Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 7x18 - Mocskos lányok

2011. január 05. 14:00 - leeann

Amikor egy lány az erdőben rohan, tuti, hogy valami sötét dolog üldözi. Jelenlegi lányt a hírnökök üldözik, de egy éppen arra járó pap felveszi őt az autójába. A pap sem kiscserkész, sőt üzenete van a vadásznak. Egyrészt valami jelet éget a lány nyakába, másrészt leszúrja, harmadrészt kilöki az autóból, hogy az utánuk jövő autós felvegye. Az utána jövő autóban az éppen visszatérő Willow és a – nahát! – visszatérő Faith csücsül. Nagyszerű, 1 vadásznak már lehet is üzenni, de persze a szavak Buffyt illetik, úgyhogy hamar, hamar meg kell menteni a lányt, persze ekkor még nem tudják, hogy üzenet is van, de úgy kívánja az illem, hogy megmentsék.

Xander nagyon pikánsat álmodik a vadászjelöltekről, amikor ténylegesen a jelöltek ébresztik, de a valóság közel sem hasonlít az álomra. Közben a kórházban a lányt műtik, és Will meg van győződve arról, hogy ő is jelölt. Faith eléggé pipa a csapatra azért, mert neki nem szólt senki, hogy valaki a vadászokat öldököli. Neki a saját bőrén kellett megtapasztalnia a dolgot a börtönben, ahol éppen a jól kiharcolt büntijét töltötte. Will próbál mentegetőzni, hogy a börtönben talán biztonságban van a vadóc, de egy bazi nagy késsel nézett farkasszemet a mellékvadász.

Faith a temetőbe indul, hogy megkeresse Buffyt, de Will szerint az előzmények ismeretében nem kellene egyedül találkoznia a fővadásszal. Faith pont hallgat a vörire, hisz olyan típus, és elindul az éjszakába. A temetőbe egy lány menekül, és kiderül, hogy Spike üldözi, akit Faith állít meg, és verekedni kezdenek. Spike bizonygatja, hogy megtért és a jókkal van, de Faith csak ütögeti, majd beáll Buffy is a játékba, aki elmagyarázza a lélek és a megtérés dolgot pár szóban. Faith az Angel nevű lelkes vámpírt emlegeti, de ekkor Spike már azt kezdi bizonygatni, hogy ő nem olyan, mint Angel. A bizonygatás után kiderül, hogy a szőke, ártatlannak tűnő kislány a gonosz vámpír, akit edzés gyanánt Faith intéz el.

A pap az Első csatlósa, és most éppen valami borospincében tartják az ismerkedő estet és némi ölelkező időt. A pap az Első legfőbb gyilkológépe, aki most is hasonlót tervez. Miközben a gonoszok egy borospincében szövetkeznek, Andrew elmeséli a jelölteknek Faith igaz történetét. A jelöltek nem rémülnek halálra a másik vadásztól, pedig embert ölt, és ez nem vicces. Persze amellett, hogy egy dögös csaj, buja is, és az egyetlen rosszfiú a közelében szöszi, aki még mindig a ház pincéjében lakik. Oké, oké, természetesen Faithnek mindig bejönnek Buffy pasijai, úgyhogy ez most sincs másképp.

A vicces csak az, hogy amikor Faith elcserélte magát Buffyval, nagyon komolyan felizgatta Spike-ot, ami nem csak Buffy testében, de a saját testében sem lett volna elfelejthető. Most is kacérban adja elő, amit megzavar Spike tulajdonosa, és ez sosem volt másképp. Buffy pasijai mindig Faith markába kerülnek valahogy. Most nem megy tovább a dolog, mert a kórházban lévő lány felébredt. A lány elmeséli, hogy mi történt vele, és azt is, hogy a pap azt üzente, hogy nem, nem fogyott el a regimentje, csak van valamije, ami a vadászé. Nagyszerű! Amikor Buffy hazaér, örsi gyűlést tart és elmeséli, hogy új játékos érkezett, papnak öltözik és Caleb a neve.

Egyébként így az igazságos, ha a jókhoz érkezik valaki, a rosszakhoz is kell érkezni valakinek. Buffy úgy dönt, hogy beveti a csapatot, és elmennek az új fiútól visszavenni azt, ami Buffyé. Közben a pap egy újabb lányt cserkész be, de van benne csavar. Kiderül, hogy nem igazi a lány, csak a pap és az Első játszanak most mutasd meg-et halott lányok alakjával. Miközben a gonoszok játszanak, a jók szervezkednek. Buffy el akar menni felderíteni Faith-szel karöltve, aki vígan vele tart, miközben a többieknek meghagyja, hogy fegyverezzék fel a lányokat. Gilesnak nem tetszik a dolog, és Spike-nak is csapdának tűnik a helyzet.

Buffy szerint most kell támadni, amíg a többieknek teljesen egyértelmű, hogy ez csapda. A két vadász egy hírnökre tapad, aki elvezeti őket a gonoszok fészkéhez. Biztos, hogy akkora csapda, mint ide Kenya. A jelöltek azért be vannak tojva, de Xander egy olyan beszédet ad elő Buffyról, hogy könnyek szöknek az emberek és egyéb lények szemébe. Természetesen a vadászduó pont a beszéd közepén érkezik, és miután megtörölgették a szemüket, harcra szólítják a lány csapatot. Buffy két csoportra osztja a bagázst, az első élén ő és Spike van, ők mennek elsőként be a házba, majd ha ők esetleg csapdába esnek, akkor jelre jönnek az utóvédek Faith és Xander vezetésével.

A házikó aljában van a borospince, ahol nemrég még Caleb és az Első játszott elég morbid játékot. A hírnökök előjönnek, van egy kis csetepaté, majd előkerül a pap is, akinél most már van valami, ami Buffyé: a csapata. A pap egy ütéssel kiüti Buffyt, majd Spike ugrik neki ráncos arccal, de Calebnek meg se kottyan a vámpír. A csapat próbál kiállni a vadászért, de semmi esélyük, sőt úgy tűnik, hogy nekik annyi, amikor megjelennek az utóvédek. Faith sem bír a pappal, akinek sikerül megölni 2 jelöltet, de a csapat visszavonulót fúj, hogy mentse, ami menthető.

Persze nagyjából el tudnak menekülni, de a pap elkapja Xandert, akinek kinyomja az egyik szemét, mondván ő mindent lát. Spike és Buffy kimentik a fiút, de nagyon megsérült, és úgy tűnik, ez a sérülés nagyon komoly lesz. A kórházat ellepik a sérültek, és látszólag semmi értelme nem volt ennek az egésznek. Pedig annyi kiderült, hogy ez a pap nagyon komoly erőt képvisel, csak sajnos sok lett az áldozat. Buffy végignézi megsebzett katonáit, és mindenki úgy néz rá, mint a véres rongyra, pedig nem ölt embert közvetlenül, viszont majdnem az egész különítményt a halálba küldte, ami azért már felér egy nagyon komoly bűnnel. Nagyon komoly baj van!

Címkék: buffy
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.01.06. 11:12:47

A pap erejének szinteje, illetve annak változása nekem mindig is egy kicsit rejtélyes volt. De hátha a kiváló hv-kből jobban megértem :)
süti beállítások módosítása