Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 4x10 - I Can’t.

2010. november 26. 14:00 - Sigismundus

Kis lepusztult templomocska valahol Dillon-külsőn. Fehér gyülekezet látogatja, a lelkész büszkén említi meg hősüket, Luke Caffertyt, akire már szülei is büszkén tekintenek. Luke azonban húzza a nyakát valamiért, de nagyon.

Timnek is csak a gondjai szaporodnak, a roncstelepes, akihez a lecsupaszított vázakat viszik, kijelenti, ennyi volt. Gyanús már neki a dolog, a zsaruk szaglászhatnak, nem akarja a bajt magára.

Tovább
Címkék: fnl
1 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x12 - Lehetőség

2010. november 25. 14:00 - leeann

A vadászjelöltek ízelítőt kaptak abból, hogy milyen az, amikor Buffy komolyan gyakorolja a mesterségét. Itt az ideje annak, hogy a jelöltek megtanuljanak vadászni, úgyhogy este irány a temető. A gyakorlat alanya Spike, de olyan gyorsan a vacsoraasztalra kerülnek a lányok, hogy pislogni sincs idejük. Buffy tudja, hogy jóval kevesebb erejük van még, hiszen jelöltek, de az ügyesség, az erő és a vadászösztön bennük van, csak még azokkal a pluszokkal nem bírnak, amit Buffy és Faith birtokol.

Persze a nagy gyakorlatozás közben óhatatlanul is közel kerül egymáshoz Buffy és Spike, amit a nebulók sem hagynak szó nélkül. Másnap Buffy eligazítást tart az újoncoknak, majd bemegy dolgozni a suliba, ahol megint előkerül a verekedős furcsa magas lány, Amanda, de megint csak valami nyűge van. Este Will nagy hírt tud meg. Az már korábban kiderült, hogy ez „Első” visszavonult, hogy rendezze sorait, az viszont új infó, hogy van még egy vadászjelölt Sunnydale-ben. Will felajánlja azt is, hogy megkeresi a lányt, így Buffy nyugodtan elviheti az újoncokat tanulmányi kirándulásra, ahova Andrew is menni akar.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Minden lében két kanál 1x19 - Másnap reggel (The Morning After)

2010. november 25. 08:23 - Gabba

Úgy indulunk, mint a Lost pilotja: a kamera egy szemre fókuszál, ami elég nehezen akar kinyílni. Csakhogy a szem ezúttal nem Jack Shepardhoz, hanem Brett Sinclairhez tartozik. Lordunk csak lassan tér magához, erősen másnapos, a lakásban teljes felfordulás, üres poharak, felborult pezsgősüvegek, jó buli lehetett az éjjel. Jegesvödörből hűsíti magát, majd az első gyanús jel: estélyi ruha a földön, de hol van belőle a nő? Danny érkezik taxival valami szörnyű csillogó zakóban (vazze, felnőtt emberre ilyet ráadni, eszem megáll), beszélgetésükből kiderül, hogy Stockholmban vagyunk, innen küldött Brett táviratot az éppen Helsinkiben tartózkodó barátjának, a következő szöveggel: „Elveszem a legszebb svéd nőt, legyél a tanúm, siess, siess, siess!” Végszóra narancsszínű neglizsében belibeg az ara, és bemutatja magát Dannynek: Lady Sinclair vagyok. Barátaink egy szót sem tudnak kinyögni. Főcím.

 

Tovább
2 komment

Kiadó a Való világ-hogyvolt, meg pár másik is

2010. november 22. 10:52 - sixx

Emberek, olyan őrült olvasókat keresünk, akik hajlandók lenének napi hogyvoltot írni a a Való világ 4 eseményeiről, mivel mi nem bírjuk az erőltetett menetet, a heti egy hogyvoltnak meg nem sok értelme van. A celebkiadásos ma esti összefoglaló a próbafutam, tessék megnézni és erre a címre küldeni egy kb hat bekezdés hosszú írást, lehetőleg vicceset. Teamek jelentkezését is elfogadjuk, még jó. Addig is egy közepesen szar kép az egyik versenyzőről, kedvcsinálónak. A kép alatt van még infó, tessen görgetni.

További kiadó hogyvoltok is akadnak: Rizzoli and Isles, Testvérek, The Defenders, Cougar Town és tulajdonképpen minden, amit csak akartok, és eddig nem volt. Példának okáért a Sons of Anarchy vagy a The Event is jöhet. 

13 komment
süti beállítások módosítása