Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 4x04 - A Short of Homecomming

2010. október 15. 14:00 - Sigismundus

Reggel, Sammy Meade rádiósmüsora. Rosszul áll a Panthers, pénzbírság, plusz elvesztették Caffertyt is, mi a kedves hallgatók véleménye? Hát az, hogy Taylor igazgatónő szállította nyugatról a tehetséget Taylor edzőnek keletre. Matt meg hallgatja Juliet aki vagy tíz, Texastól iszonyat messze eső egyetemre adja be felvételijét.

Azért Taylornak sem lett jobb a helyzete, akar szervezni egy figyelemfelkeltő bulit Homecommingot, az iskolának, a csapatnak, Levi igazgatót csak annyi érdekli, pénzt ne kérjen erre.

Tovább
Címkék: fnl
komment

Sötét angyal 1x22 - Önfeláldozás (ÉVADZÁRÓ)

2010. október 15. 10:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: ...and Jesus Brought a Casserole
 

[Max!... Jól vagy?!... Válaszolj!...]
Max még mindig nem vesz tudomást a külvilágról; Logan hiába szólongatja, ő csak Tingát öleli, aki mozdulatlanul fekszik a karjaiban. Lydecker katonái felsorakozva veszik körbe a két lányt, kezükben fegyver és épp célra tartanak, míg főnökük -meglepő módon- szintén odavan, fejéhez kap, hirtelen mintha nem tudná, mit tegyen. Szólítja Maxet, aki ránéz, megismeri és... nekiugrik, mint egy vadállat, mire szinte sortűzként, egy csomó sokkoló találja el, így eszméletlenül esik át a kezelőpulton a földre. Közben Nagyfőnöknőt értesítik, hogy Lydecker elfogta az X5-öst, így eltávolítják az épületből, de a parancs egész más: X5-öst őrizetbe venni, az ezredest pedig letartóztatni. Micsoda? Igen, jól hallotta, Sandoval meggyilkolása a vád. A katonák kiutasítják Lydeckert és csapatát, amelyből kettőt a férfi visszahív és miután szokásos hidegvérrel lelövi Nagyfőnöknő embereit, megkéri őket, hogy segítsenek kideríteni mi folyik itt, de ha mégsem, még most elmehetnek. A katonák maradnak, így Maxszel együtt elhajtanak a bázisról, bár még nem tudják, merre.

Nagyfőnöknő Brinnek adja be azt a mesét, miszerint genetikai anomáliát találtak Tingánál az X5/656-osnál, ezt akarták a kísérleti kezeléssel rendbe hozni, de Lydecker közbeavatkozása miatt az alany sajnos elhunyt. Eközben jön még egy rossz hír: Lydecker eltűnt az X5-össel együtt. A parancs természetesen, hogy találják meg minél előbb a dél-afrikaiak segítségével, akik korábban is sikerrel jártak; Brint nevezi ki az akció parancsnokának, az a feladata, hogy Maxet élve hozza vissza, de Lydeckert likvidálhatják.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

Dr. Csont 4x03 - Hűtlenek és holtak

2010. október 14. 18:00 - Llew

Kamion száguld az éjszakában a sofőrt pedig az asszony zaklatja telefonon, hogy hol a francban van. Emberünk közli, hogy egy szállítmány miatt még távol lesz pár napig, majd leteszi, és lehúzódik egy félreeső raktárnál. Ez a tucat sorozatgyilkosos filmbe illő kezdés azonban ritkán látott módon folytatódik, mikor a kamionos gyors léptekkel az udvari potyintós felé indul meg. Közben egy cigire igyekszik rágyújtani, ami már csak odabent sikerül, és aminek következtében letolt gatyával repül ki a felrobbanó budiból.

Booth kávéval felszerelkezve érkezik Bonest ébreszteni, majd meglepve pislog, hogy társát egy törülközőbe öltözött férfi társaságában találja. Az autóban aztán megy is a puhatolózás, meg a területre betévedt hímnemű féltékeny lekicsinylése, és kiderül, hogy a törülközős egy mélytengeri hegesztő, akivel Bones nagyon kielégítő, de csupán alkalmi szexuális kapcsolatot tart fent. A helyszínre érve megbeszélik a budirobbanás elméleti hátterét, meg azt, hogy nem a kamionos miatt jöttek, mert ő túlélte a történteket, hanem a kakiból kikandikáló lábak miatt.

Tovább
Címkék: dr. csont
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x08 - Alvó

2010. október 14. 12:00 - leeann

Az előző rész következményeként Buffy rátör Xanderre és Spike-ot keresi, aki hatalmas bajba kavarta magát. A legjobb barát is a rátörő taktikát választja, csak ő nem Xander-en, hanem Dawn-on gyakorolja ezt. Miközben Sunnydale-ben a gonosz kavarja össze a helyzetet, Angliában fekete csuklyás emberek brutális módon megölnek egy házaspárt. Tehát Dawn elmeséli Willnek, hogy mitől néz ki úgy a ház, mintha ott járt volna az összes hurrikán, ami valaha létezett. A boszi szerint Dawn-nál is a gonosz járt, de a tini váltig állítja, hogy az anyja próbálta figyelmeztetni és ezzel megvédeni.

Közben Buffy és Xander azon tanakodik, hogy Spike harap-e újra, vagy az iskolatárs csak hazudott. Hamarosan megérkezik hidrogén szöszi, úgyhogy akár meg is lehet kérdezni erről. Buffy egyelőre nem osztja meg a vámpírral a gyanút, de nappalra a vámpír megfigyelését kéri Xandertől, aki a nemes feladatot Anyának passzolja át. Persze időközben Buffy hazaér és értesül a hazudós főgonoszról, így még van egy szemernyi esély arra, hogy Spike nem kezdte újra az emberek falatozását.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Gyilkos számok 6x07 - Árnyékpiacok

2010. október 14. 09:11 - Hoppancs

Ügynökeink egy számítógépes konferencián készülnek bevetésre, hogy elkapják az Ököl becenévvel illetett netes bűnözőt, meg közben lazításként pár kisebb halat. Az eseményen összegyűlik az egész Eppes család, Amita előadást tart, Alan pedig a főnöke, Kathy Berry kísérőjeként jelenik meg. Az akció sajnos kudarcba fullad, Amita beszéde után ugyanis Augie, a hacker lép színpadra, és leleplezi az FBI-osokat. Augiet letartóztatják, az Ököl viszont egy pillanatnyi áramkimaradást kihasználva meglóg, és még egy hullát is hagy maga után. Kínos. Ráadásul a szövetségiek által csaliként létrehozott weboldalon is átvette már valaki az irányítást, talán Augie tudhatja, hogy ki.

A hacker nagyon büszke magára, vigyorogva közli Nikkiékkel, hogy bizony betört az FBI adatbázisába, meg egy csomó másikba. Állítása szerint nincs megbízója, csupán önmaga szórakoztatására szegi meg a törvényt. Mivel négy különböző illegális bankkártya piacot hackelt meg (beleértve az FBI-félét is), már jópár bűnöző jár a nyomában, így jónak látta lekapcsoltatni magát az ügynökökkel, hogy végre biztonságban legyen. Az ingyen testőrség biztosítása mellett azt is elvárná az FBI-tól, hogy jó arcot vágjanak az egészhez, és munkát adjanak neki a nyomozásban. Más úgysem nyúlhat a szerveréhez, mert akkor azonnal vírusokat kezd küldözgetni. Mindennek tálalása közben béna csajozós dumával fárasztja Nikkit, aki nagyon nem szimpatizál a férfi könnyed hozzáállásával, el is mondja, miért.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
komment

A rejtély (Fringe) 2x17 - Olivia. In The Lab. With The Revolver.

2010. október 13. 11:00 - Tipca

Egy kis kávézóban vagyunk, ahol két régi iskolatárs újra találkozásának lehetünk tanúi. A férfi nagyon beteg, a beszélgetésből ítélve pedig a nő, Miranda, egy olyan cégnél dolgozik, ami segíthet, de a pasas nem emiatt kereste fel régi kispajtását. Az orvosok azt javasolták neki, keressen meg minél több régi iskolatársat, és ha ők is megbetegedtek, akkor talán közelebb kerülhetnek hozzá, mi baja a férfinek. A nő először csak a fejét rázza, aztán beugrik neki Lloyd Becker neve, aki egyszer a játszótéren bogarat etetett vele. A férfi olyan hálás, hogy kis tétovázás után még Miranda kezét is megfogja.

Később Miranda már kocsiban ül, a titkárnőjével egy onkológust kerestet fel a régi iskolatárs nevében. Mikor megáll a piros lámpánál, vörös foltra lesz figyelmes a karján, éppen ott, ahol a fickó megérintette. Vet egy pillantást a közlekedési lámpára, és mire visszanéz, a foltok már inkább kelések, vagy mik, majd hirtelen a nő összegörnyed a fájdalomtól. A lámpa zöldre vált, a nő kocsija mögött álló autó sofőrje hiába dudál, úgyhogy inkább kiszáll és előre sétál. Bekopogtat az ablakon, mire Miranda felkapja felhólyagosodott arcát, és kétségbeesve segítséget kér.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

Gyilkos számok 6x06 - Álomvilág

2010. október 13. 09:15 - Hoppancs

Néhány flúgos ufóvadász a vártnál is durvábbat lát egy rég nem használt katonai bázison. Villámszerű becsapódásokat észlelnek, melyek egyike a szemük láttára üt agyon egy menekülő nőt. Inkább maradtak volna otthon X-aktákat nézni! Az FBI hamarosan már a hullát vizsgálja, aminek során Don megismerkedik a Pentagon egyik alkalmazottjával, Floyd Mayborne-nel. Az illető a 44-es ügyosztálytól jött, ami annyira titkos, hogy tán ő maga sem tudja, hogy mivel foglalkozik. Szívesen megfigyelné viszont az FBI munkáját, mivel az esetben a hadsereg tulajdona is érintett. A pasast elnézve lesz itt még móka bőven!

Az ügynökök átnézik a szemtanúk felvételeit, és az egyiken látnak is egy gömbszerű, fényes valamit, ami jó eséllyel pályázik az azonosítatlan repülő tárgy címre. Nikki és Colby meginterjúvolja az egyik szerencsés megfigyelőt, aki pörög is rendesen, hol idegen katonai technológiának, hol szellemnek minősítve a jelenséget. Mivel ez egy ilyen bolondos nap, Mayborne is kitesz magáért, annyira, hogy Don jobbnak látja átküldeni Charlie-hoz, hogy ott folytassa zavaros fizikai előadásait. David karriertanácsot kér Dontól, amely próbálkozás kimenetele egyelőre bizonytalan. A holttest vizsgálatából kiderül, hogy a pórul járt nő szívrohamot kapott, amit úgy tűnik, egy vihar nélküli villámcsapás okozott. Még nem sikerült azonosítani, viszont volt rajta egy nyakláncféle, ami vagy elégett, vagy valaki lenyúlta, még mielőtt a zsaruk odaértek.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
komment

Gyilkos számok 6x05 - Hidra

2010. október 12. 09:01 - Hoppancs

Charlie ezúttal egy saját gyermekét elrabló anyát segít kézre keríteni, méghozzá az autómotor egyedi hangjának követésével, aminek módját festményes hasonlattal magyarázza nagy elánnal. Még az okosok agyalnak, Don az apát, dr. Bramont faggatja, aki szerint egykori nője bolond, és addig nem foglalkozott a lányával, amíg eszébe nem jutott, hogy el is lehetne rabolni. Charlie-ék megadnak egy címet, ahová az FBI nagy erőkkel vonul ki, ám addigra anyu már lelépett a kis CJ-vel. A csalódottan távozó ügynököket egy napszemcsis valaki nagyon figyeli, majd telefonál, ki tudja, kinek. Charlie nem szontyolodik el a kudarctól, tovább pörög Amitával együtt bizonygatva, hogy még mindig utolérhetik a szökevényt, ha ugyanabban a kocsiban marad.

Don tájékoztatni szeretné Bramont a dolgok állásáról, ám a férfi egy telefont követően menekülőre fogja. Miután sikerül megállítani, előkerül a napszemcsis, és közli a meglepett Donnal, hogy először vele kéne beszélniük. Neve Jeremiah Miller, és ő maga is zsaru, és eredetileg őt bízta meg Bramon a nyomozással, csak miután a nő lelépett egy másik államba, úgy gondolta, mégis a szövetségiekhez fordul. A virginiaiak viszont aggódnak, hogy Bramon a nagy nyomás alatt nemzetbiztonsági érdekeket veszélyeztet, ezért szeretnének részt venni a további munkában. Ja, és infójuk is van, méghozzá Anne Flynn (az anya) ügyvédjének neve, és elérhetősége.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
komment

Castle 1x10 - A koronatanú

2010. október 11. 10:00 - Neoprimitív

Eredeti cím: Death in the Family

Évadzáróhoz érkeztünk, a nyitány ennek megfelelő. „Csak dobd be a gondjaid egy zsákba és mosolyogj” – szól a dal, míg egy lopósautó éppen elszállít egy tilosban parkoló kocsit. Az, hogy a sofőr benne ül nem tűnik fel nekik, mint ahogy az sem, hogy az ő gondjai már valóban egy zsákban vannak – kár, hogy a zsák viszont a fején, így aztán a mosoly is hiányzik.

Castle vendéget fogad: Joanna Beckett aktáját mutatja meg egy régi halottkém ismerősének. Tudja, hogy egy tíz éves ügynél szinte semmi esély sincs újat találni (nem olvas Blikket), de azért kéri, nézze át. Martha is kiszúrja a vendéget és szerinte fiacskája már megint olyan területre merészkedik, amitől jobb lenne, ha távol tartaná magát. Vagy szóljon Beckett-nek, vagy ne kutasson a háta mögött a múltjában. Rick-nek nincs ideje magyarázkodni, mert Alexis érkezik haza, akit életében először bálba hívtak. Ettől olyan boldog, hogy Castle-nak esélye sincs se kérdezősködni, se ellentmondani, csak az igen az elfogadható válasz. Boldogan merengene azon, hogy milyen jó fej is ő, mikor Martha megint visszarángatja a földre: elengedi a lányát egy fiúval, akit nem is ismer? Milyen apa az ilyen?

Tovább
Címkék: castle
komment

Szellemekkel suttogó 3x07 - A boldogtalan médium

2010. október 11. 09:00 - leeann

Melinda, Delia és Jim egy igazi médiasztár látó „megjelent az új könyvem” előadásán próbálják visszatartani a röhögést. Az első kiszemeltje a teljesen szkeptikus Delia, majd Melindát próbálja kiemelni a nézők közül egy kis szereplésre. Delián szinte átsöpör, de amikor Melt kezdi kitalálni, megjelenik egy szellem, és az igazi szellemlátó úgy érzi, mintha valami drog hatna rá. Úgy látszik, hogy a szellem a könyves palihoz csapódott, és folyamatosan azt követeli, hogy mondja el az igazat valakinek valamiről.

Másnap Melinda és Delia között még mindig a sztár látó trükkjei a központi téma, amikor a harcos anya úgy dönt, hogy beolvas a csaló látónak. A fickó azt mondja, hogy amit csinál, az nem csalás, sőt a rendőrség is számít a látomásaira egy lány eltűnése kapcsán. Delia nem hisz abban, amit a Casey, a sztár látó csinál, ezért megkéri Melindát, hogy beszéljen a családdal, hátha ő igaziból is lát valamit, és a kétségbe esett szülők nem lesznek kitéve mindenféle szemfényvesztő csalónak. Melinda nem nagyon akar ebben részt venni, de Delia hatására másnap elmegy az eltűnt lány családjához.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása