Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x09 - It Has A Face On It

2010. július 04. 15:04 - sixx

Az előző rész végén látott bemutatóból és a címből ki lehet következtetni, hogy miről is lesz szó ebben az epizódban: a (fake) hidden immunity idol elő fog jönni, és aztán vagy rombadönt valakit, vagy nem - ezt majd meglátjuk a végén, annyira ne szaladjuk előre. Az előző epizódban Ami távozott, mert Ozzy király nem hitte egy szavát sem, és bosszút állt a meglehetősen előkészítetlen államcsínyért. Azt úgy csendesen megjegyzem, hogy megnézném a vágatlan videókat a Malakal színfalak mögötti alkudozásáról.

A tribal után Erik hitetlenkedve rázza a fejét, és el sem hiszi, hogy még mindig itt van, mi is bólgatunk, tényleg csoda bazmeg. Mondjuk le a kalappal a kiskölyök előtt, mert megharcolt ezért a pozícióért. A társalgás is Ami körül zajlik, és Ozzy látszólag tényleg meg volt döbbenve, hogy Ami ennyire ki akarta fúrni, öcsém, jobb, ha életre pofozod magad, mert szopás lesz. Az Airai parton az éjszakai kamera fényében a megszokottnál is félelmetesebb külsejű Eliza Jasonnal kokettál, mert érzi, hogy kell egy szövetséges, és a hülyegyerek Jason erre tökéletesen alkalmas, mert őt még a fanok sem szeretik - vajon miért? Jason végül kiböki, hogy nála van a hidden immunity idol, így Eliza még jobban szereti.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Szellemekkel suttogó 2x16 - Ring a bölcső

2010. július 02. 14:00 - leeann

Melinda és Delia egy ékszerboltban vannak éppen, de a lehető legrosszabb időben, mert egy rablást kell végignézniük, ami a földön fekvő pozícióból nem egy nagy élmény. Szerencsére mind a ketten megússzák, de nem sok dologban tudnak segíteni a rendőröknek, mert a támadó símaszkot viselt. Hiába nincs Melnek semmi baja, az álmai nem szólnak másról, mint a lövöldöző rablóról, és egy szellem is beugrott pár percre, hogy a látót ne csak a földi dolgok kössék le. Másnap Delia még a riadalom ellenére is csak az elveszett jegygyűrűjén bánkódik, amit hiába javított meg az ékszerész, a rabló elvitte.

Amíg Delia kiugrik egy kicsit, Melindát megint meglátogatja az előző esti szellem, de ma sem szól semmit, csak leírja, hogy „ROSE”. A szellemnek szólnia sem kell, Melinda azonnal rájön, hogy ki ő, amint meglátja a kezében az asztma inhalátort. A szellem valószínűleg az ékszerész fickó, aki a támadás alatt befulladt, de utána úgy tűnt, hogy jól van, vagy talán mégsincs annyira jól. Melinda azonnal rohan is Delia elé, de ő is tudja már a hírt: Randy megfulladt, az asztmája vitte el. A temetésen Randy húga mond néhány szót, hisz az egész családot megrázta az eset, főleg úgy, hogy az ékszerész egy feleséget és egy pici kislányt hagyott hátra.

Tovább
komment

Minden lében két kanál 1x01 - Nyitány (Overture)

2010. július 02. 09:00 - Gabba

Nos, itt vagyunk a sorozattörténelem egyik legnépszerűbb párosának showjával, amelyben a korai 70-es évek autói, bikini viseletei és tízcentis műszempillái szolgáltak állandó kellékül a lightos bűnügyi történetekhez. Érdekesség, hogy a Nagy-Britanniában 1971 szeptemberében debütált sorozatot a magyar nézők alig egy évvel később már nálunk is láthatták a tévében (és azóta számtalan ismétlésben), meghatározó élményt nyújtva ezzel a mai 40-es korosztálynak, szerző included. "Tony Curtis, magyar hangja Sztankay István és Roger Moore, magyar hangja Láng József főszereplésével bemutatjuk a "Minden lében két kanál" című sorozat újabb epizódját..." Íme.

Éjszaka, Cote d’Azur: két középkorú ember beszélget egy vén kúriában két másikról, egy angol lordról és egy amerikai milliomosról, akiket valami titokzatos ügyben akarnak felhasználni. Az ősz hajú szerint a szóban forgó két ember külön-külön ártalmatlan alkotóelem, mint a nitrogén és a glicerin, de együtt... És ehhez az elegyhez ő fogja meggyújtani a kanócot - ebből mi lesz?

Tovább
komment

Gyilkos elmék 5x13 - Risky Business

2010. július 01. 09:00 - hex.kelly

Elő a zsepikkel, megrázó képsorokkal nyitunk: a Flyleaf Enemy című száma szól, egy tizenéves fiú és egy tizenéves lány a szobájában van, mindkettő becsukja az ajtót. A fiú nyakkendőt vesz elő, a lány kihúzza a köntöséből az övet, csomó kerül egy kilincsre és egy szekrénybe, majd a nyakkendő és az öv megfeszül, az egyik szobában pár dolog leesik az asztalról, majd egy lógó kezű élettelen test esik a padlóra, a kalitkában a papagáj megriad, az asztalon a számítógép kikapcsol. Az egyik ajtó nyílik, valamelyik gyerek anyja hozott sütit, tányér kiesik a kezéből, sírva rohan. A másik szoba ajtaját épp most törik be a szülők. Aztán már a mentősök próbálkoznak szívmasszázzsal, majd egy seriffnő áll, és bámul a szekrényben lógó köntös-övre.

Quantico-ban JJ épp telefonon azt ígéri valakinek, hogy meglátja, mit tehet. A telefont letéve csak bámul maga elé, majd maga elé húzza az asztalon heverő piros ékszerdobozt, kivesz belőle egy vékony aranyláncot, majd a nyakába teszi, a pici szív alakú medál van rajta. Aztán Hotch-hoz megy, és mondja, hogy kapott a BAU egy felkérést Wyoming-ból. 6 napja, péntek este egy lány és egy fiú lett öngyilkos a szobájában, a fiút újraélesztették, de pár nappal később a kórházban meghalt. Tudja, hogy a BAU nem foglalkozik öngyilkossággal, de az esetet megelőző pénteken egy szomszédos városban két fiú ölte meg magát ugyanígy. Hotch azt mondja, ez komolyan hangzik. JJ elmondja, hogy egyik tini sem volt öngyilkos típus: nem voltak drog- vagy alkoholproblémák, sem bűnözés, sem pszichés betegségek, egyszerű "jógyerekek" voltak, akik valamiért úgy döntöttek, hogy pénteken este azonos időpontban véget vetnek az életüknek.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Buffy, a vámpírok réme 6x16 - Hell's bells

2010. június 30. 14:00 - leeann

Mindenki az Anya - Xander esküvőre készül, démonok és emberek együtt, ahol nem a démonok azok, akik meghiúsíthatják az egészet. Xander családja legalább akkora rémület, mint Will, Buffy, Tara és Dawn koszorúlány ruhája. Ha ez még mind nem elég, Xander kijelenti, hogy semmi nem állhat az esküvő útjába, ami pont az ellenkezőjét vetíti elő. Először is zuhog az eső, valamint egy öregember is megjelenik valami másik dimenzióból. Az öreg nem csak megjelenik, de az esküvőn van már, és azonnal megtámadja Xandert, akivel közli, hogy nem házasodhat meg, mert hatalmas tévedés lesz.

Az öreg azt mondja, hogy ő Xander Harris, és a jövőből jött, hogy megakadályozza a házasságot. Miközben jövő Xander és jelen Xander elvonulnak, Harris papa olyan szinten önt fel a garatra, hogy Buffynak kell leszerelni. Közben Spike is megjelenik egy cafkával, hogy bántsa Buffyt, és jöjjön a majd én megmutatommal. Miközben idősebb Harris a pokolba alázza magát és beszólogat a démon vendégeknek, akik az emberi olvasatban cirkuszosok, jövő Xander mutat némi ízelítőt a jelen Xanderre váró évekből férjként, Anya férjeként. Nem túl boldog a házasságuk, de varázslat ide, varázslat oda, egyelőre ez hihetetlennek tűnik.

Tovább
Címkék: buffy
komment
süti beállítások módosítása