Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X17

2011. január 01. 12:50 - Hódos Hajnalka

Stohl András püspöklila ingben és huncutul a homlokába göndörödő tinccsel búcsúztatja az óévet, hozott ajándékot is a Villalakóknak, a nézők szavazata alapján a szilveszteri meglepetés nem más, mint sztárvendégek érkezése. A vérnyomásom emelkedni kezd, lelki szemeim előtt végigvonul a celebvilág VV Indiántól kezdve Bunyós Pityuig bezárólag. Vastag Tamás és Király L. Norbi láttán megnyugszom, rögtön utána anyai aggodalom költözik a szívembe, szegény kölykök. Norbinak Anikó a kedvence, Tamásnak mindig minden körülmények között Alekosz, és reméli, hogy nem fogják naranccsal megdobálni. Stohl behallóvillalakókozik és szívatja a jónépet, gyertek ide, mindenki a kanapéra. Olivér fejére kiül a kínvigyor, Kristóf sem a nyugalom szobra, pláne, miután Andris közli: Olivér, Kristóf, ma valamelyikőtök boldogan fekszik le. A pár perces hatásszünet után kiderül, nem párbaj, meglepetés vár rájuk, vigyorgás, visítás.

Rögtön utána a kötelező nyígás. A porondon Gina és a nagy kérdés, komolyan gondolja-e, hogy hazamegy. Csak nem megy haza, de igen. De ha ő kimegy, Kristófnak esélye sem lesz visszajönni. (Mintha amúgy igen.) Kristóf a riportszobában beszél a feleségéről, ő pontosan tudja, mi a hiszti és mikor van az a pont, amikor ő elszánt. Ezt a pontot már elértük. Oli engedélyt kér Kristóftól, hogy beszélhessen négyszemközt Ginával. Figyelj, tudod, hogy én imádok játszani, de szerintem te nem menj el. Nem véletlenül vagy itt, legalább várd meg a párbajt, várd meg a szerelmedet. Amúgy sem bocsátanád meg magadnak, ha ő jönne vissza és nem várnád az ajtóban. Gina mosolyogva bólogat, hogy mi jár a fejében, csak ő tudhatja.

Alig hiszem el, de Sportnap lesz a Villában, Olivér és Kristóf lesznek a csapatkapitányok, a tét nagy, a vesztes csapat tagjai nem alhatnak a hálóban, nekik kell takarítani, mosni, mosogatni és a győztes csapat minden kívánságát teljesíteni. Juj ezt szeretni fogom! Nem a Villában lennénk, ha már a csapattagok kiválasztása nem fulladna sértődésbe, Szandika berág Olivérre, miért nem választotta be a csapatba, Olivér nem érti, mire föl a cirkusz, én igen: Szandika az általa esélyesebbnek ítélt csapat tagja szeretett volna lenni. Meg is mondja Kristófnak, esélytelenek vagyunk! Az első feladat: egy sárga löttyel teli folyadékot kell a fejük felé tartaniuk, kinyújtott kézzel úgy, hogy nem mozdulhatnak el a helyükről. Éva okosan már a tál felemelésekor ráönti magára a cuccot, első kieső. Anikó kétségbeesett: azt hiszem, én egy kicsit szarul nézek ki, majd kicsit később megnyugtatja a csapattagokat, én tartom gyerekek, ha beszarok, akkor is! Kemény küzdelem, a karok egyre jobban behajlanak, az arcok egyre elkeseredettebbek, Anikó pszichikai terrort alkalmaz: én bírom tartani még vagy tíz percig! Arcán olyan elszántság, ha fűrész lenne a kezében, sikítva futnék, amerre látok. Már csak hárman vannak játékban: Béci, Gigi és Anikó. Gigi az egyetlen Olivér csapatából, már látni hogy feladta, a bőgés kerülgeti, próbál kitartani, de nem tud. Béci magára löttyinti a tál tartalmát, Anikó győzelemre vezette a csapatot. Öröm, bódottá. Kristóf, a csapatkapitány nagyon büszke Anikóra, nagyon profin csinálta! Gigi látványosan rosszul lesz, szánalmas, hozzatok vizet. Hja, kisanyám, küzdeni tudni kell. Meg veszíteni is.

A második forduló a leggyengébb láncszemeké, a feladat nem egyszerű. Fóliával betekerve kell hernyózni egy almáért, a feladat részleteit akkor sem értettem meg, mikor visszanéztem a jelenetet, nemhogy mikor Éva felolvasta, sőt, akkor sem, mikor a férjem elmagyarázta, elnézést. Zsófi hisztizni kezd, fáj a feje, megy a hasa és akkor kukacruhába' fetrengjen? Ő inkább takarít. Béci próbálja biztatni, olaj a tűzre. Most kajakra a földön fetrengjek a tojásban? Anikó csendben morog a háttérben, bezzeg ő tartotta a tálat, most ezen akad ki? Zsófit végül betekerik, olyan az arckifejezése, mintha most indulna a kivégzőosztag elé. A hernyózás látványnak sem utolsó, jókat röhögök, a második fordulót is Kristófék nyerik, Gombi hőzöng a tekerés miatt, elkapok Olivértől egy kutyafingot, ránézek Pötyire, Olivérnek fogalma sincs, miről beszél.

A nyertesek nevezhetik meg a harmadik forduló két játékosát. Bécire és Alekoszra esik a választás. Szandika ösztönözni próbálja Alekoszt, de a szexelek veled ígéretből botrány kerekedik. Alekosz visszaszól: de én nem akarok veled. Szandikába belebújt az ördög, alázni kezdi Alekoszt: ha olyan erős vagy, amekkora faszod van, akkor megnyered. Nézd meg a Bécit, olaszos fej, mellkas, imádják a nők, mindenki vele akar aludni, ez lebegjen a szemed előtt! Nem fogsz nyerni! Olivér rászól Szandikára, hogy hagyja abba az ekézést, de ő egy legyintéssel és egy odavetett mondattal, ez csak hadviselés, elintézi Olivért és folytatja. Béci ellen nem rúghatsz labdába. Alekosz szerint Szandikának kisebbrendűségi komplexusa van, mire az felcsattan, igen, és te erre még ráteszel egy lapáttal. Én se akarok veled lefeküdni, mert megbaszni se tudnál a tízcentis faszoddal! Függöny, Szandika balra el, előtte még belerúg egyet a ruhaszárítóba. Alekoszt vigasztalják, ő a „minden probléma kiküszöbölésére megvannak a helyek és az idők” dodonai választ adja, majd a riportszobában kifejti, tökkkéletesen tükrözi Szandikát ez az eset, hogy milyen is ő valójában. Közönséges, alpári és rosszindulatú. Szandika szerint Alekosz segget csinált a szájából, nem méltó a férfi címre, és egy hibrid. És borzasztó is.

A Sportnap harmadik fordulójaként Bécinek és Alekosznak egy cölöpön kell állni. Elég sokáig bírhatják a fiúk (Andris szerint mínusz tíz fokban másfél órát álldogáltak), mert egy idő után fél lábon kell folytatniuk a versenyzést. Béci hergeli magát, hogy tudatos vagy sem, nem jöttem rá, adjatok egy cigit mert szétbaszott az ideg. Meg hogy ez köcsögség. Aztán begörcsöl a dereka. Aztán most már nem is érdekli, ott marad jövő hét keddig. Alekosz egyszercsak leesik a cölöpről, mindenki Béci ölelgeti, Alekínnyót bekísérik, mindene el van gémberedve. Az abszolút győztes Kristóf csapata, és mi, nézők, mert annyi mindent megtudhattunk a játékosokról ebben a részben, mint még soha!

Nincs szilveszter újévi fogadalmak nélkül, a Vályoglakók is megfogadnak ezt-azt. Szandika például, hogy megadja a tartozását Sanyinak, felhagy az eddigi életvitelével, ha nem is egészen, de részben biztos. Amiből csak lehet, pénzt fog csinálni és kihasznál minden lehetőséget, lehetőleg a könnyebbik úton, szokása szerint. Gombi egész Magyarországnak boldog új évet kíván, és a szeretteinek is akiket nagyon szeret. Zsófi lerakja a jogsit, kedves lesz, boldog és vidám és jövőre sem nő fel. Kristóf többet lesz a családjával és jobban fogja őket szeretni. Gina terhes akar lenni az év második felében. Béci többet lesz a barátnőjével, Olivér elveszi feleségül Enikőt. Ildikó nem fogja lenyelni a párkapcsolatában azt amit eddig – nem, nem kommentálom, akkor sem – és sokkal erősebb lesz. Alekosz a titokzatos Tündinek üzen, akivel reméli, hogy sikerül rendezni a dolgokat. Tündi szerintem egy ékszerteknős, akit Alekosz azzal kínoz, hogy beköltözéskor kivette alóla a napozókövet. Éva toleránsabb próbál lenni embertársaival, persze nem itt, a Villában. Anikó gondolkodni fog, mielőtt beszél és pozitívabban áll a dolgokhoz. Giginek minden felfelé fog vezetni, nem akar változni és megnyeri a főnyereményt. Álmodj, királylány. Laci nem szarozik, ő rendbevágja a világot, meg a jövőt. Én elégedetlen vagyok és duzzogok, aztán Gombi a kamerához lép és szívet rajzol, felsikoltok, éljen, és bevallom, visszarajzolok egy szívet, pedig a fagyhaláltól való megmenekülés érdekében délután lehúzott törköly óta nem is ittam. A nap végére visszazökkenünk a régi kerékvágásba, Oli sajnálja, hogy nem Lacit hívta ki párbajra, Béci Zsófival beszélget, de az istennek nem értem Béci motyogását maximum hangerőn sem, óóóó hát mit látok, hát az Oltáron van egy másik Szent Ereklye, egy másik fénykép Enikőről! Ettől olyan sokkos állapotba kerülök, hogy nem is hallom, mit mond Alekosz, csak Olivér válaszát: soha többet nem akarom hallani, hogy ne vidd ki a Kaját!

A Hogyvolt blog minden Szerkesztőjének, Olvasójának és Kommentelőjének boldog új évet kívánok! Hajninéni

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, kivéve özv. Zimonyi Ákost (Pötyi), azt most csináltam nektek ajiba. 

Címkék: vv4
383 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YessicaHard 2011.01.01. 13:53:46

B.U.É.K. Hajni! Jó volt az írás megint! Szandika most egy segg volt, pedig bírom alapvetően. Laci fogadalmán kifeküdtem, mit képzel magáról,ki ő? Világmegváltó? Súlyos lelki bajok lehetnek ott is a háttérben, ha a Világ Megmentőjének szerepébe képzeli magát folyton. Idióta. Na jó lencsézést fiatalok!

Hurri Kán 2011.01.01. 13:56:29

Ez a sportvetélkedő ez elcsépelt.
Műveltségi versenyt kéne nekik rendezni!
Az első kérdés: testvérek voltak -e Ave Caesar és Ave Maria? :DDD

LuluBelle 2011.01.01. 13:59:49

Boldog Új Évet mindenkinek!

Szerintem nem volt bunkó Szandika, végre már valaki elkezdte helyretenni a szarkavaró párost. Olivér háborgott Szandikán, de szerintem egyszerűen csak magára ismert :) :) :)

_UnderCover_ 2011.01.01. 14:09:02

@gyvy: Hatalmas vagy! Beszartam a röhögéstől!

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.01. 14:13:37

BUÉK mindenkinek!

Nagyon édi a kutyus:)!

Most mi volt a titkos mondat Szandika beszólása után? Amit Alkesz mondott Olivérnek?
Arról lemaradtam.

haruka 2011.01.01. 14:15:27

BÚÉK!

Szandika irtó paraszt volt. Persze megérdemelné Alekosz is, meg Olivér is, hogy kiosszák őket, de nem így.
Olivér arca viszont priceless volt, mikor Buci paráztatta őket! :D
Gigi meg mégis mitől lett olyan rosszul?

Peter Griffin 2011.01.01. 14:17:43

"Tündi szerintem egy ékszerteknős, akit Alekosz azzal kínoz, hogy beköltözéskor kivette alóla a napozókövet."

A család már teljesen hülyének nézett, annyira röhögtem ezen a mondaton. Gyorsan meg is nézem ezt a részt.

BUÉK

YessicaHard 2011.01.01. 14:19:07

@haruka

Attól lett rosszul, hogy csinálni kellett valamit. Ha mást nem, hát műsort, műhisztit. Nem bírta szegény a kb. 5 perce fizikai igénybevételt. És egyetértek, Szandika most egyáltalán nem volt oké. Mit izgatja őt, hogy mit gondol róla Alekosz? Nem értem. Kezdenek meghülyülni mind lassacskán.

fran7 2011.01.01. 14:21:50

Hajni, ez a napozókő nagyon durva volt. Másrészt most néztem végig a tegnapit. Vicces volt, ahogy Gombi és Gigi énekelgettek és Gigi tekergette a haját, Anikó meg olyan érdekesen sandán nézett rájuk. Nem, nem szeretnék új szerelmi szálat, csak vicces milyen pillanatok lehetnek benn, ha azok alapján készítenék az összefoglalót, mennyivel másabb történet bontakozna ki.
Laci vicces volt a fogadalmával.
Olivér meg képtelen felmérni, hogy az sms-ek válogatottak és feszültséget akarnak kelteni vele.

mocskosmacska 2011.01.01. 14:22:24

Nem értem, hogy miért van úgy oda mindenki Szandikáért. Rosszindulatú, piszkálódó, közönséges, bűnözésre beállítódott, másokat kihasználó, buta kövér prostituált. És az egyéniségéről annyit, hogy be kell menni egy bv intézetbe, ott az összes zsebtolvaj prosti ilyen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.01. 14:23:12

BUÉK mindenkinek!
Most akkor megint bővült a Vályoglakók Priceless Mondásai kézikönyv ezzel a
"minden probléma kiküszöbölésére megvannak a helyek és az idők" rigmussal.

Szandika szerintem bőven jól tette, hogy helyrerakta a népet.

@gyvy: :DDDDD

kis_herceg 2011.01.01. 14:23:34

"Alekosz a titokzatos Tündinek üzen, akivel reméli, hogy sikerül rendezni a dolgokat. Tündi szerintem egy ékszerteknős, akit Alekosz azzal kínoz, hogy beköltözéskor kivette alóla a napozókövet."

Hát ez mindent vitt :D

Hódos Hajnalka 2011.01.01. 14:23:34

Na most megint én leszek a trágár káromkodós izé, de akkor elmondanám, mi volt Szandika baja.
Hallottátok már azt a kifejezést, hogy egy pasi a faszával gyűlöl egy nőt? Olyan viszonyra mondják, mikor a visszautasított férfi nem tudja feldolgozni a kudarcot és utána piti dolgokkal (pletyka terjesztése, ribancozás stb.) próbálja a nőt ellehetetleníteni. Ez főleg akkor gáz, ha egy munkahelyen történik, vagy ugyanahhoz a társasághoz tartoznak.
Na most Szandika a puncijával utálja Alekoszt.
ööö... Világos volt? :)

YessicaHard 2011.01.01. 14:28:35

Az a szegény Tündi (ha valóban létezik)szerintem már sürgősen elhagyta az országot, ez az ember egyszer csak kijön majd abból a villából...

gibson 2011.01.01. 14:29:26

Buék Hajnika, nagyon aranyos a kutyád, az ékszerteknősös poén pedig valóban mindent vitt!

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 14:33:19

Lassan azt gondolom, hogy az egész villa neurotikus, vegetatív lényekkel van tele.:)

BÚÉK!

Most a Szandi először rátukmálta magát az Alekoszra, hogy dugjanak, majd most kikérte magának, hogy mégsem engedte megdugni magát, és emiatt Alekosznak is elment tőle a kedve, komolyan?
Valaki vezesse le nekem ezt a logikai bukfencet, mert újév tiszteletére leállt az agyműködésem.:D

haruka 2011.01.01. 14:34:46

@Hódos Hajnalka: Ja, Zsuzsika is ezt csinálta, mikor a spártai csődör nemet mondott neki. Mert hát ugye olyan nem létezik, hogy neki nemet mondjon egy férfi. Szánalom.

gibson 2011.01.01. 14:39:41

@Lotyó Bridzsida: az van, hogy a Szandika először rátukmálta magát az Alekoszra, hogy dugjanak, majd meggondolta magát, hogy mégse dugjanak, de akkor már az Alekosz azon volt, hogy dugjanak, ezen Alekosz megsértődött, és végül ezért egyáltalán nem dugtak, erre a Szandika most felvetette, hogy egyszer majd mégis dugjanak, mire a sértődött Alekosz közölte, hogy most már csakazértsem fognak dugni, és EZ már sok volt Szandikának, és a csúnyája berágott az Alekosz tízcentis micsodájára.

YessicaHard 2011.01.01. 14:46:33

Én egyébként nőként úgy látom, hogy egy férfi méreteire tett becsmérlő megjegyzés nyilvánosan, mások előtt, "mindig, minden körülmények között" nagyon nagy taplóság.

fran7 2011.01.01. 14:47:54

Szerintem akár Szandika egész személyisége mögött könnyen lehet, hogy egy hasonló visszautasítás állhat, az egyetlen normális férfi visszautasította a közeledését, ki tudja milyen indokkal. Ami miatt bosszúból kialakította ezt az életmódját: plasztikai műtétek, táncos az éjszakában és más ehhez kapcsolódó tevékenységek, bűnözőkkel való barátkozások, kisebb-nagyobb bűntények. S ezért nehéz neki elfogadni bármiféle elutasítást, hiszen ez rengette meg életét. Természetesen ez csak egy teória.

haruka 2011.01.01. 14:50:01

@YessicaHard: Na igen. Faszmérettel/mellmérettel lealázni a másik embert a legnagyobb aljasság.

Hódos Hajnalka 2011.01.01. 14:50:30

@fran7: a férfit meg úgy hívják, apu.

Johanna7 2011.01.01. 14:52:43

Király vagy Hajnalka. Minden írásoddal egyetértek.Nagyon boldog új évet kívánok Nektek, a blog minden olvasójának is, és özv. Zimonyi Ákosnak is.

fran7 2011.01.01. 14:53:13

@Hódos Hajnalka: Könnyen lehet, sőt szinte 100%.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 14:53:26

Buék! Köszi az ajándékot! :)

Jót nevettem Olivéren, amint kikérte magának, ahogyan Szandika és Alekosz beszéltek egymással. Vagy csak ő lehet másokkal bunkó?

Lanois 2011.01.01. 14:54:03

@gibson: na erről van szó.:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.01. 15:02:17

Szandika most tényleg nagyon túllőtt a célon, esküszöm, megsajnáltam azt a szerencsétlent;

Gigi halál ciki volt a műbalhéjával;

Az "ismeretlen, sárga lötty" pedig felvert tojás;

Szandika újévi fogadalma meg mindent vitt!

JanCsi 2011.01.01. 15:14:05

@fran7: Az apakomplekszusos elméletre én is adnék egy voksot!
Jelentem, én is az ékszerteknős-napozókőnél nyeltem félre a főőődimogyorót és csatlakoznék a Pötyi-fenklábho'!
Ja, és bódottá mindenkinek 2011-re!!! :DDDDD
Király volt ismét Hajni!

vörös áfonya 2011.01.01. 15:15:02

Aki kitalálta ezt a "Játékos" sportvetélkedőt,az sem volt normális.

Olivér meg szánalmas volt,ahogy most előadja,hogy rosszul döntött,hogy Kristófot viszi ki.

Ancilla 2011.01.01. 15:18:09

B.Ú.É.K.
@mocskosmacska: "Nem értem, hogy miért van úgy oda mindenki Szandikáért. "
Nagyon-nagyon egyetértek. Mindenki az őszinteségre hivatkozik, azaz, hogy MAGÁT ADJA. No, de hát mindegy, hogy milyen ez a "MAGA"? Azért az emberi minőségnek is számítani kellene, mi az, amit őszintén mutat. Én hajnal tájban belenéztem az egyenes adásba. Kíváncsi leszek, mit adnak le belőle, de az, amit ott Szandika művelt!!! Már Anikó szólt rá, hogy hagyja abba, mert másnap szégyellni fogja magát. Továbbá a szerkesztők üzentek neki Jirzsivel, hogy hagyja békén a kamerát, mert 9 millióba került.

Lanois 2011.01.01. 15:21:00

@vörös áfonya: Az lehet, hogy nem volt normális aki kitalálta, de nekem bejött a lavórtartás, pláne, hogy ennyire meglepő lett a sorrend. Viszont a Gigi most kivételesen nem színlelte, hogy rosszul lett, ezt biztos forrásból tudom.

Az meg gáz volt szerintem is, amit az Oli nyomott és nagyon átlátszó.

Jimbo75 2011.01.01. 15:21:46

Érdekes, hogy Anikót tovább bírta, mint az összes faszi, köztük a nagy kiképző Laci....

vörös áfonya 2011.01.01. 15:25:53

@Lanois:

Ő végig Kristófot akarta kivinni,nem a Lacit.Szerintem.Most meg "bánja".A kameráknak.

Azért a farönkön állás szerintem kicsit durva volt.
Viszont a fóliás mászásnál azon nevettem,mikor valaki visszaérkezett a mászásból,úgy rakták félre a többiek:)

vörös áfonya 2011.01.01. 15:27:30

@Jimbo75:

Igen,én is ezen lepődtem meg.Bár Laci eleve nem is jól fogta a lavórt.Vagy csak nagyon le voltak tapadva az izmai,és nem tudta kinyújtani a kezét:)

v'li 2011.01.01. 15:33:24

"Ildikó nem fogja lenyelni a párkapcsolatában azt amit eddig – nem, nem kommentálom, akkor sem" :D

Nem láttam a tegnapi részt, már sajnálom, a buli hangulatát is feldobta volna.

Viszont éjjel 1 körül belenéztem az élő közvetítésbe, és ahogy Ancilla is írta Szandika elég érdekes volt. Konkrétan végig tárogatózott (nem hangszeren játszott). Szerinte ez a szexi...hát nem! Na mindegy.

búLYék mindenkinek!

JanCsi 2011.01.01. 15:33:49

@vörös áfonya: Lehet, hogy nem jól tudom, majd javítsatok ki ha több infótok van erről, de Laci kb. 10-15 éve csinálta aktívan ezeket a kiképzős dolgokat, nem?! Azóta céget vezet,irányít, stb, nem hiszem, hogy aktívan edz.
Azért a tojásoslavór feladat tökéletes példája volt annak, hogy ez fejben eldőlő akarat-játék volt inkább mint izomerő-próba, ne meg nem akarok bezzegelni mint 2 gyerekes anyuka, de valszeg ezért is szülünk inkább mi...

Szaffi B. 2011.01.01. 15:35:11

Gigi szánalmas volt, Szandika adta magát (azért nem sírok Alekoszért, de osztom h a f@sz- és csöcsméret kibeszélése parasztság), Anikó jóvót, Olvéren szarrá röhögtem magam mikor felcseszte az agyát azon hogy legyávázták :DDD A Zuram szerint bele is öregedett, hahahaha!
REndeződnek a viszonyok átfele, izgi lesz ez.
Béci hülyeséget beszélt hogy ő most kivinné a Lacit mert minek várni vele, ez netto baromság, nem tudhatja hogy később hogy alakul Laci megítélése...

Ancilla 2011.01.01. 15:36:06

@Eszter, aki nem ír kommentet: Borzasztóan be volt rúgva, húzgálni kezdte az egyik kamerát, belekiabált, vonaglott fekve, ülve, állva, kanapén, asztalon, földön; felhúzta a ruháját, kinn volt az egész feneke, folyton széttárta a lábát, mintha a Venyigében táncolna (gondolom, így szokott táncolni). Annak az előzményét, amiért Anikó odament hozzá, éppen nem mutatták ,csak azt, hogy de Anikó kiszedte az éppen a földön fetrengő leányzó kezei közül a mikrofonállványt és a mikrofont. Gondolom, valamit művelhetett vele..., ami már Anikónak is sok volt. (Nem néztem sokáig, ennyi elég volt.) Egyébként közben Éva is hozta a berúgott formáját, felment az étkezőasztalra, és ott táncolt, miközben Béci azon izgult, hogy le fog törni az asztallap.

kyrakata 2011.01.01. 15:40:16

Este a belevalóban megjelent at "ÚJ SZERELMESPÁR"!Zsuzsi és Leóka.Drukkolok nekik,de nem sok jövőt jósolok.

Lanois 2011.01.01. 15:41:15

@JanCsi: "Lehet, hogy nem jól tudom, majd javítsatok ki ha több infótok van erről, de Laci kb. 10-15 éve csinálta aktívan ezeket a kiképzős dolgokat, nem?! Azóta céget vezet,irányít, stb, nem hiszem, hogy aktívan edz. "
Tavasszal lesz a következő dan vizsgája, és a villában is szokott edzeni, csak ezek a kötsögök nem mutatják.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 15:43:14

@Ancilla: Szép látvány lehetett! Lejáratják a nőket. Szánalmas... (nem vagyon álszent én is szoktam inni, de az aljas szintre soha nem jutok el) Nade mi értelme van belekiabálni egy kamerába? :)

gibson 2011.01.01. 15:44:48

@JanCsi:
"Azóta céget vezet,irányít, stb, nem hiszem, hogy aktívan edz. "
Ha a cégvezetői teendői mellet van egy komplett, szabad fél éve ebben a műsorban bohóckodni, akkor szerintem edzeni is lett volna ideje, ha nagyon akarta volna...

Ancilla 2011.01.01. 15:47:15

@Trollszpré: @Jimbo75: Ezen én is csodálkoztam. Anikó nőtt a szememben, van benne küzdeni tudás és kitartás. Zsófira haragudtam a hisztiért. Önző dolognak tartottam. Egyébként Gigi most tényleg nem színészkedett, én figyeltem az arcát, már a lavór tartása közben rosszul volt. Alekosz viszont úgy állt a fatönkön, mint egy szobor: rezzenéstelenül. Csodálkoztam, hogy végül ő adta fel. Gondolom, megfagyott, és eldőlt, mint egy bábu.

Az utóbbi napok legszebb felvétele: Pötyi. Ilyen okos szeme embernek is kevés van.

Ancilla 2011.01.01. 15:48:45

@Ancilla:
Javítás:"Ilyen okos szeme embernek is kevésnek van."

youlopukku 2011.01.01. 15:49:08

vicces ahogy egy danmentes lányka tovább bírta.mi lenne ha nekilátna edzeni?

kyrakata 2011.01.01. 15:49:45

@Ancilla: "Életem párja"meg azon röhörészett,hogy a zene és Éva tánca köszönőviszonyban se voltak egymással.

JanCsi 2011.01.01. 15:52:55

@kyrakata: Zsuzsi és Leonidasz??? De Leo nem úgy odáig volt, hogy jujdejólesz újra a nőjével lenni? Vagy keverem valakivel?

@gibson: lehet. meg tény, hogy ide nem annyira izomerő kellett, ahogy az előbb is írtam, hanem inkább akarat. Az tény mondjuk, hogy páran kapásból olyan sz@rul fogták a tálat, hogy kb. azonnal kizárták vele magukat a lehetséges győztesek közül.

Tudom, hogy felnőtt emberek a résztvevők, de szerintetek normális a VV szerkesztőcsapata, hogy -10, -15 fokban (merthogy ez este volt, vagy nem??? de ha nappal akkor csak -5) engedi azt, hogy egy szál semmiben, egy vacak kiskabátban másfél óráig dekkoljon valaki egy farönkön. Csodálkoznék ha nem kapnának tüdőgyulát... Ha nekik (A+B) nincs eszük, legalább a szerkesztőknek lenne!

@Hajni: A múltkor épp azon járt az eszem, hogy nem félsz amúgy egy icipicit sem ,hogy Young G, vagy valamelyik másik T. Lakó pár haverja majd meglátogat miközben Pötyit sétáltatod és bemosnak egyet ezekért a posztokért?!!?

mézescsók 2011.01.01. 15:57:35

Hajnalka! Olyan vehemensen utálod és fikázod a Gigit, hogy elkezdem szeretni. Akkor műbalhézz, ha Te állsz kint minusz 10 fokban, felemelt karral tartva - lefagyó kézzel - egy ronda lüttyővel teli tálat. Ja, meg akkor, ha Te még sosem szédültél meg. És még azt is megmondhatnád, hogy ugyan hol voltak ennél az egyébként nem túl fantáziadús feladatnál az alfahímek? A világmegváltó Laci, a szuperjófej Alekosz? Vagy Éva, a baromi népszerű és nagy arc, aki rögtön ledobta az egészet (megjegyzem bölcsen, mert tudta, hogy akkor se fog takarítani, ha vesztes lesz a csapata, eleve lompos, koszos nő).
És mi bajod volt a fogadalmával? Valami olyasmit mondott, hogy nem tesz új fogadalmakat és megnyeri a versenyt. Ami a fogadalomtételt illeti, azzal igaza van, mert az újévkor tett fogadalmak arra valók, hogy megszegje őket az ember, ezért tehát megtenni sem érdemesek. Az meg, hogy ki nyeri meg a versenyt, nem tőle függ. Úgy kellett volna odaállnia, hogy elvesztem a játékot? Gina Neked nyilván sokkal szimpatikusabb: napok óta azon rinyál, hogy haza akar menni. Hát menjen már!!!
Szóval szereztél egy Gigi fant személyemben. Ügyes vagy!

Jóska Pista 2011.01.01. 15:58:17

Nekem tetszett szandika pszichológiai terrorja alekosz felé.
Végig röhögtem a görög buta fején.

Az általam nagyon utált anikó pedig nagyon nagy volt. De még gigi is. Szépen lealázták az összes kigyúrt "férfit".

Flood 2011.01.01. 16:01:20

@Ancilla: Uhh, az kemény, pláne annak tudatában, h akár az egész ország (muhaha!) láthatja őket. 1-2 bentlakónak tényleg nem szabadna piát adni a kezébe...

JanCsi 2011.01.01. 16:02:20

@mézescsók: Azzal egyetértek, hogy a taktikusabb mondhatni "bölcsebb"??? egyedek nem kockáztattak összeesést és rosszullétet és fagyhalált és tüdőgyulát, inkább eldobták a rákba a tálat. DE pl. igeneccerűanikón tényleg látszott, hogy neki ez most véresen komoly, szerintem még sosem érezte magát azelőtt ennyire fontosnak. Ez volt az ő 15 perc hírneve :D

kyrakata 2011.01.01. 16:03:06

@JanCsi: Bizony-bizony,s ráadásul nem is nagyon titkolták.Barátnő ment a levesbe,Zsuzsi olyan erotikus táncot lejtett,hogy még a szék is felállt tőle,nemhogy egy tejszagú kisfiú ...
Mindenki Győzikéje erőszakoskodott,hogy igenis vallják be.De nem.Csak annyit mondtak,hogy este együtt vacsoráztak,beszélgettek.Hát én konkrétan nem igy hivom a szexet,de holtig tanul az ember.Vibrált a levegő körülöttük.Ja és Leóka túl magabiztos volt.

K Tomoceusz 2011.01.01. 16:05:35

@mézescsók:

Hidd el , nem lenne színvonalasabb a műsor egy másodperccel sem , ha a sztahanovisa mozgalom 15 legagilisabb takarítónője versenyezne egymással .

mallpall 2011.01.01. 16:05:49

Nekem kedvem lett volna meghempergetni Gigit a tojásban és kisütni a MÁGIKUS villatűzhelyen. Nesze, Dzsörzi, omlett!

Amúgy szegény Szandika hasonlóképp meg fog borulni, mint BB Évi, ha egyszer kijön. Úgyh ne engedjék ki!

Anikó egy ironlady, annyira aranyos volt, ahogy küzdött :)))

@Hajni: szuper a kutyus, nem szavazzuk be? Akkor többet láthatnánk mi is. :) Bár ha hasonlóan gondolkodik, mint a gazdija, fél nap alatt széttépné az összes bentlakót. Pötyi, a villahentes rulez!

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 16:06:01

@kyrakata: Etetik a bulvárt. Győzike? Az meg hogy került a történetbe?

Flood 2011.01.01. 16:09:05

Én bírtam, ahogy Szandi-bandi széjjeoltotta Alkeszoszt, bár lehet csak azért, mert elég antipatikus nekem ez a modoros pszichopata.
Mondjuk alapjában véve nem tetszik a Szandika 'hű de őszinte' (sztem inkább faragatlan & közönséges) személyisége se, de nem volt ez durvább Olivér korábbi verbális ámokfutásainál.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.01.01. 16:10:08

@Jimbo75: @vörös áfonya: az ilyen típusú feladatokat, amik hosszan tartó folyamatos erőkifejtést igényelnek, hagyományosan a nők jobban bírják. ha valaki nézi pl. a surviort ott is, a hasonló feladatokat (tartani valamit, cölöpökön állni stb...) többnyire a nők nyerik. a férfiak kötöttebb izmai kevésbé alkalmasak erre. pl. egy nő egész nap elcipeli a karjában a gyerekét, de ha átadja a férjének annak már tíz perc múlva "leszakad a karja" :)

JanCsi 2011.01.01. 16:10:35

@mallpall: Már én is gondoltam erre a Szandika-BB ÉVi párhuzamra. Érezhető egyébként, hogy a lelkileg zuhantabbak már egy-egy apróság miatt is totál kiborulnak (pl. Oli nem szavazott a csapatába), amire odakint csak legyintenének, de a kulipintyóba zárva lassan már minden apróságra ugranak majd a lakók.

K Tomoceusz 2011.01.01. 16:12:29

@gyvy:

Randa egy irigy ember vagy ! Benyögsz egy kérdést , de órákkal késöbb se árulod el a helyes megoldást , hagysz itt engem az 50%-os tippemmel . Nyögd már ki , testvér az a két nyomorult vagy sem ?

vörös áfonya 2011.01.01. 16:12:45

@Bombadil Toma:

De ez bármennyire is így van,a férfiak sosem fogják ezt beismerni:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.01.01. 16:13:13

hajni, a pötyin lévő ördögszarvak az amit még nyáron vettünk óccsóóóért ?:)

JanCsi 2011.01.01. 16:13:32

@Bombadil Toma: l. egy nő egész nap elcipeli a karjában a gyerekét, de ha átadja a férjének annak már tíz perc múlva "leszakad a karja" :)

hhhááááhhhá. meg egy nőnek nincs más választása legtöbbször, így nagyon hamar hozzá edződik, míg sok apuka csak húshagyó kedden veszi fel az egyedet, hogy ne érje szó a ház elejét :DDD Mondjuk én nem cipelem, az én 10 hetes gyerekem rám van kötve mei-taiban - nem, ez nem a koktél... - azt jóccakát :D

kyrakata 2011.01.01. 16:14:24

@Eszter, aki nem ír kommentet: Ő vezette a belevalót.Egyébként lehet,hogy igazad van,de én nem bánnám,ha valóban összejönnének.Hidd el,nem olyan jó szinészek.

Flood 2011.01.01. 16:14:44

@vörös áfonya: Amúgy lehet komolyan gondolja, éjjel bekukkantottam a villába, és elég jól összespanoltak a Kristóffal az éneklés közben.
De hát így jár, akinek nincs vér a pucájában...

vörös áfonya 2011.01.01. 16:18:06

@kyrakata:

Viszont szerintem nem illenek össze.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 16:20:17

@kyrakata: Mármint Gáspár Győző műsort vezet? Na ez büntet!!!

Flood 2011.01.01. 16:21:23

@Jimbo75: Jah, a lavórtartás végeredményén én is meglepődtem, két 50 kilós csaj lenyomja a nagy kemény ffiakat egy fizikai megmérettetésben?! Röhej!
Ennél már csak az lett volna nagyobb szégyen, ha a couch potato Alekosz lenyomja Bécit az utsó versenyszámban.

gibson 2011.01.01. 16:24:07

@Bombadil Toma: ezt akartam én is pont mondani, talán furcsán hangzik egyeseknek, de minél izmosabb az ember, minél kötöttebb, annál hamarabb bedurrannak az izmai.
Egy versenyformában lévő, 100 kilós testépítő kb. fél perc után leejtené azt a lavórt.

Szaffi B. 2011.01.01. 16:25:06

@JanCsi: Ha Zsuzsi táncolt a műsorban, akkor tuti fent lesz valahol a neten előbb-utóbb ;)

vörös áfonya 2011.01.01. 16:26:11

@gibson:

Akkor nem is mondtam olyan nagy hülyeséget a kötött izmokkal kapcsolatban:)

Szaffi B. 2011.01.01. 16:26:28

@gibson: Viszont ez ellentmond annak, hogy Béci-Alkosz párbajban B nyert, ő azért izmosabb mint Adoniszunk

Flood 2011.01.01. 16:27:28

@kyrakata: Na bazz, Leóka csak beadta a derekát? Én csak szerencsétlen kinti barátnőjét sajnálom, illetve a helyében már akkor kipenderítettem volna, amikor Zsuzsikával játszotta a szépet.
Mondjuk nem lesz egy hosszú kapcsolat, lehet csak 1 kis médiaérdeklődést akar kivívni magának a "bombanő".

kyrakata 2011.01.01. 16:28:07

@JanCsi: Hát sajnálhatod,főleg amikor két db sukáááár csávó nyökögött a kamerába,beszélni,mint olyan nem nagyon bírtak.Éva és Anikó rajongók voltak,azt hiszem.

gibson 2011.01.01. 16:31:24

@Trollszpré: az nem kifejezetten izommunka volt, ott egy helyben kellett állniuk.
Egyébként nagyon ki is volt a Béla ottan, én egész a végéig azt hittem, Alekosz fogja nyerni, úgy állt ott és nézett csendben maga elé, mint egy Shaolin pap, meditálás közben :)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 16:32:11

@kyrakata: ez melyik tv? újraindult a budapest tv? vagy mivan?

mézescsók 2011.01.01. 16:32:48

@JanCsi: Egyetértek, Anikón tényleg rettenetesen fontosnak érezte magát, de miért baj az, hogy úgy fogta fel a játékot ahogy? Lehet, hogy többre nem telik tőle, de ami igen - egy tojásos tál tartása - akkor arra hajt. Vagy mindenkinek már az elején le kellett volna hajítania az ibriket?@K.Tomoceusz: A "műsor" színvonala nem vitatéma egyik hozzászóló között sem. Attól, hogy Gigi takarít a villában, még nem lett sztahanovista takarítónő. Viszont megy vele az idő, a komfortérzetet már nem is említve.

kyrakata 2011.01.01. 16:34:10

@Flood: Elég nyilvánvalóan lejött a képernyőről,hogy bezonyám.

Szaffi B. 2011.01.01. 16:38:17

Leonidasz egy tejszagú kisfiú, Zsuzsi azt csinál vele, amit nem szégyell...

Szaffi B. 2011.01.01. 16:39:50

@gibson: Az álláshoz és egyensúlyozáshoz is nélkülözhetetlen az izommunka a csontvázad nem áll meg magától ;)

Szaffi B. 2011.01.01. 16:40:35

@mézescsók: Anikó királynő volt!! :)))))

Flood 2011.01.01. 16:42:15

@mallpall: Anikót én is kezdem megkedvelni, igazi csapatjátékos volt és egyre több szimpatikus megnyilvánulása van. Csak ne lenne olyan paraszt, amikor kinyitja a száját :)

gibson 2011.01.01. 16:49:53

@Trollszpré: próbálj meg megállni a szoba közepén, és úgy maradni tíz percig, majd próbáld meg mindezt úgy, hogy a fejed fölé emelsz egy fazekat a konyhából, benne mondjuk liter vízzel, és állj így is tíz percet. Aztán húsz perc múlva gyere vissza, és mondd el, melyik volt a megerőltetőbb :)

(Amúgy Rácz Béla/Young G állítólag hivatásos táncos, ergo baromi jó egyensúlyérzéke lehet, és itt szerintem inkább ez számított, nem feltétlenül a fizikai erő)

gibson 2011.01.01. 16:50:41

"liter vízzel" -> 5 liter vízzel, csak lemaradt az ötösöm

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.01. 16:54:41

Mi van? Laci forradalmat csinál a gyóntatófülkékben? :D

mallpall 2011.01.01. 16:59:40

@Flood Engem nem zavar a tájszólása, de néha azért csak lesek, h mik jönnek ki a száján :D Csillámnyufi Zsófi viszont elásta magát nálam. Ő "inkább takarít". Az fel sem merült benne, hogy esetleg a csapat többi tagja meg INKÁBB nem,bazmeg.

gibson 2011.01.01. 17:01:01

Ajánlom mindenki figyelmébe az sms-falat a honlapon. Pár gyongyszem:

"Sziasztok villa csajok sexis babyk csak miattatok nézem a müsort egyébként Alekosznak zöld utja lessz a feleség felé ha férj ki megy"

"Olivér! Te vagy a leg penetránsabb emberi gáztermék, amely valaha is az orrom elé keveredett."

"Gyuzi.nagyon SZERETLEK ZOLTAN.ALEXANDRA"

"Laci,kérlek,ne tedd!Te többet,jobbat érdemelsz,hiszen a szived és a lelked egy oroszlané.Ne széditsen a külsö,belül üres!Hidd el,jot akarok,tapasztalat.Panka"

Flood 2011.01.01. 17:01:47

@Trollszpré: Jó de azért Bétzi nem úgy izmos, mint egy body-builder. Meg a sok táncolástól gondolom nem tud megkötni az izma (vagy hogy mondják ezt?) és egy adag állóképességet is összeszedett már.
Alekosz meg....a testalkata alapján azon sem csodálkoznék, hogyha még tesiből is fel lett volna mentve kiskorában :D

lutria 2011.01.01. 17:02:09

Én nem igazán szeretem amikor egy versenysorozatot ilyen jellegű állóképességi "versenyszámmal"zárják le,mert pont nem mond el semmit a nyertesről,inkább arról hogy milyen a vérkeringése,testfelépítése,birja-e a hideget stb.Kövérkés,rövid karú hátrányban van az emelésnél(nem bírja összetenni a kezét a feje felett),a magas az egyensúlyozásnál(Alekosz eléggé görbe gerincű,pókhasú,a másik sportos).
Vagy 10 éve volt egy katonai jellegű vetélkedő műsor a tv2-őn,ahol a sok szellemi és fizikai feladat után az utolsó versenyszám szintén tuskón állás volt,persze a női versenyző szédült le előbb(álitólag napok óta éheztek a játékosok és keveset aludtak stb.)szerintem az sem volt fair a szervezőktől.
Kiváncsi lennék hogy az ötletgazda meddig birná ezeket a feladatokat,de 1,5órát valszeg nem,majd elmenne pár nap szabira a megeröltetés miatt.

sélli_ 2011.01.01. 17:02:18

Hajnikám! VV hogyvoltokban bővelkedő BÚÉK! :) A celeb meglepetéstől én is meglepődtem... pont a két legfiatalabb Xfaktoros kisfiúkát kellett beküldeni a villába? Hát szegény Tomi fiút szíjjelszedik a lányok egy fél perc alatt - maradandó sérüléseket fog összeszedni :)))

Hódos Hajnalka 2011.01.01. 17:03:09

@Bombadil Toma: Az há'. :)))

özv. Zimonyi Ákos nevében köszönöm a kommenteket :)

JanCsi 2011.01.01. 17:03:09

@mézescsók: Félreértesz, nem mondom hogy nem volt nagy teljesítmény Anikótól, csak elemezgettem, hogy a többiek számára ez nem volt ennyire bazi fontos, hamar le is vágták a küblit.

kyrakata 2011.01.01. 17:05:26

@sélli_: Szandikát elnézve,meg is próbálkozott vele.

Flood 2011.01.01. 17:15:19

@mallpall: Én se csak a tájszólásra gondoltam, hanem ez a vidéki hanglejtés és a sok káromkodás együtt. Sztem ehhez az előnyös külsőhöz nem passzol ez az ordenáré beszédstílus. Szandikánál ilyen szempontból nagyobb az összhang :)

Flood 2011.01.01. 17:21:34

Ja amúgy Hajnikosz, innen is boldog új évet! ;)
És a Gigivel szembeni negatív érzéseidet máskor fojtsd el, neked kommentátorként pártatlannak kell maradnod! :)

Flood 2011.01.01. 17:24:40

Amúgy milyen magasak lehetnek a lakók?
Azt nagyjából láttam, h Zsuzsika elég mélynövésű volt, Kristóf meg talán a legcolosabb, de a többit belőni se tudom. Meg a TV elvileg mindenkit nagyobbít is :)

prof. Perselus Piton 2011.01.01. 17:28:27

özv. Zimonyi Ákos a megjelenésével és a szeméből sugárzó értelemmel magasan veri a vályoglakókat...szép és okos, még macskaimádó szemmel is :-)

I'm a lady, can you save Me? 2011.01.01. 17:37:09

@Flood: nem Gigi az egyetlen, ahol érezzük Hajni véleményét, de szerintem ez nem zavaró.

Nyugodtan mond el a véleményed Hajni, legalább lesz miről vitatkozni. :D

Hódos Hajnalka 2011.01.01. 17:47:50

@Trollszpré: Jaj, szó sincs semmiféle halálesetről, a név Laárék, vagyis Dolák-Saly Róbert Öreg néne őzikéje kalandvetítéséből van, ott az öreg nénét hívták özvegy Zimonyinénak, aki a végén feleségül ment az őzhöz, született gyerekük is, Ákos.

Persze a férjem ezt a nevet íratta be a kisállat útlevélbe is, képzelhetitek a tekinteteket a szerb határátkelőn :DD

@I'm a lady, can you save Me?: halálnyugodt vagyok ;)

K Tomoceusz 2011.01.01. 17:48:13

@Flood:

Zsuzsi hivatalosan 164 centi , így hozzá lehet mérni a többieket . Az elöbb 3D - vel benéztem a műsorba , a zsuzsiméter szerint Olivér 226 , Kristóf 245 cm .

K Tomoceusz 2011.01.01. 17:54:26

@mézescsók:

Köszönet a kiigazításért , de a bejegyzés más okból született , a loncsos - lompos és bozontos nők védelmében . Bár még sose láttam ilyet , a kirendelt ügyvéd nekik is jár .
( igy már tuti tiszta a kép )

mocskosmacska 2011.01.01. 18:09:49

Béci a cölöpállás végén szerintem azért kezdett el balhézni, hogy ő már nem bírja tovább, hogy kiüsse Alekoszt.

Caprica99 2011.01.01. 18:11:13

@Lanois:
"Viszont a Gigi most kivételesen nem színlelte, hogy rosszul lett, ezt biztos forrásból tudom."

Jaj de bírom ezt a sok bennfentes, jólértesült fazont, akiknek folyton biztos forrásból származó infói vannak!
LOL!

2011.01.01. 18:35:11

Így vacsora közben Ildikó fogadalmánál kicsit megállt a számban az étel - aztán hamar elhessegettem a képet...

Jó vóut a sztori, köszi. Szórakozhatom és belefér a napi 10 percbe, ritka hasznos egy blog.

K Tomoceusz 2011.01.01. 18:40:51

@Caprica99:

Pedig jobb , ha elhiszed , a hír igaz . Gigi nem színlelt , Olivér beépített ember és az emelgetnivaló moslékostálban felvert tojás volt . Egyre több csontváz esik ki a szekrényből .

Hurri Kán 2011.01.01. 18:42:58

@K.Tomoceusz:
HA végképp nem boldogulsz este 22.00-kor közzéteszem a megoldást :DDD

@Hódos Hajnalka: :DDDDD

Lanois 2011.01.01. 19:00:40

@Caprica99: "Jaj de bírom ezt a sok bennfentes, jólértesült fazont, akiknek folyton biztos forrásból származó infói vannak!
LOL!"
Ha nem akarod, ne hidd el.
Mindenesetre nekünk itt a villában kicsit nagyobb rálátásunk van a dolgokra, mint akik csak az összefoglalókat látják.

Emanuelle 2011.01.01. 19:15:00

Faguriga legyek, ha végigolvasok 117 kommentet, szóval lehet, hogy már lehullt a lepel. Hajni! Ez az édes kis cukorborsó
a tiétek? Zabálom megfele.

Amúgy BUÉK mindenkinek.
Alig várom a saturészeg villalakókról
az összefoglalót:-)

the sandwich maker 2011.01.01. 19:35:20

Hajni el ne fojtsd a Gigi utálatod, én azt élvezem a legjobban. :D

Italo Balbo 2011.01.01. 19:46:10

rtlklub.hu-n tényleg törölték az összes belevalóvilág videót? Ez már a médiatörvény hatása vagy csak én vagyok béna?

JanCsi 2011.01.01. 19:52:32

@Emanuelle: Én végig szoktam olvasni. Nem vagy Te igazi HV-VV-s! Én Téged jelöllek...! :-)))

YessicaHard 2011.01.01. 19:53:47

Jaj! Anikó beleszerelmesedett Király L. Norbiba! Ugyanazokkal a szavakkal méltatja, mint egy hete seggrészegen Bécit.(Na ennyit a nagy-nagy szerelemről)Csók is lesz! Végem!

Italo Balbo 2011.01.01. 19:57:19

@Lanois: ja meg van már a megfejtés, http://www.valovilág.hu/cooltv

JanCsi 2011.01.01. 19:57:50

Laci vajon miért sír? Hiányzik az anyukája?

Emanuelle 2011.01.01. 19:58:23

@JanCsi: Dobd rám a jelet kiccivem!
Bár azért tekintettel lehetnél a zújév tiszteletére folyamatosan fogyasztott alkoholtartalmú italok által okozott átmeneti megroggyanásomra:-)

Emanuelle 2011.01.01. 19:59:33

Alekosz egész jól nyomta a karokét.
Neki is be kéne mennie valami faktorba oszt spaklival kéne levakarni magáról a csajokat.

2011.01.01. 20:05:10

@Lanois:
"Mindenesetre nekünk itt a villában kicsit nagyobb rálátásunk van a dolgokra, mint akik csak az összefoglalókat látják." - WTF????????!?!?!?!?!?!
De lehet, hogy nem WTF, csak valami kamu.

Flood 2011.01.01. 20:10:41

Az mekkora beszólás volt! :DDD
Anikó: - Úgy érzem, bennem van az X.
Vki a tömegből: - Nem, még nincs :)

Flood 2011.01.01. 20:12:32

@Flood: Na de azért cuki volt, amikor zavarban volt :)
De hogy ezen a Királyelnorbin mit esznek annyian, az nekem örök rejtély marad.

JanCsi 2011.01.01. 20:13:10

@Flood: Ezt nem hallottam, mert táncolt és csápolt a gyerekem, de ez jóóóóóóóóóóóóóóóó :DDDD

Hurri Kán 2011.01.01. 20:19:43

@YessicaHard:
Nem Anikó szeretett bele hanem a pálinka :)))

Flood 2011.01.01. 20:20:08

@YessicaHard: Az nekem is feltűnt :)
Úgy látszik neki ez a "Hülye vagy? Én megörülök érted, mindent imádok benned" a standard szerelemvallása :D

YessicaHard 2011.01.01. 20:22:35

@Flood:

Vajon hányszor halljuk még ezt a vallomást? :)

YessicaHard 2011.01.01. 20:24:47

Ja amúgy tippem szerint a következő,aki egy buli során hallani fogja Anikó elhíresült mondatait, az Laci lesz!

Lanois 2011.01.01. 20:26:40

@Flood: Nekem bejön a Norbi. Meg az Anikó is, csak ő máshogy.

forexfelix 2011.01.01. 20:33:13

Ez már az új média törvény része? " Figyelem a műsorban termékmegjelenés található". Mi vár itt ránk az idén....

YessicaHard 2011.01.01. 20:35:51

@forexfelix:
Igen, ez már Szalai Annamarinak szólt. De ez a benyalós showműsor most az RTL saját sztárocskáival, ahol elővezetik, hogy micsoda fasza egy ország ez,enyhén szólva furcsa.

vörös áfonya 2011.01.01. 20:48:07

@YessicaHard:

Most mondta Lilu,hogy:
"A szaloncukorra is csak mi teszünk fát":)

YessicaHard 2011.01.01. 20:53:51

@vörös áfonya: Csak idézte a "nagyon-nagyon cuki kisgyerekeket", akik hogy, hogy nem, betéve tudják az összes hungarikumot, meg köpik fejből az adatokat Magyarországról. Biztos maguktól és spontán. Ej, de rosszindulatú vagyok,biztos a macskajaj teszi.

YessicaHard 2011.01.01. 20:57:48

@vörös áfonya: Azt hiszem nem maradtál le semmiről.

vörös áfonya 2011.01.01. 20:58:37

Biztos csak már rá vagyok állva Lilura,nem kedvelem túlzottan:)

forexfelix 2011.01.01. 21:02:41

Basszus meghülyíti az embereket ez a VV-zés. Kivittem a macskát a ház elé , hogy enni adjak neki, erre kattant mögöttem az ajtó zárja, a gyerek kikiabál, hogy tartunk egy SMS szavazást, melyikőtök maradjon kint. :)

Nemtom most miért sír ;)

YessicaHard 2011.01.01. 21:05:42

@forexfelix: Ma a tiéd volt a nap poénja, nem bírom abbahagyni a röhögést. :))))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.01. 21:12:04

BUÉK mindenkinek !
el is felejtettem

@forexfelix:

az volt a vége felé kiírva a mai adásban?
olyan pici betűvel volt valami felirat, hogy nem láttam.

Azt kell mondanom, hogy az új lány Ildi azt hiszem ez a neve, szegénykém borzalmasan butának tűnik, vagy fura, igaz nem is könnyítik meg a helyzetét, de azt hiszem én sem tudnék vele mit kezdeni.

youlopukku 2011.01.01. 21:17:13

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ha lány vagy akkor még o.k.,de férfiként még csak-csak

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 21:17:51

@forexfelix: :D ezt naggggyon köszönöm! :) (de ki nyert?) :)

vörös áfonya 2011.01.01. 21:18:07

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ildi beilleszkedését nem könnyítik meg a lakók sem,szerintem.Ildi meg érzi ezt és erőszakosan próbál mindenáron barátkozni.
Azért sajnáltam ma kicsit.
Egyébként ha egyidőben költözik be a többiekkel,akkor sem lenne más a helyzet,szerintem.

Caprica99 2011.01.01. 21:21:35

@Lanois:
"Mindenesetre nekünk itt a villában kicsit nagyobb rálátásunk van...."

Nekünk itt a villában???
A villalakók mióta netezhetnek? :DD

Ha meg a személyzethez tartozol:
1./ Nem félsz hogy kirúgnak, mert szivárogtatsz?
2./ Attól, hogy az üveg túlfelén vagy, nem tudhatod megállapítani, hogy a Gigi tényleg rosszul volt, vagy csak megjátszotta magát

K Tomoceusz 2011.01.01. 21:23:44

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Anikó az első hetében három kutyának zokogott felváltva , most meg hol Bécit , hol K.L.Norbit akarja magára rántani főműsoridőben .
Adj még pár napot a csajnak , hátha megmássza a Lacát .

vörös áfonya 2011.01.01. 21:24:09

@Caprica99:

Ezek fontosch kérdések,én is kiváncsi vagyok:)Választ várunk.

YessicaHard 2011.01.01. 21:25:47

Ildit én is sajnálom kicsit, bár, hogy Olivért idézzem "ő az Univerzum leghalványabb élőlénye". Totál semmilyen,nem tud elvegyülni, rosszkor, rosszul találja meg a többieket. Amikor elutasítják (néha durván kicsit) akkor meg besír, mint egy hároméves. Szerintem ez az RTL hibája, nagyon nem kellett volna egy összeszokott társaságba egy hónap után beküldeni valakit. Valaki ennyire jellegtelent pláne.

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 21:26:31

Na, most lesokkolódtam.
OFF
Minden tiszteletem a Papp Timié, nagyon elismerem a munkásságát, de amit most homorított "táncművész" álnéven, az kritikán aluli. Először is: egy táncos ne legyen elhízva SOHA, főleg ha alacsony. Másodszor: mióta táncművészet, hogy szar zenére vonaglik valaki űrruhában egyedül??? Olyan volt mint valami harmadosztályú gogo-szám. Bocs, kiakadtam. A sok tehetséges táncos fasza produkcióval meg lehetőség nélkül...ON

Caprica99 2011.01.01. 21:27:24

@K.Tomoceusz: és te honnan veszed, hogy nem színlelt?
Te voltál tán a doki, akit kihívtak hozzá?

Most már nem csak bennfentesek, hanem csupa orvos jár ide kommentelni?

Amúgy meg szvsz, az egész színtársulat úgy lett összeválogatva, nem csak az Olivér!
Mindenki ismert régebbről mindenkit (az ártatlan, szende kis Zsófika pl. a műsor kísérőzenekarát), mindenkiről kiderült már, hogy pornós, közismert kurva, chippendale, vagy ilyesmi.

YessicaHard 2011.01.01. 21:28:27

@K.Tomoceusz: Én is biztosra veszem, hogy rá fog még fanyalodni Lacira. Na az lesz még a durva!!!

kyrakata 2011.01.01. 21:34:33

Szegény Ildikó,ha az volt a céljuk,hogy átlagembert küldjenek be,sikerült.
A Béci most szimpi volt.Sajnáltam.
Remélem holnap nemcsak Lilu ruhája,de a frizurája?!is meg lesz emlitve.Megér egy-két szót.

vörös áfonya 2011.01.01. 21:37:05

@kyrakata:

Lilu felsője borzalmas volt.
Amúgy a Neked Való promójában a csajon is ugyanez volt:)

K Tomoceusz 2011.01.01. 21:37:18

@Caprica99:

Neked titokban elárulom , két hónapja még én voltam a negyvennyolcas számú okostojás . Még mindig bennem van a figura .

kyrakata 2011.01.01. 21:37:58

@Caprica99: Hát akkor valóban jól hallottam az előzetesben,hogy Béci orvosért kiált?!Csak a másnapi összefoglalóban már nem mutatták.

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 21:39:37

@YessicaHard:

Anikó választásait tekintve a Laci azért nem játszik szerintem, mert csupa olyan fiúhoz vonzódik, aki számára elérhetetlen. Pont ettől vonzóak. A Laci pedig igencsak vonzódik hozzá, így nem kihívás az Anikónak. Szerintem.

JanCsi 2011.01.01. 21:39:41

@Lotyó Bridzsida: Nem tudom ki ez a nő, de csak pislogtam ,hogy mi ez a lagymatag izé. Mondjuk az egész műsornak amolyan M1-es Lottóshow érzete van...

Caprica99 2011.01.01. 21:40:00

@K.Tomoceusz: mindenesetre jó az avatarod!
:DD

Emanuelle 2011.01.01. 21:41:35

Ez az EU-s műsor mekkora egy atomfos volt.
Nem tudom Lilunak meg ki a stylistja, de ez a startrek-es felső ma büntetett.

Lanois 2011.01.01. 21:41:37

@Caprica99: 1./ De, rettegek.
2./ Miért nem?

Caprica99 2011.01.01. 21:42:53

@kyrakata: jaja, csak hát ez nem lenne "érdekes hír", gondolom és ki tudja, tényleg küldtek-e be dokit ehhez a nagy hűhó semmiért-hez!

YessicaHard 2011.01.01. 21:43:08

@Lotyó Bridzsida: Lehet, hogy igazad van. És ha mondjuk Anikónak apakomplexusa is van? Az a baj a Lacival, hogy annyira próbál jófiú lenni és szabályok szerint élni, hogy emiatt semmi izgalmas nincsen benne. Úgy is néznek rá, mint egy osztályfőnökre, aki ráadásul még főz is rájuk.

K Tomoceusz 2011.01.01. 21:45:58

@Caprica99:

Az az igazi férfi , nem a K.L.Norbi .

Most tényleg . Ha valaki ír kedves , szépet NEKI , annak ad az Annamary 25 milliót vagy mostantól ingyen udvarolok ?

gibson 2011.01.01. 21:48:10

Szegény kicsi Anikócska, egyszerűbb, mint a faék, a drágám.

K Tomoceusz 2011.01.01. 21:48:43

@YessicaHard:

Az alfahím főz , mos , vasal , takarít .
(macsóeskü hármas pont négyes bekezdés )

Caprica99 2011.01.01. 21:48:47

@K.Tomoceusz: ??
Ezt most nem vágom, mire írtad...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.01. 21:51:33

@youlopukku:

nem vagyok férfi:)

@YessicaHard:
@vörös áfonya:

Szerintem sem lenne más,ha elejétől ott van, de az a baj, hogy én nem is sajnáltam, idegesítő nekem inkább, és még az sem mondhatni , hogy mert ő átlagos, de sajnos nem az, átlag alatti.

@K.Tomoceusz:

Anikót nem én mondtam, de bármi lehet, főleg azután, hogy milyen kis visszafogott lett, az elején méltó párja volt Zsuzsinak.

Ezek a feladatok pedig szerintem rendkívül primitív hülyeségek voltak, nem tudom , nekem már megalázó, csinálj magadból hülyét kategória, jó lenne az ertéelnél kicsit összekapnák magukat, és értelmes feladatokat adnának, ami sem nem megalázó, sem az egészséget illetve testi épséget nem veszélyezteti.

Lanois 2011.01.01. 21:54:28

@Caprica99: szerintem tudnék róla, ha az lennék.
inkább csak diagnoszta.

gibson 2011.01.01. 21:57:28

A Lilu meg annyira szánalmas ezekkel az erőltetett, "ma este ELCSATTANT EGY CSÓK is a villában!!!"-típusú kommentjeivel, hogy borzalom.

"Arra is kíváncsi leszek, hogy ez a románc (!) vajon folytatódik-e tovább..."

Ja, elképzelem, ahogy álmatlanul forgolódik mostantól éjszakánként az ágyban, hogy a Norbi meg az Anikó összejönnek-e...
Érdekes, hogy se a Balázs, se a Buci nem erőlteti ezt a romantikus vonalat ennyire.

kyrakata 2011.01.01. 21:59:07

@Caprica99: Viccelsz?Az lett volna csak az igazán érdekes hír!De szerintem csak műrosszullét lehetett,nekem legalábbis úgy tűnt szmötyitartás közben.

vörös áfonya 2011.01.01. 22:00:06

@gibson:

Az "elcsattant egy csók" arra értendő,hogy szájon puszilták egymást?
Mert több nem történt,azért nem értem Lilut én sem,mit látott ebben.

YessicaHard 2011.01.01. 22:03:29

@gibson: Már most szóljunk Lilunak, hogy "nem, nem fog folytatódni a románc". Norbi hülye lenni várni Anikóra, miközben most fürtökben lógnak rajta a csajok. Lesmárolta, mert adta magát a szitu, Norbi meg vagány gyerek, oszt jónapot. Kap ő Anikónál szebbet is, okosabbat is szerintem.

gibson 2011.01.01. 22:05:41

@vörös áfonya: végül is jól mondta Lilu, elcsattant egy szájra puszi, ja. Ha jobban belegondolunk, egy csók nem is tud csattanni :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 22:05:46

@YessicaHard:

És aki, már bocsánat, de egyáltalán nem jó pasi. Nagyon szeretem a Laci típusú embereket, nagyon jó enerigáik vannak, imádok velük beszélgetni, de pasinak sajna nem választanám én sem.

kyrakata 2011.01.01. 22:07:35

Ezek a feladatok nemcsak primitív hülyeségek,de azért voltak számomra visszatetszőek,mert szoc.érzékenységem lévén nem tudtam értékelni,hogy pl.több mázsa fát eltüzelgettek csakúgy,vagy több tálca tojást kiöntöttek pl.De,hogy Oli szavaival éljek:Nehogymá' megvonjuk magunktól a luxust.Vagy mi.Számomra ezért volt gusztustalan.

K Tomoceusz 2011.01.01. 22:08:54

@vörös áfonya:

Miből gondolod , hogy több nem történt ? Lanois kollega remélem nemsokára elmeséli a legújabb kulisszatitkot , Norbi hogy avatta boldoggá Anikót háromszor egymás után a mosókonyhában .

YessicaHard 2011.01.01. 22:09:24

@Lotyó Bridzsida: A vicc az, hogy nekem meg épp bejönnek ezek a mackós, "sűrű", masszívabb palik. Persze csak ha szórakoztatóak is. Na és Laci szegénykém, nagyon nem az. Fázisokat puffogtat folyton, meg "hit és becsület"-ezik, mint valami meggárgyult keresztes lovag. Küldetése van neki. De bent nagyjából tojnak a fejére, azok csak piálnak, kavarnak, meg egymásnak feszülnek. Persze nem is azért mentek be, hogy vallásos közösséget alapítsanak, nem?

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 22:09:39

@gibson:

Legalább talán lekattanik a Xanaxosról, hogy Norbin lehet ábrándozni.:)

YessicaHard 2011.01.01. 22:10:34

Frázisokat puffogtat persze, nem fázisokat. :)))

vörös áfonya 2011.01.01. 22:11:11

@kyrakata:

Egyetértek,én pont a tojásos lötyinél akadtam ki,hogy mennyi tojást elpazaroltak.
A feladatoknak nincs célja,értelme,az összes butyuta.
Annak idején a BB-ben voltak viszonylag normális-egész napra lekötötte őket-feladat.

vörös áfonya 2011.01.01. 22:12:40

@K.Tomoceusz:

Igaz,csak azt tudom mondani,amit az összefoglalóban láttam.Az alapján nem sok minden történt,mert én azt a valamit nem nevezem csóknak.

kyrakata 2011.01.01. 22:13:52

@YessicaHard: Most,hogy elolvastalak,érlelődik bennem a gyanú:Lehet,hogy a Laci Jehova Tanúja?
Még megérjük,hogy őrtoronnyal a kezében eszelősen térít!

YessicaHard 2011.01.01. 22:14:02

@vörös áfonya: Egy hónapnyi pasielvonás után, csók az, hidd el.

gibson 2011.01.01. 22:14:11

@YessicaHard: egyrészt kap szebbet ÉS okosabbat is, igen, másrészt ez a fajta viselkedés egy nő részéről egy férfiban nem feltétlenül gerjeszt ellenállhatatlan vágyat a nő megszerzésére (ezt de szépen körbeírtam :), engem kifejezetten taszított ez most.
Pláne, ha belegondolunk, hogy Norbi státusa most egy ismert, sikeres férfié, akin tényleg, szó szerint csüngenek a tinilányok, bárhová megy az országban, na egy ilyen férfinél pont nem jó taktika, ha sikítva a lába elé omlik sírva egy nő, hogy imádlak, vigyél magaddal.
Ugyanúgy, ahogy a jó nők is unják a nekik mindent odaígérő, hősszerelmes, csillogó szemű rajongókat, és inkább a kihívást keresik egy férfiban (ahogy egyébként szegény kicsi Anikó is teszi).
Egy Alekoszt vagy egy Lacit mondjuk levehetne ezzel a viselkedéssel a lábáról, ideig-óráig legalábbis biztosan :)

Lanois 2011.01.01. 22:14:43

@YessicaHard: Még ne szóljatok neki, mert lehet ebből még valami szerintem. Van bennük sok közös vonás, pl a szüleikkel való viszonyuk, vonzódnak is egymáshoz, és korban is jobban összeillenek, mint Anikó Lacival mondjuk, és mindketten abszolút színpadi figurák, ráadásul az egyiknek hangja nincs, a másik beszélni nem tud, szal ez nem egy lejátszott dolog még.

YessicaHard 2011.01.01. 22:14:48

@kyrakata: Nekem is gyanús nagyon! :)))

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 22:15:04

@YessicaHard:

Volt egy jó kiszólása, mikor az Ildi pityergett, ilyet szól: örül, hogy egy hónappal kevesebbet kellett lenned az idiótákkal.:D:D:D vagy valami ilyesmit mondott. Full képben van, hogy milyen ratyi a banda. Szerintem szimplán egyikkel sem talál szót, pont azért mert több emelettel alatta vannak. Kvázi nem alacsonyodik le közéjük, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez nála tudatos.

gibson 2011.01.01. 22:15:57

@YessicaHard: mindenkinek szuvenír joga fázisokat puffogtatni szerintem :)

YessicaHard 2011.01.01. 22:16:03

@gibson: Maximálisan egyetértek veled.

gibson 2011.01.01. 22:17:06

@YessicaHard: na közben javítottad, akkor nem szóltam.

YessicaHard 2011.01.01. 22:19:44

@Lotyó Bridzsida: Nem alacsonyodik le, de ha tehetné (ha volna rá befogadókészség)osztaná nekik az észt, meg nevelné őket. (Más kérdés, hogy milyen alapon? Nem rokonuk, nem tanáruk,stb.)Tudja persze, hogy ratyi a banda, de nem talál fogást rajtuk, azok annyira kikerülik a Lacit, elmondják, hogy mennyire tiszteletreméltó, de azért nem hagyják, hogy iányítsa őket.

YessicaHard 2011.01.01. 22:22:21

Amúgy szerintem minden magára valamit is adó pszichológia tanszék megnyalja a pennája végét,annyi elfojtott, szorongó, frusztrált iegbeteg van odabenn. Mindegyik egy minimum 500 oldalas szakdolgozatra való anyaggal szolgál, nem?

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 22:22:48

@gibson:
Mire vége lesz ennek a borzalomnak, egy szószedetet kiadhatunk a hülyeségekből.:D

vörös áfonya 2011.01.01. 22:23:25

@Lotyó Bridzsida:

Erre a mondatra én is felfigyeltem,amit Laci mondott.
Kiváncsi lennék,ha újra lehetne kezdeni a beköltözést,hányan igyekeznének be a villába a lakók közül.Egyik sem.

namkuzu 2011.01.01. 22:23:46

nem fingtak konfettit éjfélkor, hogy lehet így B az UÉ-m?!
Amúgy megfogadtam, hogy még szupiaranyosabb,spontánabb,szebb,jobb és szerényebb leszek, mint Gigi

Lanois 2011.01.01. 22:24:32

@vörös áfonya: jó nem tsók, de azért puszinál több.

gibson 2011.01.01. 22:25:57

@Lotyó Bridzsida:
egy könyvet is ki lehetne adni szerintem. A címe lehetne mondjuk: 'Csipkekesztyűben faszt verni'

(Értelme nem sok van, de azóta ezen röhögök, amióta meghallottam)

K Tomoceusz 2011.01.01. 22:26:37

@YessicaHard:

Laca nem szórakoztató ? Ezt miből gondolod ? Szerencsétlen villalakók egy témáról beszélgethetnek szabadon , ki kivel hányszor és hova ? Azt még megértem , hogy nem fejthetik ki a fidesz politikáját , de még csak sport témájú beszélgetést se hallottam tőlük . Egyszer sztorizott Laca közel - keleti útjairól , nem került adásba , pedig érdekes volt . Lehet , hogy azért is megbüntették .
Lehet , hogy a riport szobában már többször beszóltak neki :
Ne lázadj Laca , dugj egy paprikát a seggedbe és ugrálj a többiekkel !

De Lacánk dafke srác . Szavazzák ki , de a popóját nem adja .

kyrakata 2011.01.01. 22:26:44

A legszebb,hogy mostmár mindegyik sírdogált egy kicsit.De a Bécié nekem tényleg őszintének tűnt!
Szandika viszont még a Himnuszt is végigpofázta-röhörészte volna,csak Oli rászólt.

Lotyó Bridzsida 2011.01.01. 22:28:12

@YessicaHard:

Hát az a szomorú tapasztalatom, hogy az emberek többsége - beleértve saját magamat is - megér egy 500 oldalas szakdolgozatot.:))
Még azok után is megérek egy dolgozatot, hogy igencsak sokat foglalkozom a kicsi lelkemmel, hogy egészséges legyen és maradjon.

Egyébként így nagy általánosságban azt kell hogy mondjam, hogy semmi olyasmit nem csinálnak bent, amivel ne találkoznánk itt kint is nap mint nap. Csak így "műsorba fésülve" sokkal sokkolóbbnak hat.

YessicaHard 2011.01.01. 22:30:15

@K.Tomoceusz: Hát lehet benne valami. Nekem szegény (doktor ide, doktor oda) elég egyszerűűnek tűnik. Ő a jövőt fogja megszépíteni, meg ilyenek.Mondjuk tuti vannak érdekes sztorijai, de gondolom azokról nem is nagyon beszélhet a titoktartás miatt sem. De humora van-e? Nekem nem tűnt fel eddig.

kyrakata 2011.01.01. 22:31:08

Hozzáteszem,még mindíg Szandika a szimpi.Senki ne kérdezze miért.Csak.

gibson 2011.01.01. 22:33:18

Kár, hogy nem lehet rendszeresen követni az élő adást, én elég sokat rohadok mostanában a gép előtt, nézném a háttérben, de szinte soha nincs adás. Ezek az összefoglalók pedig nagyon egyoldalúan vannak tematizálva, primitívkedés, erőltetett vicceskedések, ki kivel baszott vagy baszna, meg egymás fikázása, ezeket sűrítik bele nekünk nettó 35-40 percbe. Ja, meg a bőgéseket-rinyálásokat. Egyszer meghallgatnám Erzsit vagy Gombit (meg igazából bármelyiküket) mondjuk, amikor csak úgy az életről, meg magáról beszél(get) valakivel, napközben, nyugodt körülmények között.

Lanois 2011.01.01. 22:33:30

@K.Tomoceusz: "Norbi hogy avatta boldoggá Anikót háromszor egymás után a mosókonyhában ."
erről nincs infóm sajnos:)

vörös áfonya 2011.01.01. 22:35:02

@gibson:

Mikortól kéne,hogy legyen adás?Este.Mert én még egyszer sem tudtam elindítani.

K Tomoceusz 2011.01.01. 22:35:33

@YessicaHard:

De humora van-e? Nekem nem tűnt fel eddig.

Lehet , hogy reggel 8 - tól fél ötig poén hegyeket áraszt magából , csak adásidőre elfárad és leül a konyhába bambulni . Sose tudjuk meg .

gibson 2011.01.01. 22:37:38

@vörös áfonya: állandóan kéne, hogy legyen, éjjel-nappal. Ehhez képest pár naponta sikerül elcsípni valamit, és akkor is egy darab "kamerát" lehet követni, ami annyit tesz, hogy a szerkesztők kedvük szerint váltogatják a nézőpontokat és a mikrofonokat.

K Tomoceusz 2011.01.01. 22:38:25

@Lanois:

Tudtam , hogy a legjobb részeket megtartod magadnak . Ha nekem szólnának be a többiek és se adnám ki nekik a legszaftosabb sztorikat .

Lanois 2011.01.01. 22:39:13

@YessicaHard: "De humora van-e? Nekem nem tűnt fel eddig."
Van neki, csak nem szokták betenni az összefoglalóba. Kérdezte pl tőle valamelyik ribi, hogy nem látta e a harisnyáját vagy valami rongyát, mire mondta , hogy szerencsére nem. Meg a Bécinek is tolta, hogy nem tud táncolni, meg csomó mindent még csak most nem jut eszembe.

YessicaHard 2011.01.01. 22:39:36

Most felmerült bennem valami: figyeli őket valami szakember? (pszichológus,lelki segítő stb. ) Csak hogy nehogy elfajuljanak a dolgok esetleg. Anno a BB-ben mintha lett volna két pszichológus is, akivel még beszélgethettek is a játékosok.

vörös áfonya 2011.01.01. 22:39:56

@gibson:

De ez az előző VV-k óta miért változott meg?Mert akkor lehetett nézni,most meg nem.
Mert tényleg van valami svindli az egészben?

gibson 2011.01.01. 22:41:27

@K.Tomoceusz: hogy reggel nyolctól fél ötig mit csinál, azt nem tudjuk, de éjféltől reggel hatig általában az Anikó mellett fekszik, álló bránerrel, és azon töpreng, hogyan avatná boldoggá Anikót a mosókonyhában, ha Béla (vagy mostantól: Király L. Norbi) lenne...

Ancilla 2011.01.01. 22:42:10

@kyrakata: Biztos, hogy nem Jehova tanúja Laci, ugyanis ez a vallás nem ünnepli meg a karácsonyt (sem a húsvétot). Laci viszont egy lírai karácsonyi beszédet mondott az asztalnál, sőt verset is írt róla. De az biztos, hogy valamilyen valláshoz komolyan kötődik, ez több megnyilvánulásából is kiderült.

Alekosz még nem sírt. Vagy igen? Nem emlékszem rá.

YessicaHard 2011.01.01. 22:43:56

@Ancilla: Nem, ő még nem sírt. ehhez képest őt tartják a legférfiatlanabbnak, ez is megérne egy misét.

gibson 2011.01.01. 22:45:00

@vörös áfonya: nem tudom, én az előző szériákat nem néztem, csak erről a mostaniról tudok nyilatkozni, és az online közvetítés, mint olyan, egy nagy nulla. Ennél még a Püspökladányszentberceli Polgármesteri Hivatal honlapján található, főtéri webkamera adása is gyakrabban, és jobb minőségben érhető el.
Szánalom egyszerűen. 2011 van.

K Tomoceusz 2011.01.01. 22:45:16

Nagyjából mindent kibeszéltünk , amiről Hajni néni holnap összefoglalót akart írni .
Talán csak egyet nem .
Lilu hősöknek nevezte a villalakókat , amit félő , hogy a szerző is meghallott . Már most kiváncsi vagyok mi esett ki a kezéből vagy mi esett le az arcáról .

vörös áfonya 2011.01.01. 22:47:01

@gibson:

Lehet,hogy direkt nincs,mármint,hogy ne is lehessen nézni,csak akkor,mikor amúgy sem történik semmi.

gibson 2011.01.01. 22:50:24

@vörös áfonya: nem vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek, de másra én sem tudok gondolni, csak arra, hogy direkt nem mutatnak bent semmit. Ha technikai probléma lenne, már megoldották volna. Ha a káromkodások miatt aggódnak, egy 5-10 másodperces csúsztatással meg lehetne oldani a dolgot.

kyrakata 2011.01.01. 22:52:25

@vörös áfonya:
Nekem már sikerült többször is reggel+este.Hidd el nem sokat veszitettél.Több alkalommal pl.reggel csak O ténfergett a villában.Totál másnaposan,s nem hiszed el!Rendet rakott,na jó,csak úgy férfimódra.Már majdnem elolvadtam,amikor eltűnt,egyszercsak megjelent a "házioltára"elengedhetetlen kellékével,betette a tükör elé,s ELKEZDETT MOSOGATNI!!!!
Nekem meg felrémlett,hogy magába ezt mondja:Jól nézd meg mitcsinálok nyuszika,na hát ezt most láttad utoljára.
Majd ezután(a fele cuccot hátrahagyva,elvégre pihenni is kell!)leheveredett a kanapéra,s sóhajtozott,mint egy fürdőskurva.
Kellő sóhajtozás után feltápászkodott,s folyt.köv.

Lanois 2011.01.01. 22:53:46

Tényleg eddig Alkesz meg Kristóf nem sírt asszem. Na majd fognak...

vörös áfonya 2011.01.01. 22:54:57

@kyrakata:

Akkor lehet,hogy a technikusok azért nem adják élőben őket,mert meg akarják kímélni a jónépet,hogy halálra unják magukat,miközben nézik:)
Ebben az esetben köszi nekik:)

Ancilla 2011.01.01. 22:55:53

@vörös áfonya: Nem értem, miért mondjátok, hogy nincs online-adás. Éjféltől mindig van. Csak éppen megáll a kamera egy helyen, akár van esemény, akár nincs. S tegnap is volt még hajnalban is. Így volt szerencsém az Univerzum legrészegebb nőit (Szandikát) látni. Bezzeg ebből semmit nem vetítettek le. Jóban van a kamerák mögötti személyekkel, mert amikor leállították a zenét, beszólt nekik, hogy három óráig kér még zenét, és akkor mutat még valamit. És a következő pillanatban el is indult a zene. És Szandika mutatott is (nemcsak villantott)

gibson 2011.01.01. 22:56:23

Alekosz valóban nem sírt eddig, pedig több alázást kapott, mint az összes többi fürdőskurva együttvéve.

kyrakata 2011.01.01. 22:57:41

@vörös áfonya: De bezzeg a lustaságomnak köszönhetően lemaradtam a hajnali sóóról,csak a kommentátort(uracskám)hallgattam!Én hülye.

vörös áfonya 2011.01.01. 22:58:00

@Ancilla:

Elhiszem,hogy neked bejött már az élő adás,viszont nekem még sosem.Pedig többször próbáltam:)

K Tomoceusz 2011.01.01. 22:58:00

@gibson:

Nem hiszem . Lenois tud titkot tartani , Laca őszínte , mindig önmagát adja és van belső kisugárzása , elmondaná Anikónak mi és hol nyomasztja .

Közben megnéztem a honlapjukon Laca mire a legbüszkébb és a legnagyobb sporteredménye . Egy sor sincs hatórás merevedésről . Még szerény is .

gibson 2011.01.01. 23:00:01

@Ancilla: legközelebb, ha ilyeneket látsz online élő adásban, indíts el valami streaming video capture programot légy szíves, aztán küldd át nekem a fájlokat emailen, és felrakjuk YouTube-ra a jónépnek, ok? :)

Lanois 2011.01.01. 23:00:20

Elvileg éjféltől reggel 10-ig van közvetítés és délután 5-től 7-ig. Szerintem ezek jobbak, mint az összefoglalók, mert objektívebb képet adnak az alanyokról, mint az összefoglalók.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:03:04

@gibson:

Azon gondolkodtam,hogyha papám elolvasta volna a kommentedet,vajon mennyi szót értett volna meg belőle:)Pedig ő is használ "modern kütyüket" meg netezik is:)

gibson 2011.01.01. 23:03:48

@K.Tomoceusz: az is lehet, hogy ő is kiveri magának néha a vécén, mint az Oli - végül is, a sörhasa miatt a kamerán keresztül nem látni, hogy mit csinál odalent, neki könnyebb, mint másoknak.

K Tomoceusz 2011.01.01. 23:04:51

@K.Tomoceusz:

Kell a reklám tom1976 kollegának , mert kezdeti lelkesedése kezd alábbhagyni .

vörös áfonya 2011.01.01. 23:05:50

@K.Tomoceusz:

Nem úgy van elvileg,hogy nem vihettek be órát?Mintha még az elején mondta volna a Stohl.
Akkor honnan tudják hány óra van?

YessicaHard 2011.01.01. 23:05:57

Nekem eddig csak egyszer-kétszer sikerült az online közvetítésre rákapcsolódni, nagy szar az egész, uncsi. De mit is csinált Szandika az éjjel? Közönségeskedett, igaz? Amúgy Gina nagy bevallását (miszerint ugye prosti volt) sem tették adásba. Pedig érdekesebb annál, mint hogy Jerzy és Gigi dörgölődzik.

Ancilla 2011.01.01. 23:06:07

@YessicaHard: Egészen biztosan van pszichológus, vele is a riportszobában szoktak beszélgetni. Egyébként abból is lehet következtetni, hogy folyamatosan behívogatják őket a riportszobába, s a monológokból erősen érződik, hogy azok célzott kérdésekre adott válaszok. S ha megfigyeltétek, minden nagyobb érzelmi vihar után megjelennek "hőseink" a riportszobában, és kibeszéltetik velük.

K Tomoceusz 2011.01.01. 23:06:54

@gibson:

Gondolod , hogy csak a beépített ember rángatásait adják le a népnek ? Ezentúl kétszer is megnézem , hova épülök be .

gibson 2011.01.01. 23:09:16

@vörös áfonya: apukám annyit már megtanult, hogy email, de azt a szóösszetételt már nem bírja megjegyezni, hogy email-CÍM, ezért mindig felhív, és megkérdezi, hogy kisfiam, mennyi is az email számom? :)
És két évig tartott, mire elfogadta, hogy a kukacot valóban kukacnak mondja mindenki magyarul, előtte azt hitte, szopatjuk anyámmal, és amikor mondta az email címét, mindig hümmögött egyet a kukac helyén :)

gibson 2011.01.01. 23:10:35

@K.Tomoceusz: köszi a linket, te egy ISTEN vagy. Már értem, miért ez az avatárod! :)

Ancilla 2011.01.01. 23:11:51

@gibson: Szívesen megtenném, de
sajnos nincs időm ezeket a közvetítéseket nézni, ma hajnalban pillantottam bele kicsit, illetve az ünnepek alatt. Máskor éjfél előtt már csucsukálok, hiszen nem vagyok villalakó, dolgozom...

Lanois 2011.01.01. 23:12:25

@vörös áfonya:Hallod, hülye vagy?:) persze, hogy nem vihetnek be órát. csomó olyan beszélgetésük volt, mikor abszolút nem voltak képben, hogy mennyi idő van. de szilveszterkor megmondták nekik a pontos időt...mégse bízhatták rájuk, hogy úgy kb mikor lehet elkezdeni énekelni a himnuszt.

Kekec1 2011.01.01. 23:13:16

Nem tudom, csak nekem tűnt fel, mit mondott Anikó a riportszobában? hogy Norbit VÁRTA be a villába, és meglepődött, hogy a Vastag Tamást küldik HELYETTE? aztán meglátta mögötte a Norbit is. Vagy lemaradtam arról, hogy előre közölték velük, ki/kik lesznek a sztárvendégek?
A másik, Ildikó bevonulása estéjén néztem a belevalót, ott meg Ildikó anyukája mondta, hogy ismerik egymást Alekoszal, aki régebb bepróbálkozott már a lányuknál. Kicsi a világ...

K Tomoceusz 2011.01.01. 23:13:27

@vörös áfonya:

A Die Hard 3 vagy 4 okostojása az " ezt honnan tudod ? " kérdésre mondja " nem tudom , annyi minden zakatol itt bent ( a fejében ) " . Lehet , hogy Alekoszban is bújkál ilyesmi . Én legalábbis kinézem belöle , hogy 5 percre pontosan jár .

gibson 2011.01.01. 23:16:06

@Kekec1: nem így mondta, hanem valahogy úgy, hogy csalódott volt, hogy a Vastag Tamást küldik be, és nem a Norbit. Mert ugye mindkettő X-Faktoros arc.

YessicaHard 2011.01.01. 23:18:40

Hát megnéztem a tegnapi mulatságot a belinkelt videón. Nincsenek rá szavaim.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:19:18

@Lanois:

Ezt nem tudtam,hogy kaptak egy órát szilveszterkor.
De amúgy meg lehetett volna oldani,hogy tudják mennyi az idő és mikor kell énekelni,óra nélkül is.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:21:44

Elég durvus volt:)

Főleg mikor Éva ott tekereg középen,Béci meg söpör közben.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:22:38

@vörös áfonya:

Ja,ezt a belinkelt videóra írtam.

kyrakata 2011.01.01. 23:24:24

@K.Tomoceusz: Köszönöm,mégse vagyok hülye.
@Lanois: Áruld már el,óránként közölték velük az időt?Bőven elmúlt már éjfél,amikor Szandikának megmondták pontos időt!

K Tomoceusz 2011.01.01. 23:24:34

@YessicaHard:

Hát megnéztem a tegnapi mulatságot a belinkelt videón. Nincsenek rá szavaim.

Miért ? Tök baró volt ! Én látom magam elött a szórakoztató Lacát is , hidd el , az sokkal rémisztőbb .

Lanois 2011.01.01. 23:25:45

@K.Tomoceusz: súlyos ez az avatar...még nem sikerült megszoknom:)

vörös áfonya 2011.01.01. 23:26:08

@kyrakata:

A belinkelt videóban látszik a vége felé,mikor Alekoszt mutatják,mögötte ott egy digitális fehér óra.

gibson 2011.01.01. 23:26:39

Azért az jól látszik, hogy itt többen táncolnak hivatásszerűen, mint hobbiból.. :)

kyrakata 2011.01.01. 23:27:58

@vörös áfonya: Ezt már nem vártam meg,betelt a pohár amikor Oli és Erzsike az asztal tetején vonaglott.Olinak kezd szép jólfejlett sörhasa lenni.Mondjuk ennyi piától...

Lanois 2011.01.01. 23:28:08

@vörös áfonya: "De amúgy meg lehetett volna oldani,hogy tudják mennyi az idő és mikor kell énekelni,óra nélkül is."
ez igaz. beadhattak volna pl a tv-be egy kijelzőt akár.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:30:02

@kyrakata:

Na,pont annál a résznél "tekertem" én is bele:)
30 perc tömény vonaglást én sem bírok nézni:)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 23:30:27

@K.Tomoceusz: Köszi! Na ez sokkoló! Szandikát meg most megsajnáltam. Egy szerencsétlen.

kyrakata 2011.01.01. 23:30:36

@gibson: Ugyehogyugye!Erzsinknél vártam,mikor dobja le a gatyit egy rántással.De O mindent vitt.

gibson 2011.01.01. 23:33:36

@kyrakata: én is, azért kapcsoltam ki, nehogy tényleg ledobja. Tuti, hogy fekete zsinórtanga volt alatta.

namkuzu 2011.01.01. 23:34:02

lilu ruhájára senki nem emel szót?! vagy csak szerintem volt kissé szokatlan?

Flood 2011.01.01. 23:35:10

@kyrakata: Szandi-bandi éjfélre sztem már csutkarészeg volt, azon csodálkoztam, h a Himnuszt végig bírta állni :)

Amúgy ez a szerencsétlen Ildi olyan kis gátlásos anyámasszony-katonájának tűnik, humora sincs, nevetni se lehet rajta, show-t se csinál, ráadásul még a széptől is távol van. (Én meg még aszittem, h én vagyok az önbizalomhiányos :) Mindenki kb. csak arrébb rugdossa, hogy "bocsika, most nincs időm veled foglalkozni". Nálunk az ilyenek voltak az osztály lúzerei, akiket mindig a szekrénybe zártak.

Nem értem, hogy tehette be őt a Retek ennyivel a többiek után, egyáltalán, hogy juthatott el a beszavazóig, azt hittem, hogy vmi válogatás van, ahol kiszűrik a trash-realitybe abszolút nem illő személyiségeket. Sajnálom szegényt, nagyon nem oda való.

YessicaHard 2011.01.01. 23:35:41

@K.Tomoceusz: Lacából szórakoztató figura? Hogyan?

vörös áfonya 2011.01.01. 23:37:19

@namkuzu:
Kommentáltam már.
Star Trek-es volt,és ronda is:)

YessicaHard 2011.01.01. 23:41:50

indavideo.hu/video/vv010102000230
A vége felé Évike matt részegen nyalizik Kristófnak,broáf.

fran7 2011.01.01. 23:42:30

@Flood: A baj ezzel, hogy ez akár dicséret is lehetne, az is tulajdonképpen. Remélem a családja elintézte, hogy bekerüljön a Villába, hogy elszakítsák a barátjától vagy valami komoly probléma elől menekítették be, s nem csak a házat íratják le a nevéről. Lehet ezért nem tud felszabadult lenni.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.01. 23:43:59

Ez az Éva borzalmasan irritáló. Béci meg olyan ott a kanapén, mint egy srtici. :)

Lanois 2011.01.01. 23:46:28

@YessicaHard: biztos nagyon be van baszva, mert nem érzi a mínusz tizenakárhány fokot se.

Flood 2011.01.01. 23:46:37

@gibson: Tényleg kár, mert az összefoglalóból nagyon sok minden kimarad, volt hogy éjjel elcsíptem egy-egy érdekesebb párbeszédet/jelenetet, ami persze soha nem került adásba. Szandika éjjeli randalírozását is kifelejtették a mai összefoglalóból.
A korhatáros érdekesebb jeleneteket berakhatnák a belevalóba, de ott meg a Győzi & a Valkó Eszti (nem semmi műsorvezető páros!) fölösleges pofázását kell néznünk az érdektelen vendégeikkel.

kyrakata 2011.01.01. 23:49:05

@vörös áfonya: Vagy semmi,simán kinézem belőle.A nézőkért mindent!
Apropó,valaki bennfentes irja már meg,mikor fog már a "tettek mezejére lépni" Gigikével?Kifejtette,hogy a férfinak kell előbb lépni,csak azt felejtette el hozzátenni,hogy ő nem az.

YessicaHard 2011.01.01. 23:50:52

Kis szösszenet. Éjféli koccintás, Gombi átöleli Gigit és Bécit. Béci: "Mi tesók vagyunk így hárman. Három cigu". Erre Béci: "Már többen vagyunk, mint a görögök." :)

Lanois 2011.01.01. 23:51:00

@kyrakata: "Jól mondod:elvileg." nekem be szokott jönni 75 százalékban az adás.

Scypio 2011.01.01. 23:51:15

@Flood: ráadásul direkt rakták be, a másik csajszi jelentős fölénnyel vezetett előtte a szavazáson.

YessicaHard 2011.01.01. 23:52:40

Bocs, Gombi mondta, hogy ők hárman tesók,és arra válaszolt Béci.

kyrakata 2011.01.01. 23:54:44

@YessicaHard: Erre csak azt mondhatom,tekintsd meg a Kurucinfo oldalán a róla szóló cikket.

gibson 2011.01.01. 23:55:08

@Lanois:

"nekem be szokott jönni 75 százalékban az adás."

Igen, de te ott ülsz a kamerák mögött a házban. De így neten keresztül, távolról tényleg nagyon ritkán műxik.

kyrakata 2011.01.01. 23:56:00

Béciről.Modjuk a többiekről is van infó.

YessicaHard 2011.01.01. 23:57:10

Újabb szösszenet: Éva Alekoszt ölelgeti és imádja,szereti, aztán azt mondja: "A legjobb nő ezt mondja neked, na milyen? A legeslegjobb nő." Vajon honnan e végtelen önbizalom?

gibson 2011.01.01. 23:57:26

@YessicaHard: a RÁCZ testvérekről ezt eddig is sejtettem, de Gombi esetében szoláriumra gyanakodtam.
Mondjuk hülye vagyok, bent van egy hónapja, és még mindig sötétbarna a bőre, miközben Olivér meg Erzsi hófehérre koptak azóta. :)

YessicaHard 2011.01.01. 23:58:11

@kyrakata: Azt már láttam. Engem Gombi "comingout"-ja lepett meg.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:59:04

@YessicaHard:

És ha egy perc alatt nem igazítja meg ezerszer a haját,akkor egyszer sem.
Szerintem már észre sem veszi:)

gibson 2011.01.01. 23:59:37

@YessicaHard: én egy másik coming outot azért még várok tőle :)

Flood 2011.01.02. 00:01:36

@K.Tomoceusz: Uhh, most látom, ez a tom1978 igazi megszállott :)

vörös áfonya 2011.01.02. 00:03:57

Hát nekem most sem indul el az élő.
Indítsátok el,kiváncsi vagyok,hogy csak nálam nem jó-e.

YessicaHard 2011.01.02. 00:04:23

@vörös áfonya: A hajigazgatás is valami idegi izé,nem? Az a nő a világ legirritálóbb lénye az Univerzumban (Olivérrel szólva).

vörös áfonya 2011.01.02. 00:06:29

@YessicaHard:

Mindenesetre jó pótcselekvés nála,nem hiszem el,hogy van még egy nő a világon,aki ennyit babrálná,mint ő.

kyrakata 2011.01.02. 00:07:18

@vörös áfonya: pillanatnyilag nincs élő közvetítés.Ezt látom.

vörös áfonya 2011.01.02. 00:08:33

@kyrakata:

De legalább azt,hogy "Pillanatnyilag nincs közvetítés" most másik betűtípussal írták ki,mint éjfél előtt:)
Változatos.

kyrakata 2011.01.02. 00:11:57

Bocs "élő" szócska nálam sincs,a fantáziám hozzátette.

YessicaHard 2011.01.02. 00:15:11

A "BelevalóVilágban" Anikót ekézik épp. Király L. Norbi épp most fejti ki, hogy neki Anikó senki és semmi.

vörös áfonya 2011.01.02. 00:16:15

@YessicaHard:

Mondtam,hogy nem volt az csók:)

YessicaHard 2011.01.02. 00:17:42

@vörös áfonya: Na,belátom, igazad volt. Büüü, most nem lesz újabb végeláthatatlan szerelmi szál? Ó de kár!

vörös áfonya 2011.01.02. 00:20:00

@YessicaHard:

Még annyi minden történhet,ki tudja,hogy még kit kapnak vendégnek/lakónak/látogatónak:)

vörös áfonya 2011.01.02. 00:21:48

Feladom ezt a hülye élő kamerát!
(Valakinek bejött esetleg?)

YessicaHard 2011.01.02. 00:24:04

Lassan nyugovóra kell térnem, de állati jó volt dumálni veletek. Holnap ugyanitt?

kyrakata 2011.01.02. 00:26:08

@vörös áfonya: Mondjuk pl. Benkő,Kiszel?Hüm?Jól egymásra hangolódnának.

vörös áfonya 2011.01.02. 00:26:09

@YessicaHard:

Szerintem már csak mi vagyunk ketten:)
Jó éjt:)

YessicaHard 2011.01.02. 00:27:41

@vörös áfonya: Neked is! Csak nehogy Alekosszal álmodj!

kyrakata 2011.01.02. 00:27:54

Jó éjszakát mindenkinek!

Lanois 2011.01.02. 00:36:44

@vörös áfonya: "Mondtam,hogy nem volt az csók:)"
jólvan igazad volt:(

Flood 2011.01.02. 00:37:32

@YessicaHard: Naná! Ha Hajni szállítja a napi adagot, mi is itt vagyunk ;)
Jujjj, ráadásul holnap párbaj, már alig várom :D

csudri82 2011.01.02. 01:31:57

Srácok, az előbb ment az élő, negyed óráig hallgattam, ahogy Béci és Gombi burkoltan buzizzák a másikat, aztán meg gombi fűzte Béci agyát, hogy boruljon rá a mellette fekvő Ildire. :)

Mókásak voltak.

mallpall 2011.01.02. 07:59:44

Amúgy én sem értem, hogy miért vágják ki Gina prosti visszaemlékezéseit meg Szandika részeg ámokfutását, ha az összefoglalók végén meg bátran "benéznek a villába". Ahol tegnap este kb négyszer hangzott el a "kibaszott" szó főműsoridőben.

tribeca 2011.01.02. 08:23:27

másnak is feltűnt, hogy a lilu azt mondta a bevezetőben, hogy még nem tudják, hogy mikor kell párbajozniuk, és makd ő megmondja nekik.
na hát ehhez képest rögtön az első bejátszásban a tetű olivér épp azt fejtegeti, hogy 2 nap múlva párbaj... na ezt vajon honnan tudta?? a nyomi megint elszólta magát, hogy beépített ember...

HúszTíz 2011.01.02. 08:39:00

Kíváncsi vagyok, hogy a mai napra milyen összefoglaló lesz :-)

Amúgy ahhoz a kukacos játékhoz, ha még mindig nem sikerült megfejteni (nem tudom volt-e már, mert nem olvastam vissza) - el kellett menni a kertben félútig és ott az ember a fejével megérintette a játékostársa fejét, aztán a játékostársa tovább az udvar végéig, ahol már várta a váltás. Ezután a csapattársa szintén elindult és az addig ment így, amíg csak egy maradt. Az a csapat nyert, akinek először ért be a játékosa a célba ilyen módon, és akkor megkapta az almát.

Amúgy a tegnappal kapcsolatban. MOST érzékenyültem el először, amikor láttam, hogy a villalakók körben állva éjfélkor énekelik a Himnuszt. Szép volt :-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.02. 08:59:39

@tribeca: nem cáfolom a beépített-emberséget, de azért sok ész nem kell hozza így a negyedik szériában, hogy mikor lesz a kiválasztás, kihívás, párbaj, lássuk be, főleg, hogy nagyjából szép szabályosan tartják őket. ;)

Én sem értem, miért hagyták ki Szandikát, hát mikről maradok már le?!?!? szipp ;)

Lanois 2011.01.02. 09:58:24

@nyuszómuszó: "Én sem értem, miért hagyták ki Szandikát, hát mikről maradok már le?!?!? szipp ;)"
Szandika ámokfutásának bemutatása elhomályosította volna a tegnapi összefoglaló csúcspontját, a "csókot". Így ezt a mai összefoglalóban láthatjuk.

Lanois 2011.01.02. 10:02:20

@csudri82: szerintem több mint fél órán át oltották egymást, de lehet, hogy még tovább, mert bealudtam. szórakoztató volt.:D

Ancilla 2011.01.02. 10:09:09

Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy lejátszott meccs ez az egész. A gondoltnál is nagyobb szerepe van a nézők manipulálásában az összevágásoknak, hiszen ezekből ismerjük meg a szereplőket, s alakítjuk ki a véleményünket. Tegnap a Belevalóban megkérdezték a két fiút (Norbit és Tomit), ki az, aki leginkább másként jön le a nézőknek, mint amilyen bent. Mindketten egyértelműen Lacit mondták. Tomi azt mesélte, hogy sokat beszélgetett vele, nagyon intelligens és nagyon rokonszenves ember. Mi unalmasnak, érdektelennek látjuk - persze, ha az ilyen részeket vágják be.
A másik érdekes mozzanat az volt, hogy az egyik betelefonálótól a kis műsorvezető megkérdezte, hogy kinek szurkol. A néző válasza: - Kristófnak.
-Kristóóófnak? - képedt el a srác (aztán lehet, hogy gyorsan rászóltak a fülhallgatóján keresztül, mert megpróbált hangszínt váltani és korrigálni. De annyira egyértelmű volt, hogy kinek a pártján áll. Balázs állandóan Olivért dicséri. Szerintem egy műsorvezetőnek pártatlannak kellene lennie.

Lanois 2011.01.02. 10:28:47

@Ancilla: Szerintem nem lejátszott meccs ez. Inkább arról van szó, hogy a műsornak nézettségre van szüksége, ezért tolják nem is titkoltan az olyan arcokat, mint az Olivér. De ez nem azt jelenti, hogy az Oli fogja megnyerni, sőt biztosan nem ő fogja, viszont sokáig bent fog maradni. Az hogy ki nyeri meg az egészet, az a nézettség szempontjából már édesmindegy. Persze kapnak instrukciókat a riportszobában, de nem csak az Oli, hanem az összes játékos. De ez a tény nem is titok, max a konkrét instrukciókat nem hallhatjuk.
Lacit pedig csak ti tartjátok uncsinak...szerintem egyáltalán nem az. És Norbi nem az Olivért mondta, akiben pozitívan tsalódott?

Ancilla 2011.01.02. 10:45:24

@Lanois: Úgy emlékszem, hogy azt mondta róla, hogy ő fog visszamenni. Egyébként én nem tartom unalmasnak Lacit, én szeretném, ha többet szerepeltetnék. Ő nem bohóc figura, hanem egy olyan ember, aki biztonságot, nyugalmat, megbízhatóságot sugároz. Persze ez a mai, cirkuszra éhes világban uncsinak tűnik. Nem ökörködik, nem csinál hülyét másokból, nem káromkodik, nem tálalja ki intim dolgait. Érdekes, hogy mindkettejüknek (Olivérnek és neki) tragikusan hirtelen halt meg az egyik szülője. De hogy milyen körülmények között, az is jellemző: Olivér megszökött otthonról, s mikor hazaért, már csak az édesanyja holttestét találta, Laci meg az édesapja mellett volt az utolsó óráiban. Persze ez még nem minősítene két embert, de mégis - a többi ismeretében - van némi önmagán túlmutató jelentése.

Lotyó Bridzsida 2011.01.02. 10:48:47

@Lanois:

Ha Erzsi továbbra is játsza a szerelmes Rómeót, akkor ő fog nyerni. Majd a tinilányok elintézik.:)
Vagy Gombi. Már előre várom mindig a szivecskéit, és nyerítve röhögök, mert SOSEM szalasztja el csinálni!:)

haruka 2011.01.02. 11:03:15

Tom1976-ot imádom! :D
Valamint örülök, hogy én nem szoktam picsarészegre inni magam, és még véletlenül sem készülhetnek rólam ilyen felvételek.

@Lotyó Bridzsida: szerintem a Béla is nyerhet, nekem kezd szimpatikus lenni, csak ne reppeljen!

kyrakata 2011.01.02. 11:07:48

Üdv mindenkinek!
@Lotyó Bridzsida: Erzsikének és Gombikának szikra esélye sincs a tinilányoknál,elhiheted egy 18 éves lányzóval a hátam mögött tudom mit beszélek.S azt is tudom,hogy Ő és a barátnői pl. kiket favorizálnak.Semmi esetre a "nyálas meztelencsigákat",de a villában talán a Bécit.

Lanois 2011.01.02. 11:12:01

@Ancilla: Én úgy emlékszem, hogy mielött bement a két faktor, megkérdezték tőlük, hogy ki a kedvenc villalakójuk, és Tominak az Alkesz volt, Norbinak az Anikó.Aztán mikor kijöttek, feltették nekik ugyanezt a kérdést, és akkor már Tomi a Lacit mondta, a Norbi meg az Olivért. Én annak örülnék, ha többet mutatnák Laci edzéseit. Azért káromkodni ő is szokott, feltéve ha a széjjelleszmindenkibaszva annak számít.:)
Azért egy gyerek nem ok nélkül szokott megszökni otthonról, és hát, hogy kinek milyenek a szülei, az nem rajtuk múlik.

Lotyó Bridzsida 2011.01.02. 11:12:49

@haruka:

A picsarészegséggel semmi baj sincs. Amennyiben az ember nincs halálba frusztrálódva úgy egyébként. Én is rákattanok a pasikra olyankor, de nem kezdek vetkőzni a buliban.:))
Azon meg nincs mit szégyelleni, hogy szeretem az ellenkező nemet, főleg, ha nincs komoly kapcsolatom.

Lanois 2011.01.02. 11:16:39

@Lotyó Bridzsida: Erzsi szerintem is potenciális befutó, vagy legalábbis dobogós lehet, De Gombócnál esélyesebbnek tartom én is a Bécit. Igazából leginkább annak örülnék, ha Gombócot minden alkalommal kihívnák párbajra, amit mindíg meg is nyerne, mert így láthatnánk legtöbbször a négyütemüjét:D

Szaffi B. 2011.01.02. 11:19:10

@King of Shadows: Ez de kurva szánalmas, Leonidásznak még a füle is elment, mekkora egy gagyi ember, a Zsuzsi úgy használja ki ahogy a Nagykönyvebn meg van írva.

A részeg-összefoglalóban szerintem csak Éva szánalmasabb Anikónál (Alekosznak táncolni, fúúúj, böáfff!!!)

vörös áfonya 2011.01.02. 11:23:30

@Trollszpré:

Lehet,hogy ez a Zsuzsi-Leonidasz szál is jól ki van találva,mert szerintem abszolút nem illenek össze.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:24:17

Természetesen Ankikó helyett Szandikát akartam írni :PPP

Szaffi B. 2011.01.02. 11:25:03

@vörös áfonya: Hülyéskedsz? Tej folyik a gyerek száján! (copyright: Szandika)

kyrakata 2011.01.02. 11:31:38

@Lanois: Erzsikét nem tartom esélyesnek,mert elég visszatetsző,hogy tesziveszi magát,mint díszhím,közben mindenki tudja legszívesebben hova tartaná a popóját.
Gombika dettó.Az,hogy Alibibarbinak szivecskéket küldözget,még nem jelent semmit.
Ebből a szempontból továbbra is Bécit tartom esélyesnek,de nála is van egy kis bibi.A származása,s az előélete.De ha ezt félretesszük,akkor neki van esélye.

vörös áfonya 2011.01.02. 11:37:32

@kyrakata:

Nekem még mindig szimpibb pl.Gombi,mint Jerzsi.Nem tudom miért.Pedig mikor beköltöztek,pont fordítva volt.

Béci pedig esélyes,igen,hacsak nem fog keménykedni,hogy kit visz ki,ha rá kerül a sor.Volt egy elég zagyva beszélgetése Zsófival,hogy ő Lacit vinné.
Bár addig még sok minden történhet,mert nem hiszem ,hogy a lakók Bécit kiválasztják mostanában.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:41:40

@kyrakata: Nekem a fiúk közül csak a Laci szimpi, a férjemnek Béci is (WTF??????)

haruka 2011.01.02. 11:42:56

@Lotyó Bridzsida: Szandika meg Éva mutatványa azért nem éppen erről szólt! :D

Lanois 2011.01.02. 11:43:31

@kyrakata: Erzsi megélhetési pornós, de nem búza szerintem. Gombóc pedig a vv kozsójaként nem csak barbinak küldi a sziveket, hanem az egész emberiségnek...persze, hogy ez elég e a nyeréshez, az több, mint kétséges. Szerintem meg még Laci is benne lehet a top háromban.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:44:56

@Lanois: gombi engem is a Kozsóságával távolított el a "rajongástól" LOL

vörös áfonya 2011.01.02. 11:46:17

@Lanois:

Megélhetési pornós..ez jó:)

haruka 2011.01.02. 11:51:20

@Trollszpré: Szandika pucsított még a szobanövényeknek is, Éva kicsit leszbizett Szandikával, nagyon szét voltak esve. Nekem ez már nem jajjdehelyesek kategória.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:55:15

@haruka: Hol mondtam, hogy jajjdehelyesek?

Éva nem tud táncolni, borzasztó nézni. Gigi sem nagy szám ahhoz képest, hogy állítólag táncos és nem úúúúgy...

vörös áfonya 2011.01.02. 11:56:54

@Trollszpré:

Azért Gigi nem volt olyan rossz szilveszterkor.Szerintem:)

Szaffi B. 2011.01.02. 11:57:18

Ez a gagyi meg letiltotta a kommenteket, vagy mi? ????? Páran rákérdeztek/tönk a forrásokra, ezért talán?
tolgyessypeterelemez.blog.hu/

haruka 2011.01.02. 11:57:28

@Trollszpré:

@Lotyó Bridzsida: mondta, hogy nincs baj a picsarészegséggel, meg ha rámoccan egy pasira részegen, én erre reagáltam.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:57:57

@vörös áfonya: Szerintem meg ugyanazt a 3 mozdulatsort tolta.

haruka 2011.01.02. 11:58:16

Most olvastam fészbúkon: "Módosítani kéne az esküvői fogadalmakat: "Vele leszel jóban, rosszban, MINDÍÍÍÍÍG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT" :))

Lall-R 2011.01.02. 11:59:11

Mi volt ez az ámokfutás, amit többen is emlegetnek???Szandika és ki volt benne?És mikor történt ez?Meséljen aki csak tud!

Szaffi B. 2011.01.02. 11:59:35

@haruka: Jaa, én mindig féltem az ilyesmi következményektől, nem is merek picsára berúgni :( :D

Szaffi B. 2011.01.02. 12:00:18

@haruka: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EZ MEKKORA!!!!!!!! :DDDDDDDDD

vörös áfonya 2011.01.02. 12:01:37

@haruka:

Alekosznak le kéne védetni ezt a szöveget:)

Szaffi B. 2011.01.02. 12:02:42

@Trollszpré: Visszavonom, vannak megint kommentek :)

Szaffi B. 2011.01.02. 12:04:53

Török Gábor SZEMÉLYESEN nekem válaszolt, beszarok!!!! :DDD

Ancilla 2011.01.02. 12:09:52

@kyrakata: Szerintem Béci lehet akármilyen származású, de szereti a rendet, állandóan tevékenykedik (tehát dolgozni is szeret), nem ragadják el az indulatai. (Szilveszter éjszakáján is ő söprögette össze az összetört üvegpoharakat, hogy a mezítláb táncikáló részeg csajok bele ne lépjenek). Ezzel szemben Éva, aki nyilvánvalóan nem olyan származású, mint Béci, olyan ápolatlan és rendetlen, hogy rossz még csak belegondolni is, milyen szaga lehet a hajának, amit, gondolom, nem sűrűn mos, viszont sűrűn gomolyog körülötte a cigifüst. Dolgozni egyáltalán nem szeret (nem is szokott), sőt kijelentette: ő nem azért jött be a villába, hogy takarítson. Szóval: félre az előítéletekkel!

miss mazo 2011.01.02. 12:12:00

@gibson: nekem már az is szöget ütött a fejembe, hogy napközben azért nincs adás, mert ezek szabadon kóricálnak. napközben felveszik a jeleneteket, este benn alszanak,amit lehet követni élő közvetítéssel,oszt csá.

vörös áfonya 2011.01.02. 12:13:48

@Ancilla:

Egyetértek,Béci aktívan részt vesz a Villa életében,legyen az feladat,takarítás vagy bármi.
Éváról meg az elején megmondták már a lakók,hogy rendetlen és koszos:)

tribeca 2011.01.02. 12:16:55

az éva úgy "táncolt", mintha az áram rázta volna:) rossz volt nézni, bár én már a földön fetrengtem a röhögéstől

K Tomoceusz 2011.01.02. 12:18:11

@Ancilla:

Szóval: félre az előítéletekkel!

Erről van szó . Megdőlt az a hiedelem is , hogy a gánkák azonnal elkezdenek szaporodni , ha nincs tévé a közelükben .

Ancilla 2011.01.02. 12:18:47

@Trollszpré: "+ 1111111111 " - Bocsi, lehet, hogy nagyon tájékozatlan vagyok, de nem tudom, ez szavakra átfordítva mit jelent.

Flood 2011.01.02. 12:22:23

@Trollszpré: Jó, azért el ne élvezz, mint Anikó a Norbitól! :P :D

Ancilla 2011.01.02. 12:24:06

@tribeca: S az - azt hiszem - nincs is rajta a videón, hogy állandóan fölmászott az asztalra. Az asztallap meg-meghajlott - különösen, amikor a szélén táncolt -, Béci meg aggódott, hogy le fog törni. De Évával nem lehetett beszélni. Két mozdulata volt a vonagláson kívül: 3 percenként turkált a sörényében, illetve húzgálta föl a mellénél folyton lecsúszó piros ruháját. (Nem értem, miért vesznek föl olyan ruhát, amit folyton húzgálni kell, hogy le ne csússzon.)

haruka 2011.01.02. 12:27:50

@Flood: jaj, az azért gonosz volt, hogy valaki beszólt Anikónak, hogy legalább végre volt orgazmusa... :)

Flood 2011.01.02. 12:37:42

@Ancilla: Én már az elejétől mondom, h Bétzi a legjobb arc, teljesen rendben van az értékrendje, nem geciskedik senkivel, hanem általában kedves, segítőkész, szorgalmas, és próbálja a húgát is védelmezni, plusz humoros is, viszont nem nagyon alpári. Ráadásul nekem a zenéi is tetszenek, de ez már legyen az én bajom :D
Inkább 2 ilyen cigány, mint 1 Olivér/Éva/Szandika típusó fehér (pedig alapjában véve nem szívelem a romákat, nem sok jó tapasztalatom volt velük kapcs. eddig).
Én még azon se lepődnék meg, ha a múltjával kapcsolatban kiszivárogtatott infók is kicsit túloznának, elvégre gangsta-rapper babérokra tör a srác, az meg egy színötös anyuci kedvence előélettel nem túl hiteles :D

Amúgy sztem nem is full gipsy a Béla, jó van néhány kreolos vonása, de pl. a Gigiről meg nem mondanám, h kisebbségi, meg az anyjuk se tűnt annak asszem a bejátszott videóban.
Egy a lényeg, tettek alapján ítéljünk ne bőrszín alapján!

Flood 2011.01.02. 12:43:40

@Ancilla: sztem csak osztja a véleményed :)

Flood 2011.01.02. 12:44:32

@miss mazo: Na az lenne az igazi kész átverés show! :D

YessicaHard 2011.01.02. 12:52:34

@kyrakata: Igazad lehet. Az előző VV-ket is olyanok nyerték, akik nyugodtak, csendesek,konfliktuskerülők voltak. Nagypofájú még nem nyert soha (csak BB-ben)

mallpall 2011.01.02. 13:20:58

@YessicaHard: Hát VV2 Laci eléggé harsány volt :)

kyrakata 2011.01.02. 16:14:09

@Ancilla: Bocs,de én se azt mondtam,hogy ne nyerjen,mert az aki.
Arról van szó,hogy neki nagyon jó esélyei vannak a nyerésre.
Félreérthető voltam?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.02. 18:20:36

@Trollszpré: Előtte, ugyanabban a műsorban azt mondta, hogy "most fasírtban vannak a barátnőjével, mert nem örült neki, hogy találkozott Zsuzsival, és együtt vacsoráztak". Akkor ez után szerintem ki is dobja...
Egyébként látszik, hogy amikor Zsuzsi elé áll, rögtön megfogja a seggét.

Vagy ott meg a pezsgő volt a hibás?:D
süti beállítások módosítása