Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X16

2010. december 31. 09:52 - Hódos Hajnalka

Balázzsal már csak 2011-ben találkozunk, neki is jár a pihenés. Nekem is kijárna, de a sztájlisztok nem hagynak, amennyire a fekete ing megnyugtatott, annyira zaklatott fel a lába szárán harmonikázó nadrág. A vizuális terrort a Villalányok fokozzák, sikoltozva beszállnak egy rabszállítóba az idei tél egyenruhájában, térdig érő fekete csizma betűrt farmerral, hölgyeim, értsük meg, hogy ez a viselet 170 cm alatt tilos, persze ha a cél a tramplivá válás, akkor kötelező. Pezsgőzés, vihánc, jajdejókiszabadulni. Természetesen megérkezéskor is visítanak, mint akit nyúznak, Hajas Lászlónál szépülhetnek, juj. László, gyere láss el minket tanácsokkal, évődik Szandika, de juj, ne csináld ezt, hát egy hónapja be vagyok zárva!

Amíg a Lányoknal alakul a Tyúkól, a fiúk levelet kapnak: fogadjátok a lányokat egy mindent elsöprő Mr. Izom bemutatóval. Rágyújtok, nehéz estének nézünk elébe. A fiúk készülődni kezdenek, a feladat értelmezése nem sikerült mindenkinek, Olivér befújja a fejét aranysprayvel. Az egy bolond százat csinál elvén Laci is, Olivér kicsit elgondolkodik a tükör előtt, nem fog ettől lerohadni a bőrünk? A tiéd biztos nem Olikám, olyan vastag, főleg a kis arcocskádon. A szalonban arc- és dekoltázs masszázs, melírozás, hajtőfestés, csacsogás. Gigi és Anikó egy-egy ital mellett beszélgetnek: Szerinted mindig egymásra fogjátok tenni a jelet Alekosszal? Anikó szerint igen, ő próbál nyitni Olivér felé, nem túl sok sikerrel. Ildikó Évát kérdezgeti, ha Gigit tartja a legnagyobb színésznőnek a Villában, miért puncsol neki egyfolytában? Most, a kocsiban is. Éva közbevág és kiosztja Törtető 2.0-t. Ildi, én nem akarlak téged leoltani, de öt napja vagy a Villában, te ne szóljál ebbe bele, egyéb körmondatok, háháháháá Évikének akkora bajsza lehet, mint a jó Lacibetyárnak, legalábbis az orra alatt levő tízcentis vörös sáv bajuszgyantáról tanúskodik.

Alekosz, az egyik Mr. Izom – leírni is kín – a tükör előtt pózol, elégedetten nézegeti magát. Jerzsi betanít neki egy pózt, Alekosz gyakorolja, menni fog neki, két mozdulatból áll. A tükör előtt áll és iszonyú a látvány. Hát, mondja, így néz ki egy….egy….hát….egy átlagember. Kicsit később, még mindig pózolva hozzáteszi, úristen, mit ki nem hoz ez a spray! Meg hogy a nő azt látja benned, amit elhitetsz vele. A szalonban Gigi nyávog, juj lányok be fogják színezni a hajamat! Hát ez akkora szenzáció, hogy még Szandika sem hadjhatja (hogy kell írni azt, hogy hagyd?) szó nélkül: Gigi, Gigi már te sem vagy a régi! Egy másik sarokban Gina meséli, hogy Alekosz mit mondott Kristófnak részegen a disznóvágáson, a lányok elhűlve hallgatják, hogy Kristóf helyébe akart lépni és azt is mondta, hogy nem tudod, mi történt közöttünk! Éva a manikűrösnek puffog arról, őt miért nem szeretik a Villában meg ő bárkit kivisz és kinn is hagy, én felsóhajtok, inkább Alekosz tangában, csak ezt ne! Zsófi platináját őszibarackszínűvé szelídítették, Gigi sörénye megmaradt, csak kivasalták, ahogy jöttek, visítva, visítva is búcsúznak, a szalon előtt is visítanak, akkor is, mikor megérkeznek a Villába. A az ajtó előtt is, és a Kulipintyóban is.

MiszterIzmok kivonulnak. Alekosz nem felejtette el a bonyolult mozdulatsort, Laci aranyfestése olyan kimunkált, mint Mel Gibsoné a Rettenthetetlenben. Jerzsi kockahasat villant, Gombi olyan segget, hogy elszégyellem magam. A lányok a változatosság kedvéért visítanak, még így is hálásabb közönség voltak, mint a beseggelt fijjug a mulerúzsozás közben. Balázs az utolsó munkanapján övön aluli ütést mér ránk, lehet szavazni a szilveszteri meglepetésre, meneküljön mindenki, sztárvendégek érkezése fenyeget, mibe fogadjunk, hogy Kozsó lesz az egyik?

Éva agresszív dohányzás közben Ildikóról fröcsög, ő ilyen buta nővel még nem talákozott a Villában. Ő. Elmeséli a szalonban történt beszélgetést, ilyen hülyeségeket beszél állandóan. Benn Anikó és Ildikó beszélget, Anikó nem érti, a stúdióban olyan vagány csaj volt Ildi, a beszavazáskor, most meg olyan visszahúzódó meg szerény. Ildi próbálja magyarázni a bizonyítványát, közeledne ő, de a lányok tartják vele a három lépést, a fiúk sokkal nyitottabbak és hát nehéz. Alekosz heherészve kérdi Kristófot, elmondtad, hogy mi volt köztünk? Pechjére pont kilép Gina is a kertben, pont ezt akartam veled megbeszélni, mi történt? Hehe, hát semmi, a semmit nem lehet megbeszélni. Sunyikosz próbál jól kijönni a helyzetből, mikor Kristóf rákérdez, azt válaszolja, nem nagyon emlékezik, mi történt a disznóvágáson a tűznél. Zavartan heherészik kicsit, aztán magához ragadja a szót: ez neked rosszul esett, Gina? Ott sem voltál, azt sem tudod, hogy zajlott. Hát akkor rád itt még óriási csalódások várnak. Alekosz rögtön megbeszéli Olivérrel a történteket. Ezt nem érti valaki? Mi a picsát csináltak ezek itt eddig? Ettek, ittak, aludtak meg takarítottak. Sunyikosz újra megforgatja a köpönyeget: ha nem lenne itt a Kristóf, akkor sem rontanék rá a Ginára. Ja, mondjuk a múltkor még csoportszexben gondolkodtál, röhög Olivér, majd komolyan hozzáteszi, ha Kristóftól kikapok, én elbujdosok. Én barátom, történelmet akarok itt veled írni. A szívemhez kapok, hát ez is? Annyi mindenki más mostanában!

Gina közben kijelenti, hogy ő még szilveszter előtt haza akar menni, akkor is, ha Kristóf jön vissza a párbajról, ezt ők megbeszélték és különben is, ezzel fekszik és ezzel kel. Kicsit picsog is Anikónak aki vigasztalni próbálja. Jerzsi persze tájékoztatja erről Olivért, aki csodálkozik, hát ennyire bízik a szerelmében? És ha a Kristóf jön vissza? Jerzsinek kinyílt a csipája, a felháborodástól szinte szótagolva kiáltja bele a nappaliba a súlyos kérdést: de akkor minek jött ide be? És ő nem érti. Olivér újabb csínytevést (=manipulációs geciskedés) talál ki. A célpont Ildikó. Jerzsivel, a kinyílt csipájúval osztják Ildit, nem az a baj, hogy TE bejöttél, hanem az, hogy VALAKI bejött ide egy hónap után. Ildike, kezdi Olivér, valamit muszáj villantanod, mert már ott tart a műsor, hogy az, hogy valaki bájos, az már nem elég. Muszáj valami virítanod, úgyhogy feküdjél le az Alekosszal. Sajnos a kamera nem mutatja, mit szól minderre Ildikó, őszintén remélem, hogy úgy elküldi Olivért a halál náthás faszára, hogy öröm lesz hallgatni. Én fejbe is vágnám. Az ananásszal, természetesen. Olivér elmeséli Giginek és Bécinek a csínytevést, Gigi nyerítve röhög, Béci a maga módján röhög, és persze Alekosz is részletes tájékoztatást kap. Hidd el, ez a nő hajlik rád. Rám, vagy a tevékenységre? Figyelj, ez a nő itt akar lenni és ha Évike nem viszi ki magával (a háttérből a Nyílméreg Béka szólal meg: erősen gondolkozom rajta, erősen gondolkozom rajta) nincs más választása, meg fogja tenni. Visszakeféli magát, röhög Alekosz. Szerencsétlen, aztán majd ott áll, meg is lett csinálva, kinn is marad, a karriernek annyi. És az Igaz Barátok vidám nevetgélésével zárjuk a műsort. Ezentúl odakészítem magam mellé a lavórt is.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, a tegnapi puszi visszavonva, Gombi seggéről egy kép sincs fenn!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.31. 10:39:52

Ó, hogy pont ezt a részt nem láttam! ;DDDD

2010.12.31. 10:46:07

"Nyílméreg Béka" :D

nem tudom mit használsz de nagyon üthet :) így tovább!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.12.31. 10:48:55

"A tükör előtt áll és iszonyú a látvány."
Köszönjük a kultúrális szösszenetet!

fran7 2010.12.31. 10:49:40

Alekosz, komoly motivációs tényező. Többet egy férfi sem mondhatja teljes magabiztossággal, hogy a sörhas férfias, főként atlétatrikóval együtt.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2010.12.31. 10:50:00

És megint remek lett. :)
A műsort nem nézem, de Hajni hogyvoltja napi betevőm.

Szaffi B. 2010.12.31. 10:51:26

@fran7: Ez nem sörhas, ez terheshas. A sörhas a Lacié, meg kialakulóban Olivéré.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2010.12.31. 10:54:15

Köszönöm, jó volt! Eddig ezért nem kezdtem el pakolgatni:)

Ancilla 2010.12.31. 11:00:45

"Ezentúl odakészítem magam mellé a lavórt is." Én is.
Egyébként azon is elgondolkodtam, hogy miért csak a fizikai bántást büntetik kizárással? Egy narancs okozta kék folt pár nap alatt eltűnik. De hogy lehet valakit büntetlenül ország-világ előtt ennyire megalázni emberi és női méltóságában? (S ezt Olivér már nem először teszi meg nőkkel.) Ennyire cinikus, érzéketlen figurák csak a szappanoperák "főgonoszai" szoktak lenni. Csakhogy itt valóságos, élő emberekről van szó... Nincs ennek a műsornak valamilyen etikai kódexe????

mocskosmacska 2010.12.31. 11:02:54

Érzelmeket nem igazán mozgat meg bennem a sorozat, aki olyan hülye, hogy bemegy oda, az magára vessen. De most Olivér meg barátai valami rohadt gecik voltak Ildikóval. Hatalmas taplóság így megalázni egy nőt, aki ráadásul nem is prosti, mint általában a vijjalányok. Kíváncsi vagyok, hogy Olivér mit szólna, ha valaki a barátnőjéről beszélne ilyen stílusban. Valakinek oda kellene már rajzolni azt a faszt a képre. Ildikó Alekszosszal való pirospacsizás helyett inkább ezzel durranthatna. Éva meg úgyis azt fogja kivinni, akit a leggyengébbnek gondol.

2010.12.31. 11:05:11

Nekem Ildi kezd egyre szimpatikusabb lenni, nemtom, miért kell baszogatni, de hát Oliköcsög az Oliköcsög...
Éva is szimpi, de lassan visszavehetne az arcából, mert kezd tele lenni a tököm az állandó pofázásával. Ephilatész (Alekosz) dettó.

Ancilla 2010.12.31. 11:08:40

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Mondj egyetlen tulajdonságot, ami miatt Éva szimpatikus! (Az őszinteséget, amivel mindig dicsekszik, ne mondd, mert a tapintatlan őszinteséget durvaságnak, bunkóságnak, taplóságnak nevezzük.)

Lotyó Bridzsida 2010.12.31. 11:08:50

@Ancilla:

Nincs.
Ettől van/lehet dráma.
Hogy mindig van egy frusztrált pötsch, aki az önbizalomhiányát enyhítendő, megpróbál maga alá nyomni másokat, akik ezt nem akarják hagyni.

Ha most ő jön vissza a párbajról, akkor befejeztem a nézést (bűntetek!:))).
Majd a Hajnit olvasom, meg veletek röhögök, de tuti nem fogom tovább nézni 1 percet sem. Már amúgy is kezd rohadt unalmas lenni, főleg minden nap...

mocskosmacska 2010.12.31. 11:08:51

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Éva, amióta visszajött a párbajról nagyon királynőnek érzi magát.

DArchAngel 2010.12.31. 11:12:17

Remek lett a cikk megint.
A műsor viszont dögunalmas, pontosan elég annyi belőle, amit itt olvasok, meg hogy én gépezem, miközben az asszony nézi...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.31. 11:15:24

én is csak itt olvasom meg megnézek heti pár rész, plusz az epic videókat.
De az tény, hogy az Éva, Olivér, Alekosz klikk kurvára elkapatta saját magát és mindenki be van szarva tőlük...
Egyedül a kislány Gombi az aki oda mer mondani, a maga gyámoltalan stílusában. Ő amúgy egy rendes gyereknek tűnik csak túl nyál és fostos...

.lll. 2010.12.31. 11:15:47

silány a műsor,Laci összejöhetne Gombival vagy Zsörszével

tjunior 2010.12.31. 11:15:48

Ha Ildikót rá lehet beszélni hogy Mr. Izommal hegesszen, hát akkor tényleg sík hülye, és akkor meg érdemli a sorsát.
Nem is hinném, hogy ezen összeomlana, mert egyrészt mint említettem sík hülye ezért egész életében így szívatták, megszokta, másrészt fel se fogná.

Lotyó Bridzsida 2010.12.31. 11:16:10

@Ancilla:

Évával kapcsolatban egyetértek.
Gondolom, nem veszi észre, hogy azt kapja vissza, amit kinyom magából. Agresszív okádást.:)
Úgy rátámadt szegény Ildire a kozminál, hogy csak néztem. Szimplán halálba van frusztrálva, és bunkósággal védekezik.

haruka 2010.12.31. 11:21:32

Na, jól van, azt hittem csak én figyeltem fel Éva diszkrét piros csíkjára! :D

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2010.12.31. 11:24:14

És a helyzet csak egyre feszültebb lesz !

Szaffi B. 2010.12.31. 11:29:52

Ildikó megítélésével várok...ha villant valami jót (fasz rajzolás nyuszika szájába pl. jó ötlet :D) akkor jó fej, ha hagyattől a Terheshasnak akkor nálam halállistás.

Éva piros csíkja...haha, meg a másik piros csíkja is megy felfelé neki az agyában, hamarosan berserker üzemmódba vált.

miss mazo 2010.12.31. 11:30:05

@mocskosmacska: én is ezen röhögtem,Éva nagy pofával küldi az "akkor rakd rám a jelet, kiviszlek, és meglátjuk, ki jön vissza" kijelentéseket, pedig szerintem eddig is csak az rtl jóindulatának köszönheti a fennállását :D
örülök, hogy neki jobb dolga sincs az életben, mint ilyen valóságsókba járogatni.

juliusbond 2010.12.31. 11:41:41

Valami aberrált módon karácsony után néztem pár részt. Állítom, hogy tévében szörnyű, de így olvasva imádom.
Egyrészről, tévében nyúlik mint a rétes tészta. Másrészről az rtl persze tömjénezi magát, Hajnalka pedig egészséges szatírával nézi a történéseket.

Köszönjük.

PS: szerdán nem volt jegy az Üvegtigrisre, így vettem egy kanapét. Olcsó volt. És még aznap kiszállítják, mondták. Majd este. Várjam. Este volt a kihívás. 7 után azon ment a beszélgetés, hogy mi lesz hamarabb? Meghozzák a kanapét, vagy végre Olivér kihív valakit. Hívtak telefonon, hogy még most indulnak. Gondoltam, Olivér nyert. De nem. Pont a kihívást, már a kanapén néztük. Ha létezik híg leves, akkor az az RTL-VV4.

K Tomoceusz 2010.12.31. 11:44:31

A tények makacs dolgok , ahogy a nagy igazságosztók szokták mondani . Olivér csak felvázolta Ildi egyetlen sanszát - és ezt bármennyire is csúnyaság - igaza van . Ha játékban akar maradni , sajna a lánynak lépnie kell és ha csórikám tényleg a médiában szeretne érvényesülni , nem ez lesz az utolsó alkalma a bizonyításra .

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.12.31. 11:47:46

Pont a sikitozos resznel leptem be a szobaba es ijedtemben ki is ugrottam.

Darth_Vader 2010.12.31. 11:48:41

"Alekosz, az egyik Mr. Izom – leírni is kín –"

Ezek után követelem, hogy a szerző jelentessen meg magáról egy meztelen képet, nagy nyilvánosság előtt!

bepe79 (törölt) 2010.12.31. 11:50:17

Én sem szóltam még hozzá, csak olvasom naponta a kisesszéket, melyek ont a Hajni tolla. A tegnapi és a mai után szeretnék hozzáfűzni annyit, hogy tényleg izgalmasak a beszámolók, és tényleg le a kalappal, meg minden, de nem attól lesz színesebb az írás, hogy obszcén szavakkal van megtűzdelve, és attól sem, hogy a szerző állást foglal, minősít, és nem pártatlan benne. Ugyanezen okból kifolyólag a kommentekben is megkímélhetnénk egymást szerintem a trágár kifejezésektől, csakúgy, mint a post-ban (bár ebbe nekem nincs beleszólásom, ez csupán észrevétel), mint pl. azoktól, amik az utóbbi napokban elhangzottak: geciskedés, kesztyűben faszverés, elküldi Olivért a halál náthás faszára, ésatöbbi.. Furcsán hangzanak mindezek egy nő szájából, és az utóbbi pár posztból nekem az jön le, hogy magasan zuhan a hogyvolt színvonala is, egyenes arányban a villabelsőjével.

K Tomoceusz 2010.12.31. 11:56:16

@Ancilla:

Mondj egyetlen tulajdonságot, ami miatt Éva szimpatikus!

Éva , mint törtető , hozza a karaktert , a többi nőtől már szagra undorodik , a manusokhoz vagy dörgölőzik vagy a földbe döndöli őket . NB 1 - es a csaj .

***BÚÉKZoxó*** 2010.12.31. 11:56:52

Úristen, még egy angolkisasszony!

Szaffi B. 2010.12.31. 12:06:00

@bepe79: Ajánlom neked, olvasgasd : tolgyessypeterelemez.blog.hu/

Amúgy tényleg érdekes, de mi hadd káromkodjunk már...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2010.12.31. 12:10:15

Akkor fogok igazán röhögni, ha a Zolivér meg a haverja romba dönti az egész műsort! :D

Most láttam az egyik videót, amiben Gina már azt mondja, hogy holnap (azaz ma) ki akar menni, meg sem várja a párbajt. Azt is mondta, hogy megint narancsok fognak repülni, ha kell...:D

Hurri Kán 2010.12.31. 12:11:48

Olivér okkerboyt csinált magából?
Funny :DDD

.lll. 2010.12.31. 12:13:45

Évának akkora táskák vannak a szemei alatt,hogy egy táskagyártócég felkérte reklámarcnak

Ancilla 2010.12.31. 12:19:24

@bepe79: Örülök, hogy fölvetetted ezt a problémát. Engem is zavar. Csak nem tudtam, hogy fogalmazzam meg, hogy ne legyen bántó. Mert nagyon értékelem Hajnalka humorát, a kommentelőkét is. De ez a humor nem a trágárkodásban rejlik, hanem a látásmódban. Karitnthy egyetlenegy trágár szót nem használt, mégis az egyik legzseniálisabb humorista. De nem menjünk ilyen messzire: Hofi, Alfonzó sem használt obszcén kifejezéseket...
Ne menjünk le annak a beszédstílusnak (és a mögötte álló IQ-nak)a szintjére, amit egyébként olyan bőszen kritizálunk ezen az oldalon.

LuluBelle 2010.12.31. 12:24:01

sziasztok!
eddig csak read only üzemmódban voltam..

nekem tetszik Hajni stílusa (éjszaka nem tudtam aludni, végigolvastam ez egész vv4-es hogy volt-ot :))

dr. orter 2010.12.31. 12:25:07

gombi, rajzolj szívet!

és rajzol...

pozzi 2010.12.31. 12:35:12

ildi aranyos, alekosz szesz tesó, olivér is egy alkoholista. laci izraelita, béci gigi aniko romák.. éva gáz szandika csúnya és buta jerzsy homokos. gombi félig nő.

K Tomoceusz 2010.12.31. 12:35:13

@Ancilla:

Azoknak az IQ - nullás kollegáknak ( akikre finoman céloztál ) igazán elmesélhetnéd , ki az a Karitnthy . Csak , hogy tanuljanak végre valamit .

badmintonplayer 2010.12.31. 12:42:19

@Ancilla: A vv nem a legmagasröptűbb műsor, mindannyian tudjuk.Miért kéne Karinthy (így írják) stílusban tudósítani róla?Inkább menjetek ti ketten a véres veretes gecibe.

S-1-5-7 2010.12.31. 12:43:11

Véletlenül megláttam hogyan mozog Éva felső ajka beszéd közben. Egyébként is van ennek a műsornak amolyan terrárium jellege, na ez még rádob egy kicsit az érzésre.

sixx · http://comment.blog.hu 2010.12.31. 12:45:26

egymás baszogatását abba lehet hagyni, de gyorsan. tessék foglalkozni az írással, a villával vagy az aranyszínű adoniszokkal, faszomba már, bazdmeg.

miss mazo 2010.12.31. 12:48:50

@Trollszpré: úristen, az első ember, aki le tudja írni, hogy HADD és nem "hagy" és egyéb állatfajtákat ír: D minden tiszteletem, testvér :D

Szaffi B. 2010.12.31. 12:49:30

Na fasza, valaki kitörölné-moderálná a másodikat?

kompakt 2010.12.31. 12:50:02

Hajni, nem olvastam végig a kommenteket, de hátha még nem válaszoltak:
a megoldás "hagyhatja" csak így, simán :)

ja, és imádom az írásaidat, csak mindig kiköpöm a kávét a röhögéstől :)

Ancilla 2010.12.31. 12:59:41

@K.Tomoceusz: Bocsánat: Karinthy! Elgépeltem! (Köszi a finom célzást!)
@Trollszpré: Janus Pannonius nem humorista volt - én a humorról beszéltem, illetve a humor forrásáról. Meg arról, hogy kritizáljuk a villalakók nyelvi modor(talanság)át, s közben ugyanolyan igénytelenül (helyenként alpári módon) fogalmazunk, mint ők (tisztelet a kivételnek). Erre mondják, hogy "bort iszik és vizet prédikál".
@badmintonplayer:
Köszönöm a szíves invitálást! De nem megyek.

rexter 2010.12.31. 12:59:58

tolgyessy peter egy buzi, es aki napok ota linkelgeti a fos blogjanak a linkjet a szeretoje!!!

rexter 2010.12.31. 13:00:47

@Ancilla: jaj egyuk a kis virag lelkedet, cucnibunci.

bepe79 (törölt) 2010.12.31. 13:06:30

@badmintonplayer:

Neked hasonló szépeket kívánok (te büdös gyökér...)

:)

Boldog újévet bunkókám!

shred 2010.12.31. 13:06:31

Olivér: - Ildinek villantania kell, ha bent akar maradni, és a szex a legjobb erre. Téged fog választani, mert a többi pasinak van már csaja.
Alekosz: - Tehát ha nincs ló, jó a szamár is?! Hát ez szép...
Olivér: - Miért, csak ahogy te szoktál bánni a csajokkal!
Alekosz arckifejezése priceless:DD

Egyébként meg szerintem nem terheshas az, hanem részben a rossz tartás, részben az edzés hiánya következtében megnyúlt hasfal által okozott forma.

fran7 2010.12.31. 13:12:57

A lehető leg tisztelettel teljesebb módon szeretnék csatlakozni azokhoz, akik néha sokallják az alpári szavakat. Amúgy tetszik a hogyvolt, nagyon is. Én ezt csak egy reflexiónak szántam az író felé. S azt kezd vele, amit akar. Szerintem a többiek is erre gondoltak, akik szóvá tették mindezt.

kirbekurba 2010.12.31. 13:13:24

Alekosz mindig jobb... persze Szandika egy természetes tündér. :)
A többi sehol sincs.
BUÉK!

LuluBelle 2010.12.31. 13:13:51

Alekosz bicepsze, illetve bicepszhelye is sokatmondó...

"A nő azt látja, amit elhitetsz vele". Egyelőre azt hitette el mindenkivel, hogy mekkora egy lúzer. Tutira nem volt még nője soha az életben.

kompakt 2010.12.31. 13:21:13

@Ancilla: Na hagyjuk már ibolyt, könyörgöm, ez itt a VV4 beszámolója és tökéletesen belefér 1-1 alpári szó, legalább visszaadja ennek az egész műsornak a milyenségét :)
egy trash reality hogyvoltjairól van szó, ne kezdjünk már el itt Karinthyval meg Hofival dobálózni...

tribeca 2010.12.31. 13:23:10

Hajni, tök királyak az írásaid, szétröhögöm magam rajtuk, talán még jobban is, mint magán a műsoron, meg a vv lakókon:))

Lósz őrnagy 2010.12.31. 13:25:55

Basszus a Hogyvolt blog lassan teljesen átalakul kizárólagos VV bloggá. Elfogytak az írók a többi sorozatra? Vagy a sorozatok fogytak el? Már csak 2-3 maradt.

Szaffi B. 2010.12.31. 13:27:29

@Ancilla: Kurvára nem az alpáriságot kritikáljuk, hanem az agytevékenység mindenfajta hiányát. Amúgy ezen SZÓRAKOZUNK, ezért nézzük, ők meg ezért mentek be. Ha tudományos írást akarunk olvasni, akkor megtesszük, köszönjük, ha elfáradtunk benne, akkor bekapcsoljuk az agyhalottakat és kiröhögjük őket.
Ez a műsor erről szól.
Ez meg a tudományról: hu.wikipedia.org/wiki/Stanfordi_b%C3%B6rt%C3%B6nk%C3%ADs%C3%A9rlet

gibson 2010.12.31. 13:37:05

Fasza, most, hogy elmaradoznak végre a trollok, akik naponta elmondták nekünk, hogy miért vagyunk primitív barmok, amiért nézzük ezt a műsort, megjelennek helyettük az önkéntes erkölcscsőszök, akik megmondják Hajninak, hogy hogy írjon, meg nekünk kommentelőknek, hogy milyen stílusban beszélgethetünk egymással.

Hajni, ne foglalkozz velük, tökéletesek az írásaid, így ahogy vannak.

Lányok, ti pedig lazítsatok egy kicsit, egy-egy bazmegtől, meg faszomtól még nem fog a feje tetejére állni a világ.

parttalan 2010.12.31. 13:47:16

Szegény Ildikó... pedig a beszavazásakor arra a műsorvezetői kérdésre, hogy szerinte kivel fogja a legjobban megtalálni a közös hangot, Alekoszt, Olivért és Évát találta megnevezni. :D

fran7 2010.12.31. 13:49:09

@parttalan: Valószínűleg arra gondolt, hogy a megnevezett hárommal már lassan a családjuk se akar szóba állni, ezért hálásak lesznek, ha ő igen.

phúú 2010.12.31. 13:51:27

Szerintem pedig,Sunyikosznak máj problémái vannak .Azért a nagy has.A sör has nem a Lacié,ő ilyen alkatú.Nem kövér csak a súlya miatt van a has.

Lanois 2010.12.31. 13:52:28

Egyre több kritikai hang figyelhető meg ezen a blogon mind a villalakók, mind az RTL, mind pedig a blog írójával kapcsolatban. Részben talán jogosan, részben nem, de nem is szándékozok állást foglalni ezen észrevételekkel kapcsolatban, mert ennél összehasonlíthatatlanul nagyobb horderejű kérdésre szeretném irányítani tekinteteteket. Persze akik nem nézik az online közvetítést, azok mit sem tudnak arról az egyre aggasztóbb fejleményről, ami a villában történik, és ami napról-napra nagyobb erővel jelentkezik, és aminek hatására nem csak azon gondolkozom, hogy soha többé nem nézek vv-t, hanem komolyan fontólóra vettem a Tv és az internetes előfizetésem lemondását is.
Egész egyszerűen elviselhetlennek és tűrhetetlennek tartom, hogy a villalkók mostanában minden előzetes figyelmeztetés nélkül, mondhatni spontán jelleggel énekelni szoktak. És ráadásul sokáig csinálják, és egyszerre többen is. Úgy érzem, ezzel túllépték azt a határt, amit a vv kezdetekor még nem tartottam lehetségesnek.
Különben BUÉKOSZ mindenkinek!

gibson 2010.12.31. 13:54:06

@Trollszpré:

ez a Tölgyessy-féle blog kurva jó!

Mármint, úgy értem, borzasztóan jó.

Szaffi B. 2010.12.31. 13:55:48

@gibson: Ugye? Bár nekem megvan a saját összeesküvés-elméletem, mindjárt leírom, csak kiteregetek :DDD

gibson 2010.12.31. 13:56:24

@phúú:

"A sör has nem a Lacié,ő ilyen alkatú.Nem kövér csak a súlya miatt van a has."

Ezt kifejetnéd nekem részletesen, ha szépen megkérlek? :)

samba pa ti 2010.12.31. 14:00:27

csak így tovább,lazán!
ne hallgass az erkölcscsősz büfizőkre,
gondolatban ők is káromkodnak eleget!
ez a stílus pont így jó és nagyon is helye van minden egyes szónak.
hajrá!

Szaffi B. 2010.12.31. 14:21:28

Naszóval, összeesküvés-elmélet:
Nem értek egyet Tölgyessyvel.
Szerény véleményem szerint az ertéel nézettséget szeretne, és a Nokiás-dobozok korában nem hiszem el, a tiszta játék nevű nem létező dolgot. Szerintem vannak médiafigyelőik (akik a blogokat, kommenteket, fészbukot, anyámkinnyát figyelik), meg persze az sms is számít nekik, de szigorúan mint alap a népszerűség megállapításához. Meghányják-vetik hogy mi legyen, ki maradjon bent, kit küldjenek be hozzájuk, stb. Néha elszámolják magukat, pl. nem jött be nekik, hogy a sok hostesst (?) meg táncost beküldték, és mégsincs kufirc. :D
Lehet beépített ember is simán Olivér pl. színész (elvileg), simán eljátszhatja amit kérnek tőle (ami nem Az ember tragédiája, ugye). Ezt igazolja pl a nemlétező onlány adás is, ami véletlenül megszakad, simán lehet, hogy ilyenkor valahová elvonul a beépített csóka instrukciókért.
A többiekből nem nézem ki, én speciel Laciból sem.
Nagyjából ennyi, most ezek jutottak eszembe.
Ja, meg hogy simán volt anyaguk a gay képekről, fétispornóról, Gináról, amiket szép lassan szivárogtatnak kifele.

Ancilla 2010.12.31. 14:22:04

@Trollszpré: "Kurvára nem az alpáriságot kritikáljuk, hanem az agytevékenység mindenfajta hiányát."
Éppen a mondat második felében írtakról beszéltem. Az alpáriság az agytevékenység hiányának egyik legszembetűnőbb ismérve.
Mi lehet annak az oka, hogy az utóbbi időben annyira elharapódzott? S miért szeretitek annyira Ti is és a villalakók is? És nagyon sok mindenki. Válaszoljon rá valaki, komolyan érdekel. Nem jó sem hallani, sem olvasni. Persze, mondhatjátok, hogy menjek át másik helyre (pl. a Tölgyesy blogán egyetlen obszcén szó sincs), de higgyétek el, nagyon értékelem a Hódos Hajnalka humorát, a Ti humorotokat, de ezek a szavak úgy hatnak rám, mint a cseresznyéből kikunkorodó kukacok.
S ezzel nem az erkölcseitek fölött csőszködöm, hanem a magyar nyelvet próbálom védeni.

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 14:24:24

Az egyetlen emberi megnyilvánulás Szandikáé volt, amikor a fodrász autogrammot kért tőle ő pedig zavarba jött ettől. A többi nagyon kínosan viselkedett.

Amúgy a fanyalgó, álzsent, nyelvművelő zsenik meg barátkozzanak össze Szalai Annamáriával. Ő majd megérti a problémáikat.

reggi64 2010.12.31. 14:26:23

Gratula Hajni,nekem tetszik ahogy írsz,bőven belefér egy kis faszozás,gecizés,nekem semmi bajom tőle:))

Hódos Hajnalka 2010.12.31. 14:30:22

Köszönöm a véleményeket. A magam részéről a továbbiakban is el fogok ejteni egy-egy lófaszt és húbazmeget, mert vallom, hogy néha helyénvalóbb ilyen kifejezést használni, mint borzasztózni. Másrészt egy jóízű anyázás néha többet ér, mint egy ima.

Tetszik tetszik, nem tetszik, nem tetszik.
A nevelésem apám-anyám jól-rosszul elvégezte, ilyesmire a következőkben nem tartok igényt és nem is tűröm.

Na és most térjünk vissza a Villához.

tribeca 2010.12.31. 14:30:25

a dzsidzsi szerintetek is úgy néz ki, mint egy nővé operált férfi?? szerintem fejre totál. nagyon rusnya egy lény...

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 14:30:33

@Ancilla: Nemár! A magyar nyelv védelme? „Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!…” Valami celeb írta egyszer...

gibson 2010.12.31. 14:32:26

@Ancilla:

"Az alpáriság az agytevékenység hiányának egyik legszembetűnőbb ismérve."

Na, itt tévedsz hatalmasat, ugyanis a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Eleve, sem ez a blog, sem a hozzászólások (mondjuk 90%-a)nem alpáriak. Alpárinak azt a stílust nevezzük, amikor a káromkodás céltalan, csak úgy zsigerből történik, az, hogy én leírom mondjuk, hogy "Ez egy kurva jó cikk volt, Hajnalka!", az nem alpári, nem, egyáltalán nem az. És, no offensz, de aki a kettő között nem látja a különbséget, na annak az egyednek vannak gondok az agytekervényeivel, nem pedig annak, aki néha bazdmegol egyet.
Ahogy előttem is leírták már, ezekben a posztokban minden egyes szó a helyén van.

Egyébként meg nekem álmomban sem jutna eszembe, hogy egy általam szeretett, minden nap látogatott és kommentált blog szerzőjének a stílusát kritizáljam (és itt speciel most nem rád célzok), szerintem ez valahol nagyobb pofátlanság, mint ha leírom azt a szót, hogy "faszom".

Peace

Hódos Hajnalka 2010.12.31. 14:32:26

@Trollszpré: :)) köszi.
Most futhatok megint mint Forrest, de ösztönzésnek nem rossz.

Szaffi B. 2010.12.31. 14:32:30

@Ancilla: A trágárság nem egyenlő a butasággal, de nem ám.
Másokról nem nyilatkozom, elmondom én miért.
Itthon nem lehet (kisgyerekeim vannak, példát kell mutatni)
Munkahelyen nem lehet (csupa sznob fapicsa és pöcs van)
Nekem sokkal undorítóbb dolog a kétszínűség a trágárságnál, hányok a képmutató emberfajtától. Az Életben sajnos muszáj disztingválni, nem lehet mindig káromkodni, ahogy nem wczünk az utcán, úgy nem kurvaanyázunk a gyerek előtt sem.
De egy ilyen blogon, ahol jó a hangulat és jófejek vannak, kicsit kieresztjük a gőzt és jólesik. Ennyi. Ha muszáj, simán visszaváltok értelmiségbe,bárkivel leállok vitatkozni is, de nem muszáj, nem igaz?
Peace :))

Szaffi B. 2010.12.31. 14:35:08

@Hódos Hajnalka: Ja, január 1-től én is újra sportolok, hahahaha!

gibson 2010.12.31. 14:42:04

@Trollszpré: négy másodperc eltéréssel sikerült egy nagyjából ugyanolyan hosszúságú, tartalmú és stílusú kommentet összehoznunk, ölellek! :)

Szóval akkor a Tölgyessy-féle blogra visszatérve: azt mondod, nem értesz vele egyet. Ez oké, de miben? :)

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.12.31. 14:51:23

@Eszter, aki nem ír kommentet: Szandika már máskor is tanúsította, hogy reális önkritikával rendelkezik, és én ezt nagyon bírom benne.

Laci nem iszik, így a hasa valószínűleg nem sörhas. Fekete Lacinak is mekkora pocakja van, és neki sem a piától.

bepe79 (törölt) 2010.12.31. 14:53:46

@Eszter, aki nem ír kommentet: Nem hiszem, hogy fanyalgás lenne akár az, amiről az Ancilla ír, sem az, amiről a fran7, sem pedig az, amit én említettem. Gyakorlatilag mindhárman így látjuk, a többiek vagy nem mernek szólni, vagy jobb a békesség alapon annyiban hagyják a dolgot, vagy akármicsoda, lényeg az, hogy más ezt nem tette szóvá. De nem hiszem, hogy ide csak a mások fenekét fényező dolgot szabadna írni, és csak és kizárólag pozitív hangvételűt a cikkre és az íróra nézve. Egyébként senki nem mondta - ha visszaolvasol, te is láthatod - , hogy a cikkek "nem jó"-k, vagy bajunk van az írójával, nekünk az egyre szaporodó obszcén kifejezésekkel van bajunk. Egyébként megnéznélek a való életben, hogy mit szólnál, ha a párod ilyen kifejezéseket használna, amikor veled beszél ('verd már ki a faszom', 'ne geciskeggggyyéé má' Eszti', stb...), gondolom egyből más lenne a véleményed ezzel kapcsolatban. Ez lehet, hogy picit sarkítás, de ahhoz, hogy érzékeltessem a dolgot, tökéletes. Jah, és a nyelvművelő zseni az nem én vagyok, de nem is az Ancilla, hanem Kazinczy, nem tudom, hogy jön ez ide; de ha neked tényleg mindegy, hogy egy cikk tele van-e helyesírási hibákkal, és trágár szavakkal, akkor az elég nagy igénytelenségről árulkodik.

Szaffi B. 2010.12.31. 14:56:12

@bepe79: ignore on részemről...keep trolling that's fucking coooooool

gibson 2010.12.31. 15:00:57

@Drótos Pipacs: nem kötekedésképpen mondom, de a "sörhas" kifejezés nem arra utal, hogy valakinek a sörfogyasztástól nőtt meg a hasa. A sörhas csak egy "népi" kifejezés a nagy hasra, amit nem más, mint a belek között felgyülemlett zsír okoz - ettől tűnik feszesnek kívülről, ugyanis bent található a sok zsír, és nem kívül, mint pl. a fenék esetében. Jellemzően férfiak híznak így, a nők inkább fenék-comb-deréktájra, talán ezért hívják sörhasnak. Ez az egyik legveszélyesebb típusa az elhízásnak.
Mindenesetre mind Fekete Lacinak mind pedig Harcművész Lacinak a túl sok kajálástól van ekkora hasa.

Szaffi B. 2010.12.31. 15:03:05

@gibson: Megint egyszerre írtunk ugyanarról. A sörhas egy kifejezés, az angol wheat bellynek hívja, az előbb linkeltem be épp, és nem a piálástól lesz...
:)))))))

gibson 2010.12.31. 15:03:30

@Trollszpré: írnám, hogy +1, de azt írtad, hogy "fucking", és ezzel egyszerűen nem tudok azonosulni, végtelenül primitív vagy!

gibson 2010.12.31. 15:04:51

@Trollszpré: most látom, valóban, de ettől még primitív vagy, mert káromkodsz folyamatosan! :)

bepe79 (törölt) 2010.12.31. 15:05:06

@Trollszpré: Nyugodtan fújj le a spray-vel, az megoldja biztos ezeket a problémákat, ha a homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha ez így rendjén lenne. Biztosan a való életben is ilyen megalkuvó, puhapöcsű, érvelni nem tudó, ugyanazt gajdoló lehetsz, további kellemes seggnyalást kívánok neked, és a többi hosszú nyelvű kommentelőnek!

MissMarple 2010.12.31. 15:09:01

Tegnap este előre megfontolt szándékkal belenéztem a vv-be.( vagy -ba?)...szóval előre tájékozódnom kellett volna, ki kicsoda, mert én eddig nem is tudom miért, Olivért egy snájding, jóképű, fiatal pasinak gondoltam...basszus, erre láttam egy alkoholista kinézetű, enyhén pocakos, kissé öregedő férfiút.

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 15:09:28

@bepe79: Nem picit sarkítás. A helyzet az, hogy Hajni vagy kommentelők nem egymással beszélnek csúnyán, hanem a véleményüket nyilvánítják ki valamiről, amibe becsúszik 1-2 durvább indulatszó is. (jujjj!) Nagy különbség!

Szaffi B. 2010.12.31. 15:11:09

@bepe79: Jujj Bepe, most nagyon megkaptam, megyek is sírni a sarokba, brühühühü

gibson 2010.12.31. 15:12:25

@bepe79: te vagy a tökéletes példája annak, amiről beszélünk, hogy a szép beszéd és az intelligenciaszint nem feltétlenül egyenesen arányosak egymással.
Szépen lealáztál és elküldtél mindenkit a faszba, aki nem ért egyet veled. Gratulálok!

Bocsánat, a francba, nem a faszba...

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 15:15:45

@bepe79: Puhapöcsű és seggnyalás? Na pont erről beszéltem...

fran7 2010.12.31. 15:20:44

@MissMarple: Hát igen, ő a beszavazón, aminek csak az ismétléseit láttam, abban egy zselézett hajú, magára külsőleg is adó embernek tűnt. A valóságban pedig egy kopaszodó, izompólós manipulatív figura, aki nem véletlenül találta meg lelkitársát a tartásproblémás, pókhasú, emberi kapcsolatokra elég alkalmatlan emberben Alekoszban.

Szaffi B. 2010.12.31. 15:29:43

@fran7: és vörös a feje, fúúj.
Bocs, hogy itt linkelgetek, de nincs jobb dolgom, mint a gép előtt dögleni, és ma találtam ezt a T-blogot, épp itt tartok. Olivérről:

tolgyessypeterelemez.blog.hu/2010/12/28/oliver_zsofija

Ancilla 2010.12.31. 15:34:46

Kedves Kommentáló Társak! Nem lenne jó, ha itt kinn is kialakulna egy villabeli hangulat: Ahogyan Éva szokta mondani: "Nem azért jöttünk be, hogy szeressük egymást gyerekek". Semmi más nem történt, csak néhányan véleményt mondtunk a blogon megnyilvánuló nyelvi stílusról, mint ahogy véleményt mondunk a műsorról is, a benne szereplőkről is. (Annyi különbséggel, hogy ők nem tudnak visszaszólni.) Nem tudtam, hogy egymásról nem lehet véleményt mondani.(Benne van valamilyen blogszabályzatban?) Bár azt sose gondoltam volna, hogy ezzel a halvány kis kifogásunkkal "nyelvművelő zseni"-vé avanzsálódunk.

Mindenkinek boldog új évet kívánok!!!!

vörös áfonya 2010.12.31. 15:39:50

@Trollszpré:

Egyébként én azt hittem,hogy Olivér sokkal idősebb,aztán csak 32.

Szaffi B. 2010.12.31. 15:41:09

@Ancilla: nincs gáz, én már továbbléptem ;) :)))

Szaffi B. 2010.12.31. 15:43:29

@gibson: :))
Mindenesetre akárhogy is, férfiasabb fajta has, mint ami Alexosznak van ;)

gibson 2010.12.31. 15:45:06

@Trollszpré: na közben olvasgattam én is ezt a blogot, meg a posztot, amit linkeltél, hát én a Péterrel értek egyet majdnem mindenben, én sem hinném, hogy beépített embereket alkalmaznának, és én sem hiszek az sms-szavazatok manipulálásában sem.
Az Olivérről szóló poszt is nagyon jó, most olvastam én is, eddig sem tartottam szándékos, hidegvérű manipulátornak, ahogy sokan mások, csak nem tudtam magamtól megfogalmazni, hogy konkrétan mi motiválja ezt a viselkedést akkor. De egy logikus magyarázat erre a félelem, és a biztonság utáni vágy.
A jelölésnél is látszott rajta az erőltetett vigyor (mikor rájött, hogy rá raktak a legtöbben): én is ugyanígy vigyorgok, amikor zavarban vagyok, de nem akarom, hogy mások meglássák, és ezért gyengének tűnjek, pl. egy vitában, amikor sokan vannak ellenem, és érzem, hogy igazuk van.
Ez a fajta viselkedés pont, hogy nem egy magabiztos ember sajátja, és hiába mondta sokszor, hogy számított rá, hogy őt fogják jelölni, mégis megijedt ettől.

namkuzu 2010.12.31. 15:47:04

mindenki szépen kiírja a kommentje elejére, hogy a 16 éven aluliak számára nem ajánlott, akkor lehet faszozni bazdmeg?!
Esetleg az isten nevét szádra hiába ne vedd cucc is jöhetne, biztos elhangzott már a neten

kyrakata 2010.12.31. 15:47:19

@bepe79:
Pár napja látogatom ezt az oldalt,de azóta "hogyvolt"függő,azon belül vv függő lettem.Nekem nőként semmi bajom a Hajnalka irásaival,sőt remekül szórakozom rajtuk.Úgy gondolom belefér a sarkosabb megfogalmazás az irásaiba,az adja meg az egész sava-borsát.
Viszont a Te és a Veled egyetértők kommentjei,már egyáltalán nem arról szólnak,hogy kinek mi a véleménye a villalakókról,történéseikről,hanem a névtelenség homályába burkolva,jól elküldessz mindenkit a francba.Megpróbálsz kioktatni embereket arról,hogyan irjanak.Neked nem mindegy,hány db csúnya szót használ az iró,vagy éppen a kommentelők?
Ajánlom figyelmedbe,hogy más oldalakat is lehet látogatni,vagy fütyüld ki a trágár szöveget,de azok akik ezeket az oldalakat olvassák nem kiváncsiak a "csakazértisbeolvasokasokhülyeköcsögnek"jellegű szövegedre.Köszike.

Szaffi B. 2010.12.31. 15:51:22

@gibson: Akkor valamiben nem értünk egyet :))
Olivérnek figyelni fogom a testbeszédét ezentúl, komolyan.
és most azt mondom, hogy Gombit tartom nyerésre esélyesnek. Kihullanak a nagyon gyengék, és a nagyon erősek, és marad a középmezőny, ott meg neki vannak olyan tulajdonságai, amivel "megérdemli" a nézők szemében a nyereményt.
Szendikát gondolnám még, de őt szerintem sokan elítélik, mindamellett, hogy szimpatikus ember, őszinte, és szerény => (Autogram? Ne viccelj, ki vagyok ÉÉÉÉN?)

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.31. 15:52:29

Az írások pont így tökéletesek, ahogy vannak!!! Hajrá továbbra is!

Szaffi B. 2010.12.31. 15:54:08

@gibson: "A jelölésnél is látszott rajta az erőltetett vigyor"
éééééés keresztbe font karok!! :)

K Tomoceusz 2010.12.31. 15:54:19

Csak ámulok és bámulok felváltva . Azt , hogy a manusok nem csípik a két alfahímet , még megértem valahol , de csajos nickkel fikázni őket .... ?
Az alfahím definiciójának végén az apróbetüs részt is illene elolvasnotok :
Az alfahím 32 - 40 éves korára akkora pocakot és vörös vödör fejet növeszt , amekkorát csak akar . A hiedelemmel ellentétben nem kötelező a nyájához tartozó másik neműeket naponta háromszor boldoggá avatnia , joga van helyette a klotyón szólozni .
Aki kiváncsi , további részleteket talál a www.nemfenekigtejfelalfahimneklenni.hu oldalon .

Flood 2010.12.31. 15:55:13

Üdv!
Szerintem itt nem kirívóan sok a káromkodás, egy-egy durvább helyzet leírásánál vagy érzelemkinyilvánításnál simán belefér, jobban lehet vele érzékeltetni.
Mondjuk a villában sztem is túlzásba viszik egyesek, nekem különösen a csajoktól nem szimpi, faragatlannak és közönségesnek látszanak tőle és nagyon nem nőies.
Anikó pl. nyugodtan leszokhatna róla (meg arról a parasztos akcentusáról is), és akkor még lehet, h tetszene is.

És a vitát, vmint a jelenlevők cseszegetését ezennel le is zárom, szídjuk inkább továbbra is egyetértésben a villalakókat, különben mindenkit kiszavazok innen is! :)

autoregolante 2010.12.31. 15:58:11

bepe79, ancilla, stb.: Nem tudom mióta űzitek az ipart, de szerintem ti is azon fontoskodó internet/blog/fórumlátogatók közé tartozhattok annak idején, akik -megjegyzem roppant idegesítő módon - azt tartották a leglényegesebbnek és természetesen mindenképp megemlítendőnek egy hozzászólásfolyam v. beszélgetés kellős közepén, hogy valaki nem köszönt (!), amikor hozzászólt. És biztos írtatok olyat is, hogy "a stílus maga az ember". Meg hasonlók.
Mostanra persze már benyeltétek az ilyetén modortalanságot, de az "érzés" megmaradt. :)
Hajni stílusával nincs semmi gond, aki érti, tudja...

Ja még valami, valaki írta korábban:
"A trágárság nem egyenlő a butasággal, de nem ám" - tök igaza van.

gibson 2010.12.31. 16:01:11

@Trollszpré: akkor én is figyelem Olit ezentúl, már el is olvastam hozzá az "Árulkodó gesztusok" c. posztot, hogy tudjam, mire kell figyelni! :)

Flood 2010.12.31. 16:01:40

@K.Tomoceusz: Héjj, ez a linke nem működik! :(
Pedig aszittem, h most végre megtanulhatom az alfahímséget :D

Szaffi B. 2010.12.31. 16:02:13

@gibson: Figyeld meg, most beépített Tölgyessy ügynökök leszünk mindjárt ;) ;)

Szaffi B. 2010.12.31. 16:03:04

@K.Tomoceusz: Hé, nekem teccik a Laci alfahím :D

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 16:04:04

@K.Tomoceusz: Én nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de a bent lévő hímnemű egyedeket nem nevezném alfahímnek. Sőt! Kristóf kivételével még férfinak sem. (Laci más kategória, de én nem szeretem az ilyen alkatú pasikat)

Szaffi B. 2010.12.31. 16:04:14

@gibson: Pl mikor Alekosz nyomta a MMKK-öt, vakarta a szakállát ezerrel=zavarban volt :D

gibson 2010.12.31. 16:05:01

@K.Tomoceusz: ezt most beszoptam, rákattintottam a linkedre, aszittem tényleg lesz valami... :)

Szaffi B. 2010.12.31. 16:05:23

@Eszter, aki nem ír kommentet: Én nem mondom, hogy visítanék az ajtót előtt érte, de a Laci sztem nem csúnya.

csudri82 2010.12.31. 16:06:26

@Ancilla: Hofi nagyon rossz példa Drága!

'90 előtt nem kellett káromkodnia, mert szidhatta a rendszert, de a '90 utáni Élelem bére előadásokon bizony sok volt a káromkodás, mert nehezebb volt viccet csinálni, de a pór nép azon röhögött, ha káromkodott.

Alfonso meg más tészta, olyan ember 100évente 1 születik.

Mindkét ember előtt le a kalappal, de káromkodni szerintem szabad. Peace!

Szaffi B. 2010.12.31. 16:07:02

@I'm a lady, can you save Me?: A férjem "A pszichopatának" hívja :DDDDDDD

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 16:07:13

@Trollszpré: Mondom én nem szeretem a "mackós" alkatot, de a maga kategóriájában tényleg nincs vele baj.

v'li 2010.12.31. 16:07:47

Megszakítanám a stilisztikai háborút egy ontopic kérdéssel:

Ha Gina kilép, akkor helyette is beküldenek egy beszavazóvesztest, ahogy Zsuzsi után Ildit? (Lehet, volt már erről szó, de nem fogom végigolvasni a korábbi posztok többszáz kommentjét)

És szerintetek Balázs mit fogyasztott, hogy az adás végére úgy beállt? Értem én, hogy át kell venni stohlbuci helyét, na de minden téren ?!

Szaffi B. 2010.12.31. 16:09:28

@I'm a lady, can you save Me?: Mondjuk ezeket viccből mondta, ha jól emlékszem, mikor Éva azt hitte rámozdult, de csak valami elemet keersgélt...

K Tomoceusz 2010.12.31. 16:09:41

@Flood:

Ne feledd , Anikó a bajai népszínház egyik üdvöskéje , neki nem gond hozni a rosszkislány figuráját . Parasztos beszólás , egy jól irányzott sercintés a nappali közepére , tekonyban úszó őszinte szerelemi vallomás a másik nagy karakter felé .
Emlékszem egyszer - talán valamikor 48 őszén - találkoztam egy rosszkislánnyal . Szánalmas volt szegénykém . Mentségére legyen mondva , elfelejtett utánaolvasni , hogy kell rosszkislányt játszani .

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 16:09:55

@v'li: Ugye, hogy Balázs bekattant a végén? Felkaptam a fejem, hogy ezmostígymi? Nagyon furcsa volt. :)

reggi64 2010.12.31. 16:12:28

@v'li: Tegnap mi is ezen filóztunk a lányommal,hogy lehet bucitól kapott egy csíkot és azért olyan vigécke balu ...?

vörös áfonya 2010.12.31. 16:12:39

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Hát még mindig jobb,mint a fontoskodó,feszes Stohl.Szerintem.

gibson 2010.12.31. 16:13:11

@Trollszpré: úristen, közben a másik blogon olyan pletykák látnak napvilágot, hogy az Erzsi azé került be utólag, mert megkettyintette a Kolossy (meg a fél RTL Klub), ő meg megfenyegette őket, hogy ha a Gombi megy be, és nem ő, akkor kipakol a sajtónak!
Na ez egy olyan konteó, amit még el is hiszek akár :)
Bár ha kiszavazzák, utána is kipakolhat, akkor meg sok értelme nem volt az egésznek...

Son of UDT 2010.12.31. 16:14:22

OMG!
Mekkora hasa van annak a pszichopatának. Nagyon sajnálom a máját. Jobbat érdemelne.

Szaffi B. 2010.12.31. 16:14:46

@gibson: Jajj, hát nemtom, lehet, vagy nem :DDD

Szaffi B. 2010.12.31. 16:16:04

Sztem a Balázskát röhögtették a kamera mögül

reggi64 2010.12.31. 16:17:43

@Trollszpré: Ez lehetséges,merth utolsó napja volt az idén:))

reggi64 2010.12.31. 16:20:01

Azért a Gombinak jó feneke van meg kell hagyni,igaz ezzel keresi a kenyerét:))(bármilyen értelemben véve)

Szaffi B. 2010.12.31. 16:22:50

@reggi64: Nekem ő nem jön be mint férfi, nekem pl inkább legyen maci, mint piperkőc :))))))

reggi64 2010.12.31. 16:23:22

Dobogós feneke van még a Erzsinek,és a Kristófnak is nálam,női szemmel:))

reggi64 2010.12.31. 16:24:30

férfiként nálam a Kristóf aki bejön

vörös áfonya 2010.12.31. 16:25:05

@reggi64:

Erzsi látványától Anikó is teljesen ledermedt:)

badmintonplayer 2010.12.31. 16:25:56

@v'li: Szerintem nincs olyan, hogy Gina kilép.Valószínűleg elég szabatos szerződést írhattak alá arról, mikor léphet ki.Szerintem ezt akkor sem teheti meg, ha a férjét kiszavazzák, csak ha valami nagy gebasz van a fejecskéjében. Sajnos az adást nem láttam...Tudja valaki mikor lesz a "párbaj"?

vörös áfonya 2010.12.31. 16:30:25

@badmintonplayer:

Gina kijöhet úgy is,ahogy Zsuzsi.Nem?

reggi64 2010.12.31. 16:30:26

és már Taszáron sincsenek hogy esetleg ott keresse meg a büntire valót az rtl-nek

reggi64 2010.12.31. 16:32:00

kijöhet,de sztem Zsuzsi sem csak úgy jött ki,tuti neki is kellett büntit fizetni

gibson 2010.12.31. 16:39:15

@vörös áfonya: a Zsuzsit elméletileg nem a narancsdobálás miatt dobták ki, hanem azért, mert egy teli, félliteres ásványvizes üveget dobott Olivérnek, ami a fejétől kb. 5 centire "suhant" el. Hogy ez veszélyes volt-e, vagy sem, már kiveséztük - szerintem az volt -, a kérdés, hogy Gina meg mer-e lépni valami hasonlót. Mert a Zsuzsi magánkívül volt éppen, amikor az ominózus eset történt, Olivér úgy felspannolta, hogy ha pisztolyt adnak a kezébe, rá is lőtt volna :)
Kérdés, hogy van-e töke valami hasonlóan drasztikus dologhoz a Ginának, ráadásul hidegvérrel kivitelezni, mert nem hinném, hogy az Olivér szándékosan felbosszantaná őt is ugyanígy, pláne a múltkori balhé után, amiért a fél villa rühelli.
Egy szónak is száz a vége, egy kis dobálózás meg ordibálás most nem lesz elég ahhoz, hogy hazaküldjék, szerintem.

badmintonplayer 2010.12.31. 16:40:29

@vörös áfonya: Köszi a választ.Persze, sokféleképpen kijöhet, de nem mindegy fizet-e utána pármilliós büntetést.Egyik szomszédom volt a mónika sóban, még neki is millió körülit kellett volna fizetni, ha végül nem megy el.Ez meg most az rtl klub zászlóshajója...De ez csak az én meglátásom!:)

vörös áfonya 2010.12.31. 16:45:42

Persze,persze,nem is mondtam,hogy a narancs miatt ment ki,meg az egy más szitu volt,értem én,hogy mit írtok,csak azt nem,hogy miért van az,hogy bementek a Villába és erőszakkal ki akarnak jönni.
Saját magukat nem ismerik elég jól,ezek szerint.
Én ezt tarom furcsának.
Egyik ilyen valóság showban sem nyüsszögtek ennyit,tudták miért mennek be,miért vannak ott.Ők ezek szerint nem.

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.12.31. 16:48:59

@gibson: igen, tökéletesen egyet értünk, én is arra próbáltam utalni a magam suta módján, hogy sörhas nem feltétlenül a sörtől nő. Az egyik hozzászólás ugyanis ezzel hozta összefüggésbe (most nincs időm újra végig olvasni, melyikben).

reggi64 2010.12.31. 16:49:26

@vörös áfonya: Sajnos szerintem sem ismerik magukat,nekem is ez az észrevételem

Szaffi B. 2010.12.31. 16:50:27

@badmintonplayer: Ez komoly? A Mónika só amúgy meg fizetett nekik hogy ott legyenek?

gibson 2010.12.31. 16:50:52

@vörös áfonya: ezt mi sem értjük. Valaki fölvetette, hogy először ezeket kéne hazaküldeni, szép sorban, és utána indulhatna az igazi verseny.
Sajnálom azokat, akik helyett ezek bejöttek. Ehelyett a házaspár helyett bármelyik másikat küldik be, sokkal érdekesebbek lettek volna...

Szaffi B. 2010.12.31. 16:51:30

@reggi64: Azért ez idekint sem ritka, hogy emberek nem ismerik, vagy rosszul mérik fel saját magukat.

reggi64 2010.12.31. 16:53:44

@Trollszpré: ebben is egyet értek,sőt magamon is észre veszem bőven a 4.x után is hogy néha nem ismerem magam,nem ismerek magamra:)))

K Tomoceusz 2010.12.31. 16:57:24

Párbaj vasárnap ? Az újévben ? A kötelező imanapon ? Egy nagy büdös lóf....akarom mondani , ne hagyjuk ezt elvtársak ! Zárják be a Villát és a bentlakók kézenfogva énekeljék a " testvéri szeretet melengeti kebkemet " kezdetű népdalt . Majd másnap kikaparhatják egymás szemét !

badmintonplayer 2010.12.31. 17:02:47

@Trollszpré: Rémlik valami húszezer körüli összeg, mondtam is neki, jó nagy fasz vagy, nincs arányban a kettő.Persze nyomós okkal gondolom onnan is ki lehetett maradni.Ami meg a ki akarok menni dolgot illeti, szerintem mindegyik zokogna, ha bemenne a szerkesztő és azt mondaná, oké, viszlát!Nem gondolják komolyan...

Szaffi B. 2010.12.31. 17:03:39

@K.Tomoceusz: Jééé, ez a Viktor!!! :DDDD

reggi64 2010.12.31. 17:06:04

@Trollszpré: jártam én is tapsizni sókba,és elég komoly kötbért kellett volna fizetni,ha nem megyek el.Ez munkahely nekik és minden munkahelyen van szankció ha nem végzik el a melót,így velük sincs kivételezés,főleg a pénzbeszél csatornánál.

Szaffi B. 2010.12.31. 17:12:28

@reggi64: Ez nagyon komoly, a tapsért is fizetnek? :OO
De pl én azt hallottam, hogy van ahová meg jegyet kell venni. Sója válogatja ezek szerint?

Scripted Reality 2010.12.31. 17:14:34

Hajni, te nagyképű parasztpicsa, hát nem tudsz helyesen írni, akkor mire fröcsögsz? Nincsen szánalmasabb annál, aki alapvető szavakat nem tud helyesen leírni, pláne ha közben épp kicseszettül jópofa akar lenni.

reggi64 2010.12.31. 17:17:59

@Trollszpré: jaja sója válogatja,de a nagyrészében fizetett a közönség

Szaffi B. 2010.12.31. 17:18:41

Yeah, megjöttek az IGAZI trollok, buli van!

JanCsi 2010.12.31. 17:19:59

@kyrakata: Egyetértek Veled. Nőként én is minden nap olvasom a HV írásokat és engem sem zavar, sőt irtó szórakoztatónak tartom őket. Magam nem beszélek így, de ettől még nem zavarnak az esetleges repkedő nemiszervek a szövegben. És tény, akinek nem tetszik olvassa Anett (ex-Villalakó) blogját, bár 2 sornál tovább nem jutsz, mert ráborulsz a klaviatúrára, olyan unalmas...

gibson 2010.12.31. 17:20:23

@Trollszpré: fizetnek a tapsért is, persze, meg a szereplőknek is. Anno, még az ezredforduló előtt valamikor, a Maunika Show hajnalán, a fodrászomat is hívták az egyik részbe, hogy szerepeljen. Adtak hozzá valami forgatókönyv-szerűséget is, tehát nem saját magáról kellett beszélnie, hanem valami szerepet eljátszania. Nem vállalta el végül.
De az mindenesetre biztos, hogyha előre megírt fogatókönyvet kapnak ezek, akkor valamiféle szerződést is aláíratnak velük tutira. Nem hülye az ertéel sem azért, hogy indítanák a forgatást, aztán nincs ott senki, csak a Balázs vagy a Mónika áll az üres stúdióban :)

Jóska Pista 2010.12.31. 17:23:21

@Scripted Reality:
@kompakt:

OFF
te setét lúzer, Hajni arra utalt, hogy néhány adással ezelőtt az Anikó nevezetű megkérdezte Olivértől a "hagyd" szó helyesírását.

ON

Eszter, aki nem ír kommentet 2010.12.31. 17:23:25

@Scripted Reality: Mert ez a komment nem volt szánalmas... ripityom!

gibson 2010.12.31. 17:25:01

@Scripted Reality: azt is írd már ide nekünk, légyszíves, hogy az Olivér a Balázs meg a stáb régi cimborája.
Ja, meg hogy együtt stohlozgatnak szabadidejükben.
Hadd röhögjünk már egy kicsit.

Scripted Reality 2010.12.31. 17:25:12

Villaseggfejek: itt nem a "hagyd" szóról van szó!

Jóska Pista 2010.12.31. 17:26:50

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy nem rúgta tökön Ildikó ezt a faszparasztot, mikor komoly hangon kifejtette neki, le kellene feküdnie Alekosszal a bennmaradás érdekében.

Szaffi B. 2010.12.31. 17:27:20

@gibson: és a verekedéseket is beleírják?

gibson 2010.12.31. 17:30:59

@Trollszpré: nem tudom, mindenesetre neki nem kellett (volna) verekednie... :)
De simán elképzelhetőnek tartom, a Józsi barátban láttam egy ilyen "verekedést" egyszer, az tuti megrendezett volt, látszott rajta.

Jóska Pista 2010.12.31. 17:31:16

@Scripted Reality:

OFF
Nyilván előbb kellett volna jelentkezned, akkor Hajni elküldte volna neked megjelenés előtt a bejegyzéseket, te önkéntes korrektor.
ON

badmintonplayer 2010.12.31. 17:31:47

@Jóska Pista: Valamit pedig ki kéne találnia, ha nem is ezt, mert nem igazán lehet észrevenni.A házaspárral nincs bajom, de hogy Ildikó jutott be egy impulzív személyiséggel szemben az gáz szerintem...

Tomato Tomi 2010.12.31. 17:31:49

Két ismerősöm is szerepelt a Balázs-sóban, ha jól tudom 10-15e körül kaptak a produkcióért. Viszont úgy emlékszem nem volt részletes forgatókönyv, csak nagyvonalakban közölték velük mit várnak.

Szaffi B. 2010.12.31. 17:32:14

Hagyjátok a trollt, majd jön valaki és kimoderálja

Szaffi B. 2010.12.31. 17:34:11

@badmintonplayer: Egyetlen esélye felvállalni a konfliktust és veszekedést kezdeményezni. Elvégre törtető (2.0) a szerencsétlenje vagy mi...

badmintonplayer 2010.12.31. 17:34:45

@Trollszpré: Igen:)Egyszer joshi barát műsorában volt egy nagy bunyó, másnap a reggeli műsorba behívták a réz andrást, aki megkérdezte, ezért hívtatok be?Hát mindnyájan tudjuk, hogy ez benne volt a forgatókönyvben:))Szegény műsorvezető(Pici?) csak pislogott...

Szaffi B. 2010.12.31. 17:35:03

@Tomato Tomi: Azért ez pofátlanul kevés pénz azért hogy ott égesse magát vki. :S

K Tomoceusz 2010.12.31. 17:35:24

Megy az online .
A és B él , nem fagytak a cölöphöz .
Két nem várt kellemes meglepi újév hajnalán , meglátjátok emberek , 2011 tuti a megújulás éve lesz .

JanCsi 2010.12.31. 17:38:37

Egyszer találkoztam egy elég egyszerű nővel, aki takarítással sem tudta volna havonta összehozni azt a kb. 100.000 ft-nyi fizetést amit hivatásos tapsolóként keresett. Ez volt a főállása. Tapsol a Maunikában, a Balázsban, a Claudiában, meg minden hasonló szuperprodukcióban.

Lanois 2010.12.31. 17:40:59

megint énekelni akarnak a villában:(

Tomato Tomi 2010.12.31. 17:41:10

@Trollszpré:
Szerintem ingyen is mentek volna, nem szívbajosak, poénnak fogták fel :)

gibson 2010.12.31. 17:44:25

@K.Tomoceusz: úristen, nézem, büntető! Tényleg folyamatosan énekel valaki a háttérben :)
Most látszik az egyébként, ami az összefoglalókból nem feltétlenül jön le, hogy milyen kibaszott zsúfolt ez a kis "villa", egy nyugodt perce nincs az embernek napközben, maximum ha kimész a -20 fokba.

Lanois 2010.12.31. 17:45:19

és Alkesz fogja a fél fülét, hogy tisztán hallja, a hangját. teremtőm! na ez durvus.

gibson 2010.12.31. 17:46:37

@Trollszpré: sajnálhatod, Erzsi és Ildikó énekli a Holnap hajnalig c. számot. Ildikó hangja valami félelmetesen rossz. Mondjuk Erzsi sem egy George Michael.

Lanois 2010.12.31. 17:49:34

@Trollszpré: majd közvetítünk élőben.:)
most szandika fog "énekelni" Ginával.

Hódos Hajnalka 2010.12.31. 17:52:04

@gibson: www.youtube.com/watch?v=DQZHfXhbO5A

Nehogy asziggyétek, a fél szemem nincs mindig rajtatok. Ha már a helyesírásról volt szó. :D

Lanois 2010.12.31. 17:54:16

álmodj királylány. nem volt nem hamis hang.

reggi64 2010.12.31. 17:55:32

na ez az álmodj királylány Szandikának és Ginának való...

Szaffi B. 2010.12.31. 17:58:36

Szandika lekisfarkúzta Alekoszt! :DDDDD

haruka 2010.12.31. 17:59:52

Héjj, nektek megy az élő adás? Nekem csak fekete képernyő van.

gibson 2010.12.31. 17:59:54

@Trollszpré: Mii? Most? Nálam leállt pont ez a fos...

reggi64 2010.12.31. 18:00:53

@haruka: csak néha néha megy xarakodnak sajna

haruka 2010.12.31. 18:04:02

@reggi64: még mindig fekete kép. gondoltam meghallgatom már, mit énekelgetnek, de akkor mindegy.

Lanois 2010.12.31. 18:04:40

most itt is adásszünet van. nehéz ám megszervezni egy ilyen online közvetítést 2010-ben.

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:06:50

@gibson:

Mondom , 2011 jó év lesz . Pár órája írta az egyik kollega , imádja hallgatni , ahogy ezek énekelnek és lőn non - stop nótaest . Kezdek belelkesülni , így én is kipróbálom ezt az önökkértékesdit .
Borzasztó mennyi feszültség van ezekben az emberekben . Remélem nem fajulnak odáig a dolgok , hogy letépik egymásról a ruhát és összeállnak egyetlen nagy gúlába .

vörös áfonya 2010.12.31. 18:12:28

@Lanois:

Igen,az első három Villa óta sokat fejlődtek.Visszafelé:)

avanivi 2010.12.31. 18:15:54

Hajni !
2011 ben megnézek egy adást ezt most megfogadtam.
Egy biztos! A VV résztvevőit nem fogja a tönkretenni semmi ,ezek már most -o-án vannak.Cigi, pia ,sex, ennyi.

Lanois 2010.12.31. 18:18:54

@vörös áfonya: hát ja.
viszont Alkesz most egész jól nyomja.:)

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:19:13

@Lanois:

Mindenféle külföldi bóvlikat használnak az rtl - es rendszergazdák . Mondtam már nekik ezerszer , hogy az 599 - es cuccok a frankók , de ezek olyanok , mint lafonten a süket és a csengő meséjének főhősei .

gibson 2010.12.31. 18:20:59

Alekosz miért fogja úgy a bal fülét, mintha lenne ott valami?

Lanois 2010.12.31. 18:31:55

@gibson: ettől lesz profi énekes.

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:35:21

@gibson:

Hajnalka holnaputáni blogjának központi kérdését feszegeted . Csúnyaság élő eseményre megjegyzést tenni , a szerző könnyen kedvét veszítheti , mi meg mehetünk a sóhivatalba .

gibson 2010.12.31. 18:39:43

@K.Tomoceusz: teljesen igazad van :) Ki is kapcsolom az élő adást akkor, mert nagyon-nagyon nehéz nem kommentálni pl. ezt a mostani Éva-Szandika duettet...

K Tomoceusz 2010.12.31. 18:42:10

@gibson:

Vedd le a hangot ! Nálam tök jól rugóznak .

Flood 2010.12.31. 19:34:11

Huhh, most így a Dzsidzsit és Anikót nézve, miközben tartották a lavór trutyit, tökre kanos lettem, egy hármast el tudnék velük képzelni :DD

Flood 2010.12.31. 19:37:33

Zsófika is elég szexi így múmiába öltözve, fókamozgással, hmm :D

Flood 2010.12.31. 19:41:02

Jujujujjj, Szandika, hogy szétoltja Alkeszoszt, nagyon kemény :DDD

Flood 2010.12.31. 19:43:29

Ez volt az igazi trash-talking, csak aztán behátrált a műanyag-cica

gibson 2010.12.31. 20:04:02

@Flood: Anikó nekem is egyre jobban tetszik, csak le kell vennem a hangot mindig, amikor ő van a képernyőn.

(Vastag Tamás, mint sztárvendég, ez valami vicc???)

Szaffi B. 2010.12.31. 20:12:18

Anikó! Anikó! This is Spartaaaa! Vuááááááááááááááá!!

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:16:01

Végre megtudtuk a cölöp rangadó végeredményét :
A : B 6 : 7 ( 3 : 2 ) hu.
2011 lehet , hogy mégse lesz olyan sikeres , fix 1 - re vettem a derbyt .

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.31. 20:21:26

Azért az, hogy Anikó és Gigi tovább tartotta azt az edény, mint a fiúk, az nem volt gyenge.

Az pedig hihetetlen, hogy micsoda apróságokon meg tudnak sértődni. (Pl. Szandika azon, hogy Kristóf csapatába került.)

Lanois 2010.12.31. 20:21:30

@Trollszpré: "Anikó! Anikó! This is Spartaaaa! Vuááááááááááááááá!!"
ehhe:DD

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:22:51

@gibson:

Méééé ? Az én javaslatommal jobban jártak volna ? Azt írtam a stábnak , küldjék be hozzájuk celebnek Leonidászt és Zsuzsit , akik romantikus nótákkal szórakoztatják a társaságot hajnalig . Az óhaj nem teljesült , így a büdös életben nem fogom megtudni milyen az , amikor 14 ember egyszerre és őszintén örül valaminek .

Lanois 2010.12.31. 20:24:14

@Kóczy: Ott rontották el a legtöbben, hogy izomból próbálták kitartani a trutyit.

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:25:38

@Kóczy:

Csak apróságon vesznek össze . Pl Alekincho @ - án .

K Tomoceusz 2010.12.31. 20:27:58

@K.Tomoceusz:

Bocs.....Alekinho....tárgyeset

Seyman 2010.12.31. 20:40:01

Váá, Szandika mekkora egy tapló ribizli volt!
Zsófikát ideje lenne hazaindítani,mert az ég világon semmi értelme,h ott van.

Seyman 2010.12.31. 20:42:16

"Ezentúl odakészítem magam mellé a lavórt is."

Mosakodás avagy rókakomázás céljából? :D

kyrakata 2010.12.31. 21:24:26

Nem tudom feltűnt-e,hogy Bucika nyomatékosan kinyilatkoztatta,aki el akarja hagyni a villát,megteheti ingyen és bérmentve.
Ez nálam a következőket jelenti:
1.Mindenkinek igaza van,aki szerint fizetniük kell,mert szerződésük van.
2.Hajnalka EZEK OLVASNAK TÉGED!
3.Remélem elég nyakatekert a gondolkodásom.

kyrakata 2010.12.31. 21:51:39

@JanCsi: Kerestem,esküszöm nem találtam,pedig úúúúgy akartam.
De amit találtam róla az is bőven elég volt.
Köszönöm Neked ezt a pihentető alvást,csak ne lennének betűkockák a fejemen.

Szaffi B. 2010.12.31. 21:55:09

Gyerekek, BUÉK, jövőre is kifikázzuk a villanyomikat! :DDDD

K Tomoceusz 2010.12.31. 22:28:25

Tom1976 - nak köszönhetően írásos bizonyíték , hogy a lyányok tudnak helyesen , lelkesen énekelni , ha kedvükre való nótát kapnak .
indavideo.hu/video/vv123118501905
Figyelem ! A videó lejátszása csak 4 . 15 - ig ajánlott , utána csak a ifejezetten erős idegzetűeknek , min . 35 - ös piros karikával .

***BÚÉKZoxó*** 2011.01.01. 09:43:16

Buék mindenkinek!!!

Réz András a TV2-ben, ha már valaki emlegette:))
www.youtube.com/watch?v=KW2x5A6zr7w

kyrakata 2011.01.01. 10:38:57

@JanCsi: Hát kiszenvedtem.Becsülettel elkezdtem olvasni,de sokáig nem jutottam vele.Majd farsangkor elolvasom,de csak akkor,ha számitógépnek öltözöm.(jól fog mutatni a klaviatura-lenyomat a fejemen)
Neked is BÚÉK!!!!!!

phúú 2011.01.05. 15:01:27

Cirkusz kell a népnek, de "mindenáron"
süti beállítások módosítása