Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X27

2011. január 11. 09:50 - Hódos Hajnalka

Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő jelzőket, és gyanítom, a táncnak nevezett higanymozgás pontos ábrázolása is kifog rajtam, úgyhogy kezdjünk Liluval, aki tegnap egy bársonyszerű ezüstösbarnás felsőben pompázott arany övvel. Anyám a nyolcvanas évek közepén hasonló szerkóban indult asszonybálba, válltöméses blézerrel súlyosítva, minden egyes alkalommal tűsarkúban, hogy aztán két napig nyögjön.

Alekosz, alszol velem kinn ma? Nem, ma Anikózni szeretnék. Jól van, csapasd. Az Anikózás első lépéseként Alekosz fél méterrel arrébb helyezi az ágyneműt a szobában. Áttettem a paplanom meg a párnám a te helyedre, pont nem vette észre, mert sminkeli magát. De jobb is lenne nekem a bal oldalon, mert, menj és rakd át! De akkor azt hiszi, hogy hülye vagyok. Én már most, de a latin leverek sosem voltak az eseteim. Alekosz visszamegy a szobába és visszarakja az ágyneműt, itt jut eszembe, vannak egyes madárfajok, ahol a hím építi a fészket, hogy odacsalogassa a nőstényt. Na? Hát határeset, mert a Zsófi pont szólt hozzá és kinézett. Olivér fejében megszületik a megoldás, te tudod mit? Tedd át az ő ágyneműjét! Se szó, se beszéd! És Alekosz visszamegy harmadszor is, bemegy a szobába, körülnéz, aztán hosszasan elgondolkodik, hogy min, nem is akarom tudni. Olivér, hallod, nem jó, a Zsófi ott fekszik. Rajta? Nem, mellette, de hát most hogy vegyem el a cuccot? Nem hiszem el, hogy ezt nézem tíz perce! Olivér sem hiszi, hogy Alekosznak összejön az Anikózás, de ezt csak a riportszobában vallja be. A latin lever nem adja fel, éjjel odasettenkedik Anikó ágya mellé és felébreszti. Anikó félálomban dünnyög, nem, nem akar átmenni. Alekosz lefekszik, kétszer-háromszor elrendezgeti a farka körül a ráncokat a nadrágján, és vár. Trikóban, hogyne. Jó dolog várni és reménykedni. Ez egy jó dolog, szeretném sokáig fenntartani ezt az állapotot.

Egyik csapás a másik után, Éva főzni akar. Jerzsit és Bécit kéri föl kuktának, csináljunk csirkemellet. Jó, meg egy kis burgonyapürét, egy kis fazékkal. Éva egyedül felismerte a konyhát, a hűtőben kutat, mi ez karaj? Igen, azt meg kéne csinálni, különben ki kell dobni. Akkor lesz karaj meg csirkemell így panírozva. Segítsetek, mert nem tudom, hogy mi az adag. Jerzsi megértően próbál nézni, Éva siet megnyugtatni, tudok rántott húst csinálni, csak mindig lemegy a panír. Ildi krumplit pucol, késsel, másfél centi vastag héjakat nyeseget, közben arról folyik a vita, hajába’ vagy ne hajába’ főzzék meg. Éva a mosatlan szeletek közepére rászór némi sót, a panírozás folyamatát szerencsére nem mutatják, úgy ni, frankón bele a hideg olajba! Jerzsi kimondja a végszót: kicsit fura íze lesz, de bele nem döglünk! Tényleg nem, Éva ebéd után morog, a Béci mégsem ment neki segíteni, minek alázom meg magam? Szét kell bontani ezt a testvérpárt, minél előbb!

A feladat újabb feszkót szül, a Lakóknak házi szavazást kell tartani arról, ki nyeri a ValóVilágot. A legtöbb szavazatot Béci kapja, Olivér szerint azért, mert jóképű, van egyfajta stílusa és kerüli a konfliktusokat, de azért benne van egy-két balhéban is. Gigi is több szavazatot kapott, Olivér kommentálja, javasolnám, hogy bontsuk meg ezt a duót. Éva kiakad, mert Ildikó is kapott egy szavazatot. Tudod ki tett az Ildikóra? Alek! Nem értem, nem értem, nem értem! Szandika szerint Alekosz kezd megzavarodni. Szerintem ez már megtörtént, most ennek stádiumait nézhetjük végig. Alek véleménye az, hogy egy ilyen szituációban az ember az igazi gondolatát pont az, amit nem fog elmondani (sic!). De hát akkor neked se az az igazi gondolatod, hogy az Ildi nyeri! Nem, ő töltést akart neki adni a párbaj előtt. Te ne adjál neki töltést, én akarok visszajönni! Te fogsz. És mi a véleményetek arról, hogy a testvérpár öt szavazatot kapott? Önbizalombomba, veti be magát Alekosz a két csaj közé és vihognak. Szandika szerint csak mondják, hogy a jó nyer a végén a gonosz meg elbukik, ez nem egy népmese, hanem a való világ! Nem értek egyet, igenis felfedeztem bizonyos népmesei elemeket, ott van mindjárt Éva, mint boszorkány, Szandika, akit átokkal sújtottak, ezért paplanszájú lett, Alekosz, a béka akit senki nem akar megcsókolni, Laci, mint a nyugdíjas Fehérlófia.

A nézők szavazata alapján kubai est lesz a Villában. Bevallom, én még nem voltam, de kétlem, hogy pillepalackból utángyártott pisaszínű, hosszú ujjú ingben lennének ott a férfiak, Jerzsi konkrétan betyárnak tűnik, és hát Alekosz meg Olivér, anyám. A elöl vé alakban kivágott rugalmas szúnyogháló, ami testükön feszül, őket is meglepi, Olivér, határozd meg a karakterem! Orsós Lajos látott egy kubai filmet, szerzett egy ruhát és ez lett a vége. Úgy nézek ki, mint egy latin szerető! Mint egy harmadosztályú latin szerető! Ha Kuba, akkor salsa, Ildi tanítja a többieket, az alaplépés jobbbaljobb, baljobbal. Ennyit én is tudok, barátnőmnek köszönhetően, aki egy budapesti hétvégén esti meglepetésprogramként elcipelt egy salsa estre. Sajnos tánctanítással kezdődött, így közel kétszázan látták, ahogy egy vízilóba oltott dromedár kecsességével próbálom elsajátítani az alaplépéseket, aztán kértem egy camparit szódával, mivel, ja, elfelejtettem, hogy pesten vagyok, akkor dzsúzzal és igyekeztem láthatatlanná válni egy sarokban. Alekosznál azért jobb voltam, az ő mozgása önmagában megérne egy hogyvolt posztot, tanítani kellene, ahogy a hasa folyamatosan körbetekergett saját magán.

Némi alkohol és Olivér biztatása után heves udvarlásba kezd, lehet, hogy Évának ez az utolsó éjszakája a Villában! Éva, a nőiességnek a netovábbja vagy! Úgy imádlak! El foglak venni feleségül! Gyere, gyere ide, csókolj meg! Hogy Éva sikítva menekül, gondolom senkit nem lep meg, Alekosz felgyorsított zombimozgással, kinyújtott kézzel kergeti, hangosan röhögök, ez borzasztó. Kicsit később Alekosz Zsófira vet szemet, én most harminc másodpercen belül meg fogom csókolni szívem választottját, és ő ebbe bele fog egyezni. Zsófi hozza a naívát, rólam van szó? Gyere ide, hát hova mész? Az előbbi bizarr jelenet megismétlődik, csak most Zsófi menekül, Alekosz Anikón átvágtatva próbálja Zsófit utolérni, mikor nem sikerül, megvonja a vállát, akkor az Évát! Ez annyira rossz, hogy jó, hangosan röhögök, hát ez borzalmas!

Éjszaka levél érkezik a Villába, Ildi, Ildi! A nézők hahaha, persze, megszavazták, hogy Ildi tudja meg, elhagyta a barátja. Adjátok ide, mert ez most rólam szól! Olvasd fel, olvasd fel! A Blikkből megtudják, hogy Gábornál kiverte a biztosítékot Ildi szilveszteri fogadalma, ezért kocsiba vágta magát és megmondta Eszti néninek, hogy vége. Eszti néni örül, Ildi sír, ne sírjál. Anyu miatt sírok. Dögöljön meg! Dögöljön meg, kiáltja Éva, felpattan és megszeretgeti Ildit, Ildi örül, aztán elmondja a riportszobában, hogy tovább kell lépnie ebből a dologból. Bécinek meg azt, Gábor már eleve azon kiakadt, hogy nem mondott eleve nemet a műsorra. Éva a kertben szövi az összeesküvés elméletet, pont egy Ildikóról jelenik meg cikk? Pont egy párbaj előtt? Nem gondolom, hogy én esek ki! Én se, mondja Olivér. Jé, ma nem volt balhé!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatom, én, a kis vattacukorka. 

Címkék: vv4
490 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rigghead 2011.01.11. 10:17:51

Alakul ez gyerekek! Az rtl alaposan megpromózza Ildit, a végén még meg is nyeri...
Alekosznak lassan szerepet kell váltania, uncsi ez a műcsajozás...
Béci pedig simán megnyerheti, igen

.lll. 2011.01.11. 10:36:22

irsai Évát egy hétig etetném a rántott húsával

Hmmcsike 2011.01.11. 10:36:56

Ez gyors volt! Vagy csak nekem van még korán? :D
THX Hajni!

Friedmann Juci 2011.01.11. 10:37:30

hajni, valszeg jobb is, hogy nem láttad a panírozást. a hideg olajnál felsikoltottam. alekosztól ebben a szerkóban (is) rémálmaim lesznek.

christaylor 2011.01.11. 10:40:24

@Hmmcsike: neeem, most tényleg korábban tette ki Hajni a posztot a szokottnál,szerencsére. Máskor mindig annyit kell várni! Jó, tudom disznóvágás,feldolgozás,miegyebek. :)

Toszkana 2011.01.11. 10:49:12

Béci egy nulla karcsi.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 10:52:17

@Rigghead: Én is reménykedtem, de épp ebben a részben Lilu olyan szájbarágósan mondta el hatvanszor, hogy éva igazából egy jólelkű szelíd kiscica, aki ráadásul még roppant érdekes karakter is, hogy azt hiszem, csak arról van szó, hogy em akarták, hogy egyértelmű legyen a 0-100% os végeredméy

akár egy nagyon-nagyon nézett párbajt is ki tudnak így ebből hozni

Patria 2011.01.11. 10:53:26

Alek tánca borzasztóan szórakoztató volt. Az a mozgás utánozhatatlan. :)
Éva mozgása viszont egy döglött oposszumhoz volt hasonlatos. Abban a nőben se ritmusérzék, se nőiesség nincs elrejtve. Vonaglott ütemtelenül.

Szandika meg kezd kiesni nálam a pikszisből. Eddig bírtam, de egyre jobban kezd idegesíteni a rosszindulatúsága és a behódolása.

Azt észre vette valaki rajtam kívül, hogy Lilu megpróbálta befolyásolni a nézőket? Ezzel a MMKK elmondott: Arra szavazzanak, akit érdekesebb játékosnak tartanak, ne arra, akit kedvesebbnek. Vagy valami ilyesmit mondott.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 10:56:04

@Patria stuck up oafish: igen, meg azt is elmondta, hogy lehet, hogy Éva nem egy konyhatündér, de az ő véleménye az, hovy azért nem, mert a többiek nem hagytak neki teret

valamint azt is,

hogy milyen rettentően, nagyon, borzasztóan kedves tőle, hogy megvígasztalta Ildikót;

holott csak irdatlanul be volt baszva, és előtört belőle a primitívség (ha egy pasi szakít veled, akkor biztos, ami biztos, ordibáljuk, hogy dögöljön meg)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.11. 10:57:31

Nem bírom elhinni, hogy Éva főzött! Ja, hogy nem is...

@Friedmann Juci:
Hát te is nézed ezt a szennyet? :)))))

Patria 2011.01.11. 10:58:44

@nyuszómuszó: Tényleg. Az a baj, hogy már meg se próbálják titkolni, hogy befolyásolják az eredményeket. El van ez döntve már kérem szépen. Nézhetjük tovább Éva idegesítő, pszichopata fejét.

rianna 2011.01.11. 10:59:17

@Rigghead: az rtl inkább évát promózza, a tegnapi műsorban végig őt dicsérte lilu

Patria 2011.01.11. 11:02:06

A másik. abból a húsból én tuti nem ettem volna. Basszus, még főzni sem tud. Hogy lehet ilyet mondani, hogy tudok panírozni, csak mindig lejön a panír. Akkor mégsem tud. Hogy a gyászba jön le a panír? Klopfolást sem láttam, fincsi lehetett, biztos jól átsült a hús, aminek a közepére egy kanál sót nyomott. Éva nem antikarakter, hanem antinő.

belekotyogok 2011.01.11. 11:02:40

@Patria stuck up oafish: szerintem is évát akarják.
kétségkívül garantált az ordítozás, ha ő marad; más kérdés, hogy meddig megy érdekességszámba egy mosdatlanszájú, közönséges liba folytonos hisztériája?

Friedmann Juci 2011.01.11. 11:03:51

@LadyCarambole: kihagyhatatlan a napi egy óra vonyítva röhögés:D

Jimbo75 2011.01.11. 11:07:13

@Patria stuck up oafish:

Ugyanmá'. Ne ringassa magát senki abba a hitben, hogy itt bármit is számítanak a nézők szavazatai, röhögve elteszik azt a pénzt "Öcsém, még mindig van párszáz hülye, aki küld sms-t, nem hiszem el" felkiáltással, de úgyis az RTL dönti el, hogy ki jut tovább és ki nem...

belekotyogok 2011.01.11. 11:07:26

@Patria stuck up oafish: szerintem klopfolásról szó sem volt, az összes energiát lekötötte a sózás és panírozás.

de tényleg, hogy a frászba tud lejönni egy húsról a panír?

ennél a lénynél (azt nem írom, hogy nő, mert szerintem nem kifejezetten az) szerintem még szandika is vonzóbb.

Friedmann Juci 2011.01.11. 11:10:06

ja, amúgy kimaradt a liszt. csak tojás és prézli volt.

Rigghead 2011.01.11. 11:10:55

@rianna: hát egy telioldalas Blikk címlapot azért kapott Ildike, bár azt nem tudom más kapott e

Hmmcsike 2011.01.11. 11:13:51

@belekotyogok:
Biztos kihagyta a tojást a panirból és nem tudott a prézli odaragadni :D Vagy nemtom.....még nekem nem volt ilyen gondom a panirral :P Kb. 6-7 éves korom óta tudok panirozni. Gyerekként még élveztem is a dolgot :D Tegnap még a 10 éves kisfiam is felszisszent Évike tudományán :D

Patria 2011.01.11. 11:14:33

@belekotyogok: Hát ez jó kérdés, mert én már most nagyon unom.

@Jimbo75: Ezek után szerintem még a hozzám hasonszőrűeknek is egyértelmű lett, hogy ezek már régen eldöntött dolgok. Nem mintha pénzt áldoznék ilyesmire.

Mondjuk az is meglepett, hogy valamelyik azt mondta, a krumplipüréhez "hajában" is meg lehet főzni a krumplit. Igaz, végül is meg lehet, csak hatékonyság szempontjából célszerűbb felkockázva, megpucolva főzni.
Tényleg vicces volt, hogy Ildi kb. a krumpli felét levágta a héjával. Mondjuk ő legalább bevallotta, hogy nem tud főzni és köze sincs a konyhához.

ceedrush 2011.01.11. 11:14:48

@Patria stuck up oafish: Nem mondta, hogy szavazzanak Évára, hanem azt mondta szavazzanak arra aki érdekes, tök logikus, hogy egy valóságsónak ez a lényege. Én személy szerint baromira nem vagyok kíváncsi a kedvesen főzőcskéző (álszent) villalakókra.. Remélem nem fogjuk megtudni milyen lenne a villa a húzónevek nélkül: ( Alekosz,Szandi, Olivér,és Éva)

belekotyogok 2011.01.11. 11:16:06

@Jimbo75: szerintem bőven elég az a manipuláció, ami a műsor összevágásával létrejön. + nyilván a műsorvezető szövege, melynek a tegnapi ékes példája volt.
ezek után nem hiszem, hogy nagyon bele kell nekik piszkálni az smsekbe.

gastro vazze 2011.01.11. 11:18:21

Ez az Éva egy megaostoba picsa, aki ráadásul házhogy megy a lófaszért: tegnapelőtt még fennhangon (és bebaszva) hirdette, hogy ő mekkora szakács, és hogy milyen jól főz és majd meglátják, erre csinált egy adag zsiroshúst és még a tefalt is szétkúrta a hegyes húsvillával szurkálódva..
Jobb lenne, ha Ildi menne vissza, mert bár Éva csinálja a balhét (egyesek szerint műsort ), de ez megmondom őszintén engem kurvára idegesít! Az ilyen nőt ütni kéne, ha nem ellenkezne az életfelfogásommal:)

Patria 2011.01.11. 11:22:49

@ceedrush: Elég nyilvánvaló volt, hogy azt sugallta, hogy Évára érdemesebb szavazni. De ahogy előttem már említették, nem lesz sokáig érdekes egy idegbeteg nő szánalmas kirohanásait bámulni. Olivér érdekesebb, mert ő legalább ravaszan gerjeszti a konfliktusokat. Alekosz szintén érdekes a maga hülye kis világával. Szandi is kezd átesni a ló túloldalára, de ha Éva kimenne, ő még visszatérhetne a kezdeti szerepéhez.

-Sarq- 2011.01.11. 11:23:19

@Friedmann Juci: Az hagyján, hogy panírozás liszt nélkül, meg hideg olaj, de mindezt klopfolás nélkül, ujjnyi vastag karajszeletekből :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 11:23:41

@Patria stuck up oafish: de azért azt mondta Évike, hogy imád főzni, neki a főzés egy szent dolog, muhahahahaha

mufuvecske 2011.01.11. 11:24:57

Éva psziho énje akkor ütközött ki mikor elkezdte kiabálni hogy dögöljön meg dögöljön meg...ekkor az én pszicho énem is kiütközött és legszívesebben vmit belevágtam volna a tévében...:)))

Hajni remek volt a mai is:)

Rigghead 2011.01.11. 11:25:12

a liszt nélküliséget Jerzy javasolta, s éva azonnal vevő volt rá :)

Patria 2011.01.11. 11:25:45

@gastro vazze: Basszus, tényleg! A húsvillával karistolta a teflont. Az nekem is fájt. És mikor a fém miatt leválik a teflon, olyankor a kajának is finom szokott lenni az íze..

Britte 2011.01.11. 11:27:29

Hát ez a tegnapi rész kész volt teljesen! Alekosz alakításától vinnyogva röhögtem. Ritkán szoktam nézni, mert inkább bármi mást csinálok, de nem bántam meg, hogy ezt a részt láttam.
Én sem tudom hogy tud lejönni a panír, de gyanítom, hogy akkor ha kimarad a tojás a panírozás folyamatából, illetve a másik varriáció hogy Éva még életében nem panírozott és azért mondott ekkora hülyeséget.

Friedmann Juci 2011.01.11. 11:27:47

@-Sarq-: mert az egy szent dolog. azt mégsem ütheti kloppfolóval. milyen lenne már.

LuluBelle 2011.01.11. 11:28:02

én arra lettem volna kiváncsi, hogy a hús sütögetés előtt, mosott-e kezet vagy a büdös bagós, hajas kezével állt neki főzni?

Hmmcsike 2011.01.11. 11:30:29

@LuluBelle:
Erre gondoltam én is, mikor láttam, hogy könyékig nyúlkál a tojásban. De szerintem nem mosott kezet, a húst sem mosta meg, szóval már mindegy is lett volna...

prolibusz 2011.01.11. 11:31:05

Alekosz Krueger priceless

HúszTíz 2011.01.11. 11:31:18

Tetszett nagyon a tegnapi adás :-)) FŐLEG, amikor Éva elhatározta, hogy főzni fog. Úristen, annál még én is jobban nyomom (a panírozást is), pedig nem vagyok a konyha ördöge. A sózás volt az egész művelet alfája és ómegája.

Alkesz táncát én sem minősíteném; Hajnalka nagyon találóan megfogalmazta a "definiálhatatlan" jelzővel. Azért ott azok a csípőkörzések, meg az egyéb mozdulatokon csak néztem...

Szerintem most Ildikó (akit továbbra sem kedvelek) megerősödött a többieknél, mert már tényleg kezdenek vele beszélgetni, talán ez hozhat pár szavazatot is. Azért Éva helyében nem bíznám el magamat annyira a győzelemben.

Britte 2011.01.11. 11:31:23

@Rigghead: Ja, akkor azért "ment le" a panír! :))))

HúszTíz 2011.01.11. 11:31:59

@LuluBelle: Szerintem kifejezetten utóbbi :-) Nem elég, hogy magát a húst sem mosta meg.

gastro vazze 2011.01.11. 11:32:03

@Rigghead: az eredeti milánói borda recept így is szól:) (persze a húsnak előtte száraznak kellene lennie + megy a morzsához egy kis parmezán és vajon kell kisütni)

HúszTíz 2011.01.11. 11:33:47

@babyloveyou: Azt hiszem pont tegnap olvastam itt, hogy Éva pánikbeteg. Ha azt ÉRZI, hogy nem szeretik és nem veszik körül pozitív érzések, nem állnak hozzá pozitívan, akkor bepánikol és előtör belőle a sötét oldal, berzerker üzemmódra vált és kivetkőzik magából, mint már annyiszor tette a műsor folyamán.

gastro vazze 2011.01.11. 11:34:16

@Britte: az vagy a hideg olaj miatt (leázik), vagy amiatt, hogy a bepanirozott húst hagyja állni. Aranyszabály, hogy a panirozás után azonnal a forró olajba kell csúsztatni a húst:)

gastro vazze 2011.01.11. 11:34:51

@HúszTíz: akkor menjen haza, ha beteg, Gina is hazament :D

prolibusz 2011.01.11. 11:35:58

Ismerek néhány diagnosztizált pánikbeteget, egyiknek sincs ilyen "üzemmódja". Éva inkább a skizofrénia előszobájában lehet valahol

HúszTíz 2011.01.11. 11:37:32

@gastro vazze: De hiszen ő ebből/erre akarja felépíteni a karrierjét, hogy ismert legyen és befusson :-D

Ja, amúgy -->

│ _______
[███ VV4 ███]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃▂
▄▅█ Bejöhetek ?! █▅▄▃▂
I███████████████████]
...◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤

belekotyogok 2011.01.11. 11:38:08

@gastro vazze: nemtom, gyk 2 évtizedes panírozós múlttal rendelkezem, kora gyermekkoromtól panírozok szinte heti rendszerességgel. SSKK - soha, semmilyen körülmények között húsról nem mászott le a panír, pedig volt alkalom, hogy fél órás pihenés után lett kisütve.
Szóval én inkább arra gondolok, hogy éva nem igazán volt tisztában a panírozás definíciójával és valami egész más konyhatechnikai műveletre gondolt. :)

prolibusz 2011.01.11. 11:43:36

Megvan! Paranoid! :)

"A paranoid személyiségzavar (Paranoid personality disorder) olyan betegség, amely a nemzetközi betegségosztályozások szerint leginkább túlhajtott gyanakvásossággal és azzal a folyamatos tendenciával jellemezhető, hogy az egyén a környezetében lévő személyek cselekedeteit és szándékait, folyamatosan rosszindulatúnak, fenyegetőnek és ármányosnak véli/értékeli. A különféle személyiségzavarok között a súlyos személyiségzavarok közé tartozó karakterzavar."

hu.wikipedia.org/wiki/Paranoid_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

Rigghead 2011.01.11. 11:45:18

Gina meztelen képeihez link, valaki?

Patria 2011.01.11. 11:45:41

@belekotyogok: Szerintem nem gondolt ő semmire, csak valamit mondania kellett, hiszen előtte kikiabálta, hogy ő tud főzni. Gáz lett volna, ha kiderül, hogy egy ilyen egyszerű műveletre sem képes, amit a kislányok kb. 10 évesen tanulnak meg az anyjuktól.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.11. 11:45:59

Megkérdezném a sok szakértőtől, hogy ti is úgy találjátok, hogy Nyalekosz kiköpött ifjúkori Jean Reno?!

La Pantera 2011.01.11. 11:46:56

Alekosz beszédstílusa tisztára Virág elvtárs A tanúból

flanker 2011.01.11. 11:48:44

@Hódos Hajnalka:

>Alekosz, a béka akit senki nem akar megcsókolni

Dehát Hajni, miket beszélsz? (Biztos nem jutottál még hozzá a napi malacadagodhoz...) A Paplanszájú Átkozott már többször is lecsókolta a (Teknős)Békák Legcsúfabbikát!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 11:49:08

@LadyCarambole: hát, orrilag van egy kis hátránya, de valóban, most, hogy mondod!!!!

christaylor 2011.01.11. 11:51:53

Akkor összefoglalnám: mosatlan és klopfolatlan,vastag húst panírozott.Kezet nem mosott előtte. A hússzeleteket középen megsózta,oszt' jóvan.A panír lisztmentes (Erzsi javaslatára). Hideg olajban sütött. Amikor látta,hogy nem sül az első szelet,mert hideg az olaj,azért még mellétette a másodikat is,hátha. A húsvillával összekarcolta az teflont.A krumplipüréhez való krumpli szerinte mindegy hogy héjában főtt vagy sem (hát tulajdonképpen...).

Ezek után Éva jelmondata: "A főzés az szent dolog nekem!", illetve "Én tudok főzni!"

Peremartoni Krisztina (törölt) 2011.01.11. 11:52:06

@HúszTíz: Ez egy Merkava.?.? Olivérnek szurkolsz, tesó.?.? :-) :-)

indahouse7 (törölt) 2011.01.11. 11:52:21

Miért hiszi ez a Rácz gyerek, hogy egy rapper néger? Alekosz nyerjen, ne a zsidolivér

Friedmann Juci 2011.01.11. 11:53:09

@LadyCarambole: nemár lédi. nem tartom külsőleg zsánrénót sem sokra, na de ez a pókhasú fasz... nanem.

gastro vazze 2011.01.11. 11:53:58

@belekotyogok: a bécsi szelet akkor lesz olyan ropogós és egyenletes, ha rögtön beledobod, persze a magyaros vasárnapi rántott húsnak mindegy, hogy áll-e a panírban, vagy sem - erről én sem tudom anyámat, nagyanyámat leszoktatni, mintahogy a nyitottszeletelésre sem tudom őket rászoktatni, így minden vasárnap nálunk is egy nőitenyérnyi rántott karaj filé van... (hiába mondom azt is, hogy csontos hosszúkarajból a finom, ezek berögzültek az öregebbekbe már - kivéve Éva, pedig ő is öregnek néz ki)

Peremartoni Krisztina (törölt) 2011.01.11. 11:54:20

@LadyCarambole: Inkább tökre úgy néz ki mint Julien király a Madagaszkárból :-)

tribeca 2011.01.11. 11:57:13

Hajni, ne!! kis híján ráküldtem a monitorra a teát a kubai est ecsetelése közben:)) ez most megint nagyon ott volt!
a görög f...szopótól meg esküszöm rémálmaim lesznek, ahogy "zombimódra" üldözi a lányokat... szerintem a való életben sem lehet sokkal különb. amúgy ezt az Anikó fogalmazta meg jól egy sokkal korábbi adásban, hogy ez a balfasz még mindig otthon lakik a szuterénben, és a plázában üldözi a csajokat:)) erre emlékeztek? én ezen sírva röhögtem.

christaylor 2011.01.11. 11:57:16

Na, most nézem csak az rtlklub honlapján,hogy Éva ezt nyilatkozta korábban,hogy: "Legnagyobb félelmem: félek, hogy negatívan állít be a média."

Ez a nő,akkor összeomlik,ha kijön és meglátja,miket cikkeztek össze róla.

Friedmann Juci 2011.01.11. 11:57:29

én már várom a híradókat pár év múlva, ahogy arról tudósítanak, hogy alekosz hónapokig tartott fogva nőket a pincéjében.

Kekec1 2011.01.11. 11:59:23

@belekotyogok:
Szóval én inkább arra gondolok, hogy éva nem igazán volt tisztában a panírozás definíciójával és valami egész más konyhatechnikai műveletre gondolt. :)

Nem tudom mire gondolot, de nem is panírt mondott, hanem hogy "lejön az izééé....a morzsa" valahogy így. :)

Meg mekkora gáz már, hogy egy srácot kérdez meg, "mennyit kell összekeverni lisztből meg tojásból", ezt is valahogy így fogalmazta, mit akart összekeverni?? :)

Jerzy egyre szimpatikusabb, ő legalább tud panírozni ;) Arról nem is beszélve, hogy amikor nem ebben a beleerőltetett Gigi-láver szerepben tetszeleg (amúgy kiváncsi lennék az ők szerződésükre is...) akkor teljesen szeretnivaló, emberi, szimpatikus, kár hogy az összefoglalókban keveset vágják be, online sokkal többet lehet látni és nagyon kellemes csalódás.

HúszTíz 2011.01.11. 11:59:30

@Petar Crni Poparan: Haha, a tank mögött nincsen semmi ideológiai mondanivaló - YouTube egyik felhasználói oldaláról másoltam. Magyar srácé a profil amúgy :-)

belekotyogok 2011.01.11. 12:00:53

@gastro vazze: no, azért örülök, hogy mások sem szakadnak el a rántotthús olajszagú bűvköréből... :D
de mivel ez elég jellegzetes alapvonása a magyar konyhának, ezért érdekes, hogy fogalma sincs róla...

HúszTíz 2011.01.11. 12:00:57

@christaylor: Illetve "otthon én mindig magamra főzök és nem mellesleg kurva jól tudok főzni" :-DD HÁÁHH !!!!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.11. 12:02:20

Alekoszra egy egészestés filmet lehetne építeni. Beszélő Mr. Bean Budapesten. :)

Rigghead 2011.01.11. 12:03:33

@HúszTíz: van vmi balhé, perelni akarnak, mer kikerültek képek a netre a régi korszakból, pózol is szépen, de csak a tvben láttam...
azér ez sem rossz, anikó mellett még ő a legszexibb

Patria 2011.01.11. 12:05:05

@Kekec1: Igaz igaz.

Itt a megfejtése annak, hogy miért is jön le neki a panír. Mert összekeveri a tojást a liszttel és a morzsával. Nem is csodálom. De hogy rakja rá a húsra? Rálapogatja a masszát?

HúszTíz 2011.01.11. 12:05:13

@Rigghead: Szerintem akkor leszedette a netről - talán lehetséges. Nem tudom, őszintén megmondom....

Lanois 2011.01.11. 12:05:30

Jajj, ez jó volt Hajni.:)

natoth 2011.01.11. 12:09:03

nem tudom, láttátok-e már, de itt lehet okos ötleteket adni a szerkesztőknek:
valovilag.hu/cikk/348487

belekotyogok 2011.01.11. 12:09:49

@Patria stuck up oafish: és tényleg. azért kérdezte, hogy miből mennyit kell keverni. (én ezt nem is tudtam értelmezni)

sélli_ 2011.01.11. 12:22:43

Hmmm, azt hiszem Éva tegnapi anti-főzési attrakciója után Béci újra gondolja és azt mondja, hogy figyi, inkább főzök-mosok-takarítok helyetted, csak a konyhába be ne menj többet...
Az első 10 perc egyébként engem is halálba idegesített, mi a fenéért kell negyed órát mutogatni, ahogy ez a pszicho állat ide-oda pakolja az ágyneműt. Ez érdekes? Mert szerintem nem...
Nagyon bírnám ha Éva kiesne, és jól pofáraesene.. azt hiszi, hogy Leo 70%os fölénnyel nyerése után Ildit 95-el kint hagyja, csak nehogy a fagyi nyaljon vissza... Hajrá Ildi!!

Kekec1 2011.01.11. 12:23:30

@Patria stuck up oafish:
Ezt én se értettem, el nem tudtam képzelni, hogy tényleg összekeveri :O lehet a sörtésztára gondolt.

bévé 2011.01.11. 12:24:23

@belekotyogok: mert neki mindig leesik a panír. a rossz arányok miatt. WTF?

vörös áfonya 2011.01.11. 12:30:26

Meg a paníron kívül Éva abban is vicces volt,hogy mindenkihez odament,hogy "Ma én fogok főzni".
Egy nap,egy ebédet.Csodás:)

Lilu meg...már második alkalommal van rajta függönybojt,tegnapelőtt a csizmáján,tegnap az övén,remélem legközelebb nem a fején lesz valahol:)

Ken Adams79 2011.01.11. 12:30:55

Éjszaka a COOL-on, is szerencsétlen Ildi expasiját faggatták, és a Val(k)ó Esztike direkt olyan kérdéseket tett fel, hogy a srác csak rosszakat tudjon válaszolni rá.
Szerencsére volt annyira korrekt és (meglepően) értelmes, hogy egy rossz szót nem szólt.
Nem tartom korrektnek, hogy ennyire az Évit próbálják promózni

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.01.11. 12:33:02

@LadyCarambole: Bezony. Mondtam is asszonynak, aki kezzel labbal tiltakozzott, mert kedveli Jean Renot.

Hajni: koszi a posztot, orromat szamat befogva kellett visszatartanom a rohogest, hogy a tobbiek ne gondoljak, hogy a munka ilyen humoros. Vagy inkabb, hogy az nem is.

Kivlov 2011.01.11. 12:34:16

@sélli_:
nem lesz 95, de 55-45tel Éva nyer. reméljük...

bévé 2011.01.11. 12:35:37

@Ken Adams79: igen, elég rendes volt a gyerek. még vissza is szólt egyszer, amikor ez a köcsög Valkó bunkón fogalmazott Ildivel kapcsolatban.

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.01.11. 12:35:56

@sélli_: Ha legalabb egy minimalisan szimpatikus lenne Ildi! Nade a standup performance-a utan en nem varok tole sokat. Asszem meg ket het sapitozas jon, hogy lehet ilyen tenyerbemaszo ez az Evi.

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.01.11. 12:36:47

@Ken Adams79: Sajnos Evi jobban utalhato, ezert nagyobb nezettseget general.

nanemárrr 2011.01.11. 12:37:34

@Ken Adams79: érdekes, hogy a pasi állítólag azért dobta Ildit, mert nem tetszik neki, hogy bement a VV villába. Meg nem akar nyilatkozni, mert ő ebből ki akar maradni. Erre most lépten-nyomon szerepel a VV műsorokban. Nyilván volt az a pénz, amiért mégis részt vesz ebben az egészben.

Jean Reno és Alek hasonlatot kikérem magamnak! J. R. jó pasi, Alek meg...inkább hagyjuk, vagy haggyuk, vagy hagyuk?!

Egy korábbi műsorban, amikor Alek kimondta a "böszme" szót, akkor világosodtam meg: a modorossága, a stílusa, a körmondatok csűrése-csavarása nagyon emlékeztet Ferenc nevű miniszterelnökünk stílusára.

Patria 2011.01.11. 12:37:43

@belekotyogok: Tegnap, mikor mondta, már akkor átfutott az agyamon, de mondom ilyen hülye nem lehet senki fia. Ha pedig de.

@Kekec1: Sörtészta? Még bonyolítanád neki? Szerintem nem is hallott még sörtésztáról.

HúszTíz 2011.01.11. 12:37:48

@Ken Adams79: Úgy látszik, hogy a retekklubos menedzsment is belátta, hogy mennyire unszimpatikus ez a nő nem csak a villalakóknak, hanem a tévénézőknek is. Nekem is sajnos.

Sagaro 2011.01.11. 12:38:48

@christaylor: én még hozzátenném, hogy mindezt gombás vagy ekcémás kézzel...

perszepolisz 2011.01.11. 12:39:07

Most már nem állom meg szó nélkül. Alekosz nem csajozik, hanem odamegy egy csajhoz és megkérdi: akarsz dugni? Ez azért nem ugyanaz. A párbajról meg: Az RTL Klubnak el kell döntenie, hogy vállalják-e hogy Éva esetleg élőben is cigányozik egyet-kettőt, vagy sem. Szerintem nem.

Nannycsuri 2011.01.11. 12:40:16

Hajni, már a műsor alatt dörzsöltem a tenyerem és azóta vártam, hogy hogyan fogod szétoltani Alekoszt, de talán ez már tényleg a definiálhatatlan kategória...És a madagaszkáros Zsülien valóban találó hasonlat Alekre.

Hmmcsike 2011.01.11. 12:41:43

@koc:
Szerintem meg "pár" embert eltaszitott már a vv nézéstől. Az embereknek a jókedv kell, Ildin legalább lehet nevetni....nah, nem a humorán :D
Évike csak az ideget hozza ki az emberekből. Ezen már nem lehet nevetni, inkább siralmas. Kell ez? Ugye nem!?

sélli_ 2011.01.11. 12:46:12

@koc: Hehe, a stand-upos performanszról PONT lemaradtam :)) Ildi eléggé nyikhaj karakter (már ha egyáltalán annak lehet nevezni... egyszerű mint egy A4-es lap) de egyszerűen kinyílik a bicska a zsebemben Évától. Annyira antipatikus, hogy inkább egy dupla Ildi, mint 1 Éva. Nagyon el van szállva magától, rettenetesen otromba a stílusa, és egyáltalán Na! :)

vörös áfonya 2011.01.11. 12:48:21

@HúszTíz:

Ha az rtl akarna egy kicsit játszani a párbajon,akkor megcsinálhatnák,hogy a különbség kettejük között nagyon minimális legyen.(ha az Éva megy vissza)
Akkor megnézném utána,miket működik.

christaylor 2011.01.11. 12:49:35

@Sagaro: jaj, ezt el is felejtettem. A lényeg!Basszus, ha bent lettem volna és ez eszembe jut,inkább szólok,hogy köszi,de nem vagyok éhes.

Sagaro 2011.01.11. 12:50:49

@koc: hát nem tudom, én pont tegnap határoztam el, ha Éva nem esik ki szombaton a továbbiakban nem nézem a műsort. Számomra már bőven az elviselhetetlen kategóriába tartozik.

Hmmcsike 2011.01.11. 12:51:06

@christaylor:

Asszem én is pont akkor kezdtem volna a fogyókúrámat :D

Hurri Kán 2011.01.11. 12:51:31

A zalekosz kettyintett már végre? Mer olyan neki a feje még mindig mint aki ecetet ivott.

Hmmcsike 2011.01.11. 12:53:00

@Sagaro:

Nah, erről "beszélek"! Taszitja a nézőket ez a nő.

(nincs hosszú "i" betűm :()

Rigghead 2011.01.11. 12:53:13

@Hmmcsike: ezt én is így érzem, leszámítva, h ildin sem túl sokat lehet, de tegnap pl az értelmes oldalát ismerhettük meg. évivel nekem is az bajom, h ha belekezd, elbassza a hangulatom, ideges leszek, arra pedig ott volt az előző nyolc órám...

Pályaelhagyó autóversenyző 2011.01.11. 12:53:52

@christaylor: egyben fott krumplinak jobb az ize es konnyebben lejon a heja is (plusz kisebb az anyagveszteseg)

a hamozott-darabolt meg hamarabb kesz.

speciel ez tenyleg majdnem mindegy.

Hmmcsike 2011.01.11. 12:57:16

@Rigghead:

Ugye? Én duplán ideges vagyok, ha látom. Mert még magamra is ideges vagyok, hogy miért kell idegeskedni 1 ilyen műsoron :D Az biztos, hogy még műsor nem hozta ki ennyire belőlem az agressziót :D

( Lécci valaki irjon a "dacos" szóra szinonimát! Leckét irunk:D )

christaylor 2011.01.11. 12:57:16

@Pályaelhagyó autóversenyző: igen, én is erre írtam,hogy "hát tulajdonképpen",mert igazából mindegy,de bár ez lett volna az legnagyobb gondjuk.

Speciel, én utálok héjában főtt krumplit pucolni.Nekem marhára nem jön le se egyben a héj, se könnyebben. :)

Rigghead 2011.01.11. 12:59:50

a másik a szánalmas kategória alekosz, eleinte vicces volt a megjátszott ordas csajozós stílusa, de mostanra nagyon érződik, h erőltetettek ezek a körök, nekünk csinálja, de sokkal jobban cizellálnia kéne, úgy vicces is lenne, így max annak a párszázezer aluliskolázott átlagnézőnek az :)

Sagaro 2011.01.11. 13:00:03

@Hmmcsike: ellenszegülő esetleg?

nanemárrr 2011.01.11. 13:00:16

@Hmmcsike: makacs, konok, önfejű, akaratos, makrancos, csökönyös. Most hirtelen ennyi. Elég?

vörös áfonya 2011.01.11. 13:00:23

@Hmmcsike:

makacs,konok,önfejű,makrancos

Hmmcsike 2011.01.11. 13:01:35

@christaylor:

Köszi!
Én a szövegkörnyezet alapján sértődöttet mondtam, de ezek szerint nem talált :D
Bocs az offért!*befogom*

gyutyka 2011.01.11. 13:01:38

Grat Hajni és nyalintás.

Rigghead 2011.01.11. 13:10:33

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/megszolalt-gina-svajci-madamja-2040667?nocache

de képek nincsenek, a vvből posztoltak egyébként is jobbak, köszi!

Szirénke 2011.01.11. 13:10:57

Alek beszédstílusra tényleg kicsit Gyurcsány :) Bár ahogy néztem ezt a kubai bohóckodást ( mondjuk azokat a ruhákat nem értettem kristály tisztán), Alek mozgása és beszéde (az IQ-ját már nem is említem) sztem Esőember.. csoda hogy még nem kereste a juharszirupot..

belekotyogok 2011.01.11. 13:13:11

@Szirénke: inkább kicsit aspergeres néha :)

vörös áfonya 2011.01.11. 13:13:18

@Rigghead:

De Gináék most azért akarnak perelni,mert nem tudták,hogy létezik a svájci oldal?
Vagy azért,mert ez létezett is csak még nem vették le a kiköltözés után.

Darth_Vader 2011.01.11. 13:15:18

Harmadosztályú vagy te. Szerencsétlen zugfirkász.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 13:24:18

Ildi pasija tegnap még valahol azt mondta, hogy nem szeretne a médiafelhajtásban részt venni. Azért látom, a belevalóba már csak elment..

Oké,hogy zavaros a műsor, mert zavarosak a bentlakók is többnyire, de valahogy ez a poszt megint kicsit kaotikus volt nekem.

vault_dweller 2011.01.11. 13:27:10

@belekotyogok: aazaz! :) elég megnézni a bemutatkozó filmjét, nekem is egyből az jutott eszembe.

kékdelfin 2011.01.11. 13:29:08

szerintem tegnap Évike úgy értette a "tudok főzni"-t, hogy tudok főzni, csak most nem jut eszembe.

Rigghead 2011.01.11. 13:30:35

@vörös áfonya: mert állítólag fake
@alfonzina, a főnyomi: jól érzékelem, h valaki Hajnit kritizálja?

nanemárrr 2011.01.11. 13:31:16

@Szirénke:
@belekotyogok:

Ezt pedig az autisták nevében kérem ki! Alekosz egyszerűen egy pszichopata (nekem egyszerűen a Psycho film jut róla eszembe!

rianna 2011.01.11. 13:32:45

@vörös áfonya:

ezen már én s gondolkodtam, és erős esélyt látok rá, hogy kihoznak egy majdnem fifty-fifty állást, amit Éva megnyer mondjuk 1 szavazattal. Ezt a "még soha nem történt meg a VV történetében" eseméynt Andriska fogja bejelenteni azzal a vicces ábrázattal, amit ő drámainak vél

kékdelfin 2011.01.11. 13:32:45

@vörös áfonya: szerintem azt sem tudna csinálni, valamit azon is elcseszne. Mondjuk a víz hőmérsékletét.

vörös áfonya 2011.01.11. 13:36:27

@rianna:

Ha ezek a dolgok tényleg manipulálva vannak,akkor nem hiszem,hogy Éva megint akkora fölénnyel fog nyerni,mint Leonidasz ellen.
Azt meg mindenki látja,hogy mekkora arca lett az utóbbi pár napban,tehát valamivel(ha már ő megy vissza)szabályozhatnák ezzel.

belekotyogok 2011.01.11. 13:37:55

@nanemárrr: nyilván nem alapos diagnózist és szakvéleményt közöltünk, mindössze a felületes benyomásainkat. elnézést, ha sértő volt, tényleg.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 13:39:43

@Rigghead: nem Hajnit. Őt nem ismerem, miért is kritizálnám?
a posztot. mert az nekem most kicsit zavaros lett. lehet, ha láttam volna tegnap a vv-t, akkor érteném, de így, hogy nem láttam, nekem kaotikus.

baj?

mézescsók 2011.01.11. 13:39:45

@Sagaro: Akkor már ketten leszünk. Nem nézem folyamatosan a műsort, de valahogy nincs szerencsém. Mindig akkor sikerül odakapcsolnom, amikor Éva ordítozik éppen valakivel. És ez nekem nem jó. Nem vagyok kiváncsi az állandó konfliktusokra, cirkuszolásokra, attól meg külön frusztrált leszek, amikor - miután kiverte a balhét és mindenkinek felcseszte az agyát - Éva azt mondja: bocs! És elvárja, hogy ezek után mindenki fogja be a száját, mert bocsánatot kért! És mindenki látja, hogy a másik nem bírja abbahagyni, nem?
Éva nélkül is meglennének a napi történések. Miért törvényszerű, hogy csak a balhé hoz nézettséget?

Többen felhozzák Laci, Gigi ellen, hogy főznek és takarítanak. Ahol 12 ember él együtt, ott van rendetlenség és van kire főzni is eleget. Én nem tartom jellemhibának, ha valaki ügyel a rendre, letörölgeti az asztalról a poharak, üvegek ragadós nyomát, kiüríti a hamutartót, felmossa a behordott koszt, ha nem fekszik ruhástól több kg-s sminkkel az ágyba, stb. még sorolhatnám. Attól eltekintve, hogy remekül megy vele az idő és nem baromságokon agyal az ember, nem arra keresi az alkalmat, hogy kibe kössön bele és nem foglalkozik állandóan a pszichéjével, nekem, mint nézőnek még elviselhetőbb is.

Amúgy valaki mondja meg, hogy melyik ételeknél van jelentősége annak, hogy héjában - egyes vidékeken hajában - vagy hámozva készítik-e a krumplis ételeket? Anyám hol így, hol úgy készítette és nyilván volt oka rá. Sajnos már nem tudom megkérdezni tőle.
Ez a tegnapi adástól függetlenül érdekel. Ja, és köszönöm mindenkinek, aki megírta, hogy Gombi Éliás Jr. művet ad elő. Meghallgattam, nem csoda, hogy nem ismertem fel. Nem azonos az izlésvilágunk, de attól még lehet remek az Éliás.

natoth 2011.01.11. 13:44:55

@Félkegyelmű: ma kivételesen sikerült végigolvasnod a posztot? :)

vörös áfonya 2011.01.11. 13:47:37

@mézescsók:

"Amúgy valaki mondja meg, hogy melyik ételeknél van jelentősége annak, hogy héjában - egyes vidékeken hajában - vagy hámozva készítik-e a krumplis ételeket?"

Lehet egyik variáció az is,hogy talán nem vész kárba annyi krumpli,ha héjában sütöd,mert könnyen lehúzható,ha megfőtt,mint mikor pucolásnál levágsz egy csomót.
Én pl.ha rakott krumplit csinálok,mindig héjában főzöm meg,ha krumplipürét,akkor leszelem és héj nélkül megfőzöm.
De nem tudom,hogy különösebb ok lenne-e bármelyikre.

vörös áfonya 2011.01.11. 13:48:24

@vörös áfonya:

"héjában sütöd" helyett héjában főzöd.

yoocsay 2011.01.11. 13:48:49

Hajni, a cikked óriási :XD)))
alig-alig látom a MŰsort, de az írásod alapján eszméletlen lehet..
írj máskor is, végig fogom röhögni - a kommentekkel együtt !

Trevlovics 2011.01.11. 13:49:32

@alfonzina, a főnyomi: egyetértek abban, hogy nekem is olyan érzésem van, hogy a kezdetnél kevésbé volt feltétel a megértéshez magának a műsornak a megtekintése, anélkül is működött a dolog, mostanában viszont már nem igazán.

Patria 2011.01.11. 13:49:49

@mézescsók: Jelen esetben azért volt érdekes, mert krumplipürét csináltak. Ha felkockázva, hámozva megfőzik, akkor időt takarítanak meg vele, és nem utolsó sorban egyszerűbb összetörni, turmixolni, vagy ki hogy szokta, tetszés szerint elkészíteni. Rakott krumplinál pl célszerűbb héjában megfőzni, és utána feldolgozni. Persze ezek nem törvények, csak logikusan felépített főzési folyamatok. Attól, hogy valaki nem így csinálja, még lehet jó, csak időigényesebb vagy bonyolultabb.

flanker 2011.01.11. 13:50:03

@natoth:

De biztos csak azért, mert valaki fegyvert tartott a homlokához. Különben mi másért kínozná magát vele?

Ja, hogy lehet, hogy egy fél-Tourette-ben szenvedő exhibicionista mazochista? Hm, erre még nem is gondoltam...

flanker 2011.01.11. 13:52:14

@Patria stuck up oafish:

>Rakott krumplinál pl célszerűbb héjában megfőzni, és utána feldolgozni.

Te megfőzöd a rakott krumplihoz a krumplit???
Vajon miért?

gastro vazze 2011.01.11. 13:55:29

@flanker: há' mer' úgy kell csinánije!
Aztán kell sütni, különben szar lesz!
Horváth Ilona 1. lecke...

vörös áfonya 2011.01.11. 13:55:41

@flanker:

Én is megfőzöm pl.De láttam már olyat is,hogy nem főzik meg,viszont az nekem nem ízlett,mert egy csomó krumpli nem egyenletesen sült meg benne.És sokkal több idő is,míg kész lesz.

dex.ion 2011.01.11. 13:56:44

@flanker: én is megfőzöm, te nem szoktad?:O

Tábornok 2011.01.11. 13:57:22

főzéshez nem értek
Évi - annak ellenére, hogy egy igazi állat - a csajok közül a legjobb, kiszámithatatlan, robbanékony, szines egyéniség.
Szerintem ez sokat jelent a műsor szemponjából, s nem egy sótlan fapinát fognak benntartani, aki azt sem tudja, milyen rendezvényen van.

Rigghead 2011.01.11. 13:58:00

@alfonzina, a főnyomi: dehogy!
látod a többieket sem érdekli, főzésről megy a vaker..

vörös áfonya 2011.01.11. 13:59:21

@Tábornok:

Ha lehetne választani,akkor kiküldeném én is mindkettőt,de Éva a napokban tényleg nagyon gáz és már nem olyan szimpatikus,mikor bekerült.
Itt szerintem nem is a két lányt kell összehasonlítani,hanem,hogy Éva elviselhetetlen.

Patria 2011.01.11. 13:59:49

@flanker: Hülye kérdés. Miért te nem?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 14:00:10

@Trevlovics: mondanám,hogy ez érthető, ahogy bonyolódnak az események, ha a vv nem olyan lenne, mint a barátok közt. ha kihagysz két évet és hatszáz részt, akkor is egyből felveszed a fonalat, ahogy belenézel.:)

azt megértem, hogy baromi nehéz lehet hogyvoltot írni. főleg, amikor olyan idiótákról kell, mint Alekosz. gondolom, Hajni is próbálja a legteljesebb áttekintést adni, részletekbe menően, de mostanában valóban kaotikusak a posztok.

volt olyan, amit egyszerűen félbehagytam, mert nem bírtam követni.

Jofiu 2011.01.11. 14:00:49

Isteni indittatasbol elolvastam ezt a bejegyzest, es nem bantam meg. Nagyon szorakoztato ahogy leirod, ezer koszonet, hogy hajlando voltal egyaltalan megnezni ezt.
Ezek mar annyira szannivaloak, hogy futo gonolatkent felmerul, csunya dolog terdet csapkodva rohogni rajtuk, de hat maguk mentek oda, sot, akartak odamenni, sot, torekedtek ra, sot, ha mar ott vannak, jol meg is dolgoznak erte, hogy ilyenek, sokaig, egymassal versenyre kelve, szoval bizonyara orulnek is neki ha rohogok rajtuk. En pedig halas vagyok az alattans szorakozasert, szinvonaltalan igenyeim tulteljesitett kielegiteseert, ergo, hogy boldogan rohoghetek a szerencsetleneken.
Varom a tobbi beszamolot - felteve, hogy tovabbra sem vagy rest idot es energiat aldozni erre. Engem ilyen modon ez szorakoztat.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 14:01:16

@Rigghead: no, még jó.
én az elején megmondtam, hogy nem csak a pozitívumokat fogom mondani.
a seggnyalást meg meghagyom másoknak. vannak bőven, akik feszt ezt tolják.:)

flanker 2011.01.11. 14:01:29

@gastro vazze:

>Aztán kell sütni, különben szar lesz!
No de hát ez már aztán nem igaz!!!
Sose szoktam és mégis jó!

>Horváth Ilona 1. lecke...
Bocs, de nem rajta nőttem fel.

Autodidakta vega vagyok, valszeg sok mindent másképp csinálok. Amíg vegetáriánus voltam és ettem rántott karfiolt (rendes, tojásos panírral), magát a karfiolt sem főztem meg, pedig úgy láttam otthon. Nekem főzés nélkül sokkal finomabb!!!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 14:04:40

@flanker: azért főzi meg a krumplit, ha beleugathatok, mert a hozzávalók sokkal hamarabb összesülnek, semmint a krumpli megpuhulna a jénaiban. ergó, várhatsz, míg megpuhul a nyers krumpli, de addigra összeszenesedik a tojás a kóbász meg a tejföl, vagy egy nagy trutyi lesz az egész.

kapaszkodj meg: még a tojást is meg kell hozzá főzni.:)

dex.ion 2011.01.11. 14:05:01

@flanker: izgalmas lehet egy vega rakottkrumpli

flanker 2011.01.11. 14:05:04

@Patria stuck up oafish:

>Hülye kérdés. Miért te nem?

Nos, azért mert te esetleg (válaszod szerint nyilvánvalóan) nem gondolkodtál el rajta, a kérdés maga még nem feltétlenül hülye. Ezexerint a válaszodnak így kellett volna hangzania: Mert így tanultam és sose jutott eszembe másképp csinálni.
Vörös áfonyának legalább van tapasztalata más módszerrel is és utána döntött.

flanker 2011.01.11. 14:06:07

@vörös áfonya:

>nekem nem ízlett,mert egy csomó krumpli nem egyenletesen sült meg benne.És sokkal több idő is,míg kész lesz.

A több idő kiegyenlítődik azzal, amit előtte főzésre szántál...

Rigghead 2011.01.11. 14:07:05

basszátok meg ezt a főzés offot ott ahol vagytok! :)

vörös áfonya 2011.01.11. 14:07:17

@dex.ion:

Én már csináltam olyat,mikor kifelejtettem belőle a kóbit a nagy sietségben:)

vörös áfonya 2011.01.11. 14:08:31

@Rigghead:

Már éhes is lettem,szerintem is válthatnánk témát:)

gastro vazze 2011.01.11. 14:09:18

@flanker: azt nem kell főzni, de blansirozni igen :P:)
Azt meg próbáld meg, hogy megfőzöd a krumplit előtte héjában...ha nem csináltad sosem, akkor nem is tudod milyennek kellene lennie. Én ettem a te verziódat, de akkor nagyon vékonyra szelem a krumplit és tojással kötöm, ebből lesz a burgonyatorta :DDDDD

flanker 2011.01.11. 14:09:33

@Rigghead:

Nahát, két óra elmúlt - egy jó ebéd után pedig nagyobb toleranciaszinttel kellene rendelkezned... :-)

Sagaro 2011.01.11. 14:11:03

@mézescsók: Egyetértek. Eltekintve attól,hogy a VV4, mint műsor milyen szórakozást nyújt önmagában, napi egy órában meg lehet nézni, kikapcsol, néha lehet röhögni rajta. Nem kell komolyabban venni annál, mint amit megérdemel. De az már nem fér bele pl. Nekem, hogy ezt a frusztrált picsát nézzem. Nem szórakoztat az a villalétbe való görcsös kapaszkodása, ami mindig kihozza belőle az állatot. Látszik rajta, hogy tudja szerepelnie kell sokat, minden villabeli szituációra van reakciója, ha kell ordít, ha kell sír, a lényeg, hogy műsoron/képernyőn legyen. Próbál határozottnak tűnni, de közben be is van sza.va, mert azért párbajozni nem akart. Na mindegy, számomra nézhetetlen vele a műsor.

dex.ion 2011.01.11. 14:11:40

@vörös áfonya: nagy mákod van h nem nekem kellett enni belőle. kevesebbért is öltem már embert:)

flanker 2011.01.11. 14:14:23

UTOLSÓ KAJÁS OFF...

@gastro vazze:
>azt nem kell főzni, de blansirozni igen :P:)
Á, semmi! Csak úgy nyersen bele az olajba! Próbáld ki egyszer! Eddig még mindenkinek ízlett! Ugyanúgy a rántott karalábé is - egészen más (FINOMABB) íze van.

>ha nem csináltad sosem, akkor nem is tudod milyennek kellene lennie
Dehogynem, a hagyományoson nőttem fel és tudom, hogy ELVILEG hogy kellene. Csak én nem úgy csinálom.

Egyébként tojás sincs benne (tudnám helyettesíteni), kolbászom az jó, fűszeres gabonakolbász és a tejfölt én csinálom magokból...

Hmmcsike 2011.01.11. 14:21:37

@flanker:
"és a tejfölt én csinálom magokból... "

Hmm? :O

Tudom, tudom...nem gasztro blog, de ez jobban felkeltette az érdeklődésemet, mint Évike panirozási trükkjei :D

flanker 2011.01.11. 14:23:43

@Hmmcsike:

>Tudom, tudom...nem gasztro blog, de ez jobban felkeltette az érdeklődésemet, mint Évike panirozási trükkjei :D

Ja persze, csak Évike tudatlanságból csinálta, amit csinált, én meg sok év tapasztalata, izzadságos kísérlete alapján. Keress meg magánban és elmondom.

dex.ion 2011.01.11. 14:25:48

@flanker: tejfölt magokból? ha én is felkereslek privátban, elárulod h kell birkavesével földrengést megelőzni?

Hmmcsike 2011.01.11. 14:28:35

@flanker: Megkerestelek:) A válasz majd a mail cimemre fog jönni? Pár napja regiztem, nem értek még minden opciót.

mézescsók 2011.01.11. 14:29:35

Nem olyan nagy baj, hogy gasztroblog kerekedett belőle, hiszen végülis Éva, mint élelmezésvezető adott rá apropót. Viszont megnéztem a tegnap esti adást (bevallom, előtte csak Hajnit olvastam el) és megdöbbenve láttam, hogy Alekosz Ildikó levelének olvasása közben teljesen ellazulva fekszik Gigi ölében kézenfogva és átölelve. Mit kellett volna még megnéznem? Remélem, nem ment el teljesen ennek a csajnak az esze, mert a Gigi-fanságomnak abban a pillanatban vége!!!

Patria 2011.01.11. 14:30:37

@flanker: Úgy látom kicsit jobban megsértődtél a hülye szón, mint azt kellett volna. Hát ne haragudj, hogy a lelkedbe gázoltam egyszerű kis válaszommal, természetes nem rád értettem, hanem a kérdésre. Talán ha a kérdést más stílusban tetted volna fel..

A kis számba meg nem kell beleadnod a szavakat. Ettem már olyan rakott krumplit, amit nem főztek elő, és kritikán aluli volt.

Látom, nagy bionáci vagy, de kérlek ne próbálj meg kioktatni, se főzés terén, se az élet bármely más területén. Köszönöm.

Patria 2011.01.11. 14:31:54

@dex.ion: Ha ezt megtudod, nekem küldd át dex, légy oly kedves. Évek óta foglalkoztat a téma.

bévé 2011.01.11. 14:31:56

@vörös áfonya: tekintve, h kb. 200 ft egy kg krumpli, és a hámozással (ha nem késsel csinálod, mint Ildi, h a fél krumpli odavész :)) kb. 20 g krumplit vesztesz mondjuk a főtt krumpliról héjlehúzással szemben (mert ott is vész, hisz marad a héjban is időnként), spóroltál 4 ft-ot. a gáz mondjuk 120 ft/köbméter, de fogalmam sincs pontosan, amennyivel azt többet használtad, mert az egészben krumpli kb. 2x annyi idő alat fő meg, mint a felkockázott... hát nemtom. szerinted melyiken buktál többet? :)

antiszociális taho_kismama 2011.01.11. 14:32:48

@nanemárrr:
Alekosz szerintem nem Psycho-figura, inkább Monty Python-i :)

Szirénke 2011.01.11. 14:34:42

@nanemárrr: Gyógypedagógus vagyok, úgyhogy hidd el, láttam már közelről autistát. És sosem bántanám őket.. Én a Dustin Hoffmann-féle karakterre gondoltam...

dex.ion 2011.01.11. 14:35:11

@Patria stuck up oafish: megegyezünk egy korrekt ellentételezésben, és tiéd a titok.
:)

K Tomoceusz 2011.01.11. 14:35:19

Alekosz tényleg emlékeztet Ferencünkre , abból is kinézem , hogy szatír volt "kiskorában" .
Ennek ellenére vagy épp ezért vele is szimpatizálok . De vissza Alekoszhoz .

Valahol olvastam egyszer , hogy egy nő szereti ha éreztetik vele hogy nő , van aki azt is igényli , hogy kívánatosnak találják . Sajna a villában csak 1 manus van , aki ezt a szép nemes feladatot felvállalja , pechükre ez Alekosz . Külön pozitívum , hogy minden csajnál bepróbálkozik , nem hagy senkit "pártában" szomorkodni . Nagy sírás - rívás lenne , ha ő se tenné , így van lehetőség kétnaponta visítva menekülni , ami mégiscsak valami .
Meg kell említeni a témában Jerzyt , aki szépen ohne reklamálás megeszi még Évánk főztjét is , időnként megtáncoltatja a lányokat ( ha jól olvastam ezt is szeretik a nők ) és van pár jó szava mindegyikhez .

A többi manus pöcs . Ahogy védik a hab testüket a "ne nyúlj hozzám , ne nézz így rám , ne táncolj itt nekem mert meglátja a tévében a szerelmem , én hű vagyok mindhalálig" szöveggel , menjenek a halál faszára . Ha egy ilyen lenne , az még elmenne , de így huszasával hányinger .

Le a Béci-Gombi-Olivér hármassal !
Vesszen fatökű Laca !
Hajrá szatír !
( esetleg Jerzy )

Toszkana 2011.01.11. 14:35:30

Gigi uncsi, Béci szánalmas, Laci Csoki az üvegtigrisből (anyámmal élek macskám van és ne is legyen kemény ?!)Ildi KULTÚRBARBÁR (szerintem szörnyű nőszemély "és a lány csinálta és csinálta és csinálta.....)Zsófika dögunalom giliszta, érdekes Anikót kezdem megkedvelni.Egyébként a többi sem tud főzni még a tűzhelyet sem tudták bekapcsolni (még a Lackó bátyó sem).

Toszkana 2011.01.11. 14:37:04

Bocsi legyeK kemény.

gastro vazze 2011.01.11. 14:38:59

@flanker:
Hat ezt, a magvastejfolos, altojasos szart kendd a hajadra mar bocsi! Nem ertem miert kell elbaszni az ember eletenek egyik gyonyoru lehetoseget...

vörös áfonya 2011.01.11. 14:39:15

@bévé:

Csak egy ötlet volt:)Nem számoltam így utána.

flanker 2011.01.11. 14:39:25

@Patria stuck up oafish:

>Úgy látom kicsit jobban megsértődtél a hülye szón, mint azt kellett volna. Hát ne haragudj, hogy a lelkedbe gázoltam egyszerű kis válaszommal,

Én ugyan nem sértődtem meg - miből gondolod mégis? Semmi sértőt és sértődöttet nem írtam a válaszomban sem.

>természetes nem rád értettem, hanem a kérdésre. Talán ha a kérdést más stílusban tetted volna fel..

Erre gondolsz?
>Te megfőzöd a rakott krumplihoz a krumplit???
Vajon miért?

Bocsánat a kérdés bunkóságáért, megengedhetetlen hangneméért.

>Látom, nagy bionáci vagy, de kérlek ne próbálj meg kioktatni, se főzés terén, se az élet bármely más területén. Köszönöm.

Ajjaj, úgy látom, tényleg illik rád a neved. Stuck up vagy. (Ezen is meg fogsz sértődni?)

Hmmcsike 2011.01.11. 14:40:37

@noisofor:
Az, hogy nem tudták az elején bekapcsolni a tűzhelyet, az nem azt jelenti, hogy nem tudnak főzni. Azt én sem tudnám bekapcsolni. Nálunk még a régimódi gázégős tűzhely van, marad is ilyen :)

Vlady 2011.01.11. 14:40:45

Érdekes más dolgokra az Évát sem kell meg tanítani.Vagy ahhoz nem kell ész?Nagyon gáz hogy sem főzni sem kötni nem tud,az hogy balkezes nem kifogás!Mert nincs lehetetlenség csak tehetetlenség!

nanemárrr 2011.01.11. 14:42:19

@Szirénke: én is gyógyped. vagyok és egészen közelről, elég sok autistát láttam már. Ezért mondom, hogy messze nem látom ebben az eszetlenben a vonásokat.

Toszkana 2011.01.11. 14:43:39

Gyerekek, fenti duma tisztára a ValóVilág ? Ti benn vagytok ??!
Éva kontra Béluska

az újdonság garázsa 2011.01.11. 14:44:20

A latin lover nem pont a baszógép szinonimája, a lényege épp az lenne, hogy nem csak dugja a nőt, hanem nőként is bánik vele (nem a Mosd ki, baszd meg! csattanójú repülős katasztrófavicc szintjén).

Mellesleg Alekosz - a neve alapján - legjobb esetben is görög, ami nagyon nem latin, ugyanis NEM minden déli országban (új)latinok élnek. Lásd pl. Görögország.

Egyébként ebben a sorozatban nem dugtak még?

Toszkana 2011.01.11. 14:47:43

Az Éva szenteste mit mondott a Rácz testvéreknek amin besérültek ?
Én sajnos nem láttam azt az eseményt.
Cigányozott vagy mi ?
Nem azok egyébként ?!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.11. 14:47:59

Amikor Alekinnyó részegen kergette a lányokat hatalmasat felnevettem :DDD fél óra múlva már azon szörnyülködtem, hogy milyen szánalmas az, hogy milliók nézik azt, hogy egy kulipintyóba bezárt emberek egy mágnes táblára raknak zöld kis korongokat. Van egyáltalán értelme ennek a műsornak vagy csak a reklám időközöket kell kitölteni néhány szánalmas arccal? Miért kell a nevetség és a szánalom tárgyává tenni az embereket? Csak ez szórakoztató?

Kekec1 2011.01.11. 14:48:59

@K.Tomoceusz:
Meg kell említeni a témában Jerzyt , aki szépen ohne reklamálás megeszi még Évánk főztjét is , időnként megtáncoltatja a lányokat ( ha jól olvastam ezt is szeretik a nők ) és van pár jó szava mindegyikhez .

Igen! ;) Ha nem erőltetnék ennyire nála ezt a Gigi-szála sokkal érdekesebb szereplő lehetne ő is, nem sok mindent vágnak be róla. Lehet későbbi adásokra "tartogatják", mint ahogy Ildi is hetekig szürke volt, aztán most elkezdték kiszínezni.

Hajrá!
(egy nem titkoltan Jerzy-fan)

Lasombra 2011.01.11. 14:49:47

ami a manipulációt illeti. sokan mondják, hogy az RTL nem tudja befolyásolni a szavazást, mert külsős cég dolgozza fel az sms-eket, és ők nem érdekeltek stb.
hogy max csak annyival tudják befolyásolni a döntést, hogy egyes játékosokat többet mutatnak, jobb színben tüntetnek fel, ügyesen megvágják az anyagokat, a műsorvezetők alákérdeznek a haveroknak ("szevasz, Oli, hogy vagy?") míg másoknak odamondanak vagy provokatív kérdéseket tesznek fel.

de vajon mibe kerül a csatornának elküldeni tudomisén párszáz, ezer sms-t, vagy amennyit kell? műsorkészítési kts-ben el van számolva.

ha Éva már beszopta magát, akkor a nézők is baszhatják meg készítők is. (más-más értelemben.)

Patria 2011.01.11. 14:49:55

@dex.ion: oké, pókerezni akarsz?

@flanker: Ne játsszuk, hogy nem provokálni akartál a kérdéssel. De persze, valószínűleg félre értettem, annak ellenére, hogy rajtad kívül egyik főzni tudó ember sem kérdezte volna ezt.

Ha azt írtad volna oafish, azon se. Nem véletlen ez a nevem.

Patria 2011.01.11. 14:51:38

@vesztes: Takarítani se, ahogy az egyik részből kiderült. De attól meg ekcémás lesz, ez meg egy másikból. :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.11. 14:51:41

@Friedmann Juci:
Én is imádom a nagyorrú fransziát, de hát sajnos tényleg hajaz, azzal a különbséggel, hogy Alekosz bizonyára egy vagy több pszichopata társaságában érezné magát a legfelszabadultabban!

dex.ion 2011.01.11. 14:52:24

@Patria stuck up oafish: óó, hát már mióta, de még sose hívtál, h jáccunk együtt. de egy közös sörözés is megteszi vmikor.
:)

K Tomoceusz 2011.01.11. 14:54:11

@Kekec1:

Jerzy hivatása ellenére jó férjalapanyag . Ha igaz a hír , hogy főleg nők küldenek sms-t , a játék egyik fő esélyese .

Számolj Templár 2011.01.11. 14:55:28

Látom, főzésből is elkelne egy-két lecke!
Az ilyen Éva-féle típus mindent (főzni, excelt kezelni, autót vezetni, lenyomni bárkit bármiben, stb.) nagyon tud, jobban mint más!
@gastro vazze:
A Horvát Ilona már sehol sem volt, amikor bejöttek a grillezős, sütős, cripszezős, légkeverős micrók! Ha abban készíted, akkor pl. nem kell előre megfőzni a rakott krumplihoz a krumplit.
A püréhez hámozva-kockázva sós vízben főzve a tuti. Utána én vajjal, tejföllel paszírozom.
Azért azt is megemlítem, hogy a panírozás is annak könnyű, aki már gyakorolta! Arról nem is beszélve, hogy minden hústípusnak eltérő az előkészítési módja rántás előtt.
Apropó, Olivér, Alekosz, Zsófika, Anikó főzött már?
(Bocsesz, de ritkán nézem őket!)

K Tomoceusz 2011.01.11. 14:57:01

@LadyCarambole:

Miből gondolod , hogy Jean Reno civilben nem totál pszihopata ? Vagy hogy suttyomban nincs állandó pszichiátriai kezelés alatt ?

vörös áfonya 2011.01.11. 14:57:30

@Számolj Templár:

Alekosz még tuti nem,hiszen ő nem veszi el mástól a lehetőséget:)

gastro vazze 2011.01.11. 14:57:52

@K.Tomoceusz: na tegyünk tisztába valamit! Erzsi nem melegpornós (ha csak a farokverős videója van , de farba nem toszták). Ugyanis ő csak ugyanazt csinálja férfiban, mint mondjuk az általam nagyrabecsült Kocsis Orsi nőben. Az egyik kiveri magának (szokta azt minden fiú, aki nem az nem fog megvakulni :DDD), a másik meg vibrizik... Erzsi videóját nők is megnézhetik simán és még fel is izgulhatnak rajta (akinek bejön ugye..), és Kocsis Orsi videóját is megnézik csajok, sőt még rá is izgul egyik-másik..
Szóval nálam ez még messze nem melegpornó!

Kekec1 2011.01.11. 14:59:11

@K.Tomoceusz:
A hivatása kevésbbé érdekel, nem rí ki a többi közül, különben is csak szóló munkái voltak, nem ugyanaz a kategória az én értékrendem szerint, mint Gina vagy Szandika "foglakozása". Emberileg fogott meg főleg, volt pár nagyon szimpatikus húzása. Szerintem nagyon látszik mikor színészkedik, ezért is ellenszenves ez a Gigi sztori, nem kellene ezt erőltetni, bár ahogy látom mostanában nem is nagyon teszik. A spontán megnyilvánulásai sokkal természetesebbek és én azok alapján lettem a szurkolója. Na meg persze külsőre is bejövős ;)

gastro vazze 2011.01.11. 14:59:56

@Számolj Templár: én az alaptechnikákat ismertettem - a mikrót max. a reggeli kávéhoz való tej megmelegitésére illetve ételújramelegitésre használom, minden más csak olcsó utánzat benne!

Abraka 2011.01.11. 15:01:47

Ez a bejegyzes halal unalmas volt. lehet azért mert lattam a musort.

gastro vazze 2011.01.11. 15:01:49

@Kekec1: na akkor pacsi! bár férfiszemmel sem rosszképű gyerek, csak kicsit a kokszot túlzásba vitte , ettől meg olyan szép járomcsontja nőtt, hogy egy komplett cowboyszekérkaravánt be lehet fogni mögé....és még a beszédben is zavarja:)

Démétér 2011.01.11. 15:02:28

Éva tegnap a szokottnál megengedőbb volt Alekosszal a táncnál. Gondolom, a párbaj előtt minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy képernyőn legyen.

Ildi úgy oktat salsát, hogy sírnivaló. És ő fittnesoktató?! És hogy?! Toporog a terem sarkában sírós szemmel, hogy jajistenem, figyeljetek már, és akkor kettő, és három, és négy? Ha a többi lány nem megy oda a fiúkhoz segíteni, még kínlódásból se táncoltak volna. Hát nem egy átütő, követendő személyiség.

Alekosz megjelenése hihetetlen. Mivel hallgatni idegesítő, részemről lehetne fekete-fehérben, felgyorsítva adni, némán, zongorakísérettel: Buster Keaton sírna a receptért.

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:02:30

@gastro vazze:

Ezt most jó lenne tudni mire írtad .
Egy huncut szóval se mondtam , hogy melegpornós . Még csak hasonlót se ,

Hivatást írtam , a többit te képzeled bele .

Hmmcsike 2011.01.11. 15:02:54

@K.Tomoceusz:

Jajj nemár! Nem az! Nem azt mondom, hogy közelről ismerem, nem is beszélgettem vele fél mondatot sem(ez mondjuk az én részemről csak az angol nyelv ismeretének hiánya okozta), de egy nyarat a közvetlen közelében tölthettem. Nagyon szimpatikus, közvetlen, mosolygós emberke :)Semmiben nem hasonlit Alekoszra!

avato 2011.01.11. 15:04:39

helló, tudom, hogy ezek már régebbi dolgok, de Gigi egyszer azt mondta, hogy amit Éva mondott az édesanyjukra, az elég degradáló volt. Nem diszkriminatívot mondott, tudom, hogy a degradáló se szép, de mintha mindenki diszkriminatívra emlékezne, és innentől kezdve ezt mindenki a cigányozással azonosította. Áááá, vissza kellene nézni valahogy. A másik, hogy Ildi stand-upja tényleg kritikán aluli volt, de jól értettem, hogy ezek is kiadott feladatok voltak, és neki elvtársnőt kellett alakítani? Mert akkor meg valahogy mégis jól elkapta a kötelező mozgalmár meg szemináriumos vonalat.

Patria 2011.01.11. 15:04:56

@dex.ion: Jól van, megbeszéljük. :)

@gastro vazze: detto.

Lasombra 2011.01.11. 15:05:29

@gastro vazze: kivéve, ha gay oldalra tölti fel mindezt. azért lássuk be, annak nem kimondottan a csajok a célközönsége.
nem mondom, hogy Erzsi homár, de ez azért necc.

nőkkel mert azért is nehéz összehasonlítani, mert a férfiak nemcsak a szóló csajos (maszti, vibri, miegymás) videókat kedvelik, hanem a "meleg" nőket is igen komázzák. legalább is én. the more the merrier, ahogy mondani szokás. :)

Számolj Templár 2011.01.11. 15:06:07

@gastro vazze:
Nézd, én sem lelkesedek érte, de, pl. a mirelit pizza (ami még mindig 10 klasszissal finomabb, /főleg ezzel-azzal felturbózva/ mint a hozatott) a crisptálban sütve az igazi! (Azt hiszem, ez a Whirlpoolnak a kizárólagos opciója.) Az összes rakottas-féle (kelbimbós, brokkolis, karfiolos) pedig kifejezetten benne sütve a legjobb! Gyakorlatilag a főzés-sütés-grillezés kombinációját szolgáltatja!
Lehet fejlődni!
Amúgy én is az elektromos sütőre esküszöm!

bévé 2011.01.11. 15:08:09

@vörös áfonya: mondjuk egyszerre is lettek lebaszva Évával. csak ő nem megy párbajozni.

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:08:15

@Hmmcsike:

Fulladjak meg ha írok még egy "elemzést " .

A két srácban egy közös van . Foglalkoznak a lányokkal .
Egyik így , másik amúgy .
Ez mindkettőnél tetszik nekem .
Ennek ellenére sem ikrek .

Patria 2011.01.11. 15:08:55

@avato: valamelyik színvonalas lap megírta, hogy cigányozott. Egyébként miért gondolod, hogy a villalakók tisztában vannak a szavak jelentésével? :)

dex.ion 2011.01.11. 15:09:38

@Patria stuck up oafish: valahányszor ezt hallom vkitől, mindig felrémlik bennem egy térben és időben egyaránt pozícionálatlan esemény, amely örökre így is marad.
még sosem tévedtem.
:)

Kekec1 2011.01.11. 15:09:57

@gastro vazze:
:)
A járomcsonton keresztülsiklott a tekintetem, mert a szeme fogott meg :) De majd legközelebb megsasolom azt is.
Ha Ildi megy vissza (amit sose gondoltam volna, hogy valaha is remélni fogok, de Éva ellen mindenképp!!) kiváncsi vagyok mi alakul ezen a vonalon, Ildi pedzegette már Jerzyt, van aki még emlékszik a lányok üveges játékára?

natoth 2011.01.11. 15:11:02

@avato:
Gigi és Jerzy beszélgetése a témáról, 6.00 környékén:
indavideo.hu/video/vv010900250040

Ancilla 2011.01.11. 15:11:46

@alfonzina, a főnyomi: Aki nem látta az összefoglalót, valóban nem tudja követni a postot, mert Hajni a szerkesztést követi. Márpedig az nem egy egyenes vonalú, előrehaladó cselekményszálat követ végig, hanem apró jeleneteket, összevágásokat: hol benn vagyunk, hol kinn, hol ezt a szereplőt, hol azt a szereplőt mutatják, hol a riportszobában elhangzó reflektálásokat. Nos, a Hajnalka írása tökéletesen visszaadja ezt a szerkesztésmódot, és annak, aki látta a műsort, tökéletesen érthető és követhető.
Laci mint nyugdíjas Fehérlófia!! Csúcs!

bévé 2011.01.11. 15:12:03

@Számolj Templár: jujj, ez fájt. Hajni meg ne lássa! :D

gastro vazze 2011.01.11. 15:12:32

@K.Tomoceusz: nem felététlenül neked szántam, csak most merült fel a "hivatása".. no offense:)

Patria 2011.01.11. 15:13:18

@dex.ion: Írjál mail mikor és nem lesz az. Múltkori hely jó lesz, vagy kalandra vágysz, menjünk máshova? :)

gastro vazze 2011.01.11. 15:13:49

@Lasombra: szerintem nem nagyon lett volna beleszólása hova megy, megcsinálta , amazok meg oda rakták fel, ahol fizetnek érte.. egy playgirlben is voltak (vannak?) hasonló képek

bévé 2011.01.11. 15:13:55

@avato: nesze a cigányozás, itt épp a hátuk mögött:
www.youtube.com/watch?v=tA_uH6waq7Q

Hmmcsike 2011.01.11. 15:14:25

@K.Tomoceusz:

Srácnak sem mondanám, már 60-65 éves(most lusta vagyok kikeresni pontosan).
Igazi bácsika, főleg smink nélkül :)

dex.ion 2011.01.11. 15:19:16

@Patria stuck up oafish: :D ez a kalandos szöveg jóvót, röhögtem. te, őszintén: kurvára ráérek, bármikor. a hely is tökmindegy. te jössz:)

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:20:36

@Hmmcsike:

Nyugger korára is pont olyan klassz szatír szemei vannak , mint a korábbi filmeiben . Szeretem ezeket a figurákat , biztos velem van a baj .
A Brat Pitt féléket kéne csípnem , de kiráz tőlük a hideg .

Hmmcsike 2011.01.11. 15:23:05

@K.Tomoceusz: :DDDDDD

Nekem női szemmel egyik sem jön be, velem is baj van akkor? :D

avato 2011.01.11. 15:23:47

Köszi bévé, natoth és Patria, megnézem mindjárt. Ja, persze, nem biztos, hogy mmmkk ismerik a használt szavakat :)

vörös áfonya 2011.01.11. 15:23:56

@Hmmcsike:
Nekem pedig mindkettő bejön,akkor tényleg baj van:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 15:24:37

@Ancilla: hát ez az.
itt vész el a hogyvolt egyik alapvető lényegi eleme.
annak érthető, aki látta. viszont aki látta, annak kb. minek a hogyvolt? (jó, tudom minek, mert én is el szoktam olvasni attól függetlenül,hogy láttam-e, vagy sem)

de mi van azokkal, akik nem látták valamiért? azok számára pont értelmezhetetlen az egész.

Patria 2011.01.11. 15:25:03

@dex.ion: jól van, akkor majd írok én. Most nem viszek sleppet, oké? :)

dex.ion 2011.01.11. 15:26:54

@Patria stuck up oafish: megint ez a "majd":D...hát kíváncsian várom. persze, semmi gáz, ketten ugyanúgy tudunk dumálni, mint többen.
:)

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:30:23

@bévé:

Ez a jelenet rendben van .
Az is amit Évánk mond .
Az is ahogy Alekosz csitítja .
Ilyen beszélgetést villán kívül is el lehet képzelni .
A ritka pillanatok egyike .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 15:33:32

@avato: nem, tényleg diszkriminatívot mondott az anyukájával kapcsolatban, mondta Gigi, és utána béci, hogy degradálót a családjára

Patria 2011.01.11. 15:34:38

@dex.ion: ejj, mennyi bajod van. Meglásd, így lesz. :)

dex.ion 2011.01.11. 15:34:59

@Patria stuck up oafish: eszembe jutott vmi, írtam emilt:)

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:35:45

@alfonzina, a főnyomi:

Azok vegyék a fáradságot és olvassák el a napi 500 kommentet . Abból megtudnak mindent .
Én itt már több beírótól hallottam , hogy olvasás nélkül begolyóznának . Itt a remek alkalom .

belekotyogok 2011.01.11. 15:41:14

@alfonzina, a főnyomi: pl az olyanoknak, mint én. nézi, ha épp úgy alakul, de különösebb erőfeszítéseket nem teszek ennek érdekében, viszont hajni írásai annyira szórakoztatóak, hogy a jobb érthetőség kedvéért időnként tudatosan odakapcsolok.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.11. 15:41:40

@K.Tomoceusz: olvassa el a kommenteket a halál.:)
egy-kettőt tán max.

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:43:55

@bévé:

Nem is fog bejutni a döntőbe egyikőjük sem .
Szeressük mi az őszinte embereket marhára , de annyira mégse .
( magyarmondasok.hu )

K Tomoceusz 2011.01.11. 15:45:58

@alfonzina, a főnyomi:

Ezzel a hozzáállással sose fogod megtudni , miért zuhanyzik Olink gangeszbugyiban .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 15:53:22

Hajnikám, salsa témában engem helyből a mélyvízbe dobtak. Barátnő, tudva hogy nem rezelek be a spontán dolgoktól, egyik este a Szilvuplé-ba irányított. Ahova salsázni jár a többi, szintén kiváló tánctudású egyeddel. Hát izé... szal annyiban aranyosak voltak, hogy pár ember próbált táncoltatni. Mert ugye, általában csak azzal táncolnak, aki tud is. Meg kaptam egy bókot is: lazábban mozgok, mint sokan többévi tánctanulás után.
De akkor se kellett még egy alkalom!

Jofiu 2011.01.11. 15:55:53

@dex.ion: Ilyet a nagyanyam is tud. A fumagokon tul kell meg hozza egy kelloen nagy termoterulet, es tehen. Folytassam?

HúszTíz 2011.01.11. 15:57:02

Amúgy Alkesznak ettől a testtartásától rendszeresen a rosszullét kerülget. Folyton attól tartok, hogy a gerince már nem bírja el a terhelést és egyszerűen összeroppan.

dex.ion 2011.01.11. 15:57:37

@Jofiu: nagyanyádtól örökölted a humorérzékedet?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:01:24

@Patria stuck up oafish:
Ugyanmár! Láttam én már dzsémiolivert is fémkanállal-villával tefal teflont szúrkálni. És ő mesterszakács. (vagy legalábbis fennen híreszteli, Ramsay véleményét osztom, olyan sódernorbi-klón)
És az ilyen akcióit látva én is sikítozok. Meg amúgy is. Roppantmód szemetel. Beledobja a cuccot a serpenyőbe, azt 3/4-e a tűzhelyen landol. Fincsi, mikor égni kezd a gázon.

Patria 2011.01.11. 16:03:43

@HúszTíz: nem olyan, mintha terhes lenne? Olyan szép, szabályos gömb alakú a hasa. :)

@K.Tomoceusz: Olivér bugyiban zuhanyzik? :O

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:05:45

@prolibusz:
Nemá! Ilyen ember környezetében nőttem fel. Tudod milyen xar volt?

Jofiu 2011.01.11. 16:07:44

@dex.ion:
Nem, tole csak a receptet.
A humorom sajat fejlesztes, es kulonben is klasszisokkal jobb mint a nagyanyame.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:08:07

@christaylor: Erősítette a bentlakók immunrendszerét. Lenyelette velük a következő 6 év koszadagját. Éva nővér.=Ursula a Bubóból. :-)

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2011.01.11. 16:08:12

Krumplipüréhez a krumplit nem héjában főzzük, mert benne marad a keményítő és bazi nehéz áttörni/nyomni a krumplit. Bár, aki Popeynek érzi magát...:)

Patria 2011.01.11. 16:08:52

@neccharisnyás útonálló: Jó, ahogy az a faszi főz, az néha már maga is vicc. Ahogy dobálja a cuccokat, meg nyalogatja közben a kis kezét, minden szart összefogdos.
Nem azt mondom, vannak tök jó receptjei, csak már nagyon elment a show irányába és szarik a főzésbe. Inkább produkálja magát már, mint főz. Ahogy Éva is mondta, pedig az szent dolog. :)

mákosnudli 2011.01.11. 16:11:22

Szerintem tegnap lilu baromira befolyásolni akarta a szavazókat, amikor 10x elmondta, hogy döntsék el, kire szavaznak: arra, AKI NAGYON IZGALMAS KARAKTER, MINDENBEN BENNE VAN, vagy arra, aki csak úgy ott van, nem olyan színes egyéniség.
Az előbbinél üvöltött, a másiknál alig hallottuk. Elég egyértelmű volt, h az rtl kit akar benn hagyni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:13:51

@perszepolisz:
Hidd el, nagyon sokaknál jelenti ezt a csajozás.

dex.ion 2011.01.11. 16:15:57

@Jofiu: húha...nem is akarok belegondolni akkor az övébe:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:18:26

@Patria stuck up oafish:
Végigpróbáltam jópárat, úgy ragadtam le Ramsay-nél. Nomeg, régen volt még az a két vénséges, kövér, aszott banya a kismotorral.
Ők ehető kaját főznek. Normálisan, nem disznóólat csinálva a konyhából.

Bár most ez a Blumenthal alak is játszik a történelmi lakomáival. De azokat rábíznám. Ő megcsinálja, én meg nyögnék kéjesen, mikor magamba tömöm. Szal ő már nem a főzés, inkább a művész kategória. Az meg sose az étvágy csillapításáról szólt.

Szaffi B. 2011.01.11. 16:18:28

@MajorAnna: Meg a vitaminok is, míg ha megpucolod a krumplit akkor lesz egy jó kis vitaminos főzőleved, aminek talán egy részét felhasználod a püréhez. ;)

bévé 2011.01.11. 16:19:17

@Patria stuck up oafish: mondjuk közelebb állnak az ő módszerei az otthonfőzéshez, mint Ramsay-éi...

gastro vazze 2011.01.11. 16:20:02

@MajorAnna: így van:), meg forró krumplira van szükség, nem félig kihűltre:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:20:27

Mai Blikk címlapja:
"Rokonai féltik Éva életét" Kép róla, háttérben meg a Rácz-tesók, Gigi éppen fintorgó képet vág.
Rosszabb, mint a kurucz, bizisten.

HúszTíz 2011.01.11. 16:21:17

@Patria stuck up oafish: Háhh, valahogy erre még nem sikerült gondolnom, nem is tudom, hogy miért :-P

HúszTíz 2011.01.11. 16:22:08

@neccharisnyás útonálló: Itt kérem rasszizmus van, mert Éva újévkor (mikor máskor) meg cigányozott :-D

JanCsi 2011.01.11. 16:24:31

@Ancilla: Engem csak az az egyetlen dolog zavar kicsit, hogy néhol nem tudom, hogy ezt most az egyik lakó mondta a másiknak, vagy épp Hajni magánvéleménye. Nem mondom ,hogy kikövetkeztethetetlen (anyám!) de olykor van bennem egy-egy kérdőjel ha épp nem láttam az összefoglalót.
Esetleg ha a Hajnis részek dőltek lennének?! De ez csak ötlet, lehet, hogy ám egyedül vagyok a "problémával".

Továbbra is Hajni for president! Abba ne hagyd, szuper!

bévé 2011.01.11. 16:24:53

@bévé: vagyis az egyik már meghalt. tüdőrákban. :(

mréveiller 2011.01.11. 16:26:30

@neccharisnyás útonálló: ja igen mert megfenyegette Évát Gigi hogy elvágják a torkát csak nem merték leadni.

JanCsi 2011.01.11. 16:28:12

@vörös áfonya: rakott krumplihoz én megpucolom a burgeszt, vastagabb karikákra vágom még nyersen, szinte puhultra főzöm és már nyesem is be a karikákat a jénaiba.
Valszeg kevesen csinálják így... :D

Patria 2011.01.11. 16:29:56

@neccharisnyás útonálló: Ramsey nekem is kedvenc, csak a stílusát nem szeretem. Van egy másik angol faszi, aki farmot csinált a városban a családoknak. Na ő az igazi kedvencem, de a nevét nem tudom... :/

@bévé: Na ja, de takarítson utána az, akinek 6 anyja van. :)

@HúszTíz: mert nem vagy elég kreatív. Engedd szabadjára a fantáziád. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:30:16

@mézescsók:
Krumplisaláta - mert ott karikára kell szeletelni a krumplit, és jó, hogyha héjmentesítés után még van mit. Szal azt szigorúan hajában. Püréhez én hámozva, kockázva főzöm.

Patria 2011.01.11. 16:32:10

@neccharisnyás útonálló: Inkább fordítva nem? Isten tudja mikor pattan el Éva agya és kezd el pipiharcolni..

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2011.01.11. 16:32:23

@gastro vazze: úgy bizony, életem, mi ketten istencsászár krumplipürét tudnánk főzni :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:32:59

@Patria stuck up oafish:
Hugh -mittomi- Whittingstall tán, aki kisegítette Ramsay-t állattartásból?
Na, még őt is bírom. Fincsi parasztkaják, nem ezek a városi angol szintelen-szagtalan moslékok.

2011.01.11. 16:33:25

@LadyCarambole: Ááááá! Tényleg van némi hasonlóság, a gondolat ott motoszkált bennem, csak nem tudtam nevesíteni. :)
Bár az a férfias kisugárzás, erő és méltóság, ami Jean Renoban megvan Alekosz barátunkból erősen hiányzik.

"Alekosz, a béka akit senki nem akar megcsókolni" - :DDDDDDD
Hajnalka az oka, hogy rákattantam a műsorra....

Patria 2011.01.11. 16:41:55

@neccharisnyás útonálló: Azaz. Na ő tök jó kajákat csinál, egyszerűen, ötletesen és szimpatikusan áll hozzá ámblokk a főzéshez. Bírom azt a faszit. :)
Tényleg nagyon átmentünk főző napba.

Patria 2011.01.11. 16:42:53

@dex.ion: de, tényleg, az a címe. Vesémbe látol.

dex.ion 2011.01.11. 16:44:30

@Patria stuck up oafish: az nekem annyira nem jön be. túl sok élő állat van benne. jobban szeretem őket a tányéromon.

2011.01.11. 16:55:03

@JanCsi: szerintem, ha szellemes és találó, azt Hajni véleményezte. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 16:55:16

@dex.ion: Csak addig élnek, míg el nem viszi őket levágni. Majd egy 20 perces óda következik a világ legfantasztikusabb háztáji sonkájáról.
Az megvan, mikor a levágott hajával tartotta távol a rókákat a pipiktől.

Lehet a villás csajoknak is ezt kéne: villacsávók haját begyűjteni, nyakba akasztani, hátha a szaga távol tartja Pszicho Alekot.

dex.ion 2011.01.11. 16:57:54

@neccharisnyás útonálló: általában túl sokat tököl. legalábbis azokban a részekben, amiket láttam, végigmentünk egy-egy állat teljes családfáján, mire megvillant a kés.

Nyuladék 2011.01.11. 17:01:02

Biztosan már ezer éve kibeszéltétek azt, amit én csak ma láttam (köszönet érte annak, aki tegnap belinkelte az oldalt, ahol meg lehet nézni az adásból kimaradt jeleneteket). Szóval, ülnek kint és cigiznek a hármak. Éva, Oli és Alek. Arról folyik a szó, hogy amikor Éva ment párbajozni, akkor összepakolta a cuccait a bőröndjébe és a fél fürdőszobát is. Oli közli Évával, hogy ez lopás, mert a többiek elől veszi el a dolgokat, Éva viszont nem vágja, hogy miért baj az, hogy ő elpakolt még a sajátjai kívül testápolót, arckrémet, stb., hiszen ők úgyis kapnak még majd, ha kérnek, neki bezzeg csak 5 ezer pénz lesz, ha kimegy, mert a másik 5 ezret cigire költötte. Oli többedszer elmondja Évának, hogy "ez lopás", Éva meg többedszer mondja, hogy "na és???"
Mondom, biztos én vagyok lemaradva és erről beszéltetek már, de én csak most találkoztam ezzel a jelenettel és kicsit ledöbbentem.

A másik jelenet, amin megakadtam, az pedig az volt, amikor az Ildi-Éva által eldugott borból kitöltötték mindenkinek a részét és Éva beleivott a Jerzyébe, mert szerinte neki az az egy korty járt a korábban történtek miatt. Ezután Jerzy kiöntötte az egész pohár borát a fűre és Éva megjegyezte, hogy ugyehogyugye, Jerzy IS mit meg nem tesz egy korty alkohol miatt!
Idióta alkesz az a csaj...

Patria 2011.01.11. 17:02:09

@dex.ion: De azért van az a sok élő állat, hogy a tányérján végezze. Szakszerűen levagdossa mindet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:03:37

@Silent Bob:
Hát de korosak is voltak. Pont, amelyik meghalt, még Indiában, a gyarmatkorban cseperedett. Számolom, de 80 biztos volt, mikor a sorozatot tolta. Meg cigizett azokkal a hatalmas, veres karmaival.

Szaffi B. 2011.01.11. 17:05:02

Tölgyessy feladta?? :DDDD

Hiányolom gibson ügynök urat, talán dolgozik?

Patria 2011.01.11. 17:09:29

@Nyuladék: nekem mondtál újat. Fene a pofáját, eddig is tudtam, hogy szánni való rongy ember, de így..

bévé 2011.01.11. 17:09:50

@neccharisnyás útonálló: 71 éves korában halt meg, '99-ben. csak láncdohányos volt és piált is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:10:37

@Nyuladék:
Mondom, korunk társadalmának leképeződése az a maroknyi ember.
"jár neki" mentalitás, "nem az enyém, ingyé van, ergo tönkretehetem"

Legjobb kinti példa erre nagyban a vadiúj vonatok. Egomi vonalon, belül szétkaristolva, kívül hatalmas graffitikkel borítva, ablaküveg betörve. Pedig max. 13 évesek. Győr felé az 1 hónapos vonatra már köveket hajigáltak a kiskölkök, mert micsoda móka robogó vonatot hajigálni. Üveg megrepedt, hál ég nem szakadt rá az ott ülőkre. Kaller meg állomáson szitkozódott, meg nézegette, mit lehetne csinálni vele. (kb. cserélni az egészet)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:11:49

@bévé: Azé nagy wow, hogy addig, olyan életmóddal húzta.

Kekec1 2011.01.11. 17:11:55

Na, azért ez az élő adás kikapcsolgatása, akárhányszor valami kínosabb téma van, kezd nagyon idegesítő lenni... nem igaz, hogy nem találnak másik kamerát, nincs miből válogatni?? most is, Szandika épp elkezdte fejtegetni, hogy nincs kedve élni és hogy már vitték őt a (hova? mert nem értettem) erre nincs adás...

Szaffi B. 2011.01.11. 17:13:56

@neccharisnyás útonálló: Ahogy Churchill mondta, a mi a hosszú élet titka kérdésre (szivarral a kezében): NO SPORT! :DD

Ancilla 2011.01.11. 17:14:45

Ez nem igaz! A Neked valóban az imént vont párhuzamot Olivér barátja a Dallas szereplői és a VV-szereplői között. Pontosan ugyanúgy, ugyanazzal a szereposztással, ahogy pár napja itt tette valaki a kommentezők közül(már nem emlékszem, hogy ki). Csak nem köztünk van Olivér barátja??? Vagy innen veszik az ötleteket a behívott vendégek?

bévé 2011.01.11. 17:14:58

@neccharisnyás útonálló: hát és te 80nak saccoltad. mondjuk szerintem annyinak nem nézett ki, pláne ahhoz képest, h a másik hölgy 21 évvel volt fiatalabb nála.

Szaffi B. 2011.01.11. 17:15:15

@Kekec1: valami hegyre. Én azt hallottam hogy molesztálták vagy ilyesmi kiskorában, szerintem ezért ment el az adás. Mondjuk akkor :((((((((((

bévé 2011.01.11. 17:15:48

vagyis 19, namindegy. :)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.11. 17:16:08

a kurva anyját az RTL nek a LILUNAK és a és buzi metéltfarkú KLOLOSINAK is!
Befolyásolják hogy ki maradjon benn....

bévé 2011.01.11. 17:16:54

@Nyuladék: ezt a másodikat belinkeled, pls?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.11. 17:18:12

RTL így csinák X Faktort is...Csillag születiket is---szavazatokat nem veszik figyelembe és a Zsinagógásakat nyomják előre minden műsorban ( Király Viktor, Janicsák Vera ...itt meg a gusztustalan de hitközségi Olivér)

Kekec1 2011.01.11. 17:19:05

@Trollszpré:
és ilyenkor miért kell rögtön a kikapcs gombra csapni, ahelyett hogy kamerát váltanának? :( pánikgombként kezelik? ha tényleg olvasság a blogot meg a kommenteket, innen üzenem, hogy lehetnének kevésbé paranoiásak is, pl egy kameraváltás is megteszi...

bévé 2011.01.11. 17:19:30

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
szerintem te meg az rtl-től függetlenül egy hatalmas fasz vagy.

dex.ion 2011.01.11. 17:21:12

@neccharisnyás útonálló: őszintén szólva, nem tudom mi az.

Szaffi B. 2011.01.11. 17:21:21

@Kekec1: pánikgomb :DD
Mer' hülyék azé' :DDD

Patria 2011.01.11. 17:22:16

@neccharisnyás útonálló: A másik amit szeretek ezekben, hogy a river cottage-os hapsi és a Jamie is pöszék. Imádom, ahogy angolok pöszén beszélnek. :)

egyébként tegnap valaki nem azt mondta, hogy 60ezret kapnak, ha kiszavazzák őket? akkor nem értem ezt az ötezret amiről Éva beszélt, hogy a felét elcigizte. Mi van? Valaki homályosítson már fel.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 17:26:12

Hát, meg kell mondjam, kissé válságbakerültem a vv-vel kapcsolatban...

Eddig úgy gondoltam, hogy heti párszor belefér, hogy nézek belőle húsz percet , miután lefektettem a gyereket, zsibbasztom kicsit az agyam, meg elflame-elgetek itt a hogyvolton,

DE

fél órája bekapcsolta a másféléves fiam véletlenül a tévét(napközben nálunk az tabutéma), és ott épp a nekedvalóvilág, vagy mi a tököm ment, és én öt perc után egészen átértékeltem ezt a dolgot, szégyellem magam, hogy ezekkel a lényekkel nézek egy dolgot, és még ugyanarról is beszélek, komolyan, tényleg nem biztos, hogy én ezt így fel tudom vállalni a továbbiakban, az az ötpercnyi snitt teljesen lesokkolt, ehhez képest a maunikasó politikai nagyiterjú és foguk is több van az érintetteknek (és ez az iszonyatos, taposnivaló műsorvezetőcsaj, ki a frász ez? jobban ráz tőle a hideg, mint a teljes villanőstény különítménytől...

Lehet, hogy szünetet tartok...

dex.ion 2011.01.11. 17:26:47

@Patria stuck up oafish: csak túl lassú a sztori, jobb helyeken egy fél disznóvágást levezényelnek, mire ő hajlandó levenni polly a barika nyakából a csengőt. én meg már 20 perce azon tanakodok, h polly milyen körettel mutatna a legjobban.

bévé 2011.01.11. 17:27:52

@nyuszómuszó:
na, az milyen? még egyet se láttam.

Nyuladék 2011.01.11. 17:28:25

@bévé:

mindjárt rákeresek, mert azóta sikerült mindet bezárnom, pill :)

Barry Kent 2011.01.11. 17:30:02

Ki ez a két repedtsarkú a Nekedvalóban? Nem láttam az elejét.

Szaffi B. 2011.01.11. 17:33:50

@nyuszómuszó: Ne nézd a Nekedvalót és csak Hajni olvasása UTÁN nézd meg a felvett cuccot miután a gyerek lefeküdt. Én most itt tartok, ha meglátom a hogyvoltban hogy a Lárva hisztisrohamot kapott, nem nézem meg. Olyan szinten leszek tőle idegbeteg mintha PMS-em lenne.
A másik ha aláznak valakit szintén nem nézem.
Egyelőre röhögésnek még megnézem a maradékot + itt olvasgatok, sokszor a kommentek viccesebbek mint maga a műsor.
;)

zoxó 2011.01.11. 17:35:25

@alfonzina, a főnyomi: Én nem láttam, mégis egész jól tudom követni:)).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:35:43

@Trollszpré:
Ó, akkor jó úton haladok. Valszeg a májam visz el. Bár most kezdek visszatérni a minőségi italokra, talán attól megbékél. Tüdőrák max. passzív dohányzás terén játszhat.

@bévé: Jóvannamá! Még 30 se vagyok. Tévedtem 10 évet. Nagy dolog. Engem meg már csókolomoznak a 10 évesek.

@Ancilla: Ezt már megfejtettük. Belevaló-Nekedvaló témáinak felét simán innen a kommentekből nyúlják.
És nekem még mindig gyanúsak a Kárpátia CD ürügyén.

Szaffi B. 2011.01.11. 17:35:44

még a délutáni élőt szoktam fülesben hallgatni (ha van, ez egyre ritkább, mert 17h-19h-ig másfél óra technikai hibát hoznak össze, ami nem semmi, biztos valami rekordra hajtanak) és épp itt kell rohadnom a gép előtt. :)

Nyuladék 2011.01.11. 17:35:51

Srácok, mindkettő jelenet (amiről írtam - a lopós és a piálós is) eben a videóban van:

indavideo.hu/video/vv010818001830

Patria 2011.01.11. 17:36:21

@dex.ion: türelmetlen vagy. Vagy éhes. :)

Most miért nincs közvetítés? Most tuti kéne, hogy legyen.

www.valovilag.hu/video/113755

Rigghead 2011.01.11. 17:36:39

@nyuszómuszó: nyugaaa! ez itten az értelmileg felülkerekedettek piciny békés szigete, sokáig énis hülyén néztem önmagamra, de mióta e lelkemnek kedves kommuniti megtalált már nem fáj

K Tomoceusz 2011.01.11. 17:38:40

@nyuszómuszó:

Másfél éves a gyerek és már tudja melyik csatornára van téve az RTL ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:39:19

@Patria stuck up oafish:
Én se értem milyen pénzt költ cigire. Nem kapják azt is alanyi jogon, mint a kaját-piát?

Rigghead 2011.01.11. 17:39:27

ja, ezeket a délutáni meg nekedvalókat meg élő közvetítéseket azér énsem nézem, pfujj :)

Nyuladék 2011.01.11. 17:40:28

EBBEN, bocsánat, elírtam

Ancilla 2011.01.11. 17:40:45

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Már megbocsáss, de te honnan tudod, milyen vallásúak az általad felsorolt szereplők (Király Viktor, Janicsák Veca, Olivér)? Mindig csodálkozom azon, hogy egyesek milyen pontosan tudják, kik tartoznak egy mások (általuk nem preferált vallásba).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:41:54

@nyuszómuszó:
Én abból még egy percet se láttam! o.O
Asszem ez megint a sors közbeavatkozása. Mint mikor visszahúz a járdára a száguldó autó elől.

dex.ion 2011.01.11. 17:42:46

@Patria stuck up oafish: éhes és türelmetlen, nálam ezek kéz a kézben járnak.
:)

Szaffi B. 2011.01.11. 17:43:43

@Ancilla: zsidó az, akit lezsidóznak, tudod. Szemüveges, gazdag esetleg sikeres csakis zsidó vagy más ellenséges egyeén lehet a kurucfaszok szemében. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:44:19

@Patria stuck up oafish:
Újabban sok igazi -nem mesterségesen generált, eljátszott- feszkó lehet, ha ennyire nem akarják mutatni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:45:32

@Rigghead:
Ez oly' költői volt. Elmorzsolhatok egy könnycseppet? Megengedi?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:48:09

@Pompadour:
Hú, most elbizonytalanodtam:
sejpít v. selypít ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:53:58

@dex.ion:
Tudod, ez olyan, hogy az elején piszkosul zavar, aztán szép lassan megszokod.
Én a fejemmel vagyok így jelenleg. 3 évvel ezelőtt 8 évvel néztek fiatalabbnak, most már 10-el. Ha 5 év múlva 15-el fognak fiatalabbnak nézni, -a mostani lelkivilágom szerint- valaki csúnya halált fog halni. Bár, lehet addigra megtörök a kiképzésben, és már csak legyintek, mikor nálam 6 évvel idősebbek kérdezgetik, miért lógok suliból.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 17:55:28

@K.Tomoceusz:
Bocs, de akinél az első szó egy kerek, egész, összetett mondatot jelentett, az nem adhatja alább a szintet. :P

K Tomoceusz 2011.01.11. 17:57:28

@Trollszpré:

Más ellenséges egyén

Megnéztem a szinonimaszótárt . Ezt nem írja a buzinál .
De jól hangzik , én tuti használni fogom ezután .

Kekec1 2011.01.11. 18:00:32

@Nyuladék:
Köszi!
Jerzy lájk továbbra is! :)!, Éva döbbenetes...., alkoholista, agyatlan, irritáló, elviselhetetlen, nem találok jelzőket, komolyan... Máskor szóljatok, hanyadik percnél évásodik el a videó, hogy ott azonnal kikapcsoljam.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:02:52

@K.Tomoceusz:
Egen, mert képesek bárkit zsézni, aki más véleményen van, mint ők.
De, figyeljetek, zsézni már nem menő. Újabban céznek mindenkit. Pl. a rendőr az a kékc.
Bezonyám! Tessék frissíteni az ismereteket. Én is csak a VBűrre időnként beeső elborultak szövegeléséből tudom meg, mi az új trend.
Muszáj, egyszerűen muszáj haladni a korral.

Lanois 2011.01.11. 18:03:20

néztétek a gombi paródiákat e?

Lotyó Bridzsida 2011.01.11. 18:03:50

@nyuszómuszó:

Full megértelek, én is besokaltam a múlt héten. Nagyon húzzák, mint a rétest, és totálisan elveszik az érdeklődés, mert konkrétan semmi sem történik.
Kötés??? Ez most komoly???:D És még a cégnél dolgozik, aki kitalálta?:D:D Érted.
Vasárnap volt kihívás, miért nincs ma párbaj? Megint nézzük majd a semmit egy órát.

Patria 2011.01.11. 18:04:19

@neccharisnyás útonálló: Na most megfejtettem. Kint van 5000 pénze. Csoró és a 60e-vel meg kitörölheti a seggét, azért akarta ellopkodni a cuccokat a fürdőszobából. Megnéztem nagy vonalakban a belinkelt videót. Hát, tanulságos..

@dex.ion: Valahol éreztem, hogy ez lesz a válasz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:09:26

Hú, ez a sok Éva-alkeszezés komolyan elgondolkodtatott, vajon én milyen lehetek kívülről, mikor elborul az üveg.
Emlékeim szerint, mint Anikó. De basszus, szétcsapom az agyam, ha kiderül, hogy hozom az Éva-szintet.
Nem tudom. Télleg. Mérges-dühöngő alapjáraton is tudok lenni, piásan ezt lenyomom magamban, mert így is felnagyítja a hangulatom a cucc. Kötekedő nem, mert agyonvernének, én meg szeretek élni. Vidám, hangos szintén józanon is megy, és legalább annyira idegeire tudok menni adott embertípusoknak vele.

K Tomoceusz 2011.01.11. 18:11:18

@neccharisnyás útonálló:

A kollega beröfögése azért felvet egy és mást . Annyi mélyen vallásos ember járkál mostanában az utcákon , hogy csak kapkodom a fejem . Aki nem jár hetente 8x templomba , annak lassan örülnie kell , ha nem köpik szembe .

Ezek meg ott bent ? Semmi . Legalább Lacánk ledőlhetne párszor kelet felé , de nem . Remélem beszól nekik a stáb , hogy ez így nincs rendben és kezdjék el a spontán imádkozást , legalább vasárnap reggel .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:11:33

@Lotyó Bridzsida:
Az a gond, hogy előre tudják a bentlakók, mikor lesz a párbaj. Szépen elborulna Évica agya, ha egy hétig makramézna, minden napra párbajt várva. Így lenne értelme, de retekklubosok töketlenek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:16:54

@K.Tomoceusz:
Hehe! Jehovásokon rendre új szövegeket szoktam kipróbálni, hogy melyikkel lehet őket leghatékonyabban elhajtani. Ma is totyog előttem két anyóka a hídon -hát nem mozgókommandó voltak??? Lesegettek hátra, ki jön mögöttük, és ha olyannak ítélték, megfordultak, hogy oszthassák a szentbeszédet.

Kekec1 2011.01.11. 18:17:01

@neccharisnyás útonálló:
Éva más szinten van, ez a poharas-dugipiás videónál látszik jól. Más az aki alkalomszerűen részeg, buli van, lehet mérges-dühöngő, vidám, akármilyen. De aki félórát azon pörög meg magyarázkodik, hogy neki JÁRT az a dugipia, meg aki képes ekkora balhét csapni, hogy neki még egy ujjnyival többet, képes áttölteni egy kicsit, csak azért, hogy több legyen, majd lenyomni az egészet egy félperc alatt.... szinte remeg egy korty piáért... ez alkoholizmus a javából. Szánalmas ez a lény, de nem a szó kedvesebbik, megsajnálós értelmében, hanem tenyérbizsergetős, pofáncsapós húzzá'haza jelentésében.

fran7 2011.01.11. 18:17:54

@K.Tomoceusz: Akik kelet felé hajlonganak, azok nem templomba járnak, hanem máshová.

refakcia 2011.01.11. 18:20:19

Alekosz viszont érdekes, mikor Éva odamegy hozzá táncolni (azaz riszálni meg dörgölőzni :), akkor azt mondja, hogy "Nem fogjuk meg egymást, mert akkor nem tudok magamra koncentrálni" (kb. 2:20-tól)

www.valovilag.hu/video/113683

Kíváncsi vagyok, akkor is ez lesz-e, ha véletlenül sikerül valakit rávennie némi szexre :)))

K Tomoceusz 2011.01.11. 18:21:36

@fran7:

Legközelebb leírom négy oldalban a mondókámat .

fran7 2011.01.11. 18:25:14

@K.Tomoceusz: Értettem én, mit akarsz mondani, de a muszlimokat már csak a túlélés szempontjából is érdemes felismerni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:27:58

@Kekec1:
Édes vagy. Egyenesen falra mászok már a korosztályom szövegétől.
Nem is kapnak, csak a kiválasztottak a bárszekrény mélyén bújkáló 6-7 éves borokból. Barátnő képes volt a szilveszteri forgatag közepette borospoharakat előtúrni, csak hogy illő legyen a szervírozás a nedűhöz.

bévé 2011.01.11. 18:28:16

@neccharisnyás útonálló: király, nekem most azt mondták a házban a kölykök ketten is, h helló. pedig már elmúltam 30. szal nem az számít, ki mennyi, hanem h ki mennyinek néz ki. :D

Szaffi B. 2011.01.11. 18:34:40

@K.Tomoceusz: Dehogy csak a buzi, éppen aki útban van, vagy rá lehet fogni a sikertelenséget. Ellopja (zsé) ellopja (cé) elrontja (b), aztán van még szabadkőműves, libsi-bolsi, kommunista geci, kínai terjeszkedő, meg mittomén. Mindenki hibás csak az antiszemita/rasszista nem. :))))

K Tomoceusz 2011.01.11. 18:34:51

@fran7:

Szóval kötekedtél .

Na akkor :

Nem minden mohamedán muszlim , de minden muszlim mohamedán .

Vagy fordítva . Az a lényeg , hogy van itt kultúra dögivel , nincs esélyed .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 18:36:37

@bévé: tényleg sokkoló, durván

@Trollszpré: még jó, hogy nem nézem, most sem volt szándékos, magát az adást is csak úgy nézem, hogy néha kiérek a második felére, miután elaludt a gyerek, utána meg max a belinkelt videókat, amiket itt a nép emleget

@Rigghead: jó, azért mondogasd nekem sűrűn ezt a felülkerekedést! ;)

@K.Tomoceusz: nem, a másféléves nem tudja, melyik az rtl; a másféléves ellenben pontosan tudja, melyik a Baby Tv (amit amúgy nem igazán nézhet, de soha ne becsülj le egy ekkora kölköt) de eggyel eltévesztette, na az az rtl

@Lotyó Bridzsida: szerintem is rohadt fölösleges ez a nagy rétestészta a párbajig; először reménykedtem, hogy azért van, mert remélik, hogy ennyi idő alatt tudnak kezdei valamit ildikóval, de a tegnapi adás után nyilvánvaló, hogy tévedtem

K Tomoceusz 2011.01.11. 18:38:02

@Trollszpré:

Ez mind más ellenséges egyén ?
Így már nem jó .
A kocsi letekert ablákán át kiüvöltve félre fognak érteni a vén buzik .

bévé 2011.01.11. 18:38:20

@Kekec1: és hogy ott áll, baszod, végig, amíg Olivér tölt, lesi, h egyforma-e. beszarok.

K Tomoceusz 2011.01.11. 18:43:29

@nyuszómuszó:

Miért becsülnék le egy másfél éve gyereket ? Nekem is volt vagy kettő . Csak azok véletlenül mindig olyan csatornát nyomkodtak , ahol üöltözött velem egy ember , hogy telefonáljak neki és mondjam meg azonnal mi az a .ófaszt a seggembe , nem létezik , hogy nem tudom és mindjárt vége az adásnak .

Csak irigykedtem .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:44:03

@bévé:
Szerintem csak irigy.
Bár.... ilyen indok valaki ellen, hogy "utálom, mert megissza a borunkat".... na most ellentmondásba keveredtem. :/

Szaffi B. 2011.01.11. 18:45:12

@nyuszómuszó: Amúgy lehet hogy leszokom én is teljesen, ha végre beindulnak a sorozatok, mert pang a torrent az örességtől :DDD
@K.Tomoceusz: Vén buzikra ne kiabálj, ki tudja mire képesek :DDDD

Szaffi B. 2011.01.11. 18:45:55

*üresség, fekve nem célszerű gépelni

bévé 2011.01.11. 18:46:28

@nyuszómuszó: hopp, bejött a vendég, megbotlott mer' be van baszva az is. leült, köszönt. kikapcs. télleg mónika egy az egyben. igazad van, azért van egy szint. :D (de pszt, nekem anyámék nem tudják, h nézem ezt a fost :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:49:30

@Trollszpré:
**megvizsgálja magát:
hörgés - negatív
remegés - negatív
kopogószemek -olykor...

De kajánál legalább van egy határ. Egy idő után már nem megy több!!
Becsaptál! Teee!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:50:42

@bévé:
**veri a tehénkolompot egy bazi nagy fakanállal**

:P

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 18:51:08

@K.Tomoceusz: hehe, hát, mondott már ő is érdekeseket, amiket máshonnan nem szedhetett - ha csak az apja titokban nem MR Hyde - csak ha sutyiban tévézett, míg én mosogattam; de azt is tudja már a büdös kölke, hogy ki kell kapcsolni, mielőtt bejövök, úgyhogy pár napja kivettem az elemeket minden távkapcsolóból

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 18:52:42

@dex.ion: Nemár! Tudod, milyen borzalmas??!! Lehet, ebbe fogok belepusztulni, nem is a májamba. De, akkor lehet nyitott-koporsós temetés, és még utósminkelni se kell túlzottan.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 18:54:28

@bévé: én a hétvégén comming outoltam a baráti körben, nem mondhatnám, hogy megértőek voltak

Anyuéknak nem vallottam volna be, míg egyszer ott nem voltam, apám meg elkezdett feszengeni, hogy izé, mikor indulunk haza; nem értettem, aztán ránéztem az órára, és szembesítettem vele, hogy tudok a piszkos kis titkáról

de ő azóta már nem nézi, eki elvei vannak, nem úgy, mint nekem, és van egykét arc, aki már túl sok neki - lassan nekem is

K Tomoceusz 2011.01.11. 18:55:45

@nyuszómuszó:

Valamit elrontottál odahaza . Te mosogatsz , mikor férjed is van ? Ilyet még nem hallottam .

A tévén használni kell a gyerekzárat . Csak pornó és sport legyen . Marhaságot nem nézhet a gyermek még véletlenül se .

dex.ion 2011.01.11. 18:59:30

@neccharisnyás útonálló: sztem ne parázz, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát:)

....jaj:((

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 19:00:09

@K.Tomoceusz: fontolgatom is, hogy követem Éva szép példáját, amúgyis egy évvel fiatalabb vagyok, hátha jövő ilyenkorra nekem is ilyen sikeres-szép életem lesz, mint neki ;)

Szaffi B. 2011.01.11. 19:00:19

@K.Tomoceusz: Dehogyisnem ne kamuzz már, a múltkor mondtam, hogy az én férjem sem mosogat...ne igyál annyit árt a memóriának :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 19:01:21

@K.Tomoceusz:
Hát az a babacsatorna.....
Aki kisgyerekes, árulja már el, hogy a kis lurkók élvezik azt? Mert engem, ilyen nagyranőtt fejjel olyan szinten irritál, ki is satíroztam a programmenüből.
Ennél csak a DekoTV volt rosszabb. Ott meg lehetett valami ultrahangszintű háttérzaj, amire a denevérhallásom bejelzett, mert háttal a doboznak, pusztán hallgatva is vokákolási ingerem lett egyfolytában.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 19:03:22

@dex.ion:
Nekem ezzel nincs bajom. A környezetemnek nem egyértelmű. Ez a probléma. És tudod milyen agresszívvá válnak a birkák, ha elég nagy csoportba verődnek össze....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 19:05:01

@nyuszómuszó:
Én nem szeretnék annyi idős koromra olyan orbitális méretű táskákat a szemem alá.
Bár, ha a Corvinusra járt, már kezdem sejteni, hogyan öregedett 10 évet 3 alatt.

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:05:22

@Trollszpré:

Azt írtam , ilyet még nem hallottam ?
Ragadnak a billentyűim .
Azt ütöttem be , hogy csak egyszer hallottam .

rianna 2011.01.11. 19:06:53

ez a farmerkosztüm so so 80's ...

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:08:00

@neccharisnyás útonálló:

Baba csatornákban nem vagyok oké . Abban vagyok jó , amit felhoztam példának . Már kamaszok az egykori másfél évesek .

fran7 2011.01.11. 19:08:34

Éva: tudom, hogy nagyon nehéz nekem... Én mindig csak mással törődöm.

christaylor 2011.01.11. 19:08:36

Valaki kérdezte délután,hogy Alekosz főz-e. Hát most igen. Vagy legalábbis őrizte a fazekat egy fakanállal.

Szegény Ildi, még magának is hazudik. "egyre többen kezdenek megkedvelni a villában..."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 19:08:38

@dex.ion:
Szóval -az elszállós úristenit a blogengine-nek-

gyomortartalom sugárban történő felgargalizálása hangutánzó szóval kifejezve.

bévé 2011.01.11. 19:10:20

@nyuszómuszó: hát ja. nekem is vannak. elvileg. :D
nekem coming out lesz, mert kitagadnak. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 19:11:37

@dex.ion:
Nem szeretem a faggyú miatt. :(

@K.Tomoceusz: Ha a 2. mondat önmarketing, akkor a szalai szellemben tartózkodjunk tőle, ha kérhetem. ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 19:13:04

@bévé: Költözz be a következő szériában. Akkor biztosan.

christaylor 2011.01.11. 19:13:28

Bazzeg, Éva rendesen beijedt. Úgy csúszik-mászik mindenki előtt,hogy iszonyat. Ő innentől kezdve mindent megcsinál majd, egy angyal lesz, mindenki a barátja lesz,stb.Fújjjj!

fran7 2011.01.11. 19:14:17

@christaylor: Az önbecsapásba az a "jó", hogy csak egy embert kell átverni.

tgrs 2011.01.11. 19:14:34

Valaki csapja le Ildit, jaaaaaaaj. "Észrevetted, hogy nyílok?" Ibolya vagy, Ildi?

bévé 2011.01.11. 19:15:18

@christaylor: nagyon gáz. rég láttam ekkora parasztot.

forexfelix 2011.01.11. 19:15:59

Na hát most pont gép mellett nézem a ma esti összefoglalót!
Éva felajánlotta Aleknak hogy legyenek barátok!
Válasz : Akkor velem alszol? :) :):)

Ha azt mondta volna leszek a hugod, erre Alek rávágta volna Nappal hugom este dugom :)

basaja 2011.01.11. 19:16:51

@christaylor: jaja,gusztustalan.mint általában

tgrs 2011.01.11. 19:17:35

@neccharisnyás útonálló: Igazán ez a legkisebb hibája szerintem. Ez alkati dolog, nekem is mindig látszanak a karikák, pedig alszom eleget, csak nagyon fehér a bőröm.

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:17:54

@neccharisnyás útonálló:

Nem önmarketing , feladat felosztás . Nesöneles már van elég , gibson a sportos , nekem maradt a hírtv vagy az xxxl . A hajasbabának üzenem : hosszú gondolkodás után hoztam csak döntést .

basaja 2011.01.11. 19:19:19

házicsicska...Naná,hogy Éva ennyire képes,ez van

christaylor 2011.01.11. 19:20:31

Most komolyan, ennél nincs jobb ötlete az rtlklubnak,mint hogy 30 és 40 éves embereket hozzanak ennyire nevetséges és megalázó helyzetbe,mint ez az állatos játék?
Nyilván,inkább az állatot játszókra gondolok,nem gazdikra.
Semmi jobbat nem tudnak kitalálni?

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:21:00

@forexfelix:

Hugom nem hugom megdugom
( körmagyar )

Kollega ! Klasszikusokat sz szerint .

Kekec1 2011.01.11. 19:21:13

Istenem, Éva.....
"Benne van a feladatban, hogy háziállat legyen? "
Anikó: "igen, házikedvenc, mi lehet más?"
Éva: "mittudom én, házibarát, házicsicska"
No comment, megyek sírni.......

Jerzy Ildi megint párban, hmmm

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 19:22:02

@neccharisnyás útonálló: a gyerekek imádják, főleg a bebe Tv-t (az a legagyszibbasztóbb), egyszerűen hipnotizálja őket, durva pszichológia egy-egy olyan értelmetle szpotot elkészíteni, tanultam róla, minden nagyon tutira össze van rakva, a formák, a színek, a zene, minden.

Pár hónapos babát, aki elvileg még hivatalosan nem is tudhat sokáig koncentrálni, simán leköt félórára, egy egyévest meg napokig.

Sajnos már megszűnt a mi szolgáltatónknál, és bár nálunk nem nagyon lehet tévézni, de ha valami azonnali dolgo volt, tanulnom kellett, vagy hirtelen vendégek jöttek és főzi, takarítani, amit egy egyévessel egyszerűen képtelenség, akkor csak bekapcsoltam, egy napra túlélte, és onnan és abból a pozícióból szedtem össze, ahogy leraktam. Szó szerint megfigyelhető rajtuk, hogy úgy nézik, hogy nem pislognak.

bévé 2011.01.11. 19:22:22

@christaylor: ők jól szórakoznak, az a lényeg. és én is. alig várom Gombi majmát.

christaylor 2011.01.11. 19:23:50

@bévé: Ááá, én nem,mert akkor megint kiábrándulok belőle,pedig már kezdtem egészen megkedvelni. De ha így látom majd...

bévé 2011.01.11. 19:24:23

fúú. most az Éva volt olyan kínos, mint a stand-upos Ildi.

Kekec1 2011.01.11. 19:24:45

Béci papagája jó volt :)

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:25:56

Ildi múltkori stand up-ja nem volt rossz .
Végre tudom mihez hasonlítani .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 19:26:21

á, megint midenről lemaradok ; gyereket altatok ti.

bévé 2011.01.11. 19:28:16

@nyuszómuszó: hallod neked a férjed se nem mosogat, se nem altat, mi a faszt csinál akkor??? :D nem érti, h vannak fontos teendőid az életben?

fran7 2011.01.11. 19:28:32

Lehet nekem szelektív a hallásom, de Éva, mintha a Portikát, Hortikának ejtette volna.

forexfelix 2011.01.11. 19:28:43

Szegény Ildi, bizonygatja hogy ő nagyon szereti a humort, lehet mikor kimegy párbajozni, tesznek a zsebébe két legépelt viccet, és azt fogjuk hallgatni ahányszor média megjelenése lesz.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 19:33:55

@bévé: márhogy nézni nyalekoszt, meg a lárvát? ;)
nemalszik ez a gyerek, asszem, ma kihagyom a mókát..

bévé 2011.01.11. 19:36:23

jajj megint leadják, kitépem a hajam. áááááááááááááááááááááááááááááááá.

forexfelix 2011.01.11. 19:36:27

Hát ez a nekedvaló műsorvezetője micsoda egy trampli, azt hittem csak a múltkori adása sikerült olyan rosszul, mikor beejtett mellkassal, toporgott műmosollyal. Méghogy Ildi az antikarakter :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 19:44:24

na, miről maradok le, valaki mndja mááááár!

bévé 2011.01.11. 19:47:30

@nyuszómuszó: hát Gombi erőltetett mosollyal nézte végig a róla készüét paródiákat. majd a riportszobában azt fejtegeti, h mennyire örül, h ennyien szeretik. szerintem inkább röhögnek rajta, de ezzel majd ráér akkor szembesülni, amikor kijön. :)

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:47:34

Nyert a 9/11

Az 1-10 - es skálán Anikó a maximális csillagos ötöst adta rá .

basaja 2011.01.11. 19:48:16

kapd be Balázs,jó volt ez a kisfilm

Kekec1 2011.01.11. 19:48:21

@nyuszómuszó:
addapicúúúúrt-ról, kb 1000 példányban... bemutatták a lakóknak a beküldött paródiákat

gibson 2011.01.11. 19:49:16

Balázs:

"Jézusom, ez de rossz volt!"

:))))))))

Amúgy tényleg a legszarabb "paródiát" sikerült kiválasztaniuk, nem értem, Gombi pl. miért szólhatott ebbe bele.

basaja 2011.01.11. 19:52:37

Anikónak leesett a tantusz...Alekosz buta,mint a föld,Olivér meg jól manipulál ezerrel

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.11. 19:53:02

amúgy, ha azok a legjobbak a "többszázból", amik fent vannak a honalpon, akkor milyen lehetett a többi, OMG

basaja 2011.01.11. 19:57:43

Gigi színésznő vagy nem?:-D
Éva kavar mint egy turmixgép

K Tomoceusz 2011.01.11. 19:59:11

amíg megtudod , hogy szoktak a magyarok kijönni a kátyuból .

christaylor 2011.01.11. 19:59:46

Balázs inge olyan,mintha tiszta korpa lenne.

bévé 2011.01.11. 20:01:32

@K.Tomoceusz: tovább szerintem képtelen is lennék.

bévé 2011.01.11. 20:02:28

@K.Tomoceusz: vagyis hát amit említesz végül is nem derült ki

K Tomoceusz 2011.01.11. 20:04:10

@bévé:

Nem is kell .
Kár , hogy nem emlékszem minek nevezte a múltkori kollega a valóvilág nézőit .

K Tomoceusz 2011.01.11. 20:08:10

@bévé: A köztársasági elnök külföldi nagyköveteknek adott keddi fogadásán a Sándor-palotában arról beszélt: "ilyenkor van a legnagyobb szükség azokra a tulajdonságokra, amelyekkel hazám rendelkezik; készek is vagyunk a közösség szolgálatába állítani nem mindennapi képességeinket (...) a magyar nemzet mindig, minden körülmények között talpra tudott állni, újra tudta kezdeni".

így elég az utolsó mondat

slara 2011.01.11. 20:17:06

Éva mekkora áááá,elkezdett pár napja nyalni Alekosznak,azt hiszi tömegek skandálják h Alekosz.....majd kijönnek...és rá döbbennek!

johanna-ne 2011.01.11. 20:56:36

@Hmmcsike: A húst felszeletelés előtt kell megmosni, majd a nedvességet felszáritva szeletelni, izlésszerint kloffolni, ki milyen vastagon szereti, lényeg a rostok összetörjenek, és hamarabb megsüljenek, mielőtt a prézli megégne.Besózzuk mindkét oldalát, következik:liszt,felverttojás zsemlemorzsa-Évike egyáltalán nem tud főzni-ezeket a műveleteket ma egy óvodás is tudja ennyi

johanna-ne 2011.01.11. 21:09:42

@Hmmcsike: hajthatatlan, konok, megrögzött, megátalkodott, önfejű, fafejű, csökönyös, makrancos, makacs, akaratos, nyakas, problémás, kezelhetetlen

slara 2011.01.11. 21:20:43

@johanna-ne: stahl judit besírna tőled annyira ügyes vagy !

Számolj Templár 2011.01.11. 22:05:15

@johanna-ne:
Ajvé! A kloffolás utáni fokhagymás tejben áztatást panírozás előtt (min. 3 óra) kifelejtetted! A hús sózása (fűszerezése) pedig 7 pecsétes titok! Akárcsak a zsemlemorzsa "összetétele"!

Hmmcsike 2011.01.11. 22:19:56

@johanna-ne:

Igen, de ezt tudom. Évinek meg majd elmeséljük, ha kijön :D

Hmmcsike 2011.01.11. 22:25:31

@Számolj Templár:

Én egy egész éjszakára szoktam fokhagymás, fűszeres tejbe áztatni a húst...

Nem láttam a mai összefoglalót! Sok volt Évikéből? Megnézzem, ne nézzem?

Califax 2011.01.11. 23:22:24

460 hozzászólásnak a fele hülyeség meg offolás. Nem lehetne a témáról írni értelmesen, amit érdemes olvasni?????
>:-(

47pcc63 2011.01.12. 00:22:57

Éva nem igazán sajátította el még a konyhaművészetet, ezért Jerzy véleményét kérte ki. Jerzy elmondta, hogy mely módszert alkalmazza a csirkemell elkészítésére azaz hogyan panírozza be, ám Éva teljesen máshogy oldotta meg. Jerzy kicsit felháborodott magába, mert minek kérdezi ki más a véleményét főleg olyan aki nem ért valamihez és nem fogadja meg. Lehet Éva most főzött a villába először és egyben utoljára? Szombaton kiderül!

Hmmcsike 2011.01.12. 09:30:04

Nem néztem meg tegnap az összefoglalót, most mégjobban várom az új bejegyzést Hajnitól.
Természetesen "pillanatnyilag nincs közvetités"! Grrr!

HúszTíz 2011.01.12. 10:00:44

Már alig várom a mai adagot :-)

Hmmcsike 2011.01.12. 10:04:21

A kortes beszédeket megnéztem...

Éva: "Rengeteg minden van még az én kis tarsolyomban, amivel örömet tudok okozni nektek, illetve a nézőknek"

Jajj, tényleeeeeg? :'(

Ildi: "Észrevettétek, hogy nyilok?"

Áááááá, nincs hosszú "i"-m, de ez akkor is... :DDDD

igazándi 2011.01.12. 10:47:17

"hosszú i" = AltGr + J

Hmmcsike 2011.01.12. 10:53:01

@ígymegyez:

ííííííííííííííííí

WOW :O
Köszönöm!
Amúgy magyar billentyűzetem van, de valamiért az "í" megadta magát:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 11:04:30

@Hmmcsike: Erről jut eszembe, hogy őt is megtaláltam a F@szbúkon. Az jelent valamit, hogy csak 126 ismerőse van? :D

Patria 2011.01.12. 11:19:04

Hajni is a jelenleg nincs közvetítés feliratra váltott? :(

Hmmcsike 2011.01.12. 11:20:06

@King of Shadows:
A 126 ismerős nem is kevés. Kérdés, hogy ezek valóban barátok+rokonok vagy "köszöntemmárneked ismerősök".
Nekem 167 ismerősöm van wiwen. Sokszor van olyan, hogy nem is emlékszem ki az és hogy került oda :D Ezeket törölgetni szoktam. De a 167-ből is csak max. 20%-al vagyok napi kapcsolatban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 11:31:34

@Hmmcsike: Ha azt nézem, hogy Leonidásznak 679, Zsuzsinak meg több, mint 2000(!!!) van, elég kevés...

Egyébként tudtátok, hogy ezek ketten befriendelték egymást? :O

Hmmcsike 2011.01.12. 11:50:53

Nekem is lenne 1000-en felül, ha mindenkit visszajelöltem volna, aki bejelölt. Zsuzsi abból a 2000-ből kb. 100-nak tudná a nevét képről. A többi mind kamu, nem ismeretség. De amúgy sem szoktam ismerősök számából megítélni embereket...

Sálálááá, van í betűm :D

Hmmcsike 2011.01.12. 11:52:34

@King of Shadows:
Az meg a másik fele, hogy Leo és Zsuzsi netközelben van, Évike meg még nem tudta elfogadni a bejelöléseket, mert biztos van neki is rajongótábora! Pfff :D

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 12:29:00

Gondolom sokan várjuk a tegnapi összefoglalót, addig is, gondoltam én is bekapcsolódok a beszélgetésbe.

A tegnapi nap mélypontja a kiválasztott videó volt. Én abszolút igazat adtam Balázsnak. Szerintem a legszellemesebb a Pom-Pom volt, bár a villalakók rendesen lehúzták...

Patria 2011.01.12. 12:35:23

@Lasztminit-gasztro: Ahogy elnéztem, azt nem is értették. Valamelyik kezdte el magyarázni, a Picur és Pom-Pom összefüggést.

Lall-R 2011.01.12. 12:42:03

Nem tudja valaki, hogy ki mondta Anikónak, hogy Olivér csak kihasználja Alekoszt?Valamelyik élő adásban esetleg nem volt benne?
Egyébként mi erről a véleményetek?

Lall-R 2011.01.12. 12:47:10

@Hmmcsike: Én is megnéztem Éva profilját és nekünk van egy közös ismerősünk, csak azt nem tudom, hogy most csak rajongó vagy tényleg ismeri, mert Éva békéscsabai származású, és én is itt élek nem messze Békéscsabától.

Dr Betty Boop 2011.01.12. 12:52:11

@Califax: ez a show miatt van...mer nincs mondanivalója. Itt próbálunk nem offolni:analysis.blog.hu

Hmmcsike 2011.01.12. 12:54:06

@Lall-R:
Kérdezd meg az ismerősödtől, hogy milyen kapcsolatban vannak ;)

Lasztminit-gasztro 2011.01.12. 12:58:11

@Patria stuck up oafish: Hát ez az... én besz@rtam rajta. Szerintem az este poénja volt.
Annak is örültem, hogy Anikó (is)elkezdte a kavarást.
Alek és Oli trükkje... már alig várom.
Mekkora ötlet, hogy másoknak még nem jutott eszébe színészkedni a villában... nem is értem.

Hmmcsike 2011.01.12. 12:58:20

@Lall-R:
Ha megtudsz valami rosszat, akkor ne felejtsd el megosztani velünk :D A jót úgysem hinném el :P

Lall-R 2011.01.12. 13:03:38

Rosszat tudok róla:)
Volt itt Békéscsabán egy szórakozóhely, amit pár éve bezártak, mert razzia volt és a razzia végére nem láttad a padlót, annyi eldobált szintetikus szer hevert a földön.Évát gyakran lehetett ezen a helyen szórakozni látni, sőt egy ismerőstől, aki benne volt a témában és ekkor sokat járt az említett szórakozóhelyre, mert ott volt piac a bízniszére, még vásárolt is valamit, hazudni nem akarok, mert lehet, hogy csak egy kis füvet, lehet, hogy valami mást.De nem lepődnék meg azon sem ha valami keményebb cuccot is tolt volna az Éva, mert pl. a villában is élő adásban emlegetett valamit a Kóláról csak mikor kimondta a nevét rájött, hogy ezért lehet bünti jár és gyors elkezdtek valami másról beszélni.

Lall-R 2011.01.12. 13:07:41

ő maga mondta, hogy szeretne a médiában elhelyezkedni, a médiára pedig pont ez az életvitel a jellemző.
Jah meg haverom valamelyik nap mesélte, hogy még a nyáron egy másik helyi kocsmában ültek egy pack-ban, beszélgettek a valóság show-król meg az ilyenekről, mire a mellettük lévő packból az Éva odament hozzájuk és elkezdte magát reklámozni, hogy ő most fog menni a VV-be és, hogy szavazzanak rá.

Hmmcsike 2011.01.12. 13:17:54

Fújj! Remélem nem szavaztak! :D

Lall-R 2011.01.12. 13:23:28

kiröhögték, el is felejtették csak miután bindult a VV rá egy hónapra nézték, hogy milyen ismerős az a szőke picsa:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.12. 14:06:18

@Hmmcsike: Alapjáraton én sem, csak Évi tegnap panaszkodott a műsorban, hogy neki nincs SENKIJE (ez a mai összefoglalóba is bekerült). Azt viszont nem hiszem, hogy az adatlapján MINDEN ismerőse csak kamu.

Ja! A Fészen nem is Ádámnak hívják a barátját... :O
süti beállítások módosítása