Hogy volt?

VV4 - 4X19

2011. január 03. 10:47 - Hódos Hajnalka

43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük, tomboljon hát a szerelem. Egyelőre egy másik csók van napirenden az ébredező Villában, Anikó kócosan meséli, hogy Király L. Norbival álmodott, aztán hopphopp, rádöbbent, hogy nem is álom volt, ez tényleg megtörtént! Mi van, norbicsókos, jólesett, köszöntik a többiek, jajmá’ most ezzel fogtok baszogatni? Egyébként arra sem emlékszik, nyitva volt-e a szeme a csók közben, vagy csukva. Laci örül Anikó kalandjának, mert most volt egy volt neki egy hogyismondják? Szellemi orgazmusa. 

Gigi babázna Jerzsivel: elringatnálak. Viháncolva kirohannak a mosókonyhába, tegnap elterveztünk valamit. Igen, de Gigi még mindig fél ettől az egésztől. Jerzsi is. Csináljuk azt, ami jólesik. Aztán lehet, hogy seggfogdosós, puszilkodós barátok leszünk, hahaha. Juj, kihúzzuk és a házasságig nem lesz szex, hihihi. Tudom, hogy egy rosszmájú dög vagyok, de ez komoly? Tényleg van ilyen? Jerzsi nem szereti megtervezni a dolgokat, ezért amikor Gigi egy piros kötött kalapban teljesen spontánul és egyedül táncol a fürdőben, beront, és megcsókolja. Rövid heherészés után Jerzsi megszólal, na mentem, és otthagyja Gigit, aki grimaszokat vág a tükörbe, a hitetlenkedést és a meglepettséget szimbolizálandó. (van ilyen szó?) Hát hol van ehhez az Elfújt a szél csókjelenete? Hol van ehhez Leo és Kate? Hol van ehhez a lógós Pókembersmár? Hol? Sehol, ezt Gigitől tudjuk meg a riportszobában: romantikus volt, gyengéd és finom….várom a következőt. Balázs nem mulasztja el megemlíteni, hogy erre egy ország várt, Lilu ironizál, na jó, és most? Igazad van Lilu, bennem is óriási hiányérzetet fog okozni, hogy nem hánykolódok többé éjjel azon tépelődve, mikor teljesedik be a tomboló szerelem.

Laci levelet kap. Nem az anyukájától, nyugi. Egy hölgytől. Mivel megfordult a világ és a nők udvarolnak, ezért bátorkodott. A hölgynek barna haja van és rövid szemei, olvassa Laci, ezen ő is röhög, én is. Lacinak a fülecskéi is imádnivalóak. A hölgy hisz abban, hogy a férfi száz kiló alatt semmi, kérlek ne fogyj le! A te érzékeny szíved nagyobb, mint te magad, és fogadd szeretettel, nehogymár csak az Alekosznak legyen bugyija. A bugyi alig használt. Várok rád az idők végezetéig. Laci természetesen megszagolja a bugyit, a titokzatos Alekosz rajongóhoz hasonlóan ez a hölgy is Újpest drukker, vagy a lila fehérnemű a divat, úgyhogy mindenki megnyugtatására, és hogy meglegyen az egyensúly, kénytelen vagyok leírni: Ződazisten! A dermesztő képek után újra Laci a középpontban. Meg a szar és a törölköző. Laci háborús övezetté fogja nyilvánítani a Villát. Lacinak az a baja, hogy nincs tiszta törölköző (vagy szarosak voltak a törölközők, nem értettem) és hogy bosszúból most addig nem fürdik, míg nem lesz tiszta. Addig szagoljátok. Olivér kommentálja az eseményeket: Lacinak igazán jót tenne, ha az asztalra csapna, de leginkább egy nő hiányzik neki. 

A lila bugyi annyira felkorbácsolta a kedélyeket, hogy gyorsan unalomba kell fulladni, a Villalakók feladatot kapnak. Ragadjátok meg az alkalmat, és mondjátok el Ginának, miért ne menjen ki a Villából. Éva szerint ez nem lenne fair azzal a 18 ezer emberrel, aki be akart jutni. Ő nagyon megszerette Ginát és bátorság lenne tőle azok után, hogy annyiszor elmondta, ki akar menni. Oli szerint Gina a Villába való. Szandika szerint nem lenne korrekt önmagával és a többiekkel szemben. Van egy életed, ami kinn megvár, az emberek szeretnek benneteket, benneteket akartak látni! Van erről egy közmondás is, de nem jut eszembe. Béci szerint, ha Gina kimenne, nekik könnyebb lenne, mert kevesebben lennének és könnyebb lenne elvinni a fődíjat. Anikó azért marasztalja, mert ha belekezdett, csinálja is végig. Laci szerint egy életre bánná, és bátor, ha itt marad, Ildi szerint Gina érdeme, hogy nem emel falat és közel engedi magához az embereket. Zsófi anyakomplexusban tör ki, hát ki vigyázna rám? Alekosz felhergeli magát, van valami, amit itt akarsz valóra váltani! Küzd, harcolj, gyarapodj! A halálos ágyadon visszasírod ezt a percet, nincs második lehetőség, itt a lehetőség, ragadd meg! Gombinak példát mutattak, ő is ilyen párost akar a szerelmével lenni és ami nem öl meg, az megerősít.

A nagy szavak és nagy érzelmek után megkezdődik Gombi ekézése: láttad, megint majdnem elsírta magát! Anikó megjegyzik, ő is érzelmes típus, de kutyafasza Gombihoz képest, olyan érzékeny, hogy az hihetetlen, nincs benne semmi tartás. Ne röhögjél már rajta, nem röhögök, hahahaha. Béci szerint Gombi nincs megedződve. Gombi bevallja, nem bánta meg, hogy bejött, de nem gondolta volna, hogy ennyire szenved a szerettei hiányától. Ő a szeretettől erős és olyan mint egy autó, akiben itt, a villában csak két-három liter benzin van, ami ahhoz elég, hogy menjen két sarkot, de kinn tele tankkal száguld. Várok egy kicsit, hátha lesz lengéscsillapítós hasonlat is, nem, mégsem. A lányoknak krumpligombócot kell főzni, mindegyikben el kell rejteni valamelyik fiú nevét. A darabonként hatvan dekás gombócok láttán megkönnyebbülök, hogy Zsuzska nincs már a Villában, Laci aggódik: nem mernék beleenni. Minden lánynak azzal a fiúval kell aludnia, akinek a neve a gombócukban volt, a fiúknak meg eljegyzési gyűrűvel kell kedveskedni és meg kell kérni a lány kezét. Itt teszem le a hajam az asztalra. Féktelen és elkeseredett dühöngésemet röhögés váltja fel, mikor Zsófi és Béci párbeszédét hallom: nem akarok nagy esküvőt, csak egy gardróbot. Egész nap benne foglak tartani majd! Szívem szerint eltekintenék tőle, de akkor a lánykérések. Oli Gina kezét kéri meg, az se érdekli, hogy reggel büdös a szája, sőt az izgatja. Alekosznak Szandika jutott, ezennel bejelenti a násznépnek, hogy megtartják a lakodalmat, mert Rozinál (hallod, szivi? – ez egy ilyen belterj, de nem hagyhatom ki) különb asszonyt nem is találhatott volna. Jerzsi te vagy Barbie én vagyok Ken lánykérésénél összeroppanok idegileg. Béci Ildinek orchideákat ad, mert mikor először megláttalak, ezzel voltál befújva. Férjem röhög a konyhában, na ja, mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít. (nagyon vicces) Gombinak Éva különleges, éreztem, hogy te vagy a föld, a víz és a levegő, Kristóf zavarban van, mert a felesége is látja a lánykérést, meg a Király L. Norbi is, mondanivalóját rímekbe szedte Anikónak. Laci lánykérés közben leesik a díványról, Giginek sem kell több, igen! A táncot nem láttam, mert kifogyott a tollam és kerestem egy másikat.

Gina lelkivilága kerül bemutatásra, Oli és Kristóf hogy a picsába ne innának már meg együtt egy sört? Szandika rákérdez: akkor most százmillió százalék, hogy te ki akarsz menni? (én már kimentem, Gina, nem egészséges tartogatni) Igen. Ahhoz kell az erőm, hogy éljek. Ha a Kristóf jön vissza, tudni fogja hogy én jól érzem magam, látom a tévében és tud érvényesülni itt. Kristóf közben rábízza a feleségét Lacira, aki megígéri, hogy mellette fog állni. Hüpp. Kezdődik a párbaj, 43-57%, változatlan az állás. Kapcsoljuk a Villát, gyertek, gyertek, te is Olivér, húzd fel a slicced! Balázs szerint ez egy nagyon-nagyon kemény este lesz! Szerintem is, hát annyi időm nincs, hogy két falatot egyek a kocsonyából. Olivér, hogy vagy? Iszonyat jól érzem magam, mert ennek a párbajnak rossz kimenetele nem lehet. Kristóf, miért téged hívott ki Olivér? Mert egy fajankónak tart, hihihi, á nem, azért mert velem szemben a legnagyobb az esélye. A rövid kis összefoglaló közben betömök a számba egy fél malacfület, aztán csendesen fuldoklom, míg Olivér búcsúzkodik, gyerekek, eljött az idő, nincs helye az egerek itatásának. Azért jöttünk ide, hogy elvigyük a korpát meg a kéglit. Szandi szeretlek, vigyázz magadra, Alekosz, te benne leszel abba a magba, akivel nagy dolgokat viszünk véghez, Dzsörzi fater, nem kell keseregni, visszajövök hozzátok. Olivér már a stúdióban, hát hárd benn, és igen, nagyon kanos vagyok. Enikőt mutatják, hagyjuk is. Kristóf is búcsúzik, újabb falat kocsonya. Ő is azt reméli, hogy visszajön, ez a játék erről szól, hogy fogyunk. Ha ennek vége lesz, úgyis találkozunk, Laca, köszönöm, hogy megismertelek, hit és becsület! Kristóf legjobb pillanatait megkönnyezem, nem az elérzékenyüléstől, véletlenül bekaptam a falattal együtt egy fél macskapöcse paprikát, nem látok semmit, ideiglenesen a hallásomat is elveszítettem. A reklám után térek csak magamhoz, 45-55 az állás. Olivér, mi Kristóf legrosszabb tulajdonsága? Hogy halovány. És kik őszinték a Villában? Alekosz és Szandika, a többiek csak azért nem, mert nem mertek még kiteljesedni. Kristóf elfelejtette, miért jött, nehogy megedd azt a darab nyelvet, mikor az a kedvencem, tedd le! Kristóf, mit nyer a néző, ha te mész vissza? Ez nem csapatépítő tréning, kellenek olyan emberek, akik nem a hisztit generálják benn, hanem a békét. Amit a párod csinál, az nem hiszti? Nem és egyébként is kiválasztotta őt a csatorna. Olivér a balhék közül Évát bánta meg, abból is csak a stílust. Zsuzsival kapcsolatban sajnálja, hogy ez lett a vége, de megtenné még egyszer. Gina nagyon értékes nő, de nem tud kiteljesedni Kristóf miatt, Alekosztól nem kell tartani, mert az nem árt a légynek sem.

A kortesbeszédek következnek, Alekosz a szokásos csűrős-csavarós, de ezt intellektüelnek álcázott stílusában (nesze semmi fogd meg jól) előadja hogy Olivér egy tréfamester és a csínytevései meg a humora, meg bebizonyította hogy létezik igaz szerelem és ez legyen mindenkinek példa. Laci szerint az igazi szavak nem papírból, hanem szívből jönnek, álljanak ki az emberek a tisztaság mellett, tisztesség, becsület, igazság, várom, mikor kiáltja el magát, hogy utánam mindenki a barikádokra a szabadság nevében, ide lőjetek!

A Villalakók figyeljenek, mert hamarosan egy nevet kell mondaniuk, az állás még mindig 45-55. Legjobb pillanatok mámegen. Kristóf, szeretnél visszamenni? Igen, nagyon. Olivér? Nekem vissza KELL mennem, mert megígértem a kedvesemnek. A Villalakók közül Éva, Szandika, Alekosz, Gigi, Béci, Jerzsi, Gombi Olivért várják vissza. Miért akartok visszamenni? Kristóf skalpot akar vinni és innen egyenes útja lenne a győzelemre. Olivér nyerni akar. Az állás 46-54, majd Lilu kiszámolja, hogy ez hány százalék, megfordulnak a fantomképek, a párbaj győztese Olivér. Balázs átadja a kendőt, gratulál, majd leül Kristóffal beszélgetni, vesztettél, mit gondolsz? Jobb az elején dűlőre vinni a dolgot. Hogyan tovább, vannak terveid. Persze, és nem próbálja győzködni Ginát mert tudja, hogy jól fog dönteni. Olivér fogadtatása elég hűvös, persze Szandika vonyít, alap, Éva rögtön karattyolni kezd, láttuk ám a százalékot! Mennyi volt? Nem mondom meg. Miért, nem lehet? Nem erről van szó, legyen elég annyi, hogy szoros volt. Kristóf a feleségének üzen, mindennél jobban szereti, fel a fejjel, kitartás, látlak téged. Kristóf 21 napot töltött a Villában. Hajni a második párbaj alatt fél tányér kocsonyát tudott megenni.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
253 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.01.03. 11:33:52

Tegnap arrol álmottam, hogy a Károj látta a kebledet.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.01.03. 11:36:07

Úgy értem, hogy a Károj álmotta, nem én.

kk_kk 2011.01.03. 11:36:31

Kösz a ződet Hajni!

;-)

Vamp-ír 2011.01.03. 11:42:44

Jajj Hajnalka, már alig vártam! Most már vihetem a lurkót sétálni!:):)
Csak nekem tűnt fel, hogy Alekosz testtartása hajaz a Grinch-ére..? Szerintem valaki lesett!:)

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2011.01.03. 11:45:06

...úgy látom, sosem tudjuk már meg, hogy MEKKORÁT bulizott Kristóf szilveszter éjjelén. Legendák keringenek róla a városban, de sem az összefogalókban, sem Kristóf "best of" filmjében nem szerepelt.

Viszont 1 hónap után rájöttem, hogy kire hasonlít Szandika: Mickey Rourke!!!

Vamp-ír 2011.01.03. 11:46:51

Alekosz kortesbeszédében szerénységet említett Olivérrel kapcsolatban, vagy agyamra ment a sok pelenkázás???

borikiru 2011.01.03. 11:48:45

királyságos:) mint midig. De ennék kocsonyát bazki..

K Tomoceusz 2011.01.03. 11:53:15

A nap fénypontja Zsófi volt .
- Gina , te vagy itt bent az anyám , ki fog vigyázni rám , ha kimész ?

Mától senkit se fogok levénkurvázni , már tudom , hogy kell azt finoman mondani .

DaRwin 2011.01.03. 11:55:17

"Viszont 1 hónap után rájöttem, hogy kire hasonlít Szandika: Mickey Rourke!!! " LOOOOL :D kajak rá hasonlít XDXD

YessicaHard 2011.01.03. 11:55:45

Én lassan kifekszem már Laci "Hit és becsület" szövegétől. Mit akar ezzel? Ráadásul épp ebben a társulatban? Előre hányok attól is, ahogy erőltetik ezt az Anikó- Király L. Norbi románcot, ami nincs, Norbi bemonda a Belevalóban, hogy ő csak az alkalom miatt, a hecc kedvéért, nem tervez semmit Anikóval. Ezen amúgy nincs is mit magyarázni, minden értelmes lény vágta, hogy ez egy pillanat szülte hecc. Most meg majd levelet íratnak ezzel a nyomorulttal (Anikó) Norbinak. Gáz. Olivér kissé megrogyott a százalékok láttán, ez nem az a fényes győzelem volt.

Lotyó Bridzsida 2011.01.03. 12:01:42

Balázs: 18000 ember szeretett volna bemenni, 18000 embernek tartoztok, és a Gina meg ki akar jönni!
Kristóf: nem. a csatorna választott ki minket, maximum annak a két párnak tartozunk, akikkel beszavazósóztunk.
Ott a pont!!!

Egyébként a Ginán azt láttam, hogy tényleg meg van zakkanva. Konkrétan nincsen benne élet, és tényleg ki kellene jönnie, nehogy komolyabb lelki károsodás érje. Egy mosoly sem hagyja el a száját soha.

csudri82 2011.01.03. 12:03:47

Off:
Így van, csak a zöld (és a fehér, khm)!

On:
Alekosz szerelése megint odavert, akkora Roncsfilm karakter a pali, hogy kész.
Olivér viszont látványosan szenvedett, úgy éreztem rajta, hogy számára ez a 8%-os differencia szinte vereség, mert azt hitte kiviszi Kristófot és lenyomja, mint a gombot...
Én örülök, hogy Oli ment vissza, de az a furcsa, hogy a korábbi VV szériákban, amikor körbekérdezték a bentlakókat és mondták, hogy kit várnak vissza, akkor tényleg a nyakába ugrottak a visszatértekor. Itt meg mi volt? Mintha temetnének baszki. Akkor inkább mondták volna a Krityát...igaza van Olinak, két őszinte ember van bent Balekosz és Mickey (via misbelief).

Ja és alig várom, hogy hazaérjek este és rávessem magam a kocsonyára, mert a poszt olvasása közben jöttem rá, hogy még maradt egy adag. :P

haruka 2011.01.03. 12:07:42

Csakadiósgyőr!

Olivér egy modoros fasz az állandó szerelmemezéssel, kulipintyózással, korpázással, meg hasonló nagyon vicces szavakkal.
Laci beszéde alatt végig azt vártam, mikor vesz elő egy hatalmas árpádsávos lobogót.
Budiajtóban smárolni pedig nagyon romantikus dolog ám.

gibson 2011.01.03. 12:10:57

@csudri82: szerintem azért nem ugrottak a nyakába, mer ott volt a háttérben Gina, sírva, mert ugye az ő férje maradt kint Olivér miatt kvázi. Ha bárki más nyert volna, lett volna ugrálás meg visongás, az tuti.

csudri82 2011.01.03. 12:12:04

Ja és még valami. Béci volt az egyetlen, aki fel merte vállalni, hogy Gina azért húzzon a francba, mert akkor annyival is kevesebb ellenfele van.

Ez a játék a pénzről szól, csak a sok mimózalelkű még nem fogta fel.

samba pa ti 2011.01.03. 12:20:00

hajnika,
ez újra a régi volt,tele élettel!
a kocsonya másik felét szívesen megettem volna.

Angelie* (törölt) 2011.01.03. 12:26:55

Én nagyot csalódtam Olivérben. Az elején nagyon szimpatikus volt, aztán megmutatta mekkora seggfej. Laci simán lenyomta volna, és remélem tele van hátul, hogy a számításai ellenére Kristóf így lealázta 46-54-el! Taktikai szempontból jól választott, de ha olyan nagy arc lenne, mint amilyennek tarja magát, akkor nem Kristófot viszi ki. Igen, a pénzről szól a játék, de azt a korpát nem Oli viszi majd el...

fran7 2011.01.03. 12:29:26

Először is Vasas!
Másodszor "Mickey Rourke" minden kommunikációs helyzetben használható mondatát idézném fel: Van erre egy közmondás, ami nem jut az eszembe. Ez a jolly Joker mondat bármikor felhasználhatod.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.03. 12:29:48

Én csupán azon rökönyödtem meg, hogy a Gombi Olivért mondta be, hogy visszavárja.
Ekkora gyáva kis hülyegyereket.
Az ünneplés mérsékelt voltából arra jutottam, hogy a többség egyszerűen gyávaságból mondta be az Oli nevét. Félnek tőle, főleg a pofájától és a kavarásától.

Mostmár csak azért nem fogok tudni aludni, mert alig várom,hogy mikor kekszel a Gigi, meg a Dzsörzi. Merthogy előbb-utóbb lesz paplan-huppogás, és ahogy Dzsörzi mondta "csattogás", az bizonyos.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.03. 12:39:27

@Angelie*: "Laci simán lenyomta volna, és remélem tele van hátul, hogy a számításai ellenére Kristóf így lealázta 46-54-el!"

Szerintem akkor alázta volna le, ha ő megy vissza. Az, hogy ennyire szoros lett, szerintem inkább az Olivér elleni utálatnak, mintsem Kristóf népszerűségének köszönhető. (Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindegy, hogy kit vitt volna ki, mindenképpen szoros lett volna, mert az Olivér "hater"-ek mindenképpen a másikra szavaznak.)
Azt, hogy mi lett volna, ha Lacit hívja ki, azt nem tudhatjuk. (Mint ahogy a "ha" meg a "mi lett volna" jellegű mondatoknak értelmük sincs igazából.)

Nayime 2011.01.03. 12:44:23

@haruka: Hát ott döbbennék meg, és bámulnék tátott szájjal, ha Laci kezében megjelenne egy Árpád-sávos zászló :D

Nayime 2011.01.03. 12:45:45

@Angelie*: Sajnos attól tartok, hogy az RTL már levajazta, hogy Olivér visz el mindent! Azért mer ilyen nagypofával viselkedni! :((

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.01.03. 12:54:20

Nem értem mit is vár a néző az ilyen szellemileg leépült idiótáktól. Ezek azért mentek a villába, mert nem akarnak dolgozni, (szopni se) és ezért inkább elevenen elrohadnak a cigifüstben és szeszben egész nap. Agybeteg az egész banda, sírdogálnak, isznak, hisztiznek, gombi is csak azért olyan fegyelmezett néha, mert gyakorlatilag kőhülye, alapjáraton néha még azt sem fogja fel ami körülötte történik. Egyetlen ember van, aki valamilyen szinten mozgatja a VV-t az Olivér, viszont neki különösen sok tapasztalata van ebben, és a kamerák sem idegenek neki, ő vezette a Viva Tv-n a MegaWatt műsort: www.music.hu/news.php?cikk=3320
tehát gyakorlatilag szakmabeli "beépített ember", nem volt titok, hogy ő nyer vasárnap. Az már egy irritáló mellékszál, hogy egyébként egy kis jellemtelen médiabohóc, aki bevallottan a "korpára" hajt, meg persze minden másra. Nagyon zokon vette, hogy kirakták a tv-ből...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.01.03. 12:57:43

@misbelief: :DDD tényleg mickey rourke!! én is ezen agyaltam napok óta, kösz a megfejtést:))

haruka 2011.01.03. 13:05:02

@Nayime: Kissé megzavart engem a sok hit meg becsület, meg őszinteség meg tisztaság, meg hit meg becsület, na meg a tisztaság. Azt hittem, valami felvonulásba csöppentem véletlenül.

v'li 2011.01.03. 13:05:13

A Dzsidzsi-Dzsörzé babázós résznél erősen öklendezni kezdtem. Egy ország izgul értük. Csak tudnám melyik ország!

Olivér titkolózásának meg semmi értelme, 4%-kal nyert, osz' jó. A bentiek úgyis látták a fantomképes állást, 10 perc alatt nem változhatott sokat az eredmény.

jahaha 2011.01.03. 13:09:54

alekosz entellektuel? ugyan, szimplan modoros. a kortesbeszede egyszeru volt mint a faek. konnyu erenyesnek maradni a villaban ha a 2 legcsunyabb pasi egyike vagy. encike se matyohimzes persze, bar a legnagyobb baj a fejeben lehet, remelem valaki jol levarrja mig a siros vagany bent kavarja a villaban. a haverok meg szimpatikus autonepperek susi melegitoben.
ugyan nem dolgozik senkim a rtl klubban, te tuti hogy boven 10000 folotti szavazatrol van szo 1 parbaj alkalmaval, 1-2 millio ember nezi a musort.

prof. Perselus Piton 2011.01.03. 13:15:08

Szokás szerint majdnem bepisiltem olvasás közben a röhögéstől, pedig láttam a párbajt...Hajni stílusa miatt remélem, már szervezik a VV5-6-7-et is :-))
Az viszont nagy csalódás volt, hogy Gina nem ment haza...átvert...pedig arra vártam végig a "só" alatt...
Kristófot pedig egészen megsajnáltam...az rendben, hogy ő tudta, hogy az asszonyka miben utazott az esküvő előtt, de milyen lehet most szembesülni azzal, hogy már az egész ország tudja?

prof. Perselus Piton 2011.01.03. 13:16:51

Ja és mindenképpen olvassátok el Sixx cikkét a VV-ről...bár gondolom, már megvolt :-))

Flood 2011.01.03. 13:23:15

Jó volt Hajni, ráadásul még a képek is rátesznek, Szandika, Gina, Gömbi arckifejezése illetve Alek testtartása priceless :)

Amúgy én már ezt a 45-55 %-ot se hiszem el, a Retek kirakott vmi olyan arányt, ami még úgy-ahogy hihető (a győztes már ugye előre megvolt).

Tényleg olyan feladatok kellenének, ami kajáért, piáért, cigiért, alvásért megy, az még érdekessé tudná tenni a műsort.

Lanois 2011.01.03. 13:31:17

@Flood: Ez a lánykérős feladat az eddigi legbénább volt, de szerintem lesz még rosszabb is.

drazsebora 2011.01.03. 13:33:08

nekem az jutott eszembe, hogy Alekosz a kortesbeszéde stílusa alapján simán alapíthatna egy szektát, ahol lelki vezető lenne :-) tuti tolongana a nép :-)

Flood 2011.01.03. 13:33:46

Ja és arra fogadni merek, h Alkeszosz nem fog zsákolni a villában, mert sztem magát vmire tartó nő még legszívesebben egy légtérben sem lenne ezzel a szánalmas lúzerrel.
(Egyedül Szandika boríthatja fel ez elméletem, mert ő bárminek szétteszi, ami mozog)

Lall-R 2011.01.03. 13:34:33

@prof. Perselus Piton: Linkelnéd?Én még nem olvastam.

kékdelfin 2011.01.03. 13:35:45

@haruka: Budiajtóban smárolni? Azt meg hogy kell?:)

csudri82 2011.01.03. 13:36:03

@prof. Perselus Piton: Az a baj, hogy nem nekünk kellene elolvasni, hanem az RTL Klub kreatív stábjának.

(Amúgy elolvastam és meglepődtem, mert sokkal bunkóbb stílushoz vagyok szokva sixx-től, ezért nem is olvasom mostanában, amiket összeirkál. Ma viszont ez már a második kellemes csalódásom volt, a másik a TWÁ írása.)

gibson 2011.01.03. 13:36:03

@Lall-R:

comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakok

Különösen az utolsó bekezdése tanulságos:

"A valósághoz való görcsös ragaszkodás miatt nálunk még mindenki őszintén felháborodik azon, ha egy játékos hazudik, ha kihasznál valakit, ha szövetkezik valaki ellen, ha látszatszerelmet indít, ha úgy viselkedik, mint ahogy egy közel 50 millió forintot érő fődíjért küzdő versenyzőnek kell. Pedig ez nem a valóság, csak egy játék, és ezt soha nem szabadna elfelejteni."

kékdelfin 2011.01.03. 13:36:58

Megvolt már ez az együtt alvás a friss "házasokank"? Gombi akkor is hisztizett. Ezt ki is felejtetted Hajni.

YessicaHard 2011.01.03. 13:40:50

@gibson: Amúgy Olivér és Éva szerintem kapisgálja, hogy itt miért megy a harc, bár Éva is valami ismertséget szeretne, nem annyira a pelyyvát. Olivér legalább bemondja hogy ő azért jött. Márpedig a pelyváért igenis harcolni kell, nem pedig "hit és becsületezni" (bocs,Laci frázisa a vesszőparipám).

haruka 2011.01.03. 13:41:25

@Kékdelfin: Mégis mit nem értesz rajta? :)
Dzsörzi elkapta Gigit a fürdőszobában, nekidöntötte a budiajtónak, majd elcsattant az első csók. Érzékeny női lelkem mindig is egy ilyen első csókról álmodott.

Flood 2011.01.03. 13:41:35

@Flood: Illetve Son of UDT 5letei (sixx post-jánál) is felpörgetnék a műsort szerintem.

kékdelfin 2011.01.03. 13:49:22

@haruka: Értettem, csak elképzeltem ahogy az ajtóban benne elcsattan az első csók. Érted már?;)

gibson 2011.01.03. 13:50:28

@YessicaHard: abszolút egyetértek, én például mindig mosolygok magamban, amikor valaki felháborodott hangnemben beírja ide, hogy mennyire gusztustalan féreg ez az Olivér, meg hogy itt az emberi értékeknek kellene dominálnia, meg milyen példát mutatnak ezek a fiataloknak, stb...

haruka 2011.01.03. 13:58:10

@Flood: elég jókat írt. szerintem már az is jót tenne, ha lennének kicsit bonyolultabb feladatok a lánykérésnél, aminek értelme is van, vagy legalább együttműködést csikar ki belőlük. Pl. aznap gongtól gongig mindenkinek a kertben kell állnia a füvön és a Hová mész, te kisnyulacskát kell énekelni a következő gongig. Ha valaki nincs ott, nem énekel, akármi, akkor ugrott az aznapi cigiadag.

@Kékdelfin: te meg kössé má belém! :P

Duncan Idaho 2011.01.03. 13:59:05

Számomra Balázs megjegyzése volt az est fénypontja, még valahol a műsor elején. Valamilyen szavazáson (nem a Kristóf vs. Oli, talán hogy Gina maradjon-e) a szavazók között kisorsoltak egy ajándékot. Balázs megkérdezi Lilutól, hogy mi az ajándék. Hát egy villalakók által dedikált póló. "Tyű, de kitettünk magunkért!" - mondja Balázs, és ez kivételesen egy őszinte megnyilvánulásának látszott.

Hurri Kán 2011.01.03. 14:01:18

Mi van Gigivel és Dörzsivel?

Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.03. 14:03:40

Kúrvák,( Gina , Anikó, Szandi,..), Szado-Mazos ( Gigi, aki a pókot kiharapja a sarokból....)...Tetovált gusztustalan zsidó Olivér!,bandázó ,( láttam a közönségben a rosszarú bűnöző barmokat).....A Bi nagyfarkú..Jyrzsi,..buta Zsófika ( Fika)...Havas Henrik Titkárnő ( Éva),..
Uccagyerek Béla, bűnöző ( nem az idén barnult le),...
Hát ez a magyar szórakoztató ipar!!!!! és az RTL! --ennyire futja:)

kékdelfin 2011.01.03. 14:05:09

@haruka: csak a régi szép idők emlékére;)
de azért ez a kössé belém kép is elég "fantáziadús";)

kékdelfin 2011.01.03. 14:05:56

@Duncan Idaho: Az nekem is tetszett. Lilu is grimaszolt egyet erre, egy pillanatra le is állt a softver nála.

Flood 2011.01.03. 14:06:14

@gibson: Hát, én már csak ilyen kis naív vagyok, mert azt remélem, h agresszív, sunyi, áskálodó viselkedés nélkül is meg lehet nyerni a játékot.

Amúgy az meg fasság, h van, aki nem a nyereményért jött. Biztos vagyok benne, h mindenki azért nevezett be, csak egyesek nem merik nyíltan kimondani ország-világ előtt, illetve néhányan rájöttek útközben, h nem elég gátlástalanok ehhez és nem ér nekik ennyit ez az egész szar.
Nem tudom elképzelni, h létezne olyan csököttagyú ember, aki azért jön be ide, h barátokat vagy pinát (esetleg Alek kivétel) találjon itt magának.
Max. a médiába bekerülés és megragadás lehet még másik cél, de annak is az az eszköze, h minél tovább benn kell maradni.

Lanois 2011.01.03. 14:10:33

@gyvy: Képzeld el, hogy Erzsi megcsókolta a Gigi-t a fürdőszobában!!! Na mit szólsz?

gibson 2011.01.03. 14:11:17

@Flood: "Hát, én már csak ilyen kis naív vagyok, mert azt remélem, h agresszív, sunyi, áskálodó viselkedés nélkül is meg lehet nyerni a játékot."

Egy idő után mindenki el fog kezdeni áskálódni, meg szervezkedni, ahogy egyre fogynak az emberek. Legalábbis remélem, mert például egy Gombi-Zsófi-Ildikó-Laci négyesfogatért akkor sem kapcsolnám be a tv-t, ha nekem adnák érte a fődíjat.

Flood 2011.01.03. 14:12:03

@Duncan Idaho: Ja, azon én is felröhögtem. :D
Balázson legalább néha érződik, h mekkora szánalom ez a műsor és nem veszi full komolyan (bár akkor meg miért vállalta el?....lóvé nyilván, csak hangosan gondolkodom)

Hurri Kán 2011.01.03. 14:12:51

@Lanois:
Kezdetnek nem is rossz :D:D

gibson 2011.01.03. 14:13:52

Apropó, fődíj, miért mondja mindenki, hogy 50 millió?
Van ugye egyszer a havi 1 misi egy évig, az 12 millió, utána van egy Daewoo, ja bocs, most már Chevrolet, az MAXIMUM 10 milliót érhet, de én inkább 5-re saccolom, ez így mondjuk 17, és ott van egy lakás egy évre, amit, ha félmilliós havi bérleti díjjal számolunk, az 6 millió forint, ez így összesen 23 millió. Miből jön össze a maradék 26?

azemberekembere 2011.01.03. 14:16:11

"Alekosznak Szandika jutott, ezennel bejelenti a násznépnek, hogy megtartják a lakodalmat, mert Rozinál (hallod, szivi? – ez egy ilyen belterj, de nem hagyhatom ki) különb asszonyt nem is találhatott volna"

Már ha ez belterj:
www.youtube.com/watch?v=k2_okzlYLbw&feature=player_detailpage#t=161s

Más. Tudom, nyelvtannáci vagyok, de az ilyenek mindig fájnak: "te benne leszel abba a magba"

espé, a zemberek embere

K Tomoceusz 2011.01.03. 14:19:48

Újabb bizonyíték , hogy Gigi és Jerzy csak szerepet játszik . Két diszkótündér a rötyi belső oldalán esik egymásnak , nem kívül és főleg nem az ajtóban , ahogy a kötekedő kollega írta .

Flood 2011.01.03. 14:20:03

@gibson: Én is így gondolom, fog még a Zsófi, Laci, Béla meglepetéseket okozni.
Ildi, Gombi, Gina meg sztem nem sokáig lesz benn (utóbbi benn van még egyáltalán?)

Flood 2011.01.03. 14:21:35

@gibson: a lakást nem örökbe kapják?

v'li 2011.01.03. 14:22:38

@gibson: most néztem, a Chevi Cruze-ból 5 milla körül van a legdrágább változat. Így akkor 30 millió a hiány.

gibson 2011.01.03. 14:25:57

@Flood: én szerintem nem, csak egy évig lakhatnak ott, vagy?

v'li 2011.01.03. 14:26:53

most látom, hogy úgy számoltad :) akkor mind1

Flood 2011.01.03. 14:28:18

A főnyeremény, a szavazók nyereményei, meg a manual párbajra szavazáshoz azok a pontok, ahol mindig lehalkítom/elkapcsolok

gibson 2011.01.03. 14:28:23

@v'li: ezt most mindketten elszámoltuk, 12+5+6=23, 50-23=27 (nem harminc, és nem is huszonhat :)

K Tomoceusz 2011.01.03. 14:28:29

@v'li:

A csődbement utazási iroda felajánlása helyett az RTL - klub egy sokkal drágább koszovói utat ad a győztesnek . Addig maradhat ott kettesben szerelmével ( vagy Alekinhoval ) amig a harminc millát le nem isszák .

Lanois 2011.01.03. 14:34:53

@K.Tomoceusz: Alekinhóval rövid nyaralás lesz:D

Nayime 2011.01.03. 14:37:43

@gibson: Az a "garasoskodás" a TV2-nél van, ott kapta a Megaszar győztese 1 évre a lakást. Itt asszem örökbe megy!
(De lehet, lesz nekik majd pofára esés, hihi)

Flood 2011.01.03. 14:38:16

sixx cikkjére visszatérve, ez tényleg érdekes kérdés (már ha még vki hisz ebben az sms-szavazás maszlagban):

Ez, mármint a párbaj is felvet egy érdekes kérdést mellesleg. Az RTL volt olyan lelkiismeretes, hogy leellenőrizte a Gombi-Dzsörzé beszavazás alatt érkező sms-ek és hívások eredetét, és amikor azt tapasztalták, hogy Gombira csak pár számról érkezett (de sok) voks, akkor a népakarat nevű lózungra hivatkozva és saját szabályaikat felrúgva betoltak plusz egy főt a villába. Vajon a kiszavazásnál is megnézik ugyanezt? Mi alapján lehet manipulációt kiáltani? Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.03. 14:42:12

Gigit szerintem hamarosan megrakja valamelyik, a faszija meg kint rágja a körmét. (az előre megírt forgatókönyv szerint)

K Tomoceusz 2011.01.03. 14:53:52

@Flood:

Flood kollega , óvatosan ezzel a manipuláció kifejezéssel , volt ami volt 8 évig , ma már más világban élünk .
Ha pl . Ildi ( akinek pillanatokon belül villantania kell ) 5 percenként felajánlja - győzelme esetén - az értékes nyereményautót a vörösiszap áldozatainak , a koszovói utat meg az árvízeseknek , az szívből jönne , azt se nevezhetnénk mani....ilyet le se merek írni az újévben . Szíve minden melegével adná .

joszif 2011.01.03. 15:03:19

valovilag.hu/video/112703
A tegnapi adás legjobb jelenete 4:15-nél Oli arckifejezése, nem birom a srácot de most igaza van.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.03. 15:03:32

amúgy, az, hogy az Anikó ribi, az honnan jön?

Csak kérdem, mert a többi többé-kevésbé nem csinál titkot belőle, de ez az aNikó valami civil foglalkozást villantott anno, ha jól emlékszem - elméletileg legalábbis - valami kozmetikus, vagy műkörmös, vagy mi

christaylor 2011.01.03. 15:16:11

Ha valaki hajlandó Bereczki Zolit nézni és hallgatni,akkor 2:07-től kezdődően jobban is szemügyre veheti jobb oldalon Bécit.

www.youtube.com/watch?v=9iIoCdMoZXs&feature=fvw

Flood 2011.01.03. 15:18:30

@Flood: ja ez erre @joszif: vonatkozott :)

K Tomoceusz 2011.01.03. 15:19:30

@joszif: @gibson:

Annyi emberi érzés és őszinte szeretet lakozik bennetek , mint egy döglött lóban . ( én hülye meg is néztem )

vicsmith78 2011.01.03. 15:39:56

A piszkos anyagiak:
Havi egy milla az 12.
Az autó 6 milla.
A Corvin közbe nem olcsó a lakás. Ha jól tudom 55 nm-es kecót kap berendezve. Az barátok között is 25-28 milla. De ez sincs 50 milla. Szeretném megkapni pulykapénznek a külömbséget.Lova

vicsmith78 2011.01.03. 15:46:13

@vicsmith78: szerintem nemtől függetlenül aki megnyeri ezt a bizonyos Való Élet játékát megkapja a külömbséget forintban,de csak akkor ,ha felszopja az RTL atyját. Ilyen áron nekem nem kell pulykapénz.

rexter 2011.01.03. 16:10:24

Zoldazisten szerintem is!

namkuzu 2011.01.03. 16:11:08

Az internetes "szavazás" is megérne egy misét, 50-50% egy ilyen idióta kérdésre?! Jó hogy nem azt kérdezték, felkeljen-e holnap a nap, ami most még akár némileg aktuális is lehetne...
Alekosz szegény igen izgatottnak tűnt, szerintem belefolytotta volna magát a jakuzziba, ha nem olivér megy vissza, aki asszem összekeveri az őszinteséget a manipulálhatósággal, bár Szandika valszeg tényleg ilyen lehet.
Sajnálom Kristófot, igazán jó volt a párbajon, frappánsan és jól válaszolt Balázs és Lilu köcsög kérdéseire.
olivérrel bezzeg úgy bántak, mint a hímes tojás, amikor beszóltak Kristófért és volt az a fura hátra tekintős helycsere Balázs és Lilu között, az tuti azért volt, hogy ne látszódjon olika, és kantalaníthassa magát tündibündi menyasszonyával.
Cartmennek igaza van, a dzsindzserkiccek nem jóak, hiába takargatják kakduval.

Kiss Karolyne 2011.01.03. 16:11:24

Hajnalkam, Hajnalkam...hat ez csodalatos volt! :)

namkuzu 2011.01.03. 16:16:59

ja, és bár régen láttam már, de az a Gombi gyerek mintha ott csúzdázott volna a szivárványon a Szíves Bocsok társaságában, nem?
Zsófi meg egy autópályán kiejtett My Little Pony figurára kezd hasonlítani, csak kicsit ostobbább

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 16:19:07

@christaylor: És mennyire tehetségtelen! Azt gondoltam jobban mozog. Ráadásul ez a koreográfia elég ismerős. Ja igen! Bad Boyz tolta valamelyik műsorban.

JanCsi 2011.01.03. 16:38:00

@namkuzu: aki asszem összekeveri az őszinteséget a manipulálhatósággal, - abszolút ezt érzem én is...
Valahogy az az érzésem ,hogy Olivér majd irtó jókat fog kacagni a végén az autósnepper barátaival, hogy "na, hogy becsicskult a Jorgosztravel, mi?" és még azt is el tudom képzelni, hogy az ostoba fajankót látszatra beveszik majd később a bandába, hogy minden balek feladatra felhasználhassák majd.

Lall-R 2011.01.03. 16:55:19

Lesz ma is 5órakor élő adás?

Lall-R 2011.01.03. 17:00:49

Van élő adás! :D

K Tomoceusz 2011.01.03. 17:01:09

@Lall-R:

lesz...ez tuti...nagyanyám az egyik kamereman.

prof. Perselus Piton 2011.01.03. 17:04:04

@csudri82: én kedvelem a Sixx írásait, és Mötleyt, meg Lemmyt :-))

namkuzu 2011.01.03. 17:11:24

@JanCsi: Amikor olivér aszondta, hogy Alekinnyó ott fönt is megállná a helyét, akkor arra gondoltam, hogy ez biztos, mivel ülőhellyel biztos nem kínálná az az ékes társaság.
Ale kint jó

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.03. 17:12:41

Íráson, kommenteken is sokat nevettem. Alekosz képelhelyezés priceless! Alakulóban van a sörhasa emberünknek.
Kocsonyázni meg MOST fogok. Úgy meghoztátok a kedvem. Pedig már a körmös végét az egyik csülöknek betoltam anno 31.-én, mikor még csak főtt a fazékban.

JanCsi 2011.01.03. 17:14:04

@namkuzu: :-))))

iszonyú arcok voltak a haverok....

JanCsi 2011.01.03. 17:16:50

@namkuzu: először nem értettem mire írod az odafönt-öt. aszittem a mennyben :-)))))))))))))

namkuzu 2011.01.03. 17:21:33

@JanCsi: Békásmegyer mégiscsak szociális lakótelep vagy mi a szösz, igaz Olaf asszem a túloldalon nyomja a berzerkert.
A TV-ben amúgy én sem lennénk szépek, nem férnék bele, mert kinőttem már.

vörös áfonya 2011.01.03. 17:29:30

Ez a Neked Való is gyönyörű egy műsor:)

Szaffi B. 2011.01.03. 17:37:04

@joszif: Éva végig hazudik figyeljétek meg (összefont karral beszél pl. stb)

vörös áfonya 2011.01.03. 17:40:51

A húsos lasagne-ba kell krumpli?Vagy mit esznek?

vörös áfonya 2011.01.03. 17:45:21

Szalvéta nuku,mindenki törölgeti a kezével a száját:)

gibson 2011.01.03. 17:48:05

Na gyerekek, Anikó bemondta az élő telefonszámát élő adásban! :)

Kiss Karolyne 2011.01.03. 17:48:08

ennyi. mostmar en szegyelem magam a szerelmespar helyett...mi ez a video mar megint a vv honlapjan? .... ???
jolvan. tudom. biztos savanyu a szolo.

vörös áfonya 2011.01.03. 17:49:43

@gibson:

Éva meg elfelejtette a sajátját:)

Szaffi B. 2011.01.03. 17:51:02

@vörös áfonya: most mennek ledőlnek, úgy elfáradtak mára a dohányzásban :DDD

Lall-R 2011.01.03. 17:52:29

Anikó mióta van fasírtban Olivérrel?Én ott lemaradtam, hogy minden happy köztünk, most meg azt mondta az Évának, hogy egyetlen egy párbajt szeretne megnyerni, azt is az Olivér ellen.Történt köztük valami vagy a kis csaj simán kétszínű?

vörös áfonya 2011.01.03. 17:53:04

@Trollszpré:

És megy a sírás,hogy nem bírják a bezártságot,napi program:)

Jimbo75 2011.01.03. 17:54:16

Azért lesz annak egy diszkrét bája, amikor Erzsi és Gigi majd a kiesés után rátérnek arra, hogy ki mivel foglalkozik. Erzsi majd szemlesütve közli, hogy homár oldalakon polírozta a bohócot, mire Gigi: Semmi baj, Én fétis videókon szurkáltam halálra csajokat egy szál bugyiban, azt a húst még megeszed, édes?

gibson 2011.01.03. 17:55:44

Azért a szerkesztőt is tarkón vágnám egy sáros szívlapáttal, a háttérben megy a vitatkozás, veszekedés, ezek meg a Gombinak az unott fejét mutatják, ahogy néz maga elé, és sóhajtozik.

vörös áfonya 2011.01.03. 17:59:55

Én olyan jókat röhögök most,mint a zombik,olyanok:)

Igaza van Sixxx-nek,mit csinálnának ezek,ha lenne valami értelmes feladatok,ami egész napra leköti őket.Meg is halnának.

Lall-R 2011.01.03. 18:00:17

@Jimbo75: De tudják.Vagyis abban viedóban, amiben a Gina mesél arról, hogy kurtyizánkodott, abban mondja Jerzy is, hogy na és? én meg én vagyok a melegpornós.

sélli_ 2011.01.03. 18:00:39

Szerintem a tegnapi adás volt eddig a műsor legalja... minek kellett egy 2,5 órás műsort csinálni amikor kb 12 perc volt nézhető belőle???
A Gigi-Dzsörzé páros egy kabaré... azt hittem rosszul látok-hallok: babázzunk. WTF? Babázni??? Mi van? Hülye vagy-e? Vagy csak óvodás. Félelmetesen fos!

Ez a leánykéréses baromságot nem tudom melyik idióta találta ki, de szintén botrány rossz.
Komoyan mondom inkább ne csináljanak semmit - még mindig jobb a fekvehányós berúgás és értelmetlen halanzsázást hallatnom mint ezt az ál-leánykérés kontra 'miért ne menjen ki Gina' nagy semmit...
A kiszavazásról nem mondanék semmit: szintén tök felesleges volt, mindenki tudta a legelejétől, hogy Olivér úgysem fog kiesni. Ja! Ee mégis egyet: Balázs pólós beszólása valóban priceless volt :)))

gibson 2011.01.03. 18:01:21

Valamelyik nap panaszkodtam, hogy szívesen megnézném a gombit mondjuk, ahogy az életről beszélget valakivel, csak úgy, egymagában, nyugiban. Hát most megbántam. Be careful what you wish for!

Lall-R 2011.01.03. 18:05:13

@sélli_: Mit szólt be a Balázs?

sélli_ 2011.01.03. 18:07:52

@Lall-R: A nézők között kisorsoltak egy, a villalakók által dedikált pólót, mint nyereményt.
Lilu ezt olyan csillogó lencsibaba szemekkel jelentette a kamerába, mintha kb a lottó 5-öst nyerte volna meg a kedves néző. Erre Balázs csak annyit mondott vihogásba fulladva: Hű de kitettünk magunkért :))

vörös áfonya 2011.01.03. 18:08:58

Na,a hagymára sem hallottam még azt,hogy hagymus:)

haruka 2011.01.03. 18:11:31

Mi ez a telefonálás téma?

Lanois 2011.01.03. 18:14:10

Erzsi és gigi megint csókolózik.
Úristn!

Ancilla 2011.01.03. 18:14:26

Az imént belenéztem az élőadásba: hááát, nem tudom, kitart-e addig ez az egész műsor, ameddig az RTL tervezi. Gombi nem mer belegondolni, hogy fogja kibírni a hátralévő időt, azt tervezi, hogy végigalussza a napokat, szerinte, aki végé kibírja ott, az nem 50, de 250 milliót is megérdemel, Szandika tiszta letargiában téblábol, Olivér beteg (Jerzsi szerint túl sokat jakuzzizott). Csak Laci és Gigi serénykedik a konyhában, Anikó sirdogált egy kicsit az anyukája után, aztán utalt valamire, amiből arra lehetett következtetni, hogy összeveszett Olivérrel, majd bement aludni. A Nekedvalóban pedig már 25625-ödik alkalommal rágták le a Zsuzsi - Olivér konfliktus-csontot, meg azt, hogy most benn marad-e Gina vagy nem marad benn. Ez ma Magyarországon a legnagyobb dilemma eldöntendő kérdés.

Lanois 2011.01.03. 18:14:51

@haruka: mindenki hazatelefonál.

Ancilla 2011.01.03. 18:16:58

@Ancilla:
Javítás:
*végig kibírja
*Ez ma Magyarországon a legnagyobb eldöntendő kérdés (vagy dilemma - mindkettő nem kell)

haruka 2011.01.03. 18:18:00

@Lanois: Meg mi az, hogy E.T. még nem telefonált, úgyhogy menjen azonnal? Ez valami feladat?

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:18:00

@vicsmith78: a corvin közbe négyzetmétere 800.000 - 1.000.000 között van...

akkor már túl is szárnyaltuk.

2011.01.03. 18:20:52

A hivatalos honlap tanulsága szerint a versenyzők nagy többsége Bak csillagjegyű, valaki szerint ez számít valamit?

Ezért megjósolom, hogy egy rakás szülinapozás lesz januárban... :D

Lall-R 2011.01.03. 18:21:15

Sixx ötleteit megfogadhatná az ertéel

Lanois 2011.01.03. 18:22:43

@haruka: Igen, ez kötelező feladat mindegyiknek.

gibson 2011.01.03. 18:25:39

Lacinak azért magas a vérnyomása, mert dagadt, nem azért, mert több vizet iszik, mint két liter/nap.
Úristen, és ez még ott bent a legintelligensebb.

Ez az Ildikó meg egy szociopata, még a Lacival meg a Gigivel sem bírja megtalálni a közös hangot, pedig ők tűnnek a tobbiekkel a legbarátságosabbnak.

Kiss Karolyne 2011.01.03. 18:27:44

@Trollszpré: csak arra probaltam celozni,hogy ez annyira szanalmaskan gagyikacska ezecske a szerelmecske...de a tegnapi 'ugy babaznek veled' mindent vitt. sajnos nem nevettem. sirtam.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:30:48

ami jelenleg megy élőben az gusztustalan. Gigike undorító és közönséges komolyan.

Amúgy Kritya és Gina 2x szexelt a villában? ezt nem tűnt fel...

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:31:37

@sélli_: Ezen én is röhögtem nagyot! :)

Csak én kapok hülyét attól, ahogyan a Gigi zabál? Hányinger.
Most meg beközölte, hogy a szex bennsőséges dolog? Főleg neki???

gibson 2011.01.03. 18:31:54

Gigi: "A szex egy bensőséges dolog szerintem." Mindezt tök komoly arccal.

haruka 2011.01.03. 18:32:56

@Lanois: na, megint egy értelmes feladat.

gibson 2011.01.03. 18:33:06

@Eszter, aki nem ír kommentet: undorító, ahogy teli pofával, széttartott lábakkal magyaráz.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:34:15

@gibson: hányinger ez a nő. és osztja az észt, úgy hogy kifolyik a kaja a száján....

haruka 2011.01.03. 18:35:05

@I'm a lady, can you save Me?: Gigi kb annyira nőies, mint egy tinédzserfiú.

vörös áfonya 2011.01.03. 18:36:01

@gibson:

És természetesen ő a gyors szexet szereti és ha kimegy Jerzsivel az első bokorban szexelni fognak.

De ez az almaevés és a stílus nagyon gáz!

vörös áfonya 2011.01.03. 18:37:28

Azért az is érdekes,hogy háromnegyed banda egész délután alszik.
Miben fáradtak el?Nem értem.

gibson 2011.01.03. 18:42:16

@vörös áfonya: a semmittevésben, pontosan. Ha nincs semmi dolga az embernek, nagyon unatkozik, természetes reakció az alvás a szervezet részéről. Nálam legalábbis az :)
Nem értem, miért nem találnak ki játékokat, ha nem küldenek be nekik ilyesmiket, mondjuk sakktáblát, akkor ektivitizhetnének például, vagy kártyázhatnának, csak ceruzát kéne szerezniük hozzá, meg jópár A4-es lapot. Szervezhetnének versenyeket maguktól, kitakaríthatna minden nap más, stb. Csak nincs bent egy árva ember sem, aki alkalmas lenne ezt megszervezni. Ez a Laci egy bamba fasz.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:42:47

@vörös áfonya: azt mondtak csak 1 óráig van mindennap idejük, utána elfoglaltak... az alvással.

Szaffi B. 2011.01.03. 18:43:04

Villa-pszihomókusok bazzeg

Lanois 2011.01.03. 18:43:42

@vörös áfonya: nem tudnak rendesen aludni, mert valaki mindig pörög, vagy nem oltják el a villanyt.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:44:06

látta valaki az Anikó - Olivér veszekedést? Miről szólt?

vörös áfonya 2011.01.03. 18:45:17

@gibson:

Ez valami hihetetlen,komolyan,nincs is rá igényük,hogy elfoglalják magukat?
Nincs.

vörös áfonya 2011.01.03. 18:47:36

@Lanois:

Ja,akkor ez arra megy ki,hogy módszeresen kicsinálják őket meg egymást?
Értem:)

Szaffi B. 2011.01.03. 18:48:37

Manikűrolló nincs bent?

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:49:40

@Trollszpré: nem hiszem, hogy tudná mi az... bezzeg ilyenek nem mennek az összefoglalóban... ott csak takarít:)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:50:37

Ez a Gigi mennyire el van tévedve? Hogy nem vágták be, hogy rosszul lett? ugyanmár!

Szaffi B. 2011.01.03. 18:50:52

Egy órája zabálja a körmeit, igénytelen pitsa

gibson 2011.01.03. 18:51:10

Na ez baromi érdekes most. Arról beszél a Gina, hogy mikor engedik ki, és miért kell még bent maradnia. Meg hogy kell-e fizetnie.

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 18:52:29

@gibson: akkor már tett lépéseket elvileg.. de jó hogy elolvasták a szerződést, fogalmuk sincs az esetleges következményekről...

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:54:13

@I'm a lady, can you save Me?: Balázs múltkor olyasmit mondtott, hogy nincs következménye. (mármint anyagi)

Jimbo75 2011.01.03. 18:55:04

@Lall-R:

Jah, az lehet, nem láttam minden részt. De vmikor meg azt magyarázta Gigi, hogy Ő nem elég "rosszlány". Hátja, félmeztelen csajokat tényleg csak óvodás kislányok szurkálnak rózsaszín ruhácskában és májlidlpónival a kezükben....
Ha ez nem elég rosszlányos, akkor mi az vazzz?

gibson 2011.01.03. 18:56:04

@I'm a lady, can you save Me?: megdöbbentő, ja, nem olvasták el az apró betűs rész úgy látszik :)
Gombi helyében megkérném a többieket, hogy jelöljenek a párbajra, kivinnék még egy depresszióst, mondjuk Ginát, aztán meglátnám, hogy visszakerülök-e vagy sem. Ha igen, lehet, hogy megjön az életkedvem, ha nem, akkor meg nem követtem el szerződésszegést...

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 18:59:31

@gibson: állítólag már megkérte őket.

Most meg a Gigi zt mondja a Zsófinak, hogy milyen hangosan szürcsög? Ő meg disznó módjára zabál. Pitsa!!!

Lall-R 2011.01.03. 18:59:55

Kit szidott az előbb a három kurva?Kitől nem tudott aludni a Vígszínház oszlopos tagja?

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.03. 19:00:29

@Eszter, aki nem ír kommentet: össze is van pakolva nem? az előbb valami olyan volt, hogy rúgjátok arrébb a cuccaimat...

Gigi nagyon gáz!

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 19:06:33

@I'm a lady, can you save Me?: Gina össze van pakolva, de most azt mondta, hogy nem mehet még ki, mert valami felhajtást akarnak rendezni a kimeneteléből.

Lall-R 2011.01.03. 19:07:25

@Jimbo75: A Gigi biztos nem tud erről semmit, mert akkor nem fényezné magát, hogy milyen áldott jó lélek.
Amúgy meg egyre undorítóbbak ezek az úgymond "Visszafogottabb" villalakók.Sokkal aljasabban beszélik ki a többieket, mint Olivérék, ők legalább, ha az van a szemükbe mondják, de ezeknek úgy látszik, hogy ennyi a napi dolguk, hogy összeülnek és suttogva szidják a többit és kibeszélik őket.
Olivér legalább kifigurázza őket, amivel legalább egy kicsit engem is szórakoztat, de kösz a kurvás pletykázásból én nem kérek, akkor inkább nézem a Barátok köztöt.

Balfars 2011.01.03. 19:09:17

@nyuszómuszó:
Anikó-ról annyit tudunk, hogy műkörmös. 2 éve pedig a királynő című műsorban indult. Akkor még színi tanodába járt asszem. Fizetett kurva nem volt (azért az ország szépéről, vagy lehetséges legszebbjéről nagyobb gáz ha kiderül ez) szerintem legfeljebb szabados életet élt ilyen téren.

Viszont az engem is érdekel, hogy mi lehetett Olivérrel. Tegnap hajnali kettő körül bejött végre az adás és ott Olivér se volt biztos a dologban. Csak aztán sajnos elkezdett a VV2-s Elvisről beszélni meg arról, hogyam szívatta meg őt. Amikor Balázs, Lilu és a Viva szó is elhangzott kapcsoltak a szerkesztők és lenyomták a kamerát.

Jamesboci 2011.01.03. 19:12:05

mi az érdekes ezen a pár szerencsétlenen, de most komolyan.

Jamesboci 2011.01.03. 19:13:08

mi az érdekes ezen a pár szerencsétlenen, de most komolyan.

vörös áfonya 2011.01.03. 19:15:04

Anikó nem akar Norbinak nyálas levelet írni,de azért természetesen rózsaszín tollal írja:)

gibson 2011.01.03. 19:16:55

@vörös áfonya: ráadásul diktálják neki :D

haruka 2011.01.03. 19:16:55

@vörös áfonya: :D És miket ír, te jó ég!

bévé 2011.01.03. 19:28:44

@haruka: mit vársz tőle? 21 éves. műkörmös.

vörös áfonya 2011.01.03. 19:28:53

A "szerelmem " szó a tegnapi napon eggyel többször hangzott el,mint az indokolt lett volna.

bévé 2011.01.03. 19:29:34

@bévé: ja és idéznék az adatlapjáról:
"Amire a legbüszkébb vagyok: amit eddig elértem az életemben." :D

gibson 2011.01.03. 19:35:58

Balázs szerint az üvegezés EGYETEMI játék.

vörös áfonya 2011.01.03. 19:37:06

@gibson:

Erre én is felkaptam a fejem:)
Mi még általánosban játszottuk házibulin:)

Flood 2011.01.03. 19:39:30

Én azon gondolkodok, h Alekoszt vajon még mindig az anyja öltözteti? Mer kb. olyan stílusban nyomja :D

Flood 2011.01.03. 19:42:15

Hugecc, ez a Szandika mennyire egy közönséges ribbanc!

bévé 2011.01.03. 19:46:21

ez a Gombi a férfinép szégyene, egyre irritálóbb. picsogó kis buzeráns.

haruka 2011.01.03. 19:46:57

Nekem van egy ismerősöm, aki szinte egy az egyben Alekosz. Egyre több hasonlóságot fedezek fel.

bévé 2011.01.03. 19:50:14

Balázsban meg mérhetetlenül csalódtam.. NEM TUDJA, MI AZ A TUTAJOS?? FASZÁLLÍTÓ bameg, az!
ha holnap ezt Hajni nem említi a posztban, bekommentelem ismét. ezt nem tudni... :(

vörös áfonya 2011.01.03. 19:50:24

Milyen szag lehet ott a hálóban?!
Nem is tudnak szellőztetni.Nem?

Flood 2011.01.03. 19:51:24

Na most meghallgattam, kapnak 1 péjpassz karórát is. Gondolom az lehet az 50 misiből fennmaradó össszeg :DD

vörös áfonya 2011.01.03. 19:53:28

Na,holnap fény derül az Anikó-Olivér konfliktusról.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 19:53:57

@Flood: Azzal fizetni lehet Te! Kártya helyett használható. :)

Flood 2011.01.03. 19:58:44

Na! Anikó kezd észhez térni Olviérrel kapcsolatban. (Mondom, egyre jobb fej ez a csaj)

Olivér meg szép kis klikket alakított ki maga alatt, a 3 kis csicskája nagy szarban lenne, ha Kristóf ment volna vissza

Flood 2011.01.03. 20:00:09

@Eszter, aki nem ír kommentet: Vágom, dehát mást nem kapnak, csak így jöhet ki az 50 M, ha egy ilyen kütyü ér legalább 10-et :)

Balfars 2011.01.03. 20:00:53

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Igen, ennek örülök. Annak meg látatlanba sem, hogy megint vágva lesz az egész annak megfelelően, hogy kinek akar kedvezni a csatorna. (Gondolom a saját emberüknek ha már az adások 1/4-ben ő szerepel.)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.03. 20:02:51

Szerintem egy darabig nem is kellene kiválasztást tartani. Annyian mondogatják, bent, hogy haza akarnak menni, hogy egy-két "párbajt" simán lehetne rendezni velük...

Lanois 2011.01.03. 20:04:17

@Flood: Így van, Anikónak kell nyerni. Ő a legerősebb, mert nyíltan szembeszállt az Olivérrel és ő tartotta legtovább a trutyit.

bévé 2011.01.03. 20:06:40

de miért nem jön ki a zsé? honnan tudjuk, a kéró mennyit ér?

K Tomoceusz 2011.01.03. 20:20:21

@gibson:

" Nem értem, miért nem találnak ki játékot... például kártyázhatnának "

Most majdnem azt írtam , már csak azt kéne , az utolsó motivációjukat is elvesztenék a pasik , hogy a lányokkal beszélgessenek . De ebben a társaságban a lányok is zsugások . Ha egy paklit adsz be nekik , kitépik egymás haját rajta , ( hmmm . lehet , hogy ez vele a célod ...nem is rossz ötlet )ha meg nyolcat , akkor azon , hogy ki kivel játszon .

slara 2011.01.03. 20:24:31

Egy üres volán busz+ rengeteg zsepi a vályogvilla lakóinak,lehet felszállni,oszt jó napot!Köszönjük RTL,ez most nem jött össze!

gibson 2011.01.03. 20:32:21

@bévé: én vetettem föl ezt a kérdést korábban, hogy hogyan jön ki az 50 misi, de ott úgy számoltam, hogy a lakást csak egy évig kapják. Azóta mondták többen is, hogy öröklakásról van szó. Mármint, hogy örökbe kapják, érted.

JanCsi 2011.01.03. 20:35:10

Idézet Tölgyessy blogjából: "Ami Olivért megkülönbözteti a játékostársaitól és egyben a showcsinálóktól, hogy ő - szerkesztői gondossággal - megtervezi, előkészíti a műsort. Ő maga showcsinálásra személyiségéből fakadóan nem is lenne képes.

Olivér ugyanis nem tud bohóckodni, de képes feltöltöztetni a bohócokat. Kinyitja számukra a cirkuszt, mentorálja őket.

Márpedig erre rajta kívül jelenleg más nem képes a villában. Olivért leginkább egy olyan szerkesztő-riporterhez lehetne hasonlítani, aki saját showműsorába meghívja a vendégét, majd a beszélgetés alatt vele együtt (illetve rajta) nevet. De mindvégig kívül marad." Érdemes elolvasni az egész posztot.

Ettől még persze Hajni a király, csak néha oda is kikacsintok... :DDD

JanCsi 2011.01.03. 20:36:53

@gibson: A VV nyertes örökbe kapja, a zikszfaktor győztes kapja 1 évre.

JanCsi 2011.01.03. 20:38:29

@JanCsi: "A biztonságérzetéhez szükséges információcsere mellett azért kötődik szorosabban Alekoszhoz és Szandikához, mert tudja róluk, hogy kíválóan lehet őket, illetve a velük kapcsolatos történéseket szerkeszteni és tálalni a nézőknek. Ők - de különösen Alekosz - Olivér bohóca. "

gibson 2011.01.03. 20:42:56

Viszont, ha ez így van, tehát hogy tényleg kapnak egy lakást is, nem csak a havi egy millát, meg a Daewoot, akkor aztán végképp nem értem, mi a faszt rinyálnak. És pont a Gina, aki kurva volt, konkrétan, hogy el tudja tartani a családját, annyira szarul éltek, a férje meg most felmondott, emiatt a játék miatt. Pont ő akarja feladni két hét múlva. Szánalmas. (Lehet, hogy kéne küldeni neki egy kis heroint, azzal könnyebb lenne, hűdegecivagyok.)
Azért 50 millió az nem kis pénz, basszameg. Nekem jó állásom van, beszélek 3 nyelven, jó diplomám, stb-stb., de bele se gondolok, mikorra lesz kifizetve az a kibaszott lakáshitelem... Erre egy ilyen Gombika, aki fodrász valahol vidéken, azt mondja, hogy a pénz semmit nem ér, hiányoznak a szerettei... Hát könyörgöm, mikor fog ez a szerencsétlen - bár kétséégkívül jószívű - srác annyi pénzt összehajvágni, hogy vegyen belőle egy lakást a Corvin-közben?
Az egyetlen ok, amiért soha, semmilyen körülmények között nem neveznék semmi ilyen tévésóba, az az, hogy nem csinálnék magamból hülyét ország-világ előtt. De ezek az emberek ezen már rég túl vannak. Akkor meg miért adnák fel pont most? Ha meghalok, se értem.

haruka 2011.01.03. 20:48:12

@JanCsi: Magyarul más faszával veri a csanalat.

JanCsi 2011.01.03. 20:54:38

@haruka: igen. pont az előző posztban beszélgettünk erről hogy alekosz nem illik olivér autósnepper bandatagjai közé (nem jobb, csak más...) max. balekként használhatják majd fel sztem, meg utólag majd jót röhöghetnek a jóöreg Jorgosztravelen.

K Tomoceusz 2011.01.03. 20:55:34

@gibson:

vv gibson , gondold meg , szerintem jól hangzik .
a feltünően jólápolt vv gibson szépfiú kategória
még jobb

Flood 2011.01.03. 20:57:52

@gibson: Há ja, 1 ótó, 1 kecó, meg havi 1 milla azér eléggé rendbe tudja rakni az ember életét, ha nem balfasz az illető.
Más ezér egy életet gürizik, neki meg utána (pár év múlva), már csak a napi megélhetésre valót kell előteremtenie.

gibson 2011.01.03. 20:59:29

@K.Tomoceusz: ráadásul a vv úgy néz ki pont leírva, mint egy duplavé, ez pedig így kiadja a kedvenc íróm nevét (na jó, csak majdnem). Lehet, hogy tényleg jelentkeznem kéne.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 21:03:59

@Flood: Viszont nézd meg pl szerencsétlen BB Évát. Meg most ezeket a nyomorultakat bent. Én nem vállalnám.

K Tomoceusz 2011.01.03. 21:13:18

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Nem vagyok biztos benne , hogy BB Évike élete egy nagy sikersztori lett volna , ha nem jelentkezik a játékra . Így legalább volt egy jó éve .
A mostaniak is kihasználhatják a hirtelen jött ismertséget , ha ügyesek .

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.03. 21:22:42

@K.Tomoceusz: A jövő celebjei mi? Bllőőőőeeeeef.

csim1 2011.01.03. 21:26:49

végignéztem újra, ki mit mondott Ginának, miért maradjon bent
sok mindent lehet mondani Szandikára, de szerintem az volt az eddigi egyik legszimpibb megnyilvánulása, amit és ahogy ott mondott (felolvasott)
ő komolyan vette ezt a feladatot, mint általában azokat a szitukat, ahol a gondolataira, véleményére kíváncsiak. és nem (mindig) mond hülyeségeket.
nem ő a kedvencem, de ezért most le a kalappal

K Tomoceusz 2011.01.03. 21:29:04

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Éva celeb lesz , az majdnem sicher , de a többi civilként juthat előrébb . Alekoszt ezentúl sokkal több lagziba hívják zenélni és sokkal többért .Jerzy és Gombi dettó csak a lagzi szót kell kicserélni másra . Anikót sokszor fogjuk címoldalon látni , legújabb ismert szerelmével stb .

Flood 2011.01.03. 21:46:44

Nem tudom ki írja a vv honlapon megjelenő cikkeket, de vmi röhejes mind, amit eddig elolvastam. Egyszerre nézik hülyének és próbálják manipulálni a nézőt.

Flood 2011.01.03. 21:49:32

Ez a "Műsorszámban termékelhelyezés látható", ez mi a genny má?? Mindig várom, hogy milyen terméket helyeztek el, de sose veszek észre semmit :)

gibson 2011.01.03. 21:52:52

@Flood: az új médiatörvény, gondolom, és nyilván a Coca-Cola termékek miatt írják ki, láthatóan csak azt fogyasztanak a bent lakók.

slara 2011.01.03. 22:08:30

és mérgezést is kaptak....szabadulni akarnak,na ennyit ér a coca termék:)

flanker 2011.01.03. 22:08:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus
Milyen jó lehet a nem beszavazott házaspároknak nézni ezt a cirkuszt amit Gina csinál. Másoktól vette el a lehetõséget, még az is lehet berakják valamelyik vesztes házaspárt helyettük, és sosem lesz a mûsornak vége, hisz volt 18000 jelentkezõ )

Az utóbbi két napban nem láttam - most akkor megy vagy nem megy?
De semmi gond, mert én szívesen beköltözök helyette!

flanker 2011.01.03. 22:10:11

@Lanois 2011.01.02. 19:55:15
(Anikó csupaszon)
>jó, ez megvan nekem is, de ez 1 alkalom volt, ráadásul olyan régen, hogy rajtad kívül mindenki elfelejtette.

Nana, én is emlékszem, csodálkoztam is rajta! De milyen alkalomból történt, miért volt az annyira más, hogy se
elõtte, se azóta, sose többet...?

fran7 2011.01.03. 22:10:49

@Flood: Nagyon hozzászokhattál már a Coca-Colához otthon meg a Cappyhez, ha nem vetted észre.;)

flanker 2011.01.03. 22:11:11

@K.Tomoceusz:

>Éva anyánk is csak egyszer pucérkodott , véletelnül pont a párbaja elött .

Hm, errõl viszont nagyon lemaradtam! Hogyhogy nincs (mozgó)képes bizonyíték?

flanker 2011.01.03. 22:15:35

@Lanois:

Hát azért ha belegondol az ember, hogy bedobnak téged egy összeszokott társaságba, ahol megvannak már a klikkek, mindenki tudja a másik alsógatyaméretét... szal kell
bizonyos mértékben antiszocnak, rémesen nagy mértékben önbizalommal telinek lenni, hogy te ott kibontakozz. És
még a tévé is veszi. Lehet kezeket feltenni annak, aki ezt kiválóra abszolválja.

Hm, én még soha nem néztem ilyesmit, reality-szûz vagyok (voltam, ez az elsőm... most is csak a neten nézem, mert nincs tévém), de én azt mondom, hogy vállalnám most is a beköltözést. Egy jó fedõsztorival (már ki is találtam egyet) be kellene-lehetne segíteni, ezt kb. 2 napig fenntartanám, utána meg én magam mondanám el,
hogy miért is vagyok ott. Priceless lenne az arckifejezéseket bámulni, mikor kiderül, hogy egy újabb beköltözõ vagyok. De addigra már nem számítana, mert mindegyikükrõl többet tudnék
meg 2 nap alatt, mint Ildi 10 alatt az összesrõl. Arról nem is beszélve, hogy van bennem egy adag vagányság és keménység (elég kemény sportot ûztem sokáig), van bennem egy adag líraiság
is (van egy verseskötetem), nem vetem meg a humort és a csínyeket, de mindeközben nem vagyok bunkó. Rengeteg ötletem van, amit meg lehetne bent valósítani, hogy a lakók is jobban is érezzék magukat, hasznosabban töltsék az idõt és a nézõk is jobban
szórakozzanak. Még akár tanulni is lehetne egymástól.
Arról nem is beszélve, hogy kulturáltabban, humánusabban is
lehet szart kavarni. Az érdekesnek nem feltétlenül kell tahónak lennie.
Vagy igen?

Hogy kiválóra abszolválnám-e azt nemtom, de félelem nélkül megpróbálnám (és nem, nem vagyok antiszoci. Sem szocipati, skizi, degeni, stb. Sztem az agyam, jellemem és életem is mindössze hétköznapi és közönséges módon van elcseszve.)

[Mondjuk az biztos, hogy teljesen inhumán és szociáltalan módon azzal kezdeném, hogy SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem tûröm el semelyik villalakó férfiembertõl, hogy megöleljen! A villában zajló ölelgetések, puszilgatások száma (férfiak közöttire gondolok) félelmetesen magas egy nem kifejezetten buzipropaganda mûsorhoz képest...]

Úgyhogy az RTL egyszerre borzolgathatná a nézõk, a lakók
idegeit az újabb szabályváltoztatással (1, egyébként meg amúgy sem ismeri senki a szabályokat, szóval másként is el lehet adni; 2, Ha mindenki ismerné is a szabályokat, az RTL akkor is fenntartja a szabályváltoztatás lehetõségét, szal...), meg tehetnének velem is jót, úgyhogy denki csak nyerne vele! :-)

slara 2011.01.03. 22:16:38

idézek :-"szerkesztői gondossággal" idézet
JanCsi szösszenetéből míííndig minden körülmények között.... a műsor fut és csak így fut...üdv egy sminkes:) aki csak pepecselt szöszmötölt,mismásolt és forogtak a szemei:)

flanker 2011.01.03. 22:17:21

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Vagy Alekosszal politikai vitamûsort indíthatnának!

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Alekosszal csakis és kizárólag
szexuális, lelki és házassági tanácsadást lehetne végeztetni.
Az õ feneketlen õsiségû bölcsessége, mely 4000 éve forr-pezseg-erjed
és érlelõdik az olümposzi hágók között s valamily módon átmigrált a
mi kis Kárpáti medencénkbe, csakis az õ méltó és megérdemelt helyén
vihetné elõre az emberiséget. Kiforratlan egyéniségû, torz jellemû
tinik vehetnék nagy hasznát elsõsorban a valótlanul nagy belsõ
világú Filantróp tanácsainak.

Flood 2011.01.03. 22:22:57

@fran7: :D
A sok Cappyt láttam, de aszittem vmi komolyabbra kell számítani.
Egy vicc ez a médiatörvény is, kabaré ez az ország :(

slara 2011.01.03. 22:26:04

ha oli egyszer kinyitná a száját....na az a rötölnek sem kell....van az a pénz

K Tomoceusz 2011.01.03. 22:33:46

@flanker:

>Éva anyánk is csak egyszer pucérkodott , véletelnül pont a párbaja elött .

Hm, errõl viszont nagyon lemaradtam! Hogyhogy nincs (mozgó)képes bizonyíték? "

Már hogy a túróba ne lenne . Többször ajánlottam már mások figyelmébe tom1976 gyüjteményét , a 147 rész egyikében megtalálod Éva anyánk puncogóját , ezt garantálom . Sajna elfelejtettem elmenteni , nem tudtam , hogy igény lesz rá .

fran7 2011.01.03. 22:34:07

@Flood: Épp az volt a poén, hogy eddig nem tehetett bele a BK egy Borsodit Vili bácsi kezébe, hanem csak Sör feliratú üveget. Ez így szerintem korrektebb, lehet betenni bújtatott reklámot, de fel van erre hívva a figyelem,hogy nem azért isznak burn-t a vályogvillalakók, mert nem innák szívesebben a Red Bullt, hanem mert a szponzor ezt adja.

K Tomoceusz 2011.01.03. 22:36:33

@K.Tomoceusz:
jobb kétszer mint egyszer sem

Lanois 2011.01.03. 22:44:19

@flanker: (Anikó csupaszon)
">jó, ez megvan nekem is, de ez 1 alkalom volt, ráadásul olyan régen, hogy rajtad kívül mindenki elfelejtette.

Nana, én is emlékszem, csodálkoztam is rajta! De milyen alkalomból történt, miért volt az annyira más, hogy se
elõtte, se azóta, sose többet...?"

Anikó csaj, és mint ilyen teljesen irracionálisan és kiszámíthatatlanul hozza a meg a döntéseit, ezért fogalmam sincs, hogy akkor miért zuhanyzott normálisan, és azt sem tudom, hogy fog e még a közeljövőben. Egyet tehetünk csak: bizakodjunk.

Lanois 2011.01.03. 22:49:21

@flanker: "Hát azért ha belegondol az ember, hogy bedobnak téged egy összeszokott társaságba, ahol megvannak már a klikkek, mindenki tudja a másik alsógatyaméretét... szal kell
bizonyos mértékben antiszocnak, rémesen nagy mértékben önbizalommal telinek lenni, hogy te ott kibontakozz. És
még a tévé is veszi. Lehet kezeket feltenni annak, aki ezt kiválóra abszolválja. "
Ezt nem én írtam, hanem egy másik vv zakkant.

K Tomoceusz 2011.01.03. 22:56:58

Szandika szavaival élve : Az a nagy szívem fog egyszer a sírba vinni . Flanker kollegának utólagos karácsonyi ajándékként a kért felvétel :
indavideo.hu/video/vv122200200030

K Tomoceusz 2011.01.03. 23:35:22

Flankeréknál január 3.-a pirosbetűs ünnep lesz .
Éva Éva hátán .

YessicaHard 2011.01.04. 00:03:25

Jesszum Pepi! A Belevalóban épp most mutatták, ahogy Évi és Szandi egymással valami furát csinál. Mellmasszázs vagy valami ilyesmi. Muszáj töményet innom erre!

Tökinger · http://napilaci.blog.hu/ 2011.01.04. 12:53:15

Alekosz a király:)

új év új dizájn a

napilaci.blog.hu

-nnn!!!:)
süti beállítások módosítása