Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X28

2011. január 12. 12:20 - Hódos Hajnalka

Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a tévénézőknek, jaj de izgi. Ildikó úgy érzi, hogy jó úton halad, egyre több oldalát meg tudja mutatni, élvezi a feladatokat és sikerül a beilleszkedés. És ő nyílik. Ajajj, megint elkezdi hergelni magát, én egy bulizós, pörgős csaj vagyok, imádom a bulit, imádom az életet szeretek jókat nevetni és igenis van humorom! Szavazzatok nekem bizalmat!

Éva üdvözöl minket és nagyon-nagyon szeretné, ha bizalmat szavaznánk neki mert rengeteg minden van még az ő kis tarsolyában. Neki ez egy nagyon-nagyon-nagyon nagy próba, hogy be tud-e illeszkedni egy közösségbe. Oda fog figyelni a takarításra meg a rendre, színt és örömöt hozott az arcokra, ő egy igazi nő, szavazzatok Évire, a vadmacskára. Évi mint vadmacska. Hát a sörény megvan hozzá, végülis. A Villalakók értékelik a két lány kortesbeszédét, Anikó jóindulatúan közli Ildikóval, hogy visszataszító. Ezen hangosan röhögök, Alekosz jóindulatú mondatainak csak a végét hallom, mikor te azt mondtad, hogy te szereted a humort, idegbetegnek tűntél.

Éva alkalmazkodni akar mert neki se jó, ha mindig veszekedés van. Béci nem tűnik lelkesnek, ő egyébként sem azért szól, nem szólnánk, ha nem lenne miért. Éva most Alekosznak puncsol, nem találkoztam még ilyen emberrel, mint te, a köztünk levő viszony egy barátság kezdete. Nem, az a Casablanca. Alekosz a barátság kezdetét a maga módján értékeli, álljunk össze, költözz hozzám! Éva még mesél egy sort arról, milyen sokat jelentene neki, ha az apja ott lenne a párbaján, mennyi erőt tudna belőle meríteni. Alekosz issza a szavait mint a szivacs, Éva kinn folytatja a kertben, neki nincs senkije, senkije. A beszavazáskor is a barátján kívül egy olyan barátnője volt ott, aki nem is olyan barátnő. Hát ez milyen megható volt, istenem, mindjárt belép az Eperjes, elszavalja József Attilától és nem Adytól, (köszönöm az észrevételt a nagyérdeműnek) a nincsenapámsemanyámat, utána meg jön a szigorú tekintetű asszony és elkiáltja magát, szeressétek Ódor Emíliát!

A lányok háziállatkát kapnak ajándékba, amit a fiúknak kell eljátszani. Igen, ez egy feladat, tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de az. Szandikának lova van, Laci. A lónak jár a feje, érted? Jár a feje. És nem magadtól kezdesz járni, hanem szóra. Mindig szóra! Szandika mellesleg visít Laci hátán és behugyozik. Annyi baj legyen, hallgass és válts gatyát! Bécinek felemelő érzés volt, ahogy alakult benne a madárka énje. Olivér egy majom. Nemcsak játszásiból, hihi. Laci mint hat éves lipicai mén simán veszi az akadályokat, ami nem kis teljesítmény Szandikával a hátán. Zsófinak Pityupapagája van, Béci az. Pityu, mondjad, hogy Pityu vagyok! Pali vagyok! Pityuka, mondd hogy szeretlek! Én is! Az est fénypontja Ildikó, és kutyusa, Jerzsi. Folynak a könnyeim a röhögéstől, Jerzsinek első dolga megkúrni a gazdi lábszárát, hogyne röhögnék, én is gazdi vagyok, sőt, én már ébredtem arra éjszaka, hogy a tizenöthetes Pötyi a fejemen gyakorol veszettül. Alekosz Portika, a házi poratka. Azért nem takarítasz Éva, mert véded a házi poratkádat, ő a te lelki társad. Remélem, mindenki feldolgozta, én még nem bírtam. Éva egy porszívócsővel a kezében, Alekosz, a poratka, a szőnyeg alatt fekszik, Portikát nem érheti porszák soha! Anikó bemutatja Charliet, a majmot. Gombi kiváló majom, bukfencezik, banánt eszik, és túlnő a gazdin, én még mindig Jerzsin röhögök.

Elkészültek a Gombiparódiák. Balázs imádja Gombit, én is, mmkk. A lakóknak tetszenek a paródiák, Olivérnek felkavaró, hogy civil emberek foglalkoznak velük, mit szólna, ha olvasná a hogyvoltot? Szandi szerint a videók között volt morbid, de hát vannak pihent agyú emberek. Gombinak nagyon jó érzés, hogy ennyit foglalkoznak vele az emberek meg szíveket rajzolnak, álmában nem gondolta volna és köszöni. Félti a barátnőjét, mit kaphat kinn! Hülye vagy, kérdezi Anikó autogramot kérnek tőle az emberek, meg odamennek hozzá, hogy te vagy a Picur, a Gombi barátnője? A lakók megszavazzák a nyertes videót, Balázs értetlenkedik meg jézusom, de rossz volt, ez nem is paródia, de hát a lakók így döntöttek, jézusom. Hát akkor megragadom az alkalmat és a hogyvoltosok nevében őszintén gratulálok Rosta Balázsnak, a nyertes kisfilm készítőjének, ha már Balázsnak nem volt ennyi esze.

Alekosz még mindig Anikózni akar, úgy látszik, nem alszunk együtt? Nem. Anikó hiteltelennek érzi Alekoszt, hiába érzem magam fél percre különlegesnek, ha utána más lányoknak is ugyanazt mondod. Egyébként tökre örül, hogy kezd tök jó lenni a kapcsolatuk, de attól tart, ha visszautasítja Alekoszt, visszatérnek ahhoz az állapothoz, ami volt. Pedig Alekosz még vonzalmat is érez. Anikó a riportszobában saturészegen, rózsaszínű csipkekombinéban elmondja, nem hiszi, hogy Alekosznak törést okozott volna, majd továbbrepül mint egy méhecske, de ő nem szeret embereket megbántani. Az, hogy a visszautasítás a kiábrándultság szakadéke felé löki Alekoszt, a továbbiakban nem érdekel, mivel Anikó kifejti a véleményét az Olivérrel való barátságáról is. Olivér egójának kell Alekosz, ő egy ilyen típus, szereti ha dicsérik és nem őszinte, mikor azt mondja, hogy fú, a ValóVilág történetében még nem volt ilyen barátság. Persze Anikó nem akar szart keverni.

Alekosz és Olivér együtt háborognak ezen, Oli furcsállja, hogy Anikó ennyire nem látja a dolgokat. Irigykednek, mert ők nem találnak itt benn ilyen mély kapcsolatot. Alekosz fejéből nagy ötlet pattan ki, csináljanak úgy, mintha összebalhéznának keményen és közben figyeljék az arcokat. Fú, de jó, de ezt akkor senkinek, ovibazmeg. A gondosan szelektált sms-ek a Rácz testvérekre vannak kihegyezve, Béci megfogalmazásában szétoltják a Rácz családnevet az Alekosz-Olivér fanok. Gigit álszentnek nevezik, hazaküldik szopni, és többször a Villa Színésznőjének hívják. Béci szerint ez Alekosz és Éva műve, Alekosz nevezte el őt Rácúrnak is, neki ez nem tetszik, mert itt a kis szavaknak is nagy jelentősége van amik később problémákat okozhatnak. Meg is van a következő jelöltje. Kimegy cigizni, Alekosz megint Rácúrnak szólítja, na látod, ez a tré, hogy kifigurázol embereket! Ugyan, neked a színésznő esett rosszul. Nem, tudom hogy nem színésznő. Éva gyorsan bemegy a fürdőbe árulkodni Olivérnek, hogy a Béci most osztja szegény Alekoszkát, de a drámai végkifejletet már nem láthatjuk, mert szerencsére vége ennek a baromi unalmas összefoglalónak, aminek az utolsó húsz perce annyira fárasztott, hogy képtelen voltam bármi vicceset írni róla. Ja, tudom, máskor se sikerül.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. Megint kínkeservesen, még szerencse, hogy itt van nekünk S. :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patria 2011.01.12. 23:55:54

@dex.ion: ez csak természetes. :)

Trevlovics 2011.01.12. 23:56:45

tisztázás: p.s.u.o-t nem nevezte senki hülyének, csak volt egy hibás gondolatmenete, amihez nagyon ragaszkodott valamiért.
dex.ion megmondja neki a véleményét feszélyezettség nélkül, ugyan nem randiznak, de attól még értékelhetik egymást. :) jó éjt

dex.ion 2011.01.12. 23:57:04

@Patria stuck up oafish: sőt, azt hiszem h imádom a szarkazmusodat.
:)

Patria 2011.01.13. 00:07:01

@dex.ion: óh, köszönöm. :)
Azt hiszem a probléma abból fakadt, hogy nem tudta, reggelig képes vagyok érvelni bármilyen hülyeség mellett, pláne ha látom, hogy valaki komolyan veszi és belelovalja magát. De ez így szórakoztató. :)

dex.ion 2011.01.13. 00:10:21

@Patria stuck up oafish: a probléma leginkább abból fakadt, h leállt egy nővel vitatkozni. én már évek óta nem követem el ezt a hibát.
:)

nem elég, h hónapok óta vágyok egy jó kis kfc-re, ráadásul most még a south parkban is azt mutogatják:( fele királyságomat felajánlom annak, aki fél órában belül ideér egy vödör csípős csirkével:)

Trevlovics 2011.01.13. 00:13:34

hát persze, te csak szórakoztál :)

a párbaj kimeneteléről:
a kiválasztás óta annyira építették és nyomták ildikót, hogy komolyan megfordult a fejemben, hogy ki akarják pöckölni évát. szerintem pont az ominózus szakítás volt a fordulópont, feldobták neki a labdát, feltupírozták kicsit az ügyet, hogy ildikó ráugorhasson, de annyira érdektelen lett az egész annyira semmilyen módon reagált rá, hogy ott dőlt el szerintem, hogy kiesik. annak az összefoglalónak a végén mondta szinte szótagolva lilu, las san mon dom, hogy min den ki fel fog ja, arra szavazzanak aki.... stb... éva promóció, és azóta építik vissza folyamatosan, ildikó megkapta a lehetőséget, nem tudott élni vele, marad éva.

Patria 2011.01.13. 00:24:34

@dex.ion: igaz, ez alapszabály. :)

@Trevlovics: mi van, nem tudsz aludni? :) Hitetlen gyaur kutya vagy, de elnézem neked, mert nem ismersz.

Jó éjt!

dex.ion 2011.01.13. 00:30:52

@Patria stuck up oafish: persze, hiszen minek időt és energiát pazarolni olyan vitákra, amiben eleve annyi eséllyel indulsz, mint a háromlábú süni a hatsávos autópályán? semmi. rájuk kell hagyni. egy igazi férfi úgyis vissza tudna vágni, ha akarna - de egy igazi férfi nem ilyen kicsinyes.
:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.13. 00:39:22

egyrészt meglepett, hogy évike ennyire up-to-date évszámokból meg brazíliából, másrészt nem értem, ha tanulni tud, kussolni néha miért nem :)

csudri82 2011.01.13. 00:45:29

Végre van live, erre alszanak, faszom.

kúrórudi 2011.01.13. 02:06:29

@Számolj Templár:

"Számolj Templár 2011.01.12. 23:40:30
@rianna:
Mesikézd már el, hogy egy erdélyi iskolában mit tanítottak a XX- sz.-i magyar irodalomról és történelemről? Számos erdélyi ismerősöm van, akiknek fingjuk sincs arról ki volt pl. Weöres Sándor Illyés Gyula, stb., és mi történt Mo.-on 1918 és 1989 között. Lehet, hogy 1989 után kicsit javult a helyzet, de a hatalmas szakadék legfeljebb néhány angströmmel szűkült!"

"Mesikézd" már el nekem, hogy egy erdélyi iskolában máskor volt a világháború? Nem egy magyar versről beszélünk, te szerencsétlen barom, amit lehet, hogy egy erdélyi iskolában tényleg nem tanítanak, hanem A II. VILÁGHÁBORÚRÓL. Az bizony Erdélyben és nálunk is a XX. században volt és nem a XIX.-ben. És amikor ezt elmondták a nyomoronc Ildinek, akkor is 1918-ról beszéllt. Ez nem iskola kérdése. Ildi rettentő primkó. Ahogy te is.

Somsam 2011.01.13. 02:55:27

@kúrórudi: :LOL.ROFL.Teljesen igazad van nem is fogalmazhattam volna meg jobban.

Vamp-ír 2011.01.13. 08:16:13

@Számolj Templár: Kedves! Én is Erdélyben jártam iskolába, és nem gondolom, hogy ez hátrány jelentene bárkinek is!:) Ha Ildikó műveletlen, márpedig az, nem az erdélyi származása miatt ...

Vamp-ír 2011.01.13. 08:24:20

@kúrórudi: Kiegészíteném, ha megengeded. 1989 előtt Brassóban magyar iskolában a magyar tanár igencsak a fejünkbe verte a magyar irodalmat. Magyar költőkről tanultunk, úgy erdélyi mint magyarországi költőkről. A világháborúról, a másodikról sokszor elsőkézből kaptunk beszámolókat. Ildikém szerencsétlen "művésznek készült" ezért nem fordított nagyobb figyelmet olyan lényegtelen eseményre, mint világháború.. :))

rianna 2011.01.13. 08:58:02

@Számolj Templár:

Én tanultam Weöres Sándorról és Illyés Gyuláról, valamnint manapság már sok iskolában tanítják a magyarság történelmét, és az is sértő általánosítás hogy semmit nem tudunk Magyaro. 1918 és 1989 közötti történelméről.

@Vamp-írhoz @kúrórudihoz csatlakozva megerősíteném, hogy a második világháború itt sem a 19. században volt, sőt nem is úgy tanítják, hogy akkor lett volna.

rianna 2011.01.13. 09:01:48

@Számolj Templár:

ja és nem szeretem ezt az erdélyieket lenézően, visszamaradottként kezelő attitűdöt.

Vlady 2011.01.13. 09:23:06

Teljes döbbenet nem gondoltam volna hogy valaki ilyen fiatalon ne tudja mikor volt az első világ háború!Azt hiszem ő sem indulhatna egy műveltségi versenyen!Hiszen ez nagyon alapvető dolog amit még akkor is tudni kéne ha valaki nem szereti a történelmet!Ilyenkor megkérdezném hogy hol járt az esze amikor ezt tanulták?

Hmmcsike 2011.01.13. 09:32:44

@vesztes: "hol járt az esze amikor ezt tanulták?"

Akkor pont stratégiát dolgozott ki a VV4-re :D

HúszTíz 2011.01.13. 09:38:10

Tévedtem sajnos, és mégsem lett meg az 1000 komment :-(

suzildi (törölt) 2011.01.13. 09:39:34

Én is "megfordultam" a döntésbe. Ildi ellen vagyok most már, Éva menjen vissza a villába. Intelligens, érző szívű, hibája meg mindenkinek van. Éva érdekesebb egyéniség. Ő körül legalább forog az idő, nem úgy, mint Zsófikánál, aki ha a kamera néha nem mutatná, azt sem tudnám, hogy ott van.
És Alekosz az csúcs!!!

Hmmcsike 2011.01.13. 09:53:06

Mire jó, hogy ezek fújkálják a tükröt a hajszárítóval? Már Anikótól is láttam, most meg Jerzi csinálta előbb.

rianna 2011.01.13. 09:54:51

@Hmmcsike:

hát ha párás, megszárad

rianna 2011.01.13. 10:01:20

@suzildi:

nekem egy kicsit fáj, hogy el kellett pártolnom ildi mellől, de ez nem Éva érdeme, hanem a szerkesztőké.

pl. alekosz nagymonológját is ők súgták szerintem, nem hiszem, h ő találta ki.

rianna 2011.01.13. 10:02:26

@suzildi:

nekem egy kicsit fáj, hogy el kellett pártolnom ildi mellől, de ez nem Éva érdeme, hanem a szerkesztőké.

pl. alekosz nagymonológját is ők súgták szerintem, nem hiszem, h ő találta ki.

rianna 2011.01.13. 10:03:53

@suzildi:

nekem egy kicsit fáj, hogy el kellett pártolnom ildi mellől, de ez nem Éva érdeme, hanem a szerkesztőké.

pl. alekosz nagymonológját is ők súgták szerintem, nem hiszem, h ő találta ki.

dex.ion 2011.01.13. 10:08:25

@Hmmcsike: én ugyan nem nézem, de akkor szoktam fújni a tükröt hajszárítóval, ha párás.

Hmmcsike 2011.01.13. 10:20:20

De most még nem is fürdött senki, csak fogatmostak. És nem a mosdó feletti tükröt fújta, hanem a bejárattal szembenit. Látszólag nem is volt párás.
Eddig annak örültek, ha párás(legalábbis a csajok). Lehet rájukszóltak, hogy ügyeljenek a párátlanításra :)

Számolj Templár 2011.01.13. 10:22:30

@rianna:
Valamit szándékosan félreértesz! Semmilyen lenéző attitűd sincs a hozzászólásomban, csak szeretnél megsértődni! Ez legyen a te bajod! Miközben ezen rágódsz, próbáld megmagyarázni, hogy pl. milyen magyar irodalom és történelem tudás várható egy erdélyi de román iskolába járó/végzett valakitől? Mi ebben a lenézés? Ezek tények. Vagyis, ez a rögvalóság! Erdélyben sem adatott meg mindenkinek, hogy menő magyar líceumba járjon.

Hmmcsike 2011.01.13. 10:22:46

Nem is fürdött senki, csak fogatmostak. És nem is a mosdó feletti tükröt fújta, hanem a bejárattal szembenit. Eddig a csajok annak örültek, ha párás volt, de ezek szerint rájukparancsoltak, hogy rendszeresen párátlanítsanak :)

Számolj Templár 2011.01.13. 10:23:32

@rianna:
Valamit szándékosan félreértesz! Semmilyen lenéző attitűd sincs a hozzászólásomban, csak szeretnél megsértődni! Ez legyen a te bajod! Miközben ezen rágódsz, próbáld megmagyarázni, hogy pl. milyen magyar irodalom és történelem tudás várható egy erdélyi de román iskolába járó/végzett valakitől? Mi ebben a lenézés? Ezek tények. Vagyis, ez a rögvalóság! Erdélyben sem adatott meg mindenkinek, hogy menő magyar líceumba járjon.

Vamp-ír 2011.01.13. 10:31:22

@Számolj Templár: Khmm... de igen, volt. :)
Ildikó jól beszél magyarul. Akcentus nélkül. Feltételezem, hogy magyar nyelvű iskolába járt. Ugyanis, aki románul tanulja a történelmet, matematikát, stb. első osztályos korától, nem így beszél magyarul, még akkor sem ha az iskola kapuit átlépve, otthon kizárólag az anyanyelvét használja.

2011.01.13. 10:33:21

@Számolj Templár: így van, főleg ha a szülei úgy döntöttek, nem oda küldik, nehogy hátrány érje szegényt...

Vlady 2011.01.13. 11:03:52

Szerintem a második világháború minden európai országot érintett!Már a neve hallatán is tudni kéne mert tök mindegy hogy hol született,akkor is tanulnia kellet volna róla!Történelem az mindenütt történelem.különben is biztos ők is tanultak más országokról,úgy mint mi is!

Számolj Templár 2011.01.13. 11:15:02

@Vamp-ír: @randomgenerator:
Ha visszanézitek, én nem mint tényről írtam Ildikó esetleges erdélyi származásával kapcsolatban, hanem beidéztem egy valahol (bentfenteskedő helyen) olvasott beszólást.
Ehhez a vélekedéshez társítottam a quizjátékban mutatott balfaszkodását, és ezt próbáltam meg összekötni, mint lehetséges magyarázatot minderre. Én ezzel sem Ildikó, sem senki más erdélyi származását nem minősítettem.
Arról pedig különösképpen nem tehetek, hogy egyes emberek, (főképp erdélyi származásúak) mindent, ami Erdélyt érinti, magukra vesznek és ha ez netán negatív, akkor azt igaztalan, antimagyar támadásnak tekintik.

2011.01.13. 11:18:14

@Számolj Templár: na-na, csak egy megjegyzés volt, nincs itt vita...:)

zoxó 2011.01.13. 11:33:11

@dex.ion: Hát azt tényleg nem. Nem oda menekültek az emberek tízezrével:)).

Hurri Kán 2011.01.13. 11:33:23

Azok kedvéért, akik nem tudják, hogyan is kezdődött a második világháború:

www.youtube.com/watch?v=LP7camnyge8

Lanois 2011.01.13. 11:33:25

Úgy kell már ide az új post, mint tanyára a villany.

HúszTíz 2011.01.13. 11:35:13

@kúrórudi: A primitív és a műveletlen között azért van különbség - mondjuk szerintem a nő mindkettő :-)

HúszTíz 2011.01.13. 11:35:58

Amúgy látta valaki tegnap este a BeleValót ? Ott Ildikó nővére (?) szavalt érte - na az is megérne egy misét...

marianne 2011.01.13. 11:40:14

Éva a Corvinusra járt...hihető ez? (mondjuk,évszámokban otthon van...)

dex.ion 2011.01.13. 11:45:09

@marianne: semmiség, évszámokban én is otthon vagyok, fel tudok sorolni kb háromezret. na jó, nem mindegyikhez tudok kötni is vkit. telefonszámokkal ugyanez.

Patria 2011.01.13. 11:49:32

@marianne: azt mondta főiskolára járt. A corvinusnak van főiskolai része is?

marianne 2011.01.13. 11:57:59

Szó szerint ezt nyilatkozta 2005-ben: a Corvinus Egyetemen tanulok...(na jó, azt nem mondta,hogy mit...)

marianne 2011.01.13. 12:00:05

Ja, bocsánat, de mondja azt is: közigazgatást tanult, akkor volt másodéves...

Patria 2011.01.13. 12:01:32

@marianne: azért kérdeztem, mert tényleg nem tudom. De valamelyik nap meg azt magyarázta, hogy milyen értékes ember és hogy büszke arra, amit elért az életben, pl. hogy "egyedül" elvégezte a főiskolát.

Szirénke 2011.01.13. 12:02:32

@Lanois: Tényleg, mi van már? Hajni elaludt? :(

marianne 2011.01.13. 12:03:51

Háát...nem tudom, mikortól egyetem, régen valóban főiskola volt, Közgáz becenévvel.

Lanois 2011.01.13. 12:11:42

@Szirénke: Úgy látszik nem szólalt meg náluk az ébresztő zene...

dex.ion 2011.01.13. 12:14:03

amíg nincs új post, én szórakoztatlak benneteket:

www.youtube.com/watch?v=vwpVEcUihXo&feature=related

dex.ion 2011.01.13. 12:24:48

na mi az, mindenki halálra röhögte magát?:)

rianna 2011.01.13. 12:28:32

@Számolj Templár:

n nem vettem magamra semmit, de bármilyen szerencsétlen román iskolába járt volna Ildikó, akkor is illett volna tudnia, hogy mikor volt a 2. világháború. Szóval a műveletlenségének semmi köze sincs ahhoz, hoyg hol járt iskolába

mama ottmarad 2011.01.13. 12:31:17

Nem akartam hozzászólni, mert igazán nézni se akartam ezt a vv sz.rságot, de ugye az engedékeny szivem... bár az Ady vers szép, és nagyon-nagyon-nagyon találó, a lényegről nem írt itt senki! Alek ördögien ravasz, személyre szabott stratégiát eszelt ki Éva bekebelezésére - de ezt nevezhetjük máshogy is. Mi pedig, mint kísérleti nyulak, nem szólunk bele, csak nézzük, és kibeszéljük egymás között.
Közben lehet, hogy már kifelé fordították a kamerákat??

dex.ion 2011.01.13. 12:34:01

@mama ottmarad: lehet, de az is h csak az üldözési mániád ért el egy kritikus szintet...

mama ottmarad 2011.01.13. 12:43:11

@dex.ion: vigyázz, mert rád kötöm a zöld kendőt :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.13. 12:44:47

na, feladom, hogy megtudjam, mi történt tegnap, adieu

Démétér 2011.01.13. 12:47:19

@mama ottmarad: Hogy gondolnád a "beleszólást"? :)

mama ottmarad 2011.01.13. 13:03:24

@Démétér: ezt még nem gondoltam végig, én folyton csak beszélek, meg a tévé elé állok. Talán a tévé távirányítójával?

Démétér 2011.01.13. 13:07:20

Az a baj, hogy egy adott csatornának egy időben elég bináris jeleket lehet csak küldeni a távirányítóval... vagy nézem, vagy nem. De ha nem, abból ők még nem jönnek rá, hogy én ezt Alekosz mesterkedései avagy a csatorna manipulációja miatt teszem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 13:15:11

@Démétér:
Temetésen a búcsúztató nő énekelve szavalt.

mama ottmarad 2011.01.13. 13:20:47

@dex.ion: tökre, apám! Azér szeretek itt olvasni, mer olyan művelt hozzászólások vannak, meg minden. Külföldi szavakat is tudnak, műveltek, ismernek mindenféle új mértékegységet. Alekoszt is azért kedvelem, a választékos beszédiért. Őnála nem sípol folyton a tévé :)

Nebameg 2011.01.13. 13:21:26

Kedves Hajni! Ahhoz képest, mennyire unalmas volt ez az összefoglaló, sikerült a legtöbbet kihoznod belőle. És >800 komment? Az ország mögötted áll, csak férjenek be a nappalidba :)

Patria 2011.01.13. 13:27:58

nu! hát mi van ma? nem lesz új?

bévé 2011.01.13. 13:50:39

szerintem Hajni nem tudja feldolgozni Alekoksz ablaküvegnek tett vallomását.

rianna 2011.01.13. 13:53:33

nekem már elvonási tüneteim vannak :)
új poszt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 13:56:03

Szerintem ez egy teszt. Hajni felméri, mekkora az a tábor, aminek fontos az ő napi kálváriája a hsz-írkálással.
De nem Sixx élesíti a posztokat?

Hódos Hajnalka 2011.01.13. 14:03:26

Igen, ma én csesztem el az időt, na.

Addig is dúdolgassa mindenki helyettem a refrén első két sorát!
www.youtube.com/watch?v=1VtwhIpYM9M
:DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:04:45

@Hódos Hajnalka:
Hajni, mondtam már tegnap is, nem lesz szado-szex! :D

dex.ion 2011.01.13. 14:04:53

@Hódos Hajnalka: szét is fogunk, ha fél órán belül nincs kint a poszt:)

Lanois 2011.01.13. 14:23:30

Erőszakból Diplomázott László most üzent a villából, hogy mindenki szét lesz baszva, és hogy vele ilyet soha. Soha senki nem csinálhat!

Lanois 2011.01.13. 14:29:31

@neccharisnyás útonálló: Szerintem most ott tart, hogy az a sok minden felgyülemlett benne a live streammel meg mindennel együtt, és igazság szerint nem lennék az RTL vagy a Hajni helyében.

Lanois 2011.01.13. 14:33:08

@bévé: fülébe jutott, hogy még nincs mai post.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 14:34:23

Hajnal besértődött a tegnapi zríkáláson. Kellett ez nekünk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:36:07

Milyen Ádámról beszéltek?
Dávidnak hívják Éva emberét.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:41:27

@Lanois: Nekiesik a villa-ólat takarítóknak, mi?
Vazze! Fél évig olyan kaját tolnak elém, amilyet csak megkívánok -zusában ilyet a rabok kapnak közvetlen a kivégzésük előtt-, kivakarnak a kakimból is. Annyira nagy kunszt lenne cserébe ugrabugrálni, mint a bazári majom?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 14:42:41

@Lanois: Most néztem fácsén. Szerintem benéztétek a másik bécsabai bauko évivel. Iwiwen se találtam meg Évánkat, csak a másikat.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 14:42:48

Csak a rend kedvéért: tegnap csúcsra járatták a súgógépet a VVillában (műveltségi vetélkedő+Alekosz monológja). Laci csak egyet olvasott fel a dislexia miatt. Aki kimaradt a versenyből, az nem látta a feliratot. Éva volt szemben, amiatt lett művelt.

Dr Betty Boop 2011.01.13. 14:44:23

@Patria stuck up oafish: Corvinusra járt, persze, most is, ha szabadon van. Moslékér'

rianna 2011.01.13. 14:56:00

@Mme Chauchat:
és ezt így hogy? :)
mer én is gyanítottam, h nem tiszta a dolog, de akkor is. Súgógép?

Dr Betty Boop 2011.01.13. 15:05:46

@rianna: jaja, ami a hírolvasóknak meg a fábry vicceinél is van... nézd meg a felvételt ilyen szemmel, pfff...

Lasztminit-gasztro 2011.01.13. 15:07:50

ééééés... a végére értem a hozzászólásoknak. Nem semmi idő megy el vele. A lényeg, hogy nagy költőink körül tisztázódott minden... azaz majdnem minden, mert a legérthetetlenebb körmondatokban fogalmazó Alek Alekosz legutóbbi műve még nem jelent meg, így nem hogy Éva, de még én sem vagyok tisztában a dolgokkal. Azt tudom, hogy Hajni mindent csak értünk tesz, mi viszont előnyben vagyunk Évával szemben, mert ezt tudjuk.

A tegnap esti összefoglaló az egyik legjobb volt. Gigi nálam visszaszorult a második helyre, Alekosz a villa színésze, ehhez kétség sem fér.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.13. 15:50:06

@Lanois:
Igazából az a nagy büdös harci helyzet, hogy hívhatják Kerékteleki Málnaszedő Bobolyszának is, nem ettől lesz kerek a világom.

Vlady 2011.01.14. 10:58:34

@dex.ion: Igaz de annyiban még is részt vettek hogy mindenki oda mentett ki amit lehetett!Továbbá rengeteg ember így élte túl a háborút.Én így értettem!

Vlady 2011.01.14. 11:11:20

@Hmmcsike: Való színű hogy jól látod a dolgokat!Vagy pedig mondhatnák hogy a fiúk a bányában dolgoztak éppen akkor!
süti beállítások módosítása