Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X23

2011. január 07. 09:57 - Hódos Hajnalka

Sietek be a nappaliba, mert Andris hangját hallom, jéé, hogyhogy nem ss-egyenruhában van? Megnyugodva pihenjt vezénylek. Gombi akkora erőre kapott hogy kieszelt egy ízléses tréfát Olivérrel. Hm, Olivér és az ízlés egy mondatban, lássuk. Az ízléses tréfa abból áll, hogy Laci bosszantására összekennek vécépapírt nutellával és Olivér akkurátusan berendezi vele a vécécsészét. Itt teszem le a lilahagymás zsíros kenyeremet. Reggel Laci megtalálja a cuccot, kérdőre vonja a Vályoglakókat. Nem tudom, ki szart ott utoljára, de nem a csík van ott, hanem kompletten a fos. Dns mintát fogok venni mindenkitől! Hát most hogy így ott lehet hagyni egy klotyót? Laci öklendezve pucolja a budit, a többiek benn röhögnek rajta. Ildi elkottyintja magát, Laci kapcsol, na gyere Bélám, beszélgessünk, Béci vihog, megeheted, nem, már nem vagyok éhes.

Alekosz azon tűnődik, aludt-e már meztelenül Ildi, majd kultúrbarbárnak, megfejthetetlen személyiségnek nevezi, mindenki harsányan röhög. Olivér szerint valami tréfára kellene rávenni a nőt. Zsófi kimegy a szobából és elmondja Ildikónak, hogy benn rajta röhögnek, Alekosz benn folytatja: ez a nő a karaoke közben is, hát úgy énekelt, mintha meg akarná mászni a Himaláját! A keze ökölben, komolyan féltettem a mikrofont! Ha felkarolod, akkor meg beléd köt! Jön egy olyan keresztkérdéssel, ami felidegesít. Ildi Alekoszhoz lép, te, oltogathatsz engem, de ennyi eszed nincs, egy légtérben élünk! Majd nézzél anyám szemébe! Alekosz kifejezéstelen tekintettel fekszik tovább, Ildi büszke: megmondtam neki! Zsófi jajgat, de hát akkor most tudja, hogy én mondtam! Neeeem. Olivér, már megint lemaradtál, sipít Szandika, az Ildi nekitámadt az Alkesznek! És, röhögtél? Nem, elmondta amit akart és kiment. Éva, a dohányosok mádámja a szokásos helyén a szokásos pózban fújja a füstöt, a Zsófi kavarja a szart bazmeg, na de most majd félre fogom hívni a kis picsát! Zsófi, kérdezhetek valamit? Lehet négyszemközt is, de lehet itt mindenki előtt is. Kérdezhetsz. Annyit mondtam neki, hogy vigyázzon. De mire vigyázzon? Kivel? Zsófira ráugranak a többiek is, mint kacsa a takonyra, ő nem beszél senki nevében, ennyit mondott és nem akar rosszat. Zsófikám, ugye a pokolba vezető út, ugyebár. Alekosz szerint szándékosan rájátszik a karakterére az ő idegesítése végett.

Miután elül a vihar a biliben, valódi izgalmak következnek, Olivér három táskát cipel be a riportszobából. A stáb ösztönzésül beküldte a Villalakóknak a lakás és az autó kulcsát, és tizenkét millió forintot. Sikítozás után a mindenkinek el kell mondani a nyugiszobában, miért fontos neki a nyeremény. Gigit meglepte, hogy mindezt beküldték, jó volt látni. Lacinak nem mindenáron kell a nyeremény, vannak olyan erkölcsi normák, amiket nem fog átlépni a győzelem érdekében, egyébként sem lehet pénzen boldogságot és szeretetet vásárolni. Alekosz nem látott még ennyi pénzt egyszerre, hatásos dolog! Mindenki szeretne ennyi pénzt. Aztán a rá jellemző zavaros mondanivaló a kiskutyájáról, amit nem mond el. Éva minden körmével azon lesz, hogy ő legyen az az ember, aki ezt megnyeri. A legfontosabb a pénz, hogy a családján segítsen. Olivér szerint ezt annak kell megnyernie, akinek nincs egzisztenciája. Neki se lakása, se kocsija, se pénze, nagyon szeretné megnyerni. Béci mindenkit le fog nyomni a nyeremény érdekében. Zsófi megígéri, ha ő nyer, mindazok, akik be tudják bizonyítani hogy szavaztak rá, egy hétig tartó buliban vehetnek részt a lakásban (Olivér szerint mind a huszonöten beférnének.) És gyerekeknek is sokat segítene, száz százalékban. Vagyis nem sokat, de segítene. Szandinak nincs hol laknia és a Sanyi kocsiját már széthajtotta, úgyhogy ráférne a fődíj. A pénzt eldorbézolná, a kocsit összetörné, a lakást lelakná. Anikó nézi a pénzt és nem tud szóhoz jutni, aztán kinyögi hogy szereti az állatokat és ha megnyerné, segítene Alekosz kiskutyáján. Gombi a szerelmével közös otthont szeretne és a rákos gyerekeken segítene. Jerzsinek teljesen megváltoztatná az életét a nyereményt, ezért továbbra is saját magát adja. Ildiről annyit tudhatunk meg, hogy ő saját fitnesztermet nyitna, aztán nem hallunk semmit, mert Szandika sugdolózik. A vallomások után a szobában méláznak tovább az esélyesek. Alekosz elmenne Hajdúszoboszlóra vagy Zalakarosra rögtön az első hónapban és kiáztatná magát. Meg a mama. A mama harminc éve nem volt sehol. Mos, főz, takarít, be van szűkülve a lakásba, úgyhogy őt befizetné négy napra Zalakarosra vagy a Balaton környékére egy nyaralásra. Olivér nem mond neveket, de ő a plafonon van, mert egy-két nyilatkozat feldühítette. Az álszentségre gondolsz? Arra.

Olivérnek nincs sok ideje dühösnek lenni, mert cigizés közben eszébe jut, hogy most lesz az évfordulójuk Enikővel. Elvonul sírni. Nagyon nehéz Alek. Nagyon nehéz nélküle. Alekosz toporog mint a szarógalamb és háperszézik meg tudomozik. Gigi, Jerzsi kis hableánya és Anikó a kibontakozó/tomboló szerelemről beszélgetnek. Gigi nem akar szerelmes lenni. De ha reggel meglátod, összeugrik a gyomrod? Nem. Anikónak furcsa, hogy mennyi idő eltelt és még mindig nem szerelmesek. Gigi nem is akar ennél többet, mert itt a Villában amúgy is nehéz ezt csinálni. Jerzsi közben jólvagyokot énekel a fürdőszobában és olyan szorosra tekeri magára a törölközőt, amilyenre csak tudja. Miért nem szól neki valaki, hogy feltalálták az alsógatyát? Vagy ez valami szimpátiatüntetés a skótok mellett?

Ami a kiválasztás után következett, az most következik. Ildi Lacinál keres vigaszt. Hát benne volt a pakliban, hogy te kapod a kendőt. Látszik, hogy nehezen mozogsz itt. Ami Tordason nagy poén, azt itt, a Villában nem úgy jön át. Te kakukktojás vagy itt, más a világod, érted? Ildikó elgondolkodott. Amilyen szavakkal őt egy-két ember a kiszavazás alatt minősítette, pff. Felveszi a kesztyűt, mert most már elég volt. Szandikával kezd vitázni, két nagy egyéniség összecsapását követhetjük nyomon. Ildi zárfalazik, Szandika letorkollja, miért nem jöttél játszani, hívtunk. Ildi nem szeretne olyat játszani, ő más egyéniség. Szandika meg olyan egyéniség, hogy ő mindent szeret játszani, na idefigyelj Ildi. Én még téged egy jót nevetni nem hallottalak! Felülsz a biciklire, minden elismerésem a sportolóké, ha egyedül állok egy sportpályán, én is kiállok szavalni!

Ildi annyira hülye, hogy most meg Évától kér segítséget. Éva Gombiban és Jerzsiben gondolkodna. Vagy ott a Zsófi. Alekosz fel van készülve, mert a nő ketyeg. Ketyeg, tütütütütü, elindult az időzített bomba, nemtudomnemtudom, Alekosz! Ez így fog lenni! Ildi megint Lacit nyaggatja, Laci próbál kibújni a nyílt válasz elől, hűdekeményezik, ha Gombit vinné ki, az nagyon nehéz történet. Jerzsi kiakad, mikor meghallja, hogy Éva őt javasolta Ildinek, kérdezz már rá még egyszer erre Ildi. És Ildi rákérdez bazmeg, hihetetlen. A záró képsorokon Éva, Olivér és Szandika röhög azon, hogy Ildi Évát úgysem meri kivinni, mert vele szemben már egyszer alulmaradt, Szandikától meg fél, a párbaj és a testi fölény miatt is. Ildikó, én már most mennék a helyedben. A kendőt a zöld állatkára tenném a helyedben. 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

És S. még küldi, küldi, küldi, hálám kifejezhetetlen. Örömöm is. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:34:21

@rianna: szerintem Évával szemben semmi, de semmi..
MEg kb senkivel szemben sem..
Maxmaxmaxmax Zsófi, de őt meg nem fogja kivnni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:37:12

Derég volt, mikor még nálam volt ilyen Anikós állapot. Istenem de rég.

rianna 2011.01.07. 19:40:08

alekosznak dolgai és intéznivalói vannak a villában:))))

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:40:42

Anikó küldhetne egy kazettát Király L . Norbinak a Villában eltöltött legjobb pillanatairól . Bossssssszúúúúú !!!!!!

Flood 2011.01.07. 19:40:48

Szegény Anikó!
Az elég "kedves" volt, h "azért egy fellépésemen szívesen látnálak..."
Mondjuk én a Királyelt se tartom többre Anikónál.

A Retektől meg elég geciség, h erőltették, h az Anikó nyomuljon, aztán meg kiröhögik.

Lol, Alekosz elfoglalt a villában, vannak dolgai, elintéznivalói; ez a nap poénja :DDDD

gibson 2011.01.07. 19:41:25

@neccharisnyás útonálló: az a vicces, hogy sír, hogy szeretetre vágyik, de akkor meg szerintem a királyelnorbi az utolsó, akitől ezt esélye lehet megkapni. Miért nem jön össze egy nem-celebbel, mondjuk, a szomszéd gyerekkel?

Nem tudom, nekem is teccik az andzselinadzsoli, de ha szeretetre vágyom, nem neki írok szerelmes levelet...
Ez tizenkét évesen is egyértelmű volt számomra.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:41:26

@rianna: baz,megelőztél :),ez a szánalmassági skálán 10 pluszos :DD!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:42:44

@rianna:
Ezen röhögök percek óta. Mert ha még nő lenne és mondjuk körmöt lakkozna. Akkor tényleg helyhez lenne kötve egy ideig.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.07. 19:43:49

@Flood: nem az első ilyen lépésük, mondjuk

prof. Perselus Piton 2011.01.07. 19:43:54

@neccharisnyás útonálló: neeeeeeeem...elképzeltem Alkeszoszt, ahogy lakkoz...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:44:26

Ki a szellemi társa Alkesznek?????
Szandika beijedt.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:44:33

@neccharisnyás útonálló: "Annyira röhögnék, ha kivinné Szandikát,...".Szerintem a retek már kétségbeesetten dolgozik rajta,hogy kivigyék ezt a szerencsétlen repedtsarkút,mielőtt olyat mond vagy tesz,ami miatt nem csak a műsort, de még az adót is megszüntetik!

Patria 2011.01.07. 19:45:13

milyen köcsögök vagyunk mi nézők. Mindenki Alekra és Szandikára szavazott, hogy együtt aludjon vele. :)

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:47:08

@gibson:
nekem is teccik az andzselinadzsoli, de ha szeretetre vágyom, nem neki írok szerelmes levelet...

Kac-kac-kac .
Félsz , hogy visszaír : te is kellesz nekem gibson !

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:47:09

Egyébként az utolsó kép az tökéletes.Kifejezi azt az elképesztő ostobaságot és sötétséget ami belőle árad.Na ez az új játék is zseniális volt, b@szassuk be őket????Barmok.

fran7 2011.01.07. 19:47:20

@gibson: Csak az a baj, hogy szerintem az Anikó azt hihette, hogy az RTL azért íratja vele a levelet, mert a Norbi azt jelezte vissza nekik, hogy ő vevő lenne az Anikóra, s az RTL kerítőt játszik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 19:47:54

@utcai_arcos:
Szandika Szalai Annamari beépített embere? :DDD

Flood 2011.01.07. 19:49:42

Csesszétek meg, én Anikót bírom, sztem cuki! :)

gibson 2011.01.07. 19:50:35

@fran7: igen, én is ezen gondolkodtam, nem az Anikó akart levelet írni, eredetileg ez egy feladat volt. De mondjuk nem nagyon tiltakozott az ötlet ellen.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:51:09

@neccharisnyás útonálló: ennyire mélyre ők se süllyednének :)!!

gibson 2011.01.07. 19:52:08

@Flood: amikor berúg, egyszerűen ellenállhatatlan.

rianna 2011.01.07. 19:52:15

utcai_arcos 2011.01.07. 19:41:26

ez annyira durva volt, hogy muszáj volt a géphez rohannom, amint meghallottam:)

K Tomoceusz 2011.01.07. 19:53:13

@Flood:

Szép fogai vannak . Tegnao voltam fogorvosnál , így most feltűnt . Alig vettem észre , hogy reggel elfelejtette leborotválni a virgácsait .

fran7 2011.01.07. 19:53:15

@gibson: Nem mondom, hogy nem fordult meg magától ez az ötlet az Anikóban, de magától egy olyan közegben, ahol szinte meg nem található toll és papír, ott nem kezdte volna el magától Tatjana levelét megírni.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 19:54:42

Nemm bántóan mondom, de aki ezzel a faszival valaha is elment, az tuti fogyatékos volt. Normális nő 5 perc után felvágná a hasát.Amekkora baromságokat ez folyamatosan beszél.jajjj...

Flood 2011.01.07. 19:55:08

Bazz vki milyet fingott! :DD

Flood 2011.01.07. 19:56:21

@Flood: De bébiii! Legyen már benned tartás! Pont a Balekosz?!

K Tomoceusz 2011.01.07. 20:00:42

@neccharisnyás útonálló:

A brómos teát hívják a katonák nyugtatónak , azt adják be Olinknak vödörszám .

Emanuelle 2011.01.07. 20:01:05

Ha a nézők tudnának összehangoltan szavazni, akkor visszahoznák Uncsildit.
De ennek csak akkor lenne értelme, ha Alekoszt, Évát vagy Szandit vinné ki párbajra. Megnézném a kemény mag fejét, ha egyikük kint maradna, mert túlságosan magabiztosak és nagy az arcuk.

Dr_utcai_arcos 2011.01.07. 20:02:04

@K.Tomoceusz: áá,velünk is próbálták, fürödhettünk is volna benne :D!(90es évek eleje)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 20:03:48

Nyalekosz megint kezdi a próbálkozást az üzekedésre. :DDD
Vazz, ahelyett, hogy leparkolna egynél, és amellett jönne rá hogy is kell a dolgokat.
Totál mint a kisgyerek. Né, tanultam valamit! És fut egyenként mindenkinek megmutatni.

Flood 2011.01.07. 20:04:24

Alkesz úgy látom megint beindította a pinaszerző hadjáratot.
Ildire is tuti ráhajt, ha együtt fognak aludni.

gibson 2011.01.07. 20:04:30

@Emanuelle: miért akarná bármely épelméjű néző visszahozni azt a szerencsétlent (a családtagjain kívül)???

K Tomoceusz 2011.01.07. 20:08:58

Hátha valakit érdekel : Tom 1976 letudta 22 órás alvását és feltette a tegnap éjszakát öt részletben .

Lanois 2011.01.07. 20:10:01

jó rész volt a mostani, röhögtem.

Emanuelle 2011.01.07. 20:10:45

@gibson: Nem az a lényeg, hogy Ildikó jöjjön vissza, hanem hogy valamelyik nagypofájú kintmaradjon.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 20:12:37

Majd valaki mesélje el, ki az a Tündi.
Látva, ezek milyen jóízűen pálinkáznak, farkaséhes lettem.

gibson 2011.01.07. 20:13:32

@Emanuelle: nekem a négy nagypofájú a kedvencem jelenleg.

Flood 2011.01.07. 20:21:04

@Emanuelle: Jaja, sztem most az adna új lendületet a műsornak, ha a Big 4-ból vki kiesne. Lenne nagy meglepődés és aggódás utána.
Remélem a Retek is így látja, és majd úgy alakítják a történetet.

Flood 2011.01.07. 20:23:20

@gibson: Gondolom benne van a szerződésben, h a feladatok ellen nem tiltakozhatnak. Azokat minDíg, minden körülmények között végre kell hajtani :)

Démétér 2011.01.07. 20:27:50

Szerintetek komolyan háborodnak fel a villalakók azon, hogy ha észreveszik (végre, hihetetlen) hogy a másik manipulálni próbálja őket vagy a többieket - ne adj Isten: hazudik?! Bízom benne, hogy csak a show kedvéért mérgelődnek emiatt, mert könyörgöm, amúgy ez a műsor erről szól, és nem, nem hiszem el, hogy ezt ők előre nem tudták.

Szandika szórakoztat. Tökéletesen műveletlen, annyira nem intellektuális, amennyire ez csak lehetséges, de a maga egyszerű kis eszével azonnal látja a jelenetek lényegét :) Vicces látni.

Ildikó az ellentéte. Kulturált(abb a többinél), de sírnivalóan nem lát át semmit, ami körülötte történik.

fran7 2011.01.07. 20:37:23

@Flood: Azért egyszer megnéznék egy szerződést, ami létrejött Nagy Alekosz és az RTL Klub között. Milyen hosszútávra szól, mennyi a havi apanázs, mennyit vonnak le a jacuzziért, Cappyért, mekkora pénzt fizetnek be a nyugdíjalapba, tb számlára, s milyen megkötések vannak benne. S hogy a nyertes ezt a szerződésben meghatározott pénzt, megkapja-e a nyeremény felett.

slara 2011.01.07. 20:44:52

@fran7: sőt,mindenki adja oda a szövegkönyvét !:)

fran7 2011.01.07. 20:47:03

@slara: Nem nehéz belátni, hogy érdekes pillanatok lennének azok, amikor az APEH bekopgtatna az RTL-nél és kérné a szerződést. A szövegkönyvet meg ParNaLa.

slara 2011.01.07. 20:51:01

@fran7: osztom....de több éves kötbért róttak ki rájuk,nem fognak csicseregni,médiában akar mind elhelyezkedni. nem jött be a taszári egység a meleg pornó de még a véres sem....moszadról nem is beszélve :)

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 21:00:11

Szandika a legélvezhetőbb VV arc!

janos.vitez 2011.01.07. 21:00:28

@Démétér: adom! ez olyan mint a stréber és az osztály rossza esete! a stréber az életben is gyenge lesz a másik meg talpraesett!

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 21:01:26

Ja, és nincs már APEH! Csak a miheztartás végett!
:-)

Szaffi B. 2011.01.07. 21:36:57

Gratulálok az RTL Klubnak, sikeresen szétaláznak mindenkit, aki a lábát oda beteszi. Legjobb példája ennek az Anikó-Királyel szitu. Mindkét ember egy alapból szimpatikus arc (oké, Anikó nem egy nagy észkombáj, de egyszer sem láttam a rosszindulatnak a csíráját sem benne.)
Beküldik (köti a szerződése, be KELL mennie ha az retek azt mondja neki) a villába, ott Anikó (aki azért koránál fogva simán naiv) ráizgul, erre IRATNAK vele egy szerelmes levelet, mikor TUDJÁK (mert KLN mindenhol lenyilatkozta) hogy semmi nem lehet ebből. Erre KLNnak válaszolnia KELL, mire ír egy bicskanyitogató, láthatóan kényszeredett elutasító választ, ami RÖHEJES, mert ki a faszom ő? Egy partyarc, a Retek megcsinált bohóca, nem Dzsókáker maga bazmeg. Mind a kettő szénné égették SZÁNT szándékkal, okádék tévé ez. Sajnálom, hogy a Nagy Karácsonyi Döglés alatt elkezdtem nézni, szépvótjót, undorítóak. Szerintem előre el volt rakva a Dzsidzsi pornó, a Gina kurválkodás, a Dzsörzi gaypics és a többi kiszivárogtatásra. Szépen lassan adagolják, lesz itt még nagy titok ami kiderül, alázzuk a jónépet az kell nekünk.
Eladják a szar reklámjaikat, a szar pletykaújságjaikat és a többit ezzel.
Most végre jól kifröcsögtem magam.
Szomorú, lehetne ezt normálisabban is csinálni.

:((((((((((((

csudri82 2011.01.07. 21:41:49

@Trollszpré: +1, mást nem tudok hozzáfűzni. Ez az Anikós szitu tényleg gyomorforgató volt, ez a megalázás, nem csak az, amit Szandika művel...

Démétér 2011.01.07. 21:42:19

Trollszpré, szerintem az van, hogy bár teljesen érthető, hogy te ezt nem akarod nézni, meg hogy kínos nézni, attól még ezek az arcok ezt vállalták. Mármint a főállású szivatást. Hírességért, Blikk címlapokért cserébe. Meg mondjuk el ne higgyük már, hogy Anikó kis édes-naívul beleszeretett Norbiba, és írt egy tünci levelet, meg ábrándozott esténként a trubadúrról. Naná.

fran7 2011.01.07. 21:56:13

@Démétér: Igazad van, de például szerinted a valódi világban Anikó befeküdne Alekosszal egy ágyba, s hagyná, hogy simogassa, mégha csak az arcát is, s utána azt nyilatkozná, hogy ez neki tulajdonképpen jólesett. Én most azon gondolkodtam, hogy egy valóban normális ombudsman, mit szólna a már emlegetett szerződéshez.

Démétér 2011.01.07. 21:58:52

Hát, fran, én abból indulok ki: megtette. Tehát van olyan cél és helyzet, amiért eltűri azt az Alekosz című hímborzalmat. Nem féltem annyira a kis lelke épségét, mint a többi, egyébként szimpatikus lovag.

(Nagyon profi vagyok ám: már két adást láttam :))

gibson 2011.01.07. 21:59:23

@Trollszpré: szerintem ezt most túlreagálod picit, igazad van mindenben, nekem sem tetszett ez az Anikós történet ma (bár számítottam erre, úgyhogy nem ért meglepetésként), DE Démétérnek is teljesen igaza van, ezek az emberek ezt vállalták, amikor bementek, annyira azért nem kell sajnálni őket. Anikónak is tudnia kellett volna a levél megírása előtt, hogy 50-50% esélye van a sikerre. Sőt, én biztos gyanakodni kezdtem volna.
A válaszlevelet sem Norbi írta egyébként szerintem.
Meg mielőtt nagyon megsajnálnád Anikót (kicsit lehet, kicsit én is sajnáltam ma), szóval előtte gondolj arra, mekkora egy nagypofájú ribanc volt anno, amikor még a Bélának csapta a szelet, és Alekoszt egy érintésért gyakorlatilag elküldte a picsába mindenki előtt, hogy soha többé ne beszéljen hozzá, stb-stb.
Azóta, változnak az idők ugye, Béla és királyel is lepattintotta, hát most már annyira Anikót sem zavarta, amikor Alekosz melléfeküdt éjjel, és az arcát simogatta. Milyen érdekes :)
(Amúgy valaki itt megjósolta, hogy Anikó vagy Lacival, vagy Alekosszal még össze fog jönni, ha sokáig bennmarad, hát lehet, hogy még a végén bejön)
Szóval ez a műfaj, ez ilyen, nem kell háborogni rajta, nevess őszintén a sok bohócon, aztán jónapot! Annyit nem érdemel a dolog, hogy idegesítsd magad rajta.
Anikó elég hamar túltette magát ezen az egészen, tedd túl magad rajta te is! :)

Ancilla 2011.01.07. 22:04:52

@Démétér: Ezek szerint te nem láttad azt az adást. Arcmimikával, testbeszéddel nem lehet hazudni. Azt nem mondom, hogy beleszeretett Anikó, de hogy el volt varázsolva, az biztos. De! Én elhiszem, hogy ábrándozott róla meg vele álmodott. Azt mondta, hogy ennél szebb szilvesztere még soha nem volt. S ezt igenis tudta, látta az RTL (retek), tudta, miben reménykedik ez a szerencsétlen kis Tatjána, és mégis megíratta Anikóval a levelet. Kínos helyzetbe hozták Király L. Norbit is és megalázták Anikót is. Maximálisan egyetértek Trollszprével!!

Démétér 2011.01.07. 22:12:05

Mimikával, testbeszéddel nem lehet hazudni??? Öööö... Nem értünk egyet, de gondolom: nem baj.

Szerintem akár most is, de legyen igazad, akkor mondjuk két hét-hónap múlva kérdezzenek rá Anikónál, Norbinál, hogy a megaláztatásra emlékeznek ebből az epizódból, vagy a kattintásszám-növekedésre.

Nem akarok senkit megbántani, tényleg, de aki nem így gondolkodik, az szerintem nem megy el egy ertéeles valóságshow-ba médiabohócnak. Aki megteszi, arról vagy eleve vastagabb bőrt tételezek fel, vagy - legyek bár kíméletlen - jó lesz, ha hamar megszokja. Ráadásul tényleg ő választotta.

Szaffi B. 2011.01.07. 22:13:29

@gibson: Értem én, de akkor is gyomorforgató :(((

"Meg mielőtt nagyon megsajnálnád Anikót (kicsit lehet, kicsit én is sajnáltam ma), szóval előtte gondolj arra, mekkora egy nagypofájú ribanc volt anno, amikor még a Bélának csapta a szelet, és Alekoszt egy érintésért gyakorlatilag elküldte a picsába mindenki előtt, hogy soha többé ne beszéljen hozzá, stb-stb."

Anikó egy kis primitív teremtés, tény, de ezt nem érdemli meg. Én nem láttam se görénykedni, se kurva-videóját, se nem tudok semmi olyanra visszaemlékezni amikor direkt, szándékosan bántott volna embereket.
Kiváncsi volnék, hogy a Liluka vagy bármelyik ertéeles mit szólna hozzá, ha szénné szivatnák, ja, igen emlékszem Lilut egyszer megkandikamerázták, bőgött mint egy majom. Pedig nem alázták így szét.

:(((((((((

Flood 2011.01.07. 22:17:52

@fran7: Lehet csak ezzel akarta féltékennyé tenni a Királyelt :D

Flood 2011.01.07. 22:18:37

És enyém az 500. komment, yehaaa! :DD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 22:21:28

@Trollszpré:
@gibson:
@Ancilla:
mindenkinek igaza van, de azt hiszem leginkább gibsonnak.
Én sem bírom, ha embereket aláznak, mint már tegnap is mondtam Gombi esetére, hogy a nézők csináljanak paródiát, de aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megb...k

azt hiszem az elég tiszta lehetett nekik, látva más műsorokból kifolyólag, hogy széttépi a bulvár azokat akik ismertté válnak, van akinek mindegy milyen áron csak tudjanak róla.
Nálam már ott elakadna a dolog, hogy hónapokig kamerák között éljem minden pillanatomat, sőt azt az egész ország bámulja.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.07. 22:23:32

@K.Tomoceusz:
Akár még kurvára örülnék is a hírnek, ha tudnám, miről van szó. :)))))

lemonkeyface (törölt) 2011.01.07. 22:26:31

Én is egyetértek! Undorito volt az egész.. Édes kis Ani... :(

Ancilla 2011.01.07. 22:27:32

@Démétér: Abban egyetértek veled, hogy aki oda bement, tudta, hogy ki lesz téve hidegnek-melegnek, ami a nyilvánossággal együtt jár. S valóban nem a gátlásos szendék mentek oda, hanem, akikben van egy nagy adag exhibicionizmus. De Anikó valóban nem érdemelte meg ezt, mert a sok villabeli megjátszás mellett ez a rajongás tényleg őszintének látszott (s hidd el, a hazugságkutatók éppen a testbeszédből olvasnak, mert az ösztönös, belüről jön). Persze, biztosan hamar túl lesz rajta (Bécin is túltette magát), nem fog beleroppanni, csak nem volt elegáns húzás a csatorna részéről.

Démétér 2011.01.07. 22:30:55

Na nem, ez igaz, a dolog nem elegáns, ebben tényleg egyetértünk :) Nem is hiszem, hogy ambicionálná a műsorigazgatót, hogy elegánsak legyenek. Az elegáns műsorok ritkán generálnak ötszáz hozzászólást. A lényegben persze egyetértünk.

Én mindenesetre szívesebben látom Anikót elszánt, szép kis aranyásónak túlérzékeny szerepben, mint tragikus naívának. De bőven lehet, hogy én tévedek :)

gibson 2011.01.07. 22:51:34

@Ancilla:

"nem volt elegáns húzás a csatorna részéről"

Na, ezzel tokéletesen egyetért mindenki szerintem.
De a között, hogy valami "nem volt elegáns húzás a csatorna részéről", és a között, hogy "porig alázták a szerencsétlent ország-világ előtt", elég nagy a külonbség, ezt lássuk be. Fölösleges túlreagálni ezt a dolgot. Bár azt észrevettem, hogy a nézők, és az ide kommentelők egy része - téged is beleértve - egy kicsit túl komolyan veszi ezt az egész műsort. Nem szabad. Ez csak egy trashreality, önként jelentkező játékosokkal, akik tudták, hogy mire jelentkeznek.

Tanuljátok meg a helyén kezelni a dolgokat, gyerekek!

gibson 2011.01.07. 22:57:55

Amúgy meg Anikó pont nem az a személy, akit itt megaláztak, ő ebből a konkrét esetből kifolyólag a fél országot maga mellé állította, mostantól kezdve az is szeretni fogja, aki eddig nem tette. Tehát, ha belegondoltok, még meg is köszönheti a csatornának a hirtelen jött népszerűséget.

Ha már valakit sajnálni kell, akkor az az Ildikó, rajta egy ország szánakozik, hogy mekkora egy lúzer szerencsétlen koravén liba.

(Nem ténylegesen fél ország-egy ország az persze, csak szeretem ezt a kifejezést).

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 23:05:35

@gibson:
én mindig kilógok, Anikót ettől nem szerettem meg, viszont Ildikón sem szánakozok, sőt egyre inkább idegel:)

kérődzőgiliszta 2011.01.07. 23:06:00

Mi ez a para? Anikó maga hozta össze magának ezt a koppanást! Miből gondolta, hogy KLN nyilvános levélben fog a lába elé omlani? Ki ez a picsa? Egy kb. 70 IQ-s hisztérikus majomszuka.

Démétér 2011.01.07. 23:09:47

Ildikó tényleg idegesítő, viszont legalább valamilyen lett :) Ahogy fel-alá puffogott, hogy mostasztán őasztán már nem fog tűrni, mert márasztán elég volt! És ő kiáll magáért! Együtt éreztem a takaróba csavart Szandikával, hogy és akkor aztán mi lesz, könyörgöm?!
Viszont azt a fekete szemceruza-vonalat a szeme alatt őszintén gyűlölöm. Ronda.

gibson 2011.01.07. 23:19:42

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: @Démétér: én ugyanígy vagyok vele, az, hogy azt mondtam, hogy az Ildikót sajnálni kell, nem jelenti azt, hogy én magam is sajnálom! :)
Anikó ettől a kis incidenstől hozzám se került közelebb, viszont a versei legalább aranyosak voltak.

0511 2011.01.07. 23:37:54

Ildi helyében én Évát vinném ki és végre megszabadulnák ettöl a füstölgő, vedelő, rikácsoló szénakazaltól

Ha a párbaj során Ildi csak annyit mondana, hogy ez a nő a villában diszkriminativ módon szólt roma lakótársainkhoz és homárnak titulálta a nagyon jóérzésü Gömbikét már kér jelentös tábor szavazatait tudhatná magáénak.És szerintem jogosan, mert Éva verbális sértegetései semmivel nem voltak kisebbek, mint Zsuzsa flakondobálása, amiért öt kizárták. Miért lenne szükség egy rasszistára a villában?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 23:41:50

@Démétér:
:DDD
a vonalat nem látom, mert már a szemem sem a régi, majd holnap felveszem a szemüveget, és megnézem:)

@gibson:
oké, értem:)

0511 2011.01.07. 23:44:53

Azt lehet tudni, hogy a nyertes a kapott lakás, kocsi, nyaralás és pénz után fog e adózni? Ha igen, mennyit? És erröl tájékoztatták a bent lévö majomcsapatot?

Scypio 2011.01.07. 23:46:43

@gibson: 12.29-én már írtam, hogy összejöhetnek. Remélem Alek tényleg úriember lesz, nagyon drukkolok neki!

Scypio 2011.01.07. 23:55:25

mellesleg meg Anikó sokkal jobb játékos, mint elsőre látszott!

Flood 2011.01.08. 00:00:00

@kérődzőgiliszta: Lehet lemaradtál róla, de a műsor jószívű szerkesztői adták ki neki feladatban, h írjon levelet a Norbinak. Nem hiszem, h magától eszébe jutott volna, pláne nem nagy nyilvánosság előtt.

És ha lehet, próbáljunk meg kicsit finomabb stílusban írni a játékosokról, ne süllyedjünk már le egy Szandika szintre! thx

kérődzőgiliszta 2011.01.08. 00:18:45

@Flood:
Vélhetően a kezét is fogták, és diktálták a levelet! Mellesleg láthattuk, hogy milyen kollektív munka volt a levél! Szánalmas egy történet! Anikó feldobott egy vödör pofont és aláállt! Egy ilyen cafka egy énekes karrierre ácsingózó rikácsoló majomnak sem bevállalható. Ha valakiben nincs ennyi realitásérzék, annak kijár egy tockos.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 08:30:59

@0511: maximálian igazad van - amennyiben nem manipulál az ertéel (most ide számítom a saját számokról elküldött sms-eket is); mindemellett, szerintem Ildi idáig nem jut el, a szerinte leggyengébbek között fog keresgélni

amúgy meg, bevallom őszintén, bár Éva az a típusú emberi lény, aki szó szerint undort kelt bennem, ez nem arról szól, hogy én kivel akarok egy levegőt szívni, hanem, hogy kit érdekesebb nézni, és akkor már szegény Ildinél bárki esélyesebb, természettől függetlenül (még Zsófi a másik, akiből nem láti a világon semmit, mintha ott sem volna, csak ő nem is vergődik úgy, mint Ildi, talán ellene ezért van egy kis esélye)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.08. 08:33:18

amúgy kizártnak tartom, hogy a válaszlevelet káelen írta, gondolom összeült pár pszichomókus és kitalálták azt a formátumot, amiről tutira leesik minden bent tartózkodó lénynek, hogy sértő

Szaffi B. 2011.01.08. 09:24:10

Ildikónak lenne esélye valamik vvéglény ellen (Árva-SzandiBANDI, Alekfaszosz) de úgy tűnik a retek valamiért ki akarja onnan dobni, annyira nyomják ellene a szöveget (főleg Liluka, aki szinten egy Ildikó, minden tekintetben)

Ancilla 2011.01.08. 11:30:31

@Flood: Mintha magam mondtam volna.

@kérődzőgiliszta: Te ennyire utálsz mindenkit?

lutria 2011.01.09. 22:05:39

Mondjuk arra kiváncsi lennék hogy miért nem tünt fel Lacinak hogy a több órája telefo**tt wc-ben nincs szarszag?

gibson 2011.01.09. 22:28:10

@lutria: Laci egy idióta, de ettől még tiéd a nap kérdése, erre kéne szavazni egyszer a valovilag.hu-n! :)

Flood 2011.01.09. 23:24:20

@lutria: Ez nekem is eszembe jutott :)

Balfars 2011.01.10. 02:25:48

@csudri82:

Hát nekem az a karácsonyi, nem küldünk ajándékot be neked volt eddig a legundorítóbb húzás.
Aztán jön ez a K.L.N.-Anikó vonal. (Úgy látszik mindig Anikón csattan az ostor)
Most pedig ez az "Ildi kibaszott a barátod" történet is ilyennek ígérkezik.

Balfars 2011.01.10. 02:29:39

@gibson: Bécire való rámozdulásnál részeg volt+idegileg kikészült.
Alekoszt meg nem ez vágta el a lányoknál hanem a viselkedése. Ettől függetlenül ő már karácsony délután mondta, hogy próbálta normalizálni a kapcsolatát Alekosszal. Csak az még nem bocsájtott meg.
süti beállítások módosítása