Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X32

2011. január 16. 10:45 - Hódos Hajnalka

Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre az ezer kommentért őrületes hajcihő, fél nyolc után született meg az ezredik hozzászólás, gratulálunk bévé! Mogyoró a tejszínhab tetején, hogy sikerült dupláznotok, a tegnapi poszthoz több, mint 2200 komment született, hát imádok bennetek mindent! Szokás szerint ébredéssel kezdődik az összefoglaló, Bécinek köszönhetően síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Meg egy üres ásványvizes üveggel, amivel ütemesen dobol az asztalon, huszonnégy órából húszat alszotok, elegem van!

Nyűgös ébredezés, álljál már le! Elkussoltassam? Zsófi, légyszíves csinálj valamit! Zsófi aztán nem csinál semmit, a kis cérna hangjával próbálja meggyőzni Bécit, később a riportszobában meg nem érti a nézőpontját. Béci üvegpoharakon szólózik, fú, esküszöm, tarkón vágom! Szandika hőzöng, mi nem aludtunk az este! Hát miért nem aludtatok? Aludtál már a mosókonyhában, azt se tudom, hogy feküdjek, hogy ne legyen az Oli szájában a lábam! Ha én alszom, ti ordítoztok, kiabáltok és én sem szólok semmit! Még Jerzsit is kihozta a sodrából a reggeli koncert, ott zenél a köcsög pohárral, de milyen jogon ébreszt fel minket? Mi van, Jerzsi, kivagy? Hát felbasztad az agyamat, ki vagy te, hogy felébresztesz engem? Ti felébreszthettek engem? Lehet rám haragudni, de ha tovább akarsz ezen kattogni, akkor kattogjál. Fú, de örülök most ennek, mondja Béci, most legalább négy ember van, akire rá tudja tenni a jelet.

A lila csapat Éva búcsúebédjéhez készülődik, nem gondoltam, hogy marhalábszár pörköltet fognak főzni bográcsban, de a hidegtálak láttán felszalad a szemöldököm, és ezt így hogy? Megrendeljük, oszt jó napot? Éva már felöltötte magára a fekete csipkével díszített ruháját, tósztot mond. Ti vagytok az az öt ember, akivel mmkk tartani fogom a kapcsolatot és szeretnék hazajönni hozzátok! Benn, a Villában a szokásos döglés-ténfergés, Béci kiabál, Ildi! Na akkor az a terv, hogy felveszel egy lila pólót, bemész a nyugiszobába, belemarkolsz a hidegtálba, pofátlanul eszel, iszol egy pohár bort, leveszed a pólót, odabaszod és azt mondod, na erre vagytok jók! Az ötlet nem rossz, nekem tetszene. Alekosz egy kis személyes dolgot is belelop Évának, úgy viselkedem veled, mint édesapám édesanyámmal, az ő viszonyuk jut a mi kapcsolatunkról eszembe. Éva örül ennek. Ildikó a szokásos kétségbeesett hanghordozás, riadt tekintet, hisztérikus gesztikuláció kombóval előadja, hogy ő is tud belevaló meg bulis lenni, de nem úgy mint Éva. Meg köztük vannak különbségek. Ildikó, te sem hiszed el, hogy nyerhetsz!

A NekedValóVilág c. műsorban a párbajozók hozzátartozói kortesbeszédet mondtak, ezt levetítjük most nektek. Juj, juuuj, juj, de nehogy sírjál Éva, á, tudom hogy senki sem ment föl Békéscsabáról! Beatrix, Ildikó nővére kezd, aztakurva. Nem tudok egy szót sem idézni abból, amit mondott, és nem tudom, sikerül-e valaha a retinámba égett képet elfelejteni, valaki szedje le róla azt a tetves szöges kesztyűt, könyörgöm! Nyakkendőbenbazmeg, á, nem bírom. Nagyon jó a haja, jól nézett ki, örül Ildikó. Éva felpattan és rikoltozik, az apukám! Leroskad és bőgni kezd, a fater tolja az igét, megkéri a pékeket és a nem pékeket is, hogy szavazzanak a lányára. Éva bőg, ez volt a legeslegjobb, amit kaphattam! Éva sír, apukámozik, nevet, sír, aztán ugyanez elölről. Tök jó volt a tesóm haja, nem? Anikó felpattan, na akkor én megnézem a mosást. Alekosz, ugye milyen csinos volt a tesóm? Hagyjál békén. Ki a fenét érdekel a tesója frizurája, mikor a legjobb barátom ilyan dolgokat él most meg! Hogy jön ide a rőzse, fakad ki Olivér. Ki a faszt érdekel valakinek a haja, mikor ilyen volumenű dolog történik és a másik. Milyen kellemes perceket okozott az Ildi és mikor? Mikor és milyen kellemes perceket?!

ABBA esthez készülődnek a Villában, juj, szeretem őket és imádom azokat a göncöket is, kár, hogy anyu kidobálta az összes fiatalkori ruháját. Még nagyobb kár, hogy rám se jönne egyik se. A lila és a zöld csapat most is megmérkőzik egymással, két semmitmondó produkciót látunk, az egyetlen érdekes dolog Laci arckifejezése, lesír róla, mennyire tele van a töke a zöldezéssel, lilázással, meg ezzel az egész héttel. Ha Ildikó még egyszer kimondja a csinálja/csináljuk szót, benyúlok a tévébe, és saját kezűleg fojtom meg, esküszöm. Apropó ABBA, mikor volt a waterlooi csata? Jerzsi neonzöld szerkóban, szőke parókában, hát kérem, telitalálat. Az már nem, hogy leül Ildivel beszélgetni a párbajról. Hűek vagytok a kategóriátokhoz, törtetők vagytok, pirítsál oda! Ha elkezd beszélni, törd ketté a mondatát! Érted, mit akarok mondani? Dehogy érti. Ildi szeretné, ha kimenne, és megkapná azt a dolgot, ami az ő álma, mert az kinn várja. Nem érzed itt jól magad? Mintha nem is akarnál visszajönni. Ildikót nem érdekli a főnyeremény vagyis igen, de neki mindene megvan, vagyis nincs, mert a szüleié, de van bázis és az ő álma az kinn van. Alekosz közben a villa összes kamerájába gyakorol, hát én mindjárt táncra fakadok ettől, Ildi is táncra fakadt, pedig ő nem is hallotta! Csináld! Csinálom, megcsinállak egy perc alatt, válaszolja neki Alekosz. Együtt alszunk ma? Hozzunk össze valamit. Ezt már megbeszéltük. Nem, most fogjuk megbeszélni.

Vége a bulinak hálistennek, a lakók az asztalnál ülnek, Alekosz Éva mellett, itt van a szeretetközpontod, fogja meg a hátát. Annak is a közepét, én például oda kívánom Alekoszt. Vonuljunk félre, súgja neki Éva, én egyébként is ott akarok aludni, int a nyugiszoba felé. Jó, akkor visszük az ágyneműt. A pompás tervet Oli bejelentése torpedózza meg, én is kinn alszom, csak én a földön. De mi kettesben szeretnénk lenni. Biztos kurva élet, hogy én kinn fogok aludni és efelől nem nyitok vitát! Olivér és Alekosz összebalhéznak, elhangzik az is, Olivér meg mindentudó, Éva próbálja elsimítani a dolgot, akkor ő a Szandimandi mellett alszik, a saját ágyában. Mi a fasz van Alekkal, kérdezi Béci. Nem vagyok az alattvalója, morog Olivér, nem a seggéből vett ki engem! Savaz, és nem poénos módon savaz, olyan kellemetlen. Hát bazmeg, kérjen meg! Béci, nem akarsz kinn aludni, dumáljunk már, ilyet még nem kértem tőled. Alekosz saturészegen ül, szomorkodik mert meg volt alapozva a hangulat és neki lehetősége lett volna, Szandika puszilgatja. Béci és Olivér dumálgatnak, hallod, háromszor, háromszor, kajakra háromszor odamentem a lila pólóhoz és kajakra fel akartam venni, vallja be Béci. Olyan megindító volt Éva apukája és Éva boldogsága, hogy majdnem elsírtam magam. Őt fogom mondani, mikor azt kérdezik, kit várok vissza.

Hahóhahó, gondoltam, újítunk, köszön be Balázs a Villába. Belevágunk akkor, jó? A csapatok kiáltsanak csatát. Megtörténik, Gombi, a pártatlan feszült testtartásban vár az első adandó szívrajzolási lehetőségre. Béci elmondja Balázsnak, szóhoz sem jutott, mikor a többiek úgy szavaztak, esélyesnek tartják őt a győzelemre, nagyon tetszett neki. Ildinek szüksége van ugyan a fődíjra, de nem elsősorban ezért jelentkezett, ez egy lehetőség, az ő álma egy állandó Barátok közt szerep, jóisten, mint mi? Éva sem feltétlenül a fődíjért jelentkezett, a nyereményből a családját segítené, lehetőséget lát és ő már annyi mindent kapott itt, szeretetet, barátságot, és olyan csapatom van! Ildi, milyen érzés volt, hogy van egy második esélyed? Elgondolkodott, mikor jött a telefon, de hisz a sorsban. Éva nem lepődött meg a kihíváson, mert ezt ő kiszedte Ildiből, persze úgy, hogy az nem vette észre, hogy kiszedte belőle és nem, nincs jelentősége számára, hogy másodszor mérkőzik meg a másik Törtetővel. Ildi ezzel nem ért egyet, de lehurrogják, mámeginbeleszóóólsz! Alekosz szerint Évával különleges a kapcsolatuk, lelki társak és néha olyan dimenziókban járnak, ahova nem követheti őket senki. Jerzsinek első pillanattól kezdve szimpatikus volt Ildi és nem tett semmi borzasztót. Ildikó búcsúzkodni kezd, végig múlt időben, örül annak, hogy itt lehetett és kipróbálhatta ezt a villaéletet. Most veszem észre Lacin a kukásdzsekit, jézusom! Ildi köszöni Jerzsinek a szeretetet és hogy meglátta benne az értéket, amit képvisel. Kiszalad a kertbe, mehetek? Igen, a levesbe. Jaj, nem tudok kimenni. Hát persze hogy nem, a szerencsétlen hülyének miért ez sikerülne, gondolom, akkorát perecel a tűsarkúban a lépcsőn, hogy öröm lesz nézni!

Ildi legszebb pillanatai. Ildi a stúdióban, hát ez, hát ez fantasztikus, itt vannak a szüleim, a nővérem, meg a Gábor is! Húbazmeg, még tartogat meglepetést! Ha Nemoéknak egy csepp humora lenne, belekezdenének az Another Brick in the Wall c. számba. Ildikónak nagyon nagyon nehéz dolga volt, de bizonyította, hogy ő egy erős nő. Mit gondolsz Éváról, le tudod őt győzni? Hiszek magamban! Éva is búcsúzik, cakumpakk szeret mindenkit, a csapata a családja, szeretne hazajönni. Éva legjobb pillanatai. Éva a stúdióban. A Villa egy önismereti dolog is, olyan csapat áll mögötte, hogy ki tudott teljesedni. Az állás 60-40, ez nagyon szoros. Ildinek Lacival és Jerzsivel sikerült baráti kapcsolatot kialakítania, a többiek közül van, aki szürkének tartja, van, aki értékesnek. Éva nem azért jött ide, hogy megbántsa az Ildit, de ő a szerethető. A zöldek nem azért voltak zöldek, mert Ildi mellett voltak, hanem ellene. Éva kiskorától ilyen volt, őt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják. Ildi szerint Éva őszinte, de nagyon rosszindulatú, ezen összekapnak, most miről beszélsz? A műveltségiről? Nem azért csináltam, nem tudtam, hogy nem vagy művelt! Éva szerint nem annak a tizenhárom embernek a hibája, hogy az utolsóként érkezett Ildi nem tudott beilleszkedni. Ováció a stúdióban. Ildi feszült pillanatai, amik zömmel ugyanazok, mint a legszebb pillanatai. Ildi, miért akarsz visszamenni? Mert nem véletlen, hogy itt vagyok! Éva veszekedései. Ildi, mi Éva legelviselhetetlenebb tulajdonsága? Hogy egy borszorkány. Éva? Ildi egy kultúrbarbár.

Halljuk a kortesbeszédeket. A zöld csapat kezd, a lilák okosan kifütyülik és megdobálják a zöld szónokot, röhögök. Éva nem hibátlan! Például nem vetkőzik milliónyi ember előtt, becsületes, tisztaszívű, nem káromkodik, a beilleszkedése napról napra jobban megy. Jobban, mint Jerzsinek az olvasás. Alekosz azért áll itt, hogy bemutassa, ami a szemnek láthatatlan és jót csak a szívével lát az ember! Az Évához vezető út a szeretet, az ő édesapja tudta ezt! Csodálatos lehetőség, hogy Éva megmutassa, milyen is ő valójában! A beszédek után elmondják, kit várnak vissza, a lilák Évát, a zöldek Ildit, a pártatlan Gombi Ildit, Béci Évát. Hát ez tökjó érzés, hogy a Béci engem mondott! Lilu elindul ki, vigyázz a petefészkedre, óvja Balázs, a párbajozók már egymás kezét fogják, mert lezárták a szavazást. Ildi, miért szeretnél visszamenni? Ha valaki két esélyt is kapott és itt vagyok és bizonyíthatok, akkor szeretném megmutatni, milyen vagyok és mit képviselek! Éva azért szeretne visszamenni, mert neki ott helye van, feladata van, szereti őket és szeretne visszamenni! 62-38, valaki egyértelműen erősebb! Éva! Sikoltozás, Éva kirohan az apukájához, ezért majd büntetést kap, gyere Ildi, beszélgessünk.

Ildiben nincsenek rossz érzések, örülök, hogy itt voltam és megmutathattam, milyen vagyok. Nem, nem változott benne semmi, 28 éves, neki már kialakult gondolkodásmódja van, örül, hogy szerepelhetett mert mindig is erre vágyott, és hogy ez az este róla is szólt. Balázs bevallja, hogy Ildikó volt az egyik kedvence, Ildikó nevet, már ezért megérte! Éva biztosítja Lilut, hogy ma este el fog szabadulni a pokol. Gáláns, nőies, stílusos párbajt akart, elégedett, aztán lepattintja Lilut, most már mennék, röhögök. Lilun. Alekosz borul a nyakába, tényleg az ajtóban várja, Éva kibontakozik az ölelésből, holaBéciholaBéci? Összeborulnak. Ildikó Jerzsinek üzen. Még egyszer megköszöni, ahogy hozzá állt. A csippendélsót, amit ígértél, behajtom rajtad! Tedd oda magad, mert úgy látszik, itt nagyon oda kell tenni magunkat! Nemcsak itt, Ildikém. Mindenhol. Hajninéni mondja ezt neked.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám, ha lennének.

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:44:40

@Augur: Nos, a műveltség-kérdés már ravaszabb dolog, tekintve, h idő és helyfüggő (szemben az IQ/SQ-val). Nem olyan régen mág az ún. bölcseleti műveltség (lásd háborúk/békék) számított annak, a term. tud. v műszaki egyáltalán nem. S a sulik ezt a fajta műveltségképet közvetítették. (Olyan meg mindig akadt, aki nem tanult semmit az isiben:)Ma az iskolákban a kompetenciára, képességre mennek rá, ekkor a műveltségi elemek háttérbe szorulnak (pl USA iskolái). A kettő elegye lenne jó...

Augur 2011.01.16. 22:45:05

@Mme Chauchat: így megértem. erzsi meg elmondta máma, hogy izgulós típus
@Démétér: :D
@Friedmann Juci: hát nyilván ő már idekint nézve a benti marhákat tudta, hogy műveltebb, mint ők. azt' kész passz!

Démétér 2011.01.16. 22:45:41

@forexfelix: Rászántam már önismereti témákra néhány évet, én már inkább nem... Öreg vagyok, most nem foglalkoztatom magam éppen :)

Augur 2011.01.16. 22:46:06

@Mme Chauchat: tudom babám:) ebbű írtam a tanári szakdogámat:(

Athalie 2011.01.16. 22:46:31

Dehát nem is ismerjük!!!!

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:46:47

@Lotyó Bridzsida: Sok sikert és köszönöm, amit írtál.

Kekec1 2011.01.16. 22:47:44

@Démétér:
jobban belegondolva, néha talán irigylésre méltó is.... bárcsak meglenne nekem is ez a képességem, ki-be kapcsolható üzemmódban, amikor valami nagy trauma ér csak bekapcs és fel se fogom hogy nekem most valójában mennyire rossz :) Boldog tudatlanság :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:48:14

@Augur: Sejtettem, te ki hamis! Akko most ideírom, hogyan képzelem Jerzy meg Gigi nászát.
Az ösvényforduló kavicsos homokágyán
váratlan egy iszonyú dög
nyitotta, lábit cédán magasba lökve,
míg izzadt méreg járta át,
elénk, gúnyosan és semmivel sem törődve,
kipárolgással telt hasát.
A nap sugarai tán azért tündököltek
úgy e sülő szemét fölött,
hogy atomjaiban adják vissza a Földnek
azt, amit az egybekötött.
S e gőgös vázra mint nyiladozó virágra
nézett alá az ég szeme;
a bűz ereje az egész rétet bejárta,
azt hitted, elájulsz bele. (Egy dög, Baudelaire)

Friedmann Juci 2011.01.16. 22:48:15

@Augur: mindegyik ugyanolyan marha.
az a gondom, hogy annyira vadparaszt emberek vannak bent a villában, hogy még csak "kedvencet" sem lehet választani. egytől egyig ostoba, és rosszindulatú. persze várható volt, hisz jelentkeztek a műsorba. de eddig legalább nevetni lehetett rajtuk. az elmúlt hét viszont a halálos unalom maga. elég lett volna egy hónap az egészből.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 22:49:00

@Augur: Ildi úgy volt művelt, mint ahogy vidám. Remélem mosmá' érted.

Lotyó Bridzsida 2011.01.16. 22:49:44

@Mme Chauchat:
:)Köszönöm, neked is a legjobbakat!:) Mindig örülök, ha olyanokkal találkozom, akik veszik a fáradságot és a bátorságot, hogy jobb emberek legyenek.:)

Jó éjt mindenkinek!:)

Augur 2011.01.16. 22:49:45

@Mme Chauchat: az elragadtatásom úgy éreztem tárgytalan és személytelen, hogy úgy mondjam, öntelen volt. színészkedő, affektáló, "megjátszósan" beszélő hölgyeket (pl vv Anikó is ilyen) ismerek, de olyat, aki a kultúrház deszkaszínpadán áll állandóan, olyat nem.

Démétér 2011.01.16. 22:50:21

@Kekec1: Néha tök jó. Igen. Valamennyire szerintem mindannyiunknak megy - vannak dolgok, amiket máshogy alig élnénk túl, vagy nem összeomlás nélkül.

Azt viszont nem látom jó tulajdonságnak, hogy azokat a helyzeteket sem ismeri fel, amelyekből tanulni, fejlődni kellene. Messze nem lenne akkora trauma, mint amekkora hiba fel nem dolgozni. Ez csak az én szuvenír véleményem.

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:50:40

@Kekec1: Nem, nem, állandóra kell a gyújtást állítani, mert ha kapcsolgatod, akk instabil leszel, a dolgokkal szembesülni képtelen. Konfliktusban mindig visszakapcsolnál.

Athalie 2011.01.16. 22:50:55

Érdekes, ez a közeg mekkora sokk volt számára.

Athalie 2011.01.16. 22:51:34

Akkor lehet, hogy mégis vannak rejtett értékei :D

Augur 2011.01.16. 22:52:18

@Bogi és Burkó: ez szemléletes példa vót, köszönöm:) ja, és neki iggenis van humorérzéke:)
@Mme Chauchat: amit most érzek, ez az igazi elragadtatás:O a szívemen jársz!

Hannibal22 2011.01.16. 22:52:45

@Mme Chauchat: Inkább A vámpír metamorfózisa ,nem?:)

Kekec1 2011.01.16. 22:54:03

@Démétér: @Mme Chauchat:
Igen, igazatok van, nem szeretnék ilyen lenni, csak eljátszottam a gondolattal :)
Végül is a nagy traumák utáni felismerések visznek előbbre.

Augur 2011.01.16. 22:54:29

@Friedmann Juci: nagyon félek, hogy Ildi nélkül csak az öncélú agresszió-Olivérre vagy Szandira számítok- lesz a továbbiakban a téma. az meg nem vicces.

Ancilla 2011.01.16. 22:55:10

@Kekec1: Nem tudom, csináltak-e IQ-tesztet velük. Szerintem neki nem túl magas.

Viszont mit tehetett?? Ott úszott a jégtáblán, valamit csinálnia kellett. Olivér javaslatát (feküdjön le Alekosszal) a neveltetése miatt nem tudta volna megcsinálni ország-világ előtt (ehhez egy Szandika-kalibernek kell lenni), a sok nagyszájú, kemény ember között nem volt más választása: az agresszió. Szerintem túlságosan sokáig viselkedett nyusziként, olyan sértéseket hagyott szó nélkül vagy reagált rá szelíden, hogy már idegesítő volt. Aztán átcsapott a másik végletbe.
Az egész szereplését egyetlen szóval tudnám összefoglalni: tragikomikus.

De fátylat rá. Biztosan jól el fogja irányítgatni a fitness-klubját, s lassan elfelejti mindenki, hogy ő is szerepelt. Minden csoda 3 napig tart.

Ancilla 2011.01.16. 22:56:52

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!!

Friedmann Juci 2011.01.16. 22:57:08

@Augur: ja. mondom. már egy hete nem vicces.
szandika az unalom, és a rosszindulat maga, olivér egy hisztis kurva, éva egy tanult, ámde ostoba pina, alekosz meg... rettegek tőle, és meg vagyok róla győződve, hogy amint kijön a villából, nőket fog elrabolni, és a pincéjébe zárni hónapokra.
a többi ember meg annyira jelentéktelen, hogy említeni is felesleges.

Démétér 2011.01.16. 22:57:31

@Ancilla: Nem hiszem, hogy megoldhatatlan szituáció volt. Tényleg.

De sok sikert kívánok neki - egyébként őszintén hiszem, hogy egy fitness-termet könnyen lehet, hogy jól irányítana. Hajrá!

Athalie 2011.01.16. 22:58:00

Egyedül ő nem volt az a kurva típus.
A többiek ezért (sem) fogadták be.
Na meg az az állandó halálra vált arc sem segített a beilleszkedésben.
Utána már az események láncolatának kibogozhatatlan önmegsemmisítő hálójába bonyolódott.

Ezt akár Alekosz is mondhatta volna. :)

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:58:12

@hannibal22-73: csak a vér, a színtiszta, true blood, jeahhh

Mme Chauchat 2011.01.16. 22:59:07

@Athalie: ...mecsoda dimenziók, apukááááám

Démétér 2011.01.16. 22:59:50

@Athalie: Nem baj, ha önmegsemmisítő az a háló, csak meg kellett volna várni, amíg elmúlik, és nem kibogozni :))

Kekec1 2011.01.16. 23:00:21

na,támaváltás:
valovilag.hu/cikk/352159
mit is mondtatok Gigiről? :)
komolyan sajnálom Jerzsyt, mit kezd vele a szállodában?

Augur 2011.01.16. 23:00:24

@Mme Chauchat: köszönöm, ez most nagyon kellett! már féltem, hogy ez az irodalmi vonalon mozgó ürge elfordít tőlem és csodálatomtól.

Athalie 2011.01.16. 23:01:01

Aha, de ő csak a Barátok közt-be vágyott.:)
Brrr....

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:01:41

1126-dik komment:
1126-ban
II. István király szövetséget köt I. Szobeszláv cseh herceggel.
Csak, hogy a műveltségnek is adjunk.

Augur 2011.01.16. 23:02:57

@Friedmann Juci: Alekoszt eleinte viccesnak gondoltam, de a szeme...Lecter doktoré hozzá képest joviális családapáé volt. már féltem az Évát.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:03:35

@Augur: Soha, semmilyen körülmények között nem fordít el Tőled (SSKKNFET), csupán vért szívunk 1ütt. Ne foglalkozzá vele.

Démétér 2011.01.16. 23:03:53

@Augur: Én is ezzel kezdtem ma. Remélem, testileg-lelkileg egyben hagyja el a villát, és zsákban sem lesz.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 23:03:54

@Friedmann Juci: Én nem is nagyon merek semmit írni róla. Mi van,ha elolvassa miután kijött....

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:04:49

Van itt Anikó rajongó? Állítólag a hőgy képtelen az orgazmusra.

Athalie 2011.01.16. 23:05:59

@Mme Chauchat:
Nekem tetszik, majd megtanulja, még fiatal.

Bogi és Burkó 2011.01.16. 23:06:57

@Mme Chauchat: Olyan, mint az organizmus.Csak kisebb.

Athalie 2011.01.16. 23:07:36

Ebbe a VV4-be mindenki pszichológiai eset.
Én ezért nézem. És csak ámulok és bámulok.

Augur 2011.01.16. 23:08:45

@Mme Chauchat: mindig minden körülmények között számítok Rád és számíthatsz rám (MMKKSZRÉSZR)-és most úgy nézlek, mint Alekosz kintről Évát..wihhíííí:D

Athalie 2011.01.16. 23:08:49

Csernust beküldhetnék hozzájuk! )

Démétér 2011.01.16. 23:09:38

Ijesztőek vagytok :) Elmegyek rettegni a takaróm alá. Jó éjt!

tgrs 2011.01.16. 23:10:09

@Athalie: Szerintem van, aki csak szimplán hülye.

Augur 2011.01.16. 23:10:41

@Démétér: kontrollálnom kell magam lassan, mert érzéseim lesznek ettől a műsortól, már ha a borzadás érzés:) Clawdia drágám, hogyan legyek közömbös?

Friedmann Juci 2011.01.16. 23:11:15

@Bogi és Burkó: ne is mondd! erre rá fogok parázni:D

tgrs 2011.01.16. 23:12:26

Egyébként itt mindenki filozófus vagy pszichológus?

Athalie 2011.01.16. 23:12:57

@tgrs: Érdekes felvetés :)
Nem tudhatjuk biztosan :D

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:13:05

Mindenki jól nyomja.
Az alváshoz készülődőknek kellemes csöcsörészést, csókolózást és veretést kívánok, soxeretettel.
Aki szerint a villalakók orvosi esetek, azokat külön üdvözlöm.

Hannibal22 2011.01.16. 23:14:34

@Mme Chauchat: Nem a bábud vagyok ,nem a kelléked! Jó éjt!

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:15:13

@Augur: Monsieur Castorp, csakis hűvös tartózkodással, kérem. Nade kérem!

Augur 2011.01.16. 23:15:17

szexuálpszichológiailag ez a nyomi Alekosz hogy a rákba gondolja, hogy a csöcsörészés az ekvivalens a veretéssel, barom?! erre már tegnap sem kaptam választ. vagy más is így gondolja?

Bogi és Burkó 2011.01.16. 23:15:22

@Mme Chauchat: látom, te egy művelt és vidám lány vagy.

jó éjt mindenkinek!
Az én kilátásaim nem túl jók.
Még mindig kerülget valmi nyavaja, a macska tüzel és ordenáré hangon óbégat, a gyerek meg már átkóválygott a nászi ágyba, el sem lehet férni. Yessss.

Athalie 2011.01.16. 23:16:10

A VV4-előtagot le lehetne cserélni Pszichóra. Pszichó Szandika, Olivér, Alekosz, stb..

Friedmann Juci 2011.01.16. 23:16:12

@Bogi és Burkó: pakoltasd ki azt a szerencsétlen macskát, mert egyikőtöknek sem tesz jót. :*

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:17:02

@Augur: Te, ezt én sem értettem. Mi az a "veretés"...Veri vagy nem veri, ez itt a kérdés...

Augur 2011.01.16. 23:17:12

@Bogi és Burkó: egyre szürreálisabb lesz ez az este:D gúdnájt!

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:18:23

@Bogi és Burkó: látom, te egy művelt és vidám lány vagy - lefordítom: egy bunkó, befordult f*szi vagyok. Jó eight!

Augur 2011.01.16. 23:18:40

@Mme Chauchat: valami közbeékelt dolog lehet ott, gondolom húsfogó csipesz, vagy ilyesmi. amit kesztyűben fog az arisztokrata nő:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:19:23

@hannibal22-73: Jó éjt, hercegem. Kis értéket képviselőm. Jó 8

Athalie 2011.01.16. 23:19:27

pszichoszociálisan szürreális...

Augur 2011.01.16. 23:19:31

@Mme Chauchat: úúúúúúú(általános iskolás dallammal elnyújtva):D

Athalie 2011.01.16. 23:22:18

Jóestt! Úristn áldásával.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:23:10

@Augur: Az lehet, pff. Mármint mi arisztokrata nők így szoktuk, ahh. Verettetjük.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:26:06

Senki többet? Akk mindenkinek jóéjt.

Augur 2011.01.16. 23:26:10

@Mme Chauchat: hehe, ez tetszik, helyben vagyunk. (jól látom, hogy kettesben maradtunk?) nagyon szimpatizállak ám!

Augur 2011.01.16. 23:27:20

@Mme Chauchat: jóéjt asszonyom! ha nem kavar be valami kan, remélem holnap is tudok jönni:)

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:27:50

@Augur: Végre! Csak szondáztam, ébren van-e vki még...

Augur 2011.01.16. 23:28:54

@Mme Chauchat: szerintem egész jól működünk, mint elijesztő alakulat:) erre rágyúrunk.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:29:06

@Augur: MMKKSZRÉSZR és SSKKNFET

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:29:55

@Augur: minden péket elijesztünk... Terrorkarakterek vaunk. Vaúúúú

Augur 2011.01.16. 23:31:48

@Mme Chauchat: válaszom::* :* :*
egyébként már ennél a kérdésnél: Egyébként itt mindenki filozófus vagy pszichológus? éreztem, hogy futkosik a szőr a hátakon. lefekszünk mi is? sajnos nincs helikopterem előtte.

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:33:34

@Augur: ... hát feküdjünk ;) Jó eight, kis jósom.

Augur 2011.01.16. 23:35:21

@Mme Chauchat: jó éjt szívem művelt (és vidám)hölgye! értékelem az értékeidet;)

Mme Chauchat 2011.01.16. 23:36:08

@Augur: ...azé a helikopter jól jött vóna.

rabia 2011.01.16. 23:48:46

Valaki említette fentebb, hogy egy átlag-falu mennyire más világ. Csak annyit akarok hozzátenni ehhez a tartalmas komment-folyamhoz, hogy én azért sajnáltam Ildit, mert velem ugyanez megtörtént, csak fordított előjellel: tőzsgyökeres városiként kikerültem falura, és az első egy évben tényelg nagyon gáz volt, mert nem értettem az embereket, és állandóan olyan kínos helyzetbe kerültem, mint Ildi, mert nem tudtam az ő szabályaik szerint játszani, kicsit olyan, mint külföldön, az ember beszéli a nyelvet, de nem érti a gesztusokat. Rettenetesen kínos volt, életem egyik legrosszabb időszaka, amikor rájöttem, hogy mi van, visítva menekültem. Szóval szerintem Ildivel is ez történt, egész egyszerűen nem beszélte azt a nyelvet, ami a villában volt, mindig mindenre a lehető legrosszabb választ adta. És igen, erre egyedül Laci jött rá.

flanker 2011.01.16. 23:48:51

@Augur:
szerintem egész jól működünk, mint elijesztő alakulat:) erre rágyúrunk.

Hát gyúrjatok csak, oszt majd megint lesz megint 150 komment... :-) Ami persze nem olyan nagy baj, ha minőségi, ha ÉRTÉKES...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 03:35:13

@Lotyó Bridzsida: Igen. Az átlag férfi EQ-ja 42, az átlag nőé 48. A jelenlegi villalakók közül Évi, Anikó, Oli, Jerzsy és Bömbi valamennyivel a nemükre irányadó átlag fölött teljesít (tudom, hogy ezt sokan nem fogják elhinni, de attól még így gondolom).

Velük az a baj, hogy ezt általában rosszra, és rosszul használják, még akkor is, ha rendszeresen szembesülnek a következményeivel. A többieké meg átlagos, vagy kicsivel az alatti, Alekinnyó az egyetlen kivétel.

Az övé JÓVAL kevesebb, mint az átlag férfié, és ezért vannak gondjai. Ezért is van az az érzése az embernek, amikor ránéz, hogy egy rohadt gépet lát, és nem egy élő embert...

Ildié is csak átlagos, és ez okozta a gondokat is. Ha ennyire különböző egyedek találkoznak, és egyik félnek sem elég magas az EQ-ja az alkalmazkodáshoz, egyszerűen egymás agyára mennek, rövid időn belül. És emiatt alakult ki az a helyzet, hogy Gömbi és Jerzsy viszonylag jó viszonyt tudott kialakítani vele, és Olival viszonylag "elvolt". Évivel is jól ki tudott volna jönni, ha az a szeszkazán igazán akarta volna.

Egyébként Zsuzsi volt az egyetlen közülük, akinek jóval átlag feletti EQ-ja van, csak nem tanulta meg (vagy csak nem akarta) hasznosítani a képességeit. Egyébként őt pár nap alatt nagyon megkedveltem, és ez azóta sem változott. Mondjuk az érdekes, hogy akinek magas az érzelmi intelligenciája nagyon könnyen megkedveli azokat, akik szintén átlag fölöttivel rendelkeznek. :)

Nekem 85 körüli van, és végül is emiatt évekig jártam pszichológusokhoz. Ezért (is) szeretek annyira pszichológiával foglalkozni, ahhoz képest, hogy történész vagyok. :D

Ps: Bocsi az offért, a végén. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 03:55:20

@artdark: Igen, és épp ezért küldenek min-díííg, minden körülmények között egy "nagyágyút", egy "Ez meg ki a frász?" karakterre (ugye, Éva-Leó, Oli-Kritya, Zildi-Év@lag, etc). Mondjuk egy Zsófi-Ildi párbaj senkit sem érdekelt volna különösebben...

Majd akkor kezdik összeengedni "a nagyokat", ha a "töltelék-karakterek" kiszóródtak. Az eddigi háromban is így csinálták, meg ez logikus is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 03:56:43

@artdark: Igen, és épp ezért küldenek min-díííg, minden körülmények között egy "nagyágyút", egy "Ez meg ki a frász?" karakterre (ugye, Éva-Leó, Oli-Kritya, Zildi-Év@lag, etc). Mondjuk egy Zsófi-Ildi párbaj senkit sem érdekelt volna különösebben...

Majd akkor kezdik összeengedni "a nagyokat", ha a "töltelék-karakterek" kiszóródtak. Az eddigi háromban is így csinálták, meg ez logikus is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.17. 04:42:20

@Mme Chauchat: Mi a baj Békással? Ott lakom, most is ott vagyok, ott is nőttem fel. Nincs itt semmi ijesztő... :O

Lotyó Bridzsida 2011.01.17. 09:28:50

@King of Shadows:

:) Én is jártam pszichóhoz valszeg hasonló okokból. Szoktam mondani nagyképűség nélkül, hogy a hozzám hasonlók a pszichóknak a szakmai csúcs, mert mi értjük azt amit modn, és be is építjük. Ezt a pszichóm is kifejezte egyébként.:)
BTW egyetértek minden szavaddal. Én is kedvelem a Zsuzsit.:))

viola narvilly 2011.01.17. 09:39:55

Most jött meg a Gigi és Dzsörzé páros.

Lanois 2011.01.17. 09:42:38

Alekosz kérdezi: Nagyon kamu volt?
Gigi: Ááá ne tudd meg.
Hopp megszakad az adás.
LOL:)))

natoth 2011.01.17. 09:44:09

@viola narvilly:
nézted, amikor kikapcsolták? miről magyarázott Gigi, hogy többször föl kellett venniük és mennyire kamu volt?

natoth 2011.01.17. 09:45:17

@Lanois:
néha szólhatnának nekik, hogy most onlájn vannak, moderálják magukat :)

Lanois 2011.01.17. 09:50:02

@natoth: Úgy látszik még erre is lusták, inkább kikapcsolják az online-t csak be vannak lassulva.:)

viola narvilly 2011.01.17. 09:51:40

@natoth:
Félig figyeltem, mert közben jött egy telefon.
Valami sarokkádról beszélt...

Mme Chauchat 2011.01.17. 09:56:04

Majd este Butzy áradozik, mennyire jó volt az önlájn közvetítés. A "Többszörös Kamu Elmélet"(TKE) igazolása-képpen.

Lanois 2011.01.17. 09:57:27

@natoth: "miről magyarázott Gigi, hogy többször föl kellett venniük és mennyire kamu volt?"

Pontosan ezeket mondta szószerint...

natoth 2011.01.17. 10:01:20

azért kíváncsi lennék, hogy ezeket az elszólás miatti leállásokat a végén levonják-e a kedves színészek és színésznők fizetéséből :)
süti beállítások módosítása