Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X23

2011. január 07. 09:57 - Hódos Hajnalka

Sietek be a nappaliba, mert Andris hangját hallom, jéé, hogyhogy nem ss-egyenruhában van? Megnyugodva pihenjt vezénylek. Gombi akkora erőre kapott hogy kieszelt egy ízléses tréfát Olivérrel. Hm, Olivér és az ízlés egy mondatban, lássuk. Az ízléses tréfa abból áll, hogy Laci bosszantására összekennek vécépapírt nutellával és Olivér akkurátusan berendezi vele a vécécsészét. Itt teszem le a lilahagymás zsíros kenyeremet. Reggel Laci megtalálja a cuccot, kérdőre vonja a Vályoglakókat. Nem tudom, ki szart ott utoljára, de nem a csík van ott, hanem kompletten a fos. Dns mintát fogok venni mindenkitől! Hát most hogy így ott lehet hagyni egy klotyót? Laci öklendezve pucolja a budit, a többiek benn röhögnek rajta. Ildi elkottyintja magát, Laci kapcsol, na gyere Bélám, beszélgessünk, Béci vihog, megeheted, nem, már nem vagyok éhes.

Alekosz azon tűnődik, aludt-e már meztelenül Ildi, majd kultúrbarbárnak, megfejthetetlen személyiségnek nevezi, mindenki harsányan röhög. Olivér szerint valami tréfára kellene rávenni a nőt. Zsófi kimegy a szobából és elmondja Ildikónak, hogy benn rajta röhögnek, Alekosz benn folytatja: ez a nő a karaoke közben is, hát úgy énekelt, mintha meg akarná mászni a Himaláját! A keze ökölben, komolyan féltettem a mikrofont! Ha felkarolod, akkor meg beléd köt! Jön egy olyan keresztkérdéssel, ami felidegesít. Ildi Alekoszhoz lép, te, oltogathatsz engem, de ennyi eszed nincs, egy légtérben élünk! Majd nézzél anyám szemébe! Alekosz kifejezéstelen tekintettel fekszik tovább, Ildi büszke: megmondtam neki! Zsófi jajgat, de hát akkor most tudja, hogy én mondtam! Neeeem. Olivér, már megint lemaradtál, sipít Szandika, az Ildi nekitámadt az Alkesznek! És, röhögtél? Nem, elmondta amit akart és kiment. Éva, a dohányosok mádámja a szokásos helyén a szokásos pózban fújja a füstöt, a Zsófi kavarja a szart bazmeg, na de most majd félre fogom hívni a kis picsát! Zsófi, kérdezhetek valamit? Lehet négyszemközt is, de lehet itt mindenki előtt is. Kérdezhetsz. Annyit mondtam neki, hogy vigyázzon. De mire vigyázzon? Kivel? Zsófira ráugranak a többiek is, mint kacsa a takonyra, ő nem beszél senki nevében, ennyit mondott és nem akar rosszat. Zsófikám, ugye a pokolba vezető út, ugyebár. Alekosz szerint szándékosan rájátszik a karakterére az ő idegesítése végett.

Miután elül a vihar a biliben, valódi izgalmak következnek, Olivér három táskát cipel be a riportszobából. A stáb ösztönzésül beküldte a Villalakóknak a lakás és az autó kulcsát, és tizenkét millió forintot. Sikítozás után a mindenkinek el kell mondani a nyugiszobában, miért fontos neki a nyeremény. Gigit meglepte, hogy mindezt beküldték, jó volt látni. Lacinak nem mindenáron kell a nyeremény, vannak olyan erkölcsi normák, amiket nem fog átlépni a győzelem érdekében, egyébként sem lehet pénzen boldogságot és szeretetet vásárolni. Alekosz nem látott még ennyi pénzt egyszerre, hatásos dolog! Mindenki szeretne ennyi pénzt. Aztán a rá jellemző zavaros mondanivaló a kiskutyájáról, amit nem mond el. Éva minden körmével azon lesz, hogy ő legyen az az ember, aki ezt megnyeri. A legfontosabb a pénz, hogy a családján segítsen. Olivér szerint ezt annak kell megnyernie, akinek nincs egzisztenciája. Neki se lakása, se kocsija, se pénze, nagyon szeretné megnyerni. Béci mindenkit le fog nyomni a nyeremény érdekében. Zsófi megígéri, ha ő nyer, mindazok, akik be tudják bizonyítani hogy szavaztak rá, egy hétig tartó buliban vehetnek részt a lakásban (Olivér szerint mind a huszonöten beférnének.) És gyerekeknek is sokat segítene, száz százalékban. Vagyis nem sokat, de segítene. Szandinak nincs hol laknia és a Sanyi kocsiját már széthajtotta, úgyhogy ráférne a fődíj. A pénzt eldorbézolná, a kocsit összetörné, a lakást lelakná. Anikó nézi a pénzt és nem tud szóhoz jutni, aztán kinyögi hogy szereti az állatokat és ha megnyerné, segítene Alekosz kiskutyáján. Gombi a szerelmével közös otthont szeretne és a rákos gyerekeken segítene. Jerzsinek teljesen megváltoztatná az életét a nyereményt, ezért továbbra is saját magát adja. Ildiről annyit tudhatunk meg, hogy ő saját fitnesztermet nyitna, aztán nem hallunk semmit, mert Szandika sugdolózik. A vallomások után a szobában méláznak tovább az esélyesek. Alekosz elmenne Hajdúszoboszlóra vagy Zalakarosra rögtön az első hónapban és kiáztatná magát. Meg a mama. A mama harminc éve nem volt sehol. Mos, főz, takarít, be van szűkülve a lakásba, úgyhogy őt befizetné négy napra Zalakarosra vagy a Balaton környékére egy nyaralásra. Olivér nem mond neveket, de ő a plafonon van, mert egy-két nyilatkozat feldühítette. Az álszentségre gondolsz? Arra.

Olivérnek nincs sok ideje dühösnek lenni, mert cigizés közben eszébe jut, hogy most lesz az évfordulójuk Enikővel. Elvonul sírni. Nagyon nehéz Alek. Nagyon nehéz nélküle. Alekosz toporog mint a szarógalamb és háperszézik meg tudomozik. Gigi, Jerzsi kis hableánya és Anikó a kibontakozó/tomboló szerelemről beszélgetnek. Gigi nem akar szerelmes lenni. De ha reggel meglátod, összeugrik a gyomrod? Nem. Anikónak furcsa, hogy mennyi idő eltelt és még mindig nem szerelmesek. Gigi nem is akar ennél többet, mert itt a Villában amúgy is nehéz ezt csinálni. Jerzsi közben jólvagyokot énekel a fürdőszobában és olyan szorosra tekeri magára a törölközőt, amilyenre csak tudja. Miért nem szól neki valaki, hogy feltalálták az alsógatyát? Vagy ez valami szimpátiatüntetés a skótok mellett?

Ami a kiválasztás után következett, az most következik. Ildi Lacinál keres vigaszt. Hát benne volt a pakliban, hogy te kapod a kendőt. Látszik, hogy nehezen mozogsz itt. Ami Tordason nagy poén, azt itt, a Villában nem úgy jön át. Te kakukktojás vagy itt, más a világod, érted? Ildikó elgondolkodott. Amilyen szavakkal őt egy-két ember a kiszavazás alatt minősítette, pff. Felveszi a kesztyűt, mert most már elég volt. Szandikával kezd vitázni, két nagy egyéniség összecsapását követhetjük nyomon. Ildi zárfalazik, Szandika letorkollja, miért nem jöttél játszani, hívtunk. Ildi nem szeretne olyat játszani, ő más egyéniség. Szandika meg olyan egyéniség, hogy ő mindent szeret játszani, na idefigyelj Ildi. Én még téged egy jót nevetni nem hallottalak! Felülsz a biciklire, minden elismerésem a sportolóké, ha egyedül állok egy sportpályán, én is kiállok szavalni!

Ildi annyira hülye, hogy most meg Évától kér segítséget. Éva Gombiban és Jerzsiben gondolkodna. Vagy ott a Zsófi. Alekosz fel van készülve, mert a nő ketyeg. Ketyeg, tütütütütü, elindult az időzített bomba, nemtudomnemtudom, Alekosz! Ez így fog lenni! Ildi megint Lacit nyaggatja, Laci próbál kibújni a nyílt válasz elől, hűdekeményezik, ha Gombit vinné ki, az nagyon nehéz történet. Jerzsi kiakad, mikor meghallja, hogy Éva őt javasolta Ildinek, kérdezz már rá még egyszer erre Ildi. És Ildi rákérdez bazmeg, hihetetlen. A záró képsorokon Éva, Olivér és Szandika röhög azon, hogy Ildi Évát úgysem meri kivinni, mert vele szemben már egyszer alulmaradt, Szandikától meg fél, a párbaj és a testi fölény miatt is. Ildikó, én már most mennék a helyedben. A kendőt a zöld állatkára tenném a helyedben. 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

És S. még küldi, küldi, küldi, hálám kifejezhetetlen. Örömöm is. 

Címkék: vv4
529 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös áfonya 2011.01.07. 10:35:41

Ha már én vagyok az első,hozzászólok.
Egyetértek Hajni mindenben:)

vörös áfonya 2011.01.07. 10:41:12

"A kendőt a zöld állatkára tenném a helyedben."

Szerintem vele szemben is Ildi maradna alul:)

rianna 2011.01.07. 10:44:06

en evara tennem Ildi helyeben. Nem biztos, hogy masodszor is megnyerne a parbajt.

rianna 2011.01.07. 10:45:14

vörös áfonya 2011.01.07. 10:43:52

mar nem:))

Lall-R 2011.01.07. 10:47:03

Ildikónak szexelnie kéne Alekosszal vagy Lacival a villában és akkor lenne esélye bennmaradni. :DDDD

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.07. 10:47:38

senki nem számítoo ilyen korán az összefoglalóra :) én már tűkön ültem, mert tegnap lemaradtam, nem bírom, ha nem tudom meg, éppen ki sír és ki akar hazamennyi:)

Köszönöm Hajninak!

Amúgy most jól elhúzzák ezt a párbajt, ha minden igaz csak 15.-én lesz... gondolom így védik ki Gina kimenetelét. legalább már nem küldenek be többet.

rianna 2011.01.07. 10:51:21

JOVO szombaton lesz csak a parbaj??

Vamp-ír 2011.01.07. 10:51:59

Alekosz elmézésén, hogy befizetné a mamát 4, azaz négy egész napra Zalakarosra, fetrengtem! ... Félpanzióra? Vagy ölég lenne neki a reggeli is...meee' svédasztalos lenne... tyűű a nemjóját! Hápersze, hogy elég...hápersze.

vörös áfonya 2011.01.07. 10:54:28

@rianna:

Addig Ildi kicsinálja a lakókat,a lakók őt,aztán Ildi saját magát..hosszú lesz az út a párbajig:)

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.07. 11:00:24

Istenem szabadíts meg ezektől meg az orbáni diktatúrától.

Ennél szarabb műsor csak a közutált Szíjj ártó fellépései!

Orbán Gyurcsány takarodj!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 11:05:22

Hajni, nálunk az
"gyöngytyúk a meleg takonyra".

Amúgy Alekosz is ilyen szívbeteg vagy mi, hogy folyton az idegrendszerét irritáló alakokra panaszkodik? Vagy tényleg pszichopata. Remélem még a villában kattan be. Zárt helyen, minimális emberveszteséggel lehetne leforgatni egy k-ajrópai zsékat pszichothrillert.

rianna 2011.01.07. 11:06:30

szegeny ildibol addigra nem marad semmi, megsemmisitik:)

Rigghead 2011.01.07. 11:07:49

végre egy mozgalmas epizód:

- a legtöbb barom nem is a pénzért jött, csak, hogy mórikálja magát a kamerának, ez a vallomásokból szépen kiderült..
- Ildikó véglek kivágta magát a villából, senki ellen nincs semennyi esélye sem, nem fogja fel a villaélet lényegét
- Béci lenyomlak mindannyiótokat beszólása remélem nem hangemberkedés, mert akkor kezd tényleg alakulni a só
- Jerzy kezd éledezni, újabb taktikust kap a villa, végre!

a tegnapi rész után Oli vagy Jerzy nyerjen, az ő szemükben tényleg látszott, h kell nekik a nyeremény nagyon...

fran7 2011.01.07. 11:08:39

Azért Ildit sajnálom, egy teljesen szürke ember, akiben azért van egy adag exhibicionizmus, de nem túl okos, mégis olvasott már verset az életében. Bekerül egy olyan helyre ahová vágyott, mert exhibicionosta. S akkor kiderül, hogy okosabb, mint a legtöbb ember, aki benn van. Ő máson nevetne, mint a legtöbb bennlevő, s nemcsak Szandikától különbözik, hanem mindenkitől. Ő azzal deviáns, hogy viszonylag normális és értelmes.

Rigghead 2011.01.07. 11:11:05

Jerzy törölközős farokdomborítása kifejezetten tetszett (nem a farok, hanem a finom önpromó kifelé), mondom, kezd ráérezni a fiú

rianna 2011.01.07. 11:11:32

fran7 2011.01.07. 11:08:39

tokeletes jellemzes, en sem tudtam volna szebben leirni

Pepe135 2011.01.07. 11:15:13

Nekem kellene kihívnom valakit akkor XXXXL szájú repedsarkú szandikát választanám
Túl nagy arca van. Az meg hogy lengeti a szilikongömbjeit felejhető. A toleranciát hírből se ismeri. A kinti életben is csak élősködik!

Pepe135 2011.01.07. 11:16:41

@Rigghead: Farokmodell volt, profi benne.

Nayime 2011.01.07. 11:17:31

@Vamp-ír: Ezen én is röhögtem! 30 évig dolgozik a mama Alekoszkának meg Apucinak, és "csak" 4 napra vinné el Zalakarosra! B*meg, azt hittem rosszul hallok! Mé nem világkörüli útra viszi már, ha bevallottan ennyit dolgozott értük? ÁÁáááá!

@fran7: Teljesen egyetértek! Ildikó nem való a vaddisznók közé.

Ami az összefoglalóból kimaradt, de nekem megütötte a fülemet: Stohl tirpák, kurva megjátszós beszólása a szaros affér után: "Most Ildikó, ezt miért kellett? Miért kellett a fiúkat beköpni?" (Nem pontosan idéztem.) Ildikó amúgy sem köpött, célzott, na és???

A másik Olivér már másodszorra szólt be Laci háta mögött: Nem sportol már rég, hanem zabál állandóan. A jó k. anyádat Olivér, néztél te már tükörbe??? (Mondjuk már akkor is kiakadtam, amikor még anno Zsuzsira azt mondta, hogy lóg a melle)

csudri82 2011.01.07. 11:20:01

@Rigghead:
"- Béci lenyomlak mindannyiótokat beszólása remélem nem hangemberkedés, mert akkor kezd tényleg alakulni a só"

Szerintem ő komolyan mondja, csak még senki nem veszi komolyan. Amikor Ginát kellett győzködni mindenkinek a tv előtt, hogy miért maradjon, Béci már akkor is azt mondta, hogy menj ki nyugodtan, annyival is kevesebb ellenfelem van. Ő már felfogta, a többi hülye még nem. Ennyi.

Rigghead 2011.01.07. 11:20:31

@Pepe135: tudjuk

@Nayime: A műsorvezetők folymatosan elég durván befolyásolnak, sokszor teljesen igazságtalanul, ez sztem a játék része, ki akarnak csalni belőled is egy álláspontot...

Rigghead 2011.01.07. 11:22:34

@csudri82: páran azért felfogták, de hát ez még mindíg gyalázatos arány.
esetleg aki a régebbi sorozatokra emlékszik, voltak bent ilyen 'nem kell a pénz csak vegyen a kamera pár hétig' alakok? ettől nem elég véres ez a krva játék..

Hódos Hajnalka 2011.01.07. 11:24:14

@Rigghead: zuhanyzós farokban a minden héten háború az alfa és az omega.

Rigghead 2011.01.07. 11:24:50

@csudri82: túl sok a hülye akkor, engem ez nagyon zavar, ettől ilyen punnyadt a villa, tököm Szandika is mit mond? 'háát ez a 12 milkós bőrönd itt: kicsit meghajtom magam és meg is van' gratula, lehet hazamenni

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 11:26:45

@fran7:

Pontosan így látom én is.:)
Gyöngyöt szórtak a disznók elé. Fel is fogják zabálni szegényt rendesen.

A vita minőségen látszik, hogy nincsenek egy szinten, mert nem is értik egymást egyáltalán, ha fight van.

Pepe135 2011.01.07. 11:26:54

Sztem két leheősége van.

Vagy szandikát hívja ki (aki ugyan látványosan teljesíti a tőle elvártakat, de ezért nem hiszem hogy szavaznának is rá. Ugyanakkor a retekklub megvédheti néhány bérszavazóval.
A másik lehetőség Zsófi, ami ki - ki meccs lehetne. Nagyjából egyforma a támogatottságuk, kb hasonló szerepük is a villában.

rianna 2011.01.07. 11:27:47

Mikor Olivér kinyitotta a táskákat, Szandika lelkem odaszólt a mellette ülőnek (nem emlekszem ki volt, hogy ő ezt néhány nap alatt megkeresi, ha akarja :DD

Azért épp ennyire nem kellene talán reklámoznia a "mesterségét".

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 11:27:56

@Rigghead:

Erzsit azért sunáznám, mit tagadjam...:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 11:28:23

@Rigghead:
Ne is mondd. Éjszaka is amilyen sivalkodást rendez az a Valkó szöszi. Akkora elefántokat gyárt a bolha szituációkból, hogy csak lesek.

YessicaHard 2011.01.07. 11:29:11

Én azoktól borultam ki, akik mindent megígértek az esetleges nyereményükből (ki-ki ízlése szerint bulit, segítséget beteg gyerekeknek, meg rákosoknak). Na ez hatásvadász! És szerintem nem is fair. Legjobb Zsófi volt, aki annyira kreténoid idióta, hogy azt mondta sokat segítene a gyerekeken, aztán képes volt úgy javítani,hogy "na jó, nem sokat, de segítenék" Istenem! Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 11:29:39

Azért Ildikó jól meg kavarta a dolgokat tegnap. Éva elmondta neki négyszemközt, hogy szerinte kiket kellene kihívnia, ő meg egyből visszamondta az érintetteknek. Én az ilyen nagyon nem szoktam bírni.

Amúgy szerintem mindegy kit hív ki, nem fog visszamenni. De persze aztán lehet, hogy tévedek. :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 11:30:39

@YessicaHard: "(ki-ki ízlése szerint bulit, segítséget beteg gyerekeknek, meg rákosoknak). Na ez hatásvadász!"

Igen, ezért is mondta Olivér, hogy lehet, hogy Gombi ezzel a beszéddel szúrta el minden esélyét.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 11:30:56

@rianna: LOL Francnak van az ilyen bent. Húzzon vissza olaszba "vendéglátózni". Egyébként is romlásba dől az ország. Az ilyen élelmes "patkányok" időben szoktak pucolni a süllyedő hajóról.

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 11:31:22

@Pepe135:

Én a Zildi helyében az Alekoszt vinném ki. Most ment csak be, tudnia kell, hogy itt kint mindenki csak röhög rajta, és pszichopatázza.
Zsófi aranyos, lehet, hogy még megverné az ildit, de az alekosz szerintem nem. Csak azért van ennyit képben a csávó, mert nyal az olivérnek (és viszont!).

Nándusz 2011.01.07. 11:32:10

Ildi az esélytelenek nyugalmával bárkit kivihet magával. Felesleges még két napig rágódnia, hogy ki legyen az, hacsak nem akarja a többieket fárasztani egy kicsit.

Herlock Sholmes 2011.01.07. 11:32:33

Hajni, minden eddigi és jövőbeli bűnödet levezekled ezzel a hígfossal.
Tényleg be kéne menned a hula-hop karikával. Micsoda szép látvány lenne, amikor hula-hopozás közben Gombit kenegetnéd a szalonnabőrrel.

vörös áfonya 2011.01.07. 11:32:38

@YessicaHard:

Mint egy 10 éves tini,kb.Mikor a többiek előtt kell beszélnie,egyből átvált kislányba.

Rigghead 2011.01.07. 11:32:47

@Hódos Hajnalka: @Lotyó Bridzsida: csajok, nyugi :)

Ildinek sztem 0 esélye, Szandika péppé verné, Éva, Oli , Alekosz szentként térnének vissza ha őket hívná, kis nyálpatak Zsófit is több néző szereti már szerintem..
esetleg annyi, h egy hét alatt fordít ezen a szitun

YessicaHard 2011.01.07. 11:32:58

Ildi nem nyerhet. Bárkit is hívjon ki, kint marad. Őt az RTL beáldozta a show kedvéért, ez a gyanúm. Amúgy a castingon nem derült ki hogy unalmas? Ja, persze, a pszichológiai vizsgálaton sem derült ki, hogy mindegyik sírógörcsös depressziós.

gastro vazze 2011.01.07. 11:34:47

egyedül a Zsófi ellen van esélye, az a csaj valami félelmetesen gyenge...kb. mint ez a mindig sírásraállószemű (nem tutajos!) Ildi. Szép csata lenne, összesen vagy 1000 sms-el :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 11:35:55

@vörös áfonya:

Azért mert még kislány.:D
Ez minden megmozdulásánál kiderül.

AnnaKarenina 2011.01.07. 11:38:09

A tegnapi csúcs Alekosz merész és nagyvonalú hajdúszoboszlói álma volt. 4 egész nap a mamának! (Nehogy elkapassa már magát.) Neki elhiszem, hogy élete csúcsa a Villa, olyan kisszerű és korlátolt.
Meghallgatva őket a pénz mellett, csak az jutott eszembe, hogy nincs egy sem, akinek igazából drukkolnék. Gombi korábban még a sírásai ellenére is mutatott valami tartást, amikor akár Olivérrel is szembe szállt, mára Olivérék bedarálták.
Ildikó szánalmasan bután viselkedik és teljesen határozatlan a kihívást illetően. Zsófi talán az egyetlen, aki ellen lenne esélye, de vele valamelyest szövetségben van, őt nem fogja kivinni. Ezzel az erővel kamikaze üzemmódban vihetné valamelyik nagyobb kaliberű lányt is (Szandika, Éva).

Rubicon 2011.01.07. 11:38:31

Kit utáltok legjobban??
Ha kiugrik egy név a 10ből, akkor őt hívja ki Ildi. (Saját táborra nem számíthat szvsz, max valakinek az antitáborára.)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 11:40:07

@AnnaKarenina: "Meghallgatva őket a pénz mellett, csak az jutott eszembe, hogy nincs egy sem, akinek igazából drukkolnék."

Én sem drukkolok senkinek. (Meg olyan sincs, akire azt mondanám, hogy utálnám, én csak nézem a műsort aztán kész. :) )

vörös áfonya 2011.01.07. 11:42:39

@AnnaKarenina:

Szerintem is Alekosz és Éva akik azért vannak ott,mert bent jobban érzik magukat,mint kint.
Meg lehetett figyelni Évát a párbaj után,a stúdiót úgy hagyta el,hogy hátra sem nézett,annyira vissza akart menni.
Nem tudom mi lesz velük,ha ennek az egésznek vége lesz.

fran7 2011.01.07. 11:42:47

Én az Ildi helyében kihívnám a Bécit, mert ugyse megy vissza, de egy kicsit felpezsdítené a Villa életét és előjönnének a szövetségek. S olyan rosszul érezné magát, mert Béciék nem lennének kedvesek hozzá, hogy örülne neki, mikor kint maradna.

csudri82 2011.01.07. 11:43:30

@Rigghead: Igen, amíg ez csak pár ember (ráadásul ebben a szériában a genyók fogták fel előbb, Oli, Évi, Alek, nem véletlenül spannoltak össze), addig nem is lesz komoly csata. Ha viszont Ildi esetleg kiviszi Szandikát és jól kint hagyja a francba, akkor indul a háboruú. Bruhahha!

Amennyire emlékszem, a többi szériában azért mondták a lakók, hogy nekik kell a zsé, de sosem az nyert, akinek a legjobban kellett volna.

És mindig valami niemand nulla karakter nyert, sosem az, akinek nagy volt a pofája. Ezért remélem, hogy most sem Vica vagy Olcsi viszi. Na meg remélem a Rácz család se...

Én a házaspárnak drukkoltam, de láttuk, mi lett velük...úgyhogy az új kedvencem Ildi, hajrá! (jöhetnek a kövek)

Rigghead 2011.01.07. 11:44:26

Zsófi (remélem tudatosan) faszán lesmúzolt Ildivel, kiiktatva ezzel a kiválasztás lehetőségét, mert Ildi nem fog logikusan dönteni, hanem lélekből, s majd jól össze is törik a szentem, mikor az emberek aordas parasztot szavazzák vissza :d

AnnaKarenina 2011.01.07. 11:45:41

@Lotyó Bridzsida: Azért én megnézném még azt, amikor már jobban leapadt a létszám, hogy a két jó barát, Alekosz és Olivér mit csinálna egymással. (De remélem, ez nem a döntő lesz.:)

AnnaKarenina 2011.01.07. 11:47:11

@Kóczy: Persze, lehet, hogy naiv kívánság, hogy valakinek drukkolni is lehessen.:)

vörös áfonya 2011.01.07. 11:47:36

@AnnaKarenina:

Alekoszt ameddig Olivér ott van,nem fogják soha kiválasztani.

AnnaKarenina 2011.01.07. 11:50:05

@Kóczy: Olivér csak Gombit akarja elbizonytalanítani ezzel (ti. rontotta a nyerési esélyeit), tudja, hogy az ő szájából 0 hitelessége lenne bármilyen jótékonyságnak. Ez ügyben Zsófi a csúcs különben.:)

AnnaKarenina 2011.01.07. 11:53:20

@vörös áfonya: Amúgy is jó darabig visszakerülne (mindig, minden körülmények között:), alapköve a műsornak.

fran7 2011.01.07. 11:53:22

@AnnaKarenina: Olivér viselkedése ezen a téren a tipikus "én is ezt mondanám, ha nyerhetnék vele, de nem lenne hiteles, míg a másik felhasználhatja ezt a szöveget, s tőle még hiteles is." S ez dühítette fel.

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 11:55:36

Én asszem a Lacinak drukkolok, még ha unalmas is. De legalább nem rosszindulatú, nem kavarja a szart, és szerény. Tudná kezelni, ha ilyen dolog történne vele.
Szandika megmondta mi lenne (egyáltalán nem becsülné meg), a többi meg elszállna magától, mint a győzelmi zászló.
Mindazonáltal a csatornaérdek nem biztos, hogy a Lacinak akar kedvezni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 11:56:52

@AnnaKarenina:
Ennél a mire költenéd dolognál is kiderült, mennyire nincs jónéhánynak érzéke a taktikához.
És milyen durva lenne, ha a végén az ilyen Gombik, Bécik, Erzsik a szemünk láttára élednek fel, kiderül hogy az egész prüttyögés-bénázás kőkeményen ki volt találva, és szépen bedarálják Olivéréket...

YessicaHard 2011.01.07. 11:57:32

Nekem Szandika beszéde is inproduktívnak tűnt. Azért senki nem fog rá szavazni,hogy a kocsit összetörje, a lakást lelakja. Ez sok olyan embert, akik vér-verejtékkel dolgoznak meg azért, hogy legyen hol lakniuk, élniük, hogy legyen autójuk irritálhat szerintem.

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 11:58:08

@fran7:

:)) Az dühítette fel, hogy más jobbat tudott mondani hirtelen, mint ő.:))
Ezért gyors ellenkampányba kezdett, hogy visszajöjjenek az esélyei.:D

YessicaHard 2011.01.07. 11:58:51

Természetesen improduktív és nem inproduktív. Elütöttem a betűt.

_ludmilla_ 2011.01.07. 12:02:16

Srácok, miért gondoljátok Ildikóról, hogy értelmes??? Többen is írjátok, hogy ő más szinten van mint a többiek. Tényleg nem érti, hogy mi történik körülötte, de szerintem nem azért mert értelmesebb hanem csak azért nem mert szimplán bamba. Elképesztő dolgokat tud néha mondani. Ez pl mi volt tegnap mikor azt mondta Balekosznak, hogy "nézzél majd anyám szemébe!" ???

2011.01.07. 12:02:47

@AnnaKarenina:
Igen! Kisszerű és korlátolt, ezek nagyon jó jelzők erre az Ephilatészra (alek.). Meg még modoros, pszichopata és szánalmasan szexista. A játék elején még picit kedveltem, de mostanra már utálom, mint a szart. A kis ribanckurva pumpácskával együtt (alekszandra).
Ildi viszont kedvenccé vált, kár, hogy kint fog maradni. Azért még bízom az ellenkezőjében, csak jól kell választania, pl. Erzsit. De Gigi ellen is lenne esélye, elképesztően semmitmondó lény ott a villában. Hajrá, Ildi! :)

Rigghead 2011.01.07. 12:07:26

@Lotyó Bridzsida: legnagyobbat benne csalódtam: az álszent, nem a pénz a legfontosabb, nem mindenáron fasz dumájával, menjen templomba ne a villába

Rigghead 2011.01.07. 12:08:41

@_ludmilla_: teljesen jogos, nekem is csiszolnom kell a korábbi álláspontomat

Velvetesek! Kurvaanyátokat! 2011.01.07. 12:11:52

És van aki erről a szemétről még "cikket" is rittyent. Meg egy másik barom, aki mindezt címlapra teszi. Gratula a színvonalhoz!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 12:17:09

@AnnaKarenina: Na ja, Zsófi beszédén én is hangosan nevettem. :)

@Lotyó Bridzsida: "Szandika megmondta mi lenne (egyáltalán nem becsülné meg), a többi meg elszállna magától, mint a győzelmi zászló."

Annak idején a VV2-t megnyerő (asszem) Laci is hasonlókat mondott, mint most Szandika. A vicc az, hogy ő miután megnyerte, neki meg is valósult, igaz nem mind saját hibájából. (A kocsit összetörte, a pénzt belefektette egy pizzériába, ami csődbe ment, és emiatt el kellett adni a lakást is. Vagy valami ilyesmi volt.)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 12:18:18

@_ludmilla_: "Srácok, miért gondoljátok Ildikóról, hogy értelmes???"

Én nem gondolom, hogy úgymond értelmesebb lenne bármely más bentlakónál. Max. máshogy fogja fel a dolgokat. Ennyi.

Hurri Kán 2011.01.07. 12:19:08

@neccharisnyás útonálló:
Nyalekosz :DDDDD

Szandikának szép a kék teveszőr pulcsija :DDD

Lanois 2011.01.07. 12:19:27

@YessicaHard: "Ildi nem nyerhet. Bárkit is hívjon ki, kint marad. Őt az RTL beáldozta a show kedvéért, ez a gyanúm. Amúgy a castingon nem derült ki hogy unalmas? Ja, persze, a pszichológiai vizsgálaton sem derült ki, hogy mindegyik sírógörcsös depressziós."

Erről beszélünk. Erről beszélünk.

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:19:37

@neccharisnyás útonálló: Mindenki feléledhet, végül is a csoporthoz/klikkhez való tartozás most még védelem, de úgyis az egyéni harc a vége, aminek egyelőre most még csak Béci a képviselője. A műsor érdeke, hogy a rossz arcok sokáig maradjanak (Olivér, Alekosz, Szandika, Éva), a színtelen-szagtalan csoport: Laci, Gigi, Jerzy, Anikó, Zsófi (+Ildi). Közülük igazi ellenfél Laci és Gigi-Jerzy páros, bár Laci tekintély- és értékalapú taktikáján sokat ront általában zavaros mondanivalója. Gigi és Jerzy együtt is és külön is teljesen unalmasak, szerelmespár attitűdjüket napról-napra rombolják le, még sincsen napirenden a kiválasztásuk, unalmasságuk ellenére is erősek még. Anikó erősen visszavett, most az észrevétlenség az ösztönös taktikája.
Gombi meg külön kategória.:) Egyelőre.

fran7 2011.01.07. 12:20:26

@_ludmilla_: Például azért, mert elmondta, hogy sokat szavalt, tehát olvasott már verset. De ezért fogalmaztam így, ő a bennlevőkhőz képest értelmesebb, vagy foglalkozott értelmesebb dolgokkal, mint az éjjeliőr Alekosz. S ettől fagyott le ennyire. A hiszti meg az volt, hogy Balekosz gondolkodjon már, olyan közegben mozog, ahol a szüleivel is könnyen találkozhat, s ott nehezen kezd a szokott semmit mondó körmondataival. S nem azért mert megverik.

K Tomoceusz 2011.01.07. 12:22:04

@Rigghead:

Ne feledd , Lacánknak 38 évesen 17 éves barátnője volt . Az ilyen szerencsésnek nincs pénzre szüksége .
Én hiszek neki .

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:23:08

@Velvetesek! Kurvaanyátokat!: Ne mondd már, hogy az ember viselkedése nem érdekes. Ez egy lombik, ahol megmutatkoznak az alaptípusok, lejátszódnak a mindennapos emberi konfliktusok. Próbáld más szemmel nézni.

haruka 2011.01.07. 12:24:11

@Kóczy: Ja, de Laci azért mégiscsak egy átlagember volt. Szandika túl megosztó ahhoz, hogy nekiadjanak ennyi pénzt elherdálni. Meg amúgy is kijelentette, hogy ha megerőlteti magát, összeszedi pikkpakk ezt az összeget.

YessicaHard 2011.01.07. 12:25:17

Gombinak tuti van saját taktikája. Ne feledkezzünk meg az érdekes beszavazásról (milliós tételben mentek rá a szavazatok), ott van valami stratégia. És ebben Picurnak is van osztott szerepe. Én nem nagyon látom a leányzón, hogy odalenne Gombiért. Persze ettől még imádhatja, de gyanús az egész brigád.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 12:26:03

@K.Tomoceusz:
Szerencsés? Ugyanmár! 2 rumos kóla és bármelyik fogékony késő harmincasnak megvan ugyanez, ha tudja hol kell keresni. Ha meg jól emlékszem, azt mondta, hogy 17 volt a legfiatalabb, akivel együtt volt. Ez csöppet távol áll a barátnői státusztól.

tizenot 2011.01.07. 12:26:24

Oli indoklásához, hogy annak kéne nyerni akinek nincs még lakása, autója stb... csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy ha van két ember akiből az egyik dolgozott 20 éven keresztül keményen és összekapart magának 1 lakást, 1 autót és némi tartalékot, közben nem költött semmire, a másik meg 20 éven keresztül a haverokkal fetrengett a kocsmában részegen, televarrta magát és most ott áll üres kézzel, vajon melyik érdemli meg jobban a jutalmat?

Na ugye.

YessicaHard 2011.01.07. 12:28:38

@K.Tomoceusz: Laci beszavazó filmjében mutatják a nagy kertes házát, kocsija van, saját cége is. Neki nem kell a pelyva, megdolgozott érte, meg is szerezte. Csak azt nem értem mi a tosznak ment be oda az idióták közé. Főleg ha nem a nyereményre hajt. Mire jó ez neki? Lehet hogy nőt akar, így meg majd ha kijön, csak interjúztatni kell a sok sorbanálló bigét. Igaz, rá szerintem a középkorúak buknak, ő meg szereti a pipihusit, szóval lehetnek még gondok. :)))

K Tomoceusz 2011.01.07. 12:28:54

Ildi Évát fogja választani .
A Fókusz egyeztetett Havassal és találtak nála szabad időpontot a jövő hétre . A műsor meglepetésvendége Éva lesz . Ezt a sztorit nem hagyhatják csak úgy lecsengeni .
Éva ebből tanulni fog . A következő realityn már nem mesél pletyiket névvel , címmel , telefonszámmal .

JanCsi 2011.01.07. 12:30:40

Köszi a beszámolót Hajni és mostanában milyen korán! Plusz piros pont! :DDD

Szerintem csak Zsófi ellen lehet esélyes I-nek, senki mással szemben nem, mert akármilyen ultragáz is Szandika, meg Alekosz, akkor is sokan a gáz dolgaik miatt nézik, hogy röhöghessenek.

Mit gondoltok hogy dönt:
1. Zsófit választja, mert felfogta, hogy ő a leggyengébb és vállalja azt, hogy a kiválasztástól a párbajig Zsófi utálni fogja ezért (Zsófi még valamennyire kamázta, nem? ő meg erre fel "hátbatámadja" ) és mindenki jön majd, hogy "könnyű a kicsi Zsófit bántani"

vagy felismeri, hogy ő itt nem győzhet és van annyi vér a pucájában, hogy rá mer tenni jelet valamelyik atomgennygombócra???

JanCsi 2011.01.07. 12:32:10

@JanCsi: ahol zavaros és hibás ott nézzétek el. Jobbról-balról cibál a gyerek, az is csoda, hogy ez összejött :DDDD

mréveiller 2011.01.07. 12:33:33

Ildi az élő példa arra hogy a műveltség és az észbeli képességek két külön dolog. Buta mint az állat. Ettől függetlenül remélem Évát viszi ki és kinn is hagyja.

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:34:16

@_ludmilla_: Igazat adok neked Ildivel kapcsolatban. Engem a folyamatos -egy légtérben- és -hogy nézel majd anyámék szemébe- mondásai is megnevettetettek. Ildi és Alekosz családja egy szobában laknak? Különben hogy és miért nézne Alekosz Ildi szülei szemébe? :)

YessicaHard 2011.01.07. 12:35:44

@JanCsi: Borítékolom, hogy semmilyen logika nem lesz a döntésében. Majd figyeld meg az indoklását, valószínűleg csak pislogunk, micsoda hülyeséget hoz majd fel indoknak. Ezt arra alapozom, amit Alekosznak magyarázott, abból én bevallom semmit nem értettem, pedig nem tartom magam hülyegyereknek. (Tudod, a légtér, meg hogy miért nem fél Alek az ő anyjától, hogy is jött ez oda? Mi köze van Ildi anyjának Alekoszhoz? És hol lesznek ők egy légtérben? És ha egy légtérben is lesznek, pont leszarja Alek, hogy ki mit gondol róla? Vagy az Ildi anyjától extrán kell rettegni valamiért?) Nekem az értelmezhetetlenül zavaros volt.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 12:36:20

@haruka: "Meg amúgy is kijelentette, hogy ha megerőlteti magát, összeszedi pikkpakk ezt az összeget. "

De jó neki.

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:38:16

@Kóczy: Erre az egész eddigi élete jó példa.:)

rianna 2011.01.07. 12:40:17

K.Tomoceusz

szerintem is evat valasztja, legalábbis remélem

JanCsi 2011.01.07. 12:40:28

@YessicaHard: MÁr ketten vagyunk akik nem értettük, csak tudod én mindig azt hiszem, hogy a két üvöltő gyerek miatt lemaradtam a kulcsinfo-ról, de akkor pl. itt nem is volt?!?! Oké... :DDD

YessicaHard 2011.01.07. 12:42:49

@AnnaKarenina: Ugye hogy az mekkora marhaság volt? Hol találkozna Ildi anyja Alekkal? Mit akart abból az a csaj kihozni? Elmesélte 2-3 embernek, de azok sem értették, ahogy az arcukat figyeltem. De annyira meg nem érdekelte őket, hogy rákérdezzenek. Ildinek annyi, ez fix. Nem is baj.

haruka 2011.01.07. 12:42:53

@Kóczy: Kimegy Olaszba' egy hónapra, azt annyi. :)

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:44:19

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Igen, egyetértek, Gigi unalmas, de ügyesebb a hát mögötti beszédben, mindenkivel egyetért, és még nem igazán szembesítették ezzel.

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:47:05

@YessicaHard: Már a belépője sem volt valami fényes, mert valami kintről látott dolog leleplezésével indult. Ő az agresszív szerény, ami elég érdekes párosítás.

Flood 2011.01.07. 12:47:12

@fran7: Ildiben exhibicionizmus??? Max ő aszitte magáról, h van benne

Lanois 2011.01.07. 12:48:28

@Lotyó Bridzsida: Én most Anikónak szurkolok, mert jól áll neki a lila.
Hogy a pénzről mit mondott, arról meg nem veszek tudomást.
Laciban viszont kicsit csalódtam, hogy nem gyakorol mostanában.

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:48:46

@tizenot: Sose felejtsd el, hogy az élet nem igazságos. De természetesen igazad van.

fuck anál 2011.01.07. 12:49:08

Görög villalakók:

Antitosz Balekosz, Szandosz Paplanosz, Evosz Nikotinosz, Gigosz Transzvesztitosz,Olikosz Korposz Judeosz,Gombosz Hüppogosz, stb,
ja és Sztolosz Drogosz Fittipaldosz

Flood 2011.01.07. 12:50:17

@Hódos Hajnalka: Az a film nem csak abban az!

Rigghead 2011.01.07. 12:51:03

most így visszakondolva arra a kis deszka tinipicskura, aki mellől Ildi jött be, de kiváncsi lennék!

Lanois 2011.01.07. 12:51:53

@JanCsi: "MÁr ketten vagyunk akik nem értettük, csak tudod én mindig azt hiszem, hogy a két üvöltő gyerek miatt lemaradtam a kulcsinfo-ról, de akkor pl. itt nem is volt?!?! Oké... :DDD"
Hárman.

fran7 2011.01.07. 12:51:53

@Flood: Persze igazad van, de lehet, ő a saját közegében középpontnak érezte magát, vagy szeretett volna az lenni. S ez dolgozott benne.

JanCsi 2011.01.07. 12:52:25

@Hódos Hajnalka: OFF: bocs, hogy itt, de a kuktás karajos írásod is atom volt! "mert robban..." :DDD

(többiek, btw olvassátok Hajnit a malackarajon is???? malackaraj.blog.hu/authors/H%C3%B3dos%20Hajnalka)

Flood 2011.01.07. 12:52:31

@Rigghead: Jaja, kurválkodásból is össze lehet szedni. Meg amit mondott, h mit tenne a nyereménnyel....csak az a baj, h ról ez el is hihető

AnnaKarenina 2011.01.07. 12:53:28

@YessicaHard: Az is jó és bizonyíték a teljes megfontolatlanságra, ahogy Zsófi és Ildi próbálták az Alekosz-vélemény kiszivárogtatását elhárítani. Zsófi ráadásul később kamerába mondta, hogy hazudott. A következő kiválasztás bejátszásai között biztos esélyes jelenet.

Patria 2011.01.07. 12:58:07

megvilágítok minden homályos kérdést:

Laci azt mondta, a legfiatalabb csaja 17 volt. Na de mikor? Ha akkor vesztette el a szüzességét, akkor korban pont arányos. Senki nem állította, hogy mostanában volt 17 éves csaja.

Alekosznak azért kell félnie annyira attól, hogy Ildi anyjának a szemébe nézzen, mert ők ismerik egymást. Alek érdi, Ildi tordasi. Már a műsor előtt is ismerték egymást és Alek be is próbálkozott már Ildinél.

Ildi egyébként végtelenül ostoba, nem értem mire a nagy ajnározása. Bemegy játszani egy ilyen játékba és előadja a finomkodót. Na hagyjuk..

Én Szandikát személy szerint bírom. Ostoba fajankó szintén, de legalább szórakoztató a maga egyszerűségében.

Aki ilyen kritikával van a való világról, hogy senkiházi söpredék az összes, az minek nézi? Mert szórakoztató? Ja, hogy ja. Mert szórakoztató lenne közgazdászokat és jogászokat nézni napeste, ahogy finomkodva egymást küldik el a sunyiba. Kérem, ezt nézhetjük nappal a munkahelyen. Igenis balfaszok csip-csup vitáit akarjuk nézni, mert ez legalább feldob.

Flood 2011.01.07. 12:59:01

@Pepe135: sztem Zsófika ellen se ő menne vissza (én legalábbis ezt remélem). Lehet, h kicsit halvány odabenn, de nem gondolom, h emiatt ellenszenves lenne az átlagnézőnek.

Én Gombit hívnám ki, baromi idegesítő a rinyálása, és nem hiszem, h olyan nagy tábor lenne mögötte (max a melegek).

_ludmilla_ 2011.01.07. 13:00:37

@YessicaHard: Jól kiviszi magával Alekoszt párbajozni és a stúdióban az anyukája majd csúnyán néz Alekoszra, aki ettől rettenetesen elszégyelli magát.. másra nem tudok gondolni:-)

AnnaKarenina 2011.01.07. 13:02:03

@_ludmilla_: :)
@Patria stuck up oafish: Kösz az infót, akkor csak a magyar légtérről lehetett szó.:) Ildi repülni fog.

AnnaKarenina 2011.01.07. 13:03:04

@Flood: Gombi szavazótábora (két telefonról) nagyon erős, azt már tudjuk.

Lanois 2011.01.07. 13:03:08

@Patria stuck up oafish: " Igenis balfaszok csip-csup vitáit akarjuk nézni, mert ez legalább feldob."
A nullánál valamivel több szexjelenet inkább feldobna. Nem is értem mi van ezekkel odabenn...

Flood 2011.01.07. 13:05:49

Rosszul emléxem, vagy tényleg nem mondta tegnap egyik se, hogy befektetné a nyereményt esetleg elindítana belőle vmi bizniszt?

Mindegyik csak, h júj, hát én nagyon rá vagyok szorulva, meg persze mindenkinek segítenék is belőle, na meg egy kis világbéke.

van-e szándék 2011.01.07. 13:06:33

Ildinek nulla esélye van alapból. Éppen ezért a helyében én nem Zsófit választanám, mert az a választás még ezt a nullát is tovább rontaná (mért a többieknél gyengébbet választja a gyáva), hanem belecsapnék a lecsóba: mondjuk Szandikával. Alapból persze vele szemben is esélytelen, de a stúdióban, ha ügyes lenne, tudná annyira provokálni a mocskos szájút, hogy az elveszítse a fejét (pl. az ingyenélősködésével, a kurváskodásával, blabla). És ha Sz. elveszítené a fejét, még akár fordulhatna is a kocka. Persze csak ha az RTL-nek ez nincs ellenére :))

Flood 2011.01.07. 13:08:53

@fran7: lol, hát ez is egy taktika :DDD

Flood 2011.01.07. 13:10:46

@csudri82: A Rácz családdal mi a baj?

Hódos Hajnalka 2011.01.07. 13:11:02

Hozzátenném Patria... hozzászólásához, hogy Ildi a maga nemében jól érvelt és Alekosz sztem pontosan értette, mit akar neki mondani.

Kisvárosban, faluban máshogy működnek a dolgok, a helyi kocsmában meg az ábécében is a "mi lányunkról" van szó, az ott esemény, nagy dolog, hogy az öreg Jani lánya a tévébe' van.

Ildikó egy egyszerű falusi lány, ezzel a mentalitással, ami nem baj, erre próbált Laci is célozni, mikor azt mondta neki, ami Tordason poén, az itt nem jön be.

YessicaHard 2011.01.07. 13:11:31

@AnnaKarenina: És nagyon bénán és agyatlanul kavar. Mindig ő jön ki belőle hülyén.

Nayime 2011.01.07. 13:15:14

@Patria stuck up oafish: Ő maga mondta, hogy 38 éves korában volt a 17 éves barátnője.

K Tomoceusz 2011.01.07. 13:15:59

@van-e szándék:

Ildinek van esélye a párbajon . Sokan együttéreznek a szüleivel ( én tuti ) és elintézik , hogy átmeneti nyugalmuk tovább tartson .

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 13:16:22

@Flood: "Rosszul emléxem, vagy tényleg nem mondta tegnap egyik se, hogy befektetné a nyereményt esetleg elindítana belőle vmi bizniszt?"

Ilyenre én sem emlékszem. Biztos, ilyesmi nem jutott eszükbe. :)

YessicaHard 2011.01.07. 13:16:55

@Patria stuck up oafish: Laci azt mondta, 38 évesen volt 17 éves barátnője. Szóval pipihusi fan. A csajok meg elismerően bólogattak, tetszett nekik az info. :)))

Flood 2011.01.07. 13:17:56

@_ludmilla_: Ezt én se értettem. Alekosz egy helyen dolgozik Ildi anyjával vagy egy lépcsőházban laknak vagy mi van?
Nem hiszem, hogy ezzel a szöveggel nagy lelkiismeret-furdalást indított volna el A-ban. :)

sélli_ 2011.01.07. 13:18:02

Eddig sem voltam egy Olivér fan, de ez a tegnapi, fuldoklásos röhögéssel megtámogatott 'szaros mutatványa' mindent alulmúlt. Ez valakinek tényleg vicc??? Nem hogy nem vicces, de szerintem szánalmasan gusztustalan.. no komment tényleg. ha valakinek EZ a vicc, akkor annak súlyos problémái lehetnek a valóban poénos helyzetekkel.

Ez az Ildi lány egyszerűen olyan szinten szánalmas szerencsétlen, hogy komolyan elkapcsolok ha mutatják.
Nem elég, hogy szegény rettenet ronda, kinéz vagy 40 évesnek, de hogy ennyire idióta legyen, és a folyamatosan próbálkozik - folyamatosan visszapattog duóból, még 1000.szerre esik le neki, hogy hagyja inkább a fenébe...
Zsófi meg a párja.!

Nayime 2011.01.07. 13:19:24

@K.Tomoceusz: Te bennfentes vagy? :)
Szóval Anikót hívja ki, és Ildi megy vissza? :)

YessicaHard 2011.01.07. 13:20:03

@_ludmilla_: Vagy van valami amiről mi nem tudhatunk (mint a szentesti Éva balhéról pl.) ?????

rexter 2011.01.07. 13:20:50

remelem szandikat viszi ki es kiesik a francba az az alpari ostoba ribanc.

Nayime 2011.01.07. 13:21:34

@Nayime: Jaj, Évát akartam írni, na :)

Flood 2011.01.07. 13:21:46

@ascii: bazz, ezen fetrengtem :DDDD

Nayime 2011.01.07. 13:22:17

@YessicaHard: Én úgy vettem ki, hogy Éva lecigányozta a Rácz-testvéreket.

Patria 2011.01.07. 13:22:27

@Lanois: Erre is van megoldás: www.redtube.com/

@AnnaKarenina: Azt nem tudom, mert nem láttam az adást, fontos sörözési projektet hajtottam végre, így csak Hajni beszámolóját tudom alapul venni. Abból meg nem derült ki ez a léteres dolog. Talán anyja pilóta. :)

@Hódos Hajnalka: A probléma alapvetően nem is ez, mert falun belül is elválik több féle szubkultúra. Inkább az, hogy ő a faluban is inkább a konfliktuskerülő, aranyos kis lány volt, aki sokra vitte, hiszen tanárnéni lett belőle. Gondolom a törtetősége is innen ered.

K Tomoceusz 2011.01.07. 13:23:02

@Kóczy:

Eszükbe jutott . Csak tudták , a következő kérdés az lenne , milyen vállalkozásra gondoltál ? Arra pedig - valljuk be - mostanság nem könnyű válaszolni még nemvillalakónak sem .

YessicaHard 2011.01.07. 13:23:51

@Flood: Új ötletem: Ildi anyja ugyanott biztosnsági őr, ahol Alekosz? :))))

AnnaKarenina 2011.01.07. 13:23:56

@K.Tomoceusz: :) (Ildi szüleinek nyugalma.)

AnnaKarenina 2011.01.07. 13:25:02

@Kóczy: Ildi csinálna egy fitnessz (kondi?)-termet.

Flood 2011.01.07. 13:25:04

@AnnaKarenina: huh, ezt a hsz-t akár én is írhattam volna

YessicaHard 2011.01.07. 13:25:45

@Nayime: Köszi, ezt én is sajdítottam,de a "hivatalos" összefoglalóban kussoltak óla. Szövegkörnyezetből kellett kikövetkeztetni. De Ildi okfejtését nem lehetett dekódolni.

K Tomoceusz 2011.01.07. 13:26:15

@Nayime: Te bennfentes vagy? :)
Szóval Anikót hívja ki, és Ildi megy vissza? :)

Én ilyet nem írtam .
Csak azt , hogy Ildi Lacát viszi ki , döntetlen lesz és kinnmarad mindkettő .

prolibusz 2011.01.07. 13:27:32

(a kommentben termékelhelyezés található)

A nutellás poén szerintem fergeteges, igazi fiatalos, kollegista humor, s bár utálom a pofájukat, a srácokkal röhögtem végig, hasonló stílusban. Az ilyen viccelődések tartoznak a priceless kategóriába.

Patria 2011.01.07. 13:28:53

@Nayime: @YessicaHard: Akkor erről lemaradtam. De továbbra is azt mondom, messziről jött ember azt mond, amit akar. Persze szkepticizmusom annak köszönhető, hogy én most sem piszkálnám, nem hogy 17 évesen.

Évának sem hiszem el, amit Havasról állított. Tanított engem, merőben máshogy viselkedett, mint a televízióban. Velünk mindig rendes volt, és segítőkész. Nem hiszem el róla, hogy egy ilyen szakadék nő után kapálózott volna. Akkor már választhatott volna az egyetemről is, százszor jobbakat. Azt már inkább feltételezem, hogy Éva szeretett volna ilyen módon bekerülni a médiába, de Havas elhajtotta és ki is rúgta. Elég ha csak abba belegondolunk, hogyan próbált a droid mozgásával tetszelegni Erzsinek vagy Bömbinek.

Flood 2011.01.07. 13:30:57

@tizenot: Hát ja, korábban a Viva-n vagy hol dolgozott, gondolom az nem volt rossz lóvé, és semmit nem tudott belőle összehozni?

Komolyan nem értem, mit szeret benne a csaja; zéró egzisztencia (ha nem kamuzott tegnap), nagyon nem jófej, és még a jóképűtől is fényévekre van.

fran7 2011.01.07. 13:31:22

Ildi, úgy érvelt, amit itt szerintem nem eléggé értettek meg sokan, vagy legalábbis én úgy értettem, hogy Alekosz egy ponton túl ne beszélje már ki, mert egy légtérbe élnek, ezért ne menjen túl egy ponton a beszólásokkal. De ha ez nem is megy, akkor gondolja át, hogy a családjaik elég könnyen találkozhatnak egymással, s nincs értelme túl nagy bajt kavarni, mert annak a valódi világban is lehet folytatása. S az meg nem lehet Alekosz célja.

YessicaHard 2011.01.07. 13:31:59

@Patria stuck up oafish: Ja, Évike szerintem is beteges hazudozó. Remélem Xanaxot meg Prozacot is küldenek be neki a pia meg a cigi mellé. Ráférne.

Nayime 2011.01.07. 13:32:32

@Nayime: Szóval Ildikó Barátok közt szereplő lesz!

AnnaKarenina 2011.01.07. 13:32:50

@van-e szándék: Tényleg, adás közben azt éreztem, hogy ha Ildi kellőképpen tudja még provokálni Szandikát (én értékesebb vagyok, stb.), jó esélye van egy újabb Zsuzsi-Olivér szituációnak, Szandika nem biztos, hogy végig tudna uralkodni magán.

Flood 2011.01.07. 13:34:32

@JanCsi: Sztem nem Zsófit viszi ki (meg remélem is)
De hol a többi pont? :)

atila68 (törölt) 2011.01.07. 13:35:33

Ez a poszt mi?
Vagy miről szól?
Vagy egyáltalán?
Meg nem értem...

AnnaKarenina 2011.01.07. 13:38:03

@fran7: Most már értjük, csak a kiegészítő infók hiányában volt zavaros, összefüggéstelen a mondanivalója, amit Szandika "megmondlak az anyukámnak"-ként fordított, azonnal nevetségessé téve Ildit. Alekoszt meg szerintem amúgy senki emberfiának a véleménye nem érdekli, mert megvan őneki a saját véleménye mindenről minden körülmények között, amiben ő sohasem lehet hibás. Amúgy meg bezárkózva él (még a boltból is hazavágyik rögtön) és ezek szerint csak éjjel mozog, ha éjjeliőr valóban.

Flood 2011.01.07. 13:38:53

@M.Trezeguet: Butának nem mondanám, de nem lehet, h van vmi pszichológiai vagy szociális problémája? Vagy csak szupergátlásos szegény

YessicaHard 2011.01.07. 13:38:54

@fran7: Szerinted Alekosz majd pont Ildi anyjától fog beszarni? :)

K Tomoceusz 2011.01.07. 13:40:32

@Flood:
Komolyan nem értem, mit szeret benne a csaja

Nem értesz semmit , mert folyton azokat a hülye tankönyveket bújod .
Lamaradtál a jelenetről , mikor Olink simára nyalta mindkét szemöldökét .

Flood 2011.01.07. 13:40:54

@YessicaHard: Vagy lehet, h Ildi anyja Alek főnöke :D

fran7 2011.01.07. 13:41:58

@YessicaHard: Nem, de Alekoszban egy kicsit erősebb 12éves kislány is elég nagy kárt tenne, ha keményebbre fordulna a vita, hát még egy felbőszült anya. S a valódi világ sem szeretettábor, de azért nem is az a cél, hogy ellenségeket gyűjtsünk.

YessicaHard 2011.01.07. 13:42:00

@Flood: Súlyos lehet a családja. Tegnap a nővére volt egy műsorban, iszonyatos, elviselhetetlen, nagyhangú borzadály az a nő. Ildike meg ilyen lett.

K Tomoceusz 2011.01.07. 13:48:20

@atila68:

Az ilyesmit sajna az alapoknál kell kezdeni . Szólj , ha már érted , utána rátérünk a magyar focira . De vigyázz ! Az már két fokkal húzósabb .

Patria 2011.01.07. 13:50:28

@Flood: Ez nekem is eszembe jutott egyébként..

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 13:51:30

@Nayime: "Na tessék!

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/01/07/vv_ildiko_szerepel_a_baratok_koztben/"

Remek. Még egy bennfentes. (Bár szerintem valamilyen módon minden villalakó az.)

Flood 2011.01.07. 14:00:45

@AnnaKarenina: Ja, Szandikából elég könnyen ki lehetne hozni a vadállatot, és hát támadási felület is van bőven.
Csodálkozom, hogy ezt a taktikát még senki se alkalmazta :)

haruka 2011.01.07. 14:01:23

@YessicaHard: Olivér ma az orvos által előírt nyugtatóját követelte, hátha ad belőle Évának is.

Zime 2011.01.07. 14:06:53

Hát ha belegondolok, akkor lehet, hogy mégsem a Zsófit kéne kihívnia, mert ha még meg is veri, csak elhalasztja a kiesését. Valami nagyot kellene alakítania (kiejteni pl. Szandikát), hogy megerősödve térhessen vissza. És ez talán nem is lehetetlen, ha arra gondolunk, hogy az RTL érdeke a nézettség, és a benti balhé meg feszültség, és ennek érdekében még a szavazás manipulálásától sem riadnak vissza. Ha visszakerülne, Ildi remek (még jobb) feszülségforrássá válhatna, akár ki is egyenlíthetné a benti erőviszonyokat.

Csak az a baj, hogy magától ezt nem hiszem, hogy át tudná látni (főleg nem onnan belülről).

Amúgy nekem bejönnek a sportos alakú csajok, elrendezném egyszer-kétszer, talán jót is tenne neki... :)

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:07:01

@Flood: Talán majd most. Bár az sem ésszel, csak az ellenfelekkel szembeni teljes tudatlanságból következne be.

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:07:59

A bigottak is megérkeztek:
index.hu/kultur/media/2011/01/07/szazmillio_forintra_buntetnek_a_valo_vilagot_a_keresztenydemokratak/

Ezzel szemben biztosan nyugodtan nézik azt a pár csatornát, ami 23 órakor biztosan pornóra kapcsol át.:)

csudri82 2011.01.07. 14:11:03

@Flood: Csak az hogy a Béci IRL rajkodik össze-vissza, bent meg olyan, mint aki 24/7 kapja a Xanax-ot. Gigike pedig adja a cukibabát a nézőknek, közben egy otromba bunkó. Úgy eszik, hogy hányok tőle bazmeg, pedig nő!

K Tomoceusz 2011.01.07. 14:13:07

@Zime:
Csak az a baj, hogy magától ezt nem hiszem, hogy át tudná látni (főleg nem onnan belülről).

Emiatt ne izgulj . Ha manipulálják a műsort csak beszólnak a lánynak kit válasszon .

JanCsi 2011.01.07. 14:20:20

www.youtube.com/watch?v=qQ7TToZJWv8&feature=related

Ídike nővére... OMG!!!!!! Az egész család beteg...

mézescsók 2011.01.07. 14:21:59

@AnnaKarenina: Konkrétan, ha lehetne. Gigi mikor, ki mögött susmorgott és mit? Ki ellen áskálódott? Kinek mártott be mást? Kit és ki ellen uszított? Miből jön le az, hogy kavar? Ha a színésznősködésen azt értitek, hogy a valóságban balhésabb nőszemély lehet, mint ahogy itt mutatja magát, akkor egyetértek. Bár nem ismerem, fogalmam nincs róla, hogy milyen ember. Még az is lehet, hogy ilyen és magasról tesz mindenkire. Mindenkit meghallgat, mindenkivel röhög, viszont nem pletykál, az egóját magában lerendezi, stb. A villabeli nők közül az egyetlen, aki miatt nincs vihar. Miért is baj ez? Mi volt a baj a kívánságaival? Ha egy családnak sosem volt önálló otthona, akkor talán elég épeszű óhaj végre szert tenni egyre.
Talán sokan azért nem kedvelik, mert nincs mit fogni rajta (nem az idomaira gondoltam, mert azok jók). Azért irritálja szerintem Évát is, mert nehéz belekötni.
Aki engem a villában végképp kimerít, az Szandika. Az Ő szájából hallani a "kulturbarbár" kifejezést, az este csúcspontja volt.

Ildikó egyszerűen nem választhat jól. Még az óvodásképességű - elnézést a 3-6 éves korcsoporttól - Zsófinak is több esélye van vele szemben. Az Ő villabeli szereplése kb. annyi, hogy pislog nagyokat, vasalja a haját, gyűrögeti a ruhácskáját, kezecskéjét és csipog. Mégis.
Ezért aztán az esélytelenek nyugalmával valamelyik nagyágyút vinném ki, csakhogy legyen már nekik is egy-két kellemetlen pillanatuk.

hauvarju 2011.01.07. 14:26:51

"Coolon késő este 18-as karikával leadták a leszbiparti néhány jelenetét is."
Arrol volt szo hogy ne delutan vagy ne kora este legyen a "csunya" mutatasa, na de keso este es 18-as karikaval mar miert ne...Kulonben is akkor mar agyban a helyuk es amugy pedig menjenek a jo kurva anyjukba es nehogymar ok szabjak meg hogy mit mutasson a TV....nesze neked jogok...

Zime 2011.01.07. 14:27:30

@K.Tomoceusz: meglátjuk!

Alekoszt meg kezdem tényleg megsajnálni, főleg amiatt, ahogyan egy korábbi részben Olinak bizonygatta, hogy ezt a "barátságot" fent kell tartani, nem szabad veszni hagyni. Szerencsétlennek tényleg nem lehet kint élete...

mufuvecske 2011.01.07. 14:27:31

@Flood: hát az egy dolog hogy papíron nincs a nevén lakás...legalábbis szerintem...sokan csinálják így, aztán lehet azt mondani hogy de kérem szépen nekem semmim sincs...közben meg a csajomra, vagy apámra, vagy a macskámra irattam...

Írta már vki, ha igen akkor bocsi...Amikor Ildi beköltözött az esti Belevalóban ott volt az anyja meg az apja, és mondták, hogy Ildi sosem fog kezdeni Alekosszal, mert ismerik egymást...és szerintem vmelyik összefoglalóban is volt erre utalás...

antiszociális taho_kismama 2011.01.07. 14:29:55

@Patria stuck up oafish:
ildi "konfliktuskerülő, aranyos kis lány volt, aki sokra vitte, hiszen tanárnéni lett belőle"
úgy érted fitnesz-oktató. no nem lenézve az edzőket, de azért a tanárnéniségtől ez igen messze van.

egyébként ezekről a tomaiékról elmondható, hogy picivel nagyobb az énképük, mint a tehetségük. egy példa a tesótól: www.youtube.com/watch?v=qQ7TToZJWv8&feature=related

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:31:49

@mézescsók: A hát mögöttit értsd úgy, ahogy írtam: mindenkivel egyetért szemtől szemben. Ami lehet a taktikája, amíg rá nem jönnek. Szerintem ő egyszerűen unalmas. Tőlem akár meg is nyerheti, nem azért vagyunk itt, hogy korteskedjünk, vagy ellenkorteskedjünk, hanem hogy kibeszéljük a történéseket.

Flood 2011.01.07. 14:32:22

@csudri82: Béci kint egy laza rapper-táncos gyerek, ezt sztem bent is hozza, csak az összefoglalóba nem sokat tesznek belőle. Mondjuk a nyelve tényleg nem pörög annyira benn :)

Gigit kb. leszarom, nekem se nem pozitív, se nem negatív karakter, nincs vele különösebb bajom

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:35:20

@Zime: Alekoszt nehéz sajnálni, jó ember vagy, ha megteszed. Alekosznak nem létezik senki magán kívül, nem tud befogadni más gondolatokat, érzéseket. Korlátolt.

mufuvecske 2011.01.07. 14:36:32

@Zime: aztán majd milyen nagyot fog koppanni amikor rájön, hogy ezt a barátságot nem lehet fenntartani, mert csak arra lesz jó, hogy Oli és bandája rajta röhögjön...

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:37:01

@mézescsók: Szandikától mintha a kultúrtatár szót is hallottam volna, ami nem is rossz.:) De az is jó volt, hogy ennek kifejtését Alekoszra bízta.

K Tomoceusz 2011.01.07. 14:37:33

@antiszociális taho_kismama:

Nem értem , mi bajod a csajjal . Más ilyen fejjel pókert közvetít .

Zime 2011.01.07. 14:42:12

@AnnaKarenina: jó ember vagyok! :)
Kétségbeesett kapaszkodásnak tűnt, annak ellenére, hogy ha van valamennyi esze (kérdéses), akkor ő is sejtheti, hogy ezt csak egy látszatbarátság.

@babyloveyou: már ezért is sajnálatraméltó. :)

antiszociális taho_kismama 2011.01.07. 14:46:52

@K.Tomoceusz:
:) semmi bajom velük, de tényleg. én jót szórakozom rajtuk, mint általában azokon, akiknek túl nagy az önbizalmuk.

mézescsók 2011.01.07. 14:50:07

@AnnaKarenina: egyetértek. Ami Szandika beszólását illeti, tök mindegy, annyira sötét a nő. Jól állna neki a csönd és a távolság.
@Flood: veled is egyetértek.

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:52:14

@Zime: Igen, ez igaz. De van neki egy másik oldala is, amikor kíméletlen, teljesen egysíkú véleményt fogalmaz meg másokról. Vagy amikor azt hiszi, hogy csak azért nem szeretik őt a nők, mert nincs elég pénze. A hiba szerinte mindig a másikban van.

Christian78 2011.01.07. 14:52:29

@Patria stuck up oafish:
azt mondta 40 évesen, volt 17 éves nője!!!!!!!!!!!

AnnaKarenina 2011.01.07. 14:52:57

@mézescsók: Sötét, de hangos, így uralni tudja a terep egy részét.

Zime 2011.01.07. 14:56:47

@AnnaKarenina: ez is leginkább csak sajnálatraméltó benne, nem? :)

Na jó persze értem én...

Zime 2011.01.07. 14:59:18

@AnnaKarenina: Sötét, de hangos, így uralni tudja a terep egy részét.

És ebben nem kis hasonlóságot mutat Olival. Hogy én mennyire utálom az ilyen típusú embereket!

Christian78 2011.01.07. 15:00:40

remélem az megvan, hogy szandika gúnyos vigyorral megjegyezte: "én hipp-hopp összehozom ezt az összeget..."
vagyis a 12 millát!
végül is, ha folytatja azt a tevékenységet, hogy részeg palikat rabol ki a barátaival, akkor nem hiszem! nagyon ki fog tágulni szegénykém, ha csak szimplán kurásból akarja összehozni ezt az összeget!!!!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 15:00:55

@AnnaKarenina: "Vagy amikor azt hiszi, hogy csak azért nem szeretik őt a nők, mert nincs elég pénze. A hiba szerinte mindig a másikban van. "

Abban igaza van, hogy ha pénze lenne, már nője is lenne. De ezzel együtt az is igaz, hogy nem mindig a másikban van a hiba, és kicsit magába is nézhetne, hogy hátha...

Rigghead 2011.01.07. 15:01:57

Ildinek egy az esélye, ha domborít a villában, én speciel gyorsan leszopnék valakit vagy szétraknám, esetleg naked aerobic, 1000, hogy visszamennék.

Akik meg azon aggódnak, h beépítettek a villaemberek, nem gondolják, h ez a sok nagyeszű már rég bebuktatta volna magát előttünk? élőben is lehet nézni, kizárt, h ne jött volna át több, meg akkor izgalmasabbak is lennének a szereplők..

AnnaKarenina 2011.01.07. 15:03:22

@Zime: Szerintem a többség így van ezzel (Oli, Szandika).:)

Rigghead 2011.01.07. 15:04:38

az is érdekes Olivér mennyiőtöket idegesít, pedig jelenleg egyedül ő játszik nézői szemmel értékelhetően

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 15:05:14

@babyloveyou:

mondjuk van olyan, hogy az ilyen emberek olyanok, mint a háborúban a bajtársak. szorosabb a kötelék, mert együtt voltak egy nem mindennapi helyen. és akkor azt se vegyük ki a pakliból, hogy ezeket az embereket, ha kijönnek, nagyon sok olyan ember fogja körülvenni pusztán azért mert ismertek, akik buknak a "sztárokra". Most konkrétan az Alkeszra gondolok, akire azért fognak mostantól bukni a nők, mert szerepelt a valóvilágban.
Nem az a kis lúzer lesz, aki volt rég, még akkor sem, ha nincs benne semmi érdeme, hogy felvitte az isten a dógát. Ez az érdek csajokat nem fogja érdekelni.

AnnaKarenina 2011.01.07. 15:05:44

@Kóczy: Alekosz semmibe veszi a nőket (bár nyilván belejátszik, hogy őt is semmibe veszik). Azért azt gondolom, hogy vannak olyan férfi erények, amik sokszor a pénznél is fontosabbak.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.07. 15:08:19

Ildi szerintem Alekoszt fogja kihívni párbajra.

Nagyon korpamentes embereket sikerült most beválogatni. Beküldeném Nono és Stone-t, hogy tehetősebb emberek is képviseljék magukat a villában :)

Stohl vajon hány évre költözik majd be a büntetés-végrehajtás fapados villájába?

csudri82 2011.01.07. 15:10:01

@Christian78: 38-at mondott és már ketten is leírták...és nem kell 15 felkiáltójel, anélkül is értjük.

AnnaKarenina 2011.01.07. 15:13:23

@Rigghead: Olivér a legkisebb gyengeségre is lecsap, véleményével azonnal befolyásolni kívánja a többieket, szembe hazudik (ld. megbocsátás Anikónak, aztán az őszinte vélemény kinyilvánítása a riportszobában). Egy közösségben ő az az ember, akiben nem bízhatsz, aki feltétlenül bomlasztja a közösséget - ezért nem szeretjük, mert nem is szeretnénk ilyen embert a környezetünkben tudni. Más kérdés, hogy ezeket az eszközöket hatékonyan tudja használni ebben a játékban.

Christian78 2011.01.07. 15:13:28

@csudri82:
figyelj már barátom, had írjak annyi felkiáltójelet amennyit akarok......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! köcsög!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patria 2011.01.07. 15:13:42

@antiszociális taho_kismama: úgy látom a lényeget ragadtad ki a mondatból. Ezt nem én állítom. Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy olvasd el egyben és értelmezd. Én sem tartom annak.

@Christian78: Köszönöm, hogy szólsz, nem mondták el előtted már ketten, hogy 38 volt. Kár, hogy nem csupa nagybetűvel írtad, úgy talán megérteném.

Patria 2011.01.07. 15:17:01

@csudri82: az semmi, de ha a vesszőt helyesen használná, már akkor is.

Ancilla 2011.01.07. 15:19:58

Még egy ötlet, hogyan élhet Alekosz egy légtérben az Ildi anyjávaL: Ildi anyja valószínűleg ápoló a pszichiátrián...

Ildinek szerintem is a kis zöld állatkát kellene kihívni a medence széléről, de lehet, hogy még vele szemben is alul maradna. Szegény. Én sajnálom. Nagyon utat tévesztett (mint Gina), csak ő ezt nem veszi észre. S aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

saturnalia 2011.01.07. 15:22:26

Hű, jó korán jött ma a hogyvolt!:) Köszi!
Én a tegnapi adás után azon gondolkoztam, hogy egyes játékosok mi alapján háborodnak fel azon, hogy ha valakiről rosszat mondanak, és azt más, nem szövetségesük is hallja, akkor az illető visszamondja az érintettnek a dolgot. Lehetne annyi eszük - itt most elsősorban Évára, Alekoszra és Szandikára gondolok -, hogy csak egymás között fikázzák a többieket, ehhez nem kell különösebben okosnak lenni.

Zsófi és Ildi viszont elég nagy lehetőséget szalasztottak el, különösen Zsófi. A nézők szemében nagyot nőhetett volna, ha nem csak szimplán kimegy a szobából, hanem legalább annyit mond, hogy "én ezt nem hallgatom tovább", vagy "nem kellene olyanról így beszélnetek, aki nem bántott titeket", és miután Évi nekiesett az "árulkodás" miatt, tökösnek kellett volna lennie, a többiek előtt is lejárathatta volna a kis szövetséget.

Mondjuk szerintem így se lehet haragudni rá, egyértelműen konfliktuskerülő, ez az életkorából fakad, pontosabban abból, hogy érettségben egyelőre megrekedt egy 16 éves szintjén. Tizenévesen meg nem sokan voltunk különbek, én se nagyon mondtam meg szemtől szemben a véleményemet másoknak. Ahhoz, hogy valaki az ezzel járó következményeket viselni tudja(nagy veszekedés, aminek során érvelni kell, és nem szabad sírva fakadni; ellenséges hangulat elviselése egy ilyen összezárt helyzetben, stb), érettebbnek kell lenni. Amúgy talán tegnapelőtt éjjel Béci és Zsófi pont erről beszélgettek, Béci azt kérdezte, hogy miért nem osztja ki azokat az embereket (akkor még főleg Alekosz), akikkel baja van. Zsófi meg azt válaszolta, hogy azért, mert tudja, hogy ha kifakadna, akkor utána tartós lenne a rossz viszony, azt meg nem tudná elviselni hosszú távon, nem akar folyamatos konfliktusokat, de ilyen kis helyen elkerülni sem tudná az ilyen embereket. (Persze ezt nem így mondta, de ez volt a lényege.)

AnnaKarenina 2011.01.07. 15:23:39

@janos.vitez: Hát ez az. Miért nem kapcsolnak át másra, ha nem ilyesmit akarnak látni? Nem kötelező ezzel kínozniuk magukat. Kultúrdiktátorok, mondaná Szandika:)

Rigghead 2011.01.07. 15:25:27

lehet Ildi anyja a TÜNDI!?

saturnalia 2011.01.07. 15:25:52

@Ancilla: Ildi és Alekosz régebb óta ismerik egymást. Mikor a csaj beköltözött, a szülei nyilatkoztak a BeleValóban, és az is egyértelmű volt, hogy ők is ismerik Alekoszt, azt mondták, hogy egy udvarias, kedves fiú, de Ildi barátként tekint rá, pedig Alekosz össze akart vele jönni.
Én azt tippelem, hogy bár Ildi nem Érden lakik, a szülei viszont igen. Abból, amit Ildi mondott, nehéz volt kiszűrni a lényeget, mert indulatból beszélt, de azt lehet belőle sejteni, hogy a kinti életben Alekosz gyakran találkozik a szüleivel.

Hódos Hajnalka 2011.01.07. 15:28:46

@saturnalia: Ja, egyre rosszabbul alszom :D

Rigghead 2011.01.07. 15:29:32

@AnnaKarenina: dehát pont erről beszélek! kit érdekel a közösség ebben a játékban most komolyan? a nézöket biztosan nem. néznél egy olyan reality-t ahol csendes egyetértésben heverésznek a lakók? te lennél olyan nyomorult, h pár hét után bárkitől is elvárnál odabent bármilyen minőségi megnyilvánulást? és ha nem kapnád meg haragudnál rá? ugyanmár. vágja őket jól át, idegesítse fel őket, h kirugassák magukat a villából, ilyen egy igazi hekker

gibson 2011.01.07. 15:32:26

Gyerekek, hadd ne olvassak már vissza több, mint 200 kommentet, segítsetek: megfejtette-e már valaki, hogy mit értett azon Ildikó, hogy egy LÉGTÉRBEN élnek Alekosszal?
Merugye az egyik tordasi, a másik érdi, akkor meg hogy?

Flood 2011.01.07. 15:33:47

@saturnalia: Jaja, ebben van vmi, egy 19 éves lányka, aki gondolom nem mozgott sokat az éjszakában, még nem rendelkezik annyi élettapasztalattal és még nincs úgy megedzve (és elrontva, szerencsére), mint mondjuk a 30-akárhány éves Olivér, emiatt inkább kerüli a konfliktusokat is, mint generálja

lemonkeyface (törölt) 2011.01.07. 15:34:18

Segítek . 5 kommentet kellett volna feljebb olvasnod :)

Zime 2011.01.07. 15:35:50

Amikor A Kosz a kiválasztásnál elmondta, hogy egy olyan nőre teszi a jelet, aki rossz hatással van az idegrendszerére, akkor biztos voltam benne, hogy Ildit mondja majd (mert pont előtte volt a fürdőszobás összeugatásuk), aztán meg a Zsófira tette. Ennek ugyanaz a véleménye mindkét (vagy az összes) nőről?

Patria 2011.01.07. 15:36:44

@AnnaKarenina: nem biztos, hogy valójában is ilyen. Viszont az tény, hogy ő nyerni akar és ezért minden lehetőséget kihasznál. Szerintem jól csinálja. Már 3 embert kiejtett és biztos lesznek még páran.

Flood 2011.01.07. 15:37:42

@Zime: gondolom, mivel utál minden nőt, aki visszautasította :)

Zime 2011.01.07. 15:39:34

@Flood: nemmondod, hogy azt a csoffadt Zsófit is bepróbálta?! (az elejét nem láttam)

JanCsi 2011.01.07. 15:39:41

Kicsit OFF:

Ha leszámítjuk azt, hogy milyen agyhalottakkal kellene együtt élnetek és csak azt vesszük, hogy betesznek egy olyan helyre, ahol nem tudod hogy milyen hónap, hányadika van, hány óra, mi történik odakint a világban, totál semmi info, Te beköltöznél? Szóval, csak a fentieket veszed és nem azt, hogy Aligtoszokkal és léggömb mellű Geronazzo Máriákkal vagy összezárva akkor Te bemennél ugyanezért a nyereményért????

Mert én kb. attól kivagyok ha éjjel felébredek és nem tudom hány óra van... :D

rmr 2011.01.07. 15:42:49

Hajni, a Jerzsi azért szórakozott a törülközővel, mert merevedése volt, amit nyilván próbált elleplezni (ez már akkor látszott, amikor Gigi kiment, és Jerzsi a fenekét kidugva enyhén előrehajolt)

Flood 2011.01.07. 15:43:06

valovilag.hu/cikk/351123

WTF?! Anikó, ne kelljen csalódnom benned!

JanCsi 2011.01.07. 15:47:17

@rmr: Szerintem Hajni vágta a dolgot, vagy nem Hajni? Amúgy tényleg az volt neki... :DDD Egyértelműen látszott. Vicces volt ahogy próbálta lenyomni a törölközővel.

Ancilla 2011.01.07. 15:47:39

Nem értem, miért tartanak annyira Olivértől, hiszen - szerintem - egyáltalán nem erős ember.Anikó kritikája a hintából milyen érzékenyen érintette! Meg - tegnap este derült ki - Alekosznak az az egy mondata a párbaj előtt, hogy "akkor maradj kinn", szintén eléggé foglalkoztatta. Alig tudta magát Alekosz, a hű barát kimagyarázni most, amikor a szemére hányta. S azon, amit Zsófi meg Gombi mondott a pénzről, szintén teljesen felhúzta magát. S nem azért, mert az álszentség annyira zavarja az ő őszinte lelkületét, hanem, mert nem tudja, hogy egy ilyen - érzelmekre ható mondás - hogyan hat a nézőkre. Csak a villalakók nem tudják, hogyan lehetne az érzékeny pontjai felől gyengíteni.

Flood 2011.01.07. 15:49:23

@JanCsi: Ja, az időérzék abszolút elvesztése azért kemény lehet (egyedül a sötétedéshez tudnak viszonyítani, gondolom). Plusz hónapokig ugyanazokat a pofákat látni, akik közül nem egyet rühellek is. Ráadásul nem csinálhatok szinte semmit, nemhogy azt amit én szeretnék. Nem tudok semmit a szeretteimről, barátaimról, a külvilágról.

Totális szellemi, fizikai és szociális leépülés.

JanCsi 2011.01.07. 15:52:28

@Flood: még a börtön is jobb ennél. engem pl. marhára zavarna- jó, tudom a vályoglakóknak ez a legkisebb bajuk - hogy még egy szaros könyvet sem kaphatok, se újságot, semmit. De még írni sem tudok. Még egy börtönben is vannak "foglalkozások" , a Viszkis is milyen szépen elköcsögözget odabent... mármint hogy keramikusss lett a drága.

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 15:53:08

@JanCsi:
Mondjuk nemtom miért ciki, ha valakinek fel van állva, főleg ilyen környezetben...:D
Miért kell takargatni? Természetes reakció. Emberek vagyunk, nem robotok, a pasiknak áll, a csajoknak meg nedvesedik.
Ebből is látszik, hogy mennyire zárkózott fiú ez az Erzsi...

Rigghead 2011.01.07. 15:53:59

fentartom, h jerzy a kamerának játszott a törülközös jelenetben, elismerés érte, azzal a farokkal lehet szavazatokat gyűjteni, s ezt ő is tudja

AnnaKarenina 2011.01.07. 15:55:21

@Rigghead: Igazad van, én csak arra próbáltam meg magyarázatot adni, miért utálja az emberek egy része.

Rigghead 2011.01.07. 15:57:02

@Flood: volt jópár tíz éve ilyen elzárós kisérlet, egy francia srác kezdte, aztán követték többen, oroszok is csináltak ilyeneket fél éves próbatételek tök egyedül, az időérzéket és a napi bioritmust vizsgálták, nem őrült meg senki :)

Szaffi B. 2011.01.07. 15:58:26

Balfaszosz milyen ügyeket intéz a villában?
Ezt a faszt, komolyan.
Ennyi degenerált tényleg nincs a Földön, remélem elkezd normálisabb irányba menni a műsor (és kevéssé agyhalottak is végre csinálnak valamit) mert kezd unalmas és szar lenni. Én szsz NEM vagyok kiváncsi a geciskedésekre amiket mostanában csinálnak.

www.valovilag.hu/video/113313

AnnaKarenina 2011.01.07. 15:58:55

@Rigghead: Az űrállomáson se lehet könnyebb.

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 15:59:26

@Trollszpré:
egyetértek, én is besokaltam tegnap

Szaffi B. 2011.01.07. 16:00:21

@Rigghead: Hát nemtom, részemről, mióta láttam a seggelyukát, nem vagyok kiváncsi Erzsi semmijére sem.

JanCsi 2011.01.07. 16:00:29

@Rigghead: @Lotyó Bridzsida: nem ciki volt, hanem inkább mosolyogtató. olyan volt mint egy cukorkalopás után fülön csípett kisfiú, ahogy ott toporgott az egyébként tééényleg méretes szerszámjával. Hang az sokszor nincs a lányaim miatt, de a szemem a képernyőn :DDD

Szaffi B. 2011.01.07. 16:01:34

@Lotyó Bridzsida: :((( Pedig jól elnevetgélne rajta az ember különben. MA a férjem azt mondta ő nagyjából mindenkit utál már. :DDDD

Patria 2011.01.07. 16:03:00

Lassan lehet fogadásokat kötni arra is, hogy Évának mikor rohad le a lába a lakkcsizmában.

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 16:04:10

Ez az Ildi annyira butuska, hogy kiszámítani se lehet kit visz majd ki! Mivel nem lehet egy gondolatot sem úgy kezdeni, hogy:
ha van esze ...
Bármi lehetséges!
Oli ellen csak a végén lehet majd nyerni, amikor már az ellenszavazatok dominálnak majd. Addig 1:1-ben bárkit lenyom egy párbajban. Ezzel kb. Alekosz, Laci és Évi is tisztában van. A többiek elég butuskák.
Szerintem a legszórakoztatóbb tényleg az lenne, ha Szandikát vinné ki. Mivel Zsófiban inkább potenciális szövetségest lát, megvan az esély egy Ildi-Szandi meccsre!
Az izgalmak majd utána jönnek! Vajon hogy morzsolja fel Oli és Évike a többieket és ebben mennyire lesznek egymás hallgatólagos partnerei. A végére Alekosz, Oli, Évike hármast jósolok, amiből Évike nyerhet!

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 16:04:42

@JanCsi:

valahogy nem megy be a hajam alá, hogy kint kukimodell miért szégyenlős bent...

JanCsi 2011.01.07. 16:04:50

@Patria stuck up oafish: jó, gondolom az is egy program nekik, hogy reggelente sminkelnek, meg kiöltöznek, mintha a 6-os útra készülnének, de amúgy meg minek?!!?!

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 16:05:52

@Trollszpré:

még az az idő is eljöhet, hogy leszokom róla, annyira uncsi meg idegesítő már

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 16:07:08

@JanCsi:
Tejóég! Erre a csajra emlékszem. Komoly, hogy ő a nővére???

AnnaKarenina 2011.01.07. 16:09:08

@csillagház: Érdekes lenne, mert a ker. adók csak befizetnek, míg a közszolgálatiak csak kivesznek.
Kimaradt a médiatörvényből, hogy a kereszténydemokraták csak a PAX-ot nézhetik.

rmr 2011.01.07. 16:09:14

Mondjuk abban igazatok van, hogy mindenki egyre kevésbé szimpatikus. Aki rendes, az azért elviselhetetlen, mert iszonyat ostoba, akinek van gógyija, az meg vagy szemét, vagy agresszív. Nem értem például, hogy az Ildikót miért nem szépen csendben nyírják ki, mi a francnak kell prüszkölni ellene.

Patria 2011.01.07. 16:10:49

@JanCsi: ha megfigyeled, neki midig a lábán rohad a csizma, ha kell, ha nem.

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 16:20:14

Eleve lúzer húzás volt a retekklub részéről ezt az Ildikót beküldeni. Két perc beszélgetésből kiderül mekkora egy segg! Ha meg piranha eledelnek küldték be, akkor elég rövid életűnek bizonyult! Oli még esélyt is adott neki azzal, hogy ő választhatja meg, kit hív ki.
Azért ettől kezdve már izgalmasabbak lesznek a párbajok! (Nem a villalakók, mert azok bizony gyengepengék!)

rubor labii 2011.01.07. 16:21:46

@Rigghead:Miért nem nekem jutott ez eszembe!!!Tuti Tündi Ildi anyukája!

Flood 2011.01.07. 16:24:42

@Zime: Az elején szerintem voltak kósza próbálkozásai

rmr 2011.01.07. 16:26:42

@csillagház:

vicces, hogy láthatóan nemcsak a "szabadságharcosok", hanem az agybeteg feljelentgetők sem fogták föl, hogy mit hoznak az új szabályok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 16:26:48

Tudok egy helyet, ahova ha népeket zárnának be, garantáltan megzakkannának.
Kocka c. film megvan? És a benne lévő épületmonstrum?

:D

Patria 2011.01.07. 16:27:40

most, hogy megnéztem a tegnapit, azt kell mondjam, zsófi egy szarkeverő. Ártatlan kis naiv lánykának adja elő magát, közben úgy keveri a szart, ahogy neki tetszik. Olyan, mint Olivér csak Olivér legalább nyíltan csinálja, ZsóFika meg sunyi módon. Ha annyira nagy az igazságérzete, akkor ő miért pofázik a többiek háta mögött?

mufuvecske 2011.01.07. 16:31:40

@Lotyó Bridzsida: de jó hogy nem vagyok érdekcsaj...:)))Aki meg Alekosszal akar kezdeni akár érdekből is, az megérdemli a sorsát...:)))

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 16:32:48

@Patria stuck up oafish:
Zsófika annyira butuska, hogy még azzal sincs tisztában, mi is az a szarkeverés! Ő, szvsz., ösztönből ilyen kis pondró!

Szaffi B. 2011.01.07. 16:36:41

@JanCsi: Azért vigyázz a képpel is. Én a gyerekek miatt (is) veszem fel, félek hogy meglátják Szandikát és megállnak a fejlődésben. Ha épp fürdenek (7 órakor ez esélyes) akkor belenézek, ha nem akkor később nézem meg. Az a baj, hogy a férjem megunta és egyedül nem olyan jó röhögni, meg már nem is olyan viccesek. :(((

saturnalia 2011.01.07. 16:37:17

@Flood: Azért persze Zsófi se egy szent, de valahogy én is úgy vagyok vele, hogy ő talán még nincs elrontva. Amit eddig lehetett látni belőle, abból az derül ki, hogy butácska, éretlen, de viszonylag normális nevelést kapott. Még a játék elején fakadt ki egyszer, hogy mennyire zavarja a villában zajló pazarlás, mert hogy attól, hogy kábé bármit megkapnak, amit csak kérne, nem kéne az egynapos kaját kidobálni.

Ha csak egy kicsit okosabb lenne, komoly esélyei lennének a győzelemre, mert alapvetően jóindulatú, a múltjában sincs semmi botrányos - ha lenne, már kiderült volna -, és a legtöbb villalakónak nincs vele problémája. De sajnos nem tudja kihasználni ezeket az előnyöket, nem tudja jól felmérni a helyzetet, így a taktikusabb játékosok kihasználhatják, és úgy alakíthatják a játékot, hogy ő kiessen.

tribeca 2011.01.07. 16:37:55

azt mondja tetű telivér tegnap: nincs se pénzem, se lakásom, se autóm... akkor talán el kéne húzni dolgozni, seggfej. de hát akinek büdös a meló, ugyebár. az összes vályoglakó szerencsétlen ingyenélő.

Szaffi B. 2011.01.07. 16:38:33

@neccharisnyás útonálló: Én a Kaptárban is megnézném őket :D(viccelek, mielőtt bárki nekemesik)

rianna 2011.01.07. 16:41:20

ez a szőke műsorvezető csaj rossz hatással van az idegrendszeremre :)
(nem Lilu, hanem a délutáni fruska)

Patria 2011.01.07. 16:41:54

@kérődzőgiliszta: ez is lehet.

@saturnalia: ZsóFika egyáltalán nem jóindulatú. Másik, 18 évesen minek kellene kiderülnie róla? Hogy kettes lett az érettségije, vagy mi?

Patria 2011.01.07. 16:43:39

@rianna: én ezt még nem láttam, de ez mi? Maúnika Show, aminek az állandó témája a VV? Kik ezek az emberek? Rokonok vagy mezei fityfirittyek?

JanCsi 2011.01.07. 16:45:25

@Trollszpré: AZ én férjem semmi ilyen szemetet nem néz... sajna :DDD A X-faktor-nézésemet is tűrte szótlanul, csendben mittomén hány hónapig, aztán mikor vége lett következő szombaton benyögte: "Végre nézhetem a lottósorsolást!" :DDDDD Így nem tűnik olyan viccesnek, de én nagyon nagyot röhögtem. Kb. mint Alekosz zalakarosi álmai :DDDD

mufuvecske 2011.01.07. 16:46:47

@neccharisnyás útonálló: úristen...:)))tényleg ez a nővére????na adjon vki Ildinek egy kis piát vagy vmit, hátha mégsem olyan unalmas....:)))
@Flood: jajj ne ez durva, már épp kezdtem Anikót megkedvelni...

JanCsi 2011.01.07. 16:47:35

@Patria stuck up oafish: ált. a vályoglakók barátai , rokonai mennek oda szájtépni. legalábbis minket így tájékoztatnak, aztán lehet, hogy ők is Maúnikasós statiszták...

saturnalia 2011.01.07. 16:47:45

@JanCsi: Én az általad vázolt helyzetet szívesen kipróbálnám. Érdekes lenne úgy élni, hogy nincs tv, nincs net, nincsenek könyvek, újságok, tehát önmagadnak kell gondoskodnod arról, hogy ne und magad halálra.

Én úgy látom, hogy ez a "játék" leginkább azoknak való, akik legalább annyi intelligenciával rendelkeznek, hogy találnak maguknak elfoglaltságot (Gigi például nem véletlenül takarít), illetve a kinti életükben még nem igazén felelnek senkiért és semmiért, tehát akik még inkább valakiknek a gyerekei, nem pedig "felnőttek". A villalakókon is látszik, hogy azok viselik nehezebben az elzártságot, akiknek vagy párkapcsolatuk (Olivér, Gombi, Béci) van, vagy már a szüleikkel van olyan viszonyuk, hogy ők nyújtanak nekik anyagi és/vagy erős érzelmi támogatást (Laci, Anikó). Akik még inkább gyerekek, azoknak ez nem okoz olyan nagy gondot, mert ugyan nekik is hiányoznak a hozzátartozóik, de nem kell aggódniuk amiatt, hogy azok támogatás nélkül maradtak. Ilyen volt Leonidasz, és ilyen Zsófi és Gigi.

Patria 2011.01.07. 16:48:32

nagyon súlyos ez a műsor. már most imádom. :)

Vamp-ír 2011.01.07. 16:49:15

@JanCsi: ... de ismerős. :)) én is 3x lepisszegtem a "tekomolyannézedeztaszart?".:)

rianna 2011.01.07. 16:50:12

Patria stuck up oafish 2011.01.07. 16:43:39

a Cool-on volt eddig, talán a héten tették át, mármint a műsort. Gondolom, mert egyre nagyobb a VV nézőinek a tábora. Nálam a Cool nem megy (messze földön lakom), de amennyit láttam, olvastam, rokonok szoktak lenni, meg Leonidászt és a verekedős csajt is láttam egyszer.

Visszatéerve, míg ezt írtam , rájöttem, kire emlékeztet a délutáni szőke. Színésznő, ő volt Stifler (?) anyja az amerikai pitében, meg Joey főnöke a Joey sorozatban . (Most olyan boldog vagyok, hogy erre rájöttem, éjjel mind ezen gondolkodtam volna).

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 16:51:05

@JanCsi:
Azé Hajdúszaniszló is jáccot Alekoxnál!
Valóban, egy anyuka 30 évi gályáért megérdemel 4 napot Zalakán!
Ha még továbbgondolta volna, lehet, hogy egy 3 napos hosszú hétvége lett volna belőle!
Ha érdekelné a pszichomókus tanoncokat a téma, mindegyikből doktorit lehetne rittyenteni!

Patria 2011.01.07. 16:52:22

Lila inges faszi hatalmas! aki tudja nézze! :)

saturnalia 2011.01.07. 16:54:59

@Patria stuck up oafish: Azt írtam, alapvetően jóindulatú. Ez alatt azt értem, hogy az esetek nagyobb részében jóindulatú, kevesebb a negatív megnyilvánulása, mint a pozitív. Illetve a többi villalakóhoz viszonyítva jóindulatú, tehát a villán belül sorolom az átlagon felüliek közé. Gigi és Szandika 1 évvel idősebbek nála, róluk mégis van bőven "bulvárhír". Zsófi tavasszal lesz 20 éves, tehát az ő előéletében is simán lehetne pornózás/kurválkodás/bűncselekmény stb.

Nah, most ezek után úgy tűnhet, hogy elszánt Zsófi-fan vagyok, pedig ez nem így van. Ahogy le is írtam, Zsófi nem elég okos, így az esélytelenek nyugalmával indul a főnyereményért.

Patria 2011.01.07. 16:56:17

@rianna: tényleg hasonló.
Eret fogok vágni magamon, hogy nem láthatom ezt a műsort minden nap. Annyira gagyi, hogy az valami fantasztikus!

Tomato Tomi 2011.01.07. 17:02:00

A tévében most Gigi szentté avatását láthatjuk?

Patria 2011.01.07. 17:03:05

@saturnalia: nem tudok mit kezdeni Zsófival. Őszintén szólva, a nyafogásával, a gyerekes hozzáállásával a világhoz, nem mondanám többnek, mint 13. Talán ezért sem voltak még botrányai. Bár érdekes kérdés, hogy neki milyen kapcsolata van az RTL klubbal, hogy bekerült.

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 17:04:38

@Patria stuck up oafish:
Igyál inkább Domestost!
:-)
Előtte azért nézd ezt a délutáni mélylélektani vv-s műsort! Veri az esti összeállítást!

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 17:08:51

A bentiek közül talán csak Szandika lépi át az ingerküszöböt! A többiek ...
:-)
Azért ez (Szandika) elég sokat elárul a színvonalról!
Néha Alekox balfaszságán is képes vagyok röhögni, de inkább csak kínomban.

Ancilla 2011.01.07. 17:09:12

Én már régóta gondolkodom azon, hogy az nincs benne a villaszabályzatban, hogy minden villalakó köteles részt venni a házimunkában??? Miért mondhatja Szandika bele a szerkesztők szemébe is (a riportszobában), hogy ő nem azért ment be, hogy takarítson. Miért? Gigi vagy Béci talán azért? Vagy Laci azért, hogy mindennap főzzön? Ezt roppant igazságtalannak tartom még családon belül is. Itt meg teljesen idegen emberek egy része pofátlanul elvárja, hogy eléjük tegyék az ételt, takarítsanak rájuk, s közben persze gúnyos megjegyzéseket tesznek a háta mögött (pl. mint Laci fejére Olivér). Éva is nem szégyelli magát nő létére, hogy állandóan rendetlenség van körülötte? Az RTL is jó poénként kezelte, amikor bejátszották a legutóbbi kiválasztáson , hogy a disznóölésen is valójában majdnem minden munkát Béci végzett, Alekoszék pedig ittak és röhögtek. Nekem biztos nem lenne ekkora türelmem a Laci, Gigi, Béci helyében. Ha nem segítenének, nem adnék nekik az ennivalóból.
Vagy ez csak nekem ilyen felháborító?

gibson 2011.01.07. 17:10:54

Ez a Zsófika valami eszméletlen irritáló amúgy is, de amikor szürcsöl, te jó ég.........
Addig ütném egy lapáttal, amíg mozog.

jahaha 2011.01.07. 17:13:35

a vorosfeju vagany talan mar tobbet picsogott barmelyikuknel.
egyebkent mostmar tulsagosan ratelepedett a musorra oliver, a tobbiek felnek tole, csak a legnaivabbak mernek velemenyt nyilvanitani. persze konnyu 32 evesen kiosztani 18-22 eveseket, egy tohonya harcmuveszt meg egy eunuchot.
ki kene vagni a villabol (prolit), egy csomo lakonak kinyilna a csipaja es osztana a hulladekok triumviratusat.
siman ki lehetne provokalni belole, hogy elveszitse a fejet, gyenge es ingatag, az aniko velemenyetol majd megpukkadt duheben. a sajat modszerevel ki lehetne csinalni.
pl. dr. biztonsagior osszecsokizhatna a szentkepet az oltaron, az ugyis olyan vicces.

Patria 2011.01.07. 17:14:39

@kérődzőgiliszta: most miért? talán nem szórakoztató? Kifekszek tőle, annyira hülyék. Emberek képesek bemenni és halál komolyan előadni a véleményüket arról, hogy Gigi és Erzsi szeretik e egymást. fantasztikus hol tart már a tudomány! :D

Ancilla 2011.01.07. 17:15:47

@gibson: Hát ha még hallottad volna, amikor narancsot és almát evett...

Egyébként roppant idegesítő, hogy többen is tele szájjal beszélnek.

Rigghead 2011.01.07. 17:15:49

@Patria stuck up oafish: a másik házaspárnak, Nonó és Stonenak volt rtl-es múltja(xfaktor), de ők nem kerültek be...

sztem ebben annyi van, h akik rtl közelben voltak és illettek a játékhoz, kaptak egy kedvezőbb lehetőséget...

haruka 2011.01.07. 17:16:49

Vajon mennyi pénzt kapnak az ún. VV-rajongók?

Patria 2011.01.07. 17:18:21

@haruka: nem tudom, de ha megtudod, és azt is, hol lehet felvenni, akkor írd már meg légy oly kedves.

Ancilla 2011.01.07. 17:19:53

@Patria stuck up oafish: Ennek még mindig több értelme van, mint annak, amikor 5 - 6 adáson keresztül azt találgatták (behívott ez + azok), hogy összejön-e Gigi és Erzsi, aztán azt, hogy meg fogják-e egymást csókolni vagy nem. Nem is értem, miért nem lehet fogadásokat kötni...

haruka 2011.01.07. 17:21:11

@Patria stuck up oafish: be is mész a tévébe előadni, amit a szerkesztők megírnak neked? :D

gibson 2011.01.07. 17:21:18

@Ancilla: igen, valamelyik nap Gigi is almát evett, és közben hanyatt fekve a kanapén, széttárt lábakkal arról beszélt, hogy a szex neki egy bensőséges dolog.
Azóta is lever a víz mindig, ha eszembe jut...

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 17:23:30

@jahaha:

tényleg! 32 évesen se kocsi, se lakás, se lé???
micsinátezidáig???:D
veresre vedelte a fejét?:D:D:D

kékdelfin 2011.01.07. 17:24:20

most van adok-kapok bömbi testvére és mittoménkik között az ominózus telefonálással meg bömbi kapcsolatával kapcsolatban rötölön

Patria 2011.01.07. 17:26:18

@Ancilla: Fantasztikus! nem tudok rá mást mondani.

@haruka: erről nem volt szó eddig. Csak arról, hogy rajongók pénzt kapnak. Egyébként ezek szerintem simán ingyen csinálnak hülyét magukból.

K Tomoceusz 2011.01.07. 17:26:28

@gibson: széttárt lábakkal arról beszélt, hogy a szex neki egy bensőséges dolog.

Még be is mutatta , most le is írod , mégse érted .
Küldjek egy képet mire gondolt ?

JanCsi 2011.01.07. 17:26:52

óóó, most elcsíptem Bömbitesó egy mondtatát:

"...és kijön egy párbajra és tudja megint látni a családját..."

ez olyan mint az ez fog lenni by Aligtosz.

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 17:28:27

@gibson:

főleg akkor bensőséges, ha csajokkal kell csinálni kamerába, fojtogatva. az igazán bensőséges, valóban.:D

haruka 2011.01.07. 17:29:08

@Patria stuck up oafish: Á, a Máunikában a Balázs showban is kaptak pénzt a szereplők. Csak adnak nekik legalább valami melegkaja jegyet nem?

Patria 2011.01.07. 17:29:38

@gibson: az engem is mélyen érint, hogy mindegyik teli pofával beszél.

alig várom Zsuzsi rajongóit!

JanCsi 2011.01.07. 17:30:17

márhogy ezt a Balázst szánják Leonidász új párjának???

bévé 2011.01.07. 17:31:07

@Trollszpré: jaj ne nyafogjunk már ennyit ezen! hadd geciskedjenek, mit néznénk amúgy?

AnnaKarenina 2011.01.07. 17:32:10

@haruka: Rajongók? Itt elemzés folyik.

Patria 2011.01.07. 17:33:36

@JanCsi: zseniális ötlet! :D

Istenem! Ezeket a válogatott szerencsétleneket. Mestere a tantrikus szexnek....

gibson 2011.01.07. 17:34:20

@Lotyó Bridzsida: igen, engem is ez érintett érzékenyen. Bár lehet, hogy Tomoceusz pajtásnak lesz igaza, és a bensőséges dolgot Gigi egész máshogy gondolta, mint ahogy az mi értelmeztük .

fran7 2011.01.07. 17:36:10

"Balázs és Mónika-show szereplői nem tűnnek el csak átalakulnak. A belevalóvilág mottója. Ismeretlen."

Tomato Tomi 2011.01.07. 17:36:25

Remélem ezek a szerencsétlenek kapnak pénzt a produkciójukért, ha ingyen csinálnák, az igen durva lenne.

K Tomoceusz 2011.01.07. 17:36:30

@AnnaKarenina:

Azért vannak rajongók is .
És nagyon alul vagyunk fizetve .
Melegutalvány ??????
Azt kapjuk enni , ami a Villában megmarad .

gibson 2011.01.07. 17:36:52

Miért csak egy ember köti a sálat? Nem úgy volt, hogy kettőnek kell majd, egyszerre? Ez így túl könnyű :)

Hódos Hajnalka 2011.01.07. 17:37:42

Mondjátok mi van a NekedValóban, mert főzök!

Rigghead 2011.01.07. 17:38:21

haruka szerintem a villa és a stúdió közt fagyoskodó lelkes 70 fős tömegre gondolt, nem?

bévé 2011.01.07. 17:38:45

@JanCsi: ez így fog lenni! :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.07. 17:39:52

@gibson:

Majd kíváncsi leszek a mosakodásra, ha kijött, hogy jajjnemvoltpénzem, muszájvolt, fegyvertfogtakafejemhez, pedigénsohatöbbet és előttesesoha stb.:D

bévé 2011.01.07. 17:39:58

@gibson: ja bazz, már kötnek?
még dolgozom. :(
ja de amúgy kötnek. és ketten kéne. aszonták.

Rigghead 2011.01.07. 17:42:24

fú de unatkoznak banyek

Patria 2011.01.07. 17:42:44

érdekes. most melegük van, reggel meg mindenki sapkában mászkált bent.

Rigghead 2011.01.07. 17:43:18

Anikó versikéi viszont remekek! (jó, elfogult lehetek)

gibson 2011.01.07. 17:44:24

A Béci egyedül köt, a Gombi meg fekszik mellette a kanapén.

Anikó meg közben verseket ír vagy mi, és megdöbbentő módon egész jókat.

"Jerzsy vagyok, a csippendél fiú, a testem kockás, a lelkem hiú."

Patria 2011.01.07. 17:44:49

@Rigghead: nem, én szeretem, de ezek tényleg jók.

haruka 2011.01.07. 17:45:16

@Rigghead: Nem, pl. a hölgyre gondoltam, aki bejött és elkezdte oszatni az észt (amit megírtak neki), hogy Picúr taperolta az Ernő lábát. Az volt kiírva, Timi, VV-rajongó. Gondolom, ugyanannyit kapnak, mit a Mónika szereplők, nem?

bévé 2011.01.07. 17:45:34

@gibson: hát ez télleg meglepően jó :D

Rigghead 2011.01.07. 17:47:24

egyébként picúr valóban taperolta ernő lábát...

Szaffi B. 2011.01.07. 17:50:16

@Patria stuck up oafish: Biztos cserépkályhával nyomják, az lassan melegszik be...amúgy nem ártana nekik egy kis fahordás. Asszem most jött el az a pont, hogy többet idegelem magam mint nevetek ezen a szaron, asszem nekemennyi vót, legyetek jók!!!

Tompó 2011.01.07. 17:53:16

Remélem Ildi megy vissza a párbajról. Láttam a tesójáról a videot, ebből a családból muszáj valakinek mindig képernyőn lenni!!!!! Sivárabb lenne mindenki élete nélkülük..... hihihi. Jó lenne ha végül meg is nyerné a fittnesléjdi, a többieket biztos megütné a guta... hihihih

Rigghead 2011.01.07. 17:54:37

Tompónál a mai tökéletes végszó :d
lépek, sziasztok!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 17:55:53

@Trollszpré: "Asszem most jött el az a pont, hogy többet idegelem magam mint nevetek ezen a szaron, asszem nekemennyi vót, legyetek jók!!! "

Na, én ezért nem nézem élőben. :) Nekem az a napi 1 óra összefoglaló bőven elég. :)

gibson 2011.01.07. 17:57:57

@Trollszpré: ez a kibaszott Zsófi megint elkezdett teázni, úgyhogy most én is kénytelen vagyok kikapcsolni!

Patria 2011.01.07. 17:58:20

konkrét minta alapján kell kötniük, vagy mi az a két kis zacsi a sálon?

K Tomoceusz 2011.01.07. 18:01:54

@Kóczy:

Pedig ez a műsor , nem a discovery .
Hogy készül a sál ?
Ott baszták elárulni nekem .

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 18:03:09

@prof. Perselus Piton: úgy tűnik, az egész család zakkant...

Tompó 2011.01.07. 18:03:59

azt a rohadt filtert miért nem veszi ki begrébűűű?? enné meg vagy valami.... de ne lógjón ott ez a halálom!!!

Patria 2011.01.07. 18:05:38

Olivér őszinte. Jó ez a feladat.

judy7 2011.01.07. 18:06:29

Hajni, köszi az összefoglalókért! Jobb vagy, mint a műsor!!!

Szeretném kicsit megvédeni Ildikót :)
Egyetértek, nem egy észlény a csaj, de azzal a végtelenülbunkó unguszta Szandikával vagy éppen az atlétatrikós szörnnyel nagyon nem említeném egy lapon :)

gibson 2011.01.07. 18:08:46

@prof. Perselus Piton: a kedvenc részem:

"Ő egy higgadt lány, ami talán annak is köszönhető, hogy évek óta lávaköves masszázsra jár, több mint ötszáz alkalommal kezelték."

Tompó 2011.01.07. 18:11:17

@prof. Perselus Piton: hihihihih szegény Eszti mama...... bár akinek két ilyen gyermeke van: ildi + amelyik az iksz faktorban volt ne csodálkozzon hogy magas a vérnyomása....

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 18:12:32

@gibson: ugyanezen kattantam meg..a lávaköves masszázs sok mindenre jó, de ha azt mondták neki, hogy higgadt lesz tőle, akkor nagyon becsapták...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.07. 18:18:49

@Kóczy: Valamit nem értek. Szandika viselkedése alapján olyan, mintha arra utalna, hogy ő ezt az összeget prostitúcióval meg tudná keresni. A pontos árakat nem ismerem, de számításaim szerint nincs a Földön annyi férfi, aki akár csak bottal is megpiszkálná, nemhogy fizetne érte. Legalábbis a környezetem, és az itteni, nem-reprezentatív minta alapján így látom. Most akkor hogy lehet feloldani ezt az ellentmondást?

Emanuelle 2011.01.07. 18:19:13

Uncsildi kicsit megmozgathatná már ezt a punnyadt bandát. Délutánonként meg Laci tarthatna önvédelmi meg harcművészeti foglalkozásokat. Legalább Alekosz összeszedne valami emberi alkatot, mert ezzel a testtel meg dumával max. a süketnémák meg a vakok intézetében tudna csajt felszedni.
Olira is ráférne egy kis fogyás, főleg hastájékon.

Emanuelle 2011.01.07. 18:20:49

@Yooha: Nézz egyszer körül egy kamionos parkolóban. A sofőrök nagy része a guruló krumplit is megdugná.

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 18:26:00

Laci: nem kicsit problémásak itt az emberek :-))

bévé 2011.01.07. 18:26:05

Olivér: én mindjárt sminkelek. szerinted az gáz, ha egy férfi sminkel?
Gombi: én is fogok.
O: de amúgy ez gáz?
G: hát ha párbaj van vagy vmi, nem, de csak úgy itt bent igen.
O: de bazmeg, nagyon gáz a bőröm, mióta bejöttem, úgy nézek ki, mint egy sharpei kutya.
:D

Ancilla 2011.01.07. 18:30:36

Borzasztóan idegesítő, ahogy ez a Zsófi eszik: a lábasból a kanapén,s akkora falatokat szúr fel a villájára, hogy alig fér be a szájba. Közben csámcsog.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 18:31:18

@bévé:
:D

Sajnos ma nagyon lemaradtam, remélem már kötnek:))

K Tomoceusz 2011.01.07. 18:32:12

Nem generálom a szart . ( Szandika )
Nálam eddig ez vezet .

bévé 2011.01.07. 18:32:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
:) Ildi köt.
Anikó rímet keres a bárányra:
érzékeny vagyok akár... a márvány.
Zsófi: páfrány.
A: az mi?
Zs: egy növény.
A: és az érzékeny?
Zs: dehogyis!

további rímek: kátrány, bárány(!), cickány (érzékeny vagyokkal előtte, ofkorsz).

venszivar 2011.01.07. 18:34:50

@Emanuelle: Miért??Lacinak a sok önvédelmi meg harcművészeti tudástól van ilyen jó "teste"?Akkor elkezdem én is....

K Tomoceusz 2011.01.07. 18:36:33

@bévé:
Szandika már csak második .
Sajnos erről lemaradtam .

Ancilla 2011.01.07. 18:40:28

Olivér önjellemzése: "Olyan vagyok, mint egy használt csizma." (Ezt még a kutyás hasonlat előtt mondta.)

Flood 2011.01.07. 18:45:01

@Ancilla: Na jó, Zsófika ekézését mosmá be lehet fejezni! :)

Amúgy sztem mindenkinél úgy hallatszana, h csámcsog, ha a szájától 5 centire van egy mikrofon

Emanuelle 2011.01.07. 18:45:05

@venszivar: Laci egyrészt nem akar minden csajra ráugrani, másrészt megsúgom, hogy bárkit lerendezne a villában secperc alatt, ha kellene. Több izom van ott a hájacska alatt, mint Alkeszosznak meg Olinak együtt.

bévé 2011.01.07. 18:49:14

@Emanuelle: hát nem is az izom, de szerintem 2 ujjal hazabasz 2 mp alatt, már ha igazak a moszadról terjengő mendemondák. és ha jól tudom, igen.

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 18:50:49

@Emanuelle:
Most, hogy megsúgtad, és is megsúgom, hogy ennek ellenére egy satnya puhapöcs! Valaki nem attól férfi, hogy milyen izomzatot hordoz a hájredői alatt, hanem attól, hogy viselkedik!

Ancilla 2011.01.07. 18:50:56

@Flood: Miután kiette az egész lábast, letette az asztalra (amire a lábát nyújtja), fogott egy tányért, abban is volt valami, azt is mind megette, s most már egy fél órája van a hasán az üres tányér, az kis asztalon az üres lábas. A konyha kb. 3 m-re van. De hát biztosan nagyon fáradt szegény.

venszivar 2011.01.07. 18:52:35

@Emanuelle:
NEM is fog ,meg még nem is igen kefélt...Ő egy mama kedvence s egy nagy óvódás,hájas szerencsétlen.Tudom NAGYMESTER !Hájacska :))))))- DDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 18:53:40

@bévé:
Na, az ilyen párbeszédektől mentsen meg a zúristen. Tisztára mint mikor bemegyek a kikent-kifent potyamosdóba (random pláza) Ott mennek ilyen szövegek a tiniktől. De azok LÁNYOOOOK!!!!

bévé 2011.01.07. 18:53:57

Lacinak a Ben Afflecktől a Pearl Harbor tetszett a legjobban. "Mert abban minden benne volt". :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 18:55:41

@Ancilla:
.....miután öregapám visszajött az ólganézásból? :D

bévé 2011.01.07. 18:56:03

Olivér szerint Daniel Craig és Pierce Brosnan az igazi James Bondok. Nem Sean Connery vagy Roger Moore.
jujj, hát ez.. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 18:56:29

@Ancilla:
.....miután öregapám visszajött az ólganézásból? :D

bévé 2011.01.07. 19:00:50

Olivér: azért neked menne ez az éneklés, ha kicsit ráerősítenél, Gombocska!
Gombocska: hát nemtom.
O: egy ilyen romantikus számot tuti csinálnod kell, hallod, egy olyat én tuti csinálnék a helyedben.
G: de mi? egy ilyen George Michaelost?
O: hát nem, mert attól azért kibaszott messze vagy! :D

priceless párbeszédek, atyaég. kár, h bent a melóban kiírja, h csak magyar szerveren keresztül megy az adás, egész nap ez menne a fülesemben, bakker. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:01:26

Biztos volt már meg minden, de valaki leírogatná nekem, hogy ki hány éves odabent? Mert Laca ok, hogy 40 körüli, viszont a csajok rendre mind hozzáillenek korban külső alapján.
Émmeg ehhez nem értek. Elég nekem bajlódni a sok szerencsétlennel, aki rendre egy tizessel fiatalabbnak néz.

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:02:00

@bévé:

Ez rossz ízlés ?
Nálam
Roan Atkinson
Moore
Brosnan
a dobogó
Az se jobb , de ez van .

Emanuelle 2011.01.07. 19:04:06

@bévé: Én nem akartam másodperceket írni, mert erről a BB-s Pongó jut az eszembe. Ha jól emlékszem ő 3 mp alatt királykodott volna:-)

Emanuelle 2011.01.07. 19:05:14

@kérődzőgiliszta: Nem tudom a te olvasatodban pontosan mit jelent a puhapöcs, de ha ez a te véleményed, ám legyen.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 19:05:59

@neccharisnyás útonálló:
szerintem senki sem annyi mint amennyinek mondja magát:))

bévé 2011.01.07. 19:06:42

Daniel Craig??? az a sötétpofájú, bűnőzőfejű majom? nálam az a leggázosabb JB. :(
nálam
Connery
Moore
Brosnan

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 19:06:43

@neccharisnyás útonálló: ezt csak azért mondjátok, mert Alan Rickman sosem volt Bond :-)))

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:07:03

@neccharisnyás útonálló:

Mert ő benne van a 4 legnagyobb farkú hollywood - i sztár között .
Én ( mint irigy ember ) nem csípem a búráját .

Flood 2011.01.07. 19:07:42

Ildike G.I. Jane üzemmódba váltott :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 19:08:01

Ez az Ildi még bolond is, rettenet:D

bévé 2011.01.07. 19:08:01

@Emanuelle: najó, de az egy bohóc volt. :)

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 19:08:37

@K.Tomoceusz: ezt hívják péniszirigységnek :-P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:09:11

@prof. Perselus Piton:
Őt annyira nem.

@K.Tomoceusz: :DDDDD

@Flood: Hú, alig várom már mit replikázik Szandikára!!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:09:51

jaaaaaj, nem tudom nézniiiii, tudosítsatok folyamatosan, léci!! ;)

Flood 2011.01.07. 19:10:03

Szandika 1 kicsit többet képzel magáról, mint ami
nem szimpi

bévé 2011.01.07. 19:10:08

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: de bazeg, télleg minden baja abból van, h nem bírja értelmes, kerek mondatokban elmondani a véleményét. :S

fran7 2011.01.07. 19:11:21

@bévé: Kinézetre Brosnan az igazi Bond. Színészi képességre nem biztos. Ott hajlandó vagyok vitatkozni rajta.
Éva beszél a támadásról, a bagoly meg a nagyfejűségről.

Emanuelle 2011.01.07. 19:11:30

De nagyon szánalmas ez az Ildikó.
Alig várom már, hogy kiálljon magáért, jelentsen ez bármit is. Állandóan olyan fejet vág, mint akit most szidott össze anyuci. A szája mindig nyitva, láthatólag lövése sincs semmiről.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:11:32

És jóóó! Alakul. :)
Basszus, ismertem egy libát, aki pontosan ugyanígy sivalkodott, mint Szandika.

Patria 2011.01.07. 19:11:56

mit mondott Éva? Lemaradtam..

bévé 2011.01.07. 19:11:59

@nyuszómuszó: hát kellőképpen semmivel nem vágott vissza Szandikának. még ahhoz is láma. :I

Emanuelle 2011.01.07. 19:12:35

@bévé: De mekkora! Ő aztán kicsit sem volt unalmas:-)

bévé 2011.01.07. 19:12:43

@fran7: biztos nem éltél még a 80as években, akkor még más volt az ideáááál. :)

Flood 2011.01.07. 19:14:02

Amúgy Ildinek van humorérzéke?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:15:15

@fran7:
Brosnan nálam a ripacs kategória. Nemtommé. Craig meg ennek a színtelen-szagtalan kiadása.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:15:39

@Emanuelle: szeritem Ildikóban a leggázabb a sminkelési tudománya; ez az alulaláhúzott szem elég gáz, nagyon rosszul áll neki
mondjuk az egész nő, szegény olyan kis bumfordi

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:15:54

Szüzanyám! Pink. Kifolyik a szemeeeem! :/

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 19:16:21

Ildi nem törtető kategóriában indult? Évánál értem a megnevezést, de Ildikénél?

Patria 2011.01.07. 19:16:28

Alekosz nagyon keményen néz ki! :D

Flood 2011.01.07. 19:17:04

@nyuszómuszó: Most épp vmi színjátszókör van, 3 csapat, 3 jelenet:
-Ildi masszázsszalonja
-Bömbi hazatelefonálása
-Gina haza akar menni

A jelmezek és a sminekek miatt érdemes megnézni :D

Emanuelle 2011.01.07. 19:17:45

@nyuszómuszó: Halvány az egész nő,kívül-belül.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:18:28

@Flood: basszus, lemaradok (szerintem az Ildi lábmasszázsát tök szemétég az ertéel részéről előhozni, alapul véve, hogy ők utasították rá - oké, nyilván, hogy gáz legyen, de akkor is)

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 19:18:47

aztakutyafáját...Laci nem semmi volt az üvöltéssel...

Patria 2011.01.07. 19:19:40

@neccharisnyás útonálló: Az! Attól sokkot kaptam! :D :D :D

Gombi is jól nyomja

gibson 2011.01.07. 19:23:16

Ezek meglepő módon viccesek voltak.

Anikóról pedig egyre több pozitív dolog derül ki: tud tálat tartani a feje fölött, tud verset írni, és színésznőnek sem utolsó.

Flood 2011.01.07. 19:25:31

@bévé: Óriási! :DDDD
gyakrabban kéne néznem az online-t

bévé 2011.01.07. 19:25:41

jesszumpepi, a reklám után anikó nyafogva fel fogja olvasni kibaszott királyelnorbi válaszáááát

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:26:15

@gibson:
Ne félj, azért egyhamar nem veszik fel a Nemzetibe Stohl megürült helyére.

rianna 2011.01.07. 19:26:36

lilu miért baszogatja folyton ildit?
Egyszer, h miért kötekedik mindenkivel, ami így kvázi nem is igaz, meg h Gombinak milyen jó volt az alakítása

Volt egy olyan érzésem, h a nézők még visszaszavazhatják, ha jól választ, de így no chance

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:28:15

@rianna:
Annyira röhögnék, ha kivinné Szandikát, istentelenül felcseszné a hölgyike agyát, és jól kint hagyná.

gibson 2011.01.07. 19:28:30

Megyek, iszom valami töményet, mert a reklám után úgy tűnik sírás lesz megint.

Emanuelle 2011.01.07. 19:28:51

@bévé: Kiváncsi vagyok, állítólag Norbertosz lepattintja. Ha ez igaz, akkor lesz itt rovázás rogyásig. Erzsiék meg ekézhetik megint Anikót, megjegyzem jogosan, mert azért 20 évesen legyen már az ember érettebb egy 13 éves csitrinél.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:29:56

Hééé! Kókuszban kiderül végre, kicsoda Tündi. Király! :D

Patria 2011.01.07. 19:31:46

@neccharisnyás útonálló: nofene. pont nem fogom látni. Remélem megbeszélitek.

rianna 2011.01.07. 19:32:15

neccharisnyás útonálló 2011.01.07. 19:28:15

szerintem évával szemben lenne egy kis esélye, bár ha Szandika továbbra is fokozza az alpári viselkedést, akkor ki tudja....Én legalabbis már utálom, h egy ilyen senkinek ekkora arca van

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:32:40

Hajni, jegyezd: Lilunak bevertek. Duplán!

Patria 2011.01.07. 19:33:56

Az a szép, hogy egy 16 éves kislány lenyomta Anikót.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:34:21

@rianna: szerintem Évával szemben semmi, de semmi..
MEg kb senkivel szemben sem..
Maxmaxmaxmax Zsófi, de őt meg nem fogja kivnni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:37:12

Derég volt, mikor még nálam volt ilyen Anikós állapot. Istenem de rég.

rianna 2011.01.07. 19:40:08

alekosznak dolgai és intéznivalói vannak a villában:))))

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:40:42

Anikó küldhetne egy kazettát Király L . Norbinak a Villában eltöltött legjobb pillanatairól . Bossssssszúúúúú !!!!!!

Flood 2011.01.07. 19:40:48

Szegény Anikó!
Az elég "kedves" volt, h "azért egy fellépésemen szívesen látnálak..."
Mondjuk én a Királyelt se tartom többre Anikónál.

A Retektől meg elég geciség, h erőltették, h az Anikó nyomuljon, aztán meg kiröhögik.

Lol, Alekosz elfoglalt a villában, vannak dolgai, elintéznivalói; ez a nap poénja :DDDD

gibson 2011.01.07. 19:41:25

@neccharisnyás útonálló: az a vicces, hogy sír, hogy szeretetre vágyik, de akkor meg szerintem a királyelnorbi az utolsó, akitől ezt esélye lehet megkapni. Miért nem jön össze egy nem-celebbel, mondjuk, a szomszéd gyerekkel?

Nem tudom, nekem is teccik az andzselinadzsoli, de ha szeretetre vágyom, nem neki írok szerelmes levelet...
Ez tizenkét évesen is egyértelmű volt számomra.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:41:26

@rianna: baz,megelőztél :),ez a szánalmassági skálán 10 pluszos :DD!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:42:44

@rianna:
Ezen röhögök percek óta. Mert ha még nő lenne és mondjuk körmöt lakkozna. Akkor tényleg helyhez lenne kötve egy ideig.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:43:49

@Flood: nem az első ilyen lépésük, mondjuk

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 19:43:54

@neccharisnyás útonálló: neeeeeeeem...elképzeltem Alkeszoszt, ahogy lakkoz...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:44:26

Ki a szellemi társa Alkesznek?????
Szandika beijedt.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:44:33

@neccharisnyás útonálló: "Annyira röhögnék, ha kivinné Szandikát,...".Szerintem a retek már kétségbeesetten dolgozik rajta,hogy kivigyék ezt a szerencsétlen repedtsarkút,mielőtt olyat mond vagy tesz,ami miatt nem csak a műsort, de még az adót is megszüntetik!

Patria 2011.01.07. 19:45:13

milyen köcsögök vagyunk mi nézők. Mindenki Alekra és Szandikára szavazott, hogy együtt aludjon vele. :)

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:47:08

@gibson:
nekem is teccik az andzselinadzsoli, de ha szeretetre vágyom, nem neki írok szerelmes levelet...

Kac-kac-kac .
Félsz , hogy visszaír : te is kellesz nekem gibson !

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:47:09

Egyébként az utolsó kép az tökéletes.Kifejezi azt az elképesztő ostobaságot és sötétséget ami belőle árad.Na ez az új játék is zseniális volt, b@szassuk be őket????Barmok.

fran7 2011.01.07. 19:47:20

@gibson: Csak az a baj, hogy szerintem az Anikó azt hihette, hogy az RTL azért íratja vele a levelet, mert a Norbi azt jelezte vissza nekik, hogy ő vevő lenne az Anikóra, s az RTL kerítőt játszik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:47:54

@utcai_arcos:
Szandika Szalai Annamari beépített embere? :DDD

Flood 2011.01.07. 19:49:42

Csesszétek meg, én Anikót bírom, sztem cuki! :)

gibson 2011.01.07. 19:50:35

@fran7: igen, én is ezen gondolkodtam, nem az Anikó akart levelet írni, eredetileg ez egy feladat volt. De mondjuk nem nagyon tiltakozott az ötlet ellen.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:51:09

@neccharisnyás útonálló: ennyire mélyre ők se süllyednének :)!!

gibson 2011.01.07. 19:52:08

@Flood: amikor berúg, egyszerűen ellenállhatatlan.

rianna 2011.01.07. 19:52:15

utcai_arcos 2011.01.07. 19:41:26

ez annyira durva volt, hogy muszáj volt a géphez rohannom, amint meghallottam:)

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:53:13

@Flood:

Szép fogai vannak . Tegnao voltam fogorvosnál , így most feltűnt . Alig vettem észre , hogy reggel elfelejtette leborotválni a virgácsait .

fran7 2011.01.07. 19:53:15

@gibson: Nem mondom, hogy nem fordult meg magától ez az ötlet az Anikóban, de magától egy olyan közegben, ahol szinte meg nem található toll és papír, ott nem kezdte volna el magától Tatjana levelét megírni.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:54:42

Nemm bántóan mondom, de aki ezzel a faszival valaha is elment, az tuti fogyatékos volt. Normális nő 5 perc után felvágná a hasát.Amekkora baromságokat ez folyamatosan beszél.jajjj...

Flood 2011.01.07. 19:55:08

Bazz vki milyet fingott! :DD

Flood 2011.01.07. 19:56:21

@Flood: De bébiii! Legyen már benned tartás! Pont a Balekosz?!

K Tomoceusz 2011.01.07. 20:00:42

@neccharisnyás útonálló:

A brómos teát hívják a katonák nyugtatónak , azt adják be Olinknak vödörszám .

Emanuelle 2011.01.07. 20:01:05

Ha a nézők tudnának összehangoltan szavazni, akkor visszahoznák Uncsildit.
De ennek csak akkor lenne értelme, ha Alekoszt, Évát vagy Szandit vinné ki párbajra. Megnézném a kemény mag fejét, ha egyikük kint maradna, mert túlságosan magabiztosak és nagy az arcuk.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 20:02:04

@K.Tomoceusz: áá,velünk is próbálták, fürödhettünk is volna benne :D!(90es évek eleje)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 20:03:48

Nyalekosz megint kezdi a próbálkozást az üzekedésre. :DDD
Vazz, ahelyett, hogy leparkolna egynél, és amellett jönne rá hogy is kell a dolgokat.
Totál mint a kisgyerek. Né, tanultam valamit! És fut egyenként mindenkinek megmutatni.

Flood 2011.01.07. 20:04:24

Alkesz úgy látom megint beindította a pinaszerző hadjáratot.
Ildire is tuti ráhajt, ha együtt fognak aludni.

gibson 2011.01.07. 20:04:30

@Emanuelle: miért akarná bármely épelméjű néző visszahozni azt a szerencsétlent (a családtagjain kívül)???

K Tomoceusz 2011.01.07. 20:08:58

Hátha valakit érdekel : Tom 1976 letudta 22 órás alvását és feltette a tegnap éjszakát öt részletben .

Lanois 2011.01.07. 20:10:01

jó rész volt a mostani, röhögtem.

Emanuelle 2011.01.07. 20:10:45

@gibson: Nem az a lényeg, hogy Ildikó jöjjön vissza, hanem hogy valamelyik nagypofájú kintmaradjon.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 20:12:37

Majd valaki mesélje el, ki az a Tündi.
Látva, ezek milyen jóízűen pálinkáznak, farkaséhes lettem.

gibson 2011.01.07. 20:13:32

@Emanuelle: nekem a négy nagypofájú a kedvencem jelenleg.

Flood 2011.01.07. 20:21:04

@Emanuelle: Jaja, sztem most az adna új lendületet a műsornak, ha a Big 4-ból vki kiesne. Lenne nagy meglepődés és aggódás utána.
Remélem a Retek is így látja, és majd úgy alakítják a történetet.

Flood 2011.01.07. 20:23:20

@gibson: Gondolom benne van a szerződésben, h a feladatok ellen nem tiltakozhatnak. Azokat minDíg, minden körülmények között végre kell hajtani :)

Démétér 2011.01.07. 20:27:50

Szerintetek komolyan háborodnak fel a villalakók azon, hogy ha észreveszik (végre, hihetetlen) hogy a másik manipulálni próbálja őket vagy a többieket - ne adj Isten: hazudik?! Bízom benne, hogy csak a show kedvéért mérgelődnek emiatt, mert könyörgöm, amúgy ez a műsor erről szól, és nem, nem hiszem el, hogy ezt ők előre nem tudták.

Szandika szórakoztat. Tökéletesen műveletlen, annyira nem intellektuális, amennyire ez csak lehetséges, de a maga egyszerű kis eszével azonnal látja a jelenetek lényegét :) Vicces látni.

Ildikó az ellentéte. Kulturált(abb a többinél), de sírnivalóan nem lát át semmit, ami körülötte történik.

fran7 2011.01.07. 20:37:23

@Flood: Azért egyszer megnéznék egy szerződést, ami létrejött Nagy Alekosz és az RTL Klub között. Milyen hosszútávra szól, mennyi a havi apanázs, mennyit vonnak le a jacuzziért, Cappyért, mekkora pénzt fizetnek be a nyugdíjalapba, tb számlára, s milyen megkötések vannak benne. S hogy a nyertes ezt a szerződésben meghatározott pénzt, megkapja-e a nyeremény felett.

slara 2011.01.07. 20:44:52

@fran7: sőt,mindenki adja oda a szövegkönyvét !:)

fran7 2011.01.07. 20:47:03

@slara: Nem nehéz belátni, hogy érdekes pillanatok lennének azok, amikor az APEH bekopgtatna az RTL-nél és kérné a szerződést. A szövegkönyvet meg ParNaLa.

slara 2011.01.07. 20:51:01

@fran7: osztom....de több éves kötbért róttak ki rájuk,nem fognak csicseregni,médiában akar mind elhelyezkedni. nem jött be a taszári egység a meleg pornó de még a véres sem....moszadról nem is beszélve :)

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 21:00:11

Szandika a legélvezhetőbb VV arc!

janos.vitez 2011.01.07. 21:00:28

@Démétér: adom! ez olyan mint a stréber és az osztály rossza esete! a stréber az életben is gyenge lesz a másik meg talpraesett!

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 21:01:26

Ja, és nincs már APEH! Csak a miheztartás végett!
:-)

Szaffi B. 2011.01.07. 21:36:57

Gratulálok az RTL Klubnak, sikeresen szétaláznak mindenkit, aki a lábát oda beteszi. Legjobb példája ennek az Anikó-Királyel szitu. Mindkét ember egy alapból szimpatikus arc (oké, Anikó nem egy nagy észkombáj, de egyszer sem láttam a rosszindulatnak a csíráját sem benne.)
Beküldik (köti a szerződése, be KELL mennie ha az retek azt mondja neki) a villába, ott Anikó (aki azért koránál fogva simán naiv) ráizgul, erre IRATNAK vele egy szerelmes levelet, mikor TUDJÁK (mert KLN mindenhol lenyilatkozta) hogy semmi nem lehet ebből. Erre KLNnak válaszolnia KELL, mire ír egy bicskanyitogató, láthatóan kényszeredett elutasító választ, ami RÖHEJES, mert ki a faszom ő? Egy partyarc, a Retek megcsinált bohóca, nem Dzsókáker maga bazmeg. Mind a kettő szénné égették SZÁNT szándékkal, okádék tévé ez. Sajnálom, hogy a Nagy Karácsonyi Döglés alatt elkezdtem nézni, szépvótjót, undorítóak. Szerintem előre el volt rakva a Dzsidzsi pornó, a Gina kurválkodás, a Dzsörzi gaypics és a többi kiszivárogtatásra. Szépen lassan adagolják, lesz itt még nagy titok ami kiderül, alázzuk a jónépet az kell nekünk.
Eladják a szar reklámjaikat, a szar pletykaújságjaikat és a többit ezzel.
Most végre jól kifröcsögtem magam.
Szomorú, lehetne ezt normálisabban is csinálni.

:((((((((((((

csudri82 2011.01.07. 21:41:49

@Trollszpré: +1, mást nem tudok hozzáfűzni. Ez az Anikós szitu tényleg gyomorforgató volt, ez a megalázás, nem csak az, amit Szandika művel...

Démétér 2011.01.07. 21:42:19

Trollszpré, szerintem az van, hogy bár teljesen érthető, hogy te ezt nem akarod nézni, meg hogy kínos nézni, attól még ezek az arcok ezt vállalták. Mármint a főállású szivatást. Hírességért, Blikk címlapokért cserébe. Meg mondjuk el ne higgyük már, hogy Anikó kis édes-naívul beleszeretett Norbiba, és írt egy tünci levelet, meg ábrándozott esténként a trubadúrról. Naná.

fran7 2011.01.07. 21:56:13

@Démétér: Igazad van, de például szerinted a valódi világban Anikó befeküdne Alekosszal egy ágyba, s hagyná, hogy simogassa, mégha csak az arcát is, s utána azt nyilatkozná, hogy ez neki tulajdonképpen jólesett. Én most azon gondolkodtam, hogy egy valóban normális ombudsman, mit szólna a már emlegetett szerződéshez.

Démétér 2011.01.07. 21:58:52

Hát, fran, én abból indulok ki: megtette. Tehát van olyan cél és helyzet, amiért eltűri azt az Alekosz című hímborzalmat. Nem féltem annyira a kis lelke épségét, mint a többi, egyébként szimpatikus lovag.

(Nagyon profi vagyok ám: már két adást láttam :))

gibson 2011.01.07. 21:59:23

@Trollszpré: szerintem ezt most túlreagálod picit, igazad van mindenben, nekem sem tetszett ez az Anikós történet ma (bár számítottam erre, úgyhogy nem ért meglepetésként), DE Démétérnek is teljesen igaza van, ezek az emberek ezt vállalták, amikor bementek, annyira azért nem kell sajnálni őket. Anikónak is tudnia kellett volna a levél megírása előtt, hogy 50-50% esélye van a sikerre. Sőt, én biztos gyanakodni kezdtem volna.
A válaszlevelet sem Norbi írta egyébként szerintem.
Meg mielőtt nagyon megsajnálnád Anikót (kicsit lehet, kicsit én is sajnáltam ma), szóval előtte gondolj arra, mekkora egy nagypofájú ribanc volt anno, amikor még a Bélának csapta a szelet, és Alekoszt egy érintésért gyakorlatilag elküldte a picsába mindenki előtt, hogy soha többé ne beszéljen hozzá, stb-stb.
Azóta, változnak az idők ugye, Béla és királyel is lepattintotta, hát most már annyira Anikót sem zavarta, amikor Alekosz melléfeküdt éjjel, és az arcát simogatta. Milyen érdekes :)
(Amúgy valaki itt megjósolta, hogy Anikó vagy Lacival, vagy Alekosszal még össze fog jönni, ha sokáig bennmarad, hát lehet, hogy még a végén bejön)
Szóval ez a műfaj, ez ilyen, nem kell háborogni rajta, nevess őszintén a sok bohócon, aztán jónapot! Annyit nem érdemel a dolog, hogy idegesítsd magad rajta.
Anikó elég hamar túltette magát ezen az egészen, tedd túl magad rajta te is! :)

Ancilla 2011.01.07. 22:04:52

@Démétér: Ezek szerint te nem láttad azt az adást. Arcmimikával, testbeszéddel nem lehet hazudni. Azt nem mondom, hogy beleszeretett Anikó, de hogy el volt varázsolva, az biztos. De! Én elhiszem, hogy ábrándozott róla meg vele álmodott. Azt mondta, hogy ennél szebb szilvesztere még soha nem volt. S ezt igenis tudta, látta az RTL (retek), tudta, miben reménykedik ez a szerencsétlen kis Tatjána, és mégis megíratta Anikóval a levelet. Kínos helyzetbe hozták Király L. Norbit is és megalázták Anikót is. Maximálisan egyetértek Trollszprével!!

Démétér 2011.01.07. 22:12:05

Mimikával, testbeszéddel nem lehet hazudni??? Öööö... Nem értünk egyet, de gondolom: nem baj.

Szerintem akár most is, de legyen igazad, akkor mondjuk két hét-hónap múlva kérdezzenek rá Anikónál, Norbinál, hogy a megaláztatásra emlékeznek ebből az epizódból, vagy a kattintásszám-növekedésre.

Nem akarok senkit megbántani, tényleg, de aki nem így gondolkodik, az szerintem nem megy el egy ertéeles valóságshow-ba médiabohócnak. Aki megteszi, arról vagy eleve vastagabb bőrt tételezek fel, vagy - legyek bár kíméletlen - jó lesz, ha hamar megszokja. Ráadásul tényleg ő választotta.

Szaffi B. 2011.01.07. 22:13:29

@gibson: Értem én, de akkor is gyomorforgató :(((

"Meg mielőtt nagyon megsajnálnád Anikót (kicsit lehet, kicsit én is sajnáltam ma), szóval előtte gondolj arra, mekkora egy nagypofájú ribanc volt anno, amikor még a Bélának csapta a szelet, és Alekoszt egy érintésért gyakorlatilag elküldte a picsába mindenki előtt, hogy soha többé ne beszéljen hozzá, stb-stb."

Anikó egy kis primitív teremtés, tény, de ezt nem érdemli meg. Én nem láttam se görénykedni, se kurva-videóját, se nem tudok semmi olyanra visszaemlékezni amikor direkt, szándékosan bántott volna embereket.
Kiváncsi volnék, hogy a Liluka vagy bármelyik ertéeles mit szólna hozzá, ha szénné szivatnák, ja, igen emlékszem Lilut egyszer megkandikamerázták, bőgött mint egy majom. Pedig nem alázták így szét.

:(((((((((

Flood 2011.01.07. 22:17:52

@fran7: Lehet csak ezzel akarta féltékennyé tenni a Királyelt :D

Flood 2011.01.07. 22:18:37

És enyém az 500. komment, yehaaa! :DD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 22:21:28

@Trollszpré:
@gibson:
@Ancilla:
mindenkinek igaza van, de azt hiszem leginkább gibsonnak.
Én sem bírom, ha embereket aláznak, mint már tegnap is mondtam Gombi esetére, hogy a nézők csináljanak paródiát, de aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megb...k

azt hiszem az elég tiszta lehetett nekik, látva más műsorokból kifolyólag, hogy széttépi a bulvár azokat akik ismertté válnak, van akinek mindegy milyen áron csak tudjanak róla.
Nálam már ott elakadna a dolog, hogy hónapokig kamerák között éljem minden pillanatomat, sőt azt az egész ország bámulja.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.07. 22:23:32

@K.Tomoceusz:
Akár még kurvára örülnék is a hírnek, ha tudnám, miről van szó. :)))))

lemonkeyface (törölt) 2011.01.07. 22:26:31

Én is egyetértek! Undorito volt az egész.. Édes kis Ani... :(

Ancilla 2011.01.07. 22:27:32

@Démétér: Abban egyetértek veled, hogy aki oda bement, tudta, hogy ki lesz téve hidegnek-melegnek, ami a nyilvánossággal együtt jár. S valóban nem a gátlásos szendék mentek oda, hanem, akikben van egy nagy adag exhibicionizmus. De Anikó valóban nem érdemelte meg ezt, mert a sok villabeli megjátszás mellett ez a rajongás tényleg őszintének látszott (s hidd el, a hazugságkutatók éppen a testbeszédből olvasnak, mert az ösztönös, belüről jön). Persze, biztosan hamar túl lesz rajta (Bécin is túltette magát), nem fog beleroppanni, csak nem volt elegáns húzás a csatorna részéről.

Démétér 2011.01.07. 22:30:55

Na nem, ez igaz, a dolog nem elegáns, ebben tényleg egyetértünk :) Nem is hiszem, hogy ambicionálná a műsorigazgatót, hogy elegánsak legyenek. Az elegáns műsorok ritkán generálnak ötszáz hozzászólást. A lényegben persze egyetértünk.

Én mindenesetre szívesebben látom Anikót elszánt, szép kis aranyásónak túlérzékeny szerepben, mint tragikus naívának. De bőven lehet, hogy én tévedek :)

gibson 2011.01.07. 22:51:34

@Ancilla:

"nem volt elegáns húzás a csatorna részéről"

Na, ezzel tokéletesen egyetért mindenki szerintem.
De a között, hogy valami "nem volt elegáns húzás a csatorna részéről", és a között, hogy "porig alázták a szerencsétlent ország-világ előtt", elég nagy a külonbség, ezt lássuk be. Fölösleges túlreagálni ezt a dolgot. Bár azt észrevettem, hogy a nézők, és az ide kommentelők egy része - téged is beleértve - egy kicsit túl komolyan veszi ezt az egész műsort. Nem szabad. Ez csak egy trashreality, önként jelentkező játékosokkal, akik tudták, hogy mire jelentkeznek.

Tanuljátok meg a helyén kezelni a dolgokat, gyerekek!

gibson 2011.01.07. 22:57:55

Amúgy meg Anikó pont nem az a személy, akit itt megaláztak, ő ebből a konkrét esetből kifolyólag a fél országot maga mellé állította, mostantól kezdve az is szeretni fogja, aki eddig nem tette. Tehát, ha belegondoltok, még meg is köszönheti a csatornának a hirtelen jött népszerűséget.

Ha már valakit sajnálni kell, akkor az az Ildikó, rajta egy ország szánakozik, hogy mekkora egy lúzer szerencsétlen koravén liba.

(Nem ténylegesen fél ország-egy ország az persze, csak szeretem ezt a kifejezést).

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 23:05:35

@gibson:
én mindig kilógok, Anikót ettől nem szerettem meg, viszont Ildikón sem szánakozok, sőt egyre inkább idegel:)

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 23:06:00

Mi ez a para? Anikó maga hozta össze magának ezt a koppanást! Miből gondolta, hogy KLN nyilvános levélben fog a lába elé omlani? Ki ez a picsa? Egy kb. 70 IQ-s hisztérikus majomszuka.

Démétér 2011.01.07. 23:09:47

Ildikó tényleg idegesítő, viszont legalább valamilyen lett :) Ahogy fel-alá puffogott, hogy mostasztán őasztán már nem fog tűrni, mert márasztán elég volt! És ő kiáll magáért! Együtt éreztem a takaróba csavart Szandikával, hogy és akkor aztán mi lesz, könyörgöm?!
Viszont azt a fekete szemceruza-vonalat a szeme alatt őszintén gyűlölöm. Ronda.

gibson 2011.01.07. 23:19:42

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: @Démétér: én ugyanígy vagyok vele, az, hogy azt mondtam, hogy az Ildikót sajnálni kell, nem jelenti azt, hogy én magam is sajnálom! :)
Anikó ettől a kis incidenstől hozzám se került közelebb, viszont a versei legalább aranyosak voltak.

0511 2011.01.07. 23:37:54

Ildi helyében én Évát vinném ki és végre megszabadulnák ettöl a füstölgő, vedelő, rikácsoló szénakazaltól

Ha a párbaj során Ildi csak annyit mondana, hogy ez a nő a villában diszkriminativ módon szólt roma lakótársainkhoz és homárnak titulálta a nagyon jóérzésü Gömbikét már kér jelentös tábor szavazatait tudhatná magáénak.És szerintem jogosan, mert Éva verbális sértegetései semmivel nem voltak kisebbek, mint Zsuzsa flakondobálása, amiért öt kizárták. Miért lenne szükség egy rasszistára a villában?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 23:41:50

@Démétér:
:DDD
a vonalat nem látom, mert már a szemem sem a régi, majd holnap felveszem a szemüveget, és megnézem:)

@gibson:
oké, értem:)

0511 2011.01.07. 23:44:53

Azt lehet tudni, hogy a nyertes a kapott lakás, kocsi, nyaralás és pénz után fog e adózni? Ha igen, mennyit? És erröl tájékoztatták a bent lévö majomcsapatot?

Scypio 2011.01.07. 23:46:43

@gibson: 12.29-én már írtam, hogy összejöhetnek. Remélem Alek tényleg úriember lesz, nagyon drukkolok neki!

Scypio 2011.01.07. 23:55:25

mellesleg meg Anikó sokkal jobb játékos, mint elsőre látszott!

Flood 2011.01.08. 00:00:00

@kérődzőgiliszta: Lehet lemaradtál róla, de a műsor jószívű szerkesztői adták ki neki feladatban, h írjon levelet a Norbinak. Nem hiszem, h magától eszébe jutott volna, pláne nem nagy nyilvánosság előtt.

És ha lehet, próbáljunk meg kicsit finomabb stílusban írni a játékosokról, ne süllyedjünk már le egy Szandika szintre! thx

kérődzőgiliszta 2011.01.08. 00:18:45

@Flood:
Vélhetően a kezét is fogták, és diktálták a levelet! Mellesleg láthattuk, hogy milyen kollektív munka volt a levél! Szánalmas egy történet! Anikó feldobott egy vödör pofont és aláállt! Egy ilyen cafka egy énekes karrierre ácsingózó rikácsoló majomnak sem bevállalható. Ha valakiben nincs ennyi realitásérzék, annak kijár egy tockos.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 08:30:59

@0511: maximálian igazad van - amennyiben nem manipulál az ertéel (most ide számítom a saját számokról elküldött sms-eket is); mindemellett, szerintem Ildi idáig nem jut el, a szerinte leggyengébbek között fog keresgélni

amúgy meg, bevallom őszintén, bár Éva az a típusú emberi lény, aki szó szerint undort kelt bennem, ez nem arról szól, hogy én kivel akarok egy levegőt szívni, hanem, hogy kit érdekesebb nézni, és akkor már szegény Ildinél bárki esélyesebb, természettől függetlenül (még Zsófi a másik, akiből nem láti a világon semmit, mintha ott sem volna, csak ő nem is vergődik úgy, mint Ildi, talán ellene ezért van egy kis esélye)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 08:33:18

amúgy kizártnak tartom, hogy a válaszlevelet káelen írta, gondolom összeült pár pszichomókus és kitalálták azt a formátumot, amiről tutira leesik minden bent tartózkodó lénynek, hogy sértő

Szaffi B. 2011.01.08. 09:24:10

Ildikónak lenne esélye valamik vvéglény ellen (Árva-SzandiBANDI, Alekfaszosz) de úgy tűnik a retek valamiért ki akarja onnan dobni, annyira nyomják ellene a szöveget (főleg Liluka, aki szinten egy Ildikó, minden tekintetben)

Ancilla 2011.01.08. 11:30:31

@Flood: Mintha magam mondtam volna.

@kérődzőgiliszta: Te ennyire utálsz mindenkit?

lutria 2011.01.09. 22:05:39

Mondjuk arra kiváncsi lennék hogy miért nem tünt fel Lacinak hogy a több órája telefo**tt wc-ben nincs szarszag?

gibson 2011.01.09. 22:28:10

@lutria: Laci egy idióta, de ettől még tiéd a nap kérdése, erre kéne szavazni egyszer a valovilag.hu-n! :)

Flood 2011.01.09. 23:24:20

@lutria: Ez nekem is eszembe jutott :)

Balfars 2011.01.10. 02:25:48

@csudri82:

Hát nekem az a karácsonyi, nem küldünk ajándékot be neked volt eddig a legundorítóbb húzás.
Aztán jön ez a K.L.N.-Anikó vonal. (Úgy látszik mindig Anikón csattan az ostor)
Most pedig ez az "Ildi kibaszott a barátod" történet is ilyennek ígérkezik.

Balfars 2011.01.10. 02:29:39

@gibson: Bécire való rámozdulásnál részeg volt+idegileg kikészült.
Alekoszt meg nem ez vágta el a lányoknál hanem a viselkedése. Ettől függetlenül ő már karácsony délután mondta, hogy próbálta normalizálni a kapcsolatát Alekosszal. Csak az még nem bocsájtott meg.
süti beállítások módosítása