Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x13 - A fantomlakó

2010. december 11. 14:00 - leeann

Delia éppen halálra aggódja magát Ned miatt, mert a fiú igazi randin van egy lánnyal. A randi jól alakul, van csók is, meg a lány is helyes, de valaki les rájuk az árnyékból, sőt. Hatalmas vihar támad, amitől nem csak a lány, de a már sokat látott rutinos Ned is megijed. Később Ned Melindához megy segítséget kérni, mert szellemet sejt a dologban. Amíg Ned csak sejti, Melinda látja is. Ned elmeséli, hogy amióta ismeri ezt a lányt, apró kis balesetek érik, és ebben egy szellem kezét véli felfedezni, főleg úgy, hogy a lánynak nemrég halt meg az apja.

Melinda látott valakit, ezért megkéri Nedet, hogy ne találkozzon egy ideig a lánnyal, és ő addig utánanéz a dolognak. Melinda nyomozni kezd a lány apja után, de csak annyit tud kideríteni, hogy a saját szerelőműhelyében esett rá egy autó. Másnap is egy autóé a főszerep, mert a suli parkolójában, amíg a szerelmesek csókolóznak a hátsó ülésen, az autójuk sebességbe vált, és nekigurul egy parkoló autónak. Deliának a rendőrségere kell mennie Nedért, de a lányért nem az anyja jön el, hanem a nővére.

Tovább
1 komment

Sötét angyal 2x04 - Éteri szerelem

2010. december 11. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Radar Love


Reggel van, Jushua még alszik, amikor az orra már ébred és szimatolni kezd. Erre megmozdul az egész Nagytesó és végigszaglássza a fél várost, majd megáll Maxék ajtaja előtt. Cindy majd' frászt kap, de aztán egy kézfogást is, így ismerkedés letudva, jöhet a reggeli, mely közben a kiscsapat megbeszéli, hogy egyrészt az a terv, hogy 'Joshua és Apa', azaz megkeresik Sandemant, másrészt pedig 'Max és Logan', vagyis ha a keresés sikerrel jár, megoldódik a szerelemvírus-ügy is.

A reggeli bolhapiac szintén éledezik, a népek sürögnek-forognak. Egy rozoga járású jóember odavánszorog az egyik bódéhoz és egy kabátot akar venni. Az arca piros és tele van csúnya hólyagokkal, de ez még nem is zavarná az árusokat, ám amikor fizetni akar és a kezét nyújtva vércseppek potyognak a pultra, máris elzavarják. A népek tovább sürögnek-forognak, a Helyi Kis Motel lépcsőjén ülő fiát küldi éppen söpörni a recepciós-tulaj, amikoris a népek között előbukkan egy szédelgő fiatalember vérző szájjal; mire elvágódik, már a szemeiből is vér csurog. "Azonnal hívják a mentőket!" - kiabál egy fölé hajoló tudósfejű alak. Ezalatt a közeli sikátorban ott ül Jóemberünk, épp vérző kezeit köti be, kalapját visszatéve ritkás ősz hajjal borított fejére, látszik a tarkója és... a vonalkódja.

Tovább
Címkék: sötét angyal
5 komment

Friday Night Lights 4x12 - Laboring

2010. december 10. 14:00 - Sigismundus

Szemle a Lions pályán, a Játékfelügyelet szemlézik. Óriásinak nevezett lyukak miatt óvott a Panthers, szerintük játékosokra veszélyes. A Lions persze kikéri magának, ők egész évben ezen játszottak, mégsem lett bajuk, mert ők kemény legények, nem úgy mint egyesek. Azért izmozik ennyire Joe McCoy meg csicskája Aiken edző, mert rosszul áll a szénájuk. A tabella szerint a Lionson keresztül jutnak csak be rájátszásba, és ezt hazai pályán akarják. A vitának a Játékfelügyelet főnöke vet véget, ma szombat van, péntekre oldja meg Eric hogy jó legyen a pálya.

Julie Taylor gondjai kisebbek, anyja csak nem engedi el önkéntes építőnek. Nem is érteni, egy 18 éves lányt miért nem akarnak hónapokra egyedül New-Orleansba engedni.. Becky mégis tesz egy utolsó utáni próbát Timnél, utána viszi ruháit meg Szúnyogot. A társalgásuknak Billy telefonja vet véget, elment a víz, jön az unokahúg vagy öcs! Irány a kórház, Tim hajt ezerrel.

Fukszos búcsúztatása valahol keleten. Vince is ott van és igen kínosan érzi magát. Nem tudja senki hogy ő is ott von azon az éjjelen. Más a baj, az elhunyt szülei mind arról beszélnek bár Fukszos is olyan jógyerek lett volna, játékos, mint Vince… De ő csak Jessnek beszélt erről, azon az éjjelen nagyon összeomlott. A lány próbálja rábeszélni, menjen a rendőrségre, de Vince nem akar sittre kerülni.. Inkább a tisztes távolban megjelenő Calvinnal terveznek valami visszavágás félét…

Taylor házban Eric a rádiót hallgatja és a betelefonálók szerint Hálaadás után a Lionsnak nemulass lesz, de durván.. Tammy azt hiszi, ezért aggódik a férje, dehogyis.. Már az újság is megírta, hogy az abortuszvád miatt az igazgatónő elbocsátását követelik szülők. És megindul a névtelen bátrak telefonos zaklatása is. Landry végre összeszedte álmai lányának álmai bringáját. De a fogadtatás kissé hűvös, ahhoz képest is hogy Jessék épp templomba igyekeznek.

Tammyt késő este látogatja meg a tanfelügyelő és közli, kell egy nyilatkozata a sajtónak. Az iskolatanáccsal már meg is szövegeztek egyet, és van egy barátságos riporter aki le is hozná. Tammy egyetért, aztán beleolvas a cikkbe, tele van ’bocsánatkéréssel’ megy ’helytelen tanácsadói magatartással’, ezt ő nem hajlandó elfogadni.. Tanfelügyelő szerint viszont csak így tudja megtartani az állását… Lionscsapat pályát épít, Eric közben nagyon leszúrja Luke-t, nyilván nem csak a sérülés miatt. De mindjárt utána bocsánatot is kér. Az edzés az elkészülésig a Caroll-parkban megy addig is. De dühösek hogy nem a saját pályájukon edzenek, ezért Landry ötletére éjjel meglátogatják a Panthers-pályát.

A Rigginsek Riggins módra várakoznak sok-sok sörrel.. Billy végül nem bírja és berohan a szülőszobába, mégiscsak ő a férfi, és az apa! Végül hosszas várakozás után Tim nagybácsi lesz, akinek unokaöccse van. És nagyon boldog, örül a kisöcsnek, hogy beindult a garázs, és hogy földbirtokos lett..

Egy ügyvéd sem bíztatja sok jóval Tammyt. Ha nem kér bocsánatot, elbocsátják, azt meg lehet támadni bíróságon, és talán, évek múlva győzhetnek is akár. Az iskolájába menet tüntetők fogadják, odahaza meg névtelen telefonálók akik vagy az abortuszt, vagy a Lionst támadják.. A Lions Panthers háború folytatódik. Eric kocsiját kissé kidekorálják, de JDék se tudnak edzeni. Landryék éjjel ugyanis kb tízezer fogpiszkálóval ültették tele a pályájukat…

Vince-nek is feszült napja van. Jön Calvin a hírrel hogy holnap este rajtaütnek a gyilkos mexen. Ezt követően meg végignézheti Jess évelődését Landryvel. Végül a fekete srác mégis erőt vesz magán és jó srácnak nevez pulykatojást, figyelmezteti hogy vigyázzon Jessre.Hajnalban kiderül, éjjel valakik meglátogatták a Lions-pályát. Autókkal jöttek, meg láncokkal, és rallyt játszottak amíg csak bírták.. szóval itt nem lesz meccs. Wade Aikmen nagylelkűen felajánlja hogy kirúgja bármelyik játékosának is köze volt ehhez..

Jess éjjel elmegy a Howard lakáshoz, mert sejti valami történik. Igaza is van, Vince és Calvin most indulnának mexre vadászni. A lány megpróbálja leállítani, de Vince durva, ne jótékonykodjon vele, már megvan neki a jóembere. És beszáll a kocsiba…Tim még éjjel a garázsban is tök happy, míg be nem kopogtat pár zsaru hogy néhány lopott járműről kérdezzék..  Calvin részletes tervet dolgozott ki hogy ijeszt ő rá a mexre, Vince pedig majd lelövi a menekülőt… A srác hallgatja, bólogat, majd egy pirosnál kiszáll a kocsiból.. és még egy arcába nyomott pisztoly sem ülteti vissza.. Hazarohan, ahol a küszöbön még mindig ott kuporog Jess. Itt a srác megint elbőgi magát..

Egy kajáldában ülnek össze az edzők, a seriff és a játékfelügyelet. Kint a két csapat tüntetői…A serif közli, ellenőriznek minden keréknyomot, de időbe telik. Joe McCoy újra álszenteskedik, Eric visszavág, a családját fenyegetik, pályáját szétverték, ez már nem csak egy focimeccs.

Végül mégis a Párduc-pályán kell játszaniuk, más nincs a környéken. Taylor edző igen idegesen megy haza, odahaza Tammy azzal fogadja, megteszi a nyilatkozatot.. Vereség minden fronton.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Minden lében két kanál 1x21 - Haláleset a családban (A Death in the Family)

2010. december 09. 09:05 - Gabba

Vidéki angol kúria kellemes parkjában nyitunk, a kertben egy idős úr sétál (a népszerű Roger Moore alakításában) és mondja magnóra önéletrajzát. A 3. kötet 74. fejezete következik éppen (ha kiadják, valszeg hosszabb lesz, mint a Háború és béke), izgalmas világháborús csataleíráshoz érkezik az elbeszélő. Mintegy illusztrációképpen egy távirányítású Tigris tank modell tűnik fel a szép ződ gyepen, amit egy bohócálarcos figura irányít a bokrok közül, és araszol az öregúr felé. Ő persze szakmai érdeklődéssel kezdi vizsgálgatni a járművet, lehajol hozzá és ekkor bummm..., a nyugállományú tábornokból csak simléderes sapkája marad meg, amit a légnyomás pont a bohócálarcoshoz repít. A merénylő noteszt vesz elő és elégedetten húzza ki egy listáról Sir Randolph Sinclair nevét. Főcím.

 

Tovább
5 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x14 - Az első randi

2010. december 08. 14:00 - leeann

Az esti tanuló őrjárat érdekesen alakul. Spike leüti Gilest, mert azt hiszi rá, hogy az Első, Giles pedig nem érti, hogy miért nem fáj Spike-nak, hogy megütötte őt. Amikor este hazaér a csapat, Giles és Buffy a „Hol a francban van a Spike chip-je?” kérdést járják körül. Buffy jobban aggódik az igazgató miatt (lapáttal a kezében az alagsorban akció), mint a chip nélküli Spike miatt, úgyhogy most fontosabb az iskola, mint a vámpírt tartsuk távol a lányoktól dolog. Másnap Xander megismerkedik egy lánnyal, Buffy pedig az igazgatói irodában szaglászik, ahova alaposan meg is érkezik az igazgató.

Az igazgató nem vészes egyelőre, nem hiszi el, hogy Buffy csak egy dossziét keres, de lecseszés helyett estére meghívja vacsorázni. Buffy elfogadja a meghívást. Miután Buffy elhagyja az irodát, az igazgató egy véres tőrt tisztogat le. Az iroda falán lévő tábla mögött egy komplett fegyvertár van. Még a vadásznak sincs ennyi tőr, kés és egyéb szúró- vagy vágófegyver a birtokában. Buffynak igaza lehet, az igazgatónak van valami a füle mögött. Később Buffy és Will azt latolgatják, hogy miért hívta el Buffyt az igazgató vacsorára.

Tovább
Címkék: buffy
2 komment
süti beállítások módosítása