Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x02 - The Sounds of Jungle Love

2010. május 16. 15:40 - sixx

Az előző részben Yau-Man lefejeltetett egy csónakot Jonny Fairplay mesterrel, aki kisvártatva idegbeteg lett, és ugyan a favoritok az első perctől kezdve egymás ellen áskálódtak, amit ő nagyon is élvezett, kiszavaztatta magát a szigetről, mert a csaja otthon terhes. Na persze, mi meg ezt elhisszük. A fanok között van egy idétlen középkorú nő, és legalább három pár szilikonmell, no meg vagy hat alfahím, ami érdekessé teheti a dolgot. Ja, és favoritoknál két románc is szerveződik, jaj nekünk.

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, mindenki megy vissza a táborhelyére, és Ozzy menet közben puszta kézzel fog egy halat, aztakurva. A pali ott folytatja, ahol abbahagyta vagy két évaddal ezelőtt, csak a románc ne lenne Amandával. Jonathan szerint ha összeszedik magukat, a fanoknak esélyük sincs. Ezt megerősítendő megmutatják a fanokat is, akik képtelenek tüzet rakni, még úgy sem, hogy van kovájuk, bezzeg Yau-Man öt perc alatt csiholt szemüveggel. Nem csak ez a bajuk, hanem a táborhely maga is, illetve az, hogy nem bírnak normális tetőt rittyenteni a fejül fölé, bezzeg vitázni, meg kiközösíteni azt nagyon.

Tovább
Címkék: survivor
8 komment

Survivor 16x01 - You Guys Are Dumber Than You Look

2010. május 16. 15:10 - sixx

Póniló nevű olvasónk tanácsára a hogyvoltokat kitesszük ismét - mivel az AXN most adja ezt az évadot, vasárnap délelőttönként.

Új hogyvoltunk egy reality, mégpedig annak is a legfaszább alapsorozata, a Survivor legfrissebb évadát követi végig - ez ugyanis egy olyan műfaj, amit itthon legtöbben csak a meglehetősen ótvarra sikerült hazai kiadások (Való Világ, Big Brother, Survivor, A kísértés) ismernek, pedig lehet ezt nagyon jól is csinálni. A Survivor például mióta műsoron van (2000 óta), minden héten megnyerte idősávját nézettségben, amit egyetlen sorozat sem mondhat el magáról. Az idei kiadásban nem a szokásos átlagemberekből verbuvált két csapat esik egymásnak, hanem az előző évadok "kedvencei" és tíz olyan rajongó, akik betéve ismerik a sorozatot. (Ez az első hogyvolt nagyon hosszú lesz, mert bizonyos dolgokat el kell magyarázni a sorozattal most ismerkedőknek, kitartás.)

A producerek eddig sem nagyon bíztak semmit a véletlenre, és a casting során gondosan olyan arcokat szedtek össze, akik az évad során képesek eljátszani azokat a szerepeket, amik nélkül egy ilyen műsor nem működhet. Kell egy szimpatikus csávó, egy csendes arc, egy nagypofájú köcsög, egy viccesember, egy antihős, két idősebb versenyző, két-négy jócsaj, és persze olyanok is, akik a fű alatt kúszva valahogy mindig elvergődnek az utolsó tribal councilig. Ez az idén is tökéletesen megvalósult, habár a jócsajok aránya kissé eltolódott, mintha a szilikonbetétek és/vagy természetesen is nagy csöcsök lettek volna a mérvadók a válogatás során, és az is érthetetlen, hogy került ide Ami, Eliza és Parvati, két korábbi évad tökéletesen jellegtelen három versenyzője.

Tovább
Címkék: survivor
16 komment

A Kaméleon 4x20 - The Inner Sense II. (Évadzáró)

2010. május 15. 10:00 - missparker

Az epizód elején gyors ismétlés az előzményekről, majd Jarod FBI-ügynök szerkóban Sydney-nek telefonál. Panaszkodik a de ja vu érzésre, érzi, hogy járt már Raines erdei házikójában. Mi történhetett ott vele? Miss beleszól a társalgásba, Jarod, te hazudsz, erre pedig emlékezned kell. Elmondják neki, hogy van felvételük a látogatásról. Miss tovább hisztizik, Jarodnak akkor titkokat mesélt az anyja, terhes volt, közös testvérük van, hogy lehet mindez? És hol van most az a gyerek? Sydney pszichiáterkedik, Jarod, a tudatalattid rekeszti ki azokat az emlékeket. Jarod bűntudatot érez, ezt enyhítendő, ő is megoszt pár titkot: a közös testvérük Ethan, egy projekten dolgozik, a 7677-en, bombát gyárt. Tehát Miss, keresd a 7677 projektinfókat, és meglesz Ethan. Ő sem tétlenkedik tovább, Ethan felvételeit nézi, FBI-osként lecsapott a feladatra, hogy megkeresse. Pont mint Kyle esetében. Pörögnek az események, az FBI-irodára hoztak egy kisstílű lőszerkereskedőt, neve Jed Sidel, Jarod hozatta be, megy is kihallgatni.

Házi bombagyárosok közvetítője a kis görény, ismeri Ethant. De nem a barátja, fél tőle, 'az egy őrült', hangokkal beszélget. Jarod beígér egy életfogytot, bizarrul fenyegetőzik, 'azt mondják, a zuhany nagy hecc ott', erre áradni kezd az infó: Ethan bevásárolt rendesen. C4, Semtex, digitális detonátorok. Jed csak közvetítő volt, nem tudja, ki szállította le az anyagot, csak a találkozó helyszínét árulja el.

Zoe a piros Ford kabrióval indul útnak a nagyijától, Cox gonosz mosollyal figyeli.

Tovább
Címkék: a kaméleon
14 komment

Szellemekkel suttogó 2x09 - A kilencek átka

2010. május 14. 14:00 - leeann

Melinda és Jim egy klubban vannak, ahol egy rockzenekar játszik. Jim jól érzi magát, Mel viszont unja az egészet. Jimnek ismerősnek tűnik a pincér, és amikor a banda a színpadra hívja egy kis gitározásra, Jimnek beugrik, hogy egy néhány éve feloszlott helyi banda gitárosa volt. A pincér fiú egy gitárvirtuóz, de hamarosan Melinda szédelegni kezd, és egy idősebb szellem ember azt mondja, hogy „a tizedik”, majd Brandon, a gitáros is bajba kerül a színpadon. Melinda nem érti, hogy egy ilyen tehetséges fiú miért pincér, és miért nem rocksztár. Valószínűleg egy szellem nem engedi, hogy gitározzon. Megérkezett a mai rejtélyünk.

Amíg Jim elmegy a kocsiért, addig Melinda összefut a gitáros fiúval, aki nem túl közlékeny, de megemlít egy átkot, ami a régi zenekarával függ össze. Másnap Melinda egy törött pianínót szerez be, amit ha megjavíttatnak, akkor eladható lesz. Úgy tűnik, ez ma egy zenés rész lesz, mert hamarosan Jim ugrik be a boltba és elmondja, hogy rátalált a zenekarra a neten. Az énekesük meghalt egy repülőgépbalesetben az első cd-jük megjelenése előtt, sőt az egyik tag elmondta egy interjúban, hogy amióta az énekesük meghalt, a zenekar képtelen együtt játszani egy ismeretlen átok miatt. Melinda szerint nem átok sújtja a zenekart, hanem Jared, az énekes szelleme lesz az.

Tovább
1 komment

Sogun 1x10

2010. május 14. 12:00 - Sigismundus

Blackthorne a tiltás után, elég búval-bélelten bolyong a folyosókon. Szobájában meglepetés, Fudzsiko van itt, teával mosolyogva. Kellemes a meglepetés, Andzsin új szemmel kezdi nézni a nőt, belekezd a szótárral csajozásba.

Kéri hogy mutassa meg a lábait, a seb gyönyörűen begyógyult, nem győz ámulni az angol. További kérdésekre csak érthetetlen zokogás a válasz, mivel a szótárat katolikus papok írták, akik nem otthonosak a japán női nyelvben.

Tovább
Címkék: sogun
Szólj hozzá!

Csillagkapu 9x17 - A csapás

2010. május 13. 16:00 - Llew

A CSK-1 éppen egy új küldetésre indul, miközben arról beszélgetnek, hogy végre szereztek pár pontot az Ori elleni meccsen azzal, hogy a hírnökjárvány ellenszerét több bolygóra is eljuttatták. Annyira belefeledkeztek a dumálásba, hogy a fegyvereiket a raktárban hagyták, így azokat most két apród nyújtja át nekik az indítócsarnokban, de aztán Landry tábornok az utolsó pillanatban lekapcsoltatja előttük a kaput, mondván más feladatot kaptak. Az NFB küldöttségét kell pesztrálniuk egy földönkívüli kiránduláson. Mindenki húzza a száját, de nincs mese, muszáj lesz jópofizniuk. Ez a hátránya, hogy a szupercsapatban vannak.

A politikus bagázst Mr. Woolsey vezeti, aki melldöngetve mutatja be a CSK-1-et, mintha a legjobb haverok lennének. A kínai csaj és Daniel rögtön egymásra is izgulnak. Felmondják a másik önéletrajzát, kínaiul dicsérik egymás angol, illetve mandarin nyelvtudását, majd Mitchellen kezdenek poénkodni, hogy aztán mindketten tátsák a szájukat, mikor erre Cam szintén kínaiul reagál. Woolseynak van egy kis Star Trekkes transzporterfóbiája a kapu kapcsán, de aztán mind egyben megérkeznek a Gamma-bázisra.

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

Flash Forward - A jövő emlékei 1X17 - The Garden of Forking Paths

2010. május 13. 11:43 - barnslig

Tudom, az enterek, ráadásul iszonyú hosszú lett, nem tudom, mi ütött belém. Kitartás. Észrevettétek már, hogy a főcímes rettenet közepébe mindig belevadásznak egy jelenetet? Az elsőben Mark csuklóját mutatták a karkötővel, a másodikban a fehér sakkbábut, a harmadikban repülő varjakat, a negyedikben Mark egy képre mutat a tábláján, aztán volt a Janis-féle véres ébresztőóra, kék csontvázkéz egy ajtón, a "nem ma" feliratú töltényhüvely, egy pikk ász, Keiko karján tetoválás, Simcoe segítségkérése a szórólapon, az égő biblia, a sokfejű hidra, Mike mellkasán a boldog születésnapot felirat, csontvázon nyaklánc, rúzs, a múltkori igen érdekes: két fotó Demetriről, köztük, hogy március 15-én meghal és a kép alsó sarkában: karnevál. A mostanin Mark fut felénk nagyon gyorsan. Demetri lihegve izzadó arcát látjuk, ahogy elvakítja egy piros fénynyaláb, mögötte hatalmas fekete tábla, rajta fényképek, dátumok és mindenféle szavak - ezt láttuk az előző rész főcím-képében. Ahogy távolodik a kamera, kiderül, hogy a piros fény nem más, mint egy lézerpötty Mark fegyvere fölé szerelve, ami egy különös szerkezetben mutat Dem mellkasára. Március 15., végre elérkeztünk az egyik fő szál végére.

Charliemaci, aki lehet, hogy nagykorában pompomlány lesz, egyelőre az FBI-nál ül és izgatott ügynökök sora előtt vall arról, mi történt azon a karneváli padon, de a legtöbb kérdésre nem tud felelni. Mark igazi gennyapához híven (hiszen emlékszünk, Simcoe a jóapa) még pakolja rá a súlyokat azzal, hogy tudatosítja a lányában, milyen fontos lenne, hogy elmondjon mindent, mert azzal segíthetne megtalálni Szomorú Szamurájt. Wedeck ügyesebben ragadja magához a szót és becsukatja Charlieval a szemét, hogy mesélje el, mit lát és a legelső amire emlékszik, hogy a férfi tudta a nevét, de ő nem tudta, ki ő. Frost azt hazudja (vagy nem is olyan nagy hazugság ez?), hogy az apjával dolgozik. Charlie a vattacukrába kapaszkodva válaszolgat Frostnak és dr. Seussról értekeznek. (Aki nem ismeri, kezdje megismerni, mert remek író. Övé a Grincs és Horton karaktere is, de ne csak filmet nézzetek, hanem könyvet is, megéri.) Frost kedvence az Egy hal, két hal, piros hal, kék hal, de Charlie szerint az kicsiknek való. Még odaad a lánynak egy képet, azzal, hogy nagyon fontos, hogy odaadja az apjának, aztán elmegy. A kép ott fekszik az asztalon, Ingres Oidipusz és a szfinx című festménye, hátulján üzenet: ha Demetrit akarják, akkor délben legyen Mark a Union állomás várótermében.

Tovább
Címkék: flashforward
17 komment

Buffy, a vámpírok réme 6x09 - Szétzúzott

2010. május 13. 10:00 - leeann

Újabb csókolózással fejeztük be az előző részt, és újabb lerázással kezdjük a mait. Spike egyelőre folyamatosan hoppon marad, de már várja azt az időt, amikor nem így lesz, mert ő hiszi, hogy lesz ilyen idő. Közben Will végre rájön, hogyan változtassa vissza Amy patkányt Amy emberré. Mondanom se kell, hogy sikerül neki, de a szomorúsága nem múlik el továbbra sem. Miközben Amy próbálja feldolgozni azt, hogy évekig patkány volt, a 3 marha, Warren, Jonathan és Andrew betörnek a Sunnyadale-i múzeumba, az őrt megfagyasztják és elvisznek valami értékes követ . A hírek a fagyott őrről szólnak, ami Buffynak azonnal felkelti az érdeklődését.

Spike is megjelenik a múzeumnál, és ismét a „mi van a két csókkal?” a téma. Buffy némi magyarázkodás után dolognak nevezi Spike-ot és megüti, majd Spike visszaüt, de a chip nem jelez Buffyra, viszont Spike eljátssza, és bevállal még egy pofont a vadásztól. Ahogy Spike-ot ismerjük, azt még ki fogja játszani Buffy ellen, hogy a chip nem jelez a vadászra, és bármennyire balek a vámpír, azért kontroll nélkül nagyon veszélyes. Spike azt gondolván, hogy a chip beszart, megtámad egy lányt, csakhogy a chip jelez, amikor harapni akar. Ez teljesen összezavarja a szöszit, de kibogozza a dolgokat hamarosan, az tuti.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Csillagkapu 9x16 - A radar képén kívül

2010. május 12. 14:30 - the black ball

Bújtassunk más köntösbe egy régi cold opent: a CSK-1 fut, lő, rosszarcú banda fut utánuk, lő, Daniel tárcsáz, de a kapu és a tárcsázó hirtelen eltűnik egy asgard sugár által. A helyükön villámgyorsan kinő a fű, Mitchell meg olyat klisézik, hogy le se írom. Ugorjunk vissza 8 órát az időben. A bázison egy kukoricaszerű növényt figyelünk, amit kassának hívnak. A cucc nagyon addiktív, a CSK-3 egyik tagja még most is kaparja a falat érte, de csak azért, mert még nem evett Mitchell nagymamájának kukoricás kenyeréből. Megegyezünk, hogy ez nem az Oráj műve, de azért kivizsgáljuk. Reynolds szerzett egy kapucímet, Landry csak annyit kér, hogy ne keltsünk feltűnést.

Ennek örömére Mitchell becsörtet egy kassamezőre, ahol szól egy parasztnak, hogy hívja a főnökét, megvesszük az összes termést. Sam szól, hogy ennyit arról, hogy radar alatt tevékenykedünk, amire Leonardo da Teal’c annyit reagál, hogy „ezen a világon nincs is ilyen készülék”. Nagy a stressz, Mitchell szerint ő bármikor lenyomná Danielt drogdílerkedésből, Carter meg le lesz Mary Poppinsozva. Mitchell egy szekér szénán pihenve vár Worrelre, aki itt a góré, nem mellesleg a Lucian Szövetség tagja. Worrel kiküld pár kiégett motorost, hogy leellenőrizzék a környéket, aztán tárgyalunk. Mitchell 7 bolygó koalícióját képviseli, úgy 30 millió kassazabálóval a felszínen, szóval ekkora igény biztos felkelti a nagyfőnökök figyelmét.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

Terminátor 2x11 - Vissza a múltba

2010. május 12. 13:46 - Hoppancs

Sajnos ezúttal nélkülöznünk kell Weaver asszony, Depis Ellison és a megnyerő mosolyú John Henry (korábban Cromartie) szórakoztató hármasát, helyettük be kell érnünk Cameron és John mérsékelten izgalmas kalandjaival. Kezdjük a kevésbé érdekes utóbbival, aminek lényege, hogy Riley zaklatott hangon hívja barátját, hogy menjen érte, ő meg mint jó papucs, azonnal ugrik is. Mikor odaér a házibuliba, a nőjének semmi baja, tök jól elvan az édesanyját szolgaként hasznosító Mike társaságában. Ha már ilyen szépen összejöttek, Riley azt javasolja az értetlenkedő Johnnak, hogy maradjon lazulni. A fiú engedelmeskedik, de rövid, élvezetmentes videójátékozás után úgy dönt, mégis elhúz a francba. Riley követi, de Mike nem akarja elengedni, amíg vissza nem adja az öngyújtóját. Rángatni kezdi a lányt, mire John bekattan, és hülyére veri.

A kocsiban John kérdőre vonja csaját, hogy mi volt ez az egész, mire Riley elárulja, hogy csak el akarta csalni a buliba. Megérte, hisz baromi jól szórakoztak… Megható történetet ad elő arról, hogy a világmegváltó nevelőszülei deviánsnak hívták, és azért közeledett Johnhoz, mert úgy érezte, ő majd megérti. A valódi szülei egy tűzben haltak meg, ezért kell a hippik közt sínylődnie. John erre megosztja vele anyja diliházas múltját, majd burkoltan elmeséli Charley rosszul végződött sztoriját is. A kitárulkozást persze csók követi, aztán talán más is, de azt nem látjuk. Ennyit Johnról, jöhet a cseppet izgibb Cameron-szál.

Tovább
Címkék: terminátor
4 komment
süti beállítások módosítása