Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X20

2011. január 04. 13:27 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló után rögtön tisztázzuk a legfontosabbat, a tutajos más szóval faszállító, nekem ebből egy igen kínos negyedórám adódott, mikor még hamvas voltam, üde és nem ismertem ezt a kifejezést. Igaz, nekem nem a csókomra, hanem a szememre mondták, és a megértésben abszolút nem volt segítségemre az a huszonöt-harminc tehénszőr klumpás kamionsofőr, aki a vámudvarban körülöttem (és rajtam) röhögött. Hát megjegyeztem egy életre. Egyre nehezebben bírom a megpróbáltatásokat, Balázs szerint izgalmas lesz a mai összefoglaló Jerzsi és Gigi bimbózó szerelme miatt. Már nem is bírom követni, mikor tombol és mikor bimbózik, de fókuszáljunk Gombira, aki mélyponton van.

Míg a lakók ébredeznek, Gombi szomorkodik. Gina is, de ma Gombi a főszereplő. Olivér és Béci megbeszélik, hogy Gombi kurvára kivan, most már a depresszió van elöl (he?). Reggel mindig így kezdődik nála a nap, Olivér biztos benne, hogy ráteszi a jelet, mert kurvára kivan, most már mindig kivan. Gigi szerint olyan energiákat küld, hogy mindenkit lehúz. Olivér a fürdőszobába hívja beszélgetni Gombit. Látom, hogy meghülyülsz értük, annyira szereted őket, de a bátyád és a kedvesed minden egyes percet megnéznek belőled és ez nekik keserves. Majd ha visszajövök, ha úgy alakul, mulatunk egy óriásit. Gombi ilyen. Nem fogja adni a helyi vagány csávót, nem tud mit csinálni ezzel. Balázs is megértette, mi az a tutajos, mert elmondták neki, na most meg Villaelnök jelöltet lehet a nézőknek választani, nótafa nem lesz?

Másik szerelem is bimbózik, Anikó és Király L. Norbi között, kíváncsi vagyok, erről értesítette-e valaki Norbit. Anikó lehetőséget kap, hogy levelet írjon neki, úgyhogy a mi kis modernkori Tatjánánk leül és megírja azt, rózsaszínű tűhegyfilccel, mert azt úgy kell. Én írok levelet magának, kell több, nem mond ez eleget, akarom mondani kedves Norbi! Kaptam egy fantasztikus lehetőséget, hogy írjak neked. Jaj, nem akarok ilyen nyomulósat, udvarlósat írni. A konzílium tagjai, Gina és Gigi szerint jó az úgy. Ha kimegyek, feltétlenül szeretnék találkozni veled, tolakodó viszont nem szeretnék lenni, mert mesélted, hogy van egy kialakulóban levő kapcsolatod. Na, jöhet az új bekezdés, mondja Gina. Akkor azt így beljebb írjam? Erről az jut eszembe, mikor tizenéves koromban tollászkodtam a tükör előtt, és kérdezgettem a jelenlévőket, húzzam-e ki a szemem. Apám hallótávolságon belül volt és azt válaszolta, igen, de úgy tíz centire.

Éva és Jerzsi nem osztoznak Anikó lelkesedésében, hogy lehet ennyi esze? Huszonkét éves bazmeg. Ez olyan, mintha én a Balázsnak, meg a Stohl Bucinak írogatnék, mondja Éva, mert jó pasinak tartom őket, nekem bejönnek. Hát ekkora büntetést azért ne rójunk egyikre se, Balázsnak ma még az ingje is jó, csak hülyén áll a gallérja. Anikó folytatja: azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, hogy én örültem neked a legjobban a Villában, meg valami szikráról is szó van. Anikó a végére belelendül, január 11-én van a szülinapja, jó lenne valami különleges ajándékot kapni. (A szándékosság legcsekélyebb jele nélkül akkor megjegyezném, hogy az enyém meg 28-án van.) Vigyázz magadra, sok sikert neked, puszi. Olivér, mint férfi lektorálja a levelet: ez király. Értitek, király. Puskin meg elmehet a sóhivatalba.

Ildikónak is papírra van szüksége, ő nem levelet, hanem röplapokat akar írni. Végigkajtatja a Villát, nagy nehezen kap papírt, aztán tollért kuncsorog. Egyszerre tűnik elveszettnek és szöröncsétlennek, megírja a céduláit és kiosztogatja, tessék Alekosz, ez a tiéd. Mi ez? A szórólapom. Várj, elolvasom….. mell…. Megnyitottam! Ildikó lábmasszázs-szalont nyitott. A Villában. Éva sajnálja szegényt, Szandika is, úristen, hát mit meg nem próbál, hogy kontaktba kerüljön velünk?! Ildikó tovább szerencsétlenkedik, de mindenkinek más dolga van, végül Szandika beadja a derekát, aztán Jerzsi is. Laci is, aki átlátja, hogy ez egy közeledési szándék. Jattot nem tudok adni Ilid, főzni tudok. Balázs sajnálja a lányt.

Mivel a párbaj napja van, Olivér és Kristóf idegállapotának elemzése következik. Alekosz buzdítja Olivért: ne felejtsd el, hogy hova mész. Párbajozni mész, nem kaszinózni! Belegondoltál? Megváltoznak itt a viszonyok, ha nem jössz vissza. Persze, de nagyon szeretnék visszajönni. És ezt a barátságot folytatni kell. Kristóf, ideges vagy, kérdezi Laci. Nem. Na, Kristófról ennyi. Anikó hívja félre Olivért, ő azt fogja mondani, hogy Kristófot várja vissza, de nem azért mert Olivért nem szereti és nem várja vissza, hanem azért, mert ha Kristóf nem jön vissza akkor elveszíti Ginát is és nem akarja mert ő áll hozzá legközelebb, ezért most ezt kell tennie, de ugye nem baj? Jaj Anikó, dehogyis, nem lesz semmi, ugyan. Két perccel később a riportszobában: hát én ezen most berágtam. Ezekért az őszinte pillanatokért érdemes nézni a műsort. Megnézhetjük a párbaj jeleneteit újra, a búcsúzást, Kristóf üzenetét Ginának. Aztán Ginát, ahogy Olivérrel ül a kertben. Olivérnek nagyon fontos volt, hogy beszéljen Ginával, ne akarj hazamenni. Olivér azzal kábítja a feleséget, hogy kevés olyan ember van, aki ezt a játékot megnyerheti, de Gina ezek közé tartozik. Olivér álmfináléja egyébként a Gina, Alekosz Olivér trió. Gina bágyadtan mosolyog és majd meggondolja. A beszélgetésnek egy megdöbbentő kijelentés vet véget, hé, a Gombi be van rúgva!

Valóban, Gombi óbégatósra itta magát, Picurkázik és csak a szeretet számít! A lányok közben igazság-bátorságot játszanak a szobában, az első bátornak bele kell harapnia Laci fülébe. Ildikó igazságot mond, Jerzsivel feküdne le a Villában, ha az élete múlna rajta. Pár pillanat múlva kivágódik a háló ajtaja, a lányok sikítanak, Szandika egy szál tangában kiront, lobogtatja a melleit, körbefutkározik és eltűnik az ajtóban, hosszú időbe telik, hogy rájöjjek, ő most bátor volt. Közben Gombi eljut a részegség következő stádiumába, a filozófus-elmélkedő állapotba, az ötven millió szart se ér, ha nincs aki szeret és nem vagy boldog. Tapasztalatom szerint ezt a fázist nagyon hirtelen követi majd a sírva vigad a magyar állapotban előadott Gyere Bodri kutyám, majd az Akácos út, az első hányás a Deres már a határ második versszakánál éri utol. Nem, mégsem, Gombi a fürdőszobában fogat mos, Béci vigyáz rá, Gombi, jobb? Jobb? Jól vagy? Igen, feleli Gombi a részegek minden magabiztosságával és vigyorog. Akkor énekeld, hogy jólvagyok. És Gombi elénekli, de hogy, anyám, röhögök. Éva se nem bátor, se nem igaz, ő Jerzsivel próbál kacérkodni, ha Éva tudna kacérkodni, de Éva se kecses, se csábító nem tud lenni, agresszívan pózol és rázza magát, egyszerre a tükörnek meg Jerzsinek, Jerzsi szegény vihog, aztán elmondja a riportszobában, hogy Éva macskázott neki a fürdőszobában. Éva megfigyelte, hogy Jerzsi zavarban van a közelében.

Évával zárunk, Alekosz éjjel négykézláb odamászik az ágyához és ráugrik, Éva sikoltozva röhög, aztán a merénylő ágyához megy és elfenekeli, kicsit birkóznak, de Olivér rendre inti őket. Nem értem az egészet, ez biztos egy ilyen csínytevés volt. Kinn Jerzsi és Gigi csókolóznak egészen addig, míg Jerzsi hozzá nem ér Gigi fenekéhez, Gigi hátraugrik mitképzelsz tekintettel, a tettnek súlyos következményei vannak, elfogy a csók. A méltó befejezés Alekosz ősrobbanás erejű pukija és a feltehetően ettől sokkos állapotba került, a kertben fehérneműben álldogáló Ildikó.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. Megen keservesen.

Címkék: vv4
283 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancilla 2011.01.04. 21:22:34

@Seyman:
"ők csinálják is a show-t, nem csak nézik. :)" Másokat kikészíteni - ez a show???? Példát mutatni arra a fiataloknak, hogy az a nyerő, aki lelketlenül eltipor másokat? (Igaz, ez a műsor hibája is.)

Emanuelle 2011.01.04. 21:25:03

Január 25. Vízöntők, jeeee:-)

Zsófi és Anikó jó hogy már nem az ereiket vagdalták fel Gina távoztán. Villalét után meg sem fogják ismerni egymást.
Ahogy Alekosz sem hiheti komolyan, hogy Olivér odakint is a keblére öleli majd.
Kiváncsi vagyok ki lesz a következő párbajozó, elég sok esélyes van: Gombi, Zsófi, Anikó az Oli-tábor felől, Alek, Éva a másik oldalról.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.04. 21:26:22

@Ancilla:
nagy tévedés ám, hogy a kis szolid, csendes, kettőig számolni nem tudók mind olyan jó emberek, csak lapítanak max.
Béci is csak szédeleg ott jobbra-balra, de azért a pózolj fegyverrel kép, ami itt kint készült azért kicsit más képet mutat, meg a videó a spanjaival.
Az onlájban adott sutyorgás amit a kis szendék előadtak, na az tényleg gyomorforgató volt.

Seyman 2011.01.04. 21:27:19

@Ancilla:

sztem eltúlzod, mint ahogyan a villában is eltúlozzák, ugyanis a VV egy játék, amit annak megfelelően kell kezelni. bonyolult, de akkor is csak egy játék.
az összefoglalók alapján én nem találok kivetnivalót a játékukban.

K Tomoceusz 2011.01.04. 21:27:32

Meggondoltam magam . Érzelemdús , őszínte , színes ( a legfontosabb )jellem nyerje a játékot , mint a világ fejlettebb részén . Megrázó videó következik , a gyenge jellemű kollegák csak sok pörgetéssél nézzék , a jajdeédik meg mentsék el , hogy gyenge napjaikon erőt meríthessenek belöle .

A szlovák való világ utolsó 5 perce :
www.youtube.com/watch?v=5tDHDWltnq8

Seyman 2011.01.04. 21:29:59

@Emanuelle:

a legutóbbi kiválasztásnál egyértelműnek tűnt,h Éva lesz megint,de azóta sok minden történt, sztem csak tippelni lehetne a befutóra.

kozlekedo 2011.01.04. 21:30:09

Emlékeztek még az "Oli-pukira"?
Sok változás azóta sincsen.

Hajni jók az életképek, nincs tévém de elkezdtem letöltögetni ezt a marhaságot a netröl.

csudri82 2011.01.04. 21:34:49

@K.Tomoceusz: Nem tartom magam gyenge jellemnek, de pörgettem, mert ezt nem lehet kibírni...

Ancilla 2011.01.04. 21:40:13

@K.Tomoceusz:
A szlovák való világ utolsó 5 perce

Na, azért - ha nem is ennyire - Olivér is érzelmeskedik eleget (így szerelmem, úgy szerelmem, könnyhullatás képnézegetés közben, házioltár ananászból meg kutyafüléből)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.04. 21:43:08

@K.Tomoceusz:
Ecsém, de aljas vagyok! Iszonyatosan röhögni kezdtem, mikor felüvöltött. De most akkor nyert? Mert 30 percig egyfolytában hisztizni én mérgemben vagy nyomoromban szoktam.

Franc se gondolta, hogy szlovákéknak is volt egy Gombijuk meg egy Alekoszuk. 8)

Flood 2011.01.04. 21:46:00

@K.Tomoceusz: Huvazzeg, ehhez képest még Gombi is kutyafasza! :DDDD

K Tomoceusz 2011.01.04. 21:46:47

@Ancilla:

Nem is fog nyerni Olivér .
De nem érdekes mit gondolok , inkább kérdeznék a pszichológustól . Mit szólsz Anikó és Zsófi smacijához ?

K Tomoceusz 2011.01.04. 21:48:33

@Flood:

Lehet , hogy ettől a sráctól vette a figurát . Nem tudhatjuk melyik a nyerő .

Flood 2011.01.04. 21:49:20

@K.Tomoceusz: Aszittem a végén rituális öngyilkosságot követ el, mint azok a szektások.
Ez amúgy férfi vagy nő vagy mi ez?

Flood 2011.01.04. 21:50:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "Az onlájban adott sutyorgás amit a kis szendék előadtak, na az tényleg gyomorforgató volt."

Ez nincs meg, mit sutyorogtak (és kik)?

Flood 2011.01.04. 21:52:54

@K.Tomoceusz: Nekem tetszett, be is indult rögtön a fantáziám :D

K Tomoceusz 2011.01.04. 21:53:36

@Flood:

Ez amúgy férfi vagy nő vagy mi ez?

A mai világban ez mindegy . Majd a nyereményből eldönti mi akar lenni .

kyrakata 2011.01.04. 22:01:40

Olivér szilárd jelleméről csak annyit,valamelyik lakónak(talán Erzsi?)megemlítette,hogy az igazán kemény párbaj Oli-Alekosz lenne.Hű,de jóbarát!
Folyamatosan mondogatja,hogy azért volt szoros a párbaj,mert Gina szavazótábora is Kristófot nyomta.Ilyenkor olyan szívesen megkérdezném:Mi van "az Univerzum leghalványabb élőlénye" dumáddal öreg?!Majdnem nagyot koppant.
Ginát pedig nem tudom elítélni a múltja miatt,szimpatikus számomra,hogy felvállalta mindenki előtt.

Flood 2011.01.04. 22:07:05

Most nézem a mai videókat. Röhögjetek ki, de nekem szimpatikus ez a Gina (a férjével egyetemben), ha nem ő mondta volna, el nem tudnám képzelni róla, h pillangó volt.
Amúgy nem értem, h miért vallotta be nagy nyilvánosság előtt. Róla akkor derült ki, nem? Előtte, ha jól emléxek, nem ezzel volt tele a média.

Ancilla 2011.01.04. 22:08:03

@K.Tomoceusz:
"Mit szólsz Anikó és Zsófi smacijához?" Hányok tőle. Anikón nem csodálkozom, mert ő mindenre képes, de a kis szende Zsófi...

gibson 2011.01.04. 22:08:30

@kyrakata:
"az Univerzum leghalványabb élőlénye" -> honnan tudjuk, hogy nem a Zsófira, vagy az Ildire gondolt akkor?
Az, hogy Olivér szerint az igazán kemény párbaj az Alekosz-Olivér csata lenne, semmit nem mond el arról, hogy milyen barát, vagy jellem is ő valójában.
Gina múltjával nekem semmi gondom nincsen, a mostani döntésével annál inkább.

Flood 2011.01.04. 22:08:43

@Flood: És tényleg rendes nő lehet, ha a kiscsajok így megsiratták

K Tomoceusz 2011.01.04. 22:08:56

Oli - Alekosz párbaj a döntőben is lehet . Lehet , hogy arra gondolt . Megesküdni nem mernék rá , három napig azt hittem , hogy az univerzumos szöveget a Lacára érti .

Flood 2011.01.04. 22:10:27

@Flood: Csak ez a rajzolt szemöldök....gyááá, ezzel ki tudnak ülözni a világból :S

Lanois 2011.01.04. 22:11:55

@K.Tomoceusz:" A szlovák való világ utolsó 5 perce :"
nem találok szavakat:DDD

feri a fény 2011.01.04. 22:13:30

Na jó mivel imádom a lélektani drámákra szakosodott trash reality-ket,
meg kell hogy védjem a VV4-et.
Az hogy a műsor megrendezett teljesen
nyilvánvaló.Stohl elszólása a beszavazáskor;hogy eddig szinte mindenkiről kiderült "véletlenül" hogy rabolt, lesittelték, megkéselték, kurva volt, RTL közeli arc,stb.Hogy pont akkor zárják ki Zsuzsit "a játék történetében először" amikor már 3 hete tönkreverte a 40 millós meg minden más a VV4-et; hogy "pont most szeg szerzŐdést"a taszári kurva, mikor elindul újra a konkurens Ezek megőrültek, nem gondolhatja senki hogy véletlen egybeesés...
DE:az összes VV közül messze ez a legizgalmasabb, végre van intrika, taktika és humor,imádom a szereplőket (Olivér-Éva-Alekosz a befutó) de legfőképp Hajni a blogjával....
Ja és ha épp lekapcsol az "élő" netkamera ne képzeljük kedves Rubin Kristóf hogy nincs főszerkesztői értekezlet odabent ugye?

Ancilla 2011.01.04. 22:13:50

@Ancilla: Kiegészítés: Úgy értem, hogy mindenre képes, hogy mindenáron helyt akar állni (mert szerintem ezt a játékot sem csak úgy spontán ötlettől vezérelve csinálták, hanem utasításra), de Zsófi mászni sem akart a sportversenyen. Ezt meg bevállalta.

Anikó egyébként bátor kis csaj. Volt már olyan ember a villában, aki így megmondta a véleményét Olivérnek - és nem heves vita közben?

Számolj Templár 2011.01.04. 22:15:42

Hát, ami itt folyik, az valóban izgalmasabb a tévéadásnál!
:-)
Érdekes karaktereket ismerhettünk meg. Jellemeknek nem szívesen nevezném őket, mert még sokan megsértődnének.
Gondolom, összeült a krízis-stáb retekéknél Gina-ügyben és meghozták a második jó döntésüket. (Az első a Zsuzsi nevű picsa hazazavarása volt.)
A szokásos témákat végigjárva, szerintem Anikó kiviszi Gombit és Gombi visszajön. A továbbiak egyelőre megjósolhatatlanok.
Laci egy kamu puhapöcs! Nem hogy kiképzést, de még egy hörcsögöt sem bíznék rá. Talán a fakanalat!
Oli és Éva környékén fedezhető fel némi íkú. Alekosz inkább csak pozőr! A többiek ingerküszöb alattiak!
Azon kéne alaposabban elgondolkodni, hogy a retekék mit is gondolhatnak a célközönségről! Ui. minden bizonnyal minden irányítható dologgal őket kívánták célbavenni! Ha erre gondolok, csak azért nem látom lesújtónak a helyzetet, mert szvsz a bentlévők kb. tükörképe az őket kukkolóknak!
Vannak akik sportból és kihívásból bele-belenéznek, mint én is, és igazából nem is csodálkoznak! Ugyanaz a műsorszemét, mint a többi! Az ilyenekbe csak véletlenül keverednek bele Szíj Melinda-félék, akik kilógnak a rendszerből, és gondot okoznak a létrehozójuknak!

Flood 2011.01.04. 22:16:43

@Ancilla: @K.Tomoceusz: Na az baszna be, ha ez a 2 féreg eljutna a döntőig!

fran7 2011.01.04. 22:17:34

@Lanois: Ebben a szlovák Való Világbefejezésben még Szalai Annamária se tálalhat kifogásolni valót.

K Tomoceusz 2011.01.04. 22:17:52

@Ancilla:

Látod , már ettől a két helyes lánytól is hányni kell . Ráadásul én a puszilgatós fiúkat se csípem . Maradt az a 100% érzéketlen , 68 % kettyencs alkesz .

Flood 2011.01.04. 22:18:18

@Flood: Ez csak a K.Tomoceusz hsz-ára ment, csak az érzelmi sokktól már kattintgatok össze-vissza :)

Ancilla 2011.01.04. 22:20:56

@feri a fény: Mit mondott Stohl a beszavazáskor, amikor elszólta magát? Én nem láttam a beszavazásokat. Hajni óta nézem csak.

Flood 2011.01.04. 22:22:10

@Ancilla: Ez talán az első dolog, amiben nem egyezik a véleményünk. Nem értelek, az ilyen szeretetteljes megnyilvánulásokat díjazni kell ;)

Tompó 2011.01.04. 22:22:11

Talán ez a mai volt az egyik legbicskanyitogatósabb adás. Ennyit rinyálni mint ezek? Mi a ráknak mentek be? Amugy ez e dzsörzé hogy a fikába került is be??? Valaki látta azokat a szavazatokat? Vagy tényleg térdelt 1-2 perverz nagykutya előtt?Az is érdekes hogy a gypsy csajt nem nagyon hatná meg ha kiesne a homoromeoja, mert ő a fődíjért jött. Ó igen ilyen az őszinte szerelem

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.04. 22:22:52

@K.Tomoceusz:
igen, arról beszélt a végéről.

@Flood:

a kis tündibündik teljes mellbedobással savaztak valakit, nem tudom kit, mert nem mindig volt jó a hang

csudri82 2011.01.04. 22:23:40

Azért durva, hogy lassan ott tartunk (amire az első pár nap után senki nem gondolt), hogy Alekosz a legnormálisabb ember a villában.

Érzéketlen, pinafüggő. De legalább nem sötét, áskálódó, képmutató, szerepetjátszó köccs, mont a többiek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.04. 22:24:59

@feri a fény:

Nekem egy párszor megfordult a fejemben, hogy akik így jönnek-mennek, azoknak egyszerűen ennyire szólt a szerződésük....

nattydread88 2011.01.04. 22:25:10

@K.Tomoceusz: szevasz! isten vagy kösz, megérte végigszenvedni azt a fél órát. az ave nem egy ásványvíz márka?

K Tomoceusz 2011.01.04. 22:30:28

@nattydread88:

Lehet , hogy a hármasikrek , még nem jött a kollega a helyes megfejtéssel .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.04. 22:31:32

Különben is Hajnalka tehet az egészről, mert ha nem kezdi el a hogyvoltokat írni ( amik ezerszer jobbak mint maga a műsor)
akkor nem kezdem el nézni, a többiről meg a kommentelők tehetnek, mert miattuk van, hogy most is még ezzel foglalkozok , és nem valami más lélekemelő dologgal:))

K Tomoceusz 2011.01.04. 22:33:29

@Tompó:

Talán ez a mai volt az egyik legbicskanyitogatósabb adás. Ennyit rinyálni mint ezek? Mi a ráknak mentek be?

A társaság fele barátok közt szereplő szeretne lenni . Készülnek a castingra .

JanCsi 2011.01.04. 22:34:45

Két dologról maradtam le:
1. Hogy derült fény Gina drogos-kurva múltjára?

2. Mitől esett le Anikó szeméről a hályog Olivérrel kapcsolatban?

Ancilla 2011.01.04. 22:35:39

Mindenkinek, aki eddig értetlenkedett, hogy mi baja van tkp-en kijönni akaróknak, ajánlom a szakember, Tölgyessy írását:
tolgyessypeterelemez.blog.hu/2011/01/04/mi_hianyzik_igazabol_a_jatekosoknak@Flood:

Ancilla 2011.01.04. 22:36:48

@Flood: Milyen szeretetteljes megnyilvánulásokra gondolsz, hogy díjaznom kellene?

csudri82 2011.01.04. 22:38:51

@JanCsi: Ő maga beszélt róla a villában, de IRL már hamarabb kitudódott.

rmr 2011.01.04. 22:39:35

egyébként miért tiltják a testi erőszakot a játékban?

Flood 2011.01.04. 22:44:03

Huhh, Anikó előtt le a kalappal, ő volt az első, aki higgadtan, púder nélkül Olivér képébe mondta, h mit gondol róla és milyen is valójában.

És abszolút igaza van, sztem is sokan csak azért tesznek úgy, mintha a haverjuk lenne, mert fosnak tőle (Gombárgábornak pl. hirtelen megint puszipajtása lett?)
Kíváncsi lennék, ha Oli hirtelen kikerülne a villából, hányan viselkednének sokkal felszabadultabban illetve hányan gondolnák meg magukat és mégse akarnának hazamenni.

Ancilla 2011.01.04. 22:44:27

@JanCsi:
Szerintem Anikó abban bízott, hogy Kristóf megy vissza. S hogy ez nem így történt, ráadásul Gina, akihez erősen kötődött, szintén tervezte a játék abbahagyását, összeroppant, s ahogy később Évának megfogalmazta, az lenne a legjobb, ha Olivér végleg kimenne onnan. Nagyon nyomasztja őket a rendkívül erős, magabiztos egyénisége, félnek tőle, mert már látták támadni. S úgy gondolta Anikó, hogy neki már minden mindegy. Érzi, hogy ő sem bírja már ott soká. Higgyétek el, nagyon nyomasztó lehet ott a légkör. Még a törölköződbe is beletörölközhetnek mások.

gogirlies 2011.01.04. 22:45:51

Könyörgöm, valaki mondja meg, hogy mikor érdemelte ki és mivel Olivér a villa mókamestere címet?????????
Ő vicces????????

Ancilla 2011.01.04. 22:47:44

@rmr: Mert nem akarják, hogy vér folyjon. Azért az durva lenne.

Califax 2011.01.04. 22:49:51

A Velvet.hu szerint Szandika és Gigi közt is csattant egy leszbicsók...
Valaki látott ilyet?

Ancilla 2011.01.04. 22:50:41

@gogirlies: Ezt - ha jól emlékszem - Balázs, Olivér leplezetlen rajongója sütötte rá. Benn a villában senki nem tartja mókásnak azokat az ordenáré tréfákat, amelyeket csinálnak azzal a szociopatával (Tölgyessy Péter szóhasználata), és jókat röhögnek mások kárán.

feri a fény 2011.01.04. 22:51:36

@Ancilla: Szandika beszavazásánál mondta a tűzhely használatba vételére hogy ez gond lesz a plasztik cicáknak majd kimondta Szandi utcsó mondatát:
"Fő a természetesség de nem nekem"
Mi egyébként azon röhögtünk a beszavazásokkor hogy a leghülyébb nevű
vagy legkevésbé fehér emberek jutnak be.
Gigi-Béci,Zsuzsi,Anikó,Ildikóban sem vagyok biztos pont olyan mint akit egy kurucinfo pozitív pasi ver otthon...tiszta Maunika
CSAK velük lehet mindent megcsinálni meg hát a kefe-mefe is könnyebben megy..
Egyébként Olivér tényleg király.
3 embertől megszabadulni pikk-pakk juhééééééééé.....

Számolj Templár 2011.01.04. 22:53:25

Ha lenne a villalakókban egy csipetnyi íkú, akkor rájönnének, hogy Oli megosztja és felmorzsolja őket. Ergo, mindegyikük stratégiai érdeke lenne, hogy kinyírják. Ez csak összefogással mehetne. Ha egy ilyen pltform létrejönne, ebből talán csak Alekosz maradna ki, akivel Oli nélkül simán el lehetne bánni. Ehhez ma még talán Laci-maci vagy esetleg Éva lenne elég erős! Sajna, egyikük sem egy stratéga! Éva iszonyatosan önző, egoista, beképzelt és szűklátókörű. Laciban pedig el kezdett forogni a melegszar a gondolattól, hogy Oli kiviheti párbajra! Lacinak talán most lett volna utoljára esélye bárkivel szemben. Oli jól taktikázott. Abban bízni, hogy ő tévedni, vagy hibázni fog vesztes dolog.

K Tomoceusz 2011.01.04. 22:55:51

@Ancilla:

ráadásul Gina, akihez erősen kötődött

Anikó tudja a legmeggyőzőbben , egyben leghidegebben közölni , hogy kizárólag a nyereményért jött a Villába . ( nekem ez tetszik ) Ha ehhez Gina májából kell ennie , akkor semmi kételyed ne legyen , hogy meg is teszi .
Sajna már nem derül ki , mert elhagyott minket a drága . Majd eszik máséból . Jó lenne , ha kibukna már a kiccsajból a rosszkislány , hadd ne kelljen Alekosznak szurkolnom .

Számolj Templár 2011.01.04. 22:58:06

Szandi, Zsófi, Anikó, Jersey stb. annyira nulla karakterek, hogy csak addig érdekesek, amíg eltűnnek a tömegben. Ha velük lenne tele a villa, inkább reklámot néznének a retkesék!

Flood 2011.01.04. 22:58:48

@gogirlies: Na ja, ez nekem is egy óriási kérdőjel. Olivér, meg az ő kis csínytevései...pff!

K Tomoceusz 2011.01.04. 23:06:06

@gogirlies:

Könyörgöm, valaki mondja meg, hogy mikor érdemelte ki és mivel Olivér a villa mókamestere címet?????????
Ő vicces????????

Amikor rávette a bombanőt , mutassa meg a naívának , hogy kell néger bránert nyalogatni . És az , ahogy kell , meg is tette , a másik meg , ahogy kell , végig is nézte , sőt okult belöle .
Ilyen marhaságot még nőkkel sem könnyű megetetni , neki sikerült . Hogy a többi srácnak is menne ez , még nem tudhassuk .

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.04. 23:06:13

@Ancilla: "Ők hangoztatják leginkább, hogy ők önmagukat adják, nem vígszínházat játszanak.
Miért? Úgy gondolod, hogy Éva pl. egy tip-top háziasszony, kedves, doromboló cica? Vagy Olivér egy finom, előzékeny, tapintatos úriember? "

Az, hogy hangoztatják, az egy dolog. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. Én egyiküket sem ismerem, úgyhogy nem tudom. Mondani sok mindent lehet.
Azt pedig megmondom őszintén, hogy igazából nem érdekel, hogy a villalakók közül ki milyen a való életben. Én a VV4-et, a játékot nézem, amelyben ők a játékosok. Hogy aztán játékon kívül mit csinálnak, az már nem az én dolgom, nem is foglalkozok vele.
Egyébként szerintem senki sem teljesen őszinte a villalakók közül, valamilyen szinten mindenki megjátssza magát.

JanCsi 2011.01.04. 23:07:27

@Flood: a képernyőn az volt, hogy ERIK.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.04. 23:08:51

@gogirlies: "Könyörgöm, valaki mondja meg, hogy mikor érdemelte ki és mivel Olivér a villa mókamestere címet?????????
Ő vicces???????? "

Van, aki szerint vicces, van aki szerint nem. Mivel humor terén mindenkinek más az ízlése, így nyilván mindenki másként ítéli meg. Ennyi.

Flood 2011.01.04. 23:17:34

@Számolj Templár: Szandi és Anikó nulla karakterek?! Huhh, akkor mi tök más műsort nézünk. Inkább csak buták, mint nullák

JanCsi 2011.01.04. 23:18:12

@Ancilla: tehát nem volt valami konkrét sztori ami miatt azt mondta, hogy nagyot csalódtam benned?! Mert annyit láttam, h ült a hintában és ezt mondta, csak azt nem vágtam ,hogy mi miatt csalódott benne nagyot. 2 gyerek üvölt esténkén és nincs feliratozás így sok mindenről lemaradok...

rmr 2011.01.04. 23:21:02

most nézem a mai adást, komolyan, ha valaki még egyszer kimondja, hogy haza akar menni, a csatorna a helyében kib@sznám, azt jól beperelném a nyeremény ellenértékéig, akkor aztán lehetne szipogni

Számolj Templár 2011.01.04. 23:23:00

@Flood: Igényes néző lehetsz, ha ezek nálad karakterek! Tényleg! Igazi retek célközönség vagy!

JanCsi 2011.01.04. 23:23:56

@rmr: Ti emlékeztek olyasmire, hogy az előző VV vagy BB-ben is ennyien ki akartak volna meni, csak már nem emlékszem erre??!!??!!? Vagy ez a banda ilyen?!

Én a Retek helyében tényleg azt mondanám hogy oké, ha Gombi és X,Y, Z annyira ki akar menni akkor a hétre megvan a 2 párbaj résztvevő aztán kussolás... Kapnak 50%_ot, hogy kimenjenek.

K Tomoceusz 2011.01.04. 23:29:15

@JanCsi:

Az a rész baromi jó volt . Egy 22 éves szép kislány mélyen belenéz a vörösfejű marha szemébe és azt mondja : nagyot csalódtam benned ! Kár , hogy nincs még szagos tévé , az életszag mennyisége hirtelen a sokszorosára nőtt .

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.04. 23:32:32

@JanCsi: "Én a Retek helyében tényleg azt mondanám hogy oké, ha Gombi és X,Y, Z annyira ki akar menni akkor a hétre megvan a 2 párbaj résztvevő aztán kussolás..."

Ezt mondtam én is (még valamikor korábban). Teljesen felesleges kiválasztást tartani. Annyian mondogatják, hogy ki akarnak menni (jó, Gina már ugyebár nem), hogy simán lehetne őket párbajoztatni először.

fran7 2011.01.04. 23:33:33

@JanCsi: Az egyik oka annak, hogy most ennyien ki akarnak menni, hogy sokkal hosszabbra van tervezve ez a show és annyira bizonytalan a műsormenet, hogy teljesen bizonytalanok abban, hogy mikorra mehetnek haza. Másrészt eddig a karácsonyt már otthon tölthették. Meg, ami szerintem gonoszság, hogy nincs benn óra és teljesen elveszítették az időérzéküket. Nem tudják szervezni az idejüket, még minimális szinten se.

K Tomoceusz 2011.01.04. 23:36:40

@Számolj Templár:

Azt mondják az illetékesek , nem a játékosok döntötték el , melyik kataegóriába valók . A bombanő pl rosszkislány akart lenni , de nem lehetett .
VV Templár lehet , hogy szépfiú kategóriában akart indulni , de átirányították az okostojások közé .
A karakteret meg a szervezők találták ki .

bévé 2011.01.04. 23:37:11

@K.Tomoceusz: mamiiiiii. hát ezen pusztulok bazeg. :D kiposztolom facebookra! :D

Flood 2011.01.04. 23:41:17

@Számolj Templár: Na ezt eddig nem tudtam magamról, de ha tényleg így van, elkezdek nézni még néhány RTL műsort, h hiteles legyek.

És csak hogy megvilágosodjak kicsit, magyarázd el légyszí, h mit takar nálad a nulla karakter kifejezés, illetve szerinted ki nem nulla karakter odabent? Köszi

gibson 2011.01.04. 23:49:47

@JanCsi: én kurvára nem vágtam, hogy az Anikó miről beszélt, amikor arról magyarázott, hogy csalódott az Olivérben. De itt páran azt mondták, hogy nagyon bátor kislány volt, amiért ezt mondta.

Én arra leszek kíváncsi, mekkorát fog majd csalódni a Király L. Norbiban, ha kijön, és vajon neki is a pofájába mondja-e, hogy csalódott, így, ennyire bátran?

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 02:52:10

@Hajninéni, wazeg!
Le a kalappal előtted! Én totál bulvárproli vagyok mióta Kolbászkám kimúlt, de még én is unom minden este megnézni az utóbbi időben egyre fakóbb műsort, te meg rászánsz vagy napi 2(?) órát, csakézkizárólag érettünk... hát köszönjük áldozatod, betűk, sorok, műsorok fenséges istennője! :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.05. 03:00:53

Azt senkise tudja, mikor és mié szokták kivenni a zelemet a portból a riportszobába(n)??? merhogy mindig aszongya stohl balázs, h most NEVEGYEDKIJAZELEMET, LÉCCIMÁR!

Jóska Pista 2011.01.05. 04:04:58

erotika.indavideo.hu/video/A_VV4_lanyok_bevadulnak

Ezek után kíváncsi leszek, milyen komoly üzletasszony állást kap Éva.

Jóska Pista 2011.01.05. 04:06:18

erotika.indavideo.hu/video/A_VV4_lanyok_bevadulnak

Ezek után kíváncsi leszek, milyen komoly üzletasszony állást kap Éva.

Jóska Pista 2011.01.05. 04:08:19

erotika.indavideo.hu/video/A_VV4_lanyok_bevadulnak

Ezek után kíváncsi leszek, milyen komoly üzletasszony állást kap Éva.

==T== 2011.01.05. 06:22:47

Éva jó nő nagyon, szvsz a legvonzóbb a villában (+ külsőre Anikó). Ezt egy nő(a szerző) nem tudja megítélni.

Ab ovo Taigetosz 2011.01.05. 06:45:40

@gibson: Anikó a párbaj előtt odament Olivérhez, hogy nem tudja, kit mondjon, kit vár vissza, mert mindkettőjüket kedveli, és ne haragudjon, de Kristófot fogja mondani. Erre O: persze, persze, oké. Csak aztán jól kidumálta a háta mögött, aztán ez valszeg visszajutott Anikó fülébe, ezen rághatott be.

gibson 2011.01.05. 09:36:20

@KancsiPista: azért szokták kivenni az elemeket, mert ott többek között a pszichológussal, meg orvosokkal szoktak beszélgetni a játékosok, meg elmondhatják, hogy milyen testi-lelki egyéb problémáik, kívánságaik vannak, és nyilván ezt bekapcsolt mikroporttal nem tudnák olyan őszintén abszolválni, mint nem bekapcsolttal.

gibson 2011.01.05. 09:37:22

@Ab ovo Taigetosz: ez logikus, tényleg, azt el is felejtettem, azon a beszélgetésen Olivér indokolatlanul fel is húzta magát.

Tompó 2011.01.05. 10:12:15

@K.Tomoceusz: Templár mint szépfijjjúú??? azzal a hassal meg testtartással???? hihihihihihihihi

Szaffi B. 2011.01.05. 10:12:39

VV3ban is rinyáltak, a jutúbon meg lehet keresni, vidám villa vagy ilyesmi...

Szaffi B. 2011.01.05. 10:13:42

@==T==: pffff Éva mint "jónő"

csudri82 2011.01.05. 10:50:29

@Trollszpré: Néha tud normálisan kinézni és a mosolya tényleg szép.

De a sörénye, meg az, hogy tényleg egy lárva emberileg, az...

Adriano87 2011.01.05. 11:18:14

elolvastam a hozzászólásokat és nekem az a véleményem hogy akinek nem jön be a való világ az nézzen más műsort mert szerintem van az rtlen kívül más csatorna.
véleményem szerint a villába alekosz,éva, és olivér való.gigi ,béci ,zsófi akkora színészek hogy megérdemelnék az oscar díjat.többiek meg nem valók oda.

Adriano87 2011.01.05. 11:25:11

én nem tudom elképzelni hogy béci és gigi ilyen a való életben mondjuk a való világban nem kötelező az igazi arcodat mutatni,játszani és színészkedni kell.az meg tényleg vicces hogy lassan többet sírnak a való világba mint egy brazil szappanoperában.gyárban a sor mellett sokkal boldogabbak lennének? villába nem kell semmit sem csinálniuk csak inni ,enni stb.a sok sírásra egyébként az lehet a magyarázat hogy meg van mindenük , életükben nem dolgoztak még egy egészségeset és nagy traumák még nem voltak az életükben.

gibson 2011.01.05. 11:33:44

@Adriano87: azért Gina dolgozott keményen, 5 évig! :)

belekotyogok 2011.01.05. 12:34:02

@Adriano87: erre mondják, hogy a kutya is jódolgában veszik meg.

Pont erről van szó, baromira ráérnek, nincsenek lekötve, persze hogy unatkoznak. Napi 8 óra kőtörés és 8 óra házirobot után nem volna érkezése siránkozni, meg nyávogni.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.05. 12:36:31

@Adriano87: "véleményem szerint a villába alekosz,éva, és olivér való.gigi ,béci ,zsófi akkora színészek hogy megérdemelnék az oscar díjat.többiek meg nem valók oda. "

Szerintem minden bentlakóra igaz, hogy jó nagy színész. De azért egyik sem Oscar-díjas... :D

tornapipő 2011.03.16. 20:08:51

@Lanois: az s-betűs felhasználónak maximálisan igaza van... azért tudta csupán tartani mert bak és rendkívül kitartó..de attól buta és irritáló picsa...
süti beállítások módosítása