Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vámpírnaplók 1x03 - Péntek esti frász

2010. augusztus 21. 11:00 - Annácska5

Caroline-nal és Damonnal zártunk az előző részben, ezért velük is kezdünk. A lány reggel véres nyakkal ébred, és menekülni próbál. Halkan próbál kiosonni, megmutatja a lábfején lévő édes csillag tetoválást. Menekülnie nem sikerül, Damon elé kerül, a lány védekezni próbál, de az éjjeli lámpával sem tudja leütni, ellenben jól felbosszantja a férfit, aki felveszi a vámpírpofát, és neki ugrik a lánynak. Szegény, szegény Caroline.

A suliban vagyunk, Elena és Bonnie kiszállnak Bonnie színváltós autójából, ami az első részben még kék volt, most már fehér. A kis boszi palánta figyelmezteti barátnőjét, hogy valami gyanús neki Stefanban, még a rossz érzést is elmondja, ami akkor tört rá, mikor megérintette a fiút. Az emlegetett megjelenik, és feltűnik neki, hogy Bonnie nem bírja. Elena erre kitalálja, hogy este közös vacsi lesz náluk, hogy Bonnie rájöhessen, hogy Stefan mennyire jó srác. Tyler megint bebizonyítja, hogy egy bunkó, ezúttal Stefanra tesz megjegyzéseket. Matt lehűtené, de a srác a nekik háttal álló Stefan felé dobja a focilabdát, de megint megalázzák, Stefan nem csak elkapja a labdát, hanem akkora erővel dobja vissza, hogy az majdnem feldönti Tylert.

Tovább
Címkék: vámpírnaplók
3 komment

Szellemekkel suttogó 3x01 - A föld mélyén

2010. augusztus 20. 14:00 - leeann

Az előző évad utolsó részének folytatásával kezdjük, vagyis Melinda kórházban van, hisz meghalt, majd feléledt, ami nem mindennapi esemény. Készítenek róla röntgenfelvételeket, valamint végeznek néhány vizsgálatot. A vizsgálatok mind negatívak, de a röntgenfelvételt meg kell ismételni, mert Melinda feje mellett egy másik arc látható, ami nem mindennapi hiba a röntgenszakmában. Másnap egy rendkívül szimpatikus lány hoz be az üzletbe egy láda antikot, amiben családi ereklyék vannak. Melinda kicsit aggódik, hogy a lány, Jennifer minden emlékétől meg akar válni, de a szülei már kiskorában meghaltak, és az emlékek a fájó múltat hozzák elő, ezért jobb túladni rajta.

Melinda Delia unszolására leviszi a pincébe a ládát, ami önmagától mozogni kezd és kétszer is a falnak vágódik. A fal egy pillanatra nagy ajtóvá válik, fura hangok jönnek ki rajta, rengeteg por, majd újra téglafallá válik. Melinda sem érti a dolgot, de egyelőre nem foglalkozik vele, mert különösebb üzenet nem érkezett senkitől. Amikor felér az üzletbe, ott rengeteg ember várja és együtt kiabálják, hogy „meglepetééééés”. Torta van, fényképész van, plakett van a gyermekmentő akcióért, úgyhogy ideje elmenekülni.

Tovább
Szólj hozzá!

Vámpírnaplók 1x02 - Az elfelejtett éjszaka

2010. augusztus 20. 11:00 - Annácska5

Ez a rész is úgy kezdődik, hogy Damon legyilkol egy fiatal párt, de most nem az úton, hanem az erdőben, ugyanis a párocska üstököst nézni jött ide. Erős kezdés után megint naplót író Elenát és Stefant kapunk, akik most jó érzéssel indulnak neki a napnak. De Elena jókedvét hamar letöri Jenna, pontosabban Jeremy, aki hazugsággal ment el reggel korábban otthonról. Vickinél van a kórházban. Ezután egy iskolai jelenet következik, amiben félrefordítások hada van, Üvöltő szelek Sűvítő ormok lett, Ellis Bellből, Ellis Bersh, és folytathatnám, de lényegtelen. Egy a fontos, Elena megint rácsodálkozik Stefan történelmi tudására.

Bonnie most már boszorkány, a nagymama mondta neki, hogy Salemből jöttek, Caroline ezt felhasználná Damon számának megszerzésére. Jeremy Tylernek ugrik neki az udvaron, nem tetszik neki, hogy a srác más csajokat fűzöget, míg Vicki kórházban van, de verekedés helyett szavakkal intézi el, hatásosan, mert az előző lányok elég megvetően néznek Tylerre. Matt Elenának meséli, hogy Vicki jobban van, de azt állítja, hogy egy vámpír harapta meg, amire Stefan is felkapja a fejét, ugyanis a szuperhallásának köszönhetően egészen idáig hallgatózott. Persze Matt ezt hülyeségnek tartja, és áttér a Stefan témára. Elena a tudtára is adja, hogy a volt barátnőt nem illik az új pasiról faggatni, ezért a srác le is lép. A lány menne Stefanhoz, aki az imént még egy padon üldögélt, de már nyoma sincs.

Tovább
Címkék: vámpírnaplók
8 komment

Szolgálati közlemény: szabaccság elvtársak!

2010. augusztus 20. 10:22 - sixx

Az olvasóknak ez nem jelent semmit, az íróknak annyit, hogy az élesítési értesítőt majd tessen a korábban közölt alternatív címekre küldeni, és valamelyik kolléga foglalkozik velük. Ha fennakadás lenne, azért előre is elnézést, nyugi, poszt nem vész el, csak később élesedik. Augusztus 30-tól minden a régi kerékvágásban halad majd. 

Szólj hozzá!

Csillagkapu 10x15 – Vérdíj

2010. augusztus 19. 14:00 - Llew

Mitchell egy goa’uld jellegű építménybe gyűrűz be, ahol aztán kassát, kábítószerkukoricát talál, vagyis megint a Lucian Szövetség van terítéken. Egy alkesh vontatta űrvonaton vannak és éppen mindenki bombát telepít a saját vagonjába, csakhogy közben letapogatják őket és Mitchellhez meg is érkezik a társaság négy rosszarc személyében. Rövid tűzharc, aztán ő is visszajut az álcázott teherhajójukra és még időben elhúznak, a kóceráj meg felrobban. A hír gyorsan eljut Netanhoz, és mivel mostanság nem ez volt a CSK-1 egyetlen ilyen akciója, vérdíjat tűz a fejükre. Az nem derül ki, hogy élve akarja-e őket, vagy darabokban.

Később a bázison Vala szabályosan letámadja Mitchellt, hogy vigye el az érettségi találkozójára, hisz a csapat minden tagjának van mivel elütni a szabadidejét, csak neki nincs. Mitchell először tiltakozik, hogy Kansasben lesz, meg unalmas, de aztán megszánja a szómenéses földönkívüli csajt, meg belátja, hogy talán érdemesebb egy jó nővel mennie, mint egyedül. Carter eközben Dr. Lee társaságában játssza azt egy tudományos konferencián, hogy felfedeztek valamit, nem pedig lenyúlták az idegenektől.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Csillagkapu 10x14 - A lepel

2010. augusztus 19. 12:00 - the black ball

Nagyon találékonyak voltak a készítők, amikor a szokásos erdei kezdést lecserélték a szokásos középkori tucatfalu kezdésre. Most is egy ilyen helyen járunk, mert itt volt egy hírnök, mi meg jöttünk segíteni, ha netán sor kerülne egy kis dinom-dánomra. Valószínűleg nem fog, ugyanis az itt járt hírnök nem fenyegetőzött, csak itt hagyta a könyvet, ha kell, vegyék, ha nem, akkor viszontlátásra. Persze mi mondjuk a magunkét, az Oráj rossz dolog, az Eredetet Dan Brown írta, stb, de bizonyítani nem tudunk semmit. Visszatér a hírnök, mi elbújunk, és tátott szájjal figyeljük, hogy a református lelkészünk nem más, mint Daniel.

Otthon nem nagyon tudunk mit kezdeni a helyzettel, Daniel mégis csak Daniel, szóval begyűjtjük. Hamar felkerül az Odüsszeiára, ahol az antihírnök-ketyere mellett két zat fogadja, de ő csak sopánkodik, hogy ideje volt már. Miután lekötöztük, Daniel közli, hogy nem jelent veszélyt senkire sem, ez az egész hírnökösdi a tervük része. Igen, Merlin még mindig bérli Daniel egyik agyféltekéjét. Flashbackelünk, Adria azt magyarázza Danielnek, hogy az Eredet, meg az erőelszívósdi csupán önvédelem az Oráj részéről, a hatalmuk nélkül az Ősök már letarolták volna őket. Miért? Azon nagyszerű szabályuk miatt, hogy nem szabad beavatkozni az alsóbb létsíkok történéseibe. Adria szerint ez képmutatás, hiszen az Ősök ugyanúgy beavatkoznak, elvégre felhalmozzák a tudásukat, megakadályozva ezzel az emberek felemelkedését.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Vámpírnaplók 1x01 - Hazatérés

2010. augusztus 19. 09:00 - Annácska5

Kellemes férfihang arról mesél, hogy ő vámpír, és egyedül élt a planétán több mint száz évig. Hát így nyit a Vámpírnaplók sorozat, a 2009-2010-es évad egyik legsikeresebb CW sorozata, ami megérkezett kis hazánkba is. Ezt követően éjjel egy kocsiban vagyunk, amiben egy fiatal pár megy haza egy rémes koncertről, de hirtelen köd lesz, és elcsapnak valakit. Nagy az ijedtség, pasi kiszállt, megfogja az elütött ember kezét, amin egy rejtélyes gyűrű van. De a halottnak hitt valaki hirtelen felugrik, és egy jót vacsorázik a srácból, majd a kocsira dobja, amitől a lány halálra rémül, és futni kezd, de így sem kerülheti el a sorsát, hiszen a vámpír (mi más lehetne, hiszen tudjuk, hogy vámpíros sorozatról van szó) a levegőből elkapja.

Kiderül, hogy az először hallott hang tulajdonosa egy lány miatt jött vissza a Mystic Falls nevű városkába, és ezt a monológot éppen napkeltekor halljuk tőle, majd leugrik a tetőről. Tehát azt már tudjuk, hogy vámpírfiúkánknak nem árt a nap. Ám ekkor hirtelen a férfihangot felváltja egy lány, ő Elena, akiről máris kiderül, hogy a szülei meghaltak, őt és az öccsét Jeremyt a nagynénjük, Jenna neveli. Ráadásul Elena pont most akar megváltozni, nem akarja sajnálni magát többé.

Tovább
Címkék: vámpírnaplók
27 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x01 - Az iskola

2010. augusztus 18. 14:00 - leeann

Az utolsó évad elején Buffy Dawn-t tanítgatja harcolni, de egyelőre a győzelemhez még szükség van a „Buffy, segíts” kiáltásra. Buffy szerint valami nagyon közeledik, de másnap egyelőre csak a helyi középiskolát adják át a régi helyén újra felépítve. Will Westburyben, Angliában heveri ki a varázsmérgezést, Giles és a koven hathatós segítségével. Európa után Amerikában is nappal lesz végre, és Dawn iskolába készülődik. Buffy elkíséri őt, így találkozik az új igazgatóval is.

Ezzel az iskolával jobb vigyázni, ezért Xander beszerezte a régi suli és az új iskola terveit is, amit érdemes alaposan áttanulmányozni az elmúlt évadok fényében. Mondhatnám, hogy elég békésen kezdődik az évad, de nem így van, Isztambulban ugyanis megölnek egy „jól ugrik, jól fut, jól mozog” lányt, akinek a halála biztosan nem lesz benne a reggeli hírekben, viszont hamarosan megtudjuk, hogy mi a jelentősége a történet és az évad szempontjából.

Tovább
Címkék: buffy
5 komment

A rejtély (Fringe) 2x09 - Snakehead

2010. augusztus 18. 10:00 - Tipca

Izgatott ázsiai férfi rohangál Boston kínai negyedében. Mikor végre megtalálja a keresett házat, gyorsan bemegy, az ott lévő ember leülteti, vízzel kínálja, ahogy azt illik. „Hányan élték túl?” kérdi az izgatott, mire a másik szinte közömbösen azt feleli: „Maga az első.” Ezen az emberünk nem kicsit kiakad, de per pillanat nincs ideje ilyesmivel foglalkozni, ugyanis nagyon fáj a hasa, ráadásul az orra is vérezni kezd. A házigazda lefekteti, aztán merev képpel ollót és egyéb élesnek tűnő tárgyakat vesz elő, és kezdetnek levágja a fickó pólóját, így már mi is látjuk, hogy a hasfala úgy mozog, mintha az alienek ifi-ligája épp a döntő rangadót tartanák odabenn. Nem túl biztató tehát a helyzet, de ekkor igazából már mindegy is, a férfi meghalt, orrából, szájából pedig hátborzongató, kígyószerű dolgok állnak ki.

Walter önállóságot tanul, most éppen egyedül érkezik az új helyszínre, taxival. Kicsit morcos ugyan, amiért Peter végig követte a járművet, mivel szerinte ez azt jelenti, hogy nem bízik benne, a fia pedig hiába próbálja meggyőzni, hogy szó sincs ilyesmiről, egyszerűen csak ugyanoda jöttek. A látvány nem túl szép, egy koreai hajó zátonyra futott és elsüllyedt, 27 ember halt meg a jeges vízben, miközben próbáltak kiúszni, ám többekkel nem a fagyasztás végzett, hanem a fura kígyóállatka, amelyek némelyike még mindig ott kukucskál az áldozatok szájából. Walter már éppen belemerülne a trutyiba, mikor az egyik zsaru felkiált: találtak egy túlélőt! Csakhogy a kígyó valószínűleg benne is ott van, ki kell szedni onnan, mielőtt magától óhajt távozni.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
7 komment
süti beállítások módosítása