Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x06 - Kettős exponálás

2010. október 01. 15:00 - leeann

Payne egy kolléganőjével randizik, de az este elég érdekesen alakul. Egy lelkes diák lefotózza a két professzort, de csak Payne bazsalyog a képeken, a randipartnere nem látszódik. A hölgy rosszullétre panaszkodva ki is menti magát és hazamegy, de a fotókon való láthatatlanságának oka Melindáért kiált. Mel és Jim egy borozgatós gyertyafényes kufirc estét szeretett volna tartani, de Payne ezt alaposan elrontja a tönkrement randifotóit mutogatva. Másnap Payne és Mel meglátogatják a fotókról hiányzó Claudiát, aki elmeséli, hogy egy nap arra ment haza, hogy az összes családi képről eltűnt.

Az is kiderül, hogy az egyik diákja, Kevin meghalt pár hete, és a fényképről eltűnés a srác halálának másnapján történt. A történethez hozzátartozik, hogy Claudia fotózást oktat az egyetemen. A beszélgetés közben Mel észrevesz az egyik képen egy áttetsző alakot, amit már Claudia is látott egy másik diák munkáján. A másik srác, akinek a fotóján megjelent az alak, jóban volt Kevinnel, a halott sráccal. Később Melinda végignézi az ominózus képeket. Az áttetsző alak egy nő, nem a halott srác.

Tovább
komment

Friday Night Lights 4x02 - After the Fall.

2010. október 01. 14:00 - Sigismundus

Szombat reggel, a Nap kel, Texas állam felett. Tim Riggins, csak úgy leparkolt éjjel a prérin és a platón aludt el. A serif ébresztgeti, ez magánterület, és hát persze ő is felismeri a tavalyi sztárt, az idei hajléktalanban.

Eric Taylor is ébredezik, Julie és Matt fogadják a konyhában, szokatlanul kedélyesen. Gyanús lesz, hogy próbálják benntartani, de ő csak kimegy az újságért. Korai volt, kint a ház előtt Tammy még nem végzett az éjjel telepített kis fehér zászlócskák összeszedésével..

Tovább
Címkék: fnl
komment

Csillagkapu: Atlantisz 3x05 - Leszármazottak

2010. október 01. 10:00 - the black ball

Ma véletlenül azt csinálhatják embereink, amiért idejöttek: felfedezhetnek. Találunk is egy megfelelő címet az adatbázisban, valami kutatás folyt ott, ráadásul mostanra már elhagyatottá vált. Fosszuk kiii, fosszuk kiii – kattog Weir agyában a gépezet, a többi meg nem mer szólni, mert ő a vezérasszony. Megérkezik a MALP, kapjuk a jeleket, és a bolygó nem elhagyatott. Aaaa – mondaná a fizetett közönség, ha ez szitkom lenne. Odaát jólöltözött fickók bámulnak bele a kamerába, láthatóan őstechnológiát használnak, és örömmel fogadnak minket, ha békével megyünk. Békével megyünk, de azért mindenkin ott csüng a P90-es, ráadásul Weir is velünk jön, tehát drámázni fog vagy megsebesül. Átmegyünk a kapun, és…Atlantiszra érkezünk. Nem kell vaddöfakkolni, hiszen amint lekapcsol a kapu, megláthatjuk, hogy a hely kb akkora, mint Atlantisz a nyolcadikon. Most már lehet.

A helyet Asurasnak hívják, és az Atlantisz méretű épületeket folyosók kapcsolják össze. Egy Niam nevű fickó visz el minket a tanácshoz, közben meg tanulunk egy egészségeset. Niam elmondja, hogy ők építették ezt a helyet, több ezer évvel ezelőtt, és a lidércekkel sosem volt problémájuk. Az jó, nekem sem volt. A városban több millióan laknak, az energiát pedig sok Ősduracell termeli. Igen, azokat is ők csinálták, kimondhatjuk, hogy ezek itten az Ősök. Hogy bizalmat keltsünk, nem mondjuk el, honnan is jöttünk, messziről, azt kész. Eláruljuk viszont, hogy Atlantiszon találtuk a hely címét, és felfedezők vagyunk. A tanács feje egy bizonyos Oberoth, aki megerősít minket abban, hogy ők az Ősök. Az utolsók.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Glee 1x05 - The Rhodes Not Taken

2010. október 01. 09:00 - candyperfumegirl

Közvetlenül az 5. epizód kezdete előtt megismerjük a Glee legújabb sajátosságát, a gyengébbek kedvéért eddigi eseményeket frappánsan összefoglaló turbósított „That’s what you missed on Glee” gyorstalpalókat, melyek már önmagukban is élményszámba mennek. Most becsatlakozóknak annyi a lényeg, hogy Quinn terhes, és azt hazudja, hogy Finn az apuci, pedig Puck az (wow). Rachel otthagyta a glee klubot, hogy a Cabaret-ban vállaljon főszerepet, így Sandy és Sue Sylvester, a darab védnökei egyelőre röhöghetnek a markukba. Ez valóban válsághelyzet a klubnál, nem az igazi a csapat sztár szólistájuk nélkül, most pont Quinn próbálkozik a Don’t Stop Believing szólóval, de némileg rontja az összképet 2 dolog: 1. Ő nem Rachel Berry. 2. Minden második sor után kirohan hányni. Hát igen, ételmérgezés, mentené a helyzetet Finn, de a csapattagok már így is gyanúsan pislognak egymásra, ez a bili hamarosan kiborul.

Will kedves nejével ebédel, és Terri módszeresen pusztítja az étlap teljes tartalmát. Furcsa is, hogy mialatt Quinn folyamatosan az Ördögűző remake-re gyakorol, Mrs. Schuesternek egészen kiváló az étvágya, de mivel Willről van szó, hamar eltemeti magában a gyanút. A pincér amúgy egy régi tanítványa, aki most a rivális Carmel középiskola padjait koptatja 24 évesen, szándékosan megbuktatják évek óta, mert ő a Vocal Adrenaline egyik legjobb szólistája. Érdekes megoldás, sőt, egészen gondolatébresztő.

Tovább
Címkék: glee
komment

Sötét angyal 1x20 – Testvéri szeretet

2010. szeptember 30. 19:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Hit a Sista Back
 

Reggel van, Max munkába készülődik és a konyhába lépve furcsán néz Cindyre, akiről kiderül, hogy nem azért gyűrött-rücskös az arca, mert agyonbulizta magát, hanem, mert bőrradír van rajta. Ráadásul saját készítésű trutyit használt, melynek összetevőit épp sorolja, amikor hirtelen Max kikapja kezéből a tejesdobozt és teljes rémület ül ki az arcára: egy Penny Smith nevű fiatal anyukát keresnek, akiben felismeri... Tingát. Felidézi legutóbbi találkozásukat és már rohan is, egy utcai telefonról hívja a megadott számot és próbálja figyelmeztetni a férjet, hogy ne keresse a feleségét, mert ő nem az, akinek gondolja; a lány igazi neve Tinga és rosszfiúk üldözik, ezért kell menekülnie, de ezzel a tejesdobozos keresés csak felhívja rájuk az üldözők figyelmét, így jobb, ha menekülnek, hisz a telefont is biztos lehallgatják. Ez túl sok információ egyszerre, Férj nem is fogadja túl jól (=egy szót sem hisz el belőle), inkább felöltözteti a gyerkőcöt, aki nem mellesleg épp egy elég nagy puzzle-képet fejezne be (ezt egyedül csináltad?! napersze) és indulnak a suliba. Itt viszont Case-t várja meglepetés, merthogy amiért olyan ügyes volt, kiérdemelte, hogy saját tanárt kapjon, aki nem más, mint... (meglepetés?) Lydecker.

Logan otthon próbálja megjavítani a Philtől kapott külső csontvázat Sebastian segítségével, akivel online beszélik meg, hogy a sorozatos rövidzárlatok miatt nincs sok esély a helyreállításra, illetve lehet, hogy egy bizonyos robotkarban használt irányító megoldaná a problémát, de az sokba kerül. Sebastian csak most értesül arról, hogy ez bizony már gondot jelent Logannek, hisz a családi üzlet kissé problémás lett, de mikor a férfi átmegy emiatt pesszimistába, barátja biztatja, hogy ne adja fel, ha majd járni tud, az kárpótolja a beleölt időt. Max érkezik, hogy beszámoljon a történtekről. Logan megértően hallgatja és rájön, hiába próbálná megállítani, a lánynak el kell mennie Portlandbe, hogy kihozza onnan Tinga családját...

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x06 - Övé

2010. szeptember 30. 14:00 - leeann

Buffy a jótékony és érző énjét veszi elő, mikor Spike-ot átköltözteti a suli alagsorából Xander pincelakásába. Tény, hogy ez sokkal jobb hely, Xander viszont nem igazán örül a változásnak. Később Dawn a nővérét a vámpír iránti érzéseiről faggatja, de Buffy nem tudja pontosan, hogy mit érez a szöszi iránt, de sejti, hogy az mit állt ki a lelkéért. Később Buffy beugrik Anyához, aki jelenleg nem igazán tudja megvédeni magát, és Buffy mellé is elkel egy olyan csapattag, aki ismeri a démonvilágot és nem teljesen őrült, úgyhogy Anya megint csapattag, és ha már a vadász nála jár, ki is oszt egy démont.

Miközben Buffy csapatépítőt tart, Dawnt az egyik sportoló fiú után eszi a fene, és szeretne a közelébe kerülni valamilyen módon. Dawn annyira szeretne a fiú közelébe jutni, hogy még a pomponlány-válogatóra is elmegy. Persze Buffy is volt ilyen válogatón, de Dawnnak egyáltalán nem megy. Később kihallgatja, hogy a következő meccsen a csereirányító kezdőként lép pályára, és ettől annyira bepipul, hogy lelöki a fiút a lépcsőn. Dawn tud heveskedni, de azért ez még tőle is túlzás. A tettét később az igazgatói irodában kell megmagyaráznia.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Minden lében két kanál 1x12 - Az ott én vagyok (That's Me Over There)

2010. szeptember 30. 08:09 - Gabba

London, a Szent Pál székesegyház mögött egy magas irodaház legfelső emeletén ijedt arcú lánnyal (Ann) és határozott mozdulatokkal valami papírok között kutakodó fiatalemberrel (Cliff) nyitunk. A háttérben egy rendkívül randa Buddha szobor, az előtérben Cliff éppen mikrofilmre fotózza a dokumenteket, majd telefonál valahová. A hívás Brett lakásán csörög, ahol Danny barátunk éppen egy kártyavár utolsó lapját illesztené a helyére. Felveszi a kagylót, de a csörgés tovább hallatszik. Keresi a másik telefont, közben a fürdőszobából elősiet a lord, aki megoldja a rejtélyt: az íróasztal fiókjából piros készüléket vesz elő, és bejelentkezik rajta. A vonal másik végén Cliff izgatottan közli vele, hogy megszerezte az utolsó bizonyítékot Thaddeus Krane ellen, és hamarosan eljuttatja Sinclairnek. Ezzel lerakja, és Ann-nel sietve elhagyják az irodát. Sajnos nem olvasták A szőke ciklont Rejtőtől, ezért nem tudják, hogy sok mindent el lehet rejteni egy Buddha szobor homlokában – jelen esetben például egy kamerát. Brettnél Danny érdeklődik a titokzatos telefonálóról, de a lord egyelőre elintézi azzal, hogy majd minden elmond, ha Fulton bíró megérkezik. Elgondolkodva indul vissza a fürdőszobába, közben egy laza mozdulattal lesodorja a majdnem kész kártyavárat. Dammit Brett! Főcím.

Tovább
komment

Született feleségek 6x12 - A látszat csal

2010. szeptember 29. 11:00 - Tm

 Szerencsére a múlt heti drámai fordulatokat hozó sírás-rívás után visszatért a sorozat fanyar humora. Rögtön itt van például Karl és az ő végrendelete, mely néhány teljesen érdektelen tétel (zongora a nagynéninek, kötvények a gyereknek) mellett tartalmaz egy igencsak meglepőt is, ami a hagyatéki tárgyalást a sarokban közönyösen végigpassziánszozó Susant hirtelen egy jól futó vállalkozás, a Dupla D éjszakai klub résztulajdonosává teszi. A megrökönyödött Susan szemrevételezi az örökségét, de mielőtt eladhatná tulajtársának a rá eső rúdtáncoslány-hányadot - egyben lemondva ezzel pl. a keddi pucérkaraoke örökös ingyenes látogatásának lehetőségéről is -, Jennifer Morelli(tíz után Végzet)től megtudja, hogy a klubba rendszeresen jár egy nagyon jóképű vízvezetékszerelő, valami Mike Delfino, jajj de érdekes, hogy téged is pont így hívnak! 

A Dupla D új tulaja irtózatos patáliát csap otthon. Szerencsétlen Mike hiába védekezik azzal, hogy a klub csak az egyik ügyfele, abból, hogy a csapszerelés után néha megiszik egy sört távozás előtt, nem igazán tud jól kijönni. A felpaprikázódott Susan kategorikusan megtiltja nemcsak a sörözést, de a további szerelgetést is a klubban, mire Mike - részben azért jogosan - azt mondja, hogy na, menj a fenébe. Susan a barátokhoz fut egy kis megértő szörnyűlködésre, ehelyett azzal kell szembesülni, hogy még McClauskey szerint is jár a bámulás és a fantáziálás szabadsága. Ő pl. néha Tom Scavora szokott gondolni falatnyi sortban fene a gusztusát. Susant mindez egyáltalán nem higgasztja le, és akkor is móresre akarja tanítani Mike-ot, ezért Miss Szerelőként fellép a klubban, persze gondoskodva arról, hogy Mike is ott legyen. Az üzenet átnegy, megszületik a díl: nómór táncikálás, nómór szerelgetés.

Tovább
komment

A rejtély (Fringe) 2x15 - Jacksonville

2010. szeptember 29. 09:00 - Tipca

Az évad szerintem eddigi legdurvább jelenetével nyitunk. Manhatanben járunk, ahol mostanában feltűnően sokat remeg a föld, ráadásul ritkaságszámba megy a kávé. Egy túlórázó férfi éppen egy tervrajzot nézeget, mikor a megszokottnál is jobban megremeg az épület, amitől minden szikrázni kezd, és széthullani. Mikor a férfi legközelebb magához tér, akár indulhatna is egy szuperhősös jelmezversenyen – jelmez nélkül – ugyanis amellett, hogy egy vasgerenda valahogy beleépült a vállába, összesen nyolc végtaggal, négy kézzel és négy lábbal rendelkezik.

Az első, ami a helyszínre kiérő csapatnak feltűnik, hogy az épület homlokzata úgy fest, mintha egy részeg, de legalábbis nem teljesen komplett valaki tervezte volna. Konkrétan szét van csúszva az egész ház. Odabent sem jobb a helyzet, mindenfelé összeforrt holttestek, mintha a sziámi ikrek kongresszusa tartotta volna itt az éves nagygyűlését. Rátalálnak a kávés pasasra, aki még él, habár az utolsókat rúgja mindkét pár lábával. A férfi a feleségével szeretne beszélni, Broyles készségesen utánanéz a dolognak, ám kiderül, hogy a fickó sosem volt nős. Walter körülnéz kicsit, és megtalálja a tervrajzot, amin a férfi dolgozott, és amely az Új Pentagon épületét ábrázolja. Ettől bekattan neki a megoldás, és rákérdez a pasasnál, hogy szeptember 11-én miket támadtak meg a terroristák. A férfi már mondja is: a Pentagont és a Fehér házat… Eddig jut, aztán feldobja két talpát. Aztán a másik kettőt is, de csak az után, hogy Walterék felfedezték, a férfi mellkasából nőtt ki a másik feje (az Emlékmás ide vonatkozó jelenete megvan?), ami még tátog egy picit, majd az is örök álomra szenderül. Walter röviden összegzi az ügyet: ők most jelenleg két épületben vannak egyszerre, amelyből az egyik egy párhuzamos világból való.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

Castle 1x09 - Váltságdíj

2010. szeptember 27. 12:00 - Neoprimitív

Eredeti cím: Little Girl Lost

A cold open kivételesen csak annyi, hogy hűvös kora reggel van, ezért Beckett örömmel vegyes meglepetéssel veszi tudomásul, hogy a helyszínre érkezve Castle a kedvenc kávéjával és péksüteményével várja. Mit keres itt vasárnap hajnalban a helyett, hogy valami megfelelő adottságú ágymelegítő mellett lustálkodna? Na persze ha Castle azt hiszi, hogy a kérdése mögött esetleg féltékenység van, akkor csak álmodozik. Castle szerint mikor ő erről álmodozik, akkor Beckett nem féltékeny, hanem beszáll harmadiknak, de a mondatot a képébe tolt medvetalp miatt már nem tudja befejezni. (A magyar fordítás pont elszúrta a poént, hogy mitől kapta fel Beckett a vizet, az itt szereplő az eredeti szöveg.)

Egyébként Montgomery hívta és nagy ügy kell legyen, mert szólt, hogy nagyon siessen. Úgy látszik Beckett-et az idegesíti, hogy Castle számára egy hulla csak egy izgalmas buli, de gyorsan kiderül, hogy nem csak erről van szó – látta az új könyv címlapját. Amin a főhősnő öltözete egy szál pisztoly. A felháborodása érthető, csak butaság volt elmondani, mert a borító még csak Castle rajongói oldalán látható – ejnye nyomozó, miket olvasgat maga a neten? A lakásban Montgomery fogadja őket: a két éves Angela Candelát az otthonából rabolták el reggel. Nem, holttest nincs – akkor minek vagyunk mi itt? Castle azért, mert a gyerekrablások hivatalból az FBI felségterülete és Montgomery a testületi jó viszony szellemében bosszantani akarja őket, Kate pedig azért – nos, mert a vezető ügynök személyesen őt kérte. Bizonyos Will Sorenson és a név hallatán Beckett egyáltalán nem boldog, de szakmai fegyelem is van a világon.

Tovább
Címkék: castle
komment
süti beállítások módosítása