Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 4x07 - In the bag.

2010. november 06. 09:00 - Sigismundus

Julie jó depissen ébred, de azért kikel az ágyból, felkel meg egyebek. Matt még napok múlva sem hívta. Luke-ot odahaza rossz hírek fogadják, marhatolvajok ritkítják a gulyát, ezért meg kell erősíteni a kerítést, szól apja. Ez azt jelenti hogy hiányoznia kell az iskolából, az edzésről.

Tammy Taylor viszont boldog lehet munkahelyén. A Dillon High sulit kitüntették a Kék szalag díjjal, ami egy elismerés, a kiváló átlageredményt produkáló iskoláknak. Beckynek is kijut az örömből, apja, a kamionos jön látogatóba pár napra. Anyja, Cheryll már kevésbé örül, de lányáért elviseli az exet.

Tovább
Címkék: fnl
2 komment

Kommentért exkluzív True Blood-vetítés

2010. november 05. 14:57 - sixx

A kommentversenyen a www.hbo.hu weboldal bármely regisztrált felhasználója részt vehet, nincs tartalmi megkötés, bármikor, bármilyen témában írhatnak hozzászólást az oldal látogatói. Az egyetlen kitétel, hogy a komment kapcsolódjon a kiválasztott cikkhez, filmhez, sorozathoz, videóhoz vagy azok szereplőihez, valamint nem tartalmazhat trágár vagy rasszista megnyilvánulásokat. Minél több hozzászólást ír valaki, annál nagyobb az esélye, hogy bekerüljön a zártkörű HBO Klubba. A legaktívabb kommentelők pedig exkluzív HBO-eseményeken, premier előtti vetítéseken vehetnek részt.

A verseny november 4. és november 17. között zajlik, és a verseny győzteseit, az ezen időszak alatt a 100, legtöbb hozzászólást írót partnerével együtt vendégül látjuk egy egyedülálló True Blood-vetítésen, így a nyertesek már a november 23-i HBO-premier előtt megnézhetik a sorozat legújabb évadjának első két részét, és személyesen is találkozhatnak a többi film- és sorozatrajongóval.

Szólj hozzá!

Dr. Csont 4x04 - Állati nyomozás

2010. november 05. 14:00 - Llew

Booth hétvégi apukaként a parkban tanítja focizni Parkert, aki a nagy játék közben egy emberi ujjat talál egy madárfészekben. A csapat azonnal rá is ugrik az ügyre. Hodgins japán cseresznyefa virág nedvet talál a csontokon, majd rossz neveket használva közli, hogy a fészket egy Corvus brachyrhynchos (magyarul rövidcsőrű varjú), vagyis amerikai varjú (latinul Corvus caurinus) készítette. A madár életterének méretéből, illetve Brennan aktuális gyakornokának, a középkorú, négy gyerekes Mr. Starretnek hajdanán parkőrként szerzett tapasztalatiból megmondják, hogy a holttestet valahol a Jefferson-emlékmű körül kell keresni.

Booth eközben teljes pánikban Sweets értő kezeire bízná fiát, hogy segítsen neki feldogozni a traumát. A dilidoki szerint viszont Parkernek valószínűleg semmi gondja, hisz a gyerekek másként kezelik a halált. Ez persze nem nyugtatja meg az aggódó apát, ahogy az sem, amikor holttestkeresés közben Bones elmeséli, hogy öt évesen holtan találta a szomszéd nénit a konyhájában, és tessék, mégis teljesen normális. Na, persze. Amíg ők csevegnek a statiszták megtalálják a holttestet. Éppen egy oposszum falatozik az arcából, ami csak nem akarja magát halottnak tettetni, akárhogy is ijesztgeti Bones, inkább csak komótosan elsétál. Aztán mikor mégis összeesik, Booth büszkén vázolja elméletét, hogy az áldozatot megmérgezték, az állat evett belőle, így elpusztult. Bones kiábrándítja, hogy ez nem jött be, de helyette mehet a susnyásba az újfent megelevenedett jószág után, hisz bizonyíték lehet a belsejében.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

Sötét angyal 2x01 - Azonosítás

2010. november 05. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Designate This

Majd’ egy évtizedet vártunk itthon a folytatásra, de most végre itt van az új főcímmel, valamint új szereplőkkel, kicsit újabb koncepcióval készült 2. évad, mely -az eltelt időnek köszönhetően- a magyarhangokban is hozott változást.
Azt nem ígérem, hogy behozom a csatorna 'heti két rész'-adagját, de azt igen, hogy az eddigiek szellemében folytatom és azt, hogy ha minden jól megy, még bree-gee is előkerül. Jó szórakozást!

 

Seattle-ben az időjárás még 2020-ban is a szokásos (zuhog az eső), a Jam Ponyban a munkamorál továbbra is a szokásos (Cindynek esőben nincs kedve kézbesíteni), a tv-műsor megszakítása szintén a szokásos (Áradó Igazság Videó-híradója).
Az 1990-es évek elejétől a maguk adójának milliárdjait térítették el kormányzati fejlesztési programoktól, hogy titkos genetikai kísérleteket finanszírozzanak. Ez a titkos hadművelet Manticore Project néven ismert. Célja: a tökéletes katona megteremtése, genetikai fejlesztés az erő és gyorsaság megnövelésére. Ezeket a gyerekeket könyörtelen edzésnek és agymosásnak vetették alá. Azonban 2009 telén 12-en közülük megszöktek a Wyoming állambeli gillette-i létesítményből. Néhányukat elkapták, néhányukat megkínozták, néhányan pedig az életüket adták a szabadságukért. Mióta ezek az adások megkezdődtek, a Manticore áthelyezte tevékenységét egy titkos helyszínre. A Szempár meg fogja találni és biztosítja, hogy ezeknek a bűnöknek a felelősei törvény elé kerüljenek.
Ami újdonság, hogy nincs itt Max. Hiányzik Cindynek (aki nem engedi, hogy barátnője szekrényét belakják) és Logannek is (aki elfelejtett hajat vágatni).

Tovább
Címkék: sötét angyal
4 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x11 - Showtime

2010. november 05. 12:00 - leeann

Egy új vadászjelölt érkezik Sunnydale-be, akit a hírnökök azonnal meg akarnak ölni, de Buffy időben érkezik, úgyhogy Rona is is csatlakozni tud a csapathoz. Persze nem Rona az egyetlen új jövevény, a többiek már belakták a Summers-házat, és nem akarnak aludni, pedig eléggé éjjel van már. A tinilányok nem értik, hogy Buffy miért elsősorban Spike-ot akarja megmenteni, és csak utána foglalkozna az Első-vel és a Turok-Han-nal. A vicces az, hogy Spike is csak azt suttogja magában, hogy „el fog jönni értem”.

Miközben Buffy megint vámpírmentésen töri a fejét, Giles és Anya utánajárnak egy ötletnek, ami segíthet nekik. Beljoxa szemét keresik, ami bármi is, egy nagyon ronda démon segít nekik megtalálni. Közben Will beszél a kovennel, és ők beszámolnak egy újabb vadászjelöltről, aki egy motelben van pár napja, és azért nem tudnak még róla, mert a figyelője meghalt, de gyorsan érte kell menni. Buffy és Xander azonnal mennek is, amíg Kennedy edzést tart az újoncoknak, akik inkább lázadoznak ahelyett, hogy tanulnának és gyakorolnának.

Tovább
Címkék: buffy
1 komment

Smallville 8x09 - Abyss

2010. november 05. 09:00 - Tipca

Már csak egy hét van Chloe és Jimmy esküvőjéig, de még mindig vannak olyan vendégek, akik nem jelezték, hogy eljönnek. Ilyen többek között Lana is, említi meg Jimmy, aki ágyba hozza a reggelit menyasszonyának. Chloe összevonja a szemöldökét: hogy kicsoda? Jimmy aggódik, mert Chloe mostanában egyre feledékenyebb, ami az utóbbi hónapokban jellemző szuper-infóéhség után valóban feltűnő változás lehet. Chloe csak az esküvő miatti stresszre fogja, aztán visszaemlékezik az eljegyzési partijukra, mikor egy perc szünetet kihasználva táncoltak Jimmyvel – aztán pedig minden zöld kriptoni mátrix-kóddá bomlott körülöttük, Jimmy pedig arctalan bábuvá változott. Vagy ez nem is így volt? Jimmy kétségbeesve ébresztgeti Chloét, aki elvesztette az eszméletét egy percre, de akkor sincs sok öröme benne, mikor magához tér, ugyanis a lány egyáltalán nem emlékszik rá, sem arra, hogy férjhez készülne menni.

Jimmy Clarkhoz szalad, ő az utolsó esélye, hogy magához térítse Chloét. Ugyan miután megmutatta neki egy közös képüket, a lány már nem félt leendő urától, de Jimmy úgy gondolja, még mindig nem emlékezik. Viszont abban reménykedik, Clark még nem esett ki neki. Chloe a kórház könyvtárát veszi célba, hátha talál valami anyagot a memóriavesztésről. A folyosón összefut Davisszel, aki gyorsan lefújja a családfakutatást, nehogy a lány esetleg kiderítsen a piszkos kis múltjáról valamit. Feltűnik azonban neki Chloe furcsa viselkedése, rákérdez tehát, hogy minden rendben van-e közte és Jimmy között. Chloénak először fogalma sincs, ki az a Jimmy, aztán mikor észbe kap, elhebeg valami átlátszó hazugságot, majd sietve távozik.

Tovább
Címkék: smallville
Szólj hozzá!

Castle 2x01 – A múlt sebei

2010. november 04. 09:00 - Neoprimitív

Eredeti cím: Deep in Death

Ott hagytuk abba, hogy Castle felkészülve a legrosszabbra bevallja Beckett-nek, ő bizony minden tiltás ellenére kutakodni kezdett az anyja halála körül, pedig ennek azonnal kénköves kirúgás volt a beígért büntetése. Ehhez képest úgy látszik, mégsem volt akkora a baj, mert az őrsön Castle éppen két cicababával fényképezkedik, miközben Beckett interjút ad. Cosmo cikk és címlap készül és nyomozónk a kinti Szabó Patrícia kérdéseire válaszolgat olyan mosollyal, mint ha a fogát húznák – talán még sincs minden rendben. Amikor kiderül, hogy Castle már nélkülözhetetlen munkatársnak állította be magát a sajtónál, elviharzik, és megpróbálja Montgomery-nél lefújni az egész cécót – hiába. A polgármesternek fontos a cikk, szóval mars vissza smúzolni.

Ryan-éknak persze nagyon tetszik az ingyen cirkusz, Beckett-et is rábeszélnék egy ilyen új fazonú egyenruhára (én is!). Castle bukkan fel a kávéfőzőnél és próbál mentegetőzni, hogy az egész nem is az ő ötlete volt, de Kate elhajtja, neki teljesen mindegy, írónk hol és mit csinál, ő szeretné végre befejezni Miss Cosmo szórakoztatását. Híresen érzékeny és figyelmes szerzőnk természetesen még mindig nem érti, mi volt a rossz abban, hogy nagy ívben tojt a másik kifejezett kívánságára. Beckett-nek nem ez a szerencsenapja, mert ahelyett, hogy a menetrend szerűen érkező hulla miatt megszabadulhatna tőle és a riporternőtől, Montgomery rálőcsöli mindkettőjüket, had legyen „életszagú” a cikk.

Tovább
Címkék: castle
6 komment

Minden lében két kanál 1x16 - Otthon, édes otthon (A Home of One's Own)

2010. november 04. 08:16 - Gabba

Vidéki Anglia, egy szemüveges fószer a semmi közepén álló lepukkant házat sasol erősen a bokrok közül. Kerekes kút az udvaron, sejtelmes fények az ablak mögött, károgó holló a padláson. Emberünk közelebb oson, majd az ablakon bemászik. A romos szoba padlóján titokzatos jelek, rajzok: alkimista vagy szabadkőműves összejövetelre, esetleg kémia szakkörre utaló ábrák. Középen viaszból készült vudu baba, a szemüveges meglepődve forgatja kezében, amikor hirtelen fekete csuklyás alakok veszik körbe. Egyetlen hang nélkül lenyomják a szerencsétlent, aki kétségbeesetten szorongatja a bábut, közben a zsebéből kiesik egy igazolvány: John Walden detektívfelügyelő nevére szól, a sussexi rendőrségtől. Hiába, veszélyes szakma ez, remélhetőleg a felesége szép özvegyi nyugdíjat fog kapni. Főcím.

 

Tovább
2 komment

Smallville 8x08 - Bloodline

2010. november 03. 09:00 - Tipca

A múltkor ugyebár Clark felajánlotta Loisnak, költözzön vissza a farmra most, hogy Jimmy is beköltözött Chloéhoz. A lány akkor nemet mondott ilyen-olyan indokok miatt, most azonban korán reggel egy halom dobozzal állít be a házba, Clarknak alig van ideje felkapnia a piros dzsekijét. (A francba, mégsem égette el őket.) Akkor ő most költözik, jelenti be Lois, jöhet megint az együttlakás, a Guitar Hero hétvégék, meg a többi velejáró, és akár mehetnek egy kocsival munkába is. Clarknak nem igazán tetszik az ötlet, bár hogy az ezután állandóan foglalt fürdőszoba vagy a kocsiban zötykölődés miatt, az nem tiszta.

Mellesleg csomag érkezett, mutatja fel a lábtörlőn talált dobozt Loist, amin semmi címzés nincs. Clark nagy meglepetésére a Tesstől ellopott kristályt találja a csomagban, ami az érintésére rögtön felvillan, és a Kent-farm megremeg. Clark kizavarná Loist, de ő inkább odarohan a sráchoz, hogy megpróbálja kitépni a kezéből a kristályt, és elhajítsa. Rossz az időzítés, a kő nagyot villan, aztán már csak azt látjuk, hogy az ablakon kiröppen a kriptoni plazmatévé, amely a változatosság kedvéért most Clarkot ÉS Loist is foglyul ejtette. Visszamegyünk Fakóföldére.

Tovább
Címkék: smallville
Szólj hozzá!

Tudorok 4x04

2010. november 02. 10:12 - Hoppancs

Henrik és kísérete tovább vándorol Yorkshire-be, ahol a felkelésben való részvételét sikeresen megúszó Sir Ralph fogadja őket. A Pontefract Kastély rossz emlékeket ébreszt Brandonban, aki megtudja Ralphtól, hogy a lázadás számos résztvevője szándékozik a király elé járulni bocsánatért. Culpepper bejelenti Katát Henriknek, mivel Őfelsége úgy határozott, hogy ideje megdöngetni a kislányt. Utóbbi nem biztos benne, hogy a politikáról mormogó Henrik tényleg vágyik a társaságára, mely aggodalmát ki is fejezi. A király erre fátyolos tekintettel teszi le a tollat, majd érzelemmentes szexben részesíti nejét.

Surrey ismét a Seymourok iránti ellenszenvének hangoztatásával szórakoztatja Brandont, és megjegyzi, hogy nagyot fognak szívni, amikor a királynak vége. Brandon figyelmezteti, hogy talán nem kéne Őfelsége halálát emlegetni, mert még meghallja valaki, és akkor kész a baj. Amint Henrik végzett Katánál, megkezdődik a készülődés az igazi nagy dugásra, amit természetesen Culpepperrel kíván abszolválni a kiskirályné. Zavartalanul lemegy az újabb menet, mindenki örül.

Tovább
Címkék: tudorok
1 komment
süti beállítások módosítása