Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X21

2011. január 05. 11:49 - Hódos Hajnalka

Ennyi fájdalmat, szenvedést Zsákos Frodó és hű barátja, Samu nem élt át, míg vitték az Egy Gyűrűt Mordor felé, én mondom. Keserű könnyek, búcsú, elválás, a tündék ideje lejárt. Meg Gináé is. A jó Szürke Gandalf, miket beszélek, Stohl Buci bácsi tegnap olyan szigorú és drámai volt, hogy nemcsak a kutya, de a már többszörös műtéten túlesett maci és a letépett fejű nyúl is vigyázzban álltak. Én fogadalmat tettem, ezentúl hihetetlen energiákat fogok a szókincsem fejlesztésére fordítani, mert Andris ingének színére nem találtam megfelelő jelzőt, azt, hogy az üszkösödött végtagból szivárgó genny, mégsem írhatom le. Tiszta vizet öntünk a pohárba, Gina, hogy vagy? Nem jól. Akkor gyere kérlek a riportszobába, a többiek pedig maradjanak csöndbe.

Gina, szeretnél-e maradni a ValóVilág negyedik szériájának játékosa? Nem szeretnék. Tehát lemondasz a lehetőségről, hogy elvidd a fődíjat? Igen. Gina, nem szeretnénk téged tovább kínozni. Villalakók, Gina azt a döntést hozta, hogy önként kiszáll a játékból, és még ma elhagyja a Villát. Ez egy felnőtteknek szóló játék. Nem egyszerű játék, rendkívül nehéz. Gina feladta. A döntését a ValóVilág stábja elfogadta. Gina, fél órád van arra, hogy összepakolj, Laci és Ildikó segít neki, a többi Villalakó köteles felöltözni és kimenni a kertbe, Gina, kezdd meg a felkészülést a kiköltözésre. Felállok és kizárom a férjem és Pötyit az erkélyre, a szabály az szabály. Kicsit később kiadom a sapkasálat, sajnálom fiúk, nekem is nagyon nagyon nehéz. Rövid gondolkodás után hozzáteszem:ez nem szeretettábor, ez egy koncepciós tábor.

Az utolsó reggelen Gina Laci mellett ébred a nyugiszobában, aztán félrevonul sírni a mosókonyhába. Aggódik Kristófért és nagyon hiányzik neki, alig várja, hogy vele lehessen. Itt benn, a Villában leköti ugyan magát takarítással, főzéssel, mosással, de közben folyamatosan gondolkodik, a múlton, az életén és ő ezt nem akarja. A jacuzziban Olivér és Jerzsi arról beszélget, ki marad a végén a kemény mag. Természetesen mindketten benne lesznek a kemény magban, hogyne. Olivér szerint Laci nem olyan erős, mint hitték, a párbajon is mozgósította az ő kis tisztesség meg becsület csapatát, és? Mi történt? Semmi, maximum egy százalék történt. Laci a szobában pont ennek az ellenkezőjéről beszél, mikor elmondta a beszédet, özönleni kezdtek Kristófra a szavazatok. Aztán kinéz Ginára, nem tudom, hogy tudok segíteni ennek a lánynak. Sehogy, hangzik a válasz.

Olivér visszatértét az igazmondó hintával ünnepelik meg, mindenki elmondja, miért őt várta vissza. Béci: kedvellek téged, szarok mindenkire, rád nem. Évi szerint ugyan a kapcsolatuk olyan, mint a hullámvasút, de örülök, hogy ő jöttél vissza. Gombi rövid és vicces, ilyen mókamesterre MMKK szükség van. Alekosz megint véresen komolyan veszi magát és a feladatot, barokkos körmondatokban megfogalmazza, ha nem Olivér jött volna vissza, akkor más irányba indultak volna el a viszonyok a Villában, gyökeresen megváltoztak volna a kapcsolatok. Gina szerette volna, ha a férje jön vissza, de önző volt és abban is bízott, hogy Olivér jön vissza, mert akkor ő is kimehet. Anikóból gejzírként tör ki a mondanivaló: megjátszod magad előttem! Az emberek behódolnak neked, mert félnek tőled, de én nem fogok. Csalódtam benned és most úgy érzem, hogy szeretnék veled párbajozni és hazamenni innen. Laci elmondja, hogy sok dolog van Olivérben, amit nem tud elviselni, de olyanok ők, mint a tűz és a víz, egyik sem lehet a másik nélkül. Anikó a hősi tett után remegő kézzel cigarettázik, a lányok odasereglenek hozzá, megdicsérik és büszkék rá. Ezt most miért csinálta, kérdezik Olivértől, ki akar menni? Dehogy akar kimenni, a Vígszínház miatt csinálta. Szandika, te behódolsz nekem? Dehogyis!(nem). Alekosz akkora igazságot mondott, gyerekek, ha nem Olivér lenne itt, első számú közellenségek lennénk, háborog Éva. Figyeltem az arcokat, rég nem láttam ekkora kárörömöt, mint ami Zsófi arcára kiült. Alekosz, te behódoló vagy? Hogy esett? Voltam én már utánfutó meg talpnyaló is. A beszélgetést Olivér összegzi: el van tévelyedve ez a nő.

Mivel nemcsak az eltévelyedett nő és Gina, hanem Gombi is ki van borulva, a Villalakók játszásiból telefonálhatnak a szeretteiknek. A telefon nincs bekötve, azért Alekosz erre háromszor rákérdez. Zsófi sziaanyuzik és vihog, hát én itt vagyok a Villában, hihi még nem szavaztak ki. Bécinek nagyon hiányzik, alig várja, hogy láthassa és nagyon bízom benned, tedd azt te is. Laci kedves édesanyjához beszél, Gina éjszaka felijedt és nem volt mellette Kristóf, soha többé nem akarok nélküled lenni. Olivértől Enike ugyanannyi erőt vesz el, mint amennyit ad neki, ez az energiamegmaradás törvényének új definíciója. Jerzsi jól érzi magát, köszönhetően a társaságnak és egy lánynak. Gigi jókislány marad és nem okoz csalódást. Ildi nehéz helyzetben van, de erősnek érzi magát. Gombi rájött sok dologra, arra is, hogy Picur az igazi főnyeremény meg a családja. Alekosz sétálgat a telefon előtt, majd felkapja és Tündihez beszél, emlékszel, mikor tüzet gyújtottunk? Szóval piromániás is. Ja, nem, szalonnát sütöttek. Először. Biztosra veszem, hogy utána Alekosz megsütötte Tündit. Éva annyira önzetlen, hogy most is csak magáról beszél. Sokat jelentett, hogy ott voltál a párbajomon, jó van, elmúlt, lesz másik, le kéne már szakadni erről a témáról. Szandikánál semmi baj nincsen. Anikó egészen addig a pillanatig, míg be nem költözött, azt hitte, hiányzik valami az életéből, de most rájött, hogy ő hiányzik a legjobban. Fizikai fájdalmaim vannak a nyűglődéstől meg ettől a minipszichoterápiától.

Na most meg Villaelnök választás lesz, Béci és Alekosz a jelöltek. Segédjeik Olivér és Éva. Béciék programja a rendre épül, mindenki szedje össze a hajakat maga után és frizurát csak a fürdőben lehet csinálni. Alekosz programjának mottója az interaktivitás, a cél, hogy az itt tartózkodás az örömről, a felszabadultságról szóljon, de azért a saját portáját tartsa mindenki rendben. Mindkét Villaelnök feladatot ró Lacira, övé a konyha. Izgulok, meglesz-e a kétharmad. Bécit választják elnöknek, akinek az egyik szeme sír, a másik nevet, mert úgysem lehet ezt betartani. Gombi továbbra sincs jó passzban, Évának elege van abból, hogy a bánatos kis arcocskáját kell nézni meg a nyavalygásait hallgatni. Nekem speciel mindenkiből elegem van. Olivér megkérdi Gombit, száz százalék, hogy le akar lépni? Igen, mert Gombinak ez az egész nem ér annyit, hogy begolyózzon. Anikó is nyűgös, Évának panaszkodik, akkor érezné jól magát, ha az Olivér kimenne, de egy ideig nem fog, Kristóf is kiment, Gina is ki fog, ki a faszom fog rá jelet tenni? Anikó sír, könyörög Ginának hogy maradjon, ismételgeti, hogy miatta érzem szarul magam, miatta. Éva szárazan közli, ez nem szeretettábor, megmondtam az elején. Béci is odaül az ágyra, Anikó elpanaszolja neki, hogy gyökkettő a kapcsolata Gigivel is, mióta a Jerzsivel összejöttek és tök sok mindenkivel megromlott a kapcsolata a Villában. Hogy ennek a hatására, vagy sem, Béci kihívja egy négyszemközti beszélgetésre Gigit, aminek az a lényege, hogy Gigi vegyen vissza az arcából meg nem kell neki jófejkedni takarítással, de már annyira tele van a púpom a nyavalygással, a bőgéssel meg a nyivákolással, hogy nem tudok odafigyelni, a lényeg, hogy ha a Jerzsi átveri Gigi fejét, akkor Béci letekeri a faszát.

Na még egy utolsó drámázás és bőgés, Gina ideje lejárt, de Buci segíteni próbál. Ez egy bonyolult játék, bármikor bármi változhat. Mindenki esélyes a fődíjra, mindenki kivételezett helyzetben van. És hogy ez egy rendkívüli élmény. Kezdem magam úgy érezni, mint egy temetésen, ahol polgári szertartás szerint zajlanak az események. Gina, egy perced van, hogy elbúcsúzz a többiektől, gongazelejegongavége. Gina sír, imád mindenkit, kurvára fogtok hiányozni, de boldog leszek és várlak benneteket kinn. Anikó zokog, Zsófi sír. Gina mögött halkan csukódik az ajtó. Andris még mindig osztja a jónépet, az is tartson benneteket játékban, hogy rengetegen megszerettek benneteket idekinn, ne okozzatok nekik csalódást. Kriptahangulat, csend, metsző északi szél és a végső, súlyos kérdés, aminek az eldöntése a mi felelősségünk. Ki legyen, aki hazatelefonálhat? Ítibazmeg.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszönöm S-nek, a hogyvolt blog lelkes olvasójának, a sok-sok képet, amit küldött, hogy bővüljön a repertoár. Köszönöm, örülök. Hallod, hülyevagy, imádok benned mindent!

Címkék: vv4
346 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanemárrr 2011.01.05. 13:30:12

Na, akkor most már mesélje már el valaki, hogy Laci által mondott tűz és víz egymás nélkül meg nem levésének mi az értelme? A víz és a tűz igencsak jól megvannak egymás nélkül, sőt igazán csak úgy vannak meg. Vagy nem?

Léccccci, valaki árulja el, hogy ki telefonálhat haza, mert ugyebár a szerver lefagyott és a műsor végén sajnos nem tudhattuk ezt meg.

Kovács Tomi 2011.01.05. 13:31:45

Kösz, tegnap elfelejtettem nézni, de most már tudom, miről maradtam le, vagy miről nem.:)

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2011.01.05. 13:36:20

Egy dolog nem volt nekem egyértelmű az adásból:
Anikó kit "hívott", az anyját, vagy Királyellt?!

andrewt 2011.01.05. 13:37:08

@nanemárrr: gombi telefonálhatott haza, remélem most megnyugodtál:)

fran7 2011.01.05. 13:37:20

Tündi a megsütött ékszerteknős, de hogy veszi fel a telefont?

iwen 2011.01.05. 13:39:41

Gombi telefonálhat haza.

Remélem utána nem kell hallgatni a nyafogását, de másnak sem. Nem hiszem el, hogy az ertéel kreatív stábja még mindig nem bírt valamilyen feladattal előrukkolni, amivel le lehetne kötni ennek a picsogó társaságnak a figyelmét.

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 13:40:17

tegnap megnézegettem kicsit az első vv-t, hát ég és föld a különbség, tök más a hangulat, abban 100x értékesebb és érdekesebb arcok voltak, nem ilyen white-partys arcok...

www.youtube.com/watch?v=m_l7X1s8opQ&feature=related

vörös áfonya 2011.01.05. 13:40:31

A legjobb összefoglaló eddig:)

Mikor néztem,és Alekosz telefonált,pont azt gondoltam én is,hogy Tündi már nem él,mert megsütötte:)

gibson 2011.01.05. 13:41:06

@KancsiPista: itt nálunk napok óta be van borulva, de egyelőre nem akar esni...

apuska · http://kocsma.blog.hu 2011.01.05. 13:41:35

Gyaur!!! Ennyi sírós gyereket együtt az oviban se látni! Dolgoztatni kéne végre őket, foglalkoztatni, ássanak mondjuk pöcegödröt, betonozzák ki, azt tavasztól lehet abban fürdeni.
Gina helyett most kit küldenek be? A playboy nyuszikat félő, a szerződés máshova köti.

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 13:44:57

@gibson: jah? aszittem első voltam, ne izéjmár

Nayime 2011.01.05. 13:47:06

@KancsiPista: De az is szar volt. Belenéztem a linkbe, hát a Majka mekkora gááááz, döbbenetesen szánalmas! Talán azóta kupálódott kicsit, de ki tudja?!

@andrewt: Ezen nem lepődtem meg... akárhányszor felteszik az aznapi kérdést, mindig megmondom előre a választ :)))

Nayime 2011.01.05. 13:48:38

Amúgy meg Gigikének a jókislánykának, lehet, hogy lesz nagy döbbenet, amikor szembesül Jerzy melegfilmjeivel. Bár ha ő is bemutatja a sajátjait, kvittek lesznek, és folytatódhat tovább a kapcsolat :D.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.01.05. 13:49:53

"Ítibazmeg" --> zseniális!:D

Amúgy én nem értem, hogy Anikóban mi volt ez a hirtelen hangulatváltozás, előző nap még Olivérrel olvastatta el a mittudoménkihez írt levelét, most meg utálja mint a szart.

vörös áfonya 2011.01.05. 13:50:17

Stohl megint olyan borzalmas volt,a szigorból átcsapott fenyítősbe aztán pszichodumába.
Nem szeretem.Na.

gastro vazze 2011.01.05. 13:50:26

hehe szuper volt Hajni! Jól érzem azért, hogy most egy kicsit tlele van a tököd ezzel a töketlen bandával ? :D
Ezeket az önkéntes hazamenőket én kurvára szétbüntetném, mondjuk ami fizetést kapnának a 4-5 hónapra , annak a dupláját kellene visszaadniuk!
Az idei Survivornak ugyanezek a barmok tettek be (többek között..) ..
Idióták! erre vár baz+ 5 éve és akkor feladja...

Hurri Kán 2011.01.05. 13:51:21

Hajni, az mi az a koncepciós tábor?

JanCsi 2011.01.05. 13:52:19

E.T........................... kééész, folynak a könnyeim....:-)))))))))))))))LOL a többiről később, most még meg kell nyugodnom :-)))))))

vörös áfonya 2011.01.05. 13:52:20

@gastro vazze:

De ti azt el tudjátok képzelni,hogy Gina csak úgy simán ki tudott menni?Semmi büntetés semmi szerződésmegszegés,bármi nélkül?

saturnalia 2011.01.05. 13:53:20

Köszi, ismét jó volt olvasni!:)
A szerkesztőket meg továbbra sem értem, miért áll az esti műsor 90%-ban a nyavalygásból. Ok, nyafognak sokat, de nem napi 24 órában. Elvileg minden nap kapnak feladatot, azt is lehetne mutatni. Mennek azért a poénkodások is - még ha nem is túl magas szintű a humor -, vannak érdekesebb/röhejesebb beszélgetések, ezekből is lehetne bevágni. Az embernek lassan az életkedve is elmegy tőlük:D

Amúgy éjjel megint "érdekes" volt az adás. Olivér szépen építgeti a kis bázisát, egyre inkább úgy tűnik, hogy Jerzy mellett Béci és Gigi is hozzá csapódik. Utóbbinak megvan a motivációja: Béci felhívta rá a figyelmét, hogy kezd elszürkülni mióta Jerzyvel van, kevesebb SMS-t kap, az is mind jerzys. Ezért most aktivizálta magát, és éjjel a már említettekkel és Gombival kiegészülve különböző szivatásokat ötlöttek ki (a kinti vécét Nutellával összekenni, mintha szaros lenne; valamit összekenni valami piros színűvel, mert Gigi elárulta, hogy Éva épp menstruál; illetve a már alvókat csesztették borotvahabbal, banánnal, stb). Jah, meg azt tervezgették, hogy Éva kedvenc borába 5-6-10 porrá tört hashajtó tablettát kevernek, hogy fingáskor meglepetés érje...

Szóval a színvonal megvan, Gombiban nagyot csalódtam, mert a legbunkóbb poénokat ő erőltette, Gigi ismét megmutatta az igazi személyiségét. És azt is láthattuk, milyen jó barát Béci: ő nem bántja a Zsófikát, mert szereti, a többiek kenjék össze nyugodtan borotvahabbal az alvó lányt, de ő nem vesz részt benne...

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 13:53:44

@Nayime: majka szerintem is egy majom, de még ő is őszintébb volt, mint most ez az oligyerek-szájbaverek.

K Tomoceusz 2011.01.05. 13:53:47

Remélem Jerzynek jobb füle van , mint nekem . Én úgy hallottam , akkor lesz Bélánk keze által futykostelenítve , ha megtekeri Gigit . A helyében ( ha félti a kinövéseit ) villámgyorsan visszakérdeznék , mire vonatkozott pontosan a felajánlás , árverésre vagy tekerésre .

haruka 2011.01.05. 13:55:11

@KancsiPista: azbesztmegbasz, végighallgattam, és rájöttem, hogy az évek óta használt mondásunk, az "anya, haza akarok menni!" az innen származik. vááá!

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 13:55:45

@vörös áfonya: azér, me mi itt rtlnél félünk viktortól meg annamaritól. slussz.

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 13:56:44

@K.Tomoceusz: mindig belémbaszod az ideget, amikor meglátom a profilképed, hát muszáj ezt? :)

vörös áfonya 2011.01.05. 13:56:54

"(a kinti vécét Nutellával összekenni, mintha szaros lenne; valamit összekenni valami piros színűvel, mert Gigi elárulta, hogy Éva épp menstruál; illetve a már alvókat csesztették borotvahabbal, banánnal, stb). Jah, meg azt tervezgették, hogy Éva kedvenc borába 5-6-10 porrá tört hashajtó tablettát kevernek, hogy fingáskor meglepetés érje..."

Tyűű,ezek ám a csínytevések..
Gusztustalan,komolyan.Ha más nem jut eszükbe,csak ez,akkor inkább aludjanak éjjel és szürküljenek bele az éjszakába.

nanemárrr 2011.01.05. 13:57:08

@andrewt: köszi! Egész nap ezen rágódtam, de most már minden rendben! :)

haruka 2011.01.05. 13:59:10

Tegnap este már én is majdnem sírtam, mert annyira szar volt az összefoglaló. Adjanak már nekik valami feladatot, most már tényleg! RTLesek nem olvassák a nézői véleményeket?
Viszont tegnap rájöttem, hogyan küszöbölhetem ki Bucikát, mint irritáló tényezőt anélkül, hogy el kéne kapcsolnom.

vörös áfonya 2011.01.05. 14:00:14

"Viszont tegnap rájöttem, hogyan küszöbölhetem ki Bucikát, mint irritáló tényezőt anélkül, hogy el kéne kapcsolnom. "

Leveszed a hangot?

gastro vazze 2011.01.05. 14:01:26

@vörös áfonya: aztat mondta a StohlBandi, hogy nem lesz negatív következménye! Én meg azt, hogy WRONG ANSWER!

vörös áfonya 2011.01.05. 14:02:31

@gastro vazze:

A Stohl-nak én nem hiszek el semmit:)

Nayime 2011.01.05. 14:03:01

@saturnalia: Na, ilyen is jó lenne Hajnin kívül, aki leírja azokat a jeleneteket, amelyek az összefoglalókból kimaradnak!
Várunk szeretettel minden nap! Szerintem Hajninak sincs ellenére! :)

mgyuri · http://monophonics.tumblr.com/ 2011.01.05. 14:06:42

Baromi nagy volt miután Rácz úr végighallgatta a lányok siralmát Gizikéről, kirángatta a hugicáját, és elmagyarázta neki, hogy nem tartja be z előre megbeszélt taktikát, és ez így nem jó...

samba pa ti 2011.01.05. 14:12:56

én még ennyi ideggyenge síró-pityogó
egyént az életban nem láttam együtt.
csak egy kérdés: mi a túrónak mentek ezek be oda?
vagy a castingot cseszték el,de nagyon?

hajni,még mindig jó,amit csinálsz,így tovább!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.05. 14:14:56

@vörös áfonya: "Tyűű,ezek ám a csínytevések..
Gusztustalan,komolyan.Ha más nem jut eszükbe,csak ez,akkor inkább aludjanak éjjel és szürküljenek bele az éjszakába. "

Attól függ, hogy ki hogy veszi. Én középiskolás koromban 5 évig kollégiumban laktam. Nálunk is voltak ilyen "fogkrémes-borotvahabos" mutatványok egy-két éjszaka. (Meg a hashajtós ötlet is felmerült, bár az nem lett megvalósítva.) Nálunk ezt mindenki poénra vette. Na mondjuk igaz, mi akkor kb. 15-16 évesek voltunk, a villalakók meg (elvileg) felnőtt emberek. Bár ezzel együtt nem nincs annyira gondom az ilyen jellegű szivatásokkal. Bár, a WC-összekenése, meg a hashajtó az kicsit erős már szerintem is.

v'li 2011.01.05. 14:19:08

Csak én hallottam úgy, vagy balekosz tényleg azt mondta Tündinek a telefonba: "...amikor tüzet gyújtottunk a VASÚT PARTON"? Vagy a sok nyafogó látványa úgy felb*szta az agyam, hogy már a hallásom is elment.

Hpisti 2011.01.05. 14:19:44

@vörös áfonya: "Andrástohl ez jár..." copyright by Irigy Hónaljmirigy.

K Tomoceusz 2011.01.05. 14:22:23

@Nayime:

aki leírja azokat a jeleneteket, amelyek az összefoglalókból kimaradnak!

Két jó perc volt tegnap . 28.00 - ig pörgesd , csak az utolsó két perc érdekes .
indavideo.hu/video/vv010500000030

fran7 2011.01.05. 14:22:46

@v'li: Én is azt hallottam.

haruka 2011.01.05. 14:32:16

Dzsörzi: Ritka vagy, mint a fehér holló!
Gigi: A faszt!

Mily romantikus!

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 14:32:52

@samba pa ti: Szerintem a castingot b@tak el, de nagyon :) Meglatszik, hogy nem Arpa csinalja a dolgot...

bévé 2011.01.05. 14:40:07

@haruka: ezen beszartam én is. :D

amúgy Béci azt mondta, h de ha megbasz, letépem a faszát.

szépen beszélsz a húgodról, idióta. megbaszni. az kell, ja.

JanCsi 2011.01.05. 14:42:41

@bévé: lehet, hogy én félreértettem, de BÉci nem arra volt kibukva, hogy ha megbassza Dzsörzé Dzsizsit hanem arra, hogy ha behülyíti és közben kiderül, hogy odakint meg 8 nője van.

fran7 2011.01.05. 14:44:59

@KancsiPista: Már leírtam, nem a castinggal van a baj, hanem azzal, hogy műfajt tévesztettek és nem mernek váltani. Annyira bejött nekik a Celebvagyok, ahol Szőke például állítólag 30 percen át csinálta műsort azon kívül hozzá se szólt senkihez. De ott az elég volt egy jó műsorhoz, hogy Vadon Janiék poénkodtak a szereplőkön és magukon. Illetve volt egy feladat, amin elég sok múlt, kajamennyiség például. Szerintem azt hitték, hogy itthon elég lesz egy kis bónusz Balázs és összetudnak vágni 30-40 perc adást, vicceset, ironikusat, abszurdot. Csak szerintem az alkotók alkalmatlanok erre. Nem felkészültek rá. S ami még nagyobb hiba a részükről, ami érthetetlen a napi feladatok elbagatellizálása. Az, ami a legtöbb realityt nézhetővé teszi. Illetve, amit sixx is írt, de itt is szó volt róla az 50 millió nem akkora összeg, hogy úgy érezzék a lakók, hogy ezért elég sok minden be kell vállalniuk, hiszen az megoldaná egész életük anyagi problémáit. Ezért motiválatlanok. Nem kevés az 50 millió, de nem annyira lehetetlen egy tehetségesebb vagy szerencsésebb embernek, hogy szert tegyen rá. Nem egy álom összeg, aminek megszerzése beláthatatlan lehetőséget teremt.

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.05. 14:45:43

Nagyon komoly a helyzet a villában, reméljük Olivér nem omlik össze.

bévé 2011.01.05. 14:47:49

@JanCsi: akkor is azt mondta, h megbasz. :) de vágom, h ezt fejtegette neki.
és gondolom, akkor a helyes kifejezés az átbasz. :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.05. 14:48:43

@KancsiPista: "Szerintem a castingot b@tak el, de nagyon :)"

Szerintem is.

reccs 2011.01.05. 14:50:41

@gyvy: Hajni, az mi az a koncepciós tábor?

A koncentrációs tábor Kiszel T. szájából.

JanCsi 2011.01.05. 14:51:17

@bévé: igen, úgy értette, hogy átbasz. Mindegy, lényeg, hogy a basszuk szó jóóó sokszor benne legyen, ezt nézze a magyar póóógár!

JanCsi 2011.01.05. 14:51:58

@reccs: Ne má!!! Kiszelnek is volt egy ilyen terepszállás-szerű benyögése?

gyutyka 2011.01.05. 14:52:35

Hajni, ez is nyalintós volt. Kösz.

Lanois 2011.01.05. 14:55:56

Ez frenetikus volt Hajni! Úgy látszik a legszarabb részekből lehet a legjobb beszámolókat írni. Viszont megfogadtam, hogy soha semmilyen körülmények között nem olvasok több hogyvoltot ebéd közben. Számomra fontosabbak azok az alapvető életfunkciók, mint pl az akadálytalan légzés, a nyugodt emésztés stb., amik viszont olvasás közben alapvetően sérülnek.

Lanois 2011.01.05. 14:59:10

@fran7: "Tündi a megsütött ékszerteknős, de hogy veszi fel a telefont?"
Tudod ez nem igazi telefonálás volt, hanem csak úgy csinált, mintha a teknőchöz beszélt volna.

badmintonplayer 2011.01.05. 14:59:22

Az idegösszeomlás szélén sztem ki lehet jutni bűntetlenül.De ezt most elsütötték:)

lobster thermidor 2011.01.05. 15:01:37

@Imiface:

Az egész egy rakás szar.
Buci talán majd a beszélőn hitelesebb alakítást nyújt.

v'li 2011.01.05. 15:02:10

@fran7: teljesen egyetértek, bár szerintem a casting is hibádzik. Egy ilyen játék előtt elvileg pszichológusoknak meg kéne vizsgálni a jelentkezőket, bírják-e a bezártságot, konfliktusokat. Szerintem ez nem történt meg (rendesen), ezért van a kizárás, feladás, picsogás.
Vagy másik verzió: voltak ilyen jellegű tesztek, ás a Zertéel szándékosan az ideggyengéket küldte be, mer az biztos milyen érdekes lesz.

K Tomoceusz 2011.01.05. 15:03:30

@bévé:

akkor is azt mondta, h megbasz.

Jerzy , ha rendes magyar ember akar lenni , megfogadja a mondást :

" A Gigit akkor kell lerépáznunk , amikor hozzáférünk . "

Szó sincs ebben semmiféle Bécikről .

lobster thermidor 2011.01.05. 15:04:26

@vörös áfonya:

Örömmel látom, hogy milyen menők voltunk harmincöt évvel ezelőtt. Mi ezeket a "tréfákat" az építőtáborban csináltuk egymással.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.01.05. 15:05:03

Eddig nem néztem, de ma komolyan ezt fogom nézni. Mert nem hiszem el, hogy ennyire primitív műsor is létezhet:(
De holnap megírom, hogyan érzem magamat tőle. Aztán lehet, hogy rászokom, mint a cigire. Látom sokan rászoktak. Miért?????????

K Tomoceusz 2011.01.05. 15:08:05

@lobster thermidor:

Jól látom az adatlapodon , hogy most töltötted be a hetvenet ?

fran7 2011.01.05. 15:12:15

@Lanois: Én tudom, de Alekoszból bármit kinézek;) Bár abban a két pillanatban majdnem emberi volt.
@v'li: Szerintem a kulcsszó a motiváció. Nagyon ingerszegény környezetet is el tudsz viselni, ha van valamilyen oka annak amit csinálsz. Például Móron a rabszolgatartó gyárakban a szalag mellet elviselik a 12 órás monoton munkát, mert abból élnek meg.
A műsorban azok nem nyafognak, akiknek céljuk van a műsorral. Oli a pénzt akarja, Éva ismertséget, tv-s munkát. Alekosznak jobb bent, mint kint. Bizonyos értelemben ez igaz a Gigire és Bécire is. De mi Zsófi célja vagy az Ildié, Lacié, Gombié, Gináé, és Kristófé? Semmi. Nem is lehetett őket motiválni semmire, még részfeladatokra se nagyon, hogy ne unatkozzanak.

lobster thermidor 2011.01.05. 15:14:14

@K.Tomoceusz:

He...he..., akarom mondani lehet hogy a hatvanat?
Sajnos már nem emlékszem igazán a dátumokra.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.05. 15:19:04

Nyáháháháá, itt kell dolgoznom egész nap. Kilenc-tíz órát ülök a munkahelyemen, közben jönnek a számlák, azokat is fizetni kell, meg takarítani kell a lakást, meg mosni és teregetni kell és az idő is szar.
Be akarok menni a villába, mielőtt becsavarodok!
:)

K Tomoceusz 2011.01.05. 15:20:40

@fran7:

Nem követed az eseményeket :

Zsófi ifjúsági műsorokban lesz Kiszel Tünde
Laci utazási ügynök
Gombi Hajas és Zsidró konkurenciája
Ildi a Barátok Köztben Joli nővér
Gina és Kristóf a Rákasi házaspár tartalékja

badmintonplayer 2011.01.05. 15:21:54

Tegnap megnéztem a cool tv-n is az adást, hát az a durva...Győzőt nem tudom felfogni, hogy engedhetik oda, még beszélni sem tud.

K Tomoceusz 2011.01.05. 15:22:33

@K.Tomoceusz:

Rákasi.... Rékasi , bocs Károlyom !

badmintonplayer 2011.01.05. 15:22:37

@batgirl: Tudod mit?Ne építsd le magad és ne nézd meg!:)

JanCsi 2011.01.05. 15:25:08

Amúgy a Reteknek fizetnie kellene Hajninak mert igazából ő az aki emeli a nézettséget. Én is azóta nézem A TRÁGYÁT csupa nagybetűvel amióta HH-t olvasok.
:DDD

Trevlovics 2011.01.05. 15:27:26

azért csak csinálnék egy csillag születik promót, amiben minden este 5 percben Utasi Árpi meséli el az aznap a villában történteket.

lobster thermidor 2011.01.05. 15:28:03

@K.Tomoceusz:

Ejnye...
Ajánlom a Cavintont.:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.05. 15:28:58

Hajnalka ez az utóbbi napok legjobb összefoglalója:))
Remélhetőleg Pötyit és a férjedet nem felejtetted az erkélyen:DD

huncut_kata 2011.01.05. 15:29:05

Az kimaradt, hogy Béci úgy zárta a villaelnök jelölti mondandóját, hogy "Szebb jövőért!"

Lasombra 2011.01.05. 15:30:10

@fran7: "Semmi. Nem is lehetett őket motiválni semmire, még részfeladatokra se nagyon"

az ominózus rész óta van is a mondás, hogy motivált, mint Olivér a disznóvágáson.

na jó, nincs ilyen mondás, de az azért erős, hogy ők olyan kurvára hajtanának.
mint ahogy anno nem hajtott VV1 Szabi sem, VV2 Laci még úgy ahogy, VV3 Miló meg ahogy emlékszem olyan Leonidasz béta verzió volt.

érdekes (értsd idióta) ember max a döntőig viszi, de meg nem nyeri (ld. Majka, Anikó 1.0), mert utána már nincs műsor, mehetnek a lecsóba, és inkább a normális (értsd nem idióta) embereket szeretik jutalmazni a nézők.
szerintem.

JanCsi 2011.01.05. 15:30:13

@Trevlovics: úgy olvastam pornót... az jobban illene a csapathoz :DDDD

JanCsi 2011.01.05. 15:32:45

@Lasombra: "érdekes (értsd idióta) ember max a döntőig viszi, de meg nem nyeri (ld. Majka, Anikó 1.0), mert utána már nincs műsor, mehetnek a lecsóba, és inkább a normális (értsd nem idióta) embereket szeretik jutalmazni a nézők.
szerintem."

egyetértek. Jelen állás szerint kb. Gombit látom ez alapján nyerőnek. Csak ne rosszalkodjon és szorgosan szívecskézzen és akkor megnyeri!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.05. 15:33:17

@JanCsi:
én is így jártam:D

@batgirl:
most még meggondolhatod magad, mert aztán tényleg függő leszel te is:)

K Tomoceusz 2011.01.05. 15:33:35

@lobster thermidor:

Az nem jó . Az nem világítja meg nekem itt a sötétben a betűket . Inkább küldj valakit , aki felkapcsolja a lámpát helyettem .

fran7 2011.01.05. 15:41:12

@Lasombra: Na Olivér, Éva, Alekosz nem véletlenül nem vesznek részt a munkákba, mikor a francia séf bent volt, nekik nem kell semmi ilyen részfeladat, mert nem ez a céljuk. Így értettem. Laci a főzéssel még úgy ahogy leköti magát, de lépéseket nem nagyon tesz a győzelem érdekében.
A VV1 abból a szempontból volt érdekes, hogy Szabi, Oki, Majka elég hamar összehaverkodtak és ők hárman felőrölték a többieket. Tehát volt egy szövetségük, amiért elég sokmindent megtettek. Ők is lettek benne a háromban, bár a végén Oki már egyáltalán nem volt olyan elkötelezett, mert érezte, hogy ő a leggyengébb. Szerintem Oli ezt a taktikát akarja végigvinni újra.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.05. 15:41:47

Gratulálok! Jobb ez az összefoglaló, mint a hatvan perces RTL-es amire soha nem érek haza időben :)

Trevlovics 2011.01.05. 15:42:03

elég ide a promó is. pl árpi parasztgúnyában kikacsint aztán, lelkesedéssel vegyített dühvel süvíti, hogy a vastagszájú némber a hajasbabának fölibe kerekedett, oszt uzsgyé, mán tapadt is rá azzal a ritka lapított szájával a mellyire neki.

a végére meg Tabáni István életörömtől duzzadó lelkesítő üzenete a villába és megvan a promó.

gastro vazze 2011.01.05. 15:44:23

@vörös áfonya: nem nagyon van más lehetőség lévén nem nagyon van "eszközük"...

gastro vazze 2011.01.05. 15:47:02

@JanCsi: szerintem meg Béci fogja nyerni, ha csak le nem dobja a láncot, de nem úgy néz ki jelenleg..

Adriano87 2011.01.05. 15:49:23

hajni úgy írod ezt a blogot mintha kötelező lenne az írásaidból legalábbis erre a következtetésre jutottam.hozzászólóknak meg azt üzenem ha nem tetszik a való világ 4 akkor nézzetek más műsorokat.

QYXW 2011.01.05. 16:03:38

A legnagyobb baj, szerintem ott van, hogy nagyon béna embrkék kerültek be! Bár úgy látszik ma már "okostojásnak" lehet tekinteni egy Mr. Bean kinézetű biztonsági őrt, aki tud értelmetlen,körmondatokban beszélni. A lakók, nagyobb része annyira primitív, hogy saját magát sem tudja elszórakoztani. Azért meg lehet nézni, azok a játékosoik, akik a "háztartás vezetésével" vannak elfoglalva mikor rinyálnak.

Nem volt nekik kötelező bemmeni! Ha pedig ennyire hurka-gyurkák, kérjék a gárda cseréjét ! :))

cöcke 2011.01.05. 16:15:43

Szokás szerint kurvajó vagy Hajni, de amin most szívből jövően, hangosan felnyihogtam, az az utolsó kép,amin Dörzsi gőzölök.
(Csak nekem tűnt fel,hogy ezt a csávót csak az izmos segge köré csavart törülközőben lehet látni, MMKK?)

2011.01.05. 16:15:51

@JanCsi: ez most komoly? A Gombi? Az a madárnyakú fiúcska, aki úgy bömböl, mint egy négyéves, aki úgy tarja a karjában a maciját, mintha meg akarná szoptatni? (Anyám óvónő volt, azt mondta, ilyet fiú gyerektől pályája 40 éve alatt nem látott. Ha belenéz a kamerába azonnal Bódi Guszti kifejezéstelen tekintete ugrik be, igaz ebben az esetben kiszedett szemöldök emeli ki a lényeget.
Két ünnep között szétment a parabola ráfanyalodtunk a VV-re, de ezen a Gombin szarrá röhögtük magunkat. Figyelem, nem neki röhögtünk, hanem rajta!
Ennél jobban már csak ezeken a hogyvoltakon szoktam, gratulálok! :)

rexter 2011.01.05. 16:23:57

@Adriano87: miert miben nincs igaza Hajninak? Nem nezhetetlen fos picsogas az egesz musor? de. attol meg lehet rola lelkesen irni, mert az ember szeret gunyolodni, es ez itt teljesen jogos.

JanCsi 2011.01.05. 16:29:54

@beebeer: nem azt írtam ,hogy nekem ő tetszik, én neki szurkolok ,hanem hogy ezt érzem.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 16:33:05

@cöcke: Jaj, a gőzölgősDzsörzi, a kedvenc képem :DDD Rossz pillanataimban előveszem és nézegetem, mert akárhányszor meglátom, kitör belőlem a röhögés.

TUDOM, hogy nem vagyok normális, de hát hogy máshogy kerülnék ide?! :DD

Jajistenem, de jót röhögtem. Magamon.

JanCsi 2011.01.05. 16:44:01

Ez az MMKK már így kering netszerte, vagy Hanji védjegy-oltalom alatt áll?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.05. 16:48:20

@batgirl: "Eddig nem néztem, de ma komolyan ezt fogom nézni. Mert nem hiszem el, hogy ennyire primitív műsor is létezhet:(
De holnap megírom, hogyan érzem magamat tőle. Aztán lehet, hogy rászokom, mint a cigire. Látom sokan rászoktak. Miért????????? "

Oh volt ennél már primitívebb műsor is szerintem. (Vagy nem? :) )

Én mondjuk nem mondom azt, hogy rászoktam a VV-re (már úgy értem, hogy nem szoktam rá, hogy ha egy-egy adás kimarad nem esek kétségbe), de azért szoktam nézegetni. Igazából két okból:
Egyrészt az első három VV-t is néztem.
Másrészt napi egy óra teljes agyatlanság jöhet. :)

KATZE 2011.01.05. 16:49:00

Gombi? Hát szerintem nem, legfeljebb valamelyik másik kisebbségi... Lehet választani: Védelmipénz Béci, Nyíltseb-pornós Dzsidzsi, Bűnözőarcú Zolivér.
Gombu egy rakás nulla:) ugyanolyan pszichológiai eset, mint a balástyai rém(balekosz). Hihetetlen, nem is férfi. Férfi így nem viselkedik.

gibson 2011.01.05. 16:49:46

@Hódos Hajnalka: Hajni, ugye az új, mosógéptesztelős videóban felbukkanó "Hajni, a foltmester" nem te vagy, csak egy névrokonod? :)

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 16:50:05

Akkor most megmondom nektek a tutit a nyávogásról...
Végignéztem az adatlapokat a vályogvetőkről és az egy szem Lacin kívül senkinek nincs normális vagy átlagos (kinek melyik tetszik) foglalkozása...ezzel nem azt akarom mondani, hogy a tánctanítás vagy az aerobikoktatás, esteleg a hostesskedés nem munka, hanem azt, hogy egyikük sem egy állandó, kötött vagy legalább részben kötött napirend szerint él...
Ti mind iskolába-dolgozni-írni-olvasni jártok, azaz van az életeteknek célja (mielőtt valaki kötekedne, az esetleg jelen lévő kőgazdagoknak meg a pénz napi átvillázása a munka, nehogy bepenészedjen ebben a nyirkos időben:-PP) a lakóknak kint sincs semmi normális az életükben, csak vannak, mert megszülettek...miért is tudnák magukat lefoglalni értelmes vagy annak tűnő dolgokkal? Szerintem mind kétszer annyit isznak és dohányoznak, mint kint, mert halálra unják magukat, mert saját maguknak sem jó társaságok...na meg alszanak, szintén unalmukban :-S
Lehetne nekik feladatokat adni, de minek? Ennek a játéknak vagy pszichológiai kísérletnek épp az a célja, hogy meglássuk, ki nem bolondul meg odabent...
Tegyük fel, hogy nálatok lenne egy furcsa áramszünet, ami csak a konnektorokat érinti, tehát a vályoglakókhoz hasonlóan nem lenne tévétek, internet, rádió, hírek...lenne viszont medence, konditerem, egy jó pár ember, akik nem némák: mit csinálnátok? Olvasni, rejtvényt fejteni nem ér, mert nekik sincs könyvük (jobb is, mert megijednének véletlen :-PP)

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 16:50:20

@JanCsi: dehogy, én is az egyik kommentelőtől nyúltam. :)

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 16:53:44

a napirend szerint él mögül lemaradt, hogy "és használja az agyát" :-))

KATZE 2011.01.05. 16:56:34

@prof. Perselus Piton:
Ginának van még saját cége, ergo munkája, céljai. Az előző munkáját inkább hagyjuk, szerencsétlen, h. erre kellett fanyalodnia.
Laci, Kristóf és Ő voltak épelméjű, felnőtt, normális emberek.
A többiek? no comment.

majd ha lesz kedvem pár mondatban kielemzem őket (jóbarátom pszichológus, majd ő segít)

u.i: A retek cikket közöl, amiben egy oldalon ekézi Ginát, mert kijött. "elvette mások lehetőségét".

MIntha vályoglakónak lenni olyan nagy lehetőség és dicsőség lenne. Lehetőség hulladék, ingyenélő celebnek lenni. Másra nem.

Lall-R 2011.01.05. 16:57:32

A tegnapi adás volt szerintem az eddigi legunalmasabb, Stolh még rakott is rá egy lapáttal

gibson 2011.01.05. 17:01:40

@KATZE: Ginának egy ruhaboltja volt, nem saját, jól menő cége, amit ráadásul be kellett zárni - hogy azért, mert bejöttek a villába, vagy azért, mert szarul ment, jó kérdés, szerintem az utóbbi. Ha jól ment volna, nyilván nem adják fel.
Pont, hogy a lóvé miatt jöttek elsősorban, ezek után duplán nem érti az ember, miért szaladtak haza sírva két hét után...

A harmadik bekezdés a lényeg:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/31/a_vv_hazasparjanak_a_nullarol_kell_ujrakezdenie_ha_kiesnek/

gibson 2011.01.05. 17:02:19

@gibson: "Ha jól ment volna, nyilván nem adják fel." - a ruhaboltot nem adják fel, úgy értem.

Lasombra 2011.01.05. 17:04:03

@prof. Perselus Piton: "mit csinálnátok?"

ez a szitu csak úgy bevágna hozzánk, vagy annak a végén is lenne havi egy misi, lakás, autó?
és jó nők is lennének vagy csak ilyen csalánevők, mint Szandika?
és ha jó nők igen, akkor kamera is? menne a neten, amit csinálnék?
ha megütnék valaki, ki kéne mennem?

megannyi kérdés. de hát a részletek hol az ördögben rejlenek. :)

Trevlovics 2011.01.05. 17:05:48

mi az a baromság, hogy elvette a lehetőséget mások elől? kik alakítják a szabályokat, tán nem az ertéel? akkor ne sírjanak, küldjenek be a helyére valakit azok közül, akiktől "elvette" a lehetőséget.
világvége hangulatról: az is belejátszhat, hogy nehéz benn érzékelni az idő múlását, sokaknál lehet, hogy konzerválódott az év végi ünnepi hangulat amit meghatározott benn a "hiányzikmindenki". ki kéne hozni kicsit őket, hogy tudatosodjon, hogy január van, új év, mindenki ismét szopik a munkahelyén, tessenek ezt átérezni és jobban megbecsülni magukat.

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 17:06:26

@KATZE: azért a saját cég megnevezés eléggé pongyola...saját cége van annak is, aki kiváltotta a vállalkozóit és a garázsban ruhákat árul és annak is, aki évi másfél milliárdos forgalmat bonyolít...

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 17:09:10

@Lasombra: pontosítsunk...legyünk vályoglakók...mit csinálnánk, hogy elüssük az időt? Mindenki a maga bevállalási szintjén természetesen...
Kizártnak tartom, hogy unalmunkban aludnánk, innák, stb...

mézescsók 2011.01.05. 17:13:01

Végig olvastam mindent, több dologról is van véleményem.
1./ Mindenki játszik és ez a természetes, még akkor is, ha egyesik, pl. Éva, ezt tagadja. Mert Ő azért jött, hogy ismert legyen a médiában. Na, az lesz, de nem feltétlenül újságíróként. Nekem Molnár A. jut eszembe róla. Meg még az is, hogy vajon miért nem világosodik fel, hogy eddig két pasinak adta elő a magánszámát, de egyiknek sem jött be (Gombi, Jerzy)?
Jobb lenne abbahagyni, mert nem áll jól neki cicáskodás.
2./ Az első Vv lakók még nem nagyon tudhatták, hogy mire jönnek be. Szerintem elég ösztönösen csinálták, amit tettek. Az utánuk jövőknek már több infójuk volt. Ezeknek már nem nagyon lehetnek illúzóik, sokkal tudatosabbak.
3./ Éppen ideje volt, hogy Gina távozzon. Ha jól emlékszem, akkor az volt a bemutatkozó műsorukban, hogy Ő vette rá a férjét a jelentkezésre, mert ez volt az álma. Felesleges volt az egész picsogás, főleg ha arra gondolok, egy egyszercsak valamelyiknek ki kellett mennie, mert ketten egyszerre nem nyerhetnek. Tehát előbb vagy utóbb valamilyiküket kiszavazták volna. Amúgy elég érdektelen karakter volt mindkettő.
4./ Olivér nagy arc, de nem hiszem, hogy Ő nyerne. Általában a szürkébb személyiségek húzzák tovább. Viszont nélküle kevesebbet lehetne röhögni, akárhogy nézzük, mozgatórugója az eseményeknek.
5./ Gombi érdektelen kis f..sz. Én szeretem, ha egy pasi az érzelmeit kifejezésre juttatja, de két lábbal rúgnám ki az ágyamból vagy az életemből az ilyen érzelgős kis már nem is tudom, hogy miket.
6./ Zsófi nem egyszerűen halvány, hanem nincs is. Ha mégis, feltűnik, akkor legfeljebb egy magasra nőtt- nem jóllakott- óvodás jut róla eszembe. Nézzétek meg a kiszavazásnál. Állítom, hogy ha szoknya lenne rajta, akkor annak gyűrögetné az alját és csipogna.
7./ Laci - csak látszólag nagy arc. Érdektelen, unalmas, viszont hasznos, mert tud főzni. A hit, becsület jelszavaitól viszont mindig végig fut a hideg a hátamon, enyhén fastizoid beütésnek tűnik. Erről szivesen vitatkoznék később, de nem most, mert a gyógytornászhoz megyek műtét mián. Ez viszont nem tartozik senkire, tehát bocs.
8./ Anikó - végképp nincs ott a helye. Szerencsétlen, teszi amit tehet, de nem sokra képes. A Király L. Norbis produkció említésre sem méltó, erőltetett szörnyedelem.
9./ Béci - nem lenne rossz arc, egyértelmű, hogy a bent maradásra koncentrál, ettől fűggően alakítja a kapcsolatait, de annyira sohasem erősen, hogy ne állhatna át bármikor a másik oldalra. Okos. Viszont terrorizálja a húgát, amire még ráfűzhet. Ha kiesik Gigi, akkor elveszti az egyik támagatóját. Ostobán erőszakos. Megjegyzem, hogy néha azt várom, hogy üsse meg a húgát (a bemutatkozó filmben megtette) vagy vágjon hozzá valamit. Vajon Őt is kiküldenék, mint Zsuzsit? Ja, és még valami: eleget rinyál a kint hagyott kedvese miatt. Vazze, hát menjen ki!
10./ Gigi - Hajnalka jóvoltából kezdtem ffigyleni a nőt. Meg van a saját külön játéka: alkalmazkodni, eltűnni, nem konfrontálódni, és kell egy szerelmi szál. Nam annyira hülye, mint amennyire az összefoglalókból lejön (pl. Jerzynek mondja: ez nem a showtime ideje, lyukra mész, abban állapodtunk meg, hogy ez köztünk marad, én tudom, miért jöttem, stb.), észnél van, amikor kell. Valamiért viszont fél a Bécitől.

KATZE 2011.01.05. 17:13:28

ruhabolt? nem tudtam. úgy kommunikálták le, h. ügyvezető igazgató, vagy ilyenek. de a véleményem fenntartom, hogy ők ketten és Laci, akik embernek nevezhetőek. a többi szánalmas halom fekália.

Ildi van a két halmaz között. Nem Ginának,hanem neki kellene feladnia, hogy ennyire semmibe nézik. A "nem megrendezett, előre megírt" műsorba gondolhatták volna, hogy egy jobb érdekérvényesítő képességgel-értsd nagy pofa, trágár, bunkó viselkedés, fekete múlt- rendelkező egyént küldenek be, amikor már megvolt a kialakult banda.

baliquez 2011.01.05. 17:17:57

Kovi csinált már valóvilág-filmet? :) Mondjuk baszóvilág címmel.

gibson 2011.01.05. 17:18:37

@Hódos Hajnalka: akkor jó, most megkönnyebbültem! :)

mézescsók 2011.01.05. 17:22:24

Még akkor is folytatom, ha elegetek van bőle, mert nem kell elolvasnotok:
10./ Jerzy - nekem tetszik, mint pasi, mert kétségtelenül jó teste van, de ennyi. A Gigi szál nélkül nem tudnák,ki Ő.
11./ Alekosz: róla nem szívesen írok, annyira ellenszenves figura - nekem. Egy nyálas csiga jut eszembe róla, rosszul lennék, ha hozzám érne. Ettől függetlenül időnként nagyon életszerű észrevételei vannak. Magánviszolygásom viszont nagyon befolyásol, ezért inkább nem mocskolnám be.
12./ Szandika - nem a No1..Szerencsétlen csaj, tipikusan az, aki magának kereste a bajt, amibe eddigi élete során jutott. Azt is magának köszönheti, hogy iszonyúan csúnya, ez néha leesik neki. Egyszerűségében viszont nagyon egyértelmű és őszinte. Nem elég bonyolult Ő ahhoz, hogy bárkit is manipuláljon.
Nem hiszem, hogy kifelejtettem valakit, de ha mégis, akkor biztos, nem véletlenül.

gibson 2011.01.05. 17:22:42

@mézescsók: hosszú volt, de végigolvastam, és minden pontoddal egyetértek, ami meglep.. :)
Ildikó annyira érdektelen, hogy el is felejtetted kielemezni?

mézescsók 2011.01.05. 17:24:00

bőle = belőle és még lehet több is, de most rohanok. Majd este olvasok még.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.05. 17:24:15

no, ez a Gina aki most a tévében van egy másik mint akit eddig láttunk, mekkora szája lett :O

haruka 2011.01.05. 17:33:29

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Mi volt? Én nem nézem ezt a délutáni műsort.
Olivér meg megint nyuszika miatt sír.

ne most 2011.01.05. 17:34:41

Láthatóan mindenki egy jól kigondolt stratégiát add elő, de volt akinek ez összeomlott 1 héten belül.

Van, akinek a tartalék stratégiáját az alábbi mondat foglalja össze: "annyira hiányzik apu, anyu, a családom"

kávékávékávé 2011.01.05. 17:35:32

Ez a műsor részben múlik a résztvevőkön (bár nem kis részben) és még annyira a szerkesztésen. Én azt nem értem az rtl hova, kinek lövi a műsort, azzal, ahogy vágja. Mindenkinek vannak jó vagy rossz pillanatai. Ha egy napi anyagból raknak össze 40 percet, akkor azt kavar ki az embert, amit akar, főképp ha kiadott feladat - megadott szereplő párosítással, meg sms szavazásokkal irányítja is. Ha sok a "csipogás", meg a terjengős érzelmek, akkor ezt akarják láttatni velünk, de még mindig nem látom miért és hova tart az egész.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.05. 17:38:29

@haruka:
Annyira nem volt kibontakozás, mert rövid a műsoridő, de elég arrogáns, nagypofájú, nem az a kis összetört nyuszika, mint amit ott bent adott elő.

Lanois 2011.01.05. 17:38:59

@mézescsók: Anikó - végképp nincs ott a helye. Szerencsétlen, teszi amit tehet, de nem sokra képes.

Neked a trutyitartás semmi?

tuono 2011.01.05. 17:40:39

"Ítibazmeg!" :D
Mindent visz! :D

vörös áfonya 2011.01.05. 17:43:48

Olivér pedig élőben sír.

ne most 2011.01.05. 17:44:35

@Lanois: Anikó stratégiája, hogy valakit, akit többen nem szeretnek hangosan mindenki előtt lehord a sárga földig és várja a szövetségeseket.
Az üregek aljáról elő is kúsznak a társak abbahagyják a sírást, majd megveregetik Anikó vállát és visszamásznak.

kávékávékávé 2011.01.05. 17:45:03

Szegény Alekosz elhiszi, hogy ő Oliver nagy barátja, nagyon kiakad majd, ha dobják. Olivér meg szerintem erős paprikát rágcsál, hogy tudja adni az őszinte, sírós figurát. Nagggyon őszinte, hűűű.

ne most 2011.01.05. 17:45:46

@vörös áfonya: és néha a markába temeti a bánatát, ha nem nyitnak rá.

KATZE 2011.01.05. 17:46:27

@vörös áfonya: A "nem beépített" játékos nem tudhatja, hogy mikor van az élő adás.
LOL

ne most 2011.01.05. 17:50:43

@KATZE: Élő adás, akkor van mikor azt mondják: "Most kérem ne szóljatok egymáshoz és csak akkor beszéljetek, ha kérdezlek benneteket."

Lanois 2011.01.05. 17:53:46

@ne most: De nem azért hordja le, mert többen nem szeretik, hanem, mert őt megbántotta valamivel.

vörös áfonya 2011.01.05. 17:55:19

@ne most:

Egyébként szerintem is így van,mert pont ebben az időszakban semmi sem történik.Most is kit mutatnak?Olivért és Alekoszt,ahogy konspirálnak.

kávékávékávé 2011.01.05. 17:55:34

@KATZE:
És a kamera egészen véletlenül követi Oli-koszt bármerre mennek.

ne most 2011.01.05. 17:56:00

@Lanois: valamivel , ha csak azzal nem.
pld nem szólt hozzá, csalódott benne vagy fellökte?

haruka 2011.01.05. 17:58:50

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Akkor nem értem, bent miért volt olyan semmilyen. Lehet, hogy ez volt a taktika, csak nem jött be.

vörös áfonya 2011.01.05. 18:00:06

Olivér napi 5 szexuális együttlétet igényel,Alekosz pedig lánnyal,lány nélkül,de mindig:)
Ez a téma a wc-ben.Hihetetlen.Két jóbarát:)

gibson 2011.01.05. 18:01:26

@vörös áfonya: napi ötöt, azzal a ronda nővel???

KATZE 2011.01.05. 18:01:27

persze, nem mondták el neki, mikor van a délutáni meg az éjszakai villa-mónikasó, amikor mutatnak elő képeket is. Nem mondták le neki, mert ő nem a retek embere és nem bejaaszzony meg a dagadt adócsaló kancig%ny győzike haverja.

NEM:)

vörös áfonya 2011.01.05. 18:03:25

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

"Annyira nem volt kibontakozás, mert rövid a műsoridő, de elég arrogáns, nagypofájú, nem az a kis összetört nyuszika, mint amit ott bent adott elő."

Még a testtartása is egészen más volt,meg a mimikája.Egy határozott nő benyomását keltette.Nem tudom akkor bent miért volt olyan más.

vörös áfonya 2011.01.05. 18:04:20

@gibson:

Ezt mondta:)Mert különben fáj neki.Ha nem:)

vörös áfonya 2011.01.05. 18:06:14

Szerintem azért mutatják most csak őket,mert a többiek kimentek moziba:)Titokban:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.05. 18:08:20

@haruka:
@vörös áfonya:
nem tudom, de ezért mondom inkább legyen valaki bunkó az elején, akkora meglepetés utána már nem érhet:)
rosszul vagyok az ilyenektől ....

vörös áfonya 2011.01.05. 18:19:47

Valami nagy móka lehet,mert elvették a képet és a hangot az élő adásban:)

ugy is jo 2011.01.05. 18:20:03

Szerintem egy dél amerikai sorozat 25évadjábaan nem sírnak ennyit beszarás de ez kell a magyarnak könnyek és könnyek
DDDDD

Lanois 2011.01.05. 18:27:16

@vörös áfonya: én most konkrétan örülök, hogy nincs adás:)

K Tomoceusz 2011.01.05. 18:27:17

@vörös áfonya:

Ha megígéred , hogy végignézed , mutatok 25 óra anyagot Zsófi beszélgetései a lyányokkal kategóriából .
Félő , hogy sírva könyörögnéd vissza a két szarkeverőt .

vörös áfonya 2011.01.05. 18:29:33

@K.Tomoceusz:

Oké,meggyőztél:)
Többet nem reklamálok emiatt:)

vörös áfonya 2011.01.05. 18:31:27

@K.Tomoceusz:

A 25 óra az valós vagy csak egy túlzó szám?Mert ha az előbbi,akkor az tényleg durva rózsaszín cukilányokat hallgatni:)

Lanois 2011.01.05. 18:32:21

@vörös áfonya: mert leugrok a közértbe, tudod?

K Tomoceusz 2011.01.05. 18:37:53

@vörös áfonya:

Lehet , hogy csak 22 óra 32 perc . Pörgetve nehéz megsaccolni . Zsófi nyávogása olyan nekem , mint ha az agyam smingliznék .

K Tomoceusz 2011.01.05. 18:39:24

@K.Tomoceusz:

A sminglizés olyan mint a smirglizés , csak a másik kézzel csinálják .

Tompó 2011.01.05. 18:43:53

Nézem ezt a vv métert, de eddig csak egyetlen változás volt rajta. A vörösképű beépített izraelita(olivér) az 500. helyről feljött a 3.ra. A többiek semerre nem mozdulnak????? Ez olyan hihető.... Más:ha keresnek valakit a nagyseggű prosti helyére én szivesen bemegyek, ugy sem bőgtem már ovis korom óta, mikor ellopták a plüss Vuk-omat! Ha jól kibőgtem magam, szétverem a fejét néhány majomnak odabennt és megint lesz egy szabad hely beköltözni vágyóknak...

ne most 2011.01.05. 18:45:16

@Lanois: Igy van, azt mondta a 2. polcon van pedig a harmadikon volt.

bévé 2011.01.05. 18:47:14

ezek kapnak ruhákat?? miért???

gastro vazze 2011.01.05. 18:49:35

@Tompó: qrva csökött náci takarodj, ez nem az a blog!

gibson 2011.01.05. 18:52:33

@K.Tomoceusz: "Zsófi nyávogása olyan nekem , mint ha az agyam smingliznék ."

És hallottad már teát szürcsölgetni?

lutria 2011.01.05. 18:55:51

Amikor bármelyik műsorvezető,Buci,Balázs,..Győzike többször is elismételte hogy "a döntését a valóvilág stábja elfogadta" mindig az volt az érzésem hogy ez csak a nyilvánosságnak szóló udvariassági szólam,mivel elötte és utána eléggé lenéző hangsúlyal beszélnek róla.
A kijövetele után valszeg kapott egy fejmosást,figyelmeztették hogy mik a kötelességei a jövőben,esetleg megmutatták neki azt a csekket amit be kellene fizetnie ha nem működne együtt velük.

Tompó 2011.01.05. 18:57:11

@gastro vazze:attól mert valaki zsidó én még nem vagyok náci!!!

Lanois 2011.01.05. 18:57:32

@ne most: ez nem ilyen egyszerű, tudod?

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 19:01:06

@gastro vazze: @Tompó: Na, akkor ez be is fejeződik, mielőtt elkezdődne, ugye?

K Tomoceusz 2011.01.05. 19:02:27

@bévé:

ezek kapnak ruhákat?? miért???

A stáb okult az előzményekből . Az addig életvidám Ginának már a 2 . napján kézzel kellett mosnia , meg is történt a baj , letörtek a körmei . Soha senki se alázta még meg ennyire az életben , nem is tért magához a rákövetkező hetekben végül hazasírta magát .

K Tomoceusz 2011.01.05. 19:04:30

@Tompó:

Nem sportszerű nagyítóval nézni a fijjjug zuhanyozásázt .

Tompó 2011.01.05. 19:06:14

@Hódos Hajnalka: én nem kezdtem semmit nem is értem miért talált meg ez a jóember.

bévé 2011.01.05. 19:06:53

ha valaki nem bassza fejbe ezt a gombit.. én ezt a mai adást nem tudom nézni, ha a zokogását kell hallgatnom meg mégegyszer azt, h a tégedszeretlekalegjobbanazegészkurvavilágon. :( hol a péklapát? :S

vörös áfonya 2011.01.05. 19:07:24

Jajj,megint sírós összefoglaló lesz:(

Flood 2011.01.05. 19:10:14

Helló everybody, segítsetek nekem please!

valovilag.hu/video/112815
Mi ez a zene a videó elején? Rájöttem, hogy én is erre akarok kelni :)

Lall-R 2011.01.05. 19:14:14

Balázs jól megmondta, szerintem igaza volt Gináról és valóban ő basszta el ott mindenkinek a kedvét!

KATZE 2011.01.05. 19:14:21

kimegyek elszívok egy cigit. az talán lenyomja a feljövő hányadékot...
nyiltseb pornós gigi fejtegetései, látványa és Balázs Gina elleni ekézése gyomorforgató. És ez a buzeráns gombibuzi picúrnyavalygása már hihetetlen.

gibson 2011.01.05. 19:19:32

Éva: Nárcisztikus vagy?
Béla: Milyen?

2011.01.05. 19:22:32

@JanCsi: remélhetőleg megcsalnak az érzéseid, az már tényleg a vég lenne. :)

bévé 2011.01.05. 19:23:31

@KATZE: de ugye?? én is gombitól hányom magam szanaszét.

gibson 2011.01.05. 19:23:58

@Flood: nem tudom mi ez a zene, de ma már egy csomó program van, amelyik bármilyen számból, 10-20 mp alapján megmondja neked, hogy micsoda. Okostelefonokra már évek óta vannak ilyenek, de szerintem sima asztali gépre/laptopra is találsz ilyesmit, ha ráguglizol.

Lall-R 2011.01.05. 19:30:08

@gibson: Én PC-re még egyet sem találtam, ha valaki tud nyugodtan linkelhet:)
Gina meddig fogják még mutogatni?Unom már azt a tehén képét bámulni:S

Flood 2011.01.05. 19:31:58

Balázs kicsit kezd unszimpatikus lenni...

bévé 2011.01.05. 19:32:02

Balázs is vérlázító. arról nyafog, h mindenki nyafog, de akkor nekünk miért ezt kell nézni? vágjanak már össze akkor ők egy normális adást, basszák meg!

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.05. 19:33:20

Ez az Alekosz milyen álszent pöcs! És nem okostojás, nanem ostoba majom.

K Tomoceusz 2011.01.05. 19:35:38

Alekosz :

Na hja , a horoszkóp is mond időnként rosszat .

NB1 a csávó .

gibson 2011.01.05. 19:35:55

Nekem meg pont, hogy tetszik Balázs ma, nem szeretem az affektálását, de jó arc.

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 19:37:23

ez a hiszti, amit anikó csinál...félelmetes...szerintem nem merné magát megméretni IQ-ban a macskámmal szemben...

Lall-R 2011.01.05. 19:37:52

@gibson: Jajah, sztem is jól beszél a csóka, Olivér meg legalább most megint feldobta egy kicsit a hangulatot.:D

Szaffi B. 2011.01.05. 19:38:24

Tényleg végigsírták? Én közben gyerekmesét olvastam meg ilyenek, de felvettem, akkor nem érdemes megnézni?

2011.01.05. 19:38:26

@prof. Perselus Piton: "együk fel, hogy nálatok lenne egy furcsa áramszünet, ami csak a konnektorokat érinti, tehát a vályoglakókhoz hasonlóan nem lenne tévétek, internet, rádió, hírek...lenne viszont medence, konditerem, egy jó pár ember, akik nem némák: mit csinálnátok? Olvasni, rejtvényt fejteni nem ér, mert nekik sincs könyvük (jobb is, mert megijednének véletlen "

Erre kevésbé kedélyes körülmények között már történtek kísérletek; olvasd el Faludy Pokolbéli víg napjaim kötetéből a recski évek történetét.
Szabályos önképzőkör alakult ki, ki-ki szakmájának megfelelő előadásokat tartott, a színészek egész színdarabokat adtak elő.
Régen láttam egy dokumentum filmet a kistarcsai internálótáborba zárt feleségekről, szeretőkről.. Gróf. Esterhazy Mónika nyilatkozta azt, hogy 2-3 év börtön mindenkinek elkelne, nagyon jót tesz a jellemfejlődésnek, de 4 év az már sok.

Flood 2011.01.05. 19:39:36

"Gombi, nehogy bőgjél!" :DDDD
És már az 1. szava rinya :)

vörös áfonya 2011.01.05. 19:42:10

@Trollszpré:

Ha folyamatosan eltorzult arcokat akarsz látni,akkor megnézheted:)

KATZE 2011.01.05. 19:42:17

Mostmár bbiztos: Gombi is kokeró:)

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 19:43:09

@beebeer: kösziiii :-)) mióta leírtam, azóta gondolkodtam rajta, hogy mi is volt az, amit olvastam ilyen témában...nem jutott volna eszembe,tényleg köszi :-))
Mondjuk ők elég nehezen taníthatnának egymásnak bármit is: max. Laci némi jogot vagy miamanóbóldoktor :-))

K Tomoceusz 2011.01.05. 19:43:53

Ez a Gombiné elég kisimultnak látszik . Hiszek a bátynak , hogy jó kezekben van .

Tomato Tomi 2011.01.05. 19:44:35

Borzasztó ez a Gombi.

Tomato Tomi 2011.01.05. 19:45:14

@K.Tomoceusz:
Nekem is ez volt az érzésem :)

2011.01.05. 19:48:32

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 19:43:09

Nagyon szívesen! :)
De miért is van olyan érzésem, hogy túlértékeled Lacit?
Nemrég beleolvastam egy VV fórumba, valami műveltségi vetélkedőt tartotta, Laci 1911-re tájolta be Trianont.
Milyen dr ez az ember?

miss mazo 2011.01.05. 19:49:03

"ildikó nem álomnő, hanem lidérc"

mekkora igazságot mondott megint Szandika :D de tényleg: ilyen vizenyős szemekhez ilyen fosszínű hajat párosítani, hát gratulálok a fodrásznak is :DDD arrón nem beszélve, hogy mekkora egy szerencsétlen kis nemecsekernő.

haruka 2011.01.05. 19:49:30

@K.Tomoceusz: :D

A Gombi család úgy, ahogy van, irritáló.

Szaffi B. 2011.01.05. 19:50:03

@beebeer: Nagy kedvencem :))), itt van egy rész belőle www.irodalmijelen.hu/?q=node/3131

K Tomoceusz 2011.01.05. 19:52:48

@beebeer:

Nem értesz a műveltségi vetéledőkhöz .
Lacánk bőven belül volt a 10 % -os hibahatáron .

2011.01.05. 19:55:19

@Trollszpré: Ó igen! Nekem is! Rengeteget lehet belőle tanulni, ha mást nem, annyit mindenképpen, hogy humor, önirónia nélkül nem lehet túlélni a borzalmakat.

2011.01.05. 19:57:18

@K.Tomoceusz: Basszus!!! Én balga meg azt gondoltam, ha már a 90. évforduló nem jutott el az agyáig, mint katona, talán az első világháború végéhez tudja kötni ezt a jelentéktelen kis szösszenetet a magyar történelemből.

bévé 2011.01.05. 19:57:37

@haruka: az semmi, de őket is irritálja ez a seggarc: jóvan, értettük, hiányzunk, szenvedsz, de most már ezt fejezzed be! :D
már nekik égő, bazeg. :)

Szaffi B. 2011.01.05. 20:00:07

Úgy döntöttem, belenézek, max végigtekerem és előkotrok valami jó kis letöltött sorozatot :D

gibson 2011.01.05. 20:01:55

@Trollszpré: szal nézd meg mindenképp felvételről, végre kiderül, Anikó miért haragudott meg Olivérre(utána ki is békülnek persze egyből). Ja, és a végén, amikor Gombi kijön a riportszobából, miután beszélt a szeretteivel, Éva fejét figyeld! Priceless!

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 20:07:55

@K.Tomoceusz: nagyon gonosz vagy...bár ilyen csúnya fejjel nem csodálom :-PPP

Szaffi B. 2011.01.05. 20:12:30

@gibson: Ok, kösz!
Anikó kibékül OliVÉRrel :((((

haruka 2011.01.05. 20:12:51

@bévé: ja, ha az én rokonom csinálná ezt a nyüszögést, le is tagadnám.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 20:15:55

@bévé: te mint mondanál a szemmel láthatólag totálisan kibukott testvérednek vigaszul? hogy nekünk is nagyon hiányzol, alig bírjuk nélküled, attól biztos jobban érezné magát.

apám tavalyelőtt elutazott három hónapra, alig 850 kilométerre és mikor először felhívtam, úgy bőgtem, mint egy hülye, pedig hétéves korom óta nem élünk együtt.

Flood 2011.01.05. 20:16:39

@K.Tomoceusz: Zsófika nekem jöhet bármikor, bármekkora mennyiségben. Mindent imádok benne :) (na jó, a cickói lehetnének nagyobbak)

Scypio 2011.01.05. 20:16:42

Béci kiment hallgatózni? Utána még el is játssza és ki is gúnyolja amit hallott.
Lehet, nem véletlenül nem mutatott eddig sokat magából.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 20:16:58

@haruka: kemények vagytok, figyelek ám :)

prof. Perselus Piton 2011.01.05. 20:21:21

@Trollszpré: jó kis cikk...nem szemtelenkednék a pasival, asszem :-))

Lanois 2011.01.05. 20:22:58

@Flood: én már azzal is kibékülnék, ha mínuszból feltornászná valahogy nullára...

bévé 2011.01.05. 20:24:26

@Hódos Hajnalka: én évekig voltam távol a családomtól külföldön (többször), és én is bőgtem néha, de valamiért ott voltam. nyilván. ez egy férfi, könyörgök! ne keverjük már a szezont a fazonnal... nem tehetek róla, h momentán az ő nyavalygása idegesít a legjobban egy olyan műsorban, amit nézek. amúgy meg nyilván vicces volt, ahogy ernő vagy jenő vagy mi a bátyja neve, nyugtatgatta, meg elmondta a magáért, gombi meg le sem reagálta (vagy lehet, fel sem fogta igazán, mit akarnak) rárivallt, h ADDAPICÚÚÚÚÚÚÚRT! :)
én ha abban a momentumban ábrándulnék ki életem szerelméből, amikor meglátnám így.

Lall-R 2011.01.05. 20:24:30

@Trollszpré: Aki elvégzi a képzést, itthon mit tud vele kezdeni?

Magyarországon? Majdhogynem semmit. A sarokig elsétál vele… !Sajnos még nincs igény komoly biztonsági szakemberekre.!
Hát tényleg nagyon kár, hogy nálunk nincs háborús övezet és akkora veszély, hogy szükség legyen ilyesféle magánhadseregre.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 20:32:04

@bévé: közhelyes leszek: nem vagyunk egyformák.
Nekem nagyon tetszett, ahogy a két testvér beszélt egymással, ahogy szólították egymást.
Lehet, hogy Gombi túlérzékeny, de ebbe a telefonos helyzetbe teljesen belefért a sírás, a kiborulás, az addapicurt.

Flood 2011.01.05. 20:34:32

@Lanois: Te nagyon rá vagy gyógyulva az Anikóra a trutyis győzelme óta :)

Mondjuk nekem is egyre szimpibb, már a top 3 kedvenc közt van.

bévé 2011.01.05. 20:35:55

@Hódos Hajnalka: a 30 tesó pár perc alatt?? nemtom, engem pont a hideg rázott tőle. dehát ja, nem vagyunk egyformák.

Flood 2011.01.05. 20:39:40

A kiválasztásra kb. mikor kell becsatlakozni szerintetek, hogy csak a lényeget lássam?
Tanulok, nincs 1 elbasznivaló percem se, de azért a történésekről nem akarok lemaradni :)
Viszont a már rongyosra ismert lexebb, legcsúnyább, legunalmasabb jelenetekre nem vagyok kíváncsi.

Lanois 2011.01.05. 20:43:49

@Flood: hátigen, az nagyon meggyőző volt tudod.:)

haruka 2011.01.05. 20:44:10

@Hódos Hajnalka: anyámmal élek, tömegközlekedek, na jó, macskám nincs, és ne legyek kemény? :) Nekem pont nem szimpatikus ez a nagy addapicúúúúrt, bömbölök, mint egy óvodás típus, érted? Mégiscsak egy férfi, kontrollálja már magát egy kicsit, érted? Egyébként meg érzéketlen vagyok, na. Érted?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.05. 20:44:50

@Flood:
szerintem vedd le a tévéről a hangot, és amikor felnézel tanulás közben, és már ott a tábla onnantól nézzed:)

slara 2011.01.05. 20:45:46

Gombiné nem 1 bérelt baba? Arcán semmi érzelem....tuffolták Gombit,hogy itt a lé a tét ! Gombinak is az volt,itatta zsepivel :)

gibson 2011.01.05. 20:50:54

Nekem az nem tetszett a Gobmika műsorában, hogy a bátyja próbálta mondani neki a dolgokat, meg nyugtatni, ez meg látszott, hogy nem is érti, csak azt kérdezgette, hogy "ÉÉÉSAPICÚÚÚR, ÉÉÉSAPICÚÚÚÚR???"
Hajni, a te példád azért sántít, mert ez olyan, mintha apukád ÉS a barátod mentek volna el 3 hónapra, és amikor faterod azt mondja, hogy "kislányom, figyelj rám jól, ,szeretünk, kitartás, stb..." te közbeszólnál, hogy "jójójó, de a béla (vagy gábor vagy géza vagy tökmindegy) ott van?
A bicska kinyílt a zsebemben ettől.

Amúgy meg vicces volt, hogy kérdezte Gombi a nőjét, hogy: "és várni fogsz rám ott kint?"
Hát hogyne várna baszkikám, alig várja a havi egy misit meg a kecót, azzal kel, azzal fekszik minden nap.

Flood 2011.01.05. 20:51:46

@slara: Hát az biztos, h a villában Gombi a legnagyobb zsepifogyasztó.
Esetleg még Olivér lehet vetélytársa, csak ő másra használja :D

2011.01.05. 20:52:20

@Hódos Hajnalka: ebben a helyzetbe lehet, de Gombi minden megnyilvánulása olyan túlzott. A brühühű egy felnőtt férfitól igazán komikus, mondom ezt én, akit levesznek a lábáról a férfikönnyek. Az igaziak. A keménykedése, még a disznótoron történtekre gondolok, szánalmas volt, én Olivér helyében megvártam volna, mi történik, ha nem "tolom el a biciklit". A szívecskéktől egyenesen hányingerem van, erős késztetést érzek ilyenkor, hogy jól orrba vágjam az elkövetőt, a kiválasztásokon ringatott mackóval szerinted milyen célcsoportra próbál hatni?
Teszem azt, otthon megbeszélték, hogy csinálja ezeket, mert az olyan édi.
Összefoglalva, ha szülinapomra valamelyik barátnőm chippendale show-al lepne meg és Gombikát küldik én visszakövetelem a pénzt az tuti. Ez a szakma is nagyon felhígult szvsz.

slara 2011.01.05. 20:52:35

@gibson: ez a kommentár király ....

mézescsók 2011.01.05. 20:54:19

Gibson: Ildikóról tényleg elfeledkeztem, de ő sajnos olyan, akiről általában elfeledkeznek. Különben nekem szimpatikus, mert én szeretem a szürke egereket. Mindben több van, mint ami látszik. Akkor állok fejre, amikor a többiek azt hangoztatják, hogy nem illeszkedett be. Kérdésem: tettek valamit azért, hogy beilleszkedjen? Ez a kis nő sok mindent megpróbált. Egyszer éjszaka azt láttam, hogy Jerzy beszélgetett vele arról, hogy hogy érzi magát, stb. Ettől fogva snitt. Igazságtalannak érezném, ha Őt jelölnék meg, mert kemény ellenállásba ütközött. Sose lesz a társaság központja és mozgatórugója, de kedves, alkalmazkodó és borzasztóan nehéz a dolga. Mivel Gigi-fan is Hajnalka tömény utálata miatt lettem, mostantól a szívembe fogadtam Ildikót is, mint minden "üldözöttet".
Lanois: tök igazad van. Anikónak köszönhetjük mostanság az összes trutyit és ha nem lennék helyhez kötve, valószínűleg kevesebbet tudnék róla és talán boldogabb is lennék. Őszintén remélem, hogy ma Ő kapja a legtöbb jelet, mert rettetenetesen idegesíző az állandóan könnyben ázó arca, akár van rá oka, akár nincs.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 20:54:43

@bévé: @haruka: @gibson: hát jó, akkor én vagyok egy ilyen elkorcsosult izé, bevallom, nekem ez is tetszik:
www.youtube.com/watch?v=-yxDmpcEV1k&feature=related
mondjuk, nekem erről a legjobb barátom jut eszembe, aki férfi és el is énekeltem neki, hosszú hónapokig tartott, míg kiheverte.
(mellesleg a klip is jó sztem)

nincs barátom, 10 éve férjnél vagyok :)

bévé 2011.01.05. 20:55:54

@gibson: azt várhatja, mert gombi nem nyeri meg, ide a bökőt. akár haza is mehet már most, és mindenki boldog.

mézescsók 2011.01.05. 20:55:57

idegesíző = idegesítő - bár értitek helyesbítés nélkül is.

Lall-R 2011.01.05. 20:59:58

Vajon lesz reklám a BK és a Kiválasztás között?

Ancilla 2011.01.05. 21:02:13

Gombi sírásától nekem sokkal irritálóbb volt az, ahogy gúnyosan kiröhögték (Béci nyíltan, Olivér és Jerzsi úgy csinált, mintha együttérezne vele(észrevettétek, hogy mióta visszajött Olivér a párbajról, "csupaszív" figurát játssza??), de ugyanazt gondolták, mint Béci.

Egyébként valóban túlérzékeny ez a fiú, de miért kell gúnyolódni ezzel? Nem hiszem, hogy ez jó neki, egyszerűen ilyen az idegrendszere. Van, aki káromkodik, van, aki bevágja az ajtót, van, aki a sárgaföldig leissza magát, ha kicsordul a pohár, ő sír. Ennyi. Akinek ez nem tetszik ne nézze. (Mondjuk nőként nem az ilyen férfi az ideálom, de lehet, hogy Picurnak meg igen.)

gastro vazze 2011.01.05. 21:02:19

Hajni: ok nem folytatom, bar gondolhatod mi bosszantott fel ennyire. Aki ott van az mind magyar, hat ez van...

A sirasrol: neha el lehet kampicsorodni, de eeez?!
Eltem egy evet az usa-ban 15 evesen egy 8500 fos kansasi faluban, de egyszer pityeregtem karacsonykor slussz. Eltem egy evet Moszkvaban is 30 evesen friss szerelmet itthon hagyva : egyszersem sirtam. Bezzeg a Secret Millionaire cimu realityn minden alkalommal elkonnyezek:))))

JanCsi 2011.01.05. 21:06:21

@gibson: Amúgy meg vicces volt, hogy kérdezte Gombi a nőjét, hogy: "és várni fogsz rám ott kint?"
Hát hogyne várna baszkikám, alig várja a havi egy misit meg a kecót, azzal kel, azzal fekszik minden nap.

ez ott volt !!! LOL!!!!

gibson 2011.01.05. 21:06:58

@Hódos Hajnalka: ez egy szép szám, de ettől még Gombi túlzásba vitte ma, akkor is :)
Sírhat egy férfi is, de nem mindegy, hogy hogyan. Ennél a klipnél maradva, mondok egy példát: ha ezt a számot egy férfi interpretálja, az lehet egyszerre jó is, és férfias is - feltéve, hogy megfelelő maszkulinitással kezeli a dolgot. Ha ugyanezt a számot egy férfi ugyanilyen hangszínben, ugyanilyen ruhákban próbálja előadni, az már inkább vicces, vagy buzis lesz (de leginkább mindkettő).
SZERINTEM Gombi produkciója az utóbbi kategória volt.

haruka 2011.01.05. 21:07:12

@Hódos Hajnalka: jajj... Ezt nem gondoltam volna rólad. :P De hát, ízlések és pofonok ugye. :))

Na de ki mit tippel? Szerintem Évát vagy Ildit választják majd a legtöbben.

bévé 2011.01.05. 21:07:43

@Hódos Hajnalka: jaaaa. akkor ok. mert engem ettől is a hideg ráz. :D
ez a kozmetikusom csengőhangja, havonta egyszer járok, és minden alkalommal kb. 3x hallom, mert a vőlegénye hívja. 3x. 40 perc alatt. :)
de elkorcsosult nem vagy azért. és én sem vagyok érzéketlen. az én szerelmem is érzékeny típus, múltkor a Mikvét könnyeztük meg a Pestiben együtt, közösen. (ő titokban, én meg konkrétan feltörő zokogást fojtottam el, de én mindenen bőgök, én vagyok a hatásvadászok álma.). de ilyet ő nem csinálna soha. amit gombi művel egy férfitől szánalmas. jobb szót nem tudok. és magát sajnálja, baszod. érted? magát! szörnyű dolgok ezek. :)

Flood 2011.01.05. 21:07:52

@mézescsók: Fura; nekem meg (többek közt) pont azóta szimpatikus, mióta néha sír és nem azt a paraszt énjét hozza. Sztem ezek őszinte érzések, és nekem nem gáz, ha egy csaj sír, sőt attól még nőiesebbnek tartom.
De egy ffi ne rinyáljon már ennyit! 5 éves koromban kevesebbet bőgtem, pedig akkor mindig hisztit csaptam, ha nem nézhettem meg vmit a TV-ben.
Találó, amikor Olivér aszondja neki, h "Jaj, egyem a szíved!", mert kb. azon a szinten is van

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 21:11:52

Azon kívül, hogy Gombi sír, rosszkedvű, depis ÉS férfi, mi a bajotok? (azt hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez a vv és tán ez nem valami jó stratégia)
Komolyan kérdezem, érdekel, merthogy jelen pillanatban ott tartunk, hogy ez egy férfiatlan viselkedés.
Szerintem meg az érzelmek felvállalása, ami ivartól független, de úgy látszik, ezt máshogy látjuk, ami nem baj, sőt.

gibson 2011.01.05. 21:14:05

@Hódos Hajnalka:

www.youtube.com/watch?v=acULghgYUg0&feature=related

az előző kommentemhez, ez pl. egy jó feldolgozás, szerintem :)

bévé 2011.01.05. 21:14:25

viszont az rohadt szimpi volt, h mindenki ment körbenyalni Gombit a teló után, csak Éva ült ott ilyen tökőszinte kabbeafaszom fejjel.
aszongya: "mi ez? sírótábor?" hehe.

Flood 2011.01.05. 21:15:25

Bétzi viszont kurvajó arc, minden jelenetén szakadok a röhögéstől :D
(kivéve amikor komoly, mert akkor egész értelmes dolgokat tud mondani)

slara 2011.01.05. 21:17:10

nekem a béreltnek tűnt gombinéval van némi kételyem.....a tesó sem volt túl szívélyes....túl sok agathe könyvet olvastam,ez lehet a baj :)

gibson 2011.01.05. 21:18:01

@Hódos Hajnalka: nekem ahogy Olivér, vagy Laci sír, az oké (most hogy ki mennyire őszinte, azt hagyjuk).
Gombi már sok. Az elején azt hittem, látens buzi, de most már nem vagyok benne annyira biztos. Az a furcsa, hogy amióta elhiszem, hogy heteró, azóta még jobban zavar ez a viselkedés.
És nem csak a sírása gyerekes. Az a cirkusz ott a disznóvágáson is az volt szerintem.

2011.01.05. 21:20:38

@Hódos Hajnalka: talán az, hogy az egész pali megjátszott. Csak még nem mondta meg neki senki, mennyire gáz.
Hozzátenném ez az én véleményem, biztos vannak eltérő vélemények is, sőt olyat is olvastam már, hogy valaki jóképűnek tartja. Ó, Istenem!
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogyan lehet valakinek ilyen vékonyka nyaka, ha kidolgozott hasizmai vannak. A hasizomgyakorlatok látszanak a nyakon is, jó, nem annyira, mint egy F1-es pilótának, de azért mégis. Gombikánál annak a finom kis izomzatnak a nyomát sem látom.

2011.01.05. 21:24:55

@slara: nekem is komoly fake érzéseim vannak a csajjal kapcsolatban, nem vagy egyedül.
Gombika bejutása is érdekes volt, miért ne építhettek volna fel egy "férfias" személyiséget is? Igaz, értelme semmi, de hát nem egy lumen familia. Annyi ész szorulhatott beléjük, mint amennyi a tesztoszteron Gombi vérében.

mézescsók 2011.01.05. 21:25:18

@Flood: Azzal nincs baj, ha egy pasi sír. Egyáltalán nem gondolom, hogy mindent le kell nyelni és nem fejezhetik ki az érzelmeiket, sőt!
De Gombi ritka kivételtől eltekintve szinte mindig rinyál. Az nem gond, ha érzékeny valaki, de ez már idegesítő. Mi van, Ő sem tudta, hogy hova jön? Menjen a francba, de perceken belül megtudjuk. Az én komfortérzetemnek az tenne jót, ha kevesebb bőgés, hisztizés lenne. Persze nyilván vannak jobb pillanatok is, amit nem közvetítenek. Pedig amúgy szimpatikus lett volna a fazon.

bévé 2011.01.05. 21:26:24

@Hódos Hajnalka: de Hajni, már miért kéne ivartól függetlennek lennie? erre van az ivar!! nekem egy férfi legyen a támaszom, akinek tudok a vállán sírni, akinek lehet panaszkodni, aki mellettem van, érzem az erős karját, és átkarol és vigasztal és lelket önt belém, feltölt, megerősít, és az összes többi nyálas közhely. és persze vice versa. de az meg akkor ne úgy nézzen már ki, mintha az ötévesemet ringatnám télleg. és jön a macijával meg hangosan sír meg mittomén. majd ha meghalt az apja/anyja. én akkor láttam férfiban utoljára ilyet. ráugrott a koporsóra és ölelgette, ott zokogott fekve.. indokolt. nem?
és most akkor nézzük gombit, akiből ezt váltja ki 8KB.), h nem látta 1 hónapig picuuuuuuurt, mert valljuk be őszintén: Jenőre (Ernő?) nagy ívben szart, amíg az beszélt hozzá. hát ennyi. de hozzáteszem, h ilyet még nőben sem ismerek. de vonatkoztassunk el a villától picit tényleg. az ilyen mértékű gyengeség és önsajnálat engem egy férfiban rettenetmód taszít. ennyi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.05. 21:26:26

"ez nem szeretettábor, ez egy koncepciós tábor"
WTF??

Szóval már bőg, meg vinnyog az összes! ***sátáni kacaj a monitor mögül***
Nézni azért nem bírnám. Lekaparnám az arcom, hogy nem csaphatom egyenként tarkón a sok életuntat egy deszkával.

bévé 2011.01.05. 21:27:34

@gibson: mondjuk fodrász. nem ismerek olyanból heterot. :)

Tomato Tomi 2011.01.05. 21:28:19

@Hódos Hajnalka:
Nem az a gond hogy néha megzuhan és eltörik a mécses, ez bárkivel előfordul. Na de én még nőt nem láttam ennyit bőgni, nemhogy férfit.

haruka 2011.01.05. 21:28:41

@Hódos Hajnalka: Laci sírt, amikor elolvasta az anyukája levelét, de nem volt idegesítő. Gombi az állandó szivecskézésével, ordítva bömbölésével az. Nagyon mű az egész, nem hihető. Lehet, hogy ő ilyen, mindent eltúloz, hát ez van.

Tomato Tomi 2011.01.05. 21:30:19

@haruka:
Na meg a szivecskék, azaz.

fran7 2011.01.05. 21:34:57

Szerintem Gombinál az a kérdés, hogy ez a sírás egy tudatalatt tanult túlélési stratégia, amit a családja egy tagjától lesett el vagy esetleg egy tényleges gyengeség, amit gy trauma okoz vagy tényleg annyira képtelen feldolgozni szerettei hiányát és fél a veszteségtől, hogy nem bírja elviselni ezt.

rmr 2011.01.05. 21:36:28

ez az Anikó micsoda egy hülye picsa, vagy dugják meg istenesen, vagy verje meg valaki, mert különben folytatja ezt a hisztériát

slara 2011.01.05. 21:37:28

@haruka: sztem gombinak bizonyítási kényszere van.....lehet belőle élnek..

bévé 2011.01.05. 21:39:21

jaajj gombirinyaösszeállítás is vaaaaan! :D

bévé 2011.01.05. 21:41:19

@bévé: vagy az a Béci? összezavarodtam.

slara 2011.01.05. 21:45:34

@haruka: idáig egy szolis céget reklámozott,plakát fiú is volt.....hadba küldték, amit nehezen visel és egyértelmű volt h bizonytalan a "bérelt" gombinéval szemben....az állítólagos családja meg elég tárgyilagos volt vele...úgy beszéltek vele,mintha gombi egy bárhol bevethető gyilkos fegyver lenne:)

2011.01.05. 21:48:50

@slara: "bárhol bevethető gyilkos fegyver" Uramatyám! :DDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.05. 21:51:30

@beebeer:
Naná. Nem hallottad még az "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" mondást? Bőg, mint egy kislány, az ellenfél ártalmatlannak véli, majd mikor hátat fordít neki, hogy ellent keressen magának, Gombikánk belévágja a nagykést. Gombinátor!

fran7 2011.01.05. 21:52:14

Hajni remélem megemlékezel a Belevalóvilág női műsorvezetőjének a ruhájáról a reklámban. Most az én szókincsem vált hihetetlenül szegényessé ennek a látványnak a leírására.

bévé 2011.01.05. 21:52:44

@slara: szerintem meg pont nem ez. ő a legkisebb a 3 tesóból, elkényeztetett kis hülyegyereknek tűnik inkább. én úgy éreztem, azért hűvösek vele, mert ők sem értik miafaszbaja van má', szedje össze magát stb. nem akarták abajgatni, mert ők is érzékenykedni ott, h még rátegyenek egy lapáttal. amúgy meg Picurt így női szemmel kiábrándultnak láttam kissé. szerintem ő sem számított rá, h Gombi így fog viselkedni odabe'.
de persze lehet, h neked van igazad ettől még.

slara 2011.01.05. 21:53:32

az a baj h titoktartási szerződést kell kötniük több évre,az összevágott anyagok sztem manipuláltak.....titkosítva van itt már minden, nem csak a parlamenti jegyzőkönyvek :)

haruka 2011.01.05. 21:53:51

@slara: gyilkos fegyver :D végülis, ha folytatja a rinyálást, a többiek lassan besokallnak és eret pattintanak! :)

Trevlovics 2011.01.05. 21:55:08

Gombi nagyon nagy. a hazatelefonálásos riportszobás alatt valamit a blervics projekt jelenete ugrott be mikor valami sátorlap alatt telefonnal kamerázzák magukat, sírnak és folyik a taknyuk.
viszont gombi kint maradt fele nagyon fura számomra. két dolgot tudok elképzelni. azért ilyen hűvösek, mert picúr okos és tudja, hogy ha ő is elkezd egy kicsit is érzelemkedni, akkor gombinál kiürül a tank, 3 percen belül elviszi az infarktus. mondjuk ennek a lehetőségnek premisszája, hogy picúr okos, ezért kevésbé tartom reálisnak. a másik lehetőség, és ezt több dolog is alátámasztja, hogy nem nagyon tudja már gombit elviselni és inkább összejött a viselkedésre mindenképpen maszkulinabb típusú batyival. talán nem véletlen az, hogy a beszavazásnál 2 telefonszám adta a szavazatok nagyját. piszúr és nagygombi nagyon akarták, hogy az öcsi bekerüljön és végre távol legyen :)

slara 2011.01.05. 21:56:12

@bévé: picurt én nem kiábrándultnak láttam...de tévedhetek.....szegény mennyi baja volt az 5 centis műszempilláival...azokat megfelelően rebegtetni:)

2011.01.05. 21:56:46

@neccharisnyás útonálló: Gombinátor! LOL!
Most, hogy van már végre titkos fegyverünk, elővehetjük régóta dédelgetett világuralmi terveinket. Gombinátorunk stresszhelyzetben fokozott könnyelválasztásával nem lelövi, könnyáradatba fullasztja a kiszemelt célpontot.

gibson 2011.01.05. 21:56:49

@Trevlovics: te egy zseni vagy baszki, erre még én sem gondoltam! :D

bévé 2011.01.05. 22:07:42

@slara: :) bizony, súlyos terhek azok.

Flood 2011.01.05. 22:10:10

Mit mondott Éva szentestekor?

haruka 2011.01.05. 22:12:55

@Flood: erre én is kíváncsi vagyok.

gibson 2011.01.05. 22:14:15

@Flood: @haruka: én is ezen gondolkodom. Cigányozott talán?

slara 2011.01.05. 22:14:24

no: ildi.....hát.....kiviszi a hintát magával:)

pytho 2011.01.05. 22:15:22

@haruka: Engem is érdekelne, bár van egy sanda gyanúm, hogy valami rasszista megjegyzést tett, a "diszkriminatív" szó használatából, és az egész család megsértéséből erre tudok következtetni.

haruka 2011.01.05. 22:15:25

@gibson: én is erre gondolok, de azért csak nem...

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 22:15:30

A nők nem jó stratégák, ezért nem tudnak sakkozni sem.
Most akkor röhögök egy sort.
Éljen Gombi.

Trevlovics 2011.01.05. 22:16:49

gibson, ott lett már extra gyanús a dolog, hogy miért tartja piszúr a kezét a telefon jelenet közben nagygombi térdén :)
illetve, ha hiányzik neki, csak belekiabál a telefonba, hogy szia vagy puszi és utána dumálhat a batyi. nekem olyan volt, mintha lelkifurdalása lenne

Emanuelle 2011.01.05. 22:17:23

@slara: Barbi és Ken. Rózsaszín felhők, angyalkák, fanfárok. Basszus, ezek megérdemlik egymást. Igaz a mondás, minden zsák megtalálja a foltját.
De jó, hogy az én ismerőseim között nincsenek ilyen műanyagemberek.

lemonkeyface (törölt) 2011.01.05. 22:19:21

Éva tuti h cigányozott.. Egyébként érdekes volt hogy az összefoglaló után az élő bejelentkezésnél elkapták a képet mert elkezdtek a kínaiakról beszélni, és jöttek már a megjegyzések...

gibson 2011.01.05. 22:23:36

@Trevlovics: nem figyeltem a csaj kezére, ez hiba volt! A lelkiismeret-furdalás nekem is eszembe jutott viszont. Meg látszott, hogy mindketten a Corvin-közt látják maguk előtt a lelki szemeikkel, amikor biztatják a Gombit.
Csak nem raktam össze a mozaik darabkáit... :D

Trevlovics 2011.01.05. 22:27:37

egyébként nem vészes, most utánanéztem. valovilag.hu/video/113049, 1:41-nél, csak egy pillanat, de úgy látszik pont ezt kaptam el a tévében :)

YessicaHard 2011.01.05. 22:27:50

Éva bunkóskodott Szenteste a Rácz testvérekkel? Vajon miért nem vagyok meglepve? Ezt vajon miért nem láthattuk? Mellesleg valakinek a származását, családját szidni megagyökérség (az én értékrendem szerint),ezt az Évikét ha kijön nagyon meg fogják verni.

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 22:28:48

Meg nem láttátok Gombi tesóját a BeleValóban, de mindegy.
Jóccaka :)

gibson 2011.01.05. 22:30:27

@Hódos Hajnalka: mert, mi volt vele? El ne menj most aludni, hallod?!? :)

bévé 2011.01.05. 22:31:34

@Trevlovics: jujj ez így másodjára még égőbb volt. :(

Hódos Hajnalka 2011.01.05. 22:37:59

@gibson: na, akkor majd bévé elmeséli és akkor lesz poén is.
én meg elmék aludni, merhanem, akkor holnap nem lesz vévéhogyvót. :)

őszintén remélem, hogy bévé kitér Ritusra, az asztrológusra is, és hogy Jennynek jelent meg lemeze és énekelt is róla.
És Jenny hajára feltétlenül ki kéne hogy térjen baszki, de már így is sokat mondtam.

bévé 2011.01.05. 22:40:26

@Hódos Hajnalka: inkább belinkeltem. :D bár én leginkább Győzire szeretnék kitérni, de az má' lerágott csont.
enjoy, everybody! :)

gibson 2011.01.05. 22:41:20

Oké, akkor bévé, hogy is volt ez? :)

Trevlovics 2011.01.05. 22:44:03

jennyt vörösre sminkelték vagy túlszolizta magát. csak azt láttam, mikor előadott egy dalt (előadott idézőjel, dal dupla idézőjel). tipikusan olyan énekesnő, akiről elterjedt a pletyka, hogy isteni torka van és a potenciális impresszáriók ezt bizony mind szó szerint ellenőrzik.

Flood 2011.01.05. 22:51:56

Uhh, itt valakinek mennyi szabadideje van!
kattrin.blog.hu/

gibson 2011.01.05. 22:54:31

@bévé: Gombár Ernő... Akkor Gombi teljes neve Gombár Gábor??? Nem csoda, hogy nehéz gyerekkora volt. :)

bévé 2011.01.05. 22:58:34

@gibson: :D:D:D bizony. de Ernőnek lenni szerintem sokkal rosszabb. :(

Seyman 2011.01.05. 23:03:20

Olivér mekkora ász, Évát simán talonba rakta. :) Nagy király, Éva meg királynő.
Alekosz meg miniszterelnök. :)

Vordahid 2011.01.05. 23:44:29

Ide jöhetnek az igazi belső infók :)

bennfentes.blog.hu/

piettro 2011.01.06. 00:02:37

Az ertéel sírni fog, ha meglátja a kattintások számát itt a blogon :)
"Ítibazmeg" ki más, de tényleg ufók mind.
Ha ez a VV továbbra is csak itt a Hogyvolton lesz élvezhető akkor szegény Hajni, Te hova akarsz majd kimenni sírva, hogy nem akarsz már ebben a világegyetemben lenni? :D:D

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 00:14:21

A Szaloncukor is ír érdekeseket, de a karácsonyi balhét még nem találom...

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.06. 00:43:29

Ettol a Tolgyessytol meg az eroltetett postjaitol falnak megyek.

Mas: Picurt szerintem Gombi-batyo szurdogalja. En nem simogatom a sogornom terdet, tesom sem a paromet, plane nem kamerak elott.

Oliver kieshetne ma a verbe, poenostul, husegstul, faterostul, tesostul...
Hajnika, irjad ki otet, lecci-lecci!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.01.06. 07:22:18

Hahó! Tegnapi ígéretemhez híven, megnéztem a műsort. Nagyon fááááááájjjj!!!
PICÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRMEGVÁRSZ????????
Én arra emlékszem, amikor Pom-Pom ül a faágon, és leszól a hordozójának:
PICÚÚÚR MEGVÁRHATLAK?? Tehát egyértelműen plágium:))))A műsor dögunalom, ennyi rinyálást még életemben nem láttam. Viszont, ha ránézek arra a csajszira, aki valami förmedvényt hord a szája helyén, és a műmellei legalább hatkilósak, félelem fog el, hogy ez lesz a trendi. Őszintén srácok...kinek van kedve megcsókolni azt a micsodát, ami a szája helyén van????????????

E28 524TD 2011.01.06. 08:26:08

@batgirl:
"Őszintén srácok...kinek van kedve megcsókolni azt a micsodát, ami a szája helyén van???????????? "
hát a zévának

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.01.06. 09:54:14

@E28 524TD: Ja, és sokáig azt hittem, hogy Picur az egy kis gyerek:) Amúgy meg az a csaj mindennek nézett ki, csak nem picurnak, inkább egy jó nagynak:P
és..igen, én csak annak a srácnak szoktam tapogatni a térdét, akivel, igencsak szoros kapcsolatban vagyok..csak úgy mondom.

Szaffi B. 2011.01.06. 10:20:44

Megnéztem felvételről...
Ezentúl csak így fogom, 1. végigpörgethetem a prosztatareklámokat
2.csipkebokorvessző
3. Balázst is utálom hallgatni és belepörgettem, hát VISÍTVA röhögtem ahogy dölöngélt felgyorsítva.

Gombinátor már nekem sem annyira szimpi, főleg hogy rinyál, ígéretét megszegve nem Évára rakta a jelet, éééééés kibékült OliVÉRrel és puszi pajtik lettek.

Nálam még mindig Anikó és Laci :)

Szaffi B. 2011.01.06. 10:21:20

@batgirl: Nálunk Picur a macsek :PPP

Szaffi B. 2011.01.06. 10:24:49

TOP 3 legirritálóbb szó a Földön (vagy az Univerzumban :P)
papikám, korpa, nyuszika

gibson 2011.01.06. 10:30:18

@Trollszpré: + még: szerelmem, kedvesem, papinnyó, alekinnyó

gibson 2011.01.06. 11:17:02

@prof. Perselus Piton: na, azzal is ki lehet kergetni a világból, de azt eddig nem nagyon hallottam, hogy a villában használná valaki, csak azé nem említettem.

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 11:24:03

kutyáról, macskáról jut eszembe...nem kapnak újabb jószágot? csak hogy legyen bent egy-két értelmes lény is...

Szaffi B. 2011.01.06. 11:39:16

@prof. Perselus Piton: Az kéne még csak, kutya-macska, max egy fikuszt adnék nekik élőlény gyanánt

Szaffi B. 2011.01.06. 11:40:48

Amúgy meg vannak halaik, a múltkor azon filozofáltak meddig húzzák még (a halak) :SSSS

==T== 2011.01.06. 14:48:15

@YessicaHard: Ha láttad volna a műsort, tudnod kéne, hogy a testvérpár és még páran ultragáz módon álltak hozzá a bepiált Anikóhoz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 17:58:41

@bévé:
Szüzanyám! Díszpingvinbe speedet tömtek, hogy így pattog?
Nadeugye, hogy Erzsit dzsörzé-nek mondják! Tudtam én hogy az a lókupec narancsszín feje abba a másik "zseniképző", Jersey Shore-ba képzeli magát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 18:02:55

@batgirl:
"hordozója" LOL
És télleg pompomban volt Picur. MegaLOL

Alekosz lehet Gombóc Artúr? Az is tudott olyan delejesen nézni, mikor csokira ment.

bévé 2011.01.06. 18:17:23

@gibson: én múltkor használtam itt a "szerelmem"-et. :( de most mit mondjak? pasim? az olyan picsás fos. barátom? barátom a gugli, bazeg. párom? - hányok tőle, ez nem én vagyok, hanem a nős IT-s kollégáim. kedvesem? - jujj, keresztbe hányok tőle, nem én vagyok, hanem a harmonikus párkapcsolatban élő IT-s kollégáim . Peti? - az ki?, kérdeznétek, joggal. :)
viszont szerelmes vagyok belé. :) marad ez.

bévé 2011.01.06. 18:18:28

@neccharisnyás útonálló: azt a csávót nemtom hallgatni egy percet se. mute-on megy a belevaló, amikor ő van. :/

gibson 2011.01.06. 18:35:44

@bévé: én barátom/férjem, barátnőm/feleségem opciókat preferálom. Szerintem a "szerelmem" túl sok információt hordoz magában, mindenkinek a magánügye, hogy szerelmes-e valakibe vagy sem.
Kicsit mindig az az érzésem, amikor ezt hallom, hogy az illető kérkedni szeretne azzal, hogy ő egy boldog, töokéletes párkapcsolatban él.
Persze ez az én szubjektív véleményem csak, nóoffensz :)

bévé 2011.01.06. 19:18:24

@gibson: nooffensz, persze. :) de nekem vannak barátaim, azokra nem mondom, h a haverom amiatt, mert a (fiú)barátom az vki más már. a barátomat 15 éves koromban kérdezték, h van barátod? igen, van barátom, bibiibiiiii. :)
nem egyszerű kérdés ez azért, mondjuk ritkán is beszélgetek róla idegenekkel, melóhelyen sem, mert ugyanott dolgozunk. de akkor most már megmondtam a nevét, innentől majd azt használom, én is azt szeretem a legjobban. :)
de amúgy nyilván 10 év múlva már a férjem lesz, vagy ha nem vesz el, a faszim, nem pedig szerelmem. :D
még az emberem tetszik, de az mostanában olyan modoros, neeeem? :)))

bévé 2011.01.06. 19:32:23

@gibson: na ok, most szoktam le a szerelmemről, meghallottam Bömbi szájából.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:36:15

A "kedvesem" szót használták már? És az "uram"-at?

gibson 2011.01.06. 19:37:14

@bévé: mondom én, hogy nagyon gáz! :)

@neccharisnyás útonálló: a kedvesem Olivér használja rendszeresen, igen.

bévé 2011.01.06. 19:41:09

@gibson: de égő vagyok baszki :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:45:33

@gibson:
Ő nem számít. FÉRFI nincs a villában, így max. a nőneműek járathatnák le.
süti beállítások módosítása