Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X24

2011. január 08. 11:09 - Hódos Hajnalka

Egyszer, csak egyszer, csak egyetlenegyszer ne az ébredezéssel kezdenénk! Lilu, jó a sminked, béna a felsőd, haladjunk. Ildi hónaljig gumikesztyűben mosogat és morog mint a bóhás kutya. Ha harc, legyen harc meg hogy elég volt. És hogy ország-világ előtt, még ilyet. Elég volt a szende kislányból! Anikó már felébredt, gondolom, a reggeli első cigit szívja kinn, ő nem hagyná, hogy vele így beszéljenek. Ildi befejezte a mosogatást, fésülködik és még mindig hergeli magát, a cél az önmagáért való kiállás. Olyan szinten megaláztatok Évikém! Olyanokat mondott rám, nem is ismer, azt sem tudja, ki vagyok! Na, te is jóval kezdesz anya, Évivel szemben még nekem is be kéne melegítenem. Évi fel is veszi a kesztyűt, én adtam neked tanácsot, megmondtam, kiket válassz, azt is, hogy ne beszélj hülyeségeket, rajtam kívül ki mondott neked valamit is a szemedbe? De engem ne minősítsetek, és hidd el, tudok én dönteni! Vannak önálló döntéseim! Most megint támadsz, látod, ez van, állandóan támadsz. Ildi baszki, ha kijössz, gyere el egy hétre hozzánk, kinevellek, öreglány.

Szandika közeledik olyan fejjel, hogy az már önmagában rémisztő, na idefigyelj Ildikó, a faszomat mostmár. Itt óbégatsz, nem lehet aludni, és akkor mi a fasz lesz, ha te elveszted a türelmedet? Mi? Azt ne várd meg, amíg én elvesztem a türelmem! De miket mondtál rám! Amíg nem bizonyítod az ellenkezőjét, addig ez van! Ildi, ha fasza csaj lennél, itt kellett volna egy kancsó vizet Szandika arcába löttyinteni, az nem narancs, érted. Ildikó nem él a kínálkozó lehetőséggel, helyette Olivérnek mondja a magáét, Olivér biztatja, igen, kelj csak ki magadból! Éva beszól, na pont az Olivérhez kell jótanácsért fordulni, ezen kicsit feszkóznak, Évike, hagyjuk az ilyen megszólalásokat a későbbiekben, jó? Lesz itt még olyan Olivér-Éva cirkusz, majd meglátjátok.

Feladat van, ez mindig megterhelő mind fizikailag, de főleg szellemileg, főleg nekünk, semleges nézőknek, színjátszókört kell alakítani. Három jelenetet reprodukálnak, Gina sírás-rívása, Ildikó talpmasszázsa és Gombi hazatelefonálása. A csapatoknak a ruhára és a sminkre is figyelni kell. Béci olyan átéléssel Picurozik a telefonba, hogy még a nyála is fröcsög, ennek ellenére jót röhögök, Laci hozza a szokásos kiképzőtisztet mint báty, jó lesz ez, még Ildikó is jó, tényleg. Alekosz Szandika pink joggingjában egyszerűen fantasztikus és tegyük a kezünkre a szívünket, jobban is áll neki. Tudja is magáról, nézd meg, milyen seggem van, kérked és kacérkodik, és akkor még nem láttuk a szemöldökét, ami egyszerűen frenetikus. Gombi fején egy vileda felmosórongy, nem értem, de nagyon tetszik. Szandika mint Gina gyenge közepes, Béci istenkirály, Anikó mint Éva Oscarért kiált, Gombi mint Ildikó, hát behalok, hozza a figurát és jól áll neki. Olivér mint Gigi szőrös fülmelegítőben, hát végre lehet röhögni felszabadultan ezen a sok hülyén! A Villa Színésze és Színésznője Béci és Anikó, jogosan, taps, sőt, álló ováció, jó volt, köszönjük! Gombinak is tetszett, furcsa volt így kívülről látni a helyzetet, de nagyon örül, hogy Béci játszotta a karakterét, nem valaki olyan, aki nem áll hozzá ilyen közel. Ildikó is tudott nevetni, akiről paródiát csinálnak, az csak nem lehet szürke egyéniség, nem? De, de hagyjuk. A leggyengébb színész ma Lilu, úgy mondja az összekötő szövegeket, mint ahogy én vizsgázom nagyon gyenge napjaimon, én is erős gesztikulációval, mimikával és zavart mosollyal próbálom leplezni a tudás hiányát, nekem néha bejön és kapok egy gyenge kettest, Lilunak ma este nincs ilyen szerencséje.

Anikó menjen a riportszobába, mert levél várja. Huhogás és a már megszokott visítás kíséri útján. Norbi kedves lepattintós levelet ír, neki van egy kialakulóban levő két hónapos kapcsolata, arra szeretne koncentrálni, de drukkol Anikónak és szívesen látja a vv után egy fellépésen. Anikó kiakad, neki ez egy célja volt, amiért érdemes lett volna kimenni. Anikó, szar az élet, engem se vett észre Angus tavalyelőtt márciusban a sportcsarnokban és én is két hétig meg voltam sértődve, pedig az Angus volt, érted, nem holmi Király L. Norbi. Angus, érted?! Anikó sír. Kerek két percig, összespirálozza a hófehér Jysk műszőrme takarót, aztán felkel és jár, ez is megvolt, mégsincs este. Ahhoz képest, mennyire fáj neki, most erősnek mutatja magát. Zsófika ugrándozva előadja vigaszul a borzasztó köntösében, hogy „minden pasi disznó, egyet akar mind, bezavarni a málnásba a kicsi macit”, leborulok a jegyzeteimre és sírok. Kicsimacibazmeg, jó, én is láttam a filmet, de a Vaklármában a flikka-flakka mennyivel jobb poén, a mondja meg Johhanson doktor, most mire gondol pontosan, pina! Na arról ne is beszéljünk. Anikó cigarettafüstbe burkolózva ostorozza önmagát, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy ez összejöhet. Tiszta hülye vagyok. Én írtam levelet. Én írtam levelet, én, aki egy esemest nem vagyok hajlandó írni pasinak. Tiszta hülye vagyok. Á, nagyon gáz, fiatalabb is, mint én, mit akarok tőle?

Anikó, megnyugtatásul elmesélem, én egyszer elindultam bíborszínű melltartó-tanga-harisnyakötő, combig érő tűsarkú csizma, fekete bokáig érő kabát kombóban Valentin napi ajándéknak, és a taxiban jutott eszembe, hogy nem tudom az utca nevét, mert akkor kezdték kiépíteni azt a városrészt, és nem volt nálam telefon, na AZ gáz volt, érted, nem is akarom tudni, mit gondolhatott a taxis. (Az érdeklődő tömegek kedvéért elárulom, hogy kőkemény másfél órás gyaloglás után végül megtaláltam a házat, plusz két fokban, a Valentin napnak viszont lőttek, mert a pasim annyira röhögött, hogy, na legyen ennyi elég.) Gombi szerint Istennek ezzel célja volt. Ezen nem érünk rá ledermedni, mert azt javasolja, Anikó próbálja meg elénekelni a jólvagyokot, az segít. Esküszöm, ki fogom próbálni.

Jajnekem, esélylatolgatás van. Alekosz nagyon tart a párbajtól, de azért beszélget Ildivel. Egy légtérben. Az van, hogy Alekosz nagyon el van foglalva. Vannak teendői meg elintéznivalói. A Villában. A lábmasszázsnál is azért utasította vissza Ildikót, mert akkor ő így fejben készült a beszédére. Egyébként van kérdésed? Ne kultúrbarbározz, ha nem muszáj. Alekosz néhány másodperc gondolkodás után beleegyezik, aztán megkérdezi Ildit, nem érzed úgy, hogy zavarod az embereket? Nem. Miért, te úgy érzed? Igen. Most ezt nem fejted ki? Nem. Nemhogy nem fejti ki, neki most mennie kell. A riportszobában megtudhatjuk, ismét megtapasztalta, hogy az Ildikóval való kommunikáció csak rossz lehet. Inkább ott is hagyta. Ildi is esélylatolgat, Évát kérdezgeti, te a Gombit vinnéd? Vinném, és Ildi, ez nem korrektség kérdése. Benn Jerzsi nyíg, hogy az Éva azt javasolta Ildinek, őt vigye párbajra. Könnyed párbeszéd Éváról, Alekosz lefordíthatatlan mondataival, felviszi a szimpátiát, aztán zsupsz. De azért ő kedveli, mert a szellemi társa. Olivér szerint hatvan százalékban Szandika, negyven százalékban Éva esélyes a párbajra. Alekosz állítja, ez a nő akkor fog dönteni, mikor a műsorvezető ideszól, hogy párbaj van.

A tizenöt éves korban oly népszerű fekete-fehér-igen-nem játékot játsszák a lakók, aki veszít, iszik egy kupicával, Lilu hangsúlyozza, a büntetést a lakók találták ki, hihi, nem is tudja, hogy jutott eszükbe. Anikó a bebaszás igen kellemes stádiumában leledzik, bőrpír, jókedv, minden vicces és szép az élet, valószínűleg ennek köszönhető, hogy igent mond Alekosz kérésére, aludjanak együtt. Alekosz bioritmusára Anikó izgató hatással van, főleg, mikor ennyi pálinkát iszik. Anikó ágyaz és lefekszik, Alekosz biztosítja, hogy nemsokára érkezik. Alekosz számára az Anikóval való együtt alvás új értelmet ad az ittlétének, gazdagítja az ittlétét ezzel az új kalanddal, bár Anikó még mindig nem kifejezetten jó csaj a számára. Anikó, bármit csinálhatsz, csak ne menj a vasút sorra(töltésre? partra?) szalonnát sütni! Nézd lassan itt az éjszaka, vad álmok tágas otthona, Alekosz éjjel érkezik, száraz, kiégett aggyal, simogatja Anikó arcát és haját, de Olivér nem tud dögleni mert Éva sugdolózik, vihog és fészkelődik.

Éva, befejezted? Menj ki a nyugiszobába! Éva csapkod a párnával, Olivér felül, felejtsd el, hogy valaha itt alszol ebben a szobában! Éva visszafekszik, a hűvös januári éjszaka csendjét egy trottyos pupp szakítja át, Éva felröhög, Olivér őrjöngeni kezd, Éva, menj már a büdös picsába! De valaki fingott! És akkor mi van, aludnék bazmeg! Béci kötöget a nappaliban (ez az új értelmes feladat, mert giniszrekord kísérlet, azért, TI szavaztátok meg!), Olivér kiront a hálóból, kibebaszott módon elege van mosmá’ Évából. Béci sztoikus nyugalommal közli, neki is, látod, már iszom bánatomban. Olivér dühöng, miért nincs kuss lámpaoltás után, Éva, mint a rossz gyerek, megjelenik az ajtóban, csak kimegyek pisilni, és ez jó érzés nektek, hogy próbáltok engem…? Igen, mert megint te vagy az ártatlan bárányka! Megint! Csupán heten ébredtünk fel, mert te aranyosan susmorogtál, zörögsz, dudálsz, zenélsz! Éva nem érti, miért bántják. A záró képeken sír, ne bánts már, Olivér. Nekem az alvás a gyengém. Tudom, hüpp. Oli, ne haragudj, nem akartam. Jólesik ez, (Olivér átöleli), jólesik, ne haragudj, én nem vagyok rossz. De, az vagy Éva és ez még csak a kezdet, amit Olivértől kaptál, háháháhááááááá.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S. az isten. Nem hiszitek? Itt a bizonyíték. 

Címkék: vv4
514 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prof. Perselus Piton 2011.01.08. 11:44:47

Röviden a cikkről: bepisiltem :-))

Flood 2011.01.08. 11:51:05

Úristn Hajni, nagyon jó vagy! ;)

TantóNéni 2011.01.08. 11:52:09

Vinnyogtam nem keveset, köszi! Kénytelen vagyok beszerezni ezt a részt, Alekoszt rózsaszínben muszáj lesz megnéznem.

Scypio 2011.01.08. 11:52:59

Kiváncsi vagyok kit fog kivinni. Nem sok jó választása van.

Talán Zsófi ellen el lehetne adni, hogy még jobb lehet, de ebben sem vagyok biztos, ráadásul őt kedveli. Ugyanez van a Jerzsivel is.

Béci meg belül valamiért erősnek tűnik, kívülről közel sem annyira. Lehet ő egy jó választás lehetne, persze nagy kockázat mellett.

Szandika vagy Évi ellen esélytelen szerintem.

Flood 2011.01.08. 11:52:59

Az utsó fotón az Anikó? Tehetséges! :)

Flood 2011.01.08. 11:55:12

Az utsó fotón az Anikó? Tehetséges! :)

K Tomoceusz 2011.01.08. 11:58:08

A poszt megtévesztő információkat tartalmaz .

Bécink telefonálás közbeni köpködése a figurához tartozik , nincs szó izgalmi nyálképződésről
Szandika sokkal többet hozott ki Gina szerepéből , mint amennyi abban van
Az Anikó - KLN levélváltás okító szándékkal került adásba , nem vitaindítónak . Sztároknak nem írkálunk érzelgős leveleket , mert nem szeressék azokat , a sztájlisztjaik meg baromira unják a sablonválaszokat küldözgetni .

rianna 2011.01.08. 11:59:20

Alekosz kivételesen irritáló volt, amikor úgy beszélt Ildiről, hogy EZ. Nem ez a nő, ez az Ildi, hanem ez. Most már nagyon drukkolok, hogy Ildi jöjjön vissza a párbajról

viola narvilly 2011.01.08. 12:01:36

Ismét zseniális írás :)

Kíváncsi vagyok, hogy jövő héten Anikó kibe lesz szerelmes. Vagy nem ő volt, aki karácsonykor még Bécibe volt szerelmes?

Tudom, hogy egy tudatlan bunkó vagyok, és a tv is csak időnként megy "háttérzajként", ezért nem mindig figyelek, de valaki árulja el kérem, mi a bánat az a "jólvagyok"!

gibson 2011.01.08. 12:06:35

Ez is jó lett, Hajnika, csak az első felére volt most időm, a második részt majd este olvasom el! :)
Ja, és nem kell annyira sajnálni Anikót, egyetértek.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.08. 12:12:47

Az Edda bekeverése nagy volt, tetszett.:)

Akármilyen nulla is az Ildikó basszus, én sajnálom. Iszonyatosan bunkó módon bánnak vele bent. Nagy megerőltetés lenne a fasszal csalánverés közben öt percet rászánni és beszélgetni egy kicsit vele? Ha a virsliszájú így feszült volna nekem, ahogy Ildikónak, én tuti megkértem volna, hogy ugyan jöjjön már nekem, mindjárt egy barommal kevesebb a villában.

Alekosz egy rémálom, és Anikón jól megdöbbentem mikor másnap, józanon arról dumált, hogy még tulképp jól is esett neki Alekosz símogatása. Akkor inkább egy aligátor simogasson a fogsorával egy mocsárban, bakker.

Meglehet, hogy ez egy taktika?

Balek kifejtette,hogy attól tart, ő lesz kihívva Ildi által. Simán lehet, hogy kapóra is jön Anikó elgyengülése, hiszen egy fél ország fogja lélegzetvisszafojtva figyelni a 10 centis farkú és a Norbi fan alakuló románcát, ami még jól is jöhet a párbajnál, ha úgy alakul..
Anikónak meg azért remek, mert ő olyan jellegtelen (meg még a Zsófi), hogy velük szemben tán még esélye is van Ildikónak. Viszont egy románc talán visszajuttatja, ha úgy alakul.

Akár megeshet, h meg is állapodtak Balekosszal.

HúszTíz 2011.01.08. 12:18:36

Igen-igen, ez már nekem is feltűnt, hogy mennyire cukiság, amikor Anikó mondja, hogy "ÚristN", nincsen benne "e" betű. De amúgy nekem kifejezetten tetszik, amikor be van baszva, szerintem nagyon aranyos - vagy csak bennem van a hiba :-)) Mindenesetre nekem tetszik az a lány, tudniillik akkor sem rinyál, meg mond hülyéket.

Éváról viszont kimaradt a legjobb rész, amikor rámászott Alekoszra a fürdőszobában. Azt hiszem csak a neten lehetett olvasni, élő adásban nem ment le, vajon miért ? Persze Alkesz elküldte a francba, mert neki nem üti meg "azt a szintet" szexuális téren, amit kellene, ezen kívül pedig még barátja is van. Véleményem szerint Évának kibebaszottul nagy lett az arca, amióta visszajött a párbajról, csak azután nehogy majd nagyot koppanjon :-P

A színészkedés meg egyenesen fenomenális volt; nekem nagyon tetszett, ahogyan Béla játszotta Bambit :-)) MONDD, HOGY SZEREEETSZ, HOL A PICUUUR ??!!!

Szerencsétlen Ildikót meg nem tudom hová tenni; nem illik igazán a közösségbe, mert ő még valamilyen szinten intelligens is, de mégsem olyan szimpatikus alapjáraton a folyamatos beilleszkedési problémáival - nekem már személy szerint a tököm tele van vele; sebaj, ha a nézők is úgy akarják, akkor már csak három napig fog ott bent pusztulni, aztán irány vissza a tényleg Való Világba - mert hát ami ott bent van, az minden csak nem az, ami a műsor címe...

mufuvecske 2011.01.08. 12:22:40

Hajni köszi...:)Mindig azt hiszem nem tudsz már jobbat, aztán kiderül hogy mégis...:))))

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.08. 12:22:44

EZ AZ OLIVÉR EGY RONDA GUSZTUSTALAN ZSiDÓ---nem kell utálni a zsidókat, de ezt nagyon!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.08. 12:24:00

A Paplanszájú ronda mű kúrvát kiviszi Ildi, tuti hogy visszajön...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.08. 12:24:48

mármint az ILDI jön vissza...ha nem csal az RTL ahogy szokott betelefonálos műsorokban....

mufuvecske 2011.01.08. 12:28:15

Éva múltkor már Erzsinek is tette a jó nőt...kicsit el van szállva magától a csaj...személy szerint engem MMKK irritál...akárhogy is töröm az agyam nem volt még egy olyan megmozdulása sem, ami szimpatikus lett volna...

mocskosmacska 2011.01.08. 12:28:41

@alfonzina, a főnyomi: Ildikót nem tartom nullának. Elég sokáig tartotta magát, úgyhogy majdnem mindenki őt piszkálta. Ez azért tiszteletreméltó. Szandika meg Éva már régen hisztériás rohamot kapott volna és pszichiátrián kellene őket kezelni.

mufuvecske 2011.01.08. 12:30:02

@rianna: Én is drukkolok, de csak ha vmelyik nagypofájút hagyja kint...lehet ugyanolyan szürke egér maradna, de legalább páran visszavennének az arcukból...bár Kristóffal kapcsolatban is ezt gondoltam, aztán...

Flood 2011.01.08. 12:30:15

@HúszTíz: Ez a hiba bennem is megvan, sztem is aranyos (ha nem káromkodik).

Béci és Anikó alakítása zseniális volt :)

Ja és ez a vizes húzás tényleg nagy taktika lenne, egy-két emberből olyan könnyen ki lehetne hozni a Zsuzsit néha, nem is értem miért hagyják ki ezt a ziccert.

mocskosmacska 2011.01.08. 12:31:22

Hajni IQ teszted kellet volna csinálnod, mielőtt elkezded írni ezeket a hogyvoltokat, aztán a széria végén újra megmérni. Kíváncsi vagyok, hogy ennyi debil milyen hatással van az agysejtekre.

mocskosmacska 2011.01.08. 12:32:27

@Flood: Erre a Zsuzsi trükk megjátszására én is gondoltam már. Szandikából pl. nem lenne nehéz kihozni az agresszív állatot.

HúszTíz 2011.01.08. 12:37:12

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Nem azt kell utálni benne, hogy zsidó, hanem azt hogy megjátssza magát, keveri a szart és hogy mindenkit kibeszél a háta mögött, emellett még egy műmájer szarházi is.

Amúgy meg nehogy már abban bízzál, hogy a retekklub nem fog csalni - ennek a csatornának ez a lételeme.

HúszTíz 2011.01.08. 12:41:23

@Flood: Nem csoda, hisz' Anikó színitanodába jár és már egy darabban is szerepelt - a többi innen már csak enyhe összeesküvés-elméletek kérdése, hogy mennyi belőle a szerepjátszás, és mennyi az őszinte érzelem.

HúszTíz 2011.01.08. 12:44:05

@alfonzina, a főnyomi: A benti csajoknak már mindegy, annyira bizseregnek. Akármilyen hímnemű egyed is közeledik hozzájuk ÚGY, annak szívesen veszik a közeledését.

HúszTíz 2011.01.08. 12:44:58

@HúszTíz: ÚRISTN, ANNYIRA CSODÁLATOS SORMINTÁT CSINÁLTAM :-D

Patria 2011.01.08. 12:49:42

részemről nem tűnne csalásnak, ha Szandika maradna bent Ildikóval szemben. Én is inkább rá szavaznék, ha fecsérelnék rá időt, pénzt és energiát.

lemonkeyface (törölt) 2011.01.08. 12:54:16

Éva rámászik Alekra? Videot csapjon valaki nekünk !!

feri a negyedikről 2011.01.08. 12:56:15

most nem láttam az össefoglalót, mert péntek esténként tollasozom, de ez a jegyzeted is jó volt.
A legjobban a retro dalszövegek ültek nálam: "nézd, lassan itt az éjszaka ...
Egykorúak lehetünk.
like

mufuvecske 2011.01.08. 12:59:57

@babyloveyou: mármint Éva irritál Mindig MInden Körülmények Között (MMKK):)))

rianna 2011.01.08. 13:03:27

mocskosmacska 2011.01.08. 12:28:41
Én is gondolkodtam már azon, hogy mi lenne, ha más jött volna utolsónak a villába. Pl. Alekoszt ugyanilyen szépen tönkre lehetett volna tenni, és az ő háta mögött röhögnének, h mekkora egy balfék.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.08. 13:09:43

@HúszTíz: akkor inkább a vibrátor..:)

@mocskosmacska: de pont ez az. nem tartotta magát, hanem egyszerűen "puha".
ha olyan karakán lenne, már régen odacseszett volna a nagy egójú díszpicsáknak.
mivel azonban ahhoz puha, hogy visszavágjon, valószínűleg egyébként sem egy színes egyéniség.
csak azt nem értem, egy ilyen minek akar egy valóságsóba bekerülni? és hogy juthat be?

HúszTíz 2011.01.08. 13:09:53

@hfeeri: Itt van, igaz csak cikk és nincsen hozzá videó - milyen kár :-P

www.borsonline.hu/news.php?hid=37483

belekotyogok 2011.01.08. 13:10:43

@rianna: alekosznak az az egyetlen szerencséje, hogy gyk olivérrel együtt költözött be. ha nem "jönnek össze" a legelején, akkor most ő lenne a főbalek. de kikezdeni nem meri senki, mert olcsika nagy "barija".

HúszTíz 2011.01.08. 13:10:45

@babyloveyou: Jah, vagy úgy - már értem :-)

sélli_ 2011.01.08. 13:23:58

Hajnikám! csillagos 5-ös mint mindig! Köszi!
Anikón visítozva röhögtem ahogy Évát játszotta. Egyszerűen fenomenális volt azzal a folyamatos hajbaszkurálással meg ivászattal. Priceless!
Hajrá Ildikó! Nyisd ki a szád, és emeld meg a hangod - abból nagy baj lehet!

Flood 2011.01.08. 13:34:04

Hajni, a F-F-I-N 15 felett is jó játék! És az alatt a bejátszás alatt végre úgy tűnt (kb. először), jól érzik magukat bent

v'li 2011.01.08. 13:50:24

"Alekosz Szandika pink joggingjában egyszerűen fantasztikus és tegyük a kezünkre a szívünket, jobban is áll neki"

Szerintem nem először volt rajta női ruha Azt is kinézem belőle, hogy már leszbikus nőt is megpróbált felszedni így. Ő mondta, hogy nem válogat.

rianna 2011.01.08. 14:05:45

HúszTíz · csatajelenetek.blog.hu/ 2011.01.08. 13:44:40

Nem tartom kizártnak, hogy az itteni kommentelők követketetéseit alapul véve jelent meg ez a cikk. Semmi konkrétat nem tartalmaz, csak tényként közli, amit itt csak sejtett(et)ek.

HúszTíz 2011.01.08. 14:11:12

@rianna: Szerintem lehet benne valami - Évát ismerve :-) Most komolyan, akkor miért nem rakták volna adásba (lehetett volna "elrettentő példa"), hiszen amúgy egyeseknek poénos :-DD

kozlekedo 2011.01.08. 14:25:33

Az utolsó pár másodperc kemény hangulatot sugárzott, Alek Évát taperolta? Jól láttam?

tribeca 2011.01.08. 14:26:07

balekosznak meg mégis milyen fontos elfoglaltságai vannak a villában??? Ildi helyébe úgy rúgtam volna fejbe, azért mindennek van határa. mégis mit képzel magáról, hogy ennyire lekezelően beszél azzal a szerencsétlen lánnyal? az ember a kutyájával szebben bánik. ráadásul a világ egyik legnagyobb lúzere a balekosz, egy szerencséje, hogy a tetű olivér segge mögé bújik folyton, különben már régen kint lenne a villából. amire amúgy remélem nagyon hamar sor kerül.
ja, és amikor az Anikót simogatta, hát szabályosan borsózott a hátam. fúúúúúj, soha nem engedném, hogy egy ekkora tapló hozzám érjen. akkor már inkább a körfűrész...

Tompó 2011.01.08. 14:45:10

Pont a tájképű pszichopata alkoholista kérdezi ildit, hogy nem tartja-e magát idegesítőnek..? jó vicc!! Egyébként szegény fittneszléjdinek csak akkor van esélye a párbalyon, ha az rtl is úgy akarja!!!!!! Hiszen akiknél az "élő" online közvetítés sem élő, na azoktól bármi kitelik.

reggi64 2011.01.08. 14:45:56

hát én Ildi helyében biztos nem esnék ennyire kétségbe ha ez a balekosz meg a virsliszájú nem szólna hozzám,sőt külön kérném h kerüljenek el,és nem arcoskodásból,én még két ilyen rusnya állatot egy"légtérben"elviselni sem tudnék

Tompó 2011.01.08. 14:46:17

természetesen nem párbaly hanem párbaj....hihih

Emanuelle 2011.01.08. 14:50:11

Estére okosabbak leszünk. Változatlanul úgy gondolom, hogy Ildikónak nincs vesztenivalója, mert reális esélye max. Zsófival szemben lenne, viszont ha van vér a pucájában, akkor kihívja Aleket, Évát vagy Szandikát. Lehet, hogy sok ember bírja őket, de legalább ugyanennyit irritálnak is és szerintem abból is elege van a nézőknek, ahogy ezzel a szerencsétlennel bánnak. Szóval még meglepi is lehet a vége, ami kissé átrendezné a villabéli viszonyokat és a maradék kemény mag kicsit visszavenne a hatalmas arcából.

bknn 2011.01.08. 15:07:36

Paplanszájú Basznika

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.08. 15:15:04

Hajni, szivmelengeto volt az angusyoungos resz mega dr johanssonos :) Van ugy, hogy az utcan a zebranal azon kuncogok hulye fejjel, hogy "...maga a baromallat...ezt nekem mondtad, te seggfej? ... menj az anyadba..!"
Nem csinalunk egy szolid, ketszemelyes nosztalgiaestet? betesszuk a dirty deeds done dirt cheap-et, meg jatszunk dr johanssonost. Lehetne mondjuk valentin napon :)

janos.vitez 2011.01.08. 15:27:26

nem értem az itt Ildi mellett állókat. szánalomból mellé álltok. egy nagy Nulla! gimnáziumban pont ilyen gyenge jellemű német tanárt kaptunk, nem is bírta 2 hónapnál tovább! felmondott és még pályát is módosított! ez nem az ő közege, és még mindig nem látják itt sokan h ez a játék egy komoly egzisztenciára megy ki! meg a nézettségre! oltári lenne a sok szürke egeret nézni! okosok!

HúszTíz 2011.01.08. 15:45:56

@janos.vitez: Jah, elvileg tényleg tanár is, asszem.

mézescsók 2011.01.08. 16:20:44

Ildikó miért lenne bátrabb az előző kihívóknál? Éva és Olivér, a két royal flush is nála jóval gyengébb karaktert vitt ki!

A villában egyre kevesebben vannak, egyre inkább egymás agyára mennek. Bárki jönne be utólag (mint Jerzy - bár ott más volt a szitu -, vagy Ildikó) velőből utálnák, mert azért játék, meg nemes szándékok, hit és becsület, stb. ide-oda, azért mindenki nyerni megy. A többi bla-bla.
Oda legfeljebb utólag egy olyan szellemi kapacitású valaki tudna "beilleszkedni", mint Szandika a maga egyszerűségével. Észre se venné, ha kinéznék.

Valaki megírhatná, hogy az a "jól vagyok, tényleg jól vagyok" tényleg valami dal része, vagy Bömbi alkotása? Feszülten próbálom felismerni, hogy mit dalolgat, de képtelen vagyok rájönni. Nem mintha tetszene az opus, de az átkozott kiváncsiságom nem hagy nyugodni.

Hajnalka: megpróbálhatod éppen a Gombi által javasolt jólvagyokozást, mert
egyszer mindent ki lehet próbálni, de nekem valami hasonló nem jött be. Egyszer elég rossz passzban voltam és az egyik haverom azt sugallta, hogyha reggel felkeléskor, a tükör előtt boldogan mosolygok és köszönök magamnak vagy mondok valami kedveset, jobb lesz a napom.Reggel, felkelés, félkómában irány a fürdőszoba, a tükörben egy borzas fej, álmosságtól résnyi szem és köszöntem magamnak: helló, édes! Aztán kitört belőlem a röhögés. Alapvetően nem oldódtak meg a globális problémáim, viszont felébredtem.

Scypio 2011.01.08. 16:29:03

@Emanuelle: Öngyilkos taktika, és talán Szandikát tudná ezzel a jó-rossz szembeállítással megfogni, a többieket nem. Én kitartok továbbra is Béci mellett, szerintem őt viszi ki.

az újdonság garázsa 2011.01.08. 16:45:23

Hódos Hajnalka:

Látom, vesszőhiányban szenvedsz (van, ahol egy félmondatból kettőt is kénytelen voltál elhagyni, hogy kitartson a szűkös készlet a cikk végéig), ezért küldök egy keveset, nekem van bőven raktáron, bespájzoltam, amikor szóltak, hogy vesszőválság várható:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ű,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ű,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ha elfogytak, szólj, szívesen küldök újabb adagot.

reménybeli maghőmérőd

az újdonság garázsa 2011.01.08. 16:46:18

(és kaptál két bónusz ű betűt is :-)

mákosnudli 2011.01.08. 16:52:57

Én csak a blog miatt kezdtem el nézni a műsort, imádom olvasni. :)))

Én sem értem, miért kellett így közösíteni ezt a szerencsétlent...

Amikor az az impotens kis buzi elkezdte magyarázni, h neki fontos dolgai vannak bent, és akkor ne zavarják, és úgy, de úgy fejberúgtam volna...hát ki ő???
De Ildinek is adnék egy pofont, amiért így hagyta magát.

reggi64 2011.01.08. 16:58:00

@mákosnudli: én akkor váltam volna Ildikéből Szandikává amikor ez a 10cm pöcs így ugatott volna velem:)))

Lanois 2011.01.08. 17:08:06

hogy néz ki a gigi?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.08. 17:13:28

@mákosnudli:
Nekem is rengeteg halaszthatatlan és fontos dolgom lenne, ha Ildikó közelítene felém:))
Mondjuk akkor is ha Alekosz:D

Démétér 2011.01.08. 17:17:46

Szerintem ügyesen felhozták Ildit a hét végére: már egy kupac ember kíváncsi arra, hogy alakulnak a konfliktusai odabent.

csudri82 2011.01.08. 17:25:57

Az előbb Szandika azt kérdezte Lacitól, hogy mennyi az idő! De nincs is bent óra!

Laci azt mondta 7-fél8. Rosszul tippelt. :D

Lanois 2011.01.08. 17:27:53

@csudri82: Ezeknek teljesen fel van borulva már a bioritmusuk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 17:38:27

Jelentem, a tegnapi volt az első összefoglaló, amit végig bírtam nézni. Örülök, hogy ennyi muris pillanat volt benne.

Az esti gőzike-ámokfutás fényében mondom, Szandika mocskosul be van gyulladva. Éva egyfolytában nyugtatgatta. A fukszos, 30 évvel idősebb nem-maffiózó, nem-élettársa szerint is, agresszióban amit előadott, az a max., amit produkálni tud. Leesett neki, hogy tán mégis kint tudná hagyni az Ildi. Illetve a jövőre nézve, megfontolandó, hogy mit kezd majd a házban, ha Éva eltűnik. Ő a támasza, ahogy néztem.

Tegnap esti kúlos műsor is milyen volt.... azt hittem Anettka betelefonálós műsorát nézem videokazettáról, ahogy Jose Gőzike Armandot mindenféle Alejandrok meg Rómeók hívogatták, a háttérben heveny röhögéssel. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 17:49:02

@rekkenő:
Angus Young, az ACDC gitárosa
Hajni idolja

Vordahid 2011.01.08. 17:56:02

A jó kis bennfentes infókat ide kéretik küldeni:

bennfentes.blog.hu/

Lanois 2011.01.08. 17:57:26

@neccharisnyás útonálló: "Tegnap esti kúlos műsor"
Az nekem már sokk.

csudri82 2011.01.08. 17:57:27

Szandika elnézést kért! Bruhahha! Tele van a gatya keményen! Remélem kiviszi Ildi és kint hagyja a picsában.

47pcc63 2011.01.08. 17:58:13

Köszöntelek benneteket!Szerintem Ildi Évát vagy Szandikát viszi ki,mert eddig mindig úgy volt,hogyakik Rá tették a jelet,azokat viszik ki:Évát,mert kiváncsi a revánsra,Szandikát mert "lenőszemélyezte" és így összeállhat a terve.

Lanois 2011.01.08. 18:00:50

Be kéne küldeni majd egy logopédust az Erzsinek, és egy szinkrontolmácsot a Giginek, mert ezek még sokáig bent lesznek sajnos.

0511 2011.01.08. 18:03:42

@HúszTíz:
Azt írja a zújság (Bors online)
"Éva barátja, Ádám szerint csak szeretetre és figyelemre vágyik, nem iszik többet egy átlagos fiatalnál.

– Az, hogy kelleti magát, az semmi! – mondja Ádám fiúja."

Ez az Ádám az a gyerek, akit Éva fiújaként egyszer mutogattak és a vályoglakók szerint egész jó srác?Mert akkor nem értem az idézet második mondatát.

slara 2011.01.08. 18:06:44

élő adás: éva puncsol ildinek nehogy őt vigye ki....jah és iszik :)azt,hogy a haját turkálja meg sem kellene említenem:)

csudri82 2011.01.08. 18:08:56

Fúbazmeg, alkoholisták egymás közt. Úgy rámentek arra az egy szál üveg borra, mint gyöngytyúk a takonyra, szánalom. :)

Emanuelle 2011.01.08. 18:10:09

@Scypio: Bécivel szemben semmi esélye. Engem Ildikó cseppet sem érdekel, nem vagyok kiváncsi rá sem a villában sem máshol, egyedül azt szeretném már látni, hogy megroggyan picit a triumvirátus. Alekosz csak Oli utánfutója, őt nem sorolom oda.

prolibusz 2011.01.08. 18:15:14

Mindenki nézze az élő streamet, baromi érdekes dolgok hangzanak el
pl:
- mennyit kapnak, ha kimennek
- Évától elhangzott egy olyan, hogy "kivitt egy zsákot", ezt nem értem, kicsit olyan, mintha kijárkálnának, nem tudom
stb.

érdekes!

csudri82 2011.01.08. 18:19:11

@prolibusz: Arra célzott Olivér, hogy amikor ment párbajozni és csomagolt, akkor nem csak a saját cuccát vitte, hanem csórt a benti tisztálkodószerekből.
Mint amikor valaki lenyúlja a szállodából az el nem használt tusfürdőt, meg sampont. Pitiáner ember ez az Éva, tényleg egy lárva...

prolibusz 2011.01.08. 18:20:47

Köszi, csudri, így már értem.

A 60ezer azért valami kézzelfogható legalább :) No meg az, hogy Évának 5ezer forintja van, a másik 5ből cigit vett :) Le van égve a lelkem

Tortilla 2011.01.08. 18:22:18

Évát szívem szerint szájbaverném néha szívlapáttal.
Amit most a pián összehisztizett... Állandóan magával foglalkozik, de valami ocsmányul.
Az meg tökjó lenne, ha a szerkesztők kitalálnák, hogy vetésforgóban takarítsanak, mert ez a tyúk semmit se csinál, ráférne egy kis munka. Mondta Béci is, hogy nem igaz, hogyg nem tud kötni, mire mondta, hogy de hát ő nem tudja megcsinálni.
Nemtom, miért jön be az embereknek...

Tompó 2011.01.08. 18:23:35

ha az rtl feszültséget(nézettséget) akar, akkor ildit jutattja vissza. A többieket megütné a guta. A vörösképű kiborulna, hiába az eddigi show a nép az unalmas szürke ildit akarja, na ezt nem bírná megemészteni, érdekes lenne,kéjes gyönyörrel nézném szenvedésüket...hihihi

K Tomoceusz 2011.01.08. 18:23:46

@prolibusz:

Éva kivitt egy zsákot , de prolibusz addigra már hazament ironizálni . Így Éva nem kapott semmit a zsákért , szomorúan berakra azt a többi zsák közé .

prolibusz 2011.01.08. 18:23:48

Alekosz: "Éva, az lenne a kérésem, ha legközelebb kimész, egy szappant hagyjál itt nekünk"

LOL, kivitte a fürdőszobát :D

Tortilla 2011.01.08. 18:23:58

meg amit nagyon nem bírok, hogy belelovallja magát minden kis hülyeségbe, és az istennek se lehet róla leállítani.

csudri82 2011.01.08. 18:25:08

@Tortilla: Éva ugye otthagyta a francba a kötést, remélem kap valami olyan büntit, hogy egy korty piát nem ihat. Nagyobb büntetés lenne neki, mint a meleg víz elvétele. Igazi szánalompatkány...

Tortilla 2011.01.08. 18:27:08

@csudri82:
csak hurcibálta magával, mint a véres rongyot...
Gigi mondott egy ilyet még a közvetítés elején, hogy bemegy a riportba és szól nekik, hogy nem jött össze a projekt.
Nem értem, hogy a szerkesztők miért nem találnak nekik normálisabb, értelmesebb elfoglaltságot. Én sírva könyörögnék egy könyvért is a bent lévők helyében.

Kozmokrator · http://www.tudtad.com 2011.01.08. 18:31:01

Miért kell írni, erről a cirkuszról?

csudri82 2011.01.08. 18:31:43

Éva már patkányozza Olivért. XD

csudri82 2011.01.08. 18:33:11

@Kozmokrator: Mert adásban úgysem adják le!

Tortilla 2011.01.08. 18:37:07

Nem kifejezetten a kedvencem Olivér, de azért riszpekt, hogy megmondja a véleményét őszintén, és nem mások háta mögött beszél.

saturnalia 2011.01.08. 18:39:45

@Flood: Az a baj, hogy a Zsuzsis eset után biztosan rájuk szóltak, hogy nem szabad egymást direkt hergelni. Minél kevésbé intelligens valaki, annál könnyebben lehet elérni nála, hogy fizikai erőszakhoz folyamodjon, mert a verbális eszköztára hiányos, hamar elfogynak egy vitában az érvei. Ilyen ember pedig több is van a villában, az RTL meg nem engedheti meg magának, hogy még egy játékost elveszítsen így.

Szóval innentől legfeljebb azzal játszhatnak az intelligensebb játékosok, hogy csak annyira hergelik fel a többieket, hogy lejárassák önmagukat, de meg kell érezniük, hogy mikor kell leállniuk.

Valamelyik élő adásban Éva arról beszélt, hogy hogy lecseszték őt valamiért a riportszobában, ennek kapcsán pedig azt is megemlítették, hogy többen kaptak már olyan figyelmeztetést, hogy "még egy ilyen, és repülsz a műsorból". Szóval Olivérre is biztos rászóltak Zsuzsi eltávolításakor, érezhetően visszavett azóta.

bévé 2011.01.08. 18:40:43

@HúszTíz: épp ezt akartam mondani. az embert kell utálni, mert egy gusztustalan fasz, aminek semmi köze ahhoz, h zsidó vagy muzulmán vagy buzi, ezért ezt felesleges említeni is. szerintem.

Tortilla 2011.01.08. 18:43:01

@saturnalia:
előbb Éva mondta Alekosznak, hogy ha bemegy a riportba, akkor említse meg ezt a Gigi-Béci-Éva hisztit is a takarítással/kötéssel kapcsolatban.
Ez a mószerolás azért elég gáz. Nem elég, hogy bent csinálják, de azért kvázi árulkodni... no comment.

csudri82 2011.01.08. 18:47:43

Hopphopp! Alekosz kimondta a varázsszót!

Éva, ne cigányozz! Akkor most már tuti, hogy Szent este ezt művelte.

Amúgy nem cigányoz, hanem simán lekurvázta Gigi-t, otromba ez a nő.

dr yetee 69 2011.01.08. 18:49:21

Alkesz egy bunkó,Szandival,Évával egyetemben,hajrá Ildi!

saturnalia 2011.01.08. 18:58:03

@yetee 69: Az a baj, hogy az értelmes emberek szeretnék azt látni, hogy egy Ildi legyőzi a párbajban az általad említettek bármelyikét, mert értékesebbnek tartják, viszont vélhetően a Való Világ nézői közül inkább azok áldoznak pénzt a szavazásra, akik pont az ilyen karakterek miatt nézik a műsort, hiszen tőlük várhatnak botrányt, veszekedést. Emiatt van Ildinek nagyon kevés esélye, hiába szimpatikusabb az emberek szemében, inkább egy szűkebb réteg - és nem a hozzá hasonlóaknak kedvező - dönt a párbajok kimeneteléről. Azért ha Szandikát viszi ki, elképzelhető, hogy egy SMS-nyit áldozok az ügyért, mert ez a csaj a női nemet szégyeníti meg. Sőt, talán akkor is, ha Éva lesz az ellenfél.

Tortilla 2011.01.08. 19:02:22

@saturnalia:
tök őszintén és naivan kérdezem: ti tényleg hisztek abban, hogy a nép szavazatai számítanak? ha máshogyan nem, speckó telefonokról az rtl elintézi, hogy úgyse az jöjjön ki, aki a legjobban megérdemelné. Néha mondjuk képesek arra, hogy pont az ellenkezőjét hozzák ki eredménynek, de ez engem mindig nagyon meglep, mert elég ritka.

Démétér 2011.01.08. 19:02:38

Kezdem azt hinni, hogy pedig jó dolog, ha Ildi bent van: szinte bárkivel bír konfliktusa lenni, épp azért, mert különbözik. Lehet hogy önmagában unalmas - de nem önmagában van, hanem egy tucat egocentrikus, többé-kevésbé bunkó játszótárssal, akikkel mind-mind nem érti meg magát. Nem mintha különösebben intelligensnek gondolnám, csak épp különbözik.

Aki igazán unalmas, az inkább Zsófi. Önmagában is, a többiekkel való kapcsolatában is.

Démétér 2011.01.08. 19:03:22

@Tortilla: Én például nagyon nem :) De én cinikus vagyok.

HúszTíz 2011.01.08. 19:05:05

@0511: Haha, na igen - amúgy gyorsan be a tévé elé, mert "Apa, kezdődik !!!"

Tompó 2011.01.08. 19:05:05

Szegény Éva, a kissebbség elnyomja...hihihi. Hogy ez a vörösképű milyen okádék. Szerintem hamarosan véget ér a nagy szerelem Alkeszosszal.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.08. 19:07:57

@saturnalia:
Én aránylag értelmesnek tartom magam, de engem a bent lévők közül Ildikó idegesít a legjobban, és nem a botrány meg a veszekedés, maga Ildikó látványa , lénye stb. nekem a legzavaróbb, úgyhogy tőlem bárki visszamehet, csak ne Ildikó:)
Nem is értem mitől van újabban szentté avatva ez a rakás szerencsétlenség lány, csak mert ő kapta a zöld kendőt gondolom.

gibson 2011.01.08. 19:12:30

@saturnalia: "Az a baj, hogy az értelmes emberek szeretnék azt látni, hogy egy Ildi legyőzi a párbajban az általad említettek bármelyikét, mert értékesebbnek tartják"

Ezt kikérem magamnak az értelmes emberek nevében!

TantóNéni 2011.01.08. 19:13:31

Hol nézitek most? Nekem azt mondja az rtl honlap hogy nincs most adás!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 19:15:57

@TantóNéni: 7kor kilőtték a kamerát. TVben ertéelen kezdik mindjárt.

slara 2011.01.08. 19:18:52

@csudri82: nézzük a jó oldalát,gyermekkorban a csenés arról is szólhat h abból a hangulatból szeretnél igazából magaddal vinni vmit.... a másik tipikus magyar szokás,hotelekben tömik a kis dzsemeket a kedves szállóvendégek a zsebeikbe:)

HúszTíz 2011.01.08. 19:20:51

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Na igen; azt a maradék öt percet még kibírom. Kell nekem ez a műsor, mint alapvető szellemi táplálék.

Démétér 2011.01.08. 19:30:35

Áááá, rossz nézni azt a rózsaszín műkörmös kötést, zsibbadnak az ujjvégeim, ha látom. Brrr.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.08. 19:35:38

Szerintem Ildinek Sz@rikót (Anit) kéne kivinnie. Ez utóbbinak már akkora ellentábora van, hogy akárkit visszaküldenének, ha cserébe hazamegy végre az a nő...

Flood 2011.01.08. 19:37:08

Olivér faszé pampog má?! Rottyant 1 iszonyat hangosat, és csodálkozik, h reagálnak rá. Sztem volt már olyan is, h ő nem hagyott másokat aludni...

Éva meg totál antiszociális, a másokhoz való alkalmazkodás tökéletes ellenpéldája. Ráadásul öntelt is.

Jól megtalálták ezek egymást

christaylor 2011.01.08. 19:37:25

Áááá, Béci egy isten, mert röviden,velősen megmondta Évának a tutit.

Éva: Kérem a bőröndjeimet és húzok haza!
Béci: Hát attól mi lennénk a legboldogabbak, de addig tanulj már meg kötni!

Flood 2011.01.08. 19:39:59

Huhúúú, gyűlik a feszkó :DDD
Itt még bunyó lesz hamarosan :)

Flood 2011.01.08. 19:40:41

@christaylor: Béci a legnagyobb arc a kulipintyóban! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 19:41:18

De basszus, nem ébren tartani kell Évit! Állandóan csesztetni. Az a gyenge pontja, észlények.

8778965 2011.01.08. 19:43:11

Nida, gyere haza :D

Flood 2011.01.08. 19:43:15

"Alekosz egy úriember"
no comment

christaylor 2011.01.08. 19:44:01

@Flood: jaja, lassan kezdek már hozzászokni a befüvezett, lelassult stílusához is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.08. 19:44:23

@saturnalia: Tudtommal Zsuzsi után a csatorna módosította a szabályokat is. Most már tényleg kitilthatják azt is, aki kirobbant egy verekedést, és ugyanúgy megbüntethetik tízmillióra, mintha kizáratta volna magát (mert, végül is szó szerint azt teszi).

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 19:45:54

@neccharisnyás útonálló: az a gond, hogy annyira retteg attól, hogy Olivér rászáll, hogy teljesen megalázó szintig lemegy a nagy seggnyalásban, meg a bocsánatkérésben, nyel, de nem megy bele Olivérrel a konfliktusba; bár gondolom, idegileg kicsinálja ez is ;)

haruka 2011.01.08. 19:46:18

Szegény Éva, mindig bántják brühühü. Bezzeg Alekinnyónak nincs ilyen nagy pofája, amikor kollektíven baszogatják Ildit.

Flood 2011.01.08. 19:47:27

Uhh, Ildinek ezt a rappelést nem kéne erőltetnie, szánalmas szegény

gibson 2011.01.08. 19:47:49

@haruka: mert Ildikót nem akarja "gerincre vágni".

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 19:48:00

ÚÚÚÚRISTEN!!! Mi a rák volt ez a rap, amit bevágtak?!?!? OMG,van lejjebb Oo

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 19:48:46

@haruka:
Az más! Éva megmondta, Ildi csesztetése az más kategória.

Démétér 2011.01.08. 19:49:25

@Flood: Gondolom feladat volt a rappelés. Iszonyúan sikerült, mit mondjak. Nagyon kínos.

HúszTíz 2011.01.08. 19:52:58

@nyuszómuszó: Mindennél van még lejjebb. Ezzel a ténnyel ezen műsor során még számtalanszor szembesülni fogunk.

haruka 2011.01.08. 19:53:43

@neccharisnyás útonálló: Ja, ha Éva megmondta, akkor oké, nem kérdeztem semmit.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 19:54:02

@Démétér: hát, legalább Ildi kilép a "lidérc" szerepkörből, innentől nem láthatatlan lesz, ahnem majd mindenki utálja, mint a szart..
Tényleg elég kétségbeesetten kapaszkodik a bennmaradásért, a végén még megfogadja olivér tanácsát és összeáll a Balekkal.. ;)

Démétér 2011.01.08. 19:55:57

@nyuszómuszó: Ahogy rappelt az előbb, az már nem sokkal jobb, őszintén. Valami tragédia.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.08. 19:56:13

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:

Igenis:)

miért nem szerdán lesz a párbaj? :(
még egy hét nyűglődés....

christaylor 2011.01.08. 20:00:24

Hát jó,hogy elmondták,hogy nem akarnak sértődést,de némelyik versike akkor is elég bunkó stílusban íródott.

Démétér 2011.01.08. 20:02:16

@christaylor: Levettem a hangot, és netezek. Nagyon fáj. Majd elolvasom, amit érdemes tudni róla.

Flood 2011.01.08. 20:02:58

Uhh ez már nekem fáj :S

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:03:15

jááááájááááááááááááááááááááááááááájjjáááááááááááááánneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jajajajajaj, ez fájt, áá

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:04:50

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: mert Ginával megint kiesett egy ember és újat már nem hoznak be, ezért széthúzzák..

meg szerintem ki akarnak várni kicsit, tud-e Ildi villantani valamit, van-e akinél érdekesebb lesz, és esetleg megtartják..

Flood 2011.01.08. 20:05:42

Ááá ezt az Ildit rossz nézni. Inkább tényleg szavazzák ki, engem is idegesít a jelenléte.

christaylor 2011.01.08. 20:06:49

Esküszöm, Alekosz szórakoztat. Ekkora taplót! :D
A legszebb az egészben,hogy látszik a fején,hogy minden egyes mondatát halálosan komolyan gondolja.

"Óvszert vigyünk?
Összehozunk valamit?Egy lájtos szexre gondoltam."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:09:01

Halljátok, Ildi helyében frankón bepróbálnám, Alekosz mennyire gondolja komolyan. Poén lenne, ahogy vonyítva menekül az udvarra Alkeszka.

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:10:51

@christaylor: És ha azt mondanád neki,hogy hiperprimitív,nem is értené miért mondod neki.Ez a kétszínűség... nem dug, ezért már idegesítő.Remélem,ő lesz az egyetlen akit kint is el fog kerülni mindenki.Főleg a nők.18tól 60ig.

Démétér 2011.01.08. 20:11:32

@neccharisnyás útonálló: Neked lehet igazad :) Nem olyannak nézem, aki tud bármit kezdeni egy normális nő-férfi akcióval, valószínűbb, hogy csak a nyomulás része megy.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.08. 20:13:39

@nyuszómuszó:
ennyi villantás most pont sokk is volt:)
no, de dzsörzé plusz ember, végül is a létszám megvan

HúszTíz 2011.01.08. 20:14:39

Volt ez a "rap" Ildikóék részéről. Komolyan mondom, hogy vannak olyan események az életben, amikor már neked kellemetlen, holott csak nézed. Na ez pont ilyen volt. Erre mondja az angol, hogy "I was just mentally raped." Ez úgy lefedi az érzelmeimet ezzel kapcsolatban.

Alekosz helyében én meg nem szaroznék; lefogni aztán jól megbaszni, hátha akkor normálisabb lenne - valójában igazat adok neki, hogy ez a nőszemély (Ildikó) valóban már csak azzal a ténnyel hogy ott van és létezik, idegesítő.

csudri82 2011.01.08. 20:15:55

@neccharisnyás útonálló: Éva elöl is elmenekült. Éva bepróbálta, hogy Balek mennyire gondolja komolyan és a csóka inkább meghátrált. Azért még bírom, igazi Sebaj Tóbiás. :)

christaylor 2011.01.08. 20:16:36

@utcai_arcos: :D
Tulajdonképpen nem csodálkozom azon, hogy miért kerülik a nők. Főleg, ha kiderül, hogy az életben sem képes másról beszélgetni az emberekkel, csak a szexről meg a nőkről.
Mert mióta bent van a villában, ezen a két témán kívül semmi másról nem hallottam még értekezni. 40. napja másról se esik szó, csak erről a két dologról.
Ráadásul, úgy fejti meg a nőket magasröptű beszédeiben, hogy marhára nem is ismeri őket, mivel saját bevallása szerint se volt túl sok kapcsolata, csak futó kalandjai (már ha nem túloz és volt egyáltalán valaki, aki bedőlt a hülyeségeinek).

HúszTíz 2011.01.08. 20:18:01

@neccharisnyás útonálló: Á nem szabad ezzel játszani. Szerintem ha engedné, akkor eldurranna az agya és állat módjára minden lukát megkúrná.

Flood 2011.01.08. 20:19:30

Ez a Stohl milyen kis Humor Harold
csak kár hogy nem vicces

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:21:42

@HúszTíz: nem hiszem,hogy minden lukra elég lenne az a 30 másodperc :D!

christaylor 2011.01.08. 20:22:22

kis naiv Ildike! :(

"egyre jobban alakulnak a kapcsolataim"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:23:06

@Flood: Mikor a circa 20 perces orrcsepp reklám után benyögte, hogy milyen gyorsan visszajöttek.... no comment. X@r műsorvezető.

Démétér 2011.01.08. 20:24:23

Stohl pszichológusnak pont olyan ostoba és modoros, mint kiképző tisztnek, valamint műsorvezetőnek.
Ildikó azonban nem tud túl sokat megmutatni magából - lehet, hogy a kommunikációja buta, de lehet, hogy ő.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:24:56

Ez az Ildi idegbeteg kicsit? csak nézem, miközben interjúztatják a riportszobában, hogy ráng az arca

Flood 2011.01.08. 20:24:56

Ildikónak a való életben vajon van barátja (nem kapcsolata) vagy barátnője?

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:25:02

THIS IS SPARTAAAAAAA!!!!

gibson 2011.01.08. 20:25:16

Még nem tudott kibontakozni? Bent van több, mint két hete. Annyira unalmas azt hallgatni, hogy falakba ütközött. Egy hétig meg sem szólalt baszki.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:26:04

csak nem Éva lesz?? hát, meglepődnék, de abból, amit modott, én erre következtetek

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:26:06

@Flood: már nincs,a "barátja" megmondta az anyukájának,hogy vége.

gibson 2011.01.08. 20:26:34

@Flood: igen, volt egy barátja, de pont a napokban dobta ki, Ildikó nagymamáján keresztül. A blikkben van is egy cikk erről, linkelve is van asszem a tegnapi kommentekben.

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:26:41

@utcai_arcos: visszavontam :D,nem értelmeztem a mondatot.

Démétér 2011.01.08. 20:27:14

Ildikóról két dolgot tudok megjegyezni: a rettenetes, '86-ból maradt alsó fekete szemceruza-vonalát, és ahogy ideges, amiért nem szeretik, pedig semmi szeretetreméltó akcióra nem hajlandó, mert nem illik az egyéniségéhez.

gibson 2011.01.08. 20:28:12

Amikor Olivér kimondta, hogy Ildikónak kell kimennie, ki nyerít fel hangosan a háttérben? Alekosz? :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:32:17

Alekosznak egyre alkoholista-pirosabb a feje. Villából egyenest a detoxra megy?

Flood 2011.01.08. 20:32:57

@utcai_arcos: @gibson: Kicsit rosszul fogalmaztam
Szóval van legalább 1 barátja vagy barátnője, esetleg haverja vajon?

gibson 2011.01.08. 20:34:22

@Flood: jaaa, jó kérdés, szerintem nincs :)

gibson 2011.01.08. 20:36:16

"Én művésznek készültem, tudod, mennyit szoktam szavalni???"

Ezen mindig behalok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:36:36

Na, Mickey Rourke visító malac hangon vonyít. :O

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:36:38

azért rohadt nagy parasztok vele, tényleg iszonyatosan megalázzák, és szemmel láthatólag úgy érzik, hogy ez nekik istenadta joguk

christaylor 2011.01.08. 20:36:45

Áh, elegem van már belőle, hogy az egyébként már hatszázszor látott jeleneteket újra végig kell nézni!
Ezt legalább Balázs hülyeségei enyhíteni szokták, ha ő vezeti a műsort. Viszont Buci hozzánemértése szót sem érdemel...

rianna 2011.01.08. 20:37:02

nem bírom nézni ezt az állandó visszaemlékezést!!!
mit kell folyton folyvást ismételni mindent

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:37:22

Szandika beszart???ooops.

Démétér 2011.01.08. 20:38:25

Má'megin vinnyognak.

rianna 2011.01.08. 20:39:27

christaylor 2011.01.08. 20:36:45

nem láttam, h te is ugyanazt írtad:D

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 20:41:05

@Flood: leesett-amikor már írtam,de mentségemre legyen szólva,hogy már bennem van egy 22km-es Buék 20 (mert el is tévedtem).

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 20:41:18

Megint bebizonyosodott, hogy Alekosz egy pszichopata.
Egyik nap okádik egy nőtől, másnap pedig simán meg akarja dugni. Jézusom.:D

Az Ildi sajnos meg küldi el eléggé a p.csába. Csak olyan vérszegényen jajhaggyálmározik, de rohadtul nem gondolkodik összefüggésekben és nem képes lekezelni a szar szitukat.

rianna 2011.01.08. 20:42:06

és most ildit tartják túl keménynek.

Szegény, végre összeszedte magát, hogy visszavágjon, erre most ő a bűnbak

Flood 2011.01.08. 20:43:38

Ildikó a tipikus osztály lúzere karakter, akit mindenki b*szogat. Sszherencsétlen!

christaylor 2011.01.08. 20:44:08

Ezek a visszaemlékezések meg Stohl idióta kérdései annyira unalmasak,hogy inkább kimentem sült kolbászért meg puha kenyérért a konyhába.
Ennyit arról,hogy este 6 után nem eszek...

Ez mind a hülye VV miatt van! :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:44:53

@neccharisnyás útonálló: hehe, igen, és csak azután tűnt fel, hogy amúgy Szandika is, de őt hiába mutattát eddig már hatszor, rajta nem tűnt fel! lol ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:45:15

Végén bírni fogom Oli urat? Jajnemá!

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 20:46:10

@Démétér:

nem fekete szemceruza, hanem sajnos rosszabb: kék!:)
de ettől van rosszabb smink cucc: a kék szempillaspirál.:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:46:43

@christaylor:
Én a piálóverseny után voltam így. De az reflex. Piálós buli után kívánja a szervezet az ételt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:47:38

@Lotyó Bridzsida:
Nekem zöld spirálom is van, bibibíííí! :P
:DDDD

Démétér 2011.01.08. 20:48:48

@Lotyó Bridzsida: Ezt kár volt megtudnom, de azért köszi. (Bevallom: tizenhárom éves koromban volt almazöld szemspirálom is. De hát az nagyon régen volt.)

Ez őrjítő! Minden nyomorult jelenetet megismételnek hét közben háromszor, és most összefoglalják. A jó ég áldja már meg a műsortervet!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:49:06

Ayám, ez a Stohl, hogyaszondja, Ildin mindenki keresztülnéz, Jerzsy, te akkor miért nem?

Hát baz+, az, hogy esetleg ő nem szokott embereken keresztülnézni, az nincs benne? ez ilyen csodabogárság, úgy látzik

basaja 2011.01.08. 20:49:38

Évát meg Alekoszt,ezt a két szartalicskát pofán csapnám egy szívlapáttal...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:50:14

@Lotyó Bridzsida: nekem 13 évesen volt kék szempillaspirálom, hozzáillő vizihullaszínű körömlakkal, nagyon menő voltam vele ;)

prolibusz 2011.01.08. 20:51:28

Mik azok a zárt falak? Már vagy ötödszörre hallom

Flood 2011.01.08. 20:51:29

Hű, Anikónak milyen jó lökhárítói vannak! :o
Bírom ezt a csajt :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:52:18

rosszul látom, hogy Zsófika kezd egy kicsit pufóka lenni?

gibson 2011.01.08. 20:52:26

Mi ez a számonkérő hangnem??? Eszméletlen irritáló ez a nő, te jó ég.

tgrs 2011.01.08. 20:53:02

Hűdekemény lett most Ildi...

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 20:53:24

@neccharisnyás útonálló:

Ja, bocs, a Gigi-Pokahontaszra.:D

Bár, lehet hogy inkább Ánulura hasonlít a Kincs ami nincsből.:DDD

Zöld spirál??? Biztos nagyon jól állt.:D:D:D:D:D

Flood 2011.01.08. 20:53:27

Ildike milyen sértődötten beszél, kár, h zavarják a szavak :)

tgrs 2011.01.08. 20:53:56

@nyuszómuszó:
Nekem meg lila, hogy az milyen szemhez megy??? :)

basaja 2011.01.08. 20:53:58

nna,Ildi megmondta a frankót...majdnem értelmes is volt...Éva remélem beszopod kint!

prof. Perselus Piton 2011.01.08. 20:53:59

@gibson: meg idegbeteg is...de kiviszi Évát és ha a nézők úgy akarják, kint is hagyja :-))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:54:23

na, érdekes lesz Évával (nem gondoltam volna, hogy Ildi eljut odáig, hogy bármi érdekelni fog vele kapcsolatban)

Éva már elkezdte keverni a szart a Szandikás beszólásával

prolibusz 2011.01.08. 20:54:26

@nyuszómuszó: hízik, én is megfigyeltem.

zárt falak: +1

christaylor 2011.01.08. 20:54:33

Fúúú,de belelovalta magát! :)

Ez az, vidd ki Évát és ne jöjjön vissza!Jól döntött szerintem.
Még Éva ilyen sértődött és gúnyos hangnemben köszönte meg.

Emanuelle 2011.01.08. 20:54:43

Még egyszer meghallom, hogy zárt falak, összekarmolom magam.
Ildi halovány jelenség, de remélem kinthagyja Évát.

Flood 2011.01.08. 20:55:00

@nyuszómuszó: Max a feje, ő sztem csak arcra hízik :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 20:55:08

@nyuszómuszó:

Úgy érted, hogy lehet, hogy felhízott 38 kg-ról 42-re??:D:D:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:55:23

Én stólbucit akarom fejbeverni.

Évával szemben esélytelen a gyöngyem. Szandikát kellett volna. Bár... ha Évát egész héten cseszegeti Olivér.

christaylor 2011.01.08. 20:56:10

@tgrs: a zöldhöz. nekem is van lila szempillaspirálom,kifejezettem amiatt színes,mert szemszín kiemelő.

kékdelfin 2011.01.08. 20:56:35

@Lotyó Bridzsida: a "bögyére" biztos nem hízik;)

Démétér 2011.01.08. 20:56:44

Most akkor jól értem, hogy jövő héten lesz párbaj? Bocs, nem ismerem a játékszabályokat.

rianna 2011.01.08. 20:56:55

hajrá ildi!
mekkora arculcsapás lenne éva kinnmaradása

Flood 2011.01.08. 20:57:11

Hát a villába tényleg csak egy kicsit kapcsoltunk be :DDD

youlopukku 2011.01.08. 20:57:13

mit lehet amúgy nyerni?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 20:57:48

@neccharisnyás útonálló: szerintem momentán is esélyesebb Évával szemben, mint Szandikával

@Lotyó Bridzsida: az arca lett pufi; lehet, hogy az alkohol ;P

kékdelfin 2011.01.08. 20:58:13

Na, akkor nézzük mit főz Nigella a 'paprikán'!

Démétér 2011.01.08. 20:58:24

A lila szempillaspirál elsősorban zöld szemhez megy, de attól is függ, hogy milyen a smink. Jó lehet barnához, szürkéhez...

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 20:58:47

@Emanuelle:

Milyért?
Csak azt lehet ismételgetni, hogy minDÍG minden körülmények között???
:D:D

Z Á R T F A L AAAA K ! ! ! ! ! :D D: DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 20:59:28

@basaja:
Éjjen-éjjen! Ezeket be kéne olvasni minden "AZ EGÉSZ ORSZÁG SZERET TITEKET!!!" nagymonológ után. :DDDDDDDDDDD

fran7 2011.01.08. 20:59:41

@Emanuelle: Nem ismered a mesét, arról miként építettek házat a rátótiak. Na ők alkalmazták először a zárt falakat.

TantóNéni 2011.01.08. 21:01:41

Kékdelfin- jó kis olajbogyót vett, nyami. Ugye hogy fogyott ?!

Az Évát én úgy, de úgy fejbebasznám egy hatalmas lapáttal. Rohadt irritáló ez a fölényes stílus. Brr, komolyan gondolkodok egy sms küldésen.

basaja 2011.01.08. 21:02:09

szerintem Falikosz 20 centit emelkedett a földtől a megkönnyebbüléstől...a törtető ribanc megsértődött...miért is?

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 21:03:23

@Démétér:

Jóvan, tudom, hogy én vagyok túl konzervatív sminkügyileg, úh ÉN maradok is a feketénél.:))

Flood 2011.01.08. 21:03:28

@rianna: Azt nem lehet, hogy mindkettő kinnmarad?
Ha lenne ilyen opció, arra még dobnék is sms-t

Démétér 2011.01.08. 21:03:55

Dögöljek meg, hogy én inkább Évát látnám bent? :) Szavazni, azt nem fogok. Ildikó nem játszik, csak van, sértődik, szaladgál. Éva legalább játékként játssza ezt az egészet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:04:37

Pont ilyenkor nincs live stream. Pedig de megnézném a lakkcsizmás rém 2 slukk közötti puffogását.

Démétér 2011.01.08. 21:04:44

@Lotyó Bridzsida: Profi sminkes vagyok, az ilyesmit meg se hallom :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:05:39

@Flood:
De akkor ki idegesíti halálra Szandikát?

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 21:06:17

@neccharisnyás útonálló:

:D:D

Ja, egyébként, szerintem ZÁRT AJTÓK!:D:D

Csakhogy értelmes dolgokkal viccelődjünk mán!:D
Mer' a falak ELEVE ZÁRTAK érted???!!!:D::DD

Vagy valaki el tud képzelni NYITOTT FALAKAT???D:D

basaja 2011.01.08. 21:07:01

@neccharisnyás útonálló: amúgy megnézném az smsek számát is...

HúszTíz 2011.01.08. 21:08:38

Na, ez is megvolt. Remélem kint marad az Ildikó. Nekem rohadtul irritáló személy mind a kettő, de ha már választani kellene, akkor Éva jöjjön vissza, mert ő legalább "csinálja a műsort", szerencsétlen Ildikó meg amikor ugyanezt megpróbálja, már ott bebukja az egészet. Lacinak igaza volt azzal kapcsolatban, hogy abból a kis falusi miliőből, ahonnan ő jött, ott ez biztos aztán kurvára vicces, de bent a villában inkább a szánalmas kategória. Már amikor láttam Ildikó bemutatkozó filmjét, akkor is fogtam a fejemet, hogy mennyire borzasztó. És egyáltalán mit keres a "Törtetők" kategóriában ?? Számomra rejtély. Akkor már inkább naiva.

HúszTíz 2011.01.08. 21:09:29

@neccharisnyás útonálló: Majd a holnapi összefoglalóban talán benne lesz :-P

csudri82 2011.01.08. 21:10:33

Fú gyerekek! Ez az Ildi is klinikai eset! A riportszobában is látszott, hogy remeg az arca és kivan, mint állat, de amit a végén a két gong között levágott, aztakurva!

Most aztán fasza párbajunk lesz, a két elmebeteg egymásnak esik. Az a baj, bárki is jön vissza, az a villalakóknak szar. :)

Ha Évi, akkor (főleg úgy, hogy azzal már 2 győzelme lenne) még nagyobb lenne a pofája, ha Ildi, akkor meg neki nyílna ki a csipája és mint ahogy most is látszott, ha megembereli magát, akkor leolt mindenkit a ph@szba! Azért én azt mondom hajrá Ildi, hátha a végén még ő kapja el Alekot! XD

Lanois 2011.01.08. 21:11:26

az megoldható, hogy mind a kettő kint maradjon?

christaylor 2011.01.08. 21:12:11

De azért én sajnálom most Ildit a következő egy hétért, hogy mit kell majd neki elviselnie a sértődött Évától.Mert kiválasztotta. Brrr!

Dr_utcai_arcos 2011.01.08. 21:12:53

@basaja: az a durva,hogy amikor Majka mittudomén kivel nyomta (talán a döntőt Szabival?) akkor darab volt és valami 600000-550000-es magasságban volt a darabszám? Na,az komoly volt.Most már csak azt a szar %-ot mutatják. Vajh miért.

slara 2011.01.08. 21:13:13

szerintem meg jó volt stohl,jók voltak az összevágások és ildi jól döntött!!!! ma néztem az esti élő adást,éva szánalmas picsa!

HúszTíz 2011.01.08. 21:13:40

@christaylor: Még egy teljes hétig bent maradnak ??? Azt hittem, hogy hétfőn már párbaj.

fran7 2011.01.08. 21:14:05

A poén az, hogy a tényleg halvány Zsófi megúszta már a harmadik kihívást, s eléggé úgy tűnik hogy még két-három kihívást meg fog úszni, ha elég halványba nyomja.
Másrészt meg a rap-számnál, milyen egyedül hagyták a fiúk Ildit, mintha az csak az ő alkotása lett volna. Ha lett volna egy csepp esze megáll s azt mondja, hogy ezt együtt csináljuk.

K Tomoceusz 2011.01.08. 21:14:38

@prolibusz:
Mik azok a zárt falak? Már vagy ötödszörre hallom

Abba ütközik , aki benne van a pakliban .

Ezek még nekem mazohistának is kemény szövegek .

basaja 2011.01.08. 21:17:15

@utcai_arcos: állítólag pár ezer,vagy pár tízezer sms megy...szal elég halovány.

slara 2011.01.08. 21:18:29

@fran7: igazad van ! csak ildi nyomta....a többieknek elvitte a hangját a cica...szövet erzsi nem is csinált semmit....jaaaa a meleg pornóban nem köll énekelni?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:18:50

@fran7:
Hát egen. Szépen kihátráltak, a népek meg szortyogtak, hogy Ildi viccelődik rajtuk.

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 21:19:05

@Lanois:

Írjál kérvényt erről.:D
Egyébként jó ötlet.

By the way: Xanaxos dumája megvolt?
Hogy ő semmit sem tudott ezekről, mert biztos éppen edzett, vagy a vécén volt?:D:D
Ezért fogja megnyerni, vazzeg!
Mert minden hisztiből kimarad a nagy delíriumában.:D:D

Démétér 2011.01.08. 21:19:10

@slara: Talán ott ment tönkre a torka.

rianna 2011.01.08. 21:19:30

OFF

Ez a JLo film nem két napja ment a TV2-őn? (vagy viasaton)

John May R 2011.01.08. 21:20:11

Alekosz első jó pontja nálam,hogy rendre intette Évát, mikor "faji utalásokat tett" Bécire.

4.40-nél nézze akit érdekel.
indavideo.hu/video/vv010819001905

Egyébként a legszürkébb kihívta a legunszimpatikusabbat. Na ki kinek drukkol?
Igen, elismerem, Éva csinálja a show-t, ugyanakkor, aki ilyen kijelentéseket tesz, annak én nem tudok kicsit se drukkolni.

slara 2011.01.08. 21:20:11

@K.Tomoceusz: a zárt falak? menj el új munkahelyre,mennyit kell teperned h beilleszkedj?

Flood 2011.01.08. 21:21:46

Csak én fedezek fel hasonlóságokat Ildike és Kiszel Tünci személyisége közt? :)

slara 2011.01.08. 21:22:51

@neccharisnyás útonálló: dzsörzé = szövet...én már kisnyugdíjas vagyok...ez jut róla eszembe :)

Tompó 2011.01.08. 21:24:51

Érdekes volt látni alkeszosz tájképét, azért be volt egy kissé rezelve....Szemtől-szembe nem vállalja a konfliktust senkivel a kis sunyi. Azt hittem Ildici ráugrik valamelyikre a monologja közben, ez a nő egy igazi agresszív vadállat. Ha nagyon felbasszák ez nem narancsot dobál messziről, hanem odamegy és leszakítja a vele kötekedő arcát, az tuti. Egy pszichopata vadállat ez kell a villába hajrá Ildi!!!!!!!!

slara 2011.01.08. 21:27:43

azt volt érdekes látni,főleg a mai élő adásban,hogy alekosz unja telivér állandó színjátszását és agresszivitását...no coment,de ezek semmit nem kímélnek,meg kell nézni a bútorokat,h telefirkálták,nem értékelnek semmit!

K Tomoceusz 2011.01.08. 21:29:01

Csóró Évánkat beszopatták rendesen . Azt hiszi szerdán párbajozik . Szépen kiöltözik , kedves lesz , bájos és mosolygós . Csütörtök , péntek dettó . Szombat reggel kitör belöle minden , amit három napig tartogatott . Este bejelentkezik Buckó , akit finoman és nőiesen elküld a 80 éves anyukájába .
Szerintem jó lesz .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:29:49

@slara:
Há ingyé van. És nem az övék. Odakint ugyanez megy. Valahol a néplélek leképeződése ez a maroknyi ember.

Lotyó Bridzsida 2011.01.08. 21:30:23

@neccharisnyás útonálló:

Anikó milyen pofát vágott, mikor az Ildi azt reppelte, hogy megalázó volt neki a Királyel-es sztori.:D Akkor már nem nevetett.:D

Darth_Vader 2011.01.08. 21:30:29

Ma sem tudtam végig olvasni ezt a szörnyű cikket....

Hódos Hajnalka 2011.01.08. 21:31:33

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Mivel ma megküzdöttem egy több mázsás állattal (disznóvágás) és nem látok a takonytól, ezért holnap addig alszom, amíg bírok, úgyhogy a Kőmíves Kelemennéről szóló Zárt falak c. háromfelvonásos pszichodráma premierje késik.

Utálok mindenkit, akinek nem csöpög a taknya feszt és nincs kétszeresére dagadva az orra.

Hódos Hajnalka

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:32:13

@Lotyó Bridzsida:
A többi se. Se Szandika, se Éva. Tán még Gigi is meresztgette a szemét. :DDD

kékdelfin 2011.01.08. 21:32:28

Ez a zárt falak egyébként szerintem az, amikor valakit nem tudsz megközelítani, akkor azt mondod rá, hogy fallal veszi körbe magát. Ezt lehet zárt falként is értelmezni.

slara 2011.01.08. 21:32:29

@neccharisnyás útonálló: így van,és telivér nem tud aludni? cappy csurog a szája szélén, 1 felesleges mozdulatot nem tesz és nutellával tudja kifesteni a vécét....való világ...mi lenne vele ha 3 műszakban dolgozna,elvágná a csaja nyakát?

Augur 2011.01.08. 21:33:39

ez a műsor arról szól, hogy ún. "színes egyéniségek", értsd: emberek, akik vállalják, hogy megmondják nekik, hogyan manipuláljanak minket, manipulálgatnak minket. ahogyan ma Ildit felhozta az rtl, és színes egyéniségnek festette le, az a manipuláció magasiskolája. itt is látszik, hogy sikeres az rtl-es szakemberek munkája. kommunikáció szakon szépen megtanulták, és alkalmazzák is a leckét rajtunk. Ildi azért tetszik-akinek tetszik-mert hozzánk hasonló átlagember, ezért semmi keresnivalója a villában. Éva olyan, amilyen, de ő az egyik generátor.

K Tomoceusz 2011.01.08. 21:33:57

@Tompó:

Pöcs volt Alekosz , nem véletlen lett vörös a feje . Állítása szerint őszínteségi rohamot csak akkor vállal , ha majd párbajozni megy . Meg fogjuk látni .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:33:59

@Hódos Hajnalka:
Jobbulást! Ha egy vérdisznóval elbírtál, a nátha sem állhatja utadat. Csak kövesd a sárgaköves utat a takonytengeren keresztül.

Flood 2011.01.08. 21:34:38

@HúszTíz: Ja, úgy kéne, h kiválasztás, másnap kihívás, utána becsomagolnak és rögtön indulnak is a párbajra, és mondjuk 1 órán keresztül lehet szavazni.
Pörgős lenne a műsor :)

Lanois 2011.01.08. 21:34:46

@Lotyó Bridzsida:" Írjál kérvényt erről.:D
Egyébként jó ötlet.

By the way: Xanaxos dumája megvolt?
Hogy ő semmit sem tudott ezekről, mert biztos éppen edzett, vagy a vécén volt?:D:D
Ezért fogja megnyerni, vazzeg!
Mert minden hisztiből kimarad a nagy delíriumában.:D:D"

Már megírtam.
Ma azért beszólt Évának, hogy legközelebb ráteszi majd a jelet, mert nem tud vele élni, de úgy mondta, hogy közben az volt az érzésem, hogy bármelyik pillanatban bealudhat mondat közben.:)

kékdelfin 2011.01.08. 21:35:29

@Hódos Hajnalka: jobbulást Hajni! Akkor ez azt jelenti, hogy nem 9:00, hanem csak 9:10-re lesz meg?;)
Amúgy meg minden reggel, este két kávéskanél méz összekeverve egy kávéskanál fahéjjal, bepuszilod, és soha nem leszel megfázva.

slara 2011.01.08. 21:36:13

@Augur: oké,szerinted ki a színes egyéniség bent? várjuk a válaszod!

Augur 2011.01.08. 21:36:23

@Hódos Hajnalka: Hajni gyógyulgass! látom a zárt falak című eszement, totális képzavar azért jelen állapotodban is feltűnt. remélem megírod majd azt a sok butaságot, amit László kiengedett magából, gondolatmenet helyett gondolatátvitel és hasonló tahóságok. jó éjt!

Démétér 2011.01.08. 21:36:27

@Augur: Így van. Viszont: Éva jelenlétében Ildi tűnhet érdekesnek, szimpatikusnak(?!), Éva (Szandi, Olivér, stb.) távollétében visszaszürkül. Tehát az ertéel nyilván vigyázni fog az arányokra: túl sok probléma-generátort nem érdemes kiejteni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:36:41

@slara:
Most néztem mennyi kajájuk van bent. És ezt naponta kapják? Meg kidobják? Tudok embert, aki ezért karóba húzná őket. Egyenként.

christaylor 2011.01.08. 21:37:17

@K.Tomoceusz: ők már hamarabb megtudják a párbaj időpontját, szóval nem pont úgy fog történni, ahogy írtad. Amiért kár, mert ezt így megnéztem volna. :)
De már a múltkor is mondták a párbajnál, hogy a villalakók már korábban megtudták, hogy hogy melyik este lesz.

Augur 2011.01.08. 21:37:23

@slara: ki beszélt itt rólam? ezek tajparasztok, nem színes egyéniségek. amúgy ettől a nyomorult kifejezéstől broáf:@

slara 2011.01.08. 21:38:37

@Lotyó Bridzsida: persze h nem nevetett,azt a levelet nem ő akarta megírni...FELADAT volt,teljesítenie kellett

haruka 2011.01.08. 21:39:37

Ha Éva még egyszer elmondja, hogy ő egy erős nő, én tökönszúrom magam.

@Hódos Hajnalka: Részvétem. Én két napig a fejemből se láttam ki hasonló okból.

kékdelfin 2011.01.08. 21:40:34

@Augur: mikor ezt mondta laci, lefagytam rögtön, hogymi?! nem kicsit buta, bár ezzel nem lóg ki a sorból.

Lanois 2011.01.08. 21:40:55

@Hódos Hajnalka: Hallod tesó ez a disznóvágás nagyon gyenge kifogás. És tudtommal nem az orroddal írod a beszámolókat, úgyhogy most azonnal feküdj le, és akkor holnap a szokott időben várom a publikációt. Nem kell itt lustizni, nem a villában vagy!

K Tomoceusz 2011.01.08. 21:42:05

@christaylor:

Ezt nem hallottam . Alekosz repje Évánkról :

' Jön a párbaj fel a ruha
nem jön a párbaj le a ruha "

zeng még mindig a fülemben .

Hódos Hajnalka 2011.01.08. 21:42:09

Most még tart a deugye azért elrakod a húst vs. megdögölhetnék végre csendben a saját taknyomba' megfuladva csata.
Sztem én nyerek.

slara 2011.01.08. 21:43:20

nem is értem h ki a pszichológus aki ezeket beválogatta,azért ez eddigi vv-k,magasan vitték a pálmát

slara 2011.01.08. 21:44:22

biztos csernus aki lelki beteg,mert elvitték az orra elől a nőjét....:)

slara 2011.01.08. 21:45:23

tuti cs.i. mert levették a kommentemből

K Tomoceusz 2011.01.08. 21:45:44

@slara:

Ilyeneket nem mondunk .
Sokkal jobban élünk , mint hét éve .

slara 2011.01.08. 21:47:06

@K.Tomoceusz: vazze...várj is.....igazad van,neked miiindig minden körülmények között,jaaaa és te hatsz a bioritmusomra:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:47:06

Röhögnék, ha retekklubosok az itteni kommentekből vennének ötleteket.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:48:14

@slara:
Öööö... szóljatok, ha kettesben akartok maradni.

slara 2011.01.08. 21:48:14

nem fognak....ajánlottuk mi kötést horgolást? én hólapátolást javasoltam....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 21:49:05

@slara:
Mert nem caps lockkal írjuk, hogy jól látszódjon.

slara 2011.01.08. 21:49:25

@neccharisnyás útonálló: a képe nem teccik,kevesebb fizum lesz:) nevetek,de télleg

Augur 2011.01.08. 21:49:48

@Kékdelfin: óóhát mondott annyi hülyeséget a lelkem, nem is tudom hirtelen felsorolni. mondtam is a töpörtyűkrémes kenyeremnek , (ezt félrenyeltem a röhögéstől), amit Laci Ildinek: van valami más a te ÉLETVILÁGODBAN, ami Tordason nyerő.....wháááá:D:D

Flood 2011.01.08. 21:51:17

@John May R: Alkesz most tényleg korrekt volt. Évike meg elmehet a náthás 'csába!
Bár minden gipsy ilyen lenne, mint a Béci; mert 1-2 külső jegyen kívül semmi nem igaz rá, ami a romákra jellemző. Viselkedés alapján Éva sokkal nagyobb cigány, ráadásul észre se veszi magáról.
És akkor utána még ő háborodott föl....röhej

kékdelfin 2011.01.08. 21:51:19

@Augur: megjegyezni sem tudtam, annyira "idegennyelv" volt:)

slara 2011.01.08. 21:51:36

@Augur: életem,én meg lacin nevetek,moszad vagy moszat...szerintem ő a moszatok ellen harcolt.... 3 éves korában

pleb 2011.01.08. 21:54:14

John May R! igaza van Évának, ez a Rácz testvérpár fajukhoz méltóan tényleg alattomosak, mindig az Évát találják meg,h hogy ő okozza a konfliktusokat, azt persze elfelejtik a nézők, hogy a 45 percbe foglalják össze a 24 órát, ezért sok mindenről nem tudunk. Gigi és Béci játsszák a fejüket, mint amilyenek a való életben, mert egyik ismerősöm személyesen ismeri őket. Éva visszajön a párbajról jövő hét szombaton, megint védett lesz, így csak jól járt Ildikó döntésével. Aztán később, ha megint kiválasztják, kihívja az egyik Rácz tesót, de az kint is marad, Gigivel szemben nagyobb az esélye.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.08. 21:55:35

@neccharisnyás útonálló: "Há ingyé van. És nem az övék. Odakint ugyanez megy. Valahol a néplélek leképeződése ez a maroknyi ember. "

Erről van szó. :) Ha a sajátjuk lenne, biztos nem csinálnák.

pleb 2011.01.08. 21:56:56

Lacitól ráadásul elég gáz, hogy Trianon évszámát se tudja, azt mondta, hogy 1911, katona létére. Mindenki isteníti, meg bölcsnek tartja, közben meg elég seggfej. Legalább az 1. világháború végéhez kötötte volna, bár ha azt sem tudja, hogy mikor volt, elég gáz. Ez a Laci egy nagy mamlasz, aki állandóan zabál, egyáltalán nem bölcs, azért mert 40 éves.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.08. 21:57:35

@neccharisnyás útonálló: Lehet, hogy most meg fogsz lepődni, de a Neked valóban rendszeresen visszahallok itteni hozzászólásokat...

Augur 2011.01.08. 21:58:10

@slara: csak nézd a szemeit, amikor komolyan gondol valamit, azaz mindig. ahogyan a moszatoktól tanulta: így kell szuggerálni ecsém! nézzé úgy, mint hal!

slara 2011.01.08. 21:59:02

@pleb: legyen igazad !legyen meg az örömöd! én évát egy sunyi mindenkire ráhárítom semmilyen embernek tartom,ettől nagy h megnyert egy párbajt? sunyi nyalis embertelen! küldj be neki egy kannás bort!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 22:00:21

@King of Shadows:
Nekem is innen jött. Az egyik délutánit mikor tárgyalták itt egyesek, rémlett, hogy kommentben már olvastam a témáját.

Csinálhatnánk egy skálát, hogy kinek hány felvetését hallja vissza a TVből.

Augur 2011.01.08. 22:00:44

@pleb: Laciról pedig látszik, hogy ő ilyen nagy ősmagyar meg trianonozó lehet. hit és becsület, érteeeeed:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 22:02:19

@Augur:
Jajmá! Tokaszalonnát biztos szereti. Vereshagymával. Ahhoz meg magyar gyomor kell. :D

slara 2011.01.08. 22:02:24

@Augur: hit és becsület....pörköltet lehetne belőle főzni...milyen riadt szemei voltak ma a kiválasztásnál?

slara 2011.01.08. 22:06:25

@neccharisnyás útonálló: ok,véleményed szerint ki vigye haza az úgy nevezett lét? ha te szabhatnád meg?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 22:07:12

KÖVETKEZŐ FELADAT: KI TUD TÖBBET FOGYNI EGY HÉT ALATT?

slara 2011.01.08. 22:09:10

@neccharisnyás útonálló: de te nem vagy bent életke,bár ahogy a komemtnjeidet olvasom,inkább bent lennél

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 22:09:23

ALKOHOL ÉS CIGI STOP 1 EGÉSZ HÓNAPIG

pleb 2011.01.08. 22:09:30

slara! Nem vitatkozni akarok veled, de akkor indokold meg h éva miért sunyi, embertelen, azt tudom h nyilván azért pártolt alekosz, olivér, szandika trióhoz miután megnyerte a párbajt, hogy erősebb legyen a nézők számára, meg hogy ne legen magányos nyilván, mert elég szar lehet, ilyen emberek között mint a rácz tesók stb. Augur, nem kell ehhez ősmagyarnak lenni, hogy legalább ezt az évszámot megjegyezze, mert ez az egyik legfontosabb a történelmünkben. Nem ítélem el azokat, akik nem tudják, de Lacinak illene tudnia. Min látszik amúgy hogy laci ősmagyar lenne? :D amúgy nem zsidó, mint ha vki mondta volna.

slara 2011.01.08. 22:11:16

@pleb: te dili vagy...hűűű de sokat írtál,nem pártolok senkihez,elég volt nekem ma az élő adást megnéznem ...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.08. 22:11:59

@neccharisnyás útonálló: Nekem a következő miatt tűnt fel:

Googlézd be, hogy "Zsuzsimódszer" (így, ahogy én írtam), nekem 1 (egyetlenegy!!!) találatot ad, és azt is én írtam hozzászólásként, erre a blogra, egy régebbi post alá, ha jól emlékszem Ginára.

Erre az a Lilu-klón műsorvezető csaj mondta, élő adásban, és azt hiszem pont Ginának... :O

Augur 2011.01.08. 22:12:06

@pleb: apakezdődik...nem lehetne hagynimá, hogy ki zsidó, meg ilyenek? látom ez a trinon nálad is ilyen lelki gócpont, hagynám is:D

slara 2011.01.08. 22:12:24

@pleb: te dili vagy...hűűű de sokat írtál,nem pártolok senkihez,elég volt nekem ma az élő adást megnéznem ...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 22:12:25

@slara:
Nem is gond. Tudod, pont Anikó itatásánál kezdtem el ennek nagyon örülni. Most kell az, hogy az egész ország azt hallgassa, ahogy akadozó nyelvvel egzisztencialista filozófiai vitákba bonyolódok?

Számolj Templár 2011.01.08. 22:12:35

Hajni, a méz mellé fokhagyma és gyömbér kell! Előtte meg egy kis pálesz!
Továbbra is úgy látom, hogy Éva esélyes a végső győzelemre, de mindenképp ott lesz az uccsó 3-ban! Olival és Alekoxal.

slara 2011.01.08. 22:15:12

@pleb: éva sunyi tartom magam ehhez
,de te mitől lettél ennyire ideg beteg?

Flood 2011.01.08. 22:15:35

@Hódos Hajnalka: Na az jó, akkor legalább lesz időm tanulni, ne is rakd ki estig! :)

Amúgy jobbulást, Hajnikosz!

slara 2011.01.08. 22:16:02

@pleb: éva sunyi tartom magam ehhez
,de te mitől lettél ennyire ideg beteg?

slara 2011.01.08. 22:18:07

@pleb: te amúgy észnél vagy? kit érdelek a származása?

pleb 2011.01.08. 22:19:02

slara! ne értsetek félre, nem vok idegbeteg, meg ősmagyar :D csak közöltem, éva nekem szimpatikusabb a rácz tesóknál, ennyi, zárjuk le a témát sztem, nem érdemes rajtuk vitatkoznunk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.08. 22:19:39

Oli ananásza él még? Vagy már szétrohadt? Komolyan aggódok érte. Ott senyved egy rakás szerencsétlen között. És már jó régóta nem mutatta a kamera.

Hódos Hajnalka 2011.01.08. 22:20:23

Zsidózást, trianonozást, cigányozást be kéne fejezni, mert a negyed disznó kurvára nem fér be a fagyasztóba még darabokban sem és kezdek ideges lenni, az meg senkinek nem jó, nektek pláne.
Köszcsi.

Augur 2011.01.08. 22:20:37

@Augur: upsz, kimaradt egy A a trianonból, remélem azért nem kell most analízisbe mennie a tisztelt nicknek:D

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.08. 22:46:14

En zsido vagyok es a faszom tele van trianonnal. Na.

Ancilla 2011.01.08. 22:49:34

@pleb: Ez nem az a blog, ahol bárkinek a származását firtatjuk. Béci eddig nekem is nagyon jó fejnek tűnik: van humora, szorgalmas, tevékeny - Évával ellentétben, aki folyton iszik, fújja s füstöt, önmagát nézegeti a tükörben és a loboncában turkál.

fran7 2011.01.08. 22:50:11

@KancsiPista: Azt azért soha ne feledd, hogy Trianön nem csak a magyaroknak volt tragédia, hanem minden olyan kisebbségnek, aki a csonka Magyarországon maradt és nem azért mert üldöztetést szenvedett el. Mondjuk zsidó barátaink meg különösen rosszul jártak vele. De ez nem ide tartozik szerintem

Augur 2011.01.08. 23:05:53

@Hódos Hajnalka: Hajnikám, fészbukon már bűntény is kilátásba van, nyugi csak. :*

bévé 2011.01.08. 23:10:14

@K.Tomoceusz: én úgy tudtam, h az vagy zárt ajtók vagy falak. kb. annyira jó, mint mikor azt mondják, h ez nehéz dió lesz. :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.08. 23:16:21

@Fran7, attol meg tele a futykosom a trianonozassal (es sajnos nem vagyok zsido, en orulnek a legjobban annak, ha folyna bennem nemi zsido ver a szekely es a móc mellett :)

bévé 2011.01.08. 23:17:14

@gibson: ezen mi is fennakadtunk. Béci volt télleg? 2x is mutatták.

bévé 2011.01.08. 23:17:55

@KancsiPista: háát.. senki sem tökéletes. :)

John May R 2011.01.08. 23:19:20

pleb! Kicsit mellényúltál, ez a kijelentés sem a 45 percnyi öf.-ban ment le (természetesen), hanem egy alig nézett indavideós oldalon, ahol egy srác közzéteszi a legtöbb livestream közvetítést. Amúgy meg tiszteletben tartom a véleményed, de ennél az ismerősöm ismeri érvelésnél kicsit kifejthetnéd bővebben, mit nem szeretsz Béciben és Gigiben.

kékdelfin 2011.01.08. 23:24:51

belevaló MOST: jólvagyok (eredeti)

kékdelfin 2011.01.08. 23:27:41

jujj, és a reklám után beátrix egy fantasztikus produkcióval!!!!!!!

kékdelfin 2011.01.08. 23:31:37

áááááá, ezt kár volt! Ú R I S T E N !

gratulálok (törölt) 2011.01.09. 00:46:27

Legyen szives valaki jol informalt mondja meg hogy ez a Laci tenyleg ugyved?
mert egy ertelmes mondatot nem tud osszerakni, csak azert.
ez komolyan ledoktoralt?
nem mintha nem lenne erenye, de nem tul eles elme, tenyleg letezhet ez?

Lanois 2011.01.09. 00:55:34

Erőszakból Diplomázott dr. Lázár vv László elvégezte az FBI Akadémia speciális szakát és jelenleg doktori fokozata van a biztonsági tudományok doktori címéből, és a doktori disszertációját a terrorista metodikatanból írta. Tudod?!

Szaffi B. 2011.01.09. 09:08:13

@gratulálok: Viszont legalább nem idegbeteg, mint a többi.

gratulálok (törölt) 2011.01.09. 09:22:43

@Trollszpré:
semmi bajom vele, csak biztos akartam lenni, hogy nem ugyved vagy jogasz..
en ebben a hitben voltam, valamiert..
orulok hogy nem az.
testornek felvennem..

rexter 2011.01.09. 09:33:51

k nagy hiba volt ilditol h nem szandikát hivta ki, aki ellen nyerhetetett volna és mindenki, elsősorban a nézők jól jártunk volna h ezt az idegesítő riherony hisztérika eltűnik.

HúszTíz 2011.01.09. 09:58:26

@rexter: Szerintem Szandika szándékosan alá van becsülve... Valahol olyan lehet, mint BB Évi, aki hát szintén nem az erkölcseiről volt híres, de mégis megnyerte az egész játékot.

Jól járt Évával, mert ellene még akár nyerhet is - ki tudja, majd kiderül a párbajon...

Lall-R 2011.01.09. 10:34:44

Tom1976, aki indavideóra szokta feltölteni az élő adásból felvett videóit, szokott ide írni???

gibson 2011.01.09. 10:41:00

@Lall-R: nem, viszont K.Tomoceusz kolléga rendszeresen belinkeli nekünk onnan a legfrissebb videókat, úgyhogy élek a gyanúperrel, hogy a két jóember egy és ugyanaz :)

Lall-R 2011.01.09. 10:41:59

@gibson: aha:D köszi szépen:D

Lall-R 2011.01.09. 10:44:28

@K.Tomoceusz: Hi!!!Úgy hallottam, hogy te szoktad feltölteni indavideóra az élő adásokat.
Szeretném megköszönni a szorgalmadat, és megszeretném kérdezni, hogy a kiválasztás éjszakájáról csináltál felvételt?Mert az biztos nagyon érdekes lehet:DD

Lotyó Bridzsida 2011.01.09. 10:51:07

Éva nem sunyi.
Szimplán csak egy agresszív nőimitátor, ráadásul esze se sok van, mert egy értelmes mondatot sem tud összerakni. Ha levágná a tökeit a lába közül, talán még nőszámba is vennék.
Én nem gondolom, hogy ő olyan erős, mint amilyennek hiszi magát. Leoval szemben erős volt, mert a kis hülyegyerek Ildinél is semmilyenebb volt. De majd meglátjuk.
Hülye volt az Ildi, hogy nem az Alekot vitte ki, de még az is lehet simán, hogy "bejön" neki az éva.

Hmmcsike 2011.01.09. 11:09:33

Sziasztok!

Hajni! "Merci", hogy vagy nekünk:)

Éva viselkedése annyira kiverte a biztositékot nálam, hogy legszivesebben az összes vagyonomat sms-re költeném ellene. De nem fogom, mert szerintem(is) a szavazósdi csak a lére megy, semmi köze a párbajok végeredményéhez. Nagyon remélem, hogy kiesik trÉva és bánatában belefullad valami kannás borba.
Ildi számomra is semleges volt eddig, de most azértis HAJRÁ ILDI!

Szaffi B. 2011.01.09. 11:11:28

indavideo.hu/video/vv010819001905

Ebben a videjóban Évanikotinosz elmondja hogy ő még soha EGY PERCIG nem volt boldog. Sajnálom őt. Mondjuk ez látszik rajta, különben.
Hihetetlen emberek vannak odabent.
Laci mondd hülyeségeket, még régebben valami közmondást is elbaszott, én is írtam róla, de megnézed hogy a bentiek közül kinek van normális élete kint, hhhááááát.
Nálam az éjjeliőr, a hostess, meg a táncikálás nem igazán a kemény munka meg az ambíció szinonimái, Laci ezzel szemben elért valamit, azon kívül valamiféle doktori címet összemagolt, még ha nem is egy zseni és nem atomfizikából írta.
Amúgy meg látszik rajta a kiegyensúlyozott idegrendszer, és nem véletlenül van csöndben sokat, nem fog hamar kiesni és aszondom.
Másrészt a Béci nekem sokat nőtt a szemembe a disznóölésen + ő is mindig mozog, edz odabent, meg a tesója is.
Nem mondom hogy ők a kedvenceim, nekem még mindig ÚRISTN Anikó az, még akkor is ha kicsit butuska, de legalább jó ránézni. Pedig csaj vagyok.
Leszoktam a nézéséről, túl felidegesítenek + a műsorvezetők+ a prosztatareklámok együtt nekem sok.

Hajni gyógyulj meg, mert itt fogom követni az eseményeket. :))

Én kanál méz+összetört fokhagymát (rohad szar íze van de gyilkolja a bacikat, vírusokat) javaslom dáthára, + mézes pálesz ha már nagyon nem bírod.

Lanois 2011.01.09. 11:13:59

@gibson: Ez bennem is felmerült már:)

Hmmcsike 2011.01.09. 11:17:14

@Trollszpré:
"Évanikotinosz elmondja hogy ő még soha EGY PERCIG nem volt boldog."

Ezt az egyet 100%-ig el is hiszem neki! Nem is lesz soha boldog(ne is legyen), ezzel a viselkedéssel lehetetlen!

K Tomoceusz 2011.01.09. 11:19:43

@Lall-R:

Gibson kollega bár kiváló oknyomozó , időnként téved . Büszkén bevallanám , ha tudnék videókat feltölteni , sőt még azt is , hogy fenn tudok maradni hajnalig , de minek , ha nem muszáj ?

A hiányolt felvétel nem lett rögzítve , félő , hogy nem is fogjuk bepótolni . Már felhívtam a szakember figyelmét a hibára .

Erről jut fejembe . Az indavideón van lehetőség másnak is kérdezni , reklamálni tom1976 - nál , arra is meg lehet kérni , időnként írkáljon ide .

prolibusz 2011.01.09. 11:19:49

Nagyon hiányolom -ahogy ti is említettétek- az igazi, taktikai döntéseket. A szereplők egyre többet beszélnek arról, hogy ez egy játék, még inkább verseny, ám szinte semelyik mozdulatukból nem jön le, hogy versenyként fognák fel.
Szerintem az egyik legalapvetőbb, most már nem először elkövetett hiba -bár megértem a döntést- a gyenge, erőtlen, "szürke" játékosok kihívása a párbajra. Érthető, hogy visszajelzés és önbizalom hiányában az teljesen esélytelennek tűnő játékost kihívni egyszerű döntésnek tűnik, ám mindenképpen eltaktikázásnak tartom, hogy az első hetekben az erősebb játékosok kiszórják a gyengéket, ez által ugyanis a bennmaradók még erősebbé tudnak válni.
Olivérnek -az előző párbaj eredményének tudatában- Évára kellett volna tennie a kendőt, aki a kialakuló "ellentengelyt" esetleg meg tudná bontani. Rossz, érzelemből, konfliktuskerülésből és nem pedig taktikai megfontolásból elkövetett húzás volt Ildikót megjelölni Éva helyett. Ildikó hetek, talán hónapok múlva sem lett volna erős ellenfél, ezt azért a bentieknek, főleg Olivérnek fel kellett volna ismernie. Azt nem tartom reálisnak, hogy ezzel a döntéssel Olivér Évát szeretné a játékból kiiktatni, nagyon is szüksége van a szövetségesekre a játéknak ezen fázisában.
A következő kiszavazottak Zsófi és Anikó lesznek, ami megint csak a benn maradó erős karakterek további megerősödését eredményezi, a végjáték felé tovább nehezítve a bent lakók dolgát.
A gyenge, súlytalan karaktereket nem szabadna kirostálni az első hetekben, mert -bár a show-nak jót tesz, ez kétségtelen- a versenyzők csak nehezítik a saját dolgukat.

Lanois 2011.01.09. 11:31:01

@prolibusz: Anikó nem gyenge, súlytalan karakter.
A játékosok pedig igenis taktikáznak, méghozzá nem keveset. Alkesz pl pont akkor kezdte megvédeni Évát Olival szemben, amikor Oli utánfutójának kezdték hívni. A gyenge játékosok párbajra hívása pedig okos döntés, mert ha pl Éva nem a Leót viszi ki, hanem teszem azt Bécit, akkor Béci megy vissza. Ez lett volna a jó döntés szerinted? Én azt hittem a játék célja az, hogy bent maradjanak minél tovább.

Szaffi B. 2011.01.09. 11:35:15

@prolibusz: Szerintem meg először a nagyon halványak esnek ki, aztán majd a nagyon nagy szarkeverők közül páran és a végén győz egy átlagos, pl Béci.

Lanois 2011.01.09. 11:35:39

@Lotyó Bridzsida: Én csak azt nem értem Évával kapcsolatban,hogy ugye mondta, hogy ő annál boldogobb, minél többen utálják. Tehát elvileg mostanra már majd ki kéne csattannia a boldogságtól.

Szaffi B. 2011.01.09. 11:37:51

@Lanois: +1 én is így látom, egyelőre nem tudnak mást tenni, mint a leggyengébbet kivinni.

Szaffi B. 2011.01.09. 11:39:42

Pl, ha Ildi Évára tesz, akkor most Éva pont ugyanígy ráteszi a kendőt. Tehát jól tette hogy Gombi rakott (amit mondjuk máig nem értek miért) mert így előnyben van, mint kihívó.

pleb 2011.01.09. 11:39:51

A kérdésem az, hogy ha Éva kiesik, és ugye Ildi védett lesz, akkor a többiek kire fogják tenni legközelebb a jelet, ha ennyire szeretik egymást? Az biztos, hogy Ildi nőne a szemükben, ha kiejtené Évát. Lesz 1-2 meglepetés a legközelebbi kiválasztáson.

Szaffi B. 2011.01.09. 11:40:40

@Lanois: Ja, azt csak kínjában szarta ki a száján, szánalmas volt.

Szaffi B. 2011.01.09. 11:41:52

@pleb: az még nagyon sokára lesz :))

gibson 2011.01.09. 11:42:03

@pleb: ez egy abszolúte hipotetikus kérdés, ugyanis Ildikó fog kiesni, nem Éva :)

Lall-R 2011.01.09. 11:42:38

@K.Tomoceusz: Nem tudtam bejelentkezni az indapass-sal indavideón, valami gubanc volt vele, azért írtam ide.

gratulálok (törölt) 2011.01.09. 11:43:05

@prolibusz:
azert oliver nyilvan nem akarja a sajat szovetseget gyongiteni barmennyire is idegesiti eva.
ha evat kiszorna, a sajat katonait ritkitana..
es magat tenne celpontta kovetkezonek.
addig eros, amig tobben szovetsegesek egyelore.

prolibusz 2011.01.09. 11:45:16

@Trollszpré: szerintem is esélyes, hogy ilyesmi lesz a végeredmény, bár eddig nem néztem ilyen műsorokat, a kommentekből az jön le, hogy az előzőekben pont ez lett a kimenetel.

@Lanois: a brotherhoodot előbb-utóbb valakinek meg kell bontani, és szerencsésebb minél hamarabb, amig szövetségesekre lel az ember a "maradékból". Gigit ki kell vinni, Jerzy és Béci nem lesznek szövetségesek, ezzel a húzással az egyik brancs fel is bomlasztható. Anikó pedig szerintem -ha Ildikót most kiveszem a listából naívan- a végén kullog, és ezt nem szimpátia alapján mondom, hidd el, hetekig el tudnám azt a teremtést bámulni, önmagában :)

Szaffi B. 2011.01.09. 11:50:58

@prolibusz: Szerintem ez lassabban megy ennél. Ahogy fogynak a szürkébbek is érdekesebbek lesznek, nyilván mivel kevesebben vannak. Aki túl sokat drámázik az elején abból elég lesz egy idő után. A férjem azt mondja esélyes hogy Éva eseteleg kint marad, mert ennyit tudott, nincs benne semmi tartalék,és már unalmas. Meglátjuk ;)

gibson 2011.01.09. 11:51:16

@prolibusz: a párbajok esetében az egyetlen értelmes taktika szerintem, hogy egy nálad gyengébb embert próbálsz meg kivinni magaddal. Jól hangzik, hogy valaki kivisz egy saccra ugyanolyan erőset, mint ő maga, és kint hagyja, de:
- egyrészt ott bent egészen máshogy látják egymást a szereplők, mint mi itt kint, a legjobb példa erre MaciLaci, akitől bent mindenki retteg szinte, közben mi látjuk idekintről, hogy az egyik leggyengébb karakter szinte
- másrészt még ha pontosan meg is tudnák bent saccolni, ki mennyire esélyes, akkor is hatalmas hazárdjáték lenne egy azonos erejű játékost kivinni -> mert bár nagyot dobhat valakinek a megítélésén odabent, ha egy erős ember ellen visszamegy, gondolj bele, milyen kellemetlen lehet idekint annak, aki kihív valakit maga ellen, majd alulmarad, és kiesik.

Szaffi B. 2011.01.09. 11:52:04

A vesszőket tegyétek bele utólag, bocs :DD

Szaffi B. 2011.01.09. 11:53:39

@gibson: Szerintem nem ő a leggyengébb, csak "hosszútávfutó", és az is erősíti, hogy nem akar nyerni mindenáron ;))

K Tomoceusz 2011.01.09. 11:56:28

@Lall-R:

A következő önéletrajzomba beírom , hogy indapass - ban jó vagyok . Most elkezdek gondolkodni a második mondaton .

prolibusz 2011.01.09. 11:59:16

@gibson: az a helyzet, hogy nem tudok azzal vitatkozni, amit leírsz. A biztonsági játék is fontos eleme a taktikázásnak, mindenben igazad van, nem vitatom. Fontosabb a bentlévőknek a biztonság érzete jelenleg -hogy "minél tovább bent maradjanak"-, mint hogy az én számomra izgalmas taktikázásba belemenjenek :) Meghajoltam volna Olivér előtt, ha Évára teszi a kendőt, az előbb leírtak miatt.

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:02:40

@Trollszpré:

Időnként odaengedhetnéd a férjed a géphez . Kiváncsi lennék , kiben mennyi tartalékot lát .

prolibusz 2011.01.09. 12:03:30

A párhuzamosan fútó, nézőket "mozgósító" mellékszavazásokból (legszebb nő, legjobb csaj, hasonlók) azért nekünk lehet némi képünk a népszerűségről, ezekből nagyon jól fel lehet mérni a jelenlegi "állás", ahogyan a műsorkészítők is kapnak valami használható visszajelzést.

Ancilla 2011.01.09. 12:04:05

Én úgy látom, hogy az Olivér-Alekosz_Éva szövetség bomlásnak indult. Alekosz kezd Éva irányába elmozdulni (szerintem is elgondolkodott Alekosz az "utánfutó"-szerepen). Sőt, már megjegyzéseket is tett Olivér háta mögött Évának "Mert hülye". "Egyáltalán nem volt igaza." Éva szintén: "Ezért is nem bíztam soha benne". Sőt, Alekosz a riportszobában is kritizálta Olivért. Egyébként Olivér elárulta az achillesi pontját: az alvást. Azzal lehet őt leginkább lehetetlenné tenni, ha nem hagyják aludni. Érdekesen fog még itt alakulni a helyzet.

gibson 2011.01.09. 12:06:37

@Trollszpré: hát hosszútávfutóhoz képest eléggé, hogyismondjam, "masszív" ember :)
Persze, én sem azt mondtam, hogy a leggyengébb, csak, hogy az egyik leggyengébb, szerintem a Fantaszikus(an Irritáló) Négyessel szemben, valamint a Béci-Gombi duóval szemben nagy eséllyel maradna kint egy párbajon, ehhez képest ott bent Olivér mellett a legerősebb karakternek tartják, innen legalábbis így látom.
Sokat gondolkodtam azon, vajon miért ítélik meg ennyire eltérően a benltakók, de kezdek rájonni. Az élő adásban sokszor mutatják, ahogy ül valakivel szemben, és magyaráz: mesélt már Évának az osszkerékhajtás rejtelmeiről, Anikónak az izraeli-palesztin konfliktusról, Giginek a Moszadról, stb-stb. Szóval, bár nem egy atomfizikus a tag, a bentieket így is magasan veri műveltségben és élettapasztalatban, és ez félelmetessé teszi őt a szemükben. Anikó például még nem sok emberrel találkozott életében szerintem, aki politikáról akarna vele beszélgetni :)

pleb 2011.01.09. 12:06:37

@gibson: De ha az Éva kerül vissza, akkor védett lesz. És akkor a köv. kiválasztáson kire fogják tenni a lakók, ha annyira szeretik egymást? :D Am Zaófika eddig már megúszott 3 szavazást, szerencsés, pedig szerintem még max 1-2 kiválasztás, és ő is megy.

Tortilla 2011.01.09. 12:07:22

@prolibusz:
amennyiben Szandika tényleg az álomnő.
Nekem Gigi nem valami szimpatikus, de ez elsősorban azért van, mert tényleg színészkedik, de női szemmel még mindig inkább ő, mint Szandika.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:08:33

@K.Tomoceusz: Ő nem fórumozik, kérdezz, ha kíváncsi vagy valamire és tolmácsolom... :))))

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:08:53

@Ancilla:

Szegény Alekosz csak igazat adott Évánknak , mert Olink pöcs volt . Külső információ nem juthat el hozzá , ha tudná mennyire kiakadtál ezen , biztos nem csinál ilyet .

Szaffi B. 2011.01.09. 12:12:22

@gibson: és ez mekkora taktika. Nem fog alulmaradni még sokáig párbajon, mert nem fogják kihívni. + egyedül ő tud és hajlandó főzni (:DDD) ami ott bent a kis zárt világukban sokat érhet.

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:13:00

@Trollszpré:

Szóval nálatok is a papa főz és mosogat . Üzenem neki , ne szomorkodjon , az ember nem választhatja meg a feleségét . Ha ledől egy kicsit pihenni , a kérdés :
Mit nem mutatott még meg Zsófi , amiről feltétlen tudni szeretne ?

Szaffi B. 2011.01.09. 12:13:17

@K.Tomoceusz: Egyébként a férjem máshogy látja őket mint én, ez tök érdekes, biztos a női-férfi agy vagy miiiiii :))))

prolibusz 2011.01.09. 12:13:43

@Tortilla: nekem ebből az jött le, hogy Szandikát k.sokan szeretik, nem pedig az, hogy álomnő. A kedvencre megy az sms, nem pedig az "objektíven" értékelt példányokra (bocs a csajoktól). Én úgy gondolom, hogy a Villa lányai között jelenleg ő a kintről legtámogatottabb, és ezt nem azért mondom, mert én őt kedvelem a legjobban. Nem konyítok hozzá kicsit sem, de ez valamiféle alapvető pszichológia. Ez "Év sorozata" vagy sorozatszínésze is az lett a szavazásokon, amelyiknek a legtöbb rajongója van.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:15:05

@K.Tomoceusz: Ez aranyos de nem, nem is tud főzni, meg nem is engedem be a konyháMba :))) nem adom a hatalmamat a család felet :)))))))))
Mosogatni sem szokott.
Zsófit ő irítálónak tarja.

Ancilla 2011.01.09. 12:16:24

@K.Tomoceusz: Dehogy akadtam! Csak figyelem a reakciókat meg az arckifejezéseket.

Egyébként itt van egy cikk Alekoszról. Az anyukájának sincs sokkal jobb véleménye róla, mint nekünk... (ha a sorok mögött olvasunk):
www.nlcafe.hu/sztarok/20101204/vv_alekosz_edesanyja_a_fiam_meg_nem_erett_a_csaladalapitasra/

Tortilla 2011.01.09. 12:18:52

@prolibusz: jogos.
Már egy ideje olvasom a kommentjeiteket, és érdekelne, hogy szerintetek ki fogja megnyerni?
Mert jelen pillanatban elég sok esélyest látok, kiindulva a korábbi évadokból, és ismerve a jelenlegi helyzetet.
És most nem az a kérdés, hogy kit bírtok a legjobban :)

Ancilla 2011.01.09. 12:22:50

Lehet, hogy nagy pszichológiai tájékozatlanságról teszek most tanúbizonyságot, de mégis valaki magyarázza már el nekem, miért szereti a nép annyira Szandikát???

Lanois 2011.01.09. 12:22:57

@gibson: Lacitól szerintem nem félnek bent. Olivér is mindenki elött letekegolyófejezte, meg szivatták a nutellás wcvel. Szerintem a többség inkább szereti. A hasát.

gibson 2011.01.09. 12:24:12

@Trollszpré: hát, hogy Laci mennyire nagy szakács, azt nem tudom, de a kovetkezőket láttam a múltkor élő adásban:
Lacinak nem volt elég a krumplis lasagna, vagy mi az isten, amit a Gigi készített, ezért elhatározta, hogy csinál még marhahúst. Kockára vágott hagymát, majd kért egy edényt az éppne mosogató Ildikótól. Ildi adott neki egy lábast, de szólt, hogy "vigyázz, van még víz az alján". Mire Laci: "nem baj, az úgyis kell bele" (WTF???)
Felteszi a "vizes" lábast a tűzhelyre, melegedni, majd megkérdi az egyik csajt, milyen olajat használjon. Mondják neki, hogy olívát (hogy miért olíva olajon akarnak hagymát és húst pirítani, azt most hagyjuk). Aszondja Laci, okés. Beleönti az olívaolajat meg a hagymát a vizes, forró lábasba, majd elkezdi kevergetni. Egyszer csak, ugye, amikor az olaj elér egy bizonyos hőfokot, kölcsönhatásra lép a vízzel, és egy nagyot sercenve arcon fröcsköli a lelkesen kavargató Lacit, aki az ijedségtől egészen a hűtőig hátraugrik, egy hangos "aztakurva!" kíséretében...
Szal nem egy Jamie Olivér azért a Laca sem :D

Szaffi B. 2011.01.09. 12:24:35

@Lanois: Olivér szándékosan próbálja gyengíteni a háta mögött a többiek szemében ezekkel a fikázásokkal (pl már nem is edz, csak zabál, stb).

Szaffi B. 2011.01.09. 12:25:23

@Ancilla: Szandikát szeretik, vagy Szandikán röhögni?

gibson 2011.01.09. 12:25:25

@Lanois: nem attól félnek, hogy megveri őket, hanem attól, hogy odakint sok ember szereti. Pedig annyira nem. Így értettem.

Ancilla 2011.01.09. 12:25:39

@Lanois: Meg - szerintem - irigylik Lacit: a biztos egzisztenciájáért, a nyugalmáért. Főleg Olivér, akinek 32 éves korára nincs semmije.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:28:12

@gibson: Oké, nem dzsémiolivér, de még ki főz rajta kívül (sztem: Gigi, meg Ildi aztán ennyi)

prolibusz 2011.01.09. 12:29:10

@Tortilla: nem tudom megjósolni, csak találgatni tudok az érzéseim alapján - a jelenlegi felállás szerint.

- A Tölgyessy D. által első helyre "jósolt" Jerzyről azt gondolom, hogy féltávon ki fog esni, nem tartom esélyesnek a győzelemre.
- Olivért én -ha sokáig marad benn- második-harmadik helyre esélyesnek találom, a végjátékban fog alul maradni.
- Ha a testvéreket nem bontják meg, el fognak tudni evickélni az első 4-be
- Alekoszt is top3-ba tippelem
- Évát Olivér és Alekosz fogja kipöccenteni a Villából, ha más nem lesz elég erős, de, ha közel kerülne a végcélhoz, pillanatok alatt kiejtik
- Anikó ( <3 ) nem kerülheti el a sorsát, ki fog esni
- Zsófi -ahogy az előbb már valaki írta- 1-2 kör múlva fogja a legtöbb szavazatot kapni
- Laci az az ember, akit én nem várok, csak a középmezőnybe, mégis el tudom képzelni, hogy nagy a rajongótábora idekint
- Szandika top4-es, esetleg döntős is lehet, egy Alekosszal vívott "elődöntő" esetén szerintem ő menne vissza
- Gombi ezzel a stílussal, amit képvisel, szerintem esélyes a fődíjra

Gombi - Olivér döntőre tippelek, ahol a "tróger" alulmarad az idealizmussal szemben.

Ancilla 2011.01.09. 12:29:22

@Trollszpré: Én nem tudok Szandikán röhögni. Inkább szégyellem, hogy én is nő vagyok (vagy, hogy ő is nő).

Szaffi B. 2011.01.09. 12:29:39

@Ancilla: meg: nem tudják megfejteni, mert oké nem agysebész, de nem az ő szintjük + nem is adja ki nagyon magát.

Tortilla 2011.01.09. 12:29:53

@Trollszpré:
szerintem is...
és bárki bármit mond, nem egy hülyegyerek...

Szaffi B. 2011.01.09. 12:30:29

@Ancilla: Én sem. Egy darabig bírtam, de már gyúlölöm, kis "patkány" és beszari is.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:32:07

(ű, nézzétek el nekem a sok melléütést.)

Szaffi B. 2011.01.09. 12:35:02

Sokra mentek a wc-s szívatással. Laca felemelte a hangját, de se alpári, se agresszív nem lett, valódi konfliktus ki sem alakult. Szerintem neki abban van az "ereje" hogy kiegyensúlyozott és fegyelmezett.

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:35:31

@Ancilla:
Egyébként itt van egy cikk Alekoszról.

Elolvastam . Őszíntén és szépen beszél a mama a fiáról . Abban is igazat adok neki , hogy nem árt a gyermeknek egy kis villaélet . Inkább az ottaniakat idegelje , mint őt .
Ezért is szurkolok a szüleikkel együttélő fiataloknak , maradjanak minél tovább versenyben . A szüleik hadd érezzék a nyugalmat és az üres lakást .
Menjen haza a Laca !

Lanois 2011.01.09. 12:43:25

@gibson: Én se arra gondoltam, hogy te arra gondolsz, hogy a villalakók arra gondolnak, hogy a Laci megveri őket, mert annak még örülnének is, ha kijönne a Laciból a Zsuzsi. És alapvetően nem is az határozza meg a viszonyukat vele, hogy mennyire tartják népszerűnek kint. Hanem egyszerüen ő egy normálisabb mindenki felé nyitott és védelmező karakter, akivel úgy el lehet lenni különösebb feszkók nélkül. És ő nem nagyon ad rá okot, hogy megjelöljék.

prolibusz 2011.01.09. 12:43:56

A folyamatos élő adás pedig sokkal érdekesebb, tisztább képet festene a jelenlegi viszonyokról, jóval több dologról kapnánk tisztább képet. A sokadszorra levetített 3 hetes -esetenként odabent mindössze negyed óra nézeteltérést okozó- konfliktusok a manipuláción kívül semmilyen célt nem szolgálnak. Ildin én látni véltem, hogy az Éváról utoljára bejátszott kis videó billentette az ő irányába a döntést, biztos vagyok benne, hogy egészen odáig hezitált több ember között.

Nem hiába nincs 24 órás live stream, ha nem is túl nagy mértékben, de módosítaná a műsorkészítők manipulációs eszköztárát.

Flood 2011.01.09. 12:44:17

@Tortilla: Bétzi, ez nem is lehet kérdés :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.09. 12:45:25

@gibson: hehe ez jó. bár lehet h csak az adrenalin miatt csinálta. kell valami izgalom abban az ingerszegény környezetben.
amúgy a buci megint kólázik nem? önfeledten röhög a saját hülye poénjain, nem paráztat (annyira), stb

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 12:48:02

@Lotyó Bridzsida: Szerintem Évi nagyon is érzékeny, és épp emiatt lett olyan agresszív. Tudat alatt úgy érzi, "fel kell fújnia magát", hogy ijesztőbbnek látszódjon, és ne bántsák. Csak azt nem veszi észre, hogy ezzel az "azonnali támadás" attitűdjével pont, hogy ellenséges reakciókat provokál ki maga ellen.

Szerintem nem lenne olyan utálatos, ha valakinek lenne türelme hozzá, éreztetné vele, hogy kedveli, és megbízhat benne. Csak a villatársainak ehhez se kedvük, se idegzetük...

YessicaHard 2011.01.09. 12:55:06

Én annak is annyira tudnék örülni, ha Éva kint maradna! Lehet,hogy velem van a baj, de nem bírom elviselni ezt a nőt!Iszonyatosan irritál. Bárcsak valami csoda folytán kiesne! De tudom, nem fog, kell a műsornak.

Tortilla 2011.01.09. 12:57:20

@YessicaHard:
nem veled van baj.
Rosszindulatú, hisztis, egoista, buta.

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:58:37

@prolibusz:
hogy egészen odáig hezitált több ember között.

Ildink , már azzal beköltözött be , hogy vissza fog vágni Évánknak a törtetők küzdelme utáni 4:2 - es vereségért . Nem lenne nő , ha ettől a szándékától bármilyen mással történő csipcsup veszekedés eltántorítaná .
Ettől függetlenül gyönyörű volt , ahogy a 3perces monológjában letaplózta a Rácz ikreket .

pleb 2011.01.09. 12:59:30

@YessicaHard: Nekem van egy olyan megérzésem (nem tudom miért) de most ki fog esni Évi, pedig Ildi nagyon szerencsétlen, Leonidasztól is szürkébb. Akkor még rokonszenveztek vele a nézők, de sztem most már a legtöbb néző utálja. Bár attól függ, hogy a rokonai, ismerősei mennyi sms-t áldoznak érte.

YessicaHard 2011.01.09. 12:59:51

@Tortilla: Az "idegbeteg" jelzőt kihagytad. Pedig...

Lanois 2011.01.09. 13:01:11

@King of Shadows: "Szerintem nem lenne olyan utálatos, ha valakinek lenne türelme hozzá, éreztetné vele, hogy kedveli, és megbízhat benne. Csak a villatársainak ehhez se kedvük, se idegzetük..."
Itt van az Alkesz. Ő türelmes vele, érezteti vele, hogy kedveli, oszt mégis dúl-fúl folyton. Évával az a baj, hogy a legapróbb kritikát sem bírja feldolgozni, és tanulni belőle, hanem azonnal lehülyéz mindenkit, függetlenül attól, hogy jogos e a kritika vagy sem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:01:23

@Tortilla: Szerintem Gömbi, azon egyszerű oknál fogva, hogy néhány támogatója állítólag MILLIÓS nagyságrendben küldött rá SMS-t a beszavazóján. Ha ezt bent is tudják, nem hiszem, hogy ki merik szavazni/hívni.

Egyébként látszott is, hogy szántszándékkal ki akarta hívatni magát, először Évával aztán meg Olivérrel, és amikor ez nem jött össze neki, kisakkozta, hogy inkább kis(z)avaztatja magát, és majd ő kihívja Évát.

Csak ez utóbbit is lqrta...:D

Tortilla 2011.01.09. 13:02:22

@YessicaHard:
tuti, hogy van valami zakkanása.
Az a szánalmas elképzelése pedig, hogy ő ezek után a médiában fog elhelyezkedni, nevetséges...
Ahhoz azért kell valami minimál gógyi, hogy legalább el tudd adni magad.
Esetleg valaki be tudja linkelni a bemutatkozó videóját? nem találtam sehol, most már érdekelne.

Lanois 2011.01.09. 13:02:59

@YessicaHard: "Bárcsak valami csoda folytán kiesne! De tudom, nem fog, kell a műsornak."

Sajnos én is azt hiszem, hogy csak az Úristn segíthet rajtunk.

YessicaHard 2011.01.09. 13:03:44

@pleb: Bácsak igazad lenne! De sajnos, nem hiszem hogy hagyja az RTL. Ez a nő baromi sok konfliktust generál, és ha kiesik, még a mostaninál is unalmasabb lesz a műsor. Persze jót is tehetne a játéknak, mert Olivér, Szandi és Alekosz beszarna kicsit, ők nagyon biztosak a dolgukban, Éva meg pláne (folyamatosan hangoztatja, hogy ő milyen erős egyéniség), ha egy "nagyvadat" hagynának elhullani, a három másik is összetojná magát,a gyengébbek meg beerősíthetnének. Én bírnám ezt a verziót nagyon.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:05:49

@Lanois: Ha jól emlékszem őt meg is védte. Valami olyasmit rikácsolt, hogy:
"Ott van például az Alek. Egyfolytában b@sztatjátok, hogy pszichopata, meg izé, de könyörgöm, MÉR'!?! Teljesen normális! Nincs semmi baj vele!!!:@". :)

Flood 2011.01.09. 13:07:39

@Trollszpré: Amúgy ezt nem értem, elvileg minden nap leírják, h milyen kaját kérnek be. Miért nem kérnek fagyasztott pizzát, meg olajban megsüthető fagyasztott cuccokat, azt még a legbénábbak is el tudják készíteni :)

Mondjuk az is szégyen, h pl. Éva nem tud főzni (ha nem akar, az is gáz). Egy 27 éves nőtől bőven elvárható már sztem, hogy akar így magának férjet fogni? Mert a külsejével, személyiségével nehéz lesz...
Meg pl. Olivér, Alekosz? 30 felett is még a mama főz rájuk? Ez aztán tényleg nagyon vagány!

A másik oldalról meg, akik főznek a csapatra, tényleg tök nagy szívességet tesznek. Mert rendben van, h legalább ez is egy időtöltés, de pl. a takarítással ellentétben itt közvetlenül jót tesznek olyanoknak is, akiktől kb. csak baszogatást kapnak. Nem csodálom, h néha besokallnak ezen a szorgalmasabbak.
(Amúgy a mosás hogy megy? Azt is 1-2 önkéntes végzi az egész brigádra?)

JanCsi 2011.01.09. 13:11:50

Tudom, tudom Hajni gyógyulgat és zsákmányállat máját mossa egy névtelen patakban, de akkor is... már tűkön ülök :DDDD

Augur 2011.01.09. 13:14:06

hű látom Laca bácsi bejön a hölgyeknek, egész helyes kis kortesbeszédeket írtatok mellette. Laci ugyanolyan átlagember, mint Ildikó, ergo nem is érdekes. ha magunkat látjuk a tévében, arra csak bőszen bólogatni lehet, ha olyanokat, akik teljesen mások, akkor lehet borzadni, viszolyogni, hányni. utóbbitól nő az adrenalinszint, van akinél az endorfiné is:)
ps.:Laca villogó kék szemei és tökéletesen átlagos agyi képességei ellenére bődületes logikai zsákutcákat dumál:D

Szaffi B. 2011.01.09. 13:14:46

@Flood: Ha én lennék bent (ami kizárt dolog, de tegyük fel) én is egész anp tennék-vennék főznék, futnék, edzenék. Egyrészt lekötöd magadat, másrészt valamilyen szinten ad egy napirendet. A leglustábbaknak borult fel legjobban a bioritmusa (nem tud aludni, nappal alszik, mindig fáradt.) Harmadrészt sok konfliktusból is kimaradnak, amik a döglések, és dohányzós beszélgetésekkor vagy eredményeképpen generálódnak.
Lacinak Giginek egyelőre úgy tűnik ez a taktikája, sztem nem rossz.
Mosás: egyszer láttam Gigit mosni valami fekete mosógép van szerintem ott ahol a "nutellás" budi.

Szaffi B. 2011.01.09. 13:16:15

@Flood: Ahhoz is lusták, hogy a gyasztott pizzát megcsinálják. + gondolom nem akarnak csipszen élni, mert hízni sem akarnak.
Ez a vidijó tanulságos: valovilag.hu/video/112661

Lanois 2011.01.09. 13:17:07

@King of Shadows: Igen, jól emlékszel, csak azt tudja szeretni, aki nyalja.

pleb 2011.01.09. 13:17:17

Amúgy sztem Éva fog kiesni jövő hét szombaton, mivel a csatorna nem engedheti meg, hogy tovább legyenek ezek a diszkriminatív megjegyzések (cig*nyozások, zsidózás), ezért az RTL Klub biztos manipulációba fog.

prolibusz 2011.01.09. 13:17:35

Nézegettem a kommenteket és az előző évás párbajnál is többen írták, hogy nem fog visszamenni.

Közben azon gondolkodok, hogy a "Párbaj" mennyire irreleváns, hülye elnevezés, hiszen, mikor ott ül a két delikvens a székben, mindent csinálnak, csak nem párbajoznak.

Szaffi B. 2011.01.09. 13:18:16

Éva nem csak főzni nem tud, hanem eldugult miatta a tusoló lefolyója, ui bent hagyja a haját miután megmossa. :SSSSSSSSSS
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Tortilla 2011.01.09. 13:18:22

@Hmmcsike:
köcce, nekem az kéne, ami a saját videója volt, ezt már megtaláltam korábban.
Mondjuk most már nem is érdekel annyira :)

pleb 2011.01.09. 13:20:20

Nevetséges, hogy Éva igazából nem Ildi rajongó táborával fog "párbajozni" (mivel Ildinek nem nagyon van tábora), hanem a saját maga ellentáborával :D

Flood 2011.01.09. 13:22:02

@Trollszpré: Jaja, ez nekem is eszemben volt, bele is akartam írni a hsz-ba, h ki a profi séfek munkája iránt is érdekes módon Alkesz, Oli & Éva mutatta a legkevesebb érdeklődést.

HúszTíz 2011.01.09. 13:24:06

Jöjjön má' az új poszt, mert már határozottan hiányom van :-D

haruka 2011.01.09. 13:24:51

@slara: Úgy tűnik, Évának sikerült 2 év alatt 10 évet öregednie.

prolibusz 2011.01.09. 13:25:29

@slara: legalább konzisztensen hozza a formáját, nem sokat változott a hozzáállása. Szemrevaló kis csitri volt, némi sport is talán befigyelt, de mára egy lepukkant idegroncs lett :)

Tortilla 2011.01.09. 13:25:57

@prolibusz: és ahogy mondta, őrjöngés van...

K Tomoceusz 2011.01.09. 13:26:24

@Tortilla:

Akkor itt egy másik . 25 évesen még teljesen más volt a szentem .
szexplaza.hu/2010/12/bauko-eva-a-pinajat-simogatja/
A címtől ne ijedj meg , az egy másik történet .

K Tomoceusz 2011.01.09. 13:29:40

Bocs ... ez már volt
Máskor sokkal jobban figyelek .

pleb 2011.01.09. 13:30:47

ez a kép a meztelen Éviről egy photoshop eredménye :D

gibson 2011.01.09. 13:31:02

@prolibusz: így van, a párbaj maga a végeredmény szempontjából már majdhogynem irreleváns, hiszen az emberek nagy többsége már előre tudja, hogy ki a szimpatikusabb neki, ergo kire fog szavazni. A szavazatok 70-80 százalékát már nem befolyásolja, ami a párbajon történik, ebben biztos vagyok.
A semleges nézők azok, akiket valamilyen szinten megérinthet a párbaj: én például a múltkor olyan szinten felhúztam magam a leonídász gyerek erőltetett jópofáskodását látva a párbajon, hogy bár azelőtt soha nem tettem ilyesmit, és nem is érdekelt azt megelőzően, hogy melyikük fog visszakerülni a villába, de dobtam Évikénkre egy emelt díjas esemest.
De ez a része a szavazatoknak elenyésző lehet, egy-egy kósza sms a rajongók/családtagok több tucat voksával szemben.

prolibusz 2011.01.09. 13:31:23

@K.Tomoceusz: Köszönöm, én ezt még nem láttam. A videótól jobban megilyedtem, mint a képtől meg a címtől ;)

prolibusz 2011.01.09. 13:32:56

@prolibusz: ráadásul nagyon megiLYedtem, mint az látható

@gibson: szóval miattad ment vissza ez a hárpia! :D

gibson 2011.01.09. 13:33:50

@K.Tomoceusz: te, ez a Bár 2.0 ez tavalyi történet, nem? Ha tavaly 25 volt valaki, az az idén hogy lehet 28?

Hmmcsike 2011.01.09. 13:36:15

Én még csak most néztem meg Évike profilját...

"Legnagyobb félelmem: félek, hogy negatívan állít be a média"

Nem találok szavakat :D

Tortilla 2011.01.09. 13:42:38

Alekosz rendmániás jelzővel ment be???
Ehhez képest a kisujját se mozdítja bent.

haruka 2011.01.09. 13:42:44

@gibson: 2008-ban volt, Éva meg 1983-as.

K Tomoceusz 2011.01.09. 13:44:30

@gibson:
Most azt kéne mondanom , baromira otthon vagyok Bár 2.0 - ban , de sajna ez sincs így .
Békésben nem tudom , hogy számítják az életkort . Annyit tudok , hogy a kutyáknál az első kettőt nyolccal szorozzák , a többit héttel . Lehet , hogy itt is van valami csűrcsavar .

prolibusz 2011.01.09. 13:47:20

@Tortilla: Okostojás. És mint tudjuk, a zseni átlátja a káoszt :)
Amúgy ismerem a fajtáját, a saját kis kuckójában rendet tart, minden reggel beveti ágyát, fel van háborodva, ha valaki összekuszálja a dolgait, netán odapiszkít a vackába, de ő az első, aki összesz@rja a budit, majd kisunnyog, a poharat feltűnés nélkül beleejti a mosogatóba és továbbáll, szemetest még életében nem vitt ki stb. Rengeteg ilyen emberrel dolgoztam

YessicaHard 2011.01.09. 13:51:58

Alekosz lakását má kielemzte itt bárki? Az is egy kész tanulmány. Az egész egy nagy faragott bár, az a néhány könyve, ami van, az is a bár polcain. A falon festmény egy cigánylányról (leírhatatlan) meg Petőfi Sándor arcképe. Komolyan mondom, szörnyű. Semmi otthonos nincsen benne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:52:30

@Trollszpré: Szerintem csak azért tette Gömbire, mert (akkor még) el akarta kerülni a konfrontációhoz vezető helyzeteket, és azt a jelölést meg tudta indokolni azzal, hogy "Ő úgy is ki akar(t) menni."...

prolibusz 2011.01.09. 13:54:24

@YessicaHard: lehet, hogy pont fordítva van, és a család kocsmájában lakik (alszik) az örökös

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:55:10

@Hmmcsike: Akkor azért olyan feszült, mert a legrosszabb rémálmában van, már több mint egy hónapja, és nem is tudhatja, hogy mikor fogja már valaki felébreszteni... :D

gibson 2011.01.09. 14:00:04

@haruka: Most pedig már 2011 van, nem 2010. Így már minden világos! :)

Ancilla 2011.01.09. 14:00:49

indavideo.hu/video/vv010818301900
Érdemes megnézni: Alekosz és Éva. a két lusta életélvező beszélget a Rácz testvérekről, Olivérről, Laciról.

Tortilla 2011.01.09. 14:00:57

@HúszTíz: valamelyik este a fókuszban beszéltek a rokonok arról, h ki mit kezdene a nyereménnyel, ott is mutogatták.

YessicaHard 2011.01.09. 14:08:18

@HúszTíz: A bemutatkozó filmjében, meg igen a Fókuszban is. Hát az minden, de nem lakás.

HúszTíz 2011.01.09. 14:08:55

@Tortilla: Na majd utánanézek neten. Szóval a piázás akkor családi hagyomány náluk :-D

haruka 2011.01.09. 14:10:13

@haruka: Ja igen, a képeket kell nézni.

HúszTíz 2011.01.09. 14:12:48

@haruka: Ilyen munkái voltak és ebből élt ?? Komolyan mondom, akkor kurva jó élete volt :-P

Szaffi B. 2011.01.09. 14:29:20

@HúszTíz: hehehe, az anyja-apja pont úgy beszél mint ő.
Alekpapa: szeret otthon lenni, vonzza a lakás, tehát a helység vonzza magát.
Alekmama: ő ezt meg fogja rakni

WTF??? :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 15:09:57

@prolibusz:
Namost taktikázás náluk azt jelenti, hogy "azért raktam rá a jelet, mert MEGISSZA a boromat" by Éva
"azért őt jelöltem, mert XY azt mondta, NINCS KEDVE párbajozni" by Olivér
"nem lehet vele együttélni" by tudomisénki

Ezek után bármi érdemit várni tőlük... hát szóval előbb fogom pofozni a lócitromot, mert több értelme van.

47pcc63 2011.01.10. 03:38:36

Nem bírom Ildit, de jelen helyzetben valószínűnek tartom, hogy miután Éva az utóbbi napokban totál lealázta magát, Ildi fog vissza menni.
Éva az őrülettől, hogy őt Hívja ki Ildi teljesen elveszítette minden önkontrollját és valahol érzi is, hogy nincs esélye Ildivel szemben. Délután az eldugott bor előkerült és Évának nem volt elég egy pohárral, erre majdnem megitta Jerzsiét és még az Alekoszéból is kért.
Egyébként az sem volt gyenge, hogy szólt neki Oli, hogy ha mégis ő megy ki - Éva - párbajozni, lehetőleg ne pakolja ki az egész fürdő szobát, legalább egy db szappant hagyjon ott neki.
Erre Éva, csak annyit mondott, hogy a múltkor is azért pakolt ki a párbaj előtt, mert ha nem ment volna vissza, neki otthon nincs semmije csak öt ezer forintja és egyébként is itt bent a villába tudják pótolni a cuccot, mert amit kérnek azt kapnak.
Na ez undorító!!!!!
Hajrá Ildi!

Hmmcsike 2011.01.10. 10:42:17

@47pcc63:

Nálam is ez a boros történet verte ki a biztositékot. Nem láttam még ehhez hasonló delcsis qrvát....pedig kocsmában is dolgoztam már. Tényleg undoritó amit művel! Az ország szégyene! Nagyon remélem, hogy kinnt marad!

47pcc63 2011.01.10. 15:44:02

@Hmmcsike:
Ildi jól beválasztott.Sajnos nem Ő fog visszamenni.Csak azért is kampányolni kellene az Ildi mellett.Nem a kedvencem az Ildikó,de az Évát meg kellene már leckéztetni.Ne érezze már hogy mindenkin császároskodhat ! Ilyen nőkkel,mint ez a basáskodó,rossz indulatú,minden it kioktató,szemét séggel érvényesülő nőkkel a kinti világ is tele van.És akik némi emberségi értékekkel is bírnak,és nem azzal foglalkoznak,ho gy kit hogyan lehet kibeszélni,mega lázni,őket meg az Éva félék elnyomják a kinti világban is.Nagy lecke lehetne a kint lévő összes Éva utánzatnak ha Ildi menne vissza a villába,hogy nem a mások elnyomása a nyerő az EMBERI társadalomban,é s nem kívánatos személyek az Évikék a normál viselkedési közegekben.

47pcc63 2011.01.10. 15:46:17

@Hmmcsike:
Éva közeli: Figyeljétek meg az undok magabiztos mogorva ki ha én nem pofáját amikor közelről mutatja a kamera. Undormány ez a [MoD] teljes egészében. Az még rátesz,hogy úgy olvasta fel az sms-eket pl: Ildiről,mintha ott sem lett volna az érintett.Röhögve gúnyosan üvöltve torkaszakadtábó l visítozva az üzenetet Ildinek. Milyen ember az ilyen? Hogyan válik egy ember ennyire gonosszá? Gusztustalan a viselkedése!!!! !!!!!!!!!!!!

Hmmcsike 2011.01.10. 15:49:25

@47pcc63:

Szerintem Éva nem az az "elnyomó" tipus itt kint. Ha ott bent nem lennének kamerák, vagy szabályok, akkor már rég megverte volna valaki. Kint nem merné ezt csinálni, mert nagyon rosszul járna. A közelemben biztosan :D
süti beállítások módosítása