Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X25

2011. január 09. 12:54 - Hódos Hajnalka

Andris mérhetetlen szeretettel és tisztelettel köszönt minket. Két mondattal később kiderül, nemcsak jópofa, hanem tréfa-répát uzsonnázott, poénokat dobál, ilyeneket, hogy Ildikó most tudja, kit fog választani, most nem, most megint tudja, most nem, most igen, most nem. Egyébként meg figyeljünk, mert az összefoglaló érdekes és mulatságos lesz. Ébredezés, Anikó ásítozva kötöget, kicsit később Szandika, azok a műkarmok elég életveszélyesen le vannak nőve, Anikó nem vihette be magával a karomcsináló gépet?Levél érkezik a Villába, Gigi, tarts a kerben egy fél órás átmozgató edzést, a programon mindenkinek kötelező a részvétel. Olivér őrjöng és néhányszor belevág a falba, miattad nem tudtam aludni, Évike, csak szólok. Ha Olivér nem alszik eleget, utál mindent és mindenkit, és ez a kommunikációján is meglátszik. A többiek készülődnek, főleg Éva, aki számomra érthetetlen módon a nappaliban sminkel, az ablaknál. Nem először. Már csak rá várnak, Béci bekiabál, gyere Éva, van egy Irsai a kertben! Ne sminkelj már meg a rokka hajadat csináld! Éva levágja a szemceruzát és puffogva kivonul a kertbe, csinál három karlendítést, aztán visszamegy a haját igazgatni. Az energiátlan ugrabugra után Olivér a biztonság kedvéért még egyszer elmondja Évának, hogy nem tudott tőle aludni, Éva felháborodik, mert ő már éjjel bocsánatot kért.

A rokkahajú duzzog, Jerzsi szerint amit csinál, az az önlejáratás csúcsa és akkor még nőies is volt. Éva a szobában dühöng, hogy ez a Jerzsi mekkora idióta és egyfolytában beugat neki! És buta is, és azt hiszi hogy okos, és egy idióta! Kivonul a nappaliba, Éva, tudsz kötni? Nem. És el tudod sajátítani? Nem mert szarok rá. Fogom a bőröndjeimet és megyek innen haza. Mire Béci a maga stílusában: ennek mi örülnénk a legjobban, de mi lenne, ha megtanulnál kötni? Éva kirohan cigizni, valaki ocsmány meztelencsiga és állandóan megissza a piáját, de már nem tudom követni, kicsoda, mert Évának ma még a macska is kurva, meg a szar is keserű. Egy pillanatig úgy tűnik, béke van, Alekosz köt, Éva fekszik mellette. Alekosz szerint Évára ráférne egy kiadós szex. Hát igen. Miért nem hozzuk össze? Mert az megcsalás és van párom. Alekosz leteszi a kötést, tudod, milyen fárasztó ez? Mit csinálsz? Alekosz simogatni kezdi Éva melleit, tök jól áll neked ez a garbó. Köszi. Az idillnek egy beszólás vet véget, ti ott alszotok? Gigi félhangosan morog, na, vége a rekordkísérletnek.

Éva felpattan, ott motyog a háttérben, hát ott motyog! De most miért baszogatnak azért, mert nem tudunk kötni? Éva megint akkor kezd el ordítani, mikor Olivér két percre lefeküdt aludni, de miért kell üvölteni? Mert egy pszichopata, jegyzi meg Gigi. Éva a riportszobában őrjöng, fú, de utálom ezt a nőt, fúúúú. Olivér még mindig nem érti, hogy miért kell ordítozni. Mikor születik egy malac, olyan hangja van! Nem, Olivér, mint amikor szúrják, olyan. Mit kéne csinálni? Belebaszni a medencébe? Laci bevallja, hogy ezen már ő is elgondolkodott. Megszületik az ítélet: azt akarom, hogy azt érezze, amit én. Ez fog hajtani! Olivér biztos benne, hogy Éva egy percet sem fog többet aludni.

Nagy meglepetésre Alekosz védelmébe veszi Évát. Miért kell ráugrani? Az emberek jó dolgukban nem tudnak mit csinálni, azért baszogatják azt a szerencsétlen lányt. Olivér szerint ez nagyon férfias, de nincs igaza. Alekosz folytatja, úgy néz ki ez az egész dolog, hogy van mindenki, meg van az Éva. Az ő konfliktusaiból táplálkozik mindenki. Olivér, csúnyán beszélsz vele, fazekakkal akarod felébreszteni. Mert nem hagy aludni, mert nem partner számomra a legfontosabb dologban! Akkor költözz ki a nyugiszobába, vagy kiköltözöm én vele, te meg pár nap alatt ki tudod szűrni, tényleg miatta nincs-e nyugalom. Alekosz nem érti, miért kell sírni, mikor nevetni is lehet. Nocsak.

A Villalakók feladata, hogy alkossanak csapatokat és rapeljenek. Ildi szerint legyenek kemények, mert a többi csapat sem fogja őket kímélni. A szövegek elég nehezen születnek, ezért Alekosz segítséget ajánl fel: megihletne téged egy csók? Nem! Na menj csak arrébb egy kicsit! Ildi, ahelyett, hogy bevállalna egy nyelvest, ami jelen helyzetben akár három szavazatot is hozna neki, visítani kezd, jézusom, hát ez hülyeeee! Szerintem lldi az, de mindegy. Elkészültek a művek, Olivér rögtön az elején kijelenti, hogy nem akar sértődést, és reméli, hogy mindenki odapirított. A szövegek jók, Andrissal egyetértek, Ildikóéknál én sem fedeztem fel egyetlenegy rímet sem, a strandkorlátkék jelzőért viszont örökké hálás leszek és beépítem a mindennapi szóhasználatomba. Ritmusérzéket meg még Szíj Melindának is tanulni kell, ugyebár.

A nézők szavazata alapján Ildikó és Alekosz együtt töltik az éjszakát a nyugiszobában, kíváncsi vagyok, Alekosz hányszor fogja még a viszünk óvszert poént ellőni. Hozhatsz, de nem lesz rá szükség. Jó leszel? Hogyne lenne jó. De jó leszel? Alekosz csak úgy mondja, hogy alsógatya nélkül alszik. Az lehet, de hogy azt a kurva trikót nem veszi le, abban biztos vagyok! Összehozunk valamit? Mire gondolsz? Valami lájtos szexre. Elvonulnak együtt, a többiek azt ecsetelik, mi fog történni. Gombi szerint Ildikó menekülő ember lesz: ne Alekosz, nem érted, hogy nem? Nem érted, hogy nem? Na, ülj le, beszélgessünk. Megvan már a személy? Meg. Változhat? Minimális az esély. Ildikó nem fér a párbajtól. Alekosz meg akarja beszélni vele a részleteket, de a lány elhárítja, nem tudsz nekem ebben segíteni, még nem párbajoztál. Pffff, Alekosz visszamegy a nappaliba, kötögess csak, nekem relaxálnom kell. Ez a nő kiszívja az ember energiáját, idegesítő. Antikarakter. Megtorpedózza az itteni karaktereket. A szobában aztán újrakezdi a szokásos csábítást. Azt mondtad, egy hétnél többet nem bírsz ki szex nélkül. De látod, hogy bírom. De miért kínozod magad? Na, idejössz? Ildikónak esze ágában nincs odamenni, olyan kicsire összekuporodott a földön, mint egy téli álmot alvó mókus. (Nem Anikó mókusára gondolok.) Na, idejössz? Nem. Közben Olivér találgatja, mi történhet a nyugiszobában: Alekosz kotonba bújik, az Ildi meg elkezdi, Szabó Lőrinc…. Nem lesz semmi, csak bújj ide. Nem. Ha lenne valami, azt hiszed, csak nekem lenne jó? Ez nem egyoldalú. Na, gyere használj ki engem! Adj utasításokat! Ha ez kell, én benne vagyok. Ez annyira groteszk, hogy tetszik.

Ildikó, felkészültél? Fel. Kőkeményen el fogod mondani a véleményed a Villalakóknak? Határozott igen helyett Ildikó kialvatlan és fáradt, de megpróbálja. Ildikó, gyere ki a riportszobába. Egyre jobban alakulnak a viszonyai és hát a zárt falak. Nem a kultúrbarbár szó bántotta, hanem Szandika minősítése, hogy ő mennyivel jobb karakter, pedig neki vannak értékei, a sporthoz való hozzáállás meg az őszinteség. Azt mondta, hogy én egy szürke egyéniség vagyok. Azt is gondolja, hogy vannak emberek, akikkel már áttörte a falat. Nem, nem taktikázik, a szívére hallgat. Igen, harcos vagyok, legyen párbaj! Lesz. Nemoek helyett a Pink Floyd költözik a stúdióba, lefogadom. Indul a kihívás, megvagyunk?

A szabályok: Olivér védettséget élvez, Ildikónak először véleményt kell mondani, végül meg kell neveznie a személyt, majd ha megnéztük az unalomig látott jeleneteket. Olivér azért tette a jelet Ildikóra, mert Éva mondta neki hogy nem akar párbajozni és egyébként is előrébb van a listáján. Béci szerint nem változott Ildikó a kiválasztás óta, hát odapirít, csak eddig nem vettük őt észre, elmentünk mellette. Már ő is bánja hogy levegőnek nézte, ha odafigyelünk egyásra, teljesen más az egész. Alekosz szerint Ildikó egy definiálhatatlan karakter, azért mondta, hogy kultúrbarbár mert az valami olyat jelent, hogy valaki azt hiszi, ért valamihez, de közben megalázza azt a dolgot. Alekosz feje vörös mint a rák és zavarban van. Szandika elemezné az Ildikót, de pont most jött el a pillanat, mikor megsajnálta mert nagyon meg lett mardosva szegény. Ő akkor is őszinte, mikor jön, de akkor is, mikor bocsánatot kér. Elgondolkozott, úgyhogy ő most itt meg is ragadná az alkalmat, mi? Most ez úgy jön le, mintha beszartam volna tőle? Igen. Ildikó, van félnivalója ma este Szandikának? Benne van a pakliban. Laci szerint Ildikó egy védett világból jött, ilyen karakterekkel még nem találkozott, neki más a gondolatvilága. A nap hőse Jerzsi aki bezzeg mindig kedves volt Ildivel. Miért? Mert ő is ember és nem ártott senkinek.

Ildi, eljött a pillanat, három perced van az indoklásra, gegv (gong az eleje, gong a vége). Ildikó felpattan és határozottnak tűnő, valójában síkideg monológba kezd a bőgés határán. Ő örült, hogy kapott egy második lehetőséget. Örömmel jöttem, de zárt falakat találtam. Spakli meg nem volt sehol. Úgy jöttem, hogy kedvellek benneteket. Senki nem jött oda hozzám, én mindenki felé nyitottam. Hálistennek változnak a dolgok, nem tudom, miért, talán a feladatokhoz való hozzáállásom miatt, meg azért mert segítek a Gigiéknek takarítani. Én nem tehettem róla, hogy utolsónak bejöttem ide! BéciGigi, igazságtalannak éreztem, hogy rám raktátok a jelet, mert belém kapaszkodtatok, hogy én vagyok az új! Nem volt jogos! Alekosz, a kinti életben más képet kaptam rólad, még beszélgetünk! Szandika, ha minősítesz, azt normális hangnemben! Éva, én veled szemben alulmaradtam, párbajozni akarok! A kiválasztott: Éva. Éva feje betorzul, de próbálja leplezni, kiszámítható volt, Szandikától fél és két napja volt egy elszólása is. Ildi felköti a kendőt, a többiek hüledeznek, ez kemény volt, csajszi, a szőr feállt a kezemen, jól odatetted magad! És ha mindez nem lett volna elég, a BeleValóban Valkó Eszter negyvendenes harisnyában, billegős-virágos fejpánttal, na az odabaszott. HozéÁrmándó huncut kis bajszáról nem is beszélve. Táncolj, pléjboj, a tested tiszta téboly! 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HúszTíz 2011.01.09. 14:16:06

Istenem, végre :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.01.09. 14:23:59

Hát lájkoljatok is, nem elég ez a takony meg a disznó, két hét alatt harmadszor árasztott el a víz, feladtam, kész, vége, nem, nem tudom humorral kezelni a dolgot, őrjöngök.

prolibusz 2011.01.09. 14:25:41

Az első kép nagyon kemény

YessicaHard 2011.01.09. 14:25:42

Ildinek az indoklása alatt enyhe lefolyású idegösszeroppanása volt. És végre valaki megszoongatta Alekoszt. Ő csak hát megett olyan nagylegény, amikor élesben kell indokolni, nem megy annyira.

Tortilla 2011.01.09. 14:26:54

@Hódos Hajnalka:
én szimplán azt nem értem, honnan van erőd mindennap végignézni és még írni is róla. jókat.
rádfér egy kis pihi, nincs aki átvállalná egy hétre a hogyvoltozást?

Hmmcsike 2011.01.09. 14:29:16

@Tortilla:

Ne adj má' ilyen ötleteket! Az már nem ugyanaz lenne ;)

tgrs 2011.01.09. 14:30:26

Nagyon jó volt Hajni, nehogy most változz Ildivé, kezd izgi lenni a műsor. Alekosz nekem már annyira szimpatikus volt tegnap, hogy azt is hagytam volna, hogy megsimogassa a fejem (persze csak gumikesztűben).

Hódos Hajnalka 2011.01.09. 14:33:33

@tgrs: teljes nyugalomban ülök a bokáig érő vízben és tolom a túró rudikat.
úgyse mossa fel helyettem senki, folyni meg nem tud hova :D

gibson 2011.01.09. 14:34:22

@Hódos Hajnalka: Hajni, gyönyörű vagy, okos vagy, aranyos vagy, vicces vagy, állítólag jól is főzöl, szeretlek, imádlak, jó a poszt is, a kedvedért egészen kivételesen még lájkoltam is a posztot!
Ez így remélem megfelel :)

christaylor 2011.01.09. 14:37:35

Ezen a "gyere Éva,mert van kint egy Irsai!" beszóláson már tegnap is nagyon röhögtem.

Lanois 2011.01.09. 14:40:41

Ez a blog pozitív hatással van a bioritmusomra.

mézescsók 2011.01.09. 14:42:22

A tegnap este főszereplője nekem akkor is Béci volt, ha elvileg Ildikónak kellett volna lennie. Élveztem Évának való beszólását az örömről, amit akkor öntené el a lakókat, ha kihúzna végre. Jó volt a kiválasztáskor is. Egyszer akkor, amikor elismerte, hogy valóban levegőnek nézte Ildikót, másodszor, amikor leesett neki, hogy mi is történik a villában. Egy tanulmány volt a feje.
Nem gondoltam volna, hogy Ildikó Évát viszi ki. Vagy ennyira buta vagy ennyire merész. Esetleg tudja, hogy úgysem jöhet vissza a párbajról - ezt persze a kamerába mondani nem lehet -, ezért a csaj összes hisztijéért tett oda egy kicsit. Különben megérdemelten.
Egyébként azt sem hiszem, hogy Éva nem tudatosan csinálta a cirkuszt. Ha most kiviszi Ildikó, több fejhosszal nagyobb az esélye, hogy visszajön, majd ismét védett lesz pár hétig.

Augur 2011.01.09. 14:51:50

@Hódos Hajnalka: kár hogy kommentet nem lehet lájkolni:)

mufuvecske 2011.01.09. 14:52:44

@Hódos Hajnalka: Hajnikám máris indulunk felmosóvödrökkel a megmentésedre...:)))gigamegalájk, nagyon jó voltál ma...

mufuvecske 2011.01.09. 14:54:09

@mézescsók: Béci nekem is...imádom ahogy odamondogat...a kihíváskor meg...egyre jobban drukkolok, hogy ő nyerje meg a végén...:)

gibson 2011.01.09. 14:58:14

@gibson: - 'a posztot'. Látod, Hajni, annyira felizgattam magam, hogy még egy szóismétlés is becsúszott :)

gibson 2011.01.09. 15:00:46

Ezt a Bécit én is egyre jobban bírom, csak nehéz elvonatkoztatni attól az iszonyatosan irritáló húgától. Szerintem jelentősen növelné a srác esélyeit, ha a Gigit valaki kiejtené.

youlopukku 2011.01.09. 15:03:42

stohl ittasvezető visszaeső drogos buci a sérthetetlenek magabiztosságával szórja a neki súgott poénokat.én őt vinném ki.

Hódos Hajnalka 2011.01.09. 15:04:40

A holnapi poszt címéről akkor szavazást indítok. Javaslataim:
- Valamit visz a víz
illetve
- Poszeidón katasztrófa
:DD

youlopukku 2011.01.09. 15:06:58

@Hódos Hajnalka: akváriumi halak alternatív tartása

Tortilla 2011.01.09. 15:08:59

@Hódos Hajnalka:
jaj dehogyis :) csak nehogy kipurcanj a végére :)))
imádom olvasni a hogyvoltjaidat :D

flanker 2011.01.09. 15:11:28

Nos, az elmúlt pár napban újabb betekintést kaptunk a villalakók nem túl mély, ám annál sötétebb lelkivilágába. Valaki az előző napokban beszélt arról, hogy ki is igazán erős bent és ez elindított pár gondolatot bennem. Nincs tévém, csak ezt a fórumot olvasom és az összefoglaló videókat nézem, meg némelyik linket, amit itt adtok, úgyhogy elképzelhető, hogy sok mindent nem láttam, ami változtathatna a véleményemen, de ennél több nyomozást és időt nem vagyok hajlandó erre pocsékolni.

Lássuk csak:

Éva - egészen biztosan erősnek tartja magát, ám az erősség nem egyenlő a nagyszájúsággal és a magamról alkotott világbajnoki magasságú véleménnyel. Többször láthattuk, ahogy viszonylag kis heccelés nagyon erősen felizgatta, ha csak 2-3 ember összeállt "ellene", akkor a világnak is vége van. Belátással nem igazán bír. A mostani nem az első botrányos éjszakája volt, Leóval is vitázott már úgy, hogy többen rászóltak, s Leóhoz hasonlóan ő sem bírja a kritikát (ez egyébként a legáltalánosabb és legrosszabb tulajdonsága a villalakóknak, olyannyira, hogy már-már azt hiszem, direkt lettek eszerint beválogatva.) Nem lehet neki elmagyarázni, hogy megértse és belássa, miért is viselkedik irracionálisan, mert védekezik, tagad, visszavág, de azt beismerni, hogy igazad van, bocsika, már nem megy. Most is csak taktikaként alkalmazza ezt, erre nagyon jól ráérzett Olivér, hiszen ugyanezt akarja neki visszaadni: (direkt) felébreszteni, piszkálni és rögtön bocsánatot kérni érte.
Gyenge ember.

Oli - róla ugyanezt lehet elmondani, nagyon sokan tévesen alkotják róla az "erős ember" véleményt, e sokak közé ő maga is odatartozik. Az utóbbi napokban az Oli-Alekosz szövetség betonfalán egyre több repedés keletkezik: valószínűleg az Alekosszal eltöltött sok idő (és közben a nagy barátság színlelése) titokban felőrli az idegzetét, Alek részéről pedig Éva törékenysége újabb reményt táplál és ezért még szövetségesét is elkezdi a szájára venni, egyre nyíltabban lázad ellene - talán végre számít neki, hogy mit gondolnak róla a többiek és nem akar többé utánfutó lenni??. Az, hogy Oli a luvnyáért rinyál, lehet megjátszott, lehet őszinte, az azonban biztos, hogy vélt és erővel fenntartott vezetői imázsát bárki, ha megpiszkálja, az igen komolyan érinti. Komolyan érintette, ha őt a "plebszhez" hasonlóan meg lehetett tréfálni (rejsz incidens), Szandika beszólása, komolyan érintette Gombi "távolságtartó" felszólítása, megviselte Anikó hintás őszinteségi rohama: ilyenkor rögtön kijön belőle a kicsinyes bosszúálló, a felháborodott, az idegbeteg akarnok. Véleményem szerint mindössze 2 vagy 3 ember összehangolt támadása elég lenne a saját magáról alkotott kép és ereje összetöréséhez. Totális vakság (vagy érdektelenség, tehetetlenség?) a vilalakókban, hogy ezekről fogalmuk sincs.
Gyenge ember a felület alatt.

Szandika - dettó. Ha valaki első látásra nem tudja levonni a következtetést, hogy komoly problémák (önértékelési zavar, kisebbrendűség) vannak a fejében, annak elég meghallgatnia vagy mókázás közben megtekintenie. Hisz az ő ötlete a mókázás és saját maga megmutatására az éppen... őőőő... saját maga ALAPOS megmutatása. Aztán el is panaszolja, hogy ő ennél többet nem tud adni, tehát neki ez a non plus ultra. Nagyon sok érdemet szerez "őszinte vagyok" védekezésével, ám ami erénye, az a hátránya is egyben, hisz ugyanannyi alkalommal bajba is kerül miatta. Meglepően jól gondolkodik (bocsánat, mea culpa: azt aztán nem, de jól RÁÉREZ dolgokra) néha, ez szintén mellette szól, de tanulatlan és ostoba amúgy. Azt hiszi, "nagy és színes" egyénisége védetté teszi minden ellen, s amikor rádöbben, hogy ez nem így van, akkor összedől a világ. Szintén nagyon könnyen meg lehet törni. Az Alekosz-visszautasítás a legjobb példa erre, hisz halálos sértés, ha valakinek ő (Őőőőőőő!) nem kell (ez még önmagában el is menne, de hát fel is ajánlkozott!). Kicsinyes és könyörtelen bosszúja sunyiságról, fregolirugdosása pedig az önuralom abszolút hiányáról árulkodik. Egy komolyabb helyzetben nagy összetörést várhatnánk tőle. (Oli is verte a falat és volt idegbeteg, de neki álmatlan éjszaka, egy csomó konfliktus, rengeteg Alekosszal eltöltött idő és saját maga belelovallása volt az előzmény, így ő önuralomból sokkal magasabb osztályban jár nála.) Van belátása, bár tagadhatatlanul idő kell hozzá. Viszont ő néha magától is tisztában van rossz tulajdonságaival, ami jó dolog. Összességében könnyen manipulálható, összetörhető lenne, ha valaki venné a bátorságot és egy pár füldugót hozzá, hogy az elején megnyilvánuló decibelrobbanást átvészelje...

Anikó - Ő leginkább egy éretlen, kifejletlen jellem sok otthonról hozott hátránnyal. Azt tudjuk, hogy ha megembereli magát, akkor oda tudja tenni a lelkierőt, tűrést, kitartást, erősebben bárki másnál; másrészt viszont érzelmi dolgokban a leggyengébbek között van. Saját magát hintáztatja és ülteti fel az érzelmi hullámvasútra - ha bent lettem volna, sok kínos helyzetből megkímélhettem volna egy egyszerű figyelmeztetéssel. Ha tudja, hogy mikor lesz szüksége az erejére és energiáit jól, jókor, jó célra (tudom, sok a feltétel) fordítja, még okozhat meglepetést mindenkinek.
Butácska, de tetszetősen az. Nekem bejön, s ha abbahagyná a csámcsogást és a másodállásban végzett gyárkéményeskedést, hát sok mindent meg tudnék neki bocsátani...

Béci és Gigi - direkt teszem őket egybe, hisz egyelőre sok hasznot húznak egymásból és támaszul szolgálnak a másiknak. Nem tudom felróni nekik kicsinyességül azt, hogy nem tudják Évának megbocsátani a karácsonyi cigányozást: egyrészt mert nem elszigetelt eset, Éva azóta is cigányozik, mint az indás videókból láthatjuk, másrészt pedig nem is érdemlik meg. Én is szoktam néha cigányozni, de soha nem a származás, hanem az emberi viselkedés miatt. Márpedig a pár a villa legszorgosabb sejtje, s ahhoz képest, hogy mennyit magukra vállalnak, igen kis morgással. Ha Mo-on mindenkinek lenne legalább egy ilyen cigány ismerőse, akkor a kisebbség megítélése minden bizonnyal kedvezőbb lenne. Most még korai lenne önmagukban megítélni őket, hiszen Gigiról igazából csak Bécivel és Alekosszal együtt láthattunk képeket az elején, most pedig Jerzyvel. Gigi valszeg gyengébb lenne egyedül, Béci erősebb. Az biztos, hogy Béci erős, őszintén vállalja, amit gondol, de mégsem olyan alpárian mondja meg, mint Éva, Oli, Alek tenné. Kevés konfliktusa volt eddig ahhoz, hogy komolyabb rálátást kaphassunk a tartalékaira. Egyetlen gyenge pillanatra emlékszem, a karácsonyi üzenetek alkalmával neki is sírásra görbült és remegett a szája, torzult arccal, könnyes szemekkel, ami (nekem túl) sok volt ilyen kis bent töltött idő után. Dehát karácsony volt, fátylat rá...

Laci - nem tudom, mit gondoljak róla. Önfegyelme foszladozik, hisz Éva szerint már nem is edz és hízik, ez arról árulkodhat, hogy a többieket (személyes pédájával) megmozgató vezető helyett ő is inkább konformizálódó tipus. A konfliktusokban nem vesz részt, én úgy érzem, hogy fél is tőlük. Kicsit Péter apostolra emlékeztet, aki karddal rontott a katonákra Jézust védve, de egy szolgálólány csípős nyelve okán káromkodva tagadta meg, hogy ismerte is akár Mesterét. Laci folyamatosan távolságot tart: "ebbe nem akarok belemenni", "a ti dolgotok", "oldjátok meg", "engem ebbe ne vegyetek bele"... Neten kerengő beszámolói ellenére úgy érzem, nemigen van ő megedződve eléggé a villára. Az az igazság, hogy komolyabb konfliktusba BELEKÉNYSZERÍTVE kijöhet ő kétség nélkül győztesen, de gyanúm szerint brutálisan. Vagyis nincs meg benne az a hétköznapi lelkierő, ami az általa vallott elvek szerint szeliden, verébre való ágyúlövöldözés nélkül is működhetne. A világvége kataklizmában lehet, hogy produkálhat földrengést és vulkánkitörést, de a közönséges szélben-szellőben bebújik a házikójába.
Vagy pedig csak ezzel (is) altat és taktikázik, de akkor meg nem kellenének a hangzatos (és lassan idegesítően szakállas) érték-szólamok. Többet cselekedni, kevesebbet beszélni!

Gombi - Most mit mondjak, ami még nem lett leírva? Ő maga is bevallotta, hogy nem gondolta volna magáról... Ez egy újabb dolog, ami a legtöbb villásra igaz: abszolút nincs IGAZI, OBJEKTÍV önismeretük. Valószínűleg nem sokat gondolkodtak (ebből a szempontból) magukról ezelőtt. A Villa Vánnyadt Vinnyogója gyenge ember, aki sértődős, s az állandó hátszél, támasz nélkül nagyon esendő, igen könnyen meg lehet(ne) törni.

Jerzy - egyszerre tanul és dolgozik, ez akaraterőre és kitartásra utal, emberi megnyilvánulásai pedig a skála szimpatikusabb végére helyezik számomra. A melegpornó (amit nagyon nehéz elfeledni, főleg, ha CSAK a pénzért csinálta, azaz nem biszex) és az Évi beszólása utáni sírás viszont gyengeségre, a könnyebbik út választására utal. Egyelőre nem látok annyit, amennyit szeretnék a megítéléséhez.
Jelenleg (hacsak valaki nem taktikailag dönt!) Gombi az egyetlen esély, hogy kihívódjon, nálam nem lenne kétséges, hogy ő jönne vissza. [Már nem pszichológia, de azért idetartozik és érdekes: ha esetleg ők ketten párbajoznának, akkor érdekes lenne a kevés telefonszámról Gombira érkező nagy számú SMS-ek és a pletykák értelmében az RTL inkább Jerzyt támogató saját telefonos akcióinak párbaja a háttérben. ]

Zsófika - nem szürke, hanem rózsaszín kis háttérjátékos, aki eddig inkább csak alibi volt mind saját teljesítményét, mind a többek szavazását tekintve. Nem sokat láthattunk belőle, főleg nem nyomás alatt. Természerótesen nem erős jellem - szerintem még saját közegében sem az, nem még a villában. Butácska, aki taktikázás címszó alatt valószínűleg a legegyértelműbb, legfelszínesebb döntést hozza majd krízishelyzetben. Eddig elég jól bejött viszont "laissez-faire" hozzáállása, hiszen ha böködték is, igazából soha nem piszkálták. Csak csámcsogjon tovább, rágcsálja a rágóját hangosan, valaki előbb-utóbb már csak ezért kihívja (remélhetőleg!) Nem sok embernek tűnne fel hiánya.

Ildi - erősebb, mint ahogy azt sokan első látásra rámondják, hisz ha nem is nagy sikerrel, de azért elég nagy össznépi nyomást hordozott el sokáig. Nyomás alatt pszichológiait értek, hiszen nem inzultálták úgy, mint Zsuzsit, de a vissza- és elutasítás is nagyon erős hajtóerő. Nem tartom nagyon erősnek, de szerintem sem Oli, sem Szandika, sem Éva nem viselte volna el ezt a szintű megviseltetést úgy, mint ő, ezért kalapot le.
Lehet, hogy okos (erről saját szavain kívül semmi nem tanúskodik), de akkor védett szoba- és könyvokos, míg a villába inkább gyakorlatias, vagány utcai okosság, azaz inkább dörzsöltség kellene. Harciasságát (higgye bármilyen erős fegyvernek is) könnyen le lehetne szerelni, ki lehetne továbbra is borítani, ha valaki méltatná arra, hogy energiát szánjon erre a projektre.
(Azt egyébként nem értem, hogy miért csesztetitek olyan sokan a bemutatkozó filmje miatt, hisz egyértelműen önkifigurázó volt és humoros - két olyan tulajdonság, ami tetszik nekem, s amiből sajnos a villában SEMMIT nem láttunk tőle...)

Alek - Kedvencem, akit annyira szeretek (utálni!) Alek legnagyobb erénye, hogy pszichopata és a legnagyobb nárciszta, lepereg róla minden. Örök női probléma, hogy három zárójeles, halkan, jelentőségteljes dugifelkiáltójellel elejtett célzásaikat mink, oschtoba férfiemberek nem értjük meg, itt a jelentéktelenség ködébe szürkült: az emberiség problémájává az vált, hogy hogyan tudatosítod valakivel, hogyan vered bele abba az alpári fejébe, hogy milyen undorító, csökevényes véglény is ő, ha egyszerűen nincs rajta rés és csurog róla az iszamlós nyálka, nem találsz rajta fogódzót? Nem (lelki)ereje, hanem ez a csupaszcsiga tulajdonsága felelős érte, hogy a legkomolyabb sértéseket, megalázásokat is úgy állta, mint Eger vára Szulejmán csiklandozását. Sőt, néha úgy néz ki, hogy annyira sértődik meg ilyesmin, mint ha valaki szarcsimbókkal dobálna meg egy ganéjtúró bogarat. Virul az a csillogó, bamba feje, ami olyan, mint egy Wartburg hátsó ablakából rádköszöntő bólogatókutya...

Ha most bent lennék a villában, elsődleges célom lenne, hogy energiám tekintélyes hányadát önképének összetörésére szánjam, arra, hogy valamilyen módon lerontsam ezt a mentális házát, ahova az életnek nevezett bújócska közben mindig bemenekül a kiütés elől. Ha elérném, hát az se érdekelne, hogy nyernék-e vagy sem, ha nem, hát bele is őrülhetnék, de vigasztalna a tudat, hogy az emberiség szolgálatában, nemes célért történt bukásom...

Egyszerűen nem találom, hogy kire-mire is emlékeztet ez a bamba tekintetű, önelégült nyakkendős amőba ebben a jellegzetes pózában. Speibl bácsi (Hurvinyek apája(?) jut az eszembe, de nem vagyok benne biztos. Szerintetek?)

www.nlcafe.hu/sztarok/20101204/vv_alekosz_edesanyja_a_fiam_meg_nem_erett_a_csaladalapitasra/

PS: Alekosz, a 32 éves szűz rejtélyének egy másik, nagyon valószínű megfejtése lehet a génmutáns alien teória: melyik emlősfajnak kell még a földön minden második nap a körmét vágnia a vécében???

Tortilla 2011.01.09. 15:11:36

@gibson: Béci attól eltekintve, hogy túlszívta az agyát pár éve, teljesen jó forma.
Kezdek neki komolyan drukkolni. Valamelyik éjszaka mondta, hogy már várja, hogy őt mikor viszi ki valaki, de asszem azt is hozzátette, hogy az még várat magára egy ieig.

Vicuska 2011.01.09. 15:14:44

A hogyvoltok isteniek, eleinte reménykedtem, hogy sixx bevállalja ezt is, mert a Benkőnél folyamatosan sírtam a röhögéstől (anélkül, hogy egy részt is meg kellett volna néznem). Bár nem ő viszi a posztot, semmit nem csökkent az általa magasra rakott színvonal. Nagyöleléééééés érte Hajninak. Én remélem, hogy Ildi visszamegy, mert Éva olymértékig idegesítő, hogy az elmondhatatlan. Hajrá Béci!!!!!

HúszTíz 2011.01.09. 15:22:48

Hűha Valkó Eszterről meg én maradtam le. Ha valakinek neadj' Isten van erről valami anyag, az megdobhat egy linkkel, hadd röhögjek :-P

HúszTíz 2011.01.09. 15:23:49

@flanker: Ez aztán a részletes elemzés, nem mondom :-)

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.09. 15:27:46

Ez a feszültség már kezd elviselhetetlen lenni. Azt az idétlen Olivért kéne már kivágni onnan, mint kotlót fosni.

lamb79 2011.01.09. 15:28:56

milyen nagyszeru kis blog, rendkívul szórakoztató. kellemes vasárnap délutáni olvasnivaló!

jómagam nem szoktam nézni a vv-t de jelen esetben két embert is személyesen ismerek a villából- Alekoszt (vele még egyutt is zenéltem anno egy-két alkalommal a szulei kocsmájában) és Ildi-t, habár a késobbit feluletesen.

csak annyit szerettem volna mondani hogy Alekosz nem kamuzik, tényleg ilyen. valóban nincs neki túl sok barátja, ezelott tíz évvel is volt már pár nagyon vicces hóbortja amit kevesen értettek meg. nem voltam nagyon boldog amikor anno a barátnomnél is bepróbálkozott (amíg 3 percig voltam a rotyin XD)annak ellenére hogy társaságban voltunk és azonnal le lett koptatva... ilyen az élet. ami változott, hogy méginkább ráment ezekre az "uriemberes" megnyilvánulásokra, talán egy kicsit rájátszik a kamerák miatt. másik dolog ami változott, az a szivarozás, régen iszonyat gyulolte a dohányfustot.

amúgy mint billentyus, Alekosz nem rossz csak kicsit egysíkú, már akkoriban is Charlie-t hallgatott éjjel-nappal. anyukáját nagyon csípem, habár az attitudje elég eltéro a megszokottól.

Tortilla 2011.01.09. 15:33:40

@Kacat: közönséges volt, és az is maradt.

lamb79 2011.01.09. 15:33:43

de azért egy megnyílvánulását Alekosznak a felejthetetlen kategóriába kell sorolnom: mikor az anyjáék kocsmájában játszott, a színpad mellé be volt neki állítva egy tukor(!) amibe a számok végén csókokat hintett- saját magának! XD majd besz.rtunk a rohogéstol. játék kozben is egy csomószor magát bámulta, mikozben teljes beleéléssel nyomott valami swing improvizációt. amúgy nem volt vele semmi gond ha nem voltak a kozelben lányok.

gibson 2011.01.09. 15:35:45

@lamb79: atyaúristen, egy ember, aki ISMERI ALEKOSZT!!!
Drága barátom, talán te meg tudod válaszolni nekünk a kérdést, amire nem találjuk sehol a választ: honnan ismeri egymást Ildi és Alekosz, és mit jelent az, hogy "egy légtérben élnek"???
Sírva könyörgöm, válaszolj, kérlek! :)

gibson 2011.01.09. 15:38:25

@flanker: nagyon komoly elemzések, barátom, mindennel egyetértek szinte, respekt!

Tompó 2011.01.09. 15:40:24

@flanker: Éva, Alekosz, Olivér, Szandika "elemzéseddel" egyetértek, de a többieket szerintem nem jól látod. Főleg a Rácz tesókat(a legsunyibbak) meg a bamba Zsófit(aki nem is olyan bamba mint ahogy eljátsza)

flanker 2011.01.09. 15:41:30

@HúszTíz:

Köszi, de nem olyan részletes ez, amolyan skicc-karikatúra csak. Ez az első reality, amit nézek, de most tetszik, még ha tényleg nem is nagy a színvonal. Megvan a kukkolásnak a maga varázsa. :-) Csak hát ennél fontosabb dolgaim is vannak, nem szeretnék sokkal több időt ráfordítani. (Az, hogy végigolvasom itt a hozzászólásokat, majd' több időt visz el amúgy, mint a videók nézése... Tegnap biztos!)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.09. 15:43:49

Nekem ez a mai öf nem annyira..

Ildikó meg úgyis kint marad.

Herlock Sholmes 2011.01.09. 15:45:33

@Hódos Hajnalka: nem gondolod, hogy ezek a jelek figyelmeztetések?
Ideje lenne megjavulnod, különben hamarosan le fog törni a körmöd, aranyered fakad, leolvad a mélyhűtőd és elromlik a tévéd. Aztán ríhatsz.
Én szóltam...

badmintonplayer 2011.01.09. 15:46:55

@flanker: Kár, hogy így elítéled Alekoszt, a stílusod és az, hogy ennyit tudsz írni szombaton(biztos nincs családod) eléggé hasonlít rá!:))

K Tomoceusz 2011.01.09. 15:51:05

@Tompó:
Szandika "elemzéseddel" egyetértek,

Rosszul teszed . Én őt ismerem régebbről , hidd el , a legszimpatikusabb arcát mutatja .

Egykor ilyen volt a szentem :

www.napiszar.hu/showPost/VV_4_-_Orban_Szandika

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 15:52:05

Ááá, Hajni te is sokkot kaptál az éjszakai véglényektől?!!! Vittoriot megint bepseedezték. Úgy rángott, mint akinek merevgörcse van.
De legalább hallottam a jólvagyokot.

BTW képzavarban vagyok. A rokka az ugyebár a szövésnél az a nagy kerekes apparát. Aminek a pedálját taposod, mint a Singer varrógépnek. Hogy jön ez az Éva fején található szénaboglyához?

Ja, és az Alek+ nyelvespuszi gondolatától is behányok.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 15:53:37

@badmintonplayer:
ma nem vasárnap van?:)
miért ne lehetne valakinek családja mert sokat ír, ezt most nem értem:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 15:56:17

@Hódos Hajnalka:
Az elsőt csak akkor, ha Jávor is beköltözik a villába. 8)

zoxó 2011.01.09. 15:58:22

Mi a francot kellett nekik kötni? És miért???

flanker 2011.01.09. 15:59:45

@Tompó:

>...szerintem nem jól látod. Főleg a Rácz tesókat(a legsunyibbak)

No, mesélj! Miért is? Mit értesz a sunyi alatt?
Egyébként próbáltam elválasztani a kettőt és a Gigit mindenképpen kiküldeném, mert jobb lenne a show - kevesebb lenne benne a "mankó". Béci őszintébb mindenképp. Vele egy bajom van: nem fair, hogy bent van. Ha én bent lennék vele, mindenképp félnék a párbajától, hisz nem kevés "szurkolója" lehet táncos és "rapper" múltja miatt. Épp emiatt nem is hiszem, hogy nagyon meg kellene játszania magát, a sunyiságról nem is beszélve. Ezt valahogy nem látom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 16:01:02

@flanker: "Alek legnagyobb erénye, hogy pszichopata "

:DDDDD

Scypio 2011.01.09. 16:01:47

@gibson: ismerték egymást már korábban, sőt Alek be is próbálkozott nála állítólag

subba.blog.hu/2011/01/04/valo_vilag_alekosz

YessicaHard 2011.01.09. 16:03:54

Valaki azt mondja meg, miért kell arra a rohadt párbajra egy hetet várni? Miért nem lehet ripsz-ropsz lezavarni? Most végignéztem a kihívás előtti beszélgetéseket, Laci 3 perces monológjának se füle-se farka. Hogy lehet egy fogalmazni ennyire nem tudó ember ("életvilág"!)doktor? De tényleg, ez kiakaszt engem.

badmintonplayer 2011.01.09. 16:07:28

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Ma vasárnap van!:)A többit nem magyarázom, mert egyértelmű és nincs időm!:)

flanker 2011.01.09. 16:08:21

@badmintonplayer:

>Kár, hogy így elítéled Alekoszt, a stílusod és az, hogy ennyit tudsz írni szombaton(biztos nincs családod) eléggé hasonlít rá!:))

No, akkor nézzük csak egyesével:

>Kár, hogy így elítéled Alekoszt,
Következtethetek arra, hogy egy Alekosz-fanről van szó? És akkor elképzelhető, hogy a véleményed nem olyan objektív, amit igazából számításba vehetnénk?

>a stílusod eléggé hasonlít rá!:))
Nos, a stílus maga az ember, ez alapján most halálosan meg kellene sértődnöm, ám gyermeteg élcelődésed (valamér...) lepereg rólam...

>az, hogy ennyit tudsz írni szombaton
Hát, sztem előbb heverd ki a tegnap estét (szilvesztert?), szedd rendbe a gondolataidat és frissíts a naptárodon, aztán folytathatjuk. :-)

Egyébként Alekosz MÉG TÖBBET tudna írni szombaton, vasárnap, s valahány nap a naptárba! Úgyhogy mégse hasonlítunk annyira. Nekem VANNAK barátaim.

>ennyit tudsz írni szombaton(biztos nincs családod
A logikád kissé zilált (ha tudálékos akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy kihágást követtél el a non sequitur kategóriában), de betudom a tegnap estédnek és akkor senki nem sérül meg, oxi? :-)

zoxó 2011.01.09. 16:09:17

@badmintonplayer: Aha! Várnak a gyerekek, Értem.

K Tomoceusz 2011.01.09. 16:10:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Nekem még van időm .
A kollega ironizált .
Nem is alap nélkül .
És nem is rosszul .

flanker 2011.01.09. 16:10:56

@badmintonplayer:

Ja, egyébként van két adag mosnivalóm és közben egy kis időm. A cuccot ma írtam (nem tegnap este!) kb. 25-30 perc alatt és még mindig van egy adag a gépben! [Ez nem fenyegetés volt.]

badmintonplayer 2011.01.09. 16:15:51

@flanker: Szerintem nincs olyan, hogy Alekosz-fan.A többire meg; nekem megfelel:)

gibson 2011.01.09. 16:18:08

@Scypio: ez a része nekem is megvan, köszi, én konkrétumokra lettem volna kíváncsi, nevekre, helyekre, időpontokra, stb... :)

rsty 2011.01.09. 16:20:53

@flanker:
nem tudom, engem Alekosz egy az egyben Benjamin Linusra emlékeztet a lostból. Ahogy beszél, ahogy áll, ahogy néz, a fülei, a mimikája, minden:D
szerintetek?

gibson 2011.01.09. 16:21:54

@rsty: van benne valami, ráadásul mindkettő közveszélyes pszihopata

gibson 2011.01.09. 16:22:26

@gibson: pszichopata, akarom mondani

YessicaHard 2011.01.09. 16:23:09

@rsty: IGEN!!!!! Csak Ben azért rafkósabb volt.

gibson 2011.01.09. 16:23:30

@gibson: pszichopata, akarom mondani

flanker 2011.01.09. 16:23:31

@badmintonplayer:

>Szerintem nincs olyan, hogy Alekosz-fan.
Attól tartok, hogy tévedsz. Nem is kicsit.
De most már jobban értem a posztod többi hibáját is! :-)))

>A többire meg; nekem megfelel:)
Nekem is - akkor ebben megegyeztünk.

(Látod, ilyet Alekkal nem tudnál!)

K Tomoceusz 2011.01.09. 16:29:30

@gibson:

Javaslom egyszer nézzél szét a Műegyetem környékén . Minden második srácban rá fogsz ismerni Alekoszra .
Pszihopapa az más . Az az Al Bundy - ban van . És azt is lehet szeretni .

lamb79 2011.01.09. 16:29:52

@gibson:
nem vagyok benne száz százalékig biztos benne hogy anyukája vagy apukája, de valamelyikuk Tordason szuletett (kb 7 éve nem beszéltem Alekosszal, mióta elkoltoztem Magyarországról). asszem inkább a fater (rendor) mert az anyukája mintha Beloianniszból jott volna. az Ildit is az érdi kocsmájukban láttam egyszer-kétszer és Tordas is elég sokszor szóba kerult. az Ildire amennyire emlékszem rendben volt- foleg az ostoba novére mellett akinél kevés nagyobb iq-fájtert láttam már életemben. de tényleg, az a no borzasztó, mindenáron média-celebrity akar lenni.

sajnos errol a légteres dologról fogalmam sincs, ez inkább vonatkozhatott a villára szerintem (?).

Hódos Hajnalka 2011.01.09. 16:30:03

@Herlock Sholmes: Ha nem lennék rossz, nem imádnál ennyire, és kitől kapnék bülbülszavú kommenteket a Keleti pályaudvarnál az orromra fagyott takonyról, meg az ocsmány körömlakkjaimról? :D
Épp most manikűröztem egyébként és rád gondoltam.

@neccharisnyás útonálló: a rokkán van kóc, sztem arra gondolt Bécink.

kékdelfin 2011.01.09. 16:34:52

nem nézte senki (ok, Hajni belekukkantott) a belevalót tegnap? Büntetés volt az egész műsor. Először a két műsorvezető ruhája, aztán Ildi nővére (egy kínzással felért), meg a jóvagyokeredetiben.
Viszint Alekosztól megtudhattuk mi a lájtos szex: smárolás, csöcsörészés, veretés. Ezt többször is bevágták.

kékdelfin 2011.01.09. 16:35:30

Mármint a két műsorvezető úgy egészében:)

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2011.01.09. 16:35:51

@YessicaHard: Jaja, korábban is izzadt erősen, amikor szembesítették azzal, amit más háta mögött mondott - asszem Kristófék voltak.
Amúgy, amit összehebegett arról, mi a kultúrbarbár, az rá jellemző leginkább a villában, egy csomószor rosszul alkalmaz kifejezéseket:)

gibson 2011.01.09. 16:38:05

@lamb79: Örök hálám a bennfentes információidért, testvérem! :)
Ezek szerint létezik még az Ildikónál is irritálóbb és ostobább nőszemély a földön, és az ráadásul a rokona?

lemonkeyface (törölt) 2011.01.09. 16:39:00

Nagyon jok vtok. Nem tudom h a kommenteket v a posztot élem jobban. A bennfentes infokat meg imadom. Ja Anikot meg szivesebben neznem tobbet... jol mutat a kepernyon <3

Hódos Hajnalka 2011.01.09. 16:40:45

@Kékdelfin: Beatrix szögecses kesztyűje megvolt?
És Eszter megjegyzése, a reméljük, hogy ezzel a produkcióval segítettél a testvérednek?
Nóci viszont még mindig nagyon jól néz ki.

gibson 2011.01.09. 16:41:33

Hol lehetne megnézni ma a tegnapi belevalót, nincs valakinek egy használható linkje véletlenül?

K Tomoceusz 2011.01.09. 16:43:11

@Drótos Pipacs:

Nem biztos , hogy igazad van , de jóképű a kutyád .
Ezt feltétlen mondd meg neki .
Ja és azt , hogy lájkoltam .

K Tomoceusz 2011.01.09. 16:44:03

@gibson:

Egy nap csúszással megnézhető a valovilag.hun

kékdelfin 2011.01.09. 16:44:50

@Hódos Hajnalka: Annyira nem néztem, mert olyan mértékű vizuális szennyezés volt az egész műsor, hogy háttérzajként szolgált, és csak néha kaptam fel a fejem (és rögtön fordultam el szörnyűlködve:) Én valami piros ruhára emlékszem, meg H.A. emelgette és közben is virnyogott.
Háhh, Nóci! Nemrég jöttem rá, hogy én "ismertem" fiatal korában (17 volt talán akkor) Nócit:)

Friedmann Juci 2011.01.09. 16:46:44

@flanker: kurvajó jellemrajzokat írtál. végre valaki azt látja ezekben a szerencsétlen arcokban, mint én. csók.

gibson 2011.01.09. 16:47:48

@K.Tomoceusz: én is ezt hittem, de most csak nekedvalókat látok itten, belevalókat nem.

Elemer 2011.01.09. 16:54:47

@lamb79:
"sajnos errol a légteres dologról fogalmam sincs, ez inkább vonatkozhatott a villára szerintem (?). "

Szerintem arról van szó, hogy a sokak által számomra teljesen érthetetlen módon intelligensnek tartott Ildi, egyszerűen rossz kifejezést használt, mert rendkívül ostoba szegény. Valószínűleg arra gondolt, hogy egy városban laknak, vagy egy környéken, nem tudom pontosan mi is a helyzet, de kizárt, hogy társbérlők lennének :)

K Tomoceusz 2011.01.09. 16:56:38

@gibson:

Nálam van belevaló is
www.valovilag.hu/video/113325
de meg nem kérdezd , ezek mikor voltak adásban

gibson 2011.01.09. 16:57:16

@Elemer: teljesen igazad van, könnyen lehet, hogy Ildikó Magyarország légterére gondolt! :)

Friedmann Juci 2011.01.09. 16:58:46

@gibson: szerintem keverte a légteret az élettérrel... és mondjuk egy kisvárosra gondolt.. vagy egy körzetre.
(bazmeg el sem hiszem, hogy egy ilyennel kapcsolatban írok :D )

Elemer 2011.01.09. 16:59:12

@flanker: nekem is tetszenek a jellemzések, azzal a különbséggel, hogy én Ildit ugyanolyan butának tartom, mint a többieket, csak míg azok (szandika, alekosz) szórakoztatóak, ez a csaj valamiért iszonyatosan irritáló. Hogy ledorongolt mindenkit, hogy ZÁRT FALAKBA ÜZKÖZTEM, NEM NYITOTTATOK FELÉM! Ha egy-két ember viselkedett volna így, akkor lett volna alapja lecseszni őket, de ha mindenki, akkor bizony el kellene gondolkoznia azon, hogy esetleg benne van valami hiba. erre utalt is egyébként Stohl Buci, csak aztán nem lett kifejtve. Aki pedig okosnak tartja, annak azt javaslom, hogy nézzen meg egy tetszőleges videót róla és figyelje meg, hogy épkézláb mondatot nem képes szegény elmondani.

K Tomoceusz 2011.01.09. 17:01:22

@Drótos Pipacs:

Ez jólesett .
Nekem is van ilyen itthon , csak nem találom a kupi miatt három napja . Akkor az is ilyen pofát vágott .

Dr Betty Boop 2011.01.09. 17:03:07

@flanker: ...ez nem elemzés,nem is pszichológia. A villalakókban magadra ismertél.

YessicaHard 2011.01.09. 17:07:21

@gibson: Igen, Ildi nővére nagyon büntet. Ki kellene tiltani a médiából.

Ancilla 2011.01.09. 17:20:58

@flanker: Őszintén gratulálok!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:24:11

Zsófiák pálcikaember karikatúrákat rajzolnak a bent lakókról.
Éva, mint egy boszi a nagyfesz. vezetéken. :D

Ancilla 2011.01.09. 17:25:51

Hajnalkának egy tuti recept náthára, illetve torokfájásra is nagyon jó:
azonos mennyiségű mézet, citromlevet és pálinkát (lehetőleg házi pálinkát, esetleg vodkát) összekeverünk, és lassú kortyokban megisszuk. Nem túl jó az íze, de azért meg lehet inni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:27:13

Háhá!
"-Te hogy jegyezted meg, hogy melyik a fiúk? (mármint az egyezményes férfi-nő jel)
-A fiúknak feláll, a nőknek meg kilóg... a tampon."

Szaffi B. 2011.01.09. 17:28:37

@flanker: Kifeljtettedaz egoizmust a jellemzéseidből. Ez a tulajdonság rendkívül megnehezíti Éva, Olivér, Alekosz és Szandika "társas életét", ugyanis teljesen énközpontúak, így csak érdekszövetségeket tudnak kötni, ami a saját érdek előtérbe kerülésekor azonnal bomlani fog.

Laci edz, Olivér geciségből mondta, valamelyik reggel néztem az "élő" adást, és Gigivel beszélgettek, hogy megvárják a riportot és kimennek edzeni.
Jók lennének az elemzések, csak néhol látni hogy csomó mindent nem láttál belőlük.
Gigi pl RENDKÍVÜL ordenáré (a jó tulajdonságaival nagyjából egyetértek) oké hogy valaki káromkodik, de ő nagyon sokat, egy mondaton belül is többször és nem indulatból, hanem csak úgy. Pl a testvérével is elbeszélgetnek lófaszgecikurvabazmeg szinten a reggeliről akár.

Flood 2011.01.09. 17:30:18

Uhúú! Az élőben kaptak 1 jó kis konfliktusgeneráló feladatot :D

Lall-R 2011.01.09. 17:30:39

Nézzétek az élő adást!Szavazás volt, hogy kit tartanak a villalakók a legesélyesebbnek a játék megnyerésére.Jerzy, Alekosz, Éva és Gombi nem kaptak egy szavazatot sem, ezért most egyenként a többieknek a szemükbe kell mondanijuk, hogy miért nem tartják őket esélyesnek.

gibson 2011.01.09. 17:31:16

@neccharisnyás útonálló: ezen mit kell nevetni? Én is így jegyeztem meg anno :)

YessicaHard 2011.01.09. 17:31:50

Menjetek az élú adásra! Lesz itt harc!

flanker 2011.01.09. 17:32:05

@Mme Chauchat:

>Ez nem elemzés,nem is pszichológia. A villalakókban magadra ismertél.

Lehetne kissé részletesebben?

Amúgy meg köszönöm az épÍtő kritikát. MINDENKI (TE IS) MAGÁRA ISMER - szóval mondd csak, melyik sorában is léptem a te lábujjadra? Ahol a pl. kicsinyességről beszéltem?

Én egészen konkrétan ezt írtam:
...és ez elindított pár gondolatot bennem...
... ami változtathatna a véleményemen...
Vagy ez nem tűnt föl, mielőtt

Egyébként meg ezek a tulajdonságok mindannyiunkban megvannak valamennyire. Kiben erősebben, kiben gyengébben, valami valakiben dominál, másban látens - ezért vagyunk a pszichológiai spektrumon a szivárvány minden színében (és mindenki másképp) tündöklő jelenségek.

Szaffi B. 2011.01.09. 17:32:26

Gombinak meg van egy jópofa oldala, amikor épp nem bömböl, vicces és nekem tetszett hogy jótékonykodna, mert apukája beteg volt és meghalt, én elhiszem neki (biztos naív vagyok).

flanker 2011.01.09. 17:33:25

@flanker:

Épp most élőben:
Jött a levél: Éva, Gombi, Jerzy és Alek a legesélytelenebbek a nyerésre! És ezt most meg kell egymással vitatniuk!

christaylor 2011.01.09. 17:36:04

Remélem, Éva az előbb nem az mondta az élőben,hogy "mindenkinek egyéni, szuvenír véleménye van",mert ha de,akkor rosszul leszek.
És már nem először hallom így tőle.

Flood 2011.01.09. 17:37:23

@Flood: OK, le is állították az online-t

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:37:25

@gibson:
Gecinapot tartok.

@YessicaHard:
Szerintem nem. Azzal kezdték, hogy ezt már megint mi a ráknak kell csinálni.

gibson 2011.01.09. 17:37:33

Ez a Gigi napról napra rondább lesz. Úristen, ez a haj!

gibson 2011.01.09. 17:39:33

@Flood: nálam még megy. De elég unalmas, ki is kapcsolom.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 17:40:32

@christaylor:
A szuvenírt, ha jól rémlik Anikó szokta így mondani:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:42:09

Új szó a szókincsemben: "szürke szarok"

Szaffi B. 2011.01.09. 17:42:58

@neccharisnyás útonálló: Nekem a kapaszkodó, mint emberféle :DD

Flood 2011.01.09. 17:44:06

@neccharisnyás útonálló: @gibson: Frissítettem, most nekem is.
Az előbb elhallgatott és egy ilyen kék massza lett a kép. Lehet csak vmi böngészőgubanc volt

Dr Betty Boop 2011.01.09. 17:44:07

@flanker: írod:"Már nem pszichológia,"... erre utaltam, hogy addig sem volt az. Kisujjamra lépés: hogy ez nem elemzés, hanem szöszögés. Annak jó. Küldöm nemsoká, mi volt a hiányérzetem. Addig várom az online tudósítást, a bloggal vok elfoglalva, nemtom nézni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:45:24

Jerzy most kapott taktikai ötleteket Szandikától.

Szaffi B. 2011.01.09. 17:46:26

Szandika megengedte Gombinak hogy maradjon, de csak ha kevesebbet sír. :DD

christaylor 2011.01.09. 17:46:56

Jajanyám,ezek a közhelyek Dzsörzitől: "de én találtam itt egy másik főnyereményt."

Szaffi B. 2011.01.09. 17:47:24

@Trollszpré: Szandika mondta: Mi vagyunk az embereknek a kapaszkodó, minket néznek minden este. XD

Szaffi B. 2011.01.09. 17:48:29

A válasz neccharisnyásnak ment volna, ha nem nyomok mellé :S

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:48:30

Ebből nem lesz olyan, mint a Survivor-ben a Fans vs. Favourites?
Jó buli lenne.

lamb79 2011.01.09. 17:48:56

amúgy nyilvánosan szeretném megkoszonni a feltoltéseket azoknak a jótétlelkeknek akik mostanában rendszeresen a Youtube-ra rakják fel a jobb részleteket. az rtl-klubos weboldal kulfoldrol nem mukodik vagy hihetetlenul lassú, az indavideó meg legtobbszor el sem indul.

christaylor 2011.01.09. 17:51:51

Ildi megint kimondta: LÉGTÉR!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:52:21

Á, megvan! 1 légtérben= 1 fedél alatt

Szaffi B. 2011.01.09. 17:53:35

Az elemző amúgy Erzsit tartja nyerésre esélyesnek. Érdekes, hogy a lakók szerint nem az.

Trevlovics 2011.01.09. 17:54:34

amikor felolvasták a levelet, hogy ildi és alekosz együtt alszanak, alekosz kaján szájnyalogatása, ahogy mondani szokták, priceless volt. a trikójában úgy tud feküdni, olyan pozíciókat vesz fel, mint egy kiégett brúszvilisz. és igen, a kiválasztáskor beszari volt, nem merte kimondani amit gondol mikor megkérdezték, hogy szerinte ildikó a villába való-e. szandika szintén beszari volt. nem olyan bonyolulz karakterek ezek. ildikó idegből tolta, néha az arca is rángott kicsit. ő se egy bonyolult lélek. azon viszont röhögnék nagyon, ha lenyomná évát.

más. valaki magyarázza már el a bentieknek, hogy micsoda különbség van tapintatlanság, bumfordiság és az őszinteség között.hogy ne takarózzon mindegyik azzal, hogy ő csak "őszinte", amikor éppen tapló bunkó volt.

Szaffi B. 2011.01.09. 17:55:54

@christaylor: Amúgy múltkor a Telivér is mondott valami ökörséget, amikor Stohlbuci kérdezgette amin itt fogtuk a fejünket, ha eszembe jut leírom.

haruka 2011.01.09. 17:56:03

Alekosz: Nem mindig az a feladat, ami a feladat.
Akkor mi? :))

Flood 2011.01.09. 17:57:17

Apakezdődik! Ildit megpróbálják sarokba sorítani, Ildi meg már sértődötten beszél :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 17:57:19

De nem tudja magát pontosan kifejezni ez a csaj... :(

haruka 2011.01.09. 17:59:34

@neccharisnyás útonálló: Ildinek amúgy pont ez a baja, hogy lehet, hogy igaza van, de nem tudja normálisan elmondani.

Dr Betty Boop 2011.01.09. 18:00:52

@haruka: Elvtársak, nem a lényeg a fontos!

christaylor 2011.01.09. 18:01:31

TÉNYLEG NEM értem,miért gondolja azt majdnem mindenki,hogy Éva benne lesz az utolsó háromban. Miért?
Há' remélem, nem így lesz.

Szaffi B. 2011.01.09. 18:02:58

@haruka: Teljesen zavarosan magyaráz, mint Alekosz, bzitos van valami a légterükben. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:04:12

Lacinak egész korrekt volt ez a jellemzése a győztesről.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:04:52

Azért mit kapnak, ha fikázzák a műsorkészítőket, meg a csatornát? 8)

Szaffi B. 2011.01.09. 18:05:41

@neccharisnyás útonálló: Igen, meg Gombinak is igaza van, hogy nem biztos hogy hátrány, ha valakiről NEM gondolják hogy nyertes típus lehet.

slara 2011.01.09. 18:06:48

segítsetek....ki volt az az oki aki majkával dobogós volt?

Trevlovics 2011.01.09. 18:08:43

nehéz elmondani ki volt oki, ha nem láttad, de évával összeereszteném

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:10:15

@slara:
Oki? Ööö... fingott, egész végig fürdőköpenyben mászkált, állítólag prostit is szereztek neki, nameg az Omenbe is bevették énekesnek, de ezt inkább hagyjuk

christaylor 2011.01.09. 18:11:27

@neccharisnyás útonálló: meg ne felejtsd ki,hogy majdnem meg is vakult és volt gyűjtés szervezve a szemműtétjére.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:11:51

@Trollszpré:
Nekem ez annyira nem volt egyértelmű. Tény, hogy a BB is szóba került. De...

Szaffi B. 2011.01.09. 18:13:26

@neccharisnyás útonálló: meg a Megaszar, meg hogy a másik csatorna sokkal "prolibb" (szerintem egyformán szarok :DDDD)

slara 2011.01.09. 18:14:00

@neccharisnyás útonálló: neccem rád mindig számíthatok...köszi! kevertem a másik házzal...azt hittem ő ott nyomta.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:17:58

@Trollszpré:
Nekem mondod? DunaTV fan vagyok! Még jó hogy kettő van: kapcsolgathatok is. XD

@slara: Ott volt az elsőben az az ausztrál némber?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:21:07

Alek fejére ráférne egy káposztaleves-diéta.

slara 2011.01.09. 18:21:52

@neccharisnyás útonálló: igen, a másik házban...aztán a szülőházban,istenem mi is lehet vele,hogy aggódom :) :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:38:52

Most akkor azt szeretném, ha

GYŐZIKE MEGTANULNA FEJEN ÁLLNI AZ ESTI ÉLŐ MŰSORBAN

Flood 2011.01.09. 18:39:19

@neccharisnyás útonálló: Csak nincs bele 50-esük
Ez a szopatás :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:42:04

@Flood: ROTFL
Mégiscsak jobban jártak volna egy CD-játszóval.

DE HOVA TŰNT AZ ANANÁSZ????!!!

Lanois 2011.01.09. 18:42:22

Alkesz kiválló protokolldroid lenne.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:45:06

HAJNI!
AC/DC-t tudnak majd hallgatni. Ha valaki ad be nekik pénzt. 8)

bévé 2011.01.09. 18:45:42

@haruka: ezt mondogatom napok óta, h egy értelmes összetett mondatot nem bír elmondani, ebből van kb. a fele baja ott bent.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:46:55

@Lanois:
Érted. Most nézhetem ezentúl a du.-iakat is, hátha Valkó egyszer benyögi. 1 probléma megoldása eredményez 3 újat.

bévé 2011.01.09. 18:48:39

@neccharisnyás útonálló: télleg, az a vaksötét liba! jesszus.

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.09. 18:52:44

Hajnalka, i like you! Do you like me? Lesz sexy-time?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 18:52:54

Mint a szájzáras gyerek a cukorkaboltban
vagy
kiváló karaoke eszköz. Azonnal dudorásszák a dalt, ha már hallgatni nem tudják.

bévé 2011.01.09. 18:53:44

@neccharisnyás útonálló: azt nem bírom nézni. ott hagytam abba, mikor Leo kiment, és nem bírta kimondani a nevét. az egész belevalóban LeoDInasznak hívta, amit az minden egyed alkalommal, kijavított, h L-e-o-NIdasz! a végére aztán feladta.

prolibusz 2011.01.09. 18:55:32

@Lanois: :D:D:D

Zsófinak cuki a pocija :)

bévé 2011.01.09. 18:58:22

@neccharisnyás útonálló: még azt bírtam, h vmelyik este h fikázta Gombit, h mennyire férfiatlan (ekkor vettem le megint a hangot), de nála nagyobb pina nincs a földön!

bévé 2011.01.09. 19:01:21

az az infóm, h Lilu rettenet ruháit saját üzletéből szerzi be.

Flood 2011.01.09. 19:02:05

Húú, ez a mai öf. odabasz majd :)

christaylor 2011.01.09. 19:02:09

Hehe, Béci ismét kiosztja Évát,aki viszont tegnap óta csak rávette magát,hogy megtanuljon kötni!

Flood 2011.01.09. 19:05:46

Fúvazzeg, Alek ne menjen fodrásznak :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:07:46

@Flood: Madzaggal kötötte fel a végét, jól látom? XD

Flood 2011.01.09. 19:09:11

Ildi sztem szebb lett az új séróval :)
Szandikáé viszont komolyan jó lett

Démétér 2011.01.09. 19:09:59

Szandikáé nagyon jó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:10:03

Ennyit a "külsős infot nem kaphatnak"-ról.
Színtiszta aljasság.

az újdonság garázsa 2011.01.09. 19:12:15

A rokka vagy más néven guzsaly egy fából készült eszköz, kerékkel, tengellyel, orsóval, mozgatórúddal, pedállal stb.

Így néz ki (a kép előterében):
caesarom.lapunk.hu/tarhely/caesarom/kepek/guzsaly.jpg

Nem tudom, hogy lehet ilyen haja valakinek, de leginkább sehogy.

Szóval szép-szép a népies vonal, de nem ártana előbb utánanézni, mint aztán hülyeséget írni.

Gondolom, itt a (kender)kóc lett volna a keresett szó.

Trevlovics 2011.01.09. 19:13:10

külsős infót amiatt nem kaphatnak,hogy ne tudják hogy alakulnak a kinti vélemények, megítélések. ez ildikónak személy szerint biztos rossz, de a karakterének jót tehet, látszik, hogy próbálják felépíteni a párbajig.

tgrs 2011.01.09. 19:14:07

Zsófi hajába milyen szép szíet fújt Gombi.

Flood 2011.01.09. 19:15:27

Wooow!
Mondtam már, h Anikónak igencsak jó kannái vannak? :D

tgrs 2011.01.09. 19:15:30

@az újdonság garázsa: Nem Hajni találta ki, hanem benn mondta Évára valaki. (Talán Olivér?)

nattydread88 2011.01.09. 19:17:20

Te jó ég, ez az Ildi mennyire kínos már...

Flood 2011.01.09. 19:17:28

Úúú ez az Ildi...már nekem kínos :(

Dr_utcai_arcos 2011.01.09. 19:17:29

@neccharisnyás útonálló: ha ezt Ildi megtudja -és tényleg akkora patkány volt a pasi-akkor ő már csak nyert vele, hogy bejött!

Trevlovics 2011.01.09. 19:19:10

szerintem ez nagy volt, ilyen szónoklat utáni csendet filmben nem tudnak rendezni :)

Dr_utcai_arcos 2011.01.09. 19:19:39

imádom ezt a Bécit!plusz 10 pont!

christaylor 2011.01.09. 19:19:53

Mondtam már,hogy imádom Bécit? :) Mondtam. Most akkor megint.

Flood 2011.01.09. 19:21:10

Csodálkozom, h Béciék eddig bírták türelemmel...

Flood 2011.01.09. 19:21:52

Béci 4 prezident!!!

Démétér 2011.01.09. 19:21:58

Bécitől megvonták a Xanaxot? :) Mondjuk így jobb.

csudri82 2011.01.09. 19:23:08

Lárva Éva most bassza el minden esélyét. Liba...

christaylor 2011.01.09. 19:23:14

Én tényleg nagyon remélem,hogy jövő héten nem jön vissza Éva! Nála irritálóbb,rosszindulatúbb,ostobább nőt nem láttam mostanában. Lehet,hogy egyeseknek az tetszik,hogy ő bent van,mert akkor legalább van élet és egyebek,de akit szórakoztat ez a hihetetlen gonoszság és ostobaság, hát.....

gibson 2011.01.09. 19:23:39

Béla geci nagy volt!

Éva pedig tényleg egyazegyben Peggy Bundy ebben a cicanadrág-párducmintás felső kombóban.

tgrs 2011.01.09. 19:26:33

Nekem tetszik, hogy puffog Éva.

Flood 2011.01.09. 19:27:10

@Flood: Há-há és tényleg!!! :DDDD

christaylor 2011.01.09. 19:28:10

Hah, vazzeg, Évának gombás a keze!! :D

nattydread88 2011.01.09. 19:28:17

Évának lábgombás a keze baszki:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:29:06

@Flood: Isten! Bár Buci fejével jobban ütött volna.

Trevlovics 2011.01.09. 19:29:18

@christaylor: akkor jövő héten kezdhet is főzni

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.09. 19:31:52

értem én, hogy az Ildi vállalhatatlanul borzasztó, de ettől az Éva-lénytől annyira undorom van már, hogy az elmondhatatlan; ahogy beszél, ahogy viselkedik, amiket mond, borzasztó egy némber

haruka 2011.01.09. 19:32:53

Bécit kezdem tényleg megkedvelni.

gibson 2011.01.09. 19:32:55

@nyuszómuszó: kint kéne hagyni mindkettőt, ja.

Démétér 2011.01.09. 19:33:51

Nem tudom, szerintem Éva persze idegesítő, de Ildinél mindig le kell vennem a hangot a tévéről, mert állandóan kínosan érzem magam, ha megnyilvánul. Kínos az egész nő. Ha ő szerepel, akkor inkább teregetek, mosogatok, némítok, csak ne kelljen ezeket a rettenetesen ciki helyzeteket látnom. Ha és amióta jópofa próbál lenni, még sokkal rosszabb.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:33:59

Szerintem az ananász fog nyerni. Ő nem gerjeszt konfliktust, párbajozni is max. a jacuzzi melletti zöld állatka vinné ki. Totál nyerő stratégia.

Flood 2011.01.09. 19:36:13

@neccharisnyás útonálló: :DDD
De velük meg lehet az a baj, h túl szürke egyéniségek :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:37:42

@Flood: Szürke?
Az egyik neonzöld, a másik sárga-barna-MÉREGzöld. :D

Flood 2011.01.09. 19:38:09

@gibson: +1
Én se tudom eldönteni a két szar közül melyik a kevésbé szarabb

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:38:43

@nattydread88: Tán Oli úr mondta, a nagy össznépi zenegép-csesztetés közben.

Hódos Hajnalka 2011.01.09. 19:39:07

@az újdonság garázsa:
itt az éva haja a rokkán: csicso-nagy.uw.hu/fo-o-Csicso-NAGY-A/o10-tajhaz/tbsz-rokka.jpg

mielőtt beszólsz, gondolkodjál, persze honnan is tudhatnád, hogy van egy ilyenem restaurálva a sarokban.
másrészt nem én találtam ki, hanem Béci mondta reggel a tollászkodó Évának.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:41:55

@slara:
Az aktuális népszavaztatós kérdésre. Majd Hajni leírja a következő cikkben.

Emanuelle 2011.01.09. 19:44:40

Éva takarodjon már a halál náthás f@szára, iszonyat idegesítő, ostoba, lusta, idegbeteg picsa. Egyáltalán nem szórakoztató az állandó károgása.
Remélem Ildikó kint hagyja, aztán az első lehetséges alkalommal ő is húzhat haza.

Flood 2011.01.09. 19:45:07

Szegény Éva, az egész világ szövetkezett ellene (lol!)

Mintha ennek a nőnek kicsit fals lenne az önértékelése

bévé 2011.01.09. 19:45:15

baszki, a carbonara miatt lemaradtam a színjátszásról.

haruka 2011.01.09. 19:48:22

Én azt mondom, még mindig inkább a kínos Ildi, mint ez a hülye picsa Éva. Nagyon irritáló egy nő.
A kultúrbarbár szót meg felejtsék már el, rohadt idegesítő!

gibson 2011.01.09. 19:48:36

"Van, aki nagyon szeret, van, aki nagyon utál."

Szegény Ildikó, hát ennek maximum a második fele igaz :)

Démétér 2011.01.09. 19:49:42

Ildikó, mint megosztó személyiség... Szegény kis butám. Annyiban megosztó, hogy az ember nem tudja, hogy tőle irtózzon jobban, vagy valaki mástól.

bévé 2011.01.09. 19:51:46

@gibson: ja, azt én sem értettem, az első félmondatot vajon melyik sms-ből vonta le. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.09. 19:53:19

@Démétér: Nyilván, amit Ildi tud, az mindösszesen az, hogy jobban undorodom Évától, mint amennyire ő idegesít (ami szintén nem egy alapszintű dolog)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 19:55:26

Télleg, télleg! A nyereménylakás az lesz, amiben az X-faktoros nép lakott? Csak mert a nézők között is a villában lévő "kipróbált" házimozi lel gazdára.

bévé 2011.01.09. 19:55:39

jóég. télleg ez a nézői kérdés?
pár napja azt olvastam, h Ildi dobta ki a barátját az anyján keresztül nemrég (mármint ő már bent volt a villában és úgy). imádom a bulvárt! :)

bévé 2011.01.09. 19:56:31

@neccharisnyás útonálló: ja, + stohlbuci használt autója. :D

flanker 2011.01.09. 19:57:07

@gibson:

Valaki (akár tőszavakban is!) mondja már el, hogy miről beszéltek, mióta behalt az online? Fogalmam sincs, mi zajlik és kirekesztve érzem magam! :-)

MI TÖRTÉNIK?

gibson 2011.01.09. 19:57:50

@neccharisnyás útonálló: én nem merném hazavinni azt a villában kiállított tévét, mi van, ha valamelyik este egyszer csak bekapcsol magától, és rám köszön a stólbuci???

Tompó 2011.01.09. 20:00:58

Hát nem semmi ez az Éva. Ettől az okádék Rácz testvérektől meg kinyílik a bicska a zsebemben!!!! Sunyik nagyon rafináltak hiába ehhez értenek. Kivelük de gyorsan!!!!!!!!!!!!! Egyébként egyetértek Alkeszosszal Ildi megy vissza, na nem a nézők jóvoltából, sokkal komolyabb segítséggel(rtl)

kozlekedo 2011.01.09. 20:01:10

Hol lehet élőben nézni?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 20:01:35

@flanker: öf volt a TVben. Részletesen Hajni holnap.

@gibson: és leolt a hálóneműd miatt? :D

No, léptem. Írjatok retekklubosoknak ötleteket, hátha bejön.

reccs 2011.01.09. 20:01:50

@gibson: ...és a család kijelöl párbajra.

gibson 2011.01.09. 20:02:32

@flanker: online adás öttől hétig van, és hétkor kezdődött el az összefoglaló, de én is csak pár perceket néztem belőle, mert megy közben a Real-meccs a Sport1-en.
Amit láttam, és érdekes volt, hogy a Béci durván kiosztotta az Évát, mert az nem csinál semmit. Zseniális volt a srác, egyből megszerettem, remélem, hozza ezt a formát később is.
Éva egyre jobban kivan, szerintem vesztett ma egy jó adag szavazót a jövő heti kiválasztásra.
Elmondták nekik, hogy nem sikerült a rekordkísértetük, mert nem folyamatosan kototték a sálat. Ez is Alekosz és Éva miatt van, asszem ők mentek ki cigizni kotogetés helyett.
Szóval Éva lába alatt forrósodik a talaj.
Meg volt valami hülye feladat is, valami stand-up szerű dolgot kellett előadniuk, csak Ildit láttam, de az annyira szánalmas és irritáló IS volt, egyszerre, hogy ott levettem a hangot.
Hát ennyi, nagyjából. Az első felét nem láttam.

Lanois 2011.01.09. 20:02:58

@neccharisnyás útonálló:
"Télleg, télleg! A nyereménylakás az lesz, amiben az X-faktoros nép lakott? Csak mert a nézők között is a villában lévő "kipróbált" házimozi lel gazdára."

Nem az xfaktoros lakás lesz, hanem egy kisebb, csak a reklámban még az xfaktoros lakást szokták bevágni.

YessicaHard 2011.01.09. 20:07:47

Felidegeltem magam az összefoglalón. Nyugtassatok meg, hogy Éva kint marad, mert már elviselhetetlenül nagy a pofája! )És mennyire magabiztos és öntelt! Mekkora égés lenne már neki, ha Ildi lenyomná! Imádnám! Komolyan fontolgatom, hogy küldök sms-t Ildire. Hirtelen behúzná fülét-farkát az Olivér-Szandika-Alekosz trió, ha Ildi sétálna vissza. Van ennek bármi esélye?

Lanois 2011.01.09. 20:08:16

Ha megmondjuk Ildinek, hogy elhagyta a barátja, az majd biztos nagy erőt ad Ildinek, és még keményebben fog harcolni a párbajon. Vagy valami ilyesmit mondott a lilu. Hát, igen ez már csak így szokott lenni egy szakítás után, mindenki kirobbanó örömmel és energiával fogadja az ilyen híreket.

JanCsi 2011.01.09. 20:08:43

Lemaradtam!!! Miért kell imádni Bécit? Miért volt most épp jófej?

Amúgy meg a sállkötésről annyit ,hogy van aki a feladat után azzal jön, hogy őmárpedig nem tud kötni és kész, van akinek (asszem Erzsi) az volt az első kérdése, hogy "jó, oké akkor hogy kell kötni?" és elkezdte Gigi tanítani.

Legalább annyira erőltetné meg magát mindenki, hogy csapatjátékosnak tűnjék...

slara 2011.01.09. 20:10:23

@haruka: főleg szandika szájából iszonyat ez a szó h kultúrbár ....és ahogy nyihog rajta

Lanois 2011.01.09. 20:12:02

@YessicaHard: Nyugodj meg, dőlj hátra és vegyél pár mély levegőt. Teheted mindezt az esélytelenek nyugalmával.

Hmmcsike 2011.01.09. 20:12:03

@Tompó:
Te jó barátja lennél Évikének!
Ők a sunyik, rafináltak.....még is a Te zsebedben nyílik a bicska. Hmm.
Párbaj után keresd meg Évikét és dumcsizzatok:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.09. 20:12:55

@slara: persze, hogy nyihog! azt ugyan nem érti, mit jelent, de nééééégy szótagos szavakat használni neki nem mindennapi élmény! ;)

flanker 2011.01.09. 20:15:03

@gibson:

Köszönöm - tudtam én, hogy folyik valami nagy és jelentős! :-)

Egyébként már régebben is kellett volna szankcionálni őket, mert amíg a többiek tornáznak, addig Évike sminkel, meg pofákat vág. Ilyenkor egyheti cigimegvonás a cigisektől, egyheti piamegvonás a piásoktól, Alekosz nem kommentálhat egyetlen eseményt sem egy hétig, csak akkor szólhat, ha kérdezik és szigorúan tőmondatokban, valamint Olitól elzálogosítani egy hétig az ananászos Képet. Eva 1 másodperc alatt elveszítené az összes védelmezőjét - a katonaságnál is így törik meg a renitenseket. És szenvedjenek meg a rohadt 50 milláért - ha a tévénézők megszavazzák, hogy ugráljanak, akkor olyan buzgón kérdezzék, hogy meddig és milyen magasra, hogy torkukon akadjon a levegő! :-)

bévé 2011.01.09. 20:16:43

@flanker: nincs mindig online. 7kor vége. asszem, éjféltől hajnalig megy újra.

pleb 2011.01.09. 20:18:23

@bévé: Már amikor, kisebb nagyobb megszakításokkal, vagy egyáltalán nincs.

slara 2011.01.09. 20:18:43

@nyuszómuszó: ez curva nagy amit írtál!!!!!!!!!!

Hmmcsike 2011.01.09. 20:19:11

@bévé: Éjféltől reggel 10-ig.

bévé 2011.01.09. 20:19:31

ja, már volt válasz, sry.

flanker 2011.01.09. 20:20:26

@bévé:

Igen, köszi, ezt már vágom, csak azt nem értettem, hogy mi zajlik és HOL. (Nincs tévém.) Úgyhogy remélem, tom1976 kiteszi ezt a fél órát az indára, mert egyre jobban érdekel.

bévé 2011.01.09. 20:21:43

az izgi lehet. :) bár múltkor nappal azt mutatták 15 percen keresztül, ahogy Szandika és Éva ágyneműt húznak a hálóban némán. Kint meg mindenki más dumált. elaludtak a vezérlőben vagy a fasz tudja, de sok értelme annak sem volt.

slara 2011.01.09. 20:22:15

mikor lesz a kuba est?

bévé 2011.01.09. 20:22:15

@flanker: nincs tévéd? jujj.
elvi okokból?

gibson 2011.01.09. 20:22:21

Fenn van a valovilag.hu-n is minden napi összefoglaló, így ez is. A 'nézd most' címszó alatt érhető el.

janos.vitez 2011.01.09. 20:23:38

megkövetem magam! ez az éva egy görény, egy undorító rosszindulatú b.szatlan picsa! mit képzel már magáról! az Ildit sem szeretem, de ez a nő már kiállhatatlan! remélem jól pofára esik a párbajon!

Augur 2011.01.09. 20:23:49

még a végén télleg a Bécigyerek fog nyerni, annyira kedveljük a sunyiságát. nekem nem gyerebe csak azért, mert beugatott Évának. már sajnálom szegény idegbeteg nőt.

Tompó 2011.01.09. 20:23:51

@Hmmcsike: Inkább Éva mint a sunyiklán....hihih

bévé 2011.01.09. 20:24:02

@slara: és mikor mondják meg Ildinek, h offolta a faszija? ezt ki nem hagynám!
ezek soha nem mondanak semmi konkrétumot, bazzeg. elhintik itt a morzsákat, osz jónapot. :S

slara 2011.01.09. 20:25:24

...és figyeltétek olivért amikor béci megmondta a véleményét évának? elment a hangja...elvitte a cica

gibson 2011.01.09. 20:25:51

@bévé: ma volt a szavazás, holnap fogják bejelenteni neki, az összefoglaló alatt, élőben.

YessicaHard 2011.01.09. 20:25:58

@Lanois: Most nagyon elkeserítettél. Nem lehet, hogy az Ildit elhagyta a barátja sztorival nézői együttérzést akarnak generálni (sms-ek), hogy Éva kirakarodjon? Jaj én annyira reménykedem!

slara 2011.01.09. 20:27:04

na ennyit a szabályzatról,nem kaphatnak kinti hírt,de ezt a hírt ildi megkaphatja...no comment

bévé 2011.01.09. 20:27:24

@gibson: :O király, kösz. kezdem sajnálni azt az ostoba némbert.

Tompó 2011.01.09. 20:27:46

@Augur: reméljük nem igy lesz, tényleg rohadt sunyik. A Gigike is ártatlan rendes kislány...kinnt meg fétis-leszbi videokba folytogatja a csajokat, Bécike meg ha épp nincs más dolga autokat lop...Ennyit az aranyos, szimpi Rácz-klánról....

JanCsi 2011.01.09. 20:29:16

@JanCsi: Lemaradtam!!! Miért kell imádni Bécit? Miért volt most épp jófej?

bévé 2011.01.09. 20:29:25

@YessicaHard: de szerinted ha vkit dobnak, akkor az vadidegenekkel akarja tölteni a kövi pár hetet? jópofizva, mert mutat a tévé meg néznek a neten??? szerintem ezért fog hazamenni.

Lanois 2011.01.09. 20:29:41

@Augur: A sunyi nem az aki kerüli a nyílt konfrontációt?

K Tomoceusz 2011.01.09. 20:29:47

@gibson:
de én is csak pár perceket néztem belőle, mert megy közben a Real-meccs a Sport1-en.

Gibson kollega lamaradtál a múlt században valahol félúton . Mi szükség ma már a sportcsatornára , ha ott ülsz a gép elött ?
Ha kiváncsi vagy , hogy tudsz okosakat írni ide , miközben nézed a meccset egy másik ablakban , légy bátor és kérdezz !

Augur 2011.01.09. 20:30:26

@Tompó: nekem sem tetszenek, főleg mióta mindenki úgy odavan értük. olyan a valóvilág, mint egy általános iskolai osztály. ott is utáltam a nagyon édi, jógyerekeket, a mindenki kedvenceit. inkább húztam a deviánsokhoz. most is így érzek:)

pleb 2011.01.09. 20:30:30

Tulajdonképpen nekem ebben a szériában nincs olyan személy, akit méltónak találnék arra, hogy megnyerje a fődíjat. :D Vannak emberek, akik vmennyire szimpatikusak, de egyiket se találom annyira szimpatikusnak h megnyerje a játékot. Megkövezhettek, de még Lacit sem :D

Augur 2011.01.09. 20:31:19

@Lanois: a sunyi az, aki szerepet játszik, miközben teljesen mást gondol, és tervez.

pleb 2011.01.09. 20:31:59

Nem tetszik, ahogy Lacit bölcs, okos embernek tartják, közben meg nem az.

gibson 2011.01.09. 20:33:07

@JanCsi: leírtam már egyszer, még egyszer nem akarom, de olvass vissza, megtalálod!

slara 2011.01.09. 20:34:26

@pleb: laci azóta nyitotta ki a száját h ildi kinyilatkoztatott....

Hmmcsike 2011.01.09. 20:34:52

@bévé:
Most megtudja, hogy szingli lett és nem lesz akadálya, hogy lefeküdjön Alekosszal :D Még a párbaj előtt villanthat ezzel.

flanker 2011.01.09. 20:35:13

@bévé:
nincs tévéd? jujj. elvi okokból?

Nos, igen. 10 éve kimentem külföldre sokáig, s odaadtam anyámnak. Aztán amikor hazajöttem, nem kértem vissza, nem vettem magamnak, s nem is hiányzik. Nem tévébuzi vagyok, hanem számítógépbuzi. :-)
(Általában igen fájdalommentes a dolog, de most egy kissé hiányzik.)

YessicaHard 2011.01.09. 20:35:33

@bévé: Igen, de ezt az egész "elhagyta a pasija" sztorit generáltnak ézem, szerintem nem is volt pasija. Szegény, uncsi és szürke, de akkor is azt kívánom, hogy hagyja kint Évát.

Tompó 2011.01.09. 20:36:52

@Augur: szerintem egyébként nem kedvelik őket annyira idekinnt mint azt ők ott benn gondolják. A baj az hogy egyre inkább az az érzésem teljesen mindegy mi mit gondolunk, az rtl dönti el ki megy- ki jön!!! Hisz akik az "élő" adást sem élőben adják azoktól minden kitelik....+ a dzsörzi gombi beszavazó szavazatait se látta senki, csak azt mondták hogy így-meg úgy volt és hipp- hopp a homo escort fiu bekerült a villába....

Lanois 2011.01.09. 20:39:26

@Augur: Akkor a Béci nem sunyi, mert ő azt gondolta, hogy az Éva leszar minden villabali melót és utána eltervezte, hogy ezt meg is mondja neki, és utána meg is mondta. :)

gibson 2011.01.09. 20:40:12

@K.Tomoceusz: osszeszedtem minden bátorságomat, és szeretnék válaszolni, de csak, ha lehet, persze! Szóval:
"Mi szükség ma már a sportcsatornára , ha ott ülsz a gép elött ?"
A sztrímek borzalmas minőségben jönnek csak a netről, ráadásul általában kínai, román, és egyéb vicces nyelveken, úgyhogy, amennyiben van rá lehetőség, a tévében követem az eseményeket.
"Ha kiváncsi vagy , hogy tudsz okosakat írni ide , miközben nézed a meccset egy másik ablakban "
Van kép-a-képben funkció a tévén, úgyhogy tudnám figyelni őket párhuzamosan, de az általában mindkét műsorról elvonja a figyelmem, így maradok a jó öreg csatornaváltogatásnál.

Augur 2011.01.09. 20:41:08

@Tompó: nyilván itt is az van, hogy minden megtervezetten történik, pr érdekek mentén. velünk-azaz a nézőkkel-elhitetik, hogy mi (is) alakítjuk a dolgot, a valóság pedig az, hogy ők alakítanak minket. nézem itt, micsoda indulatokat gerjeszt ez a szerencsétlen Éva-nő. komolyan mondom, vicces. kis fehér kísérleti egerek vagyunk az rtl terráriumában. ennyire azért nem kell komolyan venni egy szaros tévéműsort...

Augur 2011.01.09. 20:42:58

@Lanois: nem erre a konkrét esetre gondolok. nézd az arcát, a szemét, a gesztusait. van aki azt mondja rá, hogy xanaxos, pedig csak számító. akkor mondta meg Évának a frankót, amikor az ott dramaturgiailag a leghatásosabb volt. tudja mit csinál, de ezt nem köti az orrára senkinek. rókaképű.

K Tomoceusz 2011.01.09. 20:44:54

@gibson:

Ahogy gondolod .
Csak a villafiúknak volt kötelező a disznótor .

pleb 2011.01.09. 20:49:15

Annyira vicces, hogy Éva nem Ildi rajongótáborával fog párbajozni, hanem a saját maga ellentáborával :D :D

Lanois 2011.01.09. 20:50:15

@Augur:Rókaképű? Ja, ha rókaképú, akkor az teljesen más. Akkor tényleg felesleg a tényekre alapozni a véleményformálást. Az pedig nem érv, hogy valaki dramaturgiailag pont akkor mondja el , amit akar, amikor az leghatásosabb. Miért szerinted mikor kellett volna neki elmondania, ha nem akkor amikor erről vitáznak?!

gibson 2011.01.09. 20:50:50

@K.Tomoceusz: ha van jobb ötleted, azért meghallgatom! :)

Ancilla 2011.01.09. 20:51:06

@Tompó: Miből gondolod, hogy Béci sunyi? Én egyetlen erre utaló mozzanatot nem láttam. A balhéi iskolás korában voltak - gondolom, nem ő az egyetlen srác, aki renitens volt kamaszként - most már felnőtt, az egyik tánciskola vezető tánctanára. Ezt olvastam róla. Én ha valakit nem szeretek, meg is tudom indokolni, hogy miért nem, és példákkal is alá tudom támasztanai (többel is).
Kérek Béci sunyiságára legalább 3 példát, mert ennyiből már talán lehet általánosítani.

Flood 2011.01.09. 20:52:38

Ez hihetetlen!
Mióta Gömbi slágert csinált belőle, meg egyszer megnéztem Utube-on az eredetit, azóta a Jólvagyok-ot éneklem magamban :)

Kezdem érezni magamon a műsor agymosó hatását :S

bévé 2011.01.09. 20:54:13

@flanker: na, én mindkettő. gép az ölemben, afölött nézek a tévére. :D
vegyél egyet, jó az. :)

Darth_Vader 2011.01.09. 20:54:29

Ma újfent nem sikerült végig olvasnom ezt az erőltetett limbisztikai formulákkal telerakott valamit....

Ancilla 2011.01.09. 20:54:30

@Augur: Máskor is megmondta Évának a frankót, csak azt nem adták le. Szintén a takarításról volt szó.

Tompó 2011.01.09. 20:54:51

@Augur: Az biztos hogy meg szervezett mondjuk velem nem hitetik el mert még nem vettek rá soha hogy szavazzak még online se, én csak fikázom őket... egyébként érdekes játék ez, azért nem lehet könnyű. A munkahelyemen megkérdeztem a többieket ha ez lenne a villa ők kit vinnének párbajra, na ebből akkora veszekedés vita lett hogy csak na, pedig mi nem is vagyunk 24 órába összezárva... szóval nem olyan egyszerű gondolom de tényleg jól esik fikázni őket...hihihih

Augur 2011.01.09. 20:55:26

@Lanois: látom érzékenykedünk:) nem kell annyira belehergelődni, a rókaképű a rókalelkű szinonímája a magyarban. nem bántom én a fontolva haladó kedvencedet, de mit tegyek, ha a karakán embereket csípem?:D Béci nem az, csak lagymatag és nem ugat sokat, viszont tudatosan csinálja.

K Tomoceusz 2011.01.09. 20:55:29

@gibson:
Nekem ötletem ?
Nincs egy szál se, csak jártattam a szám .
A távirányító jó megoldás .

És ezt nem azért írom , mert kicsinyes pöcs vagyok .

reggi64 2011.01.09. 20:55:33

hát azért ma szépen ekézték az Évát,lassan tényleg elhiszem hogy a retekklub manipulál minket,kíváncsi vagyok a héten még milyen sztorikat találnak ki nekünk ez irányban..

MPéter 2011.01.09. 20:55:35

Csak tudnám, hogy a Rácz tesóknak mitől ekkora a pofája? Visszavehetnének belőle. Eleve igazságtalan szerintem, hogy ott vannak egymásnak, mindig ugyanarra szavaznak, és kétszeres esélyük van a fődíjra. Ha a villalakóknak kis eszük lenne, már rég kiszavazták volna őket vagy legalább az egyiküket. Álszent volt Gigi sírása, C-kategóriás színi előadás. Pont ő borul ki, akinek ott a bátjya meg a "szerelme", gerjeszti a feszültséget Évával, aztán meg ő pityergi el magát. Szerintem egyáltalán nem álomnő! Állandóan azt hangoztatja magáról, hogy "ő nem tartja magát álomnőnek, de milyen sokan mondták már róla, hogy az, pedig ő egy egyszerű lány". Átlátszó, ja persze, pont a lány a szomszédból típusú csajok szoktak erotikus leszbi horrorban szerepelni.

K Tomoceusz 2011.01.09. 20:57:32

@Ancilla:

Ez jó volt .
Én is szeretek 3 példát kéregetni .
Nem lettem népszerűbb tőle .

flanker 2011.01.09. 20:58:23

@flanker:

Anikó, mióta utoljára láttam, IGAZÁN megkedvelte az igazából szót. IGAZÁBÓL nem is nagyon van kedve IGAZÁBÓL másikat használni. De igazán!

gibson 2011.01.09. 20:59:05

Remélem, ez a videó mindenkinek megvan, állítólag ez az Ildi nővére:

valovilag.hu/video/113307

Aki még nem látta, azt fokozott óvatosságra inteném, és persze szigorúan csak erős idegzetűeknek.

Augur 2011.01.09. 20:59:23

@Ancilla: látom nagyon féltitek a srácot:D meg ne sértődj, de kit érdekel, hogy minek a tanára és hol? spec az sem érdekel korábban mit csinált. bement nyerni, és gyakorolja a lassan járj, tovább érsz taktikát. tökéletesen jelentéktelen az ürge, de jól menedzseli magát. és ha élesebb lesz a helyzet, tudja kit hogyan nyírjon ki.

Tompó 2011.01.09. 21:01:28

@Ancilla: miért is kellene bármit is bizonygatnom, alátámasztanom????? Te ezek szerint nem így gondolod de én nem kérem hogy bizonyítsd elfogadom a véleményed.Elég jó emberismerőnek tartom magam(nem arcoskodásból mondom) és azok alapján amit láttam egy sunyi látni a szemén!!! figyeldd az arcát, arcának rezdüléseit az egyes események kapcsán... ennyi ha te ezek után sem látod akkor ez van én továbbra is így gondolom!! így jó??? hihih

Lanois 2011.01.09. 21:03:09

@Augur: Nem a Béci a kedvencem fater, de ne is törődj vele.

Augur 2011.01.09. 21:04:48

@Lanois: nyugi, tőlem nyerhet a Béci:) és mutter vagyok;)

Tompó 2011.01.09. 21:04:50

@K.Tomoceusz: a te népszerűségedet nem a 3 példa hanem az avatárod húzzzaa le.... hihihihh (bocs)

Friedmann Juci 2011.01.09. 21:05:03

annyira édesek vagytok, ahogy ölitek egymást azon, hogy ki sunyi, és ki nem. körülbelül mindegyik ugyanolyan szar alak, kezdjük az alapvető okkal: jelentkezett a műsorba.

MPéter 2011.01.09. 21:05:27

@Ancilla: Vezető tántanár, na ne röhögtess már, három utcagyereknek mutat két tánclépést az a lagymatag barom. Jó, hogy nem "táncművésznek" hívod. Én azt olvastam, hogy Keleti Andrea, sőt Keveházi Gábor is tőle tanult táncolni.

Laci amúgy szerintem vette a doktoriját. Buta mint a föld, olvasni, fogalmazni nem tud, az általános műveltsége meg a nullával egyenlő. Nézzétek meg ezt a videót, tanulságos: www.youtube.com/watch?v=X4eEqXs0wCk
Kérdezz-feleleket játszanak. Laci kiábrándító, Éva viszont nagyon pozitív csalódás, ő messze a legértelmesebb!

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:07:21

@Tompó:
Ne kóstolgass hé !
Egy olyan csóka , aki keveri a gecit a sunyival .
Én hülye meg nem reagálok rá .

Lanois 2011.01.09. 21:07:28

Azért az ciki, ha valaki nem tudja megindokolni a véleményét.:))

Tompó 2011.01.09. 21:08:25

@Friedmann Juci: az igazság nálad van ott a pont...hihihi

Tompó 2011.01.09. 21:10:19

@K.Tomoceusz: nem én nem... ja na jól van geci is meg sunyi is..hihi

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:11:21

@MPéter:
Ha jól tudom , azt a Keleti Andreát se szereti mindenki .

Ancilla 2011.01.09. 21:12:09

@Tompó: Úgy látom, hogy te erősen a szemedre hagyatkozol az emberek megítélésében. Én speciel nem nézem K. Tomoceusz avatárját, hanem elolvasom, amit ír, és abból ítélek.

MPéter 2011.01.09. 21:14:56

@MPéter: Ezek nagyon ostobák. Laci (doktori titulussal) és Béci, a vezető tánctanár (lol, értsd ismer két breaktánc-elemet) azt találgatják, hogy mikor volt a trianoni béke, az első vagy második vh. után, amúgy Évi napra pontosan tudja.
Itt a videó:
www.youtube.com/watch?v=O9iKML73N2Y
Egyébként Laci, mint harcművész se győzött meg, annnyi kitartása és összpontosító képesség nincs benne, hogy a sorversenyben tovább tudta volna tartani azt a bödönt mint Anikó...

slara 2011.01.09. 21:15:07

@Tompó: pont nem vagy jó emberismerő....

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:16:33

@Lanois:
Szerintem Tompó kollegának nem okozna különösebb problémát a 3 példa leírása sunyiság ügyben Bécinkkel vagy bármelyik villalakóval kapcsolatban . Csak - helyesen - nem megy bele a játékba , mert attól kezdve mindig ezt kérnétek tőle . De ha ti nem , én biztosan . Félek , hogy ez a Tompó rutinos versenyző , még lesz bajunk vele .

Tompó 2011.01.09. 21:17:14

@Ancilla: ha nem lett volna egyértelmű csak vicceltem amikor " beszóltam " Tomoceusznak. Az írásai meg tetszenek.

MPéter 2011.01.09. 21:18:26

@K.Tomoceusz: Nem tudom, hogy ki szereti, ki nem, nem is azért írtam, csak mert a Csillag születik óta szerintem ő az egyik leghíresebb táncművész.

Tompó 2011.01.09. 21:19:03

@slara: miért is?? 3 konkrét példát kérek!

slara 2011.01.09. 21:20:05

@Tompó: jujj...és ha nincs 3 példa?

Tompó 2011.01.09. 21:20:29

@K.Tomoceusz: ne fényezz már megvakulok saját magamtól...hihihi

Lanois 2011.01.09. 21:21:06

@MPéter: "Egyébként Laci, mint harcművész se győzött meg, annnyi kitartása és összpontosító képesség nincs benne, hogy a sorversenyben tovább tudta volna tartani azt a bödönt mint Anikó..."
Istennőket földi harcos ritkán győz le.

Tompó 2011.01.09. 21:21:57

@slara: háát ööö szóval, na úgy látom ma sem tudok aludni...hihih

Friedmann Juci 2011.01.09. 21:24:26

@Tompó: könyörgöm, inkább használj szmájlikat. még az is jobb lesz.

Lanois 2011.01.09. 21:24:45

@K.Tomoceusz: Te mióta dolgozol neki?:)

MPéter 2011.01.09. 21:25:56

@Lanois: Istennő? Állítólag magyartanárnak tanult (nem az, remélem nem is lesz) az Anikó, és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályaival sem.
Nálam ott írta le magát teljesen, amikor az Alekoszt meghazudtolta. Aztán szerelmet vallott a Bécinek, majd Király L. Norbinak, hányszor akarja még magát megalázni?

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:27:12

@MPéter:
Értem . Attól még Bécink kígyó mozgása másoknak lehet a csúcsok csúcsa . Ha a művésznő karrierjével kapcsolatban akarnék negatív kritikát írni - bár nehezemre esne - meg tudnám oldani . Nem teszem , örülök , hogy más elégedett vele .

MPéter 2011.01.09. 21:27:42

@MPéter: Hát, ma nekem se megy a ragozás :)
tisztában van valamivel
fogalma van valamiről
az előző hozzászólásban pedig: az igeidők egyeztetésével és a tárgyraggal volt gondom, ejnye... Jobban odafigyelek mostantól!

lutria 2011.01.09. 21:28:11

A legújabb kutatások szerint nem egészséges ébredés után rögtön "átmozgató edzést"tartani(ez az infó jól jött volna katonakoromban),de úgy látszik a stáb nem olvasta ezt a tanulmányt.De azért remélem hogy aki kitalálta a feladatot,az úgy kezdi a napot és nem kávéval.
Alekosz ezt a -vigyünk óvszert vagy ne-kérdést egyszer már elszúrta Szandikával,akkor nem vittek és erre hivatkozva nem szexelt később vele Szandika(pedig ő mondta hogy nem kell),úgyhogy Alekosz helyében biztos ami biztos alapon mindig lenne nálam.:)

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:29:09

@Lanois:

Tompó kollegának ? Kb . 20 perce és amíg küldi a csekket ez így is marad .

Lanois 2011.01.09. 21:31:57

@MPéter: Aki magyartanárnak tanult az nem lehet Istennő? Ezt komolyan nem tudtam. Már megérte feljönni ide.

Tompó 2011.01.09. 21:32:33

@Friedmann Juci: így??? :):):)? jó??? hihihi

Lanois 2011.01.09. 21:33:07

@K.Tomoceusz: Nekem is kéne valami mellékes...

Tompó 2011.01.09. 21:34:50

@K.Tomoceusz: mi van??? minek adtad meg a számlaszámod? Nem úgy egyeztünk meg hogy oda utalom a zsét? Most már ne variálj!!

Ancilla 2011.01.09. 21:35:20

@MPéter: Na látod! Pedig éppen Anikó helyesírását kritizáltad... Mindenki követhet el hibákat.

Lanois 2011.01.09. 21:36:49

@MPéter: "és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályaival sem"
Magyarul helyesen: és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályairól sem.

MPéter 2011.01.09. 21:37:17

@Lanois: Most ez komoly? "Állítólag magyartanárnak tanult (nem az, remélem nem is lesz) az Anikó, és nincs fogalma a magyar helyesírás legelemibb szabályaival sem." Te tényleg nem tudtad értelmezni ezt a mondatot vagy csak kötekedsz? Szerintem az istennőséghez nem elég, ha valaki jól néz ki, erre próbáltam célozni.

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:38:08

@lutria:
Alekosz helyében biztos ami biztos alapon mindig lenne nálam.:)

Ez nem jó terv . Akkor nem születik meg soha a villa 15 . lakója .
Biztos sokan láttátok már , csak nem koncentráltok eléggé a tartalomra .
www.youtube.com/watch?v=ZALbR68DU4Y

MPéter 2011.01.09. 21:38:57

@Lanois: Igaz, be is ismertem magamtól, önkiritikát gyakoroltam:
"Hát, ma nekem se megy a ragozás :)
tisztában van valamivel
fogalma van valamiről
az előző hozzászólásban pedig: az igeidők egyeztetésével és a tárgyraggal volt gondom, ejnye... Jobban odafigyelek mostantól!"

Lanois 2011.01.09. 21:39:10

Legalább észrevette:)

Augur 2011.01.09. 21:39:18

Anikó már meg magyartanár is? whhehehe...még valamit esetleg? ez az az urban legend, amit azok a hapsik találtak ki, akik gerjednek a macára, de a műkaromépítés nem elég intellektuális számukra, vagy mi?

slara 2011.01.09. 21:39:34

most épp kit fikáztok?

Lanois 2011.01.09. 21:42:44

@MPéter: Nem tesó. Az Istennősséghez az kell, hogy valaki ne legyen halandó. Márpedig Anikó örökké fog élni. És ennek semmi köze a helyesíráshoz.

Píter 2011.01.09. 21:42:57

Az online adás 10-ből 9-szer nem működik, a meghirdetett időpontokban (sem)!!!

Az esti összefoglalók alatt való szavaztatás egy nagy csalás!!!
Egy ember (IP cím) nem csak egyszer szavazhat, hanem akárhányszor. A szerverek ezt persze nem bírják, mert vagy félpercenként kattintgat egy-kétezer elszánt ember vagy éppen azért mert x-ezren írtak hozzá egy szavazó scriptet, ami helyettük is nyomja a gombot a végtelenségig. Rendszeresen előfordul, hogy az oldal 503 service unavailable üzenettel fogad. Ma is, a műsor kezdete óta nyomkodtam az F5-öt, de az istennek nem jött be az oldal. 5-10 perc próba után láss csodát igen, és már akkor 90% volt az igen mellett. Érdemes lenne a szavazatok számát kiírni, nem csak százalékot, ha már arra képtelenek, hogy IPre szűrjenek. Mert így max egy olcsó pr fogás ez a "te döntesz".

Egy szó, mint száz, az RTL online, interaktív VV-s tevékenysége egy nagy büdös 0!

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:45:15

@slara:

Nincs szó ilyesmiről .
Arról beszélgetünk , a villalakók miért
Alekoszt
Gombit
Jerzyt és
Évát
tartják legesélytelenebbnek a győzelemre .

jörgömös 2011.01.09. 21:45:37

@Píter: talán nem véletlen hogy nem működik az oldal

slara 2011.01.09. 21:45:54

sztem anikó nagyon rendben van

slara 2011.01.09. 21:46:46

a többihez képest....

K Tomoceusz 2011.01.09. 21:47:10

@Píter:

Akkor most nem kellene Ildinknek elmondani , hogy otthagyta a bikája ?

MPéter 2011.01.09. 21:48:05

@Ancilla: Ez igaz. Próbáltam megkeresni egy videót, de már nem emlékszem, hogy mikor volt, talán Leonidasznak kellett még valamit búcsúzóul írni, és Anikó megkérdezte Olivért, hogy a "hagyja" az két gy-vel van-e vagy nem. Azért ez más kategória, mint hogy egy kapkodva megírt hozzászólásnál elfelejtem a mondat végére, hogy a két fejemben lévő kifejezés közül (tisztában van/fogalma van) melyiket is írtam, és rosszul használom a kötelező vonzatot. Nem ez a legnagyobb bajom Anikóval, hanem, ahogy Alekosszal viselkedett, meg ahogy lejáratta magát.

Kivlov 2011.01.09. 21:48:28

hehehe, remélem ildikét hazazavarja Éva...

bévé 2011.01.09. 21:49:47

azért vágtátok, h Szandika átvette Alekosztól a ragozást... haja kész, Jerzsi fasza kontyot rittyentett, Szandika lájkol: há' nagyon komoly!!! hülye vagy? így fogok lenni ma!

slara 2011.01.09. 21:50:16

@K.Tomoceusz: és ki ad a vályoglakók véleményére? el vannak maguktól szálva,azt hiszik tömegek csüngenek rajtuk....szegények. ez olyan lesz mint az utolsó bb....hun az a pszicho doki aki ezeket összeválogatta?

MPéter 2011.01.09. 21:51:42

@Augur: Nem, soha nem írtam ilyet.
"Állítólag magyartanárnak tanult (nem az, remélem nem is lesz) az Anikó"
Én is csak reménykedni tudok benne, hogy nem igaz, de nézd meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=X4eEqXs0wCk
A villalakók mondják róla azt.

Píter 2011.01.09. 21:52:05

@K.Tomoceusz: 2 dolgot tudok elképzelni:
A, az RTL szeretné eldönteni, mi hogy lesz, ezért ők szavaznak a rendszer adta lehetőségekkel a kívánt eredmény érdekében
B, annyira sz*r az egész rendszer, mint maga a vv4 oldala, ezért pár hozzáértő kénye-kedve szerint szavazgat(hat)
=felőlem mondják meg, úgy is az lesz amit A vagy B akar. :D

slara 2011.01.09. 21:53:02

@Kivlov: én meg az ellenkezőjét kívánom,éva menjen el dolgozni!

MPéter 2011.01.09. 21:54:45

Szerintetek miért hiszi Alekosz azt, hogy az Ildi erős, és van esélye megnyernie bárki ellen (pláne Éva ellen) a párbajt? Tényleg azt hiszi, vagy ez is valami taktika?

Flood 2011.01.09. 21:54:49

Áááá megnéztem még 1x a stand-up-os részt. Az a kínos csend, ami Ildi fellépése után van és a többiek arckifejezése...na az az igazi priceless! :DD

Lanois 2011.01.09. 22:01:29

@MPéter: Alekosszal azért viselkedett úgy, mert Alekosz tapló volt vele. És nem járatta le magát, a többi stimmel.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:01:39

@Píter:
Azért - valljuk meg - nem egetrázó kérdéseken megy az a szavazás . Nem mindegy , hogy kubai vagy japán est lesz ? Lehet , hogy a kubaira van csak jelmeze a stábnak azért csinálják .

Lanois 2011.01.09. 22:03:13

@MPéter: "Tényleg azt hiszi, vagy ez is valami taktika?"
Na ez egy jó kérdés. Passz.

bévé 2011.01.09. 22:03:16

@Flood: jajj, azt én is most, de először, mert nem láttam. hú de kínos. :D télleg priceless b+, beszartam-behúgyoztam. :D

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:03:41

@Flood:

Szerintem öszebeszéltek a görények és kibasztak a leánnyal . A Laca magától biztos tapsolt volna kettőt .

Ancilla 2011.01.09. 22:05:08

@MPéter: Igen, azt az adást én is láttam. Anikót én sem küldeném sem helyesírási versenyre, sem Kazinczy-versenyre. Azt, ahogy Alekoszt lerohanta, én sem találtam rokonszenvesnek. De az már régen volt, még az elején. Azóta nőtt a szememben. Tud küzdeni, van kitartása, sőt Olivérnek is meg merte mondani a véleményét (pedig ezt - főleg abban az időszakban - nem sokan merték). Az az igazság, hogy első látásra, első benyomások alapján ítélkezünk, s van, aki képes később árnyalni a kezdetben kialakult képet valakiről, van, aki nem.

bévé 2011.01.09. 22:05:44

@K.Tomoceusz: én mondjuk arra gondoltam, h mert ott kilehet a lányok segge és minden bizonnyal majd rázzák is azokat. nem?
de mondjuk azért, h elmondjuk-e Ildinek az igaz, h nem egetrázó, bár neki az lesz valszeg, de azért más kategória.

MPéter 2011.01.09. 22:05:51

@Lanois: Ja tudom, fellökte.
Szerintem a Bécinek és a Király L. Norbinak vallott szerelem a legalja volt. És akkor még nem beszéltem a hintás kirohanásáról Olivér ellen vagy arról, hogy milyen megjátszott volt a hisztirohama Gina távozásakor.

Ancilla 2011.01.09. 22:08:31

@K.Tomoceusz: Meg a kubaiban pl. Szandika jobban ki tud majd teljesedni. Furcsa lenne japán kimonóban, aprókat lépkedve és disztingváltan viselkedve...
S a kubai jelmez lényegesen kevésbé anyagköltséges, mint a japán. S őrjöngeni is ebben a stílusban lehet jobban.

MPéter 2011.01.09. 22:09:40

@Ancilla: Rám nem igaz, hogy nem tudom árnyalni a képet, első benyomásra a Rácz tesók tök szimpatikusak voltak, Alekoszt meg nem csíptem, amiért az elején a műsorvezetők csak őt sztárolták, mostanra 180 fokos fordulatot vett a dolog.
Igen, a hintában megmondta a véleményét, előtte meg odament hozzá, hogy "ugye nem baj, ha nem téged várlak vissza"... 10 percre a kirohanása után pedig újra ölelkeztek.

Lanois 2011.01.09. 22:13:07

@MPéter: Nem a fellökésre gondolok, már elötte verbálisan basztatta csomószor, csak nem adták le.
És tényleg nem értem, ha egy színésznőnek készülő csaj kihasználja ezt a lehetőséget a szereplésre. Ezért ment be oda. Ráadásul ő kimondottan reflektorfénybe való.

Ancilla 2011.01.09. 22:14:16

@MPéter: Miért lett volna az a két szerelmi vallomás "legalja"?? Nem akart lefeküdni egyikkel sem, nem volt közönséges. Én inkább sajnáltam szegényt.
Ne felejtsd el, hogy ő még azért elég fiatal. És nagyon szeretethiányos.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:15:08

@Ancilla:
Ennyire mélyen nem gondoltam bele . De a srácok vörös feje talán inkább kubai mint japán .
De ebben nem vagyok biztos . Amióta hazamentek a kubai szövőlányok , azt se tudom , hogy néz ki egy olyan . Talán kidülledt szeműek nagy vödör vörös fejjel .

MPéter 2011.01.09. 22:18:01

@Ancilla: Nekem nem volt szimpatikus, ahogy részegen szerelmet vallott egy fiúnak, akinek barátnője van, meg szerelmes levelet ír a Norbinak, aki megmondta, hogy kialakulóban lévő kapcsolata van. (Persze a csókot félreértelmezhette.)
Egyébként nálam Anikó a középmezőnyben van. Akiket igazán nem bírok, azok most a tesók!

Ancilla 2011.01.09. 22:20:57

@Flood: A kínos csöndről: Én úgy gondolom, hogy várták, mikor jön a poén. Vártak, vártak, vártak, aztán, amikor nem jött, nem akarták, hogy olyan katartikus taps legyen, mint a színházban szokott lenni egy-egy nagyon hatásos drámai befejezés után.

Démétér 2011.01.09. 22:21:46

Részemről hazamehetne bátran: Zsófi, mert gyakorlatilag most sincs ott, Ildi, mert szörnyen kínos, Erzsi, mert jelentéktelen. Még a frottírtörölközővel együtt is. Ja, Gigi is: még eszembe sem jut igazán.

A többiek majd csak összehoznak egy valamilyen játékot odabent... Akik csak téblábolnak az egész reality műfajban, sodródnak csöndben, én azokat tudnám leginkább nélkülözni.

MPéter 2011.01.09. 22:23:52

@Démétér: Egyetértek a listáddal, csak rávenném még Bécit! Túl sokat képzel magáról.

bévé 2011.01.09. 22:24:15

@Ancilla: szerintem nevezzük nyugodtan döbbent csendnek. :) az előzményekből gondolhatták, h nem lesz poén.
Alekoszt hallottátok Ildi bénázása közben, h "híí, de ronda vagy"? :D

Démétér 2011.01.09. 22:24:54

@MPéter: Az engem nem zavar, amíg pörgeti az eseményeket meg emóciókat maga körül :)

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:26:24

@MPéter:

Magad alatt vágod a fát .
Neked ezekután Anikó nem fog szerelmet vallani .
Mélységesen csalódott benned .

MPéter 2011.01.09. 22:28:29

@K.Tomoceusz: Eddig lett volna rá esélyem? :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:28:30

@Démétér:
Tökéletes, én még Bécit is hazaküldeném, esetleg helyette maradhat Dzsörzé:)

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:32:07

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Dzsörzé maradni fog . A kis sunyi ( tudnék mondani rá 3 példát ) nálam is esélyes , nem csak az ismert bloggernél .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:32:13

@Flood:
Mert annyira rettentő rossz ripacs volt, hogy az már mindenkinek kínos volt, nekem is itthon:)

Természetesen szerintem, minden amit írok a magánvéleményem és senkit nem akarok meggyőzni a magam igazáról, a jövőben sem:)

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:33:27

@MPéter:

Már hogy a túróba ne lennél . Még két hét és az Alekosznál is .

Lanois 2011.01.09. 22:34:46

@MPéter: "Eddig lett volna rá esélyem? :)"
ezzel a nickel?:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:36:22

@K.Tomoceusz:
Annyira nem mozgat meg, de ha már választani lehet akkor inkább én Bécit látnám kint, meg érdekes lehetne, hogy villant-e végre már valamit, ha nincs ott Gigi.

MPéter 2011.01.09. 22:37:50

@K.Tomoceusz: Az ismert bloggerel egyébként kivan a pöpölőm. Nem engedi be a hozzászólásokat. Már több igen hosszú kommentet is írtam oda, és egyszerűen nem jelenik meg. Ha megnézitek, akkor nincsenek egyáltalán kommentek az utóbbi 10 bejegyzésénél. Egyébként Erzsi tényleg lehet sajnos nyerő, ezt olvastam az ismert bloggernél:

testo 2010.12.31. 16:10:25
Üdv...egy olyan belső infóhoz jutottam, ami egy kicsit ledöbbentett. Itt vanez a Jerzy gyerek, aki csak úgy bekerült a villába, egy botcsinálta ok által. Az igazság az, hogy a kis srác elméletileg, a fél vezetőséggel lefeküdt (tudva illik, hogy sok a meleg az RTL klub-nál) és mivel Gombi Family rákapcsolt az SMS-kel (több, mint 1 millió foritn értékben), ezért mindenki meglepődött, hogy nem a Jerzy jutott be. A Jerzy úgy volt, hogy kipakol a sajtónak, amit persze senki nem akart, igy hoztak egy ilyen döntést !

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:40:27

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Egyre jobban kell figyelnem . Nem elég , hogy nyer Jerzy , még mozgasson is meg ?
Kint villantson Béci ? Ezt a te érdekedben nem akarom félreérteni .

MPéter 2011.01.09. 22:40:27

@Lanois: Mi bajod a nickemmel?
@K.Tomoceusz: Nem felelek meg sajnos Alekosz nem túl nagy elvárásainak (40 és 120 kg közötti 16 és 60 év közötti nő ugyanis nem vagyok. :)

Lanois 2011.01.09. 22:43:39

@MPéter: Nem semmi, jó a nicked. Ne haragudj.

Démétér 2011.01.09. 22:44:29

Jerzy sajnos bőven nyerhet, de ugyanúgy jelentéktelen marad. Nemigen hiszem egyébként, hogy egy jó testért megnyeretnek valakivel egy játékot az RTL-nél - húsz (vagy kétszáz) ugyanilyen kaliberű fekszik le nekik bármikor pár órányi képernyő-jelenlétért. Persze, ez nem zárja ki, hogy Dzsörzé nyerjen :)

bévé 2011.01.09. 22:46:27

@Démétér: múltkor arról cikkeztek, h eddig az összeset szépfiú nyerte.

Démétér 2011.01.09. 22:48:52

@bévé: Lehet. Vonogatom a vállam. Az emberek szeretnek rájuk szavazni?
(Amúgy szerintem Dzsörzé teljesen úgy fest, mint egy különösen szépen megborotválkozott, fiatal gorilla. Az alkatát és az arcát tekintve is. Az agya sajnos nincs olyan szinten.)

Számolj Templár 2011.01.09. 22:51:57

Akkor ha Jersey nem nyerne, akkor az azért miatt lesz, mert a titokszobában lepúzta Kolosy csúnyáját?

bévé 2011.01.09. 22:52:14

@Démétér: hát nyilván a hülye tinilányok szavaznak. vagy a baszatlan 30-asok. esetleg a sötét öregasszonyok, mert olyan cuki.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 22:52:51

@K.Tomoceusz:
Elnézést, nekem kéne jobban figyelnem mit írok, tehát a Béci csak simán kint van, meg a Gigi, és akkor a bent maradt Jerzy mutat esetleg többet magából.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:53:05

@Démétér:

Jerzy egyáltalán nem jelentéktelen figura . Amit tudni lehet a szexiparról , azt tudja a gyerek . Isteni történeteket mond a többieknek , állítása szerint bárkit el tud helyezni , csak sajnos ezeket mind névvel címmel telefonszámmal mondja . A stáb meg nem meri mutatni , nehogy pereskedés legyen miatta .

Démétér 2011.01.09. 22:55:57

@K.Tomoceusz: Ilyet még nekem nem mesélt miniszterelnök!
Lehet, hogy közben párhuzamosan a nem mutatott kamerákkal összefusiznak néhány pornófilmet is - minden adott hozzá. Kamera van, színészek vannak, más nem kell. utólag remek promó lesz. Ha csökken a nézettség, közben is.

K Tomoceusz 2011.01.09. 22:57:59

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ahhoz elég az egyik Ráczot kitenni . Gigi nélkül Jerzy biztos más lesz , de inkább annak szurkolok , hogy Bécink essen ki , és utána a lengyel harcos villantson egyet Gigin . Ha egy ország erre vár , akkor mától én is .

K Tomoceusz 2011.01.09. 23:03:07

@Démétér:

Nem pornóról beszélt a srác . Szépségipart kellett volna írnom nem szexipart .
Főleg vetkőzős helyekről és ezek árkategoriájairól ( ezt le se tudom írni ) . Csak sztriptíz ennyi , tejszín nyallintás csöcsről annyi , Balatonon , Mallorcán Lumumba utcs 23 b . Figyelem ezeket piszkosul , de mindig elkapják a képet .

Démétér 2011.01.09. 23:06:15

@K.Tomoceusz: Á, értem. Én legfeljebb csak az összefoglalókat látom, és azokat is csak mióta beteg vagyok. A bennfenntes infókért járok ide :) Köszi!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.09. 23:08:04

@K.Tomoceusz:
Nem hinném, hogy lesz bármi is, Gigi a villában jó kislányt játszik:)

Flood 2011.01.09. 23:39:20

@Ancilla: Amúgy nem könnyű eset ez az Ildi, mert még ha az ember próbál is jóindulatú lenni vele, és nem röhögni rajta (=nem állít zárt falakat :)), akkor is kb. minden mondatával és tettével magát égeti szegény, és sztem a többiek kb. tanácstalanok, h mit csináljanak ezzel.
Szerencsétlen csajnak vhogy annyira nincs fogalma a világról, meg magáról, hogy rossz nézni :(

Lall-R 2011.01.09. 23:43:05

@MPéter: A videó alapján, valamiért Győzike mellett tudnám elképzelni, mint értelmes műsorvezető.

Flood 2011.01.10. 00:36:56

Alekosz csöppet bekarmolt :DDD

Caprica99 2011.01.10. 09:29:50

Nem emlékszem pontosan, hogy a legutolsó vagy az azelőtti összefoglalóban volt...
Eldobtam az agyamat, amikor Ildi ment Alekoszhoz beszélgetni, az meg elhajtotta azzal, hogy neki milyen rettentő sok dolga van!
Aaaaaaaaaaaaaaa.....
Mi a szentszar dolga van ennek?
Folyamatosan vedel meg kibeszél mindenkit!

az újdonság garázsa 2011.01.10. 10:12:13

@Hódos Hajnalka:
Magyarul beismered, hogy hülyeséget írtál, a rokkán ugyanis kenderkóc van.

De remek, hogy ennyire ostoba ember ír ide cikket...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 10:33:32

@Lanois:
Mennyémár! Volt olyanom, hogy annyira felháborodtam, kivágtam egy "Hát akkor csesződjön meg az egész világ, bírok én nélkületek is!!!" c. gondolatot. Ismerős mesélte, úgy villogott a szemem, jó ideig nem mert a közelembe jönni.

Hoppázó Beléndek 2011.01.10. 10:35:04

@az újdonság garázsa: kurvára beszóltál, bizonyára gecibüszke vagy magadra. jogosan!

az mondjuk ne zavarjon, hogy a rokkahaj idézet a műsorból, nem az "ostoba szerző" találta ki.

tudsz még okosat? várjuk!

==T== 2011.01.10. 10:35:19

Remélem Éva alaposan elveri Ildit a párbajon, aztán Alekosz kiejti az egyik Ráczot, majd Éva a másikat.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 10:38:40

@az újdonság garázsa: szerintem a Te felfogóképességeddel van gond; de azért elmondom, huszadikként, hogy ez egy játékostól vett kifejezés, és ettől függetlenül, még mindenki tudja(remélem;)), hogy mi az a rokka és szerintem az is világos, hogy Béci sem úgy gondolta, hogy Éva fején egy faszerkezet van, hanem valószínűleg a kócra asszociált...

De azért köszönjük a felvilágosítást, tényleg!

A zindexre meg valóban elég sok ostoba ember írkál cikkeket, de ez van, javaslom az író alapján való szűrést, nekem azóta, hogy például nem vagyok kénytelen egyes magukat újságírónak képzelő egyének szarvas helyesírási hibáit nézni, sokkal jobban indul a napom; neked is jobb lesz akkor Hajni nélkül, neki meg, úgy hiszem, nélküled! ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 10:58:28

Ma tündérnapot tartok, úgyhogy változatosság kedvéért ma a retekklubosokat fogom csesztetni.

Apuskáim, anyuskáim, hát gratulálok. 1 hétvége alatt sikerült olyan csömört kapnom a műsorotoktól, hogy nincs is kedvem belenézni egész a végéig.
Ami elég nagy szó, tekintve, hogy Benkőt végignéztem. Sőt, mivel kb. a 4. résznél kapcsolódtam be, képes voltam bepótolni az előtte levőket!!! Úgy, hogy Benkő-Edit franciázásnál rendre félrenéztem -fiatal még az idegrendszerem, hogy fel tudja dolgozni a 60 év felettiek&sex témát-, illetve, hogy benne volt ez a Pinainas (by Sixx). Valahogy ösztönösen megérzem a személyiségzavaros, pszichológiai devianciával terhelt egyedeket. Na nála bejelzett az antennám. Annyira, hogy lapátnyéllel vertem volna. Mert full pedofil vagy mittomén.
Visszatérve a VVhez, tessék már megérteni, hogy Mo.-on ez a "beköltözik sok ember egy házba, a kint lévők meg lesik őket" totál lejárt lemez. A konkurens csatorna utolsó szériája is full érdektelenségbe fulladt. Próbáljátok ezt a "utólagos szerkesztéssel kreálunk történetet" húzást, de akkor az istenre kérlek, legyen már annyi eszetek, hogy NE LEGYEN LIVE STREAM!! Mert a kedves néző látva, mennyire nem fűlik a foguk a bentieknek azokhoz a dolgokhoz, amiket ti rájuk erőltettek, mondván, hogy jaj, ezt micsoda jó konfliktusnak lehet bemutatni adásban, illetve mivel ők is beismerik, hogy pontosan ez folyik, elgondolkodik, hogy mindig is ez volt, és ti vagytok a hunyók. /kíváncsi vagyok, hogyan is állítjátok be a tegnapi Zsófi-Béci "eksön"-t/
És akkor a kollektív b@ctatásról. Mint már a legelején mondtam, teljesen, mint az amerikai pszichológiai emberkísérletek az 50-es években. Csak azóta hoztak már jópár törvényt ezek megakadályozására. Amire tojtok rá magas ívben. Így aztán a bentiek fele konstans részeg, vagy tüdőrákra gyúr, illetve van egy adag, aki tornázással próbálja levezetni a feszültséget, hogy valamilyen mértékben megmaradjon az ép esze. Járul még ehhez koxos Buci csesztetése, aki már maga kitenne egy komplett fejezetet, mit is csinál ott, és honnan nőtt az a vastag bőr a képire.

Gondolkodtam, és ha ilyen szituban lennék, egy ideig biztos frankón májnagyobbodásra gyúrnék. Csak aztán a sok cseszegetéstől önjáró lennék és magánakcióba fognék. Mondjuk, benn fognám a csatorna egyik munkatársát, had tapasztaljon ő is. WC-be vagy a szekrényembe zárnám - el lenne a csipkés tangák meg a nejlonharisnyák között- kínzásként meg bedobnám a WC-be, pont miután Olit megszeretgette az ötujjú asszony. És magasról tennék a genfi egyezményre. >D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:07:15

Szerintem hogy fog kinézni a DÖNTŐ:
Final Four - Béci, Oli, Ananász, Zöld állatka a jacuzzi mellől
Az állatka lekaratézza Olit, az ananász édesebb lesz, mint Béci, így marad a zöldség meg a déligyümölcs. Már éppen az állatka győzne, hisz van keze-lába, feje, node Ananász egy cseles mozdulattal átgurul a stúdió parkettjén. Aki látja, úgy elámul a trükköket tudó ananásztól, hogy rögtön neki szavazza meg a 15 millát.

Jah, és innentől nem nézem semmilyen formában ezt a vackot*. Győzikébe meg valaki sürgősen nyomjon 3 doboz Teperint. Az epileptikus roham olykor a vérzéses agydaganat előjele.

*Hajnalka, imádlak! Tarts ki! Olyan akaraterő van benned, mint Sixx-ben. Őszintén csodállak titeket! :)

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 11:07:33

@neccharisnyás útonálló: nyugi, nehogymá' egy oszlopos tag bedobja a törölközőt :)

Patria 2011.01.10. 11:13:00

Valaki megmutatná nekem Valkó Eszter megkomponált valóját? Baromira izgatottá tett a felvezetése.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:13:11

@Hódos Hajnalka:
Oszlopos? Hát az tény, hogy a Természet magasra pakolta a fejemet... :D
De sikítozik bennem az ember ettől a műsortól. Komolyan.

gibson 2011.01.10. 11:13:56

@az újdonság garázsa: ez nem egy CIKK, te szerencsétlen barom, ezt úgy hívják, hogy POSZT....

Lanois 2011.01.10. 11:21:09

@neccharisnyás útonálló: Na, legalább most kijött.:) És akkor folytathatod a vv nézést kisimult arccal, lassú, egyenletes, mély légzéssel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:28:29

@Lanois: Látod. Csak generálnám odabent a balhét, hogy mindííg kiereszteném magamból a feszkót. Vágott-torkú malac sipítozás vagy székrúgdalás közepette.

Mellesleg, ha még 2 napig nem kapnak zsetonokat a zenegéphez, én a helyükben fognék egy bárszéket, megtörném a cucc burkolatát pont annyira, hogy meg tudjam manuálisan szerelni, hogy zseton nélkül is működjön. ;D

Lanois 2011.01.10. 11:39:16

@neccharisnyás útonálló: Hallod tesó! Mindnyájan tudtuk, hogy nagyon-nagyon nehéz lesz. Cáfolhatatlan tény, hogy embert - és ananásztpróbáló kihívás a vvnézés, de mi tudtuk ezt és bevállaltuk. Most már végig kell csinálni. Gondold el milyen felemelő eufórikus érzés lesz, amikor pl Éva kiesik majd. De addig néznünk kell, érted? Legalább ennyi szolidaritással tartozunk a villanyomiknak. Ki kell tartanunk mmkk.

Lanois 2011.01.10. 11:46:53

@neccharisnyás útonálló: A wurlitzerkínzás kiötlője pedig ott fog majd ülni a médiában elkövetett bűntettek Nürnbergi perében az első padban lehorgaszott fejjel. Már rajta vagyunk az ügyön.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:59:02

@Lanois:
Közülük 1 nyerni fog 15 misit a nyilvános szopatásért.
És akkor nekem meg az egyik borpusztító kirúgásával akarjátok kiszúrni a szemem a végtelen kínzásért, az érdektelen balhékért, hogy ott van előttem, mégse verhetem bucira bucit, Győzike + Valkó éjfeli ámokfutásáért, nomeg az a szőke liba, aki nem is tudom ki, mert nem nézem csak egyszer láttam reklámban. EZZEL???!
Hát akkor muszáj lesz mellette diszkóba mászkálnom, dizsipicsákat felrúgdalni. Nincs más út. mmkk

Flood 2011.01.10. 12:30:12

@neccharisnyás útonálló: Huhh, jó sok stressz felgyülemlett benned :)

az újdonság garázsa 2011.01.10. 14:43:24

@gibson:
Nálatok lehet.
Felénk meg még beszélnek magyarul, és a poszt szó ugyan létezik magyarul ism, csak mást jelent.

Talán próbálkozz még kicsit az anyanyelveddel.

Szerencsétlen barom meg az anyád, aki világra hozott.

gibson 2011.01.10. 15:02:13

@az újdonság garázsa:
"magyarul ism?"
Ez meg mit jelent? :)
Takarodj a gecibe innen trollkodni máshová, te hülye , szánalmas, idióta segg!

Dr Betty Boop 2011.01.10. 17:35:03

@slara: ...hát nem pénzért vehette a diplomáját, az már szentigaz. Nemes célokra használja, grat!

flanker 2011.02.17. 21:19:40

Arról nem is beszélve
süti beállítások módosítása