Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos elmék 4x16 - Pleasure Is My Business

2010. február 12. 11:00 - hex.kelly

Duffy dögös Mercy-je dübörög, egy ötvenes pasinak egy fekete fehérneműs huszonéves szöszi tekergeti magát, majd pezsgőt itat vele. Aztán a pasas ájultan esik össze, a szöszi pedig egyáltalán nincs meglepődve, csak számolja tovább a pénzt, amiért a pasas nyilván inkább szexet várt. A nőnek csörög a mobilja, és miközben a férfi az utolsókat kússza a zakója irányába, a nő új "randit" beszél meg, ugyanebbe a hotelbe. A férfi a padlón megszerezte a telefonját, és éppen tárcsáz, de a szöszi megakadályozza. Mire lefixálja a következő találkát, a férfi már mozdulatlanul fekszik a padlón.

Hotch az irodájában a gépén videót néz, és MOSOLYOG, naná, hiszen a film címe: Jack már tud bicajozni. A mozinak vége, mikor Patrick Jackson dallas-i főügyész telefonon kéri a segítségét, és csak az övét, nem kell csapat, se nyilvánosság. És nem is az elkövető miatt kell aggódni, hanem az ügyvédek miatt. Nofene.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
15 komment

Ments meg 5x20 - Zippo

2010. február 11. 16:00 - zenoli

Hatalmas füstfelhővel nyitunk, fogalmunk sincs mi ez, honnan jön, és csak annyit hallunk a távolból, amint Lou és Tommy adó-vevőn riadtan csacsog Tommy pozíciójáról. Egyből arra gondolunk persze, hogy ez egy komoly mentési hadművelet, aholis már egymást is elvesztették a tűzoltók, de nem, kiderül, hogy csak egy mirelites pult volt az, amit láttunk, ugyanis a fiúk éppen bevásárló körúton vannak, és a vókitóki olcsóbb, mint a mobil. Az oka a nagy túrának pediglen az, hogy Lou mexikói vacsorát készít, este New York igazi háziasszonyairól szóló maraton lesz a tévében, azt kell megnézni, ahhoz pedig dukál a jóféle étel is bélpokloséknál. Hogy a hatékonyság is kellőképpen meglegyen, mindenki kiválasztott egy sort, ahonnan hozza a szükséges alapanyagokat, közben meg persze folyik a reggeli csevej.

Tommy-t most leginkább az aggasztja, hogy Janet szeretne vele elmenni hétvégén egy kis entyem-pentyemre, lelkére is köti Damien-nek, hogy egy szót sem anyádnak, mert baj lesz. Damien azonban hithűbb ennél, és egyből küldi is Sheila-nak az SMS-t, aki pár pillanaton belül nem éppen vidám hangon rendeli oda Tommy-t házhoz. Persze amilyen szerencsések amúgy is, egy bolti szarkával is szemközt találkoznak, aki elveszi azt az utolsó avokádót, ami eléggé szükséges lenne az esti étekhez, ez pedig türhetetlen. Mivel sehol egy bolti biztonsági, nemhogy rendőr, a srácok maguk kezdik el üldözni tejen és kenyéren át, ám a fiú kissé sportos, valamint akrobatikus is, így az elnehezült, illetve nem kellőképpen izmos tűzoltók majdnemhogy elvesztik a nyomát. Végül azonban egy oldalról történő becserkészés meghozza az eredményét, bár az igaz, hogy az üldözés közben a bolt kis híján leamortizálódott, így a kár nagyobb, mint a haszon, és még az avokádó sem lett meg, mert azt meg lenyúlta egy dögös-bögyös. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Gyilkos számok 3x20 - Égési mutató

2010. február 11. 09:21 - Hoppancs

Párhuzamosan követhetjük figyelemmel egy kis család reggeli rutinját és egy bombakészítő művész alkotói folyamatát. A papa munkába indul, közben a levélbe rejtett robbanóeszköz is megkezdi útját az amerikai posta útvesztőjében. Minő meglepetés, a két szál hamarosan összekapcsolódik, amikor a jól szituált családfő átveszi a küldeményt, majd irodájával együtt felrobban. Ezután hatásvadász közeli jön a bájos família törött fotójáról, majd Eppes-ék idilli társalgására ugrunk, aminek témája Alan papa és Millie fogyasztói szokásai. Mildred fogadást ajánl, aminek lényege, hogy sem ő, sem Alan nem vesznek semmit 30 napig. Charlie unja a beszélgetést, és örömmel távozik, mikor a robbanás helyszínére hívják, ahol Don bátyó és Jennifer Malloy ATF ügynök fogadja. Zsenink ismét elemében van, hisz az egész tiszta matek és fizika, így hamar ki tudja majd okoskodni, milyen bombával van dolguk. Jó is lesz, ha siet, mert már készül a következő meglepi egy Leonard Tobin nevű fickónak.

Ismét a nyitó jelenetben látott házban találjuk magunkat, de a boldogság már tovaszállt, a megtört özvegy épp azt bizonygatja, hogy az ő John-jának nem voltak ellenségei. Colby felveti, hogy riporterként talán mégis szerezhetett párat, de az asszony szerint csupán perrel fenyegették őket. Aztán beugrik neki, hogy a férjének volt egy sztorija, ami laboratóriumok elleni bombatámadásokról szólt. Na hoppá! Ez volt a három évvel azelőtti „DNS robbantó” ügy, minek során négy ember halt meg. Egy Jason Aronow nevű főiskolást csuktak le, de fizika tanára, Emmett Glaser is sokáig gyanúsított volt. Utóbbi akarta perelni szegény megboldogultat jó hírnevének sérelme miatt. Malloy szerint ő a hunyó. Közben Charlie már akcióba lendült, Millie meg szenved, mert nem vehet új CD lejátszót. Vele sírunk. Charlie segítségével kiderül, hogy a John Waltonnal végző szerkentyű hasonló a három évvel ezelőtt használtakhoz, amiket Glaser fejlesztett ki a hadseregnek. Malloy igazoltnak látja elméletét, Don nem ért egyet, lesz itt még csúnyán nézés bőven.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
Szólj hozzá!

Dr. Csont 3x06 – Gyilkosság az intézetben

2010. február 10. 17:50 - Llew

Két karbantartó érkezik a Jeffersonian Intézet alagsorába, ahol villog és visít a vészjelző. Odafent dől a füst, de mint kiderül nem a figyelmetlen kolléga, vagy egy kéménybe szorult állatok miatt. Sőt, a várttal ellentétben nem is Dr. Addy tegnapi kísérleti malaca került a hamvasztóba, hanem egy emberi test. Mivel az áldozat csak megszenesedett, de nem égett el teljesen, Cam úgy becsüli, hajnal egy és három között kerülhetett a kemencébe. Booth gyorsan ellenőrizte is a látogatónaplót, de tegnap este fél tíz és ma reggel nyolc között nem jöttek-mentek vendégek. Vagyis az áldozat valószínűleg egy dolgozó, ahogy a gyilkos is.

Angela is előkerül, és már pusztán a koponyára pillantva maga elé képzeli a nő arcát, majd zavartan elrohan. Az áldozat Kristen Reardon gyakornok, ráadásul egy korábbi munkatárs lánya. Angela elég jól ismerte, így azt is tudja, hogy a lánynak viszonya volt egy itt dolgozó nős férfival. Amíg Booth Dr. Bankrofttal, az intézet nem kimondottan szimpatikus vezetőjével beszél a nyomozásról, addig Brennan közli a hírt Dr. Reardonnal. Cam elhívja Bootht az apja 60. születésnapjára, mert szüksége van egy alibi pasira, hogy a család ne cseszegesse a magánéletével. Az FBI-ost meg úgyis ismerik, és amúgy se tudják, hogy már rég nincsenek együtt.

Tovább
Címkék: dr. csont
5 komment

Csillagkapu 8x18 – Elvarratlan szálak

2010. február 10. 14:00 - Llew

Ez a rész kvázi sorozatzáró és eredetileg hatvan perces, így a szokottnál némileg jelentősen hosszabb hogyvolt következik.

Anubisznál nyitunk, akinél áramszünet lehet, mert sok-sok olajmécses ég a teremben. Hiába cserélt a múltkor testet, már ez is kezd szétesni, vagy nagyon durva herpesze van a komának. Baal kapja a fejmosást, amiért nyomja az egy isten mindent tud dumát, de közben maga sem hiszi el. A főnöke viszont valóban tud arról, hogy elárulta. Egyelőre azonban nem öli meg. Előbb visszafoglalja Dakarát, majd Baal mind kaput tárcsázós módosítását felhasználva, a fegyverrel egyszerre pusztít el minden életet a galaxisban. Most, hogy az azonnali kivégzést elkerülte, a legszimpatikusabb kukac miért ne alapon megkérdezi, hogyha a főnökúr olyan ügyes, akkor miért várt, amíg ő megbütykölte a tárcsázókat. A válasz az, hogy csak, mert így álmodtam meg a nagy ördögi tervet.

Carter már aggódik Danielért, aki egy hete eltűnt, és a tábornokhoz indul, de neki éppen vendége van egy – mint utólag kiderül – CIA-s hölgy személyében. A nő lelép, így Sam rátérhet Danielre, de Jack kijelenti, hogy nem fog feleslegesen temetést rendezni, és ezt a szoba sarkának is megjegyzi. Szerinte Daniel csak azért váratja őket a megjelenéssel, hogy hallja, amint agyon dicsérik, hogy aztán besétáljon az ajtón. Pont most. Danny fiú azonban borzasztó ronda ingjében nem O’Neill irodájába, hanem a kb. ’60-as évek stílusában készült égi kávézóba érkezik (ugyan az, mint a Dead Like Me-ben). Liba fos zöld boxok, meg minden, ami kell. A pincérnő nem más, mint Oma Desala személyesen.

Tovább
Címkék: csillagkapu
20 komment

Buffy, a vámpírok réme 5x18 - A beavatkozás

2010. február 10. 12:00 - leeann

Ha emlékszünk még arra, hogy mi minden történt Joyce halála előtt, akkor nem ér minket váratlanul, hogy Spike és Buffy csókolózik. Jó, nem az igazi Buffy természetesen, hanem a robotcsajt gyártó Warren kéznyomát dicsérő műBuffy csókolta meg Spike-ot. A műBuffy is csak program szerint szereti, ami nem jó alap egy örök szerelemhez. Miközben Spike az új Buffynak örül, régi Buffy vívódik. Az anyja most halt meg, a húgára vadászik egy legyőzhetetlen Istennő, a pasijai sorra elhagyják, tehát van min gondolkodnia. Giles javasol neki egy helyet a sivatag közepén, ahol a vadászok rendszerint megtalálták a lelkük egyensúlyát.

Buffynak is oda kellene menni, de fél egyedül hagyni Dawnt. Miközben Buffy önmagát, Glory a kulcsot próbálja megtalálni, reméljük, ő kevesebb sikerrel jár, mint Buffy. Glory gyorsan el is küldi a démonjait szaglászni, Giles pedig kiviszi a vadászt a sivatagba. Giles egy szertartás révén fogja bejuttatni Buffyt arra a helyre, ahol megtalálhatja, amit keres. Miközben mindenki keresgél, Spike már megtalálta, amit keresett, és játszik is vele. Bár a lány néha újrajátszik egy programot, és újratervez, mint egy GPS, de ettől még a vámpír megkapja tőle azt, amit az igazi Buffytól szeretne.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Grace klinika 5x01 - Férjek és feleségek 2/2.

2010. február 10. 11:00 - Hoppancs

Ott hagytuk abba, hogy egy nagyon hülye jelenetben Cristinát átszúrta egy jégcsap, Meredith meg elrohant segítségért. A trauma hatására Yangnek szörnyű látomása lesz, amiben ő és Meredith százévesen egy csirke szakszerű felszeletelésével próbálkoznak. A sminkesek jó munkát végeztek, hőseink idős változatától a frász jön ránk. Mielőtt elfajulna a jelenet, jön G.I. Joe és megmenti a szenvedő hölgyet. Cristina teljesen magánál van, és állapota cseppet sem akadályozza a folyamatos pofázásban, és persze mindenkinél jobban tudja, hogy milyen mértékű a sérülése. Azt akarja, hogy azonnal húzzák ki belőle a zavaró tárgyat, Hunt és a Főnök azonban utasítja, hogy maradjon nyugton, amíg rendesen meg nem vizsgálják. Betty műtétje egy pillanatra félbeszakad, mert Rose –feltehetőleg az őt ért megrázkódtatás okozta pszichés sérülés miatt – véletlenül az éles végével adja Shep kezébe a szikét. Mivel már nem csak a páciens vére folyik, Dereknek ki kell mennie rendbe szedni magát.

Szegény, butus Sarabeth továbbra sem tud meg semmit a biztosításról, Derek pedig döbbenten látja, hogy Torres Hunt és Bailey társaságában elkezdte a fagyasztásos eljárást. Ingerülten elismétli a veszélyeket, de a Főnök is a nő oldalán áll. Nincs mit tenni, Richard ma nagyot akar fakítani, így mindent bevállal. Derek elpanaszolja sérelmét Sloannak, majd szalad megkeresni Meredith-t, hogy lássa el a kezét. Elvégre így műtét közepén nem számít a gyorsaság, fő, hogy szerelmünk előtt villoghassunk a bibivel. Cristina kínos helyzetbe kerül, mikor Meredith arról faggatja, komolyan gondolta-e, amit mondott. A hallgatás itt bizony igen beszédes, Meredith el is viharzik durcásan, egyenesen Annához, akinek megint gyónni támadt kedve. Karev dühös Izzie-re, mert azt hiszi, kifecsegte az ő kis sírós-elgyengülős, kéznél lévő haverral szexelős előadását. A lány az éppen barátja sebét varrogató Meredith-en vezeti le az ebből fakadó rossz érzéseit, majd elrohan, hogy a pár tovább elmélkedhessen a kapcsolatukról.

Tovább
Címkék: grace klinika
6 komment

Gordon Ramsay - A Pokol Konyhája 6x15 (Évadzáró)

2010. február 09. 15:37 - Póniló

Elérkeztünk végre az utolsó részhez, ami egy rövid összefoglalóval indul, láthatunk konfliktusokat, kiabálásokat, sérüléseket, nem volt egy unalmas évad az fix. De foglalkozzunk inkább a jelennel mert az még izgalmasabb. Ott hagytuk abba egy hete, hogy Dave és Kevin jutott a döntőbe, de az estéjük még nem ért véget. A fiúk ugyan pihennének, de nem nyaralni jöttek, szaladnak is átöltözni, majd limóba pattannak. A limuzin egy felhőkarcoló lábához, egy hotelhez viszi őket, ahol JP már vár rájuk azzal, hogy irány a tető, mert Gordon már ott van. Gordon azonban nincs egyedül, a két döntőst egy rakás kiabáló, tapsoló ember – és egy új kihívás – köszönti.

Pontosabban szólva az utolsó kihívás, amiben semmi extra nincs, a hotel konyháján 45 perc alatt egy főételt kell készíteni, olyat, amilyet szeretnének, de ami az Araxiban is megállná a helyét. Neki is kell látni nyomban, mert késő este van, és amúgy is, mint mondtam nem nyaralni jöttek a fiúk. Kevin vaníliás vajban párolt homárfarkat készít kagylókkal és kukoricás körettel, Dave pedig szarvas bordát tejfölös paszternák és metélőhagyma pürével. Látva Kevin puccos fogását azonban kicsit elbizonytalanodik, és Kevin is úgy látja, hogy Dave egyszerűbb fogása labdába sem rúghat az ő összetett, sok hozzávalót tartalmazó ínyencfogásával szemben.

Tovább
21 komment

A szökés 4x24 - A szabadság ára 2/2

2010. február 09. 13:00 - Freevo

"Ha ezt látjátok, annak örülök, mert azt jelenti, hogy biztonságban vagytok" - mondja Michael Scofield egy kamerába, majd hirtelen vágunk, nehogy előre le legyen lőve a poén. Sucre és Linc jönnek a lakásba, a mexikói macsó majrézik, hogy milyen dolog, hogy Scofield be akar ejtőernyőzni a börtönbe, hát meg kell vallani, ennél nagyobb baromságot mi is régen hallottunk. Tömören az a terv, hogy a börtönhöz tartozó kápolnából keresnek egy föld alatti járatot, amin keresztül ki lehet jutni a falon kívülre, ahol majd várja őket Sucre és Linc. 

Az ejtőernyős mutatványhoz szükség lesz egy repülőre és egy pilótára, amit Alexander "áruló" Mahone-ra bíznak, közben meg igyekeznek megszerezni T-Bag számára azt a százezer dollárt, aminek a fejében ő lenne hajlandó segíteni nekik az ügyben. Scofield megint meglátogatja Sárát, hogy kódnyelven közölje vele az új tervet: ma este imádkoznia kell azért, hogy újra együtt lehessenek, nekünk meg azért, hogy Sara megértse, miről magyaráz a faszija.

Tovább
Címkék: a szökés
23 komment

Skins 1 Unseen - 1. rész

2010. február 09. 11:00 - Hankasid

Az unseen néven forgatott részek a sorozat történetéhez szorosan vagy lazán kapcsolódó, azokat kiegészítő rövid jelenetek vagy olyanok, amelyeket egyszerűen kihagytak a sorozatból, mert nem ütötték meg a mércét. Nem mentek adásba, a sorozat myspace oldalán voltak láthatóak. Rajongóknak kötelező darabok!

1. I mostly do: Ahogy arra még mindenki emlékszik, az első részben Tony megkéri Michellet, hogy segítsen neki, hogy Sid végre elveszíthesse a szüzességét. Michelle a klinikáról frissen kiengedett Cassiet szemeli ki a feladatra. Az első unseen rész azt meséli el, hogy Michelle ráveszi Cassiet a terv végrehajtására. Cassie és Michelle találkoznak egy padon a parkban. Cassie elkésik, de ő már csak ilyen. Michelle egy kedves kis ajándékkal üdvözli: egy Chris által sodrott spanglival. Cassie azonban már leszokott. Persze gyógyszert meg ilyesmiket továbbra is szed, de semmi olyat, amitől megjön az étvágya. Michelle egy szívességet akar kérni tőle, amit ő látatlanban elvállal, hiába ilyen egy jó barátnő! Michelle kérése: Estére buli lesz, és ott le kellene feküdnie Siddel. Cassie válasza: Persze, nem probléma. Könnyen ígér, még nem ismeri Sidet, nem tudja, hogy milyen problémás eset.

Tovább
Címkék: skins
1 komment
süti beállítások módosítása