Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X28

2011. január 12. 12:20 - Hódos Hajnalka

Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a tévénézőknek, jaj de izgi. Ildikó úgy érzi, hogy jó úton halad, egyre több oldalát meg tudja mutatni, élvezi a feladatokat és sikerül a beilleszkedés. És ő nyílik. Ajajj, megint elkezdi hergelni magát, én egy bulizós, pörgős csaj vagyok, imádom a bulit, imádom az életet szeretek jókat nevetni és igenis van humorom! Szavazzatok nekem bizalmat!

Éva üdvözöl minket és nagyon-nagyon szeretné, ha bizalmat szavaznánk neki mert rengeteg minden van még az ő kis tarsolyában. Neki ez egy nagyon-nagyon-nagyon nagy próba, hogy be tud-e illeszkedni egy közösségbe. Oda fog figyelni a takarításra meg a rendre, színt és örömöt hozott az arcokra, ő egy igazi nő, szavazzatok Évire, a vadmacskára. Évi mint vadmacska. Hát a sörény megvan hozzá, végülis. A Villalakók értékelik a két lány kortesbeszédét, Anikó jóindulatúan közli Ildikóval, hogy visszataszító. Ezen hangosan röhögök, Alekosz jóindulatú mondatainak csak a végét hallom, mikor te azt mondtad, hogy te szereted a humort, idegbetegnek tűntél.

Éva alkalmazkodni akar mert neki se jó, ha mindig veszekedés van. Béci nem tűnik lelkesnek, ő egyébként sem azért szól, nem szólnánk, ha nem lenne miért. Éva most Alekosznak puncsol, nem találkoztam még ilyen emberrel, mint te, a köztünk levő viszony egy barátság kezdete. Nem, az a Casablanca. Alekosz a barátság kezdetét a maga módján értékeli, álljunk össze, költözz hozzám! Éva még mesél egy sort arról, milyen sokat jelentene neki, ha az apja ott lenne a párbaján, mennyi erőt tudna belőle meríteni. Alekosz issza a szavait mint a szivacs, Éva kinn folytatja a kertben, neki nincs senkije, senkije. A beszavazáskor is a barátján kívül egy olyan barátnője volt ott, aki nem is olyan barátnő. Hát ez milyen megható volt, istenem, mindjárt belép az Eperjes, elszavalja József Attilától és nem Adytól, (köszönöm az észrevételt a nagyérdeműnek) a nincsenapámsemanyámat, utána meg jön a szigorú tekintetű asszony és elkiáltja magát, szeressétek Ódor Emíliát!

A lányok háziállatkát kapnak ajándékba, amit a fiúknak kell eljátszani. Igen, ez egy feladat, tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de az. Szandikának lova van, Laci. A lónak jár a feje, érted? Jár a feje. És nem magadtól kezdesz járni, hanem szóra. Mindig szóra! Szandika mellesleg visít Laci hátán és behugyozik. Annyi baj legyen, hallgass és válts gatyát! Bécinek felemelő érzés volt, ahogy alakult benne a madárka énje. Olivér egy majom. Nemcsak játszásiból, hihi. Laci mint hat éves lipicai mén simán veszi az akadályokat, ami nem kis teljesítmény Szandikával a hátán. Zsófinak Pityupapagája van, Béci az. Pityu, mondjad, hogy Pityu vagyok! Pali vagyok! Pityuka, mondd hogy szeretlek! Én is! Az est fénypontja Ildikó, és kutyusa, Jerzsi. Folynak a könnyeim a röhögéstől, Jerzsinek első dolga megkúrni a gazdi lábszárát, hogyne röhögnék, én is gazdi vagyok, sőt, én már ébredtem arra éjszaka, hogy a tizenöthetes Pötyi a fejemen gyakorol veszettül. Alekosz Portika, a házi poratka. Azért nem takarítasz Éva, mert véded a házi poratkádat, ő a te lelki társad. Remélem, mindenki feldolgozta, én még nem bírtam. Éva egy porszívócsővel a kezében, Alekosz, a poratka, a szőnyeg alatt fekszik, Portikát nem érheti porszák soha! Anikó bemutatja Charliet, a majmot. Gombi kiváló majom, bukfencezik, banánt eszik, és túlnő a gazdin, én még mindig Jerzsin röhögök.

Elkészültek a Gombiparódiák. Balázs imádja Gombit, én is, mmkk. A lakóknak tetszenek a paródiák, Olivérnek felkavaró, hogy civil emberek foglalkoznak velük, mit szólna, ha olvasná a hogyvoltot? Szandi szerint a videók között volt morbid, de hát vannak pihent agyú emberek. Gombinak nagyon jó érzés, hogy ennyit foglalkoznak vele az emberek meg szíveket rajzolnak, álmában nem gondolta volna és köszöni. Félti a barátnőjét, mit kaphat kinn! Hülye vagy, kérdezi Anikó autogramot kérnek tőle az emberek, meg odamennek hozzá, hogy te vagy a Picur, a Gombi barátnője? A lakók megszavazzák a nyertes videót, Balázs értetlenkedik meg jézusom, de rossz volt, ez nem is paródia, de hát a lakók így döntöttek, jézusom. Hát akkor megragadom az alkalmat és a hogyvoltosok nevében őszintén gratulálok Rosta Balázsnak, a nyertes kisfilm készítőjének, ha már Balázsnak nem volt ennyi esze.

Alekosz még mindig Anikózni akar, úgy látszik, nem alszunk együtt? Nem. Anikó hiteltelennek érzi Alekoszt, hiába érzem magam fél percre különlegesnek, ha utána más lányoknak is ugyanazt mondod. Egyébként tökre örül, hogy kezd tök jó lenni a kapcsolatuk, de attól tart, ha visszautasítja Alekoszt, visszatérnek ahhoz az állapothoz, ami volt. Pedig Alekosz még vonzalmat is érez. Anikó a riportszobában saturészegen, rózsaszínű csipkekombinéban elmondja, nem hiszi, hogy Alekosznak törést okozott volna, majd továbbrepül mint egy méhecske, de ő nem szeret embereket megbántani. Az, hogy a visszautasítás a kiábrándultság szakadéke felé löki Alekoszt, a továbbiakban nem érdekel, mivel Anikó kifejti a véleményét az Olivérrel való barátságáról is. Olivér egójának kell Alekosz, ő egy ilyen típus, szereti ha dicsérik és nem őszinte, mikor azt mondja, hogy fú, a ValóVilág történetében még nem volt ilyen barátság. Persze Anikó nem akar szart keverni.

Alekosz és Olivér együtt háborognak ezen, Oli furcsállja, hogy Anikó ennyire nem látja a dolgokat. Irigykednek, mert ők nem találnak itt benn ilyen mély kapcsolatot. Alekosz fejéből nagy ötlet pattan ki, csináljanak úgy, mintha összebalhéznának keményen és közben figyeljék az arcokat. Fú, de jó, de ezt akkor senkinek, ovibazmeg. A gondosan szelektált sms-ek a Rácz testvérekre vannak kihegyezve, Béci megfogalmazásában szétoltják a Rácz családnevet az Alekosz-Olivér fanok. Gigit álszentnek nevezik, hazaküldik szopni, és többször a Villa Színésznőjének hívják. Béci szerint ez Alekosz és Éva műve, Alekosz nevezte el őt Rácúrnak is, neki ez nem tetszik, mert itt a kis szavaknak is nagy jelentősége van amik később problémákat okozhatnak. Meg is van a következő jelöltje. Kimegy cigizni, Alekosz megint Rácúrnak szólítja, na látod, ez a tré, hogy kifigurázol embereket! Ugyan, neked a színésznő esett rosszul. Nem, tudom hogy nem színésznő. Éva gyorsan bemegy a fürdőbe árulkodni Olivérnek, hogy a Béci most osztja szegény Alekoszkát, de a drámai végkifejletet már nem láthatjuk, mert szerencsére vége ennek a baromi unalmas összefoglalónak, aminek az utolsó húsz perce annyira fárasztott, hogy képtelen voltam bármi vicceset írni róla. Ja, tudom, máskor se sikerül.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. Megint kínkeservesen, még szerencse, hogy itt van nekünk S. :)

Címkék: vv4
864 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KATZE 2011.01.12. 12:46:06

A balástyai rém veszekszik a romacsaláddal:)
Vigyázz Alkeszkoszi, mert jönnek a tesvírek!:)

Dr_utcai_arcos 2011.01.12. 12:48:18

Első???NEM hiszem ell!!

Dr_utcai_arcos 2011.01.12. 12:49:17

@utcai_arcos: És tényleg nem!Az Ódor Emíliás résznél meghalt egy csomó agysejtem.

tribeca 2011.01.12. 12:49:19

tényleg, mintha még mindig az oviban lennének... bár a csökött agyukkal többre nem is képesek. szánalmas volt, ahogy az éva rögtön rohant árulkodni, szart keverni az telivérhez. amúgy meg tényleg nagyon szar volt az öf.

tgrs 2011.01.12. 12:49:23

Köszi Hajni, sok minden kimaradt nekem tegnap, annyira kínos volt az összefoglaló nagy része.

Vamp-ír 2011.01.12. 12:52:57

Te tartod bennem a lelket, Hajni! ... már marhára unom az összefoglalókat, ha nem olvasnálak, már képtelen lennék nézni!:)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 12:53:29

Igen, észrevétlenül kimúlt a vv4. A semmiről nem lehet, csak semmit írni.

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.01.12. 12:55:50

Maskor azert sikerul. De ez egy nehez resz volt. Meg en is emesztem.

Hmmcsike 2011.01.12. 12:56:10

Nem láttam a tegnapi összefoglalót és mégis értettem Hajni írását! Naháááát!
THX!

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:02:02

Ámbár ne feledjük, a csatorna csókja a halottnak az Alekosz-Olivér-féle (mű) balhé/összeesküvés meglebegtetése. Nem értem, akik akciót vártak, most miért nem örülnek?

flanker 2011.01.12. 13:04:11

>Folynak a könnyeim a röhögéstől, Jerzsinek első dolga megkúrni a gazdi lábszárát,

Nos, mint mindig, éppen kézbentartott tányérból falatozgattam, de ez volt az első alkalom, hogy komoly veszélyben volt a vacsorám sorsa. Az első gondolatom az volt, hogy ebből a fajta Jerzyből idáig nem sokat láttunk, tényleg sokkal jobban állhatna megítélés szempontjából, ha egyedül lenne, nem Gigivel. Soxor hiteltelennek érzem az együttlétüket. Úgye voltak a "szexi tanárnéni" beszólásai Ildinek, s most, amikor láttam a lábmegmászós jelenet közben Gigi arcát, valahogy az volt az érzésem, hogy nem féltékeny a "kapcsolat" miatt, hanem inkább amiatt, hogy nekik nem voltak ilyen (spontán, mulatságos és hatásos) pillanataik együtt.
De ez csak egy érzés - majd meglátjuk.

mocskosmacska 2011.01.12. 13:05:49

Hajni, a nincsenapámseanyámat József Attila írta, nem Ady.
Egyébként nagyon jó volt a hv.

flanker 2011.01.12. 13:06:12

@flanker:

Ja, és az utóbbi 2-3 napban mintha a képernyőn sem erőltetnék annyira ezta Gigi-Jerzy vonalat. Lehet, hogy türténik majd itt is valami?

viola narvilly 2011.01.12. 13:06:46

Balázs öltözékével az öltöztetőnek sikerült maximálisan kihangsúlyoznia Balázs fejméretét, ami óriási. Vagy a válla kicsi, nem is tudom.

Anikóra meg lassan már lehetne "dallaszozni", olyan sokszor mondja a "tök" szót (tökre).

Jerzsis kutyás nekem nagyon tetszett, azon röhögtem, de csak nekem tűnt úgy, hogy Gigi szeme szikrákat szór a háttérben?

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:07:17

@flanker: Ildi, mint kutyatulajdonos életvilága is különös...Nem tudom, szokás szegény állat homlokára tetoválni a nevét...?Hogy nehogy elfelejtse...?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.12. 13:07:35

Nem láttam ééés értettem. Fejlődök, na.

Alekosz-Oli-Évike és Szandika erősen emlékeztetnek azokra a suttyókra, akik mindig hordákba verődve nyomták a középsuliban, nekik volt a legnagyobb pofájuk és ezért mindenki tartott tőlük.
Persze az együttes ikújuk pont a fele volt egy kifejlett murénáénak.

Most meg nézem őket az arckönyvben: ellenőr, htb, és hasonló sikersztorik.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:08:41

...továbbá e helyütt vissza kell vonnom Alekosz szociopata mivoltáról szóló tanaimat. Akinek a fejéből kipattan, hogy ő poratka, (és valóban az), annak csakis grat.

Hódos Hajnalka 2011.01.12. 13:10:17

@mocskosmacska: au, a se rokona, se ismerőse nem vagyok senkinekre gondoltam, de gáz.
bocsi.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.12. 13:10:31

Alekosz és Éva között egy intellektuális baráti viszony kezd kialakulni. Lehet, hogy összeillenek?

0511 2011.01.12. 13:11:06

Szia Hajni!

Jó, hogy pár hete idetaláltam, mert addig csak dühöngtem ezen a szar müsoron, most meg már legalább szórakozni is tudok mind a te írásodon, mind a beszólásokon.

Most egy dolog azonban hiányzott és az az Anikó-Alekosz beszélgetésében hangzott el, amikor Anikó közölte vele, hogy valamelyik vályoglakótól hallotta, hogy Olivér azt mondta, hogy kint majd sok pénzt fog Alekoszból csinálni.

Az már csak a befejező résznél volt, amikor Oli a gumiszobába megy és felelősségre vonja az ott Évával mutyizó Alekoszt, hogy a motyójában turkált.Alekosz fel sem nézett rá, tkp figyelemre sem méltatva folytatta ügyködését és valami olyat dünnyögött, hogy ez még meg fog történni.Nekem úgy tűnik, mintha kitört volna az utánfutó kategóriából.

flanker 2011.01.12. 13:12:27

@Mme Chauchat:

>ldi, mint kutyatulajdonos életvilága is különös...Nem tudom, szokás szegény állat homlokára tetoválni a nevét

Te egy gonosz nőszemély vagy! Szerencsétlen Ildi még önmagát sem találja - honnan szerzett volna akkor egy bilétát? :-)
(Amúgy többekre rá volt írva valami, ha jól emléxem, Alekoszra is Portika...)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:13:20

@0511: nem, nem, "meg volt beszélve". Ez lesz a következő műbalhé. Alekosz okossága, hogy nézzék meg a reakciókat ha fenemód összevesznek Olival. Így válna el a sz@r a víztől.

mocskosmacska 2011.01.12. 13:14:05

@Hódos Hajnalka: 13 ennyire súlyos debil, mindenkinek bekavarhat.

flanker 2011.01.12. 13:14:42

@Hódos Hajnalka:

>au, a se rokona, se ismerőse nem vagyok senkinekre gondoltam, de gáz.

Gyorsan írd újra a posztot, töröld ki az idevonatkozó hozzászólásokat és senkinek nem esett semmi baja...

0511 2011.01.12. 13:16:56

@Mme Chauchat:
tudom, hogy meg volt beszélve, de mintha az élet be is segítene. Azért ez a sok pénzt csinálok belőle Anikó szájából már nem illik a tervükbe

flanker 2011.01.12. 13:18:54

@Mme Chauchat:

>továbbá e helyütt vissza kell vonnom Alekosz szociopata mivoltáról szóló tanaimat.

Azért ne ragadtasd el ennyire magad! A felületes sárm és humor nem kizáró tényező!!!
Amúgy megvallom, ez már a második incidens, amikor emberi vonásokat véltem Alekoszban felfedezni, olyannyira, hogy másképp néztem rá! (Azért hamar elmúlt, elmúlik majd ez is, ne félj.) Az első akkor volt, amikor Bécivel álldogáltak a cölöpön. Azóta is szégyellem magam miatta, de hétköznapi, emberi vonásokat láttam rajta és sokkal szimpatikusabbnak találtam csendes eltökéltségét, mint Béci kínlódó, káromkodó küszködését...

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:19:47

@flanker: mindenképpen várlak majd ide: analysis.blog.hu. Elemezném a poratka-alekosz hasonlatot. Ő mondta! Elkélne a segítség.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:22:07

@flanker: ez az, ez az. Humor, mint énvédő mechanizmus, persze felvetten, nem interiorizálva azt. És közben egyébként humorra képtelenség, mit sérültszemélyiség-jegy....Pff. Kérem, hozzák ki onnan, pls!

Lanois 2011.01.12. 13:28:24

@flanker: Azért azt a másfélórás cölöpönállást tökre megnéztem volna élőben végig. Lehet, hogy Alkesz is dumált közben...nem lehet tudni.

tgrs 2011.01.12. 13:31:22

@viola narvilly: Gigi dühös lehetett, mert "szerelme" kezd önállósodni és a love story nélkül is fel tud mutatni valamit?

HúszTíz 2011.01.12. 13:31:46

Évát lassan már én sem tudom hová tenni. Van amikor szimpatikus, van amikor nem az. Szerintem ez egy baromira nagy taktikázás a részéről, hogy ott nyal Alkesznek/Olivérnek ahol és amikor csak tud.

Az az állatos feladat tényleg vicces volt. Erzsy jól nyomta. Engem is talált már meg egyébként kutya így, igaz nem a sajátom, hanem a szomszéd tacskója, úgyhogy viszonylag könnyű volt lerugdosni a lábamról. Bár azt nem tudtam nem észrevenni, hogy Olivér megint kihúzta magát a feladat alól. Ugrott kettőt, ezzel vége is volt. Bár azt sem tudom, hogy mennyit vágtak ki belőle.

Ildikó továbbra is idegesítő, nagyon-nagyon-nagyon. Szívem szerint mind a kettő picsát kinn hagynám, de hát ugye ezt sajnos nem lehet :-( Ildikóban ezt a veszett nagy tenni akarást nem tudom hová tenni. Meg azt, hogy nyílik. Állandóan nyílik és a többiek is nyílnak és ő már érzi, hogy alig vannak falak - na hiszen, mire megérezné, már éppen kint lesz újra a Valóban Való Világban.

Alkesz/Olivér "fight"-ja (mivel ők is ilyen szépen hívják) lesz a mai összefoglalóban - erről volt is videó tegnap. Szerintem ez az a kamu dolog, amit megbeszéltek, csak hogy lássák a többieket, hogyan is reagálnának rá.

JAJ, a legjobbat még nem is mondtam. Hajnalka, kár hogy nem nézted végig, mert a műsor végén, amikor élőben bekapcsoltak a villába, ott éppen valami műveltségi vetélkedő, vagy mi a tököm ment. Szerencsétlen, ostoba Ildikónak azt kellett volna eltalálnia, hogy vagy valaki mikor született, vagy éppen mi történt az adott évben, de Ildikó nem tudta. Éva és Laci segített neki. "Gondolj a második világháború közepe tájára, az a helyes megoldás." Mire Ildikó "Háát, 1918, nem ?!"... Úristen, már magáról erről az egyetlen megnyilvánulásáról ennek a buta picsának (a többi sem lehet okosabb) egy külön posztot lehetne írni. Borzasztó volt valóban.

Ja és Balázs tényleg egy kis szarházi. Mi az, hogy nem tud őszintén gratulálni annak a videónak, amelyiknek bizalmat szavaztak odabent, amelyik nekik a legjobban tetszett ?? Kis pöcs ez, semmi több...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 13:32:20

@Hódos Hajnalka: baszki, Hajni, lehet, hogy később értelmet nyer a dolog, de nem tudok addig tovább olvasni, amíg fel nem teszem a kérdést, hogy a "nincsenapámsemanyám ADYtól" az ugye csak egy számomra teljesen értelmezhetetlen vicc? Ugye az, mondd hogy az!

HúszTíz 2011.01.12. 13:34:18

@nyuszómuszó: Szegény Attila meg forog, mint a rotációs kapa :-P

viola narvilly 2011.01.12. 13:35:49

@tgrs:
Lehet, hogy igazad van, nem követem állandóan a műsort.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 13:38:16

@mocskosmacska: Köszönömköszönömköszönöm! De hogy én vagyok a második, akinek ez feltűnik, azon sírok, a rohadt életbe, emberek!

rianna 2011.01.12. 13:40:14

érdekes, hogy a villalakók közül senki sem figyelt fel arra, legalábbis nem vágták be, hogy a Gombi-barátnő a Gombi-testvér térdét, és nemcsak, markolássza.

Engem már kezd untatni ez az egész, ahogy mások is írták, a végtelen ismétlések, a "soha nem történik semmi" összefoglalók, a nyilvánvaló manipulációk (pl Éva milyen őszintén közeledett a többiekhez tegnap), stb.

Ha nem élvezném Hajni írásait, nem is nézném már. Asszem..

reccs 2011.01.12. 13:45:28

@nyuszómuszó:
Dehát leírta.
Ezzel keverte, ez meg Ady:

Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.

Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.

De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:45:33

@HúszTíz: Éva nem taktikázik, hanem személyiségzavaros. A szereplők profilja (külön-külön) elemzése tervben van, addig is: analysis.blog.hu

flanker 2011.01.12. 13:46:18

@Lanois:

>Azért azt a másfélórás cölöpönállást tökre megnéztem volna élőben végig. Lehet, hogy Alkesz is dumált közben...nem lehet tudni.

Persze, teljesen igazad van. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy úgy néztem rá, mint egy MÁSIK, HÉTKÖZNAPI emberre, nem mint a Patára! Sajnáltam és drukkoltam neki - szimpatikus volt! (Tudom, máris megyek kimosni a számat, savba-lúgba mártani az ujjaimat...)

-Sarq- 2011.01.12. 13:49:18

Éva meg az ő kis tarsolya...

MissMarple 2011.01.12. 13:50:41

@nyuszómuszó: Lehet másoknak is feltűnt, de miután egyszer már letisztázódott, hogy nem is Ady követte el, így feleslegesen rótták volna fel Hajninak x-edszer, hogy háhá elcseszted.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 13:51:04

Én most a következő kiszavazásra vagyok a leginkább kíváncsi. Ott elég nagy kavarodásra számítok, mert nem lehet majd választani azt a két versenyzőt, aki a legtöbb szavazatot kapta a legutóbbin...

Más: az udvaron van fűtés, vagy nincs? Csak, mert egyszer nagykabátban, máskor meg törülközőben tartózkodnak ott...

flanker 2011.01.12. 13:52:12

@rianna:

>érdekes, hogy a villalakók közül senki sem figyelt fel arra, legalábbis nem vágták be, hogy a Gombi-barátnő a Gombi-testvér térdét, és nemcsak, markolássza.

Ha többeket nem is, de Gombi arcát, amelyre kiült az undor, zavar, mindenképp. Amikor a bábu lecsókolta a srácot, akkor biztos, de volt még másik is, asszem. És hallottam mások beszólását is.

Kekec1 2011.01.12. 13:54:49

amúgy ez a zárt falak szerintem olyan mint háton futkosó szőr, összevont két fogalmat az Ildi (mertugye ő olyan művelt, meg már mennyit szavalt...) Van a zárt ajtók fogalom, mikor valaki próbálkozik ismerkedni, de nem nyitnak felé (ajtót), meg van a falakkal veszi körbe magát, amikor valaki zárkózott, nem akar közel engedni magához senkit. Ildi kedves nem bírta még eldönteni tudatalatt, hogy a többiek zárták be az ajtókat, vagy ő épített falakat maga körül, ebből a tudathasadásos állapotból születhettek a zárt falak. :)

Patria 2011.01.12. 13:55:26

Nem láttam az összefoglalót tegnap, de ma megnéztem neten. Az felűnt valakinek, hogy Éva a saját kis szájával osztotta meg országgal-világgal, hogy ő annyira elviselhetetlen, hogy a paliján kívül senki nem viseli el? Ezek szerint nem csak eljátssza, hogy egy kiállhatatlan, alkoholista szenny, hanem a való életben is az.

@Mme Chauchat: Fejezd már be ezt a reklámozást.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 13:59:38

@Kekec1: pszeudó-skizofrénia, negyed fokkal "jobb", mint Alekosz. Ilyesmi: a tünetei hasonlóak a skizofréniához, jellemzően hallucinációként jelenik meg, megszállottság érzettel, üldözés- érzettel, úgy érzi, mint ha idegen lenne. Integrálással nehezen gyógyítható.

maccoy 2011.01.12. 14:01:08

a Tiszta szívvel című vers (nincsenapámseanyám...) az József Attila vers...

vagy ez egy olyan poén volt Adyval, amit nem értek? :P

Dr Betty Boop 2011.01.12. 14:01:30

@Patria stuck up oafish: Már vártam. Csak itt nem érdekelnek a kajareceptek és off-ok. Egyébkét non-profit, no para.

maccoy 2011.01.12. 14:02:22

@maccoy: jah..most olvasom a kommentben a magyarázatot...

azért ezt ki kéne javítani :)

dex.ion 2011.01.12. 14:02:32

a tiszta szívvelt ady írta volna? hmm:)
(na most elolvasom a kommenteket, hányan szóltak már be ezért:D)

Patria 2011.01.12. 14:05:10

@Mme Chauchat: Van különbség a kettő között. Tegnap az kapcsolódott a témához, de az, hogy minden második hozzászólásodban reklámozod a blogod, az kevésbé. De nem baszogatlak, ma már összeakasztottam a szempillámat mással.

Lanois 2011.01.12. 14:08:00

@reccs: negyedik versszak kimaradt te kultúrbarbár.:)

Démétér 2011.01.12. 14:08:30

Kötelező körök:
- szóljak be Hajninak ezredszer a költő-tévesztéséért, feltétlen;
- megfőzöm a krumplit a rakott krumplihoz, héjában. (Ez tegnap volt, ja.)

Ez az állatos játék nagyon, de nagyon hülye ötlet volt, ahhoz képest még nem is hoztak ki belőle annyira gáz produkciókat. Tényleg középső csoport az egész: "Danika, hogy csinál a majom, barátkozzál szépen, aztán örihari".

Elolvastam mindent, mert a védőbeszédeket nem hallottam - olvasni sokkal jobb róluk, nézni néha szörnyen zavaró... Hajni viszont jól ír, és ennyi bőven elég. A kommentekkel együtt végül is megvan minden infó.

Anikó milyen kis kavarós! :)

flanker 2011.01.12. 14:09:01

@dex.ion:

>na most elolvasom a kommenteket, hányan szóltak már be ezért

Hm, lehet, hogy fordítva kellett volna? :-)
Most még csak 50-60 hsz van...

Én, ha nincs kedvem 400 hszt végigolvasni, akkor rákeresek az oldalon egy kulcsszóra (itt ady v. attila lehetett volna), s akkor látom, hogy volt-e előzmény.

JanCsi 2011.01.12. 14:09:07

@maccoy:

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ:

Kéretik leszakadni a Petőfi-Ady kérdéskörről, még egyszer a válasz itt:

"Lehet másoknak is feltűnt, de miután egyszer már letisztázódott, hogy nem is Ady követte el, így feleslegesen rótták volna fel Hajninak x-edszer, hogy háhá elcseszted.

Dehát leírta.
Ezzel keverte, ez meg Ady:

Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.

Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.

De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak."

Ugorgyunk, ahogy Pósalaki bácsi mondta...

Píter 2011.01.12. 14:10:41

Tegnap este éppen kajálok, tévében megy a VV4, ahol éppen Gombi a paródiákat ecseteli a riportszobában. Tesóm, betoppan a szobába:

T: Hé, ez a gyerek a Béci, nem?
Én: Neem, nem, ez a Gombi.
T: Gombi? Már két cig*ny is bent van?

B*szki, ez volt az a pillanat, amikor szó szerint kiköptem a kaját a röhögéstől.

Vamp-ír 2011.01.12. 14:11:13

Ezt a térdfogdosás ügyet nem értem. Miért ne tehetné a térdére a kezét? Egymáshoz közel ültek, egy közös telefonról beszéltek... szerintem túl van reagálva, dumálva.

Lanois 2011.01.12. 14:11:44

@flanker: "Persze, teljesen igazad van. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy úgy néztem rá, mint egy MÁSIK, HÉTKÖZNAPI emberre, nem mint a Patára! Sajnáltam és drukkoltam neki - szimpatikus volt! (Tudom, máris megyek kimosni a számat, savba-lúgba mártani az ujjaimat...)"
Hallod ez tök normális szerintem, csak nem trendi. Én se tartom pszihopátának, ahogy sokan mondják...jó persze eleinte csak poénnak szánták, viszont mostanra szerintem a többség valóban meg van győződve róla, hogy egy elmebeteggel van dolguk.

Démétér 2011.01.12. 14:12:55

Ja, Gombi vajon tényleg azt hitte a kiválasztott videóról, hogy megértette az ő nagy érzelmi kitörését, és a megfelelő aláfestéssel kísérte? Mert hogy őt ez meghatotta, felemelte... A többiek épp őt nem annyira utálják: vállat vontak, és megszavazták azt, ami nem bántotta annyira Bambi érzékenységét. Miért ne legyenek kedvesek alapon.

JanCsi 2011.01.12. 14:15:54

@Lanois: Én az első pillanattól ahogy megláttam Alekoszt úgy éreztem ,hogy pszichopata. Egyszerűen eszelős a tekintete. Egy csomószor nem válaszol az ekézésekre, csak néz azzal az eszelős tekintetével és közben hallom a belső hangját "Áhhháááá, döglesz Te még meg a korbácsütéseimtől a pincénk mélyééén!!!"

reccs 2011.01.12. 14:16:50

@Lanois:
Ehhh, öregszem. Már a copy-paste-em se a régi :)

vörös áfonya 2011.01.12. 14:17:16

@Vamp-ír:

Én mondjuk csak azt nem értettem,hogy miért nem adta át Gombi tesója a lánynak a telefont?Ki kellett volna hangosítani,aztán ennyi,és nem átmászni a telefonért a másikon.

hex.kelly 2011.01.12. 14:18:52

Hagyjátok már ezt az Ady-József Attila izét, nem lehet kiszedni a szövegből, legalábbis megjelenés után már nem nyúlkálunk a posztba, ez itt a szabály. Mindannyian írtunk már rosszul ezt-azt (én spec egy epizódcímet írtam ordítóan amatőrmód rosszul), kitárgyaljuk kommentben, és lehet menni tovább.

Hajni, nagyon jól írod a hogyvoltot, hatalmas teljesítmény (aki nem írt még, az nem tudja, mennyire) minden nap egy egészet csinálni, le a kalappal, csak így tovább! :-)

Lanois 2011.01.12. 14:20:29

@Píter: Neked se kell sok baszod:)

Vamp-ír 2011.01.12. 14:21:11

@vörös áfonya: Sztem a szereplési vágya miatt ... pedig többször kérte a Picuuuuurt! hihi :)

JanCsi 2011.01.12. 14:25:56

@JanCsi: Látod, Hajni szolidaritok. Én meg Petőfit írok. Kéééész! :DDDD De ettől még: téma lezár osztjóvan. Tényleg, irtó nehéz lehet nap, mint nap összehozni ezeket a HV-VV-okat.

dex.ion 2011.01.12. 14:27:51

@flanker: de te egy kibaszott zseni vagy, engem meg csak akkor engednek számítógéphez, ha ráér vmelyik ápoló, h mellettem álljon.

Lanois 2011.01.12. 14:36:29

@JanCsi: "Én az első pillanattól ahogy megláttam Alekoszt úgy éreztem ,hogy pszichopata. Egyszerűen eszelős a tekintete. Egy csomószor nem válaszol az ekézésekre, csak néz azzal az eszelős tekintetével és közben hallom a belső hangját "Áhhháááá, döglesz Te még meg a korbácsütéseimtől a pincénk mélyééén!!!"

Alkesz mivel tudja azt, hogy eszelősnek tartják ezért kicsit rájátszik a poén és a népszerűség kedvéért, de attól még nem pszihopata. Egyszerűen csak dupla szűz.

bévé 2011.01.12. 14:37:26

@Kekec1: mint a nehéz dió, nekem az a kedvencem. :D

samba pa ti 2011.01.12. 14:39:28

@Hódos Hajnalka:

és én még azt hittem,hogy ez egy duplacsavar és a tréfa szerves része.
így akkor tényleg gáz,de sebaj,nagyon jót röhögtem.
amúgy "sem rokona,sem boldog őse",
de teljesen mindegy.

Démétér 2011.01.12. 14:40:15

@Lanois: Néha nem vagyok meggyőződve róla. És a pszichopata mivoltától még mindig lehetne szimpatikus (számomra, persze), de annyira körülményes, komolykodó, folyton elemez és meg akarja fogalmazni a dolgok lényegét, ááá! (A lényeglátás szerintem inkább Szandikának megy.)

Lanois 2011.01.12. 14:42:45

@Démétér: Szerintem is jól hozza az okostojás szerepet.

Patria 2011.01.12. 14:43:33

Tényleg, Ildike most a beszéde alatt úgy nézett ki, mintha menten szét akarna robbanni. Most nyert igazán értelmet számomra a "feszült" kifejezés, pedig a múltkori szavalása se volt semmi. Konkrétan látszott, hogy feszítette belülről az ideg.

bévé 2011.01.12. 14:44:21

@Mme Chauchat: ha itt nem érdekel, akkor miért nem a saját blogodat nézed, vagy miért akarsz innen oda vinni másokat, akik kajareceptezgetnek meg offolgatnak??

sélli_ 2011.01.12. 14:44:56

Hmmm, Balázs inge első ránézre nekem úgy tűnt, mitha a korpától lenne 'mintás'. Nem tudom már megint ki ez az eszelősen tehetséges sytlist, de inkább kellemetlen mint kellemes a látvány... Halálosan unalmas volt a tegnapi rész. A Gombi paródiák inkább unalmasak voltak, mint viccesek. Lassan a VV is olyan lesz mint a BK: nem történik a világon semmi!

Lanois 2011.01.12. 14:45:00

@bévé: Ezt melyik entitás mondta?
Kéne csinálni majd ezekből a végén egy best of vv köpéseket:)

Démétér 2011.01.12. 14:46:29

@Lanois: Eleinte úgy éreztem: senkinek nem találták el a karakterét. És lassan némelyikük azért egyre jobban hasonlít a nevére-címére: Alekosz tényleg okostojás, még ha nem is okos. Zsófi többé-kevésbé naíva, ha ez a kisliba szinonímája. Éva és Ildi is meglehetősen törtető, még ha másképp is.

A vagány, a rosszkislány és hasonló karakterek iszonyú bénák, szóra sem érdemes. A testvérekét legalább nem lehetett elszúrni :)

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 14:47:42

@nyuszómuszó: Nem a második vagy, ellenben az első, aki nem olvasta el a hozzászólásokat, mielőtt beírt volna.

Hódos Hajnalka 2011.01.12. 14:47:44

@hex.kelly: köszönöm! :)

@JanCsi: láttam, jót nevettem a Petőfin! :D

@samba pa ti: Sem utódja, sem boldog őse...
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.
Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.

De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.

Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié.

és igen, szabály, hogy utólag nincs a posztokba nyúkapiszka, ha sixx úgy látja, javítja, addig is tépjetek szét! akarom! :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 14:49:41

@-Sarq-: Ja, a szeme alatt jó kis tarsoly van ;)

K Tomoceusz 2011.01.12. 14:49:43

A posztot olvasva nem értettem , mit akar illusztrálni a pucér néni . Már majdnem megkérdeztem a szerzőt , amikor beugrott . Ildi lehet a képen és a foltokat mossa lábáról , amit Jerzy cuccolt rá mint kutya . Az első kép jelentését másra hagyom .

Lanois 2011.01.12. 14:51:08

@Démétér: A testvérekét legalább nem lehetett elszúrni :)
Már azon se lepődnék meg, ha róluk is kiderülne valami érdekes.:)

Démétér 2011.01.12. 14:54:00

@Lanois: A nézettség esésénél bármi érdekes előfordulhat. Egyéb érdekes hír volt már róluk, a viszonyuk egyelőre testvéri :)

bévé 2011.01.12. 14:54:17

@Lanois: hát ezt egyik sem (még). de szoktam hallani itt-ott. :)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 14:55:58

@bévé: ...akik nem karajrecepteznek, őket "vinném". Persze, szabad ország. Eccerűen nem mész oda.

flanker 2011.01.12. 14:56:29

@Lanois:

>Én se tartom pszihopátának, ahogy sokan mondják

Nézd, szerintem meg az, de a posztomnak az volt a lényege, hogy volt két pillanata, amikor ezt a szemüvegemet le tudta vetetni velem, és ez valami.
Amúgy nem őrült abból a szempontból, hogy nem tudnék neki hátat fordítani, de igenis az abból a szempontból, hogy nem barátkoznék vele, vagy csak nagyon felületesen, mert semmi empátia nincs benne, a saját érzésein kívül semmi nem fontos neki és az azért félelmetes, hogy mindegyik csaj egyszer istennő, a visszautasítás után meg gyökér, szemétláda, ártalmas féreg volt. Úgyhogy nagyon is megértem Anikót, hogy nem akarja bátorítani DE fél a megsértésétől is. (Nem akarta kimondani, de szerintem jobban és jogosabban tart Alek sértett bosszújától, mint attól, hogy esetleg megbántja Alekoszt...)

Hurri Kán 2011.01.12. 14:57:52

A lányok odabenn miért kötnek mindenféle rékliket meg sapkákat? Nincsen nekik fűtésük odabenn?

avato 2011.01.12. 15:00:54

helló, jaj, segítsetek, asszem, tegnapi kommentekben volt vmi olyasmi, hogy "...figyeltétek, az Éva, miután bement, volt egy olyan jelenet, hogy a kanapé mögé elbújt vagy ilyesmi..." Mi ez és hol van? Nem találom... köszi!!

vörös áfonya 2011.01.12. 15:01:14

@gyvy:

Hát ha Gigit elnézem a fülmelegítőjében,akkor lehet,hogy valóban nincs fűtésük:)

Amúgy lehet,hogy feladat ez is,ha már kaptak egy csomó fonalat.

flanker 2011.01.12. 15:01:16

@dex.ion:

>de te egy kibaszott zseni vagy, engem meg csak akkor engednek számítógéphez, ha ráér vmelyik ápoló, h mellettem álljon

Aha, akkor már értem...

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:03:18

@avato: Attól tartok, az Gigi volt, pokrócban, sírva... Nehezére esett a sokféle manipulációs technika működtetése, az affektálás és elfáradt.

atyagyatya 2011.01.12. 15:03:19

és az megvolt, hogy mikor Anikó ekézte az Olivért Alekosz mivel játszott? Egy ollóval bazmeg, egy OLLÓval! Anikó bátor kislány!

flanker 2011.01.12. 15:03:51

@avato:

>az Éva, miután bement, volt egy olyan jelenet, hogy a kanapé mögé elbújt vagy ilyesmi..." Mi ez és hol van

Nem bújt ő sehova, csak amikor Ildike CSINÁÁÁÁÁLJAAAAA poénja véget ért és beállt a döbbent csend, megmutattak néhány arcot: éva a kanapé mögött ült, talán rá is támaszkodott, itt egyszerűen ledugta orrig mögé az arcát.

gastro vazze 2011.01.12. 15:04:31

Éva a vadmacska, mert mindig az italkészlet körül ólálkodik:)

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:04:57

A hozzászólásokon is látszik mennyire "jó" volt a tegnapi rész.

Az feltűnt másnak is, hogy nem is értették miért a POM-POM paródia?

Alekosz-Oli műbalhé: Ahogy mások már írták, tényleg óvodás ötlet, de Alekosztól nem is várhat senki többet. Udvarlás terén - és sok egyéb téren is - ezen a színvonalon van még.

atyagyatya 2011.01.12. 15:05:06

amúgy meg, miért vagány az Olivér? A majomkodást 2mp alatt befejezte- én úgy tudom a vagányok sok mindent bevállalnak, attól vagányok, nem attól, hogy másokat basztatnak

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:05:40

@atyagyatya: ...ez volt a hátborzongató, télleg. De csak pontosan: futkosott a hátamon a szőr/felállt a hideg a hátamon (by Oli and Ildi)

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:06:45

@atyagyatya: Este ezt megjegyeztem a páromnak, de teljesen kiment a fejemből. Tényleg bátorság kell ahhoz, hogy így beszélgessen vele valaki.
El tudom képzelni, hogy van az a helyzet, amikor eljár a keze.

Démétér 2011.01.12. 15:07:01

@atyagyatya: Attól vagány, hogy tetovált. Érted... Meg még borotválatlan is!

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:08:05

@atyagyatya: ...mert nem vagány. Csak szerep, szerep, igazából félelemtől reszkető lúzer. Igazi vagányság lenne tőle ez utóbbit bevallani.

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:09:19

@atyagyatya: és attól, hogy ki meri mutatni az érzelmeit, el meri mondani mennyire hiányzik a barátnője.
... és nem táncol. Aki táncol, az nem vagány/kemény
Majmot játszani? Az nagyon tré, az nem vagány, ellenben fogkrémmel bekenni másokat, amíg alszanak, az már sokkal keményebb.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 15:12:43

Szerintem nem is a párbajozókat kellene kivinni a párbaj idejére a villából, hanem a többieket, nekik meg adni valami fegyvert, azt hadd szóljon :)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:12:48

@Lasztminit-gasztro: ...de tényleg. Nem furcsa, h éppen ollót szorongatott? Miért nem a plüssálltatát vagy a poratkát? Legközelebb vki nyakát fogja.

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:14:23

@Démétér: Erről eszembe jutott, amikor Oli és Alekosz beszélgettek a buborékos kádban. Olivér megemlítette, hogy a nők nem nagy rajongói a hónaljkutyának, mire Alekosz "Márpedig az ott lesz, vagy azzal együtt szeret vagy sehogy"... mintha nála már csak ezen múlna.
Volt egy ilyen ismerősöm, aki panaszkodott, hogy 5 éve nincs párkapcsolata, pedig ő szeretne. Mondtam neki, hogy talán kicsivel kevesebbet kellene innia és mondjuk ritkábban berúgni, nem heti 5 alkalommal.
Ő ugyanezt mondta nekem :)

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:15:47

@Mme Chauchat: vagy sörösüveget, enegriaitalt, bármit... Én is szoktam használni ollót, de ha beszélgetek valakivel, akkor nem szoktam közben azzal vakargatni a fejemet.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:16:27

@Möff CAT: l. olló már van. De mondjuk egy hosszas Alekosz-monológ v. Ildi-féle értelmezés is gyilkos. Szandál is tudna ölni.

JanCsi 2011.01.12. 15:17:33

@Lasztminit-gasztro: Én is észrevettem ,hogy totál nem vágják a Picúr-Pom-pom sztorit. Sztem olyan fiatalok, hogy ők már Tini nindzsán cocializálódtak.

valakitalánvagyok 2011.01.12. 15:19:53

A Tiszta Szívvel, az József Atilla!
Javítsátok, mert ez így gáz!

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:19:55

@Lasztminit-gasztro: ...ez az, ép személyiségű embernek nem kell pótmacera dumálás közben. Egyébként a testbeszéd/gesztusnyelv is megérdemelne (még) pár posztot.

Démétér 2011.01.12. 15:22:05

@valakitalánvagyok: ÁÁÁÁ!!! Nemigazmár!

@Mme Chauchat: Sokszor szüttyögök valamivel a kezemben, ha elgondolkozom a bármin - és ez nem mindig változik attól, hogy beszélnek hozzám. Ezzel csak azt szeretném mondani: annyit is jelenthet, hogy az illető nem figyel sem a beszélgetőpartnerére, sem a kezére, hanem valami egészen máson jár az agya.

dex.ion 2011.01.12. 15:22:27

@valakitalánvagyok: hú számíthacc flanker haragjára:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 15:23:24

@Mme Chauchat: Igazából pont ez a kettő lenne érdekes, mert Alekosz, mint Freddy Krüger (amúgy is hasonló a stílusa) jöhetne az ollóval, Ildi meg nyomhatná a konyhakéssel, amolyan Freddy vs. Jason X mintára... :D
Na AKKOR lenne igazán értelme a sok-sok kamerának, hogy nyomon követhessük A Pszichopaták Háborúját :D

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:24:04

@Démétér: Nevéggyed!!!

Na, mára befejeztem, mert nagyon belelkesültem, a meló meg csak áll.

Lanois 2011.01.12. 15:24:31

@flanker: Mindenben egyetértek veled leszámítva, hogy számomra a pszihopata azt jelenti, hogy akár tudatosan fizikailag is bántalmazna embereket. Mert az, hogy másokat cseszeget, az nem csak az Alkeszről mondható el, hanem a többségükről odabenn.

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 15:27:16

@Lanois: Igazad van, csak másoknak legalább némi értelem is csillog a szemében, nem üres tekintettel bambulnak, amikor cseszegetik. Alekosz tényleg nem érti miért nem szereti őt mindenki. Ha valaki kritizálja úgy néz, mintha nem is hozzá beszélnének, aztán szalad Olihoz, hogy megvitassa vele, mert ő legalább megérti.

Démétér 2011.01.12. 15:29:04

@Lasztminit-gasztro: Á, csak megijedtem, hogy pszichopata-e vagyok?

atyagyatya 2011.01.12. 15:29:59

Ildikó: de látod hogy nyílok, LÁÁÁTOOD?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 15:30:07

@Lanois: Már kiderült. Állítólag csak féltestvérek, és az elkövető személye csak Gigi esetében ismert...

valakitalánvagyok 2011.01.12. 15:31:34

@sélli_:
Nem olvastam el minden kommentet, de ha nem én vagyok az első aki szól, akkor már illett volna javítani!

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:32:06

@Lanois: igen, igen, emiatt szociopata - régi fogalommal "szélhámos" (szal nem szándékos, de a hatása ua.)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:34:50

@atyagyatya: ...
elmegyógyász: nem látooom.
Ildi: na, látoood. (Sikítva el, a falnak).
Jelenet vége.

flanker 2011.01.12. 15:36:02

@dex.ion:

>hú számíthacc flanker haragjára:)

Á, szegényebb vagyok én annál - nem telik nekem ilyen burzsoá, világi hívságokra...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 15:40:44

@avato:

www.valovilag.hu/video/113553

Ennél bújik el, a videó végén.

A videó elején meg a kulturrasszista, szokása szerint kuturbarbározik. :D

atyagyatya 2011.01.12. 15:41:21

@Mme Chauchat: és igenis van HUMOROM!!!!
vagy tumorom? nem is tudom már

Rigghead 2011.01.12. 15:43:41

végre egy viccesebb rész, Szandika nyeregben :d és ismét a szívembe zárva :)

A nyertes videón szakadtam, az mér nem paródia balázs b+?!

viszont Ildit és Évát annyira unom (Éva konkrétan lenyúlja az egész sót!), hogy szakad a cérnám is...

gyutyka 2011.01.12. 15:44:03

Gratula Hajni!
Jól állod ezt a József-Ady-Petőfit.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 15:44:47

Lehet, hogy ki volt tárgyalva már korábban, de nem emlékszem rá: ezeknek szerződésileg tilos volt könyvet, hangszert, ilyesmit bevinni? Mert az unalmas, ha valaki el tudja foglalni magát?
Két hónap olvasnivaló meg gitár nélkül biztos belőlem is Alekoszt csinálna...

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:44:50

Egy csemege volt Ildi kiakadása a barátja elvesztésének (?!)hírére. Azt hiszem megtaláltam Ildit... 5 éves, a sarokban szipog, mit fog szólni anyukája, vajon nem sérül-e lelkileg ha ő rosszat tesz. Gyönyörű lehasítás.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 15:48:30

@Möff CAT: ..valszeg ja, tiltott. meg minekis. Olvasnak öleget, pl. VillaLevél, Blikksms, a sör cimkéje. Meg írnak. Zenegép is van.

Démétér 2011.01.12. 15:50:15

@Möff CAT: Tiltva van az. Gondold el: az ember órákig elvan egy könyvvel egy helyben (már mondjuk a villalakók talán kevésbé), azt meg nem túl érdekes nézni.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 15:50:32

@Mme Chauchat: Csak zseton nincs hozzá, mert Bruckner Szigfrida nem kötögetett...
Szerencsétlen lúzerek...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 15:51:33

@Möff CAT:
Minden tilos, még órájuk sincs.
Papír, toll szintén, azt is vissza kell adni feladat után elvileg.
Most nem tudom , de a régi vv-ben néha leadtak nekik egy-egy filmet.

mgyuri · http://monophonics.tumblr.com/ 2011.01.12. 15:51:57

Érdekes az online közvetítés, ha valami olyan hangzik el ami nem tetszik a szerkesztőnek egyből "kilövik" az adást, ahelyett, hogy átváltana egy másik helyiségre és kész Eddig kétszer próbáltam nézni, először akkor jött a "black-out" amikor a lengyel farok-vitéz arról magyarázott, hogy szerinte miért kell beszedni néhány üdítőt, a másik ma reggel mikor Alekosz nem értette hol van néhány "lakó" és mondták neki, hogy elvitték őket fogorvoshoz.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 15:52:45

@Démétér: Akkor legalább valami hangszert, egy buzukit Alekosznak, hogy elszerenádozhassa Olivérnek a Nikááááászipéééérimenóóóóó-t!
Annak azért lenne nézettsége :D

Démétér 2011.01.12. 15:55:03

@Möff CAT: Micsoda szerenádokat tudna nyirvákolni a lányoknak! Ez az! Buzukit Alekosznak!
Sportszereik sincsenek. Egy nyomorú labda, teszem fel.
A toll-papír-ceruza-festőecset hiány is érthetetlen, bár tudom: magányos és néma tevékenységet nem pártolnak.

K Tomoceusz 2011.01.12. 15:55:26

Már tudom , honnan tud Anikónk pókerezni . Mike Matusow a bátyja . És milyen jól töri az öreg Májki a madzsar .
A vv honlapján már van videó a tezsókról .

sélli_ 2011.01.12. 15:55:59

@valakitalánvagyok: Te vagy a 20.-ik aki szólt, viszont ahogy az 'íratlan szabály' tartja: kész HV-ba, már nem nyúlunk bele, főleg ha a szerző már elismerte. Hajni már 5-ször exkuzálta magát, elírta. Ennyi.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 15:56:58

@Mme Chauchat:
Szerintem ezekből az összevagdalt felvételekből messzemenő következtetést nem lehet senki személyiségéről levonni, szerintem ez már a ló túloldala, és simán okoskodásnak hat.
Lassan a kommentek is méltóak lesznek a műsorhoz
de lehet én vagyok a hülye
én max. annyit mondok, hogy rossz nézni meg hallgatni azt a szerencsétlent

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 15:57:50

@sélli_: Amúgy a verset különben is Lőrincz L. László írta... :D

valakitalánvagyok 2011.01.12. 16:01:38

@sélli_: Nekem tök mindegy, nem nekem ciki, viszont udvariasan szóltam, nem beszóltam.
Basszatok le ezért mégegyszer légyszi!

atyagyatya 2011.01.12. 16:02:38

@valakitalánvagyok: hogy képzeled, ki vagy te? szégyelld magad! ma már te vagy a n-edik aki mondja

atyagyatya 2011.01.12. 16:04:27

@valakitalánvagyok: nincs mit, máskor is szívesen állok rendelkezésedre :)

valakitalánvagyok 2011.01.12. 16:05:51

@atyagyatya:
majd szólok!
de egyre keményebben kell majd lecseszni, nehogy megszokjam, holmi "szégyeld magad" már nem lesz elég :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 16:07:10

természetesen néhány kommentre gondoltam, nem mindegyikre

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 16:09:13

@Démétér: Szerintem papír és írószerszám azért nem lehet bent, mert azok segítségével tudnának úgy kommunikálni, hogy ne lehessen "lehallgatni". Elég lenne, ha a testükkel takarnák a leírt szöveget, aztán elolvasás után összegyűrnék, és széttépnék a levelet...

Vamp-ír 2011.01.12. 16:09:56

@Möff CAT: Ő az a vicces színész aki meghalt... "Magyarországon? Nem, kint..."

bévé 2011.01.12. 16:14:39

@K.Tomoceusz: majdnem.
amúgy lófasz ez a videó, b+. bőgnek, oszt jónapot.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 16:15:38

@King of Shadows: Oké, ezt értem, csak a könyv/hangszer/bármilyen értelmes elfoglaltságot biztosító dolog híján nem csoda, hogy mindenki befordul előbb-utóbb...
Maondjuk Alekosz tetemes előnnyel indul, mert ő már akkor sem volt százas, mikor bevonult :)

K Tomoceusz 2011.01.12. 16:18:16

@bévé:

Erről a stáb tehet .
A kiccsaj Brat Pittet kért szülinapjára .

sélli_ 2011.01.12. 16:18:20

@valakitalánvagyok: nem lebasztalak, csak szóltam, hogy ez már ki lett tárgyalva. Szerintem nem ciki. Hibának hiba, de nem ciki. Előfordul.

@Möff CAT: :)))

MOST néztem meg Ildike Standup komédiáját... rosszul vagyok. De tényleg. Komolyan nem tudom milyen jelzővel illessem ezt a pár percet... Botrány-fos.

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 16:21:19

@sélli_: "Botrány-fos."
Hát CSINÁLJA!

Egy dolgot viszont elért nálam. Amióta láttam már legalább 5 alkalommal mordultam oda a kollégákra, hogy "VAN HUMOROM"

K Tomoceusz 2011.01.12. 16:21:28

@Möff CAT:

Tudtommal a nemszázas Alekosz jól ellenne egy hangszerrel .

Démétér 2011.01.12. 16:23:29

@sélli_: Hang nélkül láttam eddig, kétszer. Egyszer adás idején, és most újra megpróbáltam: nem bírom megnézni. Annyira kínosan érzem magam, mint ahogy a zárt falak hátán szaladgál a szőr. Iszonyú.

u.i.: ha nem lehetnek bent íróeszközök, akkor ezen az alapon a szemceruzát is vegyük már el Ilditől, de tényleg, szépen kérem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 16:29:42

Azért nem-gyengén jellegtelen lehet Alkesz személyisége, ha már 3 lelkitársat is talált odabent: Ildi, Éva, Anikó

Szandikának meg tenalady-t, de gyorsan!

bévé 2011.01.12. 16:30:07

@Démétér: én már elgondolkoztam ezen, és arra jutottam, h az tetoválás.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 16:33:37

@K.Tomoceusz: Lehet kicsit visszabillenne tőle a Föld bolygó irányába :)

Patria 2011.01.12. 16:34:05

@K.Tomoceusz: Tényleg hasonlít rá. :D

Kiss Karolyne 2011.01.12. 16:34:58

@mgyuri:
'jött a "black-out" amikor a lengyel farok-vitéz arról magyarázott, hogy szerinte miért kell beszedni néhány üdítőt'
beszedni nehany uditot...? mire kell itt gonolni?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 16:36:01

@Démétér:
felvettem a szemüvegem múltkor megnézni, tényleg el kéne venni:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 16:36:30

@flanker:
Pontosan. Sok degenerált mozog a világban, akikről első ránézésre el se hinnéd, hogy kettyós. Van hogy másodikra se. Mert az emberi elme tanulékony. És meg tudja tanulni, hogyan rejtse el a felületes szemlélő elől az igazságot.

Démétér 2011.01.12. 16:40:56

@bévé: Aki azt, oda és úgy tetováltatta magának, az nem lehet rendes ember.

Zelefánt 2011.01.12. 16:44:17

Az a legnagyobb baj, hogy ezek ÖSSZEVAGDALT felvételek -- elvileg a pörgősebb részek -- és nem tesznek ki naponta egy érdekes és nézhető háromnegyed órát; számomra elképzelhetetlen, mekkora (agy)halál lehet a nap többi részében a senkik földjén.

gnme 2011.01.12. 16:47:33

Hm. Rác úr még bent bazsevál?

Lanois 2011.01.12. 16:48:14

@Démétér: "Á, csak megijedtem, hogy pszichopata-e vagyok?"

Ha kétségeid lennének, akkor itt megbizonyosodhatsz róla:

www.tar.hu/jah/pszichopata.htm

gastro vazze 2011.01.12. 16:49:32

@sélli_: Ildi nem tudta mi az a STAN UP valószínűleg, így fogta és lefordította, olyan Ildisen, és KIÁLLÁS-ra sikerült...annyira bizonygatta, hogy csinálja, hogy a végére tényleg majdnem becsinált..szörnyű volt:)

dex.ion 2011.01.12. 16:51:36

el kéne vennetek előlem ezt a merci finest selection xxl-t, mielőtt túladagolom magam.

Démétér 2011.01.12. 16:53:19

@Lanois: Ha a teszt kitöltése közben ollóval játszom, az pluszpont, remélem.

JanCsi 2011.01.12. 16:54:01

Én komolyan Ildit várnám vissza. Éva csak a részeg fúria szerepét tudja hozni, de Ildiben még annyi (szar) van!!! Csak csinálja, csinálja, csinálja! Annyira béna az a nő, hogy én őt akarom nézni :DDD

K Tomoceusz 2011.01.12. 16:54:05

@Zelefánt:

Lehet , hogy az adásba nem kerülő jelenetek a legjobbak . Feltűnően sokat vannak ezek a villalakók kameramentes területen .

dex.ion 2011.01.12. 16:55:09

@vörös áfonya: azt mondtam h vegyétek el, erőszakkal...szal nem túl sanszos h önszántamból odaadom bárkinek is:)

vörös áfonya 2011.01.12. 16:55:19

@K.Tomoceusz:

Pl.fogorvosnál.
De akkor ők most tényleg ki-be járkálnak?

Démétér 2011.01.12. 16:55:30

@JanCsi: Csinálja, csinálja, de nem lehet nézni! Vagy csak én nem bírom. Fáj az egész jelenség.

gastro vazze 2011.01.12. 16:55:43

Egyébként megemberelhetné magát az rtlklub és felrakhatna a valló villás honlapra más videókat is, nem csak azt, ami a trubadúrládából jön. Elvileg ez lenne a net lényege a műsor szempontjából, ha már a 024-es adást nem merték elvállalni..
persze nem lesz ilyen:)

vörös áfonya 2011.01.12. 16:55:55

@dex.ion:

Hol laksz?Csokiért bármit:)

dex.ion 2011.01.12. 16:56:59

@vörös áfonya: .........úgy érted, báááármit?:D

viola narvilly 2011.01.12. 16:57:04

@Bisztő Gyalla:
Túl közepes?
A hossza, vagy a szélessége, vagy mi?

K Tomoceusz 2011.01.12. 16:57:16

@vörös áfonya:

Ahogy az egyik kollega mondaná :

Gyanús , nagyon gyanus

Mellesleg , ha tudom , hogy odabent megcsinálják ingyen a fogaimat , jelentkezem szépfiúnak .

vörös áfonya 2011.01.12. 16:57:50

@dex.ion:

Úgy értem elveszem erőszakkal:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 16:58:12

@JanCsi:
Haggyadmár! Korban kb. 1 szinten mozgok velük, és nekem nyaranta nagynénéim még a falu könyvtárából is kikölcsönözték a PomPom könyveket, hogy ne csak a TVben lássam.

dex.ion 2011.01.12. 16:59:06

@vörös áfonya: nincs szükség erőszakra, nőknek hagyom magam:)

vörös áfonya 2011.01.12. 17:00:41

@dex.ion:

Értem.Akkor kérem a csokit!:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:00:51

@Démétér:
Szerintem se debilség jele. Művészeknél is megfigyelték, nomeg sok egyszerre több irányba figyelni képes embernél is, hogy gyakran játszanak egy kezükben tartott tárggyal, miközben éppen beszélgetnek. És mindkettőre figyelnek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 17:02:00

@Zelefánt: Mit is csinálhatnának???
Nincs semmi, amivel elfoglalhatnák magukat és tuti nem könnyű a tudat, hogy ez még jó ideig így is marad!
Szerintem ezért van a rengeteg hirig is, túl sok a szabadidejük.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:03:22

@Möff CAT:
Én Háború&békét, meg Victor Hugo összest pakolnék.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.01.12. 17:04:15

@viola narvilly: Arányaiba gondoltam. Eggyik a másikához viszonyitva vagy viszont, merhiszen, ha valami túl közepes eggy másik valamivel szembe, törvénszerü, hogy a másik is eléggé, legalábbis kismértékbe túl közepes az eggyikhez, legalábbis, ha nem vesszük figyelembe, hogy mejik irányba gondolkozunk, gondolva itt a külömböző még felvetett lehetőségekre is.

vörös áfonya 2011.01.12. 17:04:44

@dex.ion:

Megyek,megmentelek a túladagolástól:)

Démétér 2011.01.12. 17:04:58

@neccharisnyás útonálló: Mennyi csákót meg papírrepülőt tudnának hajtogatni belőle! Darut már nem hiszem :)

dex.ion 2011.01.12. 17:05:07

fura h itt mindenki milyen könyvmániás, én tuti h csak egy laptopot vinnék mobilnettel.

Lanois 2011.01.12. 17:05:12

Pillanatnyilag nincs közvetítés.
Na most nagyon meglepődtem.

K Tomoceusz 2011.01.12. 17:05:39

@Möff CAT:

Pl beszélgethetnének .
Most éppen majdnem megtudtam , ki szopott le kit , de a hülye Ildin nem volt port és kikapcsoltak .
Amilyen irigy a stáb , az összefoglalóból se tudjuk meg a sztori végét .

Lanois 2011.01.12. 17:06:13

@Démétér: Én a helyedben biztosra mennék, és előkotornám a láncfűrészt.

vörös áfonya 2011.01.12. 17:06:37

@dex.ion:

Gépen nem jó könyvet olvasni,megerőltetik a szemüket:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 17:06:59

@neccharisnyás útonálló: 1984, Warhammer 40000 sorozat, Slash könyv lenne az alap, meg a gityó, azt pont leszarnék mindenkit, nekem jöhetne oda bárki kavarni, elhajtanám, mint a magzatot :)
Csak pont az előbb írta meg nida, hogy tilos volt bevinniük ilyeneket.

dex.ion 2011.01.12. 17:09:31

@vörös áfonya: nem szoktam könyvet olvasni, sok minden másra is jó egy gép:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:10:28

@Lanois:
Debéna vagyok! Már az első kérdésnél telefonozom anyámat. Szal tőlem valszeg nem kell tartanotok. :D

dex.ion 2011.01.12. 17:10:54

@vörös áfonya: én annál sokkal ügyesebb vagyok, nem eszem le.
:)

Démétér 2011.01.12. 17:12:34

@neccharisnyás útonálló: Á, nekem se ment. Reménytelenül unalmas vagyok.

bévé 2011.01.12. 17:18:01

@Démétér:most kösz, h eszembe juttattad, megnéztem én is, újra. Béci ahogy egyik lábáról a másikra helyezkedik és lesüti a szemét közben, fenomenális! mindig felröhögök, amikor meglátom a végén az arcokat.
tényleg. volt szó róla, h erről esetleg kéne az élő. tomi1976 nem rakta fel az indára még??

vörös áfonya 2011.01.12. 17:19:34

@dex.ion:

A francba,meg kellett ennem egy Milkát.
Igen,egy egészet.

viola narvilly 2011.01.12. 17:20:19

Most megy a délutáni műsora a vv-nek, épp egy Leonidász - Zsuzsi konfliktusról van szó. Nem is tudtam, hogy ezek meg együtt vannak.

vörös áfonya 2011.01.12. 17:21:46

@viola narvilly:

Na,már ott sem tudnak ezek szerint újat kitalálni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:21:56

@Möff CAT:
Vinnél gitárt, mennék cumbájához ringatózni. Tábortüzet is rakhatunk az udvaron.

Én ezzel is elszöszöltem egy ideig:
www.amazon.com/Motley-Crue-Confessions-Worlds-Notorious/dp/0060989157

Démétér 2011.01.12. 17:22:47

Még jó, hogy nem szeretem a csokoládét, amennyit reklámozzátok :) Inkább összerakom a babpürét a tortillákhoz.

Én sem lennék meg sem könyv és lap-top nélkül, de nem is mennék a villába, meg ők sem válogatnának be - jól van a világ elrendezve :)

avato 2011.01.12. 17:22:58

@ flanker, @ Mme chauhat: köszi, jó, hogy így képben vagytok ^hálásan néz^

Patria 2011.01.12. 17:23:11

Fene a pofátokat a csokival! De ennék egy kis robbanócukros milkát..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:23:18

@Démétér: Ki az a Sziszi? Mitől ekkora nagy kunszt összebazsalyogni vele?

Hódos Hajnalka 2011.01.12. 17:23:29

Aki csokiról beszél, kitiltom egy hónapra! :DD

christaylor 2011.01.12. 17:24:24

Ez meri nőnek nevezni magát? Oké,hogy be van zárva meg ilyesmi,de ez nem ok arra,hogy ilyenekről beszéljen egy ország előtt:

kedvesur.com/component/content/78?task=view

Démétér 2011.01.12. 17:24:47

@neccharisnyás útonálló: Nem tudom! Ezért is nem ment a teszt! Illetve a második kérdéstől többnyire jól tippelgettem, hogy hova terel, de nem vagyok képben :)

vörös áfonya 2011.01.12. 17:25:55

@Hódos Hajnalka:

Ó,nemár.
Inkább küldünk Neked is:)

viola narvilly 2011.01.12. 17:26:41

@vörös áfonya:
Egy-kettőt néztem eddig ebből a műsorból, katasztrófa.

Most az a téma, hogy Leonidász találkozott egy csajjal és épp számonkérik őt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:27:23

@Démétér: Szóval te nem pszicho, hanem szociopata lettél, a meghackelt teszt eredményeként? :D

rianna 2011.01.12. 17:28:02

h'nz b[rt akarnak még lehúzni erről a zsuszi-leonidász témáról?

vörös áfonya 2011.01.12. 17:28:05

@viola narvilly:

Nem is értem miért csinálták ezt a műsort.
Nagy vicc az egész.

Démétér 2011.01.12. 17:28:55

@neccharisnyás útonálló: Precízen fogalmazva sikerült valós eredményre jutni a teszt meghackelésével :)

dex.ion 2011.01.12. 17:29:43

@neccharisnyás útonálló: az egyetlen papír-alapú dolog, amit szeretek nyitogatni, az az adventi naptár:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:29:43

@viola narvilly:
Te, aki nézed a mostanit, Gianni mit keres a nézőtéren????

viola narvilly 2011.01.12. 17:30:00

Biztos nem mertek a délutáni sávba is betenni egy asztroshow-t.

viola narvilly 2011.01.12. 17:30:58

@neccharisnyás útonálló:
Főzőverseny volt a villában, és két lecsót kellett zsűrizni.
Azok kedvéért, akik nem nézik ezt a mostanit, nem lövöm le a poént, hogy kinek a lecsója nyert.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:31:44

@dex.ion: Deigen! Arckönyvön is beraktam a lájkok közé, hátha a svájciak látva a nyomulásom, küldenek ingyé egy bemutatócsomaggal.
Még várom.

dex.ion 2011.01.12. 17:31:58

@Hódos Hajnalka: hajni, a hv-okért cserébe, megengeded h küldjek egy tábla desszertet?:)

dex.ion 2011.01.12. 17:32:37

@Patria stuck up oafish: pedig pont azon gondolkodtam, milyet vigyek neked, de ha nem, hát nem:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 17:32:38

Komolyan tetszik, hogy ilyen csapat jött itt össze :D:D:D
Összekovácsolódunk jól és Hajni 4 President zászlókkal az utcára vonulunk tavasszal! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:34:39

@Möff CAT: Gyó! Bevállalom!
/ezt a szót melyik műsorban skandálták?/

Démétér 2011.01.12. 17:35:08

@viola narvilly: Ugye, nem rontották el?! Imádom a lecsót, és két ilyen nőszemély nem szentségtelenítheti meg.
(Bár a negatív világrekordot a nagymamám alkotta: olyan rossz lecsó a világon nincs, amilyet ő csinált.)

viola narvilly 2011.01.12. 17:36:09

@neccharisnyás útonálló:
Mittomén :D
Magát a főzőversenyt vagy nem mutatták a műsorban, vagy azelőtt mutatták, hogy bekapcsoltam a tv-t, én már csak azt láttam, hogy Kaldeneker György, Gianni és sajnos nem jegyeztem meg a harmadik úr nevét, kóstolgatják a lecsót.

Azt viszont biztos tudom, hogy csúnyán alulmaradnék egy ilyenben, mert nem tudok lecsót főzni. Bár cserébe legalább nem is szeretem :D

vörös áfonya 2011.01.12. 17:36:42

@dex.ion:
Nem,te csak felnyitottad a szemem,hogy egy ilyen pocsék,álmos napon feldobhatnám magam egy kis csokival is:)

rianna 2011.01.12. 17:37:15

@vörös áfonya:
én nem lennék ilyen biztos ebben :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 17:37:47

Asszem hazafelé veszek egy tábla csokit most már én is, a fene egye meg :D

viola narvilly 2011.01.12. 17:38:10

@vörös áfonya:
Azt majd gondolom az esti összefoglalóban meglátod :)

@Démétér:
Az egyikre azt mondták, kicsit vizes lett, a másikat az íze mellett még a kinézetéért is dícsérték.

Nem tudom, melyikük mondta, de jópofa volt: "az egyik tojásos lecsó, a másik lecsós tojás"

dex.ion 2011.01.12. 17:38:25

@vörös áfonya: nagyon aranyos vagy, h még akkor is a jó oldalamat látod, amikor én vagyok a hibás:)

dex.ion 2011.01.12. 17:39:17

nem semmi lavinát indítottam. most megyek és felveszem a jutalékom svájcból:)

viola narvilly 2011.01.12. 17:40:28

Mi ez a nagy csokimánia?
Nekem még februári bonbonom és húsvéti likőrös csokitojásom is van itthon... :)
Bárki jöhet őket felzabálni.

Patria 2011.01.12. 17:41:35

@dex.ion: Naaa... azért lehet.. :)

Démétér 2011.01.12. 17:42:01

@viola narvilly: Én is így vagyok ezzel. (Ja, meg trüffelkrémem van még, én csinálom, hogy a tegnapi gasztrós vonalon maradjunk. Jamaicai rum, pörkölt mogyoró, tejszín és olvasztott, 70%-os belga csoki. Elég jó.)

zoxó 2011.01.12. 17:44:11

@viola narvilly: akkor én lemaradtam:). A karácsonyi gesztenyés szaloncukrot eszegetem épp.

A lecsót csak akkor szeretem, ha én csinálom.

viola narvilly 2011.01.12. 17:44:36

@Démétér:
Finom lehet az a trüffel :)

Rám időnként rámjön a csokiehetnék, akkor "együltő" helyemben megeszek egy fél táblát, amúgy hetek, hónapok telhetnek el anélkül, hogy akár egy kocka csokit is megennék.

vörös áfonya 2011.01.12. 17:46:09

@viola narvilly:

Én a Noisette Milkát múltkor lemértem,4,5 perc alatt ettem meg.És le sem kellett hozzá ülnöm:)

viola narvilly 2011.01.12. 17:46:54

Évek óta nem veszek szaloncukrot. Idén karácsonykor szüleimnél ettem asszem 3 darabot :)

Hogy maradjunk kicsit a hogyvoltnál is, most a műsor szünetében mutatták a villát, kint állt mindenki az udvaron, és Ildi sírt. Csak sajnos lemaradtam arról, hogy miért.

viola narvilly 2011.01.12. 17:47:45

@vörös áfonya:
Akkor te nagyfogyasztó vagy :D
(olyan milkát meg szerintem még soha nem is ettem)

Démétér 2011.01.12. 17:49:57

@viola narvilly: És még csak szerda. Szegénykém nemigen bírja a feszültséget - ami sajnálatos, őszintén, de hogy akkor hogy gondolta a villalétet, azt ember meg nem mondja.

vörös áfonya 2011.01.12. 17:51:33

@Démétér:

És a párbaj most lesz szombaton?

vörös áfonya 2011.01.12. 17:52:31

@viola narvilly:

Akkor próbáld ki egyszer,Milkában az a favoritom:)

viola narvilly 2011.01.12. 17:55:32

@Démétér:
Az az igazság, hogy egyikünk sem tudja, milyen lehet ott bent.
Időnként elgondolkodom, mikor látom őket, hogy én bírnám-e.
Azt hiszem nem, pedig erősebb embernek gondolom magam Ildikónál.

flanker 2011.01.12. 17:55:58

@avato:

>köszi, jó, hogy így képben vagytok
Szivesen.

flanker, a képben levő

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:56:42

Milkából egyedül a mentás az, amit meg bírok enni. KitKat-ből meg a mogyoróvajas. A többi fúúúj!

viola narvilly 2011.01.12. 17:58:01

@vörös áfonya:
Kigugliztam, melyik az. Asszem tényleg nem ettem még olyat.
Van egy milkám, még valamikor novemberben kaptam egy barátnőmtől, megnéztem, nem az a fajta.
Én gumicukor-szaurusz vagyok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 17:59:23

@Möff CAT:
Tibinek remekek az étcsokis verziói.
Mikor bejött, rákattantam a barackos-kekszes, meg a grillázsos Bocira. Aztán a lenyúzott szájpadlásom leszoktatott róla.

dex.ion 2011.01.12. 18:00:08

@Patria stuck up oafish: megnézem, mit tehetek az ügy érdekében.
:)

vörös áfonya 2011.01.12. 18:00:18

@viola narvilly:

Gumicukorból most rákaptam ezekre a nagyon savanyúakra,néha megkívánom,az finom:)

viola narvilly 2011.01.12. 18:00:34

Azt mondta, hogy internal server error.

Chilis milkát, vagy feketeborsosat ettetek már? Szerintem kifejezetten finomak.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 18:01:10

ez a párbajelhúzás a legrosszabb dolog volt, amit csinálhattak, rohadtul vontatott lett az egész, és nem úgy néz ki, hogy balanszírozni akarnák bármivel is

vörös áfonya 2011.01.12. 18:01:35

@viola narvilly:

A feketeborsos csokik jót,de Milkából olyat még nem ettem.

Démétér 2011.01.12. 18:02:09

Én nem bírnám. Ez például biztos. Munka nélkül, inspiráció nélkül, (számomra) kellemes emberek nélkül, intimitás nélkül, magánszféra nélkül.

viola narvilly 2011.01.12. 18:02:41

@neccharisnyás útonálló: @vörös áfonya:

Gumicukor... na abból sajnos mérhetetlen mennyiséget meg tudok enni, időnként 5-6 szem után megkérem a kedvest, hogy dugja el valahová :D

vörös áfonya 2011.01.12. 18:02:47

@nyuszómuszó:

Egyetértek.
Most szombaton lesz a párbaj?(még mindig nem tudom).

flanker 2011.01.12. 18:04:19

@neccharisnyás útonálló:

>Én ezzel is elszöszöltem egy ideig:
www.amazon.com/Motley-Crue-Confessions-Worlds-Notorious/dp/0060989157

No és mondd csak, eredeti könyvformában van meg, vagy esetleg e- formában? :-)
Én még a Naplót is szívesen elolvasnám.

Démétér 2011.01.12. 18:05:10

@vörös áfonya: Szombaton, igen! :) (Bocs, nem figyeltem.)

viola narvilly 2011.01.12. 18:06:05

@vörös áfonya:
Megnéztem, a milka oldalán nem találom, szerintem itthon nem forgalmazzák.

viola narvilly 2011.01.12. 18:07:23

@Démétér:
A magánszféra az, ami nekem is hiányozna. Meg a józan eszem, amit kinthagynék, ha bemennék :D

dex.ion 2011.01.12. 18:08:21

@viola narvilly: ne az oldalán nézd meg, hanem az alján! ott vannak a fontos infok!
:)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:08:27

@Möff CAT: én vállalom a csoport terápiáját.

Démétér 2011.01.12. 18:09:00

@viola narvilly: Meg az állásom, amit elvesztenék... :)

Ancilla 2011.01.12. 18:09:02

Csak most olvastam el a Hajnalka írását, s mint mindig, most is nagyon tetszett. (Én külön értékelem bennük máskor is az irodalmi utalásokat.)a kommenteket olvasva felbosszantott a sok csesztetés Ady és József Attila verseinek összekeverése miatt. Éppen ezért most szeretném közölni, hogy ez egyáltalán nem olyan súlyos tévedés. Igazolásul a Tiszta szívvel c. versről írt elemzésből idézek (szerző: Jaczó Dániel) : "A költemény első versszaka (...) egy népdalra való rájátszás, egy népdal sorainak a továbbgondolása. Az eredeti így hangzik: Nincsen apám, nincsen anyám,/ Az isten is haragszik rám. A népdal sorai allúzióként megjelennek más költők verseiben is, így akár azok is szolgálhattak kiindulópontul. (ti. J. A. versének.)A legfontosabb megtartó erőktől való elszakadás élménye már ezekben is jelen van, midőn ADY ÍGY ÍR A SZERETNÉM, HA SZERETNÉNEK ELŐHANGJÁBAN: >>SEM UTÓDJA, SEM BOLDOG ŐSE,/ SEM ROKONA SEM ISMERŐSE NEM VAGYOK SENKINEK.<< Tehát József Attilára - a népdalon kívül -nagy valószínűséggel Ady fenti verse hatott, így a véletlen összetévesztés egyáltalán nem olyan tévedés, amiért fél óránként figyelmeztetni kellene a post szerzőjét.

Éva meg örüljön, hogy a nevével egyáltalán kapcsolatba hozódott Ady és József Attila.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 18:09:24

@vörös áfonya: nem tudom, nem péntek? totál össze vagyok kavarodva

viola narvilly 2011.01.12. 18:09:39

Francba, most nekiálltam gumicukrot enni :D
Szerencsére nem sok van.

viola narvilly 2011.01.12. 18:11:04

@dex.ion:
Bakker, hogy én mekkora idióta vagyok.
Most elmentem a milka weboldalára, és néztem az alját, hogy ott milyen infot látok :DDD

dex.ion 2011.01.12. 18:12:02

@viola narvilly: bakker h te mekkora idióta vagy:DD

viola narvilly 2011.01.12. 18:12:17

@Démétér:
Én azt sajnos már elvesztettem.
Úgyhogy ha valahol keresnek aktatologatót, tábori kurvát, vagy eladó fél vesét, akkor szólhattok.

viola narvilly 2011.01.12. 18:13:59

@dex.ion:
Jóvanna, nem ér a kisebbet kiröhögni :D

(mondom ezt én és közben magamon röhögök)

Démétér 2011.01.12. 18:14:01

@viola narvilly: Hát, én most itthon vagyok tüdőgyulladással. Ha holnap bemegyek, és ezt nem tolerálták, akkor csatlakozom.

Lanois 2011.01.12. 18:14:38

én a narancsos csokit szeretem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:15:02

@viola narvilly:
Lindtből chilis, cayenne borsos meg mittomén még egy maró fűszer, belekeverve 1-1 egzotikus déligyümölcs pépjébe, ez beletöltve a csokiba.
Ja, bemutatóanyag volt, mind a 3 fajtából ilyen kis korongok. Gyomrom nyálkahártyája annyira nem volt elragadtatva, de még él a baba. :)

Démétér 2011.01.12. 18:16:53

Zotter csokikkal hogy álltok? Szarvasgombás, sajtos, mákos, miegyéb?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:17:15

@flanker:
Eredeti angol, könyvben. Naplók detto. Vannak átfedések a kettő között. Nomeg a dizájnja bexarás! Ezért se szeressem az ebookokat. Pont mint az mp3-nál: hol marad a borító, a grafika?

viola narvilly 2011.01.12. 18:17:26

@Démétér:
Jáháháj, jobbulást!
Nekem szerencsére kiskoromban volt (még nem voltam 1 éves), így nem tudom milyen.

@Lanois:
Olyat még nem is ettem. De ki fogom egyszer próbálni.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:17:50

...ja, meg csokiskeksz, mi? Nehogy még a végén az legyen a VVillában. Má' ha visszatérhetek a témához. Vagy ez is önreklám?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:19:25

@Démétér: Csóró vagyok. Mákot meg kizárólag gubaként eszek.

viola narvilly 2011.01.12. 18:19:54

@neccharisnyás útonálló:
Ilyet sem ettem még.
A lindt az a horrorárú csoki?

@Démétér:
Tényleg van ilyen csoki, vagy megint beledőlök valamibe?
Mondjuk a gomba az nálam már a g betűnél rossz.

viola narvilly 2011.01.12. 18:20:45

Eh, a sajtos csokiról eszembe jutott a Mese sajt.
Összeszorult a gyomrom.

Démétér 2011.01.12. 18:21:00

@neccharisnyás útonálló: Én meg kanállal. Imádom.
Pardon.
@Mme Chauchat: Igazad van, offolunk, abbahagyom.

bocibocitarka 2011.01.12. 18:21:17

Möff vendégem madártejes Bocira, necc egy KitKat-re és egy Bocira - a Milkások bebukták.
Hajnalka is választhat Boci csokiból, de ő egy kartonnal.
Az akció mostantól mostanáig tartott.
Ha vki elkerülte a figyelmemet az eddigi posztolókból, és bizonyítja, az jogosult még.
Möff és Necc nem beépített emberek.

dex.ion 2011.01.12. 18:22:29

@Ancilla: hadd mondjam el egy viccel, h mi is az én véleményem a műelemzésekről...

Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást
látogatott meg, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket. A
kép három fekete meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a
farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki
néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, és felajánlotta a
segítségét.
Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak
szexuális elnyomását ábrázolja a fehér patriarchális társadalom által.
- Valójában - mutatott rá - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a
rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban
tapasztalt kulturális és szociális hátrányosságát.
Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és
megkérdezte:
- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy ön többet tud, mint az őr? - kérdezte
a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok
egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. Csak három skót bányász. A
különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre...

látod, én ezért nem szeretem, mikor egy-egy műértő meg akarja nekem mondani, h mit is akart kifejezni a művész...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:22:36

@viola narvilly:
Rendesekből mindegyik horroráru. Node, évente 1x megengedhetek magamnak 800-ért egy tábla chiliset vagy 86%-os keserűt. Szerintem.

Démétér 2011.01.12. 18:22:51

Köszi mindenkinek, már tényleg egész jól vagyok!

@viola narvilly:
Van ilyen csoki, látogatható a gyár, ilyen: www.zotter.at/en/home.html Némelyik nagyon finom, de a legtöbb bizarr.

viola narvilly 2011.01.12. 18:25:30

@neccharisnyás útonálló:
Nem szeretem a keserű csokit, meghagyom nektek :)

Ha békét akarsz, készülj a háborúra - ez volt az egyetlen mondat, amit a vv reklámból el tudtam csípni. Ildinek mondta Laci (legalábbis a hang alapján rá gondolok).

Lanois 2011.01.12. 18:25:47

@viola narvilly: Hallod, hülye vagy? Imádni fogod!

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:28:01

@viola narvilly: nem tudom vágtad, h neki is olvasási problémái vannak? Pedig ő dr. Bruhaha. Ki olvassa a VV leveleket, az szabályozott?

viola narvilly 2011.01.12. 18:28:29

@Démétér:
Ahogy írtam, a gombásat meg sem kóstolnám, semmi pénzért, még ha az lenne az utolsó elfogyasztható élelem, akkor is inkább füvet legelnék, a sajtosról meg a Mese sajt jutott eszembe, ami undorító.
De pl. egy mákosat simán megkóstolnék.

viola narvilly 2011.01.12. 18:29:25

@Lanois:
Melyik márka gyárt egyáltalán olyat? Igen, hülye vagyok, még ezt sem tudom :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:29:47

@viola narvilly:
Na ennyit a nyiladozásról. Kisleány még ott se tart, hogy mindenki által jól érezhetően kijelölje a vonalakat, amik mentén a személyes valója húzódik, ergo akár a világból is kicseszegethetik a többiek, ha úgy tartja kedvük?

Démétér 2011.01.12. 18:30:57

@Mme Chauchat: Laci tragikusan rosszul olvas, nekem is feltűnt! A doktorátust időnként érthetetlenül osztogatják.

elek1 2011.01.12. 18:31:27

Hölgyek - Urak! Ezt a csoki témát nem lehetne esetleg máshol folytatni?

viola narvilly 2011.01.12. 18:31:40

@Mme Chauchat:
Lacira mondod? Egyszer valami sms olvasásnál hallottam, hogy időnként akadozik...
Ellentétben Ildikóval, aki a szakításáról szóló cikket szerintem normálisan olvasta fel (ezt ma néztem meg neten, mert nem láttam).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:32:12

@viola narvilly:
Cote d'Or, Boci(?), meg Nestlé jégkrémet asszem.

flanker 2011.01.12. 18:32:50

@neccharisnyás útonálló:

>Eredeti angol, könyvben. Naplók detto.
Ez elkeserítő. (Számomra.)

>Nomeg a dizájnja bexarás! Ezért se szeressem az ebookokat. Pont mint az mp3-nál: hol marad a borító, a grafika?
Én sokáig utazgattam hosszabb időre külföldre, s amikor ott laktam, hiányoztak az itthoni könyveim, amikor itthon, akkor az ottaniak. Erre traláltam azt ki, hogy a legfontosabbakat elkezdtem lefényképezni, így aztán most jókora könyvköteget cipelek a laptopon magammal. És nem lett sokkal nehezebb tőlük a hátizsákom, se több helyet nem foglal el. Így megvannak a grafikák, borítók is. Szóval ez nekem így tök jó, ha másnak kölcsönadom és sose adja vissza, nekem akkor is megmaradnak.
A baj csak az, hogy nehéz másokat rávenni ilyen módú csereberére... :-(((

viola narvilly 2011.01.12. 18:33:12

@neccharisnyás útonálló:
Én sajnálom ezt a lányt. De tényleg.

viola narvilly 2011.01.12. 18:33:57

@neccharisnyás útonálló:
Köszi :)

Na, fejezzük be a csokizást, mert zavaró :)

Ancilla 2011.01.12. 18:35:21

@dex.ion: Nem elemeztem a verset, csak arról írtam, hogy ennek a két versnek az összetévesztése nem olyan gáz... Annyiszor megjegyezték a kommentelők Hajninak ezt a tévesztését(ahelyett, hogy elolvasták volna a korábbi kommenteket, s köztük azt is, hogy valaki már szólt, s arra Hajnalka reagált is). Ezért írtam.

Hasonlítsd össze a népdal sorait, a József Attila-vers első versszakát és az Ady-verset. Mindenféle elemzés nélkül létszik a nagy hasonlóság. Csak tényeket írta, nem magas röptű műelemzést.

A te történeted viszont aranyos...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:35:42

@viola narvilly:
Én már ott tartok, hogy nem tudom. Eleve, magam se tudom, hogy viselkednék ebben a szituban. Bár valszeg azzal kezdem, hogy betársulok Béciékhez főzni. Az már jó alap az ismerkedésre.

viola narvilly 2011.01.12. 18:35:58

@neccharisnyás útonálló:
Lámpaláz?
Mikor egy fél ország előtt kakilnak, meg fürdenek?
Szerintem simán nem olvastatták általános iskola 2. osztályában az osztály előtt.
Engem igen. Meg is tanultam tisztességesen olvasni hangosan.
Nem, most nem magamat fényezem :)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:36:03

@neccharisnyás útonálló: (...)"ha majd egész valómmal kancsitok -
ne mutassatok öklöt, úgy se látom" ha már itten józsefatilláztunk, mindhiába. Ne várjuk meg Ildi egész valóját.

Démétér 2011.01.12. 18:37:10

@viola narvilly: Én is sajnálom, de ez sajnos nem azonos azzal, hogy nézni is szeretném. Mert azt azért nem.

@neccharisnyás útonálló: Pusztuljak el: lámpalázzal is tökéletesen olvasok. No jó, ez túlzás, de elég jól :) És még csak oktató sem vagyok, akikről én szívesen feltételeznék, igen, naívul, a szokásosnál jobb verbális készségeket. Akkor is, ha nem irodalmat oktat. Könnyen, gyorsan és jól meg kell értetnie magát - tudjon írni, olvasni, beszélni.
(Szigorú vagyok, mi? :) Miközben a hiszteroid Évától alig vannak elvárásaim.)

Ancilla 2011.01.12. 18:37:38

@Démétér: Lehet, hogy dyslexiás. S ez nem függ össze az értelmi képességekkel. Zseni is lehet valaki ettől.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:37:49

@Démétér: pfff. By the way, meg is lehet venni, ne feledjük.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:37:57

@flanker: Jó, hát a te életmódodhoz ez áll kézre.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:38:21

@elek1: köszönöm az én és a magam nevében. Ámen.

viola narvilly 2011.01.12. 18:38:25

@neccharisnyás útonálló:
Igen, írtam, hogy egyikünk sem tudja, milyen lehet ott bent.
Lehet, hogy én is konyhalánynak állnék be, mert bár főzni nem szeretek, de szeretek elpepecselni azzal, amit mások nem szeretnek (hülye példa, de múltkor a szomszédom 5-6 fej fokhagymáját egy beszélgetés közben én pucolgattam, mert ő meg utálja pucolni - én meg szívesen megcsináltam)

Démétér 2011.01.12. 18:38:51

@Ancilla: Aha. Az utóbbi időben olyan sokan lettek. Én meg szkeptikus vagyok.

Giedi 2011.01.12. 18:39:11

Én csak azt nem értem, hogy tényleg létezik olyan ember, aki a szombat estéjét erre a médiagennyre áldozza?

dex.ion 2011.01.12. 18:39:46

@viola narvilly: hát gáz is lenne ha már az is érdemnek számítana, h egy felnőtt ember tud normálisan olvasni:)

viola narvilly 2011.01.12. 18:40:34

@Démétér:
Mondjuk igen, cirkusz kell a népnek (ez alatt a szavazatokat küldőkre gondolok, ha valóban ők döntenek), és igaz az is, hogy ezt mind maguk vállalták.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:41:02

@viola narvilly:
Meg érted, krumplihámozás közben dumálni is lehet. Úgy, hogy nincs rádparancsolva, csak lazulósan.

viola narvilly 2011.01.12. 18:41:50

@dex.ion:
Manapság szerintem ez más simán érdem :D

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:42:11

@neccharisnyás útonálló: mi volt? Már nemtom melyik kommentre utalsz.

Lanois 2011.01.12. 18:42:11

@viola narvilly: "Melyik márka gyárt egyáltalán olyat?"

Visszatérve a főtémához, ezt a nagymamám gyártotta annó és azóta sem ettem olyan fincsit. Da azért lehet kapni hasonlókat csak kicsit körbe kell nézni. Sajnos a márkát nem tudom, de úgy néz ki, hogy ilyen hosszúkás, kicsit rövidebb, mint egy giliszta, de kb olyan vastag, viszont girbegurba.

Szirénke 2011.01.12. 18:42:42

Most miért nincs adás "pillanatnyilag"? Összesen pár órát lehet nézni a "valóság" show-ból, és még akkor sincs adás? Mi a fenét csinálnak bent? Bent vannak egyáltalán? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.12. 18:42:55

@bocibocitarka: Ójeeee, köszi!!!

De vissza a villatémához: ha Ildi visszamegy (én neki drukkolok, mert valahogy mindig a szerencsétlekkel érzek együtt), szerintem ki fog kattanni teljesen, mert a két gonosz manó rá fog szállni és ezt nemtom, kibírja-e majd, más most is az összeomlás határán van!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:43:05

@dex.ion:
Mindig vannak ezek a felmérések, hogy a felnőtt lakosság hány százaléka funkcionális analfabéta. Riasztó eredményekkel. Az olvasási nehézség is beletartozik.

Patria 2011.01.12. 18:43:52

@dex.ion: Siker és jó szerencse kísérjen utadon! :)

@bocibocitarka: Ez kérem diszkrimináció! :)

viola narvilly 2011.01.12. 18:43:55

@neccharisnyás útonálló:
Igen, én is így gondolom.
Én én pl. nem másfél centis darabokban pucolok :D
(az is igaz, hogy én hámozóval szeretek pucolni, késsel béna vagyok)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:44:01

@dex.ion: ma már az, sajna. a felnőttek 75%-a éhen halna, ha receptkönyvből kellene főznie (nem érti ui. ami le van írva). Emiatt blogokban kopfolnak (és nem kloffolnak), sütnek karajt, csokiskexelnek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:44:59

@Szirénke: Napi 2 órára elviszik őket az ufók, mint Pataky Attilát. PONT a live stream idejére! :P

viola narvilly 2011.01.12. 18:45:09

@Lanois:
Na, most sokat segítettél :D
Mindegy, majd valamilyen narancsosat kipróbálok.

És bocsánat (sok) a megint csokizásért.

Démétér 2011.01.12. 18:45:20

@Möff CAT: Én senkivel nem érzek együtt (ma már úgyis kiderült, hogy szociopata vagyok), de épp azért, mert sajnálom Ildit, szeretném, ha hazamehetne. Nem való ez neki. (Nekem sem, mert fáj őt nézni, de neki sem.)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:45:39

@Mme Chauchat: ...mégis mozog a Freud! Szóval kLopfolnak. Szép szó.

Szirénke 2011.01.12. 18:47:30

@vörös áfonya: Nekem is az a kedvencem! De ha rá akarsz kattanni a szaloncukorra, vedd meg a Milkáét. A csupacsokisat, vagy a joghurtos- puffasztott rizseset. Durva, nagyon durva..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:47:51

@Démétér:
Maradjon kint mindkettő. Az egyik szenved, a másikat meg utálom.

viola narvilly 2011.01.12. 18:48:36

@Möff CAT:
"én neki drukkolok, mert valahogy mindig a szerencsétlekkel érzek együtt"

Lehet, hogy én is ezért szeretném azt, ha ő menne vissza?
(bulikban is mindig én szedtem össze és istápoltam a részegeket...)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:48:51

@Szirénke: Norbirudi, Azon is van milka, Réka ajánlásával. :D

dex.ion 2011.01.12. 18:49:19

@Patria stuck up oafish: elkísért:) most már csak abban kéne segítened, h a málnát vagy a lime-t szereted-e jobban...

Démétér 2011.01.12. 18:49:23

@neccharisnyás útonálló: Meg Zsófi, mert unalmas :) Másra egyelőre adok kilövési engedélyt. (Igaz: engem Éva sem zavar.)

viola narvilly 2011.01.12. 18:49:37

@neccharisnyás útonálló:
Az egyik fajtával én is (aminek az éle merőleges a nyelére), a másikkal világbajnok pucoló vagyok :)

Ancilla 2011.01.12. 18:49:58

@Démétér: Régebben simán elkönyvelték a nehezen olvasó, író gyereket butának. Mert azt sem tudták, hogy létezik dyslexia, dysgráfia. Igaz, hogy manapság tényleg kicsit megszaporodtak (mint a rokkantnyugdíjasok...)

Laci esetében én viszont nem ítélkeznék felületesen. A maga területén lehet nagyon tájékozott, és írhatott belőle doktorit is. Nem olyan embernek nézem, aki csalással jut egy ilyen címhez (annál is inkább, mert semmi érdeke nem fűződne hozzá - saját cége van, nem egyetemen tanít, ahol ez követelmény).

viola narvilly 2011.01.12. 18:50:17

@dex.ion:
Épp írta az imént valaki a funkcionális analfabetizmust...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:50:48

@viola narvilly:
Omen: Kurva vagy angyal
Van benne egy sor, ami eszembe jutott a szitudról.

viola narvilly 2011.01.12. 18:52:00

@neccharisnyás útonálló:

Tudatlan bunkó vagyok.
Leírnád azt a sort, ha szalonképes?

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:52:23

@viola narvilly: hiperkompenzálás, projekció. Ennek fordítása: "én mindig bevonzom a (_____)-et", az üres rész kitöltendő. Nem vonzunk semmit: keressük. A villalakók is maguk keresték ezt a szituációt. Kivéve Alekoszt, mert őt egy másik bolygóról küldték.

Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.01.12. 18:52:29

László úr doktoriját biztos nem az ELTE-n adták ki. Lehet, hogy valamilyen ....iképző Intézetben?

Démétér 2011.01.12. 18:53:32

@Ancilla: Nem gondolom, hogy csaló. Csak azt sem - kérlek, bocsásd meg - hogy hiperintelligens. Konfliktuskerülő, egyelőre nem látszik rajta, hogy különösebben kiugró lenne a helyzetfelismerése vagy emberismerete (ebben még nyújthat többet, persze), a műveltsége hiányos, mint valami játékban kiderült, és rosszul olvas. Ez mind nem baj, természetesen, csak bennem nem kelti tiszteletre méltó intellektus benyomását.

viola narvilly 2011.01.12. 18:53:45

@Ancilla:
Volt egy osztálytársam általánosban és mindenki butának tartotta, mert képtelen volt hangosan olvasni az osztály előtt.
Valószínűleg dyslexia-s volt, de ezt akkor még nem "nyomatták" annyira, így szegény fiú úgy járta ki az általános iskolát, hogy aki hallotta olvasni, mind butának tartotta.
(én is)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:53:56

@Ancilla:
Minél messzebb vagyunk az időben, annál többet tudunk. Pl. viktoriánusok Galenos után szabadon hisztériának könyvelték el az idegösszeroppanást. Vibrátorral, rosszabb esetben láncra veréses elzárással kívánták gyógyítani.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:54:33

@dex.ion: Forrás: Andor Mihály: Lépéskényszer. Iskolakultúra folyóirat, 2005/3. 57-70. o.

dex.ion 2011.01.12. 18:55:23

@Mme Chauchat: oké, elhiszem lábjegyzet nélkül is:)

Patria 2011.01.12. 18:55:31

@dex.ion: A málnát azt hiszem. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:56:13

@viola narvilly:
Ahh, gugli, hogy pontos legyen:

"Ha megzuhantam, felkarolt
Úgy ahogy a bajban kell"

Szirénke 2011.01.12. 18:56:27

@neccharisnyás útonálló: Na nem pont erre gondoltam :) Csak arra, hogy amúgy is olyan kevés időre engedik az élő kukkolást, és még akkor sincs adás. Nekem gyanús nnna, de már tegnap is letörtétek a szkepticizmusomat..

viola narvilly 2011.01.12. 18:56:41

@Mme Chauchat:
A villalakók maguk keresték ezt.
(én a - sokszor öntudatlan - részegeket csak azért szedtem össze, mert mindig arra gondoltam, hogy vajon mi lenne, ha egyszer én lennék ilyen hitvány állapotban)

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:57:13

@Az igazi Vaszilíj Zajcev: vágod? biztonság izé tudományból dr. Esküdj, van ilyen?169/2000. Korm. rendelet: csak ebből lehet doktorálni. Szóval a területet is úgy találták ki/megvette.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 18:57:42

@viola narvilly:
Szélsőséges önbizalomhiány esetén is jelentkezhet.

Patria 2011.01.12. 18:57:45

@neccharisnyás útonálló: Szerintem nem voltak hülyék. Egy egy esetben a felkínált megoldások bármelyike valódi segítséget jelenthet szerintem is.

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.12. 18:57:51

Mi lesz még itt ! Igaz az a pletyka, hogy állítólag Alkeszosz megdöngette Évát, csak még nem adták le a TV-ben ?

viola narvilly 2011.01.12. 18:58:13

@neccharisnyás útonálló:
Nekem a cimborák már büntetésen törték a fejüket, ha még egyszer azzal töltök egy bulit, hogy valami részeget hánytatok :D

Dr Betty Boop 2011.01.12. 18:58:53

@dex.ion: ja, mer vannak ott még egyéb rémtörténetek is, csk azért bátorkodtam.

dex.ion 2011.01.12. 18:59:22

@Patria stuck up oafish: jjjó, akkor málnás extra dark-ot kapol.
:)

viola narvilly 2011.01.12. 18:59:49

@neccharisnyás útonálló:
Lehet, nem tudom. De utólag visszaemlékezve biztos én is nevettem szegény fiún.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 19:00:24

@LEG X: max. egy poratkát döngetett (el).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:01:36

@Patria stuck up oafish:
Egen. Mert szerintük a női méhben koncentrálódott a dolog. De kérdem én, egy öngyilkossági kísérletet frissen túlélt egyedet naponta mégis hányszor kéne meghágni, hogy a felszabaduló szerotonin helyre billentse az agyát?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:03:05

@viola narvilly:
Hű, azért vannak határok. Hánytatni csakis ismerőst. Azok meg valahogy sose jutottak odáig, hál égnek.

christaylor 2011.01.12. 19:05:00

Éva lassan,de biztosan kikészül a szombati párbajra. Aminek én csak örülök.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:05:01

@viola narvilly:
Azért felnőtt fejjel homlokegyenest más szögből nézi az ember a világot.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 19:05:25

Mi megy a villában? Elmekórtanból vizsgáztatok, az azé' kérdem. Má' lehetne real time készíteni a holnapi blogot.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 19:06:32

@neccharisnyás útonálló: Pff. csk ezek nem felnőttek. Mint a sírfelirat: "csak a testük".

Patria 2011.01.12. 19:07:04

@dex.ion: Izgalmasan hangzik.. :)

@neccharisnyás útonálló: Egyénenként változó lehet. :) De most viccen kívül, vannak esetek, amikor ez tényleges segítség lehet. Úgy mint az elzárás is.

viola narvilly 2011.01.12. 19:07:37

@neccharisnyás útonálló:
Életem első italozása meghozta azt az eredményt, hogy engem kellett ápolni... nem is vagyok rá büszke.
Azóta volt, hogy egy egyetem buliján egy számomra vadidegen lányt szedtem össze a női mosdóban, aki a padlón feküdt, és bár majd' bepisiltem, muszájnak éreztem vele foglalkozni, mert nagyon sajnáltam. És! volt egy segítségem, egy másik vadidegen lány :)

Hogy témázzak is:
Most megy az összefoglaló, Anikót köszöntik Jutkanéni dallal (Jutkanéni kifejezés az 5 éves unokahugomtól származik).
Én meghalnék, ha reggeli leheletes, büdös szájú embereket kellene ölelgetnem az éjszaka szörnyeinek szagával a számban.

dex.ion 2011.01.12. 19:08:10

@Patria stuck up oafish: egy gasztronómiai csók.:)
azért remélem engem is megkínálsz majd belőle...

Démétér 2011.01.12. 19:08:43

Alekosz pedig Olivért baszgatja a borotválkozás mikéntjével. Kizárólag akkor feszülnek egymásnak, ha más is jelen van, nyilván.

viola narvilly 2011.01.12. 19:09:10

@neccharisnyás útonálló:
Nálunk szállóige lett: "hánysz, vagy meghánytatlak".
Ezt minden részeggel közöltem. Egyik sem mert addig elmenni, hogy én nyúljak le a torkán :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:09:37

@Patria stuck up oafish:
Persze. Én csak az elmebeteg módszerek ellen tiltakozom. Gyógyítás címén jópár kínzási nemet feltalált már az emberiség, ami semmi eredménnyel nem szolgált.

dex.ion 2011.01.12. 19:10:11

@viola narvilly: én is annak a híve vagyok, h előbb felkelek, fogat mosok, utána visszabújok az ágyba, majd a párom megteszi ugyanezt, és utána jöhet az ébredés utáni csók:)

basaja 2011.01.12. 19:10:37

@Mme Chauchat: elmekórtanból?A kéróban simán van néhány potenciális alany...

Flood 2011.01.12. 19:10:39

WTF?! Balekosz polóban volt!!! :o

bévé 2011.01.12. 19:11:29

"soha semmilyen körülmények között ne matass a cuccaim között"

Flood 2011.01.12. 19:12:48

Alekosz tud ám bókolni gecc :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:12:48

@viola narvilly:
Direktbe hánytatni embereket.... ahhoz is kell ám gyomor. Annyit tegyél meg, hogy ha iszok, nem jössz a közelembe. Piától hányás versenyszámban még szűz vagyok, ne te ronts meg!

Patria 2011.01.12. 19:13:34

@dex.ion: Mármint a csokiból? Hát persze. :)

@neccharisnyás útonálló: Igazad van.

Fontos kérdésem van a blognéphez, mert lemaradtam egy oktávval, úgy látom:

Alkeszosz tényleg megcsinálta Évát??

viola narvilly 2011.01.12. 19:14:28

@dex.ion:
Akkor nem én vagyok az egyetlen, aki nem bírja az éjszaka szörnyeinek szagát :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:15:02

Azt a rohadt favágóinget desznópörzsölővel fogom leolvasztani a balástyai rémről!!!
Anikóra eg ki adta azt a pink csipkés izét?

Démétér 2011.01.12. 19:15:22

@neccharisnyás útonálló: Már csak ezért se menj a villába :) Amennyit ott isznak, némely reggelen nem lehet élmény a takarítás.

Démétér 2011.01.12. 19:16:27

Ezt a hangot hallottátok?! Anikó nagyon mutatós, de a csizma láttán olyan hangot adott ki, mint mikor a friss fenyődeszkából kihúzzák a szöget. Foghullasztó, hajtépős egy hang volt.

christaylor 2011.01.12. 19:17:20

Hihetetlen ez a csaj! Megint azt mondta,hogy "úristn". Én próbáltam már és nem jön össze.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:17:27

A zöld állatkából KETTŐ van???? o.O

tgrs 2011.01.12. 19:17:29

Azért a csizmáért bemennék a villába ökörködni. (Itt a nagyon irígy smiley helye.)

viola narvilly 2011.01.12. 19:18:16

@neccharisnyás útonálló:
Rendben, de ígérd meg, hogy ha egyszer részeg leszel és egy őrült nő közelít "hánysz, vagy meghánytatlak" szöveggel, akkor szólsz, hogy ki is vagy te :))
Volt olyan, hogy egy egyetemi gólyatáborban tartottam egy lányka fejét, mikor a nagy fehér porcelánistenhez imádkozott, majd éreztem, hogy még kb. fél perc és összerondítom a hátát. Épp bejött a barátnőm, közöltem, hogy vedd át, átmentem a szomszéd fülkébe, kitelefonáltam magam, majd visszavettem a lány homlokát :D

Flood 2011.01.12. 19:18:16

Úristn! aranyos :)

tgrs 2011.01.12. 19:18:38

@christaylor: Sosem tűnt még fel, hogy furán mondaná. Összefoglaló után nekiállok videókat nézni, hogy megfigyelhessem.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 19:18:41

@dex.ion: oxi, de mi van a felkelés előtt? :p

christaylor 2011.01.12. 19:19:32

@tgrs: akkor megverekszünk érte,mert nekem is nagyon bejött! :)

Flood 2011.01.12. 19:20:03

Szobára ment a bátyjával? :D

flanker 2011.01.12. 19:20:17

@Patria stuck up oafish:

>Alkeszosz tényleg megcsinálta Évát??

Már második vagy, aki megkérdezi. WTF?
Szerintem még Éva se süllyedne ilyen mélyre.

Rosszabb lenne magát hozzáerőszakolni pusztán a gondolathoz, mint maga a cselekmény...

Bár, ha belegondolok (és valszeg neki is bele kell gondolnia), hogy a Bár2.0 után ott kell motoszkálnia a fejében a gondolatnak, hogy a győzelemhez esetleg többet le kell tennie az asztalra, akkor még akár elő is fordulhat...

Én ugyan nem bánnám (még ha semmit sem látok belőle), mert szenvedjen meg a díjért!
Csak utána Aleknek is ki kellene találni valami hasonló büntetést, nehogy már jól érezzze magát...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:20:19

@viola narvilly:
Mi, felkapok valamit, és visítva hadonászok, hogy "nemmész innét!"

Démétér 2011.01.12. 19:20:40

A bátyja roppant szimpatikus, de annyira nem hasonlít, hogy egyáltalán.

Flood 2011.01.12. 19:20:58

Az a gyűrű kicsit böszme :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:21:41

@flanker:
Havast bevállalta volna. Ahhoz képest Alkesz maga a főnyeremény.

bévé 2011.01.12. 19:22:56

@Flood: ezen most hangosan felröhögtem.
de az a csizma milyen ocsmány! dzsínszklábos az is?

flanker 2011.01.12. 19:23:20

@neccharisnyás útonálló:

>Havast bevállalta volna
Én úgy emlékszem, hogy nem - pont azért kellett onnan eljönnie? Vagy vlmi ilyesmi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:23:43

@Flood: Budai gazdag nyugdíjas delnőknek van ilyesmi.

milliárdos 2011.01.12. 19:23:48

Éva szemén látszik a rosszindulat. Ez egy számító hideg nő. Egy pillanatig sem bíznék benne. Még hogy pálfordulás?! Inkább csak színészkedés. Az első adandó alkalommal hátba szúr bárkit.

gibson 2011.01.12. 19:25:21

"Ez annyira kellett nekem, mint tanyára a villany!"

:))))

viola narvilly 2011.01.12. 19:25:27

@neccharisnyás útonálló:
Rendben, erre emlékezni fogok :D

@Flood:
Az a gyűrű nem kicsit böszme

Megtudhatják majd, hogy mikor volt a II. VH Ildikó szerint - ennyit kaptam el épp a reklámból SBucitól, óriási :D

flanker 2011.01.12. 19:25:35

@flanker:

>Csak utána Aleknek is ki kellene találni valami hasonló büntetést, nehogy már jól érezzze magát...

MEGVAN!!!!

Utasításban kiküldik Alekot a riportzsobába, ahol Ádám (Éva kanija) vár rá egy nagy mosollya és egy alig kisebb baseballütővel. (Ő végül is nem fogadott, nem írt alá MMKK pacifizmust...)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:25:40

Meglepő és mulatságos
érdekes és tanulságos

christaylor 2011.01.12. 19:26:07

Úristn, Éva "csábos" mozgásától kiég a szemem!

Patria 2011.01.12. 19:26:52

@dex.ion: :)

@neccharisnyás útonálló: Ne már. te tudsz valamit...

@flanker: Gonosz vagy. :)) Miért bántanád szegény Alekoszt?
Azért én bírnék egy ilyen fordulatot.. Éva szánalmasabb már úgysem lehet.

bévé 2011.01.12. 19:26:54

amúgy Éva minden felsője párducmintás???? még senki nem mondta neki, h az csak annak áll jól, aki alapból nem kurvás vagy parasztpiroska-alkat?

viola narvilly 2011.01.12. 19:27:04

@PC_S:
Gondolod, hogy bárki is bízik benne?

Démétér 2011.01.12. 19:27:28

@christaylor: Rettenetes, tényleg. Ahogy a nagycica-mintás felsői is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:27:31

@flanker:
Nem arról volt szó, a srác szavaztatta be Évát a barátaival, hogy addig is nyugta legyen? És basszus, el is hinném, ha így lenne!

bévé 2011.01.12. 19:27:49

@nyuszómuszó: hol a férjed má megint?????

flanker 2011.01.12. 19:28:15

@Patria stuck up oafish:

>Gonosz vagy. :))

Igen. (Pirulós szmájli.)
De csak egy kicsit.

K Tomoceusz 2011.01.12. 19:28:45

@bévé:

Semmit se értesz a viharsarki divathoz .

Lanois 2011.01.12. 19:29:30

Ha eddig bárkinek nem volt teljesen tiszta a pszihopata fogalma, akkor Anikó bátyja személyében most láthattunk egy élő példát.

flanker 2011.01.12. 19:31:21

@neccharisnyás útonálló:

>Nem arról volt szó, a srác szavaztatta be Évát a barátaival,
Nemtom, de valamék nap már azt üzente, hogy látja, ahogy gusztustalanul nyomul a nőjére, szegény Éva teljesen tehetetlen és veszélyben van és ezért ő szét fogja ver(et)ni Alek rohadék, nyomoronc pofáját. Szóval én csak ez alapján...

Démétér 2011.01.12. 19:31:34

Tényleg van olyan közeg, ahol divatos a párducmintás, átlátszó, szűk fölső, a szögletes-strasszos műköröm meg a "nonfi" deréktetoválás.
Rohadt egy sznob vagyok, de szerintem ez a közeg mulatságos.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:32:20

@K.Tomoceusz:
Amit Pekingből irányítanak.
Gettó szélén laktam, 2 népcsoport volt: a cék meg a sárgák. Na a sárgák ruházták a céket, így kb. sziámi ikrekként álltak egymás mellett a kínai ruhaüzletek, utcaoldalanként hármasával. Kínait viszont utcán 1-et láttam 3 hónap után.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:33:55

@flanker: Ó. Hát mégse a Rácz-klán az ultimate rizikófaktor? Röhögök. De tényleg.

flanker 2011.01.12. 19:35:24

@Patria stuck up oafish:

>Gonosz vagy. :)) Miért bántanád szegény Alekoszt?

Nos, egy darabig eltartott, míg eldöntöttem magamban a dolgot. Vannak szimpatikusabbak és egyáltalán nem azok, de senki sincs a villában, akinek tiszta szívvel, fenntartás nélkül oda tudnám adni a nyereményt. Szóval minél gonoszabb dolgokat fogok javasolni az RTLnek feladatként, kavarásként: szenvedjenek, dolgozzanak, kínlódjanak meg a pénzért!
(Blood, sweat n tears n DRAMA)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:35:33

@tgrs: Én se. Legfeljebb annyi jött le, hogy a pasija is lehet, nem bátyó.

viola narvilly 2011.01.12. 19:35:45

A kaja kiviszi a piát. De a pia fontosabb. Tényleg ezt mondta az imént Éva, vagy tényleg én nem figyeltem eléggé?

bévé 2011.01.12. 19:37:15

@neccharisnyás útonálló: szerintem nem. nekem van széldzsekim a bershkából, és meg kell mondanom őszintén, h gecijól nézek ki benne. :) persze nem a magassarkú csizmámmal hordom, az igaz.

jujj baszki, és most mindez egy fodros szaténcsíkos blúzban teljesedik ki! áááááááááá

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 19:37:49

@bévé: épp a házimat csinálja, vizsgaidőszak rulez ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:38:10

Ó, hogy mindég akusztikust kell pengetni, ha valaki pityereg!!!!

Démétér 2011.01.12. 19:39:09

@viola narvilly: Ja-ja. És azt is, hogy kaja nélkül tovább bírod, mint pia nélkül. És félek, hogy nem vízre értette.

Flood 2011.01.12. 19:39:11

@Lanois: Féltékenység-szagot érzek a levegőben :P :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:39:43

@bévé: Látod? Pedig short+ lakkcsizma kötelező a párduchoz. :P

rianna 2011.01.12. 19:40:10

milyen kedves manipuláció ezzel az éva ajándékával. biztos nem az RTL tette oda, hogy összevagdossa a képeket

bévé 2011.01.12. 19:40:56

@nyuszómuszó: ahh. már tegnap is rettegtem, miután írtam, h jön vmi "tavaly meghalt autóbalesetben" válasz.
de akkor rendes gyerek ez. jóvan. :)

gnme 2011.01.12. 19:40:57

Hajni, az Éva ánuszáról is írjál már.

Emitt azt mondják, csípi neki a szar.

kedvesur.com/component/content/78?task=view

Ez igaz?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:41:34

ENNYIRE összefirkálták már a fiókos szekrényt??? o.O

viola narvilly 2011.01.12. 19:41:45

@Démétér:
Számomra egyértelmű volt, hogy nem vízre értette :D
(öh, lehet, hogy bennem van a hiba)

Flood 2011.01.12. 19:42:08

Jáááj ne! Szavalni fog :S

christaylor 2011.01.12. 19:42:32

"Mindenki választhatott egy területet,amiben erősnek érzi magát. Éva a műveltséget választotta."-mondá Stohl.

Miva'? Éva meg a műveltség??

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.12. 19:42:51

@bévé: aham, jóféle és még csak idomítani sem kellett - copi by Szandika ;)

Démétér 2011.01.12. 19:43:24

Gigi ilyen édes, olyan édes, azonnal Ildi mellé áll - és amint kiderül, hogy valamit tenni is kellene, abban a pillanatban dobja le a pólót és hátrál ki a szövetségből. Cuki.

Az ertéel pedig igen ügyesen felállította a két ellenséges tábort. És még csak szerda, ez szörnyű!

Démétér 2011.01.12. 19:44:11

Elszálltam? Nahát...

gibson 2011.01.12. 19:44:42

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tizenkilencedik századbaaaaannnn.

Ezt nem hiszem el, ez TÉNYLEG ENNYIRE HÜLYE?

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.12. 19:45:28

@viola narvilly: Örülj neki, hogy nem fosta össze magát hánytatás közben ! Egy barátom egyszer így járt. Brrrr

christaylor 2011.01.12. 19:45:33

Hát nagyon nem hiszem,hogy hozzátartozik az általános műveltséghez,hogy tudjam,hogy mikor írták alá a vesztfáliai békét.
Amúgy elég g..i kérdéseket tesz fel.

viola narvilly 2011.01.12. 19:45:36

Éva úgy kérdez ebben a "játékban", mint egy vallatótiszt.

Flood 2011.01.12. 19:45:49

Bazz ez az Éva történelemszakos volt vagy mi? :o

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:46:00

Olvad az agyam a műveltségüktől!!!!

tgrs 2011.01.12. 19:46:19

"Kitaláltad ezt, mert mással nem tudsz legyőzni", vmi ilyet mondott az Ildi, na most járatta le magát nálam végleg. Műveltség, könyörgöm...
Baromi nehezeket kérdeztek töle. :)))

viola narvilly 2011.01.12. 19:46:22

@LEG X:
Akkor tényleg hátonhánytam volna :D

Démétér 2011.01.12. 19:47:15

Ildi úgy akarta megkülönböztetni magát a többiektől, hogy ő értelmes.
Szép.

rianna 2011.01.12. 19:47:38

ezeket a kérdéseket ők találták ki?
mert akkor éva nagyon ügyes volt

bévé 2011.01.12. 19:47:45

@gibson: hidd csak el. Éva kapott tőlem egy piros nyomdát. párducost.

tgrs 2011.01.12. 19:48:06

Ha pszichológia szakos lennék, Ildiből írnám a szakdolgozatom.

christaylor 2011.01.12. 19:48:56

Már sír,ezt nem hiszem el.

bévé 2011.01.12. 19:49:12

és még sír is, mert hülye. de az a baj, h annyira, h én is.

fran7 2011.01.12. 19:49:23

A vesztfáliai béke tényleg kicsit nehéz volt, de hogy mikor léptünk be a világháborúba, annak legalább illik az évszázadát eltalálni. Főleg, hogy a legtöbbünk nagyszülei "részt vettek benne", s még talán meséltek is róla.

gibson 2011.01.12. 19:49:25

Ez a nő egy elmebeteg. Pont.

Démétér 2011.01.12. 19:50:33

Megint ezt mondom: ez a szegény nő a feszültséget nem bírja, lehet, hogy azért nem jutnak eszébe a válaszok sem - na de könyörgöm, akkor miért megy ilyen játékba?!

Flood 2011.01.12. 19:51:22

Anikó e-vel mondta az úristen-t!!! :D

Szirénke 2011.01.12. 19:51:47

@bévé: Én most őszintén meglepődtem Éván. Meg azon is, hogy a 2. világháború a 19. században volt. Sutyóóóóóóóóó

basaja 2011.01.12. 19:52:12

azért tegyük a szívünkre a kezünket,ezeket tanultuk,vagy kellett volna...

K Tomoceusz 2011.01.12. 19:52:13

Se vers , se fekvőtámasz ?
Lagalább nagyarcú Lacánk elszavalhatta volna fejből az anyám tyúkja első négy sorát .
Hadd röhögjön Ildink is .

bévé 2011.01.12. 19:52:26

ebben a villában mindenkinek van párducos? most Anikó néz ki úgy, mint Irma a Frédi és Béniből.

2011.01.12. 19:52:31

Ildi nem elmebeteg hanem annyira buta, hogy el sem hiszem, hogy létezik ilyen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:53:18

Az alkoholisták is tudnak még a piától sírni?

Démétér 2011.01.12. 19:53:36

Most mi baja van Évának? Pedig nézem, basszus...

2011.01.12. 19:54:36

Ildi menj már haza please!!!!

Flood 2011.01.12. 19:54:44

Anikó már hangulatban van, itt még lehet lesz egy szerelemvallás is :DD

bévé 2011.01.12. 19:54:50

@KárászAti: engem komolyan mondom a BB-ből arra az ausztrál némberre emlékeztet. azt hittem, annál nincs sötétebb.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:55:09

Oli fején remek a svejcisapek-partycsákó kombó. :DDD

basaja 2011.01.12. 19:55:13

Anikó kezd beállni,mint a gerely...

2011.01.12. 19:55:24

@Démétér: Azt én sem értem, valaki mondja mán el.

tgrs 2011.01.12. 19:55:24

@Démétér: be van csiccsentve. Különben én se értem.

Átlag Géza 2011.01.12. 19:55:45

Előre szólok!
Jó estét nyár, jó estét szerelem.
Lenni görög diplomat.

YessicaHard 2011.01.12. 19:56:01

Most gyönyörű példát láthattunk arra ismét, hogy a sötétség és a butaság mindig agresszivitással jár együtt.
Ez a nő kész.

rianna 2011.01.12. 19:56:03

azért a történelem kicsit túlsúlyban volt, bár nem hiszem, hogy másra tudott volna felelni ildi

2011.01.12. 19:56:06

@bévé: Az sem volt észkombájn, de Ildi még azt is hiszi, hogy okos és ahogy előadja...ááááá

Démétér 2011.01.12. 19:56:15

@Flood: Anikó nagyon tíraríra, hátrál imbolyogva a tűsarkakon, és hadar.

Éva hordhatna azonban ilyen kék ruhát, ebben kulturáltan néz ki.

viola narvilly 2011.01.12. 19:56:17

@Démétér:
Nekem is az jutott eszembe, hogy talán a feszültség blokkolta le.
Marhára nem vagyok rá büszke, nekem a főiskolán a fizika vizsgán az energia mértékegysége nem jutott eszembe, másfél órát aludtam vizsga előtt, és azt sem tudtam, hogy hívnak, vagy hogy fiú vagyok-e, esetleg lány... de én fizikából vizsgázni mentem oda, ez a lány meg nem történelemből vizsgázni ment oda.

christaylor 2011.01.12. 19:56:17

@neccharisnyás útonálló: az rendben van,de 15 év távlatából már nem biztos,hogy rögtön vágom az összes akkor tanult évszámot.Vesztfália pont nem ment volna. Bobby Fischer igen. :)

bévé 2011.01.12. 19:56:51

jujj, h megszeretgetik egymááást. most Alekosz is sír? :D

gibson 2011.01.12. 19:57:20

Alekosz SÍR??? Tényleg? Vagy csak színészkedik, nem?

K Tomoceusz 2011.01.12. 19:57:28

@Démétér:
Most mi baja van Évának?

ég mindig nagy a hasa a tokája a segge .
Volt még valami ok de elfelejtettem .
Ez a hülye Alekosz hadar .

rekula 2011.01.12. 19:57:33

jááááááááááááááááááj.

basaja 2011.01.12. 19:57:42

@neccharisnyás útonálló: lehet,de az csak 1 a sok közül...;-)

Flood 2011.01.12. 19:57:57

Alek simán megérne 1 részt a Criminal Minds-ban :)

christaylor 2011.01.12. 19:58:06

Zsófi annyira jelentéktelen már napok óta,hogy néha magam is rácsodálkozom arra a nőre,mikor feltűnik egy-egy pillanatra,hogy" jééé,ez még itt van?"

Hitchiker 2011.01.12. 19:58:08

a bent lévők fele pont annyi kérdésre tudta volna a választ mint a Ildikó, a maradék pedig tippelgetni kezdett volna hátha bejön...
ehhez mérten kell botránkozni a teljesítményén

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 19:58:10

@christaylor: Arra írtam, hogy tanultuk egyszer hajdanában-danában. Emlékezni más dolog.

Vamp-ír 2011.01.12. 19:58:16

Huhuhuuuuuuuu:DDD Alekosz!!!!!!:DDD fexem a röhögééééésst........:DDD

viola narvilly 2011.01.12. 19:58:19

Basszus, háttal vagyok a tv-nek. Alkeszkosz egy üres széknek beszélt, vagy épp nem láttam, hogy kinek beszél?

gibson 2011.01.12. 19:58:20

@viola narvilly: azért a második világháborúra azt mondani, hogy a tizenkilencedik században volt, arra nincs mentség.

basaja 2011.01.12. 19:58:55

Alekosz tényleg pszihó pata!

bévé 2011.01.12. 20:00:18

@viola narvilly: a faszt a feszültség blokkolta le! nemááááár!

rianna 2011.01.12. 20:00:35

jajj lemaradtam..
milyen monológot mondott Alek a végén?

Démétér 2011.01.12. 20:00:35

@viola narvilly: Én azt hittem, hogy épp a férjemhez beszéltem, és ezért nem lett értelme a jelenetnek, de ezek szerint nem volt neki...

dex.ion 2011.01.12. 20:00:44

@viola narvilly: joule:) pedig én általánosban tanultam utoljára fizikát:)

christaylor 2011.01.12. 20:01:04

Úgy látom új szerelmespárt köszönthetünk a villák történetében.

viola narvilly 2011.01.12. 20:01:26

@gibson:
Jó, ebben igazad van, az tényleg kemény volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 20:01:28

Éva dugással fogja bent tartani magát?

autoregolante 2011.01.12. 20:01:33

Áááá! Ennek az Évának szívesen ugrálnék a hasán. Előbb bakancsban. Majd tűsarkúban. Micsoda egy öntelt, ellenszenves ribizli.

Ildi meg simán csak bénakacsa, aki bekerült egy olyan közegbe, ami ismeretlen számára és nem volt felkészülve rá. Tutira nem erre számított, amikor jelentkezett.

Mellesleg Éva pont úgy - csak ellenszevesebb, alattomosabb és agresszívabb módon, ahogy érdeke kívánja - koldulja a szeretetet, szimpátiát, meg a barátságot, mint Ildi tette mióta bekerült.

Útálom az Évát.

csudri82 2011.01.12. 20:01:55

Jól hallottam, hogy az előbb Alekosz sírt, amikor Évával a teraszon szenvedtek? Mert korábban fogadni mertem volna, hogy Alek sosem fog bent sírni.

Trevlovics 2011.01.12. 20:03:12

alekosz arra utalt, hogy megjátszotta a sírást, hogy igazi érzelmeket hozzon ki évábul, nem? nem tudom meddig lehet ezt kívülállóként eljátszani, a monológ az más, szerintem már mata volt, viszont ha napokig csinálja és nem rántja be a cucc akkor tényleg pszájkó :)

Hurri Kán 2011.01.12. 20:03:25

@neccharisnyás útonálló:

Lehet. Régen az egri nők még a kardjukkal harcoltak, a maiak inkább a hüvelyükkel :)

Mai összefoglalót nézte valaki? Második világháború a 19. században?

A helyzet fokozódik.

Démétér 2011.01.12. 20:03:38

@Lenkenéni: De mivel nem is megy neki igazán, ezért kicsit őt is sajnálom. Egyébként igazat adok.

viola narvilly 2011.01.12. 20:04:11

@bévé:
Magamból kiindulva mondom, hogy le tudja blokkolni az embert a feszültség.
Volt egy tanárom, aki üvöltött velem, mert képtelen voltam megszólalni... holott, mikor végre kiüvöltötte belőlem a választ, kiderült, hogy jót akartam mondani, de már azért nem mertem megszólalni, hogy nehogy rosszat mondjak - ezért is rühelltem szóban vizsgázni.

.lll. 2011.01.12. 20:04:40

azért szívtunk ilyen orbitálisat,mert már 1918 ban beléptünk a második világháborúba

most már mindent értek

Lanois 2011.01.12. 20:04:41

@K.Tomoceusz: "Se vers , se fekvőtámasz ?"

Hihetetlen milyen hebehurgyák a szerkesztők az oduban.

Trevlovics 2011.01.12. 20:05:17

egyébként a monológot kéne levetíteni a többieknek, szerintem zsófi, anikó és gombi rögtön kirohan :)

JanCsi 2011.01.12. 20:05:33

Stohl:
"Várjuk a szerelmi vallomás paródiáit az online@rtlklub.hu WEBOLDALRA!" !!!!!!!!
Férjem: "Ez már megint részeg?!?! :DDDD

A monológot én sem hallottam, meg nem értem az egészet, ezek tényleg vonzódnak egymáshoz vagy csak mattrészegek voltak és azé'?" Sebaj, majd holnap megírja Hajni.

És igen, a XIX. sz-i világháború nem arról szól, hogy tévedtem 2-6-10 évet....

viola narvilly 2011.01.12. 20:06:34

@Démétér:
Nahát, ebből nem tudtam meg, kinek/minek beszélt :)

@dex.ion:
Köszönöm, kedves vagy :)
Majdnem sírtam a vizsgán, akkor miért nem súgtál?
Bár a tanár is elmondta, hogy látja, ha azt kérdezné, fiú vagyok-e vagy lány, már arra sem tudnék válaszolni :)
(azért 4-est kaptam, a nukleáris kölcsönhatás és az atomerőművek jól mentek:))

Hurri Kán 2011.01.12. 20:07:14

@lófő:

Ez így van. És Isonzónál a rézfaszú baglyok huhogása összezavarta harcoló seregeinket...

Démétér 2011.01.12. 20:07:43

@viola narvilly: Hát mert én sem tudom, ha csak nem az üres széknek.

K Tomoceusz 2011.01.12. 20:08:08

@viola narvilly:

Erről van szó .
Rég ment már a leggyengébb láncszem , az ottani sötétek még a saját nevüket se tudták .

Démétér 2011.01.12. 20:09:08

Na. Mai kérdéseim, hátha valaki tud segíteni:

1. Mi a zisten baja volt Évának a buli elején?
2. Alekosz tényleg a kerti széknek vallott szerelmet?

Ancilla 2011.01.12. 20:09:20

Az ember tragédiája egyébként 15 színből áll. De ha csak a történeti színeket vesszük, akkor abban is Évának van igaza, mert 11 van benne.

Ezt egyszerűen nem akarom elhinni, hogy valaki a II. világháborút a 19. századra teszi!!!

Megkockáztatom, hogy a "kultúrbarbár" jelző még hízelgő is szegény Ildikóra.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 20:09:29

@gyvy: Ejj ezek a baglyok... sz@rtak volna inkább sünt!

viola narvilly 2011.01.12. 20:11:14

@K.Tomoceusz:
Nem túl sok mindenre emlékszem abból a játékból.

@Démétér:
Hogy Évának mi baja volt, csak tippelni tudom
1. túl keveset ivott
2. túl sokat ivott
:D

milliárdos 2011.01.12. 20:11:53

@viola narvilly: Hogy bárki is bízik-e benne? Hát jah, a barátja épp verekedni akar Alekosszal a ribike miatt. Meg sokan szavaztak is rá, nem engedték kiesni. Remélem ezúttal nem így lesz..

Rubicon 2011.01.12. 20:12:48

Miért nem lehet mindkét nőt kitakarítani?:(
Éva már túúúúúúúúúl sok, milyen gáz, hogy azért mert valaki nem nyalja a seggét (Zsófika) máris támadja őt. Meg ha Anikó egy szót szól nem is neki, már megy is oda...gáz ez a nő.
Hát Ildi viszont ...ehh....

Démétér 2011.01.12. 20:13:02

@viola narvilly: Valószínű igazad van, ahogy K.Tomoceusznak is igaza volt a megoldásával, de maguknak csak megmagyarázták valahogy a jelenségeket :)

Ancilla 2011.01.12. 20:14:19

@Démétér:
2. Nem a kerti széknek vallott szerelmet, hanem - én így tudtam összerakni - a bent vonagló Évának.
Egyébként a kamerának. Alekosz pontosan tudja, hogy egy ilyen monológ milyen hatással lesz a nézőkre, s tulajdonképpen Évának kampányolt. Egy sereg ember kíváncsi lesz, mi fog kibomolni ebből a kapcsolatból: egy szociopta és egy vadmacsaka...

Démétér 2011.01.12. 20:15:12

@Ancilla: Köszi szépen! Én is erre tippeltem volna, de tényleg épp másfelé figyeltem. Most így könnyebb :)

viola narvilly 2011.01.12. 20:15:33

@Démétér:
Nyilván más nekik onnan bentről, mint nekünk innen kintről.

Szerintem ha egy ilyen után rászánnak egy-két napot, és végignézik az összefoglalókat, utólag ők is csodálkoznak majd a történéseken.

joszif 2011.01.12. 20:15:46

Ebből a mai epizódból jól kiderült hogy valójában nem az Ildikó mellett állnak hanem az Éva ellen. Gyanítható hogy tökmindegy ki lett volna az Éva ellenfele akkor mellé állnak és nem kezdik ledobálni a polókat ha igazán mellette vannak. Bár az is igaz hogy Ildikó ahogy viselkedett úgy nagyon nehéz a pártját fogni.
A műveltségi részhez meg csak annyit hogy az Éva azokat amiket kérdezett azokat tudta és ez akkor lett volna gáz ha csak azokat tudja amiket felrakott de ő a laci kérdéseiből is tudott azért olyanokat hogy meglepődtem rajta.
Az ildikó maga alatt vágta a fát azzal hogy nem folytatta mert így abszólut torony magasan nyert az Éva minden tekintetben. Egálra kihozhatta volna a szavalással de akkor kiderült volna hogy szavalni se tud a csaj.

Lanois 2011.01.12. 20:16:25

@Démétér: "1. Mi a zisten baja volt Évának a buli elején?
2. Alekosz tényleg a kerti széknek vallott szerelmet?"

1. Alkesz morcosan nézett rá, mert elárulta a rá bízott titkot. Vagy Alkesz valóban földönkívüli, ahogyan többen már kezdenek ráébredni.

2. Nem. Jacobnak a lostból.

viola narvilly 2011.01.12. 20:16:47

@Ancilla:
Azért furcsa lenne egy Pszichokosz és egy Éva együtt. Vagy csak nekem?
Mondjuk az nem kérdés, hogy ki hordaná a nadrágot.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 20:18:04

@Démétér:
valami titkot elárult amit Alekosz mondott, és az megneheztelt rá, illetve úgy csinált, és próbálta békíteni, de Alekosz nem adta könnyen magát.

Szerintem nem az üres széknek, hanem be lehet látni a cigizőhelyről a szobába

viszont szomjas már senki nem volt:)

jó volt ez, még jobb lett volna , ha nincs benne Ildikó, borzalmas...

K Tomoceusz 2011.01.12. 20:18:28

@viola narvilly:

Szerinted ki hordaná a nadrágot ?

Démétér 2011.01.12. 20:19:50

Már az első választ is tudom, köszönöm szépen!

Ha ezek összejönnek, az legalább olyan fájdalmas lesz, mint Ildikó produkciói. Kínos nézni. Kérem, ne...

Hurri Kán 2011.01.12. 20:20:26

@neccharisnyás útonálló:
A baglyok felelősségét vizsgálták a nürnbergi perben?

Ancilla 2011.01.12. 20:21:14

@christaylor: "Zsófi annyira jelentéktelen már napok óta,hogy néha magam is rácsodálkozom arra a nőre,mikor feltűnik egy-egy pillanatra,hogy" jééé,ez még itt van?"

Én is pontosan ezt figyelem már egy ideje. Két dolgot csinál: eszik (kézben tartott lábasból) vagy fekszik. Megszólalni nem nagyon szokott. Ha igen, azt is lassan és keveset. Ilyen tunya fiatal csajt még nem nagyon láttam. Elvan, mint a befőtt.

joszif 2011.01.12. 20:21:23

Hát nekem az jött le hogy Alekosz nem szerette volna ha kiderül hogy Évának segített az Anikó ajándékánál. Másra nem tudok gondolni mivel csak ez az egy dolog jöhet szóba az összefoglalóból. Hogy valójában mi volt az konkrétan sose derül ki. De szerintem a fent említett dolog.

.lll. 2011.01.12. 20:22:14

nagy bennem az aggodalom,talán vége zsörszéék románcának?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 20:22:34

@Démétér:
Szerintem nem jönnek össze, Éva lelki társat mondott, meg barátságot, különben is párbaj után már másokat fognak mutatni többet remélhetőleg.
Mindenesetre sokkal jobb lett volna ha ma meglett volna a párbaj, soha nem lesz szombat:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 20:23:36

@joszif:
Én is úgy értettem, hogy az a gond.

@lófő:
áááá, azt majd jövőhéten nézzük:))

Démétér 2011.01.12. 20:24:16

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Én is így érzem! Annyira felpörgették ezeket a szegény hisztérikákat - szombatig idegösszeomlanak. Tudom: nézettség.

autoregolante 2011.01.12. 20:24:32

@joszif: "amiket felrakott de ő a laci kérdéseiből is tudott azért olyanokat hogy meglepődtem rajta."
Éva tipikusan az a személyiség, akire azt mondják, hogy intelligens, ám felületes. A kérdésekre adott válaszai is ezt tükrözik. Ember tragédiája: nagyjából emlékezett VALAMIRE, de nem tudta pontosan, blöffölt, bejött.
Laci kérdésére is okosan kikalkulálta, hogy a szóban forgó ellentámadás nem lehetett hamarabb, mint '43 és később, mint '45. Ezért beblöffölte a '44-et. Bejött.
Felületes, félművelt, de jól és látványosan keveri a lapokat.

christaylor 2011.01.12. 20:25:09

@lófő: áá, nem,de most van izgalmasabb helyette, az Éva-Alekosz kibontakozóban lévő románc. :)

.lll. 2011.01.12. 20:25:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

szerintem elhalt ez a vonal,majd összehozzák se íze,se bűze Zsófit valakivel

pleb 2011.01.12. 20:26:00

Gigi most eléggé mellétrafált (meg Laci is). Örömmel állt Ildi táborába, aztán a végére már egyedül maradt ott. Éváról mindig tudtam, hogy rendelkezik némi általános műveltséggel, és ő is a legokosabb bent, akár hiszitek, akár nem. (Nem Laci). Ezen felül sztem bent kéne még tartani, mivel talán ez árán megtanulhatja, hogyan tud közösségben együttműködni, emberekkel normálisan viselkedni. Kíváncsi lennék, hogy kire fogják tenni legközelebb a jelet, ha esetleg Éva esne ki, mivel Ildi jelölt lenne, vagy legalább egy kiválasztáson (amíg Éva védett), mivel mindenki annyira szeret mindenkit. Röhej, nem szeretni mentek be egymást, hanem játszani, a fődíjért. Gigi stratégiája elég jó, ő sosem fog kapni jelet a többiektől, ezért valakinek kell majd kihívnia, hogy a testvérpárt szétrobbantsák. Legközelebbi kieső jelölt: Zsófi, de ha nem, akkor max. 1-2 köre maradt hátra, annyira halvány. A továbbiakra nem mernék fogadni.

.lll. 2011.01.12. 20:27:32

@christaylor:

a pszichopata és a kolerika románca:D

Démétér 2011.01.12. 20:27:50

@lófő: Ha csak nem Szandikával (mindig Dundika jut eszembe) hozzák össze, abban a lányban sok érdekes akkor se lesz szerintem.

HúszTíz 2011.01.12. 20:27:58

Szépjóestét Mindenkinek :-)

Én is végigámuldoztam az összefoglalót. Éván most őszintén meglepődtem. Mondjuk a vesztfáliai békén kívül a többi kérdés szerintem könnyű volt (engem mindig meg lehet fogni az évszámokkal, mert számmemóriám az nuku, de a fontosabbakat azért tudom), de eléggé jól vágja a csajt. Még azt a Cromwell-féle felkelést is eltalálta.

Ildikóról valamit. Én nem mondanám, hogy buta, hanem inkább műveletlen. A kettő között azért van különbség, de azért tényleg a II. VH-t azért legalább századra tudjuk már elhelyezni kérem. Én a többiek helyében valamilyen irodalmi kérdést kérdeztem volna tőle, mert szerintem azt sem tudta volna. Például, hogy mi volt a neve Ady szerelmének, hogyan halt meg József Attila, stb.

Ezekkel a kérdésekkel az a baj, hogy legtöbbünk azt hiszi tud rájuk válaszolni, pedig nem is. Most őszintén tegye mindenki a szívére a kezét, ha el tudja szavalni mondjuk a Szózat, vagy a Himnusz utolsó előtti versszakát. Akár a másodikat is mindkettőből.

Szerintem ha megkérdezték volna Ildikótól, hogy mi MO. államformája, akkor azt sem tudta volna. De ha valami növénytermesztéssel, vagy állattenyésztéssel kapcsolatos kérdést tettek volna fel neki, azt tudta volna. Szerintem ha bulvárt, azt is.

Évához ("trianyonyi" békeszerződés RULZ) annyit, hogy ez így "versailles-i béke" elég tág fogalom. Volt ott egy pár békeszerződés. Például a tükörteremben kiáltották ki a Német Birodalmat is, szóval ez beugratós.

Gigi hiába próbálta szívatni a brazilos kérdéssel, nem tudta - az én legnagyobb örömömre :-) Ez ilyen beugratós, mint Ausztrália fővárosa.

Éva most egy kicsit nőtt a szememben. Továbbra sem szimpatikus, de most legalább tudom, hogy a picsa külső mögött rejtőzik valamiféle általános műveltség.

JA és Anikót megint imádtam, amikor be volt baszva :-DD Egyszerűen imádom azt a nőt, amikor részeg; olyan aranyos :-)

joszif 2011.01.12. 20:28:03

@Lenkenéni:

Védeni nem akarom bár jobban birom az Évát. De blöffölni is csak az tud aki azért ismeri valamennyire az események sorozatát. Ildikó a blöffölésig sem jutott, egyszer próbálkozott vele de jobban járt volna ha passzol(19. század).

Rubicon 2011.01.12. 20:29:20

Szerintem Ildikó túl sötét, hogy átlássa az egészet...ez már nem a védett világa..ez már a sötétsége.
Ha próbálják neki megmondani, hogy mi van, akkor is csak támad...

K Tomoceusz 2011.01.12. 20:30:37

@christaylor:

most van izgalmasabb helyette, az Éva-Alekosz kibontakozóban lévő románc

Éva szombati búcsúfilmjének csúcspillanata lesz a ma esti döngetésük .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.12. 20:30:38

@gyvy: Szerintem nem. Akkor nem emlegetnénk őket ilyen lelkesen. Pedig értesüléseim vannak, hogy a piszkok még Clemencau fejére is rápottyantottak, ahogy az kifelé kocsizott Párizsból, aláírni valami papírokat holmi határokról.

.lll. 2011.01.12. 20:32:32

@Démétér:

Szandikát kezdik hanyagolni,most már kellemetlen kezd lenni mint a fingós nagybácsi
következő körben vagy ő,vagy Zsófi repül

YessicaHard 2011.01.12. 20:32:36

@lófő: ugyanez a kérdés gyötör engem is...

Démétér 2011.01.12. 20:32:49

Ildi szegény arra építette a személyiségképét bent, hogy ő az értelmesebb, a normális, művelt, higgadt nő. Sajnos kiderül, hogy műveletlen, nem ismeri fel a szituációkat, és a legkevésbé sem higgadt.

Valamire most nagyon rá kellene menni, mert elfogytak a jellemzői.

christaylor 2011.01.12. 20:33:05

@K.Tomoceusz: szerintem,ha elegendő Irsai van Éva keze ügyében,akkor bármi lehetséges Alekosszal (akár még AZ is).

reggi64 2011.01.12. 20:33:15

Hát Ildikó segghülye,most sok embert maga mellé fordíthatott volna ezzel a játékkal,de mint láttuk sajnos....ez azért nem hasonlítható össze egy vizsga drukkal amit össze hisztizett.
Alkesz egy pindúrit nőtt a szememben,valami betyárbecsület félét próbál Évának megtanítani a maga módján,mint mondta "eddig csak vagy meg dúgták vagy csak elvettek Évától vmit"nem igazán értettem mindent,de vmi ilyesmit mondott Olivérnek,hogy miért csinálja.Amikor a székben monológozott az is ennek a része volt ,persze kicsit a kamerának is ment ez,de engem azért qurvára kirázott a hideg tőle,és nem pszichopataság jutott eszembe róla...

Démétér 2011.01.12. 20:34:05

@lófő: Igen, ez lehet. Nem tudom, őszintén, hogy van-e benne még valami több, érdekes.

Kivlov 2011.01.12. 20:34:16

Ildike 1szerű, mint egy barlangrajz. Éva meg idegbeteg hosszútávon, de mégis inkább ő, mint a másik. Alekinnyó!!!

HúszTíz 2011.01.12. 20:35:07

@Lanois: "Jacobnak a Lost-ból" XDD

HúszTíz 2011.01.12. 20:36:09

@reggi64: ...Hanem az, hogy piszkosul be volt baszva :-P

viola narvilly 2011.01.12. 20:37:20

@Démétér:
Akkor lehet, hogy tényleg nem marad más, mint dugni Balekosszal?

pleb 2011.01.12. 20:37:20

@Lenkenéni: Már elnézést, de azért ha már tudja az Orwell-féle angol polgári forradalomra a választ, hogy 1642-49 volt, az már valami, ráadásul II. Vh. is jó volt, ember tragédiája is közel volt. Látszik, hogy eléggé Éva ellenes vagy, de attól még ő a legintelligensebb a villában.

.lll. 2011.01.12. 20:38:02

@Démétér:

nem hiszem,de valamit ki kell találjanak,mert az egész műsor Alekosz-Éva-Olivér trióra van fókuszálva,a többiek teljesen eltűntek,pl.Zsörszé

zoxó 2011.01.12. 20:38:17

Hát nem tudom... Ha Ildit az Xfaktoros nővére mellé állítom, akkor meg kell állapítanom , hogy abban a családban a szülők valamit nagyon elbasztak.

Flood 2011.01.12. 20:38:58

@Démétér: De legalább van HUMORA! :)

nattydread88 2011.01.12. 20:39:05

@pleb: valamit keversz, az Orwell féle angol polgári forradalom az 1984-ben volt!

autoregolante 2011.01.12. 20:39:17

A legdurvább az, hogy egyszer, valaki EZEK közül megnyeri a játékot.
Megmondom őszintén, eddig senkivel kapcsolatban nem jutott olyasmi az eszembe, hogy na ő megérdemelné, tőle "nem sajnálnám"...

Bár azt már biztosan tudom, hogy bárki csak ne Éva :D

viola narvilly 2011.01.12. 20:40:04

@pleb:
Orwell az más. Cromwell.

Démétér 2011.01.12. 20:41:03

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Összetett karakter :)

@lófő: pedig higítani kellene őket valahogy. Gigi-Dzsörzét hanyagolják, Bécit elkezdték felhozni, de ma egy mondata nem volt, Zsófi eleve nem létezik.

vkelly 2011.01.12. 20:41:50

Most őszintén: Ti hogy bírjátok kínos feszengés nélkül végignézni az összefoglalót?
Én a mait megpróbáltam, de egyszerre 2 percnél tovább nem bírtam...
Ildi hisztije, Alekinnyó monológja, Éva sete-suta simogatása (mikor összeborultak Alekosszal), sőt Éva csak úgy magában is (bármit csinál) nálam mind kiverte a biztosítékot.

zoxó 2011.01.12. 20:42:20

csaxólok: a műveltség nem egyenlő az intelligenciával. Éva az eddigiek alapján szerintem egy unintelligens nő, akinek van valamiféle és valamekkora műveltsége. De ettől még messze nem intelligens. Az ennél sokkal több és más minőség.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 20:42:29

@zoxó:
Nagyon nem szép ilyet mondani, de a beszavazás után voltak az Ildikó szülei a beszavazóban, az ottani "beszélgetés" után egyáltalán semmin nem csodálkozom, nem is ragoznám tovább.

.lll. 2011.01.12. 20:43:12

@Démétér:

pedig messze még a vége,áprilisban talán?

viola narvilly 2011.01.12. 20:43:45

@zoxó:
Nem erre mondják, hogy lexikális tudás?

autoregolante 2011.01.12. 20:44:14

@pleb: Nem mondtam, hogy tökhülye és semmit sem tud. Számomra akkor is egy blöffkirálynő, aki eddig szerencsés is. "...ráadásul II. Vh. is jó volt, ember tragédiája is közel volt..." te is engem igazolsz, annak ellenére, hogy a II. Vh-s kérdésben Sem volt biztos, mert akkor nem kérdezett volna vissza bizonytalanul, hogy "vagy '43?"
Na de mindegy, nem is ez a lényeg. A többiekhez képest biztos több esze van.
Én mindenesetre nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert ezek után még nagyobb arca lesz...
Mondtam már, hogy útálom Évát? :D

pleb 2011.01.12. 20:45:03

húú bocsi, ez télleg baki volt :S

onderon 2011.01.12. 20:45:05

629 komment? az a nem pityputy!

joszif 2011.01.12. 20:45:27

@vkelly:
A mait bírtam minden gond nélkül de minden nap a távirányító némító gombján van egy ujjam az adás alatt. Sokszor használom is mert kínos számomra is néhány jelenet...

Démétér 2011.01.12. 20:45:33

@vkelly: Két technikám van: 1. mosogatok közben, kaját adok a macskának, beszélgetek, akármi 2. ha leülök a gép elé, leveszem a hangot. A figyelmem 20%-át szánom rá.

pleb 2011.01.12. 20:46:13

*Cromwell :S :D elnézést.

joszif 2011.01.12. 20:46:14

@vkelly:
A mait bírtam minden gond nélkül de minden nap a távirányító némító gombján van egy ujjam az adás alatt. Sokszor használom is mert kínos számomra is néhány jelenet...

kyrakata 2011.01.12. 20:46:23

Anikó nagyon aranyos volt becsicsiskedve, s igen, azt mondta, hogy Úristn!
Valaki mondja már meg,ki a fene volt a nappaliban végig a takaró alatt?!
Ja és Sport szelet mmkk!!!!!Én már csak ilyen vidéki vagyok.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 20:47:30

@zoxó:
jobb is, én is véletlenül botlottam bele a távirányító nyomogatása közben:)

christaylor 2011.01.12. 20:48:07

@kyrakata: Zsófi rejtőzködött alatta.

pleb 2011.01.12. 20:48:11

@Lenkenéni: miért utálod Évát? Tudom, hogy van elég sok rossz tulajdonsága, de én valamiért el tudok ezek felett nézni, mivel a többinek is van, mert nekem a legutáltabb rossz szokás: a sunyiság, amit Gigi képvisel, főleg a mai összefoglalóban volt látható.

rmr 2011.01.12. 20:49:22

Asszem most untam rá erre a baromságra, hihetetlen, hogy ezek folyton ugyanazokat a köröket róják, és egy céges vacsorán is több érdekes ember van, mint a villában. Ez a műsor egy szar, és akkor a Miyazaki-filmekből összelopkodott aláfestő zenékről nem is beszéltem.

Na mindegy, az RTL Klubnak sok hirdetőt, Hajninak pedig kitartást kívánok!

K Tomoceusz 2011.01.12. 20:49:45

@joszif:

Ez így van . A mai összefoglaló volt talán az eddigi legjobb .

HúszTíz 2011.01.12. 20:49:50

@onderon: Ma elérjük az EZRET is, muhahaa :-DD

Ancilla 2011.01.12. 20:53:13

Annak azért nagyon örülök, hogy Ildikó nem szavalt. Csak elképzelni tudom, milyen lehetett volna a stand up-ja alapján.

Borzasztóan ciki lehetett egy egész ország előtt ennyire lebőgni. Az rtl helyében én megkeresném a volt történelemtanárát, és felkérném, hogy a párbajon mondjon mellette kortesbeszédet.

1gebasz1 2011.01.12. 20:54:43

még nem láttam ilyen párbajt,
ezek harcolnak, vagy mi a p.csát csinálnak?
micsinálnak?

Démétér 2011.01.12. 20:55:48

@Ancilla: Jaj, szerintem úgy szavalhat, mint a versmondó-lány az esküvőnkön! Nem hallgattam meg előre, mert gondoltam, ezen nincs mit elszúrni.

A csaj a szertartás egy váratlan pontján felemelkedett vörös ruhában a vendégek között, felüvöltött, majd elkezdett huhogni, csapkodott a karjával, és belefogott a szavalatba. Mindannyian ledermedtünk a visszafojtott röhögéstől.

Patria 2011.01.12. 20:55:57

na, hazaértem. Mikor teszik fel a mai összefoglalót, tudja valaki?

christaylor 2011.01.12. 20:56:54

@Démétér: publikus videórészlet nincs róla? :D

.lll. 2011.01.12. 20:56:56

@1gebasz1:

szellemi párbaj,Ady verseket szavalnak kínaiul:D

HúszTíz 2011.01.12. 20:57:38

@Patria stuck up oafish: Hűha, miről maradtál le :-D Kocsmázni voltál ? :-P

christaylor 2011.01.12. 20:58:11

@lófő: szerintem elég,ha magyarul próbálkoznak vele,az se menne nekik.

Démétér 2011.01.12. 20:58:25

@christaylor: Nem publikus, pedig jók az arcok... Az anyakönyvvezető teljesen megijed, hogy vajon kell-e intézkedni :)

Ancilla 2011.01.12. 20:58:45

Észrevettétek, hogy lejjebb vették a fűtést a Villában? Régebben egy szál topban, bugyiban szaladgáltak, most meg mindenki a feje búbjáig be van burkolva a műszőr takarójába (pl. Szandika). Vagy a sok fekvéstől romlik a vérkeringésük? Valami átmozgatós feladat kellene már.

HúszTíz 2011.01.12. 20:59:46

@Ancilla: Hát, mivel felemelkedett a távfűtés ára...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 21:01:03

@Ancilla:
Lehet elromlott a fűtés, csak azt nem reklámozzák

Lanois 2011.01.12. 21:01:31

@Ancilla: az fel sem merül benned, hogy minimum az lett volna a fair ha azt is bemutatják amiben az ildi tartja jobbnak magát?

kyrakata 2011.01.12. 21:03:36

Na tessék,kellett nekik az udvaron eltüzelni az a sok fát,most tudnának mivel fűteni!
Ja,ahhoz kályha is kellene.

Trevlovics 2011.01.12. 21:04:19

@Ancilla: ez szerintem irreleváns, a minap béci ücsörgött nyakig beöltözve a szobában, myg a többiek miniben voltak. lehet szandálka épp kintről jött be beburkolózva, vagy "lálkileg" fázott a szentem. viszont erről az jutott eszembe, hogy megkereshetnék maguknak a pézt, az esemesekből befolyó lóvéból kellene fizetni mindent, rezsit, kaját, stb... ha jól akarnak lenni benn, csinálják a műsort

bévé 2011.01.12. 21:04:55

@Lanois: hát de nem kudarcba fulladt a játék Ildi hisztije miatt? nem volt más, csak ez.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 21:05:31

@Lanois:
Olyat nem tudtak mutatni szerintem, mert olyan nem létezik.

Patria 2011.01.12. 21:08:37

@HúszTíz: kac-kac! :) nem. túlóráztam, mivel egész nap itt lógtam... :(
De mindjárt utána járok.

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: tényleg. köszi!

viola narvilly 2011.01.12. 21:08:58

@HúszTíz:
Neb.ssz... megint?
Akkor tényleg éhenhalok :D

Lanois 2011.01.12. 21:14:23

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: @bévé:
hát lehet. de azért valami oka annak is lehet, hogy napok óta nem nyomnak élőt.

JanCsi 2011.01.12. 21:15:42

@Lanois: Igen, jött volna még a szavalás, amiben esetleg (????) Ildi jobb lehetett volna, de pont ő vinnyogta, hogy hagyják (haggyák, hadják :DDDDD) abba az egész játékot, ő ezt nem játsza (jácca, játca :DDDD...) tovább.

autoregolante 2011.01.12. 21:16:00

@pleb: Írtózom a törtető, számító, hazug, önző, öntelt és buta emberektől.
Ez a nő folyamatosan szerepet játszik. Még amikor alszik, akkor is. Sunyi és számító. Soroljam még?
Éva számomra az összes fenti jelzőt egyesíti.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 21:18:36

@Lanois:
Szerintem akkor adják nekik a feladatokat, igaz teljesen logikátlanul, mert adhatnák nekik mondjuk kettőkor is.
Múltkor néztük onlájn ami a másnapi összefoglalóban volt.

Számolj Templár 2011.01.12. 21:19:40

Alekox alakítása Évával az eddigi legkitűnőbb stratégiai húzás volt. Ráadásul kettős célt szolgált. Éva erősítését Ildivel szemben, valamint a saját fényezését. Erre nagyon jól rájátszik az Olival való kamukonfliktusokkal is.
Ildi olyan szinten lejáratta magát, amit szándékosan sem lehetett volna megrendezni. Aki ennyire homár lexikális ismeretekben, az több mint gáz!

Démétér 2011.01.12. 21:22:03

@Lenkenéni: Igazságod van, de az összes többi villalakó is ilyen ám. Törtető, számító, hazug, egoista... és emellett nyilván van egy kupac jó tulajdonságuk is.

Félre ne érts: engem nem zavar, hogy utálod Évát :) Meg is értem. Csak úgy éreztem: az indokok nem specifikusak.

Lanois 2011.01.12. 21:22:27

@JanCsi: Mindegy, valahogy megpróbálok elaludni Ildi szavalata nélkül.:)

Lanois 2011.01.12. 21:24:11

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Vicc az egész. Ha meghirdetik, hogy délután van 2 óra élő adás, akkor legyen bazmeg.

Patria 2011.01.12. 21:25:07

Alekosz borzasztóan szórakoztató. :D

pleb 2011.01.12. 21:28:25

@Lenkenéni: Értem én, csak hogy ennyire utálni valakit, azért túlzás :D Nekem pl. Gigi, Béci nagyon unszimpatikusak, sunyik, stb. de attól még mindig nem utálom őket, hiszen ez csak egy show, nem érdemes utálni őket :D

Patria 2011.01.12. 21:29:00

ez a lila meg zöld pólózás célzás? A zöld a kiválasztott színe, a lila meg a védetté. Gyanús.. felettébb gyanús...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 21:31:32

@Lanois:
Ez így van, ez lenne a minimum.

@Patria stuck up oafish:
Szerintem ez volt az eddigi egyik legjobb összefoglaló:)

Ancilla 2011.01.12. 21:35:10

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "Olyat nem tudtak mutatni szerintem, mert olyan nem létezik."

Pedig még a fülemben csengenek Ildikó szavai a kertben (Szandikának):
- Én művésznek készültem! Tudod, te mennyit szavaltam én? (sajnos az artikulációját nem tudom visszaadni ezzel a jelrendszerrel.)

Patria 2011.01.12. 21:37:46

Éva nem kuncsorog barátságért.. pff

Számolj Templár 2011.01.12. 21:38:26

Ildikó még az élethez is gyenge! Az antik világban a Taigetoszon végezte volna. Azon csodálkozom, hogy kerülhetett egyáltalán a kiválogatáson kamera elé. Ez is rávilágít arra, hogy sunyi dolgok munkálhattak a válogatás során.
Éva nem azért "jobb" nála, mert pl. egy qvízben többen villantott, hanem azért, mert felfedezhető az intelligencia csírája.
Alekox és Olivér súgott Ildinek, ha "hosszú életet" szeretne a villában, akkor alakítson valamit Alekoxszal. Ez egy abszolút méltányolható és mérlegelendő ajánlat volt. Ildikó ennek a jelentőségét sem képes értékén kezelni.

Démétér 2011.01.12. 21:41:07

@Számolj Templár: Az a típus, aki sértődötten áll kezében a kilinccsel, és várja, hogy megállítsák. Aki azt mondja: "szeressetek olyannak, amilyen vagyok", és vérig sértődik, ha nem szeretik.

Ez pedig szimpla butaság. Az érzelmi intelligencia hiánya. (Nem szeretem ezt a kifejezést, de szerintem ide illik.)

reggi64 2011.01.12. 21:41:08

@Patria stuck up oafish: de lehet csak a foci drukkereknek akartak kedvezni:))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 21:41:37

@Ancilla:
Láttam:)

@Számolj Templár:
Még a barátok köztben is fog játszani állítólag, el nem tudom képzelni, és oda , hogy választották be?

Patria 2011.01.12. 21:43:18

Istenem, ez a mai tényleg vitte a prímet. Alekoszt sajnos imádom, hatalmas ripacs. Ez a monológ, amit lenyomott Évának címezve..

Patria 2011.01.12. 21:45:13

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: tényleg az volt. :)

@reggi64: na, ez eszembe se jutott, pedig ebben is van ráció. :)

Számolj Templár 2011.01.12. 21:49:31

@Démétér:
Az a baj, hogy ennek a típusnak n+1-szer elmondhatod a tutit, nem képes felfogni. Nem képes valós énképet kialakítani, és nem képes normálisan kezelni a környezetét és a kapcsolatait.
A retek és a Barátok közt nézői pedig megérdemlik ezt a nőt! (Elnézést minden, nőtől, hogy nőnek neveztem Ildikót, mert egy igazi antinő!)

Doktor Kotász 2011.01.12. 21:50:10

Szerintem, ha valaki a második világháborút a 19. századba teszi fejben, annak fogalma sincs arról, hogy most melyik században él. Simán rávágta volna az ostobálya, hogy a huszadikban. Na, és miért jött a villába? Hát persze, hogy azért, hogy a médiában dolgozhasson. Alacsony ott az elvárt tudás, de ennyire nem. És, hogy a második világháború 1918-ban tört ki szerinte, világosan megmutatja, hogy arról sincs fogalma, hogy melyik bolygón van. Az, hogy bemagol egy verset, nem teszi művelté. Mert, ha belekérdeznének, hogy édes lányom, ennek a versnek mi az üzenete, bambán nézne ki a fejéből. Ez ostobább, mint a Szandika, de az legalább nem játsza meg azt, hogy operabérlete van...

bévé 2011.01.12. 22:01:41

@Doktor Kotász: nem akkor tört ki, Magyarország akkor lépett be. :)

Califax 2011.01.12. 22:01:55

Bréking!

Torrent oldalakon feltűnt egy okosság, a neve "ValoVilag4.rejtett.stream-Wallhack".
A leírás szerint:
"Valóvilág4 rejtett stream néző: a progi a VV főoldalán található streamet
és egy rejtett állandó fürdőszoba streamet tesz elérhetővé. A fürdőszoba stream akkor is elérhető, ha a másik stream "pillanatnyilag nem elérhető". A progi megfelelő működéséhez internetkapcsolat szükséges :D"

Számolj Templár 2011.01.12. 22:02:00

@Doktor Kotász:
Ez így igaz!
Valahol azt olvastam, hogy Ildikó családja Erdélyből települt át. Ha netán ott járt valamilyen iskolának sem nevezhető műintézménybe, talán menthető némileg a "műveltsége".
Szandika egy egyetemi tanár hozzá képest! Az érzelmi és szociális intelligenciája pedig kenterbe veri Ildikóét!

bévé 2011.01.12. 22:02:25

@Doktor Kotász: nem akkor tört ki, Magyarország akkor lépett be. :)

Hurri Kán 2011.01.12. 22:13:45

@neccharisnyás útonálló:

Már a baglyok sem a régiek...

@Patria stuck up oafish:

Mondott a széknek is monológot, vagy az még a kutyás feladat volt és le kellett pisálni a széklábat?

Patria 2011.01.12. 22:16:39

@gyvy: a széknek? mikor? Mondom én, hogy te vagy a jól értesült, aztán meg letagadod. Szép... :)

rianna 2011.01.12. 22:23:57

@Számolj Templár:
ezt most hadd kérjem ki magamnak :)
Az iskola Erdélyben is iskola, és az átlagember nem műveletlenebb ott sem, mint Magyarországon. Szóval ez nem mentség, se nem indok arra, h semmit sem tudott

Patria 2011.01.12. 22:25:10

Most, hogy megnéztem Valkó Feszter mélyinterjúját Ildikó volt barátjával, arra a következtetésre jutottam, hogy ezek nem is szakítottak. Megbeszélték még kint, hogy ha Ildikónak párbajoznia kell, akkor bedobják ezt a sztorit, hogy érdekesebb legyen, vagy megszánják. Ravaszak ezek..

Hurri Kán 2011.01.12. 22:28:18

@Patria stuck up oafish:

Talán a tegnapi összefoglalóban volt hogy Aligtosz Marokbatosz valami széklábbal kvaterkázott a kertben, ma meg olvashattuk volt, hogy állatokat kellett utánozni. (Szegény állatok, mekkora sértés ez nekik...).

Ezért bátrollkodtam megérdeklődni >)

rianna 2011.01.12. 22:29:26

ildikónak azt hiszem, most "elengedem a kezét". eddig is voltak kínos megnyilvánulásai, de ez a mai mindenen túltett, nem is bírtam nézni.

De attól még Évát sem fogom szeretni, annyira álszent és szemforgató

Trevlovics 2011.01.12. 22:31:27

@Patria stuck up oafish: hát belőled se lesz serlok holmsz :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 22:31:51

@vörös áfonya: Ani bátyja nem a főbejáraton lopakodott be (azt észrevették volna), és nem is ott távozott. Úgy látszik a riportszobában van egy "vészkijárat"...

Patria 2011.01.12. 22:37:03

@gyvy: Aligtosz Marokbatosz? :) Tegnapiban nem láttam ilyet, de a mait a kertben adta elő.

@Trevlovics: Most miért? Az leszek, ami akarok. Ha akarom, vadakat terelő juhász. :P

Patria 2011.01.12. 22:39:46

Hajninak:

Stewie Griffin:
"Jézusom, ez a trikó szánalmasabb, mint valami mutáns egy internetes vakrandin."

Trevlovics 2011.01.12. 22:40:41

@Patria stuck up oafish: na arra mondjuk én is jóval nagyobb esélyt látok :)

Ancilla 2011.01.12. 22:44:08

Annak azért örülök, hogy egy ilyen agymosó műsorral kapcsolatban országos felháborodást kelt(ha az ide írókat reprezentatív mintának tekintem), hogy valaki nem tud egy nagyon fontos történelmi évszámot. Látjátok, minden rosszban van valami jó.

U. i.: Én úgy vettem észre, hogy Laci fogyott. Az arca most már nem kerek, hanem ovális.

Patria 2011.01.12. 22:44:33

@Trevlovics: Pesszimista vagy és indokolni sem indokolsz.

Trevlovics 2011.01.12. 22:48:27

@Patria stuck up oafish: oké, nem tudom mit néztél, de a csávó egyáltalán nem csinált belőle műsort, sőt visszafogott volt és inkább azt mondta, hogy nem is voltak igazán együtt, csak beszéltek egyet róla hogy mi lenne ha megint, de közben ildikau beköltözött. a másik, ha ez így el van tervezve, hogy majd a szimpátia, akkor a benti játékos nem lép túl rajta nem egész 5 perc alatt, hanem még ma is meg holnap is ezen szenved, különben semmi értelme az egésznek. bulvár meg az ertéel próbált inkább kihozni ebből valamit (mondhatni feldobták a labdát) de ildikó nem élt vele, nem ugrott rá, nyilvánvaló, hogy ezt nem ők találták ki. realista vagyok.

Trevlovics 2011.01.12. 22:53:53

indokoltam, csak még nem jelent meg

Patria 2011.01.12. 22:57:31

@Trevlovics: na most akkor. A srác azt mondta, hogy ő nem hajlandó szerepelni, ennek ellenére elég sokáig beszélgetett Feszterrel. Feszter folyamatosan provokálta és a srác csak hárított. Azt is mondta, viharos a kapcsolatuk, szakítanak, összejönnek. Ildikó azt mondta, együtt voltak mikor bement.
Lássuk be, Ildi nem nagy színésznő, mivel tudja, hogy ez az egész csak műsor, nem is tudott sírdogálni rajta.
Na, majd ha szombaton kiesik és az lesz egy hét múlva a blikk címlapján, hogy Ildikót visszafogadta Gábor, akkor majd elhiszed, hogy mégis én vagyok a S. Holmes. ;)

reggi64 2011.01.12. 23:00:45

Nekem úgy tűnt hogy ez a Gábor deák még nem zárta le Ildivel a kapcsolatát...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 23:03:26

@Ancilla:
Megmondom őszintén , hogy én reakcióján inkább, mert ha azt mondja passzolom, és nem csinálja ezt a szánalmasságot, még azt mondom oké, nem tudta, majd kijön utánanéz, ciki, de ez van.
Nemhogy egy évszámot, egész századokat:)

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.12. 23:04:33

Ne nézd, ne szavazz, csak lehúznak!

Egymilliót ért Papp élete.

Egymillió dollár, vagyis közel 212 millió forint. Ennyit ért Papp István élete az emberrablók számára, akik 3 hónapon keresztül tartották fogva Szudánban a magyar békefenntartót.

A rendőrség és a Szíjj ártó azt hazudta, nem fizettek érte.

Meddig tűrjük a szociknál is simlisebb, álszent bandát?

rianna 2011.01.12. 23:04:37

na most néztem meg az Alekosz-monológot. Olyan betanultnak tűnt, ő nem ilyen stílusban szokott okoskodni.
Nem lehet h ő (is) a beépített ember? Vagy ennyire tudatosan építi Évát?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.12. 23:04:58

@Patria stuck up oafish:
Most , hogy szóba hoztad a Valkó Esztert, na ő a másik aki számomra elviselhetetlen jelenség a képernyőn, Ildikóval ketten jók lennének:D

Trevlovics 2011.01.12. 23:06:57

nincs logikai összefüggés aközött, hogy ha kimegy visszafogadja esetleg, és aközött, hogy csak megjátszott volt. nem nyert vele semmit, feldobták neki a labdát, nem kellett volna nagyon színészkednie, de gyorsan rövidre zárta. ha eltervezett, akkor a csávó is végighaknizza a médiát, ehelyett egy éjjeli műsorban szerepelt 5 percet ahol elmondta, hogy nem akar beszélni a témáról és el is hárította a kérdések nagy részét. nem véletlen volt itt se téma és máshol se, ebben még akkor is több szokott lenni, ha csak szimplán igaz, ha meg megjátszott, akkor aztán....

Trevlovics 2011.01.12. 23:08:05

ja, maradnak a juhok. az is szép szakma.

reggi64 2011.01.12. 23:10:29

Alekosz eljátszotta az Emánuel monológót:))

prolibusz 2011.01.12. 23:15:37

Emberek, Alek kurvanagy!!!!!!! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 23:15:54

@gibson: Szerintem azt szándékosan csinálta, mert ő is tudja, hogy ha eddig volt valami halvány esélye megnyerni a párbajt, most már az sincs.

A második beszavazóján is sokkal kevésbé volt "lelkes", mint az elsőn...

Patria 2011.01.12. 23:18:16

@Trevlovics: engem nem győztél meg.
hogy a fenébe ne lenne logikai összefüggés. Akkor mi értelme volt most ennek a cirkusznak?
Azért nem volt máshol, mert máshová nem hívták. Ez nem lehet?
Az meg, hogy nem nyert vele semmit, hát nem jött be a csel, mert annyira tojnak rá az emberek, hogy sem változtat semmin.

Patria 2011.01.12. 23:20:23

@Trevlovics: Meg egyáltalán, ha már akkor sem voltak együtt, mikor bement, akkor minek mondta most a srác Ildi anyjának, hogy szakít vele? Na itt nincs logikai összefüggés.

Trevlovics 2011.01.12. 23:24:27

hát épp ez az, hogy semmi értelme nem volt. ha előre eltervezik, akkor nem kérdezed meg, hogy mi értelme volt? (cirkusz? kb akkora hullámokat vert az egész, mintha laci kezébe szálka ment volna főzés közben). a csatorna dobta fel itt a labdát, de látták hogy nincs ebben több, nem használják ki, ezért nem is érdekes, ezért nem hívták tovább. nem győzködlek tovább, számomra teljesen egyértelmű, túl sokat is beszéltem róla.

dex.ion 2011.01.12. 23:24:38

@viola narvilly: na, én meg azokról sem tudnék egy szót sem:)

Trevlovics 2011.01.12. 23:25:13

@Patria stuck up oafish: az újság írta meg a sztorit, te :) a blikk :)

dex.ion 2011.01.12. 23:26:13

@Patria stuck up oafish: h került a nő és a logika egy mondatba?:)

Doktor Kotász 2011.01.12. 23:26:51

@bévé: A fene sem emlékszik, hogy mi volt már a kérdés.

bévé 2011.01.12. 23:27:42

Ildikó testvére az Ady-t szavalja :D

Patria 2011.01.12. 23:28:23

@Trevlovics: A probléma attól még mindig az, hogy akkor minek ment Ildi anyjához, hogy megmondja neki, szakít a lányával a szilveszteri fogadalma miatt?

@dex.ion: ne kekeckedj, ne kekeckedj! :)

Patria 2011.01.12. 23:30:18

ez ki ez a lógó mellű szavazz Évára lány? Béreltek neki valakit?

Trevlovics 2011.01.12. 23:32:17

@Patria stuck up oafish: mer úgy váltak el,hogy lehet, hogy összejönnek, beszélgettek róla, mielőtt beköltözött (azt mondtad, hogy nézted az adást!) hát lehet megmondta anyukának, hogy nem. vagy meg se mondta, csak valahogy be kellett indítani a témát (blikk!) hagyjuk most már szerintem. ha akarsz, gondolj amit akarsz, nyiss magánnyomozó irodát, én elfáradtam.

Trevlovics 2011.01.12. 23:33:21

@Patria stuck up oafish: ez a barátnője és előre megbeszélték évával, hogy félmeztelenül fog majd táncolni a belevalóban, aztán rá egy hétre kiderül,hogy leszbikusok, rá egy hétre meg szakítanak

dex.ion 2011.01.12. 23:35:00

@Trevlovics: szinte látom magam előtt, "patria - magándetektív"...olyasminek képzelem, mint charlie egyik angyalát:)

Trevlovics 2011.01.12. 23:37:17

@dex.ion: én subában képzelem el a mezőn ahogy fokossal kergeti a pulit, hogy hatodszor verte meg sakkban

dex.ion 2011.01.12. 23:38:51

@Trevlovics: hidd el nekem, szívesen lennél te az a puli, örülnél ha kergetne:)

Patria 2011.01.12. 23:38:59

@Trevlovics: ha valakivel lehet, hogy összejövök, azzal hogy szakítok? azzal nem jövök össze, nem? Ezt viszont felesleges anyukával közölni. Ezzel a blikkel most te is csak találgatsz, pedig eddig úgy nyilatkoztál, mintha közelről ismernéd a sztorit és tényekkel mentem volna szembe.
Áh, hamar feladod, így kár volt belém kötni. De igaz, késő van már.

@dex.ion: hát persze.. :)

Számolj Templár 2011.01.12. 23:40:30

@rianna:
Mesikézd már el, hogy egy erdélyi iskolában mit tanítottak a XX- sz.-i magyar irodalomról és történelemről? Számos erdélyi ismerősöm van, akiknek fingjuk sincs arról ki volt pl. Weöres Sándor Illyés Gyula, stb., és mi történt Mo.-on 1918 és 1989 között. Lehet, hogy 1989 után kicsit javult a helyzet, de a hatalmas szakadék legfeljebb néhány angströmmel szűkült!

Trevlovics 2011.01.12. 23:40:42

@dex.ion: ne projektálj :)
na de elég, nem akarok mindenkivel összeveszni

Patria 2011.01.12. 23:41:12

@dex.ion: ne már, elpirulok. :)

dex.ion 2011.01.12. 23:42:45

@Trevlovics: te tudod haver, én csak annyit mondtam, ha te lennél az a kutya, sántának tettenéd magad, h mihamarabb utolérjen:)

Trevlovics 2011.01.12. 23:43:43

mindegy, csak beszélgetni ne kelljen

dex.ion 2011.01.12. 23:44:08

@Patria stuck up oafish: nem is mondom tovább, még a végén bukom a találkozónkat, mert lecsapnak a kezemről:)

Trevlovics 2011.01.12. 23:47:49

@dex.ion: sok sikert. azért ha hülyeséget mond, mondd meg neki, jobban fog értékelni. ha meg nem, akkor nem is kár érte.

Patria 2011.01.12. 23:49:55

@dex.ion: ugyan-ugyan. Már lekenyereztél a csokival. Mert nem csak hogy hülye vagyok, de legalább haszonleső is. :)

dex.ion 2011.01.12. 23:50:47

@Trevlovics: :) ha ismernél, tudhatnád, ha vki, én megmondom egy nőnek a véleményemet mindenféle stressz nélkül:)
de nem ismersz, így nem tudhattad.
egyébként pedig: nem arra vágyom, h értékeljen, hanem arra, h beszélgessünk:) nem randi.

dex.ion 2011.01.12. 23:52:26

@Patria stuck up oafish: tehát már számolod a napokat?:)

Patria 2011.01.12. 23:55:01

@Trevlovics: Ismerjük egymást, így ez a probléma nem áll fenn. Nem szívja fel magát azon, ha szarkasztikus vagyok, ezért nem szívom a vérét hülyeségekkel. :)

Patria 2011.01.12. 23:55:54

@dex.ion: ez csak természetes. :)

Trevlovics 2011.01.12. 23:56:45

tisztázás: p.s.u.o-t nem nevezte senki hülyének, csak volt egy hibás gondolatmenete, amihez nagyon ragaszkodott valamiért.
dex.ion megmondja neki a véleményét feszélyezettség nélkül, ugyan nem randiznak, de attól még értékelhetik egymást. :) jó éjt

dex.ion 2011.01.12. 23:57:04

@Patria stuck up oafish: sőt, azt hiszem h imádom a szarkazmusodat.
:)

Patria 2011.01.13. 00:07:01

@dex.ion: óh, köszönöm. :)
Azt hiszem a probléma abból fakadt, hogy nem tudta, reggelig képes vagyok érvelni bármilyen hülyeség mellett, pláne ha látom, hogy valaki komolyan veszi és belelovalja magát. De ez így szórakoztató. :)

dex.ion 2011.01.13. 00:10:21

@Patria stuck up oafish: a probléma leginkább abból fakadt, h leállt egy nővel vitatkozni. én már évek óta nem követem el ezt a hibát.
:)

nem elég, h hónapok óta vágyok egy jó kis kfc-re, ráadásul most még a south parkban is azt mutogatják:( fele királyságomat felajánlom annak, aki fél órában belül ideér egy vödör csípős csirkével:)

Trevlovics 2011.01.13. 00:13:34

hát persze, te csak szórakoztál :)

a párbaj kimeneteléről:
a kiválasztás óta annyira építették és nyomták ildikót, hogy komolyan megfordult a fejemben, hogy ki akarják pöckölni évát. szerintem pont az ominózus szakítás volt a fordulópont, feldobták neki a labdát, feltupírozták kicsit az ügyet, hogy ildikó ráugorhasson, de annyira érdektelen lett az egész annyira semmilyen módon reagált rá, hogy ott dőlt el szerintem, hogy kiesik. annak az összefoglalónak a végén mondta szinte szótagolva lilu, las san mon dom, hogy min den ki fel fog ja, arra szavazzanak aki.... stb... éva promóció, és azóta építik vissza folyamatosan, ildikó megkapta a lehetőséget, nem tudott élni vele, marad éva.

Patria 2011.01.13. 00:24:34

@dex.ion: igaz, ez alapszabály. :)

@Trevlovics: mi van, nem tudsz aludni? :) Hitetlen gyaur kutya vagy, de elnézem neked, mert nem ismersz.

Jó éjt!

dex.ion 2011.01.13. 00:30:52

@Patria stuck up oafish: persze, hiszen minek időt és energiát pazarolni olyan vitákra, amiben eleve annyi eséllyel indulsz, mint a háromlábú süni a hatsávos autópályán? semmi. rájuk kell hagyni. egy igazi férfi úgyis vissza tudna vágni, ha akarna - de egy igazi férfi nem ilyen kicsinyes.
:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.13. 00:39:22

egyrészt meglepett, hogy évike ennyire up-to-date évszámokból meg brazíliából, másrészt nem értem, ha tanulni tud, kussolni néha miért nem :)

csudri82 2011.01.13. 00:45:29

Végre van live, erre alszanak, faszom.

kúrórudi 2011.01.13. 02:06:29

@Számolj Templár:

"Számolj Templár 2011.01.12. 23:40:30
@rianna:
Mesikézd már el, hogy egy erdélyi iskolában mit tanítottak a XX- sz.-i magyar irodalomról és történelemről? Számos erdélyi ismerősöm van, akiknek fingjuk sincs arról ki volt pl. Weöres Sándor Illyés Gyula, stb., és mi történt Mo.-on 1918 és 1989 között. Lehet, hogy 1989 után kicsit javult a helyzet, de a hatalmas szakadék legfeljebb néhány angströmmel szűkült!"

"Mesikézd" már el nekem, hogy egy erdélyi iskolában máskor volt a világháború? Nem egy magyar versről beszélünk, te szerencsétlen barom, amit lehet, hogy egy erdélyi iskolában tényleg nem tanítanak, hanem A II. VILÁGHÁBORÚRÓL. Az bizony Erdélyben és nálunk is a XX. században volt és nem a XIX.-ben. És amikor ezt elmondták a nyomoronc Ildinek, akkor is 1918-ról beszéllt. Ez nem iskola kérdése. Ildi rettentő primkó. Ahogy te is.

Somsam 2011.01.13. 02:55:27

@kúrórudi: :LOL.ROFL.Teljesen igazad van nem is fogalmazhattam volna meg jobban.

Vamp-ír 2011.01.13. 08:16:13

@Számolj Templár: Kedves! Én is Erdélyben jártam iskolába, és nem gondolom, hogy ez hátrány jelentene bárkinek is!:) Ha Ildikó műveletlen, márpedig az, nem az erdélyi származása miatt ...

Vamp-ír 2011.01.13. 08:24:20

@kúrórudi: Kiegészíteném, ha megengeded. 1989 előtt Brassóban magyar iskolában a magyar tanár igencsak a fejünkbe verte a magyar irodalmat. Magyar költőkről tanultunk, úgy erdélyi mint magyarországi költőkről. A világháborúról, a másodikról sokszor elsőkézből kaptunk beszámolókat. Ildikém szerencsétlen "művésznek készült" ezért nem fordított nagyobb figyelmet olyan lényegtelen eseményre, mint világháború.. :))

rianna 2011.01.13. 08:58:02

@Számolj Templár:

Én tanultam Weöres Sándorról és Illyés Gyuláról, valamnint manapság már sok iskolában tanítják a magyarság történelmét, és az is sértő általánosítás hogy semmit nem tudunk Magyaro. 1918 és 1989 közötti történelméről.

@Vamp-írhoz @kúrórudihoz csatlakozva megerősíteném, hogy a második világháború itt sem a 19. században volt, sőt nem is úgy tanítják, hogy akkor lett volna.

rianna 2011.01.13. 09:01:48

@Számolj Templár:

ja és nem szeretem ezt az erdélyieket lenézően, visszamaradottként kezelő attitűdöt.

Vlady 2011.01.13. 09:23:06

Teljes döbbenet nem gondoltam volna hogy valaki ilyen fiatalon ne tudja mikor volt az első világ háború!Azt hiszem ő sem indulhatna egy műveltségi versenyen!Hiszen ez nagyon alapvető dolog amit még akkor is tudni kéne ha valaki nem szereti a történelmet!Ilyenkor megkérdezném hogy hol járt az esze amikor ezt tanulták?

Hmmcsike 2011.01.13. 09:32:44

@vesztes: "hol járt az esze amikor ezt tanulták?"

Akkor pont stratégiát dolgozott ki a VV4-re :D

HúszTíz 2011.01.13. 09:38:10

Tévedtem sajnos, és mégsem lett meg az 1000 komment :-(

suzildi (törölt) 2011.01.13. 09:39:34

Én is "megfordultam" a döntésbe. Ildi ellen vagyok most már, Éva menjen vissza a villába. Intelligens, érző szívű, hibája meg mindenkinek van. Éva érdekesebb egyéniség. Ő körül legalább forog az idő, nem úgy, mint Zsófikánál, aki ha a kamera néha nem mutatná, azt sem tudnám, hogy ott van.
És Alekosz az csúcs!!!

Hmmcsike 2011.01.13. 09:53:06

Mire jó, hogy ezek fújkálják a tükröt a hajszárítóval? Már Anikótól is láttam, most meg Jerzi csinálta előbb.

rianna 2011.01.13. 09:54:51

@Hmmcsike:

hát ha párás, megszárad

rianna 2011.01.13. 10:01:20

@suzildi:

nekem egy kicsit fáj, hogy el kellett pártolnom ildi mellől, de ez nem Éva érdeme, hanem a szerkesztőké.

pl. alekosz nagymonológját is ők súgták szerintem, nem hiszem, h ő találta ki.

rianna 2011.01.13. 10:02:26

@suzildi:

nekem egy kicsit fáj, hogy el kellett pártolnom ildi mellől, de ez nem Éva érdeme, hanem a szerkesztőké.

pl. alekosz nagymonológját is ők súgták szerintem, nem hiszem, h ő találta ki.

rianna 2011.01.13. 10:03:53

@suzildi:

nekem egy kicsit fáj, hogy el kellett pártolnom ildi mellől, de ez nem Éva érdeme, hanem a szerkesztőké.

pl. alekosz nagymonológját is ők súgták szerintem, nem hiszem, h ő találta ki.

dex.ion 2011.01.13. 10:08:25

@Hmmcsike: én ugyan nem nézem, de akkor szoktam fújni a tükröt hajszárítóval, ha párás.

Hmmcsike 2011.01.13. 10:20:20

De most még nem is fürdött senki, csak fogatmostak. És nem a mosdó feletti tükröt fújta, hanem a bejárattal szembenit. Látszólag nem is volt párás.
Eddig annak örültek, ha párás(legalábbis a csajok). Lehet rájukszóltak, hogy ügyeljenek a párátlanításra :)

Számolj Templár 2011.01.13. 10:22:30

@rianna:
Valamit szándékosan félreértesz! Semmilyen lenéző attitűd sincs a hozzászólásomban, csak szeretnél megsértődni! Ez legyen a te bajod! Miközben ezen rágódsz, próbáld megmagyarázni, hogy pl. milyen magyar irodalom és történelem tudás várható egy erdélyi de román iskolába járó/végzett valakitől? Mi ebben a lenézés? Ezek tények. Vagyis, ez a rögvalóság! Erdélyben sem adatott meg mindenkinek, hogy menő magyar líceumba járjon.

Hmmcsike 2011.01.13. 10:22:46

Nem is fürdött senki, csak fogatmostak. És nem is a mosdó feletti tükröt fújta, hanem a bejárattal szembenit. Eddig a csajok annak örültek, ha párás volt, de ezek szerint rájukparancsoltak, hogy rendszeresen párátlanítsanak :)

Számolj Templár 2011.01.13. 10:23:32

@rianna:
Valamit szándékosan félreértesz! Semmilyen lenéző attitűd sincs a hozzászólásomban, csak szeretnél megsértődni! Ez legyen a te bajod! Miközben ezen rágódsz, próbáld megmagyarázni, hogy pl. milyen magyar irodalom és történelem tudás várható egy erdélyi de román iskolába járó/végzett valakitől? Mi ebben a lenézés? Ezek tények. Vagyis, ez a rögvalóság! Erdélyben sem adatott meg mindenkinek, hogy menő magyar líceumba járjon.

Vamp-ír 2011.01.13. 10:31:22

@Számolj Templár: Khmm... de igen, volt. :)
Ildikó jól beszél magyarul. Akcentus nélkül. Feltételezem, hogy magyar nyelvű iskolába járt. Ugyanis, aki románul tanulja a történelmet, matematikát, stb. első osztályos korától, nem így beszél magyarul, még akkor sem ha az iskola kapuit átlépve, otthon kizárólag az anyanyelvét használja.

2011.01.13. 10:33:21

@Számolj Templár: így van, főleg ha a szülei úgy döntöttek, nem oda küldik, nehogy hátrány érje szegényt...

Vlady 2011.01.13. 11:03:52

Szerintem a második világháború minden európai országot érintett!Már a neve hallatán is tudni kéne mert tök mindegy hogy hol született,akkor is tanulnia kellet volna róla!Történelem az mindenütt történelem.különben is biztos ők is tanultak más országokról,úgy mint mi is!

Számolj Templár 2011.01.13. 11:15:02

@Vamp-ír: @randomgenerator:
Ha visszanézitek, én nem mint tényről írtam Ildikó esetleges erdélyi származásával kapcsolatban, hanem beidéztem egy valahol (bentfenteskedő helyen) olvasott beszólást.
Ehhez a vélekedéshez társítottam a quizjátékban mutatott balfaszkodását, és ezt próbáltam meg összekötni, mint lehetséges magyarázatot minderre. Én ezzel sem Ildikó, sem senki más erdélyi származását nem minősítettem.
Arról pedig különösképpen nem tehetek, hogy egyes emberek, (főképp erdélyi származásúak) mindent, ami Erdélyt érinti, magukra vesznek és ha ez netán negatív, akkor azt igaztalan, antimagyar támadásnak tekintik.

2011.01.13. 11:18:14

@Számolj Templár: na-na, csak egy megjegyzés volt, nincs itt vita...:)

zoxó 2011.01.13. 11:33:11

@dex.ion: Hát azt tényleg nem. Nem oda menekültek az emberek tízezrével:)).

Hurri Kán 2011.01.13. 11:33:23

Azok kedvéért, akik nem tudják, hogyan is kezdődött a második világháború:

www.youtube.com/watch?v=LP7camnyge8

Lanois 2011.01.13. 11:33:25

Úgy kell már ide az új post, mint tanyára a villany.

HúszTíz 2011.01.13. 11:35:13

@kúrórudi: A primitív és a műveletlen között azért van különbség - mondjuk szerintem a nő mindkettő :-)

HúszTíz 2011.01.13. 11:35:58

Amúgy látta valaki tegnap este a BeleValót ? Ott Ildikó nővére (?) szavalt érte - na az is megérne egy misét...

marianne 2011.01.13. 11:40:14

Éva a Corvinusra járt...hihető ez? (mondjuk,évszámokban otthon van...)

dex.ion 2011.01.13. 11:45:09

@marianne: semmiség, évszámokban én is otthon vagyok, fel tudok sorolni kb háromezret. na jó, nem mindegyikhez tudok kötni is vkit. telefonszámokkal ugyanez.

Patria 2011.01.13. 11:49:32

@marianne: azt mondta főiskolára járt. A corvinusnak van főiskolai része is?

marianne 2011.01.13. 11:57:59

Szó szerint ezt nyilatkozta 2005-ben: a Corvinus Egyetemen tanulok...(na jó, azt nem mondta,hogy mit...)

marianne 2011.01.13. 12:00:05

Ja, bocsánat, de mondja azt is: közigazgatást tanult, akkor volt másodéves...

Patria 2011.01.13. 12:01:32

@marianne: azért kérdeztem, mert tényleg nem tudom. De valamelyik nap meg azt magyarázta, hogy milyen értékes ember és hogy büszke arra, amit elért az életben, pl. hogy "egyedül" elvégezte a főiskolát.

Szirénke 2011.01.13. 12:02:32

@Lanois: Tényleg, mi van már? Hajni elaludt? :(

marianne 2011.01.13. 12:03:51

Háát...nem tudom, mikortól egyetem, régen valóban főiskola volt, Közgáz becenévvel.

Lanois 2011.01.13. 12:11:42

@Szirénke: Úgy látszik nem szólalt meg náluk az ébresztő zene...

dex.ion 2011.01.13. 12:14:03

amíg nincs új post, én szórakoztatlak benneteket:

www.youtube.com/watch?v=vwpVEcUihXo&feature=related

dex.ion 2011.01.13. 12:24:48

na mi az, mindenki halálra röhögte magát?:)

rianna 2011.01.13. 12:28:32

@Számolj Templár:

n nem vettem magamra semmit, de bármilyen szerencsétlen román iskolába járt volna Ildikó, akkor is illett volna tudnia, hogy mikor volt a 2. világháború. Szóval a műveletlenségének semmi köze sincs ahhoz, hoyg hol járt iskolába

mama ottmarad 2011.01.13. 12:31:17

Nem akartam hozzászólni, mert igazán nézni se akartam ezt a vv sz.rságot, de ugye az engedékeny szivem... bár az Ady vers szép, és nagyon-nagyon-nagyon találó, a lényegről nem írt itt senki! Alek ördögien ravasz, személyre szabott stratégiát eszelt ki Éva bekebelezésére - de ezt nevezhetjük máshogy is. Mi pedig, mint kísérleti nyulak, nem szólunk bele, csak nézzük, és kibeszéljük egymás között.
Közben lehet, hogy már kifelé fordították a kamerákat??

dex.ion 2011.01.13. 12:34:01

@mama ottmarad: lehet, de az is h csak az üldözési mániád ért el egy kritikus szintet...

mama ottmarad 2011.01.13. 12:43:11

@dex.ion: vigyázz, mert rád kötöm a zöld kendőt :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.13. 12:44:47

na, feladom, hogy megtudjam, mi történt tegnap, adieu

Démétér 2011.01.13. 12:47:19

@mama ottmarad: Hogy gondolnád a "beleszólást"? :)

mama ottmarad 2011.01.13. 13:03:24

@Démétér: ezt még nem gondoltam végig, én folyton csak beszélek, meg a tévé elé állok. Talán a tévé távirányítójával?

Démétér 2011.01.13. 13:07:20

Az a baj, hogy egy adott csatornának egy időben elég bináris jeleket lehet csak küldeni a távirányítóval... vagy nézem, vagy nem. De ha nem, abból ők még nem jönnek rá, hogy én ezt Alekosz mesterkedései avagy a csatorna manipulációja miatt teszem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 13:15:11

@Démétér:
Temetésen a búcsúztató nő énekelve szavalt.

mama ottmarad 2011.01.13. 13:20:47

@dex.ion: tökre, apám! Azér szeretek itt olvasni, mer olyan művelt hozzászólások vannak, meg minden. Külföldi szavakat is tudnak, műveltek, ismernek mindenféle új mértékegységet. Alekoszt is azért kedvelem, a választékos beszédiért. Őnála nem sípol folyton a tévé :)

Nebameg 2011.01.13. 13:21:26

Kedves Hajni! Ahhoz képest, mennyire unalmas volt ez az összefoglaló, sikerült a legtöbbet kihoznod belőle. És >800 komment? Az ország mögötted áll, csak férjenek be a nappalidba :)

Patria 2011.01.13. 13:27:58

nu! hát mi van ma? nem lesz új?

bévé 2011.01.13. 13:50:39

szerintem Hajni nem tudja feldolgozni Alekoksz ablaküvegnek tett vallomását.

rianna 2011.01.13. 13:53:33

nekem már elvonási tüneteim vannak :)
új poszt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 13:56:03

Szerintem ez egy teszt. Hajni felméri, mekkora az a tábor, aminek fontos az ő napi kálváriája a hsz-írkálással.
De nem Sixx élesíti a posztokat?

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 14:03:26

Igen, ma én csesztem el az időt, na.

Addig is dúdolgassa mindenki helyettem a refrén első két sorát!
www.youtube.com/watch?v=1VtwhIpYM9M
:DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:04:45

@Hódos Hajnalka:
Hajni, mondtam már tegnap is, nem lesz szado-szex! :D

dex.ion 2011.01.13. 14:04:53

@Hódos Hajnalka: szét is fogunk, ha fél órán belül nincs kint a poszt:)

Lanois 2011.01.13. 14:23:30

Erőszakból Diplomázott László most üzent a villából, hogy mindenki szét lesz baszva, és hogy vele ilyet soha. Soha senki nem csinálhat!

Lanois 2011.01.13. 14:29:31

@neccharisnyás útonálló: Szerintem most ott tart, hogy az a sok minden felgyülemlett benne a live streammel meg mindennel együtt, és igazság szerint nem lennék az RTL vagy a Hajni helyében.

Lanois 2011.01.13. 14:33:08

@bévé: fülébe jutott, hogy még nincs mai post.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 14:34:23

Hajnal besértődött a tegnapi zríkáláson. Kellett ez nekünk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:36:07

Milyen Ádámról beszéltek?
Dávidnak hívják Éva emberét.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:41:27

@Lanois: Nekiesik a villa-ólat takarítóknak, mi?
Vazze! Fél évig olyan kaját tolnak elém, amilyet csak megkívánok -zusában ilyet a rabok kapnak közvetlen a kivégzésük előtt-, kivakarnak a kakimból is. Annyira nagy kunszt lenne cserébe ugrabugrálni, mint a bazári majom?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:42:41

@Lanois: Most néztem fácsén. Szerintem benéztétek a másik bécsabai bauko évivel. Iwiwen se találtam meg Évánkat, csak a másikat.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 14:42:48

Csak a rend kedvéért: tegnap csúcsra járatták a súgógépet a VVillában (műveltségi vetélkedő+Alekosz monológja). Laci csak egyet olvasott fel a dislexia miatt. Aki kimaradt a versenyből, az nem látta a feliratot. Éva volt szemben, amiatt lett művelt.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 14:44:23

@Patria stuck up oafish: Corvinusra járt, persze, most is, ha szabadon van. Moslékér'

rianna 2011.01.13. 14:56:00

@Mme Chauchat:
és ezt így hogy? :)
mer én is gyanítottam, h nem tiszta a dolog, de akkor is. Súgógép?

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:05:46

@rianna: jaja, ami a hírolvasóknak meg a fábry vicceinél is van... nézd meg a felvételt ilyen szemmel, pfff...

Lasztminit-gasztro 2011.01.13. 15:07:50

ééééés... a végére értem a hozzászólásoknak. Nem semmi idő megy el vele. A lényeg, hogy nagy költőink körül tisztázódott minden... azaz majdnem minden, mert a legérthetetlenebb körmondatokban fogalmazó Alek Alekosz legutóbbi műve még nem jelent meg, így nem hogy Éva, de még én sem vagyok tisztában a dolgokkal. Azt tudom, hogy Hajni mindent csak értünk tesz, mi viszont előnyben vagyunk Évával szemben, mert ezt tudjuk.

A tegnap esti összefoglaló az egyik legjobb volt. Gigi nálam visszaszorult a második helyre, Alekosz a villa színésze, ehhez kétség sem fér.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 15:50:06

@Lanois:
Igazából az a nagy büdös harci helyzet, hogy hívhatják Kerékteleki Málnaszedő Bobolyszának is, nem ettől lesz kerek a világom.

Vlady 2011.01.14. 10:58:34

@dex.ion: Igaz de annyiban még is részt vettek hogy mindenki oda mentett ki amit lehetett!Továbbá rengeteg ember így élte túl a háborút.Én így értettem!

Vlady 2011.01.14. 11:11:20

@Hmmcsike: Való színű hogy jól látod a dolgokat!Vagy pedig mondhatnák hogy a fiúk a bányában dolgoztak éppen akkor!
süti beállítások módosítása