Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X29

2011. január 13. 11:42 - Hódos Hajnalka

Villabeli életképekkel indul a nap, retkes cipő a lábtörlőn, száradó bugyik, fogkefék, és felcsendül Halász Judit szülinapi dala, amivel engem ki lehet kergetni a világból, na jó, én mondjuk köszöntöttem már anyák napján Neurotic számmal anyut, de én nem is vagyok normális. Anikónak születésnapja van, a maci, Gigi, Zsófi, aztán szép lassan a többiek is köré gyűlnek és énekelnek neki. Anikónak nagyon-nagyon jólesett, nekem kissé fájdalmas volt. Alekosz a fürdőszobában strázsál barátja mellett, Olivér szakállnyírózik, hallod, szedd le az egészet. Hát fiatalodtál öt évet, borotválkozzál meg. Borotválkozz meg! Alek, én az asszonykámnak így tetszek, nem neked akarok tetszeni, úgyhogy így marad. De most miért remeg a kezed? Alek, hagyjál már békén! Sztem most már borotválkozzál meg, ne legyél foltos! Olivér helyében én már letepertem volna a földre Alekoszt és a puszta kezemmel próbálnám kitépni a nyelvét, de Olivér türelmesebb típus. Segítsek a pajeszodat megigazítani? Ne! Így a földdel kell elvágólag, igen, akkor lesz egyenes. Tényleg, kérdezzél meg egy fodrászt! Alekosz, megfogadom a tanácsod és majd kinn megborotválkozom. Üsd meg, Olivér, üsd!

Éva elmélyülten képeket vágdos, Olivér döglik, Alekosz ténfereg. Bemegy a szobába, és Olivér ruhái között keresgél. Mit keresel? Mit keresel a cuccaim között? Valamit. De mit keresel? Valamit. Add ide a nemhallommit. Olivér rövid turkálás után egy füzetet nyom Alekosz kezébe, az belepillant, becsukja, megköszöni. Olivér visszafekszik, kár, hogy nem kapcsolnak most rá egy vérnyomásmérőt, szerintem az agyvérzés kerülgeti. Miután a pulzusszáma a normálisra csökken, Alekosz után indul a nyugiszobába, ahol Évával molyolnak, Anikó ajándéka készül. Soha semmilyen körülmények között (a továbbiakban sskk) ne matass a cuccaim között! Nyugodj már meg! De nem nyugszom meg! Oli néhányszor elmondja, hogy ezt utálja a legjobban, mikor a cuccai között matatnak, és hogy ő nem nyugszik meg. Alekosz szemmel láthatóan vastagon leszarja Olivér hőzöngését, Laci is, mert a visszatérő Olivérre rákérdez, miért, neked lehet más cuccait összefújni borotvahabbal? Az más. Éva nyavalyog, kövér vagyok, meghíztam itt benn. Hát nem vagy valami jó formában, anyukám. Alekoszba úgy látszik, ma belebújt az ördög. Hízott a combod, a feneked, disznó fejed van, eléggé szakadt vagy. Éva megsértődik, jaj hát csak vicceltem. Te Olivér, egyre jobb ez a csaj, az Évi. Alek, nyergelsz át? Érlelem a gondolatot. Csak egy éjszaka, csak egy éjszaka kéne egy üveg itallal abban a szobában, és meglenne. Szép dolog a szerelem, mi? A két jóbarát felröhög.

Anikóról szól az egész nap, természetesen a stábtól is kapott ajándékokat, például egy pornóscsizmát bazi nagy küvekkel kirakva. Juj, még sosem volt rajtam ilyen csizma! Anikó ékszereket is kapott, Laci szerint még kell egy kistáska, és indulhat is a Nemzetibe. Másfél kilónyi bizsuval meg azzal a gyűrűvel, istenem, nagyon öreg vagyok. Levél érkezik, Anikó, menj a riportszobába! Kis csomag várja, kaptam még valamit! Na, lehet, hogy ez a Norbitól jött, mondja Alekosz. Nem, a családjától. Anikó remegő hangon olvassa a levelet, kapott cicás fülbevalót is mert szereti a cicákat. Juj, az egész nap rólad szól! Újabb levél érkezik, Anikó nevetve mutatja, menj a riportszobába! Anikó belép és nem hisz a szemének, a bátyja várja egy hatalmas rózsacsokorral. Ölelkezés, sírás, megható pillanatok, csak azt a borzalmas rózsaszínű csipkefelsőt tudnám feledni. Anyu jól van? Minden rendben van? Igen és minden rendben. Nem hoztam rátok szégyent? Nem, imádunk, szeretünk! A testvérek beszélgetnek, közben Alekoszt próbálják szívatni a többiek, hogy jött egy bajszos pasi a Villába, aztán a töketlen szerkesztésnek köszönhetően elhal az egész, pedig lehetett volna belőle akár vicces jelenet is. Szeretem őket, éjszaka olyan, mint egy koleszban, nem lehet aludni a viháncolástól, mesél Anikó. Mindegyik hülye. A maga módján. Gongszó vet véget a találkozásnak, Anikót szeretgetik, halljátok, kibaszott mázlista vagyok! Ez úgy kellett nekem, mint tanyára a villany!

Mi a lájt szex, kérdi Olivér, Szandika és Éva kórusban válaszolják: smárolás, csöcsörészés, veretés. Hogy megtanulták, büszkélkedik Alekosz, aztán azon tanakodnak, hogy kéne elérni, hogy ezt Laci egyszer az életben kimondja. Lehetőleg egy üveg sörrel a kezében. Az ötlet megvalósítására várnunk kell, mert újabb levél érkezik, csapatokat kell alkotni aszerint, melyik párbajozó lánnyal szimpatizálnak, aki Ildivel, zöld pólót húzzon, aki Évával, lilát, a semlegesek maradhatnak a saját ruhájukban és lehet köpönyeget forgatni is, azaz át is öltözhetnek. Éva a mellét masszíroztatja Alekosszal, az ürügy, hogy neki mennyire dobog a szíve, mióta megérkezett a levél, közben meghallja, hogy Anikó morog a kanapén. Anikó azért morog, mert Éva mindig azt hangsúlyozza, mennyire közel áll hozzá, most meg, a szülinapján egész nap leszarja. Úgyhogy Anikó nem fogja felhúzni a lila pólót! Éva felháborodik, indul a kabátjáért, hogy idegesen cigizzen, nem ez a megoldás, hogy elrohansz! Éva sír a kertben, Olivér kiosztja Anikót, egész nap a te ajándékodat csinálta, azé’! Anikó Éva után megy, majd én akkor adom oda neked azt a kurva ajándékot, mikor én akarom! Nem, csak olyan rosszul esett! Ne gondold rólam, hogy ha én nem mutatom ki, akkor nem is gondolok rád! Benn a többiek Évát ekézik, na persze, most kimagyarázza magát ezzel az egész napos szöveggel. A drámának vége, Éva bejön, pólót választ, ez S-es? Anyukám, jó lesz az M-esnek is, nem kéne túlzásokba esni, S-es, hö. Anikó is felveszi az újpestpólót, na mi van, megdumált? Nem, nem arról van szó, csak megbeszéltük.

A két csapat méresse meg magát. Gigi felháborodva vetkőzni kezd, ő nem háborúzik, ő nem fog, a két csajnak van egymással konfliktusa! Éva csapata műveltségi vetélkedőt rendez, a csapatkapitányoktól lehet kérdezni. Ildikó áll ki először, westfáliai béke? Passz. Első női Nobel-díjas? Passz. Hol írták alá a trianoni békeszerződést? Passz. Mikor lépett be Magyarország a II. világháborúba. Tizenkilencedik század. Ki volt Bobby Fischer? Passz. Ildi kiakad, befejeztem ezt a versenyt. De most miért rám haragszol? Nem haragszom (csak szétrobbanok az idegtől rohadt ribanc, ha a kezem közé kaphatnálak, kitaposnám a beled, te!) Mindenki óbégat, Anikó azt, hogy látod Ildi, ilyenkor mindig kijön belőled ez az agresszív én, Ildi is óbégat, hogy ti ezt nem értitek, Éva magyaráz, Ildi, én megnyertem ezt a játékot, te meg majd megnyered a szavalóversenyt, mert én azt szeretném, ha szavalnál! De Ildikó nem akar szavalni, fekvőtámaszozni akar. Bazmeg, de súlyos. Az óbégatás folytatódik, a kertben Ildikó magyarázza a bizonyítványát, de most mi a bajod? Ő kiválasztott egy olyan feladatot, amiben ő a jó, te kiválaszthattál egy olyat, amiben te vagy a jó! Laci nem érti az egészet, a feladatok korrektek voltak, a csapat korrekt volt, Ildi meg hisztis és problémázott. Anikó nagyon meglepődött, milyen dolgokat váltott ki Ildiből ez a feladat, Éva sokkal normálisabban viselkedett most.

És még nincs vége, vagy ahogy Andris fogalmazott, most jön a mogyoró a tejszínhab tetejére! Szülinapi buli van, mindenki fején hülye sapka, Olivér svájcisapkájára húzta fel a színes kis süveget. Koccintanak és Anikót ünneplik, Éva átadja az ajándékot, Alekosszal együtt ám! Anikó örül, jaj hát milyen kedves, puszipuszi. Rögtön utána Alekoszt láthatjuk, aki szúrós tekintettel néz Évára, kihúztad a gyufát! De nem viselkedhetsz így velem! Nem viselkedhetsz így velem. Most miért nézel így? Vagy akkor utálj, de ne csináld ezt velem! Ha Alekosz egy átlag heteroszexuális férfi lenne, se értené ezt a mondatot, felhívom a hölgyek figyelmét, hogy a „ne csináld ezt velem” kérést sskk ne fogalmazzák meg férfinak, nem fogja megérteni, fel sem fogja, mint ahogy a zoknikat se fogja megtalálni, még akkor sem, ha négy éve ugyanabban a fiókban tartjuk. A mire gondolsz, semmire, meg a szeretsz, persze hasonló kategória, sskk ne fussuk le ezeket a felesleges köröket sem. Éva kivonul bőgni a vécébe, Olivér szerint nem kellett volna elrontani a buliját. De most a buli szemben áll egy igaz barátsággal. Anikó, a lelkem már csatakra elázottt, az alkohol jótékony mámorában békíteni próbál, gyere, gyere ide te is Alekosz, nem szabad gyűlölködni, beszéljétek meg! Beszéljétek meg, beszéljétek meg! Álljak térdre? Térdre állok, ha kell, beszéljétek meg! Éva nem fog kuncsorogni a barátságért, Anikó beszéljétekmegez, Alekosz kinn a kertben elmondja Olivérnek, szándékosan kreált egy információt, és megkérte Évát, sskk ne mondja el senkinek, persze két percre rá szétkürtölte. De majd ha ezt újra és újra megtapasztalja, akkor majd fog tudni titkot tartani! Mert ezt a lányt mindig csak meg akarták baszni, aztán eldobták mint egy rongyot, mert önzőek voltak vele, de fejleszteni senki nem akarta! Ő meg akarja erősíteni ezt a lányt! Talán szólni kéne Alekosznak, hogy az emberkísérleteket nemzetközi egyezmények tiltják.

A nagy kibékülésre nem kell sokat várni, Éva kifejti a merevrészeg Alekosznak, hogy neki itt benn ő a lelki társa, és lehet hogy kinn is az lesz, ölelkezés sírás, kibékülés, alkoholgőz. Az összefoglaló Alekosz monológjával zárul, ami szerintem nem szerelmi vallomás, hanem Mephisto kimaradt monológja a Faustból, ami még a szerzőnek is sok volt, lássuk. „Hahaha…Látom, hogy figyelsz! Látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed, akkor is. Mindent tudok! Tökkkéletesen átérzem az érzéseid! És hidd el, teérted teszek mindent. Senki másért! A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz! Fogggalmad sincs az egészről! De majd egyszer, egyszer mindent megértesz! Sakkor majd szeretni fogsz! És az lesz a legnagyobb dolog. A lllegnagyobb dolog!”
Apu, félek!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, mert mindent értetek teszünk, a javatokat akarjuk, a legfölsőbb szinteken!

Címkék: vv4
849 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.01.13. 14:43:02

Acélosz Tekintetesz Alekosz...

Nina Skye 2011.01.13. 14:49:05

ez gecijo volt:)
kulfoldon lakom de ezaltal total kepben vagyok, koszi:D

Toszkana 2011.01.13. 14:50:35

Egyetértek, gratula tök jó volt.
Bár én láttam de mindig elolvasom.
Ildikének másban vannak "értékei".
Könyörgöm miben ???!Olyan buta mint a tök !!!!

joszif 2011.01.13. 14:52:56

@noisofor:
Mindig másban, így sose derül ki hogy valójában miben is jobb. :D

natoth 2011.01.13. 14:54:55

mi meg Nászinduló helyett a Monty Python főcímzenéjére vonultunk be az esküvőn, de hát mi se vagyunk normálisak

Démétér 2011.01.13. 14:55:32

@noisofor: Egyszer mondta, hogy valamilyen hozzáállása van neki valamihez, és ez az ő értéke. Valamint művésznek is készült, ezért valamikor korábban szavalt is.

Nektek semmi nem elég?!

suzy q 2011.01.13. 14:58:48

tegnapelőtt balázs öltözött cowboynak,tegnap alekosz vált charles bronsonná, ma mi lesz? ördögszekereket fúj a szél?

iwen 2011.01.13. 15:02:56

Ildi megmutatta rejtett értékeit: kiderült, hogy segghülye :D Azért a trianoni békeszerződés helyét nem tudni elég gáz, mikor benne van a nevében...

zsukimuki 2011.01.13. 15:06:00

Az Alekoszos rész mindent visz :)
tényleg MMKK rémisztő tud lenni az ürge

Patria 2011.01.13. 15:06:12

Az eddigi legjobb összefoglaló volt. Alekosz igazi genyó volt. Direkt zrikálta Olivért és Évát is. Igazán profi módon csinálta.

A monológot meg egyértelműen nekünk szánta és be is talált vele. Zseniális volt. Halálra röhögtem magam rajta. Egyre jobban szeretem Trikoszoszt.

SquareWire 2011.01.13. 15:07:36

@Nina Skye: UPC direct a barátod ;) Üdv egy másik külföldön élő pógár.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:08:21

Csak a rend kedvéért: csúcsra járatták a súgógépet a VVillában (műveltségi vetélkedő+Alekosz monológja). Laci csak egyet olvasott fel a dislexia miatt. Aki kimaradt a versenyből, az nem látta a feliratot. Éva volt szemben, amiatt lett művelt. Ildinek háta mögött vetítettek/avagy a megállapodás az volt, hogy sötét éjszaka választ adjon. Dögunalmas, ha mindenki tud. Pl. véletlenül sem volt 1szerre beszéd, hm?

dean23 2011.01.13. 15:09:51

Alekosz két napja lila pólóban alszik és NEM TRIKÓBAN!!! EGY LEGENDA VÉGET ÉRT?! xD

A CERN fizikusai már vizsgálják Ildi fejében a fekete lyukat!

Patria 2011.01.13. 15:10:24

@iwen: na, ezt kár volt írnod..

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 15:11:07

Azt hiszem, bévé már említette, hogy Beatrix, Ildikó nővére tegnap a BeleValóban Adytól a Sem utódja, sem boldog őse c. verset szavalta kampányában. Durvus volt, hogyne lett volna, de az igazán durvus az volt, hogy a "hogy látva lássanak" után Győzike felugrott, megtapsolta, hát köszönjük szépen, mire Beatrix halálnyugalommal közölte, de még nincs vége és folytatta. Annyira röhögtem, hogy felébredt a kutya.

Jimbo75 2011.01.13. 15:11:46

@iwen:

Ömmm, a trianoni békeszerződésnél a lényeg verszájon volt, mer' hogy helyileg ott volt...

dex.ion 2011.01.13. 15:12:48

poszt ideje 11:42?:D
na elolvasom:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.01.13. 15:14:01

iwen, melyik abc szerint tudod kirakni a Trianon betűiből a Versaillest?

Jimbo75 2011.01.13. 15:14:06

A "ne csináld ezt velem" részt pedig kategorikusan visszautasítom, Én mmkk megtalálom a zoknijaimat:)

Zsírosbödön 2011.01.13. 15:14:37

"felhívom a hölgyek figyelmét, hogy a „ne csináld ezt velem” kérést sskk ne fogalmazzák meg férfinak, nem fogja megérteni, fel sem fogja, mint ahogy a zoknikat se fogja megtalálni, még akkor sem, ha négy éve ugyanabban a fiókban tartjuk"

Köszönöm, köszönöm :)

Ja, és Alekosz a király!

natoth 2011.01.13. 15:17:22

mondjuk az Ildi-csapat próbálhatott volna nem főként történelmi kérdéseket feltenni Évának, miután nyilvánvalóvá vált, hogy abban otthon van. arra leszek kíváncsi, hogy Laci ezekután kire fog szavazni a párbajon.

iszlipó 2011.01.13. 15:17:45

a Zalekosz olyan, mint egy óvodás. bibibíííí nekem már van ám szerelmem. és uhh ahh olyan érzéseket érzek, olyan nagy szavakat mondok mint a felnőttek... hogy minden nap más a célszemély az mellékes.
néha félelmetes mennyire gyermeteg és közben mennyire komolyan veszi magát.

Éva pedig nagyon érdekes, hogy pont a párbaj előtt lett ilyen nagy lelki társa. mi lesz ha ő jön vissza? akkor is marad ez a nagy szerelem? hosszútávon para lehet egy ilyen nyomulós szexomán pincsi az ember sarkában.

Jimbo75 2011.01.13. 15:19:42

@iszlipó:

Előbb-utóbb Alek meg fog vkit erőszakolni:))

Hurri Kán 2011.01.13. 15:20:18

@Jimbo75:

A jobb, vagy a bal kezét? :DDD

Démétér 2011.01.13. 15:20:51

@iszlipó: Ez eszembe jutott már nekem is. Évától jó taktika egyelőre bátorítani Alekoszt, mert érdekesen rémületes, de később mi az eget kezd vele? Jó esetben nem lesz amolyan igazi, félelmetes zaklató, de még ebben sem vagyok biztos - holott villán kívül legalább van hova menekülni a zaklatók elől.

Patria 2011.01.13. 15:20:53

@natoth: én arra leszek kíváncsi, ki fogja elvállalni a beszédet mellette..

Szirénke 2011.01.13. 15:21:09

@Hódos Hajnalka: Hajni, imádom a postjaidat! De főleg azokat, ahol többet lehet a Te véleményedet, vagy savazásodat olvasni. Sztem senki nem azért olvassa, mert nem látta az összefoglalót, hanem a stílus miatt (legalábbis én igen). Adj nekik!!! :-)

Hurri Kán 2011.01.13. 15:21:38

@Mme Chauchat:
Az meg kinek ártott szegény?

natoth 2011.01.13. 15:23:01

@Patria stuck up oafish: és hogy az a valaki fel tud-e hozni mellette bármilyen őszinte érvet az "Évát még jobban rühelljük"-ön kívül

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 15:23:13

Legfelsőgg szintek dumától legalább annyira herótom van,mint a zárt falaktól.

Én nem vettem volna fel pólót, bibibí!

Oli fejére meg kérem vissza a borostát, mert úgy nem látszik az amúgy orbitális tokája. Rémisztő!

foxglove (törölt) 2011.01.13. 15:23:35

Rájöttem, hogy mire emlékeztet Éva/Alekosz (ha már úgyis műveltségi kérdések volt a téma):

Hortensio: "Csak egy hibája - bíz ez nagy hiba -
hogy tűrhetetlenül utálatos,
Makrancos és ravasz mérték felett,
Hogy én, ha még koldulnom kéne is,
Aranybáyáért sem venném el őt!"

(...)
Petruchio: "Nem úgy apám, te s mind többiek,
Kik csépelétek, tévedtek, bizony!
Hogy néha vad? Hát ez csak színlelés;
Nem mérges ő: szelíd, mint egy galamb.
Heves? Oly enyhe, mint a virradat;
Mint második Griseldis, béketűrő,
S szűzi, mint római Lucretia.
S végül: olyan jól értjük már mi egymást,
Hogy most vasárnap frigyet is kötünk!"
(...)
"Tehát idomítom a kis vadócot,
Hogy a sólymász szavát ismerje és értse.
Úgy szoktatom, mint szokás az ölyvet,
Mely rúgkapál, megtörni nem akar. (...)
Így kell megölni gyöngédséggel asszonyt:
Komisz makacsságát én így töröm meg.
Ki makrancos nőt jobban megnevel,
Álljon elő: az már csodát mivel!"

(Shakespeare: A makrancos hölgy)

viola narvilly 2011.01.13. 15:24:10

Ez a cuccok között kutatás ez nem az a műbalhé volt, amit Alek és Olivér megbeszéltek?
Vagy én követem nagyon felületesen a dolgokat?

Jimbo75 2011.01.13. 15:24:40

@Démétér:

Az a gáz, hogy Alek, -még az Én férfiszememmel is- amolyan tipikus "legyünk barátok" típusú faszi, nem hiszem, hogy bármelyik nő a férfit látná benne, persze lehet, hogy tévedek, manapság bármi megtörténhet:)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:24:43

@gyvy: ahho' lenne bátorsága/képessége

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 15:25:01

Hella mindenki!

Ildinek szerintem filmkarakterek utánzása versenyszámot kellett volna kitalálnia, pl. Hannibal Lectert vagy az Batmanből a Jokert elég jól csinálná :)
Éva is ketyós, de ő a hangos típus; az igazi, mélyről jövő, a lélek poklában gyilkos szándékká kiforrt, remegő kezű baltakeresős ideglázat Ildi sokkal hitelesebben tudja interpretálni.

natoth 2011.01.13. 15:25:48

@Hódos Hajnalka: hallod, hülyevagy? mindent imádunk a posztjaidban :)

jewdi76 2011.01.13. 15:26:26

Az jó volt, láttam a részt, de sosem tudnám ilyen lényegre törően, finom cinizmussal leírni az eseményeket.
Ez tetszett: Emberkísérleteket nemzetközi egyezmények tiltják.
Viszont ha így volna, már rég nem lenne műsoron a való világ.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.01.13. 15:27:08

@Szirénke: Én spec még egyet se láttam a Valóvilágból, Hajni miatt olvasom a hogyvoltokat, imádom a stílusát :)

Trevlovics 2011.01.13. 15:27:24

alekosz monológja vicces volt, nem igazán amit mondott, mert az nem volt túl érdekes, tele ismétlésekkel, ennél sokszínűbben tud fogalmazni ha józan, hanem az volt vicces ahogy előadta. nodehát részeg volt és csak elengedte egy kicsit magát. néha úgy tűnik, mintha szerepeket (feladatokat) találna ki magának, nem feltétlen csak a kamera miatt :)

bévé 2011.01.13. 15:27:47

@Hódos Hajnalka: az a csűvó kikészít. mondjuk a szavazz Évára! feliratos lobogó csöcsöknél mondtam azt, h najóvan, baszki, szerintem elaludtam, ez nem történik, csípjetek meg...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 15:28:56

@iszlipó:
Főleg, mikor rájön, hogy csak kihasználták.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:29:36

@Trevlovics: ...nincs identitása: szerepekből építi fel azt.

Démétér 2011.01.13. 15:29:36

@Hooshee: Én miatta kezdtem nézni :) Meg a betegség miatt is persze, de ha már otthon voltam, akkor Hajni posztjai alapján választottam a Való világot.

dex.ion 2011.01.13. 15:29:47

@Hooshee: nem tisztem megvédeni iwent, de azért az igazsághoz hozzátartozik, h ha nagyon akarjuk, elfogadhatjuk a választ:)
én fél pontot adok rá.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.01.13. 15:30:28

Éva:Mikor lépett be Magyarország a II. világháborúba. Ildi:Tizenkilencedik század.Ja nem 1918...
Na itt adtam fel, ilyen sötét nem lehet valaki,de lehet :)))

Trevlovics 2011.01.13. 15:30:39

ildikóban a majd én megmutatom óta bennragadt ez a dafke őrület, lassan már azt is idegből mondja, hogy iszik egy pohár vizet. éva meg szerintem emberileg messze a legértéktelenebb a villában. hullamindegy nekem, hogy melyik megy vissza.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 15:30:54

@foxglove: Hát nem tudom, nekem erről a "kapcsolatról" a Boxing Helena jutott eszembe.

bévé 2011.01.13. 15:32:07

Hajni, azért kis dramaturgiai baki, h Éva mégis mitől nyerte meg a versenyt? az ő kérdés-válasz jelenetét kihagytad egy az egyben. :)

HúszTíz 2011.01.13. 15:33:51

Viszont az elfelejtődött, hogy Éva most kivételesen nem a hülye picsa oldalát mutatta, amikor a kérdéseket neki is feltették.

Alkesz monológja a végén tényleg nagyon odabaszott, az már biztos is :-) Én csak azt nem érte, hogy amikor Éva bent táncolt, akkor a kinti Alkesznek produkálta magát, vagy saját tükörképét nézegette. Azt nem igazán vágtam le.

Mindegy is, hamarosan Ildikó nélkül leszünk kénytelenek kibírni az összefoglalókat, szóval hajrá-hajrá.

Nyuladék 2011.01.13. 15:34:29

Nekem az volt az egyik kedvencem a tegnapi összefoglalóban, mikor Ildi közölte, hogy ne műveltségi legyen, hanem versmondás...... tetszik, hogy szerinte az irodalomnak nincs köze a műveltséghez.
A másik kedvenc pedig szintén Ilditől, mikor közölte Évával, hogy a műveltségi vetélkedővel azt az egy dolgot választotta ki, amiben Éva le tudta győzni őt.
ahaha :D

dvorcsakl 2011.01.13. 15:34:43

nem nagyon szokok en hozzaszolni, csak olvasgatom ezeket a vv hogyvoltokat, meg akkor is, ha ep lattam az erintett epizodot.

mert imadom ahogy irsz csajszi!

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 15:35:54

@bévé: bevallom, teljesen elvesztettem a fonalat, mikor mindenki óbégatni kezdett, mint aki beszorult, később meg arra gondoltam, hogy nemnemésnem még miattatok sem nézem meg újra ezt a jelenetet :))
Hát ami sok, az sok!
Így is rettegtem, hogy lesz felülés is, nemcsak fekvőtámasz.

iszlipó 2011.01.13. 15:36:27

Nektek is feltűnt, hogy Szandika milyen visszafogott volt? nekem vissza kellett néznem neten az összefoglalót, hogy megbizonyosodjak róla, hogy bent van még.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 15:36:50

@dvorcsak: köszi hogy most megtetted :)

viola narvilly 2011.01.13. 15:36:55

@Lanois:
Mostmár csak azt nem értem, hogy a tegnapi délutáni vv műsorban bemutatott lecsófőzős dolog hová lett... nem mutatták. Vagy az ma lesz?
Vagy be voltam rúgva csak?

iszlipó 2011.01.13. 15:37:46

@Nyuladék: mert másban nem bírnál legyőzni...mondjuk fekvőtámaszban. muhahaha

Patria 2011.01.13. 15:38:02

@dex.ion: ennyi erővel az is félpontos válasz, hogy a folyosón?

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:38:03

@iszlipó: az nyer ui., aki háttérben marad.

belekotyogok 2011.01.13. 15:38:06

@Hooshee: végülis igaza van, már amennyiben az épületre gondolt. :)

Trevlovics 2011.01.13. 15:38:13

azon csodálkozom, hogy megvolt a lehetőség "műveltségi vetélkedőben" dönteni és nem volt kötelező iszap- vagy mézbirkózás

viola narvilly 2011.01.13. 15:38:23

@iszlipó:
Nem visszafogott volt, félt, hogy egyszercsak valaki kitalálja, hogy legyen általános műveltségi vetélkedő :D

iwen 2011.01.13. 15:38:23

Én arra gondoltam, hogy a franciaországi Versailles-hoz tartozó Nagy-Trianon-kastélyban. Ha így nézem, akkor Versilles, elnézést.

natoth 2011.01.13. 15:39:11

@HúszTíz: igazából a vágóistennek köszönhetően az se biztos, hogy a monológ és a táncikálás egy időben zajlott. az is lehet, hogy Alekosz tulajdonképpen a fejében lakó Tündihez intézte a szavait :)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:39:29

@Trevlovics: tollban hemperegve, melyet végül a győztes (Éva) takarít fel.

dex.ion 2011.01.13. 15:39:36

@Patria stuck up oafish: negyed, mint a sajtos negyedfontos:)

jewdi76 2011.01.13. 15:40:01

Nekem az a fura, hogy valaki (jelen esetben Éva) műveltségi vetélkedővel szeretné megmutatni szellemi dominanciáját. Jelen esetben sikerült is, mert az Ildikó a lehető legjobb partner volt benne.
Én felét sem tudtam volna, de nem is érdekel.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:40:06

@natoth: ..az ékszerteknőshöz :D:D

bévé 2011.01.13. 15:40:09

@natoth: volt irodalom, amit elbasztak mármint HOGY AZ ANYJUKBA kérdezhetnek olyat, amire maguk sem tudják a választ?? az Ember tragédiája keretszínekkel együtt 15, amúgy 11 szín, amit Éva is mondott, vmelyik hülye rávágta, h nem, 12!, Gigi is okosan bólogat, faszom, itt elpattant egy ér az agyamban.
ezen kívül földrajz: Brazília fővárosa?
de ekkor már látszott, h Laci átállt Évához a törikérdésekkel. egyértelmű volt nekem.
ez a kis idióta Ildi meg mérnem azt kérdezte, ki volt 1994-ben Guatemala fitnesszbajnoka? ahhot is sötét, h felfogja, mi lehetőség volt a játékban. :)

méjdéj 2011.01.13. 15:40:28

A női Nobel díjasra mi a jó válasz?

Trevlovics 2011.01.13. 15:41:05

@Mme Chauchat: akár. azért nem egyszerű nézettséget produkálni egy vesztfáliai békével, miközben a szomszéd csatornán kozsó játszik egy vödör vazelinnel tapadós ruhában.

K Tomoceusz 2011.01.13. 15:41:15

Ildink nem a butasága miatt szánalmas , hanem a felkészületlenségéért .
Kultúrlény vetélkedőn bőven elég , ha két témában vagyunk otthon .
1 . Trianon
2 . Aranycsapat
Ennyivel a hátunk mögött már óriási sikereketet tudunk elérni .

dex.ion 2011.01.13. 15:41:52

@méjdéj: sztem marie curie, de csak tippelek.

meky76 2011.01.13. 15:42:02

trianoni békeszerződést nem trianonba kötötték

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:43:58

@jewdi76: Ők sem tudták. Vagy villalevélben kapták vagy súgógépre. A tényleg művelt ember sem ezekkel a kérdésekkel kel/fekszik, azaz ezek nem "általános műveltségi" kérdések voltak. Az egyik fele (tények) tudása/nem tudása, a másik pedig szakterületi műveltség-kérdés volt.

viola narvilly 2011.01.13. 15:44:00

@dex.ion:
Nem, nem ő.
De azt hiszem, ő az egyetlen nő, aki kettőt is kapott.
De azt most meg nem mondom, ki volt az első.

dex.ion 2011.01.13. 15:44:59

@viola narvilly: na most má utánanézek akkó.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:45:18

@méjdéj: Maria Sklodowska (Marie Curie, azaz Curie-né), azonban kétszer kapott. Ilyen Ildik miatt muszáj is.

Nyuladék 2011.01.13. 15:45:23

@méjdéj: Marie Curie, a férjével együtt kapta

méjdéj 2011.01.13. 15:45:48

Akkor már ketten gondoljuk. Egyéb tipp?

K Tomoceusz 2011.01.13. 15:46:31

@dex.ion:

Mári és Mádám Küri testvérek voltak ?

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 15:46:37

@Nyuladék: így van, megosztva az elsőt, és ő volt az első is.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.01.13. 15:47:23

@meky76: 1920. június 4-én budapesti idő szerint 16:32-kor írták alá a franciaországi Versailles-hoz tartozó Nagy-Trianon-kastély 52 méter hosszú és 7 méter széles folyosóján, a Galérie des Cotelle-ben.

jewdi76 2011.01.13. 15:47:28

1. Az első nő, aki átvehette a Nobel-díjat, a híres kémikus Marie Curie volt, aki két évvel a díj alapítása után, 1903-ban vehette át a tudományos elismeréssel járó díjat. Nagy szó ez, hiszen 1900-ban a tinilányok lehetséges életpályája a konyha és a templom körül forgott.

viola narvilly 2011.01.13. 15:47:34

Öh, lehet, hogy mégis Marie Curie volt az első.
Csak azt tudtam, hogy a fizikai mellett a kémiait is megkapta később.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:48:22

Nobel díjai először fizikai, aztán kémiai...nem ám vesztfáliai meg trianoni.

Nyuladék 2011.01.13. 15:48:33

az első fizikai volt, a második meg kémiai
csak hogy pontosak legyünk :)

1120 2011.01.13. 15:48:51

Az a vicc az egész "műveltségi" vetélkedőben, hogy 2 alkalommal még a kérdező is ökörséget mondott!
Éva: "Mikor lépett be Magyarország a II. világháborúba?" Ildi hülyeséget mond, de az az elképesztő, hogy Éva is, hiszen szerinte 1942-ben, miközben a helyes válasz természetesen 1941...
Aztán kiprovokálnak Ildiből egy kérdést mégis: "Hány színből áll az Ember tragédiája?"
Éva válasza (11) nem jó, de szegény Ildit még az ág is húzza, mert szerinte meg 12...miközben 15! :D D D
SZÁÁÁNALMAS!!!

natoth 2011.01.13. 15:49:48

én nem gondoltam, hogy van ember, akinek a "női Nobel-díjas" szóösszetételről nem ugrik be rögtön Marie Curie, még ha nem is biztos benne, hogy ő volt-e az első vagy sem

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:50:33

@Patria stuck up oafish: "Fiatalkori önmagát látja lányában Éva (27) édesapja, Baukó György" Mér, átoperáltatta magát?!

jewdi76 2011.01.13. 15:51:16

@Patria stuck up oafish:

Ez úgy néz ki a képen mint roger moore

dex.ion 2011.01.13. 15:51:34

@viola narvilly: hát, megmondom őszintén, mikor a nobel díjas nőkről érdeklődtem a google-től, akkor egy fehér lapra vitt, "LOL" felirattal, frissítés után 404.
:)

natoth 2011.01.13. 15:52:00

@1120: a 42 az mindenre válasz, nem tudtad? :)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:52:34

@Nyuladék: ....reméljük, nem úgy vette a Nobel-díjat, mint Leslie az erő szakos-diplomát...

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.13. 15:52:54

Ez az Alekosz egy fondorlatos kiskópé.... :) Éva és Alekosz összeborulása tetszett. Éva sokkal karakteresebb személyiség mint GiGi Szavazzuk ki a Rácz tesókat! :)))

bévé 2011.01.13. 15:52:56

@natoth: én bevallom, nekem csak ő ugrott be. :)

viola narvilly 2011.01.13. 15:53:50

@dex.ion:
Ez még a guglinak is sok :)
Én épp valamelyik nap olvastam, hogy ő megkapta a kémiait is (és ciki, de eddig csak a fizikairól tudtam),

kk_kk 2011.01.13. 15:54:02

Jöttem Hódolni. (ha érted hogy mondom)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:54:20

@natoth: @natoth: "42 az mindenre válasz", bocsi, de mindenre a válasz az a "Honnan?!"

dex.ion 2011.01.13. 15:54:25

@Patria stuck up oafish: "György azt is elárulta, ilyen vagy hasonló helyzetben ő is megiszik két-három üveg sört, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy akár neki, akár lányának problémái lennének az itallal."

a régi lányok úgy főztek, mint az anyjuk, a maiak meg úgy isznak, mint az apjuk...

Trevlovics 2011.01.13. 15:54:46

@Myta: szavazni?? hát ennyire azért nem...

K Tomoceusz 2011.01.13. 15:55:25

@vault_dweller:

Inkább mondj még 3 női kémikust .
Az se kell , hogy Nobel - díjas legyen .
Közben a lapról elnavigálni csúnyaság !

van-e szándék 2011.01.13. 15:56:47

sskk nem hagynám ki a hogyvoltot!

ja, és pontosan tudom, melyik fiókban vannak a zoknik.. :P
:)

viola narvilly 2011.01.13. 15:57:18

@K.Tomoceusz:
Én kezdésnek mondanám a kisebbik Curie-t, a másik kettőt meghagyom másoknak :D

bévé 2011.01.13. 15:57:29

@jewdi76: Ez úgy néz ki a képen mint roger moore

nanebassz:
www.contactmusic.com/news.nsf/story/movie-reviews-saw-v_1084798

kb. 20 évvel öregebb, és még így is jobban néz ki nála.

jewdi76 2011.01.13. 15:57:31

@K.Tomoceusz: a gimis, mega fősullis kémija tanárnőim. Az így curie-vel 3. Bár a nevükre nem emlékszem. :o)

Nándusz 2011.01.13. 15:57:39

Ildikó annyira sötét, hogy óvodában megbukott játékból!

dex.ion 2011.01.13. 15:57:51

@K.Tomoceusz: van néhány vegyészkaros ismerősöm, végzett is, az ér?

Patria 2011.01.13. 15:58:21

@jewdi76: lehet, hogy a garbó miatt, de nekem egy mezei alkesz jutott róla eszembe.

@dex.ion: ez nem igaz. Apám csak ünnepekkor iszik egy-két kortyot. :D

K Tomoceusz 2011.01.13. 15:58:30

@van-e szándék:

Na jó , de te a fiókot találod meg segítséggel .

natoth 2011.01.13. 15:58:34

@bévé: nekem még Selma Lagerlöf, de csak mert gyerekkoromban szerettem a Nils Holgerssont

jewdi76 2011.01.13. 15:58:43

@bévé: Szerintem mindkettő csúf, mint az 1918-as II. VH.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:58:44

Azt hallottuk? "Kaptam két csiiizmát" számolt be Anikó az ajándékairól. Persze, mer mindkét lábára.

Rigghead 2011.01.13. 16:00:21

azon kezdtem el szomorkodni a minap, hogy egy ilyen szociális 'kisérlet' ennyi alapjáraton mozgó (átlagos na) alakkal idő után kifúj, ellaposodik, pont az alapanyag minősége miatt...

erre bazmeg az a nyomorult alekosz nem elcsábítja évát nemisakárhogy?

korábban írtam, h oli koptatni fogja aleket, na hát ezz fordítva lesz!

Ildit és Évát ignorálni próbálom, nagyon nehéz

jewdi76 2011.01.13. 16:00:47

@Patria stuck up oafish: Persze, meg csak akkor mikor ok nélkül betámadjék, de akkor is csak pár serecskét. :o)

jewdi76 2011.01.13. 16:01:31

@Mme Chauchat: És igaza vót nem? Mit bántod? :o)

avato 2011.01.13. 16:02:19

háló, lehet, h már írtátok, de nem olvastam végig még a 99 kommentet, deszóval: miért gondoltam én, hogy Anikó az Ildihez fog állni a vetélkedőben? Mintha az utóbbi napokban egész szerette volna, az Évát meg nem. Vagy nem így volt? Meg aztán, hogy most össz-vissz a Gigi meg Jerzy meg Laci voltak zöldben? És Zsófi meg Béci meg a Gombi mind semlegesben nyomták? Vagy van még vki? Köszi!

viola narvilly 2011.01.13. 16:02:50

Ez a faszi (az Éva apja) akkora tirpák paraszt, hogy csak na.
Múltkor a délutáni vv-ben bemutatta a vitakultúráját, mikor a vitapartnerével közölte, hogy "te hülye vagy?" - rendben, hogy csak Ildi villantós nővére volt a vitapartner, nade akkoris...

Dr Betty Boop 2011.01.13. 16:02:58

@jewdi76: jaja, irigységből, mer nekem ez így nem jutott vóna eszembe, h. 2 csizma=két láb.

van-e szándék 2011.01.13. 16:03:21

@K.Tomoceusz: nem... a házat... de onnan már viszonylag könnyű dolgom van.

innovation 2011.01.13. 16:03:31

Ankió, egyem meg! :) Csak ne dohányozna annyit. Na meg nem az eszéért fogjuk szeretni. Kicsit becsípve arnyos.

Alekosz és Oli most a megbeszélt stratégiát követik vagy azzal most mi van?

Eddig Ildik akartam vissza a villába, mert akkor talán kicsit átrendeződnének a dolgok, de a tegnap után Éva. Hátha lesz vmi közte és Alek között.

Biztos sok bunda van a vv-ben. Mi az, hogy elmennek fogdokihoz?

Nagyon lehet a műsort manipulálni, hogy egyes dolgokat hogyan vágnak be.

De azért respect, Hajni. :)

Darth_Vader 2011.01.13. 16:04:00

Alekosz nagyon nagy tanár. Fel sem fogja senki, főleg ennek a cikknek az írója, mekkora játékos.
Amúgy kifejezetten magas színvonalon sakkozik.
Ezt az Évás storit is kizárólag azért csinálja, hogy a szavazáson ezzel is Évát segítse. Kíváncsiak legyenek a nézők lesz-e köztük valami, küldjék vissza a hisztériát. ( 2 napja pont arról beszélt Olivérrel a nyugiszobában, hogy szerinte sajnos Ildi jön vissza, és tenni kéne valamit ez ellen )
Ilyen taktikát egyik szellemifogyatékos sem lát át bent. Gigi, Zsófi.... TÖMEGRÖHELY !

Patria 2011.01.13. 16:04:26

@jewdi76: na, ez nem vicces. nem mindegy, hogy csapba szarni, vagy szarba csapni.

innovation 2011.01.13. 16:04:50

@viola narvilly: ennek a délutáni talk shownak semmi értelme. Vivien miatt nézem, ha nézem. Egyem meg őt is. :)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 16:05:00

@avato: Apró finomság, h a zöld póló alatt Gigi lila garbóban volt, ez a jellemét kiválóan leírja. Mintegy véletlenül.

méjdéj 2011.01.13. 16:05:00

Köszönet mindenkinek a válaszokért és az utánanézésért!
Most mondja valaki, hogy ez egy buta műsor, amiből semmit sem lehet tanulni :)

jewdi76 2011.01.13. 16:05:46

@Mme Chauchat: Szerintem beleestél a tipikus magyar betegségbe, semminek nem tudsz örülni, ő meg rögtön kettőnek is.
:o)

innovation 2011.01.13. 16:05:48

@Félkegyelmű: Jogos. Tegnap én is itt örültem neki és magamnak, hogy mekkora ász a gyerek. És végre tesz is vmit, nem csak Oli után kullog. :)

Patria 2011.01.13. 16:06:01

@viola narvilly: lássuk be, hogy akkor azért igaza volt. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:06:04

Új ötlet: a fele a bandának legyen smasszer, a másik fele rab, azt' játsszanak börtönöst! (Ha valaki látta A Kísérlet c. filmet, akkor vágja, mit eredményez egy ilyen szituáció néhány nap alatt...)

vault_dweller 2011.01.13. 16:06:19

@K.Tomoceusz: ezt most direkt azért kérdezted, mert ebben te vagy a jó!

Inkább lenyomok pár fekvőtámaszt. :)

viola narvilly 2011.01.13. 16:06:25

@innovation:
Nekem alapzajnak megy a tv, és netezés közben háttal ülök neki, inkább hallgatom.
Szeretem Bence hangját, mert az apjára emlékeztet (engem valaha tanított az apja, és szerettük).

K Tomoceusz 2011.01.13. 16:06:43

@avato:

Baromi nehezeket tudsz kérdezni .
Mindjárt megsértődök és feladom .

jewdi76 2011.01.13. 16:07:08

@méjdéj: És akkor a következő kérdés, miért is kapta pontosan?
És ha ez megvan, hogyan is változtatta ez meg az emberiség jövőjét?

viola narvilly 2011.01.13. 16:07:17

@Patria stuck up oafish:
Jóvanna!
De azért, ha lennék olyan hülye, hogy elmegyek egy ilyen műsorba és ezt valaki így élőben belevágná az arcomba, én szerintem széttépném.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 16:07:40

@méjdéj: nem a műsor buta, az csak műsor, hanem a szereplői. Mennyivel unalmasabb pl. egy orosz VV: egy nap után mindenki azon agyal, miből lehet vodkát csinálni...

jewdi76 2011.01.13. 16:07:59

@Möff CAT: Itt is Alekosz lenne a legdurvább, az biztos.

K Tomoceusz 2011.01.13. 16:07:59

@vault_dweller:

Én csak annyit tudok , ki volt az Aranycsapatban a jobbhátvéd . Annyi bőven elég .

Pippike 2011.01.13. 16:08:06

Nézegetem egy ideje rendszeresen esténként ezeket az összefoglalókat. Számomra annyira unalmas, mesterkélt, hogy marad ismételten jelen blog olvasása, és a tévét messziről elkerülöm.

innovation 2011.01.13. 16:08:12

@viola narvilly: Tény, jobban vezeti a műsort, mint Viv. Remélem kap is majd vmi jó műsort később és nem fog elkurvulni.

Én is háttal ülök, de most tanulnom kellene, csak emiatt a post miatt éppen nem tudok. De az üvöltözés mindig idegesít benne. Meg kezd mónikásodni. :S

gergel 2011.01.13. 16:08:55

@foxglove:
találó!
Akkor ez az Alekosz lehetne Petruchio a szilikonos bige pedig kaméliás

viola narvilly 2011.01.13. 16:09:47

@innovation:
Nekem tényleg csak a beszéde tetszik, a lány számomra olyan semmilyense.

Kezd mónikásodni? Miért, nem úgy indult már eleve? :D

Rigghead 2011.01.13. 16:10:06

@Félkegyelmű: túlzás szerintem, de nem nyomja olyan rosszul, Évával szerintem távolabbi célja van (saját népszerűsítése), nem az, h visszajöjjön, ennyire nem jó fej..sőt kicsit sem az

az igaz, h túl sok a ballaszt a villában és ez leülteti a műsort

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.01.13. 16:10:28

A műveltségi verseny nagyon király volt, még több ilyet kérnénk, ha lehet!

Videó:
vastagbor.blog.hu/2011/01/13/muveltsegi_verseny_a_valo_vilagban

Dr Betty Boop 2011.01.13. 16:10:30

@innovation: ...pl. csizmából (mindjárt kettőt)

dex.ion 2011.01.13. 16:10:37

@Mme Chauchat: hú ott függő lennék sztem:D és a kiszavazást orosz rulettel döntenék el:)

bévé 2011.01.13. 16:11:44

@avato: Zsófi a takaró alatt volt végig, nem tudjuk miben.
AZ A NŐ EGY SZOBANÖVÉNY, B+!

natoth 2011.01.13. 16:11:59

kár, hogy Évinek nem jutott eszébe azt adni feladatként Ildinek, hogy csináljon még egy stand-up műsort. pedig bebizonyíthatta volna, hogy neki "igenis van humora" :)

viola narvilly 2011.01.13. 16:13:01

@bévé:
Na, a növények képesek a fotoszintézisre!

natoth 2011.01.13. 16:13:19

@bévé: férjem szerint ő fogja nyerni, mert senkinek nem tűnik föl, hogy ott van, így eszükbe se jut kiszavazni

carpete 2011.01.13. 16:13:22

nekem 1 dolog hiányzik:
amikor bejött anikóhoz a bátyó, mondta, h hoztam neked virágot...majd néhány másodperc hatásszünet után hozzátette, h anyu küldte :D

innovation 2011.01.13. 16:13:38

@bévé: Alek rá is rászállhatna. Érdekel, hogy mit hozna ki a dolgoból.

innovation 2011.01.13. 16:15:03

@carpete: Ez az egész olyan semmilyen volt. Mintha nem is lenne szoros a kapcsolat. Vagy csak lámpaláz? A helyzet? Vagy csak én érzem bénának ezt az egészet?

Mellesleg: Anikó drága télnyeg azt mondja, hogy ÚristN. :) Nagyon bírom. Csak ne sírna annyit, mint a szereplók a Grace Klinikában.

innovation 2011.01.13. 16:15:45

@viola narvilly: Semmilyenke? Eszelősen csinos. Egy koleszban laktunk. :)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 16:15:47

@innovation: most tudta meg ui. h. van bátyja, azt láttad rajta.

innovation 2011.01.13. 16:16:39

@Mme Chauchat: Komolyan? Eddig hol volt? Mert csak az anyjáról beszélt, akit eddig még soha nem láttunk és még karácsonykor is elfelejtette szegényt...

viola narvilly 2011.01.13. 16:16:41

@innovation:
A műsorvezetésére gondoltam. Nőként annyira nem érdekel, ha egy nő csinos :)

Patria 2011.01.13. 16:16:56

@natoth: Áh. Alek észben tartja ZsóFikát. Meg Olivér is.

Trevlovics 2011.01.13. 16:17:01

zsófi megalkuvó típus, ill. konfliktuskerülő, és hát lassan egyedül a takaró alatt nincs konfliktus, még ha a többségük elég kisszerű is.

ildire szegényre nagyon rájár a rúd, azt a kurva második világháborút igazán elkezdhették volna előbb, most ezzel is csak a falakat építik köré

innovation 2011.01.13. 16:17:43

@viola narvilly: Ja, akkor nem reklámozom tovább. :)

Dr Betty Boop 2011.01.13. 16:17:43

@innovation: én is ebből gondoltam. A csatorna előkukázta gyorsan vhonnan (a csatornából)

méjdéj 2011.01.13. 16:18:44

@Mme Chauchat: A moszkvai állatkertből felhívják az állatorvost, hogy a viziló influenzás lett, mit tegyenek.
-Adjanak neki egy vödör vodkát, attól meggyógyul.
Másnap megint keresik a dokit: most már a zsiráf, a bakkecske és a strucc is elkezdett köhögni...:)

gnme 2011.01.13. 16:18:52

- Siess, mert még kinyúlik!
- Sietek, ahogy csak tudok!
- Mit keres?
- Nem tudom, valami könyvet.
- Mit keresel?
- Az orvosi zsebkönyvemet.
- Hogy micsodát?
- Egy kis fekete könyvet, bazd meg amilyen a kórházban van a nővéreknek!
- Sosem láttam.
- Hát pedig van, nekem elhiheted!

innovation 2011.01.13. 16:18:54

@Trevlovics: Na igen. Meg kapkd és kétségbeesett. Rosszul taktikázik, s ahogyan Laci mondta, tényleg nem találkozhatott még ennyire töményen ilyen karakterekkel - ha ez nem csak egy szerep persze.

dex.ion 2011.01.13. 16:19:07

@Trevlovics: "takaró alatt nincs konfliktus"

hát....ezzel azért nem értek egyet maradéktalanul:)

innovation 2011.01.13. 16:20:19

@Mme Chauchat: De akkor is, ez milyen má'? ÚristN, nem szeretem, ha manipulálnak ennyire nyilvánvalóan... :/

A vicc remek! ;)

Patria 2011.01.13. 16:21:17

egyébként nem csak Ildi volt szánalmas. Ha megfigyeltétek, Éván és Lacin kívül senki nem tudta volna a válaszokat.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:21:51

@dex.ion: Amíg Alekosz nem gyűrűzik be alá az éj leple alatt, addig nincs...:)

zoxó 2011.01.13. 16:21:59

A trianoni békeszerződés aláírása helyileg pontosan Versailles-ban, a Nagy-Trianon palotában volt. Úgyhogy erre a kérdésre két elfogadható válasz is van, de egyik sem a Trianon.

K Tomoceusz 2011.01.13. 16:22:16

@avato:

Avato kollega nézd el a többieknek , halvány fingjuk sincs a helyes válaszhoz . Egy félműveltségi vetélkedőn is körberöhögnénk őket .

Béci és Gombi semleges meze a játékvezetők trikója , Anikó sorsolássl lett lila a többi önszándékból zöld .

innovation 2011.01.13. 16:24:35

Stohl Andris véletlenül volt lila ingben? Mert akkor tuti, hogy szombaton Éva megy vissza.

viola narvilly 2011.01.13. 16:25:48

Kezdődik a délutáni vv műsor.
És igen, Bence :)

Nyuladék 2011.01.13. 16:26:42

@Möff CAT: Állat az a film!
Én is ajánlom bárkinek.
Alekot börtönőrnek! :D

Patria 2011.01.13. 16:28:42

Magdi néni, vagy Éva néni?

viola narvilly 2011.01.13. 16:29:43

@Patria stuck up oafish:

Magdi néni, aki Éva-párti

Éva egy csodálatos teremtés és egy csodálatos nő. A feje búbjától a lába ujjáig nő.
Azt amit ő képvisel, azt nagyon sok nő szeretné (asszem) képviselni.
A mai világban ez nagyon-nagyon fontos, hgoy az ember érvényesülni tudjon és Évi a szeretetével is támogatja a többieket (LOL).

viola narvilly 2011.01.13. 16:30:19

hgoy = hogy
gyorsan gépeltem

Patria 2011.01.13. 16:30:45

@viola narvilly: Éva néni volt kiírva. :)

viola narvilly 2011.01.13. 16:31:30

Az Évit lehet szeretni, lehet nem szeretni, de nem lehet nem észrevenni.

És most érkezik hozzánk Trixi.
Természetesen valami nagymacskamintás felsőben.

@Patria stuck up oafish:
Azt nem láttam, háttal vagyok a tv-nek, csak hallgatom :)

natoth 2011.01.13. 16:31:41

@viola narvilly: egyem a szívét. vagy nem ugyanazt a műsort nézzük, vagy nem ugyanabban a világban élünk :)

Patria 2011.01.13. 16:31:46

nagyon jó most meg Ildikó testvére lett Ildikózva. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:32:32

Ildi talpmasszázzsal akart emberi kapcsolatot kezdeményezni... Bazmeg ez nem hallott még a beszélgetésről?!?

innovation 2011.01.13. 16:33:05

Azt gondolom, jobban jártunk vna, ha Ildi tesója megy be Ildi helyett. Hajtépés, mézbírkózás, stb lett vna. :)

viola narvilly 2011.01.13. 16:33:10

@natoth:
Hát izé :D

@Patria stuck up oafish:
Lehet, hogy átálltak arra, hogy annak a nevét írják ki, akinek a pártján áll az éppen aktuális vendég :)

Na, de ha nézitek, akkor nem írogatom, hogy mi történik. Inkább megnézem, hogy jó-e már a leves.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:33:37

Azér' Trixinek is van egy nézése...
A baltás gyilkosság előtti stádium...

innovation 2011.01.13. 16:34:27

@Möff CAT: Az úgy tényleg nehéz, ha ennyien elutasítják. Ott rontotta el, hogy nagyon akart. Vagy kimehetett vna cigizni.

avato 2011.01.13. 16:35:10

@Mme Chauchat: ja, láttam, feltűnt, király volt
@ K. Tomoceusz: megsértődés előtt nem akarsz fekvőtámaszozni ?;)

innovation 2011.01.13. 16:35:12

@Möff CAT: Milyen párnacsata lehetne ebből Alekkal. XD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:36:05

@innovation: Persze, ezt vágom, de ha kicsit erősebb lett volna, akkor tudja magát tartani addig, amíg megkörnyékezik (most nem Casanovalekoszra gondolok)

viola narvilly 2011.01.13. 16:36:28

László
Ez volt már itt, nem?

Patria 2011.01.13. 16:36:34

olivér barátja meg dinnye hordó.

dex.ion 2011.01.13. 16:37:49

az rtl-re kapcsoltam, most nem értem, mi az ami megy? aszittem h nincs 7/24es közvetítés a villából...teljesen elvesztem a térben

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:38:19

Jajj, megvan, hogy kire hasonlít Trixi: a CSI-ből a szőke csajra, pont olyan karót nyelt pics, mint az! :)

Patria 2011.01.13. 16:38:42

@viola narvilly: szépnek SSKK nem mondanám. dinnye hordó.

viola narvilly 2011.01.13. 16:38:46

Mintha egy idegen bolygóról jött volna :DD

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:38:54

@viola narvilly: Nemnem, ő egy becsületes használtautó-kereskedő!

2011.01.13. 16:39:00

Mennyi idős is Ildikó? 28?
Lehet, hogy velem van baj, de egészen elképedtem, hogy a II. világháborút sem tudja elhelyezni időben. Talán térben sem. :)

Patria 2011.01.13. 16:39:34

@dex.ion: nagyon jó! Igazi agyzsibbasztó. Nézzed csak! :D

viola narvilly 2011.01.13. 16:40:51

@Patria stuck up oafish:
Értem én a dinnye hordót, de a sajátmaga által elképzelt besorolásba próbáltam tenni.
Azt gondolom, hogy ő inkább annak látja magát.
Vagy nem, persze :D

@Möff CAT:
Nyilván inkább becsületes :D

dex.ion 2011.01.13. 16:40:57

@viola narvilly: na azt a könyvet elolvastatnám mindenkivel

dex.ion 2011.01.13. 16:42:13

@Patria stuck up oafish: de hát ez borzasztó, ez van mónikasó helyett?

viola narvilly 2011.01.13. 16:42:19

@dex.ion:
Büdös disznó vagyok, hogy beírtam úgy, hogy nem olvastam, de annak a dinnyehordónak a beszólásáról rögtön ez jutott eszembe.

natoth 2011.01.13. 16:42:46

ez azért a riporterszakma csúcsa, mikor megkérdezik Ildi barátnőjét, hogy Ildi vagy Éva mellett áll-e...

Patria 2011.01.13. 16:42:49

@viola narvilly: a formás kis szemöldökéből ítélve biztosan.

dex.ion 2011.01.13. 16:43:27

@viola narvilly: akkor olvasd el, majd kölcsönadom, ha kell.

Patria 2011.01.13. 16:44:09

@dex.ion: gondolom.

Néni nagyon komolyan érvel. Mint Ildikó. Csinálja. a dolgokat.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 16:44:16

Nyöhh, ez a vetélkedő ROPPANT kínos volt, valóban...:S

viola narvilly 2011.01.13. 16:44:22

@Patria stuck up oafish:
Hát épp megfordultam, hogy megnézzem, erre a vetélkedőt mutatják.

K Tomoceusz 2011.01.13. 16:44:55

@avato:
Látod milyen szép sárgán világít a neved ? Használd többet a "válasz erre" feliratot , én is szeretek örömködni .

viola narvilly 2011.01.13. 16:46:05

@dex.ion:
Ezt most olyan lebaszósan mondtad.

@Patria stuck up oafish:
Tényleg formás a szemöldöke, még az enyém sincs ennyire zselésre fésülve :D

dex.ion 2011.01.13. 16:47:49

@viola narvilly: ha olvastad volna a könyvet, tudhatnád, h a marsbéliek így fogalmaznak, csak a vénuszlakók értik ezt sértésnek.
:)

dex.ion 2011.01.13. 16:48:35

@Patria stuck up oafish: én meg azt gondolom h....de ezt inkább emilben írtam le.
:)

viola narvilly 2011.01.13. 16:49:01

@dex.ion:
Én azt hittem, lenézel, hogy nem olvastam :)
És elárulom, hogy sokezer más könyv van még, amit nem olvastam :D

dex.ion 2011.01.13. 16:50:51

@viola narvilly: figyelj, egy könyvtár mellett lakom....velem hasznos jóban lenni:D

avato 2011.01.13. 16:50:51

Méééér mondanak egyébként folyton (vagy fojton? vagy foiton? hogy írják? ÚristN...!) lábmasszázst? Olyan rosszul hangzik. Nem talpmasszázs? Különben is, tényleg a talpukat maszta meg, nem?
K. Tomoceusz: ja, Géci meg Bombi egyébként ugye meg se szólaltak, sőt, tulképpen alig mutattak vkit a két agresszoron kívül.

viola narvilly 2011.01.13. 16:51:00

Megnéztem volna egy olyan vv-t, ahol Ildi helyett a nővére szerepel.

innovation 2011.01.13. 16:52:02

"Idegállapotba kerültem." :)

viola narvilly 2011.01.13. 16:52:04

@dex.ion:
Na majd egyezkedünk :)
Bár tőlem is kb. 10 percnyire van egy könyvtár.
(munkahelyibe jártam, de miután kirúgtak, már nem olvashatok onnan)

avato 2011.01.13. 16:52:34

És ma minek a 67-ik évfordulója van? Na.....? Na....? Na.....? És az elesettek névsorát ki tudja felmondani...?

vörös áfonya 2011.01.13. 16:52:36

@dex.ion:

Én pedig még közelebbi kapcsolatban is állok egy könyvtárral:)

dex.ion 2011.01.13. 16:53:03

@viola narvilly: rendben. tejcsokoládé. meg mogyorós.
:)

avato 2011.01.13. 16:53:28

@K.Tomoceusz: Jaj, köszi, végre, hogy vki megmutatta :)

mézescsók 2011.01.13. 16:53:35

@Mme Chauchat: mert előtte az volt rajta, mármint lila cucc.
Abban viszont feltétlenül igazad van, amit ma korábban írtál, hogy az un. műveltségi vetélkedő megrendezett volt. Kizártnak tartom, hogy Éva kapásból vágja a westfaliai-béke, a Cromwell-felkelés évszámát, kivéve persze, ha történelem-szakos, amit kétlek.
Mindez nem menti Ildikó hülyeségét, bár azt még el tudom képzelni, hogy bepánikolt, amikor meghallotta, hogy mi lesz a vetélkedő tárgya. De ez elhanyagolható mértékben befolyásolhatta csak a válaszadásban.
Ettől függetlenül nem Évát várom vissza és szerintem a Vv-ben nem Gigi a szinésznő, hanem a törtető démon. Érdekes módon mindig kiszavazás előtt lesz kedves, segítőkész, szorgalmas, megértő, érzékeny. Az, hogy szinte állandóan részeg, kölönösen nem zavar, tegnap is csak annyiban, hogy nem áll jól neki a bőgés és az őszinteségi roham sem. Kiváncsi lennék rá, mit reagál kinti szerelmetes párja és oroszlánszívű apukája arra, hogy egyedül áll széles e világon és nincs senkije. Ja, és még szeretethiánya is van, mert azt sem kap.

Szóval inkább az unalmas, de jószándékú Ildikó csetlése-botlása, mint ez a nőnek csúfolt teremtmény.

Patria 2011.01.13. 16:54:13

@viola narvilly: ugye, hogy ugye?! :)

@dex.ion: Annyira tudtam, hogy ezt írod. :) Igazad van egyébként.

viola narvilly 2011.01.13. 16:54:16

@dex.ion:
Na, már megint csokitéma :D

dex.ion 2011.01.13. 16:55:15

@Patria stuck up oafish: wow, ha komolyan tudtad, akkor kezdesz kiismerni. taktikát kell váltanom:D

Trevlovics 2011.01.13. 16:55:56

@mézescsók: mint korábban írtam, éva szerintem a legértéktelenebb emberileg, és ebbe az is beletartozik, hogy egyetlen igazi mosolyát sem láthattuk még, mind vagy teljesen őszintétlen volt, vagy kárörvendő.

viola narvilly 2011.01.13. 16:56:28

Nem tudom elképzelni, hogy ha én lennék olyan hülye, hogy bemegyek, akkor a családtagjaim itt tennék a bazárimajmot egy ilyen műsorban.
Mondjuk, ha egy ilyenbe bemennék, szerintem ki is tagadnának :D

Patria 2011.01.13. 16:57:57

@dex.ion: inkább azért, mert már én is gondolkoztam rajta. Lelkiismeret furdalásom is van miatta.. :(

dex.ion 2011.01.13. 16:58:57

kezd elképesztő oroszlánszagom lenni...jót tenne egy zuhany. csak még nem kamerázták be teljesen...de már nem kell sokat várni h a neten nézhessetek.
:)

Patria 2011.01.13. 17:00:08

@viola narvilly: szerintem engem is megtagadnának. De még a barátaim is. :)

K Tomoceusz 2011.01.13. 17:00:40

@avato:

Gombi a művelt vetélkedőn bíró volt . Nem azért nem röhögött , mert már a kérdéseket sem értette , hanem mert egy bíró semleges .
Bécitől már nem kérdez senki . Régebben párszor megpróbáltak , tudják , hogy felesleges eröltetni .

dex.ion 2011.01.13. 17:01:08

@Patria stuck up oafish: akkor viszont én kezdelek kiismerni, és neked kell taktikát váltanod:)

vörös áfonya 2011.01.13. 17:02:09

@natoth:

És mit mutatnak?Infókat a szegény dolgozó kommentelőknek:)

natoth 2011.01.13. 17:03:31

@vörös áfonya:
még mindig zöld-lilában + valami ezüstszínű kezeslábasban nyomják
ha jól értelmezem, épp valami feladatnak van vége, egy butykost kellett a fejükön egyensúlyozniuk

Patria 2011.01.13. 17:03:35

@dex.ion: Ó, nem félek én attól. :)

komoly ez az űrszerkó.

dex.ion 2011.01.13. 17:04:56

@Patria stuck up oafish: féljél csak:) ha kiismerlek, sosem fogsz tudni blöffölni ellenem:)

vörös áfonya 2011.01.13. 17:05:27

@natoth:

Biztos valami csúcsszuper feladat volt megint:)

natoth 2011.01.13. 17:06:06

Laci zöldben van
megint Szandika inkontinenciája a téma, naccerű

Patria 2011.01.13. 17:06:52

Nagy álma, hogy egyszer együtt csajozzon Alekosszal.

Gratulálok.

Trevlovics 2011.01.13. 17:06:59

@vörös áfonya: alufóliába tekerve kellett enni úgy, hogy minden falat előtt a villát oda kellett nyomni valakihez

natoth 2011.01.13. 17:08:29

@vörös áfonya:
Ildiék nyertek, ezért a másik csapat nem aludhat a villában
a többit nem jegyeztem, de Alek és Zsófi a nyugiszobában aluszik majd

vörös áfonya 2011.01.13. 17:08:48

@Trevlovics:

Komolyan nem értem ezeket a feladatokat ki találja ki.
Bár lehet,hogy ők jól szórakoznak:)

natoth 2011.01.13. 17:09:42

@natoth: ööö, most ezek szerint Zsófi Évi csapatában volt, nekem ez is fura

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 17:10:26

A néni abban téved, hogy Alekosz nem valakiért van megőrülve, hanem csak úgy mezeileg...
Jajj, most jön egy Alekosz-dal... :D

viola narvilly 2011.01.13. 17:11:44

@Patria stuck up oafish:
Lehet, hogy túl normális környezetben élünk? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 17:11:56

De ez má volt tegnapelőtt is, nem? :S

viola narvilly 2011.01.13. 17:12:44

Mi ez a szánalmas sz.r, ami most megy???

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 17:13:36

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Patria 2011.01.13. 17:13:46

@dex.ion: nemszoktam én olyat. mindig jó lapjaim vannak. :)

@viola narvilly: lehet.

Szánalmas ez az Alekosz dal.

vörös áfonya 2011.01.13. 17:13:57

@viola narvilly:

Mármint az élő adás a villából vagy a tévés?

viola narvilly 2011.01.13. 17:14:36

Te vagy nekem az igazi szexbomba, vagy szeszbomba?

natoth 2011.01.13. 17:15:23

@vörös áfonya:
viola szerintem a tévére gondolt, jobb neked, hogy nem hallotad a produkciót
online-on Alekosz tollászkodik már 10 perce

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 17:15:47

Hát ez a szuperprodukció...
PUSKA KELLETT VOLNA BAZMEG!!!

viola narvilly 2011.01.13. 17:16:36

@natoth:
De, épp erre értem be a konyhából.

Ennek a Dánielnek miért festik ki állandóan a szemét?

Patria 2011.01.13. 17:17:43

Benkó miért van kifestve?

vörös áfonya 2011.01.13. 17:17:49

@viola narvilly:

Jajj,Benkő is ott van?
Tényleg jó lehet a műsor.

viola narvilly 2011.01.13. 17:19:01

@vörös áfonya:
Ott bizony. Kifestett szemekkel. Bár hogy megint megnéztem, szerintem a szája is ki van rúzsozva.
Hehe, ott a kutyája is.

Most jött Sütő Enikő is. Rajta kevesebb a smink :D

dex.ion 2011.01.13. 17:19:10

@Patria stuck up oafish: akkor ez nagy csata lesz, mert én is elég nagy ász vagyok...a lapjaimról nem is beszélve.
:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.13. 17:20:20

Hát ez se jobb, mint az előző... :/

Patria 2011.01.13. 17:20:53

két pötty is van az arcán pirosítóval.

@dex.ion: majd meglátjuk. :)

natoth 2011.01.13. 17:21:29

Oli épp azt mondja Szandikának, hogy az őrület határán van. Remélem, kifejti

dex.ion 2011.01.13. 17:21:54

azt hiszem most jött el az a pillanat, h kikapcsoljam a tévét, és eltűnődjek azon, h benkő miért néz ki úgy, mint egy korosodó travi...aztán meg azon, h mi a francért pocsékolom az időmet ilyen hülyeségekre, mikor inni is lehet

dex.ion 2011.01.13. 17:22:33

@Patria stuck up oafish: nem hiszem h fogod, általában nem kell terítenem.
:)

Patria 2011.01.13. 17:23:31

másfél perc csúszásban van az online a tv-hez képest.

Trevlovics 2011.01.13. 17:25:13

kicsit átrendeződnek a viszonyok, és nem gondolnám, hogy véletlenül. kellene egy statisztika napi bontásban legalább az összefoglalóra, hogy ki hány percet szerepel aktívan a képernyőn (tehát nem amikor a háttérben látszik csak).

natoth 2011.01.13. 17:25:53

Szandikának ritka irritáló a kuncogása

pleb 2011.01.13. 17:29:21

Most már végleg két felé szakadt a csapat az élőből következtetve: Éva-Oli-Alekosz-Szandika Vs. összes többiek + Ildi egy harmadik csapat. :D

pleb 2011.01.13. 17:30:59

na mi a fene? Zsófi lila pólóban?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 17:31:14

Azt észrevettétek, hogy a korábban szélsőségesen Évi-ellenes Bömbi, most végig semleges volt? De legalábbis mindig, amikor mutatták...

Démétér 2011.01.13. 17:35:27

@King of Shadows: Lehet, hogy úgy van vele, mint mi itt kinn: Éva és Ildi között nem lehet jó döntést hozni.

A casting döntései közül egyelőre Alekosz tűnik a legjobbnak. Ildi kiválasztása és utólagos beküldése viszont tökéletesen érthetetlen.

innovation 2011.01.13. 17:35:35

Amit tegnap Éva levágott Aleknak, hogy se anyja, se apja, se senkije, az nagyon fura volt. Van vmi pasija, igaz? Most a néni, aki a műsorba bejött, felsorolt vagy 50 unokát, egy rakás gyereket. Akkor nagy lehet a család. Vagy Évát nem szeretik? Vagy Éva csak Aleknak (és nekünk) játszott? Ez a jófejség kitart a párbaj utánra is?

K Tomoceusz 2011.01.13. 17:35:45

@King of Shadows:

Gombi rutinos játékossá érett . Tudja , ha kimutatja , hogy Ildi mellett áll , az rögtön elkezd neki pucéron táncolni .

natoth 2011.01.13. 17:36:21

@King of Shadows:
igen, a kiválasztásnál is Jerzyre tett, pedig korábban megfogadta, hogy ő most már mmkk Évire fog tenni

innovation 2011.01.13. 17:36:39

@Démétér: Helyükre Nonót és a férjét, Követ tettem vna be. Így lehetett volna pótolni Gináékat is és lehet, hogy Kavics rendet tett vna. Nem?

Démétér 2011.01.13. 17:39:13

@innovation: Nem vagyok egészen képben - csak múlt hét végén kezdtem nézni a cuccot :) De amennyi rémlik belőlük, szerintem is jobb választás lett volna. (Nemigen hiszem, hogy a nézői szavazatok számítottak.)

Egyáltalán miért kellett betenni valakit utólag, és miért épp egy szociális analfabétát?

innovation 2011.01.13. 17:39:18

@Démétér: Viszont helyette mehetett vna Nono meg a férje, Kő. Biztos egy két embert a helyére tett vna Mr. Kavics. És ahogyan mondták ez nem is szerelemházasság, így még akár félrelépés is lehetett vna belőle. Nem?

innovation 2011.01.13. 17:41:49

@Démétér: Én már az elejétől nézem, mert Olival egyszer-kétszer találkoztam. :) Felhívták Olit is az elején, hogy be kellene költözni, így kizárt, hogy a nézői SMS-k számítottak. Meg András is tett már egyszer-kétszer utalást, hogy ki fog bekerülni (pl. Szandika). Ezért szar egyébként. Talán anno nem volt ilyen. De ez most miért kell? :/

innovation 2011.01.13. 17:42:44

Bocs, úgy tűnt, elnyelte a kommentem. Bocs.

Gondolom azért Ildit tették be, mert így most van miről beszélnünk. :)

natoth 2011.01.13. 17:43:45

a csapatoknak mesét kell írni a másik csapatról. remek

vörös áfonya 2011.01.13. 17:44:47

@natoth:

Jó kis horror-mesék lesznek:)

vörös áfonya 2011.01.13. 17:45:59

Tényleg,volt a lecsós feladat,azt végül ki nyerte?
Mert tegnap valaki mondta itt,hogy majd az összefoglalóban meglátom,de nem volt benne.

Trevlovics 2011.01.13. 17:47:15

remélem elő is kell adni

natoth 2011.01.13. 17:50:38

@Trevlovics: elő hát. Ildi ismét megcsillogtathatja a humorát

the angel of the death 2011.01.13. 17:51:25

csocselek nez csocseleket, magyarorszag igy szeretlek

Trevlovics 2011.01.13. 17:52:41

reméljük kiabálás lesz és agresszió, bár sokan azt mondják, hogy félelmetes, de szerintem az természetes közege, sokkal ijesztőbb lenne, ha megpróbálná eljátszani éva behízelgős-hisztis-békülős alakításait.

Trevlovics 2011.01.13. 17:53:39

@the angel of the death: így is van, el vagy te itt kavarodva mucika, reméljük valaki lead a portán

natoth 2011.01.13. 17:57:10

@the angel of the death:
én nem tudom, mi az a csocselek, de legalább rímelt

Hoppázó Beléndek 2011.01.13. 17:57:54

amikor ez a Zildi aszonta, hogy ő művelt, akkor valamiféle rejtélyes mezőgazdasági poént mondott, amit mi városi bunkók nem érthetünk?

rianna 2011.01.13. 17:59:51

@innovation:

nonóék nekem is szimpatikusak voltak, de Gina érdekesebbnek tűnt a múltja miatt. Biztos arra számítottak, h bevállalósabb lesz. Elég sok karakternél nem jött be a számítás

JanCsi 2011.01.13. 18:02:03

@innovation: valaki a múltkor itt irogatta a blogon, hogy biztos forrásból :D(!!!) tudja, hogy Éva pasija felkérte minden haverját rokonát, ismerősét, anyját, apját (mer' neki van),. hogy szavazzanak Évára, hogy nyugta legyen a csajtól, mert állítólag egy matrica a nő.

pernahajder Campbell 2011.01.13. 18:07:51

@Hódos Hajnalka: És mondd, az melyik Neurotic szám volt?

vörös áfonya 2011.01.13. 18:09:40

@pernahajder Campbell:

Jó az avatarod:)De rég hallottam ezt a nevet.

HúszTíz 2011.01.13. 18:10:35

Na, még egy óra és kezdődik az újabb adag, fantasztikus Éva-tartalommal :-P

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:12:06

@Kivlov:

Az az ember egy görög félistn .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 18:12:42

@Démétér: Azt még érteném, de az első párbaj után, mikor Jerzsy sírt, neki is azt mondta, hogy ezentúl mindig ki fogja szavazni Évát, vagy ha az nem megy, akkor jelölteti saját magát, és kihívja párbajra...

Itt van:
www.valovilag.hu/video/111951

natoth 2011.01.13. 18:17:28

@King of Shadows:
Gombi most azt mondta az online adásban, hogy ő azért semleges, mert neki egyik lány se a barátja. Béci pedig nem szeretné a nézőket, főleg a saját rajongótáborát befolyásolni. meg szerinte Éva most sokat javult és amíg nem rasszistázik, addig beki nincs vele baja

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 18:19:52

@Démétér: A második részre is akartam válaszolni, csak valahogy elfelejtettem, miközben kerestem a videót. :S

Nekem ez úgy néz ki, mindenféleképpen be akartak küldeni egy "fölösleges" karaktert is, aki sehogy sem illik a nagy képbe. Először Zsut, aki még az Évi-Oli-Szandál triónál is többet káromkodott, aztán meg Ildit, aki olyan, amilyen...

pleb 2011.01.13. 18:22:14

Jézusom! Én nem bírnám ki ott ennyi ideig, dög unalom, alig van vmi progi napközben, ráadásul ez az ellenségeskedés folyamatosan.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 18:23:38

@natoth: Akkor ezt (sem) gondolta át.
Például ha azt mondja az anyjára, hogy ronda, ostoba, idióta, etc, az nem baj? Ebben ugyanis nincs semmi rasszizmus. :D

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:25:18

@pleb:

Ezzel a hozzáállással sose lesz lakásod a Corvin sétányon .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 18:25:23

@K.Tomoceusz: Ő pont nem, de Évi most lekapta a melltartóját ... Alekinnyó és Zolivér előtt. :O

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:29:18

@King of Shadows:

Közeledik Évánk párbaja .
Villantás hegyeket várok tőle szombatig .

Balfars 2011.01.13. 18:30:32

Félre vannak páran tájékoztatva. Anikó beszélt már a féltestvéréről csak gondolom nem vágták be...

Éva pedig nem bundázott. A múltkori fakultatív vetélkedőn is jól nyomta, különösen az évszámokat. Szóval lehet, hogy egy hisztis hp... De nem buta!
A másik csapat volt gyökér, hogy a témakörébe adtak neki kérdéseket.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.01.13. 18:31:00

@mézescsók: Éva a Corvinusra jár, közgazdaságot tanul, amihez felvételin szükséges a kielégítő történelemtudás. Ha kevésbé felületesen néznéd a VV-t, tudnád, hogy Éva már egy korábbi kvízjátékban is szénné alázta a bentieket. Egyébként biológiai és kémiai kérdésekben is penge volt.

Tegnap az alamuszi, merev, humortalan Ildiről bebizonyosodott az is, hogy ugyanúgy képes minden piszlicsáré dolgon hisztizni, mint Éva, de vele ellentétben képtelen az elmés visszavágásra (pl. "miért csak történelmi kérdéseket teszel fel"), ehelyett szimplán leégette magát az egész villa előtt.

Esélye persze eddig sem volt szombaton, de a tegnapival elérte, hogy 15-20%-nál többet biztosan ne kapjon.

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:37:34

@Dave985:

Éva helyes évszámairól találsz rögögőblogokat , ha érdekel a téma .
Az Alfonzó és Rodolfó ikresítést szerencsére nem vették észre .
Egyébként hajrá Éva , akit nem csak az eszéért szeretünk .

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.01.13. 18:40:46

@K.Tomoceusz: Történelem szakon végeztem, így nincs szükségem kiigazításra, röhögjenek azok csak magukban.:))

JanCsi 2011.01.13. 18:41:21

@K.Tomoceusz: Belinkelsz egyet? Köszi!

Zelefánt 2011.01.13. 18:41:24

@innovation:

Az Ildikó nevezetű lény valahogy úgy kerülhetett be a házba, mint az eleven nyúl az óriáskígyók terráriumába; abszolút esélytelen (ha nem ismeri a Monty Pythont), de legalább mozgásra serkenti a passzívan döglő hüllőket.

Egyébként elgondolkodtató, hogy ezek az emberek nem tudnak semmit, soha az életben nem végeztek értelmes munkát, agyilag kelkáposzták, a biológiai alapfunkciók kiélésén és a "bulizáson" kívül semmi más nem foglalkoztatja őket, és eddig mégis tök jól elvoltak az életben...És persze fel sem merül bennük bármiféle másfajta életnek az igénye, mert hát miért is merülne fel?...

pleb 2011.01.13. 18:43:33

@King of Shadows: Nem baj, én úgyis kertvárosban szeretek lakni :D

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:44:07

@JanCsi:

Csak vissza kell olvasnod úgy 150 - et és kívánságod teljesül .

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:46:45

@Dave985:

Nekem mindig pechem van .
Évszámokról mindig történésszel vitatkozom , Évánkról meg pszichológussal .

Jó lenne egy urológus is a közelben , mert véletlenül ráültem a tojásaimra .

JanCsi 2011.01.13. 18:48:18

@K.Tomoceusz: Véggolvastam, meg rákerestem a kommentjeidre de nem lelem :(((

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.01.13. 18:49:32

Említett éjszakai kvíz azt bizonyította, hogy általános értesültségben (nem akarok itt nagy szavakat használni, így marad jobb híján ez) Éva magasan veri a többieket. Volt ott szó mindenről, felváltva adták egymásnak a kérdéseket. Tegnap túlsúlyban voltak a történelmi kérdések, zömmel évszámok. Ildi kapta a könnyebb kérdéseket. Vesztfáliai béke alapvető dátum, az első nagy összeurópai rendezés, ami 1815, Bécsig meghatározta a kontinens politikatörténetét. Cromwell és az ardenneki ellentámadás ehhez képest tucatinformációnak számít.

Ildi karakterét alapszinten el is tudom fogadni, még elnézném néhány hétig, ugyanúgy kiakasztaná a Ráczékat, mint Éva. Modoros, humortalan, önkritikát is nélkülöz, ráadásul nem egyszer fennkölt, felsőbbrendűségi tudatú. Miután Éva kérdésére válaszolva felsorolta azon embereket, akiket ő kivinne helyében párbajozni, ő szétkürtölte a villában. Alamuszi alatt ezt az esetet értettem, ha nem lennék világos. De említhetném Alekosszal folytatott beszélgetéseit is. A tegnapi műsora aztán végképp magáért beszél. Ugyanolyan hisztis, akaratos, viszont legalább buta, mint a föld.

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:50:37

@JanCsi:

Nem én írtam be , én csak magamra szeretek hivatkozni , másra nem .
Az egyik kollega rakta be a mandineres posztot .

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.01.13. 18:52:32

@K.Tomoceusz: Ez nem neked szólt. Tudom, hogy pl. M.o. 2. vh-s belépésében tévedett, Ardennekkel is inkább tippelt. De az is valami, hogy el tudta helyezni ilyen szinten.

K Tomoceusz 2011.01.13. 18:58:01

Most írtad , hogy Évánk közgázos . Ne játssza itt nekem történelemmel az agyát , főleg ne rosszul .
Beszélhetett volna pl . többet Bobby Fisherről , ha már Alekosz kitalált neki egy másfajta kérdést . Vagy mondjuk a töltött dagadó saját receptjéről . De legalább a magyar fociról , ha kínjában nem jut más eszébe .

bévé 2011.01.13. 19:09:36

Lilu szerint ez a felső menő?

K Tomoceusz 2011.01.13. 19:11:31

@bévé:
holnap 11:42-kor megtudjuk

bévé 2011.01.13. 19:12:00

nem is vallott szerelmet!! ezek betegek bazmeg! és megismétlik? mi a faszér'? MI VOLT TEGNAP????? AZ ANYÁTOKAT MOST MÁR!

fran7 2011.01.13. 19:12:31

Nem, ez nem volt jó monológ.

bévé 2011.01.13. 19:13:48

most megszámolom, nettó hány perc az öf.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.13. 19:15:43

Ez a monológ olyan csodálatos volt!
Majd az íráselemzőket megkérdezem, mit jelentett.

belekotyogok 2011.01.13. 19:16:17

arra nem lehetne szavazni, hogy a napi feladatuk az legyen, hogí fogmosás közben ne folyassák feleslegesen a vizet?????

bévé 2011.01.13. 19:16:50

Éva eszméletlen mennyiségű alapozót pacsmagolt szét a képén.

basaja 2011.01.13. 19:17:18

mé a Lilu menő?:-D

viola narvilly 2011.01.13. 19:19:32

Öh, arra kapcsoltam be a tv-t, hogy Balfaszkosz épp rátör a trónoló Lacira :D

basaja 2011.01.13. 19:21:56

@bévé: jesz!:-D

Éva annyit bőg,hogy a Háromszurdok-gát lassan elkél a vályogvityillóban...

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.13. 19:22:33

Mikor vágják már ki Olivért a villából ,mint kotlót fosni ?

bévé 2011.01.13. 19:23:44

ennek az Alekosznak:
1. attól hullik a haja, h bevizezéssel lövi be és kimegy vele a hidegbe.
2. kedvenc szava a 'karakter'.

vörös áfonya 2011.01.13. 19:24:04

@bévé:

Mindezt a kezével.Nem hiszem,hogy nincs egy sminkpamacsa.

vörös áfonya 2011.01.13. 19:25:15

Lilut nem tudom miért erőlteti ezt a szürke farmert.

bévé 2011.01.13. 19:26:45

@vörös áfonya: én az ecsetet javasolnám, de szivacs is jó.

az a félórás lecsó kemény lesz még kissé, nem?

vörös áfonya 2011.01.13. 19:28:10

@bévé:

Igen,azt a szót kerestem:szivacs:)

basaja 2011.01.13. 19:28:21

főzzél Éva,főzzél!
Látott már lecsót?

viola narvilly 2011.01.13. 19:30:53

Na, csak leadták a lecsós részt.
Ez a fakanál óriási jó ajándék :D

rianna 2011.01.13. 19:31:10

@vörös áfonya:
én a farmert nem figyeltem, de a blúza ugyanaz minden alkalommal

innovation 2011.01.13. 19:33:59

@rianna: Akkor még nem tudtam semmit Gina múltjáról, bár szívem szerint egyiket sem küldtem vna be. :)

innovation 2011.01.13. 19:35:23

@JanCsi: Szeretetéhes. Ez látszik abból is, ahogy mostanság viselkedik. S szerintem ha Alek az elején így viselkedik, akkor már mehetett vna egy-két kufirc. De az elején még Liluval is kikezdett... :)

vörös áfonya 2011.01.13. 19:37:57

Azért én elhiszem,hogy párbaj előtt nyomatni kell mindkét felet az összefoglalókban,de napok óta a többi lakó mintha ott sem lenne.
Kicsit unom már.

innovation 2011.01.13. 19:38:49

@Zelefánt: Abszolúte jogos. De azért értelmesebb karaktereket is találhattak volna. De tényleg igazad van. :)

rianna 2011.01.13. 19:39:05

lacitól nem volt szép, hogy elsózta a lecsót. miért nem vizezték fel, vagy csináltak vmit?

YessicaHard 2011.01.13. 19:39:51

Kérlek segítsetek! Ha Laci a budin, Évi a mosdóban, Alek és Szandika a hálóban, az udvar üres, na,akkor HOL VANNAK A TÖBBIEK? Nekem ez gyanús!Nektek még nem tűnt fel, hogy néha tök kihaltnak tűnik a ház? Olyankor hol vannak? Ötletek?

viola narvilly 2011.01.13. 19:41:59

Zsófika lila pólóban közölte, hogy "rajtam ugye zöld póló van" :D

innovation 2011.01.13. 19:42:18

@vörös áfonya: Zsóficicának ki kellene találni valami feladatot, amivel hozzátehet - vagy elvehet - a villaéletből.

innovation 2011.01.13. 19:43:06

@YessicaHard: Anikó aludt a kanapén, Zsófi pedig az ágyában. A többiekre nem figyeltem.

innovation 2011.01.13. 19:43:53

@Hódos Hajnalka: Ez egyébként egy jó nóta, ne tessenek bántani. :)

vörös áfonya 2011.01.13. 19:44:46

@innovation:

A fijjúúk meg a bányában dolgoznak:)

innovation 2011.01.13. 19:45:32

Éva tényleg komolyan gondolja ezt a barátság dolgok Alekkal? Fura egyedek ezek a nők. :)

pleb 2011.01.13. 19:46:17

Bírom ezeket az éva-szandika dialógusokat :D évi mindig elpanaszol vmit (egyébként szeretem évát :D), de szandika meg se szólal :D

innovation 2011.01.13. 19:46:28

@vörös áfonya: Popper úr, jelenéééééés! kiprapreparap... :)

viola narvilly 2011.01.13. 19:46:35

@innovation:
Ja, miért, szeretjük? :D

Az imént mutatták Szandikát, ahogy finoman megtörli kecses kis ajkait.

Valaki könyörgöm árulja el, milyen érzés
a., ekkora pömpölő szájjal csókolózni
b., ekkora pömpölő szájú nővel csókolózni

vörös áfonya 2011.01.13. 19:47:03

Lilu haja olyan,mint amilyet Gombi csinált a felmosófejjel:)

Trevlovics 2011.01.13. 19:47:51

ez az éva mekkora egy szarkavaró ghechi :D

rianna 2011.01.13. 19:48:01

Évácska, amikor visszajön a párbajról, megint a régi önmagát fogja adni. Hamar megunja szerintem a színészkedést

innovation 2011.01.13. 19:48:07

@viola narvilly: Zsófit? Az eszéért. :)

Szandika magának sem tetszik a képernyőn keresztül. Ezt már többször kifejtette. De akkor nem értem, miért csinált magából egy gnómot. :S

viola narvilly 2011.01.13. 19:48:41

Nahát, most meg már Gömbin és Bécin is (rajta félig) zöld póló van

gibson 2011.01.13. 19:48:54

Ildikó MŰVELT? Nem is tudtam! :)

innovation 2011.01.13. 19:48:55

@vörös áfonya: Szerintem most egész jól néz ki. De majd holnap délelőtt megtudjuk, hogy milyen is. :)

viola narvilly 2011.01.13. 19:49:51

@innovation:
Szövegértelmezés!
Miért, (vessző) szeretjük? :D

Vajon egy ilyen száj visszacsinálható legalább valamilyen mértékben?

Flood 2011.01.13. 19:49:55

Azér nem szívesen lennék Ildi csapatában. Nem sok érvet tudnék mellette felhozni. Max azt, hogy nem Éva :)

jörgömös 2011.01.13. 19:50:21

@YessicaHard: délutáni on line adásban Szandika egy Gergő nevű szerkesztőről kezdett el beszélni,aki kísérgetni szokta őket, de a többiek rögtön lehurrogták, hogy erről nem lehet beszélni. Szerintem az se kizárt hogy kint vannak néha.

YessicaHard 2011.01.13. 19:51:03

Szandika meg sem szólal napok óta. Mi van vele?

gibson 2011.01.13. 19:51:39

Szeretem Ildi kijelentéseit, "vidám vagyok", "szeretem a jó bulikat", "társasági ember vagyok", stb. Hát ennek pont az ellenkezőjét látjuk két hete.

innovation 2011.01.13. 19:52:02

@viola narvilly: Kösz az infot. Legközelebb figyelek. :)

Egy nagyon okos plasztikai sebész azt mondta, hogy ha nem töltik újra, akkor pár hónap után visszahúzódik vagy elpárolog vagy mit csinál az anyag, amit belelőttek.

innovation 2011.01.13. 19:53:13

Na! Oli legalább azt csinálja, amihez ért. Ez látszik is a produkción. És a többiek is jók. :)

viola narvilly 2011.01.13. 19:53:21

@innovation:
Fujfuj, és beleszívódik a testébe, vagymi?
Lehet, hogy 2 hónap múlva a szemei lesznek ekkorára dagadva? :D

2011.01.13. 19:53:41

Csináljunk már Ildi hülyeségei blogot, a legújabb:
... Ildikó vagyok Tordasról, Fehér (lehet, hogy Fejért mond de nem ez a lényeg) megye községből :):):) Ez miről beszél már megint?

YessicaHard 2011.01.13. 19:54:23

@jörgömös: Ha kimehetnek, az mekkora csalás! Szerintem úgy meg vagyunk vezetve, hogy ihaj. De ez az Ildikó! Ilyen emberek tényleg léteznek? Ln agyfaszt kapok tőle.

Trevlovics 2011.01.13. 19:54:26

Laca nagyon szenved, szarba lépjek vagy húgyba? :)

Augur 2011.01.13. 19:54:39

wííííííííííííííííí...valaki megmondhatná, hol van az a fejérmegyeközség???..........ildi for smitpál:DDD

Flood 2011.01.13. 19:55:07

Ildi filmje mennyire erőltetett már! Hát nem sok esélyt jósolok neki :S

Augur 2011.01.13. 19:55:48

szavazz rá, mert egy igazi VIDÁM és MŰVELT nő...halálos!

Démétér 2011.01.13. 19:55:48

A férjem nézi Ildit, és ennyit nyögött: "Összetévesztette a Gazdit keresünkkel a Való világot. Úgy néz ki, mint egy spániel keverék, aki azt szeretné, ha örökbe fogadnák."
És tényleg.

innovation 2011.01.13. 19:55:58

@viola narvilly: Fel. A dokibá' mondta.
De szerintem utántöltik, mert akkor már kisebb lenne. (Hisz' kimentek "fogorvoshoz" is.)

viola narvilly 2011.01.13. 19:55:59

Alkeszkosz rendkívül jó szarógalambot tudna alakítani valami darabban.

basaja 2011.01.13. 19:56:05

fejér megye községből...he?én nem beszélni jól magyart...
Ildi mint művelt...hmm

gibson 2011.01.13. 19:56:45

@KárászAti: ezen én is meglepődtem :)

De a legerősebb akkor is az volt, ami kétszer is elhangzott, hogy ő 'művelt'. Nem hiszem el hogy valakinek ennyire nárcisztikus legyen, pláne valaki, aki ekkora egy buta, nulla senki.

jörgömös 2011.01.13. 19:56:46

@YessicaHard: azért ne emiatt a műsor miatt kapjál agyfaszt :)

innovation 2011.01.13. 19:57:10

@Démétér: Ehhh! Jó dumája van! :DDDDDD

innovation 2011.01.13. 19:58:11

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

vörös áfonya 2011.01.13. 19:58:59

Azért ez a tánc része tök kínos volt.

viola narvilly 2011.01.13. 19:59:12

@innovation:
Fujfuj.
Múltkor be kellett tömni egy fogamat, valami lógyógyászatban használatos szert adhatott be a fogorvos, mert reggel 9-kor adta be az érzéstelenítőt és du. fél 2-kor kezdtem úgy érezni, hogy elkezdett kimenni a hatása. Addig végig úgy éreztem, hogy kb. akkora szám lehet, mint ennek a lénynek. Időnként meg kellett néznem a tükörben, hogy ugye nem akkora?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.13. 19:59:35

nem sokáig bírom nézni ezt az Ildikót :S

gibson 2011.01.13. 20:00:15

A nap kérdése: vajon mit képvisel az Ildi?

innovation 2011.01.13. 20:00:40

Annamaritól mit fognak kapni ezért az RTL-nél. :D
Na, minden elsimerésem lenne, ha Ildi is utánacsinálná. :D Mondom! :G

rianna 2011.01.13. 20:00:46

hát táncolni nem tud, de show-t azt csinál

Flood 2011.01.13. 20:00:48

Zsófikának tetszik a forrónacija :D

Jaj Istenem, add h Ildi ne villantson!

basaja 2011.01.13. 20:01:28

Éva totál kész...Ildi meg nem ezt képviseli...Na elöjött az igazi ribi...És nyert a sleppje szerint

viola narvilly 2011.01.13. 20:01:45

Olivér Évának: Te voltál a nap fénypontja ma.

Hát az én napomnak a mélypontja volt.

Augur 2011.01.13. 20:01:52

@gibson: de ő nem azt képviseli, nemértiteeeek????:D

innovation 2011.01.13. 20:01:56

@viola narvilly: :D:D:D:D Akkor már tudod, hogy milyen érzés lehet. Részvétem!

bévé 2011.01.13. 20:02:41

@gibson: egy egész réteget, sajnos.

2011.01.13. 20:02:43

Hú, az az Alekosz kép nagyon jó, és a monológja is jó lehetett :))

Flood 2011.01.13. 20:02:46

@Démétér: ritkán szól, de az mindig üt :)

viola narvilly 2011.01.13. 20:03:37

@innovation:
Nagyon rossz volt, összevissza fogdostam, és még úgy is úgy éreztem, hogy duplájára van dagadva :D

vörös áfonya 2011.01.13. 20:03:46

@basaja:

Azért a fekete lakkcsizma-fehér miniszoknya-lila póló kombó igazán ízléses:)

joszif 2011.01.13. 20:04:09

Hát ezen a mai adáson én megpusztultam a röhögéstől.
Ildikó megint földbe lett döngölve. :D:D

innovation 2011.01.13. 20:05:04

@viola narvilly: Nem is tudom már ki mondta, hogy egyes nők - jelen esetben Szandika - miért csináltatnak még egy segget? Ezúttal a szájuk helyére. Teljesen jogos a kérdés. Borzasztó. :S

rianna 2011.01.13. 20:05:21

A melltartóját leveszi, de a melltartó nélküli tánc nem az ő stílusa :))))

Flood 2011.01.13. 20:06:35

Én is rühellem Évát, de abba belegondoltatok, hogy ha Ildi nyer, még legalább 2 hétig kell néznünk utána? :S

innovation 2011.01.13. 20:06:36

OLIVÉR VS. ALEK: mondja már meg nekem vki, hogy ez most az előre megbeszélt stratégiájuk része vagy Aleknek tényleg agyára ment az alkohol??? Mert privátban sem beszélnek egymással úgy, mint az ominózus diskurzus előtt...

Démétér 2011.01.13. 20:07:20

Ez egy tragédia: ha Ildi műfaját csinálják, akkor is Éva emlékezetes, laza, vidám, míg Ildi görcsös, kétségbeesett és merev. Igen, Éva közönséges és harsány, mégis ő érzi otthon magát ott, Ildi meg olyan, mint egy kivert kutya.

Ancilla 2011.01.13. 20:07:48

Korrekt dolog a szerkesztők részéről ennyire feltűnően Éva mellett kampányolni??? Ez a mai összefoglaló kizárólag róla szólt, illetve úgy szerkesztették meg, hogy még az a néző is kíváncsi legyen a folytatásra, aki egyébként nem akarta, hogy Éva benn maradjon. Szerintem Alekosszal megbeszélték ezt a hirtelen fordulatot. Milyen művészien alámondatták levélírás közben a tartalmat... Nem szeretem Ildikót sem, de ezt most nagyon méltánytalannak érzem.

2011.01.13. 20:07:54

@gibson: így van, de én azért sajnálom is szegényt mert nem tűnik rosszindulatúnak , az IQ-járól meg nem tehet...

innovation 2011.01.13. 20:08:02

@viola narvilly: Nem saját, loptam. De találó. Azóta én is terjesztem az igét. :D

viola narvilly 2011.01.13. 20:09:31

@innovation:
Olyan szegényke, mintha allergiás lenne egy darázscsípésre. Azt tudom ilyennek elképzelni.

basaja 2011.01.13. 20:09:36

@vörös áfonya: Éva sztájlisztnak is olyan jó,mint szakácsnak...

christaylor 2011.01.13. 20:12:37

És az Alekosz által Évának írt levelet ki és mikor mondatta fel vele?
Nyilván a kire megvan a válasz,de így már mitől lesz spontán?

Démétér 2011.01.13. 20:14:01

@christaylor: Spontán, nyilván.
Elvileg papírjuk és írószerük sem lehet :)

innovation 2011.01.13. 20:14:17

Na, Charlie Sheen az ő kis őrült családja a Viasaton.

christaylor 2011.01.13. 20:14:58

@Démétér: mi is arról értekeztünk épp,hogy mit keres náluk toll meg papír.Biztosan eldugták a figyelő szemek elől.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 20:15:18

@YessicaHard: Azt hiszem írtam már valamelyik post alá (lehet, hogy a tegnapi? :S), hogy van egy "titkos ajtó" a riportszobában. Gondolom nem díszletnek tervezték oda ...

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 20:15:38

@Ancilla:

Az egész műsor méltánytalan.:)
Mostanra jutottam el oda, hogy totálisan érdektelenné vált a számomra ez a cucc. Veletek szivesen beszélgetek róla, de már nem rabolom az életidőmet velük többet a tévé előtt. Inkább főzök vagy mosogatok.:D

innovation 2011.01.13. 20:15:44

@viola narvilly: Az érzéstelenítő sem lehetett rossz hasonlat. De azt nem értem, hogy:
ez miért jó?
Vagy kinek tetszik?
Ki találta ki egyáltalán?

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 20:15:53

@innovation: Nem bántani akartam, sőt, ellenkezőleg! Hallgassatok Copy Cont, merazjó!

gibson 2011.01.13. 20:16:09

@KárászAti:

Nem, nem tűnik rosszindulatúnak, de kifejezetten jóindulatúnak sem. Például nem bír veszteni, Évával a kis beszélgetésük a fürdőszobában, a táncverseny után egészen megdöbbentő volt:

É: "Hát én így akartam!"
I: "Így tudtad!"
É: "Így akartam!"
I: "Így tudtad!"
É: "Így akartam!"
I: "Így tudtad!!!" - és utána a kényszeredett, gúnyos nevetés, amikor Éva már kiment.

Ez nekem egyrészt óvodás színvonal, vagy inkább bölcsis, másrészt pedig semmiképp sem tűnik jóindulatúnak...

Patria 2011.01.13. 20:16:41

@christaylor: igen, ez nekem érdekesen hatott. Elvileg megírás után egyből odarakta Éva párnájára, aki meg eldugta. Akkor mikor mondta fel?

Azt hallotta valaki, mi volt a titok, amit Éva elmondott? Ami miatt aTrikosz berágott rá.

innovation 2011.01.13. 20:16:55

@King of Shadows: Jelen esetben a szennyes alól bányászta ki Alek, miközben Laca a wc-n ült. Azt hiszem minket nagyon csúnyán megvezetnek. :(

Démétér 2011.01.13. 20:17:12

@Lotyó Bridzsida: Nekem ma tűnt fel, hogy mennyire idegesít. (Persze, egész nap dolgoztam, amit eddig nem.) A hogyvoltok viszont jók, és a kommentek is :)

viola narvilly 2011.01.13. 20:17:57

@innovation:
Nem tudom, nekem nincs, és hacsak valami rejtélyes betegség miatt el nem múlik a szám, akkor nem is lesz semmi ilyesmi bennem.
(jójó, bevallom, idegen anyag van a bőrömben, de nem ilyen látványos)

gibson 2011.01.13. 20:18:03

@christaylor: gondolom később olvastatták föl vele a riportszobában. Az adás egy nappal korábbi eseményeket dolgoz fel, így tegnap óta bőven lehetett idejük a szerkesztőknek felolvastatni vele, és alászerkeszteni a hangot a képnek.

innovation 2011.01.13. 20:19:16

@Hódos Hajnalka: Nem vettem bántásnak, csak prevenciós céllal írtam. :)
"Végtelen szeretet és béke..."

innovation 2011.01.13. 20:21:20

@viola narvilly: "el nem múlik a szám" ezen mekkorát röhögtem. Reméljük, ez a veszély nem fenyeget.
(az pedig lehet jó is, az ellen nekem sincs kifogásom, csak ne legyen több ilyen az emberben, mint egy méh telepen)

dex.ion 2011.01.13. 20:21:40

@viola narvilly: hohó, szióka:))) messze lax?:D

christaylor 2011.01.13. 20:21:40

@gibson: azért ezt tulajdonképpen sejtettem,csak hát ez így már hogy néz ki....

viola narvilly 2011.01.13. 20:21:42

Bakker, de jó, hogy szóba került a kaja... a levest elfelejtettem betenni a hűtőbe. Köszi dex.ion!

Lanois 2011.01.13. 20:21:50

2 evőkanál cukor lecsóba. hát ez durvus.

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:21:55

@Lotyó Bridzsida:
de már nem rabolom az életidőmet velük többet a tévé előtt. Inkább főzök vagy mosogatok

Tudom , még csak pár napja ismerjük egymást de
nem jönnél hozzám feleségül ?

slara 2011.01.13. 20:22:59

végre kiderült miért kell ilyen sokáig várni a párbajra......megnézem amikor évike visszabilleg és folytatja ahogy pár nappal ezelőtt abbahagyta

Démétér 2011.01.13. 20:24:30

@Lanois: Az új rokonságom jelentős része cukorral eszi a lecsót. Meg a főzelékeket. És a töltött káposztát. És a borsólevest. És a kenyeret. Ez valami regionális borzalom lehet, gondolom.

Annyira rámentek a párbajra, hogy gyakorlatilag az összes karakter megszűnt. Most van kicsi Alek-Oli konfliktus nekünk, de ennyi az egész.

viola narvilly 2011.01.13. 20:25:08

@innovation:
Nem tudtam szebben megfogalmazni, egy kultúrbarbár vagyok :D
(festék is és fém is van, de összesen nem adnak akkora megbotránkoztató kinézetet, mint ennek a leánynak a szája)

@dex.ion:
A könyvtártól elindulva, miután elhagytad, egy kicsit vissza :D

gibson 2011.01.13. 20:25:39

@christaylor: ezt most nem értem. Jobb lett volna, ha egyáltalán nem olvassa föl senki? Vagy ha mutatják Alekoszt atlétatrikóban a riportszobában, miközben felolvassa? Utólag? Vagy Éva olvassa fel utólag? Mert a lényeg az volt ugye, hogy ismerjük meg a levél tartalmát, MIELŐTT azt Éva elolvassa. Utólag felolvasva nem ütött volna ennyire.
Ezt komolyan kérdezem, mi volt ezzel a baj, szerintem tökéletesen oldották meg a dolgot a szerkesztők, kivételesen. Annyit szidtuk már őket, sokszor okkal, de most tényleg nem jogos a kritika szerintem.

Patria 2011.01.13. 20:25:49

Na, azt tudtátok e, hogy a Heincz ketchup 10mp alatt csak 10 cm folyhat, akkor jó a sűrűsége.

christaylor 2011.01.13. 20:27:41

@gibson: baj nincs vele,csak hogy ebből is látszik,hogy mennyire meg van szerkesztve az egész műsor.

Ancilla 2011.01.13. 20:28:25

újra végiggondolva az egészet, egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a tegnapi Alekosz-monológ és mai levél-jelenet előre megírt forgatókönyv szerint zajlott. Sőt! Az is, hogy Olivérrel elhatározták, hogy látszólag veszekedni fognak. ez nem más, mitn a mi összezavarásunk: most már tényleg nem tudjuk, mikor játszanak, és mikor van valóban feszültség.

Gondolom, megunták a szerkesztők az örökös sírást vagy ordenáré veszekedést, s egy kicsit "besegítenek". És egyértelmű, hogy nem akarják Évát elveszíteni (az utóbbi időben ui. eléggé ellene fordult a közhangulat.)
Tulajdonképpen hülyének néznek bennünket, nézőket - de meg is érdemeljük.

viola narvilly 2011.01.13. 20:28:26

@Patria stuck up oafish:
Nem, de egyszer olvastam, hogy egy ember már kitalált olyan műanyag flakont, amiből nem kiskéssel kell kivakarászni a benne maradt majonézt/ketchuput/mustárt/egyebet, mert olyan az anyaga, hogy kis híján 100%-osan ki lehet belőle nyomni.
Mondjuk, lehet, hogy egy kis gépzsírral együtt :D

innovation 2011.01.13. 20:28:40

@Démétér: Ez az ország melyik tája? Mert nekem fura. Bár én pedig csak tejföllel tudom megenni. :)

innovation 2011.01.13. 20:29:49

@viola narvilly: Teljesen rendben volt, mmkk lehet érteni. :)
(az a fontos, hogy ízléses legyen és illjen _ezt így kell leírni? fura_ az emberhez)

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:30:13

@Démétér:

Nem tudom mit mutat a tévé nálatok , én láttam Gigit mesélni , táncolni , viccölni , sőt még a lábait is mutatták . Azt nem kellett volna .

Számoltam a többit is , megvannak tizenketten .

joszif 2011.01.13. 20:31:30

Mai adásból az is kiderült amúgy hogy Fejér megye egy község :) (Ildikó szerint)
Csak az én fülemet csapta ez meg?

Démétér 2011.01.13. 20:31:47

@Ancilla: Hülyének nézni azt érdemes, aki szavaz is. Mi csak békésen tűrjük, hogy szórakoztassanak. (Elsősorban Hajni, mert a műsor gyakran kibírhatatlan.) Nem nagy különbség számomra, hogy előre megírt forgatókönyv vagy a saját hülyeségük vezetik őket... A könyveknél sem zavar, hogy az író írta és nem a szereplők.

gibson 2011.01.13. 20:32:01

@christaylor: no, és hát nem pont az a lényege a napi összefoglalóknak, hogy jól legyenek megszerkesztve, pörgősen, hatásosan, viccesen, drámaian? :)

Mondjuk az egész ott van elbaszva, de nagyon, hogy nincs állandó, online adás a villából, és ezért valóban olyan érzése van az embernek, hogy itt előre megírt, megrendezett dolgot néz, ezt adom. De ha az összefoglalók kaotikusabbak, kevésbé megszerkesztettek lennének, attól ez az érzésünk még nem csökkenne, szerintem.

van-e szándék 2011.01.13. 20:32:06

@Ancilla: az utolsó mondat a lényeg - annyi kiegészítéssel, hogy mi meg őket :)

és ezzel nagyjából meg is kapjuk ezt a rántotthúsnyi országot.

Lanois 2011.01.13. 20:32:14

@Démétér: Én csak a teához használok cukrot, de inkább mézet.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 20:32:40

@innovation: Szerintem az, amit megbeszéltek, és azért játsszák állandóan, mert bármikor hallótávolságon belül kerülhetne egy harmadik személy. Gyanús lenne, ha egy normális hangvételű beszélgetés átmenet nélkül veszekedésbe torkollna...

Lanois 2011.01.13. 20:32:46

@K.Tomoceusz: Elvennél egy ilyen lotyót?:)

gibson 2011.01.13. 20:33:20

@joszif: nem csak, olvass vissza egy olyan 50-100 kommentet :)

Démétér 2011.01.13. 20:33:34

@innovation: Valahol Mezőkövesd tájékáról jöttek, ha jól tudom. Nekem is fura.

@K.Tomoceusz: Volt Gigi? Ennyire nem nézem?
Elnézést. Revideálom. Nekem senki nem tűnt fel, gyakorlatilag.

Patria 2011.01.13. 20:37:48

mai Tabu nagyon durva.

christaylor 2011.01.13. 20:38:01

@gibson: nem a napi összefoglalók szerkesztettségével van gondom, hanem azzal, hogy a játék menete, sőt, lassan már az az érzésem, hogy a szereplők is szerkesztve vannak, hogy kinek milyen karaktert kell alakítania. Nem zavarna, hogy kiviszik őket fodrászhoz, egyebekhez, ha szót ejtenének róla. De így, hogy senki semmit nem mondhat, csak a néző észreveszi, hogy "hopp, hát valami változott", csak az van bennem, hogy valamit titkolnak.Egyes jeleneteket nem érzek igazinak, hanem beállítottnak, megszerkesztettnek.

Augur 2011.01.13. 20:38:24

@King of Shadows: remélem ez a megbeszélt dolog, mert a holnapi összegfoglalóban már láttam Gömbi arcán a mosolyt, amikor Olivér a fürdőző Alekosszal ordibál. ha még a sajátjaikat is átverik (Oli Évának mondta, hogyan fogja leoltani a spanját, úgy a legjobb, akkor nagy színészek, oscargyanú:D

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:38:56

@joszif: amúgy hogy Fejér megye egy község :) (Ildikó szerint)
Csak az én fülemet csapta ez meg?

Miért ne lehetne ? Van Békás megye is , Káposztás megye is .

innovation 2011.01.13. 20:39:59

@K.Tomoceusz: Miért? Giginek jók a lábai.

gibson 2011.01.13. 20:40:15

@joszif: amúgy FeHér megyét mondott szerintem :)

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:41:00

@Démétér:

Gigi lábai nem tűntek fel ? Nyolcgyerekes anyák visítottak fel a gyönyörűségtől .

innovation 2011.01.13. 20:41:04

@King of Shadows: Jó, csak akkor Olivér teszi itt a hülyét vagy mi van. Mert akkor neki is veszekedni kellene Alekkel. Így olyan, mintha Alek lenne a fekete bárány.

gibson 2011.01.13. 20:41:33

@innovation:

"Giginek jók a lábai."

Igen, csak nincs bokája sajnos.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 20:41:33

Hát gyerekek, itt annyian írjátok, hogy MMKK milyen vicces is volt Alekosz kis monológja, de belém biza belémfagyott a szar is!
Egyáltalán tudjuk, hogy kihez beszélt? Jó esetben a tükörképéhez...jézusom, Bateman nem volt ennyire durva, nekem konkrétan végigfutott a hátamon a hideg! Ja nem, a szőr. Mindegy.
A trükkös fiúk meg igen jó érzékkel bevágtak pár képet a vonagló Éváról, de nekem gyanús ez az egész...lehet, hogy Alek titkon Erzsire hajt?!

innovation 2011.01.13. 20:42:33

@christaylor: abszolúte jogos. Nekem sincs ellenvetésem, ha kimennek, ha mondják.

Démétér 2011.01.13. 20:42:34

@K.Tomoceusz: Kimaradt, jaj! Utánanézek :)

@innovation: Talán mert Oli értelmesebben csinálja. Aleknak most amúgy sincs sok vesztenivalója, mióta Romeó.

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:44:32

@innovation:

Most sokáig gondolkoztam , mit írjak erre . Inkább semmit .

innovation 2011.01.13. 20:44:47

@gibson: Hm... Nekem bejön a bige - így vizuál. De gyerekeim anyjának nem őt választanám. o.O

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 20:45:53

@K.Tomoceusz:

:D:D:D
Told a paramétereidet, mer' nem adom magam ingyér'!:D

Egyébiránt még hajadon vagyok, szóval szabad a pálya.:D

innovation 2011.01.13. 20:46:00

@K.Tomoceusz:
"@innovation:

Most sokáig gondolkoztam , mit írjak erre. Inkább semmit."

=> Ezt most mire is?

Zelefánt 2011.01.13. 20:46:16

@YessicaHard:

Már nem tudja szóra nyitni azt az izét a feje elején.

De talán nem is baj.

Patria 2011.01.13. 20:46:37

@K.Tomoceusz: @gibson: ezt ugye nem most vettétek észre? Gigi csinos lány, de valahogy túl masszív a teste. Nem egy törékeny nő benyomását kelti.

gibson 2011.01.13. 20:46:43

@christaylor: hát igen, a reality is egy olyan műfaj azt hiszem, mint az NB1-es foci, vagy a profi boksz. Bizonyos szintű naivitással kell kezelni, nem szabad állandóan arra gondolni, hogy a háttérből irányítják az eseményeket, mert akkor elveszti az élvezeti értékét.
Mondjuk a korrupt sportágakkal szemben a ValóVilág-nak annyi előnye mindenképpen van, hogy ha valaki meg is van győződve róla, hogy irányítják az eseményeket, az egészen elképesztően ostoba szereplőkön mindig jókat lehet derülni, lásd:

"...mindenkinek szuvenír joga..", "...Fehérmegyekozségből származom..."

ésatöbbi-ésatöbbi :)

innovation 2011.01.13. 20:47:44

@Démétér: Ahhh so. De nekem akkor is sántít a dolog. Persze nem vagyok egy nagy taktikus.

Démétér 2011.01.13. 20:49:38

@innovation: Én születetten szkeptikus vagyok, ami nyilván ilyenkor nem segít :) Ja, meg cinikus is.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 20:49:44

@Patria stuck up oafish: de miért kéne egy nőnek törékenynek lennie?

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:49:57

@Patria stuck up oafish:

Giginket most láttam először lábszárközépig érő szoknyában .
Remélem utoljára

viola narvilly 2011.01.13. 20:50:04

@innovation:
Ízlésesebb, mint az a pinaszáj :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 20:51:00

@Lanois:

Nem úgy van a mondás, hogy k.vából lesz a legjobb feleség?:D

Zelefánt 2011.01.13. 20:51:01

@gibson:

A pankráció, az jobb hasonlat.

slara 2011.01.13. 20:51:08

@LadyCarambole: hmmmm...ezt most komolyan gondolod?

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:51:10

@Hódos Hajnalka:

Mert egy 20 éves táncosnő alatt beszakadhat a világot jelentő deszka .

gibson 2011.01.13. 20:52:19

@Patria stuck up oafish: nem, ráadásul meg is hízott az utóbbi hetekben, elég szép hasa lett nekije. Én egyébként eléggé lábfetisiszta vagyok, és ha valakinek ilyen vastag a bokája, az sajnos egyértelmű dílbréker... Na nem mintha a farkasfoga, a borzasztó igénytelen hajzuhataga, vagy a primkó stílusa miatt amúgy bejött volna eddig bármikor is.
Ha már választani kéne bentről, akkor egyértelműen Anikó, de mielőtt bemutatnám bárkinek is, elküldeném egy beszédtechnikai tanfolyamra, és illemtanra is, lehetőleg valahova a fővárosba, hogy elfelejtse valahogy ezt a parasztos, vidéki beszédstílust. És mindennap berúgatnám, mert valami elképesztően aranyos részeg.

innovation 2011.01.13. 20:52:45

@Démétér: Szép kombinálció! Nagyon becsüld meg! :D

@viola narvilly: Whatever :D

Patria 2011.01.13. 20:53:54

@Hódos Hajnalka: mert az nőies. ezzel nem a kilókra gondolok, mert egy Giginél kerekebb nő is tűnhet törékenynek, nőiesebbnek. Ő egyszerűen tömzsi. Mintha kinőtte volna a bőrét.

K Tomoceusz 2011.01.13. 20:55:06

@Lotyó Bridzsida:

90-60-90

Valahol azt olvastam ezt kell bevallani .

gibson 2011.01.13. 20:55:28

@Zelefánt: szándékosan nem azt írtam, mert az KONKRÉTAN le van zsírozva előre. És ezt a VV4-el kapcsolatban én erősen kétlem, de ezek szerint te az ellentáborba tartozol. :)
Nem baj, az a szép az ilyen összeesküvés-elméletekben, hogy úgy sem derül ki soha, hogy igazak-e vagy sem. Pont ettől lesznek olyan érdekesek.

Démétér 2011.01.13. 20:55:29

Én ugyan nő vagyok, de női (és sminkes) szemmel is Anikó a legvonzóbb.

Lanois 2011.01.13. 20:56:53

Giginek nagyon korrekt segge van, ezt azért szögezzük le.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 20:57:16

@K.Tomoceusz:

Jaj, bocs, még nem tisztáztuk: én a fiúkat szeretem.:D

viola narvilly 2011.01.13. 20:57:34

@innovation:
Már ha valaki nem botránkozik meg egy kézfejben lévő piercingen :DD

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 20:58:59

@Patria stuck up oafish: Nekem erről egészen más a véleményem, de kezdődik a Juve meccs. :)

Patria 2011.01.13. 20:59:54

@Démétér: szerintem is. Bár jobban néz ki sokszor smink nélkül, mint vele.

Démétér 2011.01.13. 21:00:39

@Patria stuck up oafish: Ja, nem az ő sminkjeire gondoltam - bár nem ügyetlen - csak az arcára, mint vászonra :)

gibson 2011.01.13. 21:00:47

@Hódos Hajnalka: nem kell egy nőnek törékenynek lennie, de Gigi egyszerűen nem nőies, széles a válla, nincs melle, nincs szép feje, igazán jó segge sem, nem is vékony, nem is vastag, olyan semmilyen. Plusz az a borzasztó haj, meg ahogy oltozkodik, csámcsog, na nem is részletezem. Szerintem még Ildikó is nőiesebb nála. És jobb pillanataiban még a Szandika is nőiesebb nála (a borzalmas szájától elvonatkoztatva, mert attól a hideg kiráz).

Amúgy ez a Gigi-Erzsy vonal teljesen kifulladt mostanra, hogyhogy erről nem beszél mostanában a Lilu? Pedig annyira rá volt pörögve a témára pár hete még.

Lanois 2011.01.13. 21:01:10

@Lotyó Bridzsida: De, különben simán lehet.:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:01:13

@gibson:

Azt is el tudom képzelni, hogy a nyereményből is részesülnek a tévénél.
Vagyis, nekem valahogy nem jön az össze, hogy keresnek 15 hülyét, és megkérik őket, hogy költözzenek be, aztán még a nyereményt is vihetik gond nélkül.
Simán el tudom képzelni, hogy a suska bizonyos %-a valami főmufti zsebében landol.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:03:39

@Lanois:

Na, ugye!:)

Egyébként szerintem is. Csak magamról tudok beszélni, de kb 180 fokot fordultam hozzáállásban a korábbi magamhoz képest, szóval bizony, változik az ember, nem is keveset, HA AKAR.:)

viola narvilly 2011.01.13. 21:03:42

@innovation:
Szabadon választott, hogy miről? :D

Flood 2011.01.13. 21:05:08

@innovation: + még 1
De én még azért Zsófikát is elfogadnám kispárnámnak :)

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:05:17

@Lotyó Bridzsida:

A nyeremény a győztesé lesz . Az RTL csak az 5 havi koszt-kvátélyt vonja le 15 ember után .

Augur 2011.01.13. 21:05:42

@gibson: jó, hogy mondtad a haját, rettentő. mindig a 80-as évek jutnak róla eszembe, és az a fejtetőn felhúzott dínópúp, az nem ment már ki a divatból?

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:07:09

@Flood:

Zsófi dögös volt a fehér szoknyácskájában .

Démétér 2011.01.13. 21:07:23

@Augur: Mondjuk frizura-témában is egyedül Anikóé tetszik... Éva rémes, Gigi rémes, Ildinek ezt a cirmos izét nem szeretem, és szürke is, Szandika jaj, Zsófié meg többnyire egy csomóban lakik a tarkóján.

innovation 2011.01.13. 21:07:25

@viola narvilly: öööööööööö... először próbáljuk meg, hogy benne van-e, amire gondoltam! Ha az elsőben nincs benne, próbálkozunk tovább! :) OK?

gibson 2011.01.13. 21:07:57

@Augur: Trollszpré belinkelt nekünk ide egy képet egy dinoszauruszról - sajnos már nem emlékszem, melyik poszt alá - aminek a fején volt egy ilyen tarajszerű valami, na az egy az egyben úgy nézett ki, mint az, ami most a Gigi fején van :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.13. 21:08:06

@Patria stuck up oafish: szerintem Anikó nagyon szép sminkkel és smink nélkül is

Patria 2011.01.13. 21:08:28

@Démétér: értettem én azt, független megjegyzés volt. :) Kissé álszent is, mert kb. a közértbe is arcot rajzolok.

@gibson: Gigi testalkata valahogy megfogalmazhatatlan számomra. A lábszára egyébként különösképpen vastag és formátlan. Az arca is túl éles. Nagyon határozott az állkapcsa, és ettől férfiasnak hat.

Jirzsivel meg szerintem kifújtak teljesen. Már nem is lógnak egymás seggében. De még csak nem is ölelgetik egymást. Bár a délutániban azt ecsetelte Ildinek, hogy úgy ráugrana sokszor, de a szülei miatt nem teszi.

Lanois 2011.01.13. 21:10:03

@Lotyó Bridzsida: Jajaja. Ebben én is hiszek. Ezért is hülyeség a kutyából nem lesz szalonna.
Na most kezdtem éhes lenni.:)

Démétér 2011.01.13. 21:10:34

@Patria stuck up oafish: Te is? :)

Jerzsivel, gyanítom, olyan hőfokon tartják a dolgokat, hogy azért ha bármelyikük párbajozni kényszerül, még fel lehessen melegíteni. Vagy legalább balhézni rajta.

innovation 2011.01.13. 21:11:02

@Flood: Nagyon törné a fejem a csontos teste. De főznék neki finomat...

van-e szándék 2011.01.13. 21:11:33

@nyuszómuszó: szerintem is.. csak ne visítana fel olykor, hogy "mirűűű beszííílsz???" :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 21:11:52

@Augur: @innovation:

Pont, hogy nem! A félvérnek nagyon fontos a nyeremény, ezért taktikázik, és ebbe az nem fér bele, hogy valami hülyeség miatt elveszítsen egy szövetségest. Az viszont teljesen hihető történet, hogy Alek a határra viszi ... és lökdösi, ahogy az angol mondaná. Egy darabig bírja, aztán "felrobban", és elkezd visszaharcolni...

Mangis 2011.01.13. 21:13:32

Sziasztok!

Több heti olvasás után regisztráltam, nem vagyok fórumozó típus, de ehhez a kis közösséghez örömmel tartoznék.
Hajnalka, gratula a posztokhoz és kérlek szórakoztass minket tovább!

Felmerült valakinél (bocsánatm, de nem jegyeztem meg), hogy vajon mennyire hiteles Oli-Alek "barátságának" hullámvölgye. Nos ma nagy elszánás után 17h után kukkoltam egyet, és egyszer Oli elég zakkant fejjel magyarázta SZandikának, hogy őrületesen elege van a bezártságból, az egész helyzetből, már csak a riportszoba és a Blikk élteti. Aztán volt olyan párbeszéde is a fiúkkal, hogy az Enikő-hiány (lepedőgyűrés hiánya) is megviseli.
Szóval lehet hogy Oli tényleg rossz passzban van és így nincs türelme az öribarijához?

gibson 2011.01.13. 21:14:23

@Lotyó Bridzsida: érdekes konteó, az biztos :)
Azért nem hiszem, hogy igaz lenne, mert a nyeremény értékének a nagy részét a lakás adja, oda meg csak nem fog már beköltözni a Kolosi mondjuk a Gombi mellé, ha ő nyeri (bár tekintve, hogy egyikük biztosan meleg, a másikuk pedig majdnem biztosan az, még akár meg is történhet :D). A Daewoo-ra sem hiszem, hogy igényt tartana bárki is. A tizenkétmillió forint egy része, mondjuk akár a fele is, pedig nem érne annyit senkinek, hogy azzal, hogy ha ez véletlenül kitudódna, tönkretegye a karrierjét, és a csatorna reputációját. Plusz ennél a nyereménynél a zertéelnél jóval többet keresnek, hetente, csak a műsor reklámbevételeiből.

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:15:49

@King of Shadows:

Nem szeressük a félvér kifejzést .
Inkább neveket mondj .
Most pl fogalmam sincs melyik cigóról írtál .

Patria 2011.01.13. 21:17:38

@Augur: ne már, én szoktam úgy...

@Démétér: jaja. :)

@dex.ion: Discovery Channel :)

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:17:40

@Mangis:

Előre megbeszélték ,hogy leadnak egy kamu veszekedést a többieknek .

Démétér 2011.01.13. 21:18:04

@Mangis: Őszintén: Olivér vagy nagyon ügyes, vagy tényleg hulla ideges. Azt is el tudom képzelni, hogy a megállapodás után elengedte az eddig féken tartott ingerültségét, mert azért Alekosztól nem nagy kunszt agylobot kapni.

Személy szerint tervezett, végiggondolt irányra gondolok, amire ráteszik a saját eddig félretett idegességüket, de én úgyis ilyen hitetlen vagyok :)

Augur 2011.01.13. 21:19:03

@Démétér: igaz, Anikóén legalább látszik, hogy valami fazonra van nyírva, de Gigi elmehetne a Szerelem első vérigbe, plö. válltöméses gépikötött pulcsiban, meg méta sortban simán beilleszkedne az akkori szépségideál képébe.

Patria 2011.01.13. 21:19:32

@samba pa ti: na banyek, tényleg. A szomszéd írja így a nevét. Kösz, hogy szóltál.

Augur 2011.01.13. 21:19:47

@gibson: emlékszem már!:D a fogak is rendben vannak dínóilag:D

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2011.01.13. 21:20:02

A hol írták alá a trianoni békediktátumot: Passz! Az ütött!

A kérdés kb. egyenértékű a meddig tartott a 30 éves háborúval... :)

Viszont Éva 1942-t mondta Magyarország hadbalépésének a II. Világháborúba.
Nos az inkább 1941. június 27.

Öngól valahol! Bár szerintem kevés embernek tűnt fel...

dex.ion 2011.01.13. 21:20:32

@samba pa ti: húha, látom ma te rázod meg patria pofonfáját:)

innovation 2011.01.13. 21:20:54

@Mangis: Olivér az életben is ilyen. Elég fura fazon, de azért meg lehet kedvelni. Nekem viszont az a gyanúm, hogy Alek a megbeszélést már egy ténynek kezeli, de Olinak elfelejtett szólni.

Mangis 2011.01.13. 21:21:08

@gibson: Amúgy ez a Gigi-Erzsy vonal teljesen kifulladt mostanra, hogyhogy erről nem beszél mostanában a Lilu? Pedig annyira rá volt pörögve a témára pár hete még.

Szintén a délutánu kukkolás során láttam, hogy Gigi mondta Ildikónak, megérti Oli elvonási tüneteit, mert Ő is így lenne, ha hagyott volna kint valakit. Erzsivel kapcsolatban meg "agyban" rendezte magával a dolgot... Szívesen ráugrana néha, de mivel a szülei nézik, kultiválja magát.

Augur 2011.01.13. 21:22:47

@King of Shadows: ki a félvér és milyen szempontból? Alekosz a félig görög...

Mangis 2011.01.13. 21:23:04

@K.Tomoceusz:

Meglehet, de nálam Oli fejének látványa után 50-50 % a megbeszélés és a spontaneitás.

Zelefánt 2011.01.13. 21:24:22

@gibson:

Öreg harcos, itt minden mondat furán van központozva és hangsúlyozva, mint amikor gimnazisták vagy amatőr színészek próbálnak összedobni egy előadást az előre megírt és megtanult szöveg alapján...
(Mint annak idején a Jogi esetekben, ahol nem az mesélte el a történetet, akivel megtörtént, hanem valaki más, aki a leírtakat betanulta. (Ha szerencsés -- fiatal -- vagy, erre nem emlékezhetsz.)

A régebbi szériákban volt mindenféle figura, olyanok, amilyenek, de egyik viselkedése sem tűnt természetellenesnek, maximum hülyének vagy bunkónak.

Valakik (sokan) írták, hogy az itt látható szereplők már mind próbálkoztak a médiában valahol...meg még hogy nagyrészt ismerik is egymást, így vagy úgy, odakintről...

Nos, mi kell még egy jóféle összeesküvés-elmélethez -- persze kicsiben?...

//Ide egy ilyen kis mosolygó figurát kellene löknöm, de azt most nem találom.//

Csáp.

innovation 2011.01.13. 21:25:12

@Augur: Szerintem Olivérre gondolt, de árnyékra vetődött - ezúttal.

Augur 2011.01.13. 21:25:24

@Mangis: micsináál?? ezt a szót használta? imádom őket, ahogyan beszélnek. fingjuk sincs, de nyomják az idegen szavakat:D

viola narvilly 2011.01.13. 21:26:00

@innovation:
Ha tényleg érdekel róla kép, elküldhetem :)

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:26:04

@Mangis:

Alekosz időnként teszteli a többiek vérnyomását . Hol a megbeszéltek szerint , hol azon kívül . Egy kötekedő pöcs . Az ilyeneket útálom a legjobban .

Augur 2011.01.13. 21:26:08

@innovation: csak ne zsidózzunk, mert attól hánynom kell.

gibson 2011.01.13. 21:26:10

@Mangis: Olivér az a típus szerintem, akinek addig fontos valaki, akár barát, akár barátnő, amíg abszolút ő van domináns pozícióban a kapcsolatban. Jól látszott ez a párbajon, amikor a haverjait mutatták. Lepattant, bunkó, melegítőgatyás lúzer mind, akik közt Olivér, a kvázi jóképű, jól öltözött, intelligens férfi, kedvére lubickolhat a többiek csodálatában. Vagy nézd meg a barátnőjét. Ronda, mint a világháború, egy szót nem szólt 20 perc alatt Olivérhez, amíg bent volt nála, és a párbajon is végig olyan csillogó szemmel nézte, mintha Brad Pitt ült volna ott, ehelyett az idióta, elhízott alkesz helyett. Az is árulkodó momentum volt, amikor Olivér közölte vele, hogy márpedig ő elveszi feleségül. Semmi hozzám jössz-e, kérlek, vagy ilyesmi,kijelentette, és punktum. Szóval domináns, arrogáns és nárcisztikus egyszerre, és mint ilyen, ha valaki feláll vele szemben, és kritikát, véleményt fogalmaz meg, máris felbassza az agyát rajta.
Szerintem most féltékeny Alekoszra, Éva miatt.
De ha ki is derül, hogy ez csak az előre megbeszélt kis játékuk, a későbbiekben még sor fog kerülni kenyértörésre közte és Alekosz közt, ebben biztos vagyok

dex.ion 2011.01.13. 21:27:30

@viola narvilly: akkor viszont egy házban lakunk:) gyere fel a harmadikra:)

Démétér 2011.01.13. 21:27:48

@gibson: Korrekt elemzés, részemről egyetértek.
(Jézusom, úgy fogalmazok, mint Alekosz.)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 21:27:55

@Mangis: üdv a csapatban, érezd otthon magad :)

Mangis 2011.01.13. 21:28:09

@Augur:

bocsánat, de ez én voltam, nem szó szerint idéztem :-(

gibson 2011.01.13. 21:28:52

@Zelefánt: én a régi szériákat nem követtem, meg nagyjából semmilyen realitit ezelőtt, úgyhogy abszolút semmi összehasonlítási alapom nincsen sajnos.

Patria 2011.01.13. 21:28:59

@dex.ion: nem bántom, igaza van, csúnyán elírtam. Bár nem tudom mennyiben befolyásolta ez az ő életét.

Flood 2011.01.13. 21:29:09

A mai öf. első feléről lemaradtam. Nézem a honlapot, ha jól látom 2 friss videó van fenn.
Az lehetséges, h nettó 15 perc volt az adás, vagy még nem töltöttek fel mindent?

viola narvilly 2011.01.13. 21:29:47

@dex.ion:
Baszki, a hetediken vagyok :D

innovation 2011.01.13. 21:30:27

@Augur: Ez közös hányás lesz. Először én tartsam a te fejedet vagy te tartod az én fejemet?

viola narvilly 2011.01.13. 21:31:40

@innovation:
Ha innen üzenetet küldök neked, megkapod a mailcímeden?

innovation 2011.01.13. 21:32:08

@gibson: Bocs, hogy ebbe beledumálok, de tényleg ilyen. Viszont keres, hív, ha eszébe jutsz és hiányzol neki. Nagy a baráti köre és szereti Encit. A lány egy szerény, aranyos lányka. De nem tetszhet mindenki mindenkinek. Ez így kerek.
De nagy taktikus s ez tény!

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:32:31

@gibson:

Itt valamit félreértettél
Jerzy a feltűnően jólápolt
Laca az öltönyös doki
Oli a vagány
Lehet olyan amit leírtál

Augur 2011.01.13. 21:32:43

@innovation: :DDD talán megússzuk. az úr nem válaszol.

Mangis 2011.01.13. 21:33:09

@Augur: je vous excuse cette fois, Monsieur (Monsieur?) :-)

innovation 2011.01.13. 21:33:49

@viola narvilly: Azt hiszem. De még egy nyamvadt profilképet sem sikerült beállítanom. De try it, pls! :) Visszajelzek, ha megérkezett. És köszi

innovation 2011.01.13. 21:34:46

@Augur: Adná az Úr! Utálok hányni. Nézni meg végképp! Még a szagától is hánynom kell! :D

samba pa ti 2011.01.13. 21:35:13

@Patria stuck up oafish:
no problem.
és a szomszéd hány mm-t folyhat 10 mp alatt?

Mangis 2011.01.13. 21:35:48

@K.Tomoceusz:
apropó Laci. (Nagyon sokat megtudtam ma a kukkolás alatt, képtelen vagyok magamban tartani :-) )

Lányok kérdezgették kajálás közben, hogy hízlal-e a rizs. Laci kifejtette, hogy nem, mennyire jó hatású, és hogy ezt nekik a Buddhista egyetemen előadáson magyarázták. Oda is járt, lemaradtam valamiről?

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:36:06

@Augur:

Erre az életérzésre gonolsz?:D

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=483871524489&set=a.355414009489.153939.673274489

Patria 2011.01.13. 21:37:11

@samba pa ti: attól függ, kire gondolsz, mert az egész család ezt a vezetéknevet viseli.

dex.ion 2011.01.13. 21:37:16

@Patria stuck up oafish: ez az, ez az, kezdődik, mond meg neki...:D

dex.ion 2011.01.13. 21:38:29

@Patria stuck up oafish: ez az, ez az, kezdődik, mond meg neki...:D

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:39:56

@Mangis:

A kisfilmje alapján a dalai lámát védhette , akkor kaphatta sz infót . A történetei alapján járt arra és a helyiek mesélték . Szerintem az anyukája tanította erre .

gibson 2011.01.13. 21:40:00

@innovation: volt egy pont ugyanilyen osztálytársam gimnáziumban, csak ő nem volt ennyire arrogáns, meg agresszív. Ez az Olivér-féle mix valami egészen elképesztően ellenszenves. Pláne, ahogy próbálja erőltetni ezt a jófiú-imidzsét, "párocskám", "szerelmem", "szívecském", stb. Lehányom a tévét most már, ha meghallom. Pedig az elején még csíptem.
Jah, és a becenevei: "alekinnyó", "gombitestvér", "tesókám", "papinnyó", stb.
Színészkedik, csak kurva szarul.

viola narvilly 2011.01.13. 21:40:12

@innovation:
Elküldtem egy üzenetet, elvileg látnod kéne az emailjeid közt.

innovation 2011.01.13. 21:42:47

@gibson: Igen. Vannak ilyen típusú emberek. Kell hozzá egy türelem és hozzáállás, tény. :)
Valaki írta egyszer, hogy még csak 20 éves lesz, de nem vágja, hogy Oli milyen szlengben beszél. Mintha külföldiül beszélne. :)

innovation 2011.01.13. 21:43:19

@viola narvilly: Én ügyesbe' válaszoltam is. :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:43:27

@gibson:

Szerintem nem színészkedik, szimplán ilyen rohadt modorosh. És kb. ezt nyomhatja az életben is, azért, hogy mindenki jófejnek tartsa.

Augur 2011.01.13. 21:43:35

@Mangis: ó balsors, de a franciát csak ugatom:( de ha jól vakkantom, akkor válaszom az, hogy nincs miért ezt írnod:)
nevem ellenére mademoiselle :)

gibson 2011.01.13. 21:45:21

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én is néha, néha meg nagyon nem. Az elmúlt pár napban egyértelműen NEM.
Olyan ez a só nekem, mint egy jól megírt tévésorozat. Amint kezdek igazán megkedvelni valakit, csinál valamit, mond valamit, amitől megutálom - és vice versa.

Flood 2011.01.13. 21:45:54

@gibson: kihagytad a Dzsörzifatert és a Szandi-bandit :D

Démétér 2011.01.13. 21:46:01

Olivér korábban hatalmas kavarógép volt - minden feszültségben, minden tapogatózásban benne volt a kanala, ügyeskedett, infókat húzott ki, kijátszott embereket egymás ellen.

Az utóbbi napokban egyszerűen csak nyűgösnek tűnik.

Még ha Alekosszal tervezett is a viszály, akkor sem foglalkozik mással. (Vagy csak nem mutatják?) Mi lett vele? Szóltak, hogy most nem ő a főszereplő? Kimerült? Megunta? Ideges?

gibson 2011.01.13. 21:46:51

@Lotyó Bridzsida: az viszont még rosszabb akkor.

viola narvilly 2011.01.13. 21:46:54

@gibson:
Oh, végre valaki aki a vv (na, megint vv, szóval a vice versa) kifejezést normálisan tudja használni. Sírok, mikor azt mondja valaki, hogy vica versa.

innovation 2011.01.13. 21:48:00

@Démétér: Talán ez így zusammen. Egy-két napra beülnék a készítőkhöz. hogy megy ez a kulisszák mögött...

Patria 2011.01.13. 21:48:18

@dex.ion: ne uszíts.. :)

@Lotyó Bridzsida: bárki is ez, a többi képe is borzasztó agyzsibbasztó. Köszi. :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:48:21

@Augur:

Uttye?:D
Egyébként Gigi védelmében (mondjuk nemtom hogy az Ildikóból hogy jön a Gigi, de sebaj), szóval neki ilyen hullámos haja van. Na most, tudod milyen meló ezt vasalgatni? Én a feleolyanhpsszú hajamat rühellem folyton vasalgatni, pedig én is jobban szeretem úgy és csak kb 15 perc (x2/hét), de akkor is. Érted.

Démétér 2011.01.13. 21:49:56

@innovation: Na igen, az érdekes lenne :) Meg a forgatókönyv-írókhoz.

Szandikából, Dzsörzéből, Béciből még ki kellene hozni valamit.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:50:37

@gibson:

Hát az elismerés utáni vágy nagy úr, sajnos, és mindenkinek más az eszköztára arra, hogy elérje.

Augur 2011.01.13. 21:52:03

@Lotyó Bridzsida: jóvanna, igaz:) de a 80's amúgy is a kedvenc hivatkozási alapom, akkor voltam kisgyerek.

viola narvilly 2011.01.13. 21:52:38

@Démétér:
Most őszintén, szerinted Szandikából mit lehet kihozni?

Démétér 2011.01.13. 21:52:51

@Lotyó Bridzsida: Barátnőm a feleolyan hosszú, hullámos haját tüchtig frizurára vágva, sosem vasalva hordja, nagyon kis kulturált. Nem törvényszerű, hogy a hullámos haj kazlas legyen.
Na jó, mi öregek vagyunk :)

dex.ion 2011.01.13. 21:53:27

@Patria stuck up oafish: hú pedig úgy szeretnélek felhúzni, imádom mikor temperamentumos vagy:)

Démétér 2011.01.13. 21:53:49

@viola narvilly: Balhékat. Mást nemigen, de azt biztosan.

viola narvilly 2011.01.13. 21:54:47

@Démétér:
Na oké, ebben igazad lehet, de nem hiszem, hogy van bárki, aki le tud ereszkedni arra a szintre :D

.lll. 2011.01.13. 21:55:00

Szijasztok

Alekosz öntudatra ébredt és megerősödött ,mint a gépek a Terminátorban.
ez a pszichopata görény simán lenyomna bárkit a villából ebben a pillanatban,szegény májduzzanatos Oli ezért egyre idegesebb,mert ezt ő is látja

innovation 2011.01.13. 21:55:01

@Démétér: Vagy beköltözni az RTL-hez. Úgy is van egy rakás szabadidőm és tudnék okos és jó feladatokat kitalálni. :)

Szandikából mondjuk valami turpisságot. Kis gonoszságot kellene csinálni neki, de ha megmondja, akkor mindenkinek kötelező lenne sorozatban három tojással megdobálni, mindezt felső ruházat nélkül.

Jerzy: Alapjában véve jó lelekű gyerek, örültem vna, ha végigviszi a Gigi-storyt.

Bécit nagyon bírom. Keveset szól, de akkor üt. Mindenféle retorzió nélkül neki adnám egy hétig a villajogok gyakorlását. Ő szabná meg, ki, mikor, mit csinálhat. Ellent pedig nem mondhatnánk, mert akkor kizárás járna érte.

Mondjuk. Ezek szerintem kiindulásnak jók...

Démétér 2011.01.13. 21:55:37

@viola narvilly: Némán tudnák nézni, ijedten, mint a nyulak a szita alatt :)

viola narvilly 2011.01.13. 21:56:05

@gibson:
Arra még annyira nem figyeltem fel, mint a vv-ra, amit szóban nagyon csúnyán hangsúlyozva vica-nak mondanak sokan.

viola narvilly 2011.01.13. 21:57:13

@Démétér:
Én is úgy nézném, de a tv lenne néma, mert a sivítozását nem bírom.

Démétér 2011.01.13. 21:58:39

@viola narvilly: Engem inkább vizuálisan visel meg.
Nem igaz.
Akusztikusan is.
Közben néha meg olyan normális!

K Tomoceusz 2011.01.13. 21:59:22

@viola narvilly:

Démétér kollega kitüntetést érdemel .
Én még mindig töröm a fejem a kérdéseden , de kezdem feladni .

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 21:59:23

@Augur:

Én is akkor voltam kiscsaj, imádom, bárhogyan látom viszont.:D
Bárcsak megint mindenki ugyanolyan ruhában járna.:)))
Volt 2 féle melegítő, aztán szevasz.:D
Hónajkutya-fétis, miegyéb.:D

viola narvilly 2011.01.13. 22:00:12

@Démétér:
Akkor maradjunk annyiban, hogy mindkettőnket vizuálisan és akusztikusan is megvisel :)
(számomra akkor normális, mikor nem látom és a hangját sem hallom:))

viola narvilly 2011.01.13. 22:01:14

@K.Tomoceusz:
Mármint a kérdésemen, hogy Szandikából mit lehetne kihozni? :)

innovation 2011.01.13. 22:02:34

No, most mondta Sanyi bá' az RTL-n,hogy érkezni fog Janicsák Veca. Én Őt fogadnám el kispárnámnak (is), de nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon... :$

K Tomoceusz 2011.01.13. 22:02:50

@viola narvilly:
B+ Most megint kezdek tanakodni
Azon

viola narvilly 2011.01.13. 22:03:41

@Augur:
Nahaggyámá'! :)
Én amúgy nem is vagyok sznob, mert nem használom a kifejezést :)

Mangis 2011.01.13. 22:04:00

@gibson:
ha megengeded :-)
helyesen írva en bloc

Augur 2011.01.13. 22:04:12

@Lotyó Bridzsida: megint van Senior és Méta, és tökjó, nézd meg fb-on! nekünk való! hónaljszőr pedig rulez, főleg a filmekben, nénnye világoskék DZSÖRZÉ(ezt a szót imádom, és mindig röhögök, hogy Jerzsit így hívják) ruhában, főnözött-berakott, szőke csárli frizurában nyomul, és ott figyel a nett kis fekete szőrcsík! besz@ráááás XD

K Tomoceusz 2011.01.13. 22:04:22

@innovation:

Szólj ha jön valahol a 17 éves Ambrus Mercédesz.
Azt küldd át hozzám .

Augur 2011.01.13. 22:05:21

@viola narvilly: okés, de muszáLY volt, érted:)

Démétér 2011.01.13. 22:05:21

@innovation: Béciben nagy lehetőségek vannak, egyelőre nagyon bírom, ahogy hetente három mondata van, de az a három mindent visz :) Jó lenne házfőnöknek szerintem is.

Amúgy... voltak nekik állataik, vagy nem? Mi lett velük?

innovation 2011.01.13. 22:06:14

@K.Tomoceusz: Na, ezen nem fogunk összeveszni.

gibson 2011.01.13. 22:06:48

@Mangis: tudom, azért írtam rosszul, olvass vissza ;)

innovation 2011.01.13. 22:06:51

@viola narvilly: Komolyan fejtsem ki vagy a fantáziádra bízhatom? :)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:06:54

@innovation: pedig ő aztán olyan törékeny, hogy alig győzték függönybe öltöztetni. :DDD

Patria 2011.01.13. 22:07:09

@dex.ion: röhögnél rajtam mi? :))

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:07:21

@viola narvilly:

Attól félek, már semmit.
Komoly önértékelési gondjai vannak, és csak a külsejével van elfoglalva (arra vetíti ki) = felszínes. Vannak pozitív villongásai, de összességében sajnos lehellet gyenge...
Majd ha kijön, akkor kíváncsi leszek milyen hírek lesznek róla, merre változik a népszerűség által.

Démétér 2011.01.13. 22:07:55

Most a "te melyik idegen szót ismered" játékot játsszátok? :)

innovation 2011.01.13. 22:07:56

@Démétér: Sajnos karácsonykor elajándékozták őket. De szívesen látnék bent két kis szürke whiskas macskát. Anikó hogy örülne neki! ÚristN! :D Egyemmeg!

innovation 2011.01.13. 22:08:28

@Démétér: Sajnos karácsonykor elajándékozták őket. De szívesen látnék bent két kis szürke whiskas macskát. Anikó hogy örülne neki! ÚristN! :D Egyemmeg!

Augur 2011.01.13. 22:08:33

@Hódos Hajnalka: hajrá nők, akikre gyerekkorunktól azt mondják: erős a csontozatunk, wehhe :D

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.13. 22:08:42

Szánalmas előre írt forgatókönyv alapján szavazol marha és húzzák ki a zsebedből a lóvét!

A pénteki pécsi tüntetés programja.
Mutassuk meg az igazi kétharmad erejét!

16h00 Kossuth tér: a sajtószabadság emlékének elhelyezése Kossuth Lajos szobránál
16h15: átvonulás a Széchenyi térre
16h25 Széchenyi tér: elhangzik a kiáltvány a lónál ("media law")
16h30: átvonulás a Jókai térre, ahol hangperformansz kíséretében eltemetjük a szabadság madarait.
A demonstráció 17h00-ig tart.

Háttérinfó:
2010. december 21-én kormányunk megszavazott egy olyan médiatörvényt, ami felügyelet alá vonja az írott és elektronikus sajtót, homályos feltételek mellett telj-hatalmat ad a médiatanács és a médiabiztos számára, s így nagyban korlátozhatja a véleménynyilvánítás szabadságát.
Mi ezt nem szeretnénk, ezért sétával demonstrálunk az új médiatörvény hatályon kívül helyezéséért.

Néhány webhivatkozás:
- Bayer Judit: Mi a gond a médiatörvénnyel? szabadsajto.com/elemzesek/bayer-judit-mi-a-gond-a-mediatorvennyel
- egyéb elemzések: szabadsajto.com/a-torveny-problematikus-pontjai/blog
- budapesti tüntetés: www.facebook.com/event.php?eid=174931022547487
- Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldala: www.facebook.com/sajtoszabadsagert
- egyéb csoportok: www.facebook.com/home.php?sk=group_117848871615693&view=doc&id=122826617784585

dex.ion 2011.01.13. 22:10:10

@Patria stuck up oafish: dehogy, imádom a csípős kis nyelvedet:)

innovation 2011.01.13. 22:10:10

@Hódos Hajnalka: :D:D:D ide nekem, függönyöstől, mindenestől.

Démétér 2011.01.13. 22:11:31

@innovation: Édesek lennének, de erre a csapatra nem bíznék élőlényt. Valószínűleg ezért is ajándékozták el őket.

innovation 2011.01.13. 22:12:39

@Démétér: Hát, ha anno a BB-ben a kis szarmadzag túlélte, akkor talán ők is megbírkóznának vele. S ez nem két kutyus lenne, hanem egy macs.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 22:12:45

Hajni, itt lehet káromkodni?!
Mindegy...
A picsába már, az előbb még csak 400 komment volt, most meg már 600 valamennyi! Sose olvasom végig!
Szóval nem tudom, hogy kitárgyalásra került-e már, de mintha Évánk mindent kártyát kijátszana a győzelemért, hovatovább alsó-középkategóriás melleit...oh pardon, bocsánat, a korához képest jól kinéző melleit is meglóbálta a nyálzó tömegnek.
Szerintem Alek egy setét éjszaka elássa majd a jakuzzi alá.
Hogy én mekkorákat fogok röhögni, amikor a kedélyes kis lila csapat elkezdi egymást hátba döfögetni!

viola narvilly 2011.01.13. 22:12:46

@innovation:
Borzasztó mocskos a fantáziám :D

@Lotyó Bridzsida:
Na igen, az tényleg érdekes lehet majd, hogy milyen lesz, mikor onnan kikerül vissza a való világba.

Mangis 2011.01.13. 22:13:04

@gibson: bocsánat!

@Démétér: nem, csak karban tartjuk a pusztuló agysejtjeinket :-)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:13:47

@Augur: Lányom, most oly' jól nízel ki, mondta a nagymamám.
Na akkor tudtam, hogy mínusz tíz kiló.

Augur 2011.01.13. 22:14:28

@viola narvilly: szívesen, nekem is fájt:D
és van máásik: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001172131845#!/pages/muszaJhu/106529496055434

viola narvilly 2011.01.13. 22:14:35

Iszok nektek egy becherovkát.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:14:54

@Augur:

:) Tényleg jók, maj'megnézem a boltban élőben is.:) Imádom a retrót.:)
Fél karomat egy alföldi papucsért!:D
(volt olyan iskolaköpenyem, amin egy nagy 5-ös volt elől a mejjemen, csak szólok!:D )

dex.ion 2011.01.13. 22:15:51

@viola narvilly: aztán gyere le 4 emeletet:)

YessicaHard 2011.01.13. 22:16:18

@gibson: Nekem van egy elméletem. Alek fejében megragadtak azok az infók, amiket Anikó mondott neki,hogy Oli majd pénzt akar belőle csinálni a show után, és hogy nem őszinte barát. Most kóstolgatja. Ahogy Évát is. Taktikából vagy unalomból. Azt is el tudom képzelni, hogy magát szórakoztatja ezekkel a húzásokkal.

viola narvilly 2011.01.13. 22:16:23

@Augur:
Sírokzokogok :D

Egyszer főiskolán kimondta a tanárúr a fojtótekercs szót, majd pár pillanat múlva hozzátette, hogy pontos jé... de addigra a barátnőm már leírta... folytótekercs :D

Démétér 2011.01.13. 22:16:37

@innovation: Itt szuszog mellettem egy csengősnyakú cirmos. Nem bíznám rájuk. A BB-ben volt egy ilyen kis - ha azt mondom: parasztp*csa, az csúnya? - aki fixen ellátta az állatokat. Ilyet most is nem látok.

viola narvilly 2011.01.13. 22:16:52

@dex.ion:
Baszki, ezt elolvastam, és nem bírtam inni :D

innovation 2011.01.13. 22:17:15

@LadyCarambole: Hogy Éva korához képest jól néz ki? 27 éves és már 30-nál többnek néztem. A cicikkel nincs semmi baj. Még Szandika is megnyalta! :) Alek egyértelműen a kósza numerára hajt. Hajrá! :)

@viola narvilly: Na, ezt nem kétlem! :)

gibson 2011.01.13. 22:18:05

@LadyCarambole:
"Szerintem Alek egy setét éjszaka elássa majd a jakuzzi alá."

:)

Vagy Josef Fritzl-módra bezárja a nyugiszobába egy pár hónapra.

Augur 2011.01.13. 22:18:12

@Lotyó Bridzsida: király vagy! nekem csak olyan, amin az éjkék nejlonon bal felső sarokban donáldkacsa matrica volt. és egyszer találtam a donaldrágóban ugyanolyan matricát! mecsoda élmények, bazzz :DDD

Patria 2011.01.13. 22:18:30

@dex.ion: még gondolkozom rajta, higgyek e neked.. :))

@LadyCarambole: ne kérj bocsánatot. az alsó-közép kat. pont megfelelő volt.

gibson 2011.01.13. 22:19:11

@YessicaHard: lehet, igen. Viszont akkor jóval erősebb és bátrabb jellem, mint amilyennek idáig tűnt számomra.

Démétér 2011.01.13. 22:19:23

@viola narvilly: Nem helyesírás, de erről jut eszembe. Matekdolgozat alatt rövidzárlat, súgva kérdezem a mellettem ülőt: hogy írják a lambdát? Néz rám értetlenül, üvöltve suttogom: hogy írják a lambdát?! Mire szép kalligrafikusan leírta a padra: L A B D A.

innovation 2011.01.13. 22:19:25

@Démétér: Egyemmeg! :) Volt? Tényleg? Nem emlékszem! De kötelezném. Mondjuk Zsóficicát. Ebből is lenne konfliktusa.

Ja és a jelző nem volt csúnya! ;)

innovation 2011.01.13. 22:19:55

EMBEREK! Bödőcs Tibi a Showderben! MOST! :)

viola narvilly 2011.01.13. 22:20:34

@innovation:
Hát még ilyet mondani egy hamvas, ártatlan kis fiatal lányra :D

vörös áfonya 2011.01.13. 22:20:41

@Augur:

Ó,Donaldos,meg Turbo rágó,meg Axl Rose-os kártyanaptár:)

Patria 2011.01.13. 22:21:01

BB-ben Jánoska volt a ceckány neve. Csak hogy tudjuk már kiről beszélünk... :)

viola narvilly 2011.01.13. 22:21:28

@Démétér:
Sosem iszom meg azt a becherovkát :D
Megint süsüzve röhögök :D

dex.ion 2011.01.13. 22:22:08

@Patria stuck up oafish: egyetlen esetet mondj, amikor hazudtam neked:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:22:29

@Augur:
Szegény lányt szétoltottam ezzel :D

Én általában félreolvasni szoktam, de azt nagyon.

Augur 2011.01.13. 22:22:49

@vörös áfonya: Sabrinás rózsaszín műanyagkeretes tükör?

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:23:00

@Augur:

A bátyámnak volt olyan diplomata táskája, amire ragasztott 101 kiskutyás matricát, és frankón járt vele suliba, hallod?:D:D:D
(szerinted hányan kaptak agyf@szt, amikor mindig eldőlt a dipó órán?:D)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:24:01

@LadyCarambole: hogyne lehetne. Zsidózni, cigányozni, trianonozni, négerezni, szlovákozni, tótozni nem lehet, mert attól idegállapotba jövök, de alig várom, hogy ne én írjam le először azt hogy lófasz! :D

innovation 2011.01.13. 22:24:20

@viola narvilly: Igen, igen, igen, tudtam, hogy valamit-valahol-valakivel felcseréltem. ;)

vörös áfonya 2011.01.13. 22:24:48

@Augur:

Az nekem nem volt,viszont aerobikos Barbie-m igen:)Lila tornadresszben.

viola narvilly 2011.01.13. 22:25:29

@Augur:
Az a kicsi kis kézitükör, aminek cikkcakkos volt a tükör részénél a "díszítése"?

vörös áfonya 2011.01.13. 22:25:34

@Lotyó Bridzsida:

Diplomata táska,tényleg..az mekkora szám volt:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:26:02

@innovation:
Na, ugye. Bocsánatkérő cserepes virágot a nappalimba :)

Augur 2011.01.13. 22:27:21

@Lotyó Bridzsida: fekete diplomatatáska istenkirály! másik menőség a vállon hordott ezerkilós sporttáska volt.
matricákról annyit, hogy nekem még megvan a gyerekkori szekrényem, amin rózsaszínpárduc és minnie békésen megfér a suliban kapott, fogmosásra buzdító matricával. szövege-kimentem, megnéztem-: nyúl a répát azért rágja, hogy a foga meg ne bánja! erre varrjá' gombot XDXDXD

viola narvilly 2011.01.13. 22:27:51

@Hódos Hajnalka:
Lófasz. Nem egészen 5 éves unokahugom miatt a múltkor körömvágó ollóval kellett "kiherélnem" egy kb. 3 centis kis gumilovat.

Augur 2011.01.13. 22:28:07

@viola narvilly: igen baszkííí! imádom, hogy egy nyelvet beszélünk! :D

viola narvilly 2011.01.13. 22:29:09

@Hódos Hajnalka:

Internal server error volt, úgyhogy lehet, hogy kétszer megy.
Lófasz. Nem egészen 5 éves unokahugom miatt múltkor egy körömvágó ollóval kellett "kiherélnem" egy kb. 3 centis gumilovat.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:29:48

@Augur: Jaj kincsem, én emlékszem a "nemmegmondtam, hogy bontottcsirkét hozzál?" reklámra, oszt itt vagyok :D

viola narvilly 2011.01.13. 22:29:56

@vörös áfonya:
Aerobikos Barbie!
Türkiz ruhában, rózsaszín fejpánttal, rózsaszín tutyiban, kistáskával?

Patria 2011.01.13. 22:30:23

@dex.ion: még sosem kaptalak rajta. :)

Augur 2011.01.13. 22:31:05

@vörös áfonya: az volt a menő, akinek igazi barbija volt, mozgó térdizülettel:D ki vágta le a haját, tegye fel a kezét?

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:31:15

@viola narvilly: ööö.. nem értem, volt kukija a gumilónak? ha igen, az nem herélés.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 22:31:17

@innovation:
Na ne, 27 ???
Én simán rányomtam volna még egy tizest!

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:31:21

@Augur:

Voltak ottan életbölcsességek.:DDD

Családi memoár, és a tesómban múlhatatlan fájó pont, amikor 7 évesen elcseréltem egy azévi ikaruszos naptárat egy 3 évvel régebbi vizipókosra.:D Szerintem jó bizniszt csináltam....:D tesóm másképp gondolja azóta is.:D

innovation 2011.01.13. 22:31:37

@viola narvilly: Rendben, értettem! Mondtam a srácoknak, hogy kövessék a becherovka illatát. Így tudják, hova kell vinni! :)

vörös áfonya 2011.01.13. 22:31:51

@viola narvilly:

A lábán meg volt ilyen sportszár,vagy mi:)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:32:31

@Augur: baszki, dollárboltból barbibaba megvan? ha nem, ne is szólj semmit.

viola narvilly 2011.01.13. 22:32:38

@dex.ion:
Te lettél innovation, vagy eddig is te voltál?
Ablakon át nem jó, nincs lakásbiztosításom, meg szegény növény is meghal... de a hetediken le lehet tenni a rácshoz. Talán nem lopja el a sok gyökér :)

@Augur:
Nem tudom pontosan, hogy milyen olyanom volt, de valamilyen volt.
Meg volt összecsukható kisollóm, imádtam :)
Mit volt, még mindig megvan.

Démétér 2011.01.13. 22:32:44

@Augur: Naná. (Bár volt régi Barbie-m is az ötvenes évek Amerikájából, annak meg csak körben volt haja, ezért meglehetősen morbid kopasz feje volt neki, és Monroe sminkje.)

innovation 2011.01.13. 22:32:55

NAVÉGRE! Veca a TV-ben!

Kérdés: A Norbi gyerek hogy a fészkes fenébe jutott el idáig egy énekes tehetségkutatóban úgy, hogy nem tud énekelni????

gibson 2011.01.13. 22:33:07

@innovation: kösz, majdnem lemaradtam róla!
(Mármint a Bödőcsről.)

viola narvilly 2011.01.13. 22:33:36

@Hódos Hajnalka:
Szerintem inkább fröccsöntési maradék volt, de az unokahugom nem volt hajlandó vele játszani, mert kukija van. Ki kellett herélnem.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:33:54

@viola narvilly:

Te nyertél!!!!!:D
Rózsaszínű tutyi vazzeg!:D:D:D

Emlékeztek, volt divat ilyen csősapka fejpánttal.:D Nekem fehér volt a sapka és fekete-piros fonott fejpánt volt hozzá.:D:D:D Úgy nézhettem ki benne, mint akit kölcsönkértek.:D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 22:34:09

@Hódos Hajnalka:
Lófasz és egyben világbéke.
Akkor csak így a magam természetességében kommentelgetek továbbra is!

innovation 2011.01.13. 22:34:13

@LadyCarambole: Bezony! 1983-as. (Legalább is a weblap szerint.) Én is kiakadtam.

viola narvilly 2011.01.13. 22:34:14

@innovation:
Köszi :)
Csak a hetedikre :)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:34:22

na jó, elég volt, ki hány éves, valljatok színt és nem ér hazudni! :))

Augur 2011.01.13. 22:34:40

@Lotyó Bridzsida: meghaloook:DDD
nekem csak a fogócskázás közben elhagyott fagyi alakú hűtőmágnes az örök fájdalom(akkoriban ilyen hiábavalóságokat csak külföldről hoztak, ugyeh), amit az unokatesóm következetesen tagadott vagy tíz évig, hogy zsebrevágta:D

Démétér 2011.01.13. 22:35:12

@Lotyó Bridzsida: Csősapkám nekem is volt, de nem vettem fel, mert a következő színben kaptam: lila cső, lila-kék-zöld fonott fejpánt. Vörösesszőke vagyok, barna szemmel.

viola narvilly 2011.01.13. 22:35:44

@vörös áfonya:
Lehet, hogy az is volt :) sőt, biztos.

@Lotyó Bridzsida:
Tényleg az volt a lábán na :)

Nekem még megvan, akartok fotót? :D

vörös áfonya 2011.01.13. 22:35:49

@Lotyó Bridzsida:

Nekem meg úrhajós sapkám is volt,meg kesztyű zsinóron..azt de utáltam.

innovation 2011.01.13. 22:36:25

@gibson: Nincs mit! Rettentő nagy arc! :)

Vecát viszont egész nap elnézegetném. :$

Augur 2011.01.13. 22:36:48

@Hódos Hajnalka: Hajnikám, nem szólhatok, te vagy a(z kor)elnöknő! nekem csak a csúszkáló nagymama és a sárvári termálkristály és a müszi-mindkettő egyformán pszichózist okozó-reklámja maradt meg:D

viola narvilly 2011.01.13. 22:37:21

@Démétér:
Nekem az a "sálsapkám" volt...
meg csősálam, ami olyan volt, mint egy nagyobb garbónyak, vagymi.

Démétér 2011.01.13. 22:37:47

@Augur: Anyu meg ott volt a MÜSZI reklám megalkotásánál, ha valaki még emlékszik a csettintő faszira :)

dex.ion 2011.01.13. 22:38:12

@viola narvilly: én dex vótam és maradok.

viola narvilly 2011.01.13. 22:38:36

@Lotyó Bridzsida:
Na vájár, lebányászom a szekrényből.

vörös áfonya 2011.01.13. 22:39:07

@Démétér:

Igen,az szörnyű volt,azzal a kopasz fejével.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:39:13

@Augur: hahaha, meg a dolly roll bakelit, jól van. Mi az, hogy korelnöknő, basszus? :D

innovation 2011.01.13. 22:39:20

@viola narvilly: OK, 10 percre a könyvtártól, a hetedikre, ahol terjeng a piaszag. :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:39:23

@Hódos Hajnalka:

És milyen színű műanyag/gumi télicsizmád volt, ami így egybe volt fröccsöntve és fehét volt a teteje, meg lehetett kötni, és bélést is lehetett bele tenni?
Nekem sárga!:D
A szomszédnál talátam egy pirosat a múltkor a sufniban!:D:D:D

Augur 2011.01.13. 22:39:33

@vörös áfonya: jézus, jézus, egyujjas, ugye?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 22:39:53

@innovation:
Mindegy, ez maradjon most már a rendkívül tehetséges Nánási Pali gondja, hogyan is fogja őket a Szandikával egy könnyed-játékos leszbi címlaphoz a megfelelő módon bevilágítani.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:40:27

@viola narvilly:

Ja, még játszol vele, frankón, ha úgy alakul?:D:D:D Kvázi kéznél van?:D

vörös áfonya 2011.01.13. 22:41:11

@Augur:

Persze,hogy az:)
Piros alapon fehér mintával:)

Patria 2011.01.13. 22:41:29

@Démétér: ez most az, ami olyan volt mint egy garbó nyak, egyik végén összekötve és az arcodnak egy luk kivágva rajta? olyan nekem is volt. piros asszem.

viola narvilly 2011.01.13. 22:42:29

@innovation:
Nem terjeng a piaszag. Hülye vagy, visszazárom az üveget, még a végén a szomszédok idejárnak szipuzni :D
Mondjuk szar poén volt, tényleg van szipus a házban.

@Lotyó Bridzsida:
Egyelőre nem találom :D
De mikor pár éve lakást pakoltunk sógornőmmel, akkor emlékszem, hogy átöltöztette (ő akkor volt 31 éves) :D

Augur 2011.01.13. 22:43:17

@Hódos Hajnalka: itt csak Záray-Vámosi gyűjtemény és persze Kordáék és Máté Péter. 30 leszek az idén, elnnöknőm:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:43:29

@viola narvilly:
Megtaláltam, külön van a feje :D

innovation 2011.01.13. 22:43:36

@LadyCarambole: Ha sikerül neki, megemelem a kalapom! :)

Démétér 2011.01.13. 22:43:40

@Patria stuck up oafish: Az enyém egy kötött cső volt, gyakorlatilag. Felhúztad magadra, és aztán az arcod elől a nyakadra húztad az elejét, míg a felső részét a rettenetes, három kötött pántból font fejpánt fogta meg, hogy fent is maradjon valami. De a dolog természetéből adódóan legalább a forgódig kinn volt a fejed, a füledet takarta, a torkodon meg volt nyolc réteg.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:43:43

@Augur:

És kívül orkán, belül bélelt szőrős!:D
Volt rajtuk ilyen karbíner szerű, amivel össze lehetett csatolni, hogy lehetőleg egyszerre hagyd el.:D

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:43:53

@Lotyó Bridzsida: Nahhát nagy szívfájdalmamra olyanom nem volt. Az unokatesómnak volt és nagyon irigykedtem.
Limó szörp kicsucsogása a műanyag tégelyből, és a végén így össze volt csimbókosodva a nyáltól, megvan?
index.hu/cikkepek/0611/gazdasag/retrosnack/limoszorp.jpg

innovation 2011.01.13. 22:45:19

@viola narvilly: Vissza is kell zárni, mert baromi hamar párolog. A szomszédokra meg vigyázni kell, mert rászoknak, mint legyek a szarra! :D

Na, én feladom mára! Jó éjt mindenkinek!

Augur 2011.01.13. 22:45:29

@vörös áfonya: jajmamám @Lotyó Bridzsida: igeen! és a belülszőrbe bármilyen óvatos hógolyózás ellenére azért frankón beleragadt és jégcsimbókokká vált a hó.

Flood 2011.01.13. 22:46:22

Ehh, mostanában kicsit sok az off komment :S
Még a végén megéljük, hogy nem olvasom el az összes hsz.-t

viola narvilly 2011.01.13. 22:46:34

@innovation:
Irigy kutya vagyok, vissza is zárom :)
Jóccakát!

Jelentem, szerelem a Barbie-t, tényleg volt lábszárvédője :D

dex.ion 2011.01.13. 22:47:16

@Patria stuck up oafish: gyanakvó vagy:P nem bízol bennem?:)

Augur 2011.01.13. 22:47:24

@Hódos Hajnalka: hogyne! és 50 fillérér' kapható kis papírzacskós tejpor hasonló szopogatása volt? majd végül elázott zacsek rágcsálása az ízek végsőkig kiszipolyozása végett:)

vörös áfonya 2011.01.13. 22:47:36

@Hódos Hajnalka:

Mi meg a gyógyszertárban vettünk mindig ilyen papírtasakos ostyát,nem tudom hány db.volt benne,azt ettük suli után.Nemtommér:)

Démétér 2011.01.13. 22:47:42

@Flood: Ha nem rakott krumplizunk: barbizunk.
Tényleg.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:48:19

@Augur:

"óvatos hógolyózás" ja, az jellemző volt ránk, hogy olyan "óvatos" gyerekek voltunk!:D

Egyszer a lakótelepen felöntötték a beton focipályát télen, és ott korizott a fél lakótelep.
Szerintetek koriban mentem le és fel a lakásból pályáig?:D:D:D:

Augur 2011.01.13. 22:48:43

@Démétér: XDXD ennél pontosabban még nem írták le ezt a generációs problémánkat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 22:48:53

@K.Tomoceusz: @Augur:

Olit hívom félvérnek, telivérnek, Zolivérnek, etc. Bocs, hogy félreérthető volt. :)

Most írhatnám, hogy:
"-Mi folyik itt?
-Oli vér."
de nem írom... :D

Augur 2011.01.13. 22:49:58

@Flood: ha nem vagy harmincas nő, akkor tényleg nem lehet ez itt érdekes:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:50:20

@vörös áfonya:

Az ostyát én is imádtam!:D

Meg a tejport magában a zacsiból.:D

prof. Perselus Piton 2011.01.13. 22:51:01

@Lotyó Bridzsida: nálunk mindenki dipóval járt iskolába, pedig nehezebb volt, mint maguk a könyvek :-))

Démétér 2011.01.13. 22:51:04

Annyit beszéltetek az ivásról, hogy a férjemmel hozattam egy kupica szedres vodkát. Na.

Augur 2011.01.13. 22:51:07

@Démétér: ez valóban überelhetetlen:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:51:17

Megvan a Barbie, bár nekem úgy tűnik, elkeveredett a hajpántja.

vörös áfonya 2011.01.13. 22:51:45

@Lotyó Bridzsida:

Tesóm meg a sűrített tejet csak úgy tubusból-szájba.Imádta.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:51:46

@Augur: hogyne lenne! és ezután közvetlenül jött a málna, eper stb. ízű gyümölcsnemtommi, ami vízzel felolvasztva gyümölcskocsonya lett. nemjuteszembeaneveeeeee!

Augur 2011.01.13. 22:51:52

@King of Shadows: semmi:) csak egy kis jól ápolt paranoia, tudod.

Patria 2011.01.13. 22:52:54

@Démétér: ez a pántos megoldás nem ismerős. Nekem sima kötött csősapim volt. de az ilyen hosszú volt. Nem hogy eltakarta a fejem, de kb seggig érően hosszú volt.

@dex.ion: dehogy nem. csak kekeckedek. :)

Na jócakk! Még vár a közjog. :(

Démétér 2011.01.13. 22:52:56

Volt hatalmas V nyakú, csípőig érő neonszínű pulóveretek? Vagy az csak mifelénk volt? :) Olyan '86 körül, ha jól emlékszem...

Augur 2011.01.13. 22:52:56

@Lotyó Bridzsida: lakótelepi suli télen, ötször visszafagyott jégdarabok mint hógolyók? minden nap jött a mentő, eskü:D

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:53:05

Ja, én 27 múltam. Pár éve. :)))

gibson 2011.01.13. 22:53:06

@Flood: ugye, szanaszét offolják ezek a... Szóval ezek a lányok :) Én fel is adom asszem, nézem inkább a Real-meccset a tévében.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:53:27

@viola narvilly:

Toljad a fotót, ne törődja a pánttal!
(lehet, hogy lenyúlta a sógornőd!:)))

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:54:00

@Patria stuck up oafish: gyerekjáték. én már túl vagyok rajta. sőt. :)

vörös áfonya 2011.01.13. 22:54:20

És emlékeztek a zsörvére?Tökre utáltam,de mindig olyat kaptam:)

Démétér 2011.01.13. 22:54:24

@Patria stuck up oafish: Én most hagytam abba a jogot :( Szívem szakad.
Viszont alszom én is, mert holnap munka. Jójszaka!

viola narvilly 2011.01.13. 22:55:26

@Lotyó Bridzsida:
Mindjárt megy, most tolom fel netre.
Bár sajnos mobillal készült, így nem igazán jó a színe. Meg mivel szegény Barbienak kitört a nyaka, így épp csak odaillesztettem a fejét a nyakához.

Lehet, hogy lenyúlta, majd megkérdem tőle :D

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:55:54

@gibson: real drukkerek ide nem kommentelhetnek, ez szabály. :D

dex.ion 2011.01.13. 22:56:07

@Patria stuck up oafish: :( ha nagyon unnád, és dumálni akarsz, csak dobj egy mélt:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:57:08

Most ahogy így nézem, ez a Barbie lefogyott :D
Régen passzentos volt a ruhája :)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:57:13

@Démétér: nem, nekem is volt, demostmék, mert vége a juve meccsnek, bemehetek a nappaliba, és izé, egyenesen megkövetelik, na.

Augur 2011.01.13. 22:57:13

@Hódos Hajnalka: minden jöhetett, amiben a citromsav kis kristályokban realizálódott. és állatira ragadt! de legalább mennyi koszt megettünk így a tenyerünkről!:D

vörös áfonya 2011.01.13. 22:57:25

@viola narvilly:

:DDD

Na,nekem ugyanez volt,csak tornadresszben:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:58:58

@vörös áfonya:
Szerintem azt én is úgy ettem.
Meg a limo-t úgy, hogy tenyérbe szórtam és nyaltam.
Kaptam is egy "tisztelt szülők! zsuzsa jó képességű, de nagyon neveletlenül viselkedő tanuló. kérem a novemberi fogadóórán felkeresni szíveskejdenek!" bejegyzést az ellenőrzőmbe.
Amúgy van limoporom, múltkor vettem :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:59:14

@viola narvilly:

Hibáltan!:D
Na de mostmár én is hunyok, holnap dolog van!

Sziasztok!:D

viola narvilly 2011.01.13. 23:00:06

@vörös áfonya:
Mer' a tiéd csóróbb volt, annak nem tellett teljes aerobic ruhára :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 23:00:40

@viola narvilly:

"Katalin közölte, hogy nincs otthon hagyma, ezért nem hozott a rajzorára. Megintem."

Aláírás: Rajztanárnő

:D:D:D:D

viola narvilly 2011.01.13. 23:00:47

@Lotyó Bridzsida:
Holnapra új ruhát adok rá :)

Jóccakát!

Augur 2011.01.13. 23:00:55

köszönöm mindenkinek! nagyon jókat röhögtem! a Sabrinás kézitükör legyen veletek! jóéjt!

vörös áfonya 2011.01.13. 23:01:18

@viola narvilly:

Nem,neki csak nagyon melege volt a sok aerobikozástól:)

gibson 2011.01.13. 23:02:28

@Hódos Hajnalka: a kedvenc nemzeti csapatom viszont az olasz! Maradhatok? :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 23:03:07

@Augur:

Veletek is a kacsintós Szándokános pénztárca!:D:Dmosmátéllegmegyek!

viola narvilly 2011.01.13. 23:03:58

@Lotyó Bridzsida:
:DDD

@vörös áfonya:
Ja, mégis az enyém fogyott le mostanra :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 23:05:46

@vörös áfonya:
Az ostya az nagyon ott volt, meg az olvadós rágó. Maoam.

vörös áfonya 2011.01.13. 23:07:44

@LadyCarambole:

Pedig szentül meg voltam róla győződve,hogy az ostyát csak mi ettük a barátnőmmel:)

Lanois 2011.01.13. 23:23:26

Ezek mit össze tudna fecserészni...hihetetlen:)

dex.ion 2011.01.13. 23:23:58

na tipli aludni. jóéjt.

Balfars 2011.01.14. 00:58:14

Bár késve de részemről is megy egy szavazat Anikónak a villa legszebb nője címéért.

Egyébként a fodrász kiruccanás Éván és Zsófin javította a legtöbbet. Nem is értem miért erőlteti Éva ezt a szénakazlat.

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.01.14. 01:23:32

Hű ez nagyon véres rész volt karajra be volt baszva az egész alkoholista banda...

Caprica99 2011.01.14. 07:18:02

Visszatérve az eredeti témára....

Sírva röhögtem, amikor ezek a "kultúrlények" a tegnapi összefoglalóban Ildi kortesbeszédét írták és ilyen szavak ütötték meg a fülem:
tanárnő
művelt

Hogy nem ég le a bőr szégyenében a pofájáról a "kulturált, művelt, tanárnő" Ildinek, hogy azt hiszi, hogy az 1900-as évek a 19.században voltak, nem tudja mikor volt a második világháború és fingja nincs, ki az a Bobby Fisher.
Éva ehhez a nőcskéhez képest egy Albert Einstein.

Más...
A Gigi álszent pofájától már falra mászok.
Biztosan abban a boldog tudatban él, hogy nem derült ki, hogy szadista leszbi pornókban szerepelt - máskülönben nem sóhajtozott és méltatlankodott volna mikor Éva a táncversenyen ledobta a felsőjét.
Még szerencse, hogy amikor Ildi is elkezdte levenni, gyorsan megszólaltatták a gongot. :DDD

Megint egy "lebukás" a retekklub részéről.
Alekosz csak úgy, bele a levegőbe engedte el azt a szerelmes monológot a teraszon, mi? Cseppet sem sejtette, hogy ez úgyis adásba kerül, mi?

A hangsúlyán (mivel elég szar szinész), pontosan lehetett érezni, hogy betanult szöveget mond fel.

Hmmcsike 2011.01.14. 08:41:34

Az, hogy Évának tartanak búcsúebédet a barátai, mit jelent? Tényleg a "barátai" fognak főzni, vagy Laciék ezt is?

Hmmcsike 2011.01.14. 08:46:18

@Hmmcsike:

....úúúúgy megnézném Oli-Alek-Szandika triót a konyhában. Bundáskenyér búcsúebédre?! :D

Hmmcsike 2011.01.14. 08:47:37

@van-e szándék: Tehát a lila pólósok? Az jóóóóó lesz :D

van-e szándék 2011.01.14. 08:49:34

@Hmmcsike: a tegnapiak alapján bármi is lesz, tojásrántottának hívják majd :)

Caprica99 2011.01.14. 08:49:39

@Hmmcsike: lehet, hogy nem ők fognak főzni - a búcsúebéd megtartása nem feltétlenül ezt jelenti.
Kapnak kész kajákat, piát és lesz nagy dínomdánom a csapatnak.

Caprica99 2011.01.14. 08:53:34

@van-e szándék: mondom!
A szavazás búcsúebéd _megtartásáról_ szól és nem búcsúebéd főzéséről.
A kettő nem ugyanaz!

Hmmcsike 2011.01.14. 08:54:25

@Caprica99:

Áááá, az úgy nem érvényes! Főzzenek csak a barátuknak! Az egészbe ez lenne az érdekes, nem az, hogy dobozokból esznek és hülyére isszák magukat. Ne keseríts el, már beleéltem magam :D

van-e szándék 2011.01.14. 09:04:44

@Caprica99: fel ne húzd magad kora reggel

innovation 2011.01.14. 09:41:28

@hellóka: Ez üt, gyerekek, de nagyon! :)

reggi64 2011.01.14. 09:50:59

@Caprica99: Én is azon filóztam már hogy mi lenne ha Gigike videjójából bedobnának a viskólakóknak egy kis izelítőt,na akkor álszenteskedhetne...ez már akkor megfordult a fejemben amikor Erzsivel is játszotta a nagy szűzet.Erzsit nem bántom mert még egyenlőre én is pártatlan vagyok vele de az Ő videói közül is be lehetne tenni,na azokat a fejeket nézném meg:)))))

innovation 2011.01.14. 09:52:32

@Caprica99: Hátha lesz folytatása az Alek-Éva násztáncnak. :)

reggi64 2011.01.14. 09:58:37

@hellóka: ajjjjjjj mikor a végén Gömbi nyomja a puszikat a a polójára az kemény:))))))))))

Flood 2011.01.14. 09:58:59

lol mekkora jó amikor Gomba és Béci oltogatják egymást :D
mint pl. most

Mme Chauchat 2011.01.14. 10:00:02

és mi lett a kajákkal?

Lanois 2011.01.14. 10:01:08

@Flood: ezen röhögtem én is:))

Flood 2011.01.14. 10:05:11

@hellóka: vááá ez beszarásjó!!! :D

Flood 2011.01.14. 10:06:50

@Flood: Kíváncsi leszek a többiekre, amikor levetítik nekik ezeket és először szembesülnek Alek monológjával :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.14. 11:45:05

@Augur:
Ááá! Olyan matricával volt kitapétázva a fürdőszoba csempéje nálunk még a hőskorban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.14. 11:55:39

@Augur:
Nékem echte svejcből való, napra barnulós barbim volt. És baszki, megeszem a kalapom, de a beteg mattelesek tényleg megoldották, hogy napfényre árnyalatot váltson a műanyag, sötétben meg vissza.

Flood 2011.01.14. 12:19:20

@bévé: Az szép! Tehát a műsoridő több mint fele reklám (vagy rizsa)

Caprica99 2011.01.17. 15:27:48

@Hmmcsike: ha nézted az adást, akkor biztos észrevetted - kész hidegtálakat kaptak.
süti beállítások módosítása