Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x13 - If It Smells Like A Rat, Give It Cheese

2010. augusztus 01. 15:31 - sixx

Kérem szépen, nem hittem volna, hogy amikor kineveztem Elizát, a hamis idolt kijátszó nőt a legidiótább survivornak, lesz valaki, aki űberelni tudja. Utána jött Ozzy, és átvette a stafétát, mert nem használta az idolját, mármint az igazit. Egy hétre rá Jason következett, aki, Ozzy-val ellentétben már elvitte a tribalra az idolt, de nem használta, és megkapta a Leghülyébb Survivor címet, de ez mind semmi, az idiotizmust ebben a játékban a végletekig lehet fokozni, mint ma este kiderült. Best. Tribal. Council. Ever.

Amanda előző részben végrehajtott manővere az idollal nagyon furcsa helyzetet teremtett: Alexis távozásával ugyanis Natalie helyzete meggyengült, így már ő van nehéz helyzetben (Erik permanensen a kiszavazás szélén táncol eleve). A csaj nem tehet mást, mint Eriket hívja segítségül. Az exile island ebben az évadban lassan ajándékká avanzsál, aki odamegy, megtalálja az idolt így Natalie azt találja ki, hogy ha Erik megnyeri a rewardot, akkor küldje el őt a szigetre, mert ha kiássa az idolt, akkor ki tudják szavazni Amandát, akit innentől kezdve a legnagyobb ellenfélnek tartanak a zsűri szimpátiája miatt. Erik belemegy a dologba, és azt mondja, hogy ha nyer, akkor vagy elviszi magával Natalie-e a jutalomútra, vagy elküldi a szigetre.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Csillagkapu 10x11 - A küldetés 2. rész

2010. augusztus 01. 11:00 - Llew

Nincs idő azon szörnyülködni, hogy mennyire gagyi CGI sárkánnyal van dolguk, mert a jószág mindent megtesz, hogy teljesítse őrzői feladatát. Tüzet okád, ahogy az elvárható a fajtájától és sziklát aprít, így viszont hőseink kijutnak a hegyből. A szaladgálásnak azonban ezzel nincs vége, mert a sárkány követi őket, és hiába lövik, nem használ. Ideje lenne, hogy Ba’al megdolgozzon a helyéért a csapatban, de persze hazudott és nem tudja a sárkány titkos nevét, így tippelni kezdenek. Vala szerint Darrell (the dragon), Mitchell a Füstit javasolja, míg Teal’c a Paffot.

Egyik se valószínű, ezért amíg Daniel agyal, addig jaffa barátunk hősködni kezd és sárkányfű híján egy köteg C4-el eteti meg a pikkelyest, de ezzel csak egy erősebb büfit sikerül kiváltania. Közben régészünk kiokoskodja, hogy a sárkány az őrző, aki viszont igazából Morgan la Fey, Vala meg már szalad is a nő nevét kiabálva, csakhogy a jószág nem tud angolul, így Danielnek kell ősül kimondania, hogy Ganos Lal. A sárkány eltűnik, teszt kipipálva, irány vissza a piros golyóhoz. Ami viszont még mindig csak egy hologram, de belenyúlkálva a mellette lévő oszlop Adria kivételével mindenkit egy barlangba teleportál.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Castle 1x02 - Veszedelmes viszonyok

2010. július 31. 20:20 - Neoprimitív

(Eredeti cím: Nanny McDead)

Pinkkel nyitunk, aki egy padlón heverő telefonból énekli, hogy "I wanna have a fight", de közben már húz is le a kamera az alagsorba, ahol valaki abszolút nem rendeltetésszerűen használja a társasház közös szárítógépét: a ruhákat le szokták előbb venni, mielőtt begyömöszölik a gépbe. Az őrsön közben Castle mond le minden kártérítési igényéről, ha tanulmányi kirándulásain valami baj érné. Beckett reménykedve kérdezi, hogy akkor máris lőhet-e, de egyelőre még nem Castle-ből lesz az aktuális hulla. Beckett el, Castle-ra még papírmunka vár.

Az alagsorban Ryan és Esposito röviden tájékoztatják Beckettet arról, amit eddig megtudtak (az áldozat a 12/f-ben lakó családnál volt dada), így megvan a személyazonosság, a padlón heverő, horpadt fehérítős flakon képében pedig a gyilkos fegyver is, öröm az ilyen nap. Beárnyékolja az örömét, hogy a 12/f-be igyekezvén a kajánul vigyorgó Castle fogadja, pedig ő olyan szívesen hagyta volna az őrsön. Castle viszont már a tetem nevét is tudja (a portástól, aki szintén rajongó) és ismét flört üzemmódba kapcsolna, még mindig hiába. A jól szituált család elmondja, hogy Sarah délelőttönként jött, kimosott, kettőre ment a gyerekért a suliba, majd hol a papa, hol a mama jött haza vacsorára, előző este éppen a férj. A hátrahagyott cuccai között pedig nincs ott a mobilja, amin a mama kereste ma, mikor hallotta, hogy nem ment el a gyerekért. Volt egy fiúja, Brent, de már szakítottak, többet nem tudnak róla. Castle még kérdezősködne, de Beckett véget vet a zenének, és megy értesíteni a halott szüleit. Castle először döbben rá, hogy vannak ennek a munkának olyan részei, amit nem lehet jópofizással letudni.

Tovább
Címkék: castle
komment

Csillagkapu 10x10 - A küldetés 1. rész

2010. július 31. 14:00 - the black ball

„Ha már nem tudod legyőzni az Orájt, legalább lakjál jól kínai kajával!” – hangzik fel Mitchell fejében a nagyanyja mondása, ezért be is szervezi Teal’cet és Danielt egy esti zabálásra. Utóbbi különcködik, és inkább Merlin fegyverét kutatja továbbra is, most kivételesen eredménnyel: Castiana, Sahal és Vagonbrei koordinátái egy szabályos háromszöget alkotnak, de ha hozzáadjuk Camelotét is, akkor egy tetraédert. Ennyi lenne a haladás. Szerencsére Vala gyorsan megálmodja a hogyantovábbot, vagyis hogy a tetraéder arra utal, hogy Merlin fegyverének helye a három bolygó címéből tevődik össze. Az „éltünk már át nagyobb baromságot” szellemében felkeltjük Cartert is, aki összeveti a címeket, meg ilyesmi, és voilá, egyetlenegy címet talál a masina.

Másnapra oda is érünk, szokásos középkori tucatfalu fogad minket, meg is kérdezzük a nyílt utcán, hogy itt van-e a Sangraal. Itt van, hurrá, de a helyiek szerint Baál már három nappal ezelőtt itt járt. Mindegy, először nekünk is el kell menni a könyvtárba, hogy tanulmányozzuk az erények pergamenjét, aztán mehetünk a küldetésre. A falu történésze, Osric előkeresi nekünk, aztán közli, hogy még senki sem tért vissza a küldetésről. A pergamen szerint csakis egy nemes lélek szerezheti meg a Sangraalt, azon belül is az, aki kimondja az őrzőjének nevét. Ugyanis Osric szerint a Sangraalt egy sárkány őrzi, de mi kinevetjük. A pergamen azt is írja, hogy öt dolog járjon az agyunkban a küldetés folyamán: óvatosság, bölcsesség, adakozás, jóság és hit.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Szellemekkel suttogó 2x20 – A gyűjtő

2010. július 31. 11:00 - leeann

Melinda és Delia az egyik törzsvevőjük temetésére hivatalosak, ahol több fura dolog is történik egyszerre. Deliának az fura, hogy már tudja, hogy Melinda kikkel beszélget, amikor úgy tűnik, hogy senkivel sem beszélget. Melindának az fura, hogy mennyire fiatalon halt meg a nő, aki pont nem tudta kiélvezni a nála jóval idősebb férje gazdagságát. A szellemnőnek pedig az fura, hogy valami árnyékolja a fényt, és így elég ijesztővé vált. Melinda akkor érzi a fura dolgokat már inkább gyanúsnak, amikor áttéved a ravatalozó másik termébe, és ott a lehető legvalószínűtlenebb dolgot látja meg. A másik teremben egy csapat motoros gyászolja egy társukat, aki azt próbálja nekik bizonygatni, hogy ő nem halt meg.

Természetesen meghalt, de nem ez a felettébb megrázó, hanem az, hogy egy fiatalember éppen a motoros szellemével beszélget, és egy jobb helyre próbálja terelni. Melinda alig kap levegőt a látottak után, de a fiatalember a szellembegyűjtés után éppen olyan gyorsan el is tűnik, mint ahogy előbukkant. Persze ő nem szellem, csak egy gyorslábú élő. Amikor Melinda hazaér, azonnal elmeséli Jimnek a történteket, de amikor nem ő beszélget a szellemekkel, hanem ennek szemtanúja lesz, neki is éppen olyan hihetetlennek tűnik, mint úgy általában az embereknek.

Tovább
komment

Terminátor 2x14 - Golyó a sebben

2010. július 29. 11:57 - Hoppancs

Sarah kórházban ébred Kyle Reese szavaira emlékezve, majd kicsit hallgatózik, aminek eredményeképp megtudja, hogy a zsaruk épp azon vannak, hogy kiderítsék, ki ő, és minek köszönheti sérülését. Mivel nincs ideje pihengetni, már lépne is le egy határozott infúziókitépést követően, azonban az ereje fogyóban van. Még szerencse, hogy megjelenik előtte maga Kyle, képzeletbeli segítő kezet nyújtva. Sarah szökése sikeres, a lába viszont tropa, mivel még mindig ott virít benne a golyó. Kyle azt javasolja kedvesének, hogy hívja fel a bátyót. Dereket a kórházban éri Sarah telefonja, ahol épp szemrehányást tesz Johnnak, amiért behozta Rileyt, veszélybe sodorva ezzel a küldetést. Sarah villámbeszámolót tart az Alan Park-ügyről, és a vele történtekről, majd arra kéri Dereket, szabaduljon meg az ellene szóló bizonyítékoktól. A férfi elviharzik, de Johnnak azt javasolja, maradjon Rileyval, ha már ennyire fontos neki.

Sarak közben fog magának egy doktornőt, mert ha nem is mehet vissza a kórházba, valamit mégiscsak kezdeni kéne a combjába fúródott golyóval. Felicia, a szerencsés kiválasztott megvizsgálja a sebet, és nem sok reményt fűz annak egészségügyi intézményen kívüli kezeléséhez. Sarah a még mindig vele lévő Szellem Kyle nyomására előadja a bántalmazott asszonyt, amivel meg is hatja a szőke dokit. A fájdalmas beavatkozás közben Felicia a fiáról kérdezi, akiről először nem szeretne beszélni, de Kyle olyan szomorúan néz, hogy meggondolja magát.

Tovább
Címkék: terminátor
komment

Minden lében két kanál 1x05 - Vezércsel (Powerswitch)

2010. július 29. 07:32 - Gabba

Pisztoly dördül, de nincs ok aggodalomra: csak Dannyt és Brettet indítják egymás elleni vízisí versenyben valahol a Cote d’Azuron. A motorcsónakok száguldanak, a nézők integetnek, a tajtékok permeteznek. Sízőink elhúznak az öbölben horgonyzó Black Rock előtt, ám lordunk egyszer csak észrevesz valamit a vízben. Odaúszik és barátja segítségével a csónakba emelik egy fiatal lány holttestét. Mégis van ok aggodalomra. Főcím.

A hullaházhoz szőke hajzuhatagos csaj érkezik, akit egy testes egyén, Blanchard felügyelő felkér a holttest azonosítására. Közben hőseinkkel beszélget az esetről, és hamar nyilvánvalóvá válnak az eltérő vélemények: a rendőrség szerint egyszerű baleset történt, de a fiúk másképp látják. A lányon nem vízálló karóra volt és paróka a fején, ilyen kiegészítőkkel senki nem megy önszántából úszni. A nagydarab szerv azonban ragaszkodik a baleseti tényálladékhoz, ráadásul begyűjti barátaink útlevelét is a nyomozás hivatalos lezárásáig. Eddigre a szőke is befejezte az azonosítást, és hőseink vigasztaló társaságában elhagyja az épületet. Nyílik az ajtó és Fulton bíró óvatoskodik be rajta. Kiderül, hogy a felügyelő az ő megbízására ragaszkodott a baleseti verzióhoz, remélve, hogy ezzel sikerül felpiszkálni a két kanál hiúságát és ily módon rávenni őket a rejtély felderítésére. Hát ez bejött.

Tovább
komment

Buffy, a vámpírok réme 6x20 - Pimaszok

2010. július 28. 14:00 - leeann

A magyar cím ismét nem az aminek lennie kellene, de ezt már megszoktuk. Az viszont nem szokásos dolog, hogy mentőautó gördül végig az utcán, viszont most szükséges ahhoz, hogy Buffy életben maradjon. Miközben Buffy életéért harcolnak az udvaron, Willow a sötétség urát hívja segítségül. A sötétség ura elmondja a boszinak, hogy azt, aki misztikus erő miatt halt meg, feltámaszthatta, de most nem segíthet, mert ember ölt embert emberi fegyverrel. Természetesen Will nem nyugszik ebbe bele, és elindul megkeresni az ezért felelőst.

Xander máris újságolja, hogy Warren tette, aki viszont a démon kocsmában dicsekszik a tettével. Démonok, vámpírok röhögik ki közösen és közlik vele, hogy fusson, mert a vadász túlélte, és roppant gyorsan gyógyul. Ó, de nem a vadásztól kell félnie Warrennek, mert Will baromi pipa, és semmi nem állhatja útját. Ismételném önmagam, Warrennek annyi! Will a varázsboltba megy, és az összes fekete erőt magába szívja, konkrétan magába szívja, amit Anya sem tud megállítani. Miközben Will vadászatra indul, Dawn hazaér és ott találja Will szobájában Tara élettelen testét.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Terminátor 2x13 - Földlakók és idegenek

2010. július 28. 11:50 - Hoppancs

Sarah egy UFO konferencián vesz részt, mert páran állítólag három pöttyös űrhajókat véltek látni, ő pedig még mindig rá van kattanva a témára. Egy pasas mesél neki a jelenségekről, majd említ egy Abraham nevű férfit, aki a blogjában azt állította, hogy egy titkos alien projekt keretében olyan fémötvözeten dolgozik, ami kibírja a legdurvább megpróbáltatásokat is. Sarah nem tudja nem észrevenni, hogy ez az ő hatáskörébe tartozik, és el is kezd érdeklődni a bloggerről, aki egy ideje már eltűnt. Eileen, a fura nő hallotta, mit kérdezget Sarah, és talán tud valamit a keresett személyről. John továbbra sem feltétlen híve anyja pöttyös elméletének, így szkeptikusan viszonyul a hírekhez. Betoppan hozzá a gondterhelt Riley, és elmeséli múltkori kiborulását, aminek során megütötte a nevelőanyját. Az emberek fájdalmas naivitását fejtegető lány letolást kap Camerontól, amiért neki nem hozott turmixot.

Apró flashback következik a jövőről, amikor Jesse az egyik bunkerben kiszúrta az erősen büdösnek és hajléktalannak látszó Rileyt, aki épp lopkodott valamit. Érdekes. Visszatérünk Eileenhez , aki saját lakókocsijához viszi Saraht, és fellebbenti a fátylat Abraham valódi énjéről. A férfi neve Alan Park, és szakterülete egy olyan optikai távolságmérő technológia, amit robotoknál szoktak használni. Sarah arcára gyomorfájós tekintet ül. Eileen elmondja, hogy magányosan éldegél a sivatagban, ott keresi a nagy kérdést a válaszra. Újabb visszatekintés keretében láthatjuk, ahogy Jesse megérkezik 2007-be az ősasszony külsejű Rileyval, aki úgy viselkedik, mint valaki, aki igen régen látott civilizált szobát. Azóta már megszokta a látványt, most is épp Johnnak segít felújítani a sajátját, de aztán a fiú elköveti azt a hibát, hogy rákérdez a lány arcán látható friss zúzódás eredetére. Riley ingerülten reagál.

Tovább
Címkék: terminátor
komment

A rejtély (Fringe) 2x06 - Earthling

2010. július 28. 09:00 - Tipca

Fickó lázasan készülődik, szépen megterít, virágokat igazgat és üdvözlőlapot ír, mikor is csörög a telefonja. Az asszony az, tudni szeretné, hogy a férfi megérkezett-e már a beteg anyjához. Persze, mondja a férj, éppen a reptéren van, ám ekkor hirtelen bekapcsol a tévé. A pasas gyorsan elbúcsúzik, leteszi a kagylót, aztán kilövi a megbokrosodott szerkezetet, ám ekkor meg lekapcsolódik a villany az előszobában. A fickó sejtelmes zenei aláfestéssel – és egy árnyék által követve – ballag a kapcsolóhoz, és rövid tétovázást követően felkattintja azt. Esküszöm, már csak recsegő padlódeszka hiányzik, egy gyertya a kézből, meg egy hálóing, hogy teljes legyen az összkép. Na jó, ez utóbbi annyira mégsem.

Lényeg a lényeg, az előszoba üres. A férfi gyorsan elhelyezi az ajtóval szemben a rózsacsokrot, benne a kártyával, amiből kiderül, hogy az évfordulójuk alkalmából akarja meglepni a feleségét. Alig ér vissza azonban a nappaliba, a pilács megint kimegy. Ismét a kapcsolóért nyúl, egy határozott mozdulattal megböki, aztán tágra nyílt szemmel hápog, mikor a kis folyosó közepéről egy emberforma árnyék mered rá, majd indul el feléje. Kicsivel később hazaér az asszony is, egészen meghatja a meglepetés, ám az öröme kissé lankad, mivel a férje fapofával mered maga elé a fotelből, és semmire nem reagál. Akkor meg pláne kitöri a frász, mikor megérinti a karját, mire az szétporlik – a pasas testének nagy részével egyetemben.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment
süti beállítások módosítása