Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X32

2011. január 16. 10:45 - Hódos Hajnalka

Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre az ezer kommentért őrületes hajcihő, fél nyolc után született meg az ezredik hozzászólás, gratulálunk bévé! Mogyoró a tejszínhab tetején, hogy sikerült dupláznotok, a tegnapi poszthoz több, mint 2200 komment született, hát imádok bennetek mindent! Szokás szerint ébredéssel kezdődik az összefoglaló, Bécinek köszönhetően síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Meg egy üres ásványvizes üveggel, amivel ütemesen dobol az asztalon, huszonnégy órából húszat alszotok, elegem van!

Nyűgös ébredezés, álljál már le! Elkussoltassam? Zsófi, légyszíves csinálj valamit! Zsófi aztán nem csinál semmit, a kis cérna hangjával próbálja meggyőzni Bécit, később a riportszobában meg nem érti a nézőpontját. Béci üvegpoharakon szólózik, fú, esküszöm, tarkón vágom! Szandika hőzöng, mi nem aludtunk az este! Hát miért nem aludtatok? Aludtál már a mosókonyhában, azt se tudom, hogy feküdjek, hogy ne legyen az Oli szájában a lábam! Ha én alszom, ti ordítoztok, kiabáltok és én sem szólok semmit! Még Jerzsit is kihozta a sodrából a reggeli koncert, ott zenél a köcsög pohárral, de milyen jogon ébreszt fel minket? Mi van, Jerzsi, kivagy? Hát felbasztad az agyamat, ki vagy te, hogy felébresztesz engem? Ti felébreszthettek engem? Lehet rám haragudni, de ha tovább akarsz ezen kattogni, akkor kattogjál. Fú, de örülök most ennek, mondja Béci, most legalább négy ember van, akire rá tudja tenni a jelet.

A lila csapat Éva búcsúebédjéhez készülődik, nem gondoltam, hogy marhalábszár pörköltet fognak főzni bográcsban, de a hidegtálak láttán felszalad a szemöldököm, és ezt így hogy? Megrendeljük, oszt jó napot? Éva már felöltötte magára a fekete csipkével díszített ruháját, tósztot mond. Ti vagytok az az öt ember, akivel mmkk tartani fogom a kapcsolatot és szeretnék hazajönni hozzátok! Benn, a Villában a szokásos döglés-ténfergés, Béci kiabál, Ildi! Na akkor az a terv, hogy felveszel egy lila pólót, bemész a nyugiszobába, belemarkolsz a hidegtálba, pofátlanul eszel, iszol egy pohár bort, leveszed a pólót, odabaszod és azt mondod, na erre vagytok jók! Az ötlet nem rossz, nekem tetszene. Alekosz egy kis személyes dolgot is belelop Évának, úgy viselkedem veled, mint édesapám édesanyámmal, az ő viszonyuk jut a mi kapcsolatunkról eszembe. Éva örül ennek. Ildikó a szokásos kétségbeesett hanghordozás, riadt tekintet, hisztérikus gesztikuláció kombóval előadja, hogy ő is tud belevaló meg bulis lenni, de nem úgy mint Éva. Meg köztük vannak különbségek. Ildikó, te sem hiszed el, hogy nyerhetsz!

A NekedValóVilág c. műsorban a párbajozók hozzátartozói kortesbeszédet mondtak, ezt levetítjük most nektek. Juj, juuuj, juj, de nehogy sírjál Éva, á, tudom hogy senki sem ment föl Békéscsabáról! Beatrix, Ildikó nővére kezd, aztakurva. Nem tudok egy szót sem idézni abból, amit mondott, és nem tudom, sikerül-e valaha a retinámba égett képet elfelejteni, valaki szedje le róla azt a tetves szöges kesztyűt, könyörgöm! Nyakkendőbenbazmeg, á, nem bírom. Nagyon jó a haja, jól nézett ki, örül Ildikó. Éva felpattan és rikoltozik, az apukám! Leroskad és bőgni kezd, a fater tolja az igét, megkéri a pékeket és a nem pékeket is, hogy szavazzanak a lányára. Éva bőg, ez volt a legeslegjobb, amit kaphattam! Éva sír, apukámozik, nevet, sír, aztán ugyanez elölről. Tök jó volt a tesóm haja, nem? Anikó felpattan, na akkor én megnézem a mosást. Alekosz, ugye milyen csinos volt a tesóm? Hagyjál békén. Ki a fenét érdekel a tesója frizurája, mikor a legjobb barátom ilyan dolgokat él most meg! Hogy jön ide a rőzse, fakad ki Olivér. Ki a faszt érdekel valakinek a haja, mikor ilyen volumenű dolog történik és a másik. Milyen kellemes perceket okozott az Ildi és mikor? Mikor és milyen kellemes perceket?!

ABBA esthez készülődnek a Villában, juj, szeretem őket és imádom azokat a göncöket is, kár, hogy anyu kidobálta az összes fiatalkori ruháját. Még nagyobb kár, hogy rám se jönne egyik se. A lila és a zöld csapat most is megmérkőzik egymással, két semmitmondó produkciót látunk, az egyetlen érdekes dolog Laci arckifejezése, lesír róla, mennyire tele van a töke a zöldezéssel, lilázással, meg ezzel az egész héttel. Ha Ildikó még egyszer kimondja a csinálja/csináljuk szót, benyúlok a tévébe, és saját kezűleg fojtom meg, esküszöm. Apropó ABBA, mikor volt a waterlooi csata? Jerzsi neonzöld szerkóban, szőke parókában, hát kérem, telitalálat. Az már nem, hogy leül Ildivel beszélgetni a párbajról. Hűek vagytok a kategóriátokhoz, törtetők vagytok, pirítsál oda! Ha elkezd beszélni, törd ketté a mondatát! Érted, mit akarok mondani? Dehogy érti. Ildi szeretné, ha kimenne, és megkapná azt a dolgot, ami az ő álma, mert az kinn várja. Nem érzed itt jól magad? Mintha nem is akarnál visszajönni. Ildikót nem érdekli a főnyeremény vagyis igen, de neki mindene megvan, vagyis nincs, mert a szüleié, de van bázis és az ő álma az kinn van. Alekosz közben a villa összes kamerájába gyakorol, hát én mindjárt táncra fakadok ettől, Ildi is táncra fakadt, pedig ő nem is hallotta! Csináld! Csinálom, megcsinállak egy perc alatt, válaszolja neki Alekosz. Együtt alszunk ma? Hozzunk össze valamit. Ezt már megbeszéltük. Nem, most fogjuk megbeszélni.

Vége a bulinak hálistennek, a lakók az asztalnál ülnek, Alekosz Éva mellett, itt van a szeretetközpontod, fogja meg a hátát. Annak is a közepét, én például oda kívánom Alekoszt. Vonuljunk félre, súgja neki Éva, én egyébként is ott akarok aludni, int a nyugiszoba felé. Jó, akkor visszük az ágyneműt. A pompás tervet Oli bejelentése torpedózza meg, én is kinn alszom, csak én a földön. De mi kettesben szeretnénk lenni. Biztos kurva élet, hogy én kinn fogok aludni és efelől nem nyitok vitát! Olivér és Alekosz összebalhéznak, elhangzik az is, Olivér meg mindentudó, Éva próbálja elsimítani a dolgot, akkor ő a Szandimandi mellett alszik, a saját ágyában. Mi a fasz van Alekkal, kérdezi Béci. Nem vagyok az alattvalója, morog Olivér, nem a seggéből vett ki engem! Savaz, és nem poénos módon savaz, olyan kellemetlen. Hát bazmeg, kérjen meg! Béci, nem akarsz kinn aludni, dumáljunk már, ilyet még nem kértem tőled. Alekosz saturészegen ül, szomorkodik mert meg volt alapozva a hangulat és neki lehetősége lett volna, Szandika puszilgatja. Béci és Olivér dumálgatnak, hallod, háromszor, háromszor, kajakra háromszor odamentem a lila pólóhoz és kajakra fel akartam venni, vallja be Béci. Olyan megindító volt Éva apukája és Éva boldogsága, hogy majdnem elsírtam magam. Őt fogom mondani, mikor azt kérdezik, kit várok vissza.

Hahóhahó, gondoltam, újítunk, köszön be Balázs a Villába. Belevágunk akkor, jó? A csapatok kiáltsanak csatát. Megtörténik, Gombi, a pártatlan feszült testtartásban vár az első adandó szívrajzolási lehetőségre. Béci elmondja Balázsnak, szóhoz sem jutott, mikor a többiek úgy szavaztak, esélyesnek tartják őt a győzelemre, nagyon tetszett neki. Ildinek szüksége van ugyan a fődíjra, de nem elsősorban ezért jelentkezett, ez egy lehetőség, az ő álma egy állandó Barátok közt szerep, jóisten, mint mi? Éva sem feltétlenül a fődíjért jelentkezett, a nyereményből a családját segítené, lehetőséget lát és ő már annyi mindent kapott itt, szeretetet, barátságot, és olyan csapatom van! Ildi, milyen érzés volt, hogy van egy második esélyed? Elgondolkodott, mikor jött a telefon, de hisz a sorsban. Éva nem lepődött meg a kihíváson, mert ezt ő kiszedte Ildiből, persze úgy, hogy az nem vette észre, hogy kiszedte belőle és nem, nincs jelentősége számára, hogy másodszor mérkőzik meg a másik Törtetővel. Ildi ezzel nem ért egyet, de lehurrogják, mámeginbeleszóóólsz! Alekosz szerint Évával különleges a kapcsolatuk, lelki társak és néha olyan dimenziókban járnak, ahova nem követheti őket senki. Jerzsinek első pillanattól kezdve szimpatikus volt Ildi és nem tett semmi borzasztót. Ildikó búcsúzkodni kezd, végig múlt időben, örül annak, hogy itt lehetett és kipróbálhatta ezt a villaéletet. Most veszem észre Lacin a kukásdzsekit, jézusom! Ildi köszöni Jerzsinek a szeretetet és hogy meglátta benne az értéket, amit képvisel. Kiszalad a kertbe, mehetek? Igen, a levesbe. Jaj, nem tudok kimenni. Hát persze hogy nem, a szerencsétlen hülyének miért ez sikerülne, gondolom, akkorát perecel a tűsarkúban a lépcsőn, hogy öröm lesz nézni!

Ildi legszebb pillanatai. Ildi a stúdióban, hát ez, hát ez fantasztikus, itt vannak a szüleim, a nővérem, meg a Gábor is! Húbazmeg, még tartogat meglepetést! Ha Nemoéknak egy csepp humora lenne, belekezdenének az Another Brick in the Wall c. számba. Ildikónak nagyon nagyon nehéz dolga volt, de bizonyította, hogy ő egy erős nő. Mit gondolsz Éváról, le tudod őt győzni? Hiszek magamban! Éva is búcsúzik, cakumpakk szeret mindenkit, a csapata a családja, szeretne hazajönni. Éva legjobb pillanatai. Éva a stúdióban. A Villa egy önismereti dolog is, olyan csapat áll mögötte, hogy ki tudott teljesedni. Az állás 60-40, ez nagyon szoros. Ildinek Lacival és Jerzsivel sikerült baráti kapcsolatot kialakítania, a többiek közül van, aki szürkének tartja, van, aki értékesnek. Éva nem azért jött ide, hogy megbántsa az Ildit, de ő a szerethető. A zöldek nem azért voltak zöldek, mert Ildi mellett voltak, hanem ellene. Éva kiskorától ilyen volt, őt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják. Ildi szerint Éva őszinte, de nagyon rosszindulatú, ezen összekapnak, most miről beszélsz? A műveltségiről? Nem azért csináltam, nem tudtam, hogy nem vagy művelt! Éva szerint nem annak a tizenhárom embernek a hibája, hogy az utolsóként érkezett Ildi nem tudott beilleszkedni. Ováció a stúdióban. Ildi feszült pillanatai, amik zömmel ugyanazok, mint a legszebb pillanatai. Ildi, miért akarsz visszamenni? Mert nem véletlen, hogy itt vagyok! Éva veszekedései. Ildi, mi Éva legelviselhetetlenebb tulajdonsága? Hogy egy borszorkány. Éva? Ildi egy kultúrbarbár.

Halljuk a kortesbeszédeket. A zöld csapat kezd, a lilák okosan kifütyülik és megdobálják a zöld szónokot, röhögök. Éva nem hibátlan! Például nem vetkőzik milliónyi ember előtt, becsületes, tisztaszívű, nem káromkodik, a beilleszkedése napról napra jobban megy. Jobban, mint Jerzsinek az olvasás. Alekosz azért áll itt, hogy bemutassa, ami a szemnek láthatatlan és jót csak a szívével lát az ember! Az Évához vezető út a szeretet, az ő édesapja tudta ezt! Csodálatos lehetőség, hogy Éva megmutassa, milyen is ő valójában! A beszédek után elmondják, kit várnak vissza, a lilák Évát, a zöldek Ildit, a pártatlan Gombi Ildit, Béci Évát. Hát ez tökjó érzés, hogy a Béci engem mondott! Lilu elindul ki, vigyázz a petefészkedre, óvja Balázs, a párbajozók már egymás kezét fogják, mert lezárták a szavazást. Ildi, miért szeretnél visszamenni? Ha valaki két esélyt is kapott és itt vagyok és bizonyíthatok, akkor szeretném megmutatni, milyen vagyok és mit képviselek! Éva azért szeretne visszamenni, mert neki ott helye van, feladata van, szereti őket és szeretne visszamenni! 62-38, valaki egyértelműen erősebb! Éva! Sikoltozás, Éva kirohan az apukájához, ezért majd büntetést kap, gyere Ildi, beszélgessünk.

Ildiben nincsenek rossz érzések, örülök, hogy itt voltam és megmutathattam, milyen vagyok. Nem, nem változott benne semmi, 28 éves, neki már kialakult gondolkodásmódja van, örül, hogy szerepelhetett mert mindig is erre vágyott, és hogy ez az este róla is szólt. Balázs bevallja, hogy Ildikó volt az egyik kedvence, Ildikó nevet, már ezért megérte! Éva biztosítja Lilut, hogy ma este el fog szabadulni a pokol. Gáláns, nőies, stílusos párbajt akart, elégedett, aztán lepattintja Lilut, most már mennék, röhögök. Lilun. Alekosz borul a nyakába, tényleg az ajtóban várja, Éva kibontakozik az ölelésből, holaBéciholaBéci? Összeborulnak. Ildikó Jerzsinek üzen. Még egyszer megköszöni, ahogy hozzá állt. A csippendélsót, amit ígértél, behajtom rajtad! Tedd oda magad, mert úgy látszik, itt nagyon oda kell tenni magunkat! Nemcsak itt, Ildikém. Mindenhol. Hajninéni mondja ezt neked.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám, ha lennének.

 

Címkék: vv4
1195 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gibson 2011.01.16. 10:56:32

És igeeen! Az apró örömök az életben, ist'nem! :)

tgrs 2011.01.16. 10:59:23

@gibson: Úristn! Tudtam, hogy bevállalod, megmutattad magad és képviselted az értékeidet!

gibson 2011.01.16. 11:00:53

Azért az is sok mindent elárul Ildi mérhetetlen ostobaságáról, hogy ő "már nem változik, mert 28 éves korára kialakult gondolkodásmódja van". Tehát innnentől kezdve bármilyen hibát elkövet az életben (mint ez a VV4-es szereplés, mondjuk), abból nem fog tanulni. Gratulálok, Ildi, remélem most, hogy lesz időd, átolvasod a különböző blogokat, hogy megtudd, mi a véleménye a benti teljesítményedről az embereknek. Itt kint a való világban.

christaylor 2011.01.16. 11:01:32

Ejha, ez mintha hosszabb lenne a szokásosnál! Ja, persze, mert összefoglaló meg párbaj is, oké.
Minél hosszabb, annál jobb! :)

tgrs 2011.01.16. 11:01:39

A "nem tudtam, hogy nem vagy művelt" MMKK a legjobb beszólás. :)
Béci azért mondta Évát, mert érezte, hogy már nem kell jópofiznia Ildi felé?

christaylor 2011.01.16. 11:03:35

Elfelejtettem az előbb beírni, hogy min akadtam ki már kora reggel bulvárolvasgatás közben.Idézem:

"Ennek ellenére imádtam a történelmet, évszámokból is jó voltam, de tizenegy éve érettségiztem" - mondta erről a kudarcról."
Mármint Ildi. A műveltségi versenyről.
De mivel már kiesett, így csúnyát nem írok erről a nyilatkozatáról.

viola narvilly 2011.01.16. 11:11:04

"Éva nem hibátlan! Például nem vetkőzik milliónyi ember előtt, becsületes, tisztaszívű, nem káromkodik, a beilleszkedése napról napra jobban megy. Jobban, mint Jerzsinek az olvasás."

Hajni: Ildi, nem Éva :)

haruka 2011.01.16. 11:12:01

Éva miért öltözött Madonnának a Like a virgin-ből?

Szegény Ildi meg... Ha egy szóval kéne összefoglalni őt, annyit mondanék, kínos.

viola narvilly 2011.01.16. 11:12:05

"Alekosz saturészegen ül, szomorkodik mert meg volt alapozva a hangulat és neki lehetősége lett volna, Szandika puszilgatja"

Itt olyan vörös volt Alkesz feje, mint a főtt rák, már-már úgy tűnt, hogy felrobban.

dex.ion 2011.01.16. 11:12:45

"Ha Nemoéknak egy csepp humora lenne, belekezdenének az Another Brick in the Wall c. számba."

a számot ismerem, de ezt nem értem

Trevlovics 2011.01.16. 11:17:06

ezzel a párbajjal egy nagyon fura intermezzo ért véget (ildikó) és egyben kíváncsi vagyok, hogy az új szakaszban hogy alakulnak az erőviszonyok. évát nagyon nem szeretem, de ildikó sajnos tényleg nagyon gáz. ettől függetlenül az egész este legemberibb pillanata volt a "boszorkányozás".

Trevlovics 2011.01.16. 11:18:48

@dex.ion: all in all you're just another brick in the wall. a szürkeségre utal vele szerintem. mármint ildikóéra.

dex.ion 2011.01.16. 11:21:05

@Trevlovics: mondjuk ez lehetne egy magyarázat, kösz.
hajni, így értetted?

haruka 2011.01.16. 11:21:26

@dex.ion: zárt falakba ütköztél, azért nem érted! :)

dex.ion 2011.01.16. 11:21:39

na, közben rájöttem:)
úgy értette, h "zárt falakra" utalt vele.

viola narvilly 2011.01.16. 11:22:10

Esküszöm gyerekek, hogy nekem erről a képről Ildiről Détár Enikő jut eszembe egy rosszabb pillanatában

picasaweb.google.com/viola1narvilly/Barbie?authkey=Gv1sRgCP_-pvrpgs25rQE#5562726928861370562

Trevlovics 2011.01.16. 11:22:47

@haruka: ó tényleg, ez nagyon fáradt :)

mufuvecske 2011.01.16. 11:26:37

Hajni köszönjük szépen...Ma mi a cél? 3000?:)))

Ildi egy balfék ez tény, de azért nem kicsit voltak manipulatívak az összefoglalók vele kapcsolatban...szerintem sokkal rosszabb színben tüntették fel, mint amilyen valójában lehet...

Trevlovics 2011.01.16. 11:27:45

@babyloveyou: belevalóvilág elvileg élő műsor, ha megnézted, nem gondolnád ezt. ő tényleg nem alakoskodott. és ez most nem feltétlen dicséret :)

.lll. 2011.01.16. 11:30:08

eltakarították a legostobábbat,most következik Zsófi

mufuvecske 2011.01.16. 11:31:18

@Trevlovics: néztem a belevalót, mondom balfék és gáz a nő, de pl. a lábmasszázsos dolog sem úgy volt ahogy az összefoglalóban nyomták...elvileg titkos küldetés volt...mondjuk három példát nem tudok mondani csak ezt az egyet...:)))

Szaffi B. 2011.01.16. 11:31:30

@babyloveyou: Nem, ő ilyen színű sajnos, nem lehet más színben feltüntetni.

bévé 2011.01.16. 11:31:55

@gibson: még nincs 28, 27 éves, ennek ellenére a belevalóban tényleg azt mondta, h 11 éve érettségizett. még ehhez is hülye, b+.

Szaffi B. 2011.01.16. 11:32:20

@lófő: Szerintem nem, Zsófi nem zavar senkit, most valami nagyvadra lőnek majd. Túl sok a kiskirály.

Hódos Hajnalka 2011.01.16. 11:32:58

@dex.ion: arra há'.

@babyloveyou: :) Majd kitalálok megint valamit, ígérem. :)

flanker 2011.01.16. 11:33:21

@babyloveyou:
nem kicsit voltak manipulatívak az összefoglalók vele kapcsolatban...

Zabkása fogalmazta meg a legjobban tegnap: ebben ő nagyon szépen közreműködött. Ildi a legrosszabb szószólója saját ügyének és aki azt mondja neki, hogy "Csak menj és légy/add önmagad", az a legrosszabb tanácsot adja neki.

Összességében: nem hiszem, hogy lett volna kampány ellene, de ha mégis, nem kellett hozzá sokat dolgozniuk...

bévé 2011.01.16. 11:33:59

rekordkísérletdöntés by Ildi in Belevaló. :)

Trevlovics 2011.01.16. 11:35:28

úgy szok menni, hogy kiválasztás, aki a legtöbb embert zavarja, kihívás, a kiválasztott játékintelligenciájától függően a leggyengébb, vagy aki őt nagyon zavarja

Lanois 2011.01.16. 11:36:05

@babyloveyou: Így van tesó. Pl volt fekvőtámaszverseny. Nem mutatták. Szavalt is a szerencsétlen. Azt se mutatták. A műveltségi kvízt persze mutatták, mert abban Éva volt a nyerő.

.lll. 2011.01.16. 11:38:12

@Trollszpré:

egyetértek,de a nagyvadmarha biztos Zsófit viszi ki

A_nick_már_létezik 2011.01.16. 11:38:32

Buta Ildi hogy elárulta tegnap, h a lábmasz-masz "titkos küldetés", feladat volt!
Vajon mennyi ilyen titkos küldetésük van egy nap a lakóknak???

gibson 2011.01.16. 11:38:45

@Lanois: na nem mintha 100 fekvőtámasztól meg két elszavalt Arany János verstől bárki is megkedvelte volna ezt a szerencsétlent.

mufuvecske 2011.01.16. 11:39:43

@Lanois: ööö...azért én arra kíváncsi lennék, hogy Éva minden műveltségterületen ilyen penge?Mert akkor emelem a kalapom...
Mondjuk akkor felmerül még egy kérdés, egy ilyen okos, művelt, szép nő mint az Éva mi a francért egy ilyen műsorban keresi a boldogságot?...már rég vmi vezető pozícióban kellene ülnie...

gibson 2011.01.16. 11:40:42

@gibson: mondjuk, ha fekvőtámaszozás KÖZBEN elszavalja nekünk a komplett Toldit, akkor talán. De akkor is inkább röhögtem volna rajta :)

bévé 2011.01.16. 11:40:48

"Gombi, a pártatlan feszült testtartásban vár az első adandó szívrajzolási lehetőségre." Hajni, bazmeg, nekem ma ez a kedvenc mondatom! :D

Lanois 2011.01.16. 11:40:52

@gibson: Nyilván nem. Ezért sem értem az RTL-t. Mindenesetre a fairplay ezt kívánta volna.

flanker 2011.01.16. 11:40:59

Pl volt fekvőtámaszverseny. Nem mutatták. Szavalt is a szerencsétlen

Nem tudom, hogy volt-e, mert az a pukkancs utána már kétlem, hogy bármiben is részt vett volna. De tegyük fel, hogy volt és győzőtt. Szerinted bárki is átpártolt volna Évától hozzá ennek hatására???
Tegyük fel, mondott verset. Ahogy élőben beszél, hát az sem lehetett egy Ciceró-élmény...

tgrs 2011.01.16. 11:41:06

@bévé: A valovilag.hu szerint 1982-ben született, akkor mindenképp betöltötte már a 28-at. 2000-ben éretségizhetett végülis. De nem akarom védeni különben, mert az nem trendi.

Trevlovics 2011.01.16. 11:42:23

olyan szempontból érdekes a dolog, hogy a kevés bent töltött napjával valószínűleg több potenciális mémet, illetve idézhető, kifigurázható dolgot adott a nézőknek, mint az összes többi benti együtt. ilyen alapon még sikeres is lehetett volna szerintem, ha nem veszi magát ilyen agresszíven komolyan

Szaffi B. 2011.01.16. 11:42:25

@lófő: Olivér biztos nem, neki nagyon rosszul esett hogy legyávázták Kristófért, tök vörös lett a feje.

YessicaHard 2011.01.16. 11:42:36

"Gombi, a pártatlan feszült testtartásban vár az első adandó szívrajzolási lehetőségre." Imádunk Hajni!

mufuvecske 2011.01.16. 11:43:00

@flanker:

Ahogy élőben beszél, hát az sem lehetett egy Ciceró-élmény...

:)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 11:43:06

@lófő: Ezzel tudnék vitatkozni. Az a gusztustalan Geronazzo-klón, Szandálka még Zildinél is ostobább. Attól tartok, ha szerdán nem szavazzák ki, és szombaton nem ő lesz a kihívott, nem nézem tovább, mert már tele van vele a hótaposóm...

gibson 2011.01.16. 11:43:15

@A_nick_már_létezik: nem volt az annyira "titkos", legalábbis már aznap beírta ide valaki a kommentekhez, hogy ez egy küldetés volt.

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:45:33

Sziasztok, most jövök a múzeumból. Felbecsültettem magam.

Lanois 2011.01.16. 11:45:52

@babyloveyou: A szépnél nem tettél idézőjelet.
Azért jött ide, mert a Havas kirúgta. Én amit sokáig nem értettem, hogy a terrorelhárító miért ment be oda. De erre azóta kidolgoztam egy összeesküvéselméletet.

flanker 2011.01.16. 11:46:54

@babyloveyou:
Flanker basszus vártam rád a nyugiszobában de nem jöttél, innentől ne akard hogy kihasználjalak...:))))

Ne haragudj, félreértés volt - én meg a Gumiszobában vártam rád! Most akkor adsz még egy esélyt?

.lll. 2011.01.16. 11:46:56

@Trollszpré:
pedig Olivér az alig megnyert párbaj után biztosra fog menni

@King of Shadows:

az igaz,hogy ostoba,de csinálja a műsort és ezt a csatorna díjjazza

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:47:01

@Lanois: Ja? Zárva volt. :( hüpp.

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 11:47:01

@Trollszpré:

de akkor kit visz vajon ki? Lacit? vagy Alkeszt?

Szaffi B. 2011.01.16. 11:47:08

@gibson: A végén mikor összeszámolta hány gombás lábat masszírozott meg, belemondta a kamerában, hogy a küldetés teljesítve és azt leadta a retek. Nem hangsúlyozták ki, de leadták. ;)

blood 2011.01.16. 11:47:24

Senkinek nem ütötte meg a fülét Olivér kérdése????

Ahogyan belépett Éva Oli megkérdezte, hogy milyen büntetést kap és miért?

Ezt ő honnan tudta. Elvileg nem hallhatják már az élő képet...

mufuvecske 2011.01.16. 11:47:32

@Lanois: upsz...tényleg...szóval "szép":)))

Oszd meg velünk lécci az elméletedet...imádom az összeesküvéselméleteket..nekem is mindig van...:)))

.lll. 2011.01.16. 11:47:44

@Mme Chauchat:

a Vasúttörténetiből?:D

bévé 2011.01.16. 11:48:02

@tgrs: ja, ok. de egyszer konkrétan a héten elhangzott, h 27, a villában. aszittem felfele kerekít. de ezek szerint az érettségi óta eltelt időt kerekítette. én '95-ben érettségiztem, de ennek sok köze nincs ahhoz, tudok-e ezt-azt töriből. :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:48:08

De!
Most jött a hír, hogy a kiesettekből lesz egy alterVV, ott Iddi vezeti a műsort.

Szaffi B. 2011.01.16. 11:48:44

@Lanois: Én is, én is tudni akarom!!

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 11:48:49

@Mme Chauchat:
wow, mesélj! de előtte hozz már lszi egy neszteát meg egy mentes vizet.

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:49:36

@blood: Nekem az ütötte meg a fülemet, h Évi mikor beért, rögtön az kérdezte: "Hol a whiskey?"

HúszTíz 2011.01.16. 11:49:37

Valóban Ildikó nővére (akinek rossz volt a haja) úgy nézett ki, mintha a Harmadik Birodalom Német Lányszövetségének lett volna az egyik tagja, némi szadista beütéssel.

Örülök, hogy végre eltűnt Ildikó a villából, mert már nagyon elegem volt belőle. Mindenesetre Évával sem jobb a helyzet; legszívesebben mindkettőt kint hagytam volna a francba :-D

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 11:49:47

@Trollszpré: és akkor tuti, hogy Trollivér megy vissza.:S

mufuvecske 2011.01.16. 11:49:55

@flanker: nem tudom...azok után hogy Trollszprének is fűzöd az agyát, és a nyugiszoba helyett a gumiszobába mentél...nekem ez már a túltúlcsúcs...:)))

bévé 2011.01.16. 11:50:14

@blood: ez fura, ja, mert ők ugye a kihirdetést már nem hallják, és nem tudják, ki megy vissza.

Trevlovics 2011.01.16. 11:50:17

@blood: ez valóban elgondolkodtató. magamban elsőre elintéztem azzal, hogy biztos arra a pörgetős kerékre gondolt.

reccs 2011.01.16. 11:50:21

Éva BORszorkány? Találó elírás :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:51:23

@forza 1000 komment: nem vok a bábud, vazze' meg az utánfutód, hát nem lesz egy tavaszi fuvallat amit tőlem kapsz csak előtte 8-9szer elmegyek, pff.

tgrs 2011.01.16. 11:51:28

@forza 1000 komment: Alekoszt nem meri szerintem. Titkos vágyam, hogy Zsófi-Gigi párbaj lesz a következő, az MMKK win-win.

gibson 2011.01.16. 11:51:53

@blood: szerintem a kertben állva nagyjából hallani lehet a tőlük körülbelül húsz méterre lévő stúdióban történteket. Például Szandika mindkét alkalommal már előre kiabált, hogy "ÉVA GYERE BE!!!", szóval hallanak dolgokat odakintről.

viola narvilly 2011.01.16. 11:52:15

@bévé:
Nééé... én is.
Leszel a barátom?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.16. 11:52:17

Amúgy az, hogy Évának ilyen szénaboglya haja van ez genetikus, vagy azt hiszi hogy jól áll és direkt csinálja ilyenre?

dex.ion 2011.01.16. 11:53:08

@gibson: egy kibaszott nagy atom kéne, azt is hallanák. még bent is.

tgrs 2011.01.16. 11:53:10

@Trevlovics: Milyen pörgetős kerékre??

Szaffi B. 2011.01.16. 11:53:38

@babyloveyou: Én is azért orroltam meg rá, mert téged is fűz. :DDD

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 11:53:54

@Mme Chauchat:
tessék. én csináltam, meg magamat hoztam, meg nyíltam, erre mi van? zárt falakba ütköztem. te nem is akarod ezt.
hüpp.

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:54:07

@tgrs: sztem Gigi-Erzsébet párbaj lesz a köv. Szájkarate.

Trevlovics 2011.01.16. 11:54:08

@tgrs: beköltözéskor asszem, meg az első párbaj után is a bemenőnek ki kellett pörgetnie egy szopatást egy nagy keréken.

bévé 2011.01.16. 11:54:44

@viola narvilly: közös dimenziók, szeretetközpont, lelki társak, miegymás?? hülye vagy? persze!

tgrs 2011.01.16. 11:54:52

@Trollszpré: flanker már kész Alekosz, csak az ananászomig ne jusson el. Nekem az olyan, mint Évának a főzés.

phúú 2011.01.16. 11:55:36

@gibson: Olyan ez mint a börtönök előtt a "telefonálás".Kiabálnak le és fel ,itt ki és be.Alkoszés Olvér megbeszélték a műbalhét ,amit most valami tragédiának adnak le és elő.

viola narvilly 2011.01.16. 11:55:36

@Yooha:
Egyszer, mikor arról volt a balhé, hogy Béci szedegeti a hajakat innen-onnan, akkor mondta a nagyon szimpatikus édesapja, hogy Évának mindig is ilyen volt a haja.
(mikor megfodrászolták neki, nekem kifejezetten tetszett a haja).

Apropó haj. Szandikának, mikor elöl fel van nyalva a haja, nagyon durván látszik a lenövése. Ideje lenne egy újabb fodrászolásnak.

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:55:45

@forza 1000 komment: igen, de nekem mindenem megvan, jó nem az enyém, hanem anyukáméké, deviszont a nővéremnek (trixi) jó a haja.

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 11:55:54

@Mme Chauchat:
ezt hogy hoztad össze?:o miért pont ők?

pláne most, hogy kimehetnek kufircolni

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.16. 11:56:11

@bévé: Lehet azt hiszi, hogy a 11 az a 10-ből 1. És akkor pont kijön. :)

Hódos Hajnalka 2011.01.16. 11:56:36

@reccs: végre valaki észrevette az odacsempészett, és valljuk be, frenetikus szóviccemet, ami újfent megerősíti, hogy egyszerűen zseniális vagyok. :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:56:49

@viola narvilly: olyan bobtailos most. Szandál sérója.

flanker 2011.01.16. 11:57:22

@A_nick_már_létezik:
Buta Ildi hogy elárulta tegnap, h a lábmasz-masz "titkos küldetés", feladat volt!

Az oké, ezt aznap tudtuk is, de hogyan csinálta???
Ha ez (TITKOS) küldetés, akkor nem fogm azzal reklámozni a szánalmas, ögyetlen papír- és tollkereső akciómat, hogy Lábmasszázsszalont KELL nyitnom. Egyáltalán nem reklámozom. Megcsinálom, kiosztom a papírt, a többiek elolvassák, megtudják, s vagy jönnek, vagy nem. Vagy pedig elordítom magam a szoba közepén, hogy ingyen lábmasszázst adok a következő 3 órában, aki nem jön, az kurvaannyú, oszt jól van. Amit ez a szerencsétlen vergődött, az egy akcióban szimbolizálta egész villabeli vérkínlódását...

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:57:36

@forza 1000 komment: én írom a forg.könyvet.ui. Ildi

gibson 2011.01.16. 11:57:46

@Trollszpré: @babyloveyou: felejtsétek el ezt a flankert, lányok, olyan, mint az Alekosz, mindenkire rámegy. Inkább gyertek mindketten velem a nyugiszobába, villantsunk valamit hármasban!

Szerintem a tizedik rész hogyvoltját (hogyvolt.blog.hu/2010/12/24/vv4_4x10)ki is nevezhetjük nyugiszobának, itt csak 58 komment volt, az is tobb, mint két hete, a kutya nem fog zavarni minket! :)

Lanois 2011.01.16. 11:57:49

@flanker: tegyük fel, hogy volt és győzőtt. Szerinted bárki is átpártolt volna Évától hozzá ennek hatására???
Tegyük fel, mondott verset. Ahogy élőben beszél, hát az sem lehetett egy Ciceró-élmény...

Mondom, hogy volt. Éva mondta is a párbajon, hogy csinált fekvőtámaszt. Te nem nézted???
Ez az egész nem párbaj volt, hanem kivégzés.:) Párbaj akkor lett volna, ha pl Laci mondja a kortesbeszédet, nem egy Erzsi, akinek beküldhetnének inkább egy logopédust. Vagy szerinted véletlen volt az is, hogy Laci két merőkanál sót tett a lecsóba? A vv elején is kapott már olyan titkos megbízást, hogy sózzon el mindent. De az, hogy csak annak a játékosnak mutatják be a kunsztjait, akit nyerőnek akarnak kihozni, az szar, mint a fos. És nem azért, mert akkor az Ildi nyert volna, hanem mert egy jétk akkor jó, ha a szabályokat betartják.

bévé 2011.01.16. 11:58:34

@Yooha: én is erre gondoltam.

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 11:59:00

@Mme Chauchat:
valld be, hogy csak a Barátok köztben akarsz szerepelni, azért jöttél ide. törődj már bele, hogy csak az ananász szerepét kaphatnád meg

én bezzeg..fitness termet szeretnék nyitni a pénzből. mert én értéket képviselek!sport, művészet stb.

viola narvilly 2011.01.16. 11:59:23

@bévé:
Eltűnt..
Köszönöm, te vagy a lelki társam.
Hoznál nekem egy sört? :)

@Mme Chauchat:
Ezzel az egész bobtailtársadalmat megsértetted. Büntetésből egy hétig napi 8-9 verset el kell szavalnod.

dex.ion 2011.01.16. 11:59:31

@Trollszpré: nehogymá összevesszetek rajta...vesszetek össze rajtam:)

flanker 2011.01.16. 11:59:42

@babyloveyou:
ilyen okos, művelt, szép nő mint az Éva mi a francért egy ilyen műsorban keresi a boldogságot?...már rég vmi vezető pozícióban kellene ülnie...

A vezető pozíciókat nem osztogatják ilyen könnyen. Előtte együtt kell tudnia dolgozni valakivel/valkikkel. Ott meg hamar lejön, hogy nagypofájú, nem tud disztingválni, stb. Ki tudja, Havastól is miért kellett eljönnie...

Mme Chauchat 2011.01.16. 11:59:58

@forza 1000 komment: jah, de anyámat csak elvinném Zalakarosra.

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 12:01:05

@gibson: szerintem csak ki akarnak használni téged a csajok. csak a tested kell, semmi érzelem. óvszert vigyél!

zoxó 2011.01.16. 12:01:10

@gibson: Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:01:41

@viola narvilly: naponta 8-9-szer megkívánom a verset...Szal vmi ütősebb bünti kellene. Meg odamentem apámhoz is.

viola narvilly 2011.01.16. 12:02:46

@Mme Chauchat:
Kiutalok neked egy közös éjszakát Alekosszal. Egy exkluzív éjszakát. Villán kívül.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:02:55

@Yooha: nem az ész a fontos, hanem a haj. (l. Trixx)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:02:59

@blood: De, nekem igen. És az, hogy saját bevallása szerint csak 1 (EGY!!!) százalékot tévedett az arányokat illetően?

flanker 2011.01.16. 12:03:25

@babyloveyou:
>nem tudom...azok után hogy Trollszprének is fűzöd az agyát
Ó, az csak ártalmatlan flörtölgetés. Nem kell komolyan venni.

> és a nyugiszoba helyett a gumiszobába mentél...nekem ez már a túltúlcsúcs...:)))
Hm, nem biztos, hogy örülök neki, hogy neked ENNYI a csúcshoz elég. Azér szeretek megdolgozni a jóért (is).

[Gumiszoba! Te akartál gumit!]

viola narvilly 2011.01.16. 12:03:31

@bévé:
Ha barackos, jöhet. Barackpálinkás.

Trevlovics 2011.01.16. 12:03:49

@flanker: mert állítólag havas meg akarta dugni, de éva inkább bejött, hogy alekosszal dugjon. tényleg ha megkérdezzük a nőket, meg akiket még érint, inkább havassal, vagy inkább alekosszal?

viola narvilly 2011.01.16. 12:04:03

@dex.ion:
Te nem elmentél már ebédelni? Vagy egyelőre csak elmentél, az ebéd később jön?

gibson 2011.01.16. 12:04:11

@zoxó: nabasszameg, kihagytam egy helyközt!!! Akkor ma sem lesz semmi.. :(

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:04:13

@viola narvilly: szimpatizálom az ötletet. A legfelsőbb szinteken, MMKK

tgrs 2011.01.16. 12:04:30

@King of Shadows: De előtte megkérdezte Évától, hogy mennyi lett a %. A büntit tényleg honnan tudta??

viola narvilly 2011.01.16. 12:05:07

@Mme Chauchat:
Ő majd elrepít egy újabb dimenzióba.

Szaffi B. 2011.01.16. 12:05:47

@gibson: Az egy más dimenzió? Mer különben nem megyek villantani semmicsse.

tgrs 2011.01.16. 12:05:58

@Trevlovics: Inkább elvonulok a nyugiszobába! Egyedül! Nekem most felkészülésem van! Mindkettő menjen egy másik dimenzióba inkább!

Dr Betty Boop 2011.01.16. 12:06:12

@Trevlovics: ...Havas Alekosz: mindegyik pöcstelen. a dumájával hiperkompenzál.

flanker 2011.01.16. 12:06:13

@Trollszpré:
Én is azért orroltam meg rá, mert téged is fűz. :DDD

Akkor én most meg vagyok orroltva?
Dehát az csak játékos évődés volt, semmi komoly!

Nehogymá összevesszetek rajtam!
(Catfight! Catfight! Catfight!)

viola narvilly 2011.01.16. 12:06:15

@tgrs:
Ezen én is gondolkodtam tegnap, hogy honnan tudhatták.
Eddig általában nem hallottak a villában semmit, mikor bekapcsoltak. Ezek szerint most fordítottak, és mindent hallottak, ami a stúdióban ment :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:07:26

@lófő: Az lehet, de már a műsor üzenőfalán is egyre többen vannak felháborodva rajta, és a végsőkig nem merik feszíteni a húrt.

Egyébként Alekinnyót fogják kiszavazni, legalábbis szerintem...

Trevlovics 2011.01.16. 12:07:46

milyen lehet már ildikóéknál egy családi összejövetel, megkajálnak, beszélgetnek, játszanak. mondjuk barkochbáznak, ildi gondol, trixi kérdez:
- megvan.
- személy?
- nem
- tárgy?
- nem
- fogalom?
... - igen
- barátok közt állandó szerep?
- nem
- akkor szabad a gazda.

flanker 2011.01.16. 12:08:02

@tgrs:
flanker már kész Alekosz

Most hízelex vagy oltasz?
Válaszodtól nagymértékben függ, hogy mimódon is állok majd hozzá a bioritmusodhoz.

Lanois 2011.01.16. 12:08:30

@babyloveyou: @Trollszpré: Az összeesküvéselméletem a következő. Előrebocsájtom, hogy a vvnézés és ez a blog olyan dimenziókat nyitott meg számomra, úgyis fogalmazhatnék, hogy olyan zárt falak omlottak le elöttem, amik lehetővé tették számomra a magasabb rendű összefüggések megértését is. Miről is beszélünk? Ugye sokan mondogatták eleinte, hogy Olivér beépített ember. Persze ezen én magamban jó kuncogtam, mert nem ő a beépített ember, hanem kajakra a Laci. Na hát ennyi lenne az én összeesküvéselméletem. Asszem nagyon ott van.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:09:17

@tgrs: Nem arra a kerék-izére kérdezett rá, és Évi arra mondta, hogy büntetik, de nem amiatt?

Trevlovics 2011.01.16. 12:10:15

@Lanois: no, aztán miért jó egy beépített ember? mit kellene csináljon/ elérjen? pl a lacit szerinted miért építették be? hogy főzzön ezekre a szerencsétlenekre?

flanker 2011.01.16. 12:10:26

@Trevlovics:
mert állítólag havas meg akarta dugni,

Hát ez az - ennek a nőnek mit hinnél el?
Könnyű valakit szexuális zaklatással vádolni, ebben a PC világban még sülhet is. Könnyebben, m int kimagyarázni/megváltoztatni a rémes természetét...

Szaffi B. 2011.01.16. 12:13:41

@Trevlovics: Akkor válaszolok ha te is: inkább Kiszeltünde vagy Szandálka. Na?

Trevlovics 2011.01.16. 12:15:25

@Trollszpré: tündike. neki elég lenne annyit mondani, hogy megvolt. érdekesen kíváncsi arccal annyit kérdezne csak, hogy ja? igen? tényleg? de jó volt!

viola narvilly 2011.01.16. 12:15:33

@youlopukku:
Ja, abban a sávban gyárilag kék haja nő és szőkére festi a tövét? Értem. Köszönöm a felvilágosítást.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:15:40

Elvtársak, mi lesz Éva büntetése a vérfertőzésért?

tgrs 2011.01.16. 12:15:41

@flanker: Hülyevagyhátmindentimádokbenned!!!

gibson 2011.01.16. 12:15:48

Lehetne a következő feladat, hogy kapnak a bentiek téglát meg maltert, és vagy a Lacit, vagy az Olivért körbe kellene falazniuk, valahol az épületen belül.
És akkor onnantól kezdve nem lenne vita többé, hogy melyikük a beépített ember.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:16:47

@bévé: Pedig lehetett hallani, hogy Szandál azt kiabálja "gyere be, Éééva!", amikor Évi az ajtóval kínlódott... Honnan tudta, hogy az az Éva? Röntgenszeme van, vagy mi?
Már fent van a videó, vissza lehet nézni.

Szaffi B. 2011.01.16. 12:17:35

@Trevlovics: Akkor Alekosz. Egy másik dimenzióban. Abban, amelyikben ő épp nincs ott.

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 12:17:43

@tgrs: meg aztán vele lehet, hogy tényleg kamu összezördülések ezek a mostaniak, ahogy korábban megbeszélték.

pleb 2011.01.16. 12:17:50

Remélem a következő párbajon Ildi lesz a műsorvezető Lilu helyett :D hiszen benne van a pakliban...

Lanois 2011.01.16. 12:18:04

@Trevlovics: ennyire azért nem mélyedtem bele a dologba...

bévé 2011.01.16. 12:18:06

@King of Shadows: ja, azt múltkor is kiabálták, az arra vonatkozik, h őt várják vissza.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:18:46

@King of Shadows: nem csk MMKK ki akarta zárni, h más jöjjön be (pl.Lilu v. Balázs.) Ezzel is hívva, bevonzva a szerettét. Mintegy "ha kimondod, teljesül" elv alapján. "Ha nagyon akarod, bejön" - alapon.

Trevlovics 2011.01.16. 12:18:53

@King of Shadows: az első párbaj után is ezt kiabálta. ő ilyen egyszerű lélek, ezzel akarja demonstrálni,hogy biztos benne, hogy ki jött vissza. egyszer megnézném, ahogy téved.

flanker 2011.01.16. 12:19:09

@tgrs:
Nem tudom, észrevetted-e, de a bioritmusóránk feltünően egyszerre ketyeg. Szerintem van valami közös belsőleg bennünk, ezt összhangba lehetne hozni külsőleg is. Mit gondolsz - összehozunk valamit?

viola narvilly 2011.01.16. 12:19:53

@King of Shadows:
Na, állat vagyok, visszanéztem.
Szóval kérdezték, hogy mit húztál ki, mondta, hogy semmit, nem is volt.
És ezután kérdezte Oli, hogy "miért kapsz majd büntetést?", úgyhogy nem a kerékre kérdeztek.

@tgrs:
Hallottam már oroszkék macskáról, de szőkekék nőről még nem :D

Trevlovics 2011.01.16. 12:19:53

@Lanois: pedig érdemes, mivel biztos dolgokat nem tudhatsz, ezért csak következtethetsz, ahhoz meg fontos, hogy megtaláld az okokat. vagy most csak szórakozol? :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:20:39

@pleb: ő lesz,Ildi. Így Bucinak így lesz partnere.

Lanois 2011.01.16. 12:22:12

@Trevlovics: Dehogy szórakozok. Najó neked akkor elárulom, hogy a Laci nekünk dolgozik, és a megbízása TITKOS.

Flood 2011.01.16. 12:24:23

Bétzy milyen kreatív volt, h ilyen különböző a mértékben megtöltött poharakon zenélt :)

sannya 2011.01.16. 12:24:28

na...

vegigolvastam a tegap ejjelt is,valaki igazan hozhatna egy asvanyvizet...
:)

amugy gratula magunknak...
ha masert nem,a rekordkiserletdontesert....
:)))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.16. 12:24:37

A "benne van a pakliban" kifejezéssel mi a baj?

flanker 2011.01.16. 12:24:38

@Trevlovics:
biztos benne, hogy ki jött vissza. egyszer megnézném, ahogy téved.

Nos, halálos faarccal hátat fordítana és elmenne onnan. Esetleg vulgáris gesztusok kíséretében. Megtette már Gombinál is, nem szívbajos.

Amúgy priceless volt mindahány szemmelölő kísérlete, amit Ildi irányába követgetett el. A kivételes pillanatok néhánya volt, amikor Ildit tényleg sajnáltam...

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 12:25:52

@Mme Chauchat:
az pszicho. ez tény.
amúgy Tündivel mi van? meg a napozókövével..?

Trevlovics 2011.01.16. 12:25:57

@Yooha: hát benne van a pakliban, hogy néhány kiszavazáson, kiválasztáson elhangzik párszor. mondjuk olyan 800-szor.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:27:46

Nagyon off:

hallottátok mi történt az éjjel a WB-ban? :((((

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:27:54

@Flood: nekem is tetszett a Bréla. Kreatív, vagy mi.

gibson 2011.01.16. 12:28:30

@King of Shadows: mondtam má' az előbb is, de nem figyeltél, a srácok kint állnak a kertben, és egy kb. két méter magas fal választja el őket Lilutól és a kinti "rajongóktól". Nem kell szupermennek lenni ahhoz, hogy hallja az ember a Lilutól 5 méterre, hogy kivel készít interjút éppen. Ne legyünk már ennyire paranoiésak, gyerekek.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:28:34

@Lotyó Bridzsida: A sok gyerek a párbajt nézte kivetítőn.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:29:15

@viola narvilly: Közben látom mások is mondták már, amiket én mondok, csak nem tudok elég gyorsan visszaolvasni, meg aludnom is kéne már, szóval sorry. Ha ezt is írta már valaki, akkor azért is:

Létezik az, hogy amikor először mutattak százalékokat, még viszonylag kicsi volt a különbség, aztán Évi úgy elhúzott, mint a vadlibák? Annak ellenére is, hogy már a kihívás óta lehetett szavazgatni a párbajozókra? Nagy jóindulattal is egy óra alatt, hogy "dolgozták le" több nap "termését"?

47pcc63 2011.01.16. 12:29:22

@flanker:
. Az már nem, hogy leül Ildivel beszélgetni a párbajról. Hűek vagytok a kategóriátokhoz, törtetők vagytok, pirítsál oda! Ha elkezd beszélni, törd ketté a mondatát! Érted, mit akarok mondani? Dehogy érti. Ildi szeretné, ha kimenne, és megkapná azt a dolgot, ami az ő álma, mert az kinn várja. Nem érzed itt jól magad? Mintha nem is akarnál visszajönni. Ildikót nem érdekli a főnyeremény vagyis igen, de neki mindene megvan, vagyis nincs, mert a szüleié, de van bázis és az ő álma az kinn van. Alekosz közben a villa összes kamerájába gyakorol, hát én mindjárt táncra fakadok ettől, Ildi is táncra fakadt, pedig ő nem is hallotta! Csináld! Csinálom, megcsinállak egy perc alatt, válaszolja neki Alekosz. Együtt alszunk ma? Hozzunk össze valamit. Ezt már megbeszéltük. Nem, most fogjuk megbeszélni.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:29:48

@forza 1000 komment: Tündi lesz a meglepi Alkesz szülinapján. Ünnepélyesen visszakapja a napozókövét. Majd dugnak.

viola narvilly 2011.01.16. 12:30:35

"...Alekosz pedig felvetette, hogy szívesen leköltözne ide" - nyilatkozta a lapnak Nagy Tibor, a villalakó édesapja, aki szerint fia nem is iszik olyan sokat."

Hát nem is, mert vedel.

viola narvilly 2011.01.16. 12:32:02

@King of Shadows:
Létezik, hogyne létezne. Manipulált szavazásnál bármi létezik :)

@Lotyó Bridzsida:
Reggel olvastam. Szörnyű.

Trevlovics 2011.01.16. 12:32:06

@King of Shadows: az simán megy szerintem, úgy képzelem, hogy a párbaj adásáig jön a szavazatok kb. 10%-a, utána meg a "maradék" nekem az a fura inkább, hogy az utolsó megmutatások után általában abban a negyed órában nem változik semmit a végéig az eredmény.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:32:08

@gibson: igen, de kötelező a pint fülvédő odabenn, amíg a zinterjú folyik.

==T== 2011.01.16. 12:32:40

Éva amúgy kétszer is megkérdezte Balázstól, hogy odamehet-e a családhoz, és csak azután ment oda, hogy vélhetően igent mondott Balázs.

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:33:17

@Zabkása: hi, hol voltá? felbecsültetted magad a museumban?

viola narvilly 2011.01.16. 12:33:30

@Mme Chauchat:
"a titokzatos Tünde három évig élt együtt a "kocsmalakásban" Alekosszal, de egy idő után elege lett abból, hogy a férfi eközben is csajozott."

Persze, ha valóban egy teknős, lehet, hogy megelégelte, hogy a terráriuma előtt dugnak és elköltözött.

Zabkása 2011.01.16. 12:34:05

@Mme Chauchat: fel bizony, meg rekordkisérletet akartam dönteni :D

samba pa ti 2011.01.16. 12:34:15

@Trevlovics:
barkochbáznak!??
az abban a nagyon mély sötétségben nehezen elképzelhető.
pont mint a második világháború a 19.században.

dobcsek 2011.01.16. 12:34:29

@babyloveyou: dehogy művelt, egy gimibe jártam vele, felettünk járt egy évvel, aztán visszabukott a mi évfolyamunkba. gondolom, volt lehetősége kétszer is hallani a II. vgh történetét, valami már csak ráragadt.

morden2 2011.01.16. 12:35:03

Ildi érdekes egy fugra, ugye 0 művveltsége van (legalábbis történelemből tuti) erre ezt írja magáról a valovilag.hu-n : "Legutáltabb embertípus: buta és kicsinyes, rosszindulatú embereket nem kedvelem"

Akkor magát nagyon utálhatja :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:35:57

@morden2: ezt csak olvasta vhol, miközben művelődött.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:37:25

@viola narvilly:

Hogyan fordulhat elő ilyen 2011-ben?:(((
És akkor még a sérültek számáról nem is ttudunk, csak a halottakról.

tgrs 2011.01.16. 12:38:43

@flanker: Nem az a baj, hogy mindenkinék próbálkozol, hanem, hogy azonnal, valaki nemet mond, mész is a következőhöz. Nem érted, hogy ezzel van a baj?

Zabkása 2011.01.16. 12:38:49

@Trollszpré: West Balkán a nyugatinál..... amikor ott voltam Kamionosok és Kurvák partin akkor is ekkora tömeg volt

viola narvilly 2011.01.16. 12:38:56

@Lotyó Bridzsida:
Sajnos ilyen bármikor előfordulhat :(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:38:58

@Trevlovics: Akkor meg nem csoda, hogy nem számokat mutatnak, főleg ha azt veszem alapul, hogy a netes szavazásokon egy klikkelésemmel néha három-négy százalékkal is ki tudom mozdítani az arányt. Pedig az ingyen van!

@==T==: Visszanézve úgy láttam, Balu rögtön a füléhez kap, mikor Éva elszalad. Szerintem a szervezők utasították...

viola narvilly 2011.01.16. 12:40:37

@Zabkása:
Én 6 éve egyszer voltam a WB-ban, de akkor még nem itt volt. Vagy akkor én nem a WB-ban voltam?

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 12:40:54

@Mme Chauchat: bakker, most viszik oda Zildikót... már rég kész van a viaszfigurája... a villás képe is annak a fejéről készülhetett szerintem, mert kábé annyira volt élethű... :-)))

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:41:15

@samba pa ti: inkább "igazság-bátorság"-oznak

mufuvecske 2011.01.16. 12:41:38

@dobcsek: áh ne szivass...:D ez komoly?:)

Mondjuk engem tényleg érdekelt volna, ha nem évszámokat kérdeznek tőle, akkor hogy teljesít...mondhatja magát műveltnek, de akkor más területen is bizonyítson...

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:41:43

@Trollszpré:

Meghalt 3 lány a West Balkánban az éjjel. Olvass indexet...:(

Zabkása 2011.01.16. 12:41:52

@viola narvilly: de WB-ben voltál, 2010ben lett a régi Skála helyén. én egyszer voltam ott a KK partin..... hihetetlen tömeg volt akkor is, szerencsére nem volt tragédia. mondjuk a 4BRO szervezte a bulit akkor, és nem engedtek be mindenkit, kapunyitás után 2 órával már nem engedtek be embereket

flanker 2011.01.16. 12:42:34

@tgrs:
Dehát én nem is értem, mi a probléma. Hogy miből is indul ki ez az egész. Először is senki, SSKK nem mondott nemet, másrészt meg mire tartogassam magam? Csak nem képzeled, hogy ezt megvonom magamtól? Csak nem gondolod, hogy amikor itt van ez a lehetőség, akkor elutasítom? Most akkor a sorrenden fogunk vitatkozni és valami szép, másdimenziójú valami elromoljon, létre se jöhessen?
Komolyan mondom, néha nem értelek...

tgrs 2011.01.16. 12:42:37

@viola narvilly: Ma nagyon összeesküvés ellenes vagyok, de: nem voltak olyan rég a szépségszalonban, hogy annyit nőtt volna le a bármilyen színű haja. Viszont (számomra legalábbis) nehéz egy-egy tincset festeni, hogy a többit ne érje, persze Hajasnál biztos profik vannak, úgyhogy el is döntöttem, hogy ezt tényleg csak így lehet. Mármint nem tövétől festeni az elütő színű tincset.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:43:07

@King of Shadows:

Mondjuk csak nekem tűnik nagyon mesterkéltnek, hogy tilos odamenni a családhoz ilyenkor???
Hagyjuk már ezt a hülyeséget!:))

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:43:51

@Rókatojás: Igen, és a Zildi lesz az első beszélő viaszfigura a Tussaudban, szal ez rekordkísérlet-döntésnek számít. Egyelőre néhány mondatos a szövege ("ezt képviselem/szavalok/Tordasról gyüttem/Fehérmegyekösség"), de dolgoznak a fejlesztők.

Szaffi B. 2011.01.16. 12:44:06

@Lotyó Bridzsida: Ne utasítgass, és hogy jön ez ide?

dobcsek 2011.01.16. 12:44:07

@babyloveyou: jaja, Békéscsaba, Rózsa Ferenc Gimnázium (ma már Andrássynak hívják).

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:44:55

@Zabkása:

Tényleg a Kamionosok és Kurvák buli!:D oda én is hivatalos voltam, csak nem értem oda.:)
pedig olyan jó szerkót válogattam össze, behánytam magamtól, konkrétan!:D

Zabkása 2011.01.16. 12:44:58

ki akartam aludni magam mára a tegnap esti nagy kommentharcunk után, de az esti tragédia híre után két perccel már ezt ovlastam, onnantól kezdve meg facebookon meg mindenhol erről fórumoztam.... sztem ma ez lesz itt is a fáma, pláne mivel a tegnapi párbajt itt végig követtük :) jó is volt a tegnap :)

Zabkása 2011.01.16. 12:45:38

@Lotyó Bridzsida: most mondanám h vegyél fel facen mert én fent vagyok mint egy állat kamionos :D minden ami kell :D látod látod már ott megkérhettem volna a kezed :D

viola narvilly 2011.01.16. 12:46:36

@Zabkása:
Én egy záróvizsgám után voltam másnap, és mivel a záróvizsgám hétköznap volt, így nyilván én is. De sokmindenre nem emlékszem a helyből. Akkor normálisnak tűnt, s lehet, hogy a hétköznap miatt nem volt tömeg.

@tgrs:
A csoda tudja, milyen gyorsan nő a haja...

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:47:06

@Trollszpré:

miért a retró barbi hogy jött ide 3 napja?:)
nem utasítgattalak, csak te vetted annak. hidd el, hogy felőlem azt csinálsz amit akarsz.:)

tgrs 2011.01.16. 12:48:17

@flanker: De mi nem egy szextárgy vagyunk, érted, nem egy guminő, érted, úgyhogy érted! (by Zsuzsi)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:48:20

@Lotyó Bridzsida: Elvileg átadhatnak valamilyen üzenetet a nagy ölelgetés közben. Mondjuk becsúsztatják a zsebébe...

?Bud 2011.01.16. 12:48:56

Csokolom, csokolom,csokolom...
Jól belehúztatok az este! Grat! Mai kommentek aránya se semmi! :DD

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:49:07

@Zabkása:

Foghíjad is volt, frankón?:D

Zabkása 2011.01.16. 12:49:13

@viola narvilly: hatalmas tömeg volt én emlékszem, pedig igen illuminált állapotban voltam :D kis lépcsőfordulók, azok tényleg veszélyesek voltak

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:49:34

@King of Shadows: vagy ne adj isten, kisollót, és akk...

Zabkása 2011.01.16. 12:50:36

@Lotyó Bridzsida: az nem :D de sapka, szoliban megégtem, trikó, kockás ing, fogkefe, útlevél, nyakamban franciakulcs, tépedt nadrág és napszemüveg :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:51:19

@King of Shadows:

Júúúúújjj, neeeee!:D:D:D
És akkor mi lenne????:D:D:D
Összedőlne a villa???:D:D:D

viola narvilly 2011.01.16. 12:52:15

@Zabkása:
Na, ez jót tenne az én tömegiszonyomnak.
94-ben Aerosmith koncerten a fél MTK pálya ráesett két emberre. Egy lányra és rám. Azt hittem, ott döglök meg a gyepen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 12:52:41

@Mme Chauchat: Ha a Tordasi Rémség nyert volna, neki pokolgépet hoznak, mert egy terrorkarakter!

Zabkása 2011.01.16. 12:53:34

@viola narvilly: WALK THIS WAAAAAAAY :D nekem is tömegiszonyom van, de nem vagyok az a kis 50 kilós gyenge alkat, ha bepipulok akkor töröm az utat :D

flanker 2011.01.16. 12:53:49

@viola narvilly:
Egy lányra és rám

Én eddig azt hittem, te is egy lány vagy...

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:53:50

@viola narvilly:

Wow, te ilyen katasztrófatúlélő vagy???
De nem sértültél meg???

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:54:38

@King of Shadows: ...becsempészhetnek még könyvet, traktort. Rakétát. Műtőasztalt. Üveggolyókat. Bármit.

reggi64 2011.01.16. 12:56:30

@Lotyó Bridzsida: sajnos igen,nagyon dúrva,3 halott:(((

viola narvilly 2011.01.16. 12:56:39

@Zabkása:
De én akkoriban még az voltam :)
16 éves ártatlan kis fruska.

@flanker:
Helyesbítek. Kettőnkre, lányokra.

@Lotyó Bridzsida:
Ja, az vagyok. Akkor eldöntöttem, hogy soha többé koncert (ezt kétszer megszegtem).
Nem lett semmi bajom, de iszonyúan megrémültem.
Egy haverral voltam, ő hirtelen összeállt ott másik fiúkkal és dobálták le rólunk az embereket.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:56:58

@Zabkása:

:))) Annyira jó arc volt, aki ezt kitalálta. Én is turkáltam egy 10 évvel ezelőtti pink aligfelsőt, tök elütő és teljesen kilátszó pöttyös melltartót, skót miniszoknya, fehér harisnya, piros szandi, okádék smink.:D:D:D
félelmetes voltam.:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:58:06

Tegnap Lilun neonződ csuka volt, nem vajkrém.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 12:58:22

@Mme Chauchat:

Mozsárágyút, versenyzongorát, hárfát, üstdobot, imaszőnyeget...:D:D:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 12:59:18

@Lotyó Bridzsida: nah. Úgyhogy jogos a bünti! Télleg, mi legyen Éva büntije?

Zabkása 2011.01.16. 12:59:42

@Lotyó Bridzsida: képet! :D ismerem aki kitalálta az egészet, a 4BRO egyik tulaja az :) a 4BRO meg az én törzshelyem péntekenént :)

viola narvilly 2011.01.16. 13:00:57

@Mme Chauchat:
Egyedül kell főznie az egész bagázsra. Pörköltet. Bográcsban.
Bár az lehet, hogy a többieknek lenne bünti.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:01:51

@viola narvilly:

hm...most megint jövök a spirituális hülyeségeimmel, de én hiszek benne, hogy akinek nem kell meghalnia ott és akkor, arra tök mindegy mi esik, túléli, sőt meg sem sérül, ahogy Te.

Zabkása 2011.01.16. 13:02:09

@viola narvilly: én egy konyhai antitálentum vagyok, de amit láttam főzni Évától, az tényleg a többieknek lenne bünti :D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 13:02:22

@Mme Chauchat: igen, én is hallottam a hírt... és direkt indítanak tussaud-ék egy barátok közt verziót... Zildikó lesz a közt, trappista barátok közt, akik ugyebár némasági fogadalmat tettek...

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:02:22

@viola narvilly: pff. lehet. Akk pedig ne nyalogathassa idegesen a felső ajkát 1 hétig.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 13:03:19

@Lotyó Bridzsida: Azt ők tudják. Csak azt tudnám, hogy akkor MIÉRT engedtek be hozzátartozókat, vagy tették lehetővé Gömbinek a telózást? :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:03:41

@Rókatojás: ahham. Zildi egyépként a Berényi Miklós szerepét veszi át.

viola narvilly 2011.01.16. 13:04:29

@Lotyó Bridzsida:
Hö, aznap kétszer cseleztük ki a rohadékot... hazafelé megtalált minket egy néhány dakotából álló bagázs is.

@Zabkása:
Igen, lehet, hogy tényleg. Akkor az legyen a büntije, hogy egy hétig konyhalánykodik Laci és Béci mellett (zöldségpucolás, mosogatás, hússzeletelés - azt talán nem tudja elrontani)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:05:03

@King of Shadows:

Erről van szó.:D
Következetlen baromságok.
Csak akkor lehet ilyet csinálni, ha nagy dráma van, meg sírás-rívás, hogy legyen mit nyomni a napi összefoglalóban.
Na, mindegy.:))

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 13:05:43

@Mme Chauchat: aha, ő lesz a gerényi csiklós... :-))

viola narvilly 2011.01.16. 13:06:01

@Mme Chauchat:
Mégjobb, egy hét beszédszünet.

Valamelyik szomszédom ma tepsiben hagyja el a lakását, ha nem fejezi be a kalapálást.

Zabkása 2011.01.16. 13:06:26

@viola narvilly: ez viszont sztem tök kicsi bünti. Kíváncsi vagyok h mi lesz, mert egy iyeln ölelés meg puszi meg csók simán fel tudja tölteni még két hónapra, hogy egy esetleges kifakadásos hiszti vagy szex nem lesz emiatt, amit remél az RTL. De Balázsra ránézett h odamehetek-e, nem mondta h nem, utána nyúlt a fülesére..... de ha Évának elmondták előre akkor ez mindegy is, Balázs nem fog büntit kapni

viola narvilly 2011.01.16. 13:07:41

@Zabkása:
Kicsi bünti? Neked vagy nekem. De Évának? Neki ez óriási bünti lenne szerintem.

tgrs 2011.01.16. 13:07:43

@Lotyó Bridzsida: Jól hangzik. :))) Nekem van "skót miniszoknyám", mi azzal a baj? :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:07:52

@Zabkása: ...hiszen már Bali bűnhődik. Ott van neki Lilu.

Zabkása 2011.01.16. 13:08:09

@viola narvilly: jó de nekünk nézőknek nem látványos büntetés :D

Flood 2011.01.16. 13:08:16

Az alsó képen Balázsnak miért homályos ott a sliccénél?
Kilógott a hegye, vagy mi? :D

tgrs 2011.01.16. 13:08:43

@Rókatojás: Ne legyetek már ennyire viccesek, tanulnom kellene! :)

tgrs 2011.01.16. 13:09:36

@Flood: Ilyen fényesre nyalták neki.

viola narvilly 2011.01.16. 13:09:38

@Zabkása:
Hah, puffogna napi 24 órában és mindenkibe belekötne, aki épp szeretne kivenni egy üdítőt a hűtőből, mikor őúrinősége első bamakó éva krumplit pucol.

Zabkása 2011.01.16. 13:09:46

@Mme Chauchat: az nem bünti, mert jót szórakozik rajta :D hát tegnap milyen oltásokat kapott :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:10:06

@tgrs:

Semmi, az csak azért kellett, hogy jobb legyen az összhatás.:)) A kurvák miniben nyomják, és így jobban érvényesült a fehér harisnya meg a piros szandi összeférhetetlensége.:D
Mint tegnap lilun a feketehari-neontipegő kombó. Azért is volt olyan borzasztó, mert szupermini volt hozzá.:D

Zabkása 2011.01.16. 13:11:17

@viola narvilly: most h védett lesz meg sokan várták vissza kicsit hozzá fog tenni, hogy megint elengedje magát, de pont ezért is lesz visszafogottabb is, mert most az volt és egyből mellette voltak. szóval szerintem nem lenne annyi hőbörgés.

viola narvilly 2011.01.16. 13:12:29

@Zabkása:
Ha neki "dolgoznia" kellene valamit, hidd el, lenne hőbörgés.

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:13:42

Éva büntije: bemegy hozzá a havas.

Zabkása 2011.01.16. 13:13:46

@Lotyó Bridzsida: képet!!!!!!!!! :)

@viola narvilly: igen igazad van :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:16:05

@forza 1000 komment: A csapat büntije: bemegy hozzájuk Zildi (fehármegyekösségbő)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.01.16. 13:16:25

"A zöld csapat kezd, a lilák okosan kifütyülik és megdobálják a zöld szónokot, röhögök. Éva nem hibátlan! Például nem vetkőzik milliónyi ember előtt, becsületes, tisztaszívű, nem káromkodik, a beilleszkedése napról napra jobban megy. Jobban, mint Jerzsinek az olvasás."

Helyesen: Ildi nem hibátlan!

(dehogynem-kultúrbarbár!) :))

flanker 2011.01.16. 13:16:44

@Lotyó Bridzsida:
képet!!!!!!!!! :)

Bizony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képet!!

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:19:27

@Zabkása:

Szó se lehet róla. Nekem értékeim vannak, még folt esne az imidzsemen.:D

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 13:19:28

@Mme Chauchat:

természetese Trixivel együtt.

amúgy tényleg lehetne az a bünti, hogy Évának ki kell költöznie, és Ildi megy vissza. ezzel mindenkit büntetnének. Évát, a többieket, minket, Ildit. :)

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:20:38

Emberek , végzetesen lemaradtam .
Ez a Jerzy gyerek mi rossz fát tett a tűzre , hogy most egy napig kint kell Gigiznie ? Ha nem lesz kamera ki vagy mi fogja őt megmenteni ? És ha rámászik a nőimitátor ? Féltem a srácot , jó fiú , nem tud nemet mondani . Legalább Bécit magával vihetné védelemnek .

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 13:20:47

kérdés:

szerintetek ki lesz az a vv szereplő, aki nem fog eltűnni a süllyesztőben 2 hónappal a show után, és hol és milyen szerepben fogjuk majd látni őt/ket?

viola narvilly 2011.01.16. 13:21:14

Amindenit. Véletlen találtam egy mezítelen képet az Éváról.
Most inkább porszívózok egyet, hogy ezt elfelejtsem.

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:21:35

@forza 1000 komment: pfff, ha most ezt a Zertéel óvassa... Sztem ugyanebben sántikál a hugycsatorna. Neked kell 1 ügyvéd. Perelned kell a jogdíjat.

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:22:19

@forza 1000 komment: Szij Melinda és pulóver-kereskedőként.

Zabkása 2011.01.16. 13:23:16

@forza 1000 komment: Oli és Éva marad..... fekete öves celebek ahogy azt valaki két napja írta :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 13:23:23

@Mme Chauchat:
leszel a barátom? mármint az ügyvédem?:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:23:36

@K.Tomoceusz: Nos, Jerzy kiállt Ildi mellett.

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:24:33

@forza 1000 komment: akk téged képvisellek (nem magamat). Végül is... az is érték, mint a napi 8-9 vers.

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:25:01

@forza 1000 komment:

vvOli átveszi a Kész átverést

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:26:15

@Mme Chauchat:

Azért csak kortesbeszéd jár .

Zabkása 2011.01.16. 13:26:37

@Lotyó Bridzsida: akkor fekete csíkot az arcodra cenzúrázva :D

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:27:58

@Mme Chauchat:

Zsófi kenószámokat sorsol nekünk
Anikó rejtélyes feladványokat , mint elődei

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 13:28:03

@Zabkása:
egen. szerintem Béczét is nyomják még ideig.

Zabkása 2011.01.16. 13:29:09

@forza 1000 komment: igen ő is kap valami hip-hop műsort vagy valami cool-on inkább mint a Majja vad csajok-ja, itt is lesz valami "vagány"ság

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:29:21

Éva műsort kap a paprikatv-n

Mme Chauchat 2011.01.16. 13:30:22

Ajjaj. Mennem kell, tárgyalok a hugycsatornával.

jörgömös 2011.01.16. 13:30:43

Éjszaka volt online valami vagy csak a szokásos sötétség?

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 13:32:22

@Mme Chauchat: tedd oda magad, állj ki értem, és csapassad tesó!

Zabkása 2011.01.16. 13:35:06

@jörgömös: hát én ahányszor odanyomtam sötétség volt. pedig tuti buliztak..... megnéztem volna. így Indiana Jones-t néztem, aztán meg a WB-ről diskuráltam facebookon

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:35:22

@jörgömös:

Csak feltételezések vannak . Évánk gondolom tökönrúgta Alekoszt , a többieket elküldte a csába aztán leitta magát . Egy hétig kellett bazsajognia , most kiengette a gőzt .
Retekék mindig a legjobb részeket sötétítik el .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 13:35:43

@Lotyó Bridzsida: Ha már következetlenségek: minek az a két testőr(?), aki a párbajozókat kíséri ki? És, ha már kellenek, miért nem kísérik a győztest vissza? :O

Nándusz 2011.01.16. 13:36:42

Szerintem Ildi úgy kerül be a Barátok közt-be, hogy ír Gézának a társkereső oldalra.

haziszappan · http://haziszappan.blog.hu 2011.01.16. 13:36:44

@blood: az enyemet, es eppen most akartam feltenni a kerdest, hogy akkor most hogyisvanez? valaki csak megvalaszolja

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:36:58

@K.Tomoceusz:

Jajmár, legalább neki is jó lesz egy kicsit. Azért nem akkora büntetés a Gigit megcsinálni.:))

Zabkása 2011.01.16. 13:37:04

@King of Shadows: mert Lilu erősebb és akkor már felváltja a szolgálatot :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:38:09

@King of Shadows:

:D:D:D
Féltik a szereplőket a kint ujjongó statisztáktól!:D

bévé 2011.01.16. 13:38:27

Jerzsi Orosz Barbit váltja a Cool Night Extrában.

Zabkása 2011.01.16. 13:40:32

@bévé: ahhoz túl hülye! Ismerem Barbit -már amennyire- de nem egy hülye csaj. Régen nagyon nem volt szimpi, de megkedveltem. Élőben sokkal kellemesebb jelenség mint TVben

flanker 2011.01.16. 13:41:48

@Lotyó Bridzsida:
Neeeeeeeeeem!

DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>Nekem értékeim vannak
Hát ez az, szivi, pont ezt szeretnénk látni!

>még folt esne az imidzsemen.:D
A foltról majd más gondoskodik...

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:44:36

@flanker:

:D::D:DD

Denemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenemdenem!:D

Inkább menjünk el együtt egyszer Kamionosok és kurvák buliba.:D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 13:45:04

én biztos forrásból tudom, hogy Zildikó a két éve elpusztult Berci kutya szerepét veszi át a BK-ben... állítólag azért ment le kutyába folyamatosan a villában is, mert már a szerepre gyúrt...

kékdelfin 2011.01.16. 13:45:15

@Zabkása: Barbikának már csak azt kéne megtanulnia, hogy kell kiejteni a Lambroghini-t, mert tévében valami műsort reklámozva azt mondani, hogy lambordzsini. Majd' lefordultam a székről, amikor meghallottam.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 13:46:35

@Kékdelfin: istenem... keverte az aladdin rajzfillmel...

Zabkása 2011.01.16. 13:46:39

@Kékdelfin: nem hallottam :D de jó lehetett :D

flanker 2011.01.16. 13:46:42

@Lotyó Bridzsida:

Hmmm, velem lehet beszélni.
De most már nincs visszakozz: vagy fénykép, vagy KK buli! Valamit virítanod kell.

artdark 2011.01.16. 13:46:49

Namármost. Három olyan ember maradt a villában, akik érdektelenek a nézők számára: Gombi, Jerzy és a kis szőke csaj. Közülük kerül ki a következő kiválasztott, és bárki lesz az, a maradék kettőből választ.

A szőke csaj jó érzékkel a "baráti társasághoz" csapódott (s később ugyanezen logika alapján Béci is), tehát Jerzy és Gombi közül kerül ki legközelebb a kiválasztott. A kihívott viszont a szőke kiscsaj lesz (nem jut eszembe a neve.)

Szánalmas, hogy Olivér - miután az utóbbi időben háttérbe szorult - most Alkeszra fúj.

A következő kieső szerintem Gombi vagy Jerzy. (Bár én Szandikát látnám már kint szívesen... De eljön még az idő, amikor a "barátság" lófaszt sem ér, de majd megindokolják a maguk primitív módján...)

Még egy szó Éva "műveltségéről": csak egy bizonyos réteget lehet ámulatba ejteni az általános iskola hatodik osztályában kötelező - és egyébként hiányos, ha nem tűnt volna fel valakinek... - tudással. De hát éppen ez a réteg nézi a VV-t... (meg én).

U. i.: tetszett, amikor Stohl lealázta Alkeszt a kultúrbarbársággal...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 13:48:01

@Zabkása: Az állkapcsa biztosan, mert sokkal többet dumál, mint ők! :D

@Lotyó Bridzsida: Az milyen ötlet lenne, ha odamennék statisztának, becsempésznék egy tortát, és amikor jön ki, mondjuk a Gigi, hirtelen elé ugranék és belenyomnám az arcába?
Honnan szedek ilyen perverz elképzeléseket...

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:49:09

@flanker:

Jóvan, KK buli. Mikor lesz és hol a következő?:)

kékdelfin 2011.01.16. 13:49:34

@Rókatojás: én is azt hittem, hogy valami ilyesmi lehet a dologban:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 13:51:33

@King of Shadows:

Miért haragszol ennyire arra a szegény lányra?:)) Ennyire nem vehemens személyiség!:)) Csinálnád neki a negatív reklámot, ezt akarod???:D

bévé 2011.01.16. 13:51:56

@Zabkása: nemtom, engem kiráz tőle a hideg konkrétan. :)

tgrs 2011.01.16. 13:52:28

@artdark: Gombi nem érdektelen, kellően kellemes vizuális élményt nyújt és jó hatással van a bioritmusomra.

Zabkása 2011.01.16. 13:52:48

@bévé: mondom én is így voltam vele, de kb ő az a TVs személyiség, akiben abszolút pozitívan csalódtam

artdark 2011.01.16. 13:53:31

@tgrs: A sárga fogaival...?

tgrs 2011.01.16. 13:55:02

@artdark: Nyaktól felfelé még nem figyeltem meg igazán.

K Tomoceusz 2011.01.16. 13:55:24

@artdark:

A következő kiválasztott Gigi lesz . Az ötök összeröffennek és megpróbálják szétszedni a Rácz ikreket . Elöbb is megtehették volna .

tgrs 2011.01.16. 13:56:13

@Rókatojás: Elpusztult Berci??? Innen kell ezt is megtudnom. Pedig neki drukkoltam MMKK. Vagy ez nem olyan műsor?

bévé 2011.01.16. 13:56:23

@Zabkása: én meg abszolút negatívan, miután elnéztem, ahogy végigcsámborogja a premier outletet, de minimum, mintha ő lenne a Magyarországra települt Angie Jolie.

flanker 2011.01.16. 13:57:04

@Lotyó Bridzsida:
>Jóvan, KK buli.

Hm, érdekes ember vagy te. Választani lehet egy fénykép és a KK buli között (ahol amúgy is ugyanabban a szerkóban látnálak élőben, mint amiről a fényképet is szerettem volna.)

Egyes alkalmakra igaz, hogy a kevesebb több. Te annyira keveset akarsz adni, hogy inkább ideadsz mindent? :-))))))))
Dehát ki vagyok én, hogy ilyen lehengerlő logikával vitatkozzak?

>Mikor lesz és hol a következő?:)
Nemtom, de mosmá megszervezzük. :D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 13:58:09

@K.Tomoceusz: háááát... nem vagyok benne biztos, hogy ez az ötök, ötök marad... persze logikusan átgondolva, ezt kellene csinálniuk...

Zabkása 2011.01.16. 13:59:02

@bévé: "Magyarországra települt Angie Jolie"
:DDDDDDDDDD

mufuvecske 2011.01.16. 14:00:21

@Lotyó Bridzsida: :((( na én meg még csak most olvasom a WB-t :(((

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 14:00:35

@flanker:

Inkább csak két legyet ütök egy csapásra. Elmegyek egy jó buliba, felöltözhetek szakadt kurvának tét nélkül, jól érzem magam, és megismerek embereket. :D
Ez sokkal több win-szitu, mint feltölteni egy fotót, csak hogy mosolyogj egyet, lásd be.:D

artdark 2011.01.16. 14:01:45

@K.Tomoceusz: Ebben is van logika, viszont akkor Gigi viszi ki a szőke lányt, oszt kint is hagyja.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 14:01:49

@babyloveyou:

engem konkrétan sokkolt, de én nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire...:((

.lll. 2011.01.16. 14:06:36

most érkezett a hír,hogy tardasi Ildikót meghívták a Showder klubba,Kőhalmival fog stand uppozni duettben

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 14:09:01

@lófő: de ha ez nem jön be neki, akkor biztos, hogy viszontlátjuk majd a híradó helyszíni tudósítójaként.
T. Ildikó tudósította a Tényeket Tordasról.

flanker 2011.01.16. 14:09:51

@Lotyó Bridzsida:
Inkább csak két legyet ütök egy csapásra.

Tudtam én, hogy valahol a mélyben egy kikezdhetetlen logikának kell meglapulnia. Bár az nem kevéssé esik rosszul, hogy miután megnyílok, a lelkem kiteszem, alkalmakat teremtek és magasabb dimenziókat emelek, neked csak egy "második légy" vagyok...

Zabkása 2011.01.16. 14:11:04

@flanker: nem vagy olyan hatással a bioritmusára :D
különben is nekem mondta tegnap h elvehetem :D

Athalie 2011.01.16. 14:11:16

Ildi - sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

K Tomoceusz 2011.01.16. 14:12:19

@artdark:

Látom nagyon várod már , hogy Zsófinktól kapjuk a friss kenószámokat . Erős , vörösfejű legényt fog választani Gigi , nevet nem mondhatok , köt a bennfentes szerződés .

flanker 2011.01.16. 14:19:02

@Zabkása:
>nem vagy olyan hatással a bioritmusára :D
Ez egy olyan kijelentés, melynek te igazság-, én tévedéstartalmában bízok, de amelyre nincs objektív rálátásunk. A tettek viszont többet mondanak a szavaknál! :-)

>különben is nekem mondta tegnap h elvehetem :D
Ó, bah, az csak játszadozás volt. SSKK nem menne hozzá egy húsevő vérengzőhöz.

Zabkása 2011.01.16. 14:20:41

@flanker: most remélem ez nem real fight akar lenni :DDD
de azért köszi h tájékoztatsz, hogy csak játék volt, mert már mentem volna gyűrűt venni LOL

mufuvecske 2011.01.16. 14:20:46

@Lotyó Bridzsida: engem is... ilyenkor önkéntelenül is eszembe jut,nehogy vmelyik ismerősöm legyen a három közül az egyik...:(

mufuvecske 2011.01.16. 14:23:03

@flanker: lassan kezdem azért érezni, hogy Alekosznak adtak odabenn egy laptopot és flanker alakjában beszivárgott hozzánk...:)))

flanker 2011.01.16. 14:23:49

@Zabkása:
>most remélem ez nem real fight akar lenni :DDD

Há' persze hogy nem. Már csak azért sem, mert ha előveszem a tachográfomat, az megmutatja, kinek milyen hatással vagyok a bioritmusára. :-)

Zabkása 2011.01.16. 14:24:40

@flanker: nekem az útlevelembe van beleírva, hogy MMKK pozitív vagyok mindenkire :D mármint bioritmusára :D

.lll. 2011.01.16. 14:25:02

@Zabkása:

embereeeeeeeeeeek csináljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

flanker 2011.01.16. 14:25:54

@babyloveyou:
Alekosznak adtak odabenn egy laptopot és flanker alakjában beszivárgott hozzánk

Akkor most én vagyok a KIépített ember? (Ja, és napi 24-ben nézünk titeket online, LIVE.)

És akkor most többé köztünk nincsen is már semmi?

mufuvecske 2011.01.16. 14:27:47

@flanker: Imádok benned mindent, te vagy a lelki társam, a másik felem, de...:)))

flanker 2011.01.16. 14:31:42

@babyloveyou:

Miért van az vajon, hogy a ki nem mondott, három ponttal szimbolizált második felére vagyok kíváncsibb a mondatodnak???

Most remélem, nem a gyerekkel-férjjel fox jönni kifogásképp. :-)

Büszke_troll 2011.01.16. 14:32:48

Már alig várom a buta okoskodó alkosz arcát, mikor a párbaj után visszaérkező éva elküldi a fenébe

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 14:34:50

@Lotyó Bridzsida: Mert előtte néztem meg egy videót a honlapon, amiben azt mondja, hogy Ani éjjel ébren van, nappal meg alszik, és ez egyszerűen UN-DO-RÍ-TÓ! Kösz, Gigi! Én is éjjel ébren vagyok, és nappal alszom...

autoregolante 2011.01.16. 14:36:30

Arra azért kíváncsi leszek, hogy ezek után az Éva mennyire marad ilyen rendkívüli, már-már szférákon áthatoló lelki társa Alekosznak. Amikor mutatták azt a jelenetet, ahogy Alekosz simogatta a hátát az asztalnál, meg fűzte, hogy aludjanak együtt, stb. annyira sokat mondó volt Éva testbeszéde. Az arcán próbált uralkodni, de a merev, elutasító testtartása nagyon árulkodó volt.

Arról miért nem írt Hajni, hogy Éva majdnem leperecelt a lépcsőről, de az rtl-nek nagyon jók a reflexei, azonnal képet váltottak. Pedig istenem, de jót röhögtem volna, ha totálba' láttam volna. :D

autoregolante 2011.01.16. 14:37:28

@Büszke_troll: na tessék, pont erre gondoltam én is. :D Alekoszból tutra Alkesz lesz.

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2011.01.16. 14:37:41

"...az ő álma egy állandó Barátok közt szerep, jóisten, mint mi?"

Hát például kiváló rexasztal lenne!

Zabkása 2011.01.16. 14:37:42

mi lett volna ha Szandika helyett az a dögös pornós csaj megy be? ő mondjuk vetkőzhetett volna úgy, hogy még élvezem is, mert Szandikától hányok..... hiába folyik a tesztoszteron ki a fülemből is, akkor is

K Tomoceusz 2011.01.16. 14:39:28

@Büszke_troll:

Alekosz arca épp Zsófink seggében lesz , nem fogod látni . Fel van készülve a srác , ha nem jön vissza a mama a párbajról , idejében keres új asszonyt magának .

Zabkása 2011.01.16. 14:40:47

@"Őrület Pierre, őrület": ott bizonyíthat és megmutathatja h mit tud :D

vicces mert én nem nézek BK-t, amíg koliban voltam a többiek nézték és így láttam belőle egy-két részt. Mindenki rém fos színész (najó csak 90%) de Ildi ..... jesszompepi

mufuvecske 2011.01.16. 14:41:27

@flanker: Férjem dolgozik, gyereket lepasszoltam a nagyanyjának...már csak a mosatlan edények és a vasalatlan ruhák halma szabhat gátat annak hogy kihasználjalak...testileg...:)))

flanker 2011.01.16. 14:41:48

@Zabkása:
hiába folyik a tesztoszteron ki a fülemből is, akkor is

EEEEWWW!
Ez több információ (méghozzá vizuálisabb formában) annál, amit még el tudtam volna viselni...

Igazad van amúgy. Évekig el tudnék feküdni mellette (nem mintha vágynék rá!) ANÉLKÜL, hogy valaha, valami, bármi is megmozdulna bennem. Túlhangsúlyozott nemi és szexuális jellegek ellenére számomra Totális Antinő. Ráadásul hiáynzik belőle mindaz, amit egy nőben keresek.
(Lehet, hogy neki is folyik valami a fülébőL?)

K Tomoceusz 2011.01.16. 14:42:25

@Zabkása:

Szavazni kell , nem panaszkodni . Ha nyomtál volna 3 sms-t a pornópipinek ,most gyönyörködhetnél benne .

flanker 2011.01.16. 14:42:41

@babyloveyou:

Mire gondolsz? Egy kis lájtos törölgetésre?

szédült nőszemély - forza 2011.01.16. 14:43:45

@Lenkenéni
és mennyire marad kedves, figyelmes, főzős, szorgos, mindenkitszeretek kistündér.

szerintem két nap múlva már új karaktert látunk tőle. a régi-újat.:)

mufuvecske 2011.01.16. 14:43:45

@flanker: Mondom hogy lelkitársak vagyunk...épp arra gondoltam...:))) Csak a férjem meg ne tudja...:)))

Zabkása 2011.01.16. 14:43:47

@flanker: én feküdni se :D

@K.Tomoceusz: jó hát most majd még küldök smst? :D annyira nem érdekel :D nameg ami manipulált arra küldhetem az smst :D

autoregolante 2011.01.16. 14:47:11

@forza 1000 komment: Alighanem. Ráadásul még nagyobb arca lesz, szerintem nagyon hamar ki fogja húzni megint a gyufát. Végre megint valami izgiség, már nagyon untam ezt az összeborulós peacenotwar fílinget a héten. De szerintem ő is.

puszták éhes vándora 2011.01.16. 14:48:13

Bejött az irányított papírforma, mivel a balhé és a nézettség, stb. mindennél előrébb való. Nem is ez a lényeg.Amennyiben igaz, hogy Éva főiskolát végzett (ő állítja magáról), az a főiskola szégyellje magát. Bár, ha fizetős volt, akkor nem kell csodálkozni. A harsányságon kívül csak a rettentő feszültség látszott rajta. Úgy gondolom, bőven fog meglepetést okozni - negatívat -, azoknak, akik őt várták vissza. Pl.: Alek, Virsliszáju, Oliboli.

K Tomoceusz 2011.01.16. 14:48:45

@Zabkása:
Ezt speciel minek manipulálták volna ? Nem mindegy nekik melyik jutott be ?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.16. 14:49:01

@artdark: Szerintem az ertéel sikítana, ha két gyenge karakter kerülne össze a következő párbajon. Egyébként az egyik online adásban arról beszélgettek, hogy Oli, Szandi, és Éva a testvérpár férfi tagját jelöli majd, ez három.

Zsófi Alekot, mert "nem akar s*gget csinálni a szájából", és a testvérek is őt, ez is három. A többiek meg nagyjából keresztbe jelölgetik egymást, tehát nagyon valószínű, hogy Évi fog választani, és ha van esze, Alekot küldi párbajra.

Zabkása 2011.01.16. 14:50:07

@K.Tomoceusz: miért azt minek manipulálták h Gigiék menjenek el dugni? tegnap ott tapostuk a netes szavazást és látszott h 51%ról egyből vissza mindig 48ra.

mondjuk tudták h Szandika mennyire kilóg, mert nem csak vetkőzik hanem megoszt stb..... ami be is jött

flanker 2011.01.16. 14:50:09

@babyloveyou:

Látod, több szinten vagyok alkalmas a (fizikai) kihasználásra (is).
Én tuti nem mondok semmit a férjednek, ha utána jön végre a gumiszoba! Mermindigcsak ígérgecc és bizonytalanságban tartsz.

mufuvecske 2011.01.16. 14:50:39

@puszták éhes vándora: nem végezte el, az anyja sírt a Kókuszban vmelyik este, hogy nem volt pénzük fizetni, így abbahagyta...mondjuk itt eszembe jutott, hogy ha valóságsók helyett elmegy dolgozni Évike, talán be is tudja fejezni amit elkezdett...

flanker 2011.01.16. 14:52:13

@Zabkása:
én feküdni se :D

Nyilván! Csak mondom, soxor az emberben megmozdul valami, ha már ott van mellette valaki. Hát bennem a menekülési ösztön mozdulna először.
(Egész aranyos kinézete volt a metamorfózisa előtt, de a modora akkor sem lehetett szűzlányos csipkézett...)

K Tomoceusz 2011.01.16. 14:53:06

@puszták éhes vándora:

Negatív meglepetés Évánktól ? Vagy érvényesül a papírforma éa rettenetesebb lesz , mint eddig volt vagy jókislány lesz , az meg rajtam kívül mindenkinek tetszeni fog .

mufuvecske 2011.01.16. 14:55:06

@flanker: te meg szálldosol itt virágról virágra...de lásd nem ígérgetek, fél óra múlva találkozzunk a gumiszobában...vagy a nyugiszobában?:))))

flanker 2011.01.16. 14:55:16

@babyloveyou:
ha valóságsók helyett elmegy dolgozni Évike,

Amíg a mosogató közelében vagy, gyorsan mossad ki a szádat! Lúggal!

(Olisan: Dolgozni? DOLGOZNI?? DOLGOOOOOOZNI???)

K Tomoceusz 2011.01.16. 14:55:26

@Zabkása:

Gigiék dugni fognak ? És a mama intelme ? Zabkása kollega , te valamit benéztél . Végre kamerák nélkül őszíntén beszélgethetnek kézenfogva az igaz szerelemről .

Zabkása 2011.01.16. 14:56:29

@K.Tomoceusz: hát nemtudom h most ha elmehetnek akkor lesz-e kamera, valamennyi lesz de nem hiszem h végig.... hisz akkor egy nyugiszoba is elég. és ha nincs kam miért ne lehetne kupak? :D

Trevlovics 2011.01.16. 14:59:01

alekosz ki fog akadni, hogy ő miért nem kaphat szabad éjszakát valahol kinn valakivel.

K Tomoceusz 2011.01.16. 15:01:37

@Zabkása:

Hogy kupak lesz-e vagy sem azt nem tudom . Azt viszont igen , hogy visszatérve Jerzy helyében nagyon elégedett pofát vágnék , ha a közelben lenne Béci .

K Tomoceusz 2011.01.16. 15:02:56

@Trevlovics:

Az volt az első ötlet , de a stáb összeveszett azon , hogy melyik csajt vigye magával .

flanker 2011.01.16. 15:03:05

@K.Tomoceusz:
Végre kamerák nélkül őszíntén beszélgethetnek kézenfogva az igaz szerelemről

Én ha a TV2 helyében elnnék, jól felbérelnék valakit a szállodából, bekameráznám (de MINIMUM) bemikrofonoznám a szobát - akármi is történik, igazi kincsesbánya lenne az anyag, lefogadom!!!

dex.ion 2011.01.16. 15:06:57

@flanker: na most végre megtudtam, h a tv2-n megy:)

viola narvilly 2011.01.16. 15:08:03

@dex.ion:
Mit ettél?
Én porszívóztam, felmostam és kurvaanyáztam a mosogató vízkövével. Asszem csaptelepet kell cserélnem. Nem örülök neki.

K Tomoceusz 2011.01.16. 15:12:09

@flanker:

Miért kell ezért tv2-nek lenned ? Elbújsz az ágy alatt , rögzíted az eseményeket , aztán azt méregdrágán eladod nekünk kiváncsiaknak .

dex.ion 2011.01.16. 15:13:54

@viola narvilly: ezt maximum privátban vagyok hajlandó elárulni.
:)

puszták éhes vándora 2011.01.16. 15:14:06

@babyloveyou: Készséggel elhiszem amit írtál, de akkor Évike miért közöl valótlant? Úgy látszik nem ismeri a sánta kutya és a hazug ember összefüggését.

artdark 2011.01.16. 15:16:15

@King of Shadows: Lehet, h most sikítana az rtl, de a későbbiekre nézve jól jönne nekik, ha a megosztóbbak bent maradnának.

Lehet, h ők hárman Gigire szavaznak, de ehhez még Alkesz is hozzájöhet, így az már négy, sőt, Zsófiával már öt. Nem hinném, h Zsófi merne Alkeszra tenni, most más a szekértábor. De most is tartom, h Gombi v Jerzy lesz a kiválasztott, s mindkettő Zsófit viszi ki. Ha mégis Gigi menne párbajozni, vissza is jön (Zsófival szemben).

Gigi nem mer dugni sztem odabent, mert az ő szocializációja ezt nem teszi lehetővé.

viola narvilly 2011.01.16. 15:16:20

@dex.ion:
Jézusom, olyan titkos, hogy mit (t)ettél???
:)

viola narvilly 2011.01.16. 15:17:16

@babyloveyou:
Dehát hostessként dolgozik, nem?
Bár az alapján a kép alapján, amit ma találtam róla, ha nekem hostess-ügynökségem lenne, biztos, hogy nem alkalmaznám.

viola narvilly 2011.01.16. 15:20:18

@dex.ion:
Amindenségit, na akkor dobni egy üzit izibe' :D

flanker 2011.01.16. 15:20:20

@K.Tomoceusz: @dex.ion:

Mert nekem nincs annyi pénzem, amivel most tudnék szervezni, vesztegetni. De a TV2-nek, a konkurrens csatornának van érdeke, pénze - eszköz, motiváció, lehetőség - sok nagy ember elbukott már ezen a hármason...

K Tomoceusz 2011.01.16. 15:24:47

@flanker:

Szponzort kell keresni . Ha jól tudom gibson kollega jólmenő csapattréninges , ráadásul még kiváncsi is .

artdark 2011.01.16. 15:25:18

Tegnap este értettem meg, hogy Lilu miért nadrágban vezeti a Reggelit.

mufuvecske 2011.01.16. 15:25:30

@viola narvilly: na én ezt nem tudom, itt a Kókusz linkje, de vigyázzatok, mert Trixi is feltűnik benne...:)))

rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/114165

viola narvilly 2011.01.16. 15:28:10

@babyloveyou:
A mazohista énem már szabadságolta magát :D
De a vv-s adatlapján az van, hogy ő hostess.
és én ez alapján SSKK nem alkalmaznám: szexplaza.hu/wp-content/uploads/2010/12/bauko-evi-meztelen.jpg

puszták éhes vándora 2011.01.16. 15:28:15

@K.Tomoceusz: A negatív meglepetés szerintem "Alkeszkoszt" a Virsliszájút és Olit fogja érni, abban az értelemben, hogy nem azt fogják Vicuskától kapni, ami elvárnának! Fogadok egy hamarosan bekövetkező cirkuszra közöttük!
Hiszen Vicacica győzni akar! Nemde? Ildi legalább kiszámíthatóan volt butuska! Persze egyik sem komplett, Évának is kint lenne a helye. Kalandvágyból akár dolgozhatna is. Mondjuk kétkezi munkát, egy konyhán.

K Tomoceusz 2011.01.16. 15:29:37

@artdark:

Abban a krinolinban a te lábaid is hülyén mutattak volna . Valamiért haragszanak a csajra , azért adták rá .

viola narvilly 2011.01.16. 15:30:10

@puszták éhes vándora:
Hogyne, hogy megint híres legyen... azáltal, hogy egy egész település iskolás gyermekei betegedtek meg az ételtől.

puszták éhes vándora 2011.01.16. 15:34:10

@viola narvilly: Mea Culpa!Elhamarkodtam, teljes mértékben egyetértek veled!

K Tomoceusz 2011.01.16. 15:34:50

@puszták éhes vándora:

Évánk szerintem kint végez kétkezi munkát , szerintem bent is fog a következő párbaja elött .

artdark 2011.01.16. 15:36:03

@K.Tomoceusz: Az én lábaimhoz krinolin se kell... De nem is vezetem a ValóVilágot:)Szerintem egy antinő, legalábbis soha nem jutott eszembe vele kapcsolatban az, ami más csajok láttán általában eszembe jut. A villában sem jó a felhozatal, nekem például csak a barna csaj (Anikó?)jön be. Szandikától még a maradék potenciám is elhányja magát, de a többi sem sokkal jobb. Lófejű Évának lóg a melle, és olyan babahasa van, mint Alkeszosznak. Zsófi átlag alatti, az utcán sem nézném meg, nemhogy a tévében, Gigi pedig...

viola narvilly 2011.01.16. 15:36:11

@puszták éhes vándora:
Ugyehogyugye. Értem én, a nevedből adódóan érthető, hogy vágynál egy jó kis ebédre, vagy vacsorára, de ne olyan áron, hogy egy hétig az ágyat nyomd! Te, vagy akárki más, aki eszik abból az ételből :)

mayii_atya 2011.01.16. 15:39:44

de gyerekek ezeknek nincs is önismeretük, mit akarnak ezek?!
jah, hogy a pééz köll nekik, dógozni kőne, aztán lenne!!!!!!!!

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 15:41:40

ehhh... én most már mindig kiállok magamért...

viola narvilly 2011.01.16. 15:51:05

@babyloveyou:
Na, vettem a bátorságot és belenéztem abba a fókuszba.
Azt mondja a riporter, hogy nem sokáig tudott tanulni. (?)
Ezután mondja az anyja, hogy ha újra járni akarna, akkor fizetni kéne, de ezt nem tudják vállalni.

viola narvilly 2011.01.16. 15:53:53

@viola narvilly:
Ó és most nézem, hogy a Közgazgaságtan II-höz be van neki bélyegezve, hogy "NEM TELJESÍTETTE".
Nahát.
Én két főiskolát végeztem el munka mellett, ennek munka helyett egyet sem sikerült.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 15:57:17

Bréking: meg nem erősített intergalaktikus információk szerint, Ildikó a vasárnapi ebéd alatt elnyelte a Földhöz legközelebb eső fekete lyukat!

viola narvilly 2011.01.16. 16:21:54

Most nézem, van fent egy videó, hogy Ildi összebalhézott Szandikával a párbaj előtt.
Szandika közölte: "én inkább kifáradok, mert csúnya verekedést rendezek itt a végén".
Én azért megnézném, hogy ez a cica hogy verekszik.

dex.ion 2011.01.16. 16:27:21

@viola narvilly: nem érkezett meg a válaszom?:)

viola narvilly 2011.01.16. 16:28:36

@dex.ion:
utoljára az jött, hogy betársulnál a bablevesbe, arra vissza is írtam, hogy buktad.

hassonmás 2011.01.16. 16:37:25

@Rókatojás: gondolod ,onnan nem tud vissza jönni?

Tompó 2011.01.16. 16:40:33

Trixi,Trixi,Trixi,Trixiiiii

dex.ion 2011.01.16. 16:42:57

@viola narvilly: ismét nem jött át, de nem érdekes, már tudom, h befaltad:)

viola narvilly 2011.01.16. 16:44:06

@dex.ion:
Bizony be! És nagyon finom volt :P

lobster thermidor 2011.01.16. 16:53:54

Van egy állandó szerep a Barátok köztben, amit hitelesen tudna hozni Ildi.
Lehetne első gyökér a Mátyás téri ház udvarán álló virágcserép földjében. Szinte minden jelenetben ott van, és mégsem unja meg senki sem.
Igaz, hogy legfeljebb penészvirág nőne ki belőle, de lehet, még az sem.

reccs 2011.01.16. 17:04:19

@Hódos Hajnalka: Mester, leborulok nagyságod előtt :))

tgrs 2011.01.16. 17:10:40

Úristn! Lehet, hogy lenne élő adás, csak lemaradtam arról, hogy változtak az országhatárok??? Azt írja, hogy csak magyarországi IP-ről elérhető.

huncut_kata 2011.01.16. 17:15:38

Az volt már, hogy Éva hivatalos képét egy az egyben sikerült Karsai Zitára photoshoppolni?

viola narvilly 2011.01.16. 17:15:45

@tgrs:
Éváról, mert szó volt itt arról, hogy elvégezte-e az iskolát. Valaki írta, hogy nem, mert nem volt pénzük fizetni.
Erre megnéztem a fókuszt, s abból az derült ki, hogy nem fizetősre járt, de abbahagyta (nem derül ki, hogy miért).

viola narvilly 2011.01.16. 17:16:45

@tgrs:
Nekem azt írja, hogy pillanatnyilag nincs közvetítés.
Ezek szerint még mindig hót'részegek.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 17:16:58

@flanker:

Ebben te miért vagy olyan biztos???:D
Simán hozzámennék egy húsevőhöz is, csak szólok. Nem attól lesz jó egy "kapcsi", hogy mit eszünk.:))
Na? Most akkor te is elveszel?:D:D:D

Démétér 2011.01.16. 17:21:10

Szerintem a következő kiválasztott Gigi lesz (Oli, Szandi és Éva ugyan megbeszélte, hogy a hím-Ráczra szavaz, de Éva rábeszélésére szerintem majd átváltanak Gigire), aki nem fogja Zsófit jelölni. Szerintem. Ő úúúgy szeret helyes-rendes-jószívű lánynak látszani, hogy kamerák előtt, első adandó alkalommal nem utazhat a leggyengébbre, ha önazonos meg szimpatikus akar maradni. Gombi - valószínűleg hasonló okokból - szintén nem játszhat.

Persze, ha a fentieket előre átlátja, még generálhat valamelyikkel egy jó kis veszekedést, és akkor jobb esélyei vannak...

Jelenleg úgy tippelem: Alekoszt vagy Szandikát választaná.

dex.ion 2011.01.16. 17:22:07

@viola narvilly: :))) megint magadból indultál ki:P

tgrs 2011.01.16. 17:22:37

@viola narvilly: Most már nekem is az írja. Lehet, hogy Éva elküldte Alekoszt a búsba, aki ettől végleg bekattant és most forgatják a Criminal Minds-VV crossovert?

viola narvilly 2011.01.16. 17:24:10

@dex.ion:
Mondanám, hogy kabbe', de sosem szoktam ilyen csúnyát mondani :)

K Tomoceusz 2011.01.16. 17:24:21

@viola narvilly:

Nálam azt írja , pillanatnyilag nincs a villában senki , ahogy visszaérnek folytatjuk .

Zelefánt 2011.01.16. 17:25:42

A tv-újságban az volt írva, hogy Párbaj 19.30-tól 22.10-ig.
Mármost életemben a leghosszabb küzdelmet Alain Delon vívta egy számomra ismeretlen színésszel a hetvenes években a Zorro c. filmben, na meg Ewan McGregor a nyálfejű Vader-kezdeménnyel, ám noha egyik filmben sem volt reklám, és még közben kurva sok minden egyéb is történt, de ezek a mozik tokkal-vonóval mégis rövidebbek voltak, mint a tegnapi adás.

Így hát inkább manóztam.

De akikor azt olvastam a címlapon, hogy a "Boszorkány nyert",
az összeomlás kerülgetett, mert alapból az Zildire asszociáltam.

dex.ion 2011.01.16. 17:26:53

@K.Tomoceusz: mé, hol a picsában vannak? hát ezé fizetjük őket??

viola narvilly 2011.01.16. 17:27:09

@K.Tomoceusz:
:DDD

@dex.ion:
De te valami kivénhedt férfi vagy, én meg egy hamvas leányka :D

dex.ion 2011.01.16. 17:28:19

@viola narvilly: annyira vagyok én vén, mint amennyire te hamvas leányka:P

I.Jenő 2011.01.16. 17:28:44

Tegnap minden vv-s aranyköpés,szállóige a helyére került az életvilágomban.Kivéve az ananászos poén..mérhetetlen szeretettel és tisztelettel kérem,hogy valaki árulja el az eredetét,ne kelljen kultúrbarbárnak éreznem magam.Köszönöm!

jörgömös 2011.01.16. 17:30:31

@K.Tomoceusz: legalább munkaidőben bent lennének 17-től 19-ig, meg éjszaka

dex.ion 2011.01.16. 17:32:47

@viola narvilly: haggyadmá:P sztem kurvára nincs köztünk sok idő:)

viola narvilly 2011.01.16. 17:34:21

@dex.ion:
Hát köztünk biztos nincs idő egy kurvára :D
Nem tudom, mennyi vagy.
Időnként azt sem, hogy én mennyi vagyok.

dex.ion 2011.01.16. 17:34:51

@viola narvilly: hülye:D max 5 év lehet köztünk. az is a te javadra:D

tgrs 2011.01.16. 17:35:51

@I.Jenő: Tényleg, hová tűnt az ananász?

viola narvilly 2011.01.16. 17:38:21

@dex.ion:
Miva'? :D

@tgrs:
Tegnap a fókuszban, mikor mutatták a személyzetet, volt egy fickó a konyhában, és előtte pulton ott hevert egy negyed ananász :D

dex.ion 2011.01.16. 17:38:59

@viola narvilly: mondom max 5 évvel vagy idősebb nálam:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:39:04

Gyärekek, mi ez a punnyadás? Mai 1000?

viola narvilly 2011.01.16. 17:39:28

@dex.ion:
Én azt hittem, te vagy az öregebb.

zoxó 2011.01.16. 17:39:30

@I.Jenő: Én sem tudom, pedig már kérdeztem. De senki sem tudta. Én úgy vettem ki, hogy az a rohadt ananász Olivér számára a barinője leképezése valamilyen módon. Úgyhogy előbb vagy utóbb azt a kurva ananászt fogja megdugni.

flanker 2011.01.16. 17:40:47

@Lotyó Bridzsida:
Simán hozzámennék egy húsevőhöz is, csak szólok.
Na? Most akkor te is elveszel?:D:D:D

Hm, bár döbbenetem Alekosz pofátlanságával határos és lehet, hogy emésztgetnem kell még az információt, de nem, nem tűnök el: hűséges tipus vagyok. :-)

viola narvilly 2011.01.16. 17:41:48

@dex.ion:
Banyek mommámeg mennyi vagy!

tgrs 2011.01.16. 17:42:56

@viola narvilly: remélem az Olivéré volt, így most be kell helyette küldeni egy másik ananászt. Ha szeretnétek, hogy én legyek az, küldjétek az ANANASZ szót arra az sms számra, amikor beléptünk a II. világháborúba (segítség: XIX. század)! A szavazók között egy Best of Ildi válogatást sorsolunk ki!

tgrs 2011.01.16. 17:44:26

@zoxó: Ezt csak Olivér tudhatja. Könnyet lehet, hogy csak kitalálta az imidzséhez. Mert az ananász is kemény, mint ő.

tgrs 2011.01.16. 17:45:23

@Mme Chauchat: Vasárnap van, nem illik dolgozni...

viola narvilly 2011.01.16. 17:46:17

@tgrs:
Elküldtem az sms-t. Visszajött egy automatikus válasz, hogy ezen a számon a kiköltözött Gina helyének feltöltésére pályázók közül Ildire lehet szavazni.

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:47:05

@tgrs: :D na akkó húzzunk bele. Megvan má Évvi büntetése?

flanker 2011.01.16. 17:47:38

@zoxó:
Én úgy vettem ki, hogy az a rohadt ananász Olivér számára a barinője leképezése valamilyen módon.

Á, nem tudsz te semmit sem. (Na jó, a Kontroll Csoport szövegismereted kiváló!)
Állítólag Oli kapta a nejétől azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha megcsalja bent, akkor kijövetele után ekkorák lesznek a diói. Vagy addig nem csalhatja meg, amíg szemlátomást ekkorák nem lesznek a diói.
Vagy valami ilyesmi romantikusch bohóság.

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:49:37

@flanker: vagy az anyanászról Olinak mindig eszébe fog jutni Enci feje.

slara 2011.01.16. 17:49:38

@tgrs: együtt gyökereztették a szerelmével és most ő ápolja tovább a szentélyben, könnyeivel locsolja...

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:50:20

@slara: naponta, 8-9szer, locsolja. Ő aztat. MMKK

K Tomoceusz 2011.01.16. 17:50:28

@Mme Chauchat:

Meg. Most rója ki rá Alek .
Ezért nincs adás .

flanker 2011.01.16. 17:50:57

@Mme Chauchat:
Mér éppen a feje????? Én másra tippelnék.

tgrs 2011.01.16. 17:51:08

@Mme Chauchat: Legújabb videó (mivel nincs élő): Gigi és Anikó. Vélemények?
Évát büntetném azzal, hogy MMKK a saját főztjét kell ennie.

slara 2011.01.16. 17:51:47

@Mme Chauchat: valaki kidobhatná a penészes cuccokkal :)

flanker 2011.01.16. 17:52:07

@Mme Chauchat:
Tőlem kérded?
Te vagy a pszichomókus...

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:52:20

@tgrs: nem emléxem..Mi vót velük?A+G?

reggi64 2011.01.16. 17:52:40

@tgrs: Gigi érzi a vesztét igy egy kis "hazai pályát"produkál

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:52:55

@slara: köztük a anya-nászt...

tgrs 2011.01.16. 17:53:03

@flanker: Jujj. Ez most negatív hatással van az idegrendszeremre, a bioritmusomra és az értékeimre, amelyeket képviselek.

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:53:54

@flanker: nemtom, csk Enci feje engem a növényre emlékeztetett.

slara 2011.01.16. 17:54:19

@Mme Chauchat: de csak is telivér után:D

tgrs 2011.01.16. 17:54:43

@reggi64: Nem vagyok benne biztos, hogy Gigi nem a lányokat szereti-e valójában.

slara 2011.01.16. 17:55:08

encike feje ? engem egy fonnyadt gránát almára :)

Lanois 2011.01.16. 17:55:26

viola és dex.ion elmentek a nyugi szobába.

tgrs 2011.01.16. 17:56:13

@Lanois: Meglested őket? Kibeszéljük őket, míg nincsenek itt, ugye?

reggi64 2011.01.16. 17:56:22

@tgrs: minden esetre elég gyakorlottan csinálta:))

Mme Chauchat 2011.01.16. 17:56:23

@Lanois: az 58 kommentes vv4x10-esbe?

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 17:57:28

@flanker:

Na, ennek örülök, mert én is!:)
Összeillünk!:D

viola narvilly 2011.01.16. 17:57:38

@Lanois:
Váháhááá... itt vagyok, lapítok és egy gyerekfilmet nézek közben.

dex.ion 2011.01.16. 17:59:59

@viola narvilly: ahelyett h ez emilemre válaszolnál:D

viola narvilly 2011.01.16. 18:01:21

@Mme Chauchat: @Lanois:
Haggyatokmá' :D

@dex.ion:
Csak az jött, hogy mennyi vagy, arra válaszoltam. Azóta nem jött.

flanker 2011.01.16. 18:02:06

@Lotyó Bridzsida:
Összeillünk!:D

Nekem is úgy tűnik, de előre figyelmeztetlek: a sajtot, tojást, tejet, ha nagyon muszáj, elnézem a hűtőben, de abban a pillanatban, hogy húslé csöpög a brokkolimra, datolyaszilvámra, ANANÁSZOMRA - végeztünk!!!!!!

zoxó 2011.01.16. 18:03:02

Azt a kurva...! Ez már kezd átmenni társkeresőbe!

dex.ion 2011.01.16. 18:03:05

@viola narvilly: bakker, akkor ez a 3. emil, ami nem jött meg tőled. :S
na mindegy, akkor csak annyit mondj, melyikünk a vénebb?:)

viola narvilly 2011.01.16. 18:03:25

@Mme Chauchat:
Miről? Arról, hogy mocskos a fantáziátok? :D

slara 2011.01.16. 18:04:11

@Mme Chauchat: erjed benne a sok cappy :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:04:33

@zoxó: Én Tordasi Ildikó vaok, 27 éves, értékeket képviselek. Szavalok. Fix szerepet szeretnék a BBK-ben. Savazz rám.

slara 2011.01.16. 18:05:32

Mme Chauchat....meg amit nem tud 8-10 x kicsapni :)

dex.ion 2011.01.16. 18:05:35

@viola narvilly: akkor majdnem mindent eltaláltam.:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:05:39

@viola narvilly: rossz az, aki rosszra gondol. Nincs élő közvetítés, az a baj.

zoxó 2011.01.16. 18:06:15

@Mme Chauchat: Jó, Csak sorold már fel, hogy milyen értékeket képviselsz, mert ez valahogy mindig elmaradt.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:06:44

@viola narvilly: én nyolccal vok öregebb, én nyertem! Kapok fix szerepet a BK-ben?

viola narvilly 2011.01.16. 18:07:15

@dex.ion:
De én akkor is egy hamvas leányka vagyok :)

@Mme Chauchat:
Ja, én is épp most akartam kukkolni, de láttam, hogy semmi nincs.

zoxó 2011.01.16. 18:07:18

@viola narvilly: Mondjuk az a kommunista szombatért kapott dicséret nekem gyanús volt. :))

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:08:11

@zoxó: Háát, tudom pl, háborúk kezdetét, végét, békék kezdetét, végét, salsát oktatok, fix szerepet fogok kapni és tordasról jövök, fehérmegyekösségbű. És most má ki fogok állni magamér.

dex.ion 2011.01.16. 18:08:27

@viola narvilly: eccer majd megnézlek magamnak. ha lesz bableves.
:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 18:09:19

@flanker:

mivan???:D ezt nem nekem kellett vóna írnom? én vagyok a vega tudtommal.:D
engem nem zavar, ha ráfolyatod a húslédet a borkkolimra. azért van a mosogató, hogy lemossuk a cuccokat.:D

viola narvilly 2011.01.16. 18:10:17

@Mme Chauchat:
Mé', Te tudod, hogy dex hány éves? :)
Természetesen kapsz szerepet. A következő évadra beajánlom nekik, hogy a sorozat szerint legyen majd egy tehetségkutató verseny a környéken. Ildi (szerepe szerint a Géza hirdetésére frissiben jelentkezett fehérmegyekösségi lány) indulni fog a versenyen, s te alakíthatod majd a nővérét.

@zoxó:
Akkor még azé' kisiskolás kis fruska voltam :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:11:31

Nektek vannak tartalékaitok? A tarsolyotokban?

Lanois 2011.01.16. 18:12:01

@Lotyó Bridzsida: Te csak ilyen gagyi vega vagy.:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:12:21

@viola narvilly: "Mé', Te tudod, hogy dex hány éves? :)" Csk tippeltem, az ananásza formájáról.

Zelefánt 2011.01.16. 18:13:04

@Mme Chauchat:
A béke még sohasem kezdődött el,ez a baj.

Lanois 2011.01.16. 18:13:39

@Mme Chauchat: Tudunk még meglepetést okozni.:)

viola narvilly 2011.01.16. 18:14:26

@Mme Chauchat:
Aztaleborult, te már láttad az ananászát? :)

@dex.ion:
Jó, mert nekem sem szokásom idegen embereknek bablevest osztogatni :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:14:42

@Zelefánt: Most akko barátom vagy vagy nem? Nekem mindenem megvan,igaz anyukáméké. Talpmasszázsszalont nyitnÁk.

mufuvecske 2011.01.16. 18:17:49

Áh nincs igazság...Éva milyen piti büntetést kapott...

"Az eddigi legizgalmasabb Párbaj végén Éva nevét mondták ki, ő térhetett vissza a Villába szombat este. De előbb még odaszaladt a szeretteihez és heves csókban forrt össze Ádámmal, kint hagyott szerelmével. Bár Balázs felszólította, hogy hagyja abba, már késő volt, Évára büntetés vár. Méghozzá az, hogy közelgő születésnapján nem jöhet be hozzá közeli családtag."

dex.ion 2011.01.16. 18:18:58

@viola narvilly: idegeeeeeen? most a lelkembe gázoltál!

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 18:19:56

@Lanois:

ja, az igaz.:D
hétfőn ettem big macet, pl.:D ma pedig virslit. mondjuk annak a hústartalmától nem lehet a falnak menni.:D

viola narvilly 2011.01.16. 18:21:07

@dex.ion:
Azért még leszel a barátom? Nekem ám vannak értékeim.

dex.ion 2011.01.16. 18:23:15

@viola narvilly: nem tudom...öreg vagy, nem acc enni és a lelkembe gázolsz...milyen barát az ilyen?:P

viola narvilly 2011.01.16. 18:24:14

@dex.ion:
Majdnem olyat írtam erre az öreg vagy-ra, amit magam is megbántam volna, mire a végére érek :D

flanker 2011.01.16. 18:24:19

@Lotyó Bridzsida:
mivan???:D ezt nem nekem kellett vóna írnom? én vagyok a vega tudtommal.:D

Te vega vagy, én meg vegán. Aszittem mindvégig, hogy ez is összeilleszt minket s most kiderül, hogy mindvégig fogalmad sem volt...?

>engem nem zavar, ha ráfolyatod a húslédet a
Hús lehet, lé is, de a húslétől azért ódzkodnék...

Zelefánt 2011.01.16. 18:24:38

Mert minden úgy van, ahogy van,
Minden jól van, ahogy van,
Főbe nem lövöm magam;
Szerelmünk tárgytalan.

(Kern András, 1990)

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:24:54

A barát, az barát. Még ha xar is.

slara 2011.01.16. 18:25:55

telivér bámulatos tehetség :)

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.16. 18:26:11

Ennél ez fontosabb:

Schmitt Pál: a büntetett előélet nem kizáró ok

A Magyar köztársaság elnökéről kínosnak tűnő adatok láttak napvilágot pénteken: kiderült, hogy Schmitt Pállal szemben 1964-ben jogerős elmarasztaló ítélet született egy büntetőügyben. A Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerős ítélete szerint négy hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott "foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és társadalmi tulajdon gondatlan rongálása" miatt.

Ez kétségkívül kínos epizód most, amikor amúgy is rengeteg kétely és ellenszél közepette próbálja vezetni Magyarország az Európai Uniót, de legyünk tisztában a tényekkel.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:28:07

@rekkenő: nem, Zsófufó a babájának van feje.

Lanois 2011.01.16. 18:28:12

@Lotyó Bridzsida:Hülye vagy?:D Hát erről beszélünk. Erről beszélünk.:)

flanker 2011.01.16. 18:28:17

@Lanois:
Én nem vagyok pék, de attól még királyvagány kenyereket sütök és a munkaköri leírásunkban sincs benne, hogy ne süthetnénk ki valamit közösen. (Mi= Lotyó és én) .
Hacsak Bucit ránk nem akarod küldeni valami büntivel...

dex.ion 2011.01.16. 18:30:03

@viola narvilly: és mégsem tetted....hát mi ez, ha nem szerelem?:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:30:50

@slara: pff, levágtam. Na most itt van, h 18 ezer ämber közül kiválasztva meg hasonló blablabla

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:31:34

@rekkenő: egyébkét, te hol művelődsz?!?

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 18:31:52

@flanker:

Jajj, tényleg, ne hari!:D
Így már teljesen más a gyerek fekvése.
Elvennél egy gagyi vegát???:D
Egyébként otthonra sosem veszek húst, csak ha vendégeket hívok, uh ne aggódja a húsléért.:D

rabia 2011.01.16. 18:34:08

szerintem Éva kösszön pulóvert, és csak akkor hagyhatja abba, ha kész van.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:34:56

@rabia: De hát Éva már kész van!

flanker 2011.01.16. 18:36:33

@Lotyó Bridzsida:
Jajj, tényleg, ne hari
Nagy-nagy szerencséd, hogy az országrész megbocsátó-bajnoka vagyok.

Elvennél egy gagyi vegát???:D

Meglehetős szigorral ítélkezek ebben a kérdésben, de nem vagyok olyan elvetemült, hogy egyéb érdemekkel ne hagynám magam (hm, lekenyerezni, megvesztegetni? egyik sem jó), jobb szó híján meggyőzetni.
Úgyhogy csillants valami szépet és essünk túl rajta! :-)

Zelefánt 2011.01.16. 18:38:34

@Lotyó Bridzsida:
Az tény és való, hogy az állatvilágban a növényevők... mondhatni egyszerűbbek, mint a húsevők.

Ebbe a kategóriába a pókok is beleérthetők, mert annál ravaszabb és visszataszítóbb táplálkozási szokásokat még mi sem tudunk felmutatni.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:39:34

@Zelefánt: meg vannak növényvédők is. Ilditől tudom.

flanker 2011.01.16. 18:39:46

@rekkenő:

Nem, a Zsófinak nincs nyelvpírszingje, övtetkója és harmadennyi a cickója.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 18:42:17

@flanker:

:D A nagylelkűséged lenyűgöz.:D

Egyébiránt, ahogy írtam is, könnyen meggyőzhető vagyok a vegánságról, főleg, ha egy háztartásban is élek egy "olyannal", vagyis nem csak magamnak kell szorgoskodnom a témában.:)

De hallodhülyevagy, bírom a napi 8-9-et, uh én vagyok a ZIGAZI!:D:D:D

viola narvilly 2011.01.16. 18:42:47

@dex.ion:
Mit vigyorogsz itt, mint a tejbetök? :)

bévé 2011.01.16. 18:42:59

miért nincs online már megint???

rekkenő 3 2011.01.16. 18:42:59

@flanker: ki vette a szilikonyt a mellyíbű

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:43:52

@rekkenő: ja, oszt a csúnyájába dugta

rekkenő 3 2011.01.16. 18:44:51

@Mme Chauchat: a faszt, odaadta a szandinak, mert kellett nekije a szájába

dex.ion 2011.01.16. 18:44:56

@viola narvilly: mi mást tehetnék, vénlány?:)

viola narvilly 2011.01.16. 18:45:19

Hogy lehet vegának lenni?
Én husoszaurusz vagyok.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:45:21

@bévé: mingyá jön a zigazi, a valódi.

Zelefánt 2011.01.16. 18:45:27

@Mme Chauchat:
Hát a ragadozók, már közvetve.

A növényvédők tevékenységére viszont közvetlen bizonyíték: szegény Ildikó létezése.

viola narvilly 2011.01.16. 18:45:53

@dex.ion:
Kabbe!
Most nagyon vinnyogok itt valamin, elküldöm üziben.

flanker 2011.01.16. 18:45:58

@Mme Chauchat: Minél korábban? Kit-Mit?

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:46:15

@rekkenő: a fa*sz kellett Szandál szájába? Meglepő fordulat. Köszi az infót.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:47:25

@flanker: Korábban lehetett Zsófufónak pörszingje, tetkója és melle. Most má nincs.

dex.ion 2011.01.16. 18:47:43

@viola narvilly: tehecc egy próbát, de az utolsó 3 emiled se jött meg...

flanker 2011.01.16. 18:48:27

@rekkenő:
Ebben a korban? Ilyen kaliberű méretekkel?
Felettéb valószerűtlen. Egyirányú út, méghozzá a másik irányban... (Látnánk a nyomát is. )

viola narvilly 2011.01.16. 18:49:03

@dex.ion:
Ezt most a blogról küldtem üzenetnek.

@Mme Chauchat:
Ennek a Zsufónak sose volt mellye. Olyan a teste, mint egy rosszul szabott kisfiúnak.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 18:49:05

@viola narvilly:

Azt nem tudom másnak hogy lehet, azt tudom elmondani, hogy NEKEM hogy ment:
megállapodtam magammal, hogy ha megkívánom a húst, akkor ehetem, de lehetőség szerint próbálom elkerülni. Na, szerintem így volt, hogy félévig sem ettem egyáltalán.:) Mostanábban kicsit lazábban veszem a dolgot, de még mindig messze nem eszem annyit, mint egy átlag hángérien.

flanker 2011.01.16. 18:49:10

@Mme Chauchat:
Lásd előző poszt rekkenőnek.

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:50:04

@viola narvilly: de má hasasodik. Nemsoká el lehet választani, azt karácsonykó levágni.

viola narvilly 2011.01.16. 18:50:32

@Lotyó Bridzsida:
Hát hallod, én egy hétig sem bírnám hús nélkül.
Mondjuk én semmiben nem vagyok kitartó :D

viola narvilly 2011.01.16. 18:51:27

@Mme Chauchat:
Lesz jó kis hasaaljaszalonna? :D
Mondjuk a szalonnát pont nem szeretem....

flanker 2011.01.16. 18:53:05

@Lotyó Bridzsida:
:D A nagylelkűséged lenyűgöz.:D

Most mit csináljak - ilyen csávóból vagyok faragva,,,

Egyébiránt, ahogy írtam is, könnyen meggyőzhető vagyok a vegánságról
Én nem szoktam senkit meggyőzni akarni, meg győzködni, de ha megkérdeznek, akkor elmondom az indokaimat, a tapasztalataimat, tanácsot adok és bárkivel szemben megvédem az álláspontomat.

főleg, ha egy háztartásban is élek egy "olyannal", vagyis nem csak magamnak kell szorgoskodnom
Ó, én megcsinálok már vagy 8 éve mindent, amire szükségem van. És jó tanár is vagyok. Az előző kapcsolatom néhány év után majdenm olyan vérprofi már, mint én...

De hallodhülyevagy, bírom a napi 8-9-et, uh én vagyok a ZIGAZI!:D:D:D

Hm, efelől egyre kevesebb a kétségem, IRL lesz ebből, akárki meglássa! :-)

viola narvilly 2011.01.16. 18:53:36

@Mme Chauchat:
Váááh, fujfuj.
Csirkemelles vagyok amúgy nagyon. Nem, nem nekem vannak csirkemelleim, hanem azt szeretem legjobban :D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 18:54:02

azért az nem piti, hogy az RTL gyakorlatilag minden nap hazugságra készteti az élő adás műsorvezetőit azzal, hogy bemondatják velük az online közvetítést... ergo, Lilu, Balázs és Buci is hazugok...

Mme Chauchat 2011.01.16. 18:55:22

@Rókatojás: ...csak annyi, hogy viszont L+B+B nézik is a fekete online adást!

viola narvilly 2011.01.16. 18:56:03

@Mme Chauchat:
Nem, nem kell bele csirke :D
Egy halat kipucolok, ha muszáj, csirkét nem. SSKK.

viola narvilly 2011.01.16. 18:56:42

@rekkenő:
Nagyon szép cickóim vannak, jóvan? :D

flanker 2011.01.16. 18:57:19

@viola narvilly:
Csirkemelles vagyok amúgy nagyon.

Sztem te most már direkte rájátszol ezekkel az elütésekkel, beszólásokkal! (basszátok meg, valamit bekapnék, bevettem valamit, stb.)
De nem baj, nem panasz volt...

viola narvilly 2011.01.16. 18:58:20

@rekkenő:
Nincs kép. Nem fotózunk. Viola gyűlöli, ha fényképezik.

@flanker:
Nem, én tényleg ilyen idióta vagyok :)

Zelefánt 2011.01.16. 18:59:25

Másfél évig nem ettem húst. Nem szenvedtem, nem kívántam, ÉS MINDENEM JOBBAN MŰKÖDÖTT -- itt most nem az agyamra gondolok, hanem a többire.
Az akkori nejem mindezekben támogatott, noha abszolút húsevő volt.
A visszaesésem pedig egy karácsonyhoz köthető: a párom akkora vödör halászlevet főzött, hogy ha nem dobom be magam, kibaszhattuk volna a kétharmadát...Helytálltam, elbuktam.
És sajnálom.

slara 2011.01.16. 18:59:35

@rekkenő: az ott szandika műtét előtt? :D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 18:59:39

@Mme Chauchat: mondjuk én kötelezném is erre őket...

rekkenő 3 2011.01.16. 18:59:47

@viola narvilly: érettségi tablón csak fent vagy?

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:00:02

@rekkenő: Utóbbi mintha Zsófufó lenne, vágás előtt.

zoxó 2011.01.16. 19:01:02

Nincs s jobb a jó cukkinifasírtnál!

Hát talán egy kis csirkepörkölt.

rabia 2011.01.16. 19:01:41

úgy látom, zárt falakba ütközöm az ötletemmel. mert engem nem fogatok el, azért. pedig csak meg akarom mutatni magam meg az értékeimet.

flanker 2011.01.16. 19:02:23

@Lotyó Bridzsida:
NEKEM hogy ment: megállapodtam magammal, hogy ha megkívánom a húst, akkor ehetem, de próbálom elkerülni.

Hm, én is így kezdtem, nem akartam fanatikus lenni. Sőt, még a halkonzerveimet is megtartottam. Aztán eltelt három hét, összepakoltam a paranyicát, Karaván füstölt sajtot, tojást és a halakat a hűtőből, átvittem anyámnak és azóta sem néztem vissza.

Efy idő után kinyílik a világ, sokkal többet nyertem, mint amit "vesztettem", a plusz ismeret, információ szerzése pedig sokat segít a megingások, kísértések nagyon ritka idején.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:02:23

@Mme Chauchat: nebassz... ez a vágási zsófi? a vágási feri huga? :D

Zelefánt 2011.01.16. 19:02:56

@viola narvilly:
Nem férnek rá a főszereplők egy átlagos képre?...

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:03:35

@rabia: Nem, értékes vagy, apukáááááááááááám. Apuci az!!!!!! brühühühühüüüü:(((

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 19:04:05

@flanker:

Na, a zisten is egymásnak teremtett minket.:D
mondjuk érdekes, hogy férfi létedre ilyeneket csinálsz, nekem az a tapasztalatom, hogy főleg a nőneműek hajlamosabbak ennyire belemerülni ezekebe a dolgokba.

viola narvilly 2011.01.16. 19:04:30

@Zelefánt:
Nem, hozzám légifelvétel kell.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:05:09

@zoxó: jó lehet a cukkinifasírt... köretnek egy kétujjnyi vastag oldalas szelet mellé:DDD

viola narvilly 2011.01.16. 19:05:28

Váháhá, azt mondja a Stohl, a pékeket is köszöntöm és azokat is, akik nem pékek :D

dex.ion 2011.01.16. 19:05:38

@viola narvilly: majd felmelegítem:D válasz ment:)

rabia 2011.01.16. 19:05:57

"nagy különbségű nyeremény" by Stohl

innovation 2011.01.16. 19:06:07

na elegem volt a tanulásból mára!
sziasztok4 :)
Megint megkaptuk Andrást! Yeeee! broaf...

flanker 2011.01.16. 19:06:15

@Zelefánt:
Helytálltam, elbuktam. És sajnálom.

Nézd, mindannyian veszítünk el csatákat, de nem szabad eldöntődni hagyni vele az egész háborút!
Azok, amik először változásra késztettek, ha most felfrissítődnének, méghozzá plusz információval, nem segítenének megint?
(Egyébként gratulálok az asszonyhoz! Nem mindenki ilyen toleráns ám.)

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:06:25

Én nem vok pék, akk Buci most köszöntött v. nem?

viola narvilly 2011.01.16. 19:06:26

@zoxó: Múlt vasárnap csirke(mell)pörköltet csináltam. Tejfölösen. Finom lett.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:06:59

@Mme Chauchat: nehogymá' a buci gyártson péket:-))

viola narvilly 2011.01.16. 19:07:32

@dex.ion:
Hát attól még azért nyers marad :D

@Rókatojás:
Fotót kértek. Mellről. Kaptak. :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 19:07:32

@flanker:

Igen, Napfényesék kerek-perec leírják a tuti erről.
Most égi jelnek veszem, hogy már másodjára beszélgetünk erről, úh lassan megállapodok magammal, hogy próbálok vegán lenni, de ha megkívánom a vegát, akkor nem állok ellen.:))))

christaylor 2011.01.16. 19:07:50

Mivanmá,megint jóban van Alek meg Oli?Az előzetes szerint.

innovation 2011.01.16. 19:08:12

Na végre! Béci csinálja a tutit, a két miss picsa meg keljen már fel, nem ezért fizetjük őket, f***mat már!

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:08:19

Eggyel több állat a villába'. Bréla átment görénybe.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:08:26

egy kis piros, bombázó péket...
akarok én, de nagyon szépet...
:-)))

innovation 2011.01.16. 19:08:53

@Mme Chauchat: ja, tudom, de bakker! vasárnap van, elegem van meg na! :/

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:09:20

Drága gyerekeim, az utolsó percek, amíg Ildit még teljes valójában láthatjuk a villában!

flanker 2011.01.16. 19:09:43

@Lotyó Bridzsida:
Na, a zisten is egymásnak teremtett minket.:D
Mondom, hogy (bármennyire is berzenkedek ellene, de) IRL lesz ennek a vége! :-)

mondjuk érdekes, hogy férfi létedre ilyeneket csinálsz, nekem az a tapasztalatom, hogy főleg a nőneműek hajlamosabbak ennyire belemerülni ezekebe a dolgokba.
Ó, nálam ez csak eccerűen típus kérdése. Amikor erről tanultunk, én először magamon próbáltam ki a vérvételt, injekciót, katétert. Mielőtt másnak adok valamit (kaját, kezelést, információt), nekem arról személyesen meg kell győződnöm, hogy helyes, hasznos, működik. És szeretek kísérletezni, szeretek önellátó lenni.

innovation 2011.01.16. 19:09:47

Ááááááááááááááááááá, ma még itt van nekünk Ildikó drága! De jó nekünk, de jó nekünk, de jó nekünk!!!!!! ye-ye-ye

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:10:02

Te pék, láttá képet?

Zelefánt 2011.01.16. 19:10:48

@viola narvilly:
Csak az a lépték, az ne legyen túl nagy...

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:11:17

@Mme Chauchat: ja... éppen beletetováltatom Ildit a retinámba...

christaylor 2011.01.16. 19:11:58

Nem hiszem el, hogy Olivér fejéről le nem rohadna Laci sapkája! Szerintem, még abban is alszik.

viola narvilly 2011.01.16. 19:11:58

@Zelefánt:
Lép? Az Olinak fájt tegnap. A lépe. Azért nem tartott tornát reggel.

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:12:07

Cigizve a szobabiciklin...az udvaron.

flanker 2011.01.16. 19:12:38

@Lotyó Bridzsida:
ha megkívánom a vegát, akkor nem állok ellen

Kívánj meg és ne állj ellen(em)! :-)))))

viola narvilly 2011.01.16. 19:13:05

Lassan le kell lépnem. Tessék már megint a lép.

innovation 2011.01.16. 19:13:29

@Mme Chauchat: Fenéket! Nyomtam a kurva fekvőtámaszokat, és megpróbáltam bebiflázni az egész elcseszett XIX. századot. De egyszerűen nem megy. Világháborúk, Cromwell, devalváció, egy csomó háborús konfliktusok, de kész, feladom! Nem megy. S tudod mit? Vállalom! Kultúrbarbár vagyok inkább, mmkk. Ez is benne van a pakliban.

dex.ion 2011.01.16. 19:14:31

@viola narvilly: akkó micsináljak? ha megsütöm, aszondod, kannibál vagyok:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:14:57

@innovation: Nos, ez neked szuvenír jogod. De azt tanácsolom, próbáld meg még jobban élni az életedet. Magasabb szinteken. Más dimenzióban.

viola narvilly 2011.01.16. 19:15:33

Mennem kell. Majd később jövök.

innovation 2011.01.16. 19:15:34

Most esik le! Gigi lilában van? Nem Ildi csapatot erősítette?

Hannibal22 2011.01.16. 19:15:52

azt ugye látjátok,hogy béceenek nincsenek értékei? azt mondta hogy hülyevagyildi téged várlak vissza hacsak nem szarsz a szoba közepére.

flanker 2011.01.16. 19:16:15

@innovation:
Cromwell a 19.sz.-ban?

Összehozzalak egy nagyon jó tordasi ismerősömmel? SZimpatikus lány, sok értékkel, amit nagyon jól képvisel... Sportol, szaval és táncol, vidám, vicces...

zoxó 2011.01.16. 19:16:19

Hm. Nekem a cannaei csatában kellene a kelleténél jobban belemerülnöm, ha holnapután sikeresen akarok vizsgázni.

innovation 2011.01.16. 19:16:41

@Mme Chauchat: Tudom és köszi a tanácsokat, de egyszerűen nem tudom. Én hiába próbálom, de mindenhol zárt falakba ütközöm. ÚristN! Ne cseszegessetek már Ti is, boszorkányok!

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:16:46

@hannibal22-73: Ha én téged látlak, arra a szóra asszociálok: Tordas.

rabia 2011.01.16. 19:17:19

mikor jön már az, amikor részegre isszák magukat?

innovation 2011.01.16. 19:17:59

@flanker: Mmkk szeretnék vele összejönni. Úgy látszik egy az érdeklődési körünk. :)

christaylor 2011.01.16. 19:18:02

@innovation: de, viszont az előbb mutatták, hogy azt meséli Bécinek, hogy Ildi kisfilmje után (köszönhetően gondolom Trixinek), ő inkább úgy döntött, hogy semleges lesz. Aztán a kiválasztásnál meg majd meglátja (de végül csak Ildi mellé állt, ezt már tudjuk).

flanker 2011.01.16. 19:18:31

@Lotyó Bridzsida:

Amolyan autodidakta életmódtanácsadó lévén vegaantibiotikumot gyártok, hidroterápiával is meg tudok oldani néhány dolgot, gyógyszerek helyett természetes eszközökkel, ilyesmi.

És állítólag nagyon jól masszírozok talpat (is). :-)

tgrs 2011.01.16. 19:19:10

@innovation: Így tudtad! Nem kellett volna hagynod magad! Mi nem tudtuk, hogy nem vagy művelt!

innovation 2011.01.16. 19:19:12

@Mme Chauchat: Igen. Ebből látszik, hogy milyen jó a sporthoz való hozzáállásom!

rabia 2011.01.16. 19:19:25

"azért nem szeretnék Szandika szájára kerülni" by Stohl

christaylor 2011.01.16. 19:19:28

Szandika nem volt szívbajos ezzel a "keressél fel egy pszihomókust" kijelentéssel.

forexfelix 2011.01.16. 19:19:44

Na, kiesett a tordasi kiszeltünde. Most megint köldöknézés lesz pár napig, de majd csak összevesznek valamin...

innovation 2011.01.16. 19:20:01

@christaylor: Köszi, az elején még a TV-n be volt kapcsolva a mute funkció.

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:20:08

@christaylor: értem, értem én a viccet...csak nem szeretem!

innovation 2011.01.16. 19:20:57

@tgrs: Igen, mert iszonyat művelt vagyok. Fehérmegyekösségben így taníccsák. Oszt'?

tgrs 2011.01.16. 19:21:01

@flanker: Egyre izgalmasabb személyiségneknek (egyéniségnek, valakinek) tűnsz, de nem akarok belekotyogni a bimbódzó románcba. :)

christaylor 2011.01.16. 19:21:12

@Mme Chauchat: űbasszus, bocs!Nem direkte volt, tényleg.
Ne hari! :(

tgrs 2011.01.16. 19:22:12

@innovation: Jó, Te ezt képviseled. Én meg valami mást.

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:22:23

Önlájn kérdés! by Butczi Ja, meg krekkel kevert VBK (vodka+bomba+kataflam)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 19:23:11

@flanker:

Wow.:) Jól hangzik.:)

Pont azon gondolkodom, hogy elvégzem a Tegye-t, mert ki akarok lépni a multis világból hamarosan.:)

Zelefánt 2011.01.16. 19:23:11

@viola narvilly:
Talán beleLÉPhetett volna valaki, és akkor esetleg jobban mehetett volna a LÉPésgyakorlat.

Amúgy most van revival a RákTV-én.
Nézem, biza, de hallgatni, azt már nem és nem, és nem...

innovation 2011.01.16. 19:25:16

Tegnap nagyon nem tudtam elaludni, így megnéztem a Belevaló világot. Gyerekek! Mondja meg nekem valaki, hogyan és ki válogatta össze Esztert és GYőzit? Sőt! Győző mi az istent keres egyáltalán egy TV műsorban, mint moderátor?
- nem tud beszélni
- nincs képben, mi történik
- suttyó paraszt
- nem hagy elmondani semmit senkinek.
Eszter legalább néha képben van, de kiborulok a stílusától.

Ildi pasiját nem értem. Tök értelmesnek tűnik, hogy találták meg egymást!

Viszont Éva pasija. Ritkán látni képernyőn ekkora ellenszenves embert. Nem is találok rá szavakat.

Összefoglalva: mi a fene értelme van ennek a műsornak? Hülyék telefonálnak be,hülyék a skype-olók, a műsorvezetők, mindenki. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:25:22

Valakinek van itt személyisége, máma?

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:26:13

ez a laci gyerek meg eltünt, mint a zárlatos hologramm...

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:27:05

@innovation: Igasságtalan vagyol: mer Győzi tud olvasni, papirról óvassa a zegész műsort. Ez de kígyó, jájjj.

flanker 2011.01.16. 19:27:06

@tgrs:
Ó, hát kotyogni bárkinek, bármikor lehet.
Láthatnád már, hogy toleránsok és türelmesek vogymuk.

A legtöbb embernek amúgy is nagyobb a szája, mint a merészsége. :-)

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:28:12

@flanker: A legtöbb embernek amúgy is nagyobb a szája = l. Szandál.

innovation 2011.01.16. 19:28:53

@Mme Chauchat: Ezt kétségbe vonnám. Nekem nem úgy tűnt, mint aki tud olvasni. Azt sem tudta, hogy mi jön és mi a théma.

flanker 2011.01.16. 19:29:55

@innovation:
Vigasztaljon a tudat, hogy mink ellenben baromira qrvaokosak vagyunk ezen a szájton. MMKK!

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:30:05

@innovation: Akk meg jól hall. Ez is érték. Odamondják a fülire a teendőket, Buksi, naaa

.lll. 2011.01.16. 19:30:13

@Mme Chauchat:

zárt falakat döngetsz ebben a léktérben.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 19:30:52

@Mme Chauchat:

Elfogytak mára a személyiség-jegyek.:D

Lall-R 2011.01.16. 19:31:09

Megint nem volt élő adás?

flanker 2011.01.16. 19:31:15

@Lotyó Bridzsida:
1, Ennek örülök,
2, Miért és mi tart vissza?

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:31:32

@lófő: Azér többször menj fel Pestre, vásárolni, lépj ki Tordasról... LÉPj ki.

tgrs 2011.01.16. 19:32:18

Zöld állatkák. :)))

flanker 2011.01.16. 19:32:52

@Mme Chauchat:
Valakinek van itt személyisége, máma?

Nekem az előbb még vót, több is, de most hirtelen nem lelem. Tessen később visszajönni.

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:33:50

@flanker: Ezzel a névvel holnap keressen.

rabia 2011.01.16. 19:33:58

nem hiszem el, hogy ezt a szart még egyszer meg kell hallgatni. lehúztam a hangot.

Zelefánt 2011.01.16. 19:33:58

Izé... Lehet, hogy bennem van a hiba, de a kertben van két zöld figura, aki mintha egymást hátulról?...
Nem, ezt semmiképpen nem nézem ki az ErTéElből.

innovation 2011.01.16. 19:33:58

@flanker: Azért próbálok spanolni veletek, apa! Jó egy ilyen közösséghez tartozni, ahol mmkk megy a mókázás.

tgrs 2011.01.16. 19:34:01

@flanker: Én beléd láttam az előbb a személyiséget, de tovatűnt magasabb dimenziókba.

innovation 2011.01.16. 19:34:57

@Mme Chauchat: De amikor azt sem tudja elmondani. Ott már bajok vannak!

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:35:44

@innovation: Viraag! Igy kő eztet csináni-e?

christaylor 2011.01.16. 19:36:01

@Zelefánt: Jól látod. :) Ezt Béciből kell kinézned, ő állította be őket úgy.

innovation 2011.01.16. 19:36:28

@Zelefánt: Debizony! Legalább kreatívkodtak kicsit. :) Vmivel el kell ütni az időt.

"Itt rendesen élünk" by Szandika ÚristN!

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:36:35

@Zelefánt: Benned van a hiba. Az Laci meg Jerzy. A két ződ állat.

flanker 2011.01.16. 19:36:53

@Lall-R:
Megint nem volt élő adás?

Most nem azért, de ha összehoztunk 2300 hsz-t, akkor sztem össze tudnánk hozni egy jól összehangolt támadást is az RTL ellen. Egyszerre megrohanni őket a Kérdéssel: mi a fene folyik itt? Miért nincs hétből 3 nap élő? És még csak mentség, mentegetőzés, bocsánatkérés sem hangzik el!! Kérjük őket számon, ne érezzék már, hogy megtehetik mindezt egy fikarcnyi kényelmetlenség és következmény nékül!!

zoxó 2011.01.16. 19:37:51

@Zelefánt: állítólag jól látod. Más is mondta.

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:37:55

@flanker: így van. Ne is nézzük a zertéelt.

innovation 2011.01.16. 19:38:07

Van bent szolárium? Szandika olyan nagyon pirított ribanc, hogy nagyon. Dorogra kellene elvinni...

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:38:33

@tgrs: Állítsatok rajtam gyújtást, könyörgöm!

flanker 2011.01.16. 19:39:10

@tgrs:
Én beléd láttam az előbb a személyiséget, de tovatűnt magasabb dimenziókba.

Ó, mily szomorú!
Sic transit gloria mundi, gyévocski.

Nem az első, sajnos nem is az utsó.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 19:39:30

szép estét mindenkinek!

Utálom Sbucinak ezt a lazántámasztomakocsmapultot beállását.

Szandika időnként elképesztően tisztán lát.

innovation 2011.01.16. 19:39:31

@Mme Chauchat: Na, én inkább megnézem a mosást!

Flood 2011.01.16. 19:40:21

Na Ildinek majdnem sikerült a Zsuzsi-taktikát alkalmazni Szandálka ellen, csak későn kezdett bele

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:41:09

@innovation: Persze, mert úgy ítélkezel rólam, hogy nem ismersz.

Kekec1 2011.01.16. 19:41:12

úgy be van képzelve, hogy magához se szólna néha :)))))))

innovation 2011.01.16. 19:41:30

Azért Szandó van olyan pirmkó, mint Ildi.

tgrs 2011.01.16. 19:41:50

@Flood: De milyen igaza van Szandikának most is. :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 19:41:56

@flanker:

Azért mert nem bírom már a multikatonaságot. Konkrétan ládagyárat csinálunk. Itt összeszereljük a ládát, az "üzem" végén szétszedjük. Másnap kezdjük előről. Értelmetlen feladatok tömkelege, megfelelési kényszeres kollegák, stb.

Az tart csak vissza, hogy még csak most szültem meg, hogy el akarom hagyni ezt a világot, és valami segítés-félét szeretnék csinálni. De még akarok magamnak időt adni, hogy kiforrja magát az ötlet. Szeptemberben kezdődik a suli, addig van idő.:)

fran7 2011.01.16. 19:42:33

Azért Szandika kritikán aluli, az ilyen embert el kell kerülni, ha nem lehet, akkor se szabad előtte, se rosszat, se vicceset, se komolyat mondani.

innovation 2011.01.16. 19:43:01

@Mme Chauchat: Hűűűűű, na inkább most kimegyek és elszívok egy cigit! Megint jössz itt az érték szóval!
Éppen, hogy lecsillapodok, aztán már idegállapotban is vagyok... Ügessél haza!

tgrs 2011.01.16. 19:43:01

@Mme Chauchat: Direkt olyan nyelvet beszéltek, amit nem értek? Persze, ha fekvőtámaszozni kellene...

rabia 2011.01.16. 19:43:12

na, harmadszor és meg kellett hallgatnom az értékek elvesszenek dumát. ó, muramisten.

christaylor 2011.01.16. 19:44:17

Szegény Erzsi. Most megsajnáltam. Kicsit. :(

Zelefánt 2011.01.16. 19:44:24

Na végre.
Bétzy rejett értékei törnek felszínre, ó! Rajongóknak, életműhöz kötelező.

tgrs 2011.01.16. 19:44:54

@rabia: Mutattak bármi újat egyáltalán?

innovation 2011.01.16. 19:44:57

Anikót meg tudnám zabálni! :D

Flood 2011.01.16. 19:45:15

Szandi amúgy tudja mikor van a II. vh?

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:45:42

számolja vki az uristeneket?

rabia 2011.01.16. 19:46:27

Béci Éva apukájára szavazott.

innovation 2011.01.16. 19:46:31

@Mme Chauchat: van olyan népszerű, mint a filmekben az Oh my God! felkiálltás. Van ilyen idegesítő. :)

Bogi és Burkó 2011.01.16. 19:46:46

Béci tényleg Évát mondta?????
Na, hallom már a kormolást, hogy miért.
Rendkívül öszinte mondatok... :)

Augur 2011.01.16. 19:46:52

komolyan sajnálom, hogy Ildi hazament:( min fogunk most röhögni? állati hülye volt az utolsó napon is, hogyaszondja: nem ismersz! például nem tudod mi a kedvenc színem! Szandi faék, de legalább csípőből visszatüzelt, hogy szürke! ugye nem megint Olivér és nemi élete lesz a fő téma? sokkal jobb volt Ildin röhögni:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:47:37

Holnaptól a medencébe lakoK. Tündi

Dr_utcai_arcos 2011.01.16. 19:48:22

@Mme Chauchat: ez a szerencsétlen útszéli repedtsarkú annyira HÜLYE,hogy még saját magának is be kell számolnia???

christaylor 2011.01.16. 19:48:48

Alekosznak igenis van értéke, rendkívül stílusosan tudja tartani az éppen nála levő poharat. Úgy, ahogyan azt kell.

tgrs 2011.01.16. 19:48:59

Gigi azt mondta, hogy csoportos szex?!

Dr_utcai_arcos 2011.01.16. 19:49:28

@Flood: úúú,pont ez jutott nekem is eszembe.bár azzal a kb 85-ös iq-val,nem hiszem.

christaylor 2011.01.16. 19:49:42

@Augur: nem, Gigi és Erzsi nemi élete lesz a fő téma. :)

innovation 2011.01.16. 19:50:11

Broáf! Hogy lehet Ádámot megcsókolni? Persze nem vagyok nő...

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:50:35

Nagyon szeretlek, tudod?

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:50:59

szegény Alekosznak 10 év múlva milyen aszalt alkoholista madárfeje lesz... jó úton halad...

Dr_utcai_arcos 2011.01.16. 19:51:01

@Mme Chauchat: erre most szívnom kellene egy cigit ha dohányoznék...

flanker 2011.01.16. 19:51:17

@Mme Chauchat:
Ja, bitte, ja, ja.
Quelle naturellement.

Kekec1 2011.01.16. 19:51:35

Értem én ezt? Elvileg, a mostani bejátszásból az jön le, hogy nem tudták hogy Éva jön vissza. Akkor mi alapján kérdezte Olivér hogy miért kapott büntetést? az a végeredmény ismertetése után történt... honnan tudta? vagy mégis tudták ki jön be, mert mondjuk bekapcsolva hagyták nekik a stúdiót?

Bogi és Burkó 2011.01.16. 19:52:15

@Mme Chauchat:
Maj'lesz még ebből balhé. :)

tgrs 2011.01.16. 19:52:54

@Kekec1: Ezen már gondolkodtunk pár órája, de nem nagyon jutottunk előre.

flanker 2011.01.16. 19:53:19

@Lotyó Bridzsida:
Azért mert nem bírom már a multikatonaságot.
Mely esetben nagyon is érthető, helyeselhető

Az tart csak vissza, hogy még csak most szültem meg, hogy el akarom hagyni ezt a világot, és valami segítés-félét szeretnék csinálni.
Ezt nem értem. Mi a segítésféle? Vlmi pro bono, non-profit, vagy segítésféle magadnak, hogy megerősödj a döntésedben?

Dr_utcai_arcos 2011.01.16. 19:53:31

Jól látom hogy a Buffy alá az van írva -vampire singer???HAJNI!!!

Flood 2011.01.16. 19:53:39

Mekkora vígszínház már ez az Alek-Oli balhézás!

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:53:40

Kösz szépen. (Alekos)

Dr_utcai_arcos 2011.01.16. 19:54:21

Jól látom hogy a Buffy alá az van írva -vampire singer???HAJNI!!!

innovation 2011.01.16. 19:54:42

Alek gyönyörű tartása és Éva nacija díjnyertes együtt.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 19:55:02

Ó, hogyne Olivér!
Ki vállalna egy Alekosz féle pszichopata lúzert?

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:55:27

ha ez a nyomorult Alkesz rájön, hogy éva nem fogja kipofozni a bohócot, szerintem kajakra megcsinálja...

bévé 2011.01.16. 19:55:51

@Kekec1: de mivel most mutatták őket, ahogy kint toporognak a kertben, miközben a stúdióban hirdetés van, és nem hallatszott semmi, csak a sikítás, ez örök rejtély marad. reméljük, Hajni megfejti.

Hannibal22 2011.01.16. 19:56:09

Ez az összefoglaló gyalázatos:)

Flood 2011.01.16. 19:56:17

@Augur: Ja, az a szürke frappáns válasz volt :D

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:56:23

@Mme Chauchat: a medencés mondat 10-ből 10... :-)))

Dr_utcai_arcos 2011.01.16. 19:56:32

@innovation: ez az ember egy hányinger.nézett már oldalról tükörbe?a röhejes és a szánalmas nem eléggé fejezi ki azt ahogy ez megjelenik.

rabia 2011.01.16. 19:56:45

Bezzeg Stohl látta az élő adást. Én miért nem tudom nézni?

christaylor 2011.01.16. 19:56:52

De jó neked Buci,hogy legalább te nézhetted az élő adást, ha már mi nem!

Lall-R 2011.01.16. 19:57:10

Csoró Alekoszt jól megvezeti az Éva.

rabia 2011.01.16. 19:57:39

@hannibal22-73: az, rettenetes. szinte csak ismétlés volt.

Flood 2011.01.16. 19:57:57

"Továbbra is nézhetik az élő közvetítést, ahogy azt már megszokhatták..."

Na takaroggyatok a picsába!

bévé 2011.01.16. 19:59:19

az degeciszar lesz egyszer szexelni és aztán májusig soha.

rabia 2011.01.16. 19:59:23

ez az öltöny borzalmasan áll Jerzyn.

Mme Chauchat 2011.01.16. 19:59:29

Jerzy: szarospista ÚristN nevenapján.

flanker 2011.01.16. 19:59:37

@Flood:
Most mi bajod van? Korrektül mondta: Ahogy mexokták.

Vagyis sehogy.

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 19:59:50

az milyen... Erzsi talpig öltönyben, reklámszatyorral hagyja el a villát...
übergagyi:DD

Flood 2011.01.16. 19:59:58

Szandika: Nem hiszem el bazmeg, engem csak a fogászatra visztek
:DDD

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:00:11

@flanker:

Másoknak segítés-félét.
De az a gyanúm, hogy előbb el kell jönni a mostani helyről, hogy teljesen kitisztuljon, hogy merre kell majd menni.

innovation 2011.01.16. 20:00:12

Úgy néz ki Jerzy, mint egy műmájer digó. Szandó jól felöltöztette. Gáz
Helikopterrel? Na neeeeeeeeeee! Elmennek a picsába...
Ezért viszont dugás jár, gyerekek!

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 20:00:46

@Flood: csatlakozom... és bekapni se felejtsék el...

flanker 2011.01.16. 20:01:09

@bévé:
degeciszar lesz egyszer szexelni és aztán májusig soha.

Egyszer? EGYSZEEEERRR?
Hát vagy 8-9-szer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bévé 2011.01.16. 20:01:20

@Mme Chauchat: jójó, tudjuk, az egész egy átbaszás.
merre rendelsz amúgy? Pest? van ám más is a tarsolyomban, nem csak az, h nézem ezt a fost.

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:01:21

Engem meg csak fogászatra visznek. Szandál voltam, gyújtásállító

Augur 2011.01.16. 20:02:21

@Flood: Szandi-bandi nagyon kis agresszor, de pl. tud idegen szavakat ékelni a mondandójába, és fura módon jókor, és jó helyen. ezt szimpatizálom (ez utóbbiért Alekoszt ütném, mint a répát)

Rókatojás (törölt) 2011.01.16. 20:02:37

még a végén ma is meg lesz az ezer...

.lll. 2011.01.16. 20:02:46

Szandika olyan abban a bundába mint egy elcseszett gepida

bévé 2011.01.16. 20:03:49

@Mme Chauchat: amúgy Szandi rablássztorijával mégis mi a bús fasz van? az miért áll? mégsem lesz olyan, h megbilincselve kivezetik a biztos urak a villából? vagy h kommandósok törnek rájuk vmelyik hajnalban és Szandi a földön hasal, keze a tarkóján?

John May R 2011.01.16. 20:04:28

Több mindent is jelent ez a honlapon feltett kérdés:
1. maradnak a kéthetes ritmusnál. Mármint: szerda: kiválasztás, szombat: kihívás, kövi szombat: párbaj. Ugyanis, csak ezt feltételezve lehet bent az Éva a villában biztosan február elején, hisz neki most (eszerint) még 27 napja, fix hogy van a villában.
2. Balázs kijelentését, miszerint nagyon nagy büntit fog kapni Éva gyorsan el akarták simítani, hiszen mi más okból tettek volna fel ma egy több, mint két hét múlva esedékes kérdést.

Augur 2011.01.16. 20:04:34

@christaylor: én már most sírok. főleg, hogy láttam ezt a kivonulást, Gigi toalettjét és HAJÁT!!!...akkor inkább a nem ismert értékek, bazzz:(

Trevlovics 2011.01.16. 20:04:53

alekosz bazmeg! ahogy egész eddig hajtotta a nőket, mindent elkövetett, lement volna kutyába is és most mikor olivér feldobja, hogy lelki társ egy nőnek az a szerelme, hát az a fej, az a megengedő áttitűd, hogy hát nem feltétlen, de azért igen, ő tulajdonképpen abszolút megérti, hogy őbelé talán beleszerettek, mint steinmann, a jó tanuló, aki elnézően mosolyog, hogy tőle most akkor egy ilyen kis semmit kérdeztek.
ez egy kitalált személyiség, ilyen nincs!

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:05:09

@bévé: Szandál Leslie személyes védelme alatt áll, ennyi. Ő már volt ui. a Golán-fennsíkon, meg Békásmegyeren, azt így.

innovation 2011.01.16. 20:05:12

Gigi azt mondta, hogy szíve szerint Évát mondta vna, de már ha zöldben volt, hogy nézett volna ki, ha Évát mondja.
Erre Éva úgy is Gigire fogja tenni. Ez is jó kis fájt lesz.

bévé 2011.01.16. 20:06:07

@Mme Chauchat: nem vészes. fizikai tünetek kis stressz és szorongás hatására. 95-ös pulzus.

bévé 2011.01.16. 20:06:45

@Mme Chauchat: én is voltam. és követelem, h Szandit hallgassák ki!

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:07:08

@Trevlovics: Szeretlek ám nagyon (Éva).Kösz szépen. (Alek) Ne mondd ezt (Éva), ez most egymásikdimenzió.

John May R 2011.01.16. 20:07:45

@Trevlovics: kár, hogy kommentet nem lehet lájkolni.
Dehogynem: lájk

christaylor 2011.01.16. 20:08:03

@Augur: hát igen már nincs Ildi,így valamit produkálni kell. De lehet dönteni melyik a kisebbik rossz, Oli nemi élete (ami ugye kimerül a vécében történő dolgokban) avagy GigiErzsi ötcsillagos hotelben beteljesülő románca. :)

bévé 2011.01.16. 20:08:29

@Augur: és kabátját!!
úgy nézett ki, mint aki 3 döglött emuval díszítette fel magát.

jörgömös 2011.01.16. 20:08:35

Stohl mekkorát hazudott ezzel az online műsorral kapcsolatban.

Lall-R 2011.01.16. 20:08:43

@flanker: Adnak a kölöknek Camadrát és reggelig meg sem áll

Augur 2011.01.16. 20:08:48

@innovation: én csak azt várom, hogy vigye már ki valaki az avitt dínóhajával, meg rémséges műszőrme kabátjával együtt!

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:09:37

Jajj, gyárekek, ez óóólyan romanticse!:D
Helikoterrel menni a Camponából a Kepmibe-Meridienbe eléggé modorosch..:D
Meg valahogy az egész olyan izé...erőltetett. Már csak éppen nem üvöltenek utánuk, hogy LEGYEN MÁ SZEX GYEREKEEEEK (aztán a villába is csináljátok!!)!!!!
Gigi, akkor lett volna király arc, ha azt mondja, hogy "köszi, fiúk, de kihagyom".:D

bévé 2011.01.16. 20:09:38

@flanker: legalább lesz idejük regenerálódniuk a szöveteknek.

flanker 2011.01.16. 20:10:58

@Lotyó Bridzsida:
Nocsak. Ez tök szimpi.
Igen, legtöbbször ez így megy.

Augur 2011.01.16. 20:11:50

@bévé: igen, látom Neked is feltűnt. a bioritmusomban súlyos kárásodást okozott. kijött a vacsi:)

Flood 2011.01.16. 20:12:12

@John May R: Na az meg a másik, h gondoljunk csak bele milyen durván megbüntették, annak tudatában, h ha jól emléxem Anikónál is a nézők dönthettek (lol!), hogy élőben vagy videóban üdvözölje a bratyó.

innovation 2011.01.16. 20:12:18

@Augur: Vele kevés bajom van. Engem Alexandra irritál, de nagyon.
Zsófira haragszom, mert egy növény.
Gombit nem bírom, hála nem sokat szerepel most, de ő is mehetne ki.

slara 2011.01.16. 20:13:50

@Kekec1: nem figyeltél,ahogy ideg beteg visszament mondta h nagy büntit fog kapni

christaylor 2011.01.16. 20:14:07

@innovation: egy fél pillanatig gondolkodnom kellett, hogy ki az az Alexandra. :)

Flood 2011.01.16. 20:14:10

@Lotyó Bridzsida: Ennél már csak az lenne erőltetettebb, ha a Retek azt mondaná, h azoké a fődíj, akik először szexelnek :)

slara 2011.01.16. 20:15:20

mennyit kóstálhat egy lakosztály?

.lll. 2011.01.16. 20:15:27

remélem nem Stólbuci vezette a helikoptert

Augur 2011.01.16. 20:16:10

@innovation: megértem az álláspontod. nekem is csak azért nem jön be a Gigi-lány, mert ismerek ilyen csajokat. Szandi félét nem, hál'istennek:)

Hannibal22 2011.01.16. 20:16:23

Ebből mit hoz össze Hajni holnap?? Nagy kihívás..minden értékére szüksége lesz,arra is ami a tarsolyában van

innovation 2011.01.16. 20:16:34

@christaylor: Csak a miheztartás végett gondoltam így szólítom. :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:16:55

@Flood:

Ja, akkor már nem lenne baj, hogy látja a mama a szexet a tévében!:D:D:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:17:19

@slara: Melyik lenne, nem figyeltem, a Waczak-szálló?

innovation 2011.01.16. 20:18:21

@Augur: Áááá, vigyázz, ne hasonlítsd össze azokkal a lányokkal. Ott bent, a való világban sokkal keményebb az élet. Nem is ismered jól. :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:19:03

@flanker:

Ahogy ezt kigondoltam, előléptettek, hogy nehezítsék a dolgom.:D
De kitartok magam mellet. Nyáron lelépek.:)

mufuvecske 2011.01.16. 20:19:06

@Kekec1: az volt, hogy miközben Éva ölelgette Alekoszt már susorogta hogy büntit fog kapni, csak közben meg elterelődött a figyelme, és úgy kérdezett rá Oli később...

Augur 2011.01.16. 20:22:42

@innovation: mély igazság. azt sem tudom, melyik a kedvenc színe például.

Démétér 2011.01.16. 20:23:22

@Flood: És az milyen erőltetett lenne, ahogy erre mindenki egymásnak esne, a szerkesztők meg ott térdelnének mellettük a stopperrel.

Megnéztem egy részt a mai adásból. Alekosz rettenetes. Narancspiros, izzadt, ostoba, pszichopata fejjel, részegen sutyorog, kérdőjel-formában támolyog, el nem hiszem, hogy Éva nem a jacuzzi alá ásva végzi.

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:24:17

@slara: csak a miheztartás elkerülése végett: deluxe room már 139 eurtól.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:26:12

@Démétér:

:D Még akkor is ivott, mikor jött vissza az éva.
Mikor párbaj alatt kellett mondaniuk a nevet, akkor is éppen nyelte a piát, mikor ő jött sorra.:D:D:D
folyamatosan iszik vazze!:D
végülis ebben is lelkitársak az évával.:D naponta 8-9-szer részegek.:D

innovation 2011.01.16. 20:27:08

@Augur: Hát, a szürke már foglalt. :)

Démétér 2011.01.16. 20:28:07

@Lotyó Bridzsida: Bezzeg őket nem merik helikopterre ültetni, minimum kihánynak, ha ki nem esnek belőle :)

Azokat a nyomorultakat amúgy meddig fogják biztatni? Négy-öt műsorhopmester tartja majd a gyertyát is, meg bekészítik a pornót? (Stílusosan a sajátjaikat.)

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:28:25

@Flood: "akik először szexelnek" - má életükbe'?

Bogi és Burkó 2011.01.16. 20:29:05

@Lotyó Bridzsida: no, akkor a közös hobbi megvan. Ideális kapcsolat lesz :)

slara 2011.01.16. 20:30:23

@Mme Chauchat: belesétálnak a pokoli csapdába :D erzsit logopédus fogja várni:)

Flood 2011.01.16. 20:30:25

@Lotyó Bridzsida: Hát valakinek ezeket az értékeket is képviselni kell :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:30:25

@Démétér: van önlájn (by Butzi) pornótv, szal nem kell bekészíteni.

Mme Chauchat 2011.01.16. 20:31:10

@slara: egy lengyel logopedikus, pff

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:32:13

@Démétér:
:D:D:D Miért is ne?:D:D:D Eddig úgyis csak külön csináltak pronót. Lehet, hogy új pornó-sztárpár van születőben!:) Mint Zárai-Vámosi. Ja, ők csak énekeltek.:D:D:D
Szerintem azt remélik, hogy majd a villában sem tudják majd visszafogni magukat, VAGY elég nekik, hogy kicsit felkavarják a vizet ezzel, de akkor is elég száni.

Augur 2011.01.16. 20:32:21

@innovation: de azt legalább tudom, hogy jó a haja. legalább annyira, mint az Ildi nővéréé.

Démétér 2011.01.16. 20:32:40

@Mme Chauchat: A zelnöki lakosztályba' is? Mondjuk pont ott miért ne lenne...

Egyszer voltam ilyenben (futólag) a Four Season's-ben, de nem sok vágykeltő van egy ilyen helyen.

innovation 2011.01.16. 20:33:34

@Augur: Tudsz ennél többet is. Pl. hogy tutajos a csókja.

Augur 2011.01.16. 20:37:05

@innovation: jajj, jajjj, ez már több, mint amit még el tudok viselni:)blöee

flanker 2011.01.16. 20:37:19

@Lotyó Bridzsida:
Helikoterrel menni a Camponából a Kepmibe-Meridienbe eléggé modorosch..:D
Meg valahogy az egész olyan izé...erőltetett.

Most nem tudom, miért vagy ilyen. Pedig mikor tudhatnád, hog vannak esetek és emberek, amikor elég révedező tekinetttel a távolba meredni és valami nagyon odaillő, helyénvaló CÉLZÁST a levegőbe ereszteni. Aztán vannak, akiket meg kell egy kicsit jobban noszogtatni. Végül akadnak, akiket fejbe kell kúrni egy helikopterpropellerrel vagy egy szerződésszegés-fenyegetéssel...

(Te melyik vagy? :-) )

slara 2011.01.16. 20:38:07

@Mme Chauchat: ott a pont !:D :D kár h a lipót bezárt....helikopterrel vinném a fél vályogházat és aki beválogatta őket !

.lll. 2011.01.16. 20:39:41

biztos Mágazolti fog hegedülni és Fásizsüli sanzonokat fog énekelni,s a félrekúrós szakács fog valami kagylót sütni nekik

Augur 2011.01.16. 20:39:53

@flanker: szerintem Dzsörzé valójában meleg, és azért nem akarta érteni a szerződésre hivatkozó szerkesztők korábbi "noszogatását".

flanker 2011.01.16. 20:40:32

@Lotyó Bridzsida:

Na, látod, akkor csak jól nem értettem én, amit nem értettem! Mert ez igen gyakran megtörténik és ha nem elég erős az ember fia (leánya), akkor elcsábul, megalkuszik, s visszaszürlkül. S abból már nehezebb esmét kitörni, mert meghal a lelkedből is egy darab.

Démétér 2011.01.16. 20:41:03

@lófő: Szegény Erzsike, ettől még sajnos közel sem biztosan kívánja meg azt a lányt. Bár amilyen fiatal, biztos jól reagál a tablettákra.

flanker 2011.01.16. 20:42:36

@Démétér:
el nem hiszem, hogy Éva nem a jacuzzi alá ásva végzi.
Ez halálos LOL!!!!!!!!!!!!!!!
haLOLos ! :-)

slara 2011.01.16. 20:45:16

annyira romantikus este lesz a leszbi meg a meleg! jujj erzsike el fogja tudni olvasni az étlapot? :D

Hódos Hajnalka 2011.01.16. 20:45:29

Aggyisten!

Na úgy volt, hogy mikor Éva belépett, Alekosz a nyakába ugrott, aztán Éva, alig kibontakozva az ölelésből fejhangon, alig érthetően azt rikoltozta, akkorabüntetéstfogokkapni! Rögtön utána megkérdezték tőle, hogy Ildivel mi van, mennyi volt az állás, stb. és csak ez után kérdezte Olivér, hogy miért kap büntetést.
Ma direkt nagyon figyeltem, mert láttam, hogy nem hagy benneteket nyugodni a kérdés.

Van még kérdés? :D

.lll. 2011.01.16. 20:46:45

@Démétér:

ffene tudja,lehet hogy homár a csávó,de a nézettségért mindent

slara 2011.01.16. 20:47:14

@Hódos Hajnalka: így volt! mi most épp a romantikus randin rágjuk a körmünket....mindenkinek van zsepije?:D

flanker 2011.01.16. 20:47:34

@Hódos Hajnalka:
Igen, van! Mi lesz a 2000. hsz jutalma?!? :-)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 20:48:10

@flanker:

:)) Tudom. Ezért nem alkuszom. Mindennél jobban vágyom arra, hogy ne kelljen már ezt csinálnom tovább.
Vannak barátaim, akik már totálisan kivonultak ebből a fajta világból. Érdekes módon mégsem halnak éhen sosem.:) Szerintem ez nekem is menne, csak bele kell vágni.
Egy asztorófus fiú fogalmazta meg jól, hogy görcsösen tartjuk a kanapé negyedik lábát a saját kezünkkel, amin fekszünk, nehogy eldőljön. Pedig ha elengednénk, akkor meglepődnénk, hogy nem is dől el magától a disznaja.:))

Démétér 2011.01.16. 20:48:48

@lófő: Hát, így vagy úgy, de muszáj lesz neki. Az RTL még be is drótozza, mint a vágott virágot, ha máshogy nem megy. Vagy átplasztikázzák Gigi ölét, hogy úgy nézzen ki elölről, mint egy férfi hátulról.

flanker 2011.01.16. 20:50:03

@Augur: @slara: @lófő: @Démétér: és a többi fásultlelkű szkeptikusok:

Miért nem tudtok ti hinni a fiatalság, szépség, sportoltság, hit, becsület, tisztesség és a mérhetetlen szeretet mindent elsőprő erejében??????????????

slara 2011.01.16. 20:51:40

@flanker: 1 lakás a corvin sétányon

Lanois 2011.01.16. 20:51:52

Na kiváncsi vagyok, hogy eredményes lesz e ez az újabb szaporítási kisérlet...

Hódos Hajnalka 2011.01.16. 20:52:27

@flanker: :DD meghívlak egy sörre. Valamikor.

Augur 2011.01.16. 20:52:41

@flanker: mert öreg, randa, tunya, hitetlen, becstelen, tisztességtelen és szeretetlen droid vagyok. mea maxima culpa, de ezt a nászt, ha nem bánnyátok, én nem várom:D

tgrs 2011.01.16. 20:52:45

@flanker: Én az értékekben hiszek.

slara 2011.01.16. 20:53:11

@flanker: mert falakkal vesznek körül és nem hagynak szavalni....és nem tudják h milyen vagyok éljen TORDAS!

Démétér 2011.01.16. 20:53:23

@flanker: Én őszinte vagyok, őszinte, de rosszindulatú! Egy boszorkány.

Augur 2011.01.16. 20:54:19

@Lanois: ezt úgy akartam érteni, hogy a Gigi-Jerzsi népességszaporítási kísérlete:DD

M&Ms (törölt) 2011.01.16. 20:54:43

Stohl tuti valami különös módon lopja az élő közvetítést, lehet meghackelte a rendszert, máskülönben a nézőknek is bejött volna. Ami Ildivel történt, az a legjobb mindenkinek, hülye is volt, nem tudta mikor volt a II.vh, meg semmi poénban, beszélgetésben nem volt benne, csak a késő érkezésére tudott támaszkodni, ami 23 nap fényében nem olyan kevés már.

flanker 2011.01.16. 20:55:26

Hú, apukám, itt aztán beletenyereltem a hangyabolyba az én kis hívő, romantikusch, hamvas lelkemmel...

tgrs 2011.01.16. 20:56:25

@Hódos Hajnalka: Vééégre, köszi. Ezért nem tudtam még lefeküdni, csak járt az agyam, hunnajtuttaazoli?

.lll. 2011.01.16. 20:56:54

@flanker:

ó bazger,ez rosszabbul hangzott mint egy Ébredjetek címlap:D

Démétér 2011.01.16. 20:57:11

@flanker: Bemehetsz Gina helyére, és együtt sírhatsz Gombival... :)

slara 2011.01.16. 20:59:45

VV Laci a Cool Tv A pokol hete című valóság show-ban volt Bárdosi Sándorék kiképző tisztje Izraelben.....erről tud valaki valamit? Spontán beválogatás.....

Démétér 2011.01.16. 21:01:19

@slara: Láttunk pár részt. Néhány hónapja ment, azt hiszem.

Hódos Hajnalka 2011.01.16. 21:02:54

@tgrs: Mindent érted teszek. Csak te még nem tudod. Nem tudsz semmit!

.lll. 2011.01.16. 21:03:04

@Démétér:
Laci a Gollem fennsíkon edzett zárt falak között

Hannibal22 2011.01.16. 21:03:13

@slara: Csak annyit tudok erről ,hogy Bárdosi Sándor egy értékes ember aki hisz a szeretet és a szív diadalában. Valamint mindenki felé próbál nyitni!

slara 2011.01.16. 21:03:23

Anikó a királynő című műsorban futott....mindnek egyszerre csörrent meg a mobilja:)Jössz? Való Világ.....ja épp ráérek...futok szaladok...

slara 2011.01.16. 21:04:46

@hannibal22-73: igen, láttam a mű argentin őserdőben:D

flanker 2011.01.16. 21:07:17

Nézegetem, de se a Nekedvaló, se a Belevaló honlapon nincs 15-ei videó. Ez most hogy van? Meg szeretnék nézni a párbajból pár dolgot.

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:07:31

Mindenkit várok a rendelésemen. Az első therápia ingyenes.

fran7 2011.01.16. 21:07:55

@MMs drazsé: Ildi egy tipikus falusi lány, ami abszolút nem baj, de nem voltak meg az eszközei arra, hogy beilleszkedjen egy teljesen ismeretlen világba, nem is kapott hozzá segítségt. Várta, hogy Olivér jóba legyen vele, mert a casting alatt jóban voltak. Annyira tipikus hiba. mi falusiak mindig azt gondoljuk, hogy az ismertség védettséget jelent. Alekosz volt a másik, aki ismertség ellenére támadta. Ezt egy falusi nem képes elviselni.
Másrészt én nem tudom mekkora falu Tordas, de nem lehet olyan sokkal kisebb, mint a hatalmas Szigethalom/csép és Tököl, ahonnan Szandika jött.

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:08:49

@flanker: Azért van, mert most veszik fel. Később levetítik és Balázs kimenti a helyzetet. Lilu közben érvénytelenül vihog. Ildi szaval.

slara 2011.01.16. 21:09:39

@fran7: mi az h falusi meg nem falusi?

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:10:06

@fran7: Tordas koordinátái:
é. sz. 47.34466° k. h. 18.74808°

Démétér 2011.01.16. 21:10:45

@fran7: Mennyire megsértődött, amikor Szandika azt mondta: utazzon máshova is, nyisson a világra! Szandika egy idióta, de időnként jó érzékkel rátapint problémákra - Ildikó reakcióján látszott, hogy beletalált.

Kekec1 2011.01.16. 21:10:59

@Hódos Hajnalka:
nincs,köszi:)))
meg a többieknek is köszi:) rejtély megfejtve:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:11:04

@fran7: Tordas koordinátái:
é. sz. 47.34466° k. h. 18.74808°

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:11:55

"1912-ben Tordason a község szegényparasztjai közmunkával szövetkezeti otthont építettek. 1942-ben a HANGYA Szövetkezet az ország 12 mintaszövetkezetének egyikét Tordason alakította ki. Ma (1978) Tordas termelőszövetkezeti község - egy a kb. 2000-ből. "

redhaven 2011.01.16. 21:12:51

@lófő: ha yülike dallint nekik kettőt,lesz ott olyan ketymetyütyü,hogy Uram őrizz meg.
Így is fűrészporos a történet.

tgrs 2011.01.16. 21:13:02

@flanker: 15-ei dátummal van, legalábbis úgy követik egymást a számozások. Nyertem?

forexfelix 2011.01.16. 21:13:37

Na ha most viszik Gigit levarratni, ellenőrizte valaki hogy nem most vannak-e a piros betűs napjai? Tán még fejfájása lesz, aztán Jerzsi mire kiolvassa a gyógyszer használati utasítását, a mellékhatások tekintetében már mehetnek is vissza ...

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:13:41

Híres emberek (Tordas)
Itt született 1733. május 12-én Sajnovics János, a finnugor nyelvrokonság korai kutatója.
Tizennégy éves koráig itt él Cseh Tamás zeneszerző, énekes.
2009-től itt él Fodor Zsóka magyar színésznő = M A G D I A N Y U S, apukáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám

tgrs 2011.01.16. 21:14:20

@Démétér: Olyan, mint egy gyermek.

Flood 2011.01.16. 21:14:36

Ohh Ani, légy a feleségem! :)
valovilag.hu/cikk/352159
(btw ez mé nem volt az öf.-ban???)

tgrs 2011.01.16. 21:14:52

@Mme Chauchat: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kicsiavilág. :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:15:26

@forexfelix: párbaj=havibaj. Jön, ki kell menni, rikácsolni egy csomó emberrel, várni a végét, rettegni, mikor lesz a következő.

Hannibal22 2011.01.16. 21:15:32

@Démétér: hááát.ildi tordasról szerintem marco polo vitorlamestereként sem lenne más. Neki egyszerűen mások az értékei amit te képtelen vagy megérteni szandikával egyetemben.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:15:39

@fran7:

Ildi: Énekelsz velem, Alek?
Alek: Nem, mert azt fogják gondolni, hogy együtt vagyunk.
vágókép, 3 héttel később:
Alek: Velem alszol ma este?
Ildi: Jaj, Alek nem.
Alke: Miért?
Ildi: Ezt már megbeszéltük!

érted!:D

Trevlovics 2011.01.16. 21:16:21

@Kekec1: viszont ennyivel nem intézném el a dolgot, érdekes, hogy ez tegnap nem látszott és csak azóta derült ki, nem? ha alaposan nézzük meg a szóban forgó felvételt, szerintem egyértelmű, hogy utólag lett alámondva/szinkronizálva.
(hátha sikerül bogarat ültetnem) :)

slara 2011.01.16. 21:16:22

@forexfelix: piros betűs? piros betűs? kapd be a faszomat....telivér után:)

Augur 2011.01.16. 21:16:27

@Mme Chauchat: minden fehérmegyekösségi falusi nevében köszönjük. dagadok a büszkeségtől.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 21:17:24

@fran7: szerintem Ildi kudarcának semmi köze ahhoz, h falusi vagy sem. Finoman szólva, nem egy társasági ember a lelkem, botladozott, mint elefánt a porcelánboltban. Éva sokkal gonoszabb, Szandika közönségesebb és még sorolhatnánk, de rajta kívül mindenki jobban elboldogul a társas lét útvesztőiben.

forexfelix 2011.01.16. 21:17:25

@slara: Na jó a reklám törvény értelmében kék betűs :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:17:49

@Augur: Köszönöm én és a magam nevében. Egyébként mid dagad?A tarsolyod? 8-9 kezelés lelohasztaná.

Trevlovics 2011.01.16. 21:17:53

@hannibal22-73: azért szandikát és az egyetem szót ne használjuk már egy mondaton belül :)

Démétér 2011.01.16. 21:18:02

@hannibal22-73: Velem az a baj, hogy kevésbé vagyok verbálisan hátrányos helyzetű :) Aki három hét alatt nem képes felmutatni sehogy sem az állítólagos értékeiből semmit, annak már nem hiszek a színes egyéniségében. Pusztuljak el. Szandikával együtt. (Akinek érthetetlenül a fekete haja szőkén nő le a kék tincsen.)

tgrs 2011.01.16. 21:18:29

@Trevlovics: Ez már túl bonyolult nekem. Ezentúl inkább a NatGeo Wild-ot nézem. Ott csak nem eszküsznek össze a leopárducok...

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:19:25

Üdvözöljük a Fővárosi Önkormányzat tordasi Értelmi Fogyatékosok Otthona honlapján!
www.minosegtordas.hu/

slara 2011.01.16. 21:19:33

@forexfelix: szőke vagyok nem értem...szted meg fogom érteni? :)

tgrs 2011.01.16. 21:20:01

@Mme Chauchat: Ki kell írni, hogy reklámelhelyezés található. Nem reklámozhatod magad csak így, ha eszedbe jut.

fran7 2011.01.16. 21:20:33

@slara: Én éltem 800 fős faluban, 2100 fősben, 10 ezres kisvárosban, 120 ezres nagyvárosban, Budán és Pesten. Tehát némi sejtésem van arról, hogy jelentős különbség van az élőhely mérete szerint is az emberek között. Például Szalacsi bácsi azért ismételgette magát annyit, mert nem tudott a jómunkásemberről többet, s azt hitt nem értették meg teljesen, hiszen ott volt előtte a mikrofon. Én például elvárom, hogy a falumbeli ne tegyen keresztbe nekem, ha egy idegen közegben találkozzunk, akkor se ha soha az életben nem beszéltünk egy szót se. S én is igyekszem segíteni azt, akire a falumban talán rá se köszönök. Ildi onnan várta a segítséget, de nem jött, sőt az támadta be, akit a legjobban ismert. Röviden a falusinak létkérdése, hogy a saját kicsi közege mellé álljon, míg a nem falusi erre soha nem számíthat igazán. Talán mégis megkapja, de az csak bónusz az élettől.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.16. 21:20:41

@slara:
Igen egy hete már belinkeltem, Laci cégének ott van a honlapján a videó is:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:21:20

Reklámelhelyezés található.

slara 2011.01.16. 21:21:55

@Bogi és Burkó: sztem ildivel nem volt semmi gond,ő ilyen...rtl valamiért szimpinek találta....

Augur 2011.01.16. 21:21:59

@Mme Chauchat: úúúúúúú, ha érted, hogy mondom + hozzá egy spontán buci féle kacccsintás

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:23:19

Hogy fogják hívni Gigi meg Erzsike gyermekét?

slara 2011.01.16. 21:24:34

@@fran7: nem voltam egyértelmű...ne írj regényt,nincs különbség! üdv szigetcsépről:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:24:43

@fran7:
Az a baj, hogy abból indulsz ki, hogy normálisak a felek.
De itt csak az ildi volt "normális", az Alekosz egy futóbolond konkrétan. Semmit sem lehet várni tőle negatív dolgokon kívül.

Augur 2011.01.16. 21:24:46

@Démétér: a zárójel, kérlek, az a zárójel:DDDDDDDDDD

Hannibal22 2011.01.16. 21:25:14

@Démétér: Remélem,hogy színésznőként majd felnyitja a szemedet:) (Barátok közt)
Aztán szórhatod a hamut a fejedre:)

slara 2011.01.16. 21:26:10

@fran7: talán még annyi,ildinek nem segítség kellett volna,hanem ész !olvasd el amit írtál

Flood 2011.01.16. 21:26:23

@Mme Chauchat: Ááááá :DDDDDDD
Akkor ez mindent megmagyaráz Ildivel kapcsolatban :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:26:44

@forexfelix: @Démétér: @zoxó: Meghajulok a nemzet nagysága előtt. 10xlájk

Démétér 2011.01.16. 21:26:50

@hannibal22-73: Bibí, nem fogja, mert nem nézek oda :) Még nem láttam egy részt sem, és erre nem is Ildikó vesz rá.

slara 2011.01.16. 21:27:54

@fran7: tök mind 1 hol élsz

fran7 2011.01.16. 21:28:24

@Bogi és Burkó: Nem akarom túlzottan leegyszerűsíteni a helyzetet, csak arra akartam utalni, hogy bizonyos embercsoportokhoz tartozás esetén több az alapvető bizalmad az emberekhez, meg akkor is elfogadnak, ha nem vagy valami túl nagy ász, mert mondjuk a 2000-es faluban van hozzád 5 hasonló ívású emberke, akkoris jóba vagy velük, ha amúgy el nem bírnád viselni őket, ha csak úgy találkoznál velük valahol véletlenül.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 21:29:06

@slara: Mindenestre ezzel a jellemmel valóságsóba jelentkezni,két dolgot jelenthet
1. önismeret teljes hiánya
és/vagy
2. mérhetetlen egotúltengés

és ne érts félre, semmivel nem volt jobb-rosszabb, mint a többi benntlakó, de egyáltalán nem volt odavaló.

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:29:19

@slara: úgy is van.Az a lényeg, hogy állsz a dolgokhoz, milyen értéket képviselsz, mi a kedvenc színed, szavalsz-e naponta 8-9-szer, van-e ananászod, jó-e a hajad...

Ancilla 2011.01.16. 21:29:30

Szép estét! Most csak egy pillanatra ugrom be hozzátok fontos ügyeim intézése közben. Az imént fedeztem fel ezt a zenei gyöngyszemet: Himnusz
Himnusz? Himnuuusz? Himnuuuuusz?
www.valovilag.hu/video/114319

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:30:32

@Bogi és Burkó: ezzel lehet VV-be kerülni:
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Az okszerű gondolkodás hiánya
Idegeskedés hiánya
Megbízhatatlanság
Őszinteség hiánya
A megbánás és szégyenérzet hiánya
A szociális normák szándékos megszegése
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
Kóros egoizmus
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
Személytelen, unalmas szexuális élet
Felelőtlenség / Forrás: H. Cleckley, (1941): Az épelméjűség mint álarc/

bélabú 2011.01.16. 21:31:14

Azon gondolkodom, hogy a valóvilág oldalra a videók vajon milyen sorrendben kerülnek fel? Tudja valaki?

Itt van pl. ez a rész:

valovilag.hu/video/114269

Az van az elején, hogy 00:14, a főoldalon meg az, hogy "2011. január 15., szombat Alekosz megharagudott Olivérre Éva miatt".

De ez nem lehet szombat hajnal, hisz péntek este volt a kötelező nyugiszobás/mosókonyhás/szaunás alvás. Szombat esti meg pláne nem lehet, mert Ildi még ott van. Marad a csütörtök este-péntek hajnal, de akkor meg miért van a szombati videókhoz rakva?

Vagy ennyire nincsenek időrendi sorrendben, hogy két nappal később is bekerül egy korábbi klip?

flanker 2011.01.16. 21:31:35

@tgrs:
Nem nyertél, mert 16, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8 van a www.valovilag.hu/cooltv-n,
és14, 13, 12, 11, 10, 07 stb. van a Nekedvalón.

De a 16-ai az tulajdonképpen a tegnapi napról szól, de nekem konkrétan a Párbaj kellene.

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:32:05

@bélabú: ABC-sorrendben. Vagy VBK- sorrendben.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 21:32:14

@fran7: ebben mondjuk valóban van valami.
egy faluban nincsenek zárt falak :)

Démétér 2011.01.16. 21:32:40

Közben Gyilkos elméket nézek - kivételesen hátborzongatóbb, mint Alekosz, de talán csak azért, mert a tévé a nappalimban van, ő meg jó messze, és sok kamera vigyáz rá.

@Mme Chauchat: A leírás nem egy emberre illik, legalábbis sok eleme. Hmm?

fran7 2011.01.16. 21:34:19

@slara: Teljesen igazad van, de ha nem veszel észre különbséget az emberek mentalitásában, attól még nem biztos, hogy nincs. Abból indulok ki amit látok, tapasztaltam.
Amúgy Ildinél tényleg az volt a baj, hogy nem tudta újraértékelni a helyzetét, s nem merte azt kimondani nem vagyok idevaló, erre alkalmatlan vagyok. Nem való nekem a média ilyen áron. De mivel ezt nem látta be, ezért odavissza feltörölték vele a a padlót.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 21:34:40

@Mme Chauchat: az utolsó előtti pontnál
gigi-jerzsi vérbő násza sejlett fel előttem...

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:35:00

@Démétér: Well, a VV4 mutatja, h. több ember is kellhet hozzá. Azonban Alekosz mindegyik tünetet hozza (röviden: szociopata.) Mondjuk, szórakoztató lenne csak őt figyelni az öf 23 percében.

bévé 2011.01.16. 21:36:02

@Hódos Hajnalka: mondtam én, h okos Hajni majd tuggya. és tuggya és tuggya és tuggya.

redhaven 2011.01.16. 21:36:04

@hannibal22-73: Ildit Magdianyu fedezte (fel),mert az annya szólt neki,hogy eriggyémá jányom 2 tojásér Magdikához mer verzenek a tyúkjaim.
Ildi el,Magdika meg mingyá monta:te lehány!csupa értéket képviselsz,hívom is Kolontár Tamást izibe.

Augur 2011.01.16. 21:36:37

@fran7: ti azon vitatkoztok, hogy van-e különbség falusi és városi között?

Démétér 2011.01.16. 21:38:34

@fran7: Elnézést, Ildivel talán túl negatív vagyok. Szerintem nem csak a az átfogó, új helyzetet nem mérte fel jól. Önmagát sem mérte fel jól. A képességeid sem. A szituációkat, kapcsolatokat, embereket sem.

Nem tudja, hogy nem tudja megmutatni magát, hogy nem szimpatikus, hogy nem laza, nem tudja kifejezni magát, nem tudja, milyen hatást kelt, hogy mi mit jelent abból, amit ő mond, amit a másik mond, mit jelentenek a helyzetek körülötte.

Az intelligencia nem az alkalmazkodó-képesség volna? Felismerés, alkalmazkodás, haladás, valami... célkitűzések, visszacsatolások.

Nem hiszem, hogy ő szegény a fel nem ismert külső környezet áldozata lenne. Ő a saját maga áldozata, mégpedig erősen úgy, hogy megrázta a pofonfát, és aláállt. Erővel, erőszakosan, többször, csakazértis.

fran7 2011.01.16. 21:39:19

@Augur: Nem és közben mégis. Sajnos olyan faluban élek, hogy amikor kimondom a nevét, akkor az arcokra fagy a mosoly és közlik, majdnem Szandika stílusában, hogy onnan kutya sem kellene, nem hogy barát, barátnő. S én egyetértek velük.

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:40:15

@Démétér: Olyan, mint néhai Ohnet György. Bár szerette szüleit, de megtörte.

Augur 2011.01.16. 21:40:39

@Mme Chauchat: még mindig pszichikai zárlatban vergődöm attól, hogy Ildi Magdi anyussal él egy faluban. há' tegnap megmondtuk tudatlanba', hogy az ő szerepére hajt. ezt a megérzést, vagy sugallatot a pszichológia, mint egzakt tudomány hogyan magyarázza?

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:42:09

@fran7: Szűzanya (=úristN), csak nem Tordas?!?

fran7 2011.01.16. 21:43:22

@Démétér: Ő az a fajta ember, aki már csak azt hallja meg, ami az ő elképzeléseit támasztja alá, saját magáról, terveiről.

Augur 2011.01.16. 21:43:37

@fran7: azt ismerem, hogy a szomszédos falvakban mindenhol kretének élnek és utáljuk őket:D persze a f@sz városi buzit ugyanúgy, mert az is falusi volt, mielőtt bevonszolta a rühes seggét a városba. Montague-Capulet ellentét ez. feloldhatatlan:D

gastro vazze 2011.01.16. 21:43:52

@fran7: Tordason élnek ismerőseim és fingjuk nincs ki volt ez a csaj:)
Mindegy is, jobb is, hogy kiment már, mert szörnyű volt és napról napra jobban alázta meg saját magát, mert ez a nő kéremszépen: OSTOBA volt!
Najó, a búrafejű sem jobb, sőt, az meg egy elmebeteg, idegesítő, szintén energiavámpír picsa, aki meg van győződve róla, hogy mekkora bombázó, közben meg csak egy puhatestű, spánielfülmellű nőnek látszó Derrick, akinek mindig büdös a szája (olivér az első két hétben ezt mondta róla)!

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:44:18

@Augur: ...én már akkor is nevettem magamban... Kis bohó. Ez szimpla intuíció. Hamar gyógyul, 8-9 nap fekvés.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:44:52

@Démétér:

Sőt tulajdonképpen amikor észrevette, hogy képtelen labdábarúgni a bandában, akkor csöndes elhúzódás helyett átment agresszorba (akkor is közeledek, ha belegebedek is!!), amivel csak mégjobban maga ellen hangolta a többi rosszindulatú félkegyelműt.
Azt kell mondanom, hogy Bőbe volt az egyetlen jóindulatú ember ebben a tekintetben, mert mindig a jót kereste az ildiben, ellentétben a többiekkel, akik meg feszt röhögtek meg hergyázódtak rajta.

Démétér 2011.01.16. 21:44:59

@fran7: Ez a fajta ember a buta fajta ember :) Mert én egy kultúrbarbár vagyok.

gastro vazze 2011.01.16. 21:45:24

@Démétér: házhoz ment a lófaszért -- röviden:)

forexfelix 2011.01.16. 21:46:02

@fran7: Öregedő szülők, ingerszegény környezet, valószínűleg érzelmi intelligencia nem fejlődött ki, nem tud a hirtelen változó körülményekre megfelelő válaszokat adni. Amúgy nem lenne buta, csak nem volt ilyen helyzetben és mindenre a lélegzetvisszafojtás az első válasza, míg felveszi osztályozza és rendszerezi az őt ért ingereket. Ezért látszik kicsit szaggatottnak a viselkedése. A párhuzamos processz pedig automatikusan indul, hogy kezdi skandálni, "Basszus, hát a belső értékeimet ismerd már meg!". A faluban persze istenítették, ő volt a művésznő, és most nagyon nagy bajban van, mert megingatták az önbizalmában is. Lehet hogy marad ordas nagy tordasi kiszeltünde skatulyában, akkor aztán oda a szerek a BéKá-ban.

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:46:29

@Lotyó Bridzsida: pff. Böbe mehetett volna Ildivel a marijottba. Bele.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:46:49

Kijelenthetjük tehát, hogy Erzsinek nem csak a kukija nagy, de a szíve is!:D:D:D

Démétér 2011.01.16. 21:47:42

@Lotyó Bridzsida: Igen, ő tényleg kedves, jószándékú kis Erzsike. Én a cinikusabb, szellemesebb Bécit jobban értékelem azért :)

mufuvecske 2011.01.16. 21:47:50

@Mme Chauchat: wáááááááááááááááá neeeeee:))) Akkor a francnak égette magát a Villában???? Egy faluban él Magdi anyánkkal...kell ennél több egy BK káárierrhez?:))))

Augur 2011.01.16. 21:47:54

@Mme Chauchat: szeretem az arisztokrata hűvösségedet...a felsőbb osztályok mindig nagy hatással vannak rám<3.....félek, mert jön a tavasz

Hannibal22 2011.01.16. 21:48:16

@Démétér: Nem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szeliden.

Egyszerü, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szivem sugja őket,
Nem is olyan nagy dolog.

Ugy csicsereg az én szivem
Egyszerüen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.

Ami a szivemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.

Egyszerü és tiszta nóta
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.

A jó isten egyszerünek
Alkotta az eszemet.
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelidség, szeretet.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:49:22

@Mme Chauchat:

a marriott csak 4 csillag, háni.:D
szerintem nem ottan vannak. voltak, vagy mittudomén.:D

Augur 2011.01.16. 21:50:14

@hannibal22-73: isten éltesse Karinthyt:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:50:15

@forexfelix: Így van, Ildi érzelmileg (vigil)kómában van, tehát a támadásokat nem érezte. Igaz semmit sem érzékel (példa erre Trixi hajának értékelése a döntő pillanatban), így legyen kisebb a lelkiismifurink, h. ekézzük. Ezt is jobbító szándékkal tesszük: Gigi és Jerzy gyermeke már 1 jobb világba szülessék.

Démétér 2011.01.16. 21:50:41

@hannibal22-73: Imádom :) És mennyire illik ide! :)
Dögöljön meg az Évike lehetőleg mámma még.

Augur 2011.01.16. 21:50:55

@Lotyó Bridzsida: honnan láttátok, hogy mekkora??

fran7 2011.01.16. 21:52:35

@forexfelix: A Kiszel Tünde az a nővére, de ebben a szagatott viselkedésben nagyon igazad van. Csak ezek az új élmények is arra késztették, hogy ragaszkodjon a villaléthez, mert jó ez neki. De nem úgy, mint Alekosznak, akinek tényleg soha nem lesz jobb dolga, mint a VV-ben.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:53:05

Laci

Laci volt.
Laci van.
Laci lesz.
Én nem vagyok Laci.
Most mi lesz?

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:53:07

@Augur: ide sem merem linkelni....írd be h. marek pietrak :p és fogadd el, h elmúltál már 18 éves :D:D

flanker 2011.01.16. 21:53:15

@hannibal22-73:
Hé, a Szabolcskából kihagytad a Zadyt!

Démétér 2011.01.16. 21:53:20

@Augur: A derekára tekert frottírtörölközőn jelentkezett domborműként egy heves Gigi-dörgölőzés után.

Hannibal22 2011.01.16. 21:54:09

@Augur: @Démétér: Igen,Karinthynak tényleg volt valami a tarsolyában:)

Bogi és Burkó 2011.01.16. 21:55:22

@hannibal22-73: és igen! és tudja és tudja! Bizonyára Ildi ükmamája volt a múzsa.

forexfelix 2011.01.16. 21:55:48

@Mme Chauchat: Hát azért Buci megszavaztathatta vóna, "Köpüljék a vajat aztán széjjelkenjék" vagy használjanak óvszert, mint a csupasz pisztoly 1 -ben Frank Drabin.

Démétér 2011.01.16. 21:55:58

@Mme Chauchat: Csak mint alapanyag Karinthy paródiájához :)

Kekec1 2011.01.16. 21:56:43

@Trevlovics:
nem sikerült, tegnap nem volt egyértelmű, hogy nem tudják ki jön be, annyira biztosan ácsorgott ott a trió, hogy azt hittem végignézték a stúdióban történteket, ezért tudnak az eredményről is meg a büntetésről is. Talán ha vissza lehetne nézni a párbajnak ezt a részét, és ott még nincs a sutyorgás a büntiről, akkor talán lenne bogár:) De ennyire azért nemérdekel, hogy visszakeressem:)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:58:08

@Augur:

Jajj, hát még nem láttad a kukiverővidejóját???:D Hol élsz te??????:D:D:D:D

Augur 2011.01.16. 21:58:41

@Mme Chauchat: @Démétér: fújjj, nekem ez nem gyerebe:)

Hannibal22 2011.01.16. 21:58:49

@flanker: Ja,utolsó versszak lemaradt,elnézést

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 21:58:57

Szavalok 8-9-et:

Hogyha birka lennák

Hogyha birka lennák,
Ennák birkatápot,
Birkaólnak néznám
A büdös világot.

Csatakos hátsómet
Nem takarné gatya,
Fejembe’ kuksolne
Egy hülye birka agya.

Csipás kis szememmal
Ide-oda néznák,
Ványadt kis hangommel
Egyre csak bégetnák,

Azt bégetnám egyre:
BE-BE BE-BE BE-BE!
Értelme nem volna,
De legalább rímelne.

Augur 2011.01.16. 21:59:23

@Lotyó Bridzsida: hát engemet az nem érdekel, bocsí:D

flanker 2011.01.16. 21:59:36

@hannibal22-73:
Most az 1x megbocsi, de nem csinálunk rendszert belőle!!!!!

Mme Chauchat 2011.01.16. 21:59:50

@Augur: melyik része nem gyerebe?

Augur 2011.01.16. 22:00:46

@Lotyó Bridzsida: ez se rossz! látom talán egykorúak vagyunk? vagy öregebbek...:DDD

flanker 2011.01.16. 22:00:54

@Lotyó Bridzsida:

IRL is vagy ilyen süsü?
Merakkor jól megleszünk. :-)

Bogi és Burkó 2011.01.16. 22:01:18

@Lotyó Bridzsida: Már látom, hogy Te művésznek készültél :)
Falunapon műsorvezetést vállalsz?

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:01:43

Egyépként mikor fognak búgni az ápoltak?

Augur 2011.01.16. 22:01:43

@Mme Chauchat: de a vallomásomra nem reagálsz! ez már túl hűvös:D

flanker 2011.01.16. 22:03:16

@Bogi és Burkó:
Haggyad már, há művelődési napokon rajta kívül nem is hívnak senkit a művelődési házba!

tgrs 2011.01.16. 22:03:17

@flanker: De az adás számozása - a 14-ei a 45. rész és a 16-ai a 46. Csak nyertem. Hiszen tegnap volt a párbaj. De nem nézel inkább NatGeo-t? Ott több a szex.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:03:33

@Augur: Hatása alatt vok, mint Alekosz a saját monológjának. Sétáljunk, mint a Duna-parton?

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:04:16

@flanker:

ÉLetben táncolok is a vershez!:DD

Hannibal22 2011.01.16. 22:04:37

No ez meg Évike ,ha nem sminkelne:)

"Láttad-e a pulykát, ki magas szeméten
Gőgösen országol, mint királyi széken,
Legkisebb bántásra, legcsekélyebb gúnyra,
Mirigytelte nyakát, amidőn felfúja?
Vérszin pötyögője, haragtüzben égve,
Mikép megyen által szép világos kékbe?
Mikép játszik ujra halaványas zöldet?
És mikép kotorja szárnyával a földet?...
Annyiféle szint vált Júdit asszony arca,
Mig tart önmagával pillanatnyi harca"

Augur 2011.01.16. 22:04:54

@Mme Chauchat: inkább a nuna-parton:) látod, hogy figyelek, és te még semmit sem tudsz!

Augur 2011.01.16. 22:05:36

@tgrs: hát izé...kicsit beleástam magam témába:D

Bogi és Burkó 2011.01.16. 22:06:36

@Lotyó Bridzsida: natürlich. Salsát. Mint a tordasi démon

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:06:51

@Augur:..és tényleg. Ezek olyan dimenziók, ahova elrepítettél, ahol nem marad más, csak szimpatizálni, szimpatizálni...Kifulladásig. Akár napi 8-9-szer. Utána ananász.

flanker 2011.01.16. 22:07:02

@tgrs:
De az adás számozása - a 14-ei a 45. rész és a 16-ai a 46.
No igen, már mondtam is, hogy nézem a 46-at, de ez utózönge, nekem meg konkrétan a Cucc kell!

Csak nyertem.
Mindenképp, hiszen élvezed a társaságom, nem?

Hiszen tegnap volt a párbaj.
Az igaz, de a műsor nem arról szól.

De nem nézel inkább NatGeo-t? Ott több a szex.
Nincs tévém. Szexet meg nem szoktam öncélúan nézni, csak ha a romantika beteljesüléseként tálalódik. Ezalól persze saját szerveim önkényes megmozdulásai (szigorúan bezényelt fiziológiai alaon) néhanap kivételt képezhetnek.

KenSentMe 2011.01.16. 22:07:36

@Démétér: De, az intelligencia azt jelenti, hogy pillanatok alatt át tudod látni és meg tudod érteni a dolgok működését.. legyen szó akár egy logikai játékról, amit a kezedbe adtak, néhány krikszkraksz matematikai képletről vagy akár arról, hogy egy háborús helyzetben kommandósként kitalálod, hogyan tudod élve elhagyni a helyszínt.

Az magas intelligenciájú emberek szociális alkalmatlanságát én csupán a gyakorlatlansággal tudom magyarázni - akármilyen okos valaki és érti meg a bicikli működését, addig nem tud biciklizni, amíg be nem gyakorolta. Biztos vannak pszichológiai okai is, ha valaki nem szerez ilyen irányú tapasztalatokat.

Azt viszont nem értem, hogy Ildikó mit akar a bulvármédiával.. egyáltalán, hogy merült fel benne ez az ötlet.. állítom, ha azt találta volna ki, hogy ő Kickbox világbajnok akar lenni, és egész nap csak futná a kilómétereket meg püfölné a zsákokat, hamarabb és nagyobb eséllyel volna sikere..

igaz, hogy én azt sem tudom megérteni, hogy egy igazán intelligens embernek mi szüksége volna a sikerre. Paris Hilton akar lenni, sok pénzt akar? Belátta, hogy semmit nem lesz képes alkotni életében, de azért nem szeretné, ha feledésbe merülne a neve? Belátta, hogy normális szakmát nem képes elsajátítani, de azért kéne a pénz? Azért sem értem, mert van az a mondás, hogy "intelligens nő nem akar intelligensnek látszani".. számomra rejtély Ildikó ámokfutása.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:08:03

Nyalok

Nyalok még egy nyalást
Aztán befejezem
Magáét megtette
mára már a nyelvem
Nem froclizom tovább
inkább visszahúzom
Számban jobb a helye
... Utána meg púzom

forexfelix 2011.01.16. 22:09:05

@Lotyó Bridzsida:

Ha nem lógna ki a döglött ló lába,
Betenném a székhelyem a való villába
Annyi élmény ért benn, ott napok alatt
Még sem tudtam áttörni a körém emelt falat.

De most már kinn vagyok, kiszabadítottak
Készítettek szerepemre, az átkozottak.

És itt állok kiszavazva, bőrönddel glédában,
Megláthattok kommentezők majd a BéKában :)

Augur 2011.01.16. 22:09:55

@Mme Chauchat: csak ne Alekoszuljunk be teljesen. valóban kezdek félni. de legalább jó a hajam!

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:10:27

@forexfelix:

:D:D Drakulálok, ez nagyon jó lett!:D:D

Démétér 2011.01.16. 22:10:34

Tényleg, Erzsi emlékeztet is - az arcvonásai, fejformája, csontozata (a la dr. Csont) - Randy Harrisonra, a Fiúk a klubból egyik szereplőjére, csak az nagyon szőke, Erzsi pedig nagyon barna.

flanker 2011.01.16. 22:10:36

@Lotyó Bridzsida:
ÉLetben táncolok is a vershez!:DD

No de ezt már nem úszhatod meg bizonyíték nélkül, a nemjóját! (Mozgó)képet követelek! :-)

forexfelix 2011.01.16. 22:12:35

@Lotyó Bridzsida: Zseni lakik uram Önben, Önben kérem nemkülönben :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:13:06

@flanker:

Az áldóját!:D
Ennek már a fele sem tréfa!:D
Na, majd összehozok nektek egy pörformanszot valamikor.:D:D:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:13:13

@VRbagoly: Nos, e kínok enyhítésére vezették be a szociális v. érzelmi (az IQ analógiájára az SQ) intelligencia fogalmát, mivel az általad jól leírt "magas intelligencia/alacsony társas képesség" jelenséggel nem tudtak mit kezdeni. A felettes énünkről van szó, ami nem más, mint amit "belénk vernek" (szép szóval: a nevelés, a szocializáció.) Ha ez hiányos, torz vagy tökéletlen, a következmény: Ildi.

Ancilla 2011.01.16. 22:14:12

Ildikó tipikus esete annak, amikor egy gyereket agyonsztárolnak. Gondolom, körbecsodálták a szomszédok, rokonok, ismerősök, hogy milyen szépen tud verset mondani. Valószínűleg minden iskolai szavalóversenyen indult, minden évzáró ünnepélyen szavalt, könnyeket csalt a tordasi Mariska nénik, Julis nénik szemébe. Ezáltal kialakítottak benne egy hamis énképet: ő egy kis művész, akár a tévében is szerepelhetne. Elkezdte a műveltségét a bulvársajtóból gyarapítani, ahonnan azt tanulta meg, hogy a személyiség egyik legfontosabb jellemzője az, hogy mi a kedvenc színe, és az, hogy milyen a haja. S bekerült az oroszlánbarlangba, egy védett világból. Mindvégig az a riadalom látszott rajta, hogy "hát nem látjátok, ki vagyok én?" Én igazából azért is nem szálltam be az ócsárolásába, mert sajnálom szegényt.

Hibásnak tartom azokat a szakembereket (?), akik beválogatták ebbe a műsorba. Biztosan csináltak különböző teszteket, beszélgettek velük.
Ildikó már a harmadik olyan személy, akiről mente közben (és ige rövid idő alatt) kiderült, hogy nem alkalmas erre a szerepre.

Démétér 2011.01.16. 22:14:21

@VRbagoly: Tétován kérdezem, egyébként a teljes egyetértésem mellett, hogy Ildi magas intelligenciája mellett tud valaki bármilyen érvet? Már úgy értem a saját szavain túl, amelyeket én nem szeretnék érvnek elfogadni?

Kissé elitista vagyok, így talán torzan látom, de úgy gondolom: egy igazán intelligens ember - ha akar - lehet szociálisan könnyen beilleszkedő, vezető, profi kommunikátor. Ha ez érdekli. Amikor egy értelmes ember rosszul illeszkedik be, ügyetlenül kommunikál, olyankor az a helyzet: számára nem ez a prioritás.

Ildinek pedig ugye ez volna.

flanker 2011.01.16. 22:15:03

@Lotyó Bridzsida:

De mielőtt Tetrisszerűen betellik a pallás az ígéretekkel!

Ancilla 2011.01.16. 22:15:05

Javítás: menet közben
igen rövid idő alatt

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:15:27

@Augur: ...és hol van még a tavasz. Hát az nem lesz egy tavaszi fuvallat!

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:16:38

@Mme Chauchat:

szabadjon megjegyezni, hogy az SQ bizonyos körökbe'(!):) spirituális intelligenciát jelent.:)

Démétér 2011.01.16. 22:16:51

@Ancilla: Egyetértenék, ha Ildi helyes kis bohó tizenhat, vagy legyek nagylelkű: tizennyolc éves lány lenne. Egy tizessel több. Már nincs mit a szüleinek, környezetének szemére vetni: minimum tíz felnőtt éve lett volna igazi, helyes énképet, önismeretet kialakítani.

Augur 2011.01.16. 22:17:32

@Mme Chauchat: nem baj, addig is tanulok Olitól, hogy nehogy felsüljek előtted. a napi 8-9 verset ma még nem tudom biztosítani, de ha sok ananászt eszem, akkor bármi lehetséges;)

Bogi és Burkó 2011.01.16. 22:17:42

@Mme Chauchat: ezé' a "belénk vernek"-é mit kapsz mindjárt .... :):)

Ildi magas IQ-ja hol volt látható.
A fogason hagyta?

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:18:13

@Ancilla: Kiváló érvelés, egyetlen ponton kis korrekció: a szakembereket éppen azzal bízták meg, h. valamely pszichiátriai kórkép határán (vagy benne) lévő delikvenseket válasszanak. Ezek azonban már az etika dimenziói.

flanker 2011.01.16. 22:18:14

@Démétér:
Igaz, de az a baj, hogy nála egészségesebbeknél is ritkán kezdődik ez el 30 alatt.

Hannibal22 2011.01.16. 22:20:32

@Démétér: Hasonlóan látom, Ildiből lehetett volna egy Dr. Spencer Reid(mint gyilkos elmék nézőnek mondom)a villában ha az IQ megvan a hiányos SQ mellett:)

forexfelix 2011.01.16. 22:21:03

@Démétér: Pont erre a problémára vezették be az Érzelmi intelligencia fogalmát EQ, mert az intelligenciát az alkalmazkodó képességgel szoktuk a hétköznapokban mérni, de nem teljesen egyezik.
Az alacsonyabb EQ mellett lehet az IQ magas. Vannak ismerőseim egyetemet végzettek, de ha érzelmi zűrbe keveredik, képtelen kifejezni magát egyszerű agresszivitással válaszol a kihívásra. De ne sakkozok vele, mert esélytelen vagyok. Tulajdonképpen egyfajta nagyon nagyon enyhe fokú, autizmus az egész.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:21:16

@Bogi és Burkó: Igen, valóban különféle párosítások lehetnek:
magas IQ/magas SQ - alacsony IQ/alacsony SQ, és ezek permutációi. Ildinket a sors nem egyenlő IQ/SQ esélyekkel verte meg.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 22:21:25

Ancilla, tökéletes összefoglaló volt.

És hát igen. Egy valóságsó értékrendjében a normális=unalmas

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:22:26

@flanker:

jóvan, nem kell a kisebbet bántani mindig!:D

viola narvilly 2011.01.16. 22:22:43

Jól lemaradtam két és fél óráról.
Volt valami érdekes?

A heti hetesben a hét okos felsorolta a hét magyar kutyafajtát.
Kár, hogy kilenc van.

Démétér 2011.01.16. 22:22:54

@flanker: Bizonyos érettségre ez igaz, de tényleg, de azért a tizen-huszonévesek nem mind ennyire problémásak - szakadékkal a valódi egyéniségük és a róla alkotott képük között. Nincs is túl jó úton. És a harmincig már nincs is sok ideje :)

@hannibal22-73: Reidet imádnám a villában, de ő nem érezné magát valami jól :)

Démétér 2011.01.16. 22:24:54

@forexfelix: Igen, egyetértek, megint, és megint megkérdem: miből gondoljuk, hogy Ildinek bármiféle kvóciense magas? Az érzelmi nem, ez tudjuk - de miért mentegetjük az IQ-ját? Miért gondoljuk, hogy magas volna?

Augur 2011.01.16. 22:25:01

az biztos, hogy Ildinek magas az intelligenciája?

Kekec1 2011.01.16. 22:26:41

@Bogi és Burkó:
olyan magas, hogy az már más dimenzió, mi az nem érthetjük meg :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:26:51

@Démétér: Nagyon fontos észrevétel. Azonban a "felnövés" nem az életkortól függ és nem is megy csettintésre. Korábban fejtegettük, h. a villalakók mindegyike valamely szinten (gyermekkori) megrekedt (=regresszió), ez okozza számos baját. Felnőtt testben picsogó (=érzelmileg inkontinens) kisgyerekek. Csak annyit sejtenek, h valami bajuk van, de azonosítani nem tudják. Oli a szexéhséggel keveri. Alekosz a nő-hajhászást imitálja. Van aki katonának áll. Van, akinek barátnője van (de nem tudja, miért pontosan). És így tova...

Friedmann Juci 2011.01.16. 22:27:40

@Augur: magas intelligenciával még lehet valaki ennyire pocsék személyiség.

Augur 2011.01.16. 22:29:48

@Friedmann Juci: nem gondoltam, hogy nem
@Mme Chauchat: akkó mé utalnak itt erre többen?

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:29:54

@forexfelix:

Az elmúlt pár évben tudatosan kezdtem fejleszteni az EQ-mat. Annyit mondhatok a tapasztalataim nyomán, hogy az emberek 80%-ának kisebb az EQ-ja, mint az IQ-ja, aminek nagyon prózai oka van.
0 éves kortól a IQ-t nyomatják az EQ-ban hasonlóan harmatgyenge szülők.
Az, hogy az memóriám jó, információkat könnyen megjegyzek és használok, valamint a fizikai világban könnyen megállom a helyem, egyáltalán nem jelent semmit, ha az érzelmek megéléséről és kifejezéséről van szó.
Az előbbit 6 éves koromtól iskolában fejlesztem, az utóbbit rossz esetben soha sehol, csak a rossz szülői mintát nyomom egész életemben.

forexfelix 2011.01.16. 22:29:55

@Démétér: Azt nem mondom, hogy kiugró az IQ-ja Ildinek, de ha meg van azért a magához való esze. Pl, a beérkezett feladatokat egyikőjük sem tudta elsőre olyan szépen hangsúlyozottan felolvasni, mint ő. Pl Lacin és Dzsörzin visszahőköltem. Laci állítólag doktor pedig.

Démétér 2011.01.16. 22:30:21

@Mme Chauchat: És mi ezért nézzük... :) Gondolom. Tudunk azonosulni a saját regresszióink projekcióival. (Bármely érző szívű pszichológiához értő most sírva fogja a fejét.)

Ildi valószínűleg azért foglalkoztat bennünket ennyire, mert érezzük, hogy szánni kellene, de közben olyan irritáló, olyan kínos! Az összes kellemetlen, rosszízű emlékünk eszünkbe jut, ahol bárki lejáratta magát, és a szőr szaladgál a hátunkon, vagy hogy is van ez. Az ember pedig nem szereti ezt egyszerre érezni.

Ancilla 2011.01.16. 22:30:58

@Démétér: A nővére még idősebb, s ha lehet neki még torzabb az énképe. Halálos komolyan mondta, hogy ő zenei vonalon indult el, a húga pedig a színészet irányába. S valóban szerepeltették is őket (falunapokon, kolbásztöltő versenyeken stb.). S ez a szereplés tordasi léptékekkel mérve sikeres és elismerésre méltó volt. S nem is akart ő Shakespeare-t a Nemzeti Színházban játszani, neki a vágyak netovábbja a Barátok közt egy kicsinyke szerepe volt. Ez azért elárul valamit az igényszintjéről is. Laci nagyon jól ráérzett, amikor elmagyarázta neki, hogy mi is a probléma - csak szegényke ezt sem értette meg.

Kekec1 2011.01.16. 22:32:06

Nem tudom, lehet hogy tévedek, majd ti jól megcáfoltok ha így van. De szerintem az intelligencia nem feltétlenül évszámok, történelem stb ismeretével mérhető, ez inkább műveltség. Sokkal inkább logika, helyzetfelismerés, gyors észjárás, gyors reakció és válaszképesség helyzetekre. Ezek a dolgok kevésbbé tanulhatóak, szemben a történelemmel és versekkel. Én Ildiben ezekből egyiknek a szikráját se véltem felfedezni. De arra se emlékszem, hogy magát intelligensnek nevezte volna, csak annyit ismételt folyton mint egy papagáj, hogy ő más, ő értéket képvisel, de sose tudtuk meg mi az az érték.

Augur 2011.01.16. 22:32:23

@forexfelix: funkcionális analfabétizmus (minden 2. embernek van)vagy diszlexia

Démétér 2011.01.16. 22:32:59

@forexfelix: Ne haragudj, de egy szépen hangsúlyozott felolvasást egy - egyébként nagyon intelligens - papagájtól is elvárok.

Bocsánat, én érzem, hogy túlzottan irritál Ildi :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:33:08

@Lotyó Bridzsida: Ott a pont. S ahhoz, h a szülői mintát megtörd, iszonyat energiák, önismeret kell, és sokszor nem megy segítség nélkül e fájdalmas folyamat. Nem elég tehát valahány évesnek lenni. Ezt szokta Csernus doki a szerencsétlenek pofájába ordítani: "Hány éves maga? Maga felnőtt? Lószart felnőtt! Most is sír".

flanker 2011.01.16. 22:33:42

@Démétér:
Én ugyan nem gondolom, ki gondolja?
Sztem rajta kívül senki sem. (Bocsi, Trixi még!)
De ha valaki ennyire görcsösen kapaszkodik ebbe, az nekem azt árulja el, hogy (még ha tényleg magas is) ezen kívül semmije sincs.

Márpedig Ildi igencsak meg van győződve saját felsőbbrendűségéről. Én szavalok, én művésznek készültem, foggggalmad sincs róla, én ki vagyok, te nem tudod az értékeimet - ezek mind verbális kapaszkodók, mankük, amiket szükségben elővesz.

Démétér 2011.01.16. 22:34:55

@Kekec1: Valószínűleg Ancilláéknek lehet igaza: ezt hallgathatta gyerekkora óta. Hogy ő értékes. Ő különleges. És most szegénynek nagyon az arcába ordibálták, bele is verték, hogy "de nem itt, kisanyám". Jaj, szegényke.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.16. 22:35:04

@Lotyó Bridzsida: mér? én sem láttam.. hülyeén halok meg? no mutassátok izibe ;D

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:35:26

@Démétér: @Ancilla: @Kekec1: jeles, leülhet. Holnap keressen meg óra után.

forexfelix 2011.01.16. 22:36:02

@Démétér: Na például ez jó kis feladat lenne a benti unatkozóknak, mennyi versszakot tudnak betanítani egy papagájnak a Toldi estéjéből, mire véget ér a show :)

Augur 2011.01.16. 22:36:21

@Démétér: és az miért volt lélektanilag, hogy én perverz elragadtatással néztem, hogy bármilyen levelet úgy tudott felolvasni, mintha az Anyám tyúkját mondaná, de azt úgy, mintha Lady Macbeth akarna lenni egyébként. és kéjes örömet találtam abban, hogy a leghétköznapibb mondatot sértett, számonkérő, házmesternés intonációval sikerült elmondania.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:37:14

@Augur: Lehet, h Leslie azonnal fordított gollamból v trollból és amiatt akadozott. Nehéz.

Démétér 2011.01.16. 22:37:40

@Augur: Ha egy kicsit már nem sajnálom, majd visszanézem ilyen szemmel :) Egyelőre nem tudom, mert mindig lehalkítottam, ha ő beszélt, mert nem bírtam. Pedig így vicces lehetett :)

Athalie 2011.01.16. 22:38:13

kiprovokálták belőle mindannyiunk rémképét.

Augur 2011.01.16. 22:38:45

azzal senki sem foglalkozik, hogy Ildi nem intelligens volt-van, hanem művelt? a kampányfilmjében is azt mondták, hogy szavazz rá mert igazi vidám és művelt lány. valaki mondja el, de objektíven, hogy mi az, hogy művelt:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:39:32

@Mme Chauchat:

:))Imádom Csernust, minden szava arany.:))
Hát bizony nem nagy élmény először tükörbe nézni.:)
Nagyon fájdalmas út ez, de az egyetlen igaz út.:) Aki eldöntötte, hogy végig megy rajta annak:
A: soha nem lesz már unalmas napja az életében
B: felfogta, hogy csak úgy fejlődhet, ha folyamatosan hagyja magát megborulni. Mert az illúziókat elengedni és az érzéseinket kimutatni, és látni engedni fájdalmas sportág bezony.:)
Nekem is írnom kellene egy könyvet...:D:D:D

Augur 2011.01.16. 22:40:11

@Démétér: engem elbűvölt, hogy lehet így beszélni:D

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:40:22

@Augur: Ilyenkor méricskéljük magunkat és örömmel tölt el bennünket, amikor többnek, jobbnak érezzük magunkat, én-attribúció.

Friedmann Juci 2011.01.16. 22:40:35

@Augur: "házmesternés intonáció" zseniális! ezt a jelzőt kerestem.
a műveltsége gondolom arra irányult, hogy... és most bazmeg tényleg nem tudok semmit ideírni.

Kekec1 2011.01.16. 22:41:54

@Démétér:
lehet, lehet. De..., ha egy falusi Juliskát, (aki addig a faluszépe, szavalózsenije volt, minden amit eddig mondtatok, szülők, környezet, védett világ stb) bedobják egy ilyen helyzetbe és a képébe kapja ennyire durván, hogy nem is az aminek képzeli magát, ha ennyire durván törik össze az énképét, szerintem a "normális" reakció az lett volna, hogy összetörve, porrá zúzva, bőgve rohan haza, ha nem is érti meg a miértjét a dolognak, de legalább megérti, hogy mi történik, hogy csúnyán lebőgött, nem kellett, nem olyannak látják, bla-bla, stb. Ildi ezzel szemben fel se fogta, szerintem. Mindenki hülye csak neki van igaza. Ehhez azért kell egy jó adag nem-tudom-mi, ez a hiány amit boncolunk, valami hiányzik belőle, legyen ez butaság, IQ-, EQ-, SQ-hiány bármi, de valami hibádzik vele, mert láthatólag nem érti, nem fogta fel még most sem. Vagy nagyon jó színésznő, oscart neki

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:42:26

@nyuszómuszó:

A velveten van valahol, írd be, hogy péniszmodell, meg hogy Erzsi a gugliba.:DD

forexfelix 2011.01.16. 22:43:03

Kezdjetek el forexe-zni, nagyon nagyon sokat megtudtok magatokról nagyon rövid idő alatt :)

2 hónap után csak csernussal a párnátok alatt lesztek hajlandóak elaludni :)

Démétér 2011.01.16. 22:44:08

@Kekec1: Igen, abszolút igazad van - ezért engedjük meg magunknak, hogy ne sajnáljuk, vagy a sajnálat mellett idegesítsen is, meg haragudjunk rá.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:44:40

@Augur: Nos, a műveltség-kérdés már ravaszabb dolog, tekintve, h idő és helyfüggő (szemben az IQ/SQ-val). Nem olyan régen mág az ún. bölcseleti műveltség (lásd háborúk/békék) számított annak, a term. tud. v műszaki egyáltalán nem. S a sulik ezt a fajta műveltségképet közvetítették. (Olyan meg mindig akadt, aki nem tanult semmit az isiben:)Ma az iskolákban a kompetenciára, képességre mennek rá, ekkor a műveltségi elemek háttérbe szorulnak (pl USA iskolái). A kettő elegye lenne jó...

Augur 2011.01.16. 22:45:05

@Mme Chauchat: így megértem. erzsi meg elmondta máma, hogy izgulós típus
@Démétér: :D
@Friedmann Juci: hát nyilván ő már idekint nézve a benti marhákat tudta, hogy műveltebb, mint ők. azt' kész passz!

Démétér 2011.01.16. 22:45:41

@forexfelix: Rászántam már önismereti témákra néhány évet, én már inkább nem... Öreg vagyok, most nem foglalkoztatom magam éppen :)

Augur 2011.01.16. 22:46:06

@Mme Chauchat: tudom babám:) ebbű írtam a tanári szakdogámat:(

Athalie 2011.01.16. 22:46:31

Dehát nem is ismerjük!!!!

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:46:47

@Lotyó Bridzsida: Sok sikert és köszönöm, amit írtál.

Kekec1 2011.01.16. 22:47:44

@Démétér:
jobban belegondolva, néha talán irigylésre méltó is.... bárcsak meglenne nekem is ez a képességem, ki-be kapcsolható üzemmódban, amikor valami nagy trauma ér csak bekapcs és fel se fogom hogy nekem most valójában mennyire rossz :) Boldog tudatlanság :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:48:14

@Augur: Sejtettem, te ki hamis! Akko most ideírom, hogyan képzelem Jerzy meg Gigi nászát.
Az ösvényforduló kavicsos homokágyán
váratlan egy iszonyú dög
nyitotta, lábit cédán magasba lökve,
míg izzadt méreg járta át,
elénk, gúnyosan és semmivel sem törődve,
kipárolgással telt hasát.
A nap sugarai tán azért tündököltek
úgy e sülő szemét fölött,
hogy atomjaiban adják vissza a Földnek
azt, amit az egybekötött.
S e gőgös vázra mint nyiladozó virágra
nézett alá az ég szeme;
a bűz ereje az egész rétet bejárta,
azt hitted, elájulsz bele. (Egy dög, Baudelaire)

Friedmann Juci 2011.01.16. 22:48:15

@Augur: mindegyik ugyanolyan marha.
az a gondom, hogy annyira vadparaszt emberek vannak bent a villában, hogy még csak "kedvencet" sem lehet választani. egytől egyig ostoba, és rosszindulatú. persze várható volt, hisz jelentkeztek a műsorba. de eddig legalább nevetni lehetett rajtuk. az elmúlt hét viszont a halálos unalom maga. elég lett volna egy hónap az egészből.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 22:49:00

@Augur: Ildi úgy volt művelt, mint ahogy vidám. Remélem mosmá' érted.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:49:44

@Mme Chauchat:
:)Köszönöm, neked is a legjobbakat!:) Mindig örülök, ha olyanokkal találkozom, akik veszik a fáradságot és a bátorságot, hogy jobb emberek legyenek.:)

Jó éjt mindenkinek!:)

Augur 2011.01.16. 22:49:45

@Mme Chauchat: az elragadtatásom úgy éreztem tárgytalan és személytelen, hogy úgy mondjam, öntelen volt. színészkedő, affektáló, "megjátszósan" beszélő hölgyeket (pl vv Anikó is ilyen) ismerek, de olyat, aki a kultúrház deszkaszínpadán áll állandóan, olyat nem.

Démétér 2011.01.16. 22:50:21

@Kekec1: Néha tök jó. Igen. Valamennyire szerintem mindannyiunknak megy - vannak dolgok, amiket máshogy alig élnénk túl, vagy nem összeomlás nélkül.

Azt viszont nem látom jó tulajdonságnak, hogy azokat a helyzeteket sem ismeri fel, amelyekből tanulni, fejlődni kellene. Messze nem lenne akkora trauma, mint amekkora hiba fel nem dolgozni. Ez csak az én szuvenír véleményem.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:50:40

@Kekec1: Nem, nem, állandóra kell a gyújtást állítani, mert ha kapcsolgatod, akk instabil leszel, a dolgokkal szembesülni képtelen. Konfliktusban mindig visszakapcsolnál.

Athalie 2011.01.16. 22:50:55

Érdekes, ez a közeg mekkora sokk volt számára.

Athalie 2011.01.16. 22:51:34

Akkor lehet, hogy mégis vannak rejtett értékei :D

Augur 2011.01.16. 22:52:18

@Bogi és Burkó: ez szemléletes példa vót, köszönöm:) ja, és neki iggenis van humorérzéke:)
@Mme Chauchat: amit most érzek, ez az igazi elragadtatás:O a szívemen jársz!

Hannibal22 2011.01.16. 22:52:45

@Mme Chauchat: Inkább A vámpír metamorfózisa ,nem?:)

Kekec1 2011.01.16. 22:54:03

@Démétér: @Mme Chauchat:
Igen, igazatok van, nem szeretnék ilyen lenni, csak eljátszottam a gondolattal :)
Végül is a nagy traumák utáni felismerések visznek előbbre.

Augur 2011.01.16. 22:54:29

@Friedmann Juci: nagyon félek, hogy Ildi nélkül csak az öncélú agresszió-Olivérre vagy Szandira számítok- lesz a továbbiakban a téma. az meg nem vicces.

Ancilla 2011.01.16. 22:55:10

@Kekec1: Nem tudom, csináltak-e IQ-tesztet velük. Szerintem neki nem túl magas.

Viszont mit tehetett?? Ott úszott a jégtáblán, valamit csinálnia kellett. Olivér javaslatát (feküdjön le Alekosszal) a neveltetése miatt nem tudta volna megcsinálni ország-világ előtt (ehhez egy Szandika-kalibernek kell lenni), a sok nagyszájú, kemény ember között nem volt más választása: az agresszió. Szerintem túlságosan sokáig viselkedett nyusziként, olyan sértéseket hagyott szó nélkül vagy reagált rá szelíden, hogy már idegesítő volt. Aztán átcsapott a másik végletbe.
Az egész szereplését egyetlen szóval tudnám összefoglalni: tragikomikus.

De fátylat rá. Biztosan jól el fogja irányítgatni a fitness-klubját, s lassan elfelejti mindenki, hogy ő is szerepelt. Minden csoda 3 napig tart.

Ancilla 2011.01.16. 22:56:52

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!!

Friedmann Juci 2011.01.16. 22:57:08

@Augur: ja. mondom. már egy hete nem vicces.
szandika az unalom, és a rosszindulat maga, olivér egy hisztis kurva, éva egy tanult, ámde ostoba pina, alekosz meg... rettegek tőle, és meg vagyok róla győződve, hogy amint kijön a villából, nőket fog elrabolni, és a pincéjébe zárni hónapokra.
a többi ember meg annyira jelentéktelen, hogy említeni is felesleges.

Démétér 2011.01.16. 22:57:31

@Ancilla: Nem hiszem, hogy megoldhatatlan szituáció volt. Tényleg.

De sok sikert kívánok neki - egyébként őszintén hiszem, hogy egy fitness-termet könnyen lehet, hogy jól irányítana. Hajrá!

Athalie 2011.01.16. 22:58:00

Egyedül ő nem volt az a kurva típus.
A többiek ezért (sem) fogadták be.
Na meg az az állandó halálra vált arc sem segített a beilleszkedésben.
Utána már az események láncolatának kibogozhatatlan önmegsemmisítő hálójába bonyolódott.

Ezt akár Alekosz is mondhatta volna. :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:58:12

@hannibal22-73: csak a vér, a színtiszta, true blood, jeahhh

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:59:07

@Athalie: ...mecsoda dimenziók, apukááááám

Démétér 2011.01.16. 22:59:50

@Athalie: Nem baj, ha önmegsemmisítő az a háló, csak meg kellett volna várni, amíg elmúlik, és nem kibogozni :))

Kekec1 2011.01.16. 23:00:21

na,támaváltás:
valovilag.hu/cikk/352159
mit is mondtatok Gigiről? :)
komolyan sajnálom Jerzsyt, mit kezd vele a szállodában?

Augur 2011.01.16. 23:00:24

@Mme Chauchat: köszönöm, ez most nagyon kellett! már féltem, hogy ez az irodalmi vonalon mozgó ürge elfordít tőlem és csodálatomtól.

Athalie 2011.01.16. 23:01:01

Aha, de ő csak a Barátok közt-be vágyott.:)
Brrr....

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:01:41

1126-dik komment:
1126-ban
II. István király szövetséget köt I. Szobeszláv cseh herceggel.
Csak, hogy a műveltségnek is adjunk.

Augur 2011.01.16. 23:02:57

@Friedmann Juci: Alekoszt eleinte viccesnak gondoltam, de a szeme...Lecter doktoré hozzá képest joviális családapáé volt. már féltem az Évát.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:03:35

@Augur: Soha, semmilyen körülmények között nem fordít el Tőled (SSKKNFET), csupán vért szívunk 1ütt. Ne foglalkozzá vele.

Démétér 2011.01.16. 23:03:53

@Augur: Én is ezzel kezdtem ma. Remélem, testileg-lelkileg egyben hagyja el a villát, és zsákban sem lesz.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 23:03:54

@Friedmann Juci: Én nem is nagyon merek semmit írni róla. Mi van,ha elolvassa miután kijött....

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:04:49

Van itt Anikó rajongó? Állítólag a hőgy képtelen az orgazmusra.

Athalie 2011.01.16. 23:05:59

@Mme Chauchat:
Nekem tetszik, majd megtanulja, még fiatal.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 23:06:57

@Mme Chauchat: Olyan, mint az organizmus.Csak kisebb.

Athalie 2011.01.16. 23:07:36

Ebbe a VV4-be mindenki pszichológiai eset.
Én ezért nézem. És csak ámulok és bámulok.

Augur 2011.01.16. 23:08:45

@Mme Chauchat: mindig minden körülmények között számítok Rád és számíthatsz rám (MMKKSZRÉSZR)-és most úgy nézlek, mint Alekosz kintről Évát..wihhíííí:D

Athalie 2011.01.16. 23:08:49

Csernust beküldhetnék hozzájuk! )

Démétér 2011.01.16. 23:09:38

Ijesztőek vagytok :) Elmegyek rettegni a takaróm alá. Jó éjt!

tgrs 2011.01.16. 23:10:09

@Athalie: Szerintem van, aki csak szimplán hülye.

Augur 2011.01.16. 23:10:41

@Démétér: kontrollálnom kell magam lassan, mert érzéseim lesznek ettől a műsortól, már ha a borzadás érzés:) Clawdia drágám, hogyan legyek közömbös?

Friedmann Juci 2011.01.16. 23:11:15

@Bogi és Burkó: ne is mondd! erre rá fogok parázni:D

tgrs 2011.01.16. 23:12:26

Egyébként itt mindenki filozófus vagy pszichológus?

Athalie 2011.01.16. 23:12:57

@tgrs: Érdekes felvetés :)
Nem tudhatjuk biztosan :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:13:05

Mindenki jól nyomja.
Az alváshoz készülődőknek kellemes csöcsörészést, csókolózást és veretést kívánok, soxeretettel.
Aki szerint a villalakók orvosi esetek, azokat külön üdvözlöm.

Hannibal22 2011.01.16. 23:14:34

@Mme Chauchat: Nem a bábud vagyok ,nem a kelléked! Jó éjt!

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:15:13

@Augur: Monsieur Castorp, csakis hűvös tartózkodással, kérem. Nade kérem!

Augur 2011.01.16. 23:15:17

szexuálpszichológiailag ez a nyomi Alekosz hogy a rákba gondolja, hogy a csöcsörészés az ekvivalens a veretéssel, barom?! erre már tegnap sem kaptam választ. vagy más is így gondolja?

Bogi és Burkó 2011.01.16. 23:15:22

@Mme Chauchat: látom, te egy művelt és vidám lány vagy.

jó éjt mindenkinek!
Az én kilátásaim nem túl jók.
Még mindig kerülget valmi nyavaja, a macska tüzel és ordenáré hangon óbégat, a gyerek meg már átkóválygott a nászi ágyba, el sem lehet férni. Yessss.

Athalie 2011.01.16. 23:16:10

A VV4-előtagot le lehetne cserélni Pszichóra. Pszichó Szandika, Olivér, Alekosz, stb..

Friedmann Juci 2011.01.16. 23:16:12

@Bogi és Burkó: pakoltasd ki azt a szerencsétlen macskát, mert egyikőtöknek sem tesz jót. :*

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:17:02

@Augur: Te, ezt én sem értettem. Mi az a "veretés"...Veri vagy nem veri, ez itt a kérdés...

Augur 2011.01.16. 23:17:12

@Bogi és Burkó: egyre szürreálisabb lesz ez az este:D gúdnájt!

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:18:23

@Bogi és Burkó: látom, te egy művelt és vidám lány vagy - lefordítom: egy bunkó, befordult f*szi vagyok. Jó eight!

Augur 2011.01.16. 23:18:40

@Mme Chauchat: valami közbeékelt dolog lehet ott, gondolom húsfogó csipesz, vagy ilyesmi. amit kesztyűben fog az arisztokrata nő:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:19:23

@hannibal22-73: Jó éjt, hercegem. Kis értéket képviselőm. Jó 8

Athalie 2011.01.16. 23:19:27

pszichoszociálisan szürreális...

Augur 2011.01.16. 23:19:31

@Mme Chauchat: úúúúúúú(általános iskolás dallammal elnyújtva):D

Athalie 2011.01.16. 23:22:18

Jóestt! Úristn áldásával.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:23:10

@Augur: Az lehet, pff. Mármint mi arisztokrata nők így szoktuk, ahh. Verettetjük.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:26:06

Senki többet? Akk mindenkinek jóéjt.

Augur 2011.01.16. 23:26:10

@Mme Chauchat: hehe, ez tetszik, helyben vagyunk. (jól látom, hogy kettesben maradtunk?) nagyon szimpatizállak ám!

Augur 2011.01.16. 23:27:20

@Mme Chauchat: jóéjt asszonyom! ha nem kavar be valami kan, remélem holnap is tudok jönni:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:27:50

@Augur: Végre! Csak szondáztam, ébren van-e vki még...

Augur 2011.01.16. 23:28:54

@Mme Chauchat: szerintem egész jól működünk, mint elijesztő alakulat:) erre rágyúrunk.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:29:06

@Augur: MMKKSZRÉSZR és SSKKNFET

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:29:55

@Augur: minden péket elijesztünk... Terrorkarakterek vaunk. Vaúúúú

Augur 2011.01.16. 23:31:48

@Mme Chauchat: válaszom::* :* :*
egyébként már ennél a kérdésnél: Egyébként itt mindenki filozófus vagy pszichológus? éreztem, hogy futkosik a szőr a hátakon. lefekszünk mi is? sajnos nincs helikopterem előtte.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:33:34

@Augur: ... hát feküdjünk ;) Jó eight, kis jósom.

Augur 2011.01.16. 23:35:21

@Mme Chauchat: jó éjt szívem művelt (és vidám)hölgye! értékelem az értékeidet;)

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:36:08

@Augur: ...azé a helikopter jól jött vóna.

rabia 2011.01.16. 23:48:46

Valaki említette fentebb, hogy egy átlag-falu mennyire más világ. Csak annyit akarok hozzátenni ehhez a tartalmas komment-folyamhoz, hogy én azért sajnáltam Ildit, mert velem ugyanez megtörtént, csak fordított előjellel: tőzsgyökeres városiként kikerültem falura, és az első egy évben tényelg nagyon gáz volt, mert nem értettem az embereket, és állandóan olyan kínos helyzetbe kerültem, mint Ildi, mert nem tudtam az ő szabályaik szerint játszani, kicsit olyan, mint külföldön, az ember beszéli a nyelvet, de nem érti a gesztusokat. Rettenetesen kínos volt, életem egyik legrosszabb időszaka, amikor rájöttem, hogy mi van, visítva menekültem. Szóval szerintem Ildivel is ez történt, egész egyszerűen nem beszélte azt a nyelvet, ami a villában volt, mindig mindenre a lehető legrosszabb választ adta. És igen, erre egyedül Laci jött rá.

flanker 2011.01.16. 23:48:51

@Augur:
szerintem egész jól működünk, mint elijesztő alakulat:) erre rágyúrunk.

Hát gyúrjatok csak, oszt majd megint lesz megint 150 komment... :-) Ami persze nem olyan nagy baj, ha minőségi, ha ÉRTÉKES...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 03:35:13

@Lotyó Bridzsida: Igen. Az átlag férfi EQ-ja 42, az átlag nőé 48. A jelenlegi villalakók közül Évi, Anikó, Oli, Jerzsy és Bömbi valamennyivel a nemükre irányadó átlag fölött teljesít (tudom, hogy ezt sokan nem fogják elhinni, de attól még így gondolom).

Velük az a baj, hogy ezt általában rosszra, és rosszul használják, még akkor is, ha rendszeresen szembesülnek a következményeivel. A többieké meg átlagos, vagy kicsivel az alatti, Alekinnyó az egyetlen kivétel.

Az övé JÓVAL kevesebb, mint az átlag férfié, és ezért vannak gondjai. Ezért is van az az érzése az embernek, amikor ránéz, hogy egy rohadt gépet lát, és nem egy élő embert...

Ildié is csak átlagos, és ez okozta a gondokat is. Ha ennyire különböző egyedek találkoznak, és egyik félnek sem elég magas az EQ-ja az alkalmazkodáshoz, egyszerűen egymás agyára mennek, rövid időn belül. És emiatt alakult ki az a helyzet, hogy Gömbi és Jerzsy viszonylag jó viszonyt tudott kialakítani vele, és Olival viszonylag "elvolt". Évivel is jól ki tudott volna jönni, ha az a szeszkazán igazán akarta volna.

Egyébként Zsuzsi volt az egyetlen közülük, akinek jóval átlag feletti EQ-ja van, csak nem tanulta meg (vagy csak nem akarta) hasznosítani a képességeit. Egyébként őt pár nap alatt nagyon megkedveltem, és ez azóta sem változott. Mondjuk az érdekes, hogy akinek magas az érzelmi intelligenciája nagyon könnyen megkedveli azokat, akik szintén átlag fölöttivel rendelkeznek. :)

Nekem 85 körüli van, és végül is emiatt évekig jártam pszichológusokhoz. Ezért (is) szeretek annyira pszichológiával foglalkozni, ahhoz képest, hogy történész vagyok. :D

Ps: Bocsi az offért, a végén. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 03:55:20

@artdark: Igen, és épp ezért küldenek min-díííg, minden körülmények között egy "nagyágyút", egy "Ez meg ki a frász?" karakterre (ugye, Éva-Leó, Oli-Kritya, Zildi-Év@lag, etc). Mondjuk egy Zsófi-Ildi párbaj senkit sem érdekelt volna különösebben...

Majd akkor kezdik összeengedni "a nagyokat", ha a "töltelék-karakterek" kiszóródtak. Az eddigi háromban is így csinálták, meg ez logikus is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 03:56:43

@artdark: Igen, és épp ezért küldenek min-díííg, minden körülmények között egy "nagyágyút", egy "Ez meg ki a frász?" karakterre (ugye, Éva-Leó, Oli-Kritya, Zildi-Év@lag, etc). Mondjuk egy Zsófi-Ildi párbaj senkit sem érdekelt volna különösebben...

Majd akkor kezdik összeengedni "a nagyokat", ha a "töltelék-karakterek" kiszóródtak. Az eddigi háromban is így csinálták, meg ez logikus is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 04:42:20

@Mme Chauchat: Mi a baj Békással? Ott lakom, most is ott vagyok, ott is nőttem fel. Nincs itt semmi ijesztő... :O

Lotyó Bridzsida 2011.01.17. 09:28:50

@King of Shadows:

:) Én is jártam pszichóhoz valszeg hasonló okokból. Szoktam mondani nagyképűség nélkül, hogy a hozzám hasonlók a pszichóknak a szakmai csúcs, mert mi értjük azt amit modn, és be is építjük. Ezt a pszichóm is kifejezte egyébként.:)
BTW egyetértek minden szavaddal. Én is kedvelem a Zsuzsit.:))

viola narvilly 2011.01.17. 09:39:55

Most jött meg a Gigi és Dzsörzé páros.

Lanois 2011.01.17. 09:42:38

Alekosz kérdezi: Nagyon kamu volt?
Gigi: Ááá ne tudd meg.
Hopp megszakad az adás.
LOL:)))

natoth 2011.01.17. 09:44:09

@viola narvilly:
nézted, amikor kikapcsolták? miről magyarázott Gigi, hogy többször föl kellett venniük és mennyire kamu volt?

natoth 2011.01.17. 09:45:17

@Lanois:
néha szólhatnának nekik, hogy most onlájn vannak, moderálják magukat :)

Lanois 2011.01.17. 09:50:02

@natoth: Úgy látszik még erre is lusták, inkább kikapcsolják az online-t csak be vannak lassulva.:)

viola narvilly 2011.01.17. 09:51:40

@natoth:
Félig figyeltem, mert közben jött egy telefon.
Valami sarokkádról beszélt...

Mme Chauchat 2011.01.17. 09:56:04

Majd este Butzy áradozik, mennyire jó volt az önlájn közvetítés. A "Többszörös Kamu Elmélet"(TKE) igazolása-képpen.

Lanois 2011.01.17. 09:57:27

@natoth: "miről magyarázott Gigi, hogy többször föl kellett venniük és mennyire kamu volt?"

Pontosan ezeket mondta szószerint...

natoth 2011.01.17. 10:01:20

azért kíváncsi lennék, hogy ezeket az elszólás miatti leállásokat a végén levonják-e a kedves színészek és színésznők fizetéséből :)
süti beállítások módosítása