes végre! de évánk visszatért az állandó kurvaidegesítő karakteréhez, és mindent értelmetlen fröcsögéssel kommentál:

- ki ez nekem hogy megmondja?

- ilyen vagyok és kész

- én nem így értettem drága!

sebaj, alekosz igazi geci módjára szétszopatja a kis fejét, már most fülig belé van zuhanva. már írtam, de még kikívánkozik: ecsém! akit egy ilyen élőlény (alek) ennyire összevissza tud szopatni, akármivel, akárhogyan, mindígmindenkörülményekközött az azér...vicces na!

jerzy szegény mennyire 0.0 agyilag húúú

Szaffi B. 2011.01.18. 15:52:06

@viola narvilly: gyeses:
Hát igen, mindegy ha úgy alakul legfeljebb itthon leszek még egy kicsit, aztán meglátjuk, átképzem magam, vagy mittomén elmegyek kurvának. :DDDDDD

viola narvilly 2011.01.18. 15:52:09

@Hódos Hajnalka:
Akkor én elég esélytelenül indulok ebben a világban egy ilyen nővel szemben :D
De azért leszel a barátom? :)

@rianna:
Hasonlóan gondoltam magamról én is. És nekem is jól esik.

Trevlovics 2011.01.18. 15:52:17

ha unatkozó milliomos/árdos lennék, vagy unatkozó hajléktalan, biztos, hogy elmennék kicsit telemarketingesnek és nagyon vicces hideghívásokat csinálnék.

flanker 2011.01.18. 15:53:12

@Trollszpré:
Anikót én szeretem, szép is cuki is, és a férjem még nem bámulta annyira hogy megutáljam.

De ha neadjistn elkezdené, csak szólj, én meg küldök magamról neked. :D

viola narvilly 2011.01.18. 15:53:24

@gidabiga:
Pedig az vagy! :)

@Trollszpré:
Én is azon vagyok már. Vagy pedig azon, hogy eladom a fél vesém.

Trevlovics 2011.01.18. 15:53:34

@neccharisnyás útonálló: ez már megint olyan összefüggés, amit én nem írtam le. csak róla beszéltem, hogy szerintem nála ez működne.

Rigghead 2011.01.18. 15:54:02

én dolgozok! nincs diplomám és mégis baszott jól keresek haha! de ma pl. van mello és ezért csak pár posztocskára futja

flanker 2011.01.18. 15:54:42

@Trollszpré:
Mármint fényképet! (Bámulni...)

gidabiga 2011.01.18. 15:54:48

@rianna:

nekem nem annyira...

de életrevalónak tűnik az összes itteni munkanélküli, valami baj a munkahelyekkel lehet, nem érdemelnek meg bennünket vagy valami ilyesmi :D

@haruka:

itt vidéken még az sincs :(
azt előbb bevállalnám, mint a telefonos marketinget :)

no és nekem nincs diplomám sem, amikor még mai csirke voltam, nem volt olyan fontos :(

Nyuladék 2011.01.18. 15:54:50

@haruka: ügyfélszolgálat a vodánál?
ott dolgoztál?

Rigghead 2011.01.18. 15:55:37

viszont szépen körvonalazódik vv vége felé egy vv hv találka. vagy csak nekem?

flanker 2011.01.18. 15:55:44

@forza 1000 komment:
Anikónak küldeném az Oh m' God c. számot.

Ez majd akkor lesz jó, ha megcsinálják az Oh m' G'd változatát...

Szaffi B. 2011.01.18. 15:56:15

@viola narvilly: mennyit adnak egy veséért? Azért még előtte megpróbálok visszajutni dolgozni, hátha...

haruka 2011.01.18. 15:56:55

@viola narvilly: én ráadásul pályakezdő vagyok, mert én hülye, gondoltam, tanulj, amíg lehet, hát lófaszt se ért. Én most azt tervezem, hogy kiházasodok külföldre! :D (Anyám valószínűleg infarktust is kapna menten.)

Trevlovics 2011.01.18. 15:58:14

@haruka: de ki dönti el meddig lehet? lehet, már nem lehetett jó ideje. vagy lehet, hogy még most is lehetne :)

flanker 2011.01.18. 15:58:19

@neccharisnyás útonálló:
Nem kifejezetten Anikó. Hanem alapból, hogy a külső összefüggésben van a beltartalommal.

Nana, várj csak! Én ezt úgy értettem, hogy ha kevésbé lenne szép, akkor jobban rászorulna arra, hogy belülről pótoljon valamit. És ezzel nem mondott smmi rosszat. Tegnap este Alek (akinek valszeg több rálátása van nálunk ezekre) azért dicsérte Anikót, hogy milyen gyorsan tanul dolgokat - ha egyszer rászánja magát. Aki nagyon szép és mindenki kisujjmozdítás nélkül kinyalja a seggét, az nem fog erőfeszíteni...

Hannibal22 2011.01.18. 15:58:24

Lassan a kedvenc színeteket is tudom annyira elkezdtetek nyitni:)

haruka 2011.01.18. 15:58:44

@Nyuladék: nem, mert nekem nincs hozzá idegzetem (barátnőm tudakozós volt jódarabig, mesélt dolgokat...), bár kétségbeesettebb pillanataimban már majdnem elküldtem a jelentkezést... de kábé csak ez van, mint reális lehetőség jelenleg.

Szaffi B. 2011.01.18. 15:59:08

@neccharisnyás útonálló: The Nothing BOX!!!! A kedvencem!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD

rianna 2011.01.18. 15:59:23

@gidabiga:
nyilván nem mondtam komolyan:)
De így önös érdekből jó tudni, h nem vagyok egyedül

Nyuladék 2011.01.18. 15:59:45

@haruka: Ne tedd, annyira nem lehetsz elkeseredve! :D

kovácszsuzsi 2011.01.18. 15:59:47

@gidabiga: ezen a vidéken meg lehet menni cselédnek ausztriába, vagy rabszolgának nokia gyárba

Hannibal22 2011.01.18. 16:00:21

@Trollszpré: Szerveid eladása előtt még van egy lépcsőfok,gyógyszerkísérletre is jelentkezhetsz:)

gidabiga 2011.01.18. 16:00:28

@viola narvilly:

a vesémet nem adom :D

kellhet még valakinek a családban ( remélem SSKK :D )

Szaffi B. 2011.01.18. 16:00:34

@flanker: Én kurva szép vagyok, és kurva okos is! És nem káromkodom!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 16:00:37

@flanker:
"Aki nagyon szép és mindenki kisujjmozdítás nélkül kinyalja a seggét, az nem fog erőfeszíteni... "
Újabb általánosítás, amivel nem értek egyet.

Trevlovics 2011.01.18. 16:00:38

@neccharisnyás útonálló: sajnos most nem tudom megnézni. és különben se akarom megérteni a nőket. sokan panaszkodnak rá, hogy nem értik őket. boldog emberek (vagyunk). gyanítom, hogy nagyobb sokk lehet, ha végül megértjük :)

haruka 2011.01.18. 16:00:49

@Trevlovics: unalmamban elvégeztem egy okj-t, ami kapcsolódik végülis az eddig tanultakhoz, de még így se kapkodnak értem. most meg se kedvem, se pénzem megint tanulni. tökömnek kell annyi papír.

Rókatojás (törölt) 2011.01.18. 16:00:49

@Rigghead: nem rossz ötlet, hiszen ez is egy ok az i(í)vásra...:-)))

viola narvilly 2011.01.18. 16:01:11

@gidabiga:
Magyarán a munkáltatók dögöljenek meg? :DDD

Amúgy, mikor a szakközepet befejeztem, én sem gondoltam, hogy diplomát akarok. Már 5 éve dolgoztam a volt mh-emen, mikor úgy gondoltam, hogy elvégzek egy - a szakmába vágó - iskolát.
Aztán elvégeztem még egyet.
Másfél év múlva kirúgtak.

@haruka:
itt feljebb olvasható amit erre is tudok válaszolni.
(bocsánat, de te legény, vagy leány?)

@Trollszpré:
Fingom sincs, de többet, mint a munkanélküli segély.

Na, dumát abbahagy, lesétál kézenfogva magával a boltba.

flanker 2011.01.18. 16:01:12

@Trollszpré:
cuki vagy

:-)))
Olyat mondjál, amit még nem tudok.
(És nagyon okosak az értékeim!)

rianna 2011.01.18. 16:01:23

@haruka:

Én is elmennék külföldre, Brüsszelből (nem EP)kaptam néhány napja visszajezést, de nem hiszem, h behívnak interjúra :(

gibson 2011.01.18. 16:01:55

@Hódos Hajnalka: "és mindenhol nyitott falakat találok."
Pont ma döbbentem rá, hogy tulajdonképpen ZÁRT falak nem is léteznek, illetve, léteznek, de hogy tulajdonképpen mindegyik az :)))

Szaffi B. 2011.01.18. 16:02:16

@hannibal22-73: Sz@Rókatojás: rveimet inkább megenni, ugye? :D

gidabiga 2011.01.18. 16:02:24

@kovácszsuzsi:

annyira nem lakom nyugaton

@hannibal22-73:

egy ismerősömön végeznek gyógyszerkísérleteket, hááááát...

Trevlovics 2011.01.18. 16:02:41

@flanker: én is ilyesmire gondoltam. nem mondom, hogy általános igazság, de anikónál szerintem működne. nem arról van szó, hogy aki szép az törvényszerűen okos. ilyent nem írtam le, mégis majdnem rákényszerültem, hogy védekezzek. társadalmi evolúciót írtam, amivel a többiek hozzáállására utaltam volna elsősorban, nem az ő tulajdonságaira.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 16:02:44

@hannibal22-73: Csak utána már nem tudja értékesíteni a xarrá ment belsőségeit.

Rigghead 2011.01.18. 16:03:19

ne offoljatok már ennyit könyörgöm! senkit nem érdekel! :)

flanker 2011.01.18. 16:03:52

@Trollszpré:
Én kurva szép vagyok, és kurva okos is! És nem káromkodom!

Igen! Nyelvednek finomsága külön szexepiled! :-)

Trevlovics 2011.01.18. 16:04:32

@haruka: hát ja. szar dolog munkanélkülinek lenni. persze embere válogatja. én is pont nemrég voltam, három hónapig kerestem, már kezdtem szétesni, mikor végre lett.

Szaffi B. 2011.01.18. 16:04:44

@neccharisnyás útonálló: Hannibál csak szeretné megenni a szerveimet, irigykedik hogy eladom.

flanker 2011.01.18. 16:05:29

@neccharisnyás útonálló:
Újabb általánosítás, amivel nem értek egyet.

Hát persze. 100-ból száz-ra vonatkozik? Nem.

De 85-re? Mindenképp. És euz elég kiindulópontnak.

Hannibal22 2011.01.18. 16:05:38

@neccharisnyás útonálló: Benne van a pakliban

@gidabiga: becsszó? én csak városi (najó kösségi) legendákat hallottam erről

viola narvilly 2011.01.18. 16:05:42

@haruka:
Bocs, a nevedből nem volt egyértelmű
:)

Na, irány a bolt, majd jövök.

Hannibal22 2011.01.18. 16:06:38

@Trollszpré: Csak a javadat akarom,minden dimenzióban.

reggi64 2011.01.18. 16:08:08

@Trollszpré: én meg madamnak a korom miatt :DDD
pedig én eddig nem ezt az értéket képviseltem

Rigghead 2011.01.18. 16:08:13

@Rókatojás: na meg mennyi korunkbeli jónő lehet ott! :))

bévé 2011.01.18. 16:08:44

@Nyuladék: és a makuka meg a tirhulni?

Szirénke 2011.01.18. 16:10:19

@rianna: Csatlakozom. 31 éves vagyok, munkanélküli, 2 diplomával. cool :(
De legalább elmondhatom, hogy hasonszőrű társakkal csevegek egész nap egy orbitálisan nagy baromságról :)

Nyuladék 2011.01.18. 16:11:03

@bévé: a makuka a szotyi, napraforgómag
a tirhulni-t felszólító módban szoktuk használni
tirhulj! kb. annyit jelent, hogy takarodj!

Rókatojás (törölt) 2011.01.18. 16:12:10

kedves egybegyűltek... a anyitoot falakat ajtónak vagy ablaknak híjják... bizony:-)))

gidabiga 2011.01.18. 16:12:13

@kovácszsuzsi:

hát, nem tudom.
az osztrákokat ismerve... :D

@hannibal22-73:

igen.
ráadásul annyit nem is kap érte, hogy olykor a szenvedést kompenzálja :(

Rókatojás (törölt) 2011.01.18. 16:13:57

@Rókatojás: na, ennek nekifutok még egyszer... szóval, a nyitott falakat ajtónak vagy ablaknak híjják... :-))

redhaven 2011.01.18. 16:15:25

@Trevlovics: énmég nem voltam soha,nem is szeretnék.

bévé 2011.01.18. 16:15:40

@Nyuladék: király, imádom ezeket, kösz!

kovácszsuzsi 2011.01.18. 16:17:07

@Szirénke: ráadásul lelkesen elemezzük majdnem tök hülye emberek tetteit és szavait.DDDDD

Hannibal22 2011.01.18. 16:18:28

vv után szervezek egy "hogyvolt" találkozót Tordason. Eljöttök vagy zárt falakba ütközöm? :)

Hannibal22 2011.01.18. 16:20:10

Tudom,hogy nem mindenkinek fejérmegyekösségben van az életvilága de attól lehetne nyitni:)

rianna 2011.01.18. 16:21:13

@Szirénke: @kovácszsuzsi:

eme szociológiai kísérlet elemzésére a mi pellengérezett agyunkra van szükség :)

rianna 2011.01.18. 16:24:10

jut eszembe, nemsokára szülinapom van, szeretnék egy helikoptert kapni :))

Rókatojás (törölt) 2011.01.18. 16:25:18

@hannibal22-73: ha fehérmegyekösségbe szervezted volna, akkor elmentem volna... :-)

gidabiga 2011.01.18. 16:25:28

@rianna:

most mondod csak, hogy mi egy szociológiai kísérlet része vagyunk?

Hannibal22 2011.01.18. 16:25:44

@gidabiga: Jaja. Belegondolni is már egy magasabb dimenzió,hogy ennyi okos harmincas nővel egy légtérben...
Lenne irsai,napra,makuka,szotyola,szotyoládé..stb

Szaffi B. 2011.01.18. 16:26:34

@kovácszsuzsi: Én voltam cseléd Ausztriában, munka mellett. Többet kerestem heti 2 nap alatt mint itthon egy hónapban. Így tudtam félretenni előre, hogy lehessenek gyerekeim. Csak az emberlánya nem ezért tanul.

Hannibal22 2011.01.18. 16:27:28

@Rókatojás: Elírás történt,kurva j betű faszom

Szaffi B. 2011.01.18. 16:27:36

@Rókatojás: Hannibál eszi őket, nézd az avatarját ott szürcsöli :DDD

kovácszsuzsi 2011.01.18. 16:28:56

@hannibal22-73: megtudhatnád mindenki kedvenc színét, és ledőlnének a zárt falak

bévé 2011.01.18. 16:30:33

@Trollszpré: basszus, még nem. remélem, nem átverés, azt be vagyok itt kamerázva vagy vmi.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 16:31:03

@Trollszpré: csak mostanság az a divat, hogy 2 hétig ott is alszol, aztán 2 hétig itthon lehetsz.egész napi cselédség

gidabiga 2011.01.18. 16:32:27

@bévé:

bár nem engem kérdeztél, szerintem 22 és 73 között :D
ha jól olvasom a nickjéből :D

Hannibal22 2011.01.18. 16:32:38

@bévé: 35

@christaylor: Azt hozzon mindenki

@kovácszsuzsi: Javatokat akarnám minden szinten csak ezt még nem tudjátok,nem tudtok semmit:)

Szaffi B. 2011.01.18. 16:32:52

@bévé: :DDD
@kovácszsuzsi: na, azt nem vállalnám :(

bévé 2011.01.18. 16:36:21

@gidabiga: talált ha jól látom eggyel lejjebb. :)

kovácszsuzsi 2011.01.18. 16:38:45

@hannibal22-73: de majd a magasabb érzelmi szférát talán megérezzük

christaylor 2011.01.18. 16:40:03

@hannibal22-73:
"Azt hozzon mindenki"

"Javatokat akarnám minden szinten"

A kettő nem fér össze. Ha a javunkat akarod, akkor nem csak vacak Irsait meg szotyit biztosítasz, hanem a jacuzzin kívül még sok minden egyebet is. :)

reggi64 2011.01.18. 16:41:59

@christaylor: helikoptert,5*szállodát,elnöki lakosztállyal:))

gidabiga 2011.01.18. 16:44:40

@reggi64:

én olyanra nem vágyom :D
főljön bográcsban pörkölt és legyen hideg sör :DDD

Hannibal22 2011.01.18. 16:44:43

@christaylor: Lásd kovácszsuzsi kommentjét,ő látja mik a valódi értékek:)Te nem értesz semmit:)

vörös áfonya 2011.01.18. 16:45:12

Azta,ti aztán tudtok termelni,mire hazaértem(pedig csak 2 perc a melóhelyem)már annyit Kell(esz)visszaolvasni,mint a csuda.

christaylor 2011.01.18. 16:45:41

@reggi64: nem akartam kimondani, de 3 perccel ezelőtt nekem is ez járt abban a kib... nagy tökfejemben.Vagy hogy mondta Szandál.

Pontosan. :)

De még rózsaszirmos ágyat, a vv-s fiúk közül valamelyiket csipendél táncolni, Balázst szórakoztatni, stb.

christaylor 2011.01.18. 16:47:56

@hannibal22-73: hogy mondhatsz ilyet? Nem is ismersz engem. Pedig próbálok feléd nyílni, de zárt falakba ütközöm és tudom, hogy ez nem az én hibám. :)

gidabiga 2011.01.18. 16:49:48

@Trollszpré:

szerinted Szandika tudná értékelni Jim Morrison zsenijét? :)))

Kekec1 2011.01.18. 16:50:09

@kovácszsuzsi:
a zárt falaknak nyílniuk kell vagy dőlniük? :)
nekem minden héten változik a kedvenc színem, SSKK nem fogtok ki- vagy megismerni :))

Számolj Templár 2011.01.18. 16:50:29

@Hódos Hajnalka:
Akkor várjuk érdeklődéssel a beígért naptáradat, hogy tudjuk, mikor kell menni!
:-)

Szaffi B. 2011.01.18. 16:50:43

@gidabiga: Nem.

Majd keresek neki mást akkor.

Bécinek még: www.youtube.com/watch?v=D-yy2URAYqU

haruka 2011.01.18. 16:53:49

@Trollszpré: tök el tudom képzelni, ahogy Bétze révedezik Simon és Garfunkelt hallgatva! :D

Rigghead 2011.01.18. 16:54:51

de ugye észrevettétek, hogy most is! ugye? hát hogy nyitok most is! felétek!

Szaffi B. 2011.01.18. 16:55:06

@hannibal22-73: :DDDD

Találtam Szandálnak mást a Doors helyett. Óvatosan megnyitni!!!!

www.youtube.com/watch?v=ygaI1gU0Y-0

gibson 2011.01.18. 16:57:28

@Rigghead: ide is beírtam kb. ugyanezt, még az elején - majd mikor ezek után a negyedik ember linkelte be az a kurva videót, akkor meguntam a témát, és átmentem máshová osztani az észt, hátha ott fogékonyabbak.. :)
De amúgy nagyon nem.

haruka 2011.01.18. 16:58:37

@Trollszpré: váá! 1:11-nél konkrétan mellkasfájdalmat éreztem a látványtól!

Augur 2011.01.18. 16:58:40

@Szirénke: én is detto, csak 29 vagyok. öröm az ürmömben, hogy veletek itt ezt is ki lehet sarni.

Augur 2011.01.18. 17:00:02

@Augur: bocs, sírni volt az nem szarni:D, pedig úgy se' rossz.

.lll. 2011.01.18. 17:00:24

Eladó tavasszal lesz egy éves alpesi kecske,nagyon jó fejős anyától,bármikor lehet fedeztetni.

most olvasom wiwen,gondoltam Alekinyónak jó lesz,összedobjuk a pénzt?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 17:01:49

@Kekec1: ez már nehéz művelcségi kérdés nekem, inkább szavalok

Nyuladék 2011.01.18. 17:02:01

@hannibal22-73: Én csak akkor mennék, ha a legmagasabb szinten akarnád a javamat...
Az lenne a legnagyobb dolog.

vörös áfonya 2011.01.18. 17:03:18

Na,megkezdem napi hülyeségemet:

Nincs élő adás!Megint!

bévé 2011.01.18. 17:03:35

Anikó és Béci mégis mi a faszért fogyóznak?

Rigghead 2011.01.18. 17:04:12

@gibson: nyilván most sokan érezhetik úgy, h átlátnak a szitán :)

duplacsavar, nincs evvel semmi baj, a szerkesztők sem akarhatták másképp

christaylor 2011.01.18. 17:05:20

Az rtl honlapja szerint ma est két nagy veszekedést is láthatunk majd, lesz egy Éva -Alek és egy Anikó-Szandi, ez utóbbiban Anikó úgy leordítja Szandál fejét, hogy öröm volt az előbb néznem.

gidabiga 2011.01.18. 17:05:46

@lófő:

ezekre egy fillért sem :D

gibson 2011.01.18. 17:05:50

@vörös áfonya: SENKI nem nyitott felém, képzeld! Nem tudtam megmutatni nekik az értékeimet. Hívtak üvegezni is, de miután a két lány elkezdte nyalni-falni egymást, azt mondtam magamnak: "gibson, ez nem te vagy!", úgyhogy felálltam, és eljöttem!

Hannibal22 2011.01.18. 17:05:55

Aki tegnap nem látta volna: www.youtube.com/watch?v=J8nxROYrlnQ

@Nyuladék: Most képzeld el,hogy bólogatok mint az olajkutak a dallas elején:)Látom neked is vannak értékeid!

Rigghead 2011.01.18. 17:07:40

@christaylor: heeej ez de jól hangzik! na összepakolok, öltözöm, usgyi haza! sziasztok vvs kis barátaim!

tumáró!

puszták éhes vándora 2011.01.18. 17:08:12

Az "emTV" által jegyzett bologot (Újabb furcsaságok a VV4 házatáján) NE? lehet megnyitni.
Tudja valaki az okát?
Köszi!

vörös áfonya 2011.01.18. 17:08:36

@gibson:

Szavalnod kellett volna és kinyilatkoztatnod,hogy felsőbb dimenziókba viszed őket,ahol még sosem jártak.
Legközelebb talán indíts ezzel.

Nyuladék 2011.01.18. 17:09:53

nofene, megy az élő műsor

kovácszsuzsi 2011.01.18. 17:10:07

@puszták éhes vándora: Itt fentebb valaki bemásolta a komentek közé

vörös áfonya 2011.01.18. 17:10:27

Be vannak számozva.A marhák:)

christaylor 2011.01.18. 17:11:10

Anikó bőg, Gombi vigasztalja.

flanker 2011.01.18. 17:11:12

@Trollszpré:
Találtam Szandálnak mást a Doors helyett. Óvatosan megnyitni!!!

Állat találó a bevezető mondat...
Csak azt tudnám, hogy Carrottop mit keres benne?
Ha jól tudom, ő teljesen természetesn csúnya.

bévé 2011.01.18. 17:11:21

miért sír Anikó?

vörös áfonya 2011.01.18. 17:13:28

Akkor már én is megkérdem:
Anikó miért sííír?

bévé 2011.01.18. 17:13:28

a 9es miatt, de azt miért kapták, nem tudjuk.

Kekec1 2011.01.18. 17:13:31

ehhh, nem tudom innen nézni, nem kommentálná valaki mit lát, ha szépen megkérem? :)

christaylor 2011.01.18. 17:13:32

@rianna: @haruka: @bévé: akkor épp nem volt online, úgyhogy nem tudjuk.

bévé 2011.01.18. 17:14:16

jajj. Zsófi kér rágót.

gidabiga 2011.01.18. 17:14:37

kérhetek egy linket az onlájnhoz?
amit találtam, ott nem indul, de lehet, hogy én vagyok a béna :(

Számolj Templár 2011.01.18. 17:14:40

Nem adják élőben Gigi tamponcseréjét?

rianna 2011.01.18. 17:14:50

azért bőg mert ő egy szaros fekete kilences? ennyit értettem:)

bévé 2011.01.18. 17:15:33

@Kekec1: a nyakukba kötöttek ilyen számokat, és Anikó fekete 9-est kapott, amiről nem tudjuk, mit jelent.

haruka 2011.01.18. 17:15:47

Gondolom azt a számot kell hordaniuk, ahányadikak a népszerűségi listán.

vörös áfonya 2011.01.18. 17:15:55

Nem lehet,hogy azért kapták a számozást,hogy kit mennyire szeretnek a villában?

christaylor 2011.01.18. 17:16:31

A száma miatt sír, ami "lehúzza" és "megbélyegzi" és "mindenki látja".

Mindenki kapott egy számot, amit a nyakában kell viselnie.Ez egy játék lenne, de a lényeg még nem tiszta.

Szaffi B. 2011.01.18. 17:16:32

@flanker: kijaza Carottop? :)))

Nekem is megy az élő... jeeeee!

Hannibal22 2011.01.18. 17:16:52

Basszus itt mindenki sír mint a szopósmalac, ha megbántják vagy elveszik a játékát?

bévé 2011.01.18. 17:17:30

@christaylor: ja, és a földön kell aludnia.

flanker 2011.01.18. 17:17:52

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Zsófika mutogassa a foga fehérit!

rianna 2011.01.18. 17:18:23

@gidabiga: a főoldalonm kell elindítani, tudomásom szerint

Zsófi hörcsög milyen harcias lett egyszerre :)

haruka 2011.01.18. 17:18:23

@rianna: úgy veszem ki, hogy akik a végén vannak, azok szívnak is. gondolom ez nem tetszik neki. de nagyon idegesít az affektálása!

christaylor 2011.01.18. 17:19:12

Még így sírva is milyen szép ez az Anikó!

vörös áfonya 2011.01.18. 17:19:23

Gigi biztos a kettes,mert nagyon vihorászik.

rianna 2011.01.18. 17:19:30

@haruka:
de ki lehet az utolsó? 13-an vannak, nem?

christaylor 2011.01.18. 17:19:52

Na, Béci az egyes. Valami népszerűségi játék lesz ez.

Kekec1 2011.01.18. 17:20:08

ha Zsófit elkezdték kamerafénybe hozni, lehet jelent valamit, Ildivel is így kezdték... :)

haruka 2011.01.18. 17:20:48

@vörös áfonya: Éva 6, Gigi 7. A többieket még nem mutatták (vagy nem figyeltem oda)

Nyuladék 2011.01.18. 17:22:50

Azt mondja Anikó, hogy "ha ti láttok itt bent engem ilyen gyengének, akkor...."
ezek szerint szavaztak, hogy ki mennyire "számít" a villán belül

haruka 2011.01.18. 17:22:52

@rianna: 11-en vannak már csak, nem?

rianna 2011.01.18. 17:23:41

gina a nekedvalóban :)

Szaffi B. 2011.01.18. 17:24:02

Ő a leggyengébbnek tartott ezek szerint.

Nyuladék 2011.01.18. 17:24:15

11-en vannak, Zsófi az uccsó

bévé 2011.01.18. 17:24:16

hát ki kell szolgálniuk asszem a többieket. de ez most nagyon nem szimpi, ahogy itt picsog meg rinyál.

Hannibal22 2011.01.18. 17:24:25

@christaylor: Csípési sorrend mint a tyúkoknál:) Béla az alfa

Kekec1 2011.01.18. 17:24:29

@haruka:
tényleg 11-en, én is leragadtam a 13-nál...:O

Szaffi B. 2011.01.18. 17:24:40

ja, nem utolsó álötti álötti

viola narvilly 2011.01.18. 17:24:42

Megy a délutáni vv műsor, Gina a vendég.
Kifejezetten szimpatikus, ahogy beszél.

rianna 2011.01.18. 17:25:03

szandika 3, ha jól láttam a habtestét hátulról

@haruka: de igen, ani mondta

flanker 2011.01.18. 17:25:29

@Trollszpré:

Carrot top
Amcsi komikus, vörös, göndör hajjal, szeplőkkel, kigyúrva. Kissé trollosan néz ki, de amúgy nomrális ember, nincs vele bajom. És úgy tudtam, hogy plasztikmentes, de hát én sem tudhatok mindent. :-(

Számolj Templár 2011.01.18. 17:25:39

Gina rendesen kitálalt:-)

haruka 2011.01.18. 17:25:43

@bévé: affektál, ami engem a sírba tud vinni. blöeee.

gidabiga 2011.01.18. 17:25:45

köszi!!!!

mért sír az a feketehajú liba? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 17:26:13

há'bakker, tényleg feldobtátok a napomat, most, hogy megtudtam, nem vagyok egyedi lúzer kétdiplomás munkanélküliként, egyre közelebb a 30-hoz :)

flanker 2011.01.18. 17:26:24

@Trollszpré:
Ja, és 16-19 mp között láthatod

puszták éhes vándora 2011.01.18. 17:27:07

@BGy: Köszi a kiegészítést, ezt is sikerült pontosítani. Egyébként szabolcsi vagyok, de nem Nyíregyi. Egyetértek a "művelt pestiek" megjegyzéseddel.

rianna 2011.01.18. 17:27:24

@gidabiga: vmi belső népszerűségi versenyen 9-ik a 11-ből

K Tomoceusz 2011.01.18. 17:28:02

Emberek dobjunk össze 300 forintot és küldjünk be egy sms-t ennek a szomorú lánymak :
Tedd azt amit álmodsz
Álmodd amit teszel
Kilencedik helyezetből
Hipp-hopp első leszel

Számolj Templár 2011.01.18. 17:28:12

A reteken megy épp. Most Éva barátnője csacsog.

vörös áfonya 2011.01.18. 17:28:34

Anikó tudja,hogy picsog:)

Szaffi B. 2011.01.18. 17:28:40

Mst mutatták: szolganép lett Anikó, azért sír.

van-e szándék 2011.01.18. 17:30:35

Gombi jó anyagot szerzett valahonnan :D

rianna 2011.01.18. 17:31:11

@gidabiga:
nem, ő Anikó:)
Gigi, akinek a homlokán furán fel van tűzve a haja

viola narvilly 2011.01.18. 17:31:15

@canzone:
Üdv a VALÓ VILÁGBAN!
(kétdiplomás, 33, munkanélküli)

gidabiga 2011.01.18. 17:31:25

jézusom, lehet, hogy jobb, ha mégsem nézem? :DDD

flanker 2011.01.18. 17:31:55

Ha ezek után a Gombi tetszik még magára valamit is adó nőnek, akkor én befejeztem a nőkkel...
Szánalmas kis óvodás pancserpöcs.

prolibusz 2011.01.18. 17:32:30

Megkérem a pékeket és a nem pékeket, hogy Gombinak tessék szíves lenni kiosztani egy ordas maflást péklapáttal. Kibírhatatlan

Kekec1 2011.01.18. 17:32:37

micsinált a Gombi?

rianna 2011.01.18. 17:32:46

a hangot levettem, de látom, h Zsófi most is rágicsál valamit:)

haruka 2011.01.18. 17:33:52

@canzone: @viola narvilly: És még azt mondják, hogy a tanulatlan bunkók nézik csak a VV-t! :D

rianna 2011.01.18. 17:34:37

az első fertályban lévőknek piros táblája van, vagy csak Bécinek?

van-e szándék 2011.01.18. 17:36:01

@Kekec1: úgy énekelt, mint egy Tabániba oltott André :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 17:37:12

@haruka: bunkó még lehetek attól, hogy tanult (művelt :D) vagyok. Hisz semmit nem tudsz rólam, még azt se tudod, mi a kedvenc színem :D

Kekec1 2011.01.18. 17:37:28

@van-e szándék:
:)))
(nézném én is...tudnám mi értelme van ennek az IP tiltásnak...)

haruka 2011.01.18. 17:38:10

@canzone: mer' zárt falakba ütközöm! pedig én meg nyílok! :)

vörös áfonya 2011.01.18. 17:39:57

A három okos hol lehet?Alszanak?

van-e szándék 2011.01.18. 17:40:01

Anikó: - Tele a faszom!
Laci: - Ne pityeregj, mert elverem a POPÓ-dat

villant a szociális különbség :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.01.18. 17:40:04

Nahát, amióta tart a játék, most először sikerült az élő adást néznem! Egészen kitárult a világ előttem. :)

Mik ezek a számok rajtuk??

Gombi produkciója dermesztő volt, ezzel akarta Anikót jobb kedvre deríteni? Az meg miért sír már megint?

Ami meglep(ett), hogy Zsófit közlekedni, hintázni, MOZOGNI láttam; az összefoglalókban leginkább egyfajta vegetatív kisállat benyomását keltette.

bévé 2011.01.18. 17:40:25

Anikó hisztizik, h haza akar menni. szánalmas.

christaylor 2011.01.18. 17:40:28

Most ugyan van onlány, de 35. perce azt nézzük, hogy Anikó sír.

Jó, tudom nekünk semmi se jó, ha van, ha nincs. :D

gidabiga 2011.01.18. 17:40:49

ez a Szandika úgy néz ki, mint egy jeti :D

viola narvilly 2011.01.18. 17:41:28

Zsuzsi a műsorban kimondta, hogy mmkk :)

Szaffi B. 2011.01.18. 17:42:34

@van-e szándék: Laci nem bánná azt a szociális különbséget, ha teljesülne az álma. :DDD Nem merte elmesélni se, de elárulta h szexuálköntös :DDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 17:42:37

@haruka: ha kijövök, megbeszéljük :) mert bulizós vagyok, meg van humorom is, vannak értékeim :)

viola narvilly 2011.01.18. 17:42:44

Én szerintem az van, hogy az Olivérnek tetszik az Éva, és ezért haragszik az Alekoszra.

Ezt mondta egy vendég a műsorban.

K Tomoceusz 2011.01.18. 17:43:20

Hol van a két szarkeverő , ketteske és négyeske ?

.lll. 2011.01.18. 17:43:23

zsuszi,zsuzsi,
mutasd a pinäd,
van e benne lapostetú,
vagy valami más?

van-e szándék 2011.01.18. 17:44:38

@canzone: nyissál a többiek felé, különben mehetsz te is a múzeumba az értékeidel :)))

gidabiga 2011.01.18. 17:44:45

ennek az Évának a hangjától és hanghordozásától csak nekem áll fel a szőr a hátamon? :DDD

bévé 2011.01.18. 17:46:18

hát ez van, amikor vki túl sokáig képzel túl sokat magáról, aztán szembesítik azzal, h végül is semmi küli. sőt.
hehe.

haruka 2011.01.18. 17:46:48

@gidabiga: nem. :) főleg amikor hót idegesen hadar.

Mme Chauchat 2011.01.18. 17:46:57

Az meg megkapta azt a hülye helikoptert, meg minden! Én nem kaptam itt senkit!

K Tomoceusz 2011.01.18. 17:47:05

@gidabiga:

Legalább ti szőröshátúak összetarthatnátok .

Szaffi B. 2011.01.18. 17:47:34

Anikó léptyél már tovább....

christaylor 2011.01.18. 17:47:49

Zsófi MEGINT csámcsog!

Mme Chauchat 2011.01.18. 17:47:50

@gidabiga: Nem, másnak futkos a hátán a szőr. Sir

Hannibal22 2011.01.18. 17:48:08

@bévé: Menjen is a picsába aztán jöhet a helyére trixi:)

bévé 2011.01.18. 17:48:31

@Trollszpré: hát lép, hallod. pakol, hazamegy.

vörös áfonya 2011.01.18. 17:49:15

Még kb 3 helyszínt lehetne mutatni és akkor Anikót kell nézni meg a csámcsogást.

van-e szándék 2011.01.18. 17:49:39

@hannibal22-73: mi meg nézhetnénk végre megint a falat :))

csudri82 2011.01.18. 17:50:33

Anikó biztos nem azon bukott ki, hogy ő a 9-es. Valami másnak is kell lennie, mert nagyon durván ki van bukva.

Remélem kiderül majd.

rianna 2011.01.18. 17:50:58

Zsófi boldog a 11-ik helyével:)
Legalább tudja, hogy ez illeti őt meg.

bévé 2011.01.18. 17:51:15

@hannibal22-73: felkavarná a pocsolyát, tutkóra.

autoregolante 2011.01.18. 17:51:40

jé, tényleg van élő adás! :D
Ez a sorszámozás valami népszerűségi index, vagy mi? Ki az első?

Szaffi B. 2011.01.18. 17:51:44

@bévé: biztos hazamegy, ááá :))

kovácszsuzsi 2011.01.18. 17:52:03

a műsorkészítőket szidja, szarik a műsorukra, ha ők is szarnak az érzéseire

van-e szándék 2011.01.18. 17:52:04

"ha szarnak az érzéseimre, én is szarok a tévéműsorukra"

die hard :)

Kekec1 2011.01.18. 17:52:19

Anikó már egy órával ezelőtt is sírt, most ez tényleg az élő és egy órán át képes hisztizni, vagy felvételről nyomják és beragadt a kép? :)

bévé 2011.01.18. 17:53:03

@Trollszpré: ja, ott a kanapén gubbasztva hangemberkedik. a faszér' nem pakol, b+, akkor?

K Tomoceusz 2011.01.18. 17:53:16

@csudri82:

A kilencesen bukott ki . Szandika a hármas . Ez a másnak is lennie kell .

Hannibal22 2011.01.18. 17:53:27

Szánalmas ez a rinyálás ,ki is kapcsolom mert felbassza az agyamat lassan:)

csudri82 2011.01.18. 17:53:55

Szolga?

Na bázz, addig addig ajánlgattuk itt a kommentek között a Kísérlet-et, hogy a végén megcsinálják?

Lol!

Szaffi B. 2011.01.18. 17:54:24

Kint kell enniük mert szolganépek ők. A feketeszámok.

viola narvilly 2011.01.18. 17:54:27

@lófő:
Ezzel nem viccelődünk!
Bár én a végét máshogy hallottam.

zolika78 2011.01.18. 17:54:33

Miért bántod Zsófit?
Nekem ő a kedvencem (és Anikó).
Kövezzetek meg, de nekem mindkettő bejön... Sunáznám mindkettőt (külön-külön és egyszerre is :)

forexfelix 2011.01.18. 17:54:38

Nekedvaló műsorvezetője klónozni akarja Balázst mozgásban. Mindent ellesett tőle. A leányzó műsorvezető meg nagyon trampli, az még zavaróbb.

Mme Chauchat 2011.01.18. 17:55:00

Zsófufó rágcsáló. Most már biztos.

Szaffi B. 2011.01.18. 17:55:09

@bévé: mert nem akar hazamenni. LOL!

autoregolante 2011.01.18. 17:56:19

@hannibal22-73: én a szerkesztők helyében meggondolnám a dolgot és bedobnám a villába a Trixit. Akkor biztos vér folyna előbb-utóbb! :D Szandika meg a Frau Müller egymásnak esnének 2 perc alatt.

viola narvilly 2011.01.18. 17:56:48

@forexfelix:
De a beszéde... az tiszta apja

.lll. 2011.01.18. 17:56:58

milyen kis büdös gyökér ez a műsorvezető nyikhaj

haruka 2011.01.18. 17:57:08

Ez a Laci tényleg bele van zúgva Anikóba?

vörös áfonya 2011.01.18. 17:57:24

Ezt nem hiszem el,hogy még mindig ezt szajkózza Anikó.

Mme Chauchat 2011.01.18. 17:57:26

Leslie megkötözné Anikót és úgy.

christaylor 2011.01.18. 17:57:51

Áh, Anikó, hangember vagy. Nem beszélni kell róla, hogy kimész, hanem csinálni. Akkor menjél már! Ne mond el még tízszer, hogy kimész.

Hannibal22 2011.01.18. 17:58:41

@Lenkenéni: Kár,hogy nem vagy szerkesztő

vörös áfonya 2011.01.18. 17:58:54

@Trollszpré:

Ugye?Én is kiszúrtam egyből.

rianna 2011.01.18. 17:59:10

@forexfelix:

ő nem rossz, természetesen mozog, reagálni is tud mindenre, de a csaj valóban borzasztó, beszélni sem tud, nem tudja a helyzeteket kezelni, s szerintem még rondácska is :)

Ez a Nekedvaló ilyen hosszú? Mintha már több, mint egy órája menne

Lanois 2011.01.18. 17:59:49

Szegény Anikó, remélem nem jön ki.

autoregolante 2011.01.18. 17:59:56

@forexfelix: Valkó E és a Győzike sem kevésbé gáz a coolon.

bévé 2011.01.18. 18:00:04

ez a nő kije Alekosznak?

Szaffi B. 2011.01.18. 18:00:07

@christaylor: Nekem bejönnek a macik :)))

gibson 2011.01.18. 18:00:07

Csak most kapcsoltam be az élőt, nem tudni, miért hisztizik az Anikó, ugye?

van-e szándék 2011.01.18. 18:00:44

Béla belobbizta Ancsát a riportszobába.. Pár perc nyugi :)

christaylor 2011.01.18. 18:01:34

@Trollszpré: nekem sincs velük gondom, de hasban már egy kicsit sok volt az ízlésemnek László.

autoregolante 2011.01.18. 18:01:39

@hannibal22-73: az nem lenne jó, mert elég genya vagyok. :D

bévé 2011.01.18. 18:02:15

@viola narvilly: a másik, a fiatalabb. Zsuzsi mellett.

autoregolante 2011.01.18. 18:02:32

Könyörgöm, mondja már meg valaki, hogy mik ezek a számok? Miben első a Béci?!

haruka 2011.01.18. 18:02:34

Mit magyarázott Zsófi Alekoszról Giginek? Nem bírtam szájról olvasni.

Lanois 2011.01.18. 18:03:14

@gibson: Nem tetszik neki ez az új játék, hogy vannak a földesurak és a szolgák. Ettől kiakadt.

Szaffi B. 2011.01.18. 18:03:31

@christaylor: jaja, egy picit. De még fogy egy 5 kilot és pont nyami lesz :)))

forexfelix 2011.01.18. 18:03:40

Mekkkora fotókat mutatnak ALekról, gyerekkori képek, kétszer estem le a székről a röhögéstől :)

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:04:09

@Lenkenéni: Kit fognak, milyen sorrendben kilőni.

christaylor 2011.01.18. 18:04:28

@Trollszpré: akkor küldünk neki parfümös bugyit? :D

rianna 2011.01.18. 18:04:40

@Lenkenéni:

Vagy abban, h ki nyeri meg szerintük a versenyt, vagy abban h kit szeretnek, vagy ilyesmi. Az utolsók szolgálják az elsőket :)

gibson 2011.01.18. 18:05:01

@Lanois: ennyi??? És ezért ment ki a pszichológussal beszélni? Amikor meg a Norbival alázták, a szeme se rebbent. Fura.

gibson 2011.01.18. 18:05:55

Lacitól új szót tanultam közben: békün.

bévé 2011.01.18. 18:05:56

Laci "lepirítja a békünt". :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.18. 18:06:04

@lófő:
A tegnapi olyan sokkhatás volt, hogy ma nem kapcsoltam oda:))

viola narvilly 2011.01.18. 18:06:23

Uh, Laci felemlegette a tojásos nokedlit.
Nyami, de megenném most.

Nade megyek krumplit pucolni.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 18:06:56

szerintem az 5-6-7 nem úr és nem is szolga

christaylor 2011.01.18. 18:07:32

@Trollszpré: idén úgyis a tatárlonc lesz a divatszín.

Augur 2011.01.18. 18:08:04

@bévé: mit izé'tek? a billentyűzeten is szomszéd az ö meg az ü.D

autoregolante 2011.01.18. 18:08:12

@Mme Chauchat: @rianna: nem mondom, hogy mindent értek, de rajta vagyok. :D
Ki a második és a negyedik? A többieket nagyjából láttam.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 18:08:24

@kovácszsuzsi: vagy csak az 5-6. Laci és Éva

gidabiga 2011.01.18. 18:08:27

@Trollszpré:

mit küldjünk? :D

@bévé:

Éva szerint meg a békün kihozza :DDD

Lanois 2011.01.18. 18:08:36

@Augur: Ö? Hülye vagy? SOHA!!!!:))

christaylor 2011.01.18. 18:09:20

@gidabiga: ejj, hát parfümös bugyit javasoltam az előbb. Amit már egyszer kapott is. :)

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:09:28

remélem gigi kiad egy lemezt, miután kijött a villából.......

.lll. 2011.01.18. 18:09:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

szívesen lepofoznám a gyökér fejét:D

a békűnnel tüzön vízen át!

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:10:23

Éva megin' micsinyált? Konyhával büntették.

Lanois 2011.01.18. 18:10:46

@gibson: Teljesen más a kettó. Aztán lehet, hogy más is van még a háttérben, de arról nem tudok.

viola narvilly 2011.01.18. 18:11:32

Azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki békÜn-t hallott :DDD

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:11:42

@Augur: dúdolgat... de szinte biztos vagyok, hogy bécin kívül még lesz pár arcnak lemeze.... :D

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:12:00

Gigi sokoldalú. Sokszínű. Legalább kettő.

Lanois 2011.01.18. 18:12:23

@Augur: Szó szerint azt mondta, hogy ő ezt megalázónak tartja, és ha a szerkesztők basznak rá, hogy mit érez, akkor ő is baszik a játékra és kijön a faszába.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.18. 18:12:28

@lófő:
mondjuk a műsorvezető fel sem tűnt Ildikó meg a többi vendég mellett:D

gibson 2011.01.18. 18:12:45

@Lanois: teljesen más, igen. AZ megalázó volt, EZ nem az :)

christaylor 2011.01.18. 18:13:17

Nabazzeg, én itt bugyit küldenék Lacinak, erre pont felemlegeti onlineban is a bugyikat. Ez jel.

gibson 2011.01.18. 18:13:22

@viola narvilly: békün volt az, nem békn, jól hallottad!!!

van-e szándék 2011.01.18. 18:14:13

egy a jelszónk, a békün

gibson 2011.01.18. 18:14:21

@viola narvilly: most látom, hogy félreértettem, amit írtál. Mindegy, jól hallottad! :)

Augur 2011.01.18. 18:15:44

@Friedmann Juci: jajj...a klipppekből tanult mozdulatkliséi már megvannak az énekesnőséghez. na és a haja. utóbbi döbbenetesen cikis, vagy csak én gondolom?

Szaffi B. 2011.01.18. 18:15:58

@christaylor: már megkapták amit el sem küldtünk... :PPPP

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:16:07

@van-e szándék: Kifogyott a béküntűrésből.

.lll. 2011.01.18. 18:16:10

Lacinak küldjetek egy füstölt békünös bugyit

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:16:37

Békó, brékó, tudjátok hol van Zsófiufó?

gidabiga 2011.01.18. 18:17:56

@Trollszpré:

á, nem szőrös a mellkasa, nem kell :DDD

van-e szándék 2011.01.18. 18:18:59

oszt lesz majd béküntüntetés is..

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:19:18

@Augur: a benntlakók egytől egyig cikisek. van cirka két olyan ember, akiknek egy-két jobb tulajdonságát fel tudnám azért emlegetni, de be sem merem vallani, mert még azt is cikinek tartom:D
az tuti, hogy a következő majka az béci lesz. gigike néha vokálozik neki, meg táncizik majd arany bikiniben a háttérben. olivér kap valami műsorvezető állást az rtl valami új "vagány" műsorában, éva egyszerkétszer feltűnik majd a "csakcsajokban", hogy intellignes csevejt folytasson a CCSSajos dolgokról, de a többiekből még csak ennyit se nézek ki.

Szaffi B. 2011.01.18. 18:19:28

@gidabiga: ja, fúj, meg különben sem fogyott csak a felsője slankította. Most hogy levette...nem kap bugyit, fogyjon le.

christaylor 2011.01.18. 18:19:38

@gidabiga: de tud főzni!. Az nem elhanyagolható! :D

viola narvilly 2011.01.18. 18:19:47

Én szégyellem magam a mostani előadásért.

Nyuladék 2011.01.18. 18:20:14

Jajj, a tv-ben...
félelmetes ez a srác, aki énekelni póbál

Szaffi B. 2011.01.18. 18:20:21

@redhaven: mér büntetitek magatokat Nekedvaló/Belevalóval?

bévé 2011.01.18. 18:20:29

a nekedvalóban mi folyik épp?? jáj.

christaylor 2011.01.18. 18:22:03

Anikó jó régóta a riportban van már.

.lll. 2011.01.18. 18:23:04

né ,a kicsi seprűfejű is csikkel

vörös áfonya 2011.01.18. 18:23:12

Zsófika milyen kis virgonc ma:)

van-e szándék 2011.01.18. 18:24:02

@christaylor: biztos leütötték egy péklapáttal vagy nem péklapáttal

Nyuladék 2011.01.18. 18:24:10

najóvan, Alek bevallotta az oroszlánnak, hogy beleszeretett

Augur 2011.01.18. 18:26:18

@Friedmann Juci: igen, ezt gyanítom én is. dejó nekünk:(

Szaffi B. 2011.01.18. 18:26:24

Zsófi bekattant vagy mér nyal Giginek?

gibson 2011.01.18. 18:27:09

@Lanois: mi alapján osztották ki a számokat, azt tudjuk?

bévé 2011.01.18. 18:27:37

@Trollszpré: te olyan szép vagy, Gigiii!!
wtf?

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:27:48

@Trollszpré: Leszbosz, Alekosz, Szopoklész, tiszta görög. Indul a görög aludni.

bévé 2011.01.18. 18:28:18

Lacinak vérzik a segge néha

rianna 2011.01.18. 18:28:28

@Friedmann Juci:

Anikó meg Playboy címlap lesz, amit Éva nagyon zokon vesz :)

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:28:29

@Augur: nnnaaaa. azért ne szomorkodj. tovább él a jóómagyar popszakma. különbenis. valahogy le kell nyomni sp-t, és csapatát. (bár asszem béci pont badboyz-haver)

(jesszus, szégyen, hogy ennyi velvetet olvasok:D)

gibson 2011.01.18. 18:28:52

@Trollszpré: "Zsófi bekattant vagy mér nyal Giginek?"
Mert érzi, hogy ő a leggyengébb láncszem, és csapódni akar valamelyik erősebb karakterhez.

Hannibal22 2011.01.18. 18:28:52

@Trollszpré: Szerintem csak be van baszva

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:29:05

@rianna: :D:D:D:DDDD

@bévé: örömhííír! ma már biztosan jól alszom.

van-e szándék 2011.01.18. 18:29:06

Gigi: "neked is szokott vérezni a puncid?"
Laci: "Nekem a seggem szokott"

nem épp Dosztojevszkij, de két diplomásoknak megteszi :D

redhaven 2011.01.18. 18:29:17

@Trollszpré: Értékildi kiesési vakerálására kapcsoltam oda szombat éccaka.
Győzike asszem mindent visz...

.lll. 2011.01.18. 18:29:37

a kicsi csámcsogós szalmafejű,hogy dobja magát

redhaven 2011.01.18. 18:30:39

@Trollszpré: meg olyan jó tudni,hogy mögöttem is jönnek még...:)))

csudri82 2011.01.18. 18:30:52

Gigi megint azt mondta durvus...agyfasz...

Laci viszont nagyon jól tud fűzni ezzel a fegyveres dumával! :D

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:30:56

@van-e szándék: Laci: Én nem tudom, hányszor lőttem életembe'

Szaffi B. 2011.01.18. 18:31:23

Laci úgy néz a csajokra, mint egy rossz szatír :)))))

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:31:47

Zsófinak új teste lesz: festeni fogják.

gibson 2011.01.18. 18:32:07

Kár, hogy nincs benn a Gina, ő be tudna kapcsolódni ebbe a beszélgetésbe, végtére is öt évig lőtt. Igaz, heroint.

Augur 2011.01.18. 18:32:12

@Friedmann Juci: Béci lesz az első, aki lassított felvételben rappel. nem igazán pörgös a nyelve.
utána kellett néznem, kijaza badboyz. mondtam, hogy már öreg vagyok.

christaylor 2011.01.18. 18:32:39

Zsófi most teljesen elalélt attól, hogy ő be lesz mutatva egy testfestőnek. Még mindig nem tért magához a hírtől.

christaylor 2011.01.18. 18:33:13

@Augur: de már későn néztél utána, mert épp feloszlottak. :)

van-e szándék 2011.01.18. 18:33:25

kéne egy joystick, amivel mi is lőhetnénk... :)

Augur 2011.01.18. 18:33:29

@bévé: mivan??? avassatok be!

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:33:33

@christaylor: zsófit olyan könnyedén fogják rávenni a dubajozásra, hogy csuhajjj.

Augur 2011.01.18. 18:34:37

@christaylor: megyek inkább az Arany Alkonyba :$

gibson 2011.01.18. 18:34:39

Azért a Zsófit fogják testfesteni, mert a csajok közül ő a leglaposabb, majdnem olyan lehet, mint vászonra festeni :)

rianna 2011.01.18. 18:34:54

@Friedmann Juci:

de az is lehet, hogy egy csoportképet készít hölggyel a Playboy, így aztán Éva megnyugodhat, hogy ő is ugyanolyan jó nő, csak egy kicsit jobb :)

christaylor 2011.01.18. 18:36:12

@Friedmann Juci: ezzel a naivitással, amit most is produkált nem is csodálnám.

bévé 2011.01.18. 18:36:18

Béci: mér? mit mondtál? (ti. a riportszobában)
Anikó: durvusost.

Friedmann Juci 2011.01.18. 18:36:45

@rianna: ildikót csak nem rakják pléjboj címlapra. meg persze ő annál értékesebb is.

majd lesz ilyen alig klisés ördög-angyal címlap villalányokkal.... :DD fúj. de nem akarok ötleteket adni.

bévé 2011.01.18. 18:37:08

@Augur: Gigi: "neked is szokott vérezni a puncid?"
Laci: "Nekem a seggem szokott"

christaylor 2011.01.18. 18:37:43

@Augur: oké, megnéztem mi az. Idősek otthona. Á, nem vagy te még odavaló, csak nem olvasol elég bulvárt. Ami nem feltétlenül baj. :)

Hannibal22 2011.01.18. 18:38:17

Anikó leszarja,hogy nekünk hogy jön le

Augur 2011.01.18. 18:38:29

@bévé: mííííííííííííííííííííí? :DDDDmost sírok...ezt így mikor-hogy?

van-e szándék 2011.01.18. 18:38:49

Anikó" - "ne lenne rajtam ez a szám"

ezt a Szandi is mondhatta volna :D

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:40:12

@Augur: Ne sírj kedves. A holnap rosszabb lesz a mánál.

gibson 2011.01.18. 18:41:27

Hejj, de idegesítő ez a pina most, egy ilyen játékon ekkora hisztit csapni! Ezé mentek be, végre egy feladat, erre itt magyaráz, hogy kimegy. Remélem a riportszobában felolvasták neki a szerződését pontról-pontra, hogy mennyi zsetonra fogják megbüntetni, ha nem fejezi ezt be, de kurvagyorsan.

Mindenki nyugtatgatja, miért nem cserél vele számot valamelyik, azt nem lehet?

rianna 2011.01.18. 18:41:31

@Friedmann Juci: maximum egy ady kötettel a kezében, hogy terjessze a kultúrát

Szaffi B. 2011.01.18. 18:41:47

Anikó mingyá leszopja magát :DDDD

haruka 2011.01.18. 18:42:22

Anikónak valaki keverjen már le egy nagy csicskalángost! Köszi!

christaylor 2011.01.18. 18:42:32

@gibson: ráadásul most,hogy kijött a riportból, ugyanott folytatja, ahol előzőleg abbahagyta. Már unalmas.

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:42:51

@gibson: Ez egy másik Anikó, a rip.szob-ban kicserélték. Vagy átfestették. A régi kimászott a kupolába. Jön érte a helikopter.

Hannibal22 2011.01.18. 18:44:06

@Mme Chauchat: Nem másik csak be lett folyásolva a riportszobában

gidabiga 2011.01.18. 18:44:49

@bévé:

aranyere van?
az gáz :D

biztos sokat ült a hideg földön akcióra várva :)

gidabiga 2011.01.18. 18:45:38

ez a Gombi begombázott, vagy mindig ilyen?

Ancilla 2011.01.18. 18:46:40

Béci nagyon-nagyon aranyos. Mosolyt varázsolt Anikó arcára.

Miért bántjátok ezt a lányt? Nem láttuk elölről, mitől sokallt be. Nem olyan lány, aki nem bírná a gyűrődést.

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:47:54

@gidabiga: Fáj a feje. Natura horror vacui. Ha kimegy algófleksz reklámarc lesz.

Hannibal22 2011.01.18. 18:47:59

@Mme Chauchat: Pszichologussal beszélt tán...

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:48:25

Brélának már nincsenek ujjai.

gidabiga 2011.01.18. 18:49:15

@Mme Chauchat:

jaj :(
akkor többet nem veszek, mert azt sugallja, hogy ilyen buta fejem lesz, ha szedem :D

redhaven 2011.01.18. 18:50:47

@Mme Chauchat: vagy valamelyik szerkesztő megdörrentette.
Csillapítandó a feszkót.
Gombika sem sok vizet zavart mostanság.
Eddig masszírozták a nyakából a görcsöt??

csudri82 2011.01.18. 18:50:53

Béci: Ki van húzva a slicced.
Oli: Tudom, hugyoztam.
Ezt az ebédlőben! XD

gidabiga 2011.01.18. 18:51:18

@Phoebe46:

rögtön főszerepet, mi? :D

Hannibal22 2011.01.18. 18:51:20

@Mme Chauchat: nem vagyok abba a légtérbe ,nem tudom

kovácszsuzsi 2011.01.18. 18:52:50

@Phoebe46: már sztáralűröket is bemutat. értékes ember megteheti...

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:53:54

@redhaven: Télleg. Most beszél a reszelésről. Feltűnően kisimult.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.18. 18:54:10

@Ancilla:
Én nem bántom, nem láttam mi volt.

@prolibusz:
szerintem a párbajra kapott szponzorcuccokat kérik vissza, ami Ildin volt, az ugye nincs ott:)

kovácszsuzsi 2011.01.18. 18:54:18

@Phoebe46: aki még segített is nekiDDD

vörös áfonya 2011.01.18. 18:54:40

Remélem gyantáztatni nem fognak.

redhaven 2011.01.18. 18:54:59

@slara: Gigőke lehet meglepődik majd,hogy "spontán főszerk utasításra"milyen sok jelet kap legközelebb.
Oda lesz a nyeremény lelkem,ha fecsegsz itten őssze+vissza...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.18. 18:55:53

@Phoebe46:
Lehet a Fodor Zsókát már idegileg kikészítette annyit járt a nyakára, hogy szólt adjanak már ennek a lánynak valami szerepet, mert már nem bírja:)

Hannibal22 2011.01.18. 18:56:06

Milyen testhezálló lenne ezt alekosszal elszavaltatni,nekem ő jutott róla eszembe!

A cefréből kimászva éppen kerestem
Hamupipőkétől lopott tök-hintóm,
Mikor ablakomon berepült egy holló,
S megcsípte bedurrant mellbimbóm.

Felüvöltöttem, erre keselyűk jöttek,
Részeg papok, és egy terhes barom,
Átöleltek, és menten foglyul ejtett
Valami izzadék sötét Hatalom.

Beteg zsoltárokat írtak homlokomra,
Meg alfát, bétát és egy gonosz pít,
S míg elvarázsoltak, azt duruzsolták,
Hogy ki kell ásnom Annabelle Lee-t.

A temetőben hát előkapartam a hullát,
Még nőtt a haja, akár kezén a köröm,
De rothadtan is oly szép volt, ha ránéztem
Csak pislogott küklopsz-köldököm.

Végignyaltam, aztán szobára vittem,
Azóta is itt van minden percben velem,
Nem csal meg, hálás, nem veszekszik:
Nincs szebb, mint egy nekrofil szerelem.
/Csunderlik PÉter/

redhaven 2011.01.18. 18:56:16

@Mme Chauchat: lehet,maga Kristóf helyezte bele a rubint:)))

Mme Chauchat 2011.01.18. 18:56:28

@hannibal22-73: hogy-hogy? Nem egy léktérbe vagyunk? Persze...azt se tudod, mi a kedvenc színem!

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2011.01.18. 18:57:27

@kovácszsuzsi: csak nem emlékszik "erre a lányra". :D vagy az emlékét is feledné.....

kovácszsuzsi 2011.01.18. 18:58:36

@Phoebe46: szégyelli szegény zsóka, hogy ismerte

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:00:21

@hannibal22-73: nekem ez az erkölcsi mivoltomat sérti.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 19:01:21

áá,épp mondtam magamnak, hogy milyen tetszetős ez az alattvalós feladat, és milyen cukin kiélvezi a szerepét Béci, erre lelövik az online-t...

flanker 2011.01.18. 19:07:39

@canzone:
Most - KIVÉTELESEN - nem lehet őket szidni érte.
Hisz - elvileg - öttől hétig tart.
(Az már más kérdés, hogy jobban is strukturálhatnák a dolgokat, hogy lássunk is benne érdekeset. Soxor így is van. Ma nem sült.)

vörös áfonya 2011.01.18. 19:09:54

Lilunak minden tévétörténeti pillanat.
Amúgy ma magához képest tűrhetően néz ki.

rianna 2011.01.18. 19:10:01

syerintem gyűjtsünk lilunak egy felsőre, ne mind ugyanaz legyen rajta

rabia 2011.01.18. 19:10:21

Jerzy annyira lelkes volt az éjszakától...

rabia 2011.01.18. 19:11:50

NKK: nagyon kemény következmények

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:11:56

@hannibal22-73: "sérti az erkölcsi mivoltomat" Ezt mondta az egyik alattvaló. Gondoltam, okos dolog lehet.
Szeretettel:
Meséld el, lelkem, a szép nyárhajnali látványt,
melybe ma szemünk ütközött:
Az ösvényforduló kavicsos homokágyán
váratlan egy iszonyú dög
nyitotta, lábit cédán magasba lökve,
míg izzadt méreg járta át,
elénk, gúnyosan és semmivel sem törődve,
kipárolgással telt hasát.
A nap sugarai tán azért tündököltek
úgy e sülő szemét fölött,
hogy atomjaiban adják vissza a Földnek
azt, amit az egybekötött.
S e gőgös vázra mint nyiladozó virágra
nézett alá az ég szeme;
a bűz ereje az egész rétet bejárta,
azt hitted, elájulsz bele.
A mocskos has körül legyek dongtak, s belőle
folyadékként és vastagon,
fekete légiók, pondrók jöttek, s nyüzsögve
másztak az élő rongyokon.
S mindez áradt, apadt, mint a hullám, s repesve
s gyöngyözve néha felszökellt;
a test bizonytalan dagadva-lélegezve
sokszorozott életre kelt.
S e világ muzsikált, halkan zizegve, lágyan,
mint futó szél a tó vizén,
nagy mint a mag, melyet a gabonaszitában
ütemre forgat a legény.
A széteső alak már-már nem volt, csak álom,
kusza vonalak tömege,
vázlat, melyet csak úgy fejez be majd a vásznon
a művész emlékezete.
Egy elijedt kutya a szirt mögé lapulva
nézett bennünket dühösen,
sóváran lesve a percet, amikor ujra
lakmározhat a tetemen.
- És hiába, ilyen mocsok leszel, te drága,
ilyen ragály és borzalom,
szemeim csillaga, életem napvilága,
te, lázam, üdvöm, angyalom!
Igen! ilyen leszel, te, nők között királynő,
az utolsó szentség után,
csontod penész eszi, húsodból vadvirág nő
s kövér gyom burjánzik buján.
De mondd meg, édes, a féregnek, hogy e börtön
vad csókjaival megehet,
én őrzöm, isteni szép lényegükben őrzöm
elrothadt szerelmeimet! (Bodler)

kovácszsuzsi 2011.01.18. 19:12:03

itt a kamera letakarás. ma már valaki kérte rá a bűntetést

vörös áfonya 2011.01.18. 19:12:10

Milyen szabályt szegett meg Jerzsy?Vajh'

rianna 2011.01.18. 19:12:33

@rabia: :D

az a fekete ágynemű tetszik

rianna 2011.01.18. 19:13:40

@Mme Chauchat:

mennyi poétalélek van itt ma este :)

rabia 2011.01.18. 19:13:46

"ez nekem az elvemmel szemben van" by Virsliszáj

vörös áfonya 2011.01.18. 19:13:49

Ez nekem az elvemmel szemben..öö..van:)
Szandika

vörös áfonya 2011.01.18. 19:14:36

@rabia:

3 mp-vel gyorsabb voltál:)

rabia 2011.01.18. 19:15:01

"ti duplán vagytok itt" by Virsliszáj

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 19:15:15

@flanker: hát pont ez az. Lehet, hogy nem voltam túl érthető, de nekem is pont az szúrja a szemem, hogy végre van egy viszonylag élvezhető feladatuk, aminek a java kimarad az online közvetítésből, és van olyan érzésem, hogy az összefoglalóban nem túl sokat mutatnak majd ezekből

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:15:33

@rianna: Szerelmes versek. A bioritmusotok magas dimenzióba repítése céljából.

Augur 2011.01.18. 19:15:44

Szandika azért most igazat mond

rabia 2011.01.18. 19:15:53

"itt lehet bármilyen Csikágó" by virsliszáj

viola narvilly 2011.01.18. 19:17:08

Én úgy szájonvágnám ezt a kis picsát, hogy a szilikon a homlokába csúszna.

Flood 2011.01.18. 19:17:26

Ilyen kádat akarok én is! Igaz, h nagyobb, mint az egész fürdőszobám, de a nappaliban is jó lesz :D

Hannibal22 2011.01.18. 19:17:50

@Mme Chauchat: kedves vagy:) Egyébként be is ugrott,hogy te vagy a vámpír:)

Ha azt is megmondod,hogy melyik fordításban van így: "mondd meg a féregnek ha csókjaival mar beléd,hogy én megőrzöm szerelmünk égi lényegét" (vagy vmi ilyesmi),akkor azzal magasabb dimenziókba emelnél.

rabia 2011.01.18. 19:18:07

@viola narvilly: úgy járna, mint a virsli, amikor túl sokat főzöm

Augur 2011.01.18. 19:18:42

ó az egyik kedvenc animém (Bleach) zenéje megy váúúúú

Flood 2011.01.18. 19:19:21

Hú, ha Anikó ma Szandálkának is beolvas, akkor még nagyobb riszpekt a csajnak!

rianna 2011.01.18. 19:19:32

tegnap nem is figyeltem, milyen utálatos Gigi kacagánya

basaja 2011.01.18. 19:19:58

@Augur: de ezt a retek akarta így...amúgy Béla korrekten megmondta a tutit

vörös áfonya 2011.01.18. 19:20:14

@Augur:

Amúgy a zenéket nagyon jól kitalálják.
Ha már másban nem jók.

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:21:27

@hannibal22-73: Ez eccerű, kedves (csk közben összeomlott a gépegységem), szal Faludy. Vampire State Building

rabia 2011.01.18. 19:21:54

hol tanultak ezek olvasni?????

Augur 2011.01.18. 19:22:05

@basaja: jó, hát most jöttem a vacsiból, nem tudhatok mindent:)

Flood 2011.01.18. 19:22:22

2m távolság? Hát ebből így nem lesz kamaty :)

bévé 2011.01.18. 19:22:28

10 napig mehet, gyerekek?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 19:24:03

@Flood: biztos jerzy könyörögte ki ezt a kis szünetet

gibson 2011.01.18. 19:24:06

Azért az, hogy Gigi és Erzsy nekünk koszonhetik ezt a kis kiruccanást, erős túlzás. Mi mindent megtettünk, hogy ne menjenek sehova :)

Azon gondolkodom, mi a nagyobb büntetés Erzsynek, az 1 nap, vagy a 10?

John May R 2011.01.18. 19:24:19

Na ez a kérdés milyen már!
1 napig?
Ha ez nyer, akkor ez tegnap délelőtt óta, már több, mint egy nap.

Hannibal22 2011.01.18. 19:25:09

@Mme Chauchat: Köszi! egyébként ez nem művelcségi kérdés volt! Nekem nem terjedtek odáig az értékeim,hogy eszembe jusson:)

.lll. 2011.01.18. 19:25:18

nem tölti be a fosadék honlapjukat

the sandwich maker 2011.01.18. 19:25:43

@gibson: ott a pont, én is ezen elmélkedtem. szerintem az előbbi.

redhaven 2011.01.18. 19:26:47

nem létezik,hogy elnöki lakosztály ilyen ízléstelen legyen mint ez az orrbaszájba körbebőr...
Valszeg győzike adta kőccsön a hálóját a liezonra.
Maraggyon házon belül a "tévétörténeti pillanat".

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:26:53

@bévé: ja, igen. Bódler. bocs, köf, h szóltál

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:27:56

@hannibal22-73: naponta 8-9-szer megkívánom.

rabia 2011.01.18. 19:28:55

@redhaven: miből gondolod, hogy az elnőknek van ízlése?

csudri82 2011.01.18. 19:28:57

Tényleg 503 a valovilag.hu. Milyen foskomresszor szerverük van ezeknek?

Lotyó Bridzsida 2011.01.18. 19:29:09

Goude Avond, allemal!:)

Mivan,mivan?

basaja 2011.01.18. 19:30:27

Éva arcát +néztem volna a büntetés kihirdetésekor.

Flood 2011.01.18. 19:31:12

@gibson: Mondjuk ja, én minden tőlem telhetőt megtettem, h a seggükön maradjanak.

Elképzeltem milyen lett volna, amikor megkapják levélben, h Gigi és Jerzsí, a nézők úgy döntöttek, h egy luxusszálloda helyett a villában tölthetitek a szülinapot, gyertek a riportszobába a tortáért! :D

gibson 2011.01.18. 19:31:16

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: @Liriope: ugye? És már csak azért is vicces lenne, ha az egy napra szavazna mindenki, mert úgy lett ez most beharangozva a fókuszba', mint "minden idők legsúlyosabb büntetése".

rabia 2011.01.18. 19:31:59

"tudta, hogy meglágyul" by Éva

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.18. 19:32:21

Nagyon rossz GiGi kisugárzása, rá találták ki a kétszínű szót egy falusi paraszt a szó rossz értelmében.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.18. 19:32:34

@gibson:
Igen:)
és mindjárt utálhatjuk Zsófikát is:D

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:32:58

@Myta: ja, sokszínű. Legalább kettő

viola narvilly 2011.01.18. 19:33:30

Elmondja valamelyik fasszopó köcsögláda, hogy ki kezdett el ugatni a Giginek úgy, hogy én nem voltam ott?

Tényleg ezt mondta ez a szutyadék?

basaja 2011.01.18. 19:34:01

Zsófika keveri a kakit
Szandál mekkora paraszt!

Flood 2011.01.18. 19:34:31

Azért ez a Szandika ritka nagy tuskó ami azt illeti (hiába őszinte), olyan igazi fehér-cigány.

rabia 2011.01.18. 19:34:59

persze mindig más a hibás.

christaylor 2011.01.18. 19:35:10

Mondjuk Szandit simán eltudom képzelni, amint egy kocsmában verekszik, mert valaki ránézett a pasijára.

rabia 2011.01.18. 19:35:31

"Ki nem volt arra tisztelettel" by Virsli

basaja 2011.01.18. 19:35:41

Éva mosakszik,de gusztustalan

bévé 2011.01.18. 19:36:24

na jön a balhééé

Augur 2011.01.18. 19:36:56

ezt most nem értem:( segítsetek!

rabia 2011.01.18. 19:37:15

minek oda a villába annyi citrom???

Trevlovics 2011.01.18. 19:37:37

őszinte.. sokadszor kérem, ne keverjük már az őszinteséget a bumfordi taplósággal. az őszintesége egyébként a legutóbbi kihíváson látszott igazán, be volt fosva :) az elefánt a porcelánboltban nem őszinte, és most finom voltam :)

christaylor 2011.01.18. 19:37:40

@hannibal22-73: de nem?
"Ránéztél a Kikire? Mit képzelsz?Ki vagy te, hogy ránézel? Puff!"

gibson 2011.01.18. 19:37:45

Anikó szépen kirittyentette magát, ahhoz képest, hogy épp most kelt föl.

Na, a két parasztlány egymásnak esik, hajrá!!!

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:38:14

@Trevlovics: a farkas se kétszínűségből tép szét

rabia 2011.01.18. 19:38:21

hajrá, Anikóóóóóó

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:38:50

@rabia: összehúzza a nyálcsatornákat.

gidabiga 2011.01.18. 19:39:00

@vörös áfonya:

nem jött át, hogy ő mondta, csak Béci értetlen képét láttam erre a mondatra :)))

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

most már hazajöhetnél :D

Hannibal22 2011.01.18. 19:39:27

Najó,Anikónak megbocsátva a délutáni rinya:)

rabia 2011.01.18. 19:40:05

zsófi mit csinál a ceruzákkal?

basaja 2011.01.18. 19:40:07

bakker Olivér takarítja a konyhát?
Szandálnak sokkolót,de rögtön!
Alek ezt jól látja

rabia 2011.01.18. 19:40:45

"nem őriztünk együtt disznót!!!" ez király volt

basaja 2011.01.18. 19:40:48

bakker Olivér takarítja a konyhát?
Szandálnak sokkolót,de rögtön!
Alek ezt jól látja

gibson 2011.01.18. 19:40:53

"Nem őriztünk együtt disznót!"

ÁÁÁÁ :))))))))

tattila 2011.01.18. 19:41:01

Mindjárt meglesz az 1000.
Grat mindenkinek.

Flood 2011.01.18. 19:41:26

Balek meg hogy ekézi mostanában Zs0fikát, mindezt csak azért, mert az nem akarta hetente 3x kihasználni a testét?

rabia 2011.01.18. 19:41:53

gyorsan felrobbant a nagy, életre szóló baráti társaság :)

Augur 2011.01.18. 19:42:01

jaj Zsófika, komolyan?:(

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:42:10

basszus, én nézem, de esküszöm, nem értem, min veszekszenek.

zzzssóófika, issstenkém, tündérmogyoróóó :DDD

viola narvilly 2011.01.18. 19:42:15

Azért az mindenesetre vicces, hogy a 89-es születésű Anikó savazza a 90-es születésű Szandikát, mondván, hogy húszéves kis picsa. Váháhááá.

christaylor 2011.01.18. 19:42:20

Bakker, nem merek kimenni kaját melegíteni magamnak, mert még lemaradok valami fontosról!

basaja 2011.01.18. 19:42:34

Zsófi,te ártatlan bárány

Lotyó Bridzsida 2011.01.18. 19:43:02

@Mme Chauchat:

:)) Ja, látom, vihar a biliben.:)

"nem mindenkit a seggÉből rángattál ki" by Anikó.:D

Augur 2011.01.18. 19:43:13

@Friedmann Juci: én sem értem! ezek magyarul beszélnek?

Flood 2011.01.18. 19:44:00

@gibson: Lefekvés előtt már tudta, h utána főszerepben lesz, ezért már alvás előtt kinyalta magát biztos :)

gibson 2011.01.18. 19:44:05

Már előre várom Hajni véleményét holnap Lilu mai outfitjéről.

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:44:12

@Lotyó Bridzsida: Talán Leslie seggéből. Az önlájnban mondta, h vérzik

rabia 2011.01.18. 19:44:27

Alekosz ebből is azt fogja kihozni, hogy Gigi szerelmes belé :)

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:44:56

@Augur: туь ьфпяфкгд иуынждтул

gibson 2011.01.18. 19:45:06

@Flood: ja, így volt megírva a forgatókönyvben biztos! :)

haruka 2011.01.18. 19:45:14

@Flood: aztat úgy hívják, hogy "white trash".

christaylor 2011.01.18. 19:45:27

@gibson: te micsoda szavakat ismersz! :) outfit. :)

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:45:45

@Augur: van, mikor a műsor felén csak pislogok ... :D meg kéne tanulnom prosztóul.

Augur 2011.01.18. 19:45:56

@Mme Chauchat: <3 szeretééésh (ugye valahogy így írják a gyerekek?)

redhaven 2011.01.18. 19:46:49

@rabia: ha elnökúrnak nincsen nincsen.
De!aki berendezte ilyenre,annak hogy nem sült ki a szeme a végeredményre pillantva?
Ravatalozó ez,nem ketymetyüttyentő hely.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 19:47:12

Jé,most látom Zsófi volt a naiva bekerülő?Az mióta szinonímája a butának?Mert nem az.Az RTL-nek ideje volna kiemelni a repedtsarkút mielőtt kitör belőle a ...vér és valakit meg akar majd ölni. De komolyan.

gibson 2011.01.18. 19:47:13

@Flood: mégis ki, szerinted? :)

Trevlovics 2011.01.18. 19:48:16

éváék sarkában a rosszindulattól penészesedni kezdtek a falak

basaja 2011.01.18. 19:48:21

szandál a riposrtszobában elép szörnyen néz ki

rabia 2011.01.18. 19:48:38

@Flood: a disznósat? Anikó.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 19:48:45

@Mme Chauchat: én is kb ennyire tudok már oroszul :P!

basaja 2011.01.18. 19:48:57

szandál a riposrtszobában elép szörnyen néz ki

Augur 2011.01.18. 19:49:03

@Friedmann Juci: ja, a dolgokat általában itt értem meg másnap. tovább kéne tanulnom...

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:49:06

aaannnyira imádom, ahogy mindenki kétszínűnek nevezi a másikat a háta mögött. imádnivaló kis gyöngyszemek ezek az emberkkkék.

rabia 2011.01.18. 19:49:14

@basaja: még a homloka is ki volt sminkelve.

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:50:38

@basaja: remélem, miután kiesik a villából, megtalálja őt valami sztájliszt, vagy sminkes.

Flood 2011.01.18. 19:50:54

Uhh mekkora kavarások meg vígszínházok mennek itt. Nem is értem, Szandi mér háborodott fel attól, h a háta mögött beszéltek róla, kb. mindegyik ezt csinálja.

lol, Szandi & Gömbi jók együtt :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.18. 19:51:03

@Mme Chauchat:

na, ez pont egyel több infó volt, mint amire felétlenül szükségem lett volna ma este.:D

más: egy rohadt őszinte ember sincs a villában, aki szólna a Szandinak, hogy hermafroditára sminkeli magát???

Augur 2011.01.18. 19:51:18

@christaylor: biztos a cotcotra jár streetfashiont fikázni. "azoknak" a kedvenc szava:D

kovácszsuzsi 2011.01.18. 19:51:35

romantikus, erotikától fűtött éjszaka-by Lilu

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:52:01

@utcai_arcos @Augur: A п-be! Nektek ez a művelcség?

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:53:04

@Lotyó Bridzsida: Herma f o r d í t v a? Szuvenír joga. Naná, majd döglött hintaló!

redhaven 2011.01.18. 19:53:18

@viola narvilly: férfi létemre ríttam hétvégén...
ezt a visszamenést...
ezt a nyakbaugrást...
ezt az őszinte boldogságot...
igaz barátnőim...hát hogy szeretlek benneteket...az örökkévalóságon is túl...
évszázados tölgyek dőltek ki a helyükről...
oszt most meg mivel sokkolják a hont...
a szívemet törtétek hurvák,azt, a szívemet.

bévé 2011.01.18. 19:53:55

hirtelen miért probléma, h csókolgatta a nyakát?

bévé 2011.01.18. 19:53:56

hirtelen miért probléma, h csókolgatta a nyakát?

Flood 2011.01.18. 19:54:43

Jajjj Évike ne vígszínházozzál már ilyen kétszínűen! :)

basaja 2011.01.18. 19:54:51

talán nem kéne adni a lovat Alek alá

rabia 2011.01.18. 19:55:01

na, végre, valaki megmondta, hogy Évi milyen kétszín játkot játszik.

Augur 2011.01.18. 19:55:09

@Mme Chauchat: mondtam már, hogy öreg is vagyok meg buta is!

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:55:25

@bévé: mert a seggtapi, a mellsimi, mega kézenfogva sétálás az lófassemmi.
évike alig labilis.

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:55:44

Nem vígszínház ez, Bárka. Utolsó példányok.

rabia 2011.01.18. 19:56:01

mindenre milyen jó megoldás, hogy sír egy kicsit. akkor mindenki elkezdi sajnálni, és ő nyert. pfujjj.

gibson 2011.01.18. 19:56:07

@bévé: szerintem most jött rá, hogy Alekosz miért "barátkozik" vele.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.18. 19:56:12

@viola narvilly: MIIIIII???!?!?!?

Szandika HÚÚÚÚÚSZ éves?

aztakurva O,o

Úr isten, hát hogy udott szegény ilyen rövid idő alatt szörnyeteggé átlényegülni?

Augur 2011.01.18. 19:56:22

Évám szegény, hogy rángatózik, fele színjáték, de tényleg nagyon ideges típus. hát má sajnálom, eskü.

Flood 2011.01.18. 19:56:30

Na Alek most minden csajra fog dobni egy jelet :D

Mme Chauchat 2011.01.18. 19:56:48

@Augur: Szerelmem töretlen, úhogy mindegy (SZTÚM)

christaylor 2011.01.18. 19:57:03

@nyuszómuszó: hehe, mért mit hittél hány éves?

basaja 2011.01.18. 19:57:19

@Friedmann Juci: nem irigylem,egy darabig túlórázhat rajta

Trevlovics 2011.01.18. 19:58:22

na most először megsajnáltam alekoszt, merhogy igaza van

rabia 2011.01.18. 19:58:29

ja, persze, ha a combját simogatják, az teljesen más.

bévé 2011.01.18. 19:58:37

@Friedmann Juci: most mondta: "ne állíccsá be hülyének! az teljesen más!"

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:58:42

évike kriminális. elmezavar a köbön.

Flood 2011.01.18. 19:58:49

@bévé: lehet, hogy mert most épp védett? Áááá nem, kizárt, az nagy gonoszság lenne!

Augur 2011.01.18. 19:59:10

@Mme Chauchat: az msn-en ez a jelkombináció a pirulásé :$, tehát:$ és <3 vagy (L)....

rabia 2011.01.18. 19:59:25

MÉVH: megint én vagyok a hibás.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 19:59:35

ISTEEEEN!!!!!!!!!
A helyzet fokozódik.
Szandikát, a hóhért akasztják.
Éva is megtanulja, hogy a szűzqrva hozzáállás mit eredményez a baxatlan geekeknél.
Zsófi meg a beépített ember?

Friedmann Juci 2011.01.18. 19:59:39

@bévé: :DD itt visítozok.

abból semmi gond, ha ölelgetlek, meg puszit adok neked. a nyakpuszilgatás az már más téma.
olyan izé vagy.

nem tudom eldönteni hogy izé agyok e. ti azok vagytok?

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:00:13

@Trevlovics: Gyere terápiára, a Varázshegyen vok.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 20:00:14

@nyuszómuszó: segített neki a genetikus selejt örökség.

Flood 2011.01.18. 20:00:16

@Mme Chauchat: Na jó, rájuk talán nem, ők még nem utasították vissza Aleket :)

gibson 2011.01.18. 20:00:19

@Trevlovics: én nem sajnálom, mert minden normális férfi átesik ezen a szitun, 15 éves koráig maximum. Alekosz már 30 körül van, ilyen idősen ez nem szánnivaló, inkább csak szimplán ciki.

the sandwich maker 2011.01.18. 20:00:44

@gibson: minden idők legsúlyosabb büntetése?! az nem a zsuzska kidobása volt? alvásmegvonást neki vagy 0-24-ig kelljen hallgatnia Gigi orrhangú beszédét és a vihogását.

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:01:07

neharaguggyámá. szeret téged.

redhaven 2011.01.18. 20:01:15

@nyuszómuszó: szóltakneki,hogy amikor kimegy indul az élien film forgatása. Arra gyúr.

Augur 2011.01.18. 20:01:16

@bévé: de az a szipirtyós kárálás, amibe a baráti suttogásból átváltott egy ezredmásodperc alatt.

Hannibal22 2011.01.18. 20:01:17

Alekosznak szeretettel küldöm a Prosectura tánczenekar Szegény ember kézzel nőz c. számát.

"kapcsolatom a gyengébb nemmel
meglehetősen szórványos
úgy néz ki hogy ma se kapok trippert
rántottám ma se kolbászos"

christaylor 2011.01.18. 20:01:26

@gibson: pontosan 32. fejből vágtam, ami szomorú.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 20:01:43

@nyuszómuszó: Fogsz még csodálkozni, ha kiderül, hogy 1-2 év alatt letudták a műtéteket.

bévé 2011.01.18. 20:02:50

@Friedmann Juci: én tiszta izé vagyok, mióta ezt a szart nézem. és most megint 38 felett a lázam, faszom. érdekes, du. jobban voltam.

Flood 2011.01.18. 20:03:00

Oli, kezdj el edzeni, az lefoglal, és aztán a tükröt se kell lehánynod!

Anikó jó fej (újfent meg kell állapítanom)

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.18. 20:03:12

1065 komment erre a híg fosra?
Ebből az következik, hogy rengeteg ember nézi ezt az okádékot, csak azt nem tudtam, hogy ennyi primitív majomnak van számítógépe.

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:03:22

ha olivér mégegyszer elhinti azt a mérhetetlenül informatív dolgot, hogy neki mennyire hiányzik az asszonyka pinája, hozzávágom a macska kuckóját a tévéhez.

the sandwich maker 2011.01.18. 20:03:54

na jó, ez az Alekosz már minden csajjal végigcsinálta ezt, először imádja őket, pozitív hatással vannak a bioritmusára, aztán mikor visszautasítják őt, egyből gonosz kurtizánokká válnak és már egyáltalán nem is vonzók. Anikó is csak azután lett csúnya, miután kiosztotta.
ennél az Olivérnél férfiatlanabb ivarérett hímet még nem láttam, aztán még ő szidja a Gombit... és ez a zene, amit a szenvedései alatt nyomnak... váá

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:04:19

szólok a riportzsobába, hogy adjanak mán egy levél lázcsillapítót :*

basaja 2011.01.18. 20:04:52

Enikő kap majd,ha Oli kimegy
10 nap,jeee

bévé 2011.01.18. 20:04:56

megvan a 10 nap, úgy, hogy nem is ment a honlap. különös.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 20:05:11

@hazug fidesznyik: neked is csak azt tudjuk mondani, hogy nem ismersz minket, még a kedvenc színűket sem tudod

Trevlovics 2011.01.18. 20:05:24

@gibson: nem azt sajnálom ami ő, hanem az ebben a szituációban levő embert

gibson 2011.01.18. 20:05:25

@neccharisnyás útonálló: de most a haja is botrányos. Vagy akkor is az volt?

Hannibal22 2011.01.18. 20:06:27

@kovácszsuzsi: Hagyd már, kis hülye tini:)

(nem te)

Ancilla 2011.01.18. 20:06:40

@hazug fidesznyik: Ha te nem nézed, honnan tudod, hogy "híg fos" és "okádék2? S gondolom, nem egyetlen adás alapján állapítottad meg, hanem megfelelő számú adás megnézése után általánosítottál.

christaylor 2011.01.18. 20:06:49

@basaja: ebből nekem az jött le, hogy Enikő 10 napig kapja majd, ha Oli kijön. :)

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:07:00

@Trevlovics: Úgy, h kezdesz hinni Pszichokosznak.

basaja 2011.01.18. 20:07:11

@hazug fidesznyik: mit is keresel a körünkben troll testvér?

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:07:23

@Mme Chauchat: ez annál sokkal sürgősebb. még valakinek valami? puffadásgátló?

Hannibal22 2011.01.18. 20:07:39

Barátok köztről el ne felejtkezzetek! :)

Kivlov 2011.01.18. 20:07:41

én csak attól hányok, hogy ezek állandóan sírnak, filozolfálnak, problémáznak valami sz*ron. ahelyett, hogy vernék a répát, lógatnák a lábukat, innának-ennének, jól éreznék magukat...

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 20:07:45

hej,mi lesz itt holnap!!!villahierarchia?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 20:08:22

@hannibal22-73: bár még egyszer lehetnék ( nagy sóhaj)

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:08:42

@hazug fidesznyik: Híg fos=tautológia (ha érted, mi az). A híg széklet a pontos kifejezés, mint a hozzászólásod. Olyan.

Trevlovics 2011.01.18. 20:09:01

@Mme Chauchat: húha... ezt még elkezdeni sem érdemes. csak befejezni. majd egyszer meglátogatlak.

christaylor 2011.01.18. 20:09:11

@hannibal22-73: de majd csak holnap lesz benne Ildi! :)

basaja 2011.01.18. 20:10:15

@christaylor: szavazzuk +,médiatörténeti pillanat lesz mmkk:-D

gibson 2011.01.18. 20:10:32

@hannibal22-73: "Barátok köztről el ne felejtkezzetek! :)"

Holnap lesz az ildi, nem?

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:10:41

ildi BKban való szereplését biztos nehéz lett volna beadni a jónépnek a VVvel egyidőben. "háde a villában van. hogy lehet a mátyástéren is?"

redhaven 2011.01.18. 20:10:47

@hazug fidesznyik: csak halkan mondom néked,hogy Hajni kenyér nélkül eszik félkiló abált szalonnát,ebből kifolyólag gyorsan kivág innen.

Flood 2011.01.18. 20:10:52

@hazug fidesznyik: Dehogy nézem, még TV-m sincs, sőt ha vendégségbe megyek, megkérem a házigazdákat, h kapcsoljanak át a NatGeo.-ra.

Ja és kösz, h gyarapítottam a kommentek számát ;)

Hannibal22 2011.01.18. 20:11:01

@christaylor: Nem azt mondtad,hogy ma?? Ne bassz fel,hogy holnapig várnom kell:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.18. 20:11:09

No, megint lemaradtam, a ded persze 20,00kor aludt el; szóval meséljetek! ; és nem ér azt mondani, hogy semmi extra! ;)

.lll. 2011.01.18. 20:11:48

@hazug fidesznyik:

ó,hogy kocsikáznál a stólbucival

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:11:49

(egyébként liszt és tojás nélküli süteményhez kkeresek recepteket. valaki?)

Flood 2011.01.18. 20:11:57

@Flood: *gyarapítottad

(Fuck, köcsög trollok)

rexter 2011.01.18. 20:12:15

kérem szavazzatok a lakókra!
legokosabb.hu/

christaylor 2011.01.18. 20:12:52

@hannibal22-73: nem, drágám, szerdáról volt szó!

.lll. 2011.01.18. 20:13:24

@Friedmann Juci:

szilva ízes puliszkatorta

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:14:06

@Mme Chauchat: ezesetben kiegészíteném a lisztet és a tojást a zabbal, mint hozzávalóval.

Augur 2011.01.18. 20:14:14

engem nem érdekel Olivér mit és hogyan csinálna vagy fog csinálni a nőjével. valami más vonalat nyomassanak, mer ez úncsí.

.lll. 2011.01.18. 20:14:24

@Friedmann Juci:

itt a receta is:

Mákos-lekváros puliszkatorta

Hozzávalók: puliszkaliszt, só, darált mák, szilvaíz

A puliszkát sós vízben megfőzzük, (vigyázat: ne legyen lágy!). Ezután egy edénybe a puliszkát, a mákot, a szilvaízt rétegesen elhelyezzük. Szeletelve tálaljuk.

Hannibal22 2011.01.18. 20:15:15

@christaylor: faszom,akkor honnan vettem én a mai időpontot?

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:15:30

@lófő: mert minden rendes háztartásban van puliszkaliszt.

nem ételallergiában szenvedek, hanem hiányos háztartásban, és édességhiányban. a cukrot meg mégsem fogom kanalazni.

christaylor 2011.01.18. 20:15:58

@hannibal22-73: mert már ennyire várod, úgyhogy előre hoztad magadban! Ne is titkold, felesleges! :)

Ancilla 2011.01.18. 20:16:03

Néhány megjegyzés a mai adáshoz.
1. Béci és Gigi valóban nem beszélt még ki senkit a háta mögött, és nem szervezkedtek. Ellentétben a négyesfogattal (bár ennek a kerekei meglehetősen csálén állnak már)

2. Éva nem erőszak hatására, hanem önként, saját ötlettől vezérelve rakta keresztül Alekoszon a combját, és szó nélkül tűrte, hogy végigsimogassa.

3. Anikó a legőszintébb lány a villában, és neki van a legerősebb igazságérzete, amit ki is mer mondani.
Remélem, nem megy ki.

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:16:06

@hannibal22-73: mert annyira akarod. Naponta 8-9-szer. Mindenesetre megúsztad a holnapi beszámolót.

Augur 2011.01.18. 20:16:58

@hannibal22-73: mert már annyira izgulsz. én is már elkezdtem tegnap nézni, ma megmurdel a Valter, ezt tudom.

.lll. 2011.01.18. 20:17:44

@Friedmann Juci:

csináljál vaníliás fahéjas tejberizset

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:17:48

@kovácszsuzsi: lekvár, mogyoró, cukor, sütőpor.

fofanehur 2011.01.18. 20:17:52

nincsenek valódi értékek, mindannyian TV-t nézünk és azt figyeljük, kiben mi a visszataszító. egyszerűen ilyenek vagyunk, sokan, értéktelenek(káposztáskocka). én sem vagyok különb, kezdődik a fókusz (vesevelő)

christaylor 2011.01.18. 20:17:52

@christaylor: direkt megkerestem neked a cikket, abból idézek:
"szerdán láthatjuk nővérként"

hazug fidesznyik (törölt) 2011.01.18. 20:18:49

Ne idegeskedjetek, megpróbáltam lebutulni a szintetekre, hogy megértsem miért tart itt ez az ország. Rájöttem: a beltenyészet az oka. Remélem, hogy a Párt éjfél utánra rakja ezt a népbutító selejtet vagy megszünteti (akkor talán könyvet is vennétek a kezetekbe és le tudnátok érettségizni).

Hannibal22 2011.01.18. 20:18:56

@christaylor: @Mme Chauchat: Azért biztos ami biztos megnézem mait is. Nem bocsátanám meg magamnak ha mégis ma..

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:19:13

tündériek vagytok.

csinálok égetett cukrot. csak ragadjon bele a fogamba!

Trevlovics 2011.01.18. 20:19:23

@Ancilla: ráadásul alekosz szerintem napok óta meg volt győződve, hogy ő irányít, ez valamilyen szinten így is volt, de nem volt elég. teljesen kiesett a szerepéből, mikor megjegyezte, hogy nyakcsók nem, comb- és seggtapi igen. ettől függetlenül még szerintem visszajöhet a meccsbe, csak évára kell még egy zöld kendő :)

kávékávékávé 2011.01.18. 20:19:29

@Kivlov:
"én csak attól hányok, hogy ezek állandóan sírnak, filozolfálnak, problémáznak valami sz*ron. ahelyett, hogy vernék a répát, lógatnák a lábukat, innának-ennének, jól éreznék magukat"

Szerintem bárki más lenne bent hasonló hangulat alakulna ki, az egész nagyon jól leképezi a magyar társadalom jelenlegi (lelki)állapotát. 2002-2004 között, amikor az első 3 széria ment, akkor az életszínvonal erősen nőtt, a fogyasztás közel 7%-al bővült. Ma ez nem így van. Én ugyanezt látom az utcán, a villamoson, a munkám kapcsán.

gidabiga 2011.01.18. 20:19:30

@lófő:

te is csak csavarogsz :P

Hannibal22 2011.01.18. 20:19:40

végül is 2diplomás munkanélküliként van időm ,érted

.lll. 2011.01.18. 20:19:49

Olivérnek adjanak brómos teát
Lacinak aranyérkúpot
Szandika fejére húzzanak papírtasakot

Augur 2011.01.18. 20:19:51

@Mme Chauchat: képzelem, hogy a fenti mondataimból lélekbúvár úrnőm miket tudhatott meg rólam...

slara 2011.01.18. 20:19:53

múlt 7 en éviként nem volt ennyire finnyadék,ha alek hozzáért.....

rianna 2011.01.18. 20:20:10

@christaylor: nem ma lesz? én is úgy emlékeztem

slara 2011.01.18. 20:20:28

@lófő: valamiről lemaradtam? lacinak minek aranyér krém?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 20:21:04

@Friedmann Juci: tegyél bele pici vizet, és nem lesz annyira gáz

christaylor 2011.01.18. 20:21:29

@hannibal22-73: és ha mégis ma (ami persze nem), akkor holnap te leszel a hv sztárja, mert egyedül te tudsz beszámolni a szerepléséről. :)

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:22:01

@Augur: Viszontáttételem van. Most már még érdekelsz is.

christaylor 2011.01.18. 20:22:31

@rianna: akkor nézd te is a biztonság kedvéért. :) az előbb idéztem a cikkből, amiben szerdát írtak. de hátha csak átbasztak minket. :)

Augur 2011.01.18. 20:25:06

@Mme Chauchat: engem Te már régóta :)

.lll. 2011.01.18. 20:26:30

@slara:

gondolom az aranyerére

rianna 2011.01.18. 20:26:32

@christaylor:

hát mintha vki korábban is írta volna, de mintha ma lett volna :))
Annyi erőm nincs, hoyg bármire visszakeressek:)

Rókatojás (törölt) 2011.01.18. 20:27:17

@Trevlovics: az lehet, de Ildikóból attól föggetlenül, sosem lesz színész... még sorozatszínész sem...

Augur 2011.01.18. 20:27:26

@Friedmann Juci: miért nem csinálsz grillázst, ha van mogyoród? karamellbe beleszórod a magot, kihűtöd márványlapon- már ha érted, hogy mondom-marhajó!

Flood 2011.01.18. 20:27:32

@Friedmann Juci: hát ebből tészta nem lesz :D
Szerintem keverd össze ezeket, esetleg még 2 deci vízzel öntsd fel, és dobd be a 200°C-os sütőbe 30 percre! Vmi csak kisűl belőle ;)

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:27:50

@Augur: Itt kell hagynom e földi poklot. Tudnál rám várni? Szavazd meg: a) 1 napot b) 10 napot c) két hetet d)a játék végéig?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 20:28:03

@Trevlovics: szegény lány hiába CSINÁÁÁÁLLLLTA

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 20:28:13

francba,ne szpojlerezzetek,mert tegnap vidámkodtunk a kolegákkal és már arról is lemaradtam.ha Valter meghal, zárt falak közé megyek!!!

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 20:29:09

@kávékávékávé: Ez érdekes, kifejtenéd bővebben?

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:29:26

@utcai_arcos: a nézők kérésére újra és újra meghal a köv. részekben. Küldj nekik sms-t

Hannibal22 2011.01.18. 20:29:34

@Mme Chauchat: Ezt nagyon szépen megmondtad neki,drága! nagyon sok minden van a te tarsolyodban,szimpatizállak!

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:29:49

@Augur: már átfutott az agyamon.
a márványlap... muhahhaaa

Augur 2011.01.18. 20:30:56

@Mme Chauchat: ami történt veled, annak ugye nem szabadna a Te szakmádban? a válaszom d.)

slara 2011.01.18. 20:31:46

@lófő: online adás volt ? :D

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:33:04

@Augur: ez bizony, hiba volt a részemről...De érted bármit.

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:34:14

@hannibal22-73: Nekünk még feladatunk van, ezt Te tudod.

Augur 2011.01.18. 20:34:33

@Friedmann Juci: folpakkal borított bármire ne tedd, mert beleragad a cuccba, és mehet a kukába. velem már megtörtént. nem voltam jó fizikából, na.

Augur 2011.01.18. 20:35:49

@Mme Chauchat: csak az a baj, hogy az srác ott nagyon nyomul, nem szimpatizálom. legalább a haja ne legyen jó!

Mme Chauchat 2011.01.18. 20:38:05

@Augur: Ne félj, kedves. Ez egy közösség. Egy léktér.

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 20:42:00

@gibson: Most mit vihogsz, komolyan érdekelne, mit akar mondani. :)

Hé, tesók, izé, hogyismongyam, nagyon örülök, hogy ilyen jó kis csapat van itt, de figyeljünk má' kicsit az újakra is. Kérdezzük meg, mi a kedven színe, meg ilyenek. Nem szeretném, ha valaki Ildikónak érezné magát itt, értitek :)

bévé 2011.01.18. 20:43:05

@Hódos Hajnalka: szarabbul élünk, mint 4 éve.

MissMarple 2011.01.18. 20:45:13

@Friedmann Juci: vékonyan olajozott alufóliára öntsed ki .

Hannibal22 2011.01.18. 20:45:16

@Augur: ha rám gondolsz akkor megnyugtatlak,Mme nekem csak a lelki társam.Meg különben is egy csapat vagyunk,érted,faszom

gibson 2011.01.18. 20:46:18

@Hódos Hajnalka: ezt azért kapjuk, mert nem nyitottunk eléggé a fidesznyik felé?

gidabiga 2011.01.18. 20:46:26

@Hódos Hajnalka:

hát ez az, még tőlem sem kérdezték meg :DDD

most sértődjek meg? :)))

bévé 2011.01.18. 20:46:45

@Trollszpré: liszt és tojás nincs, de az útifűmaghéj tuti kikacsint a spájzpolcról. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 20:46:59

@gibson: Az az átváltozó folyamat mellékhatása.

Augur 2011.01.18. 20:47:08

@Mme Chauchat: bizonyos szempontból nehéz benne szocializálódnom.

haruka 2011.01.18. 20:48:50

@bévé: ezen olyat röhögtem, a könnyem is kicsordult! :D

Hannibal22 2011.01.18. 20:48:55

@gibson: Arra van valami épeszű magyarázat,h indexcímlap meg faszom és ő az EGYETLEN aki faszoskodik? Óvatos becsléssel is óránként három hasonló emernek kellene beírnia érted

Augur 2011.01.18. 20:49:41

@gibson: én mondtam neki amit Anikó Olivérnek. a testmozgás nagyon jó hatással van a zaklatott idegekre. állítólag.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 20:49:50

@Kivlov:
Valaki mondta egyik nap, hogy mitől tudnak megbolondulni, és agresszívvé válni normális körülmények között felnőtt emberek.
Röhej, hogy láttam már ilyet, pedig azt nem közvetítették kamerák 24/7.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 20:51:57

@Hódos Hajnalka: és mi van ha ő TÉNYLEG Ildikó?

gibson 2011.01.18. 20:52:23

@hannibal22-73: ahhoz képest, hogy egy trollnak milyen magas labda ez a blog, és tényleg minden áldott nap kint van a címlapon, tényleg viszonylag kevés jár erre. De beszéljünk inkább másról, ne fessük a trollt a falra! :)

Augur 2011.01.18. 20:53:15

@hannibal22-73: hit és becsület. és szívrajzolás.

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 20:53:42

@gibson: nem, kávékávékávé már többször hozzászólt itt a vévés hogyvolthoz és most éppen nagy ívben leszarta mindenki, ahogy Ancilla felvetéseit is a mai műsorral kapcsolatban, Juci meg a kilencedik receptet kapja, félreértés ne essék, nem az offnak vagyok ellene, csak figyeljünk oda, ha valaki bebéget az akolba.

bévé 2011.01.18. 20:53:46

JERZY MEGSZEGTE A VALÓVILÁG 4 LEGFONTOSABB SZABÁLYÁT ezmiez a 4?
1. felkutatta
2. megrongálta
3. letakarta
4. ?
vagy mi van???

kovácszsuzsi 2011.01.18. 20:53:53

@gidabiga: akkor most. mi kedvenc színed?

Augur 2011.01.18. 20:55:16

Gizike az ügyeletes hülye a bk-ben? és mindenki izél? fúújj!

Szirénke 2011.01.18. 20:55:19

Már nem is tudom, hogy ki írta ma, hogy rosszul van, ha valaki szürcsöl, amikor csirkenyakat eszik. Hát most név nélkül mege,lékezem róla mert épp ezt csinálom :)

zoxó 2011.01.18. 20:56:40

@kávékávékávé: Szerintem csak részben van igazad. Itt pluszban még a csapat is ... hát olyan, amilyen.

@gibson: azért 3*kávé hozzászólását a másikhoz hasonlítani nem kéne. Ég és föld.

@gidabiga: na milyen? :)

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:56:48

felforgattam a szekrényt alapanyagokért, és molyfészket találtam. a sikeres molyirtás után (miután kikúrtam az összes rízst, cérnametéltet) rájöttem, hogy van a fagyasztóban kenyér, így szufléstálkákba nyomkodtam a kenyérbeleket, és lekvárt öntöttem rá. most a sütőben várják, hogy valami viszonylag röhejes dolog történjen velük.

a kedvenc színem a barna.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 20:57:07

@bévé: 4. a jó pasinak dugni kell

bévé 2011.01.18. 20:57:38

@Ancilla:
1. vagy csak nem mutatta még az öf.
2. true.
3. az lehet, de ez a mai hiszti, amikor kicsit letört az egója, kiverte nálam a biztit.

bévé 2011.01.18. 20:58:28

@Hódos Hajnalka: Ancilla pipa. :) remélem, nem sértődött meg korábban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 20:58:39

@gidabiga: Tűzmanó, mi a kedvenc színed? A napsárga?

christaylor 2011.01.18. 20:58:40

@Szirénke: a szürcsölést én is utálom, de azt lehet másképp is enni? máskülönben hogy jön ki a hús a csontok közül? :)

Friedmann Juci 2011.01.18. 20:59:17

@Hódos Hajnalka: bocsánat, kussolok.

ON
félek alekosztól.

Hannibal22 2011.01.18. 20:59:54

@Hódos Hajnalka: Nekik biztos van munkájuk is nem csak diplomájuk,így nincs idejük gyakran írni, az egy-két hsz meg elvész a kommentáradatban. Ez lehet a magyarázat:)

Augur 2011.01.18. 20:59:55

@kávékávékávé: az életben én sem látom azt a hűdenagy létvágyat a fejeken, a magamén sem. de a valóvilág egy preparált, művi környezet. kizárt, hogy ugyanaz a lelkiállapot kialakuljon odabent, mint kint.

Flood 2011.01.18. 21:00:18

@Hódos Hajnalka: Hajninak igaza van. Én már elég régóta itt vagyok, de mostanában kevesebb időm van hogyvoltozni, és úgy érzem, szaporodnak itt a zárt falak :)

bévé 2011.01.18. 21:00:27

@Szirénke: az konkrétan a Hajni volt :)

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:00:49

lehet rendőrségtől akkor is távolságtartási végzést kérvényezni, ha nem is találkoztam soha az illetővel? gondolok itt egy villaszemélyre.

gidabiga 2011.01.18. 21:00:50

@Hódos Hajnalka:

Ancilla tényleg jólelkű :D
benne semmi gonoszkodást, rosszindulatot nem érzek, nehéz ezzel kezdeni valamit :D

és elértétek, hogy ma onlájn néztem a picsogást, ma először láttam a műsorból valamit :D
de tévén továbbra sem tudom nézni :D

@kovácszsuzsi:

hangulatfüggő :D
mostanában a fekete :)

gibson 2011.01.18. 21:02:11

@Hódos Hajnalka: van erre ám válaszom is:
Ancillának mindig elolvasom a hozzászólásait, de mivel általában (nem mindig!) gyökeresen ellentétes az én véleményemmel (pl. ma: én röhögök Anikón, meg szidom, ő pedig megkérdezi, hogy miért bántjjátok), inkább nem válaszolok, mert egyébként kedvelem őt (mármint Ancillát, nem Anikót), és nem akarok feleslegesen parttalan vitába keveredni, elvi dolgokról.
Kávékávékávé felvetése pedig, hogy azért rossz bent a hangulat a villában, mert szarabbul élünk, mint nyolc éve, annyira bizarr, hogy először azt hittem, vicc, őszintén.
Egy szónak is száz a vége: nem érzem úgy, hogy eléggé nyitnának felém, na! :)

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:02:36

@Hódos Hajnalka: Ne izgulj, általában figyelnek az újakra.
Én nem tudok érdemben meg sem mukkanni, két napja nem láttam a semmit a vv-ből. Már felmerült bennem, hogy különköltözöm a családomtól :)

Trevlovics 2011.01.18. 21:03:09

valter rosszul van. nincs pulzusa.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:03:16

@gidabiga: "de tévén továbbra sem tudom nézni" Oh már jelentősen fejlődsz! eljön ne félj a TV-n nézés is, ha erősen küzdesz érte. nincs lehetetlen

gibson 2011.01.18. 21:04:09

@zoxó: "azért 3*kávé hozzászólását a másikhoz hasonlítani nem kéne. Ég és föld." Mit hasonlítottam én, és konkrétan mihez?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 21:04:33

@gidabiga: Akkor ha találkoznánk, olyan ruha lesz rajtam. Kendőm is van! :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 21:05:51

@Friedmann Juci: kérvényezni lehet, legfeljebb kiröhögnek :) bár 1-2 esetben tényleg indokolt lenne...

megéheztem a receptjeitektől, ez normális?

gidabiga 2011.01.18. 21:06:05

@kovácszsuzsi:

a tévé ráadásul a földszinten van, én a tetőtérben koptatom a billentyűket, hülyeség lenne rohangálni fel, le, ha valami közlendőm van :DDD
inkább olvasom, amit írtok és vigyorgok :D

bévé 2011.01.18. 21:06:45

@Friedmann Juci: szánalmas. de hát ha belegondolok, én ált. isis koromban, amikor hazaértem tanítás után, tojássárgáját vertem fel cukorral és azt kanalaztam. :) vagy még kakaópor, kristálycukor, tej.

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 21:06:55

Nem, nem azt írtam, hogy bárkinek kussolnia kellene, vagy hogy ne offoljatok, imádom az agymenést.
Az viszont nem lenne jó senkinek, kialakult hv-vv csapat - ami hangsúlyozom, a legállatabb a neten és hijj - miatt egy-két nyuszibb nick nem merne csatlakozni a csapathoz. Na.

ui.: én is félek Alekosztól :D

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:07:48

@bévé: bazmeg, most egyenértékűnek érzem magam évával.

már megint én vagyok a hibás!!?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:08:27

@bévé: de nála lekvár, mogyoró, sütőpor, cukor volt a feladvány

Augur 2011.01.18. 21:09:13

@Friedmann Juci: na mi lett? fogadok, hogy vagy túl száraz, vagy túl édes. mondtam én, hogy grillázs!

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:09:22

@Hódos Hajnalka: a kussolást nem úgy értettem. különbenis a rajongód vagyok (régről), de ezt már egyszer elköptem itt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 21:09:51

@Hódos Hajnalka:
Belegondoltam, mi lenne, ha bekerültem volna az Ólba, és Alekot kellene nevelnem. Lenne néznivalótok! Hihihi!

redhaven 2011.01.18. 21:10:12

@bévé: én ezen tevékenységemet elraktam a hosszútávú szupertitkosba:)))

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 21:10:16

@neccharisnyás útonálló: úristn! mik vannak! még jó, hogy nem vagyok hízékony alkat

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:11:46

@Friedmann Juci: ez nem ér! a kenyér csak később lett meg

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 21:12:20

Egyébként is, mindenki vegyen be magnéziumot, attól megnyugszik.

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:12:32

@kovácszsuzsi: csaltam. egy hétig nem érhetek hozzá a macskához.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 21:13:26

Na, korallkoporsót találtak az ecsetes emberek a wörldön, úgyhogy még 1 ideig az agyatokra megyek.

bévé 2011.01.18. 21:13:27

@kovácszsuzsi: csak további példák voltak a szánalmas, kétségbeesett nasikra.

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:13:40

@Hódos Hajnalka: ezen a magnéziumon behaltam. aztán most ment egy reklám, hogy szedjen magnéziumot a mindennapi stresszre!

Hannibal22 2011.01.18. 21:13:56

@kovácszsuzsi: Ja,tordasra is jöhet májusban

Flood 2011.01.18. 21:14:38

@gibson: Én Ancillát csipázom, eléggé hasonlóan látjuk a dolgokat általában, ráadásul ő is Bétzy-fan, ha jól emléxek

Trevlovics 2011.01.18. 21:15:25

megkérnék mindenkit, aki a sodró lendületű csetelésbe nem tud bekapcsolódni (vagy másképp: ontopikkal zavarja meg a sokrétű kommentfolyam áradását), hogy vagy törődjön bele, vagy egy másik nikken kezdjen el rövid de intenzív álintellektuális anyázásba, vagy idegen nyelven szólítson meg egy gyakran előforduló nikket.

jörgömös 2011.01.18. 21:15:29

@kovácszsuzsi: úgy éreztem hogy ezt feltétlenül be kell jelentenem

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:15:44

@bévé: vízzel permetezett kenyér kristálycukorral, vagy forralt tej föle kristálycukorral? családban ettek ilyet, és recsegett a cukor a foguk alatt

gibson 2011.01.18. 21:15:53

@Flood: én is bírom, ne forgasd ki a szavaimat, mert rádrakok!

gidabiga 2011.01.18. 21:16:00

@Hódos Hajnalka:

nekem hányingerem volt tőle, azóta kerülöm :D
és én sem szeretnék Alekosz-szal találkozni, sem amikor atlétatrikóban van, sem amikor nélküle :D

rianna 2011.01.18. 21:16:22

@Hódos Hajnalka:

én is meg vagyok sértődve, hogy a pléhbojos felvetésemre csak Friedmann Juci válaszolt:)

Ildikó lettem :(

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:17:20

@rianna: ha szeretnéd, akkor lehetsz a zsófim. csak néha foglak kispicsának szólítani a hátad mögött. :*

redhaven 2011.01.18. 21:17:22

@Hódos Hajnalka: brómot,Hajni BRÓÓÓMOT!
Ajajj..anno a határőrségnél hányszor kerestem sorakozóhoz a katonatársakat.
Kicsit hosszabban ültek a retyón...:)))

bévé 2011.01.18. 21:17:25

@redhaven: :D aztán koliban a cukros-tojásosba már nescafé is került. :)

Flood 2011.01.18. 21:17:45

@Augur: Egyébként sztem is az elmúlt néhány évben nagyon depresszív hangulat uralkodott el az országban, de ez itt nagyon OFF, ne is menjünk bele, csak leírtam, h lássátok én mit gondolok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 21:17:47

@kovácszsuzsi: A vizeskenyér ismerős. Bár apám asszem sózta.

Szaffi B. 2011.01.18. 21:18:38

@Friedmann Juci: Tudod ki keresgél neked receptet legközelebb! Lekvároskenyér, felháborító! :D

lutria 2011.01.18. 21:18:58

Csodálkozik az rtl hogy letakarták a kamerákat miután az előző szériában a Szilvi-Frenki-Katka pornót emeltdijas SMS-ért árulták, és még 6év múlva is megtalálhatók a neten?
Vajon miért meglepő hogy akár szabályt is szegnek,hogy ne ezzel kerüljenek fel a netre?

Hódos Hajnalka 2011.01.18. 21:19:47

Megállapítom ill. kinyilatkoztatom, hogy itt senki nem normális.

(én se)

Namék, nézem a Jerry Maguire - A nagy hátraarc c. filmet.
Nyolcvanhatodszor, igen, és???

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.18. 21:19:48

Belevalót ma ki fogja megnézni? Na, kisbárányok? Magukat Ildikónak képzelők?

Flood 2011.01.18. 21:19:49

@gibson: Rámrakhatsz, de akkor 1. adandó alkalommal téged viszlek ki, és kinn is hagylak. Úgyis mindig csak a feszkót csinálod, meg játszod vígszínházt! :)

christaylor 2011.01.18. 21:20:06

@lutria: basszus, hármasban is csinálták bent? :D

bévé 2011.01.18. 21:20:35

@kovácszsuzsi:
recsegős feeling nálam: gála puding + némi cukker a végén bele pluszban, biztos, ami biztos.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:20:52

@Trollszpré: megérdemli az egy hetes macskaelvonást. mármint Friedmann Juci

Szaffi B. 2011.01.18. 21:21:19

@lutria: mondjuk azt is megnézném, aki a Frenki nyiffnyuffolásáért fizet. Pénzt. Igazit.

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:21:30

@Trollszpré: na de szufléformában!!!!! legalább egy kicsit puccoltam. mégha teljesen felesleges is volt.

@lutria: grupi volt a régi műsorokban? tyű. (gigi pornója már felkerült a netre. az meg, hogy most a "normál" helyről folyik a vére, és nem a hasából, ahogy az állítólagos filmben... mégiscsak jobb. nemde?)

haruka 2011.01.18. 21:21:41

@lutria: szerintem simán megmondták nekik, hogy figyi, majd takarjátok már le a kamerát légyszi, köszi!

Szirénke 2011.01.18. 21:22:21

@Hódos Hajnalka: Én is azt várom! Ja, és kiderült, hogy te utálod a csirkenyak- szürcsögést, de mommámeg Hajni, te hogy eszed? :)

gibson 2011.01.18. 21:22:28

@Flood: na, tesó, én innentől kezdve akkor MINDIG rád fogok rakni, és ne gondold, hogy nem fogom megcsinálni, mert megvan bennem a betyárság ahhoz, hogy megcsináljam! Nem őriztünk együtt disznót, hogy így beszélj velem!

Lanois 2011.01.18. 21:22:43

@lutria: Te szereted a pirosat?

Szaffi B. 2011.01.18. 21:23:08

@Hódos Hajnalka: Az nagyon jó film! Kár azért a Cruise gyerekért, hogy bekettyent, jó kis pasi volt az. :)

haruka 2011.01.18. 21:23:22

@Hódos Hajnalka: Az emberi fej négy kilót nyom. :) Hát igen, amikor még Tom Cruise jópasi volt.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:23:28

@lutria: ők inkább a nem csinálás miatt nem akartak beégni szerintem

redhaven 2011.01.18. 21:24:15

@bévé: erről soha.
senkinek.
télleg:))))))))

Augur 2011.01.18. 21:24:38

@Flood: délelőtt ment itt a témázgatás, hogy kinek hány diplomája van és ehhez képest hány munkája nincs. mondjuk egy ilyen alapállapot, amikor szülő, férj, egyéb tartja el az embert, nem valami vidám. a többiek gondjai se lehetnek "jobbak".

Szaffi B. 2011.01.18. 21:25:40

@haruka: Mára márr túl sok benne az "eek-factor" :DDDDDD

Hannibal22 2011.01.18. 21:25:51

@Trollszpré: @haruka: Nézzetek helyette Edward Nortont,a filmjei is jobbak:)

rianna 2011.01.18. 21:26:34

@Friedmann Juci:
:D:D:D
ez igazán kedves tőled

ha tényleg lekvároskenyeret főzöl, elárulom, h van ennél egyszerűbb, cukroskenyér. :)
Kiskoromban dédtatám mindig ezt adott nagypénteken, mert akkor nem lehet zsírosat enni :)

bévé 2011.01.18. 21:27:47

@redhaven: ehh, olyan rég volt már. :)

christaylor 2011.01.18. 21:27:54

@hannibal22-73: jaj, de jó embert mondtál!
nem akartam a lányokat megbántani, hogy bizony a Tom fiú sosem volt se helyes, se ügyes, de mán mindegy.
Igen, nézzetek Edwardot! ::)

Szaffi B. 2011.01.18. 21:28:37

@hannibal22-73: Na jó ez kezd kicsit "creepy" lenni, honnan tudod hogy ő is a kedvencem? Most megyek és megkeresem a kamerákat és minimum tönkreteszem őket, még ha 10 napig is kell 2 méterre állnom magamtól, akkor is. Nem őriztem én disznót senkivel sem!!

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:28:52

@neccharisnyás útonálló: Én esküszöm tegnap megpróbáltam belenézni a belevalóba. De amikor megláttam az ugrabugrálót Győzit kudarcot vallottam. Ehhez már perverzió kell. Ma Esztike lesz?

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:28:58

@rianna: elriasztottuk szegény jucit a karamellától. márványlap, olajos fólia stb, maradt a lekváros kenyér

bévé 2011.01.18. 21:30:59

Tom Cruise - Stohl András

Szirénke 2011.01.18. 21:31:12

Főcím a Velveten: "Esetlen szexre kényszerítették a Villa melegpornósait"
Annyira találó :-))))

Szaffi B. 2011.01.18. 21:31:14

@Lanois: Nem, nem előző életében. Én szerelmes voltam belé a Top Gunban. Igaz, én mindenkibe szerelmes voltam aki pozitív hős volt, aztán mikor elmúltam 16, fordítottam és a faszok kezdtek el tetszeni. Aztán azt is kinőttem és férjhez mentem. A szerelmemhez, a kedvesemhez. :DDDDDDD

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:31:17

@Friedmann Juci: hű, akkor nagy kő esett le a szívemről DDDD

haruka 2011.01.18. 21:31:50

@hannibal22-73: mondjuk őt pont szeretem, cukifiú, bár top10-ben nincs benne per pillanat :)
@Trollszpré: Virítom a lóóóvéééét! :)

És most megyek, nézem Mr. Filliont. He really is ruggedly handsome.

Hannibal22 2011.01.18. 21:31:52

@christaylor: Szerintem sem,miközben a vanília égboltot néztem végig az járt a fejemben,hogy mennyire szimpatizálnám ezt a filmet ha valaki más lenne a főhős,mondjuk Edward

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:32:01

Van ma Edward Norton film?
Nekem ő az egyik jópasi

Trevlovics 2011.01.18. 21:32:12

tom kruz kb olyan pasi, mint michael j fox. őt bírom, ezért kicsit azért kényszeredetten röhögtem, mikor valami műsorban a mi lenne ha michael j fox játszaná zorro-t kérdésre felrajzoltak egy táblára egy Z-re csak kicsit emlékeztető krikszkrakszot.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:34:02

@hannibal22-73: vessetek meg, én kevin spacey-t bírom

Szirénke 2011.01.18. 21:35:05

@Bogi és Burkó: Az Ég velünk-ben annyira jól nézett ki, hogy huhhh. Pap ide,, vagy oda

Friedmann Juci 2011.01.18. 21:35:23

"Gigi játékerőszak leszbizik fétisfilmekben. Jerzy meleg pasiknak maszturbál a neten. A csatorna összeerőltette őket egy dugásra a luxusszállodában. Ennyi. Semmi logika."

:DD iiiihiiihii

bévé 2011.01.18. 21:35:44

@christaylor: uhh, igen, az vicces. vagyis én nem szeretem.

Szirénke 2011.01.18. 21:35:53

@kovácszsuzsi: Ma néztem meg sokadszor az Amerikai szépséget

christaylor 2011.01.18. 21:36:32

@kovácszsuzsi: régen nagy szerelmem volt, a Közönséges bűnözők utolsó két percét legalább 50-szer néztem meg egymás után, zseniális.

Szaffi B. 2011.01.18. 21:36:34

@kovácszsuzsi: Pl a Hetedikben, tiszta Alekosz. :DDDD
@Trevlovics: Auuuu.

gibson 2011.01.18. 21:38:23

@Trevlovics: számomra a legnagyobb különbség Fox és Cruise között (egyiket se tartottam anno "jó pasi"-nak, de férfi vagyok, szal jobb is :D), hogy míg az első a kilencvenes évek óta folyamatosan nő a szememben (a betegségéhez való hozzáállása, emberi tartása, stb-stb.), az utóbbi folyamatosan csökken (szcientológia, Oprah-show, stb.).
A lényeg, hogy Michael J. Fox egy kurva nagy király, Cruise meg egy barom, na!

Hannibal22 2011.01.18. 21:38:26

@Bogi és Burkó: Basszus,te is nőből vagy? Fogadjunk,hogy harmincas:)És van min. 2diplomád. Ez a paradicsom vagy mi?:))

Darcylla 2011.01.18. 21:38:27

összeesküvéselmélet: ha Gigi és Jerzsi tényleg feladatba kapja egymást, akkor Gigi azt kérte szülinapjára, hogy 10 napig ne érjen hozzá a guyerzsi. Merthogy születésnapra nem ajándék luxusk...ként pózolni a nyálcsorgató kielégületleneknek.
De lehet, hogy az 1300 előző kommentben szintén felmerült valakiben ugyanez? Nyereménye: lehet a lelkitársam, ajándéka egy szexuálköntös :))

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:39:15

@Trollszpré: akkor majd Alekosz is tetszeni fog? jujjj

Szaffi B. 2011.01.18. 21:39:39

@gibson: Ez így van.
De attól még régen jó pasi volt.

rianna 2011.01.18. 21:40:35

@kovácszsuzsi:
én is imádom. Akárcsak pierce brosnant:)
Meg láttam nemrég vmi ausztrál filmet, ott láttam egy szuper pasit, kár, hoyg nem láttam másban

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 21:40:36

@kovácszsuzsi: kebelembe!a legjobb mai színész.Oscart neki bármiért!ha fel akarnám robbantani a világot, akkor inkább csak betolom az Amerikai szépséget és együtt ordítom a szöveget a filmmel :). egyébként meg megnéztem a 01-es beszámolót, sokan elhulltak a kommentelők közül. (még a Kopasz Mercis is ott volt,jajj...).

gibson 2011.01.18. 21:40:40

@bévé: ha a "LOOOOOOOOOOL"-t arra írtad, hogy krikszkrakszot rajzoltak fel Z helyett, akkor most én is megsértődök, mint te a múltkor a zsidrákon, ok?

(Ha nem, akkor tárgytalan, de szerintem arra írtad.)

Trevlovics 2011.01.18. 21:40:44

@gibson: utolsó mondattal egyetértek. (nem írtam, hogy a többivel nem, de azzal biztosan)

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:41:01

@christaylor: az egy zzzzzsssssennnniális film :)
Kevin Spacey-t nem láttam még szar filmben

@Szirénke: Nekem az Amerikai História x a nagy kedvencem.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:41:23

@Darcylla: én azt írtam korábban, hogy jerzy kérte a 10 napot. azért még a köntös enyém lehet?

Trevlovics 2011.01.18. 21:41:58

@gibson: ezt egyébként nem lehet úgy csinálni, hogy az ember elismeri a tartását, az erőfeszítést, maximálisan tiszteli érte, de közben meg röhög ezen, mert valahol azért mégis humoros, ha elvonatkoztatsz?

Hannibal22 2011.01.18. 21:43:10

Philip Seymour Hoffman. Valaki? Nem egy szépfiú de szerény véleményem szerint zseniális színész!

christaylor 2011.01.18. 21:43:42

@Bogi és Burkó: de azon én például iszonyatosan befordulok, viszont még régebben Edward Furlong is az egyik kedvencem volt, mostanság viszont már nagyon mélyre süllyedt.

Szerintem a legjobb Norton-film az a Legbelső félelem.

Szaffi B. 2011.01.18. 21:44:06

@christaylor: Nekem abban a rásszelkró tetszett :DD

Darcylla 2011.01.18. 21:44:10

@kovácszsuzsi: adom hozzá a combfixírt is, kis rózsaszín masnikával, mert az úgy cuki :D

redhaven 2011.01.18. 21:45:05

@Trollszpré: ez olyan szép lett,hogy még Sandokán látványának a lelki hatásait is enyhítette.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 21:45:29

@Szirénke: a David Gale is top 10!@christaylor: "Közönséges bűnözők utolsó két percét legalább 50-szer néztem meg egymás után, zseniális." ha csak ezt a mondatot elolvasom,már lúdbőrözik a karom!Kaiserrr Soze...

rianna 2011.01.18. 21:45:38

@Trollszpré:
nem, nem, őt ismerem :)

Vmi jack long, vagy hasonló, nem is olyan fontos. Itt van a nyelvem hegyén még néhány név, meg az agyamban néhány kép, és most nem tudom leírni a kedvenc színészeimet :D:D Pedig nem vagyok fáradt, semmi dolgom egész nap

Szirénke 2011.01.18. 21:45:43

@hannibal22-73: Ok, akkor én bevallom, hogy Colin Firth volt sokáig a favoritom. Tudom, hogy nem egy férfiszépség, meg angol, meg minden, de hát...

Szaffi B. 2011.01.18. 21:45:51

@hannibal22-73: nem. De Anthony Hopkins igen. :)

bévé 2011.01.18. 21:46:25

@gibson: :$ arra. de vissZavonom.

redhaven 2011.01.18. 21:46:34

@Trevlovics: póni változatban még nem adtak ZZZorrót.

rianna 2011.01.18. 21:47:00

@hannibal22-73:

nekem annyira félelmetes:)
Inkább Paul Giamatti, ha már csúnya és tehetséges színészekről beszélünk.

christaylor 2011.01.18. 21:47:47

@utcai_arcos: ugye? :D azért mondom, adva van egy 2 órás film és ott van a végén 2 perc, ami csak egy ember játéka, de az valami csodálatos. most meg is könnyeztem.

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:48:59

@hannibal22-73: Bakker teljesen zavarban vagyok. Honnan következtetsz minderre? Bekameráztál?

gibson 2011.01.18. 21:49:32

@Trevlovics: szerintem nem. Én láttam interjút vele nem olyan régről, és majdnem sírtam. Mesélte, hogy valami hegyen voltak, a családjával, és ő elment sétálni, egyedül maradt, és amikor rájött a roham, elkezdett rángatózni, és emiatt elindult a közeli szakadék felé, nem bírt megállni, és azt hitte, hogy meg fog halni. Egy másik interjúban nevetve mesélte, hogy legalább elektromos fogkefére nem kell költenie ezentúl.
Ennek ellenére nekem róla mindig a szakadékos sztori ugrik be elsőre, nem a fogkefés :(

(Bévének csak azért szóltam egyébként, mert pár napa ő is kioktatott, egy hasonló szituban, és igaza is volt, erre most ő is beleszalad.)

christaylor 2011.01.18. 21:49:39

@Szirénke: jelenlegi egyik nagy szerelmem. tudom, nekem mindenki a szerelmem. :)

egy tünemény az az ember.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:49:43

@Szirénke: jaja, meg a másik angol Toby Stephens

rianna 2011.01.18. 21:49:51

@Szirénke:

Ó, Mr. Darcy... Nem is tudom, mit lehet még hozzátenni.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 21:51:06

ritka unalmas egy banda vagytok.ugyan az a véleményetek a villalakókról, ugyan azokat a színészzseniket szeretitek, ugyanolyan igényes filmeket néztek,mindjárt bealszok.valaki kössön már belém:Chronicles of Riddik!!!!

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:51:22

@Darcylla: milyen boldogok lesznek 10 napig. aztán megint jöhet a kínlódás egymással

Hannibal22 2011.01.18. 21:51:37

Köcsög blog.hu,faszom

gidabiga 2011.01.18. 21:51:52

@Bogi és Burkó:

a Kecskebűvölőkben nem tetszett

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:51:58

@Trollszpré: Igenigenigenigen Hugh Jackman is. Kicsit telhetelen vagyok ma :)

christaylor 2011.01.18. 21:52:41

@utcai_arcos: az első rész nagyon fasza volt, szerintem. az egyik kedvencem a műfajban. a második kissé gyenge lett. :D

Szaffi B. 2011.01.18. 21:52:59

@utcai_arcos: a szofisztikált zenei ízlést kifelejtetted.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:53:21

@utcai_arcos: diplomás munkanélküliek vagyunk na

gidabiga 2011.01.18. 21:54:01

idenekem Dzsordzsklúnit, a többivel azt csináltok, amit akartok :DDD
színészi kvalitásokról most nincs szó, bár sokat javult a Vészhelyzet óta :DDD

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:54:26

@gidabiga: nekem az egész filmnem tetszett

Szaffi B. 2011.01.18. 21:54:45

@Bogi és Burkó: :))) Nem baj, the more the merrier, csak kegyünk telhetetelnek.
Viszont megyek valami filmet most megnézek. Jóccakát HV VV Klubosok!!

Hannibal22 2011.01.18. 21:55:16

@Bogi és Burkó: Más dimenziókból látlak.erről fogalmad sincs.Nem tudsz semmit:)

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:55:22

@utcai_arcos: nem jött be ecsém:)én azt a filmet szeretem. Időnként rajongani tudok a gagyiért

Darcylla 2011.01.18. 21:55:32

@kovácszsuzsi: már ha 10 nap múlva még mindketten benn lesznek:)
Csípném, ha Gigi kimenne párbajozni (bár kicsi az esélye).

Szaffi B. 2011.01.18. 21:55:37

@gidabiga: Én azonnal lemondok a George Clooneyról bárki javára!

rabia 2011.01.18. 21:55:46

@Hódos Hajnalka: nem lehetne inkább, hogy helikopter legyen? mert Gigi is azt kapott. mert ha nem, rögtön hisztériarohamot kapok, és meg kell simogattassam a combomat és elszívjak gyorsan ötven cigit.

christaylor 2011.01.18. 21:55:54

@gidabiga: hehe, régen nem szerettem dzsordzsot, viszont az ocean's-nél rájöttem, hogy jó színész ő, csak megfelelő szerepek kellenek neki. meg igen jó rendező is. :)

Hannibal22 2011.01.18. 21:57:09

@Trollszpré: Jóéjt! És a belevaló érted? az kimarad?!

bévé 2011.01.18. 21:57:11

@gibson: mentségemre legyen mondva, h félreolvastam, és azt hittem ezt ő csinálta a műsorban. na.

rabia 2011.01.18. 21:57:16

szerintem Zsófikára fogják a jelet rakni. szerintetek?

Szirénke 2011.01.18. 21:57:39

@Trollszpré: Na én abban nem vagyok versenyben. Guns N' Roses forever :)

Bogi és Burkó 2011.01.18. 21:57:59

@hannibal22-73: Mer' érzed, hogy engem eddig csak kihasználtak meg eldobtak? :) Ja, és eddig a kertben ettem ...

kovácszsuzsi 2011.01.18. 21:58:18

@Darcylla: a párbaj csak jövő szombaton lesz. majd figyeljük meg, hogyan borulnak lelkesen egymás nyakába a bünti után!

rianna 2011.01.18. 21:58:48

@rabia: biztos, alek azért mind kerülgette.
Kiválasztják a leggyengébbet, mint a hiénák:)

Szirénke 2011.01.18. 21:59:04

@christaylor: És az Up in the air-ben is nagyon jó

gibson 2011.01.18. 21:59:15

@Trevlovics: egyébként igazad van, HA el tudsz vonatkoztatni, lehet röhögni a hasonló, morbid poénokon, legfeljebb nem illik. Volt egy csomó hasonló vicc a szerencsétlen fasziról, aki az első Superman-t játszotta, aztán leesett egy lóról, vagy mi, és teljesen lebénult. Róla voltak ilyen viccek, hogy "-Mit csinál szupermen, ha a földönkívüliek megtámadják a bolygónkat? -Semmit." És hasonlók, ezeken én is röhögtem. Csak jelen esetben nem tudok elvonatkoztatni.

gidabiga 2011.01.18. 22:00:12

@kovácszsuzsi:

nem tudtam eldönteni :D
nem volt rossz, de nem nézném meg még egyszer :D

@Trollszpré:
kösz :D
hálából meghívlak majd a Como-tavi rezindenciára :)))

@christaylor:

szerintem is :)

Hannibal22 2011.01.18. 22:00:41

@christaylor: Én az alkonyattól pirkadatig óta szeretem. Színésznők? Winona Ryder,ha van itt aki hasonlít rá azonnal szóljon és mondja meg a kedvenc színét:)

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:01:41

@gibson: egyébként ők röhögnek magukon a legjobban. szoktak lenni fogyatékos napok szombathelyen, és olyanokat mesélnek, hogy pisilni lehet a nevetéstől

christaylor 2011.01.18. 22:02:03

@hannibal22-73: nagyon klassz benne a tetoválása.

Darcylla 2011.01.18. 22:02:28

@kovácszsuzsi: ááá, én annak szurkolok, hogy 10 nap elég lesz Jerzsinek, hogy rákapjon Gombira:P

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 22:02:42

@Bogi és Burkó: elfogytak a puskaporaim.elmentem Döglött aktákat nézni (szerintem egy méltánytalanul elnyomott sorozat, zseniális színészek, elképesztő forgatóköyvek és amikor a végén mindig előbukkan a halott szelleme és megy alatta a zene, akkor én mindig könnyezek :( )

rianna 2011.01.18. 22:03:03

na eszembejutott, John Cusack, őt is szeretem :)

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:04:37

@Darcylla: lehet perverz vagyok, de nekem ők (gombi-jerzy) jobban összeillenek. megártott a sok "fiúk a klubból"

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:06:21

@gidabiga: az eleje meg a vége jó volt, csak a közepén szenvedtem kicsikét nagyon

gibson 2011.01.18. 22:06:35

@kovácszsuzsi: másképp nehéz ezzel együtt élni, nyilván. De azért a Parkinson-kór az egyik legtragikusabb betegség, amit ismerek, mert egyrészt gyógyíthatatlan, másrészt napról-napra rosszabbodik a beteg állapota. Gyógyszer van rá ugyan, de minél gyakrabban szedi az ember, állítólag annál hamarabb kialakul a rezisztancia vele szemben, ezért csak nagyon ritkán használják a betegek. Szóval ez nem egy "szimpla" fogyatékosság, ez egy kíméletlen, gyógyíthatatlan, halálos betegség.

Dr_utcai_arcos 2011.01.18. 22:06:36

@Szirénke: Up in the air (sóhaj),az egy jutalomjáték volt!de a lánypár?az meg gyönyörű (sóhaj II).

christaylor 2011.01.18. 22:06:49

@kovácszsuzsi: húúúú, fiúk a klubból! ki hitte volna de Brianbe is szerelmes vagyok.

christaylor 2011.01.18. 22:08:06

@rianna: mivel szinte mindenkit imádok, akit felsoroltok, ezért inkább elmegyek Castlet nézni. jobb ez így.

Szirénke 2011.01.18. 22:08:13

@rianna: Ultraciki, de én s Tuti dologban imádtam. Nemtom kinek mond valamit ez a film...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 22:09:31

kövezzetek meg, de szerintem Gombikának Béci az esete

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:09:35

@gibson: volt a múltkor vele egy riport, csináltak valamilyen műtétet, ami csökkenti a tüneteket. utána még szerepelt valamelyik sorozatban is

Bogi és Burkó 2011.01.18. 22:11:23

Kénytelen vagyok feladni mára, annyira
lassan megy a netem.
Hozzátok képest olyan gyorsan reagálok, mint egy agyérelmeszesedéses.

Jó éjt mindnekinek!

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:12:03

@canzone: nekem béci valahogy aszexuális

Szirénke 2011.01.18. 22:12:21

@kovácszsuzsi: Épp ez a téma a Szerelem és más drogok c. filmben. A lány Parkinson kóros. Azt hittem, hogy egy habkönnyű filmre ülök be, de nagyon komolyan mély a film...

rianna 2011.01.18. 22:12:28

@Szirénke: most gyorsan utánanéztem, de ezt nem emlékszem, hogy láttam volna. Nincsenek olyan kiemelkedően jó filmjei, mint amilyen jó színész

Kaviárevő felsőezer 2011.01.18. 22:12:51

@kovácszsuzsi: azt nem mondtam, hogy Bécinek is bejön a Gombi :)

Darcylla 2011.01.18. 22:12:59

@kovácszsuzsi: simán:)
A mai öf-ban is volt Gombinak valami jó homeráns nyafizása, amikor szandálkával vonultak parodizálni a héjanászt az avaron. A Pppicúúúr egy nagy fake, ahogy van.

Szirénke 2011.01.18. 22:13:01

@kovácszsuzsi: Nekem meg Gombi annyira meleg..

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:15:13

@Szirénke: az tuti, és jerzy is fura. 22 éves pasi 3 hónap után akárki nővel a jakuzziban így viselkedik?

Hannibal22 2011.01.18. 22:15:25

Winona ryderrel zárt falakba ütköztem. Hölgyeket kérdezném még Robert downey Jr.-ról? szimpatizálják?

bévé 2011.01.18. 22:15:59

@kovácszsuzsi: elég sok sorozatban szerepelt.

gibson 2011.01.18. 22:16:27

@kovácszsuzsi: igen, mert gyógyszerrel elvileg tünet mentesíthetőek a betegek, egy pár óráig. De ezt mondom, minél többször szedik a gyógyszert, annál kevésbé hat, úgyhogy egy-egy ilyen szereppel a jövőbeli tünetmentes periódusainak számát csökkenti. És miután elmúlik a gyógyszer hatása, még durvább rohamok törnek a páciensre.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:16:42

@hannibal22-73: miatta még az iron man-t is megnéztem, pedig nem vagyok a műfaj rajongója

Szirénke 2011.01.18. 22:17:11

@hannibal22-73: Egy időben halálosan odavoltam érte. De ahogy most kinéz, nekem már túmáccs

bévé 2011.01.18. 22:17:34

@hannibal22-73: Winona? ja, senki nem merte bevallani, h már ő is lopott áruházból.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:18:53

@gibson: az összes ilyen betegségben az a legborzasztóbb, hogy az ember szelleme teljesen tiszta marad, és a saját teste foglyaként kénytelen létezni

rianna 2011.01.18. 22:19:41

Lassan én is elballagok.

Búcsúzóul ajánlanám még mindenkinek a Crash c. filmet, ami hiperszupermegajó.
Színészt most nem emelnék ki, a forgatókönyv viszont nagyon jól van megírva .(By the way nekem különleges képességem, illetve ÉRTÉKEM van: arra gondoltam néhány napja, h jó lenne mégegyszer látni ezt a filmet, hoppá, öt perc múlva ment is a Story TV-n. Nagyobb összegekért bárkinek közbenjárok ez ügyben )

Hannibal22 2011.01.18. 22:20:02

@kovácszsuzsi: @Szirénke: lelki társaim:)

@bévé: DM-tolvajjal is beérem:)

gibson 2011.01.18. 22:20:04

@kovácszsuzsi: már a Sin City 3-4 évadában is látszott, hogy durván le van bénulva szinte, annyira tele volt nyomva gyógyszerekkel. Lehetett látni a mozgásán, az arcán, az egész emberen. A negyedik évadra be is hívták mellé Heather Lockeart, hogy tehermentesítse valamelyest. És ez 2000 környéken volt. Azóta elképzelni sem merem, milyen állapotban lehet... :(

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:21:27

@Szirénke: pl nem nézegeti anikót sem, meg a beszólása, hogy házasság előtt nem szexel. és nem derült ki, hogy vallásos lenne

bévé 2011.01.18. 22:22:19

@hannibal22-73: kifizettem a garnier-t. sajnálom. :(

gibson 2011.01.18. 22:24:37

@kovácszsuzsi: "az összes ilyen betegségben az a legborzasztóbb, hogy az ember szelleme teljesen tiszta marad, és a saját teste foglyaként kénytelen létezni "

Pontosan! És ha ezt valaki kellő humorral, emberséggel, és felemelt fejjel képes elviselni, mint ő, akkor ezért cserébe minimum megérdemli, hogy tiszteljük annyira, hogy nem röhögünk rajta.

Hannibal22 2011.01.18. 22:26:36

@bévé: oké,eldobom, eldobom azt a barátságot, amit felépítettünk,sajnálom. elegem van!

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:30:25

@gibson: különben nagyon felemelő találkozni fogyatékos emberekkel. eleinte az ember kicsit furán érzi magát, aztán egy idő után már mintha nem is lennének fogyatékosok. ki lehet próbálni a vakságot, a tolószéket stb. több ilyen program kellene

Hannibal22 2011.01.18. 22:30:40

@gibson: Csak most nyitok felétek,látom,hogy Michael J. Fox a téma?
Meghajlok előtte én is.

gidabiga 2011.01.18. 22:35:00

@Szirénke:

nekem rém unalmas volt.
azt hittem, sosem lesz vége.
szerencse, hogy pénzt nem adtam érte :D

K Tomoceusz 2011.01.18. 22:35:12

Mocskos nagy off

@gibson:
Te nagy sci-fi rajongó vagy muszáj valamit kérdeznem .
Három napja keresek egy filmet a 70-es évek végéről vagy a 80-as elejéről , de az istennek se jut a címe a fejembe .
Egy 8-10 részből álló sorozat , ahol idegenek kerülnek a földre , pont úgy néznek ki mint a többi ember , csak úgy buknak le ha sebet ejtenek rajtuk , mert porhanyós a vérük nem folyékony .
Ezzel nem valószínű , hogy felkeltettem mások érdeklődését , de ennyi a történet amire emlékszem . Akkoriban tetszett és jó lenne valahol megtalálni . Szerintem valami klasszikus valami volt , de többek között sci-fiben is gyenge vagyok .

gidabiga 2011.01.18. 22:38:03

@gibson:

nem is lehet hallani róla mostanában semmit :(

gibson 2011.01.18. 22:39:53

@kovácszsuzsi: nyáron úgy adódott, hogy több napon keresztül együtt voltam egy szállodában egy csapat fogyatékos gyerekkel, és igen, az elején furcsa volt, amikor odajöttek, és elkezdték tapogatni az arcomat, meg mondogatták, hogy BÁÁCSIIII, 14 éves, nálam magasabb gyerekek.. :)
Az elején még meg is ijed az ember, de egy idő után elkezdesz nyitni feléjük :)
És akkor tényleg felemelő.

Lanois 2011.01.18. 22:45:17

vinónával én is dzsakuziznék.
és szkárlettel is.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:46:04

@gibson: itt testi fogyatékosokkal rendezik meg a kiállítást, vagy minek nevezzem. vak, siket, tolószékes, parkinsonos ilyesmi. kipróbálhatod a kutyával sétálást teljesen sötétben, odaadják a tolószéket, stb. de főleg a beszélgetések a legjobbak.

gibson 2011.01.18. 22:47:35

@K.Tomoceusz: szívesen segítenék, de nem vagyok sci-fi rajongó magam sem, fogalmam sincs, miről van szó :(
Tegnap elég sok hasonló korú sorozat címére fény derült, hátha valakinek ez is ismerős lesz.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 22:49:56

@Lanois: szkárlettnek ott van Ryan Reynolds, akivel meg én jakuzziznék

bévé 2011.01.18. 22:57:49

@K.Tomoceusz: bár nem engem kérdeztél, én sci-fi rajongó vagyok, de megkérdezem apumat, mert én még kicsi voltam.

Lanois 2011.01.18. 22:59:03

@kovácszsuzsi: szét kell választanunk őket!!!

Lanois 2011.01.18. 23:00:10

@bévé: én is scifi rajongó vagyok, de nekem sincs meg.

kovácszsuzsi 2011.01.18. 23:02:26

jó éjszakát mindenkinek. holnap fény derül a színes számok titkára, és ildi értékeire a bk-ben. nagy nap lesz a holnapi

kékdelfin 2011.01.18. 23:08:23

@K.Tomoceusz: Ez nem az a film volt, amiben volt egy ilyen szöveg, hogy "dévidvinszentláttaőket"?

K Tomoceusz 2011.01.18. 23:17:51

Elöször is koszönet a segítségért mindenkinek , próbálok kutatni tovább .@Kékdelfin: Meg nem mondanám . Vinszentből csak a vegát ismerem . Azzal szoktam időnként együtt örülni .
De megnézem ezt a vonalat is , hátha .
Ha többet tudnék a keresett filmről , az jó lenne , de sajna nincs így .

bévé 2011.01.18. 23:28:54

ezzel az erővel a villában is dughatott volna ez a kis "énnemhozokszégyentacsaládomra" ribi

Hannibal22 2011.01.18. 23:29:02

Gigit megszexuálták,csak szólok!

kékdelfin 2011.01.18. 23:30:59

@K.Tomoceusz: Amiről én beszélek, ha jól emlékszem valami olyasmi volt, hogy ez a David Vincent "kergette" az idegeneket, és minden egyes rész elején elhangzott a fent idézett szöveg. Meg, ha jól emlékszem valami olyasmi is volt benne, hogy valami herkentyűvel meg tudták állítani az időt, de ő közben azért tudott mozogni. Persze lehet, hogy keverem valami másik filmmel.

redhaven 2011.01.18. 23:32:18

@K.Tomoceusz: talán -idegenek támadása-volt a címe.

K Tomoceusz 2011.01.18. 23:33:06

@Kékdelfin:

Az Androméda törzsnél tartok .
Gyanús nagyon gyanus ( idézet )

redhaven 2011.01.18. 23:35:26

@redhaven: vagy támadás egy idegen bolygóról? 80-as évek közepe felé egy nyáron láttam,azt hiszem.

bévé 2011.01.18. 23:39:08

@K.Tomoceusz: androméda törzs eszembe jutott, csak nem sorozat.

K Tomoceusz 2011.01.18. 23:40:57

@redhaven:
Meg fogom keresni azt is@bévé: Ez még csak tipp

redhaven 2011.01.18. 23:44:20

@K.Tomoceusz: szerintem az lesz,a porladó vérről jutott eszembe.kb 8-10 részes sorozat volt.
az androméda az egy önálló film volt

K Tomoceusz 2011.01.18. 23:46:16

@redhaven: Rajta vagyok .
Androméda nem nyert .

kékdelfin 2011.01.18. 23:48:59

beírtam a gugloba az idézetet. Támadás egy idegen bolygóról. Persze lehet, hogy nem ezt keresed.

kékdelfin 2011.01.18. 23:49:31

gugliba, természetesen...

foxglove (törölt) 2011.01.18. 23:57:01

@K.Tomoceusz: sítábor, hó, ilyesmi nem volt benne véletlenül?

pleb 2011.01.19. 00:20:52

el se hiszem h van élőadás

Flood 2011.01.19. 00:32:14

@pleb: Eddig tartott, pedig pont kezdett érdekes lenni :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.19. 02:12:29

A tegnapi események alapján már biztos vagyok benne, hogy Zsófi szándékosan szürke. Igyekszik láthatatlan maradni, és közben, az árnyékból "kézben tartja a szálakat". Azt hiszi, hogy ő ott a Queen of Shadows. Mondjuk nem is csinálja rosszul, de még sokat kell fejlődnie ezen a téren. Lehet, hogy fel is karolom, ha kiesik a villából, és megtanítok neki ezt, meg azt...
És az lesz a legnagyobb dolog. Aaa leg-na-gyobb do-log!

Mondtam már, hogy Anikót megtaláltam skypeon? :)

avato 2011.01.19. 08:59:59

Éva szemét, következetlen, aljas és ribanc. Amikor Alekosz még tegnapelőtt (v. előtt) megmondta a mártogató Zsófinak, hogy vígszínház stb., reggel Zsófi bőgve elpanaszolja Évának (szívbéli barátnőjének), hogy 'aszonta rám, hogy vígszínház...', Éva mondja neki, hogy 'nem vagy vígszínház'. Pedig pár héttel ezelőtt u.ezt mondta rá. A másik meg, hogy a tegnap esti tévéműsorban mutatták, hogy Éva kikéri Alekosztól a nyakcsókolgatást, de mikor Alekosz pont ugyanazt mondja neki, amit én is elsőre gondoltam, hogy 'de hát, bazz, az meg nem megengedhetetlen u.ezen a vonalon, hogy Te előző este a nyakamba raktad a lábad és simogattalak? És erre még ez a ribanc akad ki, hogy 'de hát ez tök más, fúúúúúúúúú, Alekosz, de nem érted'! Picsa.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:05:02

@avato: ...de mennyire tényleg lelki társak. Beteg lelkek, ha találkoznak.

viola narvilly 2011.01.19. 09:06:20

Kicsit felületesen, de visszaolvastam a tegnapot.
Két dologra figyeltem fel, erre a fidesznyik vagy miféle nevű lényre, aki egy igen vicces hsz-t írt, és Hajnira, aki szerint nem vagyunk normálisak. Pedig szerintem menthetetlenül normálisak vagyunk.

Jól benéztem ezt a BK-t, én is azt hittem, hogy tegnap lesz, ezért bevettem magam a tv elé, és egyedül végignéztem egy egész BK-t. Amúgyis kissé fáradt voltam, de ezután el is aludtam.

bévé 2011.01.19. 09:08:50

van élő, de alszanak. eddig aszittem, 9-kor basszák rájuk a villanyt.

viola narvilly 2011.01.19. 09:11:27

@avato:
Ja, ez volt az a baukoncsoport jelenet...

A fenekemet, egy, nem simogattad... hát ne állítsá' má' be hülyének komolyan mondom, ez teljesen más.

Hát majd a következő jelölésnél ezt is megnézhetjük újra.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:12:51

@bévé: ott más az időszámítás. (ufó-idő). Ráadásul mindig máskor ébresztik őket. Hallgasd kép nélkül: olyan, mint az intenzív-osztályon, amikor mindenki lélegeztetőgépre van kapcsolva. Talán ez a rejtély nyitja...(agy-nélküliek ui.)

Straight 2011.01.19. 09:13:41

Ezt a kiesők szerintetek olvassák?:) Írhatnának 1-2 kommentet is.

Szirénke 2011.01.19. 09:14:47

@kovácszsuzsi: Már válnak! Azóta Ryan állítólag Sandra Bullock-al kavar

jörgömös 2011.01.19. 09:14:48

@bévé: amíg alszanak nem csinálnak galibát, jobb így a szerkesztőknek

viola narvilly 2011.01.19. 09:16:02

@K.Tomoceusz:
Na, arra a filmre, a címére én is kíváncsi vagyok, mert gyerekkoromból nekem is az maradt meg, hogy valami homokszerű a "vérük".
Eddig abban a hitben éltem, hogy ez az Androméda törzs volt.

bévé 2011.01.19. 09:17:01

@Mme Chauchat: aha, azt már észrevettem, vki még sípol is.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:17:25

@Straight: A kiesők szted tunnak olvasni?

bévé 2011.01.19. 09:17:54

hehe, szar lehet így kelni.

Friedmann Juci 2011.01.19. 09:22:52

megbolondulnék, ha katyperryre kéne kelnem.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:26:41

@bévé: akk honnan tudják, ki az alacsonyabb rendű?

gidabiga 2011.01.19. 09:27:28

és van élő adás :D
nem mintha ráérnék nézni...

jóreggelt!

bévé 2011.01.19. 09:27:47

@Mme Chauchat: akibe belebotlanak a földön.

Lanois 2011.01.19. 09:28:31

Béci reggel: na kimegyek a pórnéphez)

gidabiga 2011.01.19. 09:28:46

ezek abban a ruhában alszanak, ami előző nap rajtuk volt?

Lanois 2011.01.19. 09:29:32

@gidabiga: jóreggelt. Neked milyen a sporthoz való hozzáállásod?

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:29:40

@Lanois: istNm, ha hivatalt ád, észt is ád!

bévé 2011.01.19. 09:30:10

@Friedmann Juci: én azt se tudtam, h ez az volt. de ébredni meg Gwen Stefanira kellett, arra a huhúúúviijúúú számra, amitől görcsbe rándulnak az idegszálaim.

Lanois 2011.01.19. 09:30:33

Akkor szakadt meg tegnap az adás, mikor Anikó éppen állatszexet is bevállalt volna.

bévé 2011.01.19. 09:31:51

@gidabiga: nem mindenki. :)
de csak szólok, h Ani is full sminkben alszik többnyire, nem csak Éva.

gidabiga 2011.01.19. 09:32:48

@Lanois:

biciklivel közlekedem :)
szívesen túrázom.
szeretek korcsolyázni, görkorcsolyázni :)
táncolni viszont nem tudok és az aerobic féle tornát ki nem állhatom :D

gidabiga 2011.01.19. 09:34:08

@bévé:

jó, hát akit láttam, hogy ébred, az éppen abban volt :D
most viszont konyhaszolgálat, rakott krumplit kértek a gyerekek :)

bévé 2011.01.19. 09:34:52

na, láttátok tegnap Gigiék akcióját a Belevalóban?

viola narvilly 2011.01.19. 09:35:13

@K.Tomoceusz:
Végre csak ráleltem, valóban az Androméda törzs volt. 71-es film, Michael Chrichton írta.
8:20-nál vágnak bele egy emberbe.

www.youtube.com/watch?v=VqOwqXafjcg&feature=related

Friedmann Juci 2011.01.19. 09:35:37

megnézném egyszer évikét összefogott hajjal. nem értem, hogy nem bolondul meg attól a kazaltól.

gibson 2011.01.19. 09:36:28

@viola narvilly: "Jól benéztem ezt a BK-t, én is azt hittem, hogy tegnap lesz, ezért bevettem magam a tv elé, és egyedül végignéztem egy egész BK-t."

Részvétem! :)
Ma este lesz.

viola narvilly 2011.01.19. 09:36:37

Mi volt tegnap Béci pöcsébe? :D

viola narvilly 2011.01.19. 09:37:51

@gibson:
Nem tudom, lesz-e annyi lelkierőm, hogy ma is végignézzem :D
Időnként szoktam, pusztán szórakozásból, de direktbe egy egészet nem szokásom végignézni. Pláne nem két egymást követő nap.

Friedmann Juci 2011.01.19. 09:38:04

béci végighugyozta az éjszakát. szeretem ezt az információtömeget.

Lanois 2011.01.19. 09:38:35

@gidabiga: Én imádok táncolni, csak nem tudok.

bévé 2011.01.19. 09:39:20

@viola narvilly: felfázott szerintem, a tünetek alapján.

gidabiga 2011.01.19. 09:39:50

@Lanois:

én meg mivel nem tudok, így nem merek, ezáltal nem is szeretek :)))

viola narvilly 2011.01.19. 09:40:11

- Zsófi?
- Én még pakolók.
- Jó.

Az eszébe sem jut, hogy segítsen.

viola narvilly 2011.01.19. 09:41:03

@bévé:
Hála az égnek, sosem voltam felfázva, de egy-két barátnőmtől tudom, hogy igazán szar érzés.

gibson 2011.01.19. 09:41:55

Úristen, Olivérnek de durva feje van.

viola narvilly 2011.01.19. 09:42:16

Fél órás átmozgató edzés :))) Váháhááá

viola narvilly 2011.01.19. 09:43:42

Úristen Gigi nekem megmozdulni nincs kedvem, annyira fáj mindenem - mondja Zsófika.
Mi a ferdef.szomtól fáj egy 19 éves kislánynak mindene??

Na, Laci is megmondta a tutit, hogy 20 évesek vagytok.

gibson 2011.01.19. 09:43:42

Remélem megjelölik este ezt a Zsófit.

Szirénke 2011.01.19. 09:43:49

Miért van szám a nyakukban?

viola narvilly 2011.01.19. 09:45:18

@gibson:
Ma lesz jelölés?

@bévé:
Nem is akarom megtudni, és részvétem annak, aki átéli.
Volt már egyéb, nagyon fájdalmas nyavalyám, ez szerencsére kimaradt.

- Alek fingik?
- Csak így sunyiba, de akkorát :DDD

Lanois 2011.01.19. 09:45:24

@viola narvilly: Laci azért ment be, hogy népszerüsítse a sportot. Ezt napi 1 db edzéssel meg is teszi.:)

Lanois 2011.01.19. 09:46:17

@gidabiga: Hülye vagy? Én itt dolgozom. Én írom a leveleket.:)

rianna 2011.01.19. 09:46:18

@viola narvilly:
Tegnap délelőtt azt írta vki, hogy tegnap, én is készülödtem:) De aztán christaylor tisztázta h ma van

bévé 2011.01.19. 09:47:00

@Szirénke: szerintem bevállalták a véres szexet.

viola narvilly 2011.01.19. 09:47:27

@Lanois:
Ne gonoszkodj, azért ő legalább csinál VALAMIT, a napi 1 edzésen kívül a konyhában is látni, míg egy-két egyed csak dohányzás és italozás (vagy e kettő keveréke) közben látható.

Amúgy nagyon lemaradtam, valaki max. 2 mondatban felvilágosítana, hogy mi ez a számozási rendszer, meg hierarchia? Miből jött ez?

gibson 2011.01.19. 09:47:29

@viola narvilly: bizony! Rögtön a BK után :)

bévé 2011.01.19. 09:47:37

@viola narvilly: tegnap keményen edzett, mondta.

gidabiga 2011.01.19. 09:47:45

@Lanois:

a fenébe, már megint bedőltem :DDD

Szirénke 2011.01.19. 09:48:50

@Lanois: Én úgy tudom, hogy Laci azért van bent, mert a munkája miatt valami kellemetlen ügybe keveredett, és ez kvázi "tanuvédelem". kirakták a TV-be, így tudják megvédeni

viola narvilly 2011.01.19. 09:48:59

@rianna:

Én meg kinyomtam a gép szemét és úgy készülődtem be a tv elé. Legközelebb bekapcsolva hagylak titeket :))

Lanois 2011.01.19. 09:50:05

@viola narvilly: Ja nem...rosszul írtam. Het 1 edzés.
Meg tegnap mondta, hogy 2 hete nem járt a konyha közelében.

Ez az új feladat, hogy feudális viszonyok vannak. Van az uralkodó osztály Béci és oli. Van egy középréteg. És Anikó a szolganép.

viola narvilly 2011.01.19. 09:50:11

@gibson:
Ezek szerint ma szerda van?

@bévé:
Ja, akkor szelektív a hallásom :)

gidabiga 2011.01.19. 09:50:44

most viszont tényleg főzés, majd szóljatok, ha van új poszt, mert én mindig a régiekben szoktam maradni egyedül :)
és sosem tűnik fel, hogy senki nincs órák óta rajtam kívül :D

Lanois 2011.01.19. 09:51:13

@Szirénke: Ez az eddigi legszebb elmélet amit hallottam.:)

viola narvilly 2011.01.19. 09:52:14

@Lanois:
Ja, azt hittem, napi 1.

Tehát ez feladat volt? Hát f.szom szolgálná Olit. Az amúgyis mindig felsőbbrendűnek érzi magát, erre még rátesznek egy lapáttal...

Micsoda egy fostos társaság ez, hogy 10 perc alatt nem tudtak összekészülni egy reggelitornára?
Anno táborban reggel ébresztő, 5 perc múlva már reggeli torna. Nem 10-12 ember, hanem 100. És mindenki ott volt, különben jött a bünti.

gibson 2011.01.19. 09:52:17

@viola narvilly: már így nézed a napokat, ha kiválasztás, akkor szerda? :)))

gidabiga 2011.01.19. 09:53:44

@viola narvilly:

nekem is ez jutott eszembe :D
na tényleg balra el :D

viola narvilly 2011.01.19. 09:54:20

@gibson:
Ha kiválasztás és/vagy benzinár emelés, akkor szerda :D
Sosem tudom, milyen nap van.

Lanois 2011.01.19. 09:54:55

@viola narvilly: Ne gonoszkodj.:) Azért titeket hagytak aludni gondolom, és nem adtak feladatokat még éjfél után is.

viola narvilly 2011.01.19. 09:55:42

@gidabiga:
Egyszer, már "nagylány" koromban a mi szobánkat nem ébresztették fel, megúsztuk a tornát :D

bévé 2011.01.19. 09:56:19

@rianna: A szövetség azt akarja elérni, hogy vegyék el a frekvenciát az RTL Klubtól, és egy olyan adó kapja meg, amely jobban növeli a gyermekvállalási kedvet.
:D

viola narvilly 2011.01.19. 09:56:58

@Lanois:
Kivéve, amikor Csehszlovákiában kibasztak minket éjjel az erdőbe néhány fős csoportokban, egy-két elemlámpával, hogy keressük meg az "eltűnt" tanárokat.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:57:05

@bévé: Vérben áztattya rút zászlajáááát

rianna 2011.01.19. 09:58:13

@bévé: nekem is ezen akadt meg a szemem :D
Azt vajon hogy csinálnák? (nem a gyereket, hanem a tévé gyerekvállalási kedvet)

viola narvilly 2011.01.19. 09:58:31

@bévé:
Hát nem?
Ha kedd, akkor Belgium, ha jelölés, vagy benzinár emelés, akkor szerda :D

bévé 2011.01.19. 09:58:50

@Mme Chauchat: kicsit elszunnyadtam itt Győzin meg a Skype-os idiótákon, azt' Gigi férfias nyögéseire keltem.

jörgömös 2011.01.19. 09:59:24

Éva egy fejkörzést képtelen megcsinálni.

viola narvilly 2011.01.19. 10:00:38

@jörgömös:
Éva mindent képtelen megcsinálni, ami különbözik a cigaretta/ital felemelésétől.
Nyilván a söröskorsó izma már elég fejlett.

bévé 2011.01.19. 10:00:58

@viola narvilly: ha kedd, akkor vészhelyzet, má' bocs. :)

Lanois 2011.01.19. 10:01:28

@viola narvilly: És megtaláltátok őket? Aggódok:)

viola narvilly 2011.01.19. 10:02:41

@rianna:
Valahogy sosem gondoltam, hogy egy tv-csatorna fogja elősegíteni a gyerekvállalási kedvemet. Eddig sem akartam, eztán sem akarok. Mutogathatnak nekem apró kis teliholdképű lurkókat, nem fog ösztönözni a gyerekvállalásra.

viola narvilly 2011.01.19. 10:03:39

@bévé:
Há' volt, tizenévig, de már nincs.

@Lanois:
Gondolom igen, különben most itt ott bolyonganánk az erdőben, mert nem lett volna, aki hazafuvarozzon minket :)

bévé 2011.01.19. 10:05:39

@viola narvilly: hogy mondhatsz ilyen csúnyát, vond vissza azonnal! vészhelyzet van! volt és lesz. de komolyan. van. kedden. a grace kilinka előtt. :)

viola narvilly 2011.01.19. 10:07:50

@bévé:
Nincs. Jaj, megint kimondtam :)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 10:08:02

@Mme Chauchat:"Vérben áztattya rút zászlajáááát"
szerintem csak a Gigi nyögdécselt cselesen, még a takaró sem mozgott. vagy nem erre gondoltál?

rianna 2011.01.19. 10:09:26

megvannak annak a módozatai, h az állam mit tud tenni gyerekvállalás növelése céljából, de azért egy külön tévécsatornát fölöslegesnek tartok.
Ez már túl komoly téma ide:)

viola narvilly 2011.01.19. 10:11:29

@rianna:
Mit tud tenni? Hát semmit.

rianna 2011.01.19. 10:12:50

Kénytelen vagyok most bezárni ezt az oldalt, hogy ne itt lógjak egész nap, mint tegnap:)
További jó szórakozást mindenkinek:)

Az előbbi komment meg @viola narvilly: -nek ment

Mme Chauchat 2011.01.19. 10:15:25

@rianna: Lógj csak, lógj, csak. Ki tudja, meddig lóghatol...

Mme Chauchat 2011.01.19. 10:16:42

@kovácszsuzsi: de, de csak közben a Marseillaise jutott eszembe.

rianna 2011.01.19. 10:22:25

@viola narvilly:
Na még ezt az utolsót.:)
Pl. adókedvezmények, a részmunkaidő lehetősége, vagy ha általában jól megy az ország szekere, ha nem kell vki attól féljen, hogy a válság miatt munkahelye sem lesz, ilyesmik

@Mme Chauchat:
:D:D

bévé 2011.01.19. 10:22:56

@viola narvilly: jóóó, hát most nincs. :) de szok lenni.

viola narvilly 2011.01.19. 10:27:23

@rianna:
Most elgondoltam, hogy ez mind bekövetkezik. Hm. Nem, nem jött meg a kedvem a gyerekvállaláshoz.
:)

@bévé:
SzokOTT. Vége, roló lehúzva, nincs többé.

rianna 2011.01.19. 10:28:11

@Mme Chauchat:

Mikor lesz a nyûtt vonóbul bot...:

rianna 2011.01.19. 10:29:17

@viola narvilly:
mi itt mind különlegesek, szépek és okosak vagyunk. Ránk nem vonatkozik az,ami az átlagemberre :)

viola narvilly 2011.01.19. 10:30:54

@rianna:
Nem ezt mondtam, csak azt, hogy nekem nem tudna olyat nyújtani sem állambácsi, sem senki, hogy megjöjjön a kedvem. Ha nincs kedvem szülni, azt semmi nem fogja elősegíteni.
süti beállítások módosítása