Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x05 - He is a ball of goo!

2010. június 06. 15:34 - sixx

Az idei évad eddig viszonylag gyenge epizódjai után VÉGRE kaptunk egy olyat, ami ha nincs is benne az all-time top10-ben, de a legjobb húsz között mindenképpen helye van, mert minden megvolt benne, amitől ez a műsor jó. Az előző részben elbúcsúztunk Mike-tól, mert Joel hatalmas stratégának képzelte magát, csak éppen azt felejtette el, hogy ez a reality pontosan azért olyan sikeres, amilyen, mert a készítők az általuk felállított szabályokat sem tartják be, de ne szaladjunk előre.

A tribal után a hagyományoknak megfelelően a kiszavazó törzzsel foglalkozunk kicsinyég, az epizód központi témáját előrevetítően panaszkodik egy kicsit a bonjovi-frizurás Jason, hogy aszongya, ő nem ezekkel az emberekkel akarna együtt játszani, és így csak veszíteni fognak - na ja, kivágtak két erős játékost a picsába, a harminckilós Chet meg még mindig itt lebzsel, ráadásul kinyílt ám a csipája is, és megjegyzi a műcsöcsnek (Tracy?), hogy elege van Jasonból, és "ő következik". Joel, you have created a monster, you fucking idiot.

Tovább
Címkék: survivor
komment

A Kaméleon 5x01 - The Pretender 2001 (2. rész)

2010. június 05. 10:00 - missparker

Folytatva a sztorit, ott tartunk, hogy Jarod beviharzik a mosdóba a megkapott piros füzettel, újságcikkek, egy bosnyák tábornok és egy arab sejk haláláról. Az anyja fényképe, könnyek rajzolva az arcára. Egy meghívó ma éjfélre. Nyilvánvaló csapda, de Jarod természetesen megjelenik a parkban. Hiába a fegyvere, csak egy ravatalt talál, koporsóval, virágokkal. Rettegve nyitja ki a koporsót. Egy madár száll ki belőle. Van még benne egy origami, ami, Onisziuszt, a büntetés görög istenét ábrázolja. Emlékszünk még, mit jelent ez? [Szép ez a kép: Sötétség, Onisziusz, fegyver, lámpás, Jarod; szeretem a szimbólumokat]

Jarod visszaemlékszik, hogy a Központban hányszor hajtogatta ezt a figurát. Eddie-vel is megbeszélte, de volt egy másik Kaméleon, Alex, ő varjúnak nézte. Alex = OK? Lyle a Központ parkolójában kap egy telefont, igen, hogyne elküldte az e-mailt, öö, Rainest tekinthetik halottnak. Szegény Szépfiú, nem veszi észre, hogy folyton követik. Most épp Sydney hallgatta ki, és riasztja Misst, hogy Lyle visszafelé tart. Megy a parancsot végrehajtani. Miss és Broots viszont megelőzték, már a hullaimitátornál vannak. Szenved a rohadék: a hüvelykujja nélkül semmit sem tud megfogni. Miss üzletet ajánl: ha mesél TT-ről, megmenti a vén hülyét. Beszél, nem lévén jobb ötlete. Ismerte, itt dolgozott, többet nem mond, ki akar jutni innen. Lyle a függönyön keresztül szétlövi az üres ágyat, majd belépve a cellába ostoba fejet vág.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Szellemekkel suttogó 2x12 - Engedj el!

2010. június 04. 14:00 - leeann

Delia kutyája egy terápiás célra kiképzett kutya, amit kórházakban szoktak arra használni, hogy némi boldogság hormonnal tudják természetesen ellátni a betegeket, ami gyógyító hatással lehet rájuk. Mondhatni, hogy ez a szeretettel gyógyítás tipikus esete, ami jelen helyzetben egy Bob nevű ír szetter szeretetét és végtelen türelmét használja fel. Amíg Delia egy nővérrel beszél, Bob és Mel a kórház folyosóján egy nagyon kiborult nőbe fut bele. Mielőtt indulnának, Melinda a mosdót keresi, de helyette egy morcos őrrel védett szobát talál, majd amikor végre megtalálja a mellékhelységet, az egyik fülkében saját magát látja bevarrt szájjal „muszáj-dzsekibe” bugyolálva egy gumiszobában.

Később a nagyszerű budiban megélt látomás után a boltban újabb kötözős élmény éri Melindát, csak most úgy rátekeredik valami drót, hogy mozdulni sem bír. Deliára a frászt hozza, de amikor Jimmel próbálja megfejteni a jeleket, nem jutnak sokkal tovább. Délután Ned elhoz egy dobozt otthonról, amit elvileg Delia adománynak szánt, de a férje kacatai vannak benne, és nehezen hihető, hogy ettől meg akar válni. Miután Ned elmegy, Melinda saját magát látja, miközben éppen a balzsamozását készítik elő, ami hatalmas sikítást vált ki belőle. Este el is meséli Jimnek, hogy mennyire rossz élmények érik mostanában, de nem lehet tudni, hogy ebből mi az üzenet, és ki üzeni.

Tovább
komment

Gyilkos elmék 5x09 - 100 /2

2010. június 04. 09:00 - hex.kelly

Előző epizódfélben a Csapat tagjai Strauss igazgatónőnél tett szőnyegszéli beszámolóiból tudtuk meg, hogyan bukkantak Foyet nyomára, és hogy az mit művelt a Hotch nejére és fiára vigyázó szövetségi tiszttel.

Prentiss a folyosón ül, és a lábával dobol, nem kicsit ideges. Reid kijön az igazgatónőtől, Emily mehet be helyette. Strauss már kérdi is, hogyan sikerült Hotch-nak különválnia a Csapattól? Emily azt feleli, nem "sikerült", egyszerűen csak így alakult, mivel Hotch szállt be a mentőbe Kassmeyer-rel. Majd visszakérdez, hogy ez az egész vizsgálat arról szól tehát, hogy minden felelősséget Hotch-ra tolhasson az Iroda?

Strauss azt feleli, hogy szerinte Hotch külön akart válni a Csapattól, hogy senki ne tarthassa vissza. És kérdi, hogy mit csinált a Csapat, mialatt Hotch a mentőben volt. Quantico-ba visszatérve kapcsolatba léptek a szövetségiekkel, akik hiába próbálták Haley-t elérni: mivel eldobta a telefonját, nem tudták bemérni, hol van. Patthelyzet volt, mert Haley nyilván elhitte Foyet meséjét, így meg sem próbálta Hotch-ot hívva leellenőrizni a halálhír valósságát. Garcia-nak sikerült belőnie három mobiltornyot, amelyek között Kassmeyer telefonját bemérte, Hotch pedig a kórháznál kapott egy személyautót az egyik ügynök-kollégától (Anderson, szerintem ez JJ egyik „embere”), és fene tudja, hová indult. Garcia szólt, hogy Hotch hívja Foyet-et Kassmeyer telefonján, és a Csapat együtt hallgatta, hogyan osztja egymást Hotch és Foyet.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Gyilkos elmék 5x09 - 100 /1

2010. június 03. 09:00 - hex.kelly

Elérkeztünk a sorozat századik epizódjához. Az évadzáró cliffhangereket ismerve a készítők kitesznek magukért, tessenek az öveket becsatolni, indul a legeszelősebb pszichopata-hajsza!

(Emlékeztetőkkel nyitunk a negyedik és ötödik évad epizódjaiból, Foyet alku-ajánlatából, Hotch megtámadásáról, Haley és Jack védőőrizetéről, és az előző epizód végéből.)

Verőfényes napsütésben távolba vesző szirénák hangjával lassított káoszba érkezünk egy kertvárosi utcába. Sok rendőrautó érkezik, belőlük rendőrök ugrálnak ki és rohannak egy ház felé, amely előtt egy üres, nyitott ajtajú, keresztben hagyott FBI-terepjáró áll, a villogója még szórja a piros és kék fényeket. Egy rendőr visszafelé tántorog, az út közepén előre hajol, egy érkező kollégája a vállát veregetve bíztatja, és rohan a többiek után. A járdán JJ a térdeit támasztva áll, és maga elé bámul, Reid pedig megy felé. Rendőrök futnak a gyepen, a ház ajtaján pedig Rossi lép ki, és siettetve int nekünk. A házban két rendőr egy holttestet takar le, de nem látjuk, ki az. Rossi elhalad mellettük, az ajtóban megtorpan, és néz ránk: arra menjünk, utána.

Követjük, és egy vérfoltos padlóra lépve megpillantjuk Emily-t, aki a lépcsőn áll, és hív felfelé. Előttünk szalad fel, majd előre enged, felborult asztal, összetört lámpa és újabb vérfolt mellett elhaladva lépünk be egy szobába, ahol Morgan egyenesedik fel, és megfordul: arcán fájdalom. Prentiss-hez lép, és a kamera megmutatja, kit kísértünk ide: egy fiatal mentős az, az ágy mellé néz komoran, oda, ahonnan Morgan állt föl az imént. Morgan visszanéz, és azt mondja neki, menjen el innen, talán odalent még tud segíteni valakin.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Buffy, a vámpírok réme 6x12 - Duplahúsos palota

2010. június 02. 14:00 - leeann

Az előző részben kiderült, hogy a 3 pancser próbálja izélgetni a vadászt, de nem túl nagy sikerrel. Buffy vissza is ment a főhadiszállásukra, de már nem voltak ott, csak néhány varázstárgyat hagytak maguk után. Közben újra felütötte a fejét a pénzügyi gond, így Buffynak megint egy hétköznapi munka után kell néznie. Buffy egy Duplahusi Palotának elnevezett gyorsétteremben vállal állást, de az alkalmazottak lelkesedését elnézve a helyet Zombipalotának is hívhatnánk nyugodtan.

A dolgozók olyan lassan mozognak, hogy megalszik a szájukban a tej, és annyira enerváltak, hogy azt se vennék észre, ha járás közben megműtenék őket. Buffy nem élvezi túlzottan az első munkanapját, de amikor a csapat megjelenik nála, valamivel kezdi jobban érzi magát, hisz elmondhatja nekik, hogy ezen a helyen valami fura dolog történik. Egyrészt többen is szó nélkül hagyták ott szinte mindenüket és tűntek el, a főnököt is valami fura ijesztő légkör lengi körül, és a hamburger is valami rémületesen rossz. Xander szerint nincs itt semmi extra, csak ez egy halott hely, és kicsinálja az embert egy idő után.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Spartacus 1x01 - A vörös kígyó

2010. június 02. 10:00 - Aragorn831109

Egy hosszú hajú férfi ül egy földalatti helységben, kezei összeláncolva. Homokszemek peregnek rá. A feje felett pedig morajló hangzavar és kardcsörgés hangjai vehetőek ki. Hogy mi történik fenn? És egyáltalán hol vagyunk? Máris meglátjuk. Két gladiátor küzd egymással egy arénában. Jobban mondva egy. A másik egy hasonló hosszú hajú, kissé megviselt fickó, aki egy gladiátor ellen vívja élethalál harcát. A pajzzsal és sisakkal felvértezett gladiátoron látszik, hogy csak játszadozik, a mindössze egy karddal ellátott, ellenfelével. Egy támadása alkalmával megvágja a hosszú hajú fickót, akinek vére az aréna talajára fröccsen, majd a föld alá szivárog. Eközben az aréna alatt ülő rab felidézi múltját, megmutatva nekünk is azt, miként jutott el idáig.

Üvöltöző férfiak közé keveredünk, köztük ott van hősünk is, aki azonban csendesen szemlélődik. Egy idősebb férfi, valószínűleg népük vezetője csendre inti a harsány bandát, hogy a velük szemben álló tiszt, Róma képviseletében szóhoz juthasson. Az illető Claudius Glaber legátus, és szövetségre kéri fel a trák népet. Megígérve, hogyha Trákia szövetségre lép Rómával, egyesült erővel elsöprik az észak felől fenyegető getákat, amelyek gyakorta okoztak nagy veszteségeket a trák falvaknak. Főhősünk, akit imént még láncokon láttunk, megkérdezi, ugyan miért állna érdekükben szövetkezni az országukba betörő rómaiakkal. Hiszen minden alkalommal ugyanaz történt eddig, a geták feldúlták a trák falvakat, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket. De a trákoknak eddig is sikerült mindig visszazavarni az ellenségeiket oda, ahonnan jöttek. Mindezt önerőből, a rómaiak nélkül. Tehát ezúttal a szövetségért cserébe a célnak ennél ösztönzőbbnek kell lennie. A getáknak végleg pusztulniuk kell.

Tovább
Címkék: spartacus
komment

Gyilkos elmék 5x08 - Outfoxed

2010. június 02. 09:00 - hex.kelly

Tinilány úszik egy hampton-i (Virginia) ház udvari medencéjében, rója a hosszokat, közben a UCLA-n egy előadáson Reid egy agykutatót, James Fallon-t hallgatja, az úszó lány melletti házban meg egy nő a kisfiát magához ölelve könyörög a vele szemben álló, és a nő másik fiát fogó férfinek, hogy ne ölje meg a gyermekét. Reid közben issza a professzor szavait arról, hogy elvégzett egy kísérletet, mely során kollégái 70 ember agyának MRI-felvételeit küldték el neki. (Az egyik fiú szalad a házban, majd elbújik egy gardróbszekrényben, a tinilány még mindig úszik odakint, a támadó pedig rányitja a fiúra a szekrényt. Megint a kint úszó lányt látjuk, de a ház egyik ablakát is, ahol lövések fénye villan.) Talált köztük 5 olyat, melyeknél a szemüregi lebeny sérült volt. Kiderült, hogy mind az öt alany ismert pszichopata sorozatgyilkos: Richard Ramirez, Dennis Rader, Charles Manson, Ted Bundy, John Wayne Gacy.

Emellett mindegyikük rendelkezik egy olyan génnel, melynek hatására az agyukban magas szerotonin-szint alakul ki a méhen belüli növekedés során, így felnőttkorra már az agy érzéketlenné válik a szerotonin nyugtató hatására. Ennek a két tényezőnek találkozásakor meg is születik a sorozatgyilkos. (A lány a medencében, a gyilkos már a medence partján áll, majd ruhástól belegyalogol a vízbe, a felszínen lebegő lány alá úszik, és lerántja. A lány az életéért küzd, még kétszer felbukkan, de aztán már csak a zavaros vizet látjuk.)

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Skins - 2x04 - Michelle

2010. június 01. 14:00 - Hankasid

Michelle az utca túloldaláról idegesen cigarettázva nézi Tonyék lakását. Kap egy SMS-t amiből kiderül, hogy Tony is őt bámulja a házból. Így aztán felbátorodva becsenget a házba. Tony anyja nyit ajtót, aki azonban nem örül annak, hogy a lány aki a bajban nem állt a fia mellett, most megjelenik. Ekkor azonban jön Tony és behívja a lányt. Michelle és Tony, a fiú vetetlen ágyán, a már ismerős ágyneműn ülnek és beszélgetni próbálnak.

A srác agyilag már összeszedte magát, egyre jobban emlékszik a dolgokra, a jövő héten iskolába is fog járni. A lány arra kíváncsi, hogy kettőjükről mire emlékszik, de Tonynak ez a téma valamiért nem akar beugrani. Michelle segítségképpen megmutatja a melleit is, de a fiú így sem emlékszik. Aztán memória frissítési célból rátérnek a szexre, amivel a múltkor még adódtak kisebb problémák. A lány lelkesedése ellenére Tonynál most sem jön össze a dolog. Kis sírdogálás az ágyszélén, ami átmegy hisztibe. A hangoskodásra megjelenik Tony anyja aki elküldi a lányt. Búcsúzóul a Michelle elmondja, hogy nem tud tovább várni, amiért hálából Tony egy szülinapi ajándékot ad át neki. A lány nem bonja fel a kis dobozt, gondolom majd a megfelelő dramaturgiai pillanatban fogja.

Tovább
Címkék: skins
komment
süti beállítások módosítása