Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X17

2011. január 01. 12:50 - Hódos Hajnalka

Stohl András püspöklila ingben és huncutul a homlokába göndörödő tinccsel búcsúztatja az óévet, hozott ajándékot is a Villalakóknak, a nézők szavazata alapján a szilveszteri meglepetés nem más, mint sztárvendégek érkezése. A vérnyomásom emelkedni kezd, lelki szemeim előtt végigvonul a celebvilág VV Indiántól kezdve Bunyós Pityuig bezárólag. Vastag Tamás és Király L. Norbi láttán megnyugszom, rögtön utána anyai aggodalom költözik a szívembe, szegény kölykök. Norbinak Anikó a kedvence, Tamásnak mindig minden körülmények között Alekosz, és reméli, hogy nem fogják naranccsal megdobálni. Stohl behallóvillalakókozik és szívatja a jónépet, gyertek ide, mindenki a kanapéra. Olivér fejére kiül a kínvigyor, Kristóf sem a nyugalom szobra, pláne, miután Andris közli: Olivér, Kristóf, ma valamelyikőtök boldogan fekszik le. A pár perces hatásszünet után kiderül, nem párbaj, meglepetés vár rájuk, vigyorgás, visítás.

Rögtön utána a kötelező nyígás. A porondon Gina és a nagy kérdés, komolyan gondolja-e, hogy hazamegy. Csak nem megy haza, de igen. De ha ő kimegy, Kristófnak esélye sem lesz visszajönni. (Mintha amúgy igen.) Kristóf a riportszobában beszél a feleségéről, ő pontosan tudja, mi a hiszti és mikor van az a pont, amikor ő elszánt. Ezt a pontot már elértük. Oli engedélyt kér Kristóftól, hogy beszélhessen négyszemközt Ginával. Figyelj, tudod, hogy én imádok játszani, de szerintem te nem menj el. Nem véletlenül vagy itt, legalább várd meg a párbajt, várd meg a szerelmedet. Amúgy sem bocsátanád meg magadnak, ha ő jönne vissza és nem várnád az ajtóban. Gina mosolyogva bólogat, hogy mi jár a fejében, csak ő tudhatja.

Alig hiszem el, de Sportnap lesz a Villában, Olivér és Kristóf lesznek a csapatkapitányok, a tét nagy, a vesztes csapat tagjai nem alhatnak a hálóban, nekik kell takarítani, mosni, mosogatni és a győztes csapat minden kívánságát teljesíteni. Juj ezt szeretni fogom! Nem a Villában lennénk, ha már a csapattagok kiválasztása nem fulladna sértődésbe, Szandika berág Olivérre, miért nem választotta be a csapatba, Olivér nem érti, mire föl a cirkusz, én igen: Szandika az általa esélyesebbnek ítélt csapat tagja szeretett volna lenni. Meg is mondja Kristófnak, esélytelenek vagyunk! Az első feladat: egy sárga löttyel teli folyadékot kell a fejük felé tartaniuk, kinyújtott kézzel úgy, hogy nem mozdulhatnak el a helyükről. Éva okosan már a tál felemelésekor ráönti magára a cuccot, első kieső. Anikó kétségbeesett: azt hiszem, én egy kicsit szarul nézek ki, majd kicsit később megnyugtatja a csapattagokat, én tartom gyerekek, ha beszarok, akkor is! Kemény küzdelem, a karok egyre jobban behajlanak, az arcok egyre elkeseredettebbek, Anikó pszichikai terrort alkalmaz: én bírom tartani még vagy tíz percig! Arcán olyan elszántság, ha fűrész lenne a kezében, sikítva futnék, amerre látok. Már csak hárman vannak játékban: Béci, Gigi és Anikó. Gigi az egyetlen Olivér csapatából, már látni hogy feladta, a bőgés kerülgeti, próbál kitartani, de nem tud. Béci magára löttyinti a tál tartalmát, Anikó győzelemre vezette a csapatot. Öröm, bódottá. Kristóf, a csapatkapitány nagyon büszke Anikóra, nagyon profin csinálta! Gigi látványosan rosszul lesz, szánalmas, hozzatok vizet. Hja, kisanyám, küzdeni tudni kell. Meg veszíteni is.

A második forduló a leggyengébb láncszemeké, a feladat nem egyszerű. Fóliával betekerve kell hernyózni egy almáért, a feladat részleteit akkor sem értettem meg, mikor visszanéztem a jelenetet, nemhogy mikor Éva felolvasta, sőt, akkor sem, mikor a férjem elmagyarázta, elnézést. Zsófi hisztizni kezd, fáj a feje, megy a hasa és akkor kukacruhába' fetrengjen? Ő inkább takarít. Béci próbálja biztatni, olaj a tűzre. Most kajakra a földön fetrengjek a tojásban? Anikó csendben morog a háttérben, bezzeg ő tartotta a tálat, most ezen akad ki? Zsófit végül betekerik, olyan az arckifejezése, mintha most indulna a kivégzőosztag elé. A hernyózás látványnak sem utolsó, jókat röhögök, a második fordulót is Kristófék nyerik, Gombi hőzöng a tekerés miatt, elkapok Olivértől egy kutyafingot, ránézek Pötyire, Olivérnek fogalma sincs, miről beszél.

A nyertesek nevezhetik meg a harmadik forduló két játékosát. Bécire és Alekoszra esik a választás. Szandika ösztönözni próbálja Alekoszt, de a szexelek veled ígéretből botrány kerekedik. Alekosz visszaszól: de én nem akarok veled. Szandikába belebújt az ördög, alázni kezdi Alekoszt: ha olyan erős vagy, amekkora faszod van, akkor megnyered. Nézd meg a Bécit, olaszos fej, mellkas, imádják a nők, mindenki vele akar aludni, ez lebegjen a szemed előtt! Nem fogsz nyerni! Olivér rászól Szandikára, hogy hagyja abba az ekézést, de ő egy legyintéssel és egy odavetett mondattal, ez csak hadviselés, elintézi Olivért és folytatja. Béci ellen nem rúghatsz labdába. Alekosz szerint Szandikának kisebbrendűségi komplexusa van, mire az felcsattan, igen, és te erre még ráteszel egy lapáttal. Én se akarok veled lefeküdni, mert megbaszni se tudnál a tízcentis faszoddal! Függöny, Szandika balra el, előtte még belerúg egyet a ruhaszárítóba. Alekoszt vigasztalják, ő a „minden probléma kiküszöbölésére megvannak a helyek és az idők” dodonai választ adja, majd a riportszobában kifejti, tökkkéletesen tükrözi Szandikát ez az eset, hogy milyen is ő valójában. Közönséges, alpári és rosszindulatú. Szandika szerint Alekosz segget csinált a szájából, nem méltó a férfi címre, és egy hibrid. És borzasztó is.

A Sportnap harmadik fordulójaként Bécinek és Alekosznak egy cölöpön kell állni. Elég sokáig bírhatják a fiúk (Andris szerint mínusz tíz fokban másfél órát álldogáltak), mert egy idő után fél lábon kell folytatniuk a versenyzést. Béci hergeli magát, hogy tudatos vagy sem, nem jöttem rá, adjatok egy cigit mert szétbaszott az ideg. Meg hogy ez köcsögség. Aztán begörcsöl a dereka. Aztán most már nem is érdekli, ott marad jövő hét keddig. Alekosz egyszercsak leesik a cölöpről, mindenki Béci ölelgeti, Alekínnyót bekísérik, mindene el van gémberedve. Az abszolút győztes Kristóf csapata, és mi, nézők, mert annyi mindent megtudhattunk a játékosokról ebben a részben, mint még soha!

Nincs szilveszter újévi fogadalmak nélkül, a Vályoglakók is megfogadnak ezt-azt. Szandika például, hogy megadja a tartozását Sanyinak, felhagy az eddigi életvitelével, ha nem is egészen, de részben biztos. Amiből csak lehet, pénzt fog csinálni és kihasznál minden lehetőséget, lehetőleg a könnyebbik úton, szokása szerint. Gombi egész Magyarországnak boldog új évet kíván, és a szeretteinek is akiket nagyon szeret. Zsófi lerakja a jogsit, kedves lesz, boldog és vidám és jövőre sem nő fel. Kristóf többet lesz a családjával és jobban fogja őket szeretni. Gina terhes akar lenni az év második felében. Béci többet lesz a barátnőjével, Olivér elveszi feleségül Enikőt. Ildikó nem fogja lenyelni a párkapcsolatában azt amit eddig – nem, nem kommentálom, akkor sem – és sokkal erősebb lesz. Alekosz a titokzatos Tündinek üzen, akivel reméli, hogy sikerül rendezni a dolgokat. Tündi szerintem egy ékszerteknős, akit Alekosz azzal kínoz, hogy beköltözéskor kivette alóla a napozókövet. Éva toleránsabb próbál lenni embertársaival, persze nem itt, a Villában. Anikó gondolkodni fog, mielőtt beszél és pozitívabban áll a dolgokhoz. Giginek minden felfelé fog vezetni, nem akar változni és megnyeri a főnyereményt. Álmodj, királylány. Laci nem szarozik, ő rendbevágja a világot, meg a jövőt. Én elégedetlen vagyok és duzzogok, aztán Gombi a kamerához lép és szívet rajzol, felsikoltok, éljen, és bevallom, visszarajzolok egy szívet, pedig a fagyhaláltól való megmenekülés érdekében délután lehúzott törköly óta nem is ittam. A nap végére visszazökkenünk a régi kerékvágásba, Oli sajnálja, hogy nem Lacit hívta ki párbajra, Béci Zsófival beszélget, de az istennek nem értem Béci motyogását maximum hangerőn sem, óóóó hát mit látok, hát az Oltáron van egy másik Szent Ereklye, egy másik fénykép Enikőről! Ettől olyan sokkos állapotba kerülök, hogy nem is hallom, mit mond Alekosz, csak Olivér válaszát: soha többet nem akarom hallani, hogy ne vidd ki a Kaját!

A Hogyvolt blog minden Szerkesztőjének, Olvasójának és Kommentelőjének boldog új évet kívánok! Hajninéni

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, kivéve özv. Zimonyi Ákost (Pötyi), azt most csináltam nektek ajiba. 

Címkék: vv4
383 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flood 2011.01.01. 23:46:37

@gibson: Tényleg kár, mert az összefoglalóból nagyon sok minden kimarad, volt hogy éjjel elcsíptem egy-egy érdekesebb párbeszédet/jelenetet, ami persze soha nem került adásba. Szandika éjjeli randalírozását is kifelejtették a mai összefoglalóból.
A korhatáros érdekesebb jeleneteket berakhatnák a belevalóba, de ott meg a Győzi & a Valkó Eszti (nem semmi műsorvezető páros!) fölösleges pofázását kell néznünk az érdektelen vendégeikkel.

kyrakata 2011.01.01. 23:49:05

@vörös áfonya: Vagy semmi,simán kinézem belőle.A nézőkért mindent!
Apropó,valaki bennfentes irja már meg,mikor fog már a "tettek mezejére lépni" Gigikével?Kifejtette,hogy a férfinak kell előbb lépni,csak azt felejtette el hozzátenni,hogy ő nem az.

YessicaHard 2011.01.01. 23:50:52

Kis szösszenet. Éjféli koccintás, Gombi átöleli Gigit és Bécit. Béci: "Mi tesók vagyunk így hárman. Három cigu". Erre Béci: "Már többen vagyunk, mint a görögök." :)

Lanois 2011.01.01. 23:51:00

@kyrakata: "Jól mondod:elvileg." nekem be szokott jönni 75 százalékban az adás.

Scypio 2011.01.01. 23:51:15

@Flood: ráadásul direkt rakták be, a másik csajszi jelentős fölénnyel vezetett előtte a szavazáson.

YessicaHard 2011.01.01. 23:52:40

Bocs, Gombi mondta, hogy ők hárman tesók,és arra válaszolt Béci.

kyrakata 2011.01.01. 23:54:44

@YessicaHard: Erre csak azt mondhatom,tekintsd meg a Kurucinfo oldalán a róla szóló cikket.

gibson 2011.01.01. 23:55:08

@Lanois:

"nekem be szokott jönni 75 százalékban az adás."

Igen, de te ott ülsz a kamerák mögött a házban. De így neten keresztül, távolról tényleg nagyon ritkán műxik.

kyrakata 2011.01.01. 23:56:00

Béciről.Modjuk a többiekről is van infó.

YessicaHard 2011.01.01. 23:57:10

Újabb szösszenet: Éva Alekoszt ölelgeti és imádja,szereti, aztán azt mondja: "A legjobb nő ezt mondja neked, na milyen? A legeslegjobb nő." Vajon honnan e végtelen önbizalom?

gibson 2011.01.01. 23:57:26

@YessicaHard: a RÁCZ testvérekről ezt eddig is sejtettem, de Gombi esetében szoláriumra gyanakodtam.
Mondjuk hülye vagyok, bent van egy hónapja, és még mindig sötétbarna a bőre, miközben Olivér meg Erzsi hófehérre koptak azóta. :)

YessicaHard 2011.01.01. 23:58:11

@kyrakata: Azt már láttam. Engem Gombi "comingout"-ja lepett meg.

vörös áfonya 2011.01.01. 23:59:04

@YessicaHard:

És ha egy perc alatt nem igazítja meg ezerszer a haját,akkor egyszer sem.
Szerintem már észre sem veszi:)

gibson 2011.01.01. 23:59:37

@YessicaHard: én egy másik coming outot azért még várok tőle :)

Flood 2011.01.02. 00:01:36

@K.Tomoceusz: Uhh, most látom, ez a tom1978 igazi megszállott :)

vörös áfonya 2011.01.02. 00:03:57

Hát nekem most sem indul el az élő.
Indítsátok el,kiváncsi vagyok,hogy csak nálam nem jó-e.

YessicaHard 2011.01.02. 00:04:23

@vörös áfonya: A hajigazgatás is valami idegi izé,nem? Az a nő a világ legirritálóbb lénye az Univerzumban (Olivérrel szólva).

vörös áfonya 2011.01.02. 00:06:29

@YessicaHard:

Mindenesetre jó pótcselekvés nála,nem hiszem el,hogy van még egy nő a világon,aki ennyit babrálná,mint ő.

kyrakata 2011.01.02. 00:07:18

@vörös áfonya: pillanatnyilag nincs élő közvetítés.Ezt látom.

vörös áfonya 2011.01.02. 00:08:33

@kyrakata:

De legalább azt,hogy "Pillanatnyilag nincs közvetítés" most másik betűtípussal írták ki,mint éjfél előtt:)
Változatos.

kyrakata 2011.01.02. 00:11:57

Bocs "élő" szócska nálam sincs,a fantáziám hozzátette.

YessicaHard 2011.01.02. 00:15:11

A "BelevalóVilágban" Anikót ekézik épp. Király L. Norbi épp most fejti ki, hogy neki Anikó senki és semmi.

vörös áfonya 2011.01.02. 00:16:15

@YessicaHard:

Mondtam,hogy nem volt az csók:)

YessicaHard 2011.01.02. 00:17:42

@vörös áfonya: Na,belátom, igazad volt. Büüü, most nem lesz újabb végeláthatatlan szerelmi szál? Ó de kár!

vörös áfonya 2011.01.02. 00:20:00

@YessicaHard:

Még annyi minden történhet,ki tudja,hogy még kit kapnak vendégnek/lakónak/látogatónak:)

vörös áfonya 2011.01.02. 00:21:48

Feladom ezt a hülye élő kamerát!
(Valakinek bejött esetleg?)

YessicaHard 2011.01.02. 00:24:04

Lassan nyugovóra kell térnem, de állati jó volt dumálni veletek. Holnap ugyanitt?

kyrakata 2011.01.02. 00:26:08

@vörös áfonya: Mondjuk pl. Benkő,Kiszel?Hüm?Jól egymásra hangolódnának.

vörös áfonya 2011.01.02. 00:26:09

@YessicaHard:

Szerintem már csak mi vagyunk ketten:)
Jó éjt:)

YessicaHard 2011.01.02. 00:27:41

@vörös áfonya: Neked is! Csak nehogy Alekosszal álmodj!

kyrakata 2011.01.02. 00:27:54

Jó éjszakát mindenkinek!

Lanois 2011.01.02. 00:36:44

@vörös áfonya: "Mondtam,hogy nem volt az csók:)"
jólvan igazad volt:(

Flood 2011.01.02. 00:37:32

@YessicaHard: Naná! Ha Hajni szállítja a napi adagot, mi is itt vagyunk ;)
Jujjj, ráadásul holnap párbaj, már alig várom :D

csudri82 2011.01.02. 01:31:57

Srácok, az előbb ment az élő, negyed óráig hallgattam, ahogy Béci és Gombi burkoltan buzizzák a másikat, aztán meg gombi fűzte Béci agyát, hogy boruljon rá a mellette fekvő Ildire. :)

Mókásak voltak.

mallpall 2011.01.02. 07:59:44

Amúgy én sem értem, hogy miért vágják ki Gina prosti visszaemlékezéseit meg Szandika részeg ámokfutását, ha az összefoglalók végén meg bátran "benéznek a villába". Ahol tegnap este kb négyszer hangzott el a "kibaszott" szó főműsoridőben.

tribeca 2011.01.02. 08:23:27

másnak is feltűnt, hogy a lilu azt mondta a bevezetőben, hogy még nem tudják, hogy mikor kell párbajozniuk, és makd ő megmondja nekik.
na hát ehhez képest rögtön az első bejátszásban a tetű olivér épp azt fejtegeti, hogy 2 nap múlva párbaj... na ezt vajon honnan tudta?? a nyomi megint elszólta magát, hogy beépített ember...

HúszTíz 2011.01.02. 08:39:00

Kíváncsi vagyok, hogy a mai napra milyen összefoglaló lesz :-)

Amúgy ahhoz a kukacos játékhoz, ha még mindig nem sikerült megfejteni (nem tudom volt-e már, mert nem olvastam vissza) - el kellett menni a kertben félútig és ott az ember a fejével megérintette a játékostársa fejét, aztán a játékostársa tovább az udvar végéig, ahol már várta a váltás. Ezután a csapattársa szintén elindult és az addig ment így, amíg csak egy maradt. Az a csapat nyert, akinek először ért be a játékosa a célba ilyen módon, és akkor megkapta az almát.

Amúgy a tegnappal kapcsolatban. MOST érzékenyültem el először, amikor láttam, hogy a villalakók körben állva éjfélkor énekelik a Himnuszt. Szép volt :-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.02. 08:59:39

@tribeca: nem cáfolom a beépített-emberséget, de azért sok ész nem kell hozza így a negyedik szériában, hogy mikor lesz a kiválasztás, kihívás, párbaj, lássuk be, főleg, hogy nagyjából szép szabályosan tartják őket. ;)

Én sem értem, miért hagyták ki Szandikát, hát mikről maradok már le?!?!? szipp ;)

Lanois 2011.01.02. 09:58:24

@nyuszómuszó: "Én sem értem, miért hagyták ki Szandikát, hát mikről maradok már le?!?!? szipp ;)"
Szandika ámokfutásának bemutatása elhomályosította volna a tegnapi összefoglaló csúcspontját, a "csókot". Így ezt a mai összefoglalóban láthatjuk.

Lanois 2011.01.02. 10:02:20

@csudri82: szerintem több mint fél órán át oltották egymást, de lehet, hogy még tovább, mert bealudtam. szórakoztató volt.:D

Ancilla 2011.01.02. 10:09:09

Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy lejátszott meccs ez az egész. A gondoltnál is nagyobb szerepe van a nézők manipulálásában az összevágásoknak, hiszen ezekből ismerjük meg a szereplőket, s alakítjuk ki a véleményünket. Tegnap a Belevalóban megkérdezték a két fiút (Norbit és Tomit), ki az, aki leginkább másként jön le a nézőknek, mint amilyen bent. Mindketten egyértelműen Lacit mondták. Tomi azt mesélte, hogy sokat beszélgetett vele, nagyon intelligens és nagyon rokonszenves ember. Mi unalmasnak, érdektelennek látjuk - persze, ha az ilyen részeket vágják be.
A másik érdekes mozzanat az volt, hogy az egyik betelefonálótól a kis műsorvezető megkérdezte, hogy kinek szurkol. A néző válasza: - Kristófnak.
-Kristóóófnak? - képedt el a srác (aztán lehet, hogy gyorsan rászóltak a fülhallgatóján keresztül, mert megpróbált hangszínt váltani és korrigálni. De annyira egyértelmű volt, hogy kinek a pártján áll. Balázs állandóan Olivért dicséri. Szerintem egy műsorvezetőnek pártatlannak kellene lennie.

Lanois 2011.01.02. 10:28:47

@Ancilla: Szerintem nem lejátszott meccs ez. Inkább arról van szó, hogy a műsornak nézettségre van szüksége, ezért tolják nem is titkoltan az olyan arcokat, mint az Olivér. De ez nem azt jelenti, hogy az Oli fogja megnyerni, sőt biztosan nem ő fogja, viszont sokáig bent fog maradni. Az hogy ki nyeri meg az egészet, az a nézettség szempontjából már édesmindegy. Persze kapnak instrukciókat a riportszobában, de nem csak az Oli, hanem az összes játékos. De ez a tény nem is titok, max a konkrét instrukciókat nem hallhatjuk.
Lacit pedig csak ti tartjátok uncsinak...szerintem egyáltalán nem az. És Norbi nem az Olivért mondta, akiben pozitívan tsalódott?

Ancilla 2011.01.02. 10:45:24

@Lanois: Úgy emlékszem, hogy azt mondta róla, hogy ő fog visszamenni. Egyébként én nem tartom unalmasnak Lacit, én szeretném, ha többet szerepeltetnék. Ő nem bohóc figura, hanem egy olyan ember, aki biztonságot, nyugalmat, megbízhatóságot sugároz. Persze ez a mai, cirkuszra éhes világban uncsinak tűnik. Nem ökörködik, nem csinál hülyét másokból, nem káromkodik, nem tálalja ki intim dolgait. Érdekes, hogy mindkettejüknek (Olivérnek és neki) tragikusan hirtelen halt meg az egyik szülője. De hogy milyen körülmények között, az is jellemző: Olivér megszökött otthonról, s mikor hazaért, már csak az édesanyja holttestét találta, Laci meg az édesapja mellett volt az utolsó óráiban. Persze ez még nem minősítene két embert, de mégis - a többi ismeretében - van némi önmagán túlmutató jelentése.

Lotyó Bridzsida 2011.01.02. 10:48:47

@Lanois:

Ha Erzsi továbbra is játsza a szerelmes Rómeót, akkor ő fog nyerni. Majd a tinilányok elintézik.:)
Vagy Gombi. Már előre várom mindig a szivecskéit, és nyerítve röhögök, mert SOSEM szalasztja el csinálni!:)

haruka 2011.01.02. 11:03:15

Tom1976-ot imádom! :D
Valamint örülök, hogy én nem szoktam picsarészegre inni magam, és még véletlenül sem készülhetnek rólam ilyen felvételek.

@Lotyó Bridzsida: szerintem a Béla is nyerhet, nekem kezd szimpatikus lenni, csak ne reppeljen!

kyrakata 2011.01.02. 11:07:48

Üdv mindenkinek!
@Lotyó Bridzsida: Erzsikének és Gombikának szikra esélye sincs a tinilányoknál,elhiheted egy 18 éves lányzóval a hátam mögött tudom mit beszélek.S azt is tudom,hogy Ő és a barátnői pl. kiket favorizálnak.Semmi esetre a "nyálas meztelencsigákat",de a villában talán a Bécit.

Lanois 2011.01.02. 11:12:01

@Ancilla: Én úgy emlékszem, hogy mielött bement a két faktor, megkérdezték tőlük, hogy ki a kedvenc villalakójuk, és Tominak az Alkesz volt, Norbinak az Anikó.Aztán mikor kijöttek, feltették nekik ugyanezt a kérdést, és akkor már Tomi a Lacit mondta, a Norbi meg az Olivért. Én annak örülnék, ha többet mutatnák Laci edzéseit. Azért káromkodni ő is szokott, feltéve ha a széjjelleszmindenkibaszva annak számít.:)
Azért egy gyerek nem ok nélkül szokott megszökni otthonról, és hát, hogy kinek milyenek a szülei, az nem rajtuk múlik.

Lotyó Bridzsida 2011.01.02. 11:12:49

@haruka:

A picsarészegséggel semmi baj sincs. Amennyiben az ember nincs halálba frusztrálódva úgy egyébként. Én is rákattanok a pasikra olyankor, de nem kezdek vetkőzni a buliban.:))
Azon meg nincs mit szégyelleni, hogy szeretem az ellenkező nemet, főleg, ha nincs komoly kapcsolatom.

Lanois 2011.01.02. 11:16:39

@Lotyó Bridzsida: Erzsi szerintem is potenciális befutó, vagy legalábbis dobogós lehet, De Gombócnál esélyesebbnek tartom én is a Bécit. Igazából leginkább annak örülnék, ha Gombócot minden alkalommal kihívnák párbajra, amit mindíg meg is nyerne, mert így láthatnánk legtöbbször a négyütemüjét:D

Szaffi B. 2011.01.02. 11:19:10

@King of Shadows: Ez de kurva szánalmas, Leonidásznak még a füle is elment, mekkora egy gagyi ember, a Zsuzsi úgy használja ki ahogy a Nagykönyvebn meg van írva.

A részeg-összefoglalóban szerintem csak Éva szánalmasabb Anikónál (Alekosznak táncolni, fúúúj, böáfff!!!)

vörös áfonya 2011.01.02. 11:23:30

@Trollszpré:

Lehet,hogy ez a Zsuzsi-Leonidasz szál is jól ki van találva,mert szerintem abszolút nem illenek össze.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:24:17

Természetesen Ankikó helyett Szandikát akartam írni :PPP

Szaffi B. 2011.01.02. 11:25:03

@vörös áfonya: Hülyéskedsz? Tej folyik a gyerek száján! (copyright: Szandika)

kyrakata 2011.01.02. 11:31:38

@Lanois: Erzsikét nem tartom esélyesnek,mert elég visszatetsző,hogy tesziveszi magát,mint díszhím,közben mindenki tudja legszívesebben hova tartaná a popóját.
Gombika dettó.Az,hogy Alibibarbinak szivecskéket küldözget,még nem jelent semmit.
Ebből a szempontból továbbra is Bécit tartom esélyesnek,de nála is van egy kis bibi.A származása,s az előélete.De ha ezt félretesszük,akkor neki van esélye.

vörös áfonya 2011.01.02. 11:37:32

@kyrakata:

Nekem még mindig szimpibb pl.Gombi,mint Jerzsi.Nem tudom miért.Pedig mikor beköltöztek,pont fordítva volt.

Béci pedig esélyes,igen,hacsak nem fog keménykedni,hogy kit visz ki,ha rá kerül a sor.Volt egy elég zagyva beszélgetése Zsófival,hogy ő Lacit vinné.
Bár addig még sok minden történhet,mert nem hiszem ,hogy a lakók Bécit kiválasztják mostanában.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:41:40

@kyrakata: Nekem a fiúk közül csak a Laci szimpi, a férjemnek Béci is (WTF??????)

haruka 2011.01.02. 11:42:56

@Lotyó Bridzsida: Szandika meg Éva mutatványa azért nem éppen erről szólt! :D

Lanois 2011.01.02. 11:43:31

@kyrakata: Erzsi megélhetési pornós, de nem búza szerintem. Gombóc pedig a vv kozsójaként nem csak barbinak küldi a sziveket, hanem az egész emberiségnek...persze, hogy ez elég e a nyeréshez, az több, mint kétséges. Szerintem meg még Laci is benne lehet a top háromban.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:44:56

@Lanois: gombi engem is a Kozsóságával távolított el a "rajongástól" LOL

vörös áfonya 2011.01.02. 11:46:17

@Lanois:

Megélhetési pornós..ez jó:)

haruka 2011.01.02. 11:51:20

@Trollszpré: Szandika pucsított még a szobanövényeknek is, Éva kicsit leszbizett Szandikával, nagyon szét voltak esve. Nekem ez már nem jajjdehelyesek kategória.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:55:15

@haruka: Hol mondtam, hogy jajjdehelyesek?

Éva nem tud táncolni, borzasztó nézni. Gigi sem nagy szám ahhoz képest, hogy állítólag táncos és nem úúúúgy...

vörös áfonya 2011.01.02. 11:56:54

@Trollszpré:

Azért Gigi nem volt olyan rossz szilveszterkor.Szerintem:)

Szaffi B. 2011.01.02. 11:57:18

Ez a gagyi meg letiltotta a kommenteket, vagy mi? ????? Páran rákérdeztek/tönk a forrásokra, ezért talán?
tolgyessypeterelemez.blog.hu/

haruka 2011.01.02. 11:57:28

@Trollszpré:

@Lotyó Bridzsida: mondta, hogy nincs baj a picsarészegséggel, meg ha rámoccan egy pasira részegen, én erre reagáltam.

Szaffi B. 2011.01.02. 11:57:57

@vörös áfonya: Szerintem meg ugyanazt a 3 mozdulatsort tolta.

haruka 2011.01.02. 11:58:16

Most olvastam fészbúkon: "Módosítani kéne az esküvői fogadalmakat: "Vele leszel jóban, rosszban, MINDÍÍÍÍÍG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT" :))

Lall-R 2011.01.02. 11:59:11

Mi volt ez az ámokfutás, amit többen is emlegetnek???Szandika és ki volt benne?És mikor történt ez?Meséljen aki csak tud!

Szaffi B. 2011.01.02. 11:59:35

@haruka: Jaa, én mindig féltem az ilyesmi következményektől, nem is merek picsára berúgni :( :D

Szaffi B. 2011.01.02. 12:00:18

@haruka: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EZ MEKKORA!!!!!!!! :DDDDDDDDD

vörös áfonya 2011.01.02. 12:01:37

@haruka:

Alekosznak le kéne védetni ezt a szöveget:)

Szaffi B. 2011.01.02. 12:02:42

@Trollszpré: Visszavonom, vannak megint kommentek :)

Szaffi B. 2011.01.02. 12:04:53

Török Gábor SZEMÉLYESEN nekem válaszolt, beszarok!!!! :DDD

Ancilla 2011.01.02. 12:09:52

@kyrakata: Szerintem Béci lehet akármilyen származású, de szereti a rendet, állandóan tevékenykedik (tehát dolgozni is szeret), nem ragadják el az indulatai. (Szilveszter éjszakáján is ő söprögette össze az összetört üvegpoharakat, hogy a mezítláb táncikáló részeg csajok bele ne lépjenek). Ezzel szemben Éva, aki nyilvánvalóan nem olyan származású, mint Béci, olyan ápolatlan és rendetlen, hogy rossz még csak belegondolni is, milyen szaga lehet a hajának, amit, gondolom, nem sűrűn mos, viszont sűrűn gomolyog körülötte a cigifüst. Dolgozni egyáltalán nem szeret (nem is szokott), sőt kijelentette: ő nem azért jött be a villába, hogy takarítson. Szóval: félre az előítéletekkel!

miss mazo 2011.01.02. 12:12:00

@gibson: nekem már az is szöget ütött a fejembe, hogy napközben azért nincs adás, mert ezek szabadon kóricálnak. napközben felveszik a jeleneteket, este benn alszanak,amit lehet követni élő közvetítéssel,oszt csá.

vörös áfonya 2011.01.02. 12:13:48

@Ancilla:

Egyetértek,Béci aktívan részt vesz a Villa életében,legyen az feladat,takarítás vagy bármi.
Éváról meg az elején megmondták már a lakók,hogy rendetlen és koszos:)

tribeca 2011.01.02. 12:16:55

az éva úgy "táncolt", mintha az áram rázta volna:) rossz volt nézni, bár én már a földön fetrengtem a röhögéstől

K Tomoceusz 2011.01.02. 12:18:11

@Ancilla:

Szóval: félre az előítéletekkel!

Erről van szó . Megdőlt az a hiedelem is , hogy a gánkák azonnal elkezdenek szaporodni , ha nincs tévé a közelükben .

Ancilla 2011.01.02. 12:18:47

@Trollszpré: "+ 1111111111 " - Bocsi, lehet, hogy nagyon tájékozatlan vagyok, de nem tudom, ez szavakra átfordítva mit jelent.

Flood 2011.01.02. 12:22:23

@Trollszpré: Jó, azért el ne élvezz, mint Anikó a Norbitól! :P :D

Ancilla 2011.01.02. 12:24:06

@tribeca: S az - azt hiszem - nincs is rajta a videón, hogy állandóan fölmászott az asztalra. Az asztallap meg-meghajlott - különösen, amikor a szélén táncolt -, Béci meg aggódott, hogy le fog törni. De Évával nem lehetett beszélni. Két mozdulata volt a vonagláson kívül: 3 percenként turkált a sörényében, illetve húzgálta föl a mellénél folyton lecsúszó piros ruháját. (Nem értem, miért vesznek föl olyan ruhát, amit folyton húzgálni kell, hogy le ne csússzon.)

haruka 2011.01.02. 12:27:50

@Flood: jaj, az azért gonosz volt, hogy valaki beszólt Anikónak, hogy legalább végre volt orgazmusa... :)

Flood 2011.01.02. 12:37:42

@Ancilla: Én már az elejétől mondom, h Bétzi a legjobb arc, teljesen rendben van az értékrendje, nem geciskedik senkivel, hanem általában kedves, segítőkész, szorgalmas, és próbálja a húgát is védelmezni, plusz humoros is, viszont nem nagyon alpári. Ráadásul nekem a zenéi is tetszenek, de ez már legyen az én bajom :D
Inkább 2 ilyen cigány, mint 1 Olivér/Éva/Szandika típusó fehér (pedig alapjában véve nem szívelem a romákat, nem sok jó tapasztalatom volt velük kapcs. eddig).
Én még azon se lepődnék meg, ha a múltjával kapcsolatban kiszivárogtatott infók is kicsit túloznának, elvégre gangsta-rapper babérokra tör a srác, az meg egy színötös anyuci kedvence előélettel nem túl hiteles :D

Amúgy sztem nem is full gipsy a Béla, jó van néhány kreolos vonása, de pl. a Gigiről meg nem mondanám, h kisebbségi, meg az anyjuk se tűnt annak asszem a bejátszott videóban.
Egy a lényeg, tettek alapján ítéljünk ne bőrszín alapján!

Flood 2011.01.02. 12:43:40

@Ancilla: sztem csak osztja a véleményed :)

Flood 2011.01.02. 12:44:32

@miss mazo: Na az lenne az igazi kész átverés show! :D

YessicaHard 2011.01.02. 12:52:34

@kyrakata: Igazad lehet. Az előző VV-ket is olyanok nyerték, akik nyugodtak, csendesek,konfliktuskerülők voltak. Nagypofájú még nem nyert soha (csak BB-ben)

mallpall 2011.01.02. 13:20:58

@YessicaHard: Hát VV2 Laci eléggé harsány volt :)

kyrakata 2011.01.02. 16:14:09

@Ancilla: Bocs,de én se azt mondtam,hogy ne nyerjen,mert az aki.
Arról van szó,hogy neki nagyon jó esélyei vannak a nyerésre.
Félreérthető voltam?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.02. 18:20:36

@Trollszpré: Előtte, ugyanabban a műsorban azt mondta, hogy "most fasírtban vannak a barátnőjével, mert nem örült neki, hogy találkozott Zsuzsival, és együtt vacsoráztak". Akkor ez után szerintem ki is dobja...
Egyébként látszik, hogy amikor Zsuzsi elé áll, rögtön megfogja a seggét.

Vagy ott meg a pezsgő volt a hibás?:D
süti beállítások módosítása