Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X29

2011. január 13. 11:42 - Hódos Hajnalka

Villabeli életképekkel indul a nap, retkes cipő a lábtörlőn, száradó bugyik, fogkefék, és felcsendül Halász Judit szülinapi dala, amivel engem ki lehet kergetni a világból, na jó, én mondjuk köszöntöttem már anyák napján Neurotic számmal anyut, de én nem is vagyok normális. Anikónak születésnapja van, a maci, Gigi, Zsófi, aztán szép lassan a többiek is köré gyűlnek és énekelnek neki. Anikónak nagyon-nagyon jólesett, nekem kissé fájdalmas volt. Alekosz a fürdőszobában strázsál barátja mellett, Olivér szakállnyírózik, hallod, szedd le az egészet. Hát fiatalodtál öt évet, borotválkozzál meg. Borotválkozz meg! Alek, én az asszonykámnak így tetszek, nem neked akarok tetszeni, úgyhogy így marad. De most miért remeg a kezed? Alek, hagyjál már békén! Sztem most már borotválkozzál meg, ne legyél foltos! Olivér helyében én már letepertem volna a földre Alekoszt és a puszta kezemmel próbálnám kitépni a nyelvét, de Olivér türelmesebb típus. Segítsek a pajeszodat megigazítani? Ne! Így a földdel kell elvágólag, igen, akkor lesz egyenes. Tényleg, kérdezzél meg egy fodrászt! Alekosz, megfogadom a tanácsod és majd kinn megborotválkozom. Üsd meg, Olivér, üsd!

Éva elmélyülten képeket vágdos, Olivér döglik, Alekosz ténfereg. Bemegy a szobába, és Olivér ruhái között keresgél. Mit keresel? Mit keresel a cuccaim között? Valamit. De mit keresel? Valamit. Add ide a nemhallommit. Olivér rövid turkálás után egy füzetet nyom Alekosz kezébe, az belepillant, becsukja, megköszöni. Olivér visszafekszik, kár, hogy nem kapcsolnak most rá egy vérnyomásmérőt, szerintem az agyvérzés kerülgeti. Miután a pulzusszáma a normálisra csökken, Alekosz után indul a nyugiszobába, ahol Évával molyolnak, Anikó ajándéka készül. Soha semmilyen körülmények között (a továbbiakban sskk) ne matass a cuccaim között! Nyugodj már meg! De nem nyugszom meg! Oli néhányszor elmondja, hogy ezt utálja a legjobban, mikor a cuccai között matatnak, és hogy ő nem nyugszik meg. Alekosz szemmel láthatóan vastagon leszarja Olivér hőzöngését, Laci is, mert a visszatérő Olivérre rákérdez, miért, neked lehet más cuccait összefújni borotvahabbal? Az más. Éva nyavalyog, kövér vagyok, meghíztam itt benn. Hát nem vagy valami jó formában, anyukám. Alekoszba úgy látszik, ma belebújt az ördög. Hízott a combod, a feneked, disznó fejed van, eléggé szakadt vagy. Éva megsértődik, jaj hát csak vicceltem. Te Olivér, egyre jobb ez a csaj, az Évi. Alek, nyergelsz át? Érlelem a gondolatot. Csak egy éjszaka, csak egy éjszaka kéne egy üveg itallal abban a szobában, és meglenne. Szép dolog a szerelem, mi? A két jóbarát felröhög.

Anikóról szól az egész nap, természetesen a stábtól is kapott ajándékokat, például egy pornóscsizmát bazi nagy küvekkel kirakva. Juj, még sosem volt rajtam ilyen csizma! Anikó ékszereket is kapott, Laci szerint még kell egy kistáska, és indulhat is a Nemzetibe. Másfél kilónyi bizsuval meg azzal a gyűrűvel, istenem, nagyon öreg vagyok. Levél érkezik, Anikó, menj a riportszobába! Kis csomag várja, kaptam még valamit! Na, lehet, hogy ez a Norbitól jött, mondja Alekosz. Nem, a családjától. Anikó remegő hangon olvassa a levelet, kapott cicás fülbevalót is mert szereti a cicákat. Juj, az egész nap rólad szól! Újabb levél érkezik, Anikó nevetve mutatja, menj a riportszobába! Anikó belép és nem hisz a szemének, a bátyja várja egy hatalmas rózsacsokorral. Ölelkezés, sírás, megható pillanatok, csak azt a borzalmas rózsaszínű csipkefelsőt tudnám feledni. Anyu jól van? Minden rendben van? Igen és minden rendben. Nem hoztam rátok szégyent? Nem, imádunk, szeretünk! A testvérek beszélgetnek, közben Alekoszt próbálják szívatni a többiek, hogy jött egy bajszos pasi a Villába, aztán a töketlen szerkesztésnek köszönhetően elhal az egész, pedig lehetett volna belőle akár vicces jelenet is. Szeretem őket, éjszaka olyan, mint egy koleszban, nem lehet aludni a viháncolástól, mesél Anikó. Mindegyik hülye. A maga módján. Gongszó vet véget a találkozásnak, Anikót szeretgetik, halljátok, kibaszott mázlista vagyok! Ez úgy kellett nekem, mint tanyára a villany!

Mi a lájt szex, kérdi Olivér, Szandika és Éva kórusban válaszolják: smárolás, csöcsörészés, veretés. Hogy megtanulták, büszkélkedik Alekosz, aztán azon tanakodnak, hogy kéne elérni, hogy ezt Laci egyszer az életben kimondja. Lehetőleg egy üveg sörrel a kezében. Az ötlet megvalósítására várnunk kell, mert újabb levél érkezik, csapatokat kell alkotni aszerint, melyik párbajozó lánnyal szimpatizálnak, aki Ildivel, zöld pólót húzzon, aki Évával, lilát, a semlegesek maradhatnak a saját ruhájukban és lehet köpönyeget forgatni is, azaz át is öltözhetnek. Éva a mellét masszíroztatja Alekosszal, az ürügy, hogy neki mennyire dobog a szíve, mióta megérkezett a levél, közben meghallja, hogy Anikó morog a kanapén. Anikó azért morog, mert Éva mindig azt hangsúlyozza, mennyire közel áll hozzá, most meg, a szülinapján egész nap leszarja. Úgyhogy Anikó nem fogja felhúzni a lila pólót! Éva felháborodik, indul a kabátjáért, hogy idegesen cigizzen, nem ez a megoldás, hogy elrohansz! Éva sír a kertben, Olivér kiosztja Anikót, egész nap a te ajándékodat csinálta, azé’! Anikó Éva után megy, majd én akkor adom oda neked azt a kurva ajándékot, mikor én akarom! Nem, csak olyan rosszul esett! Ne gondold rólam, hogy ha én nem mutatom ki, akkor nem is gondolok rád! Benn a többiek Évát ekézik, na persze, most kimagyarázza magát ezzel az egész napos szöveggel. A drámának vége, Éva bejön, pólót választ, ez S-es? Anyukám, jó lesz az M-esnek is, nem kéne túlzásokba esni, S-es, hö. Anikó is felveszi az újpestpólót, na mi van, megdumált? Nem, nem arról van szó, csak megbeszéltük.

A két csapat méresse meg magát. Gigi felháborodva vetkőzni kezd, ő nem háborúzik, ő nem fog, a két csajnak van egymással konfliktusa! Éva csapata műveltségi vetélkedőt rendez, a csapatkapitányoktól lehet kérdezni. Ildikó áll ki először, westfáliai béke? Passz. Első női Nobel-díjas? Passz. Hol írták alá a trianoni békeszerződést? Passz. Mikor lépett be Magyarország a II. világháborúba. Tizenkilencedik század. Ki volt Bobby Fischer? Passz. Ildi kiakad, befejeztem ezt a versenyt. De most miért rám haragszol? Nem haragszom (csak szétrobbanok az idegtől rohadt ribanc, ha a kezem közé kaphatnálak, kitaposnám a beled, te!) Mindenki óbégat, Anikó azt, hogy látod Ildi, ilyenkor mindig kijön belőled ez az agresszív én, Ildi is óbégat, hogy ti ezt nem értitek, Éva magyaráz, Ildi, én megnyertem ezt a játékot, te meg majd megnyered a szavalóversenyt, mert én azt szeretném, ha szavalnál! De Ildikó nem akar szavalni, fekvőtámaszozni akar. Bazmeg, de súlyos. Az óbégatás folytatódik, a kertben Ildikó magyarázza a bizonyítványát, de most mi a bajod? Ő kiválasztott egy olyan feladatot, amiben ő a jó, te kiválaszthattál egy olyat, amiben te vagy a jó! Laci nem érti az egészet, a feladatok korrektek voltak, a csapat korrekt volt, Ildi meg hisztis és problémázott. Anikó nagyon meglepődött, milyen dolgokat váltott ki Ildiből ez a feladat, Éva sokkal normálisabban viselkedett most.

És még nincs vége, vagy ahogy Andris fogalmazott, most jön a mogyoró a tejszínhab tetejére! Szülinapi buli van, mindenki fején hülye sapka, Olivér svájcisapkájára húzta fel a színes kis süveget. Koccintanak és Anikót ünneplik, Éva átadja az ajándékot, Alekosszal együtt ám! Anikó örül, jaj hát milyen kedves, puszipuszi. Rögtön utána Alekoszt láthatjuk, aki szúrós tekintettel néz Évára, kihúztad a gyufát! De nem viselkedhetsz így velem! Nem viselkedhetsz így velem. Most miért nézel így? Vagy akkor utálj, de ne csináld ezt velem! Ha Alekosz egy átlag heteroszexuális férfi lenne, se értené ezt a mondatot, felhívom a hölgyek figyelmét, hogy a „ne csináld ezt velem” kérést sskk ne fogalmazzák meg férfinak, nem fogja megérteni, fel sem fogja, mint ahogy a zoknikat se fogja megtalálni, még akkor sem, ha négy éve ugyanabban a fiókban tartjuk. A mire gondolsz, semmire, meg a szeretsz, persze hasonló kategória, sskk ne fussuk le ezeket a felesleges köröket sem. Éva kivonul bőgni a vécébe, Olivér szerint nem kellett volna elrontani a buliját. De most a buli szemben áll egy igaz barátsággal. Anikó, a lelkem már csatakra elázottt, az alkohol jótékony mámorában békíteni próbál, gyere, gyere ide te is Alekosz, nem szabad gyűlölködni, beszéljétek meg! Beszéljétek meg, beszéljétek meg! Álljak térdre? Térdre állok, ha kell, beszéljétek meg! Éva nem fog kuncsorogni a barátságért, Anikó beszéljétekmegez, Alekosz kinn a kertben elmondja Olivérnek, szándékosan kreált egy információt, és megkérte Évát, sskk ne mondja el senkinek, persze két percre rá szétkürtölte. De majd ha ezt újra és újra megtapasztalja, akkor majd fog tudni titkot tartani! Mert ezt a lányt mindig csak meg akarták baszni, aztán eldobták mint egy rongyot, mert önzőek voltak vele, de fejleszteni senki nem akarta! Ő meg akarja erősíteni ezt a lányt! Talán szólni kéne Alekosznak, hogy az emberkísérleteket nemzetközi egyezmények tiltják.

A nagy kibékülésre nem kell sokat várni, Éva kifejti a merevrészeg Alekosznak, hogy neki itt benn ő a lelki társa, és lehet hogy kinn is az lesz, ölelkezés sírás, kibékülés, alkoholgőz. Az összefoglaló Alekosz monológjával zárul, ami szerintem nem szerelmi vallomás, hanem Mephisto kimaradt monológja a Faustból, ami még a szerzőnek is sok volt, lássuk. „Hahaha…Látom, hogy figyelsz! Látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed, akkor is. Mindent tudok! Tökkkéletesen átérzem az érzéseid! És hidd el, teérted teszek mindent. Senki másért! A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek. Csak te ezt még nem tudod. Semmit sem tudsz! Fogggalmad sincs az egészről! De majd egyszer, egyszer mindent megértesz! Sakkor majd szeretni fogsz! És az lesz a legnagyobb dolog. A lllegnagyobb dolog!”
Apu, félek!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, mert mindent értetek teszünk, a javatokat akarjuk, a legfölsőbb szinteken!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viola narvilly 2011.01.13. 22:38:36

@Lotyó Bridzsida:
Na vájár, lebányászom a szekrényből.

vörös áfonya 2011.01.13. 22:39:07

@Démétér:

Igen,az szörnyű volt,azzal a kopasz fejével.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:39:13

@Augur: hahaha, meg a dolly roll bakelit, jól van. Mi az, hogy korelnöknő, basszus? :D

innovation 2011.01.13. 22:39:20

@viola narvilly: OK, 10 percre a könyvtártól, a hetedikre, ahol terjeng a piaszag. :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:39:23

@Hódos Hajnalka:

És milyen színű műanyag/gumi télicsizmád volt, ami így egybe volt fröccsöntve és fehét volt a teteje, meg lehetett kötni, és bélést is lehetett bele tenni?
Nekem sárga!:D
A szomszédnál talátam egy pirosat a múltkor a sufniban!:D:D:D

Augur 2011.01.13. 22:39:33

@vörös áfonya: jézus, jézus, egyujjas, ugye?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 22:39:53

@innovation:
Mindegy, ez maradjon most már a rendkívül tehetséges Nánási Pali gondja, hogyan is fogja őket a Szandikával egy könnyed-játékos leszbi címlaphoz a megfelelő módon bevilágítani.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:40:27

@viola narvilly:

Ja, még játszol vele, frankón, ha úgy alakul?:D:D:D Kvázi kéznél van?:D

vörös áfonya 2011.01.13. 22:41:11

@Augur:

Persze,hogy az:)
Piros alapon fehér mintával:)

Patria 2011.01.13. 22:41:29

@Démétér: ez most az, ami olyan volt mint egy garbó nyak, egyik végén összekötve és az arcodnak egy luk kivágva rajta? olyan nekem is volt. piros asszem.

viola narvilly 2011.01.13. 22:42:29

@innovation:
Nem terjeng a piaszag. Hülye vagy, visszazárom az üveget, még a végén a szomszédok idejárnak szipuzni :D
Mondjuk szar poén volt, tényleg van szipus a házban.

@Lotyó Bridzsida:
Egyelőre nem találom :D
De mikor pár éve lakást pakoltunk sógornőmmel, akkor emlékszem, hogy átöltöztette (ő akkor volt 31 éves) :D

Augur 2011.01.13. 22:43:17

@Hódos Hajnalka: itt csak Záray-Vámosi gyűjtemény és persze Kordáék és Máté Péter. 30 leszek az idén, elnnöknőm:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:43:29

@viola narvilly:
Megtaláltam, külön van a feje :D

innovation 2011.01.13. 22:43:36

@LadyCarambole: Ha sikerül neki, megemelem a kalapom! :)

Démétér 2011.01.13. 22:43:40

@Patria stuck up oafish: Az enyém egy kötött cső volt, gyakorlatilag. Felhúztad magadra, és aztán az arcod elől a nyakadra húztad az elejét, míg a felső részét a rettenetes, három kötött pántból font fejpánt fogta meg, hogy fent is maradjon valami. De a dolog természetéből adódóan legalább a forgódig kinn volt a fejed, a füledet takarta, a torkodon meg volt nyolc réteg.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:43:43

@Augur:

És kívül orkán, belül bélelt szőrős!:D
Volt rajtuk ilyen karbíner szerű, amivel össze lehetett csatolni, hogy lehetőleg egyszerre hagyd el.:D

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:43:53

@Lotyó Bridzsida: Nahhát nagy szívfájdalmamra olyanom nem volt. Az unokatesómnak volt és nagyon irigykedtem.
Limó szörp kicsucsogása a műanyag tégelyből, és a végén így össze volt csimbókosodva a nyáltól, megvan?
index.hu/cikkepek/0611/gazdasag/retrosnack/limoszorp.jpg

innovation 2011.01.13. 22:45:19

@viola narvilly: Vissza is kell zárni, mert baromi hamar párolog. A szomszédokra meg vigyázni kell, mert rászoknak, mint legyek a szarra! :D

Na, én feladom mára! Jó éjt mindenkinek!

Augur 2011.01.13. 22:45:29

@vörös áfonya: jajmamám @Lotyó Bridzsida: igeen! és a belülszőrbe bármilyen óvatos hógolyózás ellenére azért frankón beleragadt és jégcsimbókokká vált a hó.

Flood 2011.01.13. 22:46:22

Ehh, mostanában kicsit sok az off komment :S
Még a végén megéljük, hogy nem olvasom el az összes hsz.-t

viola narvilly 2011.01.13. 22:46:34

@innovation:
Irigy kutya vagyok, vissza is zárom :)
Jóccakát!

Jelentem, szerelem a Barbie-t, tényleg volt lábszárvédője :D

dex.ion 2011.01.13. 22:47:16

@Patria stuck up oafish: gyanakvó vagy:P nem bízol bennem?:)

Augur 2011.01.13. 22:47:24

@Hódos Hajnalka: hogyne! és 50 fillérér' kapható kis papírzacskós tejpor hasonló szopogatása volt? majd végül elázott zacsek rágcsálása az ízek végsőkig kiszipolyozása végett:)

vörös áfonya 2011.01.13. 22:47:36

@Hódos Hajnalka:

Mi meg a gyógyszertárban vettünk mindig ilyen papírtasakos ostyát,nem tudom hány db.volt benne,azt ettük suli után.Nemtommér:)

Démétér 2011.01.13. 22:47:42

@Flood: Ha nem rakott krumplizunk: barbizunk.
Tényleg.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:48:19

@Augur:

"óvatos hógolyózás" ja, az jellemző volt ránk, hogy olyan "óvatos" gyerekek voltunk!:D

Egyszer a lakótelepen felöntötték a beton focipályát télen, és ott korizott a fél lakótelep.
Szerintetek koriban mentem le és fel a lakásból pályáig?:D:D:D:

Augur 2011.01.13. 22:48:43

@Démétér: XDXD ennél pontosabban még nem írták le ezt a generációs problémánkat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.13. 22:48:53

@K.Tomoceusz: @Augur:

Olit hívom félvérnek, telivérnek, Zolivérnek, etc. Bocs, hogy félreérthető volt. :)

Most írhatnám, hogy:
"-Mi folyik itt?
-Oli vér."
de nem írom... :D

Augur 2011.01.13. 22:49:58

@Flood: ha nem vagy harmincas nő, akkor tényleg nem lehet ez itt érdekes:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:50:20

@vörös áfonya:

Az ostyát én is imádtam!:D

Meg a tejport magában a zacsiból.:D

prof. Perselus Piton 2011.01.13. 22:51:01

@Lotyó Bridzsida: nálunk mindenki dipóval járt iskolába, pedig nehezebb volt, mint maguk a könyvek :-))

Démétér 2011.01.13. 22:51:04

Annyit beszéltetek az ivásról, hogy a férjemmel hozattam egy kupica szedres vodkát. Na.

Augur 2011.01.13. 22:51:07

@Démétér: ez valóban überelhetetlen:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:51:17

Megvan a Barbie, bár nekem úgy tűnik, elkeveredett a hajpántja.

vörös áfonya 2011.01.13. 22:51:45

@Lotyó Bridzsida:

Tesóm meg a sűrített tejet csak úgy tubusból-szájba.Imádta.

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:51:46

@Augur: hogyne lenne! és ezután közvetlenül jött a málna, eper stb. ízű gyümölcsnemtommi, ami vízzel felolvasztva gyümölcskocsonya lett. nemjuteszembeaneveeeeee!

Augur 2011.01.13. 22:51:52

@King of Shadows: semmi:) csak egy kis jól ápolt paranoia, tudod.

Patria 2011.01.13. 22:52:54

@Démétér: ez a pántos megoldás nem ismerős. Nekem sima kötött csősapim volt. de az ilyen hosszú volt. Nem hogy eltakarta a fejem, de kb seggig érően hosszú volt.

@dex.ion: dehogy nem. csak kekeckedek. :)

Na jócakk! Még vár a közjog. :(

Démétér 2011.01.13. 22:52:56

Volt hatalmas V nyakú, csípőig érő neonszínű pulóveretek? Vagy az csak mifelénk volt? :) Olyan '86 körül, ha jól emlékszem...

Augur 2011.01.13. 22:52:56

@Lotyó Bridzsida: lakótelepi suli télen, ötször visszafagyott jégdarabok mint hógolyók? minden nap jött a mentő, eskü:D

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:53:05

Ja, én 27 múltam. Pár éve. :)))

gibson 2011.01.13. 22:53:06

@Flood: ugye, szanaszét offolják ezek a... Szóval ezek a lányok :) Én fel is adom asszem, nézem inkább a Real-meccset a tévében.

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:53:27

@viola narvilly:

Toljad a fotót, ne törődja a pánttal!
(lehet, hogy lenyúlta a sógornőd!:)))

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:54:00

@Patria stuck up oafish: gyerekjáték. én már túl vagyok rajta. sőt. :)

vörös áfonya 2011.01.13. 22:54:20

És emlékeztek a zsörvére?Tökre utáltam,de mindig olyat kaptam:)

Démétér 2011.01.13. 22:54:24

@Patria stuck up oafish: Én most hagytam abba a jogot :( Szívem szakad.
Viszont alszom én is, mert holnap munka. Jójszaka!

viola narvilly 2011.01.13. 22:55:26

@Lotyó Bridzsida:
Mindjárt megy, most tolom fel netre.
Bár sajnos mobillal készült, így nem igazán jó a színe. Meg mivel szegény Barbienak kitört a nyaka, így épp csak odaillesztettem a fejét a nyakához.

Lehet, hogy lenyúlta, majd megkérdem tőle :D

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:55:54

@gibson: real drukkerek ide nem kommentelhetnek, ez szabály. :D

dex.ion 2011.01.13. 22:56:07

@Patria stuck up oafish: :( ha nagyon unnád, és dumálni akarsz, csak dobj egy mélt:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:57:08

Most ahogy így nézem, ez a Barbie lefogyott :D
Régen passzentos volt a ruhája :)

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 22:57:13

@Démétér: nem, nekem is volt, demostmék, mert vége a juve meccsnek, bemehetek a nappaliba, és izé, egyenesen megkövetelik, na.

Augur 2011.01.13. 22:57:13

@Hódos Hajnalka: minden jöhetett, amiben a citromsav kis kristályokban realizálódott. és állatira ragadt! de legalább mennyi koszt megettünk így a tenyerünkről!:D

vörös áfonya 2011.01.13. 22:57:25

@viola narvilly:

:DDD

Na,nekem ugyanez volt,csak tornadresszben:)

viola narvilly 2011.01.13. 22:58:58

@vörös áfonya:
Szerintem azt én is úgy ettem.
Meg a limo-t úgy, hogy tenyérbe szórtam és nyaltam.
Kaptam is egy "tisztelt szülők! zsuzsa jó képességű, de nagyon neveletlenül viselkedő tanuló. kérem a novemberi fogadóórán felkeresni szíveskejdenek!" bejegyzést az ellenőrzőmbe.
Amúgy van limoporom, múltkor vettem :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 22:59:14

@viola narvilly:

Hibáltan!:D
Na de mostmár én is hunyok, holnap dolog van!

Sziasztok!:D

viola narvilly 2011.01.13. 23:00:06

@vörös áfonya:
Mer' a tiéd csóróbb volt, annak nem tellett teljes aerobic ruhára :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 23:00:40

@viola narvilly:

"Katalin közölte, hogy nincs otthon hagyma, ezért nem hozott a rajzorára. Megintem."

Aláírás: Rajztanárnő

:D:D:D:D

viola narvilly 2011.01.13. 23:00:47

@Lotyó Bridzsida:
Holnapra új ruhát adok rá :)

Jóccakát!

Augur 2011.01.13. 23:00:55

köszönöm mindenkinek! nagyon jókat röhögtem! a Sabrinás kézitükör legyen veletek! jóéjt!

vörös áfonya 2011.01.13. 23:01:18

@viola narvilly:

Nem,neki csak nagyon melege volt a sok aerobikozástól:)

gibson 2011.01.13. 23:02:28

@Hódos Hajnalka: a kedvenc nemzeti csapatom viszont az olasz! Maradhatok? :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.13. 23:03:07

@Augur:

Veletek is a kacsintós Szándokános pénztárca!:D:Dmosmátéllegmegyek!

viola narvilly 2011.01.13. 23:03:58

@Lotyó Bridzsida:
:DDD

@vörös áfonya:
Ja, mégis az enyém fogyott le mostanra :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.13. 23:05:46

@vörös áfonya:
Az ostya az nagyon ott volt, meg az olvadós rágó. Maoam.

vörös áfonya 2011.01.13. 23:07:44

@LadyCarambole:

Pedig szentül meg voltam róla győződve,hogy az ostyát csak mi ettük a barátnőmmel:)

Lanois 2011.01.13. 23:23:26

Ezek mit össze tudna fecserészni...hihetetlen:)

dex.ion 2011.01.13. 23:23:58

na tipli aludni. jóéjt.

Balfars 2011.01.14. 00:58:14

Bár késve de részemről is megy egy szavazat Anikónak a villa legszebb nője címéért.

Egyébként a fodrász kiruccanás Éván és Zsófin javította a legtöbbet. Nem is értem miért erőlteti Éva ezt a szénakazlat.

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.01.14. 01:23:32

Hű ez nagyon véres rész volt karajra be volt baszva az egész alkoholista banda...

Caprica99 2011.01.14. 07:18:02

Visszatérve az eredeti témára....

Sírva röhögtem, amikor ezek a "kultúrlények" a tegnapi összefoglalóban Ildi kortesbeszédét írták és ilyen szavak ütötték meg a fülem:
tanárnő
művelt

Hogy nem ég le a bőr szégyenében a pofájáról a "kulturált, művelt, tanárnő" Ildinek, hogy azt hiszi, hogy az 1900-as évek a 19.században voltak, nem tudja mikor volt a második világháború és fingja nincs, ki az a Bobby Fisher.
Éva ehhez a nőcskéhez képest egy Albert Einstein.

Más...
A Gigi álszent pofájától már falra mászok.
Biztosan abban a boldog tudatban él, hogy nem derült ki, hogy szadista leszbi pornókban szerepelt - máskülönben nem sóhajtozott és méltatlankodott volna mikor Éva a táncversenyen ledobta a felsőjét.
Még szerencse, hogy amikor Ildi is elkezdte levenni, gyorsan megszólaltatták a gongot. :DDD

Megint egy "lebukás" a retekklub részéről.
Alekosz csak úgy, bele a levegőbe engedte el azt a szerelmes monológot a teraszon, mi? Cseppet sem sejtette, hogy ez úgyis adásba kerül, mi?

A hangsúlyán (mivel elég szar szinész), pontosan lehetett érezni, hogy betanult szöveget mond fel.

Hmmcsike 2011.01.14. 08:41:34

Az, hogy Évának tartanak búcsúebédet a barátai, mit jelent? Tényleg a "barátai" fognak főzni, vagy Laciék ezt is?

Hmmcsike 2011.01.14. 08:46:18

@Hmmcsike:

....úúúúgy megnézném Oli-Alek-Szandika triót a konyhában. Bundáskenyér búcsúebédre?! :D

Hmmcsike 2011.01.14. 08:47:37

@van-e szándék: Tehát a lila pólósok? Az jóóóóó lesz :D

van-e szándék 2011.01.14. 08:49:34

@Hmmcsike: a tegnapiak alapján bármi is lesz, tojásrántottának hívják majd :)

Caprica99 2011.01.14. 08:49:39

@Hmmcsike: lehet, hogy nem ők fognak főzni - a búcsúebéd megtartása nem feltétlenül ezt jelenti.
Kapnak kész kajákat, piát és lesz nagy dínomdánom a csapatnak.

Caprica99 2011.01.14. 08:53:34

@van-e szándék: mondom!
A szavazás búcsúebéd _megtartásáról_ szól és nem búcsúebéd főzéséről.
A kettő nem ugyanaz!

Hmmcsike 2011.01.14. 08:54:25

@Caprica99:

Áááá, az úgy nem érvényes! Főzzenek csak a barátuknak! Az egészbe ez lenne az érdekes, nem az, hogy dobozokból esznek és hülyére isszák magukat. Ne keseríts el, már beleéltem magam :D

van-e szándék 2011.01.14. 09:04:44

@Caprica99: fel ne húzd magad kora reggel

innovation 2011.01.14. 09:41:28

@hellóka: Ez üt, gyerekek, de nagyon! :)

reggi64 2011.01.14. 09:50:59

@Caprica99: Én is azon filóztam már hogy mi lenne ha Gigike videjójából bedobnának a viskólakóknak egy kis izelítőt,na akkor álszenteskedhetne...ez már akkor megfordult a fejemben amikor Erzsivel is játszotta a nagy szűzet.Erzsit nem bántom mert még egyenlőre én is pártatlan vagyok vele de az Ő videói közül is be lehetne tenni,na azokat a fejeket nézném meg:)))))

innovation 2011.01.14. 09:52:32

@Caprica99: Hátha lesz folytatása az Alek-Éva násztáncnak. :)

reggi64 2011.01.14. 09:58:37

@hellóka: ajjjjjjj mikor a végén Gömbi nyomja a puszikat a a polójára az kemény:))))))))))

Flood 2011.01.14. 09:58:59

lol mekkora jó amikor Gomba és Béci oltogatják egymást :D
mint pl. most

Mme Chauchat 2011.01.14. 10:00:02

és mi lett a kajákkal?

Lanois 2011.01.14. 10:01:08

@Flood: ezen röhögtem én is:))

Flood 2011.01.14. 10:05:11

@hellóka: vááá ez beszarásjó!!! :D

Flood 2011.01.14. 10:06:50

@Flood: Kíváncsi leszek a többiekre, amikor levetítik nekik ezeket és először szembesülnek Alek monológjával :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.14. 11:45:05

@Augur:
Ááá! Olyan matricával volt kitapétázva a fürdőszoba csempéje nálunk még a hőskorban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.14. 11:55:39

@Augur:
Nékem echte svejcből való, napra barnulós barbim volt. És baszki, megeszem a kalapom, de a beteg mattelesek tényleg megoldották, hogy napfényre árnyalatot váltson a műanyag, sötétben meg vissza.

Flood 2011.01.14. 12:19:20

@bévé: Az szép! Tehát a műsoridő több mint fele reklám (vagy rizsa)

Caprica99 2011.01.17. 15:27:48

@Hmmcsike: ha nézted az adást, akkor biztos észrevetted - kész hidegtálakat kaptak.
süti beállítások módosítása