Hogy volt?

VV4 - 4X31

2011. január 15. 11:15 - Hódos Hajnalka

Szándékosan nem ülök kezdésre a tévé elé, így is hallom, mérhetetlen szeretettel és tisztelettel, lemondóan legyintek, úgy látszik, ez már így marad. Olivér borzalmasan kivan idegileg, soha nem találjátok ki, miért. Mert hiányzik neki a szerelme. Meg a családja, meg a kinn lévők. Ez feszültséget generál benne, huszonnégy órás letargiát eredményez, agresszív, ha belenéz a tükörbe, hányni tudna. Meg mintha négy gordonkás húzná a fülébe, egyszerűen felszívódtak az idegeim. Az Apocalyptica zenekar és rajongói nevében kikérem magamnak! Olivér idegesen járkál, aztán leül a hintára. Azon gondolkodom, hogy a picsába tudnám elérni, hogy rám tegyétek a jelet. A többiek némán néznek, én tudom a választ, legyél ezután is olyan hatalmas paraszt Olikám, mint eddig! Enikővel álmodom, érzem az illatát, és mikor felébredek, még mindig érzem, egy dolog tartja bennem a lelket, a szerelmemnek tett ígéretem. Itt vagyok 32 évesen, és nem tudom kordában tartani magam! Rettegek a tavasztól, hogy mi lesz, ha sütni fog a nap, és össze akarok bújni az asszonnyal. Hogy a többiek mit válaszolnak, nem tudom, mert felhívom a férjem és megígértetem vele, hogy sskk nem fog szerelmemnek szólítani, cserébe holnap kivasalok, még a csíkos, gyűrődős, szemét anyagú inget is, igen.

Alekosz és Éva egymás mellett fekszenek az ágyban, add a kezed. Ha te jössz vissza, ott fogunk várni az ajtóban. Hárman. Bele se gondolok, mi lenne, ha nem te jössz vissza. Nekem akkor egy hétig annyi, használhatatlan leszek. Közelebb fészkelődnek egymáshoz, Éva mosolyog, minden erőmmel azon leszek, hogy visszajöjjek. Jó. Hát ez már-már idilli, könnyek szöknek a szemembe. Olivér a jacuzziban ül, Gigivel beszélget arról, hogy bírják ki Jerzsivel, hogy nem csókolóznak? Nehéz, nagyon nehéz. Főleg, hogy állandóan látod, ahogy vetkőzik, Alekosz, hoznál nekem egy szénsavas ásványvizet? Alekosz, a szelektív süket pólóban bemászik Olivér mellé a vízbe, nem hozod? De, csak először megmártózom. De egy fasz gyerek vagy! Te hányszor kértél tőlem innivalót, fröcsköl bele Olivér Alekosz arcába. Na, pedig vigyázni akartam a sérómra! Most elmész? El, mert felidegesítettél!

Olivérnek elöntötte az agyát a trágya és elkezdett pipulni is. Elmenekültem a jacuzziból inkább. Még egy-két húzása van, nem azt mondom, hogy romlik köztünk a barátság, attól félek, tényleg van közöttük egy feszültség. Alekosz erre rá is tesz egy lapáttal, még mindig áztatja magát, odaszól Olivérnek, ha arra jársz, hozzál nekem egy neszteát! Hát ritka nagy köcsöggé váltál! Szívod a vérem. Én nem a te kelléked, a bábud vagyok, hanem a barátod, de tök egyoldalúvá kezd válni ez a barátság. Olivér, kezded elveszíteni a humorérzékedet! Tudod, mit mondok neked, amit az Éva mondott ki igazából, hogy csak azt tudjuk bántani, akit nagyon szeretünk! Ajaj, ezt kezd életfilozófiává válni, fussunk, szaladjunk, amíg nem késő! Alekosz szerint egyáltalán nem az üdítő volt az ok, hanem Olivér rossz, lehangolt állapota. De egyben tartja a barátját, ameddig tudja. Mondom, hogy darabolni fog előbb-utóbb, mondom! Míg Alekosz a riportszobában beszél a köztük feszülő ellentétről, Olivér Évának dühöng, ha elkezd kiömleni ez belőlem, a veled kapcsolatos párbeszédem egy tavaszi madárcsiripelés lesz!

Éva megijed, kiszalad Alekoszhoz, te, az Olivér olyan pipa, hallod, olyan pipa! Nem akarom, hogy összevesszetek. Puffog benn. Majd kipuffogja magát. Tudod mit mondott? Hogy a mi veszekedésünkhöz képest, ha ő kifakad, az már a túltúlcsúcs lesz! Azért ezt te sem akarod, tudod, milyen! Alekosz megnyugtatja Évát, Olivér nem fog kifakadni, mert köztük kialakult egy erős kötődés, ami megakadályozza ezt, ezt hívják barátságnak. Nem, nem ezt hívják, de itt a Villában egy összeakadó tekintet már tomboló, tébolyult szerelem, egy nem már parázsló vita és két idióta egymásra utaltsága a bezártság miatt már barátság.

Ma újra lehetőség van arra, hogy a lila és a zöld csapat megmérkőzzön egymással, a tét az éjszakai kényelem, csak a győztes csapat és a pártatlanok tölthetik az éjszakát a Villában. Az első feladat egy sorverseny, a játékosok egymás mögé, egy lécre állnak, a léceken levő hurkokba belelépve kell végighaladni a kerten, az győz, aki gyorsabb. A zöld csapatnak nagyon megy, hangosan jobbaljobboznak, a lila csapat esik-kel, röhögnek, a zöldek hatalmas fölénnyel nyernek. A második feladatnál két seprűnyelet kell mellmagasságban tartaniuk egymással szemben állva, nyújtott kézzel úgy, hogy csak a mutatóujjukat használhatják. A zöld csapat erősen kezd, figyelik a lilákat, Szandika, nyújtsd ki a kezed! Éva utasítgat, ne is nézzünk rájuk kurvára, ne is foglalkozzunk velük! Ezt a feladatot is a zöldek nyerik. Éva szerint az ő csapata humoros, nem mindig a győzelem a fontos, hanem az, hogy jól érezzék magukat. A harmadik feladat az éjszakai beosztásról szól, egy folyadékkal megtöltött borosüveget kell a fejükön tartani. Az a két játékos, aki először kiesik, a mosókonyhában, a második kettő a szaunában, a két utolsó a nyugiszobában alszik. Zsófi és Alekosz bírja legtovább tartani, Zsófi a verseny után nagylelkűen felajánlja másnak a helyét, nem, nem lehet variálni, nem adhatod át! De ő nem szeretne, mindjárt eret vág. Hát te szerencsétlen, miért nem ejtetted le szándékosan az üveget, istenem, ennyi béna kacsa egy rakáson!

A nyertes csapat tartson pizsama partit! A tagokat elnézve, elég lájtos parti lesz ez, senkinek nem kell attól tartani, hogy összehányják a falat és veszett orgiába torkollik a buli. Éva és Alekosz a kertből nézik a készülődést, szerinted mi is kaphatunk egy üveg bort? A lilák befészkelnek a szaunába, ahol fúj, de lábszag van. Az a nagy büdös helyzet, kezdi Olivér, hogy a szerencsétlen annyit tudott villantani, hogy elszavalt két verset meg salsalépéseket tanított. Szandika bólogat, mindig azzal jön, hogy ő milyen értékes ember. Ha annyira az, menjen be egy múzeumba, és becsültesse fel magát a faszomba! Benn őrjöngő hangulat és pezsgőbontás, kinn arról beszélgetnek, milyen jó fej a Gombi, be kéne venni a klánba. Szandika bekiabál, Ildi, használd ki az utolsó napodat a villában, aztán Alekoszt próbálják rávenni, álljon a pezsgőspohárral az ablak elé és köszöntse vele a bentieket, de ő nem akarja, mert kiveri a biztosítékot. Jön Olivér, kihoztam három tulipános poharat, úgy csinálunk, mintha eldugtunk volna egy pálinkát. Vizet töltenek, vigyorogva emelik a poharat, a bentiek csodálkoznak, mi van, van dugipálinkájuk? Kinn azon röhögnek, milyen erőltetett volt Gigi mosolya. Nézd, nézd, most arról dumál, hogy eldugtuk a pálinkát!

Béci az asztalnál kiosztja a zöld Törtetőt, Ildi, hát itt is kijött az a hülye éned! Hát itt, amikor a hülyeségmondás volt! És nem azért, mert részeg voltál, hanem azért, mert azt érezted, hogy fölényben vannak! Tudta a választ, te meg nem tudtad! A saját csapatodat sosem szabad degradálni. Gombi helyesel, és a másik, hogy álljanak ki a csapattársaid melletted, ha nem látják, hogy te turbó vagy? Ha azon múlna, én egyikőtöket sem várnám vissza, esküszöm, mondja Béci. Szandika kihallgatja ezt, és a mosókonyhában árulkodik, úgy ráálltak az Ildire bazmeg, olyan keményen ócsárolják, itt családias beszélgetés folyik, ezek meg úgy marják egymást, és ők csapattagok bazmeg! A mosókonyhába vendég érkezik, Dzsörzoá, egy üveg borral. Örülnek neki (Jerzsinek is), itt maradsz egy kicsit? Itt, koccintanak. Arra? Arra.

Miután Jerzsi távozik, gyorsan ki is tárgyalják a tomboló érzelmeket, olyan ez a kapcsolat, mintha nem is lenne. Szandi szerint úgy el fog laposodni, mint a szar, mert a Gigi mindig azt mondja, hogy ő nem akar szégyent hozni a családjára, de már ez is megjátszás, ez a ValóVilág, ez a neve, de akkor a való világban is megjátszás, ott sem húzod hónapokig, érted, látszódjon, hogy ez szerelem. Gigi és Jerzsi felkelnek és kimennek a hálóból mert akarnak beszélni róla. Mi van veled? Semmi. Mi volt ez a hiszti? Te hisztiztél, mikor átmentem azzal az üveg borral. Én nem adtam volna nekik. De én azzal vagyok önmagam, hogy adtam. A lila csapat észreveszi őket és családi idill, idill felkiáltásokkal gyorsan kiülnek bagózni az asztalhoz. Jerzsi szerint a jó mindig győzedemeskedik a rossz felett, Gigi szerint a XXI. Században nem, de egyébként igen, és neki fáj az igazságtalanság, aztán megegyeznek, hogy mmkk maradjanak önmaguk. Akkor maradjunk ennyiben. (A hülye párbeszéd zanzásítva egyébként így hangzik: Jerzsi, berágtam rád mert nem azt csinálod amit mondok, milyen papucs lesz így belőled, he? Gigi, ilyen vagyok, ha köllök köllök, ha nem, nem.) Alekosz szerint a Giginek nem azok a fiúk illenek, akik a verbális kommunikáció hiányával küszködnek és megint jön a dimenziós szövegével, hogy olyan pasi kéne neki, aki fel tudja emelni olyan dimenziókba, ahol még nem járt. Ja, és majd elfelejtem, a veséjébe is lásson bele. Az összefoglaló Alekosszal zárul, Zsófihoz intézett szavak. Örülnék, ha valaki kihasználna egyszer. Hazudjon, mondjon butaságokat, ne az érzelmekre akarjon hatni. Veled szexre alapuló kapcsolatra gondoltam. Egyéjszakás kaland? Egy éjszaka, néha-néha. Mondjuk egy héten háromszor. Zsófi szerint az már egy kapcsolat, és Alekosz ne aggódjon, kap kinn ilyet. Hát pedig te lennél a megfelelő. Hogy mondtak-e még valamit, sose derül ki, mert elkeveredett a jegyzetem, holnaptól megint füzetbe írok.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

S. bármit kérhet tőlem. Bármit. Mindent megteszek.

Címkék: vv4
2313 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaffi B. 2011.01.15. 16:04:00

@Trevlovics: ez így van, minden nő bepróbálozik ezzel. Ha NEM sikerül megtörni a pasast, ott kezdődik a kapcsolat :))

mézescsók 2011.01.15. 16:04:02

Ja, és nemcsak azért ömlök most itt, mert éppen beszélgethetnékem támadt és ezért társaságot toborzok magamnak, hanem azért is, hogy meg legyen Hajninak az 1000. Én ingyen netelek a munkáltatómnak köszönhetően - meg azért is, mert sokat dolgozok itthon munkaidő után vagy alatt (mint most, hogy baleset folytán történt elütés miatt sebészek keze alá kerültem - bocs a magántermészetű megjegyzésért!) - és megpróbálok még ma tenni valamit a rekordért vagy díjért, bármi is legyen az.
Visszatérve a témára: a Vv-t a szerkesztők teszik unalmassá. Ha Éva kimegy, akkor ugyan mitől lesz érdektelenebb az adás, mit tett hozzá bármihez is? Amit én láttam: reggelenként bűn ronda fej, órákig tartó vakolás, cigi a ház előtt piával és veszekedés akármiről bárkivel. Volt valamiben kreatív? A cirkuszokon kívül mit adott hozzá a szórakoztatásunkhoz, ha ez egyáltalán annak nevezhető? Az a szerencsétlen Ildikó legalább csetlett-botlott, próbálkozott valami olyasmivel, amire sem genetilailag (nem látványos jelenség, de ez nem baj, az emberiség többsége nem az), sem mentálisan (hiába próbálta szegény hangsúlyozni, hogy vidám, bulizós típus, nem ez jött le belőle). Bár megjegyzem, hogy Ildikó a maga kötött és kisebb közegében talán valóban az. Az X-factor azt hiszem első adásában jegyezte meg Balázs, hogy az indulók zöménél a családtagok és barátok talán nem voltak őszinték (többek között ezekért az ironikus, cikiző megjegyzéseiért kedvelem, de ez nem az a poszt). Hát vele sem. Az ártott neki a legtöbbet, aki elhitette vele, hogy nem idevaló. Egyszer Laci pedzegette, hogy ami Tordason buli, az itt nem. Akkor ez megütötte a fülemet, mint mindig minden, amikor a pesti és vidéki ellentétre hivatkoznak, mintha itt az elvégeken zombik élnének, de utólag beláttam, hogy nem így értette. A Vv-be nem való. Viszont még akkor is inkább Ő.
Nem tudom, hogy miért lenne Éva nélkül uncsibb a műsor. Talán csendesebb.
Két okból is mondom ezt. Az egyik az, hogy ki tudja, mit hozna ki a többiekből, ha nem lenne, aki elnyomja őket. A másik az, hogy amennyiben kapnának normálisabb, látványosabb feladatokat, akkor egyáltalán nem érezné senki, hogy a kora ellenére rettenetesen kinéző 27 éves visítozó kazalfejű, festett szőkeség nélkül ásítozásba fullad az estéje.

Augur 2011.01.15. 16:04:54

@Lotyó Bridzsida: elmehet a pömpölőjével -irgalmatlanul szar egy szó ez:D-a búsba, mikor az s és sz hangokat úgy ejti, mint egy hímringyó. és ifjú svarcenegger arca van, ahogy Alekosz mondta neki, mikor bement. Gigi pedig azt teszi, amivel minden nő megpróbálkozik: minden kapcsolat elején felmérjük, kóstolgatjuk a hapsit, hogy meddig lehet nála elmenni sárkányoskodás terén. van akinél egész sokáig, őket hívjuk pacskernek, és őket keresik a nők gyermekeik apjának:)

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:05:05

Nos, ha így kifulladtunk, tegyünk fel műveltségi kérdéseket. Én ezt képviselem. Mert így tudom, így akarom. Így tudom, így akarom.

christaylor 2011.01.15. 16:06:00

@YessicaHard: ez engem is nagyon érdekel. Mert igaz ugyan,hogy Béci tegnap kinyilvánította,hogy ha lehetne mindkettőt kiejtené,de ha dönteni kell,szerintem Ildit mondja majd. Gombi meg kis izé lesz és bár hetekkel ezelőtt megfogadta,hogy amíg bent lesz,addig Évára testi a jelet,de most fogadjunk,hogy Éva nevét fogja mondani, ha kérdezik.

Trevlovics 2011.01.15. 16:06:16

szerintem most nagyobb kasza lenne, ha megfordítanák az elvet és arra kéne szavazni aki távozzon

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:08:28

@Augur: A fejhez még = ruszki válogatott (Pycckи валогатотт)VV Leslie szerint.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:09:18

@Trevlovics:

Ja, a Gigi részéről szerintem őszinte.
Böbéről nem tudok nyilatkozni, mert én az életben egészen mást gondolnék róla, mint amit bent nyom.
Szerintem csinosabb lányokra gerjedhet, és nem hinném, hogy nagyon szerelmes rómeó típus. Az ilyen pasik után szerintem dobálják a lányok a bugyijaikat, ami egy Böbe szintű fiúnál automatikusan ahhoz vezet, hogy sűrűn váltja őket, mert miért ne.
De ne legyen igazam.
Ráadásul a Giginek vannak ilyen kiszólásai, hogy "tartok tőled". Hát mert pontosan érzi, hogy valami nem kerek. Kerek dolgokban az ember nem kételkedik.

Trevlovics 2011.01.15. 16:09:49

@Trollszpré: ha ez igaz lenne, és valóban így működne, akkor nem lennének olyan kapcsolatok, ahol. viszont vannak. :)

Szaffi B. 2011.01.15. 16:13:14

@Trevlovics: Azokat nem hívom kapcsolatnak, hanem alá- v fölérendelt viszonyoknak. Pasim nemegyenlő papucsom. Nekem.

Trevlovics 2011.01.15. 16:13:23

@Lotyó Bridzsida: nekem erre az az elméletem, ami az elvileg vázolt gyerekkorából fakad, mármint, hogy intézet és hogy nem kellett senkinek. önbizalomhiány biztos játszik, lehet ezért gyúrt rá pontosan ennyire a testi dolgokra, hogy legalább így nézzen ki mellé. valamelyik műsorban volt a korábbi barátnője, nem volt más kategória szerintem, mint a gigi. olyan értelemben nem kerek, hogy ilyen kinézettel nem ezt várná tőle az ember, dehát ez van. ismerek olyan, aki nagyon önbizalomhiányos, társas kapcsolatokban gyenge, viszont baromi okos speciális szakterületen. akár jerzsi is lehetett volna ilyen, bár szerintem jól érezte meg, hogy neki talán egyszerűbb testre gyúrnia :)

.lll. 2011.01.15. 16:13:49

@Mme Chauchat:
ez a mme Chauchat nem is volt randa nő

Trevlovics 2011.01.15. 16:14:44

@Trollszpré: nekem van egy ilyen halovány tippem,hogy 20% alatt van azoknak a kapcsolatoknak a száma, ahol nincs alá- vagy fölérendelt viszony

Szaffi B. 2011.01.15. 16:15:48

@Mme Chauchat: "Nos, ha így kifulladtunk, tegyünk fel műveltségi kérdéseket. Én ezt képviselem. Mert így tudom, így akarom. Így tudom, így akarom."

Oké. Mikor kezdődött a II. világháború? :DD

Zabkása 2011.01.15. 16:15:51

@mézescsók: pont h a veszekedés az, amiről be lehet vágni valamit.......
Ildi próbálkozik és abból mit látunk? mellesleg nem gondolom h Éva elnyomná őket.
Egyszer visszajött 72%al, ott lehetett látni az arcokat, hogy kicsit becsináltak, pláne amikor egy Olinál meg kurva feszes volt egy rémunalmas Kristóf ellen...
most persze nem lesz nagy kunszt ma nyernie, ha nem lesz 80%a akkor manipulált az egész. Leo ellen volt 72%, aki Zsuzsizott, benne volt a kúrásfaktor, pláne mert Zs simán csinálta volna bent szerintem..... Ildi se nem szép, se nem brillírozik, mutogatni nem mutogat, szex az nemcsak a villában nem lesz de még Tordason se szóval........
nemtudom miért, én bírom Évát.... persze jól pofán kéne vágni néha, de kit nem? :D mondjuk a vitakultúrája az egy nagycsoportos ovisé, de Ildi a semleges szereplőtől negatív akkor lett, amikor nem tudott veszíteni. Se a kvízben, se a táncban.... Laci még jó h meg is mondta neki!
és mérhetetlen unalmas, hogy ha azt mondják neki h most mondj valamit GONG, akkor bekapcsol a gép: bulizós csaj vagyok, és falakba ütköztem sallala. hát és ezt már kurvára unom

.lll. 2011.01.15. 16:15:55

vajon ezt a baltafejű Ildit i juttatta be a villába?

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:16:53

@lófő: mé', ki mondta, h ronda vót?!

Szaffi B. 2011.01.15. 16:17:17

@Trevlovics: Nincs rá statisztikám, de nekem nem kell papucs. Illetve a lábamra igen. Szeretek vkit meggyőzni, nem pedig utasítgatni ;)

Augur 2011.01.15. 16:17:26

@lófő: Hans Castorp szerint legalábbis.

.lll. 2011.01.15. 16:17:35

@Zabkása:

Ha Ildit netalán tán odateszik szexelni,akkor kettéflexelem a tévét,at biztos

Trevlovics 2011.01.15. 16:18:24

@Trollszpré: az utasítás a meggyőzés egyik közvetett formája :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:18:28

@lófő: előtte húzd ki a kanócot a malacorrból, pls.

Szaffi B. 2011.01.15. 16:18:38

@lófő: lécci vedd fel és töltsd fel valahová majd!

Lall-R 2011.01.15. 16:19:15

Írtam levelet a retek klubnak!

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:19:29

@Trollszpré: Mikor volt a Vestphaliai béke?

.lll. 2011.01.15. 16:19:31

@Mme Chauchat:
Ildikó mondta,mikor Mann életművéről tartott előadást:D

Zabkása 2011.01.15. 16:20:12

@lófő: várj ha valami jó fullhd tévéd van akkor flex helyett felviszem én :D bár úgysem teszik oda kupakolni, mostmár számolja a perceket is a villában :D

Szaffi B. 2011.01.15. 16:20:17

Második kérdésünk: Mikor és hol volt az 1848-as magyar szabadságharc?

Szaffi B. 2011.01.15. 16:21:58

@Mme Chauchat: ÖÖÖÖÖÖööööööö passzolok :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:23:06

@Trevlovics:
Hogyne, igazad van, biztosan mély nyomokat hagyott benne az intézetes lét. Olyanokat, amit én el sem tudok képzelni, mert sosem voltam ilyen helyzetben.
Nagyon érdekel majd az ő útja, ha kijön...hogyan fogja megváltoztatni, hogy a csajok dobálni fogják a bugyijukkal az utcán.
Egyébként az is árulkodó volt, hogy hogyan besírt az évi beszólásán. "pont olyan volt, mint az anyám". felnőtt férfit egy mondattal ketté lehetett törni.
és abból gondolom, hogy felszínes, hogy azonnal a külsejére ment rá, ahogy te is mondod.

.lll. 2011.01.15. 16:23:37

@Trollszpré:

17.század?

@Mme Chauchat:

pirul a pofám,mint Ildikónak műveltségi verseny közben:D

Zabkása 2011.01.15. 16:23:50

@Trollszpré: 17. században a selyem úton

Athalie 2011.01.15. 16:23:52

Mindenkinek MMKK saját szuvenír joga, hogy kit választ.

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:25:23

@Lotyó Bridzsida: éppen az az: egyikük sem felnőtt.

christaylor 2011.01.15. 16:25:38

Az rtlklub honlapja szerint új szó született: alekoszista.
Vagy csak nekem új még.

Szaffi B. 2011.01.15. 16:25:53

@Mme Chauchat: Oké, egy telefonos segítséget, de csakis Trixit hívhatod :DD

redhaven 2011.01.15. 16:26:12

@lófő: Manni magasságokba tán nem kellene hatolni Ildike...
Kevés ott a levegő.
Fenn a varázshegyen...:))))

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:26:31

@Mme Chauchat:

nem mintha nekem több eszem lett vóna ennyi idősen...khm...:D

.lll. 2011.01.15. 16:28:18

@redhaven:

Ildit ne féltsd,ő még a Csomolungmát is maszk nélkül mászná meg MMKK :D

Szaffi B. 2011.01.15. 16:29:13

@Mme Chauchat: Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Én elszavalom a De csinálja című verset, írta egy Kemény Lány verse

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:30:20

@Trollszpré: vájjá, vájjá, főhúzom a ződ pólót.

Zabkása 2011.01.15. 16:30:20

@Trollszpré: ÉS CSINÁLJAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Szaffi B. 2011.01.15. 16:30:29

vagyis inkább mégse, faszok vagytok, veletek nem játszom, befejeztem ezt a játékot és NEKEM VAN HUMOROOOOOOOOOM! :DDDDDDDD

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:31:20

-
O O
- - -
O O O O
- - -
O O O O
- - -
O O O O
- - -
O O O O
- - -
O O
- a hal éji éneke

Zabkása 2011.01.15. 16:31:44

@Trollszpré: én meg bulizós vagyok! de látod nem játszol.... én próbálkozom de falakba ütközöm :D

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:32:45

Vájjatok, VVillalevél! Laci olvassa fel!

redhaven 2011.01.15. 16:33:30

@lófő: :)))kevés agyhoz kevés okszidzsen is elég.
Bár Mann előtt még az Ablakzsiráfot kellene Ildinek forgatnia nagy szorgalommal.
Az lenne az alap.

Hannibal22 2011.01.15. 16:33:54

Azé' kicsit fura,hogy egy "népbutító" tv műsorról szóló blogbejegyzés alatt látom az utóbbi idők legsziporkázóbb kommentfolyamát:) Nem tudom nem frissíteni minimum 3x félóránként:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:34:13

Buborék
Írta Laár András verse

Ejj, buborék, buborék,
Szinejátszós, csodaszép,
Imitt veres, amott kék,
Az orromból gyött ki elébb.

Zabkása 2011.01.15. 16:35:57

HAJNI!
fáccsebúkon miért nincs hogyvolt csoport,lájkoldanó oldal vagy bármi? vagy csak én vagyok annyira balfax h nem találom? :(

vörös áfonya 2011.01.15. 16:36:08

Siv Widerberger: Szerelem

Sten-Malténak nagy, vörös és elálló
füle van.
Nekem tetszik
a nagy, vörös és elálló
fül.

YessicaHard 2011.01.15. 16:36:18

Egyébként Ildit Zsuzsi helyett küldték be, igaz? Akkor nem egy másik "Bombanőt" (azért teszem idézőjelbe, mert nekem Zsuzsi minden volt, csak az nem)kellett volna beküldeni a penészvirág helyett?

Szaffi B. 2011.01.15. 16:36:37

@Zabkása: ZÁRT falakba baszki! De csak addig ütközöl a zárt falakba, míg a hátadon futkozik a szőr!!! A többit szuvenír jogod eldönteni a 19. században!

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:36:46

@Trollszpré: Most már megmutatom, ki is vagyok valójában. Nem fogom hagyni magam. Engem ismer Tordas és környéke, Fehérmegyekösség egész!

vörös áfonya 2011.01.15. 16:37:59

@Mme Chauchat:

És mindenki egy légtérben lakik!

Szaffi B. 2011.01.15. 16:38:04

@vörös áfonya:

Siv Widerberger: Bélyeg

Bélyeget gyûjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyûjtök bélyeget.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:39:38

Szegény Pityu tudott
Írta Laár András

Szegény Pityu tudott szépen hegedülni
Ma már csak büdös ő.

Olyan ez mikor rohadó húsról
Lekerül a fedő.

Hiába dícséred: hmm ez egy príma jérce
Jó tárkonyos lében.

Ott a hús már csak olyan
mint a hegedülés Pityu büdösében.

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:39:58

Petőfi Sándor verse: "Dimeg-dörmög a medve/Ez a kislány de csinos!" Írta Petőfi Sándor.

Szaffi B. 2011.01.15. 16:40:17

Különben is nagyon ismert és értékes ember vagyok a kultúrházba is mindig meghívnak!

vörös áfonya 2011.01.15. 16:40:19

Ja,és sírok,mert velem senki sem barátkozik!
Leszel a barátom?

fran7 2011.01.15. 16:40:26

Azt ugye tudjátok, hogy van olyan történészi vélemény, hogy csak egy világháború volt 21 év tűzszünettel. De akkor se a 19. sz.-ban kezdődött.

Szaffi B. 2011.01.15. 16:40:46

@vörös áfonya: MONDOM LESZEL A BARÁÁÁÁTOM!!!!!

Athalie 2011.01.15. 16:41:47

a kultúrbarbár később bizonyosodott be , mennyire találó.

Wakka 2011.01.15. 16:42:12

@Trollszpré:
A villalakó férfiak közül melyik vacsorameghívását fogadnád el?
/választani kell/

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:42:26

Trod.. ELnézést, Tordasi Ildikó vagyok!

Zabkása 2011.01.15. 16:42:48

@Trollszpré: mondd meg nyugodtan a konfliktusodat! (:'D)

redhaven 2011.01.15. 16:43:22

@Trollszpré: Hát ehhez minimum Heller Ágnes kell...:)))

.lll. 2011.01.15. 16:43:33

ma megalapítom a "könyörgöm löjjék ki Ildikót az űrbe" fészbuk csoportot

megalájk

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:44:58

@Wakka: Kérlek, pontosítsd a kérdést (Ildikó voltam Tordasról. Vagy Tardosról...?!?)

mézescsók 2011.01.15. 16:46:21

Az előbb elvégeken helyett alvégekent akartam írni és még akadt más hiba, is, de utólag már mindegy.
Más téma - ígérem, az utolsó mára:
Gigi-Jerzy kapcsolat.
Ha az ember lát egy szép emberpárt, mert azért valljuk be, ha végignézzük a Vv lakóit, azért mindketten igencsak a topon vannak, óhatatlanul is eszébe jut, hogy milyen érdekes és szép is lenne, ha ezek összejönnének. Még akkor is, ha látta az előző sorozatokat, még akkor is, ha tudja, hogy ez nem a kinézeten, hanem a kémián múlik(nekem kimondottam a csúnya pasik jönnek be: Serge Gainsbourg, Donald Sutherland, John Malkovics, stb. - sajnos még vannak néhányan és a társam nem tartozik közéjük, igaz, hogy nem is sztár.)A sorozat elején mintha Gigi nem lett volna elragadtatva J-től, érdeklődés csíráját is csak azután fedeztem fel benne, hogy Olivér rádumálta, hogy mi lenne, ha. Jerzy a beköltözésekor az igazsághintában mondta, hogy neki a csajon közül Gigi tetszik, de ez aztán az égvilágon semmit sem jelentett szerintem, valakit kellett mondania. Kit mondott volna, Szandikát? Bele is szerintem Olivér dumálta bele, hogy közeledjen. Persze ez nem ment volna egyik részről sem valamiféle hajlandóság nélkül, de azt egyáltalán nem gondolom, hogy ez valamiféle elementáris erejű érzelmi hullám lett volna, aminek nem tudtak ellenállni. Inkább egy jó ötlet, amit ki lehet próbálni.
Szóval érzésem szerint nem volt ennek igazán belső töltete, de tévedhetek is. Viszon mindkettőjük hozzáállását normálisnak tartom. Nevezetesen azt, hogy majd meglátjuk, mi lesz ott kint. A szexet én nem hiányolom. Van részem benne, de ha nem lenne, akkor találnék a neten eleget. A másik szempont- ezt Béci fogalmazta meg: vigyázz,látja anyád és az ismerőseig -az az, hogy a szexet úgy általában az ember nem az ismerősei és az egész világ előtt műveli. Most lehet hivatkozni Jerzy meleg pornójára, holott az nem volt más, mint meleg oldalon megjelent vetkőzés, maszturbáció, amit nyilván jól megfizettek. Kb. ue. mondható el Gigi szado-pornójára is, inkább paródia volt, egy igazi aktus, csók, szúrás, fojtogatás (nem vágyom rá!) stb. nélkül. Erről nem is értekeznék többet.
Szóval szerintem el is halhat szépen ez a dolog mindenféle érzelmi katarzis nélkül. Nekik sem fog hiányozni. Néhány nézőnek talán Ágica-Leo példáján elindulva, de Ők inkább keressenek más oldalakat a neten.
A tegnap estével kapcsolatban viszont nem vagyok egyértelműen Jerzy pártján. Az korrekt és normális dolog volt, hogy vitt a másikaknak piát, ezt szerintem Ők is megtették volna. Mondjuk Olivér, talán Szandika, de neki nem bizos, hogy eszébe jutott volna. Alekosz nem, mert nem az a típus. Éva sem, mert ez nem illik a jelleméhez. Zsófi meg annyira nincs ott, hogy észre sem vennénk, ha kisurranna szépen a villából.
Szóval a pia átvitelével egyetértek. Az előzőekkel nem. Nyugodtan megmondhatta volna, hogy nem tartok veletek, mert nem Ildikó pártján állok annak ellenére, hogy - megintcsak elismerésre méltóan - a lakók közül szinte az egyetlen volt, aki megpróbált kommunikálni vele. Szerintem eszébe jutott, hogy Ő is később, kurtán-furcsán jutott be, bár kedvesebben fogadták. Az elmúlt napok történéseiben azonban nem foglalt állást. Még úgy sem, ahogy Gombi, tehát hogy egyikőjük pártján sem állok. Gigi miatt csatlakozott volna a zöldekhez? Nem hiszem, annyira érzelmileg nem fontos neki a csaj. Mármint Gigi. Számításból nem tette. Nem azért, mert Ildi visszajöttében bízik, hanem azért, mert ott vannak többen.
Győzhet is akár ezzel a mentalitással, végülis ezért jött be, de nekem nem szimpatikusabb. Lavírozik a két tábor között, táplálja a kapcsolatokat, annyira viszont nem kellene hülyének nézni a többit, hogy előbb-utóbb nem jönnek rá.
A Gigivel folytatott beszélgetésében nem volt semmi elementáris. Egy normális eszmecsere volt és a helyzetek tisztázása. Aminek éppen ideje volt: mindketten játszák a saját játszmájukat. Ja, és Giginek volt igaza: az igazság nem szokott győzni. Még hozzátenném, hogy nemcsak a XXI. században nem. Bár Ancsel Éva szerint (Bekezdések az emberről) az igazság azért nem szokott győzni, mert nincs győzelem.

Hajrá, Hajni!!!!!!!!!!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:46:23

@vörös áfonya:

:))

Barry Kent:
Rózsa

Szép, piros, magas, merev
Vázában, asztalon, szobában, házunkban.

:D

viola narvilly 2011.01.15. 16:46:38

Az előbb Zsófi voltam. Najó, ez azért túlzás. De úgy csináltam, mint ő szokott.
Anyu küldött csülkös bablevest, én meg befőttes üvegből lapátoltam egyenest a számba, állva persze a konyhapult mellett :D

christaylor 2011.01.15. 16:47:21

@Lotyó Bridzsida: vááá, nem hiszem el,hogy valaki előszedte Barry Kent versét! :D

viola narvilly 2011.01.15. 16:49:15

@mézescsók:
Hihi, nekem is mindig a csúnyák tetszettek :)

viola narvilly 2011.01.15. 16:49:56

@Mme Chauchat:
Nem, a befőttes üvegből.
Most öntsem át habüstbe?
Mert akkor minimum át kell mennem a szomszédhoz kölcsönkérni :))

Szaffi B. 2011.01.15. 16:50:32

@Wakka: Laci. A lányok közül Erzsi.

vörös áfonya 2011.01.15. 16:50:47

@viola narvilly:

Ha mindezt átöntöd egy habüstbe,akkor valóban Zsófi:)

Neked is anyukád küldi a bablevest?Nekem is.
A szomszédom egyszer meg is jegyezte,mikor feltankolva jöttem haza tőlük,hogy "Látom megvan kegyelmesék vacsorája":)

Athalie 2011.01.15. 16:50:49

"Lelki társ. Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy van valahol valaki, aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk. Hol van hát ez az ember?" (szex és nyújork)

Zabkása 2011.01.15. 16:51:13

@viola narvilly: jóétvágyat így utólag :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:51:30

Ch. Morgenstern: Dal a szőke
A szőke parafadugót
lakktálca tükrözi.
Magát akkor se látja ott,
ha szeme van neki.
parafadugóról.

Azért nem, mert merőleges
a tükörkép felett.
Persze, ha ferde lenne, ez
egészen más eset.

Ember, ha visszatükröz egy…
egy… kb. Végtelen!
S derékszögben! – a helyzeted
nem lenne pont ilyen

Trevlovics 2011.01.15. 16:51:39

@viola narvilly: hát akkor én itt most visszamondanám az eljegyzést

viola narvilly 2011.01.15. 16:52:37

@vörös áfonya:
Hát nekem egy (holnap már kettő) személyre nem annyira éri meg b.szakodni vele, ilyenkor meg anyu küld ide is, meg tesómékhoz is :)
És küldött tejberizst is :) meg pogácsát :)

viola narvilly 2011.01.15. 16:53:29

@Trevlovics:
Volt róla szó? :)

@Zabkása:
Agyamra ment a bableves. Babkását olvastam.
Szóval köszi :)

Trevlovics 2011.01.15. 16:53:55

@mézescsók: az eddigi vv szériákhoz képest szerintem ebben a mostaniban viszonylag sokan vannak benn olyanok akik kifejezetten kerülik a konfliktust. nem gondolom, hogy stratégia ez, hanem inkább a jellemükből fakad. jerzsi is ilyesmi szerintem.

vörös áfonya 2011.01.15. 16:53:58

@viola narvilly:

Nekem ma vadast és püspökkenyeret:)
Én sem főzök itthon,egy személyre,nulla sütő nélkül.Nem éri meg.

Trevlovics 2011.01.15. 16:54:40

@viola narvilly: nem nem. csak a miheztartás végett :)

mézescsók 2011.01.15. 16:55:59

@Zabkása: Miközben írtam nem olvastam vissza a többieket.
Egy porcikám nem kívánja látni Évát, de gyanítom, hogy tényleg visszajön. Viszont nem akkora százalékkal, mint Leonidász ellen. Az a pasi egy jószándékú kis lúzer volt és nagyon rövid ideje volt benn. Ellene még én is nyertem volna.
Ha Éva visszajön, akkor - talán nem is sajnos - egy kommentelővel kevesebben lesztek. Ez jellemhiba nálam: vannak dolgok, amik ellen az agyam, a bőröm, az egész létem tiltakozik és nem vagyok hajlandó befogadni, ezért aztán menekülök ahol csak tudok. A Vv-t eddig Alekosz ellenére, akitől a neten és a képernyőn keresztül rosszul vagyok fizikailag is (émelygés, emelkedő vérnyomás, hányinger), a többiek miatt néztem. Ha Éva jön vissza, akkor befejeztem. Viszont rangos társaságban van: egy filmet sem nézek meg Eddy Murphy-vel, Steven Segallal és Brad Pitt-tel.

viola narvilly 2011.01.15. 16:56:06

@vörös áfonya:
Hm, vadas... nyami.
Én szoktam (bár túlzásba nem viszem), sőt, ott a leves a hűtőben, amit csütörtökön csináltam, de most hirtelen nem tudtam ellenállni ennek a bablevesnek.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 16:56:31

sziasztok népek, csak az 1000 komment érdekében csatlakoztam ma be. :)
nem örülnék, ha Hajnit kivágnák, mint macskát sz*rni.

Úristn, hülyékvagytok? imádom a postokat, és a kommentjeiteken is sírva szoktunk röhögni otthon, munkahelyen kollégákkal, buszon, metrón, szóval MMKK.

remélem, h nem gáz, hogy később csatlakoztam, és nem fogok zárt falakat találni a hátatokon futkosó szőr alatt.

azon gondolkodtam, hogy miután kijöttek ezek a szerencsétlenek, kellene egy mérlegelést tartani, hogy ki hány kg-t hízott. sztem Zsófi és Olivér vezetik a kategóriát. Aztán mehetnének tüdőröntgenre, és egy májfunkciót is kéne nézni.
végül beköltözhetnének a VV5 keretén belül egy tüdőszanatóriumba vagy alkohoelvonóra.:)
uff.

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:56:52

@Trevlovics: hm. De mégis ő /jerzy/ ment a rötyibe a lúzer-csapathoz (jó, persze, felsőbb utasításra). Ildikó voltam Tordasról, aki benne van a kalandokban és szeret szavalni.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 16:57:19

@christaylor:

Tinikoromban az volt a bibliánk a bátáymmal.:D

Jajj! Hajni, már megint a retrótémánál vagyunk!:D

viola narvilly 2011.01.15. 16:57:38

@Trevlovics:
Ja rendben, értettem :)

Bakker ti emlékeztek az előző szériákra? Csak én vagyok ilyen agymosott, hogy ezekre nem emlékszem?

Szaffi B. 2011.01.15. 16:57:51

@mézescsók: Erzsit Éva jól megsértette, ezért áll(hat) a zöld oldalon, nem feltétlenül a Dzsizsi miatt.

Wakka 2011.01.15. 16:58:00

@Trollszpré:
Jaja.Értem.Laci az anyagi biztonság miatt,J.meg a háááá miatt.
Egyébként teljesen OK.

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:58:01

@forza 1000 komment: ... OK, tüdőszanit tudok intézni a Varázshegyen.

bévé 2011.01.15. 16:58:11

@csudri82: igaz, Alek fecskében volt, köldökig felhúzva. rég láttam ilyet. :D

Zabkása 2011.01.15. 16:58:23

@mézescsók: most egy Évi miatt nehogy már offold a kommentelgetést ! :) most valld be h te vagy Trixi és azt akarod h küldjünk smseket :D
szegényebb lenne a kommentáradat a hosszú, kifejtős "minipost"jaid nélkül

viola narvilly 2011.01.15. 16:58:58

@forza 1000 komment:
Mekkora műsor lenne már egy elvonós vv :D

Trevlovics 2011.01.15. 16:59:25

@mézescsók: éva valóban minden normális ember számára (szerintem) gyomorforgató. az is érthető, hogy egy fáradt nap végén az ember nem szívesen nézi egy ilyen valakinek a megnyilvánulásait. viszont ettől függetlenül szerintem maradj és írogass. indoklás nélkül :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 16:59:57

@mézescsók: szeretünk, visszavárunk. Ildikó voltam, Fehérmegyekösségből.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:01:25

@Wakka: Nem azért. Engem érdekelnének Laci Golán-fennsíkos történetei, de akárhányszor elkezdi, a Moaszad kilövi az élő közvetítést. :DD
Nem férjed mondtál, hanem vacsorát.
Erzsit viccből mondtam, nekem nem kéne a nagy brével sem, és nincs olyan sztorija sem, amit egy egész vacsora alatt hallgatnék.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:01:28

@Trollszpré:

attól gfügg, hogy fehérmegyeközségi-e vagy
vagy legalább tudsz verset mondani?

nekem Mme Chauchat a barátom, mert ő aktiválni tud engem:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:02:46

@viola narvilly:
Olivér szexelvonóra menne. vagy tantrikus szextanfolyamra:)

christaylor 2011.01.15. 17:03:40

@viola narvilly: azt nem agymosottnak hívják,hanem öregnek. :) ;)
Már az ezelőtti is nagyon régen volt(7 éve fejeződött be,basszus),valamelyik nap nézegettem a 2. és a 3. villa lakóit és rácsodálkoztam néhány névre,hogy ja,tényleg ez is volt meg ú,elfelejtkeztem arról is.
Szóval,nem vagy egyedül.

viola narvilly 2011.01.15. 17:04:42

@Mme Chauchat:
Cigit és sört vigyetek!

@forza 1000 komment:
Most is szexelvonón van :D

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:05:01

Kik a fijúk a villában? Kérek listát, kikből lehet választani vacsizni menni. Kösz: Ildikó (szavalós, Tordas).

Szaffi B. 2011.01.15. 17:05:13

@forza 1000 komment: MONDOM LESZEL A BARÁTOM?????? :DDD Te nem érted ezt!!

Trevlovics 2011.01.15. 17:06:06

én nagyjából emlékszem, bár a második és harmadik lakóit néha keverem és az se jut eszembe rögtön, hogy a másodikat vagy a harmadikat nyerte karamell

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:06:07

@viola narvilly: majd fake pályinkát töltünk TULIPÁNOS POHÁRBA és mutogassuk.

Lall-R 2011.01.15. 17:06:15

Ezek sajnálják az adást vagy mi a pöcsömért nincsen már megint semmi ebben a kibaszott közvetítésben?Persze hét órakor olyan szépen pontosan le tudják kapcsolni!

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:06:37

@viola narvilly:
basszus tényleg.

valaki nem tud mutatni amúgy egy képet az ananászáról? még sosem láttam, és olyan mítosz jellege van így.

vörös áfonya 2011.01.15. 17:06:38

@Trollszpré:

És kezdődik megint előröl:)
Ildi mindig ad témát egy jó kommenthez:)

Augur 2011.01.15. 17:06:44

@Trollszpré: mert nem ezt képviseli!:D

viola narvilly 2011.01.15. 17:07:09

@Trevlovics:
Ezen felvisítottam :D

@Mme Chauchat:
Gondolod, hogy bevesszük? Haha.

.lll. 2011.01.15. 17:07:42

remélem kap valami szuverént a két párbajozó

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:08:00

@Trollszpré:

bocs bocs, persze. gyere megtanítalak salsázni aztán elmondjuk az Anyám tyúkját, ok?

Wakka 2011.01.15. 17:08:14

@Trollszpré:
OK.Kedvellek.
Gigit ne bántsátok pls.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:08:23

Ildikó vagyok, Tordason lakom. Mi lett a szavalóverseny eredménye? És a művelcségijé? Van nálatok papír? Kinél van a toll, tudod, amivel a múltkor irtunk!

viola narvilly 2011.01.15. 17:08:38

@forza 1000 komment:
Írd be a gugliba, hogy ananász. Mind ugyanolyan. Valamelyik kicsit érettebb, valamelyik kevésbé :D
És asszem nem utánérő, úgyhogy az érettebbet jó nézni :D

Szaffi B. 2011.01.15. 17:08:56

@Trevlovics: :DDD

Amúgy én csak a BB-t láttam, ezen a mostanin kívül egy VV-t sem, valahogy úgy jött ki a dolgozás.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:09:37

@Lall-R: ja, itt folyik az online adás, a blogban. Bocsi.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:10:09

@forza 1000 komment: ok, de csak egy léKtérben, különben hogy nézünk anyám szemébe? :DD

.lll. 2011.01.15. 17:10:52

ha a fatökű leonádidász megtömte volna Zsuszit anno,akkor Évike már rég csak Győzi&lószájú hölgy fenomének vendége lenne

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:10:57

@lófő: a legfelsőbb szinteken fognak kapni. Sakkor.

vörös áfonya 2011.01.15. 17:11:02

@Mme Chauchat:

Nálam sincs adás,bár most nem írja ki,hogy "Nincs adás",csak fekete a kép.
Ez talán nem véletlen:)

Szerintem még nem értek vissza a moziból.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:11:11

@Wakka: ok, nem bántjuk. Néha kicsit fikázhatjuk azért? Naaa lécci... :DDD

viola narvilly 2011.01.15. 17:11:12

Valamelyik paraszt nekiállt fúrni. Még jó, hogy ki van írva, hogy 2-ig lehet.
Fél órája hagyták abba a kalapálást, mostmeg fúrnak.

Darcylla 2011.01.15. 17:11:13

Kedves Hajni!
Dec. 18-án állítottam be a blogot a könyvjelzőmbe, azóta ez az egyik napi "örömforrásom", egy jó röhögés már hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.
Hajrá, és csak így tovább:D

Szaffi B. 2011.01.15. 17:14:11

OFF:
Észrevettétek hogy Lilunak a lábai olyan furcsák? Mintha ki lenne törve a térde, hátrahajlik az egész alsó rész, fúj de gusztustalan.
ON

viola narvilly 2011.01.15. 17:14:33

@Mme Chauchat:
Flexnemzet vagyunk, de ez most sima fúró volt. Másnak is tele a töke, mert már hallottam, ahogy a csövet veri valaki.
Most megint kalapál a tirpák parasztja.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:15:22

Kik lettek a kampányfőnökök?

viola narvilly 2011.01.15. 17:15:35

@forza 1000 komment:
Nem tudom, régen láttam már az ananászát... :)

.lll. 2011.01.15. 17:15:46

Anyám Tyúkja

Írta tardosi Ildikó verse

há mi a kő tyúknyó kend,
a világháború a 19.századba diend.

Humorbonbon vagyok,lássa ország világ,
halálig masszírozom a szarháziak talpát

Szaffi B. 2011.01.15. 17:16:27

@Mme Chauchat: Lábmasszázsszalont nyitok!!

Darcylla 2011.01.15. 17:16:41

@Trollszpré: Évának Alek, Ildinek Jerzsi, asszem.

mézescsók 2011.01.15. 17:16:41

Viola! Nő vagy? Mert eddig nem sokkal találkozott az ízlésem!
@Trollszpré: Nem volt az egy olyan nagyon nagy sértegetés, főleg ha ebben a közegben az ember számíthat rá.
@Zabkása: Jaj! Ismeretlenül kevesen sértettek már meg ennyire, de volt rá példa!@Mme Chauchat: Mit is mondhatnék erre?

Lall-R 2011.01.15. 17:16:45

@Darcylla: Ezzel én is így vagyok, bár én nem szoktam az írását elolvasni, csak a kommmenteket, mert megnézem tv-ben a műsort, de attól még jókat ír tudom én jól.:D

Trevlovics 2011.01.15. 17:16:52

@Trollszpré: ildikónak asszem jerzsi, éváé alekosz

Szaffi B. 2011.01.15. 17:17:04

@lófő: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:17:23

@Trollszpré:

na vegyél fel egy zöld pólót de nagyon gyorsan. anélkül nem! ez nem fér össze azzal, amit én képviseltem a második VH-ban, az 1600-as években. emlékszem, amikor Bobby Fisher aláírta a Tordason a vesztfáliai békét.

Zabkása 2011.01.15. 17:18:13

@mézescsók: most mivel is sértettelek meg?

Augur 2011.01.15. 17:18:25

@Trollszpré: ugye? mint a Barbibabáé! az igazié:D

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:18:31

@lófő:

:D félrenyeltem a kvt az utolsó két sor miatt.

I.Jenő 2011.01.15. 17:18:44

Csak Ildikót bántjátok fejérmegyeközségből. Igy tudjátok megoldani,hogy ezer komment legyen!

Szaffi B. 2011.01.15. 17:18:56

Szegény Erzsi, mit fog mondani Ildiről és főleg kibírja anélkül hogy visítva röhögni kezdene?

Darcylla 2011.01.15. 17:19:41

@Lall-R: hát, a kommentek dettó ütősek, az biztos:)

viola narvilly 2011.01.15. 17:20:03

@Augur:
Szeretek panelban élni.
Ez egy jó közösség.
Csend van.
A lakók tiszták. És persze csendesek is.
:(

@mézescsók:
Nő vagyok, vagy legalábbis valami olyasmi, de ezt az ízlés dolgot most hirtelen nem értettem.

Zabkása 2011.01.15. 17:20:39

@Trevlovics: jaj hát az vicc vót! :) :(

@mézescsók: reméltem a poén jól csattan nem így, most visszanyalt a fagyim

vörös áfonya 2011.01.15. 17:20:53

@forza 1000 komment:

Ilyenkor kávét inni?Biztos végig akarok szurkolni a párbajt,mi?Tudtam én:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 17:21:24

@viola narvilly:

:D:D:
2 hete fúrtunk mi is szerda este kb 5-től 8-ig szakaszosan, nem sokat, tényleg, összesen 6 polcot.
A mellettem lévő lakásból 3x dörömböltek át, és üvöltöttek, hogy HAGYD MÁ' ABBA!
:D:D:D
Mégis mit gondolt? Hogy tényleg abbahagyjuk a kedvéért, amikor kb 5 évente fúrok, akkor is simán "normális" időben???:D:D:D

Trevlovics 2011.01.15. 17:21:25

@Zabkása: én tudom, reméljük ő is :)

viola narvilly 2011.01.15. 17:21:31

@Mme Chauchat:
Simán hetekig elvan egy szekrény tetején amúgy.
Bár kérdés hogy ott hány fok van.
A reggeli online-ban Gigi trikóban és valami hosszú nadrágban fázott a fürdőben. Nincs ezeknek rendes fűtésük vajon?

Szaffi B. 2011.01.15. 17:21:37

@I.Jenő: Szuvenír jogunk marni Ildit tordasfejérmegyekösségből!

Zabkása 2011.01.15. 17:22:01

@Trevlovics: én is mert most elég szarul érintene h pont h marasztalom meg dicsérem h de szeretem olvasni erre meg ez jön :/

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:22:15

@I.Jenő:

esküszöm hétfőn még neki szurkoltam inkább (a kisebbik rossz), de a héten annyira negatívvá vált.
fel is veszek egy semmilyen színű pólót.

egyébként Szandikát is lehetne bántani, meg Alkeszoszt, meg a többieket is, de csak sorjában. előbb vagy utóbb mindenkitől herótunk lesz szerintem.

Athalie 2011.01.15. 17:22:28

Lilu lába lá lá lila liba, lá, lá...

viola narvilly 2011.01.15. 17:23:09

@Lotyó Bridzsida:
Nekem hétköznap eszembe sem jut szólni semmi ilyenért. De a hétvégén kuss legyen szombat du. 2-től.
Egyszer az egyik suttyó szombat este fél 9-kor állt neki fúrni. Meglepődött, hogy pár lakó beszólt neki.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:23:47

@viola narvilly: igen, pl. fülvédőben zuhanyoznak, szal télleg.

Augur 2011.01.15. 17:24:18

@viola narvilly: és nem ordítják kettővel alattad, hogy megöllek rohadt román kurva? és nem ugat hisztizve szegény kutya valahol a lift minden nyekkenésére? és nem érzed a fürdőben hogy pörköltet, lecsót, rántotthalat csinálnak valahol? :D

Darcylla 2011.01.15. 17:24:24

valakinek bejön az online?

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:24:59

@vörös áfonya:

jaja, csak túl sok Xanaxot vettem már be előtte, mert annyira izgultam, és most kompenzálom a kv-val. :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:25:38

ämberek! Milyen lenne Olivér "nem-tavaszi fuvallat" szitokáradata Alkoszra?

Szaffi B. 2011.01.15. 17:25:50

@forza 1000 komment: Ami késik nem múlik!! Kifikázunk mindenkit a vérbe!

vörös áfonya 2011.01.15. 17:25:55

@Darcylla:

Nekem csak setét a képernyő,de ki sem írja,hogy nincs adás.Pillanatnyilag.

viola narvilly 2011.01.15. 17:26:05

@Augur:
Azt nem ordítják, de az alattam lakó egyszer úgy üvöltött a fürdő környékén a gyerekével, hogy nekem a trónon elment az ihletem :)
A kutyák szerencsére nem ugatósak (azok már kimúltak, vagy elköltöztek).
És de, a fürdőben a nyáron rendszeresen lecsó szag volt... :D

.lll. 2011.01.15. 17:26:19

tardosi Ildikó kortesbeszéde
írta tardosi Ildikó verse

humoros vagyok,
mint varjú károgása,

főző tudományom
Gordonremzi álma

és ha nem is vagyok,
mint vévé az anikó,
attól még lehetek
dubajban
vén lotyó

Szaffi B. 2011.01.15. 17:26:45

@Darcylla: Igen. Szép fekete. Már megint a Moszad.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:26:49

@Trollszpré: nyilván. Ráadásul, aki eltűnik a képből, arról szót sem fogunk ejteni.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 17:26:59

@viola narvilly:

Télleg: ma a részegbácsink fél 3 felé kiabált részegen, ahogy szokott kb 2 hetente.
Betoltam a Norah Jonest intu dö szídí pléjer, aztán már nem hallottam a bácsit.:D Mondjuk hamar elfárad, egyébként is.:D

Darcylla 2011.01.15. 17:27:15

@vörös áfonya: beztos lefagyott a szervere a rötölönek a nagy érdeklődéstől:P

christaylor 2011.01.15. 17:27:16

@Augur: te itt laksz a mi házunkban? :)

viola narvilly 2011.01.15. 17:27:22

Ezek letakarták a kamerát?

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:27:23

@viola narvilly:

hát, az újépítésű, amiből "véletlenül" kimaradt a hangszigetelés sem sokkal jobb.
de itt legalább nem hallani át a konnektoron, ahogy szexel a szomszéd, miközben Red Hot Chili Peppers szól a háttérben.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:27:54

@viola narvilly: Panelban a legjobb mikor ülsz a budin és fölötted finganak.

viola narvilly 2011.01.15. 17:30:29

@Lotyó Bridzsida:
A volt szomszédom alapzajnak kapcsolta be a tv-t. Csak sosem értettem, hogy ezzel miért az én lakásom alapzaját akarja megteremteni. Metallica-val neveltem. Akár este 11-kor is. Miután meghalt, ideköltözött egy albérlőbagázs, na azok Jimy-t üvöltettek, hát én Rage Against The Machine-t. Most megint újak vannak. Ilyenkor már azt, ami először a kezembe akad.

vörös áfonya 2011.01.15. 17:30:33

@Trollszpré:

Na,ezen jót röhögtem:)

Mamámék is panelben laknak és mindig az volt a szabály,hogy a wc-n nem szabad beszélni,mert meghallják a szomszédok:)

Szaffi B. 2011.01.15. 17:31:22

@forza 1000 komment: "szexel a szomszéd, miközben Red Hot Chili Peppers szól a háttérben."
Te Olivérék mellett laksz? Mondd má' meg lécci hány percig tolja a napi 9-et? :DDD

0511 2011.01.15. 17:31:55

@mocskosmacska:
"Családját és barátait is sokkolta, amikor az addig szemérmes Éva egy kis alkohol hatására egyik pillanatról a másikra nemcsak ledobta melltartóját, hanem hagyta, hogy Szandika nyalogassa."

Micsoda mázli, hogy erröl lemaradtam! Elnézve ezt a képet már nem csak táskás szemei miatt mondhat 10 évvel többet, mint amennyi állítólag

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 17:32:11

@viola narvilly:

Ajjjajj. Akkor lehet, hogy nem kellene torkomszakadtából énekelni fürdés közben mer' hallja a szomszéd?:D:D:D
Hehehe!:D:D Lakótelepilájf-rulez!:D

vörös áfonya 2011.01.15. 17:32:13

@viola narvilly:

Rage?Azt de szeretem,rég hallgattam már.
Meg is keresem.

Athalie 2011.01.15. 17:32:43

Valakinek bejön az Olivér? Mint pasi? Csak kérdem.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:32:52

@vörös áfonya: :DDD
Panelvécékben a zárt falaknak is füle van
:DDDD

viola narvilly 2011.01.15. 17:32:52

@forza 1000 komment:
Na az hiányozna még, hogy halljam, ahogy valaki kefél.

@Trollszpré:
A fürdőkádban :D

Nem lehet, hogy a ma esti párbaj miatt nem adják az online-t. Nyilván nagy bent a feszültség. Vagy valami.

(elmegy, tereget, majd jön)

Wakka 2011.01.15. 17:33:08

@Trollszpré:
Ez olyan,mint a harc az amőbával.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 17:33:54

@viola narvilly:

:)) Rage-et még most is szoktam üvötletni.:D
Meg Prodigy-t.:D
Bár én nem bűntetek senkit, csak nagyon szeretem a zenét.:D

.lll. 2011.01.15. 17:33:56

@Trollszpré:

nem létezik,hogy az Oli egy b@szógép legyen,egy ilyen piás-bagós

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:35:04

@lófő: nem tudni, aktív-e vagy passzív.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:35:19

@Trollszpré:

várom már, hogy az antiférfi Aligtosz jöjjön. az az ember...

azon gondolkodtam, hogy mikor a levelet írta Évának, akkor hangosan mondta az "adásban", hogy mit ír éppen a levélbe.
az a levél tuti, hogy megrendezett dolog volt. honnan szedett tollat, papírt? plusz saját kútfőből ilyet csak nem talált ki azzal az antiférfi agyával. meg a monológja a kerti széknek (Éva). ne mondják már, hogy ilyesmiket csinál saját magától.

amúgy van valakinél toll és papír? írnék egy szórólapot. szavazó szakkört indítok..

Szaffi B. 2011.01.15. 17:35:19

@Athalie: Enikőnek. Napi 8-9szer.

bévé 2011.01.15. 17:35:49

egész du. nincs online. menjenek a picsába.

Zabkása 2011.01.15. 17:36:57

@forza 1000 komment: gondolom a riportszobában olvastatták fel vele és úgy vágták be a hangot

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:37:14

@Athalie:

töredelmesen bevallom, hogy a hangja és a szeme tetszik, mert emlékeztet valakire, aki fontos volt nekem.

amúgy egy parasztnak tűnik, bár mostanában valahogy épp kevésbé irritál.

vörös áfonya 2011.01.15. 17:37:38

@bévé:

És akkor ne konteozzon itt senki,hogy mit miért.Tényleg hülye taktika az rtl részéről.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:37:50

@Zabkása:

igen sejtem, csak valahogy ettől olyan nem spontán meg nem való világ lett az egész nekem.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:38:31

@forza 1000 komment: milyen toll? Amivel a múltkor írtunk?

Augur 2011.01.15. 17:39:05

@christaylor: igen, elég sokan lakunk ugyanebben a házban:D
@viola narvilly: az is jó!

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:40:44

@lófő:

engem az érdekelne, hogy ha tényleg ilyen szexfüggő, akkor mi az oka.

nem vagyok pszichomókus (arra a funkcióra itt van Madame kollegina), de egyszer olvastam valami olyasmit, hogy aki annyira hiperszexuális, hogy már napi 3-4 együttlétet igényel, annak szeretethiánya van valójában akár a mostani kapcsolatában, akár valami régebbi történés miatt. kíváncsi lennék, hogy Telivérnek mi miatt van ekkora szexmániája.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:40:47

@forza 1000 komment: Nálam pont fordítva. Kinézetre még talán bejönne, de ezt az első megszólalásával tönkreteszi. Nem tudok elvonatkoztatni a baromságaitól meg a hatalommániájától, az egyik legnagyobb seggfejnek tartom közülük.

.lll. 2011.01.15. 17:41:08

@Trollszpré:

lehet,hogy beütött a lépfenevírus

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.15. 17:41:09

@Athalie:
igen, csak most kissé kikerekedett a feje ott bent, meg túl fiatal hozzám, amúgy bejönne:))

.lll. 2011.01.15. 17:42:25

@forza 1000 komment:

szerintem egy kamugép ez a fickó

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:42:29

@Mme Chauchat:

ööö ezt most nem értem hirtelen, úgyhogy inkább támadok:

most miért bántasz, amikor én értékes ember vagyok és csinálom és csinálom?? és most megyek elsírom magam.

Augur 2011.01.15. 17:42:42

@viola narvilly: én még énekeltem is, amikor ugyanígy neveltem:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:43:14

@Trollszpré:
én is csak a hangját bírom, a tartalmat nem :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.15. 17:43:28

@lófő:
na, szépen vagyunk, te itt verselsz otthon meg nincs senki:DD

Darcylla 2011.01.15. 17:44:43

most veszik át Ildivel a párbaj kérdéseit :))
meg felgyúrják egy átlagfiatalnőkinézetre, sok a meló:P

viola narvilly 2011.01.15. 17:44:43

@Lotyó Bridzsida:
Én ritkán hallgatok itthon zenét, legtöbbször csak büntető jelleggel.

@Augur:
Isteni, mikor mennél budira, és lecsószag van...

Kifingott az élet a villában. Vége a műsornak, vége a világnak :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:44:55

@forza 1000 komment: hát csak annyi, hogy a toll különös ismertetőjele Ildi szerint az, h írtak vele :D

viola narvilly 2011.01.15. 17:45:52

@Lotyó Bridzsida:
Ja, énekelni néha én is szoktam. Csak úgy, magamban :)

tgrs 2011.01.15. 17:46:14

@Athalie: Nekem a sapka jön be még MMKK. De ha más fején lenne, akkor más jönne be.

vörös áfonya 2011.01.15. 17:46:24

@Darcylla:
Szerintem ez egyik sem fog menni nekik:)

redhaven 2011.01.15. 17:46:50

@bévé: most tanulják azt a 3mondatot amit el kell mondani a phár bajban.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:47:13

@Trollszpré:

nem, ez régen volt, még vidéken.
(nem Tordason!)

gondolom 5 perc egy menet, és közben megesznek egy ananászt.

nem tudom elképzelni, hogy napi 8-9-et hogy lehet kivitelezni, ha dolgozó emberekről beszélünk.

ok, hétvégén még bele is férhet időben, de hétköznap hogy? reggel van 1 órát otthon az ember, meg este mondjuk 4-et, amit ébren is tölt. hogy maradna idejük főzni, fürödni, vagy bármire?:)

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:47:14

@forza 1000 komment: hát, ott a s*xfüggés mellett még lenne 1 s más, ha megnéznénk.

Augur 2011.01.15. 17:47:55

@viola narvilly: nekem a wc+kajaszag hányási ingert kelt.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:49:11

@forza 1000 komment: Ezek olyan emberek, akiknek sok lehetősége, tehetsége van, s akiket tehetségük és teljesítményük miatt olykor meg is dicsértek. A közgondolkodás szerint ezekben az emberekben szilárd és erős éntudatnak kellene kialakulnia. Az igazság azonban ennek pontosan az ellenkezője. Mihelyt ’nincsenek a csúcson’, vagy olyan érzésük támad, hogy valamilyen önmagukról alkotott ideálképnek nem felelnek meg, rögtön ott leselkedik a háttérben a depresszió, az üresség, az elidegenedettség, a szorongás. Mi az oka e súlyos zavarnak?” Sejtelmük sincs a teljesítménykényszerek mögött rejlő valódi szükségletekről. És állandóan "pótolnak", hol ezzel, hol azzal.

reggi64 2011.01.15. 17:49:17

úgy látszik a panelekben kialakult vmi egységséma hülye szomszéd esetére:)))a mellettünk lakó öregnyanyi vmi hiteszenét szokott hallgatni éjjelente azaz elalszik mellette,na ilyenkor szoktam kirohanni a folyosóra és a villanyóráját lebaxni..

vörös áfonya 2011.01.15. 17:49:18

@Augur:

Akkor ne egyél a wc-n,mert hányni fogsz.
Nagy bölcsesség.

viola narvilly 2011.01.15. 17:49:21

@Augur:
A wc + bármilyen szag.

Megint fúr ez a köcsög. Beszarok.

Augur 2011.01.15. 17:49:23

@forza 1000 komment: szerintem ez a szexmánia hatalmas kamu. má' rég agyvérzést kapott volna:)

mocskosmacska 2011.01.15. 17:49:27

Akkor most az ezer komment érdekében kifejtem az egyik elméletemet. Az elején sokan odavoltak Szandikáról, hogy milyen egyéniség meg eredeti meg minden. Szerintem ez azért volt, mert az átlag vv néző átlagember nem nem nagyon ismeri az bünőzésre és útszéli sexipari munkára szakosodott társadalmi réteget. Mivel Szandika ebbe az osztályba tartozik, így egzotikumot jelentett az átlagembernek. Viszont, aki mondjuk börtönbe dolgozott, az tuti, hogy már rengeteg ilyen Szandikát látott.

viola narvilly 2011.01.15. 17:50:50

@reggi64:
Azta, ez még eszembe sem jutott :D
Pedig a zenét hangosan hallgatóéknak itt a villanyórája mellettem :D

Augur 2011.01.15. 17:51:09

@vörös áfonya: köszi, felírnám! ha meglenne a toll, amivel a múltkor írtunk!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.15. 17:51:16

@forza 1000 komment: Szerintem hibás az alapkérdésed; Telivérnek nem szexmániája van, hanem q nagy szája

Augur 2011.01.15. 17:51:57

@viola narvilly: legyen neki lelki társa az Alekosz!

Lall-R 2011.01.15. 17:52:07

Ez nem lehet igaz!Még mindig nincs adás:S:S:S

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:52:23

@mocskosmacska: így, így. Ezen említett közegekben a (túl)élés, az életben maradás záloga, feltétele a Szandál által képviselt (bocs, Ildi!) stílus/gondolkodás.

Kicsikorona 2011.01.15. 17:52:30

Kedves Hajni és kommentelők!
az utóbbi kb. két hétben veletek töltöm a munkaidő üresjáratait, és remekül szórakozom
köszi!

vörös áfonya 2011.01.15. 17:52:37

@Augur:

Menj be a Lacihoz a wc-re és kérd el,ott van a szennyestartóban.
De a zölddel írj.

Szaffi B. 2011.01.15. 17:53:11

@mocskosmacska: Pl Szandika egész családja börtönben dolgozik, ők is sokat láthatták Szandikát.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:53:53

@vörös áfonya: csak kopogj, pls mert ő volt katona. És ott kopogtak (sokat).

reggi64 2011.01.15. 17:53:57

@mocskosmacska: főleg Szandika családja:))

vörös áfonya 2011.01.15. 17:54:17

@Lall-R:

De annak lehet valami jelentősége,hogy nem írja ki,hogy nincs adás?

viola narvilly 2011.01.15. 17:54:18

@Augur:
Azóta most épp kalapál.
Mi az apja véreres kaszát tud ez csinálni?
Sajtot a lakásból basszus?

Szaffi B. 2011.01.15. 17:54:18

@nyuszómuszó: vagy 2 perces menetei :DD Micsoda telivér!!! :D

Darcylla 2011.01.15. 17:54:30

hát ez az, jelentkezzen az, akinek egyszer az életben 24h alatt megvolt a kilenc :)))

Augur 2011.01.15. 17:54:51

@viola narvilly: @vörös áfonya: köszi csajok, jólesik a törődés, mámeg Ildi után Aleket alakítom:) jó ez nekem?:D

reggi64 2011.01.15. 17:55:21

@nyuszómuszó: q nagy szájjal is lehet szexelni:)

I.Jenő 2011.01.15. 17:56:09

@Trollszpré: Te nagyonhülye vagy,leszek a barátod:) A "szuvenírt" is ildi mondta?

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 17:56:26

@Mme Chauchat:

meg aztán ezzel a szexmániával tök jól lehet mutatni, hogy ő egy ász pasi, nem?
hiszen, ha én 8-9-szer szexelek egy nap, mert nekem erre van szükségem, mert én egy vagány vagyok, meg jócsávó. és különben is alig bírom a szerelmem nélkül, mert szexelnék, mert én nem vagyok ilyen antiférfi, aki csak napi 1x vagy heti 1x szexel. akkor én faszacsávó vagyok, a nők álma, a szexgép?

nekem fura volt látni az Encijét. valami külsőre szexuálállatabb csajt vártam volna. és most nem szépségről beszélek, hanem viselkedésről.
bár lehet, hogy alamusz nyuszi nagyot ugrik

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:56:47

@Darcylla: kilenc mi? Ildikó voltam Tordasról, Fehérmegyekösség.

0511 2011.01.15. 17:56:53

@Zabkása:
köszi, de nem, nem, nem akarom!mind Éva, mind Szandika iszonyúan taszít, még akkor is ha józanok és ruhában csak ücsörögnek

I.Jenő 2011.01.15. 17:57:00

értékest akartam mondani nem nagyonhülyét csak így akartam megoldani

Augur 2011.01.15. 17:57:00

@viola narvilly: levezeti a feszkót. nem dughat mindenki napi 8-9-et, érted:D

Szaffi B. 2011.01.15. 17:57:41

@I.Jenő: Oké, de csak ha ÉRTÉKEID is vannak Nem, a szuvenírt azt Anikó!

Darcylla 2011.01.15. 17:58:16

@Trollszpré: nekem még tudatmódosítókkal együtt sem jött össze... brühühü :D

johanna-ne 2011.01.15. 17:58:41

@viola narvilly: "wc pumpaszájú Szandika" Szandika szája szépen lohad lefelé, most már csak nevetés közben néz úgy ki mintha hiányoznának a fogai, lehet kikoptak.

Mme Chauchat 2011.01.15. 17:58:46

@forza 1000 komment: igen. Olyasmi, aminek a tarkóját lehet könyökkel ütni közben. Akkor is csak nevetne, mint a mű-sorban. Amellett soha még nem szólalt meg, ergo valszeg guminő (ez lehet a titok nyitja.)

tgrs 2011.01.15. 17:59:05

@Mme Chauchat: Úgy emlékszem, akkor neked szenvedélyed a szex. Férfikommentelőktől kérdezném, Ildi bármennyire is vonzó, mint nő?

vörös áfonya 2011.01.15. 17:59:33

@johanna-ne:

Tegnap úgy nézett ki,mint Garfield:)

badmintonplayer 2011.01.15. 18:00:00

1000??Ti aztán mertek nagyot álmodni!:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:00:21

@forza 1000 komment:

Tulajdonképpen az oviban is ezt csinálják a gyerekek, nem?
"De az én távirányítós autóm még azt is tudja, hogy..., jóvan?"
:D

badmintonplayer 2011.01.15. 18:02:11

@tgrs: Nem vonzó.Viszont taszító.Ám a rosszindulat meg nem léte nálam jópont!

flanker 2011.01.15. 18:02:24

@Zabkása:
Szandikában pozitív: néha a Tv-ben olyan szavakat hallott, amit meg is jegyzett és használatakor elcsodálkozhatsz h tudja a jelentését :D pl tudta h mi a "hibrid" eskü nem néztem ki belőle

Én valamék nap a "hezitálok" szót hallottam minden előzetes figyelmeztetés nélkül kiröppenni a szájából. Először felköhögtem a mellément kaját, majd láttam, amint nőtt tíz centit a szememben.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:03:04

Jah!
Homályosítsatok fel, lécci:
A Szandika szájában mi van?
És ami van, az ott is marad örökre?

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:03:31

@Kicsikorona:

én is. ami sajnos azt eredményezte, hogy az üresjárat között egyre kevesebb időm jutott munkára.

a közvetlen kollégámmal pedig a reggeli beköszönő mondatunk a "jó reggelt, láttad tegnap a valag világot?" lett.

12 körül pedig ebéd után a "na mi van, fent van már a hogyvolt?" mondattal köszöntjük egymást.

Szaffi B. 2011.01.15. 18:04:09

@Lotyó Bridzsida: Az én apukám simán elveri a tiédet :DDDD

Kicsikorona 2011.01.15. 18:04:30

@badmintonplayer:
szerintem van ott rosszindulat is

Zabkása 2011.01.15. 18:04:48

@flanker: nálam is köhögőrohamok jelentkeznek amikor félrenyelek egy-két felbüffentett szónál, ami nem a "faszombamár" vagy a "hát hallod ott savazzák" :)

viola narvilly 2011.01.15. 18:04:53

@Augur:
Csak nehogy Évának is írj egy levelet :)

Én a feszkót nem azzal vezetem le, hogy a szomszédaim idegeire megyek :)

@johanna-ne:
Lohad? Nekem ez még nem tűnt fel. Persze attól még lehet.
És ezek szerint nem én voltam az egyetlen, aki úgy gondolta, hogy olyan, mintha nem lennének fogai felül.

Lall-R 2011.01.15. 18:05:29

Most nézem, hogy tom1976 feltöltött egy videót ami tegnap 7 után készült, amikor nincs is online adás.Ez hogy lehet????

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:05:41

@Trollszpré:

Hát nem tudom, az én apukám 60 denes feketeöves karatés, úgyhogy szerintem jobban tud verekedni a tiédnél, jóvan???:D

Kicsikorona 2011.01.15. 18:06:37

@forza 1000 komment:
félek, hogy én is erre a sorsra jutok :)
ezért nem kezdtem még el munkaidőben kommentelni

eredetileg nézni sem akartam ezt a sz.rt

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:06:49

@viola narvilly:

@Madame Chauchat. segíts már Violának.. a kalapálásnak van pszichológiai magyarázata, vagy csak simán tirpák a szomszéd?

amúgy Viola azt mondom, hogy tolj neki cserébe 8-9-szexet és valami zenét. most azonnal.

reggi64 2011.01.15. 18:07:09

pedig ez a liba Szandi szilikon nélkül elég tűrhető lenne..
xn--valvilg-mwa2n.com/felismered-igy-nezett-ki-regen-szandika.html

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:08:23

@Kicsikorona:

hidd el, ha így haladsz, te ma még fel fogsz venni egy zöld pólót, és küldesz egy smst is.
:)

Augur 2011.01.15. 18:08:32

@Lotyó Bridzsida: fogszabályo-zó. mikulástól kérte, h húzza azt meg vki neki.

sannya 2011.01.15. 18:08:48

@Lotyó Bridzsida:
a kozonseges stilusra gondoltal vagy a feltoltesre? :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:09:07

@forza 1000 komment: abszolúte van pszichomagyarázat: ez sima projekció. Igazán a szomszéd fejét szeretné verni az illető - ám marad a szög.

Hódos Hajnalka 2011.01.15. 18:09:42

Hatalmasak vagytok, ez a legjobb csapat a neten! :)

Üdv az újaknak, a többiek nevében is köszönöm a biztatást, örülök nektek.

Halljátok, Tesók, csapassátok, hát mindent imádok bennetek, hülyékvagytok??

christaylor 2011.01.15. 18:09:46

@mocskosmacska:
"egzotikumot jelentett az átlagembernek"
:D :D

vörös áfonya 2011.01.15. 18:09:56

@reggi64:

Anyu meg a háttérben tereget:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:10:10

@Mme Chauchat:
mit akar Viola fejével a szomszéd?? :o
:)

Kicsikorona 2011.01.15. 18:10:44

@forza 1000 komment:
mindennek van határa! :)
nincs zöld pólóm
lila se

viola narvilly 2011.01.15. 18:11:29

@forza 1000 komment:
Hát köszi, de idegenekkel nem dugok :D
Amúgy nem is tudom, melyik szomszéd az. Nem mintha annyira ismerném a szomszédokat.

@Trollszpré:
Láttam már egyszer egy röhögésénél, hogy vannak, csak mikor beszél, az az irtózatos nagyajak eltakarja.

Wakka 2011.01.15. 18:11:30

Én még mindig azt mondom,hogy Gigi az a nő,akivel meg lehet jelenni a legcsövesebb diszkótól kezdve a legelegánsabb étteremig.Tud viselkedni.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:12:02

@Wakka: nem én? Ildi Tardosról.

Zabkása 2011.01.15. 18:12:22

@Hódos Hajnalka: mi köszönjük Hajni :)
én olvasó már régóta vagyok, de mategnap eldöntöttem h beszállok az irogatásba is :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:12:29

@Hódos Hajnalka: ez az Hajni! go Tordas go! esetleg go home Tordas! kinek hogy tetszik

viola narvilly 2011.01.15. 18:12:51

@reggi64:
Milyen kis teliholdképű volt :)
De ezerszer helyesebb, mint most.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:12:55

@viola narvilly: nagyajak? Hát mégis a p*náját varrták a szájára?

Szaffi B. 2011.01.15. 18:13:17

@Hódos Hajnalka: Hallod hülyevagy, persze hogy csapatjuk!

Zabkása 2011.01.15. 18:13:22

@reggi64: az a faszi igazán börtön pozitív, gondolom ő is az aki bent van a kóterban :D

Hódos Hajnalka 2011.01.15. 18:13:57

@zilion: Nem igaz. Tegnap este (éjjel) útjára indult a hülyeség és (megint) túlnőtt rajtunk. :)
De mondhatnám úgy is, olyan felsőbb dimenziókba emelkedtünk, ahol még nem jártunk. :))

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:14:22

@sannya:

A feltöltésre.
Nem vágom ezeket a dolgokat, hogy mivel lehet paplanajkat csinyátatni.

viola narvilly 2011.01.15. 18:14:50

Ha vége lesz ennek a szériának, már csak azért is kampányolni fogok egy vv5-ért, hogy itt ökörködhessek és olvashassam Hajni rohadt jó irományait :D

sannya 2011.01.15. 18:16:00

@Lotyó Bridzsida:
bentmarad...
ha csak nem kolt legalabb annyit a kiszedetesre,mint a toltesre...
:)
raadasul kozel sem biztos,hogy szep lesz a vegeredmeny,leven addigra orgszik a bor,rancosodik,satubbi...

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:16:01

Kér valaki szilvásgombócot?
Most főzöm.:)

Szaffi B. 2011.01.15. 18:16:03

@Hódos Hajnalka: megmozgatta a bioritmusunkat a lehetőség :DDD

viola narvilly 2011.01.15. 18:16:14

@Mme Chauchat:
Hát most hogy így mondod, tulképp egy nagyajak szexibb. Bár az övé lehet, hogy nem.

@forza 1000 komment:
Mennyire marha vagyok :DDD
Azt hittem, úgy érted.
Akivel lehetne, most nincsen itt.
Lehet, kihozom Olit a párbaj alatt. Jájnem, fúj, megyek, kimosom a szám szappannal.

vörös áfonya 2011.01.15. 18:16:24

@Lotyó Bridzsida:

Mogyoróérzékenynek kell lenni,és mindig mogyorót enni.Nyomokban is.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:16:25

@viola narvilly:
szerintem meg közönségtalálkozó kellene majd. hogyvolt-vv-blogos, hogy csapassuk fésztufész is:)

Szaffi B. 2011.01.15. 18:16:35

@Lotyó Bridzsida: Hát nemtom, e-mailben mindig olyan kis lapos lesz.

Zabkása 2011.01.15. 18:17:45

jaj már majdnem 700 komment van.... és még jön egy többórás adás ahol szinkronba fogjuk kommentelni :D nem aggódom az 1000ért :)

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:18:09

Legyen Tordason a találkozó! Fehérmegyekösségben.

viola narvilly 2011.01.15. 18:18:26

@forza 1000 komment:
Persze, azt kiderül, hogy egyikünk úgy néz ki, mint Ildi, másikunknak szénakazal haja van, harmadikunknak meg pinaszája...mi?

sannya 2011.01.15. 18:19:02

@Lotyó Bridzsida:
jaja...
majd a sok toltott cici milyen jo fog kinezni hetven evesen...
:))
menni nem tud,hajoll hat,a de a melle,mint egy 18evese...
:DDD

natoth 2011.01.15. 18:19:02

@Hódos Hajnalka:
Mindent érted teszünk, csak te ezt még nem tudod :)

.lll. 2011.01.15. 18:19:09

én kirakom Ildikót képernyővédőnek,ha ránézek nem kívánom a szilvás gombócot

Ancilla 2011.01.15. 18:19:27

Szép jó estét! Itt a bizonyíték, hogy Alekosz Tündéje létezik!!!

www.borsonline.hu/news.php?op&hid=36506

viola narvilly 2011.01.15. 18:19:30

@Lotyó Bridzsida:
Én egy kis lekvárosat szeretnék. Köszönöm.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:19:30

@viola narvilly: ...és hogyan oldjuk meg a napi 8-9-et? Lesz gumiszoba? Tordason?

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:19:32

@Trollszpré:

:D:D:D Jóvan, én nem erőltetem sekibe se azt a drága gombócot...:D

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:19:54

@viola narvilly:

belenéztem gyorsan a tükörbe (igazából turkáltam kicsit a hajamban, felkentem a sminket, aztán elszívtam egy cigit, és megint buzeráltam a hajam, és most azt mondom, h szalonképes vagyok egy ilyen találkozóra. tök ok a szám:)

sannya 2011.01.15. 18:20:02

amugy hol van az a szilvasbongoc???
:)))

viola narvilly 2011.01.15. 18:20:19

@forza 1000 komment:
Nem b.sszameg, még egy rohadt ananászt se. Pedig szeretem. Az ananászt. Is.
Mondjuk én nem tartogatnám, megenném.

christaylor 2011.01.15. 18:20:26

@viola narvilly: és a közös beszélgetés után lehet majd műveltségi vetélkedőt is rendezni,a konferanszié,aki a kérdéseket felteszi lehet majd Hajni.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:20:40

@I.Jenő:
akkor most tiltakozzak megint, vagy hagyjuk ezt? :)

Szaffi B. 2011.01.15. 18:20:48

@sannya: fehérmegyekösségben.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:21:27

@viola narvilly:
:D és nem félsz, hogy mi lesz majd tavasszal, amikor összebújnál az emberrel, és csak a szomszéd van ott?

viola narvilly 2011.01.15. 18:21:41

@Mme Chauchat:
Elméletben :D

@forza 1000 komment:
De engem majd kiközösítetek, mert túlsúlyos vagyok. De azért leszel a barátom? :D

@Lotyó Bridzsida:
Köszi, ez legalább már nem árt meg a súlyomnak :D

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:21:41

@Ancilla: nincs kép. Én írtam a cikket. (Ildi, 27, Tordas)

sannya 2011.01.15. 18:21:50

na,akkor most uppest koltozott fehermegyekossegbe,vagy forditva???
:DDD

Szaffi B. 2011.01.15. 18:23:06

@Mme Chauchat: a klotyón ahol Oli szokta :DDDD

viola narvilly 2011.01.15. 18:23:19

@christaylor:
Áh, én szavalni akarok.
Van legalább 2 vers, max. 3, amit el tudok mondani :D

@forza 1000 komment:
Hát azért kurvára remélem, hogy tartja magát ahhoz, amit mondott, és holnap már itt lesz pesten. Bár most amúgyis duzzogok...

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:23:46

@sannya:

Figyi 70 évesen már szinte mindenkinek lesz szottyadt tetkója, vagy tőtött cicije.:D Nem lesz ciki.
Olyan lesz, mint most a narancsszínű rúzs+rúzsos proti. Kötelező banyakellék.:D

vörös áfonya 2011.01.15. 18:23:50

@Mme Chauchat:

Igen,így én sem hiszem el,hogy nincs kép.

Mivel írtad?Remélem zöld tollal.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:24:49

@viola narvilly: 2 vers, max 3: akkor rád teszem a jelem/pólóm, mer én se tudok többet. Az a kaszt leszünk.

Hódos Hajnalka 2011.01.15. 18:25:01

@christaylor: tűsarkúban leszek, fekete zsinórtangában, derékig érő bőrdzsekikében és rózsaszínű szíveket ragasztok a mellbimbóimra.
Természetesen fülvédőben leszek.

reggi64 2011.01.15. 18:25:04

én szilveszterkor valamire allergiás lettem és felduzzadt a nagyajkam,de simán Szandika megirigyelte volna,a nődoki majdnem elejtette a kacsát vizsgálatnál amikor ezt a hasonlatot mondtam neki:)))

Szaffi B. 2011.01.15. 18:25:08

@viola narvilly: Hülyevagy? Mindent imádok benned!!! :DD

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:25:30

@vörös áfonya: igen, kicsit fingszagúval mer laci ült rajta. A wc-n. De előtte kopogtam, mert ő katona volt.

sannya 2011.01.15. 18:25:34

@Lotyó Bridzsida:
gyonyoru lesz...

:)))))

osszeaszott ven neni koldokpircingben meg ribancrendszammal a csipojen...
huzza a rozsaszin banyatankot...

bleeeee...

viola narvilly 2011.01.15. 18:25:57

@Mme Chauchat:
Rendben. Tudsz valami különlegeset?
Csak hogy legyen valami, amiben mi is jók vagyunk.

.lll. 2011.01.15. 18:26:31

megyek veszek vagy 17 feltöltő kártyát és szénné szavazom magam
szuvenír jogom

Szaffi B. 2011.01.15. 18:26:38

@Mme Chauchat: az a 19. században maradt :DD

viola narvilly 2011.01.15. 18:26:50

@Trollszpré:
Ó, te vagy az én lelki társam :D

@Kicsikorona:
Mondom túlsúlyos.
De bármennyi fekvőtámaszt meg tudok nézni.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:27:06

@viola narvilly: pfff. igen. tudok különlegeset. Napi 8-9-szer szavalok.

Szaffi B. 2011.01.15. 18:27:25

@lófő: aztakurva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ááá nem bírom továááább köhögök már a röhögéstőőől!!!

Augur 2011.01.15. 18:27:39

basszus, mire elolvasom a termést, nyomok egy újabb F5-öt, megint vagy egy méternyit írtatok. mi lesz itt a műsor alatt?
@Hódos Hajnalka: olyan jó, hogy velünk vagy!

.lll. 2011.01.15. 18:27:52

sanda gyanúm,hogy itt nem sok pasas kommentel/rajtamon kívül/

Szaffi B. 2011.01.15. 18:28:35

@viola narvilly: Hülyevagy? A mi kapcsolatunk több annál!

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:28:41

@lófő: miből gondolod? a nickekből?

Kicsikorona 2011.01.15. 18:28:55

@viola narvilly:
amennyit én tudok, azt nem kellene túl sokáig nézni :)

viola narvilly 2011.01.15. 18:29:27

@Trollszpré:
Akkor most letöröltem két és fél könnycseppet.

És a szomszéd is le fog mindjárt, ha nem teszi le azonnal azt a tetves kalapácsot.

vörös áfonya 2011.01.15. 18:29:42

Na,mindjárt vége az élő adásnak.Jó volt ma is.
Sok érdekességet megtudtunk ma is a villa életéből.
Holnap is nézni fogom,szigorúan 5-7ig.
Talán kifehéredik a képernyő.

Szaffi B. 2011.01.15. 18:29:46

@Mme Chauchat: Van aki napi 8-9-szer szarik. Mások az értékei, csak ti ezt nem értitek. Mást képvisel.

.lll. 2011.01.15. 18:29:54

@Trollszpré:

szuvenír jogod,nyertél egy tardasi Ildikó összes versei c.cédét:D

viola narvilly 2011.01.15. 18:30:01

@Kicsikorona:
De akkor mit csinálunk a maradék időben? Csak döglünk?

Szaffi B. 2011.01.15. 18:31:10

@vörös áfonya: Egész nap séta volt, minek vacakoltál az onlájnnal, nem voltak otthon!

Kicsikorona 2011.01.15. 18:31:37

@viola narvilly:
esetleg süthetünk rántott húst vagy főzünk tojásos lecsót vagy lecsós tojást
közben 10 percenként elszívunk egy cigit

flanker 2011.01.15. 18:32:21

@YessicaHard:
Szerintem Alekosznak kellene megnyernie, ő a leghihetetlenebb arc odabent. MMKK szórakoztat, megnevettet, elborzaszt, megrémiszt,kiváncsivá tesz. Végzi a dolgát. Mostantól neki drukkolok.

Nem jó taktika! Így sincs reális rálátása a világra - s te még megjutalmaznád a devianciát??? (szurkold a döntőbe, nem bánom, de ott kajon ki valaki JÓVAL kevésbé génmutánstól, adja le az ő verzióját a szlovák srác "Maaaaami"-jának, oszt süllyedjen vissza az ismeretlenségbe, ahogy meg is érdemelné...)

vörös áfonya 2011.01.15. 18:32:33

@Trollszpré:

De legalább írták volna ki az ajtóra zöld filccel,hogy "moziban vagyunk,ne zavarj".

.lll. 2011.01.15. 18:32:42

@Mme Chauchat:

dehogy,megérzem ,mint Alekosz a pin@szagot:D

Wakka 2011.01.15. 18:32:44

@Augur:
Nem ismerem,de a felhozatal alapján toronymagasan a legszimpatikusabb,és férfiként számomra a leg...Érted!
A kommentelő nyanyák meg ...érted.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:33:07

@sannya:

Hello Kitty-s banyatank, most mi a bajod azzal???:D

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:33:21

@Augur: gyerekek, versmániás vaok. Naponta 5-6-szor kell, de van, hogy 8-9x. A szerelmemnek, asszonykámnak így tetszek, bameg. Ha kimegyek, első dolgom lesz, hogy feleségül vegyem.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:33:49

@I.Jenő:
jó, én most befejeztem ezt az egész játékot meg mindent. nem álltok ki mellettem. érted? meg ez nem az én értékrendem amúgy sem. nekem VAN humorom, és bulis csajszi vagyok.

sannya 2011.01.15. 18:34:15

@Lotyó Bridzsida:
nekem ugyan semmi,itt szerencsere nincs ilyesmi...
:))))

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:34:39

@flanker: Végzi a dolgát???Végzi a dolgát??? Hol? Online?

sannya 2011.01.15. 18:35:05

@Mme Chauchat:
a fiuk a banyaban dolgoznak...
:)))

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:36:21

@viola narvilly:
persze. nem ártottál nekem sosem, úgyhogy szeretnék önmagam lenni, és barátkozni, mert az szuvenír jogom. :)
milyen pólót vegyek majd fel? mi a színed?

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:36:23

@sannya: a báynába'? azé' fekete az ónline. ahham.

I.Jenő 2011.01.15. 18:36:25

Kellene egy másik villa az itteni keménymaggal tele, akiknek az lenne a dolga,hogy a nézze a villa1-t és parodizálja:)

reggi64 2011.01.15. 18:36:26

a héten ez a harmadik délután h nincs online

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:37:29

@viola narvilly: ha nem, akkor később szavazd ki. vagy zárd ki a teraszra, mint Hajni a Pötyit.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:37:34

Mindenki nyalatkozzon a nemi hovatartozásáról (amennyiben nem beszéses nick-ja van), hogy ivararányt tudjunk nézni!:)

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:37:44

@I.Jenő: én magamat adom. Ildi Tordasról

Szaffi B. 2011.01.15. 18:37:45

@I.Jenő: de ott rettegnénk a tavasztól...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.15. 18:37:52

Mivel az elmúlt hetet nem láttam, én továbbra is megmaradok amellett, hogy noha Ildi egy idegesítő nímand, Éva viszont egy elviselhetetelenül borzasztó jellem, de ahogy látom a megváltozott hangulatot, a retekklub jó erős kampányt zúzott végig Éva érdekében (nem mintha amúgy lett volna esélye szegény kis madárijesztőnek, de a reény hal meg utoljára)

Kicsikorona 2011.01.15. 18:37:58

@I.Jenő:
szegény Hajni írhatna dupla hogyvoltot

tgrs 2011.01.15. 18:39:53

A Bors cikkhez: egy ékszerteknős él 35 évig??

Szaffi B. 2011.01.15. 18:40:17

@nyuszómuszó: A retek próbálkozott segíteni, de Ilikó egyedül is boldogult. Már-már megsajnálta volna az ember, de agresszíven segített hogy ne. De te ezt nem értheted ő értékeket képvisel.

sannya 2011.01.15. 18:40:56

@Kicsikorona:
persze,bent tronoln es folyamatosan gyors es gepirna,onlany...
.))))

vörös áfonya 2011.01.15. 18:40:56

@tgrs:

Persze,vannak olyan teknősfajok,akik akár 200 évig is élnek.(by.Némó nyomában).

viola narvilly 2011.01.15. 18:41:25

@Kicsikorona:
Nem is rossz program. De nem baj, ha nekem nem jön le a prézli a rántott húsról :)

@forza 1000 komment:
Kék. Vagy fekete. Az slankít :D

Nem ajánlom neki, hogy megtegye, hogy nem jön vissza holnap. Ha mégis megteszi, kénytelen leszek építtetni egy teraszt, vagy erkélyt, vagy valamit :D

Augur 2011.01.15. 18:41:34

@Wakka: nyugi, értem. de ezek a csajok nem nyanyák. hanyas vagy...? már ha érted, hogy mondom;)

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:42:35

Na, akk öf: Tavasszal (félek tőle) Tordason találkozunk (Fehérmegyekösség). Lila és zöld pólót húzunk, napi 8-9 szavalat lesz, mindenki magát adja. Villamester Hajni, villakutya Pötyi. Villakurva Ildi (Tardosról, 27 éves). Sírókra kellene jelentkező meg fijúkra. Limóval megyünk, amivel a fodrászhoz meg a disznóvágásra. Játékos feladatok lesznek, művelcségi meg ilyenek (jelentsen ez a szó bármit). A legmagasabb szinteken fogjuk ezt tenni, MMMK, sakkor mindketten fogjuk tudni, amit tudunk. Sunyi nézés.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:42:39

@Lotyó Bridzsida:
nő. ízig vérig. mint Éva... csak szerencsére mégsem olyan. :)

tgrs 2011.01.15. 18:42:47

@nyuszómuszó: Ildi, egy másik dimenzióból, ahol a II. világháború a XIX. szádadban történt és Tordas világ fővárosa. Az eszeveszett bulizást pedig a szavalás jelenti.

liliana13 2011.01.15. 18:42:49

Nem olvastam el az összes kommentet, így lehet, h már volt szó erről...
Az Olivér - Alekosz ellentét nem csak egy műbalhé? Emlékszem, pár napja mutatták az összefoglalóban, hogy titokban megbeszélték, hogy veszekedni fognak.

Szaffi B. 2011.01.15. 18:42:53

@viola narvilly: Nem gond, hagyd ki a lisztet és fasza lesz, hülyevagy?

christaylor 2011.01.15. 18:43:15

@Hódos Hajnalka: Hajni drága, ez most nekem annyira nem mozgatta meg a fantáziámat,de remélhetőleg a férfi kommentelők értékelték a kinyilatkoztatásodat. :D
Meg biztos szereztél nekik egy álmatlan éjszakát ezzel a leírással! :)
A fülvédő MMKK pink és szőrös legyen! :D

Augur 2011.01.15. 18:43:23

@Mme Chauchat: és két gyengéd van, az alvás, és hogy ne nyúljanak az ananász-szentélyedhez:)

tgrs 2011.01.15. 18:43:48

@vörös áfonya: akkor jó. Megijedtem, hogy Tündi esetleg mégis egy emberi lény, aki 5 éve rajongásig szereti Alekoszt.

Lall-R 2011.01.15. 18:43:53

@liliana13: Erre már én is gondoltam, de nincs rá bizonyíték

I.Jenő 2011.01.15. 18:44:18

@Trollszpré: @Mme Chauchat: @forza 1000 komment: Baszki tényleg menjetek el egy múzeumba és becsültessétek fel magatokat a faszomba mert olyan jók vagytok,hogy az már egy magasabb dimenzió:) Értéket képviseltek:)

vörös áfonya 2011.01.15. 18:44:19

@Trollszpré:

És a húst ne mosd meg,akkor rajta marad a prézli.

reggi64 2011.01.15. 18:44:56

a húst csak középen szabad megsózni

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:44:57

@lófő:
dehogynem. lehet, hogy nem olvastam pont a releváns kommenteket, de szerintem pl Tomoceusz és gibson is pasik, nem?

mondjuk őket az itt lévő nők valszeg kiszavazták már, mert ma nem nagyon kommenteztek. :)

Szaffi B. 2011.01.15. 18:45:16

@Mme Chauchat: Ez határozottan hatással van a bioritmusomra, a legmagasabb szinten. :D
Irsait hozol? Hallod? Egy pohárral legalább...

tgrs 2011.01.15. 18:45:44

@Mme Chauchat: ananász kategóriában szeretnék indulni.

Zabkása 2011.01.15. 18:46:19

@reggi64: és hideg olajba kell tenni! :)

viola narvilly 2011.01.15. 18:46:35

@vörös áfonya:
Ja oké, akkor az előző kérdésem tárgytalan :)

sannya 2011.01.15. 18:46:48

@viola narvilly:
attol fugg,hogy kesztyuben akarsz e panirozni vagy puszta kezzel...
:)))

K Tomoceusz 2011.01.15. 18:46:53

@Mme Chauchat:

Mi bajod van már neked is Tordassal ?
Minden önkormányzat úgy jut fejlesztési pénzekhez , ahogy tud . Tordas vezetése úgy bizonyítja a község elmaradottságát , hogy bezavarta az Ildi családot a médiába .
Ha holnap kiutal nekik dicső kormányunk 10 milliárdot , senki sem fog vitatkozni annak jogosságán .

Tordas lakossága igenis okos , leleményes , szexi és imád bulizni .

Augur 2011.01.15. 18:47:09

@forza 1000 komment: megijedtek a férfiak tőlünk sztem

Szaffi B. 2011.01.15. 18:47:11

@reggi64: @I.Jenő: és hideg olajba süssem, tudom-tudom, hol a borom?

christaylor 2011.01.15. 18:47:23

Kicsit ráhajtunk és még adás előtt meglesz az 1000. Mivel úgyis csak fél 8-kor kezdenek...

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:47:43

@Mme Chauchat:

épp sírva röhögök a kommenttől. :D

ezért meg is ragadnám az alkalmat, a sírós szereplők castingjára jelentkezzek. a különleges értékem, hogy sírás közben tudok szavalni is.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:48:02

Kihagytam, hogy lecsós tojás rántottát fogunk főzni (Éva) rátnottkaraj körettel. Gombi puszifelelős, Szandál lesz a kinti kutya (bobtail). Dr Leslie a Mos*ddal védeti a tordasi villát majd, fedésben (Oli fogja fedni, 5-6-szor). Alkosz görögbe megy nyaralni, nem tart velünk. Tordasra.

Szaffi B. 2011.01.15. 18:48:34

@Augur: áááá a faszt, a tavasztól félnek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.15. 18:48:49

@nyuszómuszó:
én megingathatatlan vagyok, bármit csinál az ertéel, mindig is Évát gondoltam inkább nézni, mint a tordasi rémséget:))

Átlag Géza 2011.01.15. 18:48:54

Kár kiszavazni az Ildit. Be kell küldeni két ápolót és az egész brigád már az újonnan alakult OPNI-ban van.

Szaffi B. 2011.01.15. 18:49:36

@sannya: mér ti zokniban fürödtök? Különben is azzal a tízcentis....

reggi64 2011.01.15. 18:50:01

deháténnemeztaztértéketképviselem

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:50:06

@Augur:
eh. azt hittem, hogy legalább online nem rettentem el a férfiakat. :(

akkor most kivel lehet itt barátkozni? csak lányok és ananászok vannak.

vörös áfonya 2011.01.15. 18:50:07

Na,még 10 perc az élő adásból.
Húzzatok bele srácok:)

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:50:16

@K.Tomoceusz: Bocs, igaz. Elírtam: Tardos.

sannya 2011.01.15. 18:50:25

@Trollszpré:
persze,ossze van kombinalva a mosas...
:)))
azt ne mond,hogy ti nem igy csinaljatok...
:DDD

viola narvilly 2011.01.15. 18:50:40

@sannya:
Hát puszta kézzel, de lehet rajtam fülvédő? :D

@Kicsikorona:
A kezemet amúgy sem mosom meg SSKK

Szaffi B. 2011.01.15. 18:50:44

@viola narvilly: nehogy megmosd, nem takarítani jöttél ide!

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:51:16

@Mme Chauchat:

Legyen az én két tacsim is villakutya, léccilécci!!!
Én lennék villalotyó, de nincs bennem semmi szilikon, most mi legyen???

Augur 2011.01.15. 18:51:25

@Trollszpré: és mit csinálnak távolmaradásukban? ananászt nevelnek?

Straight 2011.01.15. 18:52:06

@Lotyó Bridzsida: Ha jól tudom vagy szilikon implantátum vagy sóoldatos zsákocska vagy zsírszövet mondjuk pl. a seggéből.

viola narvilly 2011.01.15. 18:52:16

@Trollszpré:
Hát kicsit furcsa íze lesz, de bele nem döglünk :D

viola narvilly 2011.01.15. 18:52:56

@Lotyó Bridzsida:
Összedobjunk neked egy nagyajakra a szád helyére?

Szaffi B. 2011.01.15. 18:52:58

@Augur: azt semmiképp, mert még köztük kialakult egy erős kötődés, ami megakadályozza ezt, ezt hívják barátságnak.

viola narvilly 2011.01.15. 18:53:32

@sannya:
Engem azzal a színnel vallatni lehet. Mondjuk Évával is.

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:53:33

@Lotyó Bridzsida: Ja, köszcsi. Akk a villalotyó lehecc. Szikikont megoldjuk. Vigyázz a kutyákkal, mert a végén fel kell ajánlani jótékonyságilag+búcsúebéd-főzés... :(

viola narvilly 2011.01.15. 18:54:14

@Mme Chauchat:
Jótékonyságilag a kutyákat kell felajánlani búcsúebédnek???

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:54:35

@tgrs: Ananász: rendben. De a rohadt v. a friss kategóriában?

sannya 2011.01.15. 18:54:39

@viola narvilly:
akkor olyan rozsaszin fulmelegitot kapsz,amire rahimezik eva arcat...
:)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:55:07

@viola narvilly:

hallodhülyevagy? kifizetem a gyorshajtásaidat, ha nekem is olyan szám lehet, mint szandikának!

viola narvilly 2011.01.15. 18:55:21

@sannya:
Semmi másra nem vágyom!

Aszonta a GöncziGábor az imént, hogy bemutatják a fókuszban a villamindent.

viola narvilly 2011.01.15. 18:56:06

@Lotyó Bridzsida:
Ez nekem nem biznic, busszal, meg villamossal nem tudok olyan gyorsan utazni, hogy megbüntessenek :D

gibson 2011.01.15. 18:56:21

Na, mire hazaértem, majdnem meg is lett az az 1000 - és még csak most jön a párbaj :)

tgrs 2011.01.15. 18:56:44

@Mme Chauchat: törtető, csakis. Nekem vannak értékeim!

Szaffi B. 2011.01.15. 18:56:58

@viola narvilly: Hallod? Én nem a te kelléked, a bábud vagyok, hanem a barátod, de tök egyoldalúvá kezd válni ez a barátság!

sannya 2011.01.15. 18:57:04

@viola narvilly:
nem latom az elo adast,itten nem van ilyesmi...a buta marokkoi tv meg nem adja...
:(
maradnak a kommentek meg a torrent,ha majd felpakoljak...

.lll. 2011.01.15. 18:57:23

ha kirúg az asszon,vajon Éva kölcsön adja a táskáit,hogy elköltőzhessek?

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 18:57:50

@Mme Chauchat:

Namaj'kaptok az arcokokra, ha az én kutyijajimat akarjátok jótékonyságból megenni.:DD
Különben is nagyon szép vékony taccserek, alig van rajtuk hús.:)

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:57:54

Új ember a villában? Gönczi?

sannya 2011.01.15. 18:58:26

@Lotyó Bridzsida:
hot dog???
a formajuk man megvan...
.)))

viola narvilly 2011.01.15. 18:58:29

@Trollszpré:
De most miért? Mert nem hoztam neked ásványvizet?

vörös áfonya 2011.01.15. 18:59:11

@viola narvilly:

De ha már ott vagy,nem hoznál egy neszteát?Köszi.

viola narvilly 2011.01.15. 18:59:35

@sannya:
Te Marokkóban vagy?
Ej, de elmennék oda egyszer kirándulni.
Majd beszámolunk róla, hogy mit mondtak a villáról.
Azt mondták, megmutatják a villamanót, meg a villanővért, meg a világmindenséget, meg mindent.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 18:59:54

@gibson:
hülyevagy érted? Úrist'n ha tudnád hogy mekkora meló van mögötte, hogy ennyi komment lett. érted?

Mme Chauchat 2011.01.15. 18:59:58

@lófő: igen, hiszen ma Éva pofája leszakad, azt majd Szandál plastic sebésze felvarrja Éva szeme alá, h. lássa mit pofázik. A régi "tarsolyai" mehetnek ajiba a Te nődnek.

sannya 2011.01.15. 19:00:26

@viola narvilly:
nem marokkoban,attol picit jobbra a nagy pancsiban...
:)))

.lll. 2011.01.15. 19:01:14

@Mme Chauchat:

a nejem mit kezdene két 50 literes zsákkal?

viola narvilly 2011.01.15. 19:01:57

@sannya:
Hajón vagy hol? Vagy egy nagy fürdőkádban Marokkó mellett? :D

Mme Chauchat 2011.01.15. 19:02:11

@lófő: megnézné, mennyi ideig tudja a feje fölött tartani.

sannya 2011.01.15. 19:02:52

@viola narvilly:
cape verde/praia...
nem hajo,sziget(ek)...
:)))

viola narvilly 2011.01.15. 19:03:08

Ma minden kiderül. Csak gondolom az nem, hogy mi a franc történik, mikor nem látjuk.
Na, ezzel kezdik a fókuszt.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 19:04:08

@vörös áfonya:

Nekem meg lécci egy mentesvizet, meg egy hosszúkávét, érted!
Mer' nekem értékeim vannak!

vörös áfonya 2011.01.15. 19:04:41

Ja,nem látunk mi semmit,mert sosincs adás:(

bévé 2011.01.15. 19:04:42

ja, nézzük a sok lámát, bazmeg, akik szétkúrják az összes online-t.

viola narvilly 2011.01.15. 19:04:45

@sannya:
Ott élsz vagy mi? Hú.
Igaz, én is szigeten vagyok. A csepel szigeten.

Mme Chauchat 2011.01.15. 19:04:53

@Lotyó Bridzsida: én persze mindig hoztam neszteát

Ancilla 2011.01.15. 19:05:24

Nézzétek a Fókuszt! Most minden titokra fény derül!! Kulisszatitkokat árulnak el.

.lll. 2011.01.15. 19:05:32

@sannya:

a ffene a jódolgodat,hogy hálnál Ildikóval egy hétig:D

tgrs 2011.01.15. 19:05:56

@Lotyó Bridzsida: felbecsültetted már magad?

christaylor 2011.01.15. 19:06:05

Há' jó ronda ember az ördögnóra volt férje!

sannya 2011.01.15. 19:06:24

@viola narvilly:
3eve lassan...
neha hazamaszok(hogy minek,azt nem tudom)aztan jovok vissza a csendbe...
:)
csepel sziget is szep(...)a maga modjan,laktam arra...
:DD

sannya 2011.01.15. 19:07:06

@lófő:
koszi...
:)))

de tudod mit,inkabb vele mint a duzzadtajkuval...
:)

Lanois 2011.01.15. 19:07:10

@vörös áfonya: "Kezdőőődik!!!"
Ja, a fókusz.:)

Démétér 2011.01.15. 19:07:44

Fél órával kezdés előtt jövök, és már 850 kommentet összeírtatok? :) Sixx elégedett lesz.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.15. 19:07:58

@Trollszpré: jó, irtó gázos a csaj, szegény, ez lejött már a múlt héten is, de ogndolom, előtérbe tolták a hülyeégeit, az Éváról meg igyekeztek előkaparni valami emberi reakciót és azt nyomni, ahogy értem a HVokból

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 19:08:09

@Mme Chauchat:

Most nem a mentesvízről van szó, bazmeg,érted!
Mert én is érzékeny vagyok, de hozzád képest kutyafasza, érted.

I.Jenő 2011.01.15. 19:08:25

@Trollszpré: Semmit sem értesz! Húsvétkor 5-6x is meglocsolnálak. A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz!

tgrs 2011.01.15. 19:09:00

@viola narvilly: tudtam! Te fúrsz esténként itt, a való világban! Hozhatnál már egy ásványvizet legalább. Ezt hívják barátságnak.

vörös áfonya 2011.01.15. 19:09:15

@Lanois:

Igen igen,arra gondoltam.
Mer kulisszatitkok,meg minden.

Mme Chauchat 2011.01.15. 19:09:27

@Lotyó Bridzsida: Hallod, legyen ez a szeretet és a szív diadala, bameg.

viola narvilly 2011.01.15. 19:09:29

@sannya:
Én sosem éltem máshol.
El tudnám viselni, hogy egy kicsit máshol éljek.

Most mutatták a riportszobát, meg azt, hogy hogyan adják be nekik a leveleket.

tgrs 2011.01.15. 19:10:24

Van mosogatógépük! :))

Mme Chauchat 2011.01.15. 19:10:31

@tgrs: Ez már túl a barátságon.

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 19:10:31

@Mme Chauchat:

Hát hit és becsület, csak ennyit tudok mondani.:D

viola narvilly 2011.01.15. 19:10:42

Áh, beszél egy faszi a konyhában és ott a pulton egy negyed ananász.

sannya 2011.01.15. 19:10:46

@viola narvilly:
pedig erdekes dolog...gyakorlatilag majd 15eve eltem/elek kulfoldon...

vörös áfonya 2011.01.15. 19:10:53

Eldugult a wc és kell külön egy ember,aki kiszedi a hűtőből a penészes kaját.
Nájsz.

szédült nőszemély - forza 2011.01.15. 19:11:16

nem találták a két gombot, amivel el lehet indítani a sütőt?

még Stahl Éva se találta meg?

sannya 2011.01.15. 19:11:23

@tgrs:
hasznalni is tudjak???
:))
vagy csak kinai kezelesi utmutato van hozza???
:D

Lanois 2011.01.15. 19:11:27

@vörös áfonya: Úristn, erről lemaradok akkor.

viola narvilly 2011.01.15. 19:11:35

@tgrs:
Hát hogyne én fúrnék már.
És a budi is tőlem dugult el :D

Démétér 2011.01.15. 19:11:37

Nem vagyok egy házitündér (na jó, de), a Fókuszban mutatottak viszont gusztustalanok. Mi az égért nem lehet kötelezővé tenni, hogy lássák el magukat?! Ha megpenészedik a kaja: az ő bajuk, könyörgöm. Ha nincs tiszta edény: mosogatnak vagy esznek koszosból.

christaylor 2011.01.15. 19:12:03

@tgrs: van,csak hülyék hozzá és nem használják. :)

sannya 2011.01.15. 19:12:19

@vörös áfonya:
az mennyire valo vilag lenne,ha benne az antsz vagy mi(kojal?)es bezaratna az egesz bagazst,mert romlott meg lejart az elelmiszer???
:)))

viola narvilly 2011.01.15. 19:12:30

@sannya:
Hosszútávon nem tudnék elmenni. De egy-két-három hónapot simán ellubickolnék valami tengerparton :)

sannya 2011.01.15. 19:13:14

@viola narvilly:
pedig jo dolog...
igaz,a kotodest el kell felejteni...

bévé 2011.01.15. 19:13:17

mindig minden körülmények között. hehe.

tgrs 2011.01.15. 19:13:21

@Démétér: voltam kollégista, de még ott se voltak ilyen állapotok. Otthon is így élnek vajon?

Mme Chauchat 2011.01.15. 19:13:29

@sannya: utána pedig a jövő nemzedékek biztosa izélné meg őket 8-9-szer az állandó bagózás és káromkodás miatt?

Lotyó Bridzsida 2011.01.15. 19:14:05

@sannya:

S milyen nyelvet beszéltek tik ottan?
Úgy értem milyet beszéltetek a 19.szban, a világháború végén Tordason?

vörös áfonya 2011.01.15. 19:14:28

Na,megtudhattuk,hogy minden vér-profi,a technika,a személyzet,a kamerák,minden,de élő adást nem tudnak nyomatni 5-7ig.
Szuper.

natoth 2011.01.15. 19:14:43

valaki megosztaná velem a kulisszatitkokat plíz, mert fél 8-ig még el vagyok tiltva a készüléktől

Hódos Hajnalka 2011.01.15. 19:15:07

Visszaszámlálás kezdődik! :)

Démétér 2011.01.15. 19:15:08

@tgrs: Megértem: ha megcsinálják helyettük, akkor persze hülyék lennének fáradni... Ha felszolgálná nekem Ivy minden reggel a kávét, én se főzném meg :)

Illetve tudja a bánat: akkor csinálnék mást, mert ilyen őrjítően tunya nem bírnék lenni.

Lall-R 2011.01.15. 19:15:10

néztétek a fókuszt?

Mme Chauchat 2011.01.15. 19:15:15

@tgrs: Otthon is így élnek. Azért költöztek a villába, mert nem fértek a szeméttől a saját lakásukba. És a kajájuk is megromlott.

bévé 2011.01.15. 19:15:19

ezt a dead set c. minisorozatot mindenképpen töltsétek le és nézzétek meg, és minden BB-s helyére képzeljetek egy VV-st. :)
www.imdb.com/title/tt1285482/