Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X11

2010. december 25. 11:40 - Hódos Hajnalka

Na hát remélem, mindenkinek tojt a Jézuska valami olyat, amit már rég szeretett volna (meg minimum egy pizsamát is) és mindenkit úgy szeretnek, ahogyan szeretné, hogy szeressék. Történelmi pillanatokat élhetünk át együtt, először fordul elő, hogy a karácsonyt a Villában töltik a lakók, és ezek nehéz pillanatok, ebben Buci is megerősít meg háromszor elmondja, hogy karácsony Szentestéje van. A Villában meg Szentreggel, az ünnep fényét emelendő, a Lakók kócosan, csipásan, ásítozva, kockásra szétaludt fejjel, blázzal a kézben karácsonyfát díszítenek. Megható látvány.

A nyugiszobában Alekosz ébredezik, nem tud magával mit kezdeni és ténfereg Szandika körül, ébresztgeti, aztán visszamegy a Villába. A páros a riportszobában beszámol az együtt töltött éjszakáról, Szandika nem bánta meg a történteket, adott egy lehetőséget és ezzel áttörést csinált a Villában, arról nem ő tehet, hogy Alekosz telhetetlen volt, nem kellett neki, nem élt a lehetőséggel, ez a telhetetlenség netovábbja. Alekosz úgy gondolja, ha valamit teszünk, tegyük rendesen. Olivérnek bővebben is kifejti, Szandika volt az, aki megijedt. Mondogatja nekem, hogy én úgy használom a nőket, mint a tárgyakat, akkor most használjam őt is úgy, amikor meg elkezdem, akkor visszakozik.

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X10

2010. december 24. 10:30 - Hódos Hajnalka

Rögtön a műsor elején összezavarodok, mert Leonidaszt látom és hallom, ha kiesek, úgy essek ki, hogy odatettem magam. Ha most megint végig kell nézni a balhét meg a párbajt, tökön szúrom magam. Lilu feszülős farmerja és a Villa lakóinak idegesítő szokása – tele szájjal beszélgetni – jelentik egyelőre az állandóságot, na meg a tomboló szerelem. Meg az egyre elkeseredettebb kísérlet, hogy úgy tűnjön, reggeltől estig követjük az eseményeket. Ma különösen sok reggeliző Vályoglakók láthatunk, a Gigi szájában bukfencező kiflidarabok tánca kimondottan üdítő látvány. Leonidasz és Anikó beszélgetnek, arról, miért mondta Évának a nyugiszobában, hogy Anikó nem való a Villába. Anikó sértett, Leonidasz magyarázkodik, én meg nem értem, azt sem, mit kell ezen megbeszélni. Igen, Lilu tényleg kimondja, hogy tombol a Villában a szerelem, nyöszörögve ráhúzom a fejemre a párnát és kegyelemért könyörgök.

Kegyelem helyett újabb csapást mérnek rám. A mai első feladat, hogy társkereső hirdetéseket kell feladni egymás nevében. Tudom, tudom hogy bennem van a hiba, de kénytelen vagyok felháborodásomnak hangot adni, tudom, közhelyes vagyok meg nekem semmi nem jó. A társkeresőzés, újságcikkek írása meg a hülyébbnél hülyébb (és unalmasabb) feladatok helyett, pláne karácsony előtt miért nem lehet valami értelmeset kitalálni? Mittomén, csináljanak karácsonyi csomagokat az árvíz ill. a vörösiszap sújtotta települések ovisainak, süssenek nekik mézeskalácsot, csináljanak egy tetszőlegesen kiválasztott iskola alsó tagozatasainak prezentációt a dohányzás káros hatásáról, ha már mindenki füstöl, mint a gyárkémény. Nem, társkereső hirdetés egymásról, nehogy meg kelljen mozdulni, akkor kevesebb energia jutna az unott ténfergésre, a felvarrt hajak vasalgatására meg egymás baszogatására. 

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X09

2010. december 23. 11:50 - Hódos Hajnalka

Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni, mindezt elnevezni intim szférának, és ezekért nyafogni, az kurva férfias. Gombi arról beszél, sajnálja azt a lányt (Zsuzsit) és belegondolt az érzésbe, hogy ő is együtt lehetne karácsonykor a családjával. Évának semmit nem jelent, hogy Zsuzsi már nincs a Villában, eggyel kevesebben vagyunk és kész. Bécinek egyik szeme sír, a másik nevet, aztán kiakad, mikor Éva elmeséli neki, hogy Olivérnek van egy ilyen halállistája, amit minden nap módosítgat. Én nyüszítek.

Olivérnek nagyon hiányzik a szerelme és nagyon kanos ezért félrevonul maszturbálni a vécébe. Ez teljesen logikus döntés egyébként egy olyan helyen, ahol egy vécé van és 15 ember lakik együtt, hagyjuk. Szandika a többiek biztatására rányit, mindenki visítva röhög, Olivér felháborodva műbalhét rendez, összeugat Szandikával, egyébként is, egy nő ne nézze meg a faszomat, pláne egy ilyen, akinek nem számítanak az erkölcsök és borzalmas bosszút fog forralni Béci, az értelmi szerző és Szandika, a benyitó ellen. Szandikát ez nem hatja meg, ő simán belerajzol egy faszt az Olivér csajának a szájába az Oltáron levő képre, ha úgy adódik. A veszekedést feladat szakítja félbe, búcsú-emlékkönyvet kell készíteni a lakóknak, remélem, mindenkinek feltűnt a rózsaszínű tollpihés csilivili toll. Mindenki lázasan írni kezd, Anikó felnéz, hogy kell írni azt, hogy „maradj”? Lebetűzik neki. Fél perccel később ugyancsak Anikó: és azt, hogy „hagyd”? Há-a-gé-ipszilon-dé. Anikó meglepődik a megfejtésen, igen? A bajaiak nevében én kérek elnézést.

Tovább
Címkék: vv4
komment

Minden lében két kanál 1x23 - A halálig, bébi (To the Death, Baby)

2010. december 23. 08:43 - Gabba

Spanyolhonban járunk ismét, fehér Jaguárral érkező szőke jónővel nyitunk, akit egy szemüveges szivar és egy ellenszenves garbós stíröl egy Rolls Royce Silver Cloudból és beszél ki jól. Shelley Mastersonnak hívják a szőkét, szappangyárat örökölt, a személyes vagyona kb. 30 millió $, a két fazon természetesen erre a hozományra tör. Némi vita után megállapodnak, hogy fele-fele arányban fognak a koncon osztozni: a szemüveges Coady adja a tervhez az anyagiakat, a garbós Foster pedig személyes varázsát. (Mert az van neki. Boáff.) Főcím.

 

Tovább
komment

VV4 - 4X08

2010. december 22. 14:30 - Hódos Hajnalka

Sötétbarna garbós kötött ruha, csipkemintás barna ribancharisnya, bokáig retkes térdig érő csizma. Nem, ez nem Lilu, ez én vagyok, úgy estem be a tévé elé, percekig az sem tűnt fel, hogy még a sapka is rajtam van. A Villában sötéten, depressziósan indul a reggel, Zsuzsi nyüszítve ébred, jól megcsináltam a balhét tegnap, mi? Olyan hülye vagyok. Olivér a szaunában értetlenkedik, neki a deszkákon kellett aludni, a bűnös, a szabályszegő bezzeg kényelmesen alszik a meleg szobában, hát milyen dolog ez? Benn, a többieknél olyan vidám a hangulat, mint egy tömegszerencsétlenség helyszínén, Gombi Bécivel beszélget, durva ami itt van, egy-két ember nagyon komolyan veszi ezt az egészet. Béci legyint, örüljünk, amíg mi nem vesszük komolyan. GigiHamupipőke ablakot pucol és ő még nem látott ilyet, hogy egy ember így kiforduljon önmagából, Alekosz szerint a primitív ember legelső és legutolsó fegyvere az erőszak. Gigi helyesel és tovább maszatolja az ablakot. Olivér unott arccal közli a riportszobában, hogy hidegen hagyja a sztori.

Béci kardigánja megérne egy hosszabb elemzést, de legalább most nem csámcsog, hálából én se az öltözékén. Gombi az első talán, aki megkérdezi Zsuzsitól, hogy van, jó lenne, ha Gombi csinálna megint valami teljesen férfiatlant, de legalább idegtépőt, mert komolyan kezd szimpatikus lenni. Zsuzsi megköszöni neki, hogy tegnap olyan jó fej volt, Gombi biztosítja, hogy tudja, milyen ez, olyan állapotban voltál, hogy nem láttál, nem hallottál. Olivér lelki- és hálótársával, Alekosszal beszélget, Olivér szerint nem kifizetődő kimutatni az érzéseiket. Pont te, pont te mondtad az ellenkezőjét, tudod Olivér, nem az volt a kérdés, hogy ez megtörténik-e, hanem az, hogy mikor. A Zsuzsi egy közönséges és otromba nő, mire Olivér: be kell mennem, szarnom kell. Hát köszönjük az információt, megtisztelő ez az intimitás.

Tovább
Címkék: vv4
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x16 - Emlékezet

2010. december 22. 14:00 - leeann

Andrew felcsapott Tinódi Lantos Sebestyénnek, és summáját írja Buffy történetének. Persze Andrew ezt a legújabb technikával teszi, az eseményeket videokamerával veszi. Az első szövetségese a hiú Anya, aki mindig az események közepében ragad. Írhatnám rímekben az egész posztot, de Andrew története egyelőre csak neki fontos, és reméljük, pontos. Szóval Andrew Buffyt filmezi, amiben egyelőre csak a világosbarna démon segít. Andrew producer, rendező, operatőr és narrátor egy rajzon mutatja be az ellenséget és csapatát, ami így nem kifejezetten ijesztő.

Később a botcsinálta mesélő a vadászjelöltek életéből örökít meg néhány percet. Andrew sajátos módon be is mutat néhány főszereplőt, amikor Buffy erős szavai zökkentik ki az alkotót, és kötnek csomót a tetszetős fantáziálás fonalára. A csapatból többen jó ötletnek tartják az események megörökítését, de a vadász csak időpocsékolásnak tartja, pedig ha tényleg megmentik a világot, igenis legyen nyoma. Hajrá Andrew! Buffy komoly beszédbe kezd a nebulókra váró veszélyekről, ami nem két perc, úgyhogy aki teheti, elfoglalja magát valami hasznossal, vagy éppen haszontalannal, de mindenképp más tevékenységgel.

Tovább
Címkék: buffy
komment

VV4 - 4X07

2010. december 21. 11:00 - Hódos Hajnalka

VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért fontos, mert éppen jóízűen eszegettem friss vágásból egy kisebb szelet disznósajtot, és az ilyen és ehhez hasonló szerkók elemi erővel hatnak rám, dekoltázst férfin csak egy esetben tudok elfogadni, ha Brad Pitt hordja az Interjú a vámpírral vagy a Szenvedélyek viharában c. filmekben. Nemcsak én, a Lakók is rögtön a lovak közé csaptak, Zsuzsi hitetlenkedve kérdezi Szandikától a zuhany alatt, tényleg ezt mondta, így? Tényleg, ezt, hogy nekem nem kell. Kinn Olivér fényesre nyalja a bölcsek kövét: ha valaki összejön egy közönséges, kiégett nővel, az őt is jellemzi. Zsuzsi inkább saját magának bizonygatja, hogy ő sem érti, mert ilyen csúnya pasi neki még nem tetszett, de neki tényleg kell ez a Leonidasz gyerek, úgy látom, Szandikát nem győzte meg.

Hát nem talált túl sok támogatóra a Leonidasz-Zsuzsi páros, a helyzetet súlyosítja, hogy a nézők szavazata alapján egy nadrágban, sziámi ikrekként kell eltölteniük a napot, Leonidasz nyűgös, úgy hiányzott ez neki, mint ablakos tótnak a hanyattesés, Zsuzsinak tetszik a szitu, vihog, megpróbálja kihozni a helyzetből és Leonidaszból a lehető legtöbbet, aztán belekeverednek egy kínos beszélgetésbe, aminek körülbelül az a lényege, hogy Leonidasz megtalálta kinn élete nagy szerelmét és erre akkor jött rá, mikor Zsuzsi rányomult, és ő ezt így kerek-perec nem mondta, hogy a Zsuzsi nem kell neki, és Zsuzsi ne haragudjon. Zsuzsi haragszik, és ne beszélj rólam rondán, én olyan aranyosan közeledtem neked meg aranyosan felállt tegnap este, na és, attól még felállhat, mondja Leonidasz. Zsuzsinak megalázó ez az egész helyzet és most már cikinek is érzi, Szandika felcsattan, hát mit ugattam neked bazmeg, hogy ez egy gyerek! Egy gyerek! Hát még tejszagú az ember!

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X06

2010. december 20. 10:48 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló olyan pszichológiai mélységeket tárt fel a női-férfi kapcsolatokban, hogy Csernusdoki nemcsak A férfi és A nő c. könyvét, de a már félig elkészült kéziratait is rituálisan elégette a gázláng fölött, Tari Annamária visszaadta a diplomáját, a Nők Lapja pedig rendkívüli szerkesztőségi gyűlést hívott össze, az egyetlen napirendi a pont a hogyan tovább? Úgy látszik, akadt még az rtl raktárjában a tavaly leselejtezett sötétítő függönyből fekete is, gyorsan varrtak belőle Lilunak egy felsőt, vagy ahogy T. Olvasónk, senior Muhaha megjegyezte, rárobbantottak egy betmen jelmezt, valóban, csak a hasizmokat szimbolizáló kockákat neki a vállára illesztették. Megkockáztatom, hogy most elveszítem olvasóim jelentős részét, de ragaszkodom a tradíciókhoz és bevallom, Kubu, ne kérdezzetek semmit.

A lángoló szerelem szófordulatért önmagában ölni tudnék, de Lilu tovább hergel, Gombit utánozva szíveket formáz a kezéből, hogy értsük, most ilyen lángolások fognak következni, rögtön ezután Zsófit mutatják egy pakolásban, még nem találkoztam olyan férfival aki ettől ne rémült volna meg és ne kérdezte volna meg, mi a szart kentem a fejemre és minek. Béci is megkérdezi, hogyne, a háttérben Éva csattog lila kis együttesben a fürdő felé, az ajtóra ló betűkkel ki van írva, hogy foglalt, ennek ellenére ő párszor bekopog, be is óbégat, Olivér válaszol, én vagyok most benn, faszom. Éva morog, kénytelen vagyok beismerni, ez a nő reggelente elviselhetetlenebb, mint én, pedig.

Tovább
Címkék: vv4
komment
süti beállítások módosítása